Sreda, 04.03.2015.

14:20

Vujošević potvrdio: Akojon potpisao

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević potvrdio je da je američki igrač Džoš Akojon novi plejmejker ’crno-belih’.

Izvor: JT

Vujoševiæ potvrdio: Akojon potpisao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

pfc

pre 9 godina

Mislim da ovaj plej nije skupo placen jer za meseca igranja ne bi trebalo da mu je plata preko pedeset hiljada odnosno 25000 mesecno. Ostatak od 200000 je dat za plate igricima. Ovogodisnji budzet partizana ne verujem da prelazi dva Miliona evrs. Naravno problem je zato sto celokupan iznos od sponzora ide za reprogram duga drzavi. Koji iznosi 700000 ako su skinute kamate. E sada za sledecu sezonu imamo vec sigurnih , petsto kao druga rata za Bogdana i 700000 od NIS-a. E sada moze da se zaradi od prodaje samo jos Dragana Milosavljevica nekih 300-500 hiljada. I to verujem da ce ici u Fener jer Dule ce da najuri hikmana a verovatno i gaudloka i Zorica. Opet to su sakupljenih 1500000.E sada na ugovore Milutinova,Marinkovica, Andrica i Djumica ide ne vise od 300 soma jura. A oni ce igrati sjajne sezone. Na Murica ide jos 200-300. To su pet igraca koja su sigurni i koji od budzeta uzimaju 500-600 znaci ima se jos milionce. E tu se treba pametno odigrati pik treba da se trazi da ostane Pavlovic za 400 da se dovede Mckaleb za istu sumu i da se potrazi jedan Krilni centar koji bi mogao da se uklopi u budzet. To su osam igraca. Plus Aranitovic i Kazeloglu da se gurnu u vatru kao rezerve( ne znam kako su placeni) i imamo desetak igraca koji bi mogli da razvale u Juroligi uz komandu Duskovu i uz vernu publiku. Naravno interesuju me misljenja Grobara. Trenera i pomocnike platiti u zavisnosti od prodaje karata a za lekarske preglede iskoristiti neku privatnu kliniku uz njeno rekćamiranje.

FMP forever

pre 9 godina

Koliko li samo boli kada izgubiš titulu od tima koji je pet puta jeftiniji od legendinog kluba koji se finansira sa državnog bankomata.

PeraQ

pre 9 godina

@nenad
reci mi odakle zvezdi pare da sagradi marakanu?
(muamua, 4. mart 2015 20:32)

Ma reko bi ti on, nego nece covek da gubi vreme jer ti svakako ne bi mogao da shvatis...

Blic voli FMP

pre 9 godina

Naslov na Blicu je prejadan. Naslov da je Partizan doveo NBA igrača sve govori o njihovim simpatijama prema legendinom klubu. Bljak.

srbEUin

pre 9 godina

Samo da ponovim stare komentare.:

Zato se nadam da ćemo dobiti pleja, ravnopravnosti radi. (danilo, 17. februar 2015 15:39)

Danilo, budi spokojan. Play stiže 01. marta.
Siguran sam da će Dulo naći ekstra igrača na ugovor od mesec dana, za play-off, samo taktizira. Bolje mu je da plati 200 kila za vrhunskog igrača, meč-vinera na mesec dana, nego da istu sumu da solidnom za šest meseci.
Pitanje je samo šta posle? Legionari Mačvan, Saša, Milenko, Gagi i Play će otići do leta, I POTPUNO ĆETE OSTATI BEZ TIMA.
Pogotovo ako izvisite za EL, što je sasvim izvesno ako budete četvrti, a vrlo verovatno ako budete treći. Jer svima je poznato da ste isključivo domaćinski tim, i da se pobedi možete nadati samo uz uku buku sa tribina i pritiske na sudije sa klupe, što u gostima ne pali. (srbEUin, 17. februar 2015 18:24)


Ništa novo, ništa neobično. I Metalac i Budućnost i Igokea su se pojačali. Budućnost ubedljivo najkvalitetnije. Jedino Cedevita i CZT još ništa. Sada im novi igrač (trebala je u januaru jaka četvorka za EL) više ne treba. Srećom, ovog puta Lipovij nije stigao.

CZT ima mesec dana da se pripremi za PO, pošto više ne postoje drugi takmičarski ciljevi. Sasvim dovoljno vremena za štelovanje forme i taktike.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ps: neka mi odgovore delije koje misle da drzvava podrzava fininansiski partizan ali sa ARGUMENTIMA a ne sa praznom pricom
(brankica stankovic, 04. mart 2015 17:48

Država je direktno podržala Partizan. Partizan zbog Vujoševića nema ni jednog privatnog sponzora. FK Partizan je državni klub tako da su pare koje su upumpane u KK Partizan direktno državne pare. A sada ti nama argumentovano objasni ako Partizan ne finansira država odakle vama pare onda?

Nenad

pre 9 godina

nbt, naravno da ste dobili pare od drzave, mozda ne sada zato sto su ovo pare od Skuletica, ali sve igrace koje je vas Fk Partizan prodao, a da su ponikli u Zemunelu je pomoc drzave jer vam je drzava i sredila Teleoptik i Zemunelo, tj premijer Marijanovic.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

(deki, 04. mart 2015 16:10)

Ko ste vi?Sto bi se Dule 'vama' zahvaljivao.Alo bre limenko svako igra za sebe,prati tamo mutanta i dobro ti je.O nama nemojte da razmisljate,za razliku od vas mi znamo sto radimo!I veoma brzo ce vam sve biti mnogo jasnije.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ajd ljudi šta vam je? Pa šta ako su doveli pleja, prvo ko je ovaj, daj da vidimo kako igra, ako treba da se plašimo od ovog anonimusa onda bolje da ne igramo košarku. Bar će da se skinu sa grbače i nama i novinarima i Srbiji. Kukanja više nema, izmolili ste vrlo respektabilan tim i dosta vam je više. Ajd više ne mlatite nas nego igrajte košarku. Dobili nameštenu utakmicu i anonimnog pleja i već osvojili NBA ligu. Više ste mi ogadili košarku sa kukanjem i plakanjem. Najbolji ste na svetu, samo nam se skinite više i vi i Dule.

nikola

pre 9 godina

A panteri po pravilu vec znaju kolika mu je plata,utrkuju se ko ce izbaciti vecu cifru i ko ce zvuciti uverljivije.Ajde se bar dogovorite oko cifre,a ne svako da tvrdi razlicito.Nema ga onaj Samrok,on uvek ima pouzdane informacije o platama igraca Partizana.Cenim da po njegovim izvorima ovog placamo 800 hiljada
mesecno.
O platama nam pricaju navijaci kluba koji je Silba placao 700 hiljada godisnje.

brankica stankovic

pre 9 godina

Kk partizan

dosli:Edo muric,Milan Macvan,Sasa Pavlovic,Andreja Milutinovic,Josh Akojon,Janis Kuzeloglu i Luka Bogdanovic(koji je potom i otisao)

Otisli:Zo Lovernj,Bogdan Bogdanovic,Davis Bertrans,Djordje Gagic,Leo Vesterman i Dejan Musli

Kk crvena zvezda

dosli:Majk Cirbes,Nikola Kalinic,Markus Vilijams,Nemanja Dangubic,Stefan Jovic,Djordje Kaplanovic,Nemanja Cvorovic

Otisli:Tadija Dragicevic,Ivan Radenovic,De markus Nelson,Rasko Katic,Aleksandar Lipovij i Marko Simonovic

zakljucak je sledeci:nije bitno ko je dosao ove sezone nego ko je otisao iz zvezde i partizana takodje pitanje odakle pare za Akojoma je veoma glupo jer to isto se moze pitati i za Vilijamsa.

Navijac sam partizana ali u ovde sam rekao iskljucivo cinjenice i bio sam objktivan.

Ps: neka mi odgovore delije koje misle da drzvava podrzava fininansiski partizan ali sa ARGUMENTIMA a ne sa praznom pricom

insajder

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se dize tolika pompa oko dolaska ovog igraca u Partizan.Covek je poslednjih 6 godina proveo u Kini,svako leto je pokusao preko letnje lige da se vrati u NBA i nije uspeo,a za Dallas je odigrao svega tri utakmice.Slazem se da je solidan igrac,ali mislim da Partizanu treba dobar organizator igre,a ne igrac koji uzima preko 10 suteva po utakmici.Da je toliko dobar koliko se pise po medijima u Srbiji,vec bi odavno nasao klub u nekoj ekipi iz EL ili EK.

mare

pre 9 godina

Solidan igrač za KKP. U Kini je ubacivao blizu 50p, u Estoniji 20p, mana mu je da ne voli da asistira nikako, ali ako mu Dule objasni to može da se uradi. Igrač koji ima 10-15 poena u rukama, dve, tri asistencije...U odbrani je tanak, ali nije doveden zbog toga. Šut mu je najjači arsenal, brz u tranziciji sa svojih 180cm. Može da igra 1 na 1, uz Mačvana i Pavlovića,Partizan će solidno pojačati napad, rasteretiti Tepića koji će ići na poziciju 2. Nije asistent, ne čini saigrače boljim, ali jako će da koristi timu, raširiće napad. Ako np budu udvajali Mačvana na niskom postu biće prostora za nesmetan šut Arojon tu kažnjava bez problema. Jedini negativni faktor je malo vremena, mora da se uigrava što brže.

deki

pre 9 godina

Ovako ste pricali i pre,samo da dodje Pavlovic,samo da se oporavi Milosavljevic pa nista,odradili smo za vas veliki posao,dobijali redom vase konkurente,ne secam se da je tzv.mag rekao bravo ili hvala.Sto se tice Pavlovica,jasno je da on odskace sto je i normalno s obzirom na tolike godine u NBA,i Macvan pored njega,ostali nista narocito,da nismo odigrali za vas ne bi sada peicali o F4 ili EL.A ovaj Dzos,hajde u litar krvi da je Dalo bolji,covek dolazi iz Kine gde po utakmici pada preko 220 koseva a odbrana se ne igra

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da će njegovo izuzetno NBA iskustvo od 3 utakmice i cca 9 odigranih minuta biti od neprocenjivog značaja - važno je reći da je reč o bivšem NBA igraču!

Sasa

pre 9 godina

Dobar plej, ovo pričam kao gan, nikad ne gubi lopte, veoma brz, dobar šut, solidan asistent, i ne zanosimo se da ćemo imati 2 predstavnika u EL jer je Cedevita veoma jaka, o crnogorcima da i ne pričamo, biće teško...

FMP since 2011

pre 9 godina

[link]

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01) Aj izbaci neki o Vilijamsovoj plati,kad si već toliko transparentan. Samo nemoj da se mnogo iznenadiš...

Kosta

pre 9 godina

Obećaj javno sportskoj javnosti da nećes smišljeno organizovati konferencije za štampu(i na njima citirati misli i reči Getea,Maksa,Aristotela itd),da nećes stipati sudije,da nećeš bežati sa terena....za sada je sve korektno,samo da tako ostane.Sportski pozdrav.

navijac

pre 9 godina

[link]

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01)

Ok, pretpostavimo da je ovo tacno. To je po tadasnjem kursu bilo oko 350 hiljada evra za godinu dana, i sigurno je jedan od najplacenijih igraca ikada u KKP. Ali, Partizan je tada igrao F4 i imao je para to da priusti. A sad ti objasni odakle FMP-Zvezdi pare da placa po 500+ hiljada evra igrace, a da nikada nije igrala niti osvojila nista, niti nekog skupljeg igraca prodala??

Bogdan Sumski

pre 9 godina

I sta sad treba da se plasimo nekog Okajona nije niko iole kosarkaskim znanjem potkovan cuo za njega. Ne, ja se plasim samo Zvezdinih igraca koji ce nadam se prevazici grc i srokati sve do kraja!

zagreb,sestara milosrdnica bb (tekma)

pre 9 godina

Pa mi smo bez pleja skoro celu sezonu odigrali i to veoma solidno, au sta cemo tek sad da im radimo, setacemo se kroz tekme...
(Mark, 4. mart 2015 15:09)

vrlo dobro,samo si pogrijesio kaze se cijelu a ne celu.
pravi si navijac partizana.

bebeto

pre 9 godina

Ovakav profil igraca nije potreban Partizanu. Sebican igrac koji vidi samo kos a u odbrani uopste i ne postoji. Potreban je igrac koji ce da razigrava ekipu a ovaj je u stanju da sutne i 50 puta na utakmici. Voleo bih da nisam u pravu.

Rajko

pre 9 godina

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01)

To je po tadasnjem kursu bilo oko 350.000 evra, koliko je prosle sezone bila godisnja plata Marjanovicu. A Law je za nas igrao do kraja Decembra 2011. i shodno tome dobio samo pola para.

petarczv

pre 9 godina

Akojon je klasican run&gun igrac koji ima samo jednu misao a to je da sutne na kos! Podatak da ima 31p za 40 min utakmice u kineskoj ligi nije nista spec. Naprimer marbury ima prosek od 45p po utakmici,a te utakmice se vecinom zavrsavaju trocifrenim rezultatima nesto slicno ko na All Starr mecevima u nba a svi znamo kako se tu igraju odbrane. Sto se tice organizacije igre i pasova njegov ucinak je mizeran ima tek nesto vise od 3 ass za 40minuta igre a to je segment koji partizanu najvise treba...o odbrani necu ni da pricam, sa u startu losom odbranom koja se jos vise unazadila igranjem u kineskoj ligi mislim da ce mwil najvise profitirati od ovog transfera a naravno lazic ce ga totalno neutralisati u napadu...

Aspicientis

pre 9 godina

Akojon, Tepic, Vanja, Batica Milutinovic, Kapiten, Pavlovic, Muric, Andric, Macvan, Bezbradi, Nikolica i Bozo

+ Grk, Dalo i Aranitovic za KLS.

Izgleda da nece biti nista od boljeg zivota u Srbiji ni ove godine...ali ok, uvek je tu sledeca sezona.

D1V1

pre 9 godina

Eto i nemoj posle da kukate kako vas je Zvezda uvukla u ABA, vidite sta je Dule rekao... nacionalni savezi ne mogu da budu kvalitetniji od ABA toga STFU.

Dragan

pre 9 godina

Odavno sam pročitao jedan komentar koji kaže: Da Dule kaže da dovodi slepog igrača i da će biti pojačanje ja bi mu verovao. Ovo je tada napisao neko iz Splita (jasno se sećam). Na ovaj komentar ne bih imao šta da dodadam, osim da se u potpunosti slažem!!

brule pfc

pre 9 godina

Ne sme da bude promasaj...iz nekih klipova vidi se da je dobar suter,ima solidan pregled igre,nije neka atleta,ali sve u svemu s obzirom na to koji je deo sezone i situaciju u klubu mislim da ce biti od pomoci.

zoran.ivkovic982@gmail.com

pre 9 godina

partizan je cekao ,cekao i mislim pogodio sa ajonom .dosta dobar igrac . brz ,siguran u prenosu lopte i veoma pouzdan u sutu spolja . partizan u dobroj formi i kako smo naucili kako se sezona blizi kraju igraju sve sigurnije . zvezda je dosta opala u formi i kako se sezona blizi kraju kako smo naucili igraju veoma nesigurno .Na sve to zvezda kao da igra bez trenera ,jer od njega nema nista . po meni partizan je glavni favorit da ovoji titulu i jadransku ligu . mnogi ce se smejati ovoj mojoj tvrdnji ali videce se na kraju sve .

Aspicientis

pre 9 godina

Akojon, Tepic, Vanja, Batica Milutinovic, Kapiten, Pavlovic, Muric, Andric, Macvan, Bezbradi, Nikolica i Bozo

+ Grk, Dalo i Aranitovic za KLS.

Izgleda da nece biti nista od boljeg zivota u Srbiji ni ove godine...ali ok, uvek je tu sledeca sezona.

Dragan

pre 9 godina

Odavno sam pročitao jedan komentar koji kaže: Da Dule kaže da dovodi slepog igrača i da će biti pojačanje ja bi mu verovao. Ovo je tada napisao neko iz Splita (jasno se sećam). Na ovaj komentar ne bih imao šta da dodadam, osim da se u potpunosti slažem!!

zoran.ivkovic982@gmail.com

pre 9 godina

partizan je cekao ,cekao i mislim pogodio sa ajonom .dosta dobar igrac . brz ,siguran u prenosu lopte i veoma pouzdan u sutu spolja . partizan u dobroj formi i kako smo naucili kako se sezona blizi kraju igraju sve sigurnije . zvezda je dosta opala u formi i kako se sezona blizi kraju kako smo naucili igraju veoma nesigurno .Na sve to zvezda kao da igra bez trenera ,jer od njega nema nista . po meni partizan je glavni favorit da ovoji titulu i jadransku ligu . mnogi ce se smejati ovoj mojoj tvrdnji ali videce se na kraju sve .

navijac

pre 9 godina

[link]

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01)

Ok, pretpostavimo da je ovo tacno. To je po tadasnjem kursu bilo oko 350 hiljada evra za godinu dana, i sigurno je jedan od najplacenijih igraca ikada u KKP. Ali, Partizan je tada igrao F4 i imao je para to da priusti. A sad ti objasni odakle FMP-Zvezdi pare da placa po 500+ hiljada evra igrace, a da nikada nije igrala niti osvojila nista, niti nekog skupljeg igraca prodala??

brule pfc

pre 9 godina

Ne sme da bude promasaj...iz nekih klipova vidi se da je dobar suter,ima solidan pregled igre,nije neka atleta,ali sve u svemu s obzirom na to koji je deo sezone i situaciju u klubu mislim da ce biti od pomoci.

FMP since 2011

pre 9 godina

[link]

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01) Aj izbaci neki o Vilijamsovoj plati,kad si već toliko transparentan. Samo nemoj da se mnogo iznenadiš...

mare

pre 9 godina

Solidan igrač za KKP. U Kini je ubacivao blizu 50p, u Estoniji 20p, mana mu je da ne voli da asistira nikako, ali ako mu Dule objasni to može da se uradi. Igrač koji ima 10-15 poena u rukama, dve, tri asistencije...U odbrani je tanak, ali nije doveden zbog toga. Šut mu je najjači arsenal, brz u tranziciji sa svojih 180cm. Može da igra 1 na 1, uz Mačvana i Pavlovića,Partizan će solidno pojačati napad, rasteretiti Tepića koji će ići na poziciju 2. Nije asistent, ne čini saigrače boljim, ali jako će da koristi timu, raširiće napad. Ako np budu udvajali Mačvana na niskom postu biće prostora za nesmetan šut Arojon tu kažnjava bez problema. Jedini negativni faktor je malo vremena, mora da se uigrava što brže.

Sasa

pre 9 godina

Dobar plej, ovo pričam kao gan, nikad ne gubi lopte, veoma brz, dobar šut, solidan asistent, i ne zanosimo se da ćemo imati 2 predstavnika u EL jer je Cedevita veoma jaka, o crnogorcima da i ne pričamo, biće teško...

brankica stankovic

pre 9 godina

Kk partizan

dosli:Edo muric,Milan Macvan,Sasa Pavlovic,Andreja Milutinovic,Josh Akojon,Janis Kuzeloglu i Luka Bogdanovic(koji je potom i otisao)

Otisli:Zo Lovernj,Bogdan Bogdanovic,Davis Bertrans,Djordje Gagic,Leo Vesterman i Dejan Musli

Kk crvena zvezda

dosli:Majk Cirbes,Nikola Kalinic,Markus Vilijams,Nemanja Dangubic,Stefan Jovic,Djordje Kaplanovic,Nemanja Cvorovic

Otisli:Tadija Dragicevic,Ivan Radenovic,De markus Nelson,Rasko Katic,Aleksandar Lipovij i Marko Simonovic

zakljucak je sledeci:nije bitno ko je dosao ove sezone nego ko je otisao iz zvezde i partizana takodje pitanje odakle pare za Akojoma je veoma glupo jer to isto se moze pitati i za Vilijamsa.

Navijac sam partizana ali u ovde sam rekao iskljucivo cinjenice i bio sam objktivan.

Ps: neka mi odgovore delije koje misle da drzvava podrzava fininansiski partizan ali sa ARGUMENTIMA a ne sa praznom pricom

nikola

pre 9 godina

A panteri po pravilu vec znaju kolika mu je plata,utrkuju se ko ce izbaciti vecu cifru i ko ce zvuciti uverljivije.Ajde se bar dogovorite oko cifre,a ne svako da tvrdi razlicito.Nema ga onaj Samrok,on uvek ima pouzdane informacije o platama igraca Partizana.Cenim da po njegovim izvorima ovog placamo 800 hiljada
mesecno.
O platama nam pricaju navijaci kluba koji je Silba placao 700 hiljada godisnje.

Rajko

pre 9 godina

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01)

To je po tadasnjem kursu bilo oko 350.000 evra, koliko je prosle sezone bila godisnja plata Marjanovicu. A Law je za nas igrao do kraja Decembra 2011. i shodno tome dobio samo pola para.

Bogdan Sumski

pre 9 godina

I sta sad treba da se plasimo nekog Okajona nije niko iole kosarkaskim znanjem potkovan cuo za njega. Ne, ja se plasim samo Zvezdinih igraca koji ce nadam se prevazici grc i srokati sve do kraja!

insajder

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se dize tolika pompa oko dolaska ovog igraca u Partizan.Covek je poslednjih 6 godina proveo u Kini,svako leto je pokusao preko letnje lige da se vrati u NBA i nije uspeo,a za Dallas je odigrao svega tri utakmice.Slazem se da je solidan igrac,ali mislim da Partizanu treba dobar organizator igre,a ne igrac koji uzima preko 10 suteva po utakmici.Da je toliko dobar koliko se pise po medijima u Srbiji,vec bi odavno nasao klub u nekoj ekipi iz EL ili EK.

petarczv

pre 9 godina

Akojon je klasican run&gun igrac koji ima samo jednu misao a to je da sutne na kos! Podatak da ima 31p za 40 min utakmice u kineskoj ligi nije nista spec. Naprimer marbury ima prosek od 45p po utakmici,a te utakmice se vecinom zavrsavaju trocifrenim rezultatima nesto slicno ko na All Starr mecevima u nba a svi znamo kako se tu igraju odbrane. Sto se tice organizacije igre i pasova njegov ucinak je mizeran ima tek nesto vise od 3 ass za 40minuta igre a to je segment koji partizanu najvise treba...o odbrani necu ni da pricam, sa u startu losom odbranom koja se jos vise unazadila igranjem u kineskoj ligi mislim da ce mwil najvise profitirati od ovog transfera a naravno lazic ce ga totalno neutralisati u napadu...

Kosta

pre 9 godina

Obećaj javno sportskoj javnosti da nećes smišljeno organizovati konferencije za štampu(i na njima citirati misli i reči Getea,Maksa,Aristotela itd),da nećes stipati sudije,da nećeš bežati sa terena....za sada je sve korektno,samo da tako ostane.Sportski pozdrav.

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da će njegovo izuzetno NBA iskustvo od 3 utakmice i cca 9 odigranih minuta biti od neprocenjivog značaja - važno je reći da je reč o bivšem NBA igraču!

zagreb,sestara milosrdnica bb (tekma)

pre 9 godina

Pa mi smo bez pleja skoro celu sezonu odigrali i to veoma solidno, au sta cemo tek sad da im radimo, setacemo se kroz tekme...
(Mark, 4. mart 2015 15:09)

vrlo dobro,samo si pogrijesio kaze se cijelu a ne celu.
pravi si navijac partizana.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ajd ljudi šta vam je? Pa šta ako su doveli pleja, prvo ko je ovaj, daj da vidimo kako igra, ako treba da se plašimo od ovog anonimusa onda bolje da ne igramo košarku. Bar će da se skinu sa grbače i nama i novinarima i Srbiji. Kukanja više nema, izmolili ste vrlo respektabilan tim i dosta vam je više. Ajd više ne mlatite nas nego igrajte košarku. Dobili nameštenu utakmicu i anonimnog pleja i već osvojili NBA ligu. Više ste mi ogadili košarku sa kukanjem i plakanjem. Najbolji ste na svetu, samo nam se skinite više i vi i Dule.

D1V1

pre 9 godina

Eto i nemoj posle da kukate kako vas je Zvezda uvukla u ABA, vidite sta je Dule rekao... nacionalni savezi ne mogu da budu kvalitetniji od ABA toga STFU.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

(deki, 04. mart 2015 16:10)

Ko ste vi?Sto bi se Dule 'vama' zahvaljivao.Alo bre limenko svako igra za sebe,prati tamo mutanta i dobro ti je.O nama nemojte da razmisljate,za razliku od vas mi znamo sto radimo!I veoma brzo ce vam sve biti mnogo jasnije.

Blic voli FMP

pre 9 godina

Naslov na Blicu je prejadan. Naslov da je Partizan doveo NBA igrača sve govori o njihovim simpatijama prema legendinom klubu. Bljak.

deki

pre 9 godina

Ovako ste pricali i pre,samo da dodje Pavlovic,samo da se oporavi Milosavljevic pa nista,odradili smo za vas veliki posao,dobijali redom vase konkurente,ne secam se da je tzv.mag rekao bravo ili hvala.Sto se tice Pavlovica,jasno je da on odskace sto je i normalno s obzirom na tolike godine u NBA,i Macvan pored njega,ostali nista narocito,da nismo odigrali za vas ne bi sada peicali o F4 ili EL.A ovaj Dzos,hajde u litar krvi da je Dalo bolji,covek dolazi iz Kine gde po utakmici pada preko 220 koseva a odbrana se ne igra

bebeto

pre 9 godina

Ovakav profil igraca nije potreban Partizanu. Sebican igrac koji vidi samo kos a u odbrani uopste i ne postoji. Potreban je igrac koji ce da razigrava ekipu a ovaj je u stanju da sutne i 50 puta na utakmici. Voleo bih da nisam u pravu.

FMP forever

pre 9 godina

Koliko li samo boli kada izgubiš titulu od tima koji je pet puta jeftiniji od legendinog kluba koji se finansira sa državnog bankomata.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ps: neka mi odgovore delije koje misle da drzvava podrzava fininansiski partizan ali sa ARGUMENTIMA a ne sa praznom pricom
(brankica stankovic, 04. mart 2015 17:48

Država je direktno podržala Partizan. Partizan zbog Vujoševića nema ni jednog privatnog sponzora. FK Partizan je državni klub tako da su pare koje su upumpane u KK Partizan direktno državne pare. A sada ti nama argumentovano objasni ako Partizan ne finansira država odakle vama pare onda?

Nenad

pre 9 godina

nbt, naravno da ste dobili pare od drzave, mozda ne sada zato sto su ovo pare od Skuletica, ali sve igrace koje je vas Fk Partizan prodao, a da su ponikli u Zemunelu je pomoc drzave jer vam je drzava i sredila Teleoptik i Zemunelo, tj premijer Marijanovic.

PeraQ

pre 9 godina

@nenad
reci mi odakle zvezdi pare da sagradi marakanu?
(muamua, 4. mart 2015 20:32)

Ma reko bi ti on, nego nece covek da gubi vreme jer ti svakako ne bi mogao da shvatis...

srbEUin

pre 9 godina

Samo da ponovim stare komentare.:

Zato se nadam da ćemo dobiti pleja, ravnopravnosti radi. (danilo, 17. februar 2015 15:39)

Danilo, budi spokojan. Play stiže 01. marta.
Siguran sam da će Dulo naći ekstra igrača na ugovor od mesec dana, za play-off, samo taktizira. Bolje mu je da plati 200 kila za vrhunskog igrača, meč-vinera na mesec dana, nego da istu sumu da solidnom za šest meseci.
Pitanje je samo šta posle? Legionari Mačvan, Saša, Milenko, Gagi i Play će otići do leta, I POTPUNO ĆETE OSTATI BEZ TIMA.
Pogotovo ako izvisite za EL, što je sasvim izvesno ako budete četvrti, a vrlo verovatno ako budete treći. Jer svima je poznato da ste isključivo domaćinski tim, i da se pobedi možete nadati samo uz uku buku sa tribina i pritiske na sudije sa klupe, što u gostima ne pali. (srbEUin, 17. februar 2015 18:24)


Ništa novo, ništa neobično. I Metalac i Budućnost i Igokea su se pojačali. Budućnost ubedljivo najkvalitetnije. Jedino Cedevita i CZT još ništa. Sada im novi igrač (trebala je u januaru jaka četvorka za EL) više ne treba. Srećom, ovog puta Lipovij nije stigao.

CZT ima mesec dana da se pripremi za PO, pošto više ne postoje drugi takmičarski ciljevi. Sasvim dovoljno vremena za štelovanje forme i taktike.

pfc

pre 9 godina

Mislim da ovaj plej nije skupo placen jer za meseca igranja ne bi trebalo da mu je plata preko pedeset hiljada odnosno 25000 mesecno. Ostatak od 200000 je dat za plate igricima. Ovogodisnji budzet partizana ne verujem da prelazi dva Miliona evrs. Naravno problem je zato sto celokupan iznos od sponzora ide za reprogram duga drzavi. Koji iznosi 700000 ako su skinute kamate. E sada za sledecu sezonu imamo vec sigurnih , petsto kao druga rata za Bogdana i 700000 od NIS-a. E sada moze da se zaradi od prodaje samo jos Dragana Milosavljevica nekih 300-500 hiljada. I to verujem da ce ici u Fener jer Dule ce da najuri hikmana a verovatno i gaudloka i Zorica. Opet to su sakupljenih 1500000.E sada na ugovore Milutinova,Marinkovica, Andrica i Djumica ide ne vise od 300 soma jura. A oni ce igrati sjajne sezone. Na Murica ide jos 200-300. To su pet igraca koja su sigurni i koji od budzeta uzimaju 500-600 znaci ima se jos milionce. E tu se treba pametno odigrati pik treba da se trazi da ostane Pavlovic za 400 da se dovede Mckaleb za istu sumu i da se potrazi jedan Krilni centar koji bi mogao da se uklopi u budzet. To su osam igraca. Plus Aranitovic i Kazeloglu da se gurnu u vatru kao rezerve( ne znam kako su placeni) i imamo desetak igraca koji bi mogli da razvale u Juroligi uz komandu Duskovu i uz vernu publiku. Naravno interesuju me misljenja Grobara. Trenera i pomocnike platiti u zavisnosti od prodaje karata a za lekarske preglede iskoristiti neku privatnu kliniku uz njeno rekćamiranje.

Bogdan Sumski

pre 9 godina

I sta sad treba da se plasimo nekog Okajona nije niko iole kosarkaskim znanjem potkovan cuo za njega. Ne, ja se plasim samo Zvezdinih igraca koji ce nadam se prevazici grc i srokati sve do kraja!

zagreb,sestara milosrdnica bb (tekma)

pre 9 godina

Pa mi smo bez pleja skoro celu sezonu odigrali i to veoma solidno, au sta cemo tek sad da im radimo, setacemo se kroz tekme...
(Mark, 4. mart 2015 15:09)

vrlo dobro,samo si pogrijesio kaze se cijelu a ne celu.
pravi si navijac partizana.

deki

pre 9 godina

Ovako ste pricali i pre,samo da dodje Pavlovic,samo da se oporavi Milosavljevic pa nista,odradili smo za vas veliki posao,dobijali redom vase konkurente,ne secam se da je tzv.mag rekao bravo ili hvala.Sto se tice Pavlovica,jasno je da on odskace sto je i normalno s obzirom na tolike godine u NBA,i Macvan pored njega,ostali nista narocito,da nismo odigrali za vas ne bi sada peicali o F4 ili EL.A ovaj Dzos,hajde u litar krvi da je Dalo bolji,covek dolazi iz Kine gde po utakmici pada preko 220 koseva a odbrana se ne igra

petarczv

pre 9 godina

Akojon je klasican run&gun igrac koji ima samo jednu misao a to je da sutne na kos! Podatak da ima 31p za 40 min utakmice u kineskoj ligi nije nista spec. Naprimer marbury ima prosek od 45p po utakmici,a te utakmice se vecinom zavrsavaju trocifrenim rezultatima nesto slicno ko na All Starr mecevima u nba a svi znamo kako se tu igraju odbrane. Sto se tice organizacije igre i pasova njegov ucinak je mizeran ima tek nesto vise od 3 ass za 40minuta igre a to je segment koji partizanu najvise treba...o odbrani necu ni da pricam, sa u startu losom odbranom koja se jos vise unazadila igranjem u kineskoj ligi mislim da ce mwil najvise profitirati od ovog transfera a naravno lazic ce ga totalno neutralisati u napadu...

Kosta

pre 9 godina

Obećaj javno sportskoj javnosti da nećes smišljeno organizovati konferencije za štampu(i na njima citirati misli i reči Getea,Maksa,Aristotela itd),da nećes stipati sudije,da nećeš bežati sa terena....za sada je sve korektno,samo da tako ostane.Sportski pozdrav.

Aspicientis

pre 9 godina

Akojon, Tepic, Vanja, Batica Milutinovic, Kapiten, Pavlovic, Muric, Andric, Macvan, Bezbradi, Nikolica i Bozo

+ Grk, Dalo i Aranitovic za KLS.

Izgleda da nece biti nista od boljeg zivota u Srbiji ni ove godine...ali ok, uvek je tu sledeca sezona.

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da će njegovo izuzetno NBA iskustvo od 3 utakmice i cca 9 odigranih minuta biti od neprocenjivog značaja - važno je reći da je reč o bivšem NBA igraču!

DedaMiloje

pre 9 godina

Ajd ljudi šta vam je? Pa šta ako su doveli pleja, prvo ko je ovaj, daj da vidimo kako igra, ako treba da se plašimo od ovog anonimusa onda bolje da ne igramo košarku. Bar će da se skinu sa grbače i nama i novinarima i Srbiji. Kukanja više nema, izmolili ste vrlo respektabilan tim i dosta vam je više. Ajd više ne mlatite nas nego igrajte košarku. Dobili nameštenu utakmicu i anonimnog pleja i već osvojili NBA ligu. Više ste mi ogadili košarku sa kukanjem i plakanjem. Najbolji ste na svetu, samo nam se skinite više i vi i Dule.

bebeto

pre 9 godina

Ovakav profil igraca nije potreban Partizanu. Sebican igrac koji vidi samo kos a u odbrani uopste i ne postoji. Potreban je igrac koji ce da razigrava ekipu a ovaj je u stanju da sutne i 50 puta na utakmici. Voleo bih da nisam u pravu.

Nenad

pre 9 godina

nbt, naravno da ste dobili pare od drzave, mozda ne sada zato sto su ovo pare od Skuletica, ali sve igrace koje je vas Fk Partizan prodao, a da su ponikli u Zemunelu je pomoc drzave jer vam je drzava i sredila Teleoptik i Zemunelo, tj premijer Marijanovic.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ps: neka mi odgovore delije koje misle da drzvava podrzava fininansiski partizan ali sa ARGUMENTIMA a ne sa praznom pricom
(brankica stankovic, 04. mart 2015 17:48

Država je direktno podržala Partizan. Partizan zbog Vujoševića nema ni jednog privatnog sponzora. FK Partizan je državni klub tako da su pare koje su upumpane u KK Partizan direktno državne pare. A sada ti nama argumentovano objasni ako Partizan ne finansira država odakle vama pare onda?

Dragan

pre 9 godina

Odavno sam pročitao jedan komentar koji kaže: Da Dule kaže da dovodi slepog igrača i da će biti pojačanje ja bi mu verovao. Ovo je tada napisao neko iz Splita (jasno se sećam). Na ovaj komentar ne bih imao šta da dodadam, osim da se u potpunosti slažem!!

zoran.ivkovic982@gmail.com

pre 9 godina

partizan je cekao ,cekao i mislim pogodio sa ajonom .dosta dobar igrac . brz ,siguran u prenosu lopte i veoma pouzdan u sutu spolja . partizan u dobroj formi i kako smo naucili kako se sezona blizi kraju igraju sve sigurnije . zvezda je dosta opala u formi i kako se sezona blizi kraju kako smo naucili igraju veoma nesigurno .Na sve to zvezda kao da igra bez trenera ,jer od njega nema nista . po meni partizan je glavni favorit da ovoji titulu i jadransku ligu . mnogi ce se smejati ovoj mojoj tvrdnji ali videce se na kraju sve .

D1V1

pre 9 godina

Eto i nemoj posle da kukate kako vas je Zvezda uvukla u ABA, vidite sta je Dule rekao... nacionalni savezi ne mogu da budu kvalitetniji od ABA toga STFU.

navijac

pre 9 godina

[link]

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01)

Ok, pretpostavimo da je ovo tacno. To je po tadasnjem kursu bilo oko 350 hiljada evra za godinu dana, i sigurno je jedan od najplacenijih igraca ikada u KKP. Ali, Partizan je tada igrao F4 i imao je para to da priusti. A sad ti objasni odakle FMP-Zvezdi pare da placa po 500+ hiljada evra igrace, a da nikada nije igrala niti osvojila nista, niti nekog skupljeg igraca prodala??

insajder

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se dize tolika pompa oko dolaska ovog igraca u Partizan.Covek je poslednjih 6 godina proveo u Kini,svako leto je pokusao preko letnje lige da se vrati u NBA i nije uspeo,a za Dallas je odigrao svega tri utakmice.Slazem se da je solidan igrac,ali mislim da Partizanu treba dobar organizator igre,a ne igrac koji uzima preko 10 suteva po utakmici.Da je toliko dobar koliko se pise po medijima u Srbiji,vec bi odavno nasao klub u nekoj ekipi iz EL ili EK.

FMP since 2011

pre 9 godina

[link]

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01) Aj izbaci neki o Vilijamsovoj plati,kad si već toliko transparentan. Samo nemoj da se mnogo iznenadiš...

Rajko

pre 9 godina

Malo o platama.
(cabugi, 4. mart 2015 15:01)

To je po tadasnjem kursu bilo oko 350.000 evra, koliko je prosle sezone bila godisnja plata Marjanovicu. A Law je za nas igrao do kraja Decembra 2011. i shodno tome dobio samo pola para.

brule pfc

pre 9 godina

Ne sme da bude promasaj...iz nekih klipova vidi se da je dobar suter,ima solidan pregled igre,nije neka atleta,ali sve u svemu s obzirom na to koji je deo sezone i situaciju u klubu mislim da ce biti od pomoci.

srbEUin

pre 9 godina

Samo da ponovim stare komentare.:

Zato se nadam da ćemo dobiti pleja, ravnopravnosti radi. (danilo, 17. februar 2015 15:39)

Danilo, budi spokojan. Play stiže 01. marta.
Siguran sam da će Dulo naći ekstra igrača na ugovor od mesec dana, za play-off, samo taktizira. Bolje mu je da plati 200 kila za vrhunskog igrača, meč-vinera na mesec dana, nego da istu sumu da solidnom za šest meseci.
Pitanje je samo šta posle? Legionari Mačvan, Saša, Milenko, Gagi i Play će otići do leta, I POTPUNO ĆETE OSTATI BEZ TIMA.
Pogotovo ako izvisite za EL, što je sasvim izvesno ako budete četvrti, a vrlo verovatno ako budete treći. Jer svima je poznato da ste isključivo domaćinski tim, i da se pobedi možete nadati samo uz uku buku sa tribina i pritiske na sudije sa klupe, što u gostima ne pali. (srbEUin, 17. februar 2015 18:24)


Ništa novo, ništa neobično. I Metalac i Budućnost i Igokea su se pojačali. Budućnost ubedljivo najkvalitetnije. Jedino Cedevita i CZT još ništa. Sada im novi igrač (trebala je u januaru jaka četvorka za EL) više ne treba. Srećom, ovog puta Lipovij nije stigao.

CZT ima mesec dana da se pripremi za PO, pošto više ne postoje drugi takmičarski ciljevi. Sasvim dovoljno vremena za štelovanje forme i taktike.

brankica stankovic

pre 9 godina

Kk partizan

dosli:Edo muric,Milan Macvan,Sasa Pavlovic,Andreja Milutinovic,Josh Akojon,Janis Kuzeloglu i Luka Bogdanovic(koji je potom i otisao)

Otisli:Zo Lovernj,Bogdan Bogdanovic,Davis Bertrans,Djordje Gagic,Leo Vesterman i Dejan Musli

Kk crvena zvezda

dosli:Majk Cirbes,Nikola Kalinic,Markus Vilijams,Nemanja Dangubic,Stefan Jovic,Djordje Kaplanovic,Nemanja Cvorovic

Otisli:Tadija Dragicevic,Ivan Radenovic,De markus Nelson,Rasko Katic,Aleksandar Lipovij i Marko Simonovic

zakljucak je sledeci:nije bitno ko je dosao ove sezone nego ko je otisao iz zvezde i partizana takodje pitanje odakle pare za Akojoma je veoma glupo jer to isto se moze pitati i za Vilijamsa.

Navijac sam partizana ali u ovde sam rekao iskljucivo cinjenice i bio sam objktivan.

Ps: neka mi odgovore delije koje misle da drzvava podrzava fininansiski partizan ali sa ARGUMENTIMA a ne sa praznom pricom

nikola

pre 9 godina

A panteri po pravilu vec znaju kolika mu je plata,utrkuju se ko ce izbaciti vecu cifru i ko ce zvuciti uverljivije.Ajde se bar dogovorite oko cifre,a ne svako da tvrdi razlicito.Nema ga onaj Samrok,on uvek ima pouzdane informacije o platama igraca Partizana.Cenim da po njegovim izvorima ovog placamo 800 hiljada
mesecno.
O platama nam pricaju navijaci kluba koji je Silba placao 700 hiljada godisnje.

mare

pre 9 godina

Solidan igrač za KKP. U Kini je ubacivao blizu 50p, u Estoniji 20p, mana mu je da ne voli da asistira nikako, ali ako mu Dule objasni to može da se uradi. Igrač koji ima 10-15 poena u rukama, dve, tri asistencije...U odbrani je tanak, ali nije doveden zbog toga. Šut mu je najjači arsenal, brz u tranziciji sa svojih 180cm. Može da igra 1 na 1, uz Mačvana i Pavlovića,Partizan će solidno pojačati napad, rasteretiti Tepića koji će ići na poziciju 2. Nije asistent, ne čini saigrače boljim, ali jako će da koristi timu, raširiće napad. Ako np budu udvajali Mačvana na niskom postu biće prostora za nesmetan šut Arojon tu kažnjava bez problema. Jedini negativni faktor je malo vremena, mora da se uigrava što brže.

pfc

pre 9 godina

Mislim da ovaj plej nije skupo placen jer za meseca igranja ne bi trebalo da mu je plata preko pedeset hiljada odnosno 25000 mesecno. Ostatak od 200000 je dat za plate igricima. Ovogodisnji budzet partizana ne verujem da prelazi dva Miliona evrs. Naravno problem je zato sto celokupan iznos od sponzora ide za reprogram duga drzavi. Koji iznosi 700000 ako su skinute kamate. E sada za sledecu sezonu imamo vec sigurnih , petsto kao druga rata za Bogdana i 700000 od NIS-a. E sada moze da se zaradi od prodaje samo jos Dragana Milosavljevica nekih 300-500 hiljada. I to verujem da ce ici u Fener jer Dule ce da najuri hikmana a verovatno i gaudloka i Zorica. Opet to su sakupljenih 1500000.E sada na ugovore Milutinova,Marinkovica, Andrica i Djumica ide ne vise od 300 soma jura. A oni ce igrati sjajne sezone. Na Murica ide jos 200-300. To su pet igraca koja su sigurni i koji od budzeta uzimaju 500-600 znaci ima se jos milionce. E tu se treba pametno odigrati pik treba da se trazi da ostane Pavlovic za 400 da se dovede Mckaleb za istu sumu i da se potrazi jedan Krilni centar koji bi mogao da se uklopi u budzet. To su osam igraca. Plus Aranitovic i Kazeloglu da se gurnu u vatru kao rezerve( ne znam kako su placeni) i imamo desetak igraca koji bi mogli da razvale u Juroligi uz komandu Duskovu i uz vernu publiku. Naravno interesuju me misljenja Grobara. Trenera i pomocnike platiti u zavisnosti od prodaje karata a za lekarske preglede iskoristiti neku privatnu kliniku uz njeno rekćamiranje.

Sasa

pre 9 godina

Dobar plej, ovo pričam kao gan, nikad ne gubi lopte, veoma brz, dobar šut, solidan asistent, i ne zanosimo se da ćemo imati 2 predstavnika u EL jer je Cedevita veoma jaka, o crnogorcima da i ne pričamo, biće teško...

PeraQ

pre 9 godina

@nenad
reci mi odakle zvezdi pare da sagradi marakanu?
(muamua, 4. mart 2015 20:32)

Ma reko bi ti on, nego nece covek da gubi vreme jer ti svakako ne bi mogao da shvatis...

FMP forever

pre 9 godina

Koliko li samo boli kada izgubiš titulu od tima koji je pet puta jeftiniji od legendinog kluba koji se finansira sa državnog bankomata.

Blic voli FMP

pre 9 godina

Naslov na Blicu je prejadan. Naslov da je Partizan doveo NBA igrača sve govori o njihovim simpatijama prema legendinom klubu. Bljak.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

(deki, 04. mart 2015 16:10)

Ko ste vi?Sto bi se Dule 'vama' zahvaljivao.Alo bre limenko svako igra za sebe,prati tamo mutanta i dobro ti je.O nama nemojte da razmisljate,za razliku od vas mi znamo sto radimo!I veoma brzo ce vam sve biti mnogo jasnije.