Petak, 06.03.2015.

15:17

Nestvaran preokret Viktora za 2-0!

Drugi reket Srbije Viktor Troicki napravio je veliki preokret i pobedio Bornu Ćorića rezultatom 4:6, 1:6, 6:3, 6:2, 6:1, posle više od 3 sata igre u Kraljevu.

Izvor:

Nestvaran preokret Viktora za 2-0! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

твоје лупетање је битно

pre 9 godina

Protiv Gofanova, Coriceva... Sad ispade da je Troicki proigrao, da je odigrao mec zivota i preokrenuo za majku Srbiju i svoje drugare :)) Nebitan mec, nebitno takmicenje, nebitni Troicki i najmanje bitni Coric.
(Mikii, 06. mart 2015 18:19)

Небитан си и ти.

mont everest

pre 9 godina

iskrene cestitke viktoru, pratim tenis 40god nikad nisam video onako visoki level koju je pruzio borna coric u prva dva seta on je pleso po terenu bez iti jedne greske, poezija

BL

pre 9 godina

Bravo Viktore, tako se bori za reprezentaciju. Inače publika je bila katastrofa do 3.seta, kao u pozorištu. Bolju je podršku dobio kod nas u Banjaluci kad je igrao finale čelendžera, ali srećom danas se probudila na vrijeme, što mu je pomoglo sigurno. Idemoo

nebojsa

pre 9 godina

Vaši tenisači imaju sreće, jer se Borna povrjedio. Inače, Viktor ne bimal šanse, jer naš Borna je razvjezao najpre Rafu, a potom Endija.
(Belmondo iz Zagreba, 6. mart 2015 19:02)

A vidim da je i Federera "razvezao" u Dubaiju... A danas ga je bas razvezao nas Viktor...

neki

pre 9 godina

Anton Filić - Večernji list
Meni je važno da ovaj prijateljski ambijent utiče na sve ljude, bez obzira na konačan rezultat. Mislim da teniseri šalju neke pozitivne poruke, grade se mostovi koji su jako dobri za Srbiju i Hrvatsku. Kraljevčani su bili jako dobri u navijanju, bodrenju svojih igrača, ali nisu zviždali protivniku. U drugom meču su navijači ostali na visokon nivou i to je objašnjenje dobrih odnosa srpskih i hrvatskih igrača na ATP turneji.

Bravo za komentar!

milan010

pre 9 godina

@Belmondo, glup si, ne brukaj se. Coric se raspao fizicki, sve sto je do sad igrao su mecevi na 2 dobijena. Potencijal ima ali mora jos mnogo "korica hleba" da pojede. A Viktor OK, ocekivano, mada sam se nadao da ce biti dosta lakse. Srbija!

Bozic 52

pre 9 godina

Bravo Viktore, to smo svi ocekivali od tebe. Letos si poceo od nule i za par meseci dosao u klub najboljih gde i pripadas! Tvoj danasnji rival je decko koji obećava, kada malo poraste.

Belmondo iz Zagreba

pre 9 godina

Vaši tenisači imaju sreće, jer se Borna povrjedio. Inače, Viktor ne bimal šanse, jer naš Borna je razvjezao najpre Rafu, a potom Endija.

alo

pre 9 godina

@Aleksandrovic- Francuzi, Italijani, Argentinci, Bosanci, Burkina Faso, Svazilend... I oni imaju plave dresove. Da ne mislis da bi bili plavi i jedini

Darijo

pre 9 godina

Bravo Srbija, bravo domacine, ja kao hrvat od danas cu biti vas naj zesci navijac , Bog vas Blagoslovio i Nagradio, od srca vam zelim da osvojite Davis Cup.

Tanja

pre 9 godina

Malo sam se uplasila posle prva dva seta, ali Viktoru svaka cast. Nije mu prvi put da se izvuce iz teske situacije. Ali, svaka cast i Borni. Tek mu je 18 godina, a zaista sjajno igra. Mislim da mu je nedostajalo malo vise kondicije za treci set. Verujem da ce za godinu-dve Coric biti "velika opasnost" za prvih pet tenisera na ATP listi (pod uslovom da ne bude on u tih prvih pet). Sve u svemu, danas je bio bas dobar dan.

Emil

pre 9 godina

Viktore svaka cast! (demantovao si moj predhodni komentar ovom pobedom),mada nzm sta bi bilo da Borna nije imao zdravstvenih problema,i njemu cestitam na odlicno odigrana prva dva gema.

Milan

pre 9 godina

Viktor ovo namerno uradio da zavara hrvate i da im nadu..Sala mala..Coric je dobar teniser al nema on ni snage ni iskustva na 5 setova..To se videlo sad..Msm da on protiv Novaka nema sta da trazi!

sacz

pre 9 godina

Malopre udjem u neke hr portale nakon vođstva 2 0 za Corica, svi pisu "Tako je!", "Novi Federer", "Deri Viktora" i sl. Sad udjem izbrisali ljudi svoje komentare. Valjda ih sramota. Dobar je Coric ali mali je jos.

mali radojica

pre 9 godina

Toliko o Borni i o velikoj nadi iz komšiluka,maltene novom Novaku sa ovih prostora. Da se odmah razumemo, decko igra sjajno i bice nesto od njega ali lepo Vam je svima čiča Rodja objasnio: "nemojte mnogo preterivati sa Bornom,nije on baš to što neki misle"

bravo majstore.

pre 9 godina

Bravo Viktore, uvek si "ginuo" za državni tim. Izvukao si pobedu iz nemoguce situacije i njegovog velikog vodjstva. To je karakter i iskustvo. Svaka čast!

andrijano

pre 9 godina

ovaj hrvat je talenat...vidi se bas....al polako...ima o drugih klinaca koji dolaze...svaka cast troickom,vratio se dobro...peti set je vec dobio na snagu,njega i ne recunam...

struja

pre 9 godina

Mali Coric nije ni blizu Novaka po igri.On je nesto izmedju Mareja I Ferera.Tri metra iza linije pa trci i cekaj.Ima potencijal za 10 mozda i po neki slem,ali ne vidim da moze da bude prvi i da konstantno dominira kao ona trojca vanzemaljaca.Ne sa ovaka defanzivnom igrom.To ozbilj agresivan igrac nece dozvoliti.Mada kad odu ova trojca,kvalitet i nece biti nesto veliki,pa ce mo mozda videti vise razlicitih osvajaca slemova.

djuro

pre 9 godina

Dokoni licemeri koji pljujete po svojima ,po cemu ste vi to poznati gresni? Ko je cuo za Srbiju u svetu a da ste vi bili zasluzni bar priblizno kao nasi teniseri?! Na kraju Nole i ekipa pisu istoriju,a vi ?! Sramota me je od vas takvih bambusa ! I vi pisete, samo uz vetar!!! Bravo za nase tenisere idemoooo!

branko

pre 9 godina

Zorane,
Tvoj komentar je ne samo glup nego i potpuno netacan. Izmedju mnogih lepih Voktorovih pobeda/rezultata, seti se i njegove pobede koja nam je donela Salataru u mecu sa francuzima.

Mikii

pre 9 godina

Kad igrac koji ima vrhunski talenat i navodno je materijal za najboljeg igraca sveta, ima 2:0 i brejk u petom setu, a na kraju mec izgubi protiv osrednjeg igraca kao sto je Troicki, stvar je vrlo jasna. Nema, decko, od tebe ni top 10 igraca, zapamti. Solidan servis, forhend i bekend i to je sve. Nista specijalno ne vidim u njegovoj igri. Mentalno slab, fizicki slab. Nadal je u njegovim godinama posedovao RG i pobede nad vrhunskim igracima. Rafu uzimam kao reper jer je Coricev idol i zato sto kazu da je cak talentovaniji od njega. Smesno, zar ne?

Mikii

pre 9 godina

Teodosije@

Protiv Gofanova, Coriceva... Sad ispade da je Troicki proigrao, da je odigrao mec zivota i preokrenuo za majku Srbiju i svoje drugare :)) Nebitan mec, nebitno takmicenje, nebitni Troicki i najmanje bitni Coric.

cento

pre 9 godina

Kraljevčani imaju privilegiju gledati sadašnjeg i budućeg najboljeg tenisača na planeti. Usput netko reče da će Troicki pomesti Bornu. Mora da se šalio. Sadašnji Bornin ranking na ATP listi je prolazan, realno je top 20.
(Hrvoje, 6. mart 2015 16:24)

Ma sta mi naprica?
A to da ce biti broj jedan,samo sanjajte.
Ajde pljuvaci,gdje ste.Vjerovatno ste se potrosili u prva dva seta.Jad tuga i cemer.

drago

pre 9 godina

Steta sto se Borna ozlijedio. Zalio se i prije meca na ozlijedu ali je tvrdio da je sve sanirano, ocigledno je ozlijeda obnovljena. Steta, jer je imao gotov mec i za nagradu Djokovica u nedjelju.
Dobro, jos par moze do boda.
U svakom slucaju do tih problema sa ozlijedom vidjelo se da je momak masina.

Iggy

pre 9 godina

A da vi lepo sacekate da se zavrsi mec pa da komentarisete? Svaka cast Viktoru, preokreti mu postaju zastitni znak. Cestitke naravno i Noletu kao i mladom Coricu.

Kant

pre 9 godina

Slažem se sa ovima sto se bune zato sto oba igrača igraju u dresovima iste boje. To im naročito smeta prlikom dodavanja. A i linijski sudija ima problem da prepozna ofsajd.

robin hud

pre 9 godina

Mislim da će meč Troicki vs Borna biti dobra poslastica, ako ne budu previše nervozni. Borna sigurno nije bez šansi, mada mu se šanse smanjuju sa produžetkom meča. Ako ode u 5 set, meč sa Novakom će biti rešen pre početka, mada je možda i ovako već rešen. Sve drugo bi bila senzacija.
(robin hud, 5. mart 2015 22:12)
To je to.

Milutin

pre 9 godina

Tako je Viktore, samo hladna glava i do kraja, idemo dalje majstore. Ovo je bio realan ishod a mladi Borna ce da bude cudo od igraca ako se maksimalno posveti tenisu i nabaci misice, to je ocigledno. Viktor je blizu pune snage i nadam se dogodine u prvih 15, moze on to, po meni veoma moguce.

Ranzo tenisač

pre 9 godina

U ovom trenutku Troicki na pragu preokreta, svaka čast, biće to ogromna pobeda ako je ostvari! Borna igrao fenomenalno, prvi put sam gledao ceo njegov meč, dečko je muški igrao i nakon povrede i mučnine koja ga je zadesila. Da nije, ko zna kako bi se meč odvijao i da li bi ovoliko trajao... Svaka čast obojici, težak i jako zanimljiv meč!

Milan

pre 9 godina

Puno pozdrava svim Srbima koji su jedva dočekali da Viktora loše krene, pa da potrče ovde i krenu sa pljuvanjem. Divan smo narod, nema šta.

Napred Troicki

pre 9 godina

Troicki je divan sportista, nama na ponos. Ovaj mladi Borna, ako ga posluži zdravlje, sreća - biće najbolji na svetu uskoro! Gledamo velike šampione, jednog večnog, drugog u dolasku. Privilegija

Lana

pre 9 godina

Bravo za Bornu! Drago mi je što ipak imamo 2:0, ali ovaj dečko je pokazao da ga čeka mesto u vrhu. Ima borbenost, talenat, i zaista zaslužuje naklon i aplauz.

Milan

pre 9 godina

NEMOZE TI NIKO NISTA VIKTOREEEE VIKTOREEEE VIK TO REEEEEEEEEEEEEE!!!
MOGU SAMO DA TI .... VIKTOREEEE VIKTOREEEE VIK TO REEEEEEEEEEEEEE!!!

Srbin from Spain

pre 9 godina

Nadam se da se stide svi koji su pljuvali Troickog.
A sad na noge i malo trcanja, recimo do trafike po pivo, za bolje i niste...

Serdjo

pre 9 godina

Dodjite u dvoranu foteljasi, dodjite bilo kad na bilo koji sport. Najlakse je uz rucak pogledati prva dva seta, uci na fb napluvati svog coveka, svog tenisera! Pisem ovo kada je 1:2, i toliko je opustena atmosfera svuda, samo na komentarima kao da gubi mec zivota. Respekt odajte prvo ako nista Borni, zamislite sebe sta ste radili sa 18 godina, a decko igra vrhunski tenis , uziva u atmosferi u Kraljevu, i vidi se po obojici da je opusten mec. Stidim se u ime drugih koji pisu svakakve gluposti. Ponosan sam sto sam bio deo scenarija da igramo protiv Hrvata, da je atmosfera na tribinama drugarska, da nema tog daha tenzije, osim naravno na internetu, tu su najveci analiticari tenisa.

Prince

pre 9 godina

"Ovaj mali Coric razbi ovog naseg dopingovanog igokejca...bitno da on zna kao majmun da skace na utakmicama Igokee partizan,a ti sto je na terenu kao puz,to nema veze...Bolje da je igrao Bozoljac,ili mali Krstin...ili bilo ko drugi."
Je l' te stid sada na 2:2?

Serdjo

pre 9 godina

Dodjite u dvoranu foteljasi, dodjite bilo kad na bilo koji sport. Najlakse je uz rucak pogledati prva dva seta, uci na fb napluvati svog coveka, svog tenisera! Pisem ovo kada je 1:2, i toliko je opustena atmosfera svuda, samo na komentarima kao da gubi mec zivota. Respekt odajte prvo ako nista Borni, zamislite sebe sta ste radili sa 18 godina, a decko igra vrhunski tenis , uziva u atmosferi u Kraljevu, i vidi se po obojici da je opusten mec. Stidim se u ime drugih koji pisu svakakve gluposti. Ponosan sam sto sam bio deo scenarija da igramo protiv Hrvata, da je atmosfera na tribinama drugarska, da nema tog daha tenzije, osim naravno na internetu, tu su najveci analiticari tenisa.

Djordje

pre 9 godina

Imam temperaturu i lose mi je, ali cini mi se da mi mucninu stvaraju komentari u kojima se pominju Partizan i Zvezda. Sta je sa vama, ljudi?

Idemo Viktore!

LazniReformista

pre 9 godina

Mladi Coric ume da trci ko navijen, to mu je najveći kvalitet, podseća malo na Ferera, a nema nijedan posebno kvalitetan udarac, teško da ce imati vrhunske rezultate, sto se tiče Traljavickog, ako izgubi od ovog junose osramotice se za sve pare.

Nebojša

pre 9 godina

Troicki odlično počne i onda greškama vrati rivala u meč a u drugom katastrofa dva vinera od kojih je jedan as i 18 grešaka sreća pa je ovo Viktor znači ume i da preokrene za sada mu ide 2-2 u setovima nadam se totalnom preokretu i vođstva od dva nula posle prvog dana što se tiče mlađanog ima potencijala sigurno ali treba još tu puno posla i znoja za vrh odnosno top deset.

tenisfan

pre 9 godina

Toliko opusteno gledam ovaj mec, predivna publika, dva postena i dobra tenisera, na tenzija u vazduhu, osmeh na sve strane... Udjem na komentare da to podjelim sa ljudima, ali ovo mesto je dokaz kakvi smo mi ljudi.

Umesto da neko napise svaka cast za mladog Bornu, svaka čast za publiku, blvi pljujetr svog tenisera, a evo 1:2 je dabogda preokrenuo da se svi pojedete od muke. Najlakse je i lezecem polozaju popljuvati nekoga, koliko zlobe i mrznje pa cak i kad je nikad opusteniji i ne toliko bitnlan mec. zatrovani balkan.

stevan

pre 9 godina

Da zanimljivo je da su obe reprezentacije igrale u crvenoj opremi. Potpuna ludost, mogao je jedan bar belo obući. Nekad je bilo lepo dok smo bili plavi (kraljevski) a i Srbija je više bila kraljevina nego Republika. Međutim neko uporno forsira crveno.

Jack

pre 9 godina

Valjda će se sad Ćorića počet shvaćat ozbiljno...

Nole je naravno trenutno jos uvijek liga iznad, ali nebi se ni 18godisnji Djokovic proveo ugodno protiv današnjeg sebe.

Predo

pre 9 godina

Odlično su Hrvati skenirali Troickog i sve njegove mane, mada to nije toliko teško. Drugi servis i "guranje" forhenda" ne može da prođe protiv momka, koji malo greši. Očekivao sam da će presuditi iskustvo i čista fizička snaga Troickog, mada je Ćorić već sada kvalitetniji teniser, kao i mnogo drugih, koje je Troicki dobijao svojom borbenošću i upornošću. Od trećeg seta puno ovisi, tj. nije sve gotovo.

manuginobili

pre 9 godina

Prvi put gledam Bornu malo duze,i cude me one uspordbe sa Noletom,ja koliko vidim ovo je novi Andy Murray u najavi :)...kao da i ovaj jedna nije i previse za tenis.

jackie

pre 9 godina

Katastrofalna igra Troickog. Mali igra solidno i drži lopticu u igri, a Troicki igra kao da reket nije držao godinu dana u rukama.

Filip

pre 9 godina

Ovo je postalo vise zalosno jer nam samo Djokovic donosi bodove, lepo napisite posle ovog meca Djokovic Hrvatska 1-1, jer covek sam igra gine i bori se na terenu ostali nista, sutra ce Zimonjic naravno da izgubi po stoti put jer ne pamtim kad nam je zadnji put doneo neki poen u dejvis kupu.

Džoni

pre 9 godina

Viktor živi očaj danas! Kao da igra protiv Federera a ne protiv klinca koji treba tek da se dokazuje u svetu tenisa! Uloge zamenjene!

znanje-imanje

pre 9 godina

Naš DK koncept je dosta prost. 2 poena donosi Novak i tražimo treći. Treći treba da donese Viktor 1: ili asisitirajući Zimonjiću u dublu ili 2: pobedom protiv SLABIJEG igrača protivnika. On to svakako može. Međutim postoji mogućnost i da se to ne desi. Jedan način je da igra 3 meča uzastopce i sva 3 izgubi a drugi je da igra 2 meča ali ne jedan od onih u kojima je favorit.
Ukratko selektor je trebao da ide na zicer i da NE POSTAVI Viktora danas jer je mladi Borna (na terenu gde Viktor ne može da iskoristi kondicionu prednost) već bolji igrač...

Srdjan

pre 9 godina

Ne mogu da vjerujem da ce Viktor ovo da izgubi. Ok, Coric jeste veliki talenat i u formi je, ima samopouzdanja, ali Viktor je toliko dugo dio ATP toura, ima ne znam ni sam koliko meceva u Dejvis kupu iza sebe i da dozvoli ovakav rezultat...

Hrvoje

pre 9 godina

Kraljevčani imaju privilegiju gledati sadašnjeg i budućeg najboljeg tenisača na planeti. Usput netko reče da će Troicki pomesti Bornu. Mora da se šalio. Sadašnji Bornin ranking na ATP listi je prolazan, realno je top 20.

Gledalac....

pre 9 godina

Ovaj komentator sa RTS- a ubija u pojam, toliko čovek smara da je to strasno. Ne mogu na miru ni teniski mec da odgledam! Moram na kraju da smanjim ton do kraja i valjda ce Toicki na kraju da pobedi, ovaj komentator mu definitivno maleriše...!

Vuk

pre 9 godina

Troicki stoji pet metra iza osnovne linije i lopte su mu mlake i manje brzine nego kod osrednjih devojaka. Ne može da prebaci servis polje protivnika i igra defanzivno kao neka baba. Da li neko sme da mu kaže da će defanzivom brzo biti počišćen.

TennisfanNP

pre 9 godina

Borna Coric će da bude veliki igrač, to se već sada vidi. Po stilu igre pomalo podseća na novaka, osim servisa. A znoji se ko Rafa :) Dobar meč i turnir pa neka bolji pobjedi

Gavril

pre 9 godina

Velika greška je učešće Viktora u ovom meču. I Krajinović i Lajovic bi igrali i hrabrije i sigurnije, i verujem da bi dobili i ovaj meč. Viktor jednostavno nema petlju, a uvek kad izgubi samopouzdanje, sledio mu je sunovrat. kao i ovde. da bar jedan set uzme... Šteta.

Boban

pre 9 godina

Ćorić je demolirao Troickog, ovo pišem kod brejka u trećem seta. U svim elementima igre, ako se Viktor ne probudi biće upitna i pobeda u dublu, a treći dan će biti sve neizvesno. Ne znam šta je Viktor mislio, ali je morao ozbiljnije da pristupi meču. Napred Srbija!

dr.mr.

pre 9 godina

ma,viktor samo da servira zna... ostalo ispod proseka,jbg,surova istina...
to sam rekao i kada ga je berdih oprao,nalupali ste mi minuse kao sto cete i sada,ali trebamo biti objektivni

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Ovaj mali Coric razbi ovog naseg dopingovanog igokejca...bitno da on zna kao majmun da skace na utakmicama Igokee partizan,a ti sto je na terenu kao puz,to nema veze...Bolje da je igrao Bozoljac,ili mali Krstin...ili bilo ko drugi.

cico

pre 9 godina

Pocistice ga Troicki lagano!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boogy, 6. mart 2015 15:38)
Baš ga čisti,hahhaha

Rajko

pre 9 godina

Troicki apsolutno nezainteresovan,klinac ga razbija..nijednom nije napao u cijelom meču..bolje da je Lajovic igrao..bar bi se borio..

anonymous

pre 9 godina

Pa ovde kao da su uloge obrnute. Kao da Troicki ima 18god i padne psihicki posle izgubljenog prvog seta u desetom gemu. Borna je za svoje godine odlican, ali ni on danas ne pokazuje nista specijalno koliko je zapravo Troicki los. Pasivan, ne moze nista da pogodo, mnogo neiznudjenih gresaka, katastrofa.

Petar

pre 9 godina

Troicki je visok 193 cm, težak 86 kg. Ima vrhunski servis a igra mu je kukavička. Sa takvom visinom, snagom i servisom on stoji 4 metra iza osnovne linije i očekuje pobedu. E pa neće da može, ako ne pridje liniji gotov je i to sa bruka rezultatom. Drži se plana da sa četiri metra iza osnovne linije pimpla i čeka grešku protivnika. Sramno.

igor

pre 9 godina

Ovo je gubljenja vremena za Kralja Novaka.Mi nemamo nikakve druge igrace pa ovo je katastrofa.Covek uvek osvaja dva poena ali to nije dovoljno sa vezaljima kada igras.

šiime

pre 9 godina

jutros sam u komentaru naveo da je do salatere trnovit put,,i da će biti 1:1,,nakon današnjeg dana,,,idemo Borna!!!sve je tu moguće:-))),,,

dragan

pre 9 godina

I dan danas mislim da je francuski selektor doneo Srbiji Dejvis kup 2010. Da je stavio Simona na ovog tuznog Trickog uzeo bi salataru. Mali Hrvat je sa 17 godina kalsa za Troickog, koji zu karijeri ima samo prvo servis. Kada ga ne ubaci ili se poen razvije - pisi kuci propalo. Da je Obradovic stvarno selektor, kao sto nije, Troicki danas ne bi igrao. Ovako, hteli ste - gledajte.

Hana...

pre 9 godina

Svaka čast RTS- u, ali ova dva gospodina sto su komentatori teniskih meceva na državnoj televiziji, nemaju pojma da rade svoj deo posla!!! Šteta, šta reći...

billy

pre 9 godina

Zasto se ovaj Troicki uopste vracao tenisu? Nista on nema od udaraca - ni bekhenda ni forhenda o kada mui ne ide prvi servis nema sansi da dobije ikoga iz prvh 100, pa ni ovog maog Hrvata koji od svega samo trci ko navijen jer ni on nema neki posebno kvalitetan udarac. Zasto ne igra Đere koji je parnjak ovom momku u juniorima ili Lajovic? Valjda je Novakov prijatelj pa je to presudilo..

Djordje

pre 9 godina

Imam temperaturu i lose mi je, ali cini mi se da mi mucninu stvaraju komentari u kojima se pominju Partizan i Zvezda. Sta je sa vama, ljudi?

Idemo Viktore!

tenisfan

pre 9 godina

Toliko opusteno gledam ovaj mec, predivna publika, dva postena i dobra tenisera, na tenzija u vazduhu, osmeh na sve strane... Udjem na komentare da to podjelim sa ljudima, ali ovo mesto je dokaz kakvi smo mi ljudi.

Umesto da neko napise svaka cast za mladog Bornu, svaka čast za publiku, blvi pljujetr svog tenisera, a evo 1:2 je dabogda preokrenuo da se svi pojedete od muke. Najlakse je i lezecem polozaju popljuvati nekoga, koliko zlobe i mrznje pa cak i kad je nikad opusteniji i ne toliko bitnlan mec. zatrovani balkan.

Prince

pre 9 godina

"Ovaj mali Coric razbi ovog naseg dopingovanog igokejca...bitno da on zna kao majmun da skace na utakmicama Igokee partizan,a ti sto je na terenu kao puz,to nema veze...Bolje da je igrao Bozoljac,ili mali Krstin...ili bilo ko drugi."
Je l' te stid sada na 2:2?

Serdjo

pre 9 godina

Dodjite u dvoranu foteljasi, dodjite bilo kad na bilo koji sport. Najlakse je uz rucak pogledati prva dva seta, uci na fb napluvati svog coveka, svog tenisera! Pisem ovo kada je 1:2, i toliko je opustena atmosfera svuda, samo na komentarima kao da gubi mec zivota. Respekt odajte prvo ako nista Borni, zamislite sebe sta ste radili sa 18 godina, a decko igra vrhunski tenis , uziva u atmosferi u Kraljevu, i vidi se po obojici da je opusten mec. Stidim se u ime drugih koji pisu svakakve gluposti. Ponosan sam sto sam bio deo scenarija da igramo protiv Hrvata, da je atmosfera na tribinama drugarska, da nema tog daha tenzije, osim naravno na internetu, tu su najveci analiticari tenisa.

bravo majstore.

pre 9 godina

Bravo Viktore, uvek si "ginuo" za državni tim. Izvukao si pobedu iz nemoguce situacije i njegovog velikog vodjstva. To je karakter i iskustvo. Svaka čast!

Srbin from Spain

pre 9 godina

Nadam se da se stide svi koji su pljuvali Troickog.
A sad na noge i malo trcanja, recimo do trafike po pivo, za bolje i niste...

Iggy

pre 9 godina

A da vi lepo sacekate da se zavrsi mec pa da komentarisete? Svaka cast Viktoru, preokreti mu postaju zastitni znak. Cestitke naravno i Noletu kao i mladom Coricu.

cento

pre 9 godina

Kraljevčani imaju privilegiju gledati sadašnjeg i budućeg najboljeg tenisača na planeti. Usput netko reče da će Troicki pomesti Bornu. Mora da se šalio. Sadašnji Bornin ranking na ATP listi je prolazan, realno je top 20.
(Hrvoje, 6. mart 2015 16:24)

Ma sta mi naprica?
A to da ce biti broj jedan,samo sanjajte.
Ajde pljuvaci,gdje ste.Vjerovatno ste se potrosili u prva dva seta.Jad tuga i cemer.

djuro

pre 9 godina

Dokoni licemeri koji pljujete po svojima ,po cemu ste vi to poznati gresni? Ko je cuo za Srbiju u svetu a da ste vi bili zasluzni bar priblizno kao nasi teniseri?! Na kraju Nole i ekipa pisu istoriju,a vi ?! Sramota me je od vas takvih bambusa ! I vi pisete, samo uz vetar!!! Bravo za nase tenisere idemoooo!

Serdjo

pre 9 godina

Dodjite u dvoranu foteljasi, dodjite bilo kad na bilo koji sport. Najlakse je uz rucak pogledati prva dva seta, uci na fb napluvati svog coveka, svog tenisera! Pisem ovo kada je 1:2, i toliko je opustena atmosfera svuda, samo na komentarima kao da gubi mec zivota. Respekt odajte prvo ako nista Borni, zamislite sebe sta ste radili sa 18 godina, a decko igra vrhunski tenis , uziva u atmosferi u Kraljevu, i vidi se po obojici da je opusten mec. Stidim se u ime drugih koji pisu svakakve gluposti. Ponosan sam sto sam bio deo scenarija da igramo protiv Hrvata, da je atmosfera na tribinama drugarska, da nema tog daha tenzije, osim naravno na internetu, tu su najveci analiticari tenisa.

Darijo

pre 9 godina

Bravo Srbija, bravo domacine, ja kao hrvat od danas cu biti vas naj zesci navijac , Bog vas Blagoslovio i Nagradio, od srca vam zelim da osvojite Davis Cup.

Nebojša

pre 9 godina

Troicki odlično počne i onda greškama vrati rivala u meč a u drugom katastrofa dva vinera od kojih je jedan as i 18 grešaka sreća pa je ovo Viktor znači ume i da preokrene za sada mu ide 2-2 u setovima nadam se totalnom preokretu i vođstva od dva nula posle prvog dana što se tiče mlađanog ima potencijala sigurno ali treba još tu puno posla i znoja za vrh odnosno top deset.

mali radojica

pre 9 godina

Toliko o Borni i o velikoj nadi iz komšiluka,maltene novom Novaku sa ovih prostora. Da se odmah razumemo, decko igra sjajno i bice nesto od njega ali lepo Vam je svima čiča Rodja objasnio: "nemojte mnogo preterivati sa Bornom,nije on baš to što neki misle"

neki

pre 9 godina

Anton Filić - Večernji list
Meni je važno da ovaj prijateljski ambijent utiče na sve ljude, bez obzira na konačan rezultat. Mislim da teniseri šalju neke pozitivne poruke, grade se mostovi koji su jako dobri za Srbiju i Hrvatsku. Kraljevčani su bili jako dobri u navijanju, bodrenju svojih igrača, ali nisu zviždali protivniku. U drugom meču su navijači ostali na visokon nivou i to je objašnjenje dobrih odnosa srpskih i hrvatskih igrača na ATP turneji.

Bravo za komentar!

struja

pre 9 godina

Mali Coric nije ni blizu Novaka po igri.On je nesto izmedju Mareja I Ferera.Tri metra iza linije pa trci i cekaj.Ima potencijal za 10 mozda i po neki slem,ali ne vidim da moze da bude prvi i da konstantno dominira kao ona trojca vanzemaljaca.Ne sa ovaka defanzivnom igrom.To ozbilj agresivan igrac nece dozvoliti.Mada kad odu ova trojca,kvalitet i nece biti nesto veliki,pa ce mo mozda videti vise razlicitih osvajaca slemova.

Milan

pre 9 godina

Puno pozdrava svim Srbima koji su jedva dočekali da Viktora loše krene, pa da potrče ovde i krenu sa pljuvanjem. Divan smo narod, nema šta.

sacz

pre 9 godina

Malopre udjem u neke hr portale nakon vođstva 2 0 za Corica, svi pisu "Tako je!", "Novi Federer", "Deri Viktora" i sl. Sad udjem izbrisali ljudi svoje komentare. Valjda ih sramota. Dobar je Coric ali mali je jos.

Milutin

pre 9 godina

Tako je Viktore, samo hladna glava i do kraja, idemo dalje majstore. Ovo je bio realan ishod a mladi Borna ce da bude cudo od igraca ako se maksimalno posveti tenisu i nabaci misice, to je ocigledno. Viktor je blizu pune snage i nadam se dogodine u prvih 15, moze on to, po meni veoma moguce.

stevan

pre 9 godina

Da zanimljivo je da su obe reprezentacije igrale u crvenoj opremi. Potpuna ludost, mogao je jedan bar belo obući. Nekad je bilo lepo dok smo bili plavi (kraljevski) a i Srbija je više bila kraljevina nego Republika. Međutim neko uporno forsira crveno.

nebojsa

pre 9 godina

Vaši tenisači imaju sreće, jer se Borna povrjedio. Inače, Viktor ne bimal šanse, jer naš Borna je razvjezao najpre Rafu, a potom Endija.
(Belmondo iz Zagreba, 6. mart 2015 19:02)

A vidim da je i Federera "razvezao" u Dubaiju... A danas ga je bas razvezao nas Viktor...

BL

pre 9 godina

Bravo Viktore, tako se bori za reprezentaciju. Inače publika je bila katastrofa do 3.seta, kao u pozorištu. Bolju je podršku dobio kod nas u Banjaluci kad je igrao finale čelendžera, ali srećom danas se probudila na vrijeme, što mu je pomoglo sigurno. Idemoo

milan010

pre 9 godina

@Belmondo, glup si, ne brukaj se. Coric se raspao fizicki, sve sto je do sad igrao su mecevi na 2 dobijena. Potencijal ima ali mora jos mnogo "korica hleba" da pojede. A Viktor OK, ocekivano, mada sam se nadao da ce biti dosta lakse. Srbija!

Kant

pre 9 godina

Slažem se sa ovima sto se bune zato sto oba igrača igraju u dresovima iste boje. To im naročito smeta prlikom dodavanja. A i linijski sudija ima problem da prepozna ofsajd.

branko

pre 9 godina

Zorane,
Tvoj komentar je ne samo glup nego i potpuno netacan. Izmedju mnogih lepih Voktorovih pobeda/rezultata, seti se i njegove pobede koja nam je donela Salataru u mecu sa francuzima.

TennisfanNP

pre 9 godina

Borna Coric će da bude veliki igrač, to se već sada vidi. Po stilu igre pomalo podseća na novaka, osim servisa. A znoji se ko Rafa :) Dobar meč i turnir pa neka bolji pobjedi

robin hud

pre 9 godina

Mislim da će meč Troicki vs Borna biti dobra poslastica, ako ne budu previše nervozni. Borna sigurno nije bez šansi, mada mu se šanse smanjuju sa produžetkom meča. Ako ode u 5 set, meč sa Novakom će biti rešen pre početka, mada je možda i ovako već rešen. Sve drugo bi bila senzacija.
(robin hud, 5. mart 2015 22:12)
To je to.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Ovaj mali Coric razbi ovog naseg dopingovanog igokejca...bitno da on zna kao majmun da skace na utakmicama Igokee partizan,a ti sto je na terenu kao puz,to nema veze...Bolje da je igrao Bozoljac,ili mali Krstin...ili bilo ko drugi.

твоје лупетање је битно

pre 9 godina

Protiv Gofanova, Coriceva... Sad ispade da je Troicki proigrao, da je odigrao mec zivota i preokrenuo za majku Srbiju i svoje drugare :)) Nebitan mec, nebitno takmicenje, nebitni Troicki i najmanje bitni Coric.
(Mikii, 06. mart 2015 18:19)

Небитан си и ти.

Milan

pre 9 godina

NEMOZE TI NIKO NISTA VIKTOREEEE VIKTOREEEE VIK TO REEEEEEEEEEEEEE!!!
MOGU SAMO DA TI .... VIKTOREEEE VIKTOREEEE VIK TO REEEEEEEEEEEEEE!!!

LazniReformista

pre 9 godina

Mladi Coric ume da trci ko navijen, to mu je najveći kvalitet, podseća malo na Ferera, a nema nijedan posebno kvalitetan udarac, teško da ce imati vrhunske rezultate, sto se tiče Traljavickog, ako izgubi od ovog junose osramotice se za sve pare.

Tanja

pre 9 godina

Malo sam se uplasila posle prva dva seta, ali Viktoru svaka cast. Nije mu prvi put da se izvuce iz teske situacije. Ali, svaka cast i Borni. Tek mu je 18 godina, a zaista sjajno igra. Mislim da mu je nedostajalo malo vise kondicije za treci set. Verujem da ce za godinu-dve Coric biti "velika opasnost" za prvih pet tenisera na ATP listi (pod uslovom da ne bude on u tih prvih pet). Sve u svemu, danas je bio bas dobar dan.

Hana...

pre 9 godina

Svaka čast RTS- u, ali ova dva gospodina sto su komentatori teniskih meceva na državnoj televiziji, nemaju pojma da rade svoj deo posla!!! Šteta, šta reći...

Lana

pre 9 godina

Bravo za Bornu! Drago mi je što ipak imamo 2:0, ali ovaj dečko je pokazao da ga čeka mesto u vrhu. Ima borbenost, talenat, i zaista zaslužuje naklon i aplauz.

Milan

pre 9 godina

Viktor ovo namerno uradio da zavara hrvate i da im nadu..Sala mala..Coric je dobar teniser al nema on ni snage ni iskustva na 5 setova..To se videlo sad..Msm da on protiv Novaka nema sta da trazi!

Napred Troicki

pre 9 godina

Troicki je divan sportista, nama na ponos. Ovaj mladi Borna, ako ga posluži zdravlje, sreća - biće najbolji na svetu uskoro! Gledamo velike šampione, jednog večnog, drugog u dolasku. Privilegija

Ranzo tenisač

pre 9 godina

U ovom trenutku Troicki na pragu preokreta, svaka čast, biće to ogromna pobeda ako je ostvari! Borna igrao fenomenalno, prvi put sam gledao ceo njegov meč, dečko je muški igrao i nakon povrede i mučnine koja ga je zadesila. Da nije, ko zna kako bi se meč odvijao i da li bi ovoliko trajao... Svaka čast obojici, težak i jako zanimljiv meč!

Bozic 52

pre 9 godina

Bravo Viktore, to smo svi ocekivali od tebe. Letos si poceo od nule i za par meseci dosao u klub najboljih gde i pripadas! Tvoj danasnji rival je decko koji obećava, kada malo poraste.

Mikii

pre 9 godina

Kad igrac koji ima vrhunski talenat i navodno je materijal za najboljeg igraca sveta, ima 2:0 i brejk u petom setu, a na kraju mec izgubi protiv osrednjeg igraca kao sto je Troicki, stvar je vrlo jasna. Nema, decko, od tebe ni top 10 igraca, zapamti. Solidan servis, forhend i bekend i to je sve. Nista specijalno ne vidim u njegovoj igri. Mentalno slab, fizicki slab. Nadal je u njegovim godinama posedovao RG i pobede nad vrhunskim igracima. Rafu uzimam kao reper jer je Coricev idol i zato sto kazu da je cak talentovaniji od njega. Smesno, zar ne?

andrijano

pre 9 godina

ovaj hrvat je talenat...vidi se bas....al polako...ima o drugih klinaca koji dolaze...svaka cast troickom,vratio se dobro...peti set je vec dobio na snagu,njega i ne recunam...

manuginobili

pre 9 godina

Prvi put gledam Bornu malo duze,i cude me one uspordbe sa Noletom,ja koliko vidim ovo je novi Andy Murray u najavi :)...kao da i ovaj jedna nije i previse za tenis.

Belmondo iz Zagreba

pre 9 godina

Vaši tenisači imaju sreće, jer se Borna povrjedio. Inače, Viktor ne bimal šanse, jer naš Borna je razvjezao najpre Rafu, a potom Endija.

Gledalac....

pre 9 godina

Ovaj komentator sa RTS- a ubija u pojam, toliko čovek smara da je to strasno. Ne mogu na miru ni teniski mec da odgledam! Moram na kraju da smanjim ton do kraja i valjda ce Toicki na kraju da pobedi, ovaj komentator mu definitivno maleriše...!

Jack

pre 9 godina

Valjda će se sad Ćorića počet shvaćat ozbiljno...

Nole je naravno trenutno jos uvijek liga iznad, ali nebi se ni 18godisnji Djokovic proveo ugodno protiv današnjeg sebe.

dragan

pre 9 godina

I dan danas mislim da je francuski selektor doneo Srbiji Dejvis kup 2010. Da je stavio Simona na ovog tuznog Trickog uzeo bi salataru. Mali Hrvat je sa 17 godina kalsa za Troickog, koji zu karijeri ima samo prvo servis. Kada ga ne ubaci ili se poen razvije - pisi kuci propalo. Da je Obradovic stvarno selektor, kao sto nije, Troicki danas ne bi igrao. Ovako, hteli ste - gledajte.

Emil

pre 9 godina

Viktore svaka cast! (demantovao si moj predhodni komentar ovom pobedom),mada nzm sta bi bilo da Borna nije imao zdravstvenih problema,i njemu cestitam na odlicno odigrana prva dva gema.

mont everest

pre 9 godina

iskrene cestitke viktoru, pratim tenis 40god nikad nisam video onako visoki level koju je pruzio borna coric u prva dva seta on je pleso po terenu bez iti jedne greske, poezija

Predo

pre 9 godina

Odlično su Hrvati skenirali Troickog i sve njegove mane, mada to nije toliko teško. Drugi servis i "guranje" forhenda" ne može da prođe protiv momka, koji malo greši. Očekivao sam da će presuditi iskustvo i čista fizička snaga Troickog, mada je Ćorić već sada kvalitetniji teniser, kao i mnogo drugih, koje je Troicki dobijao svojom borbenošću i upornošću. Od trećeg seta puno ovisi, tj. nije sve gotovo.

Boban

pre 9 godina

Ćorić je demolirao Troickog, ovo pišem kod brejka u trećem seta. U svim elementima igre, ako se Viktor ne probudi biće upitna i pobeda u dublu, a treći dan će biti sve neizvesno. Ne znam šta je Viktor mislio, ali je morao ozbiljnije da pristupi meču. Napred Srbija!

drago

pre 9 godina

Steta sto se Borna ozlijedio. Zalio se i prije meca na ozlijedu ali je tvrdio da je sve sanirano, ocigledno je ozlijeda obnovljena. Steta, jer je imao gotov mec i za nagradu Djokovica u nedjelju.
Dobro, jos par moze do boda.
U svakom slucaju do tih problema sa ozlijedom vidjelo se da je momak masina.

billy

pre 9 godina

Zasto se ovaj Troicki uopste vracao tenisu? Nista on nema od udaraca - ni bekhenda ni forhenda o kada mui ne ide prvi servis nema sansi da dobije ikoga iz prvh 100, pa ni ovog maog Hrvata koji od svega samo trci ko navijen jer ni on nema neki posebno kvalitetan udarac. Zasto ne igra Đere koji je parnjak ovom momku u juniorima ili Lajovic? Valjda je Novakov prijatelj pa je to presudilo..

šiime

pre 9 godina

jutros sam u komentaru naveo da je do salatere trnovit put,,i da će biti 1:1,,nakon današnjeg dana,,,idemo Borna!!!sve je tu moguće:-))),,,

Filip

pre 9 godina

Ovo je postalo vise zalosno jer nam samo Djokovic donosi bodove, lepo napisite posle ovog meca Djokovic Hrvatska 1-1, jer covek sam igra gine i bori se na terenu ostali nista, sutra ce Zimonjic naravno da izgubi po stoti put jer ne pamtim kad nam je zadnji put doneo neki poen u dejvis kupu.

Džoni

pre 9 godina

Viktor živi očaj danas! Kao da igra protiv Federera a ne protiv klinca koji treba tek da se dokazuje u svetu tenisa! Uloge zamenjene!

anonymous

pre 9 godina

Pa ovde kao da su uloge obrnute. Kao da Troicki ima 18god i padne psihicki posle izgubljenog prvog seta u desetom gemu. Borna je za svoje godine odlican, ali ni on danas ne pokazuje nista specijalno koliko je zapravo Troicki los. Pasivan, ne moze nista da pogodo, mnogo neiznudjenih gresaka, katastrofa.

Petar

pre 9 godina

Troicki je visok 193 cm, težak 86 kg. Ima vrhunski servis a igra mu je kukavička. Sa takvom visinom, snagom i servisom on stoji 4 metra iza osnovne linije i očekuje pobedu. E pa neće da može, ako ne pridje liniji gotov je i to sa bruka rezultatom. Drži se plana da sa četiri metra iza osnovne linije pimpla i čeka grešku protivnika. Sramno.

Hrvoje

pre 9 godina

Kraljevčani imaju privilegiju gledati sadašnjeg i budućeg najboljeg tenisača na planeti. Usput netko reče da će Troicki pomesti Bornu. Mora da se šalio. Sadašnji Bornin ranking na ATP listi je prolazan, realno je top 20.

cico

pre 9 godina

Pocistice ga Troicki lagano!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boogy, 6. mart 2015 15:38)
Baš ga čisti,hahhaha

alo

pre 9 godina

@Aleksandrovic- Francuzi, Italijani, Argentinci, Bosanci, Burkina Faso, Svazilend... I oni imaju plave dresove. Da ne mislis da bi bili plavi i jedini

jackie

pre 9 godina

Katastrofalna igra Troickog. Mali igra solidno i drži lopticu u igri, a Troicki igra kao da reket nije držao godinu dana u rukama.

igor

pre 9 godina

Ovo je gubljenja vremena za Kralja Novaka.Mi nemamo nikakve druge igrace pa ovo je katastrofa.Covek uvek osvaja dva poena ali to nije dovoljno sa vezaljima kada igras.

Mikii

pre 9 godina

Teodosije@

Protiv Gofanova, Coriceva... Sad ispade da je Troicki proigrao, da je odigrao mec zivota i preokrenuo za majku Srbiju i svoje drugare :)) Nebitan mec, nebitno takmicenje, nebitni Troicki i najmanje bitni Coric.

Vuk

pre 9 godina

Troicki stoji pet metra iza osnovne linije i lopte su mu mlake i manje brzine nego kod osrednjih devojaka. Ne može da prebaci servis polje protivnika i igra defanzivno kao neka baba. Da li neko sme da mu kaže da će defanzivom brzo biti počišćen.

znanje-imanje

pre 9 godina

Naš DK koncept je dosta prost. 2 poena donosi Novak i tražimo treći. Treći treba da donese Viktor 1: ili asisitirajući Zimonjiću u dublu ili 2: pobedom protiv SLABIJEG igrača protivnika. On to svakako može. Međutim postoji mogućnost i da se to ne desi. Jedan način je da igra 3 meča uzastopce i sva 3 izgubi a drugi je da igra 2 meča ali ne jedan od onih u kojima je favorit.
Ukratko selektor je trebao da ide na zicer i da NE POSTAVI Viktora danas jer je mladi Borna (na terenu gde Viktor ne može da iskoristi kondicionu prednost) već bolji igrač...

Srdjan

pre 9 godina

Ne mogu da vjerujem da ce Viktor ovo da izgubi. Ok, Coric jeste veliki talenat i u formi je, ima samopouzdanja, ali Viktor je toliko dugo dio ATP toura, ima ne znam ni sam koliko meceva u Dejvis kupu iza sebe i da dozvoli ovakav rezultat...

dr.mr.

pre 9 godina

ma,viktor samo da servira zna... ostalo ispod proseka,jbg,surova istina...
to sam rekao i kada ga je berdih oprao,nalupali ste mi minuse kao sto cete i sada,ali trebamo biti objektivni

Rajko

pre 9 godina

Troicki apsolutno nezainteresovan,klinac ga razbija..nijednom nije napao u cijelom meču..bolje da je Lajovic igrao..bar bi se borio..

Gavril

pre 9 godina

Velika greška je učešće Viktora u ovom meču. I Krajinović i Lajovic bi igrali i hrabrije i sigurnije, i verujem da bi dobili i ovaj meč. Viktor jednostavno nema petlju, a uvek kad izgubi samopouzdanje, sledio mu je sunovrat. kao i ovde. da bar jedan set uzme... Šteta.

Belmondo iz Zagreba

pre 9 godina

Vaši tenisači imaju sreće, jer se Borna povrjedio. Inače, Viktor ne bimal šanse, jer naš Borna je razvjezao najpre Rafu, a potom Endija.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Ovaj mali Coric razbi ovog naseg dopingovanog igokejca...bitno da on zna kao majmun da skace na utakmicama Igokee partizan,a ti sto je na terenu kao puz,to nema veze...Bolje da je igrao Bozoljac,ili mali Krstin...ili bilo ko drugi.

Prince

pre 9 godina

"Ovaj mali Coric razbi ovog naseg dopingovanog igokejca...bitno da on zna kao majmun da skace na utakmicama Igokee partizan,a ti sto je na terenu kao puz,to nema veze...Bolje da je igrao Bozoljac,ili mali Krstin...ili bilo ko drugi."
Je l' te stid sada na 2:2?

LazniReformista

pre 9 godina

Mladi Coric ume da trci ko navijen, to mu je najveći kvalitet, podseća malo na Ferera, a nema nijedan posebno kvalitetan udarac, teško da ce imati vrhunske rezultate, sto se tiče Traljavickog, ako izgubi od ovog junose osramotice se za sve pare.

dragan

pre 9 godina

I dan danas mislim da je francuski selektor doneo Srbiji Dejvis kup 2010. Da je stavio Simona na ovog tuznog Trickog uzeo bi salataru. Mali Hrvat je sa 17 godina kalsa za Troickog, koji zu karijeri ima samo prvo servis. Kada ga ne ubaci ili se poen razvije - pisi kuci propalo. Da je Obradovic stvarno selektor, kao sto nije, Troicki danas ne bi igrao. Ovako, hteli ste - gledajte.

šiime

pre 9 godina

jutros sam u komentaru naveo da je do salatere trnovit put,,i da će biti 1:1,,nakon današnjeg dana,,,idemo Borna!!!sve je tu moguće:-))),,,

billy

pre 9 godina

Zasto se ovaj Troicki uopste vracao tenisu? Nista on nema od udaraca - ni bekhenda ni forhenda o kada mui ne ide prvi servis nema sansi da dobije ikoga iz prvh 100, pa ni ovog maog Hrvata koji od svega samo trci ko navijen jer ni on nema neki posebno kvalitetan udarac. Zasto ne igra Đere koji je parnjak ovom momku u juniorima ili Lajovic? Valjda je Novakov prijatelj pa je to presudilo..

Mikii

pre 9 godina

Teodosije@

Protiv Gofanova, Coriceva... Sad ispade da je Troicki proigrao, da je odigrao mec zivota i preokrenuo za majku Srbiju i svoje drugare :)) Nebitan mec, nebitno takmicenje, nebitni Troicki i najmanje bitni Coric.

cico

pre 9 godina

Pocistice ga Troicki lagano!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Boogy, 6. mart 2015 15:38)
Baš ga čisti,hahhaha

Boban

pre 9 godina

Ćorić je demolirao Troickog, ovo pišem kod brejka u trećem seta. U svim elementima igre, ako se Viktor ne probudi biće upitna i pobeda u dublu, a treći dan će biti sve neizvesno. Ne znam šta je Viktor mislio, ali je morao ozbiljnije da pristupi meču. Napred Srbija!

Hrvoje

pre 9 godina

Kraljevčani imaju privilegiju gledati sadašnjeg i budućeg najboljeg tenisača na planeti. Usput netko reče da će Troicki pomesti Bornu. Mora da se šalio. Sadašnji Bornin ranking na ATP listi je prolazan, realno je top 20.

drago

pre 9 godina

Steta sto se Borna ozlijedio. Zalio se i prije meca na ozlijedu ali je tvrdio da je sve sanirano, ocigledno je ozlijeda obnovljena. Steta, jer je imao gotov mec i za nagradu Djokovica u nedjelju.
Dobro, jos par moze do boda.
U svakom slucaju do tih problema sa ozlijedom vidjelo se da je momak masina.

Filip

pre 9 godina

Ovo je postalo vise zalosno jer nam samo Djokovic donosi bodove, lepo napisite posle ovog meca Djokovic Hrvatska 1-1, jer covek sam igra gine i bori se na terenu ostali nista, sutra ce Zimonjic naravno da izgubi po stoti put jer ne pamtim kad nam je zadnji put doneo neki poen u dejvis kupu.

Gavril

pre 9 godina

Velika greška je učešće Viktora u ovom meču. I Krajinović i Lajovic bi igrali i hrabrije i sigurnije, i verujem da bi dobili i ovaj meč. Viktor jednostavno nema petlju, a uvek kad izgubi samopouzdanje, sledio mu je sunovrat. kao i ovde. da bar jedan set uzme... Šteta.

igor

pre 9 godina

Ovo je gubljenja vremena za Kralja Novaka.Mi nemamo nikakve druge igrace pa ovo je katastrofa.Covek uvek osvaja dva poena ali to nije dovoljno sa vezaljima kada igras.

Rajko

pre 9 godina

Troicki apsolutno nezainteresovan,klinac ga razbija..nijednom nije napao u cijelom meču..bolje da je Lajovic igrao..bar bi se borio..

Emil

pre 9 godina

Viktore svaka cast! (demantovao si moj predhodni komentar ovom pobedom),mada nzm sta bi bilo da Borna nije imao zdravstvenih problema,i njemu cestitam na odlicno odigrana prva dva gema.

Jack

pre 9 godina

Valjda će se sad Ćorića počet shvaćat ozbiljno...

Nole je naravno trenutno jos uvijek liga iznad, ali nebi se ni 18godisnji Djokovic proveo ugodno protiv današnjeg sebe.

Predo

pre 9 godina

Odlično su Hrvati skenirali Troickog i sve njegove mane, mada to nije toliko teško. Drugi servis i "guranje" forhenda" ne može da prođe protiv momka, koji malo greši. Očekivao sam da će presuditi iskustvo i čista fizička snaga Troickog, mada je Ćorić već sada kvalitetniji teniser, kao i mnogo drugih, koje je Troicki dobijao svojom borbenošću i upornošću. Od trećeg seta puno ovisi, tj. nije sve gotovo.

dr.mr.

pre 9 godina

ma,viktor samo da servira zna... ostalo ispod proseka,jbg,surova istina...
to sam rekao i kada ga je berdih oprao,nalupali ste mi minuse kao sto cete i sada,ali trebamo biti objektivni

Srdjan

pre 9 godina

Ne mogu da vjerujem da ce Viktor ovo da izgubi. Ok, Coric jeste veliki talenat i u formi je, ima samopouzdanja, ali Viktor je toliko dugo dio ATP toura, ima ne znam ni sam koliko meceva u Dejvis kupu iza sebe i da dozvoli ovakav rezultat...

anonymous

pre 9 godina

Pa ovde kao da su uloge obrnute. Kao da Troicki ima 18god i padne psihicki posle izgubljenog prvog seta u desetom gemu. Borna je za svoje godine odlican, ali ni on danas ne pokazuje nista specijalno koliko je zapravo Troicki los. Pasivan, ne moze nista da pogodo, mnogo neiznudjenih gresaka, katastrofa.

znanje-imanje

pre 9 godina

Naš DK koncept je dosta prost. 2 poena donosi Novak i tražimo treći. Treći treba da donese Viktor 1: ili asisitirajući Zimonjiću u dublu ili 2: pobedom protiv SLABIJEG igrača protivnika. On to svakako može. Međutim postoji mogućnost i da se to ne desi. Jedan način je da igra 3 meča uzastopce i sva 3 izgubi a drugi je da igra 2 meča ali ne jedan od onih u kojima je favorit.
Ukratko selektor je trebao da ide na zicer i da NE POSTAVI Viktora danas jer je mladi Borna (na terenu gde Viktor ne može da iskoristi kondicionu prednost) već bolji igrač...

Mikii

pre 9 godina

Kad igrac koji ima vrhunski talenat i navodno je materijal za najboljeg igraca sveta, ima 2:0 i brejk u petom setu, a na kraju mec izgubi protiv osrednjeg igraca kao sto je Troicki, stvar je vrlo jasna. Nema, decko, od tebe ni top 10 igraca, zapamti. Solidan servis, forhend i bekend i to je sve. Nista specijalno ne vidim u njegovoj igri. Mentalno slab, fizicki slab. Nadal je u njegovim godinama posedovao RG i pobede nad vrhunskim igracima. Rafu uzimam kao reper jer je Coricev idol i zato sto kazu da je cak talentovaniji od njega. Smesno, zar ne?

struja

pre 9 godina

Mali Coric nije ni blizu Novaka po igri.On je nesto izmedju Mareja I Ferera.Tri metra iza linije pa trci i cekaj.Ima potencijal za 10 mozda i po neki slem,ali ne vidim da moze da bude prvi i da konstantno dominira kao ona trojca vanzemaljaca.Ne sa ovaka defanzivnom igrom.To ozbilj agresivan igrac nece dozvoliti.Mada kad odu ova trojca,kvalitet i nece biti nesto veliki,pa ce mo mozda videti vise razlicitih osvajaca slemova.

Džoni

pre 9 godina

Viktor živi očaj danas! Kao da igra protiv Federera a ne protiv klinca koji treba tek da se dokazuje u svetu tenisa! Uloge zamenjene!

stevan

pre 9 godina

Da zanimljivo je da su obe reprezentacije igrale u crvenoj opremi. Potpuna ludost, mogao je jedan bar belo obući. Nekad je bilo lepo dok smo bili plavi (kraljevski) a i Srbija je više bila kraljevina nego Republika. Međutim neko uporno forsira crveno.

mali radojica

pre 9 godina

Toliko o Borni i o velikoj nadi iz komšiluka,maltene novom Novaku sa ovih prostora. Da se odmah razumemo, decko igra sjajno i bice nesto od njega ali lepo Vam je svima čiča Rodja objasnio: "nemojte mnogo preterivati sa Bornom,nije on baš to što neki misle"

Petar

pre 9 godina

Troicki je visok 193 cm, težak 86 kg. Ima vrhunski servis a igra mu je kukavička. Sa takvom visinom, snagom i servisom on stoji 4 metra iza osnovne linije i očekuje pobedu. E pa neće da može, ako ne pridje liniji gotov je i to sa bruka rezultatom. Drži se plana da sa četiri metra iza osnovne linije pimpla i čeka grešku protivnika. Sramno.

jackie

pre 9 godina

Katastrofalna igra Troickog. Mali igra solidno i drži lopticu u igri, a Troicki igra kao da reket nije držao godinu dana u rukama.

Vuk

pre 9 godina

Troicki stoji pet metra iza osnovne linije i lopte su mu mlake i manje brzine nego kod osrednjih devojaka. Ne može da prebaci servis polje protivnika i igra defanzivno kao neka baba. Da li neko sme da mu kaže da će defanzivom brzo biti počišćen.

TennisfanNP

pre 9 godina

Borna Coric će da bude veliki igrač, to se već sada vidi. Po stilu igre pomalo podseća na novaka, osim servisa. A znoji se ko Rafa :) Dobar meč i turnir pa neka bolji pobjedi

tenisfan

pre 9 godina

Toliko opusteno gledam ovaj mec, predivna publika, dva postena i dobra tenisera, na tenzija u vazduhu, osmeh na sve strane... Udjem na komentare da to podjelim sa ljudima, ali ovo mesto je dokaz kakvi smo mi ljudi.

Umesto da neko napise svaka cast za mladog Bornu, svaka čast za publiku, blvi pljujetr svog tenisera, a evo 1:2 je dabogda preokrenuo da se svi pojedete od muke. Najlakse je i lezecem polozaju popljuvati nekoga, koliko zlobe i mrznje pa cak i kad je nikad opusteniji i ne toliko bitnlan mec. zatrovani balkan.

mont everest

pre 9 godina

iskrene cestitke viktoru, pratim tenis 40god nikad nisam video onako visoki level koju je pruzio borna coric u prva dva seta on je pleso po terenu bez iti jedne greske, poezija

Djordje

pre 9 godina

Imam temperaturu i lose mi je, ali cini mi se da mi mucninu stvaraju komentari u kojima se pominju Partizan i Zvezda. Sta je sa vama, ljudi?

Idemo Viktore!

Serdjo

pre 9 godina

Dodjite u dvoranu foteljasi, dodjite bilo kad na bilo koji sport. Najlakse je uz rucak pogledati prva dva seta, uci na fb napluvati svog coveka, svog tenisera! Pisem ovo kada je 1:2, i toliko je opustena atmosfera svuda, samo na komentarima kao da gubi mec zivota. Respekt odajte prvo ako nista Borni, zamislite sebe sta ste radili sa 18 godina, a decko igra vrhunski tenis , uziva u atmosferi u Kraljevu, i vidi se po obojici da je opusten mec. Stidim se u ime drugih koji pisu svakakve gluposti. Ponosan sam sto sam bio deo scenarija da igramo protiv Hrvata, da je atmosfera na tribinama drugarska, da nema tog daha tenzije, osim naravno na internetu, tu su najveci analiticari tenisa.

Lana

pre 9 godina

Bravo za Bornu! Drago mi je što ipak imamo 2:0, ali ovaj dečko je pokazao da ga čeka mesto u vrhu. Ima borbenost, talenat, i zaista zaslužuje naklon i aplauz.

Napred Troicki

pre 9 godina

Troicki je divan sportista, nama na ponos. Ovaj mladi Borna, ako ga posluži zdravlje, sreća - biće najbolji na svetu uskoro! Gledamo velike šampione, jednog večnog, drugog u dolasku. Privilegija

cento

pre 9 godina

Kraljevčani imaju privilegiju gledati sadašnjeg i budućeg najboljeg tenisača na planeti. Usput netko reče da će Troicki pomesti Bornu. Mora da se šalio. Sadašnji Bornin ranking na ATP listi je prolazan, realno je top 20.
(Hrvoje, 6. mart 2015 16:24)

Ma sta mi naprica?
A to da ce biti broj jedan,samo sanjajte.
Ajde pljuvaci,gdje ste.Vjerovatno ste se potrosili u prva dva seta.Jad tuga i cemer.

BL

pre 9 godina

Bravo Viktore, tako se bori za reprezentaciju. Inače publika je bila katastrofa do 3.seta, kao u pozorištu. Bolju je podršku dobio kod nas u Banjaluci kad je igrao finale čelendžera, ali srećom danas se probudila na vrijeme, što mu je pomoglo sigurno. Idemoo

Nebojša

pre 9 godina

Troicki odlično počne i onda greškama vrati rivala u meč a u drugom katastrofa dva vinera od kojih je jedan as i 18 grešaka sreća pa je ovo Viktor znači ume i da preokrene za sada mu ide 2-2 u setovima nadam se totalnom preokretu i vođstva od dva nula posle prvog dana što se tiče mlađanog ima potencijala sigurno ali treba još tu puno posla i znoja za vrh odnosno top deset.

Hana...

pre 9 godina

Svaka čast RTS- u, ali ova dva gospodina sto su komentatori teniskih meceva na državnoj televiziji, nemaju pojma da rade svoj deo posla!!! Šteta, šta reći...

Srbin from Spain

pre 9 godina

Nadam se da se stide svi koji su pljuvali Troickog.
A sad na noge i malo trcanja, recimo do trafike po pivo, za bolje i niste...

Darijo

pre 9 godina

Bravo Srbija, bravo domacine, ja kao hrvat od danas cu biti vas naj zesci navijac , Bog vas Blagoslovio i Nagradio, od srca vam zelim da osvojite Davis Cup.

manuginobili

pre 9 godina

Prvi put gledam Bornu malo duze,i cude me one uspordbe sa Noletom,ja koliko vidim ovo je novi Andy Murray u najavi :)...kao da i ovaj jedna nije i previse za tenis.

Serdjo

pre 9 godina

Dodjite u dvoranu foteljasi, dodjite bilo kad na bilo koji sport. Najlakse je uz rucak pogledati prva dva seta, uci na fb napluvati svog coveka, svog tenisera! Pisem ovo kada je 1:2, i toliko je opustena atmosfera svuda, samo na komentarima kao da gubi mec zivota. Respekt odajte prvo ako nista Borni, zamislite sebe sta ste radili sa 18 godina, a decko igra vrhunski tenis , uziva u atmosferi u Kraljevu, i vidi se po obojici da je opusten mec. Stidim se u ime drugih koji pisu svakakve gluposti. Ponosan sam sto sam bio deo scenarija da igramo protiv Hrvata, da je atmosfera na tribinama drugarska, da nema tog daha tenzije, osim naravno na internetu, tu su najveci analiticari tenisa.

Milutin

pre 9 godina

Tako je Viktore, samo hladna glava i do kraja, idemo dalje majstore. Ovo je bio realan ishod a mladi Borna ce da bude cudo od igraca ako se maksimalno posveti tenisu i nabaci misice, to je ocigledno. Viktor je blizu pune snage i nadam se dogodine u prvih 15, moze on to, po meni veoma moguce.

alo

pre 9 godina

@Aleksandrovic- Francuzi, Italijani, Argentinci, Bosanci, Burkina Faso, Svazilend... I oni imaju plave dresove. Da ne mislis da bi bili plavi i jedini

djuro

pre 9 godina

Dokoni licemeri koji pljujete po svojima ,po cemu ste vi to poznati gresni? Ko je cuo za Srbiju u svetu a da ste vi bili zasluzni bar priblizno kao nasi teniseri?! Na kraju Nole i ekipa pisu istoriju,a vi ?! Sramota me je od vas takvih bambusa ! I vi pisete, samo uz vetar!!! Bravo za nase tenisere idemoooo!

bravo majstore.

pre 9 godina

Bravo Viktore, uvek si "ginuo" za državni tim. Izvukao si pobedu iz nemoguce situacije i njegovog velikog vodjstva. To je karakter i iskustvo. Svaka čast!

sacz

pre 9 godina

Malopre udjem u neke hr portale nakon vođstva 2 0 za Corica, svi pisu "Tako je!", "Novi Federer", "Deri Viktora" i sl. Sad udjem izbrisali ljudi svoje komentare. Valjda ih sramota. Dobar je Coric ali mali je jos.

Milan

pre 9 godina

NEMOZE TI NIKO NISTA VIKTOREEEE VIKTOREEEE VIK TO REEEEEEEEEEEEEE!!!
MOGU SAMO DA TI .... VIKTOREEEE VIKTOREEEE VIK TO REEEEEEEEEEEEEE!!!

Iggy

pre 9 godina

A da vi lepo sacekate da se zavrsi mec pa da komentarisete? Svaka cast Viktoru, preokreti mu postaju zastitni znak. Cestitke naravno i Noletu kao i mladom Coricu.

nebojsa

pre 9 godina

Vaši tenisači imaju sreće, jer se Borna povrjedio. Inače, Viktor ne bimal šanse, jer naš Borna je razvjezao najpre Rafu, a potom Endija.
(Belmondo iz Zagreba, 6. mart 2015 19:02)

A vidim da je i Federera "razvezao" u Dubaiju... A danas ga je bas razvezao nas Viktor...

Gledalac....

pre 9 godina

Ovaj komentator sa RTS- a ubija u pojam, toliko čovek smara da je to strasno. Ne mogu na miru ni teniski mec da odgledam! Moram na kraju da smanjim ton do kraja i valjda ce Toicki na kraju da pobedi, ovaj komentator mu definitivno maleriše...!

твоје лупетање је битно

pre 9 godina

Protiv Gofanova, Coriceva... Sad ispade da je Troicki proigrao, da je odigrao mec zivota i preokrenuo za majku Srbiju i svoje drugare :)) Nebitan mec, nebitno takmicenje, nebitni Troicki i najmanje bitni Coric.
(Mikii, 06. mart 2015 18:19)

Небитан си и ти.

Ranzo tenisač

pre 9 godina

U ovom trenutku Troicki na pragu preokreta, svaka čast, biće to ogromna pobeda ako je ostvari! Borna igrao fenomenalno, prvi put sam gledao ceo njegov meč, dečko je muški igrao i nakon povrede i mučnine koja ga je zadesila. Da nije, ko zna kako bi se meč odvijao i da li bi ovoliko trajao... Svaka čast obojici, težak i jako zanimljiv meč!

andrijano

pre 9 godina

ovaj hrvat je talenat...vidi se bas....al polako...ima o drugih klinaca koji dolaze...svaka cast troickom,vratio se dobro...peti set je vec dobio na snagu,njega i ne recunam...

Milan

pre 9 godina

Viktor ovo namerno uradio da zavara hrvate i da im nadu..Sala mala..Coric je dobar teniser al nema on ni snage ni iskustva na 5 setova..To se videlo sad..Msm da on protiv Novaka nema sta da trazi!

Tanja

pre 9 godina

Malo sam se uplasila posle prva dva seta, ali Viktoru svaka cast. Nije mu prvi put da se izvuce iz teske situacije. Ali, svaka cast i Borni. Tek mu je 18 godina, a zaista sjajno igra. Mislim da mu je nedostajalo malo vise kondicije za treci set. Verujem da ce za godinu-dve Coric biti "velika opasnost" za prvih pet tenisera na ATP listi (pod uslovom da ne bude on u tih prvih pet). Sve u svemu, danas je bio bas dobar dan.

robin hud

pre 9 godina

Mislim da će meč Troicki vs Borna biti dobra poslastica, ako ne budu previše nervozni. Borna sigurno nije bez šansi, mada mu se šanse smanjuju sa produžetkom meča. Ako ode u 5 set, meč sa Novakom će biti rešen pre početka, mada je možda i ovako već rešen. Sve drugo bi bila senzacija.
(robin hud, 5. mart 2015 22:12)
To je to.

branko

pre 9 godina

Zorane,
Tvoj komentar je ne samo glup nego i potpuno netacan. Izmedju mnogih lepih Voktorovih pobeda/rezultata, seti se i njegove pobede koja nam je donela Salataru u mecu sa francuzima.

Bozic 52

pre 9 godina

Bravo Viktore, to smo svi ocekivali od tebe. Letos si poceo od nule i za par meseci dosao u klub najboljih gde i pripadas! Tvoj danasnji rival je decko koji obećava, kada malo poraste.

milan010

pre 9 godina

@Belmondo, glup si, ne brukaj se. Coric se raspao fizicki, sve sto je do sad igrao su mecevi na 2 dobijena. Potencijal ima ali mora jos mnogo "korica hleba" da pojede. A Viktor OK, ocekivano, mada sam se nadao da ce biti dosta lakse. Srbija!

Kant

pre 9 godina

Slažem se sa ovima sto se bune zato sto oba igrača igraju u dresovima iste boje. To im naročito smeta prlikom dodavanja. A i linijski sudija ima problem da prepozna ofsajd.

Milan

pre 9 godina

Puno pozdrava svim Srbima koji su jedva dočekali da Viktora loše krene, pa da potrče ovde i krenu sa pljuvanjem. Divan smo narod, nema šta.

neki

pre 9 godina

Anton Filić - Večernji list
Meni je važno da ovaj prijateljski ambijent utiče na sve ljude, bez obzira na konačan rezultat. Mislim da teniseri šalju neke pozitivne poruke, grade se mostovi koji su jako dobri za Srbiju i Hrvatsku. Kraljevčani su bili jako dobri u navijanju, bodrenju svojih igrača, ali nisu zviždali protivniku. U drugom meču su navijači ostali na visokon nivou i to je objašnjenje dobrih odnosa srpskih i hrvatskih igrača na ATP turneji.

Bravo za komentar!