Sreda, 29.04.2015.

13:13

Murić iz Partizana ide u Milano?

Armani iz Milana zainteresovan je da u svoje redove sleće sezone dovede krilnog igrača Partizana NIS Eda Murića, piše "La Gazzetta dello Sport".

Izvor:

Muriæ iz Partizana ide u Milano? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

milos.k.

pre 8 godina

@Miki vidi se da kosarku pratis od juce! Roberts posle Partizana otisao u Efes, Lazme nije imao nigde aganzman, doveden u oktobru....izguglaj malo!!!

bachi

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA
(hilt, 29. april 2015 14:52)
Hahaha baš ti je originalna poslednja reč! Papagaji!

bachi

pre 8 godina

@moje ime 

Auuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš. 

Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina. 

Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije. 

Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima! 

Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!
(011, 29. april 2015 14:51)
Postoji samo jedan problem a to je što je zvezda zamrznuta još godinu dana!

Superman

pre 8 godina

@jel sve ide Dulu
Dečko onog momenta kada ne bude Partizana neće biti ni košarke u Srbiji. Ne misliš valjda da presvučeni FMP može da vodi srpsku košarku. A tvoje poznavanje igrača neću ni da komentarišem.

Istine radi

pre 8 godina

Gospodo,
On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)
Evo sta ti NE znas kralju...
I da hoce neko Zvezdine igrace, mi nemamo potrebu niti pre svega zelju da ih prodamo tj. bar ne njih dvojicu. Zasto bi isli, igraju u evroligaskom timu, timu koji sve vise raste, u svakom pogledu je momcima ovde dobro, sto bi isli posle prve sezone?
Jasnije bar malo?
(BOBA DELIJA, 29. april 2015 16:31)

Vi ne živite od prodaje igrača, nego imate bankomat u Nemanjinoj, pa zato ne treba da prodate Kalinića i Joviča.

Ekonomija destrukcije

pre 8 godina

Odlican igrac. Voleo bih da ostane. Ako dodje dobra fin ponuda sta da se radi! Forza Partizan!
(NR, 29. april 2015 17:19)

Tražimo nemoguće - budimo realni ! Nije baš da vredi te pare ( 510.000 Eura za tri godine ugovora sa KKP ), zato se sada realno sagledava situacija i želi se " prekinuti saradnja " ili na srpskom :
Već smo mu dužni za prvu godinu ugovora , bolje da ga " uvalimo nekom " i da taj klub preuzme dug , makar ostali bez dinara od transfera !! Tako se to radi , jer se inače uvaljujemo u još veće dugove ( 2. i 3. sezona ) i preti nam tužba pred BAT - om , a tamo smo omiljeni " pacijenti " ...
Ostali " veći ugovori " ( Saša Pavlović , Mačvan …) su privatni Duletovi aranžmani i on će to regulisati ( kako zna i ume ) !! Mnogo smo se kockali i …izgubili ! Očekivani rasplet .

Vz

pre 8 godina

hrk-hrk -ti laice ne znas pravopis.A ne znas ni sva slova.Nemoze niko da trazi Kalinu i Jovica jer oni imaju vazece ugovore sa velikanom koji se zove Crvena Zvezda.Otimaju se igraci propalih klubova .
(opet na moj krasni., 29. april 2015 17:08)
Bitno da je tebi pravopis jaca strana ;) "velikan" crvena zvezda (da, malim slovima) se malo 'ladi u ovom trenutku ;)

Jel sve ide Dulu?

pre 8 godina

bonsek o čemu pričaš ti? Koji bre Vujanić, Rašić, Kecman...? Kakve veze njihova karijera ima sa Dulom? Vujanić je bio najbolji igrač Zvezde i lige i imao preko 20 poena u proseku pre nego što ga je partizan oteo Zvezdi jer Zvezda nije dobijala bi dinar a vi 4 miliona te godine. Rašića je stvorio FMP (toliko omraženi Čović) a u partizan došao iz inostranstva kao reprezentativac za ogromne pare. Kecman je došao kao MVP lige nakon što je prepustio titulu partizanu zajedno sa Mutom u skandaloznom finalu koje se i danas prepričava! Tepića ste oteli Vojvodini za šta vas je i tužila, a otada njegova karijera ide nizbrdo. Uništili ste tada jednog od najvećih talenata. "Uspeh" Veličkovića neću ni da komentarišem jer ga pokazuje u ligi koju igraju klubovi iz Holandije, Finske, Andore... Tripković? Hahaha. Jel uopšte igra? Samo ste umeli da otimate i preprodajete igrače, a za to vreme Zvezda bila dva puta prvak Evrope u juniorskoj konkurenciji i FMP jednom. Procvetaće srpska košarka onog dana kad ne bude partizana. A inače i Murič je došao kao višegodišnji reprezentativac Slovenije i najbolji igrač njihove lige. Toliko o vašoj krizi. Imali ste i ove sezone skuplji i iskusniji tim a Zvezda vas odučila od košarke cele sezone.

Vlada

pre 8 godina

Neverovatno?!?! Ovim Grobarima jos nije dovoljno pa i dalje vredjaju i provociraju. OK, bice u KLS 3:0 pa se cujemo posle toga da vidimo za koji tim navijamo... I svaki put tako dok vam status naseg kluba ne postane jedini "argument" u vasim zivotima.

opet na moj krasni.

pre 8 godina

hrk-hrk -ti laice ne znas pravopis.A ne znas ni sva slova.
Nemoze niko da trazi Kalinu i Jovica jer oni imaju vazece ugovore sa velikanom koji se zove Crvena Zvezda.
Otimaju se igraci propalih klubova .

Milan

pre 8 godina

Cisto da podsetim ove sveze pratioce kosarke. Partizan (izvinjavam se ako sam pogresio period) od 1998 do 2002 nije igrao Evroligu. U podizanje kluba su se ukljucili Divac, Paspalj, Danilovic. Nakon toga, igrali smo Evroligu dugi niz godina. Sada je ne igramo, igraju je bolji od nas. Vasim reprezentativcima zelim puno uspeha u daljoj karijeri, jer koliko volim Partizan, toliko volim i Srbiju. Ne bih vise trosio reci, jer kamenu je tesko neke stvari dokazati.

Bonsek

pre 8 godina

@011
Cccc,šta ti radiš dečko? Izgleda da si mnogo mlad pa da te podsetim ko su i šta su ovi "propali" košarkaši. Tepić dečko posle Partizana igrao u PAO-u kod Željka par sezona, pa nakon toga Španija. Tripković posle Partizana igrao u Španiji pa u Turskoj. Kecman posle Partizana par grčkih klubova pa na kraju PAO kod Željka. Kecman je jedna od legendi Partizana. Rašić posle Partizana uglavnom Turska gde je i danas. Stigao i do reprezentacije kod Dude. Veličković odličan ugovor u Realu, ali povreda ga je sprečila da zablista. Trenutno u Turskoj gde je igrao finale Evročelendža. Perović totalno "propao" igrač koji je igrao u NBA i Barseloni. Vujanić bivši reprezentativac, Španija i Italija najjači klubovi u tim zemljama, povreda ga sprečila da ode u NBA. Avdalović čovek koji je godinama igrao u Španiji i bio reprezentativac. Da, zaista su propali ovi igrači, vidi se da ih je Dule "uništio".

relort

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije.
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Čista desetka kolega, za srce si ih ujeo... SVAKA ČAST!!! Počeli su da pljuju po svom fudbalskom klubu osvajaču KŠ i sveta i da navijaju za tuđu fabriku metalnih proizvoda.

relort

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.
(ljapi, 29. april 2015 13:54)

Lepo Vam čovek kaže, lečenje i ventil potražite negde drugde, on je rekao "šic" a ja ću "iš" ili "tutanj" odaberite sami ;D

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Evo sta ti NE znas kralju...
I da hoce neko Zvezdine igrace, mi nemamo potrebu niti pre svega zelju da ih prodamo tj. bar ne njih dvojicu. Zasto bi isli, igraju u evroligaskom timu, timu koji sve vise raste, u svakom pogledu je momcima ovde dobro, sto bi isli posle prve sezone?

Jasnije bar malo?

Kalemegdan

pre 8 godina

Baš sam se sad cuo sa lukom (kapitenom) i reče mi da Milutinov 99% menja sledeće sezone Bobija u Zvezdi . Njih dvojica su odlični prijatelji još iz Vršca. Eto eks vesti za sve Zvezdase !!!

Miki

pre 8 godina

@ milos k.
Roberts nije dosao iz Zvezde u Partizan, vec iz Efesa( mislim) u koji je otisao posle Zvezde.
Bo je bio drugi strelac turske lige kad je dosao u Partizan
Lazme je dosao u Partizan posle odigrane polusezone u Majamiju

Niko od njih kao i jos mnoggo drugih nije dosao kao neproveren i jeftin, ali vama su plasirane takve price

tonikliktofen

pre 8 godina

Ne tako davno zvezda je bila u mnogo vecim problemima ,zadnja na tabeli na ivici ispadanja iz lige i onda se pojavio Nebojisa Covic meni jako antipatican lik i napravi cudo! U pocetku partizan je to izsmevao na celu sa gospodinom Vujosevicem...Kada je vec zvezda pocela da ostvaruje zacrtane planove a partizan da gubi konce kao regionalni lider pocinje kukanje od istog gospodina na drzavnu vlast..Vise posvecuje svoje konferencije za medije sasvim svim i svacim osim kosarci ,partizanu,sportu i to skupo kostalo partizan. Na samom kraju sta reci osim Doktor Nebojisa Covic .Hvlala ti.

Vz

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA
(hilt, 29. april 2015 14:52)
Vrlo si darovit, a koliko vidim i duhovit. Prvo ne vidim da je Muric otisao, niti se oglasio neko relevantan. Na sve to, ako odlazi, ide uz obestecenje sto se kod vas nikada desilo nije. Partizan i u jadnim sezonama za svoje standarde uvek izbaci nekog mladog igraca, za razliku od nekih koji se zaista prostituisu drzavnim parama na osnovu, verovatno, vrhunskih sportskih rezultata. Da je islo po pravilima, daleko bi vi bili i od aba, a kamoli evrolige. Nego, manje brige za nas. Mi se uvek snalazimo jer imamo igrace ;) vi i sami znate sta vam sledi za koju godinu. Vaterpolo scenario dejavu ;)

ivan

pre 8 godina

Muric, Pavlovic, Macvan, sigurni. Gagic vec pobegao glavom bez obzira. Mozda i Gagi i Milutinov odu. Jel imate nekog za sledecu sezonu da vratite sa pecanja? Nije se Vujosevic slucajno tukao posle treceg poraza. Zna covek sta im sleduje.

Duhom institucije protiv prostitucije

pre 8 godina

@moje imeAuuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš. Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina.Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije. Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima! Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!
(011, 29. april 2015 14:51)
Nebojsa,legendo,ti li si ?

Slobodan

pre 8 godina

Gospodo,On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14). @ nisu to Zvezdini reprezentativci vec reprezentativci SRBIJE ! A igraju u nasem najboljem klubu Crvena Zvezda ... Inace je Muric reprezentativac Slovenije i gde ide a pogotovo koga da menja nikoga ne interesuje ... Otislo je 1000 igraca sa obestecenjem iz Partizana a ti pitaj na casovima ljubavi gde su pare od obestecenja .... Ne verujem da ces dobiti odgovor u recima ali u slikama mozda !

kralj

pre 8 godina

Zivim za dan kad cu procitati naslov da Vujosevic napusta Partizan!On nas unisti a ne CZT.Muricu zelim sve najbolje,on ni po cemu nije bio igrac za Partizan.

lol

pre 8 godina

Ide i Muric mada ima ugovor jos par sezona. Sigurno idu Macvan (bez odstete)i Milosavljevevic. Pavlovic ide 90 odsto (bez odstete.) Milutinov je pola-pola. Ko ostaje Partizanu? Tepic, Marinkovic, Andric, Đumić, Bezbradica... Sa njima se ne moze opstati ni u ABBA ligi, a para nema. Sunovrat.
(milan jovanovic, 29. april 2015 13:33)

Gde da ode Pavlovic, u BSK iz Borce?

Mirko

pre 8 godina

@mi svoje dugove ovako placamo a ne gasimo svoj klub pa navijamo za nesto sto se zove slicno
(xyz, 29. april 2015 15:21)
Vi placate svoje dugove? Koji su to dugovi i kako su nastali i koliko iznose? Listao sam Kurir i nisam nista nasao

Kum

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Mozda jer imaju duge ugovore, nisu visoko placeni, i nisu za prodaju jer su nam potrebni (opet igra se EL)? Logika ti ocigledno nije jaca strana.

Bobi ide jer mu istice ugovor, i ne mozemo da ga zadržimo (a i zasluzio je da se opari).

23sudija

pre 8 godina

Nekad je to bilo ovako

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=10&dd=21&nav_id=387887

Pogledajte samo komentare koje je groblje tad ostavljalo...

DedaMiloje

pre 8 godina

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Hahahaha koji car, pa možda oće, ali Zvezda neda.

mica

pre 8 godina

sjajan igrac,ali i brzoplet!! Mislim da bi Cakarevic mogao da ga zameni na poziciji 3!! najbitnije da ostane Milutinov,a kad bi ostao i Macvan (uz vecu svotu novca)koji je ove sezone odigrao besprekorno skoro svaku utakmicu,bili bi mnogo jaki pod kosem! Tepara na pleju,a skripice na poziciji dva gde je suvise mladi marinkovic

Sole

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.
(ljapi, 29. april 2015 13:54)

Tek kad vi ovo uradite sa temama vezano za Zvezdu.

aca

pre 8 godina

Raki, brate, el si ovo indirektno priznao da je prethodna vlast vas favorizovala?... aj mi objasni, molim te, bez pomoci drzave da li biste postigli sve ono?... ne ne ne, ne vi, vi ste sve to zasluzili.. pa drzava je iza vas bila citavu deceniju, i da, ugasila je Zvezdu svojim ponasanjem... i tako ti cekas da se vrati "vasa" vlast la da "dominirate"...

Dirty

pre 8 godina

Ovde se nazire integrisanje Mege i Grobara po sličnoj metodologiji FMP & Zvezde te rastociljavanje dugova uz nov početak s starim imenima??? Miško i Milojević preuzimaju operativu a Danilović, Vujošević i Todorić odlaze kod Žike pauka na konsultacije??? Deo igračkog i stručnog kadra pali u Igokeju a ostali kud koji??? Što je nekad bilo bilo je...

boltzman

pre 8 godina

"Partizan je porazom od Crvene zvezde Telekom u polufinalu regionalne lige drugu godinu uzastopno ostao bez Evrolige, pa mu sledi nova rekonstrukcija tima..."

Ovaj zakljucak vazi samo u slucaju Partizana.
Kada je Zvezda ostajala bez Evrolige ne secamo se egzodusa igraca. Sto je najgore Partizan ni kada je igrao Evroligu nije mogao da racuna na to da zadrzi tim, ali makar nije dolazilo do raspada ekipe.

Za Zvezdu je para uvek bilo i bice.

Isto se dogadja i u fudbalu. Posle godina troskarenja, krajnje realno bi bilo ocekivati da sada prodaju Rajkovica i Jovica ako uspeju da to urade. Medjutim, naci ce se para za njih i bez toga, dok Partizan svake godine prezivljava od prodaje najvecih bisera. Samo prosle godine su otili Mitrovic i Markovic, zimus Skuletic, a na leto ce verovatno i Zivkovic.

Ne vezemo dva prelazna roka da neki biser ne prodamo, a Zvezda veze 10 godina bez problema. Poslednji igrac koga su prodali za solidan novac je Zigic.
(moje ime, 29. april 2015 13:21)

Komentar ti je savrsen. Sad samo analiziraj gde su se onda zagubile te pare od bisera, punih hala, ucestvovanja u velikim takmicenjima i osvajanjima nekih od njih. Razmisli dobro, hipoteza ti je savrsena, do zakljucka malo fali. Jedino od mentora taj pravi zakljucak neces cuti, jer on ne zeli da ga iko cuje.

košgeter

pre 8 godina

Očekivano. Svi žele igrati Evroligu i za što bolje plaćene ugovore.Iz ljubavi se pišu pisma zahvalnosti, "velikom" magu, klubu, navijačima ... Papir trpi sve.

Max

pre 8 godina

@Raki
Moze mala pomoc za ovo oko "vlasti koje padaju". Kad dodju "vasi", je l' nestaje 4 miliona EUR duga koji imate (rekao vas predsednik koji dodje Klobucaru neke pare iz "fazona", pa je moguce da je dug veci) ili i vi idete na led kao Zvezda? Koliko shvatam vi ste prepodobni i premoralni, pa valjda prihvatate da je to jedino resenje ili cete da budete "ljigavi" kao mi, pa ce drzava da pomaze? Idete "u zamrzivac" kao i mi (original KK) i nestajete ili fuzija i bitisanje kao KK Par mega-keks-leks-zepter-igokea i idemo dalje. Izbor je vas. Hoce dugovi da vam nestanu kad ovi odu sa vlasti (da ne mislis da su moji)? Samo ne pricajte o svetom grbu, google pa "grb KK Partizan Zepter". EL 10 godina 76:132. Reprezentujete Srbiju, pa ste zasluzili? Svi se tresu od KK? Od navijaca mozda, od kosarkasa (silnih koje napraviste) niko. O Muricu? Velicini? Sve najgore zbog onoga sa kraja trece. Ciao.

Trener

pre 8 godina

moje ime @ to je Srbija druze ,a veciti su paradigma drustva na jednoj strani imas one koji sede po raznim agencijama ministarstvima i imaju zagarantovam nvac bez obzira na ucinak ,a sa druge strane imas one koji rade,stvaraju,crnce i na kraju dobiju mrvice.

hrk-hrk

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,

rango_unchained

pre 8 godina

nista novo, svake godine je ovako. sad je pitanje kako crveni uspevaju da zadrze svoje igrace, da ne placa covic mozda iz svog dzepa? ili mozda iz nasih dzepova?

sa vama uvek komedija

pre 8 godina

@(moje ime, 29. april 2015 13:21)
au druze kako te lazuuuuu
ukratko ceo tvoj post cu da objasnim u ovom pitanju:
JEL IMAS ROBERTSA NA ZAJAM ZA SL SEZONU???
DOSLO VREME DA SE RASPADATE, A OVO JE TEK POCETAK...ZAMISLI KAKVE CETE KOMPLEKSE ISPOLJAVATI KADA VAM BUDU GLAVNI IGRACI MARINKOVIC I BEZBRADICA..SVE SE VRACA

bok decki

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Nije ni cudu da di ne pustaju komentare, kad pises takve gluposti!

011

pre 8 godina

@moje ime

Auuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš.

Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina.

Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije.

Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima!

Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!

hilt

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA

M.F.

pre 8 godina

Izgubicemo dosta igraca ali to se i ocekuje,i kad dodjemo do ABA lige mi nemamo sa kim da igramo pa do zavrsnice polako sastavimo tim....
Pa opet ispadnemo i u krug..

Trofeji cine sampiona !

pre 8 godina

Partizanu je odlazilo 70% tima i kada je igrao Euroligu,tako da ne vidim sta je ovde sporno.To ste vecina ovde veze sa zivotom nema pa prizivaju neke katance i gluposti to je vec druga stvar.Partizani nikada,ni u najboljim danima nije uspevao da zadrzi svoje strance vise od godinu dana,sem Jana Veselog koji je dosao kao mlad i neafirmisan igrac.Srecno Edo,sve najbolje ! Velika sansa za Milosa Glisica da pokaze sta zna !

filip must play

pre 8 godina

Neozbiljna su pisanja npr. "..zao mi je sto se ovo njima desava, i mi smo nekad u ovakvoj situaciji bili..." , a ko makar malo prati desavanja u kosarci, a i u zemlji, zna da nista nije isto , jedan klub se ocajnicki trudi da izadje iz dugova, boreci se da sacuva ime, identitet, tradiciju, istoriju, dok se drugi klub ugasio, ili sto rece novi gazda, u stecaju

vostani serbie

pre 8 godina

@Mudar potez, ni ja ne bih igrao da su mi ovakvi dresovi za sledecu sezonu

[link]/
(fan, 29. april 2015 13:22)
BRATEEEEEEEEE AAHHAHAHAAHHAHA

Ana

pre 8 godina

Partizan je uvek prodavao najbolje igrace da bi opstao, igrao Evroligu ili ne. Bice tesko, ali verujem da cemo opstati zbog navijaca i emocija koje klub predstavlja. Volela bih da Vujosevic ode, jer odavno nije vise sposoban da vodi klub dostojanstveno. Molim sve koji podrzavaju Vujosevica da misle svojom glavom. Volim Partizan, ali Partizan nisu ni Vujosevic ni Danilovic. Mi koji volimo Partizan imamo puno pravo da ih kritikujemo.

milos.k

pre 8 godina

dovesti mlade igrace, uz Milutinova, Tepica ih izforsirati. Bolje je dovesti jednog dobrog plaja i imati dobrog centa nego uzalud trositi pare. Imamo Vanju, Andrica, grk je dobar,i to je dobra petorka. Ne sumnjam da ce Partizan naci jos jedno dva iskusna igraca koja su u krizi i kojima ce znaciti igranje u Partizanu. Cene su pale a igraca je mnogo, i ne bi bio ni prvi ni poslednji put da Dule od prosecnih igraca napravi sjajan tim. Ko je znao one sezone za rezervnog centra Fuenlabrade Marica, ili za Boa koji je igrao u poslednjeplasiranom Mersinu, Robertsa kome ni Zvezda nije htela da da novi ugovor....

Erolko

pre 8 godina

To je bilo ocekivano kad se zna da ima ugovor na jos 2 sezone vredan 350.000e. Samo je bilo pitanje gde ce otici.
Macvan i Pavlovic isto idu, jer Partizan nece moci i dalje da im placa 26.000 mesecno. Milosavljevic ima nesto manje mesecno ali visegodisnji ugovor pa ga mozda zadrze, ali prodace i njega ako dobiju dobru ponudu.

athens

pre 8 godina

@Roki

I da lažemo sebe, izgleda da to više muči tebe nego nas-neka ti bude-panterčiće. Plašim se da ti, ipak lažeš sebe i u vezi Crvene Zvezde i u vezi navijanja za vaš klub koje će nestati sa nestankom dobrih rezultata. Dobro, možda neće nestati, ali neće biti tako euforično kao do sada, zbog vere da imate Bogom dano pravo na pobede u plej-ofu. Kako ti više nije muka da pričaš o vlasti i da veruješ u to što pričaš. Ovaj deo istorije je "komadić plavog neba u crnom krugu". Sahraniste fer košarku u Srbiji, a mi je otkopavamo... Pozdrav i otvori oči, možda ćeš bolje videti

Milan

pre 8 godina

Ko će igrati u partizanu sledeće sezone? Murić je jedan od solidnijih viđenih za sledeću sezonu.
Šta ako I Milutinov ode? Njemu isplate ne smeju da kasne, praktično je jedini dostupan centar u državi.

Nenad

pre 8 godina

Raki, bas zbog tebe i ostalih koji tako pricaju cekam jesen 2016 jer znam da cete cutati i da vas nece biti, a vec sada se sve vrlo dobro zna o Zvezdi, ali dobro, cekam jesen 2016, a do tada slobodno pricajte kako ovo nije Zvezda.

Marko

pre 8 godina

E pa super; ako Milan bude u istoj grupi se Zvezdom u EL iduce sezone bar znamo za koga cemo navijati ! Vujosevicu napolje ! Idi i nosi svoju pricu u Laktase ... p.s. povedi i pocasnog presednika sa sobom !

ljapi

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.

Keypooh

pre 8 godina

Šteta, odličan igrač, koji bi tek u narednoj sezoni bio "pravi". Edu Muriču, kao dečku koji voli Partizan, želim sve najbolje u daljoj karijeri, šta god da odluči. Sportski pozdrav svim zaljubljenicima u košarku.

peruzzi

pre 8 godina

Lepo rece Todor. Ocekujte promene u klubu al trenera ne menjamo. Raspad sistema! Sledi dugogodisnja agonija a zatim fuzija ili katanac. Po istpm principu kao zvezda ali su patrizanovi lopovi malo skromniji!

translucent

pre 8 godina

Misko4Raznatovic
Lot of fun with Italian web sites those days about my players - Doellman, Muric.....Some others wrote about Marjanovic done for NBA. Funny

Ноле

pre 8 godina

Дезинформација ! Дуло је рекао да сви у Партизану играју из љубави и за стипендију и он је ту за стипендију додуше малко већу !

milan jovanovic

pre 8 godina

Ide i Muric mada ima ugovor jos par sezona. Sigurno idu Macvan (bez odstete)i Milosavljevevic. Pavlovic ide 90 odsto (bez odstete.) Milutinov je pola-pola. Ko ostaje Partizanu? Tepic, Marinkovic, Andric, Đumić, Bezbradica... Sa njima se ne moze opstati ni u ABBA ligi, a para nema. Sunovrat.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Cekaj, kako sad to, zar Edo grobarcina ne igra iz ljubavi i za ljubav, za svoj partizan, za Duleta za grobare ... Ili je pak to bio samo interes, potencijalna EL , pa kad je vido da brod tone nestala i ljubav ?!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Ako znas za koga navijas,zasto onda i dalje navijas za Igokeu partizan???
A licemeru???

Milanko

pre 8 godina

A sta drugo ocekivati ! Cestitam nasem rukovodstvu jer treba biti umetnik pa nas srozati ovoliko, iskreno se nadam da je sledeci Dusan Vujosevic ! Tu pricu o ljubavi pricajete drugima, Danilovicu uzmi stvari u ruke i napravite jednu ali jednu konferenciju za stampu normalnu i pozdravi se sa gospodinom Vujosevicem !!!! Ne ide sa njim. Toliko !

Kum

pre 8 godina

Ne sladim se ni najmanje, jer znam kako je nama bilo, a Grobarima je jos teze, jer su pali sa jos vece visine. Isto tako ne kapiram ove prozivke na njihov racun. Jesu se nasladjivali nasim stanjem, ponajvise Dule (nula od coveka), ali to ne znaci da sad svi trebaju da se ponasaju kao ti klinci ili jos gore kao Dule.
Sve najbolje komsijama, da se reorganizuju, i da opet stanu na noge. Zasto? Na primer jer volim kosarku i svoju zemlju, i videli smo kakav je derbi u stvari praznik, a emocija 100 puta vise nego u finalu protiv Cedevite. To je sport, i ja hocu da uzivam.

Raki

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)

Nikola Kalinic

pre 8 godina

@moje ime
I vi cete sada moci da zadrzite najbolje igrace kao sto ih je i Zvezda zadrzavala,Drcu,Sljivancanina,Nikolica,Subotica i ostale vrhunske kosarkase.Tako da ne brini,ostaju vam sigurno Djumic,Dalo,Andric i Bezbradica.

Nikola

pre 8 godina

@moje ime....Volim kad ljudi iznose neistine a na netu sve moze da se proveri.Zvezdi se nikad nije raspadao tim kad je ostajala bez eurolige?Pa Zvezda je svake godine menjala ceo tim,retko koji igrac se zadrzavao dve sezone.Mitrovic,Djenka i Bobi su vezali dve sezone zato sto smo igrali euro ligu, a ranije nije bio slucaj.

moje ime

pre 8 godina

"Partizan je porazom od Crvene zvezde Telekom u polufinalu regionalne lige drugu godinu uzastopno ostao bez Evrolige, pa mu sledi nova rekonstrukcija tima..."

Ovaj zakljucak vazi samo u slucaju Partizana.
Kada je Zvezda ostajala bez Evrolige ne secamo se egzodusa igraca. Sto je najgore Partizan ni kada je igrao Evroligu nije mogao da racuna na to da zadrzi tim, ali makar nije dolazilo do raspada ekipe.

Za Zvezdu je para uvek bilo i bice.

Isto se dogadja i u fudbalu. Posle godina troskarenja, krajnje realno bi bilo ocekivati da sada prodaju Rajkovica i Jovica ako uspeju da to urade. Medjutim, naci ce se para za njih i bez toga, dok Partizan svake godine prezivljava od prodaje najvecih bisera. Samo prosle godine su otili Mitrovic i Markovic, zimus Skuletic, a na leto ce verovatno i Zivkovic.

Ne vezemo dva prelazna roka da neki biser ne prodamo, a Zvezda veze 10 godina bez problema. Poslednji igrac koga su prodali za solidan novac je Zigic.

Ноле

pre 8 godina

Дезинформација ! Дуло је рекао да сви у Партизану играју из љубави и за стипендију и он је ту за стипендију додуше малко већу !

Raki

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)

milan jovanovic

pre 8 godina

Ide i Muric mada ima ugovor jos par sezona. Sigurno idu Macvan (bez odstete)i Milosavljevevic. Pavlovic ide 90 odsto (bez odstete.) Milutinov je pola-pola. Ko ostaje Partizanu? Tepic, Marinkovic, Andric, Đumić, Bezbradica... Sa njima se ne moze opstati ni u ABBA ligi, a para nema. Sunovrat.

Milanko

pre 8 godina

A sta drugo ocekivati ! Cestitam nasem rukovodstvu jer treba biti umetnik pa nas srozati ovoliko, iskreno se nadam da je sledeci Dusan Vujosevic ! Tu pricu o ljubavi pricajete drugima, Danilovicu uzmi stvari u ruke i napravite jednu ali jednu konferenciju za stampu normalnu i pozdravi se sa gospodinom Vujosevicem !!!! Ne ide sa njim. Toliko !

Kum

pre 8 godina

Ne sladim se ni najmanje, jer znam kako je nama bilo, a Grobarima je jos teze, jer su pali sa jos vece visine. Isto tako ne kapiram ove prozivke na njihov racun. Jesu se nasladjivali nasim stanjem, ponajvise Dule (nula od coveka), ali to ne znaci da sad svi trebaju da se ponasaju kao ti klinci ili jos gore kao Dule.
Sve najbolje komsijama, da se reorganizuju, i da opet stanu na noge. Zasto? Na primer jer volim kosarku i svoju zemlju, i videli smo kakav je derbi u stvari praznik, a emocija 100 puta vise nego u finalu protiv Cedevite. To je sport, i ja hocu da uzivam.

moje ime

pre 8 godina

"Partizan je porazom od Crvene zvezde Telekom u polufinalu regionalne lige drugu godinu uzastopno ostao bez Evrolige, pa mu sledi nova rekonstrukcija tima..."

Ovaj zakljucak vazi samo u slucaju Partizana.
Kada je Zvezda ostajala bez Evrolige ne secamo se egzodusa igraca. Sto je najgore Partizan ni kada je igrao Evroligu nije mogao da racuna na to da zadrzi tim, ali makar nije dolazilo do raspada ekipe.

Za Zvezdu je para uvek bilo i bice.

Isto se dogadja i u fudbalu. Posle godina troskarenja, krajnje realno bi bilo ocekivati da sada prodaju Rajkovica i Jovica ako uspeju da to urade. Medjutim, naci ce se para za njih i bez toga, dok Partizan svake godine prezivljava od prodaje najvecih bisera. Samo prosle godine su otili Mitrovic i Markovic, zimus Skuletic, a na leto ce verovatno i Zivkovic.

Ne vezemo dva prelazna roka da neki biser ne prodamo, a Zvezda veze 10 godina bez problema. Poslednji igrac koga su prodali za solidan novac je Zigic.

Keypooh

pre 8 godina

Šteta, odličan igrač, koji bi tek u narednoj sezoni bio "pravi". Edu Muriču, kao dečku koji voli Partizan, želim sve najbolje u daljoj karijeri, šta god da odluči. Sportski pozdrav svim zaljubljenicima u košarku.

Nikola Kalinic

pre 8 godina

@moje ime
I vi cete sada moci da zadrzite najbolje igrace kao sto ih je i Zvezda zadrzavala,Drcu,Sljivancanina,Nikolica,Subotica i ostale vrhunske kosarkase.Tako da ne brini,ostaju vam sigurno Djumic,Dalo,Andric i Bezbradica.

Milan

pre 8 godina

Ko će igrati u partizanu sledeće sezone? Murić je jedan od solidnijih viđenih za sledeću sezonu.
Šta ako I Milutinov ode? Njemu isplate ne smeju da kasne, praktično je jedini dostupan centar u državi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Cekaj, kako sad to, zar Edo grobarcina ne igra iz ljubavi i za ljubav, za svoj partizan, za Duleta za grobare ... Ili je pak to bio samo interes, potencijalna EL , pa kad je vido da brod tone nestala i ljubav ?!

011

pre 8 godina

@moje ime

Auuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš.

Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina.

Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije.

Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima!

Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!

boltzman

pre 8 godina

"Partizan je porazom od Crvene zvezde Telekom u polufinalu regionalne lige drugu godinu uzastopno ostao bez Evrolige, pa mu sledi nova rekonstrukcija tima..."

Ovaj zakljucak vazi samo u slucaju Partizana.
Kada je Zvezda ostajala bez Evrolige ne secamo se egzodusa igraca. Sto je najgore Partizan ni kada je igrao Evroligu nije mogao da racuna na to da zadrzi tim, ali makar nije dolazilo do raspada ekipe.

Za Zvezdu je para uvek bilo i bice.

Isto se dogadja i u fudbalu. Posle godina troskarenja, krajnje realno bi bilo ocekivati da sada prodaju Rajkovica i Jovica ako uspeju da to urade. Medjutim, naci ce se para za njih i bez toga, dok Partizan svake godine prezivljava od prodaje najvecih bisera. Samo prosle godine su otili Mitrovic i Markovic, zimus Skuletic, a na leto ce verovatno i Zivkovic.

Ne vezemo dva prelazna roka da neki biser ne prodamo, a Zvezda veze 10 godina bez problema. Poslednji igrac koga su prodali za solidan novac je Zigic.
(moje ime, 29. april 2015 13:21)

Komentar ti je savrsen. Sad samo analiziraj gde su se onda zagubile te pare od bisera, punih hala, ucestvovanja u velikim takmicenjima i osvajanjima nekih od njih. Razmisli dobro, hipoteza ti je savrsena, do zakljucka malo fali. Jedino od mentora taj pravi zakljucak neces cuti, jer on ne zeli da ga iko cuje.

Nikola

pre 8 godina

@moje ime....Volim kad ljudi iznose neistine a na netu sve moze da se proveri.Zvezdi se nikad nije raspadao tim kad je ostajala bez eurolige?Pa Zvezda je svake godine menjala ceo tim,retko koji igrac se zadrzavao dve sezone.Mitrovic,Djenka i Bobi su vezali dve sezone zato sto smo igrali euro ligu, a ranije nije bio slucaj.

translucent

pre 8 godina

Misko4Raznatovic
Lot of fun with Italian web sites those days about my players - Doellman, Muric.....Some others wrote about Marjanovic done for NBA. Funny

hilt

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA

Milan

pre 8 godina

Cisto da podsetim ove sveze pratioce kosarke. Partizan (izvinjavam se ako sam pogresio period) od 1998 do 2002 nije igrao Evroligu. U podizanje kluba su se ukljucili Divac, Paspalj, Danilovic. Nakon toga, igrali smo Evroligu dugi niz godina. Sada je ne igramo, igraju je bolji od nas. Vasim reprezentativcima zelim puno uspeha u daljoj karijeri, jer koliko volim Partizan, toliko volim i Srbiju. Ne bih vise trosio reci, jer kamenu je tesko neke stvari dokazati.

peruzzi

pre 8 godina

Lepo rece Todor. Ocekujte promene u klubu al trenera ne menjamo. Raspad sistema! Sledi dugogodisnja agonija a zatim fuzija ili katanac. Po istpm principu kao zvezda ali su patrizanovi lopovi malo skromniji!

Kum

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Mozda jer imaju duge ugovore, nisu visoko placeni, i nisu za prodaju jer su nam potrebni (opet igra se EL)? Logika ti ocigledno nije jaca strana.

Bobi ide jer mu istice ugovor, i ne mozemo da ga zadržimo (a i zasluzio je da se opari).

Marko

pre 8 godina

E pa super; ako Milan bude u istoj grupi se Zvezdom u EL iduce sezone bar znamo za koga cemo navijati ! Vujosevicu napolje ! Idi i nosi svoju pricu u Laktase ... p.s. povedi i pocasnog presednika sa sobom !

lol

pre 8 godina

Ide i Muric mada ima ugovor jos par sezona. Sigurno idu Macvan (bez odstete)i Milosavljevevic. Pavlovic ide 90 odsto (bez odstete.) Milutinov je pola-pola. Ko ostaje Partizanu? Tepic, Marinkovic, Andric, Đumić, Bezbradica... Sa njima se ne moze opstati ni u ABBA ligi, a para nema. Sunovrat.
(milan jovanovic, 29. april 2015 13:33)

Gde da ode Pavlovic, u BSK iz Borce?

Nenad

pre 8 godina

Raki, bas zbog tebe i ostalih koji tako pricaju cekam jesen 2016 jer znam da cete cutati i da vas nece biti, a vec sada se sve vrlo dobro zna o Zvezdi, ali dobro, cekam jesen 2016, a do tada slobodno pricajte kako ovo nije Zvezda.

Slobodan

pre 8 godina

Gospodo,On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14). @ nisu to Zvezdini reprezentativci vec reprezentativci SRBIJE ! A igraju u nasem najboljem klubu Crvena Zvezda ... Inace je Muric reprezentativac Slovenije i gde ide a pogotovo koga da menja nikoga ne interesuje ... Otislo je 1000 igraca sa obestecenjem iz Partizana a ti pitaj na casovima ljubavi gde su pare od obestecenja .... Ne verujem da ces dobiti odgovor u recima ali u slikama mozda !

Jel sve ide Dulu?

pre 8 godina

bonsek o čemu pričaš ti? Koji bre Vujanić, Rašić, Kecman...? Kakve veze njihova karijera ima sa Dulom? Vujanić je bio najbolji igrač Zvezde i lige i imao preko 20 poena u proseku pre nego što ga je partizan oteo Zvezdi jer Zvezda nije dobijala bi dinar a vi 4 miliona te godine. Rašića je stvorio FMP (toliko omraženi Čović) a u partizan došao iz inostranstva kao reprezentativac za ogromne pare. Kecman je došao kao MVP lige nakon što je prepustio titulu partizanu zajedno sa Mutom u skandaloznom finalu koje se i danas prepričava! Tepića ste oteli Vojvodini za šta vas je i tužila, a otada njegova karijera ide nizbrdo. Uništili ste tada jednog od najvećih talenata. "Uspeh" Veličkovića neću ni da komentarišem jer ga pokazuje u ligi koju igraju klubovi iz Holandije, Finske, Andore... Tripković? Hahaha. Jel uopšte igra? Samo ste umeli da otimate i preprodajete igrače, a za to vreme Zvezda bila dva puta prvak Evrope u juniorskoj konkurenciji i FMP jednom. Procvetaće srpska košarka onog dana kad ne bude partizana. A inače i Murič je došao kao višegodišnji reprezentativac Slovenije i najbolji igrač njihove lige. Toliko o vašoj krizi. Imali ste i ove sezone skuplji i iskusniji tim a Zvezda vas odučila od košarke cele sezone.

ivan

pre 8 godina

Muric, Pavlovic, Macvan, sigurni. Gagic vec pobegao glavom bez obzira. Mozda i Gagi i Milutinov odu. Jel imate nekog za sledecu sezonu da vratite sa pecanja? Nije se Vujosevic slucajno tukao posle treceg poraza. Zna covek sta im sleduje.

bok decki

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Nije ni cudu da di ne pustaju komentare, kad pises takve gluposti!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Ako znas za koga navijas,zasto onda i dalje navijas za Igokeu partizan???
A licemeru???

košgeter

pre 8 godina

Očekivano. Svi žele igrati Evroligu i za što bolje plaćene ugovore.Iz ljubavi se pišu pisma zahvalnosti, "velikom" magu, klubu, navijačima ... Papir trpi sve.

Trofeji cine sampiona !

pre 8 godina

Partizanu je odlazilo 70% tima i kada je igrao Euroligu,tako da ne vidim sta je ovde sporno.To ste vecina ovde veze sa zivotom nema pa prizivaju neke katance i gluposti to je vec druga stvar.Partizani nikada,ni u najboljim danima nije uspevao da zadrzi svoje strance vise od godinu dana,sem Jana Veselog koji je dosao kao mlad i neafirmisan igrac.Srecno Edo,sve najbolje ! Velika sansa za Milosa Glisica da pokaze sta zna !

Ana

pre 8 godina

Partizan je uvek prodavao najbolje igrace da bi opstao, igrao Evroligu ili ne. Bice tesko, ali verujem da cemo opstati zbog navijaca i emocija koje klub predstavlja. Volela bih da Vujosevic ode, jer odavno nije vise sposoban da vodi klub dostojanstveno. Molim sve koji podrzavaju Vujosevica da misle svojom glavom. Volim Partizan, ali Partizan nisu ni Vujosevic ni Danilovic. Mi koji volimo Partizan imamo puno pravo da ih kritikujemo.

Mirko

pre 8 godina

@mi svoje dugove ovako placamo a ne gasimo svoj klub pa navijamo za nesto sto se zove slicno
(xyz, 29. april 2015 15:21)
Vi placate svoje dugove? Koji su to dugovi i kako su nastali i koliko iznose? Listao sam Kurir i nisam nista nasao

tonikliktofen

pre 8 godina

Ne tako davno zvezda je bila u mnogo vecim problemima ,zadnja na tabeli na ivici ispadanja iz lige i onda se pojavio Nebojisa Covic meni jako antipatican lik i napravi cudo! U pocetku partizan je to izsmevao na celu sa gospodinom Vujosevicem...Kada je vec zvezda pocela da ostvaruje zacrtane planove a partizan da gubi konce kao regionalni lider pocinje kukanje od istog gospodina na drzavnu vlast..Vise posvecuje svoje konferencije za medije sasvim svim i svacim osim kosarci ,partizanu,sportu i to skupo kostalo partizan. Na samom kraju sta reci osim Doktor Nebojisa Covic .Hvlala ti.

sa vama uvek komedija

pre 8 godina

@(moje ime, 29. april 2015 13:21)
au druze kako te lazuuuuu
ukratko ceo tvoj post cu da objasnim u ovom pitanju:
JEL IMAS ROBERTSA NA ZAJAM ZA SL SEZONU???
DOSLO VREME DA SE RASPADATE, A OVO JE TEK POCETAK...ZAMISLI KAKVE CETE KOMPLEKSE ISPOLJAVATI KADA VAM BUDU GLAVNI IGRACI MARINKOVIC I BEZBRADICA..SVE SE VRACA

aca

pre 8 godina

Raki, brate, el si ovo indirektno priznao da je prethodna vlast vas favorizovala?... aj mi objasni, molim te, bez pomoci drzave da li biste postigli sve ono?... ne ne ne, ne vi, vi ste sve to zasluzili.. pa drzava je iza vas bila citavu deceniju, i da, ugasila je Zvezdu svojim ponasanjem... i tako ti cekas da se vrati "vasa" vlast la da "dominirate"...

23sudija

pre 8 godina

Nekad je to bilo ovako

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=10&dd=21&nav_id=387887

Pogledajte samo komentare koje je groblje tad ostavljalo...

Duhom institucije protiv prostitucije

pre 8 godina

@moje imeAuuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš. Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina.Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije. Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima! Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!
(011, 29. april 2015 14:51)
Nebojsa,legendo,ti li si ?

Max

pre 8 godina

@Raki
Moze mala pomoc za ovo oko "vlasti koje padaju". Kad dodju "vasi", je l' nestaje 4 miliona EUR duga koji imate (rekao vas predsednik koji dodje Klobucaru neke pare iz "fazona", pa je moguce da je dug veci) ili i vi idete na led kao Zvezda? Koliko shvatam vi ste prepodobni i premoralni, pa valjda prihvatate da je to jedino resenje ili cete da budete "ljigavi" kao mi, pa ce drzava da pomaze? Idete "u zamrzivac" kao i mi (original KK) i nestajete ili fuzija i bitisanje kao KK Par mega-keks-leks-zepter-igokea i idemo dalje. Izbor je vas. Hoce dugovi da vam nestanu kad ovi odu sa vlasti (da ne mislis da su moji)? Samo ne pricajte o svetom grbu, google pa "grb KK Partizan Zepter". EL 10 godina 76:132. Reprezentujete Srbiju, pa ste zasluzili? Svi se tresu od KK? Od navijaca mozda, od kosarkasa (silnih koje napraviste) niko. O Muricu? Velicini? Sve najgore zbog onoga sa kraja trece. Ciao.

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Evo sta ti NE znas kralju...
I da hoce neko Zvezdine igrace, mi nemamo potrebu niti pre svega zelju da ih prodamo tj. bar ne njih dvojicu. Zasto bi isli, igraju u evroligaskom timu, timu koji sve vise raste, u svakom pogledu je momcima ovde dobro, sto bi isli posle prve sezone?

Jasnije bar malo?

DedaMiloje

pre 8 godina

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Hahahaha koji car, pa možda oće, ali Zvezda neda.

athens

pre 8 godina

@Roki

I da lažemo sebe, izgleda da to više muči tebe nego nas-neka ti bude-panterčiće. Plašim se da ti, ipak lažeš sebe i u vezi Crvene Zvezde i u vezi navijanja za vaš klub koje će nestati sa nestankom dobrih rezultata. Dobro, možda neće nestati, ali neće biti tako euforično kao do sada, zbog vere da imate Bogom dano pravo na pobede u plej-ofu. Kako ti više nije muka da pričaš o vlasti i da veruješ u to što pričaš. Ovaj deo istorije je "komadić plavog neba u crnom krugu". Sahraniste fer košarku u Srbiji, a mi je otkopavamo... Pozdrav i otvori oči, možda ćeš bolje videti

ljapi

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.

Sole

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.
(ljapi, 29. april 2015 13:54)

Tek kad vi ovo uradite sa temama vezano za Zvezdu.

M.F.

pre 8 godina

Izgubicemo dosta igraca ali to se i ocekuje,i kad dodjemo do ABA lige mi nemamo sa kim da igramo pa do zavrsnice polako sastavimo tim....
Pa opet ispadnemo i u krug..

Miki

pre 8 godina

@ milos k.
Roberts nije dosao iz Zvezde u Partizan, vec iz Efesa( mislim) u koji je otisao posle Zvezde.
Bo je bio drugi strelac turske lige kad je dosao u Partizan
Lazme je dosao u Partizan posle odigrane polusezone u Majamiju

Niko od njih kao i jos mnoggo drugih nije dosao kao neproveren i jeftin, ali vama su plasirane takve price

Dirty

pre 8 godina

Ovde se nazire integrisanje Mege i Grobara po sličnoj metodologiji FMP & Zvezde te rastociljavanje dugova uz nov početak s starim imenima??? Miško i Milojević preuzimaju operativu a Danilović, Vujošević i Todorić odlaze kod Žike pauka na konsultacije??? Deo igračkog i stručnog kadra pali u Igokeju a ostali kud koji??? Što je nekad bilo bilo je...

kralj

pre 8 godina

Zivim za dan kad cu procitati naslov da Vujosevic napusta Partizan!On nas unisti a ne CZT.Muricu zelim sve najbolje,on ni po cemu nije bio igrac za Partizan.

opet na moj krasni.

pre 8 godina

hrk-hrk -ti laice ne znas pravopis.A ne znas ni sva slova.
Nemoze niko da trazi Kalinu i Jovica jer oni imaju vazece ugovore sa velikanom koji se zove Crvena Zvezda.
Otimaju se igraci propalih klubova .

vostani serbie

pre 8 godina

@Mudar potez, ni ja ne bih igrao da su mi ovakvi dresovi za sledecu sezonu

[link]/
(fan, 29. april 2015 13:22)
BRATEEEEEEEEE AAHHAHAHAAHHAHA

Bonsek

pre 8 godina

@011
Cccc,šta ti radiš dečko? Izgleda da si mnogo mlad pa da te podsetim ko su i šta su ovi "propali" košarkaši. Tepić dečko posle Partizana igrao u PAO-u kod Željka par sezona, pa nakon toga Španija. Tripković posle Partizana igrao u Španiji pa u Turskoj. Kecman posle Partizana par grčkih klubova pa na kraju PAO kod Željka. Kecman je jedna od legendi Partizana. Rašić posle Partizana uglavnom Turska gde je i danas. Stigao i do reprezentacije kod Dude. Veličković odličan ugovor u Realu, ali povreda ga je sprečila da zablista. Trenutno u Turskoj gde je igrao finale Evročelendža. Perović totalno "propao" igrač koji je igrao u NBA i Barseloni. Vujanić bivši reprezentativac, Španija i Italija najjači klubovi u tim zemljama, povreda ga sprečila da ode u NBA. Avdalović čovek koji je godinama igrao u Španiji i bio reprezentativac. Da, zaista su propali ovi igrači, vidi se da ih je Dule "uništio".

Erolko

pre 8 godina

To je bilo ocekivano kad se zna da ima ugovor na jos 2 sezone vredan 350.000e. Samo je bilo pitanje gde ce otici.
Macvan i Pavlovic isto idu, jer Partizan nece moci i dalje da im placa 26.000 mesecno. Milosavljevic ima nesto manje mesecno ali visegodisnji ugovor pa ga mozda zadrze, ali prodace i njega ako dobiju dobru ponudu.

relort

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije.
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Čista desetka kolega, za srce si ih ujeo... SVAKA ČAST!!! Počeli su da pljuju po svom fudbalskom klubu osvajaču KŠ i sveta i da navijaju za tuđu fabriku metalnih proizvoda.

Vlada

pre 8 godina

Neverovatno?!?! Ovim Grobarima jos nije dovoljno pa i dalje vredjaju i provociraju. OK, bice u KLS 3:0 pa se cujemo posle toga da vidimo za koji tim navijamo... I svaki put tako dok vam status naseg kluba ne postane jedini "argument" u vasim zivotima.

Kalemegdan

pre 8 godina

Baš sam se sad cuo sa lukom (kapitenom) i reče mi da Milutinov 99% menja sledeće sezone Bobija u Zvezdi . Njih dvojica su odlični prijatelji još iz Vršca. Eto eks vesti za sve Zvezdase !!!

Istine radi

pre 8 godina

Gospodo,
On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)
Evo sta ti NE znas kralju...
I da hoce neko Zvezdine igrace, mi nemamo potrebu niti pre svega zelju da ih prodamo tj. bar ne njih dvojicu. Zasto bi isli, igraju u evroligaskom timu, timu koji sve vise raste, u svakom pogledu je momcima ovde dobro, sto bi isli posle prve sezone?
Jasnije bar malo?
(BOBA DELIJA, 29. april 2015 16:31)

Vi ne živite od prodaje igrača, nego imate bankomat u Nemanjinoj, pa zato ne treba da prodate Kalinića i Joviča.

milos.k

pre 8 godina

dovesti mlade igrace, uz Milutinova, Tepica ih izforsirati. Bolje je dovesti jednog dobrog plaja i imati dobrog centa nego uzalud trositi pare. Imamo Vanju, Andrica, grk je dobar,i to je dobra petorka. Ne sumnjam da ce Partizan naci jos jedno dva iskusna igraca koja su u krizi i kojima ce znaciti igranje u Partizanu. Cene su pale a igraca je mnogo, i ne bi bio ni prvi ni poslednji put da Dule od prosecnih igraca napravi sjajan tim. Ko je znao one sezone za rezervnog centra Fuenlabrade Marica, ili za Boa koji je igrao u poslednjeplasiranom Mersinu, Robertsa kome ni Zvezda nije htela da da novi ugovor....

relort

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.
(ljapi, 29. april 2015 13:54)

Lepo Vam čovek kaže, lečenje i ventil potražite negde drugde, on je rekao "šic" a ja ću "iš" ili "tutanj" odaberite sami ;D

rango_unchained

pre 8 godina

nista novo, svake godine je ovako. sad je pitanje kako crveni uspevaju da zadrze svoje igrace, da ne placa covic mozda iz svog dzepa? ili mozda iz nasih dzepova?

filip must play

pre 8 godina

Neozbiljna su pisanja npr. "..zao mi je sto se ovo njima desava, i mi smo nekad u ovakvoj situaciji bili..." , a ko makar malo prati desavanja u kosarci, a i u zemlji, zna da nista nije isto , jedan klub se ocajnicki trudi da izadje iz dugova, boreci se da sacuva ime, identitet, tradiciju, istoriju, dok se drugi klub ugasio, ili sto rece novi gazda, u stecaju

Trener

pre 8 godina

moje ime @ to je Srbija druze ,a veciti su paradigma drustva na jednoj strani imas one koji sede po raznim agencijama ministarstvima i imaju zagarantovam nvac bez obzira na ucinak ,a sa druge strane imas one koji rade,stvaraju,crnce i na kraju dobiju mrvice.

bachi

pre 8 godina

@moje ime 

Auuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš. 

Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina. 

Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije. 

Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima! 

Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!
(011, 29. april 2015 14:51)
Postoji samo jedan problem a to je što je zvezda zamrznuta još godinu dana!

Vz

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA
(hilt, 29. april 2015 14:52)
Vrlo si darovit, a koliko vidim i duhovit. Prvo ne vidim da je Muric otisao, niti se oglasio neko relevantan. Na sve to, ako odlazi, ide uz obestecenje sto se kod vas nikada desilo nije. Partizan i u jadnim sezonama za svoje standarde uvek izbaci nekog mladog igraca, za razliku od nekih koji se zaista prostituisu drzavnim parama na osnovu, verovatno, vrhunskih sportskih rezultata. Da je islo po pravilima, daleko bi vi bili i od aba, a kamoli evrolige. Nego, manje brige za nas. Mi se uvek snalazimo jer imamo igrace ;) vi i sami znate sta vam sledi za koju godinu. Vaterpolo scenario dejavu ;)

bachi

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA
(hilt, 29. april 2015 14:52)
Hahaha baš ti je originalna poslednja reč! Papagaji!

hrk-hrk

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,

Ekonomija destrukcije

pre 8 godina

Odlican igrac. Voleo bih da ostane. Ako dodje dobra fin ponuda sta da se radi! Forza Partizan!
(NR, 29. april 2015 17:19)

Tražimo nemoguće - budimo realni ! Nije baš da vredi te pare ( 510.000 Eura za tri godine ugovora sa KKP ), zato se sada realno sagledava situacija i želi se " prekinuti saradnja " ili na srpskom :
Već smo mu dužni za prvu godinu ugovora , bolje da ga " uvalimo nekom " i da taj klub preuzme dug , makar ostali bez dinara od transfera !! Tako se to radi , jer se inače uvaljujemo u još veće dugove ( 2. i 3. sezona ) i preti nam tužba pred BAT - om , a tamo smo omiljeni " pacijenti " ...
Ostali " veći ugovori " ( Saša Pavlović , Mačvan …) su privatni Duletovi aranžmani i on će to regulisati ( kako zna i ume ) !! Mnogo smo se kockali i …izgubili ! Očekivani rasplet .

Superman

pre 8 godina

@jel sve ide Dulu
Dečko onog momenta kada ne bude Partizana neće biti ni košarke u Srbiji. Ne misliš valjda da presvučeni FMP može da vodi srpsku košarku. A tvoje poznavanje igrača neću ni da komentarišem.

Vz

pre 8 godina

hrk-hrk -ti laice ne znas pravopis.A ne znas ni sva slova.Nemoze niko da trazi Kalinu i Jovica jer oni imaju vazece ugovore sa velikanom koji se zove Crvena Zvezda.Otimaju se igraci propalih klubova .
(opet na moj krasni., 29. april 2015 17:08)
Bitno da je tebi pravopis jaca strana ;) "velikan" crvena zvezda (da, malim slovima) se malo 'ladi u ovom trenutku ;)

mica

pre 8 godina

sjajan igrac,ali i brzoplet!! Mislim da bi Cakarevic mogao da ga zameni na poziciji 3!! najbitnije da ostane Milutinov,a kad bi ostao i Macvan (uz vecu svotu novca)koji je ove sezone odigrao besprekorno skoro svaku utakmicu,bili bi mnogo jaki pod kosem! Tepara na pleju,a skripice na poziciji dva gde je suvise mladi marinkovic

milos.k.

pre 8 godina

@Miki vidi se da kosarku pratis od juce! Roberts posle Partizana otisao u Efes, Lazme nije imao nigde aganzman, doveden u oktobru....izguglaj malo!!!

Raki

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)

moje ime

pre 8 godina

"Partizan je porazom od Crvene zvezde Telekom u polufinalu regionalne lige drugu godinu uzastopno ostao bez Evrolige, pa mu sledi nova rekonstrukcija tima..."

Ovaj zakljucak vazi samo u slucaju Partizana.
Kada je Zvezda ostajala bez Evrolige ne secamo se egzodusa igraca. Sto je najgore Partizan ni kada je igrao Evroligu nije mogao da racuna na to da zadrzi tim, ali makar nije dolazilo do raspada ekipe.

Za Zvezdu je para uvek bilo i bice.

Isto se dogadja i u fudbalu. Posle godina troskarenja, krajnje realno bi bilo ocekivati da sada prodaju Rajkovica i Jovica ako uspeju da to urade. Medjutim, naci ce se para za njih i bez toga, dok Partizan svake godine prezivljava od prodaje najvecih bisera. Samo prosle godine su otili Mitrovic i Markovic, zimus Skuletic, a na leto ce verovatno i Zivkovic.

Ne vezemo dva prelazna roka da neki biser ne prodamo, a Zvezda veze 10 godina bez problema. Poslednji igrac koga su prodali za solidan novac je Zigic.

Ноле

pre 8 godina

Дезинформација ! Дуло је рекао да сви у Партизану играју из љубави и за стипендију и он је ту за стипендију додуше малко већу !

ljapi

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.

Duhom institucije protiv prostitucije

pre 8 godina

@moje imeAuuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš. Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina.Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije. Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima! Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!
(011, 29. april 2015 14:51)
Nebojsa,legendo,ti li si ?

Milanko

pre 8 godina

A sta drugo ocekivati ! Cestitam nasem rukovodstvu jer treba biti umetnik pa nas srozati ovoliko, iskreno se nadam da je sledeci Dusan Vujosevic ! Tu pricu o ljubavi pricajete drugima, Danilovicu uzmi stvari u ruke i napravite jednu ali jednu konferenciju za stampu normalnu i pozdravi se sa gospodinom Vujosevicem !!!! Ne ide sa njim. Toliko !

hrk-hrk

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,

milan jovanovic

pre 8 godina

Ide i Muric mada ima ugovor jos par sezona. Sigurno idu Macvan (bez odstete)i Milosavljevevic. Pavlovic ide 90 odsto (bez odstete.) Milutinov je pola-pola. Ko ostaje Partizanu? Tepic, Marinkovic, Andric, Đumić, Bezbradica... Sa njima se ne moze opstati ni u ABBA ligi, a para nema. Sunovrat.

milos.k

pre 8 godina

dovesti mlade igrace, uz Milutinova, Tepica ih izforsirati. Bolje je dovesti jednog dobrog plaja i imati dobrog centa nego uzalud trositi pare. Imamo Vanju, Andrica, grk je dobar,i to je dobra petorka. Ne sumnjam da ce Partizan naci jos jedno dva iskusna igraca koja su u krizi i kojima ce znaciti igranje u Partizanu. Cene su pale a igraca je mnogo, i ne bi bio ni prvi ni poslednji put da Dule od prosecnih igraca napravi sjajan tim. Ko je znao one sezone za rezervnog centra Fuenlabrade Marica, ili za Boa koji je igrao u poslednjeplasiranom Mersinu, Robertsa kome ni Zvezda nije htela da da novi ugovor....

Bonsek

pre 8 godina

@011
Cccc,šta ti radiš dečko? Izgleda da si mnogo mlad pa da te podsetim ko su i šta su ovi "propali" košarkaši. Tepić dečko posle Partizana igrao u PAO-u kod Željka par sezona, pa nakon toga Španija. Tripković posle Partizana igrao u Španiji pa u Turskoj. Kecman posle Partizana par grčkih klubova pa na kraju PAO kod Željka. Kecman je jedna od legendi Partizana. Rašić posle Partizana uglavnom Turska gde je i danas. Stigao i do reprezentacije kod Dude. Veličković odličan ugovor u Realu, ali povreda ga je sprečila da zablista. Trenutno u Turskoj gde je igrao finale Evročelendža. Perović totalno "propao" igrač koji je igrao u NBA i Barseloni. Vujanić bivši reprezentativac, Španija i Italija najjači klubovi u tim zemljama, povreda ga sprečila da ode u NBA. Avdalović čovek koji je godinama igrao u Španiji i bio reprezentativac. Da, zaista su propali ovi igrači, vidi se da ih je Dule "uništio".

rango_unchained

pre 8 godina

nista novo, svake godine je ovako. sad je pitanje kako crveni uspevaju da zadrze svoje igrace, da ne placa covic mozda iz svog dzepa? ili mozda iz nasih dzepova?

relort

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije.
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Čista desetka kolega, za srce si ih ujeo... SVAKA ČAST!!! Počeli su da pljuju po svom fudbalskom klubu osvajaču KŠ i sveta i da navijaju za tuđu fabriku metalnih proizvoda.

filip must play

pre 8 godina

Neozbiljna su pisanja npr. "..zao mi je sto se ovo njima desava, i mi smo nekad u ovakvoj situaciji bili..." , a ko makar malo prati desavanja u kosarci, a i u zemlji, zna da nista nije isto , jedan klub se ocajnicki trudi da izadje iz dugova, boreci se da sacuva ime, identitet, tradiciju, istoriju, dok se drugi klub ugasio, ili sto rece novi gazda, u stecaju

Kalemegdan

pre 8 godina

Baš sam se sad cuo sa lukom (kapitenom) i reče mi da Milutinov 99% menja sledeće sezone Bobija u Zvezdi . Njih dvojica su odlični prijatelji još iz Vršca. Eto eks vesti za sve Zvezdase !!!

Jel sve ide Dulu?

pre 8 godina

bonsek o čemu pričaš ti? Koji bre Vujanić, Rašić, Kecman...? Kakve veze njihova karijera ima sa Dulom? Vujanić je bio najbolji igrač Zvezde i lige i imao preko 20 poena u proseku pre nego što ga je partizan oteo Zvezdi jer Zvezda nije dobijala bi dinar a vi 4 miliona te godine. Rašića je stvorio FMP (toliko omraženi Čović) a u partizan došao iz inostranstva kao reprezentativac za ogromne pare. Kecman je došao kao MVP lige nakon što je prepustio titulu partizanu zajedno sa Mutom u skandaloznom finalu koje se i danas prepričava! Tepića ste oteli Vojvodini za šta vas je i tužila, a otada njegova karijera ide nizbrdo. Uništili ste tada jednog od najvećih talenata. "Uspeh" Veličkovića neću ni da komentarišem jer ga pokazuje u ligi koju igraju klubovi iz Holandije, Finske, Andore... Tripković? Hahaha. Jel uopšte igra? Samo ste umeli da otimate i preprodajete igrače, a za to vreme Zvezda bila dva puta prvak Evrope u juniorskoj konkurenciji i FMP jednom. Procvetaće srpska košarka onog dana kad ne bude partizana. A inače i Murič je došao kao višegodišnji reprezentativac Slovenije i najbolji igrač njihove lige. Toliko o vašoj krizi. Imali ste i ove sezone skuplji i iskusniji tim a Zvezda vas odučila od košarke cele sezone.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Cekaj, kako sad to, zar Edo grobarcina ne igra iz ljubavi i za ljubav, za svoj partizan, za Duleta za grobare ... Ili je pak to bio samo interes, potencijalna EL , pa kad je vido da brod tone nestala i ljubav ?!

Trofeji cine sampiona !

pre 8 godina

Partizanu je odlazilo 70% tima i kada je igrao Euroligu,tako da ne vidim sta je ovde sporno.To ste vecina ovde veze sa zivotom nema pa prizivaju neke katance i gluposti to je vec druga stvar.Partizani nikada,ni u najboljim danima nije uspevao da zadrzi svoje strance vise od godinu dana,sem Jana Veselog koji je dosao kao mlad i neafirmisan igrac.Srecno Edo,sve najbolje ! Velika sansa za Milosa Glisica da pokaze sta zna !

kralj

pre 8 godina

Zivim za dan kad cu procitati naslov da Vujosevic napusta Partizan!On nas unisti a ne CZT.Muricu zelim sve najbolje,on ni po cemu nije bio igrac za Partizan.

Nenad

pre 8 godina

Raki, bas zbog tebe i ostalih koji tako pricaju cekam jesen 2016 jer znam da cete cutati i da vas nece biti, a vec sada se sve vrlo dobro zna o Zvezdi, ali dobro, cekam jesen 2016, a do tada slobodno pricajte kako ovo nije Zvezda.

Marko

pre 8 godina

E pa super; ako Milan bude u istoj grupi se Zvezdom u EL iduce sezone bar znamo za koga cemo navijati ! Vujosevicu napolje ! Idi i nosi svoju pricu u Laktase ... p.s. povedi i pocasnog presednika sa sobom !

011

pre 8 godina

@moje ime

Auuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš.

Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina.

Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije.

Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima!

Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!

opet na moj krasni.

pre 8 godina

hrk-hrk -ti laice ne znas pravopis.A ne znas ni sva slova.
Nemoze niko da trazi Kalinu i Jovica jer oni imaju vazece ugovore sa velikanom koji se zove Crvena Zvezda.
Otimaju se igraci propalih klubova .

Vz

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA
(hilt, 29. april 2015 14:52)
Vrlo si darovit, a koliko vidim i duhovit. Prvo ne vidim da je Muric otisao, niti se oglasio neko relevantan. Na sve to, ako odlazi, ide uz obestecenje sto se kod vas nikada desilo nije. Partizan i u jadnim sezonama za svoje standarde uvek izbaci nekog mladog igraca, za razliku od nekih koji se zaista prostituisu drzavnim parama na osnovu, verovatno, vrhunskih sportskih rezultata. Da je islo po pravilima, daleko bi vi bili i od aba, a kamoli evrolige. Nego, manje brige za nas. Mi se uvek snalazimo jer imamo igrace ;) vi i sami znate sta vam sledi za koju godinu. Vaterpolo scenario dejavu ;)

mica

pre 8 godina

sjajan igrac,ali i brzoplet!! Mislim da bi Cakarevic mogao da ga zameni na poziciji 3!! najbitnije da ostane Milutinov,a kad bi ostao i Macvan (uz vecu svotu novca)koji je ove sezone odigrao besprekorno skoro svaku utakmicu,bili bi mnogo jaki pod kosem! Tepara na pleju,a skripice na poziciji dva gde je suvise mladi marinkovic

Kum

pre 8 godina

Ne sladim se ni najmanje, jer znam kako je nama bilo, a Grobarima je jos teze, jer su pali sa jos vece visine. Isto tako ne kapiram ove prozivke na njihov racun. Jesu se nasladjivali nasim stanjem, ponajvise Dule (nula od coveka), ali to ne znaci da sad svi trebaju da se ponasaju kao ti klinci ili jos gore kao Dule.
Sve najbolje komsijama, da se reorganizuju, i da opet stanu na noge. Zasto? Na primer jer volim kosarku i svoju zemlju, i videli smo kakav je derbi u stvari praznik, a emocija 100 puta vise nego u finalu protiv Cedevite. To je sport, i ja hocu da uzivam.

peruzzi

pre 8 godina

Lepo rece Todor. Ocekujte promene u klubu al trenera ne menjamo. Raspad sistema! Sledi dugogodisnja agonija a zatim fuzija ili katanac. Po istpm principu kao zvezda ali su patrizanovi lopovi malo skromniji!

ivan

pre 8 godina

Muric, Pavlovic, Macvan, sigurni. Gagic vec pobegao glavom bez obzira. Mozda i Gagi i Milutinov odu. Jel imate nekog za sledecu sezonu da vratite sa pecanja? Nije se Vujosevic slucajno tukao posle treceg poraza. Zna covek sta im sleduje.

boltzman

pre 8 godina

"Partizan je porazom od Crvene zvezde Telekom u polufinalu regionalne lige drugu godinu uzastopno ostao bez Evrolige, pa mu sledi nova rekonstrukcija tima..."

Ovaj zakljucak vazi samo u slucaju Partizana.
Kada je Zvezda ostajala bez Evrolige ne secamo se egzodusa igraca. Sto je najgore Partizan ni kada je igrao Evroligu nije mogao da racuna na to da zadrzi tim, ali makar nije dolazilo do raspada ekipe.

Za Zvezdu je para uvek bilo i bice.

Isto se dogadja i u fudbalu. Posle godina troskarenja, krajnje realno bi bilo ocekivati da sada prodaju Rajkovica i Jovica ako uspeju da to urade. Medjutim, naci ce se para za njih i bez toga, dok Partizan svake godine prezivljava od prodaje najvecih bisera. Samo prosle godine su otili Mitrovic i Markovic, zimus Skuletic, a na leto ce verovatno i Zivkovic.

Ne vezemo dva prelazna roka da neki biser ne prodamo, a Zvezda veze 10 godina bez problema. Poslednji igrac koga su prodali za solidan novac je Zigic.
(moje ime, 29. april 2015 13:21)

Komentar ti je savrsen. Sad samo analiziraj gde su se onda zagubile te pare od bisera, punih hala, ucestvovanja u velikim takmicenjima i osvajanjima nekih od njih. Razmisli dobro, hipoteza ti je savrsena, do zakljucka malo fali. Jedino od mentora taj pravi zakljucak neces cuti, jer on ne zeli da ga iko cuje.

hilt

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA

tonikliktofen

pre 8 godina

Ne tako davno zvezda je bila u mnogo vecim problemima ,zadnja na tabeli na ivici ispadanja iz lige i onda se pojavio Nebojisa Covic meni jako antipatican lik i napravi cudo! U pocetku partizan je to izsmevao na celu sa gospodinom Vujosevicem...Kada je vec zvezda pocela da ostvaruje zacrtane planove a partizan da gubi konce kao regionalni lider pocinje kukanje od istog gospodina na drzavnu vlast..Vise posvecuje svoje konferencije za medije sasvim svim i svacim osim kosarci ,partizanu,sportu i to skupo kostalo partizan. Na samom kraju sta reci osim Doktor Nebojisa Covic .Hvlala ti.

Ana

pre 8 godina

Partizan je uvek prodavao najbolje igrace da bi opstao, igrao Evroligu ili ne. Bice tesko, ali verujem da cemo opstati zbog navijaca i emocija koje klub predstavlja. Volela bih da Vujosevic ode, jer odavno nije vise sposoban da vodi klub dostojanstveno. Molim sve koji podrzavaju Vujosevica da misle svojom glavom. Volim Partizan, ali Partizan nisu ni Vujosevic ni Danilovic. Mi koji volimo Partizan imamo puno pravo da ih kritikujemo.

Nikola

pre 8 godina

@moje ime....Volim kad ljudi iznose neistine a na netu sve moze da se proveri.Zvezdi se nikad nije raspadao tim kad je ostajala bez eurolige?Pa Zvezda je svake godine menjala ceo tim,retko koji igrac se zadrzavao dve sezone.Mitrovic,Djenka i Bobi su vezali dve sezone zato sto smo igrali euro ligu, a ranije nije bio slucaj.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Ako znas za koga navijas,zasto onda i dalje navijas za Igokeu partizan???
A licemeru???

BOBA DELIJA

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Evo sta ti NE znas kralju...
I da hoce neko Zvezdine igrace, mi nemamo potrebu niti pre svega zelju da ih prodamo tj. bar ne njih dvojicu. Zasto bi isli, igraju u evroligaskom timu, timu koji sve vise raste, u svakom pogledu je momcima ovde dobro, sto bi isli posle prve sezone?

Jasnije bar malo?

bachi

pre 8 godina

@moje ime 

Auuuu, izgleda te je sramota samog sebe, pa ne smeš ni da se potpišeš. 

Da probam da ti malo osvežim pamćenje, mada sam siguran da sve dobro znaš, jer to je upravo i bila doktrina nastanka samozvane institucije koju si podržavao svih ovih godina. 

Zvezda je morala da proda možda i najboljeg igrača sa naših prostora, Stojakovića i to sa 18 godina, a onda je na scenu stupio najveći lešinar naše košarke u nameri da je dokrajči, pa ucenama oteo Tomaševića, Vujanića, Bogdanovića, Stanojevića, Ćakića, Vidačića...i bio toliko bez stida i srama da to sve opravda njihovom željom za napredovanjem, a kako se iz Partizana napredovalo pokazuje plejada onih koji su posle institucije nestali sa košarkaške mape: Tepić, Tripkovoć, Kecman, Rašić, Veličković, Perović, Vujanić, Avdalović....sve sami reprezentativci koji su, uz dukljanskog prodavca magle bez rominga, ispisali najcrnje stranice reprezentativne istorije. 

Sada imate jedinstvenu priliku da opovrgnete ove tvrdnje, popunite redove iz takođe samoproklamovane najbolje škole za mlade igrače, koja btw nije napravila ni jednog igrača sem Berića i onima koji će da pohrle u unstituciju željni napretka, jer ako ste bili institucija pre 10 godina šta li ste tek sada posle isto toliko igranja Evrolige, doduše ne baš sa respektabilnim rezultatima! 

Zveza vaše ne dira, niti je to ikada radila, i neka ti to uvek bude na pameti kada pokušaš da porediš nešto što nije za poređenje!
(011, 29. april 2015 14:51)
Postoji samo jedan problem a to je što je zvezda zamrznuta još godinu dana!

Max

pre 8 godina

@Raki
Moze mala pomoc za ovo oko "vlasti koje padaju". Kad dodju "vasi", je l' nestaje 4 miliona EUR duga koji imate (rekao vas predsednik koji dodje Klobucaru neke pare iz "fazona", pa je moguce da je dug veci) ili i vi idete na led kao Zvezda? Koliko shvatam vi ste prepodobni i premoralni, pa valjda prihvatate da je to jedino resenje ili cete da budete "ljigavi" kao mi, pa ce drzava da pomaze? Idete "u zamrzivac" kao i mi (original KK) i nestajete ili fuzija i bitisanje kao KK Par mega-keks-leks-zepter-igokea i idemo dalje. Izbor je vas. Hoce dugovi da vam nestanu kad ovi odu sa vlasti (da ne mislis da su moji)? Samo ne pricajte o svetom grbu, google pa "grb KK Partizan Zepter". EL 10 godina 76:132. Reprezentujete Srbiju, pa ste zasluzili? Svi se tresu od KK? Od navijaca mozda, od kosarkasa (silnih koje napraviste) niko. O Muricu? Velicini? Sve najgore zbog onoga sa kraja trece. Ciao.

Slobodan

pre 8 godina

Gospodo,On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14). @ nisu to Zvezdini reprezentativci vec reprezentativci SRBIJE ! A igraju u nasem najboljem klubu Crvena Zvezda ... Inace je Muric reprezentativac Slovenije i gde ide a pogotovo koga da menja nikoga ne interesuje ... Otislo je 1000 igraca sa obestecenjem iz Partizana a ti pitaj na casovima ljubavi gde su pare od obestecenja .... Ne verujem da ces dobiti odgovor u recima ali u slikama mozda !

bok decki

pre 8 godina

Evo javljaju se Panteri. Cujte pantercici mi smo navijaci Partizana znamo za koji klub navijamo u odnosu na vas. Moze Partizan sa juniorima da igra KLS mi cemo biti uz nas jedan jedini klub. Time sto ste dozvolili da Covic ugasi vas klub i napravi svoj privatni klub pod nazivom Crvena Zvezda Telekom govori o tome kakvi ste vi navijaci. Mozete samo da lazete sebe da navijate za Crvenu Zvezdu, jer vidim da ste cak poceli i da verujete svojim lazima. Sve su vlasti pale do sada pa ce pasti i ova a vas mali privatni klub bice deo jedne male ruzne sportske istorije. I naravno da ovaj moj komentar nece biti objavljen kao i mnogi pre toga tako da izgleda dzabe kucam sve ovo:)
(Raki, 29. april 2015 13:35)

Nije ni cudu da di ne pustaju komentare, kad pises takve gluposti!

athens

pre 8 godina

@Roki

I da lažemo sebe, izgleda da to više muči tebe nego nas-neka ti bude-panterčiće. Plašim se da ti, ipak lažeš sebe i u vezi Crvene Zvezde i u vezi navijanja za vaš klub koje će nestati sa nestankom dobrih rezultata. Dobro, možda neće nestati, ali neće biti tako euforično kao do sada, zbog vere da imate Bogom dano pravo na pobede u plej-ofu. Kako ti više nije muka da pričaš o vlasti i da veruješ u to što pričaš. Ovaj deo istorije je "komadić plavog neba u crnom krugu". Sahraniste fer košarku u Srbiji, a mi je otkopavamo... Pozdrav i otvori oči, možda ćeš bolje videti

Keypooh

pre 8 godina

Šteta, odličan igrač, koji bi tek u narednoj sezoni bio "pravi". Edu Muriču, kao dečku koji voli Partizan, želim sve najbolje u daljoj karijeri, šta god da odluči. Sportski pozdrav svim zaljubljenicima u košarku.

Nikola Kalinic

pre 8 godina

@moje ime
I vi cete sada moci da zadrzite najbolje igrace kao sto ih je i Zvezda zadrzavala,Drcu,Sljivancanina,Nikolica,Subotica i ostale vrhunske kosarkase.Tako da ne brini,ostaju vam sigurno Djumic,Dalo,Andric i Bezbradica.

Miki

pre 8 godina

@ milos k.
Roberts nije dosao iz Zvezde u Partizan, vec iz Efesa( mislim) u koji je otisao posle Zvezde.
Bo je bio drugi strelac turske lige kad je dosao u Partizan
Lazme je dosao u Partizan posle odigrane polusezone u Majamiju

Niko od njih kao i jos mnoggo drugih nije dosao kao neproveren i jeftin, ali vama su plasirane takve price

Dirty

pre 8 godina

Ovde se nazire integrisanje Mege i Grobara po sličnoj metodologiji FMP & Zvezde te rastociljavanje dugova uz nov početak s starim imenima??? Miško i Milojević preuzimaju operativu a Danilović, Vujošević i Todorić odlaze kod Žike pauka na konsultacije??? Deo igračkog i stručnog kadra pali u Igokeju a ostali kud koji??? Što je nekad bilo bilo je...

sa vama uvek komedija

pre 8 godina

@(moje ime, 29. april 2015 13:21)
au druze kako te lazuuuuu
ukratko ceo tvoj post cu da objasnim u ovom pitanju:
JEL IMAS ROBERTSA NA ZAJAM ZA SL SEZONU???
DOSLO VREME DA SE RASPADATE, A OVO JE TEK POCETAK...ZAMISLI KAKVE CETE KOMPLEKSE ISPOLJAVATI KADA VAM BUDU GLAVNI IGRACI MARINKOVIC I BEZBRADICA..SVE SE VRACA

23sudija

pre 8 godina

Nekad je to bilo ovako

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=10&dd=21&nav_id=387887

Pogledajte samo komentare koje je groblje tad ostavljalo...

Vlada

pre 8 godina

Neverovatno?!?! Ovim Grobarima jos nije dovoljno pa i dalje vredjaju i provociraju. OK, bice u KLS 3:0 pa se cujemo posle toga da vidimo za koji tim navijamo... I svaki put tako dok vam status naseg kluba ne postane jedini "argument" u vasim zivotima.

lol

pre 8 godina

Ide i Muric mada ima ugovor jos par sezona. Sigurno idu Macvan (bez odstete)i Milosavljevevic. Pavlovic ide 90 odsto (bez odstete.) Milutinov je pola-pola. Ko ostaje Partizanu? Tepic, Marinkovic, Andric, Đumić, Bezbradica... Sa njima se ne moze opstati ni u ABBA ligi, a para nema. Sunovrat.
(milan jovanovic, 29. april 2015 13:33)

Gde da ode Pavlovic, u BSK iz Borce?

DedaMiloje

pre 8 godina

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Hahahaha koji car, pa možda oće, ali Zvezda neda.

translucent

pre 8 godina

Misko4Raznatovic
Lot of fun with Italian web sites those days about my players - Doellman, Muric.....Some others wrote about Marjanovic done for NBA. Funny

Mirko

pre 8 godina

@mi svoje dugove ovako placamo a ne gasimo svoj klub pa navijamo za nesto sto se zove slicno
(xyz, 29. april 2015 15:21)
Vi placate svoje dugove? Koji su to dugovi i kako su nastali i koliko iznose? Listao sam Kurir i nisam nista nasao

Istine radi

pre 8 godina

Gospodo,
On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)
Evo sta ti NE znas kralju...
I da hoce neko Zvezdine igrace, mi nemamo potrebu niti pre svega zelju da ih prodamo tj. bar ne njih dvojicu. Zasto bi isli, igraju u evroligaskom timu, timu koji sve vise raste, u svakom pogledu je momcima ovde dobro, sto bi isli posle prve sezone?
Jasnije bar malo?
(BOBA DELIJA, 29. april 2015 16:31)

Vi ne živite od prodaje igrača, nego imate bankomat u Nemanjinoj, pa zato ne treba da prodate Kalinića i Joviča.

Milan

pre 8 godina

Cisto da podsetim ove sveze pratioce kosarke. Partizan (izvinjavam se ako sam pogresio period) od 1998 do 2002 nije igrao Evroligu. U podizanje kluba su se ukljucili Divac, Paspalj, Danilovic. Nakon toga, igrali smo Evroligu dugi niz godina. Sada je ne igramo, igraju je bolji od nas. Vasim reprezentativcima zelim puno uspeha u daljoj karijeri, jer koliko volim Partizan, toliko volim i Srbiju. Ne bih vise trosio reci, jer kamenu je tesko neke stvari dokazati.

relort

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.
(ljapi, 29. april 2015 13:54)

Lepo Vam čovek kaže, lečenje i ventil potražite negde drugde, on je rekao "šic" a ja ću "iš" ili "tutanj" odaberite sami ;D

Superman

pre 8 godina

@jel sve ide Dulu
Dečko onog momenta kada ne bude Partizana neće biti ni košarke u Srbiji. Ne misliš valjda da presvučeni FMP može da vodi srpsku košarku. A tvoje poznavanje igrača neću ni da komentarišem.

Trener

pre 8 godina

moje ime @ to je Srbija druze ,a veciti su paradigma drustva na jednoj strani imas one koji sede po raznim agencijama ministarstvima i imaju zagarantovam nvac bez obzira na ucinak ,a sa druge strane imas one koji rade,stvaraju,crnce i na kraju dobiju mrvice.

košgeter

pre 8 godina

Očekivano. Svi žele igrati Evroligu i za što bolje plaćene ugovore.Iz ljubavi se pišu pisma zahvalnosti, "velikom" magu, klubu, navijačima ... Papir trpi sve.

Kum

pre 8 godina

Gospodo,

On menja u Milanu proverenog kosarkasa I ako ide ide uz obestecenje.
Mene samo zanima Sto Niko nece Zvezdine reprezentativce Jovica I Kalinica.Mozda Oni nesto znaju Sto mi laici neznamo.
Pozdrav,
(hrk-hrk, 29. april 2015 14:14)

Mozda jer imaju duge ugovore, nisu visoko placeni, i nisu za prodaju jer su nam potrebni (opet igra se EL)? Logika ti ocigledno nije jaca strana.

Bobi ide jer mu istice ugovor, i ne mozemo da ga zadržimo (a i zasluzio je da se opari).

Sole

pre 8 godina

Razbacali se panteri/delije, puni frustracija od ranije i to opet po našoj temi, ko đubar po njivi. Aj šic tamo, da vas moje oči više ne vide.
(ljapi, 29. april 2015 13:54)

Tek kad vi ovo uradite sa temama vezano za Zvezdu.

Erolko

pre 8 godina

To je bilo ocekivano kad se zna da ima ugovor na jos 2 sezone vredan 350.000e. Samo je bilo pitanje gde ce otici.
Macvan i Pavlovic isto idu, jer Partizan nece moci i dalje da im placa 26.000 mesecno. Milosavljevic ima nesto manje mesecno ali visegodisnji ugovor pa ga mozda zadrze, ali prodace i njega ako dobiju dobru ponudu.

Milan

pre 8 godina

Ko će igrati u partizanu sledeće sezone? Murić je jedan od solidnijih viđenih za sledeću sezonu.
Šta ako I Milutinov ode? Njemu isplate ne smeju da kasne, praktično je jedini dostupan centar u državi.

Vz

pre 8 godina

hrk-hrk -ti laice ne znas pravopis.A ne znas ni sva slova.Nemoze niko da trazi Kalinu i Jovica jer oni imaju vazece ugovore sa velikanom koji se zove Crvena Zvezda.Otimaju se igraci propalih klubova .
(opet na moj krasni., 29. april 2015 17:08)
Bitno da je tebi pravopis jaca strana ;) "velikan" crvena zvezda (da, malim slovima) se malo 'ladi u ovom trenutku ;)

aca

pre 8 godina

Raki, brate, el si ovo indirektno priznao da je prethodna vlast vas favorizovala?... aj mi objasni, molim te, bez pomoci drzave da li biste postigli sve ono?... ne ne ne, ne vi, vi ste sve to zasluzili.. pa drzava je iza vas bila citavu deceniju, i da, ugasila je Zvezdu svojim ponasanjem... i tako ti cekas da se vrati "vasa" vlast la da "dominirate"...

vostani serbie

pre 8 godina

@Mudar potez, ni ja ne bih igrao da su mi ovakvi dresovi za sledecu sezonu

[link]/
(fan, 29. april 2015 13:22)
BRATEEEEEEEEE AAHHAHAHAAHHAHA

milos.k.

pre 8 godina

@Miki vidi se da kosarku pratis od juce! Roberts posle Partizana otisao u Efes, Lazme nije imao nigde aganzman, doveden u oktobru....izguglaj malo!!!

bachi

pre 8 godina

Sva sreća pa pored Eda Murića, tu ima još kvalitetnih igrača da popune rotaciju... Npr. Dalo... Dule ga nije koristio prosto zbog toga što je superioran u odnosu na ostale pa ne bi bilo fer prema drugim ekipama... To je ta PROinSTITUCIJA
(hilt, 29. april 2015 14:52)
Hahaha baš ti je originalna poslednja reč! Papagaji!

Ekonomija destrukcije

pre 8 godina

Odlican igrac. Voleo bih da ostane. Ako dodje dobra fin ponuda sta da se radi! Forza Partizan!
(NR, 29. april 2015 17:19)

Tražimo nemoguće - budimo realni ! Nije baš da vredi te pare ( 510.000 Eura za tri godine ugovora sa KKP ), zato se sada realno sagledava situacija i želi se " prekinuti saradnja " ili na srpskom :
Već smo mu dužni za prvu godinu ugovora , bolje da ga " uvalimo nekom " i da taj klub preuzme dug , makar ostali bez dinara od transfera !! Tako se to radi , jer se inače uvaljujemo u još veće dugove ( 2. i 3. sezona ) i preti nam tužba pred BAT - om , a tamo smo omiljeni " pacijenti " ...
Ostali " veći ugovori " ( Saša Pavlović , Mačvan …) su privatni Duletovi aranžmani i on će to regulisati ( kako zna i ume ) !! Mnogo smo se kockali i …izgubili ! Očekivani rasplet .

M.F.

pre 8 godina

Izgubicemo dosta igraca ali to se i ocekuje,i kad dodjemo do ABA lige mi nemamo sa kim da igramo pa do zavrsnice polako sastavimo tim....
Pa opet ispadnemo i u krug..