Petak, 06.03.2015.

08:30

Dženkins: I ako odem, vraćaću se

Bek Crvene zvezde Čarls Dženkins bio je jedan od heroja velikog trijumfa nad šampionom Evrope Makabijem.

Izvor: SO

Dženkins: I ako odem, vraæaæu se IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 9 godina

Čarls je car! A izgleda da mu je i mama car. Sestra mu je simpatična. Sve u svemu izgleda dobra porodica. A sada su deo još veće porodice Crvene Zvezde.
Lepo bi bilo da ostane i iduće godine...

Danubewalker

pre 9 godina

Kako da ne,Zvezda je poznata kao klub gde se svi vrate svojoj kuci...Duci Simonovic,Moka Slavnic,Bogosavljev ili u fudbalu Jugovic,Mihajlovic,Savicevic,Piksi...Slabo se tu pamte legende a kamoli preplaceni stranci.

cinjenica

pre 9 godina

Navijaci Zvezde ne razlikuju dolar od evra.Inace Vilijams je prosle sezone imao 1.300.000 evra u Lokomotivi, ove godine u Zvezdi po ugovoru ima mozda 340.000 evra ali "ispod zita"ima jos 600.000!

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Вилијамс и Џенкинс два сјајна момка ! Заиста бих волео да се дружимо и следеће године !

Kum

pre 9 godina

Ali najjači mi je Kalina na slici sa ovim posterom pehara iz uvek spominjane '91... A zašto ne nekakav poster košarkaškog pehara koji ste osvojili...? Au da... Buhahahahaha... :-D
(Bodibond je žensko, 06. mart 2015 11:44)

A jel imate vi mozda jednog Uska (mi smemo tako da ga zovemo, jer smo domaci)?

Samo da ti napomenem, da tvoj klub na oficijalnoj stranici navodi "finalista Kupa Sampiona" kao trofej! Gde to bre ima?? :D

Samo pokazuje koliko ceznete i patite.

Ko to tamo peva

pre 9 godina

@ cinjenica
Pogresio si, on je 940 000€ dobio samo za prvi deo sezone i to bez bonusa, jer mi imamo pare da se razbacujemo, sta ce nama to??

dragan1982

pre 9 godina

ako zvezda produzio ugovore sa dnjenkinsom i williansom onda je dobro ako ne nista mora se dalje..ova dva amerikanca su dobri za prvi deo grupne faze evrolige za drugi nazalost se pokazalo da nemaju kvalitet da odvedu zvezdu u play off.misljenja sam da im treba da ti jos jedan ugovor na jednu sezonu jer ko zna mozda ce sledece sezone biti bolje ako se dovedu jos jedan dva dobra igraca..previse losih igara su ova dvojica pokazala u top 16 to me brine..

Viktor

pre 9 godina

Kako ce da bride obrazi crveno-belim novinarcicima kad istekne rok trajanja ovom instant klubicu iz Zeleznika,za navijace ne brinem nikada ga nisu ni imali,pisem ovo kao navijac Partizana koji vas poznaje evo skoro petu deceniju,cast pojedincima koji nisu potrcali za par minuta slave i sacuvali kult navijanja za SVOJ klub jos dok su bili u pelenama,ovi drugi nisu vredni pomena.

Bojan...

pre 9 godina

(max, 6. mart 2015 09:50)

Kako je to 3,5 mil najveci budzet Partizana ikada a pre dve sezone kada su igrali evroligu je evroliga objavila na svom sajtu da je klub sa najmanjim budzetom za tu godinu bila ekipa iz Poljske Zielona gora sa 4 mil?? Ja u zvanicne podatke evrolige verujem. Meni je onda logicno da je Partizan imao vise od 4 mil. Ali ti znas bolje kad kazes da nisu imali vise od 3,5 i ko je za koliko igrao, znas i za Dzenkinsa i Vilijamsa, sigurno si sa njima pio kafu pa ti rekli... Daj kazi za koliko su onda igrali Mekejleb, prvi strelac Turske lige koga su trazili Fener i Besiktas koji mogu da plate koliko hoce, Palasio koji je odigrao 500 utakmica u NBA, Gist, Lazme, Lafajet, Pekovic na pauzi iz NBA. Daj neki dokaz za koliko su oni igrali. Za Ejsi Loa znamo svi posto je to ESPN objavio...

Oberin Martel

pre 9 godina

....Vilijams igra za 940.000,sta vam nije jasno,to je skoro 3 puta vise od Loa.
(cinjenica, 6. mart 2015 11:07)

Ajd ne lupaj ko Tegi i Grba.

molimvasobjavitekomentar

pre 9 godina

@cinjenica
DJ Ape je okačio link, od ni manje ni više nego espn-a, u kom piše:
"Point guard Acie Law, has signed a one-year, $500,000 deal with the Serbian team Partizan, according to his agent, Mark Bartlestein."
"Plejmejker Acie Law je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 500,000 dolara sa srpskim timom Partizan, objavljuje njegov agent Mark Bartlestein."
Ti si napisao kolike su plate Williams-a i Jenkins-a bez bilo kakvog dokaza. Možda sam ja lud što očekujem da grobar pokaže neki link ili dokument kao dokaz za njegove tvrdnje, ipak ste se vi ugledali na vašeg čarobnjaka čija su reč i isečak iz novina dovoljan dokaz za svaku tvrdnju.

crise de nerfs

pre 9 godina

Za nase uslove Djenka je vrhunski igrac.Ne govorim to zbog dobre suterske veceri(bilo bi to 5 puta bolje da ga Radonjic ga nije cepkao sa minutima),vec zbog konstanto jake i koncentrisane odbrane,ulaza,fizicke spreme,i kosarkase inteligencije(sece i polu kotre dobrim faulom.Nekad je to Bozic radio u Partizanu,a sad vidim to i od Tejica).Djenkin minus je sto nekad uzima sto rece Kuzmanovic teske suteve.

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

S Djenkom i Wilijem produziti ugovor odma, takve igrace tesko da cemo naci! Znam da ih je islo lose dosta dugo, ali cinjenica je da ginu za Zvezdu, a to navijaci vide i cene!! O njihovom kvalitetu bi bilo suvisno, to su klase za sebe, pa cak i kad ih ne ide!!

Vopi

pre 9 godina

Djenka je retko dobar i pozitivan igrac i covek. Ako je moguce produziti ugovor sa njim na jos godinu dana. Ove godine se dugo trazio ali sad dolazi do izrazaja u napadu, u odbrani konstantno dobar. Djenka je ljudina!

todor

pre 9 godina

@one night in may
kako je to lepo tako kad predstavis kako tebi odgovara.
Ali vama je vec u drugoj sezoni premijer obezbedio da igrate celu sezonu od prvog dana u areni, dok je partizan igrao u pioniru koji ima ravno 3 puta manji kapacitet. A tek po koju utakmicu je igrao u areni, i to ako za 8. mart ne zakupi zeljko samardzic.

posle toliko godina prosle godine smo prvi put dobili ceo top 16 da igramo u areni i tada smo imali apsolutni rekord posecenosti cak i kad se zavrsio top 16.

ernesto

pre 9 godina

@DJ Ape
To jeste velika lova za nase uslove al, i ako je istinita, to ostaje 350.000€ u to vreme sto kad pogledas bilo je takvih ugovora u oba kluba... Da ne bude zabune drago mi je sto CZT ima love da dovede i zadrzi strance voleo bih da to moze i Partizan al mi se ne svidja sto se finansiraju iz Javnih preduzeca a onda se celnici prodaju kao uspesni poslovni ljudi. Ti direktori JP ne daju svoju lovu nego firminu lovu (sto nije u potpunosti slucaj sa privatnicima) i to ne zbog reklamiranja nego zbog svog licnog statusa i druzenja sa igracima i celnicima klubova. E pa dragi moji i crno i crveno-beli direktori JP druzite se sa tim ljudima i dalje al o svom trosku...

nanemane

pre 9 godina

-Ma sta te boli briga,odigras jednu dobru utakmicu za sezonu a uzmes 450.000,uvuces se svima,svim navijacima i zamazes im oci.Teska prevara od igraca,za te pare mogli smo vrhunskig beka da uzmemo,tipa Kerol koji bi igrao i davao u kontinuitetu 15-20 poena uz visoke procente suta!
(MARKO, 6. mart 2015 08:48)

Bodibond je žensko

pre 9 godina

Ali najjači mi je Kalina na slici sa ovim posterom pehara iz uvek spominjane '91... A zašto ne nekakav poster košarkaškog pehara koji ste osvojili...? Au da... Buhahahahaha... :-D

One night in May

pre 9 godina

Partizan je u ovo vreme prosle godine isto igrao sa makabijem,i takodje je vec ispao,al je bilo 17,18 hiljada ljudi,u tome je razlika izmedju partizana i ovog vaseg kluba....
(misa87, 5. mart 2015 21:09)

Zvezda u svojoj drugoj sezoni u ULEB Evroligi ima ubedljivo najvecu ukupnu posetu u istoriji iste, Zvezda ima ubedljivo najvecu prosecnu posetu u istoriji iste (iako je jedan mec igrala bez prisustva navijaca zbog kazne)... Vi ste ULEB Evroligu igrali 100 godina, a poseta (ni ukupna ni prosecna) nije vam ni na 50% sadasnje Zvezdine.
Pa ti sad racunaj...

srkiboy82

pre 9 godina

(Sofronije, 6. mart 2015 09:52)_ Ajde ovako. Tačno da ste imali problema tokom sezone, ali ja ti tvrdim da imate najjjaču prvu petorku u ABA ligi. Ko ima karijeru kao Pavlović, ili Mačvan? Ono što svim normalnim navijačima izaziva mučninu su vaša kukanja, prozivanja, karikiranja, prozivanja i izigravanje žrtve. Naime nama su proteklih godina igrači i treneri bežali već na pola sezone, klub u blokadi, tuženi, skidani koševi, dug od 16 miliona evra. Pa? Tad je sve bili ok. A vi bez novca ste dovodili koga god ste hteli. Imate i vi pleja zove se Dalo. Imate i centra zove se Bezbradica i oterali ste Šaljića.

VardaPFK

pre 9 godina

Ejsi Lo je potpisao ugovor sa Partizanom za 500.000,00 dolara godišnje?! Zamolio bih derviše da se o parama više ne priča. Jer, ko se seća, čak I TADA su kukali kako nemaju para...

Dakle, kako tad - tako i sad. Prepuni su love!

-----------------------

Moraš da objaviš i za koju cifru je otišao iz Partizana, onda objavi razliku.

Molim redakciju da objavi komentar...

One night in May

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.
(cinjenica, 6. mart 2015 09:34)

Opet lupas gluposti. Je l' si ti normalan? Kojih 940 000 evra? U tom slucaju, Pecaros igra za 1 500 000!!

Ne znam koga bi trebalo da prevari taj nonsens - u Lokomotivi je igrao za 600 000, imao skromnu sezonu i posto je godinu dana stariji dovela ga je Zvezda za 340 000 vise - sve logicno!!

Je l' si uvek tako briljantan ili smo to samo mi ovde imali srece?

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)
Ajde ti prvo u skolu, da naucis koliko je tri puta vise od 500.000 pa onda da razgovaramo, a ne da udaras po tastaturu kao da si u transu ... Posto vidim da znas kolika je cija plata reci mi za koliko igraju Pavlovic i Macvan ili ti Tegi nije dao tu informaciju ??

Kum

pre 9 godina

ne vracaj se i nisi neki igrac partizan je imao crnaca mnogo boljih od tebe tako da si samo prosecan igrac ...
(GROBAR_BRISEL, 06. mart 2015 09:26)

Tebe je ovo bas zabolelo, jel? Vidim raspisao si se po svim vestima. :)

A ovaj komentar bih zeleo da izaberem kao vrhunac idiotizma. :D

Boki

pre 9 godina

@(DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

Prijatelju...Partizan je godinu dana ranije (2010) bio 4. (i slovima C E T V R T I ) tim u Evropi. Ako C E T V R T I tim u Evropi ne moze da dovede JEDNOG igraca za 500 000 da se oni koji su Z A M R Z N U T I ne bi uvredili, onda treba ukinuti kosarku u Srbiji.

petarczv

pre 9 godina

Groblje pustite vi nas bolje se spremajte za tu dobrotvornu utakmicu mora dulence da popuni dzepove...ej dobili satro pare od fk ali odma posle toga prose pare od navijaca...

alfa romeo

pre 9 godina

@cinjenica..napisao bih nesto za ovih 940 000,ali kada sam procitao da je 3*500 000 zapravo 940 000(u tvojoj racunici),odustao sam...

petarczv

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Decko vam je dao link ESPN za platu ejsi loa i zvanicnu izjavu njegovog agenta. Ajde daj ti link ili bilo kakav dokaz da wiliams ima 940 hiljada evra a djenka 450 hiljada! Ali da to ne bude reko grba ili reko tegi xaxaxaxaxaxaxaxaxax puknite grobari

zzzzz

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.
(cinjenica, 6. mart 2015 09:34)

Idi kupi udžbenik iz matematike za 1. razred osnovne, pročitaj ga, pa pokušaj ponovo sa komentarom. Nek ti je sa srećom.

srAmota

pre 9 godina

I da odes,zauvek cu da te volim. Djenko legendo zvezdina,zadnje 2 sezone ne bih mogao da zamislim bez tebe. Zasluzio si samo najbolje!

ROOOOARRRR

pre 9 godina

komentar koji se najvuse svidja panterima bar sudeci po broju pluseva je onaj o pljuvanju Partizana a clanak o njihovom igracu i njegovoj dobroj partiji i onda kazu nemamo mi komplekse od Partizana ma jok nemate :-)

Dzony

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :)))) (fan-tazija, 06. mart 2015 09:51)

Kada je partizan dobio Makabi prosle sezone i to jedva to tad nije bila revijalna utakmica?? Neverovatno sta pisete...

LOL

pre 9 godina

Hocete reci da je cak i onaj mali iz Panceva Gangbangubic dao trojku ?
Ako ne raspordaju tim ovi igraci ce sa stecenim iskustvom biti 5 puta bolji tim naredne godine.

boki

pre 9 godina

@ (DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

ape na engleskom znači šta!?

da li je ejsi lo odigao čitavu godinu u partizanu ili je možda posle dva mjeseca prešao u olimpijakos. koji je samim tim preuzeo i njegov ugovor.

Alo

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista. (cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Ahahha koliko volite da izmisljate cifre, sada se Vilijamsu placa u Evrima jel? Jel znas ti matematiku uopste? i kako moze da bude 3x vise? Za Vilijamsa nemate nikakve dokaze i to su klasicne vase izmisljotine....

Kum

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Prvo 920.000 dolara, sad 940.000 evra, sutra ce biti barem 1.000.000 zlatnih poluga....

Da, mi pricamo o parama, jer vi nonstop kukate, godinama, jer vam je uvek malo, a vase rukovodstvo ne zna (ili nece) da zaradi nesto, nego samo zahteva od drzave. Smucilo nam se odavno to spinovanje i izmisljanje. BAT je objasnio koliko istine ima u tim "stipendijama".

Batko

pre 9 godina

ne vracaj se i nisi neki igrac partizan je imao crnaca mnogo boljih od tebe tako da si samo prosecan igrac ...
(GROBAR_BRISEL, 6. mart 2015 09:26)


...aj nam lepo priznaj...jel` tebe neko sinoć "dirao", pa si toliko uznemiren ?!

Illmatic '94

pre 9 godina

Пола вас не зна нос да обрише а знате колику Вилијамс има плату. Ако вам је највећа брига у животу колику плату имају Вилијамс и Џенкинс,правац у оближњу болницу.

cukce

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :))))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fan-tazija, 6. mart 2015 09:51)

U nedleju ste pobedili Zvezdu radujte se i uzivajte u pobedi to vam je prva i poslednja ove sezone protiv Zvezde, doveli ste pleja, radujte se pleju a pustite evroligu da igraju oni sto znaju i komentarisu oni sto ucestvuju! Malo manje zlobe, eto sledece sezone necemo komentarisati vas cipiripi kup!

cinjenica

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.

DJ Ape

pre 9 godina

1. Đenka - legendo ! Mnogo ga gotivim. Kad igra loše, pljujem ga, psujem i sve što pravi zaljubljenici u sport i Zvezdu rade, ali to je samo dok traje tekma. Čoveka ekstremno gotivim!

2. Moram da iskoristim ovu priliku da sa vama, dragi ljudi, podelim sledeći link:

http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

Ejsi Lo je potpisao ugovor sa Partizanom za 500.000,00 dolara godišnje?! Zamolio bih derviše da se o parama više ne priča. Jer, ko se seća, čak I TADA su kukali kako nemaju para...

Dakle, kako tad - tako i sad. Prepuni su love!

Molim redakciju da objavi komentar. Hvala!

Pozdrav svima!

Tony Soprano

pre 9 godina

Mislim da ne postoji navijač Zvezde koji nije zavoleo Đenku. Retko koji stranac ima ovakav odnos prema klubu i navijačima. Voleo bih da ostane. Đenka stay in Belgrade.

NikolaX

pre 9 godina

1 round Partizan Real 21374

3 round Partizan CSKA 16523

5 round Partizan Lokomotiva 15565

7 round Partizan Galatasaray 13552

9 round Partizan Bayern FC 11550

11 round Partizan Macabi Tel Aviv 13015

13 round Partizan Zalgiris 12505


Stop grobarskom spinu sa posetom na utakmicama ,njihiva poseta je cak i slabija u proseku od nase...pustite mi komentar.

max

pre 9 godina

@DJ Ape
Ja sam grobar,ali uvek se obradujem kada stranci koji igraju ovde imaju lepo misljenje o Srbiji. Dzenkinsu svaka cast,cestitam na pobedi. ali posto si podelio ovu informaciju koju sam ja znao sve ove godine,evo i za tebe par informacija:
-Ejsi Lo je igrao za te pare,sto je u tom trenutku bilo 350 000 evra
-to je sezona posle naseg odlaska na final four,kada smo na osnovu sjajnog rezultata imali najveci budzet ikada-3,5 mil evra
nazalost,Duleta je zamenio Vlada Jovanovic pa rezultat nije bio kao prethodnih godina
-Ejsi Lo se nije snasao u Partizanu,pa je ubrzo otisao na njegov zahtev,pa ovaj iznos nije dobio
-Najplaceniji igrac Partizana od 2000. do danas bio je Pedja Drobnjak-380 000 evra
-Zvezda je Silbu isplatila mnogo vise para,jer su raskinuli ugovor na zahtev kluba
-Ejsi Lo je i dalje mnogo jeftiniji nego Dzenkins...o Wiliamsu da ne pricamo

veliki pozdrav za zvezdase,cestitam na velikoj pobedi od sinoc!!!

E

pre 9 godina

Majstore puna podrska! bilo bi lepo da ostanes a ako ne zalsuzio si veci ugovor u nekom velikom klubu! malo je sportista koji igraju s tolikom energijom i zeljom, nasi mladi igraci bi trebalo da se ugledaju na tebe

alfa romeo

pre 9 godina

Brat Djenka!Mnogi su ga terali,ali videlo se u svakom njegovom sutu upravo to-da ce poceti da pogadja.Svaki njegov promasaj je veoma blizu kosa,a sada kada je vezao nekoliko odlicnih utakmica,i samopouzdanje mu raste,a samim ti i cesce pogadja..Ukoliko nastavi do kraja sezone ovako,radovao bih se da istane jos jednu sezonu..ipak unosi nelu pozitivnu energiju,i ako njega krene,krene i ostale

nikola

pre 9 godina

Brukamo se grobari zar ne? Vujosevic vas je naucio mehanike manipulacije ali istina je samo jedna.

Na osam utakmica, koliko je ekipa Dejan Radonjića odigrala ove sezone u Beogradu (sedam u Areni, jednu u Pioniru), Zvezdu je prosečno pratilo 15.500 ljudi, što je ubedljivo najviše na Starom kontinentu! Kroz grupnu fazu Beograđane je bodrilo 15.200 navijača u po meču, dok je u TOP 16 fazi ta brojka za nijansu veća 15.950! Ako srednju cifru pomnožimo sa brojem odigranih utakmica (osam prim. aut.), dolazimo do cifre od 124.000 ljudi ukupno!

Prvi pratilac, Fenerbahče, uvek ima rasprodatu Ulker Arenu, ali učenike Željka Obradovića gleda 12.200 navijača po utakmici (12.900 u grupnoj fazi, 11.800 u TOP 16). Treći je aktuelni šampion Evrope, Makabi, koji na svakom duelu ima podršku 11.100 ljudi (po 11.100 u obe runde takmičenja).

Ganjani

pre 9 godina

ti si nas crni brat,i uvek ces to biti!i ti i Nelson.hvala za svee Djenkaaaaaa
(duledudule, 6. mart 2015 09:04)

I vi ste moja crna braća!
Hhahahahahah

wer

pre 9 godina

pa zar vam se i na ovako pozitivnoj prici (dzenkins je bas ok tip) prividjaju grobari???

oh dear, zar smo vas dotle doterali?
evo zao mi je, iskreno.. necemo vise :)
samo jos ove godine

Sezona 2014/15

pre 9 godina

Od pocetka pricam da su i Blazic i Jenkins za klasu bolji od bekova kojima je pruzana sansa.Osim Kalinica,mislim da ni Dangubic ni Lazic ne smeju da igraju pre dvojice navedenih u prvoj recenicu.Prosle godine su Zvezdu doveli do polufinala ULEB Cupa.
To ne moze svako.Radonjic ih je svojim cepkanjem igraju 2-3 minute pa zameni gusio njihove snajperske sposobnosti.Nema gore stvari za sutera nego da te trener sece a nisi ni uhvatio ritam.

fan-tazija

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :))))

shenlook

pre 9 godina

djenka nas ludi.. sjajan momak i dobar kosarkas. kad bi imao kontinuitet bio bi pravi as, ovako se moramo oslanjati na njegov "talas" :D

Batko

pre 9 godina

nebitna utakmica za makabi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (histerija u zelezniku, 6. mart 2015 09:20)

Aha, jako nebitna....mukice

Nolan

pre 9 godina

Svaka čast na utakmici, neka ti je svaka ovakva do kraja.
A što se tiče ostanka, to bi trebalo rešiti na leto kad se svode računi. Zašto da ne ostane, bila bi mu treća godina. Ali sada prvo i najvažnije, da se obezbedi Evroliga.

Sofronije

pre 9 godina

(DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

Zasto je vas problem to sto mi kukamo na pare a imamo ih?
Napravili ste tim jos letos, najbolji ste u ligi, nemate povredjenih igraca i u odlicnoj ste formi.. dok mi nismo vezali 3 utakmice sa zdravim igracima, krpili smo se tokom cele sezone, igrali bez pleja, sada sa jednim centrom i konacno smo, 2 meseca pre kraja sezone, doveli pleja za kojeg nikada niko nije cuo i vama opet ne odgovara.
Zar niste vi ekipa koja je preko noci obrisala visemilionski dug koji je talozen godinama?
Kako vas uopste nije sramota da pricate o parama?
Nemamo para zato sto smo godinama igrali EL, igrali F4, prodavali igrace a nemamo tim koji ce se boriti sa najvecim evropskim ekipama, e takve pare mi nemamo. A vi ste ih stvorili za jednu sezonu ;)

Sta sam sinoc doziveo...

pre 9 godina

Partizan je u ovo vreme prosle godine isto igrao sa makabijem,i takodje je vec ispao,al je bilo 17,18 hiljada ljudi,u tome je razlika izmedju partizana i ovog vaseg kluba....
(misa87, 5. mart 2015 21:09)

A Partizan u Aba ligi napuni Pionir 12 000 ko od sale. Zaista NISMO ISTI!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (JF70, 6. mart 2015 00:00)

Ova dva komentara predstavljaju sklop mentalnog stanja tastatura grobara sinoc, oni misle da je njih bilo 17-18 hiljada protiv Makabija, ili da Pionir prima 12.000 e oni nekog prozivaju za brojnost,o fudbalu je smesno govoriti a jos je i smesnije govoriti kada Zvezda i dalje ima vecu posetu u top 16 nego oni prosle godine...Ali to je sve puno pakosti i kompleksa.

stefan_x8

pre 9 godina

Za Đenku sam sve više ubeđen da navija za Zvezdu od svoje treće godine života! Sa takvom energijom, strašću, žarom igra, da je to neverovatno. I kad mu ide loše, pokazuje emocije tako što se nervira i želi to da što pre ispravi. Kad (ako) bude negde otišao, to će biti jedino i isključivo zbog para, jer ovakvu atmosferu i navijače neće naći nigde van Beograda (mislim i na crveno i crno bele), a čini mi se da je on takav tip igrača koji energiju crpi od publike. Sve najbolje Đenka!

ogio

pre 9 godina

Bravo mali... uvek mi je drago kada neki stranac ovako govori o nama...
Mi smo u Partizanu uvek imali strance koji su govorili slično i ginuli za klub više od naše dece, a drago mi je kada vidim da ih ima još negde...

MARKO

pre 9 godina

Ma sta te boli briga,odigras jednu dobru utakmicu za sezonu a uzmes 450.000,uvuces se svima,svim navijacima i zamazes im oci.Teska prevara od igraca,za te pare mogli smo vrhunskig beka da uzmemo,tipa Kerol koji bi igrao i davao u kontinuitetu 15-20 poena uz visoke procente suta!

DJ Ape

pre 9 godina

1. Đenka - legendo ! Mnogo ga gotivim. Kad igra loše, pljujem ga, psujem i sve što pravi zaljubljenici u sport i Zvezdu rade, ali to je samo dok traje tekma. Čoveka ekstremno gotivim!

2. Moram da iskoristim ovu priliku da sa vama, dragi ljudi, podelim sledeći link:

http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

Ejsi Lo je potpisao ugovor sa Partizanom za 500.000,00 dolara godišnje?! Zamolio bih derviše da se o parama više ne priča. Jer, ko se seća, čak I TADA su kukali kako nemaju para...

Dakle, kako tad - tako i sad. Prepuni su love!

Molim redakciju da objavi komentar. Hvala!

Pozdrav svima!

Tony Soprano

pre 9 godina

Mislim da ne postoji navijač Zvezde koji nije zavoleo Đenku. Retko koji stranac ima ovakav odnos prema klubu i navijačima. Voleo bih da ostane. Đenka stay in Belgrade.

Batko

pre 9 godina

ne vracaj se i nisi neki igrac partizan je imao crnaca mnogo boljih od tebe tako da si samo prosecan igrac ...
(GROBAR_BRISEL, 6. mart 2015 09:26)


...aj nam lepo priznaj...jel` tebe neko sinoć "dirao", pa si toliko uznemiren ?!

NikolaX

pre 9 godina

1 round Partizan Real 21374

3 round Partizan CSKA 16523

5 round Partizan Lokomotiva 15565

7 round Partizan Galatasaray 13552

9 round Partizan Bayern FC 11550

11 round Partizan Macabi Tel Aviv 13015

13 round Partizan Zalgiris 12505


Stop grobarskom spinu sa posetom na utakmicama ,njihiva poseta je cak i slabija u proseku od nase...pustite mi komentar.

shenlook

pre 9 godina

djenka nas ludi.. sjajan momak i dobar kosarkas. kad bi imao kontinuitet bio bi pravi as, ovako se moramo oslanjati na njegov "talas" :D

nikola

pre 9 godina

Brukamo se grobari zar ne? Vujosevic vas je naucio mehanike manipulacije ali istina je samo jedna.

Na osam utakmica, koliko je ekipa Dejan Radonjića odigrala ove sezone u Beogradu (sedam u Areni, jednu u Pioniru), Zvezdu je prosečno pratilo 15.500 ljudi, što je ubedljivo najviše na Starom kontinentu! Kroz grupnu fazu Beograđane je bodrilo 15.200 navijača u po meču, dok je u TOP 16 fazi ta brojka za nijansu veća 15.950! Ako srednju cifru pomnožimo sa brojem odigranih utakmica (osam prim. aut.), dolazimo do cifre od 124.000 ljudi ukupno!

Prvi pratilac, Fenerbahče, uvek ima rasprodatu Ulker Arenu, ali učenike Željka Obradovića gleda 12.200 navijača po utakmici (12.900 u grupnoj fazi, 11.800 u TOP 16). Treći je aktuelni šampion Evrope, Makabi, koji na svakom duelu ima podršku 11.100 ljudi (po 11.100 u obe runde takmičenja).

Batko

pre 9 godina

nebitna utakmica za makabi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (histerija u zelezniku, 6. mart 2015 09:20)

Aha, jako nebitna....mukice

ogio

pre 9 godina

Bravo mali... uvek mi je drago kada neki stranac ovako govori o nama...
Mi smo u Partizanu uvek imali strance koji su govorili slično i ginuli za klub više od naše dece, a drago mi je kada vidim da ih ima još negde...

stefan_x8

pre 9 godina

Za Đenku sam sve više ubeđen da navija za Zvezdu od svoje treće godine života! Sa takvom energijom, strašću, žarom igra, da je to neverovatno. I kad mu ide loše, pokazuje emocije tako što se nervira i želi to da što pre ispravi. Kad (ako) bude negde otišao, to će biti jedino i isključivo zbog para, jer ovakvu atmosferu i navijače neće naći nigde van Beograda (mislim i na crveno i crno bele), a čini mi se da je on takav tip igrača koji energiju crpi od publike. Sve najbolje Đenka!

Kum

pre 9 godina

ne vracaj se i nisi neki igrac partizan je imao crnaca mnogo boljih od tebe tako da si samo prosecan igrac ...
(GROBAR_BRISEL, 06. mart 2015 09:26)

Tebe je ovo bas zabolelo, jel? Vidim raspisao si se po svim vestima. :)

A ovaj komentar bih zeleo da izaberem kao vrhunac idiotizma. :D

Sta sam sinoc doziveo...

pre 9 godina

Partizan je u ovo vreme prosle godine isto igrao sa makabijem,i takodje je vec ispao,al je bilo 17,18 hiljada ljudi,u tome je razlika izmedju partizana i ovog vaseg kluba....
(misa87, 5. mart 2015 21:09)

A Partizan u Aba ligi napuni Pionir 12 000 ko od sale. Zaista NISMO ISTI!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (JF70, 6. mart 2015 00:00)

Ova dva komentara predstavljaju sklop mentalnog stanja tastatura grobara sinoc, oni misle da je njih bilo 17-18 hiljada protiv Makabija, ili da Pionir prima 12.000 e oni nekog prozivaju za brojnost,o fudbalu je smesno govoriti a jos je i smesnije govoriti kada Zvezda i dalje ima vecu posetu u top 16 nego oni prosle godine...Ali to je sve puno pakosti i kompleksa.

Vopi

pre 9 godina

Djenka je retko dobar i pozitivan igrac i covek. Ako je moguce produziti ugovor sa njim na jos godinu dana. Ove godine se dugo trazio ali sad dolazi do izrazaja u napadu, u odbrani konstantno dobar. Djenka je ljudina!

petarczv

pre 9 godina

Groblje pustite vi nas bolje se spremajte za tu dobrotvornu utakmicu mora dulence da popuni dzepove...ej dobili satro pare od fk ali odma posle toga prose pare od navijaca...

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

S Djenkom i Wilijem produziti ugovor odma, takve igrace tesko da cemo naci! Znam da ih je islo lose dosta dugo, ali cinjenica je da ginu za Zvezdu, a to navijaci vide i cene!! O njihovom kvalitetu bi bilo suvisno, to su klase za sebe, pa cak i kad ih ne ide!!

alfa romeo

pre 9 godina

Brat Djenka!Mnogi su ga terali,ali videlo se u svakom njegovom sutu upravo to-da ce poceti da pogadja.Svaki njegov promasaj je veoma blizu kosa,a sada kada je vezao nekoliko odlicnih utakmica,i samopouzdanje mu raste,a samim ti i cesce pogadja..Ukoliko nastavi do kraja sezone ovako,radovao bih se da istane jos jednu sezonu..ipak unosi nelu pozitivnu energiju,i ako njega krene,krene i ostale

alfa romeo

pre 9 godina

@cinjenica..napisao bih nesto za ovih 940 000,ali kada sam procitao da je 3*500 000 zapravo 940 000(u tvojoj racunici),odustao sam...

srAmota

pre 9 godina

I da odes,zauvek cu da te volim. Djenko legendo zvezdina,zadnje 2 sezone ne bih mogao da zamislim bez tebe. Zasluzio si samo najbolje!

One night in May

pre 9 godina

Partizan je u ovo vreme prosle godine isto igrao sa makabijem,i takodje je vec ispao,al je bilo 17,18 hiljada ljudi,u tome je razlika izmedju partizana i ovog vaseg kluba....
(misa87, 5. mart 2015 21:09)

Zvezda u svojoj drugoj sezoni u ULEB Evroligi ima ubedljivo najvecu ukupnu posetu u istoriji iste, Zvezda ima ubedljivo najvecu prosecnu posetu u istoriji iste (iako je jedan mec igrala bez prisustva navijaca zbog kazne)... Vi ste ULEB Evroligu igrali 100 godina, a poseta (ni ukupna ni prosecna) nije vam ni na 50% sadasnje Zvezdine.
Pa ti sad racunaj...

Nolan

pre 9 godina

Svaka čast na utakmici, neka ti je svaka ovakva do kraja.
A što se tiče ostanka, to bi trebalo rešiti na leto kad se svode računi. Zašto da ne ostane, bila bi mu treća godina. Ali sada prvo i najvažnije, da se obezbedi Evroliga.

Illmatic '94

pre 9 godina

Пола вас не зна нос да обрише а знате колику Вилијамс има плату. Ако вам је највећа брига у животу колику плату имају Вилијамс и Џенкинс,правац у оближњу болницу.

srkiboy82

pre 9 godina

(Sofronije, 6. mart 2015 09:52)_ Ajde ovako. Tačno da ste imali problema tokom sezone, ali ja ti tvrdim da imate najjjaču prvu petorku u ABA ligi. Ko ima karijeru kao Pavlović, ili Mačvan? Ono što svim normalnim navijačima izaziva mučninu su vaša kukanja, prozivanja, karikiranja, prozivanja i izigravanje žrtve. Naime nama su proteklih godina igrači i treneri bežali već na pola sezone, klub u blokadi, tuženi, skidani koševi, dug od 16 miliona evra. Pa? Tad je sve bili ok. A vi bez novca ste dovodili koga god ste hteli. Imate i vi pleja zove se Dalo. Imate i centra zove se Bezbradica i oterali ste Šaljića.

One night in May

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.
(cinjenica, 6. mart 2015 09:34)

Opet lupas gluposti. Je l' si ti normalan? Kojih 940 000 evra? U tom slucaju, Pecaros igra za 1 500 000!!

Ne znam koga bi trebalo da prevari taj nonsens - u Lokomotivi je igrao za 600 000, imao skromnu sezonu i posto je godinu dana stariji dovela ga je Zvezda za 340 000 vise - sve logicno!!

Je l' si uvek tako briljantan ili smo to samo mi ovde imali srece?

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)
Ajde ti prvo u skolu, da naucis koliko je tri puta vise od 500.000 pa onda da razgovaramo, a ne da udaras po tastaturu kao da si u transu ... Posto vidim da znas kolika je cija plata reci mi za koliko igraju Pavlovic i Macvan ili ti Tegi nije dao tu informaciju ??

Oberin Martel

pre 9 godina

....Vilijams igra za 940.000,sta vam nije jasno,to je skoro 3 puta vise od Loa.
(cinjenica, 6. mart 2015 11:07)

Ajd ne lupaj ko Tegi i Grba.

E

pre 9 godina

Majstore puna podrska! bilo bi lepo da ostanes a ako ne zalsuzio si veci ugovor u nekom velikom klubu! malo je sportista koji igraju s tolikom energijom i zeljom, nasi mladi igraci bi trebalo da se ugledaju na tebe

zzzzz

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.
(cinjenica, 6. mart 2015 09:34)

Idi kupi udžbenik iz matematike za 1. razred osnovne, pročitaj ga, pa pokušaj ponovo sa komentarom. Nek ti je sa srećom.

cukce

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :))))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fan-tazija, 6. mart 2015 09:51)

U nedleju ste pobedili Zvezdu radujte se i uzivajte u pobedi to vam je prva i poslednja ove sezone protiv Zvezde, doveli ste pleja, radujte se pleju a pustite evroligu da igraju oni sto znaju i komentarisu oni sto ucestvuju! Malo manje zlobe, eto sledece sezone necemo komentarisati vas cipiripi kup!

petarczv

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Decko vam je dao link ESPN za platu ejsi loa i zvanicnu izjavu njegovog agenta. Ajde daj ti link ili bilo kakav dokaz da wiliams ima 940 hiljada evra a djenka 450 hiljada! Ali da to ne bude reko grba ili reko tegi xaxaxaxaxaxaxaxaxax puknite grobari

Kum

pre 9 godina

Ali najjači mi je Kalina na slici sa ovim posterom pehara iz uvek spominjane '91... A zašto ne nekakav poster košarkaškog pehara koji ste osvojili...? Au da... Buhahahahaha... :-D
(Bodibond je žensko, 06. mart 2015 11:44)

A jel imate vi mozda jednog Uska (mi smemo tako da ga zovemo, jer smo domaci)?

Samo da ti napomenem, da tvoj klub na oficijalnoj stranici navodi "finalista Kupa Sampiona" kao trofej! Gde to bre ima?? :D

Samo pokazuje koliko ceznete i patite.

Dzony

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :)))) (fan-tazija, 06. mart 2015 09:51)

Kada je partizan dobio Makabi prosle sezone i to jedva to tad nije bila revijalna utakmica?? Neverovatno sta pisete...

Sezona 2014/15

pre 9 godina

Od pocetka pricam da su i Blazic i Jenkins za klasu bolji od bekova kojima je pruzana sansa.Osim Kalinica,mislim da ni Dangubic ni Lazic ne smeju da igraju pre dvojice navedenih u prvoj recenicu.Prosle godine su Zvezdu doveli do polufinala ULEB Cupa.
To ne moze svako.Radonjic ih je svojim cepkanjem igraju 2-3 minute pa zameni gusio njihove snajperske sposobnosti.Nema gore stvari za sutera nego da te trener sece a nisi ni uhvatio ritam.

Ko to tamo peva

pre 9 godina

@ cinjenica
Pogresio si, on je 940 000€ dobio samo za prvi deo sezone i to bez bonusa, jer mi imamo pare da se razbacujemo, sta ce nama to??

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Вилијамс и Џенкинс два сјајна момка ! Заиста бих волео да се дружимо и следеће године !

molimvasobjavitekomentar

pre 9 godina

@cinjenica
DJ Ape je okačio link, od ni manje ni više nego espn-a, u kom piše:
"Point guard Acie Law, has signed a one-year, $500,000 deal with the Serbian team Partizan, according to his agent, Mark Bartlestein."
"Plejmejker Acie Law je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 500,000 dolara sa srpskim timom Partizan, objavljuje njegov agent Mark Bartlestein."
Ti si napisao kolike su plate Williams-a i Jenkins-a bez bilo kakvog dokaza. Možda sam ja lud što očekujem da grobar pokaže neki link ili dokument kao dokaz za njegove tvrdnje, ipak ste se vi ugledali na vašeg čarobnjaka čija su reč i isečak iz novina dovoljan dokaz za svaku tvrdnju.

Kum

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Prvo 920.000 dolara, sad 940.000 evra, sutra ce biti barem 1.000.000 zlatnih poluga....

Da, mi pricamo o parama, jer vi nonstop kukate, godinama, jer vam je uvek malo, a vase rukovodstvo ne zna (ili nece) da zaradi nesto, nego samo zahteva od drzave. Smucilo nam se odavno to spinovanje i izmisljanje. BAT je objasnio koliko istine ima u tim "stipendijama".

max

pre 9 godina

@DJ Ape
Ja sam grobar,ali uvek se obradujem kada stranci koji igraju ovde imaju lepo misljenje o Srbiji. Dzenkinsu svaka cast,cestitam na pobedi. ali posto si podelio ovu informaciju koju sam ja znao sve ove godine,evo i za tebe par informacija:
-Ejsi Lo je igrao za te pare,sto je u tom trenutku bilo 350 000 evra
-to je sezona posle naseg odlaska na final four,kada smo na osnovu sjajnog rezultata imali najveci budzet ikada-3,5 mil evra
nazalost,Duleta je zamenio Vlada Jovanovic pa rezultat nije bio kao prethodnih godina
-Ejsi Lo se nije snasao u Partizanu,pa je ubrzo otisao na njegov zahtev,pa ovaj iznos nije dobio
-Najplaceniji igrac Partizana od 2000. do danas bio je Pedja Drobnjak-380 000 evra
-Zvezda je Silbu isplatila mnogo vise para,jer su raskinuli ugovor na zahtev kluba
-Ejsi Lo je i dalje mnogo jeftiniji nego Dzenkins...o Wiliamsu da ne pricamo

veliki pozdrav za zvezdase,cestitam na velikoj pobedi od sinoc!!!

Alo

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista. (cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Ahahha koliko volite da izmisljate cifre, sada se Vilijamsu placa u Evrima jel? Jel znas ti matematiku uopste? i kako moze da bude 3x vise? Za Vilijamsa nemate nikakve dokaze i to su klasicne vase izmisljotine....

Bojan...

pre 9 godina

(max, 6. mart 2015 09:50)

Kako je to 3,5 mil najveci budzet Partizana ikada a pre dve sezone kada su igrali evroligu je evroliga objavila na svom sajtu da je klub sa najmanjim budzetom za tu godinu bila ekipa iz Poljske Zielona gora sa 4 mil?? Ja u zvanicne podatke evrolige verujem. Meni je onda logicno da je Partizan imao vise od 4 mil. Ali ti znas bolje kad kazes da nisu imali vise od 3,5 i ko je za koliko igrao, znas i za Dzenkinsa i Vilijamsa, sigurno si sa njima pio kafu pa ti rekli... Daj kazi za koliko su onda igrali Mekejleb, prvi strelac Turske lige koga su trazili Fener i Besiktas koji mogu da plate koliko hoce, Palasio koji je odigrao 500 utakmica u NBA, Gist, Lazme, Lafajet, Pekovic na pauzi iz NBA. Daj neki dokaz za koliko su oni igrali. Za Ejsi Loa znamo svi posto je to ESPN objavio...

LOL

pre 9 godina

Hocete reci da je cak i onaj mali iz Panceva Gangbangubic dao trojku ?
Ako ne raspordaju tim ovi igraci ce sa stecenim iskustvom biti 5 puta bolji tim naredne godine.

Sofronije

pre 9 godina

(DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

Zasto je vas problem to sto mi kukamo na pare a imamo ih?
Napravili ste tim jos letos, najbolji ste u ligi, nemate povredjenih igraca i u odlicnoj ste formi.. dok mi nismo vezali 3 utakmice sa zdravim igracima, krpili smo se tokom cele sezone, igrali bez pleja, sada sa jednim centrom i konacno smo, 2 meseca pre kraja sezone, doveli pleja za kojeg nikada niko nije cuo i vama opet ne odgovara.
Zar niste vi ekipa koja je preko noci obrisala visemilionski dug koji je talozen godinama?
Kako vas uopste nije sramota da pricate o parama?
Nemamo para zato sto smo godinama igrali EL, igrali F4, prodavali igrace a nemamo tim koji ce se boriti sa najvecim evropskim ekipama, e takve pare mi nemamo. A vi ste ih stvorili za jednu sezonu ;)

crise de nerfs

pre 9 godina

Za nase uslove Djenka je vrhunski igrac.Ne govorim to zbog dobre suterske veceri(bilo bi to 5 puta bolje da ga Radonjic ga nije cepkao sa minutima),vec zbog konstanto jake i koncentrisane odbrane,ulaza,fizicke spreme,i kosarkase inteligencije(sece i polu kotre dobrim faulom.Nekad je to Bozic radio u Partizanu,a sad vidim to i od Tejica).Djenkin minus je sto nekad uzima sto rece Kuzmanovic teske suteve.

VardaPFK

pre 9 godina

Ejsi Lo je potpisao ugovor sa Partizanom za 500.000,00 dolara godišnje?! Zamolio bih derviše da se o parama više ne priča. Jer, ko se seća, čak I TADA su kukali kako nemaju para...

Dakle, kako tad - tako i sad. Prepuni su love!

-----------------------

Moraš da objaviš i za koju cifru je otišao iz Partizana, onda objavi razliku.

Molim redakciju da objavi komentar...

Bodibond je žensko

pre 9 godina

Ali najjači mi je Kalina na slici sa ovim posterom pehara iz uvek spominjane '91... A zašto ne nekakav poster košarkaškog pehara koji ste osvojili...? Au da... Buhahahahaha... :-D

fan-tazija

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :))))

Boki

pre 9 godina

@(DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

Prijatelju...Partizan je godinu dana ranije (2010) bio 4. (i slovima C E T V R T I ) tim u Evropi. Ako C E T V R T I tim u Evropi ne moze da dovede JEDNOG igraca za 500 000 da se oni koji su Z A M R Z N U T I ne bi uvredili, onda treba ukinuti kosarku u Srbiji.

Ganjani

pre 9 godina

ti si nas crni brat,i uvek ces to biti!i ti i Nelson.hvala za svee Djenkaaaaaa
(duledudule, 6. mart 2015 09:04)

I vi ste moja crna braća!
Hhahahahahah

nanemane

pre 9 godina

-Ma sta te boli briga,odigras jednu dobru utakmicu za sezonu a uzmes 450.000,uvuces se svima,svim navijacima i zamazes im oci.Teska prevara od igraca,za te pare mogli smo vrhunskig beka da uzmemo,tipa Kerol koji bi igrao i davao u kontinuitetu 15-20 poena uz visoke procente suta!
(MARKO, 6. mart 2015 08:48)

cinjenica

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.

wer

pre 9 godina

pa zar vam se i na ovako pozitivnoj prici (dzenkins je bas ok tip) prividjaju grobari???

oh dear, zar smo vas dotle doterali?
evo zao mi je, iskreno.. necemo vise :)
samo jos ove godine

Mirko

pre 9 godina

Čarls je car! A izgleda da mu je i mama car. Sestra mu je simpatična. Sve u svemu izgleda dobra porodica. A sada su deo još veće porodice Crvene Zvezde.
Lepo bi bilo da ostane i iduće godine...

MARKO

pre 9 godina

Ma sta te boli briga,odigras jednu dobru utakmicu za sezonu a uzmes 450.000,uvuces se svima,svim navijacima i zamazes im oci.Teska prevara od igraca,za te pare mogli smo vrhunskig beka da uzmemo,tipa Kerol koji bi igrao i davao u kontinuitetu 15-20 poena uz visoke procente suta!

ROOOOARRRR

pre 9 godina

komentar koji se najvuse svidja panterima bar sudeci po broju pluseva je onaj o pljuvanju Partizana a clanak o njihovom igracu i njegovoj dobroj partiji i onda kazu nemamo mi komplekse od Partizana ma jok nemate :-)

cinjenica

pre 9 godina

Navijaci Zvezde ne razlikuju dolar od evra.Inace Vilijams je prosle sezone imao 1.300.000 evra u Lokomotivi, ove godine u Zvezdi po ugovoru ima mozda 340.000 evra ali "ispod zita"ima jos 600.000!

ernesto

pre 9 godina

@DJ Ape
To jeste velika lova za nase uslove al, i ako je istinita, to ostaje 350.000€ u to vreme sto kad pogledas bilo je takvih ugovora u oba kluba... Da ne bude zabune drago mi je sto CZT ima love da dovede i zadrzi strance voleo bih da to moze i Partizan al mi se ne svidja sto se finansiraju iz Javnih preduzeca a onda se celnici prodaju kao uspesni poslovni ljudi. Ti direktori JP ne daju svoju lovu nego firminu lovu (sto nije u potpunosti slucaj sa privatnicima) i to ne zbog reklamiranja nego zbog svog licnog statusa i druzenja sa igracima i celnicima klubova. E pa dragi moji i crno i crveno-beli direktori JP druzite se sa tim ljudima i dalje al o svom trosku...

Viktor

pre 9 godina

Kako ce da bride obrazi crveno-belim novinarcicima kad istekne rok trajanja ovom instant klubicu iz Zeleznika,za navijace ne brinem nikada ga nisu ni imali,pisem ovo kao navijac Partizana koji vas poznaje evo skoro petu deceniju,cast pojedincima koji nisu potrcali za par minuta slave i sacuvali kult navijanja za SVOJ klub jos dok su bili u pelenama,ovi drugi nisu vredni pomena.

dragan1982

pre 9 godina

ako zvezda produzio ugovore sa dnjenkinsom i williansom onda je dobro ako ne nista mora se dalje..ova dva amerikanca su dobri za prvi deo grupne faze evrolige za drugi nazalost se pokazalo da nemaju kvalitet da odvedu zvezdu u play off.misljenja sam da im treba da ti jos jedan ugovor na jednu sezonu jer ko zna mozda ce sledece sezone biti bolje ako se dovedu jos jedan dva dobra igraca..previse losih igara su ova dvojica pokazala u top 16 to me brine..

Danubewalker

pre 9 godina

Kako da ne,Zvezda je poznata kao klub gde se svi vrate svojoj kuci...Duci Simonovic,Moka Slavnic,Bogosavljev ili u fudbalu Jugovic,Mihajlovic,Savicevic,Piksi...Slabo se tu pamte legende a kamoli preplaceni stranci.

todor

pre 9 godina

@one night in may
kako je to lepo tako kad predstavis kako tebi odgovara.
Ali vama je vec u drugoj sezoni premijer obezbedio da igrate celu sezonu od prvog dana u areni, dok je partizan igrao u pioniru koji ima ravno 3 puta manji kapacitet. A tek po koju utakmicu je igrao u areni, i to ako za 8. mart ne zakupi zeljko samardzic.

posle toliko godina prosle godine smo prvi put dobili ceo top 16 da igramo u areni i tada smo imali apsolutni rekord posecenosti cak i kad se zavrsio top 16.

boki

pre 9 godina

@ (DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

ape na engleskom znači šta!?

da li je ejsi lo odigao čitavu godinu u partizanu ili je možda posle dva mjeseca prešao u olimpijakos. koji je samim tim preuzeo i njegov ugovor.

cinjenica

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.

MARKO

pre 9 godina

Ma sta te boli briga,odigras jednu dobru utakmicu za sezonu a uzmes 450.000,uvuces se svima,svim navijacima i zamazes im oci.Teska prevara od igraca,za te pare mogli smo vrhunskig beka da uzmemo,tipa Kerol koji bi igrao i davao u kontinuitetu 15-20 poena uz visoke procente suta!

DJ Ape

pre 9 godina

1. Đenka - legendo ! Mnogo ga gotivim. Kad igra loše, pljujem ga, psujem i sve što pravi zaljubljenici u sport i Zvezdu rade, ali to je samo dok traje tekma. Čoveka ekstremno gotivim!

2. Moram da iskoristim ovu priliku da sa vama, dragi ljudi, podelim sledeći link:

http://espn.go.com/nba/story/_/id/6815891/acie-law-signs-play-serbian-team

Ejsi Lo je potpisao ugovor sa Partizanom za 500.000,00 dolara godišnje?! Zamolio bih derviše da se o parama više ne priča. Jer, ko se seća, čak I TADA su kukali kako nemaju para...

Dakle, kako tad - tako i sad. Prepuni su love!

Molim redakciju da objavi komentar. Hvala!

Pozdrav svima!

Sofronije

pre 9 godina

(DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

Zasto je vas problem to sto mi kukamo na pare a imamo ih?
Napravili ste tim jos letos, najbolji ste u ligi, nemate povredjenih igraca i u odlicnoj ste formi.. dok mi nismo vezali 3 utakmice sa zdravim igracima, krpili smo se tokom cele sezone, igrali bez pleja, sada sa jednim centrom i konacno smo, 2 meseca pre kraja sezone, doveli pleja za kojeg nikada niko nije cuo i vama opet ne odgovara.
Zar niste vi ekipa koja je preko noci obrisala visemilionski dug koji je talozen godinama?
Kako vas uopste nije sramota da pricate o parama?
Nemamo para zato sto smo godinama igrali EL, igrali F4, prodavali igrace a nemamo tim koji ce se boriti sa najvecim evropskim ekipama, e takve pare mi nemamo. A vi ste ih stvorili za jednu sezonu ;)

max

pre 9 godina

@DJ Ape
Ja sam grobar,ali uvek se obradujem kada stranci koji igraju ovde imaju lepo misljenje o Srbiji. Dzenkinsu svaka cast,cestitam na pobedi. ali posto si podelio ovu informaciju koju sam ja znao sve ove godine,evo i za tebe par informacija:
-Ejsi Lo je igrao za te pare,sto je u tom trenutku bilo 350 000 evra
-to je sezona posle naseg odlaska na final four,kada smo na osnovu sjajnog rezultata imali najveci budzet ikada-3,5 mil evra
nazalost,Duleta je zamenio Vlada Jovanovic pa rezultat nije bio kao prethodnih godina
-Ejsi Lo se nije snasao u Partizanu,pa je ubrzo otisao na njegov zahtev,pa ovaj iznos nije dobio
-Najplaceniji igrac Partizana od 2000. do danas bio je Pedja Drobnjak-380 000 evra
-Zvezda je Silbu isplatila mnogo vise para,jer su raskinuli ugovor na zahtev kluba
-Ejsi Lo je i dalje mnogo jeftiniji nego Dzenkins...o Wiliamsu da ne pricamo

veliki pozdrav za zvezdase,cestitam na velikoj pobedi od sinoc!!!

fan-tazija

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :))))

Boki

pre 9 godina

@(DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

Prijatelju...Partizan je godinu dana ranije (2010) bio 4. (i slovima C E T V R T I ) tim u Evropi. Ako C E T V R T I tim u Evropi ne moze da dovede JEDNOG igraca za 500 000 da se oni koji su Z A M R Z N U T I ne bi uvredili, onda treba ukinuti kosarku u Srbiji.

nanemane

pre 9 godina

-Ma sta te boli briga,odigras jednu dobru utakmicu za sezonu a uzmes 450.000,uvuces se svima,svim navijacima i zamazes im oci.Teska prevara od igraca,za te pare mogli smo vrhunskig beka da uzmemo,tipa Kerol koji bi igrao i davao u kontinuitetu 15-20 poena uz visoke procente suta!
(MARKO, 6. mart 2015 08:48)

wer

pre 9 godina

pa zar vam se i na ovako pozitivnoj prici (dzenkins je bas ok tip) prividjaju grobari???

oh dear, zar smo vas dotle doterali?
evo zao mi je, iskreno.. necemo vise :)
samo jos ove godine

Bodibond je žensko

pre 9 godina

Ali najjači mi je Kalina na slici sa ovim posterom pehara iz uvek spominjane '91... A zašto ne nekakav poster košarkaškog pehara koji ste osvojili...? Au da... Buhahahahaha... :-D

ROOOOARRRR

pre 9 godina

komentar koji se najvuse svidja panterima bar sudeci po broju pluseva je onaj o pljuvanju Partizana a clanak o njihovom igracu i njegovoj dobroj partiji i onda kazu nemamo mi komplekse od Partizana ma jok nemate :-)

Ganjani

pre 9 godina

ti si nas crni brat,i uvek ces to biti!i ti i Nelson.hvala za svee Djenkaaaaaa
(duledudule, 6. mart 2015 09:04)

I vi ste moja crna braća!
Hhahahahahah

cinjenica

pre 9 godina

Navijaci Zvezde ne razlikuju dolar od evra.Inace Vilijams je prosle sezone imao 1.300.000 evra u Lokomotivi, ove godine u Zvezdi po ugovoru ima mozda 340.000 evra ali "ispod zita"ima jos 600.000!

VardaPFK

pre 9 godina

Ejsi Lo je potpisao ugovor sa Partizanom za 500.000,00 dolara godišnje?! Zamolio bih derviše da se o parama više ne priča. Jer, ko se seća, čak I TADA su kukali kako nemaju para...

Dakle, kako tad - tako i sad. Prepuni su love!

-----------------------

Moraš da objaviš i za koju cifru je otišao iz Partizana, onda objavi razliku.

Molim redakciju da objavi komentar...

Viktor

pre 9 godina

Kako ce da bride obrazi crveno-belim novinarcicima kad istekne rok trajanja ovom instant klubicu iz Zeleznika,za navijace ne brinem nikada ga nisu ni imali,pisem ovo kao navijac Partizana koji vas poznaje evo skoro petu deceniju,cast pojedincima koji nisu potrcali za par minuta slave i sacuvali kult navijanja za SVOJ klub jos dok su bili u pelenama,ovi drugi nisu vredni pomena.

ernesto

pre 9 godina

@DJ Ape
To jeste velika lova za nase uslove al, i ako je istinita, to ostaje 350.000€ u to vreme sto kad pogledas bilo je takvih ugovora u oba kluba... Da ne bude zabune drago mi je sto CZT ima love da dovede i zadrzi strance voleo bih da to moze i Partizan al mi se ne svidja sto se finansiraju iz Javnih preduzeca a onda se celnici prodaju kao uspesni poslovni ljudi. Ti direktori JP ne daju svoju lovu nego firminu lovu (sto nije u potpunosti slucaj sa privatnicima) i to ne zbog reklamiranja nego zbog svog licnog statusa i druzenja sa igracima i celnicima klubova. E pa dragi moji i crno i crveno-beli direktori JP druzite se sa tim ljudima i dalje al o svom trosku...

boki

pre 9 godina

@ (DJ Ape, 6. mart 2015 09:18)

ape na engleskom znači šta!?

da li je ejsi lo odigao čitavu godinu u partizanu ili je možda posle dva mjeseca prešao u olimpijakos. koji je samim tim preuzeo i njegov ugovor.

Danubewalker

pre 9 godina

Kako da ne,Zvezda je poznata kao klub gde se svi vrate svojoj kuci...Duci Simonovic,Moka Slavnic,Bogosavljev ili u fudbalu Jugovic,Mihajlovic,Savicevic,Piksi...Slabo se tu pamte legende a kamoli preplaceni stranci.

nikola

pre 9 godina

Brukamo se grobari zar ne? Vujosevic vas je naucio mehanike manipulacije ali istina je samo jedna.

Na osam utakmica, koliko je ekipa Dejan Radonjića odigrala ove sezone u Beogradu (sedam u Areni, jednu u Pioniru), Zvezdu je prosečno pratilo 15.500 ljudi, što je ubedljivo najviše na Starom kontinentu! Kroz grupnu fazu Beograđane je bodrilo 15.200 navijača u po meču, dok je u TOP 16 fazi ta brojka za nijansu veća 15.950! Ako srednju cifru pomnožimo sa brojem odigranih utakmica (osam prim. aut.), dolazimo do cifre od 124.000 ljudi ukupno!

Prvi pratilac, Fenerbahče, uvek ima rasprodatu Ulker Arenu, ali učenike Željka Obradovića gleda 12.200 navijača po utakmici (12.900 u grupnoj fazi, 11.800 u TOP 16). Treći je aktuelni šampion Evrope, Makabi, koji na svakom duelu ima podršku 11.100 ljudi (po 11.100 u obe runde takmičenja).

NikolaX

pre 9 godina

1 round Partizan Real 21374

3 round Partizan CSKA 16523

5 round Partizan Lokomotiva 15565

7 round Partizan Galatasaray 13552

9 round Partizan Bayern FC 11550

11 round Partizan Macabi Tel Aviv 13015

13 round Partizan Zalgiris 12505


Stop grobarskom spinu sa posetom na utakmicama ,njihiva poseta je cak i slabija u proseku od nase...pustite mi komentar.

todor

pre 9 godina

@one night in may
kako je to lepo tako kad predstavis kako tebi odgovara.
Ali vama je vec u drugoj sezoni premijer obezbedio da igrate celu sezonu od prvog dana u areni, dok je partizan igrao u pioniru koji ima ravno 3 puta manji kapacitet. A tek po koju utakmicu je igrao u areni, i to ako za 8. mart ne zakupi zeljko samardzic.

posle toliko godina prosle godine smo prvi put dobili ceo top 16 da igramo u areni i tada smo imali apsolutni rekord posecenosti cak i kad se zavrsio top 16.

Sezona 2014/15

pre 9 godina

Od pocetka pricam da su i Blazic i Jenkins za klasu bolji od bekova kojima je pruzana sansa.Osim Kalinica,mislim da ni Dangubic ni Lazic ne smeju da igraju pre dvojice navedenih u prvoj recenicu.Prosle godine su Zvezdu doveli do polufinala ULEB Cupa.
To ne moze svako.Radonjic ih je svojim cepkanjem igraju 2-3 minute pa zameni gusio njihove snajperske sposobnosti.Nema gore stvari za sutera nego da te trener sece a nisi ni uhvatio ritam.

One night in May

pre 9 godina

Partizan je u ovo vreme prosle godine isto igrao sa makabijem,i takodje je vec ispao,al je bilo 17,18 hiljada ljudi,u tome je razlika izmedju partizana i ovog vaseg kluba....
(misa87, 5. mart 2015 21:09)

Zvezda u svojoj drugoj sezoni u ULEB Evroligi ima ubedljivo najvecu ukupnu posetu u istoriji iste, Zvezda ima ubedljivo najvecu prosecnu posetu u istoriji iste (iako je jedan mec igrala bez prisustva navijaca zbog kazne)... Vi ste ULEB Evroligu igrali 100 godina, a poseta (ni ukupna ni prosecna) nije vam ni na 50% sadasnje Zvezdine.
Pa ti sad racunaj...

Batko

pre 9 godina

ne vracaj se i nisi neki igrac partizan je imao crnaca mnogo boljih od tebe tako da si samo prosecan igrac ...
(GROBAR_BRISEL, 6. mart 2015 09:26)


...aj nam lepo priznaj...jel` tebe neko sinoć "dirao", pa si toliko uznemiren ?!

petarczv

pre 9 godina

Groblje pustite vi nas bolje se spremajte za tu dobrotvornu utakmicu mora dulence da popuni dzepove...ej dobili satro pare od fk ali odma posle toga prose pare od navijaca...

Oberin Martel

pre 9 godina

....Vilijams igra za 940.000,sta vam nije jasno,to je skoro 3 puta vise od Loa.
(cinjenica, 6. mart 2015 11:07)

Ajd ne lupaj ko Tegi i Grba.

Kum

pre 9 godina

Ali najjači mi je Kalina na slici sa ovim posterom pehara iz uvek spominjane '91... A zašto ne nekakav poster košarkaškog pehara koji ste osvojili...? Au da... Buhahahahaha... :-D
(Bodibond je žensko, 06. mart 2015 11:44)

A jel imate vi mozda jednog Uska (mi smemo tako da ga zovemo, jer smo domaci)?

Samo da ti napomenem, da tvoj klub na oficijalnoj stranici navodi "finalista Kupa Sampiona" kao trofej! Gde to bre ima?? :D

Samo pokazuje koliko ceznete i patite.

SASA FRANKFURT

pre 9 godina

S Djenkom i Wilijem produziti ugovor odma, takve igrace tesko da cemo naci! Znam da ih je islo lose dosta dugo, ali cinjenica je da ginu za Zvezdu, a to navijaci vide i cene!! O njihovom kvalitetu bi bilo suvisno, to su klase za sebe, pa cak i kad ih ne ide!!

Sta sam sinoc doziveo...

pre 9 godina

Partizan je u ovo vreme prosle godine isto igrao sa makabijem,i takodje je vec ispao,al je bilo 17,18 hiljada ljudi,u tome je razlika izmedju partizana i ovog vaseg kluba....
(misa87, 5. mart 2015 21:09)

A Partizan u Aba ligi napuni Pionir 12 000 ko od sale. Zaista NISMO ISTI!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (JF70, 6. mart 2015 00:00)

Ova dva komentara predstavljaju sklop mentalnog stanja tastatura grobara sinoc, oni misle da je njih bilo 17-18 hiljada protiv Makabija, ili da Pionir prima 12.000 e oni nekog prozivaju za brojnost,o fudbalu je smesno govoriti a jos je i smesnije govoriti kada Zvezda i dalje ima vecu posetu u top 16 nego oni prosle godine...Ali to je sve puno pakosti i kompleksa.

srkiboy82

pre 9 godina

(Sofronije, 6. mart 2015 09:52)_ Ajde ovako. Tačno da ste imali problema tokom sezone, ali ja ti tvrdim da imate najjjaču prvu petorku u ABA ligi. Ko ima karijeru kao Pavlović, ili Mačvan? Ono što svim normalnim navijačima izaziva mučninu su vaša kukanja, prozivanja, karikiranja, prozivanja i izigravanje žrtve. Naime nama su proteklih godina igrači i treneri bežali već na pola sezone, klub u blokadi, tuženi, skidani koševi, dug od 16 miliona evra. Pa? Tad je sve bili ok. A vi bez novca ste dovodili koga god ste hteli. Imate i vi pleja zove se Dalo. Imate i centra zove se Bezbradica i oterali ste Šaljića.

dragan1982

pre 9 godina

ako zvezda produzio ugovore sa dnjenkinsom i williansom onda je dobro ako ne nista mora se dalje..ova dva amerikanca su dobri za prvi deo grupne faze evrolige za drugi nazalost se pokazalo da nemaju kvalitet da odvedu zvezdu u play off.misljenja sam da im treba da ti jos jedan ugovor na jednu sezonu jer ko zna mozda ce sledece sezone biti bolje ako se dovedu jos jedan dva dobra igraca..previse losih igara su ova dvojica pokazala u top 16 to me brine..

One night in May

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.
(cinjenica, 6. mart 2015 09:34)

Opet lupas gluposti. Je l' si ti normalan? Kojih 940 000 evra? U tom slucaju, Pecaros igra za 1 500 000!!

Ne znam koga bi trebalo da prevari taj nonsens - u Lokomotivi je igrao za 600 000, imao skromnu sezonu i posto je godinu dana stariji dovela ga je Zvezda za 340 000 vise - sve logicno!!

Je l' si uvek tako briljantan ili smo to samo mi ovde imali srece?

shenlook

pre 9 godina

djenka nas ludi.. sjajan momak i dobar kosarkas. kad bi imao kontinuitet bio bi pravi as, ovako se moramo oslanjati na njegov "talas" :D

petarczv

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Decko vam je dao link ESPN za platu ejsi loa i zvanicnu izjavu njegovog agenta. Ajde daj ti link ili bilo kakav dokaz da wiliams ima 940 hiljada evra a djenka 450 hiljada! Ali da to ne bude reko grba ili reko tegi xaxaxaxaxaxaxaxaxax puknite grobari

cukce

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :))))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (fan-tazija, 6. mart 2015 09:51)

U nedleju ste pobedili Zvezdu radujte se i uzivajte u pobedi to vam je prva i poslednja ove sezone protiv Zvezde, doveli ste pleja, radujte se pleju a pustite evroligu da igraju oni sto znaju i komentarisu oni sto ucestvuju! Malo manje zlobe, eto sledece sezone necemo komentarisati vas cipiripi kup!

Tony Soprano

pre 9 godina

Mislim da ne postoji navijač Zvezde koji nije zavoleo Đenku. Retko koji stranac ima ovakav odnos prema klubu i navijačima. Voleo bih da ostane. Đenka stay in Belgrade.

LOL

pre 9 godina

Hocete reci da je cak i onaj mali iz Panceva Gangbangubic dao trojku ?
Ako ne raspordaju tim ovi igraci ce sa stecenim iskustvom biti 5 puta bolji tim naredne godine.

alfa romeo

pre 9 godina

@cinjenica..napisao bih nesto za ovih 940 000,ali kada sam procitao da je 3*500 000 zapravo 940 000(u tvojoj racunici),odustao sam...

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)
Ajde ti prvo u skolu, da naucis koliko je tri puta vise od 500.000 pa onda da razgovaramo, a ne da udaras po tastaturu kao da si u transu ... Posto vidim da znas kolika je cija plata reci mi za koliko igraju Pavlovic i Macvan ili ti Tegi nije dao tu informaciju ??

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Вилијамс и Џенкинс два сјајна момка ! Заиста бих волео да се дружимо и следеће године !

Ko to tamo peva

pre 9 godina

@ cinjenica
Pogresio si, on je 940 000€ dobio samo za prvi deo sezone i to bez bonusa, jer mi imamo pare da se razbacujemo, sta ce nama to??

Alo

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista. (cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Ahahha koliko volite da izmisljate cifre, sada se Vilijamsu placa u Evrima jel? Jel znas ti matematiku uopste? i kako moze da bude 3x vise? Za Vilijamsa nemate nikakve dokaze i to su klasicne vase izmisljotine....

srAmota

pre 9 godina

I da odes,zauvek cu da te volim. Djenko legendo zvezdina,zadnje 2 sezone ne bih mogao da zamislim bez tebe. Zasluzio si samo najbolje!

Vopi

pre 9 godina

Djenka je retko dobar i pozitivan igrac i covek. Ako je moguce produziti ugovor sa njim na jos godinu dana. Ove godine se dugo trazio ali sad dolazi do izrazaja u napadu, u odbrani konstantno dobar. Djenka je ljudina!

Bojan...

pre 9 godina

(max, 6. mart 2015 09:50)

Kako je to 3,5 mil najveci budzet Partizana ikada a pre dve sezone kada su igrali evroligu je evroliga objavila na svom sajtu da je klub sa najmanjim budzetom za tu godinu bila ekipa iz Poljske Zielona gora sa 4 mil?? Ja u zvanicne podatke evrolige verujem. Meni je onda logicno da je Partizan imao vise od 4 mil. Ali ti znas bolje kad kazes da nisu imali vise od 3,5 i ko je za koliko igrao, znas i za Dzenkinsa i Vilijamsa, sigurno si sa njima pio kafu pa ti rekli... Daj kazi za koliko su onda igrali Mekejleb, prvi strelac Turske lige koga su trazili Fener i Besiktas koji mogu da plate koliko hoce, Palasio koji je odigrao 500 utakmica u NBA, Gist, Lazme, Lafajet, Pekovic na pauzi iz NBA. Daj neki dokaz za koliko su oni igrali. Za Ejsi Loa znamo svi posto je to ESPN objavio...

molimvasobjavitekomentar

pre 9 godina

@cinjenica
DJ Ape je okačio link, od ni manje ni više nego espn-a, u kom piše:
"Point guard Acie Law, has signed a one-year, $500,000 deal with the Serbian team Partizan, according to his agent, Mark Bartlestein."
"Plejmejker Acie Law je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 500,000 dolara sa srpskim timom Partizan, objavljuje njegov agent Mark Bartlestein."
Ti si napisao kolike su plate Williams-a i Jenkins-a bez bilo kakvog dokaza. Možda sam ja lud što očekujem da grobar pokaže neki link ili dokument kao dokaz za njegove tvrdnje, ipak ste se vi ugledali na vašeg čarobnjaka čija su reč i isečak iz novina dovoljan dokaz za svaku tvrdnju.

Illmatic '94

pre 9 godina

Пола вас не зна нос да обрише а знате колику Вилијамс има плату. Ако вам је највећа брига у животу колику плату имају Вилијамс и Џенкинс,правац у оближњу болницу.

zzzzz

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.
(cinjenica, 6. mart 2015 09:34)

Idi kupi udžbenik iz matematike za 1. razred osnovne, pročitaj ga, pa pokušaj ponovo sa komentarom. Nek ti je sa srećom.

stefan_x8

pre 9 godina

Za Đenku sam sve više ubeđen da navija za Zvezdu od svoje treće godine života! Sa takvom energijom, strašću, žarom igra, da je to neverovatno. I kad mu ide loše, pokazuje emocije tako što se nervira i želi to da što pre ispravi. Kad (ako) bude negde otišao, to će biti jedino i isključivo zbog para, jer ovakvu atmosferu i navijače neće naći nigde van Beograda (mislim i na crveno i crno bele), a čini mi se da je on takav tip igrača koji energiju crpi od publike. Sve najbolje Đenka!

Batko

pre 9 godina

nebitna utakmica za makabi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (histerija u zelezniku, 6. mart 2015 09:20)

Aha, jako nebitna....mukice

Kum

pre 9 godina

ne vracaj se i nisi neki igrac partizan je imao crnaca mnogo boljih od tebe tako da si samo prosecan igrac ...
(GROBAR_BRISEL, 06. mart 2015 09:26)

Tebe je ovo bas zabolelo, jel? Vidim raspisao si se po svim vestima. :)

A ovaj komentar bih zeleo da izaberem kao vrhunac idiotizma. :D

Kum

pre 9 godina

Ejsi Lo je ima 500.000 dolara a Markus Vilijams ima 940.000 evra sto je 3 puta veca suma.Vi pricate o parama?!Pa to je vrhunac licimerstva ali od vas me nista ne iznenadjuje.Dzenkins ima 450.000 evra a ne igra nista.
(cinjenica, 06. mart 2015 09:34)

Prvo 920.000 dolara, sad 940.000 evra, sutra ce biti barem 1.000.000 zlatnih poluga....

Da, mi pricamo o parama, jer vi nonstop kukate, godinama, jer vam je uvek malo, a vase rukovodstvo ne zna (ili nece) da zaradi nesto, nego samo zahteva od drzave. Smucilo nam se odavno to spinovanje i izmisljanje. BAT je objasnio koliko istine ima u tim "stipendijama".

alfa romeo

pre 9 godina

Brat Djenka!Mnogi su ga terali,ali videlo se u svakom njegovom sutu upravo to-da ce poceti da pogadja.Svaki njegov promasaj je veoma blizu kosa,a sada kada je vezao nekoliko odlicnih utakmica,i samopouzdanje mu raste,a samim ti i cesce pogadja..Ukoliko nastavi do kraja sezone ovako,radovao bih se da istane jos jednu sezonu..ipak unosi nelu pozitivnu energiju,i ako njega krene,krene i ostale

E

pre 9 godina

Majstore puna podrska! bilo bi lepo da ostanes a ako ne zalsuzio si veci ugovor u nekom velikom klubu! malo je sportista koji igraju s tolikom energijom i zeljom, nasi mladi igraci bi trebalo da se ugledaju na tebe

Dzony

pre 9 godina

ha ha....heroj druge pobede iz devet mečeva....ovo je kao prošle god,kad su kao ispali sa 4 pobede,svuda o tome pričali a niko nije spominjao da su 2 pobede ostvarili kad nikome nije trebalo ništa,u praktično revijalnim utakmicama :)))) (fan-tazija, 06. mart 2015 09:51)

Kada je partizan dobio Makabi prosle sezone i to jedva to tad nije bila revijalna utakmica?? Neverovatno sta pisete...

Mirko

pre 9 godina

Čarls je car! A izgleda da mu je i mama car. Sestra mu je simpatična. Sve u svemu izgleda dobra porodica. A sada su deo još veće porodice Crvene Zvezde.
Lepo bi bilo da ostane i iduće godine...

Nolan

pre 9 godina

Svaka čast na utakmici, neka ti je svaka ovakva do kraja.
A što se tiče ostanka, to bi trebalo rešiti na leto kad se svode računi. Zašto da ne ostane, bila bi mu treća godina. Ali sada prvo i najvažnije, da se obezbedi Evroliga.

ogio

pre 9 godina

Bravo mali... uvek mi je drago kada neki stranac ovako govori o nama...
Mi smo u Partizanu uvek imali strance koji su govorili slično i ginuli za klub više od naše dece, a drago mi je kada vidim da ih ima još negde...

crise de nerfs

pre 9 godina

Za nase uslove Djenka je vrhunski igrac.Ne govorim to zbog dobre suterske veceri(bilo bi to 5 puta bolje da ga Radonjic ga nije cepkao sa minutima),vec zbog konstanto jake i koncentrisane odbrane,ulaza,fizicke spreme,i kosarkase inteligencije(sece i polu kotre dobrim faulom.Nekad je to Bozic radio u Partizanu,a sad vidim to i od Tejica).Djenkin minus je sto nekad uzima sto rece Kuzmanovic teske suteve.