Četvrtak, 19.03.2015.

18:50

Barsa se provukla u grotlu Arene

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone u Kombank areni rezultatom 77:73 u meču 11. kola Top16 faze u Evroligi.

Izvor: B92

Barsa se provukla u grotlu Arene IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

355 Komentari

Sortiraj po:

Šmira nabeđenog klumca

pre 9 godina

Nadam se da je Kalinić svestan da njegovo prenemaganje ne prolazi u Evropi. Kazniti ga da bar tri puta pregleda snimak utakmice i izbroji koliko je poena upropastio. Ako to navijači hoće da oproste, selektor neće a trener nebi trebalo. Vrlo neozbiljno od reprezentativca.

serbo

pre 9 godina

Spiker je zvanicno u areni rekao da je bilo tacno 19 821 gledalac sto se moze racunati preko 20000 (oni koji su se provukli bez karte) a ne 18500

roki

pre 9 godina

Vi ste samo mali FMP! 
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 19. mart 2015 21:18) 

Za vas i više nego dovoljno!
(KK Crvena Zvezda Beograd, 20. mart 2015 01:23)

Kao i svih ovih godina . . .

Vladimir

pre 9 godina

@vlade Nemoj tako, imaju i oni ispunjenu nedelju. Jednom se podele pa igraju izmedju sebe, sledeci put ih testiraju veterani kluba, pa onda odu cak do Sremske Mitrovice da odigraju prijateljski mec sa prijateljskim klubom Mega Leks,... Cak idu dotle da u danu kada se igra EL u Beogradu oni da bi skrenuli paznju na sebe objave da se Pavlovic posvadjao sa demagogom i nije dosao na trening.

Srbija

pre 9 godina

@moca
Ono kad nas prozivaju za 7mo mesto u grupi u top16 fazi Evrolige navijaci kluba koji je ispao u last 1600 fazi kupa Liliane Ronketi tri kola pre kraja takmicenja u grupi sa Asesoftom i Krasnim Oktobrom i jos su jedva pobegli od za njih tradicionalnog fenjera u grupi. Inace, to je bila grupa smrti, za malo da pola Evrope umre od smeha kada je citala imena klubova u grupi.

Grobar

pre 9 godina

Konacno da i mi osetimo kako je radovati se pobedi u Evropskim takmicenjima barem na ovakav nacin kada vec nas klub nije mogao nikoga da pobedi u Evro kupu. Gazenja koja smo doziveli u Evro kupu su dobra skola za nas ali su ipak ostale posledice. Taman sam se nekako oporavio zahvaljujuci pobedama u Aba ligi i onda se desio kup i brutalno gasenje mog sna o osvajanju prvog trofeja. Realno, prvi put se radujem ove sezone i prvi put suze koje pustam nisu one tuzne. Nadam se da necemo biti cetvrti jer ce nas pregaziti ko buldozer stracaru i to ce biti kraj naseg sna o Evroligi u kojoj zeljno iscekujem tu nasu 10tu pobedu u 344om mecu u El.

Ležimir

pre 9 godina

Igrači su samo radili ono što im je trener govorio da rade.
A ovaj trener nije u stanju da dobija ni mnogo lakše utakmice.
On je najslabija karika u ovoj skupoj ekipi, i vreme je da se pakuju koferi.

Pozorisna publika uvek bili

pre 9 godina

U ovom timu FMP-a samo Bobi vredi mada i on ponekad lose odigra kada ga zatvore, ostali su ispod proseka igraci, nista specijalno da ne kazem losi... Sta cete tek da radite kad vam on ode uskoro?

lalos

pre 9 godina

gle ove limene miseve sto imaju obraza da se bune sto su grobari na njihovim vestima.

12 godina oni kampuju i navijaju za druge i to nikom nista, kad se neko pojavi kod njih, katastrofa i cinizam na delu!

Partizanovac

pre 9 godina

Barselona iz 2010 je bila prava mašinerija koja je mlela sve protivnike do tada...Dok nisu naleteli na velikog Partizana koji je prekinuo taj niz nepobedivosti.Ono što hoću da kažem da to navijači zvezde nikad neće osetiti a to je da pobede gran barsu kao što smo to učinili.Jednostavno smo mnogo miljama daleko ispred vas u basketu po svim parametrima.

Lee

pre 9 godina

Je li moguce da niko nije primetio da Zvezda jos uvek ima teoretske sanse?

Ako:
- Panatanaikos izgubi od Reala, Galate, Albe i Zvezdu,
- Alba izgubi od Zvezde, pobedi Panatanaikos i izgubi od Makabija
- Zalgiris izgubi od Barse, Reala i Zvezde
- A Zvezda dobije Albu, Zalgiris i Panatanaikos (+6)

Nije lako ali i nije nemoguce... 80% ce se i onako ostvariti.

Cak grci mogu da pobede jednu od prve tri utakmice i da opet ispadnu...

Ako gresim nek me neko ispravi...

Sportista

pre 9 godina

Barsa nikad slabije nije izgledala po TIMU kao što je ove godine "koncepcijski ".Ali opet na iskustvo pojedinih igrača je dobila ovu tekmu...

vlade

pre 9 godina

grobari vise komentarisu zvezdu u el nego svoje utakmice.. cekaj, koje utakmice? sem aba lige ne igraju nista, pa imaju i previse lufta.. tako da razumem ih sto su ovde!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Nisam ja dosao ovde da citam, nego da oslusnem. Cujes li? Sta bi to moglo biti? To se cuje lavez crnobelih narikaca na vest o Crvenoj Zvezdi. Fenomenalnoj Crvenoj Zvezdi.
(kmekavci i narikace, 19. mart 2015 23:31)

Baš fenomenalnoj? Ništa manje? FCZ? Pre će biti FMP...

+41

pre 9 godina

Jedini pravi srpski klub večeras dostojanstveno predstavlja našu Srbiju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Siniša, 19. mart 2015 19:03)
A na leđima IDEA!!!
(iv, 19. mart 2015 22:24)

Objasnio covek...

dragan1982

pre 9 godina

ofanzivno gledano mi se niko od zvezdinih igraca nije svidjao osim bobija marjanovica ..ako je ovo za vas odlicna igra zvezde onda se vidi da retko koji gleda redovno euroligu i utakmice drugih ekipa pogotovo top ekipa..gde su bili kalinic,blazic ,mitrovic..pogotovo me je williams razocarao i to posteno..nemres se ti igrati sa velikima kad imas samo jednog igraca u timu koji zna da da 15-20 poena u big game utakmicama..da je zvezda dobila bilo bi ne zasluzeno jer taktika d"aj bobiju on ce..mi ne znamo sutirati" prolazi u jadranskoj u top 16 NE!!ovo je bila utakmica gde se neki igrac zapamti zauvek ,ne znam mene su svi razocarali ofanzivno...barca ima vise mogucnosti ,bolje sutere i pogotovo bolji plan od ovog zvezdinog trenera.wzvezdas sam ali i realan..svaka cast marjanovicu za ofanzivu ali defanzivno je bobi krs igrac..ni manje ni vise i zato nikad nece vidjeti europski top klub ili nba ligu..

slepcina ostaje to zauvek

pre 9 godina

Fervex 3x dnevno? E moj bambuse
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Panter doktor, 19. mart 2015 23:17)

Da,za vas iskompleksirane to je ta prava doza.A sto se bambusa tice kako ti je tata?

Slavko RS

pre 9 godina

Jeste Zvezda izgubila ali mi nemamo sanse protiv nje.Pojesce nas.Pa i onaj Tejic je duplo bolji od Macvana.Nemamo ni jednog igraca koji bi bio medju 10 u Zvezdi.

stevica

pre 9 godina

Zvaničan podatak da je bilo malo manje od 20.000 navijača a ovde piše 18.500. Ako vam je tako lakše da podnesete Zvezdine utakmice onda ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obožavam Zvezdu!, 19. mart 2015 22:12)

zvanican podatak na sajt Evrolige - 18.450 ... tako da... moj se ne vispra pametan...

Oberin Martel

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.
(nenad rs, 19. mart 2015 22:10)

Pali vas covek.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 19. mart 2015 22:30)

Pa jes vala. Šta Paskval zna o veličinama poput AeroSofta i Crvenog septembra?

Centar ničega

pre 9 godina

@ Još treba da jedete kačamak " .

Izvini Topaloviću , o čemu se tačno radi !? Mi smo iz " predgradja " - da nije u pitanju neko otmeno jelo Vas iz " centra " !??? Što ga ne nazovete po Dulu !?

kmekavci i narikace

pre 9 godina

Nisam ja dosao ovde da citam, nego da oslusnem. Cujes li? Sta bi to moglo biti? To se cuje lavez crnobelih narikaca na vest o Crvenoj Zvezdi. Fenomenalnoj Crvenoj Zvezdi.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Steta,navijao sam za Zvazdu.Mislim da je odlucilo iskustvo Barse.Dace Bog da iduce sezone oba nasa kluba igraju Evroligu.
(Volim Partizan,postujem Zvezdu, 19. mart 2015 21:20)

Pa ti si totalno zalutao ovdje ?!?!

Obožavam Zvezdu!

pre 9 godina

Zvaničan podatak da je bilo malo manje od 20.000 navijača a ovde piše 18.500. Ako vam je tako lakše da podnesete Zvezdine utakmice onda ok.

DedaMiloje

pre 9 godina

Pa kad uporedimo budzete i vidimo da Barsin i nije toliko veci od C.Z.Telekom,onda momci i nema mnogo mesta euforiji zbog tesnog poraza...
(covic-sesta zvezdina zvezda, 19. mart 2015 22:04)

Verovatno se sad osećaš odlično posle ove napisane gluposti?

dragan

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.
(Miki Kostolac, 19. mart 2015 20:10)

Fervex 3x dnevno,ako posle 4 dana ne bude bolje obrati se doktoru za nesto jace.I trazi mu nesto za halucinacije i nesto protiv kompleksa nize vrednosti

Azer

pre 9 godina

Ali sto se reanimirani javljaju, kadar nevera! Pa vama mucenicima je najveci uspeh sezone poluprazna Arena Zvezde protiv Makabija, sta se vi javljate?!

Bruce Lee

pre 9 godina

Najbolje da Radonja uzme da šutira slobodna bacanja za njih. Imali su 50% slobodnih bacanja a Barsa 90%. Skoro da su trojke bolje šutirali od slobodnih.
Utakmica je bila odlična, momci su mladi i plaćaju danak. Pojma nemam koji je razlog da Mitrović bude kapiten kada uopšte nema ni jedan kvalitet za tako nešto.

xxx

pre 9 godina

Sta je grobari, pa niste vi Barsa haha, ima da vas napucamo ko penal Darko Pancev u Bariju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (--#####- Bodibond -#####--, 19. mart 2015 21:13) Javi se na kraju sezone,ako ne overiš od plakanja...

covic-sesta zvezdina zvezda

pre 9 godina

Pa kad uporedimo budzete i vidimo da Barsin i nije toliko veci od C.Z.Telekom,onda momci i nema mnogo mesta euforiji zbog tesnog poraza...

ferdinand

pre 9 godina

Barselona jeste bolji tim, ali nije ok da sudije navlace za istu. Uveli Zvezdu u bonus u poslednjoj cetvrtini za dva, tri minuta. Sredinom trece sviraju Dzenkinsu nepostojeci faul na Navaru, korake Kalinicu koji nisu bili, onda igranje napada Barselone koji se igrao dva minuta, aut, faul, pa lopta navodno od Zvezdinog igraca u aut, i taj napad se zavrsava slobodnim bacanjima. Taman navukli za tih 4-5 poena.

Borky

pre 9 godina

Moj najomiljeni igrac Kalinic je zeznuo utakmicu.Cetri izgubljene lopte sto koraci sto bacane u aut u 4/4 i na to jos glup faul na Navaru na 30sec do kraja kad je +3 za njih a oni imaju jos 10sec za napad.Steta imali smo ih samo da smo malo pametnije i smirenije odigrali zadnja 2min.
p.s sudije nam nisu dozvolile odbranu u zadnjoj cetvrtini, malo isfurava kad se velikim ekipama pomaze a i ovako su bogatiji i jaci.

Illmatic '94

pre 9 godina

Одлична игра Звезде и поред пораза. Свака част на борбености! Чим играм егал са једном Барселоном,онда немамо конкуренцију ни у АБА лиги. Ове утакмице ће нам пуно значити јер постајемо све искуснији.

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Ostaje zal sto se Barsa provukla ali ovako se provukao i Maccabi prosle godine pa je ove godine pobedjen sa 13 razlike! Dangubic ima ubitacan skok sut a Tejic je neiskusan ali mali ima ono sto izdvaja velike igrace od malih! Bice ovo dobro! NAzad u rudnik da se radi! U se i u svoje kljuse! Sudjenje je bilo blago na strani Barse!

zoccy

pre 9 godina

navijam za partizan i portpisujem da bi prof.dr. DV sa ovim igracima(zvezda premijer projekat drzava) dobio Barsu. Radonjic nema pojma a Bobi je zaista fenomenalan centar!

Cir Milos

pre 9 godina

Uplasili ste se pobede. Siguran sam da bi ste ih imali da ste u mec usli hladne glave. Zahvaljujuci Bobiju, mozete ravnopravno da se nosite sa svima u Evropi. I da, opet stojim iza svojih tvrdnji od ranije. Arena je i veceras uzela danak. Zaradili ste kintu, ali izgubili ste utakmicu. U Pioniru bi bila druga prica. Bio bi mnogo veci pritisak na Barsu, a mnogo manji na vase igrace i minimum 10 razlike za Zvezdu...

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Svaka cast momci muski ste odigrali jeste da poraz boli al i bilo je realno. Samo me nervira toliko neko mrtvilo kod Mitra i Tejica , momci imaju po 20 god a tako su nekako beskrvni... Mi smo ispali zbog igraca na poziciji 4 i veceras je tu Barsa uzela masu skokova. Momci jednostavno nisu na nivou za evroligu. Ali mladi su pa mogu jednog dana da budu. Naravno moraju puno bolje od ovoga jer ovo je stvarno lose.

NastyB

pre 9 godina

Prosto i jednostavno - presudio je očajan skok u odbrani i katastrofalno zatvaranje reketa. Barsa se nahvatala ofanzivnih skokova da je to bilo smešno gledati. I kad se na to doda 2-3 sitnije sumnjive sudijske odluke u korist Barselone, baš za toliko je Barsa bila bolja.
Ali, ovo je i dobro, više nema ni teorijske šanse za prolaz dalje pa sve snage usmeriti na ABA ligu, da zapušimo usta tastatura groblju i njihovim nadama. Ni najmanje se ne plašim Partizana, kao tima i igrača, nego toga da će Šećerko da napravi nekakav haos u to ne sumnjam ni trenutka... Čim bude shvatio da nemaju šanse da dobiju ovakvu Zvezdu, napraviće neki džumbus po svaku cenu.

Milan

pre 9 godina

Žao mi je što vam forum služi za prepucavanje klinaca neznalica, koji verovatno nikada basket nisu odigrali, a kamoli neku utakmicu pogledali. Čestitam Zvezdi na odličnoj utakmici, utakmicu je presudio skok u napadu, iako je Barselona imala očajan šut. Ne želim klince da nerviram ovom izjavom, ali onaj ko zna i prati košarku, svestan je da je suđenje bilo korektno, nekoliko nenamernih previda sa obe strane. Ako mislite da je lako pogoditi dva bacanja, grdno se varate. Naš problem je što su nam sudije uvek krive i kada za to nema opravdanja. Najverovatnije se vidimo u polufinalu ABA lige i neka pobedi bolji.

Shearer

pre 9 godina

Meni je ovo najbolja utakmica CZT iako su izgubili. Ono protiv Makabija je bila čista sreća da je šut proradio ali ovo je bila mnogo čvršća igra. Mislim da su bitku izgubili na poziciji 4 tj lopte koje se dalje odbiju trebali su da pokupe Mitrović, Tejić i Kalinić. Treba biti realan i reći da su Tomić i Navaro bili veoma posečni dok je Dangubić odigrao partiju života. Mene Tejić podseća na tip igrača kao što je bio Branislav Đekić tj bocne neku trojku ili neki koš ali prilično nedorečen. Bobiju svaka čast, igra sezonu karijere i mislim da je na +6 trebao Radonjić da ga menja jer se videlo da je posle bio umoran.

iv

pre 9 godina

Jedini pravi srpski klub večeras dostojanstveno predstavlja našu Srbiju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Siniša, 19. mart 2015 19:03)
A na leđima IDEA!!!

Labud

pre 9 godina

radonja sa tejicem ? 4/4 napravio gresku.rano smo usli ? bonus ? onda nema snazne odbrane.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kAlcokera, 19. mart 2015 21:48)

Tejic je u izlogu za prodaju. Zato se i forsira toliko u EL. Ipak, po meni, daleko talentovaniji i cita bolje igru od Mitrovica.

Sasvim ste solidno igrali, ali to za EL i Barselonu nije dovoljno. Uz svu srecu sa trojkama, Blazic i Kalinic poprilicno neinteligento igraju.

Morski Vuk

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz
(Korlic, 19. mart 2015 20:07)
Napisa neko ciji trener na svakoj konferenciji prica o Zvezdi!

palop

pre 9 godina

Против судија се не може, исти третман имамо и у Евролиги и у Аба лиги.
(Здрав разум, 19. mart 2015 21:33)

Nisu nam sudije skidale lopte pod nasim kosem...

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.
(nenad rs, 19. mart 2015 22:10)

Pali vas covek.

nenad rs

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.

Nikola

pre 9 godina

Luka Mitrovic nikada nece biti veliki kosarkas, jer ako ga ova utakmica nije motivisala da odigra nijedna nece. Covek se uvek stegne kada je bitno. Prosto neverovatno koliko decko nema samopouzdanja, pa cak i kada smo vodili sest razlike on igra u grcu, ne sme da sutne, baca pogresne pasove. On je iskljucivi krivac za ovaj poraz, Tejicu se nista ne moze zameriti mada ni on nije pokazao inteligenciju. Pisem ovo iskljucivo jer me je on na to naterao, a najvise od svega bih voleo da procita i da me demantuje, u svakoj utakmici da odigra kapitenski, a ne da se us..e, pa neka i ja ispadnem samo jos jedan iznervirani DELIJA.

sdasd

pre 9 godina

(Mikeli, 19. mart 2015 20:02)

A gde ti gledaš Zvezdu osim na SK. Kakvi kompleksi pa vi ste igrali taj što kažeš "cipiripi" kup i paliste se ko hepo kocke. Znam da si klinac ali lepo veće izađi malo prošetaj bolje za živce.

Bojan

pre 9 godina

Mnogo je dobrih igraca stasalo u FMP-u,a igralo u partizanu.Razmislite dobro,pre nego sto nesto lose o FMP-u kazete.Gde su stasali Macvan,Rasic,Raduljica,Miljenovic,Milutinovic,Musli,Bezbradica-igrali i igraju u partizanu.Erceg,Savanovic,Teodosic(najbolji plej evrope}

lopta ne laze

pre 9 godina

bez backup play-a jake 4 i dobrog drugog centra umesto Cikija mi ne smemo da ocekujemo pobedu protiv timova kakvi su bili u top 16 fazi sa nama u gr.Takodje Radonjic da se vrati u Moracu da pece zanat nije EU basket za njega!

aco slino bankomat

pre 9 godina

Zamalo, to malo srecu kvari.Bobi dobar covek,igrac,ljudina ali pitanje je vremena kada ce sudije da pocnu da mu sviraju kampovanje pod kosem.Steta sto veceras nije igrao Vilijams jer Barsa je polu mrtva,odavno nije bila ovako tanka...

kralj

pre 9 godina

Kalinić u ključnim momentima u 4. četvrtini gubi tri lopte i pravi korake. Šta reći a ne zaplakati. Da nije Bobija ovde Zvezda bi izgubila sa 40 razlike,pogodio bi po neko između izgubljenih lopti.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Slaba završnica Zvezde, nepotrebni faulovi, koraci. Svaka čast za borbu, ali ostaje utisak da su mogli da ih dobiju. Onakvu kradju nisam odavno video, poklonjene lopte, koraci i faulovi koji nisu ni bili, isto za nas je svirao svaki treći. Bravo momci! Ako ostane tim na okupu uz neko pojačanje sl. sezone u Top 8!

angular

pre 9 godina

Bobi je napredovao nevjerovatno. Dominira pored Tomića, koji je jedan od najboljih evropskih centara. Bobi je sazreo za NBA, a reprezentacija Srbije je dobila veliko pojačanje. Divan čovjek i sportista. Pravi uzor za mlade sportiste. Sportski pozdrav

Kotor

pre 9 godina

Kalina je veceras bio prica za sebe ali Cirbes je konstantna katastrofa u velikim utakmicama.Bobi se mora odmoriti ali problem je sto nema ko da ga zamijeni.Nisam izmislio toplu vodu ali me cudi od uprave sto uporno nece da rijesi problem.Vjerovatno su se prosle godine opekli sa Lipovijem pa sada vagaju.

delboy

pre 9 godina

Imamo za sada samo odbranu za Evroligu...napad je jos daleko...kada je cvrsto ne daju se poeni a frljoke u zadnjim sekundama ulaze...tako se ne ide dalje ali ima vremena za sazrevanje...

Lokos

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)

Mene je sramota sto delim isti kiseonik sa njima. Oni su bruka Srbije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vuk, 19. mart 2015 20:07)

Bruka srbije zato sto zvizdimo himni Evrolige?? Pa od tastatura grobara me nista ne cudi ali ovo je pobedilo veceras, sta citam....

Vopi

pre 9 godina

Imam utisak da bi neki izvrsili kolektivno samoubistvo da je ovo Zvezda pobedila, kakvi neljudi da ne kazem nesto sto mi nece objaviti. Hvala momcima na parketu i navijacima na tribinama za sjajno vece. Za mene kao da ste pobedili. Bravo Zvezdo!

samo kazem

pre 9 godina

zvezda nije imala ni posteno, a kamoli domacinsko sudjenje., cak ni u poslednjim sekundama.

drago mi je sto je fiba odlucila da se obracuna sa ulebom, vreme je da se kosarci vrati bar malo sporta

SASA

pre 9 godina

PORAZ KAO LEKCIJA:
Ocajna partija Luke Mitrovica koji danas kao da nije ni bio u sali, kumovala je gomili ofanzivni skokova Barse, i na kraju je i Brasa sasvim zasluzeno pobedila.
Ne, necu kritikovati Luku, isuvise je mlad za to, ali na momente je izgledao kao i da nije tu u opste. Nema sumnje, Zvezda i pored fantsatcne partije Marjanovica, i sutu za 3 od oko 45%,izgubila bitku pod kosem, jer Bobi i pored jos jednog double-double, ne moze sam protiv 3 centra Barse, a Luka je pored Nahbara, izgledao kao Opel pored Ferarija..
Luka isao je na ulaz, kad je trebalo da sutira, sutirao kad je trbalo da prosledi loptu ni jednom nije napao kos ledjima, ni jedan faul nije nacinjen na njemu, a on sam je napravio 5, i tehnicku, stalno se izvlacio spolja, sto je i sjajnom Kalinicu samo otezalo posao, jer je Kalinic morao i da igra i visoko i nisko krilo, i odbranu i napad, i da trci i usporava, i da sutira i igra i ledjima, sto je skupo kostalo Zvezdu u zadnji 5 minuta...
Pomalo ne vidljivi Jenkins, fantasticni Kalinic, uvek solidni Blazic,i Viliams koji je igrao dobro, ali je bio i sjajno cuvan, i cesto puto dupliran, ....

Jos jedna lekcija, ne mozes igrati bez krilnog centra protiv ozbiljnih timova, i mislim da ih je Zvezda u ovih top 16 dobila i vise nego dovoljno, da to nauci...
Ne, ipak na kraju podrska za Luku Mitrovica, njemu je ovo prvo sezona u EL, i sigurno da je dosad pokazao i vise nego dovoljno...
Steta, jer nije Barsa ovu tekmu dobila, nego ju je Zvezda izgubila..

nevidljivi panter

pre 9 godina

Ma da bre, Bozo Djumic ce da pokida Bobija, ahahahahahahahahahahahahaha
(--#####- Bodibond -#####--, 19. mart 2015 20:42)
Frajeru pod hitno na lecenje,batali vise sendvice i sokove,odlepices skroz

Batko

pre 9 godina

Neko igra sa Barsom i izgubi, neko je pobedi. To je razlika
(Sasa, 19. mart 2015 21:09)

Mukice moja mala...dugo si smišljao šta da napišeš ?!

20 god. bez penala u derbiju, najveći jubilej malog

pre 9 godina

Da nije bilo ovolikog navlačenja sudija za Barselonu pobedili bi smo, ali šta da se radi. Svaka čast momcima na borbi, a ovima koji su najavljivali katastrofalan poraz i rasturanje od strane Hezonje ostaje uteha u kakvoj takvoj pobedi Barselone. I dalje ne razumem čemu li se nadaju ove godine protiv ovakve Zvezde.

das

pre 9 godina

Uplasili se pobede, bravo za borbu, i cestitke barsi na fer igri... a ona reklama sto rus prica i blizanci kod reklame za banku, kad nisam razbio tv koliko mi idu na zivce... Bravo zvezdo !!

Nik

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz (Korlic, 19. mart 2015 20:07)


ma sta nam kazes 50% koliko ste vi grobari ljubomorne duse...

Nikola

pre 9 godina

Zamalo. Odlicna igra Zvezde, steta zbog toga sto ste vodili i imali plus sest uz ocajan sut Barselone za 3 (u jednom momentu 22-4). Jos one dve izgubljenje lopte u finisu Barselone.
Pomislio sam da dobijate kao i mi jedan poen pre koju godinu, ali ne ide. Kalinic mora malo mirnije u finisu. Eto.

disciplina

pre 9 godina

Radonja a pitas li se ti kad treba faul praviti, gde se ono zalete Kalinic na Navara kad je Zvezda branila napad pri 3 razlike za Barsu. Neke stvari se ticu osnovne kosarkaske pismenosti a zelja i energija nisu sporni. E to je ono sto nam fali i plasim se da ce nam dugo faliti...

Volim Partizan,postujem Zvezdu

pre 9 godina

Steta,navijao sam za Zvazdu.Mislim da je odlucilo iskustvo Barse.Dace Bog da iduce sezone oba nasa kluba igraju Evroligu.

ROOOOARRRR

pre 9 godina

Igramo odlicnu utakmicu protiv Barse i komentar sa najvise pluseva je onaj gde se vredja partizan i posle kazu nemamo kompleks bogami veliki broj ima kompleks od Partizana i otuda potreba za vresjanjem umesto da uzivamo u dobroj partiji

monarhista

pre 9 godina

Nemam obicaj da pojedinca obelezavam kao krivca u timskoj igri ali da Mitar posle dva promasena zicera napravi i tehnicku mi je tesko shvatljivo...ali kao da se nije ni desilo...idemo dalje...ovaj tim treba samo jednu jedinu stvar....da ostane zajedno...

manuginobili

pre 9 godina

Steta,Barsa se nudila ali Zvezda nije znala da iskoristi sanse,previse gresaka i previse gluposti u finisu meca,previse ofanzivnih skokova Barse,i premalo hrabrosti u finisu i to je to...neki igraci jednostavno nisu na nivou Evrolige,prije svega mislim na MItrovica i Blazica, ja se ne sjecam kada sam vidio plasljivijeg i "mekseg" igraca od MItrovica,pa covjece cega se bojis toliko i sta toliko oklijevas?!...sto je najgore na pocetku sezone je igrao odlicno a sta se poslije desilo sa njim to samo on zna,a o Blazicu nema smisla trositi rijeci,covjek nista korisno nije uradio veceras,ali bas nista!...ne brojim one dvije trice na kraju,tad je sve vec bilo odluceno.

Milton

pre 9 godina

Čim je tesno sledi poraz. Barsa je ovo i pored lošeg šuta dobila rutinski.
Zvezda nema ni jednu izgrađenu akciju, Williams podjednako daje dobre i loše pasove, Blažić se zaleće kao muva bez glave. Mitrović loš, Dangubić gori nego na početku sezone. Joviću katastrofalan, pogledajte samo kada je bacio loptu na vrh table.
Ima Partizan da odere ove paljevine, nije bitno da li u polufinalu ili finalu.

DedaMiloje

pre 9 godina

Mi igramo maltene bez četvorke, šta se dešava sa Mitrovićem pojma nemam. Tejić je zelen za ovo, ali ako ovako nastavi prešišaće brzo Mitrovića. Ne može Kalinić sve da igra. Ostali očekivano. Barsa je ipak prejaka. Zvezda je imala šansu i nije je iskoristila. Ovaj što kaže da su namerno pustili Bobija da igra pojma nema. Bobi ih je pocepao, najverovatnije jedan od najboljih centara u Evropi trenutno. Ode posle ove sezond ma uzme velike pare.

NP

pre 9 godina

hvala glodari sto ste propratili nase sampione i ovo vece !!!! imamo najbolje fanove u Evroligi-a, sad na lalanje lagano .... misevi mali ODVALICEMO vas kao frajere i sad molim Boga da puknete u PODGORICI !!!!!

gypsy_since_forever

pre 9 godina

Presudile trojke. Dosta igraca je stajalo na otvorenom sutu za 3, i nisu se ni usudili da pokusaju da sutnu. Za Djenku niko nije pokusao da malo razredi odbranu, i da mi da mesta za 3. Tejica i Cirbesa za ovu utakmicu ne komentarisati, svaki komentar bi bio suvisan. Sjajna utakmica, vidi se da nam fali iskustvo i samopouzdanje za Evroligu. Ali zadovoljan sam. Sa ovakvim timom kakav imamo, ABA liga je nasa.

Милан

pre 9 godina

Ucinak Mitrovica je PORAZAVAJUCI.Utakmicu je prakticno izgubio Kalinic bespotrebnim gubljenjem lopte u napadu a odmah zatim pravljenjem faula nad Navarom.

Thilmo

pre 9 godina

Rispekt! Trudili su se, protiv jedne od najjačih ekipa na kontinetnu. Danak neiskustvu. Ali ovo su prekopotrebne lekcije iskustva, zbog kojih ćemo izdominirati ABA i našom ligom.

Napred Zvezda!

Здрав разум

pre 9 godina

Против судија се не може, исти третман имамо и у Евролиги и у Аба лиги.

goga

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)
zvizde na svakoj utakmici od kada nas je ULEB kaznio za Jagodino ubistvo

Mare

pre 9 godina

Sve u svemu dobro smo odigrali, Barsa ce igrati F4. Ubili nas veceras skokovi ali jbg. Mitrovicu je potrebno budjenje, trebace nam za kraj. Idemo po ABA ligu.

Perun

pre 9 godina

Nemamo kompetitivnu četvorku za ovakve vrhunske i skočne ekipe i tu je kraj priče,Mitrović izgubio samopouzdanje,Tejić trpa penale i to je to.Ekipa je solidno odigrala,ali teško je pobjediti bilo koga kada protivnik u jednom napadu praktično ima tri posjeda,popkupili su brdo ofanzivnih skokova,jednostavno to je presudilo ovaj meč.Greška Radonjića je što je ubacio Tejića na početku 4/4 dečkić nas natrpao penalima za minut,jednostavno bilo je teško poslije braniti se kad smo ispucali 4 lične poslije 3 minuta.Za Dženkinsa ipak prevelik zalogaj čuvati Navara ili Olesona.Kalinić nas je u neku ruku takođe koštao svojim greškama,promašenim bacanjima,ali je i pogodio bitne trojke kada se ostalima tresu gaće tako da ga ipak ne bih krivio,jer razloge poraza treba tražiti prvenstveno u skoku i donekle lošijom realizacijom slobodnih bacanja.

ivan

pre 9 godina

Kako igrati utakmicu koju Barsa mora da dobije? Koliko su slobodnih bacanja izvezli u poslednjoj cetvrtini, a koliko Zvezda? Ako ne daju kos iz igre, dodeljuju im se slobodna bacanja. To je izgleda recept protiv Zvezde. Pored ove utakmice, Zvezda je igrala ove sezone jos jednu utakmicu koju je njen protivnik morao na silu da dobije, i dogadjale su se identicne stvari sa slobodnim bacanjima.

Deki

pre 9 godina

Djenka veže pet poena i odmah izmena! I ovo se dešava po ko zna koji put! Ali Radonja ostani jer daješ gospodske izjave, izgleda da se ložimo na to.

Sale#

pre 9 godina

Zvezdi svaka čast na utakmici, ali moram nešto dodati... Zar mora Barsa da ima pomoć sudija u poslednjih 5 minuta utakmice. Da su sudili korektno do kraja, sada bi pričali o pobedi Zvezde!
I da, Bobi je prosto rečeno Fantastičan! Fantastičan!!!

Kum

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.
(Miki Kostolac, 19. mart 2015 20:10)

Ma vazi. :)

veliki strumf

pre 9 godina

Au, kako nas Kalina prodade! 2 puta koraci, izgubljena najbitnija lopta na mecu, promasena 2 bacanja, i kao slag na tortu nepotreban faul na 20 sekundi do kraja. Sve to u 4/4. Mnogo je. Uz Cirbesa koji nije znao gde se nalazi veceras, Tejica koji nas je bezvezno uveo u bonus za 2 minuta potpuno nepotrebnim faulovima u 4/4, i suterski indisponiranog Vilijamsa - previse je to za jednu Barsu. Malo je jedan Bobi, koji je dokazao da je ubedljivo najbolji centar Evrope. Mitrovic dokazao da je nula. Mnogo promasenih bacanja, mnogo skokova u napadu, sa tim se nije moglo veceras.

obren

pre 9 godina

Zvezdo hvala ti za neizvesnu utakmicu. Sjajno su se momci borili protiv jeceg protivnika. Radonja hvali ti sto smo svaku, ali svaku neizvesnu izgubili.

Pinki

pre 9 godina

Izključivi krivac za poraz je Radonjićeva petorka na početku zadnje 4/4, bez obrambenog skoka, koša 5 faulova Tejića uz bonus u 4 min i -8. Takve trenerske mudrosti možda prolaze u nekoj 3. Ligi.....

alfa romeo

pre 9 godina

ofanzivni skok Barse presudio...i nije mi jasno zasto vise nije forsirao ocigledno raspolozenog Dzenkinsa...ume Radonja lepo posao da odradi,ali rotacija mu je vrlo cesto losa

Vaše ime*

pre 9 godina

Zvezda je dala jednu borbenu ali u suštini nekvalitetnu utakmicu. Posao je odrađen bez usrdnije taktike ,nasumično bez ozbiljnije šeme u igri i određenije procene angažovanja igrača. Nije bilo "daljinskog upravljanja" kao na utakmici sa Makabijev jer da ga je bilo -iz navijačkih motiva, sada bi se ovde sa dosta šmeka i intuicije raspravljalo-dokazivalo kako je Radonja u 4/4 pokazao maestralnost.

Korto

pre 9 godina

Blažič čovek najbolje gađa kad je sve izgubljeno. Kao i većina zvezdinih igrača. Da pre ovog meča zvezda nije imala šanse za prolaz sigurno bi pobedila.

Jah

pre 9 godina

Kalinic direktan krivac za poraz. Zao mi je decka, ok je igrac, ali jeste direktan krivac. Koraci smesni, pravio ih vise puta, izbija sam loptu, ide na imaginarni faul. Decko dobaci loptu nemoj da silujes kad ne ideeeeee.
Ajde nema veze izgubili smo sta da se radi, ali kazem Kalinic je upropastio sve u zadnjoj cetvrtini, bolje da smo izgubili zbog njihove odbrane nego zbog glupih gresaka.

direktno u celo

pre 9 godina

Ima jos pasulja da se jede... mada mislim da ste igrali u Pioniru dobili bi. E sad sta vam je vaznije, pare i promocija ili pobede.

Korlic

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz

Perun

pre 9 godina

Ne možemo samo s Bobijem na Barsu,mora još neko spolja da se pridoda i da se kvalitetnije gradi sopstveni koš,nakupiše se ofanzivnih skokova.Imamo Dženkinsa ali nikako da izgradimo akciju da čovjek ostane sam na šutu,vidjeli ste kako to sa Blažićem ne ide u poslijednjem napadu prvog pol.

nenad rs

pre 9 godina

Само да питам оне овдје који су говорили да је Хезоња таленат попут Дражена Петровића?То је смијешно,Дражен је у његовим годинама рјешавао мечеве.Браво за Звезду били су сјајни како год заврши.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

zvezda ne igra dobro ..osim bobija niko se ne istice nesto posebno u prvom poluvremenu..kalinic,williams,blazic ucinak ...0!!ovako se moze igrati protiv nekakve buducnosti ili raspalog galatasaraja protiv barcelone trebas imati bar 2 igraca koji daju dvocifrene poene.barcelona ima vise opcija u napadu zato i vode..vidicemo kako ce biti drugo poluvreme,imamo aktivan rezultat(minus 5) nadam se da ce williams poceti igrati kako treba ,trebaju nam trojkasi ..pod hitno,ova barcelona se moze dobiti!!jos nesto o bobiju,mislim se nesto dal bi on mogao igrati u klubovima kao barca ili real jer kako vidimo dominira hrvata tomica ..problem marjanovica je to sto je defenzivno gledano krs igrac..ko da se samo koncetrirao na ofanzivu,kad bi poboljsao odbranbene zadatke i slobodna bacanja gde bi mu bio kraj !?!? ovako..tesko da ce moci igrati u top klubovima..uredu to sto je dominantan ,daje poene ali centar bez defeanse je samo na pola dobar..pozz

KK Telekom

pre 9 godina

Idemo Barsaaaaaa ... Dominiraj Hezonjaaaaaa .... I za Pristinu cu navijati ali nikada za FMP ... Dule otac svima nama !!!! Partizan porodica i avangarda ...

cz

pre 9 godina

bobi ih rastura, bar 6 poena iz rolinga, sprda se sa centrima barse .. bas me zanima sad odgovor saleta dal vredi samo za zonu .. decko se igra sa centrima barse, najveca nepravda sporta ce biti ako ne bude u 12 Srbije!

ZokiSineManijak

pre 9 godina

Idemo Barsaaaaaa ... Dominiraj Hezonjaaaaaa .... I za Pristinu cu navijati ali nikada za FMP ... Dule otac svima nama !!!! Partizan porodica i avangarda ...
(KK Telekom, 19. mart 2015 20:03)

Auuuu,a da se nisi ti malo izgubio u koordinatnom sistemu konfuzije?!?

Vlada

pre 9 godina

Radonjić mora da leti.Ej bre, pa mi nemamo nikakvu organizaciju u napadu.Sve se svodi na Bobu.Tužno, jadno.Rotira igrače u dve varijante- najgora i najbolja petorka.

Miki Kostolac

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.

Mikeli

pre 9 godina

Nije ni čudo što se svi utrkuju da prenose zvezdine utakmice. Kada zvezda igra cela Srbija gleda, čak i ono malo navijača iz predgrađa Banja luke. Tv stanice se zato i utrkuju za zvezdine utakmice dok igokeu niko nije prenosio ni u cipiripi kupu.

Niks

pre 9 godina

Previse promasenih slobodnih bacanja, prosto nervoza u igri, jako smo lose odigrali prvo poluvreme, A grobarcici neka nas samo prate, to je jedino sto mogu.

Reprezentativno

pre 9 godina

Marjanović i na ovoj utakmici pokazuje je jedan od najboljih centara Evrope, da mora u dres Srbije, on i Teodosic biće moćno oružje. Moram da primetim da je najavljivati malog Hezonju kao novog Dražena smešno, decko je žestoko precenjen, većina igre mu se svodi na šut, kad mu se zatvori šut on je neutralisan.

Sale

pre 9 godina

Poluvreme. Vidi se da igramo pod pritiskom. Siguran sam da bi to puno bolje bilo da nemamo nikakve šannse za prolaz dalje. Pritisak se vidi, recimo, po tome što je Marjanović promašio 4 slobodna bacanja što mu se nije desilo ko zna od kada. Postoji i strah od šuta. Kao da nam život zavisi od svakog. Možemo da igramo protiv Barse, samo malo više samopouzdanja nam treba.

Vuk

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)

Mene je sramota sto delim isti kiseonik sa njima. Oni su bruka Srbije.

stecaj-godina cetvrta

pre 9 godina

@Baselona je velika samo u nasim glavama! Ako se skocentrisemo I odigramo kako mozemo orifice pognute glave! Napred Zvezda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jo1e, 19. mart 2015 19:04)

Haha najjaci komentar:)

kris

pre 9 godina

Pišem na poluvremenu i nisam nezadovoljan.Marjanović je poslao jasnu poruku Đorđeviću,a i ostatak tima se bori lavovski.Cirbes može protiv Igokee,ali za Barsu je zelen,dok kapiten na moju žalost,nije dorastao ovom takmičenju.Mali Tejić će biti veći igrač,po meni.Oni su veliki favoriti i bolji su od nas,a momci nek ginu pa šta bude!

dex

pre 9 godina

Barselona je bolji i iskusniji tim. Ne moze se protiv takvih timova igrati na ,,ura." Medjutim, jos jednom, Radonja je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru. Ako i ove godine uspe da ne osvoji nista, zacementirace sebe kao najgoreg trenera u istoriji.

nex

pre 9 godina

Def ne znamo da igramo egal zavrsnice. I skok u odbrani uzas.
Da ne sitnicarim,odlicno je ovo. Ali zasto ne uzeti pobedu kad ti se nudi.

Pravda

pre 9 godina

@vukong
Bogu hvala, nismo. A niste ni vi. Partizan ne postoji vec 7 godina. Ovaj klubic za koji sada navijas je nastao u predgradju Banja Luke u avgustu 2008g.

veliki strumf

pre 9 godina

4 promasenih bacanja i bar 7-8 zicera smo promasili u 1/4. Zato odbrana izvanredna - 2 puta im je istekao napad, treci put je Navaro pogodio od vrha table, nijednu trojku nisu ubacili. Da nije bilo ona dva propusta na Desonu Tomasu, vodili bi.

ludinovinar

pre 9 godina

Lepa atmosfera, svaka cast navijacima! :-) Prvi put gledam Zvezdu u Evroligi ove sezone, bez ljutnje, jer navijam za Barsu, Zvezdi sve najbolje, lepo su se pokazali ove sezone.. ;-) Daj Boze sledece godine da se i Partizan vrati, pa da opet imamo dva tima.. Uzdravlje!

Vopi

pre 9 godina

I naravno moraju sudije malo da poguraju. Izbrojah tri cista faula koja nam nisu svirali. Sa pravom se Luka ljutio a oni mu sude jos i tehnicku. Puta Barca ole!

booker

pre 9 godina

Fmp u srcu (Mustafa, 19. mart 2015 19:02) Zahvaljujemo se na glasu.

Kada se setim svih utakmica protiv Barse,najezim se. Kako li se tek osecaju panteri kao navijaci laznog kluba. (Ipak fmp, 19. mart 2015 19:01)

patite!

glomazno

pre 9 godina

Moje skromno misljenje je da bi bilo dobro da izgubimo ovu utakmicu i da samim tim odustanemo od EL. Da se lepo pripremimo i uzmemo ABA i domacu ligu i da onda sledece godine polako napredujemo u EL. Ne bih voleo da prodjemo dalje i onda lagano ispadnemo i da zbog toga ne osvojimo nista ove godine. Siromasi imaju ozbiljan tim, a svakako ce imati pomoc sudija u medjusobnim duelima, kad se na to jos doda pritisak koji se vrsi od strane debelog vec godinama bice jako tesko i samo 100% skoncentrisani cemo moci do oba trofeja, a za EL ima vremena.

Rak rana srpskog sporta

pre 9 godina

Mali savet od iskusnijeg navijača: Kad se vodi navija se glasno, to ste solidno savladali, kad se gubi navija se glasnije, nikako se ne ćuti...

briand

pre 9 godina

dok je utakmica u toku dominacija grobarskih komentara...levo oko na sport klubu desno na kompu a prstici samo rade...

neko sa barsom za top 8 neko prijateljske sa megom

Sale

pre 9 godina

Treba odigrati bez opterećenja. Ne treba gledati na ovu utakmicu kao na mogućnost prolaska u TOP8 Evrolige - to jednosatvno nije realno. Treba se nadigravati sa barsom pa šta bude. Ovo nije utakmica sezone za Zvezdu. Vrhunac sezone biće polifinale ABA lige. Narped Zvezdooooo!!!!

auggie31

pre 9 godina

Zaista šteta što nemamo neograničen budžet pa da dovedemo u toku sezone jednu NBA četvorku koja nedostaje... Svejedno odlična predstava i bez pjačanja koje je moglo volontirati dok se Vlasi ne dosete

kubano

pre 9 godina

pričajte ljudi šta god hoćete, ali koja je sramota da ova Arena i posle 10 punih godina utakmica, turnira, evropskih i svetskih prvenstava, univerzijada, koncerata, politickih skupova i ostalih manifestacija i dan danas NEMA CENTRALNI SEMAFOR. Eeeej, 10 godina.

vule

pre 9 godina

Kada jednom grobari ne bi vređali i kada bi se ujedinili i zajedno navijali i za Zvezdu i za Partizan, bili bi mnogo bolji, pa bi samim tim srpska kosarka imala mnogo vise koristi negoli od prepiranja i međusobnog vređanja i prepucavanja

sasa

pre 9 godina

Grobari su se u Evropi pokazali,gube od Rumuna...pisu istoriju,neznam dal je iko ikada obarao negativne rekorde kao JSDP sto u fudbalu,sto u kosarci...a sledece godine ce imati tim opet za popravljanje kos razlike velikih sila,madjara,rumuna...

nenad rs

pre 9 godina

Без икаквог притиска одиграти утакмицу па шта буде,офанзивни скок бит ће пресудан.

Milica Jovanovic

pre 9 godina

Ako neko nema tv moze ovde gledati:

Crvena Zvezda Telekom vs. FC Barcelona 19.15

http://www.serbiaplus.com/canalplusdeportes.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1vlc.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1.html

cz

pre 9 godina

bobi ih rastura, bar 6 poena iz rolinga, sprda se sa centrima barse .. bas me zanima sad odgovor saleta dal vredi samo za zonu .. decko se igra sa centrima barse, najveca nepravda sporta ce biti ako ne bude u 12 Srbije!

kubano

pre 9 godina

pričajte ljudi šta god hoćete, ali koja je sramota da ova Arena i posle 10 punih godina utakmica, turnira, evropskih i svetskih prvenstava, univerzijada, koncerata, politickih skupova i ostalih manifestacija i dan danas NEMA CENTRALNI SEMAFOR. Eeeej, 10 godina.

briand

pre 9 godina

dok je utakmica u toku dominacija grobarskih komentara...levo oko na sport klubu desno na kompu a prstici samo rade...

neko sa barsom za top 8 neko prijateljske sa megom

Rak rana srpskog sporta

pre 9 godina

Mali savet od iskusnijeg navijača: Kad se vodi navija se glasno, to ste solidno savladali, kad se gubi navija se glasnije, nikako se ne ćuti...

Korlic

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz

palop

pre 9 godina

Против судија се не може, исти третман имамо и у Евролиги и у Аба лиги.
(Здрав разум, 19. mart 2015 21:33)

Nisu nam sudije skidale lopte pod nasim kosem...

dragan

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.
(Miki Kostolac, 19. mart 2015 20:10)

Fervex 3x dnevno,ako posle 4 dana ne bude bolje obrati se doktoru za nesto jace.I trazi mu nesto za halucinacije i nesto protiv kompleksa nize vrednosti

Sale

pre 9 godina

Poluvreme. Vidi se da igramo pod pritiskom. Siguran sam da bi to puno bolje bilo da nemamo nikakve šannse za prolaz dalje. Pritisak se vidi, recimo, po tome što je Marjanović promašio 4 slobodna bacanja što mu se nije desilo ko zna od kada. Postoji i strah od šuta. Kao da nam život zavisi od svakog. Možemo da igramo protiv Barse, samo malo više samopouzdanja nam treba.

Vuk

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)

Mene je sramota sto delim isti kiseonik sa njima. Oni su bruka Srbije.

DedaMiloje

pre 9 godina

Pa kad uporedimo budzete i vidimo da Barsin i nije toliko veci od C.Z.Telekom,onda momci i nema mnogo mesta euforiji zbog tesnog poraza...
(covic-sesta zvezdina zvezda, 19. mart 2015 22:04)

Verovatno se sad osećaš odlično posle ove napisane gluposti?

iv

pre 9 godina

Jedini pravi srpski klub večeras dostojanstveno predstavlja našu Srbiju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Siniša, 19. mart 2015 19:03)
A na leđima IDEA!!!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.
(nenad rs, 19. mart 2015 22:10)

Pali vas covek.

xxx

pre 9 godina

Sta je grobari, pa niste vi Barsa haha, ima da vas napucamo ko penal Darko Pancev u Bariju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (--#####- Bodibond -#####--, 19. mart 2015 21:13) Javi se na kraju sezone,ako ne overiš od plakanja...

kris

pre 9 godina

Pišem na poluvremenu i nisam nezadovoljan.Marjanović je poslao jasnu poruku Đorđeviću,a i ostatak tima se bori lavovski.Cirbes može protiv Igokee,ali za Barsu je zelen,dok kapiten na moju žalost,nije dorastao ovom takmičenju.Mali Tejić će biti veći igrač,po meni.Oni su veliki favoriti i bolji su od nas,a momci nek ginu pa šta bude!

Milan

pre 9 godina

Žao mi je što vam forum služi za prepucavanje klinaca neznalica, koji verovatno nikada basket nisu odigrali, a kamoli neku utakmicu pogledali. Čestitam Zvezdi na odličnoj utakmici, utakmicu je presudio skok u napadu, iako je Barselona imala očajan šut. Ne želim klince da nerviram ovom izjavom, ali onaj ko zna i prati košarku, svestan je da je suđenje bilo korektno, nekoliko nenamernih previda sa obe strane. Ako mislite da je lako pogoditi dva bacanja, grdno se varate. Naš problem je što su nam sudije uvek krive i kada za to nema opravdanja. Najverovatnije se vidimo u polufinalu ABA lige i neka pobedi bolji.

KK Telekom

pre 9 godina

Idemo Barsaaaaaa ... Dominiraj Hezonjaaaaaa .... I za Pristinu cu navijati ali nikada za FMP ... Dule otac svima nama !!!! Partizan porodica i avangarda ...

Illmatic '94

pre 9 godina

Одлична игра Звезде и поред пораза. Свака част на борбености! Чим играм егал са једном Барселоном,онда немамо конкуренцију ни у АБА лиги. Ове утакмице ће нам пуно значити јер постајемо све искуснији.

zoccy

pre 9 godina

navijam za partizan i portpisujem da bi prof.dr. DV sa ovim igracima(zvezda premijer projekat drzava) dobio Barsu. Radonjic nema pojma a Bobi je zaista fenomenalan centar!

Bruce Lee

pre 9 godina

Najbolje da Radonja uzme da šutira slobodna bacanja za njih. Imali su 50% slobodnih bacanja a Barsa 90%. Skoro da su trojke bolje šutirali od slobodnih.
Utakmica je bila odlična, momci su mladi i plaćaju danak. Pojma nemam koji je razlog da Mitrović bude kapiten kada uopšte nema ni jedan kvalitet za tako nešto.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Steta,navijao sam za Zvazdu.Mislim da je odlucilo iskustvo Barse.Dace Bog da iduce sezone oba nasa kluba igraju Evroligu.
(Volim Partizan,postujem Zvezdu, 19. mart 2015 21:20)

Pa ti si totalno zalutao ovdje ?!?!

Vlada

pre 9 godina

Radonjić mora da leti.Ej bre, pa mi nemamo nikakvu organizaciju u napadu.Sve se svodi na Bobu.Tužno, jadno.Rotira igrače u dve varijante- najgora i najbolja petorka.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Ma da bre, Bozo Djumic ce da pokida Bobija, ahahahahahahahahahahahahaha
(--#####- Bodibond -#####--, 19. mart 2015 20:42)
Frajeru pod hitno na lecenje,batali vise sendvice i sokove,odlepices skroz

DedaMiloje

pre 9 godina

Mi igramo maltene bez četvorke, šta se dešava sa Mitrovićem pojma nemam. Tejić je zelen za ovo, ali ako ovako nastavi prešišaće brzo Mitrovića. Ne može Kalinić sve da igra. Ostali očekivano. Barsa je ipak prejaka. Zvezda je imala šansu i nije je iskoristila. Ovaj što kaže da su namerno pustili Bobija da igra pojma nema. Bobi ih je pocepao, najverovatnije jedan od najboljih centara u Evropi trenutno. Ode posle ove sezond ma uzme velike pare.

angular

pre 9 godina

Bobi je napredovao nevjerovatno. Dominira pored Tomića, koji je jedan od najboljih evropskih centara. Bobi je sazreo za NBA, a reprezentacija Srbije je dobila veliko pojačanje. Divan čovjek i sportista. Pravi uzor za mlade sportiste. Sportski pozdrav

Deki

pre 9 godina

Djenka veže pet poena i odmah izmena! I ovo se dešava po ko zna koji put! Ali Radonja ostani jer daješ gospodske izjave, izgleda da se ložimo na to.

Cir Milos

pre 9 godina

Uplasili ste se pobede. Siguran sam da bi ste ih imali da ste u mec usli hladne glave. Zahvaljujuci Bobiju, mozete ravnopravno da se nosite sa svima u Evropi. I da, opet stojim iza svojih tvrdnji od ranije. Arena je i veceras uzela danak. Zaradili ste kintu, ali izgubili ste utakmicu. U Pioniru bi bila druga prica. Bio bi mnogo veci pritisak na Barsu, a mnogo manji na vase igrace i minimum 10 razlike za Zvezdu...

Morski Vuk

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz
(Korlic, 19. mart 2015 20:07)
Napisa neko ciji trener na svakoj konferenciji prica o Zvezdi!

Batko

pre 9 godina

Neko igra sa Barsom i izgubi, neko je pobedi. To je razlika
(Sasa, 19. mart 2015 21:09)

Mukice moja mala...dugo si smišljao šta da napišeš ?!

kmekavci i narikace

pre 9 godina

Nisam ja dosao ovde da citam, nego da oslusnem. Cujes li? Sta bi to moglo biti? To se cuje lavez crnobelih narikaca na vest o Crvenoj Zvezdi. Fenomenalnoj Crvenoj Zvezdi.

+41

pre 9 godina

Jedini pravi srpski klub večeras dostojanstveno predstavlja našu Srbiju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Siniša, 19. mart 2015 19:03)
A na leđima IDEA!!!
(iv, 19. mart 2015 22:24)

Objasnio covek...

Mare

pre 9 godina

Sve u svemu dobro smo odigrali, Barsa ce igrati F4. Ubili nas veceras skokovi ali jbg. Mitrovicu je potrebno budjenje, trebace nam za kraj. Idemo po ABA ligu.

stevica

pre 9 godina

Zvaničan podatak da je bilo malo manje od 20.000 navijača a ovde piše 18.500. Ako vam je tako lakše da podnesete Zvezdine utakmice onda ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obožavam Zvezdu!, 19. mart 2015 22:12)

zvanican podatak na sajt Evrolige - 18.450 ... tako da... moj se ne vispra pametan...

Milica Jovanovic

pre 9 godina

Ako neko nema tv moze ovde gledati:

Crvena Zvezda Telekom vs. FC Barcelona 19.15

http://www.serbiaplus.com/canalplusdeportes.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1vlc.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1.html

Vopi

pre 9 godina

Imam utisak da bi neki izvrsili kolektivno samoubistvo da je ovo Zvezda pobedila, kakvi neljudi da ne kazem nesto sto mi nece objaviti. Hvala momcima na parketu i navijacima na tribinama za sjajno vece. Za mene kao da ste pobedili. Bravo Zvezdo!

Sale#

pre 9 godina

Zvezdi svaka čast na utakmici, ali moram nešto dodati... Zar mora Barsa da ima pomoć sudija u poslednjih 5 minuta utakmice. Da su sudili korektno do kraja, sada bi pričali o pobedi Zvezde!
I da, Bobi je prosto rečeno Fantastičan! Fantastičan!!!

covic-sesta zvezdina zvezda

pre 9 godina

Pa kad uporedimo budzete i vidimo da Barsin i nije toliko veci od C.Z.Telekom,onda momci i nema mnogo mesta euforiji zbog tesnog poraza...

Милан

pre 9 godina

Ucinak Mitrovica je PORAZAVAJUCI.Utakmicu je prakticno izgubio Kalinic bespotrebnim gubljenjem lopte u napadu a odmah zatim pravljenjem faula nad Navarom.

ferdinand

pre 9 godina

Barselona jeste bolji tim, ali nije ok da sudije navlace za istu. Uveli Zvezdu u bonus u poslednjoj cetvrtini za dva, tri minuta. Sredinom trece sviraju Dzenkinsu nepostojeci faul na Navaru, korake Kalinicu koji nisu bili, onda igranje napada Barselone koji se igrao dva minuta, aut, faul, pa lopta navodno od Zvezdinog igraca u aut, i taj napad se zavrsava slobodnim bacanjima. Taman navukli za tih 4-5 poena.

veliki strumf

pre 9 godina

4 promasenih bacanja i bar 7-8 zicera smo promasili u 1/4. Zato odbrana izvanredna - 2 puta im je istekao napad, treci put je Navaro pogodio od vrha table, nijednu trojku nisu ubacili. Da nije bilo ona dva propusta na Desonu Tomasu, vodili bi.

obren

pre 9 godina

Zvezdo hvala ti za neizvesnu utakmicu. Sjajno su se momci borili protiv jeceg protivnika. Radonja hvali ti sto smo svaku, ali svaku neizvesnu izgubili.

Kum

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.
(Miki Kostolac, 19. mart 2015 20:10)

Ma vazi. :)

nenad rs

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.

NastyB

pre 9 godina

Prosto i jednostavno - presudio je očajan skok u odbrani i katastrofalno zatvaranje reketa. Barsa se nahvatala ofanzivnih skokova da je to bilo smešno gledati. I kad se na to doda 2-3 sitnije sumnjive sudijske odluke u korist Barselone, baš za toliko je Barsa bila bolja.
Ali, ovo je i dobro, više nema ni teorijske šanse za prolaz dalje pa sve snage usmeriti na ABA ligu, da zapušimo usta tastatura groblju i njihovim nadama. Ni najmanje se ne plašim Partizana, kao tima i igrača, nego toga da će Šećerko da napravi nekakav haos u to ne sumnjam ni trenutka... Čim bude shvatio da nemaju šanse da dobiju ovakvu Zvezdu, napraviće neki džumbus po svaku cenu.

goga

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)
zvizde na svakoj utakmici od kada nas je ULEB kaznio za Jagodino ubistvo

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Ostaje zal sto se Barsa provukla ali ovako se provukao i Maccabi prosle godine pa je ove godine pobedjen sa 13 razlike! Dangubic ima ubitacan skok sut a Tejic je neiskusan ali mali ima ono sto izdvaja velike igrace od malih! Bice ovo dobro! NAzad u rudnik da se radi! U se i u svoje kljuse! Sudjenje je bilo blago na strani Barse!

Mikeli

pre 9 godina

Nije ni čudo što se svi utrkuju da prenose zvezdine utakmice. Kada zvezda igra cela Srbija gleda, čak i ono malo navijača iz predgrađa Banja luke. Tv stanice se zato i utrkuju za zvezdine utakmice dok igokeu niko nije prenosio ni u cipiripi kupu.

vlade

pre 9 godina

grobari vise komentarisu zvezdu u el nego svoje utakmice.. cekaj, koje utakmice? sem aba lige ne igraju nista, pa imaju i previse lufta.. tako da razumem ih sto su ovde!

Shearer

pre 9 godina

Meni je ovo najbolja utakmica CZT iako su izgubili. Ono protiv Makabija je bila čista sreća da je šut proradio ali ovo je bila mnogo čvršća igra. Mislim da su bitku izgubili na poziciji 4 tj lopte koje se dalje odbiju trebali su da pokupe Mitrović, Tejić i Kalinić. Treba biti realan i reći da su Tomić i Navaro bili veoma posečni dok je Dangubić odigrao partiju života. Mene Tejić podseća na tip igrača kao što je bio Branislav Đekić tj bocne neku trojku ili neki koš ali prilično nedorečen. Bobiju svaka čast, igra sezonu karijere i mislim da je na +6 trebao Radonjić da ga menja jer se videlo da je posle bio umoran.

Borky

pre 9 godina

Moj najomiljeni igrac Kalinic je zeznuo utakmicu.Cetri izgubljene lopte sto koraci sto bacane u aut u 4/4 i na to jos glup faul na Navaru na 30sec do kraja kad je +3 za njih a oni imaju jos 10sec za napad.Steta imali smo ih samo da smo malo pametnije i smirenije odigrali zadnja 2min.
p.s sudije nam nisu dozvolile odbranu u zadnjoj cetvrtini, malo isfurava kad se velikim ekipama pomaze a i ovako su bogatiji i jaci.

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Svaka cast momci muski ste odigrali jeste da poraz boli al i bilo je realno. Samo me nervira toliko neko mrtvilo kod Mitra i Tejica , momci imaju po 20 god a tako su nekako beskrvni... Mi smo ispali zbog igraca na poziciji 4 i veceras je tu Barsa uzela masu skokova. Momci jednostavno nisu na nivou za evroligu. Ali mladi su pa mogu jednog dana da budu. Naravno moraju puno bolje od ovoga jer ovo je stvarno lose.

Miki Kostolac

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.

Oberin Martel

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.
(nenad rs, 19. mart 2015 22:10)

Pali vas covek.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 19. mart 2015 22:30)

Pa jes vala. Šta Paskval zna o veličinama poput AeroSofta i Crvenog septembra?

Šavija Alonso

pre 9 godina

Nisam ja dosao ovde da citam, nego da oslusnem. Cujes li? Sta bi to moglo biti? To se cuje lavez crnobelih narikaca na vest o Crvenoj Zvezdi. Fenomenalnoj Crvenoj Zvezdi.
(kmekavci i narikace, 19. mart 2015 23:31)

Baš fenomenalnoj? Ništa manje? FCZ? Pre će biti FMP...

Perun

pre 9 godina

Nemamo kompetitivnu četvorku za ovakve vrhunske i skočne ekipe i tu je kraj priče,Mitrović izgubio samopouzdanje,Tejić trpa penale i to je to.Ekipa je solidno odigrala,ali teško je pobjediti bilo koga kada protivnik u jednom napadu praktično ima tri posjeda,popkupili su brdo ofanzivnih skokova,jednostavno to je presudilo ovaj meč.Greška Radonjića je što je ubacio Tejića na početku 4/4 dečkić nas natrpao penalima za minut,jednostavno bilo je teško poslije braniti se kad smo ispucali 4 lične poslije 3 minuta.Za Dženkinsa ipak prevelik zalogaj čuvati Navara ili Olesona.Kalinić nas je u neku ruku takođe koštao svojim greškama,promašenim bacanjima,ali je i pogodio bitne trojke kada se ostalima tresu gaće tako da ga ipak ne bih krivio,jer razloge poraza treba tražiti prvenstveno u skoku i donekle lošijom realizacijom slobodnih bacanja.

Lokos

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)

Mene je sramota sto delim isti kiseonik sa njima. Oni su bruka Srbije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vuk, 19. mart 2015 20:07)

Bruka srbije zato sto zvizdimo himni Evrolige?? Pa od tastatura grobara me nista ne cudi ali ovo je pobedilo veceras, sta citam....

Azer

pre 9 godina

Ali sto se reanimirani javljaju, kadar nevera! Pa vama mucenicima je najveci uspeh sezone poluprazna Arena Zvezde protiv Makabija, sta se vi javljate?!

Perun

pre 9 godina

Ne možemo samo s Bobijem na Barsu,mora još neko spolja da se pridoda i da se kvalitetnije gradi sopstveni koš,nakupiše se ofanzivnih skokova.Imamo Dženkinsa ali nikako da izgradimo akciju da čovjek ostane sam na šutu,vidjeli ste kako to sa Blažićem ne ide u poslijednjem napadu prvog pol.

Здрав разум

pre 9 godina

Против судија се не може, исти третман имамо и у Евролиги и у Аба лиги.

Nik

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz (Korlic, 19. mart 2015 20:07)


ma sta nam kazes 50% koliko ste vi grobari ljubomorne duse...

Obožavam Zvezdu!

pre 9 godina

Zvaničan podatak da je bilo malo manje od 20.000 navijača a ovde piše 18.500. Ako vam je tako lakše da podnesete Zvezdine utakmice onda ok.

Sale

pre 9 godina

Treba odigrati bez opterećenja. Ne treba gledati na ovu utakmicu kao na mogućnost prolaska u TOP8 Evrolige - to jednosatvno nije realno. Treba se nadigravati sa barsom pa šta bude. Ovo nije utakmica sezone za Zvezdu. Vrhunac sezone biće polifinale ABA lige. Narped Zvezdooooo!!!!

stecaj-godina cetvrta

pre 9 godina

@Baselona je velika samo u nasim glavama! Ako se skocentrisemo I odigramo kako mozemo orifice pognute glave! Napred Zvezda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jo1e, 19. mart 2015 19:04)

Haha najjaci komentar:)

SASA

pre 9 godina

PORAZ KAO LEKCIJA:
Ocajna partija Luke Mitrovica koji danas kao da nije ni bio u sali, kumovala je gomili ofanzivni skokova Barse, i na kraju je i Brasa sasvim zasluzeno pobedila.
Ne, necu kritikovati Luku, isuvise je mlad za to, ali na momente je izgledao kao i da nije tu u opste. Nema sumnje, Zvezda i pored fantsatcne partije Marjanovica, i sutu za 3 od oko 45%,izgubila bitku pod kosem, jer Bobi i pored jos jednog double-double, ne moze sam protiv 3 centra Barse, a Luka je pored Nahbara, izgledao kao Opel pored Ferarija..
Luka isao je na ulaz, kad je trebalo da sutira, sutirao kad je trbalo da prosledi loptu ni jednom nije napao kos ledjima, ni jedan faul nije nacinjen na njemu, a on sam je napravio 5, i tehnicku, stalno se izvlacio spolja, sto je i sjajnom Kalinicu samo otezalo posao, jer je Kalinic morao i da igra i visoko i nisko krilo, i odbranu i napad, i da trci i usporava, i da sutira i igra i ledjima, sto je skupo kostalo Zvezdu u zadnji 5 minuta...
Pomalo ne vidljivi Jenkins, fantasticni Kalinic, uvek solidni Blazic,i Viliams koji je igrao dobro, ali je bio i sjajno cuvan, i cesto puto dupliran, ....

Jos jedna lekcija, ne mozes igrati bez krilnog centra protiv ozbiljnih timova, i mislim da ih je Zvezda u ovih top 16 dobila i vise nego dovoljno, da to nauci...
Ne, ipak na kraju podrska za Luku Mitrovica, njemu je ovo prvo sezona u EL, i sigurno da je dosad pokazao i vise nego dovoljno...
Steta, jer nije Barsa ovu tekmu dobila, nego ju je Zvezda izgubila..

Kotor

pre 9 godina

Kalina je veceras bio prica za sebe ali Cirbes je konstantna katastrofa u velikim utakmicama.Bobi se mora odmoriti ali problem je sto nema ko da ga zamijeni.Nisam izmislio toplu vodu ali me cudi od uprave sto uporno nece da rijesi problem.Vjerovatno su se prosle godine opekli sa Lipovijem pa sada vagaju.

nenad rs

pre 9 godina

Без икаквог притиска одиграти утакмицу па шта буде,офанзивни скок бит ће пресудан.

Volim Partizan,postujem Zvezdu

pre 9 godina

Steta,navijao sam za Zvazdu.Mislim da je odlucilo iskustvo Barse.Dace Bog da iduce sezone oba nasa kluba igraju Evroligu.

ivan

pre 9 godina

Kako igrati utakmicu koju Barsa mora da dobije? Koliko su slobodnih bacanja izvezli u poslednjoj cetvrtini, a koliko Zvezda? Ako ne daju kos iz igre, dodeljuju im se slobodna bacanja. To je izgleda recept protiv Zvezde. Pored ove utakmice, Zvezda je igrala ove sezone jos jednu utakmicu koju je njen protivnik morao na silu da dobije, i dogadjale su se identicne stvari sa slobodnim bacanjima.

lopta ne laze

pre 9 godina

bez backup play-a jake 4 i dobrog drugog centra umesto Cikija mi ne smemo da ocekujemo pobedu protiv timova kakvi su bili u top 16 fazi sa nama u gr.Takodje Radonjic da se vrati u Moracu da pece zanat nije EU basket za njega!

Slavko RS

pre 9 godina

Jeste Zvezda izgubila ali mi nemamo sanse protiv nje.Pojesce nas.Pa i onaj Tejic je duplo bolji od Macvana.Nemamo ni jednog igraca koji bi bio medju 10 u Zvezdi.

Korto

pre 9 godina

Blažič čovek najbolje gađa kad je sve izgubljeno. Kao i većina zvezdinih igrača. Da pre ovog meča zvezda nije imala šanse za prolaz sigurno bi pobedila.

glomazno

pre 9 godina

Moje skromno misljenje je da bi bilo dobro da izgubimo ovu utakmicu i da samim tim odustanemo od EL. Da se lepo pripremimo i uzmemo ABA i domacu ligu i da onda sledece godine polako napredujemo u EL. Ne bih voleo da prodjemo dalje i onda lagano ispadnemo i da zbog toga ne osvojimo nista ove godine. Siromasi imaju ozbiljan tim, a svakako ce imati pomoc sudija u medjusobnim duelima, kad se na to jos doda pritisak koji se vrsi od strane debelog vec godinama bice jako tesko i samo 100% skoncentrisani cemo moci do oba trofeja, a za EL ima vremena.

vule

pre 9 godina

Kada jednom grobari ne bi vređali i kada bi se ujedinili i zajedno navijali i za Zvezdu i za Partizan, bili bi mnogo bolji, pa bi samim tim srpska kosarka imala mnogo vise koristi negoli od prepiranja i međusobnog vređanja i prepucavanja

veliki strumf

pre 9 godina

Au, kako nas Kalina prodade! 2 puta koraci, izgubljena najbitnija lopta na mecu, promasena 2 bacanja, i kao slag na tortu nepotreban faul na 20 sekundi do kraja. Sve to u 4/4. Mnogo je. Uz Cirbesa koji nije znao gde se nalazi veceras, Tejica koji nas je bezvezno uveo u bonus za 2 minuta potpuno nepotrebnim faulovima u 4/4, i suterski indisponiranog Vilijamsa - previse je to za jednu Barsu. Malo je jedan Bobi, koji je dokazao da je ubedljivo najbolji centar Evrope. Mitrovic dokazao da je nula. Mnogo promasenih bacanja, mnogo skokova u napadu, sa tim se nije moglo veceras.

Nikola

pre 9 godina

Luka Mitrovic nikada nece biti veliki kosarkas, jer ako ga ova utakmica nije motivisala da odigra nijedna nece. Covek se uvek stegne kada je bitno. Prosto neverovatno koliko decko nema samopouzdanja, pa cak i kada smo vodili sest razlike on igra u grcu, ne sme da sutne, baca pogresne pasove. On je iskljucivi krivac za ovaj poraz, Tejicu se nista ne moze zameriti mada ni on nije pokazao inteligenciju. Pisem ovo iskljucivo jer me je on na to naterao, a najvise od svega bih voleo da procita i da me demantuje, u svakoj utakmici da odigra kapitenski, a ne da se us..e, pa neka i ja ispadnem samo jos jedan iznervirani DELIJA.

Pinki

pre 9 godina

Izključivi krivac za poraz je Radonjićeva petorka na početku zadnje 4/4, bez obrambenog skoka, koša 5 faulova Tejića uz bonus u 4 min i -8. Takve trenerske mudrosti možda prolaze u nekoj 3. Ligi.....

nenad rs

pre 9 godina

Само да питам оне овдје који су говорили да је Хезоња таленат попут Дражена Петровића?То је смијешно,Дражен је у његовим годинама рјешавао мечеве.Браво за Звезду били су сјајни како год заврши.

Centar ničega

pre 9 godina

@ Još treba da jedete kačamak " .

Izvini Topaloviću , o čemu se tačno radi !? Mi smo iz " predgradja " - da nije u pitanju neko otmeno jelo Vas iz " centra " !??? Što ga ne nazovete po Dulu !?

Niks

pre 9 godina

Previse promasenih slobodnih bacanja, prosto nervoza u igri, jako smo lose odigrali prvo poluvreme, A grobarcici neka nas samo prate, to je jedino sto mogu.

dragan1982

pre 9 godina

ofanzivno gledano mi se niko od zvezdinih igraca nije svidjao osim bobija marjanovica ..ako je ovo za vas odlicna igra zvezde onda se vidi da retko koji gleda redovno euroligu i utakmice drugih ekipa pogotovo top ekipa..gde su bili kalinic,blazic ,mitrovic..pogotovo me je williams razocarao i to posteno..nemres se ti igrati sa velikima kad imas samo jednog igraca u timu koji zna da da 15-20 poena u big game utakmicama..da je zvezda dobila bilo bi ne zasluzeno jer taktika d"aj bobiju on ce..mi ne znamo sutirati" prolazi u jadranskoj u top 16 NE!!ovo je bila utakmica gde se neki igrac zapamti zauvek ,ne znam mene su svi razocarali ofanzivno...barca ima vise mogucnosti ,bolje sutere i pogotovo bolji plan od ovog zvezdinog trenera.wzvezdas sam ali i realan..svaka cast marjanovicu za ofanzivu ali defanzivno je bobi krs igrac..ni manje ni vise i zato nikad nece vidjeti europski top klub ili nba ligu..

booker

pre 9 godina

Fmp u srcu (Mustafa, 19. mart 2015 19:02) Zahvaljujemo se na glasu.

Kada se setim svih utakmica protiv Barse,najezim se. Kako li se tek osecaju panteri kao navijaci laznog kluba. (Ipak fmp, 19. mart 2015 19:01)

patite!

ZokiSineManijak

pre 9 godina

Idemo Barsaaaaaa ... Dominiraj Hezonjaaaaaa .... I za Pristinu cu navijati ali nikada za FMP ... Dule otac svima nama !!!! Partizan porodica i avangarda ...
(KK Telekom, 19. mart 2015 20:03)

Auuuu,a da se nisi ti malo izgubio u koordinatnom sistemu konfuzije?!?

Pravda

pre 9 godina

@vukong
Bogu hvala, nismo. A niste ni vi. Partizan ne postoji vec 7 godina. Ovaj klubic za koji sada navijas je nastao u predgradju Banja Luke u avgustu 2008g.

Bojan

pre 9 godina

Mnogo je dobrih igraca stasalo u FMP-u,a igralo u partizanu.Razmislite dobro,pre nego sto nesto lose o FMP-u kazete.Gde su stasali Macvan,Rasic,Raduljica,Miljenovic,Milutinovic,Musli,Bezbradica-igrali i igraju u partizanu.Erceg,Savanovic,Teodosic(najbolji plej evrope}

Reprezentativno

pre 9 godina

Marjanović i na ovoj utakmici pokazuje je jedan od najboljih centara Evrope, da mora u dres Srbije, on i Teodosic biće moćno oružje. Moram da primetim da je najavljivati malog Hezonju kao novog Dražena smešno, decko je žestoko precenjen, većina igre mu se svodi na šut, kad mu se zatvori šut on je neutralisan.

kralj

pre 9 godina

Kalinić u ključnim momentima u 4. četvrtini gubi tri lopte i pravi korake. Šta reći a ne zaplakati. Da nije Bobija ovde Zvezda bi izgubila sa 40 razlike,pogodio bi po neko između izgubljenih lopti.

dex

pre 9 godina

Barselona je bolji i iskusniji tim. Ne moze se protiv takvih timova igrati na ,,ura." Medjutim, jos jednom, Radonja je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru. Ako i ove godine uspe da ne osvoji nista, zacementirace sebe kao najgoreg trenera u istoriji.

Nikola

pre 9 godina

Zamalo. Odlicna igra Zvezde, steta zbog toga sto ste vodili i imali plus sest uz ocajan sut Barselone za 3 (u jednom momentu 22-4). Jos one dve izgubljenje lopte u finisu Barselone.
Pomislio sam da dobijate kao i mi jedan poen pre koju godinu, ali ne ide. Kalinic mora malo mirnije u finisu. Eto.

Labud

pre 9 godina

radonja sa tejicem ? 4/4 napravio gresku.rano smo usli ? bonus ? onda nema snazne odbrane.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kAlcokera, 19. mart 2015 21:48)

Tejic je u izlogu za prodaju. Zato se i forsira toliko u EL. Ipak, po meni, daleko talentovaniji i cita bolje igru od Mitrovica.

Sasvim ste solidno igrali, ali to za EL i Barselonu nije dovoljno. Uz svu srecu sa trojkama, Blazic i Kalinic poprilicno neinteligento igraju.

Milton

pre 9 godina

Čim je tesno sledi poraz. Barsa je ovo i pored lošeg šuta dobila rutinski.
Zvezda nema ni jednu izgrađenu akciju, Williams podjednako daje dobre i loše pasove, Blažić se zaleće kao muva bez glave. Mitrović loš, Dangubić gori nego na početku sezone. Joviću katastrofalan, pogledajte samo kada je bacio loptu na vrh table.
Ima Partizan da odere ove paljevine, nije bitno da li u polufinalu ili finalu.

ROOOOARRRR

pre 9 godina

Igramo odlicnu utakmicu protiv Barse i komentar sa najvise pluseva je onaj gde se vredja partizan i posle kazu nemamo kompleks bogami veliki broj ima kompleks od Partizana i otuda potreba za vresjanjem umesto da uzivamo u dobroj partiji

disciplina

pre 9 godina

Radonja a pitas li se ti kad treba faul praviti, gde se ono zalete Kalinic na Navara kad je Zvezda branila napad pri 3 razlike za Barsu. Neke stvari se ticu osnovne kosarkaske pismenosti a zelja i energija nisu sporni. E to je ono sto nam fali i plasim se da ce nam dugo faliti...

alfa romeo

pre 9 godina

ofanzivni skok Barse presudio...i nije mi jasno zasto vise nije forsirao ocigledno raspolozenog Dzenkinsa...ume Radonja lepo posao da odradi,ali rotacija mu je vrlo cesto losa

Vopi

pre 9 godina

I naravno moraju sudije malo da poguraju. Izbrojah tri cista faula koja nam nisu svirali. Sa pravom se Luka ljutio a oni mu sude jos i tehnicku. Puta Barca ole!

NP

pre 9 godina

hvala glodari sto ste propratili nase sampione i ovo vece !!!! imamo najbolje fanove u Evroligi-a, sad na lalanje lagano .... misevi mali ODVALICEMO vas kao frajere i sad molim Boga da puknete u PODGORICI !!!!!

manuginobili

pre 9 godina

Steta,Barsa se nudila ali Zvezda nije znala da iskoristi sanse,previse gresaka i previse gluposti u finisu meca,previse ofanzivnih skokova Barse,i premalo hrabrosti u finisu i to je to...neki igraci jednostavno nisu na nivou Evrolige,prije svega mislim na MItrovica i Blazica, ja se ne sjecam kada sam vidio plasljivijeg i "mekseg" igraca od MItrovica,pa covjece cega se bojis toliko i sta toliko oklijevas?!...sto je najgore na pocetku sezone je igrao odlicno a sta se poslije desilo sa njim to samo on zna,a o Blazicu nema smisla trositi rijeci,covjek nista korisno nije uradio veceras,ali bas nista!...ne brojim one dvije trice na kraju,tad je sve vec bilo odluceno.

delboy

pre 9 godina

Imamo za sada samo odbranu za Evroligu...napad je jos daleko...kada je cvrsto ne daju se poeni a frljoke u zadnjim sekundama ulaze...tako se ne ide dalje ali ima vremena za sazrevanje...

Jah

pre 9 godina

Kalinic direktan krivac za poraz. Zao mi je decka, ok je igrac, ali jeste direktan krivac. Koraci smesni, pravio ih vise puta, izbija sam loptu, ide na imaginarni faul. Decko dobaci loptu nemoj da silujes kad ne ideeeeee.
Ajde nema veze izgubili smo sta da se radi, ali kazem Kalinic je upropastio sve u zadnjoj cetvrtini, bolje da smo izgubili zbog njihove odbrane nego zbog glupih gresaka.

monarhista

pre 9 godina

Nemam obicaj da pojedinca obelezavam kao krivca u timskoj igri ali da Mitar posle dva promasena zicera napravi i tehnicku mi je tesko shvatljivo...ali kao da se nije ni desilo...idemo dalje...ovaj tim treba samo jednu jedinu stvar....da ostane zajedno...

gypsy_since_forever

pre 9 godina

Presudile trojke. Dosta igraca je stajalo na otvorenom sutu za 3, i nisu se ni usudili da pokusaju da sutnu. Za Djenku niko nije pokusao da malo razredi odbranu, i da mi da mesta za 3. Tejica i Cirbesa za ovu utakmicu ne komentarisati, svaki komentar bi bio suvisan. Sjajna utakmica, vidi se da nam fali iskustvo i samopouzdanje za Evroligu. Ali zadovoljan sam. Sa ovakvim timom kakav imamo, ABA liga je nasa.

slepcina ostaje to zauvek

pre 9 godina

Fervex 3x dnevno? E moj bambuse
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Panter doktor, 19. mart 2015 23:17)

Da,za vas iskompleksirane to je ta prava doza.A sto se bambusa tice kako ti je tata?

samo kazem

pre 9 godina

zvezda nije imala ni posteno, a kamoli domacinsko sudjenje., cak ni u poslednjim sekundama.

drago mi je sto je fiba odlucila da se obracuna sa ulebom, vreme je da se kosarci vrati bar malo sporta

sdasd

pre 9 godina

(Mikeli, 19. mart 2015 20:02)

A gde ti gledaš Zvezdu osim na SK. Kakvi kompleksi pa vi ste igrali taj što kažeš "cipiripi" kup i paliste se ko hepo kocke. Znam da si klinac ali lepo veće izađi malo prošetaj bolje za živce.

20 god. bez penala u derbiju, najveći jubilej malog

pre 9 godina

Da nije bilo ovolikog navlačenja sudija za Barselonu pobedili bi smo, ali šta da se radi. Svaka čast momcima na borbi, a ovima koji su najavljivali katastrofalan poraz i rasturanje od strane Hezonje ostaje uteha u kakvoj takvoj pobedi Barselone. I dalje ne razumem čemu li se nadaju ove godine protiv ovakve Zvezde.

Partizanovac

pre 9 godina

Barselona iz 2010 je bila prava mašinerija koja je mlela sve protivnike do tada...Dok nisu naleteli na velikog Partizana koji je prekinuo taj niz nepobedivosti.Ono što hoću da kažem da to navijači zvezde nikad neće osetiti a to je da pobede gran barsu kao što smo to učinili.Jednostavno smo mnogo miljama daleko ispred vas u basketu po svim parametrima.

Vaše ime*

pre 9 godina

Zvezda je dala jednu borbenu ali u suštini nekvalitetnu utakmicu. Posao je odrađen bez usrdnije taktike ,nasumično bez ozbiljnije šeme u igri i određenije procene angažovanja igrača. Nije bilo "daljinskog upravljanja" kao na utakmici sa Makabijev jer da ga je bilo -iz navijačkih motiva, sada bi se ovde sa dosta šmeka i intuicije raspravljalo-dokazivalo kako je Radonja u 4/4 pokazao maestralnost.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

zvezda ne igra dobro ..osim bobija niko se ne istice nesto posebno u prvom poluvremenu..kalinic,williams,blazic ucinak ...0!!ovako se moze igrati protiv nekakve buducnosti ili raspalog galatasaraja protiv barcelone trebas imati bar 2 igraca koji daju dvocifrene poene.barcelona ima vise opcija u napadu zato i vode..vidicemo kako ce biti drugo poluvreme,imamo aktivan rezultat(minus 5) nadam se da ce williams poceti igrati kako treba ,trebaju nam trojkasi ..pod hitno,ova barcelona se moze dobiti!!jos nesto o bobiju,mislim se nesto dal bi on mogao igrati u klubovima kao barca ili real jer kako vidimo dominira hrvata tomica ..problem marjanovica je to sto je defenzivno gledano krs igrac..ko da se samo koncetrirao na ofanzivu,kad bi poboljsao odbranbene zadatke i slobodna bacanja gde bi mu bio kraj !?!? ovako..tesko da ce moci igrati u top klubovima..uredu to sto je dominantan ,daje poene ali centar bez defeanse je samo na pola dobar..pozz

Thilmo

pre 9 godina

Rispekt! Trudili su se, protiv jedne od najjačih ekipa na kontinetnu. Danak neiskustvu. Ali ovo su prekopotrebne lekcije iskustva, zbog kojih ćemo izdominirati ABA i našom ligom.

Napred Zvezda!

das

pre 9 godina

Uplasili se pobede, bravo za borbu, i cestitke barsi na fer igri... a ona reklama sto rus prica i blizanci kod reklame za banku, kad nisam razbio tv koliko mi idu na zivce... Bravo zvezdo !!

aco slino bankomat

pre 9 godina

Zamalo, to malo srecu kvari.Bobi dobar covek,igrac,ljudina ali pitanje je vremena kada ce sudije da pocnu da mu sviraju kampovanje pod kosem.Steta sto veceras nije igrao Vilijams jer Barsa je polu mrtva,odavno nije bila ovako tanka...

direktno u celo

pre 9 godina

Ima jos pasulja da se jede... mada mislim da ste igrali u Pioniru dobili bi. E sad sta vam je vaznije, pare i promocija ili pobede.

nex

pre 9 godina

Def ne znamo da igramo egal zavrsnice. I skok u odbrani uzas.
Da ne sitnicarim,odlicno je ovo. Ali zasto ne uzeti pobedu kad ti se nudi.

lalos

pre 9 godina

gle ove limene miseve sto imaju obraza da se bune sto su grobari na njihovim vestima.

12 godina oni kampuju i navijaju za druge i to nikom nista, kad se neko pojavi kod njih, katastrofa i cinizam na delu!

Lee

pre 9 godina

Je li moguce da niko nije primetio da Zvezda jos uvek ima teoretske sanse?

Ako:
- Panatanaikos izgubi od Reala, Galate, Albe i Zvezdu,
- Alba izgubi od Zvezde, pobedi Panatanaikos i izgubi od Makabija
- Zalgiris izgubi od Barse, Reala i Zvezde
- A Zvezda dobije Albu, Zalgiris i Panatanaikos (+6)

Nije lako ali i nije nemoguce... 80% ce se i onako ostvariti.

Cak grci mogu da pobede jednu od prve tri utakmice i da opet ispadnu...

Ako gresim nek me neko ispravi...

roki

pre 9 godina

Vi ste samo mali FMP! 
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 19. mart 2015 21:18) 

Za vas i više nego dovoljno!
(KK Crvena Zvezda Beograd, 20. mart 2015 01:23)

Kao i svih ovih godina . . .

Šmira nabeđenog klumca

pre 9 godina

Nadam se da je Kalinić svestan da njegovo prenemaganje ne prolazi u Evropi. Kazniti ga da bar tri puta pregleda snimak utakmice i izbroji koliko je poena upropastio. Ako to navijači hoće da oproste, selektor neće a trener nebi trebalo. Vrlo neozbiljno od reprezentativca.

ludinovinar

pre 9 godina

Lepa atmosfera, svaka cast navijacima! :-) Prvi put gledam Zvezdu u Evroligi ove sezone, bez ljutnje, jer navijam za Barsu, Zvezdi sve najbolje, lepo su se pokazali ove sezone.. ;-) Daj Boze sledece godine da se i Partizan vrati, pa da opet imamo dva tima.. Uzdravlje!

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Slaba završnica Zvezde, nepotrebni faulovi, koraci. Svaka čast za borbu, ali ostaje utisak da su mogli da ih dobiju. Onakvu kradju nisam odavno video, poklonjene lopte, koraci i faulovi koji nisu ni bili, isto za nas je svirao svaki treći. Bravo momci! Ako ostane tim na okupu uz neko pojačanje sl. sezone u Top 8!

auggie31

pre 9 godina

Zaista šteta što nemamo neograničen budžet pa da dovedemo u toku sezone jednu NBA četvorku koja nedostaje... Svejedno odlična predstava i bez pjačanja koje je moglo volontirati dok se Vlasi ne dosete

Grobar

pre 9 godina

Konacno da i mi osetimo kako je radovati se pobedi u Evropskim takmicenjima barem na ovakav nacin kada vec nas klub nije mogao nikoga da pobedi u Evro kupu. Gazenja koja smo doziveli u Evro kupu su dobra skola za nas ali su ipak ostale posledice. Taman sam se nekako oporavio zahvaljujuci pobedama u Aba ligi i onda se desio kup i brutalno gasenje mog sna o osvajanju prvog trofeja. Realno, prvi put se radujem ove sezone i prvi put suze koje pustam nisu one tuzne. Nadam se da necemo biti cetvrti jer ce nas pregaziti ko buldozer stracaru i to ce biti kraj naseg sna o Evroligi u kojoj zeljno iscekujem tu nasu 10tu pobedu u 344om mecu u El.

Vladimir

pre 9 godina

@vlade Nemoj tako, imaju i oni ispunjenu nedelju. Jednom se podele pa igraju izmedju sebe, sledeci put ih testiraju veterani kluba, pa onda odu cak do Sremske Mitrovice da odigraju prijateljski mec sa prijateljskim klubom Mega Leks,... Cak idu dotle da u danu kada se igra EL u Beogradu oni da bi skrenuli paznju na sebe objave da se Pavlovic posvadjao sa demagogom i nije dosao na trening.

sasa

pre 9 godina

Grobari su se u Evropi pokazali,gube od Rumuna...pisu istoriju,neznam dal je iko ikada obarao negativne rekorde kao JSDP sto u fudbalu,sto u kosarci...a sledece godine ce imati tim opet za popravljanje kos razlike velikih sila,madjara,rumuna...

Sportista

pre 9 godina

Barsa nikad slabije nije izgledala po TIMU kao što je ove godine "koncepcijski ".Ali opet na iskustvo pojedinih igrača je dobila ovu tekmu...

Pozorisna publika uvek bili

pre 9 godina

U ovom timu FMP-a samo Bobi vredi mada i on ponekad lose odigra kada ga zatvore, ostali su ispod proseka igraci, nista specijalno da ne kazem losi... Sta cete tek da radite kad vam on ode uskoro?

Ležimir

pre 9 godina

Igrači su samo radili ono što im je trener govorio da rade.
A ovaj trener nije u stanju da dobija ni mnogo lakše utakmice.
On je najslabija karika u ovoj skupoj ekipi, i vreme je da se pakuju koferi.

Srbija

pre 9 godina

@moca
Ono kad nas prozivaju za 7mo mesto u grupi u top16 fazi Evrolige navijaci kluba koji je ispao u last 1600 fazi kupa Liliane Ronketi tri kola pre kraja takmicenja u grupi sa Asesoftom i Krasnim Oktobrom i jos su jedva pobegli od za njih tradicionalnog fenjera u grupi. Inace, to je bila grupa smrti, za malo da pola Evrope umre od smeha kada je citala imena klubova u grupi.

serbo

pre 9 godina

Spiker je zvanicno u areni rekao da je bilo tacno 19 821 gledalac sto se moze racunati preko 20000 (oni koji su se provukli bez karte) a ne 18500

KK Telekom

pre 9 godina

Idemo Barsaaaaaa ... Dominiraj Hezonjaaaaaa .... I za Pristinu cu navijati ali nikada za FMP ... Dule otac svima nama !!!! Partizan porodica i avangarda ...

Korlic

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz

briand

pre 9 godina

dok je utakmica u toku dominacija grobarskih komentara...levo oko na sport klubu desno na kompu a prstici samo rade...

neko sa barsom za top 8 neko prijateljske sa megom

Vuk

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)

Mene je sramota sto delim isti kiseonik sa njima. Oni su bruka Srbije.

Vlada

pre 9 godina

Radonjić mora da leti.Ej bre, pa mi nemamo nikakvu organizaciju u napadu.Sve se svodi na Bobu.Tužno, jadno.Rotira igrače u dve varijante- najgora i najbolja petorka.

cz

pre 9 godina

bobi ih rastura, bar 6 poena iz rolinga, sprda se sa centrima barse .. bas me zanima sad odgovor saleta dal vredi samo za zonu .. decko se igra sa centrima barse, najveca nepravda sporta ce biti ako ne bude u 12 Srbije!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.
(nenad rs, 19. mart 2015 22:10)

Pali vas covek.

Miki Kostolac

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.

covic-sesta zvezdina zvezda

pre 9 godina

Pa kad uporedimo budzete i vidimo da Barsin i nije toliko veci od C.Z.Telekom,onda momci i nema mnogo mesta euforiji zbog tesnog poraza...

Mikeli

pre 9 godina

Nije ni čudo što se svi utrkuju da prenose zvezdine utakmice. Kada zvezda igra cela Srbija gleda, čak i ono malo navijača iz predgrađa Banja luke. Tv stanice se zato i utrkuju za zvezdine utakmice dok igokeu niko nije prenosio ni u cipiripi kupu.

zoccy

pre 9 godina

navijam za partizan i portpisujem da bi prof.dr. DV sa ovim igracima(zvezda premijer projekat drzava) dobio Barsu. Radonjic nema pojma a Bobi je zaista fenomenalan centar!

iv

pre 9 godina

Jedini pravi srpski klub večeras dostojanstveno predstavlja našu Srbiju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Siniša, 19. mart 2015 19:03)
A na leđima IDEA!!!

kmekavci i narikace

pre 9 godina

Nisam ja dosao ovde da citam, nego da oslusnem. Cujes li? Sta bi to moglo biti? To se cuje lavez crnobelih narikaca na vest o Crvenoj Zvezdi. Fenomenalnoj Crvenoj Zvezdi.

Slavko RS

pre 9 godina

Jeste Zvezda izgubila ali mi nemamo sanse protiv nje.Pojesce nas.Pa i onaj Tejic je duplo bolji od Macvana.Nemamo ni jednog igraca koji bi bio medju 10 u Zvezdi.

Batko

pre 9 godina

Neko igra sa Barsom i izgubi, neko je pobedi. To je razlika
(Sasa, 19. mart 2015 21:09)

Mukice moja mala...dugo si smišljao šta da napišeš ?!

dragan

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.
(Miki Kostolac, 19. mart 2015 20:10)

Fervex 3x dnevno,ako posle 4 dana ne bude bolje obrati se doktoru za nesto jace.I trazi mu nesto za halucinacije i nesto protiv kompleksa nize vrednosti

xxx

pre 9 godina

Sta je grobari, pa niste vi Barsa haha, ima da vas napucamo ko penal Darko Pancev u Bariju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (--#####- Bodibond -#####--, 19. mart 2015 21:13) Javi se na kraju sezone,ako ne overiš od plakanja...

Pravda

pre 9 godina

@vukong
Bogu hvala, nismo. A niste ni vi. Partizan ne postoji vec 7 godina. Ovaj klubic za koji sada navijas je nastao u predgradju Banja Luke u avgustu 2008g.

DedaMiloje

pre 9 godina

Pa kad uporedimo budzete i vidimo da Barsin i nije toliko veci od C.Z.Telekom,onda momci i nema mnogo mesta euforiji zbog tesnog poraza...
(covic-sesta zvezdina zvezda, 19. mart 2015 22:04)

Verovatno se sad osećaš odlično posle ove napisane gluposti?

ferdinand

pre 9 godina

Barselona jeste bolji tim, ali nije ok da sudije navlace za istu. Uveli Zvezdu u bonus u poslednjoj cetvrtini za dva, tri minuta. Sredinom trece sviraju Dzenkinsu nepostojeci faul na Navaru, korake Kalinicu koji nisu bili, onda igranje napada Barselone koji se igrao dva minuta, aut, faul, pa lopta navodno od Zvezdinog igraca u aut, i taj napad se zavrsava slobodnim bacanjima. Taman navukli za tih 4-5 poena.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Ma da bre, Bozo Djumic ce da pokida Bobija, ahahahahahahahahahahahahaha
(--#####- Bodibond -#####--, 19. mart 2015 20:42)
Frajeru pod hitno na lecenje,batali vise sendvice i sokove,odlepices skroz

dragan1982

pre 9 godina

ofanzivno gledano mi se niko od zvezdinih igraca nije svidjao osim bobija marjanovica ..ako je ovo za vas odlicna igra zvezde onda se vidi da retko koji gleda redovno euroligu i utakmice drugih ekipa pogotovo top ekipa..gde su bili kalinic,blazic ,mitrovic..pogotovo me je williams razocarao i to posteno..nemres se ti igrati sa velikima kad imas samo jednog igraca u timu koji zna da da 15-20 poena u big game utakmicama..da je zvezda dobila bilo bi ne zasluzeno jer taktika d"aj bobiju on ce..mi ne znamo sutirati" prolazi u jadranskoj u top 16 NE!!ovo je bila utakmica gde se neki igrac zapamti zauvek ,ne znam mene su svi razocarali ofanzivno...barca ima vise mogucnosti ,bolje sutere i pogotovo bolji plan od ovog zvezdinog trenera.wzvezdas sam ali i realan..svaka cast marjanovicu za ofanzivu ali defanzivno je bobi krs igrac..ni manje ni vise i zato nikad nece vidjeti europski top klub ili nba ligu..

Morski Vuk

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz
(Korlic, 19. mart 2015 20:07)
Napisa neko ciji trener na svakoj konferenciji prica o Zvezdi!

Milton

pre 9 godina

Čim je tesno sledi poraz. Barsa je ovo i pored lošeg šuta dobila rutinski.
Zvezda nema ni jednu izgrađenu akciju, Williams podjednako daje dobre i loše pasove, Blažić se zaleće kao muva bez glave. Mitrović loš, Dangubić gori nego na početku sezone. Joviću katastrofalan, pogledajte samo kada je bacio loptu na vrh table.
Ima Partizan da odere ove paljevine, nije bitno da li u polufinalu ili finalu.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Steta,navijao sam za Zvazdu.Mislim da je odlucilo iskustvo Barse.Dace Bog da iduce sezone oba nasa kluba igraju Evroligu.
(Volim Partizan,postujem Zvezdu, 19. mart 2015 21:20)

Pa ti si totalno zalutao ovdje ?!?!

Illmatic '94

pre 9 godina

Одлична игра Звезде и поред пораза. Свака част на борбености! Чим играм егал са једном Барселоном,онда немамо конкуренцију ни у АБА лиги. Ове утакмице ће нам пуно значити јер постајемо све искуснији.

Rak rana srpskog sporta

pre 9 godina

Mali savet od iskusnijeg navijača: Kad se vodi navija se glasno, to ste solidno savladali, kad se gubi navija se glasnije, nikako se ne ćuti...

+41

pre 9 godina

Jedini pravi srpski klub večeras dostojanstveno predstavlja našu Srbiju!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Siniša, 19. mart 2015 19:03)
A na leđima IDEA!!!
(iv, 19. mart 2015 22:24)

Objasnio covek...

Nik

pre 9 godina

Cim Barselona stekne malo vecu prednost (tri i vise poseda razlike), nastaje muk u Areni, a do tada se vrti jedna navijacka pesma. Kada se FMP priblizi (na sest i manje razlike), navijaju kao da Barselona igra svom snagom, a ljudi igraju sa 50% maksimalno. Deco, volite Partizan, ne mrzite nikoga. Ne budite kao oni drugi. Pozz (Korlic, 19. mart 2015 20:07)


ma sta nam kazes 50% koliko ste vi grobari ljubomorne duse...

Здрав разум

pre 9 godina

Против судија се не може, исти третман имамо и у Евролиги и у Аба лиги.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Nisam ja dosao ovde da citam, nego da oslusnem. Cujes li? Sta bi to moglo biti? To se cuje lavez crnobelih narikaca na vest o Crvenoj Zvezdi. Fenomenalnoj Crvenoj Zvezdi.
(kmekavci i narikace, 19. mart 2015 23:31)

Baš fenomenalnoj? Ništa manje? FCZ? Pre će biti FMP...

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

zvezda ne igra dobro ..osim bobija niko se ne istice nesto posebno u prvom poluvremenu..kalinic,williams,blazic ucinak ...0!!ovako se moze igrati protiv nekakve buducnosti ili raspalog galatasaraja protiv barcelone trebas imati bar 2 igraca koji daju dvocifrene poene.barcelona ima vise opcija u napadu zato i vode..vidicemo kako ce biti drugo poluvreme,imamo aktivan rezultat(minus 5) nadam se da ce williams poceti igrati kako treba ,trebaju nam trojkasi ..pod hitno,ova barcelona se moze dobiti!!jos nesto o bobiju,mislim se nesto dal bi on mogao igrati u klubovima kao barca ili real jer kako vidimo dominira hrvata tomica ..problem marjanovica je to sto je defenzivno gledano krs igrac..ko da se samo koncetrirao na ofanzivu,kad bi poboljsao odbranbene zadatke i slobodna bacanja gde bi mu bio kraj !?!? ovako..tesko da ce moci igrati u top klubovima..uredu to sto je dominantan ,daje poene ali centar bez defeanse je samo na pola dobar..pozz

lopta ne laze

pre 9 godina

bez backup play-a jake 4 i dobrog drugog centra umesto Cikija mi ne smemo da ocekujemo pobedu protiv timova kakvi su bili u top 16 fazi sa nama u gr.Takodje Radonjic da se vrati u Moracu da pece zanat nije EU basket za njega!

Vopi

pre 9 godina

Imam utisak da bi neki izvrsili kolektivno samoubistvo da je ovo Zvezda pobedila, kakvi neljudi da ne kazem nesto sto mi nece objaviti. Hvala momcima na parketu i navijacima na tribinama za sjajno vece. Za mene kao da ste pobedili. Bravo Zvezdo!

Obožavam Zvezdu!

pre 9 godina

Zvaničan podatak da je bilo malo manje od 20.000 navijača a ovde piše 18.500. Ako vam je tako lakše da podnesete Zvezdine utakmice onda ok.

vule

pre 9 godina

Kada jednom grobari ne bi vređali i kada bi se ujedinili i zajedno navijali i za Zvezdu i za Partizan, bili bi mnogo bolji, pa bi samim tim srpska kosarka imala mnogo vise koristi negoli od prepiranja i međusobnog vređanja i prepucavanja

vlade

pre 9 godina

grobari vise komentarisu zvezdu u el nego svoje utakmice.. cekaj, koje utakmice? sem aba lige ne igraju nista, pa imaju i previse lufta.. tako da razumem ih sto su ovde!

Sale#

pre 9 godina

Zvezdi svaka čast na utakmici, ali moram nešto dodati... Zar mora Barsa da ima pomoć sudija u poslednjih 5 minuta utakmice. Da su sudili korektno do kraja, sada bi pričali o pobedi Zvezde!
I da, Bobi je prosto rečeno Fantastičan! Fantastičan!!!

kris

pre 9 godina

Pišem na poluvremenu i nisam nezadovoljan.Marjanović je poslao jasnu poruku Đorđeviću,a i ostatak tima se bori lavovski.Cirbes može protiv Igokee,ali za Barsu je zelen,dok kapiten na moju žalost,nije dorastao ovom takmičenju.Mali Tejić će biti veći igrač,po meni.Oni su veliki favoriti i bolji su od nas,a momci nek ginu pa šta bude!

Vopi

pre 9 godina

I naravno moraju sudije malo da poguraju. Izbrojah tri cista faula koja nam nisu svirali. Sa pravom se Luka ljutio a oni mu sude jos i tehnicku. Puta Barca ole!

NP

pre 9 godina

hvala glodari sto ste propratili nase sampione i ovo vece !!!! imamo najbolje fanove u Evroligi-a, sad na lalanje lagano .... misevi mali ODVALICEMO vas kao frajere i sad molim Boga da puknete u PODGORICI !!!!!

20 god. bez penala u derbiju, najveći jubilej malog

pre 9 godina

Da nije bilo ovolikog navlačenja sudija za Barselonu pobedili bi smo, ali šta da se radi. Svaka čast momcima na borbi, a ovima koji su najavljivali katastrofalan poraz i rasturanje od strane Hezonje ostaje uteha u kakvoj takvoj pobedi Barselone. I dalje ne razumem čemu li se nadaju ove godine protiv ovakve Zvezde.

Kum

pre 9 godina

Kako igra mocno Barselona a vidi se da njihov trener pusta Bobija a svi drugi ne mogu vola da ubodu. Ovo ce Dr Vujosevic da sravni sa zemljom. Imali su srece sa Makabijem i Galatom posto ih sluzio ludacki sut za tri poena. Cim je utakmica bitna i nema suta tada FMP ne moze da mrdne, tacno se vidi da ne mogu biti ni u prilici da dobiju. Raduje me ovakva forma FMP i u tri dobijene Partizan ima da ih samelje, predvidjam im jednu pobedu gde ce ih sluziti sut u ostalim mecevima Partizan lagano pobedjuje.
(Miki Kostolac, 19. mart 2015 20:10)

Ma vazi. :)

nenad rs

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.

stecaj-godina cetvrta

pre 9 godina

@Baselona je velika samo u nasim glavama! Ako se skocentrisemo I odigramo kako mozemo orifice pognute glave! Napred Zvezda!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jo1e, 19. mart 2015 19:04)

Haha najjaci komentar:)

stevica

pre 9 godina

Zvaničan podatak da je bilo malo manje od 20.000 navijača a ovde piše 18.500. Ako vam je tako lakše da podnesete Zvezdine utakmice onda ok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obožavam Zvezdu!, 19. mart 2015 22:12)

zvanican podatak na sajt Evrolige - 18.450 ... tako da... moj se ne vispra pametan...

Oberin Martel

pre 9 godina

Њихов тренер је рекао да је ово најбољи меч Барсе ,то је уједно одговор на ове потцјењивачке коментаре.
(nenad rs, 19. mart 2015 22:10)

Pali vas covek.
(Samo je sljaka iznad nas,...., 19. mart 2015 22:30)

Pa jes vala. Šta Paskval zna o veličinama poput AeroSofta i Crvenog septembra?

Cir Milos

pre 9 godina

Uplasili ste se pobede. Siguran sam da bi ste ih imali da ste u mec usli hladne glave. Zahvaljujuci Bobiju, mozete ravnopravno da se nosite sa svima u Evropi. I da, opet stojim iza svojih tvrdnji od ranije. Arena je i veceras uzela danak. Zaradili ste kintu, ali izgubili ste utakmicu. U Pioniru bi bila druga prica. Bio bi mnogo veci pritisak na Barsu, a mnogo manji na vase igrace i minimum 10 razlike za Zvezdu...

Azer

pre 9 godina

Ali sto se reanimirani javljaju, kadar nevera! Pa vama mucenicima je najveci uspeh sezone poluprazna Arena Zvezde protiv Makabija, sta se vi javljate?!

Sale

pre 9 godina

Poluvreme. Vidi se da igramo pod pritiskom. Siguran sam da bi to puno bolje bilo da nemamo nikakve šannse za prolaz dalje. Pritisak se vidi, recimo, po tome što je Marjanović promašio 4 slobodna bacanja što mu se nije desilo ko zna od kada. Postoji i strah od šuta. Kao da nam život zavisi od svakog. Možemo da igramo protiv Barse, samo malo više samopouzdanja nam treba.

Lokos

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)

Mene je sramota sto delim isti kiseonik sa njima. Oni su bruka Srbije.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vuk, 19. mart 2015 20:07)

Bruka srbije zato sto zvizdimo himni Evrolige?? Pa od tastatura grobara me nista ne cudi ali ovo je pobedilo veceras, sta citam....

obren

pre 9 godina

Zvezdo hvala ti za neizvesnu utakmicu. Sjajno su se momci borili protiv jeceg protivnika. Radonja hvali ti sto smo svaku, ali svaku neizvesnu izgubili.

booker

pre 9 godina

Fmp u srcu (Mustafa, 19. mart 2015 19:02) Zahvaljujemo se na glasu.

Kada se setim svih utakmica protiv Barse,najezim se. Kako li se tek osecaju panteri kao navijaci laznog kluba. (Ipak fmp, 19. mart 2015 19:01)

patite!

Labud

pre 9 godina

radonja sa tejicem ? 4/4 napravio gresku.rano smo usli ? bonus ? onda nema snazne odbrane.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kAlcokera, 19. mart 2015 21:48)

Tejic je u izlogu za prodaju. Zato se i forsira toliko u EL. Ipak, po meni, daleko talentovaniji i cita bolje igru od Mitrovica.

Sasvim ste solidno igrali, ali to za EL i Barselonu nije dovoljno. Uz svu srecu sa trojkama, Blazic i Kalinic poprilicno neinteligento igraju.

glomazno

pre 9 godina

Moje skromno misljenje je da bi bilo dobro da izgubimo ovu utakmicu i da samim tim odustanemo od EL. Da se lepo pripremimo i uzmemo ABA i domacu ligu i da onda sledece godine polako napredujemo u EL. Ne bih voleo da prodjemo dalje i onda lagano ispadnemo i da zbog toga ne osvojimo nista ove godine. Siromasi imaju ozbiljan tim, a svakako ce imati pomoc sudija u medjusobnim duelima, kad se na to jos doda pritisak koji se vrsi od strane debelog vec godinama bice jako tesko i samo 100% skoncentrisani cemo moci do oba trofeja, a za EL ima vremena.

Centar ničega

pre 9 godina

@ Još treba da jedete kačamak " .

Izvini Topaloviću , o čemu se tačno radi !? Mi smo iz " predgradja " - da nije u pitanju neko otmeno jelo Vas iz " centra " !??? Što ga ne nazovete po Dulu !?

ivan

pre 9 godina

Kako igrati utakmicu koju Barsa mora da dobije? Koliko su slobodnih bacanja izvezli u poslednjoj cetvrtini, a koliko Zvezda? Ako ne daju kos iz igre, dodeljuju im se slobodna bacanja. To je izgleda recept protiv Zvezde. Pored ove utakmice, Zvezda je igrala ove sezone jos jednu utakmicu koju je njen protivnik morao na silu da dobije, i dogadjale su se identicne stvari sa slobodnim bacanjima.

zvezdas-rajvoSa

pre 9 godina

Ostaje zal sto se Barsa provukla ali ovako se provukao i Maccabi prosle godine pa je ove godine pobedjen sa 13 razlike! Dangubic ima ubitacan skok sut a Tejic je neiskusan ali mali ima ono sto izdvaja velike igrace od malih! Bice ovo dobro! NAzad u rudnik da se radi! U se i u svoje kljuse! Sudjenje je bilo blago na strani Barse!

Mare

pre 9 godina

Sve u svemu dobro smo odigrali, Barsa ce igrati F4. Ubili nas veceras skokovi ali jbg. Mitrovicu je potrebno budjenje, trebace nam za kraj. Idemo po ABA ligu.

NastyB

pre 9 godina

Prosto i jednostavno - presudio je očajan skok u odbrani i katastrofalno zatvaranje reketa. Barsa se nahvatala ofanzivnih skokova da je to bilo smešno gledati. I kad se na to doda 2-3 sitnije sumnjive sudijske odluke u korist Barselone, baš za toliko je Barsa bila bolja.
Ali, ovo je i dobro, više nema ni teorijske šanse za prolaz dalje pa sve snage usmeriti na ABA ligu, da zapušimo usta tastatura groblju i njihovim nadama. Ni najmanje se ne plašim Partizana, kao tima i igrača, nego toga da će Šećerko da napravi nekakav haos u to ne sumnjam ni trenutka... Čim bude shvatio da nemaju šanse da dobiju ovakvu Zvezdu, napraviće neki džumbus po svaku cenu.

palop

pre 9 godina

Против судија се не може, исти третман имамо и у Евролиги и у Аба лиги.
(Здрав разум, 19. mart 2015 21:33)

Nisu nam sudije skidale lopte pod nasim kosem...

veliki strumf

pre 9 godina

4 promasenih bacanja i bar 7-8 zicera smo promasili u 1/4. Zato odbrana izvanredna - 2 puta im je istekao napad, treci put je Navaro pogodio od vrha table, nijednu trojku nisu ubacili. Da nije bilo ona dva propusta na Desonu Tomasu, vodili bi.

Thilmo

pre 9 godina

Rispekt! Trudili su se, protiv jedne od najjačih ekipa na kontinetnu. Danak neiskustvu. Ali ovo su prekopotrebne lekcije iskustva, zbog kojih ćemo izdominirati ABA i našom ligom.

Napred Zvezda!

samo kazem

pre 9 godina

zvezda nije imala ni posteno, a kamoli domacinsko sudjenje., cak ni u poslednjim sekundama.

drago mi je sto je fiba odlucila da se obracuna sa ulebom, vreme je da se kosarci vrati bar malo sporta

Bojan

pre 9 godina

Mnogo je dobrih igraca stasalo u FMP-u,a igralo u partizanu.Razmislite dobro,pre nego sto nesto lose o FMP-u kazete.Gde su stasali Macvan,Rasic,Raduljica,Miljenovic,Milutinovic,Musli,Bezbradica-igrali i igraju u partizanu.Erceg,Savanovic,Teodosic(najbolji plej evrope}

slepcina ostaje to zauvek

pre 9 godina

Fervex 3x dnevno? E moj bambuse
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Panter doktor, 19. mart 2015 23:17)

Da,za vas iskompleksirane to je ta prava doza.A sto se bambusa tice kako ti je tata?

Milica Jovanovic

pre 9 godina

Ako neko nema tv moze ovde gledati:

Crvena Zvezda Telekom vs. FC Barcelona 19.15

http://www.serbiaplus.com/canalplusdeportes.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1vlc.html
http://www.serbiaplus.com/sportklub1.html

Sale

pre 9 godina

Treba odigrati bez opterećenja. Ne treba gledati na ovu utakmicu kao na mogućnost prolaska u TOP8 Evrolige - to jednosatvno nije realno. Treba se nadigravati sa barsom pa šta bude. Ovo nije utakmica sezone za Zvezdu. Vrhunac sezone biće polifinale ABA lige. Narped Zvezdooooo!!!!

sasa

pre 9 godina

Grobari su se u Evropi pokazali,gube od Rumuna...pisu istoriju,neznam dal je iko ikada obarao negativne rekorde kao JSDP sto u fudbalu,sto u kosarci...a sledece godine ce imati tim opet za popravljanje kos razlike velikih sila,madjara,rumuna...

goga

pre 9 godina

Jel moze neko od limenih da mi objasni zasto su zvizdali dok je isla himna Evrolige?(Mare, 19. mart 2015 19:17)
zvizde na svakoj utakmici od kada nas je ULEB kaznio za Jagodino ubistvo

Niks

pre 9 godina

Previse promasenih slobodnih bacanja, prosto nervoza u igri, jako smo lose odigrali prvo poluvreme, A grobarcici neka nas samo prate, to je jedino sto mogu.

Bruce Lee

pre 9 godina

Najbolje da Radonja uzme da šutira slobodna bacanja za njih. Imali su 50% slobodnih bacanja a Barsa 90%. Skoro da su trojke bolje šutirali od slobodnih.
Utakmica je bila odlična, momci su mladi i plaćaju danak. Pojma nemam koji je razlog da Mitrović bude kapiten kada uopšte nema ni jedan kvalitet za tako nešto.

aco slino bankomat

pre 9 godina

Zamalo, to malo srecu kvari.Bobi dobar covek,igrac,ljudina ali pitanje je vremena kada ce sudije da pocnu da mu sviraju kampovanje pod kosem.Steta sto veceras nije igrao Vilijams jer Barsa je polu mrtva,odavno nije bila ovako tanka...

Deki

pre 9 godina

Djenka veže pet poena i odmah izmena! I ovo se dešava po ko zna koji put! Ali Radonja ostani jer daješ gospodske izjave, izgleda da se ložimo na to.

nenad rs

pre 9 godina

Без икаквог притиска одиграти утакмицу па шта буде,офанзивни скок бит ће пресудан.

ZokiSineManijak

pre 9 godina

Idemo Barsaaaaaa ... Dominiraj Hezonjaaaaaa .... I za Pristinu cu navijati ali nikada za FMP ... Dule otac svima nama !!!! Partizan porodica i avangarda ...
(KK Telekom, 19. mart 2015 20:03)

Auuuu,a da se nisi ti malo izgubio u koordinatnom sistemu konfuzije?!?

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Slaba završnica Zvezde, nepotrebni faulovi, koraci. Svaka čast za borbu, ali ostaje utisak da su mogli da ih dobiju. Onakvu kradju nisam odavno video, poklonjene lopte, koraci i faulovi koji nisu ni bili, isto za nas je svirao svaki treći. Bravo momci! Ako ostane tim na okupu uz neko pojačanje sl. sezone u Top 8!

Partizanovac

pre 9 godina

Barselona iz 2010 je bila prava mašinerija koja je mlela sve protivnike do tada...Dok nisu naleteli na velikog Partizana koji je prekinuo taj niz nepobedivosti.Ono što hoću da kažem da to navijači zvezde nikad neće osetiti a to je da pobede gran barsu kao što smo to učinili.Jednostavno smo mnogo miljama daleko ispred vas u basketu po svim parametrima.

Pinki

pre 9 godina

Izključivi krivac za poraz je Radonjićeva petorka na početku zadnje 4/4, bez obrambenog skoka, koša 5 faulova Tejića uz bonus u 4 min i -8. Takve trenerske mudrosti možda prolaze u nekoj 3. Ligi.....

Admiral Horatio Nelson

pre 9 godina

Svaka cast momci muski ste odigrali jeste da poraz boli al i bilo je realno. Samo me nervira toliko neko mrtvilo kod Mitra i Tejica , momci imaju po 20 god a tako su nekako beskrvni... Mi smo ispali zbog igraca na poziciji 4 i veceras je tu Barsa uzela masu skokova. Momci jednostavno nisu na nivou za evroligu. Ali mladi su pa mogu jednog dana da budu. Naravno moraju puno bolje od ovoga jer ovo je stvarno lose.

kubano

pre 9 godina

pričajte ljudi šta god hoćete, ali koja je sramota da ova Arena i posle 10 punih godina utakmica, turnira, evropskih i svetskih prvenstava, univerzijada, koncerata, politickih skupova i ostalih manifestacija i dan danas NEMA CENTRALNI SEMAFOR. Eeeej, 10 godina.

Perun

pre 9 godina

Ne možemo samo s Bobijem na Barsu,mora još neko spolja da se pridoda i da se kvalitetnije gradi sopstveni koš,nakupiše se ofanzivnih skokova.Imamo Dženkinsa ali nikako da izgradimo akciju da čovjek ostane sam na šutu,vidjeli ste kako to sa Blažićem ne ide u poslijednjem napadu prvog pol.

nenad rs

pre 9 godina

Само да питам оне овдје који су говорили да је Хезоња таленат попут Дражена Петровића?То је смијешно,Дражен је у његовим годинама рјешавао мечеве.Браво за Звезду били су сјајни како год заврши.

kralj

pre 9 godina

Kalinić u ključnim momentima u 4. četvrtini gubi tri lopte i pravi korake. Šta reći a ne zaplakati. Da nije Bobija ovde Zvezda bi izgubila sa 40 razlike,pogodio bi po neko između izgubljenih lopti.

angular

pre 9 godina

Bobi je napredovao nevjerovatno. Dominira pored Tomića, koji je jedan od najboljih evropskih centara. Bobi je sazreo za NBA, a reprezentacija Srbije je dobila veliko pojačanje. Divan čovjek i sportista. Pravi uzor za mlade sportiste. Sportski pozdrav

DedaMiloje

pre 9 godina

Mi igramo maltene bez četvorke, šta se dešava sa Mitrovićem pojma nemam. Tejić je zelen za ovo, ali ako ovako nastavi prešišaće brzo Mitrovića. Ne može Kalinić sve da igra. Ostali očekivano. Barsa je ipak prejaka. Zvezda je imala šansu i nije je iskoristila. Ovaj što kaže da su namerno pustili Bobija da igra pojma nema. Bobi ih je pocepao, najverovatnije jedan od najboljih centara u Evropi trenutno. Ode posle ove sezond ma uzme velike pare.

roki

pre 9 godina

Vi ste samo mali FMP! 
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ja, 19. mart 2015 21:18) 

Za vas i više nego dovoljno!
(KK Crvena Zvezda Beograd, 20. mart 2015 01:23)

Kao i svih ovih godina . . .

Милан

pre 9 godina

Ucinak Mitrovica je PORAZAVAJUCI.Utakmicu je prakticno izgubio Kalinic bespotrebnim gubljenjem lopte u napadu a odmah zatim pravljenjem faula nad Navarom.

Kotor

pre 9 godina

Kalina je veceras bio prica za sebe ali Cirbes je konstantna katastrofa u velikim utakmicama.Bobi se mora odmoriti ali problem je sto nema ko da ga zamijeni.Nisam izmislio toplu vodu ali me cudi od uprave sto uporno nece da rijesi problem.Vjerovatno su se prosle godine opekli sa Lipovijem pa sada vagaju.

Borky

pre 9 godina

Moj najomiljeni igrac Kalinic je zeznuo utakmicu.Cetri izgubljene lopte sto koraci sto bacane u aut u 4/4 i na to jos glup faul na Navaru na 30sec do kraja kad je +3 za njih a oni imaju jos 10sec za napad.Steta imali smo ih samo da smo malo pametnije i smirenije odigrali zadnja 2min.
p.s sudije nam nisu dozvolile odbranu u zadnjoj cetvrtini, malo isfurava kad se velikim ekipama pomaze a i ovako su bogatiji i jaci.

dex

pre 9 godina

Barselona je bolji i iskusniji tim. Ne moze se protiv takvih timova igrati na ,,ura." Medjutim, jos jednom, Radonja je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru. Ako i ove godine uspe da ne osvoji nista, zacementirace sebe kao najgoreg trenera u istoriji.

ROOOOARRRR

pre 9 godina

Igramo odlicnu utakmicu protiv Barse i komentar sa najvise pluseva je onaj gde se vredja partizan i posle kazu nemamo kompleks bogami veliki broj ima kompleks od Partizana i otuda potreba za vresjanjem umesto da uzivamo u dobroj partiji

sdasd

pre 9 godina

(Mikeli, 19. mart 2015 20:02)

A gde ti gledaš Zvezdu osim na SK. Kakvi kompleksi pa vi ste igrali taj što kažeš "cipiripi" kup i paliste se ko hepo kocke. Znam da si klinac ali lepo veće izađi malo prošetaj bolje za živce.

Shearer

pre 9 godina

Meni je ovo najbolja utakmica CZT iako su izgubili. Ono protiv Makabija je bila čista sreća da je šut proradio ali ovo je bila mnogo čvršća igra. Mislim da su bitku izgubili na poziciji 4 tj lopte koje se dalje odbiju trebali su da pokupe Mitrović, Tejić i Kalinić. Treba biti realan i reći da su Tomić i Navaro bili veoma posečni dok je Dangubić odigrao partiju života. Mene Tejić podseća na tip igrača kao što je bio Branislav Đekić tj bocne neku trojku ili neki koš ali prilično nedorečen. Bobiju svaka čast, igra sezonu karijere i mislim da je na +6 trebao Radonjić da ga menja jer se videlo da je posle bio umoran.

Šmira nabeđenog klumca

pre 9 godina

Nadam se da je Kalinić svestan da njegovo prenemaganje ne prolazi u Evropi. Kazniti ga da bar tri puta pregleda snimak utakmice i izbroji koliko je poena upropastio. Ako to navijači hoće da oproste, selektor neće a trener nebi trebalo. Vrlo neozbiljno od reprezentativca.

veliki strumf

pre 9 godina

Au, kako nas Kalina prodade! 2 puta koraci, izgubljena najbitnija lopta na mecu, promasena 2 bacanja, i kao slag na tortu nepotreban faul na 20 sekundi do kraja. Sve to u 4/4. Mnogo je. Uz Cirbesa koji nije znao gde se nalazi veceras, Tejica koji nas je bezvezno uveo u bonus za 2 minuta potpuno nepotrebnim faulovima u 4/4, i suterski indisponiranog Vilijamsa - previse je to za jednu Barsu. Malo je jedan Bobi, koji je dokazao da je ubedljivo najbolji centar Evrope. Mitrovic dokazao da je nula. Mnogo promasenih bacanja, mnogo skokova u napadu, sa tim se nije moglo veceras.

disciplina

pre 9 godina

Radonja a pitas li se ti kad treba faul praviti, gde se ono zalete Kalinic na Navara kad je Zvezda branila napad pri 3 razlike za Barsu. Neke stvari se ticu osnovne kosarkaske pismenosti a zelja i energija nisu sporni. E to je ono sto nam fali i plasim se da ce nam dugo faliti...

Jah

pre 9 godina

Kalinic direktan krivac za poraz. Zao mi je decka, ok je igrac, ali jeste direktan krivac. Koraci smesni, pravio ih vise puta, izbija sam loptu, ide na imaginarni faul. Decko dobaci loptu nemoj da silujes kad ne ideeeeee.
Ajde nema veze izgubili smo sta da se radi, ali kazem Kalinic je upropastio sve u zadnjoj cetvrtini, bolje da smo izgubili zbog njihove odbrane nego zbog glupih gresaka.

Grobar

pre 9 godina

Konacno da i mi osetimo kako je radovati se pobedi u Evropskim takmicenjima barem na ovakav nacin kada vec nas klub nije mogao nikoga da pobedi u Evro kupu. Gazenja koja smo doziveli u Evro kupu su dobra skola za nas ali su ipak ostale posledice. Taman sam se nekako oporavio zahvaljujuci pobedama u Aba ligi i onda se desio kup i brutalno gasenje mog sna o osvajanju prvog trofeja. Realno, prvi put se radujem ove sezone i prvi put suze koje pustam nisu one tuzne. Nadam se da necemo biti cetvrti jer ce nas pregaziti ko buldozer stracaru i to ce biti kraj naseg sna o Evroligi u kojoj zeljno iscekujem tu nasu 10tu pobedu u 344om mecu u El.

direktno u celo

pre 9 godina

Ima jos pasulja da se jede... mada mislim da ste igrali u Pioniru dobili bi. E sad sta vam je vaznije, pare i promocija ili pobede.

Milan

pre 9 godina

Žao mi je što vam forum služi za prepucavanje klinaca neznalica, koji verovatno nikada basket nisu odigrali, a kamoli neku utakmicu pogledali. Čestitam Zvezdi na odličnoj utakmici, utakmicu je presudio skok u napadu, iako je Barselona imala očajan šut. Ne želim klince da nerviram ovom izjavom, ali onaj ko zna i prati košarku, svestan je da je suđenje bilo korektno, nekoliko nenamernih previda sa obe strane. Ako mislite da je lako pogoditi dva bacanja, grdno se varate. Naš problem je što su nam sudije uvek krive i kada za to nema opravdanja. Najverovatnije se vidimo u polufinalu ABA lige i neka pobedi bolji.

lalos

pre 9 godina

gle ove limene miseve sto imaju obraza da se bune sto su grobari na njihovim vestima.

12 godina oni kampuju i navijaju za druge i to nikom nista, kad se neko pojavi kod njih, katastrofa i cinizam na delu!

manuginobili

pre 9 godina

Steta,Barsa se nudila ali Zvezda nije znala da iskoristi sanse,previse gresaka i previse gluposti u finisu meca,previse ofanzivnih skokova Barse,i premalo hrabrosti u finisu i to je to...neki igraci jednostavno nisu na nivou Evrolige,prije svega mislim na MItrovica i Blazica, ja se ne sjecam kada sam vidio plasljivijeg i "mekseg" igraca od MItrovica,pa covjece cega se bojis toliko i sta toliko oklijevas?!...sto je najgore na pocetku sezone je igrao odlicno a sta se poslije desilo sa njim to samo on zna,a o Blazicu nema smisla trositi rijeci,covjek nista korisno nije uradio veceras,ali bas nista!...ne brojim one dvije trice na kraju,tad je sve vec bilo odluceno.

Volim Partizan,postujem Zvezdu

pre 9 godina

Steta,navijao sam za Zvazdu.Mislim da je odlucilo iskustvo Barse.Dace Bog da iduce sezone oba nasa kluba igraju Evroligu.

Srbija

pre 9 godina

@moca
Ono kad nas prozivaju za 7mo mesto u grupi u top16 fazi Evrolige navijaci kluba koji je ispao u last 1600 fazi kupa Liliane Ronketi tri kola pre kraja takmicenja u grupi sa Asesoftom i Krasnim Oktobrom i jos su jedva pobegli od za njih tradicionalnog fenjera u grupi. Inace, to je bila grupa smrti, za malo da pola Evrope umre od smeha kada je citala imena klubova u grupi.

serbo

pre 9 godina

Spiker je zvanicno u areni rekao da je bilo tacno 19 821 gledalac sto se moze racunati preko 20000 (oni koji su se provukli bez karte) a ne 18500

Pozorisna publika uvek bili

pre 9 godina

U ovom timu FMP-a samo Bobi vredi mada i on ponekad lose odigra kada ga zatvore, ostali su ispod proseka igraci, nista specijalno da ne kazem losi... Sta cete tek da radite kad vam on ode uskoro?

gypsy_since_forever

pre 9 godina

Presudile trojke. Dosta igraca je stajalo na otvorenom sutu za 3, i nisu se ni usudili da pokusaju da sutnu. Za Djenku niko nije pokusao da malo razredi odbranu, i da mi da mesta za 3. Tejica i Cirbesa za ovu utakmicu ne komentarisati, svaki komentar bi bio suvisan. Sjajna utakmica, vidi se da nam fali iskustvo i samopouzdanje za Evroligu. Ali zadovoljan sam. Sa ovakvim timom kakav imamo, ABA liga je nasa.

Vaše ime*

pre 9 godina

Zvezda je dala jednu borbenu ali u suštini nekvalitetnu utakmicu. Posao je odrađen bez usrdnije taktike ,nasumično bez ozbiljnije šeme u igri i određenije procene angažovanja igrača. Nije bilo "daljinskog upravljanja" kao na utakmici sa Makabijev jer da ga je bilo -iz navijačkih motiva, sada bi se ovde sa dosta šmeka i intuicije raspravljalo-dokazivalo kako je Radonja u 4/4 pokazao maestralnost.

ludinovinar

pre 9 godina

Lepa atmosfera, svaka cast navijacima! :-) Prvi put gledam Zvezdu u Evroligi ove sezone, bez ljutnje, jer navijam za Barsu, Zvezdi sve najbolje, lepo su se pokazali ove sezone.. ;-) Daj Boze sledece godine da se i Partizan vrati, pa da opet imamo dva tima.. Uzdravlje!

Reprezentativno

pre 9 godina

Marjanović i na ovoj utakmici pokazuje je jedan od najboljih centara Evrope, da mora u dres Srbije, on i Teodosic biće moćno oružje. Moram da primetim da je najavljivati malog Hezonju kao novog Dražena smešno, decko je žestoko precenjen, većina igre mu se svodi na šut, kad mu se zatvori šut on je neutralisan.

Nikola

pre 9 godina

Luka Mitrovic nikada nece biti veliki kosarkas, jer ako ga ova utakmica nije motivisala da odigra nijedna nece. Covek se uvek stegne kada je bitno. Prosto neverovatno koliko decko nema samopouzdanja, pa cak i kada smo vodili sest razlike on igra u grcu, ne sme da sutne, baca pogresne pasove. On je iskljucivi krivac za ovaj poraz, Tejicu se nista ne moze zameriti mada ni on nije pokazao inteligenciju. Pisem ovo iskljucivo jer me je on na to naterao, a najvise od svega bih voleo da procita i da me demantuje, u svakoj utakmici da odigra kapitenski, a ne da se us..e, pa neka i ja ispadnem samo jos jedan iznervirani DELIJA.

monarhista

pre 9 godina

Nemam obicaj da pojedinca obelezavam kao krivca u timskoj igri ali da Mitar posle dva promasena zicera napravi i tehnicku mi je tesko shvatljivo...ali kao da se nije ni desilo...idemo dalje...ovaj tim treba samo jednu jedinu stvar....da ostane zajedno...

alfa romeo

pre 9 godina

ofanzivni skok Barse presudio...i nije mi jasno zasto vise nije forsirao ocigledno raspolozenog Dzenkinsa...ume Radonja lepo posao da odradi,ali rotacija mu je vrlo cesto losa

delboy

pre 9 godina

Imamo za sada samo odbranu za Evroligu...napad je jos daleko...kada je cvrsto ne daju se poeni a frljoke u zadnjim sekundama ulaze...tako se ne ide dalje ali ima vremena za sazrevanje...

Nikola

pre 9 godina

Zamalo. Odlicna igra Zvezde, steta zbog toga sto ste vodili i imali plus sest uz ocajan sut Barselone za 3 (u jednom momentu 22-4). Jos one dve izgubljenje lopte u finisu Barselone.
Pomislio sam da dobijate kao i mi jedan poen pre koju godinu, ali ne ide. Kalinic mora malo mirnije u finisu. Eto.

SASA

pre 9 godina

PORAZ KAO LEKCIJA:
Ocajna partija Luke Mitrovica koji danas kao da nije ni bio u sali, kumovala je gomili ofanzivni skokova Barse, i na kraju je i Brasa sasvim zasluzeno pobedila.
Ne, necu kritikovati Luku, isuvise je mlad za to, ali na momente je izgledao kao i da nije tu u opste. Nema sumnje, Zvezda i pored fantsatcne partije Marjanovica, i sutu za 3 od oko 45%,izgubila bitku pod kosem, jer Bobi i pored jos jednog double-double, ne moze sam protiv 3 centra Barse, a Luka je pored Nahbara, izgledao kao Opel pored Ferarija..
Luka isao je na ulaz, kad je trebalo da sutira, sutirao kad je trbalo da prosledi loptu ni jednom nije napao kos ledjima, ni jedan faul nije nacinjen na njemu, a on sam je napravio 5, i tehnicku, stalno se izvlacio spolja, sto je i sjajnom Kalinicu samo otezalo posao, jer je Kalinic morao i da igra i visoko i nisko krilo, i odbranu i napad, i da trci i usporava, i da sutira i igra i ledjima, sto je skupo kostalo Zvezdu u zadnji 5 minuta...
Pomalo ne vidljivi Jenkins, fantasticni Kalinic, uvek solidni Blazic,i Viliams koji je igrao dobro, ali je bio i sjajno cuvan, i cesto puto dupliran, ....

Jos jedna lekcija, ne mozes igrati bez krilnog centra protiv ozbiljnih timova, i mislim da ih je Zvezda u ovih top 16 dobila i vise nego dovoljno, da to nauci...
Ne, ipak na kraju podrska za Luku Mitrovica, njemu je ovo prvo sezona u EL, i sigurno da je dosad pokazao i vise nego dovoljno...
Steta, jer nije Barsa ovu tekmu dobila, nego ju je Zvezda izgubila..

Lee

pre 9 godina

Je li moguce da niko nije primetio da Zvezda jos uvek ima teoretske sanse?

Ako:
- Panatanaikos izgubi od Reala, Galate, Albe i Zvezdu,
- Alba izgubi od Zvezde, pobedi Panatanaikos i izgubi od Makabija
- Zalgiris izgubi od Barse, Reala i Zvezde
- A Zvezda dobije Albu, Zalgiris i Panatanaikos (+6)

Nije lako ali i nije nemoguce... 80% ce se i onako ostvariti.

Cak grci mogu da pobede jednu od prve tri utakmice i da opet ispadnu...

Ako gresim nek me neko ispravi...

Ležimir

pre 9 godina

Igrači su samo radili ono što im je trener govorio da rade.
A ovaj trener nije u stanju da dobija ni mnogo lakše utakmice.
On je najslabija karika u ovoj skupoj ekipi, i vreme je da se pakuju koferi.

Vladimir

pre 9 godina

@vlade Nemoj tako, imaju i oni ispunjenu nedelju. Jednom se podele pa igraju izmedju sebe, sledeci put ih testiraju veterani kluba, pa onda odu cak do Sremske Mitrovice da odigraju prijateljski mec sa prijateljskim klubom Mega Leks,... Cak idu dotle da u danu kada se igra EL u Beogradu oni da bi skrenuli paznju na sebe objave da se Pavlovic posvadjao sa demagogom i nije dosao na trening.

Sportista

pre 9 godina

Barsa nikad slabije nije izgledala po TIMU kao što je ove godine "koncepcijski ".Ali opet na iskustvo pojedinih igrača je dobila ovu tekmu...

auggie31

pre 9 godina

Zaista šteta što nemamo neograničen budžet pa da dovedemo u toku sezone jednu NBA četvorku koja nedostaje... Svejedno odlična predstava i bez pjačanja koje je moglo volontirati dok se Vlasi ne dosete

Korto

pre 9 godina

Blažič čovek najbolje gađa kad je sve izgubljeno. Kao i većina zvezdinih igrača. Da pre ovog meča zvezda nije imala šanse za prolaz sigurno bi pobedila.

nex

pre 9 godina

Def ne znamo da igramo egal zavrsnice. I skok u odbrani uzas.
Da ne sitnicarim,odlicno je ovo. Ali zasto ne uzeti pobedu kad ti se nudi.

Perun

pre 9 godina

Nemamo kompetitivnu četvorku za ovakve vrhunske i skočne ekipe i tu je kraj priče,Mitrović izgubio samopouzdanje,Tejić trpa penale i to je to.Ekipa je solidno odigrala,ali teško je pobjediti bilo koga kada protivnik u jednom napadu praktično ima tri posjeda,popkupili su brdo ofanzivnih skokova,jednostavno to je presudilo ovaj meč.Greška Radonjića je što je ubacio Tejića na početku 4/4 dečkić nas natrpao penalima za minut,jednostavno bilo je teško poslije braniti se kad smo ispucali 4 lične poslije 3 minuta.Za Dženkinsa ipak prevelik zalogaj čuvati Navara ili Olesona.Kalinić nas je u neku ruku takođe koštao svojim greškama,promašenim bacanjima,ali je i pogodio bitne trojke kada se ostalima tresu gaće tako da ga ipak ne bih krivio,jer razloge poraza treba tražiti prvenstveno u skoku i donekle lošijom realizacijom slobodnih bacanja.

das

pre 9 godina

Uplasili se pobede, bravo za borbu, i cestitke barsi na fer igri... a ona reklama sto rus prica i blizanci kod reklame za banku, kad nisam razbio tv koliko mi idu na zivce... Bravo zvezdo !!