Utorak, 25.11.2014.

20:45

LŠ: Mesi rekorder, Aguero spasilac

Lionel Mesi postao je najbolji strelac u istoriji Lige šampiona het-trikom u pobedi Barselone na Kipru protiv APOEL 5:0 (2:0), u meču petog kola grupe F.

Izvor:

LŠ: Mesi rekorder, Aguero spasilac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

El Sharaawy

pre 9 godina

dzaba im je,dobice ih Roma u paklu olimpika,jer je bolja ekipa,sto je i pokazala u prvoj utakmici ...mozda i najjrealnije da medusobni duel odluci ko prolazi dalje ..forza Serie a ))

LeslieNielsen

pre 9 godina

Plavi deo Mancestera se raduje. Gradjani. :) Koliko mi je drago kao navijacu Sitija sto su pobedili. Svaka cast Agueru, bilo je lepo gledati pokisle "nemce". Bajern nikada manje nemaca u timu nije imao. Sansa je tu idemo.

parkinson

pre 9 godina

Ma koji Mesi , pojma nema ! Ceo tim igra za njega , za razliku od Ronalda , koji asistira svojim drugarima, sam nanize po 4-5 igraca i daje golove , dok Mesi ceka na tacnu i naravno nije mu tesko da da gol, sve urade drugi a on samo podmetne nogu!Zato su njegovi golovi vrlo laki i vadjamo ih kod nas cesto , dok golovi Ronalda su vrlo teski, tj. tesko se na takav nacin daju golovi, treba da nanizes pola ili celu odbranu i das gol , sto Mesi tako nesto ne moze da uradi , jel tako ? Tako je ! Zasto se onda i cesto postavlja pitanje ko je bolji, pa imate oci i iz aviona se vidi da je Ronaldo ne samo bolji nego i lepsi !

Dragan Nbg.

pre 9 godina

Nekadje sirotinja igrala fudbal a bogati gledali a sad bogati igraju a sirotinja blene....kakav bre fudbal sve je to zabava da radna nedelja prodje lakše. Sve to smislio pametan čoek za stado...
Mesi dao gol "slabijom desnom nogom", moš misliti,bez ove informacije ne bih danas živ bio... daj molim te vidi dal je posle i šta jeo i kako je spavao da imamo kompletan uvid u našu besmislenost postojanja...

Djole

pre 9 godina

(Kjudineli Marko, 26. novembar 2014 00:47)

A gde je Ronaldo bio na SP? A gde je bio u toj odlucujucoj utakmici Primere? A da,nije je ni igrao jer je Real na kraju bio treci...

Miksi

pre 9 godina

Koje nameštanje Man.Sity - Bajern.M,pa ono sinić je providno .... ja sam u "Live" uzeo 4.000 din čekao sam Mančester Siti upravo `1` i još PSŽ`1` i Barcelona `2` ...

Uros

pre 9 godina

Neverovatni su komentari, a jos vise neverovatno je to sto se ti kometari okite sa gomilom pluseva, koji kazu da je su "Nemci i Englezi" prodali utakmicu. To uglavnom govore iskomplesirani ljubitelji naseg fudbala koji misle da je ceo svet kao i Srbija. TO sto se kod nas namestaju ocigledni rezultati to znaci da je svaka CUDNA utakmica naemstena. Samo me zanima KAKO mogu jedan BAJERN i jedan SITI da profitiraju od namestene utakmice u finansijkom smislu koji se ubijaju od miljiardi. Kazu drugi namestili da Siti prodje, a u Moski covek svira nepostojeci penal u 90 minutu i uzme Englezima 2 boda iz usta, a u sred Mancestera da 2 (cista) crvena kartona a odsudi pogresnom coveku zuti umesto drugom igracu drugi zuti.A protiv Rome cist penal u drugom poluvremenu. Bajern je dao 2 gola iz 2 sanse da igracem manje, nije dominirao sa igracem manje vise nego 10 od tih 70 minuta sa igracem manje a pritom Sitiju fali Jaja, Fernandinjo, Silva, Dzeko, KOlarov. Pozdrav od mene :)

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Potpuno je neregularno da ekipe iz iste grupe igraju u razlicitim terminima odlucujuce meceve! Sahtjor je znao posle pobede Porta u Belorusiji da nema svrhe da zapinje, a o mecu Siti-Bajern posle remija Rome ne treba ni pricati. Ovi mecevi su MORALI da se igraju u isto vreme! Neregularno, ali UEFA stiti bogate.

aca interista

pre 9 godina

Ovo je dokaza da kad Neymar igra Messi ima velikih problema da daje golove . Neymar nije veceras igrao i evo sta se dogadja kad njega nema . Hattrik Messia

Kjudineli Marko

pre 9 godina

Svaka cast Messiju,Bog,Otac ove igre,zaista Fenomenalan igrac.Ali ZLATNA LOPTA ove godine ide Ronaldu,i to potpuno zasluzeno.Znam da cu popiti gomilu minusa,al cinjenice i statiska su neumoljive.Ronaldo ove godine 54 GOLA,Messi 52 gola,takodje cinjenica da je MESSI ove cele takmicarske godine odigraO 7-8 utakmica vise od RONALDA.Sad za ove nerealne,euforicne fanove Messija pitanje jedno??Gde je taj Messi bio u finalu Kupa Kralja protiv Reala,Ronaldo zbog povrede propustio finale???Gde je Messi bio protiv Atletiko Madrida u zadnjoj utakmici Spanskog Prvenstva,meca koji je odlucivao Prvaka Spanije???Gde je Messi bio u cetvrtfinalu LS takodje protiv Atletika???...takodje da dodamo da u Nokaut fazi SP ,nije postigao cak ni jedan gol,ni asistenciju jednu nije imao cak.Ronaldo ove godine potpuno zasluzeno uzima ZLATNU LOPTU.I stvarno smesni su oni,sto kazu Nojer i Robben zasluziju ZLATNU LOPTU,daj ne budite smesni ljudi,Ronaldo i Messi su za 3 KLASE iznad SVIH !!!U narednih 5-6 god o ZLATNOJ LOPTI ce odlucivati ova dva Majstora ove igre.

Jolle

pre 9 godina

''Mesi najbolji strijelac u istoriji Primere, a od veceras i najbolji strijelac u istoriji LS. Sta taj covjek radi nije realno. Treba da uzivamo svi koji gledamo i njega i Ronalda, tehnologija napreduje i sve ostalo, ali tesko da ce se skoro pojaviti neko ko ce nadmasiti ovu dvojicu, pogotovo Mesija.'' Milan

Milane ok je to samo mora da se zna jedna činjenica.Messi nikad neće napustiti Barsu jer nigde u bilo kom klubu nebi napravio kao ovo u Barsi.Jednostavno Barsina igra je takva da gura Mesija ispred svih pa i Nejimara tako da ovo i ne čudi.
Porediti Raula ili Ronalda sa Mesijem nije jednako zbog proste i jednostavne činjenice:Mesi kao profesionalni fudbaler nije igrao nigde osim Barse...

A šta ako nije Bata Raka

pre 9 godina

Pitanje za ostale,NA KOJIM SLOBODNIM KANALIMA PREKO SATELITA MOGU DA GLEDAM LIGU SAMPIONA?Ima li na Astri nemackoj neki kanal,ili da ugradjujem motor na satelitsku?Inace gde da nadjem kljuceve da otkljucavam zakljucane kanale?
(Sale, 25. novembar 2014 22:46)

Na slobodnim Nemačkim, teško da imaš, nekad se SKY smiluje pa da free tekmu! Hvataj feedove (znaš šta su) ili uzmi CS kao ja (već deset godina), 11.000 kanala (500-700din mesečinom) negde oko 150 sportskih kanala (sačuvaj bože) i imaš SVAKI sportski događaj na planeti. Inače Poljaci su ooodlični, imaju dupli ton (original i poljskog komentatora, tako da ko zna engleski, nije problem) i strašne sportske događaje daju!

Marko

pre 9 godina

@Madridista, ista prica i oko ronalda, ne brini.. elche, malaga, itd obojica daju 3+ golova takvim ekipama samo sto ipak mislim da messi zaista jeste stepenik iznad ronalda, na nivou zidana, ronalda zube, romaria, ronaldinha..

Barbosa

pre 9 godina

Za sve neupucene sto pisu gluposti.Kao sto je Ronaldo bolji od Messija ove god,kad Ronaldo ima 54 gola,a Messi 52,i te gluposti kao Ronaldo cak 11 sa penala.EVO STIZE ODGOVOR.Messi je cele ove takmicarske godine bez ijedne povrede,znaci u fulu,cele god bez ijedne povrede,a Ronaldo je,sjecate se imao povredu kolena,i propustio maltene zadnje 4-5 utakmica Spanskog Prvenstva,i zavrsnicu LS je igrao povredjen.I za kraj.Messi ove god ima 8 utakmica vise od Ronalda,i pored te neosporive cinjenice,ponovo ima manje golova od Ronalda.Da kazemo za kraj,Ronaldo je igrao povredjen Svetsko Prvensto,i to sa invalidima u Portugalskoj KRS ekipi.

Delija

pre 9 godina

Koja je Celzi ovaj masinerija. Kurtoa medju 3 najbolja golmana, Ivanovic tenk koji uvijek odradi svoj dio posla, Kejhil i Teri sve vazdusne duele dobijaju, Aspi korektan, Matic i Fabregas bi u tandemu igrali u skoro svakom timu na svetu, Azar odlican, Kosta ubica, Oskar slabasan ali dovoljan mu je trenutak da rijesi mec. Masinerija, mada Barsa, Real, Bajern, su ipak ispred svih ostalih.
(mc 911, 25. novembar 2014 22:02)
Za Celzi, Real i Bayern potpuno si u pravu ali Barsa nikako oni ne mogu vise da pariraju velikim ekipama, po meni je i PSZ ozbiljan kandidat ove godine za osvajanje LS

WP

pre 9 godina

Šugavo najjači timovi oni koji su sprcali milijardu evra u 5 godina, znači fudbal umro. Atktiko i Borusia 2 svetle tačke, ali sa novim pravilima za par godina gledaćemo borbu Barsa Real Bayern City Chelsea PSG Juve konstantno jer neće veliki timovi dozvoliti da se pare spr***ju nako. Bezzze. Zadnje cool što smo videli je Istambul 2005. i to je to, ne nadajte se tituli tima bez 500.000 miliona u skorije vreme... jbg. Fudbal umro.

dottore

pre 9 godina

Navijam za Bayern 30 godina, extra klub, ali ovo veceras im nije trebalo. Ugled je u pitanju. Ona igra u drugom poluvremenu, poigravanje, igra na 5 metara u krug, tening, nonsalanto, smejanje kad god padnu. I na kraju, show sa Alonsom i Boatengom. Bastian usao da se malo istrci, Goetze sedi na klupi, smara se covek a Mueller je kontam bio na treningu Uniteda malo da vidi sta Giggs radi..uzas! Dobro Pep nije uveo amatera nekog na kraju. A City, uzasan klub, prejadno sta su Englezi napravili od svojih klubova. Sta Roma da kaze na kraju? Nadam se razbijanju u Rimu, neka bude 5 komada City-u, nisu nista zasluzili drugo. Prosle sezone, kako je Bayern urnisao City u 20 minuta i odjednom vratio u rikverc i naravno Boateng i Dante sa poklonima i prime 3 komada a Pellegrini kao nije znao da ako bi dali 4 gola bili prvi u grupi..kao niko mu nije rekao..Bayern, City i CSKA opet igraju mini ligu, samo da Roma sad im pokvari planove, tj izbaci City. Bayern cisto fore radi nece dopustiti poraz u Minhenu, a da se igra u Moskvi, izgubili bi glatko na foru kao veceras.

Delija

pre 9 godina

Sta je sada sa ovima sto kazu da Ronaldo daje golove samo manjim ekipama, sad se Messi velica sto je postigo golove protiv "mocnih" Kiprana

murajsam

pre 9 godina

koji bre Aguero spasilac. ko ne vidi da se cena pustanja utvrdjivala do zadnjih minuta taj je ćorav. mislili englezi da mogu da prodju dzabe, ali kad su videli da vec zvoni za uzbunu kupili pobedu, ali naravno, tada za vecu lovu...fudbal je postao jedna velika trgovina i nista drugo, ko to ne vidi taj je corav ili se pravi da ne vidi

Karmelo Entoni

pre 9 godina

Ajoooooj sta rade Rusi,pa neverovatno,Gasprom SPONZOR,ponovo Siti dobija nakon prelaza,prosle god ulazi iz 1-2.Sad iz 2-1,sve to istim rezultatom 3-2.Prosle GOD zajedno u grupi Bajern,CSKA i Siti.U proslom kolu raspali CSKA dobija ladno Sitija u gostima.Salke,kome GASPROM sponzor daje Sportingu gol iz nepostojeceg penala,duboko u sudiskoj nadoknadi.Rusi najveca fijaMa..nenadJebivi su..

a

pre 9 godina

Setite se prosli put u Minhenu Bajern vodio na pol.a na kraju Siti dobio ,ista prica.Sahtjor izgubio od Bilbaa,a dobio Bate 7:0,Celsi razbio sve u znaku Gazproma,tako da mi se gadi Uefa !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (S Y L A, 25. novembar 2014 22:50)
Pa sta je tu cudno,Sahktar izgubio od jace ekipe odnosno od Bilbaoa,a pobedio je slabiju ekipu odnosno BATEa.A Chelsea posto je jedna od najjacih ekipa normalno je da ce da pobedjuje i "sve u znaku Gazproma".

solunac

pre 9 godina

samo bih dodao nešto pošto svi govore o nameštaljci sity-bayern a šta kažete kako je šahtjor namestio, pustio bilbaa jer je porto dobio batea 2 sata ranije i znali su da sigurno prolaze a prvi u grupi ne mogu biti, uefa glupa razdvaja termine a ovi op pa za kladionicu, i još nešto imam takav osećaj da će penaldo sutra dati 4 komada samo da bi stigao mesija, igraću sutra bazel-
real tačan rezultat 1:4 i 2:5 pa šta bude

Delija

pre 9 godina

Nikako mi ne ide u glavu zasto se penali racunaju u statistiku igraca.
(vlajzi, 25. novembar 2014 22:59)
Pa ne ide ti u glavu zato sto ti je glava prazna

Dusan

pre 9 godina

Da si malo vise pametan znao bi da skoro svi klubovi u Evropi namestaju utakmice jer tako zaradjuju ogromne pare i da se fudbal igra za kladionice.

Madridista

pre 9 godina

Kako svrsavaju navijaci barse na Mesija pa to je strasno,svaka cast na rekordu ali ovo veceras - het trik - nikad ali nikad laksi nisam vidio.Znalo se da ce veceras oborit rekord,nisu igrali sa Realom,Bajernom nego sa Apoelom,smijesnim timom za ligu sampiona,ponavljam svaka cast,prvi je oborio taj Raulov rekord ali ce se on i Ronaldo cerati narednih godina.

Zmaj

pre 9 godina

@ne

Gol iz penala se racuna kao gol, a ne kao korner ili aut. Ako imas neke dokaze a se Realu sude nepostojeci penali onda pisi UEFI, a ne da ovde lupetas gluposti. Ako mislis da je lako dati gol iz penala idi na trening lokalnog kluba pa pitaj golmaana da sutiras 10 komada. Patetican si sa ti mesijevim guzoljubljenjem...

Aleksandar

pre 9 godina

@ Sale

Ne znam stvarno za ključeve, koristim CS, a što se tiče Astre, sutra Leverkuzen-Monako na ZDF-u FTA... a na HotBirdu Malme-Juventus na Canale 5. Ovde imaš za sve utakmice spisak kanala. http://liveonsat.com/quickindex.html

Inače svima koji vole multi prenose LŠ, najtoplije preporučujem poljski Canal+ Family 2 HD. Sve ide uživo a brzina menjanja utakmica je negde između Italijanskog i Nemačkog Sky-a... prava mera. Arenin multi prenos je amaterski, ne ide uživo. A, da i dalje mislim da je City seljačka ekipa, a Bajern treba da se stidi ove komedije u zadnjih 5 minuta.

Ko je dao gol?

pre 9 godina

I ja mislim da su ovi dresovi Celsija ruzni, realno mnogo bolje bi se uklopila lila boja sa maslinasto zelenom umesto ove drecavo zute i tamno plave. Cak bih i dodao cvetni detalj kojim bi iskazali svoju eleganciju i umetnicko nadahnuce.

Merenges

pre 9 godina

Samo cu reci nesto kratko.
KAKVA NAMJESTALJKA city-bajern(ne zasluzuju da se pisu velikim slovima poslije ovog) Neka Platini pokrene disciplinski postupak protiv oba kluba ! Diskvalifikovati ih iz LS nakon ovakve namjestaljke!

sweinstaiger

pre 9 godina

Au kakva namestaljka, Siti i Bajern bas fino odradili, ono je bruka kakva dva gola na kraju, prvo Ćabi Alonso prodao čistu loptu a onda Boateng, providno stvarno providno. Fin dogovor, ipak su velike pare u pitanju, mora Siti da prodje dalje, smejurija. Plus je bilo iu dvojke u keca. Ok kapiram igrač više, ne znam da li je crveni i penal regularno, gledao sam samo drugo poluvreme i moj je utisak da je Bajern mogao da dobije lagano i sa igračem manje da su hteli, jer su čak i sa igračem manje imali veći posed i više udaraca na gol do tih poslednjih 7-8min.

Sale

pre 9 godina

Mesi!!! Najbolji igrač ikada! Mančester Siti (kako god se završio meč) najseljačkiji klub na svetu! Gledam multi prenos na Poljskom Canal+ i kaže komentator "okršaj dva evropska velikana". Kako tim koji je uz potrošene milijarde tona, vagona funti i pritom posle 50 godina uzeo dve titule na guzove u poslednjem kolu (prvu u poslednjoj sekundi) može da se nazove velikanom?! A prethodne dve godine ni grupu nisu prošli, daće Bog da ne prođu ni sada.
(Aleksandar, 25. novembar 2014 21:44)
A kako to da razumes poljski.
Pitanje za ostale,NA KOJIM SLOBODNIM KANALIMA PREKO SATELITA MOGU DA GLEDAM LIGU SAMPIONA?Ima li na Astri nemackoj neki kanal,ili da ugradjujem motor na satelitsku?Inace gde da nadjem kljuceve da otkljucavam zakljucane kanale?

Drakenzen

pre 9 godina

Drago mi je sto zivim u periodu kada rekordi padaju kao konfete, svaka cast Mesiju!!!! Inace ovo sto Celzi radi je u najmanju ruku zastrasujuce, pogledajte samo rezultate, mozda ne igraju najlepsi fudbal ali melju sve pred sobom...

mc 911

pre 9 godina

Koja je Celzi ovaj masinerija. Kurtoa medju 3 najbolja golmana, Ivanovic tenk koji uvijek odradi svoj dio posla, Kejhil i Teri sve vazdusne duele dobijaju, Aspi korektan, Matic i Fabregas bi u tandemu igrali u skoro svakom timu na svetu, Azar odlican, Kosta ubica, Oskar slabasan ali dovoljan mu je trenutak da rijesi mec. Masinerija, mada Barsa, Real, Bajern, su ipak ispred svih ostalih.

dottore

pre 9 godina

Bayern prodao utakmicu! Onaj City veze sa zivotom nema..Bayern se poigravao sa plavcima, B tim bukvalno..trening i onda Alonso pred kraj poklanja loptu i Boateng..ne verujem da se tako igraju sa ugledom. Forza Roma! Ovaj City, bolja je Vojvodina od njih, presmesni su, uzasni sta vise! Bayern imao laski trening. I penal, to nije za crveni bilo ni 1%.

ne

pre 9 godina

Ronaldo 2014 godina: 54 gol (11 penala) i 17 asistencija
Mesi 2014 godina: 51 gol (6 penala) i 21 asistencija

Ne znam zasto neki uporno pisu da je Ronaldo ove godine bolji od Mesija... Ima vise golova od Mesija samo zato sto sude Realu penale svaku utakmicu. Iako su i jedan i drugi promasili po 1

S Y L A

pre 9 godina

Setite se prosli put u Minhenu Bajern vodio na pol.a na kraju Siti dobio ,ista prica.Sahtjor izgubio od Bilbaa,a dobio Bate 7:0,Celsi razbio sve u znaku Gazproma,tako da mi se gadi Uefa !!!!!

Milan

pre 9 godina

Najveci ikada poslije ovoga veceras. Pa ima li rekorda kojeg Mesi nije oborio? Jedini trofej koji mu nedostaje je Sp ali igrao je finale, izgubio na produzetke, djavolu malo. Ronaldo je u ovoj godink dao sada 2gola samo vise od Mesija 54>52, ali je 5 vise iz penala i ima manje nekoliko asistencija.

anonymous

pre 9 godina

Siti je ekipa dobrih i solidnih pojedinaca, a nikako tim. Ekipa sa gubitnickim mentalitetom, skup dobro placenih stranaca. Ovaj Bajern je masinerija, koliko god neko prigovarao Guardioli, Bajern protiv jednog Mancester Sitija dominira u posjedu i igri cak i sa igracem manje, preokrenuli su rezultat, i nevjerovatna greska Reala pustanje Alonsa, covjek je fantastican.

Komarac

pre 9 godina

Koja je City smesna ekipa...hahahahahahaha....ne mogu da prestanem da se smejem....jad i beda...Cak i ako preokrenu u drugom poluvremenu(sa igracem vise) i dalje su jad i beda...

Aleksandar

pre 9 godina

Mesi!!! Najbolji igrač ikada! Mančester Siti (kako god se završio meč) najseljačkiji klub na svetu! Gledam multi prenos na Poljskom Canal+ i kaže komentator "okršaj dva evropska velikana". Kako tim koji je uz potrošene milijarde tona, vagona funti i pritom posle 50 godina uzeo dve titule na guzove u poslednjem kolu (prvu u poslednjoj sekundi) može da se nazove velikanom?! A prethodne dve godine ni grupu nisu prošli, daće Bog da ne prođu ni sada.

milan

pre 9 godina

Mesi najbolji strijelac u istoriji Primere, a od veceras i najbolji strijelac u istoriji LS. Sta taj covjek radi nije realno. Treba da uzivamo svi koji gledamo i njega i Ronalda, tehnologija napreduje i sve ostalo, ali tesko da ce se skoro pojaviti neko ko ce nadmasiti ovu dvojicu, pogotovo Mesija.

nemanja

pre 9 godina

Neka izgubi Siti da onaj Pelegrini dobije otkaz vise, odrekao se Nastasica olako a igra mu mrtvi Demikelis, a i ovaj Mangala od 42mil. , Levandovski mu radi sta hoce, njegov faul je prethodio Alonsovom golu, Nastasic je svakako zasluzio sansu. Sramota...

joca

pre 9 godina

Bajern se sprda sa ovim neznalicama iz Sitija, a sta reci za Mesija covek je verovatno najbolji fudbaler svih vremena uzivajmo dok imamo prilike da ga gledamo.

ne

pre 9 godina

Ronaldo 2014 godina: 54 gol (11 penala) i 17 asistencija
Mesi 2014 godina: 51 gol (6 penala) i 21 asistencija

Ne znam zasto neki uporno pisu da je Ronaldo ove godine bolji od Mesija... Ima vise golova od Mesija samo zato sto sude Realu penale svaku utakmicu. Iako su i jedan i drugi promasili po 1

milan

pre 9 godina

Mesi najbolji strijelac u istoriji Primere, a od veceras i najbolji strijelac u istoriji LS. Sta taj covjek radi nije realno. Treba da uzivamo svi koji gledamo i njega i Ronalda, tehnologija napreduje i sve ostalo, ali tesko da ce se skoro pojaviti neko ko ce nadmasiti ovu dvojicu, pogotovo Mesija.

Aleksandar

pre 9 godina

Mesi!!! Najbolji igrač ikada! Mančester Siti (kako god se završio meč) najseljačkiji klub na svetu! Gledam multi prenos na Poljskom Canal+ i kaže komentator "okršaj dva evropska velikana". Kako tim koji je uz potrošene milijarde tona, vagona funti i pritom posle 50 godina uzeo dve titule na guzove u poslednjem kolu (prvu u poslednjoj sekundi) može da se nazove velikanom?! A prethodne dve godine ni grupu nisu prošli, daće Bog da ne prođu ni sada.

Drakenzen

pre 9 godina

Drago mi je sto zivim u periodu kada rekordi padaju kao konfete, svaka cast Mesiju!!!! Inace ovo sto Celzi radi je u najmanju ruku zastrasujuce, pogledajte samo rezultate, mozda ne igraju najlepsi fudbal ali melju sve pred sobom...

joca

pre 9 godina

Bajern se sprda sa ovim neznalicama iz Sitija, a sta reci za Mesija covek je verovatno najbolji fudbaler svih vremena uzivajmo dok imamo prilike da ga gledamo.

Delija

pre 9 godina

Nikako mi ne ide u glavu zasto se penali racunaju u statistiku igraca.
(vlajzi, 25. novembar 2014 22:59)
Pa ne ide ti u glavu zato sto ti je glava prazna

murajsam

pre 9 godina

koji bre Aguero spasilac. ko ne vidi da se cena pustanja utvrdjivala do zadnjih minuta taj je ćorav. mislili englezi da mogu da prodju dzabe, ali kad su videli da vec zvoni za uzbunu kupili pobedu, ali naravno, tada za vecu lovu...fudbal je postao jedna velika trgovina i nista drugo, ko to ne vidi taj je corav ili se pravi da ne vidi

Merenges

pre 9 godina

Samo cu reci nesto kratko.
KAKVA NAMJESTALJKA city-bajern(ne zasluzuju da se pisu velikim slovima poslije ovog) Neka Platini pokrene disciplinski postupak protiv oba kluba ! Diskvalifikovati ih iz LS nakon ovakve namjestaljke!

dottore

pre 9 godina

Bayern prodao utakmicu! Onaj City veze sa zivotom nema..Bayern se poigravao sa plavcima, B tim bukvalno..trening i onda Alonso pred kraj poklanja loptu i Boateng..ne verujem da se tako igraju sa ugledom. Forza Roma! Ovaj City, bolja je Vojvodina od njih, presmesni su, uzasni sta vise! Bayern imao laski trening. I penal, to nije za crveni bilo ni 1%.

nemanja

pre 9 godina

Neka izgubi Siti da onaj Pelegrini dobije otkaz vise, odrekao se Nastasica olako a igra mu mrtvi Demikelis, a i ovaj Mangala od 42mil. , Levandovski mu radi sta hoce, njegov faul je prethodio Alonsovom golu, Nastasic je svakako zasluzio sansu. Sramota...

solunac

pre 9 godina

samo bih dodao nešto pošto svi govore o nameštaljci sity-bayern a šta kažete kako je šahtjor namestio, pustio bilbaa jer je porto dobio batea 2 sata ranije i znali su da sigurno prolaze a prvi u grupi ne mogu biti, uefa glupa razdvaja termine a ovi op pa za kladionicu, i još nešto imam takav osećaj da će penaldo sutra dati 4 komada samo da bi stigao mesija, igraću sutra bazel-
real tačan rezultat 1:4 i 2:5 pa šta bude

Komarac

pre 9 godina

Koja je City smesna ekipa...hahahahahahaha....ne mogu da prestanem da se smejem....jad i beda...Cak i ako preokrenu u drugom poluvremenu(sa igracem vise) i dalje su jad i beda...

S Y L A

pre 9 godina

Setite se prosli put u Minhenu Bajern vodio na pol.a na kraju Siti dobio ,ista prica.Sahtjor izgubio od Bilbaa,a dobio Bate 7:0,Celsi razbio sve u znaku Gazproma,tako da mi se gadi Uefa !!!!!

anonymous

pre 9 godina

Siti je ekipa dobrih i solidnih pojedinaca, a nikako tim. Ekipa sa gubitnickim mentalitetom, skup dobro placenih stranaca. Ovaj Bajern je masinerija, koliko god neko prigovarao Guardioli, Bajern protiv jednog Mancester Sitija dominira u posjedu i igri cak i sa igracem manje, preokrenuli su rezultat, i nevjerovatna greska Reala pustanje Alonsa, covjek je fantastican.

Milan

pre 9 godina

Najveci ikada poslije ovoga veceras. Pa ima li rekorda kojeg Mesi nije oborio? Jedini trofej koji mu nedostaje je Sp ali igrao je finale, izgubio na produzetke, djavolu malo. Ronaldo je u ovoj godink dao sada 2gola samo vise od Mesija 54>52, ali je 5 vise iz penala i ima manje nekoliko asistencija.

sweinstaiger

pre 9 godina

Au kakva namestaljka, Siti i Bajern bas fino odradili, ono je bruka kakva dva gola na kraju, prvo Ćabi Alonso prodao čistu loptu a onda Boateng, providno stvarno providno. Fin dogovor, ipak su velike pare u pitanju, mora Siti da prodje dalje, smejurija. Plus je bilo iu dvojke u keca. Ok kapiram igrač više, ne znam da li je crveni i penal regularno, gledao sam samo drugo poluvreme i moj je utisak da je Bajern mogao da dobije lagano i sa igračem manje da su hteli, jer su čak i sa igračem manje imali veći posed i više udaraca na gol do tih poslednjih 7-8min.

Dusan

pre 9 godina

Da si malo vise pametan znao bi da skoro svi klubovi u Evropi namestaju utakmice jer tako zaradjuju ogromne pare i da se fudbal igra za kladionice.

WP

pre 9 godina

Šugavo najjači timovi oni koji su sprcali milijardu evra u 5 godina, znači fudbal umro. Atktiko i Borusia 2 svetle tačke, ali sa novim pravilima za par godina gledaćemo borbu Barsa Real Bayern City Chelsea PSG Juve konstantno jer neće veliki timovi dozvoliti da se pare spr***ju nako. Bezzze. Zadnje cool što smo videli je Istambul 2005. i to je to, ne nadajte se tituli tima bez 500.000 miliona u skorije vreme... jbg. Fudbal umro.

Karmelo Entoni

pre 9 godina

Ajoooooj sta rade Rusi,pa neverovatno,Gasprom SPONZOR,ponovo Siti dobija nakon prelaza,prosle god ulazi iz 1-2.Sad iz 2-1,sve to istim rezultatom 3-2.Prosle GOD zajedno u grupi Bajern,CSKA i Siti.U proslom kolu raspali CSKA dobija ladno Sitija u gostima.Salke,kome GASPROM sponzor daje Sportingu gol iz nepostojeceg penala,duboko u sudiskoj nadoknadi.Rusi najveca fijaMa..nenadJebivi su..

Madridista

pre 9 godina

Kako svrsavaju navijaci barse na Mesija pa to je strasno,svaka cast na rekordu ali ovo veceras - het trik - nikad ali nikad laksi nisam vidio.Znalo se da ce veceras oborit rekord,nisu igrali sa Realom,Bajernom nego sa Apoelom,smijesnim timom za ligu sampiona,ponavljam svaka cast,prvi je oborio taj Raulov rekord ali ce se on i Ronaldo cerati narednih godina.

Aleksandar

pre 9 godina

@ Sale

Ne znam stvarno za ključeve, koristim CS, a što se tiče Astre, sutra Leverkuzen-Monako na ZDF-u FTA... a na HotBirdu Malme-Juventus na Canale 5. Ovde imaš za sve utakmice spisak kanala. http://liveonsat.com/quickindex.html

Inače svima koji vole multi prenose LŠ, najtoplije preporučujem poljski Canal+ Family 2 HD. Sve ide uživo a brzina menjanja utakmica je negde između Italijanskog i Nemačkog Sky-a... prava mera. Arenin multi prenos je amaterski, ne ide uživo. A, da i dalje mislim da je City seljačka ekipa, a Bajern treba da se stidi ove komedije u zadnjih 5 minuta.

Ko je dao gol?

pre 9 godina

I ja mislim da su ovi dresovi Celsija ruzni, realno mnogo bolje bi se uklopila lila boja sa maslinasto zelenom umesto ove drecavo zute i tamno plave. Cak bih i dodao cvetni detalj kojim bi iskazali svoju eleganciju i umetnicko nadahnuce.

Zmaj

pre 9 godina

@ne

Gol iz penala se racuna kao gol, a ne kao korner ili aut. Ako imas neke dokaze a se Realu sude nepostojeci penali onda pisi UEFI, a ne da ovde lupetas gluposti. Ako mislis da je lako dati gol iz penala idi na trening lokalnog kluba pa pitaj golmaana da sutiras 10 komada. Patetican si sa ti mesijevim guzoljubljenjem...

mc 911

pre 9 godina

Koja je Celzi ovaj masinerija. Kurtoa medju 3 najbolja golmana, Ivanovic tenk koji uvijek odradi svoj dio posla, Kejhil i Teri sve vazdusne duele dobijaju, Aspi korektan, Matic i Fabregas bi u tandemu igrali u skoro svakom timu na svetu, Azar odlican, Kosta ubica, Oskar slabasan ali dovoljan mu je trenutak da rijesi mec. Masinerija, mada Barsa, Real, Bajern, su ipak ispred svih ostalih.

a

pre 9 godina

Setite se prosli put u Minhenu Bajern vodio na pol.a na kraju Siti dobio ,ista prica.Sahtjor izgubio od Bilbaa,a dobio Bate 7:0,Celsi razbio sve u znaku Gazproma,tako da mi se gadi Uefa !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (S Y L A, 25. novembar 2014 22:50)
Pa sta je tu cudno,Sahktar izgubio od jace ekipe odnosno od Bilbaoa,a pobedio je slabiju ekipu odnosno BATEa.A Chelsea posto je jedna od najjacih ekipa normalno je da ce da pobedjuje i "sve u znaku Gazproma".

dottore

pre 9 godina

Navijam za Bayern 30 godina, extra klub, ali ovo veceras im nije trebalo. Ugled je u pitanju. Ona igra u drugom poluvremenu, poigravanje, igra na 5 metara u krug, tening, nonsalanto, smejanje kad god padnu. I na kraju, show sa Alonsom i Boatengom. Bastian usao da se malo istrci, Goetze sedi na klupi, smara se covek a Mueller je kontam bio na treningu Uniteda malo da vidi sta Giggs radi..uzas! Dobro Pep nije uveo amatera nekog na kraju. A City, uzasan klub, prejadno sta su Englezi napravili od svojih klubova. Sta Roma da kaze na kraju? Nadam se razbijanju u Rimu, neka bude 5 komada City-u, nisu nista zasluzili drugo. Prosle sezone, kako je Bayern urnisao City u 20 minuta i odjednom vratio u rikverc i naravno Boateng i Dante sa poklonima i prime 3 komada a Pellegrini kao nije znao da ako bi dali 4 gola bili prvi u grupi..kao niko mu nije rekao..Bayern, City i CSKA opet igraju mini ligu, samo da Roma sad im pokvari planove, tj izbaci City. Bayern cisto fore radi nece dopustiti poraz u Minhenu, a da se igra u Moskvi, izgubili bi glatko na foru kao veceras.

Barbosa

pre 9 godina

Za sve neupucene sto pisu gluposti.Kao sto je Ronaldo bolji od Messija ove god,kad Ronaldo ima 54 gola,a Messi 52,i te gluposti kao Ronaldo cak 11 sa penala.EVO STIZE ODGOVOR.Messi je cele ove takmicarske godine bez ijedne povrede,znaci u fulu,cele god bez ijedne povrede,a Ronaldo je,sjecate se imao povredu kolena,i propustio maltene zadnje 4-5 utakmica Spanskog Prvenstva,i zavrsnicu LS je igrao povredjen.I za kraj.Messi ove god ima 8 utakmica vise od Ronalda,i pored te neosporive cinjenice,ponovo ima manje golova od Ronalda.Da kazemo za kraj,Ronaldo je igrao povredjen Svetsko Prvensto,i to sa invalidima u Portugalskoj KRS ekipi.

Sale

pre 9 godina

Mesi!!! Najbolji igrač ikada! Mančester Siti (kako god se završio meč) najseljačkiji klub na svetu! Gledam multi prenos na Poljskom Canal+ i kaže komentator "okršaj dva evropska velikana". Kako tim koji je uz potrošene milijarde tona, vagona funti i pritom posle 50 godina uzeo dve titule na guzove u poslednjem kolu (prvu u poslednjoj sekundi) može da se nazove velikanom?! A prethodne dve godine ni grupu nisu prošli, daće Bog da ne prođu ni sada.
(Aleksandar, 25. novembar 2014 21:44)
A kako to da razumes poljski.
Pitanje za ostale,NA KOJIM SLOBODNIM KANALIMA PREKO SATELITA MOGU DA GLEDAM LIGU SAMPIONA?Ima li na Astri nemackoj neki kanal,ili da ugradjujem motor na satelitsku?Inace gde da nadjem kljuceve da otkljucavam zakljucane kanale?

Delija

pre 9 godina

Koja je Celzi ovaj masinerija. Kurtoa medju 3 najbolja golmana, Ivanovic tenk koji uvijek odradi svoj dio posla, Kejhil i Teri sve vazdusne duele dobijaju, Aspi korektan, Matic i Fabregas bi u tandemu igrali u skoro svakom timu na svetu, Azar odlican, Kosta ubica, Oskar slabasan ali dovoljan mu je trenutak da rijesi mec. Masinerija, mada Barsa, Real, Bajern, su ipak ispred svih ostalih.
(mc 911, 25. novembar 2014 22:02)
Za Celzi, Real i Bayern potpuno si u pravu ali Barsa nikako oni ne mogu vise da pariraju velikim ekipama, po meni je i PSZ ozbiljan kandidat ove godine za osvajanje LS

Delija

pre 9 godina

Sta je sada sa ovima sto kazu da Ronaldo daje golove samo manjim ekipama, sad se Messi velica sto je postigo golove protiv "mocnih" Kiprana

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Potpuno je neregularno da ekipe iz iste grupe igraju u razlicitim terminima odlucujuce meceve! Sahtjor je znao posle pobede Porta u Belorusiji da nema svrhe da zapinje, a o mecu Siti-Bajern posle remija Rome ne treba ni pricati. Ovi mecevi su MORALI da se igraju u isto vreme! Neregularno, ali UEFA stiti bogate.

Dragan Nbg.

pre 9 godina

Nekadje sirotinja igrala fudbal a bogati gledali a sad bogati igraju a sirotinja blene....kakav bre fudbal sve je to zabava da radna nedelja prodje lakše. Sve to smislio pametan čoek za stado...
Mesi dao gol "slabijom desnom nogom", moš misliti,bez ove informacije ne bih danas živ bio... daj molim te vidi dal je posle i šta jeo i kako je spavao da imamo kompletan uvid u našu besmislenost postojanja...

El Sharaawy

pre 9 godina

dzaba im je,dobice ih Roma u paklu olimpika,jer je bolja ekipa,sto je i pokazala u prvoj utakmici ...mozda i najjrealnije da medusobni duel odluci ko prolazi dalje ..forza Serie a ))

Marko

pre 9 godina

@Madridista, ista prica i oko ronalda, ne brini.. elche, malaga, itd obojica daju 3+ golova takvim ekipama samo sto ipak mislim da messi zaista jeste stepenik iznad ronalda, na nivou zidana, ronalda zube, romaria, ronaldinha..

Uros

pre 9 godina

Neverovatni su komentari, a jos vise neverovatno je to sto se ti kometari okite sa gomilom pluseva, koji kazu da je su "Nemci i Englezi" prodali utakmicu. To uglavnom govore iskomplesirani ljubitelji naseg fudbala koji misle da je ceo svet kao i Srbija. TO sto se kod nas namestaju ocigledni rezultati to znaci da je svaka CUDNA utakmica naemstena. Samo me zanima KAKO mogu jedan BAJERN i jedan SITI da profitiraju od namestene utakmice u finansijkom smislu koji se ubijaju od miljiardi. Kazu drugi namestili da Siti prodje, a u Moski covek svira nepostojeci penal u 90 minutu i uzme Englezima 2 boda iz usta, a u sred Mancestera da 2 (cista) crvena kartona a odsudi pogresnom coveku zuti umesto drugom igracu drugi zuti.A protiv Rome cist penal u drugom poluvremenu. Bajern je dao 2 gola iz 2 sanse da igracem manje, nije dominirao sa igracem manje vise nego 10 od tih 70 minuta sa igracem manje a pritom Sitiju fali Jaja, Fernandinjo, Silva, Dzeko, KOlarov. Pozdrav od mene :)

A šta ako nije Bata Raka

pre 9 godina

Pitanje za ostale,NA KOJIM SLOBODNIM KANALIMA PREKO SATELITA MOGU DA GLEDAM LIGU SAMPIONA?Ima li na Astri nemackoj neki kanal,ili da ugradjujem motor na satelitsku?Inace gde da nadjem kljuceve da otkljucavam zakljucane kanale?
(Sale, 25. novembar 2014 22:46)

Na slobodnim Nemačkim, teško da imaš, nekad se SKY smiluje pa da free tekmu! Hvataj feedove (znaš šta su) ili uzmi CS kao ja (već deset godina), 11.000 kanala (500-700din mesečinom) negde oko 150 sportskih kanala (sačuvaj bože) i imaš SVAKI sportski događaj na planeti. Inače Poljaci su ooodlični, imaju dupli ton (original i poljskog komentatora, tako da ko zna engleski, nije problem) i strašne sportske događaje daju!

Miksi

pre 9 godina

Koje nameštanje Man.Sity - Bajern.M,pa ono sinić je providno .... ja sam u "Live" uzeo 4.000 din čekao sam Mančester Siti upravo `1` i još PSŽ`1` i Barcelona `2` ...

Djole

pre 9 godina

(Kjudineli Marko, 26. novembar 2014 00:47)

A gde je Ronaldo bio na SP? A gde je bio u toj odlucujucoj utakmici Primere? A da,nije je ni igrao jer je Real na kraju bio treci...

Kjudineli Marko

pre 9 godina

Svaka cast Messiju,Bog,Otac ove igre,zaista Fenomenalan igrac.Ali ZLATNA LOPTA ove godine ide Ronaldu,i to potpuno zasluzeno.Znam da cu popiti gomilu minusa,al cinjenice i statiska su neumoljive.Ronaldo ove godine 54 GOLA,Messi 52 gola,takodje cinjenica da je MESSI ove cele takmicarske godine odigraO 7-8 utakmica vise od RONALDA.Sad za ove nerealne,euforicne fanove Messija pitanje jedno??Gde je taj Messi bio u finalu Kupa Kralja protiv Reala,Ronaldo zbog povrede propustio finale???Gde je Messi bio protiv Atletiko Madrida u zadnjoj utakmici Spanskog Prvenstva,meca koji je odlucivao Prvaka Spanije???Gde je Messi bio u cetvrtfinalu LS takodje protiv Atletika???...takodje da dodamo da u Nokaut fazi SP ,nije postigao cak ni jedan gol,ni asistenciju jednu nije imao cak.Ronaldo ove godine potpuno zasluzeno uzima ZLATNU LOPTU.I stvarno smesni su oni,sto kazu Nojer i Robben zasluziju ZLATNU LOPTU,daj ne budite smesni ljudi,Ronaldo i Messi su za 3 KLASE iznad SVIH !!!U narednih 5-6 god o ZLATNOJ LOPTI ce odlucivati ova dva Majstora ove igre.

LeslieNielsen

pre 9 godina

Plavi deo Mancestera se raduje. Gradjani. :) Koliko mi je drago kao navijacu Sitija sto su pobedili. Svaka cast Agueru, bilo je lepo gledati pokisle "nemce". Bajern nikada manje nemaca u timu nije imao. Sansa je tu idemo.

Jolle

pre 9 godina

''Mesi najbolji strijelac u istoriji Primere, a od veceras i najbolji strijelac u istoriji LS. Sta taj covjek radi nije realno. Treba da uzivamo svi koji gledamo i njega i Ronalda, tehnologija napreduje i sve ostalo, ali tesko da ce se skoro pojaviti neko ko ce nadmasiti ovu dvojicu, pogotovo Mesija.'' Milan

Milane ok je to samo mora da se zna jedna činjenica.Messi nikad neće napustiti Barsu jer nigde u bilo kom klubu nebi napravio kao ovo u Barsi.Jednostavno Barsina igra je takva da gura Mesija ispred svih pa i Nejimara tako da ovo i ne čudi.
Porediti Raula ili Ronalda sa Mesijem nije jednako zbog proste i jednostavne činjenice:Mesi kao profesionalni fudbaler nije igrao nigde osim Barse...

parkinson

pre 9 godina

Ma koji Mesi , pojma nema ! Ceo tim igra za njega , za razliku od Ronalda , koji asistira svojim drugarima, sam nanize po 4-5 igraca i daje golove , dok Mesi ceka na tacnu i naravno nije mu tesko da da gol, sve urade drugi a on samo podmetne nogu!Zato su njegovi golovi vrlo laki i vadjamo ih kod nas cesto , dok golovi Ronalda su vrlo teski, tj. tesko se na takav nacin daju golovi, treba da nanizes pola ili celu odbranu i das gol , sto Mesi tako nesto ne moze da uradi , jel tako ? Tako je ! Zasto se onda i cesto postavlja pitanje ko je bolji, pa imate oci i iz aviona se vidi da je Ronaldo ne samo bolji nego i lepsi !

aca interista

pre 9 godina

Ovo je dokaza da kad Neymar igra Messi ima velikih problema da daje golove . Neymar nije veceras igrao i evo sta se dogadja kad njega nema . Hattrik Messia

ne

pre 9 godina

Ronaldo 2014 godina: 54 gol (11 penala) i 17 asistencija
Mesi 2014 godina: 51 gol (6 penala) i 21 asistencija

Ne znam zasto neki uporno pisu da je Ronaldo ove godine bolji od Mesija... Ima vise golova od Mesija samo zato sto sude Realu penale svaku utakmicu. Iako su i jedan i drugi promasili po 1

Madridista

pre 9 godina

Kako svrsavaju navijaci barse na Mesija pa to je strasno,svaka cast na rekordu ali ovo veceras - het trik - nikad ali nikad laksi nisam vidio.Znalo se da ce veceras oborit rekord,nisu igrali sa Realom,Bajernom nego sa Apoelom,smijesnim timom za ligu sampiona,ponavljam svaka cast,prvi je oborio taj Raulov rekord ali ce se on i Ronaldo cerati narednih godina.

Barbosa

pre 9 godina

Za sve neupucene sto pisu gluposti.Kao sto je Ronaldo bolji od Messija ove god,kad Ronaldo ima 54 gola,a Messi 52,i te gluposti kao Ronaldo cak 11 sa penala.EVO STIZE ODGOVOR.Messi je cele ove takmicarske godine bez ijedne povrede,znaci u fulu,cele god bez ijedne povrede,a Ronaldo je,sjecate se imao povredu kolena,i propustio maltene zadnje 4-5 utakmica Spanskog Prvenstva,i zavrsnicu LS je igrao povredjen.I za kraj.Messi ove god ima 8 utakmica vise od Ronalda,i pored te neosporive cinjenice,ponovo ima manje golova od Ronalda.Da kazemo za kraj,Ronaldo je igrao povredjen Svetsko Prvensto,i to sa invalidima u Portugalskoj KRS ekipi.

Delija

pre 9 godina

Sta je sada sa ovima sto kazu da Ronaldo daje golove samo manjim ekipama, sad se Messi velica sto je postigo golove protiv "mocnih" Kiprana

Delija

pre 9 godina

Koja je Celzi ovaj masinerija. Kurtoa medju 3 najbolja golmana, Ivanovic tenk koji uvijek odradi svoj dio posla, Kejhil i Teri sve vazdusne duele dobijaju, Aspi korektan, Matic i Fabregas bi u tandemu igrali u skoro svakom timu na svetu, Azar odlican, Kosta ubica, Oskar slabasan ali dovoljan mu je trenutak da rijesi mec. Masinerija, mada Barsa, Real, Bajern, su ipak ispred svih ostalih.
(mc 911, 25. novembar 2014 22:02)
Za Celzi, Real i Bayern potpuno si u pravu ali Barsa nikako oni ne mogu vise da pariraju velikim ekipama, po meni je i PSZ ozbiljan kandidat ove godine za osvajanje LS

Aleksandar

pre 9 godina

Mesi!!! Najbolji igrač ikada! Mančester Siti (kako god se završio meč) najseljačkiji klub na svetu! Gledam multi prenos na Poljskom Canal+ i kaže komentator "okršaj dva evropska velikana". Kako tim koji je uz potrošene milijarde tona, vagona funti i pritom posle 50 godina uzeo dve titule na guzove u poslednjem kolu (prvu u poslednjoj sekundi) može da se nazove velikanom?! A prethodne dve godine ni grupu nisu prošli, daće Bog da ne prođu ni sada.

Zmaj

pre 9 godina

@ne

Gol iz penala se racuna kao gol, a ne kao korner ili aut. Ako imas neke dokaze a se Realu sude nepostojeci penali onda pisi UEFI, a ne da ovde lupetas gluposti. Ako mislis da je lako dati gol iz penala idi na trening lokalnog kluba pa pitaj golmaana da sutiras 10 komada. Patetican si sa ti mesijevim guzoljubljenjem...

Dusan

pre 9 godina

Da si malo vise pametan znao bi da skoro svi klubovi u Evropi namestaju utakmice jer tako zaradjuju ogromne pare i da se fudbal igra za kladionice.

Merenges

pre 9 godina

Samo cu reci nesto kratko.
KAKVA NAMJESTALJKA city-bajern(ne zasluzuju da se pisu velikim slovima poslije ovog) Neka Platini pokrene disciplinski postupak protiv oba kluba ! Diskvalifikovati ih iz LS nakon ovakve namjestaljke!

WP

pre 9 godina

Šugavo najjači timovi oni koji su sprcali milijardu evra u 5 godina, znači fudbal umro. Atktiko i Borusia 2 svetle tačke, ali sa novim pravilima za par godina gledaćemo borbu Barsa Real Bayern City Chelsea PSG Juve konstantno jer neće veliki timovi dozvoliti da se pare spr***ju nako. Bezzze. Zadnje cool što smo videli je Istambul 2005. i to je to, ne nadajte se tituli tima bez 500.000 miliona u skorije vreme... jbg. Fudbal umro.

dottore

pre 9 godina

Bayern prodao utakmicu! Onaj City veze sa zivotom nema..Bayern se poigravao sa plavcima, B tim bukvalno..trening i onda Alonso pred kraj poklanja loptu i Boateng..ne verujem da se tako igraju sa ugledom. Forza Roma! Ovaj City, bolja je Vojvodina od njih, presmesni su, uzasni sta vise! Bayern imao laski trening. I penal, to nije za crveni bilo ni 1%.

murajsam

pre 9 godina

koji bre Aguero spasilac. ko ne vidi da se cena pustanja utvrdjivala do zadnjih minuta taj je ćorav. mislili englezi da mogu da prodju dzabe, ali kad su videli da vec zvoni za uzbunu kupili pobedu, ali naravno, tada za vecu lovu...fudbal je postao jedna velika trgovina i nista drugo, ko to ne vidi taj je corav ili se pravi da ne vidi

Kjudineli Marko

pre 9 godina

Svaka cast Messiju,Bog,Otac ove igre,zaista Fenomenalan igrac.Ali ZLATNA LOPTA ove godine ide Ronaldu,i to potpuno zasluzeno.Znam da cu popiti gomilu minusa,al cinjenice i statiska su neumoljive.Ronaldo ove godine 54 GOLA,Messi 52 gola,takodje cinjenica da je MESSI ove cele takmicarske godine odigraO 7-8 utakmica vise od RONALDA.Sad za ove nerealne,euforicne fanove Messija pitanje jedno??Gde je taj Messi bio u finalu Kupa Kralja protiv Reala,Ronaldo zbog povrede propustio finale???Gde je Messi bio protiv Atletiko Madrida u zadnjoj utakmici Spanskog Prvenstva,meca koji je odlucivao Prvaka Spanije???Gde je Messi bio u cetvrtfinalu LS takodje protiv Atletika???...takodje da dodamo da u Nokaut fazi SP ,nije postigao cak ni jedan gol,ni asistenciju jednu nije imao cak.Ronaldo ove godine potpuno zasluzeno uzima ZLATNU LOPTU.I stvarno smesni su oni,sto kazu Nojer i Robben zasluziju ZLATNU LOPTU,daj ne budite smesni ljudi,Ronaldo i Messi su za 3 KLASE iznad SVIH !!!U narednih 5-6 god o ZLATNOJ LOPTI ce odlucivati ova dva Majstora ove igre.

joca

pre 9 godina

Bajern se sprda sa ovim neznalicama iz Sitija, a sta reci za Mesija covek je verovatno najbolji fudbaler svih vremena uzivajmo dok imamo prilike da ga gledamo.

nemanja

pre 9 godina

Neka izgubi Siti da onaj Pelegrini dobije otkaz vise, odrekao se Nastasica olako a igra mu mrtvi Demikelis, a i ovaj Mangala od 42mil. , Levandovski mu radi sta hoce, njegov faul je prethodio Alonsovom golu, Nastasic je svakako zasluzio sansu. Sramota...

Karmelo Entoni

pre 9 godina

Ajoooooj sta rade Rusi,pa neverovatno,Gasprom SPONZOR,ponovo Siti dobija nakon prelaza,prosle god ulazi iz 1-2.Sad iz 2-1,sve to istim rezultatom 3-2.Prosle GOD zajedno u grupi Bajern,CSKA i Siti.U proslom kolu raspali CSKA dobija ladno Sitija u gostima.Salke,kome GASPROM sponzor daje Sportingu gol iz nepostojeceg penala,duboko u sudiskoj nadoknadi.Rusi najveca fijaMa..nenadJebivi su..

Jolle

pre 9 godina

''Mesi najbolji strijelac u istoriji Primere, a od veceras i najbolji strijelac u istoriji LS. Sta taj covjek radi nije realno. Treba da uzivamo svi koji gledamo i njega i Ronalda, tehnologija napreduje i sve ostalo, ali tesko da ce se skoro pojaviti neko ko ce nadmasiti ovu dvojicu, pogotovo Mesija.'' Milan

Milane ok je to samo mora da se zna jedna činjenica.Messi nikad neće napustiti Barsu jer nigde u bilo kom klubu nebi napravio kao ovo u Barsi.Jednostavno Barsina igra je takva da gura Mesija ispred svih pa i Nejimara tako da ovo i ne čudi.
Porediti Raula ili Ronalda sa Mesijem nije jednako zbog proste i jednostavne činjenice:Mesi kao profesionalni fudbaler nije igrao nigde osim Barse...

S Y L A

pre 9 godina

Setite se prosli put u Minhenu Bajern vodio na pol.a na kraju Siti dobio ,ista prica.Sahtjor izgubio od Bilbaa,a dobio Bate 7:0,Celsi razbio sve u znaku Gazproma,tako da mi se gadi Uefa !!!!!

mc 911

pre 9 godina

Koja je Celzi ovaj masinerija. Kurtoa medju 3 najbolja golmana, Ivanovic tenk koji uvijek odradi svoj dio posla, Kejhil i Teri sve vazdusne duele dobijaju, Aspi korektan, Matic i Fabregas bi u tandemu igrali u skoro svakom timu na svetu, Azar odlican, Kosta ubica, Oskar slabasan ali dovoljan mu je trenutak da rijesi mec. Masinerija, mada Barsa, Real, Bajern, su ipak ispred svih ostalih.

parkinson

pre 9 godina

Ma koji Mesi , pojma nema ! Ceo tim igra za njega , za razliku od Ronalda , koji asistira svojim drugarima, sam nanize po 4-5 igraca i daje golove , dok Mesi ceka na tacnu i naravno nije mu tesko da da gol, sve urade drugi a on samo podmetne nogu!Zato su njegovi golovi vrlo laki i vadjamo ih kod nas cesto , dok golovi Ronalda su vrlo teski, tj. tesko se na takav nacin daju golovi, treba da nanizes pola ili celu odbranu i das gol , sto Mesi tako nesto ne moze da uradi , jel tako ? Tako je ! Zasto se onda i cesto postavlja pitanje ko je bolji, pa imate oci i iz aviona se vidi da je Ronaldo ne samo bolji nego i lepsi !

milan

pre 9 godina

Mesi najbolji strijelac u istoriji Primere, a od veceras i najbolji strijelac u istoriji LS. Sta taj covjek radi nije realno. Treba da uzivamo svi koji gledamo i njega i Ronalda, tehnologija napreduje i sve ostalo, ali tesko da ce se skoro pojaviti neko ko ce nadmasiti ovu dvojicu, pogotovo Mesija.

Komarac

pre 9 godina

Koja je City smesna ekipa...hahahahahahaha....ne mogu da prestanem da se smejem....jad i beda...Cak i ako preokrenu u drugom poluvremenu(sa igracem vise) i dalje su jad i beda...

sweinstaiger

pre 9 godina

Au kakva namestaljka, Siti i Bajern bas fino odradili, ono je bruka kakva dva gola na kraju, prvo Ćabi Alonso prodao čistu loptu a onda Boateng, providno stvarno providno. Fin dogovor, ipak su velike pare u pitanju, mora Siti da prodje dalje, smejurija. Plus je bilo iu dvojke u keca. Ok kapiram igrač više, ne znam da li je crveni i penal regularno, gledao sam samo drugo poluvreme i moj je utisak da je Bajern mogao da dobije lagano i sa igračem manje da su hteli, jer su čak i sa igračem manje imali veći posed i više udaraca na gol do tih poslednjih 7-8min.

Delija

pre 9 godina

Nikako mi ne ide u glavu zasto se penali racunaju u statistiku igraca.
(vlajzi, 25. novembar 2014 22:59)
Pa ne ide ti u glavu zato sto ti je glava prazna

solunac

pre 9 godina

samo bih dodao nešto pošto svi govore o nameštaljci sity-bayern a šta kažete kako je šahtjor namestio, pustio bilbaa jer je porto dobio batea 2 sata ranije i znali su da sigurno prolaze a prvi u grupi ne mogu biti, uefa glupa razdvaja termine a ovi op pa za kladionicu, i još nešto imam takav osećaj da će penaldo sutra dati 4 komada samo da bi stigao mesija, igraću sutra bazel-
real tačan rezultat 1:4 i 2:5 pa šta bude

aca interista

pre 9 godina

Ovo je dokaza da kad Neymar igra Messi ima velikih problema da daje golove . Neymar nije veceras igrao i evo sta se dogadja kad njega nema . Hattrik Messia

Uros

pre 9 godina

Neverovatni su komentari, a jos vise neverovatno je to sto se ti kometari okite sa gomilom pluseva, koji kazu da je su "Nemci i Englezi" prodali utakmicu. To uglavnom govore iskomplesirani ljubitelji naseg fudbala koji misle da je ceo svet kao i Srbija. TO sto se kod nas namestaju ocigledni rezultati to znaci da je svaka CUDNA utakmica naemstena. Samo me zanima KAKO mogu jedan BAJERN i jedan SITI da profitiraju od namestene utakmice u finansijkom smislu koji se ubijaju od miljiardi. Kazu drugi namestili da Siti prodje, a u Moski covek svira nepostojeci penal u 90 minutu i uzme Englezima 2 boda iz usta, a u sred Mancestera da 2 (cista) crvena kartona a odsudi pogresnom coveku zuti umesto drugom igracu drugi zuti.A protiv Rome cist penal u drugom poluvremenu. Bajern je dao 2 gola iz 2 sanse da igracem manje, nije dominirao sa igracem manje vise nego 10 od tih 70 minuta sa igracem manje a pritom Sitiju fali Jaja, Fernandinjo, Silva, Dzeko, KOlarov. Pozdrav od mene :)

Sale

pre 9 godina

Mesi!!! Najbolji igrač ikada! Mančester Siti (kako god se završio meč) najseljačkiji klub na svetu! Gledam multi prenos na Poljskom Canal+ i kaže komentator "okršaj dva evropska velikana". Kako tim koji je uz potrošene milijarde tona, vagona funti i pritom posle 50 godina uzeo dve titule na guzove u poslednjem kolu (prvu u poslednjoj sekundi) može da se nazove velikanom?! A prethodne dve godine ni grupu nisu prošli, daće Bog da ne prođu ni sada.
(Aleksandar, 25. novembar 2014 21:44)
A kako to da razumes poljski.
Pitanje za ostale,NA KOJIM SLOBODNIM KANALIMA PREKO SATELITA MOGU DA GLEDAM LIGU SAMPIONA?Ima li na Astri nemackoj neki kanal,ili da ugradjujem motor na satelitsku?Inace gde da nadjem kljuceve da otkljucavam zakljucane kanale?

dottore

pre 9 godina

Navijam za Bayern 30 godina, extra klub, ali ovo veceras im nije trebalo. Ugled je u pitanju. Ona igra u drugom poluvremenu, poigravanje, igra na 5 metara u krug, tening, nonsalanto, smejanje kad god padnu. I na kraju, show sa Alonsom i Boatengom. Bastian usao da se malo istrci, Goetze sedi na klupi, smara se covek a Mueller je kontam bio na treningu Uniteda malo da vidi sta Giggs radi..uzas! Dobro Pep nije uveo amatera nekog na kraju. A City, uzasan klub, prejadno sta su Englezi napravili od svojih klubova. Sta Roma da kaze na kraju? Nadam se razbijanju u Rimu, neka bude 5 komada City-u, nisu nista zasluzili drugo. Prosle sezone, kako je Bayern urnisao City u 20 minuta i odjednom vratio u rikverc i naravno Boateng i Dante sa poklonima i prime 3 komada a Pellegrini kao nije znao da ako bi dali 4 gola bili prvi u grupi..kao niko mu nije rekao..Bayern, City i CSKA opet igraju mini ligu, samo da Roma sad im pokvari planove, tj izbaci City. Bayern cisto fore radi nece dopustiti poraz u Minhenu, a da se igra u Moskvi, izgubili bi glatko na foru kao veceras.

anonymous

pre 9 godina

Siti je ekipa dobrih i solidnih pojedinaca, a nikako tim. Ekipa sa gubitnickim mentalitetom, skup dobro placenih stranaca. Ovaj Bajern je masinerija, koliko god neko prigovarao Guardioli, Bajern protiv jednog Mancester Sitija dominira u posjedu i igri cak i sa igracem manje, preokrenuli su rezultat, i nevjerovatna greska Reala pustanje Alonsa, covjek je fantastican.

Milan

pre 9 godina

Najveci ikada poslije ovoga veceras. Pa ima li rekorda kojeg Mesi nije oborio? Jedini trofej koji mu nedostaje je Sp ali igrao je finale, izgubio na produzetke, djavolu malo. Ronaldo je u ovoj godink dao sada 2gola samo vise od Mesija 54>52, ali je 5 vise iz penala i ima manje nekoliko asistencija.

a

pre 9 godina

Setite se prosli put u Minhenu Bajern vodio na pol.a na kraju Siti dobio ,ista prica.Sahtjor izgubio od Bilbaa,a dobio Bate 7:0,Celsi razbio sve u znaku Gazproma,tako da mi se gadi Uefa !!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (S Y L A, 25. novembar 2014 22:50)
Pa sta je tu cudno,Sahktar izgubio od jace ekipe odnosno od Bilbaoa,a pobedio je slabiju ekipu odnosno BATEa.A Chelsea posto je jedna od najjacih ekipa normalno je da ce da pobedjuje i "sve u znaku Gazproma".

Ko je dao gol?

pre 9 godina

I ja mislim da su ovi dresovi Celsija ruzni, realno mnogo bolje bi se uklopila lila boja sa maslinasto zelenom umesto ove drecavo zute i tamno plave. Cak bih i dodao cvetni detalj kojim bi iskazali svoju eleganciju i umetnicko nadahnuce.

Drakenzen

pre 9 godina

Drago mi je sto zivim u periodu kada rekordi padaju kao konfete, svaka cast Mesiju!!!! Inace ovo sto Celzi radi je u najmanju ruku zastrasujuce, pogledajte samo rezultate, mozda ne igraju najlepsi fudbal ali melju sve pred sobom...

LeslieNielsen

pre 9 godina

Plavi deo Mancestera se raduje. Gradjani. :) Koliko mi je drago kao navijacu Sitija sto su pobedili. Svaka cast Agueru, bilo je lepo gledati pokisle "nemce". Bajern nikada manje nemaca u timu nije imao. Sansa je tu idemo.

Miksi

pre 9 godina

Koje nameštanje Man.Sity - Bajern.M,pa ono sinić je providno .... ja sam u "Live" uzeo 4.000 din čekao sam Mančester Siti upravo `1` i još PSŽ`1` i Barcelona `2` ...

El Sharaawy

pre 9 godina

dzaba im je,dobice ih Roma u paklu olimpika,jer je bolja ekipa,sto je i pokazala u prvoj utakmici ...mozda i najjrealnije da medusobni duel odluci ko prolazi dalje ..forza Serie a ))

Marko

pre 9 godina

@Madridista, ista prica i oko ronalda, ne brini.. elche, malaga, itd obojica daju 3+ golova takvim ekipama samo sto ipak mislim da messi zaista jeste stepenik iznad ronalda, na nivou zidana, ronalda zube, romaria, ronaldinha..

Dragan Nbg.

pre 9 godina

Nekadje sirotinja igrala fudbal a bogati gledali a sad bogati igraju a sirotinja blene....kakav bre fudbal sve je to zabava da radna nedelja prodje lakše. Sve to smislio pametan čoek za stado...
Mesi dao gol "slabijom desnom nogom", moš misliti,bez ove informacije ne bih danas živ bio... daj molim te vidi dal je posle i šta jeo i kako je spavao da imamo kompletan uvid u našu besmislenost postojanja...

Djole

pre 9 godina

(Kjudineli Marko, 26. novembar 2014 00:47)

A gde je Ronaldo bio na SP? A gde je bio u toj odlucujucoj utakmici Primere? A da,nije je ni igrao jer je Real na kraju bio treci...

volim fudbal i rado ga se secam

pre 9 godina

Potpuno je neregularno da ekipe iz iste grupe igraju u razlicitim terminima odlucujuce meceve! Sahtjor je znao posle pobede Porta u Belorusiji da nema svrhe da zapinje, a o mecu Siti-Bajern posle remija Rome ne treba ni pricati. Ovi mecevi su MORALI da se igraju u isto vreme! Neregularno, ali UEFA stiti bogate.

Aleksandar

pre 9 godina

@ Sale

Ne znam stvarno za ključeve, koristim CS, a što se tiče Astre, sutra Leverkuzen-Monako na ZDF-u FTA... a na HotBirdu Malme-Juventus na Canale 5. Ovde imaš za sve utakmice spisak kanala. http://liveonsat.com/quickindex.html

Inače svima koji vole multi prenose LŠ, najtoplije preporučujem poljski Canal+ Family 2 HD. Sve ide uživo a brzina menjanja utakmica je negde između Italijanskog i Nemačkog Sky-a... prava mera. Arenin multi prenos je amaterski, ne ide uživo. A, da i dalje mislim da je City seljačka ekipa, a Bajern treba da se stidi ove komedije u zadnjih 5 minuta.

A šta ako nije Bata Raka

pre 9 godina

Pitanje za ostale,NA KOJIM SLOBODNIM KANALIMA PREKO SATELITA MOGU DA GLEDAM LIGU SAMPIONA?Ima li na Astri nemackoj neki kanal,ili da ugradjujem motor na satelitsku?Inace gde da nadjem kljuceve da otkljucavam zakljucane kanale?
(Sale, 25. novembar 2014 22:46)

Na slobodnim Nemačkim, teško da imaš, nekad se SKY smiluje pa da free tekmu! Hvataj feedove (znaš šta su) ili uzmi CS kao ja (već deset godina), 11.000 kanala (500-700din mesečinom) negde oko 150 sportskih kanala (sačuvaj bože) i imaš SVAKI sportski događaj na planeti. Inače Poljaci su ooodlični, imaju dupli ton (original i poljskog komentatora, tako da ko zna engleski, nije problem) i strašne sportske događaje daju!