Utorak, 16.12.2014.

22:20

Real preko Krus Asula do finala KPS

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u finale Klupskog prvenstva sveta u Maroku lakom pobedom protiv meksičkog Krus Asula sa 4:0.

Izvor: B92

Real preko Krus Asula do finala KPS IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

CJ

pre 9 godina

Treba sad izaći pred Ikera i sutnuti penal. A ovo da je Bejl slab...ne glupirajte se, nije on igrač za Kruz Azul, on je za Barsu, Bajern, Atletiko, tamo kad se lomi sezona, tada gazi čovek.

kacam rasan

pre 9 godina

Ovo svetsko klupsko prvenstvo,superkup Evrope, superkup i kup zemlje iz koje poticu,po mom nekom misljenju svi oni zxajedno ne vrede kao jedno domace prvenstvo ili Liga sampiona
Ja njih smatram kao neka takmicenja koja su tu da bi se popunio kalednar
Kup Eve Duarte i Ljiljane Ronketi-imaju istu neku vrednost kao ovo sv.klub.prvenstvo
Upravo je zbog tih Duarte-Ronketi kupova Barselona najuspesniji fudbalski tim u Spaniji
Real Madrid 10x prvak Evrope 32xSpanije
Barselona 4x prvak Evrope 22xSpanije
To je merilo i to je vrednost kluba,Barselona tih najbitnijih trofeja ima cak 16 manje,od toga 6 titula sampiona Evrope
Barselona je sa Mesijem za 6 godina uzela 3 Lige Sampiona(2006-2011),Realu je za 3 LS trebalo 5 godina(1998-2002)
Cak je i ove godine oboren rekord po broju uzastopnih pobeda "Ronaldinjove Barselone"
Ko hoce da broji Duarte i Ronketi,nek broji

pali andjeo

pre 9 godina

inace je Barsa na ovom takmicenju pobedjivala sve same velikane!!!
Al sad,Atlante,Santos i Estudijantes


To vam je ista ona logika kad Nadal osvoji RG ,RG nema nikakvu vrednost,cak i nije GS jer je to "samo sljaka",a kad bi ga Novak osvojio-e onda bi No1e postao najbolji igrac u istoriji tenisa iako je vec sad,kralj,legenda,soko i orao,demolition man!!!
Mnogo jaki su mi oni koji pisu pesmice i No1e a jos jaci su mi ovi sto pisu Leo Gdesi,Penaldo,dopinzi,porezi i ostale gluposti!!!
Pomirite se kompleksasi....nikad Barsa nece biti veca od Reala i nikad "nas" No1e nece biti veci od Nadala a kamoli od Federera

U nijednom sportu nismo prvi...uvek je neko ispred u istoriji

U kosarci USA i Rusija,u vaterpolu Madjari,ostale sportove mislim da ne treba ni pominjati-tu je jos vise zemlja koje su ispred nas!!!

Realnost je jedna stvar a vase glave i masta nesto sasvim drugo!!!

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

Eh kad se samo setim

Bez Di Marije nece moci da se sastave,nisu trebali da ga prodaju...
Liverpul je uzeo ekstra pojacanja,dosao je veliki Lazar,Baloteli ce biti prvi strelac lige,Lovren ce biti stub odbrane,Jedinstvo mozda i ispadne iz Lige!!!

Pa onda,Barsa ce da demolira sve sa Suarezom,pa ce Fetel ce da uzme titulu, pa Novak RG,pa Brajant nece stici Dzordana,Le Bron i Majami,pa Brejdi i NE...
Kako su vam brutalna predvidjanja,da se covek prekrsti levom rukom!!!
Ljudi,vi ste oni isti koji ocekuju metro u Beogradu(sad je Beograd metropola-jer imaju metro do pola) i Beograd na vodi

Koliko su vam tacna predvidjana(u sportu), s obzirom da su hram Sv.Save gradili 100 godina,ja ocekujem metro do 2500+ godine a Beograd na vodi oko 3000 godine
Necemo biti zivi da docekamo ali bice,kao i sto ce bolje da se zivi za 2 godine!!!

Oni i dalje gaze iako u ekipi nema 2 prvotimca-Jamesa i Modrica
Sta ce tek biti kad se ovaj dvojac vrati!!!

Naopred hejteri dajte minuse,lupice vam najveci minus taj "Penaldo" uskoro iz Marakesa a dogodine iz Berlina,kao i sto je lupio sa onim penalom iz Lisabona!!!

perica 22

pre 9 godina

Diablo,Levandovski,Miki7

Anceloti u RM,RM ima gol razliku sa Atletikom i Barselonom 22:16
Sa Atletikom 4:1,3:0.2:0,2:2,1:1,0:1,0:1,1:2
Sa Barselonom 3:1,2:1,3:4,1:2
5 pob,2 ner i 5 por
Osvojili su Ligu Sampiona i Kup kralja u direktnim duelima
Dortmund-oni su tad prosli sa uk.rez. 4:3-sto i nije neko razbijanje a posle su ispali sa ukupnih 3:2
Dortmunda je dobio sa 4:1 a posle je Real vratio sa 3:0
U Evropi najslabiji skor je RM imao sa nemackim timovima
Dok nije dosao Anceloti imali su skor 21/9/20 i gol razliku 86-85
Danas je to 26/9/21 sa gol razlikom 103-89
od 1959 protiv Nemaca-Real ih je razbijao u Madridu(2 poraza-Bajern 2:4-1999/00 i Bajern 0:1 2000/01) a bio je razbijen u Nemackoj-samo jedna pobeda(protiv Leverkuzena 2:3 u sezoni 2000/01)
Uglavnom je RM primao u Nemackoj izmedju 3-5 golova(po 5 su im dali Hamburger,Kajzerslautern i Menhengladbah,po 4 Bajern i Dortmund)
Veliki Karlo je popravio taj skor,svaka mu cast!!!
Sto se tice plata:
RM je u Evropi na 4 mestu,sa 180 miliona eura na godisnjem nivou
Prva je Barsa koja izdvaja 250 miliona ,drugi je Bajern a treci Celzi!!!
Nikada svet nije gledao ofanzivniju i bolju gol-masinu ekipu
Sa Ancelotijem RM ja na 87 utakmica dao 248 golova a primio 67
Oboren je rekord LS po br datih golova-41-bio je 35 Barsa
Rekord u Primeri 121gol-rekord drzi RM koji je sad na 55 gol. iz 15 ut.
Treba im jos 67 gol. 23 ut.-RM ce dati oko 130 gol.
Granice se pomeraju,oni vezuju pobede a vi i dalje hejtujete!!!

Mile JNA

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.
(Miki7, 16. decembar 2014 23:30)

Nisu Atletiko, ali su zato Farsu sa pola gasa.

A Kruz Azul, možda nije rang Leavantea već je otprilike ranga Hetafea - sećate se, nije davno bilo kako ste moćno odigrali protiv njih!

Merenges

pre 9 godina

Kasiljas kao nekad, kad je bio najbolji golman na svetu; Marselo i Karvahal dobri i u napadu i u odbrani; Ramos je legenda a Pepe je trenutno možda ponajbolji štoper na svetu, ne pravi glupe prekršaje, niti jedan žuti karton ove sezone; Kros je fenomenalan, svaki prekid je pola gola kad on centrira; Isko je magičan, a o napadu Bale-Benzema-Ronaldo je suvišno pričati...

mixon

pre 9 godina

Ogroman je učinak večeras bio Benzeme i Ronaldo...ono što me fascinira u igri Reala je ogromno zalaganje i trčanje i glad za pobedom..ne kažem da će Real odbraniti titulu prvaka Evrope ali znam da svaki pravi ljubitelj fudbala uživa u igri Reala.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.
(Miki7, 16. decembar 2014 23:30)


Kada je davao golove pre dva meseca, onda je bilo "nema asistencije" xD Zaista ste zabavni... Ronaldo je vec dobio Zlatnu Loptu!

cofi95

pre 9 godina

Kud ne udje ona Ronaldova rabona... Najbolji potez koji sam video u skorije vreme. Nekima je tesko da urade i obicnu rabonu, a on hvata iz voleja.

marko I.

pre 9 godina

ne mogu da verujem da Ronaldo nije dao gol,samo 2 puta asistirao.... a daaa pomesao sam,nije on mesi da cavi,inijesta,suarez i nejmar rade za njega...

Šone

pre 9 godina

Utakmica je bila mnogo bolja uz komentatore Eurosporta,nadam se da će pročitati ovaj komentar mada teško... hahahahah kakvi kraljevi,prvo kaže sad će čika ronaldo šutirati a kad je bejl krenuo u sprint,viče jedan brmm brmmm ribaaaa andareee u fazonu brzog gonzalesa AHAHAHHAHAAH legende,radujem se sledećem prenosu
(Jezeraš, 16. decembar 2014 22:58)najjači su,jedva su dočekali da prenose neki drugi klub osim Bajerna i Borusije.Oni su za fzdbal isto što su Edin i Kole za basket.Da je više takvih (ne)ozbiljnih komentatora...

esoreal sj

pre 9 godina

citam pojedine komentate i ne
verujem... Ovo je jedna od najjacih ekipa u istoriji fudbala, definitivno. Cemu polemika ljubomorne duse???

nikolacris

pre 9 godina

samo za hejtere najveceg igraca danasnjice jer nema sumnje da je tako. 2014 ta
messi 65 utakmice 21 asisten 56gol
ronaldo 59 utkm 22assis 61 gol
o cemu ovde pricamo vise

neutralni felsh

pre 9 godina

ljudi moji, nije to tako ozbiljno, vidim u komentima ima suvise ubedjivanja. a stvar je prosta, u klubovima koji su u top 5-6 bas prvoklasnih i mocnih tacnije uticajnih klubova (real barsa bajern celzi siti psg, i juve se dobro drzi) ni na jednoj poziciji nemas "loseg" ili bas nedoraslog igraca (mozda neki junior proba iz omladinskog pogona ali kad zagusti mora da uleti matori prvotimac), nigde. sve su to odlicni igraci, pitanje je samo koliko ih uklopi trener i timski sistem uopste. rasprave su suvisne, i obicna su ubedjivanja a ne fudbalske diskusije. osim mister brondby-ja, taj ne prica, taj nonstop bodri svoj tim ;)
inace i uzgred, ovaj tim reala jes jak i u opakoj formi, ali tek oni treba da se prekale timski. jesu masina ali i brzo padnu kad ih u sredini pritisnes s presingom a prezivis prve dve kontre. klubovi iz top klase u evropi, svako svakog moze da pobedi, bez senzacije, jer su puni dobrih igraca, i kinte ;)
uzgred, vrlo se potcenjuje barsina forma. jesu biki stali ali evo vec dva meseca blistaju, gledao sam kako su smireno unezverili psg, oni nisu mogli da pisnu, pa sa seviljom petarda, ne znas gde da gledas dal ludog maskerana da li u sunjalo mesija ili finte nejmara, stvarno su ludi. ajd to nego igra. sad jes bio remi sa hetafeom, ali ruku na srce non stop je letelo oko hetafeovog gola. nemoj da to zavara. barsa ga igra i u odbrani, presing non stop, maskerano luduje po centru, ko sad sa psg... uzgred, enrike ko trener voli experiment, za sad lepo izgleda. jes suarez jos stidljiv, ali taj ce da proigra jis kako. ni liverpulu nije odmah pokazao sta sve ume i moze, treba mu malo da se nadje s timom u igri i finti, ali ok. i celzi je remizirao sad u ligi, pa sta je to cudno, a kakav su tim, masina...

Miki7

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.

Levandovski 4x

pre 9 godina

Real Madrid je najbolji fudbalski klub na svetu.Koliko para toliko muzike.
(Viktor Stamenkovic, 16. decembar 2014 22:39)

I onda dodje Dortmund i ocita im svake godine lekciju iz fudbala.

Diablo

pre 9 godina

Hej@

Moze Atletiko, vec je to uradio 2 puta ove sezone. Ima ih jos, uglavnom videces. Sto se tice briljantne igre Reala, treba napomenuti i ogromni kvalitet njegovog protivnika, kako bi ukupan utisak bio snazniji.

Realista

pre 9 godina

Čitam komentare i malo mi nije jasno što se svi baš toliko lože... Msm, ovo je polu-profesionalno takmičenje... Ok, svaka ima čast, igraju kao besni... ali sve ekipe imaju i padove u formi a to neće zaobići ni Real... A nikako da im se to desi... Kako vreme odmiče, sve su veće šanse da im se to dogodi u najgore moguće vreme-kad se budu rešavali trofeji.

Majstor Bob

pre 9 godina

Nema sta puno komentarisati. Vise egzibicija Reala, nego polufinale za prvaka sveta. U Realu svi fino odigrali. Najbitnije nema povreda i sl. Sjajan pokusaj Ronalda da da gol iz poluvoleja rabonom, steta. Ali do kraja posle 20minuta ljut, ne daj loptu njemu, tj nece ga da opet udje u sansu. Hahaha. Kako je ljut bio. Kada je sudija odsvirao kraja otrcao u svlacionicu. Kralj. Da nije takav ne bi bio najbolji.
Pozdrav.

Eee

pre 9 godina

Trening,21 pobeda u nizu za Real :-D kakav će Jese biti igrač ZVER. Ronalda nije hteo gol ali je dobru i atraktivnu utakmicu odigrao uz dve asistencije. A za ove komentatore sa eurosporta nemam komentar :-D

sijalica

pre 9 godina

CASILLAS legenda!! svaka cast cijelom timu koji je igrao bez modrica i rodrigeza a u tako dobroj formi, sto vise vremena prolazi real je sve bolji i bolji :) nepobediv je !!!!!!

sergio ramos

pre 9 godina

kako ljudi igraju, sa takvom lakoćom,Kasiljas opet odbranio penal,Ronaldo 2 asistencije,Iskov gol fantastičan,samo 4:0 na kraju a moglo je biti bar još 2 gola za REAL,HALA MADRID,HALA CAMPEONES

REALno

pre 9 godina

Sta ti je najbolji tim ikada.Koliko samo sansi stvore da bi mogli po mecu da daju i po 7-8 golova.Koliko je protivnicka odbrana pod pritiskom to nevjerovatno.STROJ OD TIMA! Sta reci o Ronaldu?Lik vam iz meca u mec nabija komplekse nevidjene.Bas me zanima kako ga sada zovete,mozda "Asistnaldo" E moji sinovci....I da,SAN IKER je pokazao zasto je najbolji golman ikad vidjen.Prvo golman koji je odbranio penal na svjetskom reprezentativnom i klubskom.Alal vera svima.Od same uprave,strucnog staba,igraca...Ubi vas Real moji sinovci.Pozdrav svima.Samo nastavite vi da "hejtujete". :)

Vladimir

pre 9 godina

Ronaldo je citao komentare nasih dragih komentatora kako Messi vise asistira pa vcrs nije htio dati gol vec je delio asistencije,salu na stranu trening mec za Real,mnogo su mocni..A jedina steta je sto nije usao onaj pokusaj Ronalda,kakav lucidan potez..Stvarno je zasluzio zlatnu loptu

bojaaan

pre 9 godina

Au kako igra Ronaldo sa kojom lakocom prvo one makazice umalo pa onda ona sansa kada je kontra nogom sutao ne znam ni kako se zove taj potez, da je to dao bio bi najlepsi go u njegovoj karijeri. Nije dao go ali tu su 2 asistencije.

Jezeraš

pre 9 godina

Utakmica je bila mnogo bolja uz komentatore Eurosporta,nadam se da će pročitati ovaj komentar mada teško... hahahahah kakvi kraljevi,prvo kaže sad će čika ronaldo šutirati a kad je bejl krenuo u sprint,viče jedan brmm brmmm ribaaaa andareee u fazonu brzog gonzalesa AHAHAHHAHAAH legende,radujem se sledećem prenosu

Jezeraš

pre 9 godina

Utakmica je bila mnogo bolja uz komentatore Eurosporta,nadam se da će pročitati ovaj komentar mada teško... hahahahah kakvi kraljevi,prvo kaže sad će čika ronaldo šutirati a kad je bejl krenuo u sprint,viče jedan brmm brmmm ribaaaa andareee u fazonu brzog gonzalesa AHAHAHHAHAAH legende,radujem se sledećem prenosu

Vladimir

pre 9 godina

Ronaldo je citao komentare nasih dragih komentatora kako Messi vise asistira pa vcrs nije htio dati gol vec je delio asistencije,salu na stranu trening mec za Real,mnogo su mocni..A jedina steta je sto nije usao onaj pokusaj Ronalda,kakav lucidan potez..Stvarno je zasluzio zlatnu loptu

sergio ramos

pre 9 godina

kako ljudi igraju, sa takvom lakoćom,Kasiljas opet odbranio penal,Ronaldo 2 asistencije,Iskov gol fantastičan,samo 4:0 na kraju a moglo je biti bar još 2 gola za REAL,HALA MADRID,HALA CAMPEONES

Eee

pre 9 godina

Trening,21 pobeda u nizu za Real :-D kakav će Jese biti igrač ZVER. Ronalda nije hteo gol ali je dobru i atraktivnu utakmicu odigrao uz dve asistencije. A za ove komentatore sa eurosporta nemam komentar :-D

REALno

pre 9 godina

Sta ti je najbolji tim ikada.Koliko samo sansi stvore da bi mogli po mecu da daju i po 7-8 golova.Koliko je protivnicka odbrana pod pritiskom to nevjerovatno.STROJ OD TIMA! Sta reci o Ronaldu?Lik vam iz meca u mec nabija komplekse nevidjene.Bas me zanima kako ga sada zovete,mozda "Asistnaldo" E moji sinovci....I da,SAN IKER je pokazao zasto je najbolji golman ikad vidjen.Prvo golman koji je odbranio penal na svjetskom reprezentativnom i klubskom.Alal vera svima.Od same uprave,strucnog staba,igraca...Ubi vas Real moji sinovci.Pozdrav svima.Samo nastavite vi da "hejtujete". :)

Majstor Bob

pre 9 godina

Nema sta puno komentarisati. Vise egzibicija Reala, nego polufinale za prvaka sveta. U Realu svi fino odigrali. Najbitnije nema povreda i sl. Sjajan pokusaj Ronalda da da gol iz poluvoleja rabonom, steta. Ali do kraja posle 20minuta ljut, ne daj loptu njemu, tj nece ga da opet udje u sansu. Hahaha. Kako je ljut bio. Kada je sudija odsvirao kraja otrcao u svlacionicu. Kralj. Da nije takav ne bi bio najbolji.
Pozdrav.

bojaaan

pre 9 godina

Au kako igra Ronaldo sa kojom lakocom prvo one makazice umalo pa onda ona sansa kada je kontra nogom sutao ne znam ni kako se zove taj potez, da je to dao bio bi najlepsi go u njegovoj karijeri. Nije dao go ali tu su 2 asistencije.

sijalica

pre 9 godina

CASILLAS legenda!! svaka cast cijelom timu koji je igrao bez modrica i rodrigeza a u tako dobroj formi, sto vise vremena prolazi real je sve bolji i bolji :) nepobediv je !!!!!!

Miki7

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.

Levandovski 4x

pre 9 godina

Real Madrid je najbolji fudbalski klub na svetu.Koliko para toliko muzike.
(Viktor Stamenkovic, 16. decembar 2014 22:39)

I onda dodje Dortmund i ocita im svake godine lekciju iz fudbala.

Realista

pre 9 godina

Čitam komentare i malo mi nije jasno što se svi baš toliko lože... Msm, ovo je polu-profesionalno takmičenje... Ok, svaka ima čast, igraju kao besni... ali sve ekipe imaju i padove u formi a to neće zaobići ni Real... A nikako da im se to desi... Kako vreme odmiče, sve su veće šanse da im se to dogodi u najgore moguće vreme-kad se budu rešavali trofeji.

mixon

pre 9 godina

Ogroman je učinak večeras bio Benzeme i Ronaldo...ono što me fascinira u igri Reala je ogromno zalaganje i trčanje i glad za pobedom..ne kažem da će Real odbraniti titulu prvaka Evrope ali znam da svaki pravi ljubitelj fudbala uživa u igri Reala.

Diablo

pre 9 godina

Hej@

Moze Atletiko, vec je to uradio 2 puta ove sezone. Ima ih jos, uglavnom videces. Sto se tice briljantne igre Reala, treba napomenuti i ogromni kvalitet njegovog protivnika, kako bi ukupan utisak bio snazniji.

cofi95

pre 9 godina

Kud ne udje ona Ronaldova rabona... Najbolji potez koji sam video u skorije vreme. Nekima je tesko da urade i obicnu rabonu, a on hvata iz voleja.

Merenges

pre 9 godina

Kasiljas kao nekad, kad je bio najbolji golman na svetu; Marselo i Karvahal dobri i u napadu i u odbrani; Ramos je legenda a Pepe je trenutno možda ponajbolji štoper na svetu, ne pravi glupe prekršaje, niti jedan žuti karton ove sezone; Kros je fenomenalan, svaki prekid je pola gola kad on centrira; Isko je magičan, a o napadu Bale-Benzema-Ronaldo je suvišno pričati...

Mile JNA

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.
(Miki7, 16. decembar 2014 23:30)

Nisu Atletiko, ali su zato Farsu sa pola gasa.

A Kruz Azul, možda nije rang Leavantea već je otprilike ranga Hetafea - sećate se, nije davno bilo kako ste moćno odigrali protiv njih!

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.
(Miki7, 16. decembar 2014 23:30)


Kada je davao golove pre dva meseca, onda je bilo "nema asistencije" xD Zaista ste zabavni... Ronaldo je vec dobio Zlatnu Loptu!

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

Eh kad se samo setim

Bez Di Marije nece moci da se sastave,nisu trebali da ga prodaju...
Liverpul je uzeo ekstra pojacanja,dosao je veliki Lazar,Baloteli ce biti prvi strelac lige,Lovren ce biti stub odbrane,Jedinstvo mozda i ispadne iz Lige!!!

Pa onda,Barsa ce da demolira sve sa Suarezom,pa ce Fetel ce da uzme titulu, pa Novak RG,pa Brajant nece stici Dzordana,Le Bron i Majami,pa Brejdi i NE...
Kako su vam brutalna predvidjanja,da se covek prekrsti levom rukom!!!
Ljudi,vi ste oni isti koji ocekuju metro u Beogradu(sad je Beograd metropola-jer imaju metro do pola) i Beograd na vodi

Koliko su vam tacna predvidjana(u sportu), s obzirom da su hram Sv.Save gradili 100 godina,ja ocekujem metro do 2500+ godine a Beograd na vodi oko 3000 godine
Necemo biti zivi da docekamo ali bice,kao i sto ce bolje da se zivi za 2 godine!!!

Oni i dalje gaze iako u ekipi nema 2 prvotimca-Jamesa i Modrica
Sta ce tek biti kad se ovaj dvojac vrati!!!

Naopred hejteri dajte minuse,lupice vam najveci minus taj "Penaldo" uskoro iz Marakesa a dogodine iz Berlina,kao i sto je lupio sa onim penalom iz Lisabona!!!

nikolacris

pre 9 godina

samo za hejtere najveceg igraca danasnjice jer nema sumnje da je tako. 2014 ta
messi 65 utakmice 21 asisten 56gol
ronaldo 59 utkm 22assis 61 gol
o cemu ovde pricamo vise

perica 22

pre 9 godina

Diablo,Levandovski,Miki7

Anceloti u RM,RM ima gol razliku sa Atletikom i Barselonom 22:16
Sa Atletikom 4:1,3:0.2:0,2:2,1:1,0:1,0:1,1:2
Sa Barselonom 3:1,2:1,3:4,1:2
5 pob,2 ner i 5 por
Osvojili su Ligu Sampiona i Kup kralja u direktnim duelima
Dortmund-oni su tad prosli sa uk.rez. 4:3-sto i nije neko razbijanje a posle su ispali sa ukupnih 3:2
Dortmunda je dobio sa 4:1 a posle je Real vratio sa 3:0
U Evropi najslabiji skor je RM imao sa nemackim timovima
Dok nije dosao Anceloti imali su skor 21/9/20 i gol razliku 86-85
Danas je to 26/9/21 sa gol razlikom 103-89
od 1959 protiv Nemaca-Real ih je razbijao u Madridu(2 poraza-Bajern 2:4-1999/00 i Bajern 0:1 2000/01) a bio je razbijen u Nemackoj-samo jedna pobeda(protiv Leverkuzena 2:3 u sezoni 2000/01)
Uglavnom je RM primao u Nemackoj izmedju 3-5 golova(po 5 su im dali Hamburger,Kajzerslautern i Menhengladbah,po 4 Bajern i Dortmund)
Veliki Karlo je popravio taj skor,svaka mu cast!!!
Sto se tice plata:
RM je u Evropi na 4 mestu,sa 180 miliona eura na godisnjem nivou
Prva je Barsa koja izdvaja 250 miliona ,drugi je Bajern a treci Celzi!!!
Nikada svet nije gledao ofanzivniju i bolju gol-masinu ekipu
Sa Ancelotijem RM ja na 87 utakmica dao 248 golova a primio 67
Oboren je rekord LS po br datih golova-41-bio je 35 Barsa
Rekord u Primeri 121gol-rekord drzi RM koji je sad na 55 gol. iz 15 ut.
Treba im jos 67 gol. 23 ut.-RM ce dati oko 130 gol.
Granice se pomeraju,oni vezuju pobede a vi i dalje hejtujete!!!

marko I.

pre 9 godina

ne mogu da verujem da Ronaldo nije dao gol,samo 2 puta asistirao.... a daaa pomesao sam,nije on mesi da cavi,inijesta,suarez i nejmar rade za njega...

esoreal sj

pre 9 godina

citam pojedine komentate i ne
verujem... Ovo je jedna od najjacih ekipa u istoriji fudbala, definitivno. Cemu polemika ljubomorne duse???

Šone

pre 9 godina

Utakmica je bila mnogo bolja uz komentatore Eurosporta,nadam se da će pročitati ovaj komentar mada teško... hahahahah kakvi kraljevi,prvo kaže sad će čika ronaldo šutirati a kad je bejl krenuo u sprint,viče jedan brmm brmmm ribaaaa andareee u fazonu brzog gonzalesa AHAHAHHAHAAH legende,radujem se sledećem prenosu
(Jezeraš, 16. decembar 2014 22:58)najjači su,jedva su dočekali da prenose neki drugi klub osim Bajerna i Borusije.Oni su za fzdbal isto što su Edin i Kole za basket.Da je više takvih (ne)ozbiljnih komentatora...

pali andjeo

pre 9 godina

inace je Barsa na ovom takmicenju pobedjivala sve same velikane!!!
Al sad,Atlante,Santos i Estudijantes


To vam je ista ona logika kad Nadal osvoji RG ,RG nema nikakvu vrednost,cak i nije GS jer je to "samo sljaka",a kad bi ga Novak osvojio-e onda bi No1e postao najbolji igrac u istoriji tenisa iako je vec sad,kralj,legenda,soko i orao,demolition man!!!
Mnogo jaki su mi oni koji pisu pesmice i No1e a jos jaci su mi ovi sto pisu Leo Gdesi,Penaldo,dopinzi,porezi i ostale gluposti!!!
Pomirite se kompleksasi....nikad Barsa nece biti veca od Reala i nikad "nas" No1e nece biti veci od Nadala a kamoli od Federera

U nijednom sportu nismo prvi...uvek je neko ispred u istoriji

U kosarci USA i Rusija,u vaterpolu Madjari,ostale sportove mislim da ne treba ni pominjati-tu je jos vise zemlja koje su ispred nas!!!

Realnost je jedna stvar a vase glave i masta nesto sasvim drugo!!!

kacam rasan

pre 9 godina

Ovo svetsko klupsko prvenstvo,superkup Evrope, superkup i kup zemlje iz koje poticu,po mom nekom misljenju svi oni zxajedno ne vrede kao jedno domace prvenstvo ili Liga sampiona
Ja njih smatram kao neka takmicenja koja su tu da bi se popunio kalednar
Kup Eve Duarte i Ljiljane Ronketi-imaju istu neku vrednost kao ovo sv.klub.prvenstvo
Upravo je zbog tih Duarte-Ronketi kupova Barselona najuspesniji fudbalski tim u Spaniji
Real Madrid 10x prvak Evrope 32xSpanije
Barselona 4x prvak Evrope 22xSpanije
To je merilo i to je vrednost kluba,Barselona tih najbitnijih trofeja ima cak 16 manje,od toga 6 titula sampiona Evrope
Barselona je sa Mesijem za 6 godina uzela 3 Lige Sampiona(2006-2011),Realu je za 3 LS trebalo 5 godina(1998-2002)
Cak je i ove godine oboren rekord po broju uzastopnih pobeda "Ronaldinjove Barselone"
Ko hoce da broji Duarte i Ronketi,nek broji

CJ

pre 9 godina

Treba sad izaći pred Ikera i sutnuti penal. A ovo da je Bejl slab...ne glupirajte se, nije on igrač za Kruz Azul, on je za Barsu, Bajern, Atletiko, tamo kad se lomi sezona, tada gazi čovek.

neutralni felsh

pre 9 godina

ljudi moji, nije to tako ozbiljno, vidim u komentima ima suvise ubedjivanja. a stvar je prosta, u klubovima koji su u top 5-6 bas prvoklasnih i mocnih tacnije uticajnih klubova (real barsa bajern celzi siti psg, i juve se dobro drzi) ni na jednoj poziciji nemas "loseg" ili bas nedoraslog igraca (mozda neki junior proba iz omladinskog pogona ali kad zagusti mora da uleti matori prvotimac), nigde. sve su to odlicni igraci, pitanje je samo koliko ih uklopi trener i timski sistem uopste. rasprave su suvisne, i obicna su ubedjivanja a ne fudbalske diskusije. osim mister brondby-ja, taj ne prica, taj nonstop bodri svoj tim ;)
inace i uzgred, ovaj tim reala jes jak i u opakoj formi, ali tek oni treba da se prekale timski. jesu masina ali i brzo padnu kad ih u sredini pritisnes s presingom a prezivis prve dve kontre. klubovi iz top klase u evropi, svako svakog moze da pobedi, bez senzacije, jer su puni dobrih igraca, i kinte ;)
uzgred, vrlo se potcenjuje barsina forma. jesu biki stali ali evo vec dva meseca blistaju, gledao sam kako su smireno unezverili psg, oni nisu mogli da pisnu, pa sa seviljom petarda, ne znas gde da gledas dal ludog maskerana da li u sunjalo mesija ili finte nejmara, stvarno su ludi. ajd to nego igra. sad jes bio remi sa hetafeom, ali ruku na srce non stop je letelo oko hetafeovog gola. nemoj da to zavara. barsa ga igra i u odbrani, presing non stop, maskerano luduje po centru, ko sad sa psg... uzgred, enrike ko trener voli experiment, za sad lepo izgleda. jes suarez jos stidljiv, ali taj ce da proigra jis kako. ni liverpulu nije odmah pokazao sta sve ume i moze, treba mu malo da se nadje s timom u igri i finti, ali ok. i celzi je remizirao sad u ligi, pa sta je to cudno, a kakav su tim, masina...

Levandovski 4x

pre 9 godina

Real Madrid je najbolji fudbalski klub na svetu.Koliko para toliko muzike.
(Viktor Stamenkovic, 16. decembar 2014 22:39)

I onda dodje Dortmund i ocita im svake godine lekciju iz fudbala.

Miki7

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.

Realista

pre 9 godina

Čitam komentare i malo mi nije jasno što se svi baš toliko lože... Msm, ovo je polu-profesionalno takmičenje... Ok, svaka ima čast, igraju kao besni... ali sve ekipe imaju i padove u formi a to neće zaobići ni Real... A nikako da im se to desi... Kako vreme odmiče, sve su veće šanse da im se to dogodi u najgore moguće vreme-kad se budu rešavali trofeji.

Diablo

pre 9 godina

Hej@

Moze Atletiko, vec je to uradio 2 puta ove sezone. Ima ih jos, uglavnom videces. Sto se tice briljantne igre Reala, treba napomenuti i ogromni kvalitet njegovog protivnika, kako bi ukupan utisak bio snazniji.

REALno

pre 9 godina

Sta ti je najbolji tim ikada.Koliko samo sansi stvore da bi mogli po mecu da daju i po 7-8 golova.Koliko je protivnicka odbrana pod pritiskom to nevjerovatno.STROJ OD TIMA! Sta reci o Ronaldu?Lik vam iz meca u mec nabija komplekse nevidjene.Bas me zanima kako ga sada zovete,mozda "Asistnaldo" E moji sinovci....I da,SAN IKER je pokazao zasto je najbolji golman ikad vidjen.Prvo golman koji je odbranio penal na svjetskom reprezentativnom i klubskom.Alal vera svima.Od same uprave,strucnog staba,igraca...Ubi vas Real moji sinovci.Pozdrav svima.Samo nastavite vi da "hejtujete". :)

sergio ramos

pre 9 godina

kako ljudi igraju, sa takvom lakoćom,Kasiljas opet odbranio penal,Ronaldo 2 asistencije,Iskov gol fantastičan,samo 4:0 na kraju a moglo je biti bar još 2 gola za REAL,HALA MADRID,HALA CAMPEONES

Vladimir

pre 9 godina

Ronaldo je citao komentare nasih dragih komentatora kako Messi vise asistira pa vcrs nije htio dati gol vec je delio asistencije,salu na stranu trening mec za Real,mnogo su mocni..A jedina steta je sto nije usao onaj pokusaj Ronalda,kakav lucidan potez..Stvarno je zasluzio zlatnu loptu

bojaaan

pre 9 godina

Au kako igra Ronaldo sa kojom lakocom prvo one makazice umalo pa onda ona sansa kada je kontra nogom sutao ne znam ni kako se zove taj potez, da je to dao bio bi najlepsi go u njegovoj karijeri. Nije dao go ali tu su 2 asistencije.

Jezeraš

pre 9 godina

Utakmica je bila mnogo bolja uz komentatore Eurosporta,nadam se da će pročitati ovaj komentar mada teško... hahahahah kakvi kraljevi,prvo kaže sad će čika ronaldo šutirati a kad je bejl krenuo u sprint,viče jedan brmm brmmm ribaaaa andareee u fazonu brzog gonzalesa AHAHAHHAHAAH legende,radujem se sledećem prenosu

Majstor Bob

pre 9 godina

Nema sta puno komentarisati. Vise egzibicija Reala, nego polufinale za prvaka sveta. U Realu svi fino odigrali. Najbitnije nema povreda i sl. Sjajan pokusaj Ronalda da da gol iz poluvoleja rabonom, steta. Ali do kraja posle 20minuta ljut, ne daj loptu njemu, tj nece ga da opet udje u sansu. Hahaha. Kako je ljut bio. Kada je sudija odsvirao kraja otrcao u svlacionicu. Kralj. Da nije takav ne bi bio najbolji.
Pozdrav.

Eee

pre 9 godina

Trening,21 pobeda u nizu za Real :-D kakav će Jese biti igrač ZVER. Ronalda nije hteo gol ali je dobru i atraktivnu utakmicu odigrao uz dve asistencije. A za ove komentatore sa eurosporta nemam komentar :-D

neutralni felsh

pre 9 godina

ljudi moji, nije to tako ozbiljno, vidim u komentima ima suvise ubedjivanja. a stvar je prosta, u klubovima koji su u top 5-6 bas prvoklasnih i mocnih tacnije uticajnih klubova (real barsa bajern celzi siti psg, i juve se dobro drzi) ni na jednoj poziciji nemas "loseg" ili bas nedoraslog igraca (mozda neki junior proba iz omladinskog pogona ali kad zagusti mora da uleti matori prvotimac), nigde. sve su to odlicni igraci, pitanje je samo koliko ih uklopi trener i timski sistem uopste. rasprave su suvisne, i obicna su ubedjivanja a ne fudbalske diskusije. osim mister brondby-ja, taj ne prica, taj nonstop bodri svoj tim ;)
inace i uzgred, ovaj tim reala jes jak i u opakoj formi, ali tek oni treba da se prekale timski. jesu masina ali i brzo padnu kad ih u sredini pritisnes s presingom a prezivis prve dve kontre. klubovi iz top klase u evropi, svako svakog moze da pobedi, bez senzacije, jer su puni dobrih igraca, i kinte ;)
uzgred, vrlo se potcenjuje barsina forma. jesu biki stali ali evo vec dva meseca blistaju, gledao sam kako su smireno unezverili psg, oni nisu mogli da pisnu, pa sa seviljom petarda, ne znas gde da gledas dal ludog maskerana da li u sunjalo mesija ili finte nejmara, stvarno su ludi. ajd to nego igra. sad jes bio remi sa hetafeom, ali ruku na srce non stop je letelo oko hetafeovog gola. nemoj da to zavara. barsa ga igra i u odbrani, presing non stop, maskerano luduje po centru, ko sad sa psg... uzgred, enrike ko trener voli experiment, za sad lepo izgleda. jes suarez jos stidljiv, ali taj ce da proigra jis kako. ni liverpulu nije odmah pokazao sta sve ume i moze, treba mu malo da se nadje s timom u igri i finti, ali ok. i celzi je remizirao sad u ligi, pa sta je to cudno, a kakav su tim, masina...

sijalica

pre 9 godina

CASILLAS legenda!! svaka cast cijelom timu koji je igrao bez modrica i rodrigeza a u tako dobroj formi, sto vise vremena prolazi real je sve bolji i bolji :) nepobediv je !!!!!!

pali andjeo

pre 9 godina

inace je Barsa na ovom takmicenju pobedjivala sve same velikane!!!
Al sad,Atlante,Santos i Estudijantes


To vam je ista ona logika kad Nadal osvoji RG ,RG nema nikakvu vrednost,cak i nije GS jer je to "samo sljaka",a kad bi ga Novak osvojio-e onda bi No1e postao najbolji igrac u istoriji tenisa iako je vec sad,kralj,legenda,soko i orao,demolition man!!!
Mnogo jaki su mi oni koji pisu pesmice i No1e a jos jaci su mi ovi sto pisu Leo Gdesi,Penaldo,dopinzi,porezi i ostale gluposti!!!
Pomirite se kompleksasi....nikad Barsa nece biti veca od Reala i nikad "nas" No1e nece biti veci od Nadala a kamoli od Federera

U nijednom sportu nismo prvi...uvek je neko ispred u istoriji

U kosarci USA i Rusija,u vaterpolu Madjari,ostale sportove mislim da ne treba ni pominjati-tu je jos vise zemlja koje su ispred nas!!!

Realnost je jedna stvar a vase glave i masta nesto sasvim drugo!!!

Mile JNA

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.
(Miki7, 16. decembar 2014 23:30)

Nisu Atletiko, ali su zato Farsu sa pola gasa.

A Kruz Azul, možda nije rang Leavantea već je otprilike ranga Hetafea - sećate se, nije davno bilo kako ste moćno odigrali protiv njih!

esoreal sj

pre 9 godina

citam pojedine komentate i ne
verujem... Ovo je jedna od najjacih ekipa u istoriji fudbala, definitivno. Cemu polemika ljubomorne duse???

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

Eh kad se samo setim

Bez Di Marije nece moci da se sastave,nisu trebali da ga prodaju...
Liverpul je uzeo ekstra pojacanja,dosao je veliki Lazar,Baloteli ce biti prvi strelac lige,Lovren ce biti stub odbrane,Jedinstvo mozda i ispadne iz Lige!!!

Pa onda,Barsa ce da demolira sve sa Suarezom,pa ce Fetel ce da uzme titulu, pa Novak RG,pa Brajant nece stici Dzordana,Le Bron i Majami,pa Brejdi i NE...
Kako su vam brutalna predvidjanja,da se covek prekrsti levom rukom!!!
Ljudi,vi ste oni isti koji ocekuju metro u Beogradu(sad je Beograd metropola-jer imaju metro do pola) i Beograd na vodi

Koliko su vam tacna predvidjana(u sportu), s obzirom da su hram Sv.Save gradili 100 godina,ja ocekujem metro do 2500+ godine a Beograd na vodi oko 3000 godine
Necemo biti zivi da docekamo ali bice,kao i sto ce bolje da se zivi za 2 godine!!!

Oni i dalje gaze iako u ekipi nema 2 prvotimca-Jamesa i Modrica
Sta ce tek biti kad se ovaj dvojac vrati!!!

Naopred hejteri dajte minuse,lupice vam najveci minus taj "Penaldo" uskoro iz Marakesa a dogodine iz Berlina,kao i sto je lupio sa onim penalom iz Lisabona!!!

kacam rasan

pre 9 godina

Ovo svetsko klupsko prvenstvo,superkup Evrope, superkup i kup zemlje iz koje poticu,po mom nekom misljenju svi oni zxajedno ne vrede kao jedno domace prvenstvo ili Liga sampiona
Ja njih smatram kao neka takmicenja koja su tu da bi se popunio kalednar
Kup Eve Duarte i Ljiljane Ronketi-imaju istu neku vrednost kao ovo sv.klub.prvenstvo
Upravo je zbog tih Duarte-Ronketi kupova Barselona najuspesniji fudbalski tim u Spaniji
Real Madrid 10x prvak Evrope 32xSpanije
Barselona 4x prvak Evrope 22xSpanije
To je merilo i to je vrednost kluba,Barselona tih najbitnijih trofeja ima cak 16 manje,od toga 6 titula sampiona Evrope
Barselona je sa Mesijem za 6 godina uzela 3 Lige Sampiona(2006-2011),Realu je za 3 LS trebalo 5 godina(1998-2002)
Cak je i ove godine oboren rekord po broju uzastopnih pobeda "Ronaldinjove Barselone"
Ko hoce da broji Duarte i Ronketi,nek broji

nikolacris

pre 9 godina

samo za hejtere najveceg igraca danasnjice jer nema sumnje da je tako. 2014 ta
messi 65 utakmice 21 asisten 56gol
ronaldo 59 utkm 22assis 61 gol
o cemu ovde pricamo vise

Šone

pre 9 godina

Utakmica je bila mnogo bolja uz komentatore Eurosporta,nadam se da će pročitati ovaj komentar mada teško... hahahahah kakvi kraljevi,prvo kaže sad će čika ronaldo šutirati a kad je bejl krenuo u sprint,viče jedan brmm brmmm ribaaaa andareee u fazonu brzog gonzalesa AHAHAHHAHAAH legende,radujem se sledećem prenosu
(Jezeraš, 16. decembar 2014 22:58)najjači su,jedva su dočekali da prenose neki drugi klub osim Bajerna i Borusije.Oni su za fzdbal isto što su Edin i Kole za basket.Da je više takvih (ne)ozbiljnih komentatora...

marko I.

pre 9 godina

ne mogu da verujem da Ronaldo nije dao gol,samo 2 puta asistirao.... a daaa pomesao sam,nije on mesi da cavi,inijesta,suarez i nejmar rade za njega...

cofi95

pre 9 godina

Kud ne udje ona Ronaldova rabona... Najbolji potez koji sam video u skorije vreme. Nekima je tesko da urade i obicnu rabonu, a on hvata iz voleja.

Adriano_Galliani

pre 9 godina

Sve sami Penaldovci se javljaju. Klinci sa frizurama na juris, roze kopackama, itd. Pa sto ne demoliraju tako Atletiko, nego dobijaju po nosu i ove godine? Kruz Azul, kvalitet tipa Levante. Izgleda da su asistencije vazne i broje se samo kad ih deli onaj delfin iz Portugala.
(Miki7, 16. decembar 2014 23:30)


Kada je davao golove pre dva meseca, onda je bilo "nema asistencije" xD Zaista ste zabavni... Ronaldo je vec dobio Zlatnu Loptu!

Merenges

pre 9 godina

Kasiljas kao nekad, kad je bio najbolji golman na svetu; Marselo i Karvahal dobri i u napadu i u odbrani; Ramos je legenda a Pepe je trenutno možda ponajbolji štoper na svetu, ne pravi glupe prekršaje, niti jedan žuti karton ove sezone; Kros je fenomenalan, svaki prekid je pola gola kad on centrira; Isko je magičan, a o napadu Bale-Benzema-Ronaldo je suvišno pričati...

mixon

pre 9 godina

Ogroman je učinak večeras bio Benzeme i Ronaldo...ono što me fascinira u igri Reala je ogromno zalaganje i trčanje i glad za pobedom..ne kažem da će Real odbraniti titulu prvaka Evrope ali znam da svaki pravi ljubitelj fudbala uživa u igri Reala.

perica 22

pre 9 godina

Diablo,Levandovski,Miki7

Anceloti u RM,RM ima gol razliku sa Atletikom i Barselonom 22:16
Sa Atletikom 4:1,3:0.2:0,2:2,1:1,0:1,0:1,1:2
Sa Barselonom 3:1,2:1,3:4,1:2
5 pob,2 ner i 5 por
Osvojili su Ligu Sampiona i Kup kralja u direktnim duelima
Dortmund-oni su tad prosli sa uk.rez. 4:3-sto i nije neko razbijanje a posle su ispali sa ukupnih 3:2
Dortmunda je dobio sa 4:1 a posle je Real vratio sa 3:0
U Evropi najslabiji skor je RM imao sa nemackim timovima
Dok nije dosao Anceloti imali su skor 21/9/20 i gol razliku 86-85
Danas je to 26/9/21 sa gol razlikom 103-89
od 1959 protiv Nemaca-Real ih je razbijao u Madridu(2 poraza-Bajern 2:4-1999/00 i Bajern 0:1 2000/01) a bio je razbijen u Nemackoj-samo jedna pobeda(protiv Leverkuzena 2:3 u sezoni 2000/01)
Uglavnom je RM primao u Nemackoj izmedju 3-5 golova(po 5 su im dali Hamburger,Kajzerslautern i Menhengladbah,po 4 Bajern i Dortmund)
Veliki Karlo je popravio taj skor,svaka mu cast!!!
Sto se tice plata:
RM je u Evropi na 4 mestu,sa 180 miliona eura na godisnjem nivou
Prva je Barsa koja izdvaja 250 miliona ,drugi je Bajern a treci Celzi!!!
Nikada svet nije gledao ofanzivniju i bolju gol-masinu ekipu
Sa Ancelotijem RM ja na 87 utakmica dao 248 golova a primio 67
Oboren je rekord LS po br datih golova-41-bio je 35 Barsa
Rekord u Primeri 121gol-rekord drzi RM koji je sad na 55 gol. iz 15 ut.
Treba im jos 67 gol. 23 ut.-RM ce dati oko 130 gol.
Granice se pomeraju,oni vezuju pobede a vi i dalje hejtujete!!!

CJ

pre 9 godina

Treba sad izaći pred Ikera i sutnuti penal. A ovo da je Bejl slab...ne glupirajte se, nije on igrač za Kruz Azul, on je za Barsu, Bajern, Atletiko, tamo kad se lomi sezona, tada gazi čovek.