Utorak, 05.05.2015.

20:45

Juve dobio Real, prokletstvo traje?

Fudbaleri Juventusa savladali su Real Madrid u prvom meču prvog polufinalnog para Lige šampiona – 2:1 (1:1).

Izvor:

Juve dobio Real, prokletstvo traje? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

210 Komentari

Sortiraj po:

Nislija

pre 8 godina

dexy da si malo pamteniji bio bi glup, ovako si gluplji, pa kako ce dzejms da da gol kad svi igraju za ovu nalickanu pedercinu, i kako ce dzejms da da gol kad ne kampuje u 16

NS BOY

pre 8 godina

@KINEZ, zato Mesi daje golove van sesnaest metara. Tacnije sutira sa 25, 30 metara. Kakve to gluposti pisete?
Ronaldo je zvanicno najbolji igrac i napadac je, normalno je da daje golove iz protivnickog sesnaesterca, jer je to svakako spanski stil igre koji neguje i Real, bez cestih dodavanja, sto je slucaj sa Barselonom. Velike gluposti zbog nejasnih razloga ispisujete. Imam osecaj da ovde pisu osobe koje su deca.

mario

pre 8 godina

juventus je samo razljutio real sad,realu fali samo jedan gol,realno ako ne pobede,onda i nije finale za njih,juventusu ni 4-1 ne bi bilo dovoljno,real je masina,a decko sto rece sta ronaldo radi sem sto daje gol sa 5 metara,preporucio bi mu da manje gleda real kao navijac barslone! realno nemas veze o fudbalu... molim moj kom da se stavi,jer sam objektivan i realan,a ne cinican i pokvaren...

pop 84

pre 8 godina

anćeloti stavio ramosa da igra na modrićevo mesto to nema pojma imao je dosta netačni dodavanja bejli beži od lopte ko hodza od groba ako im se modrić oporavi i bude spreman real može do prolaza u suprotnom adioo

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Anceloti dobio Real.U redu je pogresiti u postavci meca,svakome se desi,ali ne korigovati to ubacivanjem recimo Iljare,ili vracanjem Iska nazad na poziciju zadnjeg veznog umesto Ramosa,a Ramosa vratiti u odbranu ili sta vec,a vrhunac je bio kad u 60 minutu izlazi Isko koji je bio medju najboljima,a ostaju Ramos na zadnjem veznom i nevidljivi Bejl.Isko je sve vise i vise frustriran odlukama Ancelotija,to i nije neka tajna,cini se da Bejl mora da igra,Anceloti ce biti direktan krivac ako Real ispadne.

realno...

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest
(Nislija, 05. maj 2015 23:30)

Pa sto ga nije dao Rodrigez isto sa dva metra kada je tako lako?
(dexy, 6. maj 2015 09:22)

Zato sto ne kampuje u petercu 85 minuta...

Deki

pre 8 godina

Mislim da Real prolazi jer ima bolji tim. Nisu oni mnogo forsirali juče jer se igra još jedna utakmica u Madridu. Penal nepotrebno napravljen jer je Tevez već otišo dosta ukoso i nije imao šanse da da gol s obzirom da je bio pokriven. Neshvatljiva greška za igrača koji prima toliku platu.

dexy

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest
(Nislija, 05. maj 2015 23:30)

Pa sto ga nije dao Rodrigez isto sa dva metra kada je tako lako?

Дража

pre 8 godina

To su veliki klubovi, taj Juventus. Nekada je bio strah i trepet Evrope, u vreme kada su italijanski klubovi harali, Juventus je bio uvek nekako najjači, čak i ispred Milana. Sad kad su recimo prosečni za tu klasu vrhunskih klubova, oni i dalje igraju na pobedu protiv Real-a. Znači imaju taj pobednički mentalitet i nema apsolutno nikakve veze što je s druge strane Real sa nekoliko puta skupljim timom.
Nažalost mi nikad nećemo imati taj mentalitet u fudbalu. Možda ga je neka generacija i imala odavno u vreme Džajića i sl. ali ja se tad nisam ni rodio a otkad jesam, naše samopouzdanje u fudbalu je u konstantnom padu. Nama je uspeh ako nam se reprezentacija uopšte kvalifikuje za šampionate sveta i evrope a dalje od toga naši igrači ni ne misle. Za Euro uopšte više ne možemo se plasiramo godinama.

cile

pre 8 godina

ovakav stadion stadion, ovakvo navijanje, to fali fudbalu!

forza juve!
(yytyt, 5. maj 2015 20:45)

A kod nas prazni stadioni ko da vlada kuga

arbitar

pre 8 godina

Povodom sinocnjeg penala dosta cesto se pominjala uobicajena fraza "poslednji igrac odbrane". Svi smo se navikli na nju, ali mislim da u Pravilima nigde ne postoji takva definicija. Igrac ce biti kaznjen crvenim kartonom ukoliko spreci "pogodak ili ociglednu povoljnu priliku za postizanje pogotka". Dakle, dobar deo procene i uverenja ostaje na sudiji, jer je tesko 100% precizno definisati sta je povoljna prilika. Da Tevez nije otisao u stranu vec isao pravo ka golmanu, a Karvahal ga faulirao sa ledja, ne bi bilo nikakve sumnje, a ovako ... verovatno sudiji nece previse zameriti, mada je cudno sto nije pokazao bar zuti karton.
Inace, svim srcem sam navijao za Juve, nadam se da ce uspeti da se domognu finala!

Nicola Ventola

pre 8 godina

divna noc za sve nas koji volimo italijanski fudbal,kao sto sam rekao ovde kad su izvukli Real,nadam se da ovde nije poslednja stanica ...pozdrav svim ljubiteljima Serie a,bravo Juve,vratio se Calcio na velika vrata !!!

Ilija

pre 8 godina

Zamrznu sve programe koji prenose LS, koja je fora!? Je l' da se napakosti ljudima koji se drznu da ne placaju arenu koja jos samo LS i ima!?
Zapalice vas Bili, ja vam kazem!

MiLaN

pre 8 godina

auuu koliko ovog Galijanija pucaju kompleksi,dečko ti pod hitno na terapiju. Elem,ok Juve dobio,ne volim ih,ne volim ni Real,ali nakantace ih Real u revansu samo tako. B-)

js

pre 8 godina

Juve je igrao na pobedu i to je i dobio. Real je bio loš. Ronaldo NULA. Poznavaju ći Italijanski fudbal Juve ide dalje. Tevez me oduševio. Ubedljivo najbolji na meču.

gevara

pre 8 godina

Auuuuuuuu bre smarate sa ovim penaldo penaldo bas ste postali kao a mozda i jeste deca.Kako sudija navlaci za real kad u Engeskoj ovaj sudija ne bi smeo to da sudi.Vi pricate o sudijama a setite se utakmice sa celsijem, finale sa arsenalom, iskljucenje van persija, iskljucenje motte kad je buskets simulirao, iskljucenje pepea kad nije dirao foliranta alvesa i jos mnogo toga.Daje ronaldo sa pet metara pa messi 80% golova daje sa peterca i svaka mu cast

KINEZ

pre 8 godina

Zanimljiv podatak, zadnjih 100 golova Ronalda, 31 iz peterca, 44 iz sesnaesterca 18 sa penala, 3 glavom, 1 iz slobodnjaka, i 3 van 16 metara. Zar je on najbolji igrac sveta zvanicno, hvala Bogu samo na papiru.

finoallafine

pre 8 godina

Da li je moguce da ovde neko pominje srecu kod prvog gola Juventusa?
Momci su odigrali tacno 27pasova pre postignutog gola i samim tim postavili rekord u Ligi Sampiona!!!

Madridista

pre 8 godina

Sta da kazem vcrs nismo imali srece,steta sto Rodrigez ono nije pospremio u mrezu,ali sta je tu je.
Takodje Juve je imao vise srece nego pameti,onaj drugi gol Marselo nabija svog igraca,lopta se odbija direkt u kontru i onda nije bilo spasa.
U Madridu ocekujem potpuno drugu pricu,Juve ce sigurno parkirati bus ispred svoga gola,ali ipak verujem u Ronalda i druzinu.
HALAA MADRID !!!

Nemanja Zivanovic BG

pre 8 godina

Sta ste se nalozili, ko da Juve ima sanse? Naredna utakmica Real - Juve 5:0 ili ajd mozda 5:1. Juve ce napraviti bunker ali Roki ima da terorise.

neutralni felsh

pre 8 godina

ljudi igrao sam fudbal 10 godina kao stoper poneka i zadnjeg veznog ronaldo je razbijac sjajan fudbaler veliki sam navijac junajteda i od tad ga obozavam ali hvala bogu nisam mrzitelj njegovog rivala mesija ,tip igraca kao sto je ronaldo ima jos bale ibra itd. naravno ronaldo je klasa iznad jer je veliki profesionalac i radnik ali mesije je meni genije nesto posebno u danasnjem modernom fudbalu sto bi rekli mi stoperi igraci da ti slomi oba kuka i levi i desni najbolji dribler svih vremena ni jednom igracu se ne lijepi lopta kao u trku pas igra sjajna nema bomba od suta kao ronaldo ali divno plasira lopte i daje golove isto iz daljine pa cak i glavom ....mesi je je bolji igrac od ronalda i to je cinjenica nije sve ni u golovima .... svaka cast juveu nocas
(marko, 5. maj 2015 23:56)


najsimpaticniji komentar veceras... kako je lepo videti kad covek pise nadahnuto i skroz iskreno, bravo majstore, javljaj se malo cesce ovde! :)

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

Večeras igra prvak regiona košarku u srpskom prvenstvu, igra se polufinale Lige šampiona, a na RTS-u repriza Porodičnog blaga! Smejurija od drzave.

Barsa

pre 8 godina

Bojane, Ronaldo je dobio 3 Zlatne lopte. Ne zasluzuje ih. Zato je prevara u fudbalu. Na to sam mislio. Gde je bio veceras? Zasto se nije borio? Zasto nije kreirao akcije? Ne, nigde ga nema van 16 metara. To je realnost.

dario

pre 8 godina

Sva cast citavoj ekipi Juventusa,ali onaj Kjelini je blago receno LAVINA ! Krv,znoj,suze...Da li ste videli kako je taj covek izgledao na kraju utakmice !? Koliko je lik puta uklizao,skocio,prokrvario...Svaka cast ! Tako se gine za klub!

Ivan

pre 8 godina

Jednno pitanje za lika koji sebe naziva Adrijano Galijani: ČOVEČE, KOJI JE TVOJ PROBLEM???

OLADI MALO S TOM "UEFALONOM", DOSADIO SI VALA I BOGU I NARODU!! TVOJ PROBLEM JE ŠTO IH MRZIŠ I IMAŠ NEKAKVE FRUSTRACIJE I KOMPLEKSE, ALI NE SMARAJ VIŠE SVE POSETIOCE OVOG SAJTA S TIM!!

Sergej iz Minhena

pre 8 godina

Kad Dortmund napravi nesto ovako [link] ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.
(., 5. maj 2015 22:34)
Dzabe ti to pises bajo moj, oni gledaju samo prvu ligu, kao da oni znaju kakva je moc Bayernovih navijaca i sta oni prave i u cetvrotj ligi. oni gledaju onu jednu tribinu Dortmundovu sa zastavama i misle da su sve videli, a u cetvrtoj ligi Drotmund nema ni 5.000 navijaca. I Bayern moze da unosi mnogo bolje stvari na Allianz Arenu kada igra prvi tim, ali tu je to ZABRANJENO, pa se onda cini sa onim zastavama da su Dortmundovi navijaci nesto posbno :P Inace pune tribine ima skoro svaki tim , i fenjerasi imaju verne navijace i pune tribine, tako da Dortmund nije nista posebno :)

igor

pre 8 godina

300 miliona protiv 700 miliona evra. Juve jedini tim gde konstantno igra 6-7 italijanska igrača u prvom timu. Pokazali su plaćenicima iz reala šta je klub. Svaka cast..

Lazio

pre 8 godina

a gde su bili navijaci Reala veceras?
Slab je to klubic, neka gledaju Bayern i neka uce kako se navija na gostovanjima,pogotovu kod najjaceg italijanskog kluba

NS BOY

pre 8 godina

Odlicno je za nas navijace Reala, sto je postignut jedan gol u gostima. Na stadionu Bernabeu ce biti potpuno drugacija utakmica. Cestitam navijacima Juventusa na pobedi njihovog tima naravno.
Pozdrav.
Meni je neverovatno sto je opet Ronaldo dao gol.

bojan

pre 8 godina

Penaldo sedi u sesnaestercu i ceka da gurne loptu u mrezu. Najveca prevara u fudbalu. Nijedan uspesan driblin, nijedno dodavanje kako bi valjalo.
(Barsa, 05. maj 2015 22:44)

Najveca prevara u istoriji fudbala dala za sada preko 400 golova, bas je dobro biti najveca prevara u istoriji fudbala.

Branko S.

pre 8 godina

Juve nema sta da trazi u Madridu!?Videlo se to u prvom poluvremenu,kad nisu pipnuli loptu u intervalima po 3-4 minuta."Bunker" se poneka isplati kao dana sa dva "srecna gola"!Ali u Spaniji na Bernabeu - druga prica!
Hala Madrid!!!!

perica22

pre 8 godina

Sjajan mec....ahahahah, pa Juve je imao vise srece nego pameti
Da je Rodrigez pogodio sa dva metra, ovaj mec bi otisao u 1:4 mozda cak i 1:5
Od pocetka pa skoro do kraja su fudbaleri Juvea tukli ove druge...nema veze, imaju popravni u Madridu, vratice se u Torino sa 3+komada
Zreo je ovaj Juve da ga Real razmontira, to se videlo i danas,koliko su poplaseni bili i to kod kuce, Real napadao ovi cekali kontru...

Lele.lele sta ih ceka u Madridu...Realu odgovara 1:0, bice iz 1-1&4+

Kuda idu ljudi kao ja?

pre 8 godina

Zanimljiva utakmica,mnogo losije drugo poluvreme.Real los u odbrani ali ipak je pokazao da je bolji tim.Nisam siguran da je bio penal,ja ovo ne bih svirao ali mislim da sudija nije dobro video.Najbolji u timu Reala Ronaldo i Rodrigez a najgori Ramos,Varan,Bejl i Kros-tacnije ne zna se ko je bio gori.Juventus se branio,dao pametno na srecu golove a Real u svakim slucaju moze mnogo bolje dok je ovo Juventusu maximum.

Ivan

pre 8 godina

Jventus je odradio lavovski deo posla u ovoj prvoj utakmici! I još jednom se pokazalo da Juve i uopšte svi italijanski klubovi znaju da igraju na rezultat, mada gol Ronalda daje nadu Realu za revanš pred 100.000 gledalaca na Bernabeuu ali biće im vraški vraški teško, Italijani su poznati kao najbolji taktičari u svetu fudbala i ako neko ume da odigra na rezultat onda su to samo oni, a Juve je klasičan tip italijanske ekipe bez obzira na mnoge kvalitetne "ofanzivne" strance koje poseduje u svojim redovima, ali u pitanju je klasična italijanska škola fudbala i zatvoriće se u revanšu i zabunkerisati i biće veoma veoma teško Realu da ih probije iako mu je dovoljan rezultat od, uslovno rečeno, "samo" 1:0, ali u ovom slučaju velikih 1:0 koje će Real probati da napravi u svoju korist u revanšu na svom stadionu! Sve u svemu, odlična utalmica, Juventus je iskoristio svoje šanse, Real nije, jer da je prečka Iska u finišu prvog poluvremena završila uz malo više fortune u golu Juventusa, druga bi se priča pričala sada, ovako veće šanse u revanšu dajem Juventusu zbog čuvenog italijanskog "Katenača"!!

omakari abdul

pre 8 godina

adriano galiani@,da se razumemo,kao prvo ja nisam navijac barce,nikada nisam otisao ni na jednu njenu utakmicu,a njv necu ni otici, dakle ja sam samo simpatizer barce,jer od kako pratim fudbal,a to je nekih25 godina,najvise mi se svidja barcina igra,njihov pristup igri koji se ne menja,njihovoj taktici koja se isto nemanja vec decenijama,jos kada je krojf igrao za barcu,kao druga stvar,kakvi ste svi vi navijaci milana,reala,juvea,itd,a nikada niste otisli na njihovu utakmicu,a 99%,komentatora nikada ni nece otic kao treca stvar,kakvo to sudjenj ima barca,a real nema,setio si se jedne utakmice kada je celzi bio ostecen,i sad kao sve sudije teraju za barcu,ja bih pre rekao da real i juve imaju vecu pomoc od sudija,penal juveu,protiv monaca,i koliko penala za real u primeri,barca ih ima duplo manje,nemrzim. ni real ni juve,sta vise,voleo bih da gledam spansko.finale,opet,ali mi je najbitnije da se nagledam dobrog,kvalitetnog fudbala,na kraju ce najbolji pobediti,mozda ne bas najbolji,mozda onaj ko bude imao vise srece,ali ti mi brate ne odgovori odkud kod tebe toliki revolt prema barsi,nista barca nije vise zasticena od ostlih polufinalista........,inace sam vatreni navijac CRVENE ZVEZDE,i samo za ZVEZDU mogu navijati,a ostalo su samo simpatije prema klubovima,tacno je da najvise simpatisem barcu,ali nije jedini klub koga ja simpatisem.........

DonBeli

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)

Ajde druze malo odvadi ! idi nadji devojku,popij pivo ,zapali dzoju ,jednom recju,ISKULIRAJ malo ! Covece visis po citave dane ovde i prosipas non stop jednu istu pricu.Zar ne vidis koliko si jadan !? Preispitaj se malo,iskren savet.A sad malo o utakmici. BRAVO Juve ! Gde su sad svi oni koji su sarali kako ce Real pregaziti Juve !?? Gde ?? Ovaj tim ima herc,ima zajeednistvo ,ima dusu ! Sta reci za Teveza ,osim da je kralj !! Svaka cast majstore ! Sta reci za Moratu koji je bio isto tako odlican ! Pa Vidal,Listajner,Kjelini...! Imamo dobar rezultat,verujem u ovaj tim ! Verujem u oporavak Pogbe i borbu do smrti na Bernabeu ! Jedan Bufon ne smije da zavrsi karjeru a da ne osvoji Ligu sampiona ! Idemo po finale !! FORZA JUVE ,FORZA CALCO !!

Radovan84

pre 8 godina

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju
(Juve, 05. maj 2015 21:44)

Nisi razumeo. Kada igras protiv UEFAlone, igras i protiv sudija. Cak i kada si Real Madrid.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:41)
# Link komentara
Galijani da imas imalo obraza ti i ovaj Bojan, sto je isto komentarisao kao i ti, nebi vise ni pisao ovde. Znas li ti prije koliko godina je bila utakmica Celzi-Barselona? I svake godine spominjete TU utakmicu kao reper da UEFA navija za Barselonu. Evo, veceras zadnji igrac pravi penal, ne dobija ni zuti karton! Kasnije dobija zuti, sto bi mu, da je normalno sudjenje bilo, bio drugi. Nemojte navijaci Reala da pricate o postenju, molim vas. I svake godine isto, kad se navlaci na stranu Reala, uvjek je tekma Celzi-Barselona ta zbog koje sudija ima pravo da navlaci za Real! O cemu vi to? Po vasem, ''zlocin pravada zlocin''? Navijam za Barselonu,jest tad sudija pogrijesio (na moje zadovoljstvo), ali to ne znaci da se zbog te greske trebaju pravdati sve greske sudija.
P.S. Prvo poluvrijeme odlicno, Real mnogo bolji, drugo poluvrijeme Juve rano zabio kao i u prvom i cuvao rez, Real jalovo kruzio i nije zasluzio da izjednaci, govorim o drugom pol. Ukupno gledano,realno bi bilo nerijeseno, Juve ima veliku sansu da prodje, al' Real je Real. Bice dobra utakmica u revansu za razliku od ove veceras.

realno

pre 8 godina

odgovor za ( da,da) Kako mozes da kazes za real da je plastican klub znaci nemogu da verujem real je jedan od najtrofernijih klubova i jedan od najvecih klubova na svetu ova tvoja izjava dokazuje sa si obican klinac od 10 godina.Ja jeste da navijam za barcelonu ali da kazes da je real plastican klub to je van svake pameti!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nadaZR, 5. maj 2015 22:53)

Pa i jeste plastican klub...osvojili 5 titula za redom dok se fudbal igrao sa krpenjacama i do 90 i neke trofej u LS nisu videli (ej bre skoro 30 godina)...doveli najbolje igrace sveta za gomilu para, kitili se dalekom prosloscu i sad se onu mocni... Milan je veci klub u LS-KES od njih, Liverpul, Ajax...ali definitivno nemaju vise novca i vecu propagandu pre svega...
Godinama Real ulaze neverovatne sume novca dovode najbolje igrace a osvojili LS samo jednom a pre toga ispadali u osmini finala vise od 5x...ma idi begaj...

sasa

pre 8 godina

Bajo moj PAOK je svojevremeno imao po 5-6 hiljada navijaca na gostovanjima u evro utakmicama....ali pazi NAVIJACA, a ne fensi simpatizera poput tebe..
(bre...., 5. maj 2015 22:54)
A ti znas da li je neko simpatizer...

danny

pre 8 godina

izvini, ali morijentes ti je prava devetka? devetke su igraci tipa klajvert, van persi, trezege, ljorente, benzema... morijentes je (bio) drugi tip napadaca, brzi dribler.
bolje da si primetio kako se i morata osvetio svom bivsem klubu, realu, isto kao i morijentes kad ih je potopio sa monakom i izbacio iz LS 2003. godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 5. maj 2015 22:41)
dečko,nemoj komentirat i blamirat se,ako je morientes bio dribler onda sam ja vladimir putin,fernando morientes je bio klasična devetka,bog 16 metara,čovek koji je zabio 47% golova glavom,možeš i da googlaš..

Nislija

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest

Joker

pre 8 godina

Nije me iznenadio Juuventus. Ima ta ekipa kvalitet .Znaju oni da napdnu,nije to Atletico .Mislim da im je smao bila greska kod 1-0 sto su se povukli,stali .TRebali su nastaviti igrat napred ,verujem da bi zabili i drugi veom brzo.Real me malo razocarao,al terba istaci da igraju bez veoma bitnog igraca,Modrica .Mada i torinezi nisu imali veoma bitnog Pogbu ,pa su tu egal.Nije mi jasna uloga Ronalda . Portugalac uoopste ne ucestvuje u igri.Nema prodora,nema kombinatorike na sredini ,al sto je najvaznije prodornosti po krilu.Cini mi se da u zadnje vreme igra sve vise u spici.On mora povuci ekipu ili Bejl ,koji je veoma u losoj formi izgleda.Ali obojica njih iggrali su spice veceras.Ipak ovo je veoma otvoren rezultat i po meni su sanse fifti-fifti.Kao ljubitelj napadackog fudbala voleo bi gledat Real u finalu sa bilo kim iz drugog dueal,al i Juve itekako zna da igra fudbal i nece biti ni malo nezasluzeno ako se talijani nadju u Berlinu. Ako me neko bas pozitivno iznenadio veceras je Morata.Decko je odlicno kontrolisao loptu i duele.Mnoge je lopte pokupio i zadrzao.Jako dobro odigrao...poozz

neutralni felsh

pre 8 godina

ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........
(omakari abdul, 05. maj 2015 21:34)

Tipican navijac UEFAlone, "ne" ne odvaja pa ako prodje-prodje. Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.
(Adriano_Galliani, 05. maj 2015 22:44)


za tako jake izjave treba jak fudbalski kredibilitet, ili makar argumenti. ti si svoj na zalost davno izgubio, bas ovakvim besmislicama.

jel sad u redu?

pre 8 godina

Na jednoj strani Krišćijanu Runaldu na drugoj Karloš Tevež. Prva runda ide Đuventusu ali Heal Madriđ ima dobru šansu u revanšu.

Birindeli

pre 8 godina

@Nikki

Hahahahaha...da, Celzijev "atomski fudbal", poznajemo, a o ostalim Englezima, trenutno ne vrijedi pricati.
Nego, ozbiljno, Juve ce "umrtviti" svaku ekipu, osim mozda ove dvije u drugom polufinalu, posebno Barsu.
E, sad, ovo "amaterski" stvarno necu komentarisati, jer je potvrda da ne shvatas ni fudbal, ni taktiku, ni atomski fudbal (hahahaha).

ki

pre 8 godina

Da tako neko saplete Mesija, direktan crveni karton bez razmisljanja. Nojer se takodje izvukao. Bitno da je Van Persi dobio crveni 2011.. Ili da se svira penal kada lopta nije u igri. Nismo svi jednaki.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)
Nije se Neuer izvukao,za to i ne treba da se deli crveni,penal je sasvim dovoljan.Ne moze tim zbog toga sto je sapleten u jednoj sansi da dobbije novu sansu iz penala i plus igraca vise celu utakmicu,to je smesno i to bi bilo dopingovanje druge strane.

Koji sam ja meni kralj

pre 8 godina

Hahahahaah Juventosovaca sto su se ponadali..Realno ima Real da ih nakanta u drugom poluvremenu jer to je realnost.Rodrigez samo da je imao malo vise koncentracije sad bi sve vec bilo reseno uveliko..
(Barbosa, 05. maj 2015 21:43)
Videli smo kako ih je real "nakantao"

hrhr

pre 8 godina

Žalosno da Carvajal koji je bio zadnji igrač(ubjedljivo zadnji!!) nije dobio ni žuti karton za onaj penal!!! Tko je ovdje lud??!?!?! Zašto se pravila ne poštuju kada se treba dosudit protiv Reala? Gade mi se oduvijek i zauvijek, sramota od kluba u svakom smislu riječi. Dobro je da nisu zabili iz offsidea kao u finalu LP protiv Juvea gdje je Mijatovic zabio pobjednosni gol iz metarskog offsidea. FUJ. Ronaldo prigovara cijelu tekmu i bez žutog kao i obično, a Vidal opravdano prigovara za Carvajala( bio zadnji igrač) i on dobije žuti!

Rajan O'Rajli

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.
(Nikki, 5. maj 2015 22:39)

Auh, koji ispad. Mene sramota

milan

pre 8 godina

Ovo me podseća na čuvenu 2007. godinu kada su svi favorizovali Mančester,Bajern,Liverpul, a na kraju su slavili moji Milanezi, u koje sam jedino ja verovao.Podrška Juventusu, podrška fudbalu kao sportu, a ne sredstvu krupnog kapitala.

Salas

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)

Ajde druze malo odvadi ! idi nadji devojku,popij pivo ,zapali dzoju ,jednom recju,ISKULIRAJ malo ! Covece visis po citave dane ovde i prosipas non stop jednu istu pricu.Zar ne vidis koliko si jadan !? Preispitaj se malo,iskren savet.A sad malo o utakmici. BRAVO Juve ! Gde su sad svi oni koji su sarali kako ce Real pregaziti Juve !?? Gde ?? Ovaj tim ima herc,ima zajeednistvo ,ima dusu ! Sta reci za Teveza ,osim da je kralj !! Svaka cast majstore ! Sta reci za Moratu koji je bio isto tako odlican ! Pa Vidal,Listajner,Kjelini...! Imamo dobar rezultat,verujem u ovaj tim ! Verujem u oporavak Pogbe i borbu do smrti na Bernabeu ! Jedan Bufon ne smije da zavrsi karjeru a da ne osvoji Ligu sampiona ! Idemo po finale !! FORZA JUVE ,FORZA CALCO !!
(DonBeli, 5. maj 2015 23:05)

Svaka cast za komentar .Vezano i za ovog smaraca Galijanija i Juve ! Idemo u Berlin !

neutralni felsh

pre 8 godina

Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.
(Adriano_Galliani, 05. maj 2015 22:44)

jos jednom: ima li ijedne vesti a da ne ugazimo na tvoje vesele teorije zablude o barsi i otuznu drvenu advokaturu?
tvoj voljeni milan ima celu jednu ligu sampiona, a da uopste nije ni trebalo da je igra - jer nije bio zasluzio plasman!
i sta sad, treba da poput tebe zujimo o tome na svaku vest o ac milan? to je proslost.
jer sadasnjost je gorka: zato sto nije zalosno sto bivsi biser italijanskog fudbala i trenutnu fudbalsku olupinu redom u tri kola zaredom unerede udineze, djenova i napoli, sa ukupnom gol razlikom 8:2, nego je tragedija sto to odavno nije cak ni blaga senzacija, jer to vise skoro nikog ne zanima.
zato ti i volis vesti o barsi, jer si zeljan prvoklasnog fudbala i velike scene, pa volis iz zavisti da bacis pokoji trolovski kamencic na reflektor ;)

marko

pre 8 godina

ljudi igrao sam fudbal 10 godina kao stoper poneka i zadnjeg veznog ronaldo je razbijac sjajan fudbaler veliki sam navijac junajteda i od tad ga obozavam ali hvala bogu nisam mrzitelj njegovog rivala mesija ,tip igraca kao sto je ronaldo ima jos bale ibra itd. naravno ronaldo je klasa iznad jer je veliki profesionalac i radnik ali mesije je meni genije nesto posebno u danasnjem modernom fudbalu sto bi rekli mi stoperi igraci da ti slomi oba kuka i levi i desni najbolji dribler svih vremena ni jednom igracu se ne lijepi lopta kao u trku pas igra sjajna nema bomba od suta kao ronaldo ali divno plasira lopte i daje golove isto iz daljine pa cak i glavom ....mesi je je bolji igrac od ronalda i to je cinjenica nije sve ni u golovima .... svaka cast juveu nocas

Svidja mi se sto smo ovako redovni

pre 8 godina

Sutra navijam za Bajern, redovna musterija za Juve. :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (v, 5. maj 2015 22:58)
Sta je bilo 2013e? Sta je bilo 2009e? Dalje da ne pisem.Juventusov najveci poraz u Evropi - Juventus-Bayern 1:4

bojan

pre 8 godina

Pa pogledajte onih 300 golova za Real Ronalda i vidite koliko njih je iz peterca, a onda pogledajte Mesijeve golove i vidice te da ih je i on dao dosta puno. Ne kazem da je CR7 bolji od Mesija (po meni je Mesi bolji duplo), nego hocu da kazem da je normalno dati gol iz peterca, kao sto svaki napadac tokom karijere da vecinu.

krle

pre 8 godina

"Najvise volim da vidim kada navijac uefalone napise da je bio penal i da treba crveni ahahhaha oni se izgleda ne stide onog polufinala protiv Chelsea i najvece kradje u istoriji fudbala."

da znas nesto o fudbalu znao bi da je barsa vise ostecena u duelima sa celzijem ali ovako nam samo ostaje da se smejemo tvom genijalnom komentaru. verovatno imas 20 godina i jedino sto znas od fudbala je - c ronaldo

Juventus

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.
(Nikki, 5. maj 2015 22:39)
Mislis sa atomskim fudbalom Intera i Barcelone , kada je Mourinjo izbacio Barcelonu :)

AAAAA

pre 8 godina

Nemojte da mi pominjete vestacke navijace, od kako su krenuli da osvajaju poneki trofej duplirali su se https://www.facebook.com/BAYERNSERBIA/photos/a.111940972221638.19918.108167945932274/831433413605720/?type=1&theater

neutralni felsh

pre 8 godina

Morata je strasan spic, prava rasna 9,kao Morijentes nekada.E milo mi je bas sto im ga on zavuce.
(NouNejmovic, 05. maj 2015 21:02)



izvini, ali morijentes ti je prava devetka? devetke su igraci tipa klajvert, van persi, trezege, ljorente, benzema... morijentes je (bio) drugi tip napadaca, brzi dribler.
bolje da si primetio kako se i morata osvetio svom bivsem klubu, realu, isto kao i morijentes kad ih je potopio sa monakom i izbacio iz LS 2003. godine.

neki tamo

pre 8 godina

Toliko bih voleo da moj Juve osvoji LS, ako ni zbog cega drugog onda zbog velikog Bufona kome samo ovaj trofej fali i da ode kao legenda u penziju. Andiamo Juve!

nadaZR

pre 8 godina

odgovor za ( da,da) Kako mozes da kazes za real da je plastican klub znaci nemogu da verujem real je jedan od najtrofernijih klubova i jedan od najvecih klubova na svetu ova tvoja izjava dokazuje sa si obican klinac od 10 godina.Ja jeste da navijam za barcelonu ali da kazes da je real plastican klub to je van svake pameti!!

Adriano_Galliani

pre 8 godina

To ako je pravilo onda treba da se menja.Imao si sansu i srusio te,zato dobijas novu sansu iz penala.A sta sad,malo ti to pa bi hteo da imas i igraca vise zato sto te srusio u jednoj sansi?Penal je sasvim dovoljna nadoknada!
(assd, 05. maj 2015 22:18)

Da tako neko saplete Mesija, direktan crveni karton bez razmisljanja. Nojer se takodje izvukao. Bitno da je Van Persi dobio crveni 2011.. Ili da se svira penal kada lopta nije u igri. Nismo svi jednaki.

realno

pre 8 godina

Bravo talijani....strasno dobro igraju na rezultat. Cvrsta odbrana pa ako nesto uleti uletelo je...i ulete bogme 2 komada...sad kad parkiraju blindirani autobus u Madridu....
Kristijan je smesan...nikakav vodja, nista on da pokrene sve ceka da mu igraci nameste neki rekord....Mesi je nauka za tebe sine...

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

Ramos toliko grešaka, a Cicarito toliko dobrih poteza! Ja da sam trener, ja bih stavio Cicarita umesto Ramosa od starta i Real bi pobedio jer je očigledno Cicarito bolji igrač od Ramosa. Ali, ovaj trener je loš i nije pametan pa je Cicarita ubacio tek posle, i to umesto nekog drugog, a Ramosa ostavio u igri. Evo, gledam i ne mogu da verujem kakvog amatera ima ovaj real na klupi. Baš o tome pričam dedi, a on drema i samo viče:"mhm, mhm ".

Barsa

pre 8 godina

Penaldo sedi u sesnaestercu i ceka da gurne loptu u mrezu. Najveca prevara u fudbalu. Nijedan uspesan driblin, nijedno dodavanje kako bi valjalo.

bre....

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)

Kad Dortmund napravi nesto ovako [link] ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.
(., 5. maj 2015 22:34)

Bajo moj PAOK je svojevremeno imao po 5-6 hiljada navijaca na gostovanjima u evro utakmicama....ali pazi NAVIJACA, a ne fensi simpatizera poput tebe..

v

pre 8 godina

Prijatno sam iznenadjena rezultatom. Stvarno bi bila fora da Juve osvoji LS. Samo ovaj rezultat me plasi, Italijani vecito cuvaju rezultat, tako da bice cupavo u Madridu. Ipak verujem u gosn Pirla i drugove. Sutra navijam za Bajern, redovna musterija za Juve. :)))

bojan

pre 8 godina

Najvise volim da vidim kada navijac uefalone napise da je bio penal i da treba crveni ahahhaha oni se izgleda ne stide onog polufinala protiv Chelsea i najvece kradje u istoriji fudbala.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........
(omakari abdul, 05. maj 2015 21:34)

Tipican navijac UEFAlone, "ne" ne odvaja pa ako prodje-prodje. Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.

assd

pre 8 godina

A crveni karton Karvahalu zbog penala? Jasna su pravila, poslednji je igrac odbrane...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šta je ovo?, 5. maj 2015 22:02)
To ako je pravilo onda treba da se menja.Imao si sansu i srusio te,zato dobijas novu sansu iz penala.A sta sad,malo ti to pa bi hteo da imas i igraca vise zato sto te srusio u jednoj sansi?Penal je sasvim dovoljna nadoknada!

zaza

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Bas Milan fali,sa pola praznim stadionom.Pogledaj im prosecnu gledanost.A Dortmund kad bude imao 300.000 registorvanih navijaca,i fanklub u Srbiji onda neka se javi,jednu tribinu moze svako da napuni,i HSV i Hannover i drugi klubovi imaju pune tribine iako su jos losiji od Dortmunda.

Sale

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Ima Nemacka i bolje navijace od Dortmunda,ovako je bilo bas u Torinu https://www.youtube.com/watch?v=7kZQTKqpsYQ

.

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Kad Dortmund napravi nesto ovako https://www.youtube.com/watch?v=uOTNhR_QVs4 ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju
(Juve, 05. maj 2015 21:44)

Nisi razumeo. Kada igras protiv UEFAlone, igras i protiv sudija. Cak i kada si Real Madrid.

Gunslinger3

pre 8 godina

Kakva borba.Svi su ih otpisali pre vremena,ali momci su pokazali kako se bori za svoj klub.Pirlo trci kao srednjoskolac. :) Forza Juve!!!

Nele

pre 8 godina

Pobedi Juventus,svaka cast.Ove godine se na velika vrata vracaju italijanski timovi.Napoli,Fiorentina,Juventus.Jaki su nema sta.Spanska liga koja je konstantno najjaca ali ove godine uz italijansku su trenutno u Evropi najjace lige sto i rezultati pokazuju.Ako se vrate jos i Milan i Inter eto nama opet italijana koji dusu daju fudbalu kao najjaca liga u Evropi.Englezi su puni love a totalno podbacili,Nemci da nema Bajerna koji je drzavni projekat ni na mapi se ne bi videli,naravno tu su i francuzi koje ja obozavam al nikako neki rezultat da postignu.nikako ne mogu da se sastave kao nekeda.A mi,truba nad trubama.Probusen balon.

Bizz

pre 8 godina

Ma daj koliko sreće mogu da imaju. Prvi gol lopta se odbije kao da je neko crtao, drugi gol Marselo napuca svog igrača i otvori fenemenalnu kontru

finale real-bayern sve ostalo senzacija!

pre 8 godina

Mesi je dobar, ali Ronaldo je RONALDO-Bog Otac fudbala!
Bice 5:0 u Madridu za najboljeg fudbalera ikad- K.Ronaldaaa! Hala Madrid Vamos sweety CR! :)

Nikki

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.

Miki

pre 8 godina

Prebacim na arenu u 60om minutu i vidim 2:1 za Juve :) Haha Prijatno sam se iznenadio, koliko god da nisam ljubitelj Juvea, jer u Italiji navijam za Lacio. Pirlo covek fudbalosaurus

Н.Н.

pre 8 godina

Имам среће сто имам обичну антену па гледам TVR 1(румунска државна телевиѕија) док ови наши са РТС преносе само једно полуфинале

bobi

pre 8 godina

Osveta Morate 1. deo ....pada kralj danas u blato,nisu zasluzili dalje da prodju,igraju na silu i smucili su se svima jer cela ekipa igra za ronalda koji je najantipaticnije stvorenje rodjeno na planeti ikad.....uopste ne gotivim italijane ali navijam da Juve osvoji,da se razbije monotonija u lš...barsa,bajern i real su vec 3 godine u polufinalu...malo su smorili

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

vakav stadion stadion, ovakvo navijanje, to fali fudbalu!

forza juve! (yytyt, 05. maj 2015 20:45)
Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan

Neuer

pre 8 godina

Navijam za Bajern i bojim se samo Juventusa u finalu, Italijani su opaki. Spance cemo otresti.
(aleks, 5. maj 2015 21:02)
Tog Juventusa mi smo drali redovno.Pre dve godine ga izbacili,2009e ga pobedili 1:4 itd itd.Mi se nikoga ne bojimo,ti ako se bojis onda nemas nas mentalitet :)

Rajko

pre 8 godina

Videli smo zasto Rodriges nikad nece biti Ronaldo.Rodriges koji je verovatno i talentovani fudbaler od Ronalda,ali jednostavno ta JuznoAmericka nonsalancija uzima danak..

Barbosa

pre 8 godina

Hahahahaah Juventosovaca sto su se ponadali..
Realno ima Real da ih nakanta u drugom poluvremenu jer to je realnost.
Rodrigez samo da je imao malo vise koncentracije sad bi sve vec bilo reseno uveliko..

Juve

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 20:44)

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju

nikolanikolasurcin800800

pre 8 godina

Ne znam o kakvom odbacivanju Morate se prica ovde, kada nekog prodate za 25-30mil to nikako nije odbacivanje nego cista zarada

Ronaldo

pre 8 godina

Dzabe sam ja dao gol,vi cete opet da pricate kako me nema u velikim utakmicama :P Dajem ja golove u velikim utakmicama,ali izgleda da ih vi ne gledate.

Dada

pre 8 godina

Real ga izbacio kao tehnoloski visak,a jadan Morata se nece da raduje kada je dao gol.Trebao je iz inata da se raduje,da im pokaze da ne zaboravlja da su ga podcenili i odbacili koa 13 prease,kao ruzno pace,kao crnu ovcu.On postuje Real a Real njega nije ispostovao :P Uvek mi je drago kada ruzno pace pokaze ostalim pacicima da je kvalitetan!

juzna ostruznica

pre 8 godina

..Morata je dobar decko verovatno..ali u Realu moze samo na klupu ili na tribine..ovi sto igraju veceras su bolji,jaci,skuplji i stariji...to je to..Juve je pravi klub za njega..

kamiondžija

pre 8 godina

Osveta Morate 1. deo ....pada kralj danas u blato,nisu zasluzili dalje da prodju,igraju na silu i smucili su se svima jer cela ekipa igra za ronalda koji je najantipaticnije stvorenje rodjeno na planeti ikad.....uopste ne gotivim italijane ali navijam da Juve osvoji,da se razbije monotonija u lš...barsa,bajern i real su vec 3 godine u polufinalu...malo su smorili
(bobi, 05. maj 2015 21:06)

Šta te muči prijatelju? I ja bih voleo da Juventus osvoji, al ti ga pretera...

Inter

pre 8 godina

Znam da je nerealno ali koja bi fora bila da Juventus na kraju osvoji LS, realno su najslabiji od ove 4 ekipe!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kol, 5. maj 2015 21:11)
Pa naravno da ne bi bila fora,zato i nece osvojiti Juventus.

.

pre 8 godina

I posle neko hvali italijansku ligu,a njihov godinama ubedljivo najbolji tim ni na svom terenu opet ne moze da se nosi sa Realom.Ne vredi bajo moj,sada je Bundesliga zakon.
PS Real pobedio u Minhenu tek iz dvanaestog puta,Dortmund odrao Reala,Schalke mu dao 5 komada u Madridu...Bajo moj

omakari abdul

pre 8 godina

adriano galiani@.....cilj ti je da barcelona neosvoji,a kuda vodi taj tvoj cilj,sta ti je to barca nazalo uradila pa ih toliko mrzis,ili si ti samo jedan iskompkeksirani navijac milana,koji vec duze vreme neigra evropu,a i nece u skorije vreme......ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........

Robben

pre 8 godina

Bas volim sto im je bas Morata dao gol.Real uvek glumi nesto i rasproda najbolje igrace (Robbena,Schneidera,Moratu...),kupuju igrace od po 100 miliona a jednako dobre igrace izbace napolje.E posle im ti isti zabibere corbu ;)

Пикси'92

pre 8 godina

Да ''месијевци'' и вечерас буду у елементу побринуће се најбољи свих времена.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Волео бих Јуве да победи, али не знам да ли они могу против 11 играча и судија, тј. УЕФАлоне. Реал може, па можда навијам и за Реал Мадрид и најбољег играча на свету, Кристијана Роналда. Пресрећан бих био да Јуве освоји ЛШ, али циљ ми је да УЕФАлоне НЕ ОСВОЈИ. Само у том случају ћу бити срећан. UEFAlona merde!

Dada

pre 8 godina

Real ga izbacio kao tehnoloski visak,a jadan Morata se nece da raduje kada je dao gol.Trebao je iz inata da se raduje,da im pokaze da ne zaboravlja da su ga podcenili i odbacili koa 13 prease,kao ruzno pace,kao crnu ovcu.On postuje Real a Real njega nije ispostovao :P Uvek mi je drago kada ruzno pace pokaze ostalim pacicima da je kvalitetan!

dario

pre 8 godina

Sva cast citavoj ekipi Juventusa,ali onaj Kjelini je blago receno LAVINA ! Krv,znoj,suze...Da li ste videli kako je taj covek izgledao na kraju utakmice !? Koliko je lik puta uklizao,skocio,prokrvario...Svaka cast ! Tako se gine za klub!

Miki

pre 8 godina

Prebacim na arenu u 60om minutu i vidim 2:1 za Juve :) Haha Prijatno sam se iznenadio, koliko god da nisam ljubitelj Juvea, jer u Italiji navijam za Lacio. Pirlo covek fudbalosaurus

Robben

pre 8 godina

Bas volim sto im je bas Morata dao gol.Real uvek glumi nesto i rasproda najbolje igrace (Robbena,Schneidera,Moratu...),kupuju igrace od po 100 miliona a jednako dobre igrace izbace napolje.E posle im ti isti zabibere corbu ;)

marko

pre 8 godina

ljudi igrao sam fudbal 10 godina kao stoper poneka i zadnjeg veznog ronaldo je razbijac sjajan fudbaler veliki sam navijac junajteda i od tad ga obozavam ali hvala bogu nisam mrzitelj njegovog rivala mesija ,tip igraca kao sto je ronaldo ima jos bale ibra itd. naravno ronaldo je klasa iznad jer je veliki profesionalac i radnik ali mesije je meni genije nesto posebno u danasnjem modernom fudbalu sto bi rekli mi stoperi igraci da ti slomi oba kuka i levi i desni najbolji dribler svih vremena ni jednom igracu se ne lijepi lopta kao u trku pas igra sjajna nema bomba od suta kao ronaldo ali divno plasira lopte i daje golove isto iz daljine pa cak i glavom ....mesi je je bolji igrac od ronalda i to je cinjenica nije sve ni u golovima .... svaka cast juveu nocas

Н.Н.

pre 8 godina

Имам среће сто имам обичну антену па гледам TVR 1(румунска државна телевиѕија) док ови наши са РТС преносе само једно полуфинале

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

vakav stadion stadion, ovakvo navijanje, to fali fudbalu!

forza juve! (yytyt, 05. maj 2015 20:45)
Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan

Nislija

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest

Gunslinger3

pre 8 godina

Kakva borba.Svi su ih otpisali pre vremena,ali momci su pokazali kako se bori za svoj klub.Pirlo trci kao srednjoskolac. :) Forza Juve!!!

bobi

pre 8 godina

Osveta Morate 1. deo ....pada kralj danas u blato,nisu zasluzili dalje da prodju,igraju na silu i smucili su se svima jer cela ekipa igra za ronalda koji je najantipaticnije stvorenje rodjeno na planeti ikad.....uopste ne gotivim italijane ali navijam da Juve osvoji,da se razbije monotonija u lš...barsa,bajern i real su vec 3 godine u polufinalu...malo su smorili

neki tamo

pre 8 godina

Toliko bih voleo da moj Juve osvoji LS, ako ni zbog cega drugog onda zbog velikog Bufona kome samo ovaj trofej fali i da ode kao legenda u penziju. Andiamo Juve!

Juve

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 20:44)

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju

Salas

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)

Ajde druze malo odvadi ! idi nadji devojku,popij pivo ,zapali dzoju ,jednom recju,ISKULIRAJ malo ! Covece visis po citave dane ovde i prosipas non stop jednu istu pricu.Zar ne vidis koliko si jadan !? Preispitaj se malo,iskren savet.A sad malo o utakmici. BRAVO Juve ! Gde su sad svi oni koji su sarali kako ce Real pregaziti Juve !?? Gde ?? Ovaj tim ima herc,ima zajeednistvo ,ima dusu ! Sta reci za Teveza ,osim da je kralj !! Svaka cast majstore ! Sta reci za Moratu koji je bio isto tako odlican ! Pa Vidal,Listajner,Kjelini...! Imamo dobar rezultat,verujem u ovaj tim ! Verujem u oporavak Pogbe i borbu do smrti na Bernabeu ! Jedan Bufon ne smije da zavrsi karjeru a da ne osvoji Ligu sampiona ! Idemo po finale !! FORZA JUVE ,FORZA CALCO !!
(DonBeli, 5. maj 2015 23:05)

Svaka cast za komentar .Vezano i za ovog smaraca Galijanija i Juve ! Idemo u Berlin !

v

pre 8 godina

Prijatno sam iznenadjena rezultatom. Stvarno bi bila fora da Juve osvoji LS. Samo ovaj rezultat me plasi, Italijani vecito cuvaju rezultat, tako da bice cupavo u Madridu. Ipak verujem u gosn Pirla i drugove. Sutra navijam za Bajern, redovna musterija za Juve. :)))

Barsa

pre 8 godina

Penaldo sedi u sesnaestercu i ceka da gurne loptu u mrezu. Najveca prevara u fudbalu. Nijedan uspesan driblin, nijedno dodavanje kako bi valjalo.

Lazio

pre 8 godina

a gde su bili navijaci Reala veceras?
Slab je to klubic, neka gledaju Bayern i neka uce kako se navija na gostovanjima,pogotovu kod najjaceg italijanskog kluba

realno

pre 8 godina

Bravo talijani....strasno dobro igraju na rezultat. Cvrsta odbrana pa ako nesto uleti uletelo je...i ulete bogme 2 komada...sad kad parkiraju blindirani autobus u Madridu....
Kristijan je smesan...nikakav vodja, nista on da pokrene sve ceka da mu igraci nameste neki rekord....Mesi je nauka za tebe sine...

Nele

pre 8 godina

Pobedi Juventus,svaka cast.Ove godine se na velika vrata vracaju italijanski timovi.Napoli,Fiorentina,Juventus.Jaki su nema sta.Spanska liga koja je konstantno najjaca ali ove godine uz italijansku su trenutno u Evropi najjace lige sto i rezultati pokazuju.Ako se vrate jos i Milan i Inter eto nama opet italijana koji dusu daju fudbalu kao najjaca liga u Evropi.Englezi su puni love a totalno podbacili,Nemci da nema Bajerna koji je drzavni projekat ni na mapi se ne bi videli,naravno tu su i francuzi koje ja obozavam al nikako neki rezultat da postignu.nikako ne mogu da se sastave kao nekeda.A mi,truba nad trubama.Probusen balon.

Rajan O'Rajli

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.
(Nikki, 5. maj 2015 22:39)

Auh, koji ispad. Mene sramota

Joker

pre 8 godina

Nije me iznenadio Juuventus. Ima ta ekipa kvalitet .Znaju oni da napdnu,nije to Atletico .Mislim da im je smao bila greska kod 1-0 sto su se povukli,stali .TRebali su nastaviti igrat napred ,verujem da bi zabili i drugi veom brzo.Real me malo razocarao,al terba istaci da igraju bez veoma bitnog igraca,Modrica .Mada i torinezi nisu imali veoma bitnog Pogbu ,pa su tu egal.Nije mi jasna uloga Ronalda . Portugalac uoopste ne ucestvuje u igri.Nema prodora,nema kombinatorike na sredini ,al sto je najvaznije prodornosti po krilu.Cini mi se da u zadnje vreme igra sve vise u spici.On mora povuci ekipu ili Bejl ,koji je veoma u losoj formi izgleda.Ali obojica njih iggrali su spice veceras.Ipak ovo je veoma otvoren rezultat i po meni su sanse fifti-fifti.Kao ljubitelj napadackog fudbala voleo bi gledat Real u finalu sa bilo kim iz drugog dueal,al i Juve itekako zna da igra fudbal i nece biti ni malo nezasluzeno ako se talijani nadju u Berlinu. Ako me neko bas pozitivno iznenadio veceras je Morata.Decko je odlicno kontrolisao loptu i duele.Mnoge je lopte pokupio i zadrzao.Jako dobro odigrao...poozz

kamiondžija

pre 8 godina

Osveta Morate 1. deo ....pada kralj danas u blato,nisu zasluzili dalje da prodju,igraju na silu i smucili su se svima jer cela ekipa igra za ronalda koji je najantipaticnije stvorenje rodjeno na planeti ikad.....uopste ne gotivim italijane ali navijam da Juve osvoji,da se razbije monotonija u lš...barsa,bajern i real su vec 3 godine u polufinalu...malo su smorili
(bobi, 05. maj 2015 21:06)

Šta te muči prijatelju? I ja bih voleo da Juventus osvoji, al ti ga pretera...

krle

pre 8 godina

"Najvise volim da vidim kada navijac uefalone napise da je bio penal i da treba crveni ahahhaha oni se izgleda ne stide onog polufinala protiv Chelsea i najvece kradje u istoriji fudbala."

da znas nesto o fudbalu znao bi da je barsa vise ostecena u duelima sa celzijem ali ovako nam samo ostaje da se smejemo tvom genijalnom komentaru. verovatno imas 20 godina i jedino sto znas od fudbala je - c ronaldo

bre....

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)

Kad Dortmund napravi nesto ovako [link] ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.
(., 5. maj 2015 22:34)

Bajo moj PAOK je svojevremeno imao po 5-6 hiljada navijaca na gostovanjima u evro utakmicama....ali pazi NAVIJACA, a ne fensi simpatizera poput tebe..

milan

pre 8 godina

Ovo me podseća na čuvenu 2007. godinu kada su svi favorizovali Mančester,Bajern,Liverpul, a na kraju su slavili moji Milanezi, u koje sam jedino ja verovao.Podrška Juventusu, podrška fudbalu kao sportu, a ne sredstvu krupnog kapitala.

danny

pre 8 godina

izvini, ali morijentes ti je prava devetka? devetke su igraci tipa klajvert, van persi, trezege, ljorente, benzema... morijentes je (bio) drugi tip napadaca, brzi dribler.
bolje da si primetio kako se i morata osvetio svom bivsem klubu, realu, isto kao i morijentes kad ih je potopio sa monakom i izbacio iz LS 2003. godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 5. maj 2015 22:41)
dečko,nemoj komentirat i blamirat se,ako je morientes bio dribler onda sam ja vladimir putin,fernando morientes je bio klasična devetka,bog 16 metara,čovek koji je zabio 47% golova glavom,možeš i da googlaš..

realno

pre 8 godina

odgovor za ( da,da) Kako mozes da kazes za real da je plastican klub znaci nemogu da verujem real je jedan od najtrofernijih klubova i jedan od najvecih klubova na svetu ova tvoja izjava dokazuje sa si obican klinac od 10 godina.Ja jeste da navijam za barcelonu ali da kazes da je real plastican klub to je van svake pameti!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nadaZR, 5. maj 2015 22:53)

Pa i jeste plastican klub...osvojili 5 titula za redom dok se fudbal igrao sa krpenjacama i do 90 i neke trofej u LS nisu videli (ej bre skoro 30 godina)...doveli najbolje igrace sveta za gomilu para, kitili se dalekom prosloscu i sad se onu mocni... Milan je veci klub u LS-KES od njih, Liverpul, Ajax...ali definitivno nemaju vise novca i vecu propagandu pre svega...
Godinama Real ulaze neverovatne sume novca dovode najbolje igrace a osvojili LS samo jednom a pre toga ispadali u osmini finala vise od 5x...ma idi begaj...

omakari abdul

pre 8 godina

adriano galiani@,da se razumemo,kao prvo ja nisam navijac barce,nikada nisam otisao ni na jednu njenu utakmicu,a njv necu ni otici, dakle ja sam samo simpatizer barce,jer od kako pratim fudbal,a to je nekih25 godina,najvise mi se svidja barcina igra,njihov pristup igri koji se ne menja,njihovoj taktici koja se isto nemanja vec decenijama,jos kada je krojf igrao za barcu,kao druga stvar,kakvi ste svi vi navijaci milana,reala,juvea,itd,a nikada niste otisli na njihovu utakmicu,a 99%,komentatora nikada ni nece otic kao treca stvar,kakvo to sudjenj ima barca,a real nema,setio si se jedne utakmice kada je celzi bio ostecen,i sad kao sve sudije teraju za barcu,ja bih pre rekao da real i juve imaju vecu pomoc od sudija,penal juveu,protiv monaca,i koliko penala za real u primeri,barca ih ima duplo manje,nemrzim. ni real ni juve,sta vise,voleo bih da gledam spansko.finale,opet,ali mi je najbitnije da se nagledam dobrog,kvalitetnog fudbala,na kraju ce najbolji pobediti,mozda ne bas najbolji,mozda onaj ko bude imao vise srece,ali ti mi brate ne odgovori odkud kod tebe toliki revolt prema barsi,nista barca nije vise zasticena od ostlih polufinalista........,inace sam vatreni navijac CRVENE ZVEZDE,i samo za ZVEZDU mogu navijati,a ostalo su samo simpatije prema klubovima,tacno je da najvise simpatisem barcu,ali nije jedini klub koga ja simpatisem.........

igor

pre 8 godina

300 miliona protiv 700 miliona evra. Juve jedini tim gde konstantno igra 6-7 italijanska igrača u prvom timu. Pokazali su plaćenicima iz reala šta je klub. Svaka cast..

Ivan

pre 8 godina

Jednno pitanje za lika koji sebe naziva Adrijano Galijani: ČOVEČE, KOJI JE TVOJ PROBLEM???

OLADI MALO S TOM "UEFALONOM", DOSADIO SI VALA I BOGU I NARODU!! TVOJ PROBLEM JE ŠTO IH MRZIŠ I IMAŠ NEKAKVE FRUSTRACIJE I KOMPLEKSE, ALI NE SMARAJ VIŠE SVE POSETIOCE OVOG SAJTA S TIM!!

omakari abdul

pre 8 godina

adriano galiani@.....cilj ti je da barcelona neosvoji,a kuda vodi taj tvoj cilj,sta ti je to barca nazalo uradila pa ih toliko mrzis,ili si ti samo jedan iskompkeksirani navijac milana,koji vec duze vreme neigra evropu,a i nece u skorije vreme......ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........

nikolanikolasurcin800800

pre 8 godina

Ne znam o kakvom odbacivanju Morate se prica ovde, kada nekog prodate za 25-30mil to nikako nije odbacivanje nego cista zarada

Juventus

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.
(Nikki, 5. maj 2015 22:39)
Mislis sa atomskim fudbalom Intera i Barcelone , kada je Mourinjo izbacio Barcelonu :)

juzna ostruznica

pre 8 godina

..Morata je dobar decko verovatno..ali u Realu moze samo na klupu ili na tribine..ovi sto igraju veceras su bolji,jaci,skuplji i stariji...to je to..Juve je pravi klub za njega..

hrhr

pre 8 godina

Žalosno da Carvajal koji je bio zadnji igrač(ubjedljivo zadnji!!) nije dobio ni žuti karton za onaj penal!!! Tko je ovdje lud??!?!?! Zašto se pravila ne poštuju kada se treba dosudit protiv Reala? Gade mi se oduvijek i zauvijek, sramota od kluba u svakom smislu riječi. Dobro je da nisu zabili iz offsidea kao u finalu LP protiv Juvea gdje je Mijatovic zabio pobjednosni gol iz metarskog offsidea. FUJ. Ronaldo prigovara cijelu tekmu i bez žutog kao i obično, a Vidal opravdano prigovara za Carvajala( bio zadnji igrač) i on dobije žuti!

Birindeli

pre 8 godina

@Nikki

Hahahahaha...da, Celzijev "atomski fudbal", poznajemo, a o ostalim Englezima, trenutno ne vrijedi pricati.
Nego, ozbiljno, Juve ce "umrtviti" svaku ekipu, osim mozda ove dvije u drugom polufinalu, posebno Barsu.
E, sad, ovo "amaterski" stvarno necu komentarisati, jer je potvrda da ne shvatas ni fudbal, ni taktiku, ni atomski fudbal (hahahaha).

DonBeli

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)

Ajde druze malo odvadi ! idi nadji devojku,popij pivo ,zapali dzoju ,jednom recju,ISKULIRAJ malo ! Covece visis po citave dane ovde i prosipas non stop jednu istu pricu.Zar ne vidis koliko si jadan !? Preispitaj se malo,iskren savet.A sad malo o utakmici. BRAVO Juve ! Gde su sad svi oni koji su sarali kako ce Real pregaziti Juve !?? Gde ?? Ovaj tim ima herc,ima zajeednistvo ,ima dusu ! Sta reci za Teveza ,osim da je kralj !! Svaka cast majstore ! Sta reci za Moratu koji je bio isto tako odlican ! Pa Vidal,Listajner,Kjelini...! Imamo dobar rezultat,verujem u ovaj tim ! Verujem u oporavak Pogbe i borbu do smrti na Bernabeu ! Jedan Bufon ne smije da zavrsi karjeru a da ne osvoji Ligu sampiona ! Idemo po finale !! FORZA JUVE ,FORZA CALCO !!

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Волео бих Јуве да победи, али не знам да ли они могу против 11 играча и судија, тј. УЕФАлоне. Реал може, па можда навијам и за Реал Мадрид и најбољег играча на свету, Кристијана Роналда. Пресрећан бих био да Јуве освоји ЛШ, али циљ ми је да УЕФАлоне НЕ ОСВОЈИ. Само у том случају ћу бити срећан. UEFAlona merde!

Ivan

pre 8 godina

Jventus je odradio lavovski deo posla u ovoj prvoj utakmici! I još jednom se pokazalo da Juve i uopšte svi italijanski klubovi znaju da igraju na rezultat, mada gol Ronalda daje nadu Realu za revanš pred 100.000 gledalaca na Bernabeuu ali biće im vraški vraški teško, Italijani su poznati kao najbolji taktičari u svetu fudbala i ako neko ume da odigra na rezultat onda su to samo oni, a Juve je klasičan tip italijanske ekipe bez obzira na mnoge kvalitetne "ofanzivne" strance koje poseduje u svojim redovima, ali u pitanju je klasična italijanska škola fudbala i zatvoriće se u revanšu i zabunkerisati i biće veoma veoma teško Realu da ih probije iako mu je dovoljan rezultat od, uslovno rečeno, "samo" 1:0, ali u ovom slučaju velikih 1:0 koje će Real probati da napravi u svoju korist u revanšu na svom stadionu! Sve u svemu, odlična utalmica, Juventus je iskoristio svoje šanse, Real nije, jer da je prečka Iska u finišu prvog poluvremena završila uz malo više fortune u golu Juventusa, druga bi se priča pričala sada, ovako veće šanse u revanšu dajem Juventusu zbog čuvenog italijanskog "Katenača"!!

nadaZR

pre 8 godina

odgovor za ( da,da) Kako mozes da kazes za real da je plastican klub znaci nemogu da verujem real je jedan od najtrofernijih klubova i jedan od najvecih klubova na svetu ova tvoja izjava dokazuje sa si obican klinac od 10 godina.Ja jeste da navijam za barcelonu ali da kazes da je real plastican klub to je van svake pameti!!

Rajko

pre 8 godina

Videli smo zasto Rodriges nikad nece biti Ronaldo.Rodriges koji je verovatno i talentovani fudbaler od Ronalda,ali jednostavno ta JuznoAmericka nonsalancija uzima danak..

assd

pre 8 godina

A crveni karton Karvahalu zbog penala? Jasna su pravila, poslednji je igrac odbrane...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šta je ovo?, 5. maj 2015 22:02)
To ako je pravilo onda treba da se menja.Imao si sansu i srusio te,zato dobijas novu sansu iz penala.A sta sad,malo ti to pa bi hteo da imas i igraca vise zato sto te srusio u jednoj sansi?Penal je sasvim dovoljna nadoknada!

bojan

pre 8 godina

Najvise volim da vidim kada navijac uefalone napise da je bio penal i da treba crveni ahahhaha oni se izgleda ne stide onog polufinala protiv Chelsea i najvece kradje u istoriji fudbala.

neutralni felsh

pre 8 godina

Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.
(Adriano_Galliani, 05. maj 2015 22:44)

jos jednom: ima li ijedne vesti a da ne ugazimo na tvoje vesele teorije zablude o barsi i otuznu drvenu advokaturu?
tvoj voljeni milan ima celu jednu ligu sampiona, a da uopste nije ni trebalo da je igra - jer nije bio zasluzio plasman!
i sta sad, treba da poput tebe zujimo o tome na svaku vest o ac milan? to je proslost.
jer sadasnjost je gorka: zato sto nije zalosno sto bivsi biser italijanskog fudbala i trenutnu fudbalsku olupinu redom u tri kola zaredom unerede udineze, djenova i napoli, sa ukupnom gol razlikom 8:2, nego je tragedija sto to odavno nije cak ni blaga senzacija, jer to vise skoro nikog ne zanima.
zato ti i volis vesti o barsi, jer si zeljan prvoklasnog fudbala i velike scene, pa volis iz zavisti da bacis pokoji trolovski kamencic na reflektor ;)

Radovan84

pre 8 godina

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju
(Juve, 05. maj 2015 21:44)

Nisi razumeo. Kada igras protiv UEFAlone, igras i protiv sudija. Cak i kada si Real Madrid.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:41)
# Link komentara
Galijani da imas imalo obraza ti i ovaj Bojan, sto je isto komentarisao kao i ti, nebi vise ni pisao ovde. Znas li ti prije koliko godina je bila utakmica Celzi-Barselona? I svake godine spominjete TU utakmicu kao reper da UEFA navija za Barselonu. Evo, veceras zadnji igrac pravi penal, ne dobija ni zuti karton! Kasnije dobija zuti, sto bi mu, da je normalno sudjenje bilo, bio drugi. Nemojte navijaci Reala da pricate o postenju, molim vas. I svake godine isto, kad se navlaci na stranu Reala, uvjek je tekma Celzi-Barselona ta zbog koje sudija ima pravo da navlaci za Real! O cemu vi to? Po vasem, ''zlocin pravada zlocin''? Navijam za Barselonu,jest tad sudija pogrijesio (na moje zadovoljstvo), ali to ne znaci da se zbog te greske trebaju pravdati sve greske sudija.
P.S. Prvo poluvrijeme odlicno, Real mnogo bolji, drugo poluvrijeme Juve rano zabio kao i u prvom i cuvao rez, Real jalovo kruzio i nije zasluzio da izjednaci, govorim o drugom pol. Ukupno gledano,realno bi bilo nerijeseno, Juve ima veliku sansu da prodje, al' Real je Real. Bice dobra utakmica u revansu za razliku od ove veceras.

NS BOY

pre 8 godina

Odlicno je za nas navijace Reala, sto je postignut jedan gol u gostima. Na stadionu Bernabeu ce biti potpuno drugacija utakmica. Cestitam navijacima Juventusa na pobedi njihovog tima naravno.
Pozdrav.
Meni je neverovatno sto je opet Ronaldo dao gol.

neutralni felsh

pre 8 godina

Morata je strasan spic, prava rasna 9,kao Morijentes nekada.E milo mi je bas sto im ga on zavuce.
(NouNejmovic, 05. maj 2015 21:02)



izvini, ali morijentes ti je prava devetka? devetke su igraci tipa klajvert, van persi, trezege, ljorente, benzema... morijentes je (bio) drugi tip napadaca, brzi dribler.
bolje da si primetio kako se i morata osvetio svom bivsem klubu, realu, isto kao i morijentes kad ih je potopio sa monakom i izbacio iz LS 2003. godine.

bojan

pre 8 godina

Penaldo sedi u sesnaestercu i ceka da gurne loptu u mrezu. Najveca prevara u fudbalu. Nijedan uspesan driblin, nijedno dodavanje kako bi valjalo.
(Barsa, 05. maj 2015 22:44)

Najveca prevara u istoriji fudbala dala za sada preko 400 golova, bas je dobro biti najveca prevara u istoriji fudbala.

Koji sam ja meni kralj

pre 8 godina

Hahahahaah Juventosovaca sto su se ponadali..Realno ima Real da ih nakanta u drugom poluvremenu jer to je realnost.Rodrigez samo da je imao malo vise koncentracije sad bi sve vec bilo reseno uveliko..
(Barbosa, 05. maj 2015 21:43)
Videli smo kako ih je real "nakantao"

Дража

pre 8 godina

To su veliki klubovi, taj Juventus. Nekada je bio strah i trepet Evrope, u vreme kada su italijanski klubovi harali, Juventus je bio uvek nekako najjači, čak i ispred Milana. Sad kad su recimo prosečni za tu klasu vrhunskih klubova, oni i dalje igraju na pobedu protiv Real-a. Znači imaju taj pobednički mentalitet i nema apsolutno nikakve veze što je s druge strane Real sa nekoliko puta skupljim timom.
Nažalost mi nikad nećemo imati taj mentalitet u fudbalu. Možda ga je neka generacija i imala odavno u vreme Džajića i sl. ali ja se tad nisam ni rodio a otkad jesam, naše samopouzdanje u fudbalu je u konstantnom padu. Nama je uspeh ako nam se reprezentacija uopšte kvalifikuje za šampionate sveta i evrope a dalje od toga naši igrači ni ne misle. Za Euro uopšte više ne možemo se plasiramo godinama.

Branko S.

pre 8 godina

Juve nema sta da trazi u Madridu!?Videlo se to u prvom poluvremenu,kad nisu pipnuli loptu u intervalima po 3-4 minuta."Bunker" se poneka isplati kao dana sa dva "srecna gola"!Ali u Spaniji na Bernabeu - druga prica!
Hala Madrid!!!!

Пикси'92

pre 8 godina

Да ''месијевци'' и вечерас буду у елементу побринуће се најбољи свих времена.

neutralni felsh

pre 8 godina

ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........
(omakari abdul, 05. maj 2015 21:34)

Tipican navijac UEFAlone, "ne" ne odvaja pa ako prodje-prodje. Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.
(Adriano_Galliani, 05. maj 2015 22:44)


za tako jake izjave treba jak fudbalski kredibilitet, ili makar argumenti. ti si svoj na zalost davno izgubio, bas ovakvim besmislicama.

perica22

pre 8 godina

Sjajan mec....ahahahah, pa Juve je imao vise srece nego pameti
Da je Rodrigez pogodio sa dva metra, ovaj mec bi otisao u 1:4 mozda cak i 1:5
Od pocetka pa skoro do kraja su fudbaleri Juvea tukli ove druge...nema veze, imaju popravni u Madridu, vratice se u Torino sa 3+komada
Zreo je ovaj Juve da ga Real razmontira, to se videlo i danas,koliko su poplaseni bili i to kod kuce, Real napadao ovi cekali kontru...

Lele.lele sta ih ceka u Madridu...Realu odgovara 1:0, bice iz 1-1&4+

js

pre 8 godina

Juve je igrao na pobedu i to je i dobio. Real je bio loš. Ronaldo NULA. Poznavaju ći Italijanski fudbal Juve ide dalje. Tevez me oduševio. Ubedljivo najbolji na meču.

Bizz

pre 8 godina

Ma daj koliko sreće mogu da imaju. Prvi gol lopta se odbije kao da je neko crtao, drugi gol Marselo napuca svog igrača i otvori fenemenalnu kontru

jel sad u redu?

pre 8 godina

Na jednoj strani Krišćijanu Runaldu na drugoj Karloš Tevež. Prva runda ide Đuventusu ali Heal Madriđ ima dobru šansu u revanšu.

Kuda idu ljudi kao ja?

pre 8 godina

Zanimljiva utakmica,mnogo losije drugo poluvreme.Real los u odbrani ali ipak je pokazao da je bolji tim.Nisam siguran da je bio penal,ja ovo ne bih svirao ali mislim da sudija nije dobro video.Najbolji u timu Reala Ronaldo i Rodrigez a najgori Ramos,Varan,Bejl i Kros-tacnije ne zna se ko je bio gori.Juventus se branio,dao pametno na srecu golove a Real u svakim slucaju moze mnogo bolje dok je ovo Juventusu maximum.

Sale

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Ima Nemacka i bolje navijace od Dortmunda,ovako je bilo bas u Torinu https://www.youtube.com/watch?v=7kZQTKqpsYQ

AAAAA

pre 8 godina

Nemojte da mi pominjete vestacke navijace, od kako su krenuli da osvajaju poneki trofej duplirali su se https://www.facebook.com/BAYERNSERBIA/photos/a.111940972221638.19918.108167945932274/831433413605720/?type=1&theater

Ronaldo

pre 8 godina

Dzabe sam ja dao gol,vi cete opet da pricate kako me nema u velikim utakmicama :P Dajem ja golove u velikim utakmicama,ali izgleda da ih vi ne gledate.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

To ako je pravilo onda treba da se menja.Imao si sansu i srusio te,zato dobijas novu sansu iz penala.A sta sad,malo ti to pa bi hteo da imas i igraca vise zato sto te srusio u jednoj sansi?Penal je sasvim dovoljna nadoknada!
(assd, 05. maj 2015 22:18)

Da tako neko saplete Mesija, direktan crveni karton bez razmisljanja. Nojer se takodje izvukao. Bitno da je Van Persi dobio crveni 2011.. Ili da se svira penal kada lopta nije u igri. Nismo svi jednaki.

finale real-bayern sve ostalo senzacija!

pre 8 godina

Mesi je dobar, ali Ronaldo je RONALDO-Bog Otac fudbala!
Bice 5:0 u Madridu za najboljeg fudbalera ikad- K.Ronaldaaa! Hala Madrid Vamos sweety CR! :)

Ilija

pre 8 godina

Zamrznu sve programe koji prenose LS, koja je fora!? Je l' da se napakosti ljudima koji se drznu da ne placaju arenu koja jos samo LS i ima!?
Zapalice vas Bili, ja vam kazem!

Nicola Ventola

pre 8 godina

divna noc za sve nas koji volimo italijanski fudbal,kao sto sam rekao ovde kad su izvukli Real,nadam se da ovde nije poslednja stanica ...pozdrav svim ljubiteljima Serie a,bravo Juve,vratio se Calcio na velika vrata !!!

arbitar

pre 8 godina

Povodom sinocnjeg penala dosta cesto se pominjala uobicajena fraza "poslednji igrac odbrane". Svi smo se navikli na nju, ali mislim da u Pravilima nigde ne postoji takva definicija. Igrac ce biti kaznjen crvenim kartonom ukoliko spreci "pogodak ili ociglednu povoljnu priliku za postizanje pogotka". Dakle, dobar deo procene i uverenja ostaje na sudiji, jer je tesko 100% precizno definisati sta je povoljna prilika. Da Tevez nije otisao u stranu vec isao pravo ka golmanu, a Karvahal ga faulirao sa ledja, ne bi bilo nikakve sumnje, a ovako ... verovatno sudiji nece previse zameriti, mada je cudno sto nije pokazao bar zuti karton.
Inace, svim srcem sam navijao za Juve, nadam se da ce uspeti da se domognu finala!

.

pre 8 godina

I posle neko hvali italijansku ligu,a njihov godinama ubedljivo najbolji tim ni na svom terenu opet ne moze da se nosi sa Realom.Ne vredi bajo moj,sada je Bundesliga zakon.
PS Real pobedio u Minhenu tek iz dvanaestog puta,Dortmund odrao Reala,Schalke mu dao 5 komada u Madridu...Bajo moj

cile

pre 8 godina

ovakav stadion stadion, ovakvo navijanje, to fali fudbalu!

forza juve!
(yytyt, 5. maj 2015 20:45)

A kod nas prazni stadioni ko da vlada kuga

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

Ramos toliko grešaka, a Cicarito toliko dobrih poteza! Ja da sam trener, ja bih stavio Cicarita umesto Ramosa od starta i Real bi pobedio jer je očigledno Cicarito bolji igrač od Ramosa. Ali, ovaj trener je loš i nije pametan pa je Cicarita ubacio tek posle, i to umesto nekog drugog, a Ramosa ostavio u igri. Evo, gledam i ne mogu da verujem kakvog amatera ima ovaj real na klupi. Baš o tome pričam dedi, a on drema i samo viče:"mhm, mhm ".

Adriano_Galliani

pre 8 godina

ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........
(omakari abdul, 05. maj 2015 21:34)

Tipican navijac UEFAlone, "ne" ne odvaja pa ako prodje-prodje. Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.

neutralni felsh

pre 8 godina

ljudi igrao sam fudbal 10 godina kao stoper poneka i zadnjeg veznog ronaldo je razbijac sjajan fudbaler veliki sam navijac junajteda i od tad ga obozavam ali hvala bogu nisam mrzitelj njegovog rivala mesija ,tip igraca kao sto je ronaldo ima jos bale ibra itd. naravno ronaldo je klasa iznad jer je veliki profesionalac i radnik ali mesije je meni genije nesto posebno u danasnjem modernom fudbalu sto bi rekli mi stoperi igraci da ti slomi oba kuka i levi i desni najbolji dribler svih vremena ni jednom igracu se ne lijepi lopta kao u trku pas igra sjajna nema bomba od suta kao ronaldo ali divno plasira lopte i daje golove isto iz daljine pa cak i glavom ....mesi je je bolji igrac od ronalda i to je cinjenica nije sve ni u golovima .... svaka cast juveu nocas
(marko, 5. maj 2015 23:56)


najsimpaticniji komentar veceras... kako je lepo videti kad covek pise nadahnuto i skroz iskreno, bravo majstore, javljaj se malo cesce ovde! :)

finoallafine

pre 8 godina

Da li je moguce da ovde neko pominje srecu kod prvog gola Juventusa?
Momci su odigrali tacno 27pasova pre postignutog gola i samim tim postavili rekord u Ligi Sampiona!!!

dexy

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest
(Nislija, 05. maj 2015 23:30)

Pa sto ga nije dao Rodrigez isto sa dva metra kada je tako lako?

Inter

pre 8 godina

Znam da je nerealno ali koja bi fora bila da Juventus na kraju osvoji LS, realno su najslabiji od ove 4 ekipe!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kol, 5. maj 2015 21:11)
Pa naravno da ne bi bila fora,zato i nece osvojiti Juventus.

Deki

pre 8 godina

Mislim da Real prolazi jer ima bolji tim. Nisu oni mnogo forsirali juče jer se igra još jedna utakmica u Madridu. Penal nepotrebno napravljen jer je Tevez već otišo dosta ukoso i nije imao šanse da da gol s obzirom da je bio pokriven. Neshvatljiva greška za igrača koji prima toliku platu.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju
(Juve, 05. maj 2015 21:44)

Nisi razumeo. Kada igras protiv UEFAlone, igras i protiv sudija. Cak i kada si Real Madrid.

KINEZ

pre 8 godina

Zanimljiv podatak, zadnjih 100 golova Ronalda, 31 iz peterca, 44 iz sesnaesterca 18 sa penala, 3 glavom, 1 iz slobodnjaka, i 3 van 16 metara. Zar je on najbolji igrac sveta zvanicno, hvala Bogu samo na papiru.

Nislija

pre 8 godina

dexy da si malo pamteniji bio bi glup, ovako si gluplji, pa kako ce dzejms da da gol kad svi igraju za ovu nalickanu pedercinu, i kako ce dzejms da da gol kad ne kampuje u 16

sasa

pre 8 godina

Bajo moj PAOK je svojevremeno imao po 5-6 hiljada navijaca na gostovanjima u evro utakmicama....ali pazi NAVIJACA, a ne fensi simpatizera poput tebe..
(bre...., 5. maj 2015 22:54)
A ti znas da li je neko simpatizer...

ki

pre 8 godina

Da tako neko saplete Mesija, direktan crveni karton bez razmisljanja. Nojer se takodje izvukao. Bitno da je Van Persi dobio crveni 2011.. Ili da se svira penal kada lopta nije u igri. Nismo svi jednaki.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)
Nije se Neuer izvukao,za to i ne treba da se deli crveni,penal je sasvim dovoljan.Ne moze tim zbog toga sto je sapleten u jednoj sansi da dobbije novu sansu iz penala i plus igraca vise celu utakmicu,to je smesno i to bi bilo dopingovanje druge strane.

Svidja mi se sto smo ovako redovni

pre 8 godina

Sutra navijam za Bajern, redovna musterija za Juve. :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (v, 5. maj 2015 22:58)
Sta je bilo 2013e? Sta je bilo 2009e? Dalje da ne pisem.Juventusov najveci poraz u Evropi - Juventus-Bayern 1:4

zaza

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Bas Milan fali,sa pola praznim stadionom.Pogledaj im prosecnu gledanost.A Dortmund kad bude imao 300.000 registorvanih navijaca,i fanklub u Srbiji onda neka se javi,jednu tribinu moze svako da napuni,i HSV i Hannover i drugi klubovi imaju pune tribine iako su jos losiji od Dortmunda.

bojan

pre 8 godina

Pa pogledajte onih 300 golova za Real Ronalda i vidite koliko njih je iz peterca, a onda pogledajte Mesijeve golove i vidice te da ih je i on dao dosta puno. Ne kazem da je CR7 bolji od Mesija (po meni je Mesi bolji duplo), nego hocu da kazem da je normalno dati gol iz peterca, kao sto svaki napadac tokom karijere da vecinu.

Sergej iz Minhena

pre 8 godina

Kad Dortmund napravi nesto ovako [link] ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.
(., 5. maj 2015 22:34)
Dzabe ti to pises bajo moj, oni gledaju samo prvu ligu, kao da oni znaju kakva je moc Bayernovih navijaca i sta oni prave i u cetvrotj ligi. oni gledaju onu jednu tribinu Dortmundovu sa zastavama i misle da su sve videli, a u cetvrtoj ligi Drotmund nema ni 5.000 navijaca. I Bayern moze da unosi mnogo bolje stvari na Allianz Arenu kada igra prvi tim, ali tu je to ZABRANJENO, pa se onda cini sa onim zastavama da su Dortmundovi navijaci nesto posbno :P Inace pune tribine ima skoro svaki tim , i fenjerasi imaju verne navijace i pune tribine, tako da Dortmund nije nista posebno :)

Barsa

pre 8 godina

Bojane, Ronaldo je dobio 3 Zlatne lopte. Ne zasluzuje ih. Zato je prevara u fudbalu. Na to sam mislio. Gde je bio veceras? Zasto se nije borio? Zasto nije kreirao akcije? Ne, nigde ga nema van 16 metara. To je realnost.

Nikki

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.

NS BOY

pre 8 godina

@KINEZ, zato Mesi daje golove van sesnaest metara. Tacnije sutira sa 25, 30 metara. Kakve to gluposti pisete?
Ronaldo je zvanicno najbolji igrac i napadac je, normalno je da daje golove iz protivnickog sesnaesterca, jer je to svakako spanski stil igre koji neguje i Real, bez cestih dodavanja, sto je slucaj sa Barselonom. Velike gluposti zbog nejasnih razloga ispisujete. Imam osecaj da ovde pisu osobe koje su deca.

Neuer

pre 8 godina

Navijam za Bajern i bojim se samo Juventusa u finalu, Italijani su opaki. Spance cemo otresti.
(aleks, 5. maj 2015 21:02)
Tog Juventusa mi smo drali redovno.Pre dve godine ga izbacili,2009e ga pobedili 1:4 itd itd.Mi se nikoga ne bojimo,ti ako se bojis onda nemas nas mentalitet :)

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Anceloti dobio Real.U redu je pogresiti u postavci meca,svakome se desi,ali ne korigovati to ubacivanjem recimo Iljare,ili vracanjem Iska nazad na poziciju zadnjeg veznog umesto Ramosa,a Ramosa vratiti u odbranu ili sta vec,a vrhunac je bio kad u 60 minutu izlazi Isko koji je bio medju najboljima,a ostaju Ramos na zadnjem veznom i nevidljivi Bejl.Isko je sve vise i vise frustriran odlukama Ancelotija,to i nije neka tajna,cini se da Bejl mora da igra,Anceloti ce biti direktan krivac ako Real ispadne.

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

Večeras igra prvak regiona košarku u srpskom prvenstvu, igra se polufinale Lige šampiona, a na RTS-u repriza Porodičnog blaga! Smejurija od drzave.

Barbosa

pre 8 godina

Hahahahaah Juventosovaca sto su se ponadali..
Realno ima Real da ih nakanta u drugom poluvremenu jer to je realnost.
Rodrigez samo da je imao malo vise koncentracije sad bi sve vec bilo reseno uveliko..

.

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Kad Dortmund napravi nesto ovako https://www.youtube.com/watch?v=uOTNhR_QVs4 ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.

gevara

pre 8 godina

Auuuuuuuu bre smarate sa ovim penaldo penaldo bas ste postali kao a mozda i jeste deca.Kako sudija navlaci za real kad u Engeskoj ovaj sudija ne bi smeo to da sudi.Vi pricate o sudijama a setite se utakmice sa celsijem, finale sa arsenalom, iskljucenje van persija, iskljucenje motte kad je buskets simulirao, iskljucenje pepea kad nije dirao foliranta alvesa i jos mnogo toga.Daje ronaldo sa pet metara pa messi 80% golova daje sa peterca i svaka mu cast

Madridista

pre 8 godina

Sta da kazem vcrs nismo imali srece,steta sto Rodrigez ono nije pospremio u mrezu,ali sta je tu je.
Takodje Juve je imao vise srece nego pameti,onaj drugi gol Marselo nabija svog igraca,lopta se odbija direkt u kontru i onda nije bilo spasa.
U Madridu ocekujem potpuno drugu pricu,Juve ce sigurno parkirati bus ispred svoga gola,ali ipak verujem u Ronalda i druzinu.
HALAA MADRID !!!

Nemanja Zivanovic BG

pre 8 godina

Sta ste se nalozili, ko da Juve ima sanse? Naredna utakmica Real - Juve 5:0 ili ajd mozda 5:1. Juve ce napraviti bunker ali Roki ima da terorise.

mario

pre 8 godina

juventus je samo razljutio real sad,realu fali samo jedan gol,realno ako ne pobede,onda i nije finale za njih,juventusu ni 4-1 ne bi bilo dovoljno,real je masina,a decko sto rece sta ronaldo radi sem sto daje gol sa 5 metara,preporucio bi mu da manje gleda real kao navijac barslone! realno nemas veze o fudbalu... molim moj kom da se stavi,jer sam objektivan i realan,a ne cinican i pokvaren...

pop 84

pre 8 godina

anćeloti stavio ramosa da igra na modrićevo mesto to nema pojma imao je dosta netačni dodavanja bejli beži od lopte ko hodza od groba ako im se modrić oporavi i bude spreman real može do prolaza u suprotnom adioo

realno...

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest
(Nislija, 05. maj 2015 23:30)

Pa sto ga nije dao Rodrigez isto sa dva metra kada je tako lako?
(dexy, 6. maj 2015 09:22)

Zato sto ne kampuje u petercu 85 minuta...

MiLaN

pre 8 godina

auuu koliko ovog Galijanija pucaju kompleksi,dečko ti pod hitno na terapiju. Elem,ok Juve dobio,ne volim ih,ne volim ni Real,ali nakantace ih Real u revansu samo tako. B-)

Juventus

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.
(Nikki, 5. maj 2015 22:39)
Mislis sa atomskim fudbalom Intera i Barcelone , kada je Mourinjo izbacio Barcelonu :)

Kuda idu ljudi kao ja?

pre 8 godina

Zanimljiva utakmica,mnogo losije drugo poluvreme.Real los u odbrani ali ipak je pokazao da je bolji tim.Nisam siguran da je bio penal,ja ovo ne bih svirao ali mislim da sudija nije dobro video.Najbolji u timu Reala Ronaldo i Rodrigez a najgori Ramos,Varan,Bejl i Kros-tacnije ne zna se ko je bio gori.Juventus se branio,dao pametno na srecu golove a Real u svakim slucaju moze mnogo bolje dok je ovo Juventusu maximum.

perica22

pre 8 godina

Sjajan mec....ahahahah, pa Juve je imao vise srece nego pameti
Da je Rodrigez pogodio sa dva metra, ovaj mec bi otisao u 1:4 mozda cak i 1:5
Od pocetka pa skoro do kraja su fudbaleri Juvea tukli ove druge...nema veze, imaju popravni u Madridu, vratice se u Torino sa 3+komada
Zreo je ovaj Juve da ga Real razmontira, to se videlo i danas,koliko su poplaseni bili i to kod kuce, Real napadao ovi cekali kontru...

Lele.lele sta ih ceka u Madridu...Realu odgovara 1:0, bice iz 1-1&4+

finale real-bayern sve ostalo senzacija!

pre 8 godina

Mesi je dobar, ali Ronaldo je RONALDO-Bog Otac fudbala!
Bice 5:0 u Madridu za najboljeg fudbalera ikad- K.Ronaldaaa! Hala Madrid Vamos sweety CR! :)

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Волео бих Јуве да победи, али не знам да ли они могу против 11 играча и судија, тј. УЕФАлоне. Реал може, па можда навијам и за Реал Мадрид и најбољег играча на свету, Кристијана Роналда. Пресрећан бих био да Јуве освоји ЛШ, али циљ ми је да УЕФАлоне НЕ ОСВОЈИ. Само у том случају ћу бити срећан. UEFAlona merde!

Branko S.

pre 8 godina

Juve nema sta da trazi u Madridu!?Videlo se to u prvom poluvremenu,kad nisu pipnuli loptu u intervalima po 3-4 minuta."Bunker" se poneka isplati kao dana sa dva "srecna gola"!Ali u Spaniji na Bernabeu - druga prica!
Hala Madrid!!!!

.

pre 8 godina

I posle neko hvali italijansku ligu,a njihov godinama ubedljivo najbolji tim ni na svom terenu opet ne moze da se nosi sa Realom.Ne vredi bajo moj,sada je Bundesliga zakon.
PS Real pobedio u Minhenu tek iz dvanaestog puta,Dortmund odrao Reala,Schalke mu dao 5 komada u Madridu...Bajo moj

Bizz

pre 8 godina

Ma daj koliko sreće mogu da imaju. Prvi gol lopta se odbije kao da je neko crtao, drugi gol Marselo napuca svog igrača i otvori fenemenalnu kontru

Nikki

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.

Barbosa

pre 8 godina

Hahahahaah Juventosovaca sto su se ponadali..
Realno ima Real da ih nakanta u drugom poluvremenu jer to je realnost.
Rodrigez samo da je imao malo vise koncentracije sad bi sve vec bilo reseno uveliko..

Пикси'92

pre 8 godina

Да ''месијевци'' и вечерас буду у елементу побринуће се најбољи свих времена.

bobi

pre 8 godina

Osveta Morate 1. deo ....pada kralj danas u blato,nisu zasluzili dalje da prodju,igraju na silu i smucili su se svima jer cela ekipa igra za ronalda koji je najantipaticnije stvorenje rodjeno na planeti ikad.....uopste ne gotivim italijane ali navijam da Juve osvoji,da se razbije monotonija u lš...barsa,bajern i real su vec 3 godine u polufinalu...malo su smorili

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

Ramos toliko grešaka, a Cicarito toliko dobrih poteza! Ja da sam trener, ja bih stavio Cicarita umesto Ramosa od starta i Real bi pobedio jer je očigledno Cicarito bolji igrač od Ramosa. Ali, ovaj trener je loš i nije pametan pa je Cicarita ubacio tek posle, i to umesto nekog drugog, a Ramosa ostavio u igri. Evo, gledam i ne mogu da verujem kakvog amatera ima ovaj real na klupi. Baš o tome pričam dedi, a on drema i samo viče:"mhm, mhm ".

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju
(Juve, 05. maj 2015 21:44)

Nisi razumeo. Kada igras protiv UEFAlone, igras i protiv sudija. Cak i kada si Real Madrid.

NS BOY

pre 8 godina

Odlicno je za nas navijace Reala, sto je postignut jedan gol u gostima. Na stadionu Bernabeu ce biti potpuno drugacija utakmica. Cestitam navijacima Juventusa na pobedi njihovog tima naravno.
Pozdrav.
Meni je neverovatno sto je opet Ronaldo dao gol.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........
(omakari abdul, 05. maj 2015 21:34)

Tipican navijac UEFAlone, "ne" ne odvaja pa ako prodje-prodje. Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.

Dada

pre 8 godina

Real ga izbacio kao tehnoloski visak,a jadan Morata se nece da raduje kada je dao gol.Trebao je iz inata da se raduje,da im pokaze da ne zaboravlja da su ga podcenili i odbacili koa 13 prease,kao ruzno pace,kao crnu ovcu.On postuje Real a Real njega nije ispostovao :P Uvek mi je drago kada ruzno pace pokaze ostalim pacicima da je kvalitetan!

krle

pre 8 godina

"Najvise volim da vidim kada navijac uefalone napise da je bio penal i da treba crveni ahahhaha oni se izgleda ne stide onog polufinala protiv Chelsea i najvece kradje u istoriji fudbala."

da znas nesto o fudbalu znao bi da je barsa vise ostecena u duelima sa celzijem ali ovako nam samo ostaje da se smejemo tvom genijalnom komentaru. verovatno imas 20 godina i jedino sto znas od fudbala je - c ronaldo

Inter

pre 8 godina

Znam da je nerealno ali koja bi fora bila da Juventus na kraju osvoji LS, realno su najslabiji od ove 4 ekipe!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kol, 5. maj 2015 21:11)
Pa naravno da ne bi bila fora,zato i nece osvojiti Juventus.

Neuer

pre 8 godina

Navijam za Bajern i bojim se samo Juventusa u finalu, Italijani su opaki. Spance cemo otresti.
(aleks, 5. maj 2015 21:02)
Tog Juventusa mi smo drali redovno.Pre dve godine ga izbacili,2009e ga pobedili 1:4 itd itd.Mi se nikoga ne bojimo,ti ako se bojis onda nemas nas mentalitet :)

assd

pre 8 godina

A crveni karton Karvahalu zbog penala? Jasna su pravila, poslednji je igrac odbrane...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šta je ovo?, 5. maj 2015 22:02)
To ako je pravilo onda treba da se menja.Imao si sansu i srusio te,zato dobijas novu sansu iz penala.A sta sad,malo ti to pa bi hteo da imas i igraca vise zato sto te srusio u jednoj sansi?Penal je sasvim dovoljna nadoknada!

neutralni felsh

pre 8 godina

Morata je strasan spic, prava rasna 9,kao Morijentes nekada.E milo mi je bas sto im ga on zavuce.
(NouNejmovic, 05. maj 2015 21:02)



izvini, ali morijentes ti je prava devetka? devetke su igraci tipa klajvert, van persi, trezege, ljorente, benzema... morijentes je (bio) drugi tip napadaca, brzi dribler.
bolje da si primetio kako se i morata osvetio svom bivsem klubu, realu, isto kao i morijentes kad ih je potopio sa monakom i izbacio iz LS 2003. godine.

Nislija

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest

marko

pre 8 godina

ljudi igrao sam fudbal 10 godina kao stoper poneka i zadnjeg veznog ronaldo je razbijac sjajan fudbaler veliki sam navijac junajteda i od tad ga obozavam ali hvala bogu nisam mrzitelj njegovog rivala mesija ,tip igraca kao sto je ronaldo ima jos bale ibra itd. naravno ronaldo je klasa iznad jer je veliki profesionalac i radnik ali mesije je meni genije nesto posebno u danasnjem modernom fudbalu sto bi rekli mi stoperi igraci da ti slomi oba kuka i levi i desni najbolji dribler svih vremena ni jednom igracu se ne lijepi lopta kao u trku pas igra sjajna nema bomba od suta kao ronaldo ali divno plasira lopte i daje golove isto iz daljine pa cak i glavom ....mesi je je bolji igrac od ronalda i to je cinjenica nije sve ni u golovima .... svaka cast juveu nocas

Edward Shevarnadze

pre 8 godina

vakav stadion stadion, ovakvo navijanje, to fali fudbalu!

forza juve! (yytyt, 05. maj 2015 20:45)
Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan

zaza

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Bas Milan fali,sa pola praznim stadionom.Pogledaj im prosecnu gledanost.A Dortmund kad bude imao 300.000 registorvanih navijaca,i fanklub u Srbiji onda neka se javi,jednu tribinu moze svako da napuni,i HSV i Hannover i drugi klubovi imaju pune tribine iako su jos losiji od Dortmunda.

Ronaldo

pre 8 godina

Dzabe sam ja dao gol,vi cete opet da pricate kako me nema u velikim utakmicama :P Dajem ja golove u velikim utakmicama,ali izgleda da ih vi ne gledate.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

To ako je pravilo onda treba da se menja.Imao si sansu i srusio te,zato dobijas novu sansu iz penala.A sta sad,malo ti to pa bi hteo da imas i igraca vise zato sto te srusio u jednoj sansi?Penal je sasvim dovoljna nadoknada!
(assd, 05. maj 2015 22:18)

Da tako neko saplete Mesija, direktan crveni karton bez razmisljanja. Nojer se takodje izvukao. Bitno da je Van Persi dobio crveni 2011.. Ili da se svira penal kada lopta nije u igri. Nismo svi jednaki.

bojan

pre 8 godina

Najvise volim da vidim kada navijac uefalone napise da je bio penal i da treba crveni ahahhaha oni se izgleda ne stide onog polufinala protiv Chelsea i najvece kradje u istoriji fudbala.

Barsa

pre 8 godina

Penaldo sedi u sesnaestercu i ceka da gurne loptu u mrezu. Najveca prevara u fudbalu. Nijedan uspesan driblin, nijedno dodavanje kako bi valjalo.

v

pre 8 godina

Prijatno sam iznenadjena rezultatom. Stvarno bi bila fora da Juve osvoji LS. Samo ovaj rezultat me plasi, Italijani vecito cuvaju rezultat, tako da bice cupavo u Madridu. Ipak verujem u gosn Pirla i drugove. Sutra navijam za Bajern, redovna musterija za Juve. :)))

Deki

pre 8 godina

Mislim da Real prolazi jer ima bolji tim. Nisu oni mnogo forsirali juče jer se igra još jedna utakmica u Madridu. Penal nepotrebno napravljen jer je Tevez već otišo dosta ukoso i nije imao šanse da da gol s obzirom da je bio pokriven. Neshvatljiva greška za igrača koji prima toliku platu.

nadaZR

pre 8 godina

odgovor za ( da,da) Kako mozes da kazes za real da je plastican klub znaci nemogu da verujem real je jedan od najtrofernijih klubova i jedan od najvecih klubova na svetu ova tvoja izjava dokazuje sa si obican klinac od 10 godina.Ja jeste da navijam za barcelonu ali da kazes da je real plastican klub to je van svake pameti!!

.

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Kad Dortmund napravi nesto ovako https://www.youtube.com/watch?v=uOTNhR_QVs4 ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.

Robben

pre 8 godina

Bas volim sto im je bas Morata dao gol.Real uvek glumi nesto i rasproda najbolje igrace (Robbena,Schneidera,Moratu...),kupuju igrace od po 100 miliona a jednako dobre igrace izbace napolje.E posle im ti isti zabibere corbu ;)

bojan

pre 8 godina

Penaldo sedi u sesnaestercu i ceka da gurne loptu u mrezu. Najveca prevara u fudbalu. Nijedan uspesan driblin, nijedno dodavanje kako bi valjalo.
(Barsa, 05. maj 2015 22:44)

Najveca prevara u istoriji fudbala dala za sada preko 400 golova, bas je dobro biti najveca prevara u istoriji fudbala.

Lazio

pre 8 godina

a gde su bili navijaci Reala veceras?
Slab je to klubic, neka gledaju Bayern i neka uce kako se navija na gostovanjima,pogotovu kod najjaceg italijanskog kluba

omakari abdul

pre 8 godina

adriano galiani@,da se razumemo,kao prvo ja nisam navijac barce,nikada nisam otisao ni na jednu njenu utakmicu,a njv necu ni otici, dakle ja sam samo simpatizer barce,jer od kako pratim fudbal,a to je nekih25 godina,najvise mi se svidja barcina igra,njihov pristup igri koji se ne menja,njihovoj taktici koja se isto nemanja vec decenijama,jos kada je krojf igrao za barcu,kao druga stvar,kakvi ste svi vi navijaci milana,reala,juvea,itd,a nikada niste otisli na njihovu utakmicu,a 99%,komentatora nikada ni nece otic kao treca stvar,kakvo to sudjenj ima barca,a real nema,setio si se jedne utakmice kada je celzi bio ostecen,i sad kao sve sudije teraju za barcu,ja bih pre rekao da real i juve imaju vecu pomoc od sudija,penal juveu,protiv monaca,i koliko penala za real u primeri,barca ih ima duplo manje,nemrzim. ni real ni juve,sta vise,voleo bih da gledam spansko.finale,opet,ali mi je najbitnije da se nagledam dobrog,kvalitetnog fudbala,na kraju ce najbolji pobediti,mozda ne bas najbolji,mozda onaj ko bude imao vise srece,ali ti mi brate ne odgovori odkud kod tebe toliki revolt prema barsi,nista barca nije vise zasticena od ostlih polufinalista........,inace sam vatreni navijac CRVENE ZVEZDE,i samo za ZVEZDU mogu navijati,a ostalo su samo simpatije prema klubovima,tacno je da najvise simpatisem barcu,ali nije jedini klub koga ja simpatisem.........

Miki

pre 8 godina

Prebacim na arenu u 60om minutu i vidim 2:1 za Juve :) Haha Prijatno sam se iznenadio, koliko god da nisam ljubitelj Juvea, jer u Italiji navijam za Lacio. Pirlo covek fudbalosaurus

Nemanja Zivanovic BG

pre 8 godina

Sta ste se nalozili, ko da Juve ima sanse? Naredna utakmica Real - Juve 5:0 ili ajd mozda 5:1. Juve ce napraviti bunker ali Roki ima da terorise.

Juve

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 20:44)

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju

Sergej iz Minhena

pre 8 godina

Kad Dortmund napravi nesto ovako [link] ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.
(., 5. maj 2015 22:34)
Dzabe ti to pises bajo moj, oni gledaju samo prvu ligu, kao da oni znaju kakva je moc Bayernovih navijaca i sta oni prave i u cetvrotj ligi. oni gledaju onu jednu tribinu Dortmundovu sa zastavama i misle da su sve videli, a u cetvrtoj ligi Drotmund nema ni 5.000 navijaca. I Bayern moze da unosi mnogo bolje stvari na Allianz Arenu kada igra prvi tim, ali tu je to ZABRANJENO, pa se onda cini sa onim zastavama da su Dortmundovi navijaci nesto posbno :P Inace pune tribine ima skoro svaki tim , i fenjerasi imaju verne navijace i pune tribine, tako da Dortmund nije nista posebno :)

Madridista

pre 8 godina

Sta da kazem vcrs nismo imali srece,steta sto Rodrigez ono nije pospremio u mrezu,ali sta je tu je.
Takodje Juve je imao vise srece nego pameti,onaj drugi gol Marselo nabija svog igraca,lopta se odbija direkt u kontru i onda nije bilo spasa.
U Madridu ocekujem potpuno drugu pricu,Juve ce sigurno parkirati bus ispred svoga gola,ali ipak verujem u Ronalda i druzinu.
HALAA MADRID !!!

dario

pre 8 godina

Sva cast citavoj ekipi Juventusa,ali onaj Kjelini je blago receno LAVINA ! Krv,znoj,suze...Da li ste videli kako je taj covek izgledao na kraju utakmice !? Koliko je lik puta uklizao,skocio,prokrvario...Svaka cast ! Tako se gine za klub!

jel sad u redu?

pre 8 godina

Na jednoj strani Krišćijanu Runaldu na drugoj Karloš Tevež. Prva runda ide Đuventusu ali Heal Madriđ ima dobru šansu u revanšu.

realno

pre 8 godina

odgovor za ( da,da) Kako mozes da kazes za real da je plastican klub znaci nemogu da verujem real je jedan od najtrofernijih klubova i jedan od najvecih klubova na svetu ova tvoja izjava dokazuje sa si obican klinac od 10 godina.Ja jeste da navijam za barcelonu ali da kazes da je real plastican klub to je van svake pameti!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nadaZR, 5. maj 2015 22:53)

Pa i jeste plastican klub...osvojili 5 titula za redom dok se fudbal igrao sa krpenjacama i do 90 i neke trofej u LS nisu videli (ej bre skoro 30 godina)...doveli najbolje igrace sveta za gomilu para, kitili se dalekom prosloscu i sad se onu mocni... Milan je veci klub u LS-KES od njih, Liverpul, Ajax...ali definitivno nemaju vise novca i vecu propagandu pre svega...
Godinama Real ulaze neverovatne sume novca dovode najbolje igrace a osvojili LS samo jednom a pre toga ispadali u osmini finala vise od 5x...ma idi begaj...

kamiondžija

pre 8 godina

Osveta Morate 1. deo ....pada kralj danas u blato,nisu zasluzili dalje da prodju,igraju na silu i smucili su se svima jer cela ekipa igra za ronalda koji je najantipaticnije stvorenje rodjeno na planeti ikad.....uopste ne gotivim italijane ali navijam da Juve osvoji,da se razbije monotonija u lš...barsa,bajern i real su vec 3 godine u polufinalu...malo su smorili
(bobi, 05. maj 2015 21:06)

Šta te muči prijatelju? I ja bih voleo da Juventus osvoji, al ti ga pretera...

Salas

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)

Ajde druze malo odvadi ! idi nadji devojku,popij pivo ,zapali dzoju ,jednom recju,ISKULIRAJ malo ! Covece visis po citave dane ovde i prosipas non stop jednu istu pricu.Zar ne vidis koliko si jadan !? Preispitaj se malo,iskren savet.A sad malo o utakmici. BRAVO Juve ! Gde su sad svi oni koji su sarali kako ce Real pregaziti Juve !?? Gde ?? Ovaj tim ima herc,ima zajeednistvo ,ima dusu ! Sta reci za Teveza ,osim da je kralj !! Svaka cast majstore ! Sta reci za Moratu koji je bio isto tako odlican ! Pa Vidal,Listajner,Kjelini...! Imamo dobar rezultat,verujem u ovaj tim ! Verujem u oporavak Pogbe i borbu do smrti na Bernabeu ! Jedan Bufon ne smije da zavrsi karjeru a da ne osvoji Ligu sampiona ! Idemo po finale !! FORZA JUVE ,FORZA CALCO !!
(DonBeli, 5. maj 2015 23:05)

Svaka cast za komentar .Vezano i za ovog smaraca Galijanija i Juve ! Idemo u Berlin !

MiLaN

pre 8 godina

auuu koliko ovog Galijanija pucaju kompleksi,dečko ti pod hitno na terapiju. Elem,ok Juve dobio,ne volim ih,ne volim ni Real,ali nakantace ih Real u revansu samo tako. B-)

Gunslinger3

pre 8 godina

Kakva borba.Svi su ih otpisali pre vremena,ali momci su pokazali kako se bori za svoj klub.Pirlo trci kao srednjoskolac. :) Forza Juve!!!

dexy

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest
(Nislija, 05. maj 2015 23:30)

Pa sto ga nije dao Rodrigez isto sa dva metra kada je tako lako?

realno

pre 8 godina

Bravo talijani....strasno dobro igraju na rezultat. Cvrsta odbrana pa ako nesto uleti uletelo je...i ulete bogme 2 komada...sad kad parkiraju blindirani autobus u Madridu....
Kristijan je smesan...nikakav vodja, nista on da pokrene sve ceka da mu igraci nameste neki rekord....Mesi je nauka za tebe sine...

bojan

pre 8 godina

Pa pogledajte onih 300 golova za Real Ronalda i vidite koliko njih je iz peterca, a onda pogledajte Mesijeve golove i vidice te da ih je i on dao dosta puno. Ne kazem da je CR7 bolji od Mesija (po meni je Mesi bolji duplo), nego hocu da kazem da je normalno dati gol iz peterca, kao sto svaki napadac tokom karijere da vecinu.

neutralni felsh

pre 8 godina

Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.
(Adriano_Galliani, 05. maj 2015 22:44)

jos jednom: ima li ijedne vesti a da ne ugazimo na tvoje vesele teorije zablude o barsi i otuznu drvenu advokaturu?
tvoj voljeni milan ima celu jednu ligu sampiona, a da uopste nije ni trebalo da je igra - jer nije bio zasluzio plasman!
i sta sad, treba da poput tebe zujimo o tome na svaku vest o ac milan? to je proslost.
jer sadasnjost je gorka: zato sto nije zalosno sto bivsi biser italijanskog fudbala i trenutnu fudbalsku olupinu redom u tri kola zaredom unerede udineze, djenova i napoli, sa ukupnom gol razlikom 8:2, nego je tragedija sto to odavno nije cak ni blaga senzacija, jer to vise skoro nikog ne zanima.
zato ti i volis vesti o barsi, jer si zeljan prvoklasnog fudbala i velike scene, pa volis iz zavisti da bacis pokoji trolovski kamencic na reflektor ;)

Radovan84

pre 8 godina

Real igra protiv sudija? hahah jesi ti ozbiljan? Pa ako kome pomazu sudije onda je to Real i danas i kroz citavu istoriju
(Juve, 05. maj 2015 21:44)

Nisi razumeo. Kada igras protiv UEFAlone, igras i protiv sudija. Cak i kada si Real Madrid.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:41)
# Link komentara
Galijani da imas imalo obraza ti i ovaj Bojan, sto je isto komentarisao kao i ti, nebi vise ni pisao ovde. Znas li ti prije koliko godina je bila utakmica Celzi-Barselona? I svake godine spominjete TU utakmicu kao reper da UEFA navija za Barselonu. Evo, veceras zadnji igrac pravi penal, ne dobija ni zuti karton! Kasnije dobija zuti, sto bi mu, da je normalno sudjenje bilo, bio drugi. Nemojte navijaci Reala da pricate o postenju, molim vas. I svake godine isto, kad se navlaci na stranu Reala, uvjek je tekma Celzi-Barselona ta zbog koje sudija ima pravo da navlaci za Real! O cemu vi to? Po vasem, ''zlocin pravada zlocin''? Navijam za Barselonu,jest tad sudija pogrijesio (na moje zadovoljstvo), ali to ne znaci da se zbog te greske trebaju pravdati sve greske sudija.
P.S. Prvo poluvrijeme odlicno, Real mnogo bolji, drugo poluvrijeme Juve rano zabio kao i u prvom i cuvao rez, Real jalovo kruzio i nije zasluzio da izjednaci, govorim o drugom pol. Ukupno gledano,realno bi bilo nerijeseno, Juve ima veliku sansu da prodje, al' Real je Real. Bice dobra utakmica u revansu za razliku od ove veceras.

ki

pre 8 godina

Da tako neko saplete Mesija, direktan crveni karton bez razmisljanja. Nojer se takodje izvukao. Bitno da je Van Persi dobio crveni 2011.. Ili da se svira penal kada lopta nije u igri. Nismo svi jednaki.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)
Nije se Neuer izvukao,za to i ne treba da se deli crveni,penal je sasvim dovoljan.Ne moze tim zbog toga sto je sapleten u jednoj sansi da dobbije novu sansu iz penala i plus igraca vise celu utakmicu,to je smesno i to bi bilo dopingovanje druge strane.

sasa

pre 8 godina

Bajo moj PAOK je svojevremeno imao po 5-6 hiljada navijaca na gostovanjima u evro utakmicama....ali pazi NAVIJACA, a ne fensi simpatizera poput tebe..
(bre...., 5. maj 2015 22:54)
A ti znas da li je neko simpatizer...

AAAAA

pre 8 godina

Nemojte da mi pominjete vestacke navijace, od kako su krenuli da osvajaju poneki trofej duplirali su se https://www.facebook.com/BAYERNSERBIA/photos/a.111940972221638.19918.108167945932274/831433413605720/?type=1&theater

Koji sam ja meni kralj

pre 8 godina

Hahahahaah Juventosovaca sto su se ponadali..Realno ima Real da ih nakanta u drugom poluvremenu jer to je realnost.Rodrigez samo da je imao malo vise koncentracije sad bi sve vec bilo reseno uveliko..
(Barbosa, 05. maj 2015 21:43)
Videli smo kako ih je real "nakantao"

milan

pre 8 godina

Ovo me podseća na čuvenu 2007. godinu kada su svi favorizovali Mančester,Bajern,Liverpul, a na kraju su slavili moji Milanezi, u koje sam jedino ja verovao.Podrška Juventusu, podrška fudbalu kao sportu, a ne sredstvu krupnog kapitala.

Rajko

pre 8 godina

Videli smo zasto Rodriges nikad nece biti Ronaldo.Rodriges koji je verovatno i talentovani fudbaler od Ronalda,ali jednostavno ta JuznoAmericka nonsalancija uzima danak..

Svidja mi se sto smo ovako redovni

pre 8 godina

Sutra navijam za Bajern, redovna musterija za Juve. :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (v, 5. maj 2015 22:58)
Sta je bilo 2013e? Sta je bilo 2009e? Dalje da ne pisem.Juventusov najveci poraz u Evropi - Juventus-Bayern 1:4

omakari abdul

pre 8 godina

adriano galiani@.....cilj ti je da barcelona neosvoji,a kuda vodi taj tvoj cilj,sta ti je to barca nazalo uradila pa ih toliko mrzis,ili si ti samo jedan iskompkeksirani navijac milana,koji vec duze vreme neigra evropu,a i nece u skorije vreme......ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........

Nele

pre 8 godina

Pobedi Juventus,svaka cast.Ove godine se na velika vrata vracaju italijanski timovi.Napoli,Fiorentina,Juventus.Jaki su nema sta.Spanska liga koja je konstantno najjaca ali ove godine uz italijansku su trenutno u Evropi najjace lige sto i rezultati pokazuju.Ako se vrate jos i Milan i Inter eto nama opet italijana koji dusu daju fudbalu kao najjaca liga u Evropi.Englezi su puni love a totalno podbacili,Nemci da nema Bajerna koji je drzavni projekat ni na mapi se ne bi videli,naravno tu su i francuzi koje ja obozavam al nikako neki rezultat da postignu.nikako ne mogu da se sastave kao nekeda.A mi,truba nad trubama.Probusen balon.

Ivan

pre 8 godina

Jednno pitanje za lika koji sebe naziva Adrijano Galijani: ČOVEČE, KOJI JE TVOJ PROBLEM???

OLADI MALO S TOM "UEFALONOM", DOSADIO SI VALA I BOGU I NARODU!! TVOJ PROBLEM JE ŠTO IH MRZIŠ I IMAŠ NEKAKVE FRUSTRACIJE I KOMPLEKSE, ALI NE SMARAJ VIŠE SVE POSETIOCE OVOG SAJTA S TIM!!

Ivan

pre 8 godina

Jventus je odradio lavovski deo posla u ovoj prvoj utakmici! I još jednom se pokazalo da Juve i uopšte svi italijanski klubovi znaju da igraju na rezultat, mada gol Ronalda daje nadu Realu za revanš pred 100.000 gledalaca na Bernabeuu ali biće im vraški vraški teško, Italijani su poznati kao najbolji taktičari u svetu fudbala i ako neko ume da odigra na rezultat onda su to samo oni, a Juve je klasičan tip italijanske ekipe bez obzira na mnoge kvalitetne "ofanzivne" strance koje poseduje u svojim redovima, ali u pitanju je klasična italijanska škola fudbala i zatvoriće se u revanšu i zabunkerisati i biće veoma veoma teško Realu da ih probije iako mu je dovoljan rezultat od, uslovno rečeno, "samo" 1:0, ali u ovom slučaju velikih 1:0 koje će Real probati da napravi u svoju korist u revanšu na svom stadionu! Sve u svemu, odlična utalmica, Juventus je iskoristio svoje šanse, Real nije, jer da je prečka Iska u finišu prvog poluvremena završila uz malo više fortune u golu Juventusa, druga bi se priča pričala sada, ovako veće šanse u revanšu dajem Juventusu zbog čuvenog italijanskog "Katenača"!!

NS BOY

pre 8 godina

@KINEZ, zato Mesi daje golove van sesnaest metara. Tacnije sutira sa 25, 30 metara. Kakve to gluposti pisete?
Ronaldo je zvanicno najbolji igrac i napadac je, normalno je da daje golove iz protivnickog sesnaesterca, jer je to svakako spanski stil igre koji neguje i Real, bez cestih dodavanja, sto je slucaj sa Barselonom. Velike gluposti zbog nejasnih razloga ispisujete. Imam osecaj da ovde pisu osobe koje su deca.

hrhr

pre 8 godina

Žalosno da Carvajal koji je bio zadnji igrač(ubjedljivo zadnji!!) nije dobio ni žuti karton za onaj penal!!! Tko je ovdje lud??!?!?! Zašto se pravila ne poštuju kada se treba dosudit protiv Reala? Gade mi se oduvijek i zauvijek, sramota od kluba u svakom smislu riječi. Dobro je da nisu zabili iz offsidea kao u finalu LP protiv Juvea gdje je Mijatovic zabio pobjednosni gol iz metarskog offsidea. FUJ. Ronaldo prigovara cijelu tekmu i bez žutog kao i obično, a Vidal opravdano prigovara za Carvajala( bio zadnji igrač) i on dobije žuti!

bre....

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)

Kad Dortmund napravi nesto ovako [link] ,onda se javi Bajo moj.Za Ligu Sampiona treba da budu zanimljive i gostujuce utakmice,a tu treba imati armiju navijaca sirom sveta i uopsteno koji ce da idu i na gostovanja u velikom braju,a za tako nesto su Dortmund i Panatanaikos mali.
(., 5. maj 2015 22:34)

Bajo moj PAOK je svojevremeno imao po 5-6 hiljada navijaca na gostovanjima u evro utakmicama....ali pazi NAVIJACA, a ne fensi simpatizera poput tebe..

Rajan O'Rajli

pre 8 godina

Ocaj i jedni i drugi, na sta je spao fudbal. Negledljivo. Nema nista bez jakih engleza. Pa uporedite ovo sa atomskim fudbalom Celsija i Barse od ranije. Juventus deluje amaterski a Real se i nije nesto trudio, lagano prolaze u revansu.
(Nikki, 5. maj 2015 22:39)

Auh, koji ispad. Mene sramota

neki tamo

pre 8 godina

Toliko bih voleo da moj Juve osvoji LS, ako ni zbog cega drugog onda zbog velikog Bufona kome samo ovaj trofej fali i da ode kao legenda u penziju. Andiamo Juve!

neutralni felsh

pre 8 godina

ps,ne mrzim milan,cak sta vise. u calcu navijam bas za njega,ali ti ga brate pretera sa tolikom mrznjom prema barceloni.........
(omakari abdul, 05. maj 2015 21:34)

Tipican navijac UEFAlone, "ne" ne odvaja pa ako prodje-prodje. Prati malo sta ima da kazem o UEFAloni, to nije samo odnos sa AC Milanom, vec i mnogi drugi osteceni klubovi.. UEFAlona je kancer fudbala. Posteniji su ovi "plasticni" klubovi nego UEFAlona.
(Adriano_Galliani, 05. maj 2015 22:44)


za tako jake izjave treba jak fudbalski kredibilitet, ili makar argumenti. ti si svoj na zalost davno izgubio, bas ovakvim besmislicama.

danny

pre 8 godina

izvini, ali morijentes ti je prava devetka? devetke su igraci tipa klajvert, van persi, trezege, ljorente, benzema... morijentes je (bio) drugi tip napadaca, brzi dribler.
bolje da si primetio kako se i morata osvetio svom bivsem klubu, realu, isto kao i morijentes kad ih je potopio sa monakom i izbacio iz LS 2003. godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 5. maj 2015 22:41)
dečko,nemoj komentirat i blamirat se,ako je morientes bio dribler onda sam ja vladimir putin,fernando morientes je bio klasična devetka,bog 16 metara,čovek koji je zabio 47% golova glavom,možeš i da googlaš..

KINEZ

pre 8 godina

Zanimljiv podatak, zadnjih 100 golova Ronalda, 31 iz peterca, 44 iz sesnaesterca 18 sa penala, 3 glavom, 1 iz slobodnjaka, i 3 van 16 metara. Zar je on najbolji igrac sveta zvanicno, hvala Bogu samo na papiru.

mario

pre 8 godina

juventus je samo razljutio real sad,realu fali samo jedan gol,realno ako ne pobede,onda i nije finale za njih,juventusu ni 4-1 ne bi bilo dovoljno,real je masina,a decko sto rece sta ronaldo radi sem sto daje gol sa 5 metara,preporucio bi mu da manje gleda real kao navijac barslone! realno nemas veze o fudbalu... molim moj kom da se stavi,jer sam objektivan i realan,a ne cinican i pokvaren...

nikolanikolasurcin800800

pre 8 godina

Ne znam o kakvom odbacivanju Morate se prica ovde, kada nekog prodate za 25-30mil to nikako nije odbacivanje nego cista zarada

juzna ostruznica

pre 8 godina

..Morata je dobar decko verovatno..ali u Realu moze samo na klupu ili na tribine..ovi sto igraju veceras su bolji,jaci,skuplji i stariji...to je to..Juve je pravi klub za njega..

Н.Н.

pre 8 godina

Имам среће сто имам обичну антену па гледам TVR 1(румунска државна телевиѕија) док ови наши са РТС преносе само једно полуфинале

igor

pre 8 godina

300 miliona protiv 700 miliona evra. Juve jedini tim gde konstantno igra 6-7 italijanska igrača u prvom timu. Pokazali su plaćenicima iz reala šta je klub. Svaka cast..

gevara

pre 8 godina

Auuuuuuuu bre smarate sa ovim penaldo penaldo bas ste postali kao a mozda i jeste deca.Kako sudija navlaci za real kad u Engeskoj ovaj sudija ne bi smeo to da sudi.Vi pricate o sudijama a setite se utakmice sa celsijem, finale sa arsenalom, iskljucenje van persija, iskljucenje motte kad je buskets simulirao, iskljucenje pepea kad nije dirao foliranta alvesa i jos mnogo toga.Daje ronaldo sa pet metara pa messi 80% golova daje sa peterca i svaka mu cast

realno...

pre 8 godina

ovaj cristiano sem sto daje golove od dva metra koje bi dalo jos 300 drugih igraca, je l radi jos nesto? sta je on doprineo ekipi? on se pretvorio u egocentrika koji kampuje u petercu i ceka da mu nameste gol na tacni a sve kako bi pretekao mesija i postavio rekord. bolest
(Nislija, 05. maj 2015 23:30)

Pa sto ga nije dao Rodrigez isto sa dva metra kada je tako lako?
(dexy, 6. maj 2015 09:22)

Zato sto ne kampuje u petercu 85 minuta...

Sale

pre 8 godina

Ne volim juventus jer ceo život navijam za Milan, ali apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom. Kad polufinala budu Milan:Panatinaikos i Liverpul:Borusia D fudbal će opet biti interesantan
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Edward Shevarnadze, 5. maj 2015 21:57)
Ima Nemacka i bolje navijace od Dortmunda,ovako je bilo bas u Torinu https://www.youtube.com/watch?v=7kZQTKqpsYQ

DonBeli

pre 8 godina

(Adriano_Galliani, 5. maj 2015 22:39)

Ajde druze malo odvadi ! idi nadji devojku,popij pivo ,zapali dzoju ,jednom recju,ISKULIRAJ malo ! Covece visis po citave dane ovde i prosipas non stop jednu istu pricu.Zar ne vidis koliko si jadan !? Preispitaj se malo,iskren savet.A sad malo o utakmici. BRAVO Juve ! Gde su sad svi oni koji su sarali kako ce Real pregaziti Juve !?? Gde ?? Ovaj tim ima herc,ima zajeednistvo ,ima dusu ! Sta reci za Teveza ,osim da je kralj !! Svaka cast majstore ! Sta reci za Moratu koji je bio isto tako odlican ! Pa Vidal,Listajner,Kjelini...! Imamo dobar rezultat,verujem u ovaj tim ! Verujem u oporavak Pogbe i borbu do smrti na Bernabeu ! Jedan Bufon ne smije da zavrsi karjeru a da ne osvoji Ligu sampiona ! Idemo po finale !! FORZA JUVE ,FORZA CALCO !!

Barsa

pre 8 godina

Bojane, Ronaldo je dobio 3 Zlatne lopte. Ne zasluzuje ih. Zato je prevara u fudbalu. Na to sam mislio. Gde je bio veceras? Zasto se nije borio? Zasto nije kreirao akcije? Ne, nigde ga nema van 16 metara. To je realnost.

Дража

pre 8 godina

To su veliki klubovi, taj Juventus. Nekada je bio strah i trepet Evrope, u vreme kada su italijanski klubovi harali, Juventus je bio uvek nekako najjači, čak i ispred Milana. Sad kad su recimo prosečni za tu klasu vrhunskih klubova, oni i dalje igraju na pobedu protiv Real-a. Znači imaju taj pobednički mentalitet i nema apsolutno nikakve veze što je s druge strane Real sa nekoliko puta skupljim timom.
Nažalost mi nikad nećemo imati taj mentalitet u fudbalu. Možda ga je neka generacija i imala odavno u vreme Džajića i sl. ali ja se tad nisam ni rodio a otkad jesam, naše samopouzdanje u fudbalu je u konstantnom padu. Nama je uspeh ako nam se reprezentacija uopšte kvalifikuje za šampionate sveta i evrope a dalje od toga naši igrači ni ne misle. Za Euro uopšte više ne možemo se plasiramo godinama.

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 8 godina

Večeras igra prvak regiona košarku u srpskom prvenstvu, igra se polufinale Lige šampiona, a na RTS-u repriza Porodičnog blaga! Smejurija od drzave.

cile

pre 8 godina

ovakav stadion stadion, ovakvo navijanje, to fali fudbalu!

forza juve!
(yytyt, 5. maj 2015 20:45)

A kod nas prazni stadioni ko da vlada kuga

Nislija

pre 8 godina

dexy da si malo pamteniji bio bi glup, ovako si gluplji, pa kako ce dzejms da da gol kad svi igraju za ovu nalickanu pedercinu, i kako ce dzejms da da gol kad ne kampuje u 16

Joker

pre 8 godina

Nije me iznenadio Juuventus. Ima ta ekipa kvalitet .Znaju oni da napdnu,nije to Atletico .Mislim da im je smao bila greska kod 1-0 sto su se povukli,stali .TRebali su nastaviti igrat napred ,verujem da bi zabili i drugi veom brzo.Real me malo razocarao,al terba istaci da igraju bez veoma bitnog igraca,Modrica .Mada i torinezi nisu imali veoma bitnog Pogbu ,pa su tu egal.Nije mi jasna uloga Ronalda . Portugalac uoopste ne ucestvuje u igri.Nema prodora,nema kombinatorike na sredini ,al sto je najvaznije prodornosti po krilu.Cini mi se da u zadnje vreme igra sve vise u spici.On mora povuci ekipu ili Bejl ,koji je veoma u losoj formi izgleda.Ali obojica njih iggrali su spice veceras.Ipak ovo je veoma otvoren rezultat i po meni su sanse fifti-fifti.Kao ljubitelj napadackog fudbala voleo bi gledat Real u finalu sa bilo kim iz drugog dueal,al i Juve itekako zna da igra fudbal i nece biti ni malo nezasluzeno ako se talijani nadju u Berlinu. Ako me neko bas pozitivno iznenadio veceras je Morata.Decko je odlicno kontrolisao loptu i duele.Mnoge je lopte pokupio i zadrzao.Jako dobro odigrao...poozz

neutralni felsh

pre 8 godina

ljudi igrao sam fudbal 10 godina kao stoper poneka i zadnjeg veznog ronaldo je razbijac sjajan fudbaler veliki sam navijac junajteda i od tad ga obozavam ali hvala bogu nisam mrzitelj njegovog rivala mesija ,tip igraca kao sto je ronaldo ima jos bale ibra itd. naravno ronaldo je klasa iznad jer je veliki profesionalac i radnik ali mesije je meni genije nesto posebno u danasnjem modernom fudbalu sto bi rekli mi stoperi igraci da ti slomi oba kuka i levi i desni najbolji dribler svih vremena ni jednom igracu se ne lijepi lopta kao u trku pas igra sjajna nema bomba od suta kao ronaldo ali divno plasira lopte i daje golove isto iz daljine pa cak i glavom ....mesi je je bolji igrac od ronalda i to je cinjenica nije sve ni u golovima .... svaka cast juveu nocas
(marko, 5. maj 2015 23:56)


najsimpaticniji komentar veceras... kako je lepo videti kad covek pise nadahnuto i skroz iskreno, bravo majstore, javljaj se malo cesce ovde! :)

js

pre 8 godina

Juve je igrao na pobedu i to je i dobio. Real je bio loš. Ronaldo NULA. Poznavaju ći Italijanski fudbal Juve ide dalje. Tevez me oduševio. Ubedljivo najbolji na meču.

Birindeli

pre 8 godina

@Nikki

Hahahahaha...da, Celzijev "atomski fudbal", poznajemo, a o ostalim Englezima, trenutno ne vrijedi pricati.
Nego, ozbiljno, Juve ce "umrtviti" svaku ekipu, osim mozda ove dvije u drugom polufinalu, posebno Barsu.
E, sad, ovo "amaterski" stvarno necu komentarisati, jer je potvrda da ne shvatas ni fudbal, ni taktiku, ni atomski fudbal (hahahaha).

finoallafine

pre 8 godina

Da li je moguce da ovde neko pominje srecu kod prvog gola Juventusa?
Momci su odigrali tacno 27pasova pre postignutog gola i samim tim postavili rekord u Ligi Sampiona!!!

Nicola Ventola

pre 8 godina

divna noc za sve nas koji volimo italijanski fudbal,kao sto sam rekao ovde kad su izvukli Real,nadam se da ovde nije poslednja stanica ...pozdrav svim ljubiteljima Serie a,bravo Juve,vratio se Calcio na velika vrata !!!

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Anceloti dobio Real.U redu je pogresiti u postavci meca,svakome se desi,ali ne korigovati to ubacivanjem recimo Iljare,ili vracanjem Iska nazad na poziciju zadnjeg veznog umesto Ramosa,a Ramosa vratiti u odbranu ili sta vec,a vrhunac je bio kad u 60 minutu izlazi Isko koji je bio medju najboljima,a ostaju Ramos na zadnjem veznom i nevidljivi Bejl.Isko je sve vise i vise frustriran odlukama Ancelotija,to i nije neka tajna,cini se da Bejl mora da igra,Anceloti ce biti direktan krivac ako Real ispadne.

Ilija

pre 8 godina

Zamrznu sve programe koji prenose LS, koja je fora!? Je l' da se napakosti ljudima koji se drznu da ne placaju arenu koja jos samo LS i ima!?
Zapalice vas Bili, ja vam kazem!

arbitar

pre 8 godina

Povodom sinocnjeg penala dosta cesto se pominjala uobicajena fraza "poslednji igrac odbrane". Svi smo se navikli na nju, ali mislim da u Pravilima nigde ne postoji takva definicija. Igrac ce biti kaznjen crvenim kartonom ukoliko spreci "pogodak ili ociglednu povoljnu priliku za postizanje pogotka". Dakle, dobar deo procene i uverenja ostaje na sudiji, jer je tesko 100% precizno definisati sta je povoljna prilika. Da Tevez nije otisao u stranu vec isao pravo ka golmanu, a Karvahal ga faulirao sa ledja, ne bi bilo nikakve sumnje, a ovako ... verovatno sudiji nece previse zameriti, mada je cudno sto nije pokazao bar zuti karton.
Inace, svim srcem sam navijao za Juve, nadam se da ce uspeti da se domognu finala!

pop 84

pre 8 godina

anćeloti stavio ramosa da igra na modrićevo mesto to nema pojma imao je dosta netačni dodavanja bejli beži od lopte ko hodza od groba ako im se modrić oporavi i bude spreman real može do prolaza u suprotnom adioo