Nedelja, 17.05.2015.

12:43

ANGT: Zvezdini klinci bez trofeja

Juniori Crvene zvezde izgubili su od Reala u Madridu sa 73:70 u finalu ANGT završnog turnira Evrolige.

Izvor: SO

ANGT: Zvezdini klinci bez trofeja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 8 godina

@njami
Baš me interesuje šta si komentarisao prošle godine kada je taj isti Klipa vodio ekipu do titule evropskog prvaka? Dva uzastopna finala evrolige, jedan osvojen trofej, u duelima sa takvim velikanom kakav je Real,je rezultat odličnog rada trenera i njegovog stručnog štaba pre svega u selekciji mladih igrača. Krajnji cilj u ovim kategorijama je uvek stvaranje igrača za prvi tim, a potencijalno i za reprezentaciju. Videli smo da ovde ima dovoljno materijala za budućnost...

srbEUin

pre 8 godina

Bilo bi dobro da ovi momci (osim možda Aranitovića) odigraju jednu sezonu u prvom timu FMP-a, gde bi imali dovoljno prostora za razvoj, mnogo više slobode u igri i mnogo veću minutažu, pa tek potom u CZT da igraju EL.
Sve ove stručne forumaše bih zamolio da navedu u kome evroligašu igraju njihovi vršnjaci u prvom timu i koje su im minutaže. CZT je ove sezone bila najmlađi evroligaš, sa Tejićem koji je igrao (i bio najslabija karika) i Rebićem i Kaplanovićem koji su navijali, tako da bi dodavanjem novih klinaca umesto pouzdanih iskusnih igrača CZT sigurno imala preslabi roster za plasman u TOP 16.

grof

pre 8 godina

@Nolan

Његов отац је са Косова, одбегао за време рата у Словенију, Лука има велику жељу да игра за Србију, али полако, до 18-те ћемо видети

Kum

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji.Doncicev otac,onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.
(Uefa ne prasta Coki legenda, 17. maj 2015 15:43)

Ma veruj ti sta hoces, meni svejedno. Informacija je 100% tacna.

todor

pre 8 godina

@oktobar
Decko daj dodji k sebi. Niko ne umanjuje uspeh ovih klinaca. Bilo je i ranije slicnih uspeha, bice ih i posle ovoga. Ali recenica Partizan je prolazan Zvezda je vecna?
Kao prvo Partizan je jedan od najvecih evropskih klubova. Klub sa ogromnom tradicijom, bivsi prvak evrope, sa ogromnim brojem titula, kupova, trofeja, priznanja, klub koji je evropi i svetu dao neke od najvaznijih kosarkasa u istoriji ovog sporta, klub koji je igrao protiv nba timova.
Zvezda nikada nije bila ni blizu ovakve velicine, cak ni u samoj Jugoslaviji a kamoli Evropi i svetu.
Kao drugo Zvezda trenutno ni ne postoji, zamrznuta je, tako da je svoju potencijalnu, naucnofantasticnu vecnost vec prekinula..
Spusti se na zemlju.

Zuja

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...
(Djole,

Od ove sezone pocinje unistavanje vaseg detinstva i mladosti.Nicija nije gorela do zore.Propade i Rimska imperija

Kosta

pre 8 godina

Ljudi,koja instutucija?Pa KKP na čeka leto duboke neizvesnosti.Odlazi sve što valja,točak istorije se okreće.Smejali ste se,rugali,dicili onom čoveku iz Podgorice....eto vam....

Zlatko

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji. Doncicev otac, onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uefa ne prasta Coki legenda, 17. maj 2015 15:43)

Ne, Saša je bio već bezbroj puta pitan za koju će reprezentaciju igrati Luka i još nikada nije rekao da je izabrao Sloveniju. Danas je čak rekao da neka njegova odluka ostane malo iznenađenje.

DedaMiloje

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...
(Djole, 17. maj 2015 15:51)

A boga mi polako, ali uništava i instituciju.

Djole

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...

Nolan

pre 8 godina

Mali info: Doncic i njegov otac zele da mali igra za Srbiju. :)
(Kum, 17. maj 2015 14:01)

Čisto sumnjam, Dončić je Slovenac, igrao je za njihovu U-16 reprezentaciju. Uostalom njegov otac nema nikakve veze sa Srbijom i takođe je igrao za Sloveniju.
Aranitović mlađi će biti naš Dončić.

U inat iz zamrzivaca osvajamo

pre 8 godina

Aranitovic je cudesan igrac, kao da gledam Derika Rouza kada krene na ulaz, Stojanovic uvek oko tripl-dabl ucinka, sve radi. Ova dvojica su vec spremni za seniorsku konkurenciju.

Zlatko

pre 8 godina

Saša, otac Luke Dončića, je veliki Srbin zato se nadam da će mali zaigrati za Srbiju. U Sloveniji se koristi svaka prilika da se Sašu pita za koju će reprezentaciju igrati njegov sin, Sloveniju ili Španiju, tako je bilo i u današnjom prenosu, ali Saša neće ništa da kaže, čak je danas rekao neka to bude iznenađenje.
Ja verujem kad bi Đorđević ili Divac ili neka druga naše legenda iz KS otišla kod Saše i Luke stvar bi se brzo rešila. Jeste da će Španci uleteti sa parama ali je Saša u nekom intervjuju ispostavio da će sin kroz karieru zaraditi dovoljno da pare u odabiru reprezentacije neće igrati nikakvu ulogu.

I naravno, svaka čast Zvezdinom mladom timu. Nije puno falilo ...

James Bond

pre 8 godina

Koliko moras da budes iskomleksiran Zvezdom i Zvezdinim uspesima ove godine,da bi dosao na vest o finalu juniorske evrolige,nasladjivao se i prosipao pamet porazom "nekih tamo klinaca" dok tvoj klub tone u proslost? Zadrzite taj "vedri duh" i veceras pa navratite posle derbija na vest da komentarisete kako ste izgubili od FMP-a jer niste uspeli da pobedite Crvenu Zvezdu.

Ilija

pre 8 godina

Slazem se da je Rebic daleko od Aranitovica, ali ne igraju iste pozicije da bi jedan drugog zamenio. Aranitovic ne moze da igra pleja, niti Rebic moze beka...

Aforizam

pre 8 godina

Steta za klince. Ovo je takodje veliki plasman a dokaz da na svetu postoje jedine 2 bele reprezentacije su Srbija i Litvanija, kosarkaske mega sile. Takodje ne treba misliti da je kosarkaski uspeh u mladjim kategorijama preduslov za uspesne i svetske zvezde, daj Boze da jedan od tih 12 klinaca napravi znacajnu karijeru. Deca do 18 godina igraju samo sa svojim vrsnjacima i tu se selektiraju najbolji ali kada krenu da igraju protiv starijih i iskusnijih, mnogi izgore...

Terenac

pre 8 godina

Strasno mi smeta kad procitam Slovenac Luka Dončić, Luka je inace veliki Srbin i vatreni navijac Zvezde. Inace niko nikad iz naseg saveza ga nije kontaktirao...izgleda da je Smederevo daleko ?
(Doncicev kum, 17. maj 2015 14:37)

Kakvo sad Smederevo?
Ajde malo realnosti. On je Slovenac, njegov otac takođe, obojica su rođeni u Sloveniji, otac mu je igrao za Sloveniju a sin je već igrao za mlađe kategorije i nemaju ništa sa Srbijom osim prezimena na ić.
I ne razumem to pravljenje jedinog i neponovljivog. Ne vidim nikakvu drastičnu razliku između njega i Aranitovića mlađeg niti verujem da će je biti.

Kum

pre 8 godina

Atanitovicu,pravac u Instituciju, ako ne zelis da postanes novi Branko Lazic.
(Institucija, 17. maj 2015 14:39)

Pa da drzi peskire kao njegov stariji brat? :D

Misa Kaloperovic

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi! Sve im igraju nasa deca ( srbi), to je ono sto je najbitnije za srpsku kosarku! Iskrene cestitke od navijaca Partizana! P. S. Veceras se nadam dobroj kosarci i naravno pobedi Partizana.

Sabre

pre 8 godina

sto je bedak kad jos kao junior ne znas ciji si :)
(wer, 17. maj 2015 14:35)

Manji bedak nego kada vise pratis JUNIORSKE vesti vecitog rivala zato sto si dovoljan kompleksas, ili jos gore, zato sto nemas sta da pratis sto se tice tvog tima, pa cak ni juniore.

Bravo za momke, malo srece je nedostajalo ali su dokazali da su egal sa najboljima u Evropi.

Uefa ne prasta Coki legenda

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji.Doncicev otac,onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.

Jos malo da se lazemo

pre 8 godina

Kad je Zveda imala juniorski tim na visokom nivou? FMP ima najjacu juniorsku skolu u evropi godinama, to je ta ekipa. Kao sto covke kaze:"Teodosic je igrao za nas".

oktobar

pre 8 godina

Grobarima je krivo sto zvezda ima jednu od najjacih skola na svetu.A da nije bilo drzave da finansira partizan ne bi grobarcici mogli da se hvale da imaju talente.Pomirite se stim nema vise Tadica nema vise para polako se vracate tamo gde je mesto.partizan je prolazan Zvezda je vecna!

blazzz28

pre 8 godina

Ovaj nas luka stvarno dobar...i ako danas nije pokazao bas dobar sut kao inace..hvala bogu za takvog talenta ..kriza u sloveniji..samo on i blaz mesicek..to su dva imena koja ce se jos cuti..al nisu lose ove srpsko slovenske kombinacije ..otac srbin majka slovenka..isto kod dragica..trebamo malo nase slovenke poterat kod vas da nam rode jos ponekog talenta hahaha..pozdrav iz ljubljane

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac... 
(petarczv, 17. maj 2015 13:39) 
Na foru sto je rebic pristao da igra za dzabe i da ima sporednu ulogu a aranitovic trazi bar 100k godisnje i zagarantovanu minutazu koju ce tesko dobiti pored toliko igraca na njegovoj poziciji.
(stefan, 17. maj 2015 14:12)

Gresis,meni je Grba neki dan javio da mali Aranitovic trazi istu platu kao Williams,dakle trazi 7 miliona evra i garantovanih 35 min. i 20+ suteva po mecu!!!!
p.s. dokle mozete vi grobaro igokejci da idete sa svojim lazima a da vas ne bude sramota??Postoji li kod vas granica lazi nakon koje kazete sami sebi "Uh bilo bi previse da ovo lazem!"??
Smesni ste!!!

Slobodan

pre 8 godina

Veliki je uspeh pobeda protiv Sparsa, bravo!
(Lale, 17. maj 2015 14:20). Nije tako Lale ... Sparsi su danas dobra ekipa ... Partizan je napustio Djoko Salic koji je bio nas najperspektivniji centar i otisao ni manje ni vise nego u Sparse i super igra ! Nema lepih reci ni o Partizanu ni o Dulou iako je veliki navijac Partizana ... Videcemo kako ce Igokea proci protiv njih ! Inace u mladim kategorijama sve su dobili u Bosni po 40 razlike ...

Kum

pre 8 godina

Veliki je uspeh pobeda protiv Sparsa, bravo!
(Lale, 17. maj 2015 14:20)

Zadnje 2 godine -> 16 pobeda i 2 izgubljene, prvak i viceprvak, a ti se i dalje blamiraj.

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Поносни смо на ове момке ! А,и интернет гробари су направили корак напред.Сад прате и јуниорски тим Звезде.Браво ! Има наде за всс !

ok

pre 8 godina

Stojanovic strasan,nevidjen igrac!!kakav dribling,kakav pregled igre,asistencije,jak,prodoran,strasan!!aranitovic jos mladji ubica,fizikalije,sut..simanic neverovatan!!!stojanovic i aranitovic vec u prvi tim!bolji od rebica,i blazica..radanov i simanic takodje dominiraju!!bolji su od reala za klasu!pritom real kupuje strane igrace,domaci teren..

Chodex

pre 8 godina

Za sledecu sezonu umesto Rebica i Blazica dva igraca iz ove ekipe. Ako jos dodamo kvalitetnu zamenu za Bobija pod uslovom da vise niko nece otici imali bi ubitacan tim!

#CoachS

pre 8 godina

Aranitovic dokazao da je extra talenat. On i Doncic ce za par godina voditi veliku borbu u Evroligi. Dati malom sansu do kraja KLS na par meceva. Svaka cast svim njegovim trenerima koji su ga do sad trenirali i naucili onom uskoku sa dve noge kad ide na polaganje. Stojanovic samo na fizikalije igra tako da na njega u buducnosti ne mozemo ozbiljnije da racunamo jer ce se tesko razviti u nekog igraca koji ce biti na nivou koji j
e dovoljan za igranje u Evroligi.

Aranitovic, Simanic i Radanov okosnica prvog tima kroz 2-3 sezone.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

da vas obavestim... nijedan od ovih igraca, nece zaigrati za seniorsku ekipu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (brrrm,

Ti si "strucnjak" za kosarku pa znas

mkhv

pre 8 godina

KSS cini sve da Doncic zaigra za Srbiju. Ako se privole i Sikiras i Dino Radoncic onda bi imali vrhunski tim. Bravo za Zvezdu. Aranitovic je vec sada bolji od Blazica, Rebica i Lazica, Stojanovicu ugovor hitno ali i Borisi koji razbija.

maxi

pre 8 godina

Iskreno dao bi neko svoje vidjenje utakmice koje znam da se nece svideti vecini. Mene Aranitovic nije uopste odusevio, mnogo vise sam na osnovu prethodnih komentara o njemu ocekivao. Decko je iz igre sutirao za dva 5 od 14 za tri 3 od 10. Vidim da ga pozivaju u prvi tim i mislim da je daleko od istog iz razloga sto tamo nece imati mogucnost i slobodu da uputi 24 suta ka kosu. Mislim suludo mi je da neko ima i u mladjim kategorijama toliki kredit i ono sto me najvise iznerviralo jeste cinjenica da je decko samo jednom asistirao. Neosporno je da je potencijal ima to nesto u sebi ali mnooogo jos treba da radi. Nekako mi je nedostajala kolektivna igra cele ekipe kao da su ovi vodeci igraci hteli bas da se dokazu. U svakom slucaju ima tu materijala recimo Radanov je ok ali daleko su jos od prvog tima. Posle godinu dana samo bi ih ovi isti forumasi kritikovali kao sto kritikuju Rebica i Tejica. Pozdrav svima od iskrenog ljubitelja kosarke

translucent

pre 8 godina

Sve su ovo Čovićevi klinci. Ako neko potpiše za zvezdu sledeće godine ima šanse da se nađe i u zvezdi nakon isteka pozajmice brenda. U suprotnom će igrati za FMP, pošto se njih gazda neće odreći.
Lep rezultat, ali je i ranijih godina bilo ovih uspeha pa se sada i ne zna za te izuzetne klince.

Doncicev kum

pre 8 godina

Strasno mi smeta kad procitam Slovenac Luka Dončić, Luka je inace veliki Srbin i vatreni navijac Zvezde. Inace niko nikad iz naseg saveza ga nije kontaktirao...izgleda da je Smederevo daleko ?

ns

pre 8 godina

Neko pise Stojanović moze vec da se priključi prvom timu. Dečko je dobio ugovor zvezde jer nece da dozivi sudbinu Rebica. Gubimo dosta njegovim odlaskom a bice ako ne vrhunski onda okej igrač.

stefan

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac...
(petarczv, 17. maj 2015 13:39)
Na foru sto je rebic pristao da igra za dzabe i da ima sporednu ulogu a aranitovic trazi bar 100k godisnje i zagarantovanu minutazu koju ce tesko dobiti pored toliko igraca na njegovoj poziciji.

MJ11

pre 8 godina

Od svih ovih igrača najveći potencijal možda i za NBA imaju Simanić koji je visok 207cm igrač sličan Bjelici mada bi on trebao da igra spolja 3 a kasnije kad ojača da bude 4 i Radanov plej sa 202cm na ovom turniru nedovoljno zdrav.Aranitović ima karater vodje Stojanović osećaj za asistenciju ali pitanje je kako će se oni snaći kao seniori (pogotovo Stojanović) jer su oni ovde pre svega fizički dominantni.Još bi možda Rakićević (200cm bek/krilo) i Miladinović(207centar) mogli da budu prosečni EL igrači ostali nažalost nemaju neki potencijal.

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Lepo bi bilo da je Zvezda, ali to je FMP iz Železnika (dejan, 17. maj 2015 13:23)

Auuuuu... kolko tebi nije lako, ahahahahahahaha...

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Zasto vas legenda Covke nije namestio utakmicu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari BRE, 17. maj 2015 14:12)
Covic je bio Bog za grobare i njihov sistem uzimanja i reketiranja igraca iz juniorskog pogona FMP-a! Da ste ljudi kao sto niste treba Covicu da kazete :" Hvala gospodine Covicu na kecmanu i Rasicu koji su bili jedni od vaznih igraca tima koji je nas Partizan odveo na F4" Covic nije bio ovako omrazen od strane Partizanovaca sve dok nije dosao u Zvezdu! kk Crvena zvezda je u evropskoj kosarci ono sto je Porto u evropskom fudbalu! A Porto je prvak Evrope iz 2004 godine! :)

Delija Beograd

pre 8 godina

@Trofeji cine sampiona

Galebe ne lupetaj. A.Aranitovic, Stojanovic, Rakicevic su iz pionirskog pogona Zvezde.Gotovo ni jedan jedini nije potekao u FMP kosarkaskoj akademiji.Znam da ti je tesko ali sta cu ti ja.

Navijaci KK mali budzet prate svaki Zvezdin korak. Veceras ce opet prica izgubili smo od pantera,limenki itd. Sto pre shvatite da je vase vreme proslo bice vam lakse

zex

pre 8 godina

Pa naravno da su pobedili, igraju klubovi potpuno razlicitih koncepcija...Zvezda sa svojom skolom, a Real polovinu stranaca ima. Bez njih, lagano 15-ak razlike. A sa Doncicem polako, decko je xtra talentovan, ali ima jos mnogo do seniorske kosarke (secate se sta se pricalo za Muslija, Miljenovica i druge.....). Nije jos ni ovde dominantan, jeste da je univerzalac, ali su ga i klinci Zvezde zaustavili u 2. poluvremenu. Ovde su mnogo bitniji igraci, a trofej je bez smisla, ako se igra protiv all star tima sa Rumunom, Slovencem, Brazilcem, Senegalcem itd. Za Aranitovica se slazem, moze valjda umesto Kaplanovica bar da uskoci XD

NS je crno beli grad

pre 8 godina

ovo ce biti najvece rivalstvo u seniorskoj kosarci u narednoj deceniji. 
Zvezda-Real.
(Spale, 17. maj 2015 14:00)


hahahahaha....Pa vi u ovom obliku ima da trajete max još godinu-dve i da završite kao VK ć zvezda ,Vk Radnički, bivši kkcz....

njami

pre 8 godina

Sramota kako je Klipa vodio ovu utakmicu,naravno ako se pita sta!?!?!? Aloooo treneru košarka je kolektivni sport a ne individualni!!!Ubio si samopouzdanje svim ostalim igračima osim Stojanoviću,a kada je trebalo dečka si toliko ispalio da od umora nije moga da drži loptu...Bruko jedna trenerska...Imaš momke da tuku sve po 10-15 razlike,a ti ...!? Šta misliš jesu li te provalili skautingom ovi iz Reala...Imao si priliku da razigras čelu ekipu u par navrata,ali ne ti sprži Stojanovića da ga posle nemaš ni za sta a ni ostale...Osim Arinitovica koji vidi se pakao igrač u svakom smislu...Klipa izgubio,a svi momci su čista desetka!!!!!!

Rajko

pre 8 godina

Zasto vas legenda Covke nije namestio utakmicu?
(Grobari BRE, 17. maj 2015 14:12)
Veceras ce biti namještena na 30+,Vučić nam namješta u fudbalu a Covke u košarci,može nam se ..sta ces..

Kića

pre 8 godina

Svaka čast momcima! Bitno je da oni igraju ovakav turnir i finale gde stiču iskustvo. Sad da li je pobeda ili nije, nije ni bitno. Imali su na kraju i šut za produžetak, ali lopta je izašla iz obruča. Nisam gledao ceo meč već samo kraj pa ne znam kakav sastav ima Real. Znam da su prošle godine gotovo sve bili stranci, crnci i na to još godinu dana stariji. I još nešto.. Nadam se da će Aranitović, ako ne Stojanović koji je već sada klasa, sledeće godine dobiti mesto u prvom timu umesto Blažiča jer dečko ima već sada sve što ima Jaka, čak pojedine stvari radi mnogo bolje, a na to ima odličnu asistenciju i uvek je na skoku.

Che Guevara

pre 8 godina

Aranitović ima potencijal, aliii.....pogledajte još jednom utakmicu kako dečko ne igra odbranu, a i kada je u polju odbrane, spreman je za kontru pre nego igrači Reala završe napad. E to je razlika između Rebića i njega! Pogledajte koliko Rebić daje kolektivu odbranom i kolektivnom igrom!!!

Stella

pre 8 godina

Aranitovic, Radanov i Stojanovic pokazuju svoj raskosan talenat. Ima tu jos sjajnih igraca: Simanic, Kenic, Rakicevic, bice prilike i za njih da se dokazu. Sad smo na -4 a do kraja je 4.5 minuta. Ja verujem da momci mogu do preokreta. A ako ipak ne uspeju, naklon za sve sto su uradili do sada!

Trofeji cine sampiona !

pre 8 godina

Jaoooo kad cujem ovo "Zvezdini klinci" povraca mi se ! Pa gde je ta omladinska skola bila pre 5 godina ? Sta je toliko tesko da se kaze "Klinci Zvezde Telekom" ? 85% ovih momaka su polaznici kosarkaske skole FMP-a koji su i pre fuzije sa Crvenom zvezdom pravili opasne rezultate i fantasticne igrace ! Ko zna koliko ce ovih klinaca uopste igrati za prvi tim CZT,ko zna koliko ce ovih klinaca odustati od profesionalnog ugovora jer jednostavno za sve u prvom timu nema mesta ! Miljanovic,Macvan,Musli... ! Ko zna koliko igraca jos ima i ko zna koliko ce ih jos biti u timu Partizana i ostalim klubovima sirom nase drzave i evrope ! Evo vec je peta godina fuzije,a tih momaka iz skole gotovo da nema u prvom timu ili ako ih ima,imaju neke sporedne uloge !

mr.red

pre 8 godina

8 minta da kraja Zvezda na - 9 Kako god da se zavrsi vi ste momci nasi sampioni! Iako sam "samo" 12-13 godina stariji od ovih momaka osecam neki gotovo roditeljski ponos! Hvala za jos jednu sezonu iz snova!

Alter

pre 8 godina

Aranitović me kretnjom podseća na Rouza pomalo. Deluje da može postati dobar igrač od njega, ali naravno, nikad se s tim ne zna. Ako bude naporno radio, mislim da ima najbolju šansu od svih Zvezdinih mladih igrača da napravi dobru karijeru.

petarczv

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac...

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Mladji tim CZ se odlicno nosio sa ivim pravim spancima koji su malo preplanuli. A Groblje kao groblje od muke trola.A njihovih nigde

Doktor Jay

pre 8 godina

Milina je bila gledati utakmicu, Zvezda ima sjajne klince, Real isto, Doncic ce biti paklen igrac.
Kod nas ne treba dizati momke u nebesa, talentovani jesu ali treba im puno rada da bi postali igraci. Nece to ici glatko. Od ove ekipe Aranitovic i Radanov eventualno mogu da se skidaju sledece sezone za prvi tim, ostali su dosta daleko.
Stojanovic je diskutabilan kao igrac bez obzira na statistiku. Retko se vidja da neko ima tu slobodu u igri i on to koristi tako sto igra samo za sebe sto je velika steta. Previse sili i cini mi se da ne slusa trenera mnogo. Negde je dobro imati tu drskost, nesumnjivo i da zna dosta ali rekao bih ne kapira bas kako to da iskoristi tj kako se igra kosarka. Drugi problem mu je nedefinisana pozicija koju bi igrao u profi basketu.
Aranitovic je paklen igrac, iako ga nije islo u prvom poluvremenu nastavio je u istom ritmu i bio najbolji igrac.

GM

pre 8 godina

1. Stojanovic i Aranitovic sledece sezone u prvi tim OBAVEZNO, umesto Rebica i Dzenkinsa koji sigurno odlazi.

2. Za stranca dovesti igraca na poziciji 4/5, po mogucstvu Amerikanca jer se videlo koliko znaci njihova fizicka sprema tokom cele sezone u drugim timovima.

3. Za godinu dana prikljuciti i Simanica i Radanova ako ovako nastave.

4. Pojacati skaut i ulaganja u mlade igrace jer je ovo dokazano pravi put.

5. Sam rezultat i poraz u finalu je totalno nebitan, jer se vidi da su Zvezdini igraci skolovani, recimo po tehnici i uspesnosti sa linije penala, dok su Realovi klasnicni basketasi koje neko sa nepunih 18 godina uci da sutiraju trojke sa 9 metara do iznemoglosti.
Svaka cast sudijama na 'izjednacenom' kriterijumu sviranja faulova. Mozda ce sledece godine suditi u Evroligi, ako Real osvoji titulu protiv Olimpijakosa.

nikola1992

pre 8 godina

@samo kazem
Mala ispravka, doncic je 1999. godiste. Inace je ovo turnir za 1997. godiste, a decko je u kategoriji 2 godine starijih momaka ovoliko dobar, pa moze se reci i dominantan.
Inace svaka cast zvezdinim momcima, samo nastavite da trenirate, nije ni bitno sta danas uradite, pred vama je sjajna buducnost!

Slobodan

pre 8 godina

Nema veze dobri su bili ! Svaka cast klincima i Zvezdi ... Aranitovic i Stojanovic kako je receno su vec kod Deja Radonjica u ekipi ... Ne verujem da ima i jedan Srbin koji ove momke nije podrzao kao i Djokovica danas u drugom finalu ! Kako je neko napisao Napred Srbija nikada Jugoslavija !

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Аранитовић,Стојановић и Раданов могу већ сада да се прикључе сениорском тиму !

jer ti si samo mali FMP-cic

pre 8 godina

Haha, Stojanovic izadje iz igre zbog 5 licnih, Klipa mu pola sata drzi ruku da bi ovaj lupio high five on nista ahaha ispala "fantasticnog" trenera ahahaha

...

pre 8 godina

Nema veze 3 poena manje vise, bitno je da ova generacija ima odlicne igrace. Aranitovic, Voja odlicni. A ovaj Real mislim da smo bolji ali mozda 55-45 i da bi ih dobili na vise utakmica. Samo mi nemamo take neke strance pod kosem ko oni Brazilce, Afrikance, tu nam fali visina. Ovaj njihov Luka dobar.

Slobodan

pre 8 godina

Igraju dobro ! Napred Zvezdoo ... Ovi momci su ponos Srbije ... Svaka cast drzavi ali i Evroligi sto su prepoznali pravu i jedinu instituciju u Srbiji a to je Crvena Zvezda ... Nadam se da cemo dobiti A licencu jer sa ovakvim radom to i zasluzujemo !

Istina

pre 8 godina

Ljudi,kakve mlade igrače ima Zvezda,fantastično.Stojanovi,Aranitović,Radanov,Simanić...svaka čast.Nije loš ni centar Miladinović ali je rano napravio 3 faula a njegova zamena je znatno slabiji.Bolji smo od Reala milion posto,jedino što Španci imaju Luku Dončića koji je vrhunski igrač,iako mlađi od svih i on je za sada prevaga što vode sa 2 poena razlike.Dečko pogađa trojke kao od šale,skače,asistira...budući najbolji igrtač Evrope,gotovo sigurno.Ako ga zaustave u drugom delu,dobijamo tekmu bez problemaNeka bude kao prva četvrtina kad smo ih ugazili.

Zvezdas

pre 8 godina

Aranitovic, Radanov i Vojislav oemah u prvi tim! Jako dobra utakmica sa puno lepih poteza i jednih i drugih. Real ima Doncica koji ubija kako igra, ipak nadam se pobedi!

Led00

pre 8 godina

link:
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-real-madrid-youth-crvena-zvezda-youth-basketball-euroleague-final-four-69135.html

#CoachS

pre 8 godina

Previse davi loptu Stojanovic. Igraju klinci izuzetno zrelo. Imaju dobar spejsing u napadu, ali je bol muvment malo slabiji. Uz bolji protok lopte i sigurniju igru u tranziciji ne bi trebalo da bude problema u 2. poluvremenu. Ustao sam samo zbog ovog Aranitovica ovako rano da se uverim jel zaista extra talenat kao sto se prica. I za kraj jel realno koliko duge ruke ima Simanic slicna konstitucija kao Janis Antekotunpo ili kako se vec preziva.

samo kazem...

pre 8 godina

dobro igraju momci, mada mogu oni i bolje, narocito u napadu za 2 poena... odbrana je okej, Real je pogodio dosta suteva za 3 poena cak 6 ili 7 pa odatle ovaj rezultat...
ipak na mene najveci utisak je ostavio Luka Doncic, decko igra fenomenalno... 10 poena, 8 skokova i 4 asistencije na poluvremenu je stvarno dobar ucinak... narocito za decka koji je '98 godiste..
napred Zvezda!

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Аранитовић,Стојановић и Раданов могу већ сада да се прикључе сениорском тиму !

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Поносни смо на ове момке ! А,и интернет гробари су направили корак напред.Сад прате и јуниорски тим Звезде.Браво ! Има наде за всс !

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Lepo bi bilo da je Zvezda, ali to je FMP iz Železnika (dejan, 17. maj 2015 13:23)

Auuuuu... kolko tebi nije lako, ahahahahahahaha...

petarczv

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac...

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

da vas obavestim... nijedan od ovih igraca, nece zaigrati za seniorsku ekipu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (brrrm,

Ti si "strucnjak" za kosarku pa znas

samo kazem...

pre 8 godina

dobro igraju momci, mada mogu oni i bolje, narocito u napadu za 2 poena... odbrana je okej, Real je pogodio dosta suteva za 3 poena cak 6 ili 7 pa odatle ovaj rezultat...
ipak na mene najveci utisak je ostavio Luka Doncic, decko igra fenomenalno... 10 poena, 8 skokova i 4 asistencije na poluvremenu je stvarno dobar ucinak... narocito za decka koji je '98 godiste..
napred Zvezda!

Zvezdas

pre 8 godina

Aranitovic, Radanov i Vojislav oemah u prvi tim! Jako dobra utakmica sa puno lepih poteza i jednih i drugih. Real ima Doncica koji ubija kako igra, ipak nadam se pobedi!

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Mladji tim CZ se odlicno nosio sa ivim pravim spancima koji su malo preplanuli. A Groblje kao groblje od muke trola.A njihovih nigde

Istina

pre 8 godina

Ljudi,kakve mlade igrače ima Zvezda,fantastično.Stojanovi,Aranitović,Radanov,Simanić...svaka čast.Nije loš ni centar Miladinović ali je rano napravio 3 faula a njegova zamena je znatno slabiji.Bolji smo od Reala milion posto,jedino što Španci imaju Luku Dončića koji je vrhunski igrač,iako mlađi od svih i on je za sada prevaga što vode sa 2 poena razlike.Dečko pogađa trojke kao od šale,skače,asistira...budući najbolji igrtač Evrope,gotovo sigurno.Ako ga zaustave u drugom delu,dobijamo tekmu bez problemaNeka bude kao prva četvrtina kad smo ih ugazili.

#CoachS

pre 8 godina

Aranitovic dokazao da je extra talenat. On i Doncic ce za par godina voditi veliku borbu u Evroligi. Dati malom sansu do kraja KLS na par meceva. Svaka cast svim njegovim trenerima koji su ga do sad trenirali i naucili onom uskoku sa dve noge kad ide na polaganje. Stojanovic samo na fizikalije igra tako da na njega u buducnosti ne mozemo ozbiljnije da racunamo jer ce se tesko razviti u nekog igraca koji ce biti na nivou koji j
e dovoljan za igranje u Evroligi.

Aranitovic, Simanic i Radanov okosnica prvog tima kroz 2-3 sezone.

Kum

pre 8 godina

Atanitovicu,pravac u Instituciju, ako ne zelis da postanes novi Branko Lazic.
(Institucija, 17. maj 2015 14:39)

Pa da drzi peskire kao njegov stariji brat? :D

Alter

pre 8 godina

Aranitović me kretnjom podseća na Rouza pomalo. Deluje da može postati dobar igrač od njega, ali naravno, nikad se s tim ne zna. Ako bude naporno radio, mislim da ima najbolju šansu od svih Zvezdinih mladih igrača da napravi dobru karijeru.

...

pre 8 godina

Nema veze 3 poena manje vise, bitno je da ova generacija ima odlicne igrace. Aranitovic, Voja odlicni. A ovaj Real mislim da smo bolji ali mozda 55-45 i da bi ih dobili na vise utakmica. Samo mi nemamo take neke strance pod kosem ko oni Brazilce, Afrikance, tu nam fali visina. Ovaj njihov Luka dobar.

Trofeji cine sampiona !

pre 8 godina

Jaoooo kad cujem ovo "Zvezdini klinci" povraca mi se ! Pa gde je ta omladinska skola bila pre 5 godina ? Sta je toliko tesko da se kaze "Klinci Zvezde Telekom" ? 85% ovih momaka su polaznici kosarkaske skole FMP-a koji su i pre fuzije sa Crvenom zvezdom pravili opasne rezultate i fantasticne igrace ! Ko zna koliko ce ovih klinaca uopste igrati za prvi tim CZT,ko zna koliko ce ovih klinaca odustati od profesionalnog ugovora jer jednostavno za sve u prvom timu nema mesta ! Miljanovic,Macvan,Musli... ! Ko zna koliko igraca jos ima i ko zna koliko ce ih jos biti u timu Partizana i ostalim klubovima sirom nase drzave i evrope ! Evo vec je peta godina fuzije,a tih momaka iz skole gotovo da nema u prvom timu ili ako ih ima,imaju neke sporedne uloge !

U inat iz zamrzivaca osvajamo

pre 8 godina

Aranitovic je cudesan igrac, kao da gledam Derika Rouza kada krene na ulaz, Stojanovic uvek oko tripl-dabl ucinka, sve radi. Ova dvojica su vec spremni za seniorsku konkurenciju.

Zuja

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...
(Djole,

Od ove sezone pocinje unistavanje vaseg detinstva i mladosti.Nicija nije gorela do zore.Propade i Rimska imperija

Slobodan

pre 8 godina

Igraju dobro ! Napred Zvezdoo ... Ovi momci su ponos Srbije ... Svaka cast drzavi ali i Evroligi sto su prepoznali pravu i jedinu instituciju u Srbiji a to je Crvena Zvezda ... Nadam se da cemo dobiti A licencu jer sa ovakvim radom to i zasluzujemo !

GM

pre 8 godina

1. Stojanovic i Aranitovic sledece sezone u prvi tim OBAVEZNO, umesto Rebica i Dzenkinsa koji sigurno odlazi.

2. Za stranca dovesti igraca na poziciji 4/5, po mogucstvu Amerikanca jer se videlo koliko znaci njihova fizicka sprema tokom cele sezone u drugim timovima.

3. Za godinu dana prikljuciti i Simanica i Radanova ako ovako nastave.

4. Pojacati skaut i ulaganja u mlade igrace jer je ovo dokazano pravi put.

5. Sam rezultat i poraz u finalu je totalno nebitan, jer se vidi da su Zvezdini igraci skolovani, recimo po tehnici i uspesnosti sa linije penala, dok su Realovi klasnicni basketasi koje neko sa nepunih 18 godina uci da sutiraju trojke sa 9 metara do iznemoglosti.
Svaka cast sudijama na 'izjednacenom' kriterijumu sviranja faulova. Mozda ce sledece godine suditi u Evroligi, ako Real osvoji titulu protiv Olimpijakosa.

Doktor Jay

pre 8 godina

Milina je bila gledati utakmicu, Zvezda ima sjajne klince, Real isto, Doncic ce biti paklen igrac.
Kod nas ne treba dizati momke u nebesa, talentovani jesu ali treba im puno rada da bi postali igraci. Nece to ici glatko. Od ove ekipe Aranitovic i Radanov eventualno mogu da se skidaju sledece sezone za prvi tim, ostali su dosta daleko.
Stojanovic je diskutabilan kao igrac bez obzira na statistiku. Retko se vidja da neko ima tu slobodu u igri i on to koristi tako sto igra samo za sebe sto je velika steta. Previse sili i cini mi se da ne slusa trenera mnogo. Negde je dobro imati tu drskost, nesumnjivo i da zna dosta ali rekao bih ne kapira bas kako to da iskoristi tj kako se igra kosarka. Drugi problem mu je nedefinisana pozicija koju bi igrao u profi basketu.
Aranitovic je paklen igrac, iako ga nije islo u prvom poluvremenu nastavio je u istom ritmu i bio najbolji igrac.

Kosta

pre 8 godina

Ljudi,koja instutucija?Pa KKP na čeka leto duboke neizvesnosti.Odlazi sve što valja,točak istorije se okreće.Smejali ste se,rugali,dicili onom čoveku iz Podgorice....eto vam....

Slobodan

pre 8 godina

Nema veze dobri su bili ! Svaka cast klincima i Zvezdi ... Aranitovic i Stojanovic kako je receno su vec kod Deja Radonjica u ekipi ... Ne verujem da ima i jedan Srbin koji ove momke nije podrzao kao i Djokovica danas u drugom finalu ! Kako je neko napisao Napred Srbija nikada Jugoslavija !

James Bond

pre 8 godina

Koliko moras da budes iskomleksiran Zvezdom i Zvezdinim uspesima ove godine,da bi dosao na vest o finalu juniorske evrolige,nasladjivao se i prosipao pamet porazom "nekih tamo klinaca" dok tvoj klub tone u proslost? Zadrzite taj "vedri duh" i veceras pa navratite posle derbija na vest da komentarisete kako ste izgubili od FMP-a jer niste uspeli da pobedite Crvenu Zvezdu.

Chodex

pre 8 godina

Za sledecu sezonu umesto Rebica i Blazica dva igraca iz ove ekipe. Ako jos dodamo kvalitetnu zamenu za Bobija pod uslovom da vise niko nece otici imali bi ubitacan tim!

nikola1992

pre 8 godina

@samo kazem
Mala ispravka, doncic je 1999. godiste. Inace je ovo turnir za 1997. godiste, a decko je u kategoriji 2 godine starijih momaka ovoliko dobar, pa moze se reci i dominantan.
Inace svaka cast zvezdinim momcima, samo nastavite da trenirate, nije ni bitno sta danas uradite, pred vama je sjajna buducnost!

Zlatko

pre 8 godina

Saša, otac Luke Dončića, je veliki Srbin zato se nadam da će mali zaigrati za Srbiju. U Sloveniji se koristi svaka prilika da se Sašu pita za koju će reprezentaciju igrati njegov sin, Sloveniju ili Španiju, tako je bilo i u današnjom prenosu, ali Saša neće ništa da kaže, čak je danas rekao neka to bude iznenađenje.
Ja verujem kad bi Đorđević ili Divac ili neka druga naše legenda iz KS otišla kod Saše i Luke stvar bi se brzo rešila. Jeste da će Španci uleteti sa parama ali je Saša u nekom intervjuju ispostavio da će sin kroz karieru zaraditi dovoljno da pare u odabiru reprezentacije neće igrati nikakvu ulogu.

I naravno, svaka čast Zvezdinom mladom timu. Nije puno falilo ...

Kića

pre 8 godina

Svaka čast momcima! Bitno je da oni igraju ovakav turnir i finale gde stiču iskustvo. Sad da li je pobeda ili nije, nije ni bitno. Imali su na kraju i šut za produžetak, ali lopta je izašla iz obruča. Nisam gledao ceo meč već samo kraj pa ne znam kakav sastav ima Real. Znam da su prošle godine gotovo sve bili stranci, crnci i na to još godinu dana stariji. I još nešto.. Nadam se da će Aranitović, ako ne Stojanović koji je već sada klasa, sledeće godine dobiti mesto u prvom timu umesto Blažiča jer dečko ima već sada sve što ima Jaka, čak pojedine stvari radi mnogo bolje, a na to ima odličnu asistenciju i uvek je na skoku.

Sabre

pre 8 godina

sto je bedak kad jos kao junior ne znas ciji si :)
(wer, 17. maj 2015 14:35)

Manji bedak nego kada vise pratis JUNIORSKE vesti vecitog rivala zato sto si dovoljan kompleksas, ili jos gore, zato sto nemas sta da pratis sto se tice tvog tima, pa cak ni juniore.

Bravo za momke, malo srece je nedostajalo ali su dokazali da su egal sa najboljima u Evropi.

Misa Kaloperovic

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi! Sve im igraju nasa deca ( srbi), to je ono sto je najbitnije za srpsku kosarku! Iskrene cestitke od navijaca Partizana! P. S. Veceras se nadam dobroj kosarci i naravno pobedi Partizana.

maxi

pre 8 godina

Iskreno dao bi neko svoje vidjenje utakmice koje znam da se nece svideti vecini. Mene Aranitovic nije uopste odusevio, mnogo vise sam na osnovu prethodnih komentara o njemu ocekivao. Decko je iz igre sutirao za dva 5 od 14 za tri 3 od 10. Vidim da ga pozivaju u prvi tim i mislim da je daleko od istog iz razloga sto tamo nece imati mogucnost i slobodu da uputi 24 suta ka kosu. Mislim suludo mi je da neko ima i u mladjim kategorijama toliki kredit i ono sto me najvise iznerviralo jeste cinjenica da je decko samo jednom asistirao. Neosporno je da je potencijal ima to nesto u sebi ali mnooogo jos treba da radi. Nekako mi je nedostajala kolektivna igra cele ekipe kao da su ovi vodeci igraci hteli bas da se dokazu. U svakom slucaju ima tu materijala recimo Radanov je ok ali daleko su jos od prvog tima. Posle godinu dana samo bi ih ovi isti forumasi kritikovali kao sto kritikuju Rebica i Tejica. Pozdrav svima od iskrenog ljubitelja kosarke

Doncicev kum

pre 8 godina

Strasno mi smeta kad procitam Slovenac Luka Dončić, Luka je inace veliki Srbin i vatreni navijac Zvezde. Inace niko nikad iz naseg saveza ga nije kontaktirao...izgleda da je Smederevo daleko ?

DedaMiloje

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...
(Djole, 17. maj 2015 15:51)

A boga mi polako, ali uništava i instituciju.

Nenad

pre 8 godina

@njami
Baš me interesuje šta si komentarisao prošle godine kada je taj isti Klipa vodio ekipu do titule evropskog prvaka? Dva uzastopna finala evrolige, jedan osvojen trofej, u duelima sa takvim velikanom kakav je Real,je rezultat odličnog rada trenera i njegovog stručnog štaba pre svega u selekciji mladih igrača. Krajnji cilj u ovim kategorijama je uvek stvaranje igrača za prvi tim, a potencijalno i za reprezentaciju. Videli smo da ovde ima dovoljno materijala za budućnost...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac... 
(petarczv, 17. maj 2015 13:39) 
Na foru sto je rebic pristao da igra za dzabe i da ima sporednu ulogu a aranitovic trazi bar 100k godisnje i zagarantovanu minutazu koju ce tesko dobiti pored toliko igraca na njegovoj poziciji.
(stefan, 17. maj 2015 14:12)

Gresis,meni je Grba neki dan javio da mali Aranitovic trazi istu platu kao Williams,dakle trazi 7 miliona evra i garantovanih 35 min. i 20+ suteva po mecu!!!!
p.s. dokle mozete vi grobaro igokejci da idete sa svojim lazima a da vas ne bude sramota??Postoji li kod vas granica lazi nakon koje kazete sami sebi "Uh bilo bi previse da ovo lazem!"??
Smesni ste!!!

Kum

pre 8 godina

Veliki je uspeh pobeda protiv Sparsa, bravo!
(Lale, 17. maj 2015 14:20)

Zadnje 2 godine -> 16 pobeda i 2 izgubljene, prvak i viceprvak, a ti se i dalje blamiraj.

Slobodan

pre 8 godina

Veliki je uspeh pobeda protiv Sparsa, bravo!
(Lale, 17. maj 2015 14:20). Nije tako Lale ... Sparsi su danas dobra ekipa ... Partizan je napustio Djoko Salic koji je bio nas najperspektivniji centar i otisao ni manje ni vise nego u Sparse i super igra ! Nema lepih reci ni o Partizanu ni o Dulou iako je veliki navijac Partizana ... Videcemo kako ce Igokea proci protiv njih ! Inace u mladim kategorijama sve su dobili u Bosni po 40 razlike ...

Aforizam

pre 8 godina

Steta za klince. Ovo je takodje veliki plasman a dokaz da na svetu postoje jedine 2 bele reprezentacije su Srbija i Litvanija, kosarkaske mega sile. Takodje ne treba misliti da je kosarkaski uspeh u mladjim kategorijama preduslov za uspesne i svetske zvezde, daj Boze da jedan od tih 12 klinaca napravi znacajnu karijeru. Deca do 18 godina igraju samo sa svojim vrsnjacima i tu se selektiraju najbolji ali kada krenu da igraju protiv starijih i iskusnijih, mnogi izgore...

grof

pre 8 godina

@Nolan

Његов отац је са Косова, одбегао за време рата у Словенију, Лука има велику жељу да игра за Србију, али полако, до 18-те ћемо видети

mr.red

pre 8 godina

8 minta da kraja Zvezda na - 9 Kako god da se zavrsi vi ste momci nasi sampioni! Iako sam "samo" 12-13 godina stariji od ovih momaka osecam neki gotovo roditeljski ponos! Hvala za jos jednu sezonu iz snova!

stefan

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac...
(petarczv, 17. maj 2015 13:39)
Na foru sto je rebic pristao da igra za dzabe i da ima sporednu ulogu a aranitovic trazi bar 100k godisnje i zagarantovanu minutazu koju ce tesko dobiti pored toliko igraca na njegovoj poziciji.

Zlatko

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji. Doncicev otac, onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uefa ne prasta Coki legenda, 17. maj 2015 15:43)

Ne, Saša je bio već bezbroj puta pitan za koju će reprezentaciju igrati Luka i još nikada nije rekao da je izabrao Sloveniju. Danas je čak rekao da neka njegova odluka ostane malo iznenađenje.

srbEUin

pre 8 godina

Bilo bi dobro da ovi momci (osim možda Aranitovića) odigraju jednu sezonu u prvom timu FMP-a, gde bi imali dovoljno prostora za razvoj, mnogo više slobode u igri i mnogo veću minutažu, pa tek potom u CZT da igraju EL.
Sve ove stručne forumaše bih zamolio da navedu u kome evroligašu igraju njihovi vršnjaci u prvom timu i koje su im minutaže. CZT je ove sezone bila najmlađi evroligaš, sa Tejićem koji je igrao (i bio najslabija karika) i Rebićem i Kaplanovićem koji su navijali, tako da bi dodavanjem novih klinaca umesto pouzdanih iskusnih igrača CZT sigurno imala preslabi roster za plasman u TOP 16.

njami

pre 8 godina

Sramota kako je Klipa vodio ovu utakmicu,naravno ako se pita sta!?!?!? Aloooo treneru košarka je kolektivni sport a ne individualni!!!Ubio si samopouzdanje svim ostalim igračima osim Stojanoviću,a kada je trebalo dečka si toliko ispalio da od umora nije moga da drži loptu...Bruko jedna trenerska...Imaš momke da tuku sve po 10-15 razlike,a ti ...!? Šta misliš jesu li te provalili skautingom ovi iz Reala...Imao si priliku da razigras čelu ekipu u par navrata,ali ne ti sprži Stojanovića da ga posle nemaš ni za sta a ni ostale...Osim Arinitovica koji vidi se pakao igrač u svakom smislu...Klipa izgubio,a svi momci su čista desetka!!!!!!

Stella

pre 8 godina

Aranitovic, Radanov i Stojanovic pokazuju svoj raskosan talenat. Ima tu jos sjajnih igraca: Simanic, Kenic, Rakicevic, bice prilike i za njih da se dokazu. Sad smo na -4 a do kraja je 4.5 minuta. Ja verujem da momci mogu do preokreta. A ako ipak ne uspeju, naklon za sve sto su uradili do sada!

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Zasto vas legenda Covke nije namestio utakmicu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari BRE, 17. maj 2015 14:12)
Covic je bio Bog za grobare i njihov sistem uzimanja i reketiranja igraca iz juniorskog pogona FMP-a! Da ste ljudi kao sto niste treba Covicu da kazete :" Hvala gospodine Covicu na kecmanu i Rasicu koji su bili jedni od vaznih igraca tima koji je nas Partizan odveo na F4" Covic nije bio ovako omrazen od strane Partizanovaca sve dok nije dosao u Zvezdu! kk Crvena zvezda je u evropskoj kosarci ono sto je Porto u evropskom fudbalu! A Porto je prvak Evrope iz 2004 godine! :)

Jos malo da se lazemo

pre 8 godina

Kad je Zveda imala juniorski tim na visokom nivou? FMP ima najjacu juniorsku skolu u evropi godinama, to je ta ekipa. Kao sto covke kaze:"Teodosic je igrao za nas".

Kum

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji.Doncicev otac,onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.
(Uefa ne prasta Coki legenda, 17. maj 2015 15:43)

Ma veruj ti sta hoces, meni svejedno. Informacija je 100% tacna.

NS je crno beli grad

pre 8 godina

ovo ce biti najvece rivalstvo u seniorskoj kosarci u narednoj deceniji. 
Zvezda-Real.
(Spale, 17. maj 2015 14:00)


hahahahaha....Pa vi u ovom obliku ima da trajete max još godinu-dve i da završite kao VK ć zvezda ,Vk Radnički, bivši kkcz....

Rajko

pre 8 godina

Zasto vas legenda Covke nije namestio utakmicu?
(Grobari BRE, 17. maj 2015 14:12)
Veceras ce biti namještena na 30+,Vučić nam namješta u fudbalu a Covke u košarci,može nam se ..sta ces..

todor

pre 8 godina

@oktobar
Decko daj dodji k sebi. Niko ne umanjuje uspeh ovih klinaca. Bilo je i ranije slicnih uspeha, bice ih i posle ovoga. Ali recenica Partizan je prolazan Zvezda je vecna?
Kao prvo Partizan je jedan od najvecih evropskih klubova. Klub sa ogromnom tradicijom, bivsi prvak evrope, sa ogromnim brojem titula, kupova, trofeja, priznanja, klub koji je evropi i svetu dao neke od najvaznijih kosarkasa u istoriji ovog sporta, klub koji je igrao protiv nba timova.
Zvezda nikada nije bila ni blizu ovakve velicine, cak ni u samoj Jugoslaviji a kamoli Evropi i svetu.
Kao drugo Zvezda trenutno ni ne postoji, zamrznuta je, tako da je svoju potencijalnu, naucnofantasticnu vecnost vec prekinula..
Spusti se na zemlju.

Delija Beograd

pre 8 godina

@Trofeji cine sampiona

Galebe ne lupetaj. A.Aranitovic, Stojanovic, Rakicevic su iz pionirskog pogona Zvezde.Gotovo ni jedan jedini nije potekao u FMP kosarkaskoj akademiji.Znam da ti je tesko ali sta cu ti ja.

Navijaci KK mali budzet prate svaki Zvezdin korak. Veceras ce opet prica izgubili smo od pantera,limenki itd. Sto pre shvatite da je vase vreme proslo bice vam lakse

mkhv

pre 8 godina

KSS cini sve da Doncic zaigra za Srbiju. Ako se privole i Sikiras i Dino Radoncic onda bi imali vrhunski tim. Bravo za Zvezdu. Aranitovic je vec sada bolji od Blazica, Rebica i Lazica, Stojanovicu ugovor hitno ali i Borisi koji razbija.

Ilija

pre 8 godina

Slazem se da je Rebic daleko od Aranitovica, ali ne igraju iste pozicije da bi jedan drugog zamenio. Aranitovic ne moze da igra pleja, niti Rebic moze beka...

jer ti si samo mali FMP-cic

pre 8 godina

Haha, Stojanovic izadje iz igre zbog 5 licnih, Klipa mu pola sata drzi ruku da bi ovaj lupio high five on nista ahaha ispala "fantasticnog" trenera ahahaha

Djole

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...

Led00

pre 8 godina

link:
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-real-madrid-youth-crvena-zvezda-youth-basketball-euroleague-final-four-69135.html

oktobar

pre 8 godina

Grobarima je krivo sto zvezda ima jednu od najjacih skola na svetu.A da nije bilo drzave da finansira partizan ne bi grobarcici mogli da se hvale da imaju talente.Pomirite se stim nema vise Tadica nema vise para polako se vracate tamo gde je mesto.partizan je prolazan Zvezda je vecna!

Nolan

pre 8 godina

Mali info: Doncic i njegov otac zele da mali igra za Srbiju. :)
(Kum, 17. maj 2015 14:01)

Čisto sumnjam, Dončić je Slovenac, igrao je za njihovu U-16 reprezentaciju. Uostalom njegov otac nema nikakve veze sa Srbijom i takođe je igrao za Sloveniju.
Aranitović mlađi će biti naš Dončić.

#CoachS

pre 8 godina

Previse davi loptu Stojanovic. Igraju klinci izuzetno zrelo. Imaju dobar spejsing u napadu, ali je bol muvment malo slabiji. Uz bolji protok lopte i sigurniju igru u tranziciji ne bi trebalo da bude problema u 2. poluvremenu. Ustao sam samo zbog ovog Aranitovica ovako rano da se uverim jel zaista extra talenat kao sto se prica. I za kraj jel realno koliko duge ruke ima Simanic slicna konstitucija kao Janis Antekotunpo ili kako se vec preziva.

zex

pre 8 godina

Pa naravno da su pobedili, igraju klubovi potpuno razlicitih koncepcija...Zvezda sa svojom skolom, a Real polovinu stranaca ima. Bez njih, lagano 15-ak razlike. A sa Doncicem polako, decko je xtra talentovan, ali ima jos mnogo do seniorske kosarke (secate se sta se pricalo za Muslija, Miljenovica i druge.....). Nije jos ni ovde dominantan, jeste da je univerzalac, ali su ga i klinci Zvezde zaustavili u 2. poluvremenu. Ovde su mnogo bitniji igraci, a trofej je bez smisla, ako se igra protiv all star tima sa Rumunom, Slovencem, Brazilcem, Senegalcem itd. Za Aranitovica se slazem, moze valjda umesto Kaplanovica bar da uskoci XD

blazzz28

pre 8 godina

Ovaj nas luka stvarno dobar...i ako danas nije pokazao bas dobar sut kao inace..hvala bogu za takvog talenta ..kriza u sloveniji..samo on i blaz mesicek..to su dva imena koja ce se jos cuti..al nisu lose ove srpsko slovenske kombinacije ..otac srbin majka slovenka..isto kod dragica..trebamo malo nase slovenke poterat kod vas da nam rode jos ponekog talenta hahaha..pozdrav iz ljubljane

ok

pre 8 godina

Stojanovic strasan,nevidjen igrac!!kakav dribling,kakav pregled igre,asistencije,jak,prodoran,strasan!!aranitovic jos mladji ubica,fizikalije,sut..simanic neverovatan!!!stojanovic i aranitovic vec u prvi tim!bolji od rebica,i blazica..radanov i simanic takodje dominiraju!!bolji su od reala za klasu!pritom real kupuje strane igrace,domaci teren..

translucent

pre 8 godina

Sve su ovo Čovićevi klinci. Ako neko potpiše za zvezdu sledeće godine ima šanse da se nađe i u zvezdi nakon isteka pozajmice brenda. U suprotnom će igrati za FMP, pošto se njih gazda neće odreći.
Lep rezultat, ali je i ranijih godina bilo ovih uspeha pa se sada i ne zna za te izuzetne klince.

ns

pre 8 godina

Neko pise Stojanović moze vec da se priključi prvom timu. Dečko je dobio ugovor zvezde jer nece da dozivi sudbinu Rebica. Gubimo dosta njegovim odlaskom a bice ako ne vrhunski onda okej igrač.

Uefa ne prasta Coki legenda

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji.Doncicev otac,onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.

MJ11

pre 8 godina

Od svih ovih igrača najveći potencijal možda i za NBA imaju Simanić koji je visok 207cm igrač sličan Bjelici mada bi on trebao da igra spolja 3 a kasnije kad ojača da bude 4 i Radanov plej sa 202cm na ovom turniru nedovoljno zdrav.Aranitović ima karater vodje Stojanović osećaj za asistenciju ali pitanje je kako će se oni snaći kao seniori (pogotovo Stojanović) jer su oni ovde pre svega fizički dominantni.Još bi možda Rakićević (200cm bek/krilo) i Miladinović(207centar) mogli da budu prosečni EL igrači ostali nažalost nemaju neki potencijal.

Che Guevara

pre 8 godina

Aranitović ima potencijal, aliii.....pogledajte još jednom utakmicu kako dečko ne igra odbranu, a i kada je u polju odbrane, spreman je za kontru pre nego igrači Reala završe napad. E to je razlika između Rebića i njega! Pogledajte koliko Rebić daje kolektivu odbranom i kolektivnom igrom!!!

Terenac

pre 8 godina

Strasno mi smeta kad procitam Slovenac Luka Dončić, Luka je inace veliki Srbin i vatreni navijac Zvezde. Inace niko nikad iz naseg saveza ga nije kontaktirao...izgleda da je Smederevo daleko ?
(Doncicev kum, 17. maj 2015 14:37)

Kakvo sad Smederevo?
Ajde malo realnosti. On je Slovenac, njegov otac takođe, obojica su rođeni u Sloveniji, otac mu je igrao za Sloveniju a sin je već igrao za mlađe kategorije i nemaju ništa sa Srbijom osim prezimena na ić.
I ne razumem to pravljenje jedinog i neponovljivog. Ne vidim nikakvu drastičnu razliku između njega i Aranitovića mlađeg niti verujem da će je biti.

Trofeji cine sampiona !

pre 8 godina

Jaoooo kad cujem ovo "Zvezdini klinci" povraca mi se ! Pa gde je ta omladinska skola bila pre 5 godina ? Sta je toliko tesko da se kaze "Klinci Zvezde Telekom" ? 85% ovih momaka su polaznici kosarkaske skole FMP-a koji su i pre fuzije sa Crvenom zvezdom pravili opasne rezultate i fantasticne igrace ! Ko zna koliko ce ovih klinaca uopste igrati za prvi tim CZT,ko zna koliko ce ovih klinaca odustati od profesionalnog ugovora jer jednostavno za sve u prvom timu nema mesta ! Miljanovic,Macvan,Musli... ! Ko zna koliko igraca jos ima i ko zna koliko ce ih jos biti u timu Partizana i ostalim klubovima sirom nase drzave i evrope ! Evo vec je peta godina fuzije,a tih momaka iz skole gotovo da nema u prvom timu ili ako ih ima,imaju neke sporedne uloge !

jer ti si samo mali FMP-cic

pre 8 godina

Haha, Stojanovic izadje iz igre zbog 5 licnih, Klipa mu pola sata drzi ruku da bi ovaj lupio high five on nista ahaha ispala "fantasticnog" trenera ahahaha

Djole

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...

stefan

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac...
(petarczv, 17. maj 2015 13:39)
Na foru sto je rebic pristao da igra za dzabe i da ima sporednu ulogu a aranitovic trazi bar 100k godisnje i zagarantovanu minutazu koju ce tesko dobiti pored toliko igraca na njegovoj poziciji.

NS je crno beli grad

pre 8 godina

ovo ce biti najvece rivalstvo u seniorskoj kosarci u narednoj deceniji. 
Zvezda-Real.
(Spale, 17. maj 2015 14:00)


hahahahaha....Pa vi u ovom obliku ima da trajete max još godinu-dve i da završite kao VK ć zvezda ,Vk Radnički, bivši kkcz....

todor

pre 8 godina

@oktobar
Decko daj dodji k sebi. Niko ne umanjuje uspeh ovih klinaca. Bilo je i ranije slicnih uspeha, bice ih i posle ovoga. Ali recenica Partizan je prolazan Zvezda je vecna?
Kao prvo Partizan je jedan od najvecih evropskih klubova. Klub sa ogromnom tradicijom, bivsi prvak evrope, sa ogromnim brojem titula, kupova, trofeja, priznanja, klub koji je evropi i svetu dao neke od najvaznijih kosarkasa u istoriji ovog sporta, klub koji je igrao protiv nba timova.
Zvezda nikada nije bila ni blizu ovakve velicine, cak ni u samoj Jugoslaviji a kamoli Evropi i svetu.
Kao drugo Zvezda trenutno ni ne postoji, zamrznuta je, tako da je svoju potencijalnu, naucnofantasticnu vecnost vec prekinula..
Spusti se na zemlju.

Slobodan

pre 8 godina

Igraju dobro ! Napred Zvezdoo ... Ovi momci su ponos Srbije ... Svaka cast drzavi ali i Evroligi sto su prepoznali pravu i jedinu instituciju u Srbiji a to je Crvena Zvezda ... Nadam se da cemo dobiti A licencu jer sa ovakvim radom to i zasluzujemo !

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Lepo bi bilo da je Zvezda, ali to je FMP iz Železnika (dejan, 17. maj 2015 13:23)

Auuuuu... kolko tebi nije lako, ahahahahahahaha...

Jos malo da se lazemo

pre 8 godina

Kad je Zveda imala juniorski tim na visokom nivou? FMP ima najjacu juniorsku skolu u evropi godinama, to je ta ekipa. Kao sto covke kaze:"Teodosic je igrao za nas".

Uefa ne prasta Coki legenda

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji.Doncicev otac,onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.

njami

pre 8 godina

Sramota kako je Klipa vodio ovu utakmicu,naravno ako se pita sta!?!?!? Aloooo treneru košarka je kolektivni sport a ne individualni!!!Ubio si samopouzdanje svim ostalim igračima osim Stojanoviću,a kada je trebalo dečka si toliko ispalio da od umora nije moga da drži loptu...Bruko jedna trenerska...Imaš momke da tuku sve po 10-15 razlike,a ti ...!? Šta misliš jesu li te provalili skautingom ovi iz Reala...Imao si priliku da razigras čelu ekipu u par navrata,ali ne ti sprži Stojanovića da ga posle nemaš ni za sta a ni ostale...Osim Arinitovica koji vidi se pakao igrač u svakom smislu...Klipa izgubio,a svi momci su čista desetka!!!!!!

#CoachS

pre 8 godina

Previse davi loptu Stojanovic. Igraju klinci izuzetno zrelo. Imaju dobar spejsing u napadu, ali je bol muvment malo slabiji. Uz bolji protok lopte i sigurniju igru u tranziciji ne bi trebalo da bude problema u 2. poluvremenu. Ustao sam samo zbog ovog Aranitovica ovako rano da se uverim jel zaista extra talenat kao sto se prica. I za kraj jel realno koliko duge ruke ima Simanic slicna konstitucija kao Janis Antekotunpo ili kako se vec preziva.

ns

pre 8 godina

Neko pise Stojanović moze vec da se priključi prvom timu. Dečko je dobio ugovor zvezde jer nece da dozivi sudbinu Rebica. Gubimo dosta njegovim odlaskom a bice ako ne vrhunski onda okej igrač.

Terenac

pre 8 godina

Strasno mi smeta kad procitam Slovenac Luka Dončić, Luka je inace veliki Srbin i vatreni navijac Zvezde. Inace niko nikad iz naseg saveza ga nije kontaktirao...izgleda da je Smederevo daleko ?
(Doncicev kum, 17. maj 2015 14:37)

Kakvo sad Smederevo?
Ajde malo realnosti. On je Slovenac, njegov otac takođe, obojica su rođeni u Sloveniji, otac mu je igrao za Sloveniju a sin je već igrao za mlađe kategorije i nemaju ništa sa Srbijom osim prezimena na ić.
I ne razumem to pravljenje jedinog i neponovljivog. Ne vidim nikakvu drastičnu razliku između njega i Aranitovića mlađeg niti verujem da će je biti.

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Поносни смо на ове момке ! А,и интернет гробари су направили корак напред.Сад прате и јуниорски тим Звезде.Браво ! Има наде за всс !

Delija Banovo Brdo

pre 8 godina

Mladji tim CZ se odlicno nosio sa ivim pravim spancima koji su malo preplanuli. A Groblje kao groblje od muke trola.A njihovih nigde

zvezdas-rajvoSa

pre 8 godina

Zasto vas legenda Covke nije namestio utakmicu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari BRE, 17. maj 2015 14:12)
Covic je bio Bog za grobare i njihov sistem uzimanja i reketiranja igraca iz juniorskog pogona FMP-a! Da ste ljudi kao sto niste treba Covicu da kazete :" Hvala gospodine Covicu na kecmanu i Rasicu koji su bili jedni od vaznih igraca tima koji je nas Partizan odveo na F4" Covic nije bio ovako omrazen od strane Partizanovaca sve dok nije dosao u Zvezdu! kk Crvena zvezda je u evropskoj kosarci ono sto je Porto u evropskom fudbalu! A Porto je prvak Evrope iz 2004 godine! :)

Zuja

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...
(Djole,

Od ove sezone pocinje unistavanje vaseg detinstva i mladosti.Nicija nije gorela do zore.Propade i Rimska imperija

GM

pre 8 godina

1. Stojanovic i Aranitovic sledece sezone u prvi tim OBAVEZNO, umesto Rebica i Dzenkinsa koji sigurno odlazi.

2. Za stranca dovesti igraca na poziciji 4/5, po mogucstvu Amerikanca jer se videlo koliko znaci njihova fizicka sprema tokom cele sezone u drugim timovima.

3. Za godinu dana prikljuciti i Simanica i Radanova ako ovako nastave.

4. Pojacati skaut i ulaganja u mlade igrace jer je ovo dokazano pravi put.

5. Sam rezultat i poraz u finalu je totalno nebitan, jer se vidi da su Zvezdini igraci skolovani, recimo po tehnici i uspesnosti sa linije penala, dok su Realovi klasnicni basketasi koje neko sa nepunih 18 godina uci da sutiraju trojke sa 9 metara do iznemoglosti.
Svaka cast sudijama na 'izjednacenom' kriterijumu sviranja faulova. Mozda ce sledece godine suditi u Evroligi, ako Real osvoji titulu protiv Olimpijakosa.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

da vas obavestim... nijedan od ovih igraca, nece zaigrati za seniorsku ekipu...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (brrrm,

Ti si "strucnjak" za kosarku pa znas

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Аранитовић,Стојановић и Раданов могу већ сада да се прикључе сениорском тиму !

translucent

pre 8 godina

Sve su ovo Čovićevi klinci. Ako neko potpiše za zvezdu sledeće godine ima šanse da se nađe i u zvezdi nakon isteka pozajmice brenda. U suprotnom će igrati za FMP, pošto se njih gazda neće odreći.
Lep rezultat, ali je i ranijih godina bilo ovih uspeha pa se sada i ne zna za te izuzetne klince.

Nolan

pre 8 godina

Mali info: Doncic i njegov otac zele da mali igra za Srbiju. :)
(Kum, 17. maj 2015 14:01)

Čisto sumnjam, Dončić je Slovenac, igrao je za njihovu U-16 reprezentaciju. Uostalom njegov otac nema nikakve veze sa Srbijom i takođe je igrao za Sloveniju.
Aranitović mlađi će biti naš Dončić.

Chodex

pre 8 godina

Za sledecu sezonu umesto Rebica i Blazica dva igraca iz ove ekipe. Ako jos dodamo kvalitetnu zamenu za Bobija pod uslovom da vise niko nece otici imali bi ubitacan tim!

Kosta

pre 8 godina

Ljudi,koja instutucija?Pa KKP na čeka leto duboke neizvesnosti.Odlazi sve što valja,točak istorije se okreće.Smejali ste se,rugali,dicili onom čoveku iz Podgorice....eto vam....

samo kazem...

pre 8 godina

dobro igraju momci, mada mogu oni i bolje, narocito u napadu za 2 poena... odbrana je okej, Real je pogodio dosta suteva za 3 poena cak 6 ili 7 pa odatle ovaj rezultat...
ipak na mene najveci utisak je ostavio Luka Doncic, decko igra fenomenalno... 10 poena, 8 skokova i 4 asistencije na poluvremenu je stvarno dobar ucinak... narocito za decka koji je '98 godiste..
napred Zvezda!

DedaMiloje

pre 8 godina

Trajce: posto pitas, da ti odgovorim. Institucija igra veceras sa rivalom iz predgradja, ne savetujem ti da gledas, poznato je kako sama pojava DV utice na vase zdravlje, ipak vam je unistio detinjstva...
(Djole, 17. maj 2015 15:51)

A boga mi polako, ali uništava i instituciju.

Istina

pre 8 godina

Ljudi,kakve mlade igrače ima Zvezda,fantastično.Stojanovi,Aranitović,Radanov,Simanić...svaka čast.Nije loš ni centar Miladinović ali je rano napravio 3 faula a njegova zamena je znatno slabiji.Bolji smo od Reala milion posto,jedino što Španci imaju Luku Dončića koji je vrhunski igrač,iako mlađi od svih i on je za sada prevaga što vode sa 2 poena razlike.Dečko pogađa trojke kao od šale,skače,asistira...budući najbolji igrtač Evrope,gotovo sigurno.Ako ga zaustave u drugom delu,dobijamo tekmu bez problemaNeka bude kao prva četvrtina kad smo ih ugazili.

Slobodan

pre 8 godina

Nema veze dobri su bili ! Svaka cast klincima i Zvezdi ... Aranitovic i Stojanovic kako je receno su vec kod Deja Radonjica u ekipi ... Ne verujem da ima i jedan Srbin koji ove momke nije podrzao kao i Djokovica danas u drugom finalu ! Kako je neko napisao Napred Srbija nikada Jugoslavija !

Kum

pre 8 godina

Atanitovicu,pravac u Instituciju, ako ne zelis da postanes novi Branko Lazic.
(Institucija, 17. maj 2015 14:39)

Pa da drzi peskire kao njegov stariji brat? :D

Sabre

pre 8 godina

sto je bedak kad jos kao junior ne znas ciji si :)
(wer, 17. maj 2015 14:35)

Manji bedak nego kada vise pratis JUNIORSKE vesti vecitog rivala zato sto si dovoljan kompleksas, ili jos gore, zato sto nemas sta da pratis sto se tice tvog tima, pa cak ni juniore.

Bravo za momke, malo srece je nedostajalo ali su dokazali da su egal sa najboljima u Evropi.

Che Guevara

pre 8 godina

Aranitović ima potencijal, aliii.....pogledajte još jednom utakmicu kako dečko ne igra odbranu, a i kada je u polju odbrane, spreman je za kontru pre nego igrači Reala završe napad. E to je razlika između Rebića i njega! Pogledajte koliko Rebić daje kolektivu odbranom i kolektivnom igrom!!!

Slobodan

pre 8 godina

Veliki je uspeh pobeda protiv Sparsa, bravo!
(Lale, 17. maj 2015 14:20). Nije tako Lale ... Sparsi su danas dobra ekipa ... Partizan je napustio Djoko Salic koji je bio nas najperspektivniji centar i otisao ni manje ni vise nego u Sparse i super igra ! Nema lepih reci ni o Partizanu ni o Dulou iako je veliki navijac Partizana ... Videcemo kako ce Igokea proci protiv njih ! Inace u mladim kategorijama sve su dobili u Bosni po 40 razlike ...

#CoachS

pre 8 godina

Aranitovic dokazao da je extra talenat. On i Doncic ce za par godina voditi veliku borbu u Evroligi. Dati malom sansu do kraja KLS na par meceva. Svaka cast svim njegovim trenerima koji su ga do sad trenirali i naucili onom uskoku sa dve noge kad ide na polaganje. Stojanovic samo na fizikalije igra tako da na njega u buducnosti ne mozemo ozbiljnije da racunamo jer ce se tesko razviti u nekog igraca koji ce biti na nivou koji j
e dovoljan za igranje u Evroligi.

Aranitovic, Simanic i Radanov okosnica prvog tima kroz 2-3 sezone.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac... 
(petarczv, 17. maj 2015 13:39) 
Na foru sto je rebic pristao da igra za dzabe i da ima sporednu ulogu a aranitovic trazi bar 100k godisnje i zagarantovanu minutazu koju ce tesko dobiti pored toliko igraca na njegovoj poziciji.
(stefan, 17. maj 2015 14:12)

Gresis,meni je Grba neki dan javio da mali Aranitovic trazi istu platu kao Williams,dakle trazi 7 miliona evra i garantovanih 35 min. i 20+ suteva po mecu!!!!
p.s. dokle mozete vi grobaro igokejci da idete sa svojim lazima a da vas ne bude sramota??Postoji li kod vas granica lazi nakon koje kazete sami sebi "Uh bilo bi previse da ovo lazem!"??
Smesni ste!!!

James Bond

pre 8 godina

Koliko moras da budes iskomleksiran Zvezdom i Zvezdinim uspesima ove godine,da bi dosao na vest o finalu juniorske evrolige,nasladjivao se i prosipao pamet porazom "nekih tamo klinaca" dok tvoj klub tone u proslost? Zadrzite taj "vedri duh" i veceras pa navratite posle derbija na vest da komentarisete kako ste izgubili od FMP-a jer niste uspeli da pobedite Crvenu Zvezdu.

mkhv

pre 8 godina

KSS cini sve da Doncic zaigra za Srbiju. Ako se privole i Sikiras i Dino Radoncic onda bi imali vrhunski tim. Bravo za Zvezdu. Aranitovic je vec sada bolji od Blazica, Rebica i Lazica, Stojanovicu ugovor hitno ali i Borisi koji razbija.

Doncicev kum

pre 8 godina

Strasno mi smeta kad procitam Slovenac Luka Dončić, Luka je inace veliki Srbin i vatreni navijac Zvezde. Inace niko nikad iz naseg saveza ga nije kontaktirao...izgleda da je Smederevo daleko ?

Zvezdas

pre 8 godina

Aranitovic, Radanov i Vojislav oemah u prvi tim! Jako dobra utakmica sa puno lepih poteza i jednih i drugih. Real ima Doncica koji ubija kako igra, ipak nadam se pobedi!

petarczv

pre 8 godina

Aranitovic IN Rebic OUT!!!Na koju foru rebic igra u prvom timu ispred ovog momka koji je po svim mogucim parametrima 5x bolji igrac...

Kum

pre 8 godina

Veliki je uspeh pobeda protiv Sparsa, bravo!
(Lale, 17. maj 2015 14:20)

Zadnje 2 godine -> 16 pobeda i 2 izgubljene, prvak i viceprvak, a ti se i dalje blamiraj.

maxi

pre 8 godina

Iskreno dao bi neko svoje vidjenje utakmice koje znam da se nece svideti vecini. Mene Aranitovic nije uopste odusevio, mnogo vise sam na osnovu prethodnih komentara o njemu ocekivao. Decko je iz igre sutirao za dva 5 od 14 za tri 3 od 10. Vidim da ga pozivaju u prvi tim i mislim da je daleko od istog iz razloga sto tamo nece imati mogucnost i slobodu da uputi 24 suta ka kosu. Mislim suludo mi je da neko ima i u mladjim kategorijama toliki kredit i ono sto me najvise iznerviralo jeste cinjenica da je decko samo jednom asistirao. Neosporno je da je potencijal ima to nesto u sebi ali mnooogo jos treba da radi. Nekako mi je nedostajala kolektivna igra cele ekipe kao da su ovi vodeci igraci hteli bas da se dokazu. U svakom slucaju ima tu materijala recimo Radanov je ok ali daleko su jos od prvog tima. Posle godinu dana samo bi ih ovi isti forumasi kritikovali kao sto kritikuju Rebica i Tejica. Pozdrav svima od iskrenog ljubitelja kosarke

Zlatko

pre 8 godina

Saša, otac Luke Dončića, je veliki Srbin zato se nadam da će mali zaigrati za Srbiju. U Sloveniji se koristi svaka prilika da se Sašu pita za koju će reprezentaciju igrati njegov sin, Sloveniju ili Španiju, tako je bilo i u današnjom prenosu, ali Saša neće ništa da kaže, čak je danas rekao neka to bude iznenađenje.
Ja verujem kad bi Đorđević ili Divac ili neka druga naše legenda iz KS otišla kod Saše i Luke stvar bi se brzo rešila. Jeste da će Španci uleteti sa parama ali je Saša u nekom intervjuju ispostavio da će sin kroz karieru zaraditi dovoljno da pare u odabiru reprezentacije neće igrati nikakvu ulogu.

I naravno, svaka čast Zvezdinom mladom timu. Nije puno falilo ...

oktobar

pre 8 godina

Grobarima je krivo sto zvezda ima jednu od najjacih skola na svetu.A da nije bilo drzave da finansira partizan ne bi grobarcici mogli da se hvale da imaju talente.Pomirite se stim nema vise Tadica nema vise para polako se vracate tamo gde je mesto.partizan je prolazan Zvezda je vecna!

Rajko

pre 8 godina

Zasto vas legenda Covke nije namestio utakmicu?
(Grobari BRE, 17. maj 2015 14:12)
Veceras ce biti namještena na 30+,Vučić nam namješta u fudbalu a Covke u košarci,može nam se ..sta ces..

Kum

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji.Doncicev otac,onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.
(Uefa ne prasta Coki legenda, 17. maj 2015 15:43)

Ma veruj ti sta hoces, meni svejedno. Informacija je 100% tacna.

grof

pre 8 godina

@Nolan

Његов отац је са Косова, одбегао за време рата у Словенију, Лука има велику жељу да игра за Србију, али полако, до 18-те ћемо видети

Led00

pre 8 godina

link:
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-real-madrid-youth-crvena-zvezda-youth-basketball-euroleague-final-four-69135.html

Alter

pre 8 godina

Aranitović me kretnjom podseća na Rouza pomalo. Deluje da može postati dobar igrač od njega, ali naravno, nikad se s tim ne zna. Ako bude naporno radio, mislim da ima najbolju šansu od svih Zvezdinih mladih igrača da napravi dobru karijeru.

...

pre 8 godina

Nema veze 3 poena manje vise, bitno je da ova generacija ima odlicne igrace. Aranitovic, Voja odlicni. A ovaj Real mislim da smo bolji ali mozda 55-45 i da bi ih dobili na vise utakmica. Samo mi nemamo take neke strance pod kosem ko oni Brazilce, Afrikance, tu nam fali visina. Ovaj njihov Luka dobar.

Delija Beograd

pre 8 godina

@Trofeji cine sampiona

Galebe ne lupetaj. A.Aranitovic, Stojanovic, Rakicevic su iz pionirskog pogona Zvezde.Gotovo ni jedan jedini nije potekao u FMP kosarkaskoj akademiji.Znam da ti je tesko ali sta cu ti ja.

Navijaci KK mali budzet prate svaki Zvezdin korak. Veceras ce opet prica izgubili smo od pantera,limenki itd. Sto pre shvatite da je vase vreme proslo bice vam lakse

blazzz28

pre 8 godina

Ovaj nas luka stvarno dobar...i ako danas nije pokazao bas dobar sut kao inace..hvala bogu za takvog talenta ..kriza u sloveniji..samo on i blaz mesicek..to su dva imena koja ce se jos cuti..al nisu lose ove srpsko slovenske kombinacije ..otac srbin majka slovenka..isto kod dragica..trebamo malo nase slovenke poterat kod vas da nam rode jos ponekog talenta hahaha..pozdrav iz ljubljane

Aforizam

pre 8 godina

Steta za klince. Ovo je takodje veliki plasman a dokaz da na svetu postoje jedine 2 bele reprezentacije su Srbija i Litvanija, kosarkaske mega sile. Takodje ne treba misliti da je kosarkaski uspeh u mladjim kategorijama preduslov za uspesne i svetske zvezde, daj Boze da jedan od tih 12 klinaca napravi znacajnu karijeru. Deca do 18 godina igraju samo sa svojim vrsnjacima i tu se selektiraju najbolji ali kada krenu da igraju protiv starijih i iskusnijih, mnogi izgore...

Zlatko

pre 8 godina

Kum@ zasto lupas ko Maksim po diviziji. Doncicev otac, onaj sto nije prosao na probi u tvojoj CZ, je izjavio da ce igrati za Sloveniju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uefa ne prasta Coki legenda, 17. maj 2015 15:43)

Ne, Saša je bio već bezbroj puta pitan za koju će reprezentaciju igrati Luka i još nikada nije rekao da je izabrao Sloveniju. Danas je čak rekao da neka njegova odluka ostane malo iznenađenje.

mr.red

pre 8 godina

8 minta da kraja Zvezda na - 9 Kako god da se zavrsi vi ste momci nasi sampioni! Iako sam "samo" 12-13 godina stariji od ovih momaka osecam neki gotovo roditeljski ponos! Hvala za jos jednu sezonu iz snova!

Stella

pre 8 godina

Aranitovic, Radanov i Stojanovic pokazuju svoj raskosan talenat. Ima tu jos sjajnih igraca: Simanic, Kenic, Rakicevic, bice prilike i za njih da se dokazu. Sad smo na -4 a do kraja je 4.5 minuta. Ja verujem da momci mogu do preokreta. A ako ipak ne uspeju, naklon za sve sto su uradili do sada!

zex

pre 8 godina

Pa naravno da su pobedili, igraju klubovi potpuno razlicitih koncepcija...Zvezda sa svojom skolom, a Real polovinu stranaca ima. Bez njih, lagano 15-ak razlike. A sa Doncicem polako, decko je xtra talentovan, ali ima jos mnogo do seniorske kosarke (secate se sta se pricalo za Muslija, Miljenovica i druge.....). Nije jos ni ovde dominantan, jeste da je univerzalac, ali su ga i klinci Zvezde zaustavili u 2. poluvremenu. Ovde su mnogo bitniji igraci, a trofej je bez smisla, ako se igra protiv all star tima sa Rumunom, Slovencem, Brazilcem, Senegalcem itd. Za Aranitovica se slazem, moze valjda umesto Kaplanovica bar da uskoci XD

Misa Kaloperovic

pre 8 godina

Svaka cast Zvezdi! Sve im igraju nasa deca ( srbi), to je ono sto je najbitnije za srpsku kosarku! Iskrene cestitke od navijaca Partizana! P. S. Veceras se nadam dobroj kosarci i naravno pobedi Partizana.

U inat iz zamrzivaca osvajamo

pre 8 godina

Aranitovic je cudesan igrac, kao da gledam Derika Rouza kada krene na ulaz, Stojanovic uvek oko tripl-dabl ucinka, sve radi. Ova dvojica su vec spremni za seniorsku konkurenciju.

Nenad

pre 8 godina

@njami
Baš me interesuje šta si komentarisao prošle godine kada je taj isti Klipa vodio ekipu do titule evropskog prvaka? Dva uzastopna finala evrolige, jedan osvojen trofej, u duelima sa takvim velikanom kakav je Real,je rezultat odličnog rada trenera i njegovog stručnog štaba pre svega u selekciji mladih igrača. Krajnji cilj u ovim kategorijama je uvek stvaranje igrača za prvi tim, a potencijalno i za reprezentaciju. Videli smo da ovde ima dovoljno materijala za budućnost...

nikola1992

pre 8 godina

@samo kazem
Mala ispravka, doncic je 1999. godiste. Inace je ovo turnir za 1997. godiste, a decko je u kategoriji 2 godine starijih momaka ovoliko dobar, pa moze se reci i dominantan.
Inace svaka cast zvezdinim momcima, samo nastavite da trenirate, nije ni bitno sta danas uradite, pred vama je sjajna buducnost!

Doktor Jay

pre 8 godina

Milina je bila gledati utakmicu, Zvezda ima sjajne klince, Real isto, Doncic ce biti paklen igrac.
Kod nas ne treba dizati momke u nebesa, talentovani jesu ali treba im puno rada da bi postali igraci. Nece to ici glatko. Od ove ekipe Aranitovic i Radanov eventualno mogu da se skidaju sledece sezone za prvi tim, ostali su dosta daleko.
Stojanovic je diskutabilan kao igrac bez obzira na statistiku. Retko se vidja da neko ima tu slobodu u igri i on to koristi tako sto igra samo za sebe sto je velika steta. Previse sili i cini mi se da ne slusa trenera mnogo. Negde je dobro imati tu drskost, nesumnjivo i da zna dosta ali rekao bih ne kapira bas kako to da iskoristi tj kako se igra kosarka. Drugi problem mu je nedefinisana pozicija koju bi igrao u profi basketu.
Aranitovic je paklen igrac, iako ga nije islo u prvom poluvremenu nastavio je u istom ritmu i bio najbolji igrac.

Kića

pre 8 godina

Svaka čast momcima! Bitno je da oni igraju ovakav turnir i finale gde stiču iskustvo. Sad da li je pobeda ili nije, nije ni bitno. Imali su na kraju i šut za produžetak, ali lopta je izašla iz obruča. Nisam gledao ceo meč već samo kraj pa ne znam kakav sastav ima Real. Znam da su prošle godine gotovo sve bili stranci, crnci i na to još godinu dana stariji. I još nešto.. Nadam se da će Aranitović, ako ne Stojanović koji je već sada klasa, sledeće godine dobiti mesto u prvom timu umesto Blažiča jer dečko ima već sada sve što ima Jaka, čak pojedine stvari radi mnogo bolje, a na to ima odličnu asistenciju i uvek je na skoku.

MJ11

pre 8 godina

Od svih ovih igrača najveći potencijal možda i za NBA imaju Simanić koji je visok 207cm igrač sličan Bjelici mada bi on trebao da igra spolja 3 a kasnije kad ojača da bude 4 i Radanov plej sa 202cm na ovom turniru nedovoljno zdrav.Aranitović ima karater vodje Stojanović osećaj za asistenciju ali pitanje je kako će se oni snaći kao seniori (pogotovo Stojanović) jer su oni ovde pre svega fizički dominantni.Još bi možda Rakićević (200cm bek/krilo) i Miladinović(207centar) mogli da budu prosečni EL igrači ostali nažalost nemaju neki potencijal.

ok

pre 8 godina

Stojanovic strasan,nevidjen igrac!!kakav dribling,kakav pregled igre,asistencije,jak,prodoran,strasan!!aranitovic jos mladji ubica,fizikalije,sut..simanic neverovatan!!!stojanovic i aranitovic vec u prvi tim!bolji od rebica,i blazica..radanov i simanic takodje dominiraju!!bolji su od reala za klasu!pritom real kupuje strane igrace,domaci teren..

srbEUin

pre 8 godina

Bilo bi dobro da ovi momci (osim možda Aranitovića) odigraju jednu sezonu u prvom timu FMP-a, gde bi imali dovoljno prostora za razvoj, mnogo više slobode u igri i mnogo veću minutažu, pa tek potom u CZT da igraju EL.
Sve ove stručne forumaše bih zamolio da navedu u kome evroligašu igraju njihovi vršnjaci u prvom timu i koje su im minutaže. CZT je ove sezone bila najmlađi evroligaš, sa Tejićem koji je igrao (i bio najslabija karika) i Rebićem i Kaplanovićem koji su navijali, tako da bi dodavanjem novih klinaca umesto pouzdanih iskusnih igrača CZT sigurno imala preslabi roster za plasman u TOP 16.

Ilija

pre 8 godina

Slazem se da je Rebic daleko od Aranitovica, ali ne igraju iste pozicije da bi jedan drugog zamenio. Aranitovic ne moze da igra pleja, niti Rebic moze beka...