Ponedeljak, 30.03.2015.

01:37

Anu oscilacije odvele u poraz

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrto kolo WTA turnira u Majamiju, pošto je poražena od Sabine Lisicki u dva seta.

Izvor: ÐN

Anu oscilacije odvele u poraz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Miami

pre 9 godina

Nisam gledala mec sinoc (jutros), a i bolje za moje zivce, cini mi se. Sljedeci turnir joj je u Njemackoj i brani finale, a po svemu vidjenom do sada nema od te ljubavi nista da ona dodje do finala. Svi koji je iskreno vole i navijaju za nju vide da treba da promjeni trenera, jos samo Ana da skonta i super, jer ako nastavi ovako mislim da ce ispasti i iz top 20, a vrlo, vrlo tesko se vratila u top 10.

ZORAN

pre 9 godina

Ja bih ovim putem najlepše da zamolim i preporučim gospođici Ivanović da povede malo računa o svom ponašanju jer je sinoć,u svojoj nemoći,zaista prostački odreagovala.Nadobudna,razmažena i prepotentna manekenka počinje sve više da prelazi granice dobrog ukusa i dostojanstvenog ponašanja.Hajde što sebe(a i svoje najbliže) sve više blamira,unazad nekoliko godina,svojim ljubavnim vezama,što je postala i sve više prepoznatljiva kao legitimna naslednica Kurnjikove ,takođe po imenu ANA,svojim vanteniskim aktivnostima,ali devojko mani se prenemaganja,infantilnih monologa na konferencijama za medije.Okani se curo ćorava posla,odluči sama šta hoćeš u životu,poštedi nas svojih dugogodišnjih tinejdžerskih izjava,zaćuti već jednom i igraj tenis ili nastavi stopama svoje imenjakinje iz Rusije,Kurnjikove.Radi šta god hoćeš sa svojim životom,ali prestani da nas maltretiraš svojim glupim intervjuima jer nemaš više kredita i pokrića u rezultatima.Zaćuti i igraj ili nastavi da izigravaš belosvetsku tenisku barbiku i udavaču.Srdačan i dobronameran pozdrav.

Zoran

pre 9 godina

Nemojte da je vredjate i usporedbe sa Tinom Maze. Ipak je Ana od tenisa zaradila 15miliona dolara, sa reklamama iznad 40. Ana ima slabu psihu, servis, bekhend i svi igraju na njen ocajni bekend, a Ana nije Federer to da popravi. Kad odu Ana i Jeca nema zamene.

tau

pre 9 godina

Zenski tenis je prilicno slab,I dosta mucan za gledanje. U takvom tenisu dve prosecne igracice kao sto su Jelena I Ana I mogu da dodju do izrazaja. Opet,mi nemamo bolje I ostaje nam da se nadamo da cce zenski tenis ostati tu gde jeste jer sumnjam da njih dve mogu bolje od ovoga.

ana

pre 9 godina

"Ovaj turnir je već iza mene i okrećem se sledećem. Spremna sam i osećam se dobro. Moja igra je u stalnom napredovanju i mislim da ću na sledećem turniru daleko dogurati."

a.

pre 9 godina

Molim vas prestanite objavljivati kladionicarske komentare, kojima je jedini cilj, a izgleda i jedino sto znaju da vredjaju Anu.
I mene je Ana razocarala, ali sta sad, jednostavno nije u formi, ali vratice se sigurna sam u toku sezone.

samo nole,velja i ivana

pre 9 godina

Svaka njoj cast zeza se carica trosi novac i udace se kao sponzorusa kad sve to potrosi za nekog golfera ili tajkuna.Inace sta sve treba da bi bio profesionali bacac loptice kao Ana niti je ona u nekoj fizickoj formi niti ima neke predispozicije.Obicna malo visa devojka niti je brza niti snazna niti elasticna i gimnasticarski tip.Uporedis Tinu Maze ili Janicu Kostelic sa Anom Ivanovic pa to je bruka i sramota sta jedan skijas ili vaterpolista mora sve od napora proci ,a sta Ana.

Ana Fan

pre 9 godina

Znači pod hitno dati otkaz Dejanu Petroviću,
bar bi ja tako uradio, pa nikako ne pomaze
Ani, rezultati su im žalosni, jadni ispod svakog proseka.
Dubai, IW, Miami sve 3. kola to je samo jedna pobeda
po turniru eej bree??? Pa ja bi na njenom
mestu dreknuo i rekao pa dokle bre vise
da ispadam u 3 kolima i da me pobedjuju "dundjeri"?
I rekla bi Dejanu pali, ne pomazes mi, ne ide nam. Ćao.
Ali neka igra i trenira kako zna i ume, al ako će se ona
zadovoljovti sa ovakvim rezultatima onda ona ima ozbiljan
problem u glavi. A mi smo ovde svi ludi sto iz turnura u turnir
pisemo isto, i svi mi vidimo u cemu je problem
ali ona i dalje igra isto.. Ne znam
mnogo mi je zao, ali ovo već postaje sprdnja
i jadna ona sa Dejanom koji je msm vise apsolutno
totalno nepotreban. Pa pre će sama igrati bolje
nego sa njim a ona neka vidi sta će.. Ali ovako
nastavi brzo će da padne na wta listi.. Ana molim
te trgni se već jednom dok ne bude kasno??
Pozdrav svima.

Laza

pre 9 godina

Ana ima ludu srecu sto je jos uvek u 10 jer, Radwanska, Bouchard i ta ekipa do 10 mesta ostvaruje jos gore rezultate. Jos nije kasno da se Ana popravi, mada mislim da od toga nema nista i da ce ona biti opet ona stara Ana oko 15 pozicije. Meni je jednostavno neprepoznatljiva ova Ana sad i od prosle sezone.

Miki...

pre 9 godina

Ana moj predlog ti je da promenis trenera i pocnes da igras manje turnire kako bi se vratila u formu...Cesto se pitam da li je poraz na AO toliko uticao za nastavak sezone?
Ana,Busar,Radwanska,Kvitova devojke koje trenutno nisu u formi...
Ajdeee Ana :-)

ajde

pre 9 godina

Odlicno, hvala kladionicama ma poklon kvoti. Sada cekam jos da Garsia dobije Monaka za 4500 dinara. Pozelite mi srecu ! Pozdrav
(Boston, 30. mart 2015 03:45)

Drago mi je sto si pukao.

Swedenonline

pre 9 godina

Nadal izgubio tek drugi put od Verdaska, sad je 16:2 za Nadala, Azarenka izgubila od 33 godišnje Pennette, gledajući na činjenično stanje okoline, čemu se vi čudite? Neki gube mečeve, neki lovu na tiketu, neki se bave više proračunatim i manje nerviraju.

Kad ne ide pravi treneri odlaze sami

pre 9 godina

Kad gledate ove njene mečeve koji se bitno razlikuju od druge polovine prošle godine - tačnije nemaju veze s tenisom, zapitajte se kakva je uloga trenera. Ako su to Nemanja - Dejan - Marko, šta očekivari nego srbski teniski cirkus. Novak ima Bekera i Vajdu i još neke ljude, Ana drži momka kome je ona prva zapala da se na njoj uči. Molim te idi, ima još šest meseci tenisa, i mnogo još turnira, čak tri GS do kraja sezone, dva PM, može se još nešto popreavizti..

Brod bez kapetana

pre 9 godina

Ne mogu da razumem Dejana Petrovića zašto ne kaže - Ana, nama nikako ne ide, tri meseca pravimo samo poraze, igra ti je daleko od prošle godine a servis nesiguran i nepouzdan. Ja bolje ne umem, nađi vrhunskog trenera, on manje košta nego što može pšara da donese, možda još nije kasno, tek je kraj marta, a ostalo je još mnogo velikih turnira.

Bole

pre 9 godina

Vratila nam se na zalost ona stara Ana, ali ovaj put ne ona iz 2008, vec ona posle toga. Ana Ivanovic je jedna od najvecih teniskih enigmi svih vremena. Sta se desava toj devojci u glavi to niko ne zna. Lisicki odigrala prosecan mec u kom Ana, mogu slobodno reci ovako nesretna Ana, tesno izgubi u dva seta. Da je Nemica imala Anu iz prosle godine preko puta, lose bi se provela. Ali danas je bila bolja i zasluzeno prosla dalje. Sto se Ane tice, jedna rec - budibogsnama. Nacin na koji izgubi poen, pa gem, je prosto neverovatan i njoj, nazalost, svojstven. Ali tako to ide u tenisu zenskom, forma igracica je kao rolerkoster, nikad ne znas kako ce ko da ,,ubode''. Ani sve najbolje u nastavku sezone, da se vrati tamo gde je prosle godine bila.
Pozdrav svima. :)

znanje-imanje

pre 9 godina

Ana kao da ima gomilu novih fizičkih problema. Što je još gore kao da je obnovila gomilu starih tehničkih problema, za koje smo mislili da su prošlost. A sve to na uvek solidnoj osnovi psihičkih problema. Svezajedno nade u vrhunsku sezonu sada deluju dosta tanko.
Iznenađujući napredak sa prethodnim trenerom uparila je sa još više iznenađujućim otkazom, i sad ne ide ni njoj ni njemu. Trenutno deluje kao da joj treba odmor od mesec dana i trening od 2 pa da proba da dostigne neki dobar nivo opet.

bianconero95

pre 9 godina

Ljudi, mozemo da pricamo koliko hocemo, i da se vrtimo u krug..evo ja sam zivce pokidao, jer je imam na tiketu, samo nju cekam, i vise NIKADA, ali NIKADA je necu odigrati, jer sam nekoliko puta pao n nju, ali ovo veceras je katstrofa..samo cu ovo reci-devojka najpre treba da nauci loptu da podbaci kako treba, jer joj se lopta vrti u vazduhu kao da duva najjaci vetar, a o servisu, a tek o nepotrebnim dropsotovima(ako se tako pise), ne treba ni trositi reci.. idi slikaj se sa Bastijanom, realno joj to ide, toliko..

MARE

pre 9 godina

Nastavlja se losa sezona, losi rezultati ona od Dubaia ne moze da poveze 2 pobede na jacim turnirima. Sta reci, ocajno mnogo oscilacija, ne ume da zavrsi svoje servis gemove kada ima 40-0. Pod hitno Ana mora da promeni trenera, ovako nema smisla dalje igrati uopste, servis joj je katastrofa, cak je i forhend poceo da zakazuje a bekhend standardno slab. Ocajne Anine partije u poslednjih 2 meseca, samo cudo je sto je 5, sva sreca jer ove posle nje beleze jos jadnije rezultate. Srecno dalje u nastavku sezone ali ako su 3 kola maksimum na svakom turniru onda je to nazalost veoma jadno.. Pod hitno Ana moras da se probudis, menjaj trenera i moras ostrije da igras i sa vise vatre i zelje u sebi !!! Ovo iz turnira u turnir postaje smesno i zaslosno, nazalost.

Cole

pre 9 godina

Da ne budem pogrešno shvaćen,
uvek navijam za Anu, uopšte
za naše tenisere, ali definitivno
najunosniji posao posle droge je
igrati protiv Ane. Dakle, odgovorno
tvrdim da poklon kvota ne postoji
ali mi nikako nije jasno da je kvota
na Aninu pobedu bila 1,45, to jest
na pobedu Lisicki 2,5. Da, i pri tom
redovno ispada u prvom, drugom,
eventualno trećem kolu. Ej breee!!!

ggg

pre 9 godina

potpuno nezainteresovano igra, lisicki je konstantno vraca u mec bespotrebnim greskama a ana to ne koristi, previse gresi, servis 0, kretanje ocaj, verovatno kraj meca u sledecem gemu 7:6,6:5

MirsadK

pre 9 godina

Šta reći, osim prava šteta...Ana ima igru, snagu i brzinu, kreativnost i repertoar udaraca, lakoću kojom izvodi neke komplikovane udarce...Njoj nedostaje koncentracija i mir u glavi dok igra. I to je košta puno toga u karijeri..

Nenad

pre 9 godina

Anu mnogo volim i postujem njene ogromne sportske uspehe, ali kako ona ume da proda poen i samu sebe pobedi, to je stvarno previse iritantno!

Ovo je previše!

pre 9 godina

Opet ista pesma koja vodi u poraz - izgubljeni servis-gemovi, očajan servis. Posle Majamija valjda će da angažuje trenera, ovaj za pola godine nije uspeo da joj popravi servis, naproitiv, ovo više nema smisla.

Mihajlo_BG

pre 9 godina

Pa zar je moguće da imaš 40:0, odserviraš dve duple i izgubiš gem? Gde li ćeš s takvom igrom jado, a najviše glavom? Ali ipak mislim da će pobediti, pa da vidimo...

Nenad

pre 9 godina

Anu mnogo volim i postujem njene ogromne sportske uspehe, ali kako ona ume da proda poen i samu sebe pobedi, to je stvarno previse iritantno!

Brod bez kapetana

pre 9 godina

Ne mogu da razumem Dejana Petrovića zašto ne kaže - Ana, nama nikako ne ide, tri meseca pravimo samo poraze, igra ti je daleko od prošle godine a servis nesiguran i nepouzdan. Ja bolje ne umem, nađi vrhunskog trenera, on manje košta nego što može pšara da donese, možda još nije kasno, tek je kraj marta, a ostalo je još mnogo velikih turnira.

Ovo je previše!

pre 9 godina

Opet ista pesma koja vodi u poraz - izgubljeni servis-gemovi, očajan servis. Posle Majamija valjda će da angažuje trenera, ovaj za pola godine nije uspeo da joj popravi servis, naproitiv, ovo više nema smisla.

znanje-imanje

pre 9 godina

Ana kao da ima gomilu novih fizičkih problema. Što je još gore kao da je obnovila gomilu starih tehničkih problema, za koje smo mislili da su prošlost. A sve to na uvek solidnoj osnovi psihičkih problema. Svezajedno nade u vrhunsku sezonu sada deluju dosta tanko.
Iznenađujući napredak sa prethodnim trenerom uparila je sa još više iznenađujućim otkazom, i sad ne ide ni njoj ni njemu. Trenutno deluje kao da joj treba odmor od mesec dana i trening od 2 pa da proba da dostigne neki dobar nivo opet.

Mihajlo_BG

pre 9 godina

Pa zar je moguće da imaš 40:0, odserviraš dve duple i izgubiš gem? Gde li ćeš s takvom igrom jado, a najviše glavom? Ali ipak mislim da će pobediti, pa da vidimo...

Bole

pre 9 godina

Vratila nam se na zalost ona stara Ana, ali ovaj put ne ona iz 2008, vec ona posle toga. Ana Ivanovic je jedna od najvecih teniskih enigmi svih vremena. Sta se desava toj devojci u glavi to niko ne zna. Lisicki odigrala prosecan mec u kom Ana, mogu slobodno reci ovako nesretna Ana, tesno izgubi u dva seta. Da je Nemica imala Anu iz prosle godine preko puta, lose bi se provela. Ali danas je bila bolja i zasluzeno prosla dalje. Sto se Ane tice, jedna rec - budibogsnama. Nacin na koji izgubi poen, pa gem, je prosto neverovatan i njoj, nazalost, svojstven. Ali tako to ide u tenisu zenskom, forma igracica je kao rolerkoster, nikad ne znas kako ce ko da ,,ubode''. Ani sve najbolje u nastavku sezone, da se vrati tamo gde je prosle godine bila.
Pozdrav svima. :)

Cole

pre 9 godina

Da ne budem pogrešno shvaćen,
uvek navijam za Anu, uopšte
za naše tenisere, ali definitivno
najunosniji posao posle droge je
igrati protiv Ane. Dakle, odgovorno
tvrdim da poklon kvota ne postoji
ali mi nikako nije jasno da je kvota
na Aninu pobedu bila 1,45, to jest
na pobedu Lisicki 2,5. Da, i pri tom
redovno ispada u prvom, drugom,
eventualno trećem kolu. Ej breee!!!

MirsadK

pre 9 godina

Šta reći, osim prava šteta...Ana ima igru, snagu i brzinu, kreativnost i repertoar udaraca, lakoću kojom izvodi neke komplikovane udarce...Njoj nedostaje koncentracija i mir u glavi dok igra. I to je košta puno toga u karijeri..

Laza

pre 9 godina

Ana ima ludu srecu sto je jos uvek u 10 jer, Radwanska, Bouchard i ta ekipa do 10 mesta ostvaruje jos gore rezultate. Jos nije kasno da se Ana popravi, mada mislim da od toga nema nista i da ce ona biti opet ona stara Ana oko 15 pozicije. Meni je jednostavno neprepoznatljiva ova Ana sad i od prosle sezone.

ZORAN

pre 9 godina

Ja bih ovim putem najlepše da zamolim i preporučim gospođici Ivanović da povede malo računa o svom ponašanju jer je sinoć,u svojoj nemoći,zaista prostački odreagovala.Nadobudna,razmažena i prepotentna manekenka počinje sve više da prelazi granice dobrog ukusa i dostojanstvenog ponašanja.Hajde što sebe(a i svoje najbliže) sve više blamira,unazad nekoliko godina,svojim ljubavnim vezama,što je postala i sve više prepoznatljiva kao legitimna naslednica Kurnjikove ,takođe po imenu ANA,svojim vanteniskim aktivnostima,ali devojko mani se prenemaganja,infantilnih monologa na konferencijama za medije.Okani se curo ćorava posla,odluči sama šta hoćeš u životu,poštedi nas svojih dugogodišnjih tinejdžerskih izjava,zaćuti već jednom i igraj tenis ili nastavi stopama svoje imenjakinje iz Rusije,Kurnjikove.Radi šta god hoćeš sa svojim životom,ali prestani da nas maltretiraš svojim glupim intervjuima jer nemaš više kredita i pokrića u rezultatima.Zaćuti i igraj ili nastavi da izigravaš belosvetsku tenisku barbiku i udavaču.Srdačan i dobronameran pozdrav.

Swedenonline

pre 9 godina

Nadal izgubio tek drugi put od Verdaska, sad je 16:2 za Nadala, Azarenka izgubila od 33 godišnje Pennette, gledajući na činjenično stanje okoline, čemu se vi čudite? Neki gube mečeve, neki lovu na tiketu, neki se bave više proračunatim i manje nerviraju.

bianconero95

pre 9 godina

Ljudi, mozemo da pricamo koliko hocemo, i da se vrtimo u krug..evo ja sam zivce pokidao, jer je imam na tiketu, samo nju cekam, i vise NIKADA, ali NIKADA je necu odigrati, jer sam nekoliko puta pao n nju, ali ovo veceras je katstrofa..samo cu ovo reci-devojka najpre treba da nauci loptu da podbaci kako treba, jer joj se lopta vrti u vazduhu kao da duva najjaci vetar, a o servisu, a tek o nepotrebnim dropsotovima(ako se tako pise), ne treba ni trositi reci.. idi slikaj se sa Bastijanom, realno joj to ide, toliko..

ana

pre 9 godina

"Ovaj turnir je već iza mene i okrećem se sledećem. Spremna sam i osećam se dobro. Moja igra je u stalnom napredovanju i mislim da ću na sledećem turniru daleko dogurati."

ajde

pre 9 godina

Odlicno, hvala kladionicama ma poklon kvoti. Sada cekam jos da Garsia dobije Monaka za 4500 dinara. Pozelite mi srecu ! Pozdrav
(Boston, 30. mart 2015 03:45)

Drago mi je sto si pukao.

Miki...

pre 9 godina

Ana moj predlog ti je da promenis trenera i pocnes da igras manje turnire kako bi se vratila u formu...Cesto se pitam da li je poraz na AO toliko uticao za nastavak sezone?
Ana,Busar,Radwanska,Kvitova devojke koje trenutno nisu u formi...
Ajdeee Ana :-)

Ana Fan

pre 9 godina

Znači pod hitno dati otkaz Dejanu Petroviću,
bar bi ja tako uradio, pa nikako ne pomaze
Ani, rezultati su im žalosni, jadni ispod svakog proseka.
Dubai, IW, Miami sve 3. kola to je samo jedna pobeda
po turniru eej bree??? Pa ja bi na njenom
mestu dreknuo i rekao pa dokle bre vise
da ispadam u 3 kolima i da me pobedjuju "dundjeri"?
I rekla bi Dejanu pali, ne pomazes mi, ne ide nam. Ćao.
Ali neka igra i trenira kako zna i ume, al ako će se ona
zadovoljovti sa ovakvim rezultatima onda ona ima ozbiljan
problem u glavi. A mi smo ovde svi ludi sto iz turnura u turnir
pisemo isto, i svi mi vidimo u cemu je problem
ali ona i dalje igra isto.. Ne znam
mnogo mi je zao, ali ovo već postaje sprdnja
i jadna ona sa Dejanom koji je msm vise apsolutno
totalno nepotreban. Pa pre će sama igrati bolje
nego sa njim a ona neka vidi sta će.. Ali ovako
nastavi brzo će da padne na wta listi.. Ana molim
te trgni se već jednom dok ne bude kasno??
Pozdrav svima.

a.

pre 9 godina

Molim vas prestanite objavljivati kladionicarske komentare, kojima je jedini cilj, a izgleda i jedino sto znaju da vredjaju Anu.
I mene je Ana razocarala, ali sta sad, jednostavno nije u formi, ali vratice se sigurna sam u toku sezone.

MARE

pre 9 godina

Nastavlja se losa sezona, losi rezultati ona od Dubaia ne moze da poveze 2 pobede na jacim turnirima. Sta reci, ocajno mnogo oscilacija, ne ume da zavrsi svoje servis gemove kada ima 40-0. Pod hitno Ana mora da promeni trenera, ovako nema smisla dalje igrati uopste, servis joj je katastrofa, cak je i forhend poceo da zakazuje a bekhend standardno slab. Ocajne Anine partije u poslednjih 2 meseca, samo cudo je sto je 5, sva sreca jer ove posle nje beleze jos jadnije rezultate. Srecno dalje u nastavku sezone ali ako su 3 kola maksimum na svakom turniru onda je to nazalost veoma jadno.. Pod hitno Ana moras da se probudis, menjaj trenera i moras ostrije da igras i sa vise vatre i zelje u sebi !!! Ovo iz turnira u turnir postaje smesno i zaslosno, nazalost.

Kad ne ide pravi treneri odlaze sami

pre 9 godina

Kad gledate ove njene mečeve koji se bitno razlikuju od druge polovine prošle godine - tačnije nemaju veze s tenisom, zapitajte se kakva je uloga trenera. Ako su to Nemanja - Dejan - Marko, šta očekivari nego srbski teniski cirkus. Novak ima Bekera i Vajdu i još neke ljude, Ana drži momka kome je ona prva zapala da se na njoj uči. Molim te idi, ima još šest meseci tenisa, i mnogo još turnira, čak tri GS do kraja sezone, dva PM, može se još nešto popreavizti..

samo nole,velja i ivana

pre 9 godina

Svaka njoj cast zeza se carica trosi novac i udace se kao sponzorusa kad sve to potrosi za nekog golfera ili tajkuna.Inace sta sve treba da bi bio profesionali bacac loptice kao Ana niti je ona u nekoj fizickoj formi niti ima neke predispozicije.Obicna malo visa devojka niti je brza niti snazna niti elasticna i gimnasticarski tip.Uporedis Tinu Maze ili Janicu Kostelic sa Anom Ivanovic pa to je bruka i sramota sta jedan skijas ili vaterpolista mora sve od napora proci ,a sta Ana.

Zoran

pre 9 godina

Nemojte da je vredjate i usporedbe sa Tinom Maze. Ipak je Ana od tenisa zaradila 15miliona dolara, sa reklamama iznad 40. Ana ima slabu psihu, servis, bekhend i svi igraju na njen ocajni bekend, a Ana nije Federer to da popravi. Kad odu Ana i Jeca nema zamene.

ggg

pre 9 godina

potpuno nezainteresovano igra, lisicki je konstantno vraca u mec bespotrebnim greskama a ana to ne koristi, previse gresi, servis 0, kretanje ocaj, verovatno kraj meca u sledecem gemu 7:6,6:5

tau

pre 9 godina

Zenski tenis je prilicno slab,I dosta mucan za gledanje. U takvom tenisu dve prosecne igracice kao sto su Jelena I Ana I mogu da dodju do izrazaja. Opet,mi nemamo bolje I ostaje nam da se nadamo da cce zenski tenis ostati tu gde jeste jer sumnjam da njih dve mogu bolje od ovoga.

Miami

pre 9 godina

Nisam gledala mec sinoc (jutros), a i bolje za moje zivce, cini mi se. Sljedeci turnir joj je u Njemackoj i brani finale, a po svemu vidjenom do sada nema od te ljubavi nista da ona dodje do finala. Svi koji je iskreno vole i navijaju za nju vide da treba da promjeni trenera, jos samo Ana da skonta i super, jer ako nastavi ovako mislim da ce ispasti i iz top 20, a vrlo, vrlo tesko se vratila u top 10.

ZORAN

pre 9 godina

Ja bih ovim putem najlepše da zamolim i preporučim gospođici Ivanović da povede malo računa o svom ponašanju jer je sinoć,u svojoj nemoći,zaista prostački odreagovala.Nadobudna,razmažena i prepotentna manekenka počinje sve više da prelazi granice dobrog ukusa i dostojanstvenog ponašanja.Hajde što sebe(a i svoje najbliže) sve više blamira,unazad nekoliko godina,svojim ljubavnim vezama,što je postala i sve više prepoznatljiva kao legitimna naslednica Kurnjikove ,takođe po imenu ANA,svojim vanteniskim aktivnostima,ali devojko mani se prenemaganja,infantilnih monologa na konferencijama za medije.Okani se curo ćorava posla,odluči sama šta hoćeš u životu,poštedi nas svojih dugogodišnjih tinejdžerskih izjava,zaćuti već jednom i igraj tenis ili nastavi stopama svoje imenjakinje iz Rusije,Kurnjikove.Radi šta god hoćeš sa svojim životom,ali prestani da nas maltretiraš svojim glupim intervjuima jer nemaš više kredita i pokrića u rezultatima.Zaćuti i igraj ili nastavi da izigravaš belosvetsku tenisku barbiku i udavaču.Srdačan i dobronameran pozdrav.

samo nole,velja i ivana

pre 9 godina

Svaka njoj cast zeza se carica trosi novac i udace se kao sponzorusa kad sve to potrosi za nekog golfera ili tajkuna.Inace sta sve treba da bi bio profesionali bacac loptice kao Ana niti je ona u nekoj fizickoj formi niti ima neke predispozicije.Obicna malo visa devojka niti je brza niti snazna niti elasticna i gimnasticarski tip.Uporedis Tinu Maze ili Janicu Kostelic sa Anom Ivanovic pa to je bruka i sramota sta jedan skijas ili vaterpolista mora sve od napora proci ,a sta Ana.

a.

pre 9 godina

Molim vas prestanite objavljivati kladionicarske komentare, kojima je jedini cilj, a izgleda i jedino sto znaju da vredjaju Anu.
I mene je Ana razocarala, ali sta sad, jednostavno nije u formi, ali vratice se sigurna sam u toku sezone.

ajde

pre 9 godina

Odlicno, hvala kladionicama ma poklon kvoti. Sada cekam jos da Garsia dobije Monaka za 4500 dinara. Pozelite mi srecu ! Pozdrav
(Boston, 30. mart 2015 03:45)

Drago mi je sto si pukao.

bianconero95

pre 9 godina

Ljudi, mozemo da pricamo koliko hocemo, i da se vrtimo u krug..evo ja sam zivce pokidao, jer je imam na tiketu, samo nju cekam, i vise NIKADA, ali NIKADA je necu odigrati, jer sam nekoliko puta pao n nju, ali ovo veceras je katstrofa..samo cu ovo reci-devojka najpre treba da nauci loptu da podbaci kako treba, jer joj se lopta vrti u vazduhu kao da duva najjaci vetar, a o servisu, a tek o nepotrebnim dropsotovima(ako se tako pise), ne treba ni trositi reci.. idi slikaj se sa Bastijanom, realno joj to ide, toliko..

Ana Fan

pre 9 godina

Znači pod hitno dati otkaz Dejanu Petroviću,
bar bi ja tako uradio, pa nikako ne pomaze
Ani, rezultati su im žalosni, jadni ispod svakog proseka.
Dubai, IW, Miami sve 3. kola to je samo jedna pobeda
po turniru eej bree??? Pa ja bi na njenom
mestu dreknuo i rekao pa dokle bre vise
da ispadam u 3 kolima i da me pobedjuju "dundjeri"?
I rekla bi Dejanu pali, ne pomazes mi, ne ide nam. Ćao.
Ali neka igra i trenira kako zna i ume, al ako će se ona
zadovoljovti sa ovakvim rezultatima onda ona ima ozbiljan
problem u glavi. A mi smo ovde svi ludi sto iz turnura u turnir
pisemo isto, i svi mi vidimo u cemu je problem
ali ona i dalje igra isto.. Ne znam
mnogo mi je zao, ali ovo već postaje sprdnja
i jadna ona sa Dejanom koji je msm vise apsolutno
totalno nepotreban. Pa pre će sama igrati bolje
nego sa njim a ona neka vidi sta će.. Ali ovako
nastavi brzo će da padne na wta listi.. Ana molim
te trgni se već jednom dok ne bude kasno??
Pozdrav svima.

Mihajlo_BG

pre 9 godina

Pa zar je moguće da imaš 40:0, odserviraš dve duple i izgubiš gem? Gde li ćeš s takvom igrom jado, a najviše glavom? Ali ipak mislim da će pobediti, pa da vidimo...

Cole

pre 9 godina

Da ne budem pogrešno shvaćen,
uvek navijam za Anu, uopšte
za naše tenisere, ali definitivno
najunosniji posao posle droge je
igrati protiv Ane. Dakle, odgovorno
tvrdim da poklon kvota ne postoji
ali mi nikako nije jasno da je kvota
na Aninu pobedu bila 1,45, to jest
na pobedu Lisicki 2,5. Da, i pri tom
redovno ispada u prvom, drugom,
eventualno trećem kolu. Ej breee!!!

tau

pre 9 godina

Zenski tenis je prilicno slab,I dosta mucan za gledanje. U takvom tenisu dve prosecne igracice kao sto su Jelena I Ana I mogu da dodju do izrazaja. Opet,mi nemamo bolje I ostaje nam da se nadamo da cce zenski tenis ostati tu gde jeste jer sumnjam da njih dve mogu bolje od ovoga.

Miki...

pre 9 godina

Ana moj predlog ti je da promenis trenera i pocnes da igras manje turnire kako bi se vratila u formu...Cesto se pitam da li je poraz na AO toliko uticao za nastavak sezone?
Ana,Busar,Radwanska,Kvitova devojke koje trenutno nisu u formi...
Ajdeee Ana :-)

MirsadK

pre 9 godina

Šta reći, osim prava šteta...Ana ima igru, snagu i brzinu, kreativnost i repertoar udaraca, lakoću kojom izvodi neke komplikovane udarce...Njoj nedostaje koncentracija i mir u glavi dok igra. I to je košta puno toga u karijeri..

Brod bez kapetana

pre 9 godina

Ne mogu da razumem Dejana Petrovića zašto ne kaže - Ana, nama nikako ne ide, tri meseca pravimo samo poraze, igra ti je daleko od prošle godine a servis nesiguran i nepouzdan. Ja bolje ne umem, nađi vrhunskog trenera, on manje košta nego što može pšara da donese, možda još nije kasno, tek je kraj marta, a ostalo je još mnogo velikih turnira.

Laza

pre 9 godina

Ana ima ludu srecu sto je jos uvek u 10 jer, Radwanska, Bouchard i ta ekipa do 10 mesta ostvaruje jos gore rezultate. Jos nije kasno da se Ana popravi, mada mislim da od toga nema nista i da ce ona biti opet ona stara Ana oko 15 pozicije. Meni je jednostavno neprepoznatljiva ova Ana sad i od prosle sezone.

Bole

pre 9 godina

Vratila nam se na zalost ona stara Ana, ali ovaj put ne ona iz 2008, vec ona posle toga. Ana Ivanovic je jedna od najvecih teniskih enigmi svih vremena. Sta se desava toj devojci u glavi to niko ne zna. Lisicki odigrala prosecan mec u kom Ana, mogu slobodno reci ovako nesretna Ana, tesno izgubi u dva seta. Da je Nemica imala Anu iz prosle godine preko puta, lose bi se provela. Ali danas je bila bolja i zasluzeno prosla dalje. Sto se Ane tice, jedna rec - budibogsnama. Nacin na koji izgubi poen, pa gem, je prosto neverovatan i njoj, nazalost, svojstven. Ali tako to ide u tenisu zenskom, forma igracica je kao rolerkoster, nikad ne znas kako ce ko da ,,ubode''. Ani sve najbolje u nastavku sezone, da se vrati tamo gde je prosle godine bila.
Pozdrav svima. :)

Swedenonline

pre 9 godina

Nadal izgubio tek drugi put od Verdaska, sad je 16:2 za Nadala, Azarenka izgubila od 33 godišnje Pennette, gledajući na činjenično stanje okoline, čemu se vi čudite? Neki gube mečeve, neki lovu na tiketu, neki se bave više proračunatim i manje nerviraju.

ana

pre 9 godina

"Ovaj turnir je već iza mene i okrećem se sledećem. Spremna sam i osećam se dobro. Moja igra je u stalnom napredovanju i mislim da ću na sledećem turniru daleko dogurati."

Nenad

pre 9 godina

Anu mnogo volim i postujem njene ogromne sportske uspehe, ali kako ona ume da proda poen i samu sebe pobedi, to je stvarno previse iritantno!

Kad ne ide pravi treneri odlaze sami

pre 9 godina

Kad gledate ove njene mečeve koji se bitno razlikuju od druge polovine prošle godine - tačnije nemaju veze s tenisom, zapitajte se kakva je uloga trenera. Ako su to Nemanja - Dejan - Marko, šta očekivari nego srbski teniski cirkus. Novak ima Bekera i Vajdu i još neke ljude, Ana drži momka kome je ona prva zapala da se na njoj uči. Molim te idi, ima još šest meseci tenisa, i mnogo još turnira, čak tri GS do kraja sezone, dva PM, može se još nešto popreavizti..

Ovo je previše!

pre 9 godina

Opet ista pesma koja vodi u poraz - izgubljeni servis-gemovi, očajan servis. Posle Majamija valjda će da angažuje trenera, ovaj za pola godine nije uspeo da joj popravi servis, naproitiv, ovo više nema smisla.

Zoran

pre 9 godina

Nemojte da je vredjate i usporedbe sa Tinom Maze. Ipak je Ana od tenisa zaradila 15miliona dolara, sa reklamama iznad 40. Ana ima slabu psihu, servis, bekhend i svi igraju na njen ocajni bekend, a Ana nije Federer to da popravi. Kad odu Ana i Jeca nema zamene.

MARE

pre 9 godina

Nastavlja se losa sezona, losi rezultati ona od Dubaia ne moze da poveze 2 pobede na jacim turnirima. Sta reci, ocajno mnogo oscilacija, ne ume da zavrsi svoje servis gemove kada ima 40-0. Pod hitno Ana mora da promeni trenera, ovako nema smisla dalje igrati uopste, servis joj je katastrofa, cak je i forhend poceo da zakazuje a bekhend standardno slab. Ocajne Anine partije u poslednjih 2 meseca, samo cudo je sto je 5, sva sreca jer ove posle nje beleze jos jadnije rezultate. Srecno dalje u nastavku sezone ali ako su 3 kola maksimum na svakom turniru onda je to nazalost veoma jadno.. Pod hitno Ana moras da se probudis, menjaj trenera i moras ostrije da igras i sa vise vatre i zelje u sebi !!! Ovo iz turnira u turnir postaje smesno i zaslosno, nazalost.

znanje-imanje

pre 9 godina

Ana kao da ima gomilu novih fizičkih problema. Što je još gore kao da je obnovila gomilu starih tehničkih problema, za koje smo mislili da su prošlost. A sve to na uvek solidnoj osnovi psihičkih problema. Svezajedno nade u vrhunsku sezonu sada deluju dosta tanko.
Iznenađujući napredak sa prethodnim trenerom uparila je sa još više iznenađujućim otkazom, i sad ne ide ni njoj ni njemu. Trenutno deluje kao da joj treba odmor od mesec dana i trening od 2 pa da proba da dostigne neki dobar nivo opet.

ggg

pre 9 godina

potpuno nezainteresovano igra, lisicki je konstantno vraca u mec bespotrebnim greskama a ana to ne koristi, previse gresi, servis 0, kretanje ocaj, verovatno kraj meca u sledecem gemu 7:6,6:5

Miami

pre 9 godina

Nisam gledala mec sinoc (jutros), a i bolje za moje zivce, cini mi se. Sljedeci turnir joj je u Njemackoj i brani finale, a po svemu vidjenom do sada nema od te ljubavi nista da ona dodje do finala. Svi koji je iskreno vole i navijaju za nju vide da treba da promjeni trenera, jos samo Ana da skonta i super, jer ako nastavi ovako mislim da ce ispasti i iz top 20, a vrlo, vrlo tesko se vratila u top 10.