Utorak, 24.03.2015.

14:15

Marjanović: Markus Vilijams? Doktor

"Boban Marjanović nije više samo najviši igrač u Evroligi, već i njen najdominantniji pojedinac" – na ovaj način je zvanični sajt Evrolige opisao srpskog diva.

Izvor:

Marjanoviæ: Markus Vilijams? Doktor IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Raush grobar

pre 9 godina

Ovome coveku fali nesto u njegovoj kosarkaskoj karijeri , a to je medalja na grudima u srpskoj reprezentaciji , I to , daj boze , najsjajnija. Bravo majstore.

Bravo Bobi!

pre 9 godina

Ako je Bogdanović dobijao 20 bacanja Marjanović bi morao po 40 na utakmici. Uporedite šta rade Marjanoviću i kako ga čuvaju, a kako su Bogdanovića. U Evropi MVP, razbio i centre Barselone i sve protiv kojih je igrao, a protiv partizana u svim utakmicama dobija tri lične u prvoj četvrtini i Milutinov i Gagić imaju veći koeficijent?! Koja je to ludost! Zvezda će morati da igra sa 200% da bi dobila osmorku partizana sa Ilijom, Milijom i kompanijom. A u Evropi i Krasni Oktobar nepremostiva prepreka za groblje... Kad bi Zvezda i partizan odigrali meč sa Evroligaškim sudijama iz inostranstva Zvezda bi bila bolja za 20+ poena, a ovako... biće pakleno teško i naklon do poda Zvezdi ako u takvim uslovima opet obezbedi Evroligu. Što se Marjanovića tiče najgotivniji igrač ikad. Šteta što mu se dopušta u derbiju da igra samo po 15-tak minuta zbog ličnih dok mu centri partizana lome ruke i vise na leđima sve vreme.

Roto-fan

pre 9 godina

@Grobari, ovaj ce vas poslati u cipiripi kup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos CZ, 24. mart 2015 14:29)

Bolje i cipiripi nego zamrzivac pa da moramo da izmisljamo nove klubove za koje cemo da navijamo,elem postovanje od Grobara,dobar si igrac jos bolji covek,to cenimo.

KK Marketing i Propaganda

pre 9 godina

@Dve legende Bobi i Markus! Bilo bi dobro kad bi Zvezda s obojicom produžila ugovor bar na još jednu godinu. Sledeće sezone bi sigurno igrali TOP 8! Bobi je pored košarkaških kvaliteta i veliki čovek!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 24. mart 2015 18:15)

Pa za 250 000 ce sigurno da produze,evo Djenka pristao i na trecu sezonu,kaze igrace za 50 000 iz ljubavi prema Covicu.

Dzej Ramadanovic

pre 9 godina

Jer imamo jos sansi da prodjemo u cetvrtinifinala! Neznam sta nam je potrebno i koja su pravila za prolaz dalje u euroligi,po sto pratim kosarku odpre cetri godina pa ako neko zna da mi kaze hvala!

KK Telekom

pre 9 godina

Mili Wanili,ubedljivo najskuplji stranac u istoriji Srpske kosarke(900 000)sto je potvrdio i vas drveni advokat Dragan Jakovljevic,tako da Coviceva prica o 250 000 plus bonusi prolazi samo kod pantera jer najlakse je verovati u ono sto ti odgovara,ali istina je bolna i surova kao i cinjenica da "genijalnost" fransizinga i UPPR nije nista do drzavna sila kojom se oprostilo 97,5% duga a resto raspodeljeno na petogodisnje rate koje ce naravno podmiriti ko drugi nego drzava iz budzeta,dok se Partizanu za dug od 1,5 miliona udara kamata na kamatu.Nastavite da kradete i lomite pehare,drmate koseve i zivite u iluziji da je ovo zvezda,da je Covic posten,da vam je sve oteto ali ne zaboravite da FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i da instant projekat Telekom ima rok trajanja do sledece godine,a onda...ne brinem za vas,vec cete naci neki izgovor:)

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

@ za 900.000 $ treba da bude i primarijus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sns pink zvezda idea informer, 24. mart 2015 14:38) krijes se iza sestre.
(zlotvor, 24. mart 2015 16:54)

aha, iza tvoje.

bora

pre 9 godina

Ima samo jedan problem.
Ja Bobija znam kao dečkića iz Boljevca,i Grobar je do koske!!
E sada,da li će u finalu prevladati srce ili pare,videćemo!?

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Dve legende Bobi i Markus! Bilo bi dobro kad bi Zvezda s obojicom produžila ugovor bar na još jednu godinu. Sledeće sezone bi sigurno igrali TOP 8! Bobi je pored košarkaških kvaliteta i veliki čovek!!

Milos Madjar

pre 9 godina

Како се брину да Бобија не ударају,а Лазићев лакат са леђа Богдану у бубреге,а лопте нигде,тога се пантери не сећају....

disident

pre 9 godina

Samo za našeg selektora nije ni za širi spisak! Jedva čekam da vidim kako će ove godine da izvede, da Zvezdine igrače ne zove u reprezentaciju!?

manuginobili

pre 9 godina

Ali ono kada uhvati ili dobije loptu na jedan metar od kosa i zakuca je ne skocivsi ni milimetar,e to me uvijek tako nasmije :)...a protivnici oko njega kao neka djecica,samo stoje i nemocno gledaju :)))

Aca

pre 9 godina

Lepo je Bobi objasnio svim "navijačima u pokušaju" i "neuspešnim kladioničarima" da je bitno da se se igra košarka i da je čovek srećan i zadovoljan dok igra bez obzira da li na kraju pobedi ili ne. Sport je ono što upotpunjije ljudski duh a ne prilika da se protivnički tim ponizi i vređa

Slobodan

pre 9 godina

Bobi legenda! Mnogo je faktora koji su uticali na njegovu karijeru ... naravno on sam ali i sreca da je na insistiranje Radonjica ostavljen u timu ! Drugi faktor je igra sa MW i nije to slucajno istakao ... MW je veliki igrac i sigurno mnogo utice na ekipu a to se posebno vidi i na Jovicu koji iz tekme u tekmu ima sve vise asistencija kao MW! Raditi u ekipi gde je MW je idealna sredina za mlade igrace !!! Radonja svaka cast i nadam se da cemo sacuvati ekipu i sledece sezone ! Ne treba Zvezdi vise niko jednostavno ako ostane ova ekipa koja je kompletna i uigrana iduce sezone se mozemo nadati ucescu u zavrsnici EL !

zato vam je pehar i slomljen

pre 9 godina

Prošle godine ga je stavio u džep Gagić, a ove Milutinov će!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dr.Parabucki, 24. mart 2015 14:45)

Pa kad ste igrali sa 8 igraca protiv 5

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 9 godina

Prošle godine ga je stavio u džep Gagić, a ove Milutinov će!
(Dr.Parabucki, 24. mart 2015 14:45)
Prosle godine vam sudili kum Milija, Belosevic i druziva, ove nece veruj mi ...

zlotvor

pre 9 godina

za 900.000 $ treba da bude i primarijus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sns pink zvezda idea informer, 24. mart 2015 14:38) krijes se iza sestre.

defa

pre 9 godina

Bobinator. MVP dosadasnjeg dela EL. Ali na www.carvinghisory.com/anketa3.php se vidi da navijaci smatraju Marcusa sa prvu violinu ovog tima. Ubitacan tandem za ABA titulu

Illmatic '94

pre 9 godina

Маркус Вилијамс ће бити главна а и пресудна фигура у Звездином тиму у плеј-офу. Човек је једноставно маестралан и не сумњам да ће пружити добре партије у плеј-офу. Још увек није одиграо како уме,имаће шансу да то уради ускоро.

nyk

pre 9 godina

Bobi ce tek napredovati posle reprezentacije kao i svi igraci sto su napredovali letos! Zvazda mora da ga zadrzi za sledecu sezonu, uz jos par igraca, pre svega jedne dobre cetvorke, idealno bi bilo Ercega, i jednog poentera spolja, zvezda moze mnogo da uradi! Da ne kazem da se potajno nadam, iako zvuci ludo, dolasku Teo ako ove godine osvoji evroligu(posto je to izjavio, a od njega me nista ne bi cudilo)!
Zamislite samo Teo, Dzenkins, Kalina, Erceg, Bobi, a zamene Markus, Jaka, Danguba, Mitar, Cirbes, plus Jovic i Tejic! pa ludilo! ali to je vec u domenu sna, mada......

A

pre 9 godina

Ocekujem da Bobi ucenjuje igranje za reprezentaciju ako sudije budu dozvolile tucu djumica i milutinova... Ovaj covek je nezaustavljiv u Evroligi! Ocekujem 10+ bacanja po utakmici jer je to realno...

Gazi Bobi do ABA trofeja! Dobri dzin...

Mare

pre 9 godina

Prosle sezone su u finalu kls dozvolili tucu Bobija i to je odlucilo, Zvezda mora da se buni ako se najbolji igrac Evrope ne bude postovao!

Bobi legendo!

Mozda dogodine osvojite nešto

pre 9 godina

A onda pljas!!! Partizan ih izbacio u polufinalu plej off-a.DV (koga inače ne podonosim i ako sam partizanovac) izjavljuje ~Džaba vam novci moji sinovci~

dr.mr.

pre 9 godina

ne komentarisem zvezdu cesto,trudim se ni da ne citam komentare zbog cele price oko "zvezde",ali je Bobi strasan igrac, super lik i dobar momak...
gledao sam ga jos u vrscu pre nekih 5-6 godina,pod kosem protiv Mile Ilica... super boban! :)

Dejan

pre 9 godina

Bobi je veliki u još jednoj stvari. Zahvalan je ljudima koji su mu pomogli u karijeri i to glasno i redovno ističe. Rekao bih za Bobija da je jedna zdrava osoba i zato je tako uspešan. Čestitam!

hesoyam

pre 9 godina

"pri tom upisavši i 13 dabl-dablova." Ova recenica govori o tome kakav je igrac. A svi znamo da je jedan od boljih licnosti koji su igrali kod nas. Veliki dobri covek, pravi sportsmen. Uzivacu gledajuci kako ga Teo razigrava na EP.

anbeast

pre 9 godina

Kako da ga covek ne voli, ajd recite mi?! :) Ko jedno veeeliko dete. Tek mu je 26, ukoliko ga zaobidju povrede, ima prostora za napredak. Ocigledno je veliki radnik i taj rad se isplati. Samo da nauci da NE SPUSTA ruke u odbrani. Samo napred ''Big fella'' :)))))

upuceni

pre 9 godina

Jos kad bi ga samo naucili da stekne osecaj za saigrace oko sebe pa da nauci i da asistira u trenutku kad navuce vise igraca na sebe, ne samo da jurisa na obruc.. bio bi nezaustavljiv! Dobili bi onda novog Divca. Nadam se da se odredjeni u selekciji ovo leto povesti racuna o tome, jer ce pored sebe u reketu imati daleko istaknutije poentere, Bjelicu i Ercega, nego sto je to slucaj u KKCZV sa Lukom i Tejicem.

A

pre 9 godina

Ocekujem da Bobi ucenjuje igranje za reprezentaciju ako sudije budu dozvolile tucu djumica i milutinova... Ovaj covek je nezaustavljiv u Evroligi! Ocekujem 10+ bacanja po utakmici jer je to realno...

Gazi Bobi do ABA trofeja! Dobri dzin...

Mare

pre 9 godina

Prosle sezone su u finalu kls dozvolili tucu Bobija i to je odlucilo, Zvezda mora da se buni ako se najbolji igrac Evrope ne bude postovao!

Bobi legendo!

Dejan

pre 9 godina

Bobi je veliki u još jednoj stvari. Zahvalan je ljudima koji su mu pomogli u karijeri i to glasno i redovno ističe. Rekao bih za Bobija da je jedna zdrava osoba i zato je tako uspešan. Čestitam!

hesoyam

pre 9 godina

"pri tom upisavši i 13 dabl-dablova." Ova recenica govori o tome kakav je igrac. A svi znamo da je jedan od boljih licnosti koji su igrali kod nas. Veliki dobri covek, pravi sportsmen. Uzivacu gledajuci kako ga Teo razigrava na EP.

anbeast

pre 9 godina

Kako da ga covek ne voli, ajd recite mi?! :) Ko jedno veeeliko dete. Tek mu je 26, ukoliko ga zaobidju povrede, ima prostora za napredak. Ocigledno je veliki radnik i taj rad se isplati. Samo da nauci da NE SPUSTA ruke u odbrani. Samo napred ''Big fella'' :)))))

Illmatic '94

pre 9 godina

Маркус Вилијамс ће бити главна а и пресудна фигура у Звездином тиму у плеј-офу. Човек је једноставно маестралан и не сумњам да ће пружити добре партије у плеј-офу. Још увек није одиграо како уме,имаће шансу да то уради ускоро.

dr.mr.

pre 9 godina

ne komentarisem zvezdu cesto,trudim se ni da ne citam komentare zbog cele price oko "zvezde",ali je Bobi strasan igrac, super lik i dobar momak...
gledao sam ga jos u vrscu pre nekih 5-6 godina,pod kosem protiv Mile Ilica... super boban! :)

Aca

pre 9 godina

Lepo je Bobi objasnio svim "navijačima u pokušaju" i "neuspešnim kladioničarima" da je bitno da se se igra košarka i da je čovek srećan i zadovoljan dok igra bez obzira da li na kraju pobedi ili ne. Sport je ono što upotpunjije ljudski duh a ne prilika da se protivnički tim ponizi i vređa

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 9 godina

Prošle godine ga je stavio u džep Gagić, a ove Milutinov će!
(Dr.Parabucki, 24. mart 2015 14:45)
Prosle godine vam sudili kum Milija, Belosevic i druziva, ove nece veruj mi ...

zato vam je pehar i slomljen

pre 9 godina

Prošle godine ga je stavio u džep Gagić, a ove Milutinov će!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dr.Parabucki, 24. mart 2015 14:45)

Pa kad ste igrali sa 8 igraca protiv 5

upuceni

pre 9 godina

Jos kad bi ga samo naucili da stekne osecaj za saigrace oko sebe pa da nauci i da asistira u trenutku kad navuce vise igraca na sebe, ne samo da jurisa na obruc.. bio bi nezaustavljiv! Dobili bi onda novog Divca. Nadam se da se odredjeni u selekciji ovo leto povesti racuna o tome, jer ce pored sebe u reketu imati daleko istaknutije poentere, Bjelicu i Ercega, nego sto je to slucaj u KKCZV sa Lukom i Tejicem.

Slobodan

pre 9 godina

Bobi legenda! Mnogo je faktora koji su uticali na njegovu karijeru ... naravno on sam ali i sreca da je na insistiranje Radonjica ostavljen u timu ! Drugi faktor je igra sa MW i nije to slucajno istakao ... MW je veliki igrac i sigurno mnogo utice na ekipu a to se posebno vidi i na Jovicu koji iz tekme u tekmu ima sve vise asistencija kao MW! Raditi u ekipi gde je MW je idealna sredina za mlade igrace !!! Radonja svaka cast i nadam se da cemo sacuvati ekipu i sledece sezone ! Ne treba Zvezdi vise niko jednostavno ako ostane ova ekipa koja je kompletna i uigrana iduce sezone se mozemo nadati ucescu u zavrsnici EL !

nyk

pre 9 godina

Bobi ce tek napredovati posle reprezentacije kao i svi igraci sto su napredovali letos! Zvazda mora da ga zadrzi za sledecu sezonu, uz jos par igraca, pre svega jedne dobre cetvorke, idealno bi bilo Ercega, i jednog poentera spolja, zvezda moze mnogo da uradi! Da ne kazem da se potajno nadam, iako zvuci ludo, dolasku Teo ako ove godine osvoji evroligu(posto je to izjavio, a od njega me nista ne bi cudilo)!
Zamislite samo Teo, Dzenkins, Kalina, Erceg, Bobi, a zamene Markus, Jaka, Danguba, Mitar, Cirbes, plus Jovic i Tejic! pa ludilo! ali to je vec u domenu sna, mada......

defa

pre 9 godina

Bobinator. MVP dosadasnjeg dela EL. Ali na www.carvinghisory.com/anketa3.php se vidi da navijaci smatraju Marcusa sa prvu violinu ovog tima. Ubitacan tandem za ABA titulu

Bravo Bobi!

pre 9 godina

Ako je Bogdanović dobijao 20 bacanja Marjanović bi morao po 40 na utakmici. Uporedite šta rade Marjanoviću i kako ga čuvaju, a kako su Bogdanovića. U Evropi MVP, razbio i centre Barselone i sve protiv kojih je igrao, a protiv partizana u svim utakmicama dobija tri lične u prvoj četvrtini i Milutinov i Gagić imaju veći koeficijent?! Koja je to ludost! Zvezda će morati da igra sa 200% da bi dobila osmorku partizana sa Ilijom, Milijom i kompanijom. A u Evropi i Krasni Oktobar nepremostiva prepreka za groblje... Kad bi Zvezda i partizan odigrali meč sa Evroligaškim sudijama iz inostranstva Zvezda bi bila bolja za 20+ poena, a ovako... biće pakleno teško i naklon do poda Zvezdi ako u takvim uslovima opet obezbedi Evroligu. Što se Marjanovića tiče najgotivniji igrač ikad. Šteta što mu se dopušta u derbiju da igra samo po 15-tak minuta zbog ličnih dok mu centri partizana lome ruke i vise na leđima sve vreme.

manuginobili

pre 9 godina

Ali ono kada uhvati ili dobije loptu na jedan metar od kosa i zakuca je ne skocivsi ni milimetar,e to me uvijek tako nasmije :)...a protivnici oko njega kao neka djecica,samo stoje i nemocno gledaju :)))

disident

pre 9 godina

Samo za našeg selektora nije ni za širi spisak! Jedva čekam da vidim kako će ove godine da izvede, da Zvezdine igrače ne zove u reprezentaciju!?

zlotvor

pre 9 godina

za 900.000 $ treba da bude i primarijus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sns pink zvezda idea informer, 24. mart 2015 14:38) krijes se iza sestre.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Dve legende Bobi i Markus! Bilo bi dobro kad bi Zvezda s obojicom produžila ugovor bar na još jednu godinu. Sledeće sezone bi sigurno igrali TOP 8! Bobi je pored košarkaških kvaliteta i veliki čovek!!

Mozda dogodine osvojite nešto

pre 9 godina

A onda pljas!!! Partizan ih izbacio u polufinalu plej off-a.DV (koga inače ne podonosim i ako sam partizanovac) izjavljuje ~Džaba vam novci moji sinovci~

Milos Madjar

pre 9 godina

Како се брину да Бобија не ударају,а Лазићев лакат са леђа Богдану у бубреге,а лопте нигде,тога се пантери не сећају....

Roto-fan

pre 9 godina

@Grobari, ovaj ce vas poslati u cipiripi kup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos CZ, 24. mart 2015 14:29)

Bolje i cipiripi nego zamrzivac pa da moramo da izmisljamo nove klubove za koje cemo da navijamo,elem postovanje od Grobara,dobar si igrac jos bolji covek,to cenimo.

Raush grobar

pre 9 godina

Ovome coveku fali nesto u njegovoj kosarkaskoj karijeri , a to je medalja na grudima u srpskoj reprezentaciji , I to , daj boze , najsjajnija. Bravo majstore.

KK Telekom

pre 9 godina

Mili Wanili,ubedljivo najskuplji stranac u istoriji Srpske kosarke(900 000)sto je potvrdio i vas drveni advokat Dragan Jakovljevic,tako da Coviceva prica o 250 000 plus bonusi prolazi samo kod pantera jer najlakse je verovati u ono sto ti odgovara,ali istina je bolna i surova kao i cinjenica da "genijalnost" fransizinga i UPPR nije nista do drzavna sila kojom se oprostilo 97,5% duga a resto raspodeljeno na petogodisnje rate koje ce naravno podmiriti ko drugi nego drzava iz budzeta,dok se Partizanu za dug od 1,5 miliona udara kamata na kamatu.Nastavite da kradete i lomite pehare,drmate koseve i zivite u iluziji da je ovo zvezda,da je Covic posten,da vam je sve oteto ali ne zaboravite da FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i da instant projekat Telekom ima rok trajanja do sledece godine,a onda...ne brinem za vas,vec cete naci neki izgovor:)

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

@ za 900.000 $ treba da bude i primarijus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sns pink zvezda idea informer, 24. mart 2015 14:38) krijes se iza sestre.
(zlotvor, 24. mart 2015 16:54)

aha, iza tvoje.

KK Marketing i Propaganda

pre 9 godina

@Dve legende Bobi i Markus! Bilo bi dobro kad bi Zvezda s obojicom produžila ugovor bar na još jednu godinu. Sledeće sezone bi sigurno igrali TOP 8! Bobi je pored košarkaških kvaliteta i veliki čovek!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 24. mart 2015 18:15)

Pa za 250 000 ce sigurno da produze,evo Djenka pristao i na trecu sezonu,kaze igrace za 50 000 iz ljubavi prema Covicu.

bora

pre 9 godina

Ima samo jedan problem.
Ja Bobija znam kao dečkića iz Boljevca,i Grobar je do koske!!
E sada,da li će u finalu prevladati srce ili pare,videćemo!?

Dzej Ramadanovic

pre 9 godina

Jer imamo jos sansi da prodjemo u cetvrtinifinala! Neznam sta nam je potrebno i koja su pravila za prolaz dalje u euroligi,po sto pratim kosarku odpre cetri godina pa ako neko zna da mi kaze hvala!

Mozda dogodine osvojite nešto

pre 9 godina

A onda pljas!!! Partizan ih izbacio u polufinalu plej off-a.DV (koga inače ne podonosim i ako sam partizanovac) izjavljuje ~Džaba vam novci moji sinovci~

Milos Madjar

pre 9 godina

Како се брину да Бобија не ударају,а Лазићев лакат са леђа Богдану у бубреге,а лопте нигде,тога се пантери не сећају....

bora

pre 9 godina

Ima samo jedan problem.
Ja Bobija znam kao dečkića iz Boljevca,i Grobar je do koske!!
E sada,da li će u finalu prevladati srce ili pare,videćemo!?

A

pre 9 godina

Ocekujem da Bobi ucenjuje igranje za reprezentaciju ako sudije budu dozvolile tucu djumica i milutinova... Ovaj covek je nezaustavljiv u Evroligi! Ocekujem 10+ bacanja po utakmici jer je to realno...

Gazi Bobi do ABA trofeja! Dobri dzin...

KK Telekom

pre 9 godina

Mili Wanili,ubedljivo najskuplji stranac u istoriji Srpske kosarke(900 000)sto je potvrdio i vas drveni advokat Dragan Jakovljevic,tako da Coviceva prica o 250 000 plus bonusi prolazi samo kod pantera jer najlakse je verovati u ono sto ti odgovara,ali istina je bolna i surova kao i cinjenica da "genijalnost" fransizinga i UPPR nije nista do drzavna sila kojom se oprostilo 97,5% duga a resto raspodeljeno na petogodisnje rate koje ce naravno podmiriti ko drugi nego drzava iz budzeta,dok se Partizanu za dug od 1,5 miliona udara kamata na kamatu.Nastavite da kradete i lomite pehare,drmate koseve i zivite u iluziji da je ovo zvezda,da je Covic posten,da vam je sve oteto ali ne zaboravite da FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i da instant projekat Telekom ima rok trajanja do sledece godine,a onda...ne brinem za vas,vec cete naci neki izgovor:)

Mare

pre 9 godina

Prosle sezone su u finalu kls dozvolili tucu Bobija i to je odlucilo, Zvezda mora da se buni ako se najbolji igrac Evrope ne bude postovao!

Bobi legendo!

KK Marketing i Propaganda

pre 9 godina

@Dve legende Bobi i Markus! Bilo bi dobro kad bi Zvezda s obojicom produžila ugovor bar na još jednu godinu. Sledeće sezone bi sigurno igrali TOP 8! Bobi je pored košarkaških kvaliteta i veliki čovek!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SAŠA FRANKFURT, 24. mart 2015 18:15)

Pa za 250 000 ce sigurno da produze,evo Djenka pristao i na trecu sezonu,kaze igrace za 50 000 iz ljubavi prema Covicu.

Roto-fan

pre 9 godina

@Grobari, ovaj ce vas poslati u cipiripi kup.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milos CZ, 24. mart 2015 14:29)

Bolje i cipiripi nego zamrzivac pa da moramo da izmisljamo nove klubove za koje cemo da navijamo,elem postovanje od Grobara,dobar si igrac jos bolji covek,to cenimo.

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

@ za 900.000 $ treba da bude i primarijus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sns pink zvezda idea informer, 24. mart 2015 14:38) krijes se iza sestre.
(zlotvor, 24. mart 2015 16:54)

aha, iza tvoje.

Dzej Ramadanovic

pre 9 godina

Jer imamo jos sansi da prodjemo u cetvrtinifinala! Neznam sta nam je potrebno i koja su pravila za prolaz dalje u euroligi,po sto pratim kosarku odpre cetri godina pa ako neko zna da mi kaze hvala!

nyk

pre 9 godina

Bobi ce tek napredovati posle reprezentacije kao i svi igraci sto su napredovali letos! Zvazda mora da ga zadrzi za sledecu sezonu, uz jos par igraca, pre svega jedne dobre cetvorke, idealno bi bilo Ercega, i jednog poentera spolja, zvezda moze mnogo da uradi! Da ne kazem da se potajno nadam, iako zvuci ludo, dolasku Teo ako ove godine osvoji evroligu(posto je to izjavio, a od njega me nista ne bi cudilo)!
Zamislite samo Teo, Dzenkins, Kalina, Erceg, Bobi, a zamene Markus, Jaka, Danguba, Mitar, Cirbes, plus Jovic i Tejic! pa ludilo! ali to je vec u domenu sna, mada......

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 9 godina

Prošle godine ga je stavio u džep Gagić, a ove Milutinov će!
(Dr.Parabucki, 24. mart 2015 14:45)
Prosle godine vam sudili kum Milija, Belosevic i druziva, ove nece veruj mi ...

upuceni

pre 9 godina

Jos kad bi ga samo naucili da stekne osecaj za saigrace oko sebe pa da nauci i da asistira u trenutku kad navuce vise igraca na sebe, ne samo da jurisa na obruc.. bio bi nezaustavljiv! Dobili bi onda novog Divca. Nadam se da se odredjeni u selekciji ovo leto povesti racuna o tome, jer ce pored sebe u reketu imati daleko istaknutije poentere, Bjelicu i Ercega, nego sto je to slucaj u KKCZV sa Lukom i Tejicem.

zato vam je pehar i slomljen

pre 9 godina

Prošle godine ga je stavio u džep Gagić, a ove Milutinov će!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dr.Parabucki, 24. mart 2015 14:45)

Pa kad ste igrali sa 8 igraca protiv 5

Illmatic '94

pre 9 godina

Маркус Вилијамс ће бити главна а и пресудна фигура у Звездином тиму у плеј-офу. Човек је једноставно маестралан и не сумњам да ће пружити добре партије у плеј-офу. Још увек није одиграо како уме,имаће шансу да то уради ускоро.

disident

pre 9 godina

Samo za našeg selektora nije ni za širi spisak! Jedva čekam da vidim kako će ove godine da izvede, da Zvezdine igrače ne zove u reprezentaciju!?

defa

pre 9 godina

Bobinator. MVP dosadasnjeg dela EL. Ali na www.carvinghisory.com/anketa3.php se vidi da navijaci smatraju Marcusa sa prvu violinu ovog tima. Ubitacan tandem za ABA titulu

Bravo Bobi!

pre 9 godina

Ako je Bogdanović dobijao 20 bacanja Marjanović bi morao po 40 na utakmici. Uporedite šta rade Marjanoviću i kako ga čuvaju, a kako su Bogdanovića. U Evropi MVP, razbio i centre Barselone i sve protiv kojih je igrao, a protiv partizana u svim utakmicama dobija tri lične u prvoj četvrtini i Milutinov i Gagić imaju veći koeficijent?! Koja je to ludost! Zvezda će morati da igra sa 200% da bi dobila osmorku partizana sa Ilijom, Milijom i kompanijom. A u Evropi i Krasni Oktobar nepremostiva prepreka za groblje... Kad bi Zvezda i partizan odigrali meč sa Evroligaškim sudijama iz inostranstva Zvezda bi bila bolja za 20+ poena, a ovako... biće pakleno teško i naklon do poda Zvezdi ako u takvim uslovima opet obezbedi Evroligu. Što se Marjanovića tiče najgotivniji igrač ikad. Šteta što mu se dopušta u derbiju da igra samo po 15-tak minuta zbog ličnih dok mu centri partizana lome ruke i vise na leđima sve vreme.

zlotvor

pre 9 godina

za 900.000 $ treba da bude i primarijus...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sns pink zvezda idea informer, 24. mart 2015 14:38) krijes se iza sestre.

dr.mr.

pre 9 godina

ne komentarisem zvezdu cesto,trudim se ni da ne citam komentare zbog cele price oko "zvezde",ali je Bobi strasan igrac, super lik i dobar momak...
gledao sam ga jos u vrscu pre nekih 5-6 godina,pod kosem protiv Mile Ilica... super boban! :)

Slobodan

pre 9 godina

Bobi legenda! Mnogo je faktora koji su uticali na njegovu karijeru ... naravno on sam ali i sreca da je na insistiranje Radonjica ostavljen u timu ! Drugi faktor je igra sa MW i nije to slucajno istakao ... MW je veliki igrac i sigurno mnogo utice na ekipu a to se posebno vidi i na Jovicu koji iz tekme u tekmu ima sve vise asistencija kao MW! Raditi u ekipi gde je MW je idealna sredina za mlade igrace !!! Radonja svaka cast i nadam se da cemo sacuvati ekipu i sledece sezone ! Ne treba Zvezdi vise niko jednostavno ako ostane ova ekipa koja je kompletna i uigrana iduce sezone se mozemo nadati ucescu u zavrsnici EL !

hesoyam

pre 9 godina

"pri tom upisavši i 13 dabl-dablova." Ova recenica govori o tome kakav je igrac. A svi znamo da je jedan od boljih licnosti koji su igrali kod nas. Veliki dobri covek, pravi sportsmen. Uzivacu gledajuci kako ga Teo razigrava na EP.

anbeast

pre 9 godina

Kako da ga covek ne voli, ajd recite mi?! :) Ko jedno veeeliko dete. Tek mu je 26, ukoliko ga zaobidju povrede, ima prostora za napredak. Ocigledno je veliki radnik i taj rad se isplati. Samo da nauci da NE SPUSTA ruke u odbrani. Samo napred ''Big fella'' :)))))

Dejan

pre 9 godina

Bobi je veliki u još jednoj stvari. Zahvalan je ljudima koji su mu pomogli u karijeri i to glasno i redovno ističe. Rekao bih za Bobija da je jedna zdrava osoba i zato je tako uspešan. Čestitam!

manuginobili

pre 9 godina

Ali ono kada uhvati ili dobije loptu na jedan metar od kosa i zakuca je ne skocivsi ni milimetar,e to me uvijek tako nasmije :)...a protivnici oko njega kao neka djecica,samo stoje i nemocno gledaju :)))

Aca

pre 9 godina

Lepo je Bobi objasnio svim "navijačima u pokušaju" i "neuspešnim kladioničarima" da je bitno da se se igra košarka i da je čovek srećan i zadovoljan dok igra bez obzira da li na kraju pobedi ili ne. Sport je ono što upotpunjije ljudski duh a ne prilika da se protivnički tim ponizi i vređa

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Dve legende Bobi i Markus! Bilo bi dobro kad bi Zvezda s obojicom produžila ugovor bar na još jednu godinu. Sledeće sezone bi sigurno igrali TOP 8! Bobi je pored košarkaških kvaliteta i veliki čovek!!

Raush grobar

pre 9 godina

Ovome coveku fali nesto u njegovoj kosarkaskoj karijeri , a to je medalja na grudima u srpskoj reprezentaciji , I to , daj boze , najsjajnija. Bravo majstore.