Četvrtak, 02.04.2015.

11:31

Novi veliki sponzor za Ćorića

Hrvatski teniser Borna Ćorić u novembru puni tek 19 godina, ali već ima sponzorske ugovore sa svetski poznatim firmama.

Izvor: SO

Novi veliki sponzor za Æoriæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

goga

pre 9 godina

Hahahah cak I Coric ima bolje sponzore od Djoka...
(RF, 02. april 2015 11:51)
mislis li da Nike, Yonex i Hublot, pojedinacno i sumarno vise placaju Borni nego Uniclo, Head i Seiko Novaku???

sasa jokic

pre 9 godina

Noletovi menadzeri bi mogli malo da porade na novim sponzorskim ugovorima. On je odavno prevazisao Uni Qlo, bez obzira sto prave lepe modele. Mada ruku na srce vec treci turnir igra u istoj opremi.

zalosna sova

pre 9 godina

Lepo kazu da lici na Djokovica. I ovom je sve omiljeno, sve mu se svidja,sve voli, za svakog navija...
(Jumko, 2. april 2015 13:08)
Prosto mi je milo kada vidim da si opet postavio neki pakosni komentar, posto to znaci da te mrznja i zavist nisu popustile, a to ti je najveca kazna u zivotu.

Miroslav

pre 9 godina

Bravo mali! Samo napred! Veliki deo Srbije je uz tebe i zeli ti uspeh u karijeri,a ti gledaj da opravdas to nase poverenje a i tih sponzora i udri po trningu,kako fizickom tako i psihickom!!!
Pozdrav iz BGD-a!!!

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Bitno je da su potpisali `dozivotni ugovor` sa A.Ivanovic,to ce im doneti gomilu para!!! (Mare,NS, 2. april 2015 12:54)

Na zalost, bojim se da im je ugovor s A.Ivanovic interesantniji nego s Azarenkom, na primer, mozda cak nego i sa Serenom. Ona je i onako vise manekenka, nego teniserka. U nedostatku Kournikove... a A.Ivanovic, zapravo, nije bolja teniserka nego sto je bila Kournikova.

Dragan VG

pre 9 godina

@Sajdzija

Znaci samo ljakse nosi zlatan Rolex?!
Pa neka mi neko ponudi zlatan Rolex, odmah bi ga nosio, pa neka sam ljakse 100 puta...

X=iks

pre 9 godina

Djokovic je sa 19 godina osvajao masterse I igrao finale GS. Borna to nece moci za jos 2 godine (Travis, 2. april 2015 12:44)

Ovo je Internet, lako je proveriti. Djokovic je svoj prvi masters osvojio s nepunih 20 (falilo mu mesec-dva). Prvo GS finale igao je s punih 20. Kada je bio tacno ovog uzrasta (u mesecima) kao Borna danas, bio je oko 30 mesta slabije rangiran na ATP listi. Doduse, poredjenje nije moguce, jer je tada konkurencija bila mnogo jaca nego danas.

adem

pre 9 godina

Shta ti je chovek...daj mu pare da vidish kakav je...
(zoran, 2. april 2015 13:44)
ako ima ko da da pare, moze slobodno da vidi kakav sam.
a sto se "reklame" tice, pare se i daju da bi se proizvod reklamirao, a ne samo nosio.

NS BOY

pre 9 godina

@pitanjce, niko nije ljubomoran, vec se daje manje prostora nasim mladim igracima odnosno sportistima u drugim sportovima. A Coric nije srpski reprezentativac. Sto se njegove igre tice, trenutno je prosecna, a ne bi trebalo da se zaboravi da su mnogi igraci sa svojih devetnaest godina vec osvajali velike titule. To je cinjenica. Borna je daleko od teniskih visina. Da li ce ih ikada dosegnuti, pitanje je. Kada se povuku Novak, Nadal i Rodzer, ostaju neki mladi igraci koji su ipak talentovaniji od Borne kao i oni koji su izgradjeni igraci vec, iako spadaju u mladje, a ne mogu parirati Novaku, Federeru i Nadalu. Objektivnost je najvaznija, jer ona predstavlja cinjenicno stanje onakvim kakvo jeste. Pozdrav.

Boban

pre 9 godina

Nema sumnje da je Coric medju mladjim igracima najozbiljniji i nekako vidi se da ima veliku zelju i posvecenost, tu je i Kokinakis. Medjutim, oni jos moraju mnogo da rade, da sticu iskustvo, ne ide sve bas tako lako. Sigurno jos neko vreme nece moci da se nose sa Djokovicem, Nadalom i Federerom, prvo moraju da dobijaju redovno ove iz top 20, ova dvojica su klasa za njih i bogami sve ostale trenutno. Ko visoko leti, nisko pada. Coric ne treba da se zanosi, svaka mu cast za postignuto sa 18 godina, ali mora jos da radi kako bi se priblizio najboljoj cetvorci u istoriji tenisa.

EricDartman

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.
(Mladen, 2. april 2015 14:01)


Dobro, ajde da rascistimo, Novak je prvu titulu osvojio sa 19 god i 2 meseca, prvi masters 19 god.10 mececi, prvo finale GS 20god i 4mes, prva titula na GS 20god i 8mes, u top4 je usao sa 20 god, odakle nije ispao do dana danasnjeg !! Ako vec tako poredite Corica i Djokov1ca, Coric je sada u seprembru 2005 godine.....
Svakako ce biti odlican igrac, najvise obecava od svih tih njegovih vrsnjaka i ovih starijih godinu dana, pogotovu zato sto izgleda najozbiljnije od svih njih i najzrelije, ali ce svi oni morati malo da pricekaju da bi nesto konkretno uradili, posto ima previse dobrih igraca protiv kojih se moraju izboriti. I sto se tice Corica previse defanzivno igra, morace to malo da ispravi ako zeli da brze napreduje ka vrhu.

I neka mi neka odgovori da li je bot po imenu EricCartman napokon platio ?

sajdžija

pre 9 godina

Blago ovim teniserima. Naravno onim velikim. I kad završe karijeru, opet uzimaju veliku lovu što nose ovaj ili onaj sat. A plus imaju i te čuke za dž. Evo gledam onog "raspalog" (šalim se) Bekera sa onim IWC Big Pilotom, i balavim ko klinac na profesorku fizičkog! Vrhunska čuka! U zavisnosti da li je od čelika ili platine (preko tv-a to izgleda isto), on je od 15 000 do 50 000 €vara i to sa kožnim kajšem! Pre bih njega nosio nego Pateka ili Audemarsa od 100 000, a tek od one boranije za seljake Rolexa. Federer da ne dobija milione, u životu ne bi stavio na ruku zlatnog Rolexa! On je mnogo toga, ali ljakse nije!

znanje-imanje

pre 9 godina

@sajdžija
Ovakve komentare najviše cenim - da se ima šta pročitati i saznati. Lično, pošto nisam nosio sat nikada u životu ja sam sa druge strane te ulice ali jako poštujem kako tehničlku prefekciju tako i fetišizam neke pasije (mada je ovaj uglavnom i pre svega snobizam).
Elem sve to đene-đene nego:
"Ukoliko Borna ima petinu para od Hublota, koliko Novak ima od Seika..."
Odlično je to, nek su balkanci za promenu bogati, nego jel to odokativna procena ili sajdžija zna koliki je де факто Seko-Novak ugovor?

Mladen

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.

Mladen

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Malo mi smešno što ih odmah pomalo neukusno hvali. Malte ne još kao klinac je sanjao da ima Hublota, he, he!
(Adem, 2. april 2015 13:23)

Ne verujem da su to njegove reči. Pretpostavljam da mu u ugovoru piše šta je trebalo da kaže.

đole

pre 9 godina

Jeste, pored svih tih poznatih marki, koje reklamiraju Federer, Nadal, Djokovic i mnogi poznati, tipa Rolex, tebi je omiljeni Hublot. Daj ne lupaj.
Sve u svemu, svaka cast na tome sto si sa 19 godina potpisao jake ugovore.
(Pukovnik Vranic, 2. april 2015 12:01)

Uz dužno poštovanje, ali kad neko krene da priča o satovima i na prvo mesto stavi Rolex, znam da nema pojma o toj temi.

zoran

pre 9 godina

E, mali, mali...lagano sa shlihtanjem...do juce si nosio plastichni Casio, kupljen na buvljaku, a danas ti je ovaj Shvajcarac omiljeni chasovnik...lagano, djechache...
Shta ti je chovek...daj mu pare da vidish kakav je...

kokan

pre 9 godina

Dobre agente ima mali Ćorić. Ladno su ove ubedili da ja on sledeći no1. Sigurmo su u press clipingu naveli i pohvale Novaka, uz pobede nad Nadalom i Andijem. Ne znam koliko love je u pitanju, ne verujem da je mnogo, jer milioni se daju samo potvrđenim veličinama. Ide se na sigurno, tu nema zezanja. Ovim još nedokazanim talentima se obično ponudi ugovor koji predviđa velike pare samo u slučaju i velikih rezultata. Do tada fiksno primaju neku siću, koja je opet za nas malo bogatstvo. Bar neće brinuti za troškove putovanja i tima, ukoliko uđe u krizu rezultata.

...

pre 9 godina

(RF, 02. april 2015 11:51)
Bolje nema, osim Hublota, jer Nike i Yonex nemaju ni blizu kvalitet proizvoda kao Uniqlo i Head, a sa parama od njih Novak je svetlosnim godinama udaljen od Borne. Ili posmatraj stvari i ovako, da Noletovi agenti traže "siću" od Hublota i Nikea koju dobija Borna, koga bi za te pare pre odabrali? Novaka ili nekog klinca?

sajdžija

pre 9 godina

Bravo za malog. To govori da neko u Hublotu procenjuje njegove velike domete ali je i rizik jer se ne ostvare uvek sva nečija očekivanja. Setite se Adidasa i Endija.
Novak je do prošle sezone bio brand ambasador Audemars Pigueta. Svako ko se iole razume u vrhunsko časovničarstvo, zna da je to creme de la creme top class marka satova, jedna od četiri najbolje na svetu. Ostale su Patek Phillipe, Vasheron Constantine, i Breguet. Ja bih tu njima još dodao IWC, Jaeger Le Coultre, Lange & Sohne i Blancpaine i tu se manje više spisak top marki sa tradicijom iz 19. veka završava. Ima još par njih top kvalitetnih ali bez tradicije. Tek onda iza njih idu konfekcijski Rolexi i razni Brajtlinzi, to je druga klasa, tu spada i Hublot. Novak je tražio previše para za nastavak sponzorstva od Audemara, pa su ga odbili, Japanci i Seiko nisu. Ukoliko Borna ima petinu para od Hublota, koliko Novak ima od Seika, mladi Hrvat je već sada bogat mladić.

Mare,NS

pre 9 godina

Znaju oni sta rade.
Bolje sada da mu daju neku `sicu`,nego kasnije,ako nesto bude od njega,velike sume.
Setite se samo greske Adidasa,koji nije hteo da produzi ugovor sa Djokovicem(uzeli Mareja umesto njega),a ovaj posle toga poceo da `zari i pali` teniskim terenima.
Istu glupost su napravili sa tada `mladjanim` M.Dzordanom,verovatno najboljim kosarkasem svih vremena,koji ih je skoro molio za ugovor.
P.S.Bitno je da su potpisali `dozivotni ugovor` sa A.Ivanovic,to ce im doneti gomilu para!!!

xxx

pre 9 godina

U svemu kopira velikog Novaka Djokovica !(i stilom igre sto je pohvalno!)
Za sada je veoma uspesan u medijima i sklapanju sponzorskih ugovora ali
videcemo sta ce biti na turnirima i sa trofejima! To je najvaznije!
Meni izgledaju perspektivniji Kirgios(Australija) i Tiem(Austrija)!

Pukovnik Vranic

pre 9 godina

Jeste, pored svih tih poznatih marki, koje reklamiraju Federer, Nadal, Djokovic i mnogi poznati, tipa Rolex, tebi je omiljeni Hublot. Daj ne lupaj.
Sve u svemu, svaka cast na tome sto si sa 19 godina potpisao jake ugovore.

Pukovnik Vranic

pre 9 godina

Jeste, pored svih tih poznatih marki, koje reklamiraju Federer, Nadal, Djokovic i mnogi poznati, tipa Rolex, tebi je omiljeni Hublot. Daj ne lupaj.
Sve u svemu, svaka cast na tome sto si sa 19 godina potpisao jake ugovore.

sajdžija

pre 9 godina

Bravo za malog. To govori da neko u Hublotu procenjuje njegove velike domete ali je i rizik jer se ne ostvare uvek sva nečija očekivanja. Setite se Adidasa i Endija.
Novak je do prošle sezone bio brand ambasador Audemars Pigueta. Svako ko se iole razume u vrhunsko časovničarstvo, zna da je to creme de la creme top class marka satova, jedna od četiri najbolje na svetu. Ostale su Patek Phillipe, Vasheron Constantine, i Breguet. Ja bih tu njima još dodao IWC, Jaeger Le Coultre, Lange & Sohne i Blancpaine i tu se manje više spisak top marki sa tradicijom iz 19. veka završava. Ima još par njih top kvalitetnih ali bez tradicije. Tek onda iza njih idu konfekcijski Rolexi i razni Brajtlinzi, to je druga klasa, tu spada i Hublot. Novak je tražio previše para za nastavak sponzorstva od Audemara, pa su ga odbili, Japanci i Seiko nisu. Ukoliko Borna ima petinu para od Hublota, koliko Novak ima od Seika, mladi Hrvat je već sada bogat mladić.

Mare,NS

pre 9 godina

Znaju oni sta rade.
Bolje sada da mu daju neku `sicu`,nego kasnije,ako nesto bude od njega,velike sume.
Setite se samo greske Adidasa,koji nije hteo da produzi ugovor sa Djokovicem(uzeli Mareja umesto njega),a ovaj posle toga poceo da `zari i pali` teniskim terenima.
Istu glupost su napravili sa tada `mladjanim` M.Dzordanom,verovatno najboljim kosarkasem svih vremena,koji ih je skoro molio za ugovor.
P.S.Bitno je da su potpisali `dozivotni ugovor` sa A.Ivanovic,to ce im doneti gomilu para!!!

đole

pre 9 godina

Jeste, pored svih tih poznatih marki, koje reklamiraju Federer, Nadal, Djokovic i mnogi poznati, tipa Rolex, tebi je omiljeni Hublot. Daj ne lupaj.
Sve u svemu, svaka cast na tome sto si sa 19 godina potpisao jake ugovore.
(Pukovnik Vranic, 2. april 2015 12:01)

Uz dužno poštovanje, ali kad neko krene da priča o satovima i na prvo mesto stavi Rolex, znam da nema pojma o toj temi.

zoran

pre 9 godina

E, mali, mali...lagano sa shlihtanjem...do juce si nosio plastichni Casio, kupljen na buvljaku, a danas ti je ovaj Shvajcarac omiljeni chasovnik...lagano, djechache...
Shta ti je chovek...daj mu pare da vidish kakav je...

xxx

pre 9 godina

U svemu kopira velikog Novaka Djokovica !(i stilom igre sto je pohvalno!)
Za sada je veoma uspesan u medijima i sklapanju sponzorskih ugovora ali
videcemo sta ce biti na turnirima i sa trofejima! To je najvaznije!
Meni izgledaju perspektivniji Kirgios(Australija) i Tiem(Austrija)!

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Malo mi smešno što ih odmah pomalo neukusno hvali. Malte ne još kao klinac je sanjao da ima Hublota, he, he!
(Adem, 2. april 2015 13:23)

Ne verujem da su to njegove reči. Pretpostavljam da mu u ugovoru piše šta je trebalo da kaže.

kokan

pre 9 godina

Dobre agente ima mali Ćorić. Ladno su ove ubedili da ja on sledeći no1. Sigurmo su u press clipingu naveli i pohvale Novaka, uz pobede nad Nadalom i Andijem. Ne znam koliko love je u pitanju, ne verujem da je mnogo, jer milioni se daju samo potvrđenim veličinama. Ide se na sigurno, tu nema zezanja. Ovim još nedokazanim talentima se obično ponudi ugovor koji predviđa velike pare samo u slučaju i velikih rezultata. Do tada fiksno primaju neku siću, koja je opet za nas malo bogatstvo. Bar neće brinuti za troškove putovanja i tima, ukoliko uđe u krizu rezultata.

sajdžija

pre 9 godina

Blago ovim teniserima. Naravno onim velikim. I kad završe karijeru, opet uzimaju veliku lovu što nose ovaj ili onaj sat. A plus imaju i te čuke za dž. Evo gledam onog "raspalog" (šalim se) Bekera sa onim IWC Big Pilotom, i balavim ko klinac na profesorku fizičkog! Vrhunska čuka! U zavisnosti da li je od čelika ili platine (preko tv-a to izgleda isto), on je od 15 000 do 50 000 €vara i to sa kožnim kajšem! Pre bih njega nosio nego Pateka ili Audemarsa od 100 000, a tek od one boranije za seljake Rolexa. Federer da ne dobija milione, u životu ne bi stavio na ruku zlatnog Rolexa! On je mnogo toga, ali ljakse nije!

...

pre 9 godina

(RF, 02. april 2015 11:51)
Bolje nema, osim Hublota, jer Nike i Yonex nemaju ni blizu kvalitet proizvoda kao Uniqlo i Head, a sa parama od njih Novak je svetlosnim godinama udaljen od Borne. Ili posmatraj stvari i ovako, da Noletovi agenti traže "siću" od Hublota i Nikea koju dobija Borna, koga bi za te pare pre odabrali? Novaka ili nekog klinca?

EricDartman

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.
(Mladen, 2. april 2015 14:01)


Dobro, ajde da rascistimo, Novak je prvu titulu osvojio sa 19 god i 2 meseca, prvi masters 19 god.10 mececi, prvo finale GS 20god i 4mes, prva titula na GS 20god i 8mes, u top4 je usao sa 20 god, odakle nije ispao do dana danasnjeg !! Ako vec tako poredite Corica i Djokov1ca, Coric je sada u seprembru 2005 godine.....
Svakako ce biti odlican igrac, najvise obecava od svih tih njegovih vrsnjaka i ovih starijih godinu dana, pogotovu zato sto izgleda najozbiljnije od svih njih i najzrelije, ali ce svi oni morati malo da pricekaju da bi nesto konkretno uradili, posto ima previse dobrih igraca protiv kojih se moraju izboriti. I sto se tice Corica previse defanzivno igra, morace to malo da ispravi ako zeli da brze napreduje ka vrhu.

I neka mi neka odgovori da li je bot po imenu EricCartman napokon platio ?

Mladen

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.

znanje-imanje

pre 9 godina

@sajdžija
Ovakve komentare najviše cenim - da se ima šta pročitati i saznati. Lično, pošto nisam nosio sat nikada u životu ja sam sa druge strane te ulice ali jako poštujem kako tehničlku prefekciju tako i fetišizam neke pasije (mada je ovaj uglavnom i pre svega snobizam).
Elem sve to đene-đene nego:
"Ukoliko Borna ima petinu para od Hublota, koliko Novak ima od Seika..."
Odlično je to, nek su balkanci za promenu bogati, nego jel to odokativna procena ili sajdžija zna koliki je де факто Seko-Novak ugovor?

NS BOY

pre 9 godina

@pitanjce, niko nije ljubomoran, vec se daje manje prostora nasim mladim igracima odnosno sportistima u drugim sportovima. A Coric nije srpski reprezentativac. Sto se njegove igre tice, trenutno je prosecna, a ne bi trebalo da se zaboravi da su mnogi igraci sa svojih devetnaest godina vec osvajali velike titule. To je cinjenica. Borna je daleko od teniskih visina. Da li ce ih ikada dosegnuti, pitanje je. Kada se povuku Novak, Nadal i Rodzer, ostaju neki mladi igraci koji su ipak talentovaniji od Borne kao i oni koji su izgradjeni igraci vec, iako spadaju u mladje, a ne mogu parirati Novaku, Federeru i Nadalu. Objektivnost je najvaznija, jer ona predstavlja cinjenicno stanje onakvim kakvo jeste. Pozdrav.

goga

pre 9 godina

Hahahah cak I Coric ima bolje sponzore od Djoka...
(RF, 02. april 2015 11:51)
mislis li da Nike, Yonex i Hublot, pojedinacno i sumarno vise placaju Borni nego Uniclo, Head i Seiko Novaku???

zalosna sova

pre 9 godina

Lepo kazu da lici na Djokovica. I ovom je sve omiljeno, sve mu se svidja,sve voli, za svakog navija...
(Jumko, 2. april 2015 13:08)
Prosto mi je milo kada vidim da si opet postavio neki pakosni komentar, posto to znaci da te mrznja i zavist nisu popustile, a to ti je najveca kazna u zivotu.

Mladen

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.

Boban

pre 9 godina

Nema sumnje da je Coric medju mladjim igracima najozbiljniji i nekako vidi se da ima veliku zelju i posvecenost, tu je i Kokinakis. Medjutim, oni jos moraju mnogo da rade, da sticu iskustvo, ne ide sve bas tako lako. Sigurno jos neko vreme nece moci da se nose sa Djokovicem, Nadalom i Federerom, prvo moraju da dobijaju redovno ove iz top 20, ova dvojica su klasa za njih i bogami sve ostale trenutno. Ko visoko leti, nisko pada. Coric ne treba da se zanosi, svaka mu cast za postignuto sa 18 godina, ali mora jos da radi kako bi se priblizio najboljoj cetvorci u istoriji tenisa.

Miroslav

pre 9 godina

Bravo mali! Samo napred! Veliki deo Srbije je uz tebe i zeli ti uspeh u karijeri,a ti gledaj da opravdas to nase poverenje a i tih sponzora i udri po trningu,kako fizickom tako i psihickom!!!
Pozdrav iz BGD-a!!!

adem

pre 9 godina

Shta ti je chovek...daj mu pare da vidish kakav je...
(zoran, 2. april 2015 13:44)
ako ima ko da da pare, moze slobodno da vidi kakav sam.
a sto se "reklame" tice, pare se i daju da bi se proizvod reklamirao, a ne samo nosio.

Dragan VG

pre 9 godina

@Sajdzija

Znaci samo ljakse nosi zlatan Rolex?!
Pa neka mi neko ponudi zlatan Rolex, odmah bi ga nosio, pa neka sam ljakse 100 puta...

X=iks

pre 9 godina

Djokovic je sa 19 godina osvajao masterse I igrao finale GS. Borna to nece moci za jos 2 godine (Travis, 2. april 2015 12:44)

Ovo je Internet, lako je proveriti. Djokovic je svoj prvi masters osvojio s nepunih 20 (falilo mu mesec-dva). Prvo GS finale igao je s punih 20. Kada je bio tacno ovog uzrasta (u mesecima) kao Borna danas, bio je oko 30 mesta slabije rangiran na ATP listi. Doduse, poredjenje nije moguce, jer je tada konkurencija bila mnogo jaca nego danas.

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Bitno je da su potpisali `dozivotni ugovor` sa A.Ivanovic,to ce im doneti gomilu para!!! (Mare,NS, 2. april 2015 12:54)

Na zalost, bojim se da im je ugovor s A.Ivanovic interesantniji nego s Azarenkom, na primer, mozda cak nego i sa Serenom. Ona je i onako vise manekenka, nego teniserka. U nedostatku Kournikove... a A.Ivanovic, zapravo, nije bolja teniserka nego sto je bila Kournikova.

sasa jokic

pre 9 godina

Noletovi menadzeri bi mogli malo da porade na novim sponzorskim ugovorima. On je odavno prevazisao Uni Qlo, bez obzira sto prave lepe modele. Mada ruku na srce vec treci turnir igra u istoj opremi.

Pukovnik Vranic

pre 9 godina

Jeste, pored svih tih poznatih marki, koje reklamiraju Federer, Nadal, Djokovic i mnogi poznati, tipa Rolex, tebi je omiljeni Hublot. Daj ne lupaj.
Sve u svemu, svaka cast na tome sto si sa 19 godina potpisao jake ugovore.

xxx

pre 9 godina

U svemu kopira velikog Novaka Djokovica !(i stilom igre sto je pohvalno!)
Za sada je veoma uspesan u medijima i sklapanju sponzorskih ugovora ali
videcemo sta ce biti na turnirima i sa trofejima! To je najvaznije!
Meni izgledaju perspektivniji Kirgios(Australija) i Tiem(Austrija)!

...

pre 9 godina

(RF, 02. april 2015 11:51)
Bolje nema, osim Hublota, jer Nike i Yonex nemaju ni blizu kvalitet proizvoda kao Uniqlo i Head, a sa parama od njih Novak je svetlosnim godinama udaljen od Borne. Ili posmatraj stvari i ovako, da Noletovi agenti traže "siću" od Hublota i Nikea koju dobija Borna, koga bi za te pare pre odabrali? Novaka ili nekog klinca?

Miroslav

pre 9 godina

Bravo mali! Samo napred! Veliki deo Srbije je uz tebe i zeli ti uspeh u karijeri,a ti gledaj da opravdas to nase poverenje a i tih sponzora i udri po trningu,kako fizickom tako i psihickom!!!
Pozdrav iz BGD-a!!!

sajdžija

pre 9 godina

Bravo za malog. To govori da neko u Hublotu procenjuje njegove velike domete ali je i rizik jer se ne ostvare uvek sva nečija očekivanja. Setite se Adidasa i Endija.
Novak je do prošle sezone bio brand ambasador Audemars Pigueta. Svako ko se iole razume u vrhunsko časovničarstvo, zna da je to creme de la creme top class marka satova, jedna od četiri najbolje na svetu. Ostale su Patek Phillipe, Vasheron Constantine, i Breguet. Ja bih tu njima još dodao IWC, Jaeger Le Coultre, Lange & Sohne i Blancpaine i tu se manje više spisak top marki sa tradicijom iz 19. veka završava. Ima još par njih top kvalitetnih ali bez tradicije. Tek onda iza njih idu konfekcijski Rolexi i razni Brajtlinzi, to je druga klasa, tu spada i Hublot. Novak je tražio previše para za nastavak sponzorstva od Audemara, pa su ga odbili, Japanci i Seiko nisu. Ukoliko Borna ima petinu para od Hublota, koliko Novak ima od Seika, mladi Hrvat je već sada bogat mladić.

Mare,NS

pre 9 godina

Znaju oni sta rade.
Bolje sada da mu daju neku `sicu`,nego kasnije,ako nesto bude od njega,velike sume.
Setite se samo greske Adidasa,koji nije hteo da produzi ugovor sa Djokovicem(uzeli Mareja umesto njega),a ovaj posle toga poceo da `zari i pali` teniskim terenima.
Istu glupost su napravili sa tada `mladjanim` M.Dzordanom,verovatno najboljim kosarkasem svih vremena,koji ih je skoro molio za ugovor.
P.S.Bitno je da su potpisali `dozivotni ugovor` sa A.Ivanovic,to ce im doneti gomilu para!!!

zoran

pre 9 godina

E, mali, mali...lagano sa shlihtanjem...do juce si nosio plastichni Casio, kupljen na buvljaku, a danas ti je ovaj Shvajcarac omiljeni chasovnik...lagano, djechache...
Shta ti je chovek...daj mu pare da vidish kakav je...

ni klot, ni frket

pre 9 godina

Bitno je da su potpisali `dozivotni ugovor` sa A.Ivanovic,to ce im doneti gomilu para!!! (Mare,NS, 2. april 2015 12:54)

Na zalost, bojim se da im je ugovor s A.Ivanovic interesantniji nego s Azarenkom, na primer, mozda cak nego i sa Serenom. Ona je i onako vise manekenka, nego teniserka. U nedostatku Kournikove... a A.Ivanovic, zapravo, nije bolja teniserka nego sto je bila Kournikova.

Mladen

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.

Dragan VG

pre 9 godina

@Sajdzija

Znaci samo ljakse nosi zlatan Rolex?!
Pa neka mi neko ponudi zlatan Rolex, odmah bi ga nosio, pa neka sam ljakse 100 puta...

đole

pre 9 godina

Jeste, pored svih tih poznatih marki, koje reklamiraju Federer, Nadal, Djokovic i mnogi poznati, tipa Rolex, tebi je omiljeni Hublot. Daj ne lupaj.
Sve u svemu, svaka cast na tome sto si sa 19 godina potpisao jake ugovore.
(Pukovnik Vranic, 2. april 2015 12:01)

Uz dužno poštovanje, ali kad neko krene da priča o satovima i na prvo mesto stavi Rolex, znam da nema pojma o toj temi.

Mladen

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.

sajdžija

pre 9 godina

Blago ovim teniserima. Naravno onim velikim. I kad završe karijeru, opet uzimaju veliku lovu što nose ovaj ili onaj sat. A plus imaju i te čuke za dž. Evo gledam onog "raspalog" (šalim se) Bekera sa onim IWC Big Pilotom, i balavim ko klinac na profesorku fizičkog! Vrhunska čuka! U zavisnosti da li je od čelika ili platine (preko tv-a to izgleda isto), on je od 15 000 do 50 000 €vara i to sa kožnim kajšem! Pre bih njega nosio nego Pateka ili Audemarsa od 100 000, a tek od one boranije za seljake Rolexa. Federer da ne dobija milione, u životu ne bi stavio na ruku zlatnog Rolexa! On je mnogo toga, ali ljakse nije!

sasa jokic

pre 9 godina

Noletovi menadzeri bi mogli malo da porade na novim sponzorskim ugovorima. On je odavno prevazisao Uni Qlo, bez obzira sto prave lepe modele. Mada ruku na srce vec treci turnir igra u istoj opremi.

znanje-imanje

pre 9 godina

@sajdžija
Ovakve komentare najviše cenim - da se ima šta pročitati i saznati. Lično, pošto nisam nosio sat nikada u životu ja sam sa druge strane te ulice ali jako poštujem kako tehničlku prefekciju tako i fetišizam neke pasije (mada je ovaj uglavnom i pre svega snobizam).
Elem sve to đene-đene nego:
"Ukoliko Borna ima petinu para od Hublota, koliko Novak ima od Seika..."
Odlično je to, nek su balkanci za promenu bogati, nego jel to odokativna procena ili sajdžija zna koliki je де факто Seko-Novak ugovor?

NS BOY

pre 9 godina

@pitanjce, niko nije ljubomoran, vec se daje manje prostora nasim mladim igracima odnosno sportistima u drugim sportovima. A Coric nije srpski reprezentativac. Sto se njegove igre tice, trenutno je prosecna, a ne bi trebalo da se zaboravi da su mnogi igraci sa svojih devetnaest godina vec osvajali velike titule. To je cinjenica. Borna je daleko od teniskih visina. Da li ce ih ikada dosegnuti, pitanje je. Kada se povuku Novak, Nadal i Rodzer, ostaju neki mladi igraci koji su ipak talentovaniji od Borne kao i oni koji su izgradjeni igraci vec, iako spadaju u mladje, a ne mogu parirati Novaku, Federeru i Nadalu. Objektivnost je najvaznija, jer ona predstavlja cinjenicno stanje onakvim kakvo jeste. Pozdrav.

kokan

pre 9 godina

Dobre agente ima mali Ćorić. Ladno su ove ubedili da ja on sledeći no1. Sigurmo su u press clipingu naveli i pohvale Novaka, uz pobede nad Nadalom i Andijem. Ne znam koliko love je u pitanju, ne verujem da je mnogo, jer milioni se daju samo potvrđenim veličinama. Ide se na sigurno, tu nema zezanja. Ovim još nedokazanim talentima se obično ponudi ugovor koji predviđa velike pare samo u slučaju i velikih rezultata. Do tada fiksno primaju neku siću, koja je opet za nas malo bogatstvo. Bar neće brinuti za troškove putovanja i tima, ukoliko uđe u krizu rezultata.

adem

pre 9 godina

Shta ti je chovek...daj mu pare da vidish kakav je...
(zoran, 2. april 2015 13:44)
ako ima ko da da pare, moze slobodno da vidi kakav sam.
a sto se "reklame" tice, pare se i daju da bi se proizvod reklamirao, a ne samo nosio.

X=iks

pre 9 godina

Djokovic je sa 19 godina osvajao masterse I igrao finale GS. Borna to nece moci za jos 2 godine (Travis, 2. april 2015 12:44)

Ovo je Internet, lako je proveriti. Djokovic je svoj prvi masters osvojio s nepunih 20 (falilo mu mesec-dva). Prvo GS finale igao je s punih 20. Kada je bio tacno ovog uzrasta (u mesecima) kao Borna danas, bio je oko 30 mesta slabije rangiran na ATP listi. Doduse, poredjenje nije moguce, jer je tada konkurencija bila mnogo jaca nego danas.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Malo mi smešno što ih odmah pomalo neukusno hvali. Malte ne još kao klinac je sanjao da ima Hublota, he, he!
(Adem, 2. april 2015 13:23)

Ne verujem da su to njegove reči. Pretpostavljam da mu u ugovoru piše šta je trebalo da kaže.

EricDartman

pre 9 godina

@(Travis, 2. april 2015 12:44)
Nole je prvu pobjedu protiv top 10 igrača imao sa 18 godina i 6 mjeseci (i to protiv Puerte koji je bio 9.), a prvi turnir je osvojio sa 19 godina i mjesec dana tako da se ne sramotiš dalje.
(Mladen, 2. april 2015 14:01)


Dobro, ajde da rascistimo, Novak je prvu titulu osvojio sa 19 god i 2 meseca, prvi masters 19 god.10 mececi, prvo finale GS 20god i 4mes, prva titula na GS 20god i 8mes, u top4 je usao sa 20 god, odakle nije ispao do dana danasnjeg !! Ako vec tako poredite Corica i Djokov1ca, Coric je sada u seprembru 2005 godine.....
Svakako ce biti odlican igrac, najvise obecava od svih tih njegovih vrsnjaka i ovih starijih godinu dana, pogotovu zato sto izgleda najozbiljnije od svih njih i najzrelije, ali ce svi oni morati malo da pricekaju da bi nesto konkretno uradili, posto ima previse dobrih igraca protiv kojih se moraju izboriti. I sto se tice Corica previse defanzivno igra, morace to malo da ispravi ako zeli da brze napreduje ka vrhu.

I neka mi neka odgovori da li je bot po imenu EricCartman napokon platio ?

Boban

pre 9 godina

Nema sumnje da je Coric medju mladjim igracima najozbiljniji i nekako vidi se da ima veliku zelju i posvecenost, tu je i Kokinakis. Medjutim, oni jos moraju mnogo da rade, da sticu iskustvo, ne ide sve bas tako lako. Sigurno jos neko vreme nece moci da se nose sa Djokovicem, Nadalom i Federerom, prvo moraju da dobijaju redovno ove iz top 20, ova dvojica su klasa za njih i bogami sve ostale trenutno. Ko visoko leti, nisko pada. Coric ne treba da se zanosi, svaka mu cast za postignuto sa 18 godina, ali mora jos da radi kako bi se priblizio najboljoj cetvorci u istoriji tenisa.

zalosna sova

pre 9 godina

Lepo kazu da lici na Djokovica. I ovom je sve omiljeno, sve mu se svidja,sve voli, za svakog navija...
(Jumko, 2. april 2015 13:08)
Prosto mi je milo kada vidim da si opet postavio neki pakosni komentar, posto to znaci da te mrznja i zavist nisu popustile, a to ti je najveca kazna u zivotu.

goga

pre 9 godina

Hahahah cak I Coric ima bolje sponzore od Djoka...
(RF, 02. april 2015 11:51)
mislis li da Nike, Yonex i Hublot, pojedinacno i sumarno vise placaju Borni nego Uniclo, Head i Seiko Novaku???