Četvrtak, 26.03.2015.

08:35

Šampion zgazio OKC, Kavsi ubedljivi

Čak 130 poena San Antonija Tanderu, ubedljiva pobeda Klivlenda nad Memfisom i trijumf Atlante posle tri poraza obeležili su noć u NBA ligi.

Izvor: ÐN

Šampion zgazio OKC, Kavsi ubedljivi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Hardaway

pre 9 godina

Kad ja pisem da osim SAS i Memfisa nijedna druga NBA ekipa ne igra niti zna igrati dobru timsku odbranu neki se ovde smeju.130 koseva sa procentom suta od skoro 60%.To je smesno i zalosno kako neke ekipe igraju i ko ih vodi u NBA.
Gde je sad ucinkovita Triple-double nindza kornjaca?Pobedise ih na jednu istu providnu foru.Svaka cast SAS ali ovo moze da im prolazi samo u NBA ni u ludilu ne bi proslo u evroligi pored Dude,Zeljka,a oni godinama tako igraju i to im prolazi jer se drugi fokusiraju samo na napad,dok ih odbrana,taktika ne zanimaju,dok je to glavno oruzje SAS uz odlicno organizovan napad,gde je akcenat na pravovremenom pasu,nesebicnosti svakog pojedinca i mnogim drugim primesama iz stare jugoslovenske skole kosarke,samo prilagodjeno novim dobu i savremenoj brzoj kosarci.
Oni imaju sve sto odlikuje velike ekipe,dok sa druge strane Oklahoma hoce da osvoji prsten sa Kanterom i najgorim timskim kosarkasem u istoriji ove igre Waitersom.
SAS su konacno dobili ono sto im je falilo proteklih godina,a to je snazno krilo koje je u stanju da igra dobru odbranu i ubacuje trojke.Lenard je novi Horry,Bowen,cak ima potencijala da ih nadmasi jer je strasna atleta i vrlo mlad je shvatioi naucio kako se igra prava kosarka,a ne basket.Lenard je ogroman radnik,koji je manjak nekog talenta nadomestio inteligencijom i snagom i postao vec sad jedno od najboljih krila u ligi.

Latrell Sprewell

pre 9 godina

Dragic je definitifno dokazao kvalitet i malo je zalosno sto je ovoliko medijski zapostavljen. Dokazao je da uz Wade-a treba da bude udarna igla Majamija, jos kada se vrati Bosh, uz Denga, bice to solidna ekipa za Istok... Toronto i Washington polako isticu kandidaturu za najvece razocarenje sezone i neverovatno je u kakavom su kanalu (razocarenje u odnosu na to koliko im se ne tako davno davalo sansi u plejofu). Izgleda da ce Klivlend lagano u finale sto mi se nikako ne svidja i onda je tamo sve moguce. Na zapadu se manje-vise sve zna... s'tim da je San Antoniju svejedno da li ce biti 4. 5. ili 6. i ici na Clipperse, Portland ili Houston. Ko god da im dodje milsim da prolaze lagano prvi krug. Za Dalas ni NASA ne zna kakve su im mogucnosti i onda se sve svodi na GSW i Mephis/San Antonio.

vince carter

pre 9 godina

"mocan zapad,klivlend 14:1" ma bravo koliko poznajete materiju,dovoljno je sto je oklahoma kao osma na zapadu jaca od toronta koji je cetvrti ili sto finix kao deseti ima bolji skor od milvokija koji je sesti i da je klivlend na zapadu igrao bi 4 puta sa zapadnjacima i bio vise istrosen,tipa ono kad je lebron usao u finale sa klivlendom na istoku i izgubio 4:0 od san antonia,pa da sa su bili na zapadu izgubili bi u prvom kolu toliko pa vi onda ne bi imali argumente,zapad i istok su nebo i zemlja odavno!!

Okej

pre 9 godina

Golden Stejt u prvoj rundi plej-ofa ide verovatno na Oklahomu i tu ce verovatno biti metla, mozda uzme Vestbruk sa nekom vanzemaljskom partijom eventualno jednu utakmicu. Posle toga idu na Kliperse ili Portland verovatno. Nijedna od te dve ekipe ne moze da im uzme vise od 2 pobede. Tako da, Golden Stejt ce verovatno tek u finalu zapada imati tesku seriju sa verovatno Memfisom ili San Antoniom. Na zapadu i nece biti tolika ludnica kao sto se misli. San Antonio trenutno pokusava da izvuce 6. mesto da idu na Hjuston, a ne na Memfis jer im je to mnogo laksi protivnik. Dalas je jedina nepoznanica. Oni mogu da otkinu plej-of i uzmu titulu, a mogu i da ispadnu odmah u prvom kolu. Dosta toga zavisi od povreda, ali ovo su najverovatniji parovi na zapadu.

Mne

pre 9 godina

Strašni poznavalac kosarke iz Ritopeka, danas cuti jer je Mika Konli razbio sinoc nejakog Lebrona i druzinu!
A Memfis pokazao da je zreo za titulu. I poneki X da vodi na Halkidiki ove strucnjake. Zasto cutis Miko, mali veSeljace?

StormBGD

pre 9 godina

Nisam ocekivao da ce Klivlend ovako lako dobiti Memfis. Ali to je NBA. I dalje mislim da Klivlend nema tim za titulu. Mada bi mi bila poslastica veliko finale Klivlend protiv GSW. Poznato je da GSW-u ne lezi Klivlend, ali bi to bila prilika Kariju da pokaze da li je najbolji igrac lige i da li je GSW zreo da dobije Dzejmsa i drugare(da budem precizniji Dzejmsa, Irvinga i Lava, ovi ostali sluze da igraju odbranu). Ono sto Klivlendu ide na ruku je slaba konferencija, dok GSW da bi dosli do velikog finala ima da igraju tri serije sa tri jaka tima. Uglavnom sve sem finala konferencija GSW-Memfis i Klivlend-Atlanta bi bilo iznenadjenje. SAS, Hjuston,Dalas i Portalnd mogu da pomrse racune na Zapadu, ali bi mi bilo zao da GSW i Memfis ne odigraju finale Zapada, jer bi to bio duel dve napadacke ekipe gde bi se igralo na kos vise.

Gojko Andrijasevic

pre 9 godina

Kao sto napisah pre mesec dana,prvih 8 mesta na Zapadu su poznati.
Jednostavno,Obrva konstantno ima problema sa telom (NAZALOST!!!) da bi ovaj NO izdrzao trku . Phoenix nisam ozbiljnije ni razmatrao iskreno,to i nije play off ekipa.
Ako se nesto drasticno ne promeni 4 na Zapadu su GSW,Mem,SA i poslednjeg bi trazio izmedju Cli i Hou ,Portland je jednoatavno osakacen povredama (najsimpaticnija ekipa lige,verujem da nisam jedini)
Istok... Hm... Cle,Chicago i....
Atlanta ? Ja ne verujem u njih ! Videcemo... Jedva cekaml svi da prava borba krene...

petarczv

pre 9 godina

Evo full highlights sa utakmice SAS-Okc i top 10 veceri

https://m.youtube.com/watch?v=4xDR1rNdhus

https://m.youtube.com/watch?v=P-uPtiQMZfk

petarczv

pre 9 godina

Velika razlika u igri SAS i Clevlenda je u tome sto SAS igra sa svim igracima i svi postizu poene dok u clevlendu ako zakaze prva petorka sigurno gube utakmicu...Klupa clevlenda je sinoc postigla 17p dok je klupa spursa postigla cak 60! skoro cetri puta vise...e zato su sampioni

Badass

pre 9 godina

e kad vidim da su moji kingsi izabrali stauskasa umesto pejtona, nmg da verujem sta rade na draftu, svake godine od 5-7 mesta I niko osim kazinsa nije nista pokazao, ove sezone stauskas, prosle meklemore a pre dve tadasnji peti pik robinson, I niko od njih ni u drugu petorku rukija nije izabran, niti ce stauskas, kakvog GM imaju kingsi to je zalosno
nije mi jasni zasto su pustili nekadasnjeg RoY tajrika, al ajde, oni znaju bolje...

konto

pre 9 godina

Zamislite centarski par u Zvezdi Antić-Vučević, jbt pa i Jeretin bi tu mogao da igra, ne bi umeo da pokvari laganu EL! Hejteri, pustite da sanjam malo...

menhentn

pre 9 godina

Kraljevi iz Sparsa pokazali Oklahomi sta znaci kosarka, ako se Tanderu ne vrati Durent bice to ciscenje u prvoj rundi plej ofa
Klivlend odrzao cas timske kosarke Memfisu, ko je gledao video je ustvari koliko je Klivlend jak i koliko jos ima tu mesta za doradu, ako trojka iz Sparsa izdrzi ritam mislim da ce veliko finale biti Sparsi - Klivlend, i onda je sve moguce
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (slash, 26. mart 2015 09:15)

Finale je SAS-Miami, Heat se revansira za proslogodisnji poraz, Wade MVP! LeBron u suzama, JeRemija aka JR kadar nevera i pocinje da baca na Wade-a, James razocaran baca JR-ov verenicki prsten u Atlantik i pravi novi desicion i odlazi na West u Spurse. JR pod sedativima uspeva da sacuva zdrav razum i pocinje da prelistava statstiku trazeci novog omiljenog igraca!
To be continued...

David Blat

pre 9 godina

Katins postaje onobsto je Lav bio u monesoti,cisto nabijanje statistike bez sansi za plejof zato ce i otici...Elfrid Pejton buducnost Orlanda...svaka cast lebronu na jos jednoj laganoj mvp partiji

JeRemija

pre 9 godina

Miko gušteru, videli smo kako je Mikailo izdominirao i Irvinga i Lebrona noćas, najkraće rečeno-brutalna dominacija:)
Interesantna mi je situacija na Zapadu. Oklahoma se svakim porazom "nudi" da se još neko priključi u borbu za plej of, ali je zato Finiks uspeo da izgubi od prežaljenih Kingsa, koji odbrojavaju dane do letovanja a Nju Orleans je u očajnoj formi, trenutno u najlošijoj na Zapadu. Pelikansi imaju 4 poraza zaredom i oni su se već pozdravili od plej ofa. Nadao sam se da Finiks može da se bori do kraja, ali njih lagano dobija Sakramento?!
Inače, vidim da su novinari digli halabuku oko izjave Kevina Lava da je za njega MVP Vestbruk, a ne Lebron. Očigledno je da inteligencija nije Lavu jača strana a i sujeta je proradila. U redu je da tako misli, ali ne znam šta će mu takve izjave u medijima...U svakom slučaju, ne bih se iznenadio da napusti Kavse na kraju sezone.
Oni koji smatraju da Rasel može bez Durenta da vodi tim Oklahome, dobili su najbolji odgovor noćašnjim demoliranjem od strane San Antonija. Mislim da nas takva situacija čeka i u plej ofu, kada se igra sasvim druga dimenzija košarke i kada se odbrane maksimalno pojačaju.

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

mozda malo neocekivano visoke pobede klivlenda i san antonia, ali nista ne menjaju...na zapadu i dalje mislim da memfis, san antonio ili gs osvajaju, eventualno neke sanse ima hjuston da napravi pometnju, ostali ne...oklahoma znamo zbog cega, portland i klipersi nemaju ni dovoljno dobru ni dovoljno dugu klupu, a dalas je po svemu prikazanom najvece razocarenje sezone...na istoku je atlanta izgleda planski usporila, ali su oni i dalje favoriti, uz klivlend, i eventualno cikago...vasington i cikago bi trebalo da im pruze solidan otpor, ostali mislim da ne mogu ni toliko..indijani ce se uskoro vratiti pol dzordz, ali ne verujem da ce stici da utice na rezultate, a ovakva indijana izgleda ne lezi samo klivlendu :-D

Korlic

pre 9 godina

Zaljubljeni JeRemija je mnogo interesantniji od JeRemije ''statisticara'', drugim recima dosta je kreativniji. ''Statisticar'' JeRemija uopste nije interesantan, jer se njegovi komentari svode na hvalisanje samozvanog kralja i pokusaja dokazivanja da je on najbolji kosarkas (sportista) koji se ikada rodio i koji ce ikada biti rodjen na osnovu statistickih pokazatelja pronadjenih iz bog bi ga sveti znao kojih izvora. Kada u tim komentarima dobije gomilu minusa, onda protiv svoje volje napise neki pametan komentar (to je uglavnom kopija komentara drugih posetilaca ovog foruma), da bi ljudi mislili da on postuje i nekog drugog igraca koji se ne zove LeBron James. Pozz

Fox

pre 9 godina

Svaka cast Memfisu i Majkl Konli Junioru sto je pokazao da je najbolji igrac na svetu.... Razbio je Lebrona i druzinu, hahahaha
Zelembac je to sta ce covek :-) Kidace se Klivlend, Atlanta i Cikago u plej off-u. Ostali ne mogu da im uzmu vise od dve pobede u plej off-u. Video sam da je naredni prenos na Sport klubu tek 5. aprila i to izmedju Klivlenda i Cikaga, tako da ce biti odlican mec za gledanje na Tv-u a mozda se i Rouz tad vrati.
San Antonio u svom stilu i ritmu privodi kraj regularne sezone. Moje misljenje je da njih na zapadu u plej off-u moze izbaciti samo GS i potpuno zdrava Oklahoma. Memfis je smesan za njih i GS! Oklahoma bez Duranta i Ibake ne moze dobiti jake ekipe, a na ruku im ide sto naredne dve gostuju Juti i Finiksu tako da sa njima mogu igrati...

slash

pre 9 godina

Kraljevi iz Sparsa pokazali Oklahomi sta znaci kosarka, ako se Tanderu ne vrati Durent bice to ciscenje u prvoj rundi plej ofa
Klivlend odrzao cas timske kosarke Memfisu, ko je gledao video je ustvari koliko je Klivlend jak i koliko jos ima tu mesta za doradu, ako trojka iz Sparsa izdrzi ritam mislim da ce veliko finale biti Sparsi - Klivlend, i onda je sve moguce

Dragan

pre 9 godina

sestric
Zasto si se iznervirao toliko.... Pa Westbruk je imao 14 poena u prvoj cetvrtini, posle nije ni forsirao niti igrao mnogo kada se napravila velika razlika. Nesto mislim da Atlanta, Dalas, Klipersi, Portland, Majami i nisu bas slabi tovi ali ako ti tako kazes. Ili ti njega toliko mrzis pa ne znas sta da napises drugo... ;)

Badass

pre 9 godina

auuu kakva borba za plej of, na zapadu okc koji ima realno najvece sanse, finiks I nju orleans koji nazalost kasne za tri pobede, ali ako se zna da preostalih desetak utakmica ova tri tima igraju protiv ekipa kao sto su san antonio, dalas, portland pa I medjusobne duele, bice veoma zanimljivo...
a sta tek reci za 7. I 8. mesto na istoku, majami ima najvece sanse a zatim ludilo boston, indiana, sarlot I bruklin mogu imati isti ako sarlot I bruklin dobiju tu utakmicu koju zaostaju za indianom I bostonon, znaci borba do zadnjeg kola...
it's nba :-)

sestric

pre 9 godina

Sta je Vestbruke ? Nema vise 400 poena na utakmici i kvadripl dabl a ? Cim dodje neko jaci ovaj pokaze kakva je u stvari nula od igraca kako mu inace i pise na dresu....ljudi zaboravljaju da nema ni Kej Dija koji kad je igrao ovaj drugi nesto nije bas bio u prvom planu....covek se izivljava protiv timova koji su poslednji i glumi nekog igraca kad nema nijednog pismenog igraca pored sebe koji moze da mu uzme neke poene...on je jedna velika farsa, kao i harden....sacekajmo plej of pa cemo videti kako pobedjuje tim ispred pojedinaca a te njihove mvp i yripl dabl nagrade mogu da okace macku o rep

slash

pre 9 godina

Kraljevi iz Sparsa pokazali Oklahomi sta znaci kosarka, ako se Tanderu ne vrati Durent bice to ciscenje u prvoj rundi plej ofa
Klivlend odrzao cas timske kosarke Memfisu, ko je gledao video je ustvari koliko je Klivlend jak i koliko jos ima tu mesta za doradu, ako trojka iz Sparsa izdrzi ritam mislim da ce veliko finale biti Sparsi - Klivlend, i onda je sve moguce

JeRemija

pre 9 godina

Miko gušteru, videli smo kako je Mikailo izdominirao i Irvinga i Lebrona noćas, najkraće rečeno-brutalna dominacija:)
Interesantna mi je situacija na Zapadu. Oklahoma se svakim porazom "nudi" da se još neko priključi u borbu za plej of, ali je zato Finiks uspeo da izgubi od prežaljenih Kingsa, koji odbrojavaju dane do letovanja a Nju Orleans je u očajnoj formi, trenutno u najlošijoj na Zapadu. Pelikansi imaju 4 poraza zaredom i oni su se već pozdravili od plej ofa. Nadao sam se da Finiks može da se bori do kraja, ali njih lagano dobija Sakramento?!
Inače, vidim da su novinari digli halabuku oko izjave Kevina Lava da je za njega MVP Vestbruk, a ne Lebron. Očigledno je da inteligencija nije Lavu jača strana a i sujeta je proradila. U redu je da tako misli, ali ne znam šta će mu takve izjave u medijima...U svakom slučaju, ne bih se iznenadio da napusti Kavse na kraju sezone.
Oni koji smatraju da Rasel može bez Durenta da vodi tim Oklahome, dobili su najbolji odgovor noćašnjim demoliranjem od strane San Antonija. Mislim da nas takva situacija čeka i u plej ofu, kada se igra sasvim druga dimenzija košarke i kada se odbrane maksimalno pojačaju.

sestric

pre 9 godina

Sta je Vestbruke ? Nema vise 400 poena na utakmici i kvadripl dabl a ? Cim dodje neko jaci ovaj pokaze kakva je u stvari nula od igraca kako mu inace i pise na dresu....ljudi zaboravljaju da nema ni Kej Dija koji kad je igrao ovaj drugi nesto nije bas bio u prvom planu....covek se izivljava protiv timova koji su poslednji i glumi nekog igraca kad nema nijednog pismenog igraca pored sebe koji moze da mu uzme neke poene...on je jedna velika farsa, kao i harden....sacekajmo plej of pa cemo videti kako pobedjuje tim ispred pojedinaca a te njihove mvp i yripl dabl nagrade mogu da okace macku o rep

Badass

pre 9 godina

e kad vidim da su moji kingsi izabrali stauskasa umesto pejtona, nmg da verujem sta rade na draftu, svake godine od 5-7 mesta I niko osim kazinsa nije nista pokazao, ove sezone stauskas, prosle meklemore a pre dve tadasnji peti pik robinson, I niko od njih ni u drugu petorku rukija nije izabran, niti ce stauskas, kakvog GM imaju kingsi to je zalosno
nije mi jasni zasto su pustili nekadasnjeg RoY tajrika, al ajde, oni znaju bolje...

konto

pre 9 godina

Zamislite centarski par u Zvezdi Antić-Vučević, jbt pa i Jeretin bi tu mogao da igra, ne bi umeo da pokvari laganu EL! Hejteri, pustite da sanjam malo...

Badass

pre 9 godina

auuu kakva borba za plej of, na zapadu okc koji ima realno najvece sanse, finiks I nju orleans koji nazalost kasne za tri pobede, ali ako se zna da preostalih desetak utakmica ova tri tima igraju protiv ekipa kao sto su san antonio, dalas, portland pa I medjusobne duele, bice veoma zanimljivo...
a sta tek reci za 7. I 8. mesto na istoku, majami ima najvece sanse a zatim ludilo boston, indiana, sarlot I bruklin mogu imati isti ako sarlot I bruklin dobiju tu utakmicu koju zaostaju za indianom I bostonon, znaci borba do zadnjeg kola...
it's nba :-)

Okej

pre 9 godina

Golden Stejt u prvoj rundi plej-ofa ide verovatno na Oklahomu i tu ce verovatno biti metla, mozda uzme Vestbruk sa nekom vanzemaljskom partijom eventualno jednu utakmicu. Posle toga idu na Kliperse ili Portland verovatno. Nijedna od te dve ekipe ne moze da im uzme vise od 2 pobede. Tako da, Golden Stejt ce verovatno tek u finalu zapada imati tesku seriju sa verovatno Memfisom ili San Antoniom. Na zapadu i nece biti tolika ludnica kao sto se misli. San Antonio trenutno pokusava da izvuce 6. mesto da idu na Hjuston, a ne na Memfis jer im je to mnogo laksi protivnik. Dalas je jedina nepoznanica. Oni mogu da otkinu plej-of i uzmu titulu, a mogu i da ispadnu odmah u prvom kolu. Dosta toga zavisi od povreda, ali ovo su najverovatniji parovi na zapadu.

Fox

pre 9 godina

Svaka cast Memfisu i Majkl Konli Junioru sto je pokazao da je najbolji igrac na svetu.... Razbio je Lebrona i druzinu, hahahaha
Zelembac je to sta ce covek :-) Kidace se Klivlend, Atlanta i Cikago u plej off-u. Ostali ne mogu da im uzmu vise od dve pobede u plej off-u. Video sam da je naredni prenos na Sport klubu tek 5. aprila i to izmedju Klivlenda i Cikaga, tako da ce biti odlican mec za gledanje na Tv-u a mozda se i Rouz tad vrati.
San Antonio u svom stilu i ritmu privodi kraj regularne sezone. Moje misljenje je da njih na zapadu u plej off-u moze izbaciti samo GS i potpuno zdrava Oklahoma. Memfis je smesan za njih i GS! Oklahoma bez Duranta i Ibake ne moze dobiti jake ekipe, a na ruku im ide sto naredne dve gostuju Juti i Finiksu tako da sa njima mogu igrati...

David Blat

pre 9 godina

Katins postaje onobsto je Lav bio u monesoti,cisto nabijanje statistike bez sansi za plejof zato ce i otici...Elfrid Pejton buducnost Orlanda...svaka cast lebronu na jos jednoj laganoj mvp partiji

Dragan

pre 9 godina

sestric
Zasto si se iznervirao toliko.... Pa Westbruk je imao 14 poena u prvoj cetvrtini, posle nije ni forsirao niti igrao mnogo kada se napravila velika razlika. Nesto mislim da Atlanta, Dalas, Klipersi, Portland, Majami i nisu bas slabi tovi ali ako ti tako kazes. Ili ti njega toliko mrzis pa ne znas sta da napises drugo... ;)

Mne

pre 9 godina

Strašni poznavalac kosarke iz Ritopeka, danas cuti jer je Mika Konli razbio sinoc nejakog Lebrona i druzinu!
A Memfis pokazao da je zreo za titulu. I poneki X da vodi na Halkidiki ove strucnjake. Zasto cutis Miko, mali veSeljace?

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

mozda malo neocekivano visoke pobede klivlenda i san antonia, ali nista ne menjaju...na zapadu i dalje mislim da memfis, san antonio ili gs osvajaju, eventualno neke sanse ima hjuston da napravi pometnju, ostali ne...oklahoma znamo zbog cega, portland i klipersi nemaju ni dovoljno dobru ni dovoljno dugu klupu, a dalas je po svemu prikazanom najvece razocarenje sezone...na istoku je atlanta izgleda planski usporila, ali su oni i dalje favoriti, uz klivlend, i eventualno cikago...vasington i cikago bi trebalo da im pruze solidan otpor, ostali mislim da ne mogu ni toliko..indijani ce se uskoro vratiti pol dzordz, ali ne verujem da ce stici da utice na rezultate, a ovakva indijana izgleda ne lezi samo klivlendu :-D

petarczv

pre 9 godina

Velika razlika u igri SAS i Clevlenda je u tome sto SAS igra sa svim igracima i svi postizu poene dok u clevlendu ako zakaze prva petorka sigurno gube utakmicu...Klupa clevlenda je sinoc postigla 17p dok je klupa spursa postigla cak 60! skoro cetri puta vise...e zato su sampioni

menhentn

pre 9 godina

Kraljevi iz Sparsa pokazali Oklahomi sta znaci kosarka, ako se Tanderu ne vrati Durent bice to ciscenje u prvoj rundi plej ofa
Klivlend odrzao cas timske kosarke Memfisu, ko je gledao video je ustvari koliko je Klivlend jak i koliko jos ima tu mesta za doradu, ako trojka iz Sparsa izdrzi ritam mislim da ce veliko finale biti Sparsi - Klivlend, i onda je sve moguce
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (slash, 26. mart 2015 09:15)

Finale je SAS-Miami, Heat se revansira za proslogodisnji poraz, Wade MVP! LeBron u suzama, JeRemija aka JR kadar nevera i pocinje da baca na Wade-a, James razocaran baca JR-ov verenicki prsten u Atlantik i pravi novi desicion i odlazi na West u Spurse. JR pod sedativima uspeva da sacuva zdrav razum i pocinje da prelistava statstiku trazeci novog omiljenog igraca!
To be continued...

Korlic

pre 9 godina

Zaljubljeni JeRemija je mnogo interesantniji od JeRemije ''statisticara'', drugim recima dosta je kreativniji. ''Statisticar'' JeRemija uopste nije interesantan, jer se njegovi komentari svode na hvalisanje samozvanog kralja i pokusaja dokazivanja da je on najbolji kosarkas (sportista) koji se ikada rodio i koji ce ikada biti rodjen na osnovu statistickih pokazatelja pronadjenih iz bog bi ga sveti znao kojih izvora. Kada u tim komentarima dobije gomilu minusa, onda protiv svoje volje napise neki pametan komentar (to je uglavnom kopija komentara drugih posetilaca ovog foruma), da bi ljudi mislili da on postuje i nekog drugog igraca koji se ne zove LeBron James. Pozz

Gojko Andrijasevic

pre 9 godina

Kao sto napisah pre mesec dana,prvih 8 mesta na Zapadu su poznati.
Jednostavno,Obrva konstantno ima problema sa telom (NAZALOST!!!) da bi ovaj NO izdrzao trku . Phoenix nisam ozbiljnije ni razmatrao iskreno,to i nije play off ekipa.
Ako se nesto drasticno ne promeni 4 na Zapadu su GSW,Mem,SA i poslednjeg bi trazio izmedju Cli i Hou ,Portland je jednoatavno osakacen povredama (najsimpaticnija ekipa lige,verujem da nisam jedini)
Istok... Hm... Cle,Chicago i....
Atlanta ? Ja ne verujem u njih ! Videcemo... Jedva cekaml svi da prava borba krene...

vince carter

pre 9 godina

"mocan zapad,klivlend 14:1" ma bravo koliko poznajete materiju,dovoljno je sto je oklahoma kao osma na zapadu jaca od toronta koji je cetvrti ili sto finix kao deseti ima bolji skor od milvokija koji je sesti i da je klivlend na zapadu igrao bi 4 puta sa zapadnjacima i bio vise istrosen,tipa ono kad je lebron usao u finale sa klivlendom na istoku i izgubio 4:0 od san antonia,pa da sa su bili na zapadu izgubili bi u prvom kolu toliko pa vi onda ne bi imali argumente,zapad i istok su nebo i zemlja odavno!!

Latrell Sprewell

pre 9 godina

Dragic je definitifno dokazao kvalitet i malo je zalosno sto je ovoliko medijski zapostavljen. Dokazao je da uz Wade-a treba da bude udarna igla Majamija, jos kada se vrati Bosh, uz Denga, bice to solidna ekipa za Istok... Toronto i Washington polako isticu kandidaturu za najvece razocarenje sezone i neverovatno je u kakavom su kanalu (razocarenje u odnosu na to koliko im se ne tako davno davalo sansi u plejofu). Izgleda da ce Klivlend lagano u finale sto mi se nikako ne svidja i onda je tamo sve moguce. Na zapadu se manje-vise sve zna... s'tim da je San Antoniju svejedno da li ce biti 4. 5. ili 6. i ici na Clipperse, Portland ili Houston. Ko god da im dodje milsim da prolaze lagano prvi krug. Za Dalas ni NASA ne zna kakve su im mogucnosti i onda se sve svodi na GSW i Mephis/San Antonio.

petarczv

pre 9 godina

Evo full highlights sa utakmice SAS-Okc i top 10 veceri

https://m.youtube.com/watch?v=4xDR1rNdhus

https://m.youtube.com/watch?v=P-uPtiQMZfk

StormBGD

pre 9 godina

Nisam ocekivao da ce Klivlend ovako lako dobiti Memfis. Ali to je NBA. I dalje mislim da Klivlend nema tim za titulu. Mada bi mi bila poslastica veliko finale Klivlend protiv GSW. Poznato je da GSW-u ne lezi Klivlend, ali bi to bila prilika Kariju da pokaze da li je najbolji igrac lige i da li je GSW zreo da dobije Dzejmsa i drugare(da budem precizniji Dzejmsa, Irvinga i Lava, ovi ostali sluze da igraju odbranu). Ono sto Klivlendu ide na ruku je slaba konferencija, dok GSW da bi dosli do velikog finala ima da igraju tri serije sa tri jaka tima. Uglavnom sve sem finala konferencija GSW-Memfis i Klivlend-Atlanta bi bilo iznenadjenje. SAS, Hjuston,Dalas i Portalnd mogu da pomrse racune na Zapadu, ali bi mi bilo zao da GSW i Memfis ne odigraju finale Zapada, jer bi to bio duel dve napadacke ekipe gde bi se igralo na kos vise.

Hardaway

pre 9 godina

Kad ja pisem da osim SAS i Memfisa nijedna druga NBA ekipa ne igra niti zna igrati dobru timsku odbranu neki se ovde smeju.130 koseva sa procentom suta od skoro 60%.To je smesno i zalosno kako neke ekipe igraju i ko ih vodi u NBA.
Gde je sad ucinkovita Triple-double nindza kornjaca?Pobedise ih na jednu istu providnu foru.Svaka cast SAS ali ovo moze da im prolazi samo u NBA ni u ludilu ne bi proslo u evroligi pored Dude,Zeljka,a oni godinama tako igraju i to im prolazi jer se drugi fokusiraju samo na napad,dok ih odbrana,taktika ne zanimaju,dok je to glavno oruzje SAS uz odlicno organizovan napad,gde je akcenat na pravovremenom pasu,nesebicnosti svakog pojedinca i mnogim drugim primesama iz stare jugoslovenske skole kosarke,samo prilagodjeno novim dobu i savremenoj brzoj kosarci.
Oni imaju sve sto odlikuje velike ekipe,dok sa druge strane Oklahoma hoce da osvoji prsten sa Kanterom i najgorim timskim kosarkasem u istoriji ove igre Waitersom.
SAS su konacno dobili ono sto im je falilo proteklih godina,a to je snazno krilo koje je u stanju da igra dobru odbranu i ubacuje trojke.Lenard je novi Horry,Bowen,cak ima potencijala da ih nadmasi jer je strasna atleta i vrlo mlad je shvatioi naucio kako se igra prava kosarka,a ne basket.Lenard je ogroman radnik,koji je manjak nekog talenta nadomestio inteligencijom i snagom i postao vec sad jedno od najboljih krila u ligi.

sestric

pre 9 godina

Sta je Vestbruke ? Nema vise 400 poena na utakmici i kvadripl dabl a ? Cim dodje neko jaci ovaj pokaze kakva je u stvari nula od igraca kako mu inace i pise na dresu....ljudi zaboravljaju da nema ni Kej Dija koji kad je igrao ovaj drugi nesto nije bas bio u prvom planu....covek se izivljava protiv timova koji su poslednji i glumi nekog igraca kad nema nijednog pismenog igraca pored sebe koji moze da mu uzme neke poene...on je jedna velika farsa, kao i harden....sacekajmo plej of pa cemo videti kako pobedjuje tim ispred pojedinaca a te njihove mvp i yripl dabl nagrade mogu da okace macku o rep

Korlic

pre 9 godina

Zaljubljeni JeRemija je mnogo interesantniji od JeRemije ''statisticara'', drugim recima dosta je kreativniji. ''Statisticar'' JeRemija uopste nije interesantan, jer se njegovi komentari svode na hvalisanje samozvanog kralja i pokusaja dokazivanja da je on najbolji kosarkas (sportista) koji se ikada rodio i koji ce ikada biti rodjen na osnovu statistickih pokazatelja pronadjenih iz bog bi ga sveti znao kojih izvora. Kada u tim komentarima dobije gomilu minusa, onda protiv svoje volje napise neki pametan komentar (to je uglavnom kopija komentara drugih posetilaca ovog foruma), da bi ljudi mislili da on postuje i nekog drugog igraca koji se ne zove LeBron James. Pozz

StormBGD

pre 9 godina

Nisam ocekivao da ce Klivlend ovako lako dobiti Memfis. Ali to je NBA. I dalje mislim da Klivlend nema tim za titulu. Mada bi mi bila poslastica veliko finale Klivlend protiv GSW. Poznato je da GSW-u ne lezi Klivlend, ali bi to bila prilika Kariju da pokaze da li je najbolji igrac lige i da li je GSW zreo da dobije Dzejmsa i drugare(da budem precizniji Dzejmsa, Irvinga i Lava, ovi ostali sluze da igraju odbranu). Ono sto Klivlendu ide na ruku je slaba konferencija, dok GSW da bi dosli do velikog finala ima da igraju tri serije sa tri jaka tima. Uglavnom sve sem finala konferencija GSW-Memfis i Klivlend-Atlanta bi bilo iznenadjenje. SAS, Hjuston,Dalas i Portalnd mogu da pomrse racune na Zapadu, ali bi mi bilo zao da GSW i Memfis ne odigraju finale Zapada, jer bi to bio duel dve napadacke ekipe gde bi se igralo na kos vise.

menhentn

pre 9 godina

Kraljevi iz Sparsa pokazali Oklahomi sta znaci kosarka, ako se Tanderu ne vrati Durent bice to ciscenje u prvoj rundi plej ofa
Klivlend odrzao cas timske kosarke Memfisu, ko je gledao video je ustvari koliko je Klivlend jak i koliko jos ima tu mesta za doradu, ako trojka iz Sparsa izdrzi ritam mislim da ce veliko finale biti Sparsi - Klivlend, i onda je sve moguce
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (slash, 26. mart 2015 09:15)

Finale je SAS-Miami, Heat se revansira za proslogodisnji poraz, Wade MVP! LeBron u suzama, JeRemija aka JR kadar nevera i pocinje da baca na Wade-a, James razocaran baca JR-ov verenicki prsten u Atlantik i pravi novi desicion i odlazi na West u Spurse. JR pod sedativima uspeva da sacuva zdrav razum i pocinje da prelistava statstiku trazeci novog omiljenog igraca!
To be continued...

konto

pre 9 godina

Zamislite centarski par u Zvezdi Antić-Vučević, jbt pa i Jeretin bi tu mogao da igra, ne bi umeo da pokvari laganu EL! Hejteri, pustite da sanjam malo...

petarczv

pre 9 godina

Velika razlika u igri SAS i Clevlenda je u tome sto SAS igra sa svim igracima i svi postizu poene dok u clevlendu ako zakaze prva petorka sigurno gube utakmicu...Klupa clevlenda je sinoc postigla 17p dok je klupa spursa postigla cak 60! skoro cetri puta vise...e zato su sampioni

JeRemija

pre 9 godina

Miko gušteru, videli smo kako je Mikailo izdominirao i Irvinga i Lebrona noćas, najkraće rečeno-brutalna dominacija:)
Interesantna mi je situacija na Zapadu. Oklahoma se svakim porazom "nudi" da se još neko priključi u borbu za plej of, ali je zato Finiks uspeo da izgubi od prežaljenih Kingsa, koji odbrojavaju dane do letovanja a Nju Orleans je u očajnoj formi, trenutno u najlošijoj na Zapadu. Pelikansi imaju 4 poraza zaredom i oni su se već pozdravili od plej ofa. Nadao sam se da Finiks može da se bori do kraja, ali njih lagano dobija Sakramento?!
Inače, vidim da su novinari digli halabuku oko izjave Kevina Lava da je za njega MVP Vestbruk, a ne Lebron. Očigledno je da inteligencija nije Lavu jača strana a i sujeta je proradila. U redu je da tako misli, ali ne znam šta će mu takve izjave u medijima...U svakom slučaju, ne bih se iznenadio da napusti Kavse na kraju sezone.
Oni koji smatraju da Rasel može bez Durenta da vodi tim Oklahome, dobili su najbolji odgovor noćašnjim demoliranjem od strane San Antonija. Mislim da nas takva situacija čeka i u plej ofu, kada se igra sasvim druga dimenzija košarke i kada se odbrane maksimalno pojačaju.

vince carter

pre 9 godina

"mocan zapad,klivlend 14:1" ma bravo koliko poznajete materiju,dovoljno je sto je oklahoma kao osma na zapadu jaca od toronta koji je cetvrti ili sto finix kao deseti ima bolji skor od milvokija koji je sesti i da je klivlend na zapadu igrao bi 4 puta sa zapadnjacima i bio vise istrosen,tipa ono kad je lebron usao u finale sa klivlendom na istoku i izgubio 4:0 od san antonia,pa da sa su bili na zapadu izgubili bi u prvom kolu toliko pa vi onda ne bi imali argumente,zapad i istok su nebo i zemlja odavno!!

David Blat

pre 9 godina

Katins postaje onobsto je Lav bio u monesoti,cisto nabijanje statistike bez sansi za plejof zato ce i otici...Elfrid Pejton buducnost Orlanda...svaka cast lebronu na jos jednoj laganoj mvp partiji

Dragan

pre 9 godina

sestric
Zasto si se iznervirao toliko.... Pa Westbruk je imao 14 poena u prvoj cetvrtini, posle nije ni forsirao niti igrao mnogo kada se napravila velika razlika. Nesto mislim da Atlanta, Dalas, Klipersi, Portland, Majami i nisu bas slabi tovi ali ako ti tako kazes. Ili ti njega toliko mrzis pa ne znas sta da napises drugo... ;)

Fox

pre 9 godina

Svaka cast Memfisu i Majkl Konli Junioru sto je pokazao da je najbolji igrac na svetu.... Razbio je Lebrona i druzinu, hahahaha
Zelembac je to sta ce covek :-) Kidace se Klivlend, Atlanta i Cikago u plej off-u. Ostali ne mogu da im uzmu vise od dve pobede u plej off-u. Video sam da je naredni prenos na Sport klubu tek 5. aprila i to izmedju Klivlenda i Cikaga, tako da ce biti odlican mec za gledanje na Tv-u a mozda se i Rouz tad vrati.
San Antonio u svom stilu i ritmu privodi kraj regularne sezone. Moje misljenje je da njih na zapadu u plej off-u moze izbaciti samo GS i potpuno zdrava Oklahoma. Memfis je smesan za njih i GS! Oklahoma bez Duranta i Ibake ne moze dobiti jake ekipe, a na ruku im ide sto naredne dve gostuju Juti i Finiksu tako da sa njima mogu igrati...

petarczv

pre 9 godina

Evo full highlights sa utakmice SAS-Okc i top 10 veceri

https://m.youtube.com/watch?v=4xDR1rNdhus

https://m.youtube.com/watch?v=P-uPtiQMZfk

Mne

pre 9 godina

Strašni poznavalac kosarke iz Ritopeka, danas cuti jer je Mika Konli razbio sinoc nejakog Lebrona i druzinu!
A Memfis pokazao da je zreo za titulu. I poneki X da vodi na Halkidiki ove strucnjake. Zasto cutis Miko, mali veSeljace?

slash

pre 9 godina

Kraljevi iz Sparsa pokazali Oklahomi sta znaci kosarka, ako se Tanderu ne vrati Durent bice to ciscenje u prvoj rundi plej ofa
Klivlend odrzao cas timske kosarke Memfisu, ko je gledao video je ustvari koliko je Klivlend jak i koliko jos ima tu mesta za doradu, ako trojka iz Sparsa izdrzi ritam mislim da ce veliko finale biti Sparsi - Klivlend, i onda je sve moguce

Hardaway

pre 9 godina

Kad ja pisem da osim SAS i Memfisa nijedna druga NBA ekipa ne igra niti zna igrati dobru timsku odbranu neki se ovde smeju.130 koseva sa procentom suta od skoro 60%.To je smesno i zalosno kako neke ekipe igraju i ko ih vodi u NBA.
Gde je sad ucinkovita Triple-double nindza kornjaca?Pobedise ih na jednu istu providnu foru.Svaka cast SAS ali ovo moze da im prolazi samo u NBA ni u ludilu ne bi proslo u evroligi pored Dude,Zeljka,a oni godinama tako igraju i to im prolazi jer se drugi fokusiraju samo na napad,dok ih odbrana,taktika ne zanimaju,dok je to glavno oruzje SAS uz odlicno organizovan napad,gde je akcenat na pravovremenom pasu,nesebicnosti svakog pojedinca i mnogim drugim primesama iz stare jugoslovenske skole kosarke,samo prilagodjeno novim dobu i savremenoj brzoj kosarci.
Oni imaju sve sto odlikuje velike ekipe,dok sa druge strane Oklahoma hoce da osvoji prsten sa Kanterom i najgorim timskim kosarkasem u istoriji ove igre Waitersom.
SAS su konacno dobili ono sto im je falilo proteklih godina,a to je snazno krilo koje je u stanju da igra dobru odbranu i ubacuje trojke.Lenard je novi Horry,Bowen,cak ima potencijala da ih nadmasi jer je strasna atleta i vrlo mlad je shvatioi naucio kako se igra prava kosarka,a ne basket.Lenard je ogroman radnik,koji je manjak nekog talenta nadomestio inteligencijom i snagom i postao vec sad jedno od najboljih krila u ligi.

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

mozda malo neocekivano visoke pobede klivlenda i san antonia, ali nista ne menjaju...na zapadu i dalje mislim da memfis, san antonio ili gs osvajaju, eventualno neke sanse ima hjuston da napravi pometnju, ostali ne...oklahoma znamo zbog cega, portland i klipersi nemaju ni dovoljno dobru ni dovoljno dugu klupu, a dalas je po svemu prikazanom najvece razocarenje sezone...na istoku je atlanta izgleda planski usporila, ali su oni i dalje favoriti, uz klivlend, i eventualno cikago...vasington i cikago bi trebalo da im pruze solidan otpor, ostali mislim da ne mogu ni toliko..indijani ce se uskoro vratiti pol dzordz, ali ne verujem da ce stici da utice na rezultate, a ovakva indijana izgleda ne lezi samo klivlendu :-D

Okej

pre 9 godina

Golden Stejt u prvoj rundi plej-ofa ide verovatno na Oklahomu i tu ce verovatno biti metla, mozda uzme Vestbruk sa nekom vanzemaljskom partijom eventualno jednu utakmicu. Posle toga idu na Kliperse ili Portland verovatno. Nijedna od te dve ekipe ne moze da im uzme vise od 2 pobede. Tako da, Golden Stejt ce verovatno tek u finalu zapada imati tesku seriju sa verovatno Memfisom ili San Antoniom. Na zapadu i nece biti tolika ludnica kao sto se misli. San Antonio trenutno pokusava da izvuce 6. mesto da idu na Hjuston, a ne na Memfis jer im je to mnogo laksi protivnik. Dalas je jedina nepoznanica. Oni mogu da otkinu plej-of i uzmu titulu, a mogu i da ispadnu odmah u prvom kolu. Dosta toga zavisi od povreda, ali ovo su najverovatniji parovi na zapadu.

Gojko Andrijasevic

pre 9 godina

Kao sto napisah pre mesec dana,prvih 8 mesta na Zapadu su poznati.
Jednostavno,Obrva konstantno ima problema sa telom (NAZALOST!!!) da bi ovaj NO izdrzao trku . Phoenix nisam ozbiljnije ni razmatrao iskreno,to i nije play off ekipa.
Ako se nesto drasticno ne promeni 4 na Zapadu su GSW,Mem,SA i poslednjeg bi trazio izmedju Cli i Hou ,Portland je jednoatavno osakacen povredama (najsimpaticnija ekipa lige,verujem da nisam jedini)
Istok... Hm... Cle,Chicago i....
Atlanta ? Ja ne verujem u njih ! Videcemo... Jedva cekaml svi da prava borba krene...

Latrell Sprewell

pre 9 godina

Dragic je definitifno dokazao kvalitet i malo je zalosno sto je ovoliko medijski zapostavljen. Dokazao je da uz Wade-a treba da bude udarna igla Majamija, jos kada se vrati Bosh, uz Denga, bice to solidna ekipa za Istok... Toronto i Washington polako isticu kandidaturu za najvece razocarenje sezone i neverovatno je u kakavom su kanalu (razocarenje u odnosu na to koliko im se ne tako davno davalo sansi u plejofu). Izgleda da ce Klivlend lagano u finale sto mi se nikako ne svidja i onda je tamo sve moguce. Na zapadu se manje-vise sve zna... s'tim da je San Antoniju svejedno da li ce biti 4. 5. ili 6. i ici na Clipperse, Portland ili Houston. Ko god da im dodje milsim da prolaze lagano prvi krug. Za Dalas ni NASA ne zna kakve su im mogucnosti i onda se sve svodi na GSW i Mephis/San Antonio.

Badass

pre 9 godina

auuu kakva borba za plej of, na zapadu okc koji ima realno najvece sanse, finiks I nju orleans koji nazalost kasne za tri pobede, ali ako se zna da preostalih desetak utakmica ova tri tima igraju protiv ekipa kao sto su san antonio, dalas, portland pa I medjusobne duele, bice veoma zanimljivo...
a sta tek reci za 7. I 8. mesto na istoku, majami ima najvece sanse a zatim ludilo boston, indiana, sarlot I bruklin mogu imati isti ako sarlot I bruklin dobiju tu utakmicu koju zaostaju za indianom I bostonon, znaci borba do zadnjeg kola...
it's nba :-)

Badass

pre 9 godina

e kad vidim da su moji kingsi izabrali stauskasa umesto pejtona, nmg da verujem sta rade na draftu, svake godine od 5-7 mesta I niko osim kazinsa nije nista pokazao, ove sezone stauskas, prosle meklemore a pre dve tadasnji peti pik robinson, I niko od njih ni u drugu petorku rukija nije izabran, niti ce stauskas, kakvog GM imaju kingsi to je zalosno
nije mi jasni zasto su pustili nekadasnjeg RoY tajrika, al ajde, oni znaju bolje...