Subota, 24.01.2015.

04:22

Kavsi +39, Rouz razbio Ronda

Pobeda Kavsa sa 39 poena razlike, rekordni 15. uzastopni trijumf Atlante, te treća pobede Niksa u nizu, obeležilo je prvih sedam mečeva u NBA ligi u petak.

Izvor: AK

Kavsi +39, Rouz razbio Ronda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

ak

pre 9 godina

Kavsi izdominirali nadam se da ce nastaviti u istom ritmu protiv oklahome( smith zasada stvarno dobro igra i sampert je dao nejid 10p za 10 minuta i ostavio lep utisak nadam se da ce kavsi postati tim jer induvidualni kvalitet svakako imaju).Atlanta pravi primer timske kosarke pa nikako ne treba da cudi ova velika serija.Steta za finiksov poraz jer momci su stvarno dobro odigrali ako im tim ostane na okupu bice to vrlo respektabilna ekipa)

Milos

pre 9 godina

Da kazem nesto i o zapadnoj konferenciji (pored misljenja o Oklahomi koje sam izneo u prethodnom komentaru). Portland ce se muciti u narednih 2 meseca bez Lamarkusa ali je dobra strana sto ce imati jednu nedelju odmora u tom periodu zbog All-Star pauze pa ce to ipak biti malo kraci period. Drago mi je Thomas Robinson prikazuje partije kakve su se od njega kao 5. pika ocekivale i prosle sezone, cinjenica je da promena tri ekipe u ruki sezoni moze da bude dosta teska za adaptaciju igraca.
Ukoliko im to pozicije na tabeli dozvole mislim da cemo u finalu zapada gledati GSW i Portland. Ja generalno ne volim ekipe koje "zive od suta" ali ako imas sut kakav imaju oni onda je i to razumljivo. Jedina ekipa koja po meni tu moze da ih poremeti jeste San Antonio ali opet protiv njih je cinjenica da nikad nisu odbranili titulu (iako do prosle godine nikad ni finale nisu odbranili pa su ipak uspeli). Sto se Dalasa i Ronda tice tu sam primetio neke stvari. Dalas mnogo bolje igra u mecevima kada dozvoli da Rondo igra svoju igru i da kreira za sebe i ostale. Medjutim u poslednjih par meceva je primetno da su namestili da Elis vise kreira napade, da ima loptu u rukama. Ne znam, mislim da oni jos uvek istrazuju sve opcije i verujem da je Karlajl svestan da ce mu najbolje biti da dozvoli Rondu da igra. Ukoliko Elis postane catch-and-shot player a Rondo bude ono sto i jeste kroz celu karijeru Dalas moze da bude ozbiljna ekipa

Old School

pre 9 godina

Dosadni ste vise vi sa Lebronom te Lebron ovo te Lebron ono sasvim prosecan igrac osvojijo dve titule znamo kako kako i sa kime,covek ima tri izgubljena finala a sledeci uspeh koji bude imao bice samo jos koje izgubljeno finale.Ova njegova takozvana dominacija sto mnogi misle treba zahvaliti fizickoj sanazi koja je u velikoj meri poduprta steroidma svi pravi ljubitelji kosarke i kosarkaskih poteza siguran sam da ne gotive Lebrona covek cak niti neizgleda kao kosarkas,priznajem covek jeste koristan za tim i ima odlicnu statistiku,ali reci da je jedan od najboljih svih vremena je smesno,klasicni americki medijski proizvod mislim da je NBA pogresila sto je njega odlucila forsirati kao mediski najboljeg igraca jer su time promenili citav kvalitet i igraca i NBA u buducnosti sto se vec pokazuje sada slabim kvalitetom,jese konkurencija velika ali je kvalitet timova slab.Toliko od mene znam da se mnogi nece sloziti i nemam nameru da se ovde raspravljam samo sam izneo svoje misljenje.

kinez

pre 9 godina

@Fox a ja bi za tebe kao covek koji danima gleda ove komentare rekao da imas komplekse od Lebrona...kontam da imas nesanice kada Lebron odigra dobro. Lebron je tata i ove sezone svidelo ti se to ili ne, kao sto je i ove sezone ocigledno najvazniji superstar za svoj tim u celoj ligi. Bez njega Klivlend skor 1 pobeda i sedam poraza a sa njegovim dolaskom 5 pobeda u 6 utakmica...pametno dosta(e sad ti ocigledno u te pametne ne spadas). prekini da hejtujes lebrona i ljude koji ga s pravom gotive i postuju njegovo kosarkasko umece, timski duh, drugarstvo koje neguje, i njegov zivot bez i jedne mrlje...pomiri se stim da npr je Lebron u Kini(gde sam i sam) popularniji od cele lige zajedno(bez preterivanja) kao sto je i u celom svetu. To je covek o kome se svaki dan pune novinski stupci a ko si ti? Mali Džeri?

Boston

pre 9 godina

Rondo je u ovom trenutku prosecan plej cak i na nekim mecevima ispod prosecan. Sacekajmo doigravanje ali mislim da je ovo greska Dalasa. Mora mnogo mnogo da poradi na sutu ako to ne uradi bice upamcen kao dobar igrac, nekima prosecan i to je to. :(

дурантула окц

pre 9 godina

Ne volim da navijam protiv dragica i finiksa, ali moram zbog oklahome i hvala hardenu za onaj match-winner :)
Durant je dosta promašio, ali je ibaka glavni krivac za poraz: ima više jump suteva nego iz reketa, skoro i da ga nema u reketu zato je Atlanta i imala onako lake poena iz reketa. I dalje mi nije jasno zašto ne oteraju bruksa, siguran sam da bi ja, jeremija i Fox bolje vodili tim od njega - jedan igrač drži loptu i igra sam protiv svih, dok ostali stoje sa strane i gledaju.
Atlantu sam prvi put gledao ove sezone i mislim da mogu da igraju finale sa GSW, ali se to ne bi isplatilo ligi zato što to nisu poznati i popularni timovi. Na istoku 3 tima mogu u finale(svi znamo kojih 3),a na zapadu 9. Po meni na zapadu isto ima 3 favorita koji su ispred ostalih od kojih jedan još nije u plej ofu, drugi se tu jedva održava, a treći je prvi tim lige (OKC, sas, gsw). Sad čekamo nedelju i duel dvojice najboljih u zadnjih 5 godina

JeRemija

pre 9 godina

@Fox U pravu si da ove godine LBJ nije dominantan kao prethodnih ali ne razumem kako je to beba što kažeš u odnosu na Karija, Hardena, Dejvisa , Vestbruka?! Koliko znam, čovek je DRUGI strelac lige i čini mi se sedmi asistent, uz to jedini asistent u top 10 koji nije plej! Pri tome šutira oko 50% iz igre, a to što je mnoge razmazio svojim ludačkim procentima iz prethodnih sezona tipa 56% ili 54% je druga stvar...Takve procente na njegovoj poziciji nikada u istoriji nijedan igrač nije imao, to više priliči centrima. ''Slabije'' je počeo ovu sezonu, sledila je i mala pauza zbog povrede ali kako bude sezona odmicala biće on sve bolji i ne bih ga tek tako isključio iz trke za MVP.
Kari je ekstra igrač, ali me pomalo nervira toliko loženje kao da je u pitanju neki dvadesetogodišnjak, čudo od deteta, superzvezda u najavi a ne dečko koji već ima 27 godina i kome je pola karijere prošlo a koji se i ne može pohvaliti nekim sjajnim individualnim i klupskim uspesima. Golden Stejt sada bije sve redom, ali ćemo ih videti u plej ofu kada se odbrane još drastično pojačaju. Već vidim duel između Lenarda i Karija, a kada ga Kavai uhvati u mašinu Kari neće znati gde je levo. Da me pogrešno ne shvate ljudi, Kari je sjajan šuter, odličan asistent ali u odbrani je vrlo tanak, može se reći prilično loš + građen je kao neki ribolovac a ne NBA zvezda. To će sve imati uticaja kada dođe plej of i kada ga pojedu jakom odbranom. Živi bili pa videli.

Ona Je Ta

pre 9 godina

Ne vidim razlog zbog kojeg u tekstu stoji "razbio"? Odnos poena je bio na strani Rouza, ali ne može se porediti način igre ova dva igrača. Rouz igra mnogo agresivnije sa mnogo više prodora od Ronda, i zato je logično da će imati više poena. Sa druge strane Rondo više asistira i veće su šanse da izgubi loptu dok će Rouz da zakuca i dobije 2 sigurna poena. Šta bi tek napisali u poređenju Tomsonu vs Meklemor? Jedan je dao 52 poena a drugi jedva prebacio 10. I onda pričamo o razbijanju?!

velikipoznavalac

pre 9 godina

Ovaj tomson je lud decko. Nzm kako je moguce uraditi nesto tako. Uglavnom ceo tim ne da toliko poena u jednoj cetvrtini. Ovo je licilo vise na igricu nego na stvarnost. Inace rekao sam da klivlend ulazi u seriju po povratku brona pa sada jedva cekam duel u nedelju da vidim da li ce ta serija biti ozbiljnija ili neka mini serijica. I naravno utisak veceri nezaustavljivi Niksi.

Fox

pre 9 godina

JeRemija
U jednom duelu ne moze mnogo da mu pokaze, jer tu utice mnogo faktora da bi se posle jednog meca mogao doneti takav zakljucak. A ti dobri covece, valjda si se spustio na zemlju i shvatio da ove godine Lebron nije tata vec beba u NBA u odnosu na Karija, Hardena, Dejvisa Westbruka! Koliko si ti opsednut njime i koliko patis kada izgubi ne odigra dobro, nije ni cudo sto se sprdaju ovde svi sa tobom. Ja sutra vece singliram plus poena prvo poluvreme, ali mislim i da Westbruk moze doci plus, pre Lebrona i Duranta! ;)

Memfis

pre 9 godina

@Jel Boga ti Ali ti si brate verovatno igrao 1 na finiks, ja sam singliro X i stavio 600, napiso sam i ovde da ce u OT ili taj mec ili Atl-Oklahoma, na 111:111 sam bio ubedjen to je to, posle svih neizvesnih meceva veceras mora jedan OT da padne i ubode ga Harden, onako kako ga ubode

JeRemija

pre 9 godina

Promašio sam oba para koje sam predviđao tako da je bolje da vam ne dajem savete u vezi klađenja. Da gubitak bude potpun postarao se i Durent koji je ušao u minus šutiravši 8-22 iz igre...Jedva čekam nedelju pa da mu Lebron u direktnom duelu objasni neke stvari i pokaže ko je tata u NBA. Ne znam šta reći za rekord Tompsona (37 p u četvrtini,13-13 iz igre), po meni je to jači rekord od onih Brajantovih 81p, kada je čovek šutnuo gotovo 50 puta. Svaka čast Kobiju ali ova partija Tompsona je nešto neverovatno. Vidim da niko ne pominje brata Vučevića, 34p i 18s, momak postaje zver iako mu je tek 24 godine. Kada sam ga nedavno poredio sa Divcem jedva sam živu glavu izvukao. Ako nastavi sa ovakvim partijama (prosečno 19p i 11s) ne vidim zašto ne bi uspeo da dostigne slavu jednog Divca. Puno je posla pred njim ali nije nemoguće. i za kraj, moj omiljeni plejmejker, po nekima i najbolji plej na svetu (koji je toliko dobar da nijedna kladionica ne daje ponudu poena za njega), Rondo. Odigrao je još jednu u nizu fenomenalnih utakmica sa 6 poena i 4 asistencije...Fenomenalno!

ja

pre 9 godina

Sad gledam I ne verujem. Thompson iz GSW dao 52 poena za 33 min. Trojke valjda sutirao 11-15. Kakav bekovski tandem Ima GSW. Ja sam siguran da finale igraju GSW-CLE. Pa nek pobedi bolji.

ja

pre 9 godina

Koji bre superstarovi u Klivlandu. Kad ne igra Lebron Klivland gubi. Toliko. Da su oni superstarovi Minesota I Klivland bi prosle godine igrali playoff, shvatite da jedino Irving nešto vredi Love ne moze da se sastavi.

Dlk

pre 9 godina

Auuu majko mila sta radi Klay Thompson trenutno ovo je strasno, 50 poena za 3/4, samo u 3/4 cini mi se preko 30 da je utrpao... Auuu i dalje ne verujem...

bers0003

pre 9 godina

Muci se Dalas sa Rondom. Ne znam, mozda ga krene u play off-u (tek je pola sezone),a moguce je i da je na silaznoj putanji karijere...Atlanta bas sto kazu San Antonio sa istoka. Steta sto je to najgori sportski grad u Americi (kao i drugi juznjacki gradovi) jer zasluzuju vise paznje...

kyu Q

pre 9 godina

Atlanta rastura, ovakvim igrama zasluzuju titulu na istoku , al daleko je jos plej off , i naravno pitanje je da li ce i u plej offu biti ovako dominantni , trenutni kandidati za titulu s istoka :
1. Atlanta 2. Chicago 3. Cavaliers 4. Washington Na zapadu trenutni kandidati za veliko finale po meni :
1. Gsw 2.spursi 3. Dallas 4. Memphis
Osobno navijam za finale chicago- spursi ...
I love this game :)

hawkeye

pre 9 godina

Atlanta,Čikago,Klivlend,četvrti kandidat na istoku za titulu ne postoji,zapad je vreo,ako ne uđu u neku ludu seriju Durant i Vestbruk bez doigravanja.

Dlk

pre 9 godina

Izgleda da se Cavsi polako uigravaju. J.R.Smith opet onaj stari igra odlicno, Mozgov koliko god neki pricali da je ocajan u odbrani odradjuje posao, a i u napadu sasvim solidan.

Gledao dam mec Atlanta-OKC i ishod kakav sam i ocekivao jer 2 igraca ne moze da pobede 10, a u Atlanti svih 10 donose doprinos. Na pocetku meca Carrol odlican, u 2/4 Millsap, na pocetku drugog poluvremena se razigrao Teague, a na startu 4/4 Schroeder i Horford i tu je bio kraj.

Chicago me iznenadio i sinoc i nocas, Rose sjajno odigrao oba meca i volim sto se polako polako vraca u prepoznatljivu formu.

Knicksi on FIRE, idu u pohod na playoff hahhah. Malo sale za kraj, pozz NBA fanovima...

Modiljani

pre 9 godina

Kakvo prvo poluvreme Klivlenda, rapsodija košarkaška, bacaju se za loptu, pa onda bilo nekoliko odličnih alley oop-ova, puno poena dali iz tranzicije, a sve to jer su igrali dobru odbranu. Kevin Lav, neću da ga napadam, dobro igra u zadnje vreme, ali sa visinom od 208cm, slabo skače. Lebron, nije mi on najomiljeniji igrač, ali stvarno je brutalan! On je fizički, što bi rekli Amerikanci, freak of nature, i još pri tome tehnički potkovan igrač jako, jednostavno nezaustavljiv. Inače sam primetio ovde, kad Klivlend pobeđuje, onda se tome ne pridaje pažnja neka, komentarima, a kad gubi, kad naniže nekoliko poraza, onda evo puno njih da kritikuju, a sve to zbog Lebrona. Ipak, okreni obrni, po meni se znaju 4 ekipe koje će konkurisati za titulu, to su: San Antonio, Oklahoma, Klivlend i Čikago.

Milos

pre 9 godina

Odgledao sam nekoliko utakmica u poslednjih par dana zahvaljujuci besplatnom league pass-u i mogu da kazem neke utiske. Prvo od veceras. Atlanta me je zaista odusevila kako igra, dadose ljudi 105 poena ko od sale a odbranu igraju tako dobro da nemam reci, frustracija KD-a i ekipe dovoljno sve govori. Mislim da imaju otvoren put do finala istoka mada ce im eventualni problem biti ako ostanu na prvom mestu a Klivlend/Cikago budu 4/5. Ne kazem da ce ih dobiti samo kazem da ce to biti ozbiljna serija, kakva bi trebala da bude u finalu istoka a ne pre toga. OKC nema unutrasnju igru i to moze skupo da ih kosta u ovoj grcevitoj borbi za plejof. Jeremija je naravno promasio ovaj par ali sta sad, necemo mu zameriti, nije mu prvi put (u momentu pisanja komentara igra se GSW-SAC pa ne mogu da kazem da li je i ot promasio ali ce verovatno biti tako) :)
Zanimljivo je sta se sa Sarlotom desava, ocekivao sam da ce ove godine biti jos bolji nego prosle ali izgleda da ih povrede koje su im glavni igraci do sada imali sprecavaju da osiguraju mesto u plejofu. A tu je verovatno i Lance Stevenson (Josh Smith) efekat. Rouz poceo da igra dosta opustenije sto se da primetiti ali je i dalje to dosta daleko od MVP Rouza. Pre neki dan su valjda Shaq, Charles i kompanija (cini mi se da su oni to bili) rekli da Klivlend nema sanse da bude medju prve 4 ekipe na istoku. Mislim da nisu u pravu, jedna serija od 5-6 pobeda dosta menja stvari.
I za kraj, Nicksi nezadrzivo hitaju ka plejofu :)

scholes

pre 9 godina

Klivlend deluje bas mocno u poslednje vreme, iako ih ne volim zbog prevelike koncentracije tzv. superstarova u jednom timu. JR Smith polude od kad je dosao! Mnogo je korisniji od Love. Bice pakleni dobar mec na SK-u u nedelju u 21:30 (OKC-CLE).
I da pohvalim B92 sto su za promenu objavili vest ranije nego obicno (04:22h) da mozemo i mi koji zapravo gledamo meceve nocu a spavamo do podne da prokomentarisemo :D

rale

pre 9 godina

gledao malo klivlend a malo i derbi dalas cikago. dzejms stvarno razbija iako ga ne volim jeste najbolji igrac. a novicki doktor kosarke stvarno sta je pogadjao. al opet izgubise na jednu loptu na kraju. vredelo je biti budan pola noci. poz za sve ljubitelje nba lige

scholes

pre 9 godina

Klivlend deluje bas mocno u poslednje vreme, iako ih ne volim zbog prevelike koncentracije tzv. superstarova u jednom timu. JR Smith polude od kad je dosao! Mnogo je korisniji od Love. Bice pakleni dobar mec na SK-u u nedelju u 21:30 (OKC-CLE).
I da pohvalim B92 sto su za promenu objavili vest ranije nego obicno (04:22h) da mozemo i mi koji zapravo gledamo meceve nocu a spavamo do podne da prokomentarisemo :D

Dlk

pre 9 godina

Izgleda da se Cavsi polako uigravaju. J.R.Smith opet onaj stari igra odlicno, Mozgov koliko god neki pricali da je ocajan u odbrani odradjuje posao, a i u napadu sasvim solidan.

Gledao dam mec Atlanta-OKC i ishod kakav sam i ocekivao jer 2 igraca ne moze da pobede 10, a u Atlanti svih 10 donose doprinos. Na pocetku meca Carrol odlican, u 2/4 Millsap, na pocetku drugog poluvremena se razigrao Teague, a na startu 4/4 Schroeder i Horford i tu je bio kraj.

Chicago me iznenadio i sinoc i nocas, Rose sjajno odigrao oba meca i volim sto se polako polako vraca u prepoznatljivu formu.

Knicksi on FIRE, idu u pohod na playoff hahhah. Malo sale za kraj, pozz NBA fanovima...

ja

pre 9 godina

Sad gledam I ne verujem. Thompson iz GSW dao 52 poena za 33 min. Trojke valjda sutirao 11-15. Kakav bekovski tandem Ima GSW. Ja sam siguran da finale igraju GSW-CLE. Pa nek pobedi bolji.

rale

pre 9 godina

gledao malo klivlend a malo i derbi dalas cikago. dzejms stvarno razbija iako ga ne volim jeste najbolji igrac. a novicki doktor kosarke stvarno sta je pogadjao. al opet izgubise na jednu loptu na kraju. vredelo je biti budan pola noci. poz za sve ljubitelje nba lige

ja

pre 9 godina

Koji bre superstarovi u Klivlandu. Kad ne igra Lebron Klivland gubi. Toliko. Da su oni superstarovi Minesota I Klivland bi prosle godine igrali playoff, shvatite da jedino Irving nešto vredi Love ne moze da se sastavi.

Dlk

pre 9 godina

Auuu majko mila sta radi Klay Thompson trenutno ovo je strasno, 50 poena za 3/4, samo u 3/4 cini mi se preko 30 da je utrpao... Auuu i dalje ne verujem...

bers0003

pre 9 godina

Muci se Dalas sa Rondom. Ne znam, mozda ga krene u play off-u (tek je pola sezone),a moguce je i da je na silaznoj putanji karijere...Atlanta bas sto kazu San Antonio sa istoka. Steta sto je to najgori sportski grad u Americi (kao i drugi juznjacki gradovi) jer zasluzuju vise paznje...

hawkeye

pre 9 godina

Atlanta,Čikago,Klivlend,četvrti kandidat na istoku za titulu ne postoji,zapad je vreo,ako ne uđu u neku ludu seriju Durant i Vestbruk bez doigravanja.

JeRemija

pre 9 godina

Promašio sam oba para koje sam predviđao tako da je bolje da vam ne dajem savete u vezi klađenja. Da gubitak bude potpun postarao se i Durent koji je ušao u minus šutiravši 8-22 iz igre...Jedva čekam nedelju pa da mu Lebron u direktnom duelu objasni neke stvari i pokaže ko je tata u NBA. Ne znam šta reći za rekord Tompsona (37 p u četvrtini,13-13 iz igre), po meni je to jači rekord od onih Brajantovih 81p, kada je čovek šutnuo gotovo 50 puta. Svaka čast Kobiju ali ova partija Tompsona je nešto neverovatno. Vidim da niko ne pominje brata Vučevića, 34p i 18s, momak postaje zver iako mu je tek 24 godine. Kada sam ga nedavno poredio sa Divcem jedva sam živu glavu izvukao. Ako nastavi sa ovakvim partijama (prosečno 19p i 11s) ne vidim zašto ne bi uspeo da dostigne slavu jednog Divca. Puno je posla pred njim ali nije nemoguće. i za kraj, moj omiljeni plejmejker, po nekima i najbolji plej na svetu (koji je toliko dobar da nijedna kladionica ne daje ponudu poena za njega), Rondo. Odigrao je još jednu u nizu fenomenalnih utakmica sa 6 poena i 4 asistencije...Fenomenalno!

Milos

pre 9 godina

Odgledao sam nekoliko utakmica u poslednjih par dana zahvaljujuci besplatnom league pass-u i mogu da kazem neke utiske. Prvo od veceras. Atlanta me je zaista odusevila kako igra, dadose ljudi 105 poena ko od sale a odbranu igraju tako dobro da nemam reci, frustracija KD-a i ekipe dovoljno sve govori. Mislim da imaju otvoren put do finala istoka mada ce im eventualni problem biti ako ostanu na prvom mestu a Klivlend/Cikago budu 4/5. Ne kazem da ce ih dobiti samo kazem da ce to biti ozbiljna serija, kakva bi trebala da bude u finalu istoka a ne pre toga. OKC nema unutrasnju igru i to moze skupo da ih kosta u ovoj grcevitoj borbi za plejof. Jeremija je naravno promasio ovaj par ali sta sad, necemo mu zameriti, nije mu prvi put (u momentu pisanja komentara igra se GSW-SAC pa ne mogu da kazem da li je i ot promasio ali ce verovatno biti tako) :)
Zanimljivo je sta se sa Sarlotom desava, ocekivao sam da ce ove godine biti jos bolji nego prosle ali izgleda da ih povrede koje su im glavni igraci do sada imali sprecavaju da osiguraju mesto u plejofu. A tu je verovatno i Lance Stevenson (Josh Smith) efekat. Rouz poceo da igra dosta opustenije sto se da primetiti ali je i dalje to dosta daleko od MVP Rouza. Pre neki dan su valjda Shaq, Charles i kompanija (cini mi se da su oni to bili) rekli da Klivlend nema sanse da bude medju prve 4 ekipe na istoku. Mislim da nisu u pravu, jedna serija od 5-6 pobeda dosta menja stvari.
I za kraj, Nicksi nezadrzivo hitaju ka plejofu :)

kyu Q

pre 9 godina

Atlanta rastura, ovakvim igrama zasluzuju titulu na istoku , al daleko je jos plej off , i naravno pitanje je da li ce i u plej offu biti ovako dominantni , trenutni kandidati za titulu s istoka :
1. Atlanta 2. Chicago 3. Cavaliers 4. Washington Na zapadu trenutni kandidati za veliko finale po meni :
1. Gsw 2.spursi 3. Dallas 4. Memphis
Osobno navijam za finale chicago- spursi ...
I love this game :)

kinez

pre 9 godina

@Fox a ja bi za tebe kao covek koji danima gleda ove komentare rekao da imas komplekse od Lebrona...kontam da imas nesanice kada Lebron odigra dobro. Lebron je tata i ove sezone svidelo ti se to ili ne, kao sto je i ove sezone ocigledno najvazniji superstar za svoj tim u celoj ligi. Bez njega Klivlend skor 1 pobeda i sedam poraza a sa njegovim dolaskom 5 pobeda u 6 utakmica...pametno dosta(e sad ti ocigledno u te pametne ne spadas). prekini da hejtujes lebrona i ljude koji ga s pravom gotive i postuju njegovo kosarkasko umece, timski duh, drugarstvo koje neguje, i njegov zivot bez i jedne mrlje...pomiri se stim da npr je Lebron u Kini(gde sam i sam) popularniji od cele lige zajedno(bez preterivanja) kao sto je i u celom svetu. To je covek o kome se svaki dan pune novinski stupci a ko si ti? Mali Džeri?

velikipoznavalac

pre 9 godina

Ovaj tomson je lud decko. Nzm kako je moguce uraditi nesto tako. Uglavnom ceo tim ne da toliko poena u jednoj cetvrtini. Ovo je licilo vise na igricu nego na stvarnost. Inace rekao sam da klivlend ulazi u seriju po povratku brona pa sada jedva cekam duel u nedelju da vidim da li ce ta serija biti ozbiljnija ili neka mini serijica. I naravno utisak veceri nezaustavljivi Niksi.

JeRemija

pre 9 godina

@Fox U pravu si da ove godine LBJ nije dominantan kao prethodnih ali ne razumem kako je to beba što kažeš u odnosu na Karija, Hardena, Dejvisa , Vestbruka?! Koliko znam, čovek je DRUGI strelac lige i čini mi se sedmi asistent, uz to jedini asistent u top 10 koji nije plej! Pri tome šutira oko 50% iz igre, a to što je mnoge razmazio svojim ludačkim procentima iz prethodnih sezona tipa 56% ili 54% je druga stvar...Takve procente na njegovoj poziciji nikada u istoriji nijedan igrač nije imao, to više priliči centrima. ''Slabije'' je počeo ovu sezonu, sledila je i mala pauza zbog povrede ali kako bude sezona odmicala biće on sve bolji i ne bih ga tek tako isključio iz trke za MVP.
Kari je ekstra igrač, ali me pomalo nervira toliko loženje kao da je u pitanju neki dvadesetogodišnjak, čudo od deteta, superzvezda u najavi a ne dečko koji već ima 27 godina i kome je pola karijere prošlo a koji se i ne može pohvaliti nekim sjajnim individualnim i klupskim uspesima. Golden Stejt sada bije sve redom, ali ćemo ih videti u plej ofu kada se odbrane još drastično pojačaju. Već vidim duel između Lenarda i Karija, a kada ga Kavai uhvati u mašinu Kari neće znati gde je levo. Da me pogrešno ne shvate ljudi, Kari je sjajan šuter, odličan asistent ali u odbrani je vrlo tanak, može se reći prilično loš + građen je kao neki ribolovac a ne NBA zvezda. To će sve imati uticaja kada dođe plej of i kada ga pojedu jakom odbranom. Živi bili pa videli.

Boston

pre 9 godina

Rondo je u ovom trenutku prosecan plej cak i na nekim mecevima ispod prosecan. Sacekajmo doigravanje ali mislim da je ovo greska Dalasa. Mora mnogo mnogo da poradi na sutu ako to ne uradi bice upamcen kao dobar igrac, nekima prosecan i to je to. :(

Modiljani

pre 9 godina

Kakvo prvo poluvreme Klivlenda, rapsodija košarkaška, bacaju se za loptu, pa onda bilo nekoliko odličnih alley oop-ova, puno poena dali iz tranzicije, a sve to jer su igrali dobru odbranu. Kevin Lav, neću da ga napadam, dobro igra u zadnje vreme, ali sa visinom od 208cm, slabo skače. Lebron, nije mi on najomiljeniji igrač, ali stvarno je brutalan! On je fizički, što bi rekli Amerikanci, freak of nature, i još pri tome tehnički potkovan igrač jako, jednostavno nezaustavljiv. Inače sam primetio ovde, kad Klivlend pobeđuje, onda se tome ne pridaje pažnja neka, komentarima, a kad gubi, kad naniže nekoliko poraza, onda evo puno njih da kritikuju, a sve to zbog Lebrona. Ipak, okreni obrni, po meni se znaju 4 ekipe koje će konkurisati za titulu, to su: San Antonio, Oklahoma, Klivlend i Čikago.

Memfis

pre 9 godina

@Jel Boga ti Ali ti si brate verovatno igrao 1 na finiks, ja sam singliro X i stavio 600, napiso sam i ovde da ce u OT ili taj mec ili Atl-Oklahoma, na 111:111 sam bio ubedjen to je to, posle svih neizvesnih meceva veceras mora jedan OT da padne i ubode ga Harden, onako kako ga ubode

Ona Je Ta

pre 9 godina

Ne vidim razlog zbog kojeg u tekstu stoji "razbio"? Odnos poena je bio na strani Rouza, ali ne može se porediti način igre ova dva igrača. Rouz igra mnogo agresivnije sa mnogo više prodora od Ronda, i zato je logično da će imati više poena. Sa druge strane Rondo više asistira i veće su šanse da izgubi loptu dok će Rouz da zakuca i dobije 2 sigurna poena. Šta bi tek napisali u poređenju Tomsonu vs Meklemor? Jedan je dao 52 poena a drugi jedva prebacio 10. I onda pričamo o razbijanju?!

дурантула окц

pre 9 godina

Ne volim da navijam protiv dragica i finiksa, ali moram zbog oklahome i hvala hardenu za onaj match-winner :)
Durant je dosta promašio, ali je ibaka glavni krivac za poraz: ima više jump suteva nego iz reketa, skoro i da ga nema u reketu zato je Atlanta i imala onako lake poena iz reketa. I dalje mi nije jasno zašto ne oteraju bruksa, siguran sam da bi ja, jeremija i Fox bolje vodili tim od njega - jedan igrač drži loptu i igra sam protiv svih, dok ostali stoje sa strane i gledaju.
Atlantu sam prvi put gledao ove sezone i mislim da mogu da igraju finale sa GSW, ali se to ne bi isplatilo ligi zato što to nisu poznati i popularni timovi. Na istoku 3 tima mogu u finale(svi znamo kojih 3),a na zapadu 9. Po meni na zapadu isto ima 3 favorita koji su ispred ostalih od kojih jedan još nije u plej ofu, drugi se tu jedva održava, a treći je prvi tim lige (OKC, sas, gsw). Sad čekamo nedelju i duel dvojice najboljih u zadnjih 5 godina

Fox

pre 9 godina

JeRemija
U jednom duelu ne moze mnogo da mu pokaze, jer tu utice mnogo faktora da bi se posle jednog meca mogao doneti takav zakljucak. A ti dobri covece, valjda si se spustio na zemlju i shvatio da ove godine Lebron nije tata vec beba u NBA u odnosu na Karija, Hardena, Dejvisa Westbruka! Koliko si ti opsednut njime i koliko patis kada izgubi ne odigra dobro, nije ni cudo sto se sprdaju ovde svi sa tobom. Ja sutra vece singliram plus poena prvo poluvreme, ali mislim i da Westbruk moze doci plus, pre Lebrona i Duranta! ;)

ak

pre 9 godina

Kavsi izdominirali nadam se da ce nastaviti u istom ritmu protiv oklahome( smith zasada stvarno dobro igra i sampert je dao nejid 10p za 10 minuta i ostavio lep utisak nadam se da ce kavsi postati tim jer induvidualni kvalitet svakako imaju).Atlanta pravi primer timske kosarke pa nikako ne treba da cudi ova velika serija.Steta za finiksov poraz jer momci su stvarno dobro odigrali ako im tim ostane na okupu bice to vrlo respektabilna ekipa)

Milos

pre 9 godina

Da kazem nesto i o zapadnoj konferenciji (pored misljenja o Oklahomi koje sam izneo u prethodnom komentaru). Portland ce se muciti u narednih 2 meseca bez Lamarkusa ali je dobra strana sto ce imati jednu nedelju odmora u tom periodu zbog All-Star pauze pa ce to ipak biti malo kraci period. Drago mi je Thomas Robinson prikazuje partije kakve su se od njega kao 5. pika ocekivale i prosle sezone, cinjenica je da promena tri ekipe u ruki sezoni moze da bude dosta teska za adaptaciju igraca.
Ukoliko im to pozicije na tabeli dozvole mislim da cemo u finalu zapada gledati GSW i Portland. Ja generalno ne volim ekipe koje "zive od suta" ali ako imas sut kakav imaju oni onda je i to razumljivo. Jedina ekipa koja po meni tu moze da ih poremeti jeste San Antonio ali opet protiv njih je cinjenica da nikad nisu odbranili titulu (iako do prosle godine nikad ni finale nisu odbranili pa su ipak uspeli). Sto se Dalasa i Ronda tice tu sam primetio neke stvari. Dalas mnogo bolje igra u mecevima kada dozvoli da Rondo igra svoju igru i da kreira za sebe i ostale. Medjutim u poslednjih par meceva je primetno da su namestili da Elis vise kreira napade, da ima loptu u rukama. Ne znam, mislim da oni jos uvek istrazuju sve opcije i verujem da je Karlajl svestan da ce mu najbolje biti da dozvoli Rondu da igra. Ukoliko Elis postane catch-and-shot player a Rondo bude ono sto i jeste kroz celu karijeru Dalas moze da bude ozbiljna ekipa

Old School

pre 9 godina

Dosadni ste vise vi sa Lebronom te Lebron ovo te Lebron ono sasvim prosecan igrac osvojijo dve titule znamo kako kako i sa kime,covek ima tri izgubljena finala a sledeci uspeh koji bude imao bice samo jos koje izgubljeno finale.Ova njegova takozvana dominacija sto mnogi misle treba zahvaliti fizickoj sanazi koja je u velikoj meri poduprta steroidma svi pravi ljubitelji kosarke i kosarkaskih poteza siguran sam da ne gotive Lebrona covek cak niti neizgleda kao kosarkas,priznajem covek jeste koristan za tim i ima odlicnu statistiku,ali reci da je jedan od najboljih svih vremena je smesno,klasicni americki medijski proizvod mislim da je NBA pogresila sto je njega odlucila forsirati kao mediski najboljeg igraca jer su time promenili citav kvalitet i igraca i NBA u buducnosti sto se vec pokazuje sada slabim kvalitetom,jese konkurencija velika ali je kvalitet timova slab.Toliko od mene znam da se mnogi nece sloziti i nemam nameru da se ovde raspravljam samo sam izneo svoje misljenje.

Old School

pre 9 godina

Dosadni ste vise vi sa Lebronom te Lebron ovo te Lebron ono sasvim prosecan igrac osvojijo dve titule znamo kako kako i sa kime,covek ima tri izgubljena finala a sledeci uspeh koji bude imao bice samo jos koje izgubljeno finale.Ova njegova takozvana dominacija sto mnogi misle treba zahvaliti fizickoj sanazi koja je u velikoj meri poduprta steroidma svi pravi ljubitelji kosarke i kosarkaskih poteza siguran sam da ne gotive Lebrona covek cak niti neizgleda kao kosarkas,priznajem covek jeste koristan za tim i ima odlicnu statistiku,ali reci da je jedan od najboljih svih vremena je smesno,klasicni americki medijski proizvod mislim da je NBA pogresila sto je njega odlucila forsirati kao mediski najboljeg igraca jer su time promenili citav kvalitet i igraca i NBA u buducnosti sto se vec pokazuje sada slabim kvalitetom,jese konkurencija velika ali je kvalitet timova slab.Toliko od mene znam da se mnogi nece sloziti i nemam nameru da se ovde raspravljam samo sam izneo svoje misljenje.

Fox

pre 9 godina

JeRemija
U jednom duelu ne moze mnogo da mu pokaze, jer tu utice mnogo faktora da bi se posle jednog meca mogao doneti takav zakljucak. A ti dobri covece, valjda si se spustio na zemlju i shvatio da ove godine Lebron nije tata vec beba u NBA u odnosu na Karija, Hardena, Dejvisa Westbruka! Koliko si ti opsednut njime i koliko patis kada izgubi ne odigra dobro, nije ni cudo sto se sprdaju ovde svi sa tobom. Ja sutra vece singliram plus poena prvo poluvreme, ali mislim i da Westbruk moze doci plus, pre Lebrona i Duranta! ;)

JeRemija

pre 9 godina

Promašio sam oba para koje sam predviđao tako da je bolje da vam ne dajem savete u vezi klađenja. Da gubitak bude potpun postarao se i Durent koji je ušao u minus šutiravši 8-22 iz igre...Jedva čekam nedelju pa da mu Lebron u direktnom duelu objasni neke stvari i pokaže ko je tata u NBA. Ne znam šta reći za rekord Tompsona (37 p u četvrtini,13-13 iz igre), po meni je to jači rekord od onih Brajantovih 81p, kada je čovek šutnuo gotovo 50 puta. Svaka čast Kobiju ali ova partija Tompsona je nešto neverovatno. Vidim da niko ne pominje brata Vučevića, 34p i 18s, momak postaje zver iako mu je tek 24 godine. Kada sam ga nedavno poredio sa Divcem jedva sam živu glavu izvukao. Ako nastavi sa ovakvim partijama (prosečno 19p i 11s) ne vidim zašto ne bi uspeo da dostigne slavu jednog Divca. Puno je posla pred njim ali nije nemoguće. i za kraj, moj omiljeni plejmejker, po nekima i najbolji plej na svetu (koji je toliko dobar da nijedna kladionica ne daje ponudu poena za njega), Rondo. Odigrao je još jednu u nizu fenomenalnih utakmica sa 6 poena i 4 asistencije...Fenomenalno!

Modiljani

pre 9 godina

Kakvo prvo poluvreme Klivlenda, rapsodija košarkaška, bacaju se za loptu, pa onda bilo nekoliko odličnih alley oop-ova, puno poena dali iz tranzicije, a sve to jer su igrali dobru odbranu. Kevin Lav, neću da ga napadam, dobro igra u zadnje vreme, ali sa visinom od 208cm, slabo skače. Lebron, nije mi on najomiljeniji igrač, ali stvarno je brutalan! On je fizički, što bi rekli Amerikanci, freak of nature, i još pri tome tehnički potkovan igrač jako, jednostavno nezaustavljiv. Inače sam primetio ovde, kad Klivlend pobeđuje, onda se tome ne pridaje pažnja neka, komentarima, a kad gubi, kad naniže nekoliko poraza, onda evo puno njih da kritikuju, a sve to zbog Lebrona. Ipak, okreni obrni, po meni se znaju 4 ekipe koje će konkurisati za titulu, to su: San Antonio, Oklahoma, Klivlend i Čikago.

ja

pre 9 godina

Sad gledam I ne verujem. Thompson iz GSW dao 52 poena za 33 min. Trojke valjda sutirao 11-15. Kakav bekovski tandem Ima GSW. Ja sam siguran da finale igraju GSW-CLE. Pa nek pobedi bolji.

ja

pre 9 godina

Koji bre superstarovi u Klivlandu. Kad ne igra Lebron Klivland gubi. Toliko. Da su oni superstarovi Minesota I Klivland bi prosle godine igrali playoff, shvatite da jedino Irving nešto vredi Love ne moze da se sastavi.

Ona Je Ta

pre 9 godina

Ne vidim razlog zbog kojeg u tekstu stoji "razbio"? Odnos poena je bio na strani Rouza, ali ne može se porediti način igre ova dva igrača. Rouz igra mnogo agresivnije sa mnogo više prodora od Ronda, i zato je logično da će imati više poena. Sa druge strane Rondo više asistira i veće su šanse da izgubi loptu dok će Rouz da zakuca i dobije 2 sigurna poena. Šta bi tek napisali u poređenju Tomsonu vs Meklemor? Jedan je dao 52 poena a drugi jedva prebacio 10. I onda pričamo o razbijanju?!

kinez

pre 9 godina

@Fox a ja bi za tebe kao covek koji danima gleda ove komentare rekao da imas komplekse od Lebrona...kontam da imas nesanice kada Lebron odigra dobro. Lebron je tata i ove sezone svidelo ti se to ili ne, kao sto je i ove sezone ocigledno najvazniji superstar za svoj tim u celoj ligi. Bez njega Klivlend skor 1 pobeda i sedam poraza a sa njegovim dolaskom 5 pobeda u 6 utakmica...pametno dosta(e sad ti ocigledno u te pametne ne spadas). prekini da hejtujes lebrona i ljude koji ga s pravom gotive i postuju njegovo kosarkasko umece, timski duh, drugarstvo koje neguje, i njegov zivot bez i jedne mrlje...pomiri se stim da npr je Lebron u Kini(gde sam i sam) popularniji od cele lige zajedno(bez preterivanja) kao sto je i u celom svetu. To je covek o kome se svaki dan pune novinski stupci a ko si ti? Mali Džeri?

kyu Q

pre 9 godina

Atlanta rastura, ovakvim igrama zasluzuju titulu na istoku , al daleko je jos plej off , i naravno pitanje je da li ce i u plej offu biti ovako dominantni , trenutni kandidati za titulu s istoka :
1. Atlanta 2. Chicago 3. Cavaliers 4. Washington Na zapadu trenutni kandidati za veliko finale po meni :
1. Gsw 2.spursi 3. Dallas 4. Memphis
Osobno navijam za finale chicago- spursi ...
I love this game :)

velikipoznavalac

pre 9 godina

Ovaj tomson je lud decko. Nzm kako je moguce uraditi nesto tako. Uglavnom ceo tim ne da toliko poena u jednoj cetvrtini. Ovo je licilo vise na igricu nego na stvarnost. Inace rekao sam da klivlend ulazi u seriju po povratku brona pa sada jedva cekam duel u nedelju da vidim da li ce ta serija biti ozbiljnija ili neka mini serijica. I naravno utisak veceri nezaustavljivi Niksi.

JeRemija

pre 9 godina

@Fox U pravu si da ove godine LBJ nije dominantan kao prethodnih ali ne razumem kako je to beba što kažeš u odnosu na Karija, Hardena, Dejvisa , Vestbruka?! Koliko znam, čovek je DRUGI strelac lige i čini mi se sedmi asistent, uz to jedini asistent u top 10 koji nije plej! Pri tome šutira oko 50% iz igre, a to što je mnoge razmazio svojim ludačkim procentima iz prethodnih sezona tipa 56% ili 54% je druga stvar...Takve procente na njegovoj poziciji nikada u istoriji nijedan igrač nije imao, to više priliči centrima. ''Slabije'' je počeo ovu sezonu, sledila je i mala pauza zbog povrede ali kako bude sezona odmicala biće on sve bolji i ne bih ga tek tako isključio iz trke za MVP.
Kari je ekstra igrač, ali me pomalo nervira toliko loženje kao da je u pitanju neki dvadesetogodišnjak, čudo od deteta, superzvezda u najavi a ne dečko koji već ima 27 godina i kome je pola karijere prošlo a koji se i ne može pohvaliti nekim sjajnim individualnim i klupskim uspesima. Golden Stejt sada bije sve redom, ali ćemo ih videti u plej ofu kada se odbrane još drastično pojačaju. Već vidim duel između Lenarda i Karija, a kada ga Kavai uhvati u mašinu Kari neće znati gde je levo. Da me pogrešno ne shvate ljudi, Kari je sjajan šuter, odličan asistent ali u odbrani je vrlo tanak, može se reći prilično loš + građen je kao neki ribolovac a ne NBA zvezda. To će sve imati uticaja kada dođe plej of i kada ga pojedu jakom odbranom. Živi bili pa videli.

дурантула окц

pre 9 godina

Ne volim da navijam protiv dragica i finiksa, ali moram zbog oklahome i hvala hardenu za onaj match-winner :)
Durant je dosta promašio, ali je ibaka glavni krivac za poraz: ima više jump suteva nego iz reketa, skoro i da ga nema u reketu zato je Atlanta i imala onako lake poena iz reketa. I dalje mi nije jasno zašto ne oteraju bruksa, siguran sam da bi ja, jeremija i Fox bolje vodili tim od njega - jedan igrač drži loptu i igra sam protiv svih, dok ostali stoje sa strane i gledaju.
Atlantu sam prvi put gledao ove sezone i mislim da mogu da igraju finale sa GSW, ali se to ne bi isplatilo ligi zato što to nisu poznati i popularni timovi. Na istoku 3 tima mogu u finale(svi znamo kojih 3),a na zapadu 9. Po meni na zapadu isto ima 3 favorita koji su ispred ostalih od kojih jedan još nije u plej ofu, drugi se tu jedva održava, a treći je prvi tim lige (OKC, sas, gsw). Sad čekamo nedelju i duel dvojice najboljih u zadnjih 5 godina

rale

pre 9 godina

gledao malo klivlend a malo i derbi dalas cikago. dzejms stvarno razbija iako ga ne volim jeste najbolji igrac. a novicki doktor kosarke stvarno sta je pogadjao. al opet izgubise na jednu loptu na kraju. vredelo je biti budan pola noci. poz za sve ljubitelje nba lige

hawkeye

pre 9 godina

Atlanta,Čikago,Klivlend,četvrti kandidat na istoku za titulu ne postoji,zapad je vreo,ako ne uđu u neku ludu seriju Durant i Vestbruk bez doigravanja.

scholes

pre 9 godina

Klivlend deluje bas mocno u poslednje vreme, iako ih ne volim zbog prevelike koncentracije tzv. superstarova u jednom timu. JR Smith polude od kad je dosao! Mnogo je korisniji od Love. Bice pakleni dobar mec na SK-u u nedelju u 21:30 (OKC-CLE).
I da pohvalim B92 sto su za promenu objavili vest ranije nego obicno (04:22h) da mozemo i mi koji zapravo gledamo meceve nocu a spavamo do podne da prokomentarisemo :D

Boston

pre 9 godina

Rondo je u ovom trenutku prosecan plej cak i na nekim mecevima ispod prosecan. Sacekajmo doigravanje ali mislim da je ovo greska Dalasa. Mora mnogo mnogo da poradi na sutu ako to ne uradi bice upamcen kao dobar igrac, nekima prosecan i to je to. :(

Milos

pre 9 godina

Da kazem nesto i o zapadnoj konferenciji (pored misljenja o Oklahomi koje sam izneo u prethodnom komentaru). Portland ce se muciti u narednih 2 meseca bez Lamarkusa ali je dobra strana sto ce imati jednu nedelju odmora u tom periodu zbog All-Star pauze pa ce to ipak biti malo kraci period. Drago mi je Thomas Robinson prikazuje partije kakve su se od njega kao 5. pika ocekivale i prosle sezone, cinjenica je da promena tri ekipe u ruki sezoni moze da bude dosta teska za adaptaciju igraca.
Ukoliko im to pozicije na tabeli dozvole mislim da cemo u finalu zapada gledati GSW i Portland. Ja generalno ne volim ekipe koje "zive od suta" ali ako imas sut kakav imaju oni onda je i to razumljivo. Jedina ekipa koja po meni tu moze da ih poremeti jeste San Antonio ali opet protiv njih je cinjenica da nikad nisu odbranili titulu (iako do prosle godine nikad ni finale nisu odbranili pa su ipak uspeli). Sto se Dalasa i Ronda tice tu sam primetio neke stvari. Dalas mnogo bolje igra u mecevima kada dozvoli da Rondo igra svoju igru i da kreira za sebe i ostale. Medjutim u poslednjih par meceva je primetno da su namestili da Elis vise kreira napade, da ima loptu u rukama. Ne znam, mislim da oni jos uvek istrazuju sve opcije i verujem da je Karlajl svestan da ce mu najbolje biti da dozvoli Rondu da igra. Ukoliko Elis postane catch-and-shot player a Rondo bude ono sto i jeste kroz celu karijeru Dalas moze da bude ozbiljna ekipa

Dlk

pre 9 godina

Izgleda da se Cavsi polako uigravaju. J.R.Smith opet onaj stari igra odlicno, Mozgov koliko god neki pricali da je ocajan u odbrani odradjuje posao, a i u napadu sasvim solidan.

Gledao dam mec Atlanta-OKC i ishod kakav sam i ocekivao jer 2 igraca ne moze da pobede 10, a u Atlanti svih 10 donose doprinos. Na pocetku meca Carrol odlican, u 2/4 Millsap, na pocetku drugog poluvremena se razigrao Teague, a na startu 4/4 Schroeder i Horford i tu je bio kraj.

Chicago me iznenadio i sinoc i nocas, Rose sjajno odigrao oba meca i volim sto se polako polako vraca u prepoznatljivu formu.

Knicksi on FIRE, idu u pohod na playoff hahhah. Malo sale za kraj, pozz NBA fanovima...

Memfis

pre 9 godina

@Jel Boga ti Ali ti si brate verovatno igrao 1 na finiks, ja sam singliro X i stavio 600, napiso sam i ovde da ce u OT ili taj mec ili Atl-Oklahoma, na 111:111 sam bio ubedjen to je to, posle svih neizvesnih meceva veceras mora jedan OT da padne i ubode ga Harden, onako kako ga ubode

Milos

pre 9 godina

Odgledao sam nekoliko utakmica u poslednjih par dana zahvaljujuci besplatnom league pass-u i mogu da kazem neke utiske. Prvo od veceras. Atlanta me je zaista odusevila kako igra, dadose ljudi 105 poena ko od sale a odbranu igraju tako dobro da nemam reci, frustracija KD-a i ekipe dovoljno sve govori. Mislim da imaju otvoren put do finala istoka mada ce im eventualni problem biti ako ostanu na prvom mestu a Klivlend/Cikago budu 4/5. Ne kazem da ce ih dobiti samo kazem da ce to biti ozbiljna serija, kakva bi trebala da bude u finalu istoka a ne pre toga. OKC nema unutrasnju igru i to moze skupo da ih kosta u ovoj grcevitoj borbi za plejof. Jeremija je naravno promasio ovaj par ali sta sad, necemo mu zameriti, nije mu prvi put (u momentu pisanja komentara igra se GSW-SAC pa ne mogu da kazem da li je i ot promasio ali ce verovatno biti tako) :)
Zanimljivo je sta se sa Sarlotom desava, ocekivao sam da ce ove godine biti jos bolji nego prosle ali izgleda da ih povrede koje su im glavni igraci do sada imali sprecavaju da osiguraju mesto u plejofu. A tu je verovatno i Lance Stevenson (Josh Smith) efekat. Rouz poceo da igra dosta opustenije sto se da primetiti ali je i dalje to dosta daleko od MVP Rouza. Pre neki dan su valjda Shaq, Charles i kompanija (cini mi se da su oni to bili) rekli da Klivlend nema sanse da bude medju prve 4 ekipe na istoku. Mislim da nisu u pravu, jedna serija od 5-6 pobeda dosta menja stvari.
I za kraj, Nicksi nezadrzivo hitaju ka plejofu :)

bers0003

pre 9 godina

Muci se Dalas sa Rondom. Ne znam, mozda ga krene u play off-u (tek je pola sezone),a moguce je i da je na silaznoj putanji karijere...Atlanta bas sto kazu San Antonio sa istoka. Steta sto je to najgori sportski grad u Americi (kao i drugi juznjacki gradovi) jer zasluzuju vise paznje...

Dlk

pre 9 godina

Auuu majko mila sta radi Klay Thompson trenutno ovo je strasno, 50 poena za 3/4, samo u 3/4 cini mi se preko 30 da je utrpao... Auuu i dalje ne verujem...

ak

pre 9 godina

Kavsi izdominirali nadam se da ce nastaviti u istom ritmu protiv oklahome( smith zasada stvarno dobro igra i sampert je dao nejid 10p za 10 minuta i ostavio lep utisak nadam se da ce kavsi postati tim jer induvidualni kvalitet svakako imaju).Atlanta pravi primer timske kosarke pa nikako ne treba da cudi ova velika serija.Steta za finiksov poraz jer momci su stvarno dobro odigrali ako im tim ostane na okupu bice to vrlo respektabilna ekipa)