Nedelja, 19.04.2015.

20:45

Ameri odveli Zvezdu u Evroligu!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 81:73 i sa 3-1 u seriji plasirali se u finale ABA lige, i što je još važnije u Evroligu.

Izvor: AK

Ameri odveli Zvezdu u Evroligu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

842 Komentari

Sortiraj po:

zvezdas

pre 9 godina

jmo realno. Mnogo smo bolji u svim aspektima i na svim pozicijama. To je trenutno i tacka. Sve drugo je skretanje paznje i bezanje od odgovornosti. I na jednoj i na drugoj strani ima ostrascenih navijaca. Ali partizan bi trebao da se pozabavi igrackim kadrom, finansijama i najvaznije strukom jer mislim da dukljanin ne zna gde udara u poslednje vreme. Svaka cast na uspesima bez rominga ali mislim da je njegovo vreme proslo i to odavno- jednostavno je zastareo model.

nebojsa

pre 9 godina

Ja sam iako zvezdas cenio Duska Vujosevica, ali ovo danas sta on radi je za svaku osudu. On i igraci kao Pavlovic nanose stetu Partizanu!!!!!!!!!!!!

Sasa

pre 9 godina

Ovo me podseti na utakmicu Zvezde u Londonu kad je Pižon dao gol, a na stadionu muk, bio je moj ćale na toj utakmici, kaže sinoć ga podsetilo malo na to vreme...

Ris

pre 9 godina

Valjda se treba radovati pobedi svog tima, a ne porazu protivnika. To vam je deco sport.
(Bik, 20. april 2015 07:47)

Kada bi znali koji im je tim... malo su zbunjeni.

Kum

pre 9 godina

Jesam ga otpisivao jer jeste loše igrao, sve do ove serije je bio slabija karika. Ali izvinjavam mu se na napisanim rečima, sve čestitke na igri protiv partizana i onom kuliranju Murića. Samo zbog igre u seriji, odmah bih mu ponudio još godinu dana.
Ostani Djenka!
(Nolan, 20. april 2015 08:51)

Djenka vec vise od dva meseca igra konstantno i trpa kao lud, a ne tek sad.

Kum

pre 9 godina

prejak je fmp za Partizan ove sezone, čestitam panteri ma na velikom uspehu za njih, drugi put u el, velik događaj za zeleznik
(miki, 20. april 2015 08:29)

Your tears are delicious...

ogi-cg

pre 9 godina

Svaka čast zvezdo,70% posto Crne Gore je navijalo za tebe sinoc.30% ne prati sport.Ako bog da u srijedu da dobijemo Cedevitu,idemo na duele sa Zvezdom.I vidjecete kako ce bit docekana u Morači i Zvezda a tek Dejan Radonjić.

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@Dzaba vam sve.

Za sve se navija Partizan se voli.

Ovo je kraj nase kosarke.Treba bojkotovati sva takmicenja pa neka igraju miljenici rezima.
Ovkav odnos tokom cele sezone prema kosarkaskom timu kakav je Partizan.Ovo se radi o ociglednoj nameri da se unisti KK Partizan.
(Mirko, 19. april 2015 23:31)
bravoooo
to je taj pristup navijaca partizana...i onda se pitate kako smo igrali 5 na 3 kad ste zapalili sa parketa

Povidon

pre 9 godina

Prvo smo pobedjivali njihove konkurente u Aba ligi da bi ih namestili na cetvrto mesto a onda smo ih pustili u drugoj utakmici da bi ih isamarali dva puta pred njihovim navijacima da bi videli njihove suze dok samaramo. Sada da ih dobijemo i u KLS pa da im ugasimo i ovaj drugi klub. Treci mogu da naprave sa Cibonom.

miki_delija

pre 9 godina

I uvek ladan kao špricer, uvek opasno tih,
i samo kad tera maler on bi rekao stih.

Al karta je k***a, izvin te me što psujem,
jer ja samo pričam onako kako čujem.
I ako su lagali mene i ja lažem vas.

Tu priču zna svako, od vraga do popa,
jer mnogi su mangupi ostali tropa.
Kockar se krije i čuči u svakom od nas
i čeka pravi čas.

Baron je pričao posle da je špil bio star,
da je previše pio, da ga poneo žar!
Ma, svi što gube se ljute, to je poznata stvar,
a svako gubi bar ponekad ali nikad...

MOJA ZVEZDA NIKAD BREEEEEEE!!!!!!!!!!

sasa

pre 9 godina

pa jesmo li privatni klub,drzavni,fmp,dogovorite se a vi od toga nista niste,ni privatni dula,Danilovica,Todorica,niti ste igokeja,niti ste drzavni tim

pop subotica

pre 9 godina

Najdraze mi je sto groblje i dalje slepo podrzava dula.vi ste proslost a mi smo ZVEZDA.bolji smo i to je to a sve ostalo je vasa nemoć.treba znati prihvatiti poraz.počnite da se navikavate na moćnu ZVEZDU.pozdrav svima koji su sinoć slavili pobedu crveno belih.

Nolan

pre 9 godina

Moram priznati da sam bio dobro pokoleban posle 1:1 jer je istorija uvek bila na njihovoj strani ali posle 2:1 nisam imao ni trunke sumnje da završavaju večeras.
Hvala momci, posebno Kaliniću i Dženkinsu za treću i četvrtu a Vilijamsu za četvrtu utakmicu.
Posle toliko vremena opet su pali u seriji a nagrada nije mogla biti bolja.
PS
Pozdrav za rastuženog danila koji je cele sezone najavljivao drugačiji ishod uz dobro poznate reči "mašina","paljenje","april" itd.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Bobi je skupljao odbranu Partizana, Ameri i osali ostajali na otvorenim šutevima.
Nekakav idnividualni kvalitet Partizana (Murić, Pavlović, Mačvan) širio je odbranu Zvezde, tako da nije bilo otvorenih šuteva, a po dubini nije išlo.
Možda je Partizan kvalitetniji tim ali Zvezda je bila bolja, što se je zaista jako retko dogadjalo u zdanjih 40-tak godina.

Komšija Rade

pre 9 godina

ovo su retki trenuci u sportu i zivotu kad dobro pobedi zlo!
(igor ns, 19. april 2015 23:50)
Ako smo mi zlo a čović dobro ostajem na mračnoj strani, sa vama ni u crkvu!

Nolan

pre 9 godina

Djenka 19,19,22,19 poena,a mnogi su ga u novembru otpisivali.
(Djenka, 19. april 2015 23:08)

Jesam ga otpisivao jer jeste loše igrao, sve do ove serije je bio slabija karika. Ali izvinjavam mu se na napisanim rečima, sve čestitke na igri protiv partizana i onom kuliranju Murića. Samo zbog igre u seriji, odmah bih mu ponudio još godinu dana.
Ostani Djenka!

srce

pre 9 godina

Svaka cast momci, svaka cast! ovu utakmicu su dobili iskljucivo igraci sjajnim suterskim vecerima, individalnim sposobnostima, zeljom, znanjem,, energijom i posebno im cestitam sto su uspeli da se izdignu iznad loseg trenera koji najdmoninantnijeg igraca evrolige podredjuje protivniku, jos jednom svaka cast momci

Boki

pre 9 godina

@žž Ja se slažem, Zvezda je jako smašna. Nemaju pojma, samo se oslanjaju na šuteve Dzenkinsa i Kalinica, asistenciju Vilijamsa, dominaciju Bobija pod svojim, a Mitrovica pod protivnickim košem i požrtvovanu odbranu Lazića, Jovića i ostalih. Sem toga nemaju ništa...

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 9 godina

Franjevci javite se!! Pretili ste cele sezone i palili mašinu, e pa evo došlo je vreme za svođenje računa i sad da vas čujemo!

UltrasCZ

pre 9 godina

Uz malo srece i ovakvu igru vidimo se u finalu sledece godine, pa da bolji pobedi, a onda zajedno u EL. Siguran sam da mozemo i mi, a i vi. Pozdrav od zvezdasa

zvezda zauvek

pre 9 godina

Bezgranicno sam srecan sto je Zvezda pobijedila ali zao mi je sto Partizan ne moze isto u evroligu. Sve je sada super ali ako trezveno razmislimo dobili smo samo na kvalitet pojedinaca i dobru odbranu. Timske igre u napadu skoro da nije bilo. Za aba ligu i Partizan je dovoljno ali za evropu bice malo pogotovo ako odu par igraca kao sto je ocekivati. Mozda su pojedini promijenili misljenj o trneru Radonjicu ali ja i dalje mislim da je on los trener.
Danas sam malo gledao Cedevitu i odusevili su me uigranim akcijama i lijepom kosarkom i to bez amera. TU se vidi rad dobrog trenera. Takav slican bi bio dobar i za zvezdu.Y

koskeczv

pre 9 godina

Ne gubi gospodin Vujosevic dva puta zaredom. .Veceras Pavlovic nosi Partizan do pobede !
(zivi bili pa videli, 19. april 2015 20:50)

Hahaha! Hahahahahahah! hahahahahahahahahaha!!!

zoran

pre 9 godina

Masivne greshke Vujoshevica.

1. Dovodjenje Pavlovica, a ceo Bar zna da chovek ne izbija iz kafica..ne trenira..on je zakucao Partizan u ovom razigravanju, a o ponashnju sam bez rechi..ulicharsko

2. Akojon - zar je moguce da se dovodi igrac pred samu zavrshicu ? Kako da se razigra, upozna sa sitemom za dve utakmice. PA da je Dzordan to mu n bi poshlo za rukom. Na stranu sto Vujoshevish chistog, sjajnog, shutera gushi na poziciju pleja. Umesto da mu ovi prave blokove I iskoristi se njegov shut, on igra na mestu koje nije za njega.

3. Konflikt sa Gagicem od strane Vujoshevica je oterao tog vrednog momka, koji bi mnogo pomogao u zavrshnici, jer sa jednim centrum je smeshno igrati.

4. Dzumic - opet Vujosheviceva greshka. Taj momak je za srpsku ligu , maksimum.

5. Vujoshevic dozvolio da se igra neka divlja kosharka bez bilo kakve timske igre. Nema jedne izradjene akcije. Koji su ono divlji shutevi..?

Aleksa

pre 9 godina

@Prekljuce sam dobio sina,danas moja Zvezda usla u EL! Sta covek vise da pozeli. Ideeemoooooo!
(nex, 19. april 2015 23:55) Ovo nije tvoja Zvezda, a valjda je sin tvoj.

pajdo

pre 9 godina

Glavu gore momci,puna podrska,nije bolje moglo,odlaskom Gagica izgubismo cvrstinu u reketu,kakvu takvu,a plej totalni promasaj,verovatno za male pare bolji nije mogao ni doci,zvezdini stranci konacno odradili posao i klupa neuporadivo duza,bez dobrog pleja i centra i krilnog centra nemoze se dobiti ozbiljan tim sto u ovom trenutku zvezda jeste i tu ni nikakav carobnjak nemoze pomoci,idemo dalje...

GM

pre 9 godina

Samo da ljudi znaju, da je Radonja u jednom drustvu izmedju meca 2 i 3, kada su ga pitali kako i sta dalje, samo rekao... Bice 3:1 za nas i nasmejao se.

Nije vise zeleo da prica...

komarac u sorcu

pre 9 godina

Poslednja vest - Dulo u svlacionici pustio igracima pesmu na radiju "Lijte kiseee hladne vodeeeee evroliga ode evroliga ode"

Пјер Де Кубертен

pre 9 godina

Дежави. Све је као и јуче. Ноле победио остало је свима већ јасно.
(Пјер Де Кубертен, 19. april 2015 20:49)

Nebojsa

pre 9 godina

Cestitam mojoj C.Zvezdi na ulazak u finale a time i igranje EL sledece sezone porucio bih navijacima Partizana a posebno onima koji su navijali da u polufinalu igraju sa C.Zvezdom da su se malo preracunali da ce lakse izaci na kraj sa C.Zvezdom tim koji je izgubio dva meca u regularnom delu nije bilo realno da izgubi od Partizana u seriji na tri dobijene utakmice

Mica

pre 9 godina

Utisak ove serije je sledeci. Zvezda je zasluzeno dobila, ima kvalitetniji tim i duzu klupu. Radonjic je odlicno spremio ekipu, naucio je lekciju iz druge takmice i odlicno postavio igru. Dobili smo dva nova reprezentativca Milutinova i Mitrovica, obojica su odigrali vrlo dobro. I dobili smo potvrdu od 3 stara reprezentativca Marjanovic, Kalinic, Jovic. Vujosevic i Pavlovic su razocarenje serije u ponasanju. Milosavljevic decko na mestu, dobar igrac ali nije kalibar za reprezentaciju.

Supermen

pre 9 godina

Svaka cast Williamsu Djenki i Kalini. Za Mitrovica Marjanovica i Jovica necu da trosim reci od njih uvek ocekujem i oni su konstanta. Partizan je srecan sto je i dovde dogurao koliko nena pojma i koliko se bavi tracevima i nekosarkom.

KK Igokea partizan, novi klub osnovan 2007

pre 9 godina

O tome ko ce da igra sa kim u polufinalu, neka razmisljaju oni koji nikada u istoriji nisu ni osvojili ovu ligu. Sestostrukim sampionima, je sasvim svejedno, jer stiglo je Duletovo-Partizanovo prolece. Neka se samo spreme sledeci.
(KODAR78, 15. mart 2015 19:42)

Kazi mi samo je l se ovo racuna u prolece? Molio bih te sinovac da odgovoris ako ti nije tesko, nesto si mi se prevario ovde cini mi se.

Neko

pre 9 godina

Cestitam Zvezdi na prolazu,bolji su za klasu i ovo se ocekivalo.Inace kad postignete makar polovinu uspeha koje je Partizan postigao javite se,do tada ispadate smesni.Inace Zvezdasu cestitam rodjenje sina i nek bude ziv i zdrav.

Spartanac

pre 9 godina

Konačno sam dočekao da Zvezda pobedi Partizan... Serija je bila naporna, rudarska, kao i uvek sa Partizanom... Razlog tome je čvrst stil igre koji forsira DV i koji mu je doneo mnogo pobeda do sad... Realno, ovo je Partizanov maximum za ovu sezonu... Njihova je nesreća što su bili tek 4. a realno, ovo je bilo finale pre finala... Tekme su bile napete, i tvrdim da je to zbog par individua iz KKP, ali sad je nebitno... A svima koji likuju što Partizan ne igra EL poručujem: u porazu se ne ponizi, u pobedi se ne uzvisi... Zar ste već zaboravili kako je bilo strašno kad Zvezda nije imala pare za prašak za veš? Zar se ne sećate kako smo završavali utakmice sa po 4 igrača? Da li je moguće da više uživate u njihovom porazu nego u našoj pobedi? Nama trebaju dva predstavnika u EL i realno, bio sam za to da nas dobiju kako bi bili drugi, kad nama već nije značilo... Sagledajte širu sliku... Da li zaista želite da KKP propadne i da derbi dobijamo sa po 30 razlike? Pa ne bi imali sa kim da se peckamo ovde na forumu...

ima li koga?

pre 9 godina

čestitke zvezdašima i manite se mržnje već uživajte u pobedi svog tima!
voleo bih da vidim više pozitivne energije sa obe strane a priča se samo o nekim sporednim crnjacima. dv je legenda partizana, višegodišnji šampion sa prethodnim generacijama i da nije njega ne bi imali konkurenciju i motiv za ovoliki napredak. zaključak je - ne bi bilo jakih vas bez nas i obratno.
ajde sad slavite zasluženu pobedu i opušteno samo :-)

Perun

pre 9 godina

Hvala ti Đenka za El,odigrao si najbolju košarku kada je bilo najpotrebnije.Takođe veliko hvala i Kalini momku sa mentalitetom pobjednika i velikom borcu.Hvala svima,ipak je ovo bilo finale prije finala i zbog rivalstva i zbog težine koju je pobjeda nosila.Takođe još jedan utisak ove serije je da su navijači oba rivala veliki primitivci i da su na žalost slika i prilika jednog posrnulog društva.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Totalno sam spokojan. Bobi je objasnio. Nebitna utakmica, pricacemo kada bude bitnije.
(idol vam je lik koji prozdire svoje sline, 01. mart 2015 20:50)

Pratis kosarku od skoro,lepo lepo.Pocinje sezona,sledeca naravno!
(Samo je sljaka iznad nas,...., 1. mart 2015 21:17)

Za nas pocinje nova sezona u evroligi, dok za vas pocinje sezona cipiripi kupa, kukanja za budzetom, plakanja kako drzava ne pomaze i ocajnih igara kao i prethodne dve sezone. U svakom slucaju ja cu uzivati u toj sledecoj sezoni, a ti vrsni poznavaoce kosarke, hoces li ti uzivati u sledecoj sezoni?

Звездаш

pre 9 godina

Цела сезона без грешке!!! Уживање је гледати Звезду!!!! Хвала Човићу, Радоњићу, играчима и правим навијачима!!!!

coachpop

pre 9 godina

Nema sta zvezda je bolja prevagu su doneli americki igraci ne bobi ne kalina ne jovic vec wiliams i dzenikins.Sto se tice pavlovica zaista sam razocaran nijegovom partijom i ponasanjem uopste.Nadam se da ce vecina igraca ostati sledece sezone i vratiti partizan gde mu je mesto.

keza

pre 9 godina

Ponosan sam na nase momke zato sto su pokazali karakter i dostojanstvo. Bice mi podjednako zao kad bilo koji igrac ili trener napusti ekipu sledece sezone. Od partizanovih igraca zao mi je jedino milosavljevica i milutinova. Za iniciranje i ucestvovanje u tuci dobija se krivicna prijava i ide na robiju u uredjenim drzavama.

Miksa

pre 9 godina

Pa cemu takav naslov?! Kalinic je bio ubedljivo najbolji igrac u seriji! A Mitrovic, Dangubic, Jovic??? Kakvi crni amerikanci.. Jesu Markus i Djenka fenomenalni ali dajte molim vas, pa nismo u Vasingtonu. Cuvajmo nase blago dok ga jos imamo!

duledudule

pre 9 godina

ne vredi ljudi,ne vredi.evo slusam vujosevica sad.opet on za sudije sinoc.pa ljudi,pa nemojte.znam da je navijacima partizana tesko,cestitam pravim navijacima,tepicu i gagiju milosavljevicu,na ok seriji,ostalo nebi komentarisao

Shecky

pre 9 godina

Na pocetku sezone,posle 1-3 neki su Partizanu predvidjali deseto mesto ! Zatim kako je kasnije krenuo na gore,da moze eventualno do sestog ! Zatim da ce jedva biti cetvrti ! A sada,on ide ka drugom mestu,gde mu opet predvidjaju da ce ga Buducnost i Cedevita razbiti ! Ja evo pisem danas 09.03.2015 da ce polufinale igrati Partizan i Buducnost,da ce Partizan otici kao drugi,a da Crvena zvezda nece da opepeli protiv Cedevite ! Evo,zapamtite moj komentar,pa se cujemo aprila.
 (Insajder !, 9. mart 2015 22:50)

Cujemo li se?

bobi

pre 9 godina

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i prolazu. Eto, kao navijač Partizana. Nisu mi jasni ovi što ostrašćeno likuju kad vas je Partizan 15 godina pobeđivao.U stvari, jasno mi je - ako ste tad imali između 5 i 10 godina, eto jedno nesrećno detinjstvo. Pozdrav za sve normalne navijače oba kluba.

Mix

pre 9 godina

Čekao sam da se završi konferencija pa da komentarišem. I nisam se razočarao. Zvezdini igrači, Radonjić i Partizanov kapiten gospoda. DV sramota za ovaj sport... Ne znam šta se dogodilo u tunelu, mada mi se čini da baš treba sumnjati u reči Duška Vujoševića. Teško da mu se onaj sve sa telefonom u rukama proderao na uvo... Dalje za negov komentar za suđenje... da je bilo fer suđenja Pavlović je trebao da bude suspendovan na makar tri utakmice zbog svega. Doduše to bi možda pomoglo Partizanu. Start Blažića na Milutinovu je grub, al ne verujem da je čovek gađao oko. Za faul nad Mačvanom je dobio tehničku i to je to. Mislim da je suđenje u ostalim situacijama, u uslovima ovakve tenzije, bilo više nego korektno i da nije uticalo na krajnji rezultat bilo koje utakmice u ovoj seriji. MIslim da je Zvezda zasluženo pobedila. Viđena je fenomenalna borba sa obe strane. Milosavljević i Mačvan dali sve od sebe. U Zvezdi ne znam koga bih pre izdvojio. Svako je igrao i pružio svoj deo u sjajnoj pobedi. Menjali su se igrači koji vuku ekipu. Za kraj čestitao bi Partizanu na pruženoj borbi. Mojoj Zvezdi želim da se malo odmori pa na trofej u ABA ali i u našoj ligi.

bianconero95

pre 9 godina

Jel rekao neko elitnom NBA igracu, velikom fanu JNA grupe da dodje na utakmicu, pete nece biti, mozda se prevario, cisto da mu jave da dodje,ili mozda sa Lebronom trenira danas?!?!

Toliko

pre 9 godina

Hvala vam braco grobarcici,sto ste bili 4.na tabeli i time vas imali na ziceru.To smo i zeleli jer ste najslabiji od sve 4 ekipe i protiv vas nam je bila sigurica.Gde su sad oni tastatura grobarcici,koji su lupetali gluposti,kao vas Baron nikad nije izgubio na 3 dobijene tekme,pa kako se pali motokultivator i sl.Pisao sam 100 puta da smo samo dve tekme izgubili u prvenstvu i da ne postoji ni promil sanse da sada izgubimo 3,cak ni za dve ne postoji teorija.Evo kako DR tempira formu,Dzenkins i Jovic eksplodirali u ovoj seriji,Vilijams u zadnjoj tekmi a Kalinic konstantno medju najboljima.

branko

pre 9 godina

zasluzili da budu pozvani na siri spisak-Kalinic,Mitrovic,Marijanovic,Macvan,Milosavljevic(ima decko srce),Milutinov.Kada oni ovako igraju drsko i bez straha u ovakvom paklu ,oni su u stanju da iznesu svaku tesku utakmicu na EP(a bice ih sigurno).

Sale

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)
Ne boli brate veruj mi, ali svako nije prijatno. Naigrali smo se mi. Sto se mene tice mozemo da igramo i taj cipiripi kup, samo da prestanu price o parama i da na vreme napravimo tim.
(Zemunac, 19. april 2015 23:35)
Prijatelju nas je bolelo skoro 15 godina pa prezivesmo. Dobar ti je komentar, svaka ti čast! I mi Zvezdaši ubodosmo jednom

Centar

pre 9 godina

Jednom odleteće ptice,ulice vaše ostaće bez sunca...pa,pa grobari.Sto bi rekao Dule,"svako zlo ima kraj"eto dođe i vaš.Sve je kako kaže:)

DANILO

pre 9 godina

DOBILI SMO. Jer smo veći, jer smo za njih bili, jesmo i bićemo misaona imenica, jer da nam je Dule nešto u klubu sakrili bi se u mišje rupe, jer da nam je Danilović u klubu sakrili bi se u mišje rupe, jer ćemo igrati Evroligu u narednih 30 godina, jer ćemo imati budzet kao Real Madrid, jer će Dule opet na krasne oktobre, jer će Danilović opet na krasne oktobre, jer će Dule biti izbaćen iz srpskog sporta kako dolikuje vrlo brzo, jer će Danilović biti izbaćen iz srpskog sporta kako dolikuje vrlo brzo, jer će Zvezda imati duplo više titula i u fudbalu i u košarci, jer tako mora biti, jer smo mi jednostavno ZVEZDA.

deki2711

pre 9 godina

Bez obzira sto je ovo bilo polufinale,ovo je kruna odlicne sezone nase Zvezde. ABA ligu smo odigrali maestralno,pobedjivali direktne protivnike Partizana i tako im dosta pomogli,njihovo je bilo da dobijuu u PG,nisu uspeli,stets sto ovo nije bilo finale.Partizan je sada u zaista teskoj situaciji,bez EL a samim tim i sponzora, verovatno i odlazak bitnih igraca.Po meni, cela ova ekipa u rukovodstvu na celu sa Danilovicem i pre svega DV mora da ide inace sledi katastrofa

Prle

pre 9 godina

Prednost Vujošević, prednost Vujošević a Radonja ga razbio taktički u 24 časa u dve utakmice na njegovom terenu sa sve sudijama.

hours of love

pre 9 godina

Bez pustanja!
HOCEMO PARTIZAN NA CETVRTOM MESTU!
Moramo nadoknaditi onaj poraz cedevite i zakucati ih na cetvrto mesto!
(hours of love, 28. februar 2015 14:56)

Veliki Srbi. Hoce Partizan na cetvrto mesto kako bi Srbija imala manje predstavnika u LE a nije svestan da ce teze proci Partizan nego Buducnost ili Cedevitu jer ce se sve utakmice igrati u Pioniru. Zvezda je u padu forme care, Partizan u usponu. Evo, ja posle ove tvoje izjave isto zelim da budemo cetvrti pa ako prodjemo u finale da ti iskopiram ovaj komentar posto cu ga sacuvati.
(Giga Moravac, 28. februar 2015 16:44)

hahahahahahaaaaaaahahahahahahahahaaaaahahaaaasaaaaha hahahaha hahahaaaaaaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 19. april 2015 23:37)

Brate hvala ti!
sta drugo da ti kazem :D

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

hvala partizanu na lepo detinjstvo al svemu dođe kraj pa tako i partizanu mom i nemožemo mi da budemo 100god prvi bobije prevagno i katastrofalni saša pavlović nikako nije odigrao celu seriju molim samo da puste sve moje lepe i učljive komentare večeras hvala unapred

propast

pre 9 godina

Svaka cast Zvezdi, Vujosevicu nisi los kao trener ali kao covek si se izgubio, strasno.
Pecaros jedva cekao da se ova utakmica zavrsi i nikad vise u Partizan.
Posto ce sigurno Marjanovic da ode, a dva ok igraca iz Partizana treba da dodju u Zvezdu i da napreduju u kosarci, da igraju opustenije a samim tim i bolje, mislim na Milosavljevica i Milutinova.

gns

pre 9 godina

Cestitke kk i navijacima kluba iz Bg-a..Vama je lako,kad krenete opet da gubite naci cete novu zvezdu.A mi uvek samo uz jedan klub..ziveli.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

hvala partizanu na lepo detinjstvo al svemu dođe kraj pa tako i partizanu mom i nemožemo mi da budemo 100god prvi bobije prevagno i katastrofalni saša pavlović nikako nije odigrao celu seriju molim samo da puste sve moje lepe i učljive komentare večeras hvala unapred

komarac u sorcu

pre 9 godina

Cestitke partizanu na prolasku u kup Mikice Kurtovica! Neka sad tamo gadjaju upaljacima i kovanicama sampione farskih ostrva, moldavije, rumunije itd.

joca

pre 9 godina

cestitke zvezdi na zasluzenoj pobedi.tacno za tolko su bolji.steta sto smo se sastali u polufinalu jer smatram da bi bilo korekto kad bi oba kluba islo u najelitnije takmicenje.nadam se da se nece opet ekipa raspadne.

angel_eyes

pre 9 godina

Čestitke Zvezdi, apsolutno zasluženo. Krivo mi je što nemamo dva predstavnika u EL, ali nadam se boljem timu sledeće sezone.
Pavlovića me je bilo sramota u pojedinim trenucima, a Vujošević odavno nema trunku poštovanja s moje strane.
Čestitke i Zvezdinim navijačima od nekoga ko čitav život voli i prati košarku.

miko

pre 9 godina

Naslov govori sve ! Partizan ima od stranaca jedino Murica,ostali katastrofa ! Akojon,Dalo,Kuzeoglu... ! Gomila bezveznjaka ! Koliko je Partizan prosle i ranijih godina bio kvalitetniji tim od Zvezde,toliko je sada Zvezda kvalitetnija od Partizana ! Kraj svake prica ! Kakva Euroliga,kakve jake utakmice,nije to u pitanju sigurno.
(Insajder !, 19. april 2015 23:55)

A Pavlovic?

Herakle

pre 9 godina

Rezultatski je sve proslo kako se ocekivalo. E sad zvezda da dovede Milutinova(siguran sam da bi dosao) i Jokica za iducu sezonu kad odu Bobi i Cirbes najverovatnije i ako uspe jednog vrhunskog beka na ime treceg stranca pa da terorisemo u Euroligi. Zamislite tim Jovic, Wiliams, Dzejkins, Vrhunski bek, Blazic, Kalina, Dangubic, Mitrovic, Tejic, Jokic, Milutinov i neki super talentovani klinja iz mladjih kategorija.

delija1210831

pre 9 godina

Svaka cast mojoj Zvezdi na plasmanu na plasmanu u evroligu...Mogu da kazem da mi je zao sto i partizan ne igra isto takmicenje sledece godine.Ramumem ove klince i njihove komentare kad "mrze" partizan,kao sto sam i ja kao mladji proslavljao svaki neuspeh vecitog rivala.Medjutim sada kada sam stariji podrzavam sve srpske timove u evropi i naravno da bi zeleo Partizan u evroligi pre izdajnika Buducnosti a pogotovo Cedevite.Nazalost Partizan ce se posle ovog neuspeha raspasti,otici ce kljucni igraci milosavljevic,pavlovic,macvan... i krenut ce od nule tako da ko zna kada ce mo opet imati mogucnost da gledamo ovako tesne utakmice vecitih.Zelim im sve najbolje a mojoj zvezdi da sledece godine odu korak dalje u evroligi.Pozdrav svim iskrenim ljuboteljima kosarke.

Sasa

pre 9 godina

Nikad nisam video "mrtviji" Partizan. Pitam se sta se radi na treninzima KK Partizan.
Akojon- velika nepoznanica. Mozda i greska , ali svako moze da pogresi. Ako nije pravi plej, trebalo ga je koristiti vise kao beka.
Vanja Marinkovic. Premala minutaza , mnogo manja nego tokom sezone.
Dragan Milosavljevic. On NIJE plej i nnikad nece biti jer nema "pregled" igre. Svaki put me uhvati muka kad se "zabije" u reket bez jasnog cilja.Odlican je bek, pravi je kapiten , ali plej-nikako.
Edo Muric. Odlican igrac, borben, zna da udje u losu seriju, ali iz prevelike zelje.
Milan Macvan, takodje NIJE plej. Precesto je lopta kod njega u tranziciji, usporava nam kontru i polukontru. On je cetvorka i to treba da ostane.Isuvise nervozan , umestoda pleni iskustvom i da umirujuce deluje na ekipu. Periodican igrac, nekad bljesne pa onda sledecu "ugasi".
Sasa Pavlovic. Jos jedan koji NIJE plej., mada "loptu ne dam nikom", pa makar sa njom poginuo. Ili neka se "sredi", jeer ovo nije individualni sport, uz svu zahvalnost sto se odazvao pozivu nas grobara,i pocne da igra kosarku, ili Hvala Sale sto si hteo da nam pomognes, ali ovo sto pruzas nikako nije pomoc vec odmaganje.
Djumic,Dalo,Bezbradica,Milutinovic-bez minutaze.
Tepic Milenko, najposteniji i najveci sportista od svih u Partizanu.Kamo srece da ih je vise takvih. Tih, uvek borben , nekad manje , nekad vise zapazen, ali uvek posteno odradi svoj deo posla.
O Dusku Vujosevicu sutra.
"Dijagnosticar", Nis

pingvin sa Madagaskara

pre 9 godina

(Zlija, 19. april 2015 23:34)

Svaka čast na komentaru obzirom da si grobar...imam i ja jedan korektan komentar kao Zvezdaš...Partizan ne ide u EL a to je posledica lošeg rada uprave koja je prošle godine dozvolila da Dule maže oči navijačima titulom koja je bila ,a i ove godine je,nebitna...svaki put kada sam ovo napisao imao sam popriličan broj minusa...da li je situacija sa minusima ista posle večerašnjeg 3-1 za Zvezdu...biće još debrija ali je dobro što nije bilo većih incidenata na terenu,valjda i neće...pozdrav za sve ljubitelje najlepše igre na svetu...

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

svaka čast zvezdi na zaslušenoj pobedi i finalu niko nije kriv nego mi svi sami ceo tim i stručni štab

baki

pre 9 godina

Kao Zvezdas mogu da kazem da ako ga je stvarno prvi napao neki navijac, onda je dobro postupio a ako ga je samo provocirao onda nije trebalo da covek u njegovim godinama nasedne na takve provokacije.

Kaiim

pre 9 godina

Potpuno zasluzeno komsije! Svaka vam cast na plasmanu u Euroligu... bolji ste! Pozdrav i srecno u finalu... da ih razbucate ko god dodje!

D89

pre 9 godina

Presrećan sam, ovo je ogromna pobeda, nastavljamo kontinuitet u EL! Nema ni potrebe da se brinemo oko renoviranja tima, možemo dosta uštedeti na Markusovoj plati, i za te pare kupiti dobrog timskog pleja da igra pola-pola sa Jovićem i dva teška centra umesto Bobija i Cirbesa. Trebaće naravno i trener, a ja bih lično voleo i bolje igrače umesto Jake i Laze, ali ne može se sve. Biće dobro u svakom slučaju. Zvezda!

Записано још у октобру 2014.

pre 9 godina

( @ kralj, 19. april 2015 23:37)

Само да ти честитам на коректној анализи ! Све је тачно !
А звездашима наук ( како то записа Владика ) : У ДОБРУ СЕ НЕ ПОНЕСИ …
ХВАЛОСПЕВИ ЗВЕЗДИ - ЗАСЛУЖЕНО ИДЕ у ЕЛ и ка ТИТУЛАМА !
П.С. / Свему дође крај и свему дође ПОЧЕТАК ! Закон природе !

Vladimir

pre 9 godina

Svaka cast Zvezdo! Mnogo smo jaci trenutno i to smo pokazali. Samo je steta sto ovo nije bilo finale. A sad da dobijemo u finalu,nadam se Cedeviti,i osvojimo ABA ligu

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

meni je jedina prevaga ove serije bobi on je napravio pometnju odbrani i svi igrači njega čuvaju a ostali se nameštaju i šutiraju ko na treningu niko nije kriv samo ovo što sam rekao poz

mordor

pre 9 godina

Nerealno je bilo očekivati više od ovoga što smo postigli. Svaka čast momcima, lavovski su se borili, hvala vam na svemu! Nažalost, teške godine su tek pred nama, vreme je za novi početak. Časovi ljubavi tek predstoje!

Smit

pre 9 godina

Dzaba vam novci,moji sinovci,dzaba pecaros i plej sa prosekom od 40 poena,dzaba Macvan i Gagi kapiten kad DR drzi cas vasem Baronu.IMA BOGAAAAAAA...
SAMO ZVEZDA I MAJKA SRBIJA!

Миле

pre 9 godina

Па свезналице рекоше да је договорена пета утакмица.Због кошарке ми је драго да су погрешиле свезналице.

njaVa

pre 9 godina

A samo ste trebali pobjediti Buducnost u Podgorici...
Zvezda je bolji tim, to je cinjenica, ali ne treba biti necovjek i ponizavati Partizan (iako su oni nas tako tretirali u najgorim vremenima).
Kalinic je zivotinja, klasicni srpski kosarkas.
Bravo Zvezdo, ponosan sam na vas!

urke

pre 9 godina

cestitke zvezdi, al ipak ovo je neprirodno... menjao bi titulu u fudbalu za finale aba lige, ipak je kosarka nas reon, a zvezdin je fudbal

sve u svemu bila je ovo super serija, pravo uzivanje...sportski pozdrav

baki

pre 9 godina

Dzenkins dao ruku Muricu da ustane posle onog duela sa Kalinom a ovaj juce ga kukavicki gurnuo..
NISMO ISTI!!! Srecan put u cipiripi kup...

Кванте

pre 9 godina

Победа Звезде на велику жалост Жмигаса Калниетиса Каукенаса. Прво да освојимо АБА лигу, па је на реду домаћа титула за коју ће Партизан дати све од себе да је освоји.

jackie

pre 9 godina

Čestitke igračima na borbi, ali videlo se da nema dovoljno snage. Manje igrača u rotaciji. CZT bolja, imali su 3-4 raspoložena u poslednje dve utakmice. Mislim da ćemo teško parirati državnom projektu dok se ne privatizujemo. Pozdrav svim grobarima.

bane

pre 9 godina

sta da se kaze posle svega!!!Zvezda zasluzeno prosla....moj Partizan....uuuuuh.....srce me boli....hoce da iskoci...umrecu koliko ga volim..aliiii.....sudjenje nije lose.objektivno...samo ove dve licne zvezde na kraju idu sudijama na dusu.provociraju!!uvek ..ama uvek sam branio Duleta jer je zasluzio ..ali je on izgubio i u Podgorici.gde smo se oprostili od euro lige a i ove dve utakmice!!Gagi ......katastrofa!!!samo Macvan..Muric i donekle Milutinov opravdali dres Partizana!!Bojim se da ce nas ovo zestoko uzdrmati!!

bobo mk

pre 9 godina

Zvezdini igraći odlično pripremljeni, fizički i psihološki, što se nemože reči za Vujoševićeve pulene.
Radonjić objasnio mnogo toga,
svaka čast.

Insajder !

pre 9 godina

Naslov govori sve ! Partizan ima od stranaca jedino Murica,ostali katastrofa ! Akojon,Dalo,Kuzeoglu... ! Gomila bezveznjaka ! Koliko je Partizan prosle i ranijih godina bio kvalitetniji tim od Zvezde,toliko je sada Zvezda kvalitetnija od Partizana ! Kraj svake prica ! Kakva Euroliga,kakve jake utakmice,nije to u pitanju sigurno.

mikel

pre 9 godina

hvala vučiću što je sve organizovao kao što nam je obećao. mi ćemo za uzvrat i dalje zastrašivati birače i širiti demokratske vrednosti po srbobranu, inđiji, majdanpeku, boru, vrbasu, mitrovici....

egil vangen

pre 9 godina

@Samo Viliams kosta vise nego ceo tim Partizana, nema tu rasprave. Mnogo skuplja Zvezda i razumljivo je ako dobije seriju.

Realno vredi svih 12.500.000 evra...

glupost

pre 9 godina

ova liga je glupost, zar nie lepse da igramo domacu ligu od deset klubova i ponuditi po jedno mesto klubovima iz srpski drzava; republike srpske, makedonie, bugarske, rumunie, cg-re i madjarske?

glavke

pre 9 godina

hahhahhahhahhahhahhahhahhaha Cekam da cujem konferenciju za novinare i kmeee kmee kmee zvezda kme kme kme hahahajaajajajjahah neprocenjivo! Kup Lilijane ronketi Partizan sve cesci ucesnik. Sa vama uvek komedija

Limeni

pre 9 godina

Sve, sve...ali ovo...bez komentara. Partizan je podlegao svim mogucim uticajima sa strane.
Zvezda je imala podrsku sa svih strana. Videlo se tacno na utakmici sa Buducnost sta se sprema a to su kazne koje je izrekla ABA potvrdile.
Vujosevic puno smeta, a kako i nebi kad je covek osvojio skoro sve!

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Faca Dula,gađanje simpatizera igokee po klupi Zvezde i naravno kao šlag na tortu igokejci pale baklje za kraj hahahahaha...ljudi svi na SOS kod Tegija e još i njegovu mučeni facu da vidim i i na spavanje ko beba

Mirko

pre 9 godina

Ovo je smesno, alal vam sve, ako treba na ovaj nacin da se osvoji titula ili igranje u EL neka vam je na cast.Bolja ekipa ide dalje ali su nas sudije unistile u ove dve utakmice.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Kaze veliki strucnjak Grba nakon pobede partizana, "Restoran ostaje isti, ali se muzika menja". E pa muzika se promenila, ali gazdi restorana to nimalo nije smetalo. Pozdrav za Grbu, pozdrav za Tegija, pozdrav za sve one koje su cekali april, docekali ste ga smekeri!

Ratko

pre 9 godina

Kakva pobeda Zvezde ovo ne bi ni San Antonio pobedio! Kakva sudijska kradja pripremljena unapred, kakvi nepostojeci faulovi svirani! Ono je bruka i sramota sta se desava u Srbiji, pa da li je zabranjeno pobediti Partizan? Zvezda je duplo bolje organizovana ekipa, uigrana i bilo bi pravo cudo da je Partizan pobedio bez obzira sto ima kvalitetne pojedince na nekim pozicijama cak i jace. Ne mozes da sklepas tim na brzinu i da dobijes Euroligasku kompletnu ekipu. Ponjasanje Pavlovica i Vujosevica je zaista za organe gonjenja a ne za ABA delegaciju i kaznjavanje. Vujosevic se potukao sa nekim u tunelu dok je Mitrovic davao izjavu i to pored policije. Mislim da je ovo kraj jedne nenormalne kosarkaske ere u Srbiji a ova utakmica i sve okolo je krajnji epilog i najbolji prikaz kako se osvajaju titule prethodnih godina u Srbiji. Bilo i ne ponovilo se vise nikada. Igracima Zvezde i rukovodstvu svaka cast na svemu prikazanom, prosli smo ove sezone golgotu i zasluzeno smo u finalu. Bravo junaci, hvala vam do neba na hrabroj borbi i sto ste pokazali veliku snagu! Tako treba za mene ste vec sampioni!

lt.bleuberry

pre 9 godina

Zakljucak cele polufinalne serije je da su, sve mi se cini, greskom zamenjene glave i tela Milutinovu i Macvanu. I da, gasi se Mordor.

BANE KŠ

pre 9 godina

Zvezda je jednostavno kvalitetnija ove sezone i tu se priča završava. Zaista bi bila senzacija da je partizan prošao u finale,mogu da budu srećni i što su dovde došli. Momci svaka časti i nema stajanja hoćemo trofej. Pozdrav svim zvezdašima.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Kao grobar slobodno mogu da kazem,cestitke zvezdi zeleznik na ulasku u EL.Bolji tim je otisao dalje i to je to.Cestitke i u zdravlje da nas predstavljate kako treba u EL.

Shomi1983

pre 9 godina

Bozja pobeda.Zlo nikad nece pobediti dobro..Zapamtite to!
Cestitke i kosarkasima Partizana,koji nisu krivi sto su zatrovani od coveka cije ime ne bih ni da izgovorim.
I pored kriminalnog sudjenja,jos nevidjenog na ovim prostorima mi smo uspeli da pobedimo.
HVALA SVAKOM POJEDINCU KK Crvena Zvezda!Slavite ljudi!!

panini

pre 9 godina

vujosevic se bije sa nekim u pozadini izbaciti trovaca sporta iz kosarke i iz svih dodira sa sportom i u zatvor ili neku ustanovu to vise nije normalno(nikad nije ni bilo normalno al presao je sve moguce granice)

bobanmkd

pre 9 godina

Partizan ima kredit kod svih navijaca da ne igra LE i 5 g.
Ali Partizanu treba strategija...koju nema.
Setite se samo ko je igrao desetak utakmica u AbA ligi na jesen.
I...kako je ovaj tim prokockao 7 ÷ sa ekipom Buducnosti za 3 minuta.
Zao mi je sto nismo malo veca gospoda bili juce i danas...ali...

nomnom

pre 9 godina

Panteri ne znate vi sta je prava ljubav prema klubu.
Ovo vase je samo mrznja prema Partizanu.
Zato nismo isti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gospodski klub, 19. april 2015 22:13)

Aha pa od te silne ljubavi gadjate Zvezdine igrace dok izlaze

Lukic-d

pre 9 godina

Kaze gosp.Vujosevic,ako pobedimo zvezdu a MORAMO sledece god.igramo u evropi i tu drzava moralno mora da nam pomogne da nam da puno para da bi dostojno reprezentovali zemlju Srbiju i narod koji nemoze da sastavi za zivot ni za prvih 20.dana a on hoce milione za Pavlovica, Murica te tako lepo vaspitane momke,pitam se dokle se stize sa cinizmom,ljudi dali je to moguce,pa oni bi se pobili samo da mogu oni da vladaju,mogu svi da propadnu da se ugase,ali INSTITUCIJA mora da ima pumo para i to samo za njih.KOJA SRAMOTA.MISA

jerkovic brace

pre 9 godina

prenos ide uzivo na tv..mitrovic daje izjavu za sk1 a u pozadini vujoesevic se bije??? slika i prilika jednog kluba, treba da vas je sramota bruke jedne!!!!

Mirko

pre 9 godina

Dzaba vam sve.

Za sve se navija Partizan se voli.

Ovo je kraj nase kosarke.Treba bojkotovati sva takmicenja pa neka igraju miljenici rezima.
Ovkav odnos tokom cele sezone prema kosarkaskom timu kakav je Partizan.Ovo se radi o ociglednoj nameri da se unisti KK Partizan.

nebitno

pre 9 godina

Mitrovic, kapiten, daje izjavu da mu je zao sto ne igraju oba kluba evroligu i sto nije finale a dv se bije iza. 15 godina ste krali... Naviklo se na gepekovanje. Ajde bre 2 klase smo bolji... Sram vas bilo, elito na tribinama i na terenu i profesorima ljubavi...

furtutma

pre 9 godina

celnici kupa Ere Ojdanica izrazili su veceras ogromno zadovoljstvo sto ce u narednoj sezoni imati u svom takmicenju jednog renomiranog pre
dstavnika - KK guram lakat,bijem bez lopte i ispod pojasa Partizan NIS

cika kure

pre 9 godina

Kad se samo setim komentara od ovih nesrecnih grobara od pre mesec dana.Kako su bili ubedjeni da oni ovo dobijaju,i molili Boga da budu cetvrti da idu na nas.E pa komsije grobari,sledeci put pazite sta zelite.

kris

pre 9 godina

Realno,bolji tim ide u finale i EL.Radonja i ekipa su iskoristili iskustvo igranja sa jakima u EL i to primenili u ovoj seriji.Partizan je davno prošao svoj zenit u eri Duška Vujoševića,koji je uspeo posvađati klub sa svima na ovom svetu i ni sada mu nije kasno da uradi ono što je trebao odavno.Ostavka!

bambus

pre 9 godina

O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, SVI DjAS NAM SE TI O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, SVI DjAS NAM SE TI
O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, GDE GOD DA KRE NES

TU SU TRU LI GRO BA RI


BBUUUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

Neko

pre 9 godina

Koliko para toliko muzike.Oni imaju odlicne Amerikance,a mi vezaru.Inace Pavlovic bolje da nije ni igrao.Mislim da bi i Dalo bio korisniji.Covek proveo tolike godine u NBA,a igrao na nivou igraca iz druge lige.Mislim da njega vec sad treba pustiti da ide,da se ustedi novac.

Vlada

pre 9 godina

Ali utisak godine je da Dule bihe nekog i odvaja ih Zandarmerija dok Luka daje intervju?!?!? Covek je potpuno vrisnuo... Njemu sledi zatvor i kraj jedne trenerake karijere. Ne moze vise na silu. Ne mooooozeeeeee!

Dosli ste iz Zagreba, zivite ovde i ne placate porez

pre 9 godina

Gledajte da pustite sto manje komentara kada partizan izgubi, jer svi znamo sta se desava kada pobedi. pustate sve i svasta, svakojake provokacije dok se nama ne da da slavimo. Jaci smo od svih vas!!!!!

mile1970

pre 9 godina

Jeste videli sada ko je Vilijams?Jel dule objasnio Radonjicu?Ovo vam je poslednji ekser.Od sledece sezone nece vas biti.Katanac vam dao Covic iako ste uporno tvrdili da ste nas ugasili sve vam se vratilo karma je cudo

Terenac

pre 9 godina

Beše to 22. jul 2014. kad je dovedeno prvo pojačanje za ovu sezonu, potpisao je Kalinić na 3 godine. Prisetimo se komentara:

Mislim da je Kalinic jedan prosecan igrac koji nema kvalitete u napadu tj nije opasan po kos.
(Nikola, 22. jul 2014 18:03)

Ma vi ste legende,eto i Kalinic da uzme kup!
(Osvajaci pripremnog perioda!, 22. jul 2014 02:02)

ja zadovoljan sto nije dosao kod nas... prosek bio i u radnickom...
(grobar, 22. jul 2014 00:34)

Verujte mi to je igrač nivoa Branko Lazić, samo što u Radničkom ima neuporedivo više prostora u napadu pe se stekao utiksak da može i neki koš da ubode. Drago mi je što Ćoki gomila jednodimenzionalne igrače koji umeju samo da igraju odbranu...
(grobar kg, 21. jul 2014 22:29)

Onda je 14. avgusta Markus Vilijams potpisao. Neki od bisera:

kako cu da se smejem kad vas opet razbucamo i osvojimo ligu..jaoooo cirkus
(hm, 14. avgust 2014 17:58)

I da dovedes O'NILA TI BI OPET DRUGA BILA...
(Uros, 14. avgust 2014 14:01)

Još jedan stranac koji će Srbiju napustiti kao osvajač kupa Srbije.
(Luke Babbitt, 14. avgust 2014 13:36)

Draga zvezvdo i zvezdini navijači,moram vam objasniti da neće ući u top 16,već će te završiti na dnu tabele u grupi a novi igrač će vam otići već u januaru i tražiti novi klub.
(nn, 14. avgust 2014 13:17)

E pa uživajte u ovim snovima što ste ih sanjali i setno ih se prisetite kad budete gledali kako Zvezda diže pehar ABA i domaće i ide u Evroligu.

Sabre

pre 9 godina

I, sta cemo sad? Najbolja publika na svetu nije nesto pomogla, a? Nisu ni sudije. A da, zaboravih, oni su bili na nasoj strani, nema veze sta se sudilo Lazicu u prosloj tekmi, i da ne nabrajam situacije u ovoj. Aj lepo sad sportski da priznate da smo bolji, da je vase vreme u ovom trenutku proslo, i da je vreme da se rastajete sa Magom.

Srpska Crna Gora

pre 9 godina

Evo vam ga na sramoto jedna, odvratniste grobari!! Bravo Zvezdo ekstra bravo Dejooo povlacim sve sto sam rekao protiv Radonje!!
Pozdrav Delije Podgorica

Boki

pre 9 godina

Jaka je Zvezda...prejaka. Kad nije Marjanovic onda je Kalinic, kad nije Kalinic onda je Mitrovic..kad nije Dzenkis onda je Vilijams...haos kakav tim. Jovic, Lazic covek zadatka...jos sledece kad explodira Dangubic..kad bi ostao ovaj tim..uz jedno pojacanje, mogli bi uz malo srece do F4.
Sa druge strane, nadam se da cemo mi napraviti tim na vreme, da ce Dule malo da se smiriti i da cemo se nekako dosunjati do EL u sezoni 2016/2017...

p.s. potpuno zasluzena pobeda veceras..za razliko od subote kada im se tolerisala agresivna igra (mada sve i da je kriterijum bio drugaciji..pitanje da li bi dobili ovakvu zvezdu)

kralj

pre 9 godina

Cestitke Zvezdi na plasmanu u EL,potpuno zasluzena pobeda i mogu cigani da vam kazem da cete nas pobedjivati i dalje dok mi imamo Vujosevica na klupi.Covek ne trazi tajm-aut sve dok Zvezda ne da kos.Taktika da se pusta sut Zvezde je glupa da gluplja ne moze biti.Sad biva jasno zasto su ga oterali iz CSKA.Cele sezone trabunja da para nema a ustvari nas laze.Zato i on i Danilovic moraju da odu iz Partizana.Momci iz obe ekipe,ne racunam Pavlovica koji bi mogao malo i da se oznoji u voljenom dresu,su veceras zaista bili korektni kako i treba da bude uvek.I samo i jos poruka za lika sa nadimkom bane:ne brini ti za Partizan,kad niste vi zakatanceni necemo biti ni mi.Jos jednom cestitke Zvezdi na plasmanu u EL.

Illmatic '94

pre 9 godina

Ето вам сада. Желели сте да будете 4. и да играте против Звезде. Све у свему сами сте криви што нећете играти ЕЛ јер сте изгубили од Будућности. Овај пораз је доказ да Вујошевић и није толики чаробњак,и да Павловић није Брајант. Живела Звезда,освајамо АБА лигу!

Humanoid je teška ciganštura:)

pre 9 godina

Pa da kad Zvezda ima premijera.
(Bogowski, 19. april 2015 22:53)

Stani, Đenka premijer! Nego šta, a ne onaj s gubicama poput botoksirane starlete!

KK Igokea partizan, novi klub osnovan 2007

pre 9 godina

Mislio sam da cu vise zeleti da likujem, ali ovo je bilo ocekivano. Kakva nemoc, kakve frustracije. Jedino znaju da udaraju mucki i da prete. Zeleo sam njih bas zbog ovoga, bitno ej bilo da ne igraju evroligu i rutinski smo im pokazali kako ljubav pobedjuje mrznju, kako lepota igre pobedjuje silu, kako ponos pobedjuje provokaciju. Hvala vam momci, ulepsali ste mi ovu godinu kao nikada do sada. Hvala vam nikada nisam bio ovoliko ponosan na jedan tim, trebalo je snage za sve ono zlo koje je dolazilo sa suprotne strane terena. Ali necemo o njima, nebitni su, ovo je vreme crvene zvezde!

bobi

pre 9 godina

da li može neko da mi odgovori na pitanje: Zašto grobari pale baklje na kraju utakmice

na hrvatskom sport klubu komentator kaže: ne razumem zašto se partizan žali na suđenje u zadnje dve utakmice, onda Vam je sve jasno.Čak i njihovi iz Zagreba priznaju da je Zvezda bila bolja od partizana

Evroliga, a komšijama cipiripi kup i katanac

sasa bn

pre 9 godina

gledam intervju luke mitrovića a u pozadini čini mi se vujošević nekoga nategnu šakom par puta uletiše žandari i prekid prenosa!

athens

pre 9 godina

Mozda se Partizan voli, ali zato se ZVEZDA OBOZAVA!!!!!!!!!! Svaka cast momci, dve najzrelije utakmice u sezoni u grobarskom grotlu! Srecno u finalu!

Nosonja

pre 9 godina

Ono kad te ubija mrznja prema protivniku. Ta kolicina mrznje odavno nije vidjena na nasim prostorima, kao da Dulo usadi to nekim igracima. Sta uradi Pavlovic Partizanu zadnje dve utakmice pokopao ih je, njegovih 20 poena fali mnogo. Dule preti sudijama na konferenciji, Pavlovic otvoreno ni ne krije kad udara pesnicom Djenku i Lazica, i ABA liga ni da pomene to, kao da se boje. A Zvezda samo igrom protiv svih, 100000% zasluzeno. Plasio sam se da Dule ne pocne opet sa povlacenjem ekipe, kao prosle godine, da izvrsi pritisak kod sudija.

No.1

pre 9 godina

GROBARI, KO POSLEDNJI IZADJE NEMOJ DA ZABORAVI DA UGASI SVETLO !!! Nema evro-lige, nema para zato sad - RAZLAZ ali obavezno da poslednji utuli svetlo, skupa je struja !!!

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Bravooo Zvezdooo, Williams i Đenka objasnili kad je najpotrebnije!! Svaka čast svim momcima i Radonji! Nemam reči, pred njihovom publikom dve pobede zaredom neverovatno! Titula, slaviće se Titula...sve redom gazimo! Najjači smo najjači!! Hvala momci za ovo divno i nezaboravno veče! Evroligu igramo!

konto

pre 9 godina

Hahaha da li sam ja to video maga kako skače tamo na nekoga dok Mitrović daje intervju?! Sramotite se Partizanovci, terajte to dok nije kasno!

Nenad

pre 9 godina

Bravo Zvezdo!!!
Vise nego zasluzena pobeda i odlicno je sto smo u polufinalu igrali protiv najslabijeg moguceg protivnika!

Duleta V. izbaciti iz sporta i poslati na lecenje dok nije kasno jer priziva zlo i nesrecu a da nije bilo zandarmerije u tunelu verovatno bi veoma lose prosao nakon sto je fizicki napao osobu koja bi mogla da ga lako "patosira".
Ne podrzavam nasilje i zato Dule treba da bude izbacen iz sporta!

Realista

pre 9 godina

Navijam za zvezdu i mislim da ne moram da pričam koliko dugo sam ovo čekao... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Tooooooooooooo breeeeeeeeeeeeeee... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Ajmoooooooooooooooooo.... Aaaaaaaaaaaaaaaaa...

crni_redstar

pre 9 godina

aufiderzen! putuj evropo:) kakva smo mi gospoda,ja se divim kkcz,svaka cast.velika skola ona druga utakmica,hvala bogu da se dogodila.volim te zvezdo,prokletstvo je skinuto,to je to,crveno bela era pocinje!!

Aksentije

pre 9 godina

Lekcija br.1
Pozvani smo na casove ljubavi i mi smo dosli kao gospoda sa kitom cveca. Kako je uzbudjenje raslo u dvorani od tolike temperature cvece je uvenulo i ostala je samo cista ljubav dugoko zarivena u partizan. Nema prave ljubavi bez nas. Docicemo opet samo da cvece naraste. Puno vas volimo.

zoranbgd

pre 9 godina

Katanac!!!! Moja ZVEZDA stavila katanac na komunistički režimski jna klub za sva vremena!!! Grobari u rupe, tamo vam je mesto.
Hvala Zvezdo!

Kosmodisk

pre 9 godina

E sad jos da dogodine Zvezda izadje iz stecaja pa da zvezdasi vise ne moraju da navijaju za FMP,cestitke Covicu i drzavi,oni su majstori svog zanata...

Brcko

pre 9 godina

Luka Mitrovic daje intervju a Dulo mag nasrce na nekoga u tunelu i to sve pred zandarmerijom a kamera ga snimila hahaha. Garant osjeca "devotion" ali onaj hop cup evrokup.

vlade

pre 9 godina

eto voljene komsije, celu sezonu se lozite da nismo bolji, sada imate dokaz da smo bolji! iskreno, bilo bi lepse da smo zajedno u EL, da vas ispratimo posle u Eurocup, a vi nas u Top16, ali sami ste krivi za Podgoricu.. Sada ako ne bude katanac institucijo, kao sto je Dule najavio, mozda vas spasi fuzija sa Crnokosom!

sasa

pre 9 godina

BRAVO ZVEZDA:

Iskreno, onaj Macvan je vukao Partizan koliko je mogao, ali partizan nema klupu, nemazamenu ni za centra, ni za visoko krilo, nema ni play-a, onaj Akonjon je odigrao, kako je neo ko je dosao pre 2 nedelje i moze da odigra, a tepic nije Play...
Iskreno sada se jasno videlo, Zvezda je za klasu jaca ekipa...
Sta bi od "Duletove magije"? osta samo tuca u svlacionici, vredjanja sudija, prozivanja svih , osim sebe naravno, jer u Partizanu niko nikad nije kriv, uvek su svi drugi...
Tuzno na sta je spala neked najbolja ekipa ove regije, a sad samo skandali, prozivke, tuce i vredjanja..

Bravo za bibinatora, koji je opet razvalio, cestitke za fanstasticnog kalinica, sa njim je Srbija dobila fenomenalno krilo, i naravno, sve bolji Mitrovic, koji se poprilivno pogubio u EL, ali se vratio u olvoj seriji, na stvarno verlo lep nacin,..
Bravo Zvezdo, EL je obezbedjen, a sad idemo po titulu... jednu vec imamo, ali sad, idemo po sve tri....

Za GRobare, iskreno, ja voise ne zna da li vi najvijate za Partizan, ili za Duleta, jer on o sto on sebi dopusta, je van svake pameti, ali i takodje, itekako je jasno da je Partizan daleko od vrha..

MarkoR

pre 9 godina

I sad neka kaze neko da je Radonjic los trener -- Macvan i Pavlovic potpuno van igre, a Milosavljevic je igrao samo na silu.

Zvezda sampion!!!

s

pre 9 godina

Mitrovic daje izjavu kako mu je zao sto oba tima nisu mogla u Evroligu, a istovremeno iza njega se lemaju. Hahahah pa tako nam i treba sve sto nam se desava kad smo nenormalni!

Mikeli

pre 9 godina

I sta bi, cele sezone se patite, nadate se aprilu, maju, dosao april i ostali ste bez evrolige, tucete se na terenu, pretite van njega i na njemu,a Vujosevic hoce da se bije u hodniku tunela. Nadam se da je ovo put ka ozdravljenju odnosa, samo je vazno da onaj koji zlo cini ode, da dodju neki zdravi ljudi i da pocnemo uzivati kako treba u ovom plemenitom sportu. Raduj se Srbijo imas i zasto.

One night in May

pre 9 godina

Kalinic retko iritantan lik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar RS, 19. april 2015 22:31)

Onaj momenat kad vas toliko zgazimo - da nateramo "elitu" da upale baklje i proslave nasu pobedu i to sto vise NIKAD nece gledati Evroligu - neprocenjivo!

samo kazem

pre 9 godina

navijacimpartizana su jos uvek umhali i gledaju prazan taren. ne znam da li ne veruju da je gotovo ili se navikavaju da gledaju nista sledece sezone....
partizan je imao i faulove, i bacanja, i zvezdine tehnicke i opet su izgubili.
istina, nije zvezda bila tolikomdobra koliko partizan los, alimsto bi dulo rekao, to je zatomsto je radonja smislio taktiku.

jel Telgetija i Grbovic rade sutra?

Kova

pre 9 godina

Cestitke na zasluzenoj pobedi od 3:1 u seriji,tacno za toliko je Zvezda Telekom trenutno bolja od nas...Na nama je da se spremimo za plej of i pocnemo na vreme sa formiranjem tima za sledecu sezonu...Mislim da nam je potrebno i sposobnije rukovodstvo...Napred Partizan

aha..

pre 9 godina

Ma, da li je moguce da su navijaci takvi k***i? Suparnicku klub pobedi, a oni ih zasipaju nekakvim predmetima..cist primitivizam! Zbog takvih navijaca treba privremeno ukinuti odredjene sportske manifestacije do momenta primene zakona koji bi sankcionisao takve "navijace". HOCU(emo) FER PLEJ I KOREKTNO NAVIJANJE, a primitivce van ovakvih manifestacija.

Zeravica

pre 9 godina

Da vidim sad pljuvace Radonjica.
Jel doveo ekipu u formu u pravom trenutku?Jel napravio tim koji moze da igra bilo gde?Jel u prosloj utakmici prodao 3 fore Vujosevicu i totalno ga takticki nadmudrio.Jel ispostovao Djenku i Wiliamsa kad im nije islo?Jel nasao striktne zadatke Cirbesu,Dangubicu,Tejicu koji su doneli rezultat bez obzira sto nisu davali poene.Jel Jovic sada vrhunski plej?Jel igrao u nekim delovima i sa 3 pleja (Wil.Djenka,Jovic).Jel razbio sa Lukom na niskom postu?Jel iskontrolisao Jaku?Sta jos treba da uradi?Svaka mu cast!
I naravno svaka cast KALINICU i Marjanovicu!

pingvin sa Madagaskara

pre 9 godina

Jel stigao Pavlovic?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 19. april 2015 22:56)

Evo ga,seo u auto uključio kameru i muziku,stiže za ..otprilike...3 sata,taman da isprati Zvezdu u EL...

redstarfun

pre 9 godina

Recite mi samo za kada je ono Dule tempirao formu... avgust, septembar?

A kada vam dolaze Raja, Gaja i Vlaja?

Gde su otišle pare nakon 13 godina kradje titula?

Baba Zivana

pre 9 godina

Zvezda je smesan tim, nemaju ni 1 akciju, igraju na individualni sut Wilijamsa i Dzenkinsa.
(žž, 19. april 2015 22:39)

Jao sto booliiiii!!! Boli, boli, boli, boliii! Divno!

mile1970

pre 9 godina

slavkors ako si pristrasan nisi glup pa partizan je izveo vise slobodnih bacanja pogledaj statistiku pa onda lupaj.Zvezda je u svakoj cetvrtini sem u trecoj bila u bonusu posle samo tri minuta

hahahaha

pre 9 godina

hahahahaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahaha

crise de nerfs

pre 9 godina

Dok Zvezdin kapiten kaze da mu je zao sto obje ekipe nisu u evroligi,i viteski ne vrijedja protivnika-onaj davitelj nasrce na ljude u hodniku.ELITA NEMA STA,NA TERENU I VAN NJEGA!

neki tamo

pre 9 godina

Verovatno najbolje i najpametnije vodjenje od strane Radonje za sve ovo vreme koje je u Zvezdi jesu upravo ove dve utakmice pred partizanovim navijacima. Sve je dozirano i zato smo i prosli u finale.
A najgori utisak jeste svakako pavlovic. Ja mislin da te se svaki pravi navijac gnusa s obzirom sta je sve radio i kako je prljavo igrao.
Bravo Zvezdo! Bravo za sve igrace, svako je igrao onako kako treba!
I da, bilo da ostane ili ode, Djenka, zajedno sa Nelsonom, ostaje zauvek u nasim srcima, kakav igrac, vredelo je cekati ga, samo zbog ovog!

marko

pre 9 godina

"Ameri odveli Zvezdu u Evroligu!"
Nismo mi krivi sto imamo da platimo Vilijamsa 3mil (e), Dzenkinsa 2mil (e)! :D
...Nisu dzaba novci, moji sinovci! :D
Sus. BRAVO ZVEZDO!

Claudio Paul Caniggia

pre 9 godina

I to je to. Katanac je zagarantovan posle vecerasnjeg demoliranja. A sta reci ovim crno belim siromasima. Nema evrolige jos godinu dana, verovatno i duze. Bolji smo za tri klase i nije mi jasno cemu su se nadali i zbog cega su ispoljavali ovoliki bes i mrznju. Svim grobarima zelim laku i mirnu noc.

Sasa

pre 9 godina

Najpre da cestitam igracima CZ Beograd na potpuno zasluzenoj pobedi i izborenoj Evroligi za sledecu sezonu. Svaka cast , momci su se posteno borili, igrali svoju igru i na kraju zasluzeno slavili.
Svima koji pominju sudjenje, samo cu reci da u kosarci mozete biti pokradeni u jednoj ili dve situacije na utakmici, sve ostalo se kompenzira {na zalost}.
Moj Partizan nije bio dostojan protivnik KK CZ Bg iz vise razloga:

1. Pojedini igraci misle da su "iznad" tima {Pavlovic, Macvan}
2. Vujosevic moze da "terorise" mladje igrace, ne i "vedete". Tacno se vidi iz aviona da nema kontrolu nad Pavlovicem, Macvanom, pa i Milosavljevicem.
3. "Zapostavljanje " Andrica, Daloa, pa i Djumica u situaciji kad se igra serija utakmica gde svezina treba da dodje do izrazaja, gde ih ne pusta ni po pet minuta , bar da naprave poneki faul i da odmori "veterane" Tepica,Macvana, Pavlovica. Andrija Milutinovic je posebna prica , Decko je bar u treningu.
4. Neko je kriv za to sto su gotovo svi igraci vise vodili racuna o tome da li ce biti sudjena nekom licna greska ili ne, nego li da igraju kosarku i da budu "u utakmici" 100%.
Nekad je u KK Partizan bilo pravilo da samo trener i kapiten mogu sudijama da prigovaraju. U takav Partizan sam se ja "zaljubio"
5. Nikad , ali nikad nismo bili "seljacka" ekipa, a veceras nisam mogao da se otnem utisku da smo bas tako izgledali u ocima neutralnih posmatraca.

"Dijagnosticar", Nis

Жика Врачаруралац

pre 9 godina

Рвање. бокс, фудбал, рагби, примитивизам, притисак... све смо истрпели, остали мирни, достојанствени и шармантни, чак.
Браво Звездо!

zlotvor

pre 9 godina

Kalinic retko iritantan lik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar RS, 19. april 2015 22:31) Mora da ti je dusko sladak?

bianconero95

pre 9 godina

Elitni potezi elitnog trenera i pritisak na sudije tokom svih 40 min nisu urodili plodom, ipak smo bolji. Pozdrav od Djenke i Willija :)

Djenka

pre 9 godina

Samoprozvana "institucija" je ocigledno zaboravila da boj ne bije pesnica, ni prijetnja... Boj vam bije srce u junaka. Zbogom "institucijo"!

krajisnik

pre 9 godina

razbili smo ih!!!Taman pomislim kako je dulo naucio nesto ,kad eno ga mlati se,pretpostavljam sa sudijama,oni nisu visoki.tegeltija,grbo ,jedva cekam vasu emisiju.Zasluzeno smo ih dobili,bez mrlje.Volim te zvezdo!!!

Mirko

pre 9 godina

Ovo je smesno, alal vam sve, ako treba na ovaj nacin da se osvoji titula ili igranje u EL neka vam je na cast.Bolja ekipa ide dalje ali su nas sudije unistile u ove dve utakmice.

Ovo veceras je pocetak kraja nase klupske a samim tim i reprezentativne kosarke, ovakav lopovluk i navlacenje nije davno vidjen na parketima.

Najmanje 10 faulova ispod kosa nisu svirani nad Milutinovom i Macvanom

Petar

pre 9 godina

Od rodjenja mog....:))) Samo hrabro, sad nam treba jos jaci tim pa da se ide na final 4 eurolige, mnogo smo jaki :)))

Ali iskreno da kazem i to da mi je mnogo zao Partizana, da nisu uspeli dobiti Buducnost jer znam da bi stvorili bolji tim i da bi bili mocni u Euroligi, Cedevita/Buducnost bice samo statisti.
A i niko nema pravo da poziva Vujosevica u penziju jer s takvim timom nije ni bilo realno ocekivati Euroligu. Jebiga komsije sansu ste prokockali u toku sezone, protiv Zvezde nije bilo realno ako ste posteni do sebe znali ste to i sami. Pozdrav :)

losmi

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali me sad nerviraju moji navijaci koji odjednom prde po Evrokupu. Drugari, zaboravljate da smo se radovali k'o mala deca kad smo prosli u polufinale do utakmica sa Uniksom. Pa meni nedelju dana tad nista drugo nije bilo u glavi nego sve moguce igracke taktike i opcije vezane za tu utakmicu. A sad izigravamo pokondirenu tikvu kojoj je Evrokup smesan samo zato sto ga igra klub koji ne volimo. Evrokup je kvalitetno takmicenje a ne treca tuniska kosarkaska liga. Svakako da nije u rangu Evrolige, ali je jak turnir. Ja sam X puta gledao tu utakmice koje su bile atraktivnije nego gomila evroligaskih.
Igrala Zvezda Evroligu ili cetvrtu indonezansku sa istim zarom cu da gledam te utakmice. A za groblje me boli pistaljka, da ne kazem nesto drugo.

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja...

dkenfkd

pre 9 godina

Pavloviću razočarao si Grobare, bar mene, stalno si gledao da nekog udariš a ne da igraš muški i da se boriš, došao si kao najveće pojačanje ikad u ABA ligi, a odlaziš kao promašaj
Nadam se kvalifikacijama

Meklejn

pre 9 godina

Hvala Pavlovicu, bio je jedan od nasih najboljih igraca i zaista ga je bilo vredno cekati da se vrati iz solarijuma. Bio je pravi dzentlmen, veliki sportista koji je svojim iskustvom doprineo smirivanju tenzija i jos jednom puno pozdrava ovom velikom gospodinu, velikom igracu na svemu sto je pruzio od dolaska u tabor crno belih.

Marko

pre 9 godina

Ne znam šta se dešava sa Pavlovićem, on ima gadan problem u glavi,kao da traži najmanju sitnicu da se pobije sa Zvezdinim igračima.

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

jbg priznajem bolji ste ove godine... cestitam na prolazu u EL i srecno u finalu, a mi opet od nule na jesen.

Muad'Dib

pre 9 godina

Nije Partizan ništa izgubio u ovoj seriji, nama su svi finansijski tokovi zatvoreni od strane države ne bi ni imali čime da se takmičimo dogodine u Evroligi.

Grm

pre 9 godina

Williams i Djenka vrede svih 5 miliona koliko ih ukupno placamo. Kalinic i Djenkins glavni, ukljucio se kasnije Williams; Mitrovic, Marjanovic, Jovic i ostali odradili svoje, svaka cast momci. Stigli su Partizan (-10), a nisu nesto opadali kasnije. A Pavlovic nije normalan, ne samo sto ponovo udara, nego njegova igra danas; svaka cast njemu. :D

Idemo, Evroligaaaa!!!

Zorston

pre 9 godina

Resetovah telefon,a cuvao sam mnogo komentara vasih grobarskih,da vam ih nabijem u facu....Ali avaj,sta ces....."Idea Voli Telekom",'esi mi dobar?:)

Mirjan22

pre 9 godina

Zvezda je dobila ovo jer su igrači spremniji i mirne glave igraju svoju igru. Partizan previše zavisi od dva igrača. Milutinov je izvukao maksimum svog kosarkaskog znanja i svaka mu čast. Ostali su premoreni da igraju dve utakmice za redom. Ispalo na kraju - zvezda rutinski!

mrb

pre 9 godina

cestitke zvezdi partizan treba da krivi pavlovica pre svih zato sto je svojom prepotencijom pravio incidente glumeci nba zvezdu sto uistinu nije bio popularnost je stekao igrajuci za partizan i sad ih je upropastio

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Poruka svim Grobarima,kad je najteže moramo sportski čestitati protivniku na pobedi i podržati svoj tim u borbi za titulu domaće lige,jer mnogo su nas zadužili u zadnjih 14 godina sa 20+ raznih trofeja,a jedan neuspeh neće nas pokolebati i vratićemo se još jači !
VOLIM GA KO OKA DVA!

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Dusko Vujosevic je najveca sramota covecanstva kakvog ga znamo. Interesuje me samo na koga je to nasrnuo u hodniku Pionira , bolest ...

Sudija Dredd

pre 9 godina

Ironija finalne serije: Milosavljevic mora napolje zbog 5 penala a Pavlovic zavrsava mec.Kao tesko "napaljeni" zvezdas sve cestitke Milosavljevicu i zelim mu karijeru Majkla Dzordana.

b

pre 9 godina

Mittovici daje izjavu posle utakmice da mu je zao sto obe ekipe nisu u Euroligi, Dulo se u pozadini bije drzi ga zandarmerija!

NISMO ISTI!

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

I pored jako prljave igre Partizana pod košem, čista pobeda Zvezde. Grobari na kraju bakljadom slave plasman u Cipiripi kup - neprocenjivo :-)

mile

pre 9 godina

Ko vas je razbio grobari, Zvezda ili FMP? Jeste li se dogovorili? Da je FMP bilo bi vas ovde, ali posto je Zvezda svi ste po misjim rupama.

Struki

pre 9 godina

A na kraju "skandal":Vujosevic napao Mirka Pavlovica! Covek jednostavno nije normalan! Ovo je definitivno kraj jednog "nakaradnog"sistema,gepekovanja,kradja,divljastva...Veceras je "zakucan"poslednji ekser u zlo zvano KK Partizan!

Kima

pre 9 godina

Steta sto Pavlovic zbog povrede nije mogao da pomogne svojim igracima iz ekipe,sigurno bi to mnogo bolje izgledalo,ali,sta je tu je,bice bolje drugi put...Idemo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Bojan

pre 9 godina

Treba biti covek i cestitati boljem. Nije Vujosevic Partizan! Vreme je da se drasticno rekonstruisemo, krediti se potroseni. Partizan mora da krene od nule. Ne znam coveka koji vise voli Partizan i kosarku od mene, ali je ljudski pruziti ruku. Mitrovicu, Kalina, Bobi (mozda i Jovicu), zelim da porucim da mi je drago sto su postali odlicni igraci, ali mi je krivo sto ste pobedili moj Partizan. Zelim vam da budete u 12 izabranih i da Srbija bude opet prva. Partizane, ti dobro znas...

blejica22

pre 9 godina

Kako lep komentar Mitrovica na kraju, mnogo gotivim tog decka.... Kao navijacu Partizana i kao neko, kome je kosarka ubedljivo omiljeni sport mnogo mi je zao sto smo izgubili i to protiv Zvezde, ali mi je makar drago da nas je pobedila ova ekipa vecitog rivala jer mi svi deluju kao super momci, i kao pravi sportisti... Puno srece komsijama u finalu, apsolutno su zasluzili titulu...

aleksandar

pre 9 godina

Cestitke na prolazu u evroligu i finale ali jos niste osvojile nezeboravite.Ceracemo se mi jos u supeligi.Ove dole komentare necu ni citati vec znam ih unapred...Poz...

Калина!

pre 9 godina

Браво момци! Звезда је ово заслужила због добрих игара целе сезоне. Веровао сам да ће бити 3:0, али и Партизан је заслужио да се понада једном победом. Коначно је дошло наше време. Следеће године у Еуролиги очекујем пролаз међу осам најбољих.

KK Jedini Prvak Srbije

pre 9 godina

Pobedila je Srpska buducnost u vidu Jenkinsa i Williamsa...cestitke FMP-u,jednostavno su bili bolji da ne kazem da smo mi bili ocajni,pobeda cista kao suza,videcemo sta ce sa nama biti,kakav zulum trpimo od drzave daleko smo i dogurali,da je dobro nije ali neka znaju da cemo uvek biti uz njih,samo bez menjanja imena,adrese i prodaje grba,sve druge opcije dolaze u obzir pa i beton liga.... i jos jedna stvar,moj utisak je da su ovaj dvomec izgubili navijaci,najavljivali su pakao i strasan pritisak a na kraju je sve ispalo mlako i tiho,da li zbog prevelike guzve,nervoze,temperature ili ko zna cega ali ovo nije licilo na Grobare,izbor pesama katastrofa...i tako,idemo dalje,predstoji nam ona najbitnija utakmica,za goli zivot....ziveo Partizan i general Dule,pozdrav.

papiga47

pre 9 godina

JA CESTITAM ZVEZDI..IPAK SU MAKAR ZA +7 JACI OD NAD....JBG TRPELI SU 13 GOD..NEKA SLAVE OVE GODINE JER SU ZASLUZILI...ISPTRPITE PORAZ GROBARI SAD...I ONI SU PLAKALI I TRPELI!

baki

pre 9 godina

Ona parola za Kalinu da "vrati usta najku" je sramna...sta drugo ocekivati od grobara. .pozdrav za sve iskrene navijace partizana, a pogotovo one koji su ostali ispred hale a ovamo sa majicama alkatraza brojne starlete na tribinama...

Igokea since 2007

pre 9 godina

Zvezda bolja igracki, ali i Radonji svaka cast na dobijenoj seriji, dobar je, sve bolji. Partizanu (veceras necu o Igokeji) svaka cast na borbi, kao i grobarima (veceras necu o ikogejcima) na navijanju, bilo je odlicno. Namerno necu da izdvajam nikog posebno od igraca, i zato kazem: BRAVO, CRVENA ZVEZDO!!! Idemo po titule!

Stevo djubre

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)

Колико ли боле све ове године ... Макар имамо клуб, не морамо да тумарамо по предграђу, тражећи нови ...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

1.Pobedio Nole,pobedio Valentino Rosi i pobedila Zvezda
2.Trener bez roaminga u hodniku napravio s****e
3.Sledece sezone Katanac ili razvojna liga FIBA ili CIPIRIPI kup
4.Ovi ce u dvorani da pevaju do jutra i da tuguju
5.Smeta im Vucic. Nije im smetao Dacic, Tadic, Dinkic i ona sto im obecala dvoranu za trening .I tako bilo deset i kusur godina
6.Pavlovic NBA igrac a tek play
7.I na kraju sta reci. Dovidjenja

20 kinte

pre 9 godina

E koji ste klošari... Ovo gađanje po terenu naših igrača, a vrhunac, dok Mitrović daje prvu izjavu, u pozadini se dukljanin bije sa nekime... I vi sebe zovete avangardim, gradskom ekipom, elitom... Pastiri.

Ilija

pre 9 godina

Bravo momci! Zasluzena pobeda u seriji i generalno citava sezona odigrana na vrhunskom nivou. Obezbedjena EL, ostaje finale kao slag na tortu u kojem ce igraci biti rastereceniji i, verujem, rutinski odraditi posao.
Partizan placa danak losem startu sezone, ipak na kraju su mogli da izbegnu Zvezdu u polufinalu, nisu uspeli. Ali bi sigurno kvalitetom lako prosli da su igrali protiv Buducnoati odnosno Cedevite.

Zemunac

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)

Ne boli brate veruj mi, ali svako nije prijatno. Naigrali smo se mi. Sto se mene tice mozemo da igramo i taj cipiripi kup, samo da prestanu price o parama i da na vreme napravimo tim.

Боки

pre 9 godina

Хвала играчима,управи и стручном штабу на избореној Евролиги. Победили смо екипу која није из врха европске кошарке и то смо сви очекивали. Сад лагано и без притиска по нове трофеје.

nnnnnn

pre 9 godina

Ovoga sam se plasio, ali cestitke Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Prelomio je kao sto sam i predvideo individualni kvalitet zvezdinih igraca, ali i dosta nerezonskih poteza pre svega Pavlovica i Akojona. Steta sto nije ovo bilo finale, jer realno bi i Partizan i Zvezda razbili Cedevitu ili Buducnost.

Mayers

pre 9 godina

I ako sam veliki Partizanovac, cestitke Zvezdi na pobedi i prolazu (i ako ocima ne mogu da ih gledam). Mali Mitrovic pravi kapiten i super momak (kad su gani ranije gubili uvek je bio dostojanstven i korektan).

Bagzi

pre 9 godina

E vredi ovaj MWil svih 940000 evra mesecno! Sad cekam Grbu da nam objasni kako on ne vredi. Nista drugari, sledece sezone da ozbiljno pristupite Cipiripi kupu, da nas ne brukate pa kroz "jake" utakmice u mozda u aprilu, maju budete na nivou. iskreno, znao sam da imamo jaci tim ali sam se plasio Radonje. Na moju srecu neopravdano

Nikola

pre 9 godina

Drugari,jeste Zvezda jaca,i trenutno daleko bolja ekipa,ali da nb pljujemo Partizan,setimo se kako su gazili Barsu,Pao,itd dok su imali ekipu! Ipak smo mi jedno! Pozdrav!

sina pfc

pre 9 godina

Čestitke zvezdi. Jednostavno su bili bolji u seriji i raspolozeniji. Bez nekih zavera sad. Ove godine su konstatniji i bolji. Partizan glavu gore idemo dalje.

Zlija

pre 9 godina

Mogu komšijama samo da čestitam. Bili su bolji i zasluzeno pobedili. Nikakava mudrost jednostavno posle 2 utakmice Radonja je porastao i iskoristio ono sto ima. Inače čovek je majstor pripremanja utakmica, imao je problem kad ne krene plan A šta onda. Napravio je više odličnih 5-torki. Što se nas tiče, treba se pozdraviti sa Duletom i sistemom zastarelim koji pritom ne funkcioniše, čitaj Zvezda ga je preuzela. Prvo katastrofalna selekcija, daas su trebali Radičević i Miljen da igraju na kecu mi smo igrali sa Tepom i Akojonom toliko. Uglavnom krećemo od 0 i šampion je onaj koji se posle poraza brzo podigne. Mi već od prošle godine to nismo jer smo ispali u polufinalu ABA znači ovo je samo posledica. Komšijama sportski stisak ruke, i nadam se da će bar 4 mlada srbina igrati euroligu sledeće godine.

batko

pre 9 godina

"mašina se pali" , " na proleće težnjenje" , "Jenkins i Williams najogri Ameri ikada" , ..... Kakvih se sve fraza nismo naslusali ? Istina je samo : zvezda je bolja, brat Djenka je objasnio i pokazao da ima srce junačko! Dati mu državljanstvo i doživotni ugovor!

petar 015

pre 9 godina

Akojon premala glava ,kao cioda. Za ovu igru moras da imas vecu glavu u koju moze da stane mnogo vise mozdanih vijuga. Pavlovica da ne komentarisem. Sramotno ponasanje i igra!

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ja ne pratim bas nesto previse kosarku,ali sta Zvezda dobija plasmanom u finale ABA lige,tj.sta ako osvoji ABA ligu?Jel onda prekida nas niz od 15 uzastopnih titula?Neka mi neko to malo pojasni.
I kakve veze ima ova ABA liga sa Superligom?
A i ako ne budemo sampioni ove sezone nema veze,u fudbalu cemo u subotu da im vratimo milo za drago!!Vidimo se na Rajku Miticu!!

veliki strumf

pre 9 godina

Grobari, laku noc! Ali, ne veceras, nego generalno. Svetlo se gasi. Sledi raspad sistema. Na koga je najmanja kvota da ce prvi napustiti brod koji tone? Ostacete na Andricu, Bezbradici, Vanji koji ce igrati za klikere sa Krasnim oktobrima, novembrima... +26 u 3 utakmice - dominacija! A atmosfera samozvanih najboljih navijaca u univerzumu - cula se jasno i skripa patika i sta igraci pricaju na parketu. Teska ste sprdnja!

p.s ja sam propali kosarkas ;)

pre 9 godina

jos jednom da ponovim ovog akojona bih dobio 1 na 1
,prilicno sam siguran da bi to do 21 bilo laganice ,vec do 11 bi mogao da me iznenadi da pogodi nesto slucajno.....

Fatboy

pre 9 godina

Želim da čestitam Zvezdi Telekom na APSOLUTNO zasluženom prolasku u finali i plasmanu u Evroligu. Upropastili ste nas, bili smo nemoćni i bezvoljni...čestitke i Luki Mitroviću na iskrenoj i poštenoj izjavi! A našeg trenera treba da bude VELIKA sramota zbog svog ponašanja! Potući se sa nekim, i to još UŽIVO pred kamerama, gde cela zemlja (ponovo) može da vidi njegovu bahatost i ludilo je za svaku osudu! Apsolutno treba drakonski da bude kažnjen i odstranjen iz sporta. Pošto on neće sigurno, evo JA vam se izvinjavam umesto njega zbog svih tih ispada...

nenad

pre 9 godina

ne znate kako da ocrnite zvezdin uspeh, pa kao ameri doneli pobedu, pa ko da vas vujosević pravio sve. kazite jednostavno pobeda. ovo je rezultat rada od prosle sezone do sada.

axaxt

pre 9 godina

Sve pobede pred "najboljim navijačima na svetu", izgleda da vam taj pakao i nije tako strašan.
Radonjizam dobija još jednu sezonu :)
Grobari, šta ćete bez "volontera Mačvana, Pavlovica i ostalih što igraju za kikiriki" dogodine?

Marko

pre 9 godina

Stalno kritikujem ovog Akojona, a ovde ga mnogi brane. Plejmejker sa 2 asistencije u 4 utakmice. Danas indeks korisnosti -3 i promasena obadva bacanja kad smo trebali da se spustimo na -3. Odmah otkaz. Sta ce nam u domacem prvenstvu. A posebna prica je sto u zadnja 3 minuta nismo sutnuli na kos. Nijedna izgradjena akcija.

Shamija

pre 9 godina

Opet zasluzeno. Sta reci, ispadosmo veci cigani od cigana? Navijanje za sve pohvale, al pavlovic i opet vujosevic vise stete nego pomoci. Od iduce sezone miloja za trenera i nove mlade momke pa ispocetka. Navijamo i dalje.

Srdan

pre 9 godina

Da ne ulazimo u to ko je gazda kluba, ko za njega navija, bolji tim je pobedio i čisto kao suza prolazi dalje. Ljudi koji vode partizan su se previše kocka (pavlović, cela sezona bez pleja, akojon) i izgubili. Bilo bi jadno da je drugačije ispalo. Na Partizanu ostaje da preispita način funkcionisanja kluba i promeni nešto, jer očigledno je da se svet menja i ono što je prolazilo juče, ne prolazi danas.
Kako god, i sledeće godine da pionir bude ispunjen na utakmicama partizana kao prošle i uvek ćemo imati popravni.

Toni

pre 9 godina

Zvezda je smesan tim, nemaju ni 1 akciju, igraju na individualni sut Wilijamsa i Dzenkinsa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (žž, 19. april 2015 22:39)


Pa kako onda dobijaju, majku mu?

kile

pre 9 godina

Cestitke FMP-u na sjajnoj sezoni. Treba priznati da su najbolji ove godine. A mi treba da se okrenemo nama i analiziramo. Po meni sezona je bila nakaradna i DV se treba zapitati gde vodi sve ovo. Znam da je besparica i da su veliki dugovi, ali zapocinjati sezonu sa jednim timom pa do kraja je zavrsiti sa drugim je previse. Mislim da bi trebalo da se orijentisemo na mlade iduce godine. Sto se tice FMP-a zelim im da osvoje ABA ligu jer su bili ubedljivo najbolji tokom sezone! Mislim da ce im to biti treca titula. A sa druge strane se nadam da ce KK Crvena zvezda izaci iz leda pa da cemo moci gledati prave derbije.

...

pre 9 godina

U ovom trenutku jos nije pocela konferencija za stampu. Garantovano su krive sudije i ovaj put....
I da, bilo bi lepo da obelodane budzet, bar sada na kraju sezone. Milslim na Partizan Igokeu, naravno.

*bane*

pre 9 godina

* Napokon i da se vrate slavni dani naše prošlosti i da osvojimo i Srpsku ligu ......!! Bravo momci svaka čast ......fudbal me ne interesuje ....

Kića

pre 9 godina

Bez pustanja!
HOCEMO PARTIZAN NA CETVRTOM MESTU!
Moramo nadoknaditi onaj poraz cedevite i zakucati ih na cetvrto mesto!
(hours of love, 28. februar 2015 14:56)

Veliki Srbi. Hoce Partizan na cetvrto mesto kako bi Srbija imala manje predstavnika u LE a nije svestan da ce teze proci Partizan nego Buducnost ili Cedevitu jer ce se sve utakmice igrati u Pioniru. Zvezda je u padu forme care, Partizan u usponu. Evo, ja posle ove tvoje izjave isto zelim da budemo cetvrti pa ako prodjemo u finale da ti iskopiram ovaj komentar posto cu ga sacuvati.
(Giga Moravac, 28. februar 2015 16:44)

hahahahahahaaaaaaahahahahahahahahaaaaahahaaaasaaaaha hahahaha hahahaaaaaaha

neki tamo

pre 9 godina

Verovatno najbolje i najpametnije vodjenje od strane Radonje za sve ovo vreme koje je u Zvezdi jesu upravo ove dve utakmice pred partizanovim navijacima. Sve je dozirano i zato smo i prosli u finale.
A najgori utisak jeste svakako pavlovic. Ja mislin da te se svaki pravi navijac gnusa s obzirom sta je sve radio i kako je prljavo igrao.
Bravo Zvezdo! Bravo za sve igrace, svako je igrao onako kako treba!
I da, bilo da ostane ili ode, Djenka, zajedno sa Nelsonom, ostaje zauvek u nasim srcima, kakav igrac, vredelo je cekati ga, samo zbog ovog!

GrobAR

pre 9 godina

Katanaccccccc
(bane 013, 19. april 2015 22:54)

E moj sine. Nismo isti.
Pa makar igrao i opštinskoj ligi, moje mesto je na tribini uz moj klub.
Ali kako ja tebi to da objasnim, kad si se ti svog kluba odrekao...

Čestitke Panterima i svima koji se tako osećaju...

Grad Niš

pre 9 godina

Strašno šta je vujošević radio u hodniku.Molim upravu partizana da ga smene i nadležni organi da ga kazne za tuču u hodniku i raspiranje mržnje.Pozdrav mojoj CrvenojZvezdi telekom,što bi reko onaj novinarčić...

Blaf

pre 9 godina

Срце јунака живи. Свака вам част момци, поносни смо на вас. Вјерујем у вас, увијек уз вас. П.С. Вилијамс вриједи сваки цент од она три милиона колико га плаћамо.

Slobodan

pre 9 godina

Svaka cast majstori ! Sta reci MW, Djenka, Kalina, Jovic, Bobi ... Divna sezona, sto se tice Partizana veliko pitanje A Ko Je On ? I naravno Pavlovic ? Grobari za vas nema zime, igracete sa Megom i eto pobede ... Pozdrav svim mojim Zvezdasima ...

The_Insider

pre 9 godina

Ne treba ih gaziti do kraja, kao sto su oni nas uz pomoc zutaca godinama, treba samo da ih toliko spustimo dole, da vise nikada i ne pomisle da ce doci njihova vremena. Vec se sve zna, uzimamo titulu i u fudbalu a vas Grobarcic Tole Crnogorac vas je prodao i izdao isto onako kako vam je i titule donosio u zadnjih 6-7 godina, bez obraza braco franjevska. A sada prevaspitavanje i da vas vratimo korenima. Redakcijo objavite mi komentar, kao sto objavljujete komentare nedobronamernih i iskompleksiranih hrvata na svaku pozitivnu i lepu srpsku vest!

zvezdas

pre 9 godina

Veceras i sinoc smo videli Zvezdu koju sa borila i ponovo zasluzila EL.Momci su pokazali karakter i pobednicku volju.
Videli smo ponovo na parketu videli i jednog velikog coveka,kapitena Gagija Milosavljevica.One koji su sportisti i koji su odmereni, uvek postujemo i cenimo.
Zvezdasi.Da pozdravimo nase momke,nagradimo velikim aplauzom i pesmama.Zato sto su se borili i izdrzali sve.
I prave Partizanovce na celu sa Gagijem.

sibacemo se jos a i povredicemo se jos

pre 9 godina

Pavlovic igrao povredjen... To je taj recept, ta formula kako da se pobedi Partizan. Prouzrokuj igracu koji moze da da 25 poena povredu vec u prvom mecu...

Rajko

pre 9 godina

Zvezda zasluzeno vodi, realno imaju tu Evroligasku rutinu, lagano izlaze sa Partizanom na kraj, odlucio je Bobi koji omoguci da jedan ostane sam...ovo su sada najtezi trenutci za Partizan, ali zivot ide dalje...

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Kako se zavrsava ova serija i Zvezda prolazi, opet im se Zvezda pretvara u FMP Telekom. Pa ljudi u fudbalu imate sada iste sponzore kao i mi u kosarci.

ultrasrbin

pre 9 godina

Svi su videli da je lopta dirala obruc,ali zasto ne izmisliti proveru i spreciti skoro sigurne poene Partizana.
Evo Macvan pored lopte i pusta da izadje,ali sudije dodelise loptu Zvezdi.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Ako Zvezda nekako uspe da dobije ovaj mec to ce biti carobljastvo svih igraca, tesko je igrati protiv sudija, jako tesko

Jopar

pre 9 godina

Previse komentara dece koja gledaju ovaj sport godinu dana. Sudjenje jako dobro skoro u sve 4 utakmice. Pa ne moze da bude savrseno pri ovim tenzijama. Gledajte malo kosarku ljudi, trudite se da uzivate.

Sabre

pre 9 godina

Evo Kalina iz cista mira dobija posle faula tehnicku, cime dolazi vec u problem sa 3 umesto 2 i Pavlovic dobija dva besplatna bacanja. Samo jedan primer, najnoviji, za Maga i ekipicu koja ce kada vas na kraju dobijemo opet kukati na sudjenje iako vam sude sakom i kapom.

Dread

pre 9 godina

Partizanovac sam.
Odvratniji igrač od Pavlovića nije igrao u Partizanu ne pamtim .... ako ti se ne igra idi čuvaj ovce,bleji na fejsu ili nešto ...

Samo je sljaka iznad nas,...

pre 9 godina

Josh bez suta iz igre!Dule moj voljeni nema ovo veze sa sudijama.Bolja su ekipa to je fakat,cestitke komsinici na ulazak u EL i osvajanju ABA lige.Zasluzili ste,pozdrav do sledece sezone!

dejan

pre 9 godina

Kalinic nije ni dotakao milutinova pri skoku, ali mora da se svira cetvrta licna greska... Izgleda da je Dulov pritisak na sudije urodio plodom

Srbija

pre 9 godina

Jovic je tata za Vilijamsa u ovoj seriji i treba da igra non stop,kao i Djenka i Kalinic.Mitrovica povremeno odmarati a Bobi i Cirbes da dele minutazu jer je Bobi nekako uplasen i promasuje zicere,doduse mnogo ga biju ali treba to dosta bolje.Imamo ih,samo nastaviti ovako,malo poboljsati skok u napadu i sut i bice ok.

nije nego

pre 9 godina

Vasa zvezda protiv mog partizana nije ni potrebna...moj partizan je dovoljan sam sebi za poraz. niti je zvezda fantasticna,niti su sudije lose, vec partizan ne moze da se sastavi. gubi ciste lopte, nerezonski sutiraju. cestitke zvezdi na pobedi,iako mi je ostalo jos 7 minuta da se nadam...

Rioda

pre 9 godina

U Evroligu idu redom: Kk Crvena Zvezda Kk Crvena Zvezda Diva Kk Crvena Zvezda Beograd Fmp Arapi Cia Bia Vučić i ekipa, samo ne "institucija ". Ona će u Cipiripi kup. A sad Adio..

Nikki

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi navijaci zvezde i partizana sto se raspravljaju kako je sramota sta rade ovi drugi a ne vide da se takmice ko je gori i primitivni. Takodje da li stvarno mislite da publika ima bilo kakav uticaj na desavanja na terenu. To su price za mali decu.

nex

pre 9 godina

Macvan i Milutinov jedine svetle tacke Partizana. Svaka im cast. Realno smo bolji,ali njima treba savest da bude mirna. Dali su sve od sebe.Macvan je borben koliko svi ostali zajedno. Neka razmisli da dodje kod nas...

Hrvat

pre 9 godina

Loše suđenje za Partizan. NIje smjela biti priznata ona trica Jenkinsa jer je prekrsaj Pavlovića suđen prije ulaska trice. Sa neutralnog stajališta vidim da nije fer prema Partizanu. Ako suci nastave ovako, ne piše se Partizanu dobro.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Faul nad Bobijem se ne svira a onda u kontri Tepic pravi korake to se ne sudi i Tepic daje trojku ... Bezobrazno do bola

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Bolje da po 50.000 eura platis 3 crnca iz Finske lige koji daju 10 trojki po utakmici,nego da ti djetic igra za dzabe.Kada su Bogdana tukli i provocirali on jd ubacio 120 poena u 4 tekme,a ovaj fula sve zivo.Razocarao me !

Djokara

pre 9 godina

Posle trojke Dženkinsa u prvoj četvrtini, sviran faul Pavloviću nad Kalinićem zbog pokušaja udaranja pesnicom u predelu vrata. E moj Pavloviću i roditelji te se verovatno stide.

kobe bryant

pre 9 godina

Gledam i ne mogu da verujem!!! Partizan će izgubiti zato što ludi Pavlović igra svoju privatnu utakmicu a Dule ga drzi u igri. Prodao je već 5 napada a još nije ni poluvreme.

Milos

pre 9 godina

Ljudi sta se lozite. Ovaj mec ce da dobije Partizan, iako sam ja navijac Zvezde. Ovo pisem na pocetku utakmice. Ide se na to da se igra sto vise utakmica ne bi li se prodalo sto vise ulaznica. Sve se vrti oko novca ;) sve najbolje

veliki strumf

pre 9 godina

Lazic, pa Dangubic, pa Tejic, pa Vilijams, pa Jovic, pa Blazic - svi potpuno, kao duhovi, sami na sutu za 3 i niko da pogodi. I to u ovako bitnoj utakmici, za jedno poluvreme. Aman!

neutralni

pre 9 godina

Ja sam inace veliki navijac Partizana ali u ovoj seriji me Pavlocic zaista sve vise razocarava.Ne znam sta se desava sa njim ali nije bio ovakav,kad je na terenu on ima zelju da se bije a ne da igra kosarku...Ajmo Partizane!

Partizanovac

pre 9 godina

Partizan ce da izgubi ovo polufinale samo zbog sase pavlovica. od sukoba pred utakmicu sa buducnoscu on vise nije isti igrac i covek!

eraser

pre 9 godina

link prenosa: http://www.oleoletv.ws/watch/live/streaming/online/free/tv-vivo/1/1052768/april-19-2015/partizan-crvena-zvezda-basketball-aba-league.html

heroj

pre 9 godina

Pavlovic dve licne, od toga jedna koja donosi jeftine poene. Kada primi loptu na silu pokusava glumi nesto, ne kažem decko je atleta, ali vidi se da ima problem ocigledan u glavi. Utakmica koja je realno u 2-3 poena...

Испомоћ

pre 9 godina

Пренос, :
http://veetle.com/index.php/channel/view#5532727530bf7/716c8aec77524656c0f2df817eb820a8

и

http://www.sportingvideo.tv/20150419/vv553307b2293657.05510518-1052768.html

Grga

pre 9 godina

Šta god da bude večeras objektivna je činjenica da se Pionir bukvalno trese večeras od Grobarskog navijanja i da igrači Zvezde teško da su ikada imali ovakvu podršku od svojih navijača!!!

ultrasrbin

pre 9 godina

Ako je Pavlovicu sviran faul to je bilo pre suta Dzenkonsa. Kako moze da se vazi 3 i jos da budu slobodna bacanja?
Kakva je Pavlovic dijabola. Kalinic ga odmah lupio po ruci pri prvom posedu lopte,a ovaj se primio ko malo dete i poceo da divlja.

fles

pre 9 godina

sramota je koliko se ugojio Vilijams ,ovako sportista ne sme izgledati....blazic ne moze bazen da pogodi a tejic jednostavno jos nije dorastao ovakvim utakmicama.....a dzenkinsu svaka cast covek je najbolji kad je najteze i on je nas sam vratio u utakmicu....

Пјер Де Кубертен

pre 9 godina

Дежави. Све је као и јуче. Ноле победио остало је свима већ јасно.

Mirko

pre 9 godina

Ako bude fer sudjenje mozda bude majstorica u suprotnom ako bude "fer" kao sinoc onda "Zvezda" prolazi dalje.Ako bude sudjenje kao sinoc samo kontra onda ce biti 15 razlike za Partizan.

ban

pre 9 godina

Pitao otac sina " kad je Zvezda zadnji put bila prvak u kosarci ". Otac se duboko zamisli I reče sinu " Ne secam se sine, pitaj dedu ako se I on seti.

kk CZ Velikan

pre 9 godina

Ja sam ubeđen u pobedu C.Zvezde u ukupnom skoru 3-1 . Zvezda je jača tu nema dileme, kao što je rekao Goran Grbović jedan od večitih pobediće u seriji od 3-1. Partizan će večeras biti pod ogromnim pritiskom da dobije meč, i to će biti kobno po njih, Zvezda je total rasterećena.Samo se nadam da neće Pavlović opet praviti neviđene bezobrazluke...donekle i Mačvan. Pravi primer godpodina je kapiten Partizana- Dragan Milosavljević.

Драгутин

pre 9 godina

Идемо црвено-бели јунаци!
Вратите трофеј на Мали Калемегдан, тамо где је настала српска кошарка и где смо ударили темеље за светске титуле!
ЗВЕЗДА СРБИЈА никад jugoslavija!

Djokara

pre 9 godina

Posle trojke Dženkinsa u prvoj četvrtini, sviran faul Pavloviću nad Kalinićem zbog pokušaja udaranja pesnicom u predelu vrata. E moj Pavloviću i roditelji te se verovatno stide.

Samo je sljaka iznad nas,...

pre 9 godina

Josh bez suta iz igre!Dule moj voljeni nema ovo veze sa sudijama.Bolja su ekipa to je fakat,cestitke komsinici na ulazak u EL i osvajanju ABA lige.Zasluzili ste,pozdrav do sledece sezone!

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Kaze veliki strucnjak Grba nakon pobede partizana, "Restoran ostaje isti, ali se muzika menja". E pa muzika se promenila, ali gazdi restorana to nimalo nije smetalo. Pozdrav za Grbu, pozdrav za Tegija, pozdrav za sve one koje su cekali april, docekali ste ga smekeri!

Sasa

pre 9 godina

Najpre da cestitam igracima CZ Beograd na potpuno zasluzenoj pobedi i izborenoj Evroligi za sledecu sezonu. Svaka cast , momci su se posteno borili, igrali svoju igru i na kraju zasluzeno slavili.
Svima koji pominju sudjenje, samo cu reci da u kosarci mozete biti pokradeni u jednoj ili dve situacije na utakmici, sve ostalo se kompenzira {na zalost}.
Moj Partizan nije bio dostojan protivnik KK CZ Bg iz vise razloga:

1. Pojedini igraci misle da su "iznad" tima {Pavlovic, Macvan}
2. Vujosevic moze da "terorise" mladje igrace, ne i "vedete". Tacno se vidi iz aviona da nema kontrolu nad Pavlovicem, Macvanom, pa i Milosavljevicem.
3. "Zapostavljanje " Andrica, Daloa, pa i Djumica u situaciji kad se igra serija utakmica gde svezina treba da dodje do izrazaja, gde ih ne pusta ni po pet minuta , bar da naprave poneki faul i da odmori "veterane" Tepica,Macvana, Pavlovica. Andrija Milutinovic je posebna prica , Decko je bar u treningu.
4. Neko je kriv za to sto su gotovo svi igraci vise vodili racuna o tome da li ce biti sudjena nekom licna greska ili ne, nego li da igraju kosarku i da budu "u utakmici" 100%.
Nekad je u KK Partizan bilo pravilo da samo trener i kapiten mogu sudijama da prigovaraju. U takav Partizan sam se ja "zaljubio"
5. Nikad , ali nikad nismo bili "seljacka" ekipa, a veceras nisam mogao da se otnem utisku da smo bas tako izgledali u ocima neutralnih posmatraca.

"Dijagnosticar", Nis

neki tamo

pre 9 godina

Verovatno najbolje i najpametnije vodjenje od strane Radonje za sve ovo vreme koje je u Zvezdi jesu upravo ove dve utakmice pred partizanovim navijacima. Sve je dozirano i zato smo i prosli u finale.
A najgori utisak jeste svakako pavlovic. Ja mislin da te se svaki pravi navijac gnusa s obzirom sta je sve radio i kako je prljavo igrao.
Bravo Zvezdo! Bravo za sve igrace, svako je igrao onako kako treba!
I da, bilo da ostane ili ode, Djenka, zajedno sa Nelsonom, ostaje zauvek u nasim srcima, kakav igrac, vredelo je cekati ga, samo zbog ovog!

Jopar

pre 9 godina

Previse komentara dece koja gledaju ovaj sport godinu dana. Sudjenje jako dobro skoro u sve 4 utakmice. Pa ne moze da bude savrseno pri ovim tenzijama. Gledajte malo kosarku ljudi, trudite se da uzivate.

neutralni

pre 9 godina

Ja sam inace veliki navijac Partizana ali u ovoj seriji me Pavlocic zaista sve vise razocarava.Ne znam sta se desava sa njim ali nije bio ovakav,kad je na terenu on ima zelju da se bije a ne da igra kosarku...Ajmo Partizane!

Rioda

pre 9 godina

U Evroligu idu redom: Kk Crvena Zvezda Kk Crvena Zvezda Diva Kk Crvena Zvezda Beograd Fmp Arapi Cia Bia Vučić i ekipa, samo ne "institucija ". Ona će u Cipiripi kup. A sad Adio..

Bojan

pre 9 godina

Treba biti covek i cestitati boljem. Nije Vujosevic Partizan! Vreme je da se drasticno rekonstruisemo, krediti se potroseni. Partizan mora da krene od nule. Ne znam coveka koji vise voli Partizan i kosarku od mene, ali je ljudski pruziti ruku. Mitrovicu, Kalina, Bobi (mozda i Jovicu), zelim da porucim da mi je drago sto su postali odlicni igraci, ali mi je krivo sto ste pobedili moj Partizan. Zelim vam da budete u 12 izabranih i da Srbija bude opet prva. Partizane, ti dobro znas...

nije nego

pre 9 godina

Vasa zvezda protiv mog partizana nije ni potrebna...moj partizan je dovoljan sam sebi za poraz. niti je zvezda fantasticna,niti su sudije lose, vec partizan ne moze da se sastavi. gubi ciste lopte, nerezonski sutiraju. cestitke zvezdi na pobedi,iako mi je ostalo jos 7 minuta da se nadam...

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Kako se zavrsava ova serija i Zvezda prolazi, opet im se Zvezda pretvara u FMP Telekom. Pa ljudi u fudbalu imate sada iste sponzore kao i mi u kosarci.

Kića

pre 9 godina

Bez pustanja!
HOCEMO PARTIZAN NA CETVRTOM MESTU!
Moramo nadoknaditi onaj poraz cedevite i zakucati ih na cetvrto mesto!
(hours of love, 28. februar 2015 14:56)

Veliki Srbi. Hoce Partizan na cetvrto mesto kako bi Srbija imala manje predstavnika u LE a nije svestan da ce teze proci Partizan nego Buducnost ili Cedevitu jer ce se sve utakmice igrati u Pioniru. Zvezda je u padu forme care, Partizan u usponu. Evo, ja posle ove tvoje izjave isto zelim da budemo cetvrti pa ako prodjemo u finale da ti iskopiram ovaj komentar posto cu ga sacuvati.
(Giga Moravac, 28. februar 2015 16:44)

hahahahahahaaaaaaahahahahahahahahaaaaahahaaaasaaaaha hahahaha hahahaaaaaaha

njaVa

pre 9 godina

A samo ste trebali pobjediti Buducnost u Podgorici...
Zvezda je bolji tim, to je cinjenica, ali ne treba biti necovjek i ponizavati Partizan (iako su oni nas tako tretirali u najgorim vremenima).
Kalinic je zivotinja, klasicni srpski kosarkas.
Bravo Zvezdo, ponosan sam na vas!

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Faul nad Bobijem se ne svira a onda u kontri Tepic pravi korake to se ne sudi i Tepic daje trojku ... Bezobrazno do bola

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Ako Zvezda nekako uspe da dobije ovaj mec to ce biti carobljastvo svih igraca, tesko je igrati protiv sudija, jako tesko

nex

pre 9 godina

Macvan i Milutinov jedine svetle tacke Partizana. Svaka im cast. Realno smo bolji,ali njima treba savest da bude mirna. Dali su sve od sebe.Macvan je borben koliko svi ostali zajedno. Neka razmisli da dodje kod nas...

kralj

pre 9 godina

Cestitke Zvezdi na plasmanu u EL,potpuno zasluzena pobeda i mogu cigani da vam kazem da cete nas pobedjivati i dalje dok mi imamo Vujosevica na klupi.Covek ne trazi tajm-aut sve dok Zvezda ne da kos.Taktika da se pusta sut Zvezde je glupa da gluplja ne moze biti.Sad biva jasno zasto su ga oterali iz CSKA.Cele sezone trabunja da para nema a ustvari nas laze.Zato i on i Danilovic moraju da odu iz Partizana.Momci iz obe ekipe,ne racunam Pavlovica koji bi mogao malo i da se oznoji u voljenom dresu,su veceras zaista bili korektni kako i treba da bude uvek.I samo i jos poruka za lika sa nadimkom bane:ne brini ti za Partizan,kad niste vi zakatanceni necemo biti ni mi.Jos jednom cestitke Zvezdi na plasmanu u EL.

zvezdas

pre 9 godina

Veceras i sinoc smo videli Zvezdu koju sa borila i ponovo zasluzila EL.Momci su pokazali karakter i pobednicku volju.
Videli smo ponovo na parketu videli i jednog velikog coveka,kapitena Gagija Milosavljevica.One koji su sportisti i koji su odmereni, uvek postujemo i cenimo.
Zvezdasi.Da pozdravimo nase momke,nagradimo velikim aplauzom i pesmama.Zato sto su se borili i izdrzali sve.
I prave Partizanovce na celu sa Gagijem.

batko

pre 9 godina

"mašina se pali" , " na proleće težnjenje" , "Jenkins i Williams najogri Ameri ikada" , ..... Kakvih se sve fraza nismo naslusali ? Istina je samo : zvezda je bolja, brat Djenka je objasnio i pokazao da ima srce junačko! Dati mu državljanstvo i doživotni ugovor!

furtutma

pre 9 godina

celnici kupa Ere Ojdanica izrazili su veceras ogromno zadovoljstvo sto ce u narednoj sezoni imati u svom takmicenju jednog renomiranog pre
dstavnika - KK guram lakat,bijem bez lopte i ispod pojasa Partizan NIS

Insajder !

pre 9 godina

Naslov govori sve ! Partizan ima od stranaca jedino Murica,ostali katastrofa ! Akojon,Dalo,Kuzeoglu... ! Gomila bezveznjaka ! Koliko je Partizan prosle i ranijih godina bio kvalitetniji tim od Zvezde,toliko je sada Zvezda kvalitetnija od Partizana ! Kraj svake prica ! Kakva Euroliga,kakve jake utakmice,nije to u pitanju sigurno.

dkenfkd

pre 9 godina

Pavloviću razočarao si Grobare, bar mene, stalno si gledao da nekog udariš a ne da igraš muški i da se boriš, došao si kao najveće pojačanje ikad u ABA ligi, a odlaziš kao promašaj
Nadam se kvalifikacijama

baki

pre 9 godina

Ona parola za Kalinu da "vrati usta najku" je sramna...sta drugo ocekivati od grobara. .pozdrav za sve iskrene navijace partizana, a pogotovo one koji su ostali ispred hale a ovamo sa majicama alkatraza brojne starlete na tribinama...

Meklejn

pre 9 godina

Hvala Pavlovicu, bio je jedan od nasih najboljih igraca i zaista ga je bilo vredno cekati da se vrati iz solarijuma. Bio je pravi dzentlmen, veliki sportista koji je svojim iskustvom doprineo smirivanju tenzija i jos jednom puno pozdrava ovom velikom gospodinu, velikom igracu na svemu sto je pruzio od dolaska u tabor crno belih.

Zlija

pre 9 godina

Mogu komšijama samo da čestitam. Bili su bolji i zasluzeno pobedili. Nikakava mudrost jednostavno posle 2 utakmice Radonja je porastao i iskoristio ono sto ima. Inače čovek je majstor pripremanja utakmica, imao je problem kad ne krene plan A šta onda. Napravio je više odličnih 5-torki. Što se nas tiče, treba se pozdraviti sa Duletom i sistemom zastarelim koji pritom ne funkcioniše, čitaj Zvezda ga je preuzela. Prvo katastrofalna selekcija, daas su trebali Radičević i Miljen da igraju na kecu mi smo igrali sa Tepom i Akojonom toliko. Uglavnom krećemo od 0 i šampion je onaj koji se posle poraza brzo podigne. Mi već od prošle godine to nismo jer smo ispali u polufinalu ABA znači ovo je samo posledica. Komšijama sportski stisak ruke, i nadam se da će bar 4 mlada srbina igrati euroligu sledeće godine.

urke

pre 9 godina

cestitke zvezdi, al ipak ovo je neprirodno... menjao bi titulu u fudbalu za finale aba lige, ipak je kosarka nas reon, a zvezdin je fudbal

sve u svemu bila je ovo super serija, pravo uzivanje...sportski pozdrav

Sudija Dredd

pre 9 godina

Ironija finalne serije: Milosavljevic mora napolje zbog 5 penala a Pavlovic zavrsava mec.Kao tesko "napaljeni" zvezdas sve cestitke Milosavljevicu i zelim mu karijeru Majkla Dzordana.

Srdan

pre 9 godina

Da ne ulazimo u to ko je gazda kluba, ko za njega navija, bolji tim je pobedio i čisto kao suza prolazi dalje. Ljudi koji vode partizan su se previše kocka (pavlović, cela sezona bez pleja, akojon) i izgubili. Bilo bi jadno da je drugačije ispalo. Na Partizanu ostaje da preispita način funkcionisanja kluba i promeni nešto, jer očigledno je da se svet menja i ono što je prolazilo juče, ne prolazi danas.
Kako god, i sledeće godine da pionir bude ispunjen na utakmicama partizana kao prošle i uvek ćemo imati popravni.

Dread

pre 9 godina

Partizanovac sam.
Odvratniji igrač od Pavlovića nije igrao u Partizanu ne pamtim .... ako ti se ne igra idi čuvaj ovce,bleji na fejsu ili nešto ...

cika kure

pre 9 godina

Kad se samo setim komentara od ovih nesrecnih grobara od pre mesec dana.Kako su bili ubedjeni da oni ovo dobijaju,i molili Boga da budu cetvrti da idu na nas.E pa komsije grobari,sledeci put pazite sta zelite.

Rajko

pre 9 godina

Zvezda zasluzeno vodi, realno imaju tu Evroligasku rutinu, lagano izlaze sa Partizanom na kraj, odlucio je Bobi koji omoguci da jedan ostane sam...ovo su sada najtezi trenutci za Partizan, ali zivot ide dalje...

bobo mk

pre 9 godina

Zvezdini igraći odlično pripremljeni, fizički i psihološki, što se nemože reči za Vujoševićeve pulene.
Radonjić objasnio mnogo toga,
svaka čast.

Боки

pre 9 godina

Хвала играчима,управи и стручном штабу на избореној Евролиги. Победили смо екипу која није из врха европске кошарке и то смо сви очекивали. Сад лагано и без притиска по нове трофеје.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Faca Dula,gađanje simpatizera igokee po klupi Zvezde i naravno kao šlag na tortu igokejci pale baklje za kraj hahahahaha...ljudi svi na SOS kod Tegija e još i njegovu mučeni facu da vidim i i na spavanje ko beba

Zeravica

pre 9 godina

Da vidim sad pljuvace Radonjica.
Jel doveo ekipu u formu u pravom trenutku?Jel napravio tim koji moze da igra bilo gde?Jel u prosloj utakmici prodao 3 fore Vujosevicu i totalno ga takticki nadmudrio.Jel ispostovao Djenku i Wiliamsa kad im nije islo?Jel nasao striktne zadatke Cirbesu,Dangubicu,Tejicu koji su doneli rezultat bez obzira sto nisu davali poene.Jel Jovic sada vrhunski plej?Jel igrao u nekim delovima i sa 3 pleja (Wil.Djenka,Jovic).Jel razbio sa Lukom na niskom postu?Jel iskontrolisao Jaku?Sta jos treba da uradi?Svaka mu cast!
I naravno svaka cast KALINICU i Marjanovicu!

pingvin sa Madagaskara

pre 9 godina

Jel stigao Pavlovic?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 19. april 2015 22:56)

Evo ga,seo u auto uključio kameru i muziku,stiže za ..otprilike...3 sata,taman da isprati Zvezdu u EL...

dejan

pre 9 godina

Kalinic nije ni dotakao milutinova pri skoku, ali mora da se svira cetvrta licna greska... Izgleda da je Dulov pritisak na sudije urodio plodom

BANE KŠ

pre 9 godina

Zvezda je jednostavno kvalitetnija ove sezone i tu se priča završava. Zaista bi bila senzacija da je partizan prošao u finale,mogu da budu srećni i što su dovde došli. Momci svaka časti i nema stajanja hoćemo trofej. Pozdrav svim zvezdašima.

Sabre

pre 9 godina

Evo Kalina iz cista mira dobija posle faula tehnicku, cime dolazi vec u problem sa 3 umesto 2 i Pavlovic dobija dva besplatna bacanja. Samo jedan primer, najnoviji, za Maga i ekipicu koja ce kada vas na kraju dobijemo opet kukati na sudjenje iako vam sude sakom i kapom.

Lukic-d

pre 9 godina

Kaze gosp.Vujosevic,ako pobedimo zvezdu a MORAMO sledece god.igramo u evropi i tu drzava moralno mora da nam pomogne da nam da puno para da bi dostojno reprezentovali zemlju Srbiju i narod koji nemoze da sastavi za zivot ni za prvih 20.dana a on hoce milione za Pavlovica, Murica te tako lepo vaspitane momke,pitam se dokle se stize sa cinizmom,ljudi dali je to moguce,pa oni bi se pobili samo da mogu oni da vladaju,mogu svi da propadnu da se ugase,ali INSTITUCIJA mora da ima pumo para i to samo za njih.KOJA SRAMOTA.MISA

Igokea since 2007

pre 9 godina

Zvezda bolja igracki, ali i Radonji svaka cast na dobijenoj seriji, dobar je, sve bolji. Partizanu (veceras necu o Igokeji) svaka cast na borbi, kao i grobarima (veceras necu o ikogejcima) na navijanju, bilo je odlicno. Namerno necu da izdvajam nikog posebno od igraca, i zato kazem: BRAVO, CRVENA ZVEZDO!!! Idemo po titule!

MarkoR

pre 9 godina

I sad neka kaze neko da je Radonjic los trener -- Macvan i Pavlovic potpuno van igre, a Milosavljevic je igrao samo na silu.

Zvezda sampion!!!

Nikki

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi navijaci zvezde i partizana sto se raspravljaju kako je sramota sta rade ovi drugi a ne vide da se takmice ko je gori i primitivni. Takodje da li stvarno mislite da publika ima bilo kakav uticaj na desavanja na terenu. To su price za mali decu.

Zemunac

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)

Ne boli brate veruj mi, ali svako nije prijatno. Naigrali smo se mi. Sto se mene tice mozemo da igramo i taj cipiripi kup, samo da prestanu price o parama i da na vreme napravimo tim.

Aksentije

pre 9 godina

Lekcija br.1
Pozvani smo na casove ljubavi i mi smo dosli kao gospoda sa kitom cveca. Kako je uzbudjenje raslo u dvorani od tolike temperature cvece je uvenulo i ostala je samo cista ljubav dugoko zarivena u partizan. Nema prave ljubavi bez nas. Docicemo opet samo da cvece naraste. Puno vas volimo.

kk CZ Velikan

pre 9 godina

Ja sam ubeđen u pobedu C.Zvezde u ukupnom skoru 3-1 . Zvezda je jača tu nema dileme, kao što je rekao Goran Grbović jedan od večitih pobediće u seriji od 3-1. Partizan će večeras biti pod ogromnim pritiskom da dobije meč, i to će biti kobno po njih, Zvezda je total rasterećena.Samo se nadam da neće Pavlović opet praviti neviđene bezobrazluke...donekle i Mačvan. Pravi primer godpodina je kapiten Partizana- Dragan Milosavljević.

ultrasrbin

pre 9 godina

Ako je Pavlovicu sviran faul to je bilo pre suta Dzenkonsa. Kako moze da se vazi 3 i jos da budu slobodna bacanja?
Kakva je Pavlovic dijabola. Kalinic ga odmah lupio po ruci pri prvom posedu lopte,a ovaj se primio ko malo dete i poceo da divlja.

losmi

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali me sad nerviraju moji navijaci koji odjednom prde po Evrokupu. Drugari, zaboravljate da smo se radovali k'o mala deca kad smo prosli u polufinale do utakmica sa Uniksom. Pa meni nedelju dana tad nista drugo nije bilo u glavi nego sve moguce igracke taktike i opcije vezane za tu utakmicu. A sad izigravamo pokondirenu tikvu kojoj je Evrokup smesan samo zato sto ga igra klub koji ne volimo. Evrokup je kvalitetno takmicenje a ne treca tuniska kosarkaska liga. Svakako da nije u rangu Evrolige, ali je jak turnir. Ja sam X puta gledao tu utakmice koje su bile atraktivnije nego gomila evroligaskih.
Igrala Zvezda Evroligu ili cetvrtu indonezansku sa istim zarom cu da gledam te utakmice. A za groblje me boli pistaljka, da ne kazem nesto drugo.

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja...

Ratko

pre 9 godina

Kakva pobeda Zvezde ovo ne bi ni San Antonio pobedio! Kakva sudijska kradja pripremljena unapred, kakvi nepostojeci faulovi svirani! Ono je bruka i sramota sta se desava u Srbiji, pa da li je zabranjeno pobediti Partizan? Zvezda je duplo bolje organizovana ekipa, uigrana i bilo bi pravo cudo da je Partizan pobedio bez obzira sto ima kvalitetne pojedince na nekim pozicijama cak i jace. Ne mozes da sklepas tim na brzinu i da dobijes Euroligasku kompletnu ekipu. Ponjasanje Pavlovica i Vujosevica je zaista za organe gonjenja a ne za ABA delegaciju i kaznjavanje. Vujosevic se potukao sa nekim u tunelu dok je Mitrovic davao izjavu i to pored policije. Mislim da je ovo kraj jedne nenormalne kosarkaske ere u Srbiji a ova utakmica i sve okolo je krajnji epilog i najbolji prikaz kako se osvajaju titule prethodnih godina u Srbiji. Bilo i ne ponovilo se vise nikada. Igracima Zvezde i rukovodstvu svaka cast na svemu prikazanom, prosli smo ove sezone golgotu i zasluzeno smo u finalu. Bravo junaci, hvala vam do neba na hrabroj borbi i sto ste pokazali veliku snagu! Tako treba za mene ste vec sampioni!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Bolje da po 50.000 eura platis 3 crnca iz Finske lige koji daju 10 trojki po utakmici,nego da ti djetic igra za dzabe.Kada su Bogdana tukli i provocirali on jd ubacio 120 poena u 4 tekme,a ovaj fula sve zivo.Razocarao me !

Драгутин

pre 9 godina

Идемо црвено-бели јунаци!
Вратите трофеј на Мали Калемегдан, тамо где је настала српска кошарка и где смо ударили темеље за светске титуле!
ЗВЕЗДА СРБИЈА никад jugoslavija!

kobe bryant

pre 9 godina

Gledam i ne mogu da verujem!!! Partizan će izgubiti zato što ludi Pavlović igra svoju privatnu utakmicu a Dule ga drzi u igri. Prodao je već 5 napada a još nije ni poluvreme.

Bagzi

pre 9 godina

E vredi ovaj MWil svih 940000 evra mesecno! Sad cekam Grbu da nam objasni kako on ne vredi. Nista drugari, sledece sezone da ozbiljno pristupite Cipiripi kupu, da nas ne brukate pa kroz "jake" utakmice u mozda u aprilu, maju budete na nivou. iskreno, znao sam da imamo jaci tim ali sam se plasio Radonje. Na moju srecu neopravdano

Partizanovac

pre 9 godina

Partizan ce da izgubi ovo polufinale samo zbog sase pavlovica. od sukoba pred utakmicu sa buducnoscu on vise nije isti igrac i covek!

Kova

pre 9 godina

Cestitke na zasluzenoj pobedi od 3:1 u seriji,tacno za toliko je Zvezda Telekom trenutno bolja od nas...Na nama je da se spremimo za plej of i pocnemo na vreme sa formiranjem tima za sledecu sezonu...Mislim da nam je potrebno i sposobnije rukovodstvo...Napred Partizan

Пјер Де Кубертен

pre 9 godina

Дежави. Све је као и јуче. Ноле победио остало је свима већ јасно.

Nikola

pre 9 godina

Drugari,jeste Zvezda jaca,i trenutno daleko bolja ekipa,ali da nb pljujemo Partizan,setimo se kako su gazili Barsu,Pao,itd dok su imali ekipu! Ipak smo mi jedno! Pozdrav!

Neko

pre 9 godina

Koliko para toliko muzike.Oni imaju odlicne Amerikance,a mi vezaru.Inace Pavlovic bolje da nije ni igrao.Mislim da bi i Dalo bio korisniji.Covek proveo tolike godine u NBA,a igrao na nivou igraca iz druge lige.Mislim da njega vec sad treba pustiti da ide,da se ustedi novac.

Realista

pre 9 godina

Navijam za zvezdu i mislim da ne moram da pričam koliko dugo sam ovo čekao... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Tooooooooooooo breeeeeeeeeeeeeee... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Ajmoooooooooooooooooo.... Aaaaaaaaaaaaaaaaa...

Povidon

pre 9 godina

Prvo smo pobedjivali njihove konkurente u Aba ligi da bi ih namestili na cetvrto mesto a onda smo ih pustili u drugoj utakmici da bi ih isamarali dva puta pred njihovim navijacima da bi videli njihove suze dok samaramo. Sada da ih dobijemo i u KLS pa da im ugasimo i ovaj drugi klub. Treci mogu da naprave sa Cibonom.

Terenac

pre 9 godina

Beše to 22. jul 2014. kad je dovedeno prvo pojačanje za ovu sezonu, potpisao je Kalinić na 3 godine. Prisetimo se komentara:

Mislim da je Kalinic jedan prosecan igrac koji nema kvalitete u napadu tj nije opasan po kos.
(Nikola, 22. jul 2014 18:03)

Ma vi ste legende,eto i Kalinic da uzme kup!
(Osvajaci pripremnog perioda!, 22. jul 2014 02:02)

ja zadovoljan sto nije dosao kod nas... prosek bio i u radnickom...
(grobar, 22. jul 2014 00:34)

Verujte mi to je igrač nivoa Branko Lazić, samo što u Radničkom ima neuporedivo više prostora u napadu pe se stekao utiksak da može i neki koš da ubode. Drago mi je što Ćoki gomila jednodimenzionalne igrače koji umeju samo da igraju odbranu...
(grobar kg, 21. jul 2014 22:29)

Onda je 14. avgusta Markus Vilijams potpisao. Neki od bisera:

kako cu da se smejem kad vas opet razbucamo i osvojimo ligu..jaoooo cirkus
(hm, 14. avgust 2014 17:58)

I da dovedes O'NILA TI BI OPET DRUGA BILA...
(Uros, 14. avgust 2014 14:01)

Još jedan stranac koji će Srbiju napustiti kao osvajač kupa Srbije.
(Luke Babbitt, 14. avgust 2014 13:36)

Draga zvezvdo i zvezdini navijači,moram vam objasniti da neće ući u top 16,već će te završiti na dnu tabele u grupi a novi igrač će vam otići već u januaru i tražiti novi klub.
(nn, 14. avgust 2014 13:17)

E pa uživajte u ovim snovima što ste ih sanjali i setno ih se prisetite kad budete gledali kako Zvezda diže pehar ABA i domaće i ide u Evroligu.

Srbija

pre 9 godina

Jovic je tata za Vilijamsa u ovoj seriji i treba da igra non stop,kao i Djenka i Kalinic.Mitrovica povremeno odmarati a Bobi i Cirbes da dele minutazu jer je Bobi nekako uplasen i promasuje zicere,doduse mnogo ga biju ali treba to dosta bolje.Imamo ih,samo nastaviti ovako,malo poboljsati skok u napadu i sut i bice ok.

Fatboy

pre 9 godina

Želim da čestitam Zvezdi Telekom na APSOLUTNO zasluženom prolasku u finali i plasmanu u Evroligu. Upropastili ste nas, bili smo nemoćni i bezvoljni...čestitke i Luki Mitroviću na iskrenoj i poštenoj izjavi! A našeg trenera treba da bude VELIKA sramota zbog svog ponašanja! Potući se sa nekim, i to još UŽIVO pred kamerama, gde cela zemlja (ponovo) može da vidi njegovu bahatost i ludilo je za svaku osudu! Apsolutno treba drakonski da bude kažnjen i odstranjen iz sporta. Pošto on neće sigurno, evo JA vam se izvinjavam umesto njega zbog svih tih ispada...

baki

pre 9 godina

Dzenkins dao ruku Muricu da ustane posle onog duela sa Kalinom a ovaj juce ga kukavicki gurnuo..
NISMO ISTI!!! Srecan put u cipiripi kup...

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@Dzaba vam sve.

Za sve se navija Partizan se voli.

Ovo je kraj nase kosarke.Treba bojkotovati sva takmicenja pa neka igraju miljenici rezima.
Ovkav odnos tokom cele sezone prema kosarkaskom timu kakav je Partizan.Ovo se radi o ociglednoj nameri da se unisti KK Partizan.
(Mirko, 19. april 2015 23:31)
bravoooo
to je taj pristup navijaca partizana...i onda se pitate kako smo igrali 5 na 3 kad ste zapalili sa parketa

fles

pre 9 godina

sramota je koliko se ugojio Vilijams ,ovako sportista ne sme izgledati....blazic ne moze bazen da pogodi a tejic jednostavno jos nije dorastao ovakvim utakmicama.....a dzenkinsu svaka cast covek je najbolji kad je najteze i on je nas sam vratio u utakmicu....

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

1.Pobedio Nole,pobedio Valentino Rosi i pobedila Zvezda
2.Trener bez roaminga u hodniku napravio s****e
3.Sledece sezone Katanac ili razvojna liga FIBA ili CIPIRIPI kup
4.Ovi ce u dvorani da pevaju do jutra i da tuguju
5.Smeta im Vucic. Nije im smetao Dacic, Tadic, Dinkic i ona sto im obecala dvoranu za trening .I tako bilo deset i kusur godina
6.Pavlovic NBA igrac a tek play
7.I na kraju sta reci. Dovidjenja

bobi

pre 9 godina

da li može neko da mi odgovori na pitanje: Zašto grobari pale baklje na kraju utakmice

na hrvatskom sport klubu komentator kaže: ne razumem zašto se partizan žali na suđenje u zadnje dve utakmice, onda Vam je sve jasno.Čak i njihovi iz Zagreba priznaju da je Zvezda bila bolja od partizana

Evroliga, a komšijama cipiripi kup i katanac

*bane*

pre 9 godina

* Napokon i da se vrate slavni dani naše prošlosti i da osvojimo i Srpsku ligu ......!! Bravo momci svaka čast ......fudbal me ne interesuje ....

heroj

pre 9 godina

Pavlovic dve licne, od toga jedna koja donosi jeftine poene. Kada primi loptu na silu pokusava glumi nesto, ne kažem decko je atleta, ali vidi se da ima problem ocigledan u glavi. Utakmica koja je realno u 2-3 poena...

zlotvor

pre 9 godina

Kalinic retko iritantan lik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar RS, 19. april 2015 22:31) Mora da ti je dusko sladak?

ogi-cg

pre 9 godina

Svaka čast zvezdo,70% posto Crne Gore je navijalo za tebe sinoc.30% ne prati sport.Ako bog da u srijedu da dobijemo Cedevitu,idemo na duele sa Zvezdom.I vidjecete kako ce bit docekana u Morači i Zvezda a tek Dejan Radonjić.

sasa

pre 9 godina

pa jesmo li privatni klub,drzavni,fmp,dogovorite se a vi od toga nista niste,ni privatni dula,Danilovica,Todorica,niti ste igokeja,niti ste drzavni tim

nomnom

pre 9 godina

Panteri ne znate vi sta je prava ljubav prema klubu.
Ovo vase je samo mrznja prema Partizanu.
Zato nismo isti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gospodski klub, 19. april 2015 22:13)

Aha pa od te silne ljubavi gadjate Zvezdine igrace dok izlaze

blejica22

pre 9 godina

Kako lep komentar Mitrovica na kraju, mnogo gotivim tog decka.... Kao navijacu Partizana i kao neko, kome je kosarka ubedljivo omiljeni sport mnogo mi je zao sto smo izgubili i to protiv Zvezde, ali mi je makar drago da nas je pobedila ova ekipa vecitog rivala jer mi svi deluju kao super momci, i kao pravi sportisti... Puno srece komsijama u finalu, apsolutno su zasluzili titulu...

Nolan

pre 9 godina

Djenka 19,19,22,19 poena,a mnogi su ga u novembru otpisivali.
(Djenka, 19. april 2015 23:08)

Jesam ga otpisivao jer jeste loše igrao, sve do ove serije je bio slabija karika. Ali izvinjavam mu se na napisanim rečima, sve čestitke na igri protiv partizana i onom kuliranju Murića. Samo zbog igre u seriji, odmah bih mu ponudio još godinu dana.
Ostani Djenka!

20 kinte

pre 9 godina

E koji ste klošari... Ovo gađanje po terenu naših igrača, a vrhunac, dok Mitrović daje prvu izjavu, u pozadini se dukljanin bije sa nekime... I vi sebe zovete avangardim, gradskom ekipom, elitom... Pastiri.

KK Igokea partizan, novi klub osnovan 2007

pre 9 godina

Mislio sam da cu vise zeleti da likujem, ali ovo je bilo ocekivano. Kakva nemoc, kakve frustracije. Jedino znaju da udaraju mucki i da prete. Zeleo sam njih bas zbog ovoga, bitno ej bilo da ne igraju evroligu i rutinski smo im pokazali kako ljubav pobedjuje mrznju, kako lepota igre pobedjuje silu, kako ponos pobedjuje provokaciju. Hvala vam momci, ulepsali ste mi ovu godinu kao nikada do sada. Hvala vam nikada nisam bio ovoliko ponosan na jedan tim, trebalo je snage za sve ono zlo koje je dolazilo sa suprotne strane terena. Ali necemo o njima, nebitni su, ovo je vreme crvene zvezde!

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

I pored jako prljave igre Partizana pod košem, čista pobeda Zvezde. Grobari na kraju bakljadom slave plasman u Cipiripi kup - neprocenjivo :-)

Boki

pre 9 godina

@žž Ja se slažem, Zvezda je jako smašna. Nemaju pojma, samo se oslanjaju na šuteve Dzenkinsa i Kalinica, asistenciju Vilijamsa, dominaciju Bobija pod svojim, a Mitrovica pod protivnickim košem i požrtvovanu odbranu Lazića, Jovića i ostalih. Sem toga nemaju ništa...

Hrvat

pre 9 godina

Loše suđenje za Partizan. NIje smjela biti priznata ona trica Jenkinsa jer je prekrsaj Pavlovića suđen prije ulaska trice. Sa neutralnog stajališta vidim da nije fer prema Partizanu. Ako suci nastave ovako, ne piše se Partizanu dobro.

One night in May

pre 9 godina

Kalinic retko iritantan lik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar RS, 19. april 2015 22:31)

Onaj momenat kad vas toliko zgazimo - da nateramo "elitu" da upale baklje i proslave nasu pobedu i to sto vise NIKAD nece gledati Evroligu - neprocenjivo!

ban

pre 9 godina

Pitao otac sina " kad je Zvezda zadnji put bila prvak u kosarci ". Otac se duboko zamisli I reče sinu " Ne secam se sine, pitaj dedu ako se I on seti.

miki_delija

pre 9 godina

I uvek ladan kao špricer, uvek opasno tih,
i samo kad tera maler on bi rekao stih.

Al karta je k***a, izvin te me što psujem,
jer ja samo pričam onako kako čujem.
I ako su lagali mene i ja lažem vas.

Tu priču zna svako, od vraga do popa,
jer mnogi su mangupi ostali tropa.
Kockar se krije i čuči u svakom od nas
i čeka pravi čas.

Baron je pričao posle da je špil bio star,
da je previše pio, da ga poneo žar!
Ma, svi što gube se ljute, to je poznata stvar,
a svako gubi bar ponekad ali nikad...

MOJA ZVEZDA NIKAD BREEEEEEE!!!!!!!!!!

Toni

pre 9 godina

Zvezda je smesan tim, nemaju ni 1 akciju, igraju na individualni sut Wilijamsa i Dzenkinsa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (žž, 19. april 2015 22:39)


Pa kako onda dobijaju, majku mu?

redstarfun

pre 9 godina

Recite mi samo za kada je ono Dule tempirao formu... avgust, septembar?

A kada vam dolaze Raja, Gaja i Vlaja?

Gde su otišle pare nakon 13 godina kradje titula?

nenad

pre 9 godina

ne znate kako da ocrnite zvezdin uspeh, pa kao ameri doneli pobedu, pa ko da vas vujosević pravio sve. kazite jednostavno pobeda. ovo je rezultat rada od prosle sezone do sada.

sasa

pre 9 godina

BRAVO ZVEZDA:

Iskreno, onaj Macvan je vukao Partizan koliko je mogao, ali partizan nema klupu, nemazamenu ni za centra, ni za visoko krilo, nema ni play-a, onaj Akonjon je odigrao, kako je neo ko je dosao pre 2 nedelje i moze da odigra, a tepic nije Play...
Iskreno sada se jasno videlo, Zvezda je za klasu jaca ekipa...
Sta bi od "Duletove magije"? osta samo tuca u svlacionici, vredjanja sudija, prozivanja svih , osim sebe naravno, jer u Partizanu niko nikad nije kriv, uvek su svi drugi...
Tuzno na sta je spala neked najbolja ekipa ove regije, a sad samo skandali, prozivke, tuce i vredjanja..

Bravo za bibinatora, koji je opet razvalio, cestitke za fanstasticnog kalinica, sa njim je Srbija dobila fenomenalno krilo, i naravno, sve bolji Mitrovic, koji se poprilivno pogubio u EL, ali se vratio u olvoj seriji, na stvarno verlo lep nacin,..
Bravo Zvezdo, EL je obezbedjen, a sad idemo po titulu... jednu vec imamo, ali sad, idemo po sve tri....

Za GRobare, iskreno, ja voise ne zna da li vi najvijate za Partizan, ili za Duleta, jer on o sto on sebi dopusta, je van svake pameti, ali i takodje, itekako je jasno da je Partizan daleko od vrha..

Kum

pre 9 godina

prejak je fmp za Partizan ove sezone, čestitam panteri ma na velikom uspehu za njih, drugi put u el, velik događaj za zeleznik
(miki, 20. april 2015 08:29)

Your tears are delicious...

Djenka

pre 9 godina

Samoprozvana "institucija" je ocigledno zaboravila da boj ne bije pesnica, ni prijetnja... Boj vam bije srce u junaka. Zbogom "institucijo"!

ultrasrbin

pre 9 godina

Svi su videli da je lopta dirala obruc,ali zasto ne izmisliti proveru i spreciti skoro sigurne poene Partizana.
Evo Macvan pored lopte i pusta da izadje,ali sudije dodelise loptu Zvezdi.

Boki

pre 9 godina

Jaka je Zvezda...prejaka. Kad nije Marjanovic onda je Kalinic, kad nije Kalinic onda je Mitrovic..kad nije Dzenkis onda je Vilijams...haos kakav tim. Jovic, Lazic covek zadatka...jos sledece kad explodira Dangubic..kad bi ostao ovaj tim..uz jedno pojacanje, mogli bi uz malo srece do F4.
Sa druge strane, nadam se da cemo mi napraviti tim na vreme, da ce Dule malo da se smiriti i da cemo se nekako dosunjati do EL u sezoni 2016/2017...

p.s. potpuno zasluzena pobeda veceras..za razliko od subote kada im se tolerisala agresivna igra (mada sve i da je kriterijum bio drugaciji..pitanje da li bi dobili ovakvu zvezdu)

b

pre 9 godina

Mittovici daje izjavu posle utakmice da mu je zao sto obe ekipe nisu u Euroligi, Dulo se u pozadini bije drzi ga zandarmerija!

NISMO ISTI!

veliki strumf

pre 9 godina

Grobari, laku noc! Ali, ne veceras, nego generalno. Svetlo se gasi. Sledi raspad sistema. Na koga je najmanja kvota da ce prvi napustiti brod koji tone? Ostacete na Andricu, Bezbradici, Vanji koji ce igrati za klikere sa Krasnim oktobrima, novembrima... +26 u 3 utakmice - dominacija! A atmosfera samozvanih najboljih navijaca u univerzumu - cula se jasno i skripa patika i sta igraci pricaju na parketu. Teska ste sprdnja!

Nosonja

pre 9 godina

Ono kad te ubija mrznja prema protivniku. Ta kolicina mrznje odavno nije vidjena na nasim prostorima, kao da Dulo usadi to nekim igracima. Sta uradi Pavlovic Partizanu zadnje dve utakmice pokopao ih je, njegovih 20 poena fali mnogo. Dule preti sudijama na konferenciji, Pavlovic otvoreno ni ne krije kad udara pesnicom Djenku i Lazica, i ABA liga ni da pomene to, kao da se boje. A Zvezda samo igrom protiv svih, 100000% zasluzeno. Plasio sam se da Dule ne pocne opet sa povlacenjem ekipe, kao prosle godine, da izvrsi pritisak kod sudija.

koskeczv

pre 9 godina

Ne gubi gospodin Vujosevic dva puta zaredom. .Veceras Pavlovic nosi Partizan do pobede !
(zivi bili pa videli, 19. april 2015 20:50)

Hahaha! Hahahahahahah! hahahahahahahahahaha!!!

crise de nerfs

pre 9 godina

Dok Zvezdin kapiten kaze da mu je zao sto obje ekipe nisu u evroligi,i viteski ne vrijedja protivnika-onaj davitelj nasrce na ljude u hodniku.ELITA NEMA STA,NA TERENU I VAN NJEGA!

jerkovic brace

pre 9 godina

prenos ide uzivo na tv..mitrovic daje izjavu za sk1 a u pozadini vujoesevic se bije??? slika i prilika jednog kluba, treba da vas je sramota bruke jedne!!!!

Kum

pre 9 godina

Jesam ga otpisivao jer jeste loše igrao, sve do ove serije je bio slabija karika. Ali izvinjavam mu se na napisanim rečima, sve čestitke na igri protiv partizana i onom kuliranju Murića. Samo zbog igre u seriji, odmah bih mu ponudio još godinu dana.
Ostani Djenka!
(Nolan, 20. april 2015 08:51)

Djenka vec vise od dva meseca igra konstantno i trpa kao lud, a ne tek sad.

athens

pre 9 godina

Mozda se Partizan voli, ali zato se ZVEZDA OBOZAVA!!!!!!!!!! Svaka cast momci, dve najzrelije utakmice u sezoni u grobarskom grotlu! Srecno u finalu!

mile1970

pre 9 godina

Jeste videli sada ko je Vilijams?Jel dule objasnio Radonjicu?Ovo vam je poslednji ekser.Od sledece sezone nece vas biti.Katanac vam dao Covic iako ste uporno tvrdili da ste nas ugasili sve vam se vratilo karma je cudo

Жика Врачаруралац

pre 9 godina

Рвање. бокс, фудбал, рагби, примитивизам, притисак... све смо истрпели, остали мирни, достојанствени и шармантни, чак.
Браво Звездо!

Shomi1983

pre 9 godina

Bozja pobeda.Zlo nikad nece pobediti dobro..Zapamtite to!
Cestitke i kosarkasima Partizana,koji nisu krivi sto su zatrovani od coveka cije ime ne bih ni da izgovorim.
I pored kriminalnog sudjenja,jos nevidjenog na ovim prostorima mi smo uspeli da pobedimo.
HVALA SVAKOM POJEDINCU KK Crvena Zvezda!Slavite ljudi!!

Dosli ste iz Zagreba, zivite ovde i ne placate porez

pre 9 godina

Gledajte da pustite sto manje komentara kada partizan izgubi, jer svi znamo sta se desava kada pobedi. pustate sve i svasta, svakojake provokacije dok se nama ne da da slavimo. Jaci smo od svih vas!!!!!

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 9 godina

Franjevci javite se!! Pretili ste cele sezone i palili mašinu, e pa evo došlo je vreme za svođenje računa i sad da vas čujemo!

Baba Zivana

pre 9 godina

Zvezda je smesan tim, nemaju ni 1 akciju, igraju na individualni sut Wilijamsa i Dzenkinsa.
(žž, 19. april 2015 22:39)

Jao sto booliiiii!!! Boli, boli, boli, boliii! Divno!

Миле

pre 9 godina

Па свезналице рекоше да је договорена пета утакмица.Због кошарке ми је драго да су погрешиле свезналице.

nebitno

pre 9 godina

Mitrovic, kapiten, daje izjavu da mu je zao sto ne igraju oba kluba evroligu i sto nije finale a dv se bije iza. 15 godina ste krali... Naviklo se na gepekovanje. Ajde bre 2 klase smo bolji... Sram vas bilo, elito na tribinama i na terenu i profesorima ljubavi...

Nenad

pre 9 godina

Bravo Zvezdo!!!
Vise nego zasluzena pobeda i odlicno je sto smo u polufinalu igrali protiv najslabijeg moguceg protivnika!

Duleta V. izbaciti iz sporta i poslati na lecenje dok nije kasno jer priziva zlo i nesrecu a da nije bilo zandarmerije u tunelu verovatno bi veoma lose prosao nakon sto je fizicki napao osobu koja bi mogla da ga lako "patosira".
Ne podrzavam nasilje i zato Dule treba da bude izbacen iz sporta!

egil vangen

pre 9 godina

@Samo Viliams kosta vise nego ceo tim Partizana, nema tu rasprave. Mnogo skuplja Zvezda i razumljivo je ako dobije seriju.

Realno vredi svih 12.500.000 evra...

Vlada

pre 9 godina

Ali utisak godine je da Dule bihe nekog i odvaja ih Zandarmerija dok Luka daje intervju?!?!? Covek je potpuno vrisnuo... Njemu sledi zatvor i kraj jedne trenerake karijere. Ne moze vise na silu. Ne mooooozeeeeee!

Illmatic '94

pre 9 godina

Ето вам сада. Желели сте да будете 4. и да играте против Звезде. Све у свему сами сте криви што нећете играти ЕЛ јер сте изгубили од Будућности. Овај пораз је доказ да Вујошевић и није толики чаробњак,и да Павловић није Брајант. Живела Звезда,освајамо АБА лигу!

Slobodan

pre 9 godina

Svaka cast majstori ! Sta reci MW, Djenka, Kalina, Jovic, Bobi ... Divna sezona, sto se tice Partizana veliko pitanje A Ko Je On ? I naravno Pavlovic ? Grobari za vas nema zime, igracete sa Megom i eto pobede ... Pozdrav svim mojim Zvezdasima ...

Blaf

pre 9 godina

Срце јунака живи. Свака вам част момци, поносни смо на вас. Вјерујем у вас, увијек уз вас. П.С. Вилијамс вриједи сваки цент од она три милиона колико га плаћамо.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Dusko Vujosevic je najveca sramota covecanstva kakvog ga znamo. Interesuje me samo na koga je to nasrnuo u hodniku Pionira , bolest ...

marko

pre 9 godina

"Ameri odveli Zvezdu u Evroligu!"
Nismo mi krivi sto imamo da platimo Vilijamsa 3mil (e), Dzenkinsa 2mil (e)! :D
...Nisu dzaba novci, moji sinovci! :D
Sus. BRAVO ZVEZDO!

samo kazem

pre 9 godina

navijacimpartizana su jos uvek umhali i gledaju prazan taren. ne znam da li ne veruju da je gotovo ili se navikavaju da gledaju nista sledece sezone....
partizan je imao i faulove, i bacanja, i zvezdine tehnicke i opet su izgubili.
istina, nije zvezda bila tolikomdobra koliko partizan los, alimsto bi dulo rekao, to je zatomsto je radonja smislio taktiku.

jel Telgetija i Grbovic rade sutra?

Struki

pre 9 godina

A na kraju "skandal":Vujosevic napao Mirka Pavlovica! Covek jednostavno nije normalan! Ovo je definitivno kraj jednog "nakaradnog"sistema,gepekovanja,kradja,divljastva...Veceras je "zakucan"poslednji ekser u zlo zvano KK Partizan!

Nolan

pre 9 godina

Moram priznati da sam bio dobro pokoleban posle 1:1 jer je istorija uvek bila na njihovoj strani ali posle 2:1 nisam imao ni trunke sumnje da završavaju večeras.
Hvala momci, posebno Kaliniću i Dženkinsu za treću i četvrtu a Vilijamsu za četvrtu utakmicu.
Posle toliko vremena opet su pali u seriji a nagrada nije mogla biti bolja.
PS
Pozdrav za rastuženog danila koji je cele sezone najavljivao drugačiji ishod uz dobro poznate reči "mašina","paljenje","april" itd.

Mikeli

pre 9 godina

I sta bi, cele sezone se patite, nadate se aprilu, maju, dosao april i ostali ste bez evrolige, tucete se na terenu, pretite van njega i na njemu,a Vujosevic hoce da se bije u hodniku tunela. Nadam se da je ovo put ka ozdravljenju odnosa, samo je vazno da onaj koji zlo cini ode, da dodju neki zdravi ljudi i da pocnemo uzivati kako treba u ovom plemenitom sportu. Raduj se Srbijo imas i zasto.

Sasa

pre 9 godina

Ovo me podseti na utakmicu Zvezde u Londonu kad je Pižon dao gol, a na stadionu muk, bio je moj ćale na toj utakmici, kaže sinoć ga podsetilo malo na to vreme...

Zorston

pre 9 godina

Resetovah telefon,a cuvao sam mnogo komentara vasih grobarskih,da vam ih nabijem u facu....Ali avaj,sta ces....."Idea Voli Telekom",'esi mi dobar?:)

Claudio Paul Caniggia

pre 9 godina

I to je to. Katanac je zagarantovan posle vecerasnjeg demoliranja. A sta reci ovim crno belim siromasima. Nema evrolige jos godinu dana, verovatno i duze. Bolji smo za tri klase i nije mi jasno cemu su se nadali i zbog cega su ispoljavali ovoliki bes i mrznju. Svim grobarima zelim laku i mirnu noc.

zoran

pre 9 godina

Masivne greshke Vujoshevica.

1. Dovodjenje Pavlovica, a ceo Bar zna da chovek ne izbija iz kafica..ne trenira..on je zakucao Partizan u ovom razigravanju, a o ponashnju sam bez rechi..ulicharsko

2. Akojon - zar je moguce da se dovodi igrac pred samu zavrshicu ? Kako da se razigra, upozna sa sitemom za dve utakmice. PA da je Dzordan to mu n bi poshlo za rukom. Na stranu sto Vujoshevish chistog, sjajnog, shutera gushi na poziciju pleja. Umesto da mu ovi prave blokove I iskoristi se njegov shut, on igra na mestu koje nije za njega.

3. Konflikt sa Gagicem od strane Vujoshevica je oterao tog vrednog momka, koji bi mnogo pomogao u zavrshnici, jer sa jednim centrum je smeshno igrati.

4. Dzumic - opet Vujosheviceva greshka. Taj momak je za srpsku ligu , maksimum.

5. Vujoshevic dozvolio da se igra neka divlja kosharka bez bilo kakve timske igre. Nema jedne izradjene akcije. Koji su ono divlji shutevi..?

Srpska Crna Gora

pre 9 godina

Evo vam ga na sramoto jedna, odvratniste grobari!! Bravo Zvezdo ekstra bravo Dejooo povlacim sve sto sam rekao protiv Radonje!!
Pozdrav Delije Podgorica

petar 015

pre 9 godina

Akojon premala glava ,kao cioda. Za ovu igru moras da imas vecu glavu u koju moze da stane mnogo vise mozdanih vijuga. Pavlovica da ne komentarisem. Sramotno ponasanje i igra!

Grad Niš

pre 9 godina

Strašno šta je vujošević radio u hodniku.Molim upravu partizana da ga smene i nadležni organi da ga kazne za tuču u hodniku i raspiranje mržnje.Pozdrav mojoj CrvenojZvezdi telekom,što bi reko onaj novinarčić...

Grm

pre 9 godina

Williams i Djenka vrede svih 5 miliona koliko ih ukupno placamo. Kalinic i Djenkins glavni, ukljucio se kasnije Williams; Mitrovic, Marjanovic, Jovic i ostali odradili svoje, svaka cast momci. Stigli su Partizan (-10), a nisu nesto opadali kasnije. A Pavlovic nije normalan, ne samo sto ponovo udara, nego njegova igra danas; svaka cast njemu. :D

Idemo, Evroligaaaa!!!

The_Insider

pre 9 godina

Ne treba ih gaziti do kraja, kao sto su oni nas uz pomoc zutaca godinama, treba samo da ih toliko spustimo dole, da vise nikada i ne pomisle da ce doci njihova vremena. Vec se sve zna, uzimamo titulu i u fudbalu a vas Grobarcic Tole Crnogorac vas je prodao i izdao isto onako kako vam je i titule donosio u zadnjih 6-7 godina, bez obraza braco franjevska. A sada prevaspitavanje i da vas vratimo korenima. Redakcijo objavite mi komentar, kao sto objavljujete komentare nedobronamernih i iskompleksiranih hrvata na svaku pozitivnu i lepu srpsku vest!

mile1970

pre 9 godina

slavkors ako si pristrasan nisi glup pa partizan je izveo vise slobodnih bacanja pogledaj statistiku pa onda lupaj.Zvezda je u svakoj cetvrtini sem u trecoj bila u bonusu posle samo tri minuta

Mayers

pre 9 godina

I ako sam veliki Partizanovac, cestitke Zvezdi na pobedi i prolazu (i ako ocima ne mogu da ih gledam). Mali Mitrovic pravi kapiten i super momak (kad su gani ranije gubili uvek je bio dostojanstven i korektan).

mrb

pre 9 godina

cestitke zvezdi partizan treba da krivi pavlovica pre svih zato sto je svojom prepotencijom pravio incidente glumeci nba zvezdu sto uistinu nije bio popularnost je stekao igrajuci za partizan i sad ih je upropastio

Marko

pre 9 godina

Ne znam šta se dešava sa Pavlovićem, on ima gadan problem u glavi,kao da traži najmanju sitnicu da se pobije sa Zvezdinim igračima.

Smit

pre 9 godina

Dzaba vam novci,moji sinovci,dzaba pecaros i plej sa prosekom od 40 poena,dzaba Macvan i Gagi kapiten kad DR drzi cas vasem Baronu.IMA BOGAAAAAAA...
SAMO ZVEZDA I MAJKA SRBIJA!

neki tamo

pre 9 godina

Verovatno najbolje i najpametnije vodjenje od strane Radonje za sve ovo vreme koje je u Zvezdi jesu upravo ove dve utakmice pred partizanovim navijacima. Sve je dozirano i zato smo i prosli u finale.
A najgori utisak jeste svakako pavlovic. Ja mislin da te se svaki pravi navijac gnusa s obzirom sta je sve radio i kako je prljavo igrao.
Bravo Zvezdo! Bravo za sve igrace, svako je igrao onako kako treba!
I da, bilo da ostane ili ode, Djenka, zajedno sa Nelsonom, ostaje zauvek u nasim srcima, kakav igrac, vredelo je cekati ga, samo zbog ovog!

Mirjan22

pre 9 godina

Zvezda je dobila ovo jer su igrači spremniji i mirne glave igraju svoju igru. Partizan previše zavisi od dva igrača. Milutinov je izvukao maksimum svog kosarkaskog znanja i svaka mu čast. Ostali su premoreni da igraju dve utakmice za redom. Ispalo na kraju - zvezda rutinski!

GM

pre 9 godina

Samo da ljudi znaju, da je Radonja u jednom drustvu izmedju meca 2 i 3, kada su ga pitali kako i sta dalje, samo rekao... Bice 3:1 za nas i nasmejao se.

Nije vise zeleo da prica...

mile

pre 9 godina

Ko vas je razbio grobari, Zvezda ili FMP? Jeste li se dogovorili? Da je FMP bilo bi vas ovde, ali posto je Zvezda svi ste po misjim rupama.

Shamija

pre 9 godina

Opet zasluzeno. Sta reci, ispadosmo veci cigani od cigana? Navijanje za sve pohvale, al pavlovic i opet vujosevic vise stete nego pomoci. Od iduce sezone miloja za trenera i nove mlade momke pa ispocetka. Navijamo i dalje.

komarac u sorcu

pre 9 godina

Poslednja vest - Dulo u svlacionici pustio igracima pesmu na radiju "Lijte kiseee hladne vodeeeee evroliga ode evroliga ode"

zoranbgd

pre 9 godina

Katanac!!!! Moja ZVEZDA stavila katanac na komunistički režimski jna klub za sva vremena!!! Grobari u rupe, tamo vam je mesto.
Hvala Zvezdo!

Humanoid je teška ciganštura:)

pre 9 godina

Pa da kad Zvezda ima premijera.
(Bogowski, 19. april 2015 22:53)

Stani, Đenka premijer! Nego šta, a ne onaj s gubicama poput botoksirane starlete!

Калина!

pre 9 godina

Браво момци! Звезда је ово заслужила због добрих игара целе сезоне. Веровао сам да ће бити 3:0, али и Партизан је заслужио да се понада једном победом. Коначно је дошло наше време. Следеће године у Еуролиги очекујем пролаз међу осам најбољих.

vlade

pre 9 godina

eto voljene komsije, celu sezonu se lozite da nismo bolji, sada imate dokaz da smo bolji! iskreno, bilo bi lepse da smo zajedno u EL, da vas ispratimo posle u Eurocup, a vi nas u Top16, ali sami ste krivi za Podgoricu.. Sada ako ne bude katanac institucijo, kao sto je Dule najavio, mozda vas spasi fuzija sa Crnokosom!

p.s ja sam propali kosarkas ;)

pre 9 godina

jos jednom da ponovim ovog akojona bih dobio 1 na 1
,prilicno sam siguran da bi to do 21 bilo laganice ,vec do 11 bi mogao da me iznenadi da pogodi nesto slucajno.....

Shecky

pre 9 godina

Na pocetku sezone,posle 1-3 neki su Partizanu predvidjali deseto mesto ! Zatim kako je kasnije krenuo na gore,da moze eventualno do sestog ! Zatim da ce jedva biti cetvrti ! A sada,on ide ka drugom mestu,gde mu opet predvidjaju da ce ga Buducnost i Cedevita razbiti ! Ja evo pisem danas 09.03.2015 da ce polufinale igrati Partizan i Buducnost,da ce Partizan otici kao drugi,a da Crvena zvezda nece da opepeli protiv Cedevite ! Evo,zapamtite moj komentar,pa se cujemo aprila.
 (Insajder !, 9. mart 2015 22:50)

Cujemo li se?

axaxt

pre 9 godina

Sve pobede pred "najboljim navijačima na svetu", izgleda da vam taj pakao i nije tako strašan.
Radonjizam dobija još jednu sezonu :)
Grobari, šta ćete bez "volontera Mačvana, Pavlovica i ostalih što igraju za kikiriki" dogodine?

pop subotica

pre 9 godina

Najdraze mi je sto groblje i dalje slepo podrzava dula.vi ste proslost a mi smo ZVEZDA.bolji smo i to je to a sve ostalo je vasa nemoć.treba znati prihvatiti poraz.počnite da se navikavate na moćnu ZVEZDU.pozdrav svima koji su sinoć slavili pobedu crveno belih.

aha..

pre 9 godina

Ma, da li je moguce da su navijaci takvi k***i? Suparnicku klub pobedi, a oni ih zasipaju nekakvim predmetima..cist primitivizam! Zbog takvih navijaca treba privremeno ukinuti odredjene sportske manifestacije do momenta primene zakona koji bi sankcionisao takve "navijace". HOCU(emo) FER PLEJ I KOREKTNO NAVIJANJE, a primitivce van ovakvih manifestacija.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Bravooo Zvezdooo, Williams i Đenka objasnili kad je najpotrebnije!! Svaka čast svim momcima i Radonji! Nemam reči, pred njihovom publikom dve pobede zaredom neverovatno! Titula, slaviće se Titula...sve redom gazimo! Najjači smo najjači!! Hvala momci za ovo divno i nezaboravno veče! Evroligu igramo!

Supermen

pre 9 godina

Svaka cast Williamsu Djenki i Kalini. Za Mitrovica Marjanovica i Jovica necu da trosim reci od njih uvek ocekujem i oni su konstanta. Partizan je srecan sto je i dovde dogurao koliko nena pojma i koliko se bavi tracevima i nekosarkom.

lt.bleuberry

pre 9 godina

Zakljucak cele polufinalne serije je da su, sve mi se cini, greskom zamenjene glave i tela Milutinovu i Macvanu. I da, gasi se Mordor.

Petar

pre 9 godina

Od rodjenja mog....:))) Samo hrabro, sad nam treba jos jaci tim pa da se ide na final 4 eurolige, mnogo smo jaki :)))

Ali iskreno da kazem i to da mi je mnogo zao Partizana, da nisu uspeli dobiti Buducnost jer znam da bi stvorili bolji tim i da bi bili mocni u Euroligi, Cedevita/Buducnost bice samo statisti.
A i niko nema pravo da poziva Vujosevica u penziju jer s takvim timom nije ni bilo realno ocekivati Euroligu. Jebiga komsije sansu ste prokockali u toku sezone, protiv Zvezde nije bilo realno ako ste posteni do sebe znali ste to i sami. Pozdrav :)

KK Igokea partizan, novi klub osnovan 2007

pre 9 godina

O tome ko ce da igra sa kim u polufinalu, neka razmisljaju oni koji nikada u istoriji nisu ni osvojili ovu ligu. Sestostrukim sampionima, je sasvim svejedno, jer stiglo je Duletovo-Partizanovo prolece. Neka se samo spreme sledeci.
(KODAR78, 15. mart 2015 19:42)

Kazi mi samo je l se ovo racuna u prolece? Molio bih te sinovac da odgovoris ako ti nije tesko, nesto si mi se prevario ovde cini mi se.

Marko

pre 9 godina

Stalno kritikujem ovog Akojona, a ovde ga mnogi brane. Plejmejker sa 2 asistencije u 4 utakmice. Danas indeks korisnosti -3 i promasena obadva bacanja kad smo trebali da se spustimo na -3. Odmah otkaz. Sta ce nam u domacem prvenstvu. A posebna prica je sto u zadnja 3 minuta nismo sutnuli na kos. Nijedna izgradjena akcija.

sina pfc

pre 9 godina

Čestitke zvezdi. Jednostavno su bili bolji u seriji i raspolozeniji. Bez nekih zavera sad. Ove godine su konstatniji i bolji. Partizan glavu gore idemo dalje.

glavke

pre 9 godina

hahhahhahhahhahhahhahhahhaha Cekam da cujem konferenciju za novinare i kmeee kmee kmee zvezda kme kme kme hahahajaajajajjahah neprocenjivo! Kup Lilijane ronketi Partizan sve cesci ucesnik. Sa vama uvek komedija

Mix

pre 9 godina

Čekao sam da se završi konferencija pa da komentarišem. I nisam se razočarao. Zvezdini igrači, Radonjić i Partizanov kapiten gospoda. DV sramota za ovaj sport... Ne znam šta se dogodilo u tunelu, mada mi se čini da baš treba sumnjati u reči Duška Vujoševića. Teško da mu se onaj sve sa telefonom u rukama proderao na uvo... Dalje za negov komentar za suđenje... da je bilo fer suđenja Pavlović je trebao da bude suspendovan na makar tri utakmice zbog svega. Doduše to bi možda pomoglo Partizanu. Start Blažića na Milutinovu je grub, al ne verujem da je čovek gađao oko. Za faul nad Mačvanom je dobio tehničku i to je to. Mislim da je suđenje u ostalim situacijama, u uslovima ovakve tenzije, bilo više nego korektno i da nije uticalo na krajnji rezultat bilo koje utakmice u ovoj seriji. MIslim da je Zvezda zasluženo pobedila. Viđena je fenomenalna borba sa obe strane. Milosavljević i Mačvan dali sve od sebe. U Zvezdi ne znam koga bih pre izdvojio. Svako je igrao i pružio svoj deo u sjajnoj pobedi. Menjali su se igrači koji vuku ekipu. Za kraj čestitao bi Partizanu na pruženoj borbi. Mojoj Zvezdi želim da se malo odmori pa na trofej u ABA ali i u našoj ligi.

bianconero95

pre 9 godina

Elitni potezi elitnog trenera i pritisak na sudije tokom svih 40 min nisu urodili plodom, ipak smo bolji. Pozdrav od Djenke i Willija :)

panini

pre 9 godina

vujosevic se bije sa nekim u pozadini izbaciti trovaca sporta iz kosarke i iz svih dodira sa sportom i u zatvor ili neku ustanovu to vise nije normalno(nikad nije ni bilo normalno al presao je sve moguce granice)

No.1

pre 9 godina

GROBARI, KO POSLEDNJI IZADJE NEMOJ DA ZABORAVI DA UGASI SVETLO !!! Nema evro-lige, nema para zato sad - RAZLAZ ali obavezno da poslednji utuli svetlo, skupa je struja !!!

s

pre 9 godina

Mitrovic daje izjavu kako mu je zao sto oba tima nisu mogla u Evroligu, a istovremeno iza njega se lemaju. Hahahah pa tako nam i treba sve sto nam se desava kad smo nenormalni!

Brcko

pre 9 godina

Luka Mitrovic daje intervju a Dulo mag nasrce na nekoga u tunelu i to sve pred zandarmerijom a kamera ga snimila hahaha. Garant osjeca "devotion" ali onaj hop cup evrokup.

Sabre

pre 9 godina

I, sta cemo sad? Najbolja publika na svetu nije nesto pomogla, a? Nisu ni sudije. A da, zaboravih, oni su bili na nasoj strani, nema veze sta se sudilo Lazicu u prosloj tekmi, i da ne nabrajam situacije u ovoj. Aj lepo sad sportski da priznate da smo bolji, da je vase vreme u ovom trenutku proslo, i da je vreme da se rastajete sa Magom.

nnnnnn

pre 9 godina

Ovoga sam se plasio, ali cestitke Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Prelomio je kao sto sam i predvideo individualni kvalitet zvezdinih igraca, ali i dosta nerezonskih poteza pre svega Pavlovica i Akojona. Steta sto nije ovo bilo finale, jer realno bi i Partizan i Zvezda razbili Cedevitu ili Buducnost.

Пјер Де Кубертен

pre 9 godina

Дежави. Све је као и јуче. Ноле победио остало је свима већ јасно.
(Пјер Де Кубертен, 19. april 2015 20:49)

crni_redstar

pre 9 godina

aufiderzen! putuj evropo:) kakva smo mi gospoda,ja se divim kkcz,svaka cast.velika skola ona druga utakmica,hvala bogu da se dogodila.volim te zvezdo,prokletstvo je skinuto,to je to,crveno bela era pocinje!!

konto

pre 9 godina

Hahaha da li sam ja to video maga kako skače tamo na nekoga dok Mitrović daje intervju?! Sramotite se Partizanovci, terajte to dok nije kasno!

hahahaha

pre 9 godina

hahahahaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahaha

Kima

pre 9 godina

Steta sto Pavlovic zbog povrede nije mogao da pomogne svojim igracima iz ekipe,sigurno bi to mnogo bolje izgledalo,ali,sta je tu je,bice bolje drugi put...Idemo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Nebojsa

pre 9 godina

Cestitam mojoj C.Zvezdi na ulazak u finale a time i igranje EL sledece sezone porucio bih navijacima Partizana a posebno onima koji su navijali da u polufinalu igraju sa C.Zvezdom da su se malo preracunali da ce lakse izaci na kraj sa C.Zvezdom tim koji je izgubio dva meca u regularnom delu nije bilo realno da izgubi od Partizana u seriji na tri dobijene utakmice

Mica

pre 9 godina

Utisak ove serije je sledeci. Zvezda je zasluzeno dobila, ima kvalitetniji tim i duzu klupu. Radonjic je odlicno spremio ekipu, naucio je lekciju iz druge takmice i odlicno postavio igru. Dobili smo dva nova reprezentativca Milutinova i Mitrovica, obojica su odigrali vrlo dobro. I dobili smo potvrdu od 3 stara reprezentativca Marjanovic, Kalinic, Jovic. Vujosevic i Pavlovic su razocarenje serije u ponasanju. Milosavljevic decko na mestu, dobar igrac ali nije kalibar za reprezentaciju.

kris

pre 9 godina

Realno,bolji tim ide u finale i EL.Radonja i ekipa su iskoristili iskustvo igranja sa jakima u EL i to primenili u ovoj seriji.Partizan je davno prošao svoj zenit u eri Duška Vujoševića,koji je uspeo posvađati klub sa svima na ovom svetu i ni sada mu nije kasno da uradi ono što je trebao odavno.Ostavka!

bambus

pre 9 godina

O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, SVI DjAS NAM SE TI O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, SVI DjAS NAM SE TI
O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, GDE GOD DA KRE NES

TU SU TRU LI GRO BA RI


BBUUUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Totalno sam spokojan. Bobi je objasnio. Nebitna utakmica, pricacemo kada bude bitnije.
(idol vam je lik koji prozdire svoje sline, 01. mart 2015 20:50)

Pratis kosarku od skoro,lepo lepo.Pocinje sezona,sledeca naravno!
(Samo je sljaka iznad nas,...., 1. mart 2015 21:17)

Za nas pocinje nova sezona u evroligi, dok za vas pocinje sezona cipiripi kupa, kukanja za budzetom, plakanja kako drzava ne pomaze i ocajnih igara kao i prethodne dve sezone. U svakom slucaju ja cu uzivati u toj sledecoj sezoni, a ti vrsni poznavaoce kosarke, hoces li ti uzivati u sledecoj sezoni?

Кванте

pre 9 godina

Победа Звезде на велику жалост Жмигаса Калниетиса Каукенаса. Прво да освојимо АБА лигу, па је на реду домаћа титула за коју ће Партизан дати све од себе да је освоји.

sasa bn

pre 9 godina

gledam intervju luke mitrovića a u pozadini čini mi se vujošević nekoga nategnu šakom par puta uletiše žandari i prekid prenosa!

bianconero95

pre 9 godina

Jel rekao neko elitnom NBA igracu, velikom fanu JNA grupe da dodje na utakmicu, pete nece biti, mozda se prevario, cisto da mu jave da dodje,ili mozda sa Lebronom trenira danas?!?!

krajisnik

pre 9 godina

razbili smo ih!!!Taman pomislim kako je dulo naucio nesto ,kad eno ga mlati se,pretpostavljam sa sudijama,oni nisu visoki.tegeltija,grbo ,jedva cekam vasu emisiju.Zasluzeno smo ih dobili,bez mrlje.Volim te zvezdo!!!

bane

pre 9 godina

sta da se kaze posle svega!!!Zvezda zasluzeno prosla....moj Partizan....uuuuuh.....srce me boli....hoce da iskoci...umrecu koliko ga volim..aliiii.....sudjenje nije lose.objektivno...samo ove dve licne zvezde na kraju idu sudijama na dusu.provociraju!!uvek ..ama uvek sam branio Duleta jer je zasluzio ..ali je on izgubio i u Podgorici.gde smo se oprostili od euro lige a i ove dve utakmice!!Gagi ......katastrofa!!!samo Macvan..Muric i donekle Milutinov opravdali dres Partizana!!Bojim se da ce nas ovo zestoko uzdrmati!!

nebojsa

pre 9 godina

Ja sam iako zvezdas cenio Duska Vujosevica, ali ovo danas sta on radi je za svaku osudu. On i igraci kao Pavlovic nanose stetu Partizanu!!!!!!!!!!!!

sibacemo se jos a i povredicemo se jos

pre 9 godina

Pavlovic igrao povredjen... To je taj recept, ta formula kako da se pobedi Partizan. Prouzrokuj igracu koji moze da da 25 poena povredu vec u prvom mecu...

Milos

pre 9 godina

Ljudi sta se lozite. Ovaj mec ce da dobije Partizan, iako sam ja navijac Zvezde. Ovo pisem na pocetku utakmice. Ide se na to da se igra sto vise utakmica ne bi li se prodalo sto vise ulaznica. Sve se vrti oko novca ;) sve najbolje

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

...

pre 9 godina

U ovom trenutku jos nije pocela konferencija za stampu. Garantovano su krive sudije i ovaj put....
I da, bilo bi lepo da obelodane budzet, bar sada na kraju sezone. Milslim na Partizan Igokeu, naravno.

komarac u sorcu

pre 9 godina

Cestitke partizanu na prolasku u kup Mikice Kurtovica! Neka sad tamo gadjaju upaljacima i kovanicama sampione farskih ostrva, moldavije, rumunije itd.

Centar

pre 9 godina

Jednom odleteće ptice,ulice vaše ostaće bez sunca...pa,pa grobari.Sto bi rekao Dule,"svako zlo ima kraj"eto dođe i vaš.Sve je kako kaže:)

hours of love

pre 9 godina

Bez pustanja!
HOCEMO PARTIZAN NA CETVRTOM MESTU!
Moramo nadoknaditi onaj poraz cedevite i zakucati ih na cetvrto mesto!
(hours of love, 28. februar 2015 14:56)

Veliki Srbi. Hoce Partizan na cetvrto mesto kako bi Srbija imala manje predstavnika u LE a nije svestan da ce teze proci Partizan nego Buducnost ili Cedevitu jer ce se sve utakmice igrati u Pioniru. Zvezda je u padu forme care, Partizan u usponu. Evo, ja posle ove tvoje izjave isto zelim da budemo cetvrti pa ako prodjemo u finale da ti iskopiram ovaj komentar posto cu ga sacuvati.
(Giga Moravac, 28. februar 2015 16:44)

hahahahahahaaaaaaahahahahahahahahaaaaahahaaaasaaaaha hahahaha hahahaaaaaaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 19. april 2015 23:37)

Brate hvala ti!
sta drugo da ti kazem :D

miko

pre 9 godina

Naslov govori sve ! Partizan ima od stranaca jedino Murica,ostali katastrofa ! Akojon,Dalo,Kuzeoglu... ! Gomila bezveznjaka ! Koliko je Partizan prosle i ranijih godina bio kvalitetniji tim od Zvezde,toliko je sada Zvezda kvalitetnija od Partizana ! Kraj svake prica ! Kakva Euroliga,kakve jake utakmice,nije to u pitanju sigurno.
(Insajder !, 19. april 2015 23:55)

A Pavlovic?

eraser

pre 9 godina

link prenosa: http://www.oleoletv.ws/watch/live/streaming/online/free/tv-vivo/1/1052768/april-19-2015/partizan-crvena-zvezda-basketball-aba-league.html

veliki strumf

pre 9 godina

Lazic, pa Dangubic, pa Tejic, pa Vilijams, pa Jovic, pa Blazic - svi potpuno, kao duhovi, sami na sutu za 3 i niko da pogodi. I to u ovako bitnoj utakmici, za jedno poluvreme. Aman!

Prle

pre 9 godina

Prednost Vujošević, prednost Vujošević a Radonja ga razbio taktički u 24 časa u dve utakmice na njegovom terenu sa sve sudijama.

Sasa

pre 9 godina

Nikad nisam video "mrtviji" Partizan. Pitam se sta se radi na treninzima KK Partizan.
Akojon- velika nepoznanica. Mozda i greska , ali svako moze da pogresi. Ako nije pravi plej, trebalo ga je koristiti vise kao beka.
Vanja Marinkovic. Premala minutaza , mnogo manja nego tokom sezone.
Dragan Milosavljevic. On NIJE plej i nnikad nece biti jer nema "pregled" igre. Svaki put me uhvati muka kad se "zabije" u reket bez jasnog cilja.Odlican je bek, pravi je kapiten , ali plej-nikako.
Edo Muric. Odlican igrac, borben, zna da udje u losu seriju, ali iz prevelike zelje.
Milan Macvan, takodje NIJE plej. Precesto je lopta kod njega u tranziciji, usporava nam kontru i polukontru. On je cetvorka i to treba da ostane.Isuvise nervozan , umestoda pleni iskustvom i da umirujuce deluje na ekipu. Periodican igrac, nekad bljesne pa onda sledecu "ugasi".
Sasa Pavlovic. Jos jedan koji NIJE plej., mada "loptu ne dam nikom", pa makar sa njom poginuo. Ili neka se "sredi", jeer ovo nije individualni sport, uz svu zahvalnost sto se odazvao pozivu nas grobara,i pocne da igra kosarku, ili Hvala Sale sto si hteo da nam pomognes, ali ovo sto pruzas nikako nije pomoc vec odmaganje.
Djumic,Dalo,Bezbradica,Milutinovic-bez minutaze.
Tepic Milenko, najposteniji i najveci sportista od svih u Partizanu.Kamo srece da ih je vise takvih. Tih, uvek borben , nekad manje , nekad vise zapazen, ali uvek posteno odradi svoj deo posla.
O Dusku Vujosevicu sutra.
"Dijagnosticar", Nis

Spartanac

pre 9 godina

Konačno sam dočekao da Zvezda pobedi Partizan... Serija je bila naporna, rudarska, kao i uvek sa Partizanom... Razlog tome je čvrst stil igre koji forsira DV i koji mu je doneo mnogo pobeda do sad... Realno, ovo je Partizanov maximum za ovu sezonu... Njihova je nesreća što su bili tek 4. a realno, ovo je bilo finale pre finala... Tekme su bile napete, i tvrdim da je to zbog par individua iz KKP, ali sad je nebitno... A svima koji likuju što Partizan ne igra EL poručujem: u porazu se ne ponizi, u pobedi se ne uzvisi... Zar ste već zaboravili kako je bilo strašno kad Zvezda nije imala pare za prašak za veš? Zar se ne sećate kako smo završavali utakmice sa po 4 igrača? Da li je moguće da više uživate u njihovom porazu nego u našoj pobedi? Nama trebaju dva predstavnika u EL i realno, bio sam za to da nas dobiju kako bi bili drugi, kad nama već nije značilo... Sagledajte širu sliku... Da li zaista želite da KKP propadne i da derbi dobijamo sa po 30 razlike? Pa ne bi imali sa kim da se peckamo ovde na forumu...

bobanmkd

pre 9 godina

Partizan ima kredit kod svih navijaca da ne igra LE i 5 g.
Ali Partizanu treba strategija...koju nema.
Setite se samo ko je igrao desetak utakmica u AbA ligi na jesen.
I...kako je ovaj tim prokockao 7 ÷ sa ekipom Buducnosti za 3 minuta.
Zao mi je sto nismo malo veca gospoda bili juce i danas...ali...

Grga

pre 9 godina

Šta god da bude večeras objektivna je činjenica da se Pionir bukvalno trese večeras od Grobarskog navijanja i da igrači Zvezde teško da su ikada imali ovakvu podršku od svojih navijača!!!

papiga47

pre 9 godina

JA CESTITAM ZVEZDI..IPAK SU MAKAR ZA +7 JACI OD NAD....JBG TRPELI SU 13 GOD..NEKA SLAVE OVE GODINE JER SU ZASLUZILI...ISPTRPITE PORAZ GROBARI SAD...I ONI SU PLAKALI I TRPELI!

DANILO

pre 9 godina

DOBILI SMO. Jer smo veći, jer smo za njih bili, jesmo i bićemo misaona imenica, jer da nam je Dule nešto u klubu sakrili bi se u mišje rupe, jer da nam je Danilović u klubu sakrili bi se u mišje rupe, jer ćemo igrati Evroligu u narednih 30 godina, jer ćemo imati budzet kao Real Madrid, jer će Dule opet na krasne oktobre, jer će Danilović opet na krasne oktobre, jer će Dule biti izbaćen iz srpskog sporta kako dolikuje vrlo brzo, jer će Danilović biti izbaćen iz srpskog sporta kako dolikuje vrlo brzo, jer će Zvezda imati duplo više titula i u fudbalu i u košarci, jer tako mora biti, jer smo mi jednostavno ZVEZDA.

angel_eyes

pre 9 godina

Čestitke Zvezdi, apsolutno zasluženo. Krivo mi je što nemamo dva predstavnika u EL, ali nadam se boljem timu sledeće sezone.
Pavlovića me je bilo sramota u pojedinim trenucima, a Vujošević odavno nema trunku poštovanja s moje strane.
Čestitke i Zvezdinim navijačima od nekoga ko čitav život voli i prati košarku.

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

jbg priznajem bolji ste ove godine... cestitam na prolazu u EL i srecno u finalu, a mi opet od nule na jesen.

Звездаш

pre 9 godina

Цела сезона без грешке!!! Уживање је гледати Звезду!!!! Хвала Човићу, Радоњићу, играчима и правим навијачима!!!!

pingvin sa Madagaskara

pre 9 godina

(Zlija, 19. april 2015 23:34)

Svaka čast na komentaru obzirom da si grobar...imam i ja jedan korektan komentar kao Zvezdaš...Partizan ne ide u EL a to je posledica lošeg rada uprave koja je prošle godine dozvolila da Dule maže oči navijačima titulom koja je bila ,a i ove godine je,nebitna...svaki put kada sam ovo napisao imao sam popriličan broj minusa...da li je situacija sa minusima ista posle večerašnjeg 3-1 za Zvezdu...biće još debrija ali je dobro što nije bilo većih incidenata na terenu,valjda i neće...pozdrav za sve ljubitelje najlepše igre na svetu...

Perun

pre 9 godina

Hvala ti Đenka za El,odigrao si najbolju košarku kada je bilo najpotrebnije.Takođe veliko hvala i Kalini momku sa mentalitetom pobjednika i velikom borcu.Hvala svima,ipak je ovo bilo finale prije finala i zbog rivalstva i zbog težine koju je pobjeda nosila.Takođe još jedan utisak ove serije je da su navijači oba rivala veliki primitivci i da su na žalost slika i prilika jednog posrnulog društva.

Испомоћ

pre 9 godina

Пренос, :
http://veetle.com/index.php/channel/view#5532727530bf7/716c8aec77524656c0f2df817eb820a8

и

http://www.sportingvideo.tv/20150419/vv553307b2293657.05510518-1052768.html

Ilija

pre 9 godina

Bravo momci! Zasluzena pobeda u seriji i generalno citava sezona odigrana na vrhunskom nivou. Obezbedjena EL, ostaje finale kao slag na tortu u kojem ce igraci biti rastereceniji i, verujem, rutinski odraditi posao.
Partizan placa danak losem startu sezone, ipak na kraju su mogli da izbegnu Zvezdu u polufinalu, nisu uspeli. Ali bi sigurno kvalitetom lako prosli da su igrali protiv Buducnoati odnosno Cedevite.

Kosmodisk

pre 9 godina

E sad jos da dogodine Zvezda izadje iz stecaja pa da zvezdasi vise ne moraju da navijaju za FMP,cestitke Covicu i drzavi,oni su majstori svog zanata...

Toliko

pre 9 godina

Hvala vam braco grobarcici,sto ste bili 4.na tabeli i time vas imali na ziceru.To smo i zeleli jer ste najslabiji od sve 4 ekipe i protiv vas nam je bila sigurica.Gde su sad oni tastatura grobarcici,koji su lupetali gluposti,kao vas Baron nikad nije izgubio na 3 dobijene tekme,pa kako se pali motokultivator i sl.Pisao sam 100 puta da smo samo dve tekme izgubili u prvenstvu i da ne postoji ni promil sanse da sada izgubimo 3,cak ni za dve ne postoji teorija.Evo kako DR tempira formu,Dzenkins i Jovic eksplodirali u ovoj seriji,Vilijams u zadnjoj tekmi a Kalinic konstantno medju najboljima.

Kaiim

pre 9 godina

Potpuno zasluzeno komsije! Svaka vam cast na plasmanu u Euroligu... bolji ste! Pozdrav i srecno u finalu... da ih razbucate ko god dodje!

pajdo

pre 9 godina

Glavu gore momci,puna podrska,nije bolje moglo,odlaskom Gagica izgubismo cvrstinu u reketu,kakvu takvu,a plej totalni promasaj,verovatno za male pare bolji nije mogao ni doci,zvezdini stranci konacno odradili posao i klupa neuporadivo duza,bez dobrog pleja i centra i krilnog centra nemoze se dobiti ozbiljan tim sto u ovom trenutku zvezda jeste i tu ni nikakav carobnjak nemoze pomoci,idemo dalje...

Neko

pre 9 godina

Cestitam Zvezdi na prolazu,bolji su za klasu i ovo se ocekivalo.Inace kad postignete makar polovinu uspeha koje je Partizan postigao javite se,do tada ispadate smesni.Inace Zvezdasu cestitam rodjenje sina i nek bude ziv i zdrav.

Miksa

pre 9 godina

Pa cemu takav naslov?! Kalinic je bio ubedljivo najbolji igrac u seriji! A Mitrovic, Dangubic, Jovic??? Kakvi crni amerikanci.. Jesu Markus i Djenka fenomenalni ali dajte molim vas, pa nismo u Vasingtonu. Cuvajmo nase blago dok ga jos imamo!

UltrasCZ

pre 9 godina

Uz malo srece i ovakvu igru vidimo se u finalu sledece godine, pa da bolji pobedi, a onda zajedno u EL. Siguran sam da mozemo i mi, a i vi. Pozdrav od zvezdasa

Mirko

pre 9 godina

Ako bude fer sudjenje mozda bude majstorica u suprotnom ako bude "fer" kao sinoc onda "Zvezda" prolazi dalje.Ako bude sudjenje kao sinoc samo kontra onda ce biti 15 razlike za Partizan.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Kao grobar slobodno mogu da kazem,cestitke zvezdi zeleznik na ulasku u EL.Bolji tim je otisao dalje i to je to.Cestitke i u zdravlje da nas predstavljate kako treba u EL.

keza

pre 9 godina

Ponosan sam na nase momke zato sto su pokazali karakter i dostojanstvo. Bice mi podjednako zao kad bilo koji igrac ili trener napusti ekipu sledece sezone. Od partizanovih igraca zao mi je jedino milosavljevica i milutinova. Za iniciranje i ucestvovanje u tuci dobija se krivicna prijava i ide na robiju u uredjenim drzavama.

delija1210831

pre 9 godina

Svaka cast mojoj Zvezdi na plasmanu na plasmanu u evroligu...Mogu da kazem da mi je zao sto i partizan ne igra isto takmicenje sledece godine.Ramumem ove klince i njihove komentare kad "mrze" partizan,kao sto sam i ja kao mladji proslavljao svaki neuspeh vecitog rivala.Medjutim sada kada sam stariji podrzavam sve srpske timove u evropi i naravno da bi zeleo Partizan u evroligi pre izdajnika Buducnosti a pogotovo Cedevite.Nazalost Partizan ce se posle ovog neuspeha raspasti,otici ce kljucni igraci milosavljevic,pavlovic,macvan... i krenut ce od nule tako da ko zna kada ce mo opet imati mogucnost da gledamo ovako tesne utakmice vecitih.Zelim im sve najbolje a mojoj zvezdi da sledece godine odu korak dalje u evroligi.Pozdrav svim iskrenim ljuboteljima kosarke.

zvezdas

pre 9 godina

jmo realno. Mnogo smo bolji u svim aspektima i na svim pozicijama. To je trenutno i tacka. Sve drugo je skretanje paznje i bezanje od odgovornosti. I na jednoj i na drugoj strani ima ostrascenih navijaca. Ali partizan bi trebao da se pozabavi igrackim kadrom, finansijama i najvaznije strukom jer mislim da dukljanin ne zna gde udara u poslednje vreme. Svaka cast na uspesima bez rominga ali mislim da je njegovo vreme proslo i to odavno- jednostavno je zastareo model.

KK Jedini Prvak Srbije

pre 9 godina

Pobedila je Srpska buducnost u vidu Jenkinsa i Williamsa...cestitke FMP-u,jednostavno su bili bolji da ne kazem da smo mi bili ocajni,pobeda cista kao suza,videcemo sta ce sa nama biti,kakav zulum trpimo od drzave daleko smo i dogurali,da je dobro nije ali neka znaju da cemo uvek biti uz njih,samo bez menjanja imena,adrese i prodaje grba,sve druge opcije dolaze u obzir pa i beton liga.... i jos jedna stvar,moj utisak je da su ovaj dvomec izgubili navijaci,najavljivali su pakao i strasan pritisak a na kraju je sve ispalo mlako i tiho,da li zbog prevelike guzve,nervoze,temperature ili ko zna cega ali ovo nije licilo na Grobare,izbor pesama katastrofa...i tako,idemo dalje,predstoji nam ona najbitnija utakmica,za goli zivot....ziveo Partizan i general Dule,pozdrav.

duledudule

pre 9 godina

ne vredi ljudi,ne vredi.evo slusam vujosevica sad.opet on za sudije sinoc.pa ljudi,pa nemojte.znam da je navijacima partizana tesko,cestitam pravim navijacima,tepicu i gagiju milosavljevicu,na ok seriji,ostalo nebi komentarisao

deki2711

pre 9 godina

Bez obzira sto je ovo bilo polufinale,ovo je kruna odlicne sezone nase Zvezde. ABA ligu smo odigrali maestralno,pobedjivali direktne protivnike Partizana i tako im dosta pomogli,njihovo je bilo da dobijuu u PG,nisu uspeli,stets sto ovo nije bilo finale.Partizan je sada u zaista teskoj situaciji,bez EL a samim tim i sponzora, verovatno i odlazak bitnih igraca.Po meni, cela ova ekipa u rukovodstvu na celu sa Danilovicem i pre svega DV mora da ide inace sledi katastrofa

Sale

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)
Ne boli brate veruj mi, ali svako nije prijatno. Naigrali smo se mi. Sto se mene tice mozemo da igramo i taj cipiripi kup, samo da prestanu price o parama i da na vreme napravimo tim.
(Zemunac, 19. april 2015 23:35)
Prijatelju nas je bolelo skoro 15 godina pa prezivesmo. Dobar ti je komentar, svaka ti čast! I mi Zvezdaši ubodosmo jednom

Vladimir

pre 9 godina

Svaka cast Zvezdo! Mnogo smo jaci trenutno i to smo pokazali. Samo je steta sto ovo nije bilo finale. A sad da dobijemo u finalu,nadam se Cedeviti,i osvojimo ABA ligu

ima li koga?

pre 9 godina

čestitke zvezdašima i manite se mržnje već uživajte u pobedi svog tima!
voleo bih da vidim više pozitivne energije sa obe strane a priča se samo o nekim sporednim crnjacima. dv je legenda partizana, višegodišnji šampion sa prethodnim generacijama i da nije njega ne bi imali konkurenciju i motiv za ovoliki napredak. zaključak je - ne bi bilo jakih vas bez nas i obratno.
ajde sad slavite zasluženu pobedu i opušteno samo :-)

branko

pre 9 godina

zasluzili da budu pozvani na siri spisak-Kalinic,Mitrovic,Marijanovic,Macvan,Milosavljevic(ima decko srce),Milutinov.Kada oni ovako igraju drsko i bez straha u ovakvom paklu ,oni su u stanju da iznesu svaku tesku utakmicu na EP(a bice ih sigurno).

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

meni je jedina prevaga ove serije bobi on je napravio pometnju odbrani i svi igrači njega čuvaju a ostali se nameštaju i šutiraju ko na treningu niko nije kriv samo ovo što sam rekao poz

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

hvala partizanu na lepo detinjstvo al svemu dođe kraj pa tako i partizanu mom i nemožemo mi da budemo 100god prvi bobije prevagno i katastrofalni saša pavlović nikako nije odigrao celu seriju molim samo da puste sve moje lepe i učljive komentare večeras hvala unapred

baki

pre 9 godina

Kao Zvezdas mogu da kazem da ako ga je stvarno prvi napao neki navijac, onda je dobro postupio a ako ga je samo provocirao onda nije trebalo da covek u njegovim godinama nasedne na takve provokacije.

propast

pre 9 godina

Svaka cast Zvezdi, Vujosevicu nisi los kao trener ali kao covek si se izgubio, strasno.
Pecaros jedva cekao da se ova utakmica zavrsi i nikad vise u Partizan.
Posto ce sigurno Marjanovic da ode, a dva ok igraca iz Partizana treba da dodju u Zvezdu i da napreduju u kosarci, da igraju opustenije a samim tim i bolje, mislim na Milosavljevica i Milutinova.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

svaka čast zvezdi na zaslušenoj pobedi i finalu niko nije kriv nego mi svi sami ceo tim i stručni štab

mordor

pre 9 godina

Nerealno je bilo očekivati više od ovoga što smo postigli. Svaka čast momcima, lavovski su se borili, hvala vam na svemu! Nažalost, teške godine su tek pred nama, vreme je za novi početak. Časovi ljubavi tek predstoje!

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

hvala partizanu na lepo detinjstvo al svemu dođe kraj pa tako i partizanu mom i nemožemo mi da budemo 100god prvi bobije prevagno i katastrofalni saša pavlović nikako nije odigrao celu seriju molim samo da puste sve moje lepe i učljive komentare večeras hvala unapred

Aleksa

pre 9 godina

@Prekljuce sam dobio sina,danas moja Zvezda usla u EL! Sta covek vise da pozeli. Ideeemoooooo!
(nex, 19. april 2015 23:55) Ovo nije tvoja Zvezda, a valjda je sin tvoj.

joca

pre 9 godina

cestitke zvezdi na zasluzenoj pobedi.tacno za tolko su bolji.steta sto smo se sastali u polufinalu jer smatram da bi bilo korekto kad bi oba kluba islo u najelitnije takmicenje.nadam se da se nece opet ekipa raspadne.

Herakle

pre 9 godina

Rezultatski je sve proslo kako se ocekivalo. E sad zvezda da dovede Milutinova(siguran sam da bi dosao) i Jokica za iducu sezonu kad odu Bobi i Cirbes najverovatnije i ako uspe jednog vrhunskog beka na ime treceg stranca pa da terorisemo u Euroligi. Zamislite tim Jovic, Wiliams, Dzejkins, Vrhunski bek, Blazic, Kalina, Dangubic, Mitrovic, Tejic, Jokic, Milutinov i neki super talentovani klinja iz mladjih kategorija.

Komšija Rade

pre 9 godina

ovo su retki trenuci u sportu i zivotu kad dobro pobedi zlo!
(igor ns, 19. april 2015 23:50)
Ako smo mi zlo a čović dobro ostajem na mračnoj strani, sa vama ni u crkvu!

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Poruka svim Grobarima,kad je najteže moramo sportski čestitati protivniku na pobedi i podržati svoj tim u borbi za titulu domaće lige,jer mnogo su nas zadužili u zadnjih 14 godina sa 20+ raznih trofeja,a jedan neuspeh neće nas pokolebati i vratićemo se još jači !
VOLIM GA KO OKA DVA!

Mirko

pre 9 godina

Dzaba vam sve.

Za sve se navija Partizan se voli.

Ovo je kraj nase kosarke.Treba bojkotovati sva takmicenja pa neka igraju miljenici rezima.
Ovkav odnos tokom cele sezone prema kosarkaskom timu kakav je Partizan.Ovo se radi o ociglednoj nameri da se unisti KK Partizan.

Записано још у октобру 2014.

pre 9 godina

( @ kralj, 19. april 2015 23:37)

Само да ти честитам на коректној анализи ! Све је тачно !
А звездашима наук ( како то записа Владика ) : У ДОБРУ СЕ НЕ ПОНЕСИ …
ХВАЛОСПЕВИ ЗВЕЗДИ - ЗАСЛУЖЕНО ИДЕ у ЕЛ и ка ТИТУЛАМА !
П.С. / Свему дође крај и свему дође ПОЧЕТАК ! Закон природе !

srce

pre 9 godina

Svaka cast momci, svaka cast! ovu utakmicu su dobili iskljucivo igraci sjajnim suterskim vecerima, individalnim sposobnostima, zeljom, znanjem,, energijom i posebno im cestitam sto su uspeli da se izdignu iznad loseg trenera koji najdmoninantnijeg igraca evrolige podredjuje protivniku, jos jednom svaka cast momci

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Bobi je skupljao odbranu Partizana, Ameri i osali ostajali na otvorenim šutevima.
Nekakav idnividualni kvalitet Partizana (Murić, Pavlović, Mačvan) širio je odbranu Zvezde, tako da nije bilo otvorenih šuteva, a po dubini nije išlo.
Možda je Partizan kvalitetniji tim ali Zvezda je bila bolja, što se je zaista jako retko dogadjalo u zdanjih 40-tak godina.

zvezda zauvek

pre 9 godina

Bezgranicno sam srecan sto je Zvezda pobijedila ali zao mi je sto Partizan ne moze isto u evroligu. Sve je sada super ali ako trezveno razmislimo dobili smo samo na kvalitet pojedinaca i dobru odbranu. Timske igre u napadu skoro da nije bilo. Za aba ligu i Partizan je dovoljno ali za evropu bice malo pogotovo ako odu par igraca kao sto je ocekivati. Mozda su pojedini promijenili misljenj o trneru Radonjicu ali ja i dalje mislim da je on los trener.
Danas sam malo gledao Cedevitu i odusevili su me uigranim akcijama i lijepom kosarkom i to bez amera. TU se vidi rad dobrog trenera. Takav slican bi bio dobar i za zvezdu.Y

Stevo djubre

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)

Колико ли боле све ове године ... Макар имамо клуб, не морамо да тумарамо по предграђу, тражећи нови ...

aleksandar

pre 9 godina

Cestitke na prolazu u evroligu i finale ali jos niste osvojile nezeboravite.Ceracemo se mi jos u supeligi.Ove dole komentare necu ni citati vec znam ih unapred...Poz...

coachpop

pre 9 godina

Nema sta zvezda je bolja prevagu su doneli americki igraci ne bobi ne kalina ne jovic vec wiliams i dzenikins.Sto se tice pavlovica zaista sam razocaran nijegovom partijom i ponasanjem uopste.Nadam se da ce vecina igraca ostati sledece sezone i vratiti partizan gde mu je mesto.

bobi

pre 9 godina

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i prolazu. Eto, kao navijač Partizana. Nisu mi jasni ovi što ostrašćeno likuju kad vas je Partizan 15 godina pobeđivao.U stvari, jasno mi je - ako ste tad imali između 5 i 10 godina, eto jedno nesrećno detinjstvo. Pozdrav za sve normalne navijače oba kluba.

Ris

pre 9 godina

Valjda se treba radovati pobedi svog tima, a ne porazu protivnika. To vam je deco sport.
(Bik, 20. april 2015 07:47)

Kada bi znali koji im je tim... malo su zbunjeni.

mikel

pre 9 godina

hvala vučiću što je sve organizovao kao što nam je obećao. mi ćemo za uzvrat i dalje zastrašivati birače i širiti demokratske vrednosti po srbobranu, inđiji, majdanpeku, boru, vrbasu, mitrovici....

GrobAR

pre 9 godina

Katanaccccccc
(bane 013, 19. april 2015 22:54)

E moj sine. Nismo isti.
Pa makar igrao i opštinskoj ligi, moje mesto je na tribini uz moj klub.
Ali kako ja tebi to da objasnim, kad si se ti svog kluba odrekao...

Čestitke Panterima i svima koji se tako osećaju...

D89

pre 9 godina

Presrećan sam, ovo je ogromna pobeda, nastavljamo kontinuitet u EL! Nema ni potrebe da se brinemo oko renoviranja tima, možemo dosta uštedeti na Markusovoj plati, i za te pare kupiti dobrog timskog pleja da igra pola-pola sa Jovićem i dva teška centra umesto Bobija i Cirbesa. Trebaće naravno i trener, a ja bih lično voleo i bolje igrače umesto Jake i Laze, ali ne može se sve. Biće dobro u svakom slučaju. Zvezda!

kile

pre 9 godina

Cestitke FMP-u na sjajnoj sezoni. Treba priznati da su najbolji ove godine. A mi treba da se okrenemo nama i analiziramo. Po meni sezona je bila nakaradna i DV se treba zapitati gde vodi sve ovo. Znam da je besparica i da su veliki dugovi, ali zapocinjati sezonu sa jednim timom pa do kraja je zavrsiti sa drugim je previse. Mislim da bi trebalo da se orijentisemo na mlade iduce godine. Sto se tice FMP-a zelim im da osvoje ABA ligu jer su bili ubedljivo najbolji tokom sezone! Mislim da ce im to biti treca titula. A sa druge strane se nadam da ce KK Crvena zvezda izaci iz leda pa da cemo moci gledati prave derbije.

Limeni

pre 9 godina

Sve, sve...ali ovo...bez komentara. Partizan je podlegao svim mogucim uticajima sa strane.
Zvezda je imala podrsku sa svih strana. Videlo se tacno na utakmici sa Buducnost sta se sprema a to su kazne koje je izrekla ABA potvrdile.
Vujosevic puno smeta, a kako i nebi kad je covek osvojio skoro sve!

jackie

pre 9 godina

Čestitke igračima na borbi, ali videlo se da nema dovoljno snage. Manje igrača u rotaciji. CZT bolja, imali su 3-4 raspoložena u poslednje dve utakmice. Mislim da ćemo teško parirati državnom projektu dok se ne privatizujemo. Pozdrav svim grobarima.

glupost

pre 9 godina

ova liga je glupost, zar nie lepse da igramo domacu ligu od deset klubova i ponuditi po jedno mesto klubovima iz srpski drzava; republike srpske, makedonie, bugarske, rumunie, cg-re i madjarske?

Mirko

pre 9 godina

Ovo je smesno, alal vam sve, ako treba na ovaj nacin da se osvoji titula ili igranje u EL neka vam je na cast.Bolja ekipa ide dalje ali su nas sudije unistile u ove dve utakmice.

Mirko

pre 9 godina

Ovo je smesno, alal vam sve, ako treba na ovaj nacin da se osvoji titula ili igranje u EL neka vam je na cast.Bolja ekipa ide dalje ali su nas sudije unistile u ove dve utakmice.

Ovo veceras je pocetak kraja nase klupske a samim tim i reprezentativne kosarke, ovakav lopovluk i navlacenje nije davno vidjen na parketima.

Najmanje 10 faulova ispod kosa nisu svirani nad Milutinovom i Macvanom

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ja ne pratim bas nesto previse kosarku,ali sta Zvezda dobija plasmanom u finale ABA lige,tj.sta ako osvoji ABA ligu?Jel onda prekida nas niz od 15 uzastopnih titula?Neka mi neko to malo pojasni.
I kakve veze ima ova ABA liga sa Superligom?
A i ako ne budemo sampioni ove sezone nema veze,u fudbalu cemo u subotu da im vratimo milo za drago!!Vidimo se na Rajku Miticu!!

gns

pre 9 godina

Cestitke kk i navijacima kluba iz Bg-a..Vama je lako,kad krenete opet da gubite naci cete novu zvezdu.A mi uvek samo uz jedan klub..ziveli.

Muad'Dib

pre 9 godina

Nije Partizan ništa izgubio u ovoj seriji, nama su svi finansijski tokovi zatvoreni od strane države ne bi ni imali čime da se takmičimo dogodine u Evroligi.

ultrasrbin

pre 9 godina

Svi su videli da je lopta dirala obruc,ali zasto ne izmisliti proveru i spreciti skoro sigurne poene Partizana.
Evo Macvan pored lopte i pusta da izadje,ali sudije dodelise loptu Zvezdi.

sibacemo se jos a i povredicemo se jos

pre 9 godina

Pavlovic igrao povredjen... To je taj recept, ta formula kako da se pobedi Partizan. Prouzrokuj igracu koji moze da da 25 poena povredu vec u prvom mecu...

Hrvat

pre 9 godina

Loše suđenje za Partizan. NIje smjela biti priznata ona trica Jenkinsa jer je prekrsaj Pavlovića suđen prije ulaska trice. Sa neutralnog stajališta vidim da nije fer prema Partizanu. Ako suci nastave ovako, ne piše se Partizanu dobro.

Milos

pre 9 godina

Ljudi sta se lozite. Ovaj mec ce da dobije Partizan, iako sam ja navijac Zvezde. Ovo pisem na pocetku utakmice. Ide se na to da se igra sto vise utakmica ne bi li se prodalo sto vise ulaznica. Sve se vrti oko novca ;) sve najbolje

nex

pre 9 godina

Macvan i Milutinov jedine svetle tacke Partizana. Svaka im cast. Realno smo bolji,ali njima treba savest da bude mirna. Dali su sve od sebe.Macvan je borben koliko svi ostali zajedno. Neka razmisli da dodje kod nas...

Kosmodisk

pre 9 godina

E sad jos da dogodine Zvezda izadje iz stecaja pa da zvezdasi vise ne moraju da navijaju za FMP,cestitke Covicu i drzavi,oni su majstori svog zanata...

ban

pre 9 godina

Pitao otac sina " kad je Zvezda zadnji put bila prvak u kosarci ". Otac se duboko zamisli I reče sinu " Ne secam se sine, pitaj dedu ako se I on seti.

Mirko

pre 9 godina

Dzaba vam sve.

Za sve se navija Partizan se voli.

Ovo je kraj nase kosarke.Treba bojkotovati sva takmicenja pa neka igraju miljenici rezima.
Ovkav odnos tokom cele sezone prema kosarkaskom timu kakav je Partizan.Ovo se radi o ociglednoj nameri da se unisti KK Partizan.

KK Jedini Prvak Srbije

pre 9 godina

Pobedila je Srpska buducnost u vidu Jenkinsa i Williamsa...cestitke FMP-u,jednostavno su bili bolji da ne kazem da smo mi bili ocajni,pobeda cista kao suza,videcemo sta ce sa nama biti,kakav zulum trpimo od drzave daleko smo i dogurali,da je dobro nije ali neka znaju da cemo uvek biti uz njih,samo bez menjanja imena,adrese i prodaje grba,sve druge opcije dolaze u obzir pa i beton liga.... i jos jedna stvar,moj utisak je da su ovaj dvomec izgubili navijaci,najavljivali su pakao i strasan pritisak a na kraju je sve ispalo mlako i tiho,da li zbog prevelike guzve,nervoze,temperature ili ko zna cega ali ovo nije licilo na Grobare,izbor pesama katastrofa...i tako,idemo dalje,predstoji nam ona najbitnija utakmica,za goli zivot....ziveo Partizan i general Dule,pozdrav.

Grga

pre 9 godina

Šta god da bude večeras objektivna je činjenica da se Pionir bukvalno trese večeras od Grobarskog navijanja i da igrači Zvezde teško da su ikada imali ovakvu podršku od svojih navijača!!!

Nikola

pre 9 godina

Drugari,jeste Zvezda jaca,i trenutno daleko bolja ekipa,ali da nb pljujemo Partizan,setimo se kako su gazili Barsu,Pao,itd dok su imali ekipu! Ipak smo mi jedno! Pozdrav!

Mirko

pre 9 godina

Ako bude fer sudjenje mozda bude majstorica u suprotnom ako bude "fer" kao sinoc onda "Zvezda" prolazi dalje.Ako bude sudjenje kao sinoc samo kontra onda ce biti 15 razlike za Partizan.

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Faul nad Bobijem se ne svira a onda u kontri Tepic pravi korake to se ne sudi i Tepic daje trojku ... Bezobrazno do bola

ultrasrbin

pre 9 godina

Ako je Pavlovicu sviran faul to je bilo pre suta Dzenkonsa. Kako moze da se vazi 3 i jos da budu slobodna bacanja?
Kakva je Pavlovic dijabola. Kalinic ga odmah lupio po ruci pri prvom posedu lopte,a ovaj se primio ko malo dete i poceo da divlja.

Rioda

pre 9 godina

U Evroligu idu redom: Kk Crvena Zvezda Kk Crvena Zvezda Diva Kk Crvena Zvezda Beograd Fmp Arapi Cia Bia Vučić i ekipa, samo ne "institucija ". Ona će u Cipiripi kup. A sad Adio..

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Kako se zavrsava ova serija i Zvezda prolazi, opet im se Zvezda pretvara u FMP Telekom. Pa ljudi u fudbalu imate sada iste sponzore kao i mi u kosarci.

Djokara

pre 9 godina

Posle trojke Dženkinsa u prvoj četvrtini, sviran faul Pavloviću nad Kalinićem zbog pokušaja udaranja pesnicom u predelu vrata. E moj Pavloviću i roditelji te se verovatno stide.

Mirko

pre 9 godina

Ovo je smesno, alal vam sve, ako treba na ovaj nacin da se osvoji titula ili igranje u EL neka vam je na cast.Bolja ekipa ide dalje ali su nas sudije unistile u ove dve utakmice.

Ovo veceras je pocetak kraja nase klupske a samim tim i reprezentativne kosarke, ovakav lopovluk i navlacenje nije davno vidjen na parketima.

Najmanje 10 faulova ispod kosa nisu svirani nad Milutinovom i Macvanom

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Ako Zvezda nekako uspe da dobije ovaj mec to ce biti carobljastvo svih igraca, tesko je igrati protiv sudija, jako tesko

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ja ne pratim bas nesto previse kosarku,ali sta Zvezda dobija plasmanom u finale ABA lige,tj.sta ako osvoji ABA ligu?Jel onda prekida nas niz od 15 uzastopnih titula?Neka mi neko to malo pojasni.
I kakve veze ima ova ABA liga sa Superligom?
A i ako ne budemo sampioni ove sezone nema veze,u fudbalu cemo u subotu da im vratimo milo za drago!!Vidimo se na Rajku Miticu!!

Limeni

pre 9 godina

Sve, sve...ali ovo...bez komentara. Partizan je podlegao svim mogucim uticajima sa strane.
Zvezda je imala podrsku sa svih strana. Videlo se tacno na utakmici sa Buducnost sta se sprema a to su kazne koje je izrekla ABA potvrdile.
Vujosevic puno smeta, a kako i nebi kad je covek osvojio skoro sve!

Komšija Rade

pre 9 godina

ovo su retki trenuci u sportu i zivotu kad dobro pobedi zlo!
(igor ns, 19. april 2015 23:50)
Ako smo mi zlo a čović dobro ostajem na mračnoj strani, sa vama ni u crkvu!

veliki strumf

pre 9 godina

Lazic, pa Dangubic, pa Tejic, pa Vilijams, pa Jovic, pa Blazic - svi potpuno, kao duhovi, sami na sutu za 3 i niko da pogodi. I to u ovako bitnoj utakmici, za jedno poluvreme. Aman!

GrobAR

pre 9 godina

Katanaccccccc
(bane 013, 19. april 2015 22:54)

E moj sine. Nismo isti.
Pa makar igrao i opštinskoj ligi, moje mesto je na tribini uz moj klub.
Ali kako ja tebi to da objasnim, kad si se ti svog kluba odrekao...

Čestitke Panterima i svima koji se tako osećaju...

Mirko

pre 9 godina

Ovo je smesno, alal vam sve, ako treba na ovaj nacin da se osvoji titula ili igranje u EL neka vam je na cast.Bolja ekipa ide dalje ali su nas sudije unistile u ove dve utakmice.

kile

pre 9 godina

Cestitke FMP-u na sjajnoj sezoni. Treba priznati da su najbolji ove godine. A mi treba da se okrenemo nama i analiziramo. Po meni sezona je bila nakaradna i DV se treba zapitati gde vodi sve ovo. Znam da je besparica i da su veliki dugovi, ali zapocinjati sezonu sa jednim timom pa do kraja je zavrsiti sa drugim je previse. Mislim da bi trebalo da se orijentisemo na mlade iduce godine. Sto se tice FMP-a zelim im da osvoje ABA ligu jer su bili ubedljivo najbolji tokom sezone! Mislim da ce im to biti treca titula. A sa druge strane se nadam da ce KK Crvena zvezda izaci iz leda pa da cemo moci gledati prave derbije.

nije nego

pre 9 godina

Vasa zvezda protiv mog partizana nije ni potrebna...moj partizan je dovoljan sam sebi za poraz. niti je zvezda fantasticna,niti su sudije lose, vec partizan ne moze da se sastavi. gubi ciste lopte, nerezonski sutiraju. cestitke zvezdi na pobedi,iako mi je ostalo jos 7 minuta da se nadam...

mikel

pre 9 godina

hvala vučiću što je sve organizovao kao što nam je obećao. mi ćemo za uzvrat i dalje zastrašivati birače i širiti demokratske vrednosti po srbobranu, inđiji, majdanpeku, boru, vrbasu, mitrovici....

Ris

pre 9 godina

Valjda se treba radovati pobedi svog tima, a ne porazu protivnika. To vam je deco sport.
(Bik, 20. april 2015 07:47)

Kada bi znali koji im je tim... malo su zbunjeni.

Muad'Dib

pre 9 godina

Nije Partizan ništa izgubio u ovoj seriji, nama su svi finansijski tokovi zatvoreni od strane države ne bi ni imali čime da se takmičimo dogodine u Evroligi.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Kaze veliki strucnjak Grba nakon pobede partizana, "Restoran ostaje isti, ali se muzika menja". E pa muzika se promenila, ali gazdi restorana to nimalo nije smetalo. Pozdrav za Grbu, pozdrav za Tegija, pozdrav za sve one koje su cekali april, docekali ste ga smekeri!

Aleksa

pre 9 godina

@Prekljuce sam dobio sina,danas moja Zvezda usla u EL! Sta covek vise da pozeli. Ideeemoooooo!
(nex, 19. april 2015 23:55) Ovo nije tvoja Zvezda, a valjda je sin tvoj.

Stevo djubre

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)

Колико ли боле све ове године ... Макар имамо клуб, не морамо да тумарамо по предграђу, тражећи нови ...

glupost

pre 9 godina

ova liga je glupost, zar nie lepse da igramo domacu ligu od deset klubova i ponuditi po jedno mesto klubovima iz srpski drzava; republike srpske, makedonie, bugarske, rumunie, cg-re i madjarske?

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Poruka svim Grobarima,kad je najteže moramo sportski čestitati protivniku na pobedi i podržati svoj tim u borbi za titulu domaće lige,jer mnogo su nas zadužili u zadnjih 14 godina sa 20+ raznih trofeja,a jedan neuspeh neće nas pokolebati i vratićemo se još jači !
VOLIM GA KO OKA DVA!

fles

pre 9 godina

sramota je koliko se ugojio Vilijams ,ovako sportista ne sme izgledati....blazic ne moze bazen da pogodi a tejic jednostavno jos nije dorastao ovakvim utakmicama.....a dzenkinsu svaka cast covek je najbolji kad je najteze i on je nas sam vratio u utakmicu....

Jopar

pre 9 godina

Previse komentara dece koja gledaju ovaj sport godinu dana. Sudjenje jako dobro skoro u sve 4 utakmice. Pa ne moze da bude savrseno pri ovim tenzijama. Gledajte malo kosarku ljudi, trudite se da uzivate.

Samo je sljaka iznad nas,...

pre 9 godina

Josh bez suta iz igre!Dule moj voljeni nema ovo veze sa sudijama.Bolja su ekipa to je fakat,cestitke komsinici na ulazak u EL i osvajanju ABA lige.Zasluzili ste,pozdrav do sledece sezone!

Srbija

pre 9 godina

Jovic je tata za Vilijamsa u ovoj seriji i treba da igra non stop,kao i Djenka i Kalinic.Mitrovica povremeno odmarati a Bobi i Cirbes da dele minutazu jer je Bobi nekako uplasen i promasuje zicere,doduse mnogo ga biju ali treba to dosta bolje.Imamo ih,samo nastaviti ovako,malo poboljsati skok u napadu i sut i bice ok.

kralj

pre 9 godina

Cestitke Zvezdi na plasmanu u EL,potpuno zasluzena pobeda i mogu cigani da vam kazem da cete nas pobedjivati i dalje dok mi imamo Vujosevica na klupi.Covek ne trazi tajm-aut sve dok Zvezda ne da kos.Taktika da se pusta sut Zvezde je glupa da gluplja ne moze biti.Sad biva jasno zasto su ga oterali iz CSKA.Cele sezone trabunja da para nema a ustvari nas laze.Zato i on i Danilovic moraju da odu iz Partizana.Momci iz obe ekipe,ne racunam Pavlovica koji bi mogao malo i da se oznoji u voljenom dresu,su veceras zaista bili korektni kako i treba da bude uvek.I samo i jos poruka za lika sa nadimkom bane:ne brini ti za Partizan,kad niste vi zakatanceni necemo biti ni mi.Jos jednom cestitke Zvezdi na plasmanu u EL.

neutralni

pre 9 godina

Ja sam inace veliki navijac Partizana ali u ovoj seriji me Pavlocic zaista sve vise razocarava.Ne znam sta se desava sa njim ali nije bio ovakav,kad je na terenu on ima zelju da se bije a ne da igra kosarku...Ajmo Partizane!

jackie

pre 9 godina

Čestitke igračima na borbi, ali videlo se da nema dovoljno snage. Manje igrača u rotaciji. CZT bolja, imali su 3-4 raspoložena u poslednje dve utakmice. Mislim da ćemo teško parirati državnom projektu dok se ne privatizujemo. Pozdrav svim grobarima.

Kima

pre 9 godina

Steta sto Pavlovic zbog povrede nije mogao da pomogne svojim igracima iz ekipe,sigurno bi to mnogo bolje izgledalo,ali,sta je tu je,bice bolje drugi put...Idemo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

zvezda zauvek

pre 9 godina

Bezgranicno sam srecan sto je Zvezda pobijedila ali zao mi je sto Partizan ne moze isto u evroligu. Sve je sada super ali ako trezveno razmislimo dobili smo samo na kvalitet pojedinaca i dobru odbranu. Timske igre u napadu skoro da nije bilo. Za aba ligu i Partizan je dovoljno ali za evropu bice malo pogotovo ako odu par igraca kao sto je ocekivati. Mozda su pojedini promijenili misljenj o trneru Radonjicu ali ja i dalje mislim da je on los trener.
Danas sam malo gledao Cedevitu i odusevili su me uigranim akcijama i lijepom kosarkom i to bez amera. TU se vidi rad dobrog trenera. Takav slican bi bio dobar i za zvezdu.Y

Zemunac

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)

Ne boli brate veruj mi, ali svako nije prijatno. Naigrali smo se mi. Sto se mene tice mozemo da igramo i taj cipiripi kup, samo da prestanu price o parama i da na vreme napravimo tim.

Srdan

pre 9 godina

Da ne ulazimo u to ko je gazda kluba, ko za njega navija, bolji tim je pobedio i čisto kao suza prolazi dalje. Ljudi koji vode partizan su se previše kocka (pavlović, cela sezona bez pleja, akojon) i izgubili. Bilo bi jadno da je drugačije ispalo. Na Partizanu ostaje da preispita način funkcionisanja kluba i promeni nešto, jer očigledno je da se svet menja i ono što je prolazilo juče, ne prolazi danas.
Kako god, i sledeće godine da pionir bude ispunjen na utakmicama partizana kao prošle i uvek ćemo imati popravni.

gns

pre 9 godina

Cestitke kk i navijacima kluba iz Bg-a..Vama je lako,kad krenete opet da gubite naci cete novu zvezdu.A mi uvek samo uz jedan klub..ziveli.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 9 godina

Bobi je skupljao odbranu Partizana, Ameri i osali ostajali na otvorenim šutevima.
Nekakav idnividualni kvalitet Partizana (Murić, Pavlović, Mačvan) širio je odbranu Zvezde, tako da nije bilo otvorenih šuteva, a po dubini nije išlo.
Možda je Partizan kvalitetniji tim ali Zvezda je bila bolja, što se je zaista jako retko dogadjalo u zdanjih 40-tak godina.

urke

pre 9 godina

cestitke zvezdi, al ipak ovo je neprirodno... menjao bi titulu u fudbalu za finale aba lige, ipak je kosarka nas reon, a zvezdin je fudbal

sve u svemu bila je ovo super serija, pravo uzivanje...sportski pozdrav

Драгутин

pre 9 godina

Идемо црвено-бели јунаци!
Вратите трофеј на Мали Калемегдан, тамо где је настала српска кошарка и где смо ударили темеље за светске титуле!
ЗВЕЗДА СРБИЈА никад jugoslavija!

Nikki

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi navijaci zvezde i partizana sto se raspravljaju kako je sramota sta rade ovi drugi a ne vide da se takmice ko je gori i primitivni. Takodje da li stvarno mislite da publika ima bilo kakav uticaj na desavanja na terenu. To su price za mali decu.

Insajder !

pre 9 godina

Naslov govori sve ! Partizan ima od stranaca jedino Murica,ostali katastrofa ! Akojon,Dalo,Kuzeoglu... ! Gomila bezveznjaka ! Koliko je Partizan prosle i ranijih godina bio kvalitetniji tim od Zvezde,toliko je sada Zvezda kvalitetnija od Partizana ! Kraj svake prica ! Kakva Euroliga,kakve jake utakmice,nije to u pitanju sigurno.

Ratko

pre 9 godina

Kakva pobeda Zvezde ovo ne bi ni San Antonio pobedio! Kakva sudijska kradja pripremljena unapred, kakvi nepostojeci faulovi svirani! Ono je bruka i sramota sta se desava u Srbiji, pa da li je zabranjeno pobediti Partizan? Zvezda je duplo bolje organizovana ekipa, uigrana i bilo bi pravo cudo da je Partizan pobedio bez obzira sto ima kvalitetne pojedince na nekim pozicijama cak i jace. Ne mozes da sklepas tim na brzinu i da dobijes Euroligasku kompletnu ekipu. Ponjasanje Pavlovica i Vujosevica je zaista za organe gonjenja a ne za ABA delegaciju i kaznjavanje. Vujosevic se potukao sa nekim u tunelu dok je Mitrovic davao izjavu i to pored policije. Mislim da je ovo kraj jedne nenormalne kosarkaske ere u Srbiji a ova utakmica i sve okolo je krajnji epilog i najbolji prikaz kako se osvajaju titule prethodnih godina u Srbiji. Bilo i ne ponovilo se vise nikada. Igracima Zvezde i rukovodstvu svaka cast na svemu prikazanom, prosli smo ove sezone golgotu i zasluzeno smo u finalu. Bravo junaci, hvala vam do neba na hrabroj borbi i sto ste pokazali veliku snagu! Tako treba za mene ste vec sampioni!

Kova

pre 9 godina

Cestitke na zasluzenoj pobedi od 3:1 u seriji,tacno za toliko je Zvezda Telekom trenutno bolja od nas...Na nama je da se spremimo za plej of i pocnemo na vreme sa formiranjem tima za sledecu sezonu...Mislim da nam je potrebno i sposobnije rukovodstvo...Napred Partizan

furtutma

pre 9 godina

celnici kupa Ere Ojdanica izrazili su veceras ogromno zadovoljstvo sto ce u narednoj sezoni imati u svom takmicenju jednog renomiranog pre
dstavnika - KK guram lakat,bijem bez lopte i ispod pojasa Partizan NIS

neki tamo

pre 9 godina

Verovatno najbolje i najpametnije vodjenje od strane Radonje za sve ovo vreme koje je u Zvezdi jesu upravo ove dve utakmice pred partizanovim navijacima. Sve je dozirano i zato smo i prosli u finale.
A najgori utisak jeste svakako pavlovic. Ja mislin da te se svaki pravi navijac gnusa s obzirom sta je sve radio i kako je prljavo igrao.
Bravo Zvezdo! Bravo za sve igrace, svako je igrao onako kako treba!
I da, bilo da ostane ili ode, Djenka, zajedno sa Nelsonom, ostaje zauvek u nasim srcima, kakav igrac, vredelo je cekati ga, samo zbog ovog!

MarkoR

pre 9 godina

I sad neka kaze neko da je Radonjic los trener -- Macvan i Pavlovic potpuno van igre, a Milosavljevic je igrao samo na silu.

Zvezda sampion!!!

Dread

pre 9 godina

Partizanovac sam.
Odvratniji igrač od Pavlovića nije igrao u Partizanu ne pamtim .... ako ti se ne igra idi čuvaj ovce,bleji na fejsu ili nešto ...

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Faca Dula,gađanje simpatizera igokee po klupi Zvezde i naravno kao šlag na tortu igokejci pale baklje za kraj hahahahaha...ljudi svi na SOS kod Tegija e još i njegovu mučeni facu da vidim i i na spavanje ko beba

Meklejn

pre 9 godina

Hvala Pavlovicu, bio je jedan od nasih najboljih igraca i zaista ga je bilo vredno cekati da se vrati iz solarijuma. Bio je pravi dzentlmen, veliki sportista koji je svojim iskustvom doprineo smirivanju tenzija i jos jednom puno pozdrava ovom velikom gospodinu, velikom igracu na svemu sto je pruzio od dolaska u tabor crno belih.

srce

pre 9 godina

Svaka cast momci, svaka cast! ovu utakmicu su dobili iskljucivo igraci sjajnim suterskim vecerima, individalnim sposobnostima, zeljom, znanjem,, energijom i posebno im cestitam sto su uspeli da se izdignu iznad loseg trenera koji najdmoninantnijeg igraca evrolige podredjuje protivniku, jos jednom svaka cast momci

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Bolje da po 50.000 eura platis 3 crnca iz Finske lige koji daju 10 trojki po utakmici,nego da ti djetic igra za dzabe.Kada su Bogdana tukli i provocirali on jd ubacio 120 poena u 4 tekme,a ovaj fula sve zivo.Razocarao me !

aleksandar

pre 9 godina

Cestitke na prolazu u evroligu i finale ali jos niste osvojile nezeboravite.Ceracemo se mi jos u supeligi.Ove dole komentare necu ni citati vec znam ih unapred...Poz...

Kića

pre 9 godina

Bez pustanja!
HOCEMO PARTIZAN NA CETVRTOM MESTU!
Moramo nadoknaditi onaj poraz cedevite i zakucati ih na cetvrto mesto!
(hours of love, 28. februar 2015 14:56)

Veliki Srbi. Hoce Partizan na cetvrto mesto kako bi Srbija imala manje predstavnika u LE a nije svestan da ce teze proci Partizan nego Buducnost ili Cedevitu jer ce se sve utakmice igrati u Pioniru. Zvezda je u padu forme care, Partizan u usponu. Evo, ja posle ove tvoje izjave isto zelim da budemo cetvrti pa ako prodjemo u finale da ti iskopiram ovaj komentar posto cu ga sacuvati.
(Giga Moravac, 28. februar 2015 16:44)

hahahahahahaaaaaaahahahahahahahahaaaaahahaaaasaaaaha hahahaha hahahaaaaaaha

bobi

pre 9 godina

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi i prolazu. Eto, kao navijač Partizana. Nisu mi jasni ovi što ostrašćeno likuju kad vas je Partizan 15 godina pobeđivao.U stvari, jasno mi je - ako ste tad imali između 5 i 10 godina, eto jedno nesrećno detinjstvo. Pozdrav za sve normalne navijače oba kluba.

kk CZ Velikan

pre 9 godina

Ja sam ubeđen u pobedu C.Zvezde u ukupnom skoru 3-1 . Zvezda je jača tu nema dileme, kao što je rekao Goran Grbović jedan od večitih pobediće u seriji od 3-1. Partizan će večeras biti pod ogromnim pritiskom da dobije meč, i to će biti kobno po njih, Zvezda je total rasterećena.Samo se nadam da neće Pavlović opet praviti neviđene bezobrazluke...donekle i Mačvan. Pravi primer godpodina je kapiten Partizana- Dragan Milosavljević.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Kao grobar slobodno mogu da kazem,cestitke zvezdi zeleznik na ulasku u EL.Bolji tim je otisao dalje i to je to.Cestitke i u zdravlje da nas predstavljate kako treba u EL.

papiga47

pre 9 godina

JA CESTITAM ZVEZDI..IPAK SU MAKAR ZA +7 JACI OD NAD....JBG TRPELI SU 13 GOD..NEKA SLAVE OVE GODINE JER SU ZASLUZILI...ISPTRPITE PORAZ GROBARI SAD...I ONI SU PLAKALI I TRPELI!

dkenfkd

pre 9 godina

Pavloviću razočarao si Grobare, bar mene, stalno si gledao da nekog udariš a ne da igraš muški i da se boriš, došao si kao najveće pojačanje ikad u ABA ligi, a odlaziš kao promašaj
Nadam se kvalifikacijama

Igokea since 2007

pre 9 godina

Zvezda bolja igracki, ali i Radonji svaka cast na dobijenoj seriji, dobar je, sve bolji. Partizanu (veceras necu o Igokeji) svaka cast na borbi, kao i grobarima (veceras necu o ikogejcima) na navijanju, bilo je odlicno. Namerno necu da izdvajam nikog posebno od igraca, i zato kazem: BRAVO, CRVENA ZVEZDO!!! Idemo po titule!

dejan

pre 9 godina

Kalinic nije ni dotakao milutinova pri skoku, ali mora da se svira cetvrta licna greska... Izgleda da je Dulov pritisak na sudije urodio plodom

Боки

pre 9 godina

Хвала играчима,управи и стручном штабу на избореној Евролиги. Победили смо екипу која није из врха европске кошарке и то смо сви очекивали. Сад лагано и без притиска по нове трофеје.

Lukic-d

pre 9 godina

Kaze gosp.Vujosevic,ako pobedimo zvezdu a MORAMO sledece god.igramo u evropi i tu drzava moralno mora da nam pomogne da nam da puno para da bi dostojno reprezentovali zemlju Srbiju i narod koji nemoze da sastavi za zivot ni za prvih 20.dana a on hoce milione za Pavlovica, Murica te tako lepo vaspitane momke,pitam se dokle se stize sa cinizmom,ljudi dali je to moguce,pa oni bi se pobili samo da mogu oni da vladaju,mogu svi da propadnu da se ugase,ali INSTITUCIJA mora da ima pumo para i to samo za njih.KOJA SRAMOTA.MISA

D89

pre 9 godina

Presrećan sam, ovo je ogromna pobeda, nastavljamo kontinuitet u EL! Nema ni potrebe da se brinemo oko renoviranja tima, možemo dosta uštedeti na Markusovoj plati, i za te pare kupiti dobrog timskog pleja da igra pola-pola sa Jovićem i dva teška centra umesto Bobija i Cirbesa. Trebaće naravno i trener, a ja bih lično voleo i bolje igrače umesto Jake i Laze, ali ne može se sve. Biće dobro u svakom slučaju. Zvezda!

Sasa

pre 9 godina

Najpre da cestitam igracima CZ Beograd na potpuno zasluzenoj pobedi i izborenoj Evroligi za sledecu sezonu. Svaka cast , momci su se posteno borili, igrali svoju igru i na kraju zasluzeno slavili.
Svima koji pominju sudjenje, samo cu reci da u kosarci mozete biti pokradeni u jednoj ili dve situacije na utakmici, sve ostalo se kompenzira {na zalost}.
Moj Partizan nije bio dostojan protivnik KK CZ Bg iz vise razloga:

1. Pojedini igraci misle da su "iznad" tima {Pavlovic, Macvan}
2. Vujosevic moze da "terorise" mladje igrace, ne i "vedete". Tacno se vidi iz aviona da nema kontrolu nad Pavlovicem, Macvanom, pa i Milosavljevicem.
3. "Zapostavljanje " Andrica, Daloa, pa i Djumica u situaciji kad se igra serija utakmica gde svezina treba da dodje do izrazaja, gde ih ne pusta ni po pet minuta , bar da naprave poneki faul i da odmori "veterane" Tepica,Macvana, Pavlovica. Andrija Milutinovic je posebna prica , Decko je bar u treningu.
4. Neko je kriv za to sto su gotovo svi igraci vise vodili racuna o tome da li ce biti sudjena nekom licna greska ili ne, nego li da igraju kosarku i da budu "u utakmici" 100%.
Nekad je u KK Partizan bilo pravilo da samo trener i kapiten mogu sudijama da prigovaraju. U takav Partizan sam se ja "zaljubio"
5. Nikad , ali nikad nismo bili "seljacka" ekipa, a veceras nisam mogao da se otnem utisku da smo bas tako izgledali u ocima neutralnih posmatraca.

"Dijagnosticar", Nis

Sabre

pre 9 godina

Evo Kalina iz cista mira dobija posle faula tehnicku, cime dolazi vec u problem sa 3 umesto 2 i Pavlovic dobija dva besplatna bacanja. Samo jedan primer, najnoviji, za Maga i ekipicu koja ce kada vas na kraju dobijemo opet kukati na sudjenje iako vam sude sakom i kapom.

baki

pre 9 godina

Ona parola za Kalinu da "vrati usta najku" je sramna...sta drugo ocekivati od grobara. .pozdrav za sve iskrene navijace partizana, a pogotovo one koji su ostali ispred hale a ovamo sa majicama alkatraza brojne starlete na tribinama...

coachpop

pre 9 godina

Nema sta zvezda je bolja prevagu su doneli americki igraci ne bobi ne kalina ne jovic vec wiliams i dzenikins.Sto se tice pavlovica zaista sam razocaran nijegovom partijom i ponasanjem uopste.Nadam se da ce vecina igraca ostati sledece sezone i vratiti partizan gde mu je mesto.

UltrasCZ

pre 9 godina

Uz malo srece i ovakvu igru vidimo se u finalu sledece godine, pa da bolji pobedi, a onda zajedno u EL. Siguran sam da mozemo i mi, a i vi. Pozdrav od zvezdasa

Herakle

pre 9 godina

Rezultatski je sve proslo kako se ocekivalo. E sad zvezda da dovede Milutinova(siguran sam da bi dosao) i Jokica za iducu sezonu kad odu Bobi i Cirbes najverovatnije i ako uspe jednog vrhunskog beka na ime treceg stranca pa da terorisemo u Euroligi. Zamislite tim Jovic, Wiliams, Dzejkins, Vrhunski bek, Blazic, Kalina, Dangubic, Mitrovic, Tejic, Jokic, Milutinov i neki super talentovani klinja iz mladjih kategorija.

Bojan

pre 9 godina

Treba biti covek i cestitati boljem. Nije Vujosevic Partizan! Vreme je da se drasticno rekonstruisemo, krediti se potroseni. Partizan mora da krene od nule. Ne znam coveka koji vise voli Partizan i kosarku od mene, ali je ljudski pruziti ruku. Mitrovicu, Kalina, Bobi (mozda i Jovicu), zelim da porucim da mi je drago sto su postali odlicni igraci, ali mi je krivo sto ste pobedili moj Partizan. Zelim vam da budete u 12 izabranih i da Srbija bude opet prva. Partizane, ti dobro znas...

Пјер Де Кубертен

pre 9 godina

Дежави. Све је као и јуче. Ноле победио остало је свима већ јасно.

The_Insider

pre 9 godina

Ne treba ih gaziti do kraja, kao sto su oni nas uz pomoc zutaca godinama, treba samo da ih toliko spustimo dole, da vise nikada i ne pomisle da ce doci njihova vremena. Vec se sve zna, uzimamo titulu i u fudbalu a vas Grobarcic Tole Crnogorac vas je prodao i izdao isto onako kako vam je i titule donosio u zadnjih 6-7 godina, bez obraza braco franjevska. A sada prevaspitavanje i da vas vratimo korenima. Redakcijo objavite mi komentar, kao sto objavljujete komentare nedobronamernih i iskompleksiranih hrvata na svaku pozitivnu i lepu srpsku vest!

miki_delija

pre 9 godina

I uvek ladan kao špricer, uvek opasno tih,
i samo kad tera maler on bi rekao stih.

Al karta je k***a, izvin te me što psujem,
jer ja samo pričam onako kako čujem.
I ako su lagali mene i ja lažem vas.

Tu priču zna svako, od vraga do popa,
jer mnogi su mangupi ostali tropa.
Kockar se krije i čuči u svakom od nas
i čeka pravi čas.

Baron je pričao posle da je špil bio star,
da je previše pio, da ga poneo žar!
Ma, svi što gube se ljute, to je poznata stvar,
a svako gubi bar ponekad ali nikad...

MOJA ZVEZDA NIKAD BREEEEEEE!!!!!!!!!!

losmi

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali me sad nerviraju moji navijaci koji odjednom prde po Evrokupu. Drugari, zaboravljate da smo se radovali k'o mala deca kad smo prosli u polufinale do utakmica sa Uniksom. Pa meni nedelju dana tad nista drugo nije bilo u glavi nego sve moguce igracke taktike i opcije vezane za tu utakmicu. A sad izigravamo pokondirenu tikvu kojoj je Evrokup smesan samo zato sto ga igra klub koji ne volimo. Evrokup je kvalitetno takmicenje a ne treca tuniska kosarkaska liga. Svakako da nije u rangu Evrolige, ali je jak turnir. Ja sam X puta gledao tu utakmice koje su bile atraktivnije nego gomila evroligaskih.
Igrala Zvezda Evroligu ili cetvrtu indonezansku sa istim zarom cu da gledam te utakmice. A za groblje me boli pistaljka, da ne kazem nesto drugo.

Dobro znaj da uvek tu sam ja
dobro znaj da necu nikada
da te ostavim da te zaboravim
dobro znaj da uvek tu sam ja...

Sudija Dredd

pre 9 godina

Ironija finalne serije: Milosavljevic mora napolje zbog 5 penala a Pavlovic zavrsava mec.Kao tesko "napaljeni" zvezdas sve cestitke Milosavljevicu i zelim mu karijeru Majkla Dzordana.

Struki

pre 9 godina

A na kraju "skandal":Vujosevic napao Mirka Pavlovica! Covek jednostavno nije normalan! Ovo je definitivno kraj jednog "nakaradnog"sistema,gepekovanja,kradja,divljastva...Veceras je "zakucan"poslednji ekser u zlo zvano KK Partizan!

njaVa

pre 9 godina

A samo ste trebali pobjediti Buducnost u Podgorici...
Zvezda je bolji tim, to je cinjenica, ali ne treba biti necovjek i ponizavati Partizan (iako su oni nas tako tretirali u najgorim vremenima).
Kalinic je zivotinja, klasicni srpski kosarkas.
Bravo Zvezdo, ponosan sam na vas!

Zeravica

pre 9 godina

Da vidim sad pljuvace Radonjica.
Jel doveo ekipu u formu u pravom trenutku?Jel napravio tim koji moze da igra bilo gde?Jel u prosloj utakmici prodao 3 fore Vujosevicu i totalno ga takticki nadmudrio.Jel ispostovao Djenku i Wiliamsa kad im nije islo?Jel nasao striktne zadatke Cirbesu,Dangubicu,Tejicu koji su doneli rezultat bez obzira sto nisu davali poene.Jel Jovic sada vrhunski plej?Jel igrao u nekim delovima i sa 3 pleja (Wil.Djenka,Jovic).Jel razbio sa Lukom na niskom postu?Jel iskontrolisao Jaku?Sta jos treba da uradi?Svaka mu cast!
I naravno svaka cast KALINICU i Marjanovicu!

cika kure

pre 9 godina

Kad se samo setim komentara od ovih nesrecnih grobara od pre mesec dana.Kako su bili ubedjeni da oni ovo dobijaju,i molili Boga da budu cetvrti da idu na nas.E pa komsije grobari,sledeci put pazite sta zelite.

Spartanac

pre 9 godina

Konačno sam dočekao da Zvezda pobedi Partizan... Serija je bila naporna, rudarska, kao i uvek sa Partizanom... Razlog tome je čvrst stil igre koji forsira DV i koji mu je doneo mnogo pobeda do sad... Realno, ovo je Partizanov maximum za ovu sezonu... Njihova je nesreća što su bili tek 4. a realno, ovo je bilo finale pre finala... Tekme su bile napete, i tvrdim da je to zbog par individua iz KKP, ali sad je nebitno... A svima koji likuju što Partizan ne igra EL poručujem: u porazu se ne ponizi, u pobedi se ne uzvisi... Zar ste već zaboravili kako je bilo strašno kad Zvezda nije imala pare za prašak za veš? Zar se ne sećate kako smo završavali utakmice sa po 4 igrača? Da li je moguće da više uživate u njihovom porazu nego u našoj pobedi? Nama trebaju dva predstavnika u EL i realno, bio sam za to da nas dobiju kako bi bili drugi, kad nama već nije značilo... Sagledajte širu sliku... Da li zaista želite da KKP propadne i da derbi dobijamo sa po 30 razlike? Pa ne bi imali sa kim da se peckamo ovde na forumu...

Aksentije

pre 9 godina

Lekcija br.1
Pozvani smo na casove ljubavi i mi smo dosli kao gospoda sa kitom cveca. Kako je uzbudjenje raslo u dvorani od tolike temperature cvece je uvenulo i ostala je samo cista ljubav dugoko zarivena u partizan. Nema prave ljubavi bez nas. Docicemo opet samo da cvece naraste. Puno vas volimo.

eraser

pre 9 godina

link prenosa: http://www.oleoletv.ws/watch/live/streaming/online/free/tv-vivo/1/1052768/april-19-2015/partizan-crvena-zvezda-basketball-aba-league.html

Neko

pre 9 godina

Koliko para toliko muzike.Oni imaju odlicne Amerikance,a mi vezaru.Inace Pavlovic bolje da nije ni igrao.Mislim da bi i Dalo bio korisniji.Covek proveo tolike godine u NBA,a igrao na nivou igraca iz druge lige.Mislim da njega vec sad treba pustiti da ide,da se ustedi novac.

BANE KŠ

pre 9 godina

Zvezda je jednostavno kvalitetnija ove sezone i tu se priča završava. Zaista bi bila senzacija da je partizan prošao u finale,mogu da budu srećni i što su dovde došli. Momci svaka časti i nema stajanja hoćemo trofej. Pozdrav svim zvezdašima.

Zlija

pre 9 godina

Mogu komšijama samo da čestitam. Bili su bolji i zasluzeno pobedili. Nikakava mudrost jednostavno posle 2 utakmice Radonja je porastao i iskoristio ono sto ima. Inače čovek je majstor pripremanja utakmica, imao je problem kad ne krene plan A šta onda. Napravio je više odličnih 5-torki. Što se nas tiče, treba se pozdraviti sa Duletom i sistemom zastarelim koji pritom ne funkcioniše, čitaj Zvezda ga je preuzela. Prvo katastrofalna selekcija, daas su trebali Radičević i Miljen da igraju na kecu mi smo igrali sa Tepom i Akojonom toliko. Uglavnom krećemo od 0 i šampion je onaj koji se posle poraza brzo podigne. Mi već od prošle godine to nismo jer smo ispali u polufinalu ABA znači ovo je samo posledica. Komšijama sportski stisak ruke, i nadam se da će bar 4 mlada srbina igrati euroligu sledeće godine.

zvezdas

pre 9 godina

Veceras i sinoc smo videli Zvezdu koju sa borila i ponovo zasluzila EL.Momci su pokazali karakter i pobednicku volju.
Videli smo ponovo na parketu videli i jednog velikog coveka,kapitena Gagija Milosavljevica.One koji su sportisti i koji su odmereni, uvek postujemo i cenimo.
Zvezdasi.Da pozdravimo nase momke,nagradimo velikim aplauzom i pesmama.Zato sto su se borili i izdrzali sve.
I prave Partizanovce na celu sa Gagijem.

batko

pre 9 godina

"mašina se pali" , " na proleće težnjenje" , "Jenkins i Williams najogri Ameri ikada" , ..... Kakvih se sve fraza nismo naslusali ? Istina je samo : zvezda je bolja, brat Djenka je objasnio i pokazao da ima srce junačko! Dati mu državljanstvo i doživotni ugovor!

mordor

pre 9 godina

Nerealno je bilo očekivati više od ovoga što smo postigli. Svaka čast momcima, lavovski su se borili, hvala vam na svemu! Nažalost, teške godine su tek pred nama, vreme je za novi početak. Časovi ljubavi tek predstoje!

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@Dzaba vam sve.

Za sve se navija Partizan se voli.

Ovo je kraj nase kosarke.Treba bojkotovati sva takmicenja pa neka igraju miljenici rezima.
Ovkav odnos tokom cele sezone prema kosarkaskom timu kakav je Partizan.Ovo se radi o ociglednoj nameri da se unisti KK Partizan.
(Mirko, 19. april 2015 23:31)
bravoooo
to je taj pristup navijaca partizana...i onda se pitate kako smo igrali 5 na 3 kad ste zapalili sa parketa

Partizanovac

pre 9 godina

Partizan ce da izgubi ovo polufinale samo zbog sase pavlovica. od sukoba pred utakmicu sa buducnoscu on vise nije isti igrac i covek!

Rajko

pre 9 godina

Zvezda zasluzeno vodi, realno imaju tu Evroligasku rutinu, lagano izlaze sa Partizanom na kraj, odlucio je Bobi koji omoguci da jedan ostane sam...ovo su sada najtezi trenutci za Partizan, ali zivot ide dalje...

Petar

pre 9 godina

Od rodjenja mog....:))) Samo hrabro, sad nam treba jos jaci tim pa da se ide na final 4 eurolige, mnogo smo jaki :)))

Ali iskreno da kazem i to da mi je mnogo zao Partizana, da nisu uspeli dobiti Buducnost jer znam da bi stvorili bolji tim i da bi bili mocni u Euroligi, Cedevita/Buducnost bice samo statisti.
A i niko nema pravo da poziva Vujosevica u penziju jer s takvim timom nije ni bilo realno ocekivati Euroligu. Jebiga komsije sansu ste prokockali u toku sezone, protiv Zvezde nije bilo realno ako ste posteni do sebe znali ste to i sami. Pozdrav :)

Bagzi

pre 9 godina

E vredi ovaj MWil svih 940000 evra mesecno! Sad cekam Grbu da nam objasni kako on ne vredi. Nista drugari, sledece sezone da ozbiljno pristupite Cipiripi kupu, da nas ne brukate pa kroz "jake" utakmice u mozda u aprilu, maju budete na nivou. iskreno, znao sam da imamo jaci tim ali sam se plasio Radonje. Na moju srecu neopravdano

Povidon

pre 9 godina

Prvo smo pobedjivali njihove konkurente u Aba ligi da bi ih namestili na cetvrto mesto a onda smo ih pustili u drugoj utakmici da bi ih isamarali dva puta pred njihovim navijacima da bi videli njihove suze dok samaramo. Sada da ih dobijemo i u KLS pa da im ugasimo i ovaj drugi klub. Treci mogu da naprave sa Cibonom.

nebojsa

pre 9 godina

Ja sam iako zvezdas cenio Duska Vujosevica, ali ovo danas sta on radi je za svaku osudu. On i igraci kao Pavlovic nanose stetu Partizanu!!!!!!!!!!!!

Испомоћ

pre 9 godina

Пренос, :
http://veetle.com/index.php/channel/view#5532727530bf7/716c8aec77524656c0f2df817eb820a8

и

http://www.sportingvideo.tv/20150419/vv553307b2293657.05510518-1052768.html

kobe bryant

pre 9 godina

Gledam i ne mogu da verujem!!! Partizan će izgubiti zato što ludi Pavlović igra svoju privatnu utakmicu a Dule ga drzi u igri. Prodao je već 5 napada a još nije ni poluvreme.

bobanmkd

pre 9 godina

Partizan ima kredit kod svih navijaca da ne igra LE i 5 g.
Ali Partizanu treba strategija...koju nema.
Setite se samo ko je igrao desetak utakmica u AbA ligi na jesen.
I...kako je ovaj tim prokockao 7 ÷ sa ekipom Buducnosti za 3 minuta.
Zao mi je sto nismo malo veca gospoda bili juce i danas...ali...

*bane*

pre 9 godina

* Napokon i da se vrate slavni dani naše prošlosti i da osvojimo i Srpsku ligu ......!! Bravo momci svaka čast ......fudbal me ne interesuje ....

bobo mk

pre 9 godina

Zvezdini igraći odlično pripremljeni, fizički i psihološki, što se nemože reči za Vujoševićeve pulene.
Radonjić objasnio mnogo toga,
svaka čast.

pingvin sa Madagaskara

pre 9 godina

Jel stigao Pavlovic?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dag Kristi, 19. april 2015 22:56)

Evo ga,seo u auto uključio kameru i muziku,stiže za ..otprilike...3 sata,taman da isprati Zvezdu u EL...

Записано још у октобру 2014.

pre 9 godina

( @ kralj, 19. april 2015 23:37)

Само да ти честитам на коректној анализи ! Све је тачно !
А звездашима наук ( како то записа Владика ) : У ДОБРУ СЕ НЕ ПОНЕСИ …
ХВАЛОСПЕВИ ЗВЕЗДИ - ЗАСЛУЖЕНО ИДЕ у ЕЛ и ка ТИТУЛАМА !
П.С. / Свему дође крај и свему дође ПОЧЕТАК ! Закон природе !

Nolan

pre 9 godina

Djenka 19,19,22,19 poena,a mnogi su ga u novembru otpisivali.
(Djenka, 19. april 2015 23:08)

Jesam ga otpisivao jer jeste loše igrao, sve do ove serije je bio slabija karika. Ali izvinjavam mu se na napisanim rečima, sve čestitke na igri protiv partizana i onom kuliranju Murića. Samo zbog igre u seriji, odmah bih mu ponudio još godinu dana.
Ostani Djenka!

Realista

pre 9 godina

Navijam za zvezdu i mislim da ne moram da pričam koliko dugo sam ovo čekao... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Tooooooooooooo breeeeeeeeeeeeeee... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Ajmoooooooooooooooooo.... Aaaaaaaaaaaaaaaaa...

Miksa

pre 9 godina

Pa cemu takav naslov?! Kalinic je bio ubedljivo najbolji igrac u seriji! A Mitrovic, Dangubic, Jovic??? Kakvi crni amerikanci.. Jesu Markus i Djenka fenomenalni ali dajte molim vas, pa nismo u Vasingtonu. Cuvajmo nase blago dok ga jos imamo!

Neko

pre 9 godina

Cestitam Zvezdi na prolazu,bolji su za klasu i ovo se ocekivalo.Inace kad postignete makar polovinu uspeha koje je Partizan postigao javite se,do tada ispadate smesni.Inace Zvezdasu cestitam rodjenje sina i nek bude ziv i zdrav.

heroj

pre 9 godina

Pavlovic dve licne, od toga jedna koja donosi jeftine poene. Kada primi loptu na silu pokusava glumi nesto, ne kažem decko je atleta, ali vidi se da ima problem ocigledan u glavi. Utakmica koja je realno u 2-3 poena...

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

jbg priznajem bolji ste ove godine... cestitam na prolazu u EL i srecno u finalu, a mi opet od nule na jesen.

Mayers

pre 9 godina

I ako sam veliki Partizanovac, cestitke Zvezdi na pobedi i prolazu (i ako ocima ne mogu da ih gledam). Mali Mitrovic pravi kapiten i super momak (kad su gani ranije gubili uvek je bio dostojanstven i korektan).

Marko

pre 9 godina

Stalno kritikujem ovog Akojona, a ovde ga mnogi brane. Plejmejker sa 2 asistencije u 4 utakmice. Danas indeks korisnosti -3 i promasena obadva bacanja kad smo trebali da se spustimo na -3. Odmah otkaz. Sta ce nam u domacem prvenstvu. A posebna prica je sto u zadnja 3 minuta nismo sutnuli na kos. Nijedna izgradjena akcija.

veliki strumf

pre 9 godina

Grobari, laku noc! Ali, ne veceras, nego generalno. Svetlo se gasi. Sledi raspad sistema. Na koga je najmanja kvota da ce prvi napustiti brod koji tone? Ostacete na Andricu, Bezbradici, Vanji koji ce igrati za klikere sa Krasnim oktobrima, novembrima... +26 u 3 utakmice - dominacija! A atmosfera samozvanih najboljih navijaca u univerzumu - cula se jasno i skripa patika i sta igraci pricaju na parketu. Teska ste sprdnja!

Dosli ste iz Zagreba, zivite ovde i ne placate porez

pre 9 godina

Gledajte da pustite sto manje komentara kada partizan izgubi, jer svi znamo sta se desava kada pobedi. pustate sve i svasta, svakojake provokacije dok se nama ne da da slavimo. Jaci smo od svih vas!!!!!

bobi

pre 9 godina

da li može neko da mi odgovori na pitanje: Zašto grobari pale baklje na kraju utakmice

na hrvatskom sport klubu komentator kaže: ne razumem zašto se partizan žali na suđenje u zadnje dve utakmice, onda Vam je sve jasno.Čak i njihovi iz Zagreba priznaju da je Zvezda bila bolja od partizana

Evroliga, a komšijama cipiripi kup i katanac

branko

pre 9 godina

zasluzili da budu pozvani na siri spisak-Kalinic,Mitrovic,Marijanovic,Macvan,Milosavljevic(ima decko srce),Milutinov.Kada oni ovako igraju drsko i bez straha u ovakvom paklu ,oni su u stanju da iznesu svaku tesku utakmicu na EP(a bice ih sigurno).

pajdo

pre 9 godina

Glavu gore momci,puna podrska,nije bolje moglo,odlaskom Gagica izgubismo cvrstinu u reketu,kakvu takvu,a plej totalni promasaj,verovatno za male pare bolji nije mogao ni doci,zvezdini stranci konacno odradili posao i klupa neuporadivo duza,bez dobrog pleja i centra i krilnog centra nemoze se dobiti ozbiljan tim sto u ovom trenutku zvezda jeste i tu ni nikakav carobnjak nemoze pomoci,idemo dalje...

sasa

pre 9 godina

pa jesmo li privatni klub,drzavni,fmp,dogovorite se a vi od toga nista niste,ni privatni dula,Danilovica,Todorica,niti ste igokeja,niti ste drzavni tim

ogi-cg

pre 9 godina

Svaka čast zvezdo,70% posto Crne Gore je navijalo za tebe sinoc.30% ne prati sport.Ako bog da u srijedu da dobijemo Cedevitu,idemo na duele sa Zvezdom.I vidjecete kako ce bit docekana u Morači i Zvezda a tek Dejan Radonjić.

Kum

pre 9 godina

prejak je fmp za Partizan ove sezone, čestitam panteri ma na velikom uspehu za njih, drugi put u el, velik događaj za zeleznik
(miki, 20. april 2015 08:29)

Your tears are delicious...

Brcko

pre 9 godina

Luka Mitrovic daje intervju a Dulo mag nasrce na nekoga u tunelu i to sve pred zandarmerijom a kamera ga snimila hahaha. Garant osjeca "devotion" ali onaj hop cup evrokup.

nnnnnn

pre 9 godina

Ovoga sam se plasio, ali cestitke Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Prelomio je kao sto sam i predvideo individualni kvalitet zvezdinih igraca, ali i dosta nerezonskih poteza pre svega Pavlovica i Akojona. Steta sto nije ovo bilo finale, jer realno bi i Partizan i Zvezda razbili Cedevitu ili Buducnost.

Shomi1983

pre 9 godina

Bozja pobeda.Zlo nikad nece pobediti dobro..Zapamtite to!
Cestitke i kosarkasima Partizana,koji nisu krivi sto su zatrovani od coveka cije ime ne bih ni da izgovorim.
I pored kriminalnog sudjenja,jos nevidjenog na ovim prostorima mi smo uspeli da pobedimo.
HVALA SVAKOM POJEDINCU KK Crvena Zvezda!Slavite ljudi!!

bambus

pre 9 godina

O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, SVI DjAS NAM SE TI O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, SVI DjAS NAM SE TI
O O O O O O... CI PI RI PI VO LI MO TEE, GDE GOD DA KRE NES

TU SU TRU LI GRO BA RI


BBUUUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...

bane

pre 9 godina

sta da se kaze posle svega!!!Zvezda zasluzeno prosla....moj Partizan....uuuuuh.....srce me boli....hoce da iskoci...umrecu koliko ga volim..aliiii.....sudjenje nije lose.objektivno...samo ove dve licne zvezde na kraju idu sudijama na dusu.provociraju!!uvek ..ama uvek sam branio Duleta jer je zasluzio ..ali je on izgubio i u Podgorici.gde smo se oprostili od euro lige a i ove dve utakmice!!Gagi ......katastrofa!!!samo Macvan..Muric i donekle Milutinov opravdali dres Partizana!!Bojim se da ce nas ovo zestoko uzdrmati!!

Nosonja

pre 9 godina

Ono kad te ubija mrznja prema protivniku. Ta kolicina mrznje odavno nije vidjena na nasim prostorima, kao da Dulo usadi to nekim igracima. Sta uradi Pavlovic Partizanu zadnje dve utakmice pokopao ih je, njegovih 20 poena fali mnogo. Dule preti sudijama na konferenciji, Pavlovic otvoreno ni ne krije kad udara pesnicom Djenku i Lazica, i ABA liga ni da pomene to, kao da se boje. A Zvezda samo igrom protiv svih, 100000% zasluzeno. Plasio sam se da Dule ne pocne opet sa povlacenjem ekipe, kao prosle godine, da izvrsi pritisak kod sudija.

Terenac

pre 9 godina

Beše to 22. jul 2014. kad je dovedeno prvo pojačanje za ovu sezonu, potpisao je Kalinić na 3 godine. Prisetimo se komentara:

Mislim da je Kalinic jedan prosecan igrac koji nema kvalitete u napadu tj nije opasan po kos.
(Nikola, 22. jul 2014 18:03)

Ma vi ste legende,eto i Kalinic da uzme kup!
(Osvajaci pripremnog perioda!, 22. jul 2014 02:02)

ja zadovoljan sto nije dosao kod nas... prosek bio i u radnickom...
(grobar, 22. jul 2014 00:34)

Verujte mi to je igrač nivoa Branko Lazić, samo što u Radničkom ima neuporedivo više prostora u napadu pe se stekao utiksak da može i neki koš da ubode. Drago mi je što Ćoki gomila jednodimenzionalne igrače koji umeju samo da igraju odbranu...
(grobar kg, 21. jul 2014 22:29)

Onda je 14. avgusta Markus Vilijams potpisao. Neki od bisera:

kako cu da se smejem kad vas opet razbucamo i osvojimo ligu..jaoooo cirkus
(hm, 14. avgust 2014 17:58)

I da dovedes O'NILA TI BI OPET DRUGA BILA...
(Uros, 14. avgust 2014 14:01)

Još jedan stranac koji će Srbiju napustiti kao osvajač kupa Srbije.
(Luke Babbitt, 14. avgust 2014 13:36)

Draga zvezvdo i zvezdini navijači,moram vam objasniti da neće ući u top 16,već će te završiti na dnu tabele u grupi a novi igrač će vam otići već u januaru i tražiti novi klub.
(nn, 14. avgust 2014 13:17)

E pa uživajte u ovim snovima što ste ih sanjali i setno ih se prisetite kad budete gledali kako Zvezda diže pehar ABA i domaće i ide u Evroligu.

nomnom

pre 9 godina

Panteri ne znate vi sta je prava ljubav prema klubu.
Ovo vase je samo mrznja prema Partizanu.
Zato nismo isti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gospodski klub, 19. april 2015 22:13)

Aha pa od te silne ljubavi gadjate Zvezdine igrace dok izlaze

DANILO

pre 9 godina

DOBILI SMO. Jer smo veći, jer smo za njih bili, jesmo i bićemo misaona imenica, jer da nam je Dule nešto u klubu sakrili bi se u mišje rupe, jer da nam je Danilović u klubu sakrili bi se u mišje rupe, jer ćemo igrati Evroligu u narednih 30 godina, jer ćemo imati budzet kao Real Madrid, jer će Dule opet na krasne oktobre, jer će Danilović opet na krasne oktobre, jer će Dule biti izbaćen iz srpskog sporta kako dolikuje vrlo brzo, jer će Danilović biti izbaćen iz srpskog sporta kako dolikuje vrlo brzo, jer će Zvezda imati duplo više titula i u fudbalu i u košarci, jer tako mora biti, jer smo mi jednostavno ZVEZDA.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

hvala partizanu na lepo detinjstvo al svemu dođe kraj pa tako i partizanu mom i nemožemo mi da budemo 100god prvi bobije prevagno i katastrofalni saša pavlović nikako nije odigrao celu seriju molim samo da puste sve moje lepe i učljive komentare večeras hvala unapred

KK Igokea partizan, novi klub osnovan 2007

pre 9 godina

O tome ko ce da igra sa kim u polufinalu, neka razmisljaju oni koji nikada u istoriji nisu ni osvojili ovu ligu. Sestostrukim sampionima, je sasvim svejedno, jer stiglo je Duletovo-Partizanovo prolece. Neka se samo spreme sledeci.
(KODAR78, 15. mart 2015 19:42)

Kazi mi samo je l se ovo racuna u prolece? Molio bih te sinovac da odgovoris ako ti nije tesko, nesto si mi se prevario ovde cini mi se.

Idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Totalno sam spokojan. Bobi je objasnio. Nebitna utakmica, pricacemo kada bude bitnije.
(idol vam je lik koji prozdire svoje sline, 01. mart 2015 20:50)

Pratis kosarku od skoro,lepo lepo.Pocinje sezona,sledeca naravno!
(Samo je sljaka iznad nas,...., 1. mart 2015 21:17)

Za nas pocinje nova sezona u evroligi, dok za vas pocinje sezona cipiripi kupa, kukanja za budzetom, plakanja kako drzava ne pomaze i ocajnih igara kao i prethodne dve sezone. U svakom slucaju ja cu uzivati u toj sledecoj sezoni, a ti vrsni poznavaoce kosarke, hoces li ti uzivati u sledecoj sezoni?

komarac u sorcu

pre 9 godina

Poslednja vest - Dulo u svlacionici pustio igracima pesmu na radiju "Lijte kiseee hladne vodeeeee evroliga ode evroliga ode"

zoran

pre 9 godina

Masivne greshke Vujoshevica.

1. Dovodjenje Pavlovica, a ceo Bar zna da chovek ne izbija iz kafica..ne trenira..on je zakucao Partizan u ovom razigravanju, a o ponashnju sam bez rechi..ulicharsko

2. Akojon - zar je moguce da se dovodi igrac pred samu zavrshicu ? Kako da se razigra, upozna sa sitemom za dve utakmice. PA da je Dzordan to mu n bi poshlo za rukom. Na stranu sto Vujoshevish chistog, sjajnog, shutera gushi na poziciju pleja. Umesto da mu ovi prave blokove I iskoristi se njegov shut, on igra na mestu koje nije za njega.

3. Konflikt sa Gagicem od strane Vujoshevica je oterao tog vrednog momka, koji bi mnogo pomogao u zavrshnici, jer sa jednim centrum je smeshno igrati.

4. Dzumic - opet Vujosheviceva greshka. Taj momak je za srpsku ligu , maksimum.

5. Vujoshevic dozvolio da se igra neka divlja kosharka bez bilo kakve timske igre. Nema jedne izradjene akcije. Koji su ono divlji shutevi..?

Boki

pre 9 godina

@žž Ja se slažem, Zvezda je jako smašna. Nemaju pojma, samo se oslanjaju na šuteve Dzenkinsa i Kalinica, asistenciju Vilijamsa, dominaciju Bobija pod svojim, a Mitrovica pod protivnickim košem i požrtvovanu odbranu Lazića, Jovića i ostalih. Sem toga nemaju ništa...

pop subotica

pre 9 godina

Najdraze mi je sto groblje i dalje slepo podrzava dula.vi ste proslost a mi smo ZVEZDA.bolji smo i to je to a sve ostalo je vasa nemoć.treba znati prihvatiti poraz.počnite da se navikavate na moćnu ZVEZDU.pozdrav svima koji su sinoć slavili pobedu crveno belih.

One night in May

pre 9 godina

Kalinic retko iritantan lik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar RS, 19. april 2015 22:31)

Onaj momenat kad vas toliko zgazimo - da nateramo "elitu" da upale baklje i proslave nasu pobedu i to sto vise NIKAD nece gledati Evroligu - neprocenjivo!

sasa bn

pre 9 godina

gledam intervju luke mitrovića a u pozadini čini mi se vujošević nekoga nategnu šakom par puta uletiše žandari i prekid prenosa!

Sabre

pre 9 godina

I, sta cemo sad? Najbolja publika na svetu nije nesto pomogla, a? Nisu ni sudije. A da, zaboravih, oni su bili na nasoj strani, nema veze sta se sudilo Lazicu u prosloj tekmi, i da ne nabrajam situacije u ovoj. Aj lepo sad sportski da priznate da smo bolji, da je vase vreme u ovom trenutku proslo, i da je vreme da se rastajete sa Magom.

crise de nerfs

pre 9 godina

Dok Zvezdin kapiten kaze da mu je zao sto obje ekipe nisu u evroligi,i viteski ne vrijedja protivnika-onaj davitelj nasrce na ljude u hodniku.ELITA NEMA STA,NA TERENU I VAN NJEGA!

baki

pre 9 godina

Dzenkins dao ruku Muricu da ustane posle onog duela sa Kalinom a ovaj juce ga kukavicki gurnuo..
NISMO ISTI!!! Srecan put u cipiripi kup...

Srpska Crna Gora

pre 9 godina

Evo vam ga na sramoto jedna, odvratniste grobari!! Bravo Zvezdo ekstra bravo Dejooo povlacim sve sto sam rekao protiv Radonje!!
Pozdrav Delije Podgorica

nebitno

pre 9 godina

Mitrovic, kapiten, daje izjavu da mu je zao sto ne igraju oba kluba evroligu i sto nije finale a dv se bije iza. 15 godina ste krali... Naviklo se na gepekovanje. Ajde bre 2 klase smo bolji... Sram vas bilo, elito na tribinama i na terenu i profesorima ljubavi...

...

pre 9 godina

U ovom trenutku jos nije pocela konferencija za stampu. Garantovano su krive sudije i ovaj put....
I da, bilo bi lepo da obelodane budzet, bar sada na kraju sezone. Milslim na Partizan Igokeu, naravno.

Кванте

pre 9 godina

Победа Звезде на велику жалост Жмигаса Калниетиса Каукенаса. Прво да освојимо АБА лигу, па је на реду домаћа титула за коју ће Партизан дати све од себе да је освоји.

egil vangen

pre 9 godina

@Samo Viliams kosta vise nego ceo tim Partizana, nema tu rasprave. Mnogo skuplja Zvezda i razumljivo je ako dobije seriju.

Realno vredi svih 12.500.000 evra...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

1.Pobedio Nole,pobedio Valentino Rosi i pobedila Zvezda
2.Trener bez roaminga u hodniku napravio s****e
3.Sledece sezone Katanac ili razvojna liga FIBA ili CIPIRIPI kup
4.Ovi ce u dvorani da pevaju do jutra i da tuguju
5.Smeta im Vucic. Nije im smetao Dacic, Tadic, Dinkic i ona sto im obecala dvoranu za trening .I tako bilo deset i kusur godina
6.Pavlovic NBA igrac a tek play
7.I na kraju sta reci. Dovidjenja

joca

pre 9 godina

cestitke zvezdi na zasluzenoj pobedi.tacno za tolko su bolji.steta sto smo se sastali u polufinalu jer smatram da bi bilo korekto kad bi oba kluba islo u najelitnije takmicenje.nadam se da se nece opet ekipa raspadne.

hours of love

pre 9 godina

Bez pustanja!
HOCEMO PARTIZAN NA CETVRTOM MESTU!
Moramo nadoknaditi onaj poraz cedevite i zakucati ih na cetvrto mesto!
(hours of love, 28. februar 2015 14:56)

Veliki Srbi. Hoce Partizan na cetvrto mesto kako bi Srbija imala manje predstavnika u LE a nije svestan da ce teze proci Partizan nego Buducnost ili Cedevitu jer ce se sve utakmice igrati u Pioniru. Zvezda je u padu forme care, Partizan u usponu. Evo, ja posle ove tvoje izjave isto zelim da budemo cetvrti pa ako prodjemo u finale da ti iskopiram ovaj komentar posto cu ga sacuvati.
(Giga Moravac, 28. februar 2015 16:44)

hahahahahahaaaaaaahahahahahahahahaaaaahahaaaasaaaaha hahahaha hahahaaaaaaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 19. april 2015 23:37)

Brate hvala ti!
sta drugo da ti kazem :D

delija1210831

pre 9 godina

Svaka cast mojoj Zvezdi na plasmanu na plasmanu u evroligu...Mogu da kazem da mi je zao sto i partizan ne igra isto takmicenje sledece godine.Ramumem ove klince i njihove komentare kad "mrze" partizan,kao sto sam i ja kao mladji proslavljao svaki neuspeh vecitog rivala.Medjutim sada kada sam stariji podrzavam sve srpske timove u evropi i naravno da bi zeleo Partizan u evroligi pre izdajnika Buducnosti a pogotovo Cedevite.Nazalost Partizan ce se posle ovog neuspeha raspasti,otici ce kljucni igraci milosavljevic,pavlovic,macvan... i krenut ce od nule tako da ko zna kada ce mo opet imati mogucnost da gledamo ovako tesne utakmice vecitih.Zelim im sve najbolje a mojoj zvezdi da sledece godine odu korak dalje u evroligi.Pozdrav svim iskrenim ljuboteljima kosarke.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

hvala partizanu na lepo detinjstvo al svemu dođe kraj pa tako i partizanu mom i nemožemo mi da budemo 100god prvi bobije prevagno i katastrofalni saša pavlović nikako nije odigrao celu seriju molim samo da puste sve moje lepe i učljive komentare večeras hvala unapred

Mix

pre 9 godina

Čekao sam da se završi konferencija pa da komentarišem. I nisam se razočarao. Zvezdini igrači, Radonjić i Partizanov kapiten gospoda. DV sramota za ovaj sport... Ne znam šta se dogodilo u tunelu, mada mi se čini da baš treba sumnjati u reči Duška Vujoševića. Teško da mu se onaj sve sa telefonom u rukama proderao na uvo... Dalje za negov komentar za suđenje... da je bilo fer suđenja Pavlović je trebao da bude suspendovan na makar tri utakmice zbog svega. Doduše to bi možda pomoglo Partizanu. Start Blažića na Milutinovu je grub, al ne verujem da je čovek gađao oko. Za faul nad Mačvanom je dobio tehničku i to je to. Mislim da je suđenje u ostalim situacijama, u uslovima ovakve tenzije, bilo više nego korektno i da nije uticalo na krajnji rezultat bilo koje utakmice u ovoj seriji. MIslim da je Zvezda zasluženo pobedila. Viđena je fenomenalna borba sa obe strane. Milosavljević i Mačvan dali sve od sebe. U Zvezdi ne znam koga bih pre izdvojio. Svako je igrao i pružio svoj deo u sjajnoj pobedi. Menjali su se igrači koji vuku ekipu. Za kraj čestitao bi Partizanu na pruženoj borbi. Mojoj Zvezdi želim da se malo odmori pa na trofej u ABA ali i u našoj ligi.

ima li koga?

pre 9 godina

čestitke zvezdašima i manite se mržnje već uživajte u pobedi svog tima!
voleo bih da vidim više pozitivne energije sa obe strane a priča se samo o nekim sporednim crnjacima. dv je legenda partizana, višegodišnji šampion sa prethodnim generacijama i da nije njega ne bi imali konkurenciju i motiv za ovoliki napredak. zaključak je - ne bi bilo jakih vas bez nas i obratno.
ajde sad slavite zasluženu pobedu i opušteno samo :-)

Mica

pre 9 godina

Utisak ove serije je sledeci. Zvezda je zasluzeno dobila, ima kvalitetniji tim i duzu klupu. Radonjic je odlicno spremio ekipu, naucio je lekciju iz druge takmice i odlicno postavio igru. Dobili smo dva nova reprezentativca Milutinova i Mitrovica, obojica su odigrali vrlo dobro. I dobili smo potvrdu od 3 stara reprezentativca Marjanovic, Kalinic, Jovic. Vujosevic i Pavlovic su razocarenje serije u ponasanju. Milosavljevic decko na mestu, dobar igrac ali nije kalibar za reprezentaciju.

lt.bleuberry

pre 9 godina

Zakljucak cele polufinalne serije je da su, sve mi se cini, greskom zamenjene glave i tela Milutinovu i Macvanu. I da, gasi se Mordor.

Marko

pre 9 godina

Ne znam šta se dešava sa Pavlovićem, on ima gadan problem u glavi,kao da traži najmanju sitnicu da se pobije sa Zvezdinim igračima.

Жика Врачаруралац

pre 9 godina

Рвање. бокс, фудбал, рагби, примитивизам, притисак... све смо истрпели, остали мирни, достојанствени и шармантни, чак.
Браво Звездо!

neki tamo

pre 9 godina

Verovatno najbolje i najpametnije vodjenje od strane Radonje za sve ovo vreme koje je u Zvezdi jesu upravo ove dve utakmice pred partizanovim navijacima. Sve je dozirano i zato smo i prosli u finale.
A najgori utisak jeste svakako pavlovic. Ja mislin da te se svaki pravi navijac gnusa s obzirom sta je sve radio i kako je prljavo igrao.
Bravo Zvezdo! Bravo za sve igrace, svako je igrao onako kako treba!
I da, bilo da ostane ili ode, Djenka, zajedno sa Nelsonom, ostaje zauvek u nasim srcima, kakav igrac, vredelo je cekati ga, samo zbog ovog!

Mikeli

pre 9 godina

I sta bi, cele sezone se patite, nadate se aprilu, maju, dosao april i ostali ste bez evrolige, tucete se na terenu, pretite van njega i na njemu,a Vujosevic hoce da se bije u hodniku tunela. Nadam se da je ovo put ka ozdravljenju odnosa, samo je vazno da onaj koji zlo cini ode, da dodju neki zdravi ljudi i da pocnemo uzivati kako treba u ovom plemenitom sportu. Raduj se Srbijo imas i zasto.

No.1

pre 9 godina

GROBARI, KO POSLEDNJI IZADJE NEMOJ DA ZABORAVI DA UGASI SVETLO !!! Nema evro-lige, nema para zato sad - RAZLAZ ali obavezno da poslednji utuli svetlo, skupa je struja !!!

Illmatic '94

pre 9 godina

Ето вам сада. Желели сте да будете 4. и да играте против Звезде. Све у свему сами сте криви што нећете играти ЕЛ јер сте изгубили од Будућности. Овај пораз је доказ да Вујошевић и није толики чаробњак,и да Павловић није Брајант. Живела Звезда,освајамо АБА лигу!

SRBin bre

pre 9 godina

Samo ti,
u mome srcu si.
Jedna jedina,
nepobediva,
moja ljubavi.
Na-na-na...
Na-na-na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Na-na-na-na-na...
Zvezdo Crvena!

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 9 godina

Dusko Vujosevic je najveca sramota covecanstva kakvog ga znamo. Interesuje me samo na koga je to nasrnuo u hodniku Pionira , bolest ...

Zorston

pre 9 godina

Resetovah telefon,a cuvao sam mnogo komentara vasih grobarskih,da vam ih nabijem u facu....Ali avaj,sta ces....."Idea Voli Telekom",'esi mi dobar?:)

zlotvor

pre 9 godina

Kalinic retko iritantan lik.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobar RS, 19. april 2015 22:31) Mora da ti je dusko sladak?

aha..

pre 9 godina

Ma, da li je moguce da su navijaci takvi k***i? Suparnicku klub pobedi, a oni ih zasipaju nekakvim predmetima..cist primitivizam! Zbog takvih navijaca treba privremeno ukinuti odredjene sportske manifestacije do momenta primene zakona koji bi sankcionisao takve "navijace". HOCU(emo) FER PLEJ I KOREKTNO NAVIJANJE, a primitivce van ovakvih manifestacija.

Toni

pre 9 godina

Zvezda je smesan tim, nemaju ni 1 akciju, igraju na individualni sut Wilijamsa i Dzenkinsa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (žž, 19. april 2015 22:39)


Pa kako onda dobijaju, majku mu?

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Bravooo Zvezdooo, Williams i Đenka objasnili kad je najpotrebnije!! Svaka čast svim momcima i Radonji! Nemam reči, pred njihovom publikom dve pobede zaredom neverovatno! Titula, slaviće se Titula...sve redom gazimo! Najjači smo najjači!! Hvala momci za ovo divno i nezaboravno veče! Evroligu igramo!

Humanoid je teška ciganštura:)

pre 9 godina

Pa da kad Zvezda ima premijera.
(Bogowski, 19. april 2015 22:53)

Stani, Đenka premijer! Nego šta, a ne onaj s gubicama poput botoksirane starlete!

axaxt

pre 9 godina

Sve pobede pred "najboljim navijačima na svetu", izgleda da vam taj pakao i nije tako strašan.
Radonjizam dobija još jednu sezonu :)
Grobari, šta ćete bez "volontera Mačvana, Pavlovica i ostalih što igraju za kikiriki" dogodine?

Ilija

pre 9 godina

Bravo momci! Zasluzena pobeda u seriji i generalno citava sezona odigrana na vrhunskom nivou. Obezbedjena EL, ostaje finale kao slag na tortu u kojem ce igraci biti rastereceniji i, verujem, rutinski odraditi posao.
Partizan placa danak losem startu sezone, ipak na kraju su mogli da izbegnu Zvezdu u polufinalu, nisu uspeli. Ali bi sigurno kvalitetom lako prosli da su igrali protiv Buducnoati odnosno Cedevite.

panini

pre 9 godina

vujosevic se bije sa nekim u pozadini izbaciti trovaca sporta iz kosarke i iz svih dodira sa sportom i u zatvor ili neku ustanovu to vise nije normalno(nikad nije ni bilo normalno al presao je sve moguce granice)

athens

pre 9 godina

Mozda se Partizan voli, ali zato se ZVEZDA OBOZAVA!!!!!!!!!! Svaka cast momci, dve najzrelije utakmice u sezoni u grobarskom grotlu! Srecno u finalu!

mile1970

pre 9 godina

Jeste videli sada ko je Vilijams?Jel dule objasnio Radonjicu?Ovo vam je poslednji ekser.Od sledece sezone nece vas biti.Katanac vam dao Covic iako ste uporno tvrdili da ste nas ugasili sve vam se vratilo karma je cudo

KK Igokea partizan, novi klub osnovan 2007

pre 9 godina

Mislio sam da cu vise zeleti da likujem, ali ovo je bilo ocekivano. Kakva nemoc, kakve frustracije. Jedino znaju da udaraju mucki i da prete. Zeleo sam njih bas zbog ovoga, bitno ej bilo da ne igraju evroligu i rutinski smo im pokazali kako ljubav pobedjuje mrznju, kako lepota igre pobedjuje silu, kako ponos pobedjuje provokaciju. Hvala vam momci, ulepsali ste mi ovu godinu kao nikada do sada. Hvala vam nikada nisam bio ovoliko ponosan na jedan tim, trebalo je snage za sve ono zlo koje je dolazilo sa suprotne strane terena. Ali necemo o njima, nebitni su, ovo je vreme crvene zvezde!

kris

pre 9 godina

Realno,bolji tim ide u finale i EL.Radonja i ekipa su iskoristili iskustvo igranja sa jakima u EL i to primenili u ovoj seriji.Partizan je davno prošao svoj zenit u eri Duška Vujoševića,koji je uspeo posvađati klub sa svima na ovom svetu i ni sada mu nije kasno da uradi ono što je trebao odavno.Ostavka!

blejica22

pre 9 godina

Kako lep komentar Mitrovica na kraju, mnogo gotivim tog decka.... Kao navijacu Partizana i kao neko, kome je kosarka ubedljivo omiljeni sport mnogo mi je zao sto smo izgubili i to protiv Zvezde, ali mi je makar drago da nas je pobedila ova ekipa vecitog rivala jer mi svi deluju kao super momci, i kao pravi sportisti... Puno srece komsijama u finalu, apsolutno su zasluzili titulu...

Калина!

pre 9 godina

Браво момци! Звезда је ово заслужила због добрих игара целе сезоне. Веровао сам да ће бити 3:0, али и Партизан је заслужио да се понада једном победом. Коначно је дошло наше време. Следеће године у Еуролиги очекујем пролаз међу осам најбољих.

Vlada

pre 9 godina

Ali utisak godine je da Dule bihe nekog i odvaja ih Zandarmerija dok Luka daje intervju?!?!? Covek je potpuno vrisnuo... Njemu sledi zatvor i kraj jedne trenerake karijere. Ne moze vise na silu. Ne mooooozeeeeee!

Smit

pre 9 godina

Dzaba vam novci,moji sinovci,dzaba pecaros i plej sa prosekom od 40 poena,dzaba Macvan i Gagi kapiten kad DR drzi cas vasem Baronu.IMA BOGAAAAAAA...
SAMO ZVEZDA I MAJKA SRBIJA!

Grad Niš

pre 9 godina

Strašno šta je vujošević radio u hodniku.Molim upravu partizana da ga smene i nadležni organi da ga kazne za tuču u hodniku i raspiranje mržnje.Pozdrav mojoj CrvenojZvezdi telekom,što bi reko onaj novinarčić...

Grm

pre 9 godina

Williams i Djenka vrede svih 5 miliona koliko ih ukupno placamo. Kalinic i Djenkins glavni, ukljucio se kasnije Williams; Mitrovic, Marjanovic, Jovic i ostali odradili svoje, svaka cast momci. Stigli su Partizan (-10), a nisu nesto opadali kasnije. A Pavlovic nije normalan, ne samo sto ponovo udara, nego njegova igra danas; svaka cast njemu. :D

Idemo, Evroligaaaa!!!

nenad

pre 9 godina

ne znate kako da ocrnite zvezdin uspeh, pa kao ameri doneli pobedu, pa ko da vas vujosević pravio sve. kazite jednostavno pobeda. ovo je rezultat rada od prosle sezone do sada.

p.s ja sam propali kosarkas ;)

pre 9 godina

jos jednom da ponovim ovog akojona bih dobio 1 na 1
,prilicno sam siguran da bi to do 21 bilo laganice ,vec do 11 bi mogao da me iznenadi da pogodi nesto slucajno.....

hahahaha

pre 9 godina

hahahahaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahhhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahaha

samo kazem

pre 9 godina

navijacimpartizana su jos uvek umhali i gledaju prazan taren. ne znam da li ne veruju da je gotovo ili se navikavaju da gledaju nista sledece sezone....
partizan je imao i faulove, i bacanja, i zvezdine tehnicke i opet su izgubili.
istina, nije zvezda bila tolikomdobra koliko partizan los, alimsto bi dulo rekao, to je zatomsto je radonja smislio taktiku.

jel Telgetija i Grbovic rade sutra?

Shamija

pre 9 godina

Opet zasluzeno. Sta reci, ispadosmo veci cigani od cigana? Navijanje za sve pohvale, al pavlovic i opet vujosevic vise stete nego pomoci. Od iduce sezone miloja za trenera i nove mlade momke pa ispocetka. Navijamo i dalje.

Toliko

pre 9 godina

Hvala vam braco grobarcici,sto ste bili 4.na tabeli i time vas imali na ziceru.To smo i zeleli jer ste najslabiji od sve 4 ekipe i protiv vas nam je bila sigurica.Gde su sad oni tastatura grobarcici,koji su lupetali gluposti,kao vas Baron nikad nije izgubio na 3 dobijene tekme,pa kako se pali motokultivator i sl.Pisao sam 100 puta da smo samo dve tekme izgubili u prvenstvu i da ne postoji ni promil sanse da sada izgubimo 3,cak ni za dve ne postoji teorija.Evo kako DR tempira formu,Dzenkins i Jovic eksplodirali u ovoj seriji,Vilijams u zadnjoj tekmi a Kalinic konstantno medju najboljima.

propast

pre 9 godina

Svaka cast Zvezdi, Vujosevicu nisi los kao trener ali kao covek si se izgubio, strasno.
Pecaros jedva cekao da se ova utakmica zavrsi i nikad vise u Partizan.
Posto ce sigurno Marjanovic da ode, a dva ok igraca iz Partizana treba da dodju u Zvezdu i da napreduju u kosarci, da igraju opustenije a samim tim i bolje, mislim na Milosavljevica i Milutinova.

Prle

pre 9 godina

Prednost Vujošević, prednost Vujošević a Radonja ga razbio taktički u 24 časa u dve utakmice na njegovom terenu sa sve sudijama.

deki2711

pre 9 godina

Bez obzira sto je ovo bilo polufinale,ovo je kruna odlicne sezone nase Zvezde. ABA ligu smo odigrali maestralno,pobedjivali direktne protivnike Partizana i tako im dosta pomogli,njihovo je bilo da dobijuu u PG,nisu uspeli,stets sto ovo nije bilo finale.Partizan je sada u zaista teskoj situaciji,bez EL a samim tim i sponzora, verovatno i odlazak bitnih igraca.Po meni, cela ova ekipa u rukovodstvu na celu sa Danilovicem i pre svega DV mora da ide inace sledi katastrofa

Kaiim

pre 9 godina

Potpuno zasluzeno komsije! Svaka vam cast na plasmanu u Euroligu... bolji ste! Pozdrav i srecno u finalu... da ih razbucate ko god dodje!

pingvin sa Madagaskara

pre 9 godina

(Zlija, 19. april 2015 23:34)

Svaka čast na komentaru obzirom da si grobar...imam i ja jedan korektan komentar kao Zvezdaš...Partizan ne ide u EL a to je posledica lošeg rada uprave koja je prošle godine dozvolila da Dule maže oči navijačima titulom koja je bila ,a i ove godine je,nebitna...svaki put kada sam ovo napisao imao sam popriličan broj minusa...da li je situacija sa minusima ista posle večerašnjeg 3-1 za Zvezdu...biće još debrija ali je dobro što nije bilo većih incidenata na terenu,valjda i neće...pozdrav za sve ljubitelje najlepše igre na svetu...

miko

pre 9 godina

Naslov govori sve ! Partizan ima od stranaca jedino Murica,ostali katastrofa ! Akojon,Dalo,Kuzeoglu... ! Gomila bezveznjaka ! Koliko je Partizan prosle i ranijih godina bio kvalitetniji tim od Zvezde,toliko je sada Zvezda kvalitetnija od Partizana ! Kraj svake prica ! Kakva Euroliga,kakve jake utakmice,nije to u pitanju sigurno.
(Insajder !, 19. april 2015 23:55)

A Pavlovic?

baki

pre 9 godina

Kao Zvezdas mogu da kazem da ako ga je stvarno prvi napao neki navijac, onda je dobro postupio a ako ga je samo provocirao onda nije trebalo da covek u njegovim godinama nasedne na takve provokacije.

koskeczv

pre 9 godina

Ne gubi gospodin Vujosevic dva puta zaredom. .Veceras Pavlovic nosi Partizan do pobede !
(zivi bili pa videli, 19. april 2015 20:50)

Hahaha! Hahahahahahah! hahahahahahahahahaha!!!

Kum

pre 9 godina

Jesam ga otpisivao jer jeste loše igrao, sve do ove serije je bio slabija karika. Ali izvinjavam mu se na napisanim rečima, sve čestitke na igri protiv partizana i onom kuliranju Murića. Samo zbog igre u seriji, odmah bih mu ponudio još godinu dana.
Ostani Djenka!
(Nolan, 20. april 2015 08:51)

Djenka vec vise od dva meseca igra konstantno i trpa kao lud, a ne tek sad.

Sasa

pre 9 godina

Ovo me podseti na utakmicu Zvezde u Londonu kad je Pižon dao gol, a na stadionu muk, bio je moj ćale na toj utakmici, kaže sinoć ga podsetilo malo na to vreme...

zoranbgd

pre 9 godina

Katanac!!!! Moja ZVEZDA stavila katanac na komunistički režimski jna klub za sva vremena!!! Grobari u rupe, tamo vam je mesto.
Hvala Zvezdo!

jerkovic brace

pre 9 godina

prenos ide uzivo na tv..mitrovic daje izjavu za sk1 a u pozadini vujoesevic se bije??? slika i prilika jednog kluba, treba da vas je sramota bruke jedne!!!!

20 kinte

pre 9 godina

E koji ste klošari... Ovo gađanje po terenu naših igrača, a vrhunac, dok Mitrović daje prvu izjavu, u pozadini se dukljanin bije sa nekime... I vi sebe zovete avangardim, gradskom ekipom, elitom... Pastiri.

Mirjan22

pre 9 godina

Zvezda je dobila ovo jer su igrači spremniji i mirne glave igraju svoju igru. Partizan previše zavisi od dva igrača. Milutinov je izvukao maksimum svog kosarkaskog znanja i svaka mu čast. Ostali su premoreni da igraju dve utakmice za redom. Ispalo na kraju - zvezda rutinski!

krajisnik

pre 9 godina

razbili smo ih!!!Taman pomislim kako je dulo naucio nesto ,kad eno ga mlati se,pretpostavljam sa sudijama,oni nisu visoki.tegeltija,grbo ,jedva cekam vasu emisiju.Zasluzeno smo ih dobili,bez mrlje.Volim te zvezdo!!!

bianconero95

pre 9 godina

Elitni potezi elitnog trenera i pritisak na sudije tokom svih 40 min nisu urodili plodom, ipak smo bolji. Pozdrav od Djenke i Willija :)

Baba Zivana

pre 9 godina

Zvezda je smesan tim, nemaju ni 1 akciju, igraju na individualni sut Wilijamsa i Dzenkinsa.
(žž, 19. april 2015 22:39)

Jao sto booliiiii!!! Boli, boli, boli, boliii! Divno!

redstarfun

pre 9 godina

Recite mi samo za kada je ono Dule tempirao formu... avgust, septembar?

A kada vam dolaze Raja, Gaja i Vlaja?

Gde su otišle pare nakon 13 godina kradje titula?

s

pre 9 godina

Mitrovic daje izjavu kako mu je zao sto oba tima nisu mogla u Evroligu, a istovremeno iza njega se lemaju. Hahahah pa tako nam i treba sve sto nam se desava kad smo nenormalni!

crni_redstar

pre 9 godina

aufiderzen! putuj evropo:) kakva smo mi gospoda,ja se divim kkcz,svaka cast.velika skola ona druga utakmica,hvala bogu da se dogodila.volim te zvezdo,prokletstvo je skinuto,to je to,crveno bela era pocinje!!

konto

pre 9 godina

Hahaha da li sam ja to video maga kako skače tamo na nekoga dok Mitrović daje intervju?! Sramotite se Partizanovci, terajte to dok nije kasno!

b

pre 9 godina

Mittovici daje izjavu posle utakmice da mu je zao sto obe ekipe nisu u Euroligi, Dulo se u pozadini bije drzi ga zandarmerija!

NISMO ISTI!

petar 015

pre 9 godina

Akojon premala glava ,kao cioda. Za ovu igru moras da imas vecu glavu u koju moze da stane mnogo vise mozdanih vijuga. Pavlovica da ne komentarisem. Sramotno ponasanje i igra!

mile

pre 9 godina

Ko vas je razbio grobari, Zvezda ili FMP? Jeste li se dogovorili? Da je FMP bilo bi vas ovde, ali posto je Zvezda svi ste po misjim rupama.

Nenad

pre 9 godina

Bravo Zvezdo!!!
Vise nego zasluzena pobeda i odlicno je sto smo u polufinalu igrali protiv najslabijeg moguceg protivnika!

Duleta V. izbaciti iz sporta i poslati na lecenje dok nije kasno jer priziva zlo i nesrecu a da nije bilo zandarmerije u tunelu verovatno bi veoma lose prosao nakon sto je fizicki napao osobu koja bi mogla da ga lako "patosira".
Ne podrzavam nasilje i zato Dule treba da bude izbacen iz sporta!

Vuk Samotnjak

pre 9 godina

I pored jako prljave igre Partizana pod košem, čista pobeda Zvezde. Grobari na kraju bakljadom slave plasman u Cipiripi kup - neprocenjivo :-)

mrb

pre 9 godina

cestitke zvezdi partizan treba da krivi pavlovica pre svih zato sto je svojom prepotencijom pravio incidente glumeci nba zvezdu sto uistinu nije bio popularnost je stekao igrajuci za partizan i sad ih je upropastio

marko

pre 9 godina

"Ameri odveli Zvezdu u Evroligu!"
Nismo mi krivi sto imamo da platimo Vilijamsa 3mil (e), Dzenkinsa 2mil (e)! :D
...Nisu dzaba novci, moji sinovci! :D
Sus. BRAVO ZVEZDO!

vlade

pre 9 godina

eto voljene komsije, celu sezonu se lozite da nismo bolji, sada imate dokaz da smo bolji! iskreno, bilo bi lepse da smo zajedno u EL, da vas ispratimo posle u Eurocup, a vi nas u Top16, ali sami ste krivi za Podgoricu.. Sada ako ne bude katanac institucijo, kao sto je Dule najavio, mozda vas spasi fuzija sa Crnokosom!

sasa

pre 9 godina

BRAVO ZVEZDA:

Iskreno, onaj Macvan je vukao Partizan koliko je mogao, ali partizan nema klupu, nemazamenu ni za centra, ni za visoko krilo, nema ni play-a, onaj Akonjon je odigrao, kako je neo ko je dosao pre 2 nedelje i moze da odigra, a tepic nije Play...
Iskreno sada se jasno videlo, Zvezda je za klasu jaca ekipa...
Sta bi od "Duletove magije"? osta samo tuca u svlacionici, vredjanja sudija, prozivanja svih , osim sebe naravno, jer u Partizanu niko nikad nije kriv, uvek su svi drugi...
Tuzno na sta je spala neked najbolja ekipa ove regije, a sad samo skandali, prozivke, tuce i vredjanja..

Bravo za bibinatora, koji je opet razvalio, cestitke za fanstasticnog kalinica, sa njim je Srbija dobila fenomenalno krilo, i naravno, sve bolji Mitrovic, koji se poprilivno pogubio u EL, ali se vratio u olvoj seriji, na stvarno verlo lep nacin,..
Bravo Zvezdo, EL je obezbedjen, a sad idemo po titulu... jednu vec imamo, ali sad, idemo po sve tri....

Za GRobare, iskreno, ja voise ne zna da li vi najvijate za Partizan, ili za Duleta, jer on o sto on sebi dopusta, je van svake pameti, ali i takodje, itekako je jasno da je Partizan daleko od vrha..

Fatboy

pre 9 godina

Želim da čestitam Zvezdi Telekom na APSOLUTNO zasluženom prolasku u finali i plasmanu u Evroligu. Upropastili ste nas, bili smo nemoćni i bezvoljni...čestitke i Luki Mitroviću na iskrenoj i poštenoj izjavi! A našeg trenera treba da bude VELIKA sramota zbog svog ponašanja! Potući se sa nekim, i to još UŽIVO pred kamerama, gde cela zemlja (ponovo) može da vidi njegovu bahatost i ludilo je za svaku osudu! Apsolutno treba drakonski da bude kažnjen i odstranjen iz sporta. Pošto on neće sigurno, evo JA vam se izvinjavam umesto njega zbog svih tih ispada...

Миле

pre 9 godina

Па свезналице рекоше да је договорена пета утакмица.Због кошарке ми је драго да су погрешиле свезналице.

Claudio Paul Caniggia

pre 9 godina

I to je to. Katanac je zagarantovan posle vecerasnjeg demoliranja. A sta reci ovim crno belim siromasima. Nema evrolige jos godinu dana, verovatno i duze. Bolji smo za tri klase i nije mi jasno cemu su se nadali i zbog cega su ispoljavali ovoliki bes i mrznju. Svim grobarima zelim laku i mirnu noc.

Blaf

pre 9 godina

Срце јунака живи. Свака вам част момци, поносни смо на вас. Вјерујем у вас, увијек уз вас. П.С. Вилијамс вриједи сваки цент од она три милиона колико га плаћамо.

Boki

pre 9 godina

Jaka je Zvezda...prejaka. Kad nije Marjanovic onda je Kalinic, kad nije Kalinic onda je Mitrovic..kad nije Dzenkis onda je Vilijams...haos kakav tim. Jovic, Lazic covek zadatka...jos sledece kad explodira Dangubic..kad bi ostao ovaj tim..uz jedno pojacanje, mogli bi uz malo srece do F4.
Sa druge strane, nadam se da cemo mi napraviti tim na vreme, da ce Dule malo da se smiriti i da cemo se nekako dosunjati do EL u sezoni 2016/2017...

p.s. potpuno zasluzena pobeda veceras..za razliko od subote kada im se tolerisala agresivna igra (mada sve i da je kriterijum bio drugaciji..pitanje da li bi dobili ovakvu zvezdu)

sina pfc

pre 9 godina

Čestitke zvezdi. Jednostavno su bili bolji u seriji i raspolozeniji. Bez nekih zavera sad. Ove godine su konstatniji i bolji. Partizan glavu gore idemo dalje.

glavke

pre 9 godina

hahhahhahhahhahhahhahhahhaha Cekam da cujem konferenciju za novinare i kmeee kmee kmee zvezda kme kme kme hahahajaajajajjahah neprocenjivo! Kup Lilijane ronketi Partizan sve cesci ucesnik. Sa vama uvek komedija

Slobodan

pre 9 godina

Svaka cast majstori ! Sta reci MW, Djenka, Kalina, Jovic, Bobi ... Divna sezona, sto se tice Partizana veliko pitanje A Ko Je On ? I naravno Pavlovic ? Grobari za vas nema zime, igracete sa Megom i eto pobede ... Pozdrav svim mojim Zvezdasima ...

Djenka

pre 9 godina

Samoprozvana "institucija" je ocigledno zaboravila da boj ne bije pesnica, ni prijetnja... Boj vam bije srce u junaka. Zbogom "institucijo"!

mile1970

pre 9 godina

slavkors ako si pristrasan nisi glup pa partizan je izveo vise slobodnih bacanja pogledaj statistiku pa onda lupaj.Zvezda je u svakoj cetvrtini sem u trecoj bila u bonusu posle samo tri minuta

bianconero95

pre 9 godina

Jel rekao neko elitnom NBA igracu, velikom fanu JNA grupe da dodje na utakmicu, pete nece biti, mozda se prevario, cisto da mu jave da dodje,ili mozda sa Lebronom trenira danas?!?!

duledudule

pre 9 godina

ne vredi ljudi,ne vredi.evo slusam vujosevica sad.opet on za sudije sinoc.pa ljudi,pa nemojte.znam da je navijacima partizana tesko,cestitam pravim navijacima,tepicu i gagiju milosavljevicu,na ok seriji,ostalo nebi komentarisao

komarac u sorcu

pre 9 godina

Cestitke partizanu na prolasku u kup Mikice Kurtovica! Neka sad tamo gadjaju upaljacima i kovanicama sampione farskih ostrva, moldavije, rumunije itd.

Centar

pre 9 godina

Jednom odleteće ptice,ulice vaše ostaće bez sunca...pa,pa grobari.Sto bi rekao Dule,"svako zlo ima kraj"eto dođe i vaš.Sve je kako kaže:)

Sasa

pre 9 godina

Nikad nisam video "mrtviji" Partizan. Pitam se sta se radi na treninzima KK Partizan.
Akojon- velika nepoznanica. Mozda i greska , ali svako moze da pogresi. Ako nije pravi plej, trebalo ga je koristiti vise kao beka.
Vanja Marinkovic. Premala minutaza , mnogo manja nego tokom sezone.
Dragan Milosavljevic. On NIJE plej i nnikad nece biti jer nema "pregled" igre. Svaki put me uhvati muka kad se "zabije" u reket bez jasnog cilja.Odlican je bek, pravi je kapiten , ali plej-nikako.
Edo Muric. Odlican igrac, borben, zna da udje u losu seriju, ali iz prevelike zelje.
Milan Macvan, takodje NIJE plej. Precesto je lopta kod njega u tranziciji, usporava nam kontru i polukontru. On je cetvorka i to treba da ostane.Isuvise nervozan , umestoda pleni iskustvom i da umirujuce deluje na ekipu. Periodican igrac, nekad bljesne pa onda sledecu "ugasi".
Sasa Pavlovic. Jos jedan koji NIJE plej., mada "loptu ne dam nikom", pa makar sa njom poginuo. Ili neka se "sredi", jeer ovo nije individualni sport, uz svu zahvalnost sto se odazvao pozivu nas grobara,i pocne da igra kosarku, ili Hvala Sale sto si hteo da nam pomognes, ali ovo sto pruzas nikako nije pomoc vec odmaganje.
Djumic,Dalo,Bezbradica,Milutinovic-bez minutaze.
Tepic Milenko, najposteniji i najveci sportista od svih u Partizanu.Kamo srece da ih je vise takvih. Tih, uvek borben , nekad manje , nekad vise zapazen, ali uvek posteno odradi svoj deo posla.
O Dusku Vujosevicu sutra.
"Dijagnosticar", Nis

angel_eyes

pre 9 godina

Čestitke Zvezdi, apsolutno zasluženo. Krivo mi je što nemamo dva predstavnika u EL, ali nadam se boljem timu sledeće sezone.
Pavlovića me je bilo sramota u pojedinim trenucima, a Vujošević odavno nema trunku poštovanja s moje strane.
Čestitke i Zvezdinim navijačima od nekoga ko čitav život voli i prati košarku.

Sale

pre 9 godina

Znaci i iduce sezone. ? Ala boliiii.
(Nolan Smit, 19. april 2015 22:54)
Ne boli brate veruj mi, ali svako nije prijatno. Naigrali smo se mi. Sto se mene tice mozemo da igramo i taj cipiripi kup, samo da prestanu price o parama i da na vreme napravimo tim.
(Zemunac, 19. april 2015 23:35)
Prijatelju nas je bolelo skoro 15 godina pa prezivesmo. Dobar ti je komentar, svaka ti čast! I mi Zvezdaši ubodosmo jednom

Shecky

pre 9 godina

Na pocetku sezone,posle 1-3 neki su Partizanu predvidjali deseto mesto ! Zatim kako je kasnije krenuo na gore,da moze eventualno do sestog ! Zatim da ce jedva biti cetvrti ! A sada,on ide ka drugom mestu,gde mu opet predvidjaju da ce ga Buducnost i Cedevita razbiti ! Ja evo pisem danas 09.03.2015 da ce polufinale igrati Partizan i Buducnost,da ce Partizan otici kao drugi,a da Crvena zvezda nece da opepeli protiv Cedevite ! Evo,zapamtite moj komentar,pa se cujemo aprila.
 (Insajder !, 9. mart 2015 22:50)

Cujemo li se?

Vladimir

pre 9 godina

Svaka cast Zvezdo! Mnogo smo jaci trenutno i to smo pokazali. Samo je steta sto ovo nije bilo finale. A sad da dobijemo u finalu,nadam se Cedeviti,i osvojimo ABA ligu

Звездаш

pre 9 godina

Цела сезона без грешке!!! Уживање је гледати Звезду!!!! Хвала Човићу, Радоњићу, играчима и правим навијачима!!!!

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

svaka čast zvezdi na zaslušenoj pobedi i finalu niko nije kriv nego mi svi sami ceo tim i stručni štab

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

meni je jedina prevaga ove serije bobi on je napravio pometnju odbrani i svi igrači njega čuvaju a ostali se nameštaju i šutiraju ko na treningu niko nije kriv samo ovo što sam rekao poz

keza

pre 9 godina

Ponosan sam na nase momke zato sto su pokazali karakter i dostojanstvo. Bice mi podjednako zao kad bilo koji igrac ili trener napusti ekipu sledece sezone. Od partizanovih igraca zao mi je jedino milosavljevica i milutinova. Za iniciranje i ucestvovanje u tuci dobija se krivicna prijava i ide na robiju u uredjenim drzavama.

Perun

pre 9 godina

Hvala ti Đenka za El,odigrao si najbolju košarku kada je bilo najpotrebnije.Takođe veliko hvala i Kalini momku sa mentalitetom pobjednika i velikom borcu.Hvala svima,ipak je ovo bilo finale prije finala i zbog rivalstva i zbog težine koju je pobjeda nosila.Takođe još jedan utisak ove serije je da su navijači oba rivala veliki primitivci i da su na žalost slika i prilika jednog posrnulog društva.

Nebojsa

pre 9 godina

Cestitam mojoj C.Zvezdi na ulazak u finale a time i igranje EL sledece sezone porucio bih navijacima Partizana a posebno onima koji su navijali da u polufinalu igraju sa C.Zvezdom da su se malo preracunali da ce lakse izaci na kraj sa C.Zvezdom tim koji je izgubio dva meca u regularnom delu nije bilo realno da izgubi od Partizana u seriji na tri dobijene utakmice

GM

pre 9 godina

Samo da ljudi znaju, da je Radonja u jednom drustvu izmedju meca 2 i 3, kada su ga pitali kako i sta dalje, samo rekao... Bice 3:1 za nas i nasmejao se.

Nije vise zeleo da prica...

Пјер Де Кубертен

pre 9 godina

Дежави. Све је као и јуче. Ноле победио остало је свима већ јасно.
(Пјер Де Кубертен, 19. april 2015 20:49)

Supermen

pre 9 godina

Svaka cast Williamsu Djenki i Kalini. Za Mitrovica Marjanovica i Jovica necu da trosim reci od njih uvek ocekujem i oni su konstanta. Partizan je srecan sto je i dovde dogurao koliko nena pojma i koliko se bavi tracevima i nekosarkom.

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 9 godina

Franjevci javite se!! Pretili ste cele sezone i palili mašinu, e pa evo došlo je vreme za svođenje računa i sad da vas čujemo!

Nolan

pre 9 godina

Moram priznati da sam bio dobro pokoleban posle 1:1 jer je istorija uvek bila na njihovoj strani ali posle 2:1 nisam imao ni trunke sumnje da završavaju večeras.
Hvala momci, posebno Kaliniću i Dženkinsu za treću i četvrtu a Vilijamsu za četvrtu utakmicu.
Posle toliko vremena opet su pali u seriji a nagrada nije mogla biti bolja.
PS
Pozdrav za rastuženog danila koji je cele sezone najavljivao drugačiji ishod uz dobro poznate reči "mašina","paljenje","april" itd.

zvezdas

pre 9 godina

jmo realno. Mnogo smo bolji u svim aspektima i na svim pozicijama. To je trenutno i tacka. Sve drugo je skretanje paznje i bezanje od odgovornosti. I na jednoj i na drugoj strani ima ostrascenih navijaca. Ali partizan bi trebao da se pozabavi igrackim kadrom, finansijama i najvaznije strukom jer mislim da dukljanin ne zna gde udara u poslednje vreme. Svaka cast na uspesima bez rominga ali mislim da je njegovo vreme proslo i to odavno- jednostavno je zastareo model.