Utorak, 16.12.2014.

16:29

Marjanović: Ja sam kriv 80%

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović preuzeo je najveću krivicu za neuspeh ženske reprezentacije na Evropskom prvenstvu

Izvor: B92

Marjanoviæ: Ja sam kriv 80% IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Tasha

pre 9 godina

"Mislim da je utakmica sa Crnom Gorom bila problem, a da su rezultati ostalih posledica toga. Mi smo tražili da se fokusiraju na Slovačku i da prođemo drugi krug, medjutim, ta prva utakmica nas je skupo koštala. Posle nje igračice su bile poražene, prebijene i razočarane u suđenje", rekao je Marjanović.

Tj. bile su porazene i nista drugo. Psiha nula....Ostavka odmah

Igor

pre 9 godina

A da ti Boskovicu prvo objasnis meni zasto Kiki i Jelena Popovic igraju krila kad su obe igracice cisti bekovi ? Imas sjajnu ekipu ali sta vredi kad si izgubljen na utakmici.

Minus i minus … i minus = ???

pre 9 godina

Marjanoviću , kriv si 100 % … i ti to znaš !
Nemaš ni ljudski, ni intelektualni kapacitet da vodiš mnogo nebitniju organizaciju , a kamoli RSS !!
Sve si upropastio , ali ti je ipak " omogućeno skrivanje " od davno evidentnih promašaja u vidu -stalne organizacije medjunarodnih takmičenja ( u našoj zemlji ) !! Time si produžio agoniju ( našeg - ne stranog ) rukometa za još 10 - 15 godina !
Važno da si napravio i ostavio pustoš u Savezu , nepostojećim Ligama i raspalim klubovima … ma strašno !

Maximus

pre 9 godina

Kriv si 80%,a nestrucan 100%,pa zapitaj se zasto vas igracice nisu "ispostovale"Ako se ni zbog ovog nisi zapitao,onda si i glup 120%

Nenad

pre 9 godina

Ista stvar vazi i za musku reprezentaciju, ne dovede li ozbiljnog selektora, proci ce kao i zene. O Boskovicu ne vredi trositi reci, covek zalutao u rukomet.

Sandra

pre 9 godina

I tako ...ovo smo mogli i očekivati. Sve detaljne analize vas novinara padaju u vodu...vi pišete a oni izađu i kažu "od nas nema boljih". I šta nam je svima preostalo??? U svakoj pametnoj zemlji ovo ne bi moglo da prođe, ali kod nas ništa novo. Ostaje samo da kažemo "Čega se pametan stidi budala se ponosi". Devojke ne bi trebalo da sede skrštenih ruku...mada realno kod drugog selektora mnoge ne bi bile u sastavu.Iz svega navedenog...Rio može da bude samo san.

danix

pre 9 godina

G-dine Marjanovicu,treba da odgovaras po "komandnoj odgovornosti" i kriv si 100%,sve greske selektora i igracica su i tvoje greske i treba da odes i ti i strucni stab i jedan broj igracica koje nisu vise na reprezentativnom nivou ni po kvalitetu,ni po motivaciji.
Te smjene su nesto sasvim normalno u svim normalnim drzavama,u ekipi, poslije nekih uspjeha,dodje do zasicenja i trazi se "svjeza krv" i u strucnom stabu i igrackom kadru.
Tako nam je i u fudbalu,zenskoj odbojci,dobro,Kolakovic je dao ostavku,a vidjeli smo kako je Sale Djordjevic unio svjezu krv u reprezentativnu kosarku,iako Duda nije bio los,ali je trebao otici zbog zasicenja.
Boskovic se,vjerovatno,ugledao na Terzica,a ti na Boricica,odbojka i rukomet se igraju samo radi vas,a i zemlja se vrti samo radi vas.

Satisticar

pre 9 godina

Sta je sustina tvog izlaganja????
(Milan, 16. decembar 2014 16:48)

Procenti su sustina.

"Oni su krivi 20%, ja 80%"
"Hocete li dati ostavku?"
"50% hocu, 100% necu"

raikkonen

pre 9 godina

sram vas bilo, imamo jednu od top5 muskih selekcija evrope sa talentovanim igracima bombarderima a nismo uspeli da se kvalifikujemo na svetsko! bruke jedne, unistili ste generacije i generacije, od 2001. ne mozemo da se sastavimo kako treba!
vratiti tutu zivkovica ili pokrajca ili dovesti nekog skandinavca da nas nauci discplini, jer ovako cemo tavoriti jos decenijama

Slavisa

pre 9 godina

To je jasno da si ti kriv,ne 80% ti si kriv 100% posto.Ali te razumem jel tvoje poznavanje rukometa je ravno nuli i verovatno si samo ti mogao postaviti Boskovica za selektora.A o Boskovicu kao treneru necu nista ni da komentarisem.Slusajuci sta on prica i izjavljuje mene je sramota.Svako ko se bavi ili bavio rukometom ce vam reci da je njegovo znanje rukometa jako skromno.Svaki tajm out je bio toliko jadan i uopsten da se nijedna ozbiljna rukometna stvar nije pomenula.

Mihajlo

pre 9 godina

Marjanovicu tvoja krivica je za sve rezultate srpskog rukometa u zadnje dve,tri decenije od kada si na celu saveza,rasturio si nam rukomet,dok su Hrvati olimpijski,svetski i evropski prvaci bili,mi smo bili 8,12,15 a nije tacno da su oni nesto mnogo talentovaniji od nas za ovaj sport,da ti imas imalo obraza podneo bi ostavku jos 2002.,od tada rukomet nam je uzasan,ali ti kao da si se rodio s tom foteljom.

Colar

pre 9 godina

Kako li je samo dosao do 80%, verovatno nekom kompleksnom matematickom kalulacijom, a ovaj pored njega je trebalo vise da uradi, nije hvatao protivnicke rukometasice za ruke, ovaj put.

branko

pre 9 godina

Ја сам крив - па шта, идемо даље! Ужас! И како онда очекивати да се ишта у нашем рукомету може променити у наредних безброј година? А сви видимо да ово штодебакл мушкараца од Чешке? Тачноје да Марјановић не игра нити води екипу са клупе али је његова дужност да нађе оне који то знају (селектори) а пре свега да утврди зашто наши играчи и играчице а неки од њих имају светске квалитете не успевају да обезбеде стабилну игру репрезентација, једнако и мушке и женске. Он то не ради нити има намеру. Нема сумње да ће се потапање нашег рукомета наставити. Докад?

PetarPan

pre 9 godina

Zbog čega ste vodili nespremne rukometašice. Prosta logika kaže da je bilo koji zdrav i spreman igrač bolji od povređenog ili nespremnog. Nema Srbija samo ove rukometašice valjda na raspolaganju...Manjak stručnosti se recimo ogleda i u tome, što selektor kao i ceo njegov štab nisu u stanju da procene koja bi to nova igračica mogla da uskoči umesto neke koja nije spremna i koja bi njena uloga mogla da bude. S obzirom da su sve igračice koje su nastupile na EP bile godinama zajedno u reprezentaciji, ne kapiram odakle onolika neuigranost.Taj izgovor selektora da nije imao sve igračice na raspolaganju isl. neka ostavi za sebe. Ponavljam zbog čega umesto poluspremnih i povređenih nije pozvao 100% spremne igračice, pa makar bile i za klasu lošije. Samo da je to uradio pobedio bi Slovačku.Ono što iritira to je da je napravljen istorijski neuspeh a selektor nema nameru da ode.Pa nije to njegova privatna reprezentacija i nije on bogom dan.Rukomet je i propao zbog takvog ponašanja pored mafijašluka.Naši rukometni treneri su levaci u odnosu na najbolje rukomtne stručnjake i tu je najveći problem.Taj problem isto imaju i Hrvati u košarci i stalno se kao nešto čude.Ne treba biti autističan već savez mora da ima strategiju kako da dobijemo u bliskoj budućnosti vrhunske rukometne stručnjake.Potrebno je napraviti ugovore sa najboljim klubovima i tamo slati na obuku naše mlade talentovane trenere.Našim trenerima je potrebno da shvate filozofiju modernog rukometa.

Dr Kos

pre 9 godina

@krajisnik "psiha nasih igraçica je kao kod Ane Ivanovic"
Ana Ivanovic je trenutno 5. na svetu, covece!!!
U cemu si ti covece 5. u ulici, a ne na svetu, da bi mogao da ocenjujes njenu psihu?
To sto mislimo da svi nasi treba da budu samo 1. da bi zasluzili od nas za tastaturom da ih ocenimo kao uspesne i psiholski jake, to je problem u nasim glavama.

trener

pre 9 godina

Podnesi ostavku
Lepo pricas al predi sa reci na dela
Ustupi mestonekome ko zna da radi
Rukomet u Srbiji od trofejnog sporta je spao na tezi oblik amaterizma
Nekada npr veliki Radnicki prvak Evrope... brani se gasenjem - strajkom gladu
Ej breeee - i to je ok
Ni jedan klub u ligi ni muskoj ni zenskoj nije bez dugova Strasnoooooooo
Ni jedan rukometas niti rukometasica ne moze da zivi od ovoga sporta
jedino su placene sudije i delegati i zasticeni su ko beli medvedi.
Ispada da se liga igra da bih oni naplatili svoje lepe dnevnice i svirali kako Savez diktira strasnoooooooo
Zato ako imas morala - ustupi mesto ljudima koji pre svega vole ovaj sport razumeju ga i vratili bi ga na stare staze uspeha

morski pas

pre 9 godina

Mnogo volim da gledam rukomet.Ali od kolektivnih sportova, samo su fudbal i kosarka u zizi javnosti i kapitala.A rukomet,odbojka i vaterpolo su svedeni na mizernost.Osim Nemacke lige, ni u jednoj drugoj nema novca, jednostavno, da bi se rukometasi obezbedili materijalno od ovog sporta ,moraju na budu nevidjene klase.To je boljka neprofitabilnih sportova i to ih gura u ambis.A ti Marjanovicu, ne znam sta cekas?!

covek

pre 9 godina

E svaka cast,u danasnje vreme kad svako svaljuje krivicu na nekog drugog i samo gleda da zastiti svoje interese ovaj covek se pojavi i preuzima odgovornost na svoja ledja,prava retkost...

nbgdeki

pre 9 godina

Bitno da se kezis kad dajes intervju... One dale 3 gola za poluvreme, a ti kazes da nemas sta devojkama da zameris i smeskas se haahahhahahaha

Ljuba Moljac

pre 9 godina

U normalnim zemljama se gospodine marjanovicu za preuzimanje krivice podnosi ostavka,ovde svi preuzimaju nekakvu krivicu,a ostaju na funkcijama i iz godine u godinu prave sve gore i gore rezultate.

Srbin

pre 9 godina

Naravno da ima boljih , i naravno posle ovakvih rezultata treba preuzeti krivicu i odgovorne smeniti , ili Srbija treba da bude zadovoljna ???
Nije valjda da nema niko vise da poznaje rukomet samo VI :(....

Savke

pre 9 godina

Podnesi ostavku! Nije ti tata ostavio u amanet to mesto, ti zaseo tolike godine i nemas nameru da ustanes. Pa toliko je rukometasa proslavilo ovu zemlju, a na celu Saveza Marjanovic, obraz djon.

Savke

pre 9 godina

Podnesi ostavku! Nije ti tata ostavio u amanet to mesto, ti zaseo tolike godine i nemas nameru da ustanes. Pa toliko je rukometasa proslavilo ovu zemlju, a na celu Saveza Marjanovic, obraz djon.

nbgdeki

pre 9 godina

Bitno da se kezis kad dajes intervju... One dale 3 gola za poluvreme, a ti kazes da nemas sta devojkama da zameris i smeskas se haahahhahahaha

Ljuba Moljac

pre 9 godina

U normalnim zemljama se gospodine marjanovicu za preuzimanje krivice podnosi ostavka,ovde svi preuzimaju nekakvu krivicu,a ostaju na funkcijama i iz godine u godinu prave sve gore i gore rezultate.

Satisticar

pre 9 godina

Sta je sustina tvog izlaganja????
(Milan, 16. decembar 2014 16:48)

Procenti su sustina.

"Oni su krivi 20%, ja 80%"
"Hocete li dati ostavku?"
"50% hocu, 100% necu"

raikkonen

pre 9 godina

sram vas bilo, imamo jednu od top5 muskih selekcija evrope sa talentovanim igracima bombarderima a nismo uspeli da se kvalifikujemo na svetsko! bruke jedne, unistili ste generacije i generacije, od 2001. ne mozemo da se sastavimo kako treba!
vratiti tutu zivkovica ili pokrajca ili dovesti nekog skandinavca da nas nauci discplini, jer ovako cemo tavoriti jos decenijama

Srbin

pre 9 godina

Naravno da ima boljih , i naravno posle ovakvih rezultata treba preuzeti krivicu i odgovorne smeniti , ili Srbija treba da bude zadovoljna ???
Nije valjda da nema niko vise da poznaje rukomet samo VI :(....

Mihajlo

pre 9 godina

Marjanovicu tvoja krivica je za sve rezultate srpskog rukometa u zadnje dve,tri decenije od kada si na celu saveza,rasturio si nam rukomet,dok su Hrvati olimpijski,svetski i evropski prvaci bili,mi smo bili 8,12,15 a nije tacno da su oni nesto mnogo talentovaniji od nas za ovaj sport,da ti imas imalo obraza podneo bi ostavku jos 2002.,od tada rukomet nam je uzasan,ali ti kao da si se rodio s tom foteljom.

Nenad

pre 9 godina

Ista stvar vazi i za musku reprezentaciju, ne dovede li ozbiljnog selektora, proci ce kao i zene. O Boskovicu ne vredi trositi reci, covek zalutao u rukomet.

Slavisa

pre 9 godina

To je jasno da si ti kriv,ne 80% ti si kriv 100% posto.Ali te razumem jel tvoje poznavanje rukometa je ravno nuli i verovatno si samo ti mogao postaviti Boskovica za selektora.A o Boskovicu kao treneru necu nista ni da komentarisem.Slusajuci sta on prica i izjavljuje mene je sramota.Svako ko se bavi ili bavio rukometom ce vam reci da je njegovo znanje rukometa jako skromno.Svaki tajm out je bio toliko jadan i uopsten da se nijedna ozbiljna rukometna stvar nije pomenula.

danix

pre 9 godina

G-dine Marjanovicu,treba da odgovaras po "komandnoj odgovornosti" i kriv si 100%,sve greske selektora i igracica su i tvoje greske i treba da odes i ti i strucni stab i jedan broj igracica koje nisu vise na reprezentativnom nivou ni po kvalitetu,ni po motivaciji.
Te smjene su nesto sasvim normalno u svim normalnim drzavama,u ekipi, poslije nekih uspjeha,dodje do zasicenja i trazi se "svjeza krv" i u strucnom stabu i igrackom kadru.
Tako nam je i u fudbalu,zenskoj odbojci,dobro,Kolakovic je dao ostavku,a vidjeli smo kako je Sale Djordjevic unio svjezu krv u reprezentativnu kosarku,iako Duda nije bio los,ali je trebao otici zbog zasicenja.
Boskovic se,vjerovatno,ugledao na Terzica,a ti na Boricica,odbojka i rukomet se igraju samo radi vas,a i zemlja se vrti samo radi vas.

PetarPan

pre 9 godina

Zbog čega ste vodili nespremne rukometašice. Prosta logika kaže da je bilo koji zdrav i spreman igrač bolji od povređenog ili nespremnog. Nema Srbija samo ove rukometašice valjda na raspolaganju...Manjak stručnosti se recimo ogleda i u tome, što selektor kao i ceo njegov štab nisu u stanju da procene koja bi to nova igračica mogla da uskoči umesto neke koja nije spremna i koja bi njena uloga mogla da bude. S obzirom da su sve igračice koje su nastupile na EP bile godinama zajedno u reprezentaciji, ne kapiram odakle onolika neuigranost.Taj izgovor selektora da nije imao sve igračice na raspolaganju isl. neka ostavi za sebe. Ponavljam zbog čega umesto poluspremnih i povređenih nije pozvao 100% spremne igračice, pa makar bile i za klasu lošije. Samo da je to uradio pobedio bi Slovačku.Ono što iritira to je da je napravljen istorijski neuspeh a selektor nema nameru da ode.Pa nije to njegova privatna reprezentacija i nije on bogom dan.Rukomet je i propao zbog takvog ponašanja pored mafijašluka.Naši rukometni treneri su levaci u odnosu na najbolje rukomtne stručnjake i tu je najveći problem.Taj problem isto imaju i Hrvati u košarci i stalno se kao nešto čude.Ne treba biti autističan već savez mora da ima strategiju kako da dobijemo u bliskoj budućnosti vrhunske rukometne stručnjake.Potrebno je napraviti ugovore sa najboljim klubovima i tamo slati na obuku naše mlade talentovane trenere.Našim trenerima je potrebno da shvate filozofiju modernog rukometa.

Colar

pre 9 godina

Kako li je samo dosao do 80%, verovatno nekom kompleksnom matematickom kalulacijom, a ovaj pored njega je trebalo vise da uradi, nije hvatao protivnicke rukometasice za ruke, ovaj put.

Sandra

pre 9 godina

I tako ...ovo smo mogli i očekivati. Sve detaljne analize vas novinara padaju u vodu...vi pišete a oni izađu i kažu "od nas nema boljih". I šta nam je svima preostalo??? U svakoj pametnoj zemlji ovo ne bi moglo da prođe, ali kod nas ništa novo. Ostaje samo da kažemo "Čega se pametan stidi budala se ponosi". Devojke ne bi trebalo da sede skrštenih ruku...mada realno kod drugog selektora mnoge ne bi bile u sastavu.Iz svega navedenog...Rio može da bude samo san.

trener

pre 9 godina

Podnesi ostavku
Lepo pricas al predi sa reci na dela
Ustupi mestonekome ko zna da radi
Rukomet u Srbiji od trofejnog sporta je spao na tezi oblik amaterizma
Nekada npr veliki Radnicki prvak Evrope... brani se gasenjem - strajkom gladu
Ej breeee - i to je ok
Ni jedan klub u ligi ni muskoj ni zenskoj nije bez dugova Strasnoooooooo
Ni jedan rukometas niti rukometasica ne moze da zivi od ovoga sporta
jedino su placene sudije i delegati i zasticeni su ko beli medvedi.
Ispada da se liga igra da bih oni naplatili svoje lepe dnevnice i svirali kako Savez diktira strasnoooooooo
Zato ako imas morala - ustupi mesto ljudima koji pre svega vole ovaj sport razumeju ga i vratili bi ga na stare staze uspeha

branko

pre 9 godina

Ја сам крив - па шта, идемо даље! Ужас! И како онда очекивати да се ишта у нашем рукомету може променити у наредних безброј година? А сви видимо да ово штодебакл мушкараца од Чешке? Тачноје да Марјановић не игра нити води екипу са клупе али је његова дужност да нађе оне који то знају (селектори) а пре свега да утврди зашто наши играчи и играчице а неки од њих имају светске квалитете не успевају да обезбеде стабилну игру репрезентација, једнако и мушке и женске. Он то не ради нити има намеру. Нема сумње да ће се потапање нашег рукомета наставити. Докад?

Dr Kos

pre 9 godina

@krajisnik "psiha nasih igraçica je kao kod Ane Ivanovic"
Ana Ivanovic je trenutno 5. na svetu, covece!!!
U cemu si ti covece 5. u ulici, a ne na svetu, da bi mogao da ocenjujes njenu psihu?
To sto mislimo da svi nasi treba da budu samo 1. da bi zasluzili od nas za tastaturom da ih ocenimo kao uspesne i psiholski jake, to je problem u nasim glavama.

morski pas

pre 9 godina

Mnogo volim da gledam rukomet.Ali od kolektivnih sportova, samo su fudbal i kosarka u zizi javnosti i kapitala.A rukomet,odbojka i vaterpolo su svedeni na mizernost.Osim Nemacke lige, ni u jednoj drugoj nema novca, jednostavno, da bi se rukometasi obezbedili materijalno od ovog sporta ,moraju na budu nevidjene klase.To je boljka neprofitabilnih sportova i to ih gura u ambis.A ti Marjanovicu, ne znam sta cekas?!

Maximus

pre 9 godina

Kriv si 80%,a nestrucan 100%,pa zapitaj se zasto vas igracice nisu "ispostovale"Ako se ni zbog ovog nisi zapitao,onda si i glup 120%

Igor

pre 9 godina

A da ti Boskovicu prvo objasnis meni zasto Kiki i Jelena Popovic igraju krila kad su obe igracice cisti bekovi ? Imas sjajnu ekipu ali sta vredi kad si izgubljen na utakmici.

Minus i minus … i minus = ???

pre 9 godina

Marjanoviću , kriv si 100 % … i ti to znaš !
Nemaš ni ljudski, ni intelektualni kapacitet da vodiš mnogo nebitniju organizaciju , a kamoli RSS !!
Sve si upropastio , ali ti je ipak " omogućeno skrivanje " od davno evidentnih promašaja u vidu -stalne organizacije medjunarodnih takmičenja ( u našoj zemlji ) !! Time si produžio agoniju ( našeg - ne stranog ) rukometa za još 10 - 15 godina !
Važno da si napravio i ostavio pustoš u Savezu , nepostojećim Ligama i raspalim klubovima … ma strašno !

covek

pre 9 godina

E svaka cast,u danasnje vreme kad svako svaljuje krivicu na nekog drugog i samo gleda da zastiti svoje interese ovaj covek se pojavi i preuzima odgovornost na svoja ledja,prava retkost...

Tasha

pre 9 godina

"Mislim da je utakmica sa Crnom Gorom bila problem, a da su rezultati ostalih posledica toga. Mi smo tražili da se fokusiraju na Slovačku i da prođemo drugi krug, medjutim, ta prva utakmica nas je skupo koštala. Posle nje igračice su bile poražene, prebijene i razočarane u suđenje", rekao je Marjanović.

Tj. bile su porazene i nista drugo. Psiha nula....Ostavka odmah

covek

pre 9 godina

E svaka cast,u danasnje vreme kad svako svaljuje krivicu na nekog drugog i samo gleda da zastiti svoje interese ovaj covek se pojavi i preuzima odgovornost na svoja ledja,prava retkost...

nbgdeki

pre 9 godina

Bitno da se kezis kad dajes intervju... One dale 3 gola za poluvreme, a ti kazes da nemas sta devojkama da zameris i smeskas se haahahhahahaha

Dr Kos

pre 9 godina

@krajisnik "psiha nasih igraçica je kao kod Ane Ivanovic"
Ana Ivanovic je trenutno 5. na svetu, covece!!!
U cemu si ti covece 5. u ulici, a ne na svetu, da bi mogao da ocenjujes njenu psihu?
To sto mislimo da svi nasi treba da budu samo 1. da bi zasluzili od nas za tastaturom da ih ocenimo kao uspesne i psiholski jake, to je problem u nasim glavama.

Savke

pre 9 godina

Podnesi ostavku! Nije ti tata ostavio u amanet to mesto, ti zaseo tolike godine i nemas nameru da ustanes. Pa toliko je rukometasa proslavilo ovu zemlju, a na celu Saveza Marjanovic, obraz djon.

Srbin

pre 9 godina

Naravno da ima boljih , i naravno posle ovakvih rezultata treba preuzeti krivicu i odgovorne smeniti , ili Srbija treba da bude zadovoljna ???
Nije valjda da nema niko vise da poznaje rukomet samo VI :(....

trener

pre 9 godina

Podnesi ostavku
Lepo pricas al predi sa reci na dela
Ustupi mestonekome ko zna da radi
Rukomet u Srbiji od trofejnog sporta je spao na tezi oblik amaterizma
Nekada npr veliki Radnicki prvak Evrope... brani se gasenjem - strajkom gladu
Ej breeee - i to je ok
Ni jedan klub u ligi ni muskoj ni zenskoj nije bez dugova Strasnoooooooo
Ni jedan rukometas niti rukometasica ne moze da zivi od ovoga sporta
jedino su placene sudije i delegati i zasticeni su ko beli medvedi.
Ispada da se liga igra da bih oni naplatili svoje lepe dnevnice i svirali kako Savez diktira strasnoooooooo
Zato ako imas morala - ustupi mesto ljudima koji pre svega vole ovaj sport razumeju ga i vratili bi ga na stare staze uspeha

Nenad

pre 9 godina

Ista stvar vazi i za musku reprezentaciju, ne dovede li ozbiljnog selektora, proci ce kao i zene. O Boskovicu ne vredi trositi reci, covek zalutao u rukomet.

danix

pre 9 godina

G-dine Marjanovicu,treba da odgovaras po "komandnoj odgovornosti" i kriv si 100%,sve greske selektora i igracica su i tvoje greske i treba da odes i ti i strucni stab i jedan broj igracica koje nisu vise na reprezentativnom nivou ni po kvalitetu,ni po motivaciji.
Te smjene su nesto sasvim normalno u svim normalnim drzavama,u ekipi, poslije nekih uspjeha,dodje do zasicenja i trazi se "svjeza krv" i u strucnom stabu i igrackom kadru.
Tako nam je i u fudbalu,zenskoj odbojci,dobro,Kolakovic je dao ostavku,a vidjeli smo kako je Sale Djordjevic unio svjezu krv u reprezentativnu kosarku,iako Duda nije bio los,ali je trebao otici zbog zasicenja.
Boskovic se,vjerovatno,ugledao na Terzica,a ti na Boricica,odbojka i rukomet se igraju samo radi vas,a i zemlja se vrti samo radi vas.

raikkonen

pre 9 godina

sram vas bilo, imamo jednu od top5 muskih selekcija evrope sa talentovanim igracima bombarderima a nismo uspeli da se kvalifikujemo na svetsko! bruke jedne, unistili ste generacije i generacije, od 2001. ne mozemo da se sastavimo kako treba!
vratiti tutu zivkovica ili pokrajca ili dovesti nekog skandinavca da nas nauci discplini, jer ovako cemo tavoriti jos decenijama

morski pas

pre 9 godina

Mnogo volim da gledam rukomet.Ali od kolektivnih sportova, samo su fudbal i kosarka u zizi javnosti i kapitala.A rukomet,odbojka i vaterpolo su svedeni na mizernost.Osim Nemacke lige, ni u jednoj drugoj nema novca, jednostavno, da bi se rukometasi obezbedili materijalno od ovog sporta ,moraju na budu nevidjene klase.To je boljka neprofitabilnih sportova i to ih gura u ambis.A ti Marjanovicu, ne znam sta cekas?!

Slavisa

pre 9 godina

To je jasno da si ti kriv,ne 80% ti si kriv 100% posto.Ali te razumem jel tvoje poznavanje rukometa je ravno nuli i verovatno si samo ti mogao postaviti Boskovica za selektora.A o Boskovicu kao treneru necu nista ni da komentarisem.Slusajuci sta on prica i izjavljuje mene je sramota.Svako ko se bavi ili bavio rukometom ce vam reci da je njegovo znanje rukometa jako skromno.Svaki tajm out je bio toliko jadan i uopsten da se nijedna ozbiljna rukometna stvar nije pomenula.

Mihajlo

pre 9 godina

Marjanovicu tvoja krivica je za sve rezultate srpskog rukometa u zadnje dve,tri decenije od kada si na celu saveza,rasturio si nam rukomet,dok su Hrvati olimpijski,svetski i evropski prvaci bili,mi smo bili 8,12,15 a nije tacno da su oni nesto mnogo talentovaniji od nas za ovaj sport,da ti imas imalo obraza podneo bi ostavku jos 2002.,od tada rukomet nam je uzasan,ali ti kao da si se rodio s tom foteljom.

Maximus

pre 9 godina

Kriv si 80%,a nestrucan 100%,pa zapitaj se zasto vas igracice nisu "ispostovale"Ako se ni zbog ovog nisi zapitao,onda si i glup 120%

Ljuba Moljac

pre 9 godina

U normalnim zemljama se gospodine marjanovicu za preuzimanje krivice podnosi ostavka,ovde svi preuzimaju nekakvu krivicu,a ostaju na funkcijama i iz godine u godinu prave sve gore i gore rezultate.

PetarPan

pre 9 godina

Zbog čega ste vodili nespremne rukometašice. Prosta logika kaže da je bilo koji zdrav i spreman igrač bolji od povređenog ili nespremnog. Nema Srbija samo ove rukometašice valjda na raspolaganju...Manjak stručnosti se recimo ogleda i u tome, što selektor kao i ceo njegov štab nisu u stanju da procene koja bi to nova igračica mogla da uskoči umesto neke koja nije spremna i koja bi njena uloga mogla da bude. S obzirom da su sve igračice koje su nastupile na EP bile godinama zajedno u reprezentaciji, ne kapiram odakle onolika neuigranost.Taj izgovor selektora da nije imao sve igračice na raspolaganju isl. neka ostavi za sebe. Ponavljam zbog čega umesto poluspremnih i povređenih nije pozvao 100% spremne igračice, pa makar bile i za klasu lošije. Samo da je to uradio pobedio bi Slovačku.Ono što iritira to je da je napravljen istorijski neuspeh a selektor nema nameru da ode.Pa nije to njegova privatna reprezentacija i nije on bogom dan.Rukomet je i propao zbog takvog ponašanja pored mafijašluka.Naši rukometni treneri su levaci u odnosu na najbolje rukomtne stručnjake i tu je najveći problem.Taj problem isto imaju i Hrvati u košarci i stalno se kao nešto čude.Ne treba biti autističan već savez mora da ima strategiju kako da dobijemo u bliskoj budućnosti vrhunske rukometne stručnjake.Potrebno je napraviti ugovore sa najboljim klubovima i tamo slati na obuku naše mlade talentovane trenere.Našim trenerima je potrebno da shvate filozofiju modernog rukometa.

Colar

pre 9 godina

Kako li je samo dosao do 80%, verovatno nekom kompleksnom matematickom kalulacijom, a ovaj pored njega je trebalo vise da uradi, nije hvatao protivnicke rukometasice za ruke, ovaj put.

Sandra

pre 9 godina

I tako ...ovo smo mogli i očekivati. Sve detaljne analize vas novinara padaju u vodu...vi pišete a oni izađu i kažu "od nas nema boljih". I šta nam je svima preostalo??? U svakoj pametnoj zemlji ovo ne bi moglo da prođe, ali kod nas ništa novo. Ostaje samo da kažemo "Čega se pametan stidi budala se ponosi". Devojke ne bi trebalo da sede skrštenih ruku...mada realno kod drugog selektora mnoge ne bi bile u sastavu.Iz svega navedenog...Rio može da bude samo san.

Satisticar

pre 9 godina

Sta je sustina tvog izlaganja????
(Milan, 16. decembar 2014 16:48)

Procenti su sustina.

"Oni su krivi 20%, ja 80%"
"Hocete li dati ostavku?"
"50% hocu, 100% necu"

Minus i minus … i minus = ???

pre 9 godina

Marjanoviću , kriv si 100 % … i ti to znaš !
Nemaš ni ljudski, ni intelektualni kapacitet da vodiš mnogo nebitniju organizaciju , a kamoli RSS !!
Sve si upropastio , ali ti je ipak " omogućeno skrivanje " od davno evidentnih promašaja u vidu -stalne organizacije medjunarodnih takmičenja ( u našoj zemlji ) !! Time si produžio agoniju ( našeg - ne stranog ) rukometa za još 10 - 15 godina !
Važno da si napravio i ostavio pustoš u Savezu , nepostojećim Ligama i raspalim klubovima … ma strašno !

Tasha

pre 9 godina

"Mislim da je utakmica sa Crnom Gorom bila problem, a da su rezultati ostalih posledica toga. Mi smo tražili da se fokusiraju na Slovačku i da prođemo drugi krug, medjutim, ta prva utakmica nas je skupo koštala. Posle nje igračice su bile poražene, prebijene i razočarane u suđenje", rekao je Marjanović.

Tj. bile su porazene i nista drugo. Psiha nula....Ostavka odmah

branko

pre 9 godina

Ја сам крив - па шта, идемо даље! Ужас! И како онда очекивати да се ишта у нашем рукомету може променити у наредних безброј година? А сви видимо да ово штодебакл мушкараца од Чешке? Тачноје да Марјановић не игра нити води екипу са клупе али је његова дужност да нађе оне који то знају (селектори) а пре свега да утврди зашто наши играчи и играчице а неки од њих имају светске квалитете не успевају да обезбеде стабилну игру репрезентација, једнако и мушке и женске. Он то не ради нити има намеру. Нема сумње да ће се потапање нашег рукомета наставити. Докад?

Igor

pre 9 godina

A da ti Boskovicu prvo objasnis meni zasto Kiki i Jelena Popovic igraju krila kad su obe igracice cisti bekovi ? Imas sjajnu ekipu ali sta vredi kad si izgubljen na utakmici.