Subota, 25.04.2015.

22:18

Volkov: Neka narcis Mažić ide u LŠ

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov oštro je kritikovao sudiju Milorada Mažića posle 148. ‘večitog derbija’ sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Volkov: Neka narcis Mažiæ ide u LŠ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Andrija

pre 8 godina

Pa meni bi bilo ispod časti kako su igrali i jedni i drugi. Dođeš posle LŠ i derbija Real - Atletico i ova džudža sa splavova te proziva. Idi Mažiću u LŠ.

Fudbalski sudija

pre 8 godina

Volkov je na žalost u pravu. Mažić stavlja sebe u prvi plan i pri tom je nepotrebno teatralan. Da je dobar sudija ne bi trčao ispred lopte i smetao igračima prilikom dodavanja. Stalno ga lopta pogađa. Odlično je fizički pripremljen, ali trči kao "muva bez glave".

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Само када сам ја причитао да је Мажић "најбољи судија на свету" и "највећи успех српског фудбала". Еј, судија... Ви се поносите и навијате ЗА СУДИЈУ? Промашили сте цео фудбал што би се рекло.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Svako ko hvali mazica, znaci da je PANTER, pa jedino je kurir objavio snimak cistog nedosudjenog penala za partizan nakon kornera i samim tim pokazivanje drugog zutog kartona za onog klinca, PO KO ZNA KOJI PUT NAS JE MAZIC OSAKATIO! Volkov je 120% upravu za izjavu!
(Zlatne ruke sinko, 26. april 2015 09:40)

Upravo tako, ali očigledno je da trećina ljudi koji ovde komentarišu nisu ni gledali utakmicu, a druga trećina smatra da treba ugasiti fudbal jer nije pobedila CZ. Potpuno je nebitno što je bio penal i što ga dotični "gospodin" nije dosudio, a i ko su fudbaleri da sude o fudbalu, valjda "Bog" Mažić zna najbolje. Da je neki drugi sudija sudio već bi se radile analize suđenja na svim TV kanalima, kad je ovaj u pitanju za tim nema potrebe.

beogradic

pre 8 godina

A ti si navikao jos da ti se izvinjavaju kad ih psujes.
Eeeee, da nam je vise Mazica kako bi se prostaci poput tebe doveli u red.

Laki

pre 8 godina

Za ovakve izjave treba kazniti igrace, ima partizan svoju upravu ona resava te probleme, ne igraci, igraci moraju da postuju odluke sudija a ne da se guraju sa sudijom po terenu.

Cetinje

pre 8 godina

Debitujuci za Crnu Goru ti si napravio nezapamcenu glupost i dobio crveni karton,rezerva si u ligi Srbije.Sacekaj u red,Mazic prvo treba da raspravi nesto sa Cavijem,Mesijem,Batstubrtom,Murinjom i Ramosom,pa ce onda doci do tebe da presudi je li te Stanija vukla za nos po kafana Beogradskih.Pozdrav za sve prave ljubitelje sporta bez obzira na j....u nacionalnu pripadnost!

VUK

pre 8 godina

disciplinski pravilnik FSS je jasan.. niko ko je licenciran za takmičenje (igrači, treneri,doktori, fizioterapeuti,rukovodstvo kluba)nemaju pravo,tj.bice kažnjeni za javno iznošenje mišljenje o sudijama.. SAMO ZVANIČNI PREDSTAVNIK KLUBA U PROTOKOLU UTAKMICE iznosi PRIMEDBU na suđenje ili klub ulaže žalbu na regularnost utakmice.. sve ostalo je disciplinski .prekršaj.. osim FSS mora da ga kazni i Partizan.. tako piše u propisimaFSS. e piše da se ova igra zove fudbal, ali u to tesko neko može da poveruje.

Splavarusa

pre 8 godina

Jedina svetla tacka fudbalske Srbije u predhodne 4.god. je Mazic. Podsmeva se genije zato sto je covek bio rame uz rame sa Ronaldom, Turanom... Vole pa ti ni Cvetka ne mozes da pretrcis.

vlajzi

pre 8 godina

Ja sam cuo da je ovaj Volkovski mnogo dobar igrac! Kazu drugari sto posecuju splavove, igra sambu, igra rumbu, igra covek i narodna kola...

ja

pre 8 godina

Дечко !Твоје је да играш фудбал,који узгред не знаш да играш,а не да коментаришеш суђење.

realan

pre 8 godina

covek vam ucinio uslugu i treba da vam sluzi na cast sto je prihvatio da sudi utakmicu zemljoradnicke lige....prvo otresete blato iz njive sa kopacki pa onda pruzite ruku ovom gospodinu coveku.... ovu bre ligu treba ukinuti

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Svako ko hvali mazica, znaci da je PANTER, pa jedino je kurir objavio snimak cistog nedosudjenog penala za partizan nakon kornera i samim tim pokazivanje drugog zutog kartona za onog klinca, PO KO ZNA KOJI PUT NAS JE MAZIC OSAKATIO! Volkov je 120% upravu za izjavu!

Ноле

pre 8 godina

Једина светла тачка српског фудбала судија Милорад Мажић ! Онда се нађе неки полуписмени полуиграч који за читаву каријеру нема ни једну утакмицу лиге шампиона осим можда у топ менаџеру и прозива човека.

miki

pre 8 godina

Ako si mu i rekao da ide da sudi LS.Da izuzmemo u ovoj temi sramotu na tribinama,kvalitet fudbala koji vidjamo u kako se zove najvecem derbiju u nasem fudbalu,i to samo zahvaljujuci staroj slavi,moze da sudi i neki pocetnik,a ne covek koji ima toliko iskustva,i koji je,u proseku,duplo vise stariji od svakog igraca, a pretrci vise od svakog od vas.SMESNI STE.

danguba

pre 8 godina

Dovoljno je reci, da je prvi put od kad se igra derbi, sudija bio najveca zvijezda na terenu. Igraci treba da mu ociste kopacke poslije meca.

Nemke

pre 8 godina

Za ovu izjavu bi negde u inostranstvu popio takvu kaznetinu, da ti više nikad ne bi palo na pamet da kažeš nešto slično, fudbalska veličino, igračino. Sva sreća pa je na čelu ovog smešnog saveta čiča Gliša, pa se sve toleriše, od ponašanja navijača, do izjava ovakvih marginalaca.

dr Sofronije

pre 8 godina

Samo mi je zao sto Partizan nije promenio ime 90-ih... Ovako ces ti, nesrecnice, a i tebi slicni, ostati upisan u istoriji da si nosio dres Partizana, pa me je, kao velikog Partizanovca, najiskrenije sramota...
Partizan koji mi volimo i za koji navijam vise od 40 godina, nema nikakve veze sa vama koji danas "igrate" u njemu

ivan

pre 8 godina

ako je čast volkovu da priča bilo šta o mažiću, onda je jasno kakav je on čovek, u kom klubu igra i gde ide naš fudbal sa ovakvim fudbalskim savezom.

huan antonio pici

pre 8 godina

Da kao sto je bio i autoritet da pokaye crveni Mandyukicu koji samo sto ga nije tukao cijelu utakmicu
Ali zato je ovde veliki ndodirljivi smeker

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 8 godina

Volkove u pravu si sto posto.I ti i onaj mali zvezdin odbranbeni igrac sto je dobio zuti i pokazao Mazicu srednji prst.Pravi ste primer kulture i fer pleja.

Vz

pre 8 godina

Kako te nije sramota,ponašaš se kao najgori uličar i ti si našao da pričaš nekome kako i šta da radi. Samo psuješ,vređaš i urlaš,budi srećan što nisi dobio crveni. A Mažić i njegovo suđenje su jedina svetla tačka,kako ovog derbija,tako i celog našeg fudbala. Pogledaj snimak ovog "derbija" pa onda pričaj nešto.
(mik, 25. april 2015 23:40)
Dobio crveni za sta? Za prigovor? Nemoj da laprdas...

Bilal

pre 8 godina

Mnogim sam puta kritikovao postupke Volkova i smatram ga prgavim igračem ali moram priznati da je, kada je u pitanju Milorad Mažić, u pravu. Naime, jučer sam stekao utisak da se čovek postavio iznad derbija. Isuviše je tu bilo vlastite promocije i teatralnosti. Prave fudbalske sudije su neprimetne na terenu a ne u prvom planu.

65w

pre 8 godina

Ne volim Volkova ali covek je u pravu! Mazic je vise puta pokazao koliko ga je ova slava udarila u glavu! Ponasa se jako arogantno! Smejali su mu se na SP kad ga je svaki put udarala lopta na mecu iran-argentina. Njegova arogancija ce mu doci glave kad tad u LSa i onda ce ici na duze hladjenje!

Mile

pre 8 godina

Svaka čast Volkovu ali čoveče ti imaš 28 godina i igraš u partizanu. Kako li si umislio da ti Mažića učiš fudbalu? Da sam na tvim mestu , posle ovakve izjave ja bih se o prvu vrbu od sramote. Časti mi.

vitez sa vozdovca

pre 8 godina

Volkovu smeta sto je sudija bio pravican,nije podlegao pritiscima pred pocetak utakmice. Svaka odluka mu je bila na mestu. Cim neko odgovorno radi svoj posao nadje se uvek neko da to kritikuje. Da Volkov i drugari znaju da sutnu loptu ne bi se vodila ova polemika. Svi oni dominiraju,onda odu u evropu i tamo ne mogu da predju pola.. Uspeh je ako predju centar..

neutralni felsh

pre 8 godina

dobro sad, sta sve svi napali na coveka? reko nesto o sudiji u afektu posle meca i sad svi drvlje i kamenje. naravno, treba da bude novcano i disciplinski kaznjen za ovako bezobraznu izjavu (ostro komentarisanje sudjenja to svakako jeste, prvoklasni neukus - to vazi i za komentatore ovdasnje, jer nije sportski, blago receno), ali da se ovoliko "primamo" ko musice na sampitu, to jos vise nema smisla.

markog

pre 8 godina

ti Volkove nisi ni za partizan,kad te korejci zimus nisu hteli,treba posle meca Mazicu dres da trazis. Na splav veceras,uzeo ti je Lola separe...

Dule je poslednji stub odbrane

pre 8 godina

Bravo care, cist penal nam nije dosudio ni posle dvadeset godina, i raka je bila u sesnaest...ali nema veze, za klasu smo bolji i bez prodata tri najbolja igraca.

nikola1992

pre 8 godina

Neka neko prenese volkovu da ce mazic verovatno u finale lige sampiona. A isti taj volkov je presrecan kada dostojanstveno ispadne u 3. kolu kvalifilacija iste te lige sampiona.

redorm76

pre 8 godina

Žali bože svakog ko ima ovakog čoveka u timu. Ovaj nit zna šta je sudija a izgleda nezna šta je fudbal i čemu to služi. Da je ovo reko ibrahimović u francuskoj popio bi od uefe zabranu od pola godine, uzimam u obzir da je za ne javnu izjavu koja nije imala veze sa suđenjem popio 3-4 utakmice suspenzije uz obavezu izvinjenja i povlačenja izjave javnog da ne bi ga klepali mesečnim kaznama sa lokalnog FS-a.

Pedja

pre 8 godina

Volkov se na svakoj utakmici za svaku odluku koja nije u korist njega ili tima stalno buni, dize ruke, gestikulira. Mazic je bio najbolji akter derbija i steta je sto oba tima nisu bila bar pola kako je Mazic sudio. Nema sta igrac da se buni, tu je sudija i kamo srece da se ostal enase sudije ugledaju na Mazica.

Mikelisss

pre 8 godina

Kako ga nije sramota,ovaj Volkov umislio da je neko,jao bože,bože.Mažić je svetska klasa sudija.On nikada neće ni igrati u LŠ.
Derbi!Šta to beše?Jadan naš fudbal sa ovakvim fudbalerima,tj. manekenima i nevaspitanom bagrom.

Vrcinac

pre 8 godina

haha,"igracina takvog kalibra" da kaze nesto za gosn. Mazica! Nadam se da ce dzabe igrati bar mesec dana zbog ovakvog gesta. Mazic=jedina svetla tacka Srpskog fudbala. IMBG*

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Sta napadate momka! S pravom je rekao ovo! sta je sa cistim nedopusdjenim penalom na balazicem!! Koji je ovo derbi po redu da sudi na stetu Partizana?! SRAMOTA!

majstor

pre 8 godina

Pa ljudinne budite tolko naivni, nije isto suditi ligu sampiona i nasu ligu, pogledajte samo u basketu kako Belosevic sudi El i Aba ligu sve ce vam biti jasno. Tamo sudiija dobije 20x vece pare da sudi nego nasu ligu...

Shone

pre 8 godina

Mazic lik daje crveni Ronaldu a ovaj decko koji jase starlete i veliki je kao fudbaler nek se pretplati na arenu da gleda ligu sampiona koju covek sudi!

borissrb

pre 8 godina

Najbolje je kad igrac iz seoske lige prica o vrhunskom sportisti u ovom slucaju sudiji. Ja kao navijac Partizan kazem i tebi i svi drugim igracima u JSL, kad bi vi bili profesionalci kao Mazic onda bi igrali u najjacim evropskim klubovima, a ne po srpskim livadama sa huliganima na tribinam...

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Mažić i jeste narcis, a i bio je penal pre onog izvlačenja lopte sa gol linije. Kad panteri brane sudiju onda tu nešto nije u redu.

Luka

pre 8 godina

Haha pa da, najbolje bi bilo ti da sudis. Mazic sasvim korektan, a fudbalere oba tima treba da bude sramota i da izadju na ulicu, a kamoli nesto da komentarisu posle onakve igre

devlinjo

pre 8 godina

za početak, ja sam zvezdaš i mislim da je Mažić danas bio naklonjeniji Partizanu. Ali podržavam Volkova u svemu, toliko mi ide na nerve ovaj lik sto je umislio da je Kolina. I j... ja taj fudbal ako nam je sudija jedini predstavnik.

glumac

pre 8 godina

Mazic je bio bolji od svakog fudbalera na terenu! Volkov posle svaka tri koraka popravlja frizuru a prebacuje nekom drugom narcisoidnost, svašta. Mazic će svakako u LS a za Volkova je i kazahtanska liga premija..

fab

pre 8 godina

hahahaha ti ne mozes uzivo da gledas ono sto Mr. Mazic sudi u ligi sampiona!
Bolje da si cutao,a ne ovako javno da iznosis zakljucke samo kako bi' bio u centru paznje!

Deni Krejn

pre 8 godina

Razlika između Mažića i Volkova: Mažić delio teren sa Mesijem, Ronaldom, Nejmarom, Zlatanom, Suarezom, Bejlom, Lamom, Nojerom, Marselom, David Luizom, Tiago Silvom, Aguerom, Tureom, Rojsem, Kavanijem... A Volkov?

sova

pre 8 godina

Sudio onakvu utakmicu (real-atletiko) kako treba, a ovu nije?! Tamo ljudi trce 12 km, a ovde jedva 6. Tamo po 15 suteva na gol, a ovde po 3. Tamo po 7-8 ofsajda, a ovde po 2. I OPET nije sudija dobar?! More, jadjo, haj ti malo na more cini nešto pametno sa sobom!

mik

pre 8 godina

Kako te nije sramota,ponašaš se kao najgori uličar i ti si našao da pričaš nekome kako i šta da radi. Samo psuješ,vređaš i urlaš,budi srećan što nisi dobio crveni. A Mažić i njegovo suđenje su jedina svetla tačka,kako ovog derbija,tako i celog našeg fudbala. Pogledaj snimak ovog "derbija" pa onda pričaj nešto.

Joao

pre 9 godina

Ne mislim da je ikoga ostetio. Svirao je dosta "prelakih" faulova, ali niko nije ostecen. Bio je, ako nista drugo, u derbiju znatno bolji od Volkova.

dzon meklejn

pre 8 godina

Naravno da se zali na DR.MAZICA, kad mu je dao karton u drugom minutu i stavio mu do znanja da je autoritet na terenu,da nije kao ostatak sudija iz JSL kojima mozes da prigovaras 90min...
Decko umislio da je Volkot, a ne Volkov...

Мажић

pre 8 godina

Ако је Волкову испод части да игра нашу лигу, нека иде па нек игра Лигу шампиона! у, чекај мало..

DedaMiloje

pre 8 godina

E kad mu to ti kažeš on mora da se zabrine za svoj posao. Čovek sudi Realu, a dobija kritike od jednog igrača u pokušaju. Čovek me oduševio kako te spustio na zemlju kad si počeo seljački da se ponašaš kao u našoj ligi. Stavio te na mesto gde i pripadaš, a to je nigde na fudbalskoj mapi.

Mirko M.

pre 9 godina

@opet nije svirao penal za Partizan
(Dva penala, dve odbrane, 25. april 2015 22:35)

Pa da je taj, kako god da se zove, uzeo loptu u ruke kao Sale kapiten sebi za faul, ne bi bilo ni potrebe da svira

savan

pre 8 godina

ehh, sada da ima pravde u fudbalskom savezu, da je normalno vrijeme i uslovi u voljenoj nam Srbiji, doticni nazovi fudbaler bi popio takvu kaznu kako novcanu tako i kaznu u vidi suspenzije da nikom iza njega ne bi palo na pamet da kritikuje sudiju koji je medju najbolje kotiranim na Uefinoj rang listi, jednostavno u nedostatku kvalitete najlakse je oplesti po sudijama. pozdrav iz Banja Luke.

el_darinjo

pre 9 godina

Šta ti njemu pričaš, on je nivo u svom poslu koji ti nikad ni izbliza nećes postići....idi bre juri starlete, manekenu jedan.....i treba da bude prepotentan, čovek sudi vrhunskim igračima u nokaut fazama Lige šampiona , a ovo vaše loptanje nema blage veze sa mozgom.

Milan Ron Jeremy Mačvan

pre 9 godina

A šta bi trebao? Dopuštati navlačenje za rukave, uvrede i koješta. E pa, u Evropi se sudi evropski. Kad sudac rikne svi glavu dolje i podvijena repa na svoju poziciju. Da nije on sudio vjerovatno bi utakmica dobila još nižu ocjenu zbog nedoraslog suca bez autoriteta. Jedino je fajt bio na visini, a ti Volkove i suigrači(bez Saleta) ,kao i igrači komšinice, zamislite se kako s ovakvim igrama proći pretkola evro kupova. Mažić daleko najbolji sudionik derbija, a ti bolje ne zjevaj i vježbaj šutanje lopte i dalje. Još imate za sisat ohoho. Eh da, čitajte neke knjige ili nešto kako bi vaši intervjui pokušali zvučati imalo smisleno, a ne poput:

- Ja mislim... (svaka druga riječ)
- Eto, dali smo taj gol, nismo imali sreće...
- itd.

Legija

pre 9 godina

Da li je zaista bitno misljenje jednog od ukupno 11 Montenegrina? On kaze da Mažić ne zna da sudi a cela Evropa ga preporučuje za Finale LŠ? Volkov, sine da si pametan ne bi igrao fudbal :))

Miloš

pre 9 godina

Pa Mažić i sudi Ligu šampiona, a ti majstore, kao i svi ovi tvoji na terenu - i sa druge strane isto, da ne bude zabune - možete Ligu šampiona samo da gledate na televiziji.

Taj čovek je najveći fudbaler na terenu. To je tužno.

Chaki

pre 9 godina

Umesto da cuti Volkov prica. Pa treba da mu bude cast da mu sudi Mazic jer ovakav fudbal da sudi sudija koji je kandidat da sudi finale LS je ipak cast za sve na terenu.
Sramota za fudbal kao da ne znamo kakav se fudbal igra u svetu. I umesto da cute oni se jos i javljaju. Bruka i sramota i za jedne i za druge.

Shirkan

pre 9 godina

Skandalozna izjava Volkova.. Bolje da obrati paznju na svoju igru, nego da krikuje Mazica, koji je sasvim korektno odradio posao sa ovim vasarskim igracima

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Neka posalju Volkova (kome se na faci vidi da nema vise od osnovne skole a i to ko zna kako je zavrsio) da sudi finale Lige Sampiona posto Mazic nema pojma.

Ernesto

pre 9 godina

Dovedi Kolinu da sudi lokalni seljacki derbi. Tako to izgleda sa strane. Ovi fubaleri mogu samo da cute koliko su losi. Ovakav fudbal nisam nikad video kao danas.

acabMatori

pre 9 godina

Volkov kaze "nase". Kako nase kad si presao da igras za Crnu goru? Inace, slazem se da nije bas dobro sudio. Pustio je grubu igru a to nasim manekenima ne odgovara.

veliki strumf

pre 9 godina

Splavar nasao da kritikuje najvecu velicinu naseg fudbala. Da sam Mazic i bilo bi mi ispod casti da sudim ovo sto se danas igralo, a sto se nekad zvao derbi. Splavar da nesto od fudbala zna, ne bi u tim godinama igrao ovu tesku muku od lige.

Ilija Zavisic

pre 9 godina

Danas Mazic nije bio los, nije ostetio Partizan( nisam video dali je stvarno bio penal za Partizan0,sudio je solidno,...e, kad bi svaki put sudio kako ume,ova zvezda ne bi ni bod mogla uzeti Partizanu.Morao je od pocetka da nametnbe autoritet,zato je pokazao kartone u drugom...trecem minutu,zasluzeno .

istetovirani splavar

pre 9 godina

Sram te bilo , lepo se vidi kako ga psujes, da je gord ili narcis popio bi odma crveni, covek je gospodin i za svako postovanje. Odlicno je sudio vama indijancima

Realno

pre 9 godina

On bar može da se pojavi u Ligi šampiona, za razliku od bilo koga iz naše lige...
A ti ako nisi znao, povlačenje za dres je automatski žuti.

Ernesto

pre 9 godina

Dovedi Kolinu da sudi lokalni seljacki derbi. Tako to izgleda sa strane. Ovi fubaleri mogu samo da cute koliko su losi. Ovakav fudbal nisam nikad video kao danas.

Мажић

pre 8 godina

Ако је Волкову испод части да игра нашу лигу, нека иде па нек игра Лигу шампиона! у, чекај мало..

dzon meklejn

pre 8 godina

Naravno da se zali na DR.MAZICA, kad mu je dao karton u drugom minutu i stavio mu do znanja da je autoritet na terenu,da nije kao ostatak sudija iz JSL kojima mozes da prigovaras 90min...
Decko umislio da je Volkot, a ne Volkov...

mik

pre 8 godina

Kako te nije sramota,ponašaš se kao najgori uličar i ti si našao da pričaš nekome kako i šta da radi. Samo psuješ,vređaš i urlaš,budi srećan što nisi dobio crveni. A Mažić i njegovo suđenje su jedina svetla tačka,kako ovog derbija,tako i celog našeg fudbala. Pogledaj snimak ovog "derbija" pa onda pričaj nešto.

DedaMiloje

pre 8 godina

E kad mu to ti kažeš on mora da se zabrine za svoj posao. Čovek sudi Realu, a dobija kritike od jednog igrača u pokušaju. Čovek me oduševio kako te spustio na zemlju kad si počeo seljački da se ponašaš kao u našoj ligi. Stavio te na mesto gde i pripadaš, a to je nigde na fudbalskoj mapi.

glumac

pre 8 godina

Mazic je bio bolji od svakog fudbalera na terenu! Volkov posle svaka tri koraka popravlja frizuru a prebacuje nekom drugom narcisoidnost, svašta. Mazic će svakako u LS a za Volkova je i kazahtanska liga premija..

savan

pre 8 godina

ehh, sada da ima pravde u fudbalskom savezu, da je normalno vrijeme i uslovi u voljenoj nam Srbiji, doticni nazovi fudbaler bi popio takvu kaznu kako novcanu tako i kaznu u vidi suspenzije da nikom iza njega ne bi palo na pamet da kritikuje sudiju koji je medju najbolje kotiranim na Uefinoj rang listi, jednostavno u nedostatku kvalitete najlakse je oplesti po sudijama. pozdrav iz Banja Luke.

sova

pre 8 godina

Sudio onakvu utakmicu (real-atletiko) kako treba, a ovu nije?! Tamo ljudi trce 12 km, a ovde jedva 6. Tamo po 15 suteva na gol, a ovde po 3. Tamo po 7-8 ofsajda, a ovde po 2. I OPET nije sudija dobar?! More, jadjo, haj ti malo na more cini nešto pametno sa sobom!

Deni Krejn

pre 8 godina

Razlika između Mažića i Volkova: Mažić delio teren sa Mesijem, Ronaldom, Nejmarom, Zlatanom, Suarezom, Bejlom, Lamom, Nojerom, Marselom, David Luizom, Tiago Silvom, Aguerom, Tureom, Rojsem, Kavanijem... A Volkov?

veliki strumf

pre 9 godina

Splavar nasao da kritikuje najvecu velicinu naseg fudbala. Da sam Mazic i bilo bi mi ispod casti da sudim ovo sto se danas igralo, a sto se nekad zvao derbi. Splavar da nesto od fudbala zna, ne bi u tim godinama igrao ovu tesku muku od lige.

Miloš

pre 9 godina

Pa Mažić i sudi Ligu šampiona, a ti majstore, kao i svi ovi tvoji na terenu - i sa druge strane isto, da ne bude zabune - možete Ligu šampiona samo da gledate na televiziji.

Taj čovek je najveći fudbaler na terenu. To je tužno.

fab

pre 8 godina

hahahaha ti ne mozes uzivo da gledas ono sto Mr. Mazic sudi u ligi sampiona!
Bolje da si cutao,a ne ovako javno da iznosis zakljucke samo kako bi' bio u centru paznje!

Ilija Zavisic

pre 9 godina

Danas Mazic nije bio los, nije ostetio Partizan( nisam video dali je stvarno bio penal za Partizan0,sudio je solidno,...e, kad bi svaki put sudio kako ume,ova zvezda ne bi ni bod mogla uzeti Partizanu.Morao je od pocetka da nametnbe autoritet,zato je pokazao kartone u drugom...trecem minutu,zasluzeno .

istetovirani splavar

pre 9 godina

Sram te bilo , lepo se vidi kako ga psujes, da je gord ili narcis popio bi odma crveni, covek je gospodin i za svako postovanje. Odlicno je sudio vama indijancima

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Neka posalju Volkova (kome se na faci vidi da nema vise od osnovne skole a i to ko zna kako je zavrsio) da sudi finale Lige Sampiona posto Mazic nema pojma.

Shirkan

pre 9 godina

Skandalozna izjava Volkova.. Bolje da obrati paznju na svoju igru, nego da krikuje Mazica, koji je sasvim korektno odradio posao sa ovim vasarskim igracima

Legija

pre 9 godina

Da li je zaista bitno misljenje jednog od ukupno 11 Montenegrina? On kaze da Mažić ne zna da sudi a cela Evropa ga preporučuje za Finale LŠ? Volkov, sine da si pametan ne bi igrao fudbal :))

el_darinjo

pre 9 godina

Šta ti njemu pričaš, on je nivo u svom poslu koji ti nikad ni izbliza nećes postići....idi bre juri starlete, manekenu jedan.....i treba da bude prepotentan, čovek sudi vrhunskim igračima u nokaut fazama Lige šampiona , a ovo vaše loptanje nema blage veze sa mozgom.

Chaki

pre 9 godina

Umesto da cuti Volkov prica. Pa treba da mu bude cast da mu sudi Mazic jer ovakav fudbal da sudi sudija koji je kandidat da sudi finale LS je ipak cast za sve na terenu.
Sramota za fudbal kao da ne znamo kakav se fudbal igra u svetu. I umesto da cute oni se jos i javljaju. Bruka i sramota i za jedne i za druge.

Joao

pre 9 godina

Ne mislim da je ikoga ostetio. Svirao je dosta "prelakih" faulova, ali niko nije ostecen. Bio je, ako nista drugo, u derbiju znatno bolji od Volkova.

Realno

pre 9 godina

On bar može da se pojavi u Ligi šampiona, za razliku od bilo koga iz naše lige...
A ti ako nisi znao, povlačenje za dres je automatski žuti.

Milan Ron Jeremy Mačvan

pre 9 godina

A šta bi trebao? Dopuštati navlačenje za rukave, uvrede i koješta. E pa, u Evropi se sudi evropski. Kad sudac rikne svi glavu dolje i podvijena repa na svoju poziciju. Da nije on sudio vjerovatno bi utakmica dobila još nižu ocjenu zbog nedoraslog suca bez autoriteta. Jedino je fajt bio na visini, a ti Volkove i suigrači(bez Saleta) ,kao i igrači komšinice, zamislite se kako s ovakvim igrama proći pretkola evro kupova. Mažić daleko najbolji sudionik derbija, a ti bolje ne zjevaj i vježbaj šutanje lopte i dalje. Još imate za sisat ohoho. Eh da, čitajte neke knjige ili nešto kako bi vaši intervjui pokušali zvučati imalo smisleno, a ne poput:

- Ja mislim... (svaka druga riječ)
- Eto, dali smo taj gol, nismo imali sreće...
- itd.

Cetinje

pre 8 godina

Debitujuci za Crnu Goru ti si napravio nezapamcenu glupost i dobio crveni karton,rezerva si u ligi Srbije.Sacekaj u red,Mazic prvo treba da raspravi nesto sa Cavijem,Mesijem,Batstubrtom,Murinjom i Ramosom,pa ce onda doci do tebe da presudi je li te Stanija vukla za nos po kafana Beogradskih.Pozdrav za sve prave ljubitelje sporta bez obzira na j....u nacionalnu pripadnost!

acabMatori

pre 9 godina

Volkov kaze "nase". Kako nase kad si presao da igras za Crnu goru? Inace, slazem se da nije bas dobro sudio. Pustio je grubu igru a to nasim manekenima ne odgovara.

Mirko M.

pre 9 godina

@opet nije svirao penal za Partizan
(Dva penala, dve odbrane, 25. april 2015 22:35)

Pa da je taj, kako god da se zove, uzeo loptu u ruke kao Sale kapiten sebi za faul, ne bi bilo ni potrebe da svira

Splavarusa

pre 8 godina

Jedina svetla tacka fudbalske Srbije u predhodne 4.god. je Mazic. Podsmeva se genije zato sto je covek bio rame uz rame sa Ronaldom, Turanom... Vole pa ti ni Cvetka ne mozes da pretrcis.

vlajzi

pre 8 godina

Ja sam cuo da je ovaj Volkovski mnogo dobar igrac! Kazu drugari sto posecuju splavove, igra sambu, igra rumbu, igra covek i narodna kola...

beogradic

pre 8 godina

A ti si navikao jos da ti se izvinjavaju kad ih psujes.
Eeeee, da nam je vise Mazica kako bi se prostaci poput tebe doveli u red.

VUK

pre 8 godina

disciplinski pravilnik FSS je jasan.. niko ko je licenciran za takmičenje (igrači, treneri,doktori, fizioterapeuti,rukovodstvo kluba)nemaju pravo,tj.bice kažnjeni za javno iznošenje mišljenje o sudijama.. SAMO ZVANIČNI PREDSTAVNIK KLUBA U PROTOKOLU UTAKMICE iznosi PRIMEDBU na suđenje ili klub ulaže žalbu na regularnost utakmice.. sve ostalo je disciplinski .prekršaj.. osim FSS mora da ga kazni i Partizan.. tako piše u propisimaFSS. e piše da se ova igra zove fudbal, ali u to tesko neko može da poveruje.

realan

pre 8 godina

covek vam ucinio uslugu i treba da vam sluzi na cast sto je prihvatio da sudi utakmicu zemljoradnicke lige....prvo otresete blato iz njive sa kopacki pa onda pruzite ruku ovom gospodinu coveku.... ovu bre ligu treba ukinuti

Ноле

pre 8 godina

Једина светла тачка српског фудбала судија Милорад Мажић ! Онда се нађе неки полуписмени полуиграч који за читаву каријеру нема ни једну утакмицу лиге шампиона осим можда у топ менаџеру и прозива човека.

ja

pre 8 godina

Дечко !Твоје је да играш фудбал,који узгред не знаш да играш,а не да коментаришеш суђење.

Laki

pre 8 godina

Za ovakve izjave treba kazniti igrace, ima partizan svoju upravu ona resava te probleme, ne igraci, igraci moraju da postuju odluke sudija a ne da se guraju sa sudijom po terenu.

danguba

pre 8 godina

Dovoljno je reci, da je prvi put od kad se igra derbi, sudija bio najveca zvijezda na terenu. Igraci treba da mu ociste kopacke poslije meca.

Shone

pre 8 godina

Mazic lik daje crveni Ronaldu a ovaj decko koji jase starlete i veliki je kao fudbaler nek se pretplati na arenu da gleda ligu sampiona koju covek sudi!

borissrb

pre 8 godina

Najbolje je kad igrac iz seoske lige prica o vrhunskom sportisti u ovom slucaju sudiji. Ja kao navijac Partizan kazem i tebi i svi drugim igracima u JSL, kad bi vi bili profesionalci kao Mazic onda bi igrali u najjacim evropskim klubovima, a ne po srpskim livadama sa huliganima na tribinam...

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 8 godina

Volkove u pravu si sto posto.I ti i onaj mali zvezdin odbranbeni igrac sto je dobio zuti i pokazao Mazicu srednji prst.Pravi ste primer kulture i fer pleja.

Nemke

pre 8 godina

Za ovu izjavu bi negde u inostranstvu popio takvu kaznetinu, da ti više nikad ne bi palo na pamet da kažeš nešto slično, fudbalska veličino, igračino. Sva sreća pa je na čelu ovog smešnog saveta čiča Gliša, pa se sve toleriše, od ponašanja navijača, do izjava ovakvih marginalaca.

miki

pre 8 godina

Ako si mu i rekao da ide da sudi LS.Da izuzmemo u ovoj temi sramotu na tribinama,kvalitet fudbala koji vidjamo u kako se zove najvecem derbiju u nasem fudbalu,i to samo zahvaljujuci staroj slavi,moze da sudi i neki pocetnik,a ne covek koji ima toliko iskustva,i koji je,u proseku,duplo vise stariji od svakog igraca, a pretrci vise od svakog od vas.SMESNI STE.

dr Sofronije

pre 8 godina

Samo mi je zao sto Partizan nije promenio ime 90-ih... Ovako ces ti, nesrecnice, a i tebi slicni, ostati upisan u istoriji da si nosio dres Partizana, pa me je, kao velikog Partizanovca, najiskrenije sramota...
Partizan koji mi volimo i za koji navijam vise od 40 godina, nema nikakve veze sa vama koji danas "igrate" u njemu

Andrija

pre 8 godina

Pa meni bi bilo ispod časti kako su igrali i jedni i drugi. Dođeš posle LŠ i derbija Real - Atletico i ova džudža sa splavova te proziva. Idi Mažiću u LŠ.

markog

pre 8 godina

ti Volkove nisi ni za partizan,kad te korejci zimus nisu hteli,treba posle meca Mazicu dres da trazis. Na splav veceras,uzeo ti je Lola separe...

Luka

pre 8 godina

Haha pa da, najbolje bi bilo ti da sudis. Mazic sasvim korektan, a fudbalere oba tima treba da bude sramota i da izadju na ulicu, a kamoli nesto da komentarisu posle onakve igre

Mile

pre 8 godina

Svaka čast Volkovu ali čoveče ti imaš 28 godina i igraš u partizanu. Kako li si umislio da ti Mažića učiš fudbalu? Da sam na tvim mestu , posle ovakve izjave ja bih se o prvu vrbu od sramote. Časti mi.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Svako ko hvali mazica, znaci da je PANTER, pa jedino je kurir objavio snimak cistog nedosudjenog penala za partizan nakon kornera i samim tim pokazivanje drugog zutog kartona za onog klinca, PO KO ZNA KOJI PUT NAS JE MAZIC OSAKATIO! Volkov je 120% upravu za izjavu!
(Zlatne ruke sinko, 26. april 2015 09:40)

Upravo tako, ali očigledno je da trećina ljudi koji ovde komentarišu nisu ni gledali utakmicu, a druga trećina smatra da treba ugasiti fudbal jer nije pobedila CZ. Potpuno je nebitno što je bio penal i što ga dotični "gospodin" nije dosudio, a i ko su fudbaleri da sude o fudbalu, valjda "Bog" Mažić zna najbolje. Da je neki drugi sudija sudio već bi se radile analize suđenja na svim TV kanalima, kad je ovaj u pitanju za tim nema potrebe.

Vrcinac

pre 8 godina

haha,"igracina takvog kalibra" da kaze nesto za gosn. Mazica! Nadam se da ce dzabe igrati bar mesec dana zbog ovakvog gesta. Mazic=jedina svetla tacka Srpskog fudbala. IMBG*

Mikelisss

pre 8 godina

Kako ga nije sramota,ovaj Volkov umislio da je neko,jao bože,bože.Mažić je svetska klasa sudija.On nikada neće ni igrati u LŠ.
Derbi!Šta to beše?Jadan naš fudbal sa ovakvim fudbalerima,tj. manekenima i nevaspitanom bagrom.

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Svako ko hvali mazica, znaci da je PANTER, pa jedino je kurir objavio snimak cistog nedosudjenog penala za partizan nakon kornera i samim tim pokazivanje drugog zutog kartona za onog klinca, PO KO ZNA KOJI PUT NAS JE MAZIC OSAKATIO! Volkov je 120% upravu za izjavu!

nikola1992

pre 8 godina

Neka neko prenese volkovu da ce mazic verovatno u finale lige sampiona. A isti taj volkov je presrecan kada dostojanstveno ispadne u 3. kolu kvalifilacija iste te lige sampiona.

ivan

pre 8 godina

ako je čast volkovu da priča bilo šta o mažiću, onda je jasno kakav je on čovek, u kom klubu igra i gde ide naš fudbal sa ovakvim fudbalskim savezom.

Fudbalski sudija

pre 8 godina

Volkov je na žalost u pravu. Mažić stavlja sebe u prvi plan i pri tom je nepotrebno teatralan. Da je dobar sudija ne bi trčao ispred lopte i smetao igračima prilikom dodavanja. Stalno ga lopta pogađa. Odlično je fizički pripremljen, ali trči kao "muva bez glave".

Pedja

pre 8 godina

Volkov se na svakoj utakmici za svaku odluku koja nije u korist njega ili tima stalno buni, dize ruke, gestikulira. Mazic je bio najbolji akter derbija i steta je sto oba tima nisu bila bar pola kako je Mazic sudio. Nema sta igrac da se buni, tu je sudija i kamo srece da se ostal enase sudije ugledaju na Mazica.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Само када сам ја причитао да је Мажић "најбољи судија на свету" и "највећи успех српског фудбала". Еј, судија... Ви се поносите и навијате ЗА СУДИЈУ? Промашили сте цео фудбал што би се рекло.

redorm76

pre 8 godina

Žali bože svakog ko ima ovakog čoveka u timu. Ovaj nit zna šta je sudija a izgleda nezna šta je fudbal i čemu to služi. Da je ovo reko ibrahimović u francuskoj popio bi od uefe zabranu od pola godine, uzimam u obzir da je za ne javnu izjavu koja nije imala veze sa suđenjem popio 3-4 utakmice suspenzije uz obavezu izvinjenja i povlačenja izjave javnog da ne bi ga klepali mesečnim kaznama sa lokalnog FS-a.

Vz

pre 8 godina

Kako te nije sramota,ponašaš se kao najgori uličar i ti si našao da pričaš nekome kako i šta da radi. Samo psuješ,vređaš i urlaš,budi srećan što nisi dobio crveni. A Mažić i njegovo suđenje su jedina svetla tačka,kako ovog derbija,tako i celog našeg fudbala. Pogledaj snimak ovog "derbija" pa onda pričaj nešto.
(mik, 25. april 2015 23:40)
Dobio crveni za sta? Za prigovor? Nemoj da laprdas...

Bilal

pre 8 godina

Mnogim sam puta kritikovao postupke Volkova i smatram ga prgavim igračem ali moram priznati da je, kada je u pitanju Milorad Mažić, u pravu. Naime, jučer sam stekao utisak da se čovek postavio iznad derbija. Isuviše je tu bilo vlastite promocije i teatralnosti. Prave fudbalske sudije su neprimetne na terenu a ne u prvom planu.

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Sta napadate momka! S pravom je rekao ovo! sta je sa cistim nedopusdjenim penalom na balazicem!! Koji je ovo derbi po redu da sudi na stetu Partizana?! SRAMOTA!

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Mažić i jeste narcis, a i bio je penal pre onog izvlačenja lopte sa gol linije. Kad panteri brane sudiju onda tu nešto nije u redu.

vitez sa vozdovca

pre 8 godina

Volkovu smeta sto je sudija bio pravican,nije podlegao pritiscima pred pocetak utakmice. Svaka odluka mu je bila na mestu. Cim neko odgovorno radi svoj posao nadje se uvek neko da to kritikuje. Da Volkov i drugari znaju da sutnu loptu ne bi se vodila ova polemika. Svi oni dominiraju,onda odu u evropu i tamo ne mogu da predju pola.. Uspeh je ako predju centar..

huan antonio pici

pre 8 godina

Da kao sto je bio i autoritet da pokaye crveni Mandyukicu koji samo sto ga nije tukao cijelu utakmicu
Ali zato je ovde veliki ndodirljivi smeker

65w

pre 8 godina

Ne volim Volkova ali covek je u pravu! Mazic je vise puta pokazao koliko ga je ova slava udarila u glavu! Ponasa se jako arogantno! Smejali su mu se na SP kad ga je svaki put udarala lopta na mecu iran-argentina. Njegova arogancija ce mu doci glave kad tad u LSa i onda ce ici na duze hladjenje!

Dule je poslednji stub odbrane

pre 8 godina

Bravo care, cist penal nam nije dosudio ni posle dvadeset godina, i raka je bila u sesnaest...ali nema veze, za klasu smo bolji i bez prodata tri najbolja igraca.

majstor

pre 8 godina

Pa ljudinne budite tolko naivni, nije isto suditi ligu sampiona i nasu ligu, pogledajte samo u basketu kako Belosevic sudi El i Aba ligu sve ce vam biti jasno. Tamo sudiija dobije 20x vece pare da sudi nego nasu ligu...

neutralni felsh

pre 8 godina

dobro sad, sta sve svi napali na coveka? reko nesto o sudiji u afektu posle meca i sad svi drvlje i kamenje. naravno, treba da bude novcano i disciplinski kaznjen za ovako bezobraznu izjavu (ostro komentarisanje sudjenja to svakako jeste, prvoklasni neukus - to vazi i za komentatore ovdasnje, jer nije sportski, blago receno), ali da se ovoliko "primamo" ko musice na sampitu, to jos vise nema smisla.

devlinjo

pre 8 godina

za početak, ja sam zvezdaš i mislim da je Mažić danas bio naklonjeniji Partizanu. Ali podržavam Volkova u svemu, toliko mi ide na nerve ovaj lik sto je umislio da je Kolina. I j... ja taj fudbal ako nam je sudija jedini predstavnik.

Ilija Zavisic

pre 9 godina

Danas Mazic nije bio los, nije ostetio Partizan( nisam video dali je stvarno bio penal za Partizan0,sudio je solidno,...e, kad bi svaki put sudio kako ume,ova zvezda ne bi ni bod mogla uzeti Partizanu.Morao je od pocetka da nametnbe autoritet,zato je pokazao kartone u drugom...trecem minutu,zasluzeno .

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Svako ko hvali mazica, znaci da je PANTER, pa jedino je kurir objavio snimak cistog nedosudjenog penala za partizan nakon kornera i samim tim pokazivanje drugog zutog kartona za onog klinca, PO KO ZNA KOJI PUT NAS JE MAZIC OSAKATIO! Volkov je 120% upravu za izjavu!

dzon meklejn

pre 8 godina

Naravno da se zali na DR.MAZICA, kad mu je dao karton u drugom minutu i stavio mu do znanja da je autoritet na terenu,da nije kao ostatak sudija iz JSL kojima mozes da prigovaras 90min...
Decko umislio da je Volkot, a ne Volkov...

mik

pre 8 godina

Kako te nije sramota,ponašaš se kao najgori uličar i ti si našao da pričaš nekome kako i šta da radi. Samo psuješ,vređaš i urlaš,budi srećan što nisi dobio crveni. A Mažić i njegovo suđenje su jedina svetla tačka,kako ovog derbija,tako i celog našeg fudbala. Pogledaj snimak ovog "derbija" pa onda pričaj nešto.

65w

pre 8 godina

Ne volim Volkova ali covek je u pravu! Mazic je vise puta pokazao koliko ga je ova slava udarila u glavu! Ponasa se jako arogantno! Smejali su mu se na SP kad ga je svaki put udarala lopta na mecu iran-argentina. Njegova arogancija ce mu doci glave kad tad u LSa i onda ce ici na duze hladjenje!

Мажић

pre 8 godina

Ако је Волкову испод части да игра нашу лигу, нека иде па нек игра Лигу шампиона! у, чекај мало..

Ernesto

pre 9 godina

Dovedi Kolinu da sudi lokalni seljacki derbi. Tako to izgleda sa strane. Ovi fubaleri mogu samo da cute koliko su losi. Ovakav fudbal nisam nikad video kao danas.

devlinjo

pre 8 godina

za početak, ja sam zvezdaš i mislim da je Mažić danas bio naklonjeniji Partizanu. Ali podržavam Volkova u svemu, toliko mi ide na nerve ovaj lik sto je umislio da je Kolina. I j... ja taj fudbal ako nam je sudija jedini predstavnik.

savan

pre 8 godina

ehh, sada da ima pravde u fudbalskom savezu, da je normalno vrijeme i uslovi u voljenoj nam Srbiji, doticni nazovi fudbaler bi popio takvu kaznu kako novcanu tako i kaznu u vidi suspenzije da nikom iza njega ne bi palo na pamet da kritikuje sudiju koji je medju najbolje kotiranim na Uefinoj rang listi, jednostavno u nedostatku kvalitete najlakse je oplesti po sudijama. pozdrav iz Banja Luke.

Zlatne ruke sinko

pre 8 godina

Sta napadate momka! S pravom je rekao ovo! sta je sa cistim nedopusdjenim penalom na balazicem!! Koji je ovo derbi po redu da sudi na stetu Partizana?! SRAMOTA!

Bilal

pre 8 godina

Mnogim sam puta kritikovao postupke Volkova i smatram ga prgavim igračem ali moram priznati da je, kada je u pitanju Milorad Mažić, u pravu. Naime, jučer sam stekao utisak da se čovek postavio iznad derbija. Isuviše je tu bilo vlastite promocije i teatralnosti. Prave fudbalske sudije su neprimetne na terenu a ne u prvom planu.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Mažić i jeste narcis, a i bio je penal pre onog izvlačenja lopte sa gol linije. Kad panteri brane sudiju onda tu nešto nije u redu.

glumac

pre 8 godina

Mazic je bio bolji od svakog fudbalera na terenu! Volkov posle svaka tri koraka popravlja frizuru a prebacuje nekom drugom narcisoidnost, svašta. Mazic će svakako u LS a za Volkova je i kazahtanska liga premija..

DedaMiloje

pre 8 godina

E kad mu to ti kažeš on mora da se zabrine za svoj posao. Čovek sudi Realu, a dobija kritike od jednog igrača u pokušaju. Čovek me oduševio kako te spustio na zemlju kad si počeo seljački da se ponašaš kao u našoj ligi. Stavio te na mesto gde i pripadaš, a to je nigde na fudbalskoj mapi.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Svako ko hvali mazica, znaci da je PANTER, pa jedino je kurir objavio snimak cistog nedosudjenog penala za partizan nakon kornera i samim tim pokazivanje drugog zutog kartona za onog klinca, PO KO ZNA KOJI PUT NAS JE MAZIC OSAKATIO! Volkov je 120% upravu za izjavu!
(Zlatne ruke sinko, 26. april 2015 09:40)

Upravo tako, ali očigledno je da trećina ljudi koji ovde komentarišu nisu ni gledali utakmicu, a druga trećina smatra da treba ugasiti fudbal jer nije pobedila CZ. Potpuno je nebitno što je bio penal i što ga dotični "gospodin" nije dosudio, a i ko su fudbaleri da sude o fudbalu, valjda "Bog" Mažić zna najbolje. Da je neki drugi sudija sudio već bi se radile analize suđenja na svim TV kanalima, kad je ovaj u pitanju za tim nema potrebe.

Vz

pre 8 godina

Kako te nije sramota,ponašaš se kao najgori uličar i ti si našao da pričaš nekome kako i šta da radi. Samo psuješ,vređaš i urlaš,budi srećan što nisi dobio crveni. A Mažić i njegovo suđenje su jedina svetla tačka,kako ovog derbija,tako i celog našeg fudbala. Pogledaj snimak ovog "derbija" pa onda pričaj nešto.
(mik, 25. april 2015 23:40)
Dobio crveni za sta? Za prigovor? Nemoj da laprdas...

Deni Krejn

pre 8 godina

Razlika između Mažića i Volkova: Mažić delio teren sa Mesijem, Ronaldom, Nejmarom, Zlatanom, Suarezom, Bejlom, Lamom, Nojerom, Marselom, David Luizom, Tiago Silvom, Aguerom, Tureom, Rojsem, Kavanijem... A Volkov?

Dule je poslednji stub odbrane

pre 8 godina

Bravo care, cist penal nam nije dosudio ni posle dvadeset godina, i raka je bila u sesnaest...ali nema veze, za klasu smo bolji i bez prodata tri najbolja igraca.

Fudbalski sudija

pre 8 godina

Volkov je na žalost u pravu. Mažić stavlja sebe u prvi plan i pri tom je nepotrebno teatralan. Da je dobar sudija ne bi trčao ispred lopte i smetao igračima prilikom dodavanja. Stalno ga lopta pogađa. Odlično je fizički pripremljen, ali trči kao "muva bez glave".

huan antonio pici

pre 8 godina

Da kao sto je bio i autoritet da pokaye crveni Mandyukicu koji samo sto ga nije tukao cijelu utakmicu
Ali zato je ovde veliki ndodirljivi smeker

acabMatori

pre 9 godina

Volkov kaze "nase". Kako nase kad si presao da igras za Crnu goru? Inace, slazem se da nije bas dobro sudio. Pustio je grubu igru a to nasim manekenima ne odgovara.

sova

pre 8 godina

Sudio onakvu utakmicu (real-atletiko) kako treba, a ovu nije?! Tamo ljudi trce 12 km, a ovde jedva 6. Tamo po 15 suteva na gol, a ovde po 3. Tamo po 7-8 ofsajda, a ovde po 2. I OPET nije sudija dobar?! More, jadjo, haj ti malo na more cini nešto pametno sa sobom!

Mirko M.

pre 9 godina

@opet nije svirao penal za Partizan
(Dva penala, dve odbrane, 25. april 2015 22:35)

Pa da je taj, kako god da se zove, uzeo loptu u ruke kao Sale kapiten sebi za faul, ne bi bilo ni potrebe da svira

Joao

pre 9 godina

Ne mislim da je ikoga ostetio. Svirao je dosta "prelakih" faulova, ali niko nije ostecen. Bio je, ako nista drugo, u derbiju znatno bolji od Volkova.

neutralni felsh

pre 8 godina

dobro sad, sta sve svi napali na coveka? reko nesto o sudiji u afektu posle meca i sad svi drvlje i kamenje. naravno, treba da bude novcano i disciplinski kaznjen za ovako bezobraznu izjavu (ostro komentarisanje sudjenja to svakako jeste, prvoklasni neukus - to vazi i za komentatore ovdasnje, jer nije sportski, blago receno), ali da se ovoliko "primamo" ko musice na sampitu, to jos vise nema smisla.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Само када сам ја причитао да је Мажић "најбољи судија на свету" и "највећи успех српског фудбала". Еј, судија... Ви се поносите и навијате ЗА СУДИЈУ? Промашили сте цео фудбал што би се рекло.

Legija

pre 9 godina

Da li je zaista bitno misljenje jednog od ukupno 11 Montenegrina? On kaze da Mažić ne zna da sudi a cela Evropa ga preporučuje za Finale LŠ? Volkov, sine da si pametan ne bi igrao fudbal :))

veliki strumf

pre 9 godina

Splavar nasao da kritikuje najvecu velicinu naseg fudbala. Da sam Mazic i bilo bi mi ispod casti da sudim ovo sto se danas igralo, a sto se nekad zvao derbi. Splavar da nesto od fudbala zna, ne bi u tim godinama igrao ovu tesku muku od lige.

fab

pre 8 godina

hahahaha ti ne mozes uzivo da gledas ono sto Mr. Mazic sudi u ligi sampiona!
Bolje da si cutao,a ne ovako javno da iznosis zakljucke samo kako bi' bio u centru paznje!

Splavarusa

pre 8 godina

Jedina svetla tacka fudbalske Srbije u predhodne 4.god. je Mazic. Podsmeva se genije zato sto je covek bio rame uz rame sa Ronaldom, Turanom... Vole pa ti ni Cvetka ne mozes da pretrcis.

Milan Ron Jeremy Mačvan

pre 9 godina

A šta bi trebao? Dopuštati navlačenje za rukave, uvrede i koješta. E pa, u Evropi se sudi evropski. Kad sudac rikne svi glavu dolje i podvijena repa na svoju poziciju. Da nije on sudio vjerovatno bi utakmica dobila još nižu ocjenu zbog nedoraslog suca bez autoriteta. Jedino je fajt bio na visini, a ti Volkove i suigrači(bez Saleta) ,kao i igrači komšinice, zamislite se kako s ovakvim igrama proći pretkola evro kupova. Mažić daleko najbolji sudionik derbija, a ti bolje ne zjevaj i vježbaj šutanje lopte i dalje. Još imate za sisat ohoho. Eh da, čitajte neke knjige ili nešto kako bi vaši intervjui pokušali zvučati imalo smisleno, a ne poput:

- Ja mislim... (svaka druga riječ)
- Eto, dali smo taj gol, nismo imali sreće...
- itd.

Chaki

pre 9 godina

Umesto da cuti Volkov prica. Pa treba da mu bude cast da mu sudi Mazic jer ovakav fudbal da sudi sudija koji je kandidat da sudi finale LS je ipak cast za sve na terenu.
Sramota za fudbal kao da ne znamo kakav se fudbal igra u svetu. I umesto da cute oni se jos i javljaju. Bruka i sramota i za jedne i za druge.

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Neka posalju Volkova (kome se na faci vidi da nema vise od osnovne skole a i to ko zna kako je zavrsio) da sudi finale Lige Sampiona posto Mazic nema pojma.

Shirkan

pre 9 godina

Skandalozna izjava Volkova.. Bolje da obrati paznju na svoju igru, nego da krikuje Mazica, koji je sasvim korektno odradio posao sa ovim vasarskim igracima

el_darinjo

pre 9 godina

Šta ti njemu pričaš, on je nivo u svom poslu koji ti nikad ni izbliza nećes postići....idi bre juri starlete, manekenu jedan.....i treba da bude prepotentan, čovek sudi vrhunskim igračima u nokaut fazama Lige šampiona , a ovo vaše loptanje nema blage veze sa mozgom.

ja

pre 8 godina

Дечко !Твоје је да играш фудбал,који узгред не знаш да играш,а не да коментаришеш суђење.

istetovirani splavar

pre 9 godina

Sram te bilo , lepo se vidi kako ga psujes, da je gord ili narcis popio bi odma crveni, covek je gospodin i za svako postovanje. Odlicno je sudio vama indijancima

vlajzi

pre 8 godina

Ja sam cuo da je ovaj Volkovski mnogo dobar igrac! Kazu drugari sto posecuju splavove, igra sambu, igra rumbu, igra covek i narodna kola...

beogradic

pre 8 godina

A ti si navikao jos da ti se izvinjavaju kad ih psujes.
Eeeee, da nam je vise Mazica kako bi se prostaci poput tebe doveli u red.

Realno

pre 9 godina

On bar može da se pojavi u Ligi šampiona, za razliku od bilo koga iz naše lige...
A ti ako nisi znao, povlačenje za dres je automatski žuti.

Ноле

pre 8 godina

Једина светла тачка српског фудбала судија Милорад Мажић ! Онда се нађе неки полуписмени полуиграч који за читаву каријеру нема ни једну утакмицу лиге шампиона осим можда у топ менаџеру и прозива човека.

Cetinje

pre 8 godina

Debitujuci za Crnu Goru ti si napravio nezapamcenu glupost i dobio crveni karton,rezerva si u ligi Srbije.Sacekaj u red,Mazic prvo treba da raspravi nesto sa Cavijem,Mesijem,Batstubrtom,Murinjom i Ramosom,pa ce onda doci do tebe da presudi je li te Stanija vukla za nos po kafana Beogradskih.Pozdrav za sve prave ljubitelje sporta bez obzira na j....u nacionalnu pripadnost!

VUK

pre 8 godina

disciplinski pravilnik FSS je jasan.. niko ko je licenciran za takmičenje (igrači, treneri,doktori, fizioterapeuti,rukovodstvo kluba)nemaju pravo,tj.bice kažnjeni za javno iznošenje mišljenje o sudijama.. SAMO ZVANIČNI PREDSTAVNIK KLUBA U PROTOKOLU UTAKMICE iznosi PRIMEDBU na suđenje ili klub ulaže žalbu na regularnost utakmice.. sve ostalo je disciplinski .prekršaj.. osim FSS mora da ga kazni i Partizan.. tako piše u propisimaFSS. e piše da se ova igra zove fudbal, ali u to tesko neko može da poveruje.

Miloš

pre 9 godina

Pa Mažić i sudi Ligu šampiona, a ti majstore, kao i svi ovi tvoji na terenu - i sa druge strane isto, da ne bude zabune - možete Ligu šampiona samo da gledate na televiziji.

Taj čovek je najveći fudbaler na terenu. To je tužno.

Laki

pre 8 godina

Za ovakve izjave treba kazniti igrace, ima partizan svoju upravu ona resava te probleme, ne igraci, igraci moraju da postuju odluke sudija a ne da se guraju sa sudijom po terenu.

Andrija

pre 8 godina

Pa meni bi bilo ispod časti kako su igrali i jedni i drugi. Dođeš posle LŠ i derbija Real - Atletico i ova džudža sa splavova te proziva. Idi Mažiću u LŠ.

majstor

pre 8 godina

Pa ljudinne budite tolko naivni, nije isto suditi ligu sampiona i nasu ligu, pogledajte samo u basketu kako Belosevic sudi El i Aba ligu sve ce vam biti jasno. Tamo sudiija dobije 20x vece pare da sudi nego nasu ligu...

dr Sofronije

pre 8 godina

Samo mi je zao sto Partizan nije promenio ime 90-ih... Ovako ces ti, nesrecnice, a i tebi slicni, ostati upisan u istoriji da si nosio dres Partizana, pa me je, kao velikog Partizanovca, najiskrenije sramota...
Partizan koji mi volimo i za koji navijam vise od 40 godina, nema nikakve veze sa vama koji danas "igrate" u njemu

danguba

pre 8 godina

Dovoljno je reci, da je prvi put od kad se igra derbi, sudija bio najveca zvijezda na terenu. Igraci treba da mu ociste kopacke poslije meca.

realan

pre 8 godina

covek vam ucinio uslugu i treba da vam sluzi na cast sto je prihvatio da sudi utakmicu zemljoradnicke lige....prvo otresete blato iz njive sa kopacki pa onda pruzite ruku ovom gospodinu coveku.... ovu bre ligu treba ukinuti

Pedja

pre 8 godina

Volkov se na svakoj utakmici za svaku odluku koja nije u korist njega ili tima stalno buni, dize ruke, gestikulira. Mazic je bio najbolji akter derbija i steta je sto oba tima nisu bila bar pola kako je Mazic sudio. Nema sta igrac da se buni, tu je sudija i kamo srece da se ostal enase sudije ugledaju na Mazica.

markog

pre 8 godina

ti Volkove nisi ni za partizan,kad te korejci zimus nisu hteli,treba posle meca Mazicu dres da trazis. Na splav veceras,uzeo ti je Lola separe...

Nemke

pre 8 godina

Za ovu izjavu bi negde u inostranstvu popio takvu kaznetinu, da ti više nikad ne bi palo na pamet da kažeš nešto slično, fudbalska veličino, igračino. Sva sreća pa je na čelu ovog smešnog saveta čiča Gliša, pa se sve toleriše, od ponašanja navijača, do izjava ovakvih marginalaca.

Shone

pre 8 godina

Mazic lik daje crveni Ronaldu a ovaj decko koji jase starlete i veliki je kao fudbaler nek se pretplati na arenu da gleda ligu sampiona koju covek sudi!

Vrcinac

pre 8 godina

haha,"igracina takvog kalibra" da kaze nesto za gosn. Mazica! Nadam se da ce dzabe igrati bar mesec dana zbog ovakvog gesta. Mazic=jedina svetla tacka Srpskog fudbala. IMBG*

borissrb

pre 8 godina

Najbolje je kad igrac iz seoske lige prica o vrhunskom sportisti u ovom slucaju sudiji. Ja kao navijac Partizan kazem i tebi i svi drugim igracima u JSL, kad bi vi bili profesionalci kao Mazic onda bi igrali u najjacim evropskim klubovima, a ne po srpskim livadama sa huliganima na tribinam...

Mikelisss

pre 8 godina

Kako ga nije sramota,ovaj Volkov umislio da je neko,jao bože,bože.Mažić je svetska klasa sudija.On nikada neće ni igrati u LŠ.
Derbi!Šta to beše?Jadan naš fudbal sa ovakvim fudbalerima,tj. manekenima i nevaspitanom bagrom.

vitez sa vozdovca

pre 8 godina

Volkovu smeta sto je sudija bio pravican,nije podlegao pritiscima pred pocetak utakmice. Svaka odluka mu je bila na mestu. Cim neko odgovorno radi svoj posao nadje se uvek neko da to kritikuje. Da Volkov i drugari znaju da sutnu loptu ne bi se vodila ova polemika. Svi oni dominiraju,onda odu u evropu i tamo ne mogu da predju pola.. Uspeh je ako predju centar..

Mile

pre 8 godina

Svaka čast Volkovu ali čoveče ti imaš 28 godina i igraš u partizanu. Kako li si umislio da ti Mažića učiš fudbalu? Da sam na tvim mestu , posle ovakve izjave ja bih se o prvu vrbu od sramote. Časti mi.

ivan

pre 8 godina

ako je čast volkovu da priča bilo šta o mažiću, onda je jasno kakav je on čovek, u kom klubu igra i gde ide naš fudbal sa ovakvim fudbalskim savezom.

Gordon Frimen je iz Pozarevac

pre 8 godina

Volkove u pravu si sto posto.I ti i onaj mali zvezdin odbranbeni igrac sto je dobio zuti i pokazao Mazicu srednji prst.Pravi ste primer kulture i fer pleja.

miki

pre 8 godina

Ako si mu i rekao da ide da sudi LS.Da izuzmemo u ovoj temi sramotu na tribinama,kvalitet fudbala koji vidjamo u kako se zove najvecem derbiju u nasem fudbalu,i to samo zahvaljujuci staroj slavi,moze da sudi i neki pocetnik,a ne covek koji ima toliko iskustva,i koji je,u proseku,duplo vise stariji od svakog igraca, a pretrci vise od svakog od vas.SMESNI STE.

redorm76

pre 8 godina

Žali bože svakog ko ima ovakog čoveka u timu. Ovaj nit zna šta je sudija a izgleda nezna šta je fudbal i čemu to služi. Da je ovo reko ibrahimović u francuskoj popio bi od uefe zabranu od pola godine, uzimam u obzir da je za ne javnu izjavu koja nije imala veze sa suđenjem popio 3-4 utakmice suspenzije uz obavezu izvinjenja i povlačenja izjave javnog da ne bi ga klepali mesečnim kaznama sa lokalnog FS-a.

nikola1992

pre 8 godina

Neka neko prenese volkovu da ce mazic verovatno u finale lige sampiona. A isti taj volkov je presrecan kada dostojanstveno ispadne u 3. kolu kvalifilacija iste te lige sampiona.

Luka

pre 8 godina

Haha pa da, najbolje bi bilo ti da sudis. Mazic sasvim korektan, a fudbalere oba tima treba da bude sramota i da izadju na ulicu, a kamoli nesto da komentarisu posle onakve igre