Utorak, 05.05.2015.

11:50

Vujošević: Šta slavi Zvezda?

Trener Partizana Duško Vujošević upitao je da li se u redovima Crvene zvezde više slavi osvajanje ABA lige i plasman u Evroligu ili eliminacija Partizana.

Izvor: B92

Vujoševiæ: Šta slavi Zvezda? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

217 Komentari

Sortiraj po:

Srecko

pre 8 godina

Ako je to istina da zvezda vraca 2 mil godisnje? Odakle onda 3 miliona budzet i 2 mil za vracanje duga, odakle 5 miliona evra godisnje?Hvala unapred
(Bley, 05. maj 2015 19:27). Ma ok je ... Nemoras se zahvaljivati ! 5 miliona nije budzet ... To nam ostaje kad isplatimo MW, Djenku, Blazica, Zibersa, Bobija, Kalinu, Mitrovica, Dangubica i Jovica ... Dejo Maestro nas kosta 800 000 i zasluzuje svaki evro ... Ali imamo i juniore, kadete, pionire itd. Nije koliko bi trebalo i koliko ekipa zasluzuje ali krpimo se nekako ! Kako ide kod vas ? p.s. Treba nam veci budzet jer dolazi Andersen iz Zalgirisa ...

pegone

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu budite sportski covjek i cestitajte protivniku uspjesnu sezonu.
Ja navijam za Partizan i zao mi je zbog poraza ali priznajem da su komsije zasluzeno osvojili ABA ligu .

DedaMiloje

pre 8 godina

Da objavite sve komentare koje su poslali panteri iz Zeleznika cifra bi bila oko deset hiljada.
(nik sloter, 05. maj 2015 17:21)

Sloteru Niče naravno, velika armija navijača je to...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Slavi sve. I novu Evroligu i prvu titulu ABA lige i vaše ispadanje jer ste sramnom igrom u Podgorici i još sramnijim potezima u polufinalnoj seriji pokušali na svoj način da izbacite Zvezdu.
Sve kategorije CZ su šampioni, klub je organizovan kako se samo poželeti može, rad na sve strane i ne sumnjam da će Zvezda u budućnosti biti sila u košarci.
Vaše vreme je prošlo(st).
(Nolan, 05. maj 2015 19:05)

Efempe ima tri titule ABA lige.
CZ se ne takmiči, evo već četvrtu godinu za redom.
Čestitam panteri.

Kum

pre 8 godina

Zasto ovo komentarisu Covicevci? Idite i slavite legendu svog kluba!
(kolee, 05. maj 2015 18:47)

Kad on prestane da prica o Zvezdi, prestace i Zvezdasi o njemu.

Nolan

pre 8 godina

Slavi sve. I novu Evroligu i prvu titulu ABA lige i vaše ispadanje jer ste sramnom igrom u Podgorici i još sramnijim potezima u polufinalnoj seriji pokušali na svoj način da izbacite Zvezdu.
Sve kategorije CZ su šampioni, klub je organizovan kako se samo poželeti može, rad na sve strane i ne sumnjam da će Zvezda u budućnosti biti sila u košarci.
Vaše vreme je prošlo(st).

Bley

pre 8 godina

Ako je to istina da zvezda vraca 2 mil godisnje? Odakle onda 3 miliona budzet i 2 mil za vracanje duga, odakle 5 miliona evra godisnje?
Hvala unapred

GROBARI GAJDOBRA

pre 8 godina

Dule volimo te srcem svim..!!
Nikada nijedna vestacka tvorevina nije trajala dugo..
Mi smo kosarkaska institucija jedina u regionu od raspada Sfrj ,institucija stvorena od strane Duleta i njegovog rada sa mladim igracima.
Panteri rezite,grebite ali nikada u vas srce junaka !!
Dule legendo !!

Ne kapiram

pre 8 godina

Da, treba drzava da se pozabavi time kako je partizan za 13 sezona napravio 4 miliona duga, ali bi trebala da se pozabavi i time kako je "evropska zvezda" zmaga sagadina, zike pauka i gorana vesica za 4 godine napravila 16 miliona duga i kako je doslo do toga da 95% tog duga bude otpisano.

Svi pricaju kako je partizan unistavao zvezdu... Zvezdi za sve ove godine nikada racuni nisu bili zamrznuti preko leta i nikada joj nije bilo onemoguceno da dovodi igrace. Uvek je imala tim u avgustu..

Partizan vec dve sezone ne moze da se sakupi do nove godine, a i pre toga, sezonu je pocinjao sa klincima i povratnicima, a stranci su dovodjeni u oktobru i novembru... (roto kos - neroj zeleznika, 05. maj 2015 17:13)

Nemam obicaj da komentarisem budzete i finansijska stanja klubova. Ali citah negde da zvezda vraca 2 miliona godisnje za taj dug od 16 miliona, tako vec 4 god ako se ne varam. Kako je onda moguce da je 95% oprosteno, kada je zvezda do sada 50% vratila? Naravno, ukoliko je istina da vracaju toliko godisnje. Cinjenica je da ni ti ni ja, ni iko ovde ne zna koliki su budzeti klubova, zato mi je nenormalno raspravljati o tome. Zvezda donekle i kaze nesto o budzetu, dok se kod Partizana nista ne zna..

najgrobar

pre 8 godina

(BokiGrobar, 5. maj 2015 14:52)
Šta ti pričaš, gde ti živiš?!
Klubovi odavno ne pripadaju navijačima, nego upravama koji su ih uzurpirali, i faktički prisvojili. Navijači (osim vođa "navijačkih grupa") nemaju NIKAKAV uticaj na rad klubova. Kako onda može da ode iz SVOG kluba. Pa on je tamo više nego predsednik, trener i vlasnik. On je tamo više i od Boga. Pomiri se s time i izađi iz iluzije o postojanju opšteg društvenog interesa.
Postoji samo lični interes pojedinca.
Ko zna koliko love je Dulu zarobljeno u klubu u vidu neisplaćenih plata, obećanih isplata kroz vezane ugovore Mačvanu i Pecarošu. A on sam je isključivi krivac za totalni finansijski raspad, zbog pogrešne selekcije (Miljenović, Gordić, Musli, Gagić, Šalić...) i pogrešne kupovine radi preprodaje igrača (Akonj, Dalo, Grk i ostali).
Trijumvirat samodržaca će sahraniti Partizan, a ne tamo neka CZTBGDIVAFMP.

UJKA

pre 8 godina

Mali klub iz predgradja izbacio veliki klub, bivseg sampiona Evrope i jedinog sampiona Srbije, svaka cast i treba da slave danima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan p f c, 5. maj 2015 16:58)

Mi uvek slavimo kad god mizbacimo neki hrvatski klub,ove godine smo dva sto je veliki uspeh za nas mali klub iz predgadja

Kum

pre 8 godina

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.
(Roto Kos, 05. maj 2015 16:58)

Sta ti decko pricas/radis??

Mi smo samo 2 godine od preko 15 (!!) dobili isto, a u ostalih 13 smo gledali kako se bahatite, otimate, i sladite nasom mukom. Jesi li ti prespavao sve ove godine, komentare ove spodobe na racun Zvezde, i raskrinkavanje njegovih lazi?? Pa sam je prosle godine priznao da je KKP dobio vise od Zvezde, nakon sto je mesecima tvrdio da dobijamo cak 15 puta vise. Kad su izneti dokazi, onda je javno na TV-u PRIZNAO da je lagao!! I ti njemu verujes???

A nas dug sigurno nije nastao upumpavanjem para, inteligencijo, jer da je para bilo, ne bi bilo dugova! Nama su nase uprave pokrale pare napumpavanjem ugovora, i ostali su dugovi, a kad bi znao prema kome, kako i zasto, onda bi razumeo zasto su pristali na 2,5%.

Secas se sezona u kojima smo pozajmljivali bandaze, jer ni za to nismo imali? Secas se tima od ukupno 400.000 dolara, dok je jedan vas igrac kostao vise? Secas se kako ste pritiskali savez da ponisti vazece ugovore nasih igraca, da bi mogli da ih uzmete?? Secas se trojki iz auta? Ne secas se, jel?? Ocigledno se ne secas i da nam je konto bio godinama zamrznut, inace ne bi lupetao ovde. A najvaznije je: niko nije kukao!!!

Dokle vise mislite da lazete? Mislite da su svi ludi, gluvi, glupi i zaboravni?? Polako, tek ce ti biti jasno koga podrzavas, i koje lazi gutas i siris.

onaj čije komentare ne objavljujete

pre 8 godina

Na portalima o svetskim zaverama kuka se, na konferencijama za štampu o besparici plače se, ali kad zatreba lova u zadnji čas ipak nađe se, dakle, ima se, može se.

the_nuts

pre 8 godina

"...s druge strane, Zvezda je uz veliku pomoć države napravila kvalitetan tim, nije iznenađenje što smo ispali u polufinalu..." rece (lupi) covek i ostade ziv! Pa uz ciju ste pomoc vi godinama stvarali dobar (skup) tim...uz pomoc Milke Canic!? Sto 2007,8,9,10...kad ste nas drali (pre svega zbog kvaliteta,pusti sudije) nisi pricao eto imamo skuplji i bolji tim,nego su to bile magije i carolije!? Dosta!

Vratite klub vlasnicima iz Zagreba

pre 8 godina

Jel neko obavestio ovog trenera 32. Zagorske divizije da mu je divizija pred gasaenjem i da vodi racuna o sebi, da ne bi radio katanac i to ne onaj sa sifrom nego onaj sa buvljaka od 50 dinara sa obicnim kljucem.

ferdinand

pre 8 godina

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.
(Roto Kos, 05. maj 2015 16:58)

Ko si ti da odredjujes koliko je ko po zasluzi dobio? Kako je i ko mogao da osvoji bilo sta, ne mislim samo na CZV, od Partizana kome ie gurano i sakom i kapom? CZV i Partizan nikada nisu dobijali isto para od drzave, i to je cista laz. Uvek je Partizan dobijao vise, shodno rezultatima. Privatni sponzori su druga prica, tako da ne znam sto ih spominjes. Privatni sponzor ulaze u koga on misli da treba. Ne mozes ti kao Grobar, da se bunis i negodujes, ili obrnuto, sto npr ja, kao privatna firma sponzorisem CZV, kontas? To je stvar marketinga i menadzerstva. A od drzave ste uvek dobijali vise od svih klubova u SRJ, SCG, Srb, jer su uvek komunisti i deca komunista bili u vlasti, a Partizan je cista jugoslovenska, komunisticka tvorevina, i to je jedina istina.

Dr.Mr

pre 8 godina

Dušane slavimo sve i titulu ABA i kup Radivoja Koraca i pobede nad vama,i vase ispadanje,upadanje,titule u svim kategorijama... Ne znam sta ti nije jasno? SVE,SLAVIMO SVE !!!

dokzvezda

pre 8 godina

Kako me ovaj covek nervira... Dok je on u Srpskoj kosarci, nece biti mira. On je seme zla i jedini krivac napetih odnosa. Igraci partizana su dobri momci, osim pecarosa, i njima svaka cast.
RS navija za Zvezdu.

Borky

pre 8 godina

@roto kos

Sto izmisljas da je 95% duga Zvezde otpisano kad Zvezda mora svake god. uplatiti 2mil. i tako vec 5god. Otpisani su dugovi od otprilike 5-6 mil. a i to su ljudi pokusali uzeti na prevaru pa kad su ih provalili onda su oprostili ( bivsi predsednik 4.5mil ).Naravno da drzava treba da istrazi i kk i fk zbog dugova al od toga nema nista jer ti ljudi jednostavno kazu mi smo bili neaposobni sto nas niste smjenili a ne mozes dokazati da su uzimali za sebe kao npr Klobucaru plata 130 000 eura u ugovoru a daje mu se 30 000.

roto kos - neroj zeleznika

pre 8 godina

(GM, 05. maj 2015 11:55)

Da, treba drzava da se pozabavi time kako je partizan za 13 sezona napravio 4 miliona duga, ali bi trebala da se pozabavi i time kako je "evropska zvezda" zmaga sagadina, zike pauka i gorana vesica za 4 godine napravila 16 miliona duga i kako je doslo do toga da 95% tog duga bude otpisano.

Svi pricaju kako je partizan unistavao zvezdu... Zvezdi za sve ove godine nikada racuni nisu bili zamrznuti preko leta i nikada joj nije bilo onemoguceno da dovodi igrace. Uvek je imala tim u avgustu..

Partizan vec dve sezone ne moze da se sakupi do nove godine, a i pre toga, sezonu je pocinjao sa klincima i povratnicima, a stranci su dovodjeni u oktobru i novembru...

Pobeda pravde

pre 8 godina

1. Od države Zvezda ove godine dobija 700.000 od Telekoma, partizan 900.000 od NIS-a. Iako Zvezda igra Evroligu a partizan ne država je dala više partizanu. Prošle godine partizan: NIS 900.000, Telekom 700.000, Komercijalna 400.000, Dunav 250.000. Ukupno 2.250.000. Zvezda: Telekom 700.000, Komercijalna 200.000. Ukupno 900.000. Toliko o državnoj pomoći.
2. Prošle godine je Todorić slavio zajedno sa upravom Cibone u kafani ispadanje Zvezde iako je imao utakmicu isto veče. Poznate su i izjave vujoševića u vreme dok se gasila Zvezda kao i komentari grobara da im je to najsrećniji dan u životu. Toliko o tome ko slavi nesreću.
3. Kada kaže da je zabranjeno navijati za partizan da li tu misli na Tadića koji sa šalom dolazi na utakmice partizana, peva navijačke pesme i pije šampanjac, na Dačića koji je deset godina vodio klub, na Dodika koji je po rečima Danilovića doneo toliko para da ne mora više da brine o finansijama, na Vučića koji je "veliki državnik jer je doneo sponzore partizanu" ili možda na predsednika države koji kaže da je zakleti grobar?
4. Kaznu koju je partizan dobio od KLS je dobila i Zvezda i platila bez reči. Toliko o tome da li neki klub stoji iza kazne.

Srecko

pre 8 godina

Momci ajte se prvo dogovorite ! Kad je oko para drzava daje Zvezdi ! Telekom, Gasprom itd. Kad su titule u pitanju onda je FMP ... Ko igra Evroligu ? FMP ... Koga je drzava isfavoritila ? Zvezdu ! Dulo samo prica o Zvezdi, Tegi i narikace o FMP ! Pa dobro bre kakva ste to porodica ne zna se ni ko pije ni ko placa ... ne znate ni sta pricate ... Sve ovo ne umanjuje radost i slavlje Zvezdinih navijaca, nego nesta niste u vinklu a i zovete se Lani !

milan p f c

pre 8 godina

Mali klub iz predgradja izbacio veliki klub, bivseg sampiona Evrope i jedinog sampiona Srbije, svaka cast i treba da slave danima...

Roto Kos

pre 8 godina

Da li se ovaj "mag" zalagao da klubovi dobijaju pare po zaslugama??? Pa, sta jos nije jasno? Jasno je i njemu da je CZV bolja, tako da ne vidim cemu kukanje, osim da skrene paznju sa svoje krivice i odgovornosti. Ili je mozda "mag" promenio plocu, pa mozda sad treba da se daju pare klubovima na osnivu stare slave? Ko zna, u njegovoj glavi je i to moguce. DV je najobicniji oportunista.
(ferdinand, 5. maj 2015 13:23)

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.

Ja sa sela,a vi kako 'te?

pre 8 godina

Pita jedan igrac partizana jel zna neko gde radi deverika ?
(milos, 05. maj 2015 14:10)

To ne znam,ali znam da u Srbiji ne radi morska riba...:))

Napred Partizan

pre 8 godina

D U L E V U J O S E V I C ! ! !

Grobari su uvek uz tebe i uz Partizan.

Mi cemo uvek biti uz tebe
i ako ne budes opet prvak ti
u srcu nasem tuge ce biti
O Partizane oprosticemo ti.

samo za Tegija.C Zvezda Dominacija

pre 8 godina

Čovek ulazi u istoriju sporta kao neko ko je zaslužan za nov nadimak navijača crvene zvezde, uz delije i g dobili smo pantere... Hvala ti Dule kralju ;D
(ljapi, 5. maj 2015 12:10)

Ma zahvalite čoveku što igrate i taj Cipiripić

Gabrijel Omar

pre 8 godina

Neko dole napisa da se mi Dula plasimo...ma,naravno da se plasimo, pa videlo se u polufinalu koliko su se Kalina & co tresli od straha! A tek kako se plasimo ona dva opaka pojacanja kojima ni tuzni brat Danilo ne sme da kaze imena a lepo nam ih je na vreme najavio,da se spremimo - toliku paniku izazivaju...

lošmi

pre 8 godina

Slavi se ulazak u Evroligu, boli me uvo za Partizan.
A Dusko treba da se zapita da li njegovim godinama prilici da prica kako se sudije igraju sa svojim zivotima, ili da aludira na Zvezdu kao na "zlo koje ce proci", pre nego sto bilo sta kaze. Licemerno je.

dundjer

pre 8 godina

ja slavim eliminaciju tebe , jer ne mogu da te gledam vise , a sto je najbolje , sad ces sve manje i manje imati prostora u medijima , da iznosis svoje neke gluposti na racun svih ostalih , osim na sebe .

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Što ga više mrzite više ga volimo, da li vam je to jasno navijači malog kluba iz predgrađa? Saberite titule zamrznute CZ, privatne CZT i FMP i opet imate manje nego Dule sam. Znam, boli i znam da nije lako navijati, a ne znati za koga.

ja

pre 8 godina

Slavimo sve 3 stvar i to ovim redom: plasman u Evroligu, osvajanje trofeja ABA lige i izbacivanje Partizana iz polufinala i Evrolige.
Nedavno smo slavili i osvajanje trofeja u Kupu a slavicemo jos 2 stvari uskoro:
osvajanje domaceg trofeja i to pobedim nad Dulovim pulenima.

Zuki

pre 8 godina

Ma nema veze. Vazno je da narod zivi bolje. Evo vec od malo sutra...

Kada budemo shvatili da je uplitanje politicara u apsolutno sve pore drustvenog zivota pogubno po drustvo u celini, bice kasno. U Srbiji vise nista ne biva bez politicke volje. To je kraj jednog drustva. Mozda bolje i ne zasluzujemo.

MilanPN

pre 8 godina

Govorio si da srpska košarka neće ništa izgubiti ako se KKCZ ugasi. Seirio si nad sudbinom Zvezde, a sada stiže ista ona mečka kod tebe što si joj se radovao dok je bila pred našim vratima. Kao drugo, gde su novci od uspeha i prodatih igrača u zadnjih 200-300 godina, kako voliš da se hvališ. I KKP i tebi želim uspešan oporavak.

ferdinand

pre 8 godina

Da li se ovaj "mag" zalagao da klubovi dobijaju pare po zaslugama??? Pa, sta jos nije jasno? Jasno je i njemu da je CZV bolja, tako da ne vidim cemu kukanje, osim da skrene paznju sa svoje krivice i odgovornosti. Ili je mozda "mag" promenio plocu, pa mozda sad treba da se daju pare klubovima na osnivu stare slave? Ko zna, u njegovoj glavi je i to moguce. DV je najobicniji oportunista.

Brando Gagić trener golmana fk Meteor

pre 8 godina

Frustrirane osobe (15 godina tuge i bola) slave pobedu drugog kluba (FMP) protiv kluba (Partizan) koji je ugasio njihov klub (C.zvezda)...

the end

MI6

pre 8 godina

Zvezda slavi velike uspehe svih kosarkasa, u svim uzrastima. Kome smeta neka cuti, trenira i ostavi trenutne sampione da uzivaju u zasluzenom uspehu.

petronije

pre 8 godina

Slavimo Top 16, slavimo Kup Radivoja Koraća, slavimo osvojenu ABA ligu, ponovni plasman u Evroligu i titule u svim mlađim kategorijama. A šta vi slavite? Da, vi ništa ne slavite, vi samo pucate od zavisti.

Miloš

pre 8 godina

Ja ne bih tu izjavu shvatio negativno, baš naprotiv. Partizan je neprikosnoveno vladao srpskom košarkom puno godina i time je veći uspeh Zvezde što je to uspela da prekine. Uzgred, bilo bi sjajno da su Zvezda i Partizan igrali finale i tako oba tima išla u EL - to bi mi, kao navijaču Zvezde bilo svakako mnogo draže nego da ide Cedevita, ali za to se trebalo izboriti...

ljapi

pre 8 godina

Čovek ulazi u istoriju sporta kao neko ko je zaslužan za nov nadimak navijača crvene zvezde, uz delije i g dobili smo pantere... Hvala ti Dule kralju ;D

Prodigy

pre 8 godina

Imamo pravo da slavimo sta se nama cefne...mogu da zamislim kako bi nas prozivao da smo izgubili u polufinalu...presmesne su price o drzavi,imate nesposobnu upravu samo necete da priznate...u oba kluba su po jedna drzavna firma Telekom i NIS,ostalo je sve privatno.Normalno je da ce biti vise firmi u Zvezdi jer imamo najbolji marketing u ovom delu Evrope,za razliku od Partizana gde doticni covek tera sponzore svojim ponasanjem.Kad ste dobijali pare od drzave,pravdali ste se da imate rezultate,sto je i tacno,e sad Zvezda ima rezultate,tako da nemate prava da se ljutite.Prirodno je da dodje smena,ne mozete doveka biti prvi.

Illmatic '94

pre 8 godina

Па кад си такав стручњак зашто онда не 'направиш' играче као што си то радио претходних година? Или је можда та иста држава помагала теби?

Sole

pre 8 godina

Panteri vi ne mrzite DV ,vi ga se bojite. Otud toliko komentara.
(Dusan, 5. maj 2015 12:07)

Grobari , vi ne mrzite Crvenu zvezdu , vi je se bojite. Otud brdo vaših komentara na svakoj vesti vezanoj za Crvenu zvezdu.

Pedja

pre 8 godina

Vujošević opet priča suštinu ali iskompleksirani navijači zvezde to ne razumeju... oni prodaju veru za večeru samo da na kratko ublaže bolove...

Neša

pre 8 godina

Dule - KALIMERO. Za mlađe koji nisu čuli ko je Kalimero nek pitaju starije. Partizanu će ovako biti sve dok se KALIMERO bude mešao u politiku.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 8 godina

Šta bi sa tvojim fizičkim napadom ? Po Zakonu bi trebalo da postoji osnov za krivično gonjenje. Izgleda da ti po tom pitanju Frankov režim odgovara?

brian

pre 8 godina

Eto njega opet...
1) Nekolicina igraca Zvezde, Mitrovic, Kalina pa i trener Radonjic su izjavili da je velika steta su se sreli pre finala i tako onemogucili situaciju da SRB ima 2 predstavnika u EL.

2)to sto je nama kao navijacima jako drago sto smo vas posle dugo godina nadigrali i izbacili to je normalno isto kao sto bi se i grobari radovali da su nas izbacili.

3) ovo pozivanje na politicko unistavanje i svetu proslost mislim da ne pali vise ni kod najzagrizenijih navijaca partizana. Mozda kod Tegija.

GM

pre 8 godina

Na niske ste grane spali.

Igrali ste 13 godina EL i dosli do tog nivoa da kao tako 'veliki' kukate, a onda za koji dinar molite navijace koji vam i uplate i daju neki doprinos, koji potom ode na komentarisanje sudija iz Hrvatske i Slovenije...

Kako vi radite, cime bi trebalo da se pozabavi drzava da neko koje imao samo prihode za 13 sezona napravi dug od 4 miliona evra eto tako, govori podatak preko kojeg su svi od medija do navijaca presli neverovatno olako, a to je da ste izjavili da je od 1.2 miliona evra od transfera Bogdana klubu pripalo samo 10 posto? To je teoretski nemoguce, jer da jeste tako radi se o rekordnom nezakonju!

Vlada

pre 8 godina

Ljulja se brod vec dugo!Il ce kapetan da spasava glavu i svi se podave,ili da kapetana bace u more sto ih je doveo do ivih oluja i ostrih ivica i stena u nepoznatim vodama kojih nema na karti(citaj slike,muljanja,racunu,dovodjenja sumnjivih igraca,prodaja istih bez prikazanih svota novca)a mozda ih novi kapetan doveda do mirnih voda i lepih fjordova .Mozda !!

basketaš

pre 8 godina

komentari na vesti o partizanu,tek što je vest izašla: grobari 0 - limenke 3.
jbt koliko kompleksa ste pokupili ovih silnih godina,strašno nešto...

hours of love

pre 8 godina

Podseticu vas sve da je ovaj covek na startu sezone se LICNO ZAHVALIO ALEKSANDRU VUCICU ZATO STO IM JE DAO NIS ZA SPONZORA i nazvao ga velikim vodjom.

brian

pre 8 godina

Eto njega opet...
1) Nekolicina igraca Zvezde, Mitrovic, Kalina pa i trener Radonjic su izjavili da je velika steta su se sreli pre finala i tako onemogucili situaciju da SRB ima 2 predstavnika u EL.

2)to sto je nama kao navijacima jako drago sto smo vas posle dugo godina nadigrali i izbacili to je normalno isto kao sto bi se i grobari radovali da su nas izbacili.

3) ovo pozivanje na politicko unistavanje i svetu proslost mislim da ne pali vise ni kod najzagrizenijih navijaca partizana. Mozda kod Tegija.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 8 godina

Šta bi sa tvojim fizičkim napadom ? Po Zakonu bi trebalo da postoji osnov za krivično gonjenje. Izgleda da ti po tom pitanju Frankov režim odgovara?

hours of love

pre 8 godina

Podseticu vas sve da je ovaj covek na startu sezone se LICNO ZAHVALIO ALEKSANDRU VUCICU ZATO STO IM JE DAO NIS ZA SPONZORA i nazvao ga velikim vodjom.

GM

pre 8 godina

Na niske ste grane spali.

Igrali ste 13 godina EL i dosli do tog nivoa da kao tako 'veliki' kukate, a onda za koji dinar molite navijace koji vam i uplate i daju neki doprinos, koji potom ode na komentarisanje sudija iz Hrvatske i Slovenije...

Kako vi radite, cime bi trebalo da se pozabavi drzava da neko koje imao samo prihode za 13 sezona napravi dug od 4 miliona evra eto tako, govori podatak preko kojeg su svi od medija do navijaca presli neverovatno olako, a to je da ste izjavili da je od 1.2 miliona evra od transfera Bogdana klubu pripalo samo 10 posto? To je teoretski nemoguce, jer da jeste tako radi se o rekordnom nezakonju!

petronije

pre 8 godina

Slavimo Top 16, slavimo Kup Radivoja Koraća, slavimo osvojenu ABA ligu, ponovni plasman u Evroligu i titule u svim mlađim kategorijama. A šta vi slavite? Da, vi ništa ne slavite, vi samo pucate od zavisti.

Prodigy

pre 8 godina

Imamo pravo da slavimo sta se nama cefne...mogu da zamislim kako bi nas prozivao da smo izgubili u polufinalu...presmesne su price o drzavi,imate nesposobnu upravu samo necete da priznate...u oba kluba su po jedna drzavna firma Telekom i NIS,ostalo je sve privatno.Normalno je da ce biti vise firmi u Zvezdi jer imamo najbolji marketing u ovom delu Evrope,za razliku od Partizana gde doticni covek tera sponzore svojim ponasanjem.Kad ste dobijali pare od drzave,pravdali ste se da imate rezultate,sto je i tacno,e sad Zvezda ima rezultate,tako da nemate prava da se ljutite.Prirodno je da dodje smena,ne mozete doveka biti prvi.

MilanPN

pre 8 godina

Govorio si da srpska košarka neće ništa izgubiti ako se KKCZ ugasi. Seirio si nad sudbinom Zvezde, a sada stiže ista ona mečka kod tebe što si joj se radovao dok je bila pred našim vratima. Kao drugo, gde su novci od uspeha i prodatih igrača u zadnjih 200-300 godina, kako voliš da se hvališ. I KKP i tebi želim uspešan oporavak.

dundjer

pre 8 godina

ja slavim eliminaciju tebe , jer ne mogu da te gledam vise , a sto je najbolje , sad ces sve manje i manje imati prostora u medijima , da iznosis svoje neke gluposti na racun svih ostalih , osim na sebe .

Vlada

pre 8 godina

Ljulja se brod vec dugo!Il ce kapetan da spasava glavu i svi se podave,ili da kapetana bace u more sto ih je doveo do ivih oluja i ostrih ivica i stena u nepoznatim vodama kojih nema na karti(citaj slike,muljanja,racunu,dovodjenja sumnjivih igraca,prodaja istih bez prikazanih svota novca)a mozda ih novi kapetan doveda do mirnih voda i lepih fjordova .Mozda !!

MI6

pre 8 godina

Zvezda slavi velike uspehe svih kosarkasa, u svim uzrastima. Kome smeta neka cuti, trenira i ostavi trenutne sampione da uzivaju u zasluzenom uspehu.

Illmatic '94

pre 8 godina

Па кад си такав стручњак зашто онда не 'направиш' играче као што си то радио претходних година? Или је можда та иста држава помагала теби?

ferdinand

pre 8 godina

Da li se ovaj "mag" zalagao da klubovi dobijaju pare po zaslugama??? Pa, sta jos nije jasno? Jasno je i njemu da je CZV bolja, tako da ne vidim cemu kukanje, osim da skrene paznju sa svoje krivice i odgovornosti. Ili je mozda "mag" promenio plocu, pa mozda sad treba da se daju pare klubovima na osnivu stare slave? Ko zna, u njegovoj glavi je i to moguce. DV je najobicniji oportunista.

lošmi

pre 8 godina

Slavi se ulazak u Evroligu, boli me uvo za Partizan.
A Dusko treba da se zapita da li njegovim godinama prilici da prica kako se sudije igraju sa svojim zivotima, ili da aludira na Zvezdu kao na "zlo koje ce proci", pre nego sto bilo sta kaze. Licemerno je.

ja

pre 8 godina

Slavimo sve 3 stvar i to ovim redom: plasman u Evroligu, osvajanje trofeja ABA lige i izbacivanje Partizana iz polufinala i Evrolige.
Nedavno smo slavili i osvajanje trofeja u Kupu a slavicemo jos 2 stvari uskoro:
osvajanje domaceg trofeja i to pobedim nad Dulovim pulenima.

Pobeda pravde

pre 8 godina

1. Od države Zvezda ove godine dobija 700.000 od Telekoma, partizan 900.000 od NIS-a. Iako Zvezda igra Evroligu a partizan ne država je dala više partizanu. Prošle godine partizan: NIS 900.000, Telekom 700.000, Komercijalna 400.000, Dunav 250.000. Ukupno 2.250.000. Zvezda: Telekom 700.000, Komercijalna 200.000. Ukupno 900.000. Toliko o državnoj pomoći.
2. Prošle godine je Todorić slavio zajedno sa upravom Cibone u kafani ispadanje Zvezde iako je imao utakmicu isto veče. Poznate su i izjave vujoševića u vreme dok se gasila Zvezda kao i komentari grobara da im je to najsrećniji dan u životu. Toliko o tome ko slavi nesreću.
3. Kada kaže da je zabranjeno navijati za partizan da li tu misli na Tadića koji sa šalom dolazi na utakmice partizana, peva navijačke pesme i pije šampanjac, na Dačića koji je deset godina vodio klub, na Dodika koji je po rečima Danilovića doneo toliko para da ne mora više da brine o finansijama, na Vučića koji je "veliki državnik jer je doneo sponzore partizanu" ili možda na predsednika države koji kaže da je zakleti grobar?
4. Kaznu koju je partizan dobio od KLS je dobila i Zvezda i platila bez reči. Toliko o tome da li neki klub stoji iza kazne.

Sole

pre 8 godina

Panteri vi ne mrzite DV ,vi ga se bojite. Otud toliko komentara.
(Dusan, 5. maj 2015 12:07)

Grobari , vi ne mrzite Crvenu zvezdu , vi je se bojite. Otud brdo vaših komentara na svakoj vesti vezanoj za Crvenu zvezdu.

Neša

pre 8 godina

Dule - KALIMERO. Za mlađe koji nisu čuli ko je Kalimero nek pitaju starije. Partizanu će ovako biti sve dok se KALIMERO bude mešao u politiku.

samo za Tegija.C Zvezda Dominacija

pre 8 godina

Čovek ulazi u istoriju sporta kao neko ko je zaslužan za nov nadimak navijača crvene zvezde, uz delije i g dobili smo pantere... Hvala ti Dule kralju ;D
(ljapi, 5. maj 2015 12:10)

Ma zahvalite čoveku što igrate i taj Cipiripić

Gabrijel Omar

pre 8 godina

Neko dole napisa da se mi Dula plasimo...ma,naravno da se plasimo, pa videlo se u polufinalu koliko su se Kalina & co tresli od straha! A tek kako se plasimo ona dva opaka pojacanja kojima ni tuzni brat Danilo ne sme da kaze imena a lepo nam ih je na vreme najavio,da se spremimo - toliku paniku izazivaju...

Kum

pre 8 godina

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.
(Roto Kos, 05. maj 2015 16:58)

Sta ti decko pricas/radis??

Mi smo samo 2 godine od preko 15 (!!) dobili isto, a u ostalih 13 smo gledali kako se bahatite, otimate, i sladite nasom mukom. Jesi li ti prespavao sve ove godine, komentare ove spodobe na racun Zvezde, i raskrinkavanje njegovih lazi?? Pa sam je prosle godine priznao da je KKP dobio vise od Zvezde, nakon sto je mesecima tvrdio da dobijamo cak 15 puta vise. Kad su izneti dokazi, onda je javno na TV-u PRIZNAO da je lagao!! I ti njemu verujes???

A nas dug sigurno nije nastao upumpavanjem para, inteligencijo, jer da je para bilo, ne bi bilo dugova! Nama su nase uprave pokrale pare napumpavanjem ugovora, i ostali su dugovi, a kad bi znao prema kome, kako i zasto, onda bi razumeo zasto su pristali na 2,5%.

Secas se sezona u kojima smo pozajmljivali bandaze, jer ni za to nismo imali? Secas se tima od ukupno 400.000 dolara, dok je jedan vas igrac kostao vise? Secas se kako ste pritiskali savez da ponisti vazece ugovore nasih igraca, da bi mogli da ih uzmete?? Secas se trojki iz auta? Ne secas se, jel?? Ocigledno se ne secas i da nam je konto bio godinama zamrznut, inace ne bi lupetao ovde. A najvaznije je: niko nije kukao!!!

Dokle vise mislite da lazete? Mislite da su svi ludi, gluvi, glupi i zaboravni?? Polako, tek ce ti biti jasno koga podrzavas, i koje lazi gutas i siris.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Što ga više mrzite više ga volimo, da li vam je to jasno navijači malog kluba iz predgrađa? Saberite titule zamrznute CZ, privatne CZT i FMP i opet imate manje nego Dule sam. Znam, boli i znam da nije lako navijati, a ne znati za koga.

UJKA

pre 8 godina

Mali klub iz predgradja izbacio veliki klub, bivseg sampiona Evrope i jedinog sampiona Srbije, svaka cast i treba da slave danima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan p f c, 5. maj 2015 16:58)

Mi uvek slavimo kad god mizbacimo neki hrvatski klub,ove godine smo dva sto je veliki uspeh za nas mali klub iz predgadja

Miloš

pre 8 godina

Ja ne bih tu izjavu shvatio negativno, baš naprotiv. Partizan je neprikosnoveno vladao srpskom košarkom puno godina i time je veći uspeh Zvezde što je to uspela da prekine. Uzgred, bilo bi sjajno da su Zvezda i Partizan igrali finale i tako oba tima išla u EL - to bi mi, kao navijaču Zvezde bilo svakako mnogo draže nego da ide Cedevita, ali za to se trebalo izboriti...

Vratite klub vlasnicima iz Zagreba

pre 8 godina

Jel neko obavestio ovog trenera 32. Zagorske divizije da mu je divizija pred gasaenjem i da vodi racuna o sebi, da ne bi radio katanac i to ne onaj sa sifrom nego onaj sa buvljaka od 50 dinara sa obicnim kljucem.

Ne kapiram

pre 8 godina

Da, treba drzava da se pozabavi time kako je partizan za 13 sezona napravio 4 miliona duga, ali bi trebala da se pozabavi i time kako je "evropska zvezda" zmaga sagadina, zike pauka i gorana vesica za 4 godine napravila 16 miliona duga i kako je doslo do toga da 95% tog duga bude otpisano.

Svi pricaju kako je partizan unistavao zvezdu... Zvezdi za sve ove godine nikada racuni nisu bili zamrznuti preko leta i nikada joj nije bilo onemoguceno da dovodi igrace. Uvek je imala tim u avgustu..

Partizan vec dve sezone ne moze da se sakupi do nove godine, a i pre toga, sezonu je pocinjao sa klincima i povratnicima, a stranci su dovodjeni u oktobru i novembru... (roto kos - neroj zeleznika, 05. maj 2015 17:13)

Nemam obicaj da komentarisem budzete i finansijska stanja klubova. Ali citah negde da zvezda vraca 2 miliona godisnje za taj dug od 16 miliona, tako vec 4 god ako se ne varam. Kako je onda moguce da je 95% oprosteno, kada je zvezda do sada 50% vratila? Naravno, ukoliko je istina da vracaju toliko godisnje. Cinjenica je da ni ti ni ja, ni iko ovde ne zna koliki su budzeti klubova, zato mi je nenormalno raspravljati o tome. Zvezda donekle i kaze nesto o budzetu, dok se kod Partizana nista ne zna..

Nolan

pre 8 godina

Slavi sve. I novu Evroligu i prvu titulu ABA lige i vaše ispadanje jer ste sramnom igrom u Podgorici i još sramnijim potezima u polufinalnoj seriji pokušali na svoj način da izbacite Zvezdu.
Sve kategorije CZ su šampioni, klub je organizovan kako se samo poželeti može, rad na sve strane i ne sumnjam da će Zvezda u budućnosti biti sila u košarci.
Vaše vreme je prošlo(st).

onaj čije komentare ne objavljujete

pre 8 godina

Na portalima o svetskim zaverama kuka se, na konferencijama za štampu o besparici plače se, ali kad zatreba lova u zadnji čas ipak nađe se, dakle, ima se, može se.

dokzvezda

pre 8 godina

Kako me ovaj covek nervira... Dok je on u Srpskoj kosarci, nece biti mira. On je seme zla i jedini krivac napetih odnosa. Igraci partizana su dobri momci, osim pecarosa, i njima svaka cast.
RS navija za Zvezdu.

Zuki

pre 8 godina

Ma nema veze. Vazno je da narod zivi bolje. Evo vec od malo sutra...

Kada budemo shvatili da je uplitanje politicara u apsolutno sve pore drustvenog zivota pogubno po drustvo u celini, bice kasno. U Srbiji vise nista ne biva bez politicke volje. To je kraj jednog drustva. Mozda bolje i ne zasluzujemo.

Kum

pre 8 godina

Zasto ovo komentarisu Covicevci? Idite i slavite legendu svog kluba!
(kolee, 05. maj 2015 18:47)

Kad on prestane da prica o Zvezdi, prestace i Zvezdasi o njemu.

the_nuts

pre 8 godina

"...s druge strane, Zvezda je uz veliku pomoć države napravila kvalitetan tim, nije iznenađenje što smo ispali u polufinalu..." rece (lupi) covek i ostade ziv! Pa uz ciju ste pomoc vi godinama stvarali dobar (skup) tim...uz pomoc Milke Canic!? Sto 2007,8,9,10...kad ste nas drali (pre svega zbog kvaliteta,pusti sudije) nisi pricao eto imamo skuplji i bolji tim,nego su to bile magije i carolije!? Dosta!

Dr.Mr

pre 8 godina

Dušane slavimo sve i titulu ABA i kup Radivoja Koraca i pobede nad vama,i vase ispadanje,upadanje,titule u svim kategorijama... Ne znam sta ti nije jasno? SVE,SLAVIMO SVE !!!

najgrobar

pre 8 godina

(BokiGrobar, 5. maj 2015 14:52)
Šta ti pričaš, gde ti živiš?!
Klubovi odavno ne pripadaju navijačima, nego upravama koji su ih uzurpirali, i faktički prisvojili. Navijači (osim vođa "navijačkih grupa") nemaju NIKAKAV uticaj na rad klubova. Kako onda može da ode iz SVOG kluba. Pa on je tamo više nego predsednik, trener i vlasnik. On je tamo više i od Boga. Pomiri se s time i izađi iz iluzije o postojanju opšteg društvenog interesa.
Postoji samo lični interes pojedinca.
Ko zna koliko love je Dulu zarobljeno u klubu u vidu neisplaćenih plata, obećanih isplata kroz vezane ugovore Mačvanu i Pecarošu. A on sam je isključivi krivac za totalni finansijski raspad, zbog pogrešne selekcije (Miljenović, Gordić, Musli, Gagić, Šalić...) i pogrešne kupovine radi preprodaje igrača (Akonj, Dalo, Grk i ostali).
Trijumvirat samodržaca će sahraniti Partizan, a ne tamo neka CZTBGDIVAFMP.

ferdinand

pre 8 godina

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.
(Roto Kos, 05. maj 2015 16:58)

Ko si ti da odredjujes koliko je ko po zasluzi dobio? Kako je i ko mogao da osvoji bilo sta, ne mislim samo na CZV, od Partizana kome ie gurano i sakom i kapom? CZV i Partizan nikada nisu dobijali isto para od drzave, i to je cista laz. Uvek je Partizan dobijao vise, shodno rezultatima. Privatni sponzori su druga prica, tako da ne znam sto ih spominjes. Privatni sponzor ulaze u koga on misli da treba. Ne mozes ti kao Grobar, da se bunis i negodujes, ili obrnuto, sto npr ja, kao privatna firma sponzorisem CZV, kontas? To je stvar marketinga i menadzerstva. A od drzave ste uvek dobijali vise od svih klubova u SRJ, SCG, Srb, jer su uvek komunisti i deca komunista bili u vlasti, a Partizan je cista jugoslovenska, komunisticka tvorevina, i to je jedina istina.

Ja sa sela,a vi kako 'te?

pre 8 godina

Pita jedan igrac partizana jel zna neko gde radi deverika ?
(milos, 05. maj 2015 14:10)

To ne znam,ali znam da u Srbiji ne radi morska riba...:))

pegone

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu budite sportski covjek i cestitajte protivniku uspjesnu sezonu.
Ja navijam za Partizan i zao mi je zbog poraza ali priznajem da su komsije zasluzeno osvojili ABA ligu .

DedaMiloje

pre 8 godina

Da objavite sve komentare koje su poslali panteri iz Zeleznika cifra bi bila oko deset hiljada.
(nik sloter, 05. maj 2015 17:21)

Sloteru Niče naravno, velika armija navijača je to...

Pedja

pre 8 godina

Vujošević opet priča suštinu ali iskompleksirani navijači zvezde to ne razumeju... oni prodaju veru za večeru samo da na kratko ublaže bolove...

Srecko

pre 8 godina

Momci ajte se prvo dogovorite ! Kad je oko para drzava daje Zvezdi ! Telekom, Gasprom itd. Kad su titule u pitanju onda je FMP ... Ko igra Evroligu ? FMP ... Koga je drzava isfavoritila ? Zvezdu ! Dulo samo prica o Zvezdi, Tegi i narikace o FMP ! Pa dobro bre kakva ste to porodica ne zna se ni ko pije ni ko placa ... ne znate ni sta pricate ... Sve ovo ne umanjuje radost i slavlje Zvezdinih navijaca, nego nesta niste u vinklu a i zovete se Lani !

Napred Partizan

pre 8 godina

D U L E V U J O S E V I C ! ! !

Grobari su uvek uz tebe i uz Partizan.

Mi cemo uvek biti uz tebe
i ako ne budes opet prvak ti
u srcu nasem tuge ce biti
O Partizane oprosticemo ti.

Srecko

pre 8 godina

Ako je to istina da zvezda vraca 2 mil godisnje? Odakle onda 3 miliona budzet i 2 mil za vracanje duga, odakle 5 miliona evra godisnje?Hvala unapred
(Bley, 05. maj 2015 19:27). Ma ok je ... Nemoras se zahvaljivati ! 5 miliona nije budzet ... To nam ostaje kad isplatimo MW, Djenku, Blazica, Zibersa, Bobija, Kalinu, Mitrovica, Dangubica i Jovica ... Dejo Maestro nas kosta 800 000 i zasluzuje svaki evro ... Ali imamo i juniore, kadete, pionire itd. Nije koliko bi trebalo i koliko ekipa zasluzuje ali krpimo se nekako ! Kako ide kod vas ? p.s. Treba nam veci budzet jer dolazi Andersen iz Zalgirisa ...

Brando Gagić trener golmana fk Meteor

pre 8 godina

Frustrirane osobe (15 godina tuge i bola) slave pobedu drugog kluba (FMP) protiv kluba (Partizan) koji je ugasio njihov klub (C.zvezda)...

the end

ljapi

pre 8 godina

Čovek ulazi u istoriju sporta kao neko ko je zaslužan za nov nadimak navijača crvene zvezde, uz delije i g dobili smo pantere... Hvala ti Dule kralju ;D

Borky

pre 8 godina

@roto kos

Sto izmisljas da je 95% duga Zvezde otpisano kad Zvezda mora svake god. uplatiti 2mil. i tako vec 5god. Otpisani su dugovi od otprilike 5-6 mil. a i to su ljudi pokusali uzeti na prevaru pa kad su ih provalili onda su oprostili ( bivsi predsednik 4.5mil ).Naravno da drzava treba da istrazi i kk i fk zbog dugova al od toga nema nista jer ti ljudi jednostavno kazu mi smo bili neaposobni sto nas niste smjenili a ne mozes dokazati da su uzimali za sebe kao npr Klobucaru plata 130 000 eura u ugovoru a daje mu se 30 000.

basketaš

pre 8 godina

komentari na vesti o partizanu,tek što je vest izašla: grobari 0 - limenke 3.
jbt koliko kompleksa ste pokupili ovih silnih godina,strašno nešto...

milan p f c

pre 8 godina

Mali klub iz predgradja izbacio veliki klub, bivseg sampiona Evrope i jedinog sampiona Srbije, svaka cast i treba da slave danima...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Slavi sve. I novu Evroligu i prvu titulu ABA lige i vaše ispadanje jer ste sramnom igrom u Podgorici i još sramnijim potezima u polufinalnoj seriji pokušali na svoj način da izbacite Zvezdu.
Sve kategorije CZ su šampioni, klub je organizovan kako se samo poželeti može, rad na sve strane i ne sumnjam da će Zvezda u budućnosti biti sila u košarci.
Vaše vreme je prošlo(st).
(Nolan, 05. maj 2015 19:05)

Efempe ima tri titule ABA lige.
CZ se ne takmiči, evo već četvrtu godinu za redom.
Čestitam panteri.

roto kos - neroj zeleznika

pre 8 godina

(GM, 05. maj 2015 11:55)

Da, treba drzava da se pozabavi time kako je partizan za 13 sezona napravio 4 miliona duga, ali bi trebala da se pozabavi i time kako je "evropska zvezda" zmaga sagadina, zike pauka i gorana vesica za 4 godine napravila 16 miliona duga i kako je doslo do toga da 95% tog duga bude otpisano.

Svi pricaju kako je partizan unistavao zvezdu... Zvezdi za sve ove godine nikada racuni nisu bili zamrznuti preko leta i nikada joj nije bilo onemoguceno da dovodi igrace. Uvek je imala tim u avgustu..

Partizan vec dve sezone ne moze da se sakupi do nove godine, a i pre toga, sezonu je pocinjao sa klincima i povratnicima, a stranci su dovodjeni u oktobru i novembru...

GROBARI GAJDOBRA

pre 8 godina

Dule volimo te srcem svim..!!
Nikada nijedna vestacka tvorevina nije trajala dugo..
Mi smo kosarkaska institucija jedina u regionu od raspada Sfrj ,institucija stvorena od strane Duleta i njegovog rada sa mladim igracima.
Panteri rezite,grebite ali nikada u vas srce junaka !!
Dule legendo !!

Bley

pre 8 godina

Ako je to istina da zvezda vraca 2 mil godisnje? Odakle onda 3 miliona budzet i 2 mil za vracanje duga, odakle 5 miliona evra godisnje?
Hvala unapred

Roto Kos

pre 8 godina

Da li se ovaj "mag" zalagao da klubovi dobijaju pare po zaslugama??? Pa, sta jos nije jasno? Jasno je i njemu da je CZV bolja, tako da ne vidim cemu kukanje, osim da skrene paznju sa svoje krivice i odgovornosti. Ili je mozda "mag" promenio plocu, pa mozda sad treba da se daju pare klubovima na osnivu stare slave? Ko zna, u njegovoj glavi je i to moguce. DV je najobicniji oportunista.
(ferdinand, 5. maj 2015 13:23)

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Što ga više mrzite više ga volimo, da li vam je to jasno navijači malog kluba iz predgrađa? Saberite titule zamrznute CZ, privatne CZT i FMP i opet imate manje nego Dule sam. Znam, boli i znam da nije lako navijati, a ne znati za koga.

Pedja

pre 8 godina

Vujošević opet priča suštinu ali iskompleksirani navijači zvezde to ne razumeju... oni prodaju veru za večeru samo da na kratko ublaže bolove...

Tastatura grobarska fiskultura

pre 8 godina

Šta bi sa tvojim fizičkim napadom ? Po Zakonu bi trebalo da postoji osnov za krivično gonjenje. Izgleda da ti po tom pitanju Frankov režim odgovara?

Brando Gagić trener golmana fk Meteor

pre 8 godina

Frustrirane osobe (15 godina tuge i bola) slave pobedu drugog kluba (FMP) protiv kluba (Partizan) koji je ugasio njihov klub (C.zvezda)...

the end

Napred Partizan

pre 8 godina

D U L E V U J O S E V I C ! ! !

Grobari su uvek uz tebe i uz Partizan.

Mi cemo uvek biti uz tebe
i ako ne budes opet prvak ti
u srcu nasem tuge ce biti
O Partizane oprosticemo ti.

brian

pre 8 godina

Eto njega opet...
1) Nekolicina igraca Zvezde, Mitrovic, Kalina pa i trener Radonjic su izjavili da je velika steta su se sreli pre finala i tako onemogucili situaciju da SRB ima 2 predstavnika u EL.

2)to sto je nama kao navijacima jako drago sto smo vas posle dugo godina nadigrali i izbacili to je normalno isto kao sto bi se i grobari radovali da su nas izbacili.

3) ovo pozivanje na politicko unistavanje i svetu proslost mislim da ne pali vise ni kod najzagrizenijih navijaca partizana. Mozda kod Tegija.

ljapi

pre 8 godina

Čovek ulazi u istoriju sporta kao neko ko je zaslužan za nov nadimak navijača crvene zvezde, uz delije i g dobili smo pantere... Hvala ti Dule kralju ;D

basketaš

pre 8 godina

komentari na vesti o partizanu,tek što je vest izašla: grobari 0 - limenke 3.
jbt koliko kompleksa ste pokupili ovih silnih godina,strašno nešto...

GROBARI GAJDOBRA

pre 8 godina

Dule volimo te srcem svim..!!
Nikada nijedna vestacka tvorevina nije trajala dugo..
Mi smo kosarkaska institucija jedina u regionu od raspada Sfrj ,institucija stvorena od strane Duleta i njegovog rada sa mladim igracima.
Panteri rezite,grebite ali nikada u vas srce junaka !!
Dule legendo !!

hours of love

pre 8 godina

Podseticu vas sve da je ovaj covek na startu sezone se LICNO ZAHVALIO ALEKSANDRU VUCICU ZATO STO IM JE DAO NIS ZA SPONZORA i nazvao ga velikim vodjom.

Zuki

pre 8 godina

Ma nema veze. Vazno je da narod zivi bolje. Evo vec od malo sutra...

Kada budemo shvatili da je uplitanje politicara u apsolutno sve pore drustvenog zivota pogubno po drustvo u celini, bice kasno. U Srbiji vise nista ne biva bez politicke volje. To je kraj jednog drustva. Mozda bolje i ne zasluzujemo.

roto kos - neroj zeleznika

pre 8 godina

(GM, 05. maj 2015 11:55)

Da, treba drzava da se pozabavi time kako je partizan za 13 sezona napravio 4 miliona duga, ali bi trebala da se pozabavi i time kako je "evropska zvezda" zmaga sagadina, zike pauka i gorana vesica za 4 godine napravila 16 miliona duga i kako je doslo do toga da 95% tog duga bude otpisano.

Svi pricaju kako je partizan unistavao zvezdu... Zvezdi za sve ove godine nikada racuni nisu bili zamrznuti preko leta i nikada joj nije bilo onemoguceno da dovodi igrace. Uvek je imala tim u avgustu..

Partizan vec dve sezone ne moze da se sakupi do nove godine, a i pre toga, sezonu je pocinjao sa klincima i povratnicima, a stranci su dovodjeni u oktobru i novembru...

GM

pre 8 godina

Na niske ste grane spali.

Igrali ste 13 godina EL i dosli do tog nivoa da kao tako 'veliki' kukate, a onda za koji dinar molite navijace koji vam i uplate i daju neki doprinos, koji potom ode na komentarisanje sudija iz Hrvatske i Slovenije...

Kako vi radite, cime bi trebalo da se pozabavi drzava da neko koje imao samo prihode za 13 sezona napravi dug od 4 miliona evra eto tako, govori podatak preko kojeg su svi od medija do navijaca presli neverovatno olako, a to je da ste izjavili da je od 1.2 miliona evra od transfera Bogdana klubu pripalo samo 10 posto? To je teoretski nemoguce, jer da jeste tako radi se o rekordnom nezakonju!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 8 godina

Slavi sve. I novu Evroligu i prvu titulu ABA lige i vaše ispadanje jer ste sramnom igrom u Podgorici i još sramnijim potezima u polufinalnoj seriji pokušali na svoj način da izbacite Zvezdu.
Sve kategorije CZ su šampioni, klub je organizovan kako se samo poželeti može, rad na sve strane i ne sumnjam da će Zvezda u budućnosti biti sila u košarci.
Vaše vreme je prošlo(st).
(Nolan, 05. maj 2015 19:05)

Efempe ima tri titule ABA lige.
CZ se ne takmiči, evo već četvrtu godinu za redom.
Čestitam panteri.

Roto Kos

pre 8 godina

Da li se ovaj "mag" zalagao da klubovi dobijaju pare po zaslugama??? Pa, sta jos nije jasno? Jasno je i njemu da je CZV bolja, tako da ne vidim cemu kukanje, osim da skrene paznju sa svoje krivice i odgovornosti. Ili je mozda "mag" promenio plocu, pa mozda sad treba da se daju pare klubovima na osnivu stare slave? Ko zna, u njegovoj glavi je i to moguce. DV je najobicniji oportunista.
(ferdinand, 5. maj 2015 13:23)

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.

milan p f c

pre 8 godina

Mali klub iz predgradja izbacio veliki klub, bivseg sampiona Evrope i jedinog sampiona Srbije, svaka cast i treba da slave danima...

Vlada

pre 8 godina

Ljulja se brod vec dugo!Il ce kapetan da spasava glavu i svi se podave,ili da kapetana bace u more sto ih je doveo do ivih oluja i ostrih ivica i stena u nepoznatim vodama kojih nema na karti(citaj slike,muljanja,racunu,dovodjenja sumnjivih igraca,prodaja istih bez prikazanih svota novca)a mozda ih novi kapetan doveda do mirnih voda i lepih fjordova .Mozda !!

ferdinand

pre 8 godina

Da li se ovaj "mag" zalagao da klubovi dobijaju pare po zaslugama??? Pa, sta jos nije jasno? Jasno je i njemu da je CZV bolja, tako da ne vidim cemu kukanje, osim da skrene paznju sa svoje krivice i odgovornosti. Ili je mozda "mag" promenio plocu, pa mozda sad treba da se daju pare klubovima na osnivu stare slave? Ko zna, u njegovoj glavi je i to moguce. DV je najobicniji oportunista.

MilanPN

pre 8 godina

Govorio si da srpska košarka neće ništa izgubiti ako se KKCZ ugasi. Seirio si nad sudbinom Zvezde, a sada stiže ista ona mečka kod tebe što si joj se radovao dok je bila pred našim vratima. Kao drugo, gde su novci od uspeha i prodatih igrača u zadnjih 200-300 godina, kako voliš da se hvališ. I KKP i tebi želim uspešan oporavak.

Bley

pre 8 godina

Ako je to istina da zvezda vraca 2 mil godisnje? Odakle onda 3 miliona budzet i 2 mil za vracanje duga, odakle 5 miliona evra godisnje?
Hvala unapred

Prodigy

pre 8 godina

Imamo pravo da slavimo sta se nama cefne...mogu da zamislim kako bi nas prozivao da smo izgubili u polufinalu...presmesne su price o drzavi,imate nesposobnu upravu samo necete da priznate...u oba kluba su po jedna drzavna firma Telekom i NIS,ostalo je sve privatno.Normalno je da ce biti vise firmi u Zvezdi jer imamo najbolji marketing u ovom delu Evrope,za razliku od Partizana gde doticni covek tera sponzore svojim ponasanjem.Kad ste dobijali pare od drzave,pravdali ste se da imate rezultate,sto je i tacno,e sad Zvezda ima rezultate,tako da nemate prava da se ljutite.Prirodno je da dodje smena,ne mozete doveka biti prvi.

petronije

pre 8 godina

Slavimo Top 16, slavimo Kup Radivoja Koraća, slavimo osvojenu ABA ligu, ponovni plasman u Evroligu i titule u svim mlađim kategorijama. A šta vi slavite? Da, vi ništa ne slavite, vi samo pucate od zavisti.

dundjer

pre 8 godina

ja slavim eliminaciju tebe , jer ne mogu da te gledam vise , a sto je najbolje , sad ces sve manje i manje imati prostora u medijima , da iznosis svoje neke gluposti na racun svih ostalih , osim na sebe .

MI6

pre 8 godina

Zvezda slavi velike uspehe svih kosarkasa, u svim uzrastima. Kome smeta neka cuti, trenira i ostavi trenutne sampione da uzivaju u zasluzenom uspehu.

Illmatic '94

pre 8 godina

Па кад си такав стручњак зашто онда не 'направиш' играче као што си то радио претходних година? Или је можда та иста држава помагала теби?

samo za Tegija.C Zvezda Dominacija

pre 8 godina

Čovek ulazi u istoriju sporta kao neko ko je zaslužan za nov nadimak navijača crvene zvezde, uz delije i g dobili smo pantere... Hvala ti Dule kralju ;D
(ljapi, 5. maj 2015 12:10)

Ma zahvalite čoveku što igrate i taj Cipiripić

Miloš

pre 8 godina

Ja ne bih tu izjavu shvatio negativno, baš naprotiv. Partizan je neprikosnoveno vladao srpskom košarkom puno godina i time je veći uspeh Zvezde što je to uspela da prekine. Uzgred, bilo bi sjajno da su Zvezda i Partizan igrali finale i tako oba tima išla u EL - to bi mi, kao navijaču Zvezde bilo svakako mnogo draže nego da ide Cedevita, ali za to se trebalo izboriti...

ja

pre 8 godina

Slavimo sve 3 stvar i to ovim redom: plasman u Evroligu, osvajanje trofeja ABA lige i izbacivanje Partizana iz polufinala i Evrolige.
Nedavno smo slavili i osvajanje trofeja u Kupu a slavicemo jos 2 stvari uskoro:
osvajanje domaceg trofeja i to pobedim nad Dulovim pulenima.

Sole

pre 8 godina

Panteri vi ne mrzite DV ,vi ga se bojite. Otud toliko komentara.
(Dusan, 5. maj 2015 12:07)

Grobari , vi ne mrzite Crvenu zvezdu , vi je se bojite. Otud brdo vaših komentara na svakoj vesti vezanoj za Crvenu zvezdu.

Neša

pre 8 godina

Dule - KALIMERO. Za mlađe koji nisu čuli ko je Kalimero nek pitaju starije. Partizanu će ovako biti sve dok se KALIMERO bude mešao u politiku.

Ja sa sela,a vi kako 'te?

pre 8 godina

Pita jedan igrac partizana jel zna neko gde radi deverika ?
(milos, 05. maj 2015 14:10)

To ne znam,ali znam da u Srbiji ne radi morska riba...:))

Gabrijel Omar

pre 8 godina

Neko dole napisa da se mi Dula plasimo...ma,naravno da se plasimo, pa videlo se u polufinalu koliko su se Kalina & co tresli od straha! A tek kako se plasimo ona dva opaka pojacanja kojima ni tuzni brat Danilo ne sme da kaze imena a lepo nam ih je na vreme najavio,da se spremimo - toliku paniku izazivaju...

Pobeda pravde

pre 8 godina

1. Od države Zvezda ove godine dobija 700.000 od Telekoma, partizan 900.000 od NIS-a. Iako Zvezda igra Evroligu a partizan ne država je dala više partizanu. Prošle godine partizan: NIS 900.000, Telekom 700.000, Komercijalna 400.000, Dunav 250.000. Ukupno 2.250.000. Zvezda: Telekom 700.000, Komercijalna 200.000. Ukupno 900.000. Toliko o državnoj pomoći.
2. Prošle godine je Todorić slavio zajedno sa upravom Cibone u kafani ispadanje Zvezde iako je imao utakmicu isto veče. Poznate su i izjave vujoševića u vreme dok se gasila Zvezda kao i komentari grobara da im je to najsrećniji dan u životu. Toliko o tome ko slavi nesreću.
3. Kada kaže da je zabranjeno navijati za partizan da li tu misli na Tadića koji sa šalom dolazi na utakmice partizana, peva navijačke pesme i pije šampanjac, na Dačića koji je deset godina vodio klub, na Dodika koji je po rečima Danilovića doneo toliko para da ne mora više da brine o finansijama, na Vučića koji je "veliki državnik jer je doneo sponzore partizanu" ili možda na predsednika države koji kaže da je zakleti grobar?
4. Kaznu koju je partizan dobio od KLS je dobila i Zvezda i platila bez reči. Toliko o tome da li neki klub stoji iza kazne.

Nolan

pre 8 godina

Slavi sve. I novu Evroligu i prvu titulu ABA lige i vaše ispadanje jer ste sramnom igrom u Podgorici i još sramnijim potezima u polufinalnoj seriji pokušali na svoj način da izbacite Zvezdu.
Sve kategorije CZ su šampioni, klub je organizovan kako se samo poželeti može, rad na sve strane i ne sumnjam da će Zvezda u budućnosti biti sila u košarci.
Vaše vreme je prošlo(st).

lošmi

pre 8 godina

Slavi se ulazak u Evroligu, boli me uvo za Partizan.
A Dusko treba da se zapita da li njegovim godinama prilici da prica kako se sudije igraju sa svojim zivotima, ili da aludira na Zvezdu kao na "zlo koje ce proci", pre nego sto bilo sta kaze. Licemerno je.

Kum

pre 8 godina

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.
(Roto Kos, 05. maj 2015 16:58)

Sta ti decko pricas/radis??

Mi smo samo 2 godine od preko 15 (!!) dobili isto, a u ostalih 13 smo gledali kako se bahatite, otimate, i sladite nasom mukom. Jesi li ti prespavao sve ove godine, komentare ove spodobe na racun Zvezde, i raskrinkavanje njegovih lazi?? Pa sam je prosle godine priznao da je KKP dobio vise od Zvezde, nakon sto je mesecima tvrdio da dobijamo cak 15 puta vise. Kad su izneti dokazi, onda je javno na TV-u PRIZNAO da je lagao!! I ti njemu verujes???

A nas dug sigurno nije nastao upumpavanjem para, inteligencijo, jer da je para bilo, ne bi bilo dugova! Nama su nase uprave pokrale pare napumpavanjem ugovora, i ostali su dugovi, a kad bi znao prema kome, kako i zasto, onda bi razumeo zasto su pristali na 2,5%.

Secas se sezona u kojima smo pozajmljivali bandaze, jer ni za to nismo imali? Secas se tima od ukupno 400.000 dolara, dok je jedan vas igrac kostao vise? Secas se kako ste pritiskali savez da ponisti vazece ugovore nasih igraca, da bi mogli da ih uzmete?? Secas se trojki iz auta? Ne secas se, jel?? Ocigledno se ne secas i da nam je konto bio godinama zamrznut, inace ne bi lupetao ovde. A najvaznije je: niko nije kukao!!!

Dokle vise mislite da lazete? Mislite da su svi ludi, gluvi, glupi i zaboravni?? Polako, tek ce ti biti jasno koga podrzavas, i koje lazi gutas i siris.

Vratite klub vlasnicima iz Zagreba

pre 8 godina

Jel neko obavestio ovog trenera 32. Zagorske divizije da mu je divizija pred gasaenjem i da vodi racuna o sebi, da ne bi radio katanac i to ne onaj sa sifrom nego onaj sa buvljaka od 50 dinara sa obicnim kljucem.

Ne kapiram

pre 8 godina

Da, treba drzava da se pozabavi time kako je partizan za 13 sezona napravio 4 miliona duga, ali bi trebala da se pozabavi i time kako je "evropska zvezda" zmaga sagadina, zike pauka i gorana vesica za 4 godine napravila 16 miliona duga i kako je doslo do toga da 95% tog duga bude otpisano.

Svi pricaju kako je partizan unistavao zvezdu... Zvezdi za sve ove godine nikada racuni nisu bili zamrznuti preko leta i nikada joj nije bilo onemoguceno da dovodi igrace. Uvek je imala tim u avgustu..

Partizan vec dve sezone ne moze da se sakupi do nove godine, a i pre toga, sezonu je pocinjao sa klincima i povratnicima, a stranci su dovodjeni u oktobru i novembru... (roto kos - neroj zeleznika, 05. maj 2015 17:13)

Nemam obicaj da komentarisem budzete i finansijska stanja klubova. Ali citah negde da zvezda vraca 2 miliona godisnje za taj dug od 16 miliona, tako vec 4 god ako se ne varam. Kako je onda moguce da je 95% oprosteno, kada je zvezda do sada 50% vratila? Naravno, ukoliko je istina da vracaju toliko godisnje. Cinjenica je da ni ti ni ja, ni iko ovde ne zna koliki su budzeti klubova, zato mi je nenormalno raspravljati o tome. Zvezda donekle i kaze nesto o budzetu, dok se kod Partizana nista ne zna..

dokzvezda

pre 8 godina

Kako me ovaj covek nervira... Dok je on u Srpskoj kosarci, nece biti mira. On je seme zla i jedini krivac napetih odnosa. Igraci partizana su dobri momci, osim pecarosa, i njima svaka cast.
RS navija za Zvezdu.

UJKA

pre 8 godina

Mali klub iz predgradja izbacio veliki klub, bivseg sampiona Evrope i jedinog sampiona Srbije, svaka cast i treba da slave danima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milan p f c, 5. maj 2015 16:58)

Mi uvek slavimo kad god mizbacimo neki hrvatski klub,ove godine smo dva sto je veliki uspeh za nas mali klub iz predgadja

onaj čije komentare ne objavljujete

pre 8 godina

Na portalima o svetskim zaverama kuka se, na konferencijama za štampu o besparici plače se, ali kad zatreba lova u zadnji čas ipak nađe se, dakle, ima se, može se.

Srecko

pre 8 godina

Ako je to istina da zvezda vraca 2 mil godisnje? Odakle onda 3 miliona budzet i 2 mil za vracanje duga, odakle 5 miliona evra godisnje?Hvala unapred
(Bley, 05. maj 2015 19:27). Ma ok je ... Nemoras se zahvaljivati ! 5 miliona nije budzet ... To nam ostaje kad isplatimo MW, Djenku, Blazica, Zibersa, Bobija, Kalinu, Mitrovica, Dangubica i Jovica ... Dejo Maestro nas kosta 800 000 i zasluzuje svaki evro ... Ali imamo i juniore, kadete, pionire itd. Nije koliko bi trebalo i koliko ekipa zasluzuje ali krpimo se nekako ! Kako ide kod vas ? p.s. Treba nam veci budzet jer dolazi Andersen iz Zalgirisa ...

pegone

pre 8 godina

Gospodine Vujosevicu budite sportski covjek i cestitajte protivniku uspjesnu sezonu.
Ja navijam za Partizan i zao mi je zbog poraza ali priznajem da su komsije zasluzeno osvojili ABA ligu .

Kum

pre 8 godina

Zasto ovo komentarisu Covicevci? Idite i slavite legendu svog kluba!
(kolee, 05. maj 2015 18:47)

Kad on prestane da prica o Zvezdi, prestace i Zvezdasi o njemu.

DedaMiloje

pre 8 godina

Da objavite sve komentare koje su poslali panteri iz Zeleznika cifra bi bila oko deset hiljada.
(nik sloter, 05. maj 2015 17:21)

Sloteru Niče naravno, velika armija navijača je to...

najgrobar

pre 8 godina

(BokiGrobar, 5. maj 2015 14:52)
Šta ti pričaš, gde ti živiš?!
Klubovi odavno ne pripadaju navijačima, nego upravama koji su ih uzurpirali, i faktički prisvojili. Navijači (osim vođa "navijačkih grupa") nemaju NIKAKAV uticaj na rad klubova. Kako onda može da ode iz SVOG kluba. Pa on je tamo više nego predsednik, trener i vlasnik. On je tamo više i od Boga. Pomiri se s time i izađi iz iluzije o postojanju opšteg društvenog interesa.
Postoji samo lični interes pojedinca.
Ko zna koliko love je Dulu zarobljeno u klubu u vidu neisplaćenih plata, obećanih isplata kroz vezane ugovore Mačvanu i Pecarošu. A on sam je isključivi krivac za totalni finansijski raspad, zbog pogrešne selekcije (Miljenović, Gordić, Musli, Gagić, Šalić...) i pogrešne kupovine radi preprodaje igrača (Akonj, Dalo, Grk i ostali).
Trijumvirat samodržaca će sahraniti Partizan, a ne tamo neka CZTBGDIVAFMP.

ferdinand

pre 8 godina

Dok su se delile po zaslugama nigde vas nije bilo iako ste dobijali i vise nego sto ste zasluzivali. Nista ne osvojiste 15 godina i duze a isto para ste dobijali od sponzora i drzave. Pa kad ste konacno shvatili da ne umete u jednakim uslovima onda udri sankcijama po Partizanu.
No sjahace i ova vlast pa cete opet biti gde vam je mesto.
(Roto Kos, 05. maj 2015 16:58)

Ko si ti da odredjujes koliko je ko po zasluzi dobio? Kako je i ko mogao da osvoji bilo sta, ne mislim samo na CZV, od Partizana kome ie gurano i sakom i kapom? CZV i Partizan nikada nisu dobijali isto para od drzave, i to je cista laz. Uvek je Partizan dobijao vise, shodno rezultatima. Privatni sponzori su druga prica, tako da ne znam sto ih spominjes. Privatni sponzor ulaze u koga on misli da treba. Ne mozes ti kao Grobar, da se bunis i negodujes, ili obrnuto, sto npr ja, kao privatna firma sponzorisem CZV, kontas? To je stvar marketinga i menadzerstva. A od drzave ste uvek dobijali vise od svih klubova u SRJ, SCG, Srb, jer su uvek komunisti i deca komunista bili u vlasti, a Partizan je cista jugoslovenska, komunisticka tvorevina, i to je jedina istina.

Dr.Mr

pre 8 godina

Dušane slavimo sve i titulu ABA i kup Radivoja Koraca i pobede nad vama,i vase ispadanje,upadanje,titule u svim kategorijama... Ne znam sta ti nije jasno? SVE,SLAVIMO SVE !!!

the_nuts

pre 8 godina

"...s druge strane, Zvezda je uz veliku pomoć države napravila kvalitetan tim, nije iznenađenje što smo ispali u polufinalu..." rece (lupi) covek i ostade ziv! Pa uz ciju ste pomoc vi godinama stvarali dobar (skup) tim...uz pomoc Milke Canic!? Sto 2007,8,9,10...kad ste nas drali (pre svega zbog kvaliteta,pusti sudije) nisi pricao eto imamo skuplji i bolji tim,nego su to bile magije i carolije!? Dosta!

Srecko

pre 8 godina

Momci ajte se prvo dogovorite ! Kad je oko para drzava daje Zvezdi ! Telekom, Gasprom itd. Kad su titule u pitanju onda je FMP ... Ko igra Evroligu ? FMP ... Koga je drzava isfavoritila ? Zvezdu ! Dulo samo prica o Zvezdi, Tegi i narikace o FMP ! Pa dobro bre kakva ste to porodica ne zna se ni ko pije ni ko placa ... ne znate ni sta pricate ... Sve ovo ne umanjuje radost i slavlje Zvezdinih navijaca, nego nesta niste u vinklu a i zovete se Lani !

Borky

pre 8 godina

@roto kos

Sto izmisljas da je 95% duga Zvezde otpisano kad Zvezda mora svake god. uplatiti 2mil. i tako vec 5god. Otpisani su dugovi od otprilike 5-6 mil. a i to su ljudi pokusali uzeti na prevaru pa kad su ih provalili onda su oprostili ( bivsi predsednik 4.5mil ).Naravno da drzava treba da istrazi i kk i fk zbog dugova al od toga nema nista jer ti ljudi jednostavno kazu mi smo bili neaposobni sto nas niste smjenili a ne mozes dokazati da su uzimali za sebe kao npr Klobucaru plata 130 000 eura u ugovoru a daje mu se 30 000.