Sreda, 15.04.2015.

23:25

Radonjić: Blažiča "povukla" lopta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle poraza od Partizana u polufinalu ABA lige da Jaka Blažič nije trebalo da rešava jedan od poslednjih napada.

Izvor: AK

Radonjiæ: Blažièa "povukla" lopta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 9 godina

Aman odlucite vise jeste li za Radonjica ili niste!! Svaki dan menjate misljenje! Ne blamirajte se vise

Japi

pre 9 godina

Odlazi trenercicu! Imas najjaci roster u poslednjih 15 godina. U Evropi su te svi nakantali. Ovde kod kuce gubis 20 razlike od rovitog Partizana. Sramota!

mikson82

pre 9 godina

e pa ovako, ne razumem sledeće: Mačvan nas napuni skokovima nas uništi a on igra sa niskom petorkom i Kalinićem kao krilom?!?! Tejić koji igra odličnu odbranu, koji ima drskost, a pritom je pravo krilo, skočan i visok - sedi na klupi već drugu utakmicu??? U velikoj sam dilemi, toliko sam se sinoć iznervirao da se pitam da li da gledam sledeću ili ne, što neko reče u komentarima, bukvalno mi je ogadio košarku. Lik nema ni jednu akciju, vodi evroligaški klub i kaže da je igrača povukla lopta, i to igrača koga lopta toliko povlači u poslednje dve godine... GDE JE AUTORITET, KLUPA, KAZNA ako treba i da se kazni??? Marcus šutira u prvoj, umalo nas upropasti čovek, u ovoj drugoj je isto ukopavao u početku, krenuo da pogađa kada smo ih stizali i umesto da posle prvog promašaja izmeni, ubaci jovića da malo spusti tempo kada smo prišli, MWill pravi još tri greške i opet ih odvodi na +6. Ukupno 22 faula za ceo meč a gubiš tokom meča i do 16 razlike??? Defanzivni skok, kao i igra u odbranni su stvar volje više nego znanja, gradjenje igrača koji je udaljeniji od koša je stvar sportske kulture i poštovanja samoga sebe!!! Mačvan je imao SEDAM skokova u NAPADU, a 17 ukupno??? čOVEK JE VISOK 206cm i bez uvrede, gradjen kao pivopija ispred dragstora sa odrazom tolikim da mu se list politike ne mže izvuži ispod nogu kada skoči. Meni nije uopšte bitan poraz, koliko je bitan način na koji smo izgubili, SRAMOTNO, BEZIDEJNO. I u 1. smo bili bez ičega ali smo dobili na kvalitet, Radonja odlazi!!!

KOSTA1703

pre 9 godina

Gospodine Radonjicu
Da bi se ova serija protiv Partizana dobila nije bilo potrebno ici u trenerske skole.
Bilo je dovoljno da ste procitali knjigu "Ispod kosa", posebno onaj deo o finalu SP 1978 u Manili.
Elem, posto to niste da vam ja ukratko dam recept, kada vec sami lutate i ne znate.
Osnovna postava napada Zvezde je petorka Marjanovic, Zirbes i ostala trojica.
Marjanovic nisko pod kosem, Zirbes na penalu, gde distribuira balone Marjanovicu ili pasove bekovima po coskovima,ili iz koraka zakucava.
Bez ikakve sanse da se kvalitetno udvoji ni Marjanovic niti Zirbes.
U odbrani zona 1-2-2, zatvaranje suta za tri sa ceonih pozicija, odakle je Macvan jedino opasan, i neutralisanje njegovog suta.
Iz coskova braniti koliko se stigne(ne stizu Marjanovic ni Zirbes, nego "gornja" dvojica), pod kosem sa Zirbesom i Marjanovicem nema ni ulaza ni ofanzivnog skoka.Milutinov na penalu modifikuje zonu u 1-3-1, sa istim rezultatom.
Eto gospodine Radonjicu, tako se dobija serija sa +20 razlike.

moderna kolonija

pre 9 godina

meni je blazic ok.
sta njega samo krivite,nema vas celu utakmicu i onda kao on je jedini krivac!?
smesno.
videcete u subotu,kad nikad ne dodjete na -10 i ko ce onda biti kriv.
stvar je trenera da obuzda njegov temperament.

petarczv

pre 9 godina

Covece uozbilji se bobi,mitrovic i wiliams su ti sinoc igrali po 20min?! Oni moraju da igraju po minimum 30min pogotovo u subotu!!! Velika podrska za jaku blazica a svi koji su ga sinoc odma napali nek se zavuku u rupe i nek ih bude sramota!!!! Tom coveku je vise stalo do zveezde od vas daje sve od sebe a sinoc je bio pod ogromnim pritiskom zbog situacije sa milutinovim...

zoran

pre 9 godina

Pesic timeout finale playoffa Oni dadnu kos vi ...... Dalje znate sami. Nadam se da je sada serija otislau u jednom smeru do 3:1 za Partizan

kAlcokera

pre 9 godina

ja znam koji si napad trazio da jaka nije povukao.
mwil sutira sa 8 metara i naravno promasuje kao sto je promasio u evroligi bar 10 puta

Nikola

pre 9 godina

Blazic je katastrofa, koliko je samo utakmica bi najlosij na parketu. Vicem vec dugo vremena da momak nema veze sa kosarkom, o sportsok ponasanju da ne pricamo. Koliko je samo lopti pa i utakmica upropastio ove godine. Ljudi posle prve trojke, svaki sledeci potez na utakmici je bio pogresan.

Ajde odlazi

pre 9 godina

Kad imas najjaci tim u 15 godina i kad od deset utakmica pet izgubis na identican nacin onda si sta.....a da ne pricamo da ne umes da koristis najdominantnijeg igraca evrolige i da si unistio Blazica decko je strasan igrac a kod tebe nazaduje, trebalo je da odes jos 2013 kad si izgubio finale ABA

Voip

pre 9 godina

Radonja ja sam neko ko te podrzava i brani od napada ali brate mili ovo je katastrofa. Ako izgubis ovu seriju da se pozdravljamo polako. Pa da zovemo Saleta Obradovica. Bas sam razocaran sinocnjim rezultatom.

Trener bez autoriteta

pre 9 godina

A cemu sluzite Vi gospodine Radonjicu??? Celu utakmicu igraju kako oni(igraci) hoce, cela utakmica je prosla u konfuziji, bez organizacije i pravog napada. O skoku i vecoj zelji sa njihove strane pred nasim navijacima necu trositi reci. Najveci gubitnik sinocne utakmice ste Vi, a i mi navijaci zajedno sa Vama. Pamet u glavu u subotu!!!

mrBane

pre 9 godina

Mitroviću, svaka čast dečko, na izjavama, odmerenosti, ponašanju na terenu.. Tebi je mesto tamo gde ti je srce, u instituciji, u KK Partizanu! Sve najbolje u karijerii želim!

murajsam

pre 9 godina

Radonjiću disciplinuj Blažića i Vilijamsa bre, pa ne mogu oni da rade šta im padne na kur.., kod psihologa obojicu ako treba, ako neće da slušaju na klupu za hlađenje. Ovo, ili ste gotovi...

Vlada

pre 9 godina

Jaka izgubio utakmicu... 5 promasenih zicera I polaganja, penali... Previse. Tesim se samo da smo izgubili tesno uz uzasnu statistiku, uzasne promasaje i uzasnu igru. Dakle, nema zime, sledecu dobijamo a onda lagano 3:1. Nemam dilemu u prolazak dalje...

glupan

pre 9 godina

Samo da nam se ne obije o glavu to sto su te doveli da ne primas platu jer nista i ne znas... Evo ja cu da vodim ovu ekipu i dobicu sve ali SVE utakmice u sezoni... Ti si covece sramota

mvp nervni slom od "radonje"

pre 9 godina

Bobi ne igra jer mu ti nisi rekao sta da igra kada ga udvoje. Zao mi je samo sto nam sezona opet zavisi od tvobih gluposti i neznanja.. Pa sa ovom zvezdom bih i ja zgazio ovu boraniju. Ne znam koga vise mrzim da li pvujosevica, pavlovica ili tebe!?
nema sad da ides dok ne ubacis ekipu koja dominira u ovoj ligi u evroligu a verujem i sve snage da ces dogodine sa par poraza na pocetku (a ne kao i uvek na kraju) morati da odes! Sram te bilo imas najboljeg u evropi a pustas pavlovica da ti sece kontre seljackim forama i onda se okrivis na jaku!?!? Sram te bilo po ko zna koji put. Ti si ono najgore sto nam se desilo sada kada ih gazimo... Ne brukaj se!

sasa jokic

pre 9 godina

Shvati jednom vise Radonjicu, u odlucujucim trenucima Blazica na klupu!!! Ovo je ne znam koji put da On "prodaje" utakmicu zbog ishitrenog poteza, i naravno da je to odlucilo utakmicu!
Jeste pozrtvovan u odbrani i trudi se, ali sve sto uradi tokom meca procerda sa ovako glupim potezima, kao Rakocevic nekada...

navijac

pre 9 godina

@Hahahahaahahahahahaahahah…ahah aahaha. Zbog ovog na klupi nisam hteo ni jednu utakmicu da odgledam uzivo niti cu dok god on vodi moju Zvezdu... (miki, 15. april 2015 23:48)

Samo da ti kazem, nije tvoja Zvezda, Coviceva je...

Markoni

pre 9 godina

Partizan je dobio jer je bio bolji u skoku a to znači borbeniji.Poslednji napad rešavaju hladne glave igrači kojima je dan(djenka,vili) a veceras je vruće glave rešavao jaka koji nije mogao vola da u ubode.Opet se pljuje radonjić a nije on kriv što igrači ne idu na skok i što je jaka "paljevina".

kAlcokera

pre 9 godina

ja znam Samo jedno.Posle vujosevicevog time outa partizan skoro stalno pogodi,Posle tvojih ne secam se da je to licilo na pokusaj a kamoli da se da kos.

zzlz

pre 9 godina

Navijam za Partizan, al gotivim Blazica, vrlo srcan igrac. Problem je mozda sto mnogo cesce igra srcem nego glavom, sto eto zna da se lose zavrsi po njegov tim. Mada daleko od toga da su taj njegov prodor i blokada resili mec. Do kraja serije nek bude fer i korektna borba i naravno nek pobedi kosarka.

Rile

pre 9 godina

Koliko god se trudio da prihvatim Radonjica kao trenera, to mi ne ide. Cenim ga jedino zato sto je gospodin bez ispada u proslosti i uvek odmeren - kakvi treba da budu sportski radnici. Ali ne mogu da se otmem utisku da taj covek ima neki ozbiljan feler u svojoj struci. Odredjene stvari radi dobro, vidi se napredak, a za neke druge apsolutno je na nuli. Ne ume da osmisli napade svoje ekipe, ne ume da se brzo prilagodi promeni taktike protivnika, prekida momentum na strani svog tima nerezonskim izmenama i bukvalno smiruje nalet sopstvenog tima. A sto je najgore, a to se odlicno videlo sinoc i veceras, on se prilagodjava igri protivnika umesto da tera protivnika da se prilagodjava njemu, pogotovu kada si kvalitetniji tim, a Zvezda to jeste u odnosu na ovaj Partizan. Da li je to manjak autoriteta ili sta vec ali se ponavlja kao praznici u godini da gubi neizvesne zavrsnice na najgluplji nacin.

Pedja

pre 9 godina

Na konferenciji za stampu Radonjic rekao da nije bio dogovor da blazic krene na ulaz.Jos jedan dokaz da nema autoritet i da ga igraci ne zarezuju ni za suvu sljivu.

SASA

pre 9 godina

Uh, cestitke Partizanu, apsolutno zasluzeno...
Bili su bolja ekipa 40 minuta, a mi smo jurili da nemastimo Blazicu da i on sta pogodi, mada je promasio bar 3 zicera, masio slobodna, sut za 2 1/7,,,,za 1 0/2,,,,, ali zato od svih bekova, ubedljivo najvise kminuta na terenu, i stvarno ne jasno zasto?
Valjda je Radonjicu jasno, koji je "cuvao" marjanovica za ovu tekmu(??), sad ispade Mvp Evrope najlosiji igrac kod nas(??); i naravno i MVP je imao manje minuta od Blazica?
AH, kakvo ne strucno vodjenje, 7 prosaneih slobodnih, i naravno, kompletno smo nadskakni od ekipe koja ima samo jednog centra(??)valjda smo zato odamarli MVP???????
E Radonjicu, kako god, ali ne prodjemo li u finale, ispasces kao trener koji je uspeo sa ovom ekipom da izgubi i mesto za EL...
Neverovatno, na momente je igledalo kao da pijani gusar sa papagajo m vodi ekipu...

Zlimrav

pre 9 godina

Geobari jel stvatno vjerujte da mozete uzeti Zvezdu-FmP-Drzavni projekat ..... 3 utakmice za redom. Istina je da imamo "klena" na klupi , ali isto tako je istina da nema sanse da odigramo ovako loše kao danas .

Mare

pre 9 godina

ne zelim da komentarisem navijanja tj. vredjanje onih poluljudi, niti onaj divljacki jucerasnji potez, kao ni ovo poeziju igraca i Duleta koja traje vec skoro 2 decenije, samo zelim da skrenem paznju da smo mi pobedili utakmicu u kojoj smo sutnuli 6 bacanja... toliko o postenju i odnosu snaga! dva smo sveta razlicita u svakom pogledu... ziveo Partizan!
(dzon, 15. april 2015 23:29)


Jel kada ti tvoji grobari vredjaju jos gore cak i decu spominju, jel ti i to neljudi ili su samo navijaci zvezde neljudi?

Perun

pre 9 godina

Blažiču ni u posdvijesti,a ne svijesti i razumu ne bi palo na pamet ovako nešto da ga trenira Vujošević,ako ni zbog čega onda zbog slike koja bi mu protutnjala u milisekundi kako ga poslije meča Dule prostrijeljuje pogledom i kreće ispruženih ruku ka predijelu vrata.Ali to je jedan jedinstveni Vujošević,čije su metode zaista diskutabilne,pristojnost takođe,generalno kontraverzna ličnost,ali mu se zanata ne može osporiti ma koliko ga ne simpatisali.Šta ima Zvezda od Radonjićeve neosporne gospostvenosti i pristojnosti,umjerenosti,na žalost samo dva kupa i dvije administrativno izborene EL,za sada.E moj Radonjiću,tužni Radonjiću.

GM

pre 9 godina

Treba da vas je sramota da dopustate ovako sudjenje dve noci za redom, a kao neki 'domaci teren'.

Sa druge strane protivnik stoji vise kod zapisnickog stola nego kod klupe i prica vise sa sudijama nego sa svojim igracima.

Izadjite vi sa terena i ne vracajte se, prekinite igru i dobijte dve tehnicke ako treba, a ne da se sprdaju sa vama ovako.

Bobija dva meca za redom bukvalno jasu i drze po dva igraca, sviran je ukupno jedan faul nad njim.
Svira se obostrana licna greska, umesto namerne, a igras lezi na parketu i drzi ovog drugog za nogu i ne da mu da krene u kontru...

Sta vi dopustate i dozvoljavate da vam rade sudije iz Hrvatske i Slovenije?!

VLADIMIR

pre 9 godina

Zaista mi nije jasno sta ovaj covek trabunja? Kaze da je Blazica povukla lopta i da navodno nije bila takva ideja, Kasnije odmah dodaje da to ipak nije bilo odlucujuce, Naravno da nije to bilo odlucujuce , vec si TI RADONJICU. Zvezda je prakticno bez trenera. Tvoji nemusti asaveti u pauzama su prava katastrofa. Pa ti najboljeg skakaca, strelca i MVP Evro lige kao da nisi imao u timu (postigao 2 poena!!!)a tek gde su skokovi,. Dakle kriv si ti a jos vise onaj ko te je doveo. To ce biti shvaceno tek kada ne udjete u Evro ligu. Ponavlja se opet prosla sezona. Misli li neko da je to slucajno???

strucnjak

pre 9 godina

Kakvo nepostovanje saigraca. Djenka nas vrati u igru sa -15, i onda mali zuti hoce da bude heroj?!?!?!

E Delije moje kome vi skandirate...

NekoKko

pre 9 godina

D.R je rođen da izgubi utakmicu sa 1 - 2 razlike. Uopšte ne čudi Blažićev promašaj. To da je pogodio bio bi spektakularan potez. Jurcanje od koša do koša, nažalost se nastavlja i to je ogorman problem Crvene zvezde. U kontri ili polukontri, igrač koji povuče loptu ili je kasno dodaje, ili odluči da napada sam od koša do koša. To je debilno. To je radio i Nelson u Zvezdi, ali u Panatinaikosu to ni ne pomišlja. Generalno slabo je otvaranje igrača u polukontrama i kontrama. To je sve ogledalo trenera. Ogledalo trenera je i to što igrač mrtav hladan može da šutne koliko god puta hoće iz nekih š pozicija i to u važnim momentima.Ogledalo trenera je i to što pojedini igrači ispadaju budale (a to je daleko od istine), jer igraju kao početnici na basketu. Uporno soliranje pojedinaca neće doneti pobede u nizu protiv dobrih i organizovanih timova. To može da da rezultat na jednoj od 5 utakmica ovog tipa.Taj isti trener najboljeg centra Evrope ne ume da koristi protiv Partizana. Taj isti trener u završnici igra sa Lazićem, dečkom koji nema kvalitet za završnice. Takođe Blažić na ovoj utakmici nije smeo da se pojavi u poslednih 2 minuta, jer je bio totalno van ritma. Ne kapira da je Kalinić igrač koji može da odlučuje mečeve. Ne zato što je najbolji igrač, već zato što nema problem da pogodi otvoren šut kada treba isl...U toku mnogih važnih mečeva ove sezone (u EL) događalo se da mu se prosto nameću igrači vineri iz drugog plana, ali on to prosto ne oseća.U startnih 5 ubaciti oba Amera...

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonja ako imas obraza daj ostavku i mozda se odigra bolje ..partizan je dostigao vrhunac forme kad se zezona resava a zvezda u kanalu ...serija je gotova i lud moze da vidi da partizan dobija 3 prema 1 i ide u evroligu .zvezda ce svakako izgubiti ali ako se promeni trener za par dana se ne moze uciniti mnogo ali se bar moze razdrmati ekipa zvezde i podici malo psihicki pa ce biti malo neizvesnije . gledao sam razno razne zvezdine krs ekipe ali opst su igrale .u ovu je ekipu ulozeno mnogo a trener je razori svojim ne znanjem ....i onaj radovic neznalica treba da leti ...ovo lici na uzas

Silver Surfer

pre 9 godina

Ovo je jedna od retkih utakmica gde ne bih mogao da krivim Radonjica. Zameram mu sto za sve ovo vreme, koliko je na klupi Zvezde, nije pronasao igru za zonu a narocito za kombinaciju u zonskoj odbrani koju je Partizan koristio u obe utakmice. Staju prvo u jednu vrstu zonske odbrane i posle prvog pasa je menjaju. Ne sme da se zaboravi da je prosle godine Cibona dobila Zvezdu igrajuci 40 minuta zonske odbrane.
Medjutim, cini mi se, mozda gresim, da je veceras Zvezda na prvom mestu pobedila samu sebe a posle dolaze taktika Partizana i sve ostalo. U odlucujucim trenucima Dzenkins je od cetiri pogodio samo dva bacanja, Blazic je na sviranu namernu promasio oba bacanja a napad Zvezda nije iskoristila. S druge strane, Partizan je pogodio suteve koji se pogadjaju i dobio utakmicu.
I ne razumem Mitroviceva opravdanja u stilu oni su imali bolji pristup. Ako kosarkasi Zvezde nemaju pristup, sta god to znacilo, u najvaznijim utakmicama u sezoni kada ce da imaju. Da ne govorim o nedisciplini i divljanju Blazica koji uopste nije bio u utakmici.
Bice ovo neizvesno polufinale a ni jedni ni drugi ne igraju bog zna kako. Partizan ce biti nalozen u sledecoj utakmici i bice sigurno zesca atmosfera. Radonjic treba da nadje nacina da rastereti igrace, pritisak prebaci na Partizan ili sebe. Ali, i to treba znati.

Voip

pre 9 godina

Nista Radonja, ne razumem zasto Dangubic nije vise igro kad je bio raspolozen. Daj ljudi opustite se i igrajte kosarku, bolji smo od njih. Napred Zvezdo!

cofi95

pre 9 godina

Nije Jaka kriv, nego ti. Ti si trener, ti si autoritet, ti odredjujes ko zadnji ima loptu, ko resava napade. Neznalice jedna, idi vec jednom!

Tvrtko

pre 9 godina

Savet: sačekajte kraj serije, nemojte da trčite ko muve bez glave, tj. kao Jaka Blažič večeras. Ovde nema prave prednosti domaćeg terena. Ista sala, iste svlačionice, isti koševi, niko ne putuje, deru se jedni navijači, deru se drugi. Večeras je Vujošević nametnuo koncepciju sitnih incidenata. Partizan će biti pod većim opterećenjem sledeće dve utakmice.

danilo

pre 9 godina

Od prvog dana, od kada je u Predgradju, ovaj čovek svojom elokvencijom, znanjem i smirenošću zaista imponuje.
I u porazu, i u pobedi, veliki!
I kao igrač i kao trener.
Voleo bih da jednog dana zaboravi svoju ružnu prošlost i dodje kod nas.
A Uplakani navijači imaju šta da nauče od njega; životne principe...

nokia c5-03

pre 9 godina

Cestitam partizanu na pobedi! Jos nista nije gotovo,tek sad ima da se igra,smem da se kladim da ce u subotu biti brejk. Ovu smo izgubili najvise zbog Radonje ali i zvog navijaca. Ipak smo mi fudalski navijaci i tu nam nema ravnog! Zvezda!!!

zvezdas

pre 9 godina

neka nam bog oprosti nama zvezdasima sto smo navijali za partizan.bolje da negledamo evroligu sledece godine nego ovog trenera neznalicu da trpimo.

bc

pre 9 godina

Radonjić koji dve utakmice ne zna da smisli 1 kršten napad protiv zone, i sad mu kriv Blažić. Pa došli smo u situaciju da jurimo rezultat jer je Duško Vujošević izmislio košarku u odnosu na Dunster Radonjića

pirs

pre 9 godina

Kaze mitrović nismo bili glavom u utakmici. Pa gde ste bili sram vas vise bilo. Ova koliko. vazna utakmica a vi niste bili glavom u utaknici. Dokle ce te se ponašati ovako. Mozemo mi vujoševića da mrzimo koliko hocemo ali je on doktor za ovog naseg radonjića. Sve bi vas pokaznjavao zbog ovakvog pristupa utakmici. Ubacio onog blazica na kraju a on ne moze celu utakmicu kos da pogodi

Nolan

pre 9 godina

Samo što je tvoj posao da ga smiriš i organizuješ napad.
Ako sa ovakvom igrom ti pobediš partizan u seriji treba ti dići spomenik. Ako ne, treba te najuriti da se ne okreneš više.
Izgubio si 12 puta u neizvesnim završnicama samo ove sezone, i to je rekord.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Ma ti si kriv za sve, ti se prilagodjavas ekiipi koja je slabija od sopstvene, covece lkad ces da shvatis da treba da ih napadnes i igras svoju igru, a ne da nesto izmisljas, sramota je izgubiti a vidi se da smo kvalitetniji ... Mozda mi i pobedimo, ali ti si svoje neznanje odavno pokazao ...

xxx

pre 9 godina

samo da prokomentarisem proslu radodjicevu izjavu gdje spominje kako je nadigrao vujosevica time sto mu marjanovic nije igrao. ko je tu koga nadigrao ako najkorisniji igrac evrolige sjedi na klpi????????????????????? izvinjavam se svim pismenim ljudima zato sto nisam koristio veliko slovo.

Toliko

pre 9 godina

Nikoga,ponavljam nikoga ne moze da "povuce lopta" kada se zna,sto bi nas narod rekao,"ko kosi,a ko vodu nosi".
Kada radi ko sta hoce,tacnije kada trener nema ni malo autoriteta,znanje i da ne pominjem,onda se desi da nekoga "povuce lopta"!

miki

pre 9 godina

Hahahahaahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahaha. Zbog ovog na klupi nisam hteo ni jednu utakmicu da odgledam uzivo niti cu dok god on vodi moju Zvezdu. Cestitke Partizanu na potpuno zasluzenoj pobedi. Imate srece sto nemamo trenera.

cofi95

pre 9 godina

Napusti klub, molim te! Nemas ni jednu jedinu akciju, sve se svodi na neke prodore i guranje lopte pod kos, a ako to ne uspe, 'ajmo na Bobija. Sramoto trenerska, odlazi vise!

Dujo

pre 9 godina

Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, jednostavno volim kosarku. Mislim da u ovom trenutku jedino Radonji i maloj nekolicini navijaca zvezde nije jasno da gube titulu i ove godine. Svejedno da li je to partizan ili buducnost. Zvazda nema igru.

dzon

pre 9 godina

ne zelim da komentarisem navijanja tj. vredjanje onih poluljudi, niti onaj divljacki jucerasnji potez, kao ni ovo poeziju igraca i Duleta koja traje vec skoro 2 decenije, samo zelim da skrenem paznju da smo mi pobedili utakmicu u kojoj smo sutnuli 6 bacanja... toliko o postenju i odnosu snaga! dva smo sveta razlicita u svakom pogledu... ziveo Partizan!

FilipHN

pre 9 godina

Pa jesi li ti trener,je li tvoja uloga da ih smiris i da za 20 sekundi organizuju normalan napad ? Stizanje 16 poena zaostatka da bi se onako prodalo - E moj treneru.I sta da je pogodio,ostaje 7 sekundi(ako se ne varam) sto je sasvim dovoljno da se odigra solidan napad.Ne znam sta da kazem.Kao vatreni Delija sam razocaran kompletnim mecom mog tima.Koristim priliku da cestitam Partizanu na sasvim zasluzenoj pobjedi.Pozdrav iz Crne Gore.

Dragan BL

pre 9 godina

Juče ste redom izjavljivali da znate šta vas čeka i da ste spremni. Kako sad ovo?
Dajte ozbiljno odigrajte 2-3 četvrtine, a ne jednu. Ako dobijete u subotu sve se vraća na našu stranu!

FilipHN

pre 9 godina

Pa jesi li ti trener,je li tvoja uloga da ih smiris i da za 20 sekundi organizuju normalan napad ? Stizanje 16 poena zaostatka da bi se onako prodalo - E moj treneru.I sta da je pogodio,ostaje 7 sekundi(ako se ne varam) sto je sasvim dovoljno da se odigra solidan napad.Ne znam sta da kazem.Kao vatreni Delija sam razocaran kompletnim mecom mog tima.Koristim priliku da cestitam Partizanu na sasvim zasluzenoj pobjedi.Pozdrav iz Crne Gore.

dzon

pre 9 godina

ne zelim da komentarisem navijanja tj. vredjanje onih poluljudi, niti onaj divljacki jucerasnji potez, kao ni ovo poeziju igraca i Duleta koja traje vec skoro 2 decenije, samo zelim da skrenem paznju da smo mi pobedili utakmicu u kojoj smo sutnuli 6 bacanja... toliko o postenju i odnosu snaga! dva smo sveta razlicita u svakom pogledu... ziveo Partizan!

Toliko

pre 9 godina

Nikoga,ponavljam nikoga ne moze da "povuce lopta" kada se zna,sto bi nas narod rekao,"ko kosi,a ko vodu nosi".
Kada radi ko sta hoce,tacnije kada trener nema ni malo autoriteta,znanje i da ne pominjem,onda se desi da nekoga "povuce lopta"!

xxx

pre 9 godina

samo da prokomentarisem proslu radodjicevu izjavu gdje spominje kako je nadigrao vujosevica time sto mu marjanovic nije igrao. ko je tu koga nadigrao ako najkorisniji igrac evrolige sjedi na klpi????????????????????? izvinjavam se svim pismenim ljudima zato sto nisam koristio veliko slovo.

bc

pre 9 godina

Radonjić koji dve utakmice ne zna da smisli 1 kršten napad protiv zone, i sad mu kriv Blažić. Pa došli smo u situaciju da jurimo rezultat jer je Duško Vujošević izmislio košarku u odnosu na Dunster Radonjića

pirs

pre 9 godina

Kaze mitrović nismo bili glavom u utakmici. Pa gde ste bili sram vas vise bilo. Ova koliko. vazna utakmica a vi niste bili glavom u utaknici. Dokle ce te se ponašati ovako. Mozemo mi vujoševića da mrzimo koliko hocemo ali je on doktor za ovog naseg radonjića. Sve bi vas pokaznjavao zbog ovakvog pristupa utakmici. Ubacio onog blazica na kraju a on ne moze celu utakmicu kos da pogodi

miki

pre 9 godina

Hahahahaahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahaha. Zbog ovog na klupi nisam hteo ni jednu utakmicu da odgledam uzivo niti cu dok god on vodi moju Zvezdu. Cestitke Partizanu na potpuno zasluzenoj pobedi. Imate srece sto nemamo trenera.

cofi95

pre 9 godina

Napusti klub, molim te! Nemas ni jednu jedinu akciju, sve se svodi na neke prodore i guranje lopte pod kos, a ako to ne uspe, 'ajmo na Bobija. Sramoto trenerska, odlazi vise!

Dujo

pre 9 godina

Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, jednostavno volim kosarku. Mislim da u ovom trenutku jedino Radonji i maloj nekolicini navijaca zvezde nije jasno da gube titulu i ove godine. Svejedno da li je to partizan ili buducnost. Zvazda nema igru.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Ma ti si kriv za sve, ti se prilagodjavas ekiipi koja je slabija od sopstvene, covece lkad ces da shvatis da treba da ih napadnes i igras svoju igru, a ne da nesto izmisljas, sramota je izgubiti a vidi se da smo kvalitetniji ... Mozda mi i pobedimo, ali ti si svoje neznanje odavno pokazao ...

zvezdas

pre 9 godina

neka nam bog oprosti nama zvezdasima sto smo navijali za partizan.bolje da negledamo evroligu sledece godine nego ovog trenera neznalicu da trpimo.

Dragan BL

pre 9 godina

Juče ste redom izjavljivali da znate šta vas čeka i da ste spremni. Kako sad ovo?
Dajte ozbiljno odigrajte 2-3 četvrtine, a ne jednu. Ako dobijete u subotu sve se vraća na našu stranu!

nokia c5-03

pre 9 godina

Cestitam partizanu na pobedi! Jos nista nije gotovo,tek sad ima da se igra,smem da se kladim da ce u subotu biti brejk. Ovu smo izgubili najvise zbog Radonje ali i zvog navijaca. Ipak smo mi fudalski navijaci i tu nam nema ravnog! Zvezda!!!

danilo

pre 9 godina

Od prvog dana, od kada je u Predgradju, ovaj čovek svojom elokvencijom, znanjem i smirenošću zaista imponuje.
I u porazu, i u pobedi, veliki!
I kao igrač i kao trener.
Voleo bih da jednog dana zaboravi svoju ružnu prošlost i dodje kod nas.
A Uplakani navijači imaju šta da nauče od njega; životne principe...

Perun

pre 9 godina

Blažiču ni u posdvijesti,a ne svijesti i razumu ne bi palo na pamet ovako nešto da ga trenira Vujošević,ako ni zbog čega onda zbog slike koja bi mu protutnjala u milisekundi kako ga poslije meča Dule prostrijeljuje pogledom i kreće ispruženih ruku ka predijelu vrata.Ali to je jedan jedinstveni Vujošević,čije su metode zaista diskutabilne,pristojnost takođe,generalno kontraverzna ličnost,ali mu se zanata ne može osporiti ma koliko ga ne simpatisali.Šta ima Zvezda od Radonjićeve neosporne gospostvenosti i pristojnosti,umjerenosti,na žalost samo dva kupa i dvije administrativno izborene EL,za sada.E moj Radonjiću,tužni Radonjiću.

zoran

pre 9 godina

Pesic timeout finale playoffa Oni dadnu kos vi ...... Dalje znate sami. Nadam se da je sada serija otislau u jednom smeru do 3:1 za Partizan

NekoKko

pre 9 godina

D.R je rođen da izgubi utakmicu sa 1 - 2 razlike. Uopšte ne čudi Blažićev promašaj. To da je pogodio bio bi spektakularan potez. Jurcanje od koša do koša, nažalost se nastavlja i to je ogorman problem Crvene zvezde. U kontri ili polukontri, igrač koji povuče loptu ili je kasno dodaje, ili odluči da napada sam od koša do koša. To je debilno. To je radio i Nelson u Zvezdi, ali u Panatinaikosu to ni ne pomišlja. Generalno slabo je otvaranje igrača u polukontrama i kontrama. To je sve ogledalo trenera. Ogledalo trenera je i to što igrač mrtav hladan može da šutne koliko god puta hoće iz nekih š pozicija i to u važnim momentima.Ogledalo trenera je i to što pojedini igrači ispadaju budale (a to je daleko od istine), jer igraju kao početnici na basketu. Uporno soliranje pojedinaca neće doneti pobede u nizu protiv dobrih i organizovanih timova. To može da da rezultat na jednoj od 5 utakmica ovog tipa.Taj isti trener najboljeg centra Evrope ne ume da koristi protiv Partizana. Taj isti trener u završnici igra sa Lazićem, dečkom koji nema kvalitet za završnice. Takođe Blažić na ovoj utakmici nije smeo da se pojavi u poslednih 2 minuta, jer je bio totalno van ritma. Ne kapira da je Kalinić igrač koji može da odlučuje mečeve. Ne zato što je najbolji igrač, već zato što nema problem da pogodi otvoren šut kada treba isl...U toku mnogih važnih mečeva ove sezone (u EL) događalo se da mu se prosto nameću igrači vineri iz drugog plana, ali on to prosto ne oseća.U startnih 5 ubaciti oba Amera...

moderna kolonija

pre 9 godina

meni je blazic ok.
sta njega samo krivite,nema vas celu utakmicu i onda kao on je jedini krivac!?
smesno.
videcete u subotu,kad nikad ne dodjete na -10 i ko ce onda biti kriv.
stvar je trenera da obuzda njegov temperament.

kAlcokera

pre 9 godina

ja znam Samo jedno.Posle vujosevicevog time outa partizan skoro stalno pogodi,Posle tvojih ne secam se da je to licilo na pokusaj a kamoli da se da kos.

kAlcokera

pre 9 godina

ja znam koji si napad trazio da jaka nije povukao.
mwil sutira sa 8 metara i naravno promasuje kao sto je promasio u evroligi bar 10 puta

navijac

pre 9 godina

@Hahahahaahahahahahaahahah…ahah aahaha. Zbog ovog na klupi nisam hteo ni jednu utakmicu da odgledam uzivo niti cu dok god on vodi moju Zvezdu... (miki, 15. april 2015 23:48)

Samo da ti kazem, nije tvoja Zvezda, Coviceva je...

strucnjak

pre 9 godina

Kakvo nepostovanje saigraca. Djenka nas vrati u igru sa -15, i onda mali zuti hoce da bude heroj?!?!?!

E Delije moje kome vi skandirate...

mrBane

pre 9 godina

Mitroviću, svaka čast dečko, na izjavama, odmerenosti, ponašanju na terenu.. Tebi je mesto tamo gde ti je srce, u instituciji, u KK Partizanu! Sve najbolje u karijerii želim!

Voip

pre 9 godina

Radonja ja sam neko ko te podrzava i brani od napada ali brate mili ovo je katastrofa. Ako izgubis ovu seriju da se pozdravljamo polako. Pa da zovemo Saleta Obradovica. Bas sam razocaran sinocnjim rezultatom.

mikson82

pre 9 godina

e pa ovako, ne razumem sledeće: Mačvan nas napuni skokovima nas uništi a on igra sa niskom petorkom i Kalinićem kao krilom?!?! Tejić koji igra odličnu odbranu, koji ima drskost, a pritom je pravo krilo, skočan i visok - sedi na klupi već drugu utakmicu??? U velikoj sam dilemi, toliko sam se sinoć iznervirao da se pitam da li da gledam sledeću ili ne, što neko reče u komentarima, bukvalno mi je ogadio košarku. Lik nema ni jednu akciju, vodi evroligaški klub i kaže da je igrača povukla lopta, i to igrača koga lopta toliko povlači u poslednje dve godine... GDE JE AUTORITET, KLUPA, KAZNA ako treba i da se kazni??? Marcus šutira u prvoj, umalo nas upropasti čovek, u ovoj drugoj je isto ukopavao u početku, krenuo da pogađa kada smo ih stizali i umesto da posle prvog promašaja izmeni, ubaci jovića da malo spusti tempo kada smo prišli, MWill pravi još tri greške i opet ih odvodi na +6. Ukupno 22 faula za ceo meč a gubiš tokom meča i do 16 razlike??? Defanzivni skok, kao i igra u odbranni su stvar volje više nego znanja, gradjenje igrača koji je udaljeniji od koša je stvar sportske kulture i poštovanja samoga sebe!!! Mačvan je imao SEDAM skokova u NAPADU, a 17 ukupno??? čOVEK JE VISOK 206cm i bez uvrede, gradjen kao pivopija ispred dragstora sa odrazom tolikim da mu se list politike ne mže izvuži ispod nogu kada skoči. Meni nije uopšte bitan poraz, koliko je bitan način na koji smo izgubili, SRAMOTNO, BEZIDEJNO. I u 1. smo bili bez ičega ali smo dobili na kvalitet, Radonja odlazi!!!

petarczv

pre 9 godina

Covece uozbilji se bobi,mitrovic i wiliams su ti sinoc igrali po 20min?! Oni moraju da igraju po minimum 30min pogotovo u subotu!!! Velika podrska za jaku blazica a svi koji su ga sinoc odma napali nek se zavuku u rupe i nek ih bude sramota!!!! Tom coveku je vise stalo do zveezde od vas daje sve od sebe a sinoc je bio pod ogromnim pritiskom zbog situacije sa milutinovim...

Rile

pre 9 godina

Koliko god se trudio da prihvatim Radonjica kao trenera, to mi ne ide. Cenim ga jedino zato sto je gospodin bez ispada u proslosti i uvek odmeren - kakvi treba da budu sportski radnici. Ali ne mogu da se otmem utisku da taj covek ima neki ozbiljan feler u svojoj struci. Odredjene stvari radi dobro, vidi se napredak, a za neke druge apsolutno je na nuli. Ne ume da osmisli napade svoje ekipe, ne ume da se brzo prilagodi promeni taktike protivnika, prekida momentum na strani svog tima nerezonskim izmenama i bukvalno smiruje nalet sopstvenog tima. A sto je najgore, a to se odlicno videlo sinoc i veceras, on se prilagodjava igri protivnika umesto da tera protivnika da se prilagodjava njemu, pogotovu kada si kvalitetniji tim, a Zvezda to jeste u odnosu na ovaj Partizan. Da li je to manjak autoriteta ili sta vec ali se ponavlja kao praznici u godini da gubi neizvesne zavrsnice na najgluplji nacin.

SASA

pre 9 godina

Uh, cestitke Partizanu, apsolutno zasluzeno...
Bili su bolja ekipa 40 minuta, a mi smo jurili da nemastimo Blazicu da i on sta pogodi, mada je promasio bar 3 zicera, masio slobodna, sut za 2 1/7,,,,za 1 0/2,,,,, ali zato od svih bekova, ubedljivo najvise kminuta na terenu, i stvarno ne jasno zasto?
Valjda je Radonjicu jasno, koji je "cuvao" marjanovica za ovu tekmu(??), sad ispade Mvp Evrope najlosiji igrac kod nas(??); i naravno i MVP je imao manje minuta od Blazica?
AH, kakvo ne strucno vodjenje, 7 prosaneih slobodnih, i naravno, kompletno smo nadskakni od ekipe koja ima samo jednog centra(??)valjda smo zato odamarli MVP???????
E Radonjicu, kako god, ali ne prodjemo li u finale, ispasces kao trener koji je uspeo sa ovom ekipom da izgubi i mesto za EL...
Neverovatno, na momente je igledalo kao da pijani gusar sa papagajo m vodi ekipu...

Silver Surfer

pre 9 godina

Ovo je jedna od retkih utakmica gde ne bih mogao da krivim Radonjica. Zameram mu sto za sve ovo vreme, koliko je na klupi Zvezde, nije pronasao igru za zonu a narocito za kombinaciju u zonskoj odbrani koju je Partizan koristio u obe utakmice. Staju prvo u jednu vrstu zonske odbrane i posle prvog pasa je menjaju. Ne sme da se zaboravi da je prosle godine Cibona dobila Zvezdu igrajuci 40 minuta zonske odbrane.
Medjutim, cini mi se, mozda gresim, da je veceras Zvezda na prvom mestu pobedila samu sebe a posle dolaze taktika Partizana i sve ostalo. U odlucujucim trenucima Dzenkins je od cetiri pogodio samo dva bacanja, Blazic je na sviranu namernu promasio oba bacanja a napad Zvezda nije iskoristila. S druge strane, Partizan je pogodio suteve koji se pogadjaju i dobio utakmicu.
I ne razumem Mitroviceva opravdanja u stilu oni su imali bolji pristup. Ako kosarkasi Zvezde nemaju pristup, sta god to znacilo, u najvaznijim utakmicama u sezoni kada ce da imaju. Da ne govorim o nedisciplini i divljanju Blazica koji uopste nije bio u utakmici.
Bice ovo neizvesno polufinale a ni jedni ni drugi ne igraju bog zna kako. Partizan ce biti nalozen u sledecoj utakmici i bice sigurno zesca atmosfera. Radonjic treba da nadje nacina da rastereti igrace, pritisak prebaci na Partizan ili sebe. Ali, i to treba znati.

Pedja

pre 9 godina

Na konferenciji za stampu Radonjic rekao da nije bio dogovor da blazic krene na ulaz.Jos jedan dokaz da nema autoritet i da ga igraci ne zarezuju ni za suvu sljivu.

Nolan

pre 9 godina

Samo što je tvoj posao da ga smiriš i organizuješ napad.
Ako sa ovakvom igrom ti pobediš partizan u seriji treba ti dići spomenik. Ako ne, treba te najuriti da se ne okreneš više.
Izgubio si 12 puta u neizvesnim završnicama samo ove sezone, i to je rekord.

Trener bez autoriteta

pre 9 godina

A cemu sluzite Vi gospodine Radonjicu??? Celu utakmicu igraju kako oni(igraci) hoce, cela utakmica je prosla u konfuziji, bez organizacije i pravog napada. O skoku i vecoj zelji sa njihove strane pred nasim navijacima necu trositi reci. Najveci gubitnik sinocne utakmice ste Vi, a i mi navijaci zajedno sa Vama. Pamet u glavu u subotu!!!

cofi95

pre 9 godina

Nije Jaka kriv, nego ti. Ti si trener, ti si autoritet, ti odredjujes ko zadnji ima loptu, ko resava napade. Neznalice jedna, idi vec jednom!

Ajde odlazi

pre 9 godina

Kad imas najjaci tim u 15 godina i kad od deset utakmica pet izgubis na identican nacin onda si sta.....a da ne pricamo da ne umes da koristis najdominantnijeg igraca evrolige i da si unistio Blazica decko je strasan igrac a kod tebe nazaduje, trebalo je da odes jos 2013 kad si izgubio finale ABA

zzlz

pre 9 godina

Navijam za Partizan, al gotivim Blazica, vrlo srcan igrac. Problem je mozda sto mnogo cesce igra srcem nego glavom, sto eto zna da se lose zavrsi po njegov tim. Mada daleko od toga da su taj njegov prodor i blokada resili mec. Do kraja serije nek bude fer i korektna borba i naravno nek pobedi kosarka.

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonja ako imas obraza daj ostavku i mozda se odigra bolje ..partizan je dostigao vrhunac forme kad se zezona resava a zvezda u kanalu ...serija je gotova i lud moze da vidi da partizan dobija 3 prema 1 i ide u evroligu .zvezda ce svakako izgubiti ali ako se promeni trener za par dana se ne moze uciniti mnogo ali se bar moze razdrmati ekipa zvezde i podici malo psihicki pa ce biti malo neizvesnije . gledao sam razno razne zvezdine krs ekipe ali opst su igrale .u ovu je ekipu ulozeno mnogo a trener je razori svojim ne znanjem ....i onaj radovic neznalica treba da leti ...ovo lici na uzas

sasa jokic

pre 9 godina

Shvati jednom vise Radonjicu, u odlucujucim trenucima Blazica na klupu!!! Ovo je ne znam koji put da On "prodaje" utakmicu zbog ishitrenog poteza, i naravno da je to odlucilo utakmicu!
Jeste pozrtvovan u odbrani i trudi se, ali sve sto uradi tokom meca procerda sa ovako glupim potezima, kao Rakocevic nekada...

KOSTA1703

pre 9 godina

Gospodine Radonjicu
Da bi se ova serija protiv Partizana dobila nije bilo potrebno ici u trenerske skole.
Bilo je dovoljno da ste procitali knjigu "Ispod kosa", posebno onaj deo o finalu SP 1978 u Manili.
Elem, posto to niste da vam ja ukratko dam recept, kada vec sami lutate i ne znate.
Osnovna postava napada Zvezde je petorka Marjanovic, Zirbes i ostala trojica.
Marjanovic nisko pod kosem, Zirbes na penalu, gde distribuira balone Marjanovicu ili pasove bekovima po coskovima,ili iz koraka zakucava.
Bez ikakve sanse da se kvalitetno udvoji ni Marjanovic niti Zirbes.
U odbrani zona 1-2-2, zatvaranje suta za tri sa ceonih pozicija, odakle je Macvan jedino opasan, i neutralisanje njegovog suta.
Iz coskova braniti koliko se stigne(ne stizu Marjanovic ni Zirbes, nego "gornja" dvojica), pod kosem sa Zirbesom i Marjanovicem nema ni ulaza ni ofanzivnog skoka.Milutinov na penalu modifikuje zonu u 1-3-1, sa istim rezultatom.
Eto gospodine Radonjicu, tako se dobija serija sa +20 razlike.

murajsam

pre 9 godina

Radonjiću disciplinuj Blažića i Vilijamsa bre, pa ne mogu oni da rade šta im padne na kur.., kod psihologa obojicu ako treba, ako neće da slušaju na klupu za hlađenje. Ovo, ili ste gotovi...

Nikola

pre 9 godina

Blazic je katastrofa, koliko je samo utakmica bi najlosij na parketu. Vicem vec dugo vremena da momak nema veze sa kosarkom, o sportsok ponasanju da ne pricamo. Koliko je samo lopti pa i utakmica upropastio ove godine. Ljudi posle prve trojke, svaki sledeci potez na utakmici je bio pogresan.

VLADIMIR

pre 9 godina

Zaista mi nije jasno sta ovaj covek trabunja? Kaze da je Blazica povukla lopta i da navodno nije bila takva ideja, Kasnije odmah dodaje da to ipak nije bilo odlucujuce, Naravno da nije to bilo odlucujuce , vec si TI RADONJICU. Zvezda je prakticno bez trenera. Tvoji nemusti asaveti u pauzama su prava katastrofa. Pa ti najboljeg skakaca, strelca i MVP Evro lige kao da nisi imao u timu (postigao 2 poena!!!)a tek gde su skokovi,. Dakle kriv si ti a jos vise onaj ko te je doveo. To ce biti shvaceno tek kada ne udjete u Evro ligu. Ponavlja se opet prosla sezona. Misli li neko da je to slucajno???

GM

pre 9 godina

Treba da vas je sramota da dopustate ovako sudjenje dve noci za redom, a kao neki 'domaci teren'.

Sa druge strane protivnik stoji vise kod zapisnickog stola nego kod klupe i prica vise sa sudijama nego sa svojim igracima.

Izadjite vi sa terena i ne vracajte se, prekinite igru i dobijte dve tehnicke ako treba, a ne da se sprdaju sa vama ovako.

Bobija dva meca za redom bukvalno jasu i drze po dva igraca, sviran je ukupno jedan faul nad njim.
Svira se obostrana licna greska, umesto namerne, a igras lezi na parketu i drzi ovog drugog za nogu i ne da mu da krene u kontru...

Sta vi dopustate i dozvoljavate da vam rade sudije iz Hrvatske i Slovenije?!

mvp nervni slom od "radonje"

pre 9 godina

Bobi ne igra jer mu ti nisi rekao sta da igra kada ga udvoje. Zao mi je samo sto nam sezona opet zavisi od tvobih gluposti i neznanja.. Pa sa ovom zvezdom bih i ja zgazio ovu boraniju. Ne znam koga vise mrzim da li pvujosevica, pavlovica ili tebe!?
nema sad da ides dok ne ubacis ekipu koja dominira u ovoj ligi u evroligu a verujem i sve snage da ces dogodine sa par poraza na pocetku (a ne kao i uvek na kraju) morati da odes! Sram te bilo imas najboljeg u evropi a pustas pavlovica da ti sece kontre seljackim forama i onda se okrivis na jaku!?!? Sram te bilo po ko zna koji put. Ti si ono najgore sto nam se desilo sada kada ih gazimo... Ne brukaj se!

Voip

pre 9 godina

Nista Radonja, ne razumem zasto Dangubic nije vise igro kad je bio raspolozen. Daj ljudi opustite se i igrajte kosarku, bolji smo od njih. Napred Zvezdo!

Tvrtko

pre 9 godina

Savet: sačekajte kraj serije, nemojte da trčite ko muve bez glave, tj. kao Jaka Blažič večeras. Ovde nema prave prednosti domaćeg terena. Ista sala, iste svlačionice, isti koševi, niko ne putuje, deru se jedni navijači, deru se drugi. Večeras je Vujošević nametnuo koncepciju sitnih incidenata. Partizan će biti pod većim opterećenjem sledeće dve utakmice.

Japi

pre 9 godina

Odlazi trenercicu! Imas najjaci roster u poslednjih 15 godina. U Evropi su te svi nakantali. Ovde kod kuce gubis 20 razlike od rovitog Partizana. Sramota!

Mare

pre 9 godina

ne zelim da komentarisem navijanja tj. vredjanje onih poluljudi, niti onaj divljacki jucerasnji potez, kao ni ovo poeziju igraca i Duleta koja traje vec skoro 2 decenije, samo zelim da skrenem paznju da smo mi pobedili utakmicu u kojoj smo sutnuli 6 bacanja... toliko o postenju i odnosu snaga! dva smo sveta razlicita u svakom pogledu... ziveo Partizan!
(dzon, 15. april 2015 23:29)


Jel kada ti tvoji grobari vredjaju jos gore cak i decu spominju, jel ti i to neljudi ili su samo navijaci zvezde neljudi?

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 9 godina

Aman odlucite vise jeste li za Radonjica ili niste!! Svaki dan menjate misljenje! Ne blamirajte se vise

glupan

pre 9 godina

Samo da nam se ne obije o glavu to sto su te doveli da ne primas platu jer nista i ne znas... Evo ja cu da vodim ovu ekipu i dobicu sve ali SVE utakmice u sezoni... Ti si covece sramota

Vlada

pre 9 godina

Jaka izgubio utakmicu... 5 promasenih zicera I polaganja, penali... Previse. Tesim se samo da smo izgubili tesno uz uzasnu statistiku, uzasne promasaje i uzasnu igru. Dakle, nema zime, sledecu dobijamo a onda lagano 3:1. Nemam dilemu u prolazak dalje...

Markoni

pre 9 godina

Partizan je dobio jer je bio bolji u skoku a to znači borbeniji.Poslednji napad rešavaju hladne glave igrači kojima je dan(djenka,vili) a veceras je vruće glave rešavao jaka koji nije mogao vola da u ubode.Opet se pljuje radonjić a nije on kriv što igrači ne idu na skok i što je jaka "paljevina".

Zlimrav

pre 9 godina

Geobari jel stvatno vjerujte da mozete uzeti Zvezdu-FmP-Drzavni projekat ..... 3 utakmice za redom. Istina je da imamo "klena" na klupi , ali isto tako je istina da nema sanse da odigramo ovako loše kao danas .

dzon

pre 9 godina

ne zelim da komentarisem navijanja tj. vredjanje onih poluljudi, niti onaj divljacki jucerasnji potez, kao ni ovo poeziju igraca i Duleta koja traje vec skoro 2 decenije, samo zelim da skrenem paznju da smo mi pobedili utakmicu u kojoj smo sutnuli 6 bacanja... toliko o postenju i odnosu snaga! dva smo sveta razlicita u svakom pogledu... ziveo Partizan!

nokia c5-03

pre 9 godina

Cestitam partizanu na pobedi! Jos nista nije gotovo,tek sad ima da se igra,smem da se kladim da ce u subotu biti brejk. Ovu smo izgubili najvise zbog Radonje ali i zvog navijaca. Ipak smo mi fudalski navijaci i tu nam nema ravnog! Zvezda!!!

danilo

pre 9 godina

Od prvog dana, od kada je u Predgradju, ovaj čovek svojom elokvencijom, znanjem i smirenošću zaista imponuje.
I u porazu, i u pobedi, veliki!
I kao igrač i kao trener.
Voleo bih da jednog dana zaboravi svoju ružnu prošlost i dodje kod nas.
A Uplakani navijači imaju šta da nauče od njega; životne principe...

Dragan BL

pre 9 godina

Juče ste redom izjavljivali da znate šta vas čeka i da ste spremni. Kako sad ovo?
Dajte ozbiljno odigrajte 2-3 četvrtine, a ne jednu. Ako dobijete u subotu sve se vraća na našu stranu!

zvezdas

pre 9 godina

neka nam bog oprosti nama zvezdasima sto smo navijali za partizan.bolje da negledamo evroligu sledece godine nego ovog trenera neznalicu da trpimo.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Ma ti si kriv za sve, ti se prilagodjavas ekiipi koja je slabija od sopstvene, covece lkad ces da shvatis da treba da ih napadnes i igras svoju igru, a ne da nesto izmisljas, sramota je izgubiti a vidi se da smo kvalitetniji ... Mozda mi i pobedimo, ali ti si svoje neznanje odavno pokazao ...

petarczv

pre 9 godina

Covece uozbilji se bobi,mitrovic i wiliams su ti sinoc igrali po 20min?! Oni moraju da igraju po minimum 30min pogotovo u subotu!!! Velika podrska za jaku blazica a svi koji su ga sinoc odma napali nek se zavuku u rupe i nek ih bude sramota!!!! Tom coveku je vise stalo do zveezde od vas daje sve od sebe a sinoc je bio pod ogromnim pritiskom zbog situacije sa milutinovim...

miki

pre 9 godina

Hahahahaahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahaha. Zbog ovog na klupi nisam hteo ni jednu utakmicu da odgledam uzivo niti cu dok god on vodi moju Zvezdu. Cestitke Partizanu na potpuno zasluzenoj pobedi. Imate srece sto nemamo trenera.

cofi95

pre 9 godina

Napusti klub, molim te! Nemas ni jednu jedinu akciju, sve se svodi na neke prodore i guranje lopte pod kos, a ako to ne uspe, 'ajmo na Bobija. Sramoto trenerska, odlazi vise!

Dujo

pre 9 godina

Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, jednostavno volim kosarku. Mislim da u ovom trenutku jedino Radonji i maloj nekolicini navijaca zvezde nije jasno da gube titulu i ove godine. Svejedno da li je to partizan ili buducnost. Zvazda nema igru.

xxx

pre 9 godina

samo da prokomentarisem proslu radodjicevu izjavu gdje spominje kako je nadigrao vujosevica time sto mu marjanovic nije igrao. ko je tu koga nadigrao ako najkorisniji igrac evrolige sjedi na klpi????????????????????? izvinjavam se svim pismenim ljudima zato sto nisam koristio veliko slovo.

GM

pre 9 godina

Treba da vas je sramota da dopustate ovako sudjenje dve noci za redom, a kao neki 'domaci teren'.

Sa druge strane protivnik stoji vise kod zapisnickog stola nego kod klupe i prica vise sa sudijama nego sa svojim igracima.

Izadjite vi sa terena i ne vracajte se, prekinite igru i dobijte dve tehnicke ako treba, a ne da se sprdaju sa vama ovako.

Bobija dva meca za redom bukvalno jasu i drze po dva igraca, sviran je ukupno jedan faul nad njim.
Svira se obostrana licna greska, umesto namerne, a igras lezi na parketu i drzi ovog drugog za nogu i ne da mu da krene u kontru...

Sta vi dopustate i dozvoljavate da vam rade sudije iz Hrvatske i Slovenije?!

bc

pre 9 godina

Radonjić koji dve utakmice ne zna da smisli 1 kršten napad protiv zone, i sad mu kriv Blažić. Pa došli smo u situaciju da jurimo rezultat jer je Duško Vujošević izmislio košarku u odnosu na Dunster Radonjića

Toliko

pre 9 godina

Nikoga,ponavljam nikoga ne moze da "povuce lopta" kada se zna,sto bi nas narod rekao,"ko kosi,a ko vodu nosi".
Kada radi ko sta hoce,tacnije kada trener nema ni malo autoriteta,znanje i da ne pominjem,onda se desi da nekoga "povuce lopta"!

FilipHN

pre 9 godina

Pa jesi li ti trener,je li tvoja uloga da ih smiris i da za 20 sekundi organizuju normalan napad ? Stizanje 16 poena zaostatka da bi se onako prodalo - E moj treneru.I sta da je pogodio,ostaje 7 sekundi(ako se ne varam) sto je sasvim dovoljno da se odigra solidan napad.Ne znam sta da kazem.Kao vatreni Delija sam razocaran kompletnim mecom mog tima.Koristim priliku da cestitam Partizanu na sasvim zasluzenoj pobjedi.Pozdrav iz Crne Gore.

Voip

pre 9 godina

Nista Radonja, ne razumem zasto Dangubic nije vise igro kad je bio raspolozen. Daj ljudi opustite se i igrajte kosarku, bolji smo od njih. Napred Zvezdo!

Mare

pre 9 godina

ne zelim da komentarisem navijanja tj. vredjanje onih poluljudi, niti onaj divljacki jucerasnji potez, kao ni ovo poeziju igraca i Duleta koja traje vec skoro 2 decenije, samo zelim da skrenem paznju da smo mi pobedili utakmicu u kojoj smo sutnuli 6 bacanja... toliko o postenju i odnosu snaga! dva smo sveta razlicita u svakom pogledu... ziveo Partizan!
(dzon, 15. april 2015 23:29)


Jel kada ti tvoji grobari vredjaju jos gore cak i decu spominju, jel ti i to neljudi ili su samo navijaci zvezde neljudi?

Vlada

pre 9 godina

Jaka izgubio utakmicu... 5 promasenih zicera I polaganja, penali... Previse. Tesim se samo da smo izgubili tesno uz uzasnu statistiku, uzasne promasaje i uzasnu igru. Dakle, nema zime, sledecu dobijamo a onda lagano 3:1. Nemam dilemu u prolazak dalje...

KOSTA1703

pre 9 godina

Gospodine Radonjicu
Da bi se ova serija protiv Partizana dobila nije bilo potrebno ici u trenerske skole.
Bilo je dovoljno da ste procitali knjigu "Ispod kosa", posebno onaj deo o finalu SP 1978 u Manili.
Elem, posto to niste da vam ja ukratko dam recept, kada vec sami lutate i ne znate.
Osnovna postava napada Zvezde je petorka Marjanovic, Zirbes i ostala trojica.
Marjanovic nisko pod kosem, Zirbes na penalu, gde distribuira balone Marjanovicu ili pasove bekovima po coskovima,ili iz koraka zakucava.
Bez ikakve sanse da se kvalitetno udvoji ni Marjanovic niti Zirbes.
U odbrani zona 1-2-2, zatvaranje suta za tri sa ceonih pozicija, odakle je Macvan jedino opasan, i neutralisanje njegovog suta.
Iz coskova braniti koliko se stigne(ne stizu Marjanovic ni Zirbes, nego "gornja" dvojica), pod kosem sa Zirbesom i Marjanovicem nema ni ulaza ni ofanzivnog skoka.Milutinov na penalu modifikuje zonu u 1-3-1, sa istim rezultatom.
Eto gospodine Radonjicu, tako se dobija serija sa +20 razlike.

pirs

pre 9 godina

Kaze mitrović nismo bili glavom u utakmici. Pa gde ste bili sram vas vise bilo. Ova koliko. vazna utakmica a vi niste bili glavom u utaknici. Dokle ce te se ponašati ovako. Mozemo mi vujoševića da mrzimo koliko hocemo ali je on doktor za ovog naseg radonjića. Sve bi vas pokaznjavao zbog ovakvog pristupa utakmici. Ubacio onog blazica na kraju a on ne moze celu utakmicu kos da pogodi

Tvrtko

pre 9 godina

Savet: sačekajte kraj serije, nemojte da trčite ko muve bez glave, tj. kao Jaka Blažič večeras. Ovde nema prave prednosti domaćeg terena. Ista sala, iste svlačionice, isti koševi, niko ne putuje, deru se jedni navijači, deru se drugi. Večeras je Vujošević nametnuo koncepciju sitnih incidenata. Partizan će biti pod većim opterećenjem sledeće dve utakmice.

Zlimrav

pre 9 godina

Geobari jel stvatno vjerujte da mozete uzeti Zvezdu-FmP-Drzavni projekat ..... 3 utakmice za redom. Istina je da imamo "klena" na klupi , ali isto tako je istina da nema sanse da odigramo ovako loše kao danas .

mvp nervni slom od "radonje"

pre 9 godina

Bobi ne igra jer mu ti nisi rekao sta da igra kada ga udvoje. Zao mi je samo sto nam sezona opet zavisi od tvobih gluposti i neznanja.. Pa sa ovom zvezdom bih i ja zgazio ovu boraniju. Ne znam koga vise mrzim da li pvujosevica, pavlovica ili tebe!?
nema sad da ides dok ne ubacis ekipu koja dominira u ovoj ligi u evroligu a verujem i sve snage da ces dogodine sa par poraza na pocetku (a ne kao i uvek na kraju) morati da odes! Sram te bilo imas najboljeg u evropi a pustas pavlovica da ti sece kontre seljackim forama i onda se okrivis na jaku!?!? Sram te bilo po ko zna koji put. Ti si ono najgore sto nam se desilo sada kada ih gazimo... Ne brukaj se!

zoran

pre 9 godina

Pesic timeout finale playoffa Oni dadnu kos vi ...... Dalje znate sami. Nadam se da je sada serija otislau u jednom smeru do 3:1 za Partizan

Ajde odlazi

pre 9 godina

Kad imas najjaci tim u 15 godina i kad od deset utakmica pet izgubis na identican nacin onda si sta.....a da ne pricamo da ne umes da koristis najdominantnijeg igraca evrolige i da si unistio Blazica decko je strasan igrac a kod tebe nazaduje, trebalo je da odes jos 2013 kad si izgubio finale ABA

Markoni

pre 9 godina

Partizan je dobio jer je bio bolji u skoku a to znači borbeniji.Poslednji napad rešavaju hladne glave igrači kojima je dan(djenka,vili) a veceras je vruće glave rešavao jaka koji nije mogao vola da u ubode.Opet se pljuje radonjić a nije on kriv što igrači ne idu na skok i što je jaka "paljevina".

mrBane

pre 9 godina

Mitroviću, svaka čast dečko, na izjavama, odmerenosti, ponašanju na terenu.. Tebi je mesto tamo gde ti je srce, u instituciji, u KK Partizanu! Sve najbolje u karijerii želim!

Nikola

pre 9 godina

Blazic je katastrofa, koliko je samo utakmica bi najlosij na parketu. Vicem vec dugo vremena da momak nema veze sa kosarkom, o sportsok ponasanju da ne pricamo. Koliko je samo lopti pa i utakmica upropastio ove godine. Ljudi posle prve trojke, svaki sledeci potez na utakmici je bio pogresan.

moderna kolonija

pre 9 godina

meni je blazic ok.
sta njega samo krivite,nema vas celu utakmicu i onda kao on je jedini krivac!?
smesno.
videcete u subotu,kad nikad ne dodjete na -10 i ko ce onda biti kriv.
stvar je trenera da obuzda njegov temperament.

Japi

pre 9 godina

Odlazi trenercicu! Imas najjaci roster u poslednjih 15 godina. U Evropi su te svi nakantali. Ovde kod kuce gubis 20 razlike od rovitog Partizana. Sramota!

navijac

pre 9 godina

@Hahahahaahahahahahaahahah…ahah aahaha. Zbog ovog na klupi nisam hteo ni jednu utakmicu da odgledam uzivo niti cu dok god on vodi moju Zvezdu... (miki, 15. april 2015 23:48)

Samo da ti kazem, nije tvoja Zvezda, Coviceva je...

glupan

pre 9 godina

Samo da nam se ne obije o glavu to sto su te doveli da ne primas platu jer nista i ne znas... Evo ja cu da vodim ovu ekipu i dobicu sve ali SVE utakmice u sezoni... Ti si covece sramota

strucnjak

pre 9 godina

Kakvo nepostovanje saigraca. Djenka nas vrati u igru sa -15, i onda mali zuti hoce da bude heroj?!?!?!

E Delije moje kome vi skandirate...

Voip

pre 9 godina

Radonja ja sam neko ko te podrzava i brani od napada ali brate mili ovo je katastrofa. Ako izgubis ovu seriju da se pozdravljamo polako. Pa da zovemo Saleta Obradovica. Bas sam razocaran sinocnjim rezultatom.

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 9 godina

Aman odlucite vise jeste li za Radonjica ili niste!! Svaki dan menjate misljenje! Ne blamirajte se vise

zoran ivkovic

pre 9 godina

radonja ako imas obraza daj ostavku i mozda se odigra bolje ..partizan je dostigao vrhunac forme kad se zezona resava a zvezda u kanalu ...serija je gotova i lud moze da vidi da partizan dobija 3 prema 1 i ide u evroligu .zvezda ce svakako izgubiti ali ako se promeni trener za par dana se ne moze uciniti mnogo ali se bar moze razdrmati ekipa zvezde i podici malo psihicki pa ce biti malo neizvesnije . gledao sam razno razne zvezdine krs ekipe ali opst su igrale .u ovu je ekipu ulozeno mnogo a trener je razori svojim ne znanjem ....i onaj radovic neznalica treba da leti ...ovo lici na uzas

Trener bez autoriteta

pre 9 godina

A cemu sluzite Vi gospodine Radonjicu??? Celu utakmicu igraju kako oni(igraci) hoce, cela utakmica je prosla u konfuziji, bez organizacije i pravog napada. O skoku i vecoj zelji sa njihove strane pred nasim navijacima necu trositi reci. Najveci gubitnik sinocne utakmice ste Vi, a i mi navijaci zajedno sa Vama. Pamet u glavu u subotu!!!

Nolan

pre 9 godina

Samo što je tvoj posao da ga smiriš i organizuješ napad.
Ako sa ovakvom igrom ti pobediš partizan u seriji treba ti dići spomenik. Ako ne, treba te najuriti da se ne okreneš više.
Izgubio si 12 puta u neizvesnim završnicama samo ove sezone, i to je rekord.

Perun

pre 9 godina

Blažiču ni u posdvijesti,a ne svijesti i razumu ne bi palo na pamet ovako nešto da ga trenira Vujošević,ako ni zbog čega onda zbog slike koja bi mu protutnjala u milisekundi kako ga poslije meča Dule prostrijeljuje pogledom i kreće ispruženih ruku ka predijelu vrata.Ali to je jedan jedinstveni Vujošević,čije su metode zaista diskutabilne,pristojnost takođe,generalno kontraverzna ličnost,ali mu se zanata ne može osporiti ma koliko ga ne simpatisali.Šta ima Zvezda od Radonjićeve neosporne gospostvenosti i pristojnosti,umjerenosti,na žalost samo dva kupa i dvije administrativno izborene EL,za sada.E moj Radonjiću,tužni Radonjiću.

cofi95

pre 9 godina

Nije Jaka kriv, nego ti. Ti si trener, ti si autoritet, ti odredjujes ko zadnji ima loptu, ko resava napade. Neznalice jedna, idi vec jednom!

murajsam

pre 9 godina

Radonjiću disciplinuj Blažića i Vilijamsa bre, pa ne mogu oni da rade šta im padne na kur.., kod psihologa obojicu ako treba, ako neće da slušaju na klupu za hlađenje. Ovo, ili ste gotovi...

VLADIMIR

pre 9 godina

Zaista mi nije jasno sta ovaj covek trabunja? Kaze da je Blazica povukla lopta i da navodno nije bila takva ideja, Kasnije odmah dodaje da to ipak nije bilo odlucujuce, Naravno da nije to bilo odlucujuce , vec si TI RADONJICU. Zvezda je prakticno bez trenera. Tvoji nemusti asaveti u pauzama su prava katastrofa. Pa ti najboljeg skakaca, strelca i MVP Evro lige kao da nisi imao u timu (postigao 2 poena!!!)a tek gde su skokovi,. Dakle kriv si ti a jos vise onaj ko te je doveo. To ce biti shvaceno tek kada ne udjete u Evro ligu. Ponavlja se opet prosla sezona. Misli li neko da je to slucajno???

sasa jokic

pre 9 godina

Shvati jednom vise Radonjicu, u odlucujucim trenucima Blazica na klupu!!! Ovo je ne znam koji put da On "prodaje" utakmicu zbog ishitrenog poteza, i naravno da je to odlucilo utakmicu!
Jeste pozrtvovan u odbrani i trudi se, ali sve sto uradi tokom meca procerda sa ovako glupim potezima, kao Rakocevic nekada...

kAlcokera

pre 9 godina

ja znam koji si napad trazio da jaka nije povukao.
mwil sutira sa 8 metara i naravno promasuje kao sto je promasio u evroligi bar 10 puta

mikson82

pre 9 godina

e pa ovako, ne razumem sledeće: Mačvan nas napuni skokovima nas uništi a on igra sa niskom petorkom i Kalinićem kao krilom?!?! Tejić koji igra odličnu odbranu, koji ima drskost, a pritom je pravo krilo, skočan i visok - sedi na klupi već drugu utakmicu??? U velikoj sam dilemi, toliko sam se sinoć iznervirao da se pitam da li da gledam sledeću ili ne, što neko reče u komentarima, bukvalno mi je ogadio košarku. Lik nema ni jednu akciju, vodi evroligaški klub i kaže da je igrača povukla lopta, i to igrača koga lopta toliko povlači u poslednje dve godine... GDE JE AUTORITET, KLUPA, KAZNA ako treba i da se kazni??? Marcus šutira u prvoj, umalo nas upropasti čovek, u ovoj drugoj je isto ukopavao u početku, krenuo da pogađa kada smo ih stizali i umesto da posle prvog promašaja izmeni, ubaci jovića da malo spusti tempo kada smo prišli, MWill pravi još tri greške i opet ih odvodi na +6. Ukupno 22 faula za ceo meč a gubiš tokom meča i do 16 razlike??? Defanzivni skok, kao i igra u odbranni su stvar volje više nego znanja, gradjenje igrača koji je udaljeniji od koša je stvar sportske kulture i poštovanja samoga sebe!!! Mačvan je imao SEDAM skokova u NAPADU, a 17 ukupno??? čOVEK JE VISOK 206cm i bez uvrede, gradjen kao pivopija ispred dragstora sa odrazom tolikim da mu se list politike ne mže izvuži ispod nogu kada skoči. Meni nije uopšte bitan poraz, koliko je bitan način na koji smo izgubili, SRAMOTNO, BEZIDEJNO. I u 1. smo bili bez ičega ali smo dobili na kvalitet, Radonja odlazi!!!

Silver Surfer

pre 9 godina

Ovo je jedna od retkih utakmica gde ne bih mogao da krivim Radonjica. Zameram mu sto za sve ovo vreme, koliko je na klupi Zvezde, nije pronasao igru za zonu a narocito za kombinaciju u zonskoj odbrani koju je Partizan koristio u obe utakmice. Staju prvo u jednu vrstu zonske odbrane i posle prvog pasa je menjaju. Ne sme da se zaboravi da je prosle godine Cibona dobila Zvezdu igrajuci 40 minuta zonske odbrane.
Medjutim, cini mi se, mozda gresim, da je veceras Zvezda na prvom mestu pobedila samu sebe a posle dolaze taktika Partizana i sve ostalo. U odlucujucim trenucima Dzenkins je od cetiri pogodio samo dva bacanja, Blazic je na sviranu namernu promasio oba bacanja a napad Zvezda nije iskoristila. S druge strane, Partizan je pogodio suteve koji se pogadjaju i dobio utakmicu.
I ne razumem Mitroviceva opravdanja u stilu oni su imali bolji pristup. Ako kosarkasi Zvezde nemaju pristup, sta god to znacilo, u najvaznijim utakmicama u sezoni kada ce da imaju. Da ne govorim o nedisciplini i divljanju Blazica koji uopste nije bio u utakmici.
Bice ovo neizvesno polufinale a ni jedni ni drugi ne igraju bog zna kako. Partizan ce biti nalozen u sledecoj utakmici i bice sigurno zesca atmosfera. Radonjic treba da nadje nacina da rastereti igrace, pritisak prebaci na Partizan ili sebe. Ali, i to treba znati.

SASA

pre 9 godina

Uh, cestitke Partizanu, apsolutno zasluzeno...
Bili su bolja ekipa 40 minuta, a mi smo jurili da nemastimo Blazicu da i on sta pogodi, mada je promasio bar 3 zicera, masio slobodna, sut za 2 1/7,,,,za 1 0/2,,,,, ali zato od svih bekova, ubedljivo najvise kminuta na terenu, i stvarno ne jasno zasto?
Valjda je Radonjicu jasno, koji je "cuvao" marjanovica za ovu tekmu(??), sad ispade Mvp Evrope najlosiji igrac kod nas(??); i naravno i MVP je imao manje minuta od Blazica?
AH, kakvo ne strucno vodjenje, 7 prosaneih slobodnih, i naravno, kompletno smo nadskakni od ekipe koja ima samo jednog centra(??)valjda smo zato odamarli MVP???????
E Radonjicu, kako god, ali ne prodjemo li u finale, ispasces kao trener koji je uspeo sa ovom ekipom da izgubi i mesto za EL...
Neverovatno, na momente je igledalo kao da pijani gusar sa papagajo m vodi ekipu...

Rile

pre 9 godina

Koliko god se trudio da prihvatim Radonjica kao trenera, to mi ne ide. Cenim ga jedino zato sto je gospodin bez ispada u proslosti i uvek odmeren - kakvi treba da budu sportski radnici. Ali ne mogu da se otmem utisku da taj covek ima neki ozbiljan feler u svojoj struci. Odredjene stvari radi dobro, vidi se napredak, a za neke druge apsolutno je na nuli. Ne ume da osmisli napade svoje ekipe, ne ume da se brzo prilagodi promeni taktike protivnika, prekida momentum na strani svog tima nerezonskim izmenama i bukvalno smiruje nalet sopstvenog tima. A sto je najgore, a to se odlicno videlo sinoc i veceras, on se prilagodjava igri protivnika umesto da tera protivnika da se prilagodjava njemu, pogotovu kada si kvalitetniji tim, a Zvezda to jeste u odnosu na ovaj Partizan. Da li je to manjak autoriteta ili sta vec ali se ponavlja kao praznici u godini da gubi neizvesne zavrsnice na najgluplji nacin.

Pedja

pre 9 godina

Na konferenciji za stampu Radonjic rekao da nije bio dogovor da blazic krene na ulaz.Jos jedan dokaz da nema autoritet i da ga igraci ne zarezuju ni za suvu sljivu.

kAlcokera

pre 9 godina

ja znam Samo jedno.Posle vujosevicevog time outa partizan skoro stalno pogodi,Posle tvojih ne secam se da je to licilo na pokusaj a kamoli da se da kos.

zzlz

pre 9 godina

Navijam za Partizan, al gotivim Blazica, vrlo srcan igrac. Problem je mozda sto mnogo cesce igra srcem nego glavom, sto eto zna da se lose zavrsi po njegov tim. Mada daleko od toga da su taj njegov prodor i blokada resili mec. Do kraja serije nek bude fer i korektna borba i naravno nek pobedi kosarka.

NekoKko

pre 9 godina

D.R je rođen da izgubi utakmicu sa 1 - 2 razlike. Uopšte ne čudi Blažićev promašaj. To da je pogodio bio bi spektakularan potez. Jurcanje od koša do koša, nažalost se nastavlja i to je ogorman problem Crvene zvezde. U kontri ili polukontri, igrač koji povuče loptu ili je kasno dodaje, ili odluči da napada sam od koša do koša. To je debilno. To je radio i Nelson u Zvezdi, ali u Panatinaikosu to ni ne pomišlja. Generalno slabo je otvaranje igrača u polukontrama i kontrama. To je sve ogledalo trenera. Ogledalo trenera je i to što igrač mrtav hladan može da šutne koliko god puta hoće iz nekih š pozicija i to u važnim momentima.Ogledalo trenera je i to što pojedini igrači ispadaju budale (a to je daleko od istine), jer igraju kao početnici na basketu. Uporno soliranje pojedinaca neće doneti pobede u nizu protiv dobrih i organizovanih timova. To može da da rezultat na jednoj od 5 utakmica ovog tipa.Taj isti trener najboljeg centra Evrope ne ume da koristi protiv Partizana. Taj isti trener u završnici igra sa Lazićem, dečkom koji nema kvalitet za završnice. Takođe Blažić na ovoj utakmici nije smeo da se pojavi u poslednih 2 minuta, jer je bio totalno van ritma. Ne kapira da je Kalinić igrač koji može da odlučuje mečeve. Ne zato što je najbolji igrač, već zato što nema problem da pogodi otvoren šut kada treba isl...U toku mnogih važnih mečeva ove sezone (u EL) događalo se da mu se prosto nameću igrači vineri iz drugog plana, ali on to prosto ne oseća.U startnih 5 ubaciti oba Amera...