Subota, 20.12.2014.

14:55

Ataman: Želim u Srbiju, ali...

Trener Galatasaraja Ergin Ataman rekao je da želi da dođe u Beograd na utakmicu sa Crvenom zvezdom, ali da to nije u njegovoj nadležnosti.

Izvor: JT

Ataman: Želim u Srbiju, ali... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Neven

pre 9 godina

Izjavama, kakve je Ataman imao posle utakmice u Turskoj, nije mesto na sportskim desavanjima. Nazivati navijace Zvezde teroristima i vandalima bez ikakvog razloga je neumesno. Naravno da nije pozeljan u Beogradu.

Labud

pre 9 godina

Ataman definitivno ne zaslužuje da poseti našu zemlju, u to nema sumnje. Svojim bahatim ponašanjem i izjavama je to i dokazao. Nije mu mesto u Srbiji, a to je činjenica.

Panonski_

pre 9 godina

Partizanovac sam, ali reci cu glasno.. Zvezdo napred, i sto rece Vucic, ona slihtara neka ne dolazi u Beograd, kad ne zna da postuje tudje zrtve.

Zvezdica

pre 9 godina

Nema za tebe vise Srbije. Svojim gnusnim izjavama koje su date bez i malo casti i svesti o kome pricas si doveo i sebe i klub koji predstavljas na stub srama.

Rosa

pre 9 godina

Ataman nije imao razloga da Zvezdine navijače naziva teroristima i vandalima. Sada pokušava da se opravda, govoreći kako nije znao za ubistvo, smatram da njegova izjava ne bi bila opravdana ni da nije došlo do gubitka jednog mladog života.

BORKOVACKA - DOLINA

pre 9 godina

Naravno da je pre svega nepozeljan u Beogradu i Srbiji pre svega kao covek pa tek potom kao trener. Jer objektivno svaki covek treba da razmisli svojom glavom pre nego sto se oglasi po bilo kom pitanju. Nepozeljan si to je sigurno, da ima obraza, cutao bi i stideo se svoje izjave. Naravno da su igraci dobrodosli jer oni nisu nista krivi i bice dobro docekani kako to i dolikuje Srbiji kada im se dodje u goste. jedini nacin da pokusas da ispravis ono sto si ucinio je da bez ikakve pompe posetis grob tog deteta, koje je izgubilo zivot u tvojoj zemlji ni krivo ni duzno. Jos jednom te molim da nam ne dolivas ulje na vatru time sto se pozivas na srpske igrace i trenere u Turskoj. Oni su svakako velika gospoda za tebe, i mozes dosta toga da naucis od njih.

taja

pre 9 godina

Ataman je dao jednu nepromišlkenu izjavu koja ne može biti tako lako zaboravljena. Zaista je bilo neočekivano da jedan tako iskusan trener navijače iz Srbije naziva teroristima

Zvezdica

pre 9 godina

Nema za tebe vise Srbije. Svojim gnusnim izjavama koje su date bez i malo casti i svesti o kome pricas si doveo i sebe i klub koji predstavljas na stub srama.

Boško Despotović

pre 9 godina

Ako je Ataman zaboravio da je srpske navijače nazvao teroristima, gradjani Srbije nisu sigurno. Marko je izgubio život ni kriv ni dužan, i njega ništa ne može da vrati. Ne vidim zašto bi uopšte i dolazio u Srbiju, kad naši navijači nisu sigurni u Turskoj i kad ih Ataman vredja. Što se mene tiče, on je persona non grata...

Branko

pre 9 godina

Garantujem da ce ga pustiti da dodje.Slabo pamcenje imao,previse smo tolerantan narod.A realno,ne smemo dozvoliti dolazak turskih navijaca.

ALEKSANDAR VB

pre 9 godina

Tebi je poruceno da si nepozeljan.Vucic je jasno porucio da si ne pozeljan.i tu vise nema pogovora.Tvoje izvinjenje niko u Srbiji nije prihvatio,jer je lazno nastalo iz tragicne situacije.Da mali Marko nije ubijen ti se nikada ne bi izvinuo.

Dusan

pre 9 godina

Trener Galatasaraja je Zvezdine navijace nazvao teroristima i to je cinjenica koju ne treba povezivati sa ubistvom zvezdinog navijaca.

Vlajko87

pre 9 godina

Gospodin Ataman je bruka za sport i trenersku struku. Premijer je dovoljno rekao o vama i vasim postupcima za vreme utakmice i posle nemilih dogadjaja.

najlepša

pre 9 godina

Ataman očigledno žali zbog rečenog, kao I zbog incidenta. Ali stoji činjenica da je izgovorio nešto potpuno ne primereno, u momentu kad je jedan mladi život ugašen. Mislim da nema potrebe da se problemi dalje produbljuju, jer ipak je Ataman svojom izjavom najviše naštetio sebi.

Zvezdas

pre 9 godina

Covek je uvredio narod, Vucic je odreagovao na taj nacin, verovatno I vecina misli isto. Nije tu samo uvreda, tu su I bezbedonosni razlozi njegovog dolaska posle izjave. Premijer je uradio pravu stvar.

Slavica

pre 9 godina

Ataman je zasluzeno nepozeljan u Srbiji i ovo pitanje ne treba vise aktuelizovati, jer njegova uvredljiva izjava nema nikakve veze sa sportom.

colloneo

pre 9 godina

Ataman se dobro obrukao onom izjavom. Jasno je da nije imao prave informacije o incident, ali ipak je I sebe I klub I državu doveo u nezgodan položaj, izazivajući diplomatski skandal.

Olgerd Vladislav

pre 9 godina

Ovde treba pokazati pamet i ljudsku i politicku jer je situacija veoma komplikovana. Najgore je da se kod nas napravi neki incident, pa da ostatak top 16 faze igramo pred praznim tribinama ili na nautralnom terenu! Ako su nas za ubistvo naseg navijaca (a pre svega naseg drzavljanina) u Istanbulu kaznili sa utakmicom bez navijaca, sta da ocekujemo ako se kod nas desi neki incident?

Lepo da Covic i Vucic sve pripreme unapred. Rigorozne kontrole i policijska pratnja za Turke otkako avion sleti, pa dok ne odlete nazad. Da se tribine kojima je u dometu turska klupa namenski popune unapred pripremljenim navijacima koji nece nista ni pomisliti da bace na klupu ili teren. A za sve ostale navijace rigorozna kontrola. I ovoga bih puta, oprosti mi Boze, rasporedio rmpalije "vodje" da samaraju po dvorani ko pokusa da nesto baci na teren ili upotrebi laser. :(

A Atamanu da se svakako omoguci da udje u zemlju! Vucic licno da ga doceka i na aerodromu i u dvorani pred pocetak utakmice. Oba puta da mu pokloni i majicu sa likom Marka Ivkovica i srpsku zastavu! I da prisustvuje utakmici kao drzavni autoritet.

Za kraj da navijaci navijaju pistojno ali nikad glasnije i bolje i da ih na terenu razbijemo sa 30 razlike!

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

To ne zavisi ni od ministarstva spoljnih poslova, ni od našeg premijera, već od građana Srbije, koje je Atamanova izjava uvredila.

PeroTreger

pre 9 godina

Ko moze da ti zabrani?! Dodji jasta, i ti, i navijaci, svi dodjite, napunimo arenu, oderemo vas, odrzimo cas u navijanju, sve prodje bez najmanjeg incidenta, odes kuci razmisljajuci ko je terorista i koja zemlja je miroljubiva...

crta se ne PRELAZI

pre 9 godina

Sve je ok,ako ova država ostane pri tom stavu i ne dozvoli mu ulazak u Srbiju.To bi bio još jedan dokaz da sa ovom državom više ne može da se razgovara onako kako se razgovaralo više od deceniju.

Mayya

pre 9 godina

Strašna je činjenica da je jedan mladi ljudski život ugašen na ovaj način, ali je čini mi se, još strašnije, što je jedan sportski trener to opravdavao neistinama, optužujući žrtvu za terorizam. Ipak, njegova današnja poruka je jasna, I u jednom se slažem sa njim.

Vrlo je jasno

pre 9 godina

Nepozeljan si sigurno, niko te ne zeli u Beogradu.
Jos nesto, da imas obraza, cutao bi i stideo se. Ovako samo potvrdjujes da si ljigav i pokusavas da jos vise zakuvas situaciju.
Tvoji igraci su dobrodosli, a ti ako nemas obraza, moli svoje politicare da vrse pritisak da te puste u Beograd na silu. Mozda cak i da posetis grob tog deteta, protiv volje svih.
I ne pozivaj se na srpske igrace i trenere u Turskoj. Oni su gospoda za tebe.

Nolan

pre 9 godina

Apelujem na Vučića da ukloni to zvanje persone non grata za Atamana da bi izašao pred punu Arenu Zvezdaša.
Tada će mu najbolje biti jasno da li je ili nije dobrodošao...

мазити, не давити

pre 9 godina

Imaj bre malo morala poste svega ucinjenog. Ubiste nam dete, dodjite sto manje i ne kopajte vise po ranama pre svega porodice i prijateljaIvkovic Marka. Dakle, samo neophodih 6-7-8 i o fiderzen da vas nase oci sto manje gledaju.

athens

pre 9 godina

znao je on za ubijenog navijaca, zato je dao onakvu izjavu, da bi opravdao svoje. verovatno nije ocekivao da nece dobiti podrsku ni u svojoj zemlji, pa se onda kao izvinio.

Beograd

pre 9 godina

Problem je u tome što je njemu potrebno da sazna da je nas navijač ubijen da ne bi bili "teroristi". Pa sto svoje ne zoves "teroristima"?

Nebojsa

pre 9 godina

Kada trener Galatasaraja nicim izazvanim izjavi da na su delije terosti i to u trenutku kada je jedan mlad zivot izgubljen a sad zeli da dodje u Srbiju siguran sam u reci Premijera Srbije Vucica da trener Galatasaraja nije dobro dosao u Srbiju

redbull

pre 9 godina

Zasto uopste zeli da dodje? Ako premijer kaze da ovaj covek nije dobrodosao u nasoj zemlji, ima punu podrsku naroda za to. I on, i premijer Turske koji ne bi prstom mrdnuo za nedavno ubistvo da nas drzavni vrh nije izvrsio pritisak, tako da, svakako su nepozeljne osobe u Srbiji!

Vojvoda

pre 9 godina

Nikada ne bih pustio ovog coveka u Srbiju, ali jel onda oni mogu tako da zabrane Marjanovicu ulaz u Tursku i da nas pobede? Jel to uopste po pravilima?

dax

pre 9 godina

A sto da ne dodje. Njegov je obraz u pitanju sto se tice izjave. A mi navijaci koji dolazimo u arenu na utakmicu trebamo pokazati kako se organizuje jedna utakmica.Da ih ispratimo sa 20 razlike i da ih "pokidamo" na terenu bez ijednog jedinog incidenta!

777

pre 9 godina

Jesam Grobar ali reci za nas Srbe da smo teroristi onda ovaj covek nije pozeljan u mojoj zemlji. Razumem da kada dodje do takvih stvari, pa i da nije znao da je decko ubijen, da kaze huligani. Ajde, kao ne zna da je neko ubijen pa kaze huligani. Obicno se takav izraz koristi ..ali teroristi?? Da li on uopste zna sta ta rec znaci?? Ovome NE dozvoliti ulazak u Srbiju, u suprotnom bicemo naivni i pogazicemo sami sebe. Srbi NIKADA nisu bili teroristi.

Vladan

pre 9 godina

Naravno da je nepozeljan i zbog toga je sma kriv. Jednom sportskom radniku nikako ne prilici da navijace protivnickog tima naziva teroristima i ostalim uvredljim izrazima, a da pritom jedan od tih istih navijaca bude zveski ubijen od strane domacih navijaca. Premijer ima moju apsolutnu podrsku za donesenu odluku, i mislim da bi oko toga trebalo da postoji jedinstvo cele nacije.

Srba

pre 9 godina

Može, dođi i ispod otvorenog sakoa nosi majicu sa likom Marka Ivkovića, da se njegov lik vidi kad' god si u kadru.....i možda ti i poverujemo da ti je žao zbog tragedije.

jocaskljoca

pre 9 godina

On se od tada izvinio, istakavši da nije znao za ubistvo navijača ’crveno-belih’, ali Zvezdu i Galatasaraj očekuju još dva duela u Top16 fazi Evrolige. Prvi od ta dva igra se 15. januara u Beogradu.

A da nisu ubili Marka ostao bi pri stavu da su navijaci CZ teroristi?! Liceleru da se ja pitam doveka bi ti bilo zabranjeno da dodjes u Srbiju. Inace ne gajim nadu u odlucnost Vucica da ostane pri svom u onom trenutku populistickom stavu...

Maratonci trče počasni krug

pre 9 godina

„Ne želim više da komentarišem to pitanje. Izjavu sam dao u trenutku kada nisam znao da je navijač ubijen, zbog čega sam se izvinio srpskom narodu."
Vrlo perfidna izjava. To znači da nije bilo ubistva, ipak bi ostao pri stavu da smo teroristi. A to da ga je AV proglasio persona non grata u Srbiji. Ma, samo još jedna njegova izjava radi sopstvene promocije. Biće ovaj u Beogradu itekako.

SLAVKO 32

pre 9 godina

Smatram da ovakav covek vise ne zasluzuje da kroci na teritoriiji nase zemlje. A pored toga duguje jedno veliko izvinjenje kako klubu tako gradjanima Srbije.

mara

pre 9 godina

Nadam se da će premijer ostati pri svom stavu da Ataman nije dobrodošao u Srbiju. Upravo je pritisak našeg državnog vrha uticao da turska država uhapsi ubicu

Miki

pre 9 godina

Sto se mene tice,dodji ali pod uslovom da se i ovde javno izvines najpre Markovim roditeljima i rodbini,a onda i celom srpskom narodu,da se vidi da se iskreno kajes! E onda mos i kod mene da prespavas,ali da doneses dva pleka bakljava i tuljumbi!!!

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Jedino sto ne bih voleo da dodje je sto znam da ce nasi navijaci da ga gadjaju upaljacima, pljuju i napadaju.. A zbog toga bismo snosili posledice od strane EL sto nam ne treba u top 16 ako hocemo u Top 8.

lala

pre 9 godina

1. I Turska kao i svaka druga zemlja ima obavezu svakako da privede .
2. Ne mozes nekoga nazivati teroristom tek tako, bio neko ubijen ili ne.
Istina je jedino da je retka situacija da se turcin izvinjava. No on je rekao sta je hteo, svako delo ima i svoje posledice. a premijer je rekao svoje. ENDE

deki

pre 9 godina

covek je sve lepo objasnio. ulje na vartu dodao je nas premijer koji jedino strancima koji nemaju politicku moc moze nesto da zabrani. (qwerty, 20. decembar 2014 15:09)

pa nije mu zabranio damo nije dobrodosao

vidan

pre 9 godina

Svakako da treba razmisliti o mogućim incidentima ukoliko Ataman sa svojom ekipom dođe u Beograd. Treba i razumeti navijače Crvene Zvezde koji su nazvani teroristima, a njihov drug je ubijen na ulicama Istanbula, a da turska policija nije adekvatno reagovala. Jednom rečju, jako složena situacija koja zahteva koordinaciju srpskog i turskog državnog vrha

Don Quijote

pre 9 godina

Mislim da je najbolje da se zvanicno proglasi persona non grata i da ne dolazi. Moze biti uzrok nereda i Zvezda to moze skupo platiti. Ne dozvoliti svakako ni da dolaze turski navijaci, niti nasi treba da idu tamo. ovo sada vise nije samo obicna kosarkaska utakmica, ovo je vise od igre, mnogo vise od igre, i ja se ne bih salio sa tim. Igrace galatasaraya treba docekati kako dolikuje, niko od njih nije davao mandrilske izjave, a navijacima i ovoj spodobi ne dozvoliti dolazak u Beograd.

MB92SSP

pre 9 godina

Trener Galatasaraja dakle kaže da bi bilo u redu nazvati Srbe teroristima u slučaju da niko nije ubijen?!
Ta izjava je toliko bila zla i opasna da zahteva vrlo, vrlo razložno objašnjenje, pa onda isto takvo izvinjenje.
Jer ubica teroriste se, kada je zaista takav slučaj, nagradjuje, a ne zatvara ili kažnjava.

nuff said

pre 9 godina

Covek je sve lepo objasnio i odmah se izvinio, kada vidim ove "imam 16 godina i mrzim ceo svet" komentare pripadne mi muka. Uostalom, ko moze coveku da zabrani da dodje u okviru sportske manifestacije u bilo koju zemlju. Ajte bre...

d

pre 9 godina

a sta sa onim navijacima galatasaraja sto su posle ubistva kacili slike po drustvenim mrezama, u fazonu "volimo da ubijamo srbe, grke, ruse i bugare, posebno u istambulu".
da li je neko od njih uhapsen? da lu je turska ucinila "sve sto je u njenoj moci" da te likove pronadje, imenuje i kazni, ili takve gestove precutno podrzava?

Miki

pre 9 godina

Sto se mene tice,dodji ali pod uslovom da se i ovde javno izvines najpre Markovim roditeljima i rodbini,a onda i celom srpskom narodu,da se vidi da se iskreno kajes! E onda mos i kod mene da prespavas,ali da doneses dva pleka bakljava i tuljumbi!!!

Srba

pre 9 godina

Može, dođi i ispod otvorenog sakoa nosi majicu sa likom Marka Ivkovića, da se njegov lik vidi kad' god si u kadru.....i možda ti i poverujemo da ti je žao zbog tragedije.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Jedino sto ne bih voleo da dodje je sto znam da ce nasi navijaci da ga gadjaju upaljacima, pljuju i napadaju.. A zbog toga bismo snosili posledice od strane EL sto nam ne treba u top 16 ako hocemo u Top 8.

Olgerd Vladislav

pre 9 godina

Ovde treba pokazati pamet i ljudsku i politicku jer je situacija veoma komplikovana. Najgore je da se kod nas napravi neki incident, pa da ostatak top 16 faze igramo pred praznim tribinama ili na nautralnom terenu! Ako su nas za ubistvo naseg navijaca (a pre svega naseg drzavljanina) u Istanbulu kaznili sa utakmicom bez navijaca, sta da ocekujemo ako se kod nas desi neki incident?

Lepo da Covic i Vucic sve pripreme unapred. Rigorozne kontrole i policijska pratnja za Turke otkako avion sleti, pa dok ne odlete nazad. Da se tribine kojima je u dometu turska klupa namenski popune unapred pripremljenim navijacima koji nece nista ni pomisliti da bace na klupu ili teren. A za sve ostale navijace rigorozna kontrola. I ovoga bih puta, oprosti mi Boze, rasporedio rmpalije "vodje" da samaraju po dvorani ko pokusa da nesto baci na teren ili upotrebi laser. :(

A Atamanu da se svakako omoguci da udje u zemlju! Vucic licno da ga doceka i na aerodromu i u dvorani pred pocetak utakmice. Oba puta da mu pokloni i majicu sa likom Marka Ivkovica i srpsku zastavu! I da prisustvuje utakmici kao drzavni autoritet.

Za kraj da navijaci navijaju pistojno ali nikad glasnije i bolje i da ih na terenu razbijemo sa 30 razlike!

MB92SSP

pre 9 godina

Trener Galatasaraja dakle kaže da bi bilo u redu nazvati Srbe teroristima u slučaju da niko nije ubijen?!
Ta izjava je toliko bila zla i opasna da zahteva vrlo, vrlo razložno objašnjenje, pa onda isto takvo izvinjenje.
Jer ubica teroriste se, kada je zaista takav slučaj, nagradjuje, a ne zatvara ili kažnjava.

Nolan

pre 9 godina

Apelujem na Vučića da ukloni to zvanje persone non grata za Atamana da bi izašao pred punu Arenu Zvezdaša.
Tada će mu najbolje biti jasno da li je ili nije dobrodošao...

Beograd

pre 9 godina

Problem je u tome što je njemu potrebno da sazna da je nas navijač ubijen da ne bi bili "teroristi". Pa sto svoje ne zoves "teroristima"?

Don Quijote

pre 9 godina

Mislim da je najbolje da se zvanicno proglasi persona non grata i da ne dolazi. Moze biti uzrok nereda i Zvezda to moze skupo platiti. Ne dozvoliti svakako ni da dolaze turski navijaci, niti nasi treba da idu tamo. ovo sada vise nije samo obicna kosarkaska utakmica, ovo je vise od igre, mnogo vise od igre, i ja se ne bih salio sa tim. Igrace galatasaraya treba docekati kako dolikuje, niko od njih nije davao mandrilske izjave, a navijacima i ovoj spodobi ne dozvoliti dolazak u Beograd.

Nebojsa

pre 9 godina

Kada trener Galatasaraja nicim izazvanim izjavi da na su delije terosti i to u trenutku kada je jedan mlad zivot izgubljen a sad zeli da dodje u Srbiju siguran sam u reci Premijera Srbije Vucica da trener Galatasaraja nije dobro dosao u Srbiju

Vojvoda

pre 9 godina

Nikada ne bih pustio ovog coveka u Srbiju, ali jel onda oni mogu tako da zabrane Marjanovicu ulaz u Tursku i da nas pobede? Jel to uopste po pravilima?

SLAVKO 32

pre 9 godina

Smatram da ovakav covek vise ne zasluzuje da kroci na teritoriiji nase zemlje. A pored toga duguje jedno veliko izvinjenje kako klubu tako gradjanima Srbije.

mara

pre 9 godina

Nadam se da će premijer ostati pri svom stavu da Ataman nije dobrodošao u Srbiju. Upravo je pritisak našeg državnog vrha uticao da turska država uhapsi ubicu

PeroTreger

pre 9 godina

Ko moze da ti zabrani?! Dodji jasta, i ti, i navijaci, svi dodjite, napunimo arenu, oderemo vas, odrzimo cas u navijanju, sve prodje bez najmanjeg incidenta, odes kuci razmisljajuci ko je terorista i koja zemlja je miroljubiva...

deki

pre 9 godina

covek je sve lepo objasnio. ulje na vartu dodao je nas premijer koji jedino strancima koji nemaju politicku moc moze nesto da zabrani. (qwerty, 20. decembar 2014 15:09)

pa nije mu zabranio damo nije dobrodosao

Boško Despotović

pre 9 godina

Ako je Ataman zaboravio da je srpske navijače nazvao teroristima, gradjani Srbije nisu sigurno. Marko je izgubio život ni kriv ni dužan, i njega ništa ne može da vrati. Ne vidim zašto bi uopšte i dolazio u Srbiju, kad naši navijači nisu sigurni u Turskoj i kad ih Ataman vredja. Što se mene tiče, on je persona non grata...

Vlajko87

pre 9 godina

Gospodin Ataman je bruka za sport i trenersku struku. Premijer je dovoljno rekao o vama i vasim postupcima za vreme utakmice i posle nemilih dogadjaja.

Maratonci trče počasni krug

pre 9 godina

„Ne želim više da komentarišem to pitanje. Izjavu sam dao u trenutku kada nisam znao da je navijač ubijen, zbog čega sam se izvinio srpskom narodu."
Vrlo perfidna izjava. To znači da nije bilo ubistva, ipak bi ostao pri stavu da smo teroristi. A to da ga je AV proglasio persona non grata u Srbiji. Ma, samo još jedna njegova izjava radi sopstvene promocije. Biće ovaj u Beogradu itekako.

ALEKSANDAR VB

pre 9 godina

Tebi je poruceno da si nepozeljan.Vucic je jasno porucio da si ne pozeljan.i tu vise nema pogovora.Tvoje izvinjenje niko u Srbiji nije prihvatio,jer je lazno nastalo iz tragicne situacije.Da mali Marko nije ubijen ti se nikada ne bi izvinuo.

мазити, не давити

pre 9 godina

Imaj bre malo morala poste svega ucinjenog. Ubiste nam dete, dodjite sto manje i ne kopajte vise po ranama pre svega porodice i prijateljaIvkovic Marka. Dakle, samo neophodih 6-7-8 i o fiderzen da vas nase oci sto manje gledaju.

Zvezdas

pre 9 godina

Covek je uvredio narod, Vucic je odreagovao na taj nacin, verovatno I vecina misli isto. Nije tu samo uvreda, tu su I bezbedonosni razlozi njegovog dolaska posle izjave. Premijer je uradio pravu stvar.

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

To ne zavisi ni od ministarstva spoljnih poslova, ni od našeg premijera, već od građana Srbije, koje je Atamanova izjava uvredila.

Slavica

pre 9 godina

Ataman je zasluzeno nepozeljan u Srbiji i ovo pitanje ne treba vise aktuelizovati, jer njegova uvredljiva izjava nema nikakve veze sa sportom.

Zvezdica

pre 9 godina

Nema za tebe vise Srbije. Svojim gnusnim izjavama koje su date bez i malo casti i svesti o kome pricas si doveo i sebe i klub koji predstavljas na stub srama.

jocaskljoca

pre 9 godina

On se od tada izvinio, istakavši da nije znao za ubistvo navijača ’crveno-belih’, ali Zvezdu i Galatasaraj očekuju još dva duela u Top16 fazi Evrolige. Prvi od ta dva igra se 15. januara u Beogradu.

A da nisu ubili Marka ostao bi pri stavu da su navijaci CZ teroristi?! Liceleru da se ja pitam doveka bi ti bilo zabranjeno da dodjes u Srbiju. Inace ne gajim nadu u odlucnost Vucica da ostane pri svom u onom trenutku populistickom stavu...

redbull

pre 9 godina

Zasto uopste zeli da dodje? Ako premijer kaze da ovaj covek nije dobrodosao u nasoj zemlji, ima punu podrsku naroda za to. I on, i premijer Turske koji ne bi prstom mrdnuo za nedavno ubistvo da nas drzavni vrh nije izvrsio pritisak, tako da, svakako su nepozeljne osobe u Srbiji!

777

pre 9 godina

Jesam Grobar ali reci za nas Srbe da smo teroristi onda ovaj covek nije pozeljan u mojoj zemlji. Razumem da kada dodje do takvih stvari, pa i da nije znao da je decko ubijen, da kaze huligani. Ajde, kao ne zna da je neko ubijen pa kaze huligani. Obicno se takav izraz koristi ..ali teroristi?? Da li on uopste zna sta ta rec znaci?? Ovome NE dozvoliti ulazak u Srbiju, u suprotnom bicemo naivni i pogazicemo sami sebe. Srbi NIKADA nisu bili teroristi.

colloneo

pre 9 godina

Ataman se dobro obrukao onom izjavom. Jasno je da nije imao prave informacije o incident, ali ipak je I sebe I klub I državu doveo u nezgodan položaj, izazivajući diplomatski skandal.

d

pre 9 godina

a sta sa onim navijacima galatasaraja sto su posle ubistva kacili slike po drustvenim mrezama, u fazonu "volimo da ubijamo srbe, grke, ruse i bugare, posebno u istambulu".
da li je neko od njih uhapsen? da lu je turska ucinila "sve sto je u njenoj moci" da te likove pronadje, imenuje i kazni, ili takve gestove precutno podrzava?

crta se ne PRELAZI

pre 9 godina

Sve je ok,ako ova država ostane pri tom stavu i ne dozvoli mu ulazak u Srbiju.To bi bio još jedan dokaz da sa ovom državom više ne može da se razgovara onako kako se razgovaralo više od deceniju.

Dusan

pre 9 godina

Trener Galatasaraja je Zvezdine navijace nazvao teroristima i to je cinjenica koju ne treba povezivati sa ubistvom zvezdinog navijaca.

Mayya

pre 9 godina

Strašna je činjenica da je jedan mladi ljudski život ugašen na ovaj način, ali je čini mi se, još strašnije, što je jedan sportski trener to opravdavao neistinama, optužujući žrtvu za terorizam. Ipak, njegova današnja poruka je jasna, I u jednom se slažem sa njim.

najlepša

pre 9 godina

Ataman očigledno žali zbog rečenog, kao I zbog incidenta. Ali stoji činjenica da je izgovorio nešto potpuno ne primereno, u momentu kad je jedan mladi život ugašen. Mislim da nema potrebe da se problemi dalje produbljuju, jer ipak je Ataman svojom izjavom najviše naštetio sebi.

athens

pre 9 godina

znao je on za ubijenog navijaca, zato je dao onakvu izjavu, da bi opravdao svoje. verovatno nije ocekivao da nece dobiti podrsku ni u svojoj zemlji, pa se onda kao izvinio.

lala

pre 9 godina

1. I Turska kao i svaka druga zemlja ima obavezu svakako da privede .
2. Ne mozes nekoga nazivati teroristom tek tako, bio neko ubijen ili ne.
Istina je jedino da je retka situacija da se turcin izvinjava. No on je rekao sta je hteo, svako delo ima i svoje posledice. a premijer je rekao svoje. ENDE

vidan

pre 9 godina

Svakako da treba razmisliti o mogućim incidentima ukoliko Ataman sa svojom ekipom dođe u Beograd. Treba i razumeti navijače Crvene Zvezde koji su nazvani teroristima, a njihov drug je ubijen na ulicama Istanbula, a da turska policija nije adekvatno reagovala. Jednom rečju, jako složena situacija koja zahteva koordinaciju srpskog i turskog državnog vrha

Vrlo je jasno

pre 9 godina

Nepozeljan si sigurno, niko te ne zeli u Beogradu.
Jos nesto, da imas obraza, cutao bi i stideo se. Ovako samo potvrdjujes da si ljigav i pokusavas da jos vise zakuvas situaciju.
Tvoji igraci su dobrodosli, a ti ako nemas obraza, moli svoje politicare da vrse pritisak da te puste u Beograd na silu. Mozda cak i da posetis grob tog deteta, protiv volje svih.
I ne pozivaj se na srpske igrace i trenere u Turskoj. Oni su gospoda za tebe.

nuff said

pre 9 godina

Covek je sve lepo objasnio i odmah se izvinio, kada vidim ove "imam 16 godina i mrzim ceo svet" komentare pripadne mi muka. Uostalom, ko moze coveku da zabrani da dodje u okviru sportske manifestacije u bilo koju zemlju. Ajte bre...

Vladan

pre 9 godina

Naravno da je nepozeljan i zbog toga je sma kriv. Jednom sportskom radniku nikako ne prilici da navijace protivnickog tima naziva teroristima i ostalim uvredljim izrazima, a da pritom jedan od tih istih navijaca bude zveski ubijen od strane domacih navijaca. Premijer ima moju apsolutnu podrsku za donesenu odluku, i mislim da bi oko toga trebalo da postoji jedinstvo cele nacije.

dax

pre 9 godina

A sto da ne dodje. Njegov je obraz u pitanju sto se tice izjave. A mi navijaci koji dolazimo u arenu na utakmicu trebamo pokazati kako se organizuje jedna utakmica.Da ih ispratimo sa 20 razlike i da ih "pokidamo" na terenu bez ijednog jedinog incidenta!

Branko

pre 9 godina

Garantujem da ce ga pustiti da dodje.Slabo pamcenje imao,previse smo tolerantan narod.A realno,ne smemo dozvoliti dolazak turskih navijaca.

BORKOVACKA - DOLINA

pre 9 godina

Naravno da je pre svega nepozeljan u Beogradu i Srbiji pre svega kao covek pa tek potom kao trener. Jer objektivno svaki covek treba da razmisli svojom glavom pre nego sto se oglasi po bilo kom pitanju. Nepozeljan si to je sigurno, da ima obraza, cutao bi i stideo se svoje izjave. Naravno da su igraci dobrodosli jer oni nisu nista krivi i bice dobro docekani kako to i dolikuje Srbiji kada im se dodje u goste. jedini nacin da pokusas da ispravis ono sto si ucinio je da bez ikakve pompe posetis grob tog deteta, koje je izgubilo zivot u tvojoj zemlji ni krivo ni duzno. Jos jednom te molim da nam ne dolivas ulje na vatru time sto se pozivas na srpske igrace i trenere u Turskoj. Oni su svakako velika gospoda za tebe, i mozes dosta toga da naucis od njih.

Panonski_

pre 9 godina

Partizanovac sam, ali reci cu glasno.. Zvezdo napred, i sto rece Vucic, ona slihtara neka ne dolazi u Beograd, kad ne zna da postuje tudje zrtve.

Labud

pre 9 godina

Ataman definitivno ne zaslužuje da poseti našu zemlju, u to nema sumnje. Svojim bahatim ponašanjem i izjavama je to i dokazao. Nije mu mesto u Srbiji, a to je činjenica.

taja

pre 9 godina

Ataman je dao jednu nepromišlkenu izjavu koja ne može biti tako lako zaboravljena. Zaista je bilo neočekivano da jedan tako iskusan trener navijače iz Srbije naziva teroristima

Rosa

pre 9 godina

Ataman nije imao razloga da Zvezdine navijače naziva teroristima i vandalima. Sada pokušava da se opravda, govoreći kako nije znao za ubistvo, smatram da njegova izjava ne bi bila opravdana ni da nije došlo do gubitka jednog mladog života.

Zvezdica

pre 9 godina

Nema za tebe vise Srbije. Svojim gnusnim izjavama koje su date bez i malo casti i svesti o kome pricas si doveo i sebe i klub koji predstavljas na stub srama.

Neven

pre 9 godina

Izjavama, kakve je Ataman imao posle utakmice u Turskoj, nije mesto na sportskim desavanjima. Nazivati navijace Zvezde teroristima i vandalima bez ikakvog razloga je neumesno. Naravno da nije pozeljan u Beogradu.

Miki

pre 9 godina

Sto se mene tice,dodji ali pod uslovom da se i ovde javno izvines najpre Markovim roditeljima i rodbini,a onda i celom srpskom narodu,da se vidi da se iskreno kajes! E onda mos i kod mene da prespavas,ali da doneses dva pleka bakljava i tuljumbi!!!

nuff said

pre 9 godina

Covek je sve lepo objasnio i odmah se izvinio, kada vidim ove "imam 16 godina i mrzim ceo svet" komentare pripadne mi muka. Uostalom, ko moze coveku da zabrani da dodje u okviru sportske manifestacije u bilo koju zemlju. Ajte bre...

Srba

pre 9 godina

Može, dođi i ispod otvorenog sakoa nosi majicu sa likom Marka Ivkovića, da se njegov lik vidi kad' god si u kadru.....i možda ti i poverujemo da ti je žao zbog tragedije.

Nebojsa

pre 9 godina

Kada trener Galatasaraja nicim izazvanim izjavi da na su delije terosti i to u trenutku kada je jedan mlad zivot izgubljen a sad zeli da dodje u Srbiju siguran sam u reci Premijera Srbije Vucica da trener Galatasaraja nije dobro dosao u Srbiju

Branko

pre 9 godina

Garantujem da ce ga pustiti da dodje.Slabo pamcenje imao,previse smo tolerantan narod.A realno,ne smemo dozvoliti dolazak turskih navijaca.

deki

pre 9 godina

covek je sve lepo objasnio. ulje na vartu dodao je nas premijer koji jedino strancima koji nemaju politicku moc moze nesto da zabrani. (qwerty, 20. decembar 2014 15:09)

pa nije mu zabranio damo nije dobrodosao

SLAVKO 32

pre 9 godina

Smatram da ovakav covek vise ne zasluzuje da kroci na teritoriiji nase zemlje. A pored toga duguje jedno veliko izvinjenje kako klubu tako gradjanima Srbije.

mara

pre 9 godina

Nadam se da će premijer ostati pri svom stavu da Ataman nije dobrodošao u Srbiju. Upravo je pritisak našeg državnog vrha uticao da turska država uhapsi ubicu

lala

pre 9 godina

1. I Turska kao i svaka druga zemlja ima obavezu svakako da privede .
2. Ne mozes nekoga nazivati teroristom tek tako, bio neko ubijen ili ne.
Istina je jedino da je retka situacija da se turcin izvinjava. No on je rekao sta je hteo, svako delo ima i svoje posledice. a premijer je rekao svoje. ENDE

Maratonci trče počasni krug

pre 9 godina

„Ne želim više da komentarišem to pitanje. Izjavu sam dao u trenutku kada nisam znao da je navijač ubijen, zbog čega sam se izvinio srpskom narodu."
Vrlo perfidna izjava. To znači da nije bilo ubistva, ipak bi ostao pri stavu da smo teroristi. A to da ga je AV proglasio persona non grata u Srbiji. Ma, samo još jedna njegova izjava radi sopstvene promocije. Biće ovaj u Beogradu itekako.

Nolan

pre 9 godina

Apelujem na Vučića da ukloni to zvanje persone non grata za Atamana da bi izašao pred punu Arenu Zvezdaša.
Tada će mu najbolje biti jasno da li je ili nije dobrodošao...

Olgerd Vladislav

pre 9 godina

Ovde treba pokazati pamet i ljudsku i politicku jer je situacija veoma komplikovana. Najgore je da se kod nas napravi neki incident, pa da ostatak top 16 faze igramo pred praznim tribinama ili na nautralnom terenu! Ako su nas za ubistvo naseg navijaca (a pre svega naseg drzavljanina) u Istanbulu kaznili sa utakmicom bez navijaca, sta da ocekujemo ako se kod nas desi neki incident?

Lepo da Covic i Vucic sve pripreme unapred. Rigorozne kontrole i policijska pratnja za Turke otkako avion sleti, pa dok ne odlete nazad. Da se tribine kojima je u dometu turska klupa namenski popune unapred pripremljenim navijacima koji nece nista ni pomisliti da bace na klupu ili teren. A za sve ostale navijace rigorozna kontrola. I ovoga bih puta, oprosti mi Boze, rasporedio rmpalije "vodje" da samaraju po dvorani ko pokusa da nesto baci na teren ili upotrebi laser. :(

A Atamanu da se svakako omoguci da udje u zemlju! Vucic licno da ga doceka i na aerodromu i u dvorani pred pocetak utakmice. Oba puta da mu pokloni i majicu sa likom Marka Ivkovica i srpsku zastavu! I da prisustvuje utakmici kao drzavni autoritet.

Za kraj da navijaci navijaju pistojno ali nikad glasnije i bolje i da ih na terenu razbijemo sa 30 razlike!

Vojvoda

pre 9 godina

Nikada ne bih pustio ovog coveka u Srbiju, ali jel onda oni mogu tako da zabrane Marjanovicu ulaz u Tursku i da nas pobede? Jel to uopste po pravilima?

Vlajko87

pre 9 godina

Gospodin Ataman je bruka za sport i trenersku struku. Premijer je dovoljno rekao o vama i vasim postupcima za vreme utakmice i posle nemilih dogadjaja.

MB92SSP

pre 9 godina

Trener Galatasaraja dakle kaže da bi bilo u redu nazvati Srbe teroristima u slučaju da niko nije ubijen?!
Ta izjava je toliko bila zla i opasna da zahteva vrlo, vrlo razložno objašnjenje, pa onda isto takvo izvinjenje.
Jer ubica teroriste se, kada je zaista takav slučaj, nagradjuje, a ne zatvara ili kažnjava.

мазити, не давити

pre 9 godina

Imaj bre malo morala poste svega ucinjenog. Ubiste nam dete, dodjite sto manje i ne kopajte vise po ranama pre svega porodice i prijateljaIvkovic Marka. Dakle, samo neophodih 6-7-8 i o fiderzen da vas nase oci sto manje gledaju.

Don Quijote

pre 9 godina

Mislim da je najbolje da se zvanicno proglasi persona non grata i da ne dolazi. Moze biti uzrok nereda i Zvezda to moze skupo platiti. Ne dozvoliti svakako ni da dolaze turski navijaci, niti nasi treba da idu tamo. ovo sada vise nije samo obicna kosarkaska utakmica, ovo je vise od igre, mnogo vise od igre, i ja se ne bih salio sa tim. Igrace galatasaraya treba docekati kako dolikuje, niko od njih nije davao mandrilske izjave, a navijacima i ovoj spodobi ne dozvoliti dolazak u Beograd.

jocaskljoca

pre 9 godina

On se od tada izvinio, istakavši da nije znao za ubistvo navijača ’crveno-belih’, ali Zvezdu i Galatasaraj očekuju još dva duela u Top16 fazi Evrolige. Prvi od ta dva igra se 15. januara u Beogradu.

A da nisu ubili Marka ostao bi pri stavu da su navijaci CZ teroristi?! Liceleru da se ja pitam doveka bi ti bilo zabranjeno da dodjes u Srbiju. Inace ne gajim nadu u odlucnost Vucica da ostane pri svom u onom trenutku populistickom stavu...

Zvezdas

pre 9 godina

Covek je uvredio narod, Vucic je odreagovao na taj nacin, verovatno I vecina misli isto. Nije tu samo uvreda, tu su I bezbedonosni razlozi njegovog dolaska posle izjave. Premijer je uradio pravu stvar.

crta se ne PRELAZI

pre 9 godina

Sve je ok,ako ova država ostane pri tom stavu i ne dozvoli mu ulazak u Srbiju.To bi bio još jedan dokaz da sa ovom državom više ne može da se razgovara onako kako se razgovaralo više od deceniju.

mama kaže da sam lep

pre 9 godina

To ne zavisi ni od ministarstva spoljnih poslova, ni od našeg premijera, već od građana Srbije, koje je Atamanova izjava uvredila.

Beograd

pre 9 godina

Problem je u tome što je njemu potrebno da sazna da je nas navijač ubijen da ne bi bili "teroristi". Pa sto svoje ne zoves "teroristima"?

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Jedino sto ne bih voleo da dodje je sto znam da ce nasi navijaci da ga gadjaju upaljacima, pljuju i napadaju.. A zbog toga bismo snosili posledice od strane EL sto nam ne treba u top 16 ako hocemo u Top 8.

Slavica

pre 9 godina

Ataman je zasluzeno nepozeljan u Srbiji i ovo pitanje ne treba vise aktuelizovati, jer njegova uvredljiva izjava nema nikakve veze sa sportom.

PeroTreger

pre 9 godina

Ko moze da ti zabrani?! Dodji jasta, i ti, i navijaci, svi dodjite, napunimo arenu, oderemo vas, odrzimo cas u navijanju, sve prodje bez najmanjeg incidenta, odes kuci razmisljajuci ko je terorista i koja zemlja je miroljubiva...

Boško Despotović

pre 9 godina

Ako je Ataman zaboravio da je srpske navijače nazvao teroristima, gradjani Srbije nisu sigurno. Marko je izgubio život ni kriv ni dužan, i njega ništa ne može da vrati. Ne vidim zašto bi uopšte i dolazio u Srbiju, kad naši navijači nisu sigurni u Turskoj i kad ih Ataman vredja. Što se mene tiče, on je persona non grata...

athens

pre 9 godina

znao je on za ubijenog navijaca, zato je dao onakvu izjavu, da bi opravdao svoje. verovatno nije ocekivao da nece dobiti podrsku ni u svojoj zemlji, pa se onda kao izvinio.

777

pre 9 godina

Jesam Grobar ali reci za nas Srbe da smo teroristi onda ovaj covek nije pozeljan u mojoj zemlji. Razumem da kada dodje do takvih stvari, pa i da nije znao da je decko ubijen, da kaze huligani. Ajde, kao ne zna da je neko ubijen pa kaze huligani. Obicno se takav izraz koristi ..ali teroristi?? Da li on uopste zna sta ta rec znaci?? Ovome NE dozvoliti ulazak u Srbiju, u suprotnom bicemo naivni i pogazicemo sami sebe. Srbi NIKADA nisu bili teroristi.

redbull

pre 9 godina

Zasto uopste zeli da dodje? Ako premijer kaze da ovaj covek nije dobrodosao u nasoj zemlji, ima punu podrsku naroda za to. I on, i premijer Turske koji ne bi prstom mrdnuo za nedavno ubistvo da nas drzavni vrh nije izvrsio pritisak, tako da, svakako su nepozeljne osobe u Srbiji!

dax

pre 9 godina

A sto da ne dodje. Njegov je obraz u pitanju sto se tice izjave. A mi navijaci koji dolazimo u arenu na utakmicu trebamo pokazati kako se organizuje jedna utakmica.Da ih ispratimo sa 20 razlike i da ih "pokidamo" na terenu bez ijednog jedinog incidenta!

Mayya

pre 9 godina

Strašna je činjenica da je jedan mladi ljudski život ugašen na ovaj način, ali je čini mi se, još strašnije, što je jedan sportski trener to opravdavao neistinama, optužujući žrtvu za terorizam. Ipak, njegova današnja poruka je jasna, I u jednom se slažem sa njim.

ALEKSANDAR VB

pre 9 godina

Tebi je poruceno da si nepozeljan.Vucic je jasno porucio da si ne pozeljan.i tu vise nema pogovora.Tvoje izvinjenje niko u Srbiji nije prihvatio,jer je lazno nastalo iz tragicne situacije.Da mali Marko nije ubijen ti se nikada ne bi izvinuo.

Vladan

pre 9 godina

Naravno da je nepozeljan i zbog toga je sma kriv. Jednom sportskom radniku nikako ne prilici da navijace protivnickog tima naziva teroristima i ostalim uvredljim izrazima, a da pritom jedan od tih istih navijaca bude zveski ubijen od strane domacih navijaca. Premijer ima moju apsolutnu podrsku za donesenu odluku, i mislim da bi oko toga trebalo da postoji jedinstvo cele nacije.

Vrlo je jasno

pre 9 godina

Nepozeljan si sigurno, niko te ne zeli u Beogradu.
Jos nesto, da imas obraza, cutao bi i stideo se. Ovako samo potvrdjujes da si ljigav i pokusavas da jos vise zakuvas situaciju.
Tvoji igraci su dobrodosli, a ti ako nemas obraza, moli svoje politicare da vrse pritisak da te puste u Beograd na silu. Mozda cak i da posetis grob tog deteta, protiv volje svih.
I ne pozivaj se na srpske igrace i trenere u Turskoj. Oni su gospoda za tebe.

Dusan

pre 9 godina

Trener Galatasaraja je Zvezdine navijace nazvao teroristima i to je cinjenica koju ne treba povezivati sa ubistvom zvezdinog navijaca.

Zvezdica

pre 9 godina

Nema za tebe vise Srbije. Svojim gnusnim izjavama koje su date bez i malo casti i svesti o kome pricas si doveo i sebe i klub koji predstavljas na stub srama.

d

pre 9 godina

a sta sa onim navijacima galatasaraja sto su posle ubistva kacili slike po drustvenim mrezama, u fazonu "volimo da ubijamo srbe, grke, ruse i bugare, posebno u istambulu".
da li je neko od njih uhapsen? da lu je turska ucinila "sve sto je u njenoj moci" da te likove pronadje, imenuje i kazni, ili takve gestove precutno podrzava?

vidan

pre 9 godina

Svakako da treba razmisliti o mogućim incidentima ukoliko Ataman sa svojom ekipom dođe u Beograd. Treba i razumeti navijače Crvene Zvezde koji su nazvani teroristima, a njihov drug je ubijen na ulicama Istanbula, a da turska policija nije adekvatno reagovala. Jednom rečju, jako složena situacija koja zahteva koordinaciju srpskog i turskog državnog vrha

colloneo

pre 9 godina

Ataman se dobro obrukao onom izjavom. Jasno je da nije imao prave informacije o incident, ali ipak je I sebe I klub I državu doveo u nezgodan položaj, izazivajući diplomatski skandal.

najlepša

pre 9 godina

Ataman očigledno žali zbog rečenog, kao I zbog incidenta. Ali stoji činjenica da je izgovorio nešto potpuno ne primereno, u momentu kad je jedan mladi život ugašen. Mislim da nema potrebe da se problemi dalje produbljuju, jer ipak je Ataman svojom izjavom najviše naštetio sebi.

BORKOVACKA - DOLINA

pre 9 godina

Naravno da je pre svega nepozeljan u Beogradu i Srbiji pre svega kao covek pa tek potom kao trener. Jer objektivno svaki covek treba da razmisli svojom glavom pre nego sto se oglasi po bilo kom pitanju. Nepozeljan si to je sigurno, da ima obraza, cutao bi i stideo se svoje izjave. Naravno da su igraci dobrodosli jer oni nisu nista krivi i bice dobro docekani kako to i dolikuje Srbiji kada im se dodje u goste. jedini nacin da pokusas da ispravis ono sto si ucinio je da bez ikakve pompe posetis grob tog deteta, koje je izgubilo zivot u tvojoj zemlji ni krivo ni duzno. Jos jednom te molim da nam ne dolivas ulje na vatru time sto se pozivas na srpske igrace i trenere u Turskoj. Oni su svakako velika gospoda za tebe, i mozes dosta toga da naucis od njih.

taja

pre 9 godina

Ataman je dao jednu nepromišlkenu izjavu koja ne može biti tako lako zaboravljena. Zaista je bilo neočekivano da jedan tako iskusan trener navijače iz Srbije naziva teroristima

Rosa

pre 9 godina

Ataman nije imao razloga da Zvezdine navijače naziva teroristima i vandalima. Sada pokušava da se opravda, govoreći kako nije znao za ubistvo, smatram da njegova izjava ne bi bila opravdana ni da nije došlo do gubitka jednog mladog života.

Zvezdica

pre 9 godina

Nema za tebe vise Srbije. Svojim gnusnim izjavama koje su date bez i malo casti i svesti o kome pricas si doveo i sebe i klub koji predstavljas na stub srama.

Panonski_

pre 9 godina

Partizanovac sam, ali reci cu glasno.. Zvezdo napred, i sto rece Vucic, ona slihtara neka ne dolazi u Beograd, kad ne zna da postuje tudje zrtve.

Labud

pre 9 godina

Ataman definitivno ne zaslužuje da poseti našu zemlju, u to nema sumnje. Svojim bahatim ponašanjem i izjavama je to i dokazao. Nije mu mesto u Srbiji, a to je činjenica.

Neven

pre 9 godina

Izjavama, kakve je Ataman imao posle utakmice u Turskoj, nije mesto na sportskim desavanjima. Nazivati navijace Zvezde teroristima i vandalima bez ikakvog razloga je neumesno. Naravno da nije pozeljan u Beogradu.