Ponedeljak, 02.03.2015.

18:57

FKCZ: Govorite jasno i glasno

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezde pozvao je sve fudbalske radnike da govore jasno i glasno kako bi se zajedno borili protiv eventualnih negativnosti.

Izvor: JT

FKCZ: Govorite jasno i glasno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

kkontra

pre 9 godina

Jasno i glasno kazem da je OFK Beograd protiv vas igrao sa kadetima kao i u subotu u Subotici. Jasno i glasno kazem da je Krunic izveo oba svoja strelca odmah po postignutim golovima.
Jasno i glasno kazite da to nije tacno?

rocky

pre 9 godina

Jasno i glasno OFK je izasao sa rezervnim sastavom protiv Zvezde i pustio vam bodove iako je sa Partizanom igrao 1-1 i pokazao da sa prvim timom moze da igra ravnopravno, Sada OFK igra sa Spartakom sa rezervistima i cela Srbija je znala da ce pustiti Simovicem Spartaku cak i rezultat se znao 1-0 i da ce zauzvrat Spartak pustiti Zvezdi.
Jucerasnji mec sa Jagodinom je imao malo dramatike ali se isto znalo da Palma po politickoj liniji godinama pusta zvezdu iako ta ista Jagodina pobedjuje i Partizan i Cukaricki, Na pocetku i u onih 10 minuta kad su dali golove su samo pokazali kako bi izgledalo da se igra cist mec.
Zamena oba strelca jos jedan dokaz. Ima jos toga ali dovoljno je i ovo.
A sto se tice toga da je Vozdovac ostecen, uopste nije tacno jer jos zesci prekrsaj igraca Zvzde u Jagodini nije sviram a Partizam je direktno ostecem u mecu sa Radnickim a prosle sezone nam je oteta titula u mecu sa Vojvodinom

Ex Sns

pre 9 godina

Ja kad ne bih platio 1 mesec struju, odmah bih dobio iskljucenje.Ovi, kao i Partizan,nikome nista ne placaju,duzni 100 miliona e i opet rade bez problema? Kako to? Jel mozemo svi tako? Ako ne,zasto? Jel ima neki bot da objasni?

Već viđeno? Jeste, u Novom Pazaru

pre 9 godina

U izjavi Milorada Vučelića ni jednom jedinom reči nije pomenut "šampinjon 2014", zašto ste se vi oglasili? Nema veće sudijske greške od ponišetog kola i oduzete pobede, a to se juče desilo. A onda su svuda počela tumačenja pravila igre. Laici, ne moraju dva igrača biti ispred napadača, dvojica računajući i golmana, ili jedan ako je golman istrčao, a kad je igrač u golu on nije izvan terena. Sad pazite: čovek stisnutih zuba, autor poznatih saopštenja sličnih ovom, pustio Partizan da pobedi u košarci s 15 razlike. Pa da je bilo puštanja onda ne bi bilo i 19 razlike i ne bi se doživeo težak poraz od 15 komada razlke.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Jasno i glasno - prošle godine ste "osvojili" titulu koje se svaki vaš pravi navijač stidi i koju ogromna većina vaših navijača izbegava da pominje. Zašto? Zato što zna kako je "osvojena". Samo mi nije jasno zašto mudro ne ćutite nego se brukate saopštenjima i pitanjima koja sami sebi postavljate, a na koja nemate odgovor.

Saopštenje

pre 9 godina

Kakvo saopštenje ! Autor, ko ? Zvuči mi poznat ton, onaj svađalački, stisnutih zuba kroz osmeh. Onaj kome niko ništa ne može decenijama

Idi begaj

pre 9 godina

Isti ste bre....crno belo crveno...isti
Ima da se pusi kad vas razmazu po tv ekranima,jedva cekam....vec godinama....sve zajedno sa huliganima zbog kojih sa detetom ne mogu da idem na utakmice i uzivam u sportu.

Nenad

pre 9 godina

Ako i uzmemo u obzir da je Vozdovac ostecen za taj Partizanov treci gol i dva boda (iako su strucnjaci rekli da faula Saponjica nije bilo), onda budite frajeri i recite da smo osteceni sa Radnickim za cist gol Grbica.

Dakle, u najmanju ruku smo na nuli, jedno potire drugo. Ali ne. Kvaran zub ostaje kvaran zub. Zvezda(n) rece: "Vozdovac ostecen kardinalno, sramota! A gol Grbica? Pa ovaj, ne znam o cemu pricate. Prvi put cujem za taj mec i igraca. To je greska sigurno. To nije bilo u Srbiji."
(Igor, 2. mart 2015 20:39)
Niste osteceni protiv Radnickog, vec na samom pocetku ovoga klipa se vidi da je bio cist ofsajd, znaci na samom pocetku akcije, poslata duga lopta igracu Partizana koji se nalazi iza odbrane Radnickog, evo linka:https://www.youtube.com/watch?v=YQxA8s0_CI4

PIVKE

pre 9 godina

Opet ovi gledaju u tudje dvoriste penali im svirani na 16 metara igra se dok ne daju gol.Lalatovic skace na sudije Dzoni isto.
Samo terajte po svom kad vas UEFA opet bude kaznila ni beton liga vas nece izvuci.

Dusan

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam ko misli da se Zvezdi namesta titula?Partizan je sam kriv sto je dve utakmice kiksnuo i niko drugi nije kriv ni zvezda ni sudije niko...
Boli me glava vise o teoriji zavere protiv kk i fk partizana.

Sve vam verujemo

pre 9 godina

Valjd vi i Andjus bolje znate od internacionalnih sudija koje su potvrdile da faula nije bilo protiv Vozdovca, a ni ofsajda kod gola Partizana protiv Radnickog.

Misa Tumbas

pre 9 godina

Pa vi ste bre JASNO I GLASNO napadali sve I svakog zivog! Optuzivali bez ikakvog osnova opet sve I svakoga zato sto niste bili prvaci! Vi ste odgovorni za parolu "Tole lopove ",za koju se evo par godina kasnije dokazuje da nije bilo osnova za tako nesto! (od strane vasih bivsih trenera I igraca ) I da se razumemo uopste ja nisam za Karadzica,naprotiv, za to sam da se smeni!
Dakle optuzivali ste kako ste stigli,najsmesnije teorije zavere ste iznosili, cak I na jesen prosle sezone gde je to toliko daleko otislo da ste pocinjali utakmice sa 5min zakasnjenja.
I onda prolece, sve je stalo sa vase strane,desilo se cuveno zvezdino prolece, ne znam ni ja koliko pobeda,od kojih su neke bile tragikomicne,I sve je bilo fer I posteno!
Ove sezone ste istim scenariom poceli,a sada opet sve mirise na to vase cuveno prolece.....
Ko o cemu, vi o postenju!
Kada gubite svi su krivi,sve je namesteno,MA SVE nije kako treba!
Kada pobedjujete tada puca od postenja I korektnosti!
To je vas nacin fulncionisanja zadnjih 50 godina!
Da se razumemo,jesam Grobar, I nikako ne podrzavam ovo sto radi nasa uprava,ova saopstenja I slicno. Sta vise degutantno mi je! Podseca na vas! A mi nismo I nikad necemo biti isti!!!!!!
Ali nemojte samo vi,da SAMO VI,nemojte o moralu I postenju!

Bruka i sramota

pre 9 godina

Sve internacionalne sudije su potvrdile da je Partizanu ponisten cist gol i da su mu oteta 2 boda. U Novostima sudija Milan Karadzic, a sad i sudija koji komentarise za Sos kanal (Crna tacka). Da sve jos bude sumnjivije ne zna se ni zasto je Cadjenovic mahao uopste.

Igor

pre 9 godina

Ako i uzmemo u obzir da je Vozdovac ostecen za taj Partizanov treci gol i dva boda (iako su strucnjaci rekli da faula Saponjica nije bilo), onda budite frajeri i recite da smo osteceni sa Radnickim za cist gol Grbica.

Dakle, u najmanju ruku smo na nuli, jedno potire drugo. Ali ne. Kvaran zub ostaje kvaran zub. Zvezda(n) rece: "Vozdovac ostecen kardinalno, sramota! A gol Grbica? Pa ovaj, ne znam o cemu pricate. Prvi put cujem za taj mec i igraca. To je greska sigurno. To nije bilo u Srbiji."

Marko

pre 9 godina

Ja bih samo podsetio navijace Crvene zvezde da javnost, pre svega navijaci Partizana, jos uvek cekaju odgovore na sledeca pitanja.
1. Koji su to "mnogi bivši državni funkcioneri" uništavali FK Crvena zvezda, kako glase njihova imena i prezimena, i kada su i na koji način sprovodili to uništavanje?
2. Ko su potencijalni sponzori (osim Gazproma, Telekoma Srbija, Dunav osiguranja i Air Serbia koji očigledno ne spadaju u tu kategoriju) koji su sprečavani da dođu na tzv. Marakanu, ko ih je sprečavao, kada i kako?
3. Ko su ljudi koji su poslovno uništeni jer su hteli da pomognu FK Crvena zvezda, ko ih je, kada i kako uništio?

Takodje, svi iz Partizana vec godinama predlazu sledece: "Da bi se konačno prekinula besplodna i kontraproduktivna rasprava o povlašćenim i podređenim predlažemo da se javno iznesu informacije i činjenice o svim sponzorskim ugovorima koje su u poslednjih 15 godina zaključivala javna preduzeća i preduzeća u potpunom ili delimičnom državnom vlasništvu, o klubovima i sportskim organizacijama koja su sponzorisana, visini ugovora i isplaćenim sredstvima. Nakon iznošenja tih podataka građanima Srbije se mora saopštiti koji su se kriterijumi primenjivali prilikom odlučivanja o sponzorisanju sportskih klubova i organizacija, ko je o tome odlučivao i na koji način."

Samo bih podsetio sve da su ovo teze koje su godinama dolazile iz usta, ili pera, zvanicnih lica FK Crvena zvezda.

srecko katanac

pre 9 godina

more bre terajte se i jedni i drugi koliko je novca u vas polupano trebali bi da budete svake druge godine barem u nekom evropskom cetvrtfinalu a ne da nas gde god se pojavite brukate i jedni i drugi imate uprave koje samo upiru oci u drzavu da vam udeli neku kintu a ker nema zasta da ih ujede tako i ja i bilo ko moze da sedi u upravi i da ocekuje pomoc od drzave koju ako i malo bude srece strpace u svoj dzep i nikome nece odgovarati za to ma katanac more i za jedne i za druge i drzava ce se resiti makar dve javno skrivene rupe u budzetu a ne ovo besramno moralisanje koje nema veze sa zdravim razumom

Alek

pre 9 godina

"Oko sokolovo iz Ljutice Bogdana", misli se na vas. Partizan komentariše samo svoje utakmice a vi komentarišete i svoje i sve Partizanove utakmice. Na vas su mislili i vašu vlast i vaše favorizovanje. E to je i vama jasno, zato ste se i javili.

pritajeni terzan

pre 9 godina

Jel neko potpisao ovo saopstenje (predsednik upravnog odbora, predsednik kluba ili gensek) ili sami treba da zakljucimo iz akrostiha?

nikola1992

pre 9 godina

A jel to jasno i glasno izrazavanje vazi samo za te prijateljske utakmice ili moze i za druge probleme, konkretno u crvenoj zvezdi??? Pita moj drugar dzoni mijailovic, to ga previse tisti posle citanja ovog teksta. Kaze covek da bi nesto rekao, ali mu ne daju.

mhm...

pre 9 godina

pa ono,realno...kukaju zbog ponistenog gola,a pokrali vozdovac,jer je saponjic napravio faul...tad su sudije ocigledno dobro radile svoj posao,a sada kada je situacija 50:50,odmah je kradja,m?ruzno je da se javlja klub,oko cijeg sudjenja se najvise,i skoro posle svakog meca,vodila polemika...od svih klubova u jsl,mozda su samo par precutali lose sudjenje...

panteroid

pre 9 godina

Vec sam se uplasio da se oni stvarno bore za regularnost kad eto ih na kraju sa Vozdovcem a nigde ne spominju kradju u Nisu i 98 minuta igre.Tako da je sve ok.

Brondby

pre 9 godina

Brondby je svetinja samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Zvezdas

pre 9 godina

Svaka cast za saopstenje.Ne treba cutati na teske optuzbe i teorije zavere,fino smo ih spustili da su verovatno ostali bez texta sada i zavukli u misije rupe

realno

pre 9 godina

Jasno i glasno da se kaze kakav je penal dosudjen zvezdanaestercu u Jagodini, a za nesto slicno je u Nisu igracu Radnickog dodeljen zuti karton.

One night in May

pre 9 godina

"Iz redova aktuelnog šampiona Srbije ističu da su u poslednjih šest-sedam godina ukazivali na brojne “negativnosti” koje su se dešavale u srpskom fudbalu, a koje su, kako kažu, za direktnu posledicu imale konačan ishod u domaćem šampionatu."

Ma kakvih sest-sedam godina?! Licemerni dervisluk je lepo objasnio da se nepravilnosti desavaju ISKLJUCIVO u sezonama u kojima je Zvezda sampion, dok su oni svoje trofeje, ukljucujuci i "usatog", osvojili prepostenim fudbalskim pregnucem na terenu...

sasa

pre 9 godina

U pravu je Zvezda.Nama je poklonjen bod protiv Vozdovca a oduzeta dva protiv Nislija.Njima poklonjen bod protiv Radnickog (Mazicevo nesviranje penala) a Jagodina ih casti trening mecom.Sve u svemu kuhinja u dva kola navukla dva boda nemocnoj komsinici....

kkp

pre 9 godina

kao navijac partizana, daj Boze da osvoji titulu bilo ko osim zvezde i partizana. Dva tima koja kaljajuje ime Srbije. Neka se igra fudbal na livadama, ali barem neka bude posten bre

nikola1992

pre 9 godina

A jel to jasno i glasno izrazavanje vazi samo za te prijateljske utakmice ili moze i za druge probleme, konkretno u crvenoj zvezdi??? Pita moj drugar dzoni mijailovic, to ga previse tisti posle citanja ovog teksta. Kaze covek da bi nesto rekao, ali mu ne daju.

pritajeni terzan

pre 9 godina

Jel neko potpisao ovo saopstenje (predsednik upravnog odbora, predsednik kluba ili gensek) ili sami treba da zakljucimo iz akrostiha?

realno

pre 9 godina

Jasno i glasno da se kaze kakav je penal dosudjen zvezdanaestercu u Jagodini, a za nesto slicno je u Nisu igracu Radnickog dodeljen zuti karton.

Misa Tumbas

pre 9 godina

Pa vi ste bre JASNO I GLASNO napadali sve I svakog zivog! Optuzivali bez ikakvog osnova opet sve I svakoga zato sto niste bili prvaci! Vi ste odgovorni za parolu "Tole lopove ",za koju se evo par godina kasnije dokazuje da nije bilo osnova za tako nesto! (od strane vasih bivsih trenera I igraca ) I da se razumemo uopste ja nisam za Karadzica,naprotiv, za to sam da se smeni!
Dakle optuzivali ste kako ste stigli,najsmesnije teorije zavere ste iznosili, cak I na jesen prosle sezone gde je to toliko daleko otislo da ste pocinjali utakmice sa 5min zakasnjenja.
I onda prolece, sve je stalo sa vase strane,desilo se cuveno zvezdino prolece, ne znam ni ja koliko pobeda,od kojih su neke bile tragikomicne,I sve je bilo fer I posteno!
Ove sezone ste istim scenariom poceli,a sada opet sve mirise na to vase cuveno prolece.....
Ko o cemu, vi o postenju!
Kada gubite svi su krivi,sve je namesteno,MA SVE nije kako treba!
Kada pobedjujete tada puca od postenja I korektnosti!
To je vas nacin fulncionisanja zadnjih 50 godina!
Da se razumemo,jesam Grobar, I nikako ne podrzavam ovo sto radi nasa uprava,ova saopstenja I slicno. Sta vise degutantno mi je! Podseca na vas! A mi nismo I nikad necemo biti isti!!!!!!
Ali nemojte samo vi,da SAMO VI,nemojte o moralu I postenju!

srecko katanac

pre 9 godina

more bre terajte se i jedni i drugi koliko je novca u vas polupano trebali bi da budete svake druge godine barem u nekom evropskom cetvrtfinalu a ne da nas gde god se pojavite brukate i jedni i drugi imate uprave koje samo upiru oci u drzavu da vam udeli neku kintu a ker nema zasta da ih ujede tako i ja i bilo ko moze da sedi u upravi i da ocekuje pomoc od drzave koju ako i malo bude srece strpace u svoj dzep i nikome nece odgovarati za to ma katanac more i za jedne i za druge i drzava ce se resiti makar dve javno skrivene rupe u budzetu a ne ovo besramno moralisanje koje nema veze sa zdravim razumom

Alek

pre 9 godina

"Oko sokolovo iz Ljutice Bogdana", misli se na vas. Partizan komentariše samo svoje utakmice a vi komentarišete i svoje i sve Partizanove utakmice. Na vas su mislili i vašu vlast i vaše favorizovanje. E to je i vama jasno, zato ste se i javili.

panteroid

pre 9 godina

Vec sam se uplasio da se oni stvarno bore za regularnost kad eto ih na kraju sa Vozdovcem a nigde ne spominju kradju u Nisu i 98 minuta igre.Tako da je sve ok.

sasa

pre 9 godina

U pravu je Zvezda.Nama je poklonjen bod protiv Vozdovca a oduzeta dva protiv Nislija.Njima poklonjen bod protiv Radnickog (Mazicevo nesviranje penala) a Jagodina ih casti trening mecom.Sve u svemu kuhinja u dva kola navukla dva boda nemocnoj komsinici....

kkp

pre 9 godina

kao navijac partizana, daj Boze da osvoji titulu bilo ko osim zvezde i partizana. Dva tima koja kaljajuje ime Srbije. Neka se igra fudbal na livadama, ali barem neka bude posten bre

Marko

pre 9 godina

Ja bih samo podsetio navijace Crvene zvezde da javnost, pre svega navijaci Partizana, jos uvek cekaju odgovore na sledeca pitanja.
1. Koji su to "mnogi bivši državni funkcioneri" uništavali FK Crvena zvezda, kako glase njihova imena i prezimena, i kada su i na koji način sprovodili to uništavanje?
2. Ko su potencijalni sponzori (osim Gazproma, Telekoma Srbija, Dunav osiguranja i Air Serbia koji očigledno ne spadaju u tu kategoriju) koji su sprečavani da dođu na tzv. Marakanu, ko ih je sprečavao, kada i kako?
3. Ko su ljudi koji su poslovno uništeni jer su hteli da pomognu FK Crvena zvezda, ko ih je, kada i kako uništio?

Takodje, svi iz Partizana vec godinama predlazu sledece: "Da bi se konačno prekinula besplodna i kontraproduktivna rasprava o povlašćenim i podređenim predlažemo da se javno iznesu informacije i činjenice o svim sponzorskim ugovorima koje su u poslednjih 15 godina zaključivala javna preduzeća i preduzeća u potpunom ili delimičnom državnom vlasništvu, o klubovima i sportskim organizacijama koja su sponzorisana, visini ugovora i isplaćenim sredstvima. Nakon iznošenja tih podataka građanima Srbije se mora saopštiti koji su se kriterijumi primenjivali prilikom odlučivanja o sponzorisanju sportskih klubova i organizacija, ko je o tome odlučivao i na koji način."

Samo bih podsetio sve da su ovo teze koje su godinama dolazile iz usta, ili pera, zvanicnih lica FK Crvena zvezda.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Jasno i glasno - prošle godine ste "osvojili" titulu koje se svaki vaš pravi navijač stidi i koju ogromna većina vaših navijača izbegava da pominje. Zašto? Zato što zna kako je "osvojena". Samo mi nije jasno zašto mudro ne ćutite nego se brukate saopštenjima i pitanjima koja sami sebi postavljate, a na koja nemate odgovor.

Sve vam verujemo

pre 9 godina

Valjd vi i Andjus bolje znate od internacionalnih sudija koje su potvrdile da faula nije bilo protiv Vozdovca, a ni ofsajda kod gola Partizana protiv Radnickog.

Bruka i sramota

pre 9 godina

Sve internacionalne sudije su potvrdile da je Partizanu ponisten cist gol i da su mu oteta 2 boda. U Novostima sudija Milan Karadzic, a sad i sudija koji komentarise za Sos kanal (Crna tacka). Da sve jos bude sumnjivije ne zna se ni zasto je Cadjenovic mahao uopste.

Ex Sns

pre 9 godina

Ja kad ne bih platio 1 mesec struju, odmah bih dobio iskljucenje.Ovi, kao i Partizan,nikome nista ne placaju,duzni 100 miliona e i opet rade bez problema? Kako to? Jel mozemo svi tako? Ako ne,zasto? Jel ima neki bot da objasni?

kkontra

pre 9 godina

Jasno i glasno kazem da je OFK Beograd protiv vas igrao sa kadetima kao i u subotu u Subotici. Jasno i glasno kazem da je Krunic izveo oba svoja strelca odmah po postignutim golovima.
Jasno i glasno kazite da to nije tacno?

rocky

pre 9 godina

Jasno i glasno OFK je izasao sa rezervnim sastavom protiv Zvezde i pustio vam bodove iako je sa Partizanom igrao 1-1 i pokazao da sa prvim timom moze da igra ravnopravno, Sada OFK igra sa Spartakom sa rezervistima i cela Srbija je znala da ce pustiti Simovicem Spartaku cak i rezultat se znao 1-0 i da ce zauzvrat Spartak pustiti Zvezdi.
Jucerasnji mec sa Jagodinom je imao malo dramatike ali se isto znalo da Palma po politickoj liniji godinama pusta zvezdu iako ta ista Jagodina pobedjuje i Partizan i Cukaricki, Na pocetku i u onih 10 minuta kad su dali golove su samo pokazali kako bi izgledalo da se igra cist mec.
Zamena oba strelca jos jedan dokaz. Ima jos toga ali dovoljno je i ovo.
A sto se tice toga da je Vozdovac ostecen, uopste nije tacno jer jos zesci prekrsaj igraca Zvzde u Jagodini nije sviram a Partizam je direktno ostecem u mecu sa Radnickim a prosle sezone nam je oteta titula u mecu sa Vojvodinom

Brondby

pre 9 godina

Brondby je svetinja samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Igor

pre 9 godina

Ako i uzmemo u obzir da je Vozdovac ostecen za taj Partizanov treci gol i dva boda (iako su strucnjaci rekli da faula Saponjica nije bilo), onda budite frajeri i recite da smo osteceni sa Radnickim za cist gol Grbica.

Dakle, u najmanju ruku smo na nuli, jedno potire drugo. Ali ne. Kvaran zub ostaje kvaran zub. Zvezda(n) rece: "Vozdovac ostecen kardinalno, sramota! A gol Grbica? Pa ovaj, ne znam o cemu pricate. Prvi put cujem za taj mec i igraca. To je greska sigurno. To nije bilo u Srbiji."

Već viđeno? Jeste, u Novom Pazaru

pre 9 godina

U izjavi Milorada Vučelića ni jednom jedinom reči nije pomenut "šampinjon 2014", zašto ste se vi oglasili? Nema veće sudijske greške od ponišetog kola i oduzete pobede, a to se juče desilo. A onda su svuda počela tumačenja pravila igre. Laici, ne moraju dva igrača biti ispred napadača, dvojica računajući i golmana, ili jedan ako je golman istrčao, a kad je igrač u golu on nije izvan terena. Sad pazite: čovek stisnutih zuba, autor poznatih saopštenja sličnih ovom, pustio Partizan da pobedi u košarci s 15 razlike. Pa da je bilo puštanja onda ne bi bilo i 19 razlike i ne bi se doživeo težak poraz od 15 komada razlke.

Idi begaj

pre 9 godina

Isti ste bre....crno belo crveno...isti
Ima da se pusi kad vas razmazu po tv ekranima,jedva cekam....vec godinama....sve zajedno sa huliganima zbog kojih sa detetom ne mogu da idem na utakmice i uzivam u sportu.

Dusan

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam ko misli da se Zvezdi namesta titula?Partizan je sam kriv sto je dve utakmice kiksnuo i niko drugi nije kriv ni zvezda ni sudije niko...
Boli me glava vise o teoriji zavere protiv kk i fk partizana.

Saopštenje

pre 9 godina

Kakvo saopštenje ! Autor, ko ? Zvuči mi poznat ton, onaj svađalački, stisnutih zuba kroz osmeh. Onaj kome niko ništa ne može decenijama

Zvezdas

pre 9 godina

Svaka cast za saopstenje.Ne treba cutati na teske optuzbe i teorije zavere,fino smo ih spustili da su verovatno ostali bez texta sada i zavukli u misije rupe

mhm...

pre 9 godina

pa ono,realno...kukaju zbog ponistenog gola,a pokrali vozdovac,jer je saponjic napravio faul...tad su sudije ocigledno dobro radile svoj posao,a sada kada je situacija 50:50,odmah je kradja,m?ruzno je da se javlja klub,oko cijeg sudjenja se najvise,i skoro posle svakog meca,vodila polemika...od svih klubova u jsl,mozda su samo par precutali lose sudjenje...

One night in May

pre 9 godina

"Iz redova aktuelnog šampiona Srbije ističu da su u poslednjih šest-sedam godina ukazivali na brojne “negativnosti” koje su se dešavale u srpskom fudbalu, a koje su, kako kažu, za direktnu posledicu imale konačan ishod u domaćem šampionatu."

Ma kakvih sest-sedam godina?! Licemerni dervisluk je lepo objasnio da se nepravilnosti desavaju ISKLJUCIVO u sezonama u kojima je Zvezda sampion, dok su oni svoje trofeje, ukljucujuci i "usatog", osvojili prepostenim fudbalskim pregnucem na terenu...

PIVKE

pre 9 godina

Opet ovi gledaju u tudje dvoriste penali im svirani na 16 metara igra se dok ne daju gol.Lalatovic skace na sudije Dzoni isto.
Samo terajte po svom kad vas UEFA opet bude kaznila ni beton liga vas nece izvuci.

Nenad

pre 9 godina

Ako i uzmemo u obzir da je Vozdovac ostecen za taj Partizanov treci gol i dva boda (iako su strucnjaci rekli da faula Saponjica nije bilo), onda budite frajeri i recite da smo osteceni sa Radnickim za cist gol Grbica.

Dakle, u najmanju ruku smo na nuli, jedno potire drugo. Ali ne. Kvaran zub ostaje kvaran zub. Zvezda(n) rece: "Vozdovac ostecen kardinalno, sramota! A gol Grbica? Pa ovaj, ne znam o cemu pricate. Prvi put cujem za taj mec i igraca. To je greska sigurno. To nije bilo u Srbiji."
(Igor, 2. mart 2015 20:39)
Niste osteceni protiv Radnickog, vec na samom pocetku ovoga klipa se vidi da je bio cist ofsajd, znaci na samom pocetku akcije, poslata duga lopta igracu Partizana koji se nalazi iza odbrane Radnickog, evo linka:https://www.youtube.com/watch?v=YQxA8s0_CI4

realno

pre 9 godina

Jasno i glasno da se kaze kakav je penal dosudjen zvezdanaestercu u Jagodini, a za nesto slicno je u Nisu igracu Radnickog dodeljen zuti karton.

Brondby

pre 9 godina

Brondby je svetinja samo Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Zvezdas

pre 9 godina

Svaka cast za saopstenje.Ne treba cutati na teske optuzbe i teorije zavere,fino smo ih spustili da su verovatno ostali bez texta sada i zavukli u misije rupe

mhm...

pre 9 godina

pa ono,realno...kukaju zbog ponistenog gola,a pokrali vozdovac,jer je saponjic napravio faul...tad su sudije ocigledno dobro radile svoj posao,a sada kada je situacija 50:50,odmah je kradja,m?ruzno je da se javlja klub,oko cijeg sudjenja se najvise,i skoro posle svakog meca,vodila polemika...od svih klubova u jsl,mozda su samo par precutali lose sudjenje...

Dusan

pre 9 godina

Ja stvarno ne znam ko misli da se Zvezdi namesta titula?Partizan je sam kriv sto je dve utakmice kiksnuo i niko drugi nije kriv ni zvezda ni sudije niko...
Boli me glava vise o teoriji zavere protiv kk i fk partizana.

Misa Tumbas

pre 9 godina

Pa vi ste bre JASNO I GLASNO napadali sve I svakog zivog! Optuzivali bez ikakvog osnova opet sve I svakoga zato sto niste bili prvaci! Vi ste odgovorni za parolu "Tole lopove ",za koju se evo par godina kasnije dokazuje da nije bilo osnova za tako nesto! (od strane vasih bivsih trenera I igraca ) I da se razumemo uopste ja nisam za Karadzica,naprotiv, za to sam da se smeni!
Dakle optuzivali ste kako ste stigli,najsmesnije teorije zavere ste iznosili, cak I na jesen prosle sezone gde je to toliko daleko otislo da ste pocinjali utakmice sa 5min zakasnjenja.
I onda prolece, sve je stalo sa vase strane,desilo se cuveno zvezdino prolece, ne znam ni ja koliko pobeda,od kojih su neke bile tragikomicne,I sve je bilo fer I posteno!
Ove sezone ste istim scenariom poceli,a sada opet sve mirise na to vase cuveno prolece.....
Ko o cemu, vi o postenju!
Kada gubite svi su krivi,sve je namesteno,MA SVE nije kako treba!
Kada pobedjujete tada puca od postenja I korektnosti!
To je vas nacin fulncionisanja zadnjih 50 godina!
Da se razumemo,jesam Grobar, I nikako ne podrzavam ovo sto radi nasa uprava,ova saopstenja I slicno. Sta vise degutantno mi je! Podseca na vas! A mi nismo I nikad necemo biti isti!!!!!!
Ali nemojte samo vi,da SAMO VI,nemojte o moralu I postenju!

One night in May

pre 9 godina

"Iz redova aktuelnog šampiona Srbije ističu da su u poslednjih šest-sedam godina ukazivali na brojne “negativnosti” koje su se dešavale u srpskom fudbalu, a koje su, kako kažu, za direktnu posledicu imale konačan ishod u domaćem šampionatu."

Ma kakvih sest-sedam godina?! Licemerni dervisluk je lepo objasnio da se nepravilnosti desavaju ISKLJUCIVO u sezonama u kojima je Zvezda sampion, dok su oni svoje trofeje, ukljucujuci i "usatog", osvojili prepostenim fudbalskim pregnucem na terenu...

Šavija Alonso

pre 9 godina

Jasno i glasno - prošle godine ste "osvojili" titulu koje se svaki vaš pravi navijač stidi i koju ogromna većina vaših navijača izbegava da pominje. Zašto? Zato što zna kako je "osvojena". Samo mi nije jasno zašto mudro ne ćutite nego se brukate saopštenjima i pitanjima koja sami sebi postavljate, a na koja nemate odgovor.

sasa

pre 9 godina

U pravu je Zvezda.Nama je poklonjen bod protiv Vozdovca a oduzeta dva protiv Nislija.Njima poklonjen bod protiv Radnickog (Mazicevo nesviranje penala) a Jagodina ih casti trening mecom.Sve u svemu kuhinja u dva kola navukla dva boda nemocnoj komsinici....

panteroid

pre 9 godina

Vec sam se uplasio da se oni stvarno bore za regularnost kad eto ih na kraju sa Vozdovcem a nigde ne spominju kradju u Nisu i 98 minuta igre.Tako da je sve ok.

Nenad

pre 9 godina

Ako i uzmemo u obzir da je Vozdovac ostecen za taj Partizanov treci gol i dva boda (iako su strucnjaci rekli da faula Saponjica nije bilo), onda budite frajeri i recite da smo osteceni sa Radnickim za cist gol Grbica.

Dakle, u najmanju ruku smo na nuli, jedno potire drugo. Ali ne. Kvaran zub ostaje kvaran zub. Zvezda(n) rece: "Vozdovac ostecen kardinalno, sramota! A gol Grbica? Pa ovaj, ne znam o cemu pricate. Prvi put cujem za taj mec i igraca. To je greska sigurno. To nije bilo u Srbiji."
(Igor, 2. mart 2015 20:39)
Niste osteceni protiv Radnickog, vec na samom pocetku ovoga klipa se vidi da je bio cist ofsajd, znaci na samom pocetku akcije, poslata duga lopta igracu Partizana koji se nalazi iza odbrane Radnickog, evo linka:https://www.youtube.com/watch?v=YQxA8s0_CI4

rocky

pre 9 godina

Jasno i glasno OFK je izasao sa rezervnim sastavom protiv Zvezde i pustio vam bodove iako je sa Partizanom igrao 1-1 i pokazao da sa prvim timom moze da igra ravnopravno, Sada OFK igra sa Spartakom sa rezervistima i cela Srbija je znala da ce pustiti Simovicem Spartaku cak i rezultat se znao 1-0 i da ce zauzvrat Spartak pustiti Zvezdi.
Jucerasnji mec sa Jagodinom je imao malo dramatike ali se isto znalo da Palma po politickoj liniji godinama pusta zvezdu iako ta ista Jagodina pobedjuje i Partizan i Cukaricki, Na pocetku i u onih 10 minuta kad su dali golove su samo pokazali kako bi izgledalo da se igra cist mec.
Zamena oba strelca jos jedan dokaz. Ima jos toga ali dovoljno je i ovo.
A sto se tice toga da je Vozdovac ostecen, uopste nije tacno jer jos zesci prekrsaj igraca Zvzde u Jagodini nije sviram a Partizam je direktno ostecem u mecu sa Radnickim a prosle sezone nam je oteta titula u mecu sa Vojvodinom

Alek

pre 9 godina

"Oko sokolovo iz Ljutice Bogdana", misli se na vas. Partizan komentariše samo svoje utakmice a vi komentarišete i svoje i sve Partizanove utakmice. Na vas su mislili i vašu vlast i vaše favorizovanje. E to je i vama jasno, zato ste se i javili.

nikola1992

pre 9 godina

A jel to jasno i glasno izrazavanje vazi samo za te prijateljske utakmice ili moze i za druge probleme, konkretno u crvenoj zvezdi??? Pita moj drugar dzoni mijailovic, to ga previse tisti posle citanja ovog teksta. Kaze covek da bi nesto rekao, ali mu ne daju.

Marko

pre 9 godina

Ja bih samo podsetio navijace Crvene zvezde da javnost, pre svega navijaci Partizana, jos uvek cekaju odgovore na sledeca pitanja.
1. Koji su to "mnogi bivši državni funkcioneri" uništavali FK Crvena zvezda, kako glase njihova imena i prezimena, i kada su i na koji način sprovodili to uništavanje?
2. Ko su potencijalni sponzori (osim Gazproma, Telekoma Srbija, Dunav osiguranja i Air Serbia koji očigledno ne spadaju u tu kategoriju) koji su sprečavani da dođu na tzv. Marakanu, ko ih je sprečavao, kada i kako?
3. Ko su ljudi koji su poslovno uništeni jer su hteli da pomognu FK Crvena zvezda, ko ih je, kada i kako uništio?

Takodje, svi iz Partizana vec godinama predlazu sledece: "Da bi se konačno prekinula besplodna i kontraproduktivna rasprava o povlašćenim i podređenim predlažemo da se javno iznesu informacije i činjenice o svim sponzorskim ugovorima koje su u poslednjih 15 godina zaključivala javna preduzeća i preduzeća u potpunom ili delimičnom državnom vlasništvu, o klubovima i sportskim organizacijama koja su sponzorisana, visini ugovora i isplaćenim sredstvima. Nakon iznošenja tih podataka građanima Srbije se mora saopštiti koji su se kriterijumi primenjivali prilikom odlučivanja o sponzorisanju sportskih klubova i organizacija, ko je o tome odlučivao i na koji način."

Samo bih podsetio sve da su ovo teze koje su godinama dolazile iz usta, ili pera, zvanicnih lica FK Crvena zvezda.

Već viđeno? Jeste, u Novom Pazaru

pre 9 godina

U izjavi Milorada Vučelića ni jednom jedinom reči nije pomenut "šampinjon 2014", zašto ste se vi oglasili? Nema veće sudijske greške od ponišetog kola i oduzete pobede, a to se juče desilo. A onda su svuda počela tumačenja pravila igre. Laici, ne moraju dva igrača biti ispred napadača, dvojica računajući i golmana, ili jedan ako je golman istrčao, a kad je igrač u golu on nije izvan terena. Sad pazite: čovek stisnutih zuba, autor poznatih saopštenja sličnih ovom, pustio Partizan da pobedi u košarci s 15 razlike. Pa da je bilo puštanja onda ne bi bilo i 19 razlike i ne bi se doživeo težak poraz od 15 komada razlke.

Sve vam verujemo

pre 9 godina

Valjd vi i Andjus bolje znate od internacionalnih sudija koje su potvrdile da faula nije bilo protiv Vozdovca, a ni ofsajda kod gola Partizana protiv Radnickog.

Bruka i sramota

pre 9 godina

Sve internacionalne sudije su potvrdile da je Partizanu ponisten cist gol i da su mu oteta 2 boda. U Novostima sudija Milan Karadzic, a sad i sudija koji komentarise za Sos kanal (Crna tacka). Da sve jos bude sumnjivije ne zna se ni zasto je Cadjenovic mahao uopste.

kkontra

pre 9 godina

Jasno i glasno kazem da je OFK Beograd protiv vas igrao sa kadetima kao i u subotu u Subotici. Jasno i glasno kazem da je Krunic izveo oba svoja strelca odmah po postignutim golovima.
Jasno i glasno kazite da to nije tacno?

PIVKE

pre 9 godina

Opet ovi gledaju u tudje dvoriste penali im svirani na 16 metara igra se dok ne daju gol.Lalatovic skace na sudije Dzoni isto.
Samo terajte po svom kad vas UEFA opet bude kaznila ni beton liga vas nece izvuci.

kkp

pre 9 godina

kao navijac partizana, daj Boze da osvoji titulu bilo ko osim zvezde i partizana. Dva tima koja kaljajuje ime Srbije. Neka se igra fudbal na livadama, ali barem neka bude posten bre

Igor

pre 9 godina

Ako i uzmemo u obzir da je Vozdovac ostecen za taj Partizanov treci gol i dva boda (iako su strucnjaci rekli da faula Saponjica nije bilo), onda budite frajeri i recite da smo osteceni sa Radnickim za cist gol Grbica.

Dakle, u najmanju ruku smo na nuli, jedno potire drugo. Ali ne. Kvaran zub ostaje kvaran zub. Zvezda(n) rece: "Vozdovac ostecen kardinalno, sramota! A gol Grbica? Pa ovaj, ne znam o cemu pricate. Prvi put cujem za taj mec i igraca. To je greska sigurno. To nije bilo u Srbiji."

pritajeni terzan

pre 9 godina

Jel neko potpisao ovo saopstenje (predsednik upravnog odbora, predsednik kluba ili gensek) ili sami treba da zakljucimo iz akrostiha?

Saopštenje

pre 9 godina

Kakvo saopštenje ! Autor, ko ? Zvuči mi poznat ton, onaj svađalački, stisnutih zuba kroz osmeh. Onaj kome niko ništa ne može decenijama

Ex Sns

pre 9 godina

Ja kad ne bih platio 1 mesec struju, odmah bih dobio iskljucenje.Ovi, kao i Partizan,nikome nista ne placaju,duzni 100 miliona e i opet rade bez problema? Kako to? Jel mozemo svi tako? Ako ne,zasto? Jel ima neki bot da objasni?

srecko katanac

pre 9 godina

more bre terajte se i jedni i drugi koliko je novca u vas polupano trebali bi da budete svake druge godine barem u nekom evropskom cetvrtfinalu a ne da nas gde god se pojavite brukate i jedni i drugi imate uprave koje samo upiru oci u drzavu da vam udeli neku kintu a ker nema zasta da ih ujede tako i ja i bilo ko moze da sedi u upravi i da ocekuje pomoc od drzave koju ako i malo bude srece strpace u svoj dzep i nikome nece odgovarati za to ma katanac more i za jedne i za druge i drzava ce se resiti makar dve javno skrivene rupe u budzetu a ne ovo besramno moralisanje koje nema veze sa zdravim razumom

Idi begaj

pre 9 godina

Isti ste bre....crno belo crveno...isti
Ima da se pusi kad vas razmazu po tv ekranima,jedva cekam....vec godinama....sve zajedno sa huliganima zbog kojih sa detetom ne mogu da idem na utakmice i uzivam u sportu.