Subota, 09.05.2015.

12:16

ABA: CZ 5.700 evra, Partizan 8.500

Crvena zvezda kažnjena je sa 4.500 evra za polufinale i 1.200 evra za finale plej-ofa ABA lige, dok će Partizan incidenti u polufinalu koštati 8.500 evra.

Izvor:

ABA: CZ 5.700 evra, Partizan 8.500 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 8 godina

a ko je taj dulo ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (racky, 9. maj 2015 16:28)
--------------
To je onaj Doktor zbog kojeg vam nije dobro zadnjih 13.godina.

dralle

pre 8 godina

jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...
(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Čoveče, gde nalaziš tako glupe komentare? Ako ih sam smišljaš tebi treba dobar specijalista.
Pa vi ne možete tamiš da odvalite, a Zvezdu koja vas je odrala na vašem bunjištu i obrisala parket s vama dok ste bili domaćini sa 7-8-9-10 hiljada vernih navijača, koji su bili mirni ko bubice, sem bacanja flašica iz nemoći i paljenja baklji u hali.
Daj bože da budete drugi da vas otresemo opet , ali sad sa 3:0. i kazemo doviđenja u sledećoj sezoni!
A , kako to sad zvuči????

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Нема потребе да иступате из АБА лиге.Ако услови буду регуларни нећете се ни квалификовати у исту ! А,ако будете четврти нећете имати ни тих 150.000 евра за учешће !

Koma

pre 8 godina

A suspenzija za 'ono Dulo', nista!? Ono nije komentarisao sudjenje i narusavao imidz lige nego je otvoreno pretio sudijama i izlagao ih pritisku i lincu. Da je to prvi put pa ajde 6 somica ok, ali ono to radi svake godine po vise puta i sve dok ga ne suspenduju progresivno sa par utakmica pa par meseci pa par godina nece se zaustaviti, jer ne placa on a i da placa to mu je tek sedmicna plata.

*

pre 8 godina

"Dakle pravo pitanje jeste, STA trazi covek koji je po zanimanju vodja navijaca i huligan u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica"
todor, 09. maj 2015 14:28)

Pravi odgovor je : sta trazi covek po zanimanju telohranitelj trenera bez rominga u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica?
Na snimku se vidi verbalno dobacivanje a ne urlanje, posle cega celavi telohranitelj i njegov gazda zapocinju fizicki obracun.

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

(A mesečna plata vujoševića 30.000 evra,09. maj 2015 15:43) Da je ovo Amerika,tvoj gazda i njegova ekipa bi bili odavno zaboravljeni u kazamatu,tvoja dva mafijaska kluba ne bi postojala,drmanje koseva,mokrace po policiji,PP aparati,pljuvanje trenera ne bi postojali...kazna izrecena tvome gazdi Nebojsi zbog prebijanja sudije Ljuce,dozivotna zabrana,ne bi bila izbrisana...tetka Vesna i gazdin vozac ne bi zakljucavali sudije u svlacionici da ostanu do ujutru...da je ovo Amerika

Rajko

pre 8 godina

Ne znam odakle Partizanu pare da plati silne kazne koje je dobio a jos pri tom nemaju para..Dule je sam koštao partizan dovođenje jednog igrača a najglasniji je u medijima..

antiPanter

pre 8 godina

Smešne kazne za Partizan, ionako će vas Vujošević upropastiti.
(DedaMiloje, 9. maj 2015 16:06)


Kazne su katastrofalne, posto se zna KO puni dvorane u ABA ligi i KO je najzasluzniji sto ova liga ima 2 predstavnika u EL !!!

NEgo, veruj mi, mnogo je svetlija i buducnost Partizana sa Vujosevicem na klupi, nego sa Nebojsom kao predsednikom jednog, vlasnikom drugog kluba za koji se ti pravis da je ustvari ovaj prvi, veruj mi, tek ce biti cirkusa u i oko CZTFMPIDEAZELEZNIK ekipe ! O proslosti je suvisno i govoriti. Ali navijas za zamrznuti klub, prosto da ne poverujes ?

Batko

pre 8 godina

Sto se tice ABA lige, polovina publike je gledala Partizan a polovina sve ostale klubove. Jasno je da je Partizan magnet za publiku i ne bi tako trebali da se ponasaju sa kosarkaskom institucijom. 
I publika i tim su pokazali da su ubedljivo najbolji na Balkanu.
(Milan, 09. maj 2015 15:11)

Milanče....aj sad napolje da se igraš sa drugovima...i kući do 19.00 !
Batali ti kompjuter...vidiš da "škodi na mozak"

Batko

pre 8 godina

Komedija od lige i uopste Evropske kosarke,sprdaju se sa ovim sportom.
(milan p f c, 09. maj 2015 14:37)

A ti si kao strucnjak, pa se kao razumes u kosarku ?

Sad ne valja Evropska kosarka kada se đuska "Mitar Mirich-league cup", a pre valjala ?! Mozak-grašak !

Milan

pre 8 godina

Dule se mnogo opustio, shvata Partizan kao privatnu prciju. E pa nije rodjeni, Partizan postoji mnogo pre tebe, najvece uspehe je pravio kada tebe nije bilo ni na mapi, a postojace i posle tebe. Najtuznije je sto kao zreo covek recenicu "naneo štetu sponzorima i imidžu lige" ne razume. Dok je on u klubu, niko vise nece hteti neke ozbiljnije pare u klub da ulozi. Najveca greska je sto je posle CSKA ponovo seo na klupu i sto je Vlada Jovanovic najuren. Hvala ti Dule za sve, podji polako ako zaista volis klub.

Ponasanje sabana iz predgradja ne zelim da komentarisem, potpuno su nevazni u kosarkaskom svetu, iskljucivo me zanima da sredimo svoje dvoriste.

A mesečna plata vujoševića 30.000 evra

pre 8 godina

Pretiš ubistvom sudijama, razbiješ flašom glavu Neši Iliću, udaraš igrača pesnicom u međunožje, pokušavaš da izazoveš incidente da bi došlo do tuče (Murič udara Dženkinsa nakon isteka, Mačvan i Pavlović iz sve snage u letu guraju i udaraju Blažiča da bi ga povredili, Pavlović najsramnije vređa izgled Kalinića, udaraju Marjanovića u svakom napadu da bi ga izbacili iz igre...), na kraju serije zasipaju igrače flašama, upaljačima i ko zna čime i za sve to platiš skoro isto kao klub koji je spašavao živu glavu?? Kako mi je krivo što ovo nije NBA liga i Amerika. Vujošević bi bio u zatvoru, o Daniloviću i prebijanju sudije i da ne pričam, Pavlović bi bio suspendovan na godinu dana, Mačvan i Murič na po mesec dana, a klub bi platio milionsku štetu i nakon svega što je radio ovih godina bio izbačen iz lige. A u Srbiji za sve to dobiješ milione od države koju onda pljuješ.

Milan

pre 8 godina

Sto se tice ABA lige, polovina publike je gledala Partizan a polovina sve ostale klubove. Jasno je da je Partizan magnet za publiku i ne bi tako trebali da se ponasaju sa kosarkaskom institucijom.
I publika i tim su pokazali da su ubedljivo najbolji na Balkanu.

Mitar

pre 8 godina

12 титула првака државе са Партизаном (1987, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2013, 2014) 5 националних купова са Партизаном (1989, 2002, 2008, 2009, 2010) 5 титула првака регионалне АБА лиге са Партизаном (2007, 2008, 2009, 2010, 2013) 1 Куп Радивоја Кораћа са Партизаном (1989) 1 титула првака Европе са јуниорском репрезентацијом Југославије (1988)(Boris, 9. maj 2015 13:09). Au ... Pa onda iduce godine igrate minimum F4 Evrolige ... A mogu misliti koliko JSDP ima para na racunu posle svih tih titula ! Imaju u Zvezdi ovi treneri sto svake godine osvajaju Evroligu sa juniorima i kadetima ... ja im ni ime ne znam ...

Batko

pre 8 godina

Da li neko ima zivaca da se vrati par meseci. u nazad na komentare o basketu i iskopa neke od "bisernih" komentara drugova mladih partizana. kako prete aprilom, majem...ponizavanjen i nastavkom dominacije i slicnim budalaštinama...
Mislim da bi bilo jako interesantno podsetiti se toga...

crni panteri

pre 8 godina

''Da li postoji neko normalan ko ce stati na put bahatostima jednog destruktivnog coveka? Unistava atmosferu u srpskoj kosarci, zbog sujete i licnog animoziteta ''

naravno da ne moze, prisutan je jos od kad je bio Slobin gradonacelnik i naucio je da pliva u svim sistemima, pa on napravi sacekusu na novinara, isprebija ga, i 'drzava' ga ni ne saslusava, a policija krije snimak sigurnosne kamere, sta da pricamo dalje...

Kum

pre 8 godina

To je samo tvoja netacna interpretacija i pokusaj spina. Dobar pokusaj, ali dobro obrazovane ljude tvoja lazna i ocigledno netacna interpretacija nece zavarati.
(Dullo, 09. maj 2015 13:15)

Kakva interpretacija kad je bas tako rekao, snimljen kamerama, i to covek koji je poznat po fizickim i verbalnim napadima na sudije??

todor

pre 8 godina

@komentator,
ne ne prijatelju ovo sto si ti napisao je klasican primer spina!
dakle pravo pitanje jeste, STA trazi covek koji je po zanimanju vodja navijaca i huligan u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica i to u trenutku kada je prema dogovoru zabranjeno prisustvo gostujucih navijaca!
Dakle kako je on usao uopste u halu? I kako je naposletku zavrsio u prostoru u kome smeju da budu samo ovlascena lica?

A na sve to da urla Vujosevicu u lice, inace postoje osnovane sumnje da je to isti covek koji je pre toga na konferenciji za novinare dobacivao Duletu da je debeo i da vrati nekakve slike.

Eto to je slika i prilika Covica i kluba koji on vodi, a te urbane legende tipa Danilovic tukao sudije u tunelu u mraku, niko nije video ali ja znam majke mi sluze samo da bi se zamaskirale ovakve cinjenice.

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Ако др.Ђукановић завуче руку у касу Металца и тури пет иљаде еврићи онда Дулу фали још иљада.Државо помагај !

Kum

pre 8 godina

pa da, a oni što su bili uveli navijače zato nema kazna, nego su ti isti navijači još i napali Duleta u hodniku kad je hteo da prodje tuda. ali neće vam uspeti da nas destabilizirate jel smo mi za sve vas instutcija...samo pfc....pfc.... jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...
(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Eh, da ne postoji snimak....

Kum

pre 8 godina

Eto,vidite da se vise isplati veranje i drmanje koseva,bacanje svinjskih papaka i kesa sa mokracom u teren,otimanje i demoliranje pehara,sve u cilju poboljsanja imidza kluba,lige i drzave uopste.
(Danubewalker, 09. maj 2015 12:30)

Papke je neko bacio na utakmici Evrolige, idiotizam sa peharom u KLS, a sramota u Zelezniku je bila kad?? O cemu ti pricas, i kakve veze ima sa ovim slucajem? :D

Zee

pre 8 godina

(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Postoji snimak, nema potrebe da izmišljaš i spinuješ priču. Drugo, isto tako ste jedva čekali da nas odvalite u 1/2 ABA pa ono.. Odvaljujete vi sami sebe već neko vreme samo što to još ne kapirate. Nego je lakše verovati u zaveru nego u nesposobnost ljudi koji vode KKP. Oh well, što duže tako mislite za nas bolje.

*

pre 8 godina

, a Čovićev huligan u tunelu je normalna stvar? (Abolirani predsednik, 09. maj 2015 13:05)

a Dulov celavi telohranitelj koji zapocinje fizicki obracun je normalna stvar? Znali smo da cete puci posle eliminacije, trebalo je povesti jos ljudi.

Kalimero

pre 8 godina

Da sam na mestu čelnika Partizana istupio bih iz ABA lige pa neka im "navlače" sponzore derbi utakmice Rabotničkog i Širokog. Seljaci, a ko vam je taj Dulo?

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Гробари нема летовања да се плати Дулова казна нећете ваљда дозволити да човек одваја од својих уста пардон стипендије !

Mitar

pre 8 godina

Ma nista, donecemo Dulu karanfile i praviti se ludi ... Glumicemo instituciju, pljuvati drzavu a Zvezdu zvati FMP ... Moljakati bivse igrace da dodju da igraju dzaba, gledati ko ce nas pozdraviti iz NBA a kosarku gledati na youtoube i kod Tegija u vremeplovu ... Navijati za kurtu i murtu protiv Zvezde i pricati o ljubavi i o F4 i F8 .... Sve u svemu katastrofa ... Dule mnogo je ! Vreme je da se pogledamo u ogledalo !

Dule BOG

pre 8 godina

hahaha Dule sta si uradio Panterima svaki dan o tebi pricaju i mole boga da odes kao u fazonu los si trener a u stvari samo je strah u pitanju nista dugo. Ziv ti nama bio i sto godina ostao kod nas da im kao i uvek nabijamo komplekse...

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Jedini huligan u Partizanu je Vujosevic. Jedine kazne koje KKP placa poticu od ponasanja doticnog. A sacica zavedenih zeli da mu da novac kako bi i dalje mogao da cini sta zeli umesto da je procesuiran po Zakonu o sprecavanju nasilja na sportskim objektima.
(Vladimir, 9. maj 2015 12:37)

Panteri, opsednuti ste Vujoševićem. Zar ne vidite koliko smarate? Što ga više mrzite ja ga više gotivim, jer kome je Čović legenda...Dakle, da rezimiramo, za tebe je Duletova konferencija za štampu huliganizam, a Čovićev huligan u tunelu je normalna stvar?

ferdinand

pre 8 godina

Ja sam licno za to da Dule nikad ne ode iz Partizana, posto je veliki mag, naravno, samo kad mu trpa vlast pare. Sad je malo zavrnuta slavina, pa neka pokaze koliki je mag. Sa njim na klupi Partizana, u ovim okolnostima, CZV je bar 30% jaca.

Кошарка

pre 8 godina

Дакле Звезда за пар упаљача,техничких и изјави о судијама 5700€
Партизан за разбијање главе Неши Илићу,за отворене претње судијама,паљење бакље у хали 7200€
ОК...

Bar da je prava

pre 8 godina

Buni se onaj ko je oštećen, ćuti onaj kome sudije "pomažu". Ružno je i jedno i drugo ali je i savršeno logično da se ćutanje ne kažnjava. Sudije, koje su ovde najviše krive prolaze nekažnjeno jer navijaju za "Zvezdu". To već nije logično, to je sistem!

Stella

pre 8 godina

A nesportsko ponasanje Blazica, Pavlovica, Murica, tuca u tunelu Vujosevica sa onim "clanom skupstine", pogodak u glavu Nese Ilica? Nisu samo tehnicke i vredjanje sudija problem. O smesnim kaznama za otvorene pretnje sudijama tek ne vredi govoriti.

zagor

pre 8 godina

radim ko crnac, a godisnje zaradim manje od 6000 evra. vujosevicu se moze da daje izjave za koje placa po 6000 evra drzavnih para (partizan ipak nije njegovo vlasnistvo, iako tako deluje).
ajde sada jos jednom da mi objasnite, zasto moja godisnja treba da se da vujosevicu da je bukvalno baci? i da je samo moja plata, nego to su desetine i stotine plata i porodica koje bi mogle da zive i rade za te pare i da nesto stvarno privredjuju i proizvode i gaje decu. cemu vujosevic koristi? sto ga mi toliko placamo iz budzeta? kakvu vrednost on proizvodi? i sam priznaje da je poslovanje kluba sa gubitkom. pa zasto mu onda dajete jos? nisam shvatio pricu, a jako je vazno.

Nolan

pre 8 godina

Nek počnu da odvajaju i od zimovanja i letovanja sledeće godine, mora da se ima za novu Šumanovićevu i Pavlovićeve pecaroške troškove...

Komentator

pre 8 godina

Kako lepo vole neki da izvrću činjenice! Jedan pita šta traži čovićev huligan u hodniku, a pritom nijednog jedinog trenutka ne osuđuje potez Vujoševića koji ga napada i udara što se jasno vidi na snimku. To da li je taj lik huligan je potpuno nebitno u toj situaciji jer nema šta Vujošević da ga napada, ali opet se nađu ljudi koji izokreću činjenice. Isti oni koji su mu nosili karanfile u halu umesto da su osudili divljaštvo i davljenje sopstvenog igrača! Isti oni koji misle kako je potpuno ok pretiti sudijama ne jednom nego ko zna koliko puta. Isti oni koji žmure nad činjenicom da im je predsednik kluba TUKAO sudiju dok je Vujošević stajao na vratima i čuvao stražu! Vujošević je veliki problem srpskog sporta samo svi idalje ćute i niko ne sme da se uhvati u koštac sa time. Kada se neko bude setio biće kasno za Partizan jer će ga dotični upropastiti.

Recezent

pre 8 godina

Da li postoji neko normalan ko ce stati na put bahatostima jednog destruktivnog coveka? Unistava atmosferu u srpskoj kosarci, zbog sujete i licnog animoziteta ce unistiti najveci srpski kosarkaski klub, KKP, sem toga nazalost unistava i svoje zdravlje. Ne znam koja je institucija prava adresa ali treba mu pomoci, samim tim i srpskoj kosarci.
Toliko legendi ova zemlja ima u tom sportu toliko srpskih trenera, pustite Saleta Djordjevica, Mutu, Darka Ruso, Saleta Obradovica, Trifunovica, Dzileta...
Jel istina da niko od njih ne moze da vodi Partizan ili Zvezdu?! Imamo najbolje trenere na svetu a uvozimo ih....

igokejci licimuri dukljansko zagrebački

pre 8 godina

a svi znamo da su duletovi dukljani drmali koševe, bacali fekalije, pp aparatisali se pa oteli pehar i razneli ga vijaletima predgrađa.

Dullo

pre 8 godina

"I opet blaga kazna za vujosevica, pa on je pretio smrcu sudijama. Sramota je sta taj covek radi i kako je jos uvek u sportu. On im ocigledno odgovara jer placa stalno kazne i tako urusava svoj klub... Ali opet stamno blaga kazna.
(Deki, 9. maj 2015 12:49)"

To je samo tvoja netacna interpretacija i pokusaj spina. Dobar pokusaj, ali dobro obrazovane ljude tvoja lazna i ocigledno netacna interpretacija nece zavarati.

Vlada

pre 8 godina

hahaha Dule sta si uradio Panterima svaki dan o tebi pricaju i mole boga da odes kao u fazonu los si trener a u stvari samo je strah u pitanju nista dugo. Ziv ti nama bio i sto godina ostao kod nas da im kao i uvek nabijamo komplekse...
(Dule BOG, 09. maj 2015 13:07). Nije tacno ! Ja sam Zvezdas i volio bi da Dulo ostane trener Partizana ... Ti ne mozes da shvatis koliko je nama slatka Partizanova muka i losa igra kad je on izgovori ! Draze mi je njegovo kmecanje nego bila kakva pobeda ! Ja licno cenim Partizan ali njega NE ! Dulo ostani i samo napred imas karanfil i od mene ... Pare ne naravno !

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Samo 6000 evra kazna dulou za upucene pretnje smrcu sudijama!?!?!?!
Alooo celnici lige da li ste normalni!?!?!
Da li on treba da te pretnje sprovede u delo da ga kaznite kako i zasluzije????
Pa ono sto je uradio je bar za 100000 evra kaze i suspenziju na 10ak utakmica...
Sta vi ljudi radite!?!?!
Ako ne znate ili ne smete adekvatno da kaznite,onda se sklonite sa funkcije i pustite nekoga ko ce to smeti da uradi!!!!
Sramota sramota sramotaaa!

Danubewalker

pre 8 godina

Eto,vidite da se vise isplati veranje i drmanje koseva,bacanje svinjskih papaka i kesa sa mokracom u teren,otimanje i demoliranje pehara,sve u cilju poboljsanja imidza kluba,lige i drzave uopste.

Deki

pre 8 godina

I opet blaga kazna za vujosevica, pa on je pretio smrcu sudijama. Sramota je sta taj covek radi i kako je jos uvek u sportu. On im ocigledno odgovara jer placa stalno kazne i tako urusava svoj klub... Ali opet stamno blaga kazna.

GM

pre 8 godina

I prethodne kazne za trenera KKP su bile 6000 evra.

Da li to znaci da je sve isto i da se zbog ponovljenog dela i to na mnogo losiji nacin kazne ne povecavaju...
Da li je kazna od 6000 evra srazmerna za to sto je neko porucio sudijama da se igraju svojim zivotima...
Da li suspenzija ili diskvaifikacija nije opcija, sta treba neko da uradi da bude odstranjen iz kosarke, da stvarno uradi nesto kao sto je to radio sa sudijom Jurasom u Vrscu...

Tuzna ABA liga.

Batko

pre 8 godina

Ajmo groblje u prošnju. ....lepo vreme, pun grad pa šeširiće u ruke.... Valja sakupiti velike novce. Mag to sa pravom očekuje to od vas ! Jer vi ste vojska Dula Vujoševića !

Vladimir

pre 8 godina

Jedini huligan u Partizanu je Vujosevic. Jedine kazne koje KKP placa poticu od ponasanja doticnog. A sacica zavedenih zeli da mu da novac kako bi i dalje mogao da cini sta zeli umesto da je procesuiran po Zakonu o sprecavanju nasilja na sportskim objektima.

danilo

pre 8 godina

pa da, a oni što su bili uveli navijače zato nema kazna, nego su ti isti navijači još i napali Duleta u hodniku kad je hteo da prodje tuda. ali neće vam uspeti da nas destabilizirate jel smo mi za sve vas instutcija...samo pfc....pfc.... jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...

nekiss

pre 8 godina

ne secam se da je vujosevic nagradjen kad je iz bedne aba lige otisao na f4 i dobio aleksandar gomeljski nagradu..tad nema nagrada za popularizaciju lige i njenog imidza?!

taj jezik najbolje razumeju

pre 8 godina

Džibere po džepu,

još ako bi se iznos novčane kazne
progresivno uvećavao za ponovljeni ispad,
to bi moglo da bude lekovito.

Deki

pre 8 godina

I opet blaga kazna za vujosevica, pa on je pretio smrcu sudijama. Sramota je sta taj covek radi i kako je jos uvek u sportu. On im ocigledno odgovara jer placa stalno kazne i tako urusava svoj klub... Ali opet stamno blaga kazna.

Vladimir

pre 8 godina

Jedini huligan u Partizanu je Vujosevic. Jedine kazne koje KKP placa poticu od ponasanja doticnog. A sacica zavedenih zeli da mu da novac kako bi i dalje mogao da cini sta zeli umesto da je procesuiran po Zakonu o sprecavanju nasilja na sportskim objektima.

Vlada

pre 8 godina

hahaha Dule sta si uradio Panterima svaki dan o tebi pricaju i mole boga da odes kao u fazonu los si trener a u stvari samo je strah u pitanju nista dugo. Ziv ti nama bio i sto godina ostao kod nas da im kao i uvek nabijamo komplekse...
(Dule BOG, 09. maj 2015 13:07). Nije tacno ! Ja sam Zvezdas i volio bi da Dulo ostane trener Partizana ... Ti ne mozes da shvatis koliko je nama slatka Partizanova muka i losa igra kad je on izgovori ! Draze mi je njegovo kmecanje nego bila kakva pobeda ! Ja licno cenim Partizan ali njega NE ! Dulo ostani i samo napred imas karanfil i od mene ... Pare ne naravno !

zagor

pre 8 godina

radim ko crnac, a godisnje zaradim manje od 6000 evra. vujosevicu se moze da daje izjave za koje placa po 6000 evra drzavnih para (partizan ipak nije njegovo vlasnistvo, iako tako deluje).
ajde sada jos jednom da mi objasnite, zasto moja godisnja treba da se da vujosevicu da je bukvalno baci? i da je samo moja plata, nego to su desetine i stotine plata i porodica koje bi mogle da zive i rade za te pare i da nesto stvarno privredjuju i proizvode i gaje decu. cemu vujosevic koristi? sto ga mi toliko placamo iz budzeta? kakvu vrednost on proizvodi? i sam priznaje da je poslovanje kluba sa gubitkom. pa zasto mu onda dajete jos? nisam shvatio pricu, a jako je vazno.

Komentator

pre 8 godina

Kako lepo vole neki da izvrću činjenice! Jedan pita šta traži čovićev huligan u hodniku, a pritom nijednog jedinog trenutka ne osuđuje potez Vujoševića koji ga napada i udara što se jasno vidi na snimku. To da li je taj lik huligan je potpuno nebitno u toj situaciji jer nema šta Vujošević da ga napada, ali opet se nađu ljudi koji izokreću činjenice. Isti oni koji su mu nosili karanfile u halu umesto da su osudili divljaštvo i davljenje sopstvenog igrača! Isti oni koji misle kako je potpuno ok pretiti sudijama ne jednom nego ko zna koliko puta. Isti oni koji žmure nad činjenicom da im je predsednik kluba TUKAO sudiju dok je Vujošević stajao na vratima i čuvao stražu! Vujošević je veliki problem srpskog sporta samo svi idalje ćute i niko ne sme da se uhvati u koštac sa time. Kada se neko bude setio biće kasno za Partizan jer će ga dotični upropastiti.

Кошарка

pre 8 godina

Дакле Звезда за пар упаљача,техничких и изјави о судијама 5700€
Партизан за разбијање главе Неши Илићу,за отворене претње судијама,паљење бакље у хали 7200€
ОК...

Mitar

pre 8 godina

Ma nista, donecemo Dulu karanfile i praviti se ludi ... Glumicemo instituciju, pljuvati drzavu a Zvezdu zvati FMP ... Moljakati bivse igrace da dodju da igraju dzaba, gledati ko ce nas pozdraviti iz NBA a kosarku gledati na youtoube i kod Tegija u vremeplovu ... Navijati za kurtu i murtu protiv Zvezde i pricati o ljubavi i o F4 i F8 .... Sve u svemu katastrofa ... Dule mnogo je ! Vreme je da se pogledamo u ogledalo !

*

pre 8 godina

, a Čovićev huligan u tunelu je normalna stvar? (Abolirani predsednik, 09. maj 2015 13:05)

a Dulov celavi telohranitelj koji zapocinje fizicki obracun je normalna stvar? Znali smo da cete puci posle eliminacije, trebalo je povesti jos ljudi.

Batko

pre 8 godina

Ajmo groblje u prošnju. ....lepo vreme, pun grad pa šeširiće u ruke.... Valja sakupiti velike novce. Mag to sa pravom očekuje to od vas ! Jer vi ste vojska Dula Vujoševića !

Stella

pre 8 godina

A nesportsko ponasanje Blazica, Pavlovica, Murica, tuca u tunelu Vujosevica sa onim "clanom skupstine", pogodak u glavu Nese Ilica? Nisu samo tehnicke i vredjanje sudija problem. O smesnim kaznama za otvorene pretnje sudijama tek ne vredi govoriti.

Nolan

pre 8 godina

Nek počnu da odvajaju i od zimovanja i letovanja sledeće godine, mora da se ima za novu Šumanovićevu i Pavlovićeve pecaroške troškove...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Samo 6000 evra kazna dulou za upucene pretnje smrcu sudijama!?!?!?!
Alooo celnici lige da li ste normalni!?!?!
Da li on treba da te pretnje sprovede u delo da ga kaznite kako i zasluzije????
Pa ono sto je uradio je bar za 100000 evra kaze i suspenziju na 10ak utakmica...
Sta vi ljudi radite!?!?!
Ako ne znate ili ne smete adekvatno da kaznite,onda se sklonite sa funkcije i pustite nekoga ko ce to smeti da uradi!!!!
Sramota sramota sramotaaa!

Zee

pre 8 godina

(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Postoji snimak, nema potrebe da izmišljaš i spinuješ priču. Drugo, isto tako ste jedva čekali da nas odvalite u 1/2 ABA pa ono.. Odvaljujete vi sami sebe već neko vreme samo što to još ne kapirate. Nego je lakše verovati u zaveru nego u nesposobnost ljudi koji vode KKP. Oh well, što duže tako mislite za nas bolje.

Recezent

pre 8 godina

Da li postoji neko normalan ko ce stati na put bahatostima jednog destruktivnog coveka? Unistava atmosferu u srpskoj kosarci, zbog sujete i licnog animoziteta ce unistiti najveci srpski kosarkaski klub, KKP, sem toga nazalost unistava i svoje zdravlje. Ne znam koja je institucija prava adresa ali treba mu pomoci, samim tim i srpskoj kosarci.
Toliko legendi ova zemlja ima u tom sportu toliko srpskih trenera, pustite Saleta Djordjevica, Mutu, Darka Ruso, Saleta Obradovica, Trifunovica, Dzileta...
Jel istina da niko od njih ne moze da vodi Partizan ili Zvezdu?! Imamo najbolje trenere na svetu a uvozimo ih....

GM

pre 8 godina

I prethodne kazne za trenera KKP su bile 6000 evra.

Da li to znaci da je sve isto i da se zbog ponovljenog dela i to na mnogo losiji nacin kazne ne povecavaju...
Da li je kazna od 6000 evra srazmerna za to sto je neko porucio sudijama da se igraju svojim zivotima...
Da li suspenzija ili diskvaifikacija nije opcija, sta treba neko da uradi da bude odstranjen iz kosarke, da stvarno uradi nesto kao sto je to radio sa sudijom Jurasom u Vrscu...

Tuzna ABA liga.

Kum

pre 8 godina

pa da, a oni što su bili uveli navijače zato nema kazna, nego su ti isti navijači još i napali Duleta u hodniku kad je hteo da prodje tuda. ali neće vam uspeti da nas destabilizirate jel smo mi za sve vas instutcija...samo pfc....pfc.... jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...
(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Eh, da ne postoji snimak....

ferdinand

pre 8 godina

Ja sam licno za to da Dule nikad ne ode iz Partizana, posto je veliki mag, naravno, samo kad mu trpa vlast pare. Sad je malo zavrnuta slavina, pa neka pokaze koliki je mag. Sa njim na klupi Partizana, u ovim okolnostima, CZV je bar 30% jaca.

A mesečna plata vujoševića 30.000 evra

pre 8 godina

Pretiš ubistvom sudijama, razbiješ flašom glavu Neši Iliću, udaraš igrača pesnicom u međunožje, pokušavaš da izazoveš incidente da bi došlo do tuče (Murič udara Dženkinsa nakon isteka, Mačvan i Pavlović iz sve snage u letu guraju i udaraju Blažiča da bi ga povredili, Pavlović najsramnije vređa izgled Kalinića, udaraju Marjanovića u svakom napadu da bi ga izbacili iz igre...), na kraju serije zasipaju igrače flašama, upaljačima i ko zna čime i za sve to platiš skoro isto kao klub koji je spašavao živu glavu?? Kako mi je krivo što ovo nije NBA liga i Amerika. Vujošević bi bio u zatvoru, o Daniloviću i prebijanju sudije i da ne pričam, Pavlović bi bio suspendovan na godinu dana, Mačvan i Murič na po mesec dana, a klub bi platio milionsku štetu i nakon svega što je radio ovih godina bio izbačen iz lige. A u Srbiji za sve to dobiješ milione od države koju onda pljuješ.

Kum

pre 8 godina

Eto,vidite da se vise isplati veranje i drmanje koseva,bacanje svinjskih papaka i kesa sa mokracom u teren,otimanje i demoliranje pehara,sve u cilju poboljsanja imidza kluba,lige i drzave uopste.
(Danubewalker, 09. maj 2015 12:30)

Papke je neko bacio na utakmici Evrolige, idiotizam sa peharom u KLS, a sramota u Zelezniku je bila kad?? O cemu ti pricas, i kakve veze ima sa ovim slucajem? :D

Kum

pre 8 godina

To je samo tvoja netacna interpretacija i pokusaj spina. Dobar pokusaj, ali dobro obrazovane ljude tvoja lazna i ocigledno netacna interpretacija nece zavarati.
(Dullo, 09. maj 2015 13:15)

Kakva interpretacija kad je bas tako rekao, snimljen kamerama, i to covek koji je poznat po fizickim i verbalnim napadima na sudije??

taj jezik najbolje razumeju

pre 8 godina

Džibere po džepu,

još ako bi se iznos novčane kazne
progresivno uvećavao za ponovljeni ispad,
to bi moglo da bude lekovito.

Batko

pre 8 godina

Komedija od lige i uopste Evropske kosarke,sprdaju se sa ovim sportom.
(milan p f c, 09. maj 2015 14:37)

A ti si kao strucnjak, pa se kao razumes u kosarku ?

Sad ne valja Evropska kosarka kada se đuska "Mitar Mirich-league cup", a pre valjala ?! Mozak-grašak !

Batko

pre 8 godina

Sto se tice ABA lige, polovina publike je gledala Partizan a polovina sve ostale klubove. Jasno je da je Partizan magnet za publiku i ne bi tako trebali da se ponasaju sa kosarkaskom institucijom. 
I publika i tim su pokazali da su ubedljivo najbolji na Balkanu.
(Milan, 09. maj 2015 15:11)

Milanče....aj sad napolje da se igraš sa drugovima...i kući do 19.00 !
Batali ti kompjuter...vidiš da "škodi na mozak"

Batko

pre 8 godina

Da li neko ima zivaca da se vrati par meseci. u nazad na komentare o basketu i iskopa neke od "bisernih" komentara drugova mladih partizana. kako prete aprilom, majem...ponizavanjen i nastavkom dominacije i slicnim budalaštinama...
Mislim da bi bilo jako interesantno podsetiti se toga...

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Ако др.Ђукановић завуче руку у касу Металца и тури пет иљаде еврићи онда Дулу фали још иљада.Државо помагај !

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Гробари нема летовања да се плати Дулова казна нећете ваљда дозволити да човек одваја од својих уста пардон стипендије !

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Jedini huligan u Partizanu je Vujosevic. Jedine kazne koje KKP placa poticu od ponasanja doticnog. A sacica zavedenih zeli da mu da novac kako bi i dalje mogao da cini sta zeli umesto da je procesuiran po Zakonu o sprecavanju nasilja na sportskim objektima.
(Vladimir, 9. maj 2015 12:37)

Panteri, opsednuti ste Vujoševićem. Zar ne vidite koliko smarate? Što ga više mrzite ja ga više gotivim, jer kome je Čović legenda...Dakle, da rezimiramo, za tebe je Duletova konferencija za štampu huliganizam, a Čovićev huligan u tunelu je normalna stvar?

crni panteri

pre 8 godina

''Da li postoji neko normalan ko ce stati na put bahatostima jednog destruktivnog coveka? Unistava atmosferu u srpskoj kosarci, zbog sujete i licnog animoziteta ''

naravno da ne moze, prisutan je jos od kad je bio Slobin gradonacelnik i naucio je da pliva u svim sistemima, pa on napravi sacekusu na novinara, isprebija ga, i 'drzava' ga ni ne saslusava, a policija krije snimak sigurnosne kamere, sta da pricamo dalje...

Mitar

pre 8 godina

12 титула првака државе са Партизаном (1987, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2013, 2014) 5 националних купова са Партизаном (1989, 2002, 2008, 2009, 2010) 5 титула првака регионалне АБА лиге са Партизаном (2007, 2008, 2009, 2010, 2013) 1 Куп Радивоја Кораћа са Партизаном (1989) 1 титула првака Европе са јуниорском репрезентацијом Југославије (1988)(Boris, 9. maj 2015 13:09). Au ... Pa onda iduce godine igrate minimum F4 Evrolige ... A mogu misliti koliko JSDP ima para na racunu posle svih tih titula ! Imaju u Zvezdi ovi treneri sto svake godine osvajaju Evroligu sa juniorima i kadetima ... ja im ni ime ne znam ...

Rajko

pre 8 godina

Ne znam odakle Partizanu pare da plati silne kazne koje je dobio a jos pri tom nemaju para..Dule je sam koštao partizan dovođenje jednog igrača a najglasniji je u medijima..

Danubewalker

pre 8 godina

Eto,vidite da se vise isplati veranje i drmanje koseva,bacanje svinjskih papaka i kesa sa mokracom u teren,otimanje i demoliranje pehara,sve u cilju poboljsanja imidza kluba,lige i drzave uopste.

Dule BOG

pre 8 godina

hahaha Dule sta si uradio Panterima svaki dan o tebi pricaju i mole boga da odes kao u fazonu los si trener a u stvari samo je strah u pitanju nista dugo. Ziv ti nama bio i sto godina ostao kod nas da im kao i uvek nabijamo komplekse...

Bar da je prava

pre 8 godina

Buni se onaj ko je oštećen, ćuti onaj kome sudije "pomažu". Ružno je i jedno i drugo ali je i savršeno logično da se ćutanje ne kažnjava. Sudije, koje su ovde najviše krive prolaze nekažnjeno jer navijaju za "Zvezdu". To već nije logično, to je sistem!

Dullo

pre 8 godina

"I opet blaga kazna za vujosevica, pa on je pretio smrcu sudijama. Sramota je sta taj covek radi i kako je jos uvek u sportu. On im ocigledno odgovara jer placa stalno kazne i tako urusava svoj klub... Ali opet stamno blaga kazna.
(Deki, 9. maj 2015 12:49)"

To je samo tvoja netacna interpretacija i pokusaj spina. Dobar pokusaj, ali dobro obrazovane ljude tvoja lazna i ocigledno netacna interpretacija nece zavarati.

nekiss

pre 8 godina

ne secam se da je vujosevic nagradjen kad je iz bedne aba lige otisao na f4 i dobio aleksandar gomeljski nagradu..tad nema nagrada za popularizaciju lige i njenog imidza?!

antiPanter

pre 8 godina

Smešne kazne za Partizan, ionako će vas Vujošević upropastiti.
(DedaMiloje, 9. maj 2015 16:06)


Kazne su katastrofalne, posto se zna KO puni dvorane u ABA ligi i KO je najzasluzniji sto ova liga ima 2 predstavnika u EL !!!

NEgo, veruj mi, mnogo je svetlija i buducnost Partizana sa Vujosevicem na klupi, nego sa Nebojsom kao predsednikom jednog, vlasnikom drugog kluba za koji se ti pravis da je ustvari ovaj prvi, veruj mi, tek ce biti cirkusa u i oko CZTFMPIDEAZELEZNIK ekipe ! O proslosti je suvisno i govoriti. Ali navijas za zamrznuti klub, prosto da ne poverujes ?

*

pre 8 godina

"Dakle pravo pitanje jeste, STA trazi covek koji je po zanimanju vodja navijaca i huligan u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica"
todor, 09. maj 2015 14:28)

Pravi odgovor je : sta trazi covek po zanimanju telohranitelj trenera bez rominga u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica?
Na snimku se vidi verbalno dobacivanje a ne urlanje, posle cega celavi telohranitelj i njegov gazda zapocinju fizicki obracun.

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

(A mesečna plata vujoševića 30.000 evra,09. maj 2015 15:43) Da je ovo Amerika,tvoj gazda i njegova ekipa bi bili odavno zaboravljeni u kazamatu,tvoja dva mafijaska kluba ne bi postojala,drmanje koseva,mokrace po policiji,PP aparati,pljuvanje trenera ne bi postojali...kazna izrecena tvome gazdi Nebojsi zbog prebijanja sudije Ljuce,dozivotna zabrana,ne bi bila izbrisana...tetka Vesna i gazdin vozac ne bi zakljucavali sudije u svlacionici da ostanu do ujutru...da je ovo Amerika

Koma

pre 8 godina

A suspenzija za 'ono Dulo', nista!? Ono nije komentarisao sudjenje i narusavao imidz lige nego je otvoreno pretio sudijama i izlagao ih pritisku i lincu. Da je to prvi put pa ajde 6 somica ok, ali ono to radi svake godine po vise puta i sve dok ga ne suspenduju progresivno sa par utakmica pa par meseci pa par godina nece se zaustaviti, jer ne placa on a i da placa to mu je tek sedmicna plata.

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Нема потребе да иступате из АБА лиге.Ако услови буду регуларни нећете се ни квалификовати у исту ! А,ако будете четврти нећете имати ни тих 150.000 евра за учешће !

igokejci licimuri dukljansko zagrebački

pre 8 godina

a svi znamo da su duletovi dukljani drmali koševe, bacali fekalije, pp aparatisali se pa oteli pehar i razneli ga vijaletima predgrađa.

Milan

pre 8 godina

Sto se tice ABA lige, polovina publike je gledala Partizan a polovina sve ostale klubove. Jasno je da je Partizan magnet za publiku i ne bi tako trebali da se ponasaju sa kosarkaskom institucijom.
I publika i tim su pokazali da su ubedljivo najbolji na Balkanu.

dralle

pre 8 godina

jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...
(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Čoveče, gde nalaziš tako glupe komentare? Ako ih sam smišljaš tebi treba dobar specijalista.
Pa vi ne možete tamiš da odvalite, a Zvezdu koja vas je odrala na vašem bunjištu i obrisala parket s vama dok ste bili domaćini sa 7-8-9-10 hiljada vernih navijača, koji su bili mirni ko bubice, sem bacanja flašica iz nemoći i paljenja baklji u hali.
Daj bože da budete drugi da vas otresemo opet , ali sad sa 3:0. i kazemo doviđenja u sledećoj sezoni!
A , kako to sad zvuči????

Milan

pre 8 godina

Dule se mnogo opustio, shvata Partizan kao privatnu prciju. E pa nije rodjeni, Partizan postoji mnogo pre tebe, najvece uspehe je pravio kada tebe nije bilo ni na mapi, a postojace i posle tebe. Najtuznije je sto kao zreo covek recenicu "naneo štetu sponzorima i imidžu lige" ne razume. Dok je on u klubu, niko vise nece hteti neke ozbiljnije pare u klub da ulozi. Najveca greska je sto je posle CSKA ponovo seo na klupu i sto je Vlada Jovanovic najuren. Hvala ti Dule za sve, podji polako ako zaista volis klub.

Ponasanje sabana iz predgradja ne zelim da komentarisem, potpuno su nevazni u kosarkaskom svetu, iskljucivo me zanima da sredimo svoje dvoriste.

danilo

pre 8 godina

pa da, a oni što su bili uveli navijače zato nema kazna, nego su ti isti navijači još i napali Duleta u hodniku kad je hteo da prodje tuda. ali neće vam uspeti da nas destabilizirate jel smo mi za sve vas instutcija...samo pfc....pfc.... jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...

todor

pre 8 godina

@komentator,
ne ne prijatelju ovo sto si ti napisao je klasican primer spina!
dakle pravo pitanje jeste, STA trazi covek koji je po zanimanju vodja navijaca i huligan u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica i to u trenutku kada je prema dogovoru zabranjeno prisustvo gostujucih navijaca!
Dakle kako je on usao uopste u halu? I kako je naposletku zavrsio u prostoru u kome smeju da budu samo ovlascena lica?

A na sve to da urla Vujosevicu u lice, inace postoje osnovane sumnje da je to isti covek koji je pre toga na konferenciji za novinare dobacivao Duletu da je debeo i da vrati nekakve slike.

Eto to je slika i prilika Covica i kluba koji on vodi, a te urbane legende tipa Danilovic tukao sudije u tunelu u mraku, niko nije video ali ja znam majke mi sluze samo da bi se zamaskirale ovakve cinjenice.

Kalimero

pre 8 godina

Da sam na mestu čelnika Partizana istupio bih iz ABA lige pa neka im "navlače" sponzore derbi utakmice Rabotničkog i Širokog. Seljaci, a ko vam je taj Dulo?

Mirko

pre 8 godina

a ko je taj dulo ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (racky, 9. maj 2015 16:28)
--------------
To je onaj Doktor zbog kojeg vam nije dobro zadnjih 13.godina.

Bar da je prava

pre 8 godina

Buni se onaj ko je oštećen, ćuti onaj kome sudije "pomažu". Ružno je i jedno i drugo ali je i savršeno logično da se ćutanje ne kažnjava. Sudije, koje su ovde najviše krive prolaze nekažnjeno jer navijaju za "Zvezdu". To već nije logično, to je sistem!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Jedini huligan u Partizanu je Vujosevic. Jedine kazne koje KKP placa poticu od ponasanja doticnog. A sacica zavedenih zeli da mu da novac kako bi i dalje mogao da cini sta zeli umesto da je procesuiran po Zakonu o sprecavanju nasilja na sportskim objektima.
(Vladimir, 9. maj 2015 12:37)

Panteri, opsednuti ste Vujoševićem. Zar ne vidite koliko smarate? Što ga više mrzite ja ga više gotivim, jer kome je Čović legenda...Dakle, da rezimiramo, za tebe je Duletova konferencija za štampu huliganizam, a Čovićev huligan u tunelu je normalna stvar?

Dullo

pre 8 godina

"I opet blaga kazna za vujosevica, pa on je pretio smrcu sudijama. Sramota je sta taj covek radi i kako je jos uvek u sportu. On im ocigledno odgovara jer placa stalno kazne i tako urusava svoj klub... Ali opet stamno blaga kazna.
(Deki, 9. maj 2015 12:49)"

To je samo tvoja netacna interpretacija i pokusaj spina. Dobar pokusaj, ali dobro obrazovane ljude tvoja lazna i ocigledno netacna interpretacija nece zavarati.

Danubewalker

pre 8 godina

Eto,vidite da se vise isplati veranje i drmanje koseva,bacanje svinjskih papaka i kesa sa mokracom u teren,otimanje i demoliranje pehara,sve u cilju poboljsanja imidza kluba,lige i drzave uopste.

nekiss

pre 8 godina

ne secam se da je vujosevic nagradjen kad je iz bedne aba lige otisao na f4 i dobio aleksandar gomeljski nagradu..tad nema nagrada za popularizaciju lige i njenog imidza?!

Dule BOG

pre 8 godina

hahaha Dule sta si uradio Panterima svaki dan o tebi pricaju i mole boga da odes kao u fazonu los si trener a u stvari samo je strah u pitanju nista dugo. Ziv ti nama bio i sto godina ostao kod nas da im kao i uvek nabijamo komplekse...

Deki

pre 8 godina

I opet blaga kazna za vujosevica, pa on je pretio smrcu sudijama. Sramota je sta taj covek radi i kako je jos uvek u sportu. On im ocigledno odgovara jer placa stalno kazne i tako urusava svoj klub... Ali opet stamno blaga kazna.

danilo

pre 8 godina

pa da, a oni što su bili uveli navijače zato nema kazna, nego su ti isti navijači još i napali Duleta u hodniku kad je hteo da prodje tuda. ali neće vam uspeti da nas destabilizirate jel smo mi za sve vas instutcija...samo pfc....pfc.... jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...

igokejci licimuri dukljansko zagrebački

pre 8 godina

a svi znamo da su duletovi dukljani drmali koševe, bacali fekalije, pp aparatisali se pa oteli pehar i razneli ga vijaletima predgrađa.

crni panteri

pre 8 godina

''Da li postoji neko normalan ko ce stati na put bahatostima jednog destruktivnog coveka? Unistava atmosferu u srpskoj kosarci, zbog sujete i licnog animoziteta ''

naravno da ne moze, prisutan je jos od kad je bio Slobin gradonacelnik i naucio je da pliva u svim sistemima, pa on napravi sacekusu na novinara, isprebija ga, i 'drzava' ga ni ne saslusava, a policija krije snimak sigurnosne kamere, sta da pricamo dalje...

Milan

pre 8 godina

Sto se tice ABA lige, polovina publike je gledala Partizan a polovina sve ostale klubove. Jasno je da je Partizan magnet za publiku i ne bi tako trebali da se ponasaju sa kosarkaskom institucijom.
I publika i tim su pokazali da su ubedljivo najbolji na Balkanu.

Komentator

pre 8 godina

Kako lepo vole neki da izvrću činjenice! Jedan pita šta traži čovićev huligan u hodniku, a pritom nijednog jedinog trenutka ne osuđuje potez Vujoševića koji ga napada i udara što se jasno vidi na snimku. To da li je taj lik huligan je potpuno nebitno u toj situaciji jer nema šta Vujošević da ga napada, ali opet se nađu ljudi koji izokreću činjenice. Isti oni koji su mu nosili karanfile u halu umesto da su osudili divljaštvo i davljenje sopstvenog igrača! Isti oni koji misle kako je potpuno ok pretiti sudijama ne jednom nego ko zna koliko puta. Isti oni koji žmure nad činjenicom da im je predsednik kluba TUKAO sudiju dok je Vujošević stajao na vratima i čuvao stražu! Vujošević je veliki problem srpskog sporta samo svi idalje ćute i niko ne sme da se uhvati u koštac sa time. Kada se neko bude setio biće kasno za Partizan jer će ga dotični upropastiti.

antiPanter

pre 8 godina

Smešne kazne za Partizan, ionako će vas Vujošević upropastiti.
(DedaMiloje, 9. maj 2015 16:06)


Kazne su katastrofalne, posto se zna KO puni dvorane u ABA ligi i KO je najzasluzniji sto ova liga ima 2 predstavnika u EL !!!

NEgo, veruj mi, mnogo je svetlija i buducnost Partizana sa Vujosevicem na klupi, nego sa Nebojsom kao predsednikom jednog, vlasnikom drugog kluba za koji se ti pravis da je ustvari ovaj prvi, veruj mi, tek ce biti cirkusa u i oko CZTFMPIDEAZELEZNIK ekipe ! O proslosti je suvisno i govoriti. Ali navijas za zamrznuti klub, prosto da ne poverujes ?

Vladimir

pre 8 godina

Jedini huligan u Partizanu je Vujosevic. Jedine kazne koje KKP placa poticu od ponasanja doticnog. A sacica zavedenih zeli da mu da novac kako bi i dalje mogao da cini sta zeli umesto da je procesuiran po Zakonu o sprecavanju nasilja na sportskim objektima.

todor

pre 8 godina

@komentator,
ne ne prijatelju ovo sto si ti napisao je klasican primer spina!
dakle pravo pitanje jeste, STA trazi covek koji je po zanimanju vodja navijaca i huligan u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica i to u trenutku kada je prema dogovoru zabranjeno prisustvo gostujucih navijaca!
Dakle kako je on usao uopste u halu? I kako je naposletku zavrsio u prostoru u kome smeju da budu samo ovlascena lica?

A na sve to da urla Vujosevicu u lice, inace postoje osnovane sumnje da je to isti covek koji je pre toga na konferenciji za novinare dobacivao Duletu da je debeo i da vrati nekakve slike.

Eto to je slika i prilika Covica i kluba koji on vodi, a te urbane legende tipa Danilovic tukao sudije u tunelu u mraku, niko nije video ali ja znam majke mi sluze samo da bi se zamaskirale ovakve cinjenice.

Kalimero

pre 8 godina

Da sam na mestu čelnika Partizana istupio bih iz ABA lige pa neka im "navlače" sponzore derbi utakmice Rabotničkog i Širokog. Seljaci, a ko vam je taj Dulo?

Mitar

pre 8 godina

Ma nista, donecemo Dulu karanfile i praviti se ludi ... Glumicemo instituciju, pljuvati drzavu a Zvezdu zvati FMP ... Moljakati bivse igrace da dodju da igraju dzaba, gledati ko ce nas pozdraviti iz NBA a kosarku gledati na youtoube i kod Tegija u vremeplovu ... Navijati za kurtu i murtu protiv Zvezde i pricati o ljubavi i o F4 i F8 .... Sve u svemu katastrofa ... Dule mnogo je ! Vreme je da se pogledamo u ogledalo !

Milan

pre 8 godina

Dule se mnogo opustio, shvata Partizan kao privatnu prciju. E pa nije rodjeni, Partizan postoji mnogo pre tebe, najvece uspehe je pravio kada tebe nije bilo ni na mapi, a postojace i posle tebe. Najtuznije je sto kao zreo covek recenicu "naneo štetu sponzorima i imidžu lige" ne razume. Dok je on u klubu, niko vise nece hteti neke ozbiljnije pare u klub da ulozi. Najveca greska je sto je posle CSKA ponovo seo na klupu i sto je Vlada Jovanovic najuren. Hvala ti Dule za sve, podji polako ako zaista volis klub.

Ponasanje sabana iz predgradja ne zelim da komentarisem, potpuno su nevazni u kosarkaskom svetu, iskljucivo me zanima da sredimo svoje dvoriste.

*

pre 8 godina

, a Čovićev huligan u tunelu je normalna stvar? (Abolirani predsednik, 09. maj 2015 13:05)

a Dulov celavi telohranitelj koji zapocinje fizicki obracun je normalna stvar? Znali smo da cete puci posle eliminacije, trebalo je povesti jos ljudi.

Vlada

pre 8 godina

hahaha Dule sta si uradio Panterima svaki dan o tebi pricaju i mole boga da odes kao u fazonu los si trener a u stvari samo je strah u pitanju nista dugo. Ziv ti nama bio i sto godina ostao kod nas da im kao i uvek nabijamo komplekse...
(Dule BOG, 09. maj 2015 13:07). Nije tacno ! Ja sam Zvezdas i volio bi da Dulo ostane trener Partizana ... Ti ne mozes da shvatis koliko je nama slatka Partizanova muka i losa igra kad je on izgovori ! Draze mi je njegovo kmecanje nego bila kakva pobeda ! Ja licno cenim Partizan ali njega NE ! Dulo ostani i samo napred imas karanfil i od mene ... Pare ne naravno !

Кошарка

pre 8 godina

Дакле Звезда за пар упаљача,техничких и изјави о судијама 5700€
Партизан за разбијање главе Неши Илићу,за отворене претње судијама,паљење бакље у хали 7200€
ОК...

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

(A mesečna plata vujoševića 30.000 evra,09. maj 2015 15:43) Da je ovo Amerika,tvoj gazda i njegova ekipa bi bili odavno zaboravljeni u kazamatu,tvoja dva mafijaska kluba ne bi postojala,drmanje koseva,mokrace po policiji,PP aparati,pljuvanje trenera ne bi postojali...kazna izrecena tvome gazdi Nebojsi zbog prebijanja sudije Ljuce,dozivotna zabrana,ne bi bila izbrisana...tetka Vesna i gazdin vozac ne bi zakljucavali sudije u svlacionici da ostanu do ujutru...da je ovo Amerika

zagor

pre 8 godina

radim ko crnac, a godisnje zaradim manje od 6000 evra. vujosevicu se moze da daje izjave za koje placa po 6000 evra drzavnih para (partizan ipak nije njegovo vlasnistvo, iako tako deluje).
ajde sada jos jednom da mi objasnite, zasto moja godisnja treba da se da vujosevicu da je bukvalno baci? i da je samo moja plata, nego to su desetine i stotine plata i porodica koje bi mogle da zive i rade za te pare i da nesto stvarno privredjuju i proizvode i gaje decu. cemu vujosevic koristi? sto ga mi toliko placamo iz budzeta? kakvu vrednost on proizvodi? i sam priznaje da je poslovanje kluba sa gubitkom. pa zasto mu onda dajete jos? nisam shvatio pricu, a jako je vazno.

Nolan

pre 8 godina

Nek počnu da odvajaju i od zimovanja i letovanja sledeće godine, mora da se ima za novu Šumanovićevu i Pavlovićeve pecaroške troškove...

A mesečna plata vujoševića 30.000 evra

pre 8 godina

Pretiš ubistvom sudijama, razbiješ flašom glavu Neši Iliću, udaraš igrača pesnicom u međunožje, pokušavaš da izazoveš incidente da bi došlo do tuče (Murič udara Dženkinsa nakon isteka, Mačvan i Pavlović iz sve snage u letu guraju i udaraju Blažiča da bi ga povredili, Pavlović najsramnije vređa izgled Kalinića, udaraju Marjanovića u svakom napadu da bi ga izbacili iz igre...), na kraju serije zasipaju igrače flašama, upaljačima i ko zna čime i za sve to platiš skoro isto kao klub koji je spašavao živu glavu?? Kako mi je krivo što ovo nije NBA liga i Amerika. Vujošević bi bio u zatvoru, o Daniloviću i prebijanju sudije i da ne pričam, Pavlović bi bio suspendovan na godinu dana, Mačvan i Murič na po mesec dana, a klub bi platio milionsku štetu i nakon svega što je radio ovih godina bio izbačen iz lige. A u Srbiji za sve to dobiješ milione od države koju onda pljuješ.

Batko

pre 8 godina

Sto se tice ABA lige, polovina publike je gledala Partizan a polovina sve ostale klubove. Jasno je da je Partizan magnet za publiku i ne bi tako trebali da se ponasaju sa kosarkaskom institucijom. 
I publika i tim su pokazali da su ubedljivo najbolji na Balkanu.
(Milan, 09. maj 2015 15:11)

Milanče....aj sad napolje da se igraš sa drugovima...i kući do 19.00 !
Batali ti kompjuter...vidiš da "škodi na mozak"

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Samo 6000 evra kazna dulou za upucene pretnje smrcu sudijama!?!?!?!
Alooo celnici lige da li ste normalni!?!?!
Da li on treba da te pretnje sprovede u delo da ga kaznite kako i zasluzije????
Pa ono sto je uradio je bar za 100000 evra kaze i suspenziju na 10ak utakmica...
Sta vi ljudi radite!?!?!
Ako ne znate ili ne smete adekvatno da kaznite,onda se sklonite sa funkcije i pustite nekoga ko ce to smeti da uradi!!!!
Sramota sramota sramotaaa!

Recezent

pre 8 godina

Da li postoji neko normalan ko ce stati na put bahatostima jednog destruktivnog coveka? Unistava atmosferu u srpskoj kosarci, zbog sujete i licnog animoziteta ce unistiti najveci srpski kosarkaski klub, KKP, sem toga nazalost unistava i svoje zdravlje. Ne znam koja je institucija prava adresa ali treba mu pomoci, samim tim i srpskoj kosarci.
Toliko legendi ova zemlja ima u tom sportu toliko srpskih trenera, pustite Saleta Djordjevica, Mutu, Darka Ruso, Saleta Obradovica, Trifunovica, Dzileta...
Jel istina da niko od njih ne moze da vodi Partizan ili Zvezdu?! Imamo najbolje trenere na svetu a uvozimo ih....

Batko

pre 8 godina

Ajmo groblje u prošnju. ....lepo vreme, pun grad pa šeširiće u ruke.... Valja sakupiti velike novce. Mag to sa pravom očekuje to od vas ! Jer vi ste vojska Dula Vujoševića !

ferdinand

pre 8 godina

Ja sam licno za to da Dule nikad ne ode iz Partizana, posto je veliki mag, naravno, samo kad mu trpa vlast pare. Sad je malo zavrnuta slavina, pa neka pokaze koliki je mag. Sa njim na klupi Partizana, u ovim okolnostima, CZV je bar 30% jaca.

Batko

pre 8 godina

Komedija od lige i uopste Evropske kosarke,sprdaju se sa ovim sportom.
(milan p f c, 09. maj 2015 14:37)

A ti si kao strucnjak, pa se kao razumes u kosarku ?

Sad ne valja Evropska kosarka kada se đuska "Mitar Mirich-league cup", a pre valjala ?! Mozak-grašak !

*

pre 8 godina

"Dakle pravo pitanje jeste, STA trazi covek koji je po zanimanju vodja navijaca i huligan u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica"
todor, 09. maj 2015 14:28)

Pravi odgovor je : sta trazi covek po zanimanju telohranitelj trenera bez rominga u prostoru u kome po zakonu smeju da budu samo OVLASCENA lica?
Na snimku se vidi verbalno dobacivanje a ne urlanje, posle cega celavi telohranitelj i njegov gazda zapocinju fizicki obracun.

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Гробари нема летовања да се плати Дулова казна нећете ваљда дозволити да човек одваја од својих уста пардон стипендије !

Mitar

pre 8 godina

12 титула првака државе са Партизаном (1987, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2013, 2014) 5 националних купова са Партизаном (1989, 2002, 2008, 2009, 2010) 5 титула првака регионалне АБА лиге са Партизаном (2007, 2008, 2009, 2010, 2013) 1 Куп Радивоја Кораћа са Партизаном (1989) 1 титула првака Европе са јуниорском репрезентацијом Југославије (1988)(Boris, 9. maj 2015 13:09). Au ... Pa onda iduce godine igrate minimum F4 Evrolige ... A mogu misliti koliko JSDP ima para na racunu posle svih tih titula ! Imaju u Zvezdi ovi treneri sto svake godine osvajaju Evroligu sa juniorima i kadetima ... ja im ni ime ne znam ...

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Нема потребе да иступате из АБА лиге.Ако услови буду регуларни нећете се ни квалификовати у исту ! А,ако будете четврти нећете имати ни тих 150.000 евра за учешће !

Mirko

pre 8 godina

a ko je taj dulo ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (racky, 9. maj 2015 16:28)
--------------
To je onaj Doktor zbog kojeg vam nije dobro zadnjih 13.godina.

GM

pre 8 godina

I prethodne kazne za trenera KKP su bile 6000 evra.

Da li to znaci da je sve isto i da se zbog ponovljenog dela i to na mnogo losiji nacin kazne ne povecavaju...
Da li je kazna od 6000 evra srazmerna za to sto je neko porucio sudijama da se igraju svojim zivotima...
Da li suspenzija ili diskvaifikacija nije opcija, sta treba neko da uradi da bude odstranjen iz kosarke, da stvarno uradi nesto kao sto je to radio sa sudijom Jurasom u Vrscu...

Tuzna ABA liga.

Stella

pre 8 godina

A nesportsko ponasanje Blazica, Pavlovica, Murica, tuca u tunelu Vujosevica sa onim "clanom skupstine", pogodak u glavu Nese Ilica? Nisu samo tehnicke i vredjanje sudija problem. O smesnim kaznama za otvorene pretnje sudijama tek ne vredi govoriti.

Kum

pre 8 godina

To je samo tvoja netacna interpretacija i pokusaj spina. Dobar pokusaj, ali dobro obrazovane ljude tvoja lazna i ocigledno netacna interpretacija nece zavarati.
(Dullo, 09. maj 2015 13:15)

Kakva interpretacija kad je bas tako rekao, snimljen kamerama, i to covek koji je poznat po fizickim i verbalnim napadima na sudije??

Zee

pre 8 godina

(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Postoji snimak, nema potrebe da izmišljaš i spinuješ priču. Drugo, isto tako ste jedva čekali da nas odvalite u 1/2 ABA pa ono.. Odvaljujete vi sami sebe već neko vreme samo što to još ne kapirate. Nego je lakše verovati u zaveru nego u nesposobnost ljudi koji vode KKP. Oh well, što duže tako mislite za nas bolje.

Batko

pre 8 godina

Da li neko ima zivaca da se vrati par meseci. u nazad na komentare o basketu i iskopa neke od "bisernih" komentara drugova mladih partizana. kako prete aprilom, majem...ponizavanjen i nastavkom dominacije i slicnim budalaštinama...
Mislim da bi bilo jako interesantno podsetiti se toga...

Kum

pre 8 godina

pa da, a oni što su bili uveli navijače zato nema kazna, nego su ti isti navijači još i napali Duleta u hodniku kad je hteo da prodje tuda. ali neće vam uspeti da nas destabilizirate jel smo mi za sve vas instutcija...samo pfc....pfc.... jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...
(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Eh, da ne postoji snimak....

Kum

pre 8 godina

Eto,vidite da se vise isplati veranje i drmanje koseva,bacanje svinjskih papaka i kesa sa mokracom u teren,otimanje i demoliranje pehara,sve u cilju poboljsanja imidza kluba,lige i drzave uopste.
(Danubewalker, 09. maj 2015 12:30)

Papke je neko bacio na utakmici Evrolige, idiotizam sa peharom u KLS, a sramota u Zelezniku je bila kad?? O cemu ti pricas, i kakve veze ima sa ovim slucajem? :D

32.zagorska divizija

pre 8 godina

Ако др.Ђукановић завуче руку у касу Металца и тури пет иљаде еврићи онда Дулу фали још иљада.Државо помагај !

Koma

pre 8 godina

A suspenzija za 'ono Dulo', nista!? Ono nije komentarisao sudjenje i narusavao imidz lige nego je otvoreno pretio sudijama i izlagao ih pritisku i lincu. Da je to prvi put pa ajde 6 somica ok, ali ono to radi svake godine po vise puta i sve dok ga ne suspenduju progresivno sa par utakmica pa par meseci pa par godina nece se zaustaviti, jer ne placa on a i da placa to mu je tek sedmicna plata.

dralle

pre 8 godina

jedva čekam kraj ove naše pašteta lige da vas odvalimo na fajnalu foru...
(danilo, 09. maj 2015 12:38)

Čoveče, gde nalaziš tako glupe komentare? Ako ih sam smišljaš tebi treba dobar specijalista.
Pa vi ne možete tamiš da odvalite, a Zvezdu koja vas je odrala na vašem bunjištu i obrisala parket s vama dok ste bili domaćini sa 7-8-9-10 hiljada vernih navijača, koji su bili mirni ko bubice, sem bacanja flašica iz nemoći i paljenja baklji u hali.
Daj bože da budete drugi da vas otresemo opet , ali sad sa 3:0. i kazemo doviđenja u sledećoj sezoni!
A , kako to sad zvuči????

Rajko

pre 8 godina

Ne znam odakle Partizanu pare da plati silne kazne koje je dobio a jos pri tom nemaju para..Dule je sam koštao partizan dovođenje jednog igrača a najglasniji je u medijima..

taj jezik najbolje razumeju

pre 8 godina

Džibere po džepu,

još ako bi se iznos novčane kazne
progresivno uvećavao za ponovljeni ispad,
to bi moglo da bude lekovito.