Utorak, 25.11.2014.

12:56

Đoko Šalić napušta Partizan

KK Partizan i Đoko Šalić pregovaraju u vezi sa sporazumnim prekidom saradnje, potvrđeno je za B92 iz kluba.

Izvor: AK

Ðoko Šaliæ napušta Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

prekoOkeanskeDelije, 25. novembar 2014 20:30)

Nikola Peković je POSTAO igrač u Partizanu, kao i 2/3 igrača koje si nabrojao. Da li bi iko od njih postigao i upola da nije bilo Partizana? Sedi, jedan.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ne brinite panteri,danas je opet Partizanu blokiran
racun. Drzava radi svoj posao.
Uzivajte,daleko je mesec maj. A posle se vadite na sudije.
(Karaburac, 25. novembar 2014 19:59)

Nista lakse, uplatis sutra dug i odmah te odblokiraju.

Ekonomija & Sport

pre 9 godina

Odlazak Šalića mogu da komentarišem samo sa ekonomskog stanovišta ( više od rasprave o kvalitetu igre istog i " zasluženoj minutaži " ) :
Klub sada ostaje bez još jednog privatnog sponzora ( nije zanemarljiv u ovim ekonomskim uslovima ) !!
Toliko znam - bila je " vezana ljubav " … sada ta ljubav odlazi sa igračem .

vlada

pre 9 godina

Za onog sto se potpisuje nista novo i govori o Partizanovim poslednjim mestima u grupi...sine, ili si mlad ili ne znam sta je u pitanju, ali kad je Zvezda devedesetih igrala tadasnju evroligu, koliko se secam, dve godine je gubila jedno mesto za srpsko-crnogorsku kosarku, posto smo tada imali zagarantovanog predstavnika plus mesto koje si osvajalo u tadasnjem evrokupu, cini mi se kup Rajmunda Saporte

sovuljaga

pre 9 godina

Tripkovic je posebno bio gotov igrac kada je sa 14 godina dosao u Partizan...ma davao u Evroligi po 30 poena sa 14 godina...Luka bio NBA kalibar.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.
(Doktor, 25. novembar 2014 13:46)

E, samo sam cekao ovakav komentar. Ovo je po mnogima lista od 8 najboljih igraca Partizana u poslednjih 10 god, a u zagradama su timovi iz kojih su igraci ponikli:
* Milos Vujanic (Crvena Zvezda)
* Dusan Kecman (Beopetrol, FMP)
* Novica Velickovic (Partizan)
* Vlado Scepanovic (Buducnost)
* Bo McCalebb (New Orleans, Mersin-Turska)
* Bogdan Bogdanovic (Partizan)
* Jan Vesely (Geoplin Slovan)
* Nikola Pekovic (Atlas)...

2/8 iliti 25% je poniklo u Partizanu. Elem, poenta je da 75% igraca koji zasluze da nose grb Partizana (a slicno je i sa Zvezdom) prvo ipak treba da se pokazu negde drugde. Kad je Scepanovic blistao u Grckoj, itd. on je prikazivan kao "kreacija" DV-a, ali cinjenica je da je nekoliko trenera ostavilo i te kakav trag na njega.

bora

pre 9 godina

Prle,Čović nikada nije preuzeo Zvezdu,niti će!!
Zvezdu u ovom trenutku vodi Pavlović,a mislim da će posle njega Andrej V.
Čović nigde ne mrda iz Železnika i Fmp-a!!Samo zarad vašeg zaludjivanja ponekad zakupi na oročeno vreme,drugi naziv za svoj Fmp!
Taj klub ima zajedničko sa Crvenom zvezdom,taman koliko i 'Zdravlje' Leskovac!!Samo što Zdravlje nije imalo dovoljno novca da zakupi ime na 60 meseci!

pudlica

pre 9 godina

Dragi gospodine nista novo,za vrijeme Sagadina i projekta drzave u divu je ulozeno para vise nego u Partizan u proteklih 20 godina toliko o tvom poznavanju kosarkaske igre,,,,

Karaburac

pre 9 godina

Ne brinite panteri,danas je opet Partizanu blokiran
racun. Drzava radi svoj posao.
Uzivajte,daleko je mesec maj. A posle se vadite na sudije.

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Eee poslednji Raskovicev igrac, i vidi cuda ne igra ni minut, bas me cudi. Ovo kazem stvarno kao neko ko voli Partizan, Dusko, daj ostavku brate.

Kosta

pre 9 godina

Pa kako i da napreduje kod legende ЦСКА, on ima strahovito veci broj igraca koje je upropastio, a i ove sto je "napravio" dosli su u partizan kao gotovi igraci, (Tomasevic, Vujanic, Tripkovic, Bogdanovic Luka...)

sovuljaga

pre 9 godina

kako bubanj kaze...on mozda u mladjim kategorijama i jeste bio medju najboljima...ali znam ja dva igraca koja su dominirala u mladjim kategorijama na Evropskom nivou i bili najbolji u svoj generacijama.jedan je Cvetkovic(zvezda),a drugi Musli(fmp)...jesu li ta dva kluba kriva sto oni nisu uspeli?jesu li oni unistili najvece talente u Evropi?Salic je dominirao kao i Musli,obojca su bila za 20-30 kila tezi od svojih vrsnjaka a Musli i 10 centimetara visi,Cvetkovic bio brzi od bilo koga...i?dodjes u seniorsku kosarku,sada vec nisi jaci od protivnika,dolazi do izrazaja tvoja losa ledjna tehnika koju nisi previse razvijao zbog fizicke dominantnosto u mladjim kategorijama,losa odbrana,pad samopouzdanja i ne dobijas vise sansu.Cvetkovic u seniorskoj kosarci ne moze ni 10 poena prosecno da daje ni u nasoj ligi,a u mladjim kategorijama je utrpavao po 40-50.svi su jaci,visi od njega,bolji suteri.

ništa novo

pre 9 godina

Torlak, Miljenović, Šalić, Anđušić, Čakarević, Đekić, Raduljica, Lafajet, Lo, Džerels i mnogo mnogo drugih. partizan je toliko imao više para od ostalih da je imao mogućnosti da prolazi more igrača kroz klub od kojih većinu vujošević nije umeo da koristi, a stvar su vadili skupi stranci poput Robertsa (koga je Zvezda otkrila kao anonimusa i proslavila), Kamingsa (koga je Hemofarm našao i proslavio) ili provereni NBA igrači i reprezentativci poput Lazmija, Džavaija, Marića, Milojevića, Rašića, Vujanića, Šćepanovića i mnogo drugih. I Bo je bio jedan od najboljih igrača Turske. Jedino čarobnjaštvo u tom klubu je kako su uspeli da ih finansiraju sve državne firme i imaju svoje sudije u ligi koji omoguće jednom igraču više bacanja nego celom timu Zvezde zajedno. A pogledajte samo dresove iz svake sezone da se podsetite ko je sve gurao milione u klub (Mobtel, NIS, Mts, Zepter, ICN Galenika, Telekom, Dunav, Dodik...). I od 13 sezona u EL 7 zadnjih mesta uz obaranje svih negativnih rekorda nazovu uspeh. Sad vidimo da i Zvezda sa mnogo manje para bez problema igra i mnogo bolje od njih. Ne zaboravite da i ove godine partizan dobija TRI PUTA VIŠE OD DRŽAVE NEGO ZVEZDA, a pogledajte igru i rezultate jednih i drugih. Sa tim parama bi i Mega igrala standardno EL, a i imali bi mnogo više reprezentativaca. Do sad su ih stvarali u svojim školama samo FMP, Zvezda i ponekog Hemofarm i Vojvodina. A sve pare su išle partizanu. E u tome je problem srpske košarke. A grobari umesto da se pokriju ušima i srame još imaju obraza da ONI nekome pričaju o budžetu?! Hahaha koje ludilo!

KK Pavlovicu vrati se..... kme, kme

pre 9 godina

Veliki carobnjak napravi jednog, pa upropasti deset talenata. U medjuvremenu napuni svoje dzepove jer je u semi sa menadzerima. A onda dodje i kmeci na drzavu. Nema para, nema magije. Pozdravio vas Kecman legenda koji je klub tuzio sudu.

Drobnjak iz auta

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
(hours of love, 25. novembar 2014 13:15)
Pa normalno da je tako.A ako brinete za ekologiju i trazite sekundarne sirovine onda ce te to naci u Zvezdi iz Železnika

kockar u minusu

pre 9 godina

gagic ima u ugovoru dogovorenu minutazu, zato je i ostao ove sezone za bedne pare...
milutinov je nova nocna mora komsinice iz predgradja, sa njim se najvise radi i ako kkp izbori EL ostaje i sledece sezone, ako ne - odlazi u neku EL ekupu...
jednostavno za salica nije bilo mesta i za njega je bolje da ode negde i igra...
a sa predgradjanima ne vredi pricati o kosarci, oni su najvece zvezde sami oterali, rakocevicu su ugasili karijeru a nedovic je pobegao sam. o duletu koji je prvi trener evro ekipe koji je pobedio na nba parketu, i trener koji je izabran za najboljeg u evropi, ne vredi raspravljati sa nekim kome je idol radonjic sa 3 uigrane akcije... toliko.

dzigibau

pre 9 godina

Cuj "nas menadzer Raznatovic" hahahhahaha da l ste vi realni, normalni, da l ste sta ste? Kolika kolicina nebuloza izbija iz vas... Obradovic dovodio igrace u Pao da pomogne Partizanu, alo, genije, ti igraci su igrali Euroligu i pobedjivali velikane evropske kosarke kad ste vi jos dvokorak savaldjivali, je l to toliko tesko shvatiti ili priznati?!

realan grobar

pre 9 godina

Sta ce nam on kad dolaze Varda, Alex Maric i Raduljica?
I Milutinov dobija sut kartu.
Samo srz Partizanove igre( Gagic) ostaje.
Cim se Pavlovic vrati teramo i ovog slovenca koji kosta 450 000 evra po sezoni a ne vredi ni 200 000.
A kad Arojo raskine sa Galatom, kompletiramo tim.Za srpsku ligu jobs Dzulijan i to je to...

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

evo relno vujanić je kod duleta postao igračina dobro onda krle pekman bogdan perović milojević a od stranaca veseli bo mekejleb lazme i još tri četri koje su ih povrede omele hvala

#2

pre 9 godina

(Ilija, 25. novembar 2014 13:52)

Ne lupetaj, taj Kecman u koga si gledao kao u Boga 2010. je FMP škola. Rašić koji je onomad unakazio Makabi je FMP škola. Bogdan je pre partizana bio u FMP.
FMP škola ti je najbolja omladinska škola, to je dokazano godinama unazad.

realan

pre 9 godina

ajde neko objektivan da mi kaze koje su to igrace partizan i dule stvorili od 2000 godine do danas, da su posle partizana dominirali u svojim klubovima u evropi, da ce ih se secati neko za 20 god?! priznajem samo krstica i pekovica ... i dajte mi jos jednog? 14 godina apsolutnog monopola, mogli ste na tacni da birate koga cete ... dajte mi jos jednog i priznacu da ste institucija ... sto se tice zvezde evo ja cu da nabrojim 3 koji su od pionira do seniora stasali u zvezdi, napominjem od pionira posto mnoge svojatate kao svoje a dolazili su sa 18, 19, 20 god kod vas .. to su rakocevic, vujanic i radmanovic .. s obzirom na uslove u kojima je zvezda zivela sve ove godine dovoljno, a mogu slobodno da dodam i bjelicu koji je pre zvezde bio totalni anonimus koji je igrao u austriji pre nego sto ga je pesic doveo u zvezdu i oblikovao u ovo sto je danas ... i ne razumem sta vam smeta u ovom timu zvezde, alo zemljaci zvezda je najmladji tim evrolige, znam da je duletov sam bio da sa najmladjim timom evrolige dominira aba ligom i igra top16 al eto ipak je to uspelo za rukom radonjicu u zvezdi

cisto da se zna (mada svi to znaju)

pre 9 godina

FMP-Teodosic, Erceg, Macvan, Radmanovic,,Savanovic, Rasic, Musli u juniorima bio najbolji centar evrope pozurio preko i kod Duleta skoz propao. FMP za 10-15god stvorio nekoliko odlicnih i dosta solidnih igraca. Da je kojim slucajem Partizan doziveo Zvezdinu sudbinu verujem da bi Covic preuzeo Partizan i njega bi uspesno vodio.
(Prle, 25. novembar 2014 15:34)

U poslednjih 15tak godina ne postoji Srpski kosarkas koji nije prosao kroz skolu FMPa

Odabrani soj

pre 9 godina

Postujem odluku Partizana... Klub koji vredi podrzati u svakom momentu, klub koji je nas Grobare zaduzio za ceo zivot, nas ponos i nasa nada... Ziveo Partizan i majka Srbija...

DedaMiloje

pre 9 godina

Prosle sezone Partizan je u rosteru imao 5 centara od toga 4 totalno beskorisna,jedino Milutinov je tu i tamo pokazao odredjeni kvalitet i potencijal,igraci na nizim pozicijama(Andric,Aranitovic,ove godine Marinkovic)su za slicnu minutazu pokazali daleko uverljivije partije,realno bi bilo da se zahvale i Gagicu i Bezbradici,Musli je ranije ad akta,pa da se dovede jedan krsten centar,kad je vec to propusteno prosle sezone,sto nam se nazalost obilo o glavu.Inace ove prozivke navijaca komsinice su urnebes,normalno je da nece svako jednako napredovati i uspeti,moze mozda u Megi,gde se sve iskljucivo svede na prodaju igraca bez rezultatskih ambicija.Svi ti igraci koji kao propadnu ipak dobiju odredjenu sansu,za razliku od vas gde nema mesta za mladog igraca jer drzava svake godine caluje lovu sa 8-9 gotovih igraca,skupih stranaca koji nista ne urade jer ne postoji sistem,pa imali ste citave selekcije starog FMP-a na tacni kod fuzije od kojih igra jedino nesrecni Lazic dok ovi mladji ne dobijaju i tesko da ce dobiti ikakvu sansu jer nema se vremena da stasaju kad je drzava uvek nedvojbeno spremna da sipa milione u skupe igrace,koji pune rostere,sve okej,sprega politike i sporta je uvek postojala ali bar ne budite licemeri i prozivati druge za nesto sto vi sami iskljucivo koristite.
(sinbad, 25. novembar 2014 14:53)

Posto si tako pametan, navedi mi jednog boljeg odbranbenog igraca u Partizanu od "nesrecnog" Lazica???

Istina

pre 9 godina

Zar vi stvarno mislite da ce Vujosevic od SVAKOG talenta napraviti igracinu?! Takav trener na svetu ne postoji. Dosta je tu i do samog igraca, njegove volje da radi, uci, napreduje. Pogledajte Milutinova, prosle godine nije znao da trci, sada je prvi strelac i skakac ekipe. Vise je talenata upropasteno u FMP-u nego u svim srpskim klubovima zajedno. Godinama su sakupljali sve sto valja od klinaca u Srbiji, osvajali neke juniorske turnire sa njima a posle po prelasku u seniorsku kosarku ti igraci su nestajali ili se pretvarali u neke poluproizvode. Teodosic je izuzetak, njega nekako nisu uspeli da upropaste. Za to vreme u Partizanu su iz mnogo manje baze stasavali asovi koji su odlazili u NBA, Pao, Real...
(Ilija, 25. novembar 2014 13:52)
Alo,genije,kako ti volis da spinujes i selektivno iznosis konstatacije.Milutinova ste oteli kao najperspektnijeg centra i gotovo unistili,tek sada se kao nesto vraca ali vec zaostaje u razvoju.FMP je izbacio vise talenata i reprezentativaca nego svi ostali klubovi zajedno,mozda su neki i upropasteni ali vecinom oni koji nisu hteli da potpisu prvi ugovor sa njima.Vama je pomagao Zeljko u svakom smislu,kupovao igrace u svojim klubovima,samo da bi vam pomogao,iako se nisu naigrali kod njega.Tepic vam nije ni prosecan igrac a on ga uzeo ili je vas menadzer Raznatovic,uvalio Realu,samo prosecnog Velickovica i gde je zavrsio kasnije,u Megi...

smesno

pre 9 godina

Jokic dolazi iz Mege
(Borko, 25. novembar 2014 14:55)

A za koje pare? Sto bi Jokic dosao u Partizan da bude rezerva Macvanu, a u Megi ima i love i minutaze i bolje ce Misko da zaradi od njega?

Logika!?

Kratko pamcenje

pre 9 godina

Posto si tako pametan, navedi mi jednog boljeg odbranbenog igraca u Partizanu od "nesrecnog" Lazica???
(DedaMiloje, 25. novembar 2014 16:12. Dragan Milosavljevic!!!

Kum

pre 9 godina

Kako god bilo Dule mozda nije napravio ni jednog igraca,ali svi koji su dosli u Partizan su nakon toga napravili karijere za divljenje. Nesto ne mogu da se setim koji je to igrac iz Zvezde otisao u neki veliki klub i proslavio se.
(Kiza, 25. novembar 2014 14:13)

Vidi se da ne pratis kosarku, nego lupas napamet da bi kvazi dokazao nesto.

Svi su napravili karijere za divljenje? Necu da ti nabrajam sva imena, dovoljno je da te pitam gde je otisao Musli, i gde je do sada igrao Bogdanovic? Izbaci KKP igrace, bez rasprave, ali daleko da je svaki top, cak naprotiv. Na svakog top igraca dodje gro propalih. Ali drugacije je nemoguce.

Odgovor na tvoje pitanje: Nelson iz Zvezde u PAO, na primer. Ali kao sto rekoh, ne pratis kosarku.

Divos

pre 9 godina

Пре годину и по, две имали смо у годишту 95. три центра који су доста обећавали и који су наговестили велики потенцијал.
Душан Ристић, Миленко Вељковић и Шалић. Са Ристићем је прича позната, тренутно је у НЦАА, у Аризони, унив. у којем је доста НБА играча избрушено, али биће то трновита прича. Српски играчи у НЦАА чешће би стагнирали него напредовали, надајмо се да ће код Душана бити супротан случај.
Вељковић стагнира годину и по. Тренутно је у Срему (2.лига), игра мало и то што одигра није вредно помена. Играчима таквих димензија својствено је да лако губе самопоуздање, следе црни периоди, понекад се врате (рецимо у случају Бобија), али често и не, једноставно нестану.
И Ђоко. Наговестио велики потенцијал 2013-е, али годину и по дана не игра. Можете тренирати фанатичном упорношћу, али без мечева нема ни напретка.
Колико је сам Ђоко жртва настале ситуације у вези сукоба ДВ и овог Рашковића, или је можда и менаџер мало роварио, али овако даље не иде.
Мислим да Ђоко може урадити доста, да има ту потенцијала, али мора наћи праву средину, клуб где ће добро радити, али и играти. Одлазак у бели свет за младе играче у правилу је грешка, боље је остати у српској кошарци (па и у КЛС), опет од српских АБА лигаша, Мега је у рекету претрпана, Металцу и Игокеи би такав играч сигурно јако добро дошао (видећемо ко ће у Игосима заменити Владу), Ђоко би играо по 20ак минута по мечу и показао колико вреди, али коначан расплет зависи од бројних околности.

Arsa

pre 9 godina

Postoji jedna magicna rec,PARTIZAN,na koju se pale alarmi u Zelezniku,unesreceni panteri,navijaci cuveni po tome sto su se odrekli svog maticnog kluba,glancaju tastature i krecu u kampanju kako bi izlecili frustracije visedecenijskog terora INSTITUCIJE.Braco Grobari molim za malo razumevanja,nije im lako,svasta su preziveli...

(?o?)

pre 9 godina

Oslobadja se mesto...
PEKMEN SE VRACA DO VIKENDA,Pavlovic potpisao samo se cuti jos o tome i stize Bo Mekejleb kad prodje mesec dana kod Pesica...
Spremte se junaci za novu TRIPL KRUNU!

Prle

pre 9 godina

FMP-Teodosic, Erceg, Macvan, Radmanovic,,Savanovic, Rasic, Musli u juniorima bio najbolji centar evrope pozurio preko i kod Duleta skoz propao. FMP za 10-15god stvorio nekoliko odlicnih i dosta solidnih igraca. Da je kojim slucajem Partizan doziveo Zvezdinu sudbinu verujem da bi Covic preuzeo Partizan i njega bi uspesno vodio.

Kum

pre 9 godina

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.
(Doktor, 25. novembar 2014 13:46)

Stani, stani, sta ti razumes pod 'stvaranje igraca'? KKP kupi solidnog mladog igraca, podigne ga, i vi kazete napravili. U cemu je onda razlika kad to CZ uradi? Onda brojite samo one iz juniorskog pogona. Budi malo realan. Po cemu je Bertans vas produkt, a Kalina, Jovic, Blazic itd ne mogu da budu nasi?

A Mitrovica (kapitena) svi nekako "zaborave" u ovim diskusijama. ;)

danilo

pre 9 godina

U poslednjih 27 godina Partizan je stvorio sledeće velike centre, sa NBA karijerom:
Divac,Rebrača,Krstić,Peković kao svetske klase.
Drobnjak,Perović,Varda kao ozbiljni evropski igrači sa NBA iskustvo.
Dj. Ostojić,Pecarski,Vraneš,Raduljica kao igrači vraćeni u život i na veliku scenu.
A gde su A.Marić,Džavai i drugi stranci?

Prema tome, ako iko u Evropi ima ozbilju školu za centre to je KK Partizan.
Znači da Šalić nije dovoljno dobar i tu je priči kraj.
A pogotovo komenatarima iz pregradja koje je u dve istorije možda dalo 1,5 od odličnog centra...

laki partizanovac

pre 9 godina

Ne poturajte teoriju da Šalić nije podoban radi menadžera. Dečko nije
ništa pokazao od onog što se očekivalo. Potpuni promašaj. Bešovič,Musli,
Šalić,Đekič, Andjušić...gdje su sad ti "veliki" talenti. Dule je pokušao
ali ne ide. Koliko je napadan radi Anđušića pa napravi Bogdanovića.
Sledeći je Bezbradica možda Andrić i to svaki iole upućeniji u košarku
može procijeniti.
Ispravan potez, pozdrav svim navijačima Partizana.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

po meni i treba da ode dule ga malo koristi da ga koristi ko milutinova 3 god bio bi bolji sto puta ja sam veliki grobar al stvarno je đoka talenat a ne igra

sinbad

pre 9 godina

Prosle sezone Partizan je u rosteru imao 5 centara od toga 4 totalno beskorisna,jedino Milutinov je tu i tamo pokazao odredjeni kvalitet i potencijal,igraci na nizim pozicijama(Andric,Aranitovic,ove godine Marinkovic)su za slicnu minutazu pokazali daleko uverljivije partije,realno bi bilo da se zahvale i Gagicu i Bezbradici,Musli je ranije ad akta,pa da se dovede jedan krsten centar,kad je vec to propusteno prosle sezone,sto nam se nazalost obilo o glavu.Inace ove prozivke navijaca komsinice su urnebes,normalno je da nece svako jednako napredovati i uspeti,moze mozda u Megi,gde se sve iskljucivo svede na prodaju igraca bez rezultatskih ambicija.Svi ti igraci koji kao propadnu ipak dobiju odredjenu sansu,za razliku od vas gde nema mesta za mladog igraca jer drzava svake godine caluje lovu sa 8-9 gotovih igraca,skupih stranaca koji nista ne urade jer ne postoji sistem,pa imali ste citave selekcije starog FMP-a na tacni kod fuzije od kojih igra jedino nesrecni Lazic dok ovi mladji ne dobijaju i tesko da ce dobiti ikakvu sansu jer nema se vremena da stasaju kad je drzava uvek nedvojbeno spremna da sipa milione u skupe igrace,koji pune rostere,sve okej,sprega politike i sporta je uvek postojala ali bar ne budite licemeri i prozivati druge za nesto sto vi sami iskljucivo koristite.

Kiza

pre 9 godina

Kako god bilo Dule mozda nije napravio ni jednog igraca,ali svi koji su dosli u Partizan su nakon toga napravili karijere za divljenje. Nesto ne mogu da se setim koji je to igrac iz Zvezde otisao u neki veliki klub i proslavio se.

ja ga preterano ne volim, ali oni ga patoloski mrze!

pre 9 godina

... obozavam kada panteri odmah navale na vest koja ima veze sa KK Partizan, pljujuci po Duletu i pokusavajuci da mu se "osvete" za silne godine neuspeha kluba za koji navijaju.

... jos samo 15-ak godina treba to da rade svaki dan i bice u egalu!!!

Doktor

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 25. novembar 2014 13:15)

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.

Grobar

pre 9 godina

Slušaj ove "poznavaoce" košarke,podigli se posle nekoliko nebitnih pobeda... Dule i Partizan su stvorili gro onoga što vredi u srpskoj košarci, ponešto su pridodali Hemofarm i Fmp iz dana dok je igrao u Železniku. Nekadašnja crvena zvezda nikad nije stvorila nijednog istinski velikog igrača, a ni neće pošto više ne postoji. Divac, Đorđević, Danilović, Paspalj, Vujanić, Peković,Veseli, Mccaleb,Bogdanović...Baš nebitni igrači

Doktor

pre 9 godina

Prva cetiri komentara PANTERI! Kakav je njima kompleks nabio Dule, razumite ih, nije im lako... a da ne nabrajam igrace koje je Dule stvorio, dobicete infarkt :*

bora

pre 9 godina

Samo si pokazao,da nisi ni bio za Partizan! Ako si znao da nisi spreman da 'krvavo' radiš,spartanski živiš i izdržiš prusku disciplinu,nisi ni trebao dolaziti!
To mogu da izdrže 2 od 10 talenata,ali zato ne ostanu talenti nego postanu Nba igrači!Milutinov izgleda može.
Imao si šansu karijere,ali šta vredi,gurmanluk je izgleda ispred košarke!
Sve najbolje u karijeri,a ja ti preporučujem Crvenu zvezdu čim se 'odmrzne',a i taj dan se približio!

kako bubanj kaze

pre 9 godina

e moj Salicu... kad si dosao u partizan bio si jedan od najperspektivnijih centara u Evropi. jos jedan igrac koji je nazadovao kod vujosevica...

Глобтротер

pre 9 godina

Штета. Има предиспозиције, али дечко изгледа као да га кошарка не занима. Изгледа као да размишља о игрицама. Једноставно ништа није показао.

А од дотичног менаџера играче више не узимати, јер он зарађује преко Партизана, а не Партизан преко њега. Нека нађе други клуб да му разиграва клијенте.

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
(hours of love, 25. novembar 2014 13:15)

A gde će naći ako ne u Partizanu? Muka mi je od ove dece koja su počela da prate košarku pre 2 godine...

puz

pre 9 godina

Salic je jedini preostali Raskovicev igrac u Partizanu. Vujosevic je odlucio da prekine svaku saradnju sa Raskovicem nakon Bogdanovog transfera i "komplikacija" koje su se desile. Ovo nema veze sa kvalitetom Djoke Salica vec iskljucivo sa njegovim menadzerom.

sta radite bre

pre 9 godina

Pa ovaj decko je 5x bolji i talentovaniji od Gagica, i stvarno ne vidim zasto ga Dule ne pusta da igra? Ako je ovo istina, pa onda mislim stvarno. . .

In Dule We Trust

pre 9 godina

Da li je moguce da evo nekoliko prvih komentara pripadaju panterima kojima je Dule nabio toliki kompleks da su jedva docekali ovu vest da nejga pljuju. Pa pogledajte prvo u svoje dvoriste, koje igrace ste vi stvorili poslednjih 20 godina, mozda dva...Ne znam zasto potencirate da je on Raskoviec agent, kao da je to glavni razlog, a zapravo cinjenica je da nije zadovoljio, i kada je dobijao sanse, nije uspevao da je iskoristi dobro. Sve u svemu, Salicu zelim sve najbolje u nastavku akrijere, dobar je momak.

Ilija

pre 9 godina

Zar vi stvarno mislite da ce Vujosevic od SVAKOG talenta napraviti igracinu?! Takav trener na svetu ne postoji. Dosta je tu i do samog igraca, njegove volje da radi, uci, napreduje. Pogledajte Milutinova, prosle godine nije znao da trci, sada je prvi strelac i skakac ekipe. Vise je talenata upropasteno u FMP-u nego u svim srpskim klubovima zajedno. Godinama su sakupljali sve sto valja od klinaca u Srbiji, osvajali neke juniorske turnire sa njima a posle po prelasku u seniorsku kosarku ti igraci su nestajali ili se pretvarali u neke poluproizvode. Teodosic je izuzetak, njega nekako nisu uspeli da upropaste. Za to vreme u Partizanu su iz mnogo manje baze stasavali asovi koji su odlazili u NBA, Pao, Real...

Aco

pre 9 godina

Predji kod Ražnatovića, da vidiš kako ćeš dobiti i minute i status.Odmah će Vujošević da shvati da si veliki potencijal (na kome se naravno može zaraditi).Misliš li da su Dalo ,Vesterman, Lovernj igrali što su talentovani ili zbog menadžera.Na vreme si pobegao.

Raso

pre 9 godina

Realno, Partuzan se morao odreci usluga nekog od igraca, jer se u tim vraca Milosavljevic, a treba da se dovede i plejmejker, tako da u timu ne bi bilo mesta za sve... Ne bi trebalo cuditi da jos jedan igrac na slican nacin napusti crno-bele uskoro, jer u prvom timu ima previse igraca. Tepic, Dalo, Milosavljevic, Andric, Milutinovic, Muric, Marinkovic, Bogdanovic, Bezbradica, Mačvan, Gagic, Milutinov, Kuzeloglu itd, a na parket moze samo 12, tako da je za ocekivati da u slucaju dovodjenja pleja i eventualnog dolaska Pavlovica, jos neko ode. Sve su to dobri momci, ali prosto u Partizanu trenutno nema mesta za sve.

Može biti samo je*an....

pre 9 godina

Nije dovoljno perspektivan za partizan......
Sedam-osam godina da malko vežba, pa kad bude dovoljno perspektivan, da dođe u partizan da završi karijeru...
Na klupi....

Košarka

pre 9 godina

Ovo je još jedna u nizu situacija kojoj je doprineo sukob na relaciji Saše i Duleta. Nažalost netrpeljivost koja sada postoji između ove dvojice je ogromna. Saša više ne želi da trpi Duleta. Mnogo je otrovnih reči, a i dela palo između njih dvojice. Klub ne poseduje nikakve organe upravljanja već je sve na ovoj dvojici koji podjednako smatraju Partizan svojim i samim tim se tako i ponašaju. Konačno razrešenje može se dobiti samo odlaskom jedne od ove dvojice ili čak i obojice i stabilizovanje kluba kroz novu upravu ili makar nove ljude koji će valjda znati šta rade.

ja

pre 9 godina

Nije uspeo da se navikne na rezim rada u Partizanu i treninge visokog intenziteta. Srecno u nastavku karijere, jos nije nemoguce dostici nivo Pekovica...

veliki strumf

pre 9 godina

A kolika se samo prasina podigla kad je dolazio! Danima se nije moglo ziveti od grobarskih komentara kao da sam Olajdzuvon ili Dzabar dolazi. Kad, ispostavilo se da je Salic samo jos jedan u plejadi produkata carobnjaka Duleta, cuvenog stvaraoca talenata!

ludinovinar

pre 9 godina

Steta steta.. :-( Mali, idi lepo u Megu ili bilo gde gde ces redovno da igras, talentovan si, iskoristi to na nekom drugom mestu, ako nisi mogao (ko god da je kriv za to) u nasem Partizanu.. Bolje je tako, nego da nekoliko sezona presedis na klupi.. Sve najbolje! ;-)

Imay

pre 9 godina

Eto - to je to!
Od toga ko ti je menadžer sve zavisi. U fudbalu je još mnogo gore. Jer je veći novac u igri. Na pr. Labović - bio bi novi Paspalj da je imao protežiranje menadžera. Kidao je u mladjim kategorijama, a ni sad nije loš.
Ne ulazim u to ko je bolji/pošteniji menadžer i sl. ali tu se ipak novac preliva u privatne džepove...
Tako je i Tepić igrao u top Panatenaikosu! I reprezentaciji. I sad opet u Partizanu, a da li bi bio tu da mu je taj Raškovic menadžer?

bojan

pre 9 godina

steta, sukob trenera i menadzera ko zna zbog cega, ako je decko talenat treba da igra po malo i da se razvija, na zalost, srbija je to, samo interes

puz

pre 9 godina

Nisam video da u tekstu pise da je Salic jedini preostali Raskovicev igrac, pa je moj prethodni komentar besmislen. Inace, nadam se ce Danilovic napustiti klub jer nan nema drugog izlaza. Ne komunicira sa Vujosevicem od leta, ne radi apsolutno nista u klubu i ako se ovako nastavi necemo daleko dogurati.

da sam soko da letim visoko

pre 9 godina

Nisam siguran da nas je Đoko ubjedio da je igrač za Partizan, pogotovo veliki talenat koji će praviti razliku. Kao Srbin iz Bosne, ja bih volio da je tako i želim mu svako dobro gdje god bude igrao, ali lično mislim da osim prosječnog košarkaša ništa više od njega. Daj Bože da se varam, ali takvih je kroz Partizan prošlo mnogo a da nisu traga ostavili. Sa srećom momak i ne "šali" se, pokaži taj svoj talenat!

ja

pre 9 godina

Postoji fama o tome kako Dule tobože iz ničega stvara igrače. U ekipi je uvek imao dobre Amerikance : Haus, Bo, Džavaji, Gist. Dosta su igrača uzeli od drugih klubova, zna se da je Jakovljević pronašao Bogdanovića. Jednostavno, KKP je igrao Evroligu i sve što je valjalo je išlo tamo i to godinama, sad je Zvezda preuzela tu ulogu. A niko ne spominje koliko jr igrača otišlo iz KKP na stotine njih koji kao nisu bili dovoljno dori. Ne postoji mogućnost da ti čarobnjaštvom od tankog igrača stvoriš dobrog, ma koliko sa njim radio, jednostavno svaki igrač ima svoj limit koji kad dostigne to je to. Gde je Sinovec, Klobučar, Čakarević, Bakić, Vitkovac, Šalić, Miljenović, Anđušić...što od njih čarobnjak nije napravio nove Bogdane, Pekoviće....

ssdjan

pre 9 godina

raskovic je ostetio partizan za 300000e u transferu bogdanovica i globucara treba rascistiti saa njim za sva vremena,salic je talentovan ali ako partizan ne moze da zaradi od njegovog transfera treba ga oterati,moguca zamena je ognjen kuzmic koji igra razvojnu ligu i zeli da sevrati u evropu trenutno je slobodan i alex maric uskoro odlaze bezbradica,bogdanovic i verovatno boris dalo,vracaju se milosavljevic,pavlovic i dolazi plej.

Alex

pre 9 godina

Blago nama koliko nas limenke prate. A hajde onako iskreno pogledajte sebe. Pogledajte Kalinica i Dangubica na primer. Izgubili su se u Zvezdi. Igraju prosecno. Jel moguce da imate kratko pamcenje ili sta? Kao Partizan ne stvara igrace? Da vas podsetim: Drazen Dalipagic, Dragan Kicanovic, Zeljko Obradovic, Goran Grbovic , Aleksandar Djordjevic, Vlade Divac, Predrag Danilovic, Zarko Paspalj, Zeljko Rebraca, Predrag Drobnjak, Nikola Loncar, Nenad Krstic, Dejan Koturovic, Milos Vujanic, Mica Beric, Haris Brkic, Novica Velickovic, Dusan Kecman, Vladimir Lucic, Bogdan Bogdanovic.

Ne iskoristi svako sansu. Na zalost nije je iskoristio ni Djoko Salic. Gagic recimo igra znatno bolje nego u isto vreme pre godinu dana. Njegov napredak je apsolutno vidljiv.

zozon

pre 9 godina

Decko nema kvalitet za Partizan .. A na poziciji centra su n sasvim dovoljni Gagic i Milutinov .. E sad kvalitet nema ni Bezbradica , dolaskom Pavlovica i Bezbradica bi otisao .
A Boris Dalo ima decko kvaliteta i potencijala , ali je mnogo uplasen i ne razumem upravu zasto ga je ustupi nekom timu iz Kls lige do kraja sezone , a na njegovo mesto da se dovede neki iskusniji plej koji ce davati barem 8 poena i imati barem 6 asistencija po utakmici .. ne razumem da je ova ekipa limitirana na samo igru u tranziciji i spustanje na centra .. ekipa nema 3 akcije sto je kriv i trener ,ali i uprava zato sto nije u mogucnosti da dovede pleja . i za kraj :A gde su silne pare ?

dzozey

pre 9 godina

Auu sta je zvezdaskih komentara :). Koliko vi mrzite Duleta to je blesavo. Dobro, bio vas je s 40 razlike, ali to nije razlog za toliku mrznju. Gde bi bila srpska kosarka bez njega. Da nema svih Partizanovih uspeha, bili bi dno klubske kosarke. Bolje mu kazite hvala u ime srpske kosarke.

Doktor

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 25. novembar 2014 13:15)

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.

puz

pre 9 godina

Salic je jedini preostali Raskovicev igrac u Partizanu. Vujosevic je odlucio da prekine svaku saradnju sa Raskovicem nakon Bogdanovog transfera i "komplikacija" koje su se desile. Ovo nema veze sa kvalitetom Djoke Salica vec iskljucivo sa njegovim menadzerom.

kako bubanj kaze

pre 9 godina

e moj Salicu... kad si dosao u partizan bio si jedan od najperspektivnijih centara u Evropi. jos jedan igrac koji je nazadovao kod vujosevica...

veliki strumf

pre 9 godina

A kolika se samo prasina podigla kad je dolazio! Danima se nije moglo ziveti od grobarskih komentara kao da sam Olajdzuvon ili Dzabar dolazi. Kad, ispostavilo se da je Salic samo jos jedan u plejadi produkata carobnjaka Duleta, cuvenog stvaraoca talenata!

ja

pre 9 godina

Postoji fama o tome kako Dule tobože iz ničega stvara igrače. U ekipi je uvek imao dobre Amerikance : Haus, Bo, Džavaji, Gist. Dosta su igrača uzeli od drugih klubova, zna se da je Jakovljević pronašao Bogdanovića. Jednostavno, KKP je igrao Evroligu i sve što je valjalo je išlo tamo i to godinama, sad je Zvezda preuzela tu ulogu. A niko ne spominje koliko jr igrača otišlo iz KKP na stotine njih koji kao nisu bili dovoljno dori. Ne postoji mogućnost da ti čarobnjaštvom od tankog igrača stvoriš dobrog, ma koliko sa njim radio, jednostavno svaki igrač ima svoj limit koji kad dostigne to je to. Gde je Sinovec, Klobučar, Čakarević, Bakić, Vitkovac, Šalić, Miljenović, Anđušić...što od njih čarobnjak nije napravio nove Bogdane, Pekoviće....

dzozey

pre 9 godina

Auu sta je zvezdaskih komentara :). Koliko vi mrzite Duleta to je blesavo. Dobro, bio vas je s 40 razlike, ali to nije razlog za toliku mrznju. Gde bi bila srpska kosarka bez njega. Da nema svih Partizanovih uspeha, bili bi dno klubske kosarke. Bolje mu kazite hvala u ime srpske kosarke.

Doktor

pre 9 godina

Prva cetiri komentara PANTERI! Kakav je njima kompleks nabio Dule, razumite ih, nije im lako... a da ne nabrajam igrace koje je Dule stvorio, dobicete infarkt :*

da sam soko da letim visoko

pre 9 godina

Nisam siguran da nas je Đoko ubjedio da je igrač za Partizan, pogotovo veliki talenat koji će praviti razliku. Kao Srbin iz Bosne, ja bih volio da je tako i želim mu svako dobro gdje god bude igrao, ali lično mislim da osim prosječnog košarkaša ništa više od njega. Daj Bože da se varam, ali takvih je kroz Partizan prošlo mnogo a da nisu traga ostavili. Sa srećom momak i ne "šali" se, pokaži taj svoj talenat!

sta radite bre

pre 9 godina

Pa ovaj decko je 5x bolji i talentovaniji od Gagica, i stvarno ne vidim zasto ga Dule ne pusta da igra? Ako je ovo istina, pa onda mislim stvarno. . .

sovuljaga

pre 9 godina

kako bubanj kaze...on mozda u mladjim kategorijama i jeste bio medju najboljima...ali znam ja dva igraca koja su dominirala u mladjim kategorijama na Evropskom nivou i bili najbolji u svoj generacijama.jedan je Cvetkovic(zvezda),a drugi Musli(fmp)...jesu li ta dva kluba kriva sto oni nisu uspeli?jesu li oni unistili najvece talente u Evropi?Salic je dominirao kao i Musli,obojca su bila za 20-30 kila tezi od svojih vrsnjaka a Musli i 10 centimetara visi,Cvetkovic bio brzi od bilo koga...i?dodjes u seniorsku kosarku,sada vec nisi jaci od protivnika,dolazi do izrazaja tvoja losa ledjna tehnika koju nisi previse razvijao zbog fizicke dominantnosto u mladjim kategorijama,losa odbrana,pad samopouzdanja i ne dobijas vise sansu.Cvetkovic u seniorskoj kosarci ne moze ni 10 poena prosecno da daje ni u nasoj ligi,a u mladjim kategorijama je utrpavao po 40-50.svi su jaci,visi od njega,bolji suteri.

Глобтротер

pre 9 godina

Штета. Има предиспозиције, али дечко изгледа као да га кошарка не занима. Изгледа као да размишља о игрицама. Једноставно ништа није показао.

А од дотичног менаџера играче више не узимати, јер он зарађује преко Партизана, а не Партизан преко њега. Нека нађе други клуб да му разиграва клијенте.

bora

pre 9 godina

Samo si pokazao,da nisi ni bio za Partizan! Ako si znao da nisi spreman da 'krvavo' radiš,spartanski živiš i izdržiš prusku disciplinu,nisi ni trebao dolaziti!
To mogu da izdrže 2 od 10 talenata,ali zato ne ostanu talenti nego postanu Nba igrači!Milutinov izgleda može.
Imao si šansu karijere,ali šta vredi,gurmanluk je izgleda ispred košarke!
Sve najbolje u karijeri,a ja ti preporučujem Crvenu zvezdu čim se 'odmrzne',a i taj dan se približio!

ludinovinar

pre 9 godina

Steta steta.. :-( Mali, idi lepo u Megu ili bilo gde gde ces redovno da igras, talentovan si, iskoristi to na nekom drugom mestu, ako nisi mogao (ko god da je kriv za to) u nasem Partizanu.. Bolje je tako, nego da nekoliko sezona presedis na klupi.. Sve najbolje! ;-)

Imay

pre 9 godina

Eto - to je to!
Od toga ko ti je menadžer sve zavisi. U fudbalu je još mnogo gore. Jer je veći novac u igri. Na pr. Labović - bio bi novi Paspalj da je imao protežiranje menadžera. Kidao je u mladjim kategorijama, a ni sad nije loš.
Ne ulazim u to ko je bolji/pošteniji menadžer i sl. ali tu se ipak novac preliva u privatne džepove...
Tako je i Tepić igrao u top Panatenaikosu! I reprezentaciji. I sad opet u Partizanu, a da li bi bio tu da mu je taj Raškovic menadžer?

In Dule We Trust

pre 9 godina

Da li je moguce da evo nekoliko prvih komentara pripadaju panterima kojima je Dule nabio toliki kompleks da su jedva docekali ovu vest da nejga pljuju. Pa pogledajte prvo u svoje dvoriste, koje igrace ste vi stvorili poslednjih 20 godina, mozda dva...Ne znam zasto potencirate da je on Raskoviec agent, kao da je to glavni razlog, a zapravo cinjenica je da nije zadovoljio, i kada je dobijao sanse, nije uspevao da je iskoristi dobro. Sve u svemu, Salicu zelim sve najbolje u nastavku akrijere, dobar je momak.

laki partizanovac

pre 9 godina

Ne poturajte teoriju da Šalić nije podoban radi menadžera. Dečko nije
ništa pokazao od onog što se očekivalo. Potpuni promašaj. Bešovič,Musli,
Šalić,Đekič, Andjušić...gdje su sad ti "veliki" talenti. Dule je pokušao
ali ne ide. Koliko je napadan radi Anđušića pa napravi Bogdanovića.
Sledeći je Bezbradica možda Andrić i to svaki iole upućeniji u košarku
može procijeniti.
Ispravan potez, pozdrav svim navijačima Partizana.

Raso

pre 9 godina

Realno, Partuzan se morao odreci usluga nekog od igraca, jer se u tim vraca Milosavljevic, a treba da se dovede i plejmejker, tako da u timu ne bi bilo mesta za sve... Ne bi trebalo cuditi da jos jedan igrac na slican nacin napusti crno-bele uskoro, jer u prvom timu ima previse igraca. Tepic, Dalo, Milosavljevic, Andric, Milutinovic, Muric, Marinkovic, Bogdanovic, Bezbradica, Mačvan, Gagic, Milutinov, Kuzeloglu itd, a na parket moze samo 12, tako da je za ocekivati da u slucaju dovodjenja pleja i eventualnog dolaska Pavlovica, jos neko ode. Sve su to dobri momci, ali prosto u Partizanu trenutno nema mesta za sve.

puz

pre 9 godina

Nisam video da u tekstu pise da je Salic jedini preostali Raskovicev igrac, pa je moj prethodni komentar besmislen. Inace, nadam se ce Danilovic napustiti klub jer nan nema drugog izlaza. Ne komunicira sa Vujosevicem od leta, ne radi apsolutno nista u klubu i ako se ovako nastavi necemo daleko dogurati.

ja ga preterano ne volim, ali oni ga patoloski mrze!

pre 9 godina

... obozavam kada panteri odmah navale na vest koja ima veze sa KK Partizan, pljujuci po Duletu i pokusavajuci da mu se "osvete" za silne godine neuspeha kluba za koji navijaju.

... jos samo 15-ak godina treba to da rade svaki dan i bice u egalu!!!

zozon

pre 9 godina

Decko nema kvalitet za Partizan .. A na poziciji centra su n sasvim dovoljni Gagic i Milutinov .. E sad kvalitet nema ni Bezbradica , dolaskom Pavlovica i Bezbradica bi otisao .
A Boris Dalo ima decko kvaliteta i potencijala , ali je mnogo uplasen i ne razumem upravu zasto ga je ustupi nekom timu iz Kls lige do kraja sezone , a na njegovo mesto da se dovede neki iskusniji plej koji ce davati barem 8 poena i imati barem 6 asistencija po utakmici .. ne razumem da je ova ekipa limitirana na samo igru u tranziciji i spustanje na centra .. ekipa nema 3 akcije sto je kriv i trener ,ali i uprava zato sto nije u mogucnosti da dovede pleja . i za kraj :A gde su silne pare ?

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
(hours of love, 25. novembar 2014 13:15)

A gde će naći ako ne u Partizanu? Muka mi je od ove dece koja su počela da prate košarku pre 2 godine...

Aco

pre 9 godina

Predji kod Ražnatovića, da vidiš kako ćeš dobiti i minute i status.Odmah će Vujošević da shvati da si veliki potencijal (na kome se naravno može zaraditi).Misliš li da su Dalo ,Vesterman, Lovernj igrali što su talentovani ili zbog menadžera.Na vreme si pobegao.

ništa novo

pre 9 godina

Torlak, Miljenović, Šalić, Anđušić, Čakarević, Đekić, Raduljica, Lafajet, Lo, Džerels i mnogo mnogo drugih. partizan je toliko imao više para od ostalih da je imao mogućnosti da prolazi more igrača kroz klub od kojih većinu vujošević nije umeo da koristi, a stvar su vadili skupi stranci poput Robertsa (koga je Zvezda otkrila kao anonimusa i proslavila), Kamingsa (koga je Hemofarm našao i proslavio) ili provereni NBA igrači i reprezentativci poput Lazmija, Džavaija, Marića, Milojevića, Rašića, Vujanića, Šćepanovića i mnogo drugih. I Bo je bio jedan od najboljih igrača Turske. Jedino čarobnjaštvo u tom klubu je kako su uspeli da ih finansiraju sve državne firme i imaju svoje sudije u ligi koji omoguće jednom igraču više bacanja nego celom timu Zvezde zajedno. A pogledajte samo dresove iz svake sezone da se podsetite ko je sve gurao milione u klub (Mobtel, NIS, Mts, Zepter, ICN Galenika, Telekom, Dunav, Dodik...). I od 13 sezona u EL 7 zadnjih mesta uz obaranje svih negativnih rekorda nazovu uspeh. Sad vidimo da i Zvezda sa mnogo manje para bez problema igra i mnogo bolje od njih. Ne zaboravite da i ove godine partizan dobija TRI PUTA VIŠE OD DRŽAVE NEGO ZVEZDA, a pogledajte igru i rezultate jednih i drugih. Sa tim parama bi i Mega igrala standardno EL, a i imali bi mnogo više reprezentativaca. Do sad su ih stvarali u svojim školama samo FMP, Zvezda i ponekog Hemofarm i Vojvodina. A sve pare su išle partizanu. E u tome je problem srpske košarke. A grobari umesto da se pokriju ušima i srame još imaju obraza da ONI nekome pričaju o budžetu?! Hahaha koje ludilo!

Kratko pamcenje

pre 9 godina

Posto si tako pametan, navedi mi jednog boljeg odbranbenog igraca u Partizanu od "nesrecnog" Lazica???
(DedaMiloje, 25. novembar 2014 16:12. Dragan Milosavljevic!!!

Grobar

pre 9 godina

Slušaj ove "poznavaoce" košarke,podigli se posle nekoliko nebitnih pobeda... Dule i Partizan su stvorili gro onoga što vredi u srpskoj košarci, ponešto su pridodali Hemofarm i Fmp iz dana dok je igrao u Železniku. Nekadašnja crvena zvezda nikad nije stvorila nijednog istinski velikog igrača, a ni neće pošto više ne postoji. Divac, Đorđević, Danilović, Paspalj, Vujanić, Peković,Veseli, Mccaleb,Bogdanović...Baš nebitni igrači

Košarka

pre 9 godina

Ovo je još jedna u nizu situacija kojoj je doprineo sukob na relaciji Saše i Duleta. Nažalost netrpeljivost koja sada postoji između ove dvojice je ogromna. Saša više ne želi da trpi Duleta. Mnogo je otrovnih reči, a i dela palo između njih dvojice. Klub ne poseduje nikakve organe upravljanja već je sve na ovoj dvojici koji podjednako smatraju Partizan svojim i samim tim se tako i ponašaju. Konačno razrešenje može se dobiti samo odlaskom jedne od ove dvojice ili čak i obojice i stabilizovanje kluba kroz novu upravu ili makar nove ljude koji će valjda znati šta rade.

smesno

pre 9 godina

Jokic dolazi iz Mege
(Borko, 25. novembar 2014 14:55)

A za koje pare? Sto bi Jokic dosao u Partizan da bude rezerva Macvanu, a u Megi ima i love i minutaze i bolje ce Misko da zaradi od njega?

Logika!?

Kum

pre 9 godina

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.
(Doktor, 25. novembar 2014 13:46)

Stani, stani, sta ti razumes pod 'stvaranje igraca'? KKP kupi solidnog mladog igraca, podigne ga, i vi kazete napravili. U cemu je onda razlika kad to CZ uradi? Onda brojite samo one iz juniorskog pogona. Budi malo realan. Po cemu je Bertans vas produkt, a Kalina, Jovic, Blazic itd ne mogu da budu nasi?

A Mitrovica (kapitena) svi nekako "zaborave" u ovim diskusijama. ;)

realan

pre 9 godina

ajde neko objektivan da mi kaze koje su to igrace partizan i dule stvorili od 2000 godine do danas, da su posle partizana dominirali u svojim klubovima u evropi, da ce ih se secati neko za 20 god?! priznajem samo krstica i pekovica ... i dajte mi jos jednog? 14 godina apsolutnog monopola, mogli ste na tacni da birate koga cete ... dajte mi jos jednog i priznacu da ste institucija ... sto se tice zvezde evo ja cu da nabrojim 3 koji su od pionira do seniora stasali u zvezdi, napominjem od pionira posto mnoge svojatate kao svoje a dolazili su sa 18, 19, 20 god kod vas .. to su rakocevic, vujanic i radmanovic .. s obzirom na uslove u kojima je zvezda zivela sve ove godine dovoljno, a mogu slobodno da dodam i bjelicu koji je pre zvezde bio totalni anonimus koji je igrao u austriji pre nego sto ga je pesic doveo u zvezdu i oblikovao u ovo sto je danas ... i ne razumem sta vam smeta u ovom timu zvezde, alo zemljaci zvezda je najmladji tim evrolige, znam da je duletov sam bio da sa najmladjim timom evrolige dominira aba ligom i igra top16 al eto ipak je to uspelo za rukom radonjicu u zvezdi

KK Pavlovicu vrati se..... kme, kme

pre 9 godina

Veliki carobnjak napravi jednog, pa upropasti deset talenata. U medjuvremenu napuni svoje dzepove jer je u semi sa menadzerima. A onda dodje i kmeci na drzavu. Nema para, nema magije. Pozdravio vas Kecman legenda koji je klub tuzio sudu.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ne brinite panteri,danas je opet Partizanu blokiran
racun. Drzava radi svoj posao.
Uzivajte,daleko je mesec maj. A posle se vadite na sudije.
(Karaburac, 25. novembar 2014 19:59)

Nista lakse, uplatis sutra dug i odmah te odblokiraju.

kockar u minusu

pre 9 godina

gagic ima u ugovoru dogovorenu minutazu, zato je i ostao ove sezone za bedne pare...
milutinov je nova nocna mora komsinice iz predgradja, sa njim se najvise radi i ako kkp izbori EL ostaje i sledece sezone, ako ne - odlazi u neku EL ekupu...
jednostavno za salica nije bilo mesta i za njega je bolje da ode negde i igra...
a sa predgradjanima ne vredi pricati o kosarci, oni su najvece zvezde sami oterali, rakocevicu su ugasili karijeru a nedovic je pobegao sam. o duletu koji je prvi trener evro ekipe koji je pobedio na nba parketu, i trener koji je izabran za najboljeg u evropi, ne vredi raspravljati sa nekim kome je idol radonjic sa 3 uigrane akcije... toliko.

Drobnjak iz auta

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
(hours of love, 25. novembar 2014 13:15)
Pa normalno da je tako.A ako brinete za ekologiju i trazite sekundarne sirovine onda ce te to naci u Zvezdi iz Železnika

ssdjan

pre 9 godina

raskovic je ostetio partizan za 300000e u transferu bogdanovica i globucara treba rascistiti saa njim za sva vremena,salic je talentovan ali ako partizan ne moze da zaradi od njegovog transfera treba ga oterati,moguca zamena je ognjen kuzmic koji igra razvojnu ligu i zeli da sevrati u evropu trenutno je slobodan i alex maric uskoro odlaze bezbradica,bogdanovic i verovatno boris dalo,vracaju se milosavljevic,pavlovic i dolazi plej.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.
(Doktor, 25. novembar 2014 13:46)

E, samo sam cekao ovakav komentar. Ovo je po mnogima lista od 8 najboljih igraca Partizana u poslednjih 10 god, a u zagradama su timovi iz kojih su igraci ponikli:
* Milos Vujanic (Crvena Zvezda)
* Dusan Kecman (Beopetrol, FMP)
* Novica Velickovic (Partizan)
* Vlado Scepanovic (Buducnost)
* Bo McCalebb (New Orleans, Mersin-Turska)
* Bogdan Bogdanovic (Partizan)
* Jan Vesely (Geoplin Slovan)
* Nikola Pekovic (Atlas)...

2/8 iliti 25% je poniklo u Partizanu. Elem, poenta je da 75% igraca koji zasluze da nose grb Partizana (a slicno je i sa Zvezdom) prvo ipak treba da se pokazu negde drugde. Kad je Scepanovic blistao u Grckoj, itd. on je prikazivan kao "kreacija" DV-a, ali cinjenica je da je nekoliko trenera ostavilo i te kakav trag na njega.

Divos

pre 9 godina

Пре годину и по, две имали смо у годишту 95. три центра који су доста обећавали и који су наговестили велики потенцијал.
Душан Ристић, Миленко Вељковић и Шалић. Са Ристићем је прича позната, тренутно је у НЦАА, у Аризони, унив. у којем је доста НБА играча избрушено, али биће то трновита прича. Српски играчи у НЦАА чешће би стагнирали него напредовали, надајмо се да ће код Душана бити супротан случај.
Вељковић стагнира годину и по. Тренутно је у Срему (2.лига), игра мало и то што одигра није вредно помена. Играчима таквих димензија својствено је да лако губе самопоуздање, следе црни периоди, понекад се врате (рецимо у случају Бобија), али често и не, једноставно нестану.
И Ђоко. Наговестио велики потенцијал 2013-е, али годину и по дана не игра. Можете тренирати фанатичном упорношћу, али без мечева нема ни напретка.
Колико је сам Ђоко жртва настале ситуације у вези сукоба ДВ и овог Рашковића, или је можда и менаџер мало роварио, али овако даље не иде.
Мислим да Ђоко може урадити доста, да има ту потенцијала, али мора наћи праву средину, клуб где ће добро радити, али и играти. Одлазак у бели свет за младе играче у правилу је грешка, боље је остати у српској кошарци (па и у КЛС), опет од српских АБА лигаша, Мега је у рекету претрпана, Металцу и Игокеи би такав играч сигурно јако добро дошао (видећемо ко ће у Игосима заменити Владу), Ђоко би играо по 20ак минута по мечу и показао колико вреди, али коначан расплет зависи од бројних околности.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

po meni i treba da ode dule ga malo koristi da ga koristi ko milutinova 3 god bio bi bolji sto puta ja sam veliki grobar al stvarno je đoka talenat a ne igra

Ilija

pre 9 godina

Zar vi stvarno mislite da ce Vujosevic od SVAKOG talenta napraviti igracinu?! Takav trener na svetu ne postoji. Dosta je tu i do samog igraca, njegove volje da radi, uci, napreduje. Pogledajte Milutinova, prosle godine nije znao da trci, sada je prvi strelac i skakac ekipe. Vise je talenata upropasteno u FMP-u nego u svim srpskim klubovima zajedno. Godinama su sakupljali sve sto valja od klinaca u Srbiji, osvajali neke juniorske turnire sa njima a posle po prelasku u seniorsku kosarku ti igraci su nestajali ili se pretvarali u neke poluproizvode. Teodosic je izuzetak, njega nekako nisu uspeli da upropaste. Za to vreme u Partizanu su iz mnogo manje baze stasavali asovi koji su odlazili u NBA, Pao, Real...

danilo

pre 9 godina

U poslednjih 27 godina Partizan je stvorio sledeće velike centre, sa NBA karijerom:
Divac,Rebrača,Krstić,Peković kao svetske klase.
Drobnjak,Perović,Varda kao ozbiljni evropski igrači sa NBA iskustvo.
Dj. Ostojić,Pecarski,Vraneš,Raduljica kao igrači vraćeni u život i na veliku scenu.
A gde su A.Marić,Džavai i drugi stranci?

Prema tome, ako iko u Evropi ima ozbilju školu za centre to je KK Partizan.
Znači da Šalić nije dovoljno dobar i tu je priči kraj.
A pogotovo komenatarima iz pregradja koje je u dve istorije možda dalo 1,5 od odličnog centra...

Odabrani soj

pre 9 godina

Postujem odluku Partizana... Klub koji vredi podrzati u svakom momentu, klub koji je nas Grobare zaduzio za ceo zivot, nas ponos i nasa nada... Ziveo Partizan i majka Srbija...

Istina

pre 9 godina

Zar vi stvarno mislite da ce Vujosevic od SVAKOG talenta napraviti igracinu?! Takav trener na svetu ne postoji. Dosta je tu i do samog igraca, njegove volje da radi, uci, napreduje. Pogledajte Milutinova, prosle godine nije znao da trci, sada je prvi strelac i skakac ekipe. Vise je talenata upropasteno u FMP-u nego u svim srpskim klubovima zajedno. Godinama su sakupljali sve sto valja od klinaca u Srbiji, osvajali neke juniorske turnire sa njima a posle po prelasku u seniorsku kosarku ti igraci su nestajali ili se pretvarali u neke poluproizvode. Teodosic je izuzetak, njega nekako nisu uspeli da upropaste. Za to vreme u Partizanu su iz mnogo manje baze stasavali asovi koji su odlazili u NBA, Pao, Real...
(Ilija, 25. novembar 2014 13:52)
Alo,genije,kako ti volis da spinujes i selektivno iznosis konstatacije.Milutinova ste oteli kao najperspektnijeg centra i gotovo unistili,tek sada se kao nesto vraca ali vec zaostaje u razvoju.FMP je izbacio vise talenata i reprezentativaca nego svi ostali klubovi zajedno,mozda su neki i upropasteni ali vecinom oni koji nisu hteli da potpisu prvi ugovor sa njima.Vama je pomagao Zeljko u svakom smislu,kupovao igrace u svojim klubovima,samo da bi vam pomogao,iako se nisu naigrali kod njega.Tepic vam nije ni prosecan igrac a on ga uzeo ili je vas menadzer Raznatovic,uvalio Realu,samo prosecnog Velickovica i gde je zavrsio kasnije,u Megi...

#2

pre 9 godina

(Ilija, 25. novembar 2014 13:52)

Ne lupetaj, taj Kecman u koga si gledao kao u Boga 2010. je FMP škola. Rašić koji je onomad unakazio Makabi je FMP škola. Bogdan je pre partizana bio u FMP.
FMP škola ti je najbolja omladinska škola, to je dokazano godinama unazad.

pudlica

pre 9 godina

Dragi gospodine nista novo,za vrijeme Sagadina i projekta drzave u divu je ulozeno para vise nego u Partizan u proteklih 20 godina toliko o tvom poznavanju kosarkaske igre,,,,

bojan

pre 9 godina

steta, sukob trenera i menadzera ko zna zbog cega, ako je decko talenat treba da igra po malo i da se razvija, na zalost, srbija je to, samo interes

sinbad

pre 9 godina

Prosle sezone Partizan je u rosteru imao 5 centara od toga 4 totalno beskorisna,jedino Milutinov je tu i tamo pokazao odredjeni kvalitet i potencijal,igraci na nizim pozicijama(Andric,Aranitovic,ove godine Marinkovic)su za slicnu minutazu pokazali daleko uverljivije partije,realno bi bilo da se zahvale i Gagicu i Bezbradici,Musli je ranije ad akta,pa da se dovede jedan krsten centar,kad je vec to propusteno prosle sezone,sto nam se nazalost obilo o glavu.Inace ove prozivke navijaca komsinice su urnebes,normalno je da nece svako jednako napredovati i uspeti,moze mozda u Megi,gde se sve iskljucivo svede na prodaju igraca bez rezultatskih ambicija.Svi ti igraci koji kao propadnu ipak dobiju odredjenu sansu,za razliku od vas gde nema mesta za mladog igraca jer drzava svake godine caluje lovu sa 8-9 gotovih igraca,skupih stranaca koji nista ne urade jer ne postoji sistem,pa imali ste citave selekcije starog FMP-a na tacni kod fuzije od kojih igra jedino nesrecni Lazic dok ovi mladji ne dobijaju i tesko da ce dobiti ikakvu sansu jer nema se vremena da stasaju kad je drzava uvek nedvojbeno spremna da sipa milione u skupe igrace,koji pune rostere,sve okej,sprega politike i sporta je uvek postojala ali bar ne budite licemeri i prozivati druge za nesto sto vi sami iskljucivo koristite.

ja

pre 9 godina

Nije uspeo da se navikne na rezim rada u Partizanu i treninge visokog intenziteta. Srecno u nastavku karijere, jos nije nemoguce dostici nivo Pekovica...

cisto da se zna (mada svi to znaju)

pre 9 godina

FMP-Teodosic, Erceg, Macvan, Radmanovic,,Savanovic, Rasic, Musli u juniorima bio najbolji centar evrope pozurio preko i kod Duleta skoz propao. FMP za 10-15god stvorio nekoliko odlicnih i dosta solidnih igraca. Da je kojim slucajem Partizan doziveo Zvezdinu sudbinu verujem da bi Covic preuzeo Partizan i njega bi uspesno vodio.
(Prle, 25. novembar 2014 15:34)

U poslednjih 15tak godina ne postoji Srpski kosarkas koji nije prosao kroz skolu FMPa

Kiza

pre 9 godina

Kako god bilo Dule mozda nije napravio ni jednog igraca,ali svi koji su dosli u Partizan su nakon toga napravili karijere za divljenje. Nesto ne mogu da se setim koji je to igrac iz Zvezde otisao u neki veliki klub i proslavio se.

Alex

pre 9 godina

Blago nama koliko nas limenke prate. A hajde onako iskreno pogledajte sebe. Pogledajte Kalinica i Dangubica na primer. Izgubili su se u Zvezdi. Igraju prosecno. Jel moguce da imate kratko pamcenje ili sta? Kao Partizan ne stvara igrace? Da vas podsetim: Drazen Dalipagic, Dragan Kicanovic, Zeljko Obradovic, Goran Grbovic , Aleksandar Djordjevic, Vlade Divac, Predrag Danilovic, Zarko Paspalj, Zeljko Rebraca, Predrag Drobnjak, Nikola Loncar, Nenad Krstic, Dejan Koturovic, Milos Vujanic, Mica Beric, Haris Brkic, Novica Velickovic, Dusan Kecman, Vladimir Lucic, Bogdan Bogdanovic.

Ne iskoristi svako sansu. Na zalost nije je iskoristio ni Djoko Salic. Gagic recimo igra znatno bolje nego u isto vreme pre godinu dana. Njegov napredak je apsolutno vidljiv.

dzigibau

pre 9 godina

Cuj "nas menadzer Raznatovic" hahahhahaha da l ste vi realni, normalni, da l ste sta ste? Kolika kolicina nebuloza izbija iz vas... Obradovic dovodio igrace u Pao da pomogne Partizanu, alo, genije, ti igraci su igrali Euroligu i pobedjivali velikane evropske kosarke kad ste vi jos dvokorak savaldjivali, je l to toliko tesko shvatiti ili priznati?!

Arsa

pre 9 godina

Postoji jedna magicna rec,PARTIZAN,na koju se pale alarmi u Zelezniku,unesreceni panteri,navijaci cuveni po tome sto su se odrekli svog maticnog kluba,glancaju tastature i krecu u kampanju kako bi izlecili frustracije visedecenijskog terora INSTITUCIJE.Braco Grobari molim za malo razumevanja,nije im lako,svasta su preziveli...

Kosta

pre 9 godina

Pa kako i da napreduje kod legende ЦСКА, on ima strahovito veci broj igraca koje je upropastio, a i ove sto je "napravio" dosli su u partizan kao gotovi igraci, (Tomasevic, Vujanic, Tripkovic, Bogdanovic Luka...)

DedaMiloje

pre 9 godina

Prosle sezone Partizan je u rosteru imao 5 centara od toga 4 totalno beskorisna,jedino Milutinov je tu i tamo pokazao odredjeni kvalitet i potencijal,igraci na nizim pozicijama(Andric,Aranitovic,ove godine Marinkovic)su za slicnu minutazu pokazali daleko uverljivije partije,realno bi bilo da se zahvale i Gagicu i Bezbradici,Musli je ranije ad akta,pa da se dovede jedan krsten centar,kad je vec to propusteno prosle sezone,sto nam se nazalost obilo o glavu.Inace ove prozivke navijaca komsinice su urnebes,normalno je da nece svako jednako napredovati i uspeti,moze mozda u Megi,gde se sve iskljucivo svede na prodaju igraca bez rezultatskih ambicija.Svi ti igraci koji kao propadnu ipak dobiju odredjenu sansu,za razliku od vas gde nema mesta za mladog igraca jer drzava svake godine caluje lovu sa 8-9 gotovih igraca,skupih stranaca koji nista ne urade jer ne postoji sistem,pa imali ste citave selekcije starog FMP-a na tacni kod fuzije od kojih igra jedino nesrecni Lazic dok ovi mladji ne dobijaju i tesko da ce dobiti ikakvu sansu jer nema se vremena da stasaju kad je drzava uvek nedvojbeno spremna da sipa milione u skupe igrace,koji pune rostere,sve okej,sprega politike i sporta je uvek postojala ali bar ne budite licemeri i prozivati druge za nesto sto vi sami iskljucivo koristite.
(sinbad, 25. novembar 2014 14:53)

Posto si tako pametan, navedi mi jednog boljeg odbranbenog igraca u Partizanu od "nesrecnog" Lazica???

Kum

pre 9 godina

Kako god bilo Dule mozda nije napravio ni jednog igraca,ali svi koji su dosli u Partizan su nakon toga napravili karijere za divljenje. Nesto ne mogu da se setim koji je to igrac iz Zvezde otisao u neki veliki klub i proslavio se.
(Kiza, 25. novembar 2014 14:13)

Vidi se da ne pratis kosarku, nego lupas napamet da bi kvazi dokazao nesto.

Svi su napravili karijere za divljenje? Necu da ti nabrajam sva imena, dovoljno je da te pitam gde je otisao Musli, i gde je do sada igrao Bogdanovic? Izbaci KKP igrace, bez rasprave, ali daleko da je svaki top, cak naprotiv. Na svakog top igraca dodje gro propalih. Ali drugacije je nemoguce.

Odgovor na tvoje pitanje: Nelson iz Zvezde u PAO, na primer. Ali kao sto rekoh, ne pratis kosarku.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

evo relno vujanić je kod duleta postao igračina dobro onda krle pekman bogdan perović milojević a od stranaca veseli bo mekejleb lazme i još tri četri koje su ih povrede omele hvala

Karaburac

pre 9 godina

Ne brinite panteri,danas je opet Partizanu blokiran
racun. Drzava radi svoj posao.
Uzivajte,daleko je mesec maj. A posle se vadite na sudije.

(?o?)

pre 9 godina

Oslobadja se mesto...
PEKMEN SE VRACA DO VIKENDA,Pavlovic potpisao samo se cuti jos o tome i stize Bo Mekejleb kad prodje mesec dana kod Pesica...
Spremte se junaci za novu TRIPL KRUNU!

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Eee poslednji Raskovicev igrac, i vidi cuda ne igra ni minut, bas me cudi. Ovo kazem stvarno kao neko ko voli Partizan, Dusko, daj ostavku brate.

Može biti samo je*an....

pre 9 godina

Nije dovoljno perspektivan za partizan......
Sedam-osam godina da malko vežba, pa kad bude dovoljno perspektivan, da dođe u partizan da završi karijeru...
Na klupi....

Prle

pre 9 godina

FMP-Teodosic, Erceg, Macvan, Radmanovic,,Savanovic, Rasic, Musli u juniorima bio najbolji centar evrope pozurio preko i kod Duleta skoz propao. FMP za 10-15god stvorio nekoliko odlicnih i dosta solidnih igraca. Da je kojim slucajem Partizan doziveo Zvezdinu sudbinu verujem da bi Covic preuzeo Partizan i njega bi uspesno vodio.

realan grobar

pre 9 godina

Sta ce nam on kad dolaze Varda, Alex Maric i Raduljica?
I Milutinov dobija sut kartu.
Samo srz Partizanove igre( Gagic) ostaje.
Cim se Pavlovic vrati teramo i ovog slovenca koji kosta 450 000 evra po sezoni a ne vredi ni 200 000.
A kad Arojo raskine sa Galatom, kompletiramo tim.Za srpsku ligu jobs Dzulijan i to je to...

vlada

pre 9 godina

Za onog sto se potpisuje nista novo i govori o Partizanovim poslednjim mestima u grupi...sine, ili si mlad ili ne znam sta je u pitanju, ali kad je Zvezda devedesetih igrala tadasnju evroligu, koliko se secam, dve godine je gubila jedno mesto za srpsko-crnogorsku kosarku, posto smo tada imali zagarantovanog predstavnika plus mesto koje si osvajalo u tadasnjem evrokupu, cini mi se kup Rajmunda Saporte

bora

pre 9 godina

Prle,Čović nikada nije preuzeo Zvezdu,niti će!!
Zvezdu u ovom trenutku vodi Pavlović,a mislim da će posle njega Andrej V.
Čović nigde ne mrda iz Železnika i Fmp-a!!Samo zarad vašeg zaludjivanja ponekad zakupi na oročeno vreme,drugi naziv za svoj Fmp!
Taj klub ima zajedničko sa Crvenom zvezdom,taman koliko i 'Zdravlje' Leskovac!!Samo što Zdravlje nije imalo dovoljno novca da zakupi ime na 60 meseci!

Ekonomija & Sport

pre 9 godina

Odlazak Šalića mogu da komentarišem samo sa ekonomskog stanovišta ( više od rasprave o kvalitetu igre istog i " zasluženoj minutaži " ) :
Klub sada ostaje bez još jednog privatnog sponzora ( nije zanemarljiv u ovim ekonomskim uslovima ) !!
Toliko znam - bila je " vezana ljubav " … sada ta ljubav odlazi sa igračem .

sovuljaga

pre 9 godina

Tripkovic je posebno bio gotov igrac kada je sa 14 godina dosao u Partizan...ma davao u Evroligi po 30 poena sa 14 godina...Luka bio NBA kalibar.

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

prekoOkeanskeDelije, 25. novembar 2014 20:30)

Nikola Peković je POSTAO igrač u Partizanu, kao i 2/3 igrača koje si nabrojao. Da li bi iko od njih postigao i upola da nije bilo Partizana? Sedi, jedan.

kako bubanj kaze

pre 9 godina

e moj Salicu... kad si dosao u partizan bio si jedan od najperspektivnijih centara u Evropi. jos jedan igrac koji je nazadovao kod vujosevica...

veliki strumf

pre 9 godina

A kolika se samo prasina podigla kad je dolazio! Danima se nije moglo ziveti od grobarskih komentara kao da sam Olajdzuvon ili Dzabar dolazi. Kad, ispostavilo se da je Salic samo jos jedan u plejadi produkata carobnjaka Duleta, cuvenog stvaraoca talenata!

Doktor

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hours of love, 25. novembar 2014 13:15)

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.

ja

pre 9 godina

Postoji fama o tome kako Dule tobože iz ničega stvara igrače. U ekipi je uvek imao dobre Amerikance : Haus, Bo, Džavaji, Gist. Dosta su igrača uzeli od drugih klubova, zna se da je Jakovljević pronašao Bogdanovića. Jednostavno, KKP je igrao Evroligu i sve što je valjalo je išlo tamo i to godinama, sad je Zvezda preuzela tu ulogu. A niko ne spominje koliko jr igrača otišlo iz KKP na stotine njih koji kao nisu bili dovoljno dori. Ne postoji mogućnost da ti čarobnjaštvom od tankog igrača stvoriš dobrog, ma koliko sa njim radio, jednostavno svaki igrač ima svoj limit koji kad dostigne to je to. Gde je Sinovec, Klobučar, Čakarević, Bakić, Vitkovac, Šalić, Miljenović, Anđušić...što od njih čarobnjak nije napravio nove Bogdane, Pekoviće....

ništa novo

pre 9 godina

Torlak, Miljenović, Šalić, Anđušić, Čakarević, Đekić, Raduljica, Lafajet, Lo, Džerels i mnogo mnogo drugih. partizan je toliko imao više para od ostalih da je imao mogućnosti da prolazi more igrača kroz klub od kojih većinu vujošević nije umeo da koristi, a stvar su vadili skupi stranci poput Robertsa (koga je Zvezda otkrila kao anonimusa i proslavila), Kamingsa (koga je Hemofarm našao i proslavio) ili provereni NBA igrači i reprezentativci poput Lazmija, Džavaija, Marića, Milojevića, Rašića, Vujanića, Šćepanovića i mnogo drugih. I Bo je bio jedan od najboljih igrača Turske. Jedino čarobnjaštvo u tom klubu je kako su uspeli da ih finansiraju sve državne firme i imaju svoje sudije u ligi koji omoguće jednom igraču više bacanja nego celom timu Zvezde zajedno. A pogledajte samo dresove iz svake sezone da se podsetite ko je sve gurao milione u klub (Mobtel, NIS, Mts, Zepter, ICN Galenika, Telekom, Dunav, Dodik...). I od 13 sezona u EL 7 zadnjih mesta uz obaranje svih negativnih rekorda nazovu uspeh. Sad vidimo da i Zvezda sa mnogo manje para bez problema igra i mnogo bolje od njih. Ne zaboravite da i ove godine partizan dobija TRI PUTA VIŠE OD DRŽAVE NEGO ZVEZDA, a pogledajte igru i rezultate jednih i drugih. Sa tim parama bi i Mega igrala standardno EL, a i imali bi mnogo više reprezentativaca. Do sad su ih stvarali u svojim školama samo FMP, Zvezda i ponekog Hemofarm i Vojvodina. A sve pare su išle partizanu. E u tome je problem srpske košarke. A grobari umesto da se pokriju ušima i srame još imaju obraza da ONI nekome pričaju o budžetu?! Hahaha koje ludilo!

Grobar

pre 9 godina

Slušaj ove "poznavaoce" košarke,podigli se posle nekoliko nebitnih pobeda... Dule i Partizan su stvorili gro onoga što vredi u srpskoj košarci, ponešto su pridodali Hemofarm i Fmp iz dana dok je igrao u Železniku. Nekadašnja crvena zvezda nikad nije stvorila nijednog istinski velikog igrača, a ni neće pošto više ne postoji. Divac, Đorđević, Danilović, Paspalj, Vujanić, Peković,Veseli, Mccaleb,Bogdanović...Baš nebitni igrači

bora

pre 9 godina

Samo si pokazao,da nisi ni bio za Partizan! Ako si znao da nisi spreman da 'krvavo' radiš,spartanski živiš i izdržiš prusku disciplinu,nisi ni trebao dolaziti!
To mogu da izdrže 2 od 10 talenata,ali zato ne ostanu talenti nego postanu Nba igrači!Milutinov izgleda može.
Imao si šansu karijere,ali šta vredi,gurmanluk je izgleda ispred košarke!
Sve najbolje u karijeri,a ja ti preporučujem Crvenu zvezdu čim se 'odmrzne',a i taj dan se približio!

dzozey

pre 9 godina

Auu sta je zvezdaskih komentara :). Koliko vi mrzite Duleta to je blesavo. Dobro, bio vas je s 40 razlike, ali to nije razlog za toliku mrznju. Gde bi bila srpska kosarka bez njega. Da nema svih Partizanovih uspeha, bili bi dno klubske kosarke. Bolje mu kazite hvala u ime srpske kosarke.

Doktor

pre 9 godina

Prva cetiri komentara PANTERI! Kakav je njima kompleks nabio Dule, razumite ih, nije im lako... a da ne nabrajam igrace koje je Dule stvorio, dobicete infarkt :*

Aco

pre 9 godina

Predji kod Ražnatovića, da vidiš kako ćeš dobiti i minute i status.Odmah će Vujošević da shvati da si veliki potencijal (na kome se naravno može zaraditi).Misliš li da su Dalo ,Vesterman, Lovernj igrali što su talentovani ili zbog menadžera.Na vreme si pobegao.

Istina

pre 9 godina

Zar vi stvarno mislite da ce Vujosevic od SVAKOG talenta napraviti igracinu?! Takav trener na svetu ne postoji. Dosta je tu i do samog igraca, njegove volje da radi, uci, napreduje. Pogledajte Milutinova, prosle godine nije znao da trci, sada je prvi strelac i skakac ekipe. Vise je talenata upropasteno u FMP-u nego u svim srpskim klubovima zajedno. Godinama su sakupljali sve sto valja od klinaca u Srbiji, osvajali neke juniorske turnire sa njima a posle po prelasku u seniorsku kosarku ti igraci su nestajali ili se pretvarali u neke poluproizvode. Teodosic je izuzetak, njega nekako nisu uspeli da upropaste. Za to vreme u Partizanu su iz mnogo manje baze stasavali asovi koji su odlazili u NBA, Pao, Real...
(Ilija, 25. novembar 2014 13:52)
Alo,genije,kako ti volis da spinujes i selektivno iznosis konstatacije.Milutinova ste oteli kao najperspektnijeg centra i gotovo unistili,tek sada se kao nesto vraca ali vec zaostaje u razvoju.FMP je izbacio vise talenata i reprezentativaca nego svi ostali klubovi zajedno,mozda su neki i upropasteni ali vecinom oni koji nisu hteli da potpisu prvi ugovor sa njima.Vama je pomagao Zeljko u svakom smislu,kupovao igrace u svojim klubovima,samo da bi vam pomogao,iako se nisu naigrali kod njega.Tepic vam nije ni prosecan igrac a on ga uzeo ili je vas menadzer Raznatovic,uvalio Realu,samo prosecnog Velickovica i gde je zavrsio kasnije,u Megi...

sta radite bre

pre 9 godina

Pa ovaj decko je 5x bolji i talentovaniji od Gagica, i stvarno ne vidim zasto ga Dule ne pusta da igra? Ako je ovo istina, pa onda mislim stvarno. . .

pudlica

pre 9 godina

Dragi gospodine nista novo,za vrijeme Sagadina i projekta drzave u divu je ulozeno para vise nego u Partizan u proteklih 20 godina toliko o tvom poznavanju kosarkaske igre,,,,

kockar u minusu

pre 9 godina

gagic ima u ugovoru dogovorenu minutazu, zato je i ostao ove sezone za bedne pare...
milutinov je nova nocna mora komsinice iz predgradja, sa njim se najvise radi i ako kkp izbori EL ostaje i sledece sezone, ako ne - odlazi u neku EL ekupu...
jednostavno za salica nije bilo mesta i za njega je bolje da ode negde i igra...
a sa predgradjanima ne vredi pricati o kosarci, oni su najvece zvezde sami oterali, rakocevicu su ugasili karijeru a nedovic je pobegao sam. o duletu koji je prvi trener evro ekipe koji je pobedio na nba parketu, i trener koji je izabran za najboljeg u evropi, ne vredi raspravljati sa nekim kome je idol radonjic sa 3 uigrane akcije... toliko.

KK Pavlovicu vrati se..... kme, kme

pre 9 godina

Veliki carobnjak napravi jednog, pa upropasti deset talenata. U medjuvremenu napuni svoje dzepove jer je u semi sa menadzerima. A onda dodje i kmeci na drzavu. Nema para, nema magije. Pozdravio vas Kecman legenda koji je klub tuzio sudu.

#2

pre 9 godina

(Ilija, 25. novembar 2014 13:52)

Ne lupetaj, taj Kecman u koga si gledao kao u Boga 2010. je FMP škola. Rašić koji je onomad unakazio Makabi je FMP škola. Bogdan je pre partizana bio u FMP.
FMP škola ti je najbolja omladinska škola, to je dokazano godinama unazad.

ja

pre 9 godina

Nije uspeo da se navikne na rezim rada u Partizanu i treninge visokog intenziteta. Srecno u nastavku karijere, jos nije nemoguce dostici nivo Pekovica...

(?o?)

pre 9 godina

Oslobadja se mesto...
PEKMEN SE VRACA DO VIKENDA,Pavlovic potpisao samo se cuti jos o tome i stize Bo Mekejleb kad prodje mesec dana kod Pesica...
Spremte se junaci za novu TRIPL KRUNU!

realan

pre 9 godina

ajde neko objektivan da mi kaze koje su to igrace partizan i dule stvorili od 2000 godine do danas, da su posle partizana dominirali u svojim klubovima u evropi, da ce ih se secati neko za 20 god?! priznajem samo krstica i pekovica ... i dajte mi jos jednog? 14 godina apsolutnog monopola, mogli ste na tacni da birate koga cete ... dajte mi jos jednog i priznacu da ste institucija ... sto se tice zvezde evo ja cu da nabrojim 3 koji su od pionira do seniora stasali u zvezdi, napominjem od pionira posto mnoge svojatate kao svoje a dolazili su sa 18, 19, 20 god kod vas .. to su rakocevic, vujanic i radmanovic .. s obzirom na uslove u kojima je zvezda zivela sve ove godine dovoljno, a mogu slobodno da dodam i bjelicu koji je pre zvezde bio totalni anonimus koji je igrao u austriji pre nego sto ga je pesic doveo u zvezdu i oblikovao u ovo sto je danas ... i ne razumem sta vam smeta u ovom timu zvezde, alo zemljaci zvezda je najmladji tim evrolige, znam da je duletov sam bio da sa najmladjim timom evrolige dominira aba ligom i igra top16 al eto ipak je to uspelo za rukom radonjicu u zvezdi

In Dule We Trust

pre 9 godina

Da li je moguce da evo nekoliko prvih komentara pripadaju panterima kojima je Dule nabio toliki kompleks da su jedva docekali ovu vest da nejga pljuju. Pa pogledajte prvo u svoje dvoriste, koje igrace ste vi stvorili poslednjih 20 godina, mozda dva...Ne znam zasto potencirate da je on Raskoviec agent, kao da je to glavni razlog, a zapravo cinjenica je da nije zadovoljio, i kada je dobijao sanse, nije uspevao da je iskoristi dobro. Sve u svemu, Salicu zelim sve najbolje u nastavku akrijere, dobar je momak.

Kosta

pre 9 godina

Pa kako i da napreduje kod legende ЦСКА, on ima strahovito veci broj igraca koje je upropastio, a i ove sto je "napravio" dosli su u partizan kao gotovi igraci, (Tomasevic, Vujanic, Tripkovic, Bogdanovic Luka...)

Глобтротер

pre 9 godina

Штета. Има предиспозиције, али дечко изгледа као да га кошарка не занима. Изгледа као да размишља о игрицама. Једноставно ништа није показао.

А од дотичног менаџера играче више не узимати, јер он зарађује преко Партизана, а не Партизан преко њега. Нека нађе други клуб да му разиграва клијенте.

Košarka

pre 9 godina

Ovo je još jedna u nizu situacija kojoj je doprineo sukob na relaciji Saše i Duleta. Nažalost netrpeljivost koja sada postoji između ove dvojice je ogromna. Saša više ne želi da trpi Duleta. Mnogo je otrovnih reči, a i dela palo između njih dvojice. Klub ne poseduje nikakve organe upravljanja već je sve na ovoj dvojici koji podjednako smatraju Partizan svojim i samim tim se tako i ponašaju. Konačno razrešenje može se dobiti samo odlaskom jedne od ove dvojice ili čak i obojice i stabilizovanje kluba kroz novu upravu ili makar nove ljude koji će valjda znati šta rade.

ja ga preterano ne volim, ali oni ga patoloski mrze!

pre 9 godina

... obozavam kada panteri odmah navale na vest koja ima veze sa KK Partizan, pljujuci po Duletu i pokusavajuci da mu se "osvete" za silne godine neuspeha kluba za koji navijaju.

... jos samo 15-ak godina treba to da rade svaki dan i bice u egalu!!!

realan grobar

pre 9 godina

Sta ce nam on kad dolaze Varda, Alex Maric i Raduljica?
I Milutinov dobija sut kartu.
Samo srz Partizanove igre( Gagic) ostaje.
Cim se Pavlovic vrati teramo i ovog slovenca koji kosta 450 000 evra po sezoni a ne vredi ni 200 000.
A kad Arojo raskine sa Galatom, kompletiramo tim.Za srpsku ligu jobs Dzulijan i to je to...

Arsa

pre 9 godina

Postoji jedna magicna rec,PARTIZAN,na koju se pale alarmi u Zelezniku,unesreceni panteri,navijaci cuveni po tome sto su se odrekli svog maticnog kluba,glancaju tastature i krecu u kampanju kako bi izlecili frustracije visedecenijskog terora INSTITUCIJE.Braco Grobari molim za malo razumevanja,nije im lako,svasta su preziveli...

DedaMiloje

pre 9 godina

Prosle sezone Partizan je u rosteru imao 5 centara od toga 4 totalno beskorisna,jedino Milutinov je tu i tamo pokazao odredjeni kvalitet i potencijal,igraci na nizim pozicijama(Andric,Aranitovic,ove godine Marinkovic)su za slicnu minutazu pokazali daleko uverljivije partije,realno bi bilo da se zahvale i Gagicu i Bezbradici,Musli je ranije ad akta,pa da se dovede jedan krsten centar,kad je vec to propusteno prosle sezone,sto nam se nazalost obilo o glavu.Inace ove prozivke navijaca komsinice su urnebes,normalno je da nece svako jednako napredovati i uspeti,moze mozda u Megi,gde se sve iskljucivo svede na prodaju igraca bez rezultatskih ambicija.Svi ti igraci koji kao propadnu ipak dobiju odredjenu sansu,za razliku od vas gde nema mesta za mladog igraca jer drzava svake godine caluje lovu sa 8-9 gotovih igraca,skupih stranaca koji nista ne urade jer ne postoji sistem,pa imali ste citave selekcije starog FMP-a na tacni kod fuzije od kojih igra jedino nesrecni Lazic dok ovi mladji ne dobijaju i tesko da ce dobiti ikakvu sansu jer nema se vremena da stasaju kad je drzava uvek nedvojbeno spremna da sipa milione u skupe igrace,koji pune rostere,sve okej,sprega politike i sporta je uvek postojala ali bar ne budite licemeri i prozivati druge za nesto sto vi sami iskljucivo koristite.
(sinbad, 25. novembar 2014 14:53)

Posto si tako pametan, navedi mi jednog boljeg odbranbenog igraca u Partizanu od "nesrecnog" Lazica???

Karaburac

pre 9 godina

Ne brinite panteri,danas je opet Partizanu blokiran
racun. Drzava radi svoj posao.
Uzivajte,daleko je mesec maj. A posle se vadite na sudije.

Kratko pamcenje

pre 9 godina

Posto si tako pametan, navedi mi jednog boljeg odbranbenog igraca u Partizanu od "nesrecnog" Lazica???
(DedaMiloje, 25. novembar 2014 16:12. Dragan Milosavljevic!!!

Drobnjak iz auta

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
(hours of love, 25. novembar 2014 13:15)
Pa normalno da je tako.A ako brinete za ekologiju i trazite sekundarne sirovine onda ce te to naci u Zvezdi iz Železnika

puz

pre 9 godina

Salic je jedini preostali Raskovicev igrac u Partizanu. Vujosevic je odlucio da prekine svaku saradnju sa Raskovicem nakon Bogdanovog transfera i "komplikacija" koje su se desile. Ovo nema veze sa kvalitetom Djoke Salica vec iskljucivo sa njegovim menadzerom.

laki partizanovac

pre 9 godina

Ne poturajte teoriju da Šalić nije podoban radi menadžera. Dečko nije
ništa pokazao od onog što se očekivalo. Potpuni promašaj. Bešovič,Musli,
Šalić,Đekič, Andjušić...gdje su sad ti "veliki" talenti. Dule je pokušao
ali ne ide. Koliko je napadan radi Anđušića pa napravi Bogdanovića.
Sledeći je Bezbradica možda Andrić i to svaki iole upućeniji u košarku
može procijeniti.
Ispravan potez, pozdrav svim navijačima Partizana.

Ilija

pre 9 godina

Zar vi stvarno mislite da ce Vujosevic od SVAKOG talenta napraviti igracinu?! Takav trener na svetu ne postoji. Dosta je tu i do samog igraca, njegove volje da radi, uci, napreduje. Pogledajte Milutinova, prosle godine nije znao da trci, sada je prvi strelac i skakac ekipe. Vise je talenata upropasteno u FMP-u nego u svim srpskim klubovima zajedno. Godinama su sakupljali sve sto valja od klinaca u Srbiji, osvajali neke juniorske turnire sa njima a posle po prelasku u seniorsku kosarku ti igraci su nestajali ili se pretvarali u neke poluproizvode. Teodosic je izuzetak, njega nekako nisu uspeli da upropaste. Za to vreme u Partizanu su iz mnogo manje baze stasavali asovi koji su odlazili u NBA, Pao, Real...

Alex

pre 9 godina

Blago nama koliko nas limenke prate. A hajde onako iskreno pogledajte sebe. Pogledajte Kalinica i Dangubica na primer. Izgubili su se u Zvezdi. Igraju prosecno. Jel moguce da imate kratko pamcenje ili sta? Kao Partizan ne stvara igrace? Da vas podsetim: Drazen Dalipagic, Dragan Kicanovic, Zeljko Obradovic, Goran Grbovic , Aleksandar Djordjevic, Vlade Divac, Predrag Danilovic, Zarko Paspalj, Zeljko Rebraca, Predrag Drobnjak, Nikola Loncar, Nenad Krstic, Dejan Koturovic, Milos Vujanic, Mica Beric, Haris Brkic, Novica Velickovic, Dusan Kecman, Vladimir Lucic, Bogdan Bogdanovic.

Ne iskoristi svako sansu. Na zalost nije je iskoristio ni Djoko Salic. Gagic recimo igra znatno bolje nego u isto vreme pre godinu dana. Njegov napredak je apsolutno vidljiv.

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

carobnjastvo?
magija?
stvaranje igraca?
Ako to trazite, u partizanu naci necete :)
(hours of love, 25. novembar 2014 13:15)

A gde će naći ako ne u Partizanu? Muka mi je od ove dece koja su počela da prate košarku pre 2 godine...

Kiza

pre 9 godina

Kako god bilo Dule mozda nije napravio ni jednog igraca,ali svi koji su dosli u Partizan su nakon toga napravili karijere za divljenje. Nesto ne mogu da se setim koji je to igrac iz Zvezde otisao u neki veliki klub i proslavio se.

danilo

pre 9 godina

U poslednjih 27 godina Partizan je stvorio sledeće velike centre, sa NBA karijerom:
Divac,Rebrača,Krstić,Peković kao svetske klase.
Drobnjak,Perović,Varda kao ozbiljni evropski igrači sa NBA iskustvo.
Dj. Ostojić,Pecarski,Vraneš,Raduljica kao igrači vraćeni u život i na veliku scenu.
A gde su A.Marić,Džavai i drugi stranci?

Prema tome, ako iko u Evropi ima ozbilju školu za centre to je KK Partizan.
Znači da Šalić nije dovoljno dobar i tu je priči kraj.
A pogotovo komenatarima iz pregradja koje je u dve istorije možda dalo 1,5 od odličnog centra...

Kum

pre 9 godina

Kako god bilo Dule mozda nije napravio ni jednog igraca,ali svi koji su dosli u Partizan su nakon toga napravili karijere za divljenje. Nesto ne mogu da se setim koji je to igrac iz Zvezde otisao u neki veliki klub i proslavio se.
(Kiza, 25. novembar 2014 14:13)

Vidi se da ne pratis kosarku, nego lupas napamet da bi kvazi dokazao nesto.

Svi su napravili karijere za divljenje? Necu da ti nabrajam sva imena, dovoljno je da te pitam gde je otisao Musli, i gde je do sada igrao Bogdanovic? Izbaci KKP igrace, bez rasprave, ali daleko da je svaki top, cak naprotiv. Na svakog top igraca dodje gro propalih. Ali drugacije je nemoguce.

Odgovor na tvoje pitanje: Nelson iz Zvezde u PAO, na primer. Ali kao sto rekoh, ne pratis kosarku.

zozon

pre 9 godina

Decko nema kvalitet za Partizan .. A na poziciji centra su n sasvim dovoljni Gagic i Milutinov .. E sad kvalitet nema ni Bezbradica , dolaskom Pavlovica i Bezbradica bi otisao .
A Boris Dalo ima decko kvaliteta i potencijala , ali je mnogo uplasen i ne razumem upravu zasto ga je ustupi nekom timu iz Kls lige do kraja sezone , a na njegovo mesto da se dovede neki iskusniji plej koji ce davati barem 8 poena i imati barem 6 asistencija po utakmici .. ne razumem da je ova ekipa limitirana na samo igru u tranziciji i spustanje na centra .. ekipa nema 3 akcije sto je kriv i trener ,ali i uprava zato sto nije u mogucnosti da dovede pleja . i za kraj :A gde su silne pare ?

Može biti samo je*an....

pre 9 godina

Nije dovoljno perspektivan za partizan......
Sedam-osam godina da malko vežba, pa kad bude dovoljno perspektivan, da dođe u partizan da završi karijeru...
Na klupi....

sinbad

pre 9 godina

Prosle sezone Partizan je u rosteru imao 5 centara od toga 4 totalno beskorisna,jedino Milutinov je tu i tamo pokazao odredjeni kvalitet i potencijal,igraci na nizim pozicijama(Andric,Aranitovic,ove godine Marinkovic)su za slicnu minutazu pokazali daleko uverljivije partije,realno bi bilo da se zahvale i Gagicu i Bezbradici,Musli je ranije ad akta,pa da se dovede jedan krsten centar,kad je vec to propusteno prosle sezone,sto nam se nazalost obilo o glavu.Inace ove prozivke navijaca komsinice su urnebes,normalno je da nece svako jednako napredovati i uspeti,moze mozda u Megi,gde se sve iskljucivo svede na prodaju igraca bez rezultatskih ambicija.Svi ti igraci koji kao propadnu ipak dobiju odredjenu sansu,za razliku od vas gde nema mesta za mladog igraca jer drzava svake godine caluje lovu sa 8-9 gotovih igraca,skupih stranaca koji nista ne urade jer ne postoji sistem,pa imali ste citave selekcije starog FMP-a na tacni kod fuzije od kojih igra jedino nesrecni Lazic dok ovi mladji ne dobijaju i tesko da ce dobiti ikakvu sansu jer nema se vremena da stasaju kad je drzava uvek nedvojbeno spremna da sipa milione u skupe igrace,koji pune rostere,sve okej,sprega politike i sporta je uvek postojala ali bar ne budite licemeri i prozivati druge za nesto sto vi sami iskljucivo koristite.

dzigibau

pre 9 godina

Cuj "nas menadzer Raznatovic" hahahhahaha da l ste vi realni, normalni, da l ste sta ste? Kolika kolicina nebuloza izbija iz vas... Obradovic dovodio igrace u Pao da pomogne Partizanu, alo, genije, ti igraci su igrali Euroligu i pobedjivali velikane evropske kosarke kad ste vi jos dvokorak savaldjivali, je l to toliko tesko shvatiti ili priznati?!

bora

pre 9 godina

Prle,Čović nikada nije preuzeo Zvezdu,niti će!!
Zvezdu u ovom trenutku vodi Pavlović,a mislim da će posle njega Andrej V.
Čović nigde ne mrda iz Železnika i Fmp-a!!Samo zarad vašeg zaludjivanja ponekad zakupi na oročeno vreme,drugi naziv za svoj Fmp!
Taj klub ima zajedničko sa Crvenom zvezdom,taman koliko i 'Zdravlje' Leskovac!!Samo što Zdravlje nije imalo dovoljno novca da zakupi ime na 60 meseci!

ssdjan

pre 9 godina

raskovic je ostetio partizan za 300000e u transferu bogdanovica i globucara treba rascistiti saa njim za sva vremena,salic je talentovan ali ako partizan ne moze da zaradi od njegovog transfera treba ga oterati,moguca zamena je ognjen kuzmic koji igra razvojnu ligu i zeli da sevrati u evropu trenutno je slobodan i alex maric uskoro odlaze bezbradica,bogdanovic i verovatno boris dalo,vracaju se milosavljevic,pavlovic i dolazi plej.

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.
(Doktor, 25. novembar 2014 13:46)

E, samo sam cekao ovakav komentar. Ovo je po mnogima lista od 8 najboljih igraca Partizana u poslednjih 10 god, a u zagradama su timovi iz kojih su igraci ponikli:
* Milos Vujanic (Crvena Zvezda)
* Dusan Kecman (Beopetrol, FMP)
* Novica Velickovic (Partizan)
* Vlado Scepanovic (Buducnost)
* Bo McCalebb (New Orleans, Mersin-Turska)
* Bogdan Bogdanovic (Partizan)
* Jan Vesely (Geoplin Slovan)
* Nikola Pekovic (Atlas)...

2/8 iliti 25% je poniklo u Partizanu. Elem, poenta je da 75% igraca koji zasluze da nose grb Partizana (a slicno je i sa Zvezdom) prvo ipak treba da se pokazu negde drugde. Kad je Scepanovic blistao u Grckoj, itd. on je prikazivan kao "kreacija" DV-a, ali cinjenica je da je nekoliko trenera ostavilo i te kakav trag na njega.

Kum

pre 9 godina

Jeste u zvezdi se stvaraju igrači. Jović, Dangubić, Kalinić uf izvinite pogresio sam nesto njih su stvorili Radnički i Mega, greska. Ali zato je magija u zvezdi to nije greska samo oni mogu da poslednji trofej osvoje "97 to je magija, i da se onda svake sezone bezsramno duvaju kao da su šampioni 14 godina.
(Doktor, 25. novembar 2014 13:46)

Stani, stani, sta ti razumes pod 'stvaranje igraca'? KKP kupi solidnog mladog igraca, podigne ga, i vi kazete napravili. U cemu je onda razlika kad to CZ uradi? Onda brojite samo one iz juniorskog pogona. Budi malo realan. Po cemu je Bertans vas produkt, a Kalina, Jovic, Blazic itd ne mogu da budu nasi?

A Mitrovica (kapitena) svi nekako "zaborave" u ovim diskusijama. ;)

cisto da se zna (mada svi to znaju)

pre 9 godina

FMP-Teodosic, Erceg, Macvan, Radmanovic,,Savanovic, Rasic, Musli u juniorima bio najbolji centar evrope pozurio preko i kod Duleta skoz propao. FMP za 10-15god stvorio nekoliko odlicnih i dosta solidnih igraca. Da je kojim slucajem Partizan doziveo Zvezdinu sudbinu verujem da bi Covic preuzeo Partizan i njega bi uspesno vodio.
(Prle, 25. novembar 2014 15:34)

U poslednjih 15tak godina ne postoji Srpski kosarkas koji nije prosao kroz skolu FMPa

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

evo relno vujanić je kod duleta postao igračina dobro onda krle pekman bogdan perović milojević a od stranaca veseli bo mekejleb lazme i još tri četri koje su ih povrede omele hvala

puz

pre 9 godina

Nisam video da u tekstu pise da je Salic jedini preostali Raskovicev igrac, pa je moj prethodni komentar besmislen. Inace, nadam se ce Danilovic napustiti klub jer nan nema drugog izlaza. Ne komunicira sa Vujosevicem od leta, ne radi apsolutno nista u klubu i ako se ovako nastavi necemo daleko dogurati.

sovuljaga

pre 9 godina

Tripkovic je posebno bio gotov igrac kada je sa 14 godina dosao u Partizan...ma davao u Evroligi po 30 poena sa 14 godina...Luka bio NBA kalibar.

da sam soko da letim visoko

pre 9 godina

Nisam siguran da nas je Đoko ubjedio da je igrač za Partizan, pogotovo veliki talenat koji će praviti razliku. Kao Srbin iz Bosne, ja bih volio da je tako i želim mu svako dobro gdje god bude igrao, ali lično mislim da osim prosječnog košarkaša ništa više od njega. Daj Bože da se varam, ali takvih je kroz Partizan prošlo mnogo a da nisu traga ostavili. Sa srećom momak i ne "šali" se, pokaži taj svoj talenat!

Odabrani soj

pre 9 godina

Postujem odluku Partizana... Klub koji vredi podrzati u svakom momentu, klub koji je nas Grobare zaduzio za ceo zivot, nas ponos i nasa nada... Ziveo Partizan i majka Srbija...

Imay

pre 9 godina

Eto - to je to!
Od toga ko ti je menadžer sve zavisi. U fudbalu je još mnogo gore. Jer je veći novac u igri. Na pr. Labović - bio bi novi Paspalj da je imao protežiranje menadžera. Kidao je u mladjim kategorijama, a ni sad nije loš.
Ne ulazim u to ko je bolji/pošteniji menadžer i sl. ali tu se ipak novac preliva u privatne džepove...
Tako je i Tepić igrao u top Panatenaikosu! I reprezentaciji. I sad opet u Partizanu, a da li bi bio tu da mu je taj Raškovic menadžer?

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

po meni i treba da ode dule ga malo koristi da ga koristi ko milutinova 3 god bio bi bolji sto puta ja sam veliki grobar al stvarno je đoka talenat a ne igra

DedaMiloje

pre 9 godina

Ne brinite panteri,danas je opet Partizanu blokiran
racun. Drzava radi svoj posao.
Uzivajte,daleko je mesec maj. A posle se vadite na sudije.
(Karaburac, 25. novembar 2014 19:59)

Nista lakse, uplatis sutra dug i odmah te odblokiraju.

vlada

pre 9 godina

Za onog sto se potpisuje nista novo i govori o Partizanovim poslednjim mestima u grupi...sine, ili si mlad ili ne znam sta je u pitanju, ali kad je Zvezda devedesetih igrala tadasnju evroligu, koliko se secam, dve godine je gubila jedno mesto za srpsko-crnogorsku kosarku, posto smo tada imali zagarantovanog predstavnika plus mesto koje si osvajalo u tadasnjem evrokupu, cini mi se kup Rajmunda Saporte

Raso

pre 9 godina

Realno, Partuzan se morao odreci usluga nekog od igraca, jer se u tim vraca Milosavljevic, a treba da se dovede i plejmejker, tako da u timu ne bi bilo mesta za sve... Ne bi trebalo cuditi da jos jedan igrac na slican nacin napusti crno-bele uskoro, jer u prvom timu ima previse igraca. Tepic, Dalo, Milosavljevic, Andric, Milutinovic, Muric, Marinkovic, Bogdanovic, Bezbradica, Mačvan, Gagic, Milutinov, Kuzeloglu itd, a na parket moze samo 12, tako da je za ocekivati da u slucaju dovodjenja pleja i eventualnog dolaska Pavlovica, jos neko ode. Sve su to dobri momci, ali prosto u Partizanu trenutno nema mesta za sve.

Prle

pre 9 godina

FMP-Teodosic, Erceg, Macvan, Radmanovic,,Savanovic, Rasic, Musli u juniorima bio najbolji centar evrope pozurio preko i kod Duleta skoz propao. FMP za 10-15god stvorio nekoliko odlicnih i dosta solidnih igraca. Da je kojim slucajem Partizan doziveo Zvezdinu sudbinu verujem da bi Covic preuzeo Partizan i njega bi uspesno vodio.

smesno

pre 9 godina

Jokic dolazi iz Mege
(Borko, 25. novembar 2014 14:55)

A za koje pare? Sto bi Jokic dosao u Partizan da bude rezerva Macvanu, a u Megi ima i love i minutaze i bolje ce Misko da zaradi od njega?

Logika!?

bojan

pre 9 godina

steta, sukob trenera i menadzera ko zna zbog cega, ako je decko talenat treba da igra po malo i da se razvija, na zalost, srbija je to, samo interes

anarchymeansfreedom

pre 9 godina

Eee poslednji Raskovicev igrac, i vidi cuda ne igra ni minut, bas me cudi. Ovo kazem stvarno kao neko ko voli Partizan, Dusko, daj ostavku brate.

vitez lukić od lamburginija

pre 9 godina

prekoOkeanskeDelije, 25. novembar 2014 20:30)

Nikola Peković je POSTAO igrač u Partizanu, kao i 2/3 igrača koje si nabrojao. Da li bi iko od njih postigao i upola da nije bilo Partizana? Sedi, jedan.

ludinovinar

pre 9 godina

Steta steta.. :-( Mali, idi lepo u Megu ili bilo gde gde ces redovno da igras, talentovan si, iskoristi to na nekom drugom mestu, ako nisi mogao (ko god da je kriv za to) u nasem Partizanu.. Bolje je tako, nego da nekoliko sezona presedis na klupi.. Sve najbolje! ;-)

Divos

pre 9 godina

Пре годину и по, две имали смо у годишту 95. три центра који су доста обећавали и који су наговестили велики потенцијал.
Душан Ристић, Миленко Вељковић и Шалић. Са Ристићем је прича позната, тренутно је у НЦАА, у Аризони, унив. у којем је доста НБА играча избрушено, али биће то трновита прича. Српски играчи у НЦАА чешће би стагнирали него напредовали, надајмо се да ће код Душана бити супротан случај.
Вељковић стагнира годину и по. Тренутно је у Срему (2.лига), игра мало и то што одигра није вредно помена. Играчима таквих димензија својствено је да лако губе самопоуздање, следе црни периоди, понекад се врате (рецимо у случају Бобија), али често и не, једноставно нестану.
И Ђоко. Наговестио велики потенцијал 2013-е, али годину и по дана не игра. Можете тренирати фанатичном упорношћу, али без мечева нема ни напретка.
Колико је сам Ђоко жртва настале ситуације у вези сукоба ДВ и овог Рашковића, или је можда и менаџер мало роварио, али овако даље не иде.
Мислим да Ђоко може урадити доста, да има ту потенцијала, али мора наћи праву средину, клуб где ће добро радити, али и играти. Одлазак у бели свет за младе играче у правилу је грешка, боље је остати у српској кошарци (па и у КЛС), опет од српских АБА лигаша, Мега је у рекету претрпана, Металцу и Игокеи би такав играч сигурно јако добро дошао (видећемо ко ће у Игосима заменити Владу), Ђоко би играо по 20ак минута по мечу и показао колико вреди, али коначан расплет зависи од бројних околности.

sovuljaga

pre 9 godina

kako bubanj kaze...on mozda u mladjim kategorijama i jeste bio medju najboljima...ali znam ja dva igraca koja su dominirala u mladjim kategorijama na Evropskom nivou i bili najbolji u svoj generacijama.jedan je Cvetkovic(zvezda),a drugi Musli(fmp)...jesu li ta dva kluba kriva sto oni nisu uspeli?jesu li oni unistili najvece talente u Evropi?Salic je dominirao kao i Musli,obojca su bila za 20-30 kila tezi od svojih vrsnjaka a Musli i 10 centimetara visi,Cvetkovic bio brzi od bilo koga...i?dodjes u seniorsku kosarku,sada vec nisi jaci od protivnika,dolazi do izrazaja tvoja losa ledjna tehnika koju nisi previse razvijao zbog fizicke dominantnosto u mladjim kategorijama,losa odbrana,pad samopouzdanja i ne dobijas vise sansu.Cvetkovic u seniorskoj kosarci ne moze ni 10 poena prosecno da daje ni u nasoj ligi,a u mladjim kategorijama je utrpavao po 40-50.svi su jaci,visi od njega,bolji suteri.

Ekonomija & Sport

pre 9 godina

Odlazak Šalića mogu da komentarišem samo sa ekonomskog stanovišta ( više od rasprave o kvalitetu igre istog i " zasluženoj minutaži " ) :
Klub sada ostaje bez još jednog privatnog sponzora ( nije zanemarljiv u ovim ekonomskim uslovima ) !!
Toliko znam - bila je " vezana ljubav " … sada ta ljubav odlazi sa igračem .