Utorak, 05.05.2015.

07:58

Rouz kao nekad, srušio Kavse

Predvođeni Derikom Rouzom Čikago Bulsi savladali su Klivlend Kavalirse 99:92 u gostima i poveli u polufinalu Istoka, NBA plej-ofa.

Izvor: AK

Rouz kao nekad, srušio Kavse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Moldovan

pre 8 godina

Hjuston je blato od ekipe.Gde Howard i Smith mogu igrati ozbiljnu kosarku.Mada ni Harden nikako da se dokaze u pley-offu.Prosle godine je bio katastrofalan protiv Portlanda.
Lebron i Irving mora da ubace po 35p da bi dobili.Tesko ce biti protiv Chicaga jer nema ko da parira Gasolu.

Ss

pre 8 godina

Utakmicu je prelomio paul gasol 3 cetvrtina pri rezultatu 53-53 paul nije promasio sut s distance i na njegovim krilima prave 10-0 ,sto se na kraju ispostavilo nedostizno,deric jos malo pa ko stari ,samo naprijed bulls

R2D2

pre 8 godina

"Nema opravdanja", rekao je trener Dejvid Blad, dok Džejms nije ni ponudio neko, "Jednostavno moramo da budemo bolji. Večeras nismo bili dovoljno dobri".

Sta je pisac hteo da kaze? :)

hawkeye

pre 8 godina

Ide ova serija u 7 utakmica,eto Džejmsu izazov da pokaže od kakvog je materijala napravljen,mora da digne poene na 30+ i da rešava ključne momente utakmica,ne da prepušta to Irvingu nego da uzme stvar u svoje ruke,ako je taj.

Beleg

pre 8 godina

Ali kakva igra Gasola, skoro bez promašaja sa distance, neverovatno. Jeste Španac, ali za košarkaško umeće mu se mora skinuti kapa.

Jezekilj

pre 8 godina

Molio bih ove LeBron-hejtere koji nekako odjednom postaju veliki fanovi bilo kog tima protiv kojeg on igra, da se sami jave i javno izvine kad Konjanici utabaju Čikaške Krave na kraju ove serije. Jer kao što reče Muhamed Ali u jednoj od najgenijalnijih rečenica ikada izgovorenih:"I AKO sanjaš da si me pobijedio, kad se probudiš MORAŠ da mi se izvineš." Go Cavs!

Bulls nation

pre 8 godina

kao sto sam i pomenuo, samo ako Rose i bar jos jedan igrac bude bio extra raspolozen, Cikago moze da se nada necemu. U suprotnom, moze ovo Irving i LeBrick da dobiju, jer Su Bulls-i nekonstantni cele sezone...i budimo realno, svi ih mi volimo i ova pobeda je jako velika, ali je tek prva utakmica...mnogo jos ima da se igra.
Znaci Bikovima sto su igrali 6 utakmica, dok su Konjanici odmarali nedelju dana...
Go Bulls!!!

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

Gde ste sad ljubitelji lika i dela LeBricka
(Scottie Pippen, 05. maj 2015 11:51)

Da ironija bude veca, skoti pipen je veliki ljubitelj lika i dela Lebrona..

nyk

pre 8 godina

Veliki smarac ovaj Jeremija, ok lozis se na Lebrona, skapirali su svi, idi ljubi njegovu sliku, batali nas ovde....
ps. Mrtva trka si sa onim Brondby likom

ravik

pre 8 godina

Utakmicu je prelomila prva cetvrtina i sutiranje trojki Cikaga bez promasaja,Klivlendu je trebao bar Smit da pogodi neki sut sa distance,Lebron je odigrao ocajnu partiju i direktni je krivac za poraz jer je upropastio svaki napad kad su trebali da izjednace.Klivlend je sa zdravom ekipom mogao da bude konkurent za titulu,mislim da sad imaju skromne sanse cak i za prolaz u ovom dvomecu,a i Cikago mi deluje nekako neubedljivo tako da se moze cak desiti da Vasington ode u veliko finale

Mikii

pre 8 godina

Zanimljivo, niko u komentaru da pored Rouza spomene briljantnog Gasola. Lik je kosarkaski genije. Nece ovo biti tako laka serija, ali ocekujem prolaz Cikaga.

dls

pre 8 godina

Nije iznenadjenje. U ovom sastavu Klivlend je slabija ekipa od Cikaga. Videcemo kako ce biti j.r. smitom, ali mislim da je Cikago opet bolji.

Onokao..

pre 8 godina

A to sto je Rose posten covek i radi svoj posao predano sto se vidi na njemu, terenu i po izjavi koju je dao? To Srbi ne cene. E pa nije on veliki Srbin i humanitarac i kraljina Milicic da kao svaki veliki srpski luzer zaprca flasu piva u grkljan i urlikne par puta ime teritorije na kojoj su mu zenke i gde se razmnozava.
(Milos von Cobilic, 5. maj 2015 09:27)

Au momčino, ko je tebi rušio sneška? Čoveče, košarka, NBA, 2 vrhunska kluba, a ti pišeš komentar koji više govori o tebi nego o ovima o kojima pišeš...

Jezekilj

pre 8 godina

Kako se samo zalijeću ovdje neki! Poslije prve utakmice odjednom svi sve znaju. Polako braćo. Ako ste realni priznaćete sami sebi da ste prethodnih bar 5 godina griješili iznoseći tako paušalne izjave što se tiče tima u kojem igra LeBron. Zavalite se u vaše komotne ležajeve i gledajte kako košarkaški bog po ko zna koji put preokreće stvari u svoju korist. Voli vas Jezekilj. Go Cavs!

petarczv

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 05. maj 2015 08:37)

Samo zbog ovakvih komentara mi je najvise zao sto spursi nisu prosli dalje pa da necitam vise ovakve gluposti...Mada jeremko bi i dalje komentarisao u to sam siguran,jer iz njega izbija neki teski komplex. Ej nije klivlend ostecen nego lebron jer su sudija samo njega sikanirale. On covek da trojku oni mu je ponistebi tako nekoliko puta...pa onda zakuca a oni kazu neracuna se...svi mi pisemo ovo ili ono razlikuju se misljenja ali ovo je bolest...

Kol

pre 8 godina

Neopisivo mi je drago zbog Rouza decko je imao toliko muke nego drugi bi vec odavno digao ruke od kosarke ali on se i dalje vraca svaka mu cast, ipak mislim da ovo Klivlend dobija ne moze Lebron uvek da odigra lose ali bice dobra serija!

See Red

pre 8 godina

Potpuno zasluzena pobjeda Bullsa. Vodili su od samog pocetka, bio je X samo u jednom trenutku. Losa igra Lebrona, ali to je rezultat sjajne odbrane Butlera, koji je igrao skoro 43 min, vidjecemo da li ce moci u kontinuitetu da radi tako dobar posao.Rose i Irving su dva monstruma, MONSTRUMA. Sjajna kosarka, ali kao sto sam i prije vec rekao, centarska linija Bullsa i , kao sto je sinoc dokazano, klupa - su glavni aduti Chicaga. Go Bulls! Ima jos da se igra, samo da se niko ne povrijedi, da i dalje uzivamo u sjajnoj kosarci.

oranje expert

pre 8 godina

ljudi sta se palite tek je prva tekma ima jos da lebron nije podbacio bilo bi ovo 1- 0 za klivlend ako love nije tu sta oni trebaju da se predaju? igra se nema tu sta.

Kinez

pre 8 godina

a hejterima lebrona ovo leglo kao lek na ranu. Jedva docekase jedan poraz Klivlenda. Svejedno Klivlend ovde prolazi. Lebron je imao lose vece i to mu se nece ponoviti u narednim mecevima, u trecoj utakmici se vraca Smith koji je totalno lud igrac, a i uopsteno ceo tim Klivlenda ce odigrati bolje od ovog jer su imali poprilicno lose sutersko vece dok je sa druge strane Čikao pruzio svoj maksimum i bolje od ovoga ne mogu. Kako god da bude, prosao Klivlend(čitaj Lebron) ili ne King ce i dalje zaradjivati 50 milki godisnje a vi hejteri mozete samo da se nadate da dobijete posao i platu na vreme(ukoliko ste zaposleni).

JeRemija

pre 8 godina

@Milos von Cobilic
Komentar ti je izuzetno nekorektan. Ako je taj Milicic koji je brdo svojih para, iz humanitarnih razloga, izdvojio za lečenje teško bolesne dece luzer, voleo bih da znam ko po tvom kriterijumu nije luzer. Još u sve to mešaš Srbiju? Darkove pare su poštene zaradjene i on radi sa njima šta hoće, pa eto i pije pivo mož' misliti greha?!
PS. vidim da se u komentarima ponovo javlja moj alter ego, koji ne sme da se potpiše, ostavljajući nebuloza komentar. Ako, samo napred:)

sudije nisu krive

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 5. maj 2015 08:37)

Nisi u pravu! Sva zakucavanja su opravdano ponistena jer je bio u ofsajdu, cak i ono kad je zakucao sa svoje polovine (kao Jordan u Space Jam-u), jer za razliku od Lige sampiona, u kosarci ne vazi pravilo da nema ofsajda na svojoj polovini (videti primer Toresa protiv Barse). A sto se tice trojki, pravila NBA jasno kazu da je igracima sa znojnicama i tetovazama zabranjeno da sutiraju van linije 7.24m i da se svaki takav kos ponistava, a istovremeno udara cvrga onima koji namerno pisu lazi na portalu B92.

Milos von Cobilic

pre 8 godina

A to sto je Rose posten covek i radi svoj posao predano sto se vidi na njemu, terenu i po izjavi koju je dao? To Srbi ne cene. E pa nije on veliki Srbin i humanitarac i kraljina Milicic da kao svaki veliki srpski luzer zaprca flasu piva u grkljan i urlikne par puta ime teritorije na kojoj su mu zenke i gde se razmnozava.

Macak

pre 8 godina

Bogami, ako LeBron hoce jos koji prsten morace da ponovo zove Vejda, Bosa, Alena, Medzika, Obamu, Klintona i Paju Patka. Sam, ne moze...pogotovo protiv Rouza.
Ipak, sve mi se cini da ce Makabi da dobije novog trenera sledece sezone!

scholes

pre 8 godina

Sad poludi Deriče! Šteta sto ne igraju Love i JR ali mislim da bi i u tom slučaju izgubili... LeBron mora mnogo bolje ofanzivno (previše izgubljenih lopti sinoć) ako misle da dobiju neku, ne može se očekivati od Mozgova da povuče. Irving je bio odličan.

nikola

pre 8 godina

bice jako tesko za klivlend bez kevina ovu seriju cak mislim mozda i nemoguce, da bi klivlend prosao moraju lebron i kajri da daju svaku 25+ poena a lebron minimum double double

Nataeos

pre 8 godina

Drago mi je za Rouza!! Samo da nastavi i da vise nema povreda! Inace, odlicna utakmica, Kavsi bez Lava ce imati problema, ali i poredtoga bice ovo sjajna serija. Po meni ovo je finale istoka, ko dobije ide u veliko finale.. Ne vidim Atlantu ili Vasington kao pobednika protiv jedne od ove dve ekipe, mada plejof je i ima jos dosta da se igra..pa svasta moze da bude

Neznalica

pre 8 godina

Kao što sam i predvideo pred početak serije. Ako se bude igralo manje od 6 utakmica pobednik će biti Čikago. Ipak, ovo je tek početak. Tek će biti preokreta.

Djenka

pre 8 godina

Prvi put sam pogledao Lebrona i druzinu,mogu vam reci da im je roster bas potanak. Nema tu solidnih igraca,posle povrede Kevina Lava i J.R Smita nisam siguran da mogu da pobede 4x Cikago. Cikago rosterom i igrom mnogo lici na San Antonio od prosle godine,predvidjam finale Cikago-Golden stejt.

les miserables

pre 8 godina

Losa igra Cavaliers-a, videlo se od pocetka. Dugo im je trebalo da nadju riram, a i Bulls-i su bili maksimalno motivisani i srecne ruke od pocetka. Ieving i Rose su toliko dobri ofanzivno, kad krenu na ulaz, da ih je prosto nemoguce cuvati. Ne zna se ko je bolji. Rose podsetio na stare dane, ali prwvise los procenat suta je imao. LeBron nije imao svoje vece, a opet je bio na korak od tripl-dabla. Da su njegovi saigraci bili bar malo precizni, pitanje je sta bi bilo. Klupa Cavaliers-a dosta tanka, dosta nedostaju Love i J.R.
Rekao bih da ce u sledecoj trijumfovati Cleveland, jer pojedini igraci ne mogu gore od ovog.
Da, zaboravih da spomenem odlicne igre Gasola i Shamperta. Mislim da je Iman jedini koji bi mogao da u potpunosti zaustavi Rouza, kao sto je to radio u Niksima.
Pozdrav svim ljubiteljima najbolje kosarke iz Aleksinca!

Mr F

pre 8 godina

Bulls-i izgledaju odlicno i moj su pik za prvaka istoka. Nadam se finalu protiv GSW, sadasnji protvi bivseg MVP-ja. Danasnji NBA je liga plejmejkera tako da bi Rose vs Curry bilo savrseno za veliko finale.

anti - reklamozder

pre 8 godina

realan rezultat serije ce biti 4-2 za Cikago,mozda i ubedljivije.. Klivlend ,bez Love-a) ima 2 igraca za ovaj nivo (mozda i JR Smith ali ne ove sezone sigurno,sto zbog suspenzije sto zbog kompletne podredjenosti timu sto igracu njegovih navika ne odgovara) a protiv timske igre bulsa to ne pali..inace , verovatno jedna od najboljih tj najneizvesnijih plejof zavrsnica, gde bi verovatno svi voleli da GSW trijumfuje ako ni zbog cega drugog ,ono zbog nacina kako igraju ....

arpabaro

pre 8 godina

Na Kliperse sam tipovao, Cikago me je iznenadio.Nisam gledao ali koliko vidim iz statistike Lebron ocajan.Ipak tipujem na prolaz Klivlenda.

vpavlovic

pre 8 godina

treba istaci i Danlivija, kao i Bruksa i Hajnriha koji su pogadjali trojke kad god su se Kavsi problizili ili izjednacili... Fali Mirotic, ne znam kad ce poceti da igra (sinoc samo 3 min), ali i dalje mislim da ce biti 4:2 za Cigako, pre svega zbog prednosti u reketu i tandema Gasol-Noa koji kupi bas dosta lopti...
Go Bulls!!

JeRemija

pre 8 godina

Što reče dobri stari Jezekilj, Finale će biti Klivlend- Klipersi. U toj seriji su Klipersi favoriti i neće mi biti žao da oni osvoje titulu, najviše zbog Pola. Čikago je noćas sve živo ubacivao, kada je i Rouz počeo da pogadja sa distance odmah mi je sve jasno. Lebron mora mnogo više da zapne, ali dajem Bulsima još max jednu pobedu...

josif

pre 8 godina

Bulsi su maksimalno iskoristili odsustvo Lava i Smita i poveli u seriji apsolutno zasluzeno jer su tokom vecine meca kontrolisali i igru i rezultata.Prednost od 1:0 nije velika,serija ce potrajati ali ipak je sada pritisak na Kavse i ako povreda ruke D-Rosea nije ozbiljna Bulsi su favoriti.Pozz.MKD

Chuck Norris

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 5. maj 2015 08:37)

Pa ponisteno je jer je dirao loptu rukom. Kod nas se to kaze "enac" ;-)

les miserables

pre 8 godina

Losa igra Cavaliers-a, videlo se od pocetka. Dugo im je trebalo da nadju riram, a i Bulls-i su bili maksimalno motivisani i srecne ruke od pocetka. Ieving i Rose su toliko dobri ofanzivno, kad krenu na ulaz, da ih je prosto nemoguce cuvati. Ne zna se ko je bolji. Rose podsetio na stare dane, ali prwvise los procenat suta je imao. LeBron nije imao svoje vece, a opet je bio na korak od tripl-dabla. Da su njegovi saigraci bili bar malo precizni, pitanje je sta bi bilo. Klupa Cavaliers-a dosta tanka, dosta nedostaju Love i J.R.
Rekao bih da ce u sledecoj trijumfovati Cleveland, jer pojedini igraci ne mogu gore od ovog.
Da, zaboravih da spomenem odlicne igre Gasola i Shamperta. Mislim da je Iman jedini koji bi mogao da u potpunosti zaustavi Rouza, kao sto je to radio u Niksima.
Pozdrav svim ljubiteljima najbolje kosarke iz Aleksinca!

vpavlovic

pre 8 godina

treba istaci i Danlivija, kao i Bruksa i Hajnriha koji su pogadjali trojke kad god su se Kavsi problizili ili izjednacili... Fali Mirotic, ne znam kad ce poceti da igra (sinoc samo 3 min), ali i dalje mislim da ce biti 4:2 za Cigako, pre svega zbog prednosti u reketu i tandema Gasol-Noa koji kupi bas dosta lopti...
Go Bulls!!

Mr F

pre 8 godina

Bulls-i izgledaju odlicno i moj su pik za prvaka istoka. Nadam se finalu protiv GSW, sadasnji protvi bivseg MVP-ja. Danasnji NBA je liga plejmejkera tako da bi Rose vs Curry bilo savrseno za veliko finale.

Milos von Cobilic

pre 8 godina

A to sto je Rose posten covek i radi svoj posao predano sto se vidi na njemu, terenu i po izjavi koju je dao? To Srbi ne cene. E pa nije on veliki Srbin i humanitarac i kraljina Milicic da kao svaki veliki srpski luzer zaprca flasu piva u grkljan i urlikne par puta ime teritorije na kojoj su mu zenke i gde se razmnozava.

Macak

pre 8 godina

Bogami, ako LeBron hoce jos koji prsten morace da ponovo zove Vejda, Bosa, Alena, Medzika, Obamu, Klintona i Paju Patka. Sam, ne moze...pogotovo protiv Rouza.
Ipak, sve mi se cini da ce Makabi da dobije novog trenera sledece sezone!

Chuck Norris

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 5. maj 2015 08:37)

Pa ponisteno je jer je dirao loptu rukom. Kod nas se to kaze "enac" ;-)

josif

pre 8 godina

Bulsi su maksimalno iskoristili odsustvo Lava i Smita i poveli u seriji apsolutno zasluzeno jer su tokom vecine meca kontrolisali i igru i rezultata.Prednost od 1:0 nije velika,serija ce potrajati ali ipak je sada pritisak na Kavse i ako povreda ruke D-Rosea nije ozbiljna Bulsi su favoriti.Pozz.MKD

Onokao..

pre 8 godina

A to sto je Rose posten covek i radi svoj posao predano sto se vidi na njemu, terenu i po izjavi koju je dao? To Srbi ne cene. E pa nije on veliki Srbin i humanitarac i kraljina Milicic da kao svaki veliki srpski luzer zaprca flasu piva u grkljan i urlikne par puta ime teritorije na kojoj su mu zenke i gde se razmnozava.
(Milos von Cobilic, 5. maj 2015 09:27)

Au momčino, ko je tebi rušio sneška? Čoveče, košarka, NBA, 2 vrhunska kluba, a ti pišeš komentar koji više govori o tebi nego o ovima o kojima pišeš...

Nataeos

pre 8 godina

Drago mi je za Rouza!! Samo da nastavi i da vise nema povreda! Inace, odlicna utakmica, Kavsi bez Lava ce imati problema, ali i poredtoga bice ovo sjajna serija. Po meni ovo je finale istoka, ko dobije ide u veliko finale.. Ne vidim Atlantu ili Vasington kao pobednika protiv jedne od ove dve ekipe, mada plejof je i ima jos dosta da se igra..pa svasta moze da bude

anti - reklamozder

pre 8 godina

realan rezultat serije ce biti 4-2 za Cikago,mozda i ubedljivije.. Klivlend ,bez Love-a) ima 2 igraca za ovaj nivo (mozda i JR Smith ali ne ove sezone sigurno,sto zbog suspenzije sto zbog kompletne podredjenosti timu sto igracu njegovih navika ne odgovara) a protiv timske igre bulsa to ne pali..inace , verovatno jedna od najboljih tj najneizvesnijih plejof zavrsnica, gde bi verovatno svi voleli da GSW trijumfuje ako ni zbog cega drugog ,ono zbog nacina kako igraju ....

nikola

pre 8 godina

bice jako tesko za klivlend bez kevina ovu seriju cak mislim mozda i nemoguce, da bi klivlend prosao moraju lebron i kajri da daju svaku 25+ poena a lebron minimum double double

Djenka

pre 8 godina

Prvi put sam pogledao Lebrona i druzinu,mogu vam reci da im je roster bas potanak. Nema tu solidnih igraca,posle povrede Kevina Lava i J.R Smita nisam siguran da mogu da pobede 4x Cikago. Cikago rosterom i igrom mnogo lici na San Antonio od prosle godine,predvidjam finale Cikago-Golden stejt.

Mikii

pre 8 godina

Zanimljivo, niko u komentaru da pored Rouza spomene briljantnog Gasola. Lik je kosarkaski genije. Nece ovo biti tako laka serija, ali ocekujem prolaz Cikaga.

Neznalica

pre 8 godina

Kao što sam i predvideo pred početak serije. Ako se bude igralo manje od 6 utakmica pobednik će biti Čikago. Ipak, ovo je tek početak. Tek će biti preokreta.

JeRemija

pre 8 godina

@Milos von Cobilic
Komentar ti je izuzetno nekorektan. Ako je taj Milicic koji je brdo svojih para, iz humanitarnih razloga, izdvojio za lečenje teško bolesne dece luzer, voleo bih da znam ko po tvom kriterijumu nije luzer. Još u sve to mešaš Srbiju? Darkove pare su poštene zaradjene i on radi sa njima šta hoće, pa eto i pije pivo mož' misliti greha?!
PS. vidim da se u komentarima ponovo javlja moj alter ego, koji ne sme da se potpiše, ostavljajući nebuloza komentar. Ako, samo napred:)

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

Gde ste sad ljubitelji lika i dela LeBricka
(Scottie Pippen, 05. maj 2015 11:51)

Da ironija bude veca, skoti pipen je veliki ljubitelj lika i dela Lebrona..

nyk

pre 8 godina

Veliki smarac ovaj Jeremija, ok lozis se na Lebrona, skapirali su svi, idi ljubi njegovu sliku, batali nas ovde....
ps. Mrtva trka si sa onim Brondby likom

See Red

pre 8 godina

Potpuno zasluzena pobjeda Bullsa. Vodili su od samog pocetka, bio je X samo u jednom trenutku. Losa igra Lebrona, ali to je rezultat sjajne odbrane Butlera, koji je igrao skoro 43 min, vidjecemo da li ce moci u kontinuitetu da radi tako dobar posao.Rose i Irving su dva monstruma, MONSTRUMA. Sjajna kosarka, ali kao sto sam i prije vec rekao, centarska linija Bullsa i , kao sto je sinoc dokazano, klupa - su glavni aduti Chicaga. Go Bulls! Ima jos da se igra, samo da se niko ne povrijedi, da i dalje uzivamo u sjajnoj kosarci.

Kol

pre 8 godina

Neopisivo mi je drago zbog Rouza decko je imao toliko muke nego drugi bi vec odavno digao ruke od kosarke ali on se i dalje vraca svaka mu cast, ipak mislim da ovo Klivlend dobija ne moze Lebron uvek da odigra lose ali bice dobra serija!

dls

pre 8 godina

Nije iznenadjenje. U ovom sastavu Klivlend je slabija ekipa od Cikaga. Videcemo kako ce biti j.r. smitom, ali mislim da je Cikago opet bolji.

sudije nisu krive

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 5. maj 2015 08:37)

Nisi u pravu! Sva zakucavanja su opravdano ponistena jer je bio u ofsajdu, cak i ono kad je zakucao sa svoje polovine (kao Jordan u Space Jam-u), jer za razliku od Lige sampiona, u kosarci ne vazi pravilo da nema ofsajda na svojoj polovini (videti primer Toresa protiv Barse). A sto se tice trojki, pravila NBA jasno kazu da je igracima sa znojnicama i tetovazama zabranjeno da sutiraju van linije 7.24m i da se svaki takav kos ponistava, a istovremeno udara cvrga onima koji namerno pisu lazi na portalu B92.

Beleg

pre 8 godina

Ali kakva igra Gasola, skoro bez promašaja sa distance, neverovatno. Jeste Španac, ali za košarkaško umeće mu se mora skinuti kapa.

JeRemija

pre 8 godina

Što reče dobri stari Jezekilj, Finale će biti Klivlend- Klipersi. U toj seriji su Klipersi favoriti i neće mi biti žao da oni osvoje titulu, najviše zbog Pola. Čikago je noćas sve živo ubacivao, kada je i Rouz počeo da pogadja sa distance odmah mi je sve jasno. Lebron mora mnogo više da zapne, ali dajem Bulsima još max jednu pobedu...

ravik

pre 8 godina

Utakmicu je prelomila prva cetvrtina i sutiranje trojki Cikaga bez promasaja,Klivlendu je trebao bar Smit da pogodi neki sut sa distance,Lebron je odigrao ocajnu partiju i direktni je krivac za poraz jer je upropastio svaki napad kad su trebali da izjednace.Klivlend je sa zdravom ekipom mogao da bude konkurent za titulu,mislim da sad imaju skromne sanse cak i za prolaz u ovom dvomecu,a i Cikago mi deluje nekako neubedljivo tako da se moze cak desiti da Vasington ode u veliko finale

hawkeye

pre 8 godina

Ide ova serija u 7 utakmica,eto Džejmsu izazov da pokaže od kakvog je materijala napravljen,mora da digne poene na 30+ i da rešava ključne momente utakmica,ne da prepušta to Irvingu nego da uzme stvar u svoje ruke,ako je taj.

arpabaro

pre 8 godina

Na Kliperse sam tipovao, Cikago me je iznenadio.Nisam gledao ali koliko vidim iz statistike Lebron ocajan.Ipak tipujem na prolaz Klivlenda.

oranje expert

pre 8 godina

ljudi sta se palite tek je prva tekma ima jos da lebron nije podbacio bilo bi ovo 1- 0 za klivlend ako love nije tu sta oni trebaju da se predaju? igra se nema tu sta.

R2D2

pre 8 godina

"Nema opravdanja", rekao je trener Dejvid Blad, dok Džejms nije ni ponudio neko, "Jednostavno moramo da budemo bolji. Večeras nismo bili dovoljno dobri".

Sta je pisac hteo da kaze? :)

scholes

pre 8 godina

Sad poludi Deriče! Šteta sto ne igraju Love i JR ali mislim da bi i u tom slučaju izgubili... LeBron mora mnogo bolje ofanzivno (previše izgubljenih lopti sinoć) ako misle da dobiju neku, ne može se očekivati od Mozgova da povuče. Irving je bio odličan.

Ss

pre 8 godina

Utakmicu je prelomio paul gasol 3 cetvrtina pri rezultatu 53-53 paul nije promasio sut s distance i na njegovim krilima prave 10-0 ,sto se na kraju ispostavilo nedostizno,deric jos malo pa ko stari ,samo naprijed bulls

Moldovan

pre 8 godina

Hjuston je blato od ekipe.Gde Howard i Smith mogu igrati ozbiljnu kosarku.Mada ni Harden nikako da se dokaze u pley-offu.Prosle godine je bio katastrofalan protiv Portlanda.
Lebron i Irving mora da ubace po 35p da bi dobili.Tesko ce biti protiv Chicaga jer nema ko da parira Gasolu.

Jezekilj

pre 8 godina

Kako se samo zalijeću ovdje neki! Poslije prve utakmice odjednom svi sve znaju. Polako braćo. Ako ste realni priznaćete sami sebi da ste prethodnih bar 5 godina griješili iznoseći tako paušalne izjave što se tiče tima u kojem igra LeBron. Zavalite se u vaše komotne ležajeve i gledajte kako košarkaški bog po ko zna koji put preokreće stvari u svoju korist. Voli vas Jezekilj. Go Cavs!

Jezekilj

pre 8 godina

Molio bih ove LeBron-hejtere koji nekako odjednom postaju veliki fanovi bilo kog tima protiv kojeg on igra, da se sami jave i javno izvine kad Konjanici utabaju Čikaške Krave na kraju ove serije. Jer kao što reče Muhamed Ali u jednoj od najgenijalnijih rečenica ikada izgovorenih:"I AKO sanjaš da si me pobijedio, kad se probudiš MORAŠ da mi se izvineš." Go Cavs!

Kinez

pre 8 godina

a hejterima lebrona ovo leglo kao lek na ranu. Jedva docekase jedan poraz Klivlenda. Svejedno Klivlend ovde prolazi. Lebron je imao lose vece i to mu se nece ponoviti u narednim mecevima, u trecoj utakmici se vraca Smith koji je totalno lud igrac, a i uopsteno ceo tim Klivlenda ce odigrati bolje od ovog jer su imali poprilicno lose sutersko vece dok je sa druge strane Čikao pruzio svoj maksimum i bolje od ovoga ne mogu. Kako god da bude, prosao Klivlend(čitaj Lebron) ili ne King ce i dalje zaradjivati 50 milki godisnje a vi hejteri mozete samo da se nadate da dobijete posao i platu na vreme(ukoliko ste zaposleni).

petarczv

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 05. maj 2015 08:37)

Samo zbog ovakvih komentara mi je najvise zao sto spursi nisu prosli dalje pa da necitam vise ovakve gluposti...Mada jeremko bi i dalje komentarisao u to sam siguran,jer iz njega izbija neki teski komplex. Ej nije klivlend ostecen nego lebron jer su sudija samo njega sikanirale. On covek da trojku oni mu je ponistebi tako nekoliko puta...pa onda zakuca a oni kazu neracuna se...svi mi pisemo ovo ili ono razlikuju se misljenja ali ovo je bolest...

Bulls nation

pre 8 godina

kao sto sam i pomenuo, samo ako Rose i bar jos jedan igrac bude bio extra raspolozen, Cikago moze da se nada necemu. U suprotnom, moze ovo Irving i LeBrick da dobiju, jer Su Bulls-i nekonstantni cele sezone...i budimo realno, svi ih mi volimo i ova pobeda je jako velika, ali je tek prva utakmica...mnogo jos ima da se igra.
Znaci Bikovima sto su igrali 6 utakmica, dok su Konjanici odmarali nedelju dana...
Go Bulls!!!

JeRemija

pre 8 godina

Što reče dobri stari Jezekilj, Finale će biti Klivlend- Klipersi. U toj seriji su Klipersi favoriti i neće mi biti žao da oni osvoje titulu, najviše zbog Pola. Čikago je noćas sve živo ubacivao, kada je i Rouz počeo da pogadja sa distance odmah mi je sve jasno. Lebron mora mnogo više da zapne, ali dajem Bulsima još max jednu pobedu...

arpabaro

pre 8 godina

Na Kliperse sam tipovao, Cikago me je iznenadio.Nisam gledao ali koliko vidim iz statistike Lebron ocajan.Ipak tipujem na prolaz Klivlenda.

Milos von Cobilic

pre 8 godina

A to sto je Rose posten covek i radi svoj posao predano sto se vidi na njemu, terenu i po izjavi koju je dao? To Srbi ne cene. E pa nije on veliki Srbin i humanitarac i kraljina Milicic da kao svaki veliki srpski luzer zaprca flasu piva u grkljan i urlikne par puta ime teritorije na kojoj su mu zenke i gde se razmnozava.

Kinez

pre 8 godina

a hejterima lebrona ovo leglo kao lek na ranu. Jedva docekase jedan poraz Klivlenda. Svejedno Klivlend ovde prolazi. Lebron je imao lose vece i to mu se nece ponoviti u narednim mecevima, u trecoj utakmici se vraca Smith koji je totalno lud igrac, a i uopsteno ceo tim Klivlenda ce odigrati bolje od ovog jer su imali poprilicno lose sutersko vece dok je sa druge strane Čikao pruzio svoj maksimum i bolje od ovoga ne mogu. Kako god da bude, prosao Klivlend(čitaj Lebron) ili ne King ce i dalje zaradjivati 50 milki godisnje a vi hejteri mozete samo da se nadate da dobijete posao i platu na vreme(ukoliko ste zaposleni).

Macak

pre 8 godina

Bogami, ako LeBron hoce jos koji prsten morace da ponovo zove Vejda, Bosa, Alena, Medzika, Obamu, Klintona i Paju Patka. Sam, ne moze...pogotovo protiv Rouza.
Ipak, sve mi se cini da ce Makabi da dobije novog trenera sledece sezone!

Jezekilj

pre 8 godina

Kako se samo zalijeću ovdje neki! Poslije prve utakmice odjednom svi sve znaju. Polako braćo. Ako ste realni priznaćete sami sebi da ste prethodnih bar 5 godina griješili iznoseći tako paušalne izjave što se tiče tima u kojem igra LeBron. Zavalite se u vaše komotne ležajeve i gledajte kako košarkaški bog po ko zna koji put preokreće stvari u svoju korist. Voli vas Jezekilj. Go Cavs!

Djenka

pre 8 godina

Prvi put sam pogledao Lebrona i druzinu,mogu vam reci da im je roster bas potanak. Nema tu solidnih igraca,posle povrede Kevina Lava i J.R Smita nisam siguran da mogu da pobede 4x Cikago. Cikago rosterom i igrom mnogo lici na San Antonio od prosle godine,predvidjam finale Cikago-Golden stejt.

petarczv

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 05. maj 2015 08:37)

Samo zbog ovakvih komentara mi je najvise zao sto spursi nisu prosli dalje pa da necitam vise ovakve gluposti...Mada jeremko bi i dalje komentarisao u to sam siguran,jer iz njega izbija neki teski komplex. Ej nije klivlend ostecen nego lebron jer su sudija samo njega sikanirale. On covek da trojku oni mu je ponistebi tako nekoliko puta...pa onda zakuca a oni kazu neracuna se...svi mi pisemo ovo ili ono razlikuju se misljenja ali ovo je bolest...

Jezekilj

pre 8 godina

Molio bih ove LeBron-hejtere koji nekako odjednom postaju veliki fanovi bilo kog tima protiv kojeg on igra, da se sami jave i javno izvine kad Konjanici utabaju Čikaške Krave na kraju ove serije. Jer kao što reče Muhamed Ali u jednoj od najgenijalnijih rečenica ikada izgovorenih:"I AKO sanjaš da si me pobijedio, kad se probudiš MORAŠ da mi se izvineš." Go Cavs!

nyk

pre 8 godina

Veliki smarac ovaj Jeremija, ok lozis se na Lebrona, skapirali su svi, idi ljubi njegovu sliku, batali nas ovde....
ps. Mrtva trka si sa onim Brondby likom

Bulls nation

pre 8 godina

kao sto sam i pomenuo, samo ako Rose i bar jos jedan igrac bude bio extra raspolozen, Cikago moze da se nada necemu. U suprotnom, moze ovo Irving i LeBrick da dobiju, jer Su Bulls-i nekonstantni cele sezone...i budimo realno, svi ih mi volimo i ova pobeda je jako velika, ali je tek prva utakmica...mnogo jos ima da se igra.
Znaci Bikovima sto su igrali 6 utakmica, dok su Konjanici odmarali nedelju dana...
Go Bulls!!!

Mr F

pre 8 godina

Bulls-i izgledaju odlicno i moj su pik za prvaka istoka. Nadam se finalu protiv GSW, sadasnji protvi bivseg MVP-ja. Danasnji NBA je liga plejmejkera tako da bi Rose vs Curry bilo savrseno za veliko finale.

les miserables

pre 8 godina

Losa igra Cavaliers-a, videlo se od pocetka. Dugo im je trebalo da nadju riram, a i Bulls-i su bili maksimalno motivisani i srecne ruke od pocetka. Ieving i Rose su toliko dobri ofanzivno, kad krenu na ulaz, da ih je prosto nemoguce cuvati. Ne zna se ko je bolji. Rose podsetio na stare dane, ali prwvise los procenat suta je imao. LeBron nije imao svoje vece, a opet je bio na korak od tripl-dabla. Da su njegovi saigraci bili bar malo precizni, pitanje je sta bi bilo. Klupa Cavaliers-a dosta tanka, dosta nedostaju Love i J.R.
Rekao bih da ce u sledecoj trijumfovati Cleveland, jer pojedini igraci ne mogu gore od ovog.
Da, zaboravih da spomenem odlicne igre Gasola i Shamperta. Mislim da je Iman jedini koji bi mogao da u potpunosti zaustavi Rouza, kao sto je to radio u Niksima.
Pozdrav svim ljubiteljima najbolje kosarke iz Aleksinca!

sudije nisu krive

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 5. maj 2015 08:37)

Nisi u pravu! Sva zakucavanja su opravdano ponistena jer je bio u ofsajdu, cak i ono kad je zakucao sa svoje polovine (kao Jordan u Space Jam-u), jer za razliku od Lige sampiona, u kosarci ne vazi pravilo da nema ofsajda na svojoj polovini (videti primer Toresa protiv Barse). A sto se tice trojki, pravila NBA jasno kazu da je igracima sa znojnicama i tetovazama zabranjeno da sutiraju van linije 7.24m i da se svaki takav kos ponistava, a istovremeno udara cvrga onima koji namerno pisu lazi na portalu B92.

Kol

pre 8 godina

Neopisivo mi je drago zbog Rouza decko je imao toliko muke nego drugi bi vec odavno digao ruke od kosarke ali on se i dalje vraca svaka mu cast, ipak mislim da ovo Klivlend dobija ne moze Lebron uvek da odigra lose ali bice dobra serija!

vpavlovic

pre 8 godina

treba istaci i Danlivija, kao i Bruksa i Hajnriha koji su pogadjali trojke kad god su se Kavsi problizili ili izjednacili... Fali Mirotic, ne znam kad ce poceti da igra (sinoc samo 3 min), ali i dalje mislim da ce biti 4:2 za Cigako, pre svega zbog prednosti u reketu i tandema Gasol-Noa koji kupi bas dosta lopti...
Go Bulls!!

JeRemija

pre 8 godina

@Milos von Cobilic
Komentar ti je izuzetno nekorektan. Ako je taj Milicic koji je brdo svojih para, iz humanitarnih razloga, izdvojio za lečenje teško bolesne dece luzer, voleo bih da znam ko po tvom kriterijumu nije luzer. Još u sve to mešaš Srbiju? Darkove pare su poštene zaradjene i on radi sa njima šta hoće, pa eto i pije pivo mož' misliti greha?!
PS. vidim da se u komentarima ponovo javlja moj alter ego, koji ne sme da se potpiše, ostavljajući nebuloza komentar. Ako, samo napred:)

josif

pre 8 godina

Bulsi su maksimalno iskoristili odsustvo Lava i Smita i poveli u seriji apsolutno zasluzeno jer su tokom vecine meca kontrolisali i igru i rezultata.Prednost od 1:0 nije velika,serija ce potrajati ali ipak je sada pritisak na Kavse i ako povreda ruke D-Rosea nije ozbiljna Bulsi su favoriti.Pozz.MKD

Chuck Norris

pre 8 godina

Ko je gledao zna da su sudije poklonile pobedu Bulsima. LeBronu je poništeno nekoliko čistih trojki i zakucavanja.
(JeRemija, 5. maj 2015 08:37)

Pa ponisteno je jer je dirao loptu rukom. Kod nas se to kaze "enac" ;-)

dls

pre 8 godina

Nije iznenadjenje. U ovom sastavu Klivlend je slabija ekipa od Cikaga. Videcemo kako ce biti j.r. smitom, ali mislim da je Cikago opet bolji.

Neznalica

pre 8 godina

Kao što sam i predvideo pred početak serije. Ako se bude igralo manje od 6 utakmica pobednik će biti Čikago. Ipak, ovo je tek početak. Tek će biti preokreta.

scholes

pre 8 godina

Sad poludi Deriče! Šteta sto ne igraju Love i JR ali mislim da bi i u tom slučaju izgubili... LeBron mora mnogo bolje ofanzivno (previše izgubljenih lopti sinoć) ako misle da dobiju neku, ne može se očekivati od Mozgova da povuče. Irving je bio odličan.

oranje expert

pre 8 godina

ljudi sta se palite tek je prva tekma ima jos da lebron nije podbacio bilo bi ovo 1- 0 za klivlend ako love nije tu sta oni trebaju da se predaju? igra se nema tu sta.

anti - reklamozder

pre 8 godina

realan rezultat serije ce biti 4-2 za Cikago,mozda i ubedljivije.. Klivlend ,bez Love-a) ima 2 igraca za ovaj nivo (mozda i JR Smith ali ne ove sezone sigurno,sto zbog suspenzije sto zbog kompletne podredjenosti timu sto igracu njegovih navika ne odgovara) a protiv timske igre bulsa to ne pali..inace , verovatno jedna od najboljih tj najneizvesnijih plejof zavrsnica, gde bi verovatno svi voleli da GSW trijumfuje ako ni zbog cega drugog ,ono zbog nacina kako igraju ....

ravik

pre 8 godina

Utakmicu je prelomila prva cetvrtina i sutiranje trojki Cikaga bez promasaja,Klivlendu je trebao bar Smit da pogodi neki sut sa distance,Lebron je odigrao ocajnu partiju i direktni je krivac za poraz jer je upropastio svaki napad kad su trebali da izjednace.Klivlend je sa zdravom ekipom mogao da bude konkurent za titulu,mislim da sad imaju skromne sanse cak i za prolaz u ovom dvomecu,a i Cikago mi deluje nekako neubedljivo tako da se moze cak desiti da Vasington ode u veliko finale

Moldovan

pre 8 godina

Hjuston je blato od ekipe.Gde Howard i Smith mogu igrati ozbiljnu kosarku.Mada ni Harden nikako da se dokaze u pley-offu.Prosle godine je bio katastrofalan protiv Portlanda.
Lebron i Irving mora da ubace po 35p da bi dobili.Tesko ce biti protiv Chicaga jer nema ko da parira Gasolu.

nikola

pre 8 godina

bice jako tesko za klivlend bez kevina ovu seriju cak mislim mozda i nemoguce, da bi klivlend prosao moraju lebron i kajri da daju svaku 25+ poena a lebron minimum double double

Onokao..

pre 8 godina

A to sto je Rose posten covek i radi svoj posao predano sto se vidi na njemu, terenu i po izjavi koju je dao? To Srbi ne cene. E pa nije on veliki Srbin i humanitarac i kraljina Milicic da kao svaki veliki srpski luzer zaprca flasu piva u grkljan i urlikne par puta ime teritorije na kojoj su mu zenke i gde se razmnozava.
(Milos von Cobilic, 5. maj 2015 09:27)

Au momčino, ko je tebi rušio sneška? Čoveče, košarka, NBA, 2 vrhunska kluba, a ti pišeš komentar koji više govori o tebi nego o ovima o kojima pišeš...

hawkeye

pre 8 godina

Ide ova serija u 7 utakmica,eto Džejmsu izazov da pokaže od kakvog je materijala napravljen,mora da digne poene na 30+ i da rešava ključne momente utakmica,ne da prepušta to Irvingu nego da uzme stvar u svoje ruke,ako je taj.

R2D2

pre 8 godina

"Nema opravdanja", rekao je trener Dejvid Blad, dok Džejms nije ni ponudio neko, "Jednostavno moramo da budemo bolji. Večeras nismo bili dovoljno dobri".

Sta je pisac hteo da kaze? :)

See Red

pre 8 godina

Potpuno zasluzena pobjeda Bullsa. Vodili su od samog pocetka, bio je X samo u jednom trenutku. Losa igra Lebrona, ali to je rezultat sjajne odbrane Butlera, koji je igrao skoro 43 min, vidjecemo da li ce moci u kontinuitetu da radi tako dobar posao.Rose i Irving su dva monstruma, MONSTRUMA. Sjajna kosarka, ali kao sto sam i prije vec rekao, centarska linija Bullsa i , kao sto je sinoc dokazano, klupa - su glavni aduti Chicaga. Go Bulls! Ima jos da se igra, samo da se niko ne povrijedi, da i dalje uzivamo u sjajnoj kosarci.

Mikii

pre 8 godina

Zanimljivo, niko u komentaru da pored Rouza spomene briljantnog Gasola. Lik je kosarkaski genije. Nece ovo biti tako laka serija, ali ocekujem prolaz Cikaga.

Nataeos

pre 8 godina

Drago mi je za Rouza!! Samo da nastavi i da vise nema povreda! Inace, odlicna utakmica, Kavsi bez Lava ce imati problema, ali i poredtoga bice ovo sjajna serija. Po meni ovo je finale istoka, ko dobije ide u veliko finale.. Ne vidim Atlantu ili Vasington kao pobednika protiv jedne od ove dve ekipe, mada plejof je i ima jos dosta da se igra..pa svasta moze da bude

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

Gde ste sad ljubitelji lika i dela LeBricka
(Scottie Pippen, 05. maj 2015 11:51)

Da ironija bude veca, skoti pipen je veliki ljubitelj lika i dela Lebrona..

Ss

pre 8 godina

Utakmicu je prelomio paul gasol 3 cetvrtina pri rezultatu 53-53 paul nije promasio sut s distance i na njegovim krilima prave 10-0 ,sto se na kraju ispostavilo nedostizno,deric jos malo pa ko stari ,samo naprijed bulls

Beleg

pre 8 godina

Ali kakva igra Gasola, skoro bez promašaja sa distance, neverovatno. Jeste Španac, ali za košarkaško umeće mu se mora skinuti kapa.