Subota, 28.03.2015.

20:33

Kovač nije zadovoljan posle 5:1

Selektor Hrvatske Niko Kovač nije zadovoljan onim što je video od svojih igrača u subotu, iako su razbili Norvešku 5:1.

Izvor: AK

Kovaè nije zadovoljan posle 5:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

Cross

pre 9 godina

Ko je gledao mec, mogao je da vidi da Hrvati nista nisu odigrali, ali zaista, iako ovo sto sam napisao deluje cudno posle 5-1. Norveska je bila bolja do prvog gola. Hrvati su sutnuli 6 puta na gol i dali 5 golova - sad i vise nikad. Doduse, i u Bg-u su prvi put presli centar u 60 i nekom minutu (bukvalno), i odmah nam je Mandzukic zabio. Luka je tada rekao da je to plod iskustva, ali videsmo mi to iskustvo na SP, narocito protiv Meksika. Sustinski, Hrvatska prema imenima koje ima - timski igra lose.
(veliki strumf, 28. mart 2015 22:40)

Koja dijagnoza od Srbina, čija je reprezentacija zadnja liga Europe.
No, šutnite i vi bar 3-4 puta na gol i pobjedite s 1:0 (uostalom i to
treba znati, iskoristiti svaki šut). Spočitavanje Meksika od strane
Srba, postalo je pomalo degutantno (Meksiko je uostalom dobra ekipa),
jer ti isti Srbi su nanizali prekrasan niz bisera, od kojih bi se mogla
napraviti skupocjena ogrlica ~ dolje ~

Kazakhstan-
Litva-
Azerbaijan-
Ukrajina-
Obala Slonovače-
Armenija-
Honduras-
New Zealand-
Ghana-
Australia-
Grčka-
Slovenija-
Estonija-
Makedonija-
Hrvatska-
Armenija-
Danska-
Kosovo-

Šestice Argentine i Nizozemske, nema smisla ni komentirati!

Hrvoje

pre 9 godina

Domagoj. Hrvatska je dobila Meksiko dva puta. 1992 i 1999. Prijateljske tekme. 1992 su dobili s 3-0 i sjecam se da je Suker bio sjajan onda.

TIL Zagreb

pre 9 godina

mora se hrvatima dati priznanje da ne gube protiv smesnih ekipa kao mi ali isto tako se mora napomenuti da oni od 2008 godine nisu dobili neku od top 10 ekipa.. danas je 2015 godina .. 
(dragan1982, 29. mart 2015 11:14)

s Njemackom zadnjih 15ak godina imamo pozitivan skor,s Italijanima takodjer tj ne pamtim kad nas je Italija uopce dobila....s ostalim vise manje pozitivno (izuzev France i Espana)
da nas je netko razvalio,nije...da smo stalno na velikim takmicenjima jesmo ( samo dvaput propustili, 2000 i 2010)
da napravimo nesto velilo bas i ne....ali kad pogledam druge,jace repke,mi zadovoljmi,ipak danas svi igraju nogomet,skoro pa svi.... ?

Argo

pre 9 godina

Dragane:Mogu razumjeti da si ljubomoran i da ne voliš Hrvatsku,ali bar iznesi činjenice kada komentiraš.Hrvatska je u 20godina 3 puta prosla grupnu fazu na velikim natjecanjima od 8 pokušaja.Naravno nikada se nismo sramotili kao vi,već ispadali zbog gol razlike kao na euru 2012.Reprezentacija kojoj će ovo biti 9. natjecanje od posljednih 11,koja ima dva četvrtfinala eura i polufinale svjetskog se svakako može zvati velesilom!razmisli kakav je to kontinuitet,pa vi ako promašite ove kvalifikacije neće vas biti minimalno 20g na europskim prvenstvima

Užas je moja furka

pre 9 godina

Kovačeva izjava nije ni licemjrje, ni lažna skromnost niti pretjerivanje. To je taj njemački mentalitet, ta njemačka perfekcija. Čovjek je cijeliu nogometnu karijeru proveo u Bundesligi, većinu života u Njemačkoj i sada da razmišlja kao Balkanac? Sjetite se Manuela Neuera kada je primio gol protiv Brazila, gol za 7:1 u sudačkoj nadoknadi. Pa lik je skoro dobio infarkt. To je ta njemačka perfekcija, jer je 7:0 bolje od 7:1. Kovač je tražio visoki presing, napad na igrača sa loptom, a na terenu nešto sasvim drugo. Svaki duel na sredini terena dobili su Norvežani, posjed lopte 58% u korist Norvežana. Nismo mogli pošteno ni pucati po golu. Istina, nisu ni Norvežani bili opasni, ali Kovač ima pravo. Jača reprezentacija tipa Njemačke, Španjolske ili Francuske već bi vodila 2:o u prvih pola sata. Marcelo je pogodio fantastično i tu je krenulo. Vidi se da je pala jezikova juha u poluvremenu jer je drugo poluvrijeme bila jednosmjerna ulica. Osim Ćorlukine gluposti sve je bilo više-manje OK. Pa i sa igračem manje bili smo bolji i dali dva gola.

zgslavac

pre 9 godina

Eto sad svi komentirate "lošu" igru Hrvatske. Što se niste javljali nakon Italije kad smo izdominirali, sakrili loptu na San Siru?

Priče o slučajnih 5 golova su priče za malu djecu. Golovi Brozovića i Perišia prekrasni.

dragan1982

pre 9 godina

jedno je jasno ..hrvati koji pisu ovdje nece pisati ako srbi izvuku 4 boda u naredne dve utakmice ,nestace i to je jako fino ..secam se hrvata protiv portugala pre nekih jednu ipo godina ili dve..ni jedne jedine sanse za gfol nisu imali u lisabonu pa su tako i izgubili tamo..hrvati kao i uvek misle da su top reprezentacija ali jedna top repka prodje grupu na svakom turniru a ne jednom u 20 godina ..njihova najteza grupa u zadnjih ko zna kolko je bila zadnja sa belgijom srbijom skotskom ,ova grupa je ocaj teski..pogledajte imena prvih 11 italije sinoc ..jad i tuga kako su se talijani srozali..bugari ko bugari..norveska ko norveska ..mora se hrvatima dati priznanje da ne gube protiv smesnih ekipa kao mi ali isto tako se mora napomenuti da oni od 2008 godine nisu dobili neku od top 10 ekipa.. danas je 2015 godina ..

nadam se da ce srbi danas izvuci bod jer nam je vazan i jer bi bilo sramota ne otici na ep

zoran

pre 9 godina

Folirant. A Hrvatska ne znam kad je imala tecnost u igri. Jednostavno ne mogu kvalitet koi imaju da pretoce u kvalitet igre. Zato se i desava da ne prolaze grupu vec dugo na velikim takmicenjima, a realno trebali bi to s obzirom na sastav grupa koje su imali. I ako se setite utakmica protiv nas u obe utakmice poslednje mnogo su bolje prosli nego sto su igrali. A realno ogroman kvalitet poseduju. Imaju na sredini igrace reala i barcelone. Napadaca isto vrhunske klase.
Npr. mMihajlovic da nema svoje bubice koje su nas unakazile i zbog kojih nije jos uvek dorastao ovom poslu je imao elemente toga da stvori dobru igru. Nadam se da se Curcic konacno to uspeti. Drzimo mu palceve

duje

pre 9 godina

(ZgGirl, 28. mart 2015 21:34)
Pa Ćorluka uopće nije star, protiv Italije je bio jedan od najboljih, ali domaće utakmice uvijek igra katastrofalno. Naime, kad stigne u Zg iz Rusije on mora zadovoljiti Franku, malo na cajke, rodbina, pa slikavanje za novine i ostane malo vremena za pripremu utakmice. Kad igramo vani uvijek je jedan od boljih, prati to.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Za petardu spremni! Kako su oni dali 5 komada nije mi jasno, prvo poluvreme je bilo antipropaganda fubdala nije bilo sanse da gubim vreme i na drugo poluvreme!

Domagoj

pre 9 godina

štrumfe ne pričaj gluposti, Meksiko je dobivao Brazil SAD i ostale sasvim ok ekipe, Nizozemci su ih jedvice jade na guzine guzove izbacili u osmini finala, istina i meni idu na nerve jer igraju tu formaciju 3-5-2 koja nama nikako ne odgovara, i imaju taj čudan stil igre koji jedino oni igraju, nisam primjetio niti jednu ozbiljnu reprezentaciju svijetskog ranga da igra tako kako oni igraju, baš zato su jako nezgodni, ne samo nama nego svim reprezentacijama. volio bih da tvoja Srbija dobije priliku zaigrat protiv njih, brijem da bez par komada ne bi išli na odmor, a do kraja utakmice tko zna kakva bi se poplava golova dogodila. vjeruj mi, znam da ružno zvuči, ali vi protiv njih ne bi imali ama baš nikakve šanse. njihovi igrači ne igraju u europskim klubovima, osim par prvotimaca većina igra meksičku sjeverno američku ligu, ali budi siguran da to što im je cijena na transfermarktu niska ne znači da su loši, cijena njihovih igrača je niska baš zato jer ne igraju u europi, a ne da su kvalitetni ko većina europskih igrača, nego su i kvalitetniji. ne znam jesi li gledao njih kada, ali vjeruj mi vi ne bi imali ni promila šanse izvući remi protiv njih, jednostavno jako nezgodna ekipa, koju mi nikad nismo dobili a mislim da smo se tri puta sreli s njima, igraju nogomet koji ne odgovara našem stilu igre i zato gubimo. svi imaju nekoliko timova koji im ne leže, pitaj talijane što misle kad nas izvuku u nogometu. kolike su im šanse? https://www.youtube.com/watch?v=7ze8AgkB64U

Brondby

pre 9 godina

Pravi Germanski stav tako i mi kad dobiemo 3-4 razlike uvek moze vise i bolje.'

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

veliki strumf

pre 9 godina

Ko je gledao mec, mogao je da vidi da Hrvati nista nisu odigrali, ali zaista, iako ovo sto sam napisao deluje cudno posle 5-1. Norveska je bila bolja do prvog gola. Hrvati su sutnuli 6 puta na gol i dali 5 golova - sad i vise nikad. Doduse, i u Bg-u su prvi put presli centar u 60 i nekom minutu (bukvalno), i odmah nam je Mandzukic zabio. Luka je tada rekao da je to plod iskustva, ali videsmo mi to iskustvo na SP, narocito protiv Meksika. Sustinski, Hrvatska prema imenima koje ima - timski igra lose.

mk

pre 9 godina

Tako treba, uvijek trazi maksimum..Ne smije se zanositi samo tim rezultatom, nego biti uvijek samokritican i istaknuti detalje koje nisu valjali. To ce donijeti sto bolje pripremljenu ekipu za EURO.

tomy

pre 9 godina

Trebalo je da bude igrali smo dobro bili bolji ali nismo imali srece kao kod nas.Gospodine Kovac i treba da se nerviras jer je to najstresniji posao na svetu i ne pricaj gluposti jer ste odlicno odigrali utakmicu.

ZgGirl

pre 9 godina

Svi u Hr ocekuju da npr. Modric i Rakitic igraju na istom nivou, kako smo naucili da ih gledamo u RM i Barci.
Ali malo morgen, u repki nemamo Messia, Iniestu, Ramosa ili Ronalda. A oni sami (Modric i Rakitic) ne mogu igru uciniti ljepsom. Istina je da smo imali "rupa" i Kovac s razlogom nije zadovoljan. Stvari ce biti bolje kada se pozdrave Srna, Corluka, Pranjic, Olic (koji su puno dali za repku i hvala im od srca)...ali vrijeme je za neke nove i mladje.

novica

pre 9 godina

E moj Niko znaš i sam da su igrali koliko im treba , stiskali su u Italiji pa se Modrinjo ozljedio , ne treba nam to.Polako kada opet budemo s Italijom zapet će u to sam siguran.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ovaj nije zadovoljan pobedom od 5-1,a ovi nasi utakmica jos nije ni krenula, oni buncaju kako nece biti stete ako izgubimo,ali da cemo svakako traziti svoju sansu iz prekida!!

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ovaj nije zadovoljan pobedom od 5-1,a ovi nasi utakmica jos nije ni krenula, oni buncaju kako nece biti stete ako izgubimo,ali da cemo svakako traziti svoju sansu iz prekida!!

mk

pre 9 godina

Tako treba, uvijek trazi maksimum..Ne smije se zanositi samo tim rezultatom, nego biti uvijek samokritican i istaknuti detalje koje nisu valjali. To ce donijeti sto bolje pripremljenu ekipu za EURO.

ZgGirl

pre 9 godina

Svi u Hr ocekuju da npr. Modric i Rakitic igraju na istom nivou, kako smo naucili da ih gledamo u RM i Barci.
Ali malo morgen, u repki nemamo Messia, Iniestu, Ramosa ili Ronalda. A oni sami (Modric i Rakitic) ne mogu igru uciniti ljepsom. Istina je da smo imali "rupa" i Kovac s razlogom nije zadovoljan. Stvari ce biti bolje kada se pozdrave Srna, Corluka, Pranjic, Olic (koji su puno dali za repku i hvala im od srca)...ali vrijeme je za neke nove i mladje.

novica

pre 9 godina

E moj Niko znaš i sam da su igrali koliko im treba , stiskali su u Italiji pa se Modrinjo ozljedio , ne treba nam to.Polako kada opet budemo s Italijom zapet će u to sam siguran.

Brondby

pre 9 godina

Pravi Germanski stav tako i mi kad dobiemo 3-4 razlike uvek moze vise i bolje.'

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

veliki strumf

pre 9 godina

Ko je gledao mec, mogao je da vidi da Hrvati nista nisu odigrali, ali zaista, iako ovo sto sam napisao deluje cudno posle 5-1. Norveska je bila bolja do prvog gola. Hrvati su sutnuli 6 puta na gol i dali 5 golova - sad i vise nikad. Doduse, i u Bg-u su prvi put presli centar u 60 i nekom minutu (bukvalno), i odmah nam je Mandzukic zabio. Luka je tada rekao da je to plod iskustva, ali videsmo mi to iskustvo na SP, narocito protiv Meksika. Sustinski, Hrvatska prema imenima koje ima - timski igra lose.

Argo

pre 9 godina

Dragane:Mogu razumjeti da si ljubomoran i da ne voliš Hrvatsku,ali bar iznesi činjenice kada komentiraš.Hrvatska je u 20godina 3 puta prosla grupnu fazu na velikim natjecanjima od 8 pokušaja.Naravno nikada se nismo sramotili kao vi,već ispadali zbog gol razlike kao na euru 2012.Reprezentacija kojoj će ovo biti 9. natjecanje od posljednih 11,koja ima dva četvrtfinala eura i polufinale svjetskog se svakako može zvati velesilom!razmisli kakav je to kontinuitet,pa vi ako promašite ove kvalifikacije neće vas biti minimalno 20g na europskim prvenstvima

duje

pre 9 godina

(ZgGirl, 28. mart 2015 21:34)
Pa Ćorluka uopće nije star, protiv Italije je bio jedan od najboljih, ali domaće utakmice uvijek igra katastrofalno. Naime, kad stigne u Zg iz Rusije on mora zadovoljiti Franku, malo na cajke, rodbina, pa slikavanje za novine i ostane malo vremena za pripremu utakmice. Kad igramo vani uvijek je jedan od boljih, prati to.

zgslavac

pre 9 godina

Eto sad svi komentirate "lošu" igru Hrvatske. Što se niste javljali nakon Italije kad smo izdominirali, sakrili loptu na San Siru?

Priče o slučajnih 5 golova su priče za malu djecu. Golovi Brozovića i Perišia prekrasni.

Užas je moja furka

pre 9 godina

Kovačeva izjava nije ni licemjrje, ni lažna skromnost niti pretjerivanje. To je taj njemački mentalitet, ta njemačka perfekcija. Čovjek je cijeliu nogometnu karijeru proveo u Bundesligi, većinu života u Njemačkoj i sada da razmišlja kao Balkanac? Sjetite se Manuela Neuera kada je primio gol protiv Brazila, gol za 7:1 u sudačkoj nadoknadi. Pa lik je skoro dobio infarkt. To je ta njemačka perfekcija, jer je 7:0 bolje od 7:1. Kovač je tražio visoki presing, napad na igrača sa loptom, a na terenu nešto sasvim drugo. Svaki duel na sredini terena dobili su Norvežani, posjed lopte 58% u korist Norvežana. Nismo mogli pošteno ni pucati po golu. Istina, nisu ni Norvežani bili opasni, ali Kovač ima pravo. Jača reprezentacija tipa Njemačke, Španjolske ili Francuske već bi vodila 2:o u prvih pola sata. Marcelo je pogodio fantastično i tu je krenulo. Vidi se da je pala jezikova juha u poluvremenu jer je drugo poluvrijeme bila jednosmjerna ulica. Osim Ćorlukine gluposti sve je bilo više-manje OK. Pa i sa igračem manje bili smo bolji i dali dva gola.

Domagoj

pre 9 godina

štrumfe ne pričaj gluposti, Meksiko je dobivao Brazil SAD i ostale sasvim ok ekipe, Nizozemci su ih jedvice jade na guzine guzove izbacili u osmini finala, istina i meni idu na nerve jer igraju tu formaciju 3-5-2 koja nama nikako ne odgovara, i imaju taj čudan stil igre koji jedino oni igraju, nisam primjetio niti jednu ozbiljnu reprezentaciju svijetskog ranga da igra tako kako oni igraju, baš zato su jako nezgodni, ne samo nama nego svim reprezentacijama. volio bih da tvoja Srbija dobije priliku zaigrat protiv njih, brijem da bez par komada ne bi išli na odmor, a do kraja utakmice tko zna kakva bi se poplava golova dogodila. vjeruj mi, znam da ružno zvuči, ali vi protiv njih ne bi imali ama baš nikakve šanse. njihovi igrači ne igraju u europskim klubovima, osim par prvotimaca većina igra meksičku sjeverno američku ligu, ali budi siguran da to što im je cijena na transfermarktu niska ne znači da su loši, cijena njihovih igrača je niska baš zato jer ne igraju u europi, a ne da su kvalitetni ko većina europskih igrača, nego su i kvalitetniji. ne znam jesi li gledao njih kada, ali vjeruj mi vi ne bi imali ni promila šanse izvući remi protiv njih, jednostavno jako nezgodna ekipa, koju mi nikad nismo dobili a mislim da smo se tri puta sreli s njima, igraju nogomet koji ne odgovara našem stilu igre i zato gubimo. svi imaju nekoliko timova koji im ne leže, pitaj talijane što misle kad nas izvuku u nogometu. kolike su im šanse? https://www.youtube.com/watch?v=7ze8AgkB64U

Cross

pre 9 godina

Ko je gledao mec, mogao je da vidi da Hrvati nista nisu odigrali, ali zaista, iako ovo sto sam napisao deluje cudno posle 5-1. Norveska je bila bolja do prvog gola. Hrvati su sutnuli 6 puta na gol i dali 5 golova - sad i vise nikad. Doduse, i u Bg-u su prvi put presli centar u 60 i nekom minutu (bukvalno), i odmah nam je Mandzukic zabio. Luka je tada rekao da je to plod iskustva, ali videsmo mi to iskustvo na SP, narocito protiv Meksika. Sustinski, Hrvatska prema imenima koje ima - timski igra lose.
(veliki strumf, 28. mart 2015 22:40)

Koja dijagnoza od Srbina, čija je reprezentacija zadnja liga Europe.
No, šutnite i vi bar 3-4 puta na gol i pobjedite s 1:0 (uostalom i to
treba znati, iskoristiti svaki šut). Spočitavanje Meksika od strane
Srba, postalo je pomalo degutantno (Meksiko je uostalom dobra ekipa),
jer ti isti Srbi su nanizali prekrasan niz bisera, od kojih bi se mogla
napraviti skupocjena ogrlica ~ dolje ~

Kazakhstan-
Litva-
Azerbaijan-
Ukrajina-
Obala Slonovače-
Armenija-
Honduras-
New Zealand-
Ghana-
Australia-
Grčka-
Slovenija-
Estonija-
Makedonija-
Hrvatska-
Armenija-
Danska-
Kosovo-

Šestice Argentine i Nizozemske, nema smisla ni komentirati!

TIL Zagreb

pre 9 godina

mora se hrvatima dati priznanje da ne gube protiv smesnih ekipa kao mi ali isto tako se mora napomenuti da oni od 2008 godine nisu dobili neku od top 10 ekipa.. danas je 2015 godina .. 
(dragan1982, 29. mart 2015 11:14)

s Njemackom zadnjih 15ak godina imamo pozitivan skor,s Italijanima takodjer tj ne pamtim kad nas je Italija uopce dobila....s ostalim vise manje pozitivno (izuzev France i Espana)
da nas je netko razvalio,nije...da smo stalno na velikim takmicenjima jesmo ( samo dvaput propustili, 2000 i 2010)
da napravimo nesto velilo bas i ne....ali kad pogledam druge,jace repke,mi zadovoljmi,ipak danas svi igraju nogomet,skoro pa svi.... ?

tomy

pre 9 godina

Trebalo je da bude igrali smo dobro bili bolji ali nismo imali srece kao kod nas.Gospodine Kovac i treba da se nerviras jer je to najstresniji posao na svetu i ne pricaj gluposti jer ste odlicno odigrali utakmicu.

Hrvoje

pre 9 godina

Domagoj. Hrvatska je dobila Meksiko dva puta. 1992 i 1999. Prijateljske tekme. 1992 su dobili s 3-0 i sjecam se da je Suker bio sjajan onda.

zoran

pre 9 godina

Folirant. A Hrvatska ne znam kad je imala tecnost u igri. Jednostavno ne mogu kvalitet koi imaju da pretoce u kvalitet igre. Zato se i desava da ne prolaze grupu vec dugo na velikim takmicenjima, a realno trebali bi to s obzirom na sastav grupa koje su imali. I ako se setite utakmica protiv nas u obe utakmice poslednje mnogo su bolje prosli nego sto su igrali. A realno ogroman kvalitet poseduju. Imaju na sredini igrace reala i barcelone. Napadaca isto vrhunske klase.
Npr. mMihajlovic da nema svoje bubice koje su nas unakazile i zbog kojih nije jos uvek dorastao ovom poslu je imao elemente toga da stvori dobru igru. Nadam se da se Curcic konacno to uspeti. Drzimo mu palceve

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Za petardu spremni! Kako su oni dali 5 komada nije mi jasno, prvo poluvreme je bilo antipropaganda fubdala nije bilo sanse da gubim vreme i na drugo poluvreme!

dragan1982

pre 9 godina

jedno je jasno ..hrvati koji pisu ovdje nece pisati ako srbi izvuku 4 boda u naredne dve utakmice ,nestace i to je jako fino ..secam se hrvata protiv portugala pre nekih jednu ipo godina ili dve..ni jedne jedine sanse za gfol nisu imali u lisabonu pa su tako i izgubili tamo..hrvati kao i uvek misle da su top reprezentacija ali jedna top repka prodje grupu na svakom turniru a ne jednom u 20 godina ..njihova najteza grupa u zadnjih ko zna kolko je bila zadnja sa belgijom srbijom skotskom ,ova grupa je ocaj teski..pogledajte imena prvih 11 italije sinoc ..jad i tuga kako su se talijani srozali..bugari ko bugari..norveska ko norveska ..mora se hrvatima dati priznanje da ne gube protiv smesnih ekipa kao mi ali isto tako se mora napomenuti da oni od 2008 godine nisu dobili neku od top 10 ekipa.. danas je 2015 godina ..

nadam se da ce srbi danas izvuci bod jer nam je vazan i jer bi bilo sramota ne otici na ep

veliki strumf

pre 9 godina

Ko je gledao mec, mogao je da vidi da Hrvati nista nisu odigrali, ali zaista, iako ovo sto sam napisao deluje cudno posle 5-1. Norveska je bila bolja do prvog gola. Hrvati su sutnuli 6 puta na gol i dali 5 golova - sad i vise nikad. Doduse, i u Bg-u su prvi put presli centar u 60 i nekom minutu (bukvalno), i odmah nam je Mandzukic zabio. Luka je tada rekao da je to plod iskustva, ali videsmo mi to iskustvo na SP, narocito protiv Meksika. Sustinski, Hrvatska prema imenima koje ima - timski igra lose.

dragan1982

pre 9 godina

jedno je jasno ..hrvati koji pisu ovdje nece pisati ako srbi izvuku 4 boda u naredne dve utakmice ,nestace i to je jako fino ..secam se hrvata protiv portugala pre nekih jednu ipo godina ili dve..ni jedne jedine sanse za gfol nisu imali u lisabonu pa su tako i izgubili tamo..hrvati kao i uvek misle da su top reprezentacija ali jedna top repka prodje grupu na svakom turniru a ne jednom u 20 godina ..njihova najteza grupa u zadnjih ko zna kolko je bila zadnja sa belgijom srbijom skotskom ,ova grupa je ocaj teski..pogledajte imena prvih 11 italije sinoc ..jad i tuga kako su se talijani srozali..bugari ko bugari..norveska ko norveska ..mora se hrvatima dati priznanje da ne gube protiv smesnih ekipa kao mi ali isto tako se mora napomenuti da oni od 2008 godine nisu dobili neku od top 10 ekipa.. danas je 2015 godina ..

nadam se da ce srbi danas izvuci bod jer nam je vazan i jer bi bilo sramota ne otici na ep

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Za petardu spremni! Kako su oni dali 5 komada nije mi jasno, prvo poluvreme je bilo antipropaganda fubdala nije bilo sanse da gubim vreme i na drugo poluvreme!

zoran

pre 9 godina

Folirant. A Hrvatska ne znam kad je imala tecnost u igri. Jednostavno ne mogu kvalitet koi imaju da pretoce u kvalitet igre. Zato se i desava da ne prolaze grupu vec dugo na velikim takmicenjima, a realno trebali bi to s obzirom na sastav grupa koje su imali. I ako se setite utakmica protiv nas u obe utakmice poslednje mnogo su bolje prosli nego sto su igrali. A realno ogroman kvalitet poseduju. Imaju na sredini igrace reala i barcelone. Napadaca isto vrhunske klase.
Npr. mMihajlovic da nema svoje bubice koje su nas unakazile i zbog kojih nije jos uvek dorastao ovom poslu je imao elemente toga da stvori dobru igru. Nadam se da se Curcic konacno to uspeti. Drzimo mu palceve

Brondby

pre 9 godina

Pravi Germanski stav tako i mi kad dobiemo 3-4 razlike uvek moze vise i bolje.'

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

ZgGirl

pre 9 godina

Svi u Hr ocekuju da npr. Modric i Rakitic igraju na istom nivou, kako smo naucili da ih gledamo u RM i Barci.
Ali malo morgen, u repki nemamo Messia, Iniestu, Ramosa ili Ronalda. A oni sami (Modric i Rakitic) ne mogu igru uciniti ljepsom. Istina je da smo imali "rupa" i Kovac s razlogom nije zadovoljan. Stvari ce biti bolje kada se pozdrave Srna, Corluka, Pranjic, Olic (koji su puno dali za repku i hvala im od srca)...ali vrijeme je za neke nove i mladje.

tomy

pre 9 godina

Trebalo je da bude igrali smo dobro bili bolji ali nismo imali srece kao kod nas.Gospodine Kovac i treba da se nerviras jer je to najstresniji posao na svetu i ne pricaj gluposti jer ste odlicno odigrali utakmicu.

novica

pre 9 godina

E moj Niko znaš i sam da su igrali koliko im treba , stiskali su u Italiji pa se Modrinjo ozljedio , ne treba nam to.Polako kada opet budemo s Italijom zapet će u to sam siguran.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ovaj nije zadovoljan pobedom od 5-1,a ovi nasi utakmica jos nije ni krenula, oni buncaju kako nece biti stete ako izgubimo,ali da cemo svakako traziti svoju sansu iz prekida!!

mk

pre 9 godina

Tako treba, uvijek trazi maksimum..Ne smije se zanositi samo tim rezultatom, nego biti uvijek samokritican i istaknuti detalje koje nisu valjali. To ce donijeti sto bolje pripremljenu ekipu za EURO.

Domagoj

pre 9 godina

štrumfe ne pričaj gluposti, Meksiko je dobivao Brazil SAD i ostale sasvim ok ekipe, Nizozemci su ih jedvice jade na guzine guzove izbacili u osmini finala, istina i meni idu na nerve jer igraju tu formaciju 3-5-2 koja nama nikako ne odgovara, i imaju taj čudan stil igre koji jedino oni igraju, nisam primjetio niti jednu ozbiljnu reprezentaciju svijetskog ranga da igra tako kako oni igraju, baš zato su jako nezgodni, ne samo nama nego svim reprezentacijama. volio bih da tvoja Srbija dobije priliku zaigrat protiv njih, brijem da bez par komada ne bi išli na odmor, a do kraja utakmice tko zna kakva bi se poplava golova dogodila. vjeruj mi, znam da ružno zvuči, ali vi protiv njih ne bi imali ama baš nikakve šanse. njihovi igrači ne igraju u europskim klubovima, osim par prvotimaca većina igra meksičku sjeverno američku ligu, ali budi siguran da to što im je cijena na transfermarktu niska ne znači da su loši, cijena njihovih igrača je niska baš zato jer ne igraju u europi, a ne da su kvalitetni ko većina europskih igrača, nego su i kvalitetniji. ne znam jesi li gledao njih kada, ali vjeruj mi vi ne bi imali ni promila šanse izvući remi protiv njih, jednostavno jako nezgodna ekipa, koju mi nikad nismo dobili a mislim da smo se tri puta sreli s njima, igraju nogomet koji ne odgovara našem stilu igre i zato gubimo. svi imaju nekoliko timova koji im ne leže, pitaj talijane što misle kad nas izvuku u nogometu. kolike su im šanse? https://www.youtube.com/watch?v=7ze8AgkB64U

Argo

pre 9 godina

Dragane:Mogu razumjeti da si ljubomoran i da ne voliš Hrvatsku,ali bar iznesi činjenice kada komentiraš.Hrvatska je u 20godina 3 puta prosla grupnu fazu na velikim natjecanjima od 8 pokušaja.Naravno nikada se nismo sramotili kao vi,već ispadali zbog gol razlike kao na euru 2012.Reprezentacija kojoj će ovo biti 9. natjecanje od posljednih 11,koja ima dva četvrtfinala eura i polufinale svjetskog se svakako može zvati velesilom!razmisli kakav je to kontinuitet,pa vi ako promašite ove kvalifikacije neće vas biti minimalno 20g na europskim prvenstvima

Užas je moja furka

pre 9 godina

Kovačeva izjava nije ni licemjrje, ni lažna skromnost niti pretjerivanje. To je taj njemački mentalitet, ta njemačka perfekcija. Čovjek je cijeliu nogometnu karijeru proveo u Bundesligi, većinu života u Njemačkoj i sada da razmišlja kao Balkanac? Sjetite se Manuela Neuera kada je primio gol protiv Brazila, gol za 7:1 u sudačkoj nadoknadi. Pa lik je skoro dobio infarkt. To je ta njemačka perfekcija, jer je 7:0 bolje od 7:1. Kovač je tražio visoki presing, napad na igrača sa loptom, a na terenu nešto sasvim drugo. Svaki duel na sredini terena dobili su Norvežani, posjed lopte 58% u korist Norvežana. Nismo mogli pošteno ni pucati po golu. Istina, nisu ni Norvežani bili opasni, ali Kovač ima pravo. Jača reprezentacija tipa Njemačke, Španjolske ili Francuske već bi vodila 2:o u prvih pola sata. Marcelo je pogodio fantastično i tu je krenulo. Vidi se da je pala jezikova juha u poluvremenu jer je drugo poluvrijeme bila jednosmjerna ulica. Osim Ćorlukine gluposti sve je bilo više-manje OK. Pa i sa igračem manje bili smo bolji i dali dva gola.

TIL Zagreb

pre 9 godina

mora se hrvatima dati priznanje da ne gube protiv smesnih ekipa kao mi ali isto tako se mora napomenuti da oni od 2008 godine nisu dobili neku od top 10 ekipa.. danas je 2015 godina .. 
(dragan1982, 29. mart 2015 11:14)

s Njemackom zadnjih 15ak godina imamo pozitivan skor,s Italijanima takodjer tj ne pamtim kad nas je Italija uopce dobila....s ostalim vise manje pozitivno (izuzev France i Espana)
da nas je netko razvalio,nije...da smo stalno na velikim takmicenjima jesmo ( samo dvaput propustili, 2000 i 2010)
da napravimo nesto velilo bas i ne....ali kad pogledam druge,jace repke,mi zadovoljmi,ipak danas svi igraju nogomet,skoro pa svi.... ?

duje

pre 9 godina

(ZgGirl, 28. mart 2015 21:34)
Pa Ćorluka uopće nije star, protiv Italije je bio jedan od najboljih, ali domaće utakmice uvijek igra katastrofalno. Naime, kad stigne u Zg iz Rusije on mora zadovoljiti Franku, malo na cajke, rodbina, pa slikavanje za novine i ostane malo vremena za pripremu utakmice. Kad igramo vani uvijek je jedan od boljih, prati to.

zgslavac

pre 9 godina

Eto sad svi komentirate "lošu" igru Hrvatske. Što se niste javljali nakon Italije kad smo izdominirali, sakrili loptu na San Siru?

Priče o slučajnih 5 golova su priče za malu djecu. Golovi Brozovića i Perišia prekrasni.

Cross

pre 9 godina

Ko je gledao mec, mogao je da vidi da Hrvati nista nisu odigrali, ali zaista, iako ovo sto sam napisao deluje cudno posle 5-1. Norveska je bila bolja do prvog gola. Hrvati su sutnuli 6 puta na gol i dali 5 golova - sad i vise nikad. Doduse, i u Bg-u su prvi put presli centar u 60 i nekom minutu (bukvalno), i odmah nam je Mandzukic zabio. Luka je tada rekao da je to plod iskustva, ali videsmo mi to iskustvo na SP, narocito protiv Meksika. Sustinski, Hrvatska prema imenima koje ima - timski igra lose.
(veliki strumf, 28. mart 2015 22:40)

Koja dijagnoza od Srbina, čija je reprezentacija zadnja liga Europe.
No, šutnite i vi bar 3-4 puta na gol i pobjedite s 1:0 (uostalom i to
treba znati, iskoristiti svaki šut). Spočitavanje Meksika od strane
Srba, postalo je pomalo degutantno (Meksiko je uostalom dobra ekipa),
jer ti isti Srbi su nanizali prekrasan niz bisera, od kojih bi se mogla
napraviti skupocjena ogrlica ~ dolje ~

Kazakhstan-
Litva-
Azerbaijan-
Ukrajina-
Obala Slonovače-
Armenija-
Honduras-
New Zealand-
Ghana-
Australia-
Grčka-
Slovenija-
Estonija-
Makedonija-
Hrvatska-
Armenija-
Danska-
Kosovo-

Šestice Argentine i Nizozemske, nema smisla ni komentirati!

Hrvoje

pre 9 godina

Domagoj. Hrvatska je dobila Meksiko dva puta. 1992 i 1999. Prijateljske tekme. 1992 su dobili s 3-0 i sjecam se da je Suker bio sjajan onda.