Ponedeljak, 04.05.2015.

14:35

"Trofeji idu na Mali Kalemegdan"

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da su crveno-beli i dalje u finansijskim problemima i da će sastav tima za narednu sezonu zavisiti od budžeta.

Izvor:

"Trofeji idu na Mali Kalemegdan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

toma crni panter

pre 8 godina

koja ofanziva grobarskih komentara. ajmo momci. samo napred p(k)ucajte. ko najbolje objasni da ovo nije Crvena Zvezda vec FMP, vodim ga da vidi pehar Lige Sampiona u muzeju Crvene Zvezde
(athens, 04. maj 2015 20:30)
Ali prvo dodji da vidis pehar Evrolige,posto pricamo o kosarci!!!

Profesor fizičke kulture !

pre 8 godina

We are KK Partizan..who the f... are you?
(kruger, 4. maj 2015 15:52)

Nemoj nama da se žališ ili ako baš voliš : who f... you loser !?

Ha, ha...

pre 8 godina

A Čović bacio oko na Mali Kalemegdan?

Tajkune, tajkune...

Msm, plati 16 mil. EUR i nosi. Tako se privatizuje.

Zvezda sa Malog Kalemegdana takve gvožđurije ima za izvoz.

athens

pre 8 godina

koja ofanziva grobarskih komentara. ajmo momci. samo napred p(k)ucajte. ko najbolje objasni da ovo nije Crvena Zvezda vec FMP, vodim ga da vidi pehar Lige Sampiona u muzeju Crvene Zvezde

Andrija

pre 8 godina

Koliko prepucavanja i jada zbog jednog fransizinga.

Ljudi jel vi kad idete u McDonalds na Slaviji, idete u McDonalds (fransizing) ili u Pekaru Petrovic (pravno lice na koje je fransizingom prebacena licenca McDonaldsa). Ja idem u Mek, a ne u neku pekaru.

Isto je i sa Crvenom Zvezdom. :*

loung

pre 8 godina

KK Czbgd telekom ima isti maticni broj kao i KK Fmp Zeleznik...mozda neki limenkari misle da pravna lica mogu deliti maticne brojeve, ali ne ide to tako

dragisa

pre 8 godina

http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=05&nav_id=429430

Mozda i vi jednog dana. Ah da, i videti koliko je u toj ekipi reprezentativaca, a koliko u sadasnjem ABA prvaku. U CZT tri puta vise. Dzaba vam novci moji sinovci.

Partizan do groba

pre 8 godina

samo jos da objasni zasto " idu " i po kom osnovu nesto moze da ide nekome ko se uopste je takmici?ovo ce jednog dana sud da resava ali ce neko pre toga u aps.

pavle

pre 8 godina

milos-imam jedno pitanje...odakle pare Partizanu svih ovih godina i ko mu je oprastao porez ako nije drzava...i dokle bi pomenuti klub dosao da nije bilo upumpavanja od zutih i crvenh...i jos mi je nejasno,navedite mi ijedan klub osim pomenutog (izuzev Steaue i Cska) da citav sistem stoji iza njega...90 ih Mirko Marjanovicu upravi kluba...zatim Dacic,Boris Tadic a vidim i preko Drine su se zauzimali za vas-Milorad Dodik?!

Nenad

pre 8 godina

Nisu mi jasno grobari, umesto da prihvate realnost opiru se...Zvezda je vec privatan klub, to ceka i Partizan samo je pitanje koja budala ce da vrati njihove dugove i kupi klub kada je kosarka neprofitabilan sport...Ako ne prihvate ovo sto je Zvezda uradila, tj. ako im se ne desi neki novi Covic samo sa crno belom majicom zna se sta sledi...katanac

Zvezdas Beogradjanin

pre 8 godina

"96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8; …
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim... …

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)
(veljko, 4. maj 2015 17:17)"

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)
(tehehehe, 4.

Da li treba da pogadjamo gde ce. Ali ne sigurno tamo gde ti mislis ako uopste ode.Nemate vi ni za kiriju

Gamer

pre 8 godina

90% komentara na b92 ostavljaju deca od 13-14 godina ili kako objasniti ovako niskoumne komentare na svaku vest o zvezdi i partizanu ??

Slobodan

pre 8 godina

KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.(Brankovan, 4. maj 2015 16:01). Ajde molim te objasni ovo presedniku SDCZ ... Covek uruci Radonjicu priznanje kao najboljem treneru u nasem SD ! ... Izgleda da on nije upucen u to !?! TeleTegi ovo nije preneo kao vest pa mozda nisi znao ? Ili jesi ali ti ne odgovara :-) .... Ma caoo ...

zs

pre 8 godina

Mozda ti mislis da si stavio tacku na crno-beli svet i da si sad tata...
Ali nece proci mnogo vode Savom i Dunavom...Zvezda je vecna institucija, to kao Partizanovac kazem, ona ce ostati...ali od tvoje magle sa ovim projektom ostace samo pas i kravata-vata-vata-vata-vata....

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

(Slobodan, 04. maj 2015 18:03) http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/PublishedDocuments/4832166 Procitaj statut i CLAN 3 gde ti lepo slovima pise da ova Zvezda nije clan SD!!!

bojan

pre 8 godina

90 % vas je bilo u pelenama kad ste osvojili poslednju titulu, a pricati o nekoj dominaciji je tek vise nego smesno, jednistavno ste niko u kosarci, I tako ce I biti.

Miloš

pre 8 godina

Imam jedno pitanje, kada se odmrzne kk Crvena Zvezda, ko nastavlja da se takmiči pod imenom Zvezda, odmrznuta Zvezda ili ova Zvezda. Ako nastavlja odmrznuta Zvezda, od koje lige kreće? Pitanje postavljam čisto informativno, bez namere da prozivam bilo koga.

nik sloter

pre 8 godina

Sve cestitke ovom coveku na najuspesnijoj privatizaciji u zemlji Srbiji.Poceli su i rezultati da dolaze,cekalo se deceniju na titulu,ali se isplatilo.Fmp je danas klub na zdravim nogama,sa kvalitetnim mladim selekcijama.Cestitke LEGENDO.

Neka Grmi Sa Svih Strana!!!

pre 8 godina

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)
(tehehehe, 4. maj 2015 17:53)

Voju nismo mnogo ni hteli, procenio decko da nece imati adekvatnu sansu i zelimo mu svu srecu.

A Sani... nece sigurno kod bate, veruj meni.
Pusa :-*

cukce

pre 8 godina

Covicu gde su pare za sportsku halu i izvoriste vode tj. vodovod u Kosovskoj Mitrovici?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (KM, 4. maj 2015 15:58)

Pitaj Tadica i Dacica! Dali KK Partizan drzavni projekat i ne samo to ko zna sta!

Komsija Rade

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gremlin, 4. maj 2015 15:04)
Opusti se, Tegi je kao pravi grobar odmah skocio da ispali Covica, ali je ispalio sam sebe, jer ne pisi nista u pravilinku, ako si ikada video pravilnik mozes videti da se nagrada odredjuje svake sezone i da nagradjivanje nije isto svake godine.
https://www.youtube.com/watch?v=sS_VZNymvL4 pogledajte, pa onda prozivaj, sportski pozdrav, vidimo se u finalu KLS-a, neka bolji pobedi.

BVB 09

pre 8 godina

Nisam neki navijač Zvezde ali mi nisu jasni ovi "grobari" sto se raspravljaju da li je Zvezda Zvezda ili FMP i čije su titule. Da sam navijač Partizana draže bi mi bilo da mogu da kažem da gubim od ljutog rivala nego od tamo nekog FMPa.

marko

pre 8 godina

Covicu, MOLIM TE, uzmi i FK u svoje ruke, i spasi nas od nesposobnjakovica! Jer se u FK ocigledno ne zna, ni ko pije, ni ko placa! Imamo 300 funkcionera i nijedan od njih nema svrhu!

mmajstor

pre 8 godina

KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.
(Brankovan, 4. maj 2015 16:01)

Naravno da CZT ima veze sa KKCZ jer koristi njen brend kojim se otplacuje dug KKCZ, sto je definisano ugovorom gde ce po njegovom isteku doci i da pravne fuzije.
To nije isto kao kad bi ste ti i drustvo i parkica skupili na divljaka i nazvali svoj klub Partizan Pinosava. Dobili biste tuzbu samo takvu, ne moze se koristiti tudji brend bez odobrenja.

ferdinand

pre 8 godina

I shvatite Grobari, da ne mozete porediti JMBG neke osobe i pravno lice kao sto je CZV ili bilo koje drugo preduzece, firmu, sta god. Neki novinar vam je bas isprao mozgove. Pa znate li koliko su puta do sad KK Barselona i KK Real Madrid menjali adrese, grbove i sve ostalo, po nekih 17-18 puta, a o ostalim, narocito Italijanskim klubovima, da ne govorim. Imate tastature, google, pa trazite.

Don Choveone

pre 8 godina

Živimo u državi gde Čović odredjuje kome i gde idu trofeji. ABA je osvojio FMP a Čoviću niko ne može da zabrani sa kim će trgovati. Ne razumem navijače C.Zvezde koji se oduševljavaju ovim cirkusom i ne interesuje ih ko im je uništio klub već navijaju za FMP i veličaju Čovića kao da se ništa nije desilo.

Povidon

pre 8 godina

Kako god da okreneš i kažeš ,porezni broj je činjenica koja te odaje!(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?, 04. maj 2015 16:51)
Vi niste Partizan nego ste Partizan Igokea. Partizan je ugasen 2007g. Vas novi KK nije clan JSDP.

Povidon

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci. Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.(Aleksandrovic, 4. maj 2015 14:56)www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g(Jel' i ovo racunamo?!, 04. maj 2015 15:44)
Tako ste pricali i za vaterpolo.

tehehehe

pre 8 godina

"96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8; …
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim... …

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)
(veljko, 4. maj 2015 17:17)"

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)

Žeravica

pre 8 godina

moje ime, 4. maj 2015 15:13

Sve je za tebe iznenađenje.Toliki tekst bez uključivanja sivih ćelija?!
Davno je rečno da je ceo budžet 3,6 miliona,a da 2,1 ide za plate igrača.
Nisi do sada čuo da se plaćaju treneri svih kategorija,fizioterapeuti..,da se plaća hala,struja,voda?To kod Dula nema očigledno.
Ako te baš zanima ceo budžet je 5 miliona,ali 1,4 je otišlo na stare dugove.
I ovo je 4 put da Zvezda objavljuje budžet i rashode a da vi tražite da vidite pečat.
Odakle ti pravo da kažeš koliko para je Partizan ikad imao kad taj podatak NIKADA , ni za jednu sezonu nije objavljen.Ni neformalno .Šta si ti , vidovit? Ugovore igrača si mogao samo da čuješ kad stignu tužbe.Pa bre došao je Akojon na mesec dana i ni sveznajući Grbović ne zna da li igra 5 , 50 ili 150 hiljada.
A još nam dokaži da si ozbiljan time što veruješ da Mačvan i Pavlović igraju za neku situ.

miki

pre 8 godina

Tek 2016. se prava CZ odmrzava, tako da neće moći da prenesu trofeje koje su osvojili kao CZT(FMP). I dalje je to klub iz Železnika, Stjepana Supanca 15a. Ima novi PIB, i iza sebe 3 ABA lige par kupova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 4. maj 2015 15:16)

Moci ce. Ako se dva kluba pravno fuzionisu tj. ukoliko KK CZV akvizira KK CZT, ona ce da nastavi da postoji, i preuzece se rezultati oba kluba tj. KK CZV do 2011 i CZT od 2011 do 2016.

veljko

pre 8 godina

96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8;
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim...

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)

*bane*

pre 8 godina

* Ma kako da se zvao klub a da se ne zove Partizan , svi koji vole bilo kakvu Zvezdu će da navijaju za tu Zvezdu ....To je jasno svima ...!!! Ineresuje me tim za sledeću sezonu i da li postoji način da bude jači nego ovaj ....!? Da li postoji nešto što bi Bobija nateralo da ostane ...još jednu sezonu i da napadnemo na final4 ...?? Hvala ..!!!

Covic gospodin

pre 8 godina

Covic ce cuda da pravi sa Zvezdom u narednim godinama.Odavno nismo imali sposobnijeg coveka koji vodi Zvezdu.Puna podrska pa da napadnemo i titulu u El za koju godinu

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

Posalji nam link tog statuta gde to pise...nemoj da postavljas pitanja nego posalji dokaz...e i jezi se oporavio od pdvaljovanja od pre dve nedelje...
(petarczv, 04. maj 2015 16:05) Apr sajt,opcija Objavljen statut,otvoris u pdf-u i molim te procitaj clan 64 a i clan 3!

kad je tesko agrobanka

pre 8 godina

Znaci, u Srbiji je sasvim normalno kad si politicar da napravis sacekusu na novinara dzipom u mraku, i da prodjes nekaznjeno, ono sto je najstrasnije je da javnost cuti iz ljubavi prema kosarkaskom klubu fabrike metalnih proizvoda, odnosno iz mrznje prema instituciji...

Milos

pre 8 godina

Jos na pocetku sezone je zvezda bila ocenjena kao najveci favorit. A kako i ne bi. Imaju najskuplje igrace, najduzu klupu, dozvoljena evroliga, pomoc sa svih strana... Obzirom na sve krajnje je nelogican slab plasman u evroligi, sa nekoliko neslavnih rekorda (utakmica bez postignute trojke). Uz ovu dozu samopouzdanja i jos vise novca, sledeca sezona (hahaha) je ponovo njihova.

Vladimir

pre 8 godina

Nevezano za tekst,koliko vi ljudi imate godina. Stvarno se nadam da ste klinci i da od puke dosade pisete ove komentare. Procitao sam par komentara i batalio citanje. Ovde izgleda svi sve znaju,u sve su upuceni i sto je najgore vole da se mesaju tamo gde im nije mesto. Sta reci,kad vec sve znate. Nista,drugi put. Ajd' uzdravlje

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

"Na kraju sezone podnećemo finansijski izveštaj". Dulo traži rečnik da vidi šta to znači. Zvezda je neuporedivo zdraviji klub od partizana. partizan je uvek gledao samo svoj interes i radio je sve što je mogao da uništi ostale klubove u Srbiji kako bi bio večiti šampion (makar i silom). Kako osvežavajuće zvuče ove rečenice borićemo se za jaču domaću ligu i uvođenje ABA B lige. Ni reći o tome da je Zvezda igrala Evroligu za razliku od partizana a da je od države dobila manje para. Šta bi bilo da je obrnuta situacija? Pa za početak bi tražili da imaju 10 puta veći budžet od Zvezde i onda bi joj oteli najbolje igrače. Šta mislite da li će Zvezda uzeti npr. Milutinova? Zvezda je mnogo pažnje poklonila tome da sama stvara igrače i jedva čekam Aranitovića, Radanova, Čvorovića i Stojanovića u prvom timu. Ne da nismo isti nego smo na suprotnim krajevima univerzuma a sliku oba kluba najbolje opisuju nazivi njihovih navijača - grobari vs delije. P.S. Drago mi je što je pomenuo da je košarku u Srbiji stvorila Zvezda da novokomponovani navijači političkog projekta partizan nauče istoriju košarke u Srbiji.

Zorz Pap

pre 8 godina

Pa Olimpijakos ima privatnog vlasnika pa eno ih opet na F4, a koliko navijaci vole taj klub moglo se videti posle trojke Printezisa... Ja se nadam da ce Covic i zvanicno da bude vlasnik kosarkaskog kluba. Svakako moze samo bolje nego sto je bilo. A i znace se na kome je odgovornost za klub.

Mitar

pre 8 godina

Daj da ih nalupa FMP u sredu ... pa da nam dodju ponovo u polufinalu ! Da nema ni ABA lige iduce godine ... E to ce biti posao ! Ajde MILANE !

danilo

pre 8 godina

Mi cemo vladati na sportski nacin...

(Mare, 4. maj 2015 14:43)
Vi prvo morate da rešite problem identiteta pa duga, a tek onda možete govoriti o sportu!
A o vladavini pored živog Partizana i Duleta, možete samo da sanjate i da vam se dešava u srećnoj godini, kao Halejeva kometa.
Probudite se već jednom i počenite da se uporedjujete sa Megom, Cedevitom i sličnim timovima; lepo vam je Miško rekao da je Partizan nešto drugo!

Brankovan

pre 8 godina

Niko nema ništa protiv da Čović postane vlasnik KKCZ, ali on to danas nije jer KKCZ mora biti privatizovana ili otići u stečaj. Rok za to je leto 2016. KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.

tri obroka dnevno

pre 8 godina

nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
(gremlin, 4. maj 2015 15:04)

Nešto si mi se uzrujao...

ljubomorko

pre 8 godina

Ne više vredi Čoviceva diploma i reč...da je ovo ZVEZDA a nije...i de facto i de jure...NIJE!!!
(gremlin, 4. maj 2015 15:49)

Jesi ti to zabrinut zbog čovićevog tumačenja propisa ili zbog dugogodišnjeg učestvovanju u kupu čika-dače koje vam predstoji?

navijac

pre 8 godina

Ahaha, sad obrnuo pricu. Kao sto sam rekao, Covic se cesto izleti pa kaze vise nego sto je hteo. Ocigledno je dobio packe od gospodara zbog one izjave kako ce imati jos veci budzet, pa okrenuo pricu :)

petarczv

pre 8 godina

zasto u statutu pise da pripada sve FMPu?
(muamua, 04. maj 2015 15:43)

Posalji nam link tog statuta gde to pise...nemoj da postavljas pitanja nego posalji dokaz...e i jezi se oporavio od pdvaljovanja od pre dve nedelje...

лупетало

pre 8 godina

Kad bi samo malo vremena investirao u google, nasao bi gro klubova (pogotovo fudbalskih). Ali tesi se, slobodno. :)
(Kum, 04. maj 2015 15:28)

Ево просветли ме па наведи клубове.

011

pre 8 godina

Ja sam crno-beli bot i rekli su mi da po 353557535773573882 put napišem "nije Zvezda nego FMP čiji su trofeji kod negog Stepana, a ne na Malom Kalemegdanu,"!

Jooooj, dokle više, ovi hoće da me načisto zaglupu! :-(

Miskec

pre 8 godina

"Mogao bi Covic u Zelezniku napraviti repliku Malog Kalemefdana da smanji troskove ,prigradski bus je ipak skuplji.
(leksa, 4. maj 2015 14:51)"
Tvoj mali, iskompleksirani zivot je sada ispunjen!

Tastatura grobarska fiskultura

pre 8 godina

Gremline, da ta tvoja diploma nešto vredi, ne bi se ti tako olako zaricao da ćeš da je pojedeš...idi kliči Dulu!

deki2711

pre 8 godina

Ala su se raspisali Grobari,dosta vise sa glupostima,vidite da smo prvi u svim kategorijama a to je plod dobrog rada.Brinite vase brige, imate ih za izvoz

Kum

pre 8 godina

Vec u par intervjua najavljuje da ce KK CZ postati njegovo vlasnistvo. Blago vama.
(Poz, 04. maj 2015 15:02)

Pa mi i hocemo privatizaciju, a sa njim nam bas lose ide, jel?

Slobo

pre 8 godina

Vec u par intervjua najavljuje da ce KK CZ postati njegovo vlasnistvo. Blago vama.
(Poz, 4. maj 2015 15:02)

A čije je vlasništvo bilo do avgusta 2011, da nije bilo mozda moje.Uz sve to preko 15 milione evra duga, 4 igrača, haos koji je vladao preko 15 godina, račun blokiran od 2004te. I mi sada treba da kazemo Čoviću , vrati nam klub.Pa najveći klubovi evrope menjaju vlasnika (Manchester United npr), pa šta,Berluskoni prodaje Milan bogatim Arapima pa šta. Čoviću hvala - veliko HVALA.

Mich

pre 8 godina

Covicu doktore, HVALA TI sto si poslao ove nadobudne grobare u ludnicu, HVALA TI sto si zatvorio tz. instituciju, HVALA TI sto grobari sada jure po APR-u da vide ko ih je DEMOLIRAO, HBALA TI sto si objasnio crno beloj gepek ekipi kako se vodi klub. HVALA TI sto svaki dan citam komentare isfrustriranih grobara i ne verujem koliko ih je DV zadojio mrznjom.
GROBARCICI DECO MOJA veliki timovi su menjali imena SKAVOLINI, TIM SISTEM, KNOR, to je normalna stvar u svetu sporta i biznisa to sto ste vi nesposobni to je vas problem zato vise necete ni imati tu vasu instituciju. ILI MOZDA I HOCETE ALI CETE MORATI PRVO U APR. HA HA HA HA
GAZI COVICU DO KRAJA MOLIM TEEEE

Miroslav

pre 8 godina

Bravo Covke! Nema "zle krvi", nema nasladjivanja tudjom mukom. Samo napred! Visoki ciljevi jesu sadasnjost Crvene Zvezde. Omladinci su nam vec strah I trepet u Evropi, za buducnos se ne sekiramo. Idemo mudro, pametno, korak po korak I imam isecaj da nas niko ne moze spreciti da u bliskoj buducnosti postanemo gigant evropske kosarke. Srecno !

Mirko

pre 8 godina

(gremlin, 4. maj 2015 15:04)
Ako mi neko dokaze da KK Partizan nije prestao da postoji kada se 2007 godine fuzionisao sa KK Igokea ja cu da pojedem svoju diplomu.Onima koji misle da se fuzijom dva kluba nije izgubio ni jedan originalni klub neka procitaju izjavu Danilovica o tome i neka kazu da tu izjavu stavi Tegi u svojoj emisiji kao pokrivanje 1a.

zlotvor

pre 8 godina

Mnogo dobar covek ovaj Covic! Lik je ladno zrtvovao svoj klub da pomogne Zvezdi da se izvuce...ili ipak, nije tako. Aj, razmislite malo...
(TiTaNiUm, 4. maj 2015 15:12) Kao navijacu CRVENE ZVEZDE,najvaznije mi je da je zavrsena 20 godisnja serija u reziji jednog coveka koji je vedrio i oblacio nasim prostorima.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Cim ovakve stvari moraju da se potrdjuju, objasnjavaju, nisu to cista posla. Prica o problemu sa budzetom je pozivanje drzave i njenih aparata da pumpaju jos malo novca ili daju povlasceni polozaj jos nekoj firmi iz regiona, a za uzvrat, zna se... Elem, ne zelim da ispadnem zloban, ima tu dobrih momaka koji igraju kosarku i nemaju mnogo veze sa "gospodinom".

P.S. Svaka cast OK Crvena Zvezda na fer i korektnoj borbi, tu je opstao sportski rivalitet. Smrt fasizmu, ziveo Partizan.

Zvezdas

pre 8 godina

Pa znalo se ovo od pocetka.Tehnicka poslovna saradnja,aktivirana je fransiza i to je to.Dugo ce Zvezda vladati u narednim godinama,lepo vreme je pred nama

moje ime

pre 8 godina

Dok se vama sipa, sve je u redu.

Primecujem da je mnogo manje nervoze u medijima od kada ste vi prvi.
Niko se ne buni da nam je kosarka u problemima, nema pisanja da je sudjenje lose, nema nicega.

U Evropi ste usli u TOP 16, sto je Partizanu bila maltene normalna situacija, a tamo ste postigli isto koliko Partizan sa pola povredjenih igraca prosle sezone.

Dakle, igrate daleko losije nego Partizan u godinama kada je isao u TOP 8 i na F4. Pa ipak, tada smo svaki dan citali da su Zvezi "ukradene" pobede, da je sudjenje mnogo lose, da tako ne moze da se igra i slicno.

Otprilike je ista prica i u fudbalu. Kad Zvezda osvoji, sve je u redu, cim Partizan osvoji svi se sete da je fudbal u mnogo losem stanju, a mediji pisu samo o sudjenju.

Prema tome, uzivajte sada dok pare kaplju. Para ocigledno za vas ima i imace, nemojte da brinete. Vidim da legenda severa vec najavljuje jos veci budzet naredne godine, a navodno je ove bio 2,1 milion evra.
Do juce je pricao da je bio 3,5 miliona, sad je odjednom 1,4m manji, ali u redu.

Ja sam ubedjen da je vas budzet izmedju 8 i 10 miliona evra. Svaki poznavalac kosarke to ce bez problema da potvrdi.
Ne bi me iznenadilo ni da Marjanovic i Williams ostanu u Zvezdi, a da zvanicni budzet bude 2,2 miliona evra.

Smesnog li kluba i naroda koji veruje u bajke.
Ali puci ce i taj balon. Ne brinite.

Necete imati onda ni FMP. Ocekujem posle toga novi klub: Mega Zvezda FMP Telekom Idea. Pa za 5 godina jos par naziva u imenu.

Milun

pre 8 godina

Nije pitanje gde, nego kome? Veoma lucidan odgovor u stilu Miloševićevog gradonačelnika. Ipak kada se Zvezda odmrzne mogu i da se premeste.

bora

pre 8 godina

Možeš da ih fizički staviš u bilo čije vitrine (Borac,Metalac,Vojvodina..),možeš da ih poneseš i kući,to je tvoje pravo.Možeš i da ih pokloniš ili razbiješ,ali će one zauvek biti titule kluba iz Stjepana Supanca (tj.FMP-a)!!!
I ti to dobro znaš,pa makar prestani da zamlaćuješ ove jadnike.Nema više smisla.

panteri mrze partizan

pre 8 godina

brisi 20 miliona duga, eh kad bi i uefa i fifa bile takve diletantske organizacije pa da dozvole brisanje 60 miliona, samo promenis ime

Đorđe

pre 8 godina

U ovoj državi sve je moguće, pa i da bude usvojen UPPR za Crvenu Zvezdu uz otpis duga od 97,5%, kao i da država obezbeđuje sredstva za otplatu preostalog duga preko Crvene Zvezde Telekom, tj bivšeg FMP. To je i sam Čović potvrdio, jer je rekao da od 5,5 milona koliki je budžet, oko 2 mil. ide na otplatu dugova kluba sa Malog Kalemegdana. A to da trofeji idu na adresu kluba sa Malog Kalamegdana je klasičan spin. Kako je moguće kada je zvanična adresa kluba koji je osvojio ABA ligu S.Š. u Železniku, kada je PIB tog kluba isti onaj koji je imao FMP, a ne kao onaj koji ima KKCZ u stečaju. Kako trofeji mogu da idu na adresu kluba koji se NE TAKMIČI? (a ipak dobija novac od države)
Znam da klinci koji čitaju i pišu komentare ne razumeju ništa od navedenog, ali to su činjenice, bez ikakvih zaključaka i insinuacija.
A insinuacija bi bila kada bih sada postavio pitanje, zašto KKCZ nije mogla da nastavi da se takmiči? Uz toliki otpis duga i sa sredstvima koja dobija od države sigurno bi mogla da servisira obaveze iz UPPR-a i zašto svih 5,5 mil ne ide direktno u KKCZ. Drugim rečima, zašto Vam je bio potreban Čović i FMP? Verovatno legenda ima debelu korist od toga. Ali to bi već bila insinuacija i ne tvrdim ništa od toga. Ali samo malo razmislite o tome.

petarczv

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci. 
Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.
(Aleksandrovic, 04. maj 2015 14:56)

Uvek ste grobari bili copy paste malo si citao kako je nas as dejo savicevic zvani genije spustio bjekovicu pa sad prosipas pamet...xaxaxa

Kosta

pre 8 godina

Pretpostavka je da će ovaj intervju izazvati razne komentare navijača institucije.Ja generalno gledano ne volim političare i politiku,ali ovaj čovek je u sportu uspešan,i mene nije sramota da priznam da je Partizan imao Nebojšu Čovića u klubu svih ovih godina,osvojio bi evroligu.Vama je potreban neko ko imsa izuzetne organizatorske sposobnosti,neko ko zna kako privući sponzora bez obzira ko je na vlasti.Kada je došao u Zvezdu Vučić tada nije bio tu gde je sada,opet je našao sponzore.To je vama trebalo drugari a ne organizovanje cirkuzantskih konferencija za štampu i permanentno kukumavčenje.

Dejan

pre 8 godina

Čekaj, čekaj, ako je ovo prava KK C. Zvezda, kao što svi vi tvrdite, zašto je onda potrebno da ovaj političar čović javno obaveštava i naglašava gde će završiti trofeji? Znači, ova njegova izjava je priznanje da je ovo neki mutant i da to nije ona stara KK C. Zvezda. Posle one izjave "FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove", evo još jednog priznanja. Mada bilo ih je više, ali ste toliko zaslepljeni da ne vidite dalje od nosa.

roto kos

pre 8 godina

Gospodine covicu, da li je liga u kojoj igraju dva kluba istog vlasnika, registrovana na istoj adresi i za koje se javno i otvoreno kaze da je jedan filijala - razvojni tim drugog, regularna?

Da li jos negde u svetu postoji takva liga?

Marko

pre 8 godina

Tek 2016. se prava CZ odmrzava, tako da neće moći da prenesu trofeje koje su osvojili kao CZT(FMP). I dalje je to klub iz Železnika, Stjepana Supanca 15a. Ima novi PIB, i iza sebe 3 ABA lige par kupova.

Spale

pre 8 godina

Poz

Kamo sreće da se privatizujemo i da budemo njegovo vlasništvo.. Kao što vidiš prilično nam dobro ide. Ne bih imao ništa protiv da se desi slično i u fk. Da se zna ko je gazda!

dex

pre 8 godina

@alelsandrovic

Ipak, najvazniji trofej je trofej LS u fudbalu, a to ne vasi unuci, nego niko nikada nece docekati. Hvala Pancevu i Stojanovicu!

monarhista

pre 8 godina

Verovatno sam prvi koji ce ovo javno reci....ako pogledamo kako recimo nasa braca iz Olimpijakosa vole svoj a PRIVATNI klub apsolutno nemam nista protiv da Covic bude PRVI vlasnik KK Crvena Zvezda...dokazao je da moze mnogo...i bilo bi mi draze da ion bude vlasnik nego neki kinez ili arapin...

Jel' i ovo racunamo?!

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci.
Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.
(Aleksandrovic, 4. maj 2015 14:56)
www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g

gremlin

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!

Kum

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
(gremlin, 04. maj 2015 15:04)

Kad bi samo malo vremena investirao u google, nasao bi gro klubova (pogotovo fudbalskih). Ali tesi se, slobodno. :)

Vanitas

pre 8 godina

A u stvari ne idu, jer ni u slučaju pripajanja se ne mogu prenositi trofeji, lična priznanja i slično. Sve piše u Zakonu o sportu i Zakonu o privrednim društvima, a vama je najznačajniji Zakon o stečaju.

Sojic

pre 8 godina

Kako bre Mali Kalemegdan ? Pa sta sad ovi sto pisu ovde "Zeleznik" ispade da lazu ljudi ? Ili TeleTegi ? Sta da radi sad covek ? Da prodaje one cajeve i bio hranu ? ... Grba kosarkaski znalac i oni treneri ... ne znam kako ni se zovu ali zovu Deja Radonjica "kolega" ...
Narikace sta mislite da se opet sastanemo u polufinalu :-) ... Ko izgubi nema ABA lige sledece godine !!! Nebi bilo lose , mozda upali masina ? Pozdravite mog rodja Duloa ... https://www.youtube.com/watch?v=qzam7U9hjhI

gremlin

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!

monarhista

pre 8 godina

Verovatno sam prvi koji ce ovo javno reci....ako pogledamo kako recimo nasa braca iz Olimpijakosa vole svoj a PRIVATNI klub apsolutno nemam nista protiv da Covic bude PRVI vlasnik KK Crvena Zvezda...dokazao je da moze mnogo...i bilo bi mi draze da ion bude vlasnik nego neki kinez ili arapin...

Spale

pre 8 godina

Poz

Kamo sreće da se privatizujemo i da budemo njegovo vlasništvo.. Kao što vidiš prilično nam dobro ide. Ne bih imao ništa protiv da se desi slično i u fk. Da se zna ko je gazda!

petarczv

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci. 
Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.
(Aleksandrovic, 04. maj 2015 14:56)

Uvek ste grobari bili copy paste malo si citao kako je nas as dejo savicevic zvani genije spustio bjekovicu pa sad prosipas pamet...xaxaxa

Zorz Pap

pre 8 godina

Pa Olimpijakos ima privatnog vlasnika pa eno ih opet na F4, a koliko navijaci vole taj klub moglo se videti posle trojke Printezisa... Ja se nadam da ce Covic i zvanicno da bude vlasnik kosarkaskog kluba. Svakako moze samo bolje nego sto je bilo. A i znace se na kome je odgovornost za klub.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 8 godina

Gremline, da ta tvoja diploma nešto vredi, ne bi se ti tako olako zaricao da ćeš da je pojedeš...idi kliči Dulu!

zlotvor

pre 8 godina

Mnogo dobar covek ovaj Covic! Lik je ladno zrtvovao svoj klub da pomogne Zvezdi da se izvuce...ili ipak, nije tako. Aj, razmislite malo...
(TiTaNiUm, 4. maj 2015 15:12) Kao navijacu CRVENE ZVEZDE,najvaznije mi je da je zavrsena 20 godisnja serija u reziji jednog coveka koji je vedrio i oblacio nasim prostorima.

dex

pre 8 godina

@alelsandrovic

Ipak, najvazniji trofej je trofej LS u fudbalu, a to ne vasi unuci, nego niko nikada nece docekati. Hvala Pancevu i Stojanovicu!

tri obroka dnevno

pre 8 godina

nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
(gremlin, 4. maj 2015 15:04)

Nešto si mi se uzrujao...

Mich

pre 8 godina

Covicu doktore, HVALA TI sto si poslao ove nadobudne grobare u ludnicu, HVALA TI sto si zatvorio tz. instituciju, HVALA TI sto grobari sada jure po APR-u da vide ko ih je DEMOLIRAO, HBALA TI sto si objasnio crno beloj gepek ekipi kako se vodi klub. HVALA TI sto svaki dan citam komentare isfrustriranih grobara i ne verujem koliko ih je DV zadojio mrznjom.
GROBARCICI DECO MOJA veliki timovi su menjali imena SKAVOLINI, TIM SISTEM, KNOR, to je normalna stvar u svetu sporta i biznisa to sto ste vi nesposobni to je vas problem zato vise necete ni imati tu vasu instituciju. ILI MOZDA I HOCETE ALI CETE MORATI PRVO U APR. HA HA HA HA
GAZI COVICU DO KRAJA MOLIM TEEEE

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

"Na kraju sezone podnećemo finansijski izveštaj". Dulo traži rečnik da vidi šta to znači. Zvezda je neuporedivo zdraviji klub od partizana. partizan je uvek gledao samo svoj interes i radio je sve što je mogao da uništi ostale klubove u Srbiji kako bi bio večiti šampion (makar i silom). Kako osvežavajuće zvuče ove rečenice borićemo se za jaču domaću ligu i uvođenje ABA B lige. Ni reći o tome da je Zvezda igrala Evroligu za razliku od partizana a da je od države dobila manje para. Šta bi bilo da je obrnuta situacija? Pa za početak bi tražili da imaju 10 puta veći budžet od Zvezde i onda bi joj oteli najbolje igrače. Šta mislite da li će Zvezda uzeti npr. Milutinova? Zvezda je mnogo pažnje poklonila tome da sama stvara igrače i jedva čekam Aranitovića, Radanova, Čvorovića i Stojanovića u prvom timu. Ne da nismo isti nego smo na suprotnim krajevima univerzuma a sliku oba kluba najbolje opisuju nazivi njihovih navijača - grobari vs delije. P.S. Drago mi je što je pomenuo da je košarku u Srbiji stvorila Zvezda da novokomponovani navijači političkog projekta partizan nauče istoriju košarke u Srbiji.

Zvezdas

pre 8 godina

Pa znalo se ovo od pocetka.Tehnicka poslovna saradnja,aktivirana je fransiza i to je to.Dugo ce Zvezda vladati u narednim godinama,lepo vreme je pred nama

Miskec

pre 8 godina

"Mogao bi Covic u Zelezniku napraviti repliku Malog Kalemefdana da smanji troskove ,prigradski bus je ipak skuplji.
(leksa, 4. maj 2015 14:51)"
Tvoj mali, iskompleksirani zivot je sada ispunjen!

Kosta

pre 8 godina

Pretpostavka je da će ovaj intervju izazvati razne komentare navijača institucije.Ja generalno gledano ne volim političare i politiku,ali ovaj čovek je u sportu uspešan,i mene nije sramota da priznam da je Partizan imao Nebojšu Čovića u klubu svih ovih godina,osvojio bi evroligu.Vama je potreban neko ko imsa izuzetne organizatorske sposobnosti,neko ko zna kako privući sponzora bez obzira ko je na vlasti.Kada je došao u Zvezdu Vučić tada nije bio tu gde je sada,opet je našao sponzore.To je vama trebalo drugari a ne organizovanje cirkuzantskih konferencija za štampu i permanentno kukumavčenje.

moje ime

pre 8 godina

Dok se vama sipa, sve je u redu.

Primecujem da je mnogo manje nervoze u medijima od kada ste vi prvi.
Niko se ne buni da nam je kosarka u problemima, nema pisanja da je sudjenje lose, nema nicega.

U Evropi ste usli u TOP 16, sto je Partizanu bila maltene normalna situacija, a tamo ste postigli isto koliko Partizan sa pola povredjenih igraca prosle sezone.

Dakle, igrate daleko losije nego Partizan u godinama kada je isao u TOP 8 i na F4. Pa ipak, tada smo svaki dan citali da su Zvezi "ukradene" pobede, da je sudjenje mnogo lose, da tako ne moze da se igra i slicno.

Otprilike je ista prica i u fudbalu. Kad Zvezda osvoji, sve je u redu, cim Partizan osvoji svi se sete da je fudbal u mnogo losem stanju, a mediji pisu samo o sudjenju.

Prema tome, uzivajte sada dok pare kaplju. Para ocigledno za vas ima i imace, nemojte da brinete. Vidim da legenda severa vec najavljuje jos veci budzet naredne godine, a navodno je ove bio 2,1 milion evra.
Do juce je pricao da je bio 3,5 miliona, sad je odjednom 1,4m manji, ali u redu.

Ja sam ubedjen da je vas budzet izmedju 8 i 10 miliona evra. Svaki poznavalac kosarke to ce bez problema da potvrdi.
Ne bi me iznenadilo ni da Marjanovic i Williams ostanu u Zvezdi, a da zvanicni budzet bude 2,2 miliona evra.

Smesnog li kluba i naroda koji veruje u bajke.
Ali puci ce i taj balon. Ne brinite.

Necete imati onda ni FMP. Ocekujem posle toga novi klub: Mega Zvezda FMP Telekom Idea. Pa za 5 godina jos par naziva u imenu.

Kum

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
(gremlin, 04. maj 2015 15:04)

Kad bi samo malo vremena investirao u google, nasao bi gro klubova (pogotovo fudbalskih). Ali tesi se, slobodno. :)

Covic gospodin

pre 8 godina

Covic ce cuda da pravi sa Zvezdom u narednim godinama.Odavno nismo imali sposobnijeg coveka koji vodi Zvezdu.Puna podrska pa da napadnemo i titulu u El za koju godinu

Jel' i ovo racunamo?!

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci.
Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.
(Aleksandrovic, 4. maj 2015 14:56)
www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g

Slobodan

pre 8 godina

KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.(Brankovan, 4. maj 2015 16:01). Ajde molim te objasni ovo presedniku SDCZ ... Covek uruci Radonjicu priznanje kao najboljem treneru u nasem SD ! ... Izgleda da on nije upucen u to !?! TeleTegi ovo nije preneo kao vest pa mozda nisi znao ? Ili jesi ali ti ne odgovara :-) .... Ma caoo ...

Sojic

pre 8 godina

Kako bre Mali Kalemegdan ? Pa sta sad ovi sto pisu ovde "Zeleznik" ispade da lazu ljudi ? Ili TeleTegi ? Sta da radi sad covek ? Da prodaje one cajeve i bio hranu ? ... Grba kosarkaski znalac i oni treneri ... ne znam kako ni se zovu ali zovu Deja Radonjica "kolega" ...
Narikace sta mislite da se opet sastanemo u polufinalu :-) ... Ko izgubi nema ABA lige sledece godine !!! Nebi bilo lose , mozda upali masina ? Pozdravite mog rodja Duloa ... https://www.youtube.com/watch?v=qzam7U9hjhI

deki2711

pre 8 godina

Ala su se raspisali Grobari,dosta vise sa glupostima,vidite da smo prvi u svim kategorijama a to je plod dobrog rada.Brinite vase brige, imate ih za izvoz

Slobo

pre 8 godina

Vec u par intervjua najavljuje da ce KK CZ postati njegovo vlasnistvo. Blago vama.
(Poz, 4. maj 2015 15:02)

A čije je vlasništvo bilo do avgusta 2011, da nije bilo mozda moje.Uz sve to preko 15 milione evra duga, 4 igrača, haos koji je vladao preko 15 godina, račun blokiran od 2004te. I mi sada treba da kazemo Čoviću , vrati nam klub.Pa najveći klubovi evrope menjaju vlasnika (Manchester United npr), pa šta,Berluskoni prodaje Milan bogatim Arapima pa šta. Čoviću hvala - veliko HVALA.

Đorđe

pre 8 godina

U ovoj državi sve je moguće, pa i da bude usvojen UPPR za Crvenu Zvezdu uz otpis duga od 97,5%, kao i da država obezbeđuje sredstva za otplatu preostalog duga preko Crvene Zvezde Telekom, tj bivšeg FMP. To je i sam Čović potvrdio, jer je rekao da od 5,5 milona koliki je budžet, oko 2 mil. ide na otplatu dugova kluba sa Malog Kalemegdana. A to da trofeji idu na adresu kluba sa Malog Kalamegdana je klasičan spin. Kako je moguće kada je zvanična adresa kluba koji je osvojio ABA ligu S.Š. u Železniku, kada je PIB tog kluba isti onaj koji je imao FMP, a ne kao onaj koji ima KKCZ u stečaju. Kako trofeji mogu da idu na adresu kluba koji se NE TAKMIČI? (a ipak dobija novac od države)
Znam da klinci koji čitaju i pišu komentare ne razumeju ništa od navedenog, ali to su činjenice, bez ikakvih zaključaka i insinuacija.
A insinuacija bi bila kada bih sada postavio pitanje, zašto KKCZ nije mogla da nastavi da se takmiči? Uz toliki otpis duga i sa sredstvima koja dobija od države sigurno bi mogla da servisira obaveze iz UPPR-a i zašto svih 5,5 mil ne ide direktno u KKCZ. Drugim rečima, zašto Vam je bio potreban Čović i FMP? Verovatno legenda ima debelu korist od toga. Ali to bi već bila insinuacija i ne tvrdim ništa od toga. Ali samo malo razmislite o tome.

ljubomorko

pre 8 godina

Ne više vredi Čoviceva diploma i reč...da je ovo ZVEZDA a nije...i de facto i de jure...NIJE!!!
(gremlin, 4. maj 2015 15:49)

Jesi ti to zabrinut zbog čovićevog tumačenja propisa ili zbog dugogodišnjeg učestvovanju u kupu čika-dače koje vam predstoji?

danilo

pre 8 godina

Mi cemo vladati na sportski nacin...

(Mare, 4. maj 2015 14:43)
Vi prvo morate da rešite problem identiteta pa duga, a tek onda možete govoriti o sportu!
A o vladavini pored živog Partizana i Duleta, možete samo da sanjate i da vam se dešava u srećnoj godini, kao Halejeva kometa.
Probudite se već jednom i počenite da se uporedjujete sa Megom, Cedevitom i sličnim timovima; lepo vam je Miško rekao da je Partizan nešto drugo!

bojan

pre 8 godina

90 % vas je bilo u pelenama kad ste osvojili poslednju titulu, a pricati o nekoj dominaciji je tek vise nego smesno, jednistavno ste niko u kosarci, I tako ce I biti.

mmajstor

pre 8 godina

KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.
(Brankovan, 4. maj 2015 16:01)

Naravno da CZT ima veze sa KKCZ jer koristi njen brend kojim se otplacuje dug KKCZ, sto je definisano ugovorom gde ce po njegovom isteku doci i da pravne fuzije.
To nije isto kao kad bi ste ti i drustvo i parkica skupili na divljaka i nazvali svoj klub Partizan Pinosava. Dobili biste tuzbu samo takvu, ne moze se koristiti tudji brend bez odobrenja.

Mirko

pre 8 godina

(gremlin, 4. maj 2015 15:04)
Ako mi neko dokaze da KK Partizan nije prestao da postoji kada se 2007 godine fuzionisao sa KK Igokea ja cu da pojedem svoju diplomu.Onima koji misle da se fuzijom dva kluba nije izgubio ni jedan originalni klub neka procitaju izjavu Danilovica o tome i neka kazu da tu izjavu stavi Tegi u svojoj emisiji kao pokrivanje 1a.

Kum

pre 8 godina

Vec u par intervjua najavljuje da ce KK CZ postati njegovo vlasnistvo. Blago vama.
(Poz, 04. maj 2015 15:02)

Pa mi i hocemo privatizaciju, a sa njim nam bas lose ide, jel?

Mitar

pre 8 godina

Daj da ih nalupa FMP u sredu ... pa da nam dodju ponovo u polufinalu ! Da nema ni ABA lige iduce godine ... E to ce biti posao ! Ajde MILANE !

011

pre 8 godina

Ja sam crno-beli bot i rekli su mi da po 353557535773573882 put napišem "nije Zvezda nego FMP čiji su trofeji kod negog Stepana, a ne na Malom Kalemegdanu,"!

Jooooj, dokle više, ovi hoće da me načisto zaglupu! :-(

Neka Grmi Sa Svih Strana!!!

pre 8 godina

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)
(tehehehe, 4. maj 2015 17:53)

Voju nismo mnogo ni hteli, procenio decko da nece imati adekvatnu sansu i zelimo mu svu srecu.

A Sani... nece sigurno kod bate, veruj meni.
Pusa :-*

Gamer

pre 8 godina

90% komentara na b92 ostavljaju deca od 13-14 godina ili kako objasniti ovako niskoumne komentare na svaku vest o zvezdi i partizanu ??

bora

pre 8 godina

Možeš da ih fizički staviš u bilo čije vitrine (Borac,Metalac,Vojvodina..),možeš da ih poneseš i kući,to je tvoje pravo.Možeš i da ih pokloniš ili razbiješ,ali će one zauvek biti titule kluba iz Stjepana Supanca (tj.FMP-a)!!!
I ti to dobro znaš,pa makar prestani da zamlaćuješ ove jadnike.Nema više smisla.

Miroslav

pre 8 godina

Bravo Covke! Nema "zle krvi", nema nasladjivanja tudjom mukom. Samo napred! Visoki ciljevi jesu sadasnjost Crvene Zvezde. Omladinci su nam vec strah I trepet u Evropi, za buducnos se ne sekiramo. Idemo mudro, pametno, korak po korak I imam isecaj da nas niko ne moze spreciti da u bliskoj buducnosti postanemo gigant evropske kosarke. Srecno !

Dejan

pre 8 godina

Čekaj, čekaj, ako je ovo prava KK C. Zvezda, kao što svi vi tvrdite, zašto je onda potrebno da ovaj političar čović javno obaveštava i naglašava gde će završiti trofeji? Znači, ova njegova izjava je priznanje da je ovo neki mutant i da to nije ona stara KK C. Zvezda. Posle one izjave "FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove", evo još jednog priznanja. Mada bilo ih je više, ali ste toliko zaslepljeni da ne vidite dalje od nosa.

roto kos

pre 8 godina

Gospodine covicu, da li je liga u kojoj igraju dva kluba istog vlasnika, registrovana na istoj adresi i za koje se javno i otvoreno kaze da je jedan filijala - razvojni tim drugog, regularna?

Da li jos negde u svetu postoji takva liga?

Žeravica

pre 8 godina

moje ime, 4. maj 2015 15:13

Sve je za tebe iznenađenje.Toliki tekst bez uključivanja sivih ćelija?!
Davno je rečno da je ceo budžet 3,6 miliona,a da 2,1 ide za plate igrača.
Nisi do sada čuo da se plaćaju treneri svih kategorija,fizioterapeuti..,da se plaća hala,struja,voda?To kod Dula nema očigledno.
Ako te baš zanima ceo budžet je 5 miliona,ali 1,4 je otišlo na stare dugove.
I ovo je 4 put da Zvezda objavljuje budžet i rashode a da vi tražite da vidite pečat.
Odakle ti pravo da kažeš koliko para je Partizan ikad imao kad taj podatak NIKADA , ni za jednu sezonu nije objavljen.Ni neformalno .Šta si ti , vidovit? Ugovore igrača si mogao samo da čuješ kad stignu tužbe.Pa bre došao je Akojon na mesec dana i ni sveznajući Grbović ne zna da li igra 5 , 50 ili 150 hiljada.
A još nam dokaži da si ozbiljan time što veruješ da Mačvan i Pavlović igraju za neku situ.

Miloš

pre 8 godina

Imam jedno pitanje, kada se odmrzne kk Crvena Zvezda, ko nastavlja da se takmiči pod imenom Zvezda, odmrznuta Zvezda ili ova Zvezda. Ako nastavlja odmrznuta Zvezda, od koje lige kreće? Pitanje postavljam čisto informativno, bez namere da prozivam bilo koga.

petarczv

pre 8 godina

zasto u statutu pise da pripada sve FMPu?
(muamua, 04. maj 2015 15:43)

Posalji nam link tog statuta gde to pise...nemoj da postavljas pitanja nego posalji dokaz...e i jezi se oporavio od pdvaljovanja od pre dve nedelje...

kad je tesko agrobanka

pre 8 godina

Znaci, u Srbiji je sasvim normalno kad si politicar da napravis sacekusu na novinara dzipom u mraku, i da prodjes nekaznjeno, ono sto je najstrasnije je da javnost cuti iz ljubavi prema kosarkaskom klubu fabrike metalnih proizvoda, odnosno iz mrznje prema instituciji...

ferdinand

pre 8 godina

I shvatite Grobari, da ne mozete porediti JMBG neke osobe i pravno lice kao sto je CZV ili bilo koje drugo preduzece, firmu, sta god. Neki novinar vam je bas isprao mozgove. Pa znate li koliko su puta do sad KK Barselona i KK Real Madrid menjali adrese, grbove i sve ostalo, po nekih 17-18 puta, a o ostalim, narocito Italijanskim klubovima, da ne govorim. Imate tastature, google, pa trazite.

marko

pre 8 godina

Covicu, MOLIM TE, uzmi i FK u svoje ruke, i spasi nas od nesposobnjakovica! Jer se u FK ocigledno ne zna, ni ko pije, ni ko placa! Imamo 300 funkcionera i nijedan od njih nema svrhu!

navijac

pre 8 godina

Ahaha, sad obrnuo pricu. Kao sto sam rekao, Covic se cesto izleti pa kaze vise nego sto je hteo. Ocigledno je dobio packe od gospodara zbog one izjave kako ce imati jos veci budzet, pa okrenuo pricu :)

panteri mrze partizan

pre 8 godina

brisi 20 miliona duga, eh kad bi i uefa i fifa bile takve diletantske organizacije pa da dozvole brisanje 60 miliona, samo promenis ime

nik sloter

pre 8 godina

Sve cestitke ovom coveku na najuspesnijoj privatizaciji u zemlji Srbiji.Poceli su i rezultati da dolaze,cekalo se deceniju na titulu,ali se isplatilo.Fmp je danas klub na zdravim nogama,sa kvalitetnim mladim selekcijama.Cestitke LEGENDO.

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

Posalji nam link tog statuta gde to pise...nemoj da postavljas pitanja nego posalji dokaz...e i jezi se oporavio od pdvaljovanja od pre dve nedelje...
(petarczv, 04. maj 2015 16:05) Apr sajt,opcija Objavljen statut,otvoris u pdf-u i molim te procitaj clan 64 a i clan 3!

Don Choveone

pre 8 godina

Živimo u državi gde Čović odredjuje kome i gde idu trofeji. ABA je osvojio FMP a Čoviću niko ne može da zabrani sa kim će trgovati. Ne razumem navijače C.Zvezde koji se oduševljavaju ovim cirkusom i ne interesuje ih ko im je uništio klub već navijaju za FMP i veličaju Čovića kao da se ništa nije desilo.

BVB 09

pre 8 godina

Nisam neki navijač Zvezde ali mi nisu jasni ovi "grobari" sto se raspravljaju da li je Zvezda Zvezda ili FMP i čije su titule. Da sam navijač Partizana draže bi mi bilo da mogu da kažem da gubim od ljutog rivala nego od tamo nekog FMPa.

cukce

pre 8 godina

Covicu gde su pare za sportsku halu i izvoriste vode tj. vodovod u Kosovskoj Mitrovici?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (KM, 4. maj 2015 15:58)

Pitaj Tadica i Dacica! Dali KK Partizan drzavni projekat i ne samo to ko zna sta!

miki

pre 8 godina

Tek 2016. se prava CZ odmrzava, tako da neće moći da prenesu trofeje koje su osvojili kao CZT(FMP). I dalje je to klub iz Železnika, Stjepana Supanca 15a. Ima novi PIB, i iza sebe 3 ABA lige par kupova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 4. maj 2015 15:16)

Moci ce. Ako se dva kluba pravno fuzionisu tj. ukoliko KK CZV akvizira KK CZT, ona ce da nastavi da postoji, i preuzece se rezultati oba kluba tj. KK CZV do 2011 i CZT od 2011 do 2016.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Cim ovakve stvari moraju da se potrdjuju, objasnjavaju, nisu to cista posla. Prica o problemu sa budzetom je pozivanje drzave i njenih aparata da pumpaju jos malo novca ili daju povlasceni polozaj jos nekoj firmi iz regiona, a za uzvrat, zna se... Elem, ne zelim da ispadnem zloban, ima tu dobrih momaka koji igraju kosarku i nemaju mnogo veze sa "gospodinom".

P.S. Svaka cast OK Crvena Zvezda na fer i korektnoj borbi, tu je opstao sportski rivalitet. Smrt fasizmu, ziveo Partizan.

Marko

pre 8 godina

Tek 2016. se prava CZ odmrzava, tako da neće moći da prenesu trofeje koje su osvojili kao CZT(FMP). I dalje je to klub iz Železnika, Stjepana Supanca 15a. Ima novi PIB, i iza sebe 3 ABA lige par kupova.

Povidon

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci. Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.(Aleksandrovic, 4. maj 2015 14:56)www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g(Jel' i ovo racunamo?!, 04. maj 2015 15:44)
Tako ste pricali i za vaterpolo.

Brankovan

pre 8 godina

Niko nema ništa protiv da Čović postane vlasnik KKCZ, ali on to danas nije jer KKCZ mora biti privatizovana ili otići u stečaj. Rok za to je leto 2016. KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.

Vladimir

pre 8 godina

Nevezano za tekst,koliko vi ljudi imate godina. Stvarno se nadam da ste klinci i da od puke dosade pisete ove komentare. Procitao sam par komentara i batalio citanje. Ovde izgleda svi sve znaju,u sve su upuceni i sto je najgore vole da se mesaju tamo gde im nije mesto. Sta reci,kad vec sve znate. Nista,drugi put. Ajd' uzdravlje

veljko

pre 8 godina

96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8;
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim...

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)

Vanitas

pre 8 godina

A u stvari ne idu, jer ni u slučaju pripajanja se ne mogu prenositi trofeji, lična priznanja i slično. Sve piše u Zakonu o sportu i Zakonu o privrednim društvima, a vama je najznačajniji Zakon o stečaju.

Nenad

pre 8 godina

Nisu mi jasno grobari, umesto da prihvate realnost opiru se...Zvezda je vec privatan klub, to ceka i Partizan samo je pitanje koja budala ce da vrati njihove dugove i kupi klub kada je kosarka neprofitabilan sport...Ako ne prihvate ovo sto je Zvezda uradila, tj. ako im se ne desi neki novi Covic samo sa crno belom majicom zna se sta sledi...katanac

Andrija

pre 8 godina

Koliko prepucavanja i jada zbog jednog fransizinga.

Ljudi jel vi kad idete u McDonalds na Slaviji, idete u McDonalds (fransizing) ili u Pekaru Petrovic (pravno lice na koje je fransizingom prebacena licenca McDonaldsa). Ja idem u Mek, a ne u neku pekaru.

Isto je i sa Crvenom Zvezdom. :*

Profesor fizičke kulture !

pre 8 godina

We are KK Partizan..who the f... are you?
(kruger, 4. maj 2015 15:52)

Nemoj nama da se žališ ili ako baš voliš : who f... you loser !?

Milos

pre 8 godina

Jos na pocetku sezone je zvezda bila ocenjena kao najveci favorit. A kako i ne bi. Imaju najskuplje igrace, najduzu klupu, dozvoljena evroliga, pomoc sa svih strana... Obzirom na sve krajnje je nelogican slab plasman u evroligi, sa nekoliko neslavnih rekorda (utakmica bez postignute trojke). Uz ovu dozu samopouzdanja i jos vise novca, sledeca sezona (hahaha) je ponovo njihova.

athens

pre 8 godina

koja ofanziva grobarskih komentara. ajmo momci. samo napred p(k)ucajte. ko najbolje objasni da ovo nije Crvena Zvezda vec FMP, vodim ga da vidi pehar Lige Sampiona u muzeju Crvene Zvezde

Ha, ha...

pre 8 godina

A Čović bacio oko na Mali Kalemegdan?

Tajkune, tajkune...

Msm, plati 16 mil. EUR i nosi. Tako se privatizuje.

Zvezda sa Malog Kalemegdana takve gvožđurije ima za izvoz.

лупетало

pre 8 godina

Kad bi samo malo vremena investirao u google, nasao bi gro klubova (pogotovo fudbalskih). Ali tesi se, slobodno. :)
(Kum, 04. maj 2015 15:28)

Ево просветли ме па наведи клубове.

tehehehe

pre 8 godina

"96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8; …
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim... …

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)
(veljko, 4. maj 2015 17:17)"

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)

loung

pre 8 godina

KK Czbgd telekom ima isti maticni broj kao i KK Fmp Zeleznik...mozda neki limenkari misle da pravna lica mogu deliti maticne brojeve, ali ne ide to tako

Milun

pre 8 godina

Nije pitanje gde, nego kome? Veoma lucidan odgovor u stilu Miloševićevog gradonačelnika. Ipak kada se Zvezda odmrzne mogu i da se premeste.

*bane*

pre 8 godina

* Ma kako da se zvao klub a da se ne zove Partizan , svi koji vole bilo kakvu Zvezdu će da navijaju za tu Zvezdu ....To je jasno svima ...!!! Ineresuje me tim za sledeću sezonu i da li postoji način da bude jači nego ovaj ....!? Da li postoji nešto što bi Bobija nateralo da ostane ...još jednu sezonu i da napadnemo na final4 ...?? Hvala ..!!!

toma crni panter

pre 8 godina

koja ofanziva grobarskih komentara. ajmo momci. samo napred p(k)ucajte. ko najbolje objasni da ovo nije Crvena Zvezda vec FMP, vodim ga da vidi pehar Lige Sampiona u muzeju Crvene Zvezde
(athens, 04. maj 2015 20:30)
Ali prvo dodji da vidis pehar Evrolige,posto pricamo o kosarci!!!

pavle

pre 8 godina

milos-imam jedno pitanje...odakle pare Partizanu svih ovih godina i ko mu je oprastao porez ako nije drzava...i dokle bi pomenuti klub dosao da nije bilo upumpavanja od zutih i crvenh...i jos mi je nejasno,navedite mi ijedan klub osim pomenutog (izuzev Steaue i Cska) da citav sistem stoji iza njega...90 ih Mirko Marjanovicu upravi kluba...zatim Dacic,Boris Tadic a vidim i preko Drine su se zauzimali za vas-Milorad Dodik?!

Komsija Rade

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gremlin, 4. maj 2015 15:04)
Opusti se, Tegi je kao pravi grobar odmah skocio da ispali Covica, ali je ispalio sam sebe, jer ne pisi nista u pravilinku, ako si ikada video pravilnik mozes videti da se nagrada odredjuje svake sezone i da nagradjivanje nije isto svake godine.
https://www.youtube.com/watch?v=sS_VZNymvL4 pogledajte, pa onda prozivaj, sportski pozdrav, vidimo se u finalu KLS-a, neka bolji pobedi.

Zvezdas Beogradjanin

pre 8 godina

"96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8; …
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim... …

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)
(veljko, 4. maj 2015 17:17)"

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)
(tehehehe, 4.

Da li treba da pogadjamo gde ce. Ali ne sigurno tamo gde ti mislis ako uopste ode.Nemate vi ni za kiriju

Povidon

pre 8 godina

Kako god da okreneš i kažeš ,porezni broj je činjenica koja te odaje!(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?, 04. maj 2015 16:51)
Vi niste Partizan nego ste Partizan Igokea. Partizan je ugasen 2007g. Vas novi KK nije clan JSDP.

Partizan do groba

pre 8 godina

samo jos da objasni zasto " idu " i po kom osnovu nesto moze da ide nekome ko se uopste je takmici?ovo ce jednog dana sud da resava ali ce neko pre toga u aps.

dragisa

pre 8 godina

http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=05&nav_id=429430

Mozda i vi jednog dana. Ah da, i videti koliko je u toj ekipi reprezentativaca, a koliko u sadasnjem ABA prvaku. U CZT tri puta vise. Dzaba vam novci moji sinovci.

zs

pre 8 godina

Mozda ti mislis da si stavio tacku na crno-beli svet i da si sad tata...
Ali nece proci mnogo vode Savom i Dunavom...Zvezda je vecna institucija, to kao Partizanovac kazem, ona ce ostati...ali od tvoje magle sa ovim projektom ostace samo pas i kravata-vata-vata-vata-vata....

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

(Slobodan, 04. maj 2015 18:03) http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/PublishedDocuments/4832166 Procitaj statut i CLAN 3 gde ti lepo slovima pise da ova Zvezda nije clan SD!!!

gremlin

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!

moje ime

pre 8 godina

Dok se vama sipa, sve je u redu.

Primecujem da je mnogo manje nervoze u medijima od kada ste vi prvi.
Niko se ne buni da nam je kosarka u problemima, nema pisanja da je sudjenje lose, nema nicega.

U Evropi ste usli u TOP 16, sto je Partizanu bila maltene normalna situacija, a tamo ste postigli isto koliko Partizan sa pola povredjenih igraca prosle sezone.

Dakle, igrate daleko losije nego Partizan u godinama kada je isao u TOP 8 i na F4. Pa ipak, tada smo svaki dan citali da su Zvezi "ukradene" pobede, da je sudjenje mnogo lose, da tako ne moze da se igra i slicno.

Otprilike je ista prica i u fudbalu. Kad Zvezda osvoji, sve je u redu, cim Partizan osvoji svi se sete da je fudbal u mnogo losem stanju, a mediji pisu samo o sudjenju.

Prema tome, uzivajte sada dok pare kaplju. Para ocigledno za vas ima i imace, nemojte da brinete. Vidim da legenda severa vec najavljuje jos veci budzet naredne godine, a navodno je ove bio 2,1 milion evra.
Do juce je pricao da je bio 3,5 miliona, sad je odjednom 1,4m manji, ali u redu.

Ja sam ubedjen da je vas budzet izmedju 8 i 10 miliona evra. Svaki poznavalac kosarke to ce bez problema da potvrdi.
Ne bi me iznenadilo ni da Marjanovic i Williams ostanu u Zvezdi, a da zvanicni budzet bude 2,2 miliona evra.

Smesnog li kluba i naroda koji veruje u bajke.
Ali puci ce i taj balon. Ne brinite.

Necete imati onda ni FMP. Ocekujem posle toga novi klub: Mega Zvezda FMP Telekom Idea. Pa za 5 godina jos par naziva u imenu.

danilo

pre 8 godina

Mi cemo vladati na sportski nacin...

(Mare, 4. maj 2015 14:43)
Vi prvo morate da rešite problem identiteta pa duga, a tek onda možete govoriti o sportu!
A o vladavini pored živog Partizana i Duleta, možete samo da sanjate i da vam se dešava u srećnoj godini, kao Halejeva kometa.
Probudite se već jednom i počenite da se uporedjujete sa Megom, Cedevitom i sličnim timovima; lepo vam je Miško rekao da je Partizan nešto drugo!

bora

pre 8 godina

Možeš da ih fizički staviš u bilo čije vitrine (Borac,Metalac,Vojvodina..),možeš da ih poneseš i kući,to je tvoje pravo.Možeš i da ih pokloniš ili razbiješ,ali će one zauvek biti titule kluba iz Stjepana Supanca (tj.FMP-a)!!!
I ti to dobro znaš,pa makar prestani da zamlaćuješ ove jadnike.Nema više smisla.

Dejan

pre 8 godina

Čekaj, čekaj, ako je ovo prava KK C. Zvezda, kao što svi vi tvrdite, zašto je onda potrebno da ovaj političar čović javno obaveštava i naglašava gde će završiti trofeji? Znači, ova njegova izjava je priznanje da je ovo neki mutant i da to nije ona stara KK C. Zvezda. Posle one izjave "FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove", evo još jednog priznanja. Mada bilo ih je više, ali ste toliko zaslepljeni da ne vidite dalje od nosa.

nik sloter

pre 8 godina

Sve cestitke ovom coveku na najuspesnijoj privatizaciji u zemlji Srbiji.Poceli su i rezultati da dolaze,cekalo se deceniju na titulu,ali se isplatilo.Fmp je danas klub na zdravim nogama,sa kvalitetnim mladim selekcijama.Cestitke LEGENDO.

bojan

pre 8 godina

90 % vas je bilo u pelenama kad ste osvojili poslednju titulu, a pricati o nekoj dominaciji je tek vise nego smesno, jednistavno ste niko u kosarci, I tako ce I biti.

Milos

pre 8 godina

Jos na pocetku sezone je zvezda bila ocenjena kao najveci favorit. A kako i ne bi. Imaju najskuplje igrace, najduzu klupu, dozvoljena evroliga, pomoc sa svih strana... Obzirom na sve krajnje je nelogican slab plasman u evroligi, sa nekoliko neslavnih rekorda (utakmica bez postignute trojke). Uz ovu dozu samopouzdanja i jos vise novca, sledeca sezona (hahaha) je ponovo njihova.

roto kos

pre 8 godina

Gospodine covicu, da li je liga u kojoj igraju dva kluba istog vlasnika, registrovana na istoj adresi i za koje se javno i otvoreno kaze da je jedan filijala - razvojni tim drugog, regularna?

Da li jos negde u svetu postoji takva liga?

Đorđe

pre 8 godina

U ovoj državi sve je moguće, pa i da bude usvojen UPPR za Crvenu Zvezdu uz otpis duga od 97,5%, kao i da država obezbeđuje sredstva za otplatu preostalog duga preko Crvene Zvezde Telekom, tj bivšeg FMP. To je i sam Čović potvrdio, jer je rekao da od 5,5 milona koliki je budžet, oko 2 mil. ide na otplatu dugova kluba sa Malog Kalemegdana. A to da trofeji idu na adresu kluba sa Malog Kalamegdana je klasičan spin. Kako je moguće kada je zvanična adresa kluba koji je osvojio ABA ligu S.Š. u Železniku, kada je PIB tog kluba isti onaj koji je imao FMP, a ne kao onaj koji ima KKCZ u stečaju. Kako trofeji mogu da idu na adresu kluba koji se NE TAKMIČI? (a ipak dobija novac od države)
Znam da klinci koji čitaju i pišu komentare ne razumeju ništa od navedenog, ali to su činjenice, bez ikakvih zaključaka i insinuacija.
A insinuacija bi bila kada bih sada postavio pitanje, zašto KKCZ nije mogla da nastavi da se takmiči? Uz toliki otpis duga i sa sredstvima koja dobija od države sigurno bi mogla da servisira obaveze iz UPPR-a i zašto svih 5,5 mil ne ide direktno u KKCZ. Drugim rečima, zašto Vam je bio potreban Čović i FMP? Verovatno legenda ima debelu korist od toga. Ali to bi već bila insinuacija i ne tvrdim ništa od toga. Ali samo malo razmislite o tome.

tehehehe

pre 8 godina

"96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8; …
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim... …

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)
(veljko, 4. maj 2015 17:17)"

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)

Brankovan

pre 8 godina

Niko nema ništa protiv da Čović postane vlasnik KKCZ, ali on to danas nije jer KKCZ mora biti privatizovana ili otići u stečaj. Rok za to je leto 2016. KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.

JessePinkmanPFC

pre 8 godina

Cim ovakve stvari moraju da se potrdjuju, objasnjavaju, nisu to cista posla. Prica o problemu sa budzetom je pozivanje drzave i njenih aparata da pumpaju jos malo novca ili daju povlasceni polozaj jos nekoj firmi iz regiona, a za uzvrat, zna se... Elem, ne zelim da ispadnem zloban, ima tu dobrih momaka koji igraju kosarku i nemaju mnogo veze sa "gospodinom".

P.S. Svaka cast OK Crvena Zvezda na fer i korektnoj borbi, tu je opstao sportski rivalitet. Smrt fasizmu, ziveo Partizan.

Marko

pre 8 godina

Tek 2016. se prava CZ odmrzava, tako da neće moći da prenesu trofeje koje su osvojili kao CZT(FMP). I dalje je to klub iz Železnika, Stjepana Supanca 15a. Ima novi PIB, i iza sebe 3 ABA lige par kupova.

kad je tesko agrobanka

pre 8 godina

Znaci, u Srbiji je sasvim normalno kad si politicar da napravis sacekusu na novinara dzipom u mraku, i da prodjes nekaznjeno, ono sto je najstrasnije je da javnost cuti iz ljubavi prema kosarkaskom klubu fabrike metalnih proizvoda, odnosno iz mrznje prema instituciji...

Zvezda ponos Srbije

pre 8 godina

"Na kraju sezone podnećemo finansijski izveštaj". Dulo traži rečnik da vidi šta to znači. Zvezda je neuporedivo zdraviji klub od partizana. partizan je uvek gledao samo svoj interes i radio je sve što je mogao da uništi ostale klubove u Srbiji kako bi bio večiti šampion (makar i silom). Kako osvežavajuće zvuče ove rečenice borićemo se za jaču domaću ligu i uvođenje ABA B lige. Ni reći o tome da je Zvezda igrala Evroligu za razliku od partizana a da je od države dobila manje para. Šta bi bilo da je obrnuta situacija? Pa za početak bi tražili da imaju 10 puta veći budžet od Zvezde i onda bi joj oteli najbolje igrače. Šta mislite da li će Zvezda uzeti npr. Milutinova? Zvezda je mnogo pažnje poklonila tome da sama stvara igrače i jedva čekam Aranitovića, Radanova, Čvorovića i Stojanovića u prvom timu. Ne da nismo isti nego smo na suprotnim krajevima univerzuma a sliku oba kluba najbolje opisuju nazivi njihovih navijača - grobari vs delije. P.S. Drago mi je što je pomenuo da je košarku u Srbiji stvorila Zvezda da novokomponovani navijači političkog projekta partizan nauče istoriju košarke u Srbiji.

ferdinand

pre 8 godina

I shvatite Grobari, da ne mozete porediti JMBG neke osobe i pravno lice kao sto je CZV ili bilo koje drugo preduzece, firmu, sta god. Neki novinar vam je bas isprao mozgove. Pa znate li koliko su puta do sad KK Barselona i KK Real Madrid menjali adrese, grbove i sve ostalo, po nekih 17-18 puta, a o ostalim, narocito Italijanskim klubovima, da ne govorim. Imate tastature, google, pa trazite.

tri obroka dnevno

pre 8 godina

nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
(gremlin, 4. maj 2015 15:04)

Nešto si mi se uzrujao...

panteri mrze partizan

pre 8 godina

brisi 20 miliona duga, eh kad bi i uefa i fifa bile takve diletantske organizacije pa da dozvole brisanje 60 miliona, samo promenis ime

Don Choveone

pre 8 godina

Živimo u državi gde Čović odredjuje kome i gde idu trofeji. ABA je osvojio FMP a Čoviću niko ne može da zabrani sa kim će trgovati. Ne razumem navijače C.Zvezde koji se oduševljavaju ovim cirkusom i ne interesuje ih ko im je uništio klub već navijaju za FMP i veličaju Čovića kao da se ništa nije desilo.

zlotvor

pre 8 godina

Mnogo dobar covek ovaj Covic! Lik je ladno zrtvovao svoj klub da pomogne Zvezdi da se izvuce...ili ipak, nije tako. Aj, razmislite malo...
(TiTaNiUm, 4. maj 2015 15:12) Kao navijacu CRVENE ZVEZDE,najvaznije mi je da je zavrsena 20 godisnja serija u reziji jednog coveka koji je vedrio i oblacio nasim prostorima.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 8 godina

Gremline, da ta tvoja diploma nešto vredi, ne bi se ti tako olako zaricao da ćeš da je pojedeš...idi kliči Dulu!

Slobodan

pre 8 godina

KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.(Brankovan, 4. maj 2015 16:01). Ajde molim te objasni ovo presedniku SDCZ ... Covek uruci Radonjicu priznanje kao najboljem treneru u nasem SD ! ... Izgleda da on nije upucen u to !?! TeleTegi ovo nije preneo kao vest pa mozda nisi znao ? Ili jesi ali ti ne odgovara :-) .... Ma caoo ...

Miskec

pre 8 godina

"Mogao bi Covic u Zelezniku napraviti repliku Malog Kalemefdana da smanji troskove ,prigradski bus je ipak skuplji.
(leksa, 4. maj 2015 14:51)"
Tvoj mali, iskompleksirani zivot je sada ispunjen!

Kum

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
(gremlin, 04. maj 2015 15:04)

Kad bi samo malo vremena investirao u google, nasao bi gro klubova (pogotovo fudbalskih). Ali tesi se, slobodno. :)

petarczv

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci. 
Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.
(Aleksandrovic, 04. maj 2015 14:56)

Uvek ste grobari bili copy paste malo si citao kako je nas as dejo savicevic zvani genije spustio bjekovicu pa sad prosipas pamet...xaxaxa

Jel' i ovo racunamo?!

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci.
Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.
(Aleksandrovic, 4. maj 2015 14:56)
www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g

Mich

pre 8 godina

Covicu doktore, HVALA TI sto si poslao ove nadobudne grobare u ludnicu, HVALA TI sto si zatvorio tz. instituciju, HVALA TI sto grobari sada jure po APR-u da vide ko ih je DEMOLIRAO, HBALA TI sto si objasnio crno beloj gepek ekipi kako se vodi klub. HVALA TI sto svaki dan citam komentare isfrustriranih grobara i ne verujem koliko ih je DV zadojio mrznjom.
GROBARCICI DECO MOJA veliki timovi su menjali imena SKAVOLINI, TIM SISTEM, KNOR, to je normalna stvar u svetu sporta i biznisa to sto ste vi nesposobni to je vas problem zato vise necete ni imati tu vasu instituciju. ILI MOZDA I HOCETE ALI CETE MORATI PRVO U APR. HA HA HA HA
GAZI COVICU DO KRAJA MOLIM TEEEE

Covic gospodin

pre 8 godina

Covic ce cuda da pravi sa Zvezdom u narednim godinama.Odavno nismo imali sposobnijeg coveka koji vodi Zvezdu.Puna podrska pa da napadnemo i titulu u El za koju godinu

Mirko

pre 8 godina

(gremlin, 4. maj 2015 15:04)
Ako mi neko dokaze da KK Partizan nije prestao da postoji kada se 2007 godine fuzionisao sa KK Igokea ja cu da pojedem svoju diplomu.Onima koji misle da se fuzijom dva kluba nije izgubio ni jedan originalni klub neka procitaju izjavu Danilovica o tome i neka kazu da tu izjavu stavi Tegi u svojoj emisiji kao pokrivanje 1a.

Milun

pre 8 godina

Nije pitanje gde, nego kome? Veoma lucidan odgovor u stilu Miloševićevog gradonačelnika. Ipak kada se Zvezda odmrzne mogu i da se premeste.

Zvezdas

pre 8 godina

Pa znalo se ovo od pocetka.Tehnicka poslovna saradnja,aktivirana je fransiza i to je to.Dugo ce Zvezda vladati u narednim godinama,lepo vreme je pred nama

petarczv

pre 8 godina

zasto u statutu pise da pripada sve FMPu?
(muamua, 04. maj 2015 15:43)

Posalji nam link tog statuta gde to pise...nemoj da postavljas pitanja nego posalji dokaz...e i jezi se oporavio od pdvaljovanja od pre dve nedelje...

ljubomorko

pre 8 godina

Ne više vredi Čoviceva diploma i reč...da je ovo ZVEZDA a nije...i de facto i de jure...NIJE!!!
(gremlin, 4. maj 2015 15:49)

Jesi ti to zabrinut zbog čovićevog tumačenja propisa ili zbog dugogodišnjeg učestvovanju u kupu čika-dače koje vam predstoji?

Miloš

pre 8 godina

Imam jedno pitanje, kada se odmrzne kk Crvena Zvezda, ko nastavlja da se takmiči pod imenom Zvezda, odmrznuta Zvezda ili ova Zvezda. Ako nastavlja odmrznuta Zvezda, od koje lige kreće? Pitanje postavljam čisto informativno, bez namere da prozivam bilo koga.

monarhista

pre 8 godina

Verovatno sam prvi koji ce ovo javno reci....ako pogledamo kako recimo nasa braca iz Olimpijakosa vole svoj a PRIVATNI klub apsolutno nemam nista protiv da Covic bude PRVI vlasnik KK Crvena Zvezda...dokazao je da moze mnogo...i bilo bi mi draze da ion bude vlasnik nego neki kinez ili arapin...

toma crni panter

pre 8 godina

koja ofanziva grobarskih komentara. ajmo momci. samo napred p(k)ucajte. ko najbolje objasni da ovo nije Crvena Zvezda vec FMP, vodim ga da vidi pehar Lige Sampiona u muzeju Crvene Zvezde
(athens, 04. maj 2015 20:30)
Ali prvo dodji da vidis pehar Evrolige,posto pricamo o kosarci!!!

Mitar

pre 8 godina

Daj da ih nalupa FMP u sredu ... pa da nam dodju ponovo u polufinalu ! Da nema ni ABA lige iduce godine ... E to ce biti posao ! Ajde MILANE !

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

Posalji nam link tog statuta gde to pise...nemoj da postavljas pitanja nego posalji dokaz...e i jezi se oporavio od pdvaljovanja od pre dve nedelje...
(petarczv, 04. maj 2015 16:05) Apr sajt,opcija Objavljen statut,otvoris u pdf-u i molim te procitaj clan 64 a i clan 3!

Kosta

pre 8 godina

Pretpostavka je da će ovaj intervju izazvati razne komentare navijača institucije.Ja generalno gledano ne volim političare i politiku,ali ovaj čovek je u sportu uspešan,i mene nije sramota da priznam da je Partizan imao Nebojšu Čovića u klubu svih ovih godina,osvojio bi evroligu.Vama je potreban neko ko imsa izuzetne organizatorske sposobnosti,neko ko zna kako privući sponzora bez obzira ko je na vlasti.Kada je došao u Zvezdu Vučić tada nije bio tu gde je sada,opet je našao sponzore.To je vama trebalo drugari a ne organizovanje cirkuzantskih konferencija za štampu i permanentno kukumavčenje.

Zorz Pap

pre 8 godina

Pa Olimpijakos ima privatnog vlasnika pa eno ih opet na F4, a koliko navijaci vole taj klub moglo se videti posle trojke Printezisa... Ja se nadam da ce Covic i zvanicno da bude vlasnik kosarkaskog kluba. Svakako moze samo bolje nego sto je bilo. A i znace se na kome je odgovornost za klub.

Sojic

pre 8 godina

Kako bre Mali Kalemegdan ? Pa sta sad ovi sto pisu ovde "Zeleznik" ispade da lazu ljudi ? Ili TeleTegi ? Sta da radi sad covek ? Da prodaje one cajeve i bio hranu ? ... Grba kosarkaski znalac i oni treneri ... ne znam kako ni se zovu ali zovu Deja Radonjica "kolega" ...
Narikace sta mislite da se opet sastanemo u polufinalu :-) ... Ko izgubi nema ABA lige sledece godine !!! Nebi bilo lose , mozda upali masina ? Pozdravite mog rodja Duloa ... https://www.youtube.com/watch?v=qzam7U9hjhI

deki2711

pre 8 godina

Ala su se raspisali Grobari,dosta vise sa glupostima,vidite da smo prvi u svim kategorijama a to je plod dobrog rada.Brinite vase brige, imate ih za izvoz

Žeravica

pre 8 godina

moje ime, 4. maj 2015 15:13

Sve je za tebe iznenađenje.Toliki tekst bez uključivanja sivih ćelija?!
Davno je rečno da je ceo budžet 3,6 miliona,a da 2,1 ide za plate igrača.
Nisi do sada čuo da se plaćaju treneri svih kategorija,fizioterapeuti..,da se plaća hala,struja,voda?To kod Dula nema očigledno.
Ako te baš zanima ceo budžet je 5 miliona,ali 1,4 je otišlo na stare dugove.
I ovo je 4 put da Zvezda objavljuje budžet i rashode a da vi tražite da vidite pečat.
Odakle ti pravo da kažeš koliko para je Partizan ikad imao kad taj podatak NIKADA , ni za jednu sezonu nije objavljen.Ni neformalno .Šta si ti , vidovit? Ugovore igrača si mogao samo da čuješ kad stignu tužbe.Pa bre došao je Akojon na mesec dana i ni sveznajući Grbović ne zna da li igra 5 , 50 ili 150 hiljada.
A još nam dokaži da si ozbiljan time što veruješ da Mačvan i Pavlović igraju za neku situ.

dex

pre 8 godina

@alelsandrovic

Ipak, najvazniji trofej je trofej LS u fudbalu, a to ne vasi unuci, nego niko nikada nece docekati. Hvala Pancevu i Stojanovicu!

011

pre 8 godina

Ja sam crno-beli bot i rekli su mi da po 353557535773573882 put napišem "nije Zvezda nego FMP čiji su trofeji kod negog Stepana, a ne na Malom Kalemegdanu,"!

Jooooj, dokle više, ovi hoće da me načisto zaglupu! :-(

Vanitas

pre 8 godina

A u stvari ne idu, jer ni u slučaju pripajanja se ne mogu prenositi trofeji, lična priznanja i slično. Sve piše u Zakonu o sportu i Zakonu o privrednim društvima, a vama je najznačajniji Zakon o stečaju.

navijac

pre 8 godina

Ahaha, sad obrnuo pricu. Kao sto sam rekao, Covic se cesto izleti pa kaze vise nego sto je hteo. Ocigledno je dobio packe od gospodara zbog one izjave kako ce imati jos veci budzet, pa okrenuo pricu :)

mmajstor

pre 8 godina

KKCZT nema nikakve veze sa CZ, osnovanom 1945. godine. Trofeji pripadaju onome ko ih je osvojio, možeš da pokloniš pehar (metal) ali ne i titulu, ona se vodi u KSS.
(Brankovan, 4. maj 2015 16:01)

Naravno da CZT ima veze sa KKCZ jer koristi njen brend kojim se otplacuje dug KKCZ, sto je definisano ugovorom gde ce po njegovom isteku doci i da pravne fuzije.
To nije isto kao kad bi ste ti i drustvo i parkica skupili na divljaka i nazvali svoj klub Partizan Pinosava. Dobili biste tuzbu samo takvu, ne moze se koristiti tudji brend bez odobrenja.

marko

pre 8 godina

Covicu, MOLIM TE, uzmi i FK u svoje ruke, i spasi nas od nesposobnjakovica! Jer se u FK ocigledno ne zna, ni ko pije, ni ko placa! Imamo 300 funkcionera i nijedan od njih nema svrhu!

Spale

pre 8 godina

Poz

Kamo sreće da se privatizujemo i da budemo njegovo vlasništvo.. Kao što vidiš prilično nam dobro ide. Ne bih imao ništa protiv da se desi slično i u fk. Da se zna ko je gazda!

cukce

pre 8 godina

Covicu gde su pare za sportsku halu i izvoriste vode tj. vodovod u Kosovskoj Mitrovici?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (KM, 4. maj 2015 15:58)

Pitaj Tadica i Dacica! Dali KK Partizan drzavni projekat i ne samo to ko zna sta!

Neka Grmi Sa Svih Strana!!!

pre 8 godina

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)
(tehehehe, 4. maj 2015 17:53)

Voju nismo mnogo ni hteli, procenio decko da nece imati adekvatnu sansu i zelimo mu svu srecu.

A Sani... nece sigurno kod bate, veruj meni.
Pusa :-*

Povidon

pre 8 godina

Kako god da okreneš i kažeš ,porezni broj je činjenica koja te odaje!(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?, 04. maj 2015 16:51)
Vi niste Partizan nego ste Partizan Igokea. Partizan je ugasen 2007g. Vas novi KK nije clan JSDP.

BVB 09

pre 8 godina

Nisam neki navijač Zvezde ali mi nisu jasni ovi "grobari" sto se raspravljaju da li je Zvezda Zvezda ili FMP i čije su titule. Da sam navijač Partizana draže bi mi bilo da mogu da kažem da gubim od ljutog rivala nego od tamo nekog FMPa.

лупетало

pre 8 godina

Kad bi samo malo vremena investirao u google, nasao bi gro klubova (pogotovo fudbalskih). Ali tesi se, slobodno. :)
(Kum, 04. maj 2015 15:28)

Ево просветли ме па наведи клубове.

Partizan do groba

pre 8 godina

samo jos da objasni zasto " idu " i po kom osnovu nesto moze da ide nekome ko se uopste je takmici?ovo ce jednog dana sud da resava ali ce neko pre toga u aps.

Komsija Rade

pre 8 godina

Ako negde postoji slučaj da se JEDAN KLUB TAKMIČI ZA DRUGI KOJI JE U STEČAJU,evo javno ću da pojedem diplomu...kao što je Čovic pojeo pravilnik grada BG o nagrađivanju...inače nemam ništa protiv da navijači stare CZ doživljavaju FMP kao svoj...ali to i dalje NIJE ZVEZDA!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gremlin, 4. maj 2015 15:04)
Opusti se, Tegi je kao pravi grobar odmah skocio da ispali Covica, ali je ispalio sam sebe, jer ne pisi nista u pravilinku, ako si ikada video pravilnik mozes videti da se nagrada odredjuje svake sezone i da nagradjivanje nije isto svake godine.
https://www.youtube.com/watch?v=sS_VZNymvL4 pogledajte, pa onda prozivaj, sportski pozdrav, vidimo se u finalu KLS-a, neka bolji pobedi.

zs

pre 8 godina

Mozda ti mislis da si stavio tacku na crno-beli svet i da si sad tata...
Ali nece proci mnogo vode Savom i Dunavom...Zvezda je vecna institucija, to kao Partizanovac kazem, ona ce ostati...ali od tvoje magle sa ovim projektom ostace samo pas i kravata-vata-vata-vata-vata....

*bane*

pre 8 godina

* Ma kako da se zvao klub a da se ne zove Partizan , svi koji vole bilo kakvu Zvezdu će da navijaju za tu Zvezdu ....To je jasno svima ...!!! Ineresuje me tim za sledeću sezonu i da li postoji način da bude jači nego ovaj ....!? Da li postoji nešto što bi Bobija nateralo da ostane ...još jednu sezonu i da napadnemo na final4 ...?? Hvala ..!!!

athens

pre 8 godina

koja ofanziva grobarskih komentara. ajmo momci. samo napred p(k)ucajte. ko najbolje objasni da ovo nije Crvena Zvezda vec FMP, vodim ga da vidi pehar Lige Sampiona u muzeju Crvene Zvezde

Profesor fizičke kulture !

pre 8 godina

We are KK Partizan..who the f... are you?
(kruger, 4. maj 2015 15:52)

Nemoj nama da se žališ ili ako baš voliš : who f... you loser !?

miki

pre 8 godina

Tek 2016. se prava CZ odmrzava, tako da neće moći da prenesu trofeje koje su osvojili kao CZT(FMP). I dalje je to klub iz Železnika, Stjepana Supanca 15a. Ima novi PIB, i iza sebe 3 ABA lige par kupova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 4. maj 2015 15:16)

Moci ce. Ako se dva kluba pravno fuzionisu tj. ukoliko KK CZV akvizira KK CZT, ona ce da nastavi da postoji, i preuzece se rezultati oba kluba tj. KK CZV do 2011 i CZT od 2011 do 2016.

loung

pre 8 godina

KK Czbgd telekom ima isti maticni broj kao i KK Fmp Zeleznik...mozda neki limenkari misle da pravna lica mogu deliti maticne brojeve, ali ne ide to tako

Andrija

pre 8 godina

Koliko prepucavanja i jada zbog jednog fransizinga.

Ljudi jel vi kad idete u McDonalds na Slaviji, idete u McDonalds (fransizing) ili u Pekaru Petrovic (pravno lice na koje je fransizingom prebacena licenca McDonaldsa). Ja idem u Mek, a ne u neku pekaru.

Isto je i sa Crvenom Zvezdom. :*

Miroslav

pre 8 godina

Bravo Covke! Nema "zle krvi", nema nasladjivanja tudjom mukom. Samo napred! Visoki ciljevi jesu sadasnjost Crvene Zvezde. Omladinci su nam vec strah I trepet u Evropi, za buducnos se ne sekiramo. Idemo mudro, pametno, korak po korak I imam isecaj da nas niko ne moze spreciti da u bliskoj buducnosti postanemo gigant evropske kosarke. Srecno !

Slobo

pre 8 godina

Vec u par intervjua najavljuje da ce KK CZ postati njegovo vlasnistvo. Blago vama.
(Poz, 4. maj 2015 15:02)

A čije je vlasništvo bilo do avgusta 2011, da nije bilo mozda moje.Uz sve to preko 15 milione evra duga, 4 igrača, haos koji je vladao preko 15 godina, račun blokiran od 2004te. I mi sada treba da kazemo Čoviću , vrati nam klub.Pa najveći klubovi evrope menjaju vlasnika (Manchester United npr), pa šta,Berluskoni prodaje Milan bogatim Arapima pa šta. Čoviću hvala - veliko HVALA.

veljko

pre 8 godina

96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8;
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim...

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)

Nenad

pre 8 godina

Nisu mi jasno grobari, umesto da prihvate realnost opiru se...Zvezda je vec privatan klub, to ceka i Partizan samo je pitanje koja budala ce da vrati njihove dugove i kupi klub kada je kosarka neprofitabilan sport...Ako ne prihvate ovo sto je Zvezda uradila, tj. ako im se ne desi neki novi Covic samo sa crno belom majicom zna se sta sledi...katanac

Kum

pre 8 godina

Vec u par intervjua najavljuje da ce KK CZ postati njegovo vlasnistvo. Blago vama.
(Poz, 04. maj 2015 15:02)

Pa mi i hocemo privatizaciju, a sa njim nam bas lose ide, jel?

Postenje iz Zeleznika

pre 8 godina

(Slobodan, 04. maj 2015 18:03) http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/PublishedDocuments/4832166 Procitaj statut i CLAN 3 gde ti lepo slovima pise da ova Zvezda nije clan SD!!!

Povidon

pre 8 godina

Najvazniji trofej nece docekati ni unuci. Hvala ti Sale Djordjevicu za vecnost.(Aleksandrovic, 4. maj 2015 14:56)www.youtube.com/watch?v=b2jpamLZW3g(Jel' i ovo racunamo?!, 04. maj 2015 15:44)
Tako ste pricali i za vaterpolo.

pavle

pre 8 godina

milos-imam jedno pitanje...odakle pare Partizanu svih ovih godina i ko mu je oprastao porez ako nije drzava...i dokle bi pomenuti klub dosao da nije bilo upumpavanja od zutih i crvenh...i jos mi je nejasno,navedite mi ijedan klub osim pomenutog (izuzev Steaue i Cska) da citav sistem stoji iza njega...90 ih Mirko Marjanovicu upravi kluba...zatim Dacic,Boris Tadic a vidim i preko Drine su se zauzimali za vas-Milorad Dodik?!

dragisa

pre 8 godina

http://www.b92.net/sport/teme/todorovic.php?yyyy=2010&mm=05&nav_id=429430

Mozda i vi jednog dana. Ah da, i videti koliko je u toj ekipi reprezentativaca, a koliko u sadasnjem ABA prvaku. U CZT tri puta vise. Dzaba vam novci moji sinovci.

Gamer

pre 8 godina

90% komentara na b92 ostavljaju deca od 13-14 godina ili kako objasniti ovako niskoumne komentare na svaku vest o zvezdi i partizanu ??

Ha, ha...

pre 8 godina

A Čović bacio oko na Mali Kalemegdan?

Tajkune, tajkune...

Msm, plati 16 mil. EUR i nosi. Tako se privatizuje.

Zvezda sa Malog Kalemegdana takve gvožđurije ima za izvoz.

Zvezdas Beogradjanin

pre 8 godina

"96. godiste stefan lazarevic, 1. petorka euro u-18;
97. godiste vojislav stojanovic, mvp final 8; …
98. godiste aleksandar aranitovic, mvp kadetske lige;
98. godiste aleksa radanov, vec debitovao za 1. tim... …

tu je jos mnogo dobrih igraca. izdvojio sam najpoznatije, ali ni ostali ne zaostaju... ako jos sve bude pod kapom c. zvezde, i sanira i te dugove i nasledjene gluposti (nije ih on pravio, ali ih ipak resava. videcemo, na kraju, u kojoj meri), ne bih imao nista protiv da bude i vecinski vlasnik. ima jos da se radi do tada, ali covek ima sistem, ideju i zna kako to da ostvari. nije simpaticna njuska, ali ne moze sve :)
(veljko, 4. maj 2015 17:17)"

Ode vam taj Stojanovic Vojislav (evo danas vest da ne zeli ugovor sa Zvezdom), a otici ce i Aranitovic, pogodi samo gde :)
(tehehehe, 4.

Da li treba da pogadjamo gde ce. Ali ne sigurno tamo gde ti mislis ako uopste ode.Nemate vi ni za kiriju

Vladimir

pre 8 godina

Nevezano za tekst,koliko vi ljudi imate godina. Stvarno se nadam da ste klinci i da od puke dosade pisete ove komentare. Procitao sam par komentara i batalio citanje. Ovde izgleda svi sve znaju,u sve su upuceni i sto je najgore vole da se mesaju tamo gde im nije mesto. Sta reci,kad vec sve znate. Nista,drugi put. Ajd' uzdravlje