Sreda, 17.12.2014.

11:21

Marka: Real želi Đorđevića na klupi

Real Madrid želi da na mesto trenera dovede selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, prenosi list Marka.

Izvor: B92

Marka: Real želi Ðorðeviæa na klupi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Miki7

pre 9 godina

Ahahaha, Spanci se uplasili nas i resili da nam odvedu vrhunskog strucnjaka koji je imao vise srece nego pameti na proslom SP-u. Mogu da nas biju zatvorenih ociju, sta je vama :) Nego, izgleda ovi u Realu vole dileje na klupi, Laso ih upropastio, sad jos i Sale da ih dokrajci, haha

Knez

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)
(Bogdan 91, 17. decembar 2014 14:02)


A ja mudro cutim
(Miso Bralovic, 17. decembar 2014 14:23)

Nemo' more Sreju da mi prozivate.

Miso Bralovic

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)
(Bogdan 91, 17. decembar 2014 14:02)


A ja mudro cutim

rambo petkovic

pre 9 godina

Oni odvode nasu decu dok su tinejdzeri - Krkic u fudbalu, Mirotic u kosarci i od njih prave SPANCE. Retki imaju normalne roditelje kao Hrvat Hezonja i Crnogorac Todorovic, pa zadrze nacionalni identitet. Ali ce ih biti sve manje takvih. Grci su u jednom momentu imali Stojakovica, Gurovica, Jarica, Tarlaca, Dusana Vukcevica i krajnjim naporom tadasnjeg saveza su ti igraci izabrali Jugoslaviju, a imali su grcka drzavljanstva i imena.

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stefan, 17. decembar 2014 11:43)

Tebra, nema tu levo desno, ocu necu , ili ti srce kuca za Srbiju ili ne!
A meni licno i ne trebju pod zastavu igraci koji se moljakaju , neckaju.
Ej bre da sam najbolji kosarkas na svetu , da ne dobijam poziv od svoje zemlje, a da mi nude i brda i gradove amerikanci , spanci i ostali ne bih pristao nikada, nikada.
To je pitanje, casti i osecaja.
Za meni bi postajala samo jedna zemlja Srbija i tacka.
Jedan je Rambo Petkovic, zvao ga Brazil licno , a on covek mrtav ladan rece za mene postoji samo Srbija!
Kralj!
Ako savez treba da nagovara nekog Srbina u bilo kom sportu da igra za Srbiju, onda nek ide sve u djavola!
Trebaju nam igraci velikog srca, a ne primadone.
VIidc nije hteo da igra zbog Kezmana, Matic zbog minutaze, Filip Djrodjevic zbog minutaze, Kostic bi za crnu goru ako ne dobije poziv, itd itd, sutra ce neki da uslovljavaju poziv zbog frizurice... ma teraj sve koj ce nam takvi uopste.

Bogdan 91

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)

Neko123

pre 9 godina

Ovo je greska, sta je Djordjevic osvojio???? Ima samo srebro sa SP! Jedan drugi trener ima 13 Agroziv titula, on je najozbiljniji kandidat da nasledi Lasa na klupi Reala... Olimpijske igre i SP se ne vazi kada se gleda trenersko umece.
(Novosadjanin., 17. decembar 2014 11:33)

Auuu, pa tebi se Vujosevic prividja i na vest o Realu i Djordjevicu.. Ovo je sledeci nivo iskompleksiranosti! A koliko Radonjic i svi ostali treneri FMPa imaju titula zajedno? Za tvoju informaciju, Vujosevic je proglasen (od strane ostalih trenera) najboljim trenerom Evrolige 2010. godine, mora da je i to preko veze? Jedan nesrecni kos nas delio od finala Evrolige, osvojio je 5-6 titula jadranske itd itd, ali tvoja mrznja ti ne dozvoljava da vidis cinjenice.

Danubewalker

pre 9 godina

Sad kao ne damo Saleta a posle EP cete se utrkivati ko ce vise da ga ispljuje.Ovaj covek je za igrackih dana za mene stekao epitet BOG a da li ce voditi Srbiju,Real,Boston ili Tamis,vise nije ni vazno.Sale je BOG.

Ringo

pre 9 godina

To je odlicna vest! Od srca cestitam Djordjevicu. Mislim da treba da prihvati ponudu jer Real se ne odbija. S druge strane oslobodio bi mesto selektora za najboljeg trenera vasione i okoline dr.mr.fr.gr.......Dusana, Dula Vujosevica! Krajnje je vreme da dr.Dule preuzme reprezentaciju i s`njom osvoji evropsko zlato, svetsko zlato i olimpijisko zlato i tako zapusi usta svim zlonamernim kriticarima a posebno anonimusima poput Ranka Zeravice i Svetislava Pesica.

CJ

pre 9 godina

Ovo verovatno pišu ljudi koji gledaju Real samo na livescore-u. Pablo Laso je dobar trener ali šta mu vredi kad vodi ekipu punu precenjenih igrača koji se ucave kad je najbitnije. Rudi? u finalu protiv Barse pre dve godine šutira trojke 1/21!!! Rodrigez se sprda, dribla,asistira a šut mu je na nivou srednjoškolca i obavezno nestane kad je bitno. Jedino Ljulj preuzima na sebe kad se lomi, nekad ga oće, nekad ne. O Amerikancima u Realu ne bih, ne znam da li postoje lošiji u Evropi.

MILOJICA SRBIN

pre 9 godina

stefan...za pocetak Spanci ne odvode nasu decu Krkica(otac mu zivi u spaniji,ozenio spanjolku i sa njom u spaniji dobio dete-bojana krkica),i Mirotica koji je Crnogorac,rodjen u Crnoj Gori,svi su mu iz Crne Gore i bio je na spisku CG ali je odlucio da ceka poziv Spanije.Osim Pesica za koga svi znaju da mu je novac uvek prioritet(prvi selektor koji je trazio novac da bude selektor) ni jedan nas selektor nije napustio reprezentaciju zbog ugovora sa acb ligasem.druga stvar,nisu Tarlac,Gurovic,Stojakovic izabrali Jugoslaviju naporom naseg saveza nego su u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sovuljaga, 17. decembar 2014 12:25)

Sve sto je napisano tacno je osim ovoga zadnjeg kada su Grci u pitanju.Protesti su bili zato sto su se kao drzavljani grcke odlucili da igraju za Srbiju i sto su zauzimali mesta Grckoj deci u klubovima kao naturalizovani igraci a ne igraju za nju i ako je Grcka u njih ulagala.

twister

pre 9 godina

@novosadjanin

pa i sale je grobar ako nisi znao samo sto nije nikad trenirao partizan ali se dobro zna sta je uradio za crno bele, nego da te pitam koliko osvojenih titula ima radonjic?

stefan

pre 9 godina

@ sovuljaga
O kakvim protestima govoris? Za grcku reprezentaciju sad nastupaju Skorcijanidis, Adetokumpo, Amerikanac Majkl Bramos, Perperoglu, Kajmakoglu. U to vreme je Dzejk Cakalidis igrao za njih, a on je poreklom iz neke od zemalja SSSR - a, to nije njegovo ime bilo kad se rodio. Milan Tomic je imao grcko drzavljanstvo i bio pozivan u reprezentaciju ali se nije odazivao. Nas savez se tri godine borio da vrati tih 5 igraca i na silu su morali da debituju 1999. Gurovic, Tarlac i Srojakovic jer bi ih uzeli Grci da su nasi zakasnili sa registracijom. U vrbovanju Stojakovica je ucestvovao i Janis Janulis, bivsi igrac PAO i OLY koji ga je upoznao sa suprugom, grckom misicom. Sam je govorio u intervjuima da ga je ubedjivao 2 godine dok su igrali u PAOK- u.
Za Tursku su igrali Mirsad Jahovic iz Novog Pazara, Emir Preldžić, Dusan Cantekin iz Mege je odveden kao klinac jer je imao 217cm, evo ga sada u Megu, prezivao se drugacije dok nije dosao. Ersan Iljasova je otet od porodice iz Uzbekistana i laziran mu je pasos, vodi se kao 1988.godiste, a u stvari je 1984. Asim Pars je rodjen kao Asim Pascanovic. Za Nemacku su igrali u jednom momentu sin Svetislava Pesica, Hrvat Tomic, Teoman Alibegovic, 7 Nigerijaca, Turcin je bio plej. Za Italiju je igrao Slovenac Gregor Fucka koji je odveden u Milano kao klinac.
Španci su proizveli jednu veliku generaciju Kalderon, Navaro, Garbahosa, Pau Gasol i Rejes. Posle tri godine su izbacili Rudija Fernandeza, Rodrigeza, Ljulja, Marka Gasola i Rubija. Sta mislis kad ce sledeci put imati takve generacije? NIKAD. Da ne bi umrli kosarkaski, osudjeni su da dovode sportske janjicare iz zemalja koje su krahirale. Ibaka je morao da igra za Spaniju jer je izvucen iz najgoreg siromastva sa ulice u Kongu, ziveo je u porodici sa 11 brace i sestara. Kad je dosao u Spaniju, bio je ugovorom obavezan da igra za njih, jer su mu pruzili sve i poslali ga iz drugoligasa u NBA. Tako i Mirotic. Pogledaj koliko je spreman da ceka poziv, a zna da nece igrati dok je tu Ibaka. Mislis li da ceka jer voli tortilje ili jer je primoran zbog ugovora koji je potpisao sa spanskim savezom i Realom ????

classic

pre 9 godina

u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.
(sovuljaga, 17. decembar 2014 12:25)Ovo stvarno prvi put čujem.Pravili demonstracije zbog Srba?Smešno.Svkom ko izabere da igra za drugu zemlju,a rođen je u Srbiji,to mu služi na čast.Srbija nema para za sport,pa je tako moguće da neko odlučio da nastupa za strane zemlje zbog novca.Tu pre svega mislim na one sportove gde se ne zarađuje.Ipak mnogo je više Srba koji su rođeni u inostranstvu,a nastupaju za Srbiju.

igor ns

pre 9 godina

apsolutno sumnjam u ozbiljnost ovakvih naslova. Možda je cilj destabilizacija reprezentacije, ali smatram i da on nema dovoljno iskustva za ovakav velik klub u ovom momentu. On je jedan od najboljih bekova u istoriji evropske košarke, ali za trenera takvog kluba treba iskustvo. Možda me naredni meseci demantuju, ali čisto sumnjam.

jelena zivkovic

pre 9 godina

jelena ja idem na hor da i vracam se u dvdeset do dva pa cu yi poslati poruku na fecabook kada se vratim ca hora ajde caooo.??????

Mito

pre 9 godina

Pokvareni Španci, žele da oslabe reprezentaciju Srbije pred sledeće EP, jer trenerima u njihovoj ligi ne dozvoljavaju da vode i reprezentaciju. Setite se samo kako su Pešića ucenili posle Indijanopolisa.

sovuljaga

pre 9 godina

stefan...za pocetak Spanci ne odvode nasu decu Krkica(otac mu zivi u spaniji,ozenio spanjolku i sa njom u spaniji dobio dete-bojana krkica),i Mirotica koji je Crnogorac,rodjen u Crnoj Gori,svi su mu iz Crne Gore i bio je na spisku CG ali je odlucio da ceka poziv Spanije.Osim Pesica za koga svi znaju da mu je novac uvek prioritet(prvi selektor koji je trazio novac da bude selektor) ni jedan nas selektor nije napustio reprezentaciju zbog ugovora sa acb ligasem.druga stvar,nisu Tarlac,Gurovic,Stojakovic izabrali Jugoslaviju naporom naseg saveza nego su u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.

gremlin

pre 9 godina

Ako Sale prihvati,NE MOŽE da bude u isto vreme i selektor...a on je čovek od reči,i rekao je:"Samo me Srbija zanima"!!!Idemo,po zlato,bre!!!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ovo je greska, sta je Djordjevic osvojio???? Ima samo srebro sa SP! Jedan drugi trener ima 13 Agroziv titula, on je najozbiljniji kandidat da nasledi Lasa na klupi Reala... Olimpijske igre i SP se ne vazi kada se gleda trenersko umece.

sasa

pre 9 godina

Pablo Laso je jedini, ali jedini krivac sto Real prosle sezone nije osvojio sve titule. Kakav su mocan tim imali, a on igra svaku utakmicu po sablonu. U 8-9minutu prve cetvrtine mu ulazi, uz Mirotica, najbolji igrac u ekipi. I posle uvijek se zna u kom minutu ko ulazi i izlazi, mislim smejurija prava. Ko neki ludi naucnik. Na pocetku su kidali, a posle su ih svi provalili pred kraj sezone.

Gro8ar

pre 9 godina

Sale je kao stvoren za selektora, ali zasto da ne bude i trener jednog od najboljih klubova u Evropi..Misljenja sam da bi se i tamo odlicno snasao. U svakom sl. nek on nama ostane vodja repreznetacije, za ostalo cemo lako..

stefan

pre 9 godina

Spanci opet isto rade. ACB ima klauzulu po kojoj nijedan trener koji radi u ACB ligi ne sme da vodi neki nacionalni tim.
Tako su ucinili sa Svetislavom Pesicem 2002.godine. Posle dva zlata sa reprezentacijom, Barselona mu je ponudila basnoslovni ugovor i svi znamo sta se desilo sa nasom kosarkom. To je bio slucaj i sa Duskom Ivanovicem dok je vodio Laboral, sa Obradovicem dok je vodio Real. Sa Maljkovicem dok je radio u Realu i Barseloni. I sada zele Djordjevica.
Oni odvode nasu decu dok su tinejdzeri - Krkic u fudbalu, Mirotic u kosarci i od njih prave SPANCE. Retki imaju normalne roditelje kao Hrvat Hezonja i Crnogorac Todorovic, pa zadrze nacionalni identitet. Ali ce ih biti sve manje takvih. Grci su u jednom momentu imali Stojakovica, Gurovica, Jarica, Tarlaca, Dusana Vukcevica i krajnjim naporom tadasnjeg saveza su ti igraci izabrali Jugoslaviju, a imali su grcka drzavljanstva i imena.
Ako je ovoj drzavi to u interesu, onda neka lepo proglasimo kapitulaciju na svim poljima i prestanemo da se zavaravamo da smo "lideri u integracijama".

stefan

pre 9 godina

Spanci opet isto rade. ACB ima klauzulu po kojoj nijedan trener koji radi u ACB ligi ne sme da vodi neki nacionalni tim.
Tako su ucinili sa Svetislavom Pesicem 2002.godine. Posle dva zlata sa reprezentacijom, Barselona mu je ponudila basnoslovni ugovor i svi znamo sta se desilo sa nasom kosarkom. To je bio slucaj i sa Duskom Ivanovicem dok je vodio Laboral, sa Obradovicem dok je vodio Real. Sa Maljkovicem dok je radio u Realu i Barseloni. I sada zele Djordjevica.
Oni odvode nasu decu dok su tinejdzeri - Krkic u fudbalu, Mirotic u kosarci i od njih prave SPANCE. Retki imaju normalne roditelje kao Hrvat Hezonja i Crnogorac Todorovic, pa zadrze nacionalni identitet. Ali ce ih biti sve manje takvih. Grci su u jednom momentu imali Stojakovica, Gurovica, Jarica, Tarlaca, Dusana Vukcevica i krajnjim naporom tadasnjeg saveza su ti igraci izabrali Jugoslaviju, a imali su grcka drzavljanstva i imena.
Ako je ovoj drzavi to u interesu, onda neka lepo proglasimo kapitulaciju na svim poljima i prestanemo da se zavaravamo da smo "lideri u integracijama".

gremlin

pre 9 godina

Ako Sale prihvati,NE MOŽE da bude u isto vreme i selektor...a on je čovek od reči,i rekao je:"Samo me Srbija zanima"!!!Idemo,po zlato,bre!!!

Mito

pre 9 godina

Pokvareni Španci, žele da oslabe reprezentaciju Srbije pred sledeće EP, jer trenerima u njihovoj ligi ne dozvoljavaju da vode i reprezentaciju. Setite se samo kako su Pešića ucenili posle Indijanopolisa.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ovo je greska, sta je Djordjevic osvojio???? Ima samo srebro sa SP! Jedan drugi trener ima 13 Agroziv titula, on je najozbiljniji kandidat da nasledi Lasa na klupi Reala... Olimpijske igre i SP se ne vazi kada se gleda trenersko umece.

sasa

pre 9 godina

Pablo Laso je jedini, ali jedini krivac sto Real prosle sezone nije osvojio sve titule. Kakav su mocan tim imali, a on igra svaku utakmicu po sablonu. U 8-9minutu prve cetvrtine mu ulazi, uz Mirotica, najbolji igrac u ekipi. I posle uvijek se zna u kom minutu ko ulazi i izlazi, mislim smejurija prava. Ko neki ludi naucnik. Na pocetku su kidali, a posle su ih svi provalili pred kraj sezone.

Gro8ar

pre 9 godina

Sale je kao stvoren za selektora, ali zasto da ne bude i trener jednog od najboljih klubova u Evropi..Misljenja sam da bi se i tamo odlicno snasao. U svakom sl. nek on nama ostane vodja repreznetacije, za ostalo cemo lako..

Danubewalker

pre 9 godina

Sad kao ne damo Saleta a posle EP cete se utrkivati ko ce vise da ga ispljuje.Ovaj covek je za igrackih dana za mene stekao epitet BOG a da li ce voditi Srbiju,Real,Boston ili Tamis,vise nije ni vazno.Sale je BOG.

Neko123

pre 9 godina

Ovo je greska, sta je Djordjevic osvojio???? Ima samo srebro sa SP! Jedan drugi trener ima 13 Agroziv titula, on je najozbiljniji kandidat da nasledi Lasa na klupi Reala... Olimpijske igre i SP se ne vazi kada se gleda trenersko umece.
(Novosadjanin., 17. decembar 2014 11:33)

Auuu, pa tebi se Vujosevic prividja i na vest o Realu i Djordjevicu.. Ovo je sledeci nivo iskompleksiranosti! A koliko Radonjic i svi ostali treneri FMPa imaju titula zajedno? Za tvoju informaciju, Vujosevic je proglasen (od strane ostalih trenera) najboljim trenerom Evrolige 2010. godine, mora da je i to preko veze? Jedan nesrecni kos nas delio od finala Evrolige, osvojio je 5-6 titula jadranske itd itd, ali tvoja mrznja ti ne dozvoljava da vidis cinjenice.

rambo petkovic

pre 9 godina

Oni odvode nasu decu dok su tinejdzeri - Krkic u fudbalu, Mirotic u kosarci i od njih prave SPANCE. Retki imaju normalne roditelje kao Hrvat Hezonja i Crnogorac Todorovic, pa zadrze nacionalni identitet. Ali ce ih biti sve manje takvih. Grci su u jednom momentu imali Stojakovica, Gurovica, Jarica, Tarlaca, Dusana Vukcevica i krajnjim naporom tadasnjeg saveza su ti igraci izabrali Jugoslaviju, a imali su grcka drzavljanstva i imena.

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stefan, 17. decembar 2014 11:43)

Tebra, nema tu levo desno, ocu necu , ili ti srce kuca za Srbiju ili ne!
A meni licno i ne trebju pod zastavu igraci koji se moljakaju , neckaju.
Ej bre da sam najbolji kosarkas na svetu , da ne dobijam poziv od svoje zemlje, a da mi nude i brda i gradove amerikanci , spanci i ostali ne bih pristao nikada, nikada.
To je pitanje, casti i osecaja.
Za meni bi postajala samo jedna zemlja Srbija i tacka.
Jedan je Rambo Petkovic, zvao ga Brazil licno , a on covek mrtav ladan rece za mene postoji samo Srbija!
Kralj!
Ako savez treba da nagovara nekog Srbina u bilo kom sportu da igra za Srbiju, onda nek ide sve u djavola!
Trebaju nam igraci velikog srca, a ne primadone.
VIidc nije hteo da igra zbog Kezmana, Matic zbog minutaze, Filip Djrodjevic zbog minutaze, Kostic bi za crnu goru ako ne dobije poziv, itd itd, sutra ce neki da uslovljavaju poziv zbog frizurice... ma teraj sve koj ce nam takvi uopste.

stefan

pre 9 godina

@ sovuljaga
O kakvim protestima govoris? Za grcku reprezentaciju sad nastupaju Skorcijanidis, Adetokumpo, Amerikanac Majkl Bramos, Perperoglu, Kajmakoglu. U to vreme je Dzejk Cakalidis igrao za njih, a on je poreklom iz neke od zemalja SSSR - a, to nije njegovo ime bilo kad se rodio. Milan Tomic je imao grcko drzavljanstvo i bio pozivan u reprezentaciju ali se nije odazivao. Nas savez se tri godine borio da vrati tih 5 igraca i na silu su morali da debituju 1999. Gurovic, Tarlac i Srojakovic jer bi ih uzeli Grci da su nasi zakasnili sa registracijom. U vrbovanju Stojakovica je ucestvovao i Janis Janulis, bivsi igrac PAO i OLY koji ga je upoznao sa suprugom, grckom misicom. Sam je govorio u intervjuima da ga je ubedjivao 2 godine dok su igrali u PAOK- u.
Za Tursku su igrali Mirsad Jahovic iz Novog Pazara, Emir Preldžić, Dusan Cantekin iz Mege je odveden kao klinac jer je imao 217cm, evo ga sada u Megu, prezivao se drugacije dok nije dosao. Ersan Iljasova je otet od porodice iz Uzbekistana i laziran mu je pasos, vodi se kao 1988.godiste, a u stvari je 1984. Asim Pars je rodjen kao Asim Pascanovic. Za Nemacku su igrali u jednom momentu sin Svetislava Pesica, Hrvat Tomic, Teoman Alibegovic, 7 Nigerijaca, Turcin je bio plej. Za Italiju je igrao Slovenac Gregor Fucka koji je odveden u Milano kao klinac.
Španci su proizveli jednu veliku generaciju Kalderon, Navaro, Garbahosa, Pau Gasol i Rejes. Posle tri godine su izbacili Rudija Fernandeza, Rodrigeza, Ljulja, Marka Gasola i Rubija. Sta mislis kad ce sledeci put imati takve generacije? NIKAD. Da ne bi umrli kosarkaski, osudjeni su da dovode sportske janjicare iz zemalja koje su krahirale. Ibaka je morao da igra za Spaniju jer je izvucen iz najgoreg siromastva sa ulice u Kongu, ziveo je u porodici sa 11 brace i sestara. Kad je dosao u Spaniju, bio je ugovorom obavezan da igra za njih, jer su mu pruzili sve i poslali ga iz drugoligasa u NBA. Tako i Mirotic. Pogledaj koliko je spreman da ceka poziv, a zna da nece igrati dok je tu Ibaka. Mislis li da ceka jer voli tortilje ili jer je primoran zbog ugovora koji je potpisao sa spanskim savezom i Realom ????

Ringo

pre 9 godina

To je odlicna vest! Od srca cestitam Djordjevicu. Mislim da treba da prihvati ponudu jer Real se ne odbija. S druge strane oslobodio bi mesto selektora za najboljeg trenera vasione i okoline dr.mr.fr.gr.......Dusana, Dula Vujosevica! Krajnje je vreme da dr.Dule preuzme reprezentaciju i s`njom osvoji evropsko zlato, svetsko zlato i olimpijisko zlato i tako zapusi usta svim zlonamernim kriticarima a posebno anonimusima poput Ranka Zeravice i Svetislava Pesica.

jelena zivkovic

pre 9 godina

jelena ja idem na hor da i vracam se u dvdeset do dva pa cu yi poslati poruku na fecabook kada se vratim ca hora ajde caooo.??????

MILOJICA SRBIN

pre 9 godina

stefan...za pocetak Spanci ne odvode nasu decu Krkica(otac mu zivi u spaniji,ozenio spanjolku i sa njom u spaniji dobio dete-bojana krkica),i Mirotica koji je Crnogorac,rodjen u Crnoj Gori,svi su mu iz Crne Gore i bio je na spisku CG ali je odlucio da ceka poziv Spanije.Osim Pesica za koga svi znaju da mu je novac uvek prioritet(prvi selektor koji je trazio novac da bude selektor) ni jedan nas selektor nije napustio reprezentaciju zbog ugovora sa acb ligasem.druga stvar,nisu Tarlac,Gurovic,Stojakovic izabrali Jugoslaviju naporom naseg saveza nego su u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sovuljaga, 17. decembar 2014 12:25)

Sve sto je napisano tacno je osim ovoga zadnjeg kada su Grci u pitanju.Protesti su bili zato sto su se kao drzavljani grcke odlucili da igraju za Srbiju i sto su zauzimali mesta Grckoj deci u klubovima kao naturalizovani igraci a ne igraju za nju i ako je Grcka u njih ulagala.

Miso Bralovic

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)
(Bogdan 91, 17. decembar 2014 14:02)


A ja mudro cutim

sovuljaga

pre 9 godina

stefan...za pocetak Spanci ne odvode nasu decu Krkica(otac mu zivi u spaniji,ozenio spanjolku i sa njom u spaniji dobio dete-bojana krkica),i Mirotica koji je Crnogorac,rodjen u Crnoj Gori,svi su mu iz Crne Gore i bio je na spisku CG ali je odlucio da ceka poziv Spanije.Osim Pesica za koga svi znaju da mu je novac uvek prioritet(prvi selektor koji je trazio novac da bude selektor) ni jedan nas selektor nije napustio reprezentaciju zbog ugovora sa acb ligasem.druga stvar,nisu Tarlac,Gurovic,Stojakovic izabrali Jugoslaviju naporom naseg saveza nego su u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.

Knez

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)
(Bogdan 91, 17. decembar 2014 14:02)


A ja mudro cutim
(Miso Bralovic, 17. decembar 2014 14:23)

Nemo' more Sreju da mi prozivate.

CJ

pre 9 godina

Ovo verovatno pišu ljudi koji gledaju Real samo na livescore-u. Pablo Laso je dobar trener ali šta mu vredi kad vodi ekipu punu precenjenih igrača koji se ucave kad je najbitnije. Rudi? u finalu protiv Barse pre dve godine šutira trojke 1/21!!! Rodrigez se sprda, dribla,asistira a šut mu je na nivou srednjoškolca i obavezno nestane kad je bitno. Jedino Ljulj preuzima na sebe kad se lomi, nekad ga oće, nekad ne. O Amerikancima u Realu ne bih, ne znam da li postoje lošiji u Evropi.

classic

pre 9 godina

u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.
(sovuljaga, 17. decembar 2014 12:25)Ovo stvarno prvi put čujem.Pravili demonstracije zbog Srba?Smešno.Svkom ko izabere da igra za drugu zemlju,a rođen je u Srbiji,to mu služi na čast.Srbija nema para za sport,pa je tako moguće da neko odlučio da nastupa za strane zemlje zbog novca.Tu pre svega mislim na one sportove gde se ne zarađuje.Ipak mnogo je više Srba koji su rođeni u inostranstvu,a nastupaju za Srbiju.

twister

pre 9 godina

@novosadjanin

pa i sale je grobar ako nisi znao samo sto nije nikad trenirao partizan ali se dobro zna sta je uradio za crno bele, nego da te pitam koliko osvojenih titula ima radonjic?

igor ns

pre 9 godina

apsolutno sumnjam u ozbiljnost ovakvih naslova. Možda je cilj destabilizacija reprezentacije, ali smatram i da on nema dovoljno iskustva za ovakav velik klub u ovom momentu. On je jedan od najboljih bekova u istoriji evropske košarke, ali za trenera takvog kluba treba iskustvo. Možda me naredni meseci demantuju, ali čisto sumnjam.

Bogdan 91

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)

Miki7

pre 9 godina

Ahahaha, Spanci se uplasili nas i resili da nam odvedu vrhunskog strucnjaka koji je imao vise srece nego pameti na proslom SP-u. Mogu da nas biju zatvorenih ociju, sta je vama :) Nego, izgleda ovi u Realu vole dileje na klupi, Laso ih upropastio, sad jos i Sale da ih dokrajci, haha

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ovo je greska, sta je Djordjevic osvojio???? Ima samo srebro sa SP! Jedan drugi trener ima 13 Agroziv titula, on je najozbiljniji kandidat da nasledi Lasa na klupi Reala... Olimpijske igre i SP se ne vazi kada se gleda trenersko umece.

Ringo

pre 9 godina

To je odlicna vest! Od srca cestitam Djordjevicu. Mislim da treba da prihvati ponudu jer Real se ne odbija. S druge strane oslobodio bi mesto selektora za najboljeg trenera vasione i okoline dr.mr.fr.gr.......Dusana, Dula Vujosevica! Krajnje je vreme da dr.Dule preuzme reprezentaciju i s`njom osvoji evropsko zlato, svetsko zlato i olimpijisko zlato i tako zapusi usta svim zlonamernim kriticarima a posebno anonimusima poput Ranka Zeravice i Svetislava Pesica.

Neko123

pre 9 godina

Ovo je greska, sta je Djordjevic osvojio???? Ima samo srebro sa SP! Jedan drugi trener ima 13 Agroziv titula, on je najozbiljniji kandidat da nasledi Lasa na klupi Reala... Olimpijske igre i SP se ne vazi kada se gleda trenersko umece.
(Novosadjanin., 17. decembar 2014 11:33)

Auuu, pa tebi se Vujosevic prividja i na vest o Realu i Djordjevicu.. Ovo je sledeci nivo iskompleksiranosti! A koliko Radonjic i svi ostali treneri FMPa imaju titula zajedno? Za tvoju informaciju, Vujosevic je proglasen (od strane ostalih trenera) najboljim trenerom Evrolige 2010. godine, mora da je i to preko veze? Jedan nesrecni kos nas delio od finala Evrolige, osvojio je 5-6 titula jadranske itd itd, ali tvoja mrznja ti ne dozvoljava da vidis cinjenice.

sovuljaga

pre 9 godina

stefan...za pocetak Spanci ne odvode nasu decu Krkica(otac mu zivi u spaniji,ozenio spanjolku i sa njom u spaniji dobio dete-bojana krkica),i Mirotica koji je Crnogorac,rodjen u Crnoj Gori,svi su mu iz Crne Gore i bio je na spisku CG ali je odlucio da ceka poziv Spanije.Osim Pesica za koga svi znaju da mu je novac uvek prioritet(prvi selektor koji je trazio novac da bude selektor) ni jedan nas selektor nije napustio reprezentaciju zbog ugovora sa acb ligasem.druga stvar,nisu Tarlac,Gurovic,Stojakovic izabrali Jugoslaviju naporom naseg saveza nego su u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.

stefan

pre 9 godina

Spanci opet isto rade. ACB ima klauzulu po kojoj nijedan trener koji radi u ACB ligi ne sme da vodi neki nacionalni tim.
Tako su ucinili sa Svetislavom Pesicem 2002.godine. Posle dva zlata sa reprezentacijom, Barselona mu je ponudila basnoslovni ugovor i svi znamo sta se desilo sa nasom kosarkom. To je bio slucaj i sa Duskom Ivanovicem dok je vodio Laboral, sa Obradovicem dok je vodio Real. Sa Maljkovicem dok je radio u Realu i Barseloni. I sada zele Djordjevica.
Oni odvode nasu decu dok su tinejdzeri - Krkic u fudbalu, Mirotic u kosarci i od njih prave SPANCE. Retki imaju normalne roditelje kao Hrvat Hezonja i Crnogorac Todorovic, pa zadrze nacionalni identitet. Ali ce ih biti sve manje takvih. Grci su u jednom momentu imali Stojakovica, Gurovica, Jarica, Tarlaca, Dusana Vukcevica i krajnjim naporom tadasnjeg saveza su ti igraci izabrali Jugoslaviju, a imali su grcka drzavljanstva i imena.
Ako je ovoj drzavi to u interesu, onda neka lepo proglasimo kapitulaciju na svim poljima i prestanemo da se zavaravamo da smo "lideri u integracijama".

Gro8ar

pre 9 godina

Sale je kao stvoren za selektora, ali zasto da ne bude i trener jednog od najboljih klubova u Evropi..Misljenja sam da bi se i tamo odlicno snasao. U svakom sl. nek on nama ostane vodja repreznetacije, za ostalo cemo lako..

twister

pre 9 godina

@novosadjanin

pa i sale je grobar ako nisi znao samo sto nije nikad trenirao partizan ali se dobro zna sta je uradio za crno bele, nego da te pitam koliko osvojenih titula ima radonjic?

jelena zivkovic

pre 9 godina

jelena ja idem na hor da i vracam se u dvdeset do dva pa cu yi poslati poruku na fecabook kada se vratim ca hora ajde caooo.??????

rambo petkovic

pre 9 godina

Oni odvode nasu decu dok su tinejdzeri - Krkic u fudbalu, Mirotic u kosarci i od njih prave SPANCE. Retki imaju normalne roditelje kao Hrvat Hezonja i Crnogorac Todorovic, pa zadrze nacionalni identitet. Ali ce ih biti sve manje takvih. Grci su u jednom momentu imali Stojakovica, Gurovica, Jarica, Tarlaca, Dusana Vukcevica i krajnjim naporom tadasnjeg saveza su ti igraci izabrali Jugoslaviju, a imali su grcka drzavljanstva i imena.

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stefan, 17. decembar 2014 11:43)

Tebra, nema tu levo desno, ocu necu , ili ti srce kuca za Srbiju ili ne!
A meni licno i ne trebju pod zastavu igraci koji se moljakaju , neckaju.
Ej bre da sam najbolji kosarkas na svetu , da ne dobijam poziv od svoje zemlje, a da mi nude i brda i gradove amerikanci , spanci i ostali ne bih pristao nikada, nikada.
To je pitanje, casti i osecaja.
Za meni bi postajala samo jedna zemlja Srbija i tacka.
Jedan je Rambo Petkovic, zvao ga Brazil licno , a on covek mrtav ladan rece za mene postoji samo Srbija!
Kralj!
Ako savez treba da nagovara nekog Srbina u bilo kom sportu da igra za Srbiju, onda nek ide sve u djavola!
Trebaju nam igraci velikog srca, a ne primadone.
VIidc nije hteo da igra zbog Kezmana, Matic zbog minutaze, Filip Djrodjevic zbog minutaze, Kostic bi za crnu goru ako ne dobije poziv, itd itd, sutra ce neki da uslovljavaju poziv zbog frizurice... ma teraj sve koj ce nam takvi uopste.

gremlin

pre 9 godina

Ako Sale prihvati,NE MOŽE da bude u isto vreme i selektor...a on je čovek od reči,i rekao je:"Samo me Srbija zanima"!!!Idemo,po zlato,bre!!!

igor ns

pre 9 godina

apsolutno sumnjam u ozbiljnost ovakvih naslova. Možda je cilj destabilizacija reprezentacije, ali smatram i da on nema dovoljno iskustva za ovakav velik klub u ovom momentu. On je jedan od najboljih bekova u istoriji evropske košarke, ali za trenera takvog kluba treba iskustvo. Možda me naredni meseci demantuju, ali čisto sumnjam.

sasa

pre 9 godina

Pablo Laso je jedini, ali jedini krivac sto Real prosle sezone nije osvojio sve titule. Kakav su mocan tim imali, a on igra svaku utakmicu po sablonu. U 8-9minutu prve cetvrtine mu ulazi, uz Mirotica, najbolji igrac u ekipi. I posle uvijek se zna u kom minutu ko ulazi i izlazi, mislim smejurija prava. Ko neki ludi naucnik. Na pocetku su kidali, a posle su ih svi provalili pred kraj sezone.

Mito

pre 9 godina

Pokvareni Španci, žele da oslabe reprezentaciju Srbije pred sledeće EP, jer trenerima u njihovoj ligi ne dozvoljavaju da vode i reprezentaciju. Setite se samo kako su Pešića ucenili posle Indijanopolisa.

stefan

pre 9 godina

@ sovuljaga
O kakvim protestima govoris? Za grcku reprezentaciju sad nastupaju Skorcijanidis, Adetokumpo, Amerikanac Majkl Bramos, Perperoglu, Kajmakoglu. U to vreme je Dzejk Cakalidis igrao za njih, a on je poreklom iz neke od zemalja SSSR - a, to nije njegovo ime bilo kad se rodio. Milan Tomic je imao grcko drzavljanstvo i bio pozivan u reprezentaciju ali se nije odazivao. Nas savez se tri godine borio da vrati tih 5 igraca i na silu su morali da debituju 1999. Gurovic, Tarlac i Srojakovic jer bi ih uzeli Grci da su nasi zakasnili sa registracijom. U vrbovanju Stojakovica je ucestvovao i Janis Janulis, bivsi igrac PAO i OLY koji ga je upoznao sa suprugom, grckom misicom. Sam je govorio u intervjuima da ga je ubedjivao 2 godine dok su igrali u PAOK- u.
Za Tursku su igrali Mirsad Jahovic iz Novog Pazara, Emir Preldžić, Dusan Cantekin iz Mege je odveden kao klinac jer je imao 217cm, evo ga sada u Megu, prezivao se drugacije dok nije dosao. Ersan Iljasova je otet od porodice iz Uzbekistana i laziran mu je pasos, vodi se kao 1988.godiste, a u stvari je 1984. Asim Pars je rodjen kao Asim Pascanovic. Za Nemacku su igrali u jednom momentu sin Svetislava Pesica, Hrvat Tomic, Teoman Alibegovic, 7 Nigerijaca, Turcin je bio plej. Za Italiju je igrao Slovenac Gregor Fucka koji je odveden u Milano kao klinac.
Španci su proizveli jednu veliku generaciju Kalderon, Navaro, Garbahosa, Pau Gasol i Rejes. Posle tri godine su izbacili Rudija Fernandeza, Rodrigeza, Ljulja, Marka Gasola i Rubija. Sta mislis kad ce sledeci put imati takve generacije? NIKAD. Da ne bi umrli kosarkaski, osudjeni su da dovode sportske janjicare iz zemalja koje su krahirale. Ibaka je morao da igra za Spaniju jer je izvucen iz najgoreg siromastva sa ulice u Kongu, ziveo je u porodici sa 11 brace i sestara. Kad je dosao u Spaniju, bio je ugovorom obavezan da igra za njih, jer su mu pruzili sve i poslali ga iz drugoligasa u NBA. Tako i Mirotic. Pogledaj koliko je spreman da ceka poziv, a zna da nece igrati dok je tu Ibaka. Mislis li da ceka jer voli tortilje ili jer je primoran zbog ugovora koji je potpisao sa spanskim savezom i Realom ????

CJ

pre 9 godina

Ovo verovatno pišu ljudi koji gledaju Real samo na livescore-u. Pablo Laso je dobar trener ali šta mu vredi kad vodi ekipu punu precenjenih igrača koji se ucave kad je najbitnije. Rudi? u finalu protiv Barse pre dve godine šutira trojke 1/21!!! Rodrigez se sprda, dribla,asistira a šut mu je na nivou srednjoškolca i obavezno nestane kad je bitno. Jedino Ljulj preuzima na sebe kad se lomi, nekad ga oće, nekad ne. O Amerikancima u Realu ne bih, ne znam da li postoje lošiji u Evropi.

Danubewalker

pre 9 godina

Sad kao ne damo Saleta a posle EP cete se utrkivati ko ce vise da ga ispljuje.Ovaj covek je za igrackih dana za mene stekao epitet BOG a da li ce voditi Srbiju,Real,Boston ili Tamis,vise nije ni vazno.Sale je BOG.

Miki7

pre 9 godina

Ahahaha, Spanci se uplasili nas i resili da nam odvedu vrhunskog strucnjaka koji je imao vise srece nego pameti na proslom SP-u. Mogu da nas biju zatvorenih ociju, sta je vama :) Nego, izgleda ovi u Realu vole dileje na klupi, Laso ih upropastio, sad jos i Sale da ih dokrajci, haha

Knez

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)
(Bogdan 91, 17. decembar 2014 14:02)


A ja mudro cutim
(Miso Bralovic, 17. decembar 2014 14:23)

Nemo' more Sreju da mi prozivate.

Bogdan 91

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)

Miso Bralovic

pre 9 godina

Pablo Laso,za njega je i Sreten Djurić trener
(Zara, 17. decembar 2014 11:46)

Haahaaaa oplakah...Sreten Djuric "trener" hahahahaha
(Pana, 17. decembar 2014 13:05)

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAA, jos samo Knez da se pridruzi. :)
(Bogdan 91, 17. decembar 2014 14:02)


A ja mudro cutim

MILOJICA SRBIN

pre 9 godina

stefan...za pocetak Spanci ne odvode nasu decu Krkica(otac mu zivi u spaniji,ozenio spanjolku i sa njom u spaniji dobio dete-bojana krkica),i Mirotica koji je Crnogorac,rodjen u Crnoj Gori,svi su mu iz Crne Gore i bio je na spisku CG ali je odlucio da ceka poziv Spanije.Osim Pesica za koga svi znaju da mu je novac uvek prioritet(prvi selektor koji je trazio novac da bude selektor) ni jedan nas selektor nije napustio reprezentaciju zbog ugovora sa acb ligasem.druga stvar,nisu Tarlac,Gurovic,Stojakovic izabrali Jugoslaviju naporom naseg saveza nego su u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sovuljaga, 17. decembar 2014 12:25)

Sve sto je napisano tacno je osim ovoga zadnjeg kada su Grci u pitanju.Protesti su bili zato sto su se kao drzavljani grcke odlucili da igraju za Srbiju i sto su zauzimali mesta Grckoj deci u klubovima kao naturalizovani igraci a ne igraju za nju i ako je Grcka u njih ulagala.

classic

pre 9 godina

u Grckoj poceli masovni protesti i panika po svim medijima i na ulici da se ne dozvoli da neki Srbi igraju za Grcku nego da samo Grci mogu da igraju i zato nikada nisu ni pozvani za Grcku da igraju.
(sovuljaga, 17. decembar 2014 12:25)Ovo stvarno prvi put čujem.Pravili demonstracije zbog Srba?Smešno.Svkom ko izabere da igra za drugu zemlju,a rođen je u Srbiji,to mu služi na čast.Srbija nema para za sport,pa je tako moguće da neko odlučio da nastupa za strane zemlje zbog novca.Tu pre svega mislim na one sportove gde se ne zarađuje.Ipak mnogo je više Srba koji su rođeni u inostranstvu,a nastupaju za Srbiju.