Četvrtak, 27.11.2014.

21:00

Partizan pretio, Totenhem slavio

Fudbaleri Partizana poraženi su od Totenhema minimalnim rezultatom, iako su odlično odigrali na Vajt Hart Lejnu u petom kolu Lige Evrope.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Partizan pretio, Totenhem slavio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

193 Komentari

Sortiraj po:

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)

E stvarno, koliko jadan treba da budeš da navijaš za CZ i ostaviš ovakav komentar. Još ako si 95. pa ti dve titule nisi video u košarci i fudbalu zajedno.

pavlaka

pre 9 godina

Da li ce se ikada nasi klubovi ograditi od ovakvih navijaca.
(dragan, 27. novembar 2014 21:46)
hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.
(Kutinjo, 27. novembar 2014 21:51) Bolje je ispasti GLUP,nego iz aviona,ha,ha,ha,ha,......

Kutinjo

pre 9 godina

Moja greska bio sam ubedjen da su nasi uleteli na teren,valjda zato sto sam navikao od nas na takve stvari ali izgleda da ima jos sabana kao sto smo i mi.

Dorcolski Lobi

pre 9 godina

Volkov opet najgori. Ali ostalo je cak bilo ok, samo sto nema ko ni u strucnom stabu, ni od igraca da radi na psihologiji. Grobari opet dokazali da im u regionu, a bogami i mnogo sire, nema ravnih...

Alexandar

pre 9 godina

Jaooo sto ste ponosni na te vase amaterske ekipe dole u srbi.

I ja sam srbin, al sta da kazem kad nemogu ni ove ekipe iz male svajcarske, sto igraju u drugom prvenstvu da usporedim sa vasim dole u prvom..jel su i oni mnogo bolji .

Pogotovom navijaci od zvezde i partizan, da polako shvate..Da te dve ekipe pojma nemaju o fudbal.

Partizan zaredom izgubio 17 utakmica u evropi. A vi ponosni..
Ugasite vas fudbal dole..ne treba nam na svjetu

Pogled iz aviona

pre 9 godina

Ono kad iz aviona vidiš da je tekma Asterasu prodata
(Gustav, 27. novembar 2014 23:58)
Pošto tako dobro vidiš javi Asterasu da su promašili u proceni gde da ulože novac. Da li će je sad oni u zadnjem kolu nama prodati?

ultrasrbin

pre 9 godina

Urke Valjevo, 27. novembar 2014 21:20

Bitnoje dati pominjes kosarkasku utakmicu izmedju Neptunasa i kluba"FMP moze da se zove kako hoce". razlog je sto tvoj KK CZ ne igra i trenutno ima status "zaledjeni". Lecis kosarkom komplekse na fudbalskim temama i prozivas tim koji jedini zi Srbije igra Evropu. Sta je bese sa tvojim timom? Oveezone vam nisu ni dozbvolili ucesce pa ej trebalo nesto da shvatite: Da nema toleta(koga prozivate) odavno bi ste bili u stecaju i igrali bi ste beton ligu.

DanijelRSB

pre 9 godina

Ovi što su upali na meč su neki njihovi komičari! Sve su isplanirali prije i objavili na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=tHRJ9jnd5d8 !!! Koji kraljevi! :)

Miksi

pre 9 godina

Na mene je ipak najači utisak utakmice ostavio komentator rts-a,pa ko da je prenosio polufinale lige evrope .... i samo viče "sjajna igra partizana,sjajna igra Grbića" ...... curkus tim koji jedva daje dao počasni gol u ligi evrope ..

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)


A na tabeli:
crvena zvezda slobodna ovo kolo kao i uvek poslednjih 20 godina.
Ne a tvom mestu ne bih se javljao, ali hvala Bogu pa nismo isti.

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Najbolji su ovi dole koji su "znali" da to grobari uleću na teren i kobajagi se čude kako to klub vodi navijače na evropsko gostovanje...

Inače, Partizan večeras sasvim solidan, očigledno je da je ispred ostatka naše lige taman toliko, koliko su spursi ispred nas i to samo neobjektivni neće priznati, a vide i oni naravno.
Realno i Partizanu i Zvezdi fali po par miliona da naprave solidne ekipe tipa APOEL, Ludogorec i sl. sa kojima bi se ravnopravno, uz ludačku borbenost svih 11 na terenu, mogli boriti za proleće u Evropi, ali avaj, ako uložiš 5 milki kako da ih spasiš od raznih ramadanija u blatu od srpskog fudbala...
A opšte je poznato da srpski bizMismen voli da okrene lovu ako je moguće još juče, ne daj Bože da sačeka dve godine.

krcun osnivac

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)

pogled na tabelu:
4. .........
3 ..........
2 .........
1 ...........

gde je stub srBstva?

milko

pre 9 godina

Partizan je odigrao korektno,dosta dobro. Engleski klubovi odavno ne igraju eneski fudbal kakav smo nekada gedali. Iz igre ove ekipe Sparsa se to odlicno vidi. Igraju tehnicki superiorno a kako i ne bi kad ne to internacio.alna. rigada. Sve samijuznoamerikanci i igraci iz najjacih fudbalskih zemalja,Francuske, Italije, Spanije... Tako da smo i tehnicki nadigrani sto ne cudi. Od nasih su odskakali Lukac, S. Markovic,DankoSale kapiten. I ostali su dali svoj doprinos dobrom izdanju ekipe.Za mene je najbitnije da je ekipa u odlicnojformi. Narocito sam zadovoljan igrom Sase Markovica koji je ucutkao sve neverne Tome. Svaka cast Sasa, samo tako nastavi.

Gavgalj

pre 9 godina

Tragicno je dokle je nas fudbal dosao da ljudi ovde govore u hvalospevima kada neko od nasih klubova pruzi iole dostojniji otpor u Evropi i napravi dve polusanse u utakmici bez rezultatske vaznosti. Cim je meč bitan, nasih nigde nema. Ni klubova, ni reprezentacije. Mozda neko nije dobro gledao zaslepljen navodnom "sjajnom" igrom Partizana, ali ovi su mogli s drugim timom da daju jedno 7-8 komada da se nisu ispromasivali i pucali u golmana

automehanicar

pre 9 godina

A zasto najbolje igraju tamo? pa engleska,rodjaci,najbolja liga,najbolja lova,treba se lepo prodati...uzas smo,majke mi...

nikola

pre 9 godina

Najbolje izdanje u Evropi ove sezone... Bravo crno-beli, al morao je barem bod da padne da se isplate radnici na stadionu. Ajmo sad da osiguramo titulu pa do godine u LS!

sića - sto hiljada evrića

pre 9 godina

Nažalost, biće ipak kazni zbog utrčavanja partizanovih navijača u teren. Ovaj tamnoputi je moj komšija Radoslav iz Smedereva. Majka mu je iz Somalije pa je valjda "malo više" na nju povukao!

Sportista

pre 9 godina

Partizan je odavno prezalio evropu! "Cilj je bio da se udje u grupnu fazi LE ",i da se uzme koja lova. Jer samim plasmanom u grupnu fazu lige evrope su dobili to. Jeste da i pobede i remi donose jos dodatne prihode ali ovo je nasa realnost. Mi bolje od ovoga ne mozemo barem sto tice evrope. Sto se tice same utakmice odlicno odigrana od strane Partizana iako je izgubljena sa "jednim golom razlike "bitno da se nisu osramotili protiv Engleza, jer poznato je koliko engleski fudbal daleko od naseg. To nece nikad moci da se meri sa nama uopste ikada....!!!

Sasa

pre 9 godina

Kao navijač CZ tvrdim da je ovo jedna od boljih utakmica naših timova, tako treba da se igra, brzo, tečno, odmah predati loptu i krenuti napred, svaka čast, oduševljen sam igrom Partizana, zaslužili su bar bod.

arheolog

pre 9 godina

dal je moguce da deline bukvalno navijaju da su na teren utrcali navijaci Partizana samo da bi popili kaznu? ni u crkvu sa vama....

koja bre dobra igra?/

pre 9 godina

Pa da onaj Lukac nije bio raspolozen mi bi primili 5 komada ladno!!!Sreca pa je sudija dodatno prekinuo mec ,zbog ulaska navijaca,inace bi crkli na terenu od trcanja!!!

Djule U2

pre 9 godina

Cestitam Partizanu na dobroj i hrabroj igri.Svaka cast.Razbite Pazar pa polako se odmarajte i cepajte do titule.Mi na klupi imamo 5 super igraca.AJMO CRNO BELI.SAMPIONI....U nasoj ligi smo Real Madrid za druge.....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aleks Maric, 27. novembar 2014 23:49)

Kakva zemlja, takav i Real.

Igor tv grobar.

pre 9 godina

Da jos jedan detalj veceras na utakmici su bili prisutni Grobari Novi Sad. GNS zastava je bila pored zastave Srbije, na tribini.

veerghoen

pre 9 godina

Као Звездаш сам уживао у лепој игри клуба уз Хумске улице. Заиста су заслужили бод и штета што није ушла она шанса Волкова на крају. Одличан Партизан, овај тим није уопште лош.

cole

pre 9 godina

Grobari su trebali da izgube ovu utakmicu još u prvom poluvremenu. Imali su mnogo sreće pa nisu izgubili iz keca u kec !!! Svakakko su izgubili, i to je dobro :-) Svakako se i nije očekivalo da partizan izgubi od ovakvih majstora fudbala.

Dragan

pre 9 godina

Zadovoljavajuce je da smo pruzili solidnu partiju i primili samo jedan gol. Brine to sto smo na 5 utakmica dali 1 gol. Najvaznije je da se niko ne povredi.

KOMPLEKSI SU CUDO

pre 9 godina

@bodibond Ajde sto ti Partizan detinjstvo upropastio,nemoj da dozvolis da te internet upropasti i da ostaris kao Batko a da devojku u zivotu nisi poljubio.A to za koga navijas je tvoje pravo..Skokni neki put do arene igrala ti Zvezda ili FMP karata je bilo.

kladionicar

pre 9 godina

Urke Valjevac igraci kao Lenon,Vertongen,Dembele,Loris i Lamela vrede vise od vas i nas zajedno sa sve ruiniranim stadionima i Zemunelom.Nasi igraci godisnje ne zarade koliko ovih petorica nedeljno.Plus stadion im uvek pun navijaca sa placenim ulaznicama.

Mare

pre 9 godina

Strajnic je iznenadjen losim radom redara u na utakmici,a nasi Indijanci ulaze na teren.Očigledna razlika između civilizacije i nase divljine. (1985, 27. novembar 2014 21:52)

Ipak su to bili Engleski navijaci, i sta cemo sad oko ove tvoje recenice o civilizaciji i divljini.

panteroid

pre 9 godina

Koga vise briga za ovaj klub i za ovo takmicenje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mik, 27. novembar 2014 23:03)

Onoga ko ostavlja komentare ovde.

c7-5

pre 9 godina

Ovaj crnac sto je uleteo na teren mi ne lici na Srbina? Ali nema veze, mozda je i on Grobar, barem po nekim vasim komentarima. E jadni ste..

Del

pre 9 godina

Lazović ne 'pada',nego ga biju jer samo tako mogu da ga zadrže!Dečko ima fudbal 'u malom prstu'!Ćirković,doktorski!Fofana je simpatičan momak,ali pored ovakvih Lazovića i Škuletića,jednostavno nema šta da traži!!Nažalost.
(bora, 27. novembar 2014 22:15)
Je l tebe neko obavestio da ti vrhunski napadaci, sa fudbalom u malom prstu, nisu postigli NIJEDAN gol u 5 utakmica u Evropi?

Bili Majer

pre 9 godina

I šta sada, ovo ispade dobar rezultat e svašta...izgleda da će proći još jedna decenija dok Partizan ne pobedi u grupi nekoga, 5 godina za gol pet za pobedu ,malo li je ?????

belial

pre 9 godina

Ja ne znam ko vise i prati srpski fudbal,treba im zabraniti da igraju evropska takmicenja,samo nam brukaju zemlju.Ovakav odnos prema klubu gde dobijaju astronomske plate je sramotan.Ali vazno da uvek postoji neko opravdanje tipa nismo imali srece,klub zivi od prodaje igraca itd.

Delija

pre 9 godina

Ako je ovo dobro onda mi nismo normalna nacija, ko se razume bar malo u fudbal video je da su ovi Englezi igrali kao na treningu, ljudi su igrali bez ikakvog motiva tako je bilo u prvoj utakmici isto

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

Utisak broj 1) Spiker na White Hart Lane-u je imao cast da izgovori ime kapitena #22 kada je isti napustao teren

Utisak broj 2) Grbic, Zivkovic zveri, nazalost hostapleri ce gledati da ih uvale vec u junu negde.

Utisak broj 3) Kako je samo tehnicki potkovan Partizan, ko bi rekao da mozemo da budemo ravnopravni sa Premijer ligasem.

Utisak broj 4) Propustena je sjajna prilika da se spomene i obelezi nekako prijateljstvo izmedju Notts County-ja (najstariji klub u Engleskoj) i Partizana. Njihovi navijaci su nekoliko puta dolazili u nasu zemlju, obicno kad se slavi titula u poslednjem kolu. Nadam se da cemo ih ugostiti ove godine.

Utisak broj 5) Suza mi je krenula kad sam cuo "Parni valjak neka melje", Partizan napada, a Englezi muk.

Utisak broj 6) Mnogo, stvarno mnogo volim Partizan, deda, hvala ti.

Utisak broj 7) I da gubi sa 10:0, volim ga ko oka dva.

n

pre 9 godina

Dobro su odigrali, otvoreno su izasli da se nadigravaju. Ipak, mnogo su se ispromasivali pred golom i protiv ovakvih protivnika se moraju iskoristiti sanse koje imate. Naravno i Totenhem je imao puno prilika ali to se i ocekivalo. Zao mi je za onaj sut Volkova na kraju, verovatno bi ostalo nereseno da smo onamo postigli pogodak ali sta je tu je.
Uglavnom idemo dalje, da se zavrse ove utakmice do kraja kako treba.

Booom

pre 9 godina

Odigraš najbolju utakmicu u Evropi u skorije vreme,i opet izgubiš, manje više što izgubiš već i ne postigneš gol...kakva komedija i ironija

Bane

pre 9 godina

Da li ce se ikada nasi klubovi ograditi od ovakvih navijaca.
(dragan, 27. novembar 2014 21:46)
hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.
(Kutinjo, 27. novembar 2014 21:51)

Ma sigurno su Srbi, naročito onaj što je pravio selfi, navijač Partizana iz Kambodže. Da li od vas dvojice video gde su bili smešteni pristalice Partizana sa te pozicije malo morgen bi ti uletao u teren. Za uletanje u teren moraš da znaš cake nije to samo tek tako. Drugo uletanja u Engleskoj imaš koliko hoćeš samo što oni to vešto prikriju da televizijski auditorijum ne vidi, ovde je bio problem sa više uletanja pa nisu mogli da sakriju. I treba da vas bude sramota odma napadate ljude i to bez razloga.

Frankfurt

pre 9 godina

dosta dobra igra partizana.steta sto nema da neko da gol.englezi jaci u duelima,los prijem lopte igraca partizana.sve u svemu dobar partizan,dostojno se suprotstavio englezima.mislim da ne trba vise pominjati da je falio fofana.jednostavno nikolic ne racuna na njega.steta sa malo vise hrabrosti i vise umeca baratanja sa loptom bilo bi puno bolje.odigrali su dobru utakmicu i u istambulu i sada u londonu.fali jos kvalitet nekim igracima ali nisu oni za to krivi.

Kosovski ciklus

pre 9 godina

urke @ pokusavas da uspadnes dobar ,a na kraju si se odao i opleo sustini . slobodno covece prozivaj niko ne zna ko se krije iza tog nicka cemu licemerje?

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

"Zivot prodje jos malo osta, nasa ljubav ne prestaje,
svi mi kazu da sad je dosta, a srce crno-belo je,
kada dodju teski dani, Ti se nemoj predati,
nasa vera je tvoja snaga, pevaju ti Grobari"

Zoran Todorovic

pre 9 godina

Znate, kad nemate sposobne ljude da nadju sponzora na grudima onda je to sramota! Toliko od Grobara koji pamzi Acu Trifunovica, Mocu Vukotica, Nenada Bjekovica itd....pa mi smo u "Sport"-ovim dresovima sa dve pruge bili jaci finanskijski. A da, Sale po izlasku izgleda mnogo setno, jel da čitamo izmedju redova...

Predrag

pre 9 godina

Igrac utakmice Lukac, covek je sve poskidao, alal vera! Kojic kao mrtvak se vuce po terenu, ako vec ne moze nemoj ni da ga ubacujes. A Strajnic kao da je igrao 3+, smorio se covek. Bravo za igrace, trudili su se ali opet poraz je poraz, niko ne zna gol da da...

Labud

pre 9 godina

Hvala ti Partizane, posle nekoliko godina sam opet uzivao u Tvojoj utakmici u Evropi.

Lukac i Grbic su me posebno odusevili, ali i Danko je solidno igrao, ali je bio i sto se kaze wasteful. Hvala, Hvala!

Insajder

pre 9 godina

Cestitke Partizanu na lepoj i hrabroj igri...Bolje ste veceras igrali protiv Totenhama nego u BG kad ste uzeli bod, nije sve u bodovima ima nesto i u igri...Bilo vas je lepo gledati.Iskreni Zvezdas

djuro

pre 9 godina

Kakvi su ostali Lazovicevi mecevi ako je ovaj najbolji? Covek je potpuna katastrofa. Ostali uopste nisu losi, pogotovo Lukac. Prvoklasan golman.

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Nije sve tako lose u vecerasnjoj igri Partizana protiv Totemhema, veceras je bilo puno prilika ali one nisu bile iskoristene Lukac je dobro branijo da nismo dobili drugi gol od Totenhema, a u prvom poluvremenu navijaci Totenhema su namjerno bili utrcavali u teren, kako bi tako bio prekid, sve u svemu bila je zanimljiva utakmica. NAPRED PARTIZAN

dasdfwr

pre 9 godina

(дилема српског фудбала, 27. novembar 2014 22:24)

Pošto je ova utakmica pod okrivljem u UEFE ta pravila ne važi, to bi valjda trebalo da znaš. Drugo jer vi vidi čoveka crne boje kože koji uleće i slika se, pa kako to može biti navijač Partizana.

Grobari Trebinje

pre 9 godina

Soldado ne može da se sastavi sa loptom pa dobija aplauz na izlasku.Kod nas bi bio izvizdan i ispljuvan.Dobra igra,falio samo gol.To je Škuleta ostavio za Pazar.Još nešto,biće grobara u Pazaru.GT on tour!

Aleks Maric

pre 9 godina

Cestitam Partizanu na dobroj i hrabroj igri.Svaka cast.Razbite Pazar pa polako se odmarajte i cepajte do titule.Mi na klupi imamo 5 super igraca.AJMO CRNO BELI.SAMPIONI....U nasoj ligi smo Real Madrid za druge.....

CTO

pre 9 godina

Strajnicu, rezultat izmedju Nemacke i Argentine je bio 2:4 u korist Argentine a ne 0:4 kao sto si rekao. Sramota da sportski komentator ne zna takav podatak...

дилема српског фудбала

pre 9 godina

да ли неко заиста мисли да би Енглез улетео на стадион и ризиковао забрану приласка стадиону због мртвог Партизана?!

Gojko

pre 9 godina

Zamisli, odigraš hiljadu utakmica u jednom klubu, a jedino što će ljudi pamtiti jeste promašaj sa pola metra, prazan gol protiv Reala.
Bravo Saša! Bravo kapitenu!

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

duplo smo bolja ekipa od totenhema,očekujem 3boda,kao i u zadnjem kolu protiv grka..šteta nekako nismo imali sreće kad smo dobili ove protivnike u grupi,gledam grupu steaue tu bi glatko bili 1...imamo dobru evropsku ekipu sa par pojačanja sledeće godine igramo ligu šampiona,a ove sezone osvajamo DUPLU KRUNU.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ma daj bre ovi nisu normalni,primaju uzasno glupave i trivijalne golove.Nikolicu neznalice odlazi!!I povedi Lazovica,kapitena Markovica,Luku i slicne klovnove.

Slavko-RS

pre 9 godina

Fino igra Partizan,dusa mi puna.Sad se vidi koliko je nadmocan u nasoj ligi,na poluvrenu pisem i kako god sa zavrsi prezadovoljan sam.

Doktor

pre 9 godina

Nenad Marinkovic ulazi? Decko koji nije medju 18 u prvenstvu? Ovim je sve receno, sve se zna ko mora da igra, Luka, Kojic, Voja Brisel, Marinkovic...Fofana idi druze iz kluba, nisi zasluzio ovo...

srbijasine

pre 9 godina

Englezi kazu da su redari primetili da neko od Partizanovih navijaca daje signale, pre svakog uletanja u teren!! Da li je moguce da su Englezi toliki retardi?!

zivina

pre 9 godina

Trebali smo da vodimo 3:0 na poluvremenu, ovi sto ulecu na teren su nas omeli, jer su se igraci Totenhema odmorili... U drugom se nadam cerupanju pevaca i pravljenju supe...

bora

pre 9 godina

Lazović ne 'pada',nego ga biju jer samo tako mogu da ga zadrže!Dečko ima fudbal 'u malom prstu'!
Ćirković,doktorski!
Fofana je simpatičan momak,ali pored ovakvih Lazovića i Škuletića,jednostavno nema šta da traži!!Nažalost.

fancy

pre 9 godina

Brate kako ovaj raspali Totenhem dobija bilo koga u engleskoj? Na stranu sto navijam za grobare ovi su blagi krs! Ajde Skunelaru zabodi ga pa u repku! Ko me zna, zna da sam Zvezdas, pravi.

sofronije

pre 9 godina

Nasi navijaci organizovani su tamo u cosku iza gola Partizana, plus je oko njih dosta redara. Ovi sto ulecu su neki provokatori 100%.

1985

pre 9 godina

Strajnic je iznenadjen losim radom redara u na utakmici,a nasi Indijanci ulaze na teren.Očigledna razlika između civilizacije i nase divljine.

dAre

pre 9 godina

3 upada,na nekoj nebitnoj tekmi,Jos u Engleskoj gde su kazne ogromne... sve je ovo sumnjivo, evropa nam pakuje sve, albanija, turska, sad engleska, vrse pritisak

Kutinjo

pre 9 godina

hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.

Nemanja

pre 9 godina

Pa jel moguće da RTS nema nekog normalnog komentatora? Uvek samo Strajnić. Mislim nemam ja ništa lično protiv njega, ali ovo njegovo prenošenje utakmice je jadno i totalno amaterski.

Bodibond

pre 9 godina

Kao čovek kome su naneti ogromni kompleksi od strane Partizana kroz celo moje detinjstvo, svim srcem sam uz engleze, da mi makar malo popuste živci nakon svih godina patnje.

Pfc

pre 9 godina

Kilavi Partizan bez odbrane i sredine bolji, džaba milioni. Šteta za akciju Lazovića bio bi vrh gol, Ninković nula. Ajmo Škuletaaaa. Drina fali jako. Grobari no 1

zoran

pre 9 godina

Sta kazete, Shkuletic je golgeter..? Svaka osma shansa zavrshi u golu. Fofana je izmislio fudbal za njega, ali shta vredi kada se ovde igra preko veze.

323

pre 9 godina

Kulturna Engleska država. Ja ne mogu da zamislim kako bi mi prošli da se ovo desava na našem stadijonu. Bezbednost igrača je ugrožena zbog bolesnika koji ovako utrčavaju na teren. Tuga gde smo mi i šta nam radi mafija i UEFE.

Slavisa

pre 9 godina

I sta je problem igrati ovu formaciju celu LE??
Pa Asteras bi unistili, a sa Besiktasem bi bilo otvoreno.
Joooj pa dokle god igramo kukavicki, necemo nikoga pobediti.

Veceras i da izgubimo sa 7:0, ne bih rec rekao, jer je napadacki fudbal!

Normalno poluvreme...

pre 9 godina

Mene zanima razlog dobre igre iste ekipe? Dokazivanje pred skautima? Engleska trava? Neka obećana premija? Da niste sspavali na dormeo dušecima!? ....ili nedostatak splavova? Šta god da je, jedini je i pravi recept za međunarodne utakmice.

Urke Valjevo

pre 9 godina

Navijam za vas, iako ste vi svim srcem navijali za Neptunas, sto se vidi i po komentarima. Ako veceras ne izvucete bod protiv rezervnog tima Totenhema onda cete jos jednom potvrditi da ste bruka Srbije.

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

Utisak broj 1) Spiker na White Hart Lane-u je imao cast da izgovori ime kapitena #22 kada je isti napustao teren

Utisak broj 2) Grbic, Zivkovic zveri, nazalost hostapleri ce gledati da ih uvale vec u junu negde.

Utisak broj 3) Kako je samo tehnicki potkovan Partizan, ko bi rekao da mozemo da budemo ravnopravni sa Premijer ligasem.

Utisak broj 4) Propustena je sjajna prilika da se spomene i obelezi nekako prijateljstvo izmedju Notts County-ja (najstariji klub u Engleskoj) i Partizana. Njihovi navijaci su nekoliko puta dolazili u nasu zemlju, obicno kad se slavi titula u poslednjem kolu. Nadam se da cemo ih ugostiti ove godine.

Utisak broj 5) Suza mi je krenula kad sam cuo "Parni valjak neka melje", Partizan napada, a Englezi muk.

Utisak broj 6) Mnogo, stvarno mnogo volim Partizan, deda, hvala ti.

Utisak broj 7) I da gubi sa 10:0, volim ga ko oka dva.

Bodibond

pre 9 godina

Kao čovek kome su naneti ogromni kompleksi od strane Partizana kroz celo moje detinjstvo, svim srcem sam uz engleze, da mi makar malo popuste živci nakon svih godina patnje.

panteroid

pre 9 godina

Koga vise briga za ovaj klub i za ovo takmicenje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mik, 27. novembar 2014 23:03)

Onoga ko ostavlja komentare ovde.

Del

pre 9 godina

Lazović ne 'pada',nego ga biju jer samo tako mogu da ga zadrže!Dečko ima fudbal 'u malom prstu'!Ćirković,doktorski!Fofana je simpatičan momak,ali pored ovakvih Lazovića i Škuletića,jednostavno nema šta da traži!!Nažalost.
(bora, 27. novembar 2014 22:15)
Je l tebe neko obavestio da ti vrhunski napadaci, sa fudbalom u malom prstu, nisu postigli NIJEDAN gol u 5 utakmica u Evropi?

Labud

pre 9 godina

Hvala ti Partizane, posle nekoliko godina sam opet uzivao u Tvojoj utakmici u Evropi.

Lukac i Grbic su me posebno odusevili, ali i Danko je solidno igrao, ali je bio i sto se kaze wasteful. Hvala, Hvala!

Grobari Trebinje

pre 9 godina

Soldado ne može da se sastavi sa loptom pa dobija aplauz na izlasku.Kod nas bi bio izvizdan i ispljuvan.Dobra igra,falio samo gol.To je Škuleta ostavio za Pazar.Još nešto,biće grobara u Pazaru.GT on tour!

Dragan

pre 9 godina

Zadovoljavajuce je da smo pruzili solidnu partiju i primili samo jedan gol. Brine to sto smo na 5 utakmica dali 1 gol. Najvaznije je da se niko ne povredi.

Insajder

pre 9 godina

Cestitke Partizanu na lepoj i hrabroj igri...Bolje ste veceras igrali protiv Totenhama nego u BG kad ste uzeli bod, nije sve u bodovima ima nesto i u igri...Bilo vas je lepo gledati.Iskreni Zvezdas

Aleks Maric

pre 9 godina

Cestitam Partizanu na dobroj i hrabroj igri.Svaka cast.Razbite Pazar pa polako se odmarajte i cepajte do titule.Mi na klupi imamo 5 super igraca.AJMO CRNO BELI.SAMPIONI....U nasoj ligi smo Real Madrid za druge.....

Bane

pre 9 godina

Da li ce se ikada nasi klubovi ograditi od ovakvih navijaca.
(dragan, 27. novembar 2014 21:46)
hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.
(Kutinjo, 27. novembar 2014 21:51)

Ma sigurno su Srbi, naročito onaj što je pravio selfi, navijač Partizana iz Kambodže. Da li od vas dvojice video gde su bili smešteni pristalice Partizana sa te pozicije malo morgen bi ti uletao u teren. Za uletanje u teren moraš da znaš cake nije to samo tek tako. Drugo uletanja u Engleskoj imaš koliko hoćeš samo što oni to vešto prikriju da televizijski auditorijum ne vidi, ovde je bio problem sa više uletanja pa nisu mogli da sakriju. I treba da vas bude sramota odma napadate ljude i to bez razloga.

Normalno poluvreme...

pre 9 godina

Mene zanima razlog dobre igre iste ekipe? Dokazivanje pred skautima? Engleska trava? Neka obećana premija? Da niste sspavali na dormeo dušecima!? ....ili nedostatak splavova? Šta god da je, jedini je i pravi recept za međunarodne utakmice.

Slavisa

pre 9 godina

I sta je problem igrati ovu formaciju celu LE??
Pa Asteras bi unistili, a sa Besiktasem bi bilo otvoreno.
Joooj pa dokle god igramo kukavicki, necemo nikoga pobediti.

Veceras i da izgubimo sa 7:0, ne bih rec rekao, jer je napadacki fudbal!

Urke Valjevo

pre 9 godina

Navijam za vas, iako ste vi svim srcem navijali za Neptunas, sto se vidi i po komentarima. Ako veceras ne izvucete bod protiv rezervnog tima Totenhema onda cete jos jednom potvrditi da ste bruka Srbije.

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

"Zivot prodje jos malo osta, nasa ljubav ne prestaje,
svi mi kazu da sad je dosta, a srce crno-belo je,
kada dodju teski dani, Ti se nemoj predati,
nasa vera je tvoja snaga, pevaju ti Grobari"

Zoran Todorovic

pre 9 godina

Znate, kad nemate sposobne ljude da nadju sponzora na grudima onda je to sramota! Toliko od Grobara koji pamzi Acu Trifunovica, Mocu Vukotica, Nenada Bjekovica itd....pa mi smo u "Sport"-ovim dresovima sa dve pruge bili jaci finanskijski. A da, Sale po izlasku izgleda mnogo setno, jel da čitamo izmedju redova...

dasdfwr

pre 9 godina

(дилема српског фудбала, 27. novembar 2014 22:24)

Pošto je ova utakmica pod okrivljem u UEFE ta pravila ne važi, to bi valjda trebalo da znaš. Drugo jer vi vidi čoveka crne boje kože koji uleće i slika se, pa kako to može biti navijač Partizana.

Nemanja

pre 9 godina

Pa jel moguće da RTS nema nekog normalnog komentatora? Uvek samo Strajnić. Mislim nemam ja ništa lično protiv njega, ali ovo njegovo prenošenje utakmice je jadno i totalno amaterski.

Predrag

pre 9 godina

Igrac utakmice Lukac, covek je sve poskidao, alal vera! Kojic kao mrtvak se vuce po terenu, ako vec ne moze nemoj ni da ga ubacujes. A Strajnic kao da je igrao 3+, smorio se covek. Bravo za igrace, trudili su se ali opet poraz je poraz, niko ne zna gol da da...

Doktor

pre 9 godina

Nenad Marinkovic ulazi? Decko koji nije medju 18 u prvenstvu? Ovim je sve receno, sve se zna ko mora da igra, Luka, Kojic, Voja Brisel, Marinkovic...Fofana idi druze iz kluba, nisi zasluzio ovo...

n

pre 9 godina

Dobro su odigrali, otvoreno su izasli da se nadigravaju. Ipak, mnogo su se ispromasivali pred golom i protiv ovakvih protivnika se moraju iskoristiti sanse koje imate. Naravno i Totenhem je imao puno prilika ali to se i ocekivalo. Zao mi je za onaj sut Volkova na kraju, verovatno bi ostalo nereseno da smo onamo postigli pogodak ali sta je tu je.
Uglavnom idemo dalje, da se zavrse ove utakmice do kraja kako treba.

djuro

pre 9 godina

Kakvi su ostali Lazovicevi mecevi ako je ovaj najbolji? Covek je potpuna katastrofa. Ostali uopste nisu losi, pogotovo Lukac. Prvoklasan golman.

sofronije

pre 9 godina

Nasi navijaci organizovani su tamo u cosku iza gola Partizana, plus je oko njih dosta redara. Ovi sto ulecu su neki provokatori 100%.

Slavko-RS

pre 9 godina

Fino igra Partizan,dusa mi puna.Sad se vidi koliko je nadmocan u nasoj ligi,na poluvrenu pisem i kako god sa zavrsi prezadovoljan sam.

Booom

pre 9 godina

Odigraš najbolju utakmicu u Evropi u skorije vreme,i opet izgubiš, manje više što izgubiš već i ne postigneš gol...kakva komedija i ironija

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Nije sve tako lose u vecerasnjoj igri Partizana protiv Totemhema, veceras je bilo puno prilika ali one nisu bile iskoristene Lukac je dobro branijo da nismo dobili drugi gol od Totenhema, a u prvom poluvremenu navijaci Totenhema su namjerno bili utrcavali u teren, kako bi tako bio prekid, sve u svemu bila je zanimljiva utakmica. NAPRED PARTIZAN

bora

pre 9 godina

Lazović ne 'pada',nego ga biju jer samo tako mogu da ga zadrže!Dečko ima fudbal 'u malom prstu'!
Ćirković,doktorski!
Fofana je simpatičan momak,ali pored ovakvih Lazovića i Škuletića,jednostavno nema šta da traži!!Nažalost.

Frankfurt

pre 9 godina

dosta dobra igra partizana.steta sto nema da neko da gol.englezi jaci u duelima,los prijem lopte igraca partizana.sve u svemu dobar partizan,dostojno se suprotstavio englezima.mislim da ne trba vise pominjati da je falio fofana.jednostavno nikolic ne racuna na njega.steta sa malo vise hrabrosti i vise umeca baratanja sa loptom bilo bi puno bolje.odigrali su dobru utakmicu i u istambulu i sada u londonu.fali jos kvalitet nekim igracima ali nisu oni za to krivi.

323

pre 9 godina

Kulturna Engleska država. Ja ne mogu da zamislim kako bi mi prošli da se ovo desava na našem stadijonu. Bezbednost igrača je ugrožena zbog bolesnika koji ovako utrčavaju na teren. Tuga gde smo mi i šta nam radi mafija i UEFE.

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)


A na tabeli:
crvena zvezda slobodna ovo kolo kao i uvek poslednjih 20 godina.
Ne a tvom mestu ne bih se javljao, ali hvala Bogu pa nismo isti.

srbijasine

pre 9 godina

Englezi kazu da su redari primetili da neko od Partizanovih navijaca daje signale, pre svakog uletanja u teren!! Da li je moguce da su Englezi toliki retardi?!

CTO

pre 9 godina

Strajnicu, rezultat izmedju Nemacke i Argentine je bio 2:4 u korist Argentine a ne 0:4 kao sto si rekao. Sramota da sportski komentator ne zna takav podatak...

krcun osnivac

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)

pogled na tabelu:
4. .........
3 ..........
2 .........
1 ...........

gde je stub srBstva?

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

duplo smo bolja ekipa od totenhema,očekujem 3boda,kao i u zadnjem kolu protiv grka..šteta nekako nismo imali sreće kad smo dobili ove protivnike u grupi,gledam grupu steaue tu bi glatko bili 1...imamo dobru evropsku ekipu sa par pojačanja sledeće godine igramo ligu šampiona,a ove sezone osvajamo DUPLU KRUNU.

Gojko

pre 9 godina

Zamisli, odigraš hiljadu utakmica u jednom klubu, a jedino što će ljudi pamtiti jeste promašaj sa pola metra, prazan gol protiv Reala.
Bravo Saša! Bravo kapitenu!

Bili Majer

pre 9 godina

I šta sada, ovo ispade dobar rezultat e svašta...izgleda da će proći još jedna decenija dok Partizan ne pobedi u grupi nekoga, 5 godina za gol pet za pobedu ,malo li je ?????

Delija

pre 9 godina

Ako je ovo dobro onda mi nismo normalna nacija, ko se razume bar malo u fudbal video je da su ovi Englezi igrali kao na treningu, ljudi su igrali bez ikakvog motiva tako je bilo u prvoj utakmici isto

Pfc

pre 9 godina

Kilavi Partizan bez odbrane i sredine bolji, džaba milioni. Šteta za akciju Lazovića bio bi vrh gol, Ninković nula. Ajmo Škuletaaaa. Drina fali jako. Grobari no 1

zoran

pre 9 godina

Sta kazete, Shkuletic je golgeter..? Svaka osma shansa zavrshi u golu. Fofana je izmislio fudbal za njega, ali shta vredi kada se ovde igra preko veze.

1985

pre 9 godina

Strajnic je iznenadjen losim radom redara u na utakmici,a nasi Indijanci ulaze na teren.Očigledna razlika između civilizacije i nase divljine.

dAre

pre 9 godina

3 upada,na nekoj nebitnoj tekmi,Jos u Engleskoj gde su kazne ogromne... sve je ovo sumnjivo, evropa nam pakuje sve, albanija, turska, sad engleska, vrse pritisak

Kutinjo

pre 9 godina

Moja greska bio sam ubedjen da su nasi uleteli na teren,valjda zato sto sam navikao od nas na takve stvari ali izgleda da ima jos sabana kao sto smo i mi.

fancy

pre 9 godina

Brate kako ovaj raspali Totenhem dobija bilo koga u engleskoj? Na stranu sto navijam za grobare ovi su blagi krs! Ajde Skunelaru zabodi ga pa u repku! Ko me zna, zna da sam Zvezdas, pravi.

zivina

pre 9 godina

Trebali smo da vodimo 3:0 na poluvremenu, ovi sto ulecu na teren su nas omeli, jer su se igraci Totenhema odmorili... U drugom se nadam cerupanju pevaca i pravljenju supe...

belial

pre 9 godina

Ja ne znam ko vise i prati srpski fudbal,treba im zabraniti da igraju evropska takmicenja,samo nam brukaju zemlju.Ovakav odnos prema klubu gde dobijaju astronomske plate je sramotan.Ali vazno da uvek postoji neko opravdanje tipa nismo imali srece,klub zivi od prodaje igraca itd.

cole

pre 9 godina

Grobari su trebali da izgube ovu utakmicu još u prvom poluvremenu. Imali su mnogo sreće pa nisu izgubili iz keca u kec !!! Svakakko su izgubili, i to je dobro :-) Svakako se i nije očekivalo da partizan izgubi od ovakvih majstora fudbala.

Kutinjo

pre 9 godina

hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.

sića - sto hiljada evrića

pre 9 godina

Nažalost, biće ipak kazni zbog utrčavanja partizanovih navijača u teren. Ovaj tamnoputi je moj komšija Radoslav iz Smedereva. Majka mu je iz Somalije pa je valjda "malo više" na nju povukao!

дилема српског фудбала

pre 9 godina

да ли неко заиста мисли да би Енглез улетео на стадион и ризиковао забрану приласка стадиону због мртвог Партизана?!

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Najbolji su ovi dole koji su "znali" da to grobari uleću na teren i kobajagi se čude kako to klub vodi navijače na evropsko gostovanje...

Inače, Partizan večeras sasvim solidan, očigledno je da je ispred ostatka naše lige taman toliko, koliko su spursi ispred nas i to samo neobjektivni neće priznati, a vide i oni naravno.
Realno i Partizanu i Zvezdi fali po par miliona da naprave solidne ekipe tipa APOEL, Ludogorec i sl. sa kojima bi se ravnopravno, uz ludačku borbenost svih 11 na terenu, mogli boriti za proleće u Evropi, ali avaj, ako uložiš 5 milki kako da ih spasiš od raznih ramadanija u blatu od srpskog fudbala...
A opšte je poznato da srpski bizMismen voli da okrene lovu ako je moguće još juče, ne daj Bože da sačeka dve godine.

Sasa

pre 9 godina

Kao navijač CZ tvrdim da je ovo jedna od boljih utakmica naših timova, tako treba da se igra, brzo, tečno, odmah predati loptu i krenuti napred, svaka čast, oduševljen sam igrom Partizana, zaslužili su bar bod.

Dorcolski Lobi

pre 9 godina

Volkov opet najgori. Ali ostalo je cak bilo ok, samo sto nema ko ni u strucnom stabu, ni od igraca da radi na psihologiji. Grobari opet dokazali da im u regionu, a bogami i mnogo sire, nema ravnih...

pavlaka

pre 9 godina

Da li ce se ikada nasi klubovi ograditi od ovakvih navijaca.
(dragan, 27. novembar 2014 21:46)
hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.
(Kutinjo, 27. novembar 2014 21:51) Bolje je ispasti GLUP,nego iz aviona,ha,ha,ha,ha,......

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ma daj bre ovi nisu normalni,primaju uzasno glupave i trivijalne golove.Nikolicu neznalice odlazi!!I povedi Lazovica,kapitena Markovica,Luku i slicne klovnove.

veerghoen

pre 9 godina

Као Звездаш сам уживао у лепој игри клуба уз Хумске улице. Заиста су заслужили бод и штета што није ушла она шанса Волкова на крају. Одличан Партизан, овај тим није уопште лош.

kladionicar

pre 9 godina

Urke Valjevac igraci kao Lenon,Vertongen,Dembele,Loris i Lamela vrede vise od vas i nas zajedno sa sve ruiniranim stadionima i Zemunelom.Nasi igraci godisnje ne zarade koliko ovih petorica nedeljno.Plus stadion im uvek pun navijaca sa placenim ulaznicama.

nikola

pre 9 godina

Najbolje izdanje u Evropi ove sezone... Bravo crno-beli, al morao je barem bod da padne da se isplate radnici na stadionu. Ajmo sad da osiguramo titulu pa do godine u LS!

automehanicar

pre 9 godina

A zasto najbolje igraju tamo? pa engleska,rodjaci,najbolja liga,najbolja lova,treba se lepo prodati...uzas smo,majke mi...

milko

pre 9 godina

Partizan je odigrao korektno,dosta dobro. Engleski klubovi odavno ne igraju eneski fudbal kakav smo nekada gedali. Iz igre ove ekipe Sparsa se to odlicno vidi. Igraju tehnicki superiorno a kako i ne bi kad ne to internacio.alna. rigada. Sve samijuznoamerikanci i igraci iz najjacih fudbalskih zemalja,Francuske, Italije, Spanije... Tako da smo i tehnicki nadigrani sto ne cudi. Od nasih su odskakali Lukac, S. Markovic,DankoSale kapiten. I ostali su dali svoj doprinos dobrom izdanju ekipe.Za mene je najbitnije da je ekipa u odlicnojformi. Narocito sam zadovoljan igrom Sase Markovica koji je ucutkao sve neverne Tome. Svaka cast Sasa, samo tako nastavi.

KOMPLEKSI SU CUDO

pre 9 godina

@bodibond Ajde sto ti Partizan detinjstvo upropastio,nemoj da dozvolis da te internet upropasti i da ostaris kao Batko a da devojku u zivotu nisi poljubio.A to za koga navijas je tvoje pravo..Skokni neki put do arene igrala ti Zvezda ili FMP karata je bilo.

Sportista

pre 9 godina

Partizan je odavno prezalio evropu! "Cilj je bio da se udje u grupnu fazi LE ",i da se uzme koja lova. Jer samim plasmanom u grupnu fazu lige evrope su dobili to. Jeste da i pobede i remi donose jos dodatne prihode ali ovo je nasa realnost. Mi bolje od ovoga ne mozemo barem sto tice evrope. Sto se tice same utakmice odlicno odigrana od strane Partizana iako je izgubljena sa "jednim golom razlike "bitno da se nisu osramotili protiv Engleza, jer poznato je koliko engleski fudbal daleko od naseg. To nece nikad moci da se meri sa nama uopste ikada....!!!

Pogled iz aviona

pre 9 godina

Ono kad iz aviona vidiš da je tekma Asterasu prodata
(Gustav, 27. novembar 2014 23:58)
Pošto tako dobro vidiš javi Asterasu da su promašili u proceni gde da ulože novac. Da li će je sad oni u zadnjem kolu nama prodati?

Kosovski ciklus

pre 9 godina

urke @ pokusavas da uspadnes dobar ,a na kraju si se odao i opleo sustini . slobodno covece prozivaj niko ne zna ko se krije iza tog nicka cemu licemerje?

Igor tv grobar.

pre 9 godina

Da jos jedan detalj veceras na utakmici su bili prisutni Grobari Novi Sad. GNS zastava je bila pored zastave Srbije, na tribini.

Mare

pre 9 godina

Strajnic je iznenadjen losim radom redara u na utakmici,a nasi Indijanci ulaze na teren.Očigledna razlika između civilizacije i nase divljine. (1985, 27. novembar 2014 21:52)

Ipak su to bili Engleski navijaci, i sta cemo sad oko ove tvoje recenice o civilizaciji i divljini.

ultrasrbin

pre 9 godina

Urke Valjevo, 27. novembar 2014 21:20

Bitnoje dati pominjes kosarkasku utakmicu izmedju Neptunasa i kluba"FMP moze da se zove kako hoce". razlog je sto tvoj KK CZ ne igra i trenutno ima status "zaledjeni". Lecis kosarkom komplekse na fudbalskim temama i prozivas tim koji jedini zi Srbije igra Evropu. Sta je bese sa tvojim timom? Oveezone vam nisu ni dozbvolili ucesce pa ej trebalo nesto da shvatite: Da nema toleta(koga prozivate) odavno bi ste bili u stecaju i igrali bi ste beton ligu.

arheolog

pre 9 godina

dal je moguce da deline bukvalno navijaju da su na teren utrcali navijaci Partizana samo da bi popili kaznu? ni u crkvu sa vama....

DanijelRSB

pre 9 godina

Ovi što su upali na meč su neki njihovi komičari! Sve su isplanirali prije i objavili na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=tHRJ9jnd5d8 !!! Koji kraljevi! :)

c7-5

pre 9 godina

Ovaj crnac sto je uleteo na teren mi ne lici na Srbina? Ali nema veze, mozda je i on Grobar, barem po nekim vasim komentarima. E jadni ste..

Gavgalj

pre 9 godina

Tragicno je dokle je nas fudbal dosao da ljudi ovde govore u hvalospevima kada neko od nasih klubova pruzi iole dostojniji otpor u Evropi i napravi dve polusanse u utakmici bez rezultatske vaznosti. Cim je meč bitan, nasih nigde nema. Ni klubova, ni reprezentacije. Mozda neko nije dobro gledao zaslepljen navodnom "sjajnom" igrom Partizana, ali ovi su mogli s drugim timom da daju jedno 7-8 komada da se nisu ispromasivali i pucali u golmana

Alexandar

pre 9 godina

Jaooo sto ste ponosni na te vase amaterske ekipe dole u srbi.

I ja sam srbin, al sta da kazem kad nemogu ni ove ekipe iz male svajcarske, sto igraju u drugom prvenstvu da usporedim sa vasim dole u prvom..jel su i oni mnogo bolji .

Pogotovom navijaci od zvezde i partizan, da polako shvate..Da te dve ekipe pojma nemaju o fudbal.

Partizan zaredom izgubio 17 utakmica u evropi. A vi ponosni..
Ugasite vas fudbal dole..ne treba nam na svjetu

Djule U2

pre 9 godina

Cestitam Partizanu na dobroj i hrabroj igri.Svaka cast.Razbite Pazar pa polako se odmarajte i cepajte do titule.Mi na klupi imamo 5 super igraca.AJMO CRNO BELI.SAMPIONI....U nasoj ligi smo Real Madrid za druge.....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aleks Maric, 27. novembar 2014 23:49)

Kakva zemlja, takav i Real.

koja bre dobra igra?/

pre 9 godina

Pa da onaj Lukac nije bio raspolozen mi bi primili 5 komada ladno!!!Sreca pa je sudija dodatno prekinuo mec ,zbog ulaska navijaca,inace bi crkli na terenu od trcanja!!!

Miksi

pre 9 godina

Na mene je ipak najači utisak utakmice ostavio komentator rts-a,pa ko da je prenosio polufinale lige evrope .... i samo viče "sjajna igra partizana,sjajna igra Grbića" ...... curkus tim koji jedva daje dao počasni gol u ligi evrope ..

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)

E stvarno, koliko jadan treba da budeš da navijaš za CZ i ostaviš ovakav komentar. Još ako si 95. pa ti dve titule nisi video u košarci i fudbalu zajedno.

Urke Valjevo

pre 9 godina

Navijam za vas, iako ste vi svim srcem navijali za Neptunas, sto se vidi i po komentarima. Ako veceras ne izvucete bod protiv rezervnog tima Totenhema onda cete jos jednom potvrditi da ste bruka Srbije.

cole

pre 9 godina

Grobari su trebali da izgube ovu utakmicu još u prvom poluvremenu. Imali su mnogo sreće pa nisu izgubili iz keca u kec !!! Svakakko su izgubili, i to je dobro :-) Svakako se i nije očekivalo da partizan izgubi od ovakvih majstora fudbala.

Bodibond

pre 9 godina

Kao čovek kome su naneti ogromni kompleksi od strane Partizana kroz celo moje detinjstvo, svim srcem sam uz engleze, da mi makar malo popuste živci nakon svih godina patnje.

Delija

pre 9 godina

Ako je ovo dobro onda mi nismo normalna nacija, ko se razume bar malo u fudbal video je da su ovi Englezi igrali kao na treningu, ljudi su igrali bez ikakvog motiva tako je bilo u prvoj utakmici isto

belial

pre 9 godina

Ja ne znam ko vise i prati srpski fudbal,treba im zabraniti da igraju evropska takmicenja,samo nam brukaju zemlju.Ovakav odnos prema klubu gde dobijaju astronomske plate je sramotan.Ali vazno da uvek postoji neko opravdanje tipa nismo imali srece,klub zivi od prodaje igraca itd.

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

Utisak broj 1) Spiker na White Hart Lane-u je imao cast da izgovori ime kapitena #22 kada je isti napustao teren

Utisak broj 2) Grbic, Zivkovic zveri, nazalost hostapleri ce gledati da ih uvale vec u junu negde.

Utisak broj 3) Kako je samo tehnicki potkovan Partizan, ko bi rekao da mozemo da budemo ravnopravni sa Premijer ligasem.

Utisak broj 4) Propustena je sjajna prilika da se spomene i obelezi nekako prijateljstvo izmedju Notts County-ja (najstariji klub u Engleskoj) i Partizana. Njihovi navijaci su nekoliko puta dolazili u nasu zemlju, obicno kad se slavi titula u poslednjem kolu. Nadam se da cemo ih ugostiti ove godine.

Utisak broj 5) Suza mi je krenula kad sam cuo "Parni valjak neka melje", Partizan napada, a Englezi muk.

Utisak broj 6) Mnogo, stvarno mnogo volim Partizan, deda, hvala ti.

Utisak broj 7) I da gubi sa 10:0, volim ga ko oka dva.

Bili Majer

pre 9 godina

I šta sada, ovo ispade dobar rezultat e svašta...izgleda da će proći još jedna decenija dok Partizan ne pobedi u grupi nekoga, 5 godina za gol pet za pobedu ,malo li je ?????

Del

pre 9 godina

Lazović ne 'pada',nego ga biju jer samo tako mogu da ga zadrže!Dečko ima fudbal 'u malom prstu'!Ćirković,doktorski!Fofana je simpatičan momak,ali pored ovakvih Lazovića i Škuletića,jednostavno nema šta da traži!!Nažalost.
(bora, 27. novembar 2014 22:15)
Je l tebe neko obavestio da ti vrhunski napadaci, sa fudbalom u malom prstu, nisu postigli NIJEDAN gol u 5 utakmica u Evropi?

djuro

pre 9 godina

Kakvi su ostali Lazovicevi mecevi ako je ovaj najbolji? Covek je potpuna katastrofa. Ostali uopste nisu losi, pogotovo Lukac. Prvoklasan golman.

дилема српског фудбала

pre 9 godina

да ли неко заиста мисли да би Енглез улетео на стадион и ризиковао забрану приласка стадиону због мртвог Партизана?!

1985

pre 9 godina

Strajnic je iznenadjen losim radom redara u na utakmici,a nasi Indijanci ulaze na teren.Očigledna razlika između civilizacije i nase divljine.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Ma daj bre ovi nisu normalni,primaju uzasno glupave i trivijalne golove.Nikolicu neznalice odlazi!!I povedi Lazovica,kapitena Markovica,Luku i slicne klovnove.

Kutinjo

pre 9 godina

hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.

Gojko

pre 9 godina

Zamisli, odigraš hiljadu utakmica u jednom klubu, a jedino što će ljudi pamtiti jeste promašaj sa pola metra, prazan gol protiv Reala.
Bravo Saša! Bravo kapitenu!

zoran

pre 9 godina

Sta kazete, Shkuletic je golgeter..? Svaka osma shansa zavrshi u golu. Fofana je izmislio fudbal za njega, ali shta vredi kada se ovde igra preko veze.

Booom

pre 9 godina

Odigraš najbolju utakmicu u Evropi u skorije vreme,i opet izgubiš, manje više što izgubiš već i ne postigneš gol...kakva komedija i ironija

panteroid

pre 9 godina

Koga vise briga za ovaj klub i za ovo takmicenje...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mik, 27. novembar 2014 23:03)

Onoga ko ostavlja komentare ovde.

Aleks Maric

pre 9 godina

Cestitam Partizanu na dobroj i hrabroj igri.Svaka cast.Razbite Pazar pa polako se odmarajte i cepajte do titule.Mi na klupi imamo 5 super igraca.AJMO CRNO BELI.SAMPIONI....U nasoj ligi smo Real Madrid za druge.....

Alexandar

pre 9 godina

Jaooo sto ste ponosni na te vase amaterske ekipe dole u srbi.

I ja sam srbin, al sta da kazem kad nemogu ni ove ekipe iz male svajcarske, sto igraju u drugom prvenstvu da usporedim sa vasim dole u prvom..jel su i oni mnogo bolji .

Pogotovom navijaci od zvezde i partizan, da polako shvate..Da te dve ekipe pojma nemaju o fudbal.

Partizan zaredom izgubio 17 utakmica u evropi. A vi ponosni..
Ugasite vas fudbal dole..ne treba nam na svjetu

bora

pre 9 godina

Lazović ne 'pada',nego ga biju jer samo tako mogu da ga zadrže!Dečko ima fudbal 'u malom prstu'!
Ćirković,doktorski!
Fofana je simpatičan momak,ali pored ovakvih Lazovića i Škuletića,jednostavno nema šta da traži!!Nažalost.

Dragan

pre 9 godina

Zadovoljavajuce je da smo pruzili solidnu partiju i primili samo jedan gol. Brine to sto smo na 5 utakmica dali 1 gol. Najvaznije je da se niko ne povredi.

JessePinkmanPFC

pre 9 godina

"Zivot prodje jos malo osta, nasa ljubav ne prestaje,
svi mi kazu da sad je dosta, a srce crno-belo je,
kada dodju teski dani, Ti se nemoj predati,
nasa vera je tvoja snaga, pevaju ti Grobari"

Džordž Orvel 1984

pre 9 godina

duplo smo bolja ekipa od totenhema,očekujem 3boda,kao i u zadnjem kolu protiv grka..šteta nekako nismo imali sreće kad smo dobili ove protivnike u grupi,gledam grupu steaue tu bi glatko bili 1...imamo dobru evropsku ekipu sa par pojačanja sledeće godine igramo ligu šampiona,a ove sezone osvajamo DUPLU KRUNU.

Grobari Trebinje

pre 9 godina

Soldado ne može da se sastavi sa loptom pa dobija aplauz na izlasku.Kod nas bi bio izvizdan i ispljuvan.Dobra igra,falio samo gol.To je Škuleta ostavio za Pazar.Još nešto,biće grobara u Pazaru.GT on tour!

Miksi

pre 9 godina

Na mene je ipak najači utisak utakmice ostavio komentator rts-a,pa ko da je prenosio polufinale lige evrope .... i samo viče "sjajna igra partizana,sjajna igra Grbića" ...... curkus tim koji jedva daje dao počasni gol u ligi evrope ..

Insajder

pre 9 godina

Cestitke Partizanu na lepoj i hrabroj igri...Bolje ste veceras igrali protiv Totenhama nego u BG kad ste uzeli bod, nije sve u bodovima ima nesto i u igri...Bilo vas je lepo gledati.Iskreni Zvezdas

Igor tv Grobar

pre 9 godina

Nije sve tako lose u vecerasnjoj igri Partizana protiv Totemhema, veceras je bilo puno prilika ali one nisu bile iskoristene Lukac je dobro branijo da nismo dobili drugi gol od Totenhema, a u prvom poluvremenu navijaci Totenhema su namjerno bili utrcavali u teren, kako bi tako bio prekid, sve u svemu bila je zanimljiva utakmica. NAPRED PARTIZAN

Labud

pre 9 godina

Hvala ti Partizane, posle nekoliko godina sam opet uzivao u Tvojoj utakmici u Evropi.

Lukac i Grbic su me posebno odusevili, ali i Danko je solidno igrao, ali je bio i sto se kaze wasteful. Hvala, Hvala!

Pfc

pre 9 godina

Kilavi Partizan bez odbrane i sredine bolji, džaba milioni. Šteta za akciju Lazovića bio bi vrh gol, Ninković nula. Ajmo Škuletaaaa. Drina fali jako. Grobari no 1

fancy

pre 9 godina

Brate kako ovaj raspali Totenhem dobija bilo koga u engleskoj? Na stranu sto navijam za grobare ovi su blagi krs! Ajde Skunelaru zabodi ga pa u repku! Ko me zna, zna da sam Zvezdas, pravi.

dAre

pre 9 godina

3 upada,na nekoj nebitnoj tekmi,Jos u Engleskoj gde su kazne ogromne... sve je ovo sumnjivo, evropa nam pakuje sve, albanija, turska, sad engleska, vrse pritisak

Slavko-RS

pre 9 godina

Fino igra Partizan,dusa mi puna.Sad se vidi koliko je nadmocan u nasoj ligi,na poluvrenu pisem i kako god sa zavrsi prezadovoljan sam.

Doktor

pre 9 godina

Nenad Marinkovic ulazi? Decko koji nije medju 18 u prvenstvu? Ovim je sve receno, sve se zna ko mora da igra, Luka, Kojic, Voja Brisel, Marinkovic...Fofana idi druze iz kluba, nisi zasluzio ovo...

zivina

pre 9 godina

Trebali smo da vodimo 3:0 na poluvremenu, ovi sto ulecu na teren su nas omeli, jer su se igraci Totenhema odmorili... U drugom se nadam cerupanju pevaca i pravljenju supe...

dasdfwr

pre 9 godina

(дилема српског фудбала, 27. novembar 2014 22:24)

Pošto je ova utakmica pod okrivljem u UEFE ta pravila ne važi, to bi valjda trebalo da znaš. Drugo jer vi vidi čoveka crne boje kože koji uleće i slika se, pa kako to može biti navijač Partizana.

Dorcolski Lobi

pre 9 godina

Volkov opet najgori. Ali ostalo je cak bilo ok, samo sto nema ko ni u strucnom stabu, ni od igraca da radi na psihologiji. Grobari opet dokazali da im u regionu, a bogami i mnogo sire, nema ravnih...

323

pre 9 godina

Kulturna Engleska država. Ja ne mogu da zamislim kako bi mi prošli da se ovo desava na našem stadijonu. Bezbednost igrača je ugrožena zbog bolesnika koji ovako utrčavaju na teren. Tuga gde smo mi i šta nam radi mafija i UEFE.

Bane

pre 9 godina

Da li ce se ikada nasi klubovi ograditi od ovakvih navijaca.
(dragan, 27. novembar 2014 21:46)
hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.
(Kutinjo, 27. novembar 2014 21:51)

Ma sigurno su Srbi, naročito onaj što je pravio selfi, navijač Partizana iz Kambodže. Da li od vas dvojice video gde su bili smešteni pristalice Partizana sa te pozicije malo morgen bi ti uletao u teren. Za uletanje u teren moraš da znaš cake nije to samo tek tako. Drugo uletanja u Engleskoj imaš koliko hoćeš samo što oni to vešto prikriju da televizijski auditorijum ne vidi, ovde je bio problem sa više uletanja pa nisu mogli da sakriju. I treba da vas bude sramota odma napadate ljude i to bez razloga.

CTO

pre 9 godina

Strajnicu, rezultat izmedju Nemacke i Argentine je bio 2:4 u korist Argentine a ne 0:4 kao sto si rekao. Sramota da sportski komentator ne zna takav podatak...

n

pre 9 godina

Dobro su odigrali, otvoreno su izasli da se nadigravaju. Ipak, mnogo su se ispromasivali pred golom i protiv ovakvih protivnika se moraju iskoristiti sanse koje imate. Naravno i Totenhem je imao puno prilika ali to se i ocekivalo. Zao mi je za onaj sut Volkova na kraju, verovatno bi ostalo nereseno da smo onamo postigli pogodak ali sta je tu je.
Uglavnom idemo dalje, da se zavrse ove utakmice do kraja kako treba.

Slavisa

pre 9 godina

I sta je problem igrati ovu formaciju celu LE??
Pa Asteras bi unistili, a sa Besiktasem bi bilo otvoreno.
Joooj pa dokle god igramo kukavicki, necemo nikoga pobediti.

Veceras i da izgubimo sa 7:0, ne bih rec rekao, jer je napadacki fudbal!

Nemanja

pre 9 godina

Pa jel moguće da RTS nema nekog normalnog komentatora? Uvek samo Strajnić. Mislim nemam ja ništa lično protiv njega, ali ovo njegovo prenošenje utakmice je jadno i totalno amaterski.

Zoran Todorovic

pre 9 godina

Znate, kad nemate sposobne ljude da nadju sponzora na grudima onda je to sramota! Toliko od Grobara koji pamzi Acu Trifunovica, Mocu Vukotica, Nenada Bjekovica itd....pa mi smo u "Sport"-ovim dresovima sa dve pruge bili jaci finanskijski. A da, Sale po izlasku izgleda mnogo setno, jel da čitamo izmedju redova...

Djule U2

pre 9 godina

Cestitam Partizanu na dobroj i hrabroj igri.Svaka cast.Razbite Pazar pa polako se odmarajte i cepajte do titule.Mi na klupi imamo 5 super igraca.AJMO CRNO BELI.SAMPIONI....U nasoj ligi smo Real Madrid za druge.....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aleks Maric, 27. novembar 2014 23:49)

Kakva zemlja, takav i Real.

koja bre dobra igra?/

pre 9 godina

Pa da onaj Lukac nije bio raspolozen mi bi primili 5 komada ladno!!!Sreca pa je sudija dodatno prekinuo mec ,zbog ulaska navijaca,inace bi crkli na terenu od trcanja!!!

Gavgalj

pre 9 godina

Tragicno je dokle je nas fudbal dosao da ljudi ovde govore u hvalospevima kada neko od nasih klubova pruzi iole dostojniji otpor u Evropi i napravi dve polusanse u utakmici bez rezultatske vaznosti. Cim je meč bitan, nasih nigde nema. Ni klubova, ni reprezentacije. Mozda neko nije dobro gledao zaslepljen navodnom "sjajnom" igrom Partizana, ali ovi su mogli s drugim timom da daju jedno 7-8 komada da se nisu ispromasivali i pucali u golmana

Kosovski ciklus

pre 9 godina

urke @ pokusavas da uspadnes dobar ,a na kraju si se odao i opleo sustini . slobodno covece prozivaj niko ne zna ko se krije iza tog nicka cemu licemerje?

Predrag

pre 9 godina

Igrac utakmice Lukac, covek je sve poskidao, alal vera! Kojic kao mrtvak se vuce po terenu, ako vec ne moze nemoj ni da ga ubacujes. A Strajnic kao da je igrao 3+, smorio se covek. Bravo za igrace, trudili su se ali opet poraz je poraz, niko ne zna gol da da...

Frankfurt

pre 9 godina

dosta dobra igra partizana.steta sto nema da neko da gol.englezi jaci u duelima,los prijem lopte igraca partizana.sve u svemu dobar partizan,dostojno se suprotstavio englezima.mislim da ne trba vise pominjati da je falio fofana.jednostavno nikolic ne racuna na njega.steta sa malo vise hrabrosti i vise umeca baratanja sa loptom bilo bi puno bolje.odigrali su dobru utakmicu i u istambulu i sada u londonu.fali jos kvalitet nekim igracima ali nisu oni za to krivi.

Normalno poluvreme...

pre 9 godina

Mene zanima razlog dobre igre iste ekipe? Dokazivanje pred skautima? Engleska trava? Neka obećana premija? Da niste sspavali na dormeo dušecima!? ....ili nedostatak splavova? Šta god da je, jedini je i pravi recept za međunarodne utakmice.

srbijasine

pre 9 godina

Englezi kazu da su redari primetili da neko od Partizanovih navijaca daje signale, pre svakog uletanja u teren!! Da li je moguce da su Englezi toliki retardi?!

krcun osnivac

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)

pogled na tabelu:
4. .........
3 ..........
2 .........
1 ...........

gde je stub srBstva?

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)


A na tabeli:
crvena zvezda slobodna ovo kolo kao i uvek poslednjih 20 godina.
Ne a tvom mestu ne bih se javljao, ali hvala Bogu pa nismo isti.

sofronije

pre 9 godina

Nasi navijaci organizovani su tamo u cosku iza gola Partizana, plus je oko njih dosta redara. Ovi sto ulecu su neki provokatori 100%.

veerghoen

pre 9 godina

Као Звездаш сам уживао у лепој игри клуба уз Хумске улице. Заиста су заслужили бод и штета што није ушла она шанса Волкова на крају. Одличан Партизан, овај тим није уопште лош.

arheolog

pre 9 godina

dal je moguce da deline bukvalno navijaju da su na teren utrcali navijaci Partizana samo da bi popili kaznu? ni u crkvu sa vama....

Sasa

pre 9 godina

Kao navijač CZ tvrdim da je ovo jedna od boljih utakmica naših timova, tako treba da se igra, brzo, tečno, odmah predati loptu i krenuti napred, svaka čast, oduševljen sam igrom Partizana, zaslužili su bar bod.

nikola

pre 9 godina

Najbolje izdanje u Evropi ove sezone... Bravo crno-beli, al morao je barem bod da padne da se isplate radnici na stadionu. Ajmo sad da osiguramo titulu pa do godine u LS!

sića - sto hiljada evrića

pre 9 godina

Nažalost, biće ipak kazni zbog utrčavanja partizanovih navijača u teren. Ovaj tamnoputi je moj komšija Radoslav iz Smedereva. Majka mu je iz Somalije pa je valjda "malo više" na nju povukao!

Sportista

pre 9 godina

Partizan je odavno prezalio evropu! "Cilj je bio da se udje u grupnu fazi LE ",i da se uzme koja lova. Jer samim plasmanom u grupnu fazu lige evrope su dobili to. Jeste da i pobede i remi donose jos dodatne prihode ali ovo je nasa realnost. Mi bolje od ovoga ne mozemo barem sto tice evrope. Sto se tice same utakmice odlicno odigrana od strane Partizana iako je izgubljena sa "jednim golom razlike "bitno da se nisu osramotili protiv Engleza, jer poznato je koliko engleski fudbal daleko od naseg. To nece nikad moci da se meri sa nama uopste ikada....!!!

znate, niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove

pre 9 godina

Najbolji su ovi dole koji su "znali" da to grobari uleću na teren i kobajagi se čude kako to klub vodi navijače na evropsko gostovanje...

Inače, Partizan večeras sasvim solidan, očigledno je da je ispred ostatka naše lige taman toliko, koliko su spursi ispred nas i to samo neobjektivni neće priznati, a vide i oni naravno.
Realno i Partizanu i Zvezdi fali po par miliona da naprave solidne ekipe tipa APOEL, Ludogorec i sl. sa kojima bi se ravnopravno, uz ludačku borbenost svih 11 na terenu, mogli boriti za proleće u Evropi, ali avaj, ako uložiš 5 milki kako da ih spasiš od raznih ramadanija u blatu od srpskog fudbala...
A opšte je poznato da srpski bizMismen voli da okrene lovu ako je moguće još juče, ne daj Bože da sačeka dve godine.

DanijelRSB

pre 9 godina

Ovi što su upali na meč su neki njihovi komičari! Sve su isplanirali prije i objavili na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=tHRJ9jnd5d8 !!! Koji kraljevi! :)

Kutinjo

pre 9 godina

Moja greska bio sam ubedjen da su nasi uleteli na teren,valjda zato sto sam navikao od nas na takve stvari ali izgleda da ima jos sabana kao sto smo i mi.

pavlaka

pre 9 godina

Da li ce se ikada nasi klubovi ograditi od ovakvih navijaca.
(dragan, 27. novembar 2014 21:46)
hahahahaa nema sanse da ovo domaci navijaci ulecu pa kod njih se za ovo ide na robiju,ovo su nasi garant,nema sta gde god da banemo pokazemo kakvi smo.
(Kutinjo, 27. novembar 2014 21:51) Bolje je ispasti GLUP,nego iz aviona,ha,ha,ha,ha,......

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Pogled na tabelu : 4. Partizan 5 0 1 4 1:9 1 hmmmmm na istoku nista novo....hmmmm....bice bolje...ali kad na vrbi....hmmmm....
(bravisimo, 27. novembar 2014 23:48)

E stvarno, koliko jadan treba da budeš da navijaš za CZ i ostaviš ovakav komentar. Još ako si 95. pa ti dve titule nisi video u košarci i fudbalu zajedno.

c7-5

pre 9 godina

Ovaj crnac sto je uleteo na teren mi ne lici na Srbina? Ali nema veze, mozda je i on Grobar, barem po nekim vasim komentarima. E jadni ste..

Igor tv grobar.

pre 9 godina

Da jos jedan detalj veceras na utakmici su bili prisutni Grobari Novi Sad. GNS zastava je bila pored zastave Srbije, na tribini.

Mare

pre 9 godina

Strajnic je iznenadjen losim radom redara u na utakmici,a nasi Indijanci ulaze na teren.Očigledna razlika između civilizacije i nase divljine. (1985, 27. novembar 2014 21:52)

Ipak su to bili Engleski navijaci, i sta cemo sad oko ove tvoje recenice o civilizaciji i divljini.

KOMPLEKSI SU CUDO

pre 9 godina

@bodibond Ajde sto ti Partizan detinjstvo upropastio,nemoj da dozvolis da te internet upropasti i da ostaris kao Batko a da devojku u zivotu nisi poljubio.A to za koga navijas je tvoje pravo..Skokni neki put do arene igrala ti Zvezda ili FMP karata je bilo.

kladionicar

pre 9 godina

Urke Valjevac igraci kao Lenon,Vertongen,Dembele,Loris i Lamela vrede vise od vas i nas zajedno sa sve ruiniranim stadionima i Zemunelom.Nasi igraci godisnje ne zarade koliko ovih petorica nedeljno.Plus stadion im uvek pun navijaca sa placenim ulaznicama.

automehanicar

pre 9 godina

A zasto najbolje igraju tamo? pa engleska,rodjaci,najbolja liga,najbolja lova,treba se lepo prodati...uzas smo,majke mi...

milko

pre 9 godina

Partizan je odigrao korektno,dosta dobro. Engleski klubovi odavno ne igraju eneski fudbal kakav smo nekada gedali. Iz igre ove ekipe Sparsa se to odlicno vidi. Igraju tehnicki superiorno a kako i ne bi kad ne to internacio.alna. rigada. Sve samijuznoamerikanci i igraci iz najjacih fudbalskih zemalja,Francuske, Italije, Spanije... Tako da smo i tehnicki nadigrani sto ne cudi. Od nasih su odskakali Lukac, S. Markovic,DankoSale kapiten. I ostali su dali svoj doprinos dobrom izdanju ekipe.Za mene je najbitnije da je ekipa u odlicnojformi. Narocito sam zadovoljan igrom Sase Markovica koji je ucutkao sve neverne Tome. Svaka cast Sasa, samo tako nastavi.

ultrasrbin

pre 9 godina

Urke Valjevo, 27. novembar 2014 21:20

Bitnoje dati pominjes kosarkasku utakmicu izmedju Neptunasa i kluba"FMP moze da se zove kako hoce". razlog je sto tvoj KK CZ ne igra i trenutno ima status "zaledjeni". Lecis kosarkom komplekse na fudbalskim temama i prozivas tim koji jedini zi Srbije igra Evropu. Sta je bese sa tvojim timom? Oveezone vam nisu ni dozbvolili ucesce pa ej trebalo nesto da shvatite: Da nema toleta(koga prozivate) odavno bi ste bili u stecaju i igrali bi ste beton ligu.

Pogled iz aviona

pre 9 godina

Ono kad iz aviona vidiš da je tekma Asterasu prodata
(Gustav, 27. novembar 2014 23:58)
Pošto tako dobro vidiš javi Asterasu da su promašili u proceni gde da ulože novac. Da li će je sad oni u zadnjem kolu nama prodati?