Subota, 28.02.2015.

20:43

Grbić: Poništen mi je čist gol

Napadač Partizana Petar Grbić ocenio je da je njegova ekipa oštećena u remiju ez golova protiv Radničkog iz Niša u Humskoj.

Izvor:

Grbiæ: Poništen mi je èist gol IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

188 Komentari

Sortiraj po:

Mita

pre 9 godina

Da li je iko od vas pomislio da nije sfiran ofsajd vec faul nad golmanom!?
Golmanu su obe ruke bile na lopti kada mu je igrac partizana izbija. To je cist faul!

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Ne razumem cemu polemika, kad je sve cisto kao suza. Pomocni sudija zna pravila i hrabar je. Pre upucivanja lopte moraju biti dva igraca, ukljucujuci i golmana, ispred igraca koji sutira...

Tex

pre 9 godina

Nema govora o ofsajdu. Ni u jednom delu akcije Kojic nije bio u ofsajdu.Ni kod prvog suta,a ni kod izbacivanja igraca radnickog sa linije jer je taj igrac ostao u golu ali mu je noga bila u terenu. Volkov jeste u nastavku akcije bio u ofsajdu ali on nije uticao na nastavak akcije koji je doveo do gola.
Znaci,cist gol ponisten Partizanu!

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Ne razumem cemu polemika, kad je sve cisto kao suza. Pomocni sudija zna pravila i hrabar je. Pre upucivanja lopte moraju biti dva igraca, ukljucujuci i golmana, ispred igraca koji sutira...

Neki

pre 9 godina

mozda kasno pisem komentar a ovde se prica da je ofsajd...pa cekaj prilikom suta partizanov igrac je skoro na gol liniji a igrac radnickog u golu i noga mu je u terenu znaci da je kojim slucajem lopta bas isla na njega on bi je nogom izbio znaci taj igrac je bas zbog te noge i dalje u igri i ne moze se smatrati da je van terena e samim tim on je poslednji igrac u odbrani i NIJE OFSAJD..regularan gol je ponisten,e sad kao sto sam rekao mozda kasno pisem mozda ne razumem pravila ali eto neka mi neko pojasni kako igrac radnickog u trenutku suta nije bio poslednji igrac u odbrani...hvala..inace nit sam partizanovac niti zvezdas pa da ne bude posle ovo ono :-) cisto me zdravorazumski zanima

Deki

pre 9 godina

@ (boban zvezdas, 1. mart 2015 09:45), mogao si barem da napišeš zašto tako misliš, svako može da napiše bez dokaza i obrazloženja!

cofi95

pre 9 godina

Ne kontam, kako moze biti ofsajd igraca na gol liniji, kada je iza (u golu) njega protivnicki igrac? Samim tim Kojic nije bio u ofsajdu. Je l' moze neko malo bolje da pojasni? Hvala.

Grozni

pre 9 godina

U trenutku udarca Ninkovica Kojic nije bio u ofsajdu,bio je pola metra iza poslednjeg igraca odbrane koji je bio na boku da spreci Volkova prilikom centarsuta!
Sudija nije svirao ofsajd zbog te situacije vec zbog nastavka akcije jer pomocni sudija je smatrao da je prilikom suta Grbica,Nemanja Kojic bio tik ispred gol linije ali nije video igraca koji je lezao u golu ali sa stopalima u terenu jer se nije povukao,na usporenom snimku se vidi jasno i jednostavno sudijsko uverenje i greska prvo pomocnog sudije a zatim i glavnog.
Sta da se radi...

Orthodox

pre 9 godina

U svecanoj lozi Partizana posle prosutih bodova svi nasmejani i odusevljeni, sijaju od srece, cestitaju jedno drugom, grle se...Pa oni se vise ne kriju, opusteni su ...jer izmedju njih i navijaca na zapadu 3 prstena obezbedjenja ...

Danubewalker

pre 9 godina

Meni su opet skresali platu a vi o nekim drvodeljama i pasivnim ofsajdima,jos ce neko da pomisli da se prica o fudbalu...a ne o dumbarajku.

Srdjan

pre 9 godina

Офсајд је правило у фудбалу које одређује да играч екипе која напада, у тренутку када му се упућује лопта од његовог саиграча, мора бити у линији или иза најмање два противничка играча (од којих је један најчешће противнички голман). Закључујемо да је Којић био у офсајду приликом ударца Грбића на гол. Поздрав.

dingospo

pre 9 godina

Auuuu koja polemika,da li je bio gol ili nije??? Jel postavio neko pitanje, da li je partizan zasluzio da postigne gol? Mrtvo, tuzno,jalovo,bedno,tako bih opisao igru partizana,koji je ranije bar kod kuce znao da da 3-4 komada i da zavrsi pricu... Ne znam dal ste primetili kako vecitima smeta objektivno sudjenje,jer vise nemaju protekcija ni kod sudija,skupe su i sudije,nema se vise para a i dva nasa najveca kluba su se toliko srozala da u 180 minuta ne mogu da daju gol pretposlednjoj ekipi prvenstva?!?!?! Iskreno se nadam da ako ima bar malo pravde u ovoj zemlji,da ce o prvaku drzave odlucivati Vojvodina i Cukaricki... Zvezda i Partizan kako igraju,nisu ni za sesto mesto ove nase sumorne lige...

smehotres

pre 9 godina

Hbt kako ga nije sramota da se javiila igre ne zna ni prav, i još prosuli ste 4 boda kući protiv autsajdera.
Ajte molim Vas objavite ona 2 momenta kada je prvo Drinčić napucao NInkovića u glavu dok je ležao na zelmnlji a potom i kada je Ninković sapleo Drinčića prilikom šuta!

Srdjan

pre 9 godina

Играч који се налази у офсајду треба да се санкционише само ако лопту у том тренутку према њему упути неко од његових саиграча, намерно или случајно. Тада он активно учествује у игри налазећи се у недозвољеном положају.

zoran

pre 9 godina

Cist ofsajd! Zasto-pa svi vi volite i pratite fudbal ali treba da znate i pravila fudbala. Igrac je u ofsajdu ako se nalazi blize protivnickom golu u odnosu na predposlednjeg protivnickog igraca u trenutku upucivanja lopte. U ovom slucaju igrac u golu je poslednji igrac a golman je predposlednji tako da se u trenutku suta igrac Partizana nalazio izmedju njih dvojice i plus bio na putu lopti koja je isla u gol. Skolski primer ofsajda!

ja

pre 9 godina

Navijač sa crno belih ,ali dosta bre kukanja!Zašto niste dali još neki gol?Pola klinaca iz mog kraja igra bolje od vas.Tu ste samo zbog para boje kluba vas ne interesuju.

Realni navijac

pre 9 godina

Kako ne razumete poentu. Ako bilo koji sudija pogresi u korist Partizana bice skinut sa liste za sudjenje za prolecnu sezonu i bice izlozen velikim pritiscima (novine, tv, itd). Zakljucak - ukoliko postoji i najmanja sumnja prilikom postizanja gola -isti ce biti ponisten.

O igri PFC ne treba trositi ni reci. Poslusnici velikog vodje (citaj nova uprava Partizana) sve cine kako bi CZV osvojila titulu. Zato se ne treba nervirati. Treba jos malo sacekati jer nicija ne gori do zore.

Josarian

pre 9 godina

Objektivno igrali su lose, realno, ponisten im je regularan gol, istorijski, sve to smo vec gledali, jos da vidimo i neki penal za Zvezdu i ponekog iskljucenog igraca Jagodine i utisak ce biti potpun.

A I PLJUVALI SU VLADU JOVANOVIĆA

pre 9 godina

ma Delije drmale gol i zbunile sve na stadionu.
(haujesnou, 28. februar 2015 23:28)

Gol nisu,konstrukciju koša u Železniku jesu.

znači da napadač utiče na igru

pre 9 godina

Šta se bre pravite naivni, normalno je da će golman da se baci suprotno od one strane gola gde je napadač, jer je ta strana potpuno prazna.

borissrb

pre 9 godina

Gol je bio regularan. Zasto je ponisten, to zna pomocni sudija, da li je pogresio slucajno il namerno, njemu na dusu... A na snimku se vidi da je gol APSOLUTNO REGULARAN!

milan

pre 9 godina

cist gol, u trenutku kad grbic sutira lopta ide prema kojicu, ne bitno dal je zakacio loptu, jer je jedan igrac radnickog ispred kojica na gol liniji, cist gol je ponisten, kradja...@@@ ofsajd je bio kod prvog suta ovo posle nije vazno kao da se nije desilo

nikola

pre 9 godina

Ljudi sramotno je da protiv Vozdovca damo (auto)gol posle faula u napadu za neresen rezultat, a onda placemo zbog ponistenog gola protiv pretposlednje ekipe u ligi. Naravno, sva krivica je na upravi jer su prodali 2 najbolja napadaca, a nisu doveli niti jednog. Ne mozemo se ocekivati titulu ako se nadamo svako kolo da Zvezdana kiksne.

Sale

pre 9 godina

Da li je moguce da nijedne novine, mediji sta vec nisu objavili osnovno pravilo kod ofsadja... Ofsajd je kada je napadac sam ispred svih odbrambrenih igravca i kada ispred sebe ima samo golmana... U slucaju da je golman poslednji odbrambreni igrac, pravilo ofsajda isto vazi... Da pojasnim ofsajd je ako napadac primi loputu ispred 10 protivnickih igraca... Nije bitno da li je golman ili igrac, ovde nije sporan sut Ninkovica sto svi pisu Kojic je tu u liniji sa protivnickim igracom ali kod suta Grbica lopta ide ka Kojicu koji je u debelom ofsajdu jer je golam izasao ispred a na liniji ostao samo jedan igrac da je kojim slucajem bilo 2 igraca na gol liniji(ne mora golaman) gol bi bio regularan... Ja ne mogu da verujem da niko nije pojasnio osnvno pravilo ofsajda... Poenta price da se kod pravila ofsajda golman racuna kao igrac... A danas je golman u tom trenutku bio poslednji igrac, a igrac na gol liniji je bio ''golman''

SaLeNBG

pre 9 godina

A sto se nisi pitao proslo kolo da li je FK Vozdovac ostecen u remiju sa Partizanom??? Em je Saponjic zgazio odbrambenog igraca Vozdovca, em ga je udario rukom!

N.N.

pre 9 godina

Da vasi navijaci ne bi ovoliko razmisljali je li bio ili nije vi, kao prvi na tabeli, ste trebali lepo da date jos jedan, dva gola! Sramota u kakvom su stanju nasa dva najveca kluba sa toliko navijaca i podrske. Pa i u Zimbabveju da se nalaze morala bi situacija biti bolja
Ali ne, pokrali ih i unistili do kraja. Upravo napoljeeeeeeeeeeeeeee

Darius

pre 9 godina

Ovo je do procene sudije. Da pogledaju na ponovljenom verovatno ne bi ponovo sudili. Ovo se sudi jednom u 50 puta mozda... Ne gleda se da li je uticao na golmana, jer golman nije zadnji igrac, gleda se da li je uticao na zadnjeg igraca, a zadnji igrac je na zemlji i njegove noge prelaze liniju, ali i to je nebitno.

Ne postoji nikakva namera igraca da igra loptom, ali on samo tehnicki utice na igru, tehnicki, jer kako golman koji je vec pobedjen i koji se bacio u drugu stranu i igrac na zemlji mogu da zaustave loptu koja ide nekoliko desetina kilometara na cas metrima pored njih...

Takodje je problem sto je ovde ocigledno sviran ofsajd ranije, a ofsajda i nije bilo pre toga...

wrap

pre 9 godina

Ahaha a pazi ovu tezu, Kojic uticao na igru... Pa on ne moze da utice na prostor koji okupira, a kamoli na igru... U ovom slucaju se racuna kao igrac za Radnicki, ne moze da da gol sa gol linije, a to mu uopste nije prvi put i pre je promasio tako. Cudi me samo kako nije blokirao loptu.

P.S. Nije isto ponistiti gol i zaustaviti igru, ovo je vec treci gol koji nam je ponisten ove sezone, Mazic ponistio gol iz kornera kada je video da imamo prednost i da cemo da damo gol... Ej, zaustavio igru nakon pistaljke da se korner izvede zbog navodnog koskanja...

vau

pre 9 godina

Zna li neko pravila igre od koje zivi? Nego sta nego je ofsajd! (Uros, 28. februar 2015 21:24

Ako Kojic nije dotakao loptu na gol liniji(a nije) kada je Grbic pucao na gol onda njie ofsajd.

stiglo prolece

pre 9 godina

Kojić pleše po gol liniji u trenutku šuta na gol, a potom sklanja noge da ga ne pogodi lopta. Golman je bliži centru terena, a jedan igrač Radničkog leži u golu.
Kojić je sigurno uz ofsajdu, samo je za raspravu da li može da bude pasivan ofsajd ako se napadač kreće po gol liniji tima koji se brani.
Mislim da napadač tada utiče na igru jer pokriva deo gola u trenutku šuta.

Potpuno ispravna konsatacije sem ovog poslednjeg,Kojic jeste u ofsajdu ali ne utice na igru i nalazi se iza golmana i ne ometa ga sto znaci da nije pasivan ofsajd.Gol cist kao suza!

Arsen

pre 9 godina

Zvezdas sam ali msm da ofsajda nije bilo...Pogledajte nogu igraca Radnickog koji je u golu-nalazi se u terenu pa kojic zato nije u ofsajdu. Razlog zbog koga je sudija mogao ponistiti gol je faul nad golmanom jer mu se lopta izbija iz ruku,ofsajda nema:)

slobinator

pre 9 godina

ja mislim da su partizanu poništena bar tri čista gola,povređeni igrač radničkog je ležao 16 minuta i 40 sekundi i izvršeno je 9 izmena tako da je meč morao biti produžen barem 33 minuta u prvom i 24 minuta u drugom poluvremenu.a i teren mi je bio nekako džombav.ko je pomenuo džombu?

ivan

pre 9 godina

Ma tako je bre Nislijeee, ideemoooo.. los teren na cairu, to je razlog zbog koga su sutnuli u 87 minutu prvi put na gol ahahaha,velika zvezda. Ove druge tj. partizan su sudije ko zna koliko puta spasile a ovo sto se njima desilo je revolucija i odmah placu. Kec u Nisuuu...

Slauter

pre 9 godina

Mozete hiljadu puta da napisete da je ofsajd u nekom izmisljenom trenutku, ofsajda nema ni pod razno. Jedini trenutak kada je mogao da bude ofsajd je kod suta na kraju, a nije bio iz dva razloga: prvi jer Kojic ne ometa golmana, a drugi jer ocigledno ne igra loptom, tj. sklanja nogu da lopta prodje. Nema ofsajda ni kod centarsuta, ni kod prvog suta, ni kod drugog suta, tj gola.

Ali ajde, deset hiljada botova ce izglasati da nije bi ofsajd, jasno kao dan.

Gari

pre 9 godina

Alo Partizanovci, jel se pita neko sto Partizan nije postigao jos neki gol, pa ova sumljiva situacija ne bi bila ni razmatrana!?! Zvezda u Nisu prvi sut u 92 min. Partizan par sansi nista, jer treba da vam se sklanjaju sa gola da bi postigli koji??? Ako ste gospodo prvi na tabeli a igrate sa pretposlednjim ili poslednjim, trebalo bi glatko da ih dobijete, ane da kukakte na sudije, los teren, vremenske nepogode, to sto je Dk=jokovic izgubio od Federera... Neka vas je sram za sve NEUCINJENO NA TERENU !!!!!!! Bravo za Nislije.

Grobari Obrenovac

pre 9 godina

Pricao sam kada je zvezda kukala, a kazem i sad, kad sa ovakvim timovima zavisis od jedne sporne odluke i ne treba da pobedis. Davali smo svima od tri do pet komada, razbijali redom, a vidi nas sad. Babovic promasaj, a odbili smo Alivodica, velika greska. Kojic, ne postoji na terenu. Sve u svemu dno dna, ne znam ko ce biti sampion, ali znam ko nece. Ovo je najgori Partizan u poslednjih petnaest godina.

Milos

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem. Sad ce da se vodi polemika 10 dana dal je bio ili nije. Ljudi ovo je bruka sta ovi ljudi igraju mislim na Zvezdu i Partizan. Kako god da je sudjenje bolje je od ove jadne igre sto igraju nekada 2 velika tima. Zato Grbicu pusti sudjenje,pre 20 godina ti bi skupljao lopte a ne igrao za Partizan. To vazi za sve igrace vecitih,Vukan nosi 10 u Zvezdi a ne zna loptu da sutne. Mislim da se trenutno bolji fudbal igra na Farskim ostrvima nego kod nas.

DAKLE - ofsajd ( ne opsajd ) !

pre 9 godina

Pre nego što je dat gol koji je poništen - bio je ofsjd ! Napadač FKP koji je pucao golmanu Radničkog ( tada je ovaj odbranio i odbio loptu ka sredini šesnaeterca ) je bio u ofsjdu !!
Tu se prekida akcija i sve posle toga je nebitno i izlišno za komentarisanje !
OFSAJD pre ONOG šuta ka golu , muljanja na gol liniji - pipnuo ili nije pipnuo loptu … to je nebitno , ofsajd je bio pre toga !!
Ispravna sudijska odluka .

Standardna prolecna pljacka

pre 9 godina

Pipnuo Kojic loptu ili ne, potpuno je irelevantno. Ofsajd je bio, aktivan ili pasivan, nebitno. Zasmetao je golmanu, znaci da mu je pozicija aktivna. Igrate fudbal a ne znate pravila. I vi i oni iz komsiluka. (Botina, 28. februar 2015

Kako je to zasmetao golmanu, kad je golman 2 metra ispred njega? Mislima?

Vladimir

pre 9 godina

Pitanje je samo u kom trenutku je pomocni arbitar podigao zastavicu... posle suta Ninkovica, ili posle suta Grbica.. Po mom misljenju, iako navijam za Zvezdu, cist gol..ali, greske se desavaju...

Cedo

pre 9 godina

Joj kada cujem ovo sudija je produzio samo 5 min i sl.dodje mi da se ubijem. Pa vi Kojicu ni za 70000 minuta ne bi dali go. Pojma nemate kao ni komsije. Fudbal nam je smesan a vi igraci neinteligentne neznalice, sudije podkupljive a ljudi u savezu i u 90% klubova lopovi. Treneri su poltroni bez stava a navijaci placeni dileri i mafijasi. Sve ostalo smo mi jadnici koji se nadamo nekom preporodu a svjesni smo da ga nema. Reprezentacija je ogledalo svega.

DAKLE - ofsajd ( ne opsajd ) !

pre 9 godina

Pre nego što je dat gol koji je poništen - bio je ofsjd ! Napadač FKP koji je pucao golmanu Radničkog ( tada je ovaj odbranio i odbio loptu ka sredini šesnaeterca ) je bio u ofsjdu !!
Tu se prekida akcija i sve posle toga je nebitno i izlišno za komentarisanje !
OFSAJD pre ONOG šuta ka golu , muljanja na gol liniji - pipnuo ili nije pipnuo loptu … to je nebitno , ofsajd je bio pre toga !!
Ispravna sudijska odluka .

Odradio prljavi posao

pre 9 godina

igrac radnickog nije na gol liniji nego je u golu,sto znaci van terena...na zalost cist ofsajd :( (princ rima, 28. februar 2015 23:19)

Pogledaj malo bolje, noge su mu unutar terena. Uz to, Kojic nije mogao da ometa golmana kada je iza njega. Cak se preskakanjem lopte potrudio da ni na koji nacin ne utice na igru. Jasno se vidi da je tek posle odredjene pauze sudija ponistio gol. Ocigledno je odradio zadatak. Sramnih 5 minuta je produzio utakmicu posle onolikog izlezavanja.

brana

pre 9 godina

Persona koja je poslednja dodirnula loptu je bila u ofsajdu,igrac Radnickog je u golu sto znaci van terena.Da nije dodirnuo loptu ne bi bio ofsajd,ovako jbg.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Mi smo trebali da damo tri, pa mogu i da poniste jedan, panjevi jedni. Sramota je ko danas preko svojih ledja nosi dres jedog kluba za koga su igrali Mance, Moca Vukotic, Mijatovic...vi ste bre za njivu!

Luka

pre 9 godina

Da vam kaže nešto pravi cigan, groboši - mene bi bilo sramota da pominjem poništen gol (a bio je čist, da se razumemo) nakon ovako sramotne igre. Jedina vaša sreća je što smo se mi raspali daleko pre vas i sa Lalatom i onom menadžerskom bulumentom na terenu sutra možemo pobediti Jagodinu samo ako je brat Terza to regulisao. Uglavnom, mi smo tu gde jesmo, ali se ni vama ne piše dobro, verujte.

fk Autogol (moze i penal )

pre 9 godina

decace pratimo mi i fudbal i ceo sport u Srbiji malo.duze od tebe zato bolje cuti i pokrij se usima i svi ostali franjevci sto su se raspisali o Vucicu a ne spominju ni dacica tadica nikolica marjanovica itd

carli dzordz

pre 9 godina

O cemu vi pricate , ofsajd ne bi bio da Grbic nije dodirnuo loptu.Ovako je cist kao sunce jer je dodirnuo loptu, a imao je samo jednog protivnickog igraca ispred sebe.Ako ne znate,procitajte pravila fudbalske igre !!!

čist ofsajd Kojića

pre 9 godina

Kojić pleše po gol liniji u trenutku šuta na gol, a potom sklanja noge da ga ne pogodi lopta. Golman je bliži centru terena, a jedan igrač Radničkog leži u golu.
Kojić je sigurno uz ofsajdu, samo je za raspravu da li može da bude pasivan ofsajd ako se napadač kreće po gol liniji tima koji se brani.
Mislim da napadač tada utiče na igru jer pokriva deo gola u trenutku šuta.

BiVSI NAVIJAC DOMACEG FUDBALA

pre 9 godina

AJ DA SE NE LAZEMO BIO JE GOL,POGRESIO JE SUDIJA TACNO!ALI ISTO TAKO JE DOSTA PUTA POGRESIO KADA JE PARTIZANU NAVLACIO TO JEST PRIZNAVAO SVE I SVASTA ALI NE SAMO PARTIZANU NEGO I ZVEZDI!NAS FUDBAL TREBA SUSPENDOVATI DANAS LIKU ODSEKU 3 PRSTA ZBOG BAKLJE JA MISLIO NEKI KLINAC KAD ONO MATORO MAGARE BRACO MILA RODJENA......38 GODINA IGRA SE SA BAKLJOM.NAVIJAJ SRCEM PESMA A NE BAKLJAMA I UVREDAMA!!!!JADAN NAM JE FUDBAL!!!!EVROPO CEKAJ DA ODRASTEMO!??!

somika

pre 9 godina

Svi gledaju i pricaju o totalno pogresnom trenutku.
U ofsajdu je igrac koji stoji na aut linij u trenutku kada Grbic upucuje loptu u njegovom pravcu. Lopta ide ka tom igracu, i to je klasican ofsajd. Navijaci Partizana ce reci, pa to je sut. Mozda jeste, mozda nije, ali ono sto svi vidimo je da lopta ide direktno ka drugom igracu Partizana, sto znaci da to moze da bude i dodavanje.
Zasto je ofsajd? Pa zato stoje golman izleteo ispred, a jedan igrac Rdnickog je poslednji ispred gola. Gledano od golaut linije, igrac Radnickog, pa igrac Partizana, pa opet igrac Radnickog i na dalje ostali igraci. Znaci ofsajd. Sudija je to i pokazao u tom trenutku, a ne ranije kako su na tv arenasport pokusali da prikazu.
---
dobar deo si lepo objasnio, medjutim gol je regularan. kojic jeste u ofsajd poziciji, medjutim on je u pasivnom ofsajdu, ne ometa ni golmana ni igraca radnickog. svakako da onaj sut ne moze da se protumaci kao pas, a na sve to kojic ima jasnu nameru da izbegne kontakt sa loptom. pitanje je samo da li je kojic ipak dodirnuo loptu, jer u tom slucaju, bez obzira sto on ima tendenciju da se ne aktivira, sudija treba da svira ofsajd. meni deluje da kojic nije dirao loptu, sto dalje implicira da je gol regularan.

runner

pre 9 godina

...Niko ne pominje da je prosle godine on izgubio titulu Partizanu, doso je na poluszoni , Rasovic mu ostavio 5 boda razlike i covek prokocko to. ...

(nemamo trenere, dzaba, 28. februar 2015 21:29
Друже, стара народна изрека каже "криво седи ал'право говори", па и Ти. Рашовић је, истине ради, оставио само један бод предности Николићу, који је Звезда већ у првом пролећном колу анулирала после наше "нерешене" игре у Новом Пазару када нам је судија поништио чист гол Живковића, због наводног фаула Шкулетића над голманом.

Petar Novovic

pre 9 godina

Шта је спорно овде? Правила кажу да мора бити најмање два играча противничког тима ближе голу пре шута на исти.
(Сељак, 28. februar 2015 21:21)

Pravila isto tako kazu da je igranje rukom prekrsaj ali sudija je taj koji procenjuje da li je bilo namerno i da li je uticalo na igru. U ovom slucaju, da kojic nije bio na gol liniji lopta bi usla u gol prema tome, ne utice na igru jer blizu sebe nema nikoga ko moze isti da spreci. Ofsajd jeste i pomocni je u pravu, ali glavni je taj koji procenjuje da li bi bio gol ili ne da se Kojic nije nasao tu.

SmaK22

pre 9 godina

Veoma je tesko prosuditi i posle snimaka da li je bio ofsajd, sudiji je bilo mnogo teze, ali ajde i da nije bilo ofsajda i ponisten regularan gol, zanima me zasto ovaj igrac nije rekao nesto za novine posle 3.gola u mrezi Vozdovca? prethodnog kola.

nesa

pre 9 godina

pri sutu grbica igrac radnickog je bio iza gol linije prema pravilu on je van terena tako da opravdano ponisten gol procitajte malo pravilnik

Слоба Гробар Сента

pre 9 godina

Добро, па шта?
Поништен нам је чист гол, па шта!!!???
Ако екипи која је друга на табели гледајући са дна не можемо утрпати 2-3 комада, онда и НЕ ТРЕБА ДА БУДЕМО ПРВАЦИ!!
Какав се фудбал игра, било би најпоштеније да се ове године НИКОМЕ НЕ ДОДЕЛИ ТИТУЛА! Једноставно, због велике осеке квалитета, до даљег се укида титула првака Србије! Па сви ставите прст на чело, какви нам то половњаци играју у водећим тимовима!?
Посебна прича је нова управа Партизана, све од лошег оца и још горе мајке!!! Јасан им је мандат да се Партизан потуно укопа, уместо да исти ти помогну Звезди да се подигне! Лакше је иамти два болесна патуљка, него два поноса Србије!
Једини гори од свих су навијачи на коповима који и даље дају подршку управама за неку цркавицу!!!

Giga Moravac

pre 9 godina

Je l ste vi operisani od fudbala ili sta?
U ovoj situaciji se ofsajd svira pod uslovom da igrac koji se nalazi u nedozvoljenoj poziciji, u ovom slucaju Kojic, utice na igru. On iz te pozicije nikako ne utice jer pored njega nema igraca Radnickog koji moze da spreci pogodak. Dakle, sudija u tim trenucima ne svira ofsajd iako je pomocni podigao sa pravom. Da je kojim slucajem igrac Radnickog bio blizu Kojica i lopte, tu nema price, svira se ofsajd. Ovako, sudija je morao da pusti igru jer bi lopta usla u gol i da Kojica nije bilo tu. Na stranu to sve, mi smo Radnicki morali da dobijemo jer smo prvi na tabeli a oni na dnu.

Bilal

pre 9 godina

Ima li većeg baksuza od onog Kojića u FK Partizan? Prošle subote promaši kolosalnu priliku za vođstvo od 3:1 i kola nam krenuše niza stranu, ove subote odbrani Radničkom čist gol Grbića. E neka ti je Nikoliću! Stigla te je bož'ja kazna što otera Fofanu na račun ovog metiljavka. Tako si nam prošle godine terao inat sa onim Trajkovićem. Na kraju si ga opet oterao, kao što ćeš i pulena Koju, al' kakva nam bi vajda od toga kad smo ostli i bez titule i bez grupne faze LŠ.

Vladimir

pre 9 godina

@sale nis To sto pominjes nedosudjeni jedanaesterac za Radnicki na mecu protiv Zvezde samo pokazuje tvoje nepoznavanje fudbalske igre. Pogledaj jos jednom pomenuti dogadjaj.

United Force jedini pravi navijači u Srbiji

pre 9 godina

Komunjarski blizanci trebaju da lete u šestu sedmu ligu.Samo otimačinom mogu da osvajaju trofeje.

Volim Partizan

pre 9 godina

Prosle godine, prolecni deo je poceo ponistenim cistim golom u NP, sada je opet ponisten cist gol protiv Radnickog... Sve je isto i sve ce biti isto sve dok se prvak bude odlucivao u vladi, a ne na terenu...

kam

pre 9 godina

(Milan, 28. februar 2015 21:16)

Bravo Milane, htedoh isto da napišem i vidim tvoj komentar... uporno se gleda pogrešan trenutak. Odlična odluka! Ko ne vidi, ili je slep, ili se pravi blesav.

Boki Niš

pre 9 godina

Ne bih da komentarišem da li je ofsajda bilo ili ne. Poenta mog komentara je da prvoplasirana ekipa koja pretenduje da osvoji titulu pokazuje totalnu nemoć protiv ekipe koja je pretposlednja na tabeli. Po prikazanom na terenu obe ekipe su sličnog "kvaliteta".A posebno iritira to što kuka igrač(Grbić) koji nije mogao da se sastavi na terenu.Ne priliči to igračima velikog kluba, brukate ga na terenu, a sad i svojim izjavama. Da ste toliko dobri i moćni završili bi posao mnogo pre spornog gola. A moj Radnički, šta reći, nema tu mnogo potencijala ali bar ima hrabrosti, želje, truda i volje i nadam se i od srca im želim da izbore opstanak. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala!

boohoo

pre 9 godina

jedino sto nas vadi je da ce curani sutra dobiti czv. uostalom vreme je da se posle legendarnog Obilica jos jedan mali BG klub okiti titulom. Cukaricki sampion alealealeale ajmo crno beli oooooo

ultrasrbin

pre 9 godina

Milan, 28. februar 2015 21:16
Ajde malo se priberi pa procitaj sta si napisao.
Po tebi dva igraca predju celokupnu protivnicku ekipu, pa i golmana,a onda gol nije regularan jer je jedan sutirao,a drugi bio u linij sa protivnickim igracem koji je na gol liniji. Molim te da ne lupas. Jedino ako je sviran faul nad golmanom,a to je onda svirano sa prevelikim zakasnjenjem.

miki

pre 9 godina

cist gol, u trenutku kad grbic sutira lopta ide prema kojicu, ne bitno dal je zakacio loptu, jer je jedan igrac radnickog ispred kojica na gol liniji, cist gol je ponisten, kradja...

Botina

pre 9 godina

Pipnuo Kojic loptu ili ne, potpuno je irelevantno. Ofsajd je bio, aktivan ili pasivan, nebitno. Zasmetao je golmanu, znaci da mu je pozicija aktivna. Igrate fudbal a ne znate pravila. I vi i oni iz komsiluka.

Zlobex

pre 9 godina

Ya pocetak - jedna izmena je bila na poluvremenu. Dakle nema produzetka.
A prosla sezona?
Mislis na prvo kolo i Novi Pazar?
Ili otimacinu protiv Cuke?

nenad rs

pre 9 godina

Јел' се ви шалите или стварно мислите да оно није офсајд?Просто не могу да вјерујем.

ivan

pre 9 godina

pogodim junajted,newcastle,barsu,leverkuzen,dortmund,bazel,tvente i padneš na ove mrtvake,ma ugasite mi ovaj fudbal,prodaj sve sto imaju i daj za kk partizan....aaaa

Sale Nis

pre 9 godina

I Radnickom nije sviran cist penal protiv Zvezde u proslom kolu pa nikom.nista.

Nisam primetio da se tada neko bunio oko toga.
Bitno je da su Nikolic i Lalatovic oplakivali los teren na Cairu.
A jel i sad bio los teren u Humskoj a ?

Nemanja ★

pre 9 godina

Koliko su sudije jadne u Srbiji...

Ovo je čist gol i elementarno nepoznavanje pravila fudbala od strane sudijske petorke (šestorke - kakva farsa da imamo po pet šest sudija na jednoj utakmici a ne zna se koji je gori).

Treba se ugledati na suđenje u Engleskoj i Holandiji.
Tamo je najbolji stil suđenja - zdravorazumski za razliku od sumanutog u Srbiji.

James Bond

pre 9 godina

Pre nego sto bilo sta napisete i pocnete sa navijackim prepucavanjima,uzmite pravilnik u ruke i procitajte.Pravilo je da napadač u trenutku upućivanja lopte ka njemu mora da ima najmanje DVA PROTIVNICKA IGRACA BLIZE PROTIVNICKOM GOLU da nebi bio ofsajd,ukoliko je to samoj jedan,u vecini slucajeva golman,onda je ofsajd.Ipak kod ove situacije je igrac,sto vecinu zbunjuje jer se pravila slabo znaju.To sto je igrac nema nikakve veze,jer napadac partizana ima ispred sebe samo tog igraca Radnickog,znaci samo jednog, sto je automatski po svim pravilima ofsajd.Da li je dotakao loptu ili ne,nebitno je,jer je skocio da ga ne pogodi lopta,sto je automatski uticalo na igru i njegovu aktivaciju. Neverovatno dobro odradjen posao pre svega pomocnog sudije,sto je za pohvalu.

vizura tastatura

pre 9 godina

"Poništen nam je čist gol...pošto sam video DVOJICU igrača na gol liniji."

Hahahahahahaha ne zamerite mu, mislili su svi da decko jednostavno nema pojma kao igrac, a ono ispade da su mu dali pogresne cvikere na zagrevanju hahahahaha

Vucic ponovo jase Jelen ligom

pre 9 godina

Na snimku se jasno vidi da je igrac Radnickog nogama preko gol linije. Cista sudijska pljacka, kao i 5 minuta produzetka i pored 6 izmena (obavezna 3 minuta) i nekoliko puta valjanje igraca Radnickog po nekoliko minuta.

nije tesko nauciti PFI (a onda komentarisati)

pre 9 godina

Ako ja dobro vidim na snimku,ofsajd je cist kao suza napadac Partizana koji je stajao na gol crti,mislim da je to bio Kojic,bio je u ociglednom ofsajd-polozaju,imao je samo JEDNOG igraca Radnickog iza sebe,onog sto je bio iza crte u golu,golman je bio malo ispred Kojica u polju,Grbic je sutirao,a Kojic je dodirnuo loptu pre nego sto je usla,samim tim je njegov polozaj aktiviran-dakle OFSAJD.Sudije su to odlicno videli.U suprotnom-ako Kojic nije dirao loptu-ponisten je regularan pogodak.

DVA IGRAČA !!!

pre 9 godina

Čoveče pa ti si profesionalac, primaš platu, premije, sve ti je obezbeđeno, a ne znaš pravila za igru u kojoj učestvuješ. Srami se i neka je sram onog ko ti je bio učitelj ili učitelji !!!

Сељак

pre 9 godina

Шта је спорно овде? Правила кажу да мора бити најмање два играча противничког тима ближе голу пре шута на исти.

nemamo trenere, dzaba

pre 9 godina

Mozda i jeste gol mozda i ne, al poenta je da se Partizan od kada je Nikolic na klupi muci konstanto.
Ne zna se igra, igra ne postoji,kako se trci, ko sta igra...i nije to sto nema skuletica ili lazovica, tako je bilo i ranije.
Po meni Partizan je trenutno preelik zalogaj za Nikolica, on je jos trener za mali klub.
Sve je to nekako mlitavo i neubedljivo.
Ono kako je sa Vojvodinom izbacio Bursu bilo je vrhunsko i stvarnos am mislio da Srbija dobija velikog trenera, ali se samo nedelju dana posle toga u dvomecu protiv serifa iz moladavije videlo da je mali trener.
Imao je superjaku vojvodinu zavrsio 5 na polusezoni.
Niko ne pominje da je prosle godine on izgubio titulu Partizanu, doso je na poluszoni , Rasovic mu ostavio 5 boda razlike i covek prokocko to.
U prvom delu sezone slepo se na racun Lazovica i Skuletica, koji nisu neki igraci, ali su za ovu jelen super pivo smejuriju od lige klasa.
Cim su oni otisli, Nikolic ne zna kaku da nacrta ekipi akciju za gol.
Sto ga se pre resimo manje nerviranja.
Pa kad postane dovoljno dobar za Partizan moze se vratiti.
I da, dajte bre vise batalite sa dovodjenjem mladih i nedovoljno afirmisanih trnera u Partizan.
Mi od Mateusa nismo imali krstenog trenea, a od tad je proslo skoro 15 godina.
Sve neki pocetnici i trneeri bata djorinog kalibra.

Zile

pre 9 godina

Ljudi ne brukajte se, ako je Kojić dodirnuo loptu, ofsajd je čist kao suza. Pravila kažu da između najisturenijeg napadača i gol linije moraju biti dva protivnička igrača kako ne bi bio ofsajd, najčešće je jedan od njih golman, ali ovde je ispred Kojića samo jedan igrač.

Filigox

pre 9 godina

Da se podsetimo....http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CCoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Ffudbal%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2014%26mm%3D02%26dd%3D25%26nav_id%3D816470&ei=kyjyVIS6I8i4UbGdgqAF&usg=AFQjCNGbNzgpqVhT5NJiOIpsSrvZGPkqsg&sig2=4FVfxS0xGCkfYXOS4mh6RQ

ban

pre 9 godina

Moram samo još ovaj komentar da dam. Zanimljivo koliko je sudija danas bio na strani Radničkog. Svaki najmanji dodir igrača svirao je za goste. E da su mu nekadašnji grobari ne bi to tako bilo. Očigledno da i on ima od nekog podršku. Ali neće boga mi takvo suđenje u nedogled ići. Setite se grobari prošle godine sudije Bogdanovica iz Kraljeva.

Miša, Bgd

pre 9 godina

Čist faul nad golmanom, kada na to dodamo sumnjivu situaciju tj. mogućnost slobodnog tumačenja da li je ofsajd ili ne... ispravna odluka sudije.
Ok, jeste, navijam za Zvezdu ali prvenstveno sam ljubitelj fudbala. Ponoviću ono što stalno pričam, da Zvezda i Partizan propadnu, to je najveća šansa boljitku našeg fudbala. Ali ljubav i razum teško idu zajedno... Ako ništa bar sam iskren.

Alexa

pre 9 godina

Momci svaka cast. Ne moze da se igra kada se sve radi kako bi Zvezda bila sampion. Lepo Dule kaze da se Zvezda u poslednje vreme izfavoritila u svim sportovima ali nece Vucko biti doveka... samo polako...

Tutankamon

pre 9 godina

"Nadam se da se neće ponavljati stvari iz prošle sezone, nema potrebe da to obrazlažem, svi koji prate srpski fudbal znaju na šta mislim", dodao je Grbić.

Malo sutra nece, zna se ko vlada svim sferama zivota u Srbiji u poslednje 2.5 - 3 godine...

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Samo Kojic zna da li ga je lopta dotakla milisekund pre ulaska u gol. Sve do tada je cisto kao suza. Kada je Grbic sutirao lopta je isla pravo prema Kojicu i vidi se njegov cudni pokret sa zeljom da izbegne loptu. On je definitivno u ofsajdu, samo je pitanje da li je uticao na igru i da li ga je lopta dotakla? A to zna samo on!!!

Milan

pre 9 godina

Svi gledaju i pricaju o totalno pogresnom trenutku.
U ofsajdu je igrac koji stoji na aut linij u trenutku kada Grbic upucuje loptu u njegovom pravcu. Lopta ide ka tom igracu, i to je klasican ofsajd. Navijaci Partizana ce reci, pa to je sut. Mozda jeste, mozda nije, ali ono sto svi vidimo je da lopta ide direktno ka drugom igracu Partizana, sto znaci da to moze da bude i dodavanje.
Zasto je ofsajd? Pa zato stoje golman izleteo ispred, a jedan igrac Rdnickog je poslednji ispred gola. Gledano od golaut linije, igrac Radnickog, pa igrac Partizana, pa opet igrac Radnickog i na dalje ostali igraci. Znaci ofsajd. Sudija je to i pokazao u tom trenutku, a ne ranije kako su na tv arenasport pokusali da prikazu.
I jos nesto, nije obavezno da napadac bude izmedju golmana i suparnickog igraca da bi se nasao u ofsajdu. Ofsajd nastaje kada se napadac nadje sam ispred bilo kog poslednjeg igraca u odbrani, a lopta se uputi ka njemu.
Uostalom, sta god ja napisao, grobari ce da teraju svoju pricu, cigani svoju, a oni zdravorazumski...hajmo na pivo.

ban

pre 9 godina

Poništen vam je gol? Videlo se to iz aviona. A da ste igrali od početka kao u drugom poluvremenu zgazili bi ste tu boraniju sa 3-4 razlike. Ovaj kostapler od trenera igra sa jednim napadačem kao da igra protiv Manchestera. I posle vam je đavo kriv. Eto zašto su navijači voleli Djukica dok je bio trener a i stadion je bio stalno pun.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Jel to onaj Grbic sto igrao za Ofk Beograd i davao izjave da od malena navija za Zvezdu, da je Zvezda najveci klub na ovim prostorima i da mu je san da zaigra za nju ?!

Aleksandrovic

pre 9 godina

Jeste cist gol, ali realno nismo zasluzili pobedu.
Sa druge strane kada sudije nisu sigurne u ofsajd, trebalo bi da prednost daju napadacu. Izgleda da se Partizanu lako sviraju ofsajdi, a tesko penali.

Бранислав

pre 9 godina

Дечко, помињеш прошлу сезону?????

Да ли си заборавио ваше утакмице против Новог Пазара, Чуке, Вождовца, Напретка????

Толе и држава су вам напаковали барем 3 од ваших последњих 6 титула...
ОТИМАЛИ СТЕ. Свирали су се немогући пенали за вас, допушрани су вам дивљачки стартови, делили се црвени картони противницима, екипе су против вас играле са 11 играча без резерви и тренера, утакмице су трајале по 96-97 минута, председници других тимова су седели у вашој управи....

Боље се ти запитај како то да нисте у стању да дате гол екипи која је претпоследња на табели?

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Sudija je digao zastavicu povodom Kojicevog pokusaja da postigne gol jer je smatrao da je ovaj bio u ofsajdu nakon suta Ninkovica, a ne zbog situacije nakon suta Grbica!

No, uzaludno je raspravljati se...gotovo je sad.

papiga

pre 9 godina

ivane.brate.ne.lazi...pisao si komentar a ni tvente ni bazel nisu zavrsili evo tek je sad kraj twenta a bazel jos ne kad pisem.ovo!!! kolko likova ovde laze za tikete.nevidim cemu ta patologija!!!!

Miloš

pre 9 godina

Sad mi malo pevamo dzaba vam novci dzaba vam sve Bjelogrlic, Ružić i pomoć države, umire nada gotov je san biće opet drugi paltizan

iv

pre 9 godina

nije ofsajd. gol je trebalo da se prizna.
ali greska sudija, desava se - ni blizu da se moze reci da je namjerno. (a ako jeste onda je majstorski odradjeno)
steta za partizan, ali sta da se cini.
fudbal je svakako mnogo pod uticajem ovakvih procjena koje je nemoguce izvesti u sekundi. eto, i komentator je morao da vidi 3 puta prije nego sto je bio sklon da tvrdi bilo sta..

dakicar

pre 9 godina

Prilikom prvog suta, cini mi se Ninkovica, Kojic nije bio u ofsajdu, kada je Grbic sutirao da je udarila Kojica pa da bude ofsajd, ovako cist gol. Ali to ne menja puno jer ste rupetine! I zeznete me za 60 somica 1 i 2+ na kv 1.28 tuga ziva nikad vise fudbalski klub Partizan pogledati necu!NIKAD! Samo basket, tatini i menadzerski ljubimci splavari me ne interesuju!

Reprezentacija

pre 9 godina

Čist ofsajd ne kod prvog šuta kad nije ni postignut gol, kod drugog čist ofsajd, ne daj da vas zbuni kao komentatora to što je golman zapravo zadnji igrač u odbrani.

ffws

pre 9 godina

"pa vi slepci sto niste dali na primer jos u prvom poluvremenu koji gol?
(Nikola, 28. februar 2015 21:17)"

Logika na nivou predskolske ustanove. Ako ne das gol ili pet, to ne znaci da nisi bolji za taj jedan gol koji je ponisten protivno pravilima, cela poenta igre je dati gol vise, a ne 2, 3, 5, 6, ili 10... Ne pobedjuju uvek bolji...

brutalna kradja

pre 9 godina

"I Radnickom nije sviran cist penal protiv Zvezde u proslom kolu pa nikom.nista."

Nije bio penal, simuliranje, a ovo je cist gol, pa ce da bude nekom nesto...

Pedja

pre 9 godina

Ovako navijaci i igraci Partizana inace broje kad nabrajaju koliko su osteceni. Prvo bi trebalo pravila igre da nauce, a onda da pisu. Inace proslo k olo je za njih bilo regularno kada je fauliran igrac Vozdovca sa ledja, a zatim Partizan izjednacio. Kada sudije ostete njihovog protivnika to ne broje.
Kaze Grbiv nada se da nece biti kao prosle godine. I ja se nadam da nece biti, kad se setim protiv Novog Pazara kad coveka pogodi lopta u ledja, a sudija svira penal, pa onda jos i faulovi Luke nad golmanom. Ili protiv Cukearickog kada je srusen igrac u sesnaestecru brutalno, a sudija ne sme da svira penal. Ili protiv Vozdovca kada takodje nije sviran penal za Vozdovac. Stvarno se nadam da se takve scene nece ponavljati. Da ne pominjemo one istorijske utakmice protiv Vojvodine sto u finalu kupa sto u prvenstvu.
Kaze isto Grbic bilo 6 izmena, a sudija produzio samo 5 minuta, verovatno da je trebao 15 da produzi. Secam se i kada se spominje kako je svirano za Zvezdu 2 penala u derbiju, jer misle da pravila kazu kada se svira penal nakon toga vise ne sme do kraja utakmice, bez obzira da li bili prekrsaji.

Građanin sveta

pre 9 godina

Pročitam naslov i pomislim da je Nikola Grbić u šali negde pomenuo fudbal.
Kad ono, ova naša tragedija od sporta. Eto, ne znam da u Partizanu igra neki Grbić, a nedavno pročitao da su uspeli da prodaju ceo napad na polusezoni.

Nekad sam išao na utakmice Partizana, pratio i košarku (EL) u Areni i Pioniru dok Vučić nije rešio da uništi klub, ali nema ovo više veze sa sportom...ubace u klub trojanskog konja, unište vas iznutra, izvuku pare, zaduže...

Izvinjenje na digresiji od teme

zzzzzz

pre 9 godina

Ovde je samo steta sto moze da komentarise bilo ko i ako ne zna ni pod pravila fudbalske igre,ofsajd polozaj se gleda kada je Ninkovic uputio loptu prema golu,a tada je Kojic imao ispred sebe golmana i jos jednog igraca koji je u ovom snimku sa druge starane tj odakle je i dosao prethodno centarsut,on i Kojic su bili u najmanju ruku u liniji.Kada je lopta usla u gol,Kojic je nije dirao,niti smetao bilo kome,tako da ljudi,gol je regularan.Ja jesam grobar ali najvise bih u ovom trenutku voleo da Cuka osvoji titulugledao sam ih danas u NP,igraju lepse i bolje od "vecitih" pa jedno tri puta.

Nikola

pre 9 godina

Kada ekipa igra dobro, tesko da sudija moze da mu naudi.
Ali kada ekipa igra ocajno, sudija je uvek na meti.
U JSL sudija je uvek kriv, to mnogo govori o tome kakve su nam ekipe.
Klub sa tim renomeom kao sto je Partizan, nije smeo sebi da dozvoli da jedan ponisten gol odluci utakmicu.

PIVKE

pre 9 godina

Grbicu,
Nije ti ponisten gol.

I meni se u prvi mah ucinilo da smo osteceni ali kada sam pazljivije pogledao snimak vidi se da je cist opsajd.

nije tesko nauciti PFI (a onda komentarisati)

pre 9 godina

Ako ja dobro vidim na snimku,ofsajd je cist kao suza napadac Partizana koji je stajao na gol crti,mislim da je to bio Kojic,bio je u ociglednom ofsajd-polozaju,imao je samo JEDNOG igraca Radnickog iza sebe,onog sto je bio iza crte u golu,golman je bio malo ispred Kojica u polju,Grbic je sutirao,a Kojic je dodirnuo loptu pre nego sto je usla,samim tim je njegov polozaj aktiviran-dakle OFSAJD.Sudije su to odlicno videli.U suprotnom-ako Kojic nije dirao loptu-ponisten je regularan pogodak.

Milan

pre 9 godina

Svi gledaju i pricaju o totalno pogresnom trenutku.
U ofsajdu je igrac koji stoji na aut linij u trenutku kada Grbic upucuje loptu u njegovom pravcu. Lopta ide ka tom igracu, i to je klasican ofsajd. Navijaci Partizana ce reci, pa to je sut. Mozda jeste, mozda nije, ali ono sto svi vidimo je da lopta ide direktno ka drugom igracu Partizana, sto znaci da to moze da bude i dodavanje.
Zasto je ofsajd? Pa zato stoje golman izleteo ispred, a jedan igrac Rdnickog je poslednji ispred gola. Gledano od golaut linije, igrac Radnickog, pa igrac Partizana, pa opet igrac Radnickog i na dalje ostali igraci. Znaci ofsajd. Sudija je to i pokazao u tom trenutku, a ne ranije kako su na tv arenasport pokusali da prikazu.
I jos nesto, nije obavezno da napadac bude izmedju golmana i suparnickog igraca da bi se nasao u ofsajdu. Ofsajd nastaje kada se napadac nadje sam ispred bilo kog poslednjeg igraca u odbrani, a lopta se uputi ka njemu.
Uostalom, sta god ja napisao, grobari ce da teraju svoju pricu, cigani svoju, a oni zdravorazumski...hajmo na pivo.

slobinator

pre 9 godina

ja mislim da su partizanu poništena bar tri čista gola,povređeni igrač radničkog je ležao 16 minuta i 40 sekundi i izvršeno je 9 izmena tako da je meč morao biti produžen barem 33 minuta u prvom i 24 minuta u drugom poluvremenu.a i teren mi je bio nekako džombav.ko je pomenuo džombu?

Cedo

pre 9 godina

Joj kada cujem ovo sudija je produzio samo 5 min i sl.dodje mi da se ubijem. Pa vi Kojicu ni za 70000 minuta ne bi dali go. Pojma nemate kao ni komsije. Fudbal nam je smesan a vi igraci neinteligentne neznalice, sudije podkupljive a ljudi u savezu i u 90% klubova lopovi. Treneri su poltroni bez stava a navijaci placeni dileri i mafijasi. Sve ostalo smo mi jadnici koji se nadamo nekom preporodu a svjesni smo da ga nema. Reprezentacija je ogledalo svega.

Sale Nis

pre 9 godina

I Radnickom nije sviran cist penal protiv Zvezde u proslom kolu pa nikom.nista.

Nisam primetio da se tada neko bunio oko toga.
Bitno je da su Nikolic i Lalatovic oplakivali los teren na Cairu.
A jel i sad bio los teren u Humskoj a ?

vizura tastatura

pre 9 godina

"Poništen nam je čist gol...pošto sam video DVOJICU igrača na gol liniji."

Hahahahahahaha ne zamerite mu, mislili su svi da decko jednostavno nema pojma kao igrac, a ono ispade da su mu dali pogresne cvikere na zagrevanju hahahahaha

Milos

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem. Sad ce da se vodi polemika 10 dana dal je bio ili nije. Ljudi ovo je bruka sta ovi ljudi igraju mislim na Zvezdu i Partizan. Kako god da je sudjenje bolje je od ove jadne igre sto igraju nekada 2 velika tima. Zato Grbicu pusti sudjenje,pre 20 godina ti bi skupljao lopte a ne igrao za Partizan. To vazi za sve igrace vecitih,Vukan nosi 10 u Zvezdi a ne zna loptu da sutne. Mislim da se trenutno bolji fudbal igra na Farskim ostrvima nego kod nas.

Grobari Obrenovac

pre 9 godina

Pricao sam kada je zvezda kukala, a kazem i sad, kad sa ovakvim timovima zavisis od jedne sporne odluke i ne treba da pobedis. Davali smo svima od tri do pet komada, razbijali redom, a vidi nas sad. Babovic promasaj, a odbili smo Alivodica, velika greska. Kojic, ne postoji na terenu. Sve u svemu dno dna, ne znam ko ce biti sampion, ali znam ko nece. Ovo je najgori Partizan u poslednjih petnaest godina.

Vladimir

pre 9 godina

Pitanje je samo u kom trenutku je pomocni arbitar podigao zastavicu... posle suta Ninkovica, ili posle suta Grbica.. Po mom misljenju, iako navijam za Zvezdu, cist gol..ali, greske se desavaju...

Vucic ponovo jase Jelen ligom

pre 9 godina

Na snimku se jasno vidi da je igrac Radnickog nogama preko gol linije. Cista sudijska pljacka, kao i 5 minuta produzetka i pored 6 izmena (obavezna 3 minuta) i nekoliko puta valjanje igraca Radnickog po nekoliko minuta.

PIVKE

pre 9 godina

Grbicu,
Nije ti ponisten gol.

I meni se u prvi mah ucinilo da smo osteceni ali kada sam pazljivije pogledao snimak vidi se da je cist opsajd.

Standardna prolecna pljacka

pre 9 godina

Pipnuo Kojic loptu ili ne, potpuno je irelevantno. Ofsajd je bio, aktivan ili pasivan, nebitno. Zasmetao je golmanu, znaci da mu je pozicija aktivna. Igrate fudbal a ne znate pravila. I vi i oni iz komsiluka. (Botina, 28. februar 2015

Kako je to zasmetao golmanu, kad je golman 2 metra ispred njega? Mislima?

Nikola

pre 9 godina

Kada ekipa igra dobro, tesko da sudija moze da mu naudi.
Ali kada ekipa igra ocajno, sudija je uvek na meti.
U JSL sudija je uvek kriv, to mnogo govori o tome kakve su nam ekipe.
Klub sa tim renomeom kao sto je Partizan, nije smeo sebi da dozvoli da jedan ponisten gol odluci utakmicu.

Boki Niš

pre 9 godina

Ne bih da komentarišem da li je ofsajda bilo ili ne. Poenta mog komentara je da prvoplasirana ekipa koja pretenduje da osvoji titulu pokazuje totalnu nemoć protiv ekipe koja je pretposlednja na tabeli. Po prikazanom na terenu obe ekipe su sličnog "kvaliteta".A posebno iritira to što kuka igrač(Grbić) koji nije mogao da se sastavi na terenu.Ne priliči to igračima velikog kluba, brukate ga na terenu, a sad i svojim izjavama. Da ste toliko dobri i moćni završili bi posao mnogo pre spornog gola. A moj Radnički, šta reći, nema tu mnogo potencijala ali bar ima hrabrosti, želje, truda i volje i nadam se i od srca im želim da izbore opstanak. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala!

DAKLE - ofsajd ( ne opsajd ) !

pre 9 godina

Pre nego što je dat gol koji je poništen - bio je ofsjd ! Napadač FKP koji je pucao golmanu Radničkog ( tada je ovaj odbranio i odbio loptu ka sredini šesnaeterca ) je bio u ofsjdu !!
Tu se prekida akcija i sve posle toga je nebitno i izlišno za komentarisanje !
OFSAJD pre ONOG šuta ka golu , muljanja na gol liniji - pipnuo ili nije pipnuo loptu … to je nebitno , ofsajd je bio pre toga !!
Ispravna sudijska odluka .

Gari

pre 9 godina

Alo Partizanovci, jel se pita neko sto Partizan nije postigao jos neki gol, pa ova sumljiva situacija ne bi bila ni razmatrana!?! Zvezda u Nisu prvi sut u 92 min. Partizan par sansi nista, jer treba da vam se sklanjaju sa gola da bi postigli koji??? Ako ste gospodo prvi na tabeli a igrate sa pretposlednjim ili poslednjim, trebalo bi glatko da ih dobijete, ane da kukakte na sudije, los teren, vremenske nepogode, to sto je Dk=jokovic izgubio od Federera... Neka vas je sram za sve NEUCINJENO NA TERENU !!!!!!! Bravo za Nislije.

iv

pre 9 godina

nije ofsajd. gol je trebalo da se prizna.
ali greska sudija, desava se - ni blizu da se moze reci da je namjerno. (a ako jeste onda je majstorski odradjeno)
steta za partizan, ali sta da se cini.
fudbal je svakako mnogo pod uticajem ovakvih procjena koje je nemoguce izvesti u sekundi. eto, i komentator je morao da vidi 3 puta prije nego sto je bio sklon da tvrdi bilo sta..

Reprezentacija

pre 9 godina

Čist ofsajd ne kod prvog šuta kad nije ni postignut gol, kod drugog čist ofsajd, ne daj da vas zbuni kao komentatora to što je golman zapravo zadnji igrač u odbrani.

Сељак

pre 9 godina

Шта је спорно овде? Правила кажу да мора бити најмање два играча противничког тима ближе голу пре шута на исти.

Tutankamon

pre 9 godina

"Nadam se da se neće ponavljati stvari iz prošle sezone, nema potrebe da to obrazlažem, svi koji prate srpski fudbal znaju na šta mislim", dodao je Grbić.

Malo sutra nece, zna se ko vlada svim sferama zivota u Srbiji u poslednje 2.5 - 3 godine...

ivan

pre 9 godina

Ma tako je bre Nislijeee, ideemoooo.. los teren na cairu, to je razlog zbog koga su sutnuli u 87 minutu prvi put na gol ahahaha,velika zvezda. Ove druge tj. partizan su sudije ko zna koliko puta spasile a ovo sto se njima desilo je revolucija i odmah placu. Kec u Nisuuu...

Odradio prljavi posao

pre 9 godina

igrac radnickog nije na gol liniji nego je u golu,sto znaci van terena...na zalost cist ofsajd :( (princ rima, 28. februar 2015 23:19)

Pogledaj malo bolje, noge su mu unutar terena. Uz to, Kojic nije mogao da ometa golmana kada je iza njega. Cak se preskakanjem lopte potrudio da ni na koji nacin ne utice na igru. Jasno se vidi da je tek posle odredjene pauze sudija ponistio gol. Ocigledno je odradio zadatak. Sramnih 5 minuta je produzio utakmicu posle onolikog izlezavanja.

Zlobex

pre 9 godina

Ya pocetak - jedna izmena je bila na poluvremenu. Dakle nema produzetka.
A prosla sezona?
Mislis na prvo kolo i Novi Pazar?
Ili otimacinu protiv Cuke?

fk Autogol (moze i penal )

pre 9 godina

decace pratimo mi i fudbal i ceo sport u Srbiji malo.duze od tebe zato bolje cuti i pokrij se usima i svi ostali franjevci sto su se raspisali o Vucicu a ne spominju ni dacica tadica nikolica marjanovica itd

Volim Partizan

pre 9 godina

Prosle godine, prolecni deo je poceo ponistenim cistim golom u NP, sada je opet ponisten cist gol protiv Radnickog... Sve je isto i sve ce biti isto sve dok se prvak bude odlucivao u vladi, a ne na terenu...

čist ofsajd Kojića

pre 9 godina

Kojić pleše po gol liniji u trenutku šuta na gol, a potom sklanja noge da ga ne pogodi lopta. Golman je bliži centru terena, a jedan igrač Radničkog leži u golu.
Kojić je sigurno uz ofsajdu, samo je za raspravu da li može da bude pasivan ofsajd ako se napadač kreće po gol liniji tima koji se brani.
Mislim da napadač tada utiče na igru jer pokriva deo gola u trenutku šuta.

nemamo trenere, dzaba

pre 9 godina

Mozda i jeste gol mozda i ne, al poenta je da se Partizan od kada je Nikolic na klupi muci konstanto.
Ne zna se igra, igra ne postoji,kako se trci, ko sta igra...i nije to sto nema skuletica ili lazovica, tako je bilo i ranije.
Po meni Partizan je trenutno preelik zalogaj za Nikolica, on je jos trener za mali klub.
Sve je to nekako mlitavo i neubedljivo.
Ono kako je sa Vojvodinom izbacio Bursu bilo je vrhunsko i stvarnos am mislio da Srbija dobija velikog trenera, ali se samo nedelju dana posle toga u dvomecu protiv serifa iz moladavije videlo da je mali trener.
Imao je superjaku vojvodinu zavrsio 5 na polusezoni.
Niko ne pominje da je prosle godine on izgubio titulu Partizanu, doso je na poluszoni , Rasovic mu ostavio 5 boda razlike i covek prokocko to.
U prvom delu sezone slepo se na racun Lazovica i Skuletica, koji nisu neki igraci, ali su za ovu jelen super pivo smejuriju od lige klasa.
Cim su oni otisli, Nikolic ne zna kaku da nacrta ekipi akciju za gol.
Sto ga se pre resimo manje nerviranja.
Pa kad postane dovoljno dobar za Partizan moze se vratiti.
I da, dajte bre vise batalite sa dovodjenjem mladih i nedovoljno afirmisanih trnera u Partizan.
Mi od Mateusa nismo imali krstenog trenea, a od tad je proslo skoro 15 godina.
Sve neki pocetnici i trneeri bata djorinog kalibra.

kam

pre 9 godina

(Milan, 28. februar 2015 21:16)

Bravo Milane, htedoh isto da napišem i vidim tvoj komentar... uporno se gleda pogrešan trenutak. Odlična odluka! Ko ne vidi, ili je slep, ili se pravi blesav.

Miloš

pre 9 godina

Sad mi malo pevamo dzaba vam novci dzaba vam sve Bjelogrlic, Ružić i pomoć države, umire nada gotov je san biće opet drugi paltizan

Slauter

pre 9 godina

Mozete hiljadu puta da napisete da je ofsajd u nekom izmisljenom trenutku, ofsajda nema ni pod razno. Jedini trenutak kada je mogao da bude ofsajd je kod suta na kraju, a nije bio iz dva razloga: prvi jer Kojic ne ometa golmana, a drugi jer ocigledno ne igra loptom, tj. sklanja nogu da lopta prodje. Nema ofsajda ni kod centarsuta, ni kod prvog suta, ni kod drugog suta, tj gola.

Ali ajde, deset hiljada botova ce izglasati da nije bi ofsajd, jasno kao dan.

BiVSI NAVIJAC DOMACEG FUDBALA

pre 9 godina

AJ DA SE NE LAZEMO BIO JE GOL,POGRESIO JE SUDIJA TACNO!ALI ISTO TAKO JE DOSTA PUTA POGRESIO KADA JE PARTIZANU NAVLACIO TO JEST PRIZNAVAO SVE I SVASTA ALI NE SAMO PARTIZANU NEGO I ZVEZDI!NAS FUDBAL TREBA SUSPENDOVATI DANAS LIKU ODSEKU 3 PRSTA ZBOG BAKLJE JA MISLIO NEKI KLINAC KAD ONO MATORO MAGARE BRACO MILA RODJENA......38 GODINA IGRA SE SA BAKLJOM.NAVIJAJ SRCEM PESMA A NE BAKLJAMA I UVREDAMA!!!!JADAN NAM JE FUDBAL!!!!EVROPO CEKAJ DA ODRASTEMO!??!

Luka

pre 9 godina

Da vam kaže nešto pravi cigan, groboši - mene bi bilo sramota da pominjem poništen gol (a bio je čist, da se razumemo) nakon ovako sramotne igre. Jedina vaša sreća je što smo se mi raspali daleko pre vas i sa Lalatom i onom menadžerskom bulumentom na terenu sutra možemo pobediti Jagodinu samo ako je brat Terza to regulisao. Uglavnom, mi smo tu gde jesmo, ali se ni vama ne piše dobro, verujte.

Botina

pre 9 godina

Pipnuo Kojic loptu ili ne, potpuno je irelevantno. Ofsajd je bio, aktivan ili pasivan, nebitno. Zasmetao je golmanu, znaci da mu je pozicija aktivna. Igrate fudbal a ne znate pravila. I vi i oni iz komsiluka.

DAKLE - ofsajd ( ne opsajd ) !

pre 9 godina

Pre nego što je dat gol koji je poništen - bio je ofsjd ! Napadač FKP koji je pucao golmanu Radničkog ( tada je ovaj odbranio i odbio loptu ka sredini šesnaeterca ) je bio u ofsjdu !!
Tu se prekida akcija i sve posle toga je nebitno i izlišno za komentarisanje !
OFSAJD pre ONOG šuta ka golu , muljanja na gol liniji - pipnuo ili nije pipnuo loptu … to je nebitno , ofsajd je bio pre toga !!
Ispravna sudijska odluka .

ban

pre 9 godina

Poništen vam je gol? Videlo se to iz aviona. A da ste igrali od početka kao u drugom poluvremenu zgazili bi ste tu boraniju sa 3-4 razlike. Ovaj kostapler od trenera igra sa jednim napadačem kao da igra protiv Manchestera. I posle vam je đavo kriv. Eto zašto su navijači voleli Djukica dok je bio trener a i stadion je bio stalno pun.

Orthodox

pre 9 godina

U svecanoj lozi Partizana posle prosutih bodova svi nasmejani i odusevljeni, sijaju od srece, cestitaju jedno drugom, grle se...Pa oni se vise ne kriju, opusteni su ...jer izmedju njih i navijaca na zapadu 3 prstena obezbedjenja ...

Danubewalker

pre 9 godina

Meni su opet skresali platu a vi o nekim drvodeljama i pasivnim ofsajdima,jos ce neko da pomisli da se prica o fudbalu...a ne o dumbarajku.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Mi smo trebali da damo tri, pa mogu i da poniste jedan, panjevi jedni. Sramota je ko danas preko svojih ledja nosi dres jedog kluba za koga su igrali Mance, Moca Vukotic, Mijatovic...vi ste bre za njivu!

Aleksandrovic

pre 9 godina

Jeste cist gol, ali realno nismo zasluzili pobedu.
Sa druge strane kada sudije nisu sigurne u ofsajd, trebalo bi da prednost daju napadacu. Izgleda da se Partizanu lako sviraju ofsajdi, a tesko penali.

ivan

pre 9 godina

pogodim junajted,newcastle,barsu,leverkuzen,dortmund,bazel,tvente i padneš na ove mrtvake,ma ugasite mi ovaj fudbal,prodaj sve sto imaju i daj za kk partizan....aaaa

SmaK22

pre 9 godina

Veoma je tesko prosuditi i posle snimaka da li je bio ofsajd, sudiji je bilo mnogo teze, ali ajde i da nije bilo ofsajda i ponisten regularan gol, zanima me zasto ovaj igrac nije rekao nesto za novine posle 3.gola u mrezi Vozdovca? prethodnog kola.

dingospo

pre 9 godina

Auuuu koja polemika,da li je bio gol ili nije??? Jel postavio neko pitanje, da li je partizan zasluzio da postigne gol? Mrtvo, tuzno,jalovo,bedno,tako bih opisao igru partizana,koji je ranije bar kod kuce znao da da 3-4 komada i da zavrsi pricu... Ne znam dal ste primetili kako vecitima smeta objektivno sudjenje,jer vise nemaju protekcija ni kod sudija,skupe su i sudije,nema se vise para a i dva nasa najveca kluba su se toliko srozala da u 180 minuta ne mogu da daju gol pretposlednjoj ekipi prvenstva?!?!?! Iskreno se nadam da ako ima bar malo pravde u ovoj zemlji,da ce o prvaku drzave odlucivati Vojvodina i Cukaricki... Zvezda i Partizan kako igraju,nisu ni za sesto mesto ove nase sumorne lige...

James Bond

pre 9 godina

Pre nego sto bilo sta napisete i pocnete sa navijackim prepucavanjima,uzmite pravilnik u ruke i procitajte.Pravilo je da napadač u trenutku upućivanja lopte ka njemu mora da ima najmanje DVA PROTIVNICKA IGRACA BLIZE PROTIVNICKOM GOLU da nebi bio ofsajd,ukoliko je to samoj jedan,u vecini slucajeva golman,onda je ofsajd.Ipak kod ove situacije je igrac,sto vecinu zbunjuje jer se pravila slabo znaju.To sto je igrac nema nikakve veze,jer napadac partizana ima ispred sebe samo tog igraca Radnickog,znaci samo jednog, sto je automatski po svim pravilima ofsajd.Da li je dotakao loptu ili ne,nebitno je,jer je skocio da ga ne pogodi lopta,sto je automatski uticalo na igru i njegovu aktivaciju. Neverovatno dobro odradjen posao pre svega pomocnog sudije,sto je za pohvalu.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Jel to onaj Grbic sto igrao za Ofk Beograd i davao izjave da od malena navija za Zvezdu, da je Zvezda najveci klub na ovim prostorima i da mu je san da zaigra za nju ?!

Zile

pre 9 godina

Ljudi ne brukajte se, ako je Kojić dodirnuo loptu, ofsajd je čist kao suza. Pravila kažu da između najisturenijeg napadača i gol linije moraju biti dva protivnička igrača kako ne bi bio ofsajd, najčešće je jedan od njih golman, ali ovde je ispred Kojića samo jedan igrač.

Bilal

pre 9 godina

Ima li većeg baksuza od onog Kojića u FK Partizan? Prošle subote promaši kolosalnu priliku za vođstvo od 3:1 i kola nam krenuše niza stranu, ove subote odbrani Radničkom čist gol Grbića. E neka ti je Nikoliću! Stigla te je bož'ja kazna što otera Fofanu na račun ovog metiljavka. Tako si nam prošle godine terao inat sa onim Trajkovićem. Na kraju si ga opet oterao, kao što ćeš i pulena Koju, al' kakva nam bi vajda od toga kad smo ostli i bez titule i bez grupne faze LŠ.

Бранислав

pre 9 godina

Дечко, помињеш прошлу сезону?????

Да ли си заборавио ваше утакмице против Новог Пазара, Чуке, Вождовца, Напретка????

Толе и држава су вам напаковали барем 3 од ваших последњих 6 титула...
ОТИМАЛИ СТЕ. Свирали су се немогући пенали за вас, допушрани су вам дивљачки стартови, делили се црвени картони противницима, екипе су против вас играле са 11 играча без резерви и тренера, утакмице су трајале по 96-97 минута, председници других тимова су седели у вашој управи....

Боље се ти запитај како то да нисте у стању да дате гол екипи која је претпоследња на табели?

Слоба Гробар Сента

pre 9 godina

Добро, па шта?
Поништен нам је чист гол, па шта!!!???
Ако екипи која је друга на табели гледајући са дна не можемо утрпати 2-3 комада, онда и НЕ ТРЕБА ДА БУДЕМО ПРВАЦИ!!
Какав се фудбал игра, било би најпоштеније да се ове године НИКОМЕ НЕ ДОДЕЛИ ТИТУЛА! Једноставно, због велике осеке квалитета, до даљег се укида титула првака Србије! Па сви ставите прст на чело, какви нам то половњаци играју у водећим тимовима!?
Посебна прича је нова управа Партизана, све од лошег оца и још горе мајке!!! Јасан им је мандат да се Партизан потуно укопа, уместо да исти ти помогну Звезди да се подигне! Лакше је иамти два болесна патуљка, него два поноса Србије!
Једини гори од свих су навијачи на коповима који и даље дају подршку управама за неку цркавицу!!!

miki

pre 9 godina

cist gol, u trenutku kad grbic sutira lopta ide prema kojicu, ne bitno dal je zakacio loptu, jer je jedan igrac radnickog ispred kojica na gol liniji, cist gol je ponisten, kradja...

Pedja

pre 9 godina

Ovako navijaci i igraci Partizana inace broje kad nabrajaju koliko su osteceni. Prvo bi trebalo pravila igre da nauce, a onda da pisu. Inace proslo k olo je za njih bilo regularno kada je fauliran igrac Vozdovca sa ledja, a zatim Partizan izjednacio. Kada sudije ostete njihovog protivnika to ne broje.
Kaze Grbiv nada se da nece biti kao prosle godine. I ja se nadam da nece biti, kad se setim protiv Novog Pazara kad coveka pogodi lopta u ledja, a sudija svira penal, pa onda jos i faulovi Luke nad golmanom. Ili protiv Cukearickog kada je srusen igrac u sesnaestecru brutalno, a sudija ne sme da svira penal. Ili protiv Vozdovca kada takodje nije sviran penal za Vozdovac. Stvarno se nadam da se takve scene nece ponavljati. Da ne pominjemo one istorijske utakmice protiv Vojvodine sto u finalu kupa sto u prvenstvu.
Kaze isto Grbic bilo 6 izmena, a sudija produzio samo 5 minuta, verovatno da je trebao 15 da produzi. Secam se i kada se spominje kako je svirano za Zvezdu 2 penala u derbiju, jer misle da pravila kazu kada se svira penal nakon toga vise ne sme do kraja utakmice, bez obzira da li bili prekrsaji.

nenad rs

pre 9 godina

Јел' се ви шалите или стварно мислите да оно није офсајд?Просто не могу да вјерујем.

DVA IGRAČA !!!

pre 9 godina

Čoveče pa ti si profesionalac, primaš platu, premije, sve ti je obezbeđeno, a ne znaš pravila za igru u kojoj učestvuješ. Srami se i neka je sram onog ko ti je bio učitelj ili učitelji !!!

Giga Moravac

pre 9 godina

Je l ste vi operisani od fudbala ili sta?
U ovoj situaciji se ofsajd svira pod uslovom da igrac koji se nalazi u nedozvoljenoj poziciji, u ovom slucaju Kojic, utice na igru. On iz te pozicije nikako ne utice jer pored njega nema igraca Radnickog koji moze da spreci pogodak. Dakle, sudija u tim trenucima ne svira ofsajd iako je pomocni podigao sa pravom. Da je kojim slucajem igrac Radnickog bio blizu Kojica i lopte, tu nema price, svira se ofsajd. Ovako, sudija je morao da pusti igru jer bi lopta usla u gol i da Kojica nije bilo tu. Na stranu to sve, mi smo Radnicki morali da dobijemo jer smo prvi na tabeli a oni na dnu.

Srdjan

pre 9 godina

Офсајд је правило у фудбалу које одређује да играч екипе која напада, у тренутку када му се упућује лопта од његовог саиграча, мора бити у линији или иза најмање два противничка играча (од којих је један најчешће противнички голман). Закључујемо да је Којић био у офсајду приликом ударца Грбића на гол. Поздрав.

carli dzordz

pre 9 godina

O cemu vi pricate , ofsajd ne bi bio da Grbic nije dodirnuo loptu.Ovako je cist kao sunce jer je dodirnuo loptu, a imao je samo jednog protivnickog igraca ispred sebe.Ako ne znate,procitajte pravila fudbalske igre !!!

A I PLJUVALI SU VLADU JOVANOVIĆA

pre 9 godina

ma Delije drmale gol i zbunile sve na stadionu.
(haujesnou, 28. februar 2015 23:28)

Gol nisu,konstrukciju koša u Železniku jesu.

brana

pre 9 godina

Persona koja je poslednja dodirnula loptu je bila u ofsajdu,igrac Radnickog je u golu sto znaci van terena.Da nije dodirnuo loptu ne bi bio ofsajd,ovako jbg.

Josarian

pre 9 godina

Objektivno igrali su lose, realno, ponisten im je regularan gol, istorijski, sve to smo vec gledali, jos da vidimo i neki penal za Zvezdu i ponekog iskljucenog igraca Jagodine i utisak ce biti potpun.

Realni navijac

pre 9 godina

Kako ne razumete poentu. Ako bilo koji sudija pogresi u korist Partizana bice skinut sa liste za sudjenje za prolecnu sezonu i bice izlozen velikim pritiscima (novine, tv, itd). Zakljucak - ukoliko postoji i najmanja sumnja prilikom postizanja gola -isti ce biti ponisten.

O igri PFC ne treba trositi ni reci. Poslusnici velikog vodje (citaj nova uprava Partizana) sve cine kako bi CZV osvojila titulu. Zato se ne treba nervirati. Treba jos malo sacekati jer nicija ne gori do zore.

United Force jedini pravi navijači u Srbiji

pre 9 godina

Komunjarski blizanci trebaju da lete u šestu sedmu ligu.Samo otimačinom mogu da osvajaju trofeje.

Petar Novovic

pre 9 godina

Шта је спорно овде? Правила кажу да мора бити најмање два играча противничког тима ближе голу пре шута на исти.
(Сељак, 28. februar 2015 21:21)

Pravila isto tako kazu da je igranje rukom prekrsaj ali sudija je taj koji procenjuje da li je bilo namerno i da li je uticalo na igru. U ovom slucaju, da kojic nije bio na gol liniji lopta bi usla u gol prema tome, ne utice na igru jer blizu sebe nema nikoga ko moze isti da spreci. Ofsajd jeste i pomocni je u pravu, ali glavni je taj koji procenjuje da li bi bio gol ili ne da se Kojic nije nasao tu.

Srdjan

pre 9 godina

Играч који се налази у офсајду треба да се санкционише само ако лопту у том тренутку према њему упути неко од његових саиграча, намерно или случајно. Тада он активно учествује у игри налазећи се у недозвољеном положају.

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Sudija je digao zastavicu povodom Kojicevog pokusaja da postigne gol jer je smatrao da je ovaj bio u ofsajdu nakon suta Ninkovica, a ne zbog situacije nakon suta Grbica!

No, uzaludno je raspravljati se...gotovo je sad.

somika

pre 9 godina

Svi gledaju i pricaju o totalno pogresnom trenutku.
U ofsajdu je igrac koji stoji na aut linij u trenutku kada Grbic upucuje loptu u njegovom pravcu. Lopta ide ka tom igracu, i to je klasican ofsajd. Navijaci Partizana ce reci, pa to je sut. Mozda jeste, mozda nije, ali ono sto svi vidimo je da lopta ide direktno ka drugom igracu Partizana, sto znaci da to moze da bude i dodavanje.
Zasto je ofsajd? Pa zato stoje golman izleteo ispred, a jedan igrac Rdnickog je poslednji ispred gola. Gledano od golaut linije, igrac Radnickog, pa igrac Partizana, pa opet igrac Radnickog i na dalje ostali igraci. Znaci ofsajd. Sudija je to i pokazao u tom trenutku, a ne ranije kako su na tv arenasport pokusali da prikazu.
---
dobar deo si lepo objasnio, medjutim gol je regularan. kojic jeste u ofsajd poziciji, medjutim on je u pasivnom ofsajdu, ne ometa ni golmana ni igraca radnickog. svakako da onaj sut ne moze da se protumaci kao pas, a na sve to kojic ima jasnu nameru da izbegne kontakt sa loptom. pitanje je samo da li je kojic ipak dodirnuo loptu, jer u tom slucaju, bez obzira sto on ima tendenciju da se ne aktivira, sudija treba da svira ofsajd. meni deluje da kojic nije dirao loptu, sto dalje implicira da je gol regularan.

borissrb

pre 9 godina

Gol je bio regularan. Zasto je ponisten, to zna pomocni sudija, da li je pogresio slucajno il namerno, njemu na dusu... A na snimku se vidi da je gol APSOLUTNO REGULARAN!

smehotres

pre 9 godina

Hbt kako ga nije sramota da se javiila igre ne zna ni prav, i još prosuli ste 4 boda kući protiv autsajdera.
Ajte molim Vas objavite ona 2 momenta kada je prvo Drinčić napucao NInkovića u glavu dok je ležao na zelmnlji a potom i kada je Ninković sapleo Drinčića prilikom šuta!

zoran

pre 9 godina

Cist ofsajd! Zasto-pa svi vi volite i pratite fudbal ali treba da znate i pravila fudbala. Igrac je u ofsajdu ako se nalazi blize protivnickom golu u odnosu na predposlednjeg protivnickog igraca u trenutku upucivanja lopte. U ovom slucaju igrac u golu je poslednji igrac a golman je predposlednji tako da se u trenutku suta igrac Partizana nalazio izmedju njih dvojice i plus bio na putu lopti koja je isla u gol. Skolski primer ofsajda!

Vladimir

pre 9 godina

@sale nis To sto pominjes nedosudjeni jedanaesterac za Radnicki na mecu protiv Zvezde samo pokazuje tvoje nepoznavanje fudbalske igre. Pogledaj jos jednom pomenuti dogadjaj.

boohoo

pre 9 godina

jedino sto nas vadi je da ce curani sutra dobiti czv. uostalom vreme je da se posle legendarnog Obilica jos jedan mali BG klub okiti titulom. Cukaricki sampion alealealeale ajmo crno beli oooooo

Sale

pre 9 godina

Da li je moguce da nijedne novine, mediji sta vec nisu objavili osnovno pravilo kod ofsadja... Ofsajd je kada je napadac sam ispred svih odbrambrenih igravca i kada ispred sebe ima samo golmana... U slucaju da je golman poslednji odbrambreni igrac, pravilo ofsajda isto vazi... Da pojasnim ofsajd je ako napadac primi loputu ispred 10 protivnickih igraca... Nije bitno da li je golman ili igrac, ovde nije sporan sut Ninkovica sto svi pisu Kojic je tu u liniji sa protivnickim igracom ali kod suta Grbica lopta ide ka Kojicu koji je u debelom ofsajdu jer je golam izasao ispred a na liniji ostao samo jedan igrac da je kojim slucajem bilo 2 igraca na gol liniji(ne mora golaman) gol bi bio regularan... Ja ne mogu da verujem da niko nije pojasnio osnvno pravilo ofsajda... Poenta price da se kod pravila ofsajda golman racuna kao igrac... A danas je golman u tom trenutku bio poslednji igrac, a igrac na gol liniji je bio ''golman''

nikola

pre 9 godina

Ljudi sramotno je da protiv Vozdovca damo (auto)gol posle faula u napadu za neresen rezultat, a onda placemo zbog ponistenog gola protiv pretposlednje ekipe u ligi. Naravno, sva krivica je na upravi jer su prodali 2 najbolja napadaca, a nisu doveli niti jednog. Ne mozemo se ocekivati titulu ako se nadamo svako kolo da Zvezdana kiksne.

brutalna kradja

pre 9 godina

"I Radnickom nije sviran cist penal protiv Zvezde u proslom kolu pa nikom.nista."

Nije bio penal, simuliranje, a ovo je cist gol, pa ce da bude nekom nesto...

nesa

pre 9 godina

pri sutu grbica igrac radnickog je bio iza gol linije prema pravilu on je van terena tako da opravdano ponisten gol procitajte malo pravilnik

ja

pre 9 godina

Navijač sa crno belih ,ali dosta bre kukanja!Zašto niste dali još neki gol?Pola klinaca iz mog kraja igra bolje od vas.Tu ste samo zbog para boje kluba vas ne interesuju.

Tex

pre 9 godina

Nema govora o ofsajdu. Ni u jednom delu akcije Kojic nije bio u ofsajdu.Ni kod prvog suta,a ni kod izbacivanja igraca radnickog sa linije jer je taj igrac ostao u golu ali mu je noga bila u terenu. Volkov jeste u nastavku akcije bio u ofsajdu ali on nije uticao na nastavak akcije koji je doveo do gola.
Znaci,cist gol ponisten Partizanu!

zzzzzz

pre 9 godina

Ovde je samo steta sto moze da komentarise bilo ko i ako ne zna ni pod pravila fudbalske igre,ofsajd polozaj se gleda kada je Ninkovic uputio loptu prema golu,a tada je Kojic imao ispred sebe golmana i jos jednog igraca koji je u ovom snimku sa druge starane tj odakle je i dosao prethodno centarsut,on i Kojic su bili u najmanju ruku u liniji.Kada je lopta usla u gol,Kojic je nije dirao,niti smetao bilo kome,tako da ljudi,gol je regularan.Ja jesam grobar ali najvise bih u ovom trenutku voleo da Cuka osvoji titulugledao sam ih danas u NP,igraju lepse i bolje od "vecitih" pa jedno tri puta.

SaLeNBG

pre 9 godina

A sto se nisi pitao proslo kolo da li je FK Vozdovac ostecen u remiju sa Partizanom??? Em je Saponjic zgazio odbrambenog igraca Vozdovca, em ga je udario rukom!

ultrasrbin

pre 9 godina

Milan, 28. februar 2015 21:16
Ajde malo se priberi pa procitaj sta si napisao.
Po tebi dva igraca predju celokupnu protivnicku ekipu, pa i golmana,a onda gol nije regularan jer je jedan sutirao,a drugi bio u linij sa protivnickim igracem koji je na gol liniji. Molim te da ne lupas. Jedino ako je sviran faul nad golmanom,a to je onda svirano sa prevelikim zakasnjenjem.

runner

pre 9 godina

...Niko ne pominje da je prosle godine on izgubio titulu Partizanu, doso je na poluszoni , Rasovic mu ostavio 5 boda razlike i covek prokocko to. ...

(nemamo trenere, dzaba, 28. februar 2015 21:29
Друже, стара народна изрека каже "криво седи ал'право говори", па и Ти. Рашовић је, истине ради, оставио само један бод предности Николићу, који је Звезда већ у првом пролећном колу анулирала после наше "нерешене" игре у Новом Пазару када нам је судија поништио чист гол Живковића, због наводног фаула Шкулетића над голманом.

Miša, Bgd

pre 9 godina

Čist faul nad golmanom, kada na to dodamo sumnjivu situaciju tj. mogućnost slobodnog tumačenja da li je ofsajd ili ne... ispravna odluka sudije.
Ok, jeste, navijam za Zvezdu ali prvenstveno sam ljubitelj fudbala. Ponoviću ono što stalno pričam, da Zvezda i Partizan propadnu, to je najveća šansa boljitku našeg fudbala. Ali ljubav i razum teško idu zajedno... Ako ništa bar sam iskren.

Neki

pre 9 godina

mozda kasno pisem komentar a ovde se prica da je ofsajd...pa cekaj prilikom suta partizanov igrac je skoro na gol liniji a igrac radnickog u golu i noga mu je u terenu znaci da je kojim slucajem lopta bas isla na njega on bi je nogom izbio znaci taj igrac je bas zbog te noge i dalje u igri i ne moze se smatrati da je van terena e samim tim on je poslednji igrac u odbrani i NIJE OFSAJD..regularan gol je ponisten,e sad kao sto sam rekao mozda kasno pisem mozda ne razumem pravila ali eto neka mi neko pojasni kako igrac radnickog u trenutku suta nije bio poslednji igrac u odbrani...hvala..inace nit sam partizanovac niti zvezdas pa da ne bude posle ovo ono :-) cisto me zdravorazumski zanima

papiga

pre 9 godina

ivane.brate.ne.lazi...pisao si komentar a ni tvente ni bazel nisu zavrsili evo tek je sad kraj twenta a bazel jos ne kad pisem.ovo!!! kolko likova ovde laze za tikete.nevidim cemu ta patologija!!!!

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Samo Kojic zna da li ga je lopta dotakla milisekund pre ulaska u gol. Sve do tada je cisto kao suza. Kada je Grbic sutirao lopta je isla pravo prema Kojicu i vidi se njegov cudni pokret sa zeljom da izbegne loptu. On je definitivno u ofsajdu, samo je pitanje da li je uticao na igru i da li ga je lopta dotakla? A to zna samo on!!!

Nemanja ★

pre 9 godina

Koliko su sudije jadne u Srbiji...

Ovo je čist gol i elementarno nepoznavanje pravila fudbala od strane sudijske petorke (šestorke - kakva farsa da imamo po pet šest sudija na jednoj utakmici a ne zna se koji je gori).

Treba se ugledati na suđenje u Engleskoj i Holandiji.
Tamo je najbolji stil suđenja - zdravorazumski za razliku od sumanutog u Srbiji.

Grozni

pre 9 godina

U trenutku udarca Ninkovica Kojic nije bio u ofsajdu,bio je pola metra iza poslednjeg igraca odbrane koji je bio na boku da spreci Volkova prilikom centarsuta!
Sudija nije svirao ofsajd zbog te situacije vec zbog nastavka akcije jer pomocni sudija je smatrao da je prilikom suta Grbica,Nemanja Kojic bio tik ispred gol linije ali nije video igraca koji je lezao u golu ali sa stopalima u terenu jer se nije povukao,na usporenom snimku se vidi jasno i jednostavno sudijsko uverenje i greska prvo pomocnog sudije a zatim i glavnog.
Sta da se radi...

cofi95

pre 9 godina

Ne kontam, kako moze biti ofsajd igraca na gol liniji, kada je iza (u golu) njega protivnicki igrac? Samim tim Kojic nije bio u ofsajdu. Je l' moze neko malo bolje da pojasni? Hvala.

Građanin sveta

pre 9 godina

Pročitam naslov i pomislim da je Nikola Grbić u šali negde pomenuo fudbal.
Kad ono, ova naša tragedija od sporta. Eto, ne znam da u Partizanu igra neki Grbić, a nedavno pročitao da su uspeli da prodaju ceo napad na polusezoni.

Nekad sam išao na utakmice Partizana, pratio i košarku (EL) u Areni i Pioniru dok Vučić nije rešio da uništi klub, ali nema ovo više veze sa sportom...ubace u klub trojanskog konja, unište vas iznutra, izvuku pare, zaduže...

Izvinjenje na digresiji od teme

stiglo prolece

pre 9 godina

Kojić pleše po gol liniji u trenutku šuta na gol, a potom sklanja noge da ga ne pogodi lopta. Golman je bliži centru terena, a jedan igrač Radničkog leži u golu.
Kojić je sigurno uz ofsajdu, samo je za raspravu da li može da bude pasivan ofsajd ako se napadač kreće po gol liniji tima koji se brani.
Mislim da napadač tada utiče na igru jer pokriva deo gola u trenutku šuta.

Potpuno ispravna konsatacije sem ovog poslednjeg,Kojic jeste u ofsajdu ali ne utice na igru i nalazi se iza golmana i ne ometa ga sto znaci da nije pasivan ofsajd.Gol cist kao suza!

ban

pre 9 godina

Moram samo još ovaj komentar da dam. Zanimljivo koliko je sudija danas bio na strani Radničkog. Svaki najmanji dodir igrača svirao je za goste. E da su mu nekadašnji grobari ne bi to tako bilo. Očigledno da i on ima od nekog podršku. Ali neće boga mi takvo suđenje u nedogled ići. Setite se grobari prošle godine sudije Bogdanovica iz Kraljeva.

N.N.

pre 9 godina

Da vasi navijaci ne bi ovoliko razmisljali je li bio ili nije vi, kao prvi na tabeli, ste trebali lepo da date jos jedan, dva gola! Sramota u kakvom su stanju nasa dva najveca kluba sa toliko navijaca i podrske. Pa i u Zimbabveju da se nalaze morala bi situacija biti bolja
Ali ne, pokrali ih i unistili do kraja. Upravo napoljeeeeeeeeeeeeeee

Deki

pre 9 godina

@ (boban zvezdas, 1. mart 2015 09:45), mogao si barem da napišeš zašto tako misliš, svako može da napiše bez dokaza i obrazloženja!

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Ne razumem cemu polemika, kad je sve cisto kao suza. Pomocni sudija zna pravila i hrabar je. Pre upucivanja lopte moraju biti dva igraca, ukljucujuci i golmana, ispred igraca koji sutira...

Filigox

pre 9 godina

Da se podsetimo....http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CCoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Ffudbal%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2014%26mm%3D02%26dd%3D25%26nav_id%3D816470&ei=kyjyVIS6I8i4UbGdgqAF&usg=AFQjCNGbNzgpqVhT5NJiOIpsSrvZGPkqsg&sig2=4FVfxS0xGCkfYXOS4mh6RQ

Arsen

pre 9 godina

Zvezdas sam ali msm da ofsajda nije bilo...Pogledajte nogu igraca Radnickog koji je u golu-nalazi se u terenu pa kojic zato nije u ofsajdu. Razlog zbog koga je sudija mogao ponistiti gol je faul nad golmanom jer mu se lopta izbija iz ruku,ofsajda nema:)

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Ne razumem cemu polemika, kad je sve cisto kao suza. Pomocni sudija zna pravila i hrabar je. Pre upucivanja lopte moraju biti dva igraca, ukljucujuci i golmana, ispred igraca koji sutira...

dakicar

pre 9 godina

Prilikom prvog suta, cini mi se Ninkovica, Kojic nije bio u ofsajdu, kada je Grbic sutirao da je udarila Kojica pa da bude ofsajd, ovako cist gol. Ali to ne menja puno jer ste rupetine! I zeznete me za 60 somica 1 i 2+ na kv 1.28 tuga ziva nikad vise fudbalski klub Partizan pogledati necu!NIKAD! Samo basket, tatini i menadzerski ljubimci splavari me ne interesuju!

znači da napadač utiče na igru

pre 9 godina

Šta se bre pravite naivni, normalno je da će golman da se baci suprotno od one strane gola gde je napadač, jer je ta strana potpuno prazna.

Alexa

pre 9 godina

Momci svaka cast. Ne moze da se igra kada se sve radi kako bi Zvezda bila sampion. Lepo Dule kaze da se Zvezda u poslednje vreme izfavoritila u svim sportovima ali nece Vucko biti doveka... samo polako...

ffws

pre 9 godina

"pa vi slepci sto niste dali na primer jos u prvom poluvremenu koji gol?
(Nikola, 28. februar 2015 21:17)"

Logika na nivou predskolske ustanove. Ako ne das gol ili pet, to ne znaci da nisi bolji za taj jedan gol koji je ponisten protivno pravilima, cela poenta igre je dati gol vise, a ne 2, 3, 5, 6, ili 10... Ne pobedjuju uvek bolji...

vau

pre 9 godina

Zna li neko pravila igre od koje zivi? Nego sta nego je ofsajd! (Uros, 28. februar 2015 21:24

Ako Kojic nije dotakao loptu na gol liniji(a nije) kada je Grbic pucao na gol onda njie ofsajd.

Darius

pre 9 godina

Ovo je do procene sudije. Da pogledaju na ponovljenom verovatno ne bi ponovo sudili. Ovo se sudi jednom u 50 puta mozda... Ne gleda se da li je uticao na golmana, jer golman nije zadnji igrac, gleda se da li je uticao na zadnjeg igraca, a zadnji igrac je na zemlji i njegove noge prelaze liniju, ali i to je nebitno.

Ne postoji nikakva namera igraca da igra loptom, ali on samo tehnicki utice na igru, tehnicki, jer kako golman koji je vec pobedjen i koji se bacio u drugu stranu i igrac na zemlji mogu da zaustave loptu koja ide nekoliko desetina kilometara na cas metrima pored njih...

Takodje je problem sto je ovde ocigledno sviran ofsajd ranije, a ofsajda i nije bilo pre toga...

wrap

pre 9 godina

Ahaha a pazi ovu tezu, Kojic uticao na igru... Pa on ne moze da utice na prostor koji okupira, a kamoli na igru... U ovom slucaju se racuna kao igrac za Radnicki, ne moze da da gol sa gol linije, a to mu uopste nije prvi put i pre je promasio tako. Cudi me samo kako nije blokirao loptu.

P.S. Nije isto ponistiti gol i zaustaviti igru, ovo je vec treci gol koji nam je ponisten ove sezone, Mazic ponistio gol iz kornera kada je video da imamo prednost i da cemo da damo gol... Ej, zaustavio igru nakon pistaljke da se korner izvede zbog navodnog koskanja...

Mita

pre 9 godina

Da li je iko od vas pomislio da nije sfiran ofsajd vec faul nad golmanom!?
Golmanu su obe ruke bile na lopti kada mu je igrac partizana izbija. To je cist faul!

milan

pre 9 godina

cist gol, u trenutku kad grbic sutira lopta ide prema kojicu, ne bitno dal je zakacio loptu, jer je jedan igrac radnickog ispred kojica na gol liniji, cist gol je ponisten, kradja...@@@ ofsajd je bio kod prvog suta ovo posle nije vazno kao da se nije desilo

nije tesko nauciti PFI (a onda komentarisati)

pre 9 godina

Ako ja dobro vidim na snimku,ofsajd je cist kao suza napadac Partizana koji je stajao na gol crti,mislim da je to bio Kojic,bio je u ociglednom ofsajd-polozaju,imao je samo JEDNOG igraca Radnickog iza sebe,onog sto je bio iza crte u golu,golman je bio malo ispred Kojica u polju,Grbic je sutirao,a Kojic je dodirnuo loptu pre nego sto je usla,samim tim je njegov polozaj aktiviran-dakle OFSAJD.Sudije su to odlicno videli.U suprotnom-ako Kojic nije dirao loptu-ponisten je regularan pogodak.

Vucic ponovo jase Jelen ligom

pre 9 godina

Na snimku se jasno vidi da je igrac Radnickog nogama preko gol linije. Cista sudijska pljacka, kao i 5 minuta produzetka i pored 6 izmena (obavezna 3 minuta) i nekoliko puta valjanje igraca Radnickog po nekoliko minuta.

slobinator

pre 9 godina

ja mislim da su partizanu poništena bar tri čista gola,povređeni igrač radničkog je ležao 16 minuta i 40 sekundi i izvršeno je 9 izmena tako da je meč morao biti produžen barem 33 minuta u prvom i 24 minuta u drugom poluvremenu.a i teren mi je bio nekako džombav.ko je pomenuo džombu?

Milan

pre 9 godina

Svi gledaju i pricaju o totalno pogresnom trenutku.
U ofsajdu je igrac koji stoji na aut linij u trenutku kada Grbic upucuje loptu u njegovom pravcu. Lopta ide ka tom igracu, i to je klasican ofsajd. Navijaci Partizana ce reci, pa to je sut. Mozda jeste, mozda nije, ali ono sto svi vidimo je da lopta ide direktno ka drugom igracu Partizana, sto znaci da to moze da bude i dodavanje.
Zasto je ofsajd? Pa zato stoje golman izleteo ispred, a jedan igrac Rdnickog je poslednji ispred gola. Gledano od golaut linije, igrac Radnickog, pa igrac Partizana, pa opet igrac Radnickog i na dalje ostali igraci. Znaci ofsajd. Sudija je to i pokazao u tom trenutku, a ne ranije kako su na tv arenasport pokusali da prikazu.
I jos nesto, nije obavezno da napadac bude izmedju golmana i suparnickog igraca da bi se nasao u ofsajdu. Ofsajd nastaje kada se napadac nadje sam ispred bilo kog poslednjeg igraca u odbrani, a lopta se uputi ka njemu.
Uostalom, sta god ja napisao, grobari ce da teraju svoju pricu, cigani svoju, a oni zdravorazumski...hajmo na pivo.

Odradio prljavi posao

pre 9 godina

igrac radnickog nije na gol liniji nego je u golu,sto znaci van terena...na zalost cist ofsajd :( (princ rima, 28. februar 2015 23:19)

Pogledaj malo bolje, noge su mu unutar terena. Uz to, Kojic nije mogao da ometa golmana kada je iza njega. Cak se preskakanjem lopte potrudio da ni na koji nacin ne utice na igru. Jasno se vidi da je tek posle odredjene pauze sudija ponistio gol. Ocigledno je odradio zadatak. Sramnih 5 minuta je produzio utakmicu posle onolikog izlezavanja.

Standardna prolecna pljacka

pre 9 godina

Pipnuo Kojic loptu ili ne, potpuno je irelevantno. Ofsajd je bio, aktivan ili pasivan, nebitno. Zasmetao je golmanu, znaci da mu je pozicija aktivna. Igrate fudbal a ne znate pravila. I vi i oni iz komsiluka. (Botina, 28. februar 2015

Kako je to zasmetao golmanu, kad je golman 2 metra ispred njega? Mislima?

DAKLE - ofsajd ( ne opsajd ) !

pre 9 godina

Pre nego što je dat gol koji je poništen - bio je ofsjd ! Napadač FKP koji je pucao golmanu Radničkog ( tada je ovaj odbranio i odbio loptu ka sredini šesnaeterca ) je bio u ofsjdu !!
Tu se prekida akcija i sve posle toga je nebitno i izlišno za komentarisanje !
OFSAJD pre ONOG šuta ka golu , muljanja na gol liniji - pipnuo ili nije pipnuo loptu … to je nebitno , ofsajd je bio pre toga !!
Ispravna sudijska odluka .

Volim Partizan

pre 9 godina

Prosle godine, prolecni deo je poceo ponistenim cistim golom u NP, sada je opet ponisten cist gol protiv Radnickog... Sve je isto i sve ce biti isto sve dok se prvak bude odlucivao u vladi, a ne na terenu...

PIVKE

pre 9 godina

Grbicu,
Nije ti ponisten gol.

I meni se u prvi mah ucinilo da smo osteceni ali kada sam pazljivije pogledao snimak vidi se da je cist opsajd.

Sale Nis

pre 9 godina

I Radnickom nije sviran cist penal protiv Zvezde u proslom kolu pa nikom.nista.

Nisam primetio da se tada neko bunio oko toga.
Bitno je da su Nikolic i Lalatovic oplakivali los teren na Cairu.
A jel i sad bio los teren u Humskoj a ?

Vladimir

pre 9 godina

Pitanje je samo u kom trenutku je pomocni arbitar podigao zastavicu... posle suta Ninkovica, ili posle suta Grbica.. Po mom misljenju, iako navijam za Zvezdu, cist gol..ali, greske se desavaju...

vizura tastatura

pre 9 godina

"Poništen nam je čist gol...pošto sam video DVOJICU igrača na gol liniji."

Hahahahahahaha ne zamerite mu, mislili su svi da decko jednostavno nema pojma kao igrac, a ono ispade da su mu dali pogresne cvikere na zagrevanju hahahahaha

miki

pre 9 godina

cist gol, u trenutku kad grbic sutira lopta ide prema kojicu, ne bitno dal je zakacio loptu, jer je jedan igrac radnickog ispred kojica na gol liniji, cist gol je ponisten, kradja...

DAKLE - ofsajd ( ne opsajd ) !

pre 9 godina

Pre nego što je dat gol koji je poništen - bio je ofsjd ! Napadač FKP koji je pucao golmanu Radničkog ( tada je ovaj odbranio i odbio loptu ka sredini šesnaeterca ) je bio u ofsjdu !!
Tu se prekida akcija i sve posle toga je nebitno i izlišno za komentarisanje !
OFSAJD pre ONOG šuta ka golu , muljanja na gol liniji - pipnuo ili nije pipnuo loptu … to je nebitno , ofsajd je bio pre toga !!
Ispravna sudijska odluka .

Slauter

pre 9 godina

Mozete hiljadu puta da napisete da je ofsajd u nekom izmisljenom trenutku, ofsajda nema ni pod razno. Jedini trenutak kada je mogao da bude ofsajd je kod suta na kraju, a nije bio iz dva razloga: prvi jer Kojic ne ometa golmana, a drugi jer ocigledno ne igra loptom, tj. sklanja nogu da lopta prodje. Nema ofsajda ni kod centarsuta, ni kod prvog suta, ni kod drugog suta, tj gola.

Ali ajde, deset hiljada botova ce izglasati da nije bi ofsajd, jasno kao dan.

iv

pre 9 godina

nije ofsajd. gol je trebalo da se prizna.
ali greska sudija, desava se - ni blizu da se moze reci da je namjerno. (a ako jeste onda je majstorski odradjeno)
steta za partizan, ali sta da se cini.
fudbal je svakako mnogo pod uticajem ovakvih procjena koje je nemoguce izvesti u sekundi. eto, i komentator je morao da vidi 3 puta prije nego sto je bio sklon da tvrdi bilo sta..

Tutankamon

pre 9 godina

"Nadam se da se neće ponavljati stvari iz prošle sezone, nema potrebe da to obrazlažem, svi koji prate srpski fudbal znaju na šta mislim", dodao je Grbić.

Malo sutra nece, zna se ko vlada svim sferama zivota u Srbiji u poslednje 2.5 - 3 godine...

Aleksandrovic

pre 9 godina

Jeste cist gol, ali realno nismo zasluzili pobedu.
Sa druge strane kada sudije nisu sigurne u ofsajd, trebalo bi da prednost daju napadacu. Izgleda da se Partizanu lako sviraju ofsajdi, a tesko penali.

fk Autogol (moze i penal )

pre 9 godina

decace pratimo mi i fudbal i ceo sport u Srbiji malo.duze od tebe zato bolje cuti i pokrij se usima i svi ostali franjevci sto su se raspisali o Vucicu a ne spominju ni dacica tadica nikolica marjanovica itd

čist ofsajd Kojića

pre 9 godina

Kojić pleše po gol liniji u trenutku šuta na gol, a potom sklanja noge da ga ne pogodi lopta. Golman je bliži centru terena, a jedan igrač Radničkog leži u golu.
Kojić je sigurno uz ofsajdu, samo je za raspravu da li može da bude pasivan ofsajd ako se napadač kreće po gol liniji tima koji se brani.
Mislim da napadač tada utiče na igru jer pokriva deo gola u trenutku šuta.

nemamo trenere, dzaba

pre 9 godina

Mozda i jeste gol mozda i ne, al poenta je da se Partizan od kada je Nikolic na klupi muci konstanto.
Ne zna se igra, igra ne postoji,kako se trci, ko sta igra...i nije to sto nema skuletica ili lazovica, tako je bilo i ranije.
Po meni Partizan je trenutno preelik zalogaj za Nikolica, on je jos trener za mali klub.
Sve je to nekako mlitavo i neubedljivo.
Ono kako je sa Vojvodinom izbacio Bursu bilo je vrhunsko i stvarnos am mislio da Srbija dobija velikog trenera, ali se samo nedelju dana posle toga u dvomecu protiv serifa iz moladavije videlo da je mali trener.
Imao je superjaku vojvodinu zavrsio 5 na polusezoni.
Niko ne pominje da je prosle godine on izgubio titulu Partizanu, doso je na poluszoni , Rasovic mu ostavio 5 boda razlike i covek prokocko to.
U prvom delu sezone slepo se na racun Lazovica i Skuletica, koji nisu neki igraci, ali su za ovu jelen super pivo smejuriju od lige klasa.
Cim su oni otisli, Nikolic ne zna kaku da nacrta ekipi akciju za gol.
Sto ga se pre resimo manje nerviranja.
Pa kad postane dovoljno dobar za Partizan moze se vratiti.
I da, dajte bre vise batalite sa dovodjenjem mladih i nedovoljno afirmisanih trnera u Partizan.
Mi od Mateusa nismo imali krstenog trenea, a od tad je proslo skoro 15 godina.
Sve neki pocetnici i trneeri bata djorinog kalibra.

Reprezentacija

pre 9 godina

Čist ofsajd ne kod prvog šuta kad nije ni postignut gol, kod drugog čist ofsajd, ne daj da vas zbuni kao komentatora to što je golman zapravo zadnji igrač u odbrani.

Miloš

pre 9 godina

Sad mi malo pevamo dzaba vam novci dzaba vam sve Bjelogrlic, Ružić i pomoć države, umire nada gotov je san biće opet drugi paltizan

Сељак

pre 9 godina

Шта је спорно овде? Правила кажу да мора бити најмање два играча противничког тима ближе голу пре шута на исти.

Giga Moravac

pre 9 godina

Je l ste vi operisani od fudbala ili sta?
U ovoj situaciji se ofsajd svira pod uslovom da igrac koji se nalazi u nedozvoljenoj poziciji, u ovom slucaju Kojic, utice na igru. On iz te pozicije nikako ne utice jer pored njega nema igraca Radnickog koji moze da spreci pogodak. Dakle, sudija u tim trenucima ne svira ofsajd iako je pomocni podigao sa pravom. Da je kojim slucajem igrac Radnickog bio blizu Kojica i lopte, tu nema price, svira se ofsajd. Ovako, sudija je morao da pusti igru jer bi lopta usla u gol i da Kojica nije bilo tu. Na stranu to sve, mi smo Radnicki morali da dobijemo jer smo prvi na tabeli a oni na dnu.

Zlobex

pre 9 godina

Ya pocetak - jedna izmena je bila na poluvremenu. Dakle nema produzetka.
A prosla sezona?
Mislis na prvo kolo i Novi Pazar?
Ili otimacinu protiv Cuke?

ivan

pre 9 godina

pogodim junajted,newcastle,barsu,leverkuzen,dortmund,bazel,tvente i padneš na ove mrtvake,ma ugasite mi ovaj fudbal,prodaj sve sto imaju i daj za kk partizan....aaaa

Alexa

pre 9 godina

Momci svaka cast. Ne moze da se igra kada se sve radi kako bi Zvezda bila sampion. Lepo Dule kaze da se Zvezda u poslednje vreme izfavoritila u svim sportovima ali nece Vucko biti doveka... samo polako...

Nemanja ★

pre 9 godina

Koliko su sudije jadne u Srbiji...

Ovo je čist gol i elementarno nepoznavanje pravila fudbala od strane sudijske petorke (šestorke - kakva farsa da imamo po pet šest sudija na jednoj utakmici a ne zna se koji je gori).

Treba se ugledati na suđenje u Engleskoj i Holandiji.
Tamo je najbolji stil suđenja - zdravorazumski za razliku od sumanutog u Srbiji.

somika

pre 9 godina

Svi gledaju i pricaju o totalno pogresnom trenutku.
U ofsajdu je igrac koji stoji na aut linij u trenutku kada Grbic upucuje loptu u njegovom pravcu. Lopta ide ka tom igracu, i to je klasican ofsajd. Navijaci Partizana ce reci, pa to je sut. Mozda jeste, mozda nije, ali ono sto svi vidimo je da lopta ide direktno ka drugom igracu Partizana, sto znaci da to moze da bude i dodavanje.
Zasto je ofsajd? Pa zato stoje golman izleteo ispred, a jedan igrac Rdnickog je poslednji ispred gola. Gledano od golaut linije, igrac Radnickog, pa igrac Partizana, pa opet igrac Radnickog i na dalje ostali igraci. Znaci ofsajd. Sudija je to i pokazao u tom trenutku, a ne ranije kako su na tv arenasport pokusali da prikazu.
---
dobar deo si lepo objasnio, medjutim gol je regularan. kojic jeste u ofsajd poziciji, medjutim on je u pasivnom ofsajdu, ne ometa ni golmana ni igraca radnickog. svakako da onaj sut ne moze da se protumaci kao pas, a na sve to kojic ima jasnu nameru da izbegne kontakt sa loptom. pitanje je samo da li je kojic ipak dodirnuo loptu, jer u tom slucaju, bez obzira sto on ima tendenciju da se ne aktivira, sudija treba da svira ofsajd. meni deluje da kojic nije dirao loptu, sto dalje implicira da je gol regularan.

Petar Novovic

pre 9 godina

Шта је спорно овде? Правила кажу да мора бити најмање два играча противничког тима ближе голу пре шута на исти.
(Сељак, 28. februar 2015 21:21)

Pravila isto tako kazu da je igranje rukom prekrsaj ali sudija je taj koji procenjuje da li je bilo namerno i da li je uticalo na igru. U ovom slucaju, da kojic nije bio na gol liniji lopta bi usla u gol prema tome, ne utice na igru jer blizu sebe nema nikoga ko moze isti da spreci. Ofsajd jeste i pomocni je u pravu, ali glavni je taj koji procenjuje da li bi bio gol ili ne da se Kojic nije nasao tu.

kam

pre 9 godina

(Milan, 28. februar 2015 21:16)

Bravo Milane, htedoh isto da napišem i vidim tvoj komentar... uporno se gleda pogrešan trenutak. Odlična odluka! Ko ne vidi, ili je slep, ili se pravi blesav.

ban

pre 9 godina

Poništen vam je gol? Videlo se to iz aviona. A da ste igrali od početka kao u drugom poluvremenu zgazili bi ste tu boraniju sa 3-4 razlike. Ovaj kostapler od trenera igra sa jednim napadačem kao da igra protiv Manchestera. I posle vam je đavo kriv. Eto zašto su navijači voleli Djukica dok je bio trener a i stadion je bio stalno pun.

ban

pre 9 godina

Moram samo još ovaj komentar da dam. Zanimljivo koliko je sudija danas bio na strani Radničkog. Svaki najmanji dodir igrača svirao je za goste. E da su mu nekadašnji grobari ne bi to tako bilo. Očigledno da i on ima od nekog podršku. Ali neće boga mi takvo suđenje u nedogled ići. Setite se grobari prošle godine sudije Bogdanovica iz Kraljeva.

Srdjan

pre 9 godina

Офсајд је правило у фудбалу које одређује да играч екипе која напада, у тренутку када му се упућује лопта од његовог саиграча, мора бити у линији или иза најмање два противничка играча (од којих је један најчешће противнички голман). Закључујемо да је Којић био у офсајду приликом ударца Грбића на гол. Поздрав.

Botina

pre 9 godina

Pipnuo Kojic loptu ili ne, potpuno je irelevantno. Ofsajd je bio, aktivan ili pasivan, nebitno. Zasmetao je golmanu, znaci da mu je pozicija aktivna. Igrate fudbal a ne znate pravila. I vi i oni iz komsiluka.

ultrasrbin

pre 9 godina

Milan, 28. februar 2015 21:16
Ajde malo se priberi pa procitaj sta si napisao.
Po tebi dva igraca predju celokupnu protivnicku ekipu, pa i golmana,a onda gol nije regularan jer je jedan sutirao,a drugi bio u linij sa protivnickim igracem koji je na gol liniji. Molim te da ne lupas. Jedino ako je sviran faul nad golmanom,a to je onda svirano sa prevelikim zakasnjenjem.

brutalna kradja

pre 9 godina

"I Radnickom nije sviran cist penal protiv Zvezde u proslom kolu pa nikom.nista."

Nije bio penal, simuliranje, a ovo je cist gol, pa ce da bude nekom nesto...

ivan

pre 9 godina

Ma tako je bre Nislijeee, ideemoooo.. los teren na cairu, to je razlog zbog koga su sutnuli u 87 minutu prvi put na gol ahahaha,velika zvezda. Ove druge tj. partizan su sudije ko zna koliko puta spasile a ovo sto se njima desilo je revolucija i odmah placu. Kec u Nisuuu...

nesa

pre 9 godina

pri sutu grbica igrac radnickog je bio iza gol linije prema pravilu on je van terena tako da opravdano ponisten gol procitajte malo pravilnik

Cedo

pre 9 godina

Joj kada cujem ovo sudija je produzio samo 5 min i sl.dodje mi da se ubijem. Pa vi Kojicu ni za 70000 minuta ne bi dali go. Pojma nemate kao ni komsije. Fudbal nam je smesan a vi igraci neinteligentne neznalice, sudije podkupljive a ljudi u savezu i u 90% klubova lopovi. Treneri su poltroni bez stava a navijaci placeni dileri i mafijasi. Sve ostalo smo mi jadnici koji se nadamo nekom preporodu a svjesni smo da ga nema. Reprezentacija je ogledalo svega.

ffws

pre 9 godina

"pa vi slepci sto niste dali na primer jos u prvom poluvremenu koji gol?
(Nikola, 28. februar 2015 21:17)"

Logika na nivou predskolske ustanove. Ako ne das gol ili pet, to ne znaci da nisi bolji za taj jedan gol koji je ponisten protivno pravilima, cela poenta igre je dati gol vise, a ne 2, 3, 5, 6, ili 10... Ne pobedjuju uvek bolji...

BiVSI NAVIJAC DOMACEG FUDBALA

pre 9 godina

AJ DA SE NE LAZEMO BIO JE GOL,POGRESIO JE SUDIJA TACNO!ALI ISTO TAKO JE DOSTA PUTA POGRESIO KADA JE PARTIZANU NAVLACIO TO JEST PRIZNAVAO SVE I SVASTA ALI NE SAMO PARTIZANU NEGO I ZVEZDI!NAS FUDBAL TREBA SUSPENDOVATI DANAS LIKU ODSEKU 3 PRSTA ZBOG BAKLJE JA MISLIO NEKI KLINAC KAD ONO MATORO MAGARE BRACO MILA RODJENA......38 GODINA IGRA SE SA BAKLJOM.NAVIJAJ SRCEM PESMA A NE BAKLJAMA I UVREDAMA!!!!JADAN NAM JE FUDBAL!!!!EVROPO CEKAJ DA ODRASTEMO!??!

runner

pre 9 godina

...Niko ne pominje da je prosle godine on izgubio titulu Partizanu, doso je na poluszoni , Rasovic mu ostavio 5 boda razlike i covek prokocko to. ...

(nemamo trenere, dzaba, 28. februar 2015 21:29
Друже, стара народна изрека каже "криво седи ал'право говори", па и Ти. Рашовић је, истине ради, оставио само један бод предности Николићу, који је Звезда већ у првом пролећном колу анулирала после наше "нерешене" игре у Новом Пазару када нам је судија поништио чист гол Живковића, због наводног фаула Шкулетића над голманом.

A I PLJUVALI SU VLADU JOVANOVIĆA

pre 9 godina

ma Delije drmale gol i zbunile sve na stadionu.
(haujesnou, 28. februar 2015 23:28)

Gol nisu,konstrukciju koša u Železniku jesu.

Gari

pre 9 godina

Alo Partizanovci, jel se pita neko sto Partizan nije postigao jos neki gol, pa ova sumljiva situacija ne bi bila ni razmatrana!?! Zvezda u Nisu prvi sut u 92 min. Partizan par sansi nista, jer treba da vam se sklanjaju sa gola da bi postigli koji??? Ako ste gospodo prvi na tabeli a igrate sa pretposlednjim ili poslednjim, trebalo bi glatko da ih dobijete, ane da kukakte na sudije, los teren, vremenske nepogode, to sto je Dk=jokovic izgubio od Federera... Neka vas je sram za sve NEUCINJENO NA TERENU !!!!!!! Bravo za Nislije.

nenad rs

pre 9 godina

Јел' се ви шалите или стварно мислите да оно није офсајд?Просто не могу да вјерујем.

United Force jedini pravi navijači u Srbiji

pre 9 godina

Komunjarski blizanci trebaju da lete u šestu sedmu ligu.Samo otimačinom mogu da osvajaju trofeje.

SmaK22

pre 9 godina

Veoma je tesko prosuditi i posle snimaka da li je bio ofsajd, sudiji je bilo mnogo teze, ali ajde i da nije bilo ofsajda i ponisten regularan gol, zanima me zasto ovaj igrac nije rekao nesto za novine posle 3.gola u mrezi Vozdovca? prethodnog kola.

borissrb

pre 9 godina

Gol je bio regularan. Zasto je ponisten, to zna pomocni sudija, da li je pogresio slucajno il namerno, njemu na dusu... A na snimku se vidi da je gol APSOLUTNO REGULARAN!

zoran

pre 9 godina

Cist ofsajd! Zasto-pa svi vi volite i pratite fudbal ali treba da znate i pravila fudbala. Igrac je u ofsajdu ako se nalazi blize protivnickom golu u odnosu na predposlednjeg protivnickog igraca u trenutku upucivanja lopte. U ovom slucaju igrac u golu je poslednji igrac a golman je predposlednji tako da se u trenutku suta igrac Partizana nalazio izmedju njih dvojice i plus bio na putu lopti koja je isla u gol. Skolski primer ofsajda!

Nikola

pre 9 godina

Kada ekipa igra dobro, tesko da sudija moze da mu naudi.
Ali kada ekipa igra ocajno, sudija je uvek na meti.
U JSL sudija je uvek kriv, to mnogo govori o tome kakve su nam ekipe.
Klub sa tim renomeom kao sto je Partizan, nije smeo sebi da dozvoli da jedan ponisten gol odluci utakmicu.

dakicar

pre 9 godina

Prilikom prvog suta, cini mi se Ninkovica, Kojic nije bio u ofsajdu, kada je Grbic sutirao da je udarila Kojica pa da bude ofsajd, ovako cist gol. Ali to ne menja puno jer ste rupetine! I zeznete me za 60 somica 1 i 2+ na kv 1.28 tuga ziva nikad vise fudbalski klub Partizan pogledati necu!NIKAD! Samo basket, tatini i menadzerski ljubimci splavari me ne interesuju!

zzzzzz

pre 9 godina

Ovde je samo steta sto moze da komentarise bilo ko i ako ne zna ni pod pravila fudbalske igre,ofsajd polozaj se gleda kada je Ninkovic uputio loptu prema golu,a tada je Kojic imao ispred sebe golmana i jos jednog igraca koji je u ovom snimku sa druge starane tj odakle je i dosao prethodno centarsut,on i Kojic su bili u najmanju ruku u liniji.Kada je lopta usla u gol,Kojic je nije dirao,niti smetao bilo kome,tako da ljudi,gol je regularan.Ja jesam grobar ali najvise bih u ovom trenutku voleo da Cuka osvoji titulugledao sam ih danas u NP,igraju lepse i bolje od "vecitih" pa jedno tri puta.

Grobari Obrenovac

pre 9 godina

Pricao sam kada je zvezda kukala, a kazem i sad, kad sa ovakvim timovima zavisis od jedne sporne odluke i ne treba da pobedis. Davali smo svima od tri do pet komada, razbijali redom, a vidi nas sad. Babovic promasaj, a odbili smo Alivodica, velika greska. Kojic, ne postoji na terenu. Sve u svemu dno dna, ne znam ko ce biti sampion, ali znam ko nece. Ovo je najgori Partizan u poslednjih petnaest godina.

milan

pre 9 godina

cist gol, u trenutku kad grbic sutira lopta ide prema kojicu, ne bitno dal je zakacio loptu, jer je jedan igrac radnickog ispred kojica na gol liniji, cist gol je ponisten, kradja...@@@ ofsajd je bio kod prvog suta ovo posle nije vazno kao da se nije desilo

Građanin sveta

pre 9 godina

Pročitam naslov i pomislim da je Nikola Grbić u šali negde pomenuo fudbal.
Kad ono, ova naša tragedija od sporta. Eto, ne znam da u Partizanu igra neki Grbić, a nedavno pročitao da su uspeli da prodaju ceo napad na polusezoni.

Nekad sam išao na utakmice Partizana, pratio i košarku (EL) u Areni i Pioniru dok Vučić nije rešio da uništi klub, ali nema ovo više veze sa sportom...ubace u klub trojanskog konja, unište vas iznutra, izvuku pare, zaduže...

Izvinjenje na digresiji od teme

Boki Niš

pre 9 godina

Ne bih da komentarišem da li je ofsajda bilo ili ne. Poenta mog komentara je da prvoplasirana ekipa koja pretenduje da osvoji titulu pokazuje totalnu nemoć protiv ekipe koja je pretposlednja na tabeli. Po prikazanom na terenu obe ekipe su sličnog "kvaliteta".A posebno iritira to što kuka igrač(Grbić) koji nije mogao da se sastavi na terenu.Ne priliči to igračima velikog kluba, brukate ga na terenu, a sad i svojim izjavama. Da ste toliko dobri i moćni završili bi posao mnogo pre spornog gola. A moj Radnički, šta reći, nema tu mnogo potencijala ali bar ima hrabrosti, želje, truda i volje i nadam se i od srca im želim da izbore opstanak. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala!

Neki

pre 9 godina

mozda kasno pisem komentar a ovde se prica da je ofsajd...pa cekaj prilikom suta partizanov igrac je skoro na gol liniji a igrac radnickog u golu i noga mu je u terenu znaci da je kojim slucajem lopta bas isla na njega on bi je nogom izbio znaci taj igrac je bas zbog te noge i dalje u igri i ne moze se smatrati da je van terena e samim tim on je poslednji igrac u odbrani i NIJE OFSAJD..regularan gol je ponisten,e sad kao sto sam rekao mozda kasno pisem mozda ne razumem pravila ali eto neka mi neko pojasni kako igrac radnickog u trenutku suta nije bio poslednji igrac u odbrani...hvala..inace nit sam partizanovac niti zvezdas pa da ne bude posle ovo ono :-) cisto me zdravorazumski zanima

boohoo

pre 9 godina

jedino sto nas vadi je da ce curani sutra dobiti czv. uostalom vreme je da se posle legendarnog Obilica jos jedan mali BG klub okiti titulom. Cukaricki sampion alealealeale ajmo crno beli oooooo

Arsen

pre 9 godina

Zvezdas sam ali msm da ofsajda nije bilo...Pogledajte nogu igraca Radnickog koji je u golu-nalazi se u terenu pa kojic zato nije u ofsajdu. Razlog zbog koga je sudija mogao ponistiti gol je faul nad golmanom jer mu se lopta izbija iz ruku,ofsajda nema:)

Danubewalker

pre 9 godina

Meni su opet skresali platu a vi o nekim drvodeljama i pasivnim ofsajdima,jos ce neko da pomisli da se prica o fudbalu...a ne o dumbarajku.

Tex

pre 9 godina

Nema govora o ofsajdu. Ni u jednom delu akcije Kojic nije bio u ofsajdu.Ni kod prvog suta,a ni kod izbacivanja igraca radnickog sa linije jer je taj igrac ostao u golu ali mu je noga bila u terenu. Volkov jeste u nastavku akcije bio u ofsajdu ali on nije uticao na nastavak akcije koji je doveo do gola.
Znaci,cist gol ponisten Partizanu!

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Ne razumem cemu polemika, kad je sve cisto kao suza. Pomocni sudija zna pravila i hrabar je. Pre upucivanja lopte moraju biti dva igraca, ukljucujuci i golmana, ispred igraca koji sutira...

carli dzordz

pre 9 godina

O cemu vi pricate , ofsajd ne bi bio da Grbic nije dodirnuo loptu.Ovako je cist kao sunce jer je dodirnuo loptu, a imao je samo jednog protivnickog igraca ispred sebe.Ako ne znate,procitajte pravila fudbalske igre !!!

Vladimir

pre 9 godina

@sale nis To sto pominjes nedosudjeni jedanaesterac za Radnicki na mecu protiv Zvezde samo pokazuje tvoje nepoznavanje fudbalske igre. Pogledaj jos jednom pomenuti dogadjaj.

Darius

pre 9 godina

Ovo je do procene sudije. Da pogledaju na ponovljenom verovatno ne bi ponovo sudili. Ovo se sudi jednom u 50 puta mozda... Ne gleda se da li je uticao na golmana, jer golman nije zadnji igrac, gleda se da li je uticao na zadnjeg igraca, a zadnji igrac je na zemlji i njegove noge prelaze liniju, ali i to je nebitno.

Ne postoji nikakva namera igraca da igra loptom, ali on samo tehnicki utice na igru, tehnicki, jer kako golman koji je vec pobedjen i koji se bacio u drugu stranu i igrac na zemlji mogu da zaustave loptu koja ide nekoliko desetina kilometara na cas metrima pored njih...

Takodje je problem sto je ovde ocigledno sviran ofsajd ranije, a ofsajda i nije bilo pre toga...

Слоба Гробар Сента

pre 9 godina

Добро, па шта?
Поништен нам је чист гол, па шта!!!???
Ако екипи која је друга на табели гледајући са дна не можемо утрпати 2-3 комада, онда и НЕ ТРЕБА ДА БУДЕМО ПРВАЦИ!!
Какав се фудбал игра, било би најпоштеније да се ове године НИКОМЕ НЕ ДОДЕЛИ ТИТУЛА! Једноставно, због велике осеке квалитета, до даљег се укида титула првака Србије! Па сви ставите прст на чело, какви нам то половњаци играју у водећим тимовима!?
Посебна прича је нова управа Партизана, све од лошег оца и још горе мајке!!! Јасан им је мандат да се Партизан потуно укопа, уместо да исти ти помогну Звезди да се подигне! Лакше је иамти два болесна патуљка, него два поноса Србије!
Једини гори од свих су навијачи на коповима који и даље дају подршку управама за неку цркавицу!!!

Luka

pre 9 godina

Da vam kaže nešto pravi cigan, groboši - mene bi bilo sramota da pominjem poništen gol (a bio je čist, da se razumemo) nakon ovako sramotne igre. Jedina vaša sreća je što smo se mi raspali daleko pre vas i sa Lalatom i onom menadžerskom bulumentom na terenu sutra možemo pobediti Jagodinu samo ako je brat Terza to regulisao. Uglavnom, mi smo tu gde jesmo, ali se ni vama ne piše dobro, verujte.

Milos

pre 9 godina

Ja ne mogu da verujem. Sad ce da se vodi polemika 10 dana dal je bio ili nije. Ljudi ovo je bruka sta ovi ljudi igraju mislim na Zvezdu i Partizan. Kako god da je sudjenje bolje je od ove jadne igre sto igraju nekada 2 velika tima. Zato Grbicu pusti sudjenje,pre 20 godina ti bi skupljao lopte a ne igrao za Partizan. To vazi za sve igrace vecitih,Vukan nosi 10 u Zvezdi a ne zna loptu da sutne. Mislim da se trenutno bolji fudbal igra na Farskim ostrvima nego kod nas.

stiglo prolece

pre 9 godina

Kojić pleše po gol liniji u trenutku šuta na gol, a potom sklanja noge da ga ne pogodi lopta. Golman je bliži centru terena, a jedan igrač Radničkog leži u golu.
Kojić je sigurno uz ofsajdu, samo je za raspravu da li može da bude pasivan ofsajd ako se napadač kreće po gol liniji tima koji se brani.
Mislim da napadač tada utiče na igru jer pokriva deo gola u trenutku šuta.

Potpuno ispravna konsatacije sem ovog poslednjeg,Kojic jeste u ofsajdu ali ne utice na igru i nalazi se iza golmana i ne ometa ga sto znaci da nije pasivan ofsajd.Gol cist kao suza!

Mita

pre 9 godina

Da li je iko od vas pomislio da nije sfiran ofsajd vec faul nad golmanom!?
Golmanu su obe ruke bile na lopti kada mu je igrac partizana izbija. To je cist faul!

James Bond

pre 9 godina

Pre nego sto bilo sta napisete i pocnete sa navijackim prepucavanjima,uzmite pravilnik u ruke i procitajte.Pravilo je da napadač u trenutku upućivanja lopte ka njemu mora da ima najmanje DVA PROTIVNICKA IGRACA BLIZE PROTIVNICKOM GOLU da nebi bio ofsajd,ukoliko je to samoj jedan,u vecini slucajeva golman,onda je ofsajd.Ipak kod ove situacije je igrac,sto vecinu zbunjuje jer se pravila slabo znaju.To sto je igrac nema nikakve veze,jer napadac partizana ima ispred sebe samo tog igraca Radnickog,znaci samo jednog, sto je automatski po svim pravilima ofsajd.Da li je dotakao loptu ili ne,nebitno je,jer je skocio da ga ne pogodi lopta,sto je automatski uticalo na igru i njegovu aktivaciju. Neverovatno dobro odradjen posao pre svega pomocnog sudije,sto je za pohvalu.

papiga

pre 9 godina

ivane.brate.ne.lazi...pisao si komentar a ni tvente ni bazel nisu zavrsili evo tek je sad kraj twenta a bazel jos ne kad pisem.ovo!!! kolko likova ovde laze za tikete.nevidim cemu ta patologija!!!!

Kako ko, pa ja

pre 9 godina

Sudija je digao zastavicu povodom Kojicevog pokusaja da postigne gol jer je smatrao da je ovaj bio u ofsajdu nakon suta Ninkovica, a ne zbog situacije nakon suta Grbica!

No, uzaludno je raspravljati se...gotovo je sad.

Pedja

pre 9 godina

Ovako navijaci i igraci Partizana inace broje kad nabrajaju koliko su osteceni. Prvo bi trebalo pravila igre da nauce, a onda da pisu. Inace proslo k olo je za njih bilo regularno kada je fauliran igrac Vozdovca sa ledja, a zatim Partizan izjednacio. Kada sudije ostete njihovog protivnika to ne broje.
Kaze Grbiv nada se da nece biti kao prosle godine. I ja se nadam da nece biti, kad se setim protiv Novog Pazara kad coveka pogodi lopta u ledja, a sudija svira penal, pa onda jos i faulovi Luke nad golmanom. Ili protiv Cukearickog kada je srusen igrac u sesnaestecru brutalno, a sudija ne sme da svira penal. Ili protiv Vozdovca kada takodje nije sviran penal za Vozdovac. Stvarno se nadam da se takve scene nece ponavljati. Da ne pominjemo one istorijske utakmice protiv Vojvodine sto u finalu kupa sto u prvenstvu.
Kaze isto Grbic bilo 6 izmena, a sudija produzio samo 5 minuta, verovatno da je trebao 15 da produzi. Secam se i kada se spominje kako je svirano za Zvezdu 2 penala u derbiju, jer misle da pravila kazu kada se svira penal nakon toga vise ne sme do kraja utakmice, bez obzira da li bili prekrsaji.

Josarian

pre 9 godina

Objektivno igrali su lose, realno, ponisten im je regularan gol, istorijski, sve to smo vec gledali, jos da vidimo i neki penal za Zvezdu i ponekog iskljucenog igraca Jagodine i utisak ce biti potpun.

Realni navijac

pre 9 godina

Kako ne razumete poentu. Ako bilo koji sudija pogresi u korist Partizana bice skinut sa liste za sudjenje za prolecnu sezonu i bice izlozen velikim pritiscima (novine, tv, itd). Zakljucak - ukoliko postoji i najmanja sumnja prilikom postizanja gola -isti ce biti ponisten.

O igri PFC ne treba trositi ni reci. Poslusnici velikog vodje (citaj nova uprava Partizana) sve cine kako bi CZV osvojila titulu. Zato se ne treba nervirati. Treba jos malo sacekati jer nicija ne gori do zore.

dingospo

pre 9 godina

Auuuu koja polemika,da li je bio gol ili nije??? Jel postavio neko pitanje, da li je partizan zasluzio da postigne gol? Mrtvo, tuzno,jalovo,bedno,tako bih opisao igru partizana,koji je ranije bar kod kuce znao da da 3-4 komada i da zavrsi pricu... Ne znam dal ste primetili kako vecitima smeta objektivno sudjenje,jer vise nemaju protekcija ni kod sudija,skupe su i sudije,nema se vise para a i dva nasa najveca kluba su se toliko srozala da u 180 minuta ne mogu da daju gol pretposlednjoj ekipi prvenstva?!?!?! Iskreno se nadam da ako ima bar malo pravde u ovoj zemlji,da ce o prvaku drzave odlucivati Vojvodina i Cukaricki... Zvezda i Partizan kako igraju,nisu ni za sesto mesto ove nase sumorne lige...

Srdjan

pre 9 godina

Играч који се налази у офсајду треба да се санкционише само ако лопту у том тренутку према њему упути неко од његових саиграча, намерно или случајно. Тада он активно учествује у игри налазећи се у недозвољеном положају.

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Ne razumem cemu polemika, kad je sve cisto kao suza. Pomocni sudija zna pravila i hrabar je. Pre upucivanja lopte moraju biti dva igraca, ukljucujuci i golmana, ispred igraca koji sutira...

Бранислав

pre 9 godina

Дечко, помињеш прошлу сезону?????

Да ли си заборавио ваше утакмице против Новог Пазара, Чуке, Вождовца, Напретка????

Толе и држава су вам напаковали барем 3 од ваших последњих 6 титула...
ОТИМАЛИ СТЕ. Свирали су се немогући пенали за вас, допушрани су вам дивљачки стартови, делили се црвени картони противницима, екипе су против вас играле са 11 играча без резерви и тренера, утакмице су трајале по 96-97 минута, председници других тимова су седели у вашој управи....

Боље се ти запитај како то да нисте у стању да дате гол екипи која је претпоследња на табели?

Miša, Bgd

pre 9 godina

Čist faul nad golmanom, kada na to dodamo sumnjivu situaciju tj. mogućnost slobodnog tumačenja da li je ofsajd ili ne... ispravna odluka sudije.
Ok, jeste, navijam za Zvezdu ali prvenstveno sam ljubitelj fudbala. Ponoviću ono što stalno pričam, da Zvezda i Partizan propadnu, to je najveća šansa boljitku našeg fudbala. Ali ljubav i razum teško idu zajedno... Ako ništa bar sam iskren.

brana

pre 9 godina

Persona koja je poslednja dodirnula loptu je bila u ofsajdu,igrac Radnickog je u golu sto znaci van terena.Da nije dodirnuo loptu ne bi bio ofsajd,ovako jbg.

vau

pre 9 godina

Zna li neko pravila igre od koje zivi? Nego sta nego je ofsajd! (Uros, 28. februar 2015 21:24

Ako Kojic nije dotakao loptu na gol liniji(a nije) kada je Grbic pucao na gol onda njie ofsajd.

wrap

pre 9 godina

Ahaha a pazi ovu tezu, Kojic uticao na igru... Pa on ne moze da utice na prostor koji okupira, a kamoli na igru... U ovom slucaju se racuna kao igrac za Radnicki, ne moze da da gol sa gol linije, a to mu uopste nije prvi put i pre je promasio tako. Cudi me samo kako nije blokirao loptu.

P.S. Nije isto ponistiti gol i zaustaviti igru, ovo je vec treci gol koji nam je ponisten ove sezone, Mazic ponistio gol iz kornera kada je video da imamo prednost i da cemo da damo gol... Ej, zaustavio igru nakon pistaljke da se korner izvede zbog navodnog koskanja...

Sale

pre 9 godina

Da li je moguce da nijedne novine, mediji sta vec nisu objavili osnovno pravilo kod ofsadja... Ofsajd je kada je napadac sam ispred svih odbrambrenih igravca i kada ispred sebe ima samo golmana... U slucaju da je golman poslednji odbrambreni igrac, pravilo ofsajda isto vazi... Da pojasnim ofsajd je ako napadac primi loputu ispred 10 protivnickih igraca... Nije bitno da li je golman ili igrac, ovde nije sporan sut Ninkovica sto svi pisu Kojic je tu u liniji sa protivnickim igracom ali kod suta Grbica lopta ide ka Kojicu koji je u debelom ofsajdu jer je golam izasao ispred a na liniji ostao samo jedan igrac da je kojim slucajem bilo 2 igraca na gol liniji(ne mora golaman) gol bi bio regularan... Ja ne mogu da verujem da niko nije pojasnio osnvno pravilo ofsajda... Poenta price da se kod pravila ofsajda golman racuna kao igrac... A danas je golman u tom trenutku bio poslednji igrac, a igrac na gol liniji je bio ''golman''

Deki

pre 9 godina

@ (boban zvezdas, 1. mart 2015 09:45), mogao si barem da napišeš zašto tako misliš, svako može da napiše bez dokaza i obrazloženja!

cofi95

pre 9 godina

Ne kontam, kako moze biti ofsajd igraca na gol liniji, kada je iza (u golu) njega protivnicki igrac? Samim tim Kojic nije bio u ofsajdu. Je l' moze neko malo bolje da pojasni? Hvala.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Jel to onaj Grbic sto igrao za Ofk Beograd i davao izjave da od malena navija za Zvezdu, da je Zvezda najveci klub na ovim prostorima i da mu je san da zaigra za nju ?!

DVA IGRAČA !!!

pre 9 godina

Čoveče pa ti si profesionalac, primaš platu, premije, sve ti je obezbeđeno, a ne znaš pravila za igru u kojoj učestvuješ. Srami se i neka je sram onog ko ti je bio učitelj ili učitelji !!!

Johnny Hockey

pre 9 godina

Mi smo trebali da damo tri, pa mogu i da poniste jedan, panjevi jedni. Sramota je ko danas preko svojih ledja nosi dres jedog kluba za koga su igrali Mance, Moca Vukotic, Mijatovic...vi ste bre za njivu!

SaLeNBG

pre 9 godina

A sto se nisi pitao proslo kolo da li je FK Vozdovac ostecen u remiju sa Partizanom??? Em je Saponjic zgazio odbrambenog igraca Vozdovca, em ga je udario rukom!

znači da napadač utiče na igru

pre 9 godina

Šta se bre pravite naivni, normalno je da će golman da se baci suprotno od one strane gola gde je napadač, jer je ta strana potpuno prazna.

ja

pre 9 godina

Navijač sa crno belih ,ali dosta bre kukanja!Zašto niste dali još neki gol?Pola klinaca iz mog kraja igra bolje od vas.Tu ste samo zbog para boje kluba vas ne interesuju.

Zile

pre 9 godina

Ljudi ne brukajte se, ako je Kojić dodirnuo loptu, ofsajd je čist kao suza. Pravila kažu da između najisturenijeg napadača i gol linije moraju biti dva protivnička igrača kako ne bi bio ofsajd, najčešće je jedan od njih golman, ali ovde je ispred Kojića samo jedan igrač.

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Samo Kojic zna da li ga je lopta dotakla milisekund pre ulaska u gol. Sve do tada je cisto kao suza. Kada je Grbic sutirao lopta je isla pravo prema Kojicu i vidi se njegov cudni pokret sa zeljom da izbegne loptu. On je definitivno u ofsajdu, samo je pitanje da li je uticao na igru i da li ga je lopta dotakla? A to zna samo on!!!

Bilal

pre 9 godina

Ima li većeg baksuza od onog Kojića u FK Partizan? Prošle subote promaši kolosalnu priliku za vođstvo od 3:1 i kola nam krenuše niza stranu, ove subote odbrani Radničkom čist gol Grbića. E neka ti je Nikoliću! Stigla te je bož'ja kazna što otera Fofanu na račun ovog metiljavka. Tako si nam prošle godine terao inat sa onim Trajkovićem. Na kraju si ga opet oterao, kao što ćeš i pulena Koju, al' kakva nam bi vajda od toga kad smo ostli i bez titule i bez grupne faze LŠ.

N.N.

pre 9 godina

Da vasi navijaci ne bi ovoliko razmisljali je li bio ili nije vi, kao prvi na tabeli, ste trebali lepo da date jos jedan, dva gola! Sramota u kakvom su stanju nasa dva najveca kluba sa toliko navijaca i podrske. Pa i u Zimbabveju da se nalaze morala bi situacija biti bolja
Ali ne, pokrali ih i unistili do kraja. Upravo napoljeeeeeeeeeeeeeee

nikola

pre 9 godina

Ljudi sramotno je da protiv Vozdovca damo (auto)gol posle faula u napadu za neresen rezultat, a onda placemo zbog ponistenog gola protiv pretposlednje ekipe u ligi. Naravno, sva krivica je na upravi jer su prodali 2 najbolja napadaca, a nisu doveli niti jednog. Ne mozemo se ocekivati titulu ako se nadamo svako kolo da Zvezdana kiksne.

Grozni

pre 9 godina

U trenutku udarca Ninkovica Kojic nije bio u ofsajdu,bio je pola metra iza poslednjeg igraca odbrane koji je bio na boku da spreci Volkova prilikom centarsuta!
Sudija nije svirao ofsajd zbog te situacije vec zbog nastavka akcije jer pomocni sudija je smatrao da je prilikom suta Grbica,Nemanja Kojic bio tik ispred gol linije ali nije video igraca koji je lezao u golu ali sa stopalima u terenu jer se nije povukao,na usporenom snimku se vidi jasno i jednostavno sudijsko uverenje i greska prvo pomocnog sudije a zatim i glavnog.
Sta da se radi...

Filigox

pre 9 godina

Da se podsetimo....http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CCoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Ffudbal%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2014%26mm%3D02%26dd%3D25%26nav_id%3D816470&ei=kyjyVIS6I8i4UbGdgqAF&usg=AFQjCNGbNzgpqVhT5NJiOIpsSrvZGPkqsg&sig2=4FVfxS0xGCkfYXOS4mh6RQ

smehotres

pre 9 godina

Hbt kako ga nije sramota da se javiila igre ne zna ni prav, i još prosuli ste 4 boda kući protiv autsajdera.
Ajte molim Vas objavite ona 2 momenta kada je prvo Drinčić napucao NInkovića u glavu dok je ležao na zelmnlji a potom i kada je Ninković sapleo Drinčića prilikom šuta!

Orthodox

pre 9 godina

U svecanoj lozi Partizana posle prosutih bodova svi nasmejani i odusevljeni, sijaju od srece, cestitaju jedno drugom, grle se...Pa oni se vise ne kriju, opusteni su ...jer izmedju njih i navijaca na zapadu 3 prstena obezbedjenja ...