Sreda, 26.11.2014.

13:31

Radonjić: Neptunas ne odlučuje

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu čeka težak susret sa Neptunasom u okviru sedmog kola grupe D Evrolige.

Izvor: JT

Radonjiæ: Neptunas ne odluèuje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

E

pre 9 godina

a (ne) placeni navijacu
Kao prvo ovo je javni servis i svako ima pravo na svoj stav i ja a tebi ako se ne svidja mozes ides na FB, ali ajde: Radonjic konstantno baca u kontra-ritam Jaku od sjaja do ocaja ne zna da ga dozira cesto kad mu ide ga vadi a ostavlja kad mu ne ide i covek vezuje grese, inace sjajan potencijal, Jankins pa nije zaboravio da igra basket trener koristi samo njegove odbrambene sposobnosti, kad je za njega izradjena neka akcija uvek dobije loptu par sekundi do kraja da sam izmisli kos pa nije ni cude sto ima slabije procente, previse umaranje Bobija koji mora vise da se odmori odnosno regenerise a Cirbes je odlicna zamena, Lazic ne sme igrati po 25 min i 15 mu dosta za doziranje energije, Kalinica gura na cetvorku i tamo ga sputava, Dangubic strasan fizicki potencijal i sut a unistava ga Radonja samo je nazadovao, ne ume da skine pritisak sa igraca, cesto se vidi da su uplaseni i dezorganizovani, gledaju u trenera a on muk samo vice odbrana....umalo ispali od Budiveljnika pritisak nas ubi dobismo uz strasnu gresku odbrane, Uniks strasan pad na pola trece napad odjednom stao nema resenja to trener mora da resi, Cibona suludo trositi reci, Olimpijakos zatvoren Vilijam alternative nema, time-out umesto crtanja akcije samo se cuje igrajte odbranu, koja mu je puka sila i trosenje energije, zona se nikad ne igra, ne zna se braniti od trojkaskih ekipa itd itd i nemoj se vise kaciti na moje komentare

Ljuba

pre 9 godina

"Objasni nam, KOG BUDZETA i ko ima manji budzet od nas (sem KK NEDELJA I SVI SMO TU ALI MENE SADA NEMA)"

Neptunas je ekipa koja ima ubedljivo najmanji budzet u EL!!! Nije da smo mi bitno jaci, ali kvantitativno je tako!

Joe Carroll

pre 9 godina

SVAKA CAST RADONJI!!! Takvu nenametljivost,skromnost i pre svega ljudskost se ne vidja cesto.Stvarno bih voleo da bude dozivotni trener KK Crvena Zvezda.Covek koji ne zeli bombasticnim izjavama da skrece paznju na sebe,zna da rastereti igrace a svi znamo koliko je vazna utakmica sutra.Ubedjen sam da dobijamo sa minimum 15 razlike.Eto hendikepa od mene,ko sme u gajbu piva nek izvoli.

Marko

pre 9 godina

Neptunas nas je prvu dobio nešto na našu grešku ,a iskreno da pričamo imali su ne normalan šut taj dan ,što bi rekao Šarenac i sa parkinga bi ušlo,ne može dva puta da se ponpvi takva igra,zato prednost dajem zvezdi,jer kada delije grunu i uz Jakinu energiju 10 razlike minimum za nas.

braca po materi

pre 9 godina

Moramo da pobedimo Neptunas, ujednacena je grupa tako da nam je potrebno 5 pobeda (najverovatnije). Gotovo sam siguran da ce Olimpijakos da nas pusti da pobedimo i da cemo da izgubimo od valensije u gostima, tako da je bolje da petu pobedu jurimo protiv neptunasa nego protiv Laborala.

mrki

pre 9 godina

Zvezda sa ovakvim trenerom nema sanse da pobedi iole teskof protivnika. Coveku ni 20 razlike u zadnjoj cetvrtini nije dovoljno da dobije utakmicu. Sasa nas jos ubedjuje da su nekakvi pocetnici u euro ligi opasni. Sto se onda takmici.

Nikola

pre 9 godina

@kum mogu samo da ti kazem da su mi svi gestovi nasih organizovanih navijaca potpuno nelogicni. Odati postu je sasvim u redu, ali zasto nema organizovanog navijanja? Zasto se bojkotuje Aba liga? Zasto se uopste posecuju fudbalske utakmice? Pa to je propali sport u ovoj drzavi, a kosarkaska ekipa koja igra nikad bolje, nema pravu podrsku, kao da se izmisljaju razlozi samo da se ne bodri ovaj tim. Da li moguce da neko jos uvek vise prati fudbal od kosarke u ovoj zemlji?

veliki strumf

pre 9 godina

Tegi je rekao da ce biti minimum 20, a Grba 30. Obojica su bili veoma iskreni. Sigurno je da smo kuci bolji bar za 20 razlike. Ipak, ja bih i sa 3 bio prezadovoljan.

komandant Gvozdenog Puka

pre 9 godina

Za nasu mladost najlepsu,za mladost nase Srbije koja je za ponos.I one sa severa i sa juga,sa zapada i sa istoka.Za bolje dane,na radost neka se krece.
One koje smo voleli,volecemo jos vise.Neka nam to bude snaga i vecni putokaz.
Mladosti nasa,zastave casti i ljubavi razvijte.Postujmo i cuvajmo ih.
Gvozdeni puku moj,uvek ces biti uz njih.

Kum

pre 9 godina

Posle minuta cutanja treba da igraci Neptunasa osete pritisak, da nasi igraci osete podrsku koja ce da ih nosi da "pojedu" Neptunas. A mi treba da cutimo??? Bicu u Areni, odacu postu brutalno ubijenom momku, ali necu da cutim kad pocne utakmica, bodricu nas tim.
(Zorz Pap, 26. novembar 2014 15:09)

Daj, ne sirite dezinformacije.

Samo nece biti organizovanog navijanja Delija, sto znaci, bez pesmi i lika sa megafonom, ali bice svega ostaloga, dranja, vristanja, zvizdanja, aplauza, i sve u svemu BUKE! Da se slede od straha!!!

U subotu na fudbalu ce cutati 25 minuta.

moje ime

pre 9 godina

„Prilikom izvlačenja grupa, govorilo se da smo imali veliku sreću da smo dobili tim koji neće moći da parira po kvalitetu i da neće moći nikoga da dobije. Ispostavilo se da to nije tako, a sada je Neptunas u situaciji da se ravnopravno bori za plasman u Top 16. Znamo da nas čeka težak meč protiv ozbiljnog protivnika“, rekao je Radonjić.

Svaka cast vama, ali budimo realni. Nije Neptunas toliko jak, koliko se potvrdilo da su ostali slabi.

Odavno nije spojena ovako slaba grupa u Evroligi. Jedino Olimpijakos je tu zaista ozbiljan tim.

Generalno je Evropska kosarka pala(zato sto su pali Italijani pre svega, ali i Spanci - od veoma ozbiljne lige sveli su se na tri ozbiljna tima i Grci - imaju tri puta manje budzete nego pre par godina), ali opet su ostale grupe tu i tamo jace. Narocito grupa C.

U svakom slucaju vi ste stvorili jedan jak sastav sa solidnim budzetom i moguce je da biste i u nekoj jacoj grupi(mozda cak i grupi C) uspeli da prodjete u TOP 16, ali ipak treba biti realan i videti kako stvari stoje. Naravno, ne ocekujem da Radonjic to prizna. Bilo bi glupo da prica, nasa grupa je laka, ko bi to uradio. Medjutim, mislim da ce u TOP16 doci do soka, kada se shvati da je u grupi nekoliko "Olimpijakosa".

Zorz Pap

pre 9 godina

Jel moze neko da mi odgovori kome je normalno da se peva na sahrani nesrecnog mladica, a nije mu normalno u Areni u bitnoj utakmici za top 16!? Proslu se navijalo za Olimpijajos, a sada nece za Zvezdu. Posle minuta cutanja treba da igraci Neptunasa osete pritisak, da nasi igraci osete podrsku koja ce da ih nosi da "pojedu" Neptunas. A mi treba da cutimo??? Bicu u Areni, odacu postu brutalno ubijenom momku, ali necu da cutim kad pocne utakmica, bodricu nas tim.

i na nebu sija zvezda crvena

pre 9 godina

Sta nije jasno, cocek je lepo rekao, ne odlucuje Neptunas nego MI. Ne svidja mi se bojkot navijanja jer mislim da se ni Mare ne bi slozio sa time, ali ajde, sta je tu je.

Ljuba

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ovo je najbitniji mec do sada, pobeda trasira put u top 16. Razumem ja da Radobja zeli da rastereti ekipu, ali odluka velikih timova je da preuzimaju odgovornost I ulogu favorita kad za to ima uslova, a Zvezda ovde jeste favorit I zbog domaceg terena I zbog budzeta I zbog kvaliteta igraca I realno sve osim pobede je neuspeh. Videcemo od cega su momci, a pogotovo Radonja koga se plasim kad su psiholoski teske utakmice u pitanju!

crvena *

pre 9 godina

Zvezda ovde jeste favorit I zbog domaceg terena I zbog budzeta I zbog kvaliteta igraca I realno sve osim pobede je neuspeh. Videcemo od cega su momci, a pogotovo Radonja koga se plasim kad su psiholoski teske utakmice u pitanju! (Ljuba, 26. novembar 2014 14:08)

Objasni nam, KOG BUDZETA i ko ima manji budzet od nas (sem KK NEDELJA I SVI SMO TU ALI MENE SADA NEMA)

Delije Knin

pre 9 godina

Ti si nam najveca prepreka..los trener i tacka..
I katastrofa odluka da se na ovako bitnoj utakmici ne navija..minut cutanja,skandiranje imena,parole..
naravno, svima nam je zao..velika tuga..
A sta da izgubimo zbog takve odluke,gde smo onda? Ko ih uopste donosi?

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@E

Pratim te vec danima i samo sam cekao da se oglasis u vezi Radonje. Pa imas li ti bilo kakav argument da kazes protiv trenera koji je na pobedu od top 16, koji ima 9-0 u aba ligi. Pa obrati malo paznju na neke cinjenice pre nego sto trosis vreme na kucanje besmislenih komentara protiv coveka cija ekipa je>

prva u EL po broju skokova u napadu i u odbrani,
ima igraca koji je prvi i 8 po indexu korisnosti,
prvog skakaca EL
drugog asistenta lige po proseku a prvi po broju asistetencija u zbiru.

Udji malo na you toube ima mnogo kompilacija najboljih poteza nasih igraca kako pojedninacnih tako i kolektivnih. Vise poteza u ovih 2 meseca nego zbir svih poteza za protekle 2 godine.

Pogledaj svaki nas napad kako se MWIL okrece ka Radonji i pita za akciju, po tebi ova igra je zvezde je cist produkt individualnih kvaliteta i puke srece a ne sistema koji je uspostavio Radonjic.

O odbrani je suvisno govoriti.

vise nemam vremena da ti pisem nego cu uvek ti odgovoriti dok ne izadjes sa argumentima pa cu se shodno i tome sloziti akko budes u pravu. Pozdrav mada znam da neces biti u Areni sutra jer ces sedeti pored kompa i cekati prvi faul da kukas kako je Radonja kriv. Srecom bicu u Areni i necu citati tvoje komentare.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ajde da budemo realni, ovo moras da dobijes. Samo molim te gledaj da ne primimo 8 trojki iz prvih 10 pokusaja. Pobeda nas 99% vodi dalje, cak mislim da ce biti dovoljne 4 pobede ukoliko Oly dobije neke utakmice...
Recept je jasan, nametnuti jak tempo u odbrani i po cenu koje licne greske vise ne dozvoliti trojke Litvancima. Ako ih ne krene sut, oni realno ima da izgube 20 poena razlike jer su tipicna domacica. Zvezda ove godine na strani gubi na jednu loptu a kuci gazi 20 razlike. Ubedjen sam u pobedu, mada me malo brine ova stvar oko navijanja. Bice sigurno napeta atmosfera, ali verujem da ce igraci dati maksimum, jer su cak i po onakvim okolnostima pre meca u Litvaniji imali sut za pobedu...
Da smo pametni trebali smo da ih smestimo u neki hotel bez grejanja,cisto da pokazemo zube od starta, ali eto mi uvek pokazujemo nasu naivnost, pa ce nam se onakve situacije ponavljati i u buducnosti.
Ne vidim jednostavno na koji nacim mogu da nas pobede u Areni ako mi pruzimo bar 80%.

zeljko

pre 9 godina

Ovo mi ne miriše na dobro.Prvo monstrum koji je smislio da nema navijanja,a ja da ga pitam dali bi to MARKO odobrio i sada kada je sigurno najvažnija utakmica njegove Zvezde ,utakmica za šesnestfinale.Pravi i iskreni navijači ,a ne ovi sto iz interesa vole
Zvezdu, za Marka svom snagom i dubinom duše pomoci nasoj i Markovoj Zvezdi da dođe do najvaznije pobjede u sezoni,Radonjic kaze nije toliko vazna,a ja da mu kazem najvaznija moguca jer Zvezda ako dobije više od dva razlike eliminisala bi Neptunas jer prakticno bjezala bi mu dve pobjede koje oni ne mogu ostvarit jer idu Valensiji i Olimpijakosu,a Kaha Laboral je vec otpisana.

GM

pre 9 godina

Napred Dejo, samo napred Zvezdo.

Za dve godine, dva puta Evroliga, najveci uspeh u istoriji kluba - polufinale Evrokupa, dve sezone ubedljivo najbolji u Jadranskoj ligi.
A samo zbog poraza od Cibone u polufinalu prosle sezone, sve to se baca sa strane. A takva utakmica se gubi jednom u sto godina i pritom nije do trenera sto igraci otvorene suteve i trojke sutiraju 1 od milion.

Ipak, srecu treba zasluziti necim, tako da mu ishod nije nista znacio, jer je ponovo obezbedjenja, nekako, Evroliga. S druge strane, neko i neciji 'drim tim' je kaznjen za nesto trojkom sa 10 metara u istom tom Beogradu.

Nije igrao u Zvezdi, Crnogorac jeste iako je rodjen u Beogradu, ponasanjem najdosledniji trenera velikog kluba u poslednjih dosta godina i u FK i KK sa obe strane brda.


Zbog svega toga je sramota da se ceka poraz za kritikovanje i kao da nikada ne sme da utici nista sa strane i izgovor, a kada se redjaju pobede, onda je sve to normalno. Cedevita dobila Makabi u Tel Avivu, tako da je to ocekivano dobiti u Zagrebu posle onakvog Istanbula...

djc-xxx

pre 9 godina

Drago mi je da se Jović, vraća, a šteta da će to biti posle Neptunasa i derbija... U prvom delu ove "paklene serije", pokazalo se koliko on nedostaje. Bez njega smo doživeli poraz u EL, a i u ABA je bilo gušće nego pre. Da su protiv Galate na kraju drugog produžetka bili tu Lazić i Jović, ne bi nam onaj njihov bek presudio trojkama... Po meni, Jović daje neki poseban "šmek" ekipi :-)

djc-xxx

pre 9 godina

Drago mi je da se Jović, vraća, a šteta da će to biti posle Neptunasa i derbija... U prvom delu ove "paklene serije", pokazalo se koliko on nedostaje. Bez njega smo doživeli poraz u EL, a i u ABA je bilo gušće nego pre. Da su protiv Galate na kraju drugog produžetka bili tu Lazić i Jović, ne bi nam onaj njihov bek presudio trojkama... Po meni, Jović daje neki poseban "šmek" ekipi :-)

GM

pre 9 godina

Napred Dejo, samo napred Zvezdo.

Za dve godine, dva puta Evroliga, najveci uspeh u istoriji kluba - polufinale Evrokupa, dve sezone ubedljivo najbolji u Jadranskoj ligi.
A samo zbog poraza od Cibone u polufinalu prosle sezone, sve to se baca sa strane. A takva utakmica se gubi jednom u sto godina i pritom nije do trenera sto igraci otvorene suteve i trojke sutiraju 1 od milion.

Ipak, srecu treba zasluziti necim, tako da mu ishod nije nista znacio, jer je ponovo obezbedjenja, nekako, Evroliga. S druge strane, neko i neciji 'drim tim' je kaznjen za nesto trojkom sa 10 metara u istom tom Beogradu.

Nije igrao u Zvezdi, Crnogorac jeste iako je rodjen u Beogradu, ponasanjem najdosledniji trenera velikog kluba u poslednjih dosta godina i u FK i KK sa obe strane brda.


Zbog svega toga je sramota da se ceka poraz za kritikovanje i kao da nikada ne sme da utici nista sa strane i izgovor, a kada se redjaju pobede, onda je sve to normalno. Cedevita dobila Makabi u Tel Avivu, tako da je to ocekivano dobiti u Zagrebu posle onakvog Istanbula...

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@E

Pratim te vec danima i samo sam cekao da se oglasis u vezi Radonje. Pa imas li ti bilo kakav argument da kazes protiv trenera koji je na pobedu od top 16, koji ima 9-0 u aba ligi. Pa obrati malo paznju na neke cinjenice pre nego sto trosis vreme na kucanje besmislenih komentara protiv coveka cija ekipa je>

prva u EL po broju skokova u napadu i u odbrani,
ima igraca koji je prvi i 8 po indexu korisnosti,
prvog skakaca EL
drugog asistenta lige po proseku a prvi po broju asistetencija u zbiru.

Udji malo na you toube ima mnogo kompilacija najboljih poteza nasih igraca kako pojedninacnih tako i kolektivnih. Vise poteza u ovih 2 meseca nego zbir svih poteza za protekle 2 godine.

Pogledaj svaki nas napad kako se MWIL okrece ka Radonji i pita za akciju, po tebi ova igra je zvezde je cist produkt individualnih kvaliteta i puke srece a ne sistema koji je uspostavio Radonjic.

O odbrani je suvisno govoriti.

vise nemam vremena da ti pisem nego cu uvek ti odgovoriti dok ne izadjes sa argumentima pa cu se shodno i tome sloziti akko budes u pravu. Pozdrav mada znam da neces biti u Areni sutra jer ces sedeti pored kompa i cekati prvi faul da kukas kako je Radonja kriv. Srecom bicu u Areni i necu citati tvoje komentare.

Zorz Pap

pre 9 godina

Jel moze neko da mi odgovori kome je normalno da se peva na sahrani nesrecnog mladica, a nije mu normalno u Areni u bitnoj utakmici za top 16!? Proslu se navijalo za Olimpijajos, a sada nece za Zvezdu. Posle minuta cutanja treba da igraci Neptunasa osete pritisak, da nasi igraci osete podrsku koja ce da ih nosi da "pojedu" Neptunas. A mi treba da cutimo??? Bicu u Areni, odacu postu brutalno ubijenom momku, ali necu da cutim kad pocne utakmica, bodricu nas tim.

zeljko

pre 9 godina

Ovo mi ne miriše na dobro.Prvo monstrum koji je smislio da nema navijanja,a ja da ga pitam dali bi to MARKO odobrio i sada kada je sigurno najvažnija utakmica njegove Zvezde ,utakmica za šesnestfinale.Pravi i iskreni navijači ,a ne ovi sto iz interesa vole
Zvezdu, za Marka svom snagom i dubinom duše pomoci nasoj i Markovoj Zvezdi da dođe do najvaznije pobjede u sezoni,Radonjic kaze nije toliko vazna,a ja da mu kazem najvaznija moguca jer Zvezda ako dobije više od dva razlike eliminisala bi Neptunas jer prakticno bjezala bi mu dve pobjede koje oni ne mogu ostvarit jer idu Valensiji i Olimpijakosu,a Kaha Laboral je vec otpisana.

Ljuba

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ovo je najbitniji mec do sada, pobeda trasira put u top 16. Razumem ja da Radobja zeli da rastereti ekipu, ali odluka velikih timova je da preuzimaju odgovornost I ulogu favorita kad za to ima uslova, a Zvezda ovde jeste favorit I zbog domaceg terena I zbog budzeta I zbog kvaliteta igraca I realno sve osim pobede je neuspeh. Videcemo od cega su momci, a pogotovo Radonja koga se plasim kad su psiholoski teske utakmice u pitanju!

crvena *

pre 9 godina

Zvezda ovde jeste favorit I zbog domaceg terena I zbog budzeta I zbog kvaliteta igraca I realno sve osim pobede je neuspeh. Videcemo od cega su momci, a pogotovo Radonja koga se plasim kad su psiholoski teske utakmice u pitanju! (Ljuba, 26. novembar 2014 14:08)

Objasni nam, KOG BUDZETA i ko ima manji budzet od nas (sem KK NEDELJA I SVI SMO TU ALI MENE SADA NEMA)

veliki strumf

pre 9 godina

Tegi je rekao da ce biti minimum 20, a Grba 30. Obojica su bili veoma iskreni. Sigurno je da smo kuci bolji bar za 20 razlike. Ipak, ja bih i sa 3 bio prezadovoljan.

Nikola

pre 9 godina

@kum mogu samo da ti kazem da su mi svi gestovi nasih organizovanih navijaca potpuno nelogicni. Odati postu je sasvim u redu, ali zasto nema organizovanog navijanja? Zasto se bojkotuje Aba liga? Zasto se uopste posecuju fudbalske utakmice? Pa to je propali sport u ovoj drzavi, a kosarkaska ekipa koja igra nikad bolje, nema pravu podrsku, kao da se izmisljaju razlozi samo da se ne bodri ovaj tim. Da li moguce da neko jos uvek vise prati fudbal od kosarke u ovoj zemlji?

i na nebu sija zvezda crvena

pre 9 godina

Sta nije jasno, cocek je lepo rekao, ne odlucuje Neptunas nego MI. Ne svidja mi se bojkot navijanja jer mislim da se ni Mare ne bi slozio sa time, ali ajde, sta je tu je.

Kum

pre 9 godina

Posle minuta cutanja treba da igraci Neptunasa osete pritisak, da nasi igraci osete podrsku koja ce da ih nosi da "pojedu" Neptunas. A mi treba da cutimo??? Bicu u Areni, odacu postu brutalno ubijenom momku, ali necu da cutim kad pocne utakmica, bodricu nas tim.
(Zorz Pap, 26. novembar 2014 15:09)

Daj, ne sirite dezinformacije.

Samo nece biti organizovanog navijanja Delija, sto znaci, bez pesmi i lika sa megafonom, ali bice svega ostaloga, dranja, vristanja, zvizdanja, aplauza, i sve u svemu BUKE! Da se slede od straha!!!

U subotu na fudbalu ce cutati 25 minuta.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ajde da budemo realni, ovo moras da dobijes. Samo molim te gledaj da ne primimo 8 trojki iz prvih 10 pokusaja. Pobeda nas 99% vodi dalje, cak mislim da ce biti dovoljne 4 pobede ukoliko Oly dobije neke utakmice...
Recept je jasan, nametnuti jak tempo u odbrani i po cenu koje licne greske vise ne dozvoliti trojke Litvancima. Ako ih ne krene sut, oni realno ima da izgube 20 poena razlike jer su tipicna domacica. Zvezda ove godine na strani gubi na jednu loptu a kuci gazi 20 razlike. Ubedjen sam u pobedu, mada me malo brine ova stvar oko navijanja. Bice sigurno napeta atmosfera, ali verujem da ce igraci dati maksimum, jer su cak i po onakvim okolnostima pre meca u Litvaniji imali sut za pobedu...
Da smo pametni trebali smo da ih smestimo u neki hotel bez grejanja,cisto da pokazemo zube od starta, ali eto mi uvek pokazujemo nasu naivnost, pa ce nam se onakve situacije ponavljati i u buducnosti.
Ne vidim jednostavno na koji nacim mogu da nas pobede u Areni ako mi pruzimo bar 80%.

komandant Gvozdenog Puka

pre 9 godina

Za nasu mladost najlepsu,za mladost nase Srbije koja je za ponos.I one sa severa i sa juga,sa zapada i sa istoka.Za bolje dane,na radost neka se krece.
One koje smo voleli,volecemo jos vise.Neka nam to bude snaga i vecni putokaz.
Mladosti nasa,zastave casti i ljubavi razvijte.Postujmo i cuvajmo ih.
Gvozdeni puku moj,uvek ces biti uz njih.

braca po materi

pre 9 godina

Moramo da pobedimo Neptunas, ujednacena je grupa tako da nam je potrebno 5 pobeda (najverovatnije). Gotovo sam siguran da ce Olimpijakos da nas pusti da pobedimo i da cemo da izgubimo od valensije u gostima, tako da je bolje da petu pobedu jurimo protiv neptunasa nego protiv Laborala.

Delije Knin

pre 9 godina

Ti si nam najveca prepreka..los trener i tacka..
I katastrofa odluka da se na ovako bitnoj utakmici ne navija..minut cutanja,skandiranje imena,parole..
naravno, svima nam je zao..velika tuga..
A sta da izgubimo zbog takve odluke,gde smo onda? Ko ih uopste donosi?

moje ime

pre 9 godina

„Prilikom izvlačenja grupa, govorilo se da smo imali veliku sreću da smo dobili tim koji neće moći da parira po kvalitetu i da neće moći nikoga da dobije. Ispostavilo se da to nije tako, a sada je Neptunas u situaciji da se ravnopravno bori za plasman u Top 16. Znamo da nas čeka težak meč protiv ozbiljnog protivnika“, rekao je Radonjić.

Svaka cast vama, ali budimo realni. Nije Neptunas toliko jak, koliko se potvrdilo da su ostali slabi.

Odavno nije spojena ovako slaba grupa u Evroligi. Jedino Olimpijakos je tu zaista ozbiljan tim.

Generalno je Evropska kosarka pala(zato sto su pali Italijani pre svega, ali i Spanci - od veoma ozbiljne lige sveli su se na tri ozbiljna tima i Grci - imaju tri puta manje budzete nego pre par godina), ali opet su ostale grupe tu i tamo jace. Narocito grupa C.

U svakom slucaju vi ste stvorili jedan jak sastav sa solidnim budzetom i moguce je da biste i u nekoj jacoj grupi(mozda cak i grupi C) uspeli da prodjete u TOP 16, ali ipak treba biti realan i videti kako stvari stoje. Naravno, ne ocekujem da Radonjic to prizna. Bilo bi glupo da prica, nasa grupa je laka, ko bi to uradio. Medjutim, mislim da ce u TOP16 doci do soka, kada se shvati da je u grupi nekoliko "Olimpijakosa".

Marko

pre 9 godina

Neptunas nas je prvu dobio nešto na našu grešku ,a iskreno da pričamo imali su ne normalan šut taj dan ,što bi rekao Šarenac i sa parkinga bi ušlo,ne može dva puta da se ponpvi takva igra,zato prednost dajem zvezdi,jer kada delije grunu i uz Jakinu energiju 10 razlike minimum za nas.

mrki

pre 9 godina

Zvezda sa ovakvim trenerom nema sanse da pobedi iole teskof protivnika. Coveku ni 20 razlike u zadnjoj cetvrtini nije dovoljno da dobije utakmicu. Sasa nas jos ubedjuje da su nekakvi pocetnici u euro ligi opasni. Sto se onda takmici.

Joe Carroll

pre 9 godina

SVAKA CAST RADONJI!!! Takvu nenametljivost,skromnost i pre svega ljudskost se ne vidja cesto.Stvarno bih voleo da bude dozivotni trener KK Crvena Zvezda.Covek koji ne zeli bombasticnim izjavama da skrece paznju na sebe,zna da rastereti igrace a svi znamo koliko je vazna utakmica sutra.Ubedjen sam da dobijamo sa minimum 15 razlike.Eto hendikepa od mene,ko sme u gajbu piva nek izvoli.

Ljuba

pre 9 godina

"Objasni nam, KOG BUDZETA i ko ima manji budzet od nas (sem KK NEDELJA I SVI SMO TU ALI MENE SADA NEMA)"

Neptunas je ekipa koja ima ubedljivo najmanji budzet u EL!!! Nije da smo mi bitno jaci, ali kvantitativno je tako!

E

pre 9 godina

a (ne) placeni navijacu
Kao prvo ovo je javni servis i svako ima pravo na svoj stav i ja a tebi ako se ne svidja mozes ides na FB, ali ajde: Radonjic konstantno baca u kontra-ritam Jaku od sjaja do ocaja ne zna da ga dozira cesto kad mu ide ga vadi a ostavlja kad mu ne ide i covek vezuje grese, inace sjajan potencijal, Jankins pa nije zaboravio da igra basket trener koristi samo njegove odbrambene sposobnosti, kad je za njega izradjena neka akcija uvek dobije loptu par sekundi do kraja da sam izmisli kos pa nije ni cude sto ima slabije procente, previse umaranje Bobija koji mora vise da se odmori odnosno regenerise a Cirbes je odlicna zamena, Lazic ne sme igrati po 25 min i 15 mu dosta za doziranje energije, Kalinica gura na cetvorku i tamo ga sputava, Dangubic strasan fizicki potencijal i sut a unistava ga Radonja samo je nazadovao, ne ume da skine pritisak sa igraca, cesto se vidi da su uplaseni i dezorganizovani, gledaju u trenera a on muk samo vice odbrana....umalo ispali od Budiveljnika pritisak nas ubi dobismo uz strasnu gresku odbrane, Uniks strasan pad na pola trece napad odjednom stao nema resenja to trener mora da resi, Cibona suludo trositi reci, Olimpijakos zatvoren Vilijam alternative nema, time-out umesto crtanja akcije samo se cuje igrajte odbranu, koja mu je puka sila i trosenje energije, zona se nikad ne igra, ne zna se braniti od trojkaskih ekipa itd itd i nemoj se vise kaciti na moje komentare

Delije Knin

pre 9 godina

Ti si nam najveca prepreka..los trener i tacka..
I katastrofa odluka da se na ovako bitnoj utakmici ne navija..minut cutanja,skandiranje imena,parole..
naravno, svima nam je zao..velika tuga..
A sta da izgubimo zbog takve odluke,gde smo onda? Ko ih uopste donosi?

moje ime

pre 9 godina

„Prilikom izvlačenja grupa, govorilo se da smo imali veliku sreću da smo dobili tim koji neće moći da parira po kvalitetu i da neće moći nikoga da dobije. Ispostavilo se da to nije tako, a sada je Neptunas u situaciji da se ravnopravno bori za plasman u Top 16. Znamo da nas čeka težak meč protiv ozbiljnog protivnika“, rekao je Radonjić.

Svaka cast vama, ali budimo realni. Nije Neptunas toliko jak, koliko se potvrdilo da su ostali slabi.

Odavno nije spojena ovako slaba grupa u Evroligi. Jedino Olimpijakos je tu zaista ozbiljan tim.

Generalno je Evropska kosarka pala(zato sto su pali Italijani pre svega, ali i Spanci - od veoma ozbiljne lige sveli su se na tri ozbiljna tima i Grci - imaju tri puta manje budzete nego pre par godina), ali opet su ostale grupe tu i tamo jace. Narocito grupa C.

U svakom slucaju vi ste stvorili jedan jak sastav sa solidnim budzetom i moguce je da biste i u nekoj jacoj grupi(mozda cak i grupi C) uspeli da prodjete u TOP 16, ali ipak treba biti realan i videti kako stvari stoje. Naravno, ne ocekujem da Radonjic to prizna. Bilo bi glupo da prica, nasa grupa je laka, ko bi to uradio. Medjutim, mislim da ce u TOP16 doci do soka, kada se shvati da je u grupi nekoliko "Olimpijakosa".

GM

pre 9 godina

Napred Dejo, samo napred Zvezdo.

Za dve godine, dva puta Evroliga, najveci uspeh u istoriji kluba - polufinale Evrokupa, dve sezone ubedljivo najbolji u Jadranskoj ligi.
A samo zbog poraza od Cibone u polufinalu prosle sezone, sve to se baca sa strane. A takva utakmica se gubi jednom u sto godina i pritom nije do trenera sto igraci otvorene suteve i trojke sutiraju 1 od milion.

Ipak, srecu treba zasluziti necim, tako da mu ishod nije nista znacio, jer je ponovo obezbedjenja, nekako, Evroliga. S druge strane, neko i neciji 'drim tim' je kaznjen za nesto trojkom sa 10 metara u istom tom Beogradu.

Nije igrao u Zvezdi, Crnogorac jeste iako je rodjen u Beogradu, ponasanjem najdosledniji trenera velikog kluba u poslednjih dosta godina i u FK i KK sa obe strane brda.


Zbog svega toga je sramota da se ceka poraz za kritikovanje i kao da nikada ne sme da utici nista sa strane i izgovor, a kada se redjaju pobede, onda je sve to normalno. Cedevita dobila Makabi u Tel Avivu, tako da je to ocekivano dobiti u Zagrebu posle onakvog Istanbula...

mrki

pre 9 godina

Zvezda sa ovakvim trenerom nema sanse da pobedi iole teskof protivnika. Coveku ni 20 razlike u zadnjoj cetvrtini nije dovoljno da dobije utakmicu. Sasa nas jos ubedjuje da su nekakvi pocetnici u euro ligi opasni. Sto se onda takmici.

Ljuba

pre 9 godina

Da se ne lazemo, ovo je najbitniji mec do sada, pobeda trasira put u top 16. Razumem ja da Radobja zeli da rastereti ekipu, ali odluka velikih timova je da preuzimaju odgovornost I ulogu favorita kad za to ima uslova, a Zvezda ovde jeste favorit I zbog domaceg terena I zbog budzeta I zbog kvaliteta igraca I realno sve osim pobede je neuspeh. Videcemo od cega su momci, a pogotovo Radonja koga se plasim kad su psiholoski teske utakmice u pitanju!

crvena *

pre 9 godina

Zvezda ovde jeste favorit I zbog domaceg terena I zbog budzeta I zbog kvaliteta igraca I realno sve osim pobede je neuspeh. Videcemo od cega su momci, a pogotovo Radonja koga se plasim kad su psiholoski teske utakmice u pitanju! (Ljuba, 26. novembar 2014 14:08)

Objasni nam, KOG BUDZETA i ko ima manji budzet od nas (sem KK NEDELJA I SVI SMO TU ALI MENE SADA NEMA)

pravi a ne placeni zvezdas

pre 9 godina

@E

Pratim te vec danima i samo sam cekao da se oglasis u vezi Radonje. Pa imas li ti bilo kakav argument da kazes protiv trenera koji je na pobedu od top 16, koji ima 9-0 u aba ligi. Pa obrati malo paznju na neke cinjenice pre nego sto trosis vreme na kucanje besmislenih komentara protiv coveka cija ekipa je>

prva u EL po broju skokova u napadu i u odbrani,
ima igraca koji je prvi i 8 po indexu korisnosti,
prvog skakaca EL
drugog asistenta lige po proseku a prvi po broju asistetencija u zbiru.

Udji malo na you toube ima mnogo kompilacija najboljih poteza nasih igraca kako pojedninacnih tako i kolektivnih. Vise poteza u ovih 2 meseca nego zbir svih poteza za protekle 2 godine.

Pogledaj svaki nas napad kako se MWIL okrece ka Radonji i pita za akciju, po tebi ova igra je zvezde je cist produkt individualnih kvaliteta i puke srece a ne sistema koji je uspostavio Radonjic.

O odbrani je suvisno govoriti.

vise nemam vremena da ti pisem nego cu uvek ti odgovoriti dok ne izadjes sa argumentima pa cu se shodno i tome sloziti akko budes u pravu. Pozdrav mada znam da neces biti u Areni sutra jer ces sedeti pored kompa i cekati prvi faul da kukas kako je Radonja kriv. Srecom bicu u Areni i necu citati tvoje komentare.

djc-xxx

pre 9 godina

Drago mi je da se Jović, vraća, a šteta da će to biti posle Neptunasa i derbija... U prvom delu ove "paklene serije", pokazalo se koliko on nedostaje. Bez njega smo doživeli poraz u EL, a i u ABA je bilo gušće nego pre. Da su protiv Galate na kraju drugog produžetka bili tu Lazić i Jović, ne bi nam onaj njihov bek presudio trojkama... Po meni, Jović daje neki poseban "šmek" ekipi :-)

zeljko

pre 9 godina

Ovo mi ne miriše na dobro.Prvo monstrum koji je smislio da nema navijanja,a ja da ga pitam dali bi to MARKO odobrio i sada kada je sigurno najvažnija utakmica njegove Zvezde ,utakmica za šesnestfinale.Pravi i iskreni navijači ,a ne ovi sto iz interesa vole
Zvezdu, za Marka svom snagom i dubinom duše pomoci nasoj i Markovoj Zvezdi da dođe do najvaznije pobjede u sezoni,Radonjic kaze nije toliko vazna,a ja da mu kazem najvaznija moguca jer Zvezda ako dobije više od dva razlike eliminisala bi Neptunas jer prakticno bjezala bi mu dve pobjede koje oni ne mogu ostvarit jer idu Valensiji i Olimpijakosu,a Kaha Laboral je vec otpisana.

Kum

pre 9 godina

Posle minuta cutanja treba da igraci Neptunasa osete pritisak, da nasi igraci osete podrsku koja ce da ih nosi da "pojedu" Neptunas. A mi treba da cutimo??? Bicu u Areni, odacu postu brutalno ubijenom momku, ali necu da cutim kad pocne utakmica, bodricu nas tim.
(Zorz Pap, 26. novembar 2014 15:09)

Daj, ne sirite dezinformacije.

Samo nece biti organizovanog navijanja Delija, sto znaci, bez pesmi i lika sa megafonom, ali bice svega ostaloga, dranja, vristanja, zvizdanja, aplauza, i sve u svemu BUKE! Da se slede od straha!!!

U subotu na fudbalu ce cutati 25 minuta.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Ajde da budemo realni, ovo moras da dobijes. Samo molim te gledaj da ne primimo 8 trojki iz prvih 10 pokusaja. Pobeda nas 99% vodi dalje, cak mislim da ce biti dovoljne 4 pobede ukoliko Oly dobije neke utakmice...
Recept je jasan, nametnuti jak tempo u odbrani i po cenu koje licne greske vise ne dozvoliti trojke Litvancima. Ako ih ne krene sut, oni realno ima da izgube 20 poena razlike jer su tipicna domacica. Zvezda ove godine na strani gubi na jednu loptu a kuci gazi 20 razlike. Ubedjen sam u pobedu, mada me malo brine ova stvar oko navijanja. Bice sigurno napeta atmosfera, ali verujem da ce igraci dati maksimum, jer su cak i po onakvim okolnostima pre meca u Litvaniji imali sut za pobedu...
Da smo pametni trebali smo da ih smestimo u neki hotel bez grejanja,cisto da pokazemo zube od starta, ali eto mi uvek pokazujemo nasu naivnost, pa ce nam se onakve situacije ponavljati i u buducnosti.
Ne vidim jednostavno na koji nacim mogu da nas pobede u Areni ako mi pruzimo bar 80%.

braca po materi

pre 9 godina

Moramo da pobedimo Neptunas, ujednacena je grupa tako da nam je potrebno 5 pobeda (najverovatnije). Gotovo sam siguran da ce Olimpijakos da nas pusti da pobedimo i da cemo da izgubimo od valensije u gostima, tako da je bolje da petu pobedu jurimo protiv neptunasa nego protiv Laborala.

komandant Gvozdenog Puka

pre 9 godina

Za nasu mladost najlepsu,za mladost nase Srbije koja je za ponos.I one sa severa i sa juga,sa zapada i sa istoka.Za bolje dane,na radost neka se krece.
One koje smo voleli,volecemo jos vise.Neka nam to bude snaga i vecni putokaz.
Mladosti nasa,zastave casti i ljubavi razvijte.Postujmo i cuvajmo ih.
Gvozdeni puku moj,uvek ces biti uz njih.

i na nebu sija zvezda crvena

pre 9 godina

Sta nije jasno, cocek je lepo rekao, ne odlucuje Neptunas nego MI. Ne svidja mi se bojkot navijanja jer mislim da se ni Mare ne bi slozio sa time, ali ajde, sta je tu je.

Zorz Pap

pre 9 godina

Jel moze neko da mi odgovori kome je normalno da se peva na sahrani nesrecnog mladica, a nije mu normalno u Areni u bitnoj utakmici za top 16!? Proslu se navijalo za Olimpijajos, a sada nece za Zvezdu. Posle minuta cutanja treba da igraci Neptunasa osete pritisak, da nasi igraci osete podrsku koja ce da ih nosi da "pojedu" Neptunas. A mi treba da cutimo??? Bicu u Areni, odacu postu brutalno ubijenom momku, ali necu da cutim kad pocne utakmica, bodricu nas tim.

veliki strumf

pre 9 godina

Tegi je rekao da ce biti minimum 20, a Grba 30. Obojica su bili veoma iskreni. Sigurno je da smo kuci bolji bar za 20 razlike. Ipak, ja bih i sa 3 bio prezadovoljan.

Nikola

pre 9 godina

@kum mogu samo da ti kazem da su mi svi gestovi nasih organizovanih navijaca potpuno nelogicni. Odati postu je sasvim u redu, ali zasto nema organizovanog navijanja? Zasto se bojkotuje Aba liga? Zasto se uopste posecuju fudbalske utakmice? Pa to je propali sport u ovoj drzavi, a kosarkaska ekipa koja igra nikad bolje, nema pravu podrsku, kao da se izmisljaju razlozi samo da se ne bodri ovaj tim. Da li moguce da neko jos uvek vise prati fudbal od kosarke u ovoj zemlji?

Joe Carroll

pre 9 godina

SVAKA CAST RADONJI!!! Takvu nenametljivost,skromnost i pre svega ljudskost se ne vidja cesto.Stvarno bih voleo da bude dozivotni trener KK Crvena Zvezda.Covek koji ne zeli bombasticnim izjavama da skrece paznju na sebe,zna da rastereti igrace a svi znamo koliko je vazna utakmica sutra.Ubedjen sam da dobijamo sa minimum 15 razlike.Eto hendikepa od mene,ko sme u gajbu piva nek izvoli.

E

pre 9 godina

a (ne) placeni navijacu
Kao prvo ovo je javni servis i svako ima pravo na svoj stav i ja a tebi ako se ne svidja mozes ides na FB, ali ajde: Radonjic konstantno baca u kontra-ritam Jaku od sjaja do ocaja ne zna da ga dozira cesto kad mu ide ga vadi a ostavlja kad mu ne ide i covek vezuje grese, inace sjajan potencijal, Jankins pa nije zaboravio da igra basket trener koristi samo njegove odbrambene sposobnosti, kad je za njega izradjena neka akcija uvek dobije loptu par sekundi do kraja da sam izmisli kos pa nije ni cude sto ima slabije procente, previse umaranje Bobija koji mora vise da se odmori odnosno regenerise a Cirbes je odlicna zamena, Lazic ne sme igrati po 25 min i 15 mu dosta za doziranje energije, Kalinica gura na cetvorku i tamo ga sputava, Dangubic strasan fizicki potencijal i sut a unistava ga Radonja samo je nazadovao, ne ume da skine pritisak sa igraca, cesto se vidi da su uplaseni i dezorganizovani, gledaju u trenera a on muk samo vice odbrana....umalo ispali od Budiveljnika pritisak nas ubi dobismo uz strasnu gresku odbrane, Uniks strasan pad na pola trece napad odjednom stao nema resenja to trener mora da resi, Cibona suludo trositi reci, Olimpijakos zatvoren Vilijam alternative nema, time-out umesto crtanja akcije samo se cuje igrajte odbranu, koja mu je puka sila i trosenje energije, zona se nikad ne igra, ne zna se braniti od trojkaskih ekipa itd itd i nemoj se vise kaciti na moje komentare

Marko

pre 9 godina

Neptunas nas je prvu dobio nešto na našu grešku ,a iskreno da pričamo imali su ne normalan šut taj dan ,što bi rekao Šarenac i sa parkinga bi ušlo,ne može dva puta da se ponpvi takva igra,zato prednost dajem zvezdi,jer kada delije grunu i uz Jakinu energiju 10 razlike minimum za nas.

Ljuba

pre 9 godina

"Objasni nam, KOG BUDZETA i ko ima manji budzet od nas (sem KK NEDELJA I SVI SMO TU ALI MENE SADA NEMA)"

Neptunas je ekipa koja ima ubedljivo najmanji budzet u EL!!! Nije da smo mi bitno jaci, ali kvantitativno je tako!