Petak, 26.12.2014.

14:39

Partizan ne prodaje Škuletića

Novo rukovodstvo Partizana donelo je odluku da odbije ponudu Lila za svog najboljeg strelca Petra Škuletića.

Izvor: B92

Partizan ne prodaje Škuletiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Bravo

pre 9 godina

Konacno neka uprava da misli na Partizan pri donosenju odluka, a ne samo prodaje i procenti u dzep, zbog cega i dolaze na ta mesta.

Mirko

pre 9 godina

52-ke se javile da nesto komentarisu, stub srBstva se javlja iz neke rupe da komentarise ..mi smo za vas Real Madrid sto se tice finansija i organizacije, da vam nije buzlonje odavno bi bakrotirali..prema tome vodite racuna o vasem raspalom klubu.

ja

pre 9 godina

problem je sto se sa ovakvim ponudama vise ne pojavljuju kod Mamica, jos od Luke Modrica kojeg je prodao za 26 miliona jasno je da kad neko dodje sa smesnom ponudom kod njega, on im lepo saopsti: rodjaci mojne da ste smesni to je buduci/sadasnji reprezentativac, zna to i to , dosta toga ste i sami videli, vama treba igrac ovakvog kalibra ali ne moze ispod toliko i toliko

veliki strumf

pre 9 godina

Radojica Bozovic, Skuleticev menadzer, kaze drugacije! Vec je potpisao ugovor sa Lilom! Ma znaju to ovi iz nove uprave nego vec peru ruke. Prvo pa musko!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

kako lazu pa to je strasno,odbili.....pa proda li bi ga i za 100.000 i ona prica vraca se Cleo je jos smesnija,partizan da 800.000 pa to se nece desiti za narednih 100g,jedino neka pozajmica ali razmisljam zasto bi covek dosao iz Brazila da igra u nasoj ligi???
(suknuo, 26. decembar 2014 15:01)

Crkni od muke panteru

Roto KOS

pre 9 godina

Pa ko za njega koji je prosječan da,da tolike pare.Njemu je Partizan premija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ogi-cg, 26. decembar 2014 16:24)

Kako ko?

Turska Manisa na primer? Ili japanska Fukuoka?

A da... Oni uzimaju mnogo bolje igrace, kapitene interglaktickih sampiona, za desetine hiljada milijardi...

partizan - mrtvac

pre 9 godina

partizan, klub koji je bio viceprvak evrope, danas igra drugu evropsku ligu i uzme dva boda u šest tekmi.

i sada imamo naslove ''škuletić ostaje'' a i on je igrao sve te tekme.

lik je niko i ništa, ne bi se vidio u boljim ligama, ovo je mazanje očiju.

marko I.

pre 9 godina

realno skoro u nosaj ligi nije bio bolji napadac,posle Dijare i Klea. vredi on po meni realno i 4-5 miliona ali da igra u npr Dinamu koji moze da uzvuce te pare. partizan max 3 miliona moze da dobije za njega i to na leto ako da bar jos 10 golova do kraja prvenstva. treba biti realan i sagledati cinjenicu ko sve igra u nasoj ligi,da prvi napadac jedne zvezde bude Rakic koji za 10 god u inostranstvu dao 10 golova.

ja

pre 9 godina

@partizan-mrtvac...ali odigra 0:0 sa Totenhemom bez Skuletica dok medjugalakticki sampion duguje 52 miliona evra i niko mu ne moze nista, igraci odlaze u drugu japansku ligu i u pretposlednji tim turske druge lige, a posle ce da bude kako neko namesta titule...za vreme 'namestanja' titula, igraci koji su igrali u Partizanu danas igraju u Romi, Sitiju, Fiorentini, Anderlehtu, Dortmundu,Benfici, Bazelu, Seltiku, Liverpulu, CSKA, PAOK-u a igraci iz Zvezdine regularne titule prosle godine igraju u Lirsu, Manisi, Dzefu, Omiji, BATE-u, Alijanci, Rijeci, Viteseu

Nikola

pre 9 godina

Vise strucnjaka je za Partizan reklo da sve dok je dug do 15 miliona (mada je sad 13, sa ratama od Markovica i Mitra koje pristizu je 10) to klub moze da vrati bez problema, pogotovo zbog klinaca iz omlad.skole koje uvek mozemo da prodamo.
Znaci nismo mi jos u problemu..e sad, rekao bih da ce nova uprava pokusati da napadne LS sledece leto i da ulaskom u LS kroz 10 miliona direktnih ili 20 miliona indirektnih prihoda(kroz kasniju prodaju igraca) izvuce Partizan skroz.
Medjutim treba biti oprezan, jer i veliki klubovi nekad ne uspeju da udju u LS, postoji taj rizik uvek.
Dovodio je i Djura Moreiru diaru, zuku, klea, tejga itd.sve dok mu Krstajic nije potrosio onih 4 miliona na povredjene i izvikane Brazilce.
Vise nikad se nije otvorio.
Zakljucak, treba biti oprezan i dooobro osmisliti strategiju jer ako puknemo za LS to su dodatne pare na ovaj postojeci dug, koji sve dok je ovoliki moze da se vrati.

Dacha

pre 9 godina

Bravo!!! Ako se 'po jutru dan poznaje' onda Partizan sa ovom upravom ima buducnost.
Da ne ispadne da su se aamo cenkali da dobiju pola miliona vise.

nislija

pre 9 godina

Evo ja sam zvezdas I pre svega mi je drago sto cujem ovako nesto, jer je Skuletic najbolji igrac trenutno u nasem prvenstvu. I takvi igraci treba da igraju u nasoj ligi, da doprinesu klubovima sto vise u ovom slucaju Partizanu, a ovo je najpametnija odluka jer on ce vredeti mnogo vise od 2, 5 mil eur :) Poz svima iz Nisa :)

Mandragora

pre 9 godina

Mozete vi zvezdasi da pisete sta hocete i maliciozne komentare i zlonamerne,ali MI imamo luksiz da ne prodamo igraca za tri (3) miliona evra,dok vi i dalje strahujete - kako naci za pocetak 14 mil.evra zbog UEFA,a ni tada niste sigurni za ucesce u Evropi !?

moje ime

pre 9 godina

Tumbakovicu, molim te da otvoris cetvoro oci.
Popoviceva obecanja o parama ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Ako te pare ne dodju, Partizan ce biti u ogromnom problemu. Dug je vec sada veliki i ovo nije potez koji mi se svidja bez obzira sto cemo imati sigurno bolji tim na prolece, nego da je Skuletic otisao. Skuletic je po meni odlican napadac. Bilo je vecih talenata (Mitrovic, Jovetic), ali kada pricamo o periodu kada su igrali u Partizanu, ipak Skuletic pruza vise nego sto su oni.
Po meni je cak ispred Klea i Dijare.

Medjutim, podseticu vas da je upravo ovo bio put u nepovrat Crvene Zvezde. Stalno su odbijali ponude, cekali bolje koje nikad nisu dosle i stalno jurili rezultat. I nikad nista nisu uradili.

Dakle, nije Zvezda propala kad je prodala igrace, nego kad ih je dovodila bez pokrica.

Nadam se da gresim. Nadam se da cemo sledece godine uci u Ligu sampiona i prodati Skuletica sledece zime za vece pare(recimo 4 ili 5 miliona).

Rooonketi......

pre 9 godina

skuletic vredi mnogo vise to cete videti ako udjemo u ligu sampiona cena ce mu skociti petostruko vrlo pametno od uprave
(mr, 26. decembar 2014 15:58)
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha......I feel devotion!Pozdrav od g-djice Lilijane!
Smesni ste bre do imbecilnosti,drzite se vi ove gudura-lige,a i tu cete biti prvaci samo dok Tole zulja fotelju FSS-a.Onda sledi sudbina KK Partizana i neki novi Dule Vujosevic.

djura je mala beba

pre 9 godina

Pa lepo je to sto oni ne prodaju igrace ali te pare na leto videti nece a NAS PARTIZAN ide u kredite,samo se bojim da cemo se na kraju cesati i gde nas ne svrbi!

procenti procenti

pre 9 godina

Pa zar niko ovde ne shvata zasto se Skuntelar ne prodaje!? Daj ne palite se bezveze, pa ovi iz starog rukovodstva su imali da pokupe kajmak od transfera,a ovi novi nemaju nista od toga. Naravno da i oni zele da se ugrade a plus ovako se malo na startu dodvoravaju navijacima. Ja volim Partizan, i zelim da svaki dobar igrac ostane naravno,ali ne mogu da verujem da smo se ovoliko popalili zbog ove vesti,jer ovo sigurno nisu ciste namere. Iskreno ponuda za Skuletica je mnogo dobra, a i bez njega bi mogli ovu polusezonu u ovoj poluligi,ali eto , nema tu nista za novu upravu jer ona je nije ni dogovorila.

Tuta

pre 9 godina

Kakvi kometari majko bozija.Sta hocete sad? da smo ga prodali,bilo bi lopovi djubrad itd.Slazem se da ce mozda pasti u glavi sto nije otisao u inostranstvo,pa nece se Partizan ugasiti zbog 2,5 miliona minusa.Mi dolazimo iz jedne najgore lige u Evropi ako ne i njagore i realna cena za njega je 3 mil i da pevamo.Nas klub nije nista bolji od Nefchija ili Serifa koji su mnogo,mnogo bogatiji od nas.Ljudi stvarno misle da bi dosao Kleo haha...ko ce da plati 800.000 plus plata za njega,kad ne palcamo ni ove ovde sto igraju.Liga nam je katastrofa,nek nastavi na prolece priblizno da igra ovako i sa titulom ili duplom krunom u dzepu ako bog da moze da ode za 3 mil bilo gde.Treba da ostanu i on i Danko i pojacati se gde smo tanki a to je odbrana i vezni red.

Grobelar

pre 9 godina

2,5 miliona je odlična ponuda za Škuletića. Dobar je igrač i znači nam mnogo, ali bojim se da za njega ne može više da se dobije, tj. da nećemo ponovo dobiti takvu ponudu. Daj bože da grešim.

Zulu

pre 9 godina

@beli

Tumba je rekao da to sto ce odbiti sve ponude za Skuletica ne znaci da Partizan odustaje od Klea! Sam je to naglasio..
Mada je meni 800 za otkup njegovog ugovora plus plata mnogo..bolje da dovedu Klea na kraju iduce godine kad mu istice ugovor nego da sad pucamo toliko para.
Tumba rece danas da hoce pojacanja u svim linijama tima, jer hoce mnogo jaci Partizan nego sto je bio do sad.

Ne znam, svaka cast za rezon, nama navijacima super, ali krenuli su mnogo ambiciozno..mozda malo da uspore:))
Posle Djurinog rukovodjenja, ovo je previse za nas zdravlje, nismo navikli:)

Auh!!!

pre 9 godina

Ne podrzavam!!!
Umjesto da uzmu tolike pare i rese goruca pitanja, oni ostavljaju momka koji ce biti nezadovoljan, jer mu nisu dozvolili da resi zivotno pitanje, i po pravilu u ovim situacijama igrac ulazi u "minus fazu" a to znaci manju cenu na trzistu...
Da ne pominjem da prvi put u poslednjih pet godina, sa izuzetkom Jojica, neka od ekipa koje nesto znace u ligama velike petice želi da dovede igrača iz naše lige... Sto samo po sebi, u slučaju dobre igre Skuntelara, otvara vrata drugim igracima...
A i titula je prakticno u dzepu...
Ne podrzavam!!!

Dejo

pre 9 godina

Trebali su da ga prodaju! Za igrača koji ima dvadeset pet godina dobra cena. Plašim se da ovakvu sezonu ne može da ponovi , a ovo mu je bila prilika da reši egzistenciju ! Uzećemo hipotekarni kredit i sutra ostati recimo bez Zemunela! Plašim se da ćemo Đurića i Jovičića praviti od blata!

PeRfEcT

pre 9 godina

Sve to zvuci lepo ali tesko da ce biti kako nova uprava prica, da pocinje renesansa u Partizanu.
Mnogi se vec zanose pricama o ligi sampiona a samo pogledajte ucinak u Evropi poslednjih godina, zbog cega smo i proglaseni najgoorom ekipom koja je igrala evropska takmicenja.
Treba ova ekipa jos mnoooooogo da raste da bi nesto postigla...

Nick.cdn

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi
(filozof Makarije, 26. decembar 2014 14:57)...................................................................Vi ste prosle godine radili pravi kriminal DA VAS PARTIZAN NE PRESTIGNE po broju osvojenih titula (na srecu UEFA je to sankcionisala) i sada ja tebe pitam zar mi nemamo legitimno pravo da se borimo da vas prestignemo. Da Zvezda mozda nije BOGOM dana da mora biti najuspesnija? Tu je vas zvezdaski problem posto vam sudbine Nothingam Foresta i Rangersa nista ne znace!

bane

pre 9 godina

strasnoooooooo!!!!ja ne mogu da verujem..pa nama Srbima ko udovolji taj nije normalan..deset dana pisemo"grobari" i kukamo sto ga prodajemo..to je skandal.dogodine ce vredeti duplo vise....a sad kukamo sto ga ne prodaju...da li ste vise svesni sta hocete..NAPRED CRNO BELI!!!!

Nikola

pre 9 godina

Jooj tako bre!
Sad neka dodje Babinjo da ga kljuka loptama i Skuleta ce jos vise da reseta!
Ako sacuvaju ekipu na leto mozemo u LS 100 posto!

Koja

pre 9 godina

poklanjamo igrače ispod cene za 2. Japansku ligu.Na leto minimum 3.5 evradi za Škuntelara, ali tek posle kvalifikacija za LŠ. (Mrsoje PFC, 26. decembar 2014 14:48

koja je svrha ostavljati jedan te isti komentar na svim portalima?

PAOK

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi
(filozof Makarije, 26. decembar 2014 14:57)

Pa vi ni pasnjak ligu ne mozete da osvojiti bez penala i Terzica.

samozvani fudbalski ekspert

pre 9 godina

Au pa da li je ovo moguće? Da li je moguće da u zemlji Srbiji konačno dočekamo neku razumnu i pametnu odluku? Da li je moguće da je Partizan konačno dobio upravu koja će pokušati da napravi tim i klub koji će nešto značiti u evropskim okvirima?

Bravo za novu upravu!
Bravo za Ljubišu Tumbakovića - legendarnog trenera Partizana koji je godinama apsolutno dominirao nad Crvenom zvezdom i osvojio more titula!
Tako je, bre!
Napred Partizan!

pfc milutin

pre 9 godina

Auuu sad kad skuleta zaigra zbog ovoga, ima da mu od 100 sansi za gol sada bude potrebno oko 250!! Covek ce da igra duplo losije nego u prvom delu , zivi bili pa videli!! Velika greska uprave, sto se kaze bolje vrabac u ruci nego golub na grani!!

Idite k Legendi koji to nije

pre 9 godina

Dodvoravanje navijačima? Ne, to ste imali kod Đure, kod ovih koji će odsad voditi klub nemate šta da tražite. Partizanu nisu potrebni ni botovi, to neka izdržava neko ko hoće da ga zovu legendom iako nije.

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa ako Babovic nema veze sa fudbalom ko je onda najzasluzniji sto Vozdovac nije u zoni ispadanja? ne pricajte gluposti,Babovic je odlican fudbaler nije on kriv sto mu je otac tajkun ili kako vec

bachi

pre 9 godina

Jooj tako bre! 
Sad neka dodje Babinjo da ga kljuka loptama i Skuleta ce jos vise da reseta! 
Ako sacuvaju ekipu na leto mozemo u LS 100 posto!
(Nikola, 26. decembar 2014 15:04)
Dečko nemaš pojma taj tvoj Babinjo veze nema sa fudbalom i ne loži se ni na kakvu lš jer to naš fudbal još dugo neće videti, malo realnosti nije na odmet! Što pre shvatiš da si pao pre ćeš pokušati da ustaneš!

suknuo

pre 9 godina

kako lazu pa to je strasno,odbili.....pa proda li bi ga i za 100.000 i ona prica vraca se Cleo je jos smesnija,partizan da 800.000 pa to se nece desiti za narednih 100g,jedino neka pozajmica ali razmisljam zasto bi covek dosao iz Brazila da igra u nasoj ligi???

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Hahaha,kakvi komentari.Ova uprava ce podignuti kredite sa visokim kamatama da dovede zvucna pojacanja,nece nikog prodavati,oticice Zemunelo koje je pod hipotekom a dug ce vrtoglavo rasti.Navijaci sa juga su namireni pa nece praviti nikakve proteste,sad ce podrzati Zeku.Ovo je pocetak kraja Partizana.Djura je mala maca za ove.

Pop

pre 9 godina

@Viktor Stamenković
Ti podržiš ovaj potez, što je realno i normalno, rečima " bravo, tako se radi", a dobiješ gomilu minusa. Ovi iz Železnika moraju od nečega da životare, a onda sve što zarade od pisanja i glasanja vrate na Legendinoj blagajni, srećni što obaraju evroligaške rekorde.

bgcaffe

pre 9 godina

upravo su uspeli ono što su hteli sa navijcima. Sve je bila igra,jer je prava ponuda bila 800.000 eura,a ne 2.5 m. E sada su dobili poene na ovaj zez,a niko to da shvati.

simeun 69

pre 9 godina

Partizan bi po meni treba da posudi Jojića iz Dortmunda(naravno kada bi Joja htjeo). Odbran je solidna a sredina je tako tako. I ako Škuletic ostane,mislim da sigurno uzimamo orvestvo.

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

Ma ne nema šanse,ovo se ne dešava u mom Partizanu u mojoj Srbiji...Ja i dalje ne mogu da im verujem,mislim da je Lil odustao...Ako je pak istina skidam kapu novom rukovodstvu...

filozof Makarije

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi

ludinovinar

pre 9 godina

Razumecete ako Vam, bar malo, ne verujemo, jer ovakve situacije su ranije izgledale nemoguce.. Ako je istina pak, nema se sta reci osim "Postovanje!"..

Viktor Stamenkovic

pre 9 godina

BRAVO!!!Tako se radi,odbijaju se ponude dok ne dodje neka bas izdasna koja se ne odbija.Neka ponuda ako stigne od najmanje 8 miliona evra da moze tim da se pojaca fantasticnim napadacima koji ce zameniti Skuletica tako sto ce biti i bolji od njega.

partizansampion

pre 9 godina

Nadam se da ovo nije prvi u nizu populistickih poteza da se kupe navijaci pa da posle sve opet bude isto. Ako nije tako onda bravo za
upravu na ovakvom potezu.

Mrsoje PFC

pre 9 godina

Tako je.Nismo mi propala Zvezdana pa da poklanjamo igrače ispod cene za 2. Japansku ligu.Na leto minimum 3.5 evradi za Škuntelara, ali tek posle kvalifikacija za LŠ.

bobanmkd

pre 9 godina

Najjednostavniji nacin za pravljenje para je liga sampiona.Samo ucestvo donosi 10.000.000 € ...koliko iznosi dug Partizana! Djura nije imao nikakav kompas! Pojacati ovaj tim...to je najbolja investicija!

nn

pre 9 godina

Mislim da su ga trebali prodati. Tesko da ce za njega moci da uzmu nesto vise, a sigurno ce otici u Junu. Za domacu ligu nije bitno da li je on ili Kojic ili Fofana centarfor. A mogli su razigrati ovu dvojicu pa i njih prodati za milion dva. U evropi i onako nikad necemo nista uraditi dok se ne privatizuju klubovi i stbailizuje finasijska situacija u zemlji.

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

Ma ne nema šanse,ovo se ne dešava u mom Partizanu u mojoj Srbiji...Ja i dalje ne mogu da im verujem,mislim da je Lil odustao...Ako je pak istina skidam kapu novom rukovodstvu...

partizansampion

pre 9 godina

Nadam se da ovo nije prvi u nizu populistickih poteza da se kupe navijaci pa da posle sve opet bude isto. Ako nije tako onda bravo za
upravu na ovakvom potezu.

Viktor Stamenkovic

pre 9 godina

BRAVO!!!Tako se radi,odbijaju se ponude dok ne dodje neka bas izdasna koja se ne odbija.Neka ponuda ako stigne od najmanje 8 miliona evra da moze tim da se pojaca fantasticnim napadacima koji ce zameniti Skuletica tako sto ce biti i bolji od njega.

Mrsoje PFC

pre 9 godina

Tako je.Nismo mi propala Zvezdana pa da poklanjamo igrače ispod cene za 2. Japansku ligu.Na leto minimum 3.5 evradi za Škuntelara, ali tek posle kvalifikacija za LŠ.

bobanmkd

pre 9 godina

Najjednostavniji nacin za pravljenje para je liga sampiona.Samo ucestvo donosi 10.000.000 € ...koliko iznosi dug Partizana! Djura nije imao nikakav kompas! Pojacati ovaj tim...to je najbolja investicija!

samozvani fudbalski ekspert

pre 9 godina

Au pa da li je ovo moguće? Da li je moguće da u zemlji Srbiji konačno dočekamo neku razumnu i pametnu odluku? Da li je moguće da je Partizan konačno dobio upravu koja će pokušati da napravi tim i klub koji će nešto značiti u evropskim okvirima?

Bravo za novu upravu!
Bravo za Ljubišu Tumbakovića - legendarnog trenera Partizana koji je godinama apsolutno dominirao nad Crvenom zvezdom i osvojio more titula!
Tako je, bre!
Napred Partizan!

PAOK

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi
(filozof Makarije, 26. decembar 2014 14:57)

Pa vi ni pasnjak ligu ne mozete da osvojiti bez penala i Terzica.

bane

pre 9 godina

strasnoooooooo!!!!ja ne mogu da verujem..pa nama Srbima ko udovolji taj nije normalan..deset dana pisemo"grobari" i kukamo sto ga prodajemo..to je skandal.dogodine ce vredeti duplo vise....a sad kukamo sto ga ne prodaju...da li ste vise svesni sta hocete..NAPRED CRNO BELI!!!!

Roto KOS

pre 9 godina

Pa ko za njega koji je prosječan da,da tolike pare.Njemu je Partizan premija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ogi-cg, 26. decembar 2014 16:24)

Kako ko?

Turska Manisa na primer? Ili japanska Fukuoka?

A da... Oni uzimaju mnogo bolje igrace, kapitene interglaktickih sampiona, za desetine hiljada milijardi...

Nick.cdn

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi
(filozof Makarije, 26. decembar 2014 14:57)...................................................................Vi ste prosle godine radili pravi kriminal DA VAS PARTIZAN NE PRESTIGNE po broju osvojenih titula (na srecu UEFA je to sankcionisala) i sada ja tebe pitam zar mi nemamo legitimno pravo da se borimo da vas prestignemo. Da Zvezda mozda nije BOGOM dana da mora biti najuspesnija? Tu je vas zvezdaski problem posto vam sudbine Nothingam Foresta i Rangersa nista ne znace!

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa ako Babovic nema veze sa fudbalom ko je onda najzasluzniji sto Vozdovac nije u zoni ispadanja? ne pricajte gluposti,Babovic je odlican fudbaler nije on kriv sto mu je otac tajkun ili kako vec

ludinovinar

pre 9 godina

Razumecete ako Vam, bar malo, ne verujemo, jer ovakve situacije su ranije izgledale nemoguce.. Ako je istina pak, nema se sta reci osim "Postovanje!"..

Nikola

pre 9 godina

Jooj tako bre!
Sad neka dodje Babinjo da ga kljuka loptama i Skuleta ce jos vise da reseta!
Ako sacuvaju ekipu na leto mozemo u LS 100 posto!

nislija

pre 9 godina

Evo ja sam zvezdas I pre svega mi je drago sto cujem ovako nesto, jer je Skuletic najbolji igrac trenutno u nasem prvenstvu. I takvi igraci treba da igraju u nasoj ligi, da doprinesu klubovima sto vise u ovom slucaju Partizanu, a ovo je najpametnija odluka jer on ce vredeti mnogo vise od 2, 5 mil eur :) Poz svima iz Nisa :)

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Hahaha,kakvi komentari.Ova uprava ce podignuti kredite sa visokim kamatama da dovede zvucna pojacanja,nece nikog prodavati,oticice Zemunelo koje je pod hipotekom a dug ce vrtoglavo rasti.Navijaci sa juga su namireni pa nece praviti nikakve proteste,sad ce podrzati Zeku.Ovo je pocetak kraja Partizana.Djura je mala maca za ove.

Zulu

pre 9 godina

@beli

Tumba je rekao da to sto ce odbiti sve ponude za Skuletica ne znaci da Partizan odustaje od Klea! Sam je to naglasio..
Mada je meni 800 za otkup njegovog ugovora plus plata mnogo..bolje da dovedu Klea na kraju iduce godine kad mu istice ugovor nego da sad pucamo toliko para.
Tumba rece danas da hoce pojacanja u svim linijama tima, jer hoce mnogo jaci Partizan nego sto je bio do sad.

Ne znam, svaka cast za rezon, nama navijacima super, ali krenuli su mnogo ambiciozno..mozda malo da uspore:))
Posle Djurinog rukovodjenja, ovo je previse za nas zdravlje, nismo navikli:)

simeun 69

pre 9 godina

Partizan bi po meni treba da posudi Jojića iz Dortmunda(naravno kada bi Joja htjeo). Odbran je solidna a sredina je tako tako. I ako Škuletic ostane,mislim da sigurno uzimamo orvestvo.

bachi

pre 9 godina

Jooj tako bre! 
Sad neka dodje Babinjo da ga kljuka loptama i Skuleta ce jos vise da reseta! 
Ako sacuvaju ekipu na leto mozemo u LS 100 posto!
(Nikola, 26. decembar 2014 15:04)
Dečko nemaš pojma taj tvoj Babinjo veze nema sa fudbalom i ne loži se ni na kakvu lš jer to naš fudbal još dugo neće videti, malo realnosti nije na odmet! Što pre shvatiš da si pao pre ćeš pokušati da ustaneš!

Mandragora

pre 9 godina

Mozete vi zvezdasi da pisete sta hocete i maliciozne komentare i zlonamerne,ali MI imamo luksiz da ne prodamo igraca za tri (3) miliona evra,dok vi i dalje strahujete - kako naci za pocetak 14 mil.evra zbog UEFA,a ni tada niste sigurni za ucesce u Evropi !?

Auh!!!

pre 9 godina

Ne podrzavam!!!
Umjesto da uzmu tolike pare i rese goruca pitanja, oni ostavljaju momka koji ce biti nezadovoljan, jer mu nisu dozvolili da resi zivotno pitanje, i po pravilu u ovim situacijama igrac ulazi u "minus fazu" a to znaci manju cenu na trzistu...
Da ne pominjem da prvi put u poslednjih pet godina, sa izuzetkom Jojica, neka od ekipa koje nesto znace u ligama velike petice želi da dovede igrača iz naše lige... Sto samo po sebi, u slučaju dobre igre Skuntelara, otvara vrata drugim igracima...
A i titula je prakticno u dzepu...
Ne podrzavam!!!

procenti procenti

pre 9 godina

Pa zar niko ovde ne shvata zasto se Skuntelar ne prodaje!? Daj ne palite se bezveze, pa ovi iz starog rukovodstva su imali da pokupe kajmak od transfera,a ovi novi nemaju nista od toga. Naravno da i oni zele da se ugrade a plus ovako se malo na startu dodvoravaju navijacima. Ja volim Partizan, i zelim da svaki dobar igrac ostane naravno,ali ne mogu da verujem da smo se ovoliko popalili zbog ove vesti,jer ovo sigurno nisu ciste namere. Iskreno ponuda za Skuletica je mnogo dobra, a i bez njega bi mogli ovu polusezonu u ovoj poluligi,ali eto , nema tu nista za novu upravu jer ona je nije ni dogovorila.

Pop

pre 9 godina

@Viktor Stamenković
Ti podržiš ovaj potez, što je realno i normalno, rečima " bravo, tako se radi", a dobiješ gomilu minusa. Ovi iz Železnika moraju od nečega da životare, a onda sve što zarade od pisanja i glasanja vrate na Legendinoj blagajni, srećni što obaraju evroligaške rekorde.

Dacha

pre 9 godina

Bravo!!! Ako se 'po jutru dan poznaje' onda Partizan sa ovom upravom ima buducnost.
Da ne ispadne da su se aamo cenkali da dobiju pola miliona vise.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

kako lazu pa to je strasno,odbili.....pa proda li bi ga i za 100.000 i ona prica vraca se Cleo je jos smesnija,partizan da 800.000 pa to se nece desiti za narednih 100g,jedino neka pozajmica ali razmisljam zasto bi covek dosao iz Brazila da igra u nasoj ligi???
(suknuo, 26. decembar 2014 15:01)

Crkni od muke panteru

pfc milutin

pre 9 godina

Auuu sad kad skuleta zaigra zbog ovoga, ima da mu od 100 sansi za gol sada bude potrebno oko 250!! Covek ce da igra duplo losije nego u prvom delu , zivi bili pa videli!! Velika greska uprave, sto se kaze bolje vrabac u ruci nego golub na grani!!

Idite k Legendi koji to nije

pre 9 godina

Dodvoravanje navijačima? Ne, to ste imali kod Đure, kod ovih koji će odsad voditi klub nemate šta da tražite. Partizanu nisu potrebni ni botovi, to neka izdržava neko ko hoće da ga zovu legendom iako nije.

ja

pre 9 godina

@partizan-mrtvac...ali odigra 0:0 sa Totenhemom bez Skuletica dok medjugalakticki sampion duguje 52 miliona evra i niko mu ne moze nista, igraci odlaze u drugu japansku ligu i u pretposlednji tim turske druge lige, a posle ce da bude kako neko namesta titule...za vreme 'namestanja' titula, igraci koji su igrali u Partizanu danas igraju u Romi, Sitiju, Fiorentini, Anderlehtu, Dortmundu,Benfici, Bazelu, Seltiku, Liverpulu, CSKA, PAOK-u a igraci iz Zvezdine regularne titule prosle godine igraju u Lirsu, Manisi, Dzefu, Omiji, BATE-u, Alijanci, Rijeci, Viteseu

Koja

pre 9 godina

poklanjamo igrače ispod cene za 2. Japansku ligu.Na leto minimum 3.5 evradi za Škuntelara, ali tek posle kvalifikacija za LŠ. (Mrsoje PFC, 26. decembar 2014 14:48

koja je svrha ostavljati jedan te isti komentar na svim portalima?

bgcaffe

pre 9 godina

upravo su uspeli ono što su hteli sa navijcima. Sve je bila igra,jer je prava ponuda bila 800.000 eura,a ne 2.5 m. E sada su dobili poene na ovaj zez,a niko to da shvati.

Dejo

pre 9 godina

Trebali su da ga prodaju! Za igrača koji ima dvadeset pet godina dobra cena. Plašim se da ovakvu sezonu ne može da ponovi , a ovo mu je bila prilika da reši egzistenciju ! Uzećemo hipotekarni kredit i sutra ostati recimo bez Zemunela! Plašim se da ćemo Đurića i Jovičića praviti od blata!

Tuta

pre 9 godina

Kakvi kometari majko bozija.Sta hocete sad? da smo ga prodali,bilo bi lopovi djubrad itd.Slazem se da ce mozda pasti u glavi sto nije otisao u inostranstvo,pa nece se Partizan ugasiti zbog 2,5 miliona minusa.Mi dolazimo iz jedne najgore lige u Evropi ako ne i njagore i realna cena za njega je 3 mil i da pevamo.Nas klub nije nista bolji od Nefchija ili Serifa koji su mnogo,mnogo bogatiji od nas.Ljudi stvarno misle da bi dosao Kleo haha...ko ce da plati 800.000 plus plata za njega,kad ne palcamo ni ove ovde sto igraju.Liga nam je katastrofa,nek nastavi na prolece priblizno da igra ovako i sa titulom ili duplom krunom u dzepu ako bog da moze da ode za 3 mil bilo gde.Treba da ostanu i on i Danko i pojacati se gde smo tanki a to je odbrana i vezni red.

djura je mala beba

pre 9 godina

Pa lepo je to sto oni ne prodaju igrace ali te pare na leto videti nece a NAS PARTIZAN ide u kredite,samo se bojim da cemo se na kraju cesati i gde nas ne svrbi!

PeRfEcT

pre 9 godina

Sve to zvuci lepo ali tesko da ce biti kako nova uprava prica, da pocinje renesansa u Partizanu.
Mnogi se vec zanose pricama o ligi sampiona a samo pogledajte ucinak u Evropi poslednjih godina, zbog cega smo i proglaseni najgoorom ekipom koja je igrala evropska takmicenja.
Treba ova ekipa jos mnoooooogo da raste da bi nesto postigla...

moje ime

pre 9 godina

Tumbakovicu, molim te da otvoris cetvoro oci.
Popoviceva obecanja o parama ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Ako te pare ne dodju, Partizan ce biti u ogromnom problemu. Dug je vec sada veliki i ovo nije potez koji mi se svidja bez obzira sto cemo imati sigurno bolji tim na prolece, nego da je Skuletic otisao. Skuletic je po meni odlican napadac. Bilo je vecih talenata (Mitrovic, Jovetic), ali kada pricamo o periodu kada su igrali u Partizanu, ipak Skuletic pruza vise nego sto su oni.
Po meni je cak ispred Klea i Dijare.

Medjutim, podseticu vas da je upravo ovo bio put u nepovrat Crvene Zvezde. Stalno su odbijali ponude, cekali bolje koje nikad nisu dosle i stalno jurili rezultat. I nikad nista nisu uradili.

Dakle, nije Zvezda propala kad je prodala igrace, nego kad ih je dovodila bez pokrica.

Nadam se da gresim. Nadam se da cemo sledece godine uci u Ligu sampiona i prodati Skuletica sledece zime za vece pare(recimo 4 ili 5 miliona).

nn

pre 9 godina

Mislim da su ga trebali prodati. Tesko da ce za njega moci da uzmu nesto vise, a sigurno ce otici u Junu. Za domacu ligu nije bitno da li je on ili Kojic ili Fofana centarfor. A mogli su razigrati ovu dvojicu pa i njih prodati za milion dva. U evropi i onako nikad necemo nista uraditi dok se ne privatizuju klubovi i stbailizuje finasijska situacija u zemlji.

ja

pre 9 godina

problem je sto se sa ovakvim ponudama vise ne pojavljuju kod Mamica, jos od Luke Modrica kojeg je prodao za 26 miliona jasno je da kad neko dodje sa smesnom ponudom kod njega, on im lepo saopsti: rodjaci mojne da ste smesni to je buduci/sadasnji reprezentativac, zna to i to , dosta toga ste i sami videli, vama treba igrac ovakvog kalibra ali ne moze ispod toliko i toliko

filozof Makarije

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi

suknuo

pre 9 godina

kako lazu pa to je strasno,odbili.....pa proda li bi ga i za 100.000 i ona prica vraca se Cleo je jos smesnija,partizan da 800.000 pa to se nece desiti za narednih 100g,jedino neka pozajmica ali razmisljam zasto bi covek dosao iz Brazila da igra u nasoj ligi???

veliki strumf

pre 9 godina

Radojica Bozovic, Skuleticev menadzer, kaze drugacije! Vec je potpisao ugovor sa Lilom! Ma znaju to ovi iz nove uprave nego vec peru ruke. Prvo pa musko!

Grobelar

pre 9 godina

2,5 miliona je odlična ponuda za Škuletića. Dobar je igrač i znači nam mnogo, ali bojim se da za njega ne može više da se dobije, tj. da nećemo ponovo dobiti takvu ponudu. Daj bože da grešim.

Rooonketi......

pre 9 godina

skuletic vredi mnogo vise to cete videti ako udjemo u ligu sampiona cena ce mu skociti petostruko vrlo pametno od uprave
(mr, 26. decembar 2014 15:58)
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha......I feel devotion!Pozdrav od g-djice Lilijane!
Smesni ste bre do imbecilnosti,drzite se vi ove gudura-lige,a i tu cete biti prvaci samo dok Tole zulja fotelju FSS-a.Onda sledi sudbina KK Partizana i neki novi Dule Vujosevic.

partizan - mrtvac

pre 9 godina

partizan, klub koji je bio viceprvak evrope, danas igra drugu evropsku ligu i uzme dva boda u šest tekmi.

i sada imamo naslove ''škuletić ostaje'' a i on je igrao sve te tekme.

lik je niko i ništa, ne bi se vidio u boljim ligama, ovo je mazanje očiju.

Nikola

pre 9 godina

Vise strucnjaka je za Partizan reklo da sve dok je dug do 15 miliona (mada je sad 13, sa ratama od Markovica i Mitra koje pristizu je 10) to klub moze da vrati bez problema, pogotovo zbog klinaca iz omlad.skole koje uvek mozemo da prodamo.
Znaci nismo mi jos u problemu..e sad, rekao bih da ce nova uprava pokusati da napadne LS sledece leto i da ulaskom u LS kroz 10 miliona direktnih ili 20 miliona indirektnih prihoda(kroz kasniju prodaju igraca) izvuce Partizan skroz.
Medjutim treba biti oprezan, jer i veliki klubovi nekad ne uspeju da udju u LS, postoji taj rizik uvek.
Dovodio je i Djura Moreiru diaru, zuku, klea, tejga itd.sve dok mu Krstajic nije potrosio onih 4 miliona na povredjene i izvikane Brazilce.
Vise nikad se nije otvorio.
Zakljucak, treba biti oprezan i dooobro osmisliti strategiju jer ako puknemo za LS to su dodatne pare na ovaj postojeci dug, koji sve dok je ovoliki moze da se vrati.

marko I.

pre 9 godina

realno skoro u nosaj ligi nije bio bolji napadac,posle Dijare i Klea. vredi on po meni realno i 4-5 miliona ali da igra u npr Dinamu koji moze da uzvuce te pare. partizan max 3 miliona moze da dobije za njega i to na leto ako da bar jos 10 golova do kraja prvenstva. treba biti realan i sagledati cinjenicu ko sve igra u nasoj ligi,da prvi napadac jedne zvezde bude Rakic koji za 10 god u inostranstvu dao 10 golova.

Mirko

pre 9 godina

52-ke se javile da nesto komentarisu, stub srBstva se javlja iz neke rupe da komentarise ..mi smo za vas Real Madrid sto se tice finansija i organizacije, da vam nije buzlonje odavno bi bakrotirali..prema tome vodite racuna o vasem raspalom klubu.

Bravo

pre 9 godina

Konacno neka uprava da misli na Partizan pri donosenju odluka, a ne samo prodaje i procenti u dzep, zbog cega i dolaze na ta mesta.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Hahaha,kakvi komentari.Ova uprava ce podignuti kredite sa visokim kamatama da dovede zvucna pojacanja,nece nikog prodavati,oticice Zemunelo koje je pod hipotekom a dug ce vrtoglavo rasti.Navijaci sa juga su namireni pa nece praviti nikakve proteste,sad ce podrzati Zeku.Ovo je pocetak kraja Partizana.Djura je mala maca za ove.

filozof Makarije

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi

Auh!!!

pre 9 godina

Ne podrzavam!!!
Umjesto da uzmu tolike pare i rese goruca pitanja, oni ostavljaju momka koji ce biti nezadovoljan, jer mu nisu dozvolili da resi zivotno pitanje, i po pravilu u ovim situacijama igrac ulazi u "minus fazu" a to znaci manju cenu na trzistu...
Da ne pominjem da prvi put u poslednjih pet godina, sa izuzetkom Jojica, neka od ekipa koje nesto znace u ligama velike petice želi da dovede igrača iz naše lige... Sto samo po sebi, u slučaju dobre igre Skuntelara, otvara vrata drugim igracima...
A i titula je prakticno u dzepu...
Ne podrzavam!!!

bachi

pre 9 godina

Jooj tako bre! 
Sad neka dodje Babinjo da ga kljuka loptama i Skuleta ce jos vise da reseta! 
Ako sacuvaju ekipu na leto mozemo u LS 100 posto!
(Nikola, 26. decembar 2014 15:04)
Dečko nemaš pojma taj tvoj Babinjo veze nema sa fudbalom i ne loži se ni na kakvu lš jer to naš fudbal još dugo neće videti, malo realnosti nije na odmet! Što pre shvatiš da si pao pre ćeš pokušati da ustaneš!

Rooonketi......

pre 9 godina

skuletic vredi mnogo vise to cete videti ako udjemo u ligu sampiona cena ce mu skociti petostruko vrlo pametno od uprave
(mr, 26. decembar 2014 15:58)
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha......I feel devotion!Pozdrav od g-djice Lilijane!
Smesni ste bre do imbecilnosti,drzite se vi ove gudura-lige,a i tu cete biti prvaci samo dok Tole zulja fotelju FSS-a.Onda sledi sudbina KK Partizana i neki novi Dule Vujosevic.

partizan - mrtvac

pre 9 godina

partizan, klub koji je bio viceprvak evrope, danas igra drugu evropsku ligu i uzme dva boda u šest tekmi.

i sada imamo naslove ''škuletić ostaje'' a i on je igrao sve te tekme.

lik je niko i ništa, ne bi se vidio u boljim ligama, ovo je mazanje očiju.

pfc milutin

pre 9 godina

Auuu sad kad skuleta zaigra zbog ovoga, ima da mu od 100 sansi za gol sada bude potrebno oko 250!! Covek ce da igra duplo losije nego u prvom delu , zivi bili pa videli!! Velika greska uprave, sto se kaze bolje vrabac u ruci nego golub na grani!!

Mrsoje PFC

pre 9 godina

Tako je.Nismo mi propala Zvezdana pa da poklanjamo igrače ispod cene za 2. Japansku ligu.Na leto minimum 3.5 evradi za Škuntelara, ali tek posle kvalifikacija za LŠ.

bgcaffe

pre 9 godina

upravo su uspeli ono što su hteli sa navijcima. Sve je bila igra,jer je prava ponuda bila 800.000 eura,a ne 2.5 m. E sada su dobili poene na ovaj zez,a niko to da shvati.

suknuo

pre 9 godina

kako lazu pa to je strasno,odbili.....pa proda li bi ga i za 100.000 i ona prica vraca se Cleo je jos smesnija,partizan da 800.000 pa to se nece desiti za narednih 100g,jedino neka pozajmica ali razmisljam zasto bi covek dosao iz Brazila da igra u nasoj ligi???

Dejo

pre 9 godina

Trebali su da ga prodaju! Za igrača koji ima dvadeset pet godina dobra cena. Plašim se da ovakvu sezonu ne može da ponovi , a ovo mu je bila prilika da reši egzistenciju ! Uzećemo hipotekarni kredit i sutra ostati recimo bez Zemunela! Plašim se da ćemo Đurića i Jovičića praviti od blata!

nn

pre 9 godina

Mislim da su ga trebali prodati. Tesko da ce za njega moci da uzmu nesto vise, a sigurno ce otici u Junu. Za domacu ligu nije bitno da li je on ili Kojic ili Fofana centarfor. A mogli su razigrati ovu dvojicu pa i njih prodati za milion dva. U evropi i onako nikad necemo nista uraditi dok se ne privatizuju klubovi i stbailizuje finasijska situacija u zemlji.

PeRfEcT

pre 9 godina

Sve to zvuci lepo ali tesko da ce biti kako nova uprava prica, da pocinje renesansa u Partizanu.
Mnogi se vec zanose pricama o ligi sampiona a samo pogledajte ucinak u Evropi poslednjih godina, zbog cega smo i proglaseni najgoorom ekipom koja je igrala evropska takmicenja.
Treba ova ekipa jos mnoooooogo da raste da bi nesto postigla...

Viktor Stamenkovic

pre 9 godina

BRAVO!!!Tako se radi,odbijaju se ponude dok ne dodje neka bas izdasna koja se ne odbija.Neka ponuda ako stigne od najmanje 8 miliona evra da moze tim da se pojaca fantasticnim napadacima koji ce zameniti Skuletica tako sto ce biti i bolji od njega.

samozvani fudbalski ekspert

pre 9 godina

Au pa da li je ovo moguće? Da li je moguće da u zemlji Srbiji konačno dočekamo neku razumnu i pametnu odluku? Da li je moguće da je Partizan konačno dobio upravu koja će pokušati da napravi tim i klub koji će nešto značiti u evropskim okvirima?

Bravo za novu upravu!
Bravo za Ljubišu Tumbakovića - legendarnog trenera Partizana koji je godinama apsolutno dominirao nad Crvenom zvezdom i osvojio more titula!
Tako je, bre!
Napred Partizan!

djura je mala beba

pre 9 godina

Pa lepo je to sto oni ne prodaju igrace ali te pare na leto videti nece a NAS PARTIZAN ide u kredite,samo se bojim da cemo se na kraju cesati i gde nas ne svrbi!

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

Ma ne nema šanse,ovo se ne dešava u mom Partizanu u mojoj Srbiji...Ja i dalje ne mogu da im verujem,mislim da je Lil odustao...Ako je pak istina skidam kapu novom rukovodstvu...

Koja

pre 9 godina

poklanjamo igrače ispod cene za 2. Japansku ligu.Na leto minimum 3.5 evradi za Škuntelara, ali tek posle kvalifikacija za LŠ. (Mrsoje PFC, 26. decembar 2014 14:48

koja je svrha ostavljati jedan te isti komentar na svim portalima?

Grobelar

pre 9 godina

2,5 miliona je odlična ponuda za Škuletića. Dobar je igrač i znači nam mnogo, ali bojim se da za njega ne može više da se dobije, tj. da nećemo ponovo dobiti takvu ponudu. Daj bože da grešim.

Nikola

pre 9 godina

Jooj tako bre!
Sad neka dodje Babinjo da ga kljuka loptama i Skuleta ce jos vise da reseta!
Ako sacuvaju ekipu na leto mozemo u LS 100 posto!

procenti procenti

pre 9 godina

Pa zar niko ovde ne shvata zasto se Skuntelar ne prodaje!? Daj ne palite se bezveze, pa ovi iz starog rukovodstva su imali da pokupe kajmak od transfera,a ovi novi nemaju nista od toga. Naravno da i oni zele da se ugrade a plus ovako se malo na startu dodvoravaju navijacima. Ja volim Partizan, i zelim da svaki dobar igrac ostane naravno,ali ne mogu da verujem da smo se ovoliko popalili zbog ove vesti,jer ovo sigurno nisu ciste namere. Iskreno ponuda za Skuletica je mnogo dobra, a i bez njega bi mogli ovu polusezonu u ovoj poluligi,ali eto , nema tu nista za novu upravu jer ona je nije ni dogovorila.

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa ako Babovic nema veze sa fudbalom ko je onda najzasluzniji sto Vozdovac nije u zoni ispadanja? ne pricajte gluposti,Babovic je odlican fudbaler nije on kriv sto mu je otac tajkun ili kako vec

PAOK

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi
(filozof Makarije, 26. decembar 2014 14:57)

Pa vi ni pasnjak ligu ne mozete da osvojiti bez penala i Terzica.

Nick.cdn

pre 9 godina

Znaci napadate finale Lige Sampiona.Ovaj rece da je cilj da se svake godine igra Liga Sampiona.Samo vas zeznu neki inkasanti,ribari,kuvari,postari. To vam je jedini cilj da prestignete Zvezdu po broju osvojenih titula ali u pasnjak ligi i najslabijoj ligi u Evropi
(filozof Makarije, 26. decembar 2014 14:57)...................................................................Vi ste prosle godine radili pravi kriminal DA VAS PARTIZAN NE PRESTIGNE po broju osvojenih titula (na srecu UEFA je to sankcionisala) i sada ja tebe pitam zar mi nemamo legitimno pravo da se borimo da vas prestignemo. Da Zvezda mozda nije BOGOM dana da mora biti najuspesnija? Tu je vas zvezdaski problem posto vam sudbine Nothingam Foresta i Rangersa nista ne znace!

Roto KOS

pre 9 godina

Pa ko za njega koji je prosječan da,da tolike pare.Njemu je Partizan premija.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ogi-cg, 26. decembar 2014 16:24)

Kako ko?

Turska Manisa na primer? Ili japanska Fukuoka?

A da... Oni uzimaju mnogo bolje igrace, kapitene interglaktickih sampiona, za desetine hiljada milijardi...

veliki strumf

pre 9 godina

Radojica Bozovic, Skuleticev menadzer, kaze drugacije! Vec je potpisao ugovor sa Lilom! Ma znaju to ovi iz nove uprave nego vec peru ruke. Prvo pa musko!

simeun 69

pre 9 godina

Partizan bi po meni treba da posudi Jojića iz Dortmunda(naravno kada bi Joja htjeo). Odbran je solidna a sredina je tako tako. I ako Škuletic ostane,mislim da sigurno uzimamo orvestvo.

Pop

pre 9 godina

@Viktor Stamenković
Ti podržiš ovaj potez, što je realno i normalno, rečima " bravo, tako se radi", a dobiješ gomilu minusa. Ovi iz Železnika moraju od nečega da životare, a onda sve što zarade od pisanja i glasanja vrate na Legendinoj blagajni, srećni što obaraju evroligaške rekorde.

partizansampion

pre 9 godina

Nadam se da ovo nije prvi u nizu populistickih poteza da se kupe navijaci pa da posle sve opet bude isto. Ako nije tako onda bravo za
upravu na ovakvom potezu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

kako lazu pa to je strasno,odbili.....pa proda li bi ga i za 100.000 i ona prica vraca se Cleo je jos smesnija,partizan da 800.000 pa to se nece desiti za narednih 100g,jedino neka pozajmica ali razmisljam zasto bi covek dosao iz Brazila da igra u nasoj ligi???
(suknuo, 26. decembar 2014 15:01)

Crkni od muke panteru

bobanmkd

pre 9 godina

Najjednostavniji nacin za pravljenje para je liga sampiona.Samo ucestvo donosi 10.000.000 € ...koliko iznosi dug Partizana! Djura nije imao nikakav kompas! Pojacati ovaj tim...to je najbolja investicija!

bane

pre 9 godina

strasnoooooooo!!!!ja ne mogu da verujem..pa nama Srbima ko udovolji taj nije normalan..deset dana pisemo"grobari" i kukamo sto ga prodajemo..to je skandal.dogodine ce vredeti duplo vise....a sad kukamo sto ga ne prodaju...da li ste vise svesni sta hocete..NAPRED CRNO BELI!!!!

Mandragora

pre 9 godina

Mozete vi zvezdasi da pisete sta hocete i maliciozne komentare i zlonamerne,ali MI imamo luksiz da ne prodamo igraca za tri (3) miliona evra,dok vi i dalje strahujete - kako naci za pocetak 14 mil.evra zbog UEFA,a ni tada niste sigurni za ucesce u Evropi !?

nislija

pre 9 godina

Evo ja sam zvezdas I pre svega mi je drago sto cujem ovako nesto, jer je Skuletic najbolji igrac trenutno u nasem prvenstvu. I takvi igraci treba da igraju u nasoj ligi, da doprinesu klubovima sto vise u ovom slucaju Partizanu, a ovo je najpametnija odluka jer on ce vredeti mnogo vise od 2, 5 mil eur :) Poz svima iz Nisa :)

Idite k Legendi koji to nije

pre 9 godina

Dodvoravanje navijačima? Ne, to ste imali kod Đure, kod ovih koji će odsad voditi klub nemate šta da tražite. Partizanu nisu potrebni ni botovi, to neka izdržava neko ko hoće da ga zovu legendom iako nije.

moje ime

pre 9 godina

Tumbakovicu, molim te da otvoris cetvoro oci.
Popoviceva obecanja o parama ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Ako te pare ne dodju, Partizan ce biti u ogromnom problemu. Dug je vec sada veliki i ovo nije potez koji mi se svidja bez obzira sto cemo imati sigurno bolji tim na prolece, nego da je Skuletic otisao. Skuletic je po meni odlican napadac. Bilo je vecih talenata (Mitrovic, Jovetic), ali kada pricamo o periodu kada su igrali u Partizanu, ipak Skuletic pruza vise nego sto su oni.
Po meni je cak ispred Klea i Dijare.

Medjutim, podseticu vas da je upravo ovo bio put u nepovrat Crvene Zvezde. Stalno su odbijali ponude, cekali bolje koje nikad nisu dosle i stalno jurili rezultat. I nikad nista nisu uradili.

Dakle, nije Zvezda propala kad je prodala igrace, nego kad ih je dovodila bez pokrica.

Nadam se da gresim. Nadam se da cemo sledece godine uci u Ligu sampiona i prodati Skuletica sledece zime za vece pare(recimo 4 ili 5 miliona).

Nikola

pre 9 godina

Vise strucnjaka je za Partizan reklo da sve dok je dug do 15 miliona (mada je sad 13, sa ratama od Markovica i Mitra koje pristizu je 10) to klub moze da vrati bez problema, pogotovo zbog klinaca iz omlad.skole koje uvek mozemo da prodamo.
Znaci nismo mi jos u problemu..e sad, rekao bih da ce nova uprava pokusati da napadne LS sledece leto i da ulaskom u LS kroz 10 miliona direktnih ili 20 miliona indirektnih prihoda(kroz kasniju prodaju igraca) izvuce Partizan skroz.
Medjutim treba biti oprezan, jer i veliki klubovi nekad ne uspeju da udju u LS, postoji taj rizik uvek.
Dovodio je i Djura Moreiru diaru, zuku, klea, tejga itd.sve dok mu Krstajic nije potrosio onih 4 miliona na povredjene i izvikane Brazilce.
Vise nikad se nije otvorio.
Zakljucak, treba biti oprezan i dooobro osmisliti strategiju jer ako puknemo za LS to su dodatne pare na ovaj postojeci dug, koji sve dok je ovoliki moze da se vrati.

marko I.

pre 9 godina

realno skoro u nosaj ligi nije bio bolji napadac,posle Dijare i Klea. vredi on po meni realno i 4-5 miliona ali da igra u npr Dinamu koji moze da uzvuce te pare. partizan max 3 miliona moze da dobije za njega i to na leto ako da bar jos 10 golova do kraja prvenstva. treba biti realan i sagledati cinjenicu ko sve igra u nasoj ligi,da prvi napadac jedne zvezde bude Rakic koji za 10 god u inostranstvu dao 10 golova.

Zulu

pre 9 godina

@beli

Tumba je rekao da to sto ce odbiti sve ponude za Skuletica ne znaci da Partizan odustaje od Klea! Sam je to naglasio..
Mada je meni 800 za otkup njegovog ugovora plus plata mnogo..bolje da dovedu Klea na kraju iduce godine kad mu istice ugovor nego da sad pucamo toliko para.
Tumba rece danas da hoce pojacanja u svim linijama tima, jer hoce mnogo jaci Partizan nego sto je bio do sad.

Ne znam, svaka cast za rezon, nama navijacima super, ali krenuli su mnogo ambiciozno..mozda malo da uspore:))
Posle Djurinog rukovodjenja, ovo je previse za nas zdravlje, nismo navikli:)

Dacha

pre 9 godina

Bravo!!! Ako se 'po jutru dan poznaje' onda Partizan sa ovom upravom ima buducnost.
Da ne ispadne da su se aamo cenkali da dobiju pola miliona vise.

ja

pre 9 godina

@partizan-mrtvac...ali odigra 0:0 sa Totenhemom bez Skuletica dok medjugalakticki sampion duguje 52 miliona evra i niko mu ne moze nista, igraci odlaze u drugu japansku ligu i u pretposlednji tim turske druge lige, a posle ce da bude kako neko namesta titule...za vreme 'namestanja' titula, igraci koji su igrali u Partizanu danas igraju u Romi, Sitiju, Fiorentini, Anderlehtu, Dortmundu,Benfici, Bazelu, Seltiku, Liverpulu, CSKA, PAOK-u a igraci iz Zvezdine regularne titule prosle godine igraju u Lirsu, Manisi, Dzefu, Omiji, BATE-u, Alijanci, Rijeci, Viteseu

ja

pre 9 godina

problem je sto se sa ovakvim ponudama vise ne pojavljuju kod Mamica, jos od Luke Modrica kojeg je prodao za 26 miliona jasno je da kad neko dodje sa smesnom ponudom kod njega, on im lepo saopsti: rodjaci mojne da ste smesni to je buduci/sadasnji reprezentativac, zna to i to , dosta toga ste i sami videli, vama treba igrac ovakvog kalibra ali ne moze ispod toliko i toliko

ludinovinar

pre 9 godina

Razumecete ako Vam, bar malo, ne verujemo, jer ovakve situacije su ranije izgledale nemoguce.. Ako je istina pak, nema se sta reci osim "Postovanje!"..

Tuta

pre 9 godina

Kakvi kometari majko bozija.Sta hocete sad? da smo ga prodali,bilo bi lopovi djubrad itd.Slazem se da ce mozda pasti u glavi sto nije otisao u inostranstvo,pa nece se Partizan ugasiti zbog 2,5 miliona minusa.Mi dolazimo iz jedne najgore lige u Evropi ako ne i njagore i realna cena za njega je 3 mil i da pevamo.Nas klub nije nista bolji od Nefchija ili Serifa koji su mnogo,mnogo bogatiji od nas.Ljudi stvarno misle da bi dosao Kleo haha...ko ce da plati 800.000 plus plata za njega,kad ne palcamo ni ove ovde sto igraju.Liga nam je katastrofa,nek nastavi na prolece priblizno da igra ovako i sa titulom ili duplom krunom u dzepu ako bog da moze da ode za 3 mil bilo gde.Treba da ostanu i on i Danko i pojacati se gde smo tanki a to je odbrana i vezni red.

Mirko

pre 9 godina

52-ke se javile da nesto komentarisu, stub srBstva se javlja iz neke rupe da komentarise ..mi smo za vas Real Madrid sto se tice finansija i organizacije, da vam nije buzlonje odavno bi bakrotirali..prema tome vodite racuna o vasem raspalom klubu.

Bravo

pre 9 godina

Konacno neka uprava da misli na Partizan pri donosenju odluka, a ne samo prodaje i procenti u dzep, zbog cega i dolaze na ta mesta.