Nedelja, 26.04.2015.

09:48

Voriorsi u polufinalu, Kari junak

Košarkaši Golden Stejta plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije pobedom nad Nju Orleansom u seriji 4:0.

Izvor: MN

Voriorsi u polufinalu, Kari junak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

petarczv

pre 8 godina

@Liverpul FC videcemo sta ce uraditi...a ja nisam nikad pljuvao lebrona kad je prelazio iz clevlenda?! Ja sam poceo ovde da ostavljam komentare od ove sezone a lebron je preso pre 5 godina ili kad vec...I dalje mi nije jasno sto se toliko zestite kad neko kritikuje lebrona,ako ste ubedjeni da je najbolji i da moze sam da osvoji prsten onda se samo zadovoljno smeskajte i cekaj te kraj sezone...ako bude osvojio prsten sa clevlendom svi ce morati da mu skinu kapu...ali to je samo jedno veliko ako...

petarczv

pre 8 godina

Liverpool FC bas si nervozan,wade je za lebrona izmislio kosarku i ima titulu vise,a ove god nisu usli u playoff zato sto im se povredio bosh,wade je cele sezone bio povredjen,mcroberts se povredio na samom pocetku sezone otiso je ray alen...Sto sad nije ostao pa da pokusa opet da igra finale sa miamijem i time dokaze da je on glavni igrac,nego je potrcao u clevlend koji gle slucajno ima tri prva pika u tri godine i sam pravi transfere po zelji...tera mladog wiginsa koji ce biti top igrac i daje beneta za lova koji je klasican igrac za nabijanje statistike i koji nema minut playoff iskustva...

petarczv

pre 8 godina

Lebronovci su nervozni jer znaju da le quin nema sanse da dostigne MJa pa im nije dobro...Ako dodje aldrige u SAS bice isto dobro ne kao obrva ali dobice isto fenomenalnu cetvorku koja ce se lako uklopiti u sistem...

Brkajlo

pre 8 godina

@ Mikeli HN, sve si u pravu osim sto si zaboravio treceg clana tog tria, Mitch Richmonda. Samo se nadajmo da ce ovi sada biti duze na okupu od ovih prethodnih :)
jedino nisam siguran da li ce moci protiv Spursa..

Poštar

pre 8 godina

Ja sam isto pročitao da će na ljeto spursi pokušati dovesti aldridgea, sada koliko je to realno i da li će uspjeti to je druga priča. To podrazumijeva valjda i oproštaj duncana i ginobilija, ako oni odluče još jednu sezonu igrati onda to pada sve u vodu. Milwaukee se ovu utakmicu izvukao, mislim da je to njihov maksimum, gsw očekivano, mislio sam da će pelikani uspjeti ostvariti jednu pobjedu što su i trebali u prošloj kada su izgubili dobivenu utakmicu, trio warriorsa sjajan kao i davis na drugoj strani, mislim da će bogut i green moći defanzivno parirati centarskom tandemu memfisa, te ako conley bude povrijeđen očekujem suverenu pobjedu gsw u seriji. Portland će očito vrlo lagano izgubiti od memfisa, imaju neke povrijeđene igrače, ali opet očekivao se jači otpor.

milan

pre 8 godina

Tek sad vidite protiv kakvog tima smo mi igrali na Sp, pa mnogi od njih su sad medju 10 najboljih igraca u Nba trenutno: Curry, Davis, Harden, Thompson, Cousins, Irving, dakle da se pravi dream team, sigurno bih vecina ovih bili u njemu...

nigrutin

pre 8 godina

Vidim da se pominje ovde da će Dejvis da bude dostojan naslednik Dankana u SA međutim od toga nema ništa. Juče se pojavila informacija, poprilično pouzdan izvor, da će ovog leta Sparsi napasti Oldridža i mislim da će uspeti da ga dovedu. To bi bio odličan potez, kako za njega, tako i za SA.

nik

pre 8 godina

Ovaj Milvoki koliko god se trudim da ih zavolim, poliko mi se zgadi kad im vidim teren kako izgleda. Uvek sam ih gotivio zbog zelene boje, a sad imaju i simpatican tim, nadam se da ce da izvucu jos jednu pobedu, zasluzili su i proslu da dobiju.

Nba Fan

pre 8 godina

Jedva cekam utakmicu, ukoliko Memfis prodje, GSW-MEM. Mislim da GSW prednost domaceg terena nece predstavljati neku prednost. Jako tesko ce GSW da izadje sa MEM u situaciji gde i malo izda sut, a zna se koliko disu za vratom TA i CL, da ne spominjem Jegera koji je po meni jedan od najboljih defanzivnih trenera lige. Kako god sigurno je da ce serija otici do 7 meca tako da imamo sve predispozicije da uzivamo u ovoj seriji.

Liverpul FC

pre 8 godina

petarczv
Kako te bre nije stramota, kada je Lebron otisao iz Klivlenda pljuvao si ga a to cinis i dan danas, iako on nije imao nijednog dobrog saigraca u Klivlendu, a sada kazes da Dejvis treba da ode u San Antonio(jedna od najboljih ekipa u poslednjih 15 godina), kod Popovica(jedan od najboljih trenera u NBA ligi svih vremena), kod Lenarda, Parkera i Djinobilija. Takodje si juce napisao da Lebron nije dobar igrac jer nikada nije sam vodio ekipu do prstena,ja koliko znam Lebron je osvojio dva prstena, oba puta je bio najbolji i oba puta je bio MVP. Takodje si rekao da su Alen i Vejd osvojili prsten bez Lebrona a Lebron nije bez njih. Pa sta, jel to znaci da su oni bolji od njega.Da nisu oni mozda sami osvojili prsten.Samo da te podsetim da je Alen 2008 imao Garneta,Pirsa i Ronda, dok je Vejd 2006 imao Sakila, Morninga i Pejtona.Koliko je taj Vejd dobar vodja videlo se posle te 2006 pa do dolaska Lebrona kada nije mogao da predje prvo kolo plej ofa, a jednom je njegov Majami zavrsio kao poslednje plasirana ekipa na istoku.Nakon toga dolazi Lebron, a Majami igra 4 velika finala zaredom.Lebron napusta Majami,Vejd ne moze da odvede Majami ni do 8 pozicije na ovako losem istoku kako neki kazu.Sa tobom uopste ne treba ni raspravljat,mene je nekad sramota u tvoje ime kad vidim kakve sve gluposti pises.

JeRemija

pre 8 godina

@Big Ron A da nisi ti petarczv? Čekam odgovor od njega zašto podržava Obrvin beg iz Nju Orleansa ali ga izgleda neću dobiti...Tu je kada treba napasti nekoga a nema ga nigde kada treba normalno da odgovori. Inače, nemoj biti nervozan, bolje idi u teretanu kao Koleman, izbaci to iz sebe:)

petarczv

pre 8 godina

Čekaj petreczv, sada mi ništa nije jasno. Jel ti to želiš da Obrva pobegne iz svog kluba, kao što su neki drugi, po tvojim rečima-bežali a ti ih popljuvao? Ili postoje neki dvostruki aršini za koje mi ostali ne znamo? Daj objasni nam...Nije valjda da ćeš sada podržati bežanje kada je tim loš? 
Inače baš si skroman u željama, Obrva da zameni Dankana, a mogao bi umesto Parkera da uleti Kari recimo, što da ne, može i Durent da im se pridruži...

Prirodno je da obrva zameni najbolju cetvorku u nba svih vremena...ne nego ko da ga zameni kevin love?! Curry se nikad ne bi uklopio u sistem san antonia kod popa ne postoji mogucnost da jedan igrac ima toliku slobodu a pogotovo play...a sto se tice dvostrukih arshina ja sam samo reko da bi davis trebalo da zameni dankana jer je jedini vredan toga,kao sto je trebao clivlend da zadrzi viginsa koji ce za par sezona da bude ihrac koji bi mogo da zameni lebrona ali su morali da ispune lequinovu zelju i dovedu lovea...briga njega za buducnost kluba samo licni interesi,dok se dankan podredio ekipi e to je prava velicina i glavni razlog zato sto vole timija a nevole lbj

Okej

pre 8 godina

@Veljko: Da li ti stvarno mislis da se najbolji napad u ligi zasniva na sutevima sa 9 metara? Igraju nestvarnu odbranu i samim tim daju dosta koseva iz kontranapada u kojima je obicno Grin onaj koji vodi loptu, a Barns, Kari i Tompson se rasporedjuju po liniji za 3 jer oni kad su sami, ne mase.
@Jeremija: Ne volim LeBrona uopste. Ne kazem da nije najbolji kosarkas u ligi u prethodnih 5 godina sigurno, ali samo ne volim da navijam za najbolje i najnapucanije. Volim kad je neko underdog i pobedi, kao i mnogi Srbi. Odatle dolazi toliki animozitet prema LeBronu. Sto se tice serije Cikago - Milvoki, svako je ocekivao 5 utakmica. Jednostavno je Milvoki dobra odbrambena ekipa sa trenerom koji ima plej of iskustvo i bio je jedan od kandidata za trenera godine. A sto se Klivlenda tice, Lav je kljuc. A on mi bas ne izgleda kao neko ko ce uspeti da zaustavi Paua, Gibsona ili Nou sa Timofejem. Klivlend nije toliko kvalitetan tim koliko se prica. Tek sledece sezone ocekujem njih na prvom mestu istoka, odlicnu igru i rezultate.

NastyB

pre 8 godina

Golden Stejt očekivano pometlao Nju Orleans.
Još jedno čišćenje je sprečeno zato što je Čikago imao previše izgubljenih lopti, ali u sledećoj utakmici Bulsi overavaju drugi krug. Za Milvoki ovo je trenutni maksimum.
Memfis će u Portlandu da završi posao. Blejzersi od polovine sezone nisu sastavili jednu utakmicu sa celim timom, a sa toliko rovitih igrača nije se ni očekivao veći otpor. Lično, mislio sam da će uzeti jednu, najviše dve utakmice, ali i Lilard i Oldridž igraju katastrofalno u plejofu, ni nalik na ono što su pružali tokom sezone.
Bruklin je poprilično teško dobio katastrofalnu Atlantu. Nema šanse da i u sledećoj utakmici odigraju ovako loše, tako da sam gotovo siguran da će Hoksi dobiti naredni meč.
A i Silvera pritiskaju da stane na put prljavoj igri koju primenjuje samo jedan trener u NBA - http://www.nba.com/2015/news/04/23/nba-commissioner-silver-unsure-about-intentional-fouling.ap/?ls=iref:nbahppt

Big Ron

pre 8 godina

JeRemija, brate... Batali ti ovo. Baci se na poljoprivredu, siguran sam da ti to bolje ide.
Bolje idi kopaj, ori, nego da nam ovde glumis nekog strucnjaka ;)

CJ

pre 8 godina

Čikago milion izgubljenih lopti, stvarno neverovatno i opet su imali pobedu. Batler trenutno uz Karija najbolji u plej ofu. Ovaj Milvoki je skroz simpatičan tim, imaju 10 igrača sa oko 10 poena ali nijedan da odskoči malo kao Midlton do sada. Ne znam samo ko vidi Čikago u velikom finalu, dosta sreće su imali i u ovoj seriji, protiv Klivlenda mislim da nemaju šta da traže. Sem Batlera i ponekad Rouza oni nemaju baš nijednog izrazitog strelca u ekipi. Gasol drastično pao.

Bojan

pre 8 godina

(petarczv, 26. april 2015 10:04)
vrlo je verovatno da se na kraju naredne sezone povlace i Pop i Dankan, a to vec onda nece biti ista ova ekipa. Tj, dosta zavisi od toga da li ce Spursi uspeti da ponude ovom dvojcu nesto zanimljivo da i dalje budu pri ekipi i pomazu organizaciju sistema. Ako totalno odu, vrlo je verovatno da ce doci do pada u najvecem timu u poslednjih 20 godina. Ako ostanu u toj nekoj pridruzenoj ulozi, moguce je da ce se zadrzati ova kultura koja ocigledno daje rezultate.
(Dzonni, 26. april 2015 11:32)
a trebali su da dignu ruke? sta bi smatrao da bi ucinilo njihov ulazak u playoff uspesnim, jedna pobeda, dve pobede, niko normalan nije ocekivao da namuce GSW, ekipu koja je ostvarila jedan od najboljih rezultata u istoriji regularnog dela. A plasman u plejof je bitan za razvoj ekipe, narocito Dejvisa. Mlad je, treba da napreduje i treba da oseti sta je plejof i koliko se razlikuje od regularne sezone i sasvim ocekivano pala mu je produktivnost, ali ne preterano, sto je pohvalno. Bice on za 2-3 godine MVP lige.

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

ja sam uvek za to da se sto vise igraca ukljucuje u rotaciju i ucestvuje u utakmici, ali budenholzer je malo preterao, nastavio da igra kao u regularnom delu sezone, glavni igraci mu igraju po 30 minuta, horford i antic, tig i sreder lepo podelise minutazu, bas bezveze...klivlend je najbolji na istoku, duel lebron batler ce odneti prevagu u tom mecu, u korist lebrona, naravno...na zapadu svi vide gs u finalu ili kao osvajaca, ni tu se ne slazem...memfis je preozbiljna ekipa da bi bili autsajderi protiv bilo koga, tu ce serija otici verovatno i u svih sedam meceva i eventualno je gs blagi favorit zbog prednosti domaceg terena...bolji su spolja, ali nista sto kortni li i toni alen ne mogu da kontrolisu, a pod kosevima su drasticno slabiji, nema sanse drejmond grin da zaustavi rendolfa, a jos manje bogut gasola..i san antonio protiv ovakvog hjustona sa oporavljenim hauardom nije toliki favorit, ok jesu najiskusniji ubedljivo, ali nemaju prednost domaceg terena, tako da i tu ocekujem 6+ utakmica...u svakom slucaju, svi pojednostavljujete ono sto u najavi mogu da budu iscrpljujuce serije, a to se kasnije odrazi i na finale zapada i finale lige...klivlend do titule, iako je malo verovatno, ali lebron je kralj..

Mikeli HN

pre 8 godina

Warriorsi lagano osvajaju wild wild West,jedino će bit čupavo sa Spursima i big fundamentalom,al prolaze i to,a sa istoka im dolaze Bullsi,al realno je da ratnici odu do titule,ko je volio Mullina & Timy Hardaweya i run&gun igru ove ratnike mora obožavat.

akrobata

pre 8 godina

golden stejtu je titula sad ili nikad. sigurno je da će sledeće sezone biti slabiji za drejmona grina, koji je fantastičan igrač i radi toliko dobrih stvari za tim - dok dejvid li sigurno neće biti mlađi i bolji. jeste stef kari vođa tima, ali ova ekipa ima toliko "role player-a" - koji rade male stvari da bi ovaj tim bio veliki. posebna pažnja na harisona barnsa, koji je u stanju da čitavu utakmicu bude očajan i da na kraju, u trenucima kada se utakmica lomi, bude najbolji igrač svog tima. nijedan nba tim nije bio šampion bez takvih igrača.

Dzonni

pre 8 godina

Eto, NO se cimali da udju u plejof iz petnih zila zadnjih mesec dva. Dozivese egzibiciono ciscenje ali to je uspesna, a da nisu usli u PO bila bi skroz neuspesna sezona. Zanimljivo.

Bojan

pre 8 godina

ocekivao sam pobedu GSWa, ali nisam verovao da ce biti 4-0. Dobro, ima tu malo i toga sto su pelikani pali mentalno nakon prethodnog poraza, ali su ih ipak Warriorsi zestoko nadigrali. Posebno za sada odusevljava Curry, ovo je za nivo iznad onoga tokom regularne sezone. Covek je u ova cetiri meca davao 33.8 poena, 5.3 skoka i 7.3 asistencije. Pored toga je postavio rekord po broju datih trojski u seriji od 4 meca. Jedino nije zapinjao u odbrani, ali nije bilo ni previse potrebe.
Sa druge strane Dejvis, drago mi je da se plasirao u plejof i da je osetio kako to izgleda. Igrao je odlicno, ali je naleteo na jaceg protivnika.
Portland razocarava protiv Memfisa, mislim da ce im ipak skinuti jedan mec, ali je to izuzetno slabo za individualni kvalitet koji poseduju.
Bruklin me je odusevio sinoc, dobili su Atlantu i to prilicno suvereno, bice tu jos vatre, dok ce Cikago u sledecem mecu zavrsiti posao.

JeRemija

pre 8 godina

Čekaj petreczv, sada mi ništa nije jasno. Jel ti to želiš da Obrva pobegne iz svog kluba, kao što su neki drugi, po tvojim rečima-bežali a ti ih popljuvao? Ili postoje neki dvostruki aršini za koje mi ostali ne znamo? Daj objasni nam...Nije valjda da ćeš sada podržati bežanje kada je tim loš?
Inače baš si skroman u željama, Obrva da zameni Dankana, a mogao bi umesto Parkera da uleti Kari recimo, što da ne, može i Durent da im se pridruži...

Fox

pre 8 godina

Kako je samo glup kos primio Cikago na kraju! 0,8 sekundi do kraja i lopta iz auta, a Rouz pogubljen skroz u odbrani. Ali dobro, nece ih to kostati prolaza. Memfis jednostavno predobar za Portland, sjajno ih citaju u napadu i kontrolisu svaki mec od samog pocetka. Golden Stejt rutinski, mada ostaje zal sto nisu igrali sa OKC. Bila bi zanimljivija serija ali bi i njih prosli naravno. Atlanta je odigrala mozda i najgori mec u sezoni, ogroman broj izgubljen lopti, mnogo zicera i cistih ulaza promasenih, a Korver nije mogao obican skok sut da pogodi. Ne verujem da ce se to ponoviti u cetvrtom mecu, tako da Atlanta uzima brejk.

Boston

pre 8 godina

Cestitke Goldenu i Kariju. Ali ovaj Davis kako igra to je stvarno prelepo gledati. Bilo bi fantasticno kada bi zamenio Dankana u SAS. On i Leonard bi pravili havariju. Jos kad bi ga Popovich trenirao za njega ne bi bilo granice. On definitivno ima potencijala da zameni Dankana i Novickog.

veljko

pre 8 godina

kakvi sutevi gsw, sa 9m?! svaka cast, izgleda nestvarno, ali i totalno divlje i nerezonski. vec sa memfisom nece moci da lako dobiju tom igrom. rendolf i gasol ce im davati koseve sa visokim procentom uspesnosti, a ako ih sut samo malo losije posluzi, nece moci da dobiju na ovaj nacin. talentovani su i za "normalnu" igru, pa me zanima da li ce moci da se ohlade i prilagode, kad budu igrali sa nekim ko je jak i spolja i unutra. i pored svog spektakla, tesko ih vidim kao sampione, cak i na zapadu.

menhentn

pre 8 godina

Hvala Guteru na iksu, takodje obojici Mikajla. Prvom sto mi je dojavio da mu ime dolazi vise, a drugom sto je dao vise poena. Halkidiki stizemo, ja i moja reptilska druzina!!!

Kol

pre 8 godina

Bravo za nadam se MVP igraca ove sezone, zao mi Obrve ali realno ne moze covek sam da igra ali da je strasan igrac jeste ako bude zeleo da osvoji titulu morace da ode iz Nju Orleansa! Veceras bi San Antonio trebao da bude sigurica!

Igor

pre 8 godina

Sinoc je Rose lose sutirao, ali je pogodio par bitnih suteva pred kraj. Iako je isgubio zadnju loptu i dopustio kos za pobjedu, vidi se nevjerovatan napredak u njegovoj psihi. Skace, razigrava, ulazi pod centre gotovo bez straha. U jednom trenutku se bas "nalozio", krenuo da slavi poslije dobrih poteza, valjda je napokon osjetio da je on dio igre i da on napokon moze da prelomi utakmicu. Do sada je uvijek bio povucen, kao da se vise brinuo o koljenima nego o utakmici, bio je totalno van igre. Eto, to je moj utisak nakon utakmice sinoc. Napokon cemo opet gledati onog nevjerovatnog Rose-a, i napokon je krenula prava kosarka!

Otelo Hanter

pre 8 godina

Ocekivalo se da Rose padne u seriji,to je bila ova utakmica ,ceh nece biti veliki,ali u polufinalu protiv Clevelanda ce morati da sreze izgubljene na najmanje moguce jer ce serije da bude paklena.
O G.S ne treba trositi reci,njihova jedina!!!! ali jedina mina ove sezone moze da bude SAS u finalu konferencije,apsolutno niko od ostalih ekipa u seriji na 4 dobijena meca nema sta da trazi protiv njih. Da se zavrse prve runde i onda krece spektakl moj bracket do kraja je sledeci
GSW Mem (GSW)
Hou SAS (SAS )
Istok Atlanta Wash (Atl )
Cle Chi (nazalost Cle )
Pa cemo onda dalje da prognoziramo...

petarczv

pre 8 godina

Ne zna se ko je bolji...dal curry dal davis dal harden....strasne partije pruzaju...

Steta za obrvu sto je u tako losoj ekipi ali nesumnjam da ce preci u neku ekipu koja pretenduje na titulu. Najprirodnije bi bilo da zameni dankana u sparsima i sa leonardom greenom i parkerom pise novu iistoriju u nba

s

pre 8 godina

Navijam za Klivlend zbog Lebrona, ali tesko da ce osvojiti. Za one ljubitelje koji ne znaju sajt nbahd.com ranije fullreplay isti lik je admin i objavljuje snimke celih tekmi, sada iz 4 dela ali komplet sa tva tako da se utakmice koje pocinju u 1,2 nocu pojave ujutru u 7 nekad kasnije i moze se bez znanja rezultata odgledati kao prenos... bar ja to tako radim. Gledao sam dosta utakmica u playoffu i moji utisci su da ovaj GS niko ne moze da dobije. Ko hoce da vidi apsolutnu lepotu kosarke nek pogleda ovaj poslednji mec GS NO, ne secam se da sam tako uzivao, a Kari i Obrva su toliko dobri za gledanje da je to neverovatno. Uopste po meni najlepsa kosarka u svim utakmicama ovaj par. Sinoc je komentator pricao o GS kako imaju jednu od najboljih odbrana, najbolju rotaciju u odbrani, jednu od najboljih timskih igara, a u napadu imaju arsenal koji je jednostavno nemoguce braniti zato sto imaju toliko resenja i genijalaca da je jednostavno nemoguce smisliti taktiku koja ce da ih navede da ostanu bez resenja. Mislim da bez problema uzimaju titulu, SA ako stigne do njih mladji su i brzi a isto igraju timski tako da mislim da je to resena stvar. Eventualno Klivlend ili neki dr. tim da im pariraju sa sutem za 3 i to ako ih bas ide. Sve u svemu moja prognoza finale GS Klivlend 4:2 za GS.

Memfis

pre 8 godina

Pred početak PO-a sam napisao da su sigurni u sledećoj rundi GSW i Memfis, kao i da će Kari tek da dominira jer je drugu polovinu regularnog dela sezone igrao u laganom ritmu. Evo 4-0, 3-0 i Kari dve 40p, 9as partije.
Večeras Spars-Klipers, pošto se ovih dana često ljudi prebacuju na fudbal, evo ja da pomenem da me Klipersi veoma podsećaju na fudblasku reprezentaciju Brazila sa prošlog SP (samo što imaju boljeg trenera). Solidna ekipa 5. po kvalitetu na zapadu (6. kad je Oklahoma kompletna), a istripovali su da su najjači. Za njih će Nemci biti San antonio i očekujem još jednu pobedu Sparsa večeras od 20,30 razlike, red je i da Parker nešto odigra, i možda i kraj serije u 5 mečeva...

JeRemija

pre 8 godina

Šta uradi Deriče? U zadnjih 30 sekundi je uspeo da izgubi odlučujuću loptu za pobedu a potom i da mu igrač kojeg je čuvao pobegne i postigne koš iz auta...Juče su mnogi najavljivali pobedu Bulsa nad Kavsima u polufinalu a ovi ne mogu da počiste ni Milvoki Bljakse. Jedva su i prošli meč dobili na produžetke. Već vidim u polufinalu Ohajski masakr motornom testerom:)
Svaka čast Kariju, čovek je na vrhuncu forme, biće odlični dueli sa Memfisom. Jak je Mika, izaći će on još jači posle onog udarca.

GM

pre 8 godina

Po cemu je Kari junak, po broju poena...

A Grin sto je dao 20 poena u prvom poluvremenu, kada su vec vodili 25 razlike to je manje bitno, nego posle kada se samo sutiralo. Kari kada je davao koseve, to je bilo u drugom poluvremenu koje su Pelikani inace dobili, ne izgubili.

Mnogo se potencira Kari i samo Kari, a Voriorsi imaju najbolju ekipu u istoriji, mozda i u ligi, sto govori da ce zbog toliko duge klupe morati da placaju dodatni porez.

Boston

pre 8 godina

Cestitke Goldenu i Kariju. Ali ovaj Davis kako igra to je stvarno prelepo gledati. Bilo bi fantasticno kada bi zamenio Dankana u SAS. On i Leonard bi pravili havariju. Jos kad bi ga Popovich trenirao za njega ne bi bilo granice. On definitivno ima potencijala da zameni Dankana i Novickog.

petarczv

pre 8 godina

Ne zna se ko je bolji...dal curry dal davis dal harden....strasne partije pruzaju...

Steta za obrvu sto je u tako losoj ekipi ali nesumnjam da ce preci u neku ekipu koja pretenduje na titulu. Najprirodnije bi bilo da zameni dankana u sparsima i sa leonardom greenom i parkerom pise novu iistoriju u nba

Memfis

pre 8 godina

Pred početak PO-a sam napisao da su sigurni u sledećoj rundi GSW i Memfis, kao i da će Kari tek da dominira jer je drugu polovinu regularnog dela sezone igrao u laganom ritmu. Evo 4-0, 3-0 i Kari dve 40p, 9as partije.
Večeras Spars-Klipers, pošto se ovih dana često ljudi prebacuju na fudbal, evo ja da pomenem da me Klipersi veoma podsećaju na fudblasku reprezentaciju Brazila sa prošlog SP (samo što imaju boljeg trenera). Solidna ekipa 5. po kvalitetu na zapadu (6. kad je Oklahoma kompletna), a istripovali su da su najjači. Za njih će Nemci biti San antonio i očekujem još jednu pobedu Sparsa večeras od 20,30 razlike, red je i da Parker nešto odigra, i možda i kraj serije u 5 mečeva...

Kol

pre 8 godina

Bravo za nadam se MVP igraca ove sezone, zao mi Obrve ali realno ne moze covek sam da igra ali da je strasan igrac jeste ako bude zeleo da osvoji titulu morace da ode iz Nju Orleansa! Veceras bi San Antonio trebao da bude sigurica!

JeRemija

pre 8 godina

Šta uradi Deriče? U zadnjih 30 sekundi je uspeo da izgubi odlučujuću loptu za pobedu a potom i da mu igrač kojeg je čuvao pobegne i postigne koš iz auta...Juče su mnogi najavljivali pobedu Bulsa nad Kavsima u polufinalu a ovi ne mogu da počiste ni Milvoki Bljakse. Jedva su i prošli meč dobili na produžetke. Već vidim u polufinalu Ohajski masakr motornom testerom:)
Svaka čast Kariju, čovek je na vrhuncu forme, biće odlični dueli sa Memfisom. Jak je Mika, izaći će on još jači posle onog udarca.

s

pre 8 godina

Navijam za Klivlend zbog Lebrona, ali tesko da ce osvojiti. Za one ljubitelje koji ne znaju sajt nbahd.com ranije fullreplay isti lik je admin i objavljuje snimke celih tekmi, sada iz 4 dela ali komplet sa tva tako da se utakmice koje pocinju u 1,2 nocu pojave ujutru u 7 nekad kasnije i moze se bez znanja rezultata odgledati kao prenos... bar ja to tako radim. Gledao sam dosta utakmica u playoffu i moji utisci su da ovaj GS niko ne moze da dobije. Ko hoce da vidi apsolutnu lepotu kosarke nek pogleda ovaj poslednji mec GS NO, ne secam se da sam tako uzivao, a Kari i Obrva su toliko dobri za gledanje da je to neverovatno. Uopste po meni najlepsa kosarka u svim utakmicama ovaj par. Sinoc je komentator pricao o GS kako imaju jednu od najboljih odbrana, najbolju rotaciju u odbrani, jednu od najboljih timskih igara, a u napadu imaju arsenal koji je jednostavno nemoguce braniti zato sto imaju toliko resenja i genijalaca da je jednostavno nemoguce smisliti taktiku koja ce da ih navede da ostanu bez resenja. Mislim da bez problema uzimaju titulu, SA ako stigne do njih mladji su i brzi a isto igraju timski tako da mislim da je to resena stvar. Eventualno Klivlend ili neki dr. tim da im pariraju sa sutem za 3 i to ako ih bas ide. Sve u svemu moja prognoza finale GS Klivlend 4:2 za GS.

GM

pre 8 godina

Po cemu je Kari junak, po broju poena...

A Grin sto je dao 20 poena u prvom poluvremenu, kada su vec vodili 25 razlike to je manje bitno, nego posle kada se samo sutiralo. Kari kada je davao koseve, to je bilo u drugom poluvremenu koje su Pelikani inace dobili, ne izgubili.

Mnogo se potencira Kari i samo Kari, a Voriorsi imaju najbolju ekipu u istoriji, mozda i u ligi, sto govori da ce zbog toliko duge klupe morati da placaju dodatni porez.

veljko

pre 8 godina

kakvi sutevi gsw, sa 9m?! svaka cast, izgleda nestvarno, ali i totalno divlje i nerezonski. vec sa memfisom nece moci da lako dobiju tom igrom. rendolf i gasol ce im davati koseve sa visokim procentom uspesnosti, a ako ih sut samo malo losije posluzi, nece moci da dobiju na ovaj nacin. talentovani su i za "normalnu" igru, pa me zanima da li ce moci da se ohlade i prilagode, kad budu igrali sa nekim ko je jak i spolja i unutra. i pored svog spektakla, tesko ih vidim kao sampione, cak i na zapadu.

Fox

pre 8 godina

Kako je samo glup kos primio Cikago na kraju! 0,8 sekundi do kraja i lopta iz auta, a Rouz pogubljen skroz u odbrani. Ali dobro, nece ih to kostati prolaza. Memfis jednostavno predobar za Portland, sjajno ih citaju u napadu i kontrolisu svaki mec od samog pocetka. Golden Stejt rutinski, mada ostaje zal sto nisu igrali sa OKC. Bila bi zanimljivija serija ali bi i njih prosli naravno. Atlanta je odigrala mozda i najgori mec u sezoni, ogroman broj izgubljen lopti, mnogo zicera i cistih ulaza promasenih, a Korver nije mogao obican skok sut da pogodi. Ne verujem da ce se to ponoviti u cetvrtom mecu, tako da Atlanta uzima brejk.

akrobata

pre 8 godina

golden stejtu je titula sad ili nikad. sigurno je da će sledeće sezone biti slabiji za drejmona grina, koji je fantastičan igrač i radi toliko dobrih stvari za tim - dok dejvid li sigurno neće biti mlađi i bolji. jeste stef kari vođa tima, ali ova ekipa ima toliko "role player-a" - koji rade male stvari da bi ovaj tim bio veliki. posebna pažnja na harisona barnsa, koji je u stanju da čitavu utakmicu bude očajan i da na kraju, u trenucima kada se utakmica lomi, bude najbolji igrač svog tima. nijedan nba tim nije bio šampion bez takvih igrača.

JeRemija

pre 8 godina

Čekaj petreczv, sada mi ništa nije jasno. Jel ti to želiš da Obrva pobegne iz svog kluba, kao što su neki drugi, po tvojim rečima-bežali a ti ih popljuvao? Ili postoje neki dvostruki aršini za koje mi ostali ne znamo? Daj objasni nam...Nije valjda da ćeš sada podržati bežanje kada je tim loš?
Inače baš si skroman u željama, Obrva da zameni Dankana, a mogao bi umesto Parkera da uleti Kari recimo, što da ne, može i Durent da im se pridruži...

Dzonni

pre 8 godina

Eto, NO se cimali da udju u plejof iz petnih zila zadnjih mesec dva. Dozivese egzibiciono ciscenje ali to je uspesna, a da nisu usli u PO bila bi skroz neuspesna sezona. Zanimljivo.

Igor

pre 8 godina

Sinoc je Rose lose sutirao, ali je pogodio par bitnih suteva pred kraj. Iako je isgubio zadnju loptu i dopustio kos za pobjedu, vidi se nevjerovatan napredak u njegovoj psihi. Skace, razigrava, ulazi pod centre gotovo bez straha. U jednom trenutku se bas "nalozio", krenuo da slavi poslije dobrih poteza, valjda je napokon osjetio da je on dio igre i da on napokon moze da prelomi utakmicu. Do sada je uvijek bio povucen, kao da se vise brinuo o koljenima nego o utakmici, bio je totalno van igre. Eto, to je moj utisak nakon utakmice sinoc. Napokon cemo opet gledati onog nevjerovatnog Rose-a, i napokon je krenula prava kosarka!

Liverpul FC

pre 8 godina

petarczv
Kako te bre nije stramota, kada je Lebron otisao iz Klivlenda pljuvao si ga a to cinis i dan danas, iako on nije imao nijednog dobrog saigraca u Klivlendu, a sada kazes da Dejvis treba da ode u San Antonio(jedna od najboljih ekipa u poslednjih 15 godina), kod Popovica(jedan od najboljih trenera u NBA ligi svih vremena), kod Lenarda, Parkera i Djinobilija. Takodje si juce napisao da Lebron nije dobar igrac jer nikada nije sam vodio ekipu do prstena,ja koliko znam Lebron je osvojio dva prstena, oba puta je bio najbolji i oba puta je bio MVP. Takodje si rekao da su Alen i Vejd osvojili prsten bez Lebrona a Lebron nije bez njih. Pa sta, jel to znaci da su oni bolji od njega.Da nisu oni mozda sami osvojili prsten.Samo da te podsetim da je Alen 2008 imao Garneta,Pirsa i Ronda, dok je Vejd 2006 imao Sakila, Morninga i Pejtona.Koliko je taj Vejd dobar vodja videlo se posle te 2006 pa do dolaska Lebrona kada nije mogao da predje prvo kolo plej ofa, a jednom je njegov Majami zavrsio kao poslednje plasirana ekipa na istoku.Nakon toga dolazi Lebron, a Majami igra 4 velika finala zaredom.Lebron napusta Majami,Vejd ne moze da odvede Majami ni do 8 pozicije na ovako losem istoku kako neki kazu.Sa tobom uopste ne treba ni raspravljat,mene je nekad sramota u tvoje ime kad vidim kakve sve gluposti pises.

Bojan

pre 8 godina

ocekivao sam pobedu GSWa, ali nisam verovao da ce biti 4-0. Dobro, ima tu malo i toga sto su pelikani pali mentalno nakon prethodnog poraza, ali su ih ipak Warriorsi zestoko nadigrali. Posebno za sada odusevljava Curry, ovo je za nivo iznad onoga tokom regularne sezone. Covek je u ova cetiri meca davao 33.8 poena, 5.3 skoka i 7.3 asistencije. Pored toga je postavio rekord po broju datih trojski u seriji od 4 meca. Jedino nije zapinjao u odbrani, ali nije bilo ni previse potrebe.
Sa druge strane Dejvis, drago mi je da se plasirao u plejof i da je osetio kako to izgleda. Igrao je odlicno, ali je naleteo na jaceg protivnika.
Portland razocarava protiv Memfisa, mislim da ce im ipak skinuti jedan mec, ali je to izuzetno slabo za individualni kvalitet koji poseduju.
Bruklin me je odusevio sinoc, dobili su Atlantu i to prilicno suvereno, bice tu jos vatre, dok ce Cikago u sledecem mecu zavrsiti posao.

Otelo Hanter

pre 8 godina

Ocekivalo se da Rose padne u seriji,to je bila ova utakmica ,ceh nece biti veliki,ali u polufinalu protiv Clevelanda ce morati da sreze izgubljene na najmanje moguce jer ce serije da bude paklena.
O G.S ne treba trositi reci,njihova jedina!!!! ali jedina mina ove sezone moze da bude SAS u finalu konferencije,apsolutno niko od ostalih ekipa u seriji na 4 dobijena meca nema sta da trazi protiv njih. Da se zavrse prve runde i onda krece spektakl moj bracket do kraja je sledeci
GSW Mem (GSW)
Hou SAS (SAS )
Istok Atlanta Wash (Atl )
Cle Chi (nazalost Cle )
Pa cemo onda dalje da prognoziramo...

nigrutin

pre 8 godina

Vidim da se pominje ovde da će Dejvis da bude dostojan naslednik Dankana u SA međutim od toga nema ništa. Juče se pojavila informacija, poprilično pouzdan izvor, da će ovog leta Sparsi napasti Oldridža i mislim da će uspeti da ga dovedu. To bi bio odličan potez, kako za njega, tako i za SA.

milan

pre 8 godina

Tek sad vidite protiv kakvog tima smo mi igrali na Sp, pa mnogi od njih su sad medju 10 najboljih igraca u Nba trenutno: Curry, Davis, Harden, Thompson, Cousins, Irving, dakle da se pravi dream team, sigurno bih vecina ovih bili u njemu...

menhentn

pre 8 godina

Hvala Guteru na iksu, takodje obojici Mikajla. Prvom sto mi je dojavio da mu ime dolazi vise, a drugom sto je dao vise poena. Halkidiki stizemo, ja i moja reptilska druzina!!!

Okej

pre 8 godina

@Veljko: Da li ti stvarno mislis da se najbolji napad u ligi zasniva na sutevima sa 9 metara? Igraju nestvarnu odbranu i samim tim daju dosta koseva iz kontranapada u kojima je obicno Grin onaj koji vodi loptu, a Barns, Kari i Tompson se rasporedjuju po liniji za 3 jer oni kad su sami, ne mase.
@Jeremija: Ne volim LeBrona uopste. Ne kazem da nije najbolji kosarkas u ligi u prethodnih 5 godina sigurno, ali samo ne volim da navijam za najbolje i najnapucanije. Volim kad je neko underdog i pobedi, kao i mnogi Srbi. Odatle dolazi toliki animozitet prema LeBronu. Sto se tice serije Cikago - Milvoki, svako je ocekivao 5 utakmica. Jednostavno je Milvoki dobra odbrambena ekipa sa trenerom koji ima plej of iskustvo i bio je jedan od kandidata za trenera godine. A sto se Klivlenda tice, Lav je kljuc. A on mi bas ne izgleda kao neko ko ce uspeti da zaustavi Paua, Gibsona ili Nou sa Timofejem. Klivlend nije toliko kvalitetan tim koliko se prica. Tek sledece sezone ocekujem njih na prvom mestu istoka, odlicnu igru i rezultate.

Mikeli HN

pre 8 godina

Warriorsi lagano osvajaju wild wild West,jedino će bit čupavo sa Spursima i big fundamentalom,al prolaze i to,a sa istoka im dolaze Bullsi,al realno je da ratnici odu do titule,ko je volio Mullina & Timy Hardaweya i run&gun igru ove ratnike mora obožavat.

CJ

pre 8 godina

Čikago milion izgubljenih lopti, stvarno neverovatno i opet su imali pobedu. Batler trenutno uz Karija najbolji u plej ofu. Ovaj Milvoki je skroz simpatičan tim, imaju 10 igrača sa oko 10 poena ali nijedan da odskoči malo kao Midlton do sada. Ne znam samo ko vidi Čikago u velikom finalu, dosta sreće su imali i u ovoj seriji, protiv Klivlenda mislim da nemaju šta da traže. Sem Batlera i ponekad Rouza oni nemaju baš nijednog izrazitog strelca u ekipi. Gasol drastično pao.

Bojan

pre 8 godina

(petarczv, 26. april 2015 10:04)
vrlo je verovatno da se na kraju naredne sezone povlace i Pop i Dankan, a to vec onda nece biti ista ova ekipa. Tj, dosta zavisi od toga da li ce Spursi uspeti da ponude ovom dvojcu nesto zanimljivo da i dalje budu pri ekipi i pomazu organizaciju sistema. Ako totalno odu, vrlo je verovatno da ce doci do pada u najvecem timu u poslednjih 20 godina. Ako ostanu u toj nekoj pridruzenoj ulozi, moguce je da ce se zadrzati ova kultura koja ocigledno daje rezultate.
(Dzonni, 26. april 2015 11:32)
a trebali su da dignu ruke? sta bi smatrao da bi ucinilo njihov ulazak u playoff uspesnim, jedna pobeda, dve pobede, niko normalan nije ocekivao da namuce GSW, ekipu koja je ostvarila jedan od najboljih rezultata u istoriji regularnog dela. A plasman u plejof je bitan za razvoj ekipe, narocito Dejvisa. Mlad je, treba da napreduje i treba da oseti sta je plejof i koliko se razlikuje od regularne sezone i sasvim ocekivano pala mu je produktivnost, ali ne preterano, sto je pohvalno. Bice on za 2-3 godine MVP lige.

Big Ron

pre 8 godina

JeRemija, brate... Batali ti ovo. Baci se na poljoprivredu, siguran sam da ti to bolje ide.
Bolje idi kopaj, ori, nego da nam ovde glumis nekog strucnjaka ;)

Poštar

pre 8 godina

Ja sam isto pročitao da će na ljeto spursi pokušati dovesti aldridgea, sada koliko je to realno i da li će uspjeti to je druga priča. To podrazumijeva valjda i oproštaj duncana i ginobilija, ako oni odluče još jednu sezonu igrati onda to pada sve u vodu. Milwaukee se ovu utakmicu izvukao, mislim da je to njihov maksimum, gsw očekivano, mislio sam da će pelikani uspjeti ostvariti jednu pobjedu što su i trebali u prošloj kada su izgubili dobivenu utakmicu, trio warriorsa sjajan kao i davis na drugoj strani, mislim da će bogut i green moći defanzivno parirati centarskom tandemu memfisa, te ako conley bude povrijeđen očekujem suverenu pobjedu gsw u seriji. Portland će očito vrlo lagano izgubiti od memfisa, imaju neke povrijeđene igrače, ali opet očekivao se jači otpor.

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

ja sam uvek za to da se sto vise igraca ukljucuje u rotaciju i ucestvuje u utakmici, ali budenholzer je malo preterao, nastavio da igra kao u regularnom delu sezone, glavni igraci mu igraju po 30 minuta, horford i antic, tig i sreder lepo podelise minutazu, bas bezveze...klivlend je najbolji na istoku, duel lebron batler ce odneti prevagu u tom mecu, u korist lebrona, naravno...na zapadu svi vide gs u finalu ili kao osvajaca, ni tu se ne slazem...memfis je preozbiljna ekipa da bi bili autsajderi protiv bilo koga, tu ce serija otici verovatno i u svih sedam meceva i eventualno je gs blagi favorit zbog prednosti domaceg terena...bolji su spolja, ali nista sto kortni li i toni alen ne mogu da kontrolisu, a pod kosevima su drasticno slabiji, nema sanse drejmond grin da zaustavi rendolfa, a jos manje bogut gasola..i san antonio protiv ovakvog hjustona sa oporavljenim hauardom nije toliki favorit, ok jesu najiskusniji ubedljivo, ali nemaju prednost domaceg terena, tako da i tu ocekujem 6+ utakmica...u svakom slucaju, svi pojednostavljujete ono sto u najavi mogu da budu iscrpljujuce serije, a to se kasnije odrazi i na finale zapada i finale lige...klivlend do titule, iako je malo verovatno, ali lebron je kralj..

JeRemija

pre 8 godina

@Big Ron A da nisi ti petarczv? Čekam odgovor od njega zašto podržava Obrvin beg iz Nju Orleansa ali ga izgleda neću dobiti...Tu je kada treba napasti nekoga a nema ga nigde kada treba normalno da odgovori. Inače, nemoj biti nervozan, bolje idi u teretanu kao Koleman, izbaci to iz sebe:)

Nba Fan

pre 8 godina

Jedva cekam utakmicu, ukoliko Memfis prodje, GSW-MEM. Mislim da GSW prednost domaceg terena nece predstavljati neku prednost. Jako tesko ce GSW da izadje sa MEM u situaciji gde i malo izda sut, a zna se koliko disu za vratom TA i CL, da ne spominjem Jegera koji je po meni jedan od najboljih defanzivnih trenera lige. Kako god sigurno je da ce serija otici do 7 meca tako da imamo sve predispozicije da uzivamo u ovoj seriji.

NastyB

pre 8 godina

Golden Stejt očekivano pometlao Nju Orleans.
Još jedno čišćenje je sprečeno zato što je Čikago imao previše izgubljenih lopti, ali u sledećoj utakmici Bulsi overavaju drugi krug. Za Milvoki ovo je trenutni maksimum.
Memfis će u Portlandu da završi posao. Blejzersi od polovine sezone nisu sastavili jednu utakmicu sa celim timom, a sa toliko rovitih igrača nije se ni očekivao veći otpor. Lično, mislio sam da će uzeti jednu, najviše dve utakmice, ali i Lilard i Oldridž igraju katastrofalno u plejofu, ni nalik na ono što su pružali tokom sezone.
Bruklin je poprilično teško dobio katastrofalnu Atlantu. Nema šanse da i u sledećoj utakmici odigraju ovako loše, tako da sam gotovo siguran da će Hoksi dobiti naredni meč.
A i Silvera pritiskaju da stane na put prljavoj igri koju primenjuje samo jedan trener u NBA - http://www.nba.com/2015/news/04/23/nba-commissioner-silver-unsure-about-intentional-fouling.ap/?ls=iref:nbahppt

Brkajlo

pre 8 godina

@ Mikeli HN, sve si u pravu osim sto si zaboravio treceg clana tog tria, Mitch Richmonda. Samo se nadajmo da ce ovi sada biti duze na okupu od ovih prethodnih :)
jedino nisam siguran da li ce moci protiv Spursa..

nik

pre 8 godina

Ovaj Milvoki koliko god se trudim da ih zavolim, poliko mi se zgadi kad im vidim teren kako izgleda. Uvek sam ih gotivio zbog zelene boje, a sad imaju i simpatican tim, nadam se da ce da izvucu jos jednu pobedu, zasluzili su i proslu da dobiju.

petarczv

pre 8 godina

Lebronovci su nervozni jer znaju da le quin nema sanse da dostigne MJa pa im nije dobro...Ako dodje aldrige u SAS bice isto dobro ne kao obrva ali dobice isto fenomenalnu cetvorku koja ce se lako uklopiti u sistem...

petarczv

pre 8 godina

Čekaj petreczv, sada mi ništa nije jasno. Jel ti to želiš da Obrva pobegne iz svog kluba, kao što su neki drugi, po tvojim rečima-bežali a ti ih popljuvao? Ili postoje neki dvostruki aršini za koje mi ostali ne znamo? Daj objasni nam...Nije valjda da ćeš sada podržati bežanje kada je tim loš? 
Inače baš si skroman u željama, Obrva da zameni Dankana, a mogao bi umesto Parkera da uleti Kari recimo, što da ne, može i Durent da im se pridruži...

Prirodno je da obrva zameni najbolju cetvorku u nba svih vremena...ne nego ko da ga zameni kevin love?! Curry se nikad ne bi uklopio u sistem san antonia kod popa ne postoji mogucnost da jedan igrac ima toliku slobodu a pogotovo play...a sto se tice dvostrukih arshina ja sam samo reko da bi davis trebalo da zameni dankana jer je jedini vredan toga,kao sto je trebao clivlend da zadrzi viginsa koji ce za par sezona da bude ihrac koji bi mogo da zameni lebrona ali su morali da ispune lequinovu zelju i dovedu lovea...briga njega za buducnost kluba samo licni interesi,dok se dankan podredio ekipi e to je prava velicina i glavni razlog zato sto vole timija a nevole lbj

petarczv

pre 8 godina

@Liverpul FC videcemo sta ce uraditi...a ja nisam nikad pljuvao lebrona kad je prelazio iz clevlenda?! Ja sam poceo ovde da ostavljam komentare od ove sezone a lebron je preso pre 5 godina ili kad vec...I dalje mi nije jasno sto se toliko zestite kad neko kritikuje lebrona,ako ste ubedjeni da je najbolji i da moze sam da osvoji prsten onda se samo zadovoljno smeskajte i cekaj te kraj sezone...ako bude osvojio prsten sa clevlendom svi ce morati da mu skinu kapu...ali to je samo jedno veliko ako...

petarczv

pre 8 godina

Liverpool FC bas si nervozan,wade je za lebrona izmislio kosarku i ima titulu vise,a ove god nisu usli u playoff zato sto im se povredio bosh,wade je cele sezone bio povredjen,mcroberts se povredio na samom pocetku sezone otiso je ray alen...Sto sad nije ostao pa da pokusa opet da igra finale sa miamijem i time dokaze da je on glavni igrac,nego je potrcao u clevlend koji gle slucajno ima tri prva pika u tri godine i sam pravi transfere po zelji...tera mladog wiginsa koji ce biti top igrac i daje beneta za lova koji je klasican igrac za nabijanje statistike i koji nema minut playoff iskustva...

JeRemija

pre 8 godina

Šta uradi Deriče? U zadnjih 30 sekundi je uspeo da izgubi odlučujuću loptu za pobedu a potom i da mu igrač kojeg je čuvao pobegne i postigne koš iz auta...Juče su mnogi najavljivali pobedu Bulsa nad Kavsima u polufinalu a ovi ne mogu da počiste ni Milvoki Bljakse. Jedva su i prošli meč dobili na produžetke. Već vidim u polufinalu Ohajski masakr motornom testerom:)
Svaka čast Kariju, čovek je na vrhuncu forme, biće odlični dueli sa Memfisom. Jak je Mika, izaći će on još jači posle onog udarca.

GM

pre 8 godina

Po cemu je Kari junak, po broju poena...

A Grin sto je dao 20 poena u prvom poluvremenu, kada su vec vodili 25 razlike to je manje bitno, nego posle kada se samo sutiralo. Kari kada je davao koseve, to je bilo u drugom poluvremenu koje su Pelikani inace dobili, ne izgubili.

Mnogo se potencira Kari i samo Kari, a Voriorsi imaju najbolju ekipu u istoriji, mozda i u ligi, sto govori da ce zbog toliko duge klupe morati da placaju dodatni porez.

s

pre 8 godina

Navijam za Klivlend zbog Lebrona, ali tesko da ce osvojiti. Za one ljubitelje koji ne znaju sajt nbahd.com ranije fullreplay isti lik je admin i objavljuje snimke celih tekmi, sada iz 4 dela ali komplet sa tva tako da se utakmice koje pocinju u 1,2 nocu pojave ujutru u 7 nekad kasnije i moze se bez znanja rezultata odgledati kao prenos... bar ja to tako radim. Gledao sam dosta utakmica u playoffu i moji utisci su da ovaj GS niko ne moze da dobije. Ko hoce da vidi apsolutnu lepotu kosarke nek pogleda ovaj poslednji mec GS NO, ne secam se da sam tako uzivao, a Kari i Obrva su toliko dobri za gledanje da je to neverovatno. Uopste po meni najlepsa kosarka u svim utakmicama ovaj par. Sinoc je komentator pricao o GS kako imaju jednu od najboljih odbrana, najbolju rotaciju u odbrani, jednu od najboljih timskih igara, a u napadu imaju arsenal koji je jednostavno nemoguce braniti zato sto imaju toliko resenja i genijalaca da je jednostavno nemoguce smisliti taktiku koja ce da ih navede da ostanu bez resenja. Mislim da bez problema uzimaju titulu, SA ako stigne do njih mladji su i brzi a isto igraju timski tako da mislim da je to resena stvar. Eventualno Klivlend ili neki dr. tim da im pariraju sa sutem za 3 i to ako ih bas ide. Sve u svemu moja prognoza finale GS Klivlend 4:2 za GS.

menhentn

pre 8 godina

Hvala Guteru na iksu, takodje obojici Mikajla. Prvom sto mi je dojavio da mu ime dolazi vise, a drugom sto je dao vise poena. Halkidiki stizemo, ja i moja reptilska druzina!!!

a jesi i ti muzicar?

pre 8 godina

ja sam uvek za to da se sto vise igraca ukljucuje u rotaciju i ucestvuje u utakmici, ali budenholzer je malo preterao, nastavio da igra kao u regularnom delu sezone, glavni igraci mu igraju po 30 minuta, horford i antic, tig i sreder lepo podelise minutazu, bas bezveze...klivlend je najbolji na istoku, duel lebron batler ce odneti prevagu u tom mecu, u korist lebrona, naravno...na zapadu svi vide gs u finalu ili kao osvajaca, ni tu se ne slazem...memfis je preozbiljna ekipa da bi bili autsajderi protiv bilo koga, tu ce serija otici verovatno i u svih sedam meceva i eventualno je gs blagi favorit zbog prednosti domaceg terena...bolji su spolja, ali nista sto kortni li i toni alen ne mogu da kontrolisu, a pod kosevima su drasticno slabiji, nema sanse drejmond grin da zaustavi rendolfa, a jos manje bogut gasola..i san antonio protiv ovakvog hjustona sa oporavljenim hauardom nije toliki favorit, ok jesu najiskusniji ubedljivo, ali nemaju prednost domaceg terena, tako da i tu ocekujem 6+ utakmica...u svakom slucaju, svi pojednostavljujete ono sto u najavi mogu da budu iscrpljujuce serije, a to se kasnije odrazi i na finale zapada i finale lige...klivlend do titule, iako je malo verovatno, ali lebron je kralj..

petarczv

pre 8 godina

Čekaj petreczv, sada mi ništa nije jasno. Jel ti to želiš da Obrva pobegne iz svog kluba, kao što su neki drugi, po tvojim rečima-bežali a ti ih popljuvao? Ili postoje neki dvostruki aršini za koje mi ostali ne znamo? Daj objasni nam...Nije valjda da ćeš sada podržati bežanje kada je tim loš? 
Inače baš si skroman u željama, Obrva da zameni Dankana, a mogao bi umesto Parkera da uleti Kari recimo, što da ne, može i Durent da im se pridruži...

Prirodno je da obrva zameni najbolju cetvorku u nba svih vremena...ne nego ko da ga zameni kevin love?! Curry se nikad ne bi uklopio u sistem san antonia kod popa ne postoji mogucnost da jedan igrac ima toliku slobodu a pogotovo play...a sto se tice dvostrukih arshina ja sam samo reko da bi davis trebalo da zameni dankana jer je jedini vredan toga,kao sto je trebao clivlend da zadrzi viginsa koji ce za par sezona da bude ihrac koji bi mogo da zameni lebrona ali su morali da ispune lequinovu zelju i dovedu lovea...briga njega za buducnost kluba samo licni interesi,dok se dankan podredio ekipi e to je prava velicina i glavni razlog zato sto vole timija a nevole lbj

petarczv

pre 8 godina

Ne zna se ko je bolji...dal curry dal davis dal harden....strasne partije pruzaju...

Steta za obrvu sto je u tako losoj ekipi ali nesumnjam da ce preci u neku ekipu koja pretenduje na titulu. Najprirodnije bi bilo da zameni dankana u sparsima i sa leonardom greenom i parkerom pise novu iistoriju u nba

Mikeli HN

pre 8 godina

Warriorsi lagano osvajaju wild wild West,jedino će bit čupavo sa Spursima i big fundamentalom,al prolaze i to,a sa istoka im dolaze Bullsi,al realno je da ratnici odu do titule,ko je volio Mullina & Timy Hardaweya i run&gun igru ove ratnike mora obožavat.

Big Ron

pre 8 godina

JeRemija, brate... Batali ti ovo. Baci se na poljoprivredu, siguran sam da ti to bolje ide.
Bolje idi kopaj, ori, nego da nam ovde glumis nekog strucnjaka ;)

veljko

pre 8 godina

kakvi sutevi gsw, sa 9m?! svaka cast, izgleda nestvarno, ali i totalno divlje i nerezonski. vec sa memfisom nece moci da lako dobiju tom igrom. rendolf i gasol ce im davati koseve sa visokim procentom uspesnosti, a ako ih sut samo malo losije posluzi, nece moci da dobiju na ovaj nacin. talentovani su i za "normalnu" igru, pa me zanima da li ce moci da se ohlade i prilagode, kad budu igrali sa nekim ko je jak i spolja i unutra. i pored svog spektakla, tesko ih vidim kao sampione, cak i na zapadu.

Liverpul FC

pre 8 godina

petarczv
Kako te bre nije stramota, kada je Lebron otisao iz Klivlenda pljuvao si ga a to cinis i dan danas, iako on nije imao nijednog dobrog saigraca u Klivlendu, a sada kazes da Dejvis treba da ode u San Antonio(jedna od najboljih ekipa u poslednjih 15 godina), kod Popovica(jedan od najboljih trenera u NBA ligi svih vremena), kod Lenarda, Parkera i Djinobilija. Takodje si juce napisao da Lebron nije dobar igrac jer nikada nije sam vodio ekipu do prstena,ja koliko znam Lebron je osvojio dva prstena, oba puta je bio najbolji i oba puta je bio MVP. Takodje si rekao da su Alen i Vejd osvojili prsten bez Lebrona a Lebron nije bez njih. Pa sta, jel to znaci da su oni bolji od njega.Da nisu oni mozda sami osvojili prsten.Samo da te podsetim da je Alen 2008 imao Garneta,Pirsa i Ronda, dok je Vejd 2006 imao Sakila, Morninga i Pejtona.Koliko je taj Vejd dobar vodja videlo se posle te 2006 pa do dolaska Lebrona kada nije mogao da predje prvo kolo plej ofa, a jednom je njegov Majami zavrsio kao poslednje plasirana ekipa na istoku.Nakon toga dolazi Lebron, a Majami igra 4 velika finala zaredom.Lebron napusta Majami,Vejd ne moze da odvede Majami ni do 8 pozicije na ovako losem istoku kako neki kazu.Sa tobom uopste ne treba ni raspravljat,mene je nekad sramota u tvoje ime kad vidim kakve sve gluposti pises.

petarczv

pre 8 godina

Lebronovci su nervozni jer znaju da le quin nema sanse da dostigne MJa pa im nije dobro...Ako dodje aldrige u SAS bice isto dobro ne kao obrva ali dobice isto fenomenalnu cetvorku koja ce se lako uklopiti u sistem...

petarczv

pre 8 godina

Liverpool FC bas si nervozan,wade je za lebrona izmislio kosarku i ima titulu vise,a ove god nisu usli u playoff zato sto im se povredio bosh,wade je cele sezone bio povredjen,mcroberts se povredio na samom pocetku sezone otiso je ray alen...Sto sad nije ostao pa da pokusa opet da igra finale sa miamijem i time dokaze da je on glavni igrac,nego je potrcao u clevlend koji gle slucajno ima tri prva pika u tri godine i sam pravi transfere po zelji...tera mladog wiginsa koji ce biti top igrac i daje beneta za lova koji je klasican igrac za nabijanje statistike i koji nema minut playoff iskustva...

Memfis

pre 8 godina

Pred početak PO-a sam napisao da su sigurni u sledećoj rundi GSW i Memfis, kao i da će Kari tek da dominira jer je drugu polovinu regularnog dela sezone igrao u laganom ritmu. Evo 4-0, 3-0 i Kari dve 40p, 9as partije.
Večeras Spars-Klipers, pošto se ovih dana često ljudi prebacuju na fudbal, evo ja da pomenem da me Klipersi veoma podsećaju na fudblasku reprezentaciju Brazila sa prošlog SP (samo što imaju boljeg trenera). Solidna ekipa 5. po kvalitetu na zapadu (6. kad je Oklahoma kompletna), a istripovali su da su najjači. Za njih će Nemci biti San antonio i očekujem još jednu pobedu Sparsa večeras od 20,30 razlike, red je i da Parker nešto odigra, i možda i kraj serije u 5 mečeva...

JeRemija

pre 8 godina

Čekaj petreczv, sada mi ništa nije jasno. Jel ti to želiš da Obrva pobegne iz svog kluba, kao što su neki drugi, po tvojim rečima-bežali a ti ih popljuvao? Ili postoje neki dvostruki aršini za koje mi ostali ne znamo? Daj objasni nam...Nije valjda da ćeš sada podržati bežanje kada je tim loš?
Inače baš si skroman u željama, Obrva da zameni Dankana, a mogao bi umesto Parkera da uleti Kari recimo, što da ne, može i Durent da im se pridruži...

petarczv

pre 8 godina

@Liverpul FC videcemo sta ce uraditi...a ja nisam nikad pljuvao lebrona kad je prelazio iz clevlenda?! Ja sam poceo ovde da ostavljam komentare od ove sezone a lebron je preso pre 5 godina ili kad vec...I dalje mi nije jasno sto se toliko zestite kad neko kritikuje lebrona,ako ste ubedjeni da je najbolji i da moze sam da osvoji prsten onda se samo zadovoljno smeskajte i cekaj te kraj sezone...ako bude osvojio prsten sa clevlendom svi ce morati da mu skinu kapu...ali to je samo jedno veliko ako...

CJ

pre 8 godina

Čikago milion izgubljenih lopti, stvarno neverovatno i opet su imali pobedu. Batler trenutno uz Karija najbolji u plej ofu. Ovaj Milvoki je skroz simpatičan tim, imaju 10 igrača sa oko 10 poena ali nijedan da odskoči malo kao Midlton do sada. Ne znam samo ko vidi Čikago u velikom finalu, dosta sreće su imali i u ovoj seriji, protiv Klivlenda mislim da nemaju šta da traže. Sem Batlera i ponekad Rouza oni nemaju baš nijednog izrazitog strelca u ekipi. Gasol drastično pao.

Dzonni

pre 8 godina

Eto, NO se cimali da udju u plejof iz petnih zila zadnjih mesec dva. Dozivese egzibiciono ciscenje ali to je uspesna, a da nisu usli u PO bila bi skroz neuspesna sezona. Zanimljivo.

NastyB

pre 8 godina

Golden Stejt očekivano pometlao Nju Orleans.
Još jedno čišćenje je sprečeno zato što je Čikago imao previše izgubljenih lopti, ali u sledećoj utakmici Bulsi overavaju drugi krug. Za Milvoki ovo je trenutni maksimum.
Memfis će u Portlandu da završi posao. Blejzersi od polovine sezone nisu sastavili jednu utakmicu sa celim timom, a sa toliko rovitih igrača nije se ni očekivao veći otpor. Lično, mislio sam da će uzeti jednu, najviše dve utakmice, ali i Lilard i Oldridž igraju katastrofalno u plejofu, ni nalik na ono što su pružali tokom sezone.
Bruklin je poprilično teško dobio katastrofalnu Atlantu. Nema šanse da i u sledećoj utakmici odigraju ovako loše, tako da sam gotovo siguran da će Hoksi dobiti naredni meč.
A i Silvera pritiskaju da stane na put prljavoj igri koju primenjuje samo jedan trener u NBA - http://www.nba.com/2015/news/04/23/nba-commissioner-silver-unsure-about-intentional-fouling.ap/?ls=iref:nbahppt

JeRemija

pre 8 godina

@Big Ron A da nisi ti petarczv? Čekam odgovor od njega zašto podržava Obrvin beg iz Nju Orleansa ali ga izgleda neću dobiti...Tu je kada treba napasti nekoga a nema ga nigde kada treba normalno da odgovori. Inače, nemoj biti nervozan, bolje idi u teretanu kao Koleman, izbaci to iz sebe:)

milan

pre 8 godina

Tek sad vidite protiv kakvog tima smo mi igrali na Sp, pa mnogi od njih su sad medju 10 najboljih igraca u Nba trenutno: Curry, Davis, Harden, Thompson, Cousins, Irving, dakle da se pravi dream team, sigurno bih vecina ovih bili u njemu...

Boston

pre 8 godina

Cestitke Goldenu i Kariju. Ali ovaj Davis kako igra to je stvarno prelepo gledati. Bilo bi fantasticno kada bi zamenio Dankana u SAS. On i Leonard bi pravili havariju. Jos kad bi ga Popovich trenirao za njega ne bi bilo granice. On definitivno ima potencijala da zameni Dankana i Novickog.

Kol

pre 8 godina

Bravo za nadam se MVP igraca ove sezone, zao mi Obrve ali realno ne moze covek sam da igra ali da je strasan igrac jeste ako bude zeleo da osvoji titulu morace da ode iz Nju Orleansa! Veceras bi San Antonio trebao da bude sigurica!

Bojan

pre 8 godina

ocekivao sam pobedu GSWa, ali nisam verovao da ce biti 4-0. Dobro, ima tu malo i toga sto su pelikani pali mentalno nakon prethodnog poraza, ali su ih ipak Warriorsi zestoko nadigrali. Posebno za sada odusevljava Curry, ovo je za nivo iznad onoga tokom regularne sezone. Covek je u ova cetiri meca davao 33.8 poena, 5.3 skoka i 7.3 asistencije. Pored toga je postavio rekord po broju datih trojski u seriji od 4 meca. Jedino nije zapinjao u odbrani, ali nije bilo ni previse potrebe.
Sa druge strane Dejvis, drago mi je da se plasirao u plejof i da je osetio kako to izgleda. Igrao je odlicno, ali je naleteo na jaceg protivnika.
Portland razocarava protiv Memfisa, mislim da ce im ipak skinuti jedan mec, ali je to izuzetno slabo za individualni kvalitet koji poseduju.
Bruklin me je odusevio sinoc, dobili su Atlantu i to prilicno suvereno, bice tu jos vatre, dok ce Cikago u sledecem mecu zavrsiti posao.

Okej

pre 8 godina

@Veljko: Da li ti stvarno mislis da se najbolji napad u ligi zasniva na sutevima sa 9 metara? Igraju nestvarnu odbranu i samim tim daju dosta koseva iz kontranapada u kojima je obicno Grin onaj koji vodi loptu, a Barns, Kari i Tompson se rasporedjuju po liniji za 3 jer oni kad su sami, ne mase.
@Jeremija: Ne volim LeBrona uopste. Ne kazem da nije najbolji kosarkas u ligi u prethodnih 5 godina sigurno, ali samo ne volim da navijam za najbolje i najnapucanije. Volim kad je neko underdog i pobedi, kao i mnogi Srbi. Odatle dolazi toliki animozitet prema LeBronu. Sto se tice serije Cikago - Milvoki, svako je ocekivao 5 utakmica. Jednostavno je Milvoki dobra odbrambena ekipa sa trenerom koji ima plej of iskustvo i bio je jedan od kandidata za trenera godine. A sto se Klivlenda tice, Lav je kljuc. A on mi bas ne izgleda kao neko ko ce uspeti da zaustavi Paua, Gibsona ili Nou sa Timofejem. Klivlend nije toliko kvalitetan tim koliko se prica. Tek sledece sezone ocekujem njih na prvom mestu istoka, odlicnu igru i rezultate.

Nba Fan

pre 8 godina

Jedva cekam utakmicu, ukoliko Memfis prodje, GSW-MEM. Mislim da GSW prednost domaceg terena nece predstavljati neku prednost. Jako tesko ce GSW da izadje sa MEM u situaciji gde i malo izda sut, a zna se koliko disu za vratom TA i CL, da ne spominjem Jegera koji je po meni jedan od najboljih defanzivnih trenera lige. Kako god sigurno je da ce serija otici do 7 meca tako da imamo sve predispozicije da uzivamo u ovoj seriji.

Otelo Hanter

pre 8 godina

Ocekivalo se da Rose padne u seriji,to je bila ova utakmica ,ceh nece biti veliki,ali u polufinalu protiv Clevelanda ce morati da sreze izgubljene na najmanje moguce jer ce serije da bude paklena.
O G.S ne treba trositi reci,njihova jedina!!!! ali jedina mina ove sezone moze da bude SAS u finalu konferencije,apsolutno niko od ostalih ekipa u seriji na 4 dobijena meca nema sta da trazi protiv njih. Da se zavrse prve runde i onda krece spektakl moj bracket do kraja je sledeci
GSW Mem (GSW)
Hou SAS (SAS )
Istok Atlanta Wash (Atl )
Cle Chi (nazalost Cle )
Pa cemo onda dalje da prognoziramo...

Bojan

pre 8 godina

(petarczv, 26. april 2015 10:04)
vrlo je verovatno da se na kraju naredne sezone povlace i Pop i Dankan, a to vec onda nece biti ista ova ekipa. Tj, dosta zavisi od toga da li ce Spursi uspeti da ponude ovom dvojcu nesto zanimljivo da i dalje budu pri ekipi i pomazu organizaciju sistema. Ako totalno odu, vrlo je verovatno da ce doci do pada u najvecem timu u poslednjih 20 godina. Ako ostanu u toj nekoj pridruzenoj ulozi, moguce je da ce se zadrzati ova kultura koja ocigledno daje rezultate.
(Dzonni, 26. april 2015 11:32)
a trebali su da dignu ruke? sta bi smatrao da bi ucinilo njihov ulazak u playoff uspesnim, jedna pobeda, dve pobede, niko normalan nije ocekivao da namuce GSW, ekipu koja je ostvarila jedan od najboljih rezultata u istoriji regularnog dela. A plasman u plejof je bitan za razvoj ekipe, narocito Dejvisa. Mlad je, treba da napreduje i treba da oseti sta je plejof i koliko se razlikuje od regularne sezone i sasvim ocekivano pala mu je produktivnost, ali ne preterano, sto je pohvalno. Bice on za 2-3 godine MVP lige.

nik

pre 8 godina

Ovaj Milvoki koliko god se trudim da ih zavolim, poliko mi se zgadi kad im vidim teren kako izgleda. Uvek sam ih gotivio zbog zelene boje, a sad imaju i simpatican tim, nadam se da ce da izvucu jos jednu pobedu, zasluzili su i proslu da dobiju.

Fox

pre 8 godina

Kako je samo glup kos primio Cikago na kraju! 0,8 sekundi do kraja i lopta iz auta, a Rouz pogubljen skroz u odbrani. Ali dobro, nece ih to kostati prolaza. Memfis jednostavno predobar za Portland, sjajno ih citaju u napadu i kontrolisu svaki mec od samog pocetka. Golden Stejt rutinski, mada ostaje zal sto nisu igrali sa OKC. Bila bi zanimljivija serija ali bi i njih prosli naravno. Atlanta je odigrala mozda i najgori mec u sezoni, ogroman broj izgubljen lopti, mnogo zicera i cistih ulaza promasenih, a Korver nije mogao obican skok sut da pogodi. Ne verujem da ce se to ponoviti u cetvrtom mecu, tako da Atlanta uzima brejk.

Igor

pre 8 godina

Sinoc je Rose lose sutirao, ali je pogodio par bitnih suteva pred kraj. Iako je isgubio zadnju loptu i dopustio kos za pobjedu, vidi se nevjerovatan napredak u njegovoj psihi. Skace, razigrava, ulazi pod centre gotovo bez straha. U jednom trenutku se bas "nalozio", krenuo da slavi poslije dobrih poteza, valjda je napokon osjetio da je on dio igre i da on napokon moze da prelomi utakmicu. Do sada je uvijek bio povucen, kao da se vise brinuo o koljenima nego o utakmici, bio je totalno van igre. Eto, to je moj utisak nakon utakmice sinoc. Napokon cemo opet gledati onog nevjerovatnog Rose-a, i napokon je krenula prava kosarka!

akrobata

pre 8 godina

golden stejtu je titula sad ili nikad. sigurno je da će sledeće sezone biti slabiji za drejmona grina, koji je fantastičan igrač i radi toliko dobrih stvari za tim - dok dejvid li sigurno neće biti mlađi i bolji. jeste stef kari vođa tima, ali ova ekipa ima toliko "role player-a" - koji rade male stvari da bi ovaj tim bio veliki. posebna pažnja na harisona barnsa, koji je u stanju da čitavu utakmicu bude očajan i da na kraju, u trenucima kada se utakmica lomi, bude najbolji igrač svog tima. nijedan nba tim nije bio šampion bez takvih igrača.

Poštar

pre 8 godina

Ja sam isto pročitao da će na ljeto spursi pokušati dovesti aldridgea, sada koliko je to realno i da li će uspjeti to je druga priča. To podrazumijeva valjda i oproštaj duncana i ginobilija, ako oni odluče još jednu sezonu igrati onda to pada sve u vodu. Milwaukee se ovu utakmicu izvukao, mislim da je to njihov maksimum, gsw očekivano, mislio sam da će pelikani uspjeti ostvariti jednu pobjedu što su i trebali u prošloj kada su izgubili dobivenu utakmicu, trio warriorsa sjajan kao i davis na drugoj strani, mislim da će bogut i green moći defanzivno parirati centarskom tandemu memfisa, te ako conley bude povrijeđen očekujem suverenu pobjedu gsw u seriji. Portland će očito vrlo lagano izgubiti od memfisa, imaju neke povrijeđene igrače, ali opet očekivao se jači otpor.

nigrutin

pre 8 godina

Vidim da se pominje ovde da će Dejvis da bude dostojan naslednik Dankana u SA međutim od toga nema ništa. Juče se pojavila informacija, poprilično pouzdan izvor, da će ovog leta Sparsi napasti Oldridža i mislim da će uspeti da ga dovedu. To bi bio odličan potez, kako za njega, tako i za SA.

Brkajlo

pre 8 godina

@ Mikeli HN, sve si u pravu osim sto si zaboravio treceg clana tog tria, Mitch Richmonda. Samo se nadajmo da ce ovi sada biti duze na okupu od ovih prethodnih :)
jedino nisam siguran da li ce moci protiv Spursa..