Ponedeljak, 27.04.2015.

09:34

Azar igrač sezone Premijer lige

Krilni napadač Čelsija Eden Azar proglašen je za najboljeg igrača sezone u Premijer ligi.

Izvor: AK

Azar igraè sezone Premijer lige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

nik.

pre 8 godina

Azar je kalibar da dostigne Riberyja i da bude preslikani Ribery ali ne vise od toga. U dresu Belgije ne blista u evropi ne blista u PL blista i tamo je najbolji zasluzeno ali Robben,Ribery,Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,Suarez,Neymar,Bejl,Lam...To je klasa gde za sad Azar ne pripada jer nije pokazao dovoljno van PL. Ja prvi ne gotivim Ronalda i mislim da se njegova statistika zasniva na timu( kad neko 50+ puta izvede slobodan udarac i ne postigne gol iz istog i nastavi da izvodi znaci da je sve podredjeno tome da on bude strelac), ali Ronaldo traje i on je gol masina nije kreator zavisi od tima dosta(videli smo sta je uradio protiv nas u dresu Portugala-Nista!), ali to ne znaci da bi ovakav Real bio kakav jeste bez Ronalda, porediti Azara i Ronalda je pristrasno Ronaldo je mnogo vise uspeha postigao u karijeri zasad.

Rade

pre 8 godina

(Milos, 27. april 2015 12:46).
Spominjes Zidana a ne znas ni na kojoj je poziciji igrao. Azar ti je ofanzivni vezista bas kao i Ronaldo i Messi. Ne kazem ja da on mora imati 40 golova i 50 asistencija ali njegov ucinak je mali u odnosu na konkurenciju. Sve ove sto sam nabrojao su ucestvovali kod vise golova od njega. On na poziciji na kojoj igra treba da ima puno puno vise asistencija a sto se tice golova od 15-20 min. Ne zaboravi i da je prvi izvodjac penala.

no name

pre 8 godina

Da se pridruzim debati i pitam potpisnika THE KING zasto je oteran iz Miki Maus lige Aleksis Sances koji nije bio neka marka u toj ligi,niti je se isticao kao neki veliki kvalitet,da bi opcinio PL partijama u Arsenalu,zasto svojevremeno Micu koji je dosao iz 2.Spanske lige je briljirao u PL,zasto Spanski timovi koji nisu Real i Barselona u 90 odsto slucajeva dobijaju Engleske u Evropi,zasto Barselona u Miki Maus PRIMERI ne da gol kuci Selti i Malaga,a ima jednog Suareza koji je prosle godine bio garant da ce Liverpul postici barem gol na mecu,a taj Suarez plus Mesi i Nejmar nisu dovoljni da se da gol kuci Selti i Malagi?? Odgovori logicno i vrv je da su tvoji intelektualni kapaciteti mnogo iznad nas "obicnih ljudi"

woody allen

pre 8 godina

Miki Maus je PL,zato Geret Bejl i Luis Suarez ne mogu da driblaju po petoricu kao u PL,Suarez sad daje golove i igra dobro,ali to je zato sto ima strasne saigrace,ne bi mogao kao sto je radio u Liverpulu da sam dobija meceva,to moze u Miki Maus PL,a Geret Bejl je prvi pik navijaca Reala kada se dodeljuju zvizduci.THE KING je kralj besmislenih komentara,dok je Barsa igrala peske protiv PSZ-a,njegov Celsi sve sa Azarom nije mogao ni sa Ibrahimovicem "fore" da prodje dalje.

FC Liverpoool Balkan Fans.

pre 8 godina

Namesteno!Henderson i Coutinho su u potpunosti zasluzili mozda cak i da podele nagradu!Ubedljivo najbolji ove sezone!

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Azar je bolji od Ronalda koliko je i Celsi bolji od Reala,a PL od PRIMERE.Taj Celsi sve sa Azarom bi se do poslednjeg kola borio za mesto koje vodi u LS u PRIMERI,a u PL ce se prosetati do titule.

cofi95

pre 8 godina

Da su Ronaldinjo, Zuba, Zidan, Rivaldo, Maradona itd. znali da ce se danasnji fudbal vrteti oko rekorda, postavili bi ih tako da niko nikad ne bi mogao da ih obori. Azar doktor fudbala i uz Milera najpotcenjeniji igrac danasnjice.

mario

pre 8 godina

jaooo boze sta sve necu čuti,jel moguce da taj sebicni prokleti azar da bude nekom najbolji? znaci samo iz penala je davao golove,gradi se dobro pa je najbolji jel,gradi se kad nema potrebe,stane gnjavi igru kad treba nekom da prosledi pas,i naravno sad ce 50 klinaca da mi hejtuje komentar koji su balavci sto su juce poceli da gledaju fudbal,ko me razume shvatice!!!

Milos

pre 8 godina

13 golova 8 asistencija po meni nije dovoljno da se bude najbolji u dosta slabijoj ligi.. Kosta,De Hea,Kejn svi su oni zasluzili da budu ispred Azara,moje misljenje...
(Rade, 27. april 2015 11:53). Zidan je npr. za Juventus u nekih 5-6 sezona postigao 30-ak golova ukupno. I? Jel to znaci da Zidan nije bio najbolji?Od kada se to kvalitet igraca meri brojem postignutih golova?Ili asistencije?Toliko su relativne da bi o njima mogli posebnu temu da otvorimo.Danas ceo tim igra da bi se nekom igracu nabila statistika i tako odradila marketinska cudesa,da bi ti poverovao u bajku o Ronaldu...otisao je fudbal u 3 lepe! Azar je cudo,u Engleskoj najbolji bez konkurencije bez obzira na to koliko je golova dao.

molim_objavite

pre 8 godina

(Chandler Bing, 27. april 2015 11:55)

A ti si decko ocigledno ajfon generacija ! Gde se sve gelda kroz brojeve,statistike i slicno ! Da je tako ,jedan Zidan nikad ne bi bio najbolji na svetu !!I porediti Ronaldov ucinak kao i Mesijev sa Hazardovom je presmesno ! Prvo ,ronaldo a i Mesi imaju fantastican napad pored sebe,ali i sredinu (pogotovo ronaldo).Bejl,Benzema,Nejmar ,Suarez su garancija da se igra napadacki i da ce mnogo vise biti golova i asistencija !!Hazard je vise vezni igrac koji vuce citav tim ! On ne cuci kao Ronaldo u 16-ercu ne bi li zabio neki gol,vec kreira igru, vuce sve konce ! Za Mesija se ne bi slozio da je belgijanac bolji od njega, po meni argentinac je ipak jedna druga dimenzija za sve ostale,pa cak i za Ronalda,al mislim da je Hazard bolji od Ronalda i mogu misliti samo kako bi igrao da je u jednom Realu,Bayernu ili Barci, ili da bar Murinjo igra drugacije !

The KING

pre 8 godina

Azar je uz Mesija najbolji fudbaler na planeti,Ronaldo sa Azarom ne moze da se poredi Azar vodi igru 90.minuta kreira sanse,dok je Ronaldo zadnje 2-3 sezone postao pipo inzagi uglavnom je magla samo koristi fizcke predispozicie da udje u gols sansu u miki maus Primeri...

mariola

pre 8 godina

ronaldo je kompletniji igrac od mesija,hazard na dobrom putu da bude kao ronaldo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bob, 27. april 2015 11:34)

Ne bih se bas slozio . Mesi je najkompletniji navalni igrac od Maradone. Toliko utice na igru . Ronaldo ovisi puno vise od ekipe ,da li ce mu stvoriti prostor ,jer od njega ovisi najvise,dok argentinac igra pleja,kreira napade,razigrava,asistira i jos i zabija. Bez premca najkompletniji i najkorisniji igrac danasnjice .Ronaldo je fizicki kompletniji, jer je vislji,igra sa obe noge,dobar u skoku,al on ne vuce tim ,nego tim vuce njega ! Po tvom razmisljanju Maradona ne moze biti najbolji jer nema desnu nogu,jer je visok 160 !?? Naravno da je to pogresno . Hazard po meni vise lici Mesiju nego Ronaldu. Nisko teziste,brz,dobar na malom prostoru ,odlican pregled igre.To je sve sto Mesija krasi ,samo sto je gaucos jos uvek na visljem nivou. Hazardu predvidjam da ce uskoro biti najbolji na svetu .Zao mi samo sto ga Murinho malo gusi svojom taktikom , gde njegov potpuni potencijal ne moze doci do izrazaja, ali i ovako dokazuje da se radi o fenomenalnom igracu. ZAsluzena nagrada !

Chandler Bing

pre 8 godina

Ovaj dečko što kaže da je Azar bolji od Ronalda..U kojem sportu? Druže, jedna stvar je kada ne voliš jednog igrača, ali to ti ne daje za pravo da ga omalovažavaš. Eden je dobar igrač, odličan, ali Ronaldo je u ovom momentu, na 47 utakmica postigao 50 golova i ima 20 asistencija. 70 golova ide na njegov račun. Samo egzekutor? Pa zar ne misliš da će protivnička odbrana najviše da obrati pažnju na Ronalda i ostaviti prostora drugima? Isto važi i za Mesija, jednostavno su on i Ronaldo na drugom nivou u odnosu na druge. Mogu silom da poguraju tim, a to u ovom momentu ne može niko kao oni. I ne slažem se da je Azar odmah iza Ronalda i Mesija, nije bolji od Robena.

Rade

pre 8 godina

13 golova 8 asistencija po meni nije dovoljno da se bude najbolji u dosta slabijoj ligi.. Kosta,De Hea,Kejn svi su oni zasluzili da budu ispred Azara,moje misljenje...

fizicar

pre 8 godina

Neka je engleska liga peta u Evropi.
Mi imamo dva igraca u prvih jedanest.
Treba nam jos devet.
A odakle su tih ostalih devet kada ne mozemo da pobedimo nikoga i odemo na evropsko prvenstvo (gde ide pola Evrope)??
Da se ja pitam, tu nesto ne valja...

cicak

pre 8 godina

Po meni jedan od najboljih igraca na svetu .Posle Mesija i Ronalda verovatno i najbolji.Mozda je cak i bolji od portugalca.Vise od njega utice na igru tima.Ne zabija toliko,al je kreativniji, chelsea vise zavisi od Hazarda nego Real od Ronalda koji je cisti egzekutor. Odlicnu sezonu je imao i Aguero ,kao i Sancez,al po meni bez premca je najbolji Hazard . Uz Pogbu,Isca i Nejmara najbolja nadolazeca zvezda !

Melenci

pre 8 godina

stoji i Sancez,ali nijanse su odlucile!Ovo je zasluzeno priznanje Azaru.A on ne igra dosadan fudbal nego suprotno od toga.Zato kritikama nema mesta.

danilo

pre 8 godina

Kao svaki izbor, može se podržavati ili osporavati.
Po meni je De Hea daleko najbolji igrač lige, al' koga briga?
Činjenica je da je engleska liga i bez velikih klubova i bez zaista velikih zvezdi poslednjih nekoliko godina.
Jer Azar,Aguero,Runi,Di Maria,Ozil i ostali jesu klase ali ipak ne društvo Mesija i Ronalda,a ni Ibre ili Riberija.
U polufinalima evropskih takmičenja nema timova iz Engleske...
Već 50 godina nisu napravili ništa na SP, a ni na EP baš ne blistaju.
Velike pare se obrću, zaista vole fudbal, ali im kao i u ostalim sportovima, izgleda nedostaje pravi talenat?

Keep the blue flag fly high

pre 8 godina

Realno je da najbolji igrač šampiona PL, ponese tu laskavu titulu.Samo Azar i njegovi čuvari znaju koliko je on ove godine batina popio od ovih što su ga i birali.;))

Keep the blue flag fly high

pre 8 godina

Realno je da najbolji igrač šampiona PL, ponese tu laskavu titulu.Samo Azar i njegovi čuvari znaju koliko je on ove godine batina popio od ovih što su ga i birali.;))

Melenci

pre 8 godina

stoji i Sancez,ali nijanse su odlucile!Ovo je zasluzeno priznanje Azaru.A on ne igra dosadan fudbal nego suprotno od toga.Zato kritikama nema mesta.

cicak

pre 8 godina

Po meni jedan od najboljih igraca na svetu .Posle Mesija i Ronalda verovatno i najbolji.Mozda je cak i bolji od portugalca.Vise od njega utice na igru tima.Ne zabija toliko,al je kreativniji, chelsea vise zavisi od Hazarda nego Real od Ronalda koji je cisti egzekutor. Odlicnu sezonu je imao i Aguero ,kao i Sancez,al po meni bez premca je najbolji Hazard . Uz Pogbu,Isca i Nejmara najbolja nadolazeca zvezda !

cofi95

pre 8 godina

Da su Ronaldinjo, Zuba, Zidan, Rivaldo, Maradona itd. znali da ce se danasnji fudbal vrteti oko rekorda, postavili bi ih tako da niko nikad ne bi mogao da ih obori. Azar doktor fudbala i uz Milera najpotcenjeniji igrac danasnjice.

danilo

pre 8 godina

Kao svaki izbor, može se podržavati ili osporavati.
Po meni je De Hea daleko najbolji igrač lige, al' koga briga?
Činjenica je da je engleska liga i bez velikih klubova i bez zaista velikih zvezdi poslednjih nekoliko godina.
Jer Azar,Aguero,Runi,Di Maria,Ozil i ostali jesu klase ali ipak ne društvo Mesija i Ronalda,a ni Ibre ili Riberija.
U polufinalima evropskih takmičenja nema timova iz Engleske...
Već 50 godina nisu napravili ništa na SP, a ni na EP baš ne blistaju.
Velike pare se obrću, zaista vole fudbal, ali im kao i u ostalim sportovima, izgleda nedostaje pravi talenat?

fizicar

pre 8 godina

Neka je engleska liga peta u Evropi.
Mi imamo dva igraca u prvih jedanest.
Treba nam jos devet.
A odakle su tih ostalih devet kada ne mozemo da pobedimo nikoga i odemo na evropsko prvenstvo (gde ide pola Evrope)??
Da se ja pitam, tu nesto ne valja...

Milos

pre 8 godina

13 golova 8 asistencija po meni nije dovoljno da se bude najbolji u dosta slabijoj ligi.. Kosta,De Hea,Kejn svi su oni zasluzili da budu ispred Azara,moje misljenje...
(Rade, 27. april 2015 11:53). Zidan je npr. za Juventus u nekih 5-6 sezona postigao 30-ak golova ukupno. I? Jel to znaci da Zidan nije bio najbolji?Od kada se to kvalitet igraca meri brojem postignutih golova?Ili asistencije?Toliko su relativne da bi o njima mogli posebnu temu da otvorimo.Danas ceo tim igra da bi se nekom igracu nabila statistika i tako odradila marketinska cudesa,da bi ti poverovao u bajku o Ronaldu...otisao je fudbal u 3 lepe! Azar je cudo,u Engleskoj najbolji bez konkurencije bez obzira na to koliko je golova dao.

molim_objavite

pre 8 godina

(Chandler Bing, 27. april 2015 11:55)

A ti si decko ocigledno ajfon generacija ! Gde se sve gelda kroz brojeve,statistike i slicno ! Da je tako ,jedan Zidan nikad ne bi bio najbolji na svetu !!I porediti Ronaldov ucinak kao i Mesijev sa Hazardovom je presmesno ! Prvo ,ronaldo a i Mesi imaju fantastican napad pored sebe,ali i sredinu (pogotovo ronaldo).Bejl,Benzema,Nejmar ,Suarez su garancija da se igra napadacki i da ce mnogo vise biti golova i asistencija !!Hazard je vise vezni igrac koji vuce citav tim ! On ne cuci kao Ronaldo u 16-ercu ne bi li zabio neki gol,vec kreira igru, vuce sve konce ! Za Mesija se ne bi slozio da je belgijanac bolji od njega, po meni argentinac je ipak jedna druga dimenzija za sve ostale,pa cak i za Ronalda,al mislim da je Hazard bolji od Ronalda i mogu misliti samo kako bi igrao da je u jednom Realu,Bayernu ili Barci, ili da bar Murinjo igra drugacije !

Chandler Bing

pre 8 godina

Ovaj dečko što kaže da je Azar bolji od Ronalda..U kojem sportu? Druže, jedna stvar je kada ne voliš jednog igrača, ali to ti ne daje za pravo da ga omalovažavaš. Eden je dobar igrač, odličan, ali Ronaldo je u ovom momentu, na 47 utakmica postigao 50 golova i ima 20 asistencija. 70 golova ide na njegov račun. Samo egzekutor? Pa zar ne misliš da će protivnička odbrana najviše da obrati pažnju na Ronalda i ostaviti prostora drugima? Isto važi i za Mesija, jednostavno su on i Ronaldo na drugom nivou u odnosu na druge. Mogu silom da poguraju tim, a to u ovom momentu ne može niko kao oni. I ne slažem se da je Azar odmah iza Ronalda i Mesija, nije bolji od Robena.

mariola

pre 8 godina

ronaldo je kompletniji igrac od mesija,hazard na dobrom putu da bude kao ronaldo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bob, 27. april 2015 11:34)

Ne bih se bas slozio . Mesi je najkompletniji navalni igrac od Maradone. Toliko utice na igru . Ronaldo ovisi puno vise od ekipe ,da li ce mu stvoriti prostor ,jer od njega ovisi najvise,dok argentinac igra pleja,kreira napade,razigrava,asistira i jos i zabija. Bez premca najkompletniji i najkorisniji igrac danasnjice .Ronaldo je fizicki kompletniji, jer je vislji,igra sa obe noge,dobar u skoku,al on ne vuce tim ,nego tim vuce njega ! Po tvom razmisljanju Maradona ne moze biti najbolji jer nema desnu nogu,jer je visok 160 !?? Naravno da je to pogresno . Hazard po meni vise lici Mesiju nego Ronaldu. Nisko teziste,brz,dobar na malom prostoru ,odlican pregled igre.To je sve sto Mesija krasi ,samo sto je gaucos jos uvek na visljem nivou. Hazardu predvidjam da ce uskoro biti najbolji na svetu .Zao mi samo sto ga Murinho malo gusi svojom taktikom , gde njegov potpuni potencijal ne moze doci do izrazaja, ali i ovako dokazuje da se radi o fenomenalnom igracu. ZAsluzena nagrada !

no name

pre 8 godina

Da se pridruzim debati i pitam potpisnika THE KING zasto je oteran iz Miki Maus lige Aleksis Sances koji nije bio neka marka u toj ligi,niti je se isticao kao neki veliki kvalitet,da bi opcinio PL partijama u Arsenalu,zasto svojevremeno Micu koji je dosao iz 2.Spanske lige je briljirao u PL,zasto Spanski timovi koji nisu Real i Barselona u 90 odsto slucajeva dobijaju Engleske u Evropi,zasto Barselona u Miki Maus PRIMERI ne da gol kuci Selti i Malaga,a ima jednog Suareza koji je prosle godine bio garant da ce Liverpul postici barem gol na mecu,a taj Suarez plus Mesi i Nejmar nisu dovoljni da se da gol kuci Selti i Malagi?? Odgovori logicno i vrv je da su tvoji intelektualni kapaciteti mnogo iznad nas "obicnih ljudi"

The KING

pre 8 godina

Azar je uz Mesija najbolji fudbaler na planeti,Ronaldo sa Azarom ne moze da se poredi Azar vodi igru 90.minuta kreira sanse,dok je Ronaldo zadnje 2-3 sezone postao pipo inzagi uglavnom je magla samo koristi fizcke predispozicie da udje u gols sansu u miki maus Primeri...

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Azar je bolji od Ronalda koliko je i Celsi bolji od Reala,a PL od PRIMERE.Taj Celsi sve sa Azarom bi se do poslednjeg kola borio za mesto koje vodi u LS u PRIMERI,a u PL ce se prosetati do titule.

woody allen

pre 8 godina

Miki Maus je PL,zato Geret Bejl i Luis Suarez ne mogu da driblaju po petoricu kao u PL,Suarez sad daje golove i igra dobro,ali to je zato sto ima strasne saigrace,ne bi mogao kao sto je radio u Liverpulu da sam dobija meceva,to moze u Miki Maus PL,a Geret Bejl je prvi pik navijaca Reala kada se dodeljuju zvizduci.THE KING je kralj besmislenih komentara,dok je Barsa igrala peske protiv PSZ-a,njegov Celsi sve sa Azarom nije mogao ni sa Ibrahimovicem "fore" da prodje dalje.

Rade

pre 8 godina

13 golova 8 asistencija po meni nije dovoljno da se bude najbolji u dosta slabijoj ligi.. Kosta,De Hea,Kejn svi su oni zasluzili da budu ispred Azara,moje misljenje...

mario

pre 8 godina

jaooo boze sta sve necu čuti,jel moguce da taj sebicni prokleti azar da bude nekom najbolji? znaci samo iz penala je davao golove,gradi se dobro pa je najbolji jel,gradi se kad nema potrebe,stane gnjavi igru kad treba nekom da prosledi pas,i naravno sad ce 50 klinaca da mi hejtuje komentar koji su balavci sto su juce poceli da gledaju fudbal,ko me razume shvatice!!!

nik.

pre 8 godina

Azar je kalibar da dostigne Riberyja i da bude preslikani Ribery ali ne vise od toga. U dresu Belgije ne blista u evropi ne blista u PL blista i tamo je najbolji zasluzeno ali Robben,Ribery,Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,Suarez,Neymar,Bejl,Lam...To je klasa gde za sad Azar ne pripada jer nije pokazao dovoljno van PL. Ja prvi ne gotivim Ronalda i mislim da se njegova statistika zasniva na timu( kad neko 50+ puta izvede slobodan udarac i ne postigne gol iz istog i nastavi da izvodi znaci da je sve podredjeno tome da on bude strelac), ali Ronaldo traje i on je gol masina nije kreator zavisi od tima dosta(videli smo sta je uradio protiv nas u dresu Portugala-Nista!), ali to ne znaci da bi ovakav Real bio kakav jeste bez Ronalda, porediti Azara i Ronalda je pristrasno Ronaldo je mnogo vise uspeha postigao u karijeri zasad.

FC Liverpoool Balkan Fans.

pre 8 godina

Namesteno!Henderson i Coutinho su u potpunosti zasluzili mozda cak i da podele nagradu!Ubedljivo najbolji ove sezone!

Rade

pre 8 godina

(Milos, 27. april 2015 12:46).
Spominjes Zidana a ne znas ni na kojoj je poziciji igrao. Azar ti je ofanzivni vezista bas kao i Ronaldo i Messi. Ne kazem ja da on mora imati 40 golova i 50 asistencija ali njegov ucinak je mali u odnosu na konkurenciju. Sve ove sto sam nabrojao su ucestvovali kod vise golova od njega. On na poziciji na kojoj igra treba da ima puno puno vise asistencija a sto se tice golova od 15-20 min. Ne zaboravi i da je prvi izvodjac penala.

danilo

pre 8 godina

Kao svaki izbor, može se podržavati ili osporavati.
Po meni je De Hea daleko najbolji igrač lige, al' koga briga?
Činjenica je da je engleska liga i bez velikih klubova i bez zaista velikih zvezdi poslednjih nekoliko godina.
Jer Azar,Aguero,Runi,Di Maria,Ozil i ostali jesu klase ali ipak ne društvo Mesija i Ronalda,a ni Ibre ili Riberija.
U polufinalima evropskih takmičenja nema timova iz Engleske...
Već 50 godina nisu napravili ništa na SP, a ni na EP baš ne blistaju.
Velike pare se obrću, zaista vole fudbal, ali im kao i u ostalim sportovima, izgleda nedostaje pravi talenat?

FC Liverpoool Balkan Fans.

pre 8 godina

Namesteno!Henderson i Coutinho su u potpunosti zasluzili mozda cak i da podele nagradu!Ubedljivo najbolji ove sezone!

mario

pre 8 godina

jaooo boze sta sve necu čuti,jel moguce da taj sebicni prokleti azar da bude nekom najbolji? znaci samo iz penala je davao golove,gradi se dobro pa je najbolji jel,gradi se kad nema potrebe,stane gnjavi igru kad treba nekom da prosledi pas,i naravno sad ce 50 klinaca da mi hejtuje komentar koji su balavci sto su juce poceli da gledaju fudbal,ko me razume shvatice!!!

Rade

pre 8 godina

13 golova 8 asistencija po meni nije dovoljno da se bude najbolji u dosta slabijoj ligi.. Kosta,De Hea,Kejn svi su oni zasluzili da budu ispred Azara,moje misljenje...

woody allen

pre 8 godina

Miki Maus je PL,zato Geret Bejl i Luis Suarez ne mogu da driblaju po petoricu kao u PL,Suarez sad daje golove i igra dobro,ali to je zato sto ima strasne saigrace,ne bi mogao kao sto je radio u Liverpulu da sam dobija meceva,to moze u Miki Maus PL,a Geret Bejl je prvi pik navijaca Reala kada se dodeljuju zvizduci.THE KING je kralj besmislenih komentara,dok je Barsa igrala peske protiv PSZ-a,njegov Celsi sve sa Azarom nije mogao ni sa Ibrahimovicem "fore" da prodje dalje.

gorcin stojanovic

pre 8 godina

Azar je bolji od Ronalda koliko je i Celsi bolji od Reala,a PL od PRIMERE.Taj Celsi sve sa Azarom bi se do poslednjeg kola borio za mesto koje vodi u LS u PRIMERI,a u PL ce se prosetati do titule.

cicak

pre 8 godina

Po meni jedan od najboljih igraca na svetu .Posle Mesija i Ronalda verovatno i najbolji.Mozda je cak i bolji od portugalca.Vise od njega utice na igru tima.Ne zabija toliko,al je kreativniji, chelsea vise zavisi od Hazarda nego Real od Ronalda koji je cisti egzekutor. Odlicnu sezonu je imao i Aguero ,kao i Sancez,al po meni bez premca je najbolji Hazard . Uz Pogbu,Isca i Nejmara najbolja nadolazeca zvezda !

The KING

pre 8 godina

Azar je uz Mesija najbolji fudbaler na planeti,Ronaldo sa Azarom ne moze da se poredi Azar vodi igru 90.minuta kreira sanse,dok je Ronaldo zadnje 2-3 sezone postao pipo inzagi uglavnom je magla samo koristi fizcke predispozicie da udje u gols sansu u miki maus Primeri...

no name

pre 8 godina

Da se pridruzim debati i pitam potpisnika THE KING zasto je oteran iz Miki Maus lige Aleksis Sances koji nije bio neka marka u toj ligi,niti je se isticao kao neki veliki kvalitet,da bi opcinio PL partijama u Arsenalu,zasto svojevremeno Micu koji je dosao iz 2.Spanske lige je briljirao u PL,zasto Spanski timovi koji nisu Real i Barselona u 90 odsto slucajeva dobijaju Engleske u Evropi,zasto Barselona u Miki Maus PRIMERI ne da gol kuci Selti i Malaga,a ima jednog Suareza koji je prosle godine bio garant da ce Liverpul postici barem gol na mecu,a taj Suarez plus Mesi i Nejmar nisu dovoljni da se da gol kuci Selti i Malagi?? Odgovori logicno i vrv je da su tvoji intelektualni kapaciteti mnogo iznad nas "obicnih ljudi"

Chandler Bing

pre 8 godina

Ovaj dečko što kaže da je Azar bolji od Ronalda..U kojem sportu? Druže, jedna stvar je kada ne voliš jednog igrača, ali to ti ne daje za pravo da ga omalovažavaš. Eden je dobar igrač, odličan, ali Ronaldo je u ovom momentu, na 47 utakmica postigao 50 golova i ima 20 asistencija. 70 golova ide na njegov račun. Samo egzekutor? Pa zar ne misliš da će protivnička odbrana najviše da obrati pažnju na Ronalda i ostaviti prostora drugima? Isto važi i za Mesija, jednostavno su on i Ronaldo na drugom nivou u odnosu na druge. Mogu silom da poguraju tim, a to u ovom momentu ne može niko kao oni. I ne slažem se da je Azar odmah iza Ronalda i Mesija, nije bolji od Robena.

Rade

pre 8 godina

(Milos, 27. april 2015 12:46).
Spominjes Zidana a ne znas ni na kojoj je poziciji igrao. Azar ti je ofanzivni vezista bas kao i Ronaldo i Messi. Ne kazem ja da on mora imati 40 golova i 50 asistencija ali njegov ucinak je mali u odnosu na konkurenciju. Sve ove sto sam nabrojao su ucestvovali kod vise golova od njega. On na poziciji na kojoj igra treba da ima puno puno vise asistencija a sto se tice golova od 15-20 min. Ne zaboravi i da je prvi izvodjac penala.

mariola

pre 8 godina

ronaldo je kompletniji igrac od mesija,hazard na dobrom putu da bude kao ronaldo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bob, 27. april 2015 11:34)

Ne bih se bas slozio . Mesi je najkompletniji navalni igrac od Maradone. Toliko utice na igru . Ronaldo ovisi puno vise od ekipe ,da li ce mu stvoriti prostor ,jer od njega ovisi najvise,dok argentinac igra pleja,kreira napade,razigrava,asistira i jos i zabija. Bez premca najkompletniji i najkorisniji igrac danasnjice .Ronaldo je fizicki kompletniji, jer je vislji,igra sa obe noge,dobar u skoku,al on ne vuce tim ,nego tim vuce njega ! Po tvom razmisljanju Maradona ne moze biti najbolji jer nema desnu nogu,jer je visok 160 !?? Naravno da je to pogresno . Hazard po meni vise lici Mesiju nego Ronaldu. Nisko teziste,brz,dobar na malom prostoru ,odlican pregled igre.To je sve sto Mesija krasi ,samo sto je gaucos jos uvek na visljem nivou. Hazardu predvidjam da ce uskoro biti najbolji na svetu .Zao mi samo sto ga Murinho malo gusi svojom taktikom , gde njegov potpuni potencijal ne moze doci do izrazaja, ali i ovako dokazuje da se radi o fenomenalnom igracu. ZAsluzena nagrada !

molim_objavite

pre 8 godina

(Chandler Bing, 27. april 2015 11:55)

A ti si decko ocigledno ajfon generacija ! Gde se sve gelda kroz brojeve,statistike i slicno ! Da je tako ,jedan Zidan nikad ne bi bio najbolji na svetu !!I porediti Ronaldov ucinak kao i Mesijev sa Hazardovom je presmesno ! Prvo ,ronaldo a i Mesi imaju fantastican napad pored sebe,ali i sredinu (pogotovo ronaldo).Bejl,Benzema,Nejmar ,Suarez su garancija da se igra napadacki i da ce mnogo vise biti golova i asistencija !!Hazard je vise vezni igrac koji vuce citav tim ! On ne cuci kao Ronaldo u 16-ercu ne bi li zabio neki gol,vec kreira igru, vuce sve konce ! Za Mesija se ne bi slozio da je belgijanac bolji od njega, po meni argentinac je ipak jedna druga dimenzija za sve ostale,pa cak i za Ronalda,al mislim da je Hazard bolji od Ronalda i mogu misliti samo kako bi igrao da je u jednom Realu,Bayernu ili Barci, ili da bar Murinjo igra drugacije !

nik.

pre 8 godina

Azar je kalibar da dostigne Riberyja i da bude preslikani Ribery ali ne vise od toga. U dresu Belgije ne blista u evropi ne blista u PL blista i tamo je najbolji zasluzeno ali Robben,Ribery,Messi,Ronaldo,Ibrahimovic,Suarez,Neymar,Bejl,Lam...To je klasa gde za sad Azar ne pripada jer nije pokazao dovoljno van PL. Ja prvi ne gotivim Ronalda i mislim da se njegova statistika zasniva na timu( kad neko 50+ puta izvede slobodan udarac i ne postigne gol iz istog i nastavi da izvodi znaci da je sve podredjeno tome da on bude strelac), ali Ronaldo traje i on je gol masina nije kreator zavisi od tima dosta(videli smo sta je uradio protiv nas u dresu Portugala-Nista!), ali to ne znaci da bi ovakav Real bio kakav jeste bez Ronalda, porediti Azara i Ronalda je pristrasno Ronaldo je mnogo vise uspeha postigao u karijeri zasad.

cofi95

pre 8 godina

Da su Ronaldinjo, Zuba, Zidan, Rivaldo, Maradona itd. znali da ce se danasnji fudbal vrteti oko rekorda, postavili bi ih tako da niko nikad ne bi mogao da ih obori. Azar doktor fudbala i uz Milera najpotcenjeniji igrac danasnjice.

Keep the blue flag fly high

pre 8 godina

Realno je da najbolji igrač šampiona PL, ponese tu laskavu titulu.Samo Azar i njegovi čuvari znaju koliko je on ove godine batina popio od ovih što su ga i birali.;))

Milos

pre 8 godina

13 golova 8 asistencija po meni nije dovoljno da se bude najbolji u dosta slabijoj ligi.. Kosta,De Hea,Kejn svi su oni zasluzili da budu ispred Azara,moje misljenje...
(Rade, 27. april 2015 11:53). Zidan je npr. za Juventus u nekih 5-6 sezona postigao 30-ak golova ukupno. I? Jel to znaci da Zidan nije bio najbolji?Od kada se to kvalitet igraca meri brojem postignutih golova?Ili asistencije?Toliko su relativne da bi o njima mogli posebnu temu da otvorimo.Danas ceo tim igra da bi se nekom igracu nabila statistika i tako odradila marketinska cudesa,da bi ti poverovao u bajku o Ronaldu...otisao je fudbal u 3 lepe! Azar je cudo,u Engleskoj najbolji bez konkurencije bez obzira na to koliko je golova dao.

fizicar

pre 8 godina

Neka je engleska liga peta u Evropi.
Mi imamo dva igraca u prvih jedanest.
Treba nam jos devet.
A odakle su tih ostalih devet kada ne mozemo da pobedimo nikoga i odemo na evropsko prvenstvo (gde ide pola Evrope)??
Da se ja pitam, tu nesto ne valja...

Melenci

pre 8 godina

stoji i Sancez,ali nijanse su odlucile!Ovo je zasluzeno priznanje Azaru.A on ne igra dosadan fudbal nego suprotno od toga.Zato kritikama nema mesta.