Subota, 31.01.2015.

09:24

Dangubić: Radim na skok-šutu

Krilni košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić kaže da je dobra odbrana osnov za igru u napadu.

Izvor: SO

Dangubiæ: Radim na skok-šutu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

srbEUin

pre 9 godina

Ima ovde previše komentatora koji nemaju veze sa košarkom, niti su istu igrali ozbiljnije, makar u kraju.
Nemanja je u poslednjih 4-5 utakmica vidno napredovao u najznačajnijim aspektima igre - timskoj igri i pogotovo odbrani. On sada vrlo kvalitetno čuva i keca i dvojku u EL, što je izvanredno za igrača njegove visine (2o4). U Megi se ne igra ozbiljna, već revijalna košarka, i tebalo mu je vreme da preraste taj dečiji stil, i sad igra sve bolje i korisnije za tim. Igra sve bolje i u napadu, i tek će igrati sa porastom samopouzdanja. Radonja radi izuzetno koristan posao i za Saleta, jer stvara timske igrače, kakve Sale želi. Prošlo je vreme kada smo imali više vrhunskih igrača, pre svega po individualnim kvalitetima, nego ostatak Evrope zajedno. Sada moramo igrati TIMSKI, homogeno, podjednako čvrsto na svim pozicijama.
Koji igrač iz CZT, PTZ, pa i iz cele ABE bi mogao igrati u prvoj petorci nekog evropskog velikana (Makabi, Real, Barca, Oly, Pao, CSKA, uz koje se mogu dodati povremeno Žalgiris, Armani, i u novije vreme Fener ili Efes)?

Morate prihvatiti da CZT samo zahvaljujući Radonji uspeva da sa ovim igračima visoke SREDNJE klase parira prebogatim ekipama, sastavljenim od VRHUNSKIH preskupih igrača. Pa čim bi neki igrač iz ABE nagovestio svoj vrhunski potencijal, nebi više igrao u ABI već bi vrlo brzo za petostruko veći ugovor otišao u neku ekipu iz top 8.

Red

pre 9 godina

A da radis malo sa Draganom Jakovljevicem da te napravi u igraca.Pozovi ga dok je u Bg.Imam informacije da ce sledece sezone preuzeti Real.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (doktor, 31. januar 2015 12:26)


Bravo! :))) Mogi nisu shvatili ovaj komentar na ispravan nacin.
Tog treba pominjati uvek i svuda i javljati se u emisiju da shvati gde mu je mesto! Taj covek je sramota za kosarku i trenerski posao!

CoSa

pre 9 godina

Dangubicu sve ti najbolje zelim ali mnogo,mnogo rada moras da ulozis.Za sada si ,za mene bar,totalno razocaranje.Ne samo zbog loseg,tj katastrofalnog suta vec prvenstveno zbog srljanja u napadu,beypotrebnih ulaza,masiranja lopte i pokusaja driblinga koji se uglavnom lose zavrse.Na zelji i borbenosti nemam zamerku.Uostalom ovaj strucni novinar pise o tvojoj sjajnoj partiji a imas indeks 5,2 od 5 za 2,1 od 3 za 3, 4 skoka,4 faula za 22 minuta.Moze da bude prosecno i solidno ali sjajno sigurno ne.a ovo ti je najbolja partija sezone.

Lalatovic

pre 9 godina

Cela reprezentacija je nasa!

Teo(DELIJA NAS)
Nedo(CZ)
Kalina(CZ)
Bjelica(CZ)
Mitrovic(CZ)
Bobi(CZ)
.....


Ima tu jos mnogo njih!


A gde ste vi???

Gde su ti silni igraci koje stvarate za Srbiju???!!!

Gde su???

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo jednu upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

sasapavlovic

pre 9 godina

@lalatovic Ne dajte vi NIJEDNOG, nego ste sve te igrace doveli kao REPREZENTATIVCE, sem Mitrovica koji nije bio na prvenstvu. A i nema sanse da odu ni trojica od tih nabrojanih ;)

aha

pre 9 godina

Nisu mi jasni zvezdasi kojo prozivaju Dangubu, na pocetku utakmice protiv Albe on je jedini pogadjao i doneo nam pocetnu prednost i sigurnost. Da ne pricam o tome kako igra odlicno u odbrani i kako se pozrtvovano baca po parketu. Bravo mali, nastavi da treniras!

KarBan

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)Niste ih vi napravili, vec ste ih kupili jad su vec bili reprezentativci. Gde su igraci iz vasih mladjih kategorija?
(Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo, 31. januar 2015 10:47)
85117
Ko to pise
Nama o igracima iz
Sopstvene skole:)))) de je ta partizanova skola????

Mirko

pre 9 godina

Jović, Dangubić i Kalina jesu došli posle svetskog prvenstva, ali od naših tada su igrali Raško i Simonović, dakle bio je jedan manje, ako računamo da je i Nemanja Nedović igrao pa bio povređen, a već viđen kao siguran član reprezentacije - svodi se na isto.

Sljiwo

pre 9 godina

Neverovatan odraz imas Dangubicu,radi na sutu ali iskoristi treninge kad budemo igrali sa komsinicom Partizankom i zakucavaj preko "reprezentativca" Gagica..Onako lepo kad Gagara zazmiri i skoci sa obadvije ruke podignute...Ti ga lepo posaljes ispod kosa da sedne..i pogledas ga sa obruca jeli mu dobro dok koluta ocima..

Nemanja

pre 9 godina

Dodji u Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 31. januar 2015 09:38)
Brate moje, bio sam ja na razgovorima u partizanu. Dodjem ja, sednem za stolom, pored mene Misko. U kancelariju udje neki lik, prosed, sa podocnjacima, ja kazem poznat mi a Misko me podgurkuje laktom...sta li hoce?! Da, to je Danilovic, setim se, opasan lik bio kao igrac. Kaze on, drago nam je sto si dosao, evo sad ce i trener, kasni malo, drmnuo neku trolu...bus, ne znam, kazu dok ga puste panduri. Pricamo mi pola sata, kaze meni Danilovic da sam super lik ali da se kod njih igra iz ljubavi. Cudim se ja, cudi se Misko ali kaze nema veze, naplaticemo se od nekog procenta. Ja kazem ajde, moze...taman da potpisem, ulazi neki debeli sa naocarima, kaze zdravo Nemanja...ja kazem zdravo, kad on pita da li volim karanfile, ja kazem svejedno mi je...I sve bi bilo ok kad on krene levom da me davi a desnom da me pipa dole...jbt, bezi bre od mene!!! Kaze debeli, nista od posla, mojim igracima se digne kad ih gusim, a ti si se izmakao...idi odavde. Ja izlazim sav zbunjen, grozno mi u gacama...Misko kaze nema veze, naci ce se neko drugi da me plati. I tako ti ja zavrsim u zvezdi. Kazu da nisam nikad navijao za njih, nego za ove sto overavaju gace...ali meni je lepo, evo pikam basket u pioniru sa nekim Markusom, opasan plejer...tako. Budi mi dobro!

Marko

pre 9 godina

Tehnika skok suta mu je prilicno losa. Nema potrebe da igrac njegove visine skace dodatnih pola metra i onda u trenutku kad pocne da se spusta na zemlju ispaljuje loptu!? Nema logike. Skok sut se koristi da bi izbegao blokadu i pravovremenin izbacajem lopte pojacao izbacaj iz zgloba. Treba da smanji skok prilikom suta i da trenutak ranije izbacuje loptu. Iskreno malo mi je cudno da o ovome pisem u vezi sa profesionalnim igracem, ali ok.

Dr.Kosarka

pre 9 godina

Darko

Evo bas sam se cuo s Dangubom pa mi je reko ako mu ti mislis vracat lopte da bi on rado puco 2000 suteva na dan.
Nego ccovece jesi ti svestan da za 2000 suteva ti treba celo prijepodne i to jos da ti dva coveka vracaju lopte.

doktor

pre 9 godina

A da radis malo sa Draganom Jakovljevicem da te napravi u igraca.Pozovi ga dok je u Bg.Imam informacije da ce sledece sezone preuzeti Real.

Ђорђе Охрид

pre 9 godina

Дангубић че бити сигурно не један од најбољи него најбољи играч Европе. Само напред Дангуба...

kiza

pre 9 godina

Pa koliko se secam Marjanovic nije igrao za reprezentaciju od kad je kod Covica......bio na pripremama....Raduljica...Stimac koji je odlican u Bajernu.....mislim da ce te teko imati bar jednog i to Kalinica..ostali nabrojani su za B tim.......a pogotovo kapiten Mitrovic...od koga na silu hoce da naprave "zvezdu".......

Jovan

pre 9 godina

@Marko Cakmak
Da,skoro su na istom nivou i jednom i drugom je misaona imenica da daju 15-20 poena.Jbg. Bogdan moze i 30-35 da postigne ali mu treba 20-25 bacanja po utakmici,sto je prosle godine i dobijao.Sada ili popije bananu ili izgubi loptu kada udje pod kos,prosle godine je dobijao dva bacanja!

mister

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Trojica dosla posle svetskog u ekipu. bice zanimljivo jednu sezonu, kao I vaterpolo

idol vam je čovek koji jede sline. sline,ej!

pre 9 godina

,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje ) (Luke Babbitt gravedigger, 31. januar 2015 11:08)

Nemaš ti ništa zajedničko sa njima. Uzgred,Bobi će biti prvi centar Srbije a Dangubić i Mitrović standardni reprezentativci. A ti ćeš i dalje da troluješ iz te iste fotelje.

zvezdas stari

pre 9 godina

CARE,TOLIKO TIMSKI IGRATE DA JE NEBITNO KO ISKOCI U NAPADU,VAZNO JE DA ODBRANU IGRATE KAO U VECEM DELU SEZONE. TREBA DA DOBIJETE PODRSKU I U ZAVRSNICI ABA LIGE,TJ FINALNOJ SERIJI.

boda tajson dozivotna

pre 9 godina

grof taj rebic bolje da igra u fmpu nego da sedi na klupi kod radonje, ups u fmpu igra covic mladji, ne znam kako ce da postane reprezentativac grejuci klupu

cvrc milojka

pre 9 godina

@ oberin martell

Da sam na tvom mestu ne bih se radovao puno, posto fuzija traje jos sezonu-dve, postavlja se pitanje sta ce biti posle, naravno vraca se ona iz zamrzivaca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Front 99, 31. januar 2015 11:56)

Pa nista nece da bude. Crvena zvezda ce da promeni adresu na Mali kalemegdan 2, telekom ce ostati sponzor, Beograd se brise sa imena kluba i to je to. FMP je FMP (prvi u KLSu), Zvezda prva u ABA i domacoj ligi, mladje selekcije u svom kategorijama prve. U prevodu, sve je kako treba da bude, a ti mozes samo da places

djc-xxx

pre 9 godina

A dosada sam trenirao odbojku, uz poneki basket na betonu, ha, ha :-)
p.s. Sećam se da su i naši nekadašnji svetski prvaci priznavali da su ih na pripremama na Zlatiboru u basketu razbijali takođe zlatni odbojkaši :-)

odgovor

pre 9 godina

Poenta košarkaške igre je dati koš ili šta... Najteže si ostavio za kraj školovanja... ajd da vidimo
(Pitanje ?, 31. januar 2015 11:29)
Poenta košarke je pobeda..uglavnom se to odradi preko odbrane...e sad pošto Dangubić nije došao u instituciju,svi parametri njegove igre su kao u problemu..dečko igra odbranu nije tu da daje 35 poena..bitno je da napreduje...najlakše je ostavio za kraj školovanja...svako može da namesti šut...nepreciznost nije genetrska osobina već ima veze sa iskustvom i drugim stvarima...

ja

pre 9 godina

@Ja tebi serdaru...
a koji igrac je poceo u vasim mladjim kategorijama? vi i nemate to, navikli na otimacinu od drugih klubova pa i ne razvijate mladje kategorije....

Kme

pre 9 godina

Marko Tejic,Nikola Rebic,Aleksandar Aranitovic,Stefan Lazarevic(koji je sad u Fmp-u)....jos puno reprezentativaca....kmeee kmeee kmeee kmeee (grof, 31. januar 2015 11:15)

Oni ne igraju ni u seniorskom timu Telekoma, a kamoli u A selekciji. Kalinic i Jovic dovedeni iz Radnickog, Mitrovic i Marjanovic iz Hemofarma.

Vlada

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02) To isto ne bi mogao da kažeš pre godinu dana kada Jović,Dangubić i Kalinić nisu ni igrali za vas? A poziv u repku su zaslužili igrama za Radnički i Megu. A kmeči svojoj devojci,ako je imaš, panteru.

Front 99

pre 9 godina

@ oberin martell

Da sam na tvom mestu ne bih se radovao puno, posto fuzija traje jos sezonu-dve, postavlja se pitanje sta ce biti posle, naravno vraca se ona iz zamrzivaca...

Lalatovic

pre 9 godina

Ne dajete vi ništa.Nijedan od njih nije otišao u reprezentaciju iz tvog fmp-a.Jović i Kalinić iz Mutinog radničkog,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje
(Luke Babbitt gravedigger, 31. januar 2015 11:08)



Izadji na vazduh, bice ti lakse...

dr.Mabuzo

pre 9 godina

Kakvu je gresku napravio kad je izabrao zvezdu.
Momak koji uopste nije napredovao od kada je dosao.Nema dovoljnu minutazu,a ni dovoljno strucan rad- Radonja bi i Durenta upropastio.
Za mene veliko razocaranje.Pratim ga dugo , i zaista sam ocekivao da ce eksplodirati ove godine.

Basketash

pre 9 godina

Samo napred. Jako me raduje tvoja dobra partija. Neki će reći 9p 4 skoka nije nešto, ali njegov učinak u igri je odličan, pri tom je dva šuta dao u poslednjoj sekundi. Samo vezbaj i nema zime za tebe.

grof

pre 9 godina

@Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo

Marko Tejic,Nikola Rebic,Aleksandar Aranitovic,Stefan Lazarevic(koji je sad u Fmp-u)....jos puno reprezentativaca....kmeee kmeee kmeee kmeee

oberin martell

pre 9 godina

Dodji u Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 31. januar 2015 09:38)

Ahahaha.... oće kad se uželi kikirikija i leblebija. Sve sa karanfilom...

x man

pre 9 godina

decko je sa najjacm fizikalijama u evropi!sut za sada ocajan,i ruzan..ali,bice strasan igrac,sa 21 god.lucic,velickovic su bili takodje neprimjetni u partizanu,pa kako neko ode sa 23 god.budu lideri,i bili su..nazalost povrede..a napr.dangubic je josh jaci i veci talenat od lucica!sa 25 god.ce da jede odbrane kad krene na kos kao soni wims napr.danguba,dug korak,jak,dobra tehnika ,204 visok,skace kao zver..ima da jede odbrane!!

Karma

pre 9 godina

Misljenja sam da je sve ovo novo za Dangubica i da se jos uvek nije snaso, jer je ovo preveliki sok za njega. Verujte mi on ce sledece godine biti jedan od najboljih u ekipi ako ne i najboljo. Držite me za rec!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Ne dajete vi ništa.Nijedan od njih nije otišao u reprezentaciju iz tvog fmp-a.Jović i Kalinić iz Mutinog radničkog,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje

palop

pre 9 godina

@ (d, 31. januar 2015 10:03)

Niko (normalan) ne ocekuje to od njega, ali sa tim fizikalijama moze mnogo bolje da se igra kosarka nego sto on trenutno igra.

Sut je samo jedan deo toga i po meni najlaksi, jer se moze nauciti pukim ponavljanjem tog pokreta. Kosarkasku inteligenciju ne moze svako da ima i to se ne bi trebalo zameriti igracu, ali barem treba na neki nivo digne stvari koje mogu da se nauce...

Colbert

pre 9 godina

Vazno je da je uocio koji mu je nedostatak i da se trudi da ga popravi. Odbrana koju igra je na vrhunskom nivou, a fizikalije su mu fantasticne. Ako uspe da popravi sut bice u buducnosti jedan od najboljih igraca u Evropi.

d

pre 9 godina

svaka cast momak. dobar si decko, solidan igrac i veliki potencijal. ovi sto od dangubica ocekuju da sa 22 godine kuca preko 2 igraca, sutira trojke preko 40% a dvojke minimum 55%na svakoj utakmici i da igra graciozno kao durent, treba da se zapitaju sta im je sa mozgom i da li bi, cak i da postoji, takav igrac igrao u zvezdi.

Grm

pre 9 godina

Ali kad je ubacio onaj skok sut protiv albe u zadnjoj sekudni nekog napada. :D (mislim negde u 3/4) Izgledali mi, kao da ce da prebaci kos, a ono uletelo pravo u koš.

Fox

pre 9 godina

Ja zaista ne znam sta si radio proslih godina, nisi sutirao.... Cini mi de prosle godine u Megi nisi imao tako los sut... Ali dzaba ti da vezbas taj tvoj skok sut kada nemas meku ruku. Nisi ti dobar suter i covek koji moze da ubaci dvocifren broj poena. Procitas naslov da je igrac sjajan mec a on postigao svega 9 poena e to je tuga koliko si ti dobar igrac. Daj Boze da gresim, jer bi voleo da budes sjajan igrac ali kada sa 21 godinu ti ne znas da sutiras i tek sad vezbas mehaniku suta (koja je odvratna), prosek ces biti! Nisam optimista, ali sve najbolje ti zelim!

objektivno

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)
Od svih nabrojanih igraca samo za Mitrovica se moze reci da ste ga afirmisali.Ostali su vec dosli kao gotovi igraci.Kalinic se kao igrac formirao u Vojvodini i Radnickom,Jovic isto preko Radnickog,Bobi u Megi,Dangubic takodje ali on trenutno nije reprezentativni kalibar mozda za par godina.

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Od njih su dvojica reprezantativci.
A sad ce realno Kalinic i Bobi biti, eventualno Jovke.
Zato ne lupetaj...

Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Niste ih vi napravili, vec ste ih kupili jad su vec bili reprezentativci. Gde su igraci iz vasih mladjih kategorija?

milan

pre 9 godina

Mile Kontras- kasno se Dangubic setio da poboljsa neke aspekte svoje igre jer ima vec 22 god i vec je veteran... Nabroj mi igrace koji su sa 22 godine bili najbolji, dobices veoma mali broj a oni su vanserijski talenti koji se retko kad radaju. Samo neka nastavi da napreduje i za koju god ce biti odlican NBA igrac...

vuchkomilli liebe rotern stern!

pre 9 godina

Radi Danguba samo radi, nemoj da ga vadis iz kolena vise, kad krenes da sutnes ja potrazim nesto za grickanje, pa sipam pivo i taman stignem da vidim izbacaj...aj vidimo se da tovarimo Zalgiris!

zoran.ivkovic982@gmail.com

pre 9 godina

lose ti ide sut danguba ...danguba je potencijal ,decko je imao tezu povredu i nije usao u formu ...samo ozbiljno treniraj sut i vratice ti se

otkacheni

pre 9 godina

Ono kada si sjajan sa 9 poena i 4 skoka, jer ti je prosecni indeks ove sezone -1... Kako od ove sezone koristi skok sut? Sta je do sada koristio, sut skok?

vuchkomilli liebe rotern stern!

pre 9 godina

Radi Danguba samo radi, nemoj da ga vadis iz kolena vise, kad krenes da sutnes ja potrazim nesto za grickanje, pa sipam pivo i taman stignem da vidim izbacaj...aj vidimo se da tovarimo Zalgiris!

d

pre 9 godina

svaka cast momak. dobar si decko, solidan igrac i veliki potencijal. ovi sto od dangubica ocekuju da sa 22 godine kuca preko 2 igraca, sutira trojke preko 40% a dvojke minimum 55%na svakoj utakmici i da igra graciozno kao durent, treba da se zapitaju sta im je sa mozgom i da li bi, cak i da postoji, takav igrac igrao u zvezdi.

otkacheni

pre 9 godina

Ono kada si sjajan sa 9 poena i 4 skoka, jer ti je prosecni indeks ove sezone -1... Kako od ove sezone koristi skok sut? Sta je do sada koristio, sut skok?

zoran.ivkovic982@gmail.com

pre 9 godina

lose ti ide sut danguba ...danguba je potencijal ,decko je imao tezu povredu i nije usao u formu ...samo ozbiljno treniraj sut i vratice ti se

oberin martell

pre 9 godina

Dodji u Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 31. januar 2015 09:38)

Ahahaha.... oće kad se uželi kikirikija i leblebija. Sve sa karanfilom...

Colbert

pre 9 godina

Vazno je da je uocio koji mu je nedostatak i da se trudi da ga popravi. Odbrana koju igra je na vrhunskom nivou, a fizikalije su mu fantasticne. Ako uspe da popravi sut bice u buducnosti jedan od najboljih igraca u Evropi.

Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Niste ih vi napravili, vec ste ih kupili jad su vec bili reprezentativci. Gde su igraci iz vasih mladjih kategorija?

Basketash

pre 9 godina

Samo napred. Jako me raduje tvoja dobra partija. Neki će reći 9p 4 skoka nije nešto, ali njegov učinak u igri je odličan, pri tom je dva šuta dao u poslednjoj sekundi. Samo vezbaj i nema zime za tebe.

idol vam je čovek koji jede sline. sline,ej!

pre 9 godina

,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje ) (Luke Babbitt gravedigger, 31. januar 2015 11:08)

Nemaš ti ništa zajedničko sa njima. Uzgred,Bobi će biti prvi centar Srbije a Dangubić i Mitrović standardni reprezentativci. A ti ćeš i dalje da troluješ iz te iste fotelje.

Grm

pre 9 godina

Ali kad je ubacio onaj skok sut protiv albe u zadnjoj sekudni nekog napada. :D (mislim negde u 3/4) Izgledali mi, kao da ce da prebaci kos, a ono uletelo pravo u koš.

zvezdas stari

pre 9 godina

CARE,TOLIKO TIMSKI IGRATE DA JE NEBITNO KO ISKOCI U NAPADU,VAZNO JE DA ODBRANU IGRATE KAO U VECEM DELU SEZONE. TREBA DA DOBIJETE PODRSKU I U ZAVRSNICI ABA LIGE,TJ FINALNOJ SERIJI.

Karma

pre 9 godina

Misljenja sam da je sve ovo novo za Dangubica i da se jos uvek nije snaso, jer je ovo preveliki sok za njega. Verujte mi on ce sledece godine biti jedan od najboljih u ekipi ako ne i najboljo. Držite me za rec!

grof

pre 9 godina

@Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo

Marko Tejic,Nikola Rebic,Aleksandar Aranitovic,Stefan Lazarevic(koji je sad u Fmp-u)....jos puno reprezentativaca....kmeee kmeee kmeee kmeee

objektivno

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)
Od svih nabrojanih igraca samo za Mitrovica se moze reci da ste ga afirmisali.Ostali su vec dosli kao gotovi igraci.Kalinic se kao igrac formirao u Vojvodini i Radnickom,Jovic isto preko Radnickog,Bobi u Megi,Dangubic takodje ali on trenutno nije reprezentativni kalibar mozda za par godina.

x man

pre 9 godina

decko je sa najjacm fizikalijama u evropi!sut za sada ocajan,i ruzan..ali,bice strasan igrac,sa 21 god.lucic,velickovic su bili takodje neprimjetni u partizanu,pa kako neko ode sa 23 god.budu lideri,i bili su..nazalost povrede..a napr.dangubic je josh jaci i veci talenat od lucica!sa 25 god.ce da jede odbrane kad krene na kos kao soni wims napr.danguba,dug korak,jak,dobra tehnika ,204 visok,skace kao zver..ima da jede odbrane!!

Lalatovic

pre 9 godina

Ne dajete vi ništa.Nijedan od njih nije otišao u reprezentaciju iz tvog fmp-a.Jović i Kalinić iz Mutinog radničkog,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje
(Luke Babbitt gravedigger, 31. januar 2015 11:08)



Izadji na vazduh, bice ti lakse...

aha

pre 9 godina

Nisu mi jasni zvezdasi kojo prozivaju Dangubu, na pocetku utakmice protiv Albe on je jedini pogadjao i doneo nam pocetnu prednost i sigurnost. Da ne pricam o tome kako igra odlicno u odbrani i kako se pozrtvovano baca po parketu. Bravo mali, nastavi da treniras!

palop

pre 9 godina

@ (d, 31. januar 2015 10:03)

Niko (normalan) ne ocekuje to od njega, ali sa tim fizikalijama moze mnogo bolje da se igra kosarka nego sto on trenutno igra.

Sut je samo jedan deo toga i po meni najlaksi, jer se moze nauciti pukim ponavljanjem tog pokreta. Kosarkasku inteligenciju ne moze svako da ima i to se ne bi trebalo zameriti igracu, ali barem treba na neki nivo digne stvari koje mogu da se nauce...

ja

pre 9 godina

@Ja tebi serdaru...
a koji igrac je poceo u vasim mladjim kategorijama? vi i nemate to, navikli na otimacinu od drugih klubova pa i ne razvijate mladje kategorije....

cvrc milojka

pre 9 godina

@ oberin martell

Da sam na tvom mestu ne bih se radovao puno, posto fuzija traje jos sezonu-dve, postavlja se pitanje sta ce biti posle, naravno vraca se ona iz zamrzivaca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Front 99, 31. januar 2015 11:56)

Pa nista nece da bude. Crvena zvezda ce da promeni adresu na Mali kalemegdan 2, telekom ce ostati sponzor, Beograd se brise sa imena kluba i to je to. FMP je FMP (prvi u KLSu), Zvezda prva u ABA i domacoj ligi, mladje selekcije u svom kategorijama prve. U prevodu, sve je kako treba da bude, a ti mozes samo da places

Marko

pre 9 godina

Tehnika skok suta mu je prilicno losa. Nema potrebe da igrac njegove visine skace dodatnih pola metra i onda u trenutku kad pocne da se spusta na zemlju ispaljuje loptu!? Nema logike. Skok sut se koristi da bi izbegao blokadu i pravovremenin izbacajem lopte pojacao izbacaj iz zgloba. Treba da smanji skok prilikom suta i da trenutak ranije izbacuje loptu. Iskreno malo mi je cudno da o ovome pisem u vezi sa profesionalnim igracem, ali ok.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Ne dajete vi ništa.Nijedan od njih nije otišao u reprezentaciju iz tvog fmp-a.Jović i Kalinić iz Mutinog radničkog,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje

Nemanja

pre 9 godina

Dodji u Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 31. januar 2015 09:38)
Brate moje, bio sam ja na razgovorima u partizanu. Dodjem ja, sednem za stolom, pored mene Misko. U kancelariju udje neki lik, prosed, sa podocnjacima, ja kazem poznat mi a Misko me podgurkuje laktom...sta li hoce?! Da, to je Danilovic, setim se, opasan lik bio kao igrac. Kaze on, drago nam je sto si dosao, evo sad ce i trener, kasni malo, drmnuo neku trolu...bus, ne znam, kazu dok ga puste panduri. Pricamo mi pola sata, kaze meni Danilovic da sam super lik ali da se kod njih igra iz ljubavi. Cudim se ja, cudi se Misko ali kaze nema veze, naplaticemo se od nekog procenta. Ja kazem ajde, moze...taman da potpisem, ulazi neki debeli sa naocarima, kaze zdravo Nemanja...ja kazem zdravo, kad on pita da li volim karanfile, ja kazem svejedno mi je...I sve bi bilo ok kad on krene levom da me davi a desnom da me pipa dole...jbt, bezi bre od mene!!! Kaze debeli, nista od posla, mojim igracima se digne kad ih gusim, a ti si se izmakao...idi odavde. Ja izlazim sav zbunjen, grozno mi u gacama...Misko kaze nema veze, naci ce se neko drugi da me plati. I tako ti ja zavrsim u zvezdi. Kazu da nisam nikad navijao za njih, nego za ove sto overavaju gace...ali meni je lepo, evo pikam basket u pioniru sa nekim Markusom, opasan plejer...tako. Budi mi dobro!

milan

pre 9 godina

Mile Kontras- kasno se Dangubic setio da poboljsa neke aspekte svoje igre jer ima vec 22 god i vec je veteran... Nabroj mi igrace koji su sa 22 godine bili najbolji, dobices veoma mali broj a oni su vanserijski talenti koji se retko kad radaju. Samo neka nastavi da napreduje i za koju god ce biti odlican NBA igrac...

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Od njih su dvojica reprezantativci.
A sad ce realno Kalinic i Bobi biti, eventualno Jovke.
Zato ne lupetaj...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo jednu upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

Ђорђе Охрид

pre 9 godina

Дангубић че бити сигурно не један од најбољи него најбољи играч Европе. Само напред Дангуба...

Fox

pre 9 godina

Ja zaista ne znam sta si radio proslih godina, nisi sutirao.... Cini mi de prosle godine u Megi nisi imao tako los sut... Ali dzaba ti da vezbas taj tvoj skok sut kada nemas meku ruku. Nisi ti dobar suter i covek koji moze da ubaci dvocifren broj poena. Procitas naslov da je igrac sjajan mec a on postigao svega 9 poena e to je tuga koliko si ti dobar igrac. Daj Boze da gresim, jer bi voleo da budes sjajan igrac ali kada sa 21 godinu ti ne znas da sutiras i tek sad vezbas mehaniku suta (koja je odvratna), prosek ces biti! Nisam optimista, ali sve najbolje ti zelim!

Vlada

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02) To isto ne bi mogao da kažeš pre godinu dana kada Jović,Dangubić i Kalinić nisu ni igrali za vas? A poziv u repku su zaslužili igrama za Radnički i Megu. A kmeči svojoj devojci,ako je imaš, panteru.

mister

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Trojica dosla posle svetskog u ekipu. bice zanimljivo jednu sezonu, kao I vaterpolo

odgovor

pre 9 godina

Poenta košarkaške igre je dati koš ili šta... Najteže si ostavio za kraj školovanja... ajd da vidimo
(Pitanje ?, 31. januar 2015 11:29)
Poenta košarke je pobeda..uglavnom se to odradi preko odbrane...e sad pošto Dangubić nije došao u instituciju,svi parametri njegove igre su kao u problemu..dečko igra odbranu nije tu da daje 35 poena..bitno je da napreduje...najlakše je ostavio za kraj školovanja...svako može da namesti šut...nepreciznost nije genetrska osobina već ima veze sa iskustvom i drugim stvarima...

Jovan

pre 9 godina

@Marko Cakmak
Da,skoro su na istom nivou i jednom i drugom je misaona imenica da daju 15-20 poena.Jbg. Bogdan moze i 30-35 da postigne ali mu treba 20-25 bacanja po utakmici,sto je prosle godine i dobijao.Sada ili popije bananu ili izgubi loptu kada udje pod kos,prosle godine je dobijao dva bacanja!

Lalatovic

pre 9 godina

Cela reprezentacija je nasa!

Teo(DELIJA NAS)
Nedo(CZ)
Kalina(CZ)
Bjelica(CZ)
Mitrovic(CZ)
Bobi(CZ)
.....


Ima tu jos mnogo njih!


A gde ste vi???

Gde su ti silni igraci koje stvarate za Srbiju???!!!

Gde su???

dr.Mabuzo

pre 9 godina

Kakvu je gresku napravio kad je izabrao zvezdu.
Momak koji uopste nije napredovao od kada je dosao.Nema dovoljnu minutazu,a ni dovoljno strucan rad- Radonja bi i Durenta upropastio.
Za mene veliko razocaranje.Pratim ga dugo , i zaista sam ocekivao da ce eksplodirati ove godine.

Mirko

pre 9 godina

Jović, Dangubić i Kalina jesu došli posle svetskog prvenstva, ali od naših tada su igrali Raško i Simonović, dakle bio je jedan manje, ako računamo da je i Nemanja Nedović igrao pa bio povređen, a već viđen kao siguran član reprezentacije - svodi se na isto.

Sljiwo

pre 9 godina

Neverovatan odraz imas Dangubicu,radi na sutu ali iskoristi treninge kad budemo igrali sa komsinicom Partizankom i zakucavaj preko "reprezentativca" Gagica..Onako lepo kad Gagara zazmiri i skoci sa obadvije ruke podignute...Ti ga lepo posaljes ispod kosa da sedne..i pogledas ga sa obruca jeli mu dobro dok koluta ocima..

Kme

pre 9 godina

Marko Tejic,Nikola Rebic,Aleksandar Aranitovic,Stefan Lazarevic(koji je sad u Fmp-u)....jos puno reprezentativaca....kmeee kmeee kmeee kmeee (grof, 31. januar 2015 11:15)

Oni ne igraju ni u seniorskom timu Telekoma, a kamoli u A selekciji. Kalinic i Jovic dovedeni iz Radnickog, Mitrovic i Marjanovic iz Hemofarma.

djc-xxx

pre 9 godina

A dosada sam trenirao odbojku, uz poneki basket na betonu, ha, ha :-)
p.s. Sećam se da su i naši nekadašnji svetski prvaci priznavali da su ih na pripremama na Zlatiboru u basketu razbijali takođe zlatni odbojkaši :-)

CoSa

pre 9 godina

Dangubicu sve ti najbolje zelim ali mnogo,mnogo rada moras da ulozis.Za sada si ,za mene bar,totalno razocaranje.Ne samo zbog loseg,tj katastrofalnog suta vec prvenstveno zbog srljanja u napadu,beypotrebnih ulaza,masiranja lopte i pokusaja driblinga koji se uglavnom lose zavrse.Na zelji i borbenosti nemam zamerku.Uostalom ovaj strucni novinar pise o tvojoj sjajnoj partiji a imas indeks 5,2 od 5 za 2,1 od 3 za 3, 4 skoka,4 faula za 22 minuta.Moze da bude prosecno i solidno ali sjajno sigurno ne.a ovo ti je najbolja partija sezone.

boda tajson dozivotna

pre 9 godina

grof taj rebic bolje da igra u fmpu nego da sedi na klupi kod radonje, ups u fmpu igra covic mladji, ne znam kako ce da postane reprezentativac grejuci klupu

KarBan

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)Niste ih vi napravili, vec ste ih kupili jad su vec bili reprezentativci. Gde su igraci iz vasih mladjih kategorija?
(Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo, 31. januar 2015 10:47)
85117
Ko to pise
Nama o igracima iz
Sopstvene skole:)))) de je ta partizanova skola????

Dr.Kosarka

pre 9 godina

Darko

Evo bas sam se cuo s Dangubom pa mi je reko ako mu ti mislis vracat lopte da bi on rado puco 2000 suteva na dan.
Nego ccovece jesi ti svestan da za 2000 suteva ti treba celo prijepodne i to jos da ti dva coveka vracaju lopte.

doktor

pre 9 godina

A da radis malo sa Draganom Jakovljevicem da te napravi u igraca.Pozovi ga dok je u Bg.Imam informacije da ce sledece sezone preuzeti Real.

sasapavlovic

pre 9 godina

@lalatovic Ne dajte vi NIJEDNOG, nego ste sve te igrace doveli kao REPREZENTATIVCE, sem Mitrovica koji nije bio na prvenstvu. A i nema sanse da odu ni trojica od tih nabrojanih ;)

Front 99

pre 9 godina

@ oberin martell

Da sam na tvom mestu ne bih se radovao puno, posto fuzija traje jos sezonu-dve, postavlja se pitanje sta ce biti posle, naravno vraca se ona iz zamrzivaca...

srbEUin

pre 9 godina

Ima ovde previše komentatora koji nemaju veze sa košarkom, niti su istu igrali ozbiljnije, makar u kraju.
Nemanja je u poslednjih 4-5 utakmica vidno napredovao u najznačajnijim aspektima igre - timskoj igri i pogotovo odbrani. On sada vrlo kvalitetno čuva i keca i dvojku u EL, što je izvanredno za igrača njegove visine (2o4). U Megi se ne igra ozbiljna, već revijalna košarka, i tebalo mu je vreme da preraste taj dečiji stil, i sad igra sve bolje i korisnije za tim. Igra sve bolje i u napadu, i tek će igrati sa porastom samopouzdanja. Radonja radi izuzetno koristan posao i za Saleta, jer stvara timske igrače, kakve Sale želi. Prošlo je vreme kada smo imali više vrhunskih igrača, pre svega po individualnim kvalitetima, nego ostatak Evrope zajedno. Sada moramo igrati TIMSKI, homogeno, podjednako čvrsto na svim pozicijama.
Koji igrač iz CZT, PTZ, pa i iz cele ABE bi mogao igrati u prvoj petorci nekog evropskog velikana (Makabi, Real, Barca, Oly, Pao, CSKA, uz koje se mogu dodati povremeno Žalgiris, Armani, i u novije vreme Fener ili Efes)?

Morate prihvatiti da CZT samo zahvaljujući Radonji uspeva da sa ovim igračima visoke SREDNJE klase parira prebogatim ekipama, sastavljenim od VRHUNSKIH preskupih igrača. Pa čim bi neki igrač iz ABE nagovestio svoj vrhunski potencijal, nebi više igrao u ABI već bi vrlo brzo za petostruko veći ugovor otišao u neku ekipu iz top 8.

kiza

pre 9 godina

Pa koliko se secam Marjanovic nije igrao za reprezentaciju od kad je kod Covica......bio na pripremama....Raduljica...Stimac koji je odlican u Bajernu.....mislim da ce te teko imati bar jednog i to Kalinica..ostali nabrojani su za B tim.......a pogotovo kapiten Mitrovic...od koga na silu hoce da naprave "zvezdu".......

Red

pre 9 godina

A da radis malo sa Draganom Jakovljevicem da te napravi u igraca.Pozovi ga dok je u Bg.Imam informacije da ce sledece sezone preuzeti Real.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (doktor, 31. januar 2015 12:26)


Bravo! :))) Mogi nisu shvatili ovaj komentar na ispravan nacin.
Tog treba pominjati uvek i svuda i javljati se u emisiju da shvati gde mu je mesto! Taj covek je sramota za kosarku i trenerski posao!

otkacheni

pre 9 godina

Ono kada si sjajan sa 9 poena i 4 skoka, jer ti je prosecni indeks ove sezone -1... Kako od ove sezone koristi skok sut? Sta je do sada koristio, sut skok?

Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Niste ih vi napravili, vec ste ih kupili jad su vec bili reprezentativci. Gde su igraci iz vasih mladjih kategorija?

Fox

pre 9 godina

Ja zaista ne znam sta si radio proslih godina, nisi sutirao.... Cini mi de prosle godine u Megi nisi imao tako los sut... Ali dzaba ti da vezbas taj tvoj skok sut kada nemas meku ruku. Nisi ti dobar suter i covek koji moze da ubaci dvocifren broj poena. Procitas naslov da je igrac sjajan mec a on postigao svega 9 poena e to je tuga koliko si ti dobar igrac. Daj Boze da gresim, jer bi voleo da budes sjajan igrac ali kada sa 21 godinu ti ne znas da sutiras i tek sad vezbas mehaniku suta (koja je odvratna), prosek ces biti! Nisam optimista, ali sve najbolje ti zelim!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Ne dajete vi ništa.Nijedan od njih nije otišao u reprezentaciju iz tvog fmp-a.Jović i Kalinić iz Mutinog radničkog,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Od njih su dvojica reprezantativci.
A sad ce realno Kalinic i Bobi biti, eventualno Jovke.
Zato ne lupetaj...

objektivno

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)
Od svih nabrojanih igraca samo za Mitrovica se moze reci da ste ga afirmisali.Ostali su vec dosli kao gotovi igraci.Kalinic se kao igrac formirao u Vojvodini i Radnickom,Jovic isto preko Radnickog,Bobi u Megi,Dangubic takodje ali on trenutno nije reprezentativni kalibar mozda za par godina.

dr.Mabuzo

pre 9 godina

Kakvu je gresku napravio kad je izabrao zvezdu.
Momak koji uopste nije napredovao od kada je dosao.Nema dovoljnu minutazu,a ni dovoljno strucan rad- Radonja bi i Durenta upropastio.
Za mene veliko razocaranje.Pratim ga dugo , i zaista sam ocekivao da ce eksplodirati ove godine.

mister

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee
(Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)

Trojica dosla posle svetskog u ekipu. bice zanimljivo jednu sezonu, kao I vaterpolo

Kme

pre 9 godina

Marko Tejic,Nikola Rebic,Aleksandar Aranitovic,Stefan Lazarevic(koji je sad u Fmp-u)....jos puno reprezentativaca....kmeee kmeee kmeee kmeee (grof, 31. januar 2015 11:15)

Oni ne igraju ni u seniorskom timu Telekoma, a kamoli u A selekciji. Kalinic i Jovic dovedeni iz Radnickog, Mitrovic i Marjanovic iz Hemofarma.

Front 99

pre 9 godina

@ oberin martell

Da sam na tvom mestu ne bih se radovao puno, posto fuzija traje jos sezonu-dve, postavlja se pitanje sta ce biti posle, naravno vraca se ona iz zamrzivaca...

d

pre 9 godina

svaka cast momak. dobar si decko, solidan igrac i veliki potencijal. ovi sto od dangubica ocekuju da sa 22 godine kuca preko 2 igraca, sutira trojke preko 40% a dvojke minimum 55%na svakoj utakmici i da igra graciozno kao durent, treba da se zapitaju sta im je sa mozgom i da li bi, cak i da postoji, takav igrac igrao u zvezdi.

Vlada

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02) To isto ne bi mogao da kažeš pre godinu dana kada Jović,Dangubić i Kalinić nisu ni igrali za vas? A poziv u repku su zaslužili igrama za Radnički i Megu. A kmeči svojoj devojci,ako je imaš, panteru.

kiza

pre 9 godina

Pa koliko se secam Marjanovic nije igrao za reprezentaciju od kad je kod Covica......bio na pripremama....Raduljica...Stimac koji je odlican u Bajernu.....mislim da ce te teko imati bar jednog i to Kalinica..ostali nabrojani su za B tim.......a pogotovo kapiten Mitrovic...od koga na silu hoce da naprave "zvezdu".......

oberin martell

pre 9 godina

Dodji u Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 31. januar 2015 09:38)

Ahahaha.... oće kad se uželi kikirikija i leblebija. Sve sa karanfilom...

boda tajson dozivotna

pre 9 godina

grof taj rebic bolje da igra u fmpu nego da sedi na klupi kod radonje, ups u fmpu igra covic mladji, ne znam kako ce da postane reprezentativac grejuci klupu

vuchkomilli liebe rotern stern!

pre 9 godina

Radi Danguba samo radi, nemoj da ga vadis iz kolena vise, kad krenes da sutnes ja potrazim nesto za grickanje, pa sipam pivo i taman stignem da vidim izbacaj...aj vidimo se da tovarimo Zalgiris!

milan

pre 9 godina

Mile Kontras- kasno se Dangubic setio da poboljsa neke aspekte svoje igre jer ima vec 22 god i vec je veteran... Nabroj mi igrace koji su sa 22 godine bili najbolji, dobices veoma mali broj a oni su vanserijski talenti koji se retko kad radaju. Samo neka nastavi da napreduje i za koju god ce biti odlican NBA igrac...

idol vam je čovek koji jede sline. sline,ej!

pre 9 godina

,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje ) (Luke Babbitt gravedigger, 31. januar 2015 11:08)

Nemaš ti ništa zajedničko sa njima. Uzgred,Bobi će biti prvi centar Srbije a Dangubić i Mitrović standardni reprezentativci. A ti ćeš i dalje da troluješ iz te iste fotelje.

sasapavlovic

pre 9 godina

@lalatovic Ne dajte vi NIJEDNOG, nego ste sve te igrace doveli kao REPREZENTATIVCE, sem Mitrovica koji nije bio na prvenstvu. A i nema sanse da odu ni trojica od tih nabrojanih ;)

Marko

pre 9 godina

Tehnika skok suta mu je prilicno losa. Nema potrebe da igrac njegove visine skace dodatnih pola metra i onda u trenutku kad pocne da se spusta na zemlju ispaljuje loptu!? Nema logike. Skok sut se koristi da bi izbegao blokadu i pravovremenin izbacajem lopte pojacao izbacaj iz zgloba. Treba da smanji skok prilikom suta i da trenutak ranije izbacuje loptu. Iskreno malo mi je cudno da o ovome pisem u vezi sa profesionalnim igracem, ali ok.

doktor

pre 9 godina

A da radis malo sa Draganom Jakovljevicem da te napravi u igraca.Pozovi ga dok je u Bg.Imam informacije da ce sledece sezone preuzeti Real.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. 
Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. 
Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. 
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. 
Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. 
- Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo jednu upravu - kaže Dodik. 
Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. 

Lalatovic

pre 9 godina

Ne dajete vi ništa.Nijedan od njih nije otišao u reprezentaciju iz tvog fmp-a.Jović i Kalinić iz Mutinog radničkog,a Dangubić,Marjanović i Mitrović su reprezentativci kao i ja,iz fotelje
(Luke Babbitt gravedigger, 31. januar 2015 11:08)



Izadji na vazduh, bice ti lakse...

Colbert

pre 9 godina

Vazno je da je uocio koji mu je nedostatak i da se trudi da ga popravi. Odbrana koju igra je na vrhunskom nivou, a fizikalije su mu fantasticne. Ako uspe da popravi sut bice u buducnosti jedan od najboljih igraca u Evropi.

grof

pre 9 godina

@Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo

Marko Tejic,Nikola Rebic,Aleksandar Aranitovic,Stefan Lazarevic(koji je sad u Fmp-u)....jos puno reprezentativaca....kmeee kmeee kmeee kmeee

Jovan

pre 9 godina

@Marko Cakmak
Da,skoro su na istom nivou i jednom i drugom je misaona imenica da daju 15-20 poena.Jbg. Bogdan moze i 30-35 da postigne ali mu treba 20-25 bacanja po utakmici,sto je prosle godine i dobijao.Sada ili popije bananu ili izgubi loptu kada udje pod kos,prosle godine je dobijao dva bacanja!

Lalatovic

pre 9 godina

Cela reprezentacija je nasa!

Teo(DELIJA NAS)
Nedo(CZ)
Kalina(CZ)
Bjelica(CZ)
Mitrovic(CZ)
Bobi(CZ)
.....


Ima tu jos mnogo njih!


A gde ste vi???

Gde su ti silni igraci koje stvarate za Srbiju???!!!

Gde su???

Basketash

pre 9 godina

Samo napred. Jako me raduje tvoja dobra partija. Neki će reći 9p 4 skoka nije nešto, ali njegov učinak u igri je odličan, pri tom je dva šuta dao u poslednjoj sekundi. Samo vezbaj i nema zime za tebe.

Ђорђе Охрид

pre 9 godina

Дангубић че бити сигурно не један од најбољи него најбољи играч Европе. Само напред Дангуба...

zoran.ivkovic982@gmail.com

pre 9 godina

lose ti ide sut danguba ...danguba je potencijal ,decko je imao tezu povredu i nije usao u formu ...samo ozbiljno treniraj sut i vratice ti se

cvrc milojka

pre 9 godina

@ oberin martell

Da sam na tvom mestu ne bih se radovao puno, posto fuzija traje jos sezonu-dve, postavlja se pitanje sta ce biti posle, naravno vraca se ona iz zamrzivaca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Front 99, 31. januar 2015 11:56)

Pa nista nece da bude. Crvena zvezda ce da promeni adresu na Mali kalemegdan 2, telekom ce ostati sponzor, Beograd se brise sa imena kluba i to je to. FMP je FMP (prvi u KLSu), Zvezda prva u ABA i domacoj ligi, mladje selekcije u svom kategorijama prve. U prevodu, sve je kako treba da bude, a ti mozes samo da places

Nemanja

pre 9 godina

Dodji u Partizan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 31. januar 2015 09:38)
Brate moje, bio sam ja na razgovorima u partizanu. Dodjem ja, sednem za stolom, pored mene Misko. U kancelariju udje neki lik, prosed, sa podocnjacima, ja kazem poznat mi a Misko me podgurkuje laktom...sta li hoce?! Da, to je Danilovic, setim se, opasan lik bio kao igrac. Kaze on, drago nam je sto si dosao, evo sad ce i trener, kasni malo, drmnuo neku trolu...bus, ne znam, kazu dok ga puste panduri. Pricamo mi pola sata, kaze meni Danilovic da sam super lik ali da se kod njih igra iz ljubavi. Cudim se ja, cudi se Misko ali kaze nema veze, naplaticemo se od nekog procenta. Ja kazem ajde, moze...taman da potpisem, ulazi neki debeli sa naocarima, kaze zdravo Nemanja...ja kazem zdravo, kad on pita da li volim karanfile, ja kazem svejedno mi je...I sve bi bilo ok kad on krene levom da me davi a desnom da me pipa dole...jbt, bezi bre od mene!!! Kaze debeli, nista od posla, mojim igracima se digne kad ih gusim, a ti si se izmakao...idi odavde. Ja izlazim sav zbunjen, grozno mi u gacama...Misko kaze nema veze, naci ce se neko drugi da me plati. I tako ti ja zavrsim u zvezdi. Kazu da nisam nikad navijao za njih, nego za ove sto overavaju gace...ali meni je lepo, evo pikam basket u pioniru sa nekim Markusom, opasan plejer...tako. Budi mi dobro!

x man

pre 9 godina

decko je sa najjacm fizikalijama u evropi!sut za sada ocajan,i ruzan..ali,bice strasan igrac,sa 21 god.lucic,velickovic su bili takodje neprimjetni u partizanu,pa kako neko ode sa 23 god.budu lideri,i bili su..nazalost povrede..a napr.dangubic je josh jaci i veci talenat od lucica!sa 25 god.ce da jede odbrane kad krene na kos kao soni wims napr.danguba,dug korak,jak,dobra tehnika ,204 visok,skace kao zver..ima da jede odbrane!!

Mirko

pre 9 godina

Jović, Dangubić i Kalina jesu došli posle svetskog prvenstva, ali od naših tada su igrali Raško i Simonović, dakle bio je jedan manje, ako računamo da je i Nemanja Nedović igrao pa bio povređen, a već viđen kao siguran član reprezentacije - svodi se na isto.

zvezdas stari

pre 9 godina

CARE,TOLIKO TIMSKI IGRATE DA JE NEBITNO KO ISKOCI U NAPADU,VAZNO JE DA ODBRANU IGRATE KAO U VECEM DELU SEZONE. TREBA DA DOBIJETE PODRSKU I U ZAVRSNICI ABA LIGE,TJ FINALNOJ SERIJI.

CoSa

pre 9 godina

Dangubicu sve ti najbolje zelim ali mnogo,mnogo rada moras da ulozis.Za sada si ,za mene bar,totalno razocaranje.Ne samo zbog loseg,tj katastrofalnog suta vec prvenstveno zbog srljanja u napadu,beypotrebnih ulaza,masiranja lopte i pokusaja driblinga koji se uglavnom lose zavrse.Na zelji i borbenosti nemam zamerku.Uostalom ovaj strucni novinar pise o tvojoj sjajnoj partiji a imas indeks 5,2 od 5 za 2,1 od 3 za 3, 4 skoka,4 faula za 22 minuta.Moze da bude prosecno i solidno ali sjajno sigurno ne.a ovo ti je najbolja partija sezone.

odgovor

pre 9 godina

Poenta košarkaške igre je dati koš ili šta... Najteže si ostavio za kraj školovanja... ajd da vidimo
(Pitanje ?, 31. januar 2015 11:29)
Poenta košarke je pobeda..uglavnom se to odradi preko odbrane...e sad pošto Dangubić nije došao u instituciju,svi parametri njegove igre su kao u problemu..dečko igra odbranu nije tu da daje 35 poena..bitno je da napreduje...najlakše je ostavio za kraj školovanja...svako može da namesti šut...nepreciznost nije genetrska osobina već ima veze sa iskustvom i drugim stvarima...

Dr.Kosarka

pre 9 godina

Darko

Evo bas sam se cuo s Dangubom pa mi je reko ako mu ti mislis vracat lopte da bi on rado puco 2000 suteva na dan.
Nego ccovece jesi ti svestan da za 2000 suteva ti treba celo prijepodne i to jos da ti dva coveka vracaju lopte.

ja

pre 9 godina

@Ja tebi serdaru...
a koji igrac je poceo u vasim mladjim kategorijama? vi i nemate to, navikli na otimacinu od drugih klubova pa i ne razvijate mladje kategorije....

Sljiwo

pre 9 godina

Neverovatan odraz imas Dangubicu,radi na sutu ali iskoristi treninge kad budemo igrali sa komsinicom Partizankom i zakucavaj preko "reprezentativca" Gagica..Onako lepo kad Gagara zazmiri i skoci sa obadvije ruke podignute...Ti ga lepo posaljes ispod kosa da sedne..i pogledas ga sa obruca jeli mu dobro dok koluta ocima..

KarBan

pre 9 godina

Jovic, Dangubic, Kalinic, Mitrovic, Bobi. Eeej dajemo 5 reprezentativaca nasoj zemlji! A vi??? Kmeeeeeee kmeeee kmeee (Lalatovic, 31. januar 2015 10:02)Niste ih vi napravili, vec ste ih kupili jad su vec bili reprezentativci. Gde su igraci iz vasih mladjih kategorija?
(Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo, 31. januar 2015 10:47)
85117
Ko to pise
Nama o igracima iz
Sopstvene skole:)))) de je ta partizanova skola????

palop

pre 9 godina

@ (d, 31. januar 2015 10:03)

Niko (normalan) ne ocekuje to od njega, ali sa tim fizikalijama moze mnogo bolje da se igra kosarka nego sto on trenutno igra.

Sut je samo jedan deo toga i po meni najlaksi, jer se moze nauciti pukim ponavljanjem tog pokreta. Kosarkasku inteligenciju ne moze svako da ima i to se ne bi trebalo zameriti igracu, ali barem treba na neki nivo digne stvari koje mogu da se nauce...

Karma

pre 9 godina

Misljenja sam da je sve ovo novo za Dangubica i da se jos uvek nije snaso, jer je ovo preveliki sok za njega. Verujte mi on ce sledece godine biti jedan od najboljih u ekipi ako ne i najboljo. Držite me za rec!

Grm

pre 9 godina

Ali kad je ubacio onaj skok sut protiv albe u zadnjoj sekudni nekog napada. :D (mislim negde u 3/4) Izgledali mi, kao da ce da prebaci kos, a ono uletelo pravo u koš.

aha

pre 9 godina

Nisu mi jasni zvezdasi kojo prozivaju Dangubu, na pocetku utakmice protiv Albe on je jedini pogadjao i doneo nam pocetnu prednost i sigurnost. Da ne pricam o tome kako igra odlicno u odbrani i kako se pozrtvovano baca po parketu. Bravo mali, nastavi da treniras!

Red

pre 9 godina

A da radis malo sa Draganom Jakovljevicem da te napravi u igraca.Pozovi ga dok je u Bg.Imam informacije da ce sledece sezone preuzeti Real.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (doktor, 31. januar 2015 12:26)


Bravo! :))) Mogi nisu shvatili ovaj komentar na ispravan nacin.
Tog treba pominjati uvek i svuda i javljati se u emisiju da shvati gde mu je mesto! Taj covek je sramota za kosarku i trenerski posao!

djc-xxx

pre 9 godina

A dosada sam trenirao odbojku, uz poneki basket na betonu, ha, ha :-)
p.s. Sećam se da su i naši nekadašnji svetski prvaci priznavali da su ih na pripremama na Zlatiboru u basketu razbijali takođe zlatni odbojkaši :-)

srbEUin

pre 9 godina

Ima ovde previše komentatora koji nemaju veze sa košarkom, niti su istu igrali ozbiljnije, makar u kraju.
Nemanja je u poslednjih 4-5 utakmica vidno napredovao u najznačajnijim aspektima igre - timskoj igri i pogotovo odbrani. On sada vrlo kvalitetno čuva i keca i dvojku u EL, što je izvanredno za igrača njegove visine (2o4). U Megi se ne igra ozbiljna, već revijalna košarka, i tebalo mu je vreme da preraste taj dečiji stil, i sad igra sve bolje i korisnije za tim. Igra sve bolje i u napadu, i tek će igrati sa porastom samopouzdanja. Radonja radi izuzetno koristan posao i za Saleta, jer stvara timske igrače, kakve Sale želi. Prošlo je vreme kada smo imali više vrhunskih igrača, pre svega po individualnim kvalitetima, nego ostatak Evrope zajedno. Sada moramo igrati TIMSKI, homogeno, podjednako čvrsto na svim pozicijama.
Koji igrač iz CZT, PTZ, pa i iz cele ABE bi mogao igrati u prvoj petorci nekog evropskog velikana (Makabi, Real, Barca, Oly, Pao, CSKA, uz koje se mogu dodati povremeno Žalgiris, Armani, i u novije vreme Fener ili Efes)?

Morate prihvatiti da CZT samo zahvaljujući Radonji uspeva da sa ovim igračima visoke SREDNJE klase parira prebogatim ekipama, sastavljenim od VRHUNSKIH preskupih igrača. Pa čim bi neki igrač iz ABE nagovestio svoj vrhunski potencijal, nebi više igrao u ABI već bi vrlo brzo za petostruko veći ugovor otišao u neku ekipu iz top 8.