Utorak, 03.03.2015.

12:51

Vujošević: FK uplatio novac za KK

Predsednik JSD Partizan i trener košarkaške selekcije Duško Vujošević saopštio je da je fudbalski klub dao značajnu finansijsku pomoć košarkaškom klubu.

Izvor: B92

Vujoševiæ: FK uplatio novac za KK IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

180 Komentari

Sortiraj po:

LZN epizoda 100

pre 9 godina

Hajde sad lijepo svi grobari da skupe pare koje je Igokea dala Par a naravno od naseg je PDV-a kad ste tako posteni... Nama u Banjaluci puna je kapa "prijatelja" Partizana jer nevjerovatno ali istinito i odavde ste dobijali pare... Zasto sam ja duzan kao i svi moji sugradjani da vama sufinansiramo klub?? Ako neko da posteno obrazlozenje ucutacu...sramota

A VI VRATITE PEHAR JEDINOM PRVAKU SRBIJE

pre 9 godina

Kolika ti je plata treneru nekomercijalnog kluba?
(deda Solunac, 3. mart 2015 13:17)
Kada bi se plata primala srazmerno postignutim rezultatima, niko ne bi imao veću platu od Duleta.

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

A DUG?????? A POREZ???????
(more bre samo KATANAC, 03. mart 2015 19:16)

Cim Djokovic uplati porez i Partizan ce...obecao Dule. Pravda za sve... :)

Slobodan

pre 9 godina

Pare koje su uplacene su ostale jos od Djurica kome je patron i dan danas niko drugi nego Milorad Dodik pocasni presednik KK Partizan !!! http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1167665 evo ovde je lepo opisana njegova biografija i poslovne veze !!! Uopste njegova uloga u FK Partizan ! Naime, saradnja i fuzija izmedju KK Partizan i KK igokea je napravljena 2007 i to 6 meseci posto jeTelekom Srbije kupio Telekom Republike Srpske ... Telekom je tada i dugo godina bio najveci sponzor KK Partizan i KK Igokea !!! Preko ova dva kluba a sve kvazi sponzorstvom je ispunpano tonu para ... U tom trouglu se bukvalno nista nije moglo kontrolisati .... Specijalne veze Srbije i RS koje nikada nisu bile definisane u tom poreskom smislu ...Telekom Srbije i RS je sponzor KK Partizan koje je gradjansko drustvo i Igokee koje je vlasnistvo Milorada Dodika .... Sportska saradnja ili fuzija dve ekipe koje funkcionisu finansijski kao jedna a u dve su drzave itd. Da bi se zamazale oci narodu kupovale su se titule i ukradenim parama pravila drzavna institucija ..... Djurica koji je Miloradov covek su stavili u FK Partizan uz amin Duleta Vujosevica i tu su se ispumpavale pare iz raznih privatizacija itd. Ima o ovome mnogo da se prica ako neko hoce naravno ... Nije ni Terzic u FK Zvezda bolji ali evo bar da se zna !!!!

slobinator

pre 9 godina

otkad je košarka nekomercijalan sport?igrali ste 15 godina evro-ligu.odigrali 100 utakmica na svom terenu.imali prihode od sponzora i prodaje igrača.nekomercijalan sport je šah.tu ste nekad bili prvaci evrope ,a sada ste treća srpska liga.kad bi uložili 50 hiljada evra u šah mogli bi opet biti u evropskom vrhu i plus bi ste privukli talentovanu decu da se bave ovom najlepšom igrom ikada izmišljenom.

Batko

pre 9 godina

Sta je gace vam se tresu efempeovci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bobo, 3. mart 2015 17:59)

Ma ne, greška....trese nam se nešto u gaćama...

nevidljivi panter

pre 9 godina

arojo danas potpisuje(bobo, 03. mart 2015 16:39)Arojo ili cris pol xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaa
(petarczv, 03. mart 2015 17:26)
Uciteljica ti je strogo naredila da ne pises gluposti,opet ces sedeti sam u cosku

nevidljivi panter

pre 9 godina

Zašto Dule Vujošević jednom ne izađe sa konkretnim podacima: koliki je budžet, koliko je KKP dobio od sponzora, kolike su plate, koliko je dao FK Partizan, a ne samo da priča priče. Sledeće sezone ako KKP misli da igra EL, ako s izbori za nju, moraće da do u evro da da podatke.
(Dušan, 03. mart 2015 18:25)
Sprema excel tabele,tamo sve transparentno pise,mislim u tim excel tabelama

Pavle

pre 9 godina

Daje pare neko ko duguje 14 miliona??? samo u Srbiji! Ne lazi Vujosevicu (Rak Potocar, 03. mart 2015 17:37)

CZ dovodi 10 igrača sa 53 miliona duga?!Ko je tu lud,ko laže i ko krade??? (Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 18:52)

naravoučenije : SVI KRADU

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Mozda smo prodali ime, grb i adresu, ali zato nikada nismo ukrali klub iz Zagreba, navijali za njega i lagali druge da je to nas klub.
(Nenad, 3. mart 2015 17:17)

Cenim da je ovo sa Zagrebom šala (pritom 1000 puta ponovljena i glupa), da se malo uozbiljimo i kažemo činjenice, Krcun osnivač, Nikola Bugarčić predsednik, šta misliš o tome panterčiću?

Dušan

pre 9 godina

Zašto Dule Vujošević jednom ne izađe sa konkretnim podacima: koliki je budžet, koliko je KKP dobio od sponzora, kolike su plate, koliko je dao FK Partizan, a ne samo da priča priče. Sledeće sezone ako KKP misli da igra EL, ako s izbori za nju, moraće da do u evro da da podatke.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Daje pare neko ko duguje 14 miliona???
samo u Srbiji!
Ne lazi Vujosevicu
(Rak Potocar, 03. mart 2015 17:37)

CZ dovodi 10 igrača sa 53 miliona duga?!Ko je tu lud,ko laže i ko krade???

aleksa

pre 9 godina

@Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.
(Šavija Alonso, 3. mart 2015 16:25)

Tako je! samo adresu nikako, to je najvaznije. Kad promenis adresu to vise nisi ti nego neko totalno drugi... Mada ste vi vec presli u Laktase, al nema veze...

BOXAS

pre 9 godina

Cujem i ovde vidim da do petka dolazi Aroyo.. Iz Galatasaraja.. gurman momak, mazohista.. izgleda da mu se smucili orasi u Stambolu, pa dolazi ovde da igra za kikiriki.. !!!!

crno-belo srce

pre 9 godina

A CZ , duguje li kome ista??? Kod njih je sve u redu, iako su neuporedivo veci duznici..Bivsi predsednik aboliran, fk.u dugovima o kojima se cuti, kk-to je vec posebna prica...

smeker

pre 9 godina

Molim da se za revijalnu utakmicu omoguci i kupovina karata u unutrasnjosti.Nemogu doci ali mogu kupiti kartu za uspomenu i simbolicno pomognem voljenom klubu.Sigurno nas ima dosta koji bi pomogli na ovaj nacin...

sasha

pre 9 godina

Jedva čekam da na dnevni red Insajdera/Reportera dodju Dule i KKP. Već vidim kako i će i oni biti optuženi kako teraju sponzore i hoće da ih unište.

Nenad

pre 9 godina

dokle ste stigli da morate da prosite
(kim, 3. mart 2015 13:52)

Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.
(Šavija Alonso, 3. mart 2015 16:25)
Mozda smo prodali ime, grb i adresu, ali zato nikada nismo ukrali klub iz Zagreba, navijali za njega i lagali druge da je to nas klub.

max

pre 9 godina

Ovo je izjava Nebojse Covica,koja se nalazi na sajtu njegovog kluba:

"KK Crvena zvezda je u periodu od 01.01.2001. do 31.12.2012. godine na ime sponzorstva i donatorstva od državnih preduzeća dobila: 3.653.904,00 evra – prosečno po godini (za 12 godina) 304.492,00 evra ili13,15% od prosečnog godišnjeg budžeta kluba (prosečan godišnji budžet u prethodnih 12 godina iznosio je 2.314.940,67 evra)"

ovde je sam rekao da je prosecan budzet od 2000. do 2012 bio 2,3 miliona evra.
ako su se pri tome jos i zaduzili 17 miliona,sto je oko 1,4 miliona po sezoni,dolazimo do Zvezdinog budzeta od 3,7 miliona po sezoni u tom periodu. POTSETIO BIH DA JE NAJVECI BUDZET KK PARTIZAN BIO 3,2 MIL EVRA 2010/2011.

TOLIKO O BUDZETIMA I TROFEJIMA NASPRAM TOGA!!!

sacha

pre 9 godina

I tako svake godine...
Ima opasnu ekipu koju predvode NBA veteran Pavlovic, evroligaski igraci Macvan, Milosavljevic i Tepic, Murica kojeg su trazili mnogi EL klubovi onda dovede jos jednog stranca i ispada cudotvorac kada osvoji titulu.
Samo mora da kuka non stop kako bi navijaci bili nalozeni i pravili sveca od njega.

Резон

pre 9 godina

У читавој причи се заборавља да "надалеко чувена школа кошарке" није ове сезоне афирмисала ниједног играча који би се могао скупо продати као протеклих година Богдан, Лучић, дебели Берта, Весели, Пековић, Ловерњ, Вестерман, итд. Алас и Мачван су дошли да помогну и дочепају се нових уговора, али Покал Бранке Соврлић није баш лансирна рампа за Реал, Барсу, ЦСКА, Оли, Фенер и тако ту боранију. Зато треба поздравити овај великодушни гест фузбалера, јер од пазара у прелазном року на који су сваке године навикли Дуле и друштво из "управе" ове године нема ништа.

Šavija Alonso

pre 9 godina

dokle ste stigli da morate da prosite
(kim, 3. mart 2015 13:52)

Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.

kam

pre 9 godina

@lazaris
Sta to tebe briga !? Vilijams zaradjuje 940 000 dolara, pa se zabavi malo tom tematikom.
(Istina, 03. mart 2015 13:50)

samo toliko? Nisi u toku, nova fora je
1240000usd...

miki

pre 9 godina

hvala bogu, razvijajte fudbalski klub maksimalno, od njega svi ostali sportovi mogu da zive, napravite strategiju za narednih 10 godina...

Nenad

pre 9 godina

Jasno mi je i shvatam da bi i druga strana brda volela da je i kod nas nepodnosljivi haos, ali nije, na svu srecu. Prestanite sa pljuvacinom, FK Partizan, duguje, trosi, ali i potrazuje i zaradjuje. Bez sponzora. Bez Gaspromovih i Telekomovih miliona evra godisnje.
(Slauter, 3. mart 2015 14:45)
Ali sa Zemunelom koji mu je drzava sredila, tj Mirko Marijanovic i tako ga stavila u povlascen polozaj u odnosu na sve druge klubove.

Alexa

pre 9 godina

FK CZV duguje 50 miliona evra a dovodi 8 pojacanja u prelaznom roku. Sve je moguce da bi se ponovo namestila titula. Kada Partizan proda dva kvalitetna napadaca onda je problem ako delom novca pomogne kosarkaskom klubu. To je ono kada od drvca sibice ne vidis panj. Ali razumem ja tu frustraciju. Prodje celo detinjstvo pa punoletstvo pa fakultet, zaposlenje, zenidba a samo Partizan osvaja titule, samo Partizan igra F4 Evrolige 4 puta... a onda dodje vlast koja vas apsolutno favorizuje I opet sve po starom.

Sotir Milivojevic

pre 9 godina

Kako vam nije jasno, da ovim potazom, uprava fk kupuje navijace i Vujosevica da ih ovi ne bi najurili pre nego sto su i dosli. Svi znaju da je Vujosevic {kao predsednik jsd} bio zestoko protiv ove uprave. I samo podsecanja radi, prosli put ste ih krstacama terali, a sada, videcemo kako samo je pitanje vremena...

petarczv

pre 9 godina

Alo licemeri!!! Sad ova uprava iz fk nije izdajnicka? Je li? Vredjate novaka djokovica,prozivate za porez a sami ste duzni milione za isti...licemeri

Slauter

pre 9 godina

Dug jeste skoro 15 miliona evra, ali umanjen za transfer Skuletica (3.2 miliona) i uvecan za milion evra novog kredita. Dakle oko 13.5 miliona. Ovde jos niko nije napisao da Partizan ima i potrazivanja, taj izvestaj treba da bude gotov ovih dana, procena je izmedju 5 i 7 miliona evra. Potrazivanja od UEFE, Anderlehta itd, naplativa potrazivanja. Dakle realan dug je 6.5 do 8.5 miliona evra. Od toga je neophodno na vreme platiti ratu za kredit, dug drzavi imati pod kontrolom, isplacivati rate za reprogram i obezbediti da igraci i osoblje primaju platu sa do dva meseca zakasnjenja.

Jasno mi je i shvatam da bi i druga strana brda volela da je i kod nas nepodnosljivi haos, ali nije, na svu srecu. Prestanite sa pljuvacinom, FK Partizan, duguje, trosi, ali i potrazuje i zaradjuje. Bez sponzora. Bez Gaspromovih i Telekomovih miliona evra godisnje.

Toliko

pre 9 godina

Šta je limenke,prpa s?Dali vam je možda para ponestalo,neka i vama fk malo posudi,onako na kamate.Tražite razlog za pad forme i što ste se na početku sezone nalupetali izjavama o osvajanju i gaženju svega.Ništa niste naučili za 13 godina!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 3. mart 2015 13:50)
Sine,i dalje stoji da cemo sve osvojiti.Vama ni Lebron nece pomoci da ga dovedete,dzaba se palite i ubacujete.Verovatno vam nije jasno da smo igrali sa 30% snage kad ste nas dobili,da ne kazem da smo vas pustili jer nije lepo.Izgazili smo vas u finale kupa bez problema,iako su vas sudije drzale u igru,da ne bude katastrofa,tako ce biti u svim narednim susretima.

nnidza

pre 9 godina

@Pfc imperlum
Šampioni u fudbalu, najbolja ekipa ABA nesrećno poražena na F4. Sve prema zaslugama, da citiram vašeg DV. Ovda više para...

1914

pre 9 godina

FK duguje za porez,struju,vodu,komunalije,plate igraca,transfere manjim klubovima,FSS vam na sve te procerdane milione evra pravi novu travu a vi pomazete KK???Pa jel imate imalo obraza vise?Jel su vam te prljave titule koje ne vrede nista bitnije od obraza,od Srbije,od bilo cega normalnog?Beton liga za BG blizance!

Vz

pre 9 godina

Jel?Firma koja duguje 15 miliona, pomaze drugoj firmi?Hahaha...kakav cirkus....
(Milan, 03. mart 2015 13:12)
Vasi duguju po 50+ i 16 milki i dovode igrace, posluju i dalje...niko ih ne dira, a i nece jos neko vreme...stvarno imas obraza da se javljas na ovaj nacin?!?!

brian

pre 9 godina

Kako kad im je racun u blokadi 14,8 mil ?

@brian FK je odblokirao racun novcem od transfera Skuletica u Lokomotivu, a deo je ocigledno prosledjen u KK.

stanko

pre 9 godina

Ovo nije dobro za Legendu CSKA (zašto li ga tako zovu). Sada se i zvanično zna imaju para. Do sada su to znali i vrapci na grani a sada će i najverniji sledbenici lika i dela pomenutog trenera morati da začepe gubicu.

Radonja

pre 9 godina

Pa kako ce grobari ovo sad da spinuju? Vi nekome pricate da je drzavni projekat?

A ovaj covek je uz dps, sns, ds, nije bitno samo dok dobija pare...

Dag Kristi

pre 9 godina

Pomogao FK kome je blokiran racun?Jedino ako postoji neki fudbalski klub iz Laktasa.

@Dag Kristi Racun FK nije vise u blokadi, skinuta je od novca koji je FK dobio za Skuletica, te pare idu i u KK

miki

pre 9 godina

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA.

Mi zivimo od prodaje igraca

pre 9 godina

ajde sada grobari da cujem, hvala sns, hvala vucicu, ahahahhahah (Mare, 03. mart 2015 13:07)

Pa nije Sns stvorio Skuletica, vec Marko Nikolic. Mi zivimo od prodaje igraca, a ne od anonimnih donacija drzavnih preduzeca.

Radoznali prolaznik

pre 9 godina

A odakle gospodi iz NK novac? Ja koliko znam nemaju ni za sebe a oni pomazu drugima... Tuga, cemer i jad. Jel stvarno on misli da smo svi blentavi u glavu?!

dex

pre 9 godina

Klub koji duguje 15 miliona, od kojih je deo za porez, daje drugom klubu pomoć??? Impresivno! Nego, može li moja firma malo da ne plati poreze, doprinose i slično, i da je ne blokirate? Sve je izgleda dozvoljeno ako ste Partizan ili Zvezda! Radnici tamo pokušavaju da izvrše samoubistvo jer ne dobijaju plate, duguju se milioni za porez, ali nema zime za bandite!

Mb

pre 9 godina

Kako je PFC uplatio pare kad je racun u blokadi...? To je krzenje zaklna po zakonu Republike Srbije izbegavanje i utaja poreza...

@Mb Racun FK nije vise u blokadi, skinuta je od novca koji je FK dobio za Skuletica, te pare idu i u KK

zoran

pre 9 godina

Koliko ogranicenih ljudi na ovim komentarima, za neverovati. Jedno te isto ponavljaju, kao papgaji. Vljda im koka-kola unistila mozak pa tu vise ni traga od neke inteligencije nema. Kako oov, kako ono..?
Ako ste pismeni, mogli ste procitati da je od para Shkuletica racun van blokade. Hajde sada svi zajedno ponovite ovo sto napisah.
Dug od 15 miliona ne znaci da mora biti vracen u 7 dana. Hajde i to ponovie na sav glas. Tako, sada dishite duboko...ne treba da vas bude strah ako nesto ne znate; pitajte. Jasno je meni da su navijaci FMPCZBG Diva u strahu, jer ako dodje dobar plej, od titule nema nishta i 14. godine za redom. Samo opusteno.....pa navikli ste se tolike godine.

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Бит ће уплаћена и твоја стипендија цирка 400.000 евра на годишњем нивоу !

Đorđe

pre 9 godina

Au što se raskmečali panteri. Kakv bre Vučić i sns, ovo su pare od Škuletića. I nije nikakav cirkus što FK pomaže KK. Uostalom 15 miliona i nije neki ogroman dug, posebno kad se uzme u obzir da nema kredita prema bankama, pa samim tim ni velikih finansijskih rashoda. Još kad se oduzmu potraživanja koje ima Partizan, dolazimo do cifre od 10-ak miliona, što uopšte nije nerešivo. To je jedan plasman u LŠ i rešen problem.
A cirkus je kada jedan klub koji je popio zabranu od UEFE i ima 60 miliona duga i nema ni jedan izvor prihoda osim državnih para i dalje se bahati i dovodi po 10-15 igrača u svakom prelaznom roku. A cirkus je i kada se jedan klub ugasi, a mali klub iz predgrađa uzme njegovo ime i dobije brdo para od države.
Meni je draže da igramo bez napadača, ili pleja ako nemamo pare za njih, nego da se klub i dalje zadužuje bez ikakvog plana i koncepcije.

Podrška za ovaj potez uprave FK Partizana.

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Hahahahahaha koja notorna laz. Pa zar FK nije u minusu 15 miliona €. Kako oni da uplate novac?
Drugo pitanje, koliki je to "znacajan" iznos? Za mene je 100€ znacajno a za nekoga nije ni 1 milion.

nn

pre 9 godina

Za limenke, 4 miliona uzeto za Skuletica. Koliko vi za sve transfere u prethodnih 5 godina. Mi trosimo sta ostane od lesinara u upravama, vi od nule koju zaradite. Toliko.

Insajder !

pre 9 godina

Ako KK postane sekcija FK-a,mi smo na konju ! U Zemunelu napraviti halu za treninge kosarkasa i da se napravi nesto slicno kao i sa FK-om ! Skupljati najtalentovaniju decu koji ce igrati za najveci kosarkaski tim u drzavi,a uz Cibonu i Split i na balkanu !

najgrobar

pre 9 godina

Stiže Play na dva meseca za 200 kila!!!!
Ne treba nam nikakva naša omladinska škola košarke, mi ćemo čistom magijom i čarolijom do EL!

Pfc ImperIum

pre 9 godina

A odakle zvezdi pare i u kosarci i u fudbalu za bilo sta!!??? Nikog prodali nisu godinama, karte dele za dzabe, i oni sad nesto mudruju odakle nama i slicno! Mozga bez.

Rudjin

pre 9 godina

Jesam zvezdas, ali ne mogu da odolim da ne komentarisem!
Mi jesmo u finansijskom kanalu. OK i to Covic, limenke, grb, zamrzavanje, FMP i ostalo- to je druga prica.
Ne platim 800 RSD telefona i ladno me iskljuce. Da ne govorim o struji i slicnim stvarima.
Partizan, Zvezda, svejedno, isto tako ladno proda Bogdanovica za, recimo, milion evrica, i nista. Gde je porez, gde je lova, gde je fiskalni racun, gde je priznanica...?
A onda, na sva usta, nema novca za pleja, nema plate za tetkicu, babaseru i koga sve jos...
Svi su oni jedna kvalitetna grupa djilkosa koja se lepo zeza, a mi, poreski obveznici i rumuni, se lepo primamo.
A, da, kakve ovo veze ima sa ovom vescu?
Nemam pojma ni ja, ali mi se cini da ima malo!
Menkice!
Zrnce!

Rade

pre 9 godina

Šta je limenke,prpa s?Dali vam je možda para ponestalo,neka i vama fk malo posudi,onako na kamate.Tražite razlog za pad forme i što ste se na početku sezone nalupetali izjavama o osvajanju i gaženju svega.Ništa niste naučili za 13 godina!

Korto

pre 9 godina

Ne kapiram Zvezdaše kad pričaju o novcima. Pa ljudi jel ste vi ikad u novijoj istoriji prodali nekog igrača u fudbalu i košarci? I FK i KK Partizan svake sezone prodaju nekog i tako životare, dok vi isključivo živite na pomoći države. Ps. Ova uplata je od transfera Škuletića, sigurno nije od donacije države.

vladanzdici

pre 9 godina

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA.
(miki, 03. mart 2015 13:23)
tebe mozda nije sramota prositi i pljuvati po drugima(svi drugi su krivi), a nista ne raditi po pitanju promena i lose situacije u klubu!
To sto Vi radite i jeste najveca sramota!!!

Greska prilikom ucitavanja aplikacije

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se javljaju ovi iz zamrzivaca. Jel ova vijest ima veze sa vama? Vi ste svoj klub zaledili, a fk cz ce dozivjeti istu sudbinu. Ne znam zasto vas ovo dotice, boli, a?

Guru

pre 9 godina

Када ће неко у затвор? Клуб у блокади, узима кредит даје у залог имовину а помаже други клуб?!

Mija

pre 9 godina

Lepo..za pohvalu...a vi,navijaci "kluba koji je promenio ime" ,jer "znate,niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove",mozete da crknete od tuge...za dva dana stize plej,i to ne bilo koji,a onda...pa dobro,zna se...

ajmo

pre 9 godina

Koje li su mahinacije i malverzacije ovde u pitanju kada jedan dužnik uplaćuje drugom dužniku značajnu sumu novca otkriće se već. Ovo ima samo u banana državi.

Koja

pre 9 godina

Auuuuu koliko je fmpovce frkicaaa!!!!! (a stiže i plej, 03. mart 2015 13:23)

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA. (miki, 03. mart 2015 13:23)

Nije stvar u tome, stvar je da mesecima kukate kako SNS uprava namerno poslata od premijera da unisti partizan, da proda titulu, a sada SNS uprava super? licemeri zajedno sa Vujosevicem...

kruger

pre 9 godina

pa mora tako, kad nismo sacuvali od prosle sezone...to ne opravdava katastrofalnu politiku vodjenja kluba od strane uprave fk Partizan... Napolje s upravom! Ziveo Partizan!

Milan

pre 9 godina

Sa kog racuna, kada je racun FK Partizan u blokadi?
Jel ovo neka poruka za jucerasnju emisiju Reporter? Nesto u fazonu, sta god vi trtljali, niko nam nista ne moze.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Када ће неко у затвор? Клуб у блокади, узима кредит даје у залог имовину а помаже други клуб?!
(Guru, 03. mart 2015 13:24)

Čim odu u zatvor oni koji su kod vas napravili 50 miliona duga i koji vam sad daju pare od poreskih obveznika.
Pati panteru,pati

P.S. A sad plej

Korto

pre 9 godina

Ne kapiram Zvezdaše kad pričaju o novcima. Pa ljudi jel ste vi ikad u novijoj istoriji prodali nekog igrača u fudbalu i košarci? I FK i KK Partizan svake sezone prodaju nekog i tako životare, dok vi isključivo živite na pomoći države. Ps. Ova uplata je od transfera Škuletića, sigurno nije od donacije države.

Vz

pre 9 godina

Jel?Firma koja duguje 15 miliona, pomaze drugoj firmi?Hahaha...kakav cirkus....
(Milan, 03. mart 2015 13:12)
Vasi duguju po 50+ i 16 milki i dovode igrace, posluju i dalje...niko ih ne dira, a i nece jos neko vreme...stvarno imas obraza da se javljas na ovaj nacin?!?!

Radonja

pre 9 godina

Pa kako ce grobari ovo sad da spinuju? Vi nekome pricate da je drzavni projekat?

A ovaj covek je uz dps, sns, ds, nije bitno samo dok dobija pare...

Mi zivimo od prodaje igraca

pre 9 godina

ajde sada grobari da cujem, hvala sns, hvala vucicu, ahahahhahah (Mare, 03. mart 2015 13:07)

Pa nije Sns stvorio Skuletica, vec Marko Nikolic. Mi zivimo od prodaje igraca, a ne od anonimnih donacija drzavnih preduzeca.

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Бит ће уплаћена и твоја стипендија цирка 400.000 евра на годишњем нивоу !

Pfc ImperIum

pre 9 godina

A odakle zvezdi pare i u kosarci i u fudbalu za bilo sta!!??? Nikog prodali nisu godinama, karte dele za dzabe, i oni sad nesto mudruju odakle nama i slicno! Mozga bez.

miki

pre 9 godina

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA.

Insajder !

pre 9 godina

Ako KK postane sekcija FK-a,mi smo na konju ! U Zemunelu napraviti halu za treninge kosarkasa i da se napravi nesto slicno kao i sa FK-om ! Skupljati najtalentovaniju decu koji ce igrati za najveci kosarkaski tim u drzavi,a uz Cibonu i Split i na balkanu !

Slauter

pre 9 godina

Dug jeste skoro 15 miliona evra, ali umanjen za transfer Skuletica (3.2 miliona) i uvecan za milion evra novog kredita. Dakle oko 13.5 miliona. Ovde jos niko nije napisao da Partizan ima i potrazivanja, taj izvestaj treba da bude gotov ovih dana, procena je izmedju 5 i 7 miliona evra. Potrazivanja od UEFE, Anderlehta itd, naplativa potrazivanja. Dakle realan dug je 6.5 do 8.5 miliona evra. Od toga je neophodno na vreme platiti ratu za kredit, dug drzavi imati pod kontrolom, isplacivati rate za reprogram i obezbediti da igraci i osoblje primaju platu sa do dva meseca zakasnjenja.

Jasno mi je i shvatam da bi i druga strana brda volela da je i kod nas nepodnosljivi haos, ali nije, na svu srecu. Prestanite sa pljuvacinom, FK Partizan, duguje, trosi, ali i potrazuje i zaradjuje. Bez sponzora. Bez Gaspromovih i Telekomovih miliona evra godisnje.

Alexa

pre 9 godina

FK CZV duguje 50 miliona evra a dovodi 8 pojacanja u prelaznom roku. Sve je moguce da bi se ponovo namestila titula. Kada Partizan proda dva kvalitetna napadaca onda je problem ako delom novca pomogne kosarkaskom klubu. To je ono kada od drvca sibice ne vidis panj. Ali razumem ja tu frustraciju. Prodje celo detinjstvo pa punoletstvo pa fakultet, zaposlenje, zenidba a samo Partizan osvaja titule, samo Partizan igra F4 Evrolige 4 puta... a onda dodje vlast koja vas apsolutno favorizuje I opet sve po starom.

nn

pre 9 godina

Za limenke, 4 miliona uzeto za Skuletica. Koliko vi za sve transfere u prethodnih 5 godina. Mi trosimo sta ostane od lesinara u upravama, vi od nule koju zaradite. Toliko.

Šavija Alonso

pre 9 godina

dokle ste stigli da morate da prosite
(kim, 3. mart 2015 13:52)

Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.

Đorđe

pre 9 godina

Au što se raskmečali panteri. Kakv bre Vučić i sns, ovo su pare od Škuletića. I nije nikakav cirkus što FK pomaže KK. Uostalom 15 miliona i nije neki ogroman dug, posebno kad se uzme u obzir da nema kredita prema bankama, pa samim tim ni velikih finansijskih rashoda. Još kad se oduzmu potraživanja koje ima Partizan, dolazimo do cifre od 10-ak miliona, što uopšte nije nerešivo. To je jedan plasman u LŠ i rešen problem.
A cirkus je kada jedan klub koji je popio zabranu od UEFE i ima 60 miliona duga i nema ni jedan izvor prihoda osim državnih para i dalje se bahati i dovodi po 10-15 igrača u svakom prelaznom roku. A cirkus je i kada se jedan klub ugasi, a mali klub iz predgrađa uzme njegovo ime i dobije brdo para od države.
Meni je draže da igramo bez napadača, ili pleja ako nemamo pare za njih, nego da se klub i dalje zadužuje bez ikakvog plana i koncepcije.

Podrška za ovaj potez uprave FK Partizana.

brian

pre 9 godina

Kako kad im je racun u blokadi 14,8 mil ?

@brian FK je odblokirao racun novcem od transfera Skuletica u Lokomotivu, a deo je ocigledno prosledjen u KK.

Rade

pre 9 godina

Šta je limenke,prpa s?Dali vam je možda para ponestalo,neka i vama fk malo posudi,onako na kamate.Tražite razlog za pad forme i što ste se na početku sezone nalupetali izjavama o osvajanju i gaženju svega.Ništa niste naučili za 13 godina!

Greska prilikom ucitavanja aplikacije

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se javljaju ovi iz zamrzivaca. Jel ova vijest ima veze sa vama? Vi ste svoj klub zaledili, a fk cz ce dozivjeti istu sudbinu. Ne znam zasto vas ovo dotice, boli, a?

Mb

pre 9 godina

Kako je PFC uplatio pare kad je racun u blokadi...? To je krzenje zaklna po zakonu Republike Srbije izbegavanje i utaja poreza...

@Mb Racun FK nije vise u blokadi, skinuta je od novca koji je FK dobio za Skuletica, te pare idu i u KK

zoran

pre 9 godina

Koliko ogranicenih ljudi na ovim komentarima, za neverovati. Jedno te isto ponavljaju, kao papgaji. Vljda im koka-kola unistila mozak pa tu vise ni traga od neke inteligencije nema. Kako oov, kako ono..?
Ako ste pismeni, mogli ste procitati da je od para Shkuletica racun van blokade. Hajde sada svi zajedno ponovite ovo sto napisah.
Dug od 15 miliona ne znaci da mora biti vracen u 7 dana. Hajde i to ponovie na sav glas. Tako, sada dishite duboko...ne treba da vas bude strah ako nesto ne znate; pitajte. Jasno je meni da su navijaci FMPCZBG Diva u strahu, jer ako dodje dobar plej, od titule nema nishta i 14. godine za redom. Samo opusteno.....pa navikli ste se tolike godine.

max

pre 9 godina

Ovo je izjava Nebojse Covica,koja se nalazi na sajtu njegovog kluba:

"KK Crvena zvezda je u periodu od 01.01.2001. do 31.12.2012. godine na ime sponzorstva i donatorstva od državnih preduzeća dobila: 3.653.904,00 evra – prosečno po godini (za 12 godina) 304.492,00 evra ili13,15% od prosečnog godišnjeg budžeta kluba (prosečan godišnji budžet u prethodnih 12 godina iznosio je 2.314.940,67 evra)"

ovde je sam rekao da je prosecan budzet od 2000. do 2012 bio 2,3 miliona evra.
ako su se pri tome jos i zaduzili 17 miliona,sto je oko 1,4 miliona po sezoni,dolazimo do Zvezdinog budzeta od 3,7 miliona po sezoni u tom periodu. POTSETIO BIH DA JE NAJVECI BUDZET KK PARTIZAN BIO 3,2 MIL EVRA 2010/2011.

TOLIKO O BUDZETIMA I TROFEJIMA NASPRAM TOGA!!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Када ће неко у затвор? Клуб у блокади, узима кредит даје у залог имовину а помаже други клуб?!
(Guru, 03. mart 2015 13:24)

Čim odu u zatvor oni koji su kod vas napravili 50 miliona duga i koji vam sad daju pare od poreskih obveznika.
Pati panteru,pati

P.S. A sad plej

Mija

pre 9 godina

Lepo..za pohvalu...a vi,navijaci "kluba koji je promenio ime" ,jer "znate,niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove",mozete da crknete od tuge...za dva dana stize plej,i to ne bilo koji,a onda...pa dobro,zna se...

Sotir Milivojevic

pre 9 godina

Kako vam nije jasno, da ovim potazom, uprava fk kupuje navijace i Vujosevica da ih ovi ne bi najurili pre nego sto su i dosli. Svi znaju da je Vujosevic {kao predsednik jsd} bio zestoko protiv ove uprave. I samo podsecanja radi, prosli put ste ih krstacama terali, a sada, videcemo kako samo je pitanje vremena...

Toliko

pre 9 godina

Šta je limenke,prpa s?Dali vam je možda para ponestalo,neka i vama fk malo posudi,onako na kamate.Tražite razlog za pad forme i što ste se na početku sezone nalupetali izjavama o osvajanju i gaženju svega.Ništa niste naučili za 13 godina!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 3. mart 2015 13:50)
Sine,i dalje stoji da cemo sve osvojiti.Vama ni Lebron nece pomoci da ga dovedete,dzaba se palite i ubacujete.Verovatno vam nije jasno da smo igrali sa 30% snage kad ste nas dobili,da ne kazem da smo vas pustili jer nije lepo.Izgazili smo vas u finale kupa bez problema,iako su vas sudije drzale u igru,da ne bude katastrofa,tako ce biti u svim narednim susretima.

Dag Kristi

pre 9 godina

Pomogao FK kome je blokiran racun?Jedino ako postoji neki fudbalski klub iz Laktasa.

@Dag Kristi Racun FK nije vise u blokadi, skinuta je od novca koji je FK dobio za Skuletica, te pare idu i u KK

miki

pre 9 godina

hvala bogu, razvijajte fudbalski klub maksimalno, od njega svi ostali sportovi mogu da zive, napravite strategiju za narednih 10 godina...

Rudjin

pre 9 godina

Jesam zvezdas, ali ne mogu da odolim da ne komentarisem!
Mi jesmo u finansijskom kanalu. OK i to Covic, limenke, grb, zamrzavanje, FMP i ostalo- to je druga prica.
Ne platim 800 RSD telefona i ladno me iskljuce. Da ne govorim o struji i slicnim stvarima.
Partizan, Zvezda, svejedno, isto tako ladno proda Bogdanovica za, recimo, milion evrica, i nista. Gde je porez, gde je lova, gde je fiskalni racun, gde je priznanica...?
A onda, na sva usta, nema novca za pleja, nema plate za tetkicu, babaseru i koga sve jos...
Svi su oni jedna kvalitetna grupa djilkosa koja se lepo zeza, a mi, poreski obveznici i rumuni, se lepo primamo.
A, da, kakve ovo veze ima sa ovom vescu?
Nemam pojma ni ja, ali mi se cini da ima malo!
Menkice!
Zrnce!

petarczv

pre 9 godina

Alo licemeri!!! Sad ova uprava iz fk nije izdajnicka? Je li? Vredjate novaka djokovica,prozivate za porez a sami ste duzni milione za isti...licemeri

dex

pre 9 godina

Klub koji duguje 15 miliona, od kojih je deo za porez, daje drugom klubu pomoć??? Impresivno! Nego, može li moja firma malo da ne plati poreze, doprinose i slično, i da je ne blokirate? Sve je izgleda dozvoljeno ako ste Partizan ili Zvezda! Radnici tamo pokušavaju da izvrše samoubistvo jer ne dobijaju plate, duguju se milioni za porez, ali nema zime za bandite!

najgrobar

pre 9 godina

Stiže Play na dva meseca za 200 kila!!!!
Ne treba nam nikakva naša omladinska škola košarke, mi ćemo čistom magijom i čarolijom do EL!

sacha

pre 9 godina

I tako svake godine...
Ima opasnu ekipu koju predvode NBA veteran Pavlovic, evroligaski igraci Macvan, Milosavljevic i Tepic, Murica kojeg su trazili mnogi EL klubovi onda dovede jos jednog stranca i ispada cudotvorac kada osvoji titulu.
Samo mora da kuka non stop kako bi navijaci bili nalozeni i pravili sveca od njega.

Nenad

pre 9 godina

Jasno mi je i shvatam da bi i druga strana brda volela da je i kod nas nepodnosljivi haos, ali nije, na svu srecu. Prestanite sa pljuvacinom, FK Partizan, duguje, trosi, ali i potrazuje i zaradjuje. Bez sponzora. Bez Gaspromovih i Telekomovih miliona evra godisnje.
(Slauter, 3. mart 2015 14:45)
Ali sa Zemunelom koji mu je drzava sredila, tj Mirko Marijanovic i tako ga stavila u povlascen polozaj u odnosu na sve druge klubove.

crno-belo srce

pre 9 godina

A CZ , duguje li kome ista??? Kod njih je sve u redu, iako su neuporedivo veci duznici..Bivsi predsednik aboliran, fk.u dugovima o kojima se cuti, kk-to je vec posebna prica...

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Hahahahahaha koja notorna laz. Pa zar FK nije u minusu 15 miliona €. Kako oni da uplate novac?
Drugo pitanje, koliki je to "znacajan" iznos? Za mene je 100€ znacajno a za nekoga nije ni 1 milion.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Daje pare neko ko duguje 14 miliona???
samo u Srbiji!
Ne lazi Vujosevicu
(Rak Potocar, 03. mart 2015 17:37)

CZ dovodi 10 igrača sa 53 miliona duga?!Ko je tu lud,ko laže i ko krade???

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Mozda smo prodali ime, grb i adresu, ali zato nikada nismo ukrali klub iz Zagreba, navijali za njega i lagali druge da je to nas klub.
(Nenad, 3. mart 2015 17:17)

Cenim da je ovo sa Zagrebom šala (pritom 1000 puta ponovljena i glupa), da se malo uozbiljimo i kažemo činjenice, Krcun osnivač, Nikola Bugarčić predsednik, šta misliš o tome panterčiću?

Koja

pre 9 godina

Auuuuu koliko je fmpovce frkicaaa!!!!! (a stiže i plej, 03. mart 2015 13:23)

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA. (miki, 03. mart 2015 13:23)

Nije stvar u tome, stvar je da mesecima kukate kako SNS uprava namerno poslata od premijera da unisti partizan, da proda titulu, a sada SNS uprava super? licemeri zajedno sa Vujosevicem...

Radoznali prolaznik

pre 9 godina

A odakle gospodi iz NK novac? Ja koliko znam nemaju ni za sebe a oni pomazu drugima... Tuga, cemer i jad. Jel stvarno on misli da smo svi blentavi u glavu?!

ajmo

pre 9 godina

Koje li su mahinacije i malverzacije ovde u pitanju kada jedan dužnik uplaćuje drugom dužniku značajnu sumu novca otkriće se već. Ovo ima samo u banana državi.

smeker

pre 9 godina

Molim da se za revijalnu utakmicu omoguci i kupovina karata u unutrasnjosti.Nemogu doci ali mogu kupiti kartu za uspomenu i simbolicno pomognem voljenom klubu.Sigurno nas ima dosta koji bi pomogli na ovaj nacin...

sasha

pre 9 godina

Jedva čekam da na dnevni red Insajdera/Reportera dodju Dule i KKP. Već vidim kako i će i oni biti optuženi kako teraju sponzore i hoće da ih unište.

stanko

pre 9 godina

Ovo nije dobro za Legendu CSKA (zašto li ga tako zovu). Sada se i zvanično zna imaju para. Do sada su to znali i vrapci na grani a sada će i najverniji sledbenici lika i dela pomenutog trenera morati da začepe gubicu.

vladanzdici

pre 9 godina

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA.
(miki, 03. mart 2015 13:23)
tebe mozda nije sramota prositi i pljuvati po drugima(svi drugi su krivi), a nista ne raditi po pitanju promena i lose situacije u klubu!
To sto Vi radite i jeste najveca sramota!!!

BOXAS

pre 9 godina

Cujem i ovde vidim da do petka dolazi Aroyo.. Iz Galatasaraja.. gurman momak, mazohista.. izgleda da mu se smucili orasi u Stambolu, pa dolazi ovde da igra za kikiriki.. !!!!

Nenad

pre 9 godina

dokle ste stigli da morate da prosite
(kim, 3. mart 2015 13:52)

Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.
(Šavija Alonso, 3. mart 2015 16:25)
Mozda smo prodali ime, grb i adresu, ali zato nikada nismo ukrali klub iz Zagreba, navijali za njega i lagali druge da je to nas klub.

1914

pre 9 godina

FK duguje za porez,struju,vodu,komunalije,plate igraca,transfere manjim klubovima,FSS vam na sve te procerdane milione evra pravi novu travu a vi pomazete KK???Pa jel imate imalo obraza vise?Jel su vam te prljave titule koje ne vrede nista bitnije od obraza,od Srbije,od bilo cega normalnog?Beton liga za BG blizance!

kam

pre 9 godina

@lazaris
Sta to tebe briga !? Vilijams zaradjuje 940 000 dolara, pa se zabavi malo tom tematikom.
(Istina, 03. mart 2015 13:50)

samo toliko? Nisi u toku, nova fora je
1240000usd...

Guru

pre 9 godina

Када ће неко у затвор? Клуб у блокади, узима кредит даје у залог имовину а помаже други клуб?!

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

A DUG?????? A POREZ???????
(more bre samo KATANAC, 03. mart 2015 19:16)

Cim Djokovic uplati porez i Partizan ce...obecao Dule. Pravda za sve... :)

kruger

pre 9 godina

pa mora tako, kad nismo sacuvali od prosle sezone...to ne opravdava katastrofalnu politiku vodjenja kluba od strane uprave fk Partizan... Napolje s upravom! Ziveo Partizan!

aleksa

pre 9 godina

@Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.
(Šavija Alonso, 3. mart 2015 16:25)

Tako je! samo adresu nikako, to je najvaznije. Kad promenis adresu to vise nisi ti nego neko totalno drugi... Mada ste vi vec presli u Laktase, al nema veze...

Pavle

pre 9 godina

Daje pare neko ko duguje 14 miliona??? samo u Srbiji! Ne lazi Vujosevicu (Rak Potocar, 03. mart 2015 17:37)

CZ dovodi 10 igrača sa 53 miliona duga?!Ko je tu lud,ko laže i ko krade??? (Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 18:52)

naravoučenije : SVI KRADU

slobinator

pre 9 godina

otkad je košarka nekomercijalan sport?igrali ste 15 godina evro-ligu.odigrali 100 utakmica na svom terenu.imali prihode od sponzora i prodaje igrača.nekomercijalan sport je šah.tu ste nekad bili prvaci evrope ,a sada ste treća srpska liga.kad bi uložili 50 hiljada evra u šah mogli bi opet biti u evropskom vrhu i plus bi ste privukli talentovanu decu da se bave ovom najlepšom igrom ikada izmišljenom.

nnidza

pre 9 godina

@Pfc imperlum
Šampioni u fudbalu, najbolja ekipa ABA nesrećno poražena na F4. Sve prema zaslugama, da citiram vašeg DV. Ovda više para...

A VI VRATITE PEHAR JEDINOM PRVAKU SRBIJE

pre 9 godina

Kolika ti je plata treneru nekomercijalnog kluba?
(deda Solunac, 3. mart 2015 13:17)
Kada bi se plata primala srazmerno postignutim rezultatima, niko ne bi imao veću platu od Duleta.

Milan

pre 9 godina

Sa kog racuna, kada je racun FK Partizan u blokadi?
Jel ovo neka poruka za jucerasnju emisiju Reporter? Nesto u fazonu, sta god vi trtljali, niko nam nista ne moze.

Резон

pre 9 godina

У читавој причи се заборавља да "надалеко чувена школа кошарке" није ове сезоне афирмисала ниједног играча који би се могао скупо продати као протеклих година Богдан, Лучић, дебели Берта, Весели, Пековић, Ловерњ, Вестерман, итд. Алас и Мачван су дошли да помогну и дочепају се нових уговора, али Покал Бранке Соврлић није баш лансирна рампа за Реал, Барсу, ЦСКА, Оли, Фенер и тако ту боранију. Зато треба поздравити овај великодушни гест фузбалера, јер од пазара у прелазном року на који су сваке године навикли Дуле и друштво из "управе" ове године нема ништа.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Zašto Dule Vujošević jednom ne izađe sa konkretnim podacima: koliki je budžet, koliko je KKP dobio od sponzora, kolike su plate, koliko je dao FK Partizan, a ne samo da priča priče. Sledeće sezone ako KKP misli da igra EL, ako s izbori za nju, moraće da do u evro da da podatke.
(Dušan, 03. mart 2015 18:25)
Sprema excel tabele,tamo sve transparentno pise,mislim u tim excel tabelama

Batko

pre 9 godina

Sta je gace vam se tresu efempeovci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bobo, 3. mart 2015 17:59)

Ma ne, greška....trese nam se nešto u gaćama...

Dušan

pre 9 godina

Zašto Dule Vujošević jednom ne izađe sa konkretnim podacima: koliki je budžet, koliko je KKP dobio od sponzora, kolike su plate, koliko je dao FK Partizan, a ne samo da priča priče. Sledeće sezone ako KKP misli da igra EL, ako s izbori za nju, moraće da do u evro da da podatke.

nevidljivi panter

pre 9 godina

arojo danas potpisuje(bobo, 03. mart 2015 16:39)Arojo ili cris pol xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaa
(petarczv, 03. mart 2015 17:26)
Uciteljica ti je strogo naredila da ne pises gluposti,opet ces sedeti sam u cosku

Slobodan

pre 9 godina

Pare koje su uplacene su ostale jos od Djurica kome je patron i dan danas niko drugi nego Milorad Dodik pocasni presednik KK Partizan !!! http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1167665 evo ovde je lepo opisana njegova biografija i poslovne veze !!! Uopste njegova uloga u FK Partizan ! Naime, saradnja i fuzija izmedju KK Partizan i KK igokea je napravljena 2007 i to 6 meseci posto jeTelekom Srbije kupio Telekom Republike Srpske ... Telekom je tada i dugo godina bio najveci sponzor KK Partizan i KK Igokea !!! Preko ova dva kluba a sve kvazi sponzorstvom je ispunpano tonu para ... U tom trouglu se bukvalno nista nije moglo kontrolisati .... Specijalne veze Srbije i RS koje nikada nisu bile definisane u tom poreskom smislu ...Telekom Srbije i RS je sponzor KK Partizan koje je gradjansko drustvo i Igokee koje je vlasnistvo Milorada Dodika .... Sportska saradnja ili fuzija dve ekipe koje funkcionisu finansijski kao jedna a u dve su drzave itd. Da bi se zamazale oci narodu kupovale su se titule i ukradenim parama pravila drzavna institucija ..... Djurica koji je Miloradov covek su stavili u FK Partizan uz amin Duleta Vujosevica i tu su se ispumpavale pare iz raznih privatizacija itd. Ima o ovome mnogo da se prica ako neko hoce naravno ... Nije ni Terzic u FK Zvezda bolji ali evo bar da se zna !!!!

LZN epizoda 100

pre 9 godina

Hajde sad lijepo svi grobari da skupe pare koje je Igokea dala Par a naravno od naseg je PDV-a kad ste tako posteni... Nama u Banjaluci puna je kapa "prijatelja" Partizana jer nevjerovatno ali istinito i odavde ste dobijali pare... Zasto sam ja duzan kao i svi moji sugradjani da vama sufinansiramo klub?? Ako neko da posteno obrazlozenje ucutacu...sramota

Radonja

pre 9 godina

Pa kako ce grobari ovo sad da spinuju? Vi nekome pricate da je drzavni projekat?

A ovaj covek je uz dps, sns, ds, nije bitno samo dok dobija pare...

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Бит ће уплаћена и твоја стипендија цирка 400.000 евра на годишњем нивоу !

Toliko

pre 9 godina

Šta je limenke,prpa s?Dali vam je možda para ponestalo,neka i vama fk malo posudi,onako na kamate.Tražite razlog za pad forme i što ste se na početku sezone nalupetali izjavama o osvajanju i gaženju svega.Ništa niste naučili za 13 godina!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 3. mart 2015 13:50)
Sine,i dalje stoji da cemo sve osvojiti.Vama ni Lebron nece pomoci da ga dovedete,dzaba se palite i ubacujete.Verovatno vam nije jasno da smo igrali sa 30% snage kad ste nas dobili,da ne kazem da smo vas pustili jer nije lepo.Izgazili smo vas u finale kupa bez problema,iako su vas sudije drzale u igru,da ne bude katastrofa,tako ce biti u svim narednim susretima.

Korto

pre 9 godina

Ne kapiram Zvezdaše kad pričaju o novcima. Pa ljudi jel ste vi ikad u novijoj istoriji prodali nekog igrača u fudbalu i košarci? I FK i KK Partizan svake sezone prodaju nekog i tako životare, dok vi isključivo živite na pomoći države. Ps. Ova uplata je od transfera Škuletića, sigurno nije od donacije države.

Radoznali prolaznik

pre 9 godina

A odakle gospodi iz NK novac? Ja koliko znam nemaju ni za sebe a oni pomazu drugima... Tuga, cemer i jad. Jel stvarno on misli da smo svi blentavi u glavu?!

Vz

pre 9 godina

Jel?Firma koja duguje 15 miliona, pomaze drugoj firmi?Hahaha...kakav cirkus....
(Milan, 03. mart 2015 13:12)
Vasi duguju po 50+ i 16 milki i dovode igrace, posluju i dalje...niko ih ne dira, a i nece jos neko vreme...stvarno imas obraza da se javljas na ovaj nacin?!?!

sacha

pre 9 godina

I tako svake godine...
Ima opasnu ekipu koju predvode NBA veteran Pavlovic, evroligaski igraci Macvan, Milosavljevic i Tepic, Murica kojeg su trazili mnogi EL klubovi onda dovede jos jednog stranca i ispada cudotvorac kada osvoji titulu.
Samo mora da kuka non stop kako bi navijaci bili nalozeni i pravili sveca od njega.

Nenad

pre 9 godina

Jasno mi je i shvatam da bi i druga strana brda volela da je i kod nas nepodnosljivi haos, ali nije, na svu srecu. Prestanite sa pljuvacinom, FK Partizan, duguje, trosi, ali i potrazuje i zaradjuje. Bez sponzora. Bez Gaspromovih i Telekomovih miliona evra godisnje.
(Slauter, 3. mart 2015 14:45)
Ali sa Zemunelom koji mu je drzava sredila, tj Mirko Marijanovic i tako ga stavila u povlascen polozaj u odnosu na sve druge klubove.

petarczv

pre 9 godina

Alo licemeri!!! Sad ova uprava iz fk nije izdajnicka? Je li? Vredjate novaka djokovica,prozivate za porez a sami ste duzni milione za isti...licemeri

Nenad

pre 9 godina

dokle ste stigli da morate da prosite
(kim, 3. mart 2015 13:52)

Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.
(Šavija Alonso, 3. mart 2015 16:25)
Mozda smo prodali ime, grb i adresu, ali zato nikada nismo ukrali klub iz Zagreba, navijali za njega i lagali druge da je to nas klub.

davitelj protiv davitelja

pre 9 godina

Hahahahahaha koja notorna laz. Pa zar FK nije u minusu 15 miliona €. Kako oni da uplate novac?
Drugo pitanje, koliki je to "znacajan" iznos? Za mene je 100€ znacajno a za nekoga nije ni 1 milion.

vladanzdici

pre 9 godina

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA.
(miki, 03. mart 2015 13:23)
tebe mozda nije sramota prositi i pljuvati po drugima(svi drugi su krivi), a nista ne raditi po pitanju promena i lose situacije u klubu!
To sto Vi radite i jeste najveca sramota!!!

najgrobar

pre 9 godina

Stiže Play na dva meseca za 200 kila!!!!
Ne treba nam nikakva naša omladinska škola košarke, mi ćemo čistom magijom i čarolijom do EL!

Koja

pre 9 godina

Auuuuu koliko je fmpovce frkicaaa!!!!! (a stiže i plej, 03. mart 2015 13:23)

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA. (miki, 03. mart 2015 13:23)

Nije stvar u tome, stvar je da mesecima kukate kako SNS uprava namerno poslata od premijera da unisti partizan, da proda titulu, a sada SNS uprava super? licemeri zajedno sa Vujosevicem...

stanko

pre 9 godina

Ovo nije dobro za Legendu CSKA (zašto li ga tako zovu). Sada se i zvanično zna imaju para. Do sada su to znali i vrapci na grani a sada će i najverniji sledbenici lika i dela pomenutog trenera morati da začepe gubicu.

1914

pre 9 godina

FK duguje za porez,struju,vodu,komunalije,plate igraca,transfere manjim klubovima,FSS vam na sve te procerdane milione evra pravi novu travu a vi pomazete KK???Pa jel imate imalo obraza vise?Jel su vam te prljave titule koje ne vrede nista bitnije od obraza,od Srbije,od bilo cega normalnog?Beton liga za BG blizance!

Guru

pre 9 godina

Када ће неко у затвор? Клуб у блокади, узима кредит даје у залог имовину а помаже други клуб?!

Insajder !

pre 9 godina

Ako KK postane sekcija FK-a,mi smo na konju ! U Zemunelu napraviti halu za treninge kosarkasa i da se napravi nesto slicno kao i sa FK-om ! Skupljati najtalentovaniju decu koji ce igrati za najveci kosarkaski tim u drzavi,a uz Cibonu i Split i na balkanu !

dex

pre 9 godina

Klub koji duguje 15 miliona, od kojih je deo za porez, daje drugom klubu pomoć??? Impresivno! Nego, može li moja firma malo da ne plati poreze, doprinose i slično, i da je ne blokirate? Sve je izgleda dozvoljeno ako ste Partizan ili Zvezda! Radnici tamo pokušavaju da izvrše samoubistvo jer ne dobijaju plate, duguju se milioni za porez, ali nema zime za bandite!

miki

pre 9 godina

uf al su navalili ovi momci iz predgradja sad vam i ovo smeta jeli? i prosicemo ako treba jel to nije sramota ali nikada promeniti ime kluba...grb..to je SRAMOTA.

Mi zivimo od prodaje igraca

pre 9 godina

ajde sada grobari da cujem, hvala sns, hvala vucicu, ahahahhahah (Mare, 03. mart 2015 13:07)

Pa nije Sns stvorio Skuletica, vec Marko Nikolic. Mi zivimo od prodaje igraca, a ne od anonimnih donacija drzavnih preduzeca.

ajmo

pre 9 godina

Koje li su mahinacije i malverzacije ovde u pitanju kada jedan dužnik uplaćuje drugom dužniku značajnu sumu novca otkriće se već. Ovo ima samo u banana državi.

Milan

pre 9 godina

Sa kog racuna, kada je racun FK Partizan u blokadi?
Jel ovo neka poruka za jucerasnju emisiju Reporter? Nesto u fazonu, sta god vi trtljali, niko nam nista ne moze.

sasha

pre 9 godina

Jedva čekam da na dnevni red Insajdera/Reportera dodju Dule i KKP. Već vidim kako i će i oni biti optuženi kako teraju sponzore i hoće da ih unište.

aleksa

pre 9 godina

@Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.
(Šavija Alonso, 3. mart 2015 16:25)

Tako je! samo adresu nikako, to je najvaznije. Kad promenis adresu to vise nisi ti nego neko totalno drugi... Mada ste vi vec presli u Laktase, al nema veze...

Alexa

pre 9 godina

FK CZV duguje 50 miliona evra a dovodi 8 pojacanja u prelaznom roku. Sve je moguce da bi se ponovo namestila titula. Kada Partizan proda dva kvalitetna napadaca onda je problem ako delom novca pomogne kosarkaskom klubu. To je ono kada od drvca sibice ne vidis panj. Ali razumem ja tu frustraciju. Prodje celo detinjstvo pa punoletstvo pa fakultet, zaposlenje, zenidba a samo Partizan osvaja titule, samo Partizan igra F4 Evrolige 4 puta... a onda dodje vlast koja vas apsolutno favorizuje I opet sve po starom.

BOXAS

pre 9 godina

Cujem i ovde vidim da do petka dolazi Aroyo.. Iz Galatasaraja.. gurman momak, mazohista.. izgleda da mu se smucili orasi u Stambolu, pa dolazi ovde da igra za kikiriki.. !!!!

Slauter

pre 9 godina

Dug jeste skoro 15 miliona evra, ali umanjen za transfer Skuletica (3.2 miliona) i uvecan za milion evra novog kredita. Dakle oko 13.5 miliona. Ovde jos niko nije napisao da Partizan ima i potrazivanja, taj izvestaj treba da bude gotov ovih dana, procena je izmedju 5 i 7 miliona evra. Potrazivanja od UEFE, Anderlehta itd, naplativa potrazivanja. Dakle realan dug je 6.5 do 8.5 miliona evra. Od toga je neophodno na vreme platiti ratu za kredit, dug drzavi imati pod kontrolom, isplacivati rate za reprogram i obezbediti da igraci i osoblje primaju platu sa do dva meseca zakasnjenja.

Jasno mi je i shvatam da bi i druga strana brda volela da je i kod nas nepodnosljivi haos, ali nije, na svu srecu. Prestanite sa pljuvacinom, FK Partizan, duguje, trosi, ali i potrazuje i zaradjuje. Bez sponzora. Bez Gaspromovih i Telekomovih miliona evra godisnje.

Pfc ImperIum

pre 9 godina

A odakle zvezdi pare i u kosarci i u fudbalu za bilo sta!!??? Nikog prodali nisu godinama, karte dele za dzabe, i oni sad nesto mudruju odakle nama i slicno! Mozga bez.

Rade

pre 9 godina

Šta je limenke,prpa s?Dali vam je možda para ponestalo,neka i vama fk malo posudi,onako na kamate.Tražite razlog za pad forme i što ste se na početku sezone nalupetali izjavama o osvajanju i gaženju svega.Ništa niste naučili za 13 godina!

nnidza

pre 9 godina

@Pfc imperlum
Šampioni u fudbalu, najbolja ekipa ABA nesrećno poražena na F4. Sve prema zaslugama, da citiram vašeg DV. Ovda više para...

Rudjin

pre 9 godina

Jesam zvezdas, ali ne mogu da odolim da ne komentarisem!
Mi jesmo u finansijskom kanalu. OK i to Covic, limenke, grb, zamrzavanje, FMP i ostalo- to je druga prica.
Ne platim 800 RSD telefona i ladno me iskljuce. Da ne govorim o struji i slicnim stvarima.
Partizan, Zvezda, svejedno, isto tako ladno proda Bogdanovica za, recimo, milion evrica, i nista. Gde je porez, gde je lova, gde je fiskalni racun, gde je priznanica...?
A onda, na sva usta, nema novca za pleja, nema plate za tetkicu, babaseru i koga sve jos...
Svi su oni jedna kvalitetna grupa djilkosa koja se lepo zeza, a mi, poreski obveznici i rumuni, se lepo primamo.
A, da, kakve ovo veze ima sa ovom vescu?
Nemam pojma ni ja, ali mi se cini da ima malo!
Menkice!
Zrnce!

nn

pre 9 godina

Za limenke, 4 miliona uzeto za Skuletica. Koliko vi za sve transfere u prethodnih 5 godina. Mi trosimo sta ostane od lesinara u upravama, vi od nule koju zaradite. Toliko.

Резон

pre 9 godina

У читавој причи се заборавља да "надалеко чувена школа кошарке" није ове сезоне афирмисала ниједног играча који би се могао скупо продати као протеклих година Богдан, Лучић, дебели Берта, Весели, Пековић, Ловерњ, Вестерман, итд. Алас и Мачван су дошли да помогну и дочепају се нових уговора, али Покал Бранке Соврлић није баш лансирна рампа за Реал, Барсу, ЦСКА, Оли, Фенер и тако ту боранију. Зато треба поздравити овај великодушни гест фузбалера, јер од пазара у прелазном року на који су сваке године навикли Дуле и друштво из "управе" ове године нема ништа.

Šavija Alonso

pre 9 godina

dokle ste stigli da morate da prosite
(kim, 3. mart 2015 13:52)

Ako dođe do toga, i prosićemo, ali ime, grb i adresu prodati nećemo.

max

pre 9 godina

Ovo je izjava Nebojse Covica,koja se nalazi na sajtu njegovog kluba:

"KK Crvena zvezda je u periodu od 01.01.2001. do 31.12.2012. godine na ime sponzorstva i donatorstva od državnih preduzeća dobila: 3.653.904,00 evra – prosečno po godini (za 12 godina) 304.492,00 evra ili13,15% od prosečnog godišnjeg budžeta kluba (prosečan godišnji budžet u prethodnih 12 godina iznosio je 2.314.940,67 evra)"

ovde je sam rekao da je prosecan budzet od 2000. do 2012 bio 2,3 miliona evra.
ako su se pri tome jos i zaduzili 17 miliona,sto je oko 1,4 miliona po sezoni,dolazimo do Zvezdinog budzeta od 3,7 miliona po sezoni u tom periodu. POTSETIO BIH DA JE NAJVECI BUDZET KK PARTIZAN BIO 3,2 MIL EVRA 2010/2011.

TOLIKO O BUDZETIMA I TROFEJIMA NASPRAM TOGA!!!

brian

pre 9 godina

Kako kad im je racun u blokadi 14,8 mil ?

@brian FK je odblokirao racun novcem od transfera Skuletica u Lokomotivu, a deo je ocigledno prosledjen u KK.

slobinator

pre 9 godina

otkad je košarka nekomercijalan sport?igrali ste 15 godina evro-ligu.odigrali 100 utakmica na svom terenu.imali prihode od sponzora i prodaje igrača.nekomercijalan sport je šah.tu ste nekad bili prvaci evrope ,a sada ste treća srpska liga.kad bi uložili 50 hiljada evra u šah mogli bi opet biti u evropskom vrhu i plus bi ste privukli talentovanu decu da se bave ovom najlepšom igrom ikada izmišljenom.

Greska prilikom ucitavanja aplikacije

pre 9 godina

Nije mi jasno zasto se javljaju ovi iz zamrzivaca. Jel ova vijest ima veze sa vama? Vi ste svoj klub zaledili, a fk cz ce dozivjeti istu sudbinu. Ne znam zasto vas ovo dotice, boli, a?

Sotir Milivojevic

pre 9 godina

Kako vam nije jasno, da ovim potazom, uprava fk kupuje navijace i Vujosevica da ih ovi ne bi najurili pre nego sto su i dosli. Svi znaju da je Vujosevic {kao predsednik jsd} bio zestoko protiv ove uprave. I samo podsecanja radi, prosli put ste ih krstacama terali, a sada, videcemo kako samo je pitanje vremena...

zoran

pre 9 godina

Koliko ogranicenih ljudi na ovim komentarima, za neverovati. Jedno te isto ponavljaju, kao papgaji. Vljda im koka-kola unistila mozak pa tu vise ni traga od neke inteligencije nema. Kako oov, kako ono..?
Ako ste pismeni, mogli ste procitati da je od para Shkuletica racun van blokade. Hajde sada svi zajedno ponovite ovo sto napisah.
Dug od 15 miliona ne znaci da mora biti vracen u 7 dana. Hajde i to ponovie na sav glas. Tako, sada dishite duboko...ne treba da vas bude strah ako nesto ne znate; pitajte. Jasno je meni da su navijaci FMPCZBG Diva u strahu, jer ako dodje dobar plej, od titule nema nishta i 14. godine za redom. Samo opusteno.....pa navikli ste se tolike godine.

Đorđe

pre 9 godina

Au što se raskmečali panteri. Kakv bre Vučić i sns, ovo su pare od Škuletića. I nije nikakav cirkus što FK pomaže KK. Uostalom 15 miliona i nije neki ogroman dug, posebno kad se uzme u obzir da nema kredita prema bankama, pa samim tim ni velikih finansijskih rashoda. Još kad se oduzmu potraživanja koje ima Partizan, dolazimo do cifre od 10-ak miliona, što uopšte nije nerešivo. To je jedan plasman u LŠ i rešen problem.
A cirkus je kada jedan klub koji je popio zabranu od UEFE i ima 60 miliona duga i nema ni jedan izvor prihoda osim državnih para i dalje se bahati i dovodi po 10-15 igrača u svakom prelaznom roku. A cirkus je i kada se jedan klub ugasi, a mali klub iz predgrađa uzme njegovo ime i dobije brdo para od države.
Meni je draže da igramo bez napadača, ili pleja ako nemamo pare za njih, nego da se klub i dalje zadužuje bez ikakvog plana i koncepcije.

Podrška za ovaj potez uprave FK Partizana.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Када ће неко у затвор? Клуб у блокади, узима кредит даје у залог имовину а помаже други клуб?!
(Guru, 03. mart 2015 13:24)

Čim odu u zatvor oni koji su kod vas napravili 50 miliona duga i koji vam sad daju pare od poreskih obveznika.
Pati panteru,pati

P.S. A sad plej

Dušan

pre 9 godina

Zašto Dule Vujošević jednom ne izađe sa konkretnim podacima: koliki je budžet, koliko je KKP dobio od sponzora, kolike su plate, koliko je dao FK Partizan, a ne samo da priča priče. Sledeće sezone ako KKP misli da igra EL, ako s izbori za nju, moraće da do u evro da da podatke.

Mija

pre 9 godina

Lepo..za pohvalu...a vi,navijaci "kluba koji je promenio ime" ,jer "znate,niko ne moze da zabrani fmp-u kako ce da se zove",mozete da crknete od tuge...za dva dana stize plej,i to ne bilo koji,a onda...pa dobro,zna se...

Dag Kristi

pre 9 godina

Pomogao FK kome je blokiran racun?Jedino ako postoji neki fudbalski klub iz Laktasa.

@Dag Kristi Racun FK nije vise u blokadi, skinuta je od novca koji je FK dobio za Skuletica, te pare idu i u KK

kam

pre 9 godina

@lazaris
Sta to tebe briga !? Vilijams zaradjuje 940 000 dolara, pa se zabavi malo tom tematikom.
(Istina, 03. mart 2015 13:50)

samo toliko? Nisi u toku, nova fora je
1240000usd...

Slobodan

pre 9 godina

Pare koje su uplacene su ostale jos od Djurica kome je patron i dan danas niko drugi nego Milorad Dodik pocasni presednik KK Partizan !!! http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1167665 evo ovde je lepo opisana njegova biografija i poslovne veze !!! Uopste njegova uloga u FK Partizan ! Naime, saradnja i fuzija izmedju KK Partizan i KK igokea je napravljena 2007 i to 6 meseci posto jeTelekom Srbije kupio Telekom Republike Srpske ... Telekom je tada i dugo godina bio najveci sponzor KK Partizan i KK Igokea !!! Preko ova dva kluba a sve kvazi sponzorstvom je ispunpano tonu para ... U tom trouglu se bukvalno nista nije moglo kontrolisati .... Specijalne veze Srbije i RS koje nikada nisu bile definisane u tom poreskom smislu ...Telekom Srbije i RS je sponzor KK Partizan koje je gradjansko drustvo i Igokee koje je vlasnistvo Milorada Dodika .... Sportska saradnja ili fuzija dve ekipe koje funkcionisu finansijski kao jedna a u dve su drzave itd. Da bi se zamazale oci narodu kupovale su se titule i ukradenim parama pravila drzavna institucija ..... Djurica koji je Miloradov covek su stavili u FK Partizan uz amin Duleta Vujosevica i tu su se ispumpavale pare iz raznih privatizacija itd. Ima o ovome mnogo da se prica ako neko hoce naravno ... Nije ni Terzic u FK Zvezda bolji ali evo bar da se zna !!!!

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

A DUG?????? A POREZ???????
(more bre samo KATANAC, 03. mart 2015 19:16)

Cim Djokovic uplati porez i Partizan ce...obecao Dule. Pravda za sve... :)

Mb

pre 9 godina

Kako je PFC uplatio pare kad je racun u blokadi...? To je krzenje zaklna po zakonu Republike Srbije izbegavanje i utaja poreza...

@Mb Racun FK nije vise u blokadi, skinuta je od novca koji je FK dobio za Skuletica, te pare idu i u KK

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Mozda smo prodali ime, grb i adresu, ali zato nikada nismo ukrali klub iz Zagreba, navijali za njega i lagali druge da je to nas klub.
(Nenad, 3. mart 2015 17:17)

Cenim da je ovo sa Zagrebom šala (pritom 1000 puta ponovljena i glupa), da se malo uozbiljimo i kažemo činjenice, Krcun osnivač, Nikola Bugarčić predsednik, šta misliš o tome panterčiću?

crno-belo srce

pre 9 godina

A CZ , duguje li kome ista??? Kod njih je sve u redu, iako su neuporedivo veci duznici..Bivsi predsednik aboliran, fk.u dugovima o kojima se cuti, kk-to je vec posebna prica...

Batko

pre 9 godina

Sta je gace vam se tresu efempeovci
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bobo, 3. mart 2015 17:59)

Ma ne, greška....trese nam se nešto u gaćama...

kruger

pre 9 godina

pa mora tako, kad nismo sacuvali od prosle sezone...to ne opravdava katastrofalnu politiku vodjenja kluba od strane uprave fk Partizan... Napolje s upravom! Ziveo Partizan!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Daje pare neko ko duguje 14 miliona???
samo u Srbiji!
Ne lazi Vujosevicu
(Rak Potocar, 03. mart 2015 17:37)

CZ dovodi 10 igrača sa 53 miliona duga?!Ko je tu lud,ko laže i ko krade???

miki

pre 9 godina

hvala bogu, razvijajte fudbalski klub maksimalno, od njega svi ostali sportovi mogu da zive, napravite strategiju za narednih 10 godina...

nevidljivi panter

pre 9 godina

Zašto Dule Vujošević jednom ne izađe sa konkretnim podacima: koliki je budžet, koliko je KKP dobio od sponzora, kolike su plate, koliko je dao FK Partizan, a ne samo da priča priče. Sledeće sezone ako KKP misli da igra EL, ako s izbori za nju, moraće da do u evro da da podatke.
(Dušan, 03. mart 2015 18:25)
Sprema excel tabele,tamo sve transparentno pise,mislim u tim excel tabelama

nevidljivi panter

pre 9 godina

arojo danas potpisuje(bobo, 03. mart 2015 16:39)Arojo ili cris pol xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaa
(petarczv, 03. mart 2015 17:26)
Uciteljica ti je strogo naredila da ne pises gluposti,opet ces sedeti sam u cosku

A VI VRATITE PEHAR JEDINOM PRVAKU SRBIJE

pre 9 godina

Kolika ti je plata treneru nekomercijalnog kluba?
(deda Solunac, 3. mart 2015 13:17)
Kada bi se plata primala srazmerno postignutim rezultatima, niko ne bi imao veću platu od Duleta.

smeker

pre 9 godina

Molim da se za revijalnu utakmicu omoguci i kupovina karata u unutrasnjosti.Nemogu doci ali mogu kupiti kartu za uspomenu i simbolicno pomognem voljenom klubu.Sigurno nas ima dosta koji bi pomogli na ovaj nacin...

LZN epizoda 100

pre 9 godina

Hajde sad lijepo svi grobari da skupe pare koje je Igokea dala Par a naravno od naseg je PDV-a kad ste tako posteni... Nama u Banjaluci puna je kapa "prijatelja" Partizana jer nevjerovatno ali istinito i odavde ste dobijali pare... Zasto sam ja duzan kao i svi moji sugradjani da vama sufinansiramo klub?? Ako neko da posteno obrazlozenje ucutacu...sramota

Pavle

pre 9 godina

Daje pare neko ko duguje 14 miliona??? samo u Srbiji! Ne lazi Vujosevicu (Rak Potocar, 03. mart 2015 17:37)

CZ dovodi 10 igrača sa 53 miliona duga?!Ko je tu lud,ko laže i ko krade??? (Luke Babbitt gravedigger, 03. mart 2015 18:52)

naravoučenije : SVI KRADU