Subota, 25.04.2015.

12:37

Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb

Pre tačno pet godina Dušan Kecman postigao je čuvenu trojku za pobedu Partizana nad Cibonom i trofej u ABA ligi.

Izvor: SO

Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

nik sloter

pre 8 godina

Posle ovakvih trenutaka koje nam vise od cetrdeset godina priredjuju nase legende nije problem da par sezona ne igramo Evroligu.Uostalom jedan MU je renovirao tim i ne igra ni LE ove godine,poredjenje sa fudbalom np.

*realno

pre 8 godina

@Zvezda izbacila partizan iz Evrolige
Marusi, Sarloa, Ortez isto kao danas N.Novgorod, Sasari, Neptunas
A da nepricam o favoritima ili igraju na istom ili manjem nivou u odnosu na pre

Slobodan

pre 8 godina

Bravo za Kecmana ... Mada je kos bio neregularan ... Sta je bilo sa tuzbom Kecmana protiv KK Partizan-Igokea ... Jesu li ga isplatili ?

Nolan

pre 8 godina

Partizan se nikada nece ugasiti,mozda ce igrati samo domacu ligu,mozda ce ispadati u prvoj fazi evrokupa,ali sve ce to raditi pod imenom Partizan,uvek na istoj adresi,uvek uz podrsku navijaca u bilo kom takmicenju i bez obzira na rezultate
(Max, 25. april 2015 14:21)

A ti to odgovorno tvrdiš? Ni Zvezdaši nisu verovali i isto su govorili kad ono medjutim...
Nas su spasili FMP i Čović a vas nema ko... možda eventualno Miško i Mega...

Boris

pre 8 godina

Zvezdas sam. Kad je Bogdanovic dao trojku letelo je svasta po kuci. Dodjem sebi i vidim da se raduju igraci Partizana. Pocnem i ja da skacem a nisam video nista, kontam da nisu svi odlepili :-). Lud dan.

Letargija

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, jako cenim I postujem kecmana, naravno I partizan kao kosarkaskog velikana nase zemlje.Ovaj Kecmanov potez se moze svrstati u jedan od najboljih poteza svih vremena..
Splet okolnosti je bio neverovatan, Finale, borba za titulu, 0.6 sekundi do kraja, sut iz ocaja sa celog terena...Neverovatno zaista...

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 8 godina

@666

Dok je Evroliga bila najjača?? Tada su u partizanovoj grupi bili Marusi, Ortez, Šarlroa i slični velikani. Koliko ste vi grobari neobjektivni to je strašno. P.S. Nolanova trojka je bila hiljadu puta značajnija jer je donosila Evroligu, a Kecmanova ništa. Koliko je partizan pukao kad je počeo da slavi nebitne koševe jer nema šta drugo.

Kum

pre 8 godina

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.
(Mirko, 25. april 2015 14:34)

Zar Dule nije prosle godine kukao da se novac treba godisnje raspodeliti po rezultatima? I sta je bilo? Dobili ste vise, zasluzeno, igrali ste Top16, a mi "samo" polufinale EK. U cemu je sad problem? Zvezda igrala Top16, prvo mesto u ABA, igra za titulu, i igra EL sledece godine, dok je Partizan ispao iz EK, bez titule u ABA, bez EL sledece godine. Zasto vam sad smeta ono sto ste prosle godine trazili??

Isto tako je Dule rekao da nije obaveza drzave da spasava Zvezdu, a sad kuka i ZAHTEVA da drzava spase KKP?

Licemeri bili i ostali.

Insajder !

pre 8 godina

13 titula,7 kupova,6 ABA liga ! Sto se mene licno tice,posle ovoliko trofeja sjajan trenutak da se okrene novi list i da se krene u nove pobede.Jedan Junajted je krenuo opet od nule da bi opet bio na vrhu.Ocekujem veliki povratak Partizana vec za dve godine i neku novu dominaciju.CZT je ove sezone zasluzeno dobila polufinale.

Mikeli

pre 8 godina

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.
(Mirko, 25. april 2015 14:34)

Znaš ako zvezda bude dobijala novca i upola koliko je partizan dobijao od strane vlasti 13 godina, sigurno će imati moćne rezultate u El pre svega. E onda će doći neki navijač zvezde i reci na osnovu čega partizan dobija pare kada zvezda ima ogromne uspehe. Npr partizan je tek u 6 sezoni prošao prvi put u drugu fazu el a dobijao je ogromne svote novca, i držao apsolutni monopol na tržištu.Čime je to zaslužio tada i koje je uspehe imao? U sezoni nakon final fora doveli ste Loa za godišnju platu od 500.000, to nisam lupio, taj podatak stoji na sajtu Espn-a koji je merodavniji od Tegeltije koji je čovek koji služi interesima samo jednog tima i to ne krije. I slušaj, nemam ja nista protiv što ste vi dobijali toliki novac, ovo je Srbija, znamo kako sistem funkcioniše. Jedni podržavaju jedne, drugi druge. Meni smeta licemerje sa vaše strane, smeta mi ta kuknjava. Pa bre pustite nas malo da i mi uživamo u blagodetima miljenika vlasti. Nije ni vama vama toliko loše jer mi kada nismo dobijali ništa igrali smo sa amaterima i juniorima, dok vi kada kao nemate igrate sa bivšim reprezentativcima i nba igračima. Uostalom kakav je taj Tegeltija govori situacija iz prošle emisije kada je rekao da partizan nikada nije dobijao novac od drzave a sam Danilović bas kod njega u emisiji rekao da je država pomagala dosta i da on nema ništa protiv da pomaže i jednima i drugima. Ne morate slušati propagandu koja se servira sa vaše strane bas uvek, dovoljno je uključiti mozak ponekada .

Zvezdas nikad Delija

pre 8 godina

navijac sam crvene zvezde, al mislim da nije bilo Srbina koji se nije radovao posle ove trojke..
(AckoDelija, 25. april 2015 13:22)

Evo ja sam Zvezdas i Srbin i nisam se radovao ovom pogotku. Nikad me ne raduje pobeda Partizana. Nemoj da generalizujes i da mislis da svaki Srbin razmislja kao ti.

Savo

pre 8 godina

Kao velikom zvezdasu ovo mi je jedan od omiljenih momenata u nasem sportu! I jedna od najvecih gresaka Dude Ivkovica sto te godine na SP u turskoj nije vodio Kecmana umjesto Paunica! Smatram da je to bio najlogicniji moguci potez jer je covjek pokodao sezonu i dove Partizan na final four... Nadam se da ce se 'normala' vratiti u nase glave i srca! Derbi svako na svoju stranu ali protiv drugih ekipa uvijek za komsijski klub! Pamet u glavu narode! Ajmo Zvezdo do titule ove godine! Zivjeli!

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 8 godina

Kako je panterima krivo sto imamo svoj klub za razliku od njih.Cuj ove budalastine da KK Partizan ne postoji od 2007. i da smo od tad Igokea.Te sezone je Dodik bio sponzor pa je zbog toga dodat prefiks Igokea,oba kluba su postojala i dalje sa identicnim maticnim brojem.S druge strane Crvena Zvezda je zamrznuta a Fmp je promenio ime u Crvena Zvezda Telekom a njihovoj filijali koja se tad zvala Radnicki Basket je promenjeno ime u FMP.Maticni broj i adresa Crvene Zvezde Telekom je ostala ista kao starom FMP.

Haris Brkic

pre 8 godina

A sad se vlast promenila nema više šikaniranja sudija i plasman u kup Goge Sekulić je uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hilt, 25. april 2015 14:05)

zbog tvoje Crvene Zvezde (ne fmp-koji je morao da se zrtvuje i ugasi zbog vas) cela srbanija ima 15% male plate ali vi ste srecni :D ja sam odrastao uz KKP koji vi ne postujete (gledao sam kosarku jer je partizan u fudbalu bio dosta iza zvezde) a sada pricate kako ste najveci klub u kosarci...

duca

pre 8 godina

Kakva je to sezona bila, tako nesto se ne ponavlja... Aba, prvenstvo, kup i f4 Evrolige, a tamo dava produzetka. Pre toga pobedili Barselonu bez Aleksa Marica, naneli im prvi poraz uz gledanje snimka i ostajanje posće meca sat vremena. Zauvek ce mi ostati u secanju!

wer

pre 8 godina

Iskreno, kos Kecmana je neregularan. Ne zbog vremena, vec zbog neregularnih uslova na terenu, opste guzve i pometnje. Pun teren navijaca, funkcionera oba kluba itd... Postoji materijalna povreda pravila.
(ferdinand, 25. april 2015 14:15)

tacno! i sta sudije moraju da rade u tom trenutku?
tehnicka i lopta za nas..
ali posto sudije imaju porodice, jasno je da su pustile sut iz ocaja.

da je kecman masio, ne znam da li bi bilo ovoliko vrlih strucnjaka za materijanu povredu pravila?

Povidon

pre 8 godina

Kecman je postigao trojku za pobedu Partizan Igoke-e a ne za pobedu Partizana. Partizan ne postoji vise od 7 godina. Ne sirite dezinformacije.

xxx

pre 8 godina

Nikada mi nismo bili ni gradski rivali. Pravi Partizan je osnovan u Zagrebu 1945g a preminuo 2007g. Klub za koji sada navijate je osnovan u predgradju Banja Luke zvanom Laktasi. Taj "veliki Partizan" nije bio trofejniji od Zvezde a nije to ni ova karikatura od kluba. Kada saberes trofeje oba kluba onda jeste ali za par trofeja.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 25. april 2015 14:17) A u sred hale u Železniku sija Zvezda crvena. I adresa vam je Stjepana Supanca 15a. P. S. Nadam se da ćete večeras popiti jednu dobru Cedevitu.

kamiondzija

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, ali nije bilo puno koseva kojima sam se radovao vise nego ovom. Kecman legenda
(Kibo, 25. april 2015 12:41)

Ti si zvezdaš koliko sam ja doberman...
(DJ Ape, 25. april 2015 12:57)

Ti ćeš nekom da kažeš ko je i šta je... Evo i ja sam zvezdaš i puno mi srce bilo kad ga je dao...

Dijasporac

pre 8 godina

Bogdanović da tricu, Cibosi se raduju.
Kecman preko celog terena trojku, svi se raduju ;-)
Od svih snimaka na YT koji su se tih dana vrteli najjači je onaj gde kamera prati Perasovića, trenera Cibone, koji prati let lopte i nakon pogotka maše rukama da koš nije regularan.
ps.Zvezdaš sam i radovao sam se kao malo dete Kecmanu.

my way

pre 8 godina

pre 5 godina bog te...depresivno...
(aa, 25. april 2015 13:06)

Reci, brate... Da ne poverujes, a kad si klinac tripujes da je zivot dug.

Max

pre 8 godina

Pre 1 godinu Nolan Smith je ugasio Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RoA, 25. april 2015 12:44)

Partizan se nikada nece ugasiti,mozda ce igrati samo domacu ligu,mozda ce ispadati u prvoj fazi evrokupa,ali sve ce to raditi pod imenom Partizan,uvek na istoj adresi,uvek uz podrsku navijaca u bilo kom takmicenju i bez obzira na rezultate

ferdinand

pre 8 godina

Iskreno, kos Kecmana je neregularan. Ne zbog vremena, vec zbog neregularnih uslova na terenu, opste guzve i pometnje. Pun teren navijaca, funkcionera oba kluba itd... Postoji materijalna povreda pravila.

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

taj kos i sreca posle tog kosa, kao i tuga posle kosa nolana smita i sve sto se posle njegovog kosa i desilo samo pokazuje koliko smo mi grobari veliki navijaci i koliko je partizan veliki klub!!!

Povidon

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"A pre par dana utisana je i hala "Pionir"! Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...(I feel devotion..., 25. april 2015 13:04)Sve ce se ovo lani zvati..a vi cete zauvek biti samo maleni gradski ili medjugradski rival velikog Partizana..(KKP, 25. april 2015 13:26)
Nikada mi nismo bili ni gradski rivali. Pravi Partizan je osnovan u Zagrebu 1945g a preminuo 2007g. Klub za koji sada navijate je osnovan u predgradju Banja Luke zvanom Laktasi. Taj "veliki Partizan" nije bio trofejniji od Zvezde a nije to ni ova karikatura od kluba. Kada saberes trofeje oba kluba onda jeste ali za par trofeja.

Mirko

pre 8 godina

Za one koji se pitaju sta ce Vladan tegeltija na terenu hale u Zagrebu, i pita se da li je on objektivan ili ne kada je u pitanju Crvena Zvezda Telekom.

Vladan Tegeltija je voditelj emisija SOS Kos i Zona Press koje se bave kosarkom na osvim prostotrima i u Evropi.On je novinar koji prati KK Partizan kao sto je onaj drugi pratio Crvenu Zvedzu ali posto je Partizan bio dominantan u Srpskoj kosarci i igrao EL godinama Vladana Tegeltiju smo ili ste vise gledali na tv-u.
Sta tu nije jasno?
Zvezda je uvek pracena i ispracena samo sto nije bila zastupljena na tv-u koliko i Partizna ali upravo zbog cinjenice da nije igrala EL i nije imala vecih uspeha ni na domacoj ni na Evropskoj sceni.Evo sad je totalno druga prica, pa niko ne pravi problem.A sta tek reci za emisiju Zona press posle polufinalne serije aba lige u kojoj je pusteno i prikazano ono otvoreno psovanje i vredjanje uprave, trenera, igraca i navijaca KK Parizan.I to sve u emisiji u kojoj je voditelj bio cik pogodi ko Vladan Tegeltija.

Znaci jasno ko dan.Jednostavno nije vas bilo na kosarkaskoj mapi.Sad ste tu gde jeste mi smo gde jesmo i idemo dalje.

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.

Sasa

pre 8 godina

E kad se setim komsije kako sam tada navijao za vas...i u EL naravno...e onda je onaj posejao mrznju...i sramota me da priznam da sada navijam svaku protiv vas u svakom sportu. Uzas sta nam je napravio.
Molim vas objavite mi komentar.
Hvala unapred

aleksa

pre 8 godina

Razumem euforiju, razumem deceniju i po frustracija ali ne mogu da svarim ove sitne duse koje na vest o verovatno najvecem kosu u srpskoj klupskoj kosarci u poslednjih 20 godina pricaju o Nolanu Smithu i gasenju Partizana. Nema partizanovca koji tvrdi da Zvezda nije posteno dobila u polufinalu a vi tvrdite da su sve nase titule otete i namestene. Imali ste suludu srecu da dve godine igrate Euroligu a da to niste izborili na parketu, protezira vas i finansira najgora vlast koja ce dokrajciti Srbiju i gurnuti je za svagda na smetliste istorije, koja vam je omogucila da ime i grb "prodate" malom mutnom privatniku koji se bogatio dok je ovaj narod propadao i zauzvrat izbrisali sve dugove. Oko par sitnih incidenata se u medijima pravi spektakl, dok ste vi predikali utakmice i krali pehare to je bilo normalno. Uzivajte dok traje ali pokusajte da se izdignete, da za promenu malo naucite i razumete kosarku i da cenite rivala i kada je bolji i kada je losiji od vas.

xxx

pre 8 godina

Kecman je postigao trojku za pobedu Partizan Igoke-e a ne za pobedu Partizana. Partizan ne postoji vise od 7 godina. Ne sirite dezinformacije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 25. april 2015 14:04) Ako koza laže rog ne laže>http://www.kkpartizan.rs/sr/kontakt.php. A evo gde se nalazi adresa kluba za koji ti navijaš>http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/home/contact. Sad se vrati u mišju rupu iz koje si izmileo...

Back to the future

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.
(666, 25. april 2015 13:37)

Ne znam po cemu si zakljucio da je Evroliga sada slabija kada se iz godine u godinu sve vise para vrti u njoj, dovode se bolji Ameri, neki evropljani se vracaju iz NBA-a...

Malo realnosti nije na odmet.

*

pre 8 godina

Da li je moguće da je prošlo 5 godina?! :o To je trenutak kada među nama nije bilo podela, nije bilo "Zvezdaša", "Partizanovaca", nije bilo zavisti i nipodaštavanja, nije bilo onih koji jesu i nisu u toku sa sportskim dešavanjima, svi smo mi bili Kecman. :)

limeni

pre 8 godina

U,sunce ti,kad se setim ovoga.Prenos na kosavi,hepiju,tako nesto.Narednih dana svi su sutirali sa te pozicije uzvikujuci Dusan Kecman :) Nezaboravno!!!Ne moze to Smith iz Cedevite da vrati sve da je dao trojku iz Zagreba hahahahahhaha

Talicni

pre 8 godina

Ne vjerujem ,da ce ovako nesto napisat Hrvati , recimo na danasnji dan prije 2 godine Nolan Smit je srusio Partizan u zadnjoj sekundi!!! Ili Crnogorci Nikola Ivanovic isto da se prisjete toga itd !! Dajte molim vas neznam cemu to .

KKP

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"A pre par dana utisana je i hala "Pionir"! Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...
(I feel devotion..., 25. april 2015 13:04)
Sve ce se ovo lani zvati..a vi cete zauvek biti samo maleni gradski ili medjugradski rival velikog Partizana..

I feel devotion...

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"
A pre par dana utisana je i hala "Pionir"!
Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...

666

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.

Desiderius

pre 8 godina

Gospodo novinari.Veceras pocinje finalna serija ABA lige u kojoj igraju Cedevita i Crvena Zvezda a vama je glavna vest da je Kecman pre 5 godina ubacio trojku
Glavih 5 vesti i ova naslovna na vrhu i nigde nista o finalu.
Ako ste stavili ovu trojku Kecmana,sto niste stavili i onu od Nolana Smita.I njoj je godisnjica na danasnji dan

marko_bgd

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.
(666, 25. april 2015 13:37)

haha...da da,kad je partizan igrao evroligu tad je bila najjaca,al posto je vise ne igra sad je slaba:)pa nije evroliga domaci fudbal,pa da je nekad bila jaka...i dalje je jaka,mozda cak i jaca,fora je u tome sto je partizan propao

Ratko

pre 8 godina

Istorijski gledano vece posledice imao je kos Nolana Smita sa skoro pola terena, kojom je zapocela propast Partizana i prekid visegodisnjeg igranja Eurolige. Ali i ovaj kos Kecmana bio je za titulu i prestiz izmedju dva velika rivala. Oba kosa su na neki nacin posebna i draga.

ap0calypto

pre 8 godina

Secam se da sam bio n cruzeru radio kad je pocela da se siri ta vest. Kao kuga po brodu, Hrvatima nijr bilo svejedno. Letele prozivke i slicno :)

cenzurisani

pre 8 godina

Lepo je biti korektan prema _susjedima_ ali ova dva koša ne mogu da se uporede nikako.Samo kao rezultatski preokret u poslednjim sekundama.
Nacin na koji je Kecman zgranuo celu halu i prekinuo opšte slavlje protivničkog tima je epski,nestvaran.Retko ovo može da se vidi i u NBA-u.Da je snimak crno-beli,bio bi verodostojniji,kao da se desilo slučajno nekome, pre pola veka...toliko je pogodak lud :))

Djordje

pre 8 godina

Sa ove tacke gledista,vise stete imamo zbog proslogodisnje trojke,nego koristi od Kecmanove...Tada ABA liga nije bila jedini garant za Evroligu,a prosle godine je bila ulaznica za EL!!!Lijepo je imati u istoriji jedan takav dogadjaj,tu trojku i taj trofej,i to u sred Zagreba...ALi ja bi licno,odmah sada tu trojku mijenjao za onu Smitovu!

Kosta

pre 8 godina

Upravo sam pregledao snimak,naježio sam se iako sam Zvezdaš.Veliki dan za partizan je to bio,svaka čast.Ali ne shvatam u kom svojstvu je gospodin Vladan Tegeltija utrčao u teren da deli radost.Jel on član uprave kluba,čak je prišao zapisničkom stolu da traži da se prizna koš.U kom svojstvu pomenuta persona putuje avionom za Zadar sa ekipom.Ok Partizanovac je i to je u redu,ali mora da promeni koncept svoje emisije.Osnovno načelo novinarske objektivnosti je neutralnost.Teško je reći da je on objektivan i realan.

corke

pre 8 godina

Pre 1 godinu Nolan Smith je ugasio Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RoA, 25. april 2015 12:44)

Dule ti ugasio Zvezdu...Partizan i dalje postoji.

DJ Ape

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, ali nije bilo puno koseva kojima sam se radovao vise nego ovom. Kecman legenda
(Kibo, 25. april 2015 12:41)

Ti si zvezdaš koliko sam ja doberman...

kkp

pre 8 godina

haha ja u zivotu necu zaboraviti kecmanovu trojku kakvo je to samo slavlje bilo , pa kad je u fazonu bio vic cibos zove majku kaze joj mama mama pobedili smo partizan ,a majka molim sine? nista nista. Al isto tako smitova trojka me je ubila u pojam. Kosarka je to, nekad se radujes nekad tugujes

NikolaBGD

pre 8 godina

Bilo je i pre i posle te sezone sjajnih meceva pobeda i poraza. Biće ih jos puno ali sezona 2009/2010 je nesto posebno i neverovatno. Tripl kruna i F4. Domaći zadatak za buduće generacije Partizana i ostalih klubova iu regije. Nema nas u EL ni dogodine ali vratićemo se. Zvezdi srećno bili su bolji ove godine.

dward

pre 8 godina

Desavalo se ovo i ranije ali je ovo bilo posebno iz vise razloga. Prvo sto su igrali protiv hrvata sa kojim se bas nismo u ljubavi, drugo sto su igrali na gostujucem terenu, trece sto se igralo finale lige, cetvrto sto je ubacio sa pola terena i peto sto imamo vec istoriju pobedjivanja hrvata sa trojkom u poslednjoj sekundi.

danilo

pre 8 godina

Eh, koliko samo fantastičnih trenutaka za igrače i navijače legendarnog tima!
Za 3 decenije čitan nepregledni niz...
P.S.
Ipak je ova Kecmanova trojka, posle trojke Cibone sekund pre kraja, nešto posebno!
Mada, ako se sećam, Kecman je "uvalio" i sedam trojki Makabiju u Izraelu, to je bilo isto tako nešto vrlo, vrlo posebno!
A Djordjevića nije ui redu ni pominjati, čovek je nacionalno blago!

Ivan NS

pre 8 godina

Zvezdaš sam veliki, ali Kecmana obožavam još dok je počinjao karijeru u IMT Beopetrolu, pa nadalje. Kompletan igrač, velikog srca. Respect!

Miki

pre 8 godina

Sjajan kos kome sam se od srca obradovao i ja kao stari zvezdas.
Neko ce reci sreca,za mene je ovo veliko umece.
Inace, Kec je bio jedan od najboljih igraca Partizana u njegovoj novijoj istoriji, svakako za primer i na parketu i van njega, a posebno je odusevio igrama protiv Makabija kada je svoj tim odveo na F4 evrolige.

marko

pre 8 godina

Ko bi rekao da je vec 5 godina proslo,tad sam bio peti razred, celu utakmicu sam nervozno skakao po kući ,nervirao se previse, kada je Bogdanovic pogodio trojku samo spustio glavu i poceo da cepan neki papiric koji sam imao u ruci i taman da pocnem da plačem kad ono moja majka koja uopste nije zagrizeni navijac pocinje da vristi od srece da skace a ja istog trenuntka dižem glavu i onda suze radosnice ...sve ostalo je istorija, i sad 5 godina kasnije kada nam je klub u nikad težoj situaciji sam tu uz njega jer je on deo svih nas , VOLIM PARTIZAN!

narator

pre 8 godina

ja secam se ,zivca sam iskidao:"vre...vreme nije isteklo,vre... keeeecmannnn iii ideee ,idee ljudi moji sta se ovo desava,kakva je ovo zavrsnicaa. kecman je ubacio trojku za pobedu partizana u poslednjoj sekundi..." :-)

delija

pre 8 godina

sam bog zna koliko sam se radovao i drao kad je ubacio hrvatima, i to u sred zagreba!!! sad ce onaj pateticni sloj navijaca zvezde, kojih ima i na crno beloj strani da se smeje sto se obelezavaju ovakve stvari. i treba da se sve bitno vezano za nas sport obelezava, ko zna kad cemo te stvari opet videti

nex

pre 8 godina

5 godina?!Al vreme leti...Stvarno je bio show...Al vratio nam N.Smith sa kamatom...Ee da Zvezdi srecno veceras sa sokicima posto u fudbalu gube :) 'Tole namsestio' :D

NikolaBGD

pre 8 godina

Bilo je i pre i posle te sezone sjajnih meceva pobeda i poraza. Biće ih jos puno ali sezona 2009/2010 je nesto posebno i neverovatno. Tripl kruna i F4. Domaći zadatak za buduće generacije Partizana i ostalih klubova iu regije. Nema nas u EL ni dogodine ali vratićemo se. Zvezdi srećno bili su bolji ove godine.

*

pre 8 godina

Da li je moguće da je prošlo 5 godina?! :o To je trenutak kada među nama nije bilo podela, nije bilo "Zvezdaša", "Partizanovaca", nije bilo zavisti i nipodaštavanja, nije bilo onih koji jesu i nisu u toku sa sportskim dešavanjima, svi smo mi bili Kecman. :)

Miki

pre 8 godina

Sjajan kos kome sam se od srca obradovao i ja kao stari zvezdas.
Neko ce reci sreca,za mene je ovo veliko umece.
Inace, Kec je bio jedan od najboljih igraca Partizana u njegovoj novijoj istoriji, svakako za primer i na parketu i van njega, a posebno je odusevio igrama protiv Makabija kada je svoj tim odveo na F4 evrolige.

marko

pre 8 godina

Ko bi rekao da je vec 5 godina proslo,tad sam bio peti razred, celu utakmicu sam nervozno skakao po kući ,nervirao se previse, kada je Bogdanovic pogodio trojku samo spustio glavu i poceo da cepan neki papiric koji sam imao u ruci i taman da pocnem da plačem kad ono moja majka koja uopste nije zagrizeni navijac pocinje da vristi od srece da skace a ja istog trenuntka dižem glavu i onda suze radosnice ...sve ostalo je istorija, i sad 5 godina kasnije kada nam je klub u nikad težoj situaciji sam tu uz njega jer je on deo svih nas , VOLIM PARTIZAN!

Ratko

pre 8 godina

Istorijski gledano vece posledice imao je kos Nolana Smita sa skoro pola terena, kojom je zapocela propast Partizana i prekid visegodisnjeg igranja Eurolige. Ali i ovaj kos Kecmana bio je za titulu i prestiz izmedju dva velika rivala. Oba kosa su na neki nacin posebna i draga.

Ivan NS

pre 8 godina

Zvezdaš sam veliki, ali Kecmana obožavam još dok je počinjao karijeru u IMT Beopetrolu, pa nadalje. Kompletan igrač, velikog srca. Respect!

limeni

pre 8 godina

U,sunce ti,kad se setim ovoga.Prenos na kosavi,hepiju,tako nesto.Narednih dana svi su sutirali sa te pozicije uzvikujuci Dusan Kecman :) Nezaboravno!!!Ne moze to Smith iz Cedevite da vrati sve da je dao trojku iz Zagreba hahahahahhaha

KKP

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"A pre par dana utisana je i hala "Pionir"! Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...
(I feel devotion..., 25. april 2015 13:04)
Sve ce se ovo lani zvati..a vi cete zauvek biti samo maleni gradski ili medjugradski rival velikog Partizana..

cenzurisani

pre 8 godina

Lepo je biti korektan prema _susjedima_ ali ova dva koša ne mogu da se uporede nikako.Samo kao rezultatski preokret u poslednjim sekundama.
Nacin na koji je Kecman zgranuo celu halu i prekinuo opšte slavlje protivničkog tima je epski,nestvaran.Retko ovo može da se vidi i u NBA-u.Da je snimak crno-beli,bio bi verodostojniji,kao da se desilo slučajno nekome, pre pola veka...toliko je pogodak lud :))

Kosta

pre 8 godina

Upravo sam pregledao snimak,naježio sam se iako sam Zvezdaš.Veliki dan za partizan je to bio,svaka čast.Ali ne shvatam u kom svojstvu je gospodin Vladan Tegeltija utrčao u teren da deli radost.Jel on član uprave kluba,čak je prišao zapisničkom stolu da traži da se prizna koš.U kom svojstvu pomenuta persona putuje avionom za Zadar sa ekipom.Ok Partizanovac je i to je u redu,ali mora da promeni koncept svoje emisije.Osnovno načelo novinarske objektivnosti je neutralnost.Teško je reći da je on objektivan i realan.

kkp

pre 8 godina

haha ja u zivotu necu zaboraviti kecmanovu trojku kakvo je to samo slavlje bilo , pa kad je u fazonu bio vic cibos zove majku kaze joj mama mama pobedili smo partizan ,a majka molim sine? nista nista. Al isto tako smitova trojka me je ubila u pojam. Kosarka je to, nekad se radujes nekad tugujes

my way

pre 8 godina

pre 5 godina bog te...depresivno...
(aa, 25. april 2015 13:06)

Reci, brate... Da ne poverujes, a kad si klinac tripujes da je zivot dug.

Djordje

pre 8 godina

Sa ove tacke gledista,vise stete imamo zbog proslogodisnje trojke,nego koristi od Kecmanove...Tada ABA liga nije bila jedini garant za Evroligu,a prosle godine je bila ulaznica za EL!!!Lijepo je imati u istoriji jedan takav dogadjaj,tu trojku i taj trofej,i to u sred Zagreba...ALi ja bi licno,odmah sada tu trojku mijenjao za onu Smitovu!

666

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.

corke

pre 8 godina

Pre 1 godinu Nolan Smith je ugasio Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RoA, 25. april 2015 12:44)

Dule ti ugasio Zvezdu...Partizan i dalje postoji.

Savo

pre 8 godina

Kao velikom zvezdasu ovo mi je jedan od omiljenih momenata u nasem sportu! I jedna od najvecih gresaka Dude Ivkovica sto te godine na SP u turskoj nije vodio Kecmana umjesto Paunica! Smatram da je to bio najlogicniji moguci potez jer je covjek pokodao sezonu i dove Partizan na final four... Nadam se da ce se 'normala' vratiti u nase glave i srca! Derbi svako na svoju stranu ali protiv drugih ekipa uvijek za komsijski klub! Pamet u glavu narode! Ajmo Zvezdo do titule ove godine! Zivjeli!

Povidon

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"A pre par dana utisana je i hala "Pionir"! Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...(I feel devotion..., 25. april 2015 13:04)Sve ce se ovo lani zvati..a vi cete zauvek biti samo maleni gradski ili medjugradski rival velikog Partizana..(KKP, 25. april 2015 13:26)
Nikada mi nismo bili ni gradski rivali. Pravi Partizan je osnovan u Zagrebu 1945g a preminuo 2007g. Klub za koji sada navijate je osnovan u predgradju Banja Luke zvanom Laktasi. Taj "veliki Partizan" nije bio trofejniji od Zvezde a nije to ni ova karikatura od kluba. Kada saberes trofeje oba kluba onda jeste ali za par trofeja.

wer

pre 8 godina

Iskreno, kos Kecmana je neregularan. Ne zbog vremena, vec zbog neregularnih uslova na terenu, opste guzve i pometnje. Pun teren navijaca, funkcionera oba kluba itd... Postoji materijalna povreda pravila.
(ferdinand, 25. april 2015 14:15)

tacno! i sta sudije moraju da rade u tom trenutku?
tehnicka i lopta za nas..
ali posto sudije imaju porodice, jasno je da su pustile sut iz ocaja.

da je kecman masio, ne znam da li bi bilo ovoliko vrlih strucnjaka za materijanu povredu pravila?

danilo

pre 8 godina

Eh, koliko samo fantastičnih trenutaka za igrače i navijače legendarnog tima!
Za 3 decenije čitan nepregledni niz...
P.S.
Ipak je ova Kecmanova trojka, posle trojke Cibone sekund pre kraja, nešto posebno!
Mada, ako se sećam, Kecman je "uvalio" i sedam trojki Makabiju u Izraelu, to je bilo isto tako nešto vrlo, vrlo posebno!
A Djordjevića nije ui redu ni pominjati, čovek je nacionalno blago!

ap0calypto

pre 8 godina

Secam se da sam bio n cruzeru radio kad je pocela da se siri ta vest. Kao kuga po brodu, Hrvatima nijr bilo svejedno. Letele prozivke i slicno :)

marko_bgd

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.
(666, 25. april 2015 13:37)

haha...da da,kad je partizan igrao evroligu tad je bila najjaca,al posto je vise ne igra sad je slaba:)pa nije evroliga domaci fudbal,pa da je nekad bila jaka...i dalje je jaka,mozda cak i jaca,fora je u tome sto je partizan propao

Back to the future

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.
(666, 25. april 2015 13:37)

Ne znam po cemu si zakljucio da je Evroliga sada slabija kada se iz godine u godinu sve vise para vrti u njoj, dovode se bolji Ameri, neki evropljani se vracaju iz NBA-a...

Malo realnosti nije na odmet.

delija

pre 8 godina

sam bog zna koliko sam se radovao i drao kad je ubacio hrvatima, i to u sred zagreba!!! sad ce onaj pateticni sloj navijaca zvezde, kojih ima i na crno beloj strani da se smeje sto se obelezavaju ovakve stvari. i treba da se sve bitno vezano za nas sport obelezava, ko zna kad cemo te stvari opet videti

aleksa

pre 8 godina

Razumem euforiju, razumem deceniju i po frustracija ali ne mogu da svarim ove sitne duse koje na vest o verovatno najvecem kosu u srpskoj klupskoj kosarci u poslednjih 20 godina pricaju o Nolanu Smithu i gasenju Partizana. Nema partizanovca koji tvrdi da Zvezda nije posteno dobila u polufinalu a vi tvrdite da su sve nase titule otete i namestene. Imali ste suludu srecu da dve godine igrate Euroligu a da to niste izborili na parketu, protezira vas i finansira najgora vlast koja ce dokrajciti Srbiju i gurnuti je za svagda na smetliste istorije, koja vam je omogucila da ime i grb "prodate" malom mutnom privatniku koji se bogatio dok je ovaj narod propadao i zauzvrat izbrisali sve dugove. Oko par sitnih incidenata se u medijima pravi spektakl, dok ste vi predikali utakmice i krali pehare to je bilo normalno. Uzivajte dok traje ali pokusajte da se izdignete, da za promenu malo naucite i razumete kosarku i da cenite rivala i kada je bolji i kada je losiji od vas.

Povidon

pre 8 godina

Kecman je postigao trojku za pobedu Partizan Igoke-e a ne za pobedu Partizana. Partizan ne postoji vise od 7 godina. Ne sirite dezinformacije.

Dijasporac

pre 8 godina

Bogdanović da tricu, Cibosi se raduju.
Kecman preko celog terena trojku, svi se raduju ;-)
Od svih snimaka na YT koji su se tih dana vrteli najjači je onaj gde kamera prati Perasovića, trenera Cibone, koji prati let lopte i nakon pogotka maše rukama da koš nije regularan.
ps.Zvezdaš sam i radovao sam se kao malo dete Kecmanu.

Insajder !

pre 8 godina

13 titula,7 kupova,6 ABA liga ! Sto se mene licno tice,posle ovoliko trofeja sjajan trenutak da se okrene novi list i da se krene u nove pobede.Jedan Junajted je krenuo opet od nule da bi opet bio na vrhu.Ocekujem veliki povratak Partizana vec za dve godine i neku novu dominaciju.CZT je ove sezone zasluzeno dobila polufinale.

Boris

pre 8 godina

Zvezdas sam. Kad je Bogdanovic dao trojku letelo je svasta po kuci. Dodjem sebi i vidim da se raduju igraci Partizana. Pocnem i ja da skacem a nisam video nista, kontam da nisu svi odlepili :-). Lud dan.

narator

pre 8 godina

ja secam se ,zivca sam iskidao:"vre...vreme nije isteklo,vre... keeeecmannnn iii ideee ,idee ljudi moji sta se ovo desava,kakva je ovo zavrsnicaa. kecman je ubacio trojku za pobedu partizana u poslednjoj sekundi..." :-)

dward

pre 8 godina

Desavalo se ovo i ranije ali je ovo bilo posebno iz vise razloga. Prvo sto su igrali protiv hrvata sa kojim se bas nismo u ljubavi, drugo sto su igrali na gostujucem terenu, trece sto se igralo finale lige, cetvrto sto je ubacio sa pola terena i peto sto imamo vec istoriju pobedjivanja hrvata sa trojkom u poslednjoj sekundi.

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

taj kos i sreca posle tog kosa, kao i tuga posle kosa nolana smita i sve sto se posle njegovog kosa i desilo samo pokazuje koliko smo mi grobari veliki navijaci i koliko je partizan veliki klub!!!

Haris Brkic

pre 8 godina

A sad se vlast promenila nema više šikaniranja sudija i plasman u kup Goge Sekulić je uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hilt, 25. april 2015 14:05)

zbog tvoje Crvene Zvezde (ne fmp-koji je morao da se zrtvuje i ugasi zbog vas) cela srbanija ima 15% male plate ali vi ste srecni :D ja sam odrastao uz KKP koji vi ne postujete (gledao sam kosarku jer je partizan u fudbalu bio dosta iza zvezde) a sada pricate kako ste najveci klub u kosarci...

Desiderius

pre 8 godina

Gospodo novinari.Veceras pocinje finalna serija ABA lige u kojoj igraju Cedevita i Crvena Zvezda a vama je glavna vest da je Kecman pre 5 godina ubacio trojku
Glavih 5 vesti i ova naslovna na vrhu i nigde nista o finalu.
Ako ste stavili ovu trojku Kecmana,sto niste stavili i onu od Nolana Smita.I njoj je godisnjica na danasnji dan

kamiondzija

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, ali nije bilo puno koseva kojima sam se radovao vise nego ovom. Kecman legenda
(Kibo, 25. april 2015 12:41)

Ti si zvezdaš koliko sam ja doberman...
(DJ Ape, 25. april 2015 12:57)

Ti ćeš nekom da kažeš ko je i šta je... Evo i ja sam zvezdaš i puno mi srce bilo kad ga je dao...

ferdinand

pre 8 godina

Iskreno, kos Kecmana je neregularan. Ne zbog vremena, vec zbog neregularnih uslova na terenu, opste guzve i pometnje. Pun teren navijaca, funkcionera oba kluba itd... Postoji materijalna povreda pravila.

xxx

pre 8 godina

Nikada mi nismo bili ni gradski rivali. Pravi Partizan je osnovan u Zagrebu 1945g a preminuo 2007g. Klub za koji sada navijate je osnovan u predgradju Banja Luke zvanom Laktasi. Taj "veliki Partizan" nije bio trofejniji od Zvezde a nije to ni ova karikatura od kluba. Kada saberes trofeje oba kluba onda jeste ali za par trofeja.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 25. april 2015 14:17) A u sred hale u Železniku sija Zvezda crvena. I adresa vam je Stjepana Supanca 15a. P. S. Nadam se da ćete večeras popiti jednu dobru Cedevitu.

nex

pre 8 godina

5 godina?!Al vreme leti...Stvarno je bio show...Al vratio nam N.Smith sa kamatom...Ee da Zvezdi srecno veceras sa sokicima posto u fudbalu gube :) 'Tole namsestio' :D

xxx

pre 8 godina

Kecman je postigao trojku za pobedu Partizan Igoke-e a ne za pobedu Partizana. Partizan ne postoji vise od 7 godina. Ne sirite dezinformacije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 25. april 2015 14:04) Ako koza laže rog ne laže>http://www.kkpartizan.rs/sr/kontakt.php. A evo gde se nalazi adresa kluba za koji ti navijaš>http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/home/contact. Sad se vrati u mišju rupu iz koje si izmileo...

Letargija

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, jako cenim I postujem kecmana, naravno I partizan kao kosarkaskog velikana nase zemlje.Ovaj Kecmanov potez se moze svrstati u jedan od najboljih poteza svih vremena..
Splet okolnosti je bio neverovatan, Finale, borba za titulu, 0.6 sekundi do kraja, sut iz ocaja sa celog terena...Neverovatno zaista...

DJ Ape

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, ali nije bilo puno koseva kojima sam se radovao vise nego ovom. Kecman legenda
(Kibo, 25. april 2015 12:41)

Ti si zvezdaš koliko sam ja doberman...

I feel devotion...

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"
A pre par dana utisana je i hala "Pionir"!
Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...

Max

pre 8 godina

Pre 1 godinu Nolan Smith je ugasio Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RoA, 25. april 2015 12:44)

Partizan se nikada nece ugasiti,mozda ce igrati samo domacu ligu,mozda ce ispadati u prvoj fazi evrokupa,ali sve ce to raditi pod imenom Partizan,uvek na istoj adresi,uvek uz podrsku navijaca u bilo kom takmicenju i bez obzira na rezultate

Mirko

pre 8 godina

Za one koji se pitaju sta ce Vladan tegeltija na terenu hale u Zagrebu, i pita se da li je on objektivan ili ne kada je u pitanju Crvena Zvezda Telekom.

Vladan Tegeltija je voditelj emisija SOS Kos i Zona Press koje se bave kosarkom na osvim prostotrima i u Evropi.On je novinar koji prati KK Partizan kao sto je onaj drugi pratio Crvenu Zvedzu ali posto je Partizan bio dominantan u Srpskoj kosarci i igrao EL godinama Vladana Tegeltiju smo ili ste vise gledali na tv-u.
Sta tu nije jasno?
Zvezda je uvek pracena i ispracena samo sto nije bila zastupljena na tv-u koliko i Partizna ali upravo zbog cinjenice da nije igrala EL i nije imala vecih uspeha ni na domacoj ni na Evropskoj sceni.Evo sad je totalno druga prica, pa niko ne pravi problem.A sta tek reci za emisiju Zona press posle polufinalne serije aba lige u kojoj je pusteno i prikazano ono otvoreno psovanje i vredjanje uprave, trenera, igraca i navijaca KK Parizan.I to sve u emisiji u kojoj je voditelj bio cik pogodi ko Vladan Tegeltija.

Znaci jasno ko dan.Jednostavno nije vas bilo na kosarkaskoj mapi.Sad ste tu gde jeste mi smo gde jesmo i idemo dalje.

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 8 godina

Kako je panterima krivo sto imamo svoj klub za razliku od njih.Cuj ove budalastine da KK Partizan ne postoji od 2007. i da smo od tad Igokea.Te sezone je Dodik bio sponzor pa je zbog toga dodat prefiks Igokea,oba kluba su postojala i dalje sa identicnim maticnim brojem.S druge strane Crvena Zvezda je zamrznuta a Fmp je promenio ime u Crvena Zvezda Telekom a njihovoj filijali koja se tad zvala Radnicki Basket je promenjeno ime u FMP.Maticni broj i adresa Crvene Zvezde Telekom je ostala ista kao starom FMP.

Sasa

pre 8 godina

E kad se setim komsije kako sam tada navijao za vas...i u EL naravno...e onda je onaj posejao mrznju...i sramota me da priznam da sada navijam svaku protiv vas u svakom sportu. Uzas sta nam je napravio.
Molim vas objavite mi komentar.
Hvala unapred

Kum

pre 8 godina

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.
(Mirko, 25. april 2015 14:34)

Zar Dule nije prosle godine kukao da se novac treba godisnje raspodeliti po rezultatima? I sta je bilo? Dobili ste vise, zasluzeno, igrali ste Top16, a mi "samo" polufinale EK. U cemu je sad problem? Zvezda igrala Top16, prvo mesto u ABA, igra za titulu, i igra EL sledece godine, dok je Partizan ispao iz EK, bez titule u ABA, bez EL sledece godine. Zasto vam sad smeta ono sto ste prosle godine trazili??

Isto tako je Dule rekao da nije obaveza drzave da spasava Zvezdu, a sad kuka i ZAHTEVA da drzava spase KKP?

Licemeri bili i ostali.

Mikeli

pre 8 godina

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.
(Mirko, 25. april 2015 14:34)

Znaš ako zvezda bude dobijala novca i upola koliko je partizan dobijao od strane vlasti 13 godina, sigurno će imati moćne rezultate u El pre svega. E onda će doći neki navijač zvezde i reci na osnovu čega partizan dobija pare kada zvezda ima ogromne uspehe. Npr partizan je tek u 6 sezoni prošao prvi put u drugu fazu el a dobijao je ogromne svote novca, i držao apsolutni monopol na tržištu.Čime je to zaslužio tada i koje je uspehe imao? U sezoni nakon final fora doveli ste Loa za godišnju platu od 500.000, to nisam lupio, taj podatak stoji na sajtu Espn-a koji je merodavniji od Tegeltije koji je čovek koji služi interesima samo jednog tima i to ne krije. I slušaj, nemam ja nista protiv što ste vi dobijali toliki novac, ovo je Srbija, znamo kako sistem funkcioniše. Jedni podržavaju jedne, drugi druge. Meni smeta licemerje sa vaše strane, smeta mi ta kuknjava. Pa bre pustite nas malo da i mi uživamo u blagodetima miljenika vlasti. Nije ni vama vama toliko loše jer mi kada nismo dobijali ništa igrali smo sa amaterima i juniorima, dok vi kada kao nemate igrate sa bivšim reprezentativcima i nba igračima. Uostalom kakav je taj Tegeltija govori situacija iz prošle emisije kada je rekao da partizan nikada nije dobijao novac od drzave a sam Danilović bas kod njega u emisiji rekao da je država pomagala dosta i da on nema ništa protiv da pomaže i jednima i drugima. Ne morate slušati propagandu koja se servira sa vaše strane bas uvek, dovoljno je uključiti mozak ponekada .

duca

pre 8 godina

Kakva je to sezona bila, tako nesto se ne ponavlja... Aba, prvenstvo, kup i f4 Evrolige, a tamo dava produzetka. Pre toga pobedili Barselonu bez Aleksa Marica, naneli im prvi poraz uz gledanje snimka i ostajanje posće meca sat vremena. Zauvek ce mi ostati u secanju!

nik sloter

pre 8 godina

Posle ovakvih trenutaka koje nam vise od cetrdeset godina priredjuju nase legende nije problem da par sezona ne igramo Evroligu.Uostalom jedan MU je renovirao tim i ne igra ni LE ove godine,poredjenje sa fudbalom np.

Zvezdas nikad Delija

pre 8 godina

navijac sam crvene zvezde, al mislim da nije bilo Srbina koji se nije radovao posle ove trojke..
(AckoDelija, 25. april 2015 13:22)

Evo ja sam Zvezdas i Srbin i nisam se radovao ovom pogotku. Nikad me ne raduje pobeda Partizana. Nemoj da generalizujes i da mislis da svaki Srbin razmislja kao ti.

Talicni

pre 8 godina

Ne vjerujem ,da ce ovako nesto napisat Hrvati , recimo na danasnji dan prije 2 godine Nolan Smit je srusio Partizan u zadnjoj sekundi!!! Ili Crnogorci Nikola Ivanovic isto da se prisjete toga itd !! Dajte molim vas neznam cemu to .

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 8 godina

@666

Dok je Evroliga bila najjača?? Tada su u partizanovoj grupi bili Marusi, Ortez, Šarlroa i slični velikani. Koliko ste vi grobari neobjektivni to je strašno. P.S. Nolanova trojka je bila hiljadu puta značajnija jer je donosila Evroligu, a Kecmanova ništa. Koliko je partizan pukao kad je počeo da slavi nebitne koševe jer nema šta drugo.

Nolan

pre 8 godina

Partizan se nikada nece ugasiti,mozda ce igrati samo domacu ligu,mozda ce ispadati u prvoj fazi evrokupa,ali sve ce to raditi pod imenom Partizan,uvek na istoj adresi,uvek uz podrsku navijaca u bilo kom takmicenju i bez obzira na rezultate
(Max, 25. april 2015 14:21)

A ti to odgovorno tvrdiš? Ni Zvezdaši nisu verovali i isto su govorili kad ono medjutim...
Nas su spasili FMP i Čović a vas nema ko... možda eventualno Miško i Mega...

*realno

pre 8 godina

@Zvezda izbacila partizan iz Evrolige
Marusi, Sarloa, Ortez isto kao danas N.Novgorod, Sasari, Neptunas
A da nepricam o favoritima ili igraju na istom ili manjem nivou u odnosu na pre

Slobodan

pre 8 godina

Bravo za Kecmana ... Mada je kos bio neregularan ... Sta je bilo sa tuzbom Kecmana protiv KK Partizan-Igokea ... Jesu li ga isplatili ?

666

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.

ferdinand

pre 8 godina

Iskreno, kos Kecmana je neregularan. Ne zbog vremena, vec zbog neregularnih uslova na terenu, opste guzve i pometnje. Pun teren navijaca, funkcionera oba kluba itd... Postoji materijalna povreda pravila.

DJ Ape

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, ali nije bilo puno koseva kojima sam se radovao vise nego ovom. Kecman legenda
(Kibo, 25. april 2015 12:41)

Ti si zvezdaš koliko sam ja doberman...

Povidon

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"A pre par dana utisana je i hala "Pionir"! Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...(I feel devotion..., 25. april 2015 13:04)Sve ce se ovo lani zvati..a vi cete zauvek biti samo maleni gradski ili medjugradski rival velikog Partizana..(KKP, 25. april 2015 13:26)
Nikada mi nismo bili ni gradski rivali. Pravi Partizan je osnovan u Zagrebu 1945g a preminuo 2007g. Klub za koji sada navijate je osnovan u predgradju Banja Luke zvanom Laktasi. Taj "veliki Partizan" nije bio trofejniji od Zvezde a nije to ni ova karikatura od kluba. Kada saberes trofeje oba kluba onda jeste ali za par trofeja.

Povidon

pre 8 godina

Kecman je postigao trojku za pobedu Partizan Igoke-e a ne za pobedu Partizana. Partizan ne postoji vise od 7 godina. Ne sirite dezinformacije.

Desiderius

pre 8 godina

Gospodo novinari.Veceras pocinje finalna serija ABA lige u kojoj igraju Cedevita i Crvena Zvezda a vama je glavna vest da je Kecman pre 5 godina ubacio trojku
Glavih 5 vesti i ova naslovna na vrhu i nigde nista o finalu.
Ako ste stavili ovu trojku Kecmana,sto niste stavili i onu od Nolana Smita.I njoj je godisnjica na danasnji dan

I feel devotion...

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"
A pre par dana utisana je i hala "Pionir"!
Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...

Ratko

pre 8 godina

Istorijski gledano vece posledice imao je kos Nolana Smita sa skoro pola terena, kojom je zapocela propast Partizana i prekid visegodisnjeg igranja Eurolige. Ali i ovaj kos Kecmana bio je za titulu i prestiz izmedju dva velika rivala. Oba kosa su na neki nacin posebna i draga.

KKP

pre 8 godina

"Pre 5 god. Kecman je utišao Zagreb"A pre par dana utisana je i hala "Pionir"! Opet se druzimo...pozdrav...Lilijana Ronketi...
(I feel devotion..., 25. april 2015 13:04)
Sve ce se ovo lani zvati..a vi cete zauvek biti samo maleni gradski ili medjugradski rival velikog Partizana..

Talicni

pre 8 godina

Ne vjerujem ,da ce ovako nesto napisat Hrvati , recimo na danasnji dan prije 2 godine Nolan Smit je srusio Partizan u zadnjoj sekundi!!! Ili Crnogorci Nikola Ivanovic isto da se prisjete toga itd !! Dajte molim vas neznam cemu to .

Zvezdas nikad Delija

pre 8 godina

navijac sam crvene zvezde, al mislim da nije bilo Srbina koji se nije radovao posle ove trojke..
(AckoDelija, 25. april 2015 13:22)

Evo ja sam Zvezdas i Srbin i nisam se radovao ovom pogotku. Nikad me ne raduje pobeda Partizana. Nemoj da generalizujes i da mislis da svaki Srbin razmislja kao ti.

Djordje

pre 8 godina

Sa ove tacke gledista,vise stete imamo zbog proslogodisnje trojke,nego koristi od Kecmanove...Tada ABA liga nije bila jedini garant za Evroligu,a prosle godine je bila ulaznica za EL!!!Lijepo je imati u istoriji jedan takav dogadjaj,tu trojku i taj trofej,i to u sred Zagreba...ALi ja bi licno,odmah sada tu trojku mijenjao za onu Smitovu!

corke

pre 8 godina

Pre 1 godinu Nolan Smith je ugasio Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RoA, 25. april 2015 12:44)

Dule ti ugasio Zvezdu...Partizan i dalje postoji.

Kosta

pre 8 godina

Upravo sam pregledao snimak,naježio sam se iako sam Zvezdaš.Veliki dan za partizan je to bio,svaka čast.Ali ne shvatam u kom svojstvu je gospodin Vladan Tegeltija utrčao u teren da deli radost.Jel on član uprave kluba,čak je prišao zapisničkom stolu da traži da se prizna koš.U kom svojstvu pomenuta persona putuje avionom za Zadar sa ekipom.Ok Partizanovac je i to je u redu,ali mora da promeni koncept svoje emisije.Osnovno načelo novinarske objektivnosti je neutralnost.Teško je reći da je on objektivan i realan.

Slobodan

pre 8 godina

Bravo za Kecmana ... Mada je kos bio neregularan ... Sta je bilo sa tuzbom Kecmana protiv KK Partizan-Igokea ... Jesu li ga isplatili ?

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 8 godina

@666

Dok je Evroliga bila najjača?? Tada su u partizanovoj grupi bili Marusi, Ortez, Šarlroa i slični velikani. Koliko ste vi grobari neobjektivni to je strašno. P.S. Nolanova trojka je bila hiljadu puta značajnija jer je donosila Evroligu, a Kecmanova ništa. Koliko je partizan pukao kad je počeo da slavi nebitne koševe jer nema šta drugo.

marko

pre 8 godina

Ko bi rekao da je vec 5 godina proslo,tad sam bio peti razred, celu utakmicu sam nervozno skakao po kući ,nervirao se previse, kada je Bogdanovic pogodio trojku samo spustio glavu i poceo da cepan neki papiric koji sam imao u ruci i taman da pocnem da plačem kad ono moja majka koja uopste nije zagrizeni navijac pocinje da vristi od srece da skace a ja istog trenuntka dižem glavu i onda suze radosnice ...sve ostalo je istorija, i sad 5 godina kasnije kada nam je klub u nikad težoj situaciji sam tu uz njega jer je on deo svih nas , VOLIM PARTIZAN!

*

pre 8 godina

Da li je moguće da je prošlo 5 godina?! :o To je trenutak kada među nama nije bilo podela, nije bilo "Zvezdaša", "Partizanovaca", nije bilo zavisti i nipodaštavanja, nije bilo onih koji jesu i nisu u toku sa sportskim dešavanjima, svi smo mi bili Kecman. :)

marko_bgd

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.
(666, 25. april 2015 13:37)

haha...da da,kad je partizan igrao evroligu tad je bila najjaca,al posto je vise ne igra sad je slaba:)pa nije evroliga domaci fudbal,pa da je nekad bila jaka...i dalje je jaka,mozda cak i jaca,fora je u tome sto je partizan propao

Mirko

pre 8 godina

Za one koji se pitaju sta ce Vladan tegeltija na terenu hale u Zagrebu, i pita se da li je on objektivan ili ne kada je u pitanju Crvena Zvezda Telekom.

Vladan Tegeltija je voditelj emisija SOS Kos i Zona Press koje se bave kosarkom na osvim prostotrima i u Evropi.On je novinar koji prati KK Partizan kao sto je onaj drugi pratio Crvenu Zvedzu ali posto je Partizan bio dominantan u Srpskoj kosarci i igrao EL godinama Vladana Tegeltiju smo ili ste vise gledali na tv-u.
Sta tu nije jasno?
Zvezda je uvek pracena i ispracena samo sto nije bila zastupljena na tv-u koliko i Partizna ali upravo zbog cinjenice da nije igrala EL i nije imala vecih uspeha ni na domacoj ni na Evropskoj sceni.Evo sad je totalno druga prica, pa niko ne pravi problem.A sta tek reci za emisiju Zona press posle polufinalne serije aba lige u kojoj je pusteno i prikazano ono otvoreno psovanje i vredjanje uprave, trenera, igraca i navijaca KK Parizan.I to sve u emisiji u kojoj je voditelj bio cik pogodi ko Vladan Tegeltija.

Znaci jasno ko dan.Jednostavno nije vas bilo na kosarkaskoj mapi.Sad ste tu gde jeste mi smo gde jesmo i idemo dalje.

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.

nex

pre 8 godina

5 godina?!Al vreme leti...Stvarno je bio show...Al vratio nam N.Smith sa kamatom...Ee da Zvezdi srecno veceras sa sokicima posto u fudbalu gube :) 'Tole namsestio' :D

Max

pre 8 godina

Pre 1 godinu Nolan Smith je ugasio Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (RoA, 25. april 2015 12:44)

Partizan se nikada nece ugasiti,mozda ce igrati samo domacu ligu,mozda ce ispadati u prvoj fazi evrokupa,ali sve ce to raditi pod imenom Partizan,uvek na istoj adresi,uvek uz podrsku navijaca u bilo kom takmicenju i bez obzira na rezultate

Kum

pre 8 godina

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.
(Mirko, 25. april 2015 14:34)

Zar Dule nije prosle godine kukao da se novac treba godisnje raspodeliti po rezultatima? I sta je bilo? Dobili ste vise, zasluzeno, igrali ste Top16, a mi "samo" polufinale EK. U cemu je sad problem? Zvezda igrala Top16, prvo mesto u ABA, igra za titulu, i igra EL sledece godine, dok je Partizan ispao iz EK, bez titule u ABA, bez EL sledece godine. Zasto vam sad smeta ono sto ste prosle godine trazili??

Isto tako je Dule rekao da nije obaveza drzave da spasava Zvezdu, a sad kuka i ZAHTEVA da drzava spase KKP?

Licemeri bili i ostali.

Mikeli

pre 8 godina

Bolje da se postavi pitanje da li je KK Partizan pravilno tretiran i objektivno nagradjen za uspehe koje je donosio ovoj zemlji dve decenije u odnosu na ono sto je Crvena Zvezda Telekom dobila od drzave za samo jednu godinu ucesca u EL a o sponzorima i da ne pricam.
(Mirko, 25. april 2015 14:34)

Znaš ako zvezda bude dobijala novca i upola koliko je partizan dobijao od strane vlasti 13 godina, sigurno će imati moćne rezultate u El pre svega. E onda će doći neki navijač zvezde i reci na osnovu čega partizan dobija pare kada zvezda ima ogromne uspehe. Npr partizan je tek u 6 sezoni prošao prvi put u drugu fazu el a dobijao je ogromne svote novca, i držao apsolutni monopol na tržištu.Čime je to zaslužio tada i koje je uspehe imao? U sezoni nakon final fora doveli ste Loa za godišnju platu od 500.000, to nisam lupio, taj podatak stoji na sajtu Espn-a koji je merodavniji od Tegeltije koji je čovek koji služi interesima samo jednog tima i to ne krije. I slušaj, nemam ja nista protiv što ste vi dobijali toliki novac, ovo je Srbija, znamo kako sistem funkcioniše. Jedni podržavaju jedne, drugi druge. Meni smeta licemerje sa vaše strane, smeta mi ta kuknjava. Pa bre pustite nas malo da i mi uživamo u blagodetima miljenika vlasti. Nije ni vama vama toliko loše jer mi kada nismo dobijali ništa igrali smo sa amaterima i juniorima, dok vi kada kao nemate igrate sa bivšim reprezentativcima i nba igračima. Uostalom kakav je taj Tegeltija govori situacija iz prošle emisije kada je rekao da partizan nikada nije dobijao novac od drzave a sam Danilović bas kod njega u emisiji rekao da je država pomagala dosta i da on nema ništa protiv da pomaže i jednima i drugima. Ne morate slušati propagandu koja se servira sa vaše strane bas uvek, dovoljno je uključiti mozak ponekada .

Haris Brkic

pre 8 godina

A sad se vlast promenila nema više šikaniranja sudija i plasman u kup Goge Sekulić je uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hilt, 25. april 2015 14:05)

zbog tvoje Crvene Zvezde (ne fmp-koji je morao da se zrtvuje i ugasi zbog vas) cela srbanija ima 15% male plate ali vi ste srecni :D ja sam odrastao uz KKP koji vi ne postujete (gledao sam kosarku jer je partizan u fudbalu bio dosta iza zvezde) a sada pricate kako ste najveci klub u kosarci...

Back to the future

pre 8 godina

Dok je Evroliga bila najjaca Partizan je igrao i ulazio u Top 8 i u F4, sad kada je oslabila igra je zvezda.To nesto govori o velicini tih klubova.Pritom u ovoj losijoj se zvezda jedva plasira u top 16 i tamo ostvari dve pobede.
(666, 25. april 2015 13:37)

Ne znam po cemu si zakljucio da je Evroliga sada slabija kada se iz godine u godinu sve vise para vrti u njoj, dovode se bolji Ameri, neki evropljani se vracaju iz NBA-a...

Malo realnosti nije na odmet.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 8 godina

Kako je panterima krivo sto imamo svoj klub za razliku od njih.Cuj ove budalastine da KK Partizan ne postoji od 2007. i da smo od tad Igokea.Te sezone je Dodik bio sponzor pa je zbog toga dodat prefiks Igokea,oba kluba su postojala i dalje sa identicnim maticnim brojem.S druge strane Crvena Zvezda je zamrznuta a Fmp je promenio ime u Crvena Zvezda Telekom a njihovoj filijali koja se tad zvala Radnicki Basket je promenjeno ime u FMP.Maticni broj i adresa Crvene Zvezde Telekom je ostala ista kao starom FMP.

aleksa

pre 8 godina

Razumem euforiju, razumem deceniju i po frustracija ali ne mogu da svarim ove sitne duse koje na vest o verovatno najvecem kosu u srpskoj klupskoj kosarci u poslednjih 20 godina pricaju o Nolanu Smithu i gasenju Partizana. Nema partizanovca koji tvrdi da Zvezda nije posteno dobila u polufinalu a vi tvrdite da su sve nase titule otete i namestene. Imali ste suludu srecu da dve godine igrate Euroligu a da to niste izborili na parketu, protezira vas i finansira najgora vlast koja ce dokrajciti Srbiju i gurnuti je za svagda na smetliste istorije, koja vam je omogucila da ime i grb "prodate" malom mutnom privatniku koji se bogatio dok je ovaj narod propadao i zauzvrat izbrisali sve dugove. Oko par sitnih incidenata se u medijima pravi spektakl, dok ste vi predikali utakmice i krali pehare to je bilo normalno. Uzivajte dok traje ali pokusajte da se izdignete, da za promenu malo naucite i razumete kosarku i da cenite rivala i kada je bolji i kada je losiji od vas.

Savo

pre 8 godina

Kao velikom zvezdasu ovo mi je jedan od omiljenih momenata u nasem sportu! I jedna od najvecih gresaka Dude Ivkovica sto te godine na SP u turskoj nije vodio Kecmana umjesto Paunica! Smatram da je to bio najlogicniji moguci potez jer je covjek pokodao sezonu i dove Partizan na final four... Nadam se da ce se 'normala' vratiti u nase glave i srca! Derbi svako na svoju stranu ali protiv drugih ekipa uvijek za komsijski klub! Pamet u glavu narode! Ajmo Zvezdo do titule ove godine! Zivjeli!

Nolan

pre 8 godina

Partizan se nikada nece ugasiti,mozda ce igrati samo domacu ligu,mozda ce ispadati u prvoj fazi evrokupa,ali sve ce to raditi pod imenom Partizan,uvek na istoj adresi,uvek uz podrsku navijaca u bilo kom takmicenju i bez obzira na rezultate
(Max, 25. april 2015 14:21)

A ti to odgovorno tvrdiš? Ni Zvezdaši nisu verovali i isto su govorili kad ono medjutim...
Nas su spasili FMP i Čović a vas nema ko... možda eventualno Miško i Mega...

NikolaBGD

pre 8 godina

Bilo je i pre i posle te sezone sjajnih meceva pobeda i poraza. Biće ih jos puno ali sezona 2009/2010 je nesto posebno i neverovatno. Tripl kruna i F4. Domaći zadatak za buduće generacije Partizana i ostalih klubova iu regije. Nema nas u EL ni dogodine ali vratićemo se. Zvezdi srećno bili su bolji ove godine.

Ivan NS

pre 8 godina

Zvezdaš sam veliki, ali Kecmana obožavam još dok je počinjao karijeru u IMT Beopetrolu, pa nadalje. Kompletan igrač, velikog srca. Respect!

limeni

pre 8 godina

U,sunce ti,kad se setim ovoga.Prenos na kosavi,hepiju,tako nesto.Narednih dana svi su sutirali sa te pozicije uzvikujuci Dusan Kecman :) Nezaboravno!!!Ne moze to Smith iz Cedevite da vrati sve da je dao trojku iz Zagreba hahahahahhaha

cenzurisani

pre 8 godina

Lepo je biti korektan prema _susjedima_ ali ova dva koša ne mogu da se uporede nikako.Samo kao rezultatski preokret u poslednjim sekundama.
Nacin na koji je Kecman zgranuo celu halu i prekinuo opšte slavlje protivničkog tima je epski,nestvaran.Retko ovo može da se vidi i u NBA-u.Da je snimak crno-beli,bio bi verodostojniji,kao da se desilo slučajno nekome, pre pola veka...toliko je pogodak lud :))

xxx

pre 8 godina

Nikada mi nismo bili ni gradski rivali. Pravi Partizan je osnovan u Zagrebu 1945g a preminuo 2007g. Klub za koji sada navijate je osnovan u predgradju Banja Luke zvanom Laktasi. Taj "veliki Partizan" nije bio trofejniji od Zvezde a nije to ni ova karikatura od kluba. Kada saberes trofeje oba kluba onda jeste ali za par trofeja.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 25. april 2015 14:17) A u sred hale u Železniku sija Zvezda crvena. I adresa vam je Stjepana Supanca 15a. P. S. Nadam se da ćete večeras popiti jednu dobru Cedevitu.

narator

pre 8 godina

ja secam se ,zivca sam iskidao:"vre...vreme nije isteklo,vre... keeeecmannnn iii ideee ,idee ljudi moji sta se ovo desava,kakva je ovo zavrsnicaa. kecman je ubacio trojku za pobedu partizana u poslednjoj sekundi..." :-)

delija

pre 8 godina

sam bog zna koliko sam se radovao i drao kad je ubacio hrvatima, i to u sred zagreba!!! sad ce onaj pateticni sloj navijaca zvezde, kojih ima i na crno beloj strani da se smeje sto se obelezavaju ovakve stvari. i treba da se sve bitno vezano za nas sport obelezava, ko zna kad cemo te stvari opet videti

*realno

pre 8 godina

@Zvezda izbacila partizan iz Evrolige
Marusi, Sarloa, Ortez isto kao danas N.Novgorod, Sasari, Neptunas
A da nepricam o favoritima ili igraju na istom ili manjem nivou u odnosu na pre

Miki

pre 8 godina

Sjajan kos kome sam se od srca obradovao i ja kao stari zvezdas.
Neko ce reci sreca,za mene je ovo veliko umece.
Inace, Kec je bio jedan od najboljih igraca Partizana u njegovoj novijoj istoriji, svakako za primer i na parketu i van njega, a posebno je odusevio igrama protiv Makabija kada je svoj tim odveo na F4 evrolige.

danilo

pre 8 godina

Eh, koliko samo fantastičnih trenutaka za igrače i navijače legendarnog tima!
Za 3 decenije čitan nepregledni niz...
P.S.
Ipak je ova Kecmanova trojka, posle trojke Cibone sekund pre kraja, nešto posebno!
Mada, ako se sećam, Kecman je "uvalio" i sedam trojki Makabiju u Izraelu, to je bilo isto tako nešto vrlo, vrlo posebno!
A Djordjevića nije ui redu ni pominjati, čovek je nacionalno blago!

kkp

pre 8 godina

haha ja u zivotu necu zaboraviti kecmanovu trojku kakvo je to samo slavlje bilo , pa kad je u fazonu bio vic cibos zove majku kaze joj mama mama pobedili smo partizan ,a majka molim sine? nista nista. Al isto tako smitova trojka me je ubila u pojam. Kosarka je to, nekad se radujes nekad tugujes

dward

pre 8 godina

Desavalo se ovo i ranije ali je ovo bilo posebno iz vise razloga. Prvo sto su igrali protiv hrvata sa kojim se bas nismo u ljubavi, drugo sto su igrali na gostujucem terenu, trece sto se igralo finale lige, cetvrto sto je ubacio sa pola terena i peto sto imamo vec istoriju pobedjivanja hrvata sa trojkom u poslednjoj sekundi.

xxx

pre 8 godina

Kecman je postigao trojku za pobedu Partizan Igoke-e a ne za pobedu Partizana. Partizan ne postoji vise od 7 godina. Ne sirite dezinformacije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Povidon, 25. april 2015 14:04) Ako koza laže rog ne laže>http://www.kkpartizan.rs/sr/kontakt.php. A evo gde se nalazi adresa kluba za koji ti navijaš>http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/home/contact. Sad se vrati u mišju rupu iz koje si izmileo...

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

taj kos i sreca posle tog kosa, kao i tuga posle kosa nolana smita i sve sto se posle njegovog kosa i desilo samo pokazuje koliko smo mi grobari veliki navijaci i koliko je partizan veliki klub!!!

Insajder !

pre 8 godina

13 titula,7 kupova,6 ABA liga ! Sto se mene licno tice,posle ovoliko trofeja sjajan trenutak da se okrene novi list i da se krene u nove pobede.Jedan Junajted je krenuo opet od nule da bi opet bio na vrhu.Ocekujem veliki povratak Partizana vec za dve godine i neku novu dominaciju.CZT je ove sezone zasluzeno dobila polufinale.

ap0calypto

pre 8 godina

Secam se da sam bio n cruzeru radio kad je pocela da se siri ta vest. Kao kuga po brodu, Hrvatima nijr bilo svejedno. Letele prozivke i slicno :)

Sasa

pre 8 godina

E kad se setim komsije kako sam tada navijao za vas...i u EL naravno...e onda je onaj posejao mrznju...i sramota me da priznam da sada navijam svaku protiv vas u svakom sportu. Uzas sta nam je napravio.
Molim vas objavite mi komentar.
Hvala unapred

kamiondzija

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, ali nije bilo puno koseva kojima sam se radovao vise nego ovom. Kecman legenda
(Kibo, 25. april 2015 12:41)

Ti si zvezdaš koliko sam ja doberman...
(DJ Ape, 25. april 2015 12:57)

Ti ćeš nekom da kažeš ko je i šta je... Evo i ja sam zvezdaš i puno mi srce bilo kad ga je dao...

nik sloter

pre 8 godina

Posle ovakvih trenutaka koje nam vise od cetrdeset godina priredjuju nase legende nije problem da par sezona ne igramo Evroligu.Uostalom jedan MU je renovirao tim i ne igra ni LE ove godine,poredjenje sa fudbalom np.

my way

pre 8 godina

pre 5 godina bog te...depresivno...
(aa, 25. april 2015 13:06)

Reci, brate... Da ne poverujes, a kad si klinac tripujes da je zivot dug.

Dijasporac

pre 8 godina

Bogdanović da tricu, Cibosi se raduju.
Kecman preko celog terena trojku, svi se raduju ;-)
Od svih snimaka na YT koji su se tih dana vrteli najjači je onaj gde kamera prati Perasovića, trenera Cibone, koji prati let lopte i nakon pogotka maše rukama da koš nije regularan.
ps.Zvezdaš sam i radovao sam se kao malo dete Kecmanu.

wer

pre 8 godina

Iskreno, kos Kecmana je neregularan. Ne zbog vremena, vec zbog neregularnih uslova na terenu, opste guzve i pometnje. Pun teren navijaca, funkcionera oba kluba itd... Postoji materijalna povreda pravila.
(ferdinand, 25. april 2015 14:15)

tacno! i sta sudije moraju da rade u tom trenutku?
tehnicka i lopta za nas..
ali posto sudije imaju porodice, jasno je da su pustile sut iz ocaja.

da je kecman masio, ne znam da li bi bilo ovoliko vrlih strucnjaka za materijanu povredu pravila?

duca

pre 8 godina

Kakva je to sezona bila, tako nesto se ne ponavlja... Aba, prvenstvo, kup i f4 Evrolige, a tamo dava produzetka. Pre toga pobedili Barselonu bez Aleksa Marica, naneli im prvi poraz uz gledanje snimka i ostajanje posće meca sat vremena. Zauvek ce mi ostati u secanju!

Letargija

pre 8 godina

Veliki sam zvezdas, jako cenim I postujem kecmana, naravno I partizan kao kosarkaskog velikana nase zemlje.Ovaj Kecmanov potez se moze svrstati u jedan od najboljih poteza svih vremena..
Splet okolnosti je bio neverovatan, Finale, borba za titulu, 0.6 sekundi do kraja, sut iz ocaja sa celog terena...Neverovatno zaista...

Boris

pre 8 godina

Zvezdas sam. Kad je Bogdanovic dao trojku letelo je svasta po kuci. Dodjem sebi i vidim da se raduju igraci Partizana. Pocnem i ja da skacem a nisam video nista, kontam da nisu svi odlepili :-). Lud dan.