Četvrtak, 29.01.2015.

14:14

DV: Zašto sudije iz Slovenije?

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da ’crno-beli’ žele da pobede MZT u Skoplju i učvrste četvrto mesto

Izvor: B92

DV: Zašto sudije iz Slovenije? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da bi Milija Vojinovic i Juras daleko vise odgovarali jel tako Vujosevicu? Jos samo da se odlucis i da se dogovorite koji igrac bi sada sutnuo dvadesetak slobodnih na utakmici ...

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da bi Milija Vojinovic i Juras daleko vise odgovarali jel tako Vujosevicu? Jos samo da se odlucis i da se dogovorite koji igrac bi sada sutnuo dvadesetak slobodnih na utakmici ...

alergija na gradsku sredinu

pre 9 godina

Kada ti kraljevi šljake pričaju o titulama,NEPROCENJIVO
(neroji železnik, 29. januar 2015 19:15)

Kraljevi kalemegdanske šljake.
Na to je svaki Zvezdaš ponosan.

Kada navijači kluba dođoša
u pežorativu govore kalemegdanskoj šljaci,
znam da je sve na svome mestu.

neroji železnik

pre 9 godina

Institucija sa 4 titule u SFRJ, da nije smesno, bilo bi zalisno. Ostale titule u raspaloj zemlji gde se jedino davalo Partizanu sakom i kapom.
(ferdinand, 29. januar 2015 18:00)

Kada ti kraljevi šljake pričaju o titulama,NEPROCENJIVO

ZD

pre 9 godina

A koga bi gospon Dule? Srpske suce? I Zadar se bori za play off,tko ostaje Bosanci (a onaj iz Čapljine je oženio sestru od direktora Zadra) ili Crnogorci.. o svašta od Dule

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Dule na svaku tvoju Neroji ostave 100 komentara.Nije njima lako, moras da ih razumes, nemoj im zameriti.
Hvala ti, Dule kralju, sto se boris za nas Partizan. Hvala ti sto si prva linija odbrane naseg kluba. Dzaba im novci, zna se ko uzima titulu opet...

ferdinand

pre 9 godina

Koliko Partizan ima titula u SFRJ? Ima cetiri. O kojoj instituciji mi pricamo? O instituciji koja je postala "institucija" tokom '90-ih pa na ovamo, u celokupnom haosu osvojio ostale titule. Uzimanje tudjih igraca i dovodjenje u svoju "skolu", davane su im pare, ogromne, ostalima mrvice. Grobari, npr, da niste posteno osvojili titulu protiv BFC-a? Posle 2-0 za BFC usledila je kradja, i naravno, Partizan dobija 3-2. Ovo je samo jedan primer. Kako imate obraz da se javite? Institucija sa 4 titule u SFRJ, da nije smesno, bilo bi zalisno. Ostale titule u raspaloj zemlji gde se jedino davalo Partizanu sakom i kapom.

Slobodan

pre 9 godina

I MZT-u mnogo bitna utakmica pa im treba pomoc sudija ... Igraci Samardziski koga ste oterali kao loseg i Cvetkovic kome ste se smejali ... Po Dulou NBA igraci !!! Ti si DULO smesan !!!!

Lalatovic

pre 9 godina

Zasto igra Edo Muric kada je slovenac, a Olimpija je slovenacka ekipa?! Valjda ce i on da pomogne Olimpiji, ako rezonujemo stvari po Vujosevicu...

Ivke

pre 9 godina

Koga bi ti da ti sudi? Crnogorac mozda? Ovo je regionalna liga. Moze da sudi bilo ko iz drzava bivse Jugolsavije bez ikakvog opravdanja vasem umisljenom klubu.

kako ko, pa ja

pre 9 godina

Kukavicaaaaaaaaaa,nisam znao da si takva kukavica :D
(Srpska, 29. januar 2015 16:23)

A ti si jos uvek ona ista devojcica,
koju .... bilo ko :)

gejlije neroji iz libije

pre 9 godina

100 komentara pantera a nigde nije spomenuta ni zvezda ni fmp? ma jok, to nisu bol, nemoc, frustracije, ocaj, kompleks, stokholmski sindrom...

veliki strumf

pre 9 godina

Zasto Olimpiji stalno sude sudije iz Srbije? Tacnije, imenom i prezimenom Milija Vojinovic, za koga svi znaju ciji je sudija - pa polovinu trofeja je on sam (dobro, sa Jurasom i Neskovicem) doneo Partizanu.

P A N T E R I

pre 9 godina

Vidim da je ovaj covek postao vasa nocna mora, mada razumljivo ugasio vam je klub za koji ste navijali pa sad navijate za drugi... Cak je i meni kao grobaru vec postalo pomalo zao da vas gledam kako svake godine od oktobra do maja slavite i onda kad dodje ono pravo vas nema nigde nabijete se u misje rupe i cutite kao pokisli... Dule pusti ih molim te da osvoje nesto proslo je 18 godina...

rale

pre 9 godina

Ovo je suština svega. Klasičan smišljen pritisak na sudije koje će sada i biti na strani KKP. To je model koji godinama primenjuje. Setite se samo prošle godine. Apelujem na rukovodstvo ABA da doticna spodoba bude drastično kažnjena jer je ovo direktan atak na regularnost.
Ajde majstore izadji malo iz pionira pa pobedi kao muškarac bez kukanja. Bedno je to strucnjace. Uostalom zato i jesi tu gde si, a ne negde u evropi.

vratite Mijatu sat

pre 9 godina

3 adrese,
0 titula,
103 navijača i
303 komentara mržnje
protiv
1 čoveka i
1 kluba sa
bezbroj titula i
milionima navijača.
(pan, 29. januar 2015 14:31)

Milioni navijaca pobedili hahahahahaha.

Dacha

pre 9 godina

Haha pa ovaj covek je definitivno nenormalan! Smetaju mu sudije iz Slovenije jer im je Olimpija direktan konkurent, pa da su iz Hrvatske recimo opet ne bi odgovarali jer im je i Cedevita konkurent, isto važi i da su iz Crne Gore zbog Budućnosti , da su iz Srbije opet ne ide jer je Partizan iz Srbije, namerno neću Zvezdu da pominjem, da su iz Makedonija opet ne valja zbog Mzt-a, najbolje onda da dodju iz Albanije da mu sude, njihova legenda Vokri npr! Ljudi ovo je internacionalna liga i sude sudije iz svih zemalja ucesnika lige i kraj price, pa kome se koji sudija zalomi, nema nikakve zavere nego čovek je jednostavno paranoik iliti bolesnik u glavi!

ComySB

pre 9 godina

Sto mi je objaviste komentar?

Joj, covece, kako te vise nije sramota. Da li se cuo i jedan povik iz Olimpije na sudjenje prethodnih nedelja? Ne, naravno (sem kada ste ih kao drumski razbojnici sa sudijama pokrali u Beogradu). Ali dobro, tu je sajt aba lige pa se informacije lako daju pronaci (dakle, timovi sa kojima je Olimpija igrala u poslednjih 10 kola a da nisu iz Srbije):

Cedevita-Olimpija (Vojinovic, Obrknezevic, Juras), poraz Olimpije
Olimpija-Cibona (Belosevic, Vojinovic, Benczur-HUN), poraz Olimpije
Buducnost-Olimpija (Maricic, Obradovic, Zurapovic-BiH), poraz Olimpije
Krka-Olimpija (Juras, Perlic-CRO, Dozai-CRO), poraz Olimpije

Je l sada malo jasnije koja je demagogija u pitanju? Dakle, u poslednjih 10 kola, svi porazi Olimpije (sem protiv ekipa iz Srbije kada nase sudije ne mogu da sude) su bili na utakmicama gde su svi ili vecina sudija bili iz Srbije?!? A vi
(Misha, 29. januar 2015 15:22) ...ja procitah 3 puta...pa skuvao kafu...pa jos jednom...onako lagano....rec po rec....sarkazam sto li je...

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Чуј овог муамуа.Па,кад сте зарадили од продаје играче и резултата де објасни нам где су вам паре !? Што кукате онда !?

otvoreni zamrzivac...

pre 9 godina

Strasno koliko komentara "limara" iz predgradja,dugogodisnje frustracije se ne mogu izleciti preko noci,eee Dule,Dule, sta im uradi...;)

humanost pre svega

pre 9 godina

Paranoja je teska bolest.Ako nema overenu zdravstvenu knjizicu, navijaci partizana mogli bi da sakupe novac za lecenje Vujosevica.

Kaiser von Banovo Brdo

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29
. januar 2015 15:18)

Strah iz predgradja ?
Bicemo cetvrti ?...vi znate zasto
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (+41,

Vi jurite trece mesto..... Znate zasto

krcunovo unuche

pre 9 godina

Чуј овог муамуа.Па,кад сте зарадили од продаје играче и резултата де објасни нам где су вам паре !? Што кукате онда !?
(32.загорска дивизија, 29. januar 2015 16:23)

Muka moja !! Gde je Crvena Zvezda a gde je Partizan ??? Odgovori na to pitanje, i docices do odgovora koji te interesuje !!

Adox

pre 9 godina

Jednom recju, doktor ove igre.
(3 na 5, 29. januar 2015 15:41)
Mogu i ja biti doktor kad nemam konkurenciju i kad imam pare,ajde da vas vidimo sta ćete osvojiti sad kad ste dužni i Bogu i narodu..doduše imao je pare i u CSKA pa je napravio "čudo".

gandalf

pre 9 godina

Partizan bi trebao da pobedi MZT-e bez problema, Makedonci su bas losi. I voleo bi da Partizan bude treci pa da se igra srpsko finale bez tenzija i pritiska vezanih za evroligu, vec da bas uzivamo u dobroj kosarci.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ae bre Dulo mojne mracis vise,samo kukas razumem da oces 3 mesto zbog Zvezde ali ne moze.Ima da vas lansiramo ponovo u kup Izvorinke Milosevic jer vam je tamo i mesto a Evroliga je za gospodu koja igraju veceras pa izvoli uzivaj!

nini

pre 9 godina

Strašno,ovaj normalnom čoveku ogadi košarku.Najbolje da svi klubovi igraju sa omladincima(osim KKP),da sude Dulove sudije,Partizanu dati 40 koševa prednosti i onda će valjda biti u redu.

baki

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Divlje macke su u kuci, pit bul iz obrenovca nije :)

milos.k.

pre 9 godina

Ništa novo, ovaj več unapred pritisak na sudije. Ako bi bili hrvatski, pitao bi zašto hrvatski, isto ako bi sudio Milija. Samo da sudi Ilija čutao bi. A kroz istoriju ABA lige Partizan je ama uvek imamo pomoč sudija.
(M, 29. januar 2015 14:20)
A zar niste iz srpske lige otisli jer je u ABA ligi posteno sudjenje? A zar niste zbog toga rusili srpsku ligu i gurali u ABA ligu srpske klubove zato sto je to "postena" liga i u njoj ce se videti ko je ko i da ce tu zvezda biti uspesnija?

DedaMiloje

pre 9 godina

Kreće se sa pritiskom, ajde igrajte basket, pustite to više. Pa ko bi ti da ti sudi, ajde da vi sami birate sudije, teren, publiku, protivnike, sponzore, a mi ostali kako nam bog da.

muamua

pre 9 godina

@cz
sta to znaci finansijski fer plej???
dug od 16miliona zamrznes otvoris novi klub i to je tebi fer plej???
ili je finansijski fer plej kada prodajes igrace i karte i od toga zaradis pare plus ostvaris rezultate ,a toga kod vas nema nema...

Illmatic '94

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.

goga

pre 9 godina

a ko bi trebalo da sudi, voli je sponzor Czt, znaci ne mogu crnogorci, olimpija zadar i cibona se bore za 4. mesto, pa ne mogu ni ustase i slovenci, makedonci ne mogu razumljivo, bugari isto zele zlo partizanu zbog +30 u sofiji.
KO???
(Rale, 29. januar 2015 14:41)
Kako ko, pa cika Tosini kumovi, Valjevci....ili ortaci sa kartanja, nikakav problem

Chalgar

pre 9 godina

Ako su iz Slovenije smeta, posto je Olimpija rival za 4. mesto. Ako su iz Hrvatske smeta jer je Cedevita rival za 3. mesto, ako je iz Makedonije smeta jer se igra sa MZTom, ako je iz Crne Gore smeta jer je simbioza, ako je iz BiH smeta jer nisu dovoljno strucni ipak su bolji oni iz Slovenije...A sve u cilju da se stvori prica o ''neregularnosti lige'', u zelji da nas opet gurne u domace blato.

Batko

pre 9 godina

3 adrese,
0 titula,
103 navijača i
303 komentara mržnje
protiv
1 čoveka i
1 kluba sa
bezbroj titula i
milionima navijača.
(pan, 29. januar 2015 14:31)

Sine, opet si sedeo na `ladnom betonu ?!

killy81

pre 9 godina

Ne znam, gospodine Vujosevicu, ko bi mogao onda da sudi ovu utakmicu? Logicno je da ne sude Hrvati (Cedevita), pa ni Crnogorci (Buducnost) a naravno da nije bas logicno da ovu utakmicu sude Srbi i/ili Makedonci, je l' tako? Tako da ostadose samo Slovenci. Opet logicno, zar ne? Ali, evo ja predlazem da vam Albanci sude, jer se kroz istoriju pokazalo da veliki broj njih navija za vas, a bogami neki su i vase legende.

Misha

pre 9 godina

Sto mi je objaviste komentar?

Joj, covece, kako te vise nije sramota. Da li se cuo i jedan povik iz Olimpije na sudjenje prethodnih nedelja? Ne, naravno (sem kada ste ih kao drumski razbojnici sa sudijama pokrali u Beogradu). Ali dobro, tu je sajt aba lige pa se informacije lako daju pronaci (dakle, timovi sa kojima je Olimpija igrala u poslednjih 10 kola a da nisu iz Srbije):

Cedevita-Olimpija (Vojinovic, Obrknezevic, Juras), poraz Olimpije
Olimpija-Cibona (Belosevic, Vojinovic, Benczur-HUN), poraz Olimpije
Buducnost-Olimpija (Maricic, Obradovic, Zurapovic-BiH), poraz Olimpije
Krka-Olimpija (Juras, Perlic-CRO, Dozai-CRO), poraz Olimpije

Je l sada malo jasnije koja je demagogija u pitanju? Dakle, u poslednjih 10 kola, svi porazi Olimpije (sem protiv ekipa iz Srbije kada nase sudije ne mogu da sude) su bili na utakmicama gde su svi ili vecina sudija bili iz Srbije?!? A vi

Obrenovac

pre 9 godina

Klasika pravi se lud.. cele sezone vrsi pritisak na sudije i to ce se odraziti u kljucnim momentima kada iste te sudije budu svirale u korist partizana.. zna sta radi nije Dulo naivan ni malo

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

A bile su dobre sudije prethodnih utakmica kada se sviraju tehničke i nepostojeći faulovi...to su jedine situacije kada se ne prigovara na suđenje...

Nolan

pre 9 godina

Zato što iz Srbije ili Makedonije ne mogu, da su iz Hrvatske ti bi ih optužio da forsiraju Cedevitu, da su iz Crne Gore rekao bi kako je jedan od njih imao letnju šemu u Budvi sa sestrom igrača MZT-a a u Bosni su većinski navijači Zvezde.
Odakle bi ti, iz Papua Nove Gvineje?

Dončavila

pre 9 godina

Upravu je Dule čista nameštaljka ? Samo su se malo zeznuli Zadar dobija Olimpiju u ovom kolu tako da najverovatnije Zadar osvaja 4.mesto na kraju lige !

rax gravedigger

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Sta fali? Vi kada je 100% sportska izjava 90% vasih komentara, zamisli sta bi bilo i kakvi bi vasi komentari bili da je ovo izjavio Covic...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 29. januar 2015 14:26)

Ako, ako, samo leci komplekse, podrzavam.

krcun osnivac

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29. januar 2015 15:18)

Nada umire poslednja....uzalud trud,dzaba vam sve....

Radonja odlazi

pre 9 godina

Čovjek je poznat po alibi izjavama,a ova je iz tog repertoara,jednostavno ukoliko Partizan izgubi kojim slučajem na vrućem terenu kakvo je gostovanje u Skoplju,od realno slabije ekipe,zna se na koga će se osuti drvlje i kamenje,naravno sudije,delegiranje i ligu,oni će biti jedini krivci,nikako struka i nikako zalaganje ili kvalitet igre njegovoga tima.Jadnostavno je,Dule nikada nije,niti smije biti odgovoran za nešto,a svjestan je koliki je kredit u očima navijača stekao,što realnim zaslugama,što demagogijom i jednostavno to koristi,da u slučajevima svoje objektivne krivice,ili krivice ljudi koji vode klub,redovno se sve svali na "neke druge" koji "žele uništenje Partizana",uz aklamaciju armije navijača.I tako se ta priča vrti u nedogled.

Nemshi

pre 9 godina

Dule kao pravi i veliki sportsman uvek pominje sudije i sudjenje ! Vrlo viteski i hrabro. Na kraju obozava da daje izjave tipa kako su uprkos neprijateljskim sudijama uspeli na jedvite jade da savladaju mocni MZT u paklenoj dvorani u Skoplju !
(balkan boy, 29. januar 2015 15:07)

Ne dete, nego voli da daje ovakve izjave da bi se klinci poprzili po forumima :) Uziva u tome ;)

cz

pre 9 godina

ne kapiram sta se palite i kao nesto jurite evropu kad sledece sezone necete igrati u evropi pa sve i da budete prvi! nastupa finansijski fer plej i 100% transparentnost u poslovnju, a svi znamo kako vi to odradjujete, a i ne vole vas bas u evroligi .. zna to i dule, ocekujte saopstenja tog tipa u maju!

Z_Germans_cs

pre 9 godina

Da su poslali sudije iz Hrvatske pitao bi zašto oni kada nam je Cedevita konkurent za trće mesto.
Najbolje pustiti njega da sudi jednu utakmicu da konačno bude zadovoljan.

Pukovnik Bukovski

pre 9 godina

Tebi je zbog toga što će te razumeti kad im psuješ majku! Verovatno bi hteo da budu neki svemirci, pa da ih ti lepo "kitiš", a oni "legnu na brašno".

+41

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29
. januar 2015 15:18)

Strah iz predgradja ?
Bicemo cetvrti ?...vi znate zasto

balkan boy

pre 9 godina

Dule kao pravi i veliki sportsman uvek pominje sudije i sudjenje ! Vrlo viteski i hrabro. Na kraju obozava da daje izjave tipa kako su uprkos neprijateljskim sudijama uspeli na jedvite jade da savladaju mocni MZT u paklenoj dvorani u Skoplju !

vanja

pre 9 godina

trener ekipe koja u svojim redovima ima Milosavljevica,Gagica,Tepica,Murica,Pavlovica,Macvana... predstavlja svojim navijacima pobjedu nad MZT kao ogroman uspjeh. E sad da l to vise govori o treneru ili o navijacima koji gutaju svaku njegovu nebulozu to je pitanje.

M

pre 9 godina

Ništa novo, ovaj več unapred pritisak na sudije. Ako bi bili hrvatski, pitao bi zašto hrvatski, isto ako bi sudio Milija. Samo da sudi Ilija čutao bi. A kroz istoriju ABA lige Partizan je ama uvek imamo pomoč sudija.

Janos mester

pre 9 godina

Kao da gostuje Makabiju, a ne trecem od dole u ABA ligi. Sudije treba dovesti iz Luksemburga ili Lihtenstajna da ne bi uticali na regularnost. Kakav folirant.

Jah

pre 9 godina

Inace su sudije igraci Olimpije. Ajde bre covece ide leci se, zato sto su tako odredili namerno da vas unistavaju, jer je tetka od strica svih igraca olimpije rodila jednog sudiju koji je povukao ostalu trojicu sa sobom. Da ovog nije kosarka bi barem duplo bolja bila u nasoj zemlji, unistavaju je vec dosta godina on i njemu slicni. Covic nije nista drukciji, sve je to politika i mafija u kosarci.

Rale

pre 9 godina

a ko bi trebalo da sudi, voli je sponzor Czt, znaci ne mogu crnogorci, olimpija zadar i cibona se bore za 4. mesto, pa ne mogu ni ustase i slovenci, makedonci ne mogu razumljivo, bugari isto zele zlo partizanu zbog +30 u sofiji.
KO???

Rajka Baregro

pre 9 godina

proverena informacija.....tetka od mog dobrog drugara je najbolja drugarica sa šurnjajom od delegata utakmice koji je komšija od pašenoga muža kafe kuvarice u jednoj firmi čiji je vlasnik dobar ortak sa kumom sudije koji ne sudi ovu utakmicu....e sad....nemam pojma šta sam sad teo time da kažem ali nije u redu to delegiranje...nije....komeNdija s vama keve mi RO.....

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Стварно нема смисла.То је понижавање 'институције' ! Да се одреде Јурас и Љуца !

Milan

pre 9 godina

Grseka treneru.U se I u svoje kljuse.U sve sumnjas,teorije zavere okolo nas,svi nas mrze.Sudije su ljudi kao I svi mi.Posteno rade svoj posao pa ako se neka greska I desi to je iz neznanja a ne iz lose namere.Uostalom,koliko su puta gresili na stetu Partizana?Dokle bre vise Dule.Ako se I plasiramo u EL, nemamo novac za to takmicenje.Niko ga nece dati a I ne treba da ga daju.Privatizacija .

Kosta

pre 9 godina

A zašto su na Olimpija-Cibona sudile sudije iz Srbije?Smešno šta ljudi rade ovo nema nikakve veze sa Partizanom,veliki je klub,svaka čast ali ovaj i onaj Todorić su plač Majke Božije.

Milan

pre 9 godina

http://www.abaliga.com/game/99/Cedevita-Union_Olimpija#statistic_FullStatistic
http://www.abaliga.com/game/92/Union_Olimpija-Cibona#statistic_FullStatistic
zasto ovde srpske sudije

Del Boy

pre 9 godina

@Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :)))))))
(Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

I sam kapiraš da "ovo" zaslužuje komentarisanje i osudu. To je dobar korak napred.

Koja

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Sta fali? Vi kada je 100% sportska izjava 90% vasih komentara, zamisli sta bi bilo i kakvi bi vasi komentari bili da je ovo izjavio Covic...

dosta sa ucenama

pre 9 godina

ja bi najvise vole da u medjusobnim duelima zvezde i partizana sude evroligaske sudije stranci pa da vidimo onda lepo ko je bolji!

Janos mester

pre 9 godina

Kao da gostuje Makabiju, a ne trecem od dole u ABA ligi. Sudije treba dovesti iz Luksemburga ili Lihtenstajna da ne bi uticali na regularnost. Kakav folirant.

Koja

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Sta fali? Vi kada je 100% sportska izjava 90% vasih komentara, zamisli sta bi bilo i kakvi bi vasi komentari bili da je ovo izjavio Covic...

Rajka Baregro

pre 9 godina

proverena informacija.....tetka od mog dobrog drugara je najbolja drugarica sa šurnjajom od delegata utakmice koji je komšija od pašenoga muža kafe kuvarice u jednoj firmi čiji je vlasnik dobar ortak sa kumom sudije koji ne sudi ovu utakmicu....e sad....nemam pojma šta sam sad teo time da kažem ali nije u redu to delegiranje...nije....komeNdija s vama keve mi RO.....

M

pre 9 godina

Ništa novo, ovaj več unapred pritisak na sudije. Ako bi bili hrvatski, pitao bi zašto hrvatski, isto ako bi sudio Milija. Samo da sudi Ilija čutao bi. A kroz istoriju ABA lige Partizan je ama uvek imamo pomoč sudija.

Jah

pre 9 godina

Inace su sudije igraci Olimpije. Ajde bre covece ide leci se, zato sto su tako odredili namerno da vas unistavaju, jer je tetka od strica svih igraca olimpije rodila jednog sudiju koji je povukao ostalu trojicu sa sobom. Da ovog nije kosarka bi barem duplo bolja bila u nasoj zemlji, unistavaju je vec dosta godina on i njemu slicni. Covic nije nista drukciji, sve je to politika i mafija u kosarci.

Milan

pre 9 godina

http://www.abaliga.com/game/99/Cedevita-Union_Olimpija#statistic_FullStatistic
http://www.abaliga.com/game/92/Union_Olimpija-Cibona#statistic_FullStatistic
zasto ovde srpske sudije

vratite Mijatu sat

pre 9 godina

3 adrese,
0 titula,
103 navijača i
303 komentara mržnje
protiv
1 čoveka i
1 kluba sa
bezbroj titula i
milionima navijača.
(pan, 29. januar 2015 14:31)

Milioni navijaca pobedili hahahahahaha.

Milan

pre 9 godina

Grseka treneru.U se I u svoje kljuse.U sve sumnjas,teorije zavere okolo nas,svi nas mrze.Sudije su ljudi kao I svi mi.Posteno rade svoj posao pa ako se neka greska I desi to je iz neznanja a ne iz lose namere.Uostalom,koliko su puta gresili na stetu Partizana?Dokle bre vise Dule.Ako se I plasiramo u EL, nemamo novac za to takmicenje.Niko ga nece dati a I ne treba da ga daju.Privatizacija .

Z_Germans_cs

pre 9 godina

Da su poslali sudije iz Hrvatske pitao bi zašto oni kada nam je Cedevita konkurent za trće mesto.
Najbolje pustiti njega da sudi jednu utakmicu da konačno bude zadovoljan.

ferdinand

pre 9 godina

Koliko Partizan ima titula u SFRJ? Ima cetiri. O kojoj instituciji mi pricamo? O instituciji koja je postala "institucija" tokom '90-ih pa na ovamo, u celokupnom haosu osvojio ostale titule. Uzimanje tudjih igraca i dovodjenje u svoju "skolu", davane su im pare, ogromne, ostalima mrvice. Grobari, npr, da niste posteno osvojili titulu protiv BFC-a? Posle 2-0 za BFC usledila je kradja, i naravno, Partizan dobija 3-2. Ovo je samo jedan primer. Kako imate obraz da se javite? Institucija sa 4 titule u SFRJ, da nije smesno, bilo bi zalisno. Ostale titule u raspaloj zemlji gde se jedino davalo Partizanu sakom i kapom.

Kosta

pre 9 godina

A zašto su na Olimpija-Cibona sudile sudije iz Srbije?Smešno šta ljudi rade ovo nema nikakve veze sa Partizanom,veliki je klub,svaka čast ali ovaj i onaj Todorić su plač Majke Božije.

Batko

pre 9 godina

3 adrese,
0 titula,
103 navijača i
303 komentara mržnje
protiv
1 čoveka i
1 kluba sa
bezbroj titula i
milionima navijača.
(pan, 29. januar 2015 14:31)

Sine, opet si sedeo na `ladnom betonu ?!

balkan boy

pre 9 godina

Dule kao pravi i veliki sportsman uvek pominje sudije i sudjenje ! Vrlo viteski i hrabro. Na kraju obozava da daje izjave tipa kako su uprkos neprijateljskim sudijama uspeli na jedvite jade da savladaju mocni MZT u paklenoj dvorani u Skoplju !

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ae bre Dulo mojne mracis vise,samo kukas razumem da oces 3 mesto zbog Zvezde ali ne moze.Ima da vas lansiramo ponovo u kup Izvorinke Milosevic jer vam je tamo i mesto a Evroliga je za gospodu koja igraju veceras pa izvoli uzivaj!

cz

pre 9 godina

ne kapiram sta se palite i kao nesto jurite evropu kad sledece sezone necete igrati u evropi pa sve i da budete prvi! nastupa finansijski fer plej i 100% transparentnost u poslovnju, a svi znamo kako vi to odradjujete, a i ne vole vas bas u evroligi .. zna to i dule, ocekujte saopstenja tog tipa u maju!

vanja

pre 9 godina

trener ekipe koja u svojim redovima ima Milosavljevica,Gagica,Tepica,Murica,Pavlovica,Macvana... predstavlja svojim navijacima pobjedu nad MZT kao ogroman uspjeh. E sad da l to vise govori o treneru ili o navijacima koji gutaju svaku njegovu nebulozu to je pitanje.

Obrenovac

pre 9 godina

Klasika pravi se lud.. cele sezone vrsi pritisak na sudije i to ce se odraziti u kljucnim momentima kada iste te sudije budu svirale u korist partizana.. zna sta radi nije Dulo naivan ni malo

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Стварно нема смисла.То је понижавање 'институције' ! Да се одреде Јурас и Љуца !

ZD

pre 9 godina

A koga bi gospon Dule? Srpske suce? I Zadar se bori za play off,tko ostaje Bosanci (a onaj iz Čapljine je oženio sestru od direktora Zadra) ili Crnogorci.. o svašta od Dule

dosta sa ucenama

pre 9 godina

ja bi najvise vole da u medjusobnim duelima zvezde i partizana sude evroligaske sudije stranci pa da vidimo onda lepo ko je bolji!

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

A bile su dobre sudije prethodnih utakmica kada se sviraju tehničke i nepostojeći faulovi...to su jedine situacije kada se ne prigovara na suđenje...

humanost pre svega

pre 9 godina

Paranoja je teska bolest.Ako nema overenu zdravstvenu knjizicu, navijaci partizana mogli bi da sakupe novac za lecenje Vujosevica.

Lalatovic

pre 9 godina

Zasto igra Edo Muric kada je slovenac, a Olimpija je slovenacka ekipa?! Valjda ce i on da pomogne Olimpiji, ako rezonujemo stvari po Vujosevicu...

Rale

pre 9 godina

a ko bi trebalo da sudi, voli je sponzor Czt, znaci ne mogu crnogorci, olimpija zadar i cibona se bore za 4. mesto, pa ne mogu ni ustase i slovenci, makedonci ne mogu razumljivo, bugari isto zele zlo partizanu zbog +30 u sofiji.
KO???

Radonja odlazi

pre 9 godina

Čovjek je poznat po alibi izjavama,a ova je iz tog repertoara,jednostavno ukoliko Partizan izgubi kojim slučajem na vrućem terenu kakvo je gostovanje u Skoplju,od realno slabije ekipe,zna se na koga će se osuti drvlje i kamenje,naravno sudije,delegiranje i ligu,oni će biti jedini krivci,nikako struka i nikako zalaganje ili kvalitet igre njegovoga tima.Jadnostavno je,Dule nikada nije,niti smije biti odgovoran za nešto,a svjestan je koliki je kredit u očima navijača stekao,što realnim zaslugama,što demagogijom i jednostavno to koristi,da u slučajevima svoje objektivne krivice,ili krivice ljudi koji vode klub,redovno se sve svali na "neke druge" koji "žele uništenje Partizana",uz aklamaciju armije navijača.I tako se ta priča vrti u nedogled.

Adox

pre 9 godina

Jednom recju, doktor ove igre.
(3 na 5, 29. januar 2015 15:41)
Mogu i ja biti doktor kad nemam konkurenciju i kad imam pare,ajde da vas vidimo sta ćete osvojiti sad kad ste dužni i Bogu i narodu..doduše imao je pare i u CSKA pa je napravio "čudo".

killy81

pre 9 godina

Ne znam, gospodine Vujosevicu, ko bi mogao onda da sudi ovu utakmicu? Logicno je da ne sude Hrvati (Cedevita), pa ni Crnogorci (Buducnost) a naravno da nije bas logicno da ovu utakmicu sude Srbi i/ili Makedonci, je l' tako? Tako da ostadose samo Slovenci. Opet logicno, zar ne? Ali, evo ja predlazem da vam Albanci sude, jer se kroz istoriju pokazalo da veliki broj njih navija za vas, a bogami neki su i vase legende.

Del Boy

pre 9 godina

@Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :)))))))
(Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

I sam kapiraš da "ovo" zaslužuje komentarisanje i osudu. To je dobar korak napred.

Misha

pre 9 godina

Sto mi je objaviste komentar?

Joj, covece, kako te vise nije sramota. Da li se cuo i jedan povik iz Olimpije na sudjenje prethodnih nedelja? Ne, naravno (sem kada ste ih kao drumski razbojnici sa sudijama pokrali u Beogradu). Ali dobro, tu je sajt aba lige pa se informacije lako daju pronaci (dakle, timovi sa kojima je Olimpija igrala u poslednjih 10 kola a da nisu iz Srbije):

Cedevita-Olimpija (Vojinovic, Obrknezevic, Juras), poraz Olimpije
Olimpija-Cibona (Belosevic, Vojinovic, Benczur-HUN), poraz Olimpije
Buducnost-Olimpija (Maricic, Obradovic, Zurapovic-BiH), poraz Olimpije
Krka-Olimpija (Juras, Perlic-CRO, Dozai-CRO), poraz Olimpije

Je l sada malo jasnije koja je demagogija u pitanju? Dakle, u poslednjih 10 kola, svi porazi Olimpije (sem protiv ekipa iz Srbije kada nase sudije ne mogu da sude) su bili na utakmicama gde su svi ili vecina sudija bili iz Srbije?!? A vi

Illmatic '94

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.

Kaiser von Banovo Brdo

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29
. januar 2015 15:18)

Strah iz predgradja ?
Bicemo cetvrti ?...vi znate zasto
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (+41,

Vi jurite trece mesto..... Znate zasto

veliki strumf

pre 9 godina

Zasto Olimpiji stalno sude sudije iz Srbije? Tacnije, imenom i prezimenom Milija Vojinovic, za koga svi znaju ciji je sudija - pa polovinu trofeja je on sam (dobro, sa Jurasom i Neskovicem) doneo Partizanu.

Chalgar

pre 9 godina

Ako su iz Slovenije smeta, posto je Olimpija rival za 4. mesto. Ako su iz Hrvatske smeta jer je Cedevita rival za 3. mesto, ako je iz Makedonije smeta jer se igra sa MZTom, ako je iz Crne Gore smeta jer je simbioza, ako je iz BiH smeta jer nisu dovoljno strucni ipak su bolji oni iz Slovenije...A sve u cilju da se stvori prica o ''neregularnosti lige'', u zelji da nas opet gurne u domace blato.

Slobodan

pre 9 godina

I MZT-u mnogo bitna utakmica pa im treba pomoc sudija ... Igraci Samardziski koga ste oterali kao loseg i Cvetkovic kome ste se smejali ... Po Dulou NBA igraci !!! Ti si DULO smesan !!!!

Dacha

pre 9 godina

Haha pa ovaj covek je definitivno nenormalan! Smetaju mu sudije iz Slovenije jer im je Olimpija direktan konkurent, pa da su iz Hrvatske recimo opet ne bi odgovarali jer im je i Cedevita konkurent, isto važi i da su iz Crne Gore zbog Budućnosti , da su iz Srbije opet ne ide jer je Partizan iz Srbije, namerno neću Zvezdu da pominjem, da su iz Makedonija opet ne valja zbog Mzt-a, najbolje onda da dodju iz Albanije da mu sude, njihova legenda Vokri npr! Ljudi ovo je internacionalna liga i sude sudije iz svih zemalja ucesnika lige i kraj price, pa kome se koji sudija zalomi, nema nikakve zavere nego čovek je jednostavno paranoik iliti bolesnik u glavi!

Nolan

pre 9 godina

Zato što iz Srbije ili Makedonije ne mogu, da su iz Hrvatske ti bi ih optužio da forsiraju Cedevitu, da su iz Crne Gore rekao bi kako je jedan od njih imao letnju šemu u Budvi sa sestrom igrača MZT-a a u Bosni su većinski navijači Zvezde.
Odakle bi ti, iz Papua Nove Gvineje?

rale

pre 9 godina

Ovo je suština svega. Klasičan smišljen pritisak na sudije koje će sada i biti na strani KKP. To je model koji godinama primenjuje. Setite se samo prošle godine. Apelujem na rukovodstvo ABA da doticna spodoba bude drastično kažnjena jer je ovo direktan atak na regularnost.
Ajde majstore izadji malo iz pionira pa pobedi kao muškarac bez kukanja. Bedno je to strucnjace. Uostalom zato i jesi tu gde si, a ne negde u evropi.

nini

pre 9 godina

Strašno,ovaj normalnom čoveku ogadi košarku.Najbolje da svi klubovi igraju sa omladincima(osim KKP),da sude Dulove sudije,Partizanu dati 40 koševa prednosti i onda će valjda biti u redu.

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Чуј овог муамуа.Па,кад сте зарадили од продаје играче и резултата де објасни нам где су вам паре !? Што кукате онда !?

DedaMiloje

pre 9 godina

Kreće se sa pritiskom, ajde igrajte basket, pustite to više. Pa ko bi ti da ti sudi, ajde da vi sami birate sudije, teren, publiku, protivnike, sponzore, a mi ostali kako nam bog da.

Ivke

pre 9 godina

Koga bi ti da ti sudi? Crnogorac mozda? Ovo je regionalna liga. Moze da sudi bilo ko iz drzava bivse Jugolsavije bez ikakvog opravdanja vasem umisljenom klubu.

goga

pre 9 godina

a ko bi trebalo da sudi, voli je sponzor Czt, znaci ne mogu crnogorci, olimpija zadar i cibona se bore za 4. mesto, pa ne mogu ni ustase i slovenci, makedonci ne mogu razumljivo, bugari isto zele zlo partizanu zbog +30 u sofiji.
KO???
(Rale, 29. januar 2015 14:41)
Kako ko, pa cika Tosini kumovi, Valjevci....ili ortaci sa kartanja, nikakav problem

baki

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Divlje macke su u kuci, pit bul iz obrenovca nije :)

neroji železnik

pre 9 godina

Institucija sa 4 titule u SFRJ, da nije smesno, bilo bi zalisno. Ostale titule u raspaloj zemlji gde se jedino davalo Partizanu sakom i kapom.
(ferdinand, 29. januar 2015 18:00)

Kada ti kraljevi šljake pričaju o titulama,NEPROCENJIVO

Pukovnik Bukovski

pre 9 godina

Tebi je zbog toga što će te razumeti kad im psuješ majku! Verovatno bi hteo da budu neki svemirci, pa da ih ti lepo "kitiš", a oni "legnu na brašno".

Dončavila

pre 9 godina

Upravu je Dule čista nameštaljka ? Samo su se malo zeznuli Zadar dobija Olimpiju u ovom kolu tako da najverovatnije Zadar osvaja 4.mesto na kraju lige !

gejlije neroji iz libije

pre 9 godina

100 komentara pantera a nigde nije spomenuta ni zvezda ni fmp? ma jok, to nisu bol, nemoc, frustracije, ocaj, kompleks, stokholmski sindrom...

P A N T E R I

pre 9 godina

Vidim da je ovaj covek postao vasa nocna mora, mada razumljivo ugasio vam je klub za koji ste navijali pa sad navijate za drugi... Cak je i meni kao grobaru vec postalo pomalo zao da vas gledam kako svake godine od oktobra do maja slavite i onda kad dodje ono pravo vas nema nigde nabijete se u misje rupe i cutite kao pokisli... Dule pusti ih molim te da osvoje nesto proslo je 18 godina...

rax gravedigger

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Sta fali? Vi kada je 100% sportska izjava 90% vasih komentara, zamisli sta bi bilo i kakvi bi vasi komentari bili da je ovo izjavio Covic...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 29. januar 2015 14:26)

Ako, ako, samo leci komplekse, podrzavam.

+41

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29
. januar 2015 15:18)

Strah iz predgradja ?
Bicemo cetvrti ?...vi znate zasto

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Dule na svaku tvoju Neroji ostave 100 komentara.Nije njima lako, moras da ih razumes, nemoj im zameriti.
Hvala ti, Dule kralju, sto se boris za nas Partizan. Hvala ti sto si prva linija odbrane naseg kluba. Dzaba im novci, zna se ko uzima titulu opet...

kako ko, pa ja

pre 9 godina

Kukavicaaaaaaaaaa,nisam znao da si takva kukavica :D
(Srpska, 29. januar 2015 16:23)

A ti si jos uvek ona ista devojcica,
koju .... bilo ko :)

otvoreni zamrzivac...

pre 9 godina

Strasno koliko komentara "limara" iz predgradja,dugogodisnje frustracije se ne mogu izleciti preko noci,eee Dule,Dule, sta im uradi...;)

krcun osnivac

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29. januar 2015 15:18)

Nada umire poslednja....uzalud trud,dzaba vam sve....

ComySB

pre 9 godina

Sto mi je objaviste komentar?

Joj, covece, kako te vise nije sramota. Da li se cuo i jedan povik iz Olimpije na sudjenje prethodnih nedelja? Ne, naravno (sem kada ste ih kao drumski razbojnici sa sudijama pokrali u Beogradu). Ali dobro, tu je sajt aba lige pa se informacije lako daju pronaci (dakle, timovi sa kojima je Olimpija igrala u poslednjih 10 kola a da nisu iz Srbije):

Cedevita-Olimpija (Vojinovic, Obrknezevic, Juras), poraz Olimpije
Olimpija-Cibona (Belosevic, Vojinovic, Benczur-HUN), poraz Olimpije
Buducnost-Olimpija (Maricic, Obradovic, Zurapovic-BiH), poraz Olimpije
Krka-Olimpija (Juras, Perlic-CRO, Dozai-CRO), poraz Olimpije

Je l sada malo jasnije koja je demagogija u pitanju? Dakle, u poslednjih 10 kola, svi porazi Olimpije (sem protiv ekipa iz Srbije kada nase sudije ne mogu da sude) su bili na utakmicama gde su svi ili vecina sudija bili iz Srbije?!? A vi
(Misha, 29. januar 2015 15:22) ...ja procitah 3 puta...pa skuvao kafu...pa jos jednom...onako lagano....rec po rec....sarkazam sto li je...

muamua

pre 9 godina

@cz
sta to znaci finansijski fer plej???
dug od 16miliona zamrznes otvoris novi klub i to je tebi fer plej???
ili je finansijski fer plej kada prodajes igrace i karte i od toga zaradis pare plus ostvaris rezultate ,a toga kod vas nema nema...

milos.k.

pre 9 godina

Ništa novo, ovaj več unapred pritisak na sudije. Ako bi bili hrvatski, pitao bi zašto hrvatski, isto ako bi sudio Milija. Samo da sudi Ilija čutao bi. A kroz istoriju ABA lige Partizan je ama uvek imamo pomoč sudija.
(M, 29. januar 2015 14:20)
A zar niste iz srpske lige otisli jer je u ABA ligi posteno sudjenje? A zar niste zbog toga rusili srpsku ligu i gurali u ABA ligu srpske klubove zato sto je to "postena" liga i u njoj ce se videti ko je ko i da ce tu zvezda biti uspesnija?

alergija na gradsku sredinu

pre 9 godina

Kada ti kraljevi šljake pričaju o titulama,NEPROCENJIVO
(neroji železnik, 29. januar 2015 19:15)

Kraljevi kalemegdanske šljake.
Na to je svaki Zvezdaš ponosan.

Kada navijači kluba dođoša
u pežorativu govore kalemegdanskoj šljaci,
znam da je sve na svome mestu.

gandalf

pre 9 godina

Partizan bi trebao da pobedi MZT-e bez problema, Makedonci su bas losi. I voleo bi da Partizan bude treci pa da se igra srpsko finale bez tenzija i pritiska vezanih za evroligu, vec da bas uzivamo u dobroj kosarci.

Nemshi

pre 9 godina

Dule kao pravi i veliki sportsman uvek pominje sudije i sudjenje ! Vrlo viteski i hrabro. Na kraju obozava da daje izjave tipa kako su uprkos neprijateljskim sudijama uspeli na jedvite jade da savladaju mocni MZT u paklenoj dvorani u Skoplju !
(balkan boy, 29. januar 2015 15:07)

Ne dete, nego voli da daje ovakve izjave da bi se klinci poprzili po forumima :) Uziva u tome ;)

krcunovo unuche

pre 9 godina

Чуј овог муамуа.Па,кад сте зарадили од продаје играче и резултата де објасни нам где су вам паре !? Што кукате онда !?
(32.загорска дивизија, 29. januar 2015 16:23)

Muka moja !! Gde je Crvena Zvezda a gde je Partizan ??? Odgovori na to pitanje, i docices do odgovora koji te interesuje !!

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da bi Milija Vojinovic i Juras daleko vise odgovarali jel tako Vujosevicu? Jos samo da se odlucis i da se dogovorite koji igrac bi sada sutnuo dvadesetak slobodnih na utakmici ...

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da bi Milija Vojinovic i Juras daleko vise odgovarali jel tako Vujosevicu? Jos samo da se odlucis i da se dogovorite koji igrac bi sada sutnuo dvadesetak slobodnih na utakmici ...

Koja

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Sta fali? Vi kada je 100% sportska izjava 90% vasih komentara, zamisli sta bi bilo i kakvi bi vasi komentari bili da je ovo izjavio Covic...

Janos mester

pre 9 godina

Kao da gostuje Makabiju, a ne trecem od dole u ABA ligi. Sudije treba dovesti iz Luksemburga ili Lihtenstajna da ne bi uticali na regularnost. Kakav folirant.

Rajka Baregro

pre 9 godina

proverena informacija.....tetka od mog dobrog drugara je najbolja drugarica sa šurnjajom od delegata utakmice koji je komšija od pašenoga muža kafe kuvarice u jednoj firmi čiji je vlasnik dobar ortak sa kumom sudije koji ne sudi ovu utakmicu....e sad....nemam pojma šta sam sad teo time da kažem ali nije u redu to delegiranje...nije....komeNdija s vama keve mi RO.....

P A N T E R I

pre 9 godina

Vidim da je ovaj covek postao vasa nocna mora, mada razumljivo ugasio vam je klub za koji ste navijali pa sad navijate za drugi... Cak je i meni kao grobaru vec postalo pomalo zao da vas gledam kako svake godine od oktobra do maja slavite i onda kad dodje ono pravo vas nema nigde nabijete se u misje rupe i cutite kao pokisli... Dule pusti ih molim te da osvoje nesto proslo je 18 godina...

neroji železnik

pre 9 godina

Institucija sa 4 titule u SFRJ, da nije smesno, bilo bi zalisno. Ostale titule u raspaloj zemlji gde se jedino davalo Partizanu sakom i kapom.
(ferdinand, 29. januar 2015 18:00)

Kada ti kraljevi šljake pričaju o titulama,NEPROCENJIVO

Jah

pre 9 godina

Inace su sudije igraci Olimpije. Ajde bre covece ide leci se, zato sto su tako odredili namerno da vas unistavaju, jer je tetka od strica svih igraca olimpije rodila jednog sudiju koji je povukao ostalu trojicu sa sobom. Da ovog nije kosarka bi barem duplo bolja bila u nasoj zemlji, unistavaju je vec dosta godina on i njemu slicni. Covic nije nista drukciji, sve je to politika i mafija u kosarci.

gejlije neroji iz libije

pre 9 godina

100 komentara pantera a nigde nije spomenuta ni zvezda ni fmp? ma jok, to nisu bol, nemoc, frustracije, ocaj, kompleks, stokholmski sindrom...

M

pre 9 godina

Ništa novo, ovaj več unapred pritisak na sudije. Ako bi bili hrvatski, pitao bi zašto hrvatski, isto ako bi sudio Milija. Samo da sudi Ilija čutao bi. A kroz istoriju ABA lige Partizan je ama uvek imamo pomoč sudija.

rax gravedigger

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Sta fali? Vi kada je 100% sportska izjava 90% vasih komentara, zamisli sta bi bilo i kakvi bi vasi komentari bili da je ovo izjavio Covic...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 29. januar 2015 14:26)

Ako, ako, samo leci komplekse, podrzavam.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Dule na svaku tvoju Neroji ostave 100 komentara.Nije njima lako, moras da ih razumes, nemoj im zameriti.
Hvala ti, Dule kralju, sto se boris za nas Partizan. Hvala ti sto si prva linija odbrane naseg kluba. Dzaba im novci, zna se ko uzima titulu opet...

otvoreni zamrzivac...

pre 9 godina

Strasno koliko komentara "limara" iz predgradja,dugogodisnje frustracije se ne mogu izleciti preko noci,eee Dule,Dule, sta im uradi...;)

ComySB

pre 9 godina

Sto mi je objaviste komentar?

Joj, covece, kako te vise nije sramota. Da li se cuo i jedan povik iz Olimpije na sudjenje prethodnih nedelja? Ne, naravno (sem kada ste ih kao drumski razbojnici sa sudijama pokrali u Beogradu). Ali dobro, tu je sajt aba lige pa se informacije lako daju pronaci (dakle, timovi sa kojima je Olimpija igrala u poslednjih 10 kola a da nisu iz Srbije):

Cedevita-Olimpija (Vojinovic, Obrknezevic, Juras), poraz Olimpije
Olimpija-Cibona (Belosevic, Vojinovic, Benczur-HUN), poraz Olimpije
Buducnost-Olimpija (Maricic, Obradovic, Zurapovic-BiH), poraz Olimpije
Krka-Olimpija (Juras, Perlic-CRO, Dozai-CRO), poraz Olimpije

Je l sada malo jasnije koja je demagogija u pitanju? Dakle, u poslednjih 10 kola, svi porazi Olimpije (sem protiv ekipa iz Srbije kada nase sudije ne mogu da sude) su bili na utakmicama gde su svi ili vecina sudija bili iz Srbije?!? A vi
(Misha, 29. januar 2015 15:22) ...ja procitah 3 puta...pa skuvao kafu...pa jos jednom...onako lagano....rec po rec....sarkazam sto li je...

+41

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29
. januar 2015 15:18)

Strah iz predgradja ?
Bicemo cetvrti ?...vi znate zasto

kako ko, pa ja

pre 9 godina

Kukavicaaaaaaaaaa,nisam znao da si takva kukavica :D
(Srpska, 29. januar 2015 16:23)

A ti si jos uvek ona ista devojcica,
koju .... bilo ko :)

vratite Mijatu sat

pre 9 godina

3 adrese,
0 titula,
103 navijača i
303 komentara mržnje
protiv
1 čoveka i
1 kluba sa
bezbroj titula i
milionima navijača.
(pan, 29. januar 2015 14:31)

Milioni navijaca pobedili hahahahahaha.

Milan

pre 9 godina

Grseka treneru.U se I u svoje kljuse.U sve sumnjas,teorije zavere okolo nas,svi nas mrze.Sudije su ljudi kao I svi mi.Posteno rade svoj posao pa ako se neka greska I desi to je iz neznanja a ne iz lose namere.Uostalom,koliko su puta gresili na stetu Partizana?Dokle bre vise Dule.Ako se I plasiramo u EL, nemamo novac za to takmicenje.Niko ga nece dati a I ne treba da ga daju.Privatizacija .

muamua

pre 9 godina

@cz
sta to znaci finansijski fer plej???
dug od 16miliona zamrznes otvoris novi klub i to je tebi fer plej???
ili je finansijski fer plej kada prodajes igrace i karte i od toga zaradis pare plus ostvaris rezultate ,a toga kod vas nema nema...

ferdinand

pre 9 godina

Koliko Partizan ima titula u SFRJ? Ima cetiri. O kojoj instituciji mi pricamo? O instituciji koja je postala "institucija" tokom '90-ih pa na ovamo, u celokupnom haosu osvojio ostale titule. Uzimanje tudjih igraca i dovodjenje u svoju "skolu", davane su im pare, ogromne, ostalima mrvice. Grobari, npr, da niste posteno osvojili titulu protiv BFC-a? Posle 2-0 za BFC usledila je kradja, i naravno, Partizan dobija 3-2. Ovo je samo jedan primer. Kako imate obraz da se javite? Institucija sa 4 titule u SFRJ, da nije smesno, bilo bi zalisno. Ostale titule u raspaloj zemlji gde se jedino davalo Partizanu sakom i kapom.

krcunovo unuche

pre 9 godina

Чуј овог муамуа.Па,кад сте зарадили од продаје играче и резултата де објасни нам где су вам паре !? Што кукате онда !?
(32.загорска дивизија, 29. januar 2015 16:23)

Muka moja !! Gde je Crvena Zvezda a gde je Partizan ??? Odgovori na to pitanje, i docices do odgovora koji te interesuje !!

Enrico Pallazzo

pre 9 godina

A bile su dobre sudije prethodnih utakmica kada se sviraju tehničke i nepostojeći faulovi...to su jedine situacije kada se ne prigovara na suđenje...

Illmatic '94

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.

krcun osnivac

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29. januar 2015 15:18)

Nada umire poslednja....uzalud trud,dzaba vam sve....

cz

pre 9 godina

ne kapiram sta se palite i kao nesto jurite evropu kad sledece sezone necete igrati u evropi pa sve i da budete prvi! nastupa finansijski fer plej i 100% transparentnost u poslovnju, a svi znamo kako vi to odradjujete, a i ne vole vas bas u evroligi .. zna to i dule, ocekujte saopstenja tog tipa u maju!

Nemshi

pre 9 godina

Dule kao pravi i veliki sportsman uvek pominje sudije i sudjenje ! Vrlo viteski i hrabro. Na kraju obozava da daje izjave tipa kako su uprkos neprijateljskim sudijama uspeli na jedvite jade da savladaju mocni MZT u paklenoj dvorani u Skoplju !
(balkan boy, 29. januar 2015 15:07)

Ne dete, nego voli da daje ovakve izjave da bi se klinci poprzili po forumima :) Uziva u tome ;)

milos.k.

pre 9 godina

Ništa novo, ovaj več unapred pritisak na sudije. Ako bi bili hrvatski, pitao bi zašto hrvatski, isto ako bi sudio Milija. Samo da sudi Ilija čutao bi. A kroz istoriju ABA lige Partizan je ama uvek imamo pomoč sudija.
(M, 29. januar 2015 14:20)
A zar niste iz srpske lige otisli jer je u ABA ligi posteno sudjenje? A zar niste zbog toga rusili srpsku ligu i gurali u ABA ligu srpske klubove zato sto je to "postena" liga i u njoj ce se videti ko je ko i da ce tu zvezda biti uspesnija?

Batko

pre 9 godina

3 adrese,
0 titula,
103 navijača i
303 komentara mržnje
protiv
1 čoveka i
1 kluba sa
bezbroj titula i
milionima navijača.
(pan, 29. januar 2015 14:31)

Sine, opet si sedeo na `ladnom betonu ?!

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Ae bre Dulo mojne mracis vise,samo kukas razumem da oces 3 mesto zbog Zvezde ali ne moze.Ima da vas lansiramo ponovo u kup Izvorinke Milosevic jer vam je tamo i mesto a Evroliga je za gospodu koja igraju veceras pa izvoli uzivaj!

Milan

pre 9 godina

http://www.abaliga.com/game/99/Cedevita-Union_Olimpija#statistic_FullStatistic
http://www.abaliga.com/game/92/Union_Olimpija-Cibona#statistic_FullStatistic
zasto ovde srpske sudije

balkan boy

pre 9 godina

Dule kao pravi i veliki sportsman uvek pominje sudije i sudjenje ! Vrlo viteski i hrabro. Na kraju obozava da daje izjave tipa kako su uprkos neprijateljskim sudijama uspeli na jedvite jade da savladaju mocni MZT u paklenoj dvorani u Skoplju !

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Стварно нема смисла.То је понижавање 'институције' ! Да се одреде Јурас и Љуца !

Z_Germans_cs

pre 9 godina

Da su poslali sudije iz Hrvatske pitao bi zašto oni kada nam je Cedevita konkurent za trće mesto.
Najbolje pustiti njega da sudi jednu utakmicu da konačno bude zadovoljan.

Obrenovac

pre 9 godina

Klasika pravi se lud.. cele sezone vrsi pritisak na sudije i to ce se odraziti u kljucnim momentima kada iste te sudije budu svirale u korist partizana.. zna sta radi nije Dulo naivan ni malo

vanja

pre 9 godina

trener ekipe koja u svojim redovima ima Milosavljevica,Gagica,Tepica,Murica,Pavlovica,Macvana... predstavlja svojim navijacima pobjedu nad MZT kao ogroman uspjeh. E sad da l to vise govori o treneru ili o navijacima koji gutaju svaku njegovu nebulozu to je pitanje.

Kosta

pre 9 godina

A zašto su na Olimpija-Cibona sudile sudije iz Srbije?Smešno šta ljudi rade ovo nema nikakve veze sa Partizanom,veliki je klub,svaka čast ali ovaj i onaj Todorić su plač Majke Božije.

Slobodan

pre 9 godina

I MZT-u mnogo bitna utakmica pa im treba pomoc sudija ... Igraci Samardziski koga ste oterali kao loseg i Cvetkovic kome ste se smejali ... Po Dulou NBA igraci !!! Ti si DULO smesan !!!!

Adox

pre 9 godina

Jednom recju, doktor ove igre.
(3 na 5, 29. januar 2015 15:41)
Mogu i ja biti doktor kad nemam konkurenciju i kad imam pare,ajde da vas vidimo sta ćete osvojiti sad kad ste dužni i Bogu i narodu..doduše imao je pare i u CSKA pa je napravio "čudo".

humanost pre svega

pre 9 godina

Paranoja je teska bolest.Ako nema overenu zdravstvenu knjizicu, navijaci partizana mogli bi da sakupe novac za lecenje Vujosevica.

Kaiser von Banovo Brdo

pre 9 godina

Izgubicete u Skoplju i da sude Gabonci. Olimpija ima lagan raspored do kraja. Partizan moze da izgubi jos bar 3 utakmice. A ako budete imali isti skor kao Olimpija oni imaju prednost.
(Illmatic '94, 29
. januar 2015 15:18)

Strah iz predgradja ?
Bicemo cetvrti ?...vi znate zasto
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (+41,

Vi jurite trece mesto..... Znate zasto

Del Boy

pre 9 godina

@Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :)))))))
(Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

I sam kapiraš da "ovo" zaslužuje komentarisanje i osudu. To je dobar korak napred.

Dončavila

pre 9 godina

Upravu je Dule čista nameštaljka ? Samo su se malo zeznuli Zadar dobija Olimpiju u ovom kolu tako da najverovatnije Zadar osvaja 4.mesto na kraju lige !

Rale

pre 9 godina

a ko bi trebalo da sudi, voli je sponzor Czt, znaci ne mogu crnogorci, olimpija zadar i cibona se bore za 4. mesto, pa ne mogu ni ustase i slovenci, makedonci ne mogu razumljivo, bugari isto zele zlo partizanu zbog +30 u sofiji.
KO???

gandalf

pre 9 godina

Partizan bi trebao da pobedi MZT-e bez problema, Makedonci su bas losi. I voleo bi da Partizan bude treci pa da se igra srpsko finale bez tenzija i pritiska vezanih za evroligu, vec da bas uzivamo u dobroj kosarci.

ZD

pre 9 godina

A koga bi gospon Dule? Srpske suce? I Zadar se bori za play off,tko ostaje Bosanci (a onaj iz Čapljine je oženio sestru od direktora Zadra) ili Crnogorci.. o svašta od Dule

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Чуј овог муамуа.Па,кад сте зарадили од продаје играче и резултата де објасни нам где су вам паре !? Што кукате онда !?

Lalatovic

pre 9 godina

Zasto igra Edo Muric kada je slovenac, a Olimpija je slovenacka ekipa?! Valjda ce i on da pomogne Olimpiji, ako rezonujemo stvari po Vujosevicu...

rale

pre 9 godina

Ovo je suština svega. Klasičan smišljen pritisak na sudije koje će sada i biti na strani KKP. To je model koji godinama primenjuje. Setite se samo prošle godine. Apelujem na rukovodstvo ABA da doticna spodoba bude drastično kažnjena jer je ovo direktan atak na regularnost.
Ajde majstore izadji malo iz pionira pa pobedi kao muškarac bez kukanja. Bedno je to strucnjace. Uostalom zato i jesi tu gde si, a ne negde u evropi.

Dacha

pre 9 godina

Haha pa ovaj covek je definitivno nenormalan! Smetaju mu sudije iz Slovenije jer im je Olimpija direktan konkurent, pa da su iz Hrvatske recimo opet ne bi odgovarali jer im je i Cedevita konkurent, isto važi i da su iz Crne Gore zbog Budućnosti , da su iz Srbije opet ne ide jer je Partizan iz Srbije, namerno neću Zvezdu da pominjem, da su iz Makedonija opet ne valja zbog Mzt-a, najbolje onda da dodju iz Albanije da mu sude, njihova legenda Vokri npr! Ljudi ovo je internacionalna liga i sude sudije iz svih zemalja ucesnika lige i kraj price, pa kome se koji sudija zalomi, nema nikakve zavere nego čovek je jednostavno paranoik iliti bolesnik u glavi!

veliki strumf

pre 9 godina

Zasto Olimpiji stalno sude sudije iz Srbije? Tacnije, imenom i prezimenom Milija Vojinovic, za koga svi znaju ciji je sudija - pa polovinu trofeja je on sam (dobro, sa Jurasom i Neskovicem) doneo Partizanu.

Nolan

pre 9 godina

Zato što iz Srbije ili Makedonije ne mogu, da su iz Hrvatske ti bi ih optužio da forsiraju Cedevitu, da su iz Crne Gore rekao bi kako je jedan od njih imao letnju šemu u Budvi sa sestrom igrača MZT-a a u Bosni su većinski navijači Zvezde.
Odakle bi ti, iz Papua Nove Gvineje?

goga

pre 9 godina

a ko bi trebalo da sudi, voli je sponzor Czt, znaci ne mogu crnogorci, olimpija zadar i cibona se bore za 4. mesto, pa ne mogu ni ustase i slovenci, makedonci ne mogu razumljivo, bugari isto zele zlo partizanu zbog +30 u sofiji.
KO???
(Rale, 29. januar 2015 14:41)
Kako ko, pa cika Tosini kumovi, Valjevci....ili ortaci sa kartanja, nikakav problem

Radonja odlazi

pre 9 godina

Čovjek je poznat po alibi izjavama,a ova je iz tog repertoara,jednostavno ukoliko Partizan izgubi kojim slučajem na vrućem terenu kakvo je gostovanje u Skoplju,od realno slabije ekipe,zna se na koga će se osuti drvlje i kamenje,naravno sudije,delegiranje i ligu,oni će biti jedini krivci,nikako struka i nikako zalaganje ili kvalitet igre njegovoga tima.Jadnostavno je,Dule nikada nije,niti smije biti odgovoran za nešto,a svjestan je koliki je kredit u očima navijača stekao,što realnim zaslugama,što demagogijom i jednostavno to koristi,da u slučajevima svoje objektivne krivice,ili krivice ljudi koji vode klub,redovno se sve svali na "neke druge" koji "žele uništenje Partizana",uz aklamaciju armije navijača.I tako se ta priča vrti u nedogled.

killy81

pre 9 godina

Ne znam, gospodine Vujosevicu, ko bi mogao onda da sudi ovu utakmicu? Logicno je da ne sude Hrvati (Cedevita), pa ni Crnogorci (Buducnost) a naravno da nije bas logicno da ovu utakmicu sude Srbi i/ili Makedonci, je l' tako? Tako da ostadose samo Slovenci. Opet logicno, zar ne? Ali, evo ja predlazem da vam Albanci sude, jer se kroz istoriju pokazalo da veliki broj njih navija za vas, a bogami neki su i vase legende.

Misha

pre 9 godina

Sto mi je objaviste komentar?

Joj, covece, kako te vise nije sramota. Da li se cuo i jedan povik iz Olimpije na sudjenje prethodnih nedelja? Ne, naravno (sem kada ste ih kao drumski razbojnici sa sudijama pokrali u Beogradu). Ali dobro, tu je sajt aba lige pa se informacije lako daju pronaci (dakle, timovi sa kojima je Olimpija igrala u poslednjih 10 kola a da nisu iz Srbije):

Cedevita-Olimpija (Vojinovic, Obrknezevic, Juras), poraz Olimpije
Olimpija-Cibona (Belosevic, Vojinovic, Benczur-HUN), poraz Olimpije
Buducnost-Olimpija (Maricic, Obradovic, Zurapovic-BiH), poraz Olimpije
Krka-Olimpija (Juras, Perlic-CRO, Dozai-CRO), poraz Olimpije

Je l sada malo jasnije koja je demagogija u pitanju? Dakle, u poslednjih 10 kola, svi porazi Olimpije (sem protiv ekipa iz Srbije kada nase sudije ne mogu da sude) su bili na utakmicama gde su svi ili vecina sudija bili iz Srbije?!? A vi

nini

pre 9 godina

Strašno,ovaj normalnom čoveku ogadi košarku.Najbolje da svi klubovi igraju sa omladincima(osim KKP),da sude Dulove sudije,Partizanu dati 40 koševa prednosti i onda će valjda biti u redu.

Chalgar

pre 9 godina

Ako su iz Slovenije smeta, posto je Olimpija rival za 4. mesto. Ako su iz Hrvatske smeta jer je Cedevita rival za 3. mesto, ako je iz Makedonije smeta jer se igra sa MZTom, ako je iz Crne Gore smeta jer je simbioza, ako je iz BiH smeta jer nisu dovoljno strucni ipak su bolji oni iz Slovenije...A sve u cilju da se stvori prica o ''neregularnosti lige'', u zelji da nas opet gurne u domace blato.

DedaMiloje

pre 9 godina

Kreće se sa pritiskom, ajde igrajte basket, pustite to više. Pa ko bi ti da ti sudi, ajde da vi sami birate sudije, teren, publiku, protivnike, sponzore, a mi ostali kako nam bog da.

baki

pre 9 godina

Joooj, sad kad navale divlje mačke iz predgrađa sa komentarima :))))))) (Bojsi, 29. januar 2015 14:16)

Divlje macke su u kuci, pit bul iz obrenovca nije :)

dosta sa ucenama

pre 9 godina

ja bi najvise vole da u medjusobnim duelima zvezde i partizana sude evroligaske sudije stranci pa da vidimo onda lepo ko je bolji!

Pukovnik Bukovski

pre 9 godina

Tebi je zbog toga što će te razumeti kad im psuješ majku! Verovatno bi hteo da budu neki svemirci, pa da ih ti lepo "kitiš", a oni "legnu na brašno".

Ivke

pre 9 godina

Koga bi ti da ti sudi? Crnogorac mozda? Ovo je regionalna liga. Moze da sudi bilo ko iz drzava bivse Jugolsavije bez ikakvog opravdanja vasem umisljenom klubu.

alergija na gradsku sredinu

pre 9 godina

Kada ti kraljevi šljake pričaju o titulama,NEPROCENJIVO
(neroji železnik, 29. januar 2015 19:15)

Kraljevi kalemegdanske šljake.
Na to je svaki Zvezdaš ponosan.

Kada navijači kluba dođoša
u pežorativu govore kalemegdanskoj šljaci,
znam da je sve na svome mestu.

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da bi Milija Vojinovic i Juras daleko vise odgovarali jel tako Vujosevicu? Jos samo da se odlucis i da se dogovorite koji igrac bi sada sutnuo dvadesetak slobodnih na utakmici ...

Wllaxy

pre 9 godina

Mislim da bi Milija Vojinovic i Juras daleko vise odgovarali jel tako Vujosevicu? Jos samo da se odlucis i da se dogovorite koji igrac bi sada sutnuo dvadesetak slobodnih na utakmici ...