Ponedeljak, 02.03.2015.

10:43

Vučelić: "Deža vi" prošle sezone

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić istakao je posle kontroverznog remija sa Radničkim da bi tekuća sezona u JSL mogla da bude "deža vi" prošle.

Izvor: B92

Vuèeliæ: "Deža vi" prošle sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Mile

pre 9 godina

Moje misljenje je da je dva puta bio ofsajd na samom pocetku upucivanja lopte prema korneru dva partizanova igraca na ivici sesnajsterca su u opsajdu i kod prvog suta u gol igrac partizana je u opsajdu

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Meni je dovoljna bila izjava zvezdine legende i bivseg trenera Roberta Prosineckog "Nije mi Tole ukrao titulu nego je Partizan bio bolji".Jedino ako zvezdasi misle da je on navijac Partizana.
(milos, 02. mart 2015 13:02)
Meni je dovoljna izjava Mateusa da je igrao namestene utakmice u Partizanu, jedino ako partizanovci ne misle da je on zvezdas ...

чоби

pre 9 godina

Нестани више из србског фудбала. Стално причате о некој теорији завјере против ЈСД Партизан.За све вам је неко други (Звезда, Вучић)крив, па јели неко други продао Лазовића и Шкулетића па неможете дати регуларан гол Радничком, јели неко други довео полу живог Бабовића који реално не може играти србску лигу. Ко је крив што вам је убједљиво најбољи играч 39-огодишњи Саша Илић који на врхунцу играчке каријере није могао играти у Селти у шпанској другој лиги. Почистите напокон своје двориште и већ једном се почните бавити сами собом.

perhan

pre 9 godina

pravo je pitanje: da li Partizan protiv pretposlednje ekipe u ligi na svom terenu treba da ceka 72. minut da bi dao gol ili da li Zvezda protiv iste ekipe treba da ceka 92. minut da bi stvorila kasvetnu sansu????

komsija

pre 9 godina

Da bude jasnije utakmica Zvezde protiv Spartaka je vec sad zatvorena, tako sto je OFK prepustio bodove Spartaku. Na pocetku meca je bilo oko 900 gledalaca a na pocetku 2 poluvremena 100.

odvratno

pre 9 godina

Prošle sezone vam je titulu uzeo Tralalatović kada vas je dobio sa Napretkom. Taj isti Tralalatović je iste sezone dobio i Zveszdu sa Voždovcem. I kakve teorije zavere idu više iz Humske?

milos

pre 9 godina

Meni je dovoljna bila izjava zvezdine legende i bivseg trenera Roberta Prosineckog "Nije mi Tole ukrao titulu nego je Partizan bio bolji".Jedino ako zvezdasi misle da je on navijac Partizana.

lka

pre 9 godina

mislio sam da necu ali miram,Partizan i Zvezda kad god izgube ili neide po njihovom planu,nalaze razne razloge,a ne vide da su nesposobni,pa koga cete pobediti kad nemate igru.uspu Zvezdas sam.

dadoredstar

pre 9 godina

Partizan jeste oštećen to je bez pogovora!!??? I sudije imaju pravo na grešku živ čovijek griješi ali ovako očigledno??!! Ili u Savezu nema kvalitetnih sudija ili je izbor toliko loš da je to horor??!! Samo Grobari mojne tu priču da se za Zvezdu namješta ta nepije vode!!??

NS

pre 9 godina

Kalo vas nije sramota.Po vašem čim Partizan ne pobedjuje kriv je neko drugi.Gol nebi dali za tri dana,gledali smo utakmicu,niste imali dve šanse.

Milos

pre 9 godina

Da je Partizan onaj pravi, bilo bi 4 -0 za nas i javila bi se ova greska. Ali moj Partizan nije toliko jak pa se kuka na sve strane i na sudije a ne gleda se kakav nam je igracki kadar ostavljen.

zoran

pre 9 godina

Ti si Milorade i citava ekipa oko tebe 'deja vu"...i to ne sezone, nego celih nasih zivota...daj bre sklanjajte se vise lesinari Slobini...

Joe

pre 9 godina

Jel ja ne znam pravila fudbala ili neko vredja moju inteligenciju? Nije ofsajd ako ima najmanje dva igraca blize golu od protivnika.

Citat pravila:

"Офсајд је правило у фудбалу које одређује да играч екипе која напада, у тренутку када му се упућује лопта од његовог саиграча, мора бити у линији или иза најмање два противничка играча (од којих је један најчешће противнички голман)."

sasa

pre 9 godina

Goru upravu i losije ljude da su birali nisu mogli naci ... mozda za utehu je da je zvezdina jos gora...doduse ni na drzavnom nivou nista nije bolje.

Protiv pilećeg pamćenja

pre 9 godina

Prošla sezona??? Pa, ako već priča o njoj neka pogleda kako je njegov klub osvajao bodove protiv Novog Pazara, Čukaričkog i Voždovca...neka kaže zašto je Zvezdi poništen gol u Nišu, zašto nije sviran penal nad Kasalicom na Banovom brdu. Znači, u jesenjoj sezoni bilo je svinjarija kol'ko nećeš. Na proleće, kad su de stvari unormalile i bilo ravnopravno takmičenje, naravno da smo ih prestigli.

praseca brigada

pre 9 godina

O kom ovaj milionskom auditorijumu prica,jel bacio taj pogled nekad kad mu klub igra kuci ako dodje 5 hiljada mogu svi u kolo da se uhvate u toj upravi,jel pogledo nekad druge terene(oranice) na prste mozes izbrojati koliko ih ima,nece bre niko da prenosi zato sto niko nece da gleda tu buraniju radije gledam finsku 2 ligu nego onu nasu smejuriju,jedini deza vu ste vi iz uprava davno vidjeni i provaljeni iza vas samo sivilo i nagomilani dugovi ostaju.

cudna sorta

pre 9 godina

Deza vi je ona utakmica protiv, naprimer, Novog Pazara prosle sezone. I tako iz godine u godinu. Godine mnoge ste kupovali otimali titule vise se ne moze zasto sada kukate?

Boban

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem zasto smo prodali dva najbolja igraca. Takodje, ne razumem zasto nismo pojacali odbranu jer vec dve sezone nemamo centralne bekove. Ne razumem ni zasto treba da se ceka poslednji minut da se pobedi Radnicki. Nije mi jasno ni zasto je ponisten cist gol, ali mi je najmanje jasno na osnovu cega neko moze da kaze da je ovde bilo ofsajda. Bolesno!

Bilal

pre 9 godina

Tako je Vučela! Dosta, bre, više! Pa nije Partizan seoski klub iz Gornje Pinosave da se državni moćnici, evo već drugu sezonu, na njemu iživljavaju. Uzmite bodove u fer i korektnoj igri, nemamo ništa protiv, al' ne ovako.

maticeee

pre 9 godina

Godinama unazad se radujem odlasku loše i najblaže rečeno "sumnjive" uprave, a onda dođe još gora! Od ove polusezone više definitivno ne mogu da pratim FK Partizan kojeg celog života volim više od sebe..

zvezda i to crvena

pre 9 godina

ajde cemu kuknjava tolika, zvezda je manje kukala kad je nam bio sviran penal na 19 metara od gola. ovde nije bio ofsajd ali trebali ste da vodite 5-0 u 70 minutu a ne da zavisite od sudija...

monteskje

pre 9 godina

Kakva vam je to farsa, žalite se na sudije da podgrevate masu, a ustvari ste ubačeni u klub da bi zvezda bila prva. Razbili ste i tim i klub za dva meseca! Farsa! UPRAVA NAPOLJE!

qqlele

pre 9 godina

Partizan ima kvalitetniji tim i ako ne bude prvak ja cu se smejati od srca. Zvezda ima slab tim i ako bude prvak ja cu se smejati od srca. Realno vise mi se place nego smeje kada je nas fudbal, liga i reprezentacija u pitanju. Tesim se sto ni u zemlji nije nista bolje, mozda i gore. Ajde sada da se svi smejemo ili da ostanemo zacepljeni necim sto nema nikakvu vrednost i kvalitet. Dno...

frey

pre 9 godina

Care, nemoj da potpaljujes i vredjas inteligenciju nas navijaca. Ti i tvoji pajtosi ste u klub usli da ga rasformirate, i to je svakom normalnom navijacu jasno. Ne znam koliko puta sudija da nas isece nemamo pravo da se bunimo, zasto - JER NAM SE TIM I IGRA RASPADAJU! Ovaj tim ne moze nista jer ste spic otupeli i ostavili napred coveka koji se oseca neprijatno kada je lopta blizu njega.

Mandarina

pre 9 godina

Druze, igrali ste kao babe! To sto ste vi dozvolili da vam jedan gol utice na ishod meca je vas problem! Losi ste i vi i zvezda koja je isto tako mogla opet da odigra X i onda vam regularnost ne bi smetala!

Illmatic '94

pre 9 godina

Уместо да их буде срамота што нису дали бар два гола пре те 'спорне' ситуације,они криве судије за реми. Зашто сте чекали финиш па да решавате своју судбину. Да сте победили 2:0 нико не би ни споменуо судије. Сами стњ криви за ремије јер сте очајни,гори од Звезде бар два пута. Управа замазала очи доласком Бабовића а продала два главна играча. И криве судије.

Booom

pre 9 godina

Predsednik je lik koji je unistio 15 firmi,pitajte Loznicane sta misle o mister popketu...a pored toga ste prodali ceo napad a nikoga doveli, i to nije sve sta Partizana ceka..... a Grobari ćute....

stanko

pre 9 godina

Ovo je proveren način da se pod tepih gurnu svoji propusti. Zna to Vučelić dobro još iz vremena Miloševića. Kad nešto ne radiš dobro ti uperiš prst u nekog drugog i kažeš "on je kriv". Da Vučeliću, svi drugi su krivi što ne možeš da pobediš dva slaba tima na svom stadionu. Da Vučeliću, ovo je već viđeno mnogo puta. Nisi ti prvi koji na ovaj način pokušava da nam zamaže oči.

kale

pre 9 godina

more mars napolje iz uprave, maznuli ste toliku lovu od lazovica, skuletica, fofane, teleoptik pod hipoteku i vi pricate o regularnosti i postenju. sve rasprodali lopovi i donji srem ima da vas nakanta, najlakse sudije okriviti. uuaaa

vule vu

pre 9 godina

Rdjavom,, konju,,i dlaka smeta. Ja navijam za Partizan i nebih mi palo napamet da nikog okrivljujem za svoj neuspeh osim sebe. Sram ih bilo,umesto da pogledaju sebe krive im sudije,penali, trava...

bisa

pre 9 godina

Uprava napolje! trazite spas u ponistenom golu,a sto nismo da li jos dva komada,sto nam je igra katastrofalna,to se ne pitate? Grobari moramo oterati ove sto pre...

Jovan

pre 9 godina

Nije "deja vu", "druže Vučela", jer ste se pojavili vi da Partizan razbijate iznutra. Prošle godine su igrači imali protiv sebe samo vlast i sudijsku organizaciju.

Isto smo loši kao i oni.

pre 9 godina

Vučela i da si 100% u pravu, to nije razlog da kući ne možemo da pobedimo dva tima koja se grčevito bore za opstanak.

Stjepana Supanca 15a ,to je vasa adresa!

pre 9 godina

Ko ovde vidi ofsajd, pod hitno kod oftalmologa.
Partizanu nisu krive sudije vec stetocine poput ovog vucele.
Vucic ih je sve poslao u Partizan samo zbog jednog cilja.

Podrska igracima, UPRAVA NAPOLJE !!!

Grobelar

pre 9 godina

Ti Vučeliću bolje da se ne javljaš. Iza sebe ostavljaš pustoš. Setimo se samo tvog i Slobinog RTS-a...
Partizan neće biti prvi, ali ne zbog svetske zavere, nego zbog toga što ste, ti i tebi slični intelektualci, pred početak takmičenja prodali 3 špica, koji su jesenas postigli 25 golova!!!
Gol je čist, nije trebalo da bude poništen, ali to ne umanjuje neodgovorno i diletantsko ponašanje uprave!

srb

pre 9 godina

ljudi, ne krivite ovog coveka, pa ista je prica i u zvezdi, lalatovic izadje i izjavi da je kriv teren, da je dzombast i takve gluposti, budimo realni i zvezda i part su odvratni zato se vatamo za slamku, pa ti slepci ne bi mogli invalide da izdominiraju, sve je to jalovo, ja podrzavam upravu part da proda igrace i da zaradi neke pare, cilj je preziveti, da li zelite da budete kao mi niti da igrate lepo niti u evropi a pritom dug da raste?

Zvezda - Rezimski klub

pre 9 godina

A kada Zvezdu ostete nekoliko puta u jesenjem delu, to nista? Kada vas sudije poguraju protiv Vozdovca, to nista? Posteni partizan. (hmm, 02. mart 2015 10:45)

Videli smo kako su vas ostetili protiv Ofk.

Vasa

pre 9 godina

Ljudi, da li je moguce da samo ja vidim da nije ni dosudjen ofsajd vec faul na golmanom. Pogledajte kada izbija loptu golmanu, a zatim i gde sudija staje i sta pokazuje

mikser

pre 9 godina

vucelic je klasican politicar i zato su njega poslali da se ovako izblamira. svako ko malo duze prati fudbal i ko zna pravila fudbala zna da je ovo klasican ofsajd. kome treba objasnjenje taj je ostrascen mnogo.

dusan

pre 9 godina

Delimicno je ovaj covek u pravu, ponovice se prosla godina, ali jedini nacin da se tome Partizan suprotstavi je dobra igra. Toga nazalost nema i izgleda da nece ni biti.Ofsajd je postojao i to onda kada je upucen sut koji je pogodio mrezu. Partizan ne sme da dozvoli da mu rezultat zavisi od jedne eventualno sporne odluke. Ako trazis krivca za svoje probleme kod drugog, problem ces tesko resiti.

Milan

pre 9 godina

Mole se zvezdasi da se ne pecaju na ovog udbasa. Ako protiv nekoga radi Vucelic, to je Partizan. On(i) upravo daje ovakve izjave zarad skrivanja nesposobnosti uprave(nesto slicno je i Lukic radio kada je zaduzio Zvezdu 20.000.000 eura...).

dex

pre 9 godina

Slazem se da je ovo cudna situacija, i iunad svega da je drzava na Zvezdinoj strano, ali isto tako je bila skoro dvadeset godina na Partizanovoj. To nije opravdanje, vec tuzna istina. Ciji su navijaci na vlasti, taj ce biti bolji...Sport je kod nas klinicki mrtav.

Rale

pre 9 godina

Haha, komentator odredjuje da li je bio offside ili ne. Bio je prilikom samog postizanja gola. Igrac Radnickig je u golu, tj van terena, a partizanov na gol liniji. Ko suza!

delijaaaaa

pre 9 godina

ne znam samo na koji de zavi misli ? da li na novi pazar,vozdovac,cukaricki, da li na ponisten gol zvezde u nisu...ja ne znam kako vas nije sramota da pricate o proslo sezoni ! pa ako oduzmite greske nad partizanom i nad zvezdom , ne bi razlika bila 1 bod ze zvezdu nego nekih 6,7 bodova ...

guglash

pre 9 godina

"Deza vi" je prodaja uigranog tima ne ove sezone, nego svih ovih sezona.To je gospodo biznismeni i politicari koji ste se uvukli u sport,jedini vas "uspeh" i vec vidjeni scenario.

monteskje

pre 9 godina

Kakva vam je to farsa, žalite se na sudije da podgrevate masu, a ustvari ste ubačeni u klub da bi zvezda bila prva. Razbili ste i tim i klub za dva meseca! Farsa! UPRAVA NAPOLJE!

frey

pre 9 godina

Care, nemoj da potpaljujes i vredjas inteligenciju nas navijaca. Ti i tvoji pajtosi ste u klub usli da ga rasformirate, i to je svakom normalnom navijacu jasno. Ne znam koliko puta sudija da nas isece nemamo pravo da se bunimo, zasto - JER NAM SE TIM I IGRA RASPADAJU! Ovaj tim ne moze nista jer ste spic otupeli i ostavili napred coveka koji se oseca neprijatno kada je lopta blizu njega.

guglash

pre 9 godina

"Deza vi" je prodaja uigranog tima ne ove sezone, nego svih ovih sezona.To je gospodo biznismeni i politicari koji ste se uvukli u sport,jedini vas "uspeh" i vec vidjeni scenario.

Milan

pre 9 godina

Mole se zvezdasi da se ne pecaju na ovog udbasa. Ako protiv nekoga radi Vucelic, to je Partizan. On(i) upravo daje ovakve izjave zarad skrivanja nesposobnosti uprave(nesto slicno je i Lukic radio kada je zaduzio Zvezdu 20.000.000 eura...).

bisa

pre 9 godina

Uprava napolje! trazite spas u ponistenom golu,a sto nismo da li jos dva komada,sto nam je igra katastrofalna,to se ne pitate? Grobari moramo oterati ove sto pre...

vule vu

pre 9 godina

Rdjavom,, konju,,i dlaka smeta. Ja navijam za Partizan i nebih mi palo napamet da nikog okrivljujem za svoj neuspeh osim sebe. Sram ih bilo,umesto da pogledaju sebe krive im sudije,penali, trava...

dex

pre 9 godina

Slazem se da je ovo cudna situacija, i iunad svega da je drzava na Zvezdinoj strano, ali isto tako je bila skoro dvadeset godina na Partizanovoj. To nije opravdanje, vec tuzna istina. Ciji su navijaci na vlasti, taj ce biti bolji...Sport je kod nas klinicki mrtav.

Isto smo loši kao i oni.

pre 9 godina

Vučela i da si 100% u pravu, to nije razlog da kući ne možemo da pobedimo dva tima koja se grčevito bore za opstanak.

mikser

pre 9 godina

vucelic je klasican politicar i zato su njega poslali da se ovako izblamira. svako ko malo duze prati fudbal i ko zna pravila fudbala zna da je ovo klasican ofsajd. kome treba objasnjenje taj je ostrascen mnogo.

Grobelar

pre 9 godina

Ti Vučeliću bolje da se ne javljaš. Iza sebe ostavljaš pustoš. Setimo se samo tvog i Slobinog RTS-a...
Partizan neće biti prvi, ali ne zbog svetske zavere, nego zbog toga što ste, ti i tebi slični intelektualci, pred početak takmičenja prodali 3 špica, koji su jesenas postigli 25 golova!!!
Gol je čist, nije trebalo da bude poništen, ali to ne umanjuje neodgovorno i diletantsko ponašanje uprave!

sasa

pre 9 godina

Goru upravu i losije ljude da su birali nisu mogli naci ... mozda za utehu je da je zvezdina jos gora...doduse ni na drzavnom nivou nista nije bolje.

delijaaaaa

pre 9 godina

ne znam samo na koji de zavi misli ? da li na novi pazar,vozdovac,cukaricki, da li na ponisten gol zvezde u nisu...ja ne znam kako vas nije sramota da pricate o proslo sezoni ! pa ako oduzmite greske nad partizanom i nad zvezdom , ne bi razlika bila 1 bod ze zvezdu nego nekih 6,7 bodova ...

Booom

pre 9 godina

Predsednik je lik koji je unistio 15 firmi,pitajte Loznicane sta misle o mister popketu...a pored toga ste prodali ceo napad a nikoga doveli, i to nije sve sta Partizana ceka..... a Grobari ćute....

dusan

pre 9 godina

Delimicno je ovaj covek u pravu, ponovice se prosla godina, ali jedini nacin da se tome Partizan suprotstavi je dobra igra. Toga nazalost nema i izgleda da nece ni biti.Ofsajd je postojao i to onda kada je upucen sut koji je pogodio mrezu. Partizan ne sme da dozvoli da mu rezultat zavisi od jedne eventualno sporne odluke. Ako trazis krivca za svoje probleme kod drugog, problem ces tesko resiti.

Vasa

pre 9 godina

Ljudi, da li je moguce da samo ja vidim da nije ni dosudjen ofsajd vec faul na golmanom. Pogledajte kada izbija loptu golmanu, a zatim i gde sudija staje i sta pokazuje

zoran

pre 9 godina

Ti si Milorade i citava ekipa oko tebe 'deja vu"...i to ne sezone, nego celih nasih zivota...daj bre sklanjajte se vise lesinari Slobini...

Rale

pre 9 godina

Haha, komentator odredjuje da li je bio offside ili ne. Bio je prilikom samog postizanja gola. Igrac Radnickig je u golu, tj van terena, a partizanov na gol liniji. Ko suza!

cudna sorta

pre 9 godina

Deza vi je ona utakmica protiv, naprimer, Novog Pazara prosle sezone. I tako iz godine u godinu. Godine mnoge ste kupovali otimali titule vise se ne moze zasto sada kukate?

Stjepana Supanca 15a ,to je vasa adresa!

pre 9 godina

Ko ovde vidi ofsajd, pod hitno kod oftalmologa.
Partizanu nisu krive sudije vec stetocine poput ovog vucele.
Vucic ih je sve poslao u Partizan samo zbog jednog cilja.

Podrska igracima, UPRAVA NAPOLJE !!!

praseca brigada

pre 9 godina

O kom ovaj milionskom auditorijumu prica,jel bacio taj pogled nekad kad mu klub igra kuci ako dodje 5 hiljada mogu svi u kolo da se uhvate u toj upravi,jel pogledo nekad druge terene(oranice) na prste mozes izbrojati koliko ih ima,nece bre niko da prenosi zato sto niko nece da gleda tu buraniju radije gledam finsku 2 ligu nego onu nasu smejuriju,jedini deza vu ste vi iz uprava davno vidjeni i provaljeni iza vas samo sivilo i nagomilani dugovi ostaju.

odvratno

pre 9 godina

Prošle sezone vam je titulu uzeo Tralalatović kada vas je dobio sa Napretkom. Taj isti Tralalatović je iste sezone dobio i Zveszdu sa Voždovcem. I kakve teorije zavere idu više iz Humske?

zvezda i to crvena

pre 9 godina

ajde cemu kuknjava tolika, zvezda je manje kukala kad je nam bio sviran penal na 19 metara od gola. ovde nije bio ofsajd ali trebali ste da vodite 5-0 u 70 minutu a ne da zavisite od sudija...

Milos

pre 9 godina

Da je Partizan onaj pravi, bilo bi 4 -0 za nas i javila bi se ova greska. Ali moj Partizan nije toliko jak pa se kuka na sve strane i na sudije a ne gleda se kakav nam je igracki kadar ostavljen.

qqlele

pre 9 godina

Partizan ima kvalitetniji tim i ako ne bude prvak ja cu se smejati od srca. Zvezda ima slab tim i ako bude prvak ja cu se smejati od srca. Realno vise mi se place nego smeje kada je nas fudbal, liga i reprezentacija u pitanju. Tesim se sto ni u zemlji nije nista bolje, mozda i gore. Ajde sada da se svi smejemo ili da ostanemo zacepljeni necim sto nema nikakvu vrednost i kvalitet. Dno...

kale

pre 9 godina

more mars napolje iz uprave, maznuli ste toliku lovu od lazovica, skuletica, fofane, teleoptik pod hipoteku i vi pricate o regularnosti i postenju. sve rasprodali lopovi i donji srem ima da vas nakanta, najlakse sudije okriviti. uuaaa

srb

pre 9 godina

ljudi, ne krivite ovog coveka, pa ista je prica i u zvezdi, lalatovic izadje i izjavi da je kriv teren, da je dzombast i takve gluposti, budimo realni i zvezda i part su odvratni zato se vatamo za slamku, pa ti slepci ne bi mogli invalide da izdominiraju, sve je to jalovo, ja podrzavam upravu part da proda igrace i da zaradi neke pare, cilj je preziveti, da li zelite da budete kao mi niti da igrate lepo niti u evropi a pritom dug da raste?

maticeee

pre 9 godina

Godinama unazad se radujem odlasku loše i najblaže rečeno "sumnjive" uprave, a onda dođe još gora! Od ove polusezone više definitivno ne mogu da pratim FK Partizan kojeg celog života volim više od sebe..

Zvezda - Rezimski klub

pre 9 godina

A kada Zvezdu ostete nekoliko puta u jesenjem delu, to nista? Kada vas sudije poguraju protiv Vozdovca, to nista? Posteni partizan. (hmm, 02. mart 2015 10:45)

Videli smo kako su vas ostetili protiv Ofk.

Protiv pilećeg pamćenja

pre 9 godina

Prošla sezona??? Pa, ako već priča o njoj neka pogleda kako je njegov klub osvajao bodove protiv Novog Pazara, Čukaričkog i Voždovca...neka kaže zašto je Zvezdi poništen gol u Nišu, zašto nije sviran penal nad Kasalicom na Banovom brdu. Znači, u jesenjoj sezoni bilo je svinjarija kol'ko nećeš. Na proleće, kad su de stvari unormalile i bilo ravnopravno takmičenje, naravno da smo ih prestigli.

milos

pre 9 godina

Meni je dovoljna bila izjava zvezdine legende i bivseg trenera Roberta Prosineckog "Nije mi Tole ukrao titulu nego je Partizan bio bolji".Jedino ako zvezdasi misle da je on navijac Partizana.

Mandarina

pre 9 godina

Druze, igrali ste kao babe! To sto ste vi dozvolili da vam jedan gol utice na ishod meca je vas problem! Losi ste i vi i zvezda koja je isto tako mogla opet da odigra X i onda vam regularnost ne bi smetala!

komsija

pre 9 godina

Da bude jasnije utakmica Zvezde protiv Spartaka je vec sad zatvorena, tako sto je OFK prepustio bodove Spartaku. Na pocetku meca je bilo oko 900 gledalaca a na pocetku 2 poluvremena 100.

stanko

pre 9 godina

Ovo je proveren način da se pod tepih gurnu svoji propusti. Zna to Vučelić dobro još iz vremena Miloševića. Kad nešto ne radiš dobro ti uperiš prst u nekog drugog i kažeš "on je kriv". Da Vučeliću, svi drugi su krivi što ne možeš da pobediš dva slaba tima na svom stadionu. Da Vučeliću, ovo je već viđeno mnogo puta. Nisi ti prvi koji na ovaj način pokušava da nam zamaže oči.

perhan

pre 9 godina

pravo je pitanje: da li Partizan protiv pretposlednje ekipe u ligi na svom terenu treba da ceka 72. minut da bi dao gol ili da li Zvezda protiv iste ekipe treba da ceka 92. minut da bi stvorila kasvetnu sansu????

чоби

pre 9 godina

Нестани више из србског фудбала. Стално причате о некој теорији завјере против ЈСД Партизан.За све вам је неко други (Звезда, Вучић)крив, па јели неко други продао Лазовића и Шкулетића па неможете дати регуларан гол Радничком, јели неко други довео полу живог Бабовића који реално не може играти србску лигу. Ко је крив што вам је убједљиво најбољи играч 39-огодишњи Саша Илић који на врхунцу играчке каријере није могао играти у Селти у шпанској другој лиги. Почистите напокон своје двориште и већ једном се почните бавити сами собом.

NS

pre 9 godina

Kalo vas nije sramota.Po vašem čim Partizan ne pobedjuje kriv je neko drugi.Gol nebi dali za tri dana,gledali smo utakmicu,niste imali dve šanse.

lka

pre 9 godina

mislio sam da necu ali miram,Partizan i Zvezda kad god izgube ili neide po njihovom planu,nalaze razne razloge,a ne vide da su nesposobni,pa koga cete pobediti kad nemate igru.uspu Zvezdas sam.

Jovan

pre 9 godina

Nije "deja vu", "druže Vučela", jer ste se pojavili vi da Partizan razbijate iznutra. Prošle godine su igrači imali protiv sebe samo vlast i sudijsku organizaciju.

Illmatic '94

pre 9 godina

Уместо да их буде срамота што нису дали бар два гола пре те 'спорне' ситуације,они криве судије за реми. Зашто сте чекали финиш па да решавате своју судбину. Да сте победили 2:0 нико не би ни споменуо судије. Сами стњ криви за ремије јер сте очајни,гори од Звезде бар два пута. Управа замазала очи доласком Бабовића а продала два главна играча. И криве судије.

dadoredstar

pre 9 godina

Partizan jeste oštećen to je bez pogovora!!??? I sudije imaju pravo na grešku živ čovijek griješi ali ovako očigledno??!! Ili u Savezu nema kvalitetnih sudija ili je izbor toliko loš da je to horor??!! Samo Grobari mojne tu priču da se za Zvezdu namješta ta nepije vode!!??

Boban

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem zasto smo prodali dva najbolja igraca. Takodje, ne razumem zasto nismo pojacali odbranu jer vec dve sezone nemamo centralne bekove. Ne razumem ni zasto treba da se ceka poslednji minut da se pobedi Radnicki. Nije mi jasno ni zasto je ponisten cist gol, ali mi je najmanje jasno na osnovu cega neko moze da kaze da je ovde bilo ofsajda. Bolesno!

Joe

pre 9 godina

Jel ja ne znam pravila fudbala ili neko vredja moju inteligenciju? Nije ofsajd ako ima najmanje dva igraca blize golu od protivnika.

Citat pravila:

"Офсајд је правило у фудбалу које одређује да играч екипе која напада, у тренутку када му се упућује лопта од његовог саиграча, мора бити у линији или иза најмање два противничка играча (од којих је један најчешће противнички голман)."

Bilal

pre 9 godina

Tako je Vučela! Dosta, bre, više! Pa nije Partizan seoski klub iz Gornje Pinosave da se državni moćnici, evo već drugu sezonu, na njemu iživljavaju. Uzmite bodove u fer i korektnoj igri, nemamo ništa protiv, al' ne ovako.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Meni je dovoljna bila izjava zvezdine legende i bivseg trenera Roberta Prosineckog "Nije mi Tole ukrao titulu nego je Partizan bio bolji".Jedino ako zvezdasi misle da je on navijac Partizana.
(milos, 02. mart 2015 13:02)
Meni je dovoljna izjava Mateusa da je igrao namestene utakmice u Partizanu, jedino ako partizanovci ne misle da je on zvezdas ...

Mile

pre 9 godina

Moje misljenje je da je dva puta bio ofsajd na samom pocetku upucivanja lopte prema korneru dva partizanova igraca na ivici sesnajsterca su u opsajdu i kod prvog suta u gol igrac partizana je u opsajdu

Zvezda - Rezimski klub

pre 9 godina

A kada Zvezdu ostete nekoliko puta u jesenjem delu, to nista? Kada vas sudije poguraju protiv Vozdovca, to nista? Posteni partizan. (hmm, 02. mart 2015 10:45)

Videli smo kako su vas ostetili protiv Ofk.

Bilal

pre 9 godina

Tako je Vučela! Dosta, bre, više! Pa nije Partizan seoski klub iz Gornje Pinosave da se državni moćnici, evo već drugu sezonu, na njemu iživljavaju. Uzmite bodove u fer i korektnoj igri, nemamo ništa protiv, al' ne ovako.

monteskje

pre 9 godina

Kakva vam je to farsa, žalite se na sudije da podgrevate masu, a ustvari ste ubačeni u klub da bi zvezda bila prva. Razbili ste i tim i klub za dva meseca! Farsa! UPRAVA NAPOLJE!

Vasa

pre 9 godina

Ljudi, da li je moguce da samo ja vidim da nije ni dosudjen ofsajd vec faul na golmanom. Pogledajte kada izbija loptu golmanu, a zatim i gde sudija staje i sta pokazuje

Stjepana Supanca 15a ,to je vasa adresa!

pre 9 godina

Ko ovde vidi ofsajd, pod hitno kod oftalmologa.
Partizanu nisu krive sudije vec stetocine poput ovog vucele.
Vucic ih je sve poslao u Partizan samo zbog jednog cilja.

Podrska igracima, UPRAVA NAPOLJE !!!

mikser

pre 9 godina

vucelic je klasican politicar i zato su njega poslali da se ovako izblamira. svako ko malo duze prati fudbal i ko zna pravila fudbala zna da je ovo klasican ofsajd. kome treba objasnjenje taj je ostrascen mnogo.

delijaaaaa

pre 9 godina

ne znam samo na koji de zavi misli ? da li na novi pazar,vozdovac,cukaricki, da li na ponisten gol zvezde u nisu...ja ne znam kako vas nije sramota da pricate o proslo sezoni ! pa ako oduzmite greske nad partizanom i nad zvezdom , ne bi razlika bila 1 bod ze zvezdu nego nekih 6,7 bodova ...

dusan

pre 9 godina

Delimicno je ovaj covek u pravu, ponovice se prosla godina, ali jedini nacin da se tome Partizan suprotstavi je dobra igra. Toga nazalost nema i izgleda da nece ni biti.Ofsajd je postojao i to onda kada je upucen sut koji je pogodio mrezu. Partizan ne sme da dozvoli da mu rezultat zavisi od jedne eventualno sporne odluke. Ako trazis krivca za svoje probleme kod drugog, problem ces tesko resiti.

cudna sorta

pre 9 godina

Deza vi je ona utakmica protiv, naprimer, Novog Pazara prosle sezone. I tako iz godine u godinu. Godine mnoge ste kupovali otimali titule vise se ne moze zasto sada kukate?

komsija

pre 9 godina

Da bude jasnije utakmica Zvezde protiv Spartaka je vec sad zatvorena, tako sto je OFK prepustio bodove Spartaku. Na pocetku meca je bilo oko 900 gledalaca a na pocetku 2 poluvremena 100.

dex

pre 9 godina

Slazem se da je ovo cudna situacija, i iunad svega da je drzava na Zvezdinoj strano, ali isto tako je bila skoro dvadeset godina na Partizanovoj. To nije opravdanje, vec tuzna istina. Ciji su navijaci na vlasti, taj ce biti bolji...Sport je kod nas klinicki mrtav.

qqlele

pre 9 godina

Partizan ima kvalitetniji tim i ako ne bude prvak ja cu se smejati od srca. Zvezda ima slab tim i ako bude prvak ja cu se smejati od srca. Realno vise mi se place nego smeje kada je nas fudbal, liga i reprezentacija u pitanju. Tesim se sto ni u zemlji nije nista bolje, mozda i gore. Ajde sada da se svi smejemo ili da ostanemo zacepljeni necim sto nema nikakvu vrednost i kvalitet. Dno...

Rale

pre 9 godina

Haha, komentator odredjuje da li je bio offside ili ne. Bio je prilikom samog postizanja gola. Igrac Radnickig je u golu, tj van terena, a partizanov na gol liniji. Ko suza!

milos

pre 9 godina

Meni je dovoljna bila izjava zvezdine legende i bivseg trenera Roberta Prosineckog "Nije mi Tole ukrao titulu nego je Partizan bio bolji".Jedino ako zvezdasi misle da je on navijac Partizana.

bisa

pre 9 godina

Uprava napolje! trazite spas u ponistenom golu,a sto nismo da li jos dva komada,sto nam je igra katastrofalna,to se ne pitate? Grobari moramo oterati ove sto pre...

Protiv pilećeg pamćenja

pre 9 godina

Prošla sezona??? Pa, ako već priča o njoj neka pogleda kako je njegov klub osvajao bodove protiv Novog Pazara, Čukaričkog i Voždovca...neka kaže zašto je Zvezdi poništen gol u Nišu, zašto nije sviran penal nad Kasalicom na Banovom brdu. Znači, u jesenjoj sezoni bilo je svinjarija kol'ko nećeš. Na proleće, kad su de stvari unormalile i bilo ravnopravno takmičenje, naravno da smo ih prestigli.

dadoredstar

pre 9 godina

Partizan jeste oštećen to je bez pogovora!!??? I sudije imaju pravo na grešku živ čovijek griješi ali ovako očigledno??!! Ili u Savezu nema kvalitetnih sudija ili je izbor toliko loš da je to horor??!! Samo Grobari mojne tu priču da se za Zvezdu namješta ta nepije vode!!??

Grobelar

pre 9 godina

Ti Vučeliću bolje da se ne javljaš. Iza sebe ostavljaš pustoš. Setimo se samo tvog i Slobinog RTS-a...
Partizan neće biti prvi, ali ne zbog svetske zavere, nego zbog toga što ste, ti i tebi slični intelektualci, pred početak takmičenja prodali 3 špica, koji su jesenas postigli 25 golova!!!
Gol je čist, nije trebalo da bude poništen, ali to ne umanjuje neodgovorno i diletantsko ponašanje uprave!

Boban

pre 9 godina

Ja stvarno ne razumem zasto smo prodali dva najbolja igraca. Takodje, ne razumem zasto nismo pojacali odbranu jer vec dve sezone nemamo centralne bekove. Ne razumem ni zasto treba da se ceka poslednji minut da se pobedi Radnicki. Nije mi jasno ni zasto je ponisten cist gol, ali mi je najmanje jasno na osnovu cega neko moze da kaze da je ovde bilo ofsajda. Bolesno!

sasa

pre 9 godina

Goru upravu i losije ljude da su birali nisu mogli naci ... mozda za utehu je da je zvezdina jos gora...doduse ni na drzavnom nivou nista nije bolje.

odvratno

pre 9 godina

Prošle sezone vam je titulu uzeo Tralalatović kada vas je dobio sa Napretkom. Taj isti Tralalatović je iste sezone dobio i Zveszdu sa Voždovcem. I kakve teorije zavere idu više iz Humske?

Jovan

pre 9 godina

Nije "deja vu", "druže Vučela", jer ste se pojavili vi da Partizan razbijate iznutra. Prošle godine su igrači imali protiv sebe samo vlast i sudijsku organizaciju.

NS

pre 9 godina

Kalo vas nije sramota.Po vašem čim Partizan ne pobedjuje kriv je neko drugi.Gol nebi dali za tri dana,gledali smo utakmicu,niste imali dve šanse.

praseca brigada

pre 9 godina

O kom ovaj milionskom auditorijumu prica,jel bacio taj pogled nekad kad mu klub igra kuci ako dodje 5 hiljada mogu svi u kolo da se uhvate u toj upravi,jel pogledo nekad druge terene(oranice) na prste mozes izbrojati koliko ih ima,nece bre niko da prenosi zato sto niko nece da gleda tu buraniju radije gledam finsku 2 ligu nego onu nasu smejuriju,jedini deza vu ste vi iz uprava davno vidjeni i provaljeni iza vas samo sivilo i nagomilani dugovi ostaju.

vule vu

pre 9 godina

Rdjavom,, konju,,i dlaka smeta. Ja navijam za Partizan i nebih mi palo napamet da nikog okrivljujem za svoj neuspeh osim sebe. Sram ih bilo,umesto da pogledaju sebe krive im sudije,penali, trava...

srb

pre 9 godina

ljudi, ne krivite ovog coveka, pa ista je prica i u zvezdi, lalatovic izadje i izjavi da je kriv teren, da je dzombast i takve gluposti, budimo realni i zvezda i part su odvratni zato se vatamo za slamku, pa ti slepci ne bi mogli invalide da izdominiraju, sve je to jalovo, ja podrzavam upravu part da proda igrace i da zaradi neke pare, cilj je preziveti, da li zelite da budete kao mi niti da igrate lepo niti u evropi a pritom dug da raste?

frey

pre 9 godina

Care, nemoj da potpaljujes i vredjas inteligenciju nas navijaca. Ti i tvoji pajtosi ste u klub usli da ga rasformirate, i to je svakom normalnom navijacu jasno. Ne znam koliko puta sudija da nas isece nemamo pravo da se bunimo, zasto - JER NAM SE TIM I IGRA RASPADAJU! Ovaj tim ne moze nista jer ste spic otupeli i ostavili napred coveka koji se oseca neprijatno kada je lopta blizu njega.

Joe

pre 9 godina

Jel ja ne znam pravila fudbala ili neko vredja moju inteligenciju? Nije ofsajd ako ima najmanje dva igraca blize golu od protivnika.

Citat pravila:

"Офсајд је правило у фудбалу које одређује да играч екипе која напада, у тренутку када му се упућује лопта од његовог саиграча, мора бити у линији или иза најмање два противничка играча (од којих је један најчешће противнички голман)."

zvezda i to crvena

pre 9 godina

ajde cemu kuknjava tolika, zvezda je manje kukala kad je nam bio sviran penal na 19 metara od gola. ovde nije bio ofsajd ali trebali ste da vodite 5-0 u 70 minutu a ne da zavisite od sudija...

Illmatic '94

pre 9 godina

Уместо да их буде срамота што нису дали бар два гола пре те 'спорне' ситуације,они криве судије за реми. Зашто сте чекали финиш па да решавате своју судбину. Да сте победили 2:0 нико не би ни споменуо судије. Сами стњ криви за ремије јер сте очајни,гори од Звезде бар два пута. Управа замазала очи доласком Бабовића а продала два главна играча. И криве судије.

perhan

pre 9 godina

pravo je pitanje: da li Partizan protiv pretposlednje ekipe u ligi na svom terenu treba da ceka 72. minut da bi dao gol ili da li Zvezda protiv iste ekipe treba da ceka 92. minut da bi stvorila kasvetnu sansu????

чоби

pre 9 godina

Нестани више из србског фудбала. Стално причате о некој теорији завјере против ЈСД Партизан.За све вам је неко други (Звезда, Вучић)крив, па јели неко други продао Лазовића и Шкулетића па неможете дати регуларан гол Радничком, јели неко други довео полу живог Бабовића који реално не може играти србску лигу. Ко је крив што вам је убједљиво најбољи играч 39-огодишњи Саша Илић који на врхунцу играчке каријере није могао играти у Селти у шпанској другој лиги. Почистите напокон своје двориште и већ једном се почните бавити сами собом.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Meni je dovoljna bila izjava zvezdine legende i bivseg trenera Roberta Prosineckog "Nije mi Tole ukrao titulu nego je Partizan bio bolji".Jedino ako zvezdasi misle da je on navijac Partizana.
(milos, 02. mart 2015 13:02)
Meni je dovoljna izjava Mateusa da je igrao namestene utakmice u Partizanu, jedino ako partizanovci ne misle da je on zvezdas ...

Mile

pre 9 godina

Moje misljenje je da je dva puta bio ofsajd na samom pocetku upucivanja lopte prema korneru dva partizanova igraca na ivici sesnajsterca su u opsajdu i kod prvog suta u gol igrac partizana je u opsajdu

guglash

pre 9 godina

"Deza vi" je prodaja uigranog tima ne ove sezone, nego svih ovih sezona.To je gospodo biznismeni i politicari koji ste se uvukli u sport,jedini vas "uspeh" i vec vidjeni scenario.

Milan

pre 9 godina

Mole se zvezdasi da se ne pecaju na ovog udbasa. Ako protiv nekoga radi Vucelic, to je Partizan. On(i) upravo daje ovakve izjave zarad skrivanja nesposobnosti uprave(nesto slicno je i Lukic radio kada je zaduzio Zvezdu 20.000.000 eura...).

maticeee

pre 9 godina

Godinama unazad se radujem odlasku loše i najblaže rečeno "sumnjive" uprave, a onda dođe još gora! Od ove polusezone više definitivno ne mogu da pratim FK Partizan kojeg celog života volim više od sebe..

Booom

pre 9 godina

Predsednik je lik koji je unistio 15 firmi,pitajte Loznicane sta misle o mister popketu...a pored toga ste prodali ceo napad a nikoga doveli, i to nije sve sta Partizana ceka..... a Grobari ćute....

Mandarina

pre 9 godina

Druze, igrali ste kao babe! To sto ste vi dozvolili da vam jedan gol utice na ishod meca je vas problem! Losi ste i vi i zvezda koja je isto tako mogla opet da odigra X i onda vam regularnost ne bi smetala!

zoran

pre 9 godina

Ti si Milorade i citava ekipa oko tebe 'deja vu"...i to ne sezone, nego celih nasih zivota...daj bre sklanjajte se vise lesinari Slobini...

kale

pre 9 godina

more mars napolje iz uprave, maznuli ste toliku lovu od lazovica, skuletica, fofane, teleoptik pod hipoteku i vi pricate o regularnosti i postenju. sve rasprodali lopovi i donji srem ima da vas nakanta, najlakse sudije okriviti. uuaaa

stanko

pre 9 godina

Ovo je proveren način da se pod tepih gurnu svoji propusti. Zna to Vučelić dobro još iz vremena Miloševića. Kad nešto ne radiš dobro ti uperiš prst u nekog drugog i kažeš "on je kriv". Da Vučeliću, svi drugi su krivi što ne možeš da pobediš dva slaba tima na svom stadionu. Da Vučeliću, ovo je već viđeno mnogo puta. Nisi ti prvi koji na ovaj način pokušava da nam zamaže oči.

Milos

pre 9 godina

Da je Partizan onaj pravi, bilo bi 4 -0 za nas i javila bi se ova greska. Ali moj Partizan nije toliko jak pa se kuka na sve strane i na sudije a ne gleda se kakav nam je igracki kadar ostavljen.

lka

pre 9 godina

mislio sam da necu ali miram,Partizan i Zvezda kad god izgube ili neide po njihovom planu,nalaze razne razloge,a ne vide da su nesposobni,pa koga cete pobediti kad nemate igru.uspu Zvezdas sam.

Isto smo loši kao i oni.

pre 9 godina

Vučela i da si 100% u pravu, to nije razlog da kući ne možemo da pobedimo dva tima koja se grčevito bore za opstanak.