Petak, 19.12.2014.

22:24

Top16: Premijera 2. januara u Areni

Košarkaši Crvene zvezde igraće u Top16 fazi Evrolige u E grupi sa Real Madridom, Barselonom, Makabijem, Panatinaikosom, Galatasarajem, Želgirisom i Albom.

Izvor: B92

Top16: Premijera 2. januara u Areni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Selektor

pre 9 godina

Ne slazem se da je Crvena Zvezda izabrala "tezu" grupu. U ovoj grupi se borimo sa Makabijem,Zalgirisom i Albom za prolaz, a u drugoj bi se borili sa Efesom,Uniksom,Armani i Niznji. Jedino je aucajder "Laboral".

мазити, не давити

pre 9 godina

Ерцег боље да не долази на меч са Звездом, биће му непријатно.

dervis ponovo udara

pre 9 godina

A joj kolko smo se naprzili,vidim po komentarima... hahaha.... Ma tako i treba,idemo u Spaniju po bodove,sto da ne.... Ako oces da budes najbolji,pobedi najbolje i gotovo.... NAPRED ZVEZDA

marko I.

pre 9 godina

realno po imenima i ulozenom novcu zvezda ima sansu za prva dva mesta u grupi. niko ne moze FMP-u da zabrani kako ce da se zove...

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Ima li lepši početak godine, ako Zvezda započne pobedom! Gazi Zvezdo, možete sa svima da igrate, ko misli da je bolji moraće to i da dokaže!

miki

pre 9 godina

Matematika je jasna. Protiv Barse i Reala nemamo sta da trazimo, ako dobijemo jednu bice cudo. Za prolaz dalje trebaju 2-3 pobede na strani protiv drugih 5 ekipa i savraen ucinak kod kuce. Deluje nemoguce. Videcemo. Uz 1 kvalitetno pojacanje mozda mozemo da budemo nerealno optimisticni, sa ovom ekipom mozemo da ocekujemo 4-5 pobeda

marko kv

pre 9 godina

U ovoj grupi treba preskociti ili Makabi ili Pao...od ostala tri tima smo bolji....Barsa i Real su za klasu bolji od svih....ako nam budu islis na ruku ostali rezultati....milsim da je TOP8 skroz realna opcija !

Radonja odlazi

pre 9 godina

Kako je moglo odlično smo prošli,kada kažem kako je moglo mislim na Uniks i Unikahu,a na sreću dobili smo Žagiris i Albu.Ipak nam se na kraju isplatila poštena utakmica i pobjeda protiv Laborala.Mislim da imamo šanse za četvrtu poziciju,na papiru sigurno da Pao i Makabi slove za favorite za 3 i 4 mjesto,ali zasigurno da protiv njih možemo da igramo,a imamo i iskustvo od prošle sezone.Prošle godine je u obadvije grupe bilo dovoljno 7 pobjeda za plasman u top 8.Ako bi hipotetički računali da bi sa 7 pobjeda išli dalje znači da moramo sve rivale osim Reala i Barse dobiti u BG,i eventualno tražiti brejk protiv Albe,Galate ili Žalgirisa.Naravno ovo je samo hipotetički,razvoj događaja može biti raznovrstan,no kako god da prođemo momcima svaka čast, a nama ostaje da uživamo u nastupajućim spektaklima.

libero

pre 9 godina

U zlu se ne postidi u dobru ne ponesi! Ni jedno ni drugo niste ispostovali panteri!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realan, 19. decembar 2014 23:39)

Da si bar malo realan,to bi napisao za partizan...ne zaboravi da se vama može da pustite Zadar...karma je izgleda...čudo...

izuvenko

pre 9 godina

Ocekujem 4-5 pobeda minimum,a s obzirom kakav pristup prema dresu imaju ovi momci, nece me iznenaditi i koja pobeda vise, pa samim tim i prolazak u osam i veliki podvig.

ugovor

pre 9 godina

Neka budemo i poslednji u top16!Bar smo na nesto licili do sada i nismo prosli muckama i sa tri pobede u grupi.Najzalije mi je teglice i njegovih emisija koje gube smisao i koncepciju

petarczv

pre 9 godina

Grobari institucijo kad ste prosli u top 16 sa druge pozicije i sa vise od 2+1 pobede(kad vas pusti zeki) xaxaxaxa lazna institucija i lazni doktor xaxaxaxa

Joca S

pre 9 godina

Mislim da su Barsa i Real za klasu kvalitetniji od ostalih ekipa. Sa svim ostalim mozemo se nositi barem u Areni. Makabi bez Blata i Hikmena a sa Gudesom nije ista ekipa od prosle godine. Pao ce biti opasan pojacani su sjajnim trenerom Ivanovicem, Galatasaraj ce biti velika nepoznanica jer ako ne nabave pare raspasce se tim nacisto. Na papiru mi bi trebali da budemo peti ali mislim da mozemo da pokvarimo planove nekim velikanima.

Анализа

pre 9 godina

Две сезоне, већ 10 победа у Евролиги и полуфинале Еврокупа!!! Постали смо европска Звезда и сада је ред да уживамо. Честитке Човићу, Радоњићу и играчима!!!

Billy Piton - Ekonomija & Logika ( EL )

pre 9 godina

skreno nemamo kvalitet, sluzicemo za kos razliku. bicemo ubedljivo poslednji
(zvezda, 19. decembar 2014 23:24)

Topalovići , oladite malo … ne brinite vi naše brige - pored svih vaših muka ! Ako smo mi opušteni - zašto se vi Grobari " mučite i potpisujete kao Zvezdaši " !!

Koma

pre 9 godina

Jedna napomena: 6-4 je najbolji skor nasih timova u istoriji Ulebove EL.

Na kraju ispade bolja ova grupa, jer da su tu ocekivani Uniks i Unikaha umesto Zalgirisa i Albe bilo bi bas pakleno. Ovako cak imamo cemu da se nadamo - Pao Galata Alba Zalgiris su taman protivnici po meri, a mozda bi kuci sa Makabijem i Realom mogli da se nosimo. No, korak po korak bez opterecivanja, pa cemo videti dokle mozemo.

bbrs

pre 9 godina

alo ljudi,pa bobi je najkorisniji igrac prve faze,mitrovic 16-ti,uz to bobi najbolji skakac,MW najbolji asistent. mislim da smo bolji i od panate i makabija,bicemo 3. sigurno!

kokan87

pre 9 godina

Zalgiris, Galatu i Unikahu mozemo da bijemo obe ( osim ako se Galata be pojaca benornalno i sredi finansije ) sa ostalima mozemo 1-1... Mislim da ni top8 nije daleko ako odradimo obe pobede na Zal-Gal-Uni, u Areni ce sigurno biti pakao tako da ni Real ni Barsa nisu van radara za "ubicu spanaca". Kalina ce ionako da zakuca Grke, voli on to :)

Nemanja_bg

pre 9 godina

Kako realno stoje stvari TRENUTNO. Zvezdi treba jedna SKOCNA 4 i to je to.
Sto se top 16 tice,moramo da bude prezadovoljni i sezona je uspesna vec sada,samo jos aba ali mislim da tu nece biti problema.
Top 16 (realno) 7 pobeda je dovoljno za 4 mesto(trebalo bi )
2 protiv albe,2 protiv zalgirisa,1 protiv pao,galate i makabija(kod kuce sve) i to bi bilo to..Skroz realno,da li je izvodljivo,videcemoo.. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAA

bobinator

pre 9 godina

Zalgiris,Alba i Galata mogu i sa strane da se dobija, mada ni PAO ni Makabi nisu nista posebno ove sezone. Uz jedno pojacanje TOP8 zagarantovan!

tarapana

pre 9 godina

Jedino nas nas mozda barsa dobije oba puta... Ostale sve bijemo bar jednom, a neke i dva puta... Sto ce biti dovoljno za prolaz u top8... Pravimo reprizu reprize Novee u Areniii

Aca

pre 9 godina

Kompleksas tegeltija ne radi emisuju zbog slave razumeo bih ali posto ga dugo pratim i znam da je radio uvek na ovu veliku slavu kada je Partizan igrao evroligu
tako da nema izgovora Tegeltija ubise te kompleksi idi placi.

Zvezdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DrMrakic

pre 9 godina

Realno smo kvalitetniji od Albe, Žalgirisa i "ooo turciii". Protiv zelenih zečeva i p...e of israel bice žestoka borba za 3 ili 4 mesto. Dobro je što su sa nama u grupi Real i Barsa da nam krče put ka slavi. Za mene ste vec pobednici, niste nas obrukali prošle a ni ove godine. Do posledje kapi krvi, do poslednjeg daha, do poslednje sekunde, hrabro u nove pobede (mislim da ce biti dovoljno 7).

Jo1e

pre 9 godina

2-12
(rentAdelija, 19. decembar 2014 22:39)


Pogresio si, imate 6-6 trenutno u ABA, niste toliko losi. To si mozda video nas, 12-0 pa, pa si se zbunio malo mukice.

Vladimir

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela,Wiliamsa,Kalinica,Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića,Mačvana,Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao,još ako doće dobar plej, u najmanj ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrćao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 5O-5O%
To je realno stanje, a ja se nadam da će zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.
(Thilmo, 19. decembar 2014 22:57)

Brate, kako te ne mrzi da radiš copy-paste na svaku vest o Zvezdi i Partizanu?? Slažem se, u pravu si, al kako ti ne dosadi?

dupli_kantar

pre 9 godina

F4 je mozda san snova i nerealna kalkulacija u ovom momentu, ali biti medju prva 4 u ovoj grupi uopste nije nerealno.

Dozovite se pameti, odigrati pametno, ne praviti sranja zbog kojih EL moze da kaznjava i to je to. Ostalo je na momcima koji ce sasvim sigurno (kao i do sada) dati sve od sebe.

Primera radi, Galata je prosle sezone igrao 1/4 finale, pojacali su se dodatno za ovu sezonu i jedva su prosli dalje, a mi smo svetlosnu godinu kvalitetniji od njih. Makabi i Alba su kuci gubili od Cedevite, Real je izgubio (takodje kuci) od ekipe koja je ispala iz EL...

Drugo, od 4 nasa poraza, jedini koji je veci od pet poena razlike - je poraz posle 2 produzetka upravo protiv pomenutih turaka.

Mozemo biti i zadnji u ovoj grupi, ali jedno je sigurno - niko ne moze da nas odvali od zivota, niko ne moze da upise sigurne bodove protiv nas. U areni ce se svima gace tresti, a na strani mozemo egal sa svima da odigramo. Pa makar i sve izgubili, satisfakcija je velika.

No, iako se ne bavim time, prognoziram da, uz Real, Barsu i Pao prolazimo dalje.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

ja mislim da je zvezda pobedila dobro jer je njena ova grupa lakša od druge grupe jer jedino su real i barsa sigorni za top 8 a u drugoj sigorno idu dalje cska fener oli pa i efes pa vi vidite armani je jači od svih timova u zvezdinoj grupi sem reala i barse a i unikaha je dobar tim tako da mi je dragošto zvezda pobedila kuću i po meni ima lakši put do top 8 ja verujem u top 8

Wllaxy

pre 9 godina

2-12
(rentAdelija, 19. decembar 2014 22:39)

Znamo da ste bili toliko "dobri" mada je i ovaj vaš rezultat iz cipiripi kupa bar isto tako impresivan, s obzirom na veličinu i snagu protivnika.

Miroslav

pre 9 godina

Nasa grupa je mnogo laksa od druge. Protiv CSKA, Efesa, Fenera i Olimpijakosa tesko da bi moglo da se nada ijednoj pobedi, a Armani i Alba nisu toliko zvucni, ali bi isto bile 2-3 pobede, i Niznji 1-2, dakle max 4. Ovako, protiv Reala i Barse gde bi bila premija i jedna pobeda, sa Makabijem, Panatom, Galatom, Zalgirisom i Unikahom sigurno moze da se nada pobedama kuci, a od ovih 5 ekipa bar 2 mogu da se dobiju i na strani. Time ni 5-6 pobeda nije nedostizno, a u nekim varijantama sa 7 moze da se bude cetvrti. Moze cak da se desi da ni 8 ne bude dovoljno za prolaz, ali u takvoj varijanti je cetvrto mesto nedostizno. Ako nam se nameste drugi rezultati da 7 bude dovoljno za prolaz, mozda imamo pravo da se necemu i nadamo.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

ja mislim da je zvezda pobedila dobro jer je njena ova grupa lakša od druge grupe jer jedino su real i barsa sigorni za top 8 a u drugoj sigorno idu dalje cska fener oli pa i efes pa vi vidite armani je jači od svih timova u zvezdinoj grupi sem reala i barse a i unikaha je dobar tim tako da mi je dragošto zvezda pobedila kuću i po meni ima lakši put do top 8 ja verujem u top 8

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela,Wiliamsa,Kalinica,Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića,Mačvana,Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao,još ako doće dobar plej, u najmanj ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrćao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 5O-5O%
To je realno stanje, a ja se nadam da će zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

veliki strumf

pre 9 godina

Nadam se da nece biti Real ili Barsa, iz 2 razloga: 1. bolje da bude slabiji protivnik (npr. Galata ili Zalgiris, kako bi startovali pobedom), 2. nisam u zemlji oko NG, a nikako ne bih da propustim bar 4 najjace ekipe (dolazim 300 km za svaku utakmicu).

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

po meni zvezda može u ovoj grupi biti i 3 ako bude igrala ko do sad jer pao nije mlad tim i mnogo zavisi od šuta za3 a makabi nije onaj isti makabi ko prošle godine fali mnogo blat i što je još dobro zvezda ima veće šanse da dvaput pobedi albu nego unikahu tako da čestitam zvezdi na sjajnom uspehu i mogu da kažem da jedva čekam top 16 poz svim ljubiteljima košarke

veljko

pre 9 godina

- real jasno jaci od ostalih

- barsa i makabi verovatno drugi i treci po snazi

- pao i zvezda realno cetvrti i peti

- galata, zalgiris i alba su slabiji od ostalih

uz malo srece i napredak u igri, koji bi kod zvezde mogao da bude veci nego kod vecine rivala, mislim da imamo realne sanse za top 8. zavisi mnogo i od pojacanja ostalih timova. makabi po pravilu igra jace top 16 i ima novca za jaka pojacanja, pa su oni, barsa i real, favoriti za prva tri mesta. ipak, deluje mi da je samo real nedodirljiv, a da zvezda ima sanse da bude i druga ili treca.

ne ocekujem losiji plasman od petog mesta u grupi.

Iskusan

pre 9 godina

Ne znam,jel ima pametnih ljudi u, tom kako se vise naziva,klubu da opameti trenera da namerno
izgubi i ode u duplo slabiju grupu...kakav danak neiskustvu:-) :-) Paceri!!!

?????

pre 9 godina

Iskreno,ovo je meni laksa grupa,ako gledamo rivale za Top 8.Panatanaikos,Alba,Zalgiris,Galatasaraj mozemo da ih pobedimo,i bice napeta borba za 4. mesto jer se prva tri znaju.
Ako gledamo drugu grupu: Oly,Efes,Cska i Fener to su 4. kluba,a Armani,Unikaha i Niznji su tezi od ovih nasih protivnika,pogotovo Niznji koji je u poslednje vreme u odlicnoj formi.

Aca

pre 9 godina

Kompleksas tegeltija ne radi emisuju zbog slave razumeo bih ali posto ga dugo pratim i znam da je radio uvek na ovu veliku slavu kada je Partizan igrao evroligu
tako da nema izgovora Tegeltija ubise te kompleksi idi placi.

Zvezdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

po meni zvezda može u ovoj grupi biti i 3 ako bude igrala ko do sad jer pao nije mlad tim i mnogo zavisi od šuta za3 a makabi nije onaj isti makabi ko prošle godine fali mnogo blat i što je još dobro zvezda ima veće šanse da dvaput pobedi albu nego unikahu tako da čestitam zvezdi na sjajnom uspehu i mogu da kažem da jedva čekam top 16 poz svim ljubiteljima košarke

ugovor

pre 9 godina

Neka budemo i poslednji u top16!Bar smo na nesto licili do sada i nismo prosli muckama i sa tri pobede u grupi.Najzalije mi je teglice i njegovih emisija koje gube smisao i koncepciju

Анализа

pre 9 godina

Две сезоне, већ 10 победа у Евролиги и полуфинале Еврокупа!!! Постали смо европска Звезда и сада је ред да уживамо. Честитке Човићу, Радоњићу и играчима!!!

Koma

pre 9 godina

Jedna napomena: 6-4 je najbolji skor nasih timova u istoriji Ulebove EL.

Na kraju ispade bolja ova grupa, jer da su tu ocekivani Uniks i Unikaha umesto Zalgirisa i Albe bilo bi bas pakleno. Ovako cak imamo cemu da se nadamo - Pao Galata Alba Zalgiris su taman protivnici po meri, a mozda bi kuci sa Makabijem i Realom mogli da se nosimo. No, korak po korak bez opterecivanja, pa cemo videti dokle mozemo.

Jo1e

pre 9 godina

2-12
(rentAdelija, 19. decembar 2014 22:39)


Pogresio si, imate 6-6 trenutno u ABA, niste toliko losi. To si mozda video nas, 12-0 pa, pa si se zbunio malo mukice.

?????

pre 9 godina

Iskreno,ovo je meni laksa grupa,ako gledamo rivale za Top 8.Panatanaikos,Alba,Zalgiris,Galatasaraj mozemo da ih pobedimo,i bice napeta borba za 4. mesto jer se prva tri znaju.
Ako gledamo drugu grupu: Oly,Efes,Cska i Fener to su 4. kluba,a Armani,Unikaha i Niznji su tezi od ovih nasih protivnika,pogotovo Niznji koji je u poslednje vreme u odlicnoj formi.

DrMrakic

pre 9 godina

Realno smo kvalitetniji od Albe, Žalgirisa i "ooo turciii". Protiv zelenih zečeva i p...e of israel bice žestoka borba za 3 ili 4 mesto. Dobro je što su sa nama u grupi Real i Barsa da nam krče put ka slavi. Za mene ste vec pobednici, niste nas obrukali prošle a ni ove godine. Do posledje kapi krvi, do poslednjeg daha, do poslednje sekunde, hrabro u nove pobede (mislim da ce biti dovoljno 7).

dupli_kantar

pre 9 godina

F4 je mozda san snova i nerealna kalkulacija u ovom momentu, ali biti medju prva 4 u ovoj grupi uopste nije nerealno.

Dozovite se pameti, odigrati pametno, ne praviti sranja zbog kojih EL moze da kaznjava i to je to. Ostalo je na momcima koji ce sasvim sigurno (kao i do sada) dati sve od sebe.

Primera radi, Galata je prosle sezone igrao 1/4 finale, pojacali su se dodatno za ovu sezonu i jedva su prosli dalje, a mi smo svetlosnu godinu kvalitetniji od njih. Makabi i Alba su kuci gubili od Cedevite, Real je izgubio (takodje kuci) od ekipe koja je ispala iz EL...

Drugo, od 4 nasa poraza, jedini koji je veci od pet poena razlike - je poraz posle 2 produzetka upravo protiv pomenutih turaka.

Mozemo biti i zadnji u ovoj grupi, ali jedno je sigurno - niko ne moze da nas odvali od zivota, niko ne moze da upise sigurne bodove protiv nas. U areni ce se svima gace tresti, a na strani mozemo egal sa svima da odigramo. Pa makar i sve izgubili, satisfakcija je velika.

No, iako se ne bavim time, prognoziram da, uz Real, Barsu i Pao prolazimo dalje.

Billy Piton - Ekonomija & Logika ( EL )

pre 9 godina

skreno nemamo kvalitet, sluzicemo za kos razliku. bicemo ubedljivo poslednji
(zvezda, 19. decembar 2014 23:24)

Topalovići , oladite malo … ne brinite vi naše brige - pored svih vaših muka ! Ako smo mi opušteni - zašto se vi Grobari " mučite i potpisujete kao Zvezdaši " !!

libero

pre 9 godina

U zlu se ne postidi u dobru ne ponesi! Ni jedno ni drugo niste ispostovali panteri!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realan, 19. decembar 2014 23:39)

Da si bar malo realan,to bi napisao za partizan...ne zaboravi da se vama može da pustite Zadar...karma je izgleda...čudo...

Radonja odlazi

pre 9 godina

Kako je moglo odlično smo prošli,kada kažem kako je moglo mislim na Uniks i Unikahu,a na sreću dobili smo Žagiris i Albu.Ipak nam se na kraju isplatila poštena utakmica i pobjeda protiv Laborala.Mislim da imamo šanse za četvrtu poziciju,na papiru sigurno da Pao i Makabi slove za favorite za 3 i 4 mjesto,ali zasigurno da protiv njih možemo da igramo,a imamo i iskustvo od prošle sezone.Prošle godine je u obadvije grupe bilo dovoljno 7 pobjeda za plasman u top 8.Ako bi hipotetički računali da bi sa 7 pobjeda išli dalje znači da moramo sve rivale osim Reala i Barse dobiti u BG,i eventualno tražiti brejk protiv Albe,Galate ili Žalgirisa.Naravno ovo je samo hipotetički,razvoj događaja može biti raznovrstan,no kako god da prođemo momcima svaka čast, a nama ostaje da uživamo u nastupajućim spektaklima.

petarczv

pre 9 godina

Grobari institucijo kad ste prosli u top 16 sa druge pozicije i sa vise od 2+1 pobede(kad vas pusti zeki) xaxaxaxa lazna institucija i lazni doktor xaxaxaxa

bbrs

pre 9 godina

alo ljudi,pa bobi je najkorisniji igrac prve faze,mitrovic 16-ti,uz to bobi najbolji skakac,MW najbolji asistent. mislim da smo bolji i od panate i makabija,bicemo 3. sigurno!

veliki strumf

pre 9 godina

Nadam se da nece biti Real ili Barsa, iz 2 razloga: 1. bolje da bude slabiji protivnik (npr. Galata ili Zalgiris, kako bi startovali pobedom), 2. nisam u zemlji oko NG, a nikako ne bih da propustim bar 4 najjace ekipe (dolazim 300 km za svaku utakmicu).

Vladimir

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela,Wiliamsa,Kalinica,Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića,Mačvana,Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao,još ako doće dobar plej, u najmanj ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrćao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 5O-5O%
To je realno stanje, a ja se nadam da će zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.
(Thilmo, 19. decembar 2014 22:57)

Brate, kako te ne mrzi da radiš copy-paste na svaku vest o Zvezdi i Partizanu?? Slažem se, u pravu si, al kako ti ne dosadi?

Wllaxy

pre 9 godina

2-12
(rentAdelija, 19. decembar 2014 22:39)

Znamo da ste bili toliko "dobri" mada je i ovaj vaš rezultat iz cipiripi kupa bar isto tako impresivan, s obzirom na veličinu i snagu protivnika.

izuvenko

pre 9 godina

Ocekujem 4-5 pobeda minimum,a s obzirom kakav pristup prema dresu imaju ovi momci, nece me iznenaditi i koja pobeda vise, pa samim tim i prolazak u osam i veliki podvig.

Nemanja_bg

pre 9 godina

Kako realno stoje stvari TRENUTNO. Zvezdi treba jedna SKOCNA 4 i to je to.
Sto se top 16 tice,moramo da bude prezadovoljni i sezona je uspesna vec sada,samo jos aba ali mislim da tu nece biti problema.
Top 16 (realno) 7 pobeda je dovoljno za 4 mesto(trebalo bi )
2 protiv albe,2 protiv zalgirisa,1 protiv pao,galate i makabija(kod kuce sve) i to bi bilo to..Skroz realno,da li je izvodljivo,videcemoo.. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAA

Miroslav

pre 9 godina

Nasa grupa je mnogo laksa od druge. Protiv CSKA, Efesa, Fenera i Olimpijakosa tesko da bi moglo da se nada ijednoj pobedi, a Armani i Alba nisu toliko zvucni, ali bi isto bile 2-3 pobede, i Niznji 1-2, dakle max 4. Ovako, protiv Reala i Barse gde bi bila premija i jedna pobeda, sa Makabijem, Panatom, Galatom, Zalgirisom i Unikahom sigurno moze da se nada pobedama kuci, a od ovih 5 ekipa bar 2 mogu da se dobiju i na strani. Time ni 5-6 pobeda nije nedostizno, a u nekim varijantama sa 7 moze da se bude cetvrti. Moze cak da se desi da ni 8 ne bude dovoljno za prolaz, ali u takvoj varijanti je cetvrto mesto nedostizno. Ako nam se nameste drugi rezultati da 7 bude dovoljno za prolaz, mozda imamo pravo da se necemu i nadamo.

marko kv

pre 9 godina

U ovoj grupi treba preskociti ili Makabi ili Pao...od ostala tri tima smo bolji....Barsa i Real su za klasu bolji od svih....ako nam budu islis na ruku ostali rezultati....milsim da je TOP8 skroz realna opcija !

veljko

pre 9 godina

- real jasno jaci od ostalih

- barsa i makabi verovatno drugi i treci po snazi

- pao i zvezda realno cetvrti i peti

- galata, zalgiris i alba su slabiji od ostalih

uz malo srece i napredak u igri, koji bi kod zvezde mogao da bude veci nego kod vecine rivala, mislim da imamo realne sanse za top 8. zavisi mnogo i od pojacanja ostalih timova. makabi po pravilu igra jace top 16 i ima novca za jaka pojacanja, pa su oni, barsa i real, favoriti za prva tri mesta. ipak, deluje mi da je samo real nedodirljiv, a da zvezda ima sanse da bude i druga ili treca.

ne ocekujem losiji plasman od petog mesta u grupi.

Joca S

pre 9 godina

Mislim da su Barsa i Real za klasu kvalitetniji od ostalih ekipa. Sa svim ostalim mozemo se nositi barem u Areni. Makabi bez Blata i Hikmena a sa Gudesom nije ista ekipa od prosle godine. Pao ce biti opasan pojacani su sjajnim trenerom Ivanovicem, Galatasaraj ce biti velika nepoznanica jer ako ne nabave pare raspasce se tim nacisto. Na papiru mi bi trebali da budemo peti ali mislim da mozemo da pokvarimo planove nekim velikanima.

tarapana

pre 9 godina

Jedino nas nas mozda barsa dobije oba puta... Ostale sve bijemo bar jednom, a neke i dva puta... Sto ce biti dovoljno za prolaz u top8... Pravimo reprizu reprize Novee u Areniii

bobinator

pre 9 godina

Zalgiris,Alba i Galata mogu i sa strane da se dobija, mada ni PAO ni Makabi nisu nista posebno ove sezone. Uz jedno pojacanje TOP8 zagarantovan!

miki

pre 9 godina

Matematika je jasna. Protiv Barse i Reala nemamo sta da trazimo, ako dobijemo jednu bice cudo. Za prolaz dalje trebaju 2-3 pobede na strani protiv drugih 5 ekipa i savraen ucinak kod kuce. Deluje nemoguce. Videcemo. Uz 1 kvalitetno pojacanje mozda mozemo da budemo nerealno optimisticni, sa ovom ekipom mozemo da ocekujemo 4-5 pobeda

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

ja mislim da je zvezda pobedila dobro jer je njena ova grupa lakša od druge grupe jer jedino su real i barsa sigorni za top 8 a u drugoj sigorno idu dalje cska fener oli pa i efes pa vi vidite armani je jači od svih timova u zvezdinoj grupi sem reala i barse a i unikaha je dobar tim tako da mi je dragošto zvezda pobedila kuću i po meni ima lakši put do top 8 ja verujem u top 8

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela,Wiliamsa,Kalinica,Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića,Mačvana,Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao,još ako doće dobar plej, u najmanj ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrćao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 5O-5O%
To je realno stanje, a ja se nadam da će zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

kokan87

pre 9 godina

Zalgiris, Galatu i Unikahu mozemo da bijemo obe ( osim ako se Galata be pojaca benornalno i sredi finansije ) sa ostalima mozemo 1-1... Mislim da ni top8 nije daleko ako odradimo obe pobede na Zal-Gal-Uni, u Areni ce sigurno biti pakao tako da ni Real ni Barsa nisu van radara za "ubicu spanaca". Kalina ce ionako da zakuca Grke, voli on to :)

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

ja mislim da je zvezda pobedila dobro jer je njena ova grupa lakša od druge grupe jer jedino su real i barsa sigorni za top 8 a u drugoj sigorno idu dalje cska fener oli pa i efes pa vi vidite armani je jači od svih timova u zvezdinoj grupi sem reala i barse a i unikaha je dobar tim tako da mi je dragošto zvezda pobedila kuću i po meni ima lakši put do top 8 ja verujem u top 8

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Ima li lepši početak godine, ako Zvezda započne pobedom! Gazi Zvezdo, možete sa svima da igrate, ko misli da je bolji moraće to i da dokaže!

мазити, не давити

pre 9 godina

Ерцег боље да не долази на меч са Звездом, биће му непријатно.

dervis ponovo udara

pre 9 godina

A joj kolko smo se naprzili,vidim po komentarima... hahaha.... Ma tako i treba,idemo u Spaniju po bodove,sto da ne.... Ako oces da budes najbolji,pobedi najbolje i gotovo.... NAPRED ZVEZDA

Iskusan

pre 9 godina

Ne znam,jel ima pametnih ljudi u, tom kako se vise naziva,klubu da opameti trenera da namerno
izgubi i ode u duplo slabiju grupu...kakav danak neiskustvu:-) :-) Paceri!!!

Selektor

pre 9 godina

Ne slazem se da je Crvena Zvezda izabrala "tezu" grupu. U ovoj grupi se borimo sa Makabijem,Zalgirisom i Albom za prolaz, a u drugoj bi se borili sa Efesom,Uniksom,Armani i Niznji. Jedino je aucajder "Laboral".

marko I.

pre 9 godina

realno po imenima i ulozenom novcu zvezda ima sansu za prva dva mesta u grupi. niko ne moze FMP-u da zabrani kako ce da se zove...

Iskusan

pre 9 godina

Ne znam,jel ima pametnih ljudi u, tom kako se vise naziva,klubu da opameti trenera da namerno
izgubi i ode u duplo slabiju grupu...kakav danak neiskustvu:-) :-) Paceri!!!

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela,Wiliamsa,Kalinica,Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića,Mačvana,Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao,još ako doće dobar plej, u najmanj ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrćao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 5O-5O%
To je realno stanje, a ja se nadam da će zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.

ugovor

pre 9 godina

Neka budemo i poslednji u top16!Bar smo na nesto licili do sada i nismo prosli muckama i sa tri pobede u grupi.Najzalije mi je teglice i njegovih emisija koje gube smisao i koncepciju

Aca

pre 9 godina

Kompleksas tegeltija ne radi emisuju zbog slave razumeo bih ali posto ga dugo pratim i znam da je radio uvek na ovu veliku slavu kada je Partizan igrao evroligu
tako da nema izgovora Tegeltija ubise te kompleksi idi placi.

Zvezdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

petarczv

pre 9 godina

Grobari institucijo kad ste prosli u top 16 sa druge pozicije i sa vise od 2+1 pobede(kad vas pusti zeki) xaxaxaxa lazna institucija i lazni doktor xaxaxaxa

libero

pre 9 godina

U zlu se ne postidi u dobru ne ponesi! Ni jedno ni drugo niste ispostovali panteri!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realan, 19. decembar 2014 23:39)

Da si bar malo realan,to bi napisao za partizan...ne zaboravi da se vama može da pustite Zadar...karma je izgleda...čudo...

miki

pre 9 godina

Matematika je jasna. Protiv Barse i Reala nemamo sta da trazimo, ako dobijemo jednu bice cudo. Za prolaz dalje trebaju 2-3 pobede na strani protiv drugih 5 ekipa i savraen ucinak kod kuce. Deluje nemoguce. Videcemo. Uz 1 kvalitetno pojacanje mozda mozemo da budemo nerealno optimisticni, sa ovom ekipom mozemo da ocekujemo 4-5 pobeda

marko I.

pre 9 godina

realno po imenima i ulozenom novcu zvezda ima sansu za prva dva mesta u grupi. niko ne moze FMP-u da zabrani kako ce da se zove...

Vladimir

pre 9 godina

Ajmo realno. Zvezda je dovela,Wiliamsa,Kalinica,Dangubića i Žirbesa, Partizan: Pavlovića,Mačvana,Murića i Bogdanovića. Ništa slabije se Partizan nije pojačao,još ako doće dobar plej, u najmanj ruku su egal pojačanja ako Partizan nije i jače prošao.
Sad to što plačući demagog želi da stvori sliku kako su jadni, slabi i bez para, da bi kasnije glumio čarobnjaka je druga stvar. Realno je da je nakrćao Partizan sa kvalitetnim pojačanjima i da su sad šanse Zvezde i Partizana za titulu 5O-5O%
To je realno stanje, a ja se nadam da će zvezda na fer, korektan i sportski način osvojiti sve trofeje.
(Thilmo, 19. decembar 2014 22:57)

Brate, kako te ne mrzi da radiš copy-paste na svaku vest o Zvezdi i Partizanu?? Slažem se, u pravu si, al kako ti ne dosadi?

?????

pre 9 godina

Iskreno,ovo je meni laksa grupa,ako gledamo rivale za Top 8.Panatanaikos,Alba,Zalgiris,Galatasaraj mozemo da ih pobedimo,i bice napeta borba za 4. mesto jer se prva tri znaju.
Ako gledamo drugu grupu: Oly,Efes,Cska i Fener to su 4. kluba,a Armani,Unikaha i Niznji su tezi od ovih nasih protivnika,pogotovo Niznji koji je u poslednje vreme u odlicnoj formi.

bbrs

pre 9 godina

alo ljudi,pa bobi je najkorisniji igrac prve faze,mitrovic 16-ti,uz to bobi najbolji skakac,MW najbolji asistent. mislim da smo bolji i od panate i makabija,bicemo 3. sigurno!

Radonja odlazi

pre 9 godina

Kako je moglo odlično smo prošli,kada kažem kako je moglo mislim na Uniks i Unikahu,a na sreću dobili smo Žagiris i Albu.Ipak nam se na kraju isplatila poštena utakmica i pobjeda protiv Laborala.Mislim da imamo šanse za četvrtu poziciju,na papiru sigurno da Pao i Makabi slove za favorite za 3 i 4 mjesto,ali zasigurno da protiv njih možemo da igramo,a imamo i iskustvo od prošle sezone.Prošle godine je u obadvije grupe bilo dovoljno 7 pobjeda za plasman u top 8.Ako bi hipotetički računali da bi sa 7 pobjeda išli dalje znači da moramo sve rivale osim Reala i Barse dobiti u BG,i eventualno tražiti brejk protiv Albe,Galate ili Žalgirisa.Naravno ovo je samo hipotetički,razvoj događaja može biti raznovrstan,no kako god da prođemo momcima svaka čast, a nama ostaje da uživamo u nastupajućim spektaklima.

Jo1e

pre 9 godina

2-12
(rentAdelija, 19. decembar 2014 22:39)


Pogresio si, imate 6-6 trenutno u ABA, niste toliko losi. To si mozda video nas, 12-0 pa, pa si se zbunio malo mukice.

Billy Piton - Ekonomija & Logika ( EL )

pre 9 godina

skreno nemamo kvalitet, sluzicemo za kos razliku. bicemo ubedljivo poslednji
(zvezda, 19. decembar 2014 23:24)

Topalovići , oladite malo … ne brinite vi naše brige - pored svih vaših muka ! Ako smo mi opušteni - zašto se vi Grobari " mučite i potpisujete kao Zvezdaši " !!

Анализа

pre 9 godina

Две сезоне, већ 10 победа у Евролиги и полуфинале Еврокупа!!! Постали смо европска Звезда и сада је ред да уживамо. Честитке Човићу, Радоњићу и играчима!!!

kokan87

pre 9 godina

Zalgiris, Galatu i Unikahu mozemo da bijemo obe ( osim ako se Galata be pojaca benornalno i sredi finansije ) sa ostalima mozemo 1-1... Mislim da ni top8 nije daleko ako odradimo obe pobede na Zal-Gal-Uni, u Areni ce sigurno biti pakao tako da ni Real ni Barsa nisu van radara za "ubicu spanaca". Kalina ce ionako da zakuca Grke, voli on to :)

DrMrakic

pre 9 godina

Realno smo kvalitetniji od Albe, Žalgirisa i "ooo turciii". Protiv zelenih zečeva i p...e of israel bice žestoka borba za 3 ili 4 mesto. Dobro je što su sa nama u grupi Real i Barsa da nam krče put ka slavi. Za mene ste vec pobednici, niste nas obrukali prošle a ni ove godine. Do posledje kapi krvi, do poslednjeg daha, do poslednje sekunde, hrabro u nove pobede (mislim da ce biti dovoljno 7).

veliki strumf

pre 9 godina

Nadam se da nece biti Real ili Barsa, iz 2 razloga: 1. bolje da bude slabiji protivnik (npr. Galata ili Zalgiris, kako bi startovali pobedom), 2. nisam u zemlji oko NG, a nikako ne bih da propustim bar 4 najjace ekipe (dolazim 300 km za svaku utakmicu).

Koma

pre 9 godina

Jedna napomena: 6-4 je najbolji skor nasih timova u istoriji Ulebove EL.

Na kraju ispade bolja ova grupa, jer da su tu ocekivani Uniks i Unikaha umesto Zalgirisa i Albe bilo bi bas pakleno. Ovako cak imamo cemu da se nadamo - Pao Galata Alba Zalgiris su taman protivnici po meri, a mozda bi kuci sa Makabijem i Realom mogli da se nosimo. No, korak po korak bez opterecivanja, pa cemo videti dokle mozemo.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

po meni zvezda može u ovoj grupi biti i 3 ako bude igrala ko do sad jer pao nije mlad tim i mnogo zavisi od šuta za3 a makabi nije onaj isti makabi ko prošle godine fali mnogo blat i što je još dobro zvezda ima veće šanse da dvaput pobedi albu nego unikahu tako da čestitam zvezdi na sjajnom uspehu i mogu da kažem da jedva čekam top 16 poz svim ljubiteljima košarke

tarapana

pre 9 godina

Jedino nas nas mozda barsa dobije oba puta... Ostale sve bijemo bar jednom, a neke i dva puta... Sto ce biti dovoljno za prolaz u top8... Pravimo reprizu reprize Novee u Areniii

Miroslav

pre 9 godina

Nasa grupa je mnogo laksa od druge. Protiv CSKA, Efesa, Fenera i Olimpijakosa tesko da bi moglo da se nada ijednoj pobedi, a Armani i Alba nisu toliko zvucni, ali bi isto bile 2-3 pobede, i Niznji 1-2, dakle max 4. Ovako, protiv Reala i Barse gde bi bila premija i jedna pobeda, sa Makabijem, Panatom, Galatom, Zalgirisom i Unikahom sigurno moze da se nada pobedama kuci, a od ovih 5 ekipa bar 2 mogu da se dobiju i na strani. Time ni 5-6 pobeda nije nedostizno, a u nekim varijantama sa 7 moze da se bude cetvrti. Moze cak da se desi da ni 8 ne bude dovoljno za prolaz, ali u takvoj varijanti je cetvrto mesto nedostizno. Ako nam se nameste drugi rezultati da 7 bude dovoljno za prolaz, mozda imamo pravo da se necemu i nadamo.

dupli_kantar

pre 9 godina

F4 je mozda san snova i nerealna kalkulacija u ovom momentu, ali biti medju prva 4 u ovoj grupi uopste nije nerealno.

Dozovite se pameti, odigrati pametno, ne praviti sranja zbog kojih EL moze da kaznjava i to je to. Ostalo je na momcima koji ce sasvim sigurno (kao i do sada) dati sve od sebe.

Primera radi, Galata je prosle sezone igrao 1/4 finale, pojacali su se dodatno za ovu sezonu i jedva su prosli dalje, a mi smo svetlosnu godinu kvalitetniji od njih. Makabi i Alba su kuci gubili od Cedevite, Real je izgubio (takodje kuci) od ekipe koja je ispala iz EL...

Drugo, od 4 nasa poraza, jedini koji je veci od pet poena razlike - je poraz posle 2 produzetka upravo protiv pomenutih turaka.

Mozemo biti i zadnji u ovoj grupi, ali jedno je sigurno - niko ne moze da nas odvali od zivota, niko ne moze da upise sigurne bodove protiv nas. U areni ce se svima gace tresti, a na strani mozemo egal sa svima da odigramo. Pa makar i sve izgubili, satisfakcija je velika.

No, iako se ne bavim time, prognoziram da, uz Real, Barsu i Pao prolazimo dalje.

marko kv

pre 9 godina

U ovoj grupi treba preskociti ili Makabi ili Pao...od ostala tri tima smo bolji....Barsa i Real su za klasu bolji od svih....ako nam budu islis na ruku ostali rezultati....milsim da je TOP8 skroz realna opcija !

Nemanja_bg

pre 9 godina

Kako realno stoje stvari TRENUTNO. Zvezdi treba jedna SKOCNA 4 i to je to.
Sto se top 16 tice,moramo da bude prezadovoljni i sezona je uspesna vec sada,samo jos aba ali mislim da tu nece biti problema.
Top 16 (realno) 7 pobeda je dovoljno za 4 mesto(trebalo bi )
2 protiv albe,2 protiv zalgirisa,1 protiv pao,galate i makabija(kod kuce sve) i to bi bilo to..Skroz realno,da li je izvodljivo,videcemoo.. NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAA

bobinator

pre 9 godina

Zalgiris,Alba i Galata mogu i sa strane da se dobija, mada ni PAO ni Makabi nisu nista posebno ove sezone. Uz jedno pojacanje TOP8 zagarantovan!

izuvenko

pre 9 godina

Ocekujem 4-5 pobeda minimum,a s obzirom kakav pristup prema dresu imaju ovi momci, nece me iznenaditi i koja pobeda vise, pa samim tim i prolazak u osam i veliki podvig.

veljko

pre 9 godina

- real jasno jaci od ostalih

- barsa i makabi verovatno drugi i treci po snazi

- pao i zvezda realno cetvrti i peti

- galata, zalgiris i alba su slabiji od ostalih

uz malo srece i napredak u igri, koji bi kod zvezde mogao da bude veci nego kod vecine rivala, mislim da imamo realne sanse za top 8. zavisi mnogo i od pojacanja ostalih timova. makabi po pravilu igra jace top 16 i ima novca za jaka pojacanja, pa su oni, barsa i real, favoriti za prva tri mesta. ipak, deluje mi da je samo real nedodirljiv, a da zvezda ima sanse da bude i druga ili treca.

ne ocekujem losiji plasman od petog mesta u grupi.

Wllaxy

pre 9 godina

2-12
(rentAdelija, 19. decembar 2014 22:39)

Znamo da ste bili toliko "dobri" mada je i ovaj vaš rezultat iz cipiripi kupa bar isto tako impresivan, s obzirom na veličinu i snagu protivnika.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

ja mislim da je zvezda pobedila dobro jer je njena ova grupa lakša od druge grupe jer jedino su real i barsa sigorni za top 8 a u drugoj sigorno idu dalje cska fener oli pa i efes pa vi vidite armani je jači od svih timova u zvezdinoj grupi sem reala i barse a i unikaha je dobar tim tako da mi je dragošto zvezda pobedila kuću i po meni ima lakši put do top 8 ja verujem u top 8

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

ja mislim da je zvezda pobedila dobro jer je njena ova grupa lakša od druge grupe jer jedino su real i barsa sigorni za top 8 a u drugoj sigorno idu dalje cska fener oli pa i efes pa vi vidite armani je jači od svih timova u zvezdinoj grupi sem reala i barse a i unikaha je dobar tim tako da mi je dragošto zvezda pobedila kuću i po meni ima lakši put do top 8 ja verujem u top 8

Selektor

pre 9 godina

Ne slazem se da je Crvena Zvezda izabrala "tezu" grupu. U ovoj grupi se borimo sa Makabijem,Zalgirisom i Albom za prolaz, a u drugoj bi se borili sa Efesom,Uniksom,Armani i Niznji. Jedino je aucajder "Laboral".

Joca S

pre 9 godina

Mislim da su Barsa i Real za klasu kvalitetniji od ostalih ekipa. Sa svim ostalim mozemo se nositi barem u Areni. Makabi bez Blata i Hikmena a sa Gudesom nije ista ekipa od prosle godine. Pao ce biti opasan pojacani su sjajnim trenerom Ivanovicem, Galatasaraj ce biti velika nepoznanica jer ako ne nabave pare raspasce se tim nacisto. Na papiru mi bi trebali da budemo peti ali mislim da mozemo da pokvarimo planove nekim velikanima.

мазити, не давити

pre 9 godina

Ерцег боље да не долази на меч са Звездом, биће му непријатно.

dervis ponovo udara

pre 9 godina

A joj kolko smo se naprzili,vidim po komentarima... hahaha.... Ma tako i treba,idemo u Spaniju po bodove,sto da ne.... Ako oces da budes najbolji,pobedi najbolje i gotovo.... NAPRED ZVEZDA

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Ima li lepši početak godine, ako Zvezda započne pobedom! Gazi Zvezdo, možete sa svima da igrate, ko misli da je bolji moraće to i da dokaže!