Nedelja, 23.11.2014.

18:57

Partizan rutinski do pete pobede

Košarkaši Partizana pobedili su Cibonu u hali Pionir sa 73:64 u devetom kolu regionalne ABA lige.

Izvor: SO

Partizan rutinski do pete pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Veljko

pre 9 godina

Damian
Druze, postoji jedna pesma namenjena upravo toj cifri koju ti pominjes. I gle cuda, mi bas vama pevamo tu pesmu. Secas se verovatno onoga "Oni sutnu na kos vi skidate gace, jel vidite da hoce stoka da nas nabije 30 razlike" ili pak pratis kosarku od ove ili eventualno prosle godine, da ne kazem sezone jer znam da vas to mnogo vredja.
Pozdrav uz poruku "Koga opiju male pobede, nije spreman za konacan obracun", do tad uzivaj i ne brini za nas, Partizan je kao opruga, sto ga vise pritisnes on vise odskoci.

aca Umc

pre 9 godina

mozda se varam ali mislim da je Milutinov pre neke 3 god bio bolestan, mononukleoza je cini mi se bila u pitanju? To moze poprilicno stete da nanese sportisti, i neki nakon toga prestanu da se bave sportom. Sve je bolji i ako ovako nastavi bice vrhunski centar. Nabacio je malo misica, to mu je nedostajalo. Kapiten, Pavlovic, iskusan Amer na pleju, i bice to ekipa za EL sledece sezone. Svi u Pionir kad igramo!

Igor

pre 9 godina

Nema sta,srpski timovi dominiraju u ABA ligi. Nadam se da cemo sledece godine imati dva predstavnika u Euroligi,sto bi bilo dobro za srpsku kosarku.

santa justa

pre 9 godina

@ lepota poroka:
Ovo je izuzetak od jednačenja po mestu tvorbe n ispred b nije prešlo u m. Ali Stambol a ne Stanbol je sasvim druga stvar.
Pozdrav sa dobrom namerom.

oberin martell

pre 9 godina

"Pali se mašina"... a protiv Levskog, Mzt-a i raspale Cibone. Protiv Ritasa je mašina crkla a protiv Zvezde u nedelju biće demolirana.

Dovla

pre 9 godina

Cestitke Grobarima na pobedi. Eh kad bi mogla sva 4 srpska tima da budu medju prva 4 na kraju. Mozda nemoguce ali zasto da ne. A za ovu balavurdiju sa jedne i druge strane sta reci. Barem se nadam da ste balavci. Da li je moguce da ste toliki primitivci? Sta li vas samo uce,ne samo u Skoli,vec i roditelji,rodbina,prijatelji? U kakvom okruzenju moras biti da budes toliki primitivac i pun mrznje,na stranu nepismenost? Pozdrav za sve od jednog Delije

Shimie Pooh

pre 9 godina

Mi Zvezdasi svi vec drhtimo. Ja necu moci ni da zaspim veceras. Najbolje da ni ne dodjemo na derbi da se ne brukamo protiv ovakve masinerije. Joj samo da ne dodje jos i onaj pecaros...

Tuta

pre 9 godina

Realno jos je ovo dosta tanko.Pokazao nam je Litvas sta ne valja.Hvali dobar plej,i da neki igraci dobiju vecu hrabrost pogotovu u napadu.CZTelekom verovatno ce nas dobiti oko 15 do 20 razlike ako nas ne podcene jsr trenutno su za tolko bolji i uigraniji.Partizan ako dovede solidnog pleja,ako se kapiten vrati u neku formu od 70% njegovog potencijala bice opasan tim plus da ne pricam ako dodje Pavlovic.Andric,Bogdanovic,Gagic a pogotovu Dalo i donekle Tepic moraju vise ako mislimo da se borimo za ulazak u finale ABA lige.Mislim da ce ovi momci napredovati,ali sam razocaran Lukom Bogdanovicem-Luka Panika koji i dalje igra sa strahom a dugo je igrao po Spaniji.Milutinovic i on je isto sto i Luka Bogdanovic,sve sto vazi za Luku vazi i za njega a to je srah u igri.

Nikola, Zemun

pre 9 godina

Onaj osecaj kad neko pobedi u derbiju zacelja i istripuje da je neko i nesto. Ccc...
(Bodibond, 23. novembar 2014 21:28)

Onaj osećaj kada ti nekog bude iskreno žao, jer nema svoj život nego samo internet i vesti o Partizanu.

gadni

pre 9 godina

Igrac utakmice je Milan Macvan. Ko kod da je igrao kosarku , zna o cemu pricam. Utisak utakmice je nevidjena sudijska kradja na stetu Partizana. Spreman sam da pogledam utakmicu sa bilo kim, da se kladimou u bilo sta da cemo naci 15+ gresaka u korist Cibone. Igracima Cibone , strucnom stabu i navijacima svaka cast na ponasanju.

Врачар

pre 9 godina

Добили смо Цибону без муке и то је најважније у овом тренутку. Још нисмо нашпановани како треба, али види се помак у односу на почетак сезоне. Да бисмо изгледали озбиљније и конкурентније неопходан је плејмејкер, уз лагани повратак Милосављевића. Дакле, још нисмо досегли ниво који приличи великану као што је Партизан, али барем више нисмо онако безнадежни. Похвалу заслужују и навијачи који су и вечерас скоро напунили дворану (6000 гледалаца), јер без њихове помоћи ова екипа не може да расте. Сада следи Дерби у којем смо реално аутсајдери, али ето прилике да растерећени и без императива победе одиграмо најбоље што можемо против скупоценог режимског тима.

Batko

pre 9 godina

Mislim da je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina !
(J.D.Aleksandar, 23. novembar 2014 21:11)

A, znaci ipak je bilo gepekovanja i Belosevica ?

Dragan

pre 9 godina

Gradski derbi zacelja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 23. novembar 2014 22:05)

Kakvo zacelje !? Partizan deli 4.mesto. Na tvom mestu se ne bih radovao da Partizan zavrsi na 4. mestu. U tom slucaju po treci put zaredom bi morala da vam se poklanja Evroliga...

Zuki

pre 9 godina

ato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!
(Stevan Sinđelić, 23. novembar 2014 21:00)
Stevan Sindjelic je bio pismen covek. Ista(n)bul, Ko(n)stanti(n)opolj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (santa justa, 23. novembar 2014 21:49)

Po pravopisu Matice Srpske iz 1994. godine, ispravno je Istambul. Radi se o jednacenju suglasnika po mestu tvorbe, pa tako n ispred usnenih glasova (najcesce b) postaje m. Naravno, ima izuzetaka, najcesce u slozenicama kao npr. jedanput.

Gimnazijalac

pre 9 godina

Au publici, uprkos poklapanju termina sa fudbalom, više ljudi nego na svim ostalim mečevima ABA liga zajedno.
(Institucija, 23. novembar 2014 22:14)

pa na fudbalu je bilo samo 3000 navijaca i plus ovi iz pionira

Bodibond

pre 9 godina

Statistika ABA lige kaze da su osvajaci ovog takmicenja sledeci : Partizan (6),FMP (2),Hemofarm (1),Cibona (1),Makabi (1),Olimpija (1),Zadar (1) ! Crvena zvezda i Crvena zvezda Telekom (nula,zero,нул?во?,нула,nul,nolla,zéro,s ero,cero,?????,???,???,nol...) Mislimda je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina ! (J.D.Aleksandar, 23. novembar 2014 21:11)

Nula ili dva ? Kako si demantovao sam sebe smeje ti se i Tegeltija.
Onaj osecaj kad neznas ko vas .... FMP, Zvezda ili ... ???
Sledeci put kad pises neki komentar posavetuj se sa nekim ko nije isprao mozak DV da ti se ne smeju ljudi...

Bodibond

pre 9 godina

Pali se Parni Valjak.Mirise na Crno-Belo prolece.Joj ako opet bude titula.Kuku limenkama...........PBC FOREVER... (Goki KG, 23. novembar 2014 20:57)

Ahahahahahahahaahahaahahahahahahaha... aaaaaa... hahahahahahahahahha... aaaaaaaaaaaaa....hahahaha...
Neko ko u Ciporipejsen kupu ima 1-5 preti ahahahahahahahahahahaha...

Šerif Somina

pre 9 godina

daj, smirite se malo sa provokacijama. biće vremena za zajebanciju, a sad nije to vrijeme. zvezdaš sam, ali želim partizanu što bolje igre, da uživamo u košarci, a ne u podjeb..anju.

roger and out.

Jednoruki Krstivoje NS

pre 9 godina

Ovaj Partizan igra sve bolje.Ne bi se cudio da opet nasteluju masinu kad treba.Stvarno su opasni i pragmaticni.Milutinov ce u NBA za godinu i po 90 posto.Svaka mu cast.

Zucko grobar

pre 9 godina

Polako pocinjemo da licimo na TIM!"Bicemo sve bolji i bolji kako vreme bude odmicalo...!!!Ta zasluga pripada Duletu koji uvek izvuce maksimum od svakog igraca u utakmici...

iluminati

pre 9 godina

Skacete posle par pobeda.a gde su tekme protiv zvezde pa budućnosti,bilo kuci ili na strani pa malo bolje ekipe u ligi a imate već 4 poraza

pfc milutin

pre 9 godina

Da ostavimo sva desavanja iz prethodnih sezona po strani ali da li vi stvarno mislite da ce partizan ove godine moci da parira onakvoj CZ?? Cak i uz par pojacanja mislim da ove godine nemamo sta da trazimo, jednostavno tim nam je losiji na svim pozicijama i stvarno ne vidim kako cemo do trofeja.

Ajde polako

pre 9 godina

Cak ce i Partizan dobiti ovu raspalu cibonu lagano...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmmm, 23. novembar 2014 19:11)

Jesi upakovao knjige sutra za skolu?

santa justa

pre 9 godina

Zato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!
(Stevan Sinđelić, 23. novembar 2014 21:00)
Stevan Sindjelic je bio pismen covek. Ista(n)bul, Ko(n)stanti(n)opolj...

FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

pre 9 godina

Narode,je l' može neko da mi objasni zašto se ovaj zagrebački derbi igra u Pioniru? Meni stvarno nije jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Akuzativ, 23. novembar 2014 20:34)

Cekaj jel ti neko pomagao ili si sam ovo smislio Junacino? Pa i ne moze da ti bude jasno kao sto ti nije jasno kako se zove tvoj klub hahaha

Stevan Sinđelić

pre 9 godina

Narode,je l' može neko da mi objasni zašto se ovaj zagrebački derbi igra u Pioniru? Meni stvarno nije jasno.
(Akuzativ, 23. novembar 2014 20:34)

Zato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Statistika ABA lige kaze da su osvajaci ovog takmicenja sledeci : Partizan (6),FMP (2),Hemofarm (1),Cibona (1),Makabi (1),Olimpija (1),Zadar (1) ! Crvena zvezda i Crvena zvezda Telekom (nula,zero,нулявой,нула,nul,nolla,zéro,sero,cero,μηδέν,אפס,शून्य,nol...) Mislim da je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina !

Niks

pre 9 godina

Sad ce grobari da se ljute zato sto pojedini Zvezdasi salju provokacije u komentarima a kao oni to ne rade isto? Pa ne prodje ni jedna vest Zvezdina bez provokacija.

forsaken

pre 9 godina

Sto su dosadni ovi navijaci KK Ivo Lola Ribar, ne moze covek od njih nista pametno da procita. Izgleda da ce biti dosta razvoda posto delujemo mnogo bolje.
(radovan, 23. novembar 2014 19:51)


Rodjace ovo je Cibona.. o Boze sacuvaj..

Shamija

pre 9 godina

A bodibond-nevjerica.
Polako sine, mi se palimo kad bude najpotrebnije. A vi se tad spremate za sledecu sezonu. Vidim sad svi pratite kosarku, a koji su vasi dometi tacnije, reci mi neku titulu koju ste osvojili.

Rade

pre 9 godina

Panteri pričali da je ovo derbi začelja,a mi trenutno na šestoj poziciji.Samo polako,sezona je još duga.Bravo klinci,danas je fantastično odigrao Milutinov i što me veseli,sve je bolja i bolja igra u odbrani.To puno znači,a šut če doči pre ili kasnije.Dule polako diže formu,srečno.

Sampionsko ime

pre 9 godina

E ovo je pravi KK PARTIZAN borba za svaku loptu skakanje trcanje borba do zadnjeg daha. I kad se tako igra vidi se odmah po rezultatu. Meljemo cibonu. Takav Partizan zelim da gledam. I jos jedna bitna stvar negube se mnogo lopti al zato se kradu mnogi. Napred Partizan

drmr

pre 9 godina

Sad je pitanje da li je Partizan dobar ili Cibona losa, ima i jednog i drugog. Videcemo sledece nedelje protiv Zvezde kako stoje stvari,ono protiv Ritasa je bilo ocajno koja je solidna ekipa,tako da pravi ispit je sledece nedelje.

Panker

pre 9 godina

Definitivno dva najveća kluba u ABA ligi,fali još Jugoplastika,Crvena zvezda i Bosna. Nazalost kosarka je tu gde jeste kada klubovi poput Cedevite i Zeleznika igraju Evroligu.

nini

pre 9 godina

Pravi grobari odali minut ćutanja i zapalili zastavu Galatasaraja,svaka im čast!Sad je jasno da su one zle komentare ostavljali jadnici tastatura-grobari,koji samo znaju pljuvati.Sa takvima ne treba raspravljati.

straja

pre 9 godina

Dobro je polako smo poceli da dizemo formu,ne mucimo se tolko u napadu a i odbrana je sve bolja.Polako pocinjemo da resavamo ove "manje utakmice".Jos nismo na nivou zvezde,buducnosti ili cedevite.
Sa 2 pojacanaj bice to jos bolje!

radovan

pre 9 godina

Sto su dosadni ovi navijaci KK Ivo Lola Ribar, ne moze covek od njih nista pametno da procita. Izgleda da ce biti dosta razvoda posto delujemo mnogo bolje.

ja

pre 9 godina

Ovaj Milutinov ce u drugom delu sezone da jede malu decu. Skakacka masina, sve bolji napad sa niskog posta, veceras ga malo muce bacanja ali opet 11 poena 7 skokova za poluvreme. Muric standardno, Macvan nezamenljiv, samo njegovo prisustvo na terenu mnogo znaci za ovaj tim. Uskoro se vraca kapiten, stize plej i nadamo se Pavlovic, bice ovo strahovita ekipa od nove godine, vec sad deluje neuporedivo bolje nego na samom startu.

Panker

pre 9 godina

Definitivno dva najveća kluba u ABA ligi,fali još Jugoplastika,Crvena zvezda i Bosna. Nazalost kosarka je tu gde jeste kada klubovi poput Cedevite i Zeleznika igraju Evroligu.

Stevan Sinđelić

pre 9 godina

Narode,je l' može neko da mi objasni zašto se ovaj zagrebački derbi igra u Pioniru? Meni stvarno nije jasno.
(Akuzativ, 23. novembar 2014 20:34)

Zato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!

nini

pre 9 godina

Pravi grobari odali minut ćutanja i zapalili zastavu Galatasaraja,svaka im čast!Sad je jasno da su one zle komentare ostavljali jadnici tastatura-grobari,koji samo znaju pljuvati.Sa takvima ne treba raspravljati.

Sampionsko ime

pre 9 godina

E ovo je pravi KK PARTIZAN borba za svaku loptu skakanje trcanje borba do zadnjeg daha. I kad se tako igra vidi se odmah po rezultatu. Meljemo cibonu. Takav Partizan zelim da gledam. I jos jedna bitna stvar negube se mnogo lopti al zato se kradu mnogi. Napred Partizan

ja

pre 9 godina

Ovaj Milutinov ce u drugom delu sezone da jede malu decu. Skakacka masina, sve bolji napad sa niskog posta, veceras ga malo muce bacanja ali opet 11 poena 7 skokova za poluvreme. Muric standardno, Macvan nezamenljiv, samo njegovo prisustvo na terenu mnogo znaci za ovaj tim. Uskoro se vraca kapiten, stize plej i nadamo se Pavlovic, bice ovo strahovita ekipa od nove godine, vec sad deluje neuporedivo bolje nego na samom startu.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Statistika ABA lige kaze da su osvajaci ovog takmicenja sledeci : Partizan (6),FMP (2),Hemofarm (1),Cibona (1),Makabi (1),Olimpija (1),Zadar (1) ! Crvena zvezda i Crvena zvezda Telekom (nula,zero,нулявой,нула,nul,nolla,zéro,sero,cero,μηδέν,אפס,शून्य,nol...) Mislim da je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina !

FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

pre 9 godina

Narode,je l' može neko da mi objasni zašto se ovaj zagrebački derbi igra u Pioniru? Meni stvarno nije jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Akuzativ, 23. novembar 2014 20:34)

Cekaj jel ti neko pomagao ili si sam ovo smislio Junacino? Pa i ne moze da ti bude jasno kao sto ti nije jasno kako se zove tvoj klub hahaha

Врачар

pre 9 godina

Добили смо Цибону без муке и то је најважније у овом тренутку. Још нисмо нашпановани како треба, али види се помак у односу на почетак сезоне. Да бисмо изгледали озбиљније и конкурентније неопходан је плејмејкер, уз лагани повратак Милосављевића. Дакле, још нисмо досегли ниво који приличи великану као што је Партизан, али барем више нисмо онако безнадежни. Похвалу заслужују и навијачи који су и вечерас скоро напунили дворану (6000 гледалаца), јер без њихове помоћи ова екипа не може да расте. Сада следи Дерби у којем смо реално аутсајдери, али ето прилике да растерећени и без императива победе одиграмо најбоље што можемо против скупоценог режимског тима.

radovan

pre 9 godina

Sto su dosadni ovi navijaci KK Ivo Lola Ribar, ne moze covek od njih nista pametno da procita. Izgleda da ce biti dosta razvoda posto delujemo mnogo bolje.

Dragan

pre 9 godina

Gradski derbi zacelja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 23. novembar 2014 22:05)

Kakvo zacelje !? Partizan deli 4.mesto. Na tvom mestu se ne bih radovao da Partizan zavrsi na 4. mestu. U tom slucaju po treci put zaredom bi morala da vam se poklanja Evroliga...

Nikola, Zemun

pre 9 godina

Onaj osecaj kad neko pobedi u derbiju zacelja i istripuje da je neko i nesto. Ccc...
(Bodibond, 23. novembar 2014 21:28)

Onaj osećaj kada ti nekog bude iskreno žao, jer nema svoj život nego samo internet i vesti o Partizanu.

drmr

pre 9 godina

Sad je pitanje da li je Partizan dobar ili Cibona losa, ima i jednog i drugog. Videcemo sledece nedelje protiv Zvezde kako stoje stvari,ono protiv Ritasa je bilo ocajno koja je solidna ekipa,tako da pravi ispit je sledece nedelje.

Igor

pre 9 godina

Nema sta,srpski timovi dominiraju u ABA ligi. Nadam se da cemo sledece godine imati dva predstavnika u Euroligi,sto bi bilo dobro za srpsku kosarku.

Shamija

pre 9 godina

A bodibond-nevjerica.
Polako sine, mi se palimo kad bude najpotrebnije. A vi se tad spremate za sledecu sezonu. Vidim sad svi pratite kosarku, a koji su vasi dometi tacnije, reci mi neku titulu koju ste osvojili.

Rade

pre 9 godina

Panteri pričali da je ovo derbi začelja,a mi trenutno na šestoj poziciji.Samo polako,sezona je još duga.Bravo klinci,danas je fantastično odigrao Milutinov i što me veseli,sve je bolja i bolja igra u odbrani.To puno znači,a šut če doči pre ili kasnije.Dule polako diže formu,srečno.

gadni

pre 9 godina

Igrac utakmice je Milan Macvan. Ko kod da je igrao kosarku , zna o cemu pricam. Utisak utakmice je nevidjena sudijska kradja na stetu Partizana. Spreman sam da pogledam utakmicu sa bilo kim, da se kladimou u bilo sta da cemo naci 15+ gresaka u korist Cibone. Igracima Cibone , strucnom stabu i navijacima svaka cast na ponasanju.

Ajde polako

pre 9 godina

Cak ce i Partizan dobiti ovu raspalu cibonu lagano...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmmm, 23. novembar 2014 19:11)

Jesi upakovao knjige sutra za skolu?

Jednoruki Krstivoje NS

pre 9 godina

Ovaj Partizan igra sve bolje.Ne bi se cudio da opet nasteluju masinu kad treba.Stvarno su opasni i pragmaticni.Milutinov ce u NBA za godinu i po 90 posto.Svaka mu cast.

straja

pre 9 godina

Dobro je polako smo poceli da dizemo formu,ne mucimo se tolko u napadu a i odbrana je sve bolja.Polako pocinjemo da resavamo ove "manje utakmice".Jos nismo na nivou zvezde,buducnosti ili cedevite.
Sa 2 pojacanaj bice to jos bolje!

Dovla

pre 9 godina

Cestitke Grobarima na pobedi. Eh kad bi mogla sva 4 srpska tima da budu medju prva 4 na kraju. Mozda nemoguce ali zasto da ne. A za ovu balavurdiju sa jedne i druge strane sta reci. Barem se nadam da ste balavci. Da li je moguce da ste toliki primitivci? Sta li vas samo uce,ne samo u Skoli,vec i roditelji,rodbina,prijatelji? U kakvom okruzenju moras biti da budes toliki primitivac i pun mrznje,na stranu nepismenost? Pozdrav za sve od jednog Delije

Šerif Somina

pre 9 godina

daj, smirite se malo sa provokacijama. biće vremena za zajebanciju, a sad nije to vrijeme. zvezdaš sam, ali želim partizanu što bolje igre, da uživamo u košarci, a ne u podjeb..anju.

roger and out.

Tuta

pre 9 godina

Realno jos je ovo dosta tanko.Pokazao nam je Litvas sta ne valja.Hvali dobar plej,i da neki igraci dobiju vecu hrabrost pogotovu u napadu.CZTelekom verovatno ce nas dobiti oko 15 do 20 razlike ako nas ne podcene jsr trenutno su za tolko bolji i uigraniji.Partizan ako dovede solidnog pleja,ako se kapiten vrati u neku formu od 70% njegovog potencijala bice opasan tim plus da ne pricam ako dodje Pavlovic.Andric,Bogdanovic,Gagic a pogotovu Dalo i donekle Tepic moraju vise ako mislimo da se borimo za ulazak u finale ABA lige.Mislim da ce ovi momci napredovati,ali sam razocaran Lukom Bogdanovicem-Luka Panika koji i dalje igra sa strahom a dugo je igrao po Spaniji.Milutinovic i on je isto sto i Luka Bogdanovic,sve sto vazi za Luku vazi i za njega a to je srah u igri.

Zuki

pre 9 godina

ato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!
(Stevan Sinđelić, 23. novembar 2014 21:00)
Stevan Sindjelic je bio pismen covek. Ista(n)bul, Ko(n)stanti(n)opolj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (santa justa, 23. novembar 2014 21:49)

Po pravopisu Matice Srpske iz 1994. godine, ispravno je Istambul. Radi se o jednacenju suglasnika po mestu tvorbe, pa tako n ispred usnenih glasova (najcesce b) postaje m. Naravno, ima izuzetaka, najcesce u slozenicama kao npr. jedanput.

Zucko grobar

pre 9 godina

Polako pocinjemo da licimo na TIM!"Bicemo sve bolji i bolji kako vreme bude odmicalo...!!!Ta zasluga pripada Duletu koji uvek izvuce maksimum od svakog igraca u utakmici...

aca Umc

pre 9 godina

mozda se varam ali mislim da je Milutinov pre neke 3 god bio bolestan, mononukleoza je cini mi se bila u pitanju? To moze poprilicno stete da nanese sportisti, i neki nakon toga prestanu da se bave sportom. Sve je bolji i ako ovako nastavi bice vrhunski centar. Nabacio je malo misica, to mu je nedostajalo. Kapiten, Pavlovic, iskusan Amer na pleju, i bice to ekipa za EL sledece sezone. Svi u Pionir kad igramo!

oberin martell

pre 9 godina

"Pali se mašina"... a protiv Levskog, Mzt-a i raspale Cibone. Protiv Ritasa je mašina crkla a protiv Zvezde u nedelju biće demolirana.

Shimie Pooh

pre 9 godina

Mi Zvezdasi svi vec drhtimo. Ja necu moci ni da zaspim veceras. Najbolje da ni ne dodjemo na derbi da se ne brukamo protiv ovakve masinerije. Joj samo da ne dodje jos i onaj pecaros...

forsaken

pre 9 godina

Sto su dosadni ovi navijaci KK Ivo Lola Ribar, ne moze covek od njih nista pametno da procita. Izgleda da ce biti dosta razvoda posto delujemo mnogo bolje.
(radovan, 23. novembar 2014 19:51)


Rodjace ovo je Cibona.. o Boze sacuvaj..

Niks

pre 9 godina

Sad ce grobari da se ljute zato sto pojedini Zvezdasi salju provokacije u komentarima a kao oni to ne rade isto? Pa ne prodje ni jedna vest Zvezdina bez provokacija.

santa justa

pre 9 godina

@ lepota poroka:
Ovo je izuzetak od jednačenja po mestu tvorbe n ispred b nije prešlo u m. Ali Stambol a ne Stanbol je sasvim druga stvar.
Pozdrav sa dobrom namerom.

Bodibond

pre 9 godina

Statistika ABA lige kaze da su osvajaci ovog takmicenja sledeci : Partizan (6),FMP (2),Hemofarm (1),Cibona (1),Makabi (1),Olimpija (1),Zadar (1) ! Crvena zvezda i Crvena zvezda Telekom (nula,zero,нул?во?,нула,nul,nolla,zéro,s ero,cero,?????,???,???,nol...) Mislimda je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina ! (J.D.Aleksandar, 23. novembar 2014 21:11)

Nula ili dva ? Kako si demantovao sam sebe smeje ti se i Tegeltija.
Onaj osecaj kad neznas ko vas .... FMP, Zvezda ili ... ???
Sledeci put kad pises neki komentar posavetuj se sa nekim ko nije isprao mozak DV da ti se ne smeju ljudi...

Gimnazijalac

pre 9 godina

Au publici, uprkos poklapanju termina sa fudbalom, više ljudi nego na svim ostalim mečevima ABA liga zajedno.
(Institucija, 23. novembar 2014 22:14)

pa na fudbalu je bilo samo 3000 navijaca i plus ovi iz pionira

Batko

pre 9 godina

Mislim da je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina !
(J.D.Aleksandar, 23. novembar 2014 21:11)

A, znaci ipak je bilo gepekovanja i Belosevica ?

santa justa

pre 9 godina

Zato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!
(Stevan Sinđelić, 23. novembar 2014 21:00)
Stevan Sindjelic je bio pismen covek. Ista(n)bul, Ko(n)stanti(n)opolj...

pfc milutin

pre 9 godina

Da ostavimo sva desavanja iz prethodnih sezona po strani ali da li vi stvarno mislite da ce partizan ove godine moci da parira onakvoj CZ?? Cak i uz par pojacanja mislim da ove godine nemamo sta da trazimo, jednostavno tim nam je losiji na svim pozicijama i stvarno ne vidim kako cemo do trofeja.

Bodibond

pre 9 godina

Pali se Parni Valjak.Mirise na Crno-Belo prolece.Joj ako opet bude titula.Kuku limenkama...........PBC FOREVER... (Goki KG, 23. novembar 2014 20:57)

Ahahahahahahahaahahaahahahahahahaha... aaaaaa... hahahahahahahahahha... aaaaaaaaaaaaa....hahahaha...
Neko ko u Ciporipejsen kupu ima 1-5 preti ahahahahahahahahahahaha...

iluminati

pre 9 godina

Skacete posle par pobeda.a gde su tekme protiv zvezde pa budućnosti,bilo kuci ili na strani pa malo bolje ekipe u ligi a imate već 4 poraza

Veljko

pre 9 godina

Damian
Druze, postoji jedna pesma namenjena upravo toj cifri koju ti pominjes. I gle cuda, mi bas vama pevamo tu pesmu. Secas se verovatno onoga "Oni sutnu na kos vi skidate gace, jel vidite da hoce stoka da nas nabije 30 razlike" ili pak pratis kosarku od ove ili eventualno prosle godine, da ne kazem sezone jer znam da vas to mnogo vredja.
Pozdrav uz poruku "Koga opiju male pobede, nije spreman za konacan obracun", do tad uzivaj i ne brini za nas, Partizan je kao opruga, sto ga vise pritisnes on vise odskoci.

Panker

pre 9 godina

Definitivno dva najveća kluba u ABA ligi,fali još Jugoplastika,Crvena zvezda i Bosna. Nazalost kosarka je tu gde jeste kada klubovi poput Cedevite i Zeleznika igraju Evroligu.

Bodibond

pre 9 godina

Statistika ABA lige kaze da su osvajaci ovog takmicenja sledeci : Partizan (6),FMP (2),Hemofarm (1),Cibona (1),Makabi (1),Olimpija (1),Zadar (1) ! Crvena zvezda i Crvena zvezda Telekom (nula,zero,нул?во?,нула,nul,nolla,zéro,s ero,cero,?????,???,???,nol...) Mislimda je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina ! (J.D.Aleksandar, 23. novembar 2014 21:11)

Nula ili dva ? Kako si demantovao sam sebe smeje ti se i Tegeltija.
Onaj osecaj kad neznas ko vas .... FMP, Zvezda ili ... ???
Sledeci put kad pises neki komentar posavetuj se sa nekim ko nije isprao mozak DV da ti se ne smeju ljudi...

Stevan Sinđelić

pre 9 godina

Narode,je l' može neko da mi objasni zašto se ovaj zagrebački derbi igra u Pioniru? Meni stvarno nije jasno.
(Akuzativ, 23. novembar 2014 20:34)

Zato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!

oberin martell

pre 9 godina

"Pali se mašina"... a protiv Levskog, Mzt-a i raspale Cibone. Protiv Ritasa je mašina crkla a protiv Zvezde u nedelju biće demolirana.

Shimie Pooh

pre 9 godina

Mi Zvezdasi svi vec drhtimo. Ja necu moci ni da zaspim veceras. Najbolje da ni ne dodjemo na derbi da se ne brukamo protiv ovakve masinerije. Joj samo da ne dodje jos i onaj pecaros...

Niks

pre 9 godina

Sad ce grobari da se ljute zato sto pojedini Zvezdasi salju provokacije u komentarima a kao oni to ne rade isto? Pa ne prodje ni jedna vest Zvezdina bez provokacija.

forsaken

pre 9 godina

Sto su dosadni ovi navijaci KK Ivo Lola Ribar, ne moze covek od njih nista pametno da procita. Izgleda da ce biti dosta razvoda posto delujemo mnogo bolje.
(radovan, 23. novembar 2014 19:51)


Rodjace ovo je Cibona.. o Boze sacuvaj..

santa justa

pre 9 godina

Zato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!
(Stevan Sinđelić, 23. novembar 2014 21:00)
Stevan Sindjelic je bio pismen covek. Ista(n)bul, Ko(n)stanti(n)opolj...

Bodibond

pre 9 godina

Pali se Parni Valjak.Mirise na Crno-Belo prolece.Joj ako opet bude titula.Kuku limenkama...........PBC FOREVER... (Goki KG, 23. novembar 2014 20:57)

Ahahahahahahahaahahaahahahahahahaha... aaaaaa... hahahahahahahahahha... aaaaaaaaaaaaa....hahahaha...
Neko ko u Ciporipejsen kupu ima 1-5 preti ahahahahahahahahahahaha...

Batko

pre 9 godina

Mislim da je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina !
(J.D.Aleksandar, 23. novembar 2014 21:11)

A, znaci ipak je bilo gepekovanja i Belosevica ?

pfc milutin

pre 9 godina

Da ostavimo sva desavanja iz prethodnih sezona po strani ali da li vi stvarno mislite da ce partizan ove godine moci da parira onakvoj CZ?? Cak i uz par pojacanja mislim da ove godine nemamo sta da trazimo, jednostavno tim nam je losiji na svim pozicijama i stvarno ne vidim kako cemo do trofeja.

Gimnazijalac

pre 9 godina

Au publici, uprkos poklapanju termina sa fudbalom, više ljudi nego na svim ostalim mečevima ABA liga zajedno.
(Institucija, 23. novembar 2014 22:14)

pa na fudbalu je bilo samo 3000 navijaca i plus ovi iz pionira

Врачар

pre 9 godina

Добили смо Цибону без муке и то је најважније у овом тренутку. Још нисмо нашпановани како треба, али види се помак у односу на почетак сезоне. Да бисмо изгледали озбиљније и конкурентније неопходан је плејмејкер, уз лагани повратак Милосављевића. Дакле, још нисмо досегли ниво који приличи великану као што је Партизан, али барем више нисмо онако безнадежни. Похвалу заслужују и навијачи који су и вечерас скоро напунили дворану (6000 гледалаца), јер без њихове помоћи ова екипа не може да расте. Сада следи Дерби у којем смо реално аутсајдери, али ето прилике да растерећени и без императива победе одиграмо најбоље што можемо против скупоценог режимског тима.

iluminati

pre 9 godina

Skacete posle par pobeda.a gde su tekme protiv zvezde pa budućnosti,bilo kuci ili na strani pa malo bolje ekipe u ligi a imate već 4 poraza

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Statistika ABA lige kaze da su osvajaci ovog takmicenja sledeci : Partizan (6),FMP (2),Hemofarm (1),Cibona (1),Makabi (1),Olimpija (1),Zadar (1) ! Crvena zvezda i Crvena zvezda Telekom (nula,zero,нулявой,нула,nul,nolla,zéro,sero,cero,μηδέν,אפס,शून्य,nol...) Mislim da je svaka prica i polemika sa sekundarcima suvisna ! Nula je nula,a sest je sest,na svakom jeziku ! Tu nije bilo ni Belosevica ni gepekovanja,a tu ste jos gori ! Domacu ligu ste osvojili bar jednom,pre skoro 20 godina !

radovan

pre 9 godina

Sto su dosadni ovi navijaci KK Ivo Lola Ribar, ne moze covek od njih nista pametno da procita. Izgleda da ce biti dosta razvoda posto delujemo mnogo bolje.

FMP-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

pre 9 godina

Narode,je l' može neko da mi objasni zašto se ovaj zagrebački derbi igra u Pioniru? Meni stvarno nije jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Akuzativ, 23. novembar 2014 20:34)

Cekaj jel ti neko pomagao ili si sam ovo smislio Junacino? Pa i ne moze da ti bude jasno kao sto ti nije jasno kako se zove tvoj klub hahaha

Sampionsko ime

pre 9 godina

E ovo je pravi KK PARTIZAN borba za svaku loptu skakanje trcanje borba do zadnjeg daha. I kad se tako igra vidi se odmah po rezultatu. Meljemo cibonu. Takav Partizan zelim da gledam. I jos jedna bitna stvar negube se mnogo lopti al zato se kradu mnogi. Napred Partizan

Shamija

pre 9 godina

A bodibond-nevjerica.
Polako sine, mi se palimo kad bude najpotrebnije. A vi se tad spremate za sledecu sezonu. Vidim sad svi pratite kosarku, a koji su vasi dometi tacnije, reci mi neku titulu koju ste osvojili.

ja

pre 9 godina

Ovaj Milutinov ce u drugom delu sezone da jede malu decu. Skakacka masina, sve bolji napad sa niskog posta, veceras ga malo muce bacanja ali opet 11 poena 7 skokova za poluvreme. Muric standardno, Macvan nezamenljiv, samo njegovo prisustvo na terenu mnogo znaci za ovaj tim. Uskoro se vraca kapiten, stize plej i nadamo se Pavlovic, bice ovo strahovita ekipa od nove godine, vec sad deluje neuporedivo bolje nego na samom startu.

Tuta

pre 9 godina

Realno jos je ovo dosta tanko.Pokazao nam je Litvas sta ne valja.Hvali dobar plej,i da neki igraci dobiju vecu hrabrost pogotovu u napadu.CZTelekom verovatno ce nas dobiti oko 15 do 20 razlike ako nas ne podcene jsr trenutno su za tolko bolji i uigraniji.Partizan ako dovede solidnog pleja,ako se kapiten vrati u neku formu od 70% njegovog potencijala bice opasan tim plus da ne pricam ako dodje Pavlovic.Andric,Bogdanovic,Gagic a pogotovu Dalo i donekle Tepic moraju vise ako mislimo da se borimo za ulazak u finale ABA lige.Mislim da ce ovi momci napredovati,ali sam razocaran Lukom Bogdanovicem-Luka Panika koji i dalje igra sa strahom a dugo je igrao po Spaniji.Milutinovic i on je isto sto i Luka Bogdanovic,sve sto vazi za Luku vazi i za njega a to je srah u igri.

Dragan

pre 9 godina

Gradski derbi zacelja
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 23. novembar 2014 22:05)

Kakvo zacelje !? Partizan deli 4.mesto. Na tvom mestu se ne bih radovao da Partizan zavrsi na 4. mestu. U tom slucaju po treci put zaredom bi morala da vam se poklanja Evroliga...

nini

pre 9 godina

Pravi grobari odali minut ćutanja i zapalili zastavu Galatasaraja,svaka im čast!Sad je jasno da su one zle komentare ostavljali jadnici tastatura-grobari,koji samo znaju pljuvati.Sa takvima ne treba raspravljati.

Rade

pre 9 godina

Panteri pričali da je ovo derbi začelja,a mi trenutno na šestoj poziciji.Samo polako,sezona je još duga.Bravo klinci,danas je fantastično odigrao Milutinov i što me veseli,sve je bolja i bolja igra u odbrani.To puno znači,a šut če doči pre ili kasnije.Dule polako diže formu,srečno.

gadni

pre 9 godina

Igrac utakmice je Milan Macvan. Ko kod da je igrao kosarku , zna o cemu pricam. Utisak utakmice je nevidjena sudijska kradja na stetu Partizana. Spreman sam da pogledam utakmicu sa bilo kim, da se kladimou u bilo sta da cemo naci 15+ gresaka u korist Cibone. Igracima Cibone , strucnom stabu i navijacima svaka cast na ponasanju.

Nikola, Zemun

pre 9 godina

Onaj osecaj kad neko pobedi u derbiju zacelja i istripuje da je neko i nesto. Ccc...
(Bodibond, 23. novembar 2014 21:28)

Onaj osećaj kada ti nekog bude iskreno žao, jer nema svoj život nego samo internet i vesti o Partizanu.

Jednoruki Krstivoje NS

pre 9 godina

Ovaj Partizan igra sve bolje.Ne bi se cudio da opet nasteluju masinu kad treba.Stvarno su opasni i pragmaticni.Milutinov ce u NBA za godinu i po 90 posto.Svaka mu cast.

Ajde polako

pre 9 godina

Cak ce i Partizan dobiti ovu raspalu cibonu lagano...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmmm, 23. novembar 2014 19:11)

Jesi upakovao knjige sutra za skolu?

Zucko grobar

pre 9 godina

Polako pocinjemo da licimo na TIM!"Bicemo sve bolji i bolji kako vreme bude odmicalo...!!!Ta zasluga pripada Duletu koji uvek izvuce maksimum od svakog igraca u utakmici...

straja

pre 9 godina

Dobro je polako smo poceli da dizemo formu,ne mucimo se tolko u napadu a i odbrana je sve bolja.Polako pocinjemo da resavamo ove "manje utakmice".Jos nismo na nivou zvezde,buducnosti ili cedevite.
Sa 2 pojacanaj bice to jos bolje!

drmr

pre 9 godina

Sad je pitanje da li je Partizan dobar ili Cibona losa, ima i jednog i drugog. Videcemo sledece nedelje protiv Zvezde kako stoje stvari,ono protiv Ritasa je bilo ocajno koja je solidna ekipa,tako da pravi ispit je sledece nedelje.

santa justa

pre 9 godina

@ lepota poroka:
Ovo je izuzetak od jednačenja po mestu tvorbe n ispred b nije prešlo u m. Ali Stambol a ne Stanbol je sasvim druga stvar.
Pozdrav sa dobrom namerom.

Zuki

pre 9 godina

ato što se istambulski igrao prekjuče u Istambulu... Delije (turski konjanici) izgubili od Galate, ako nisi znao!
(Stevan Sinđelić, 23. novembar 2014 21:00)
Stevan Sindjelic je bio pismen covek. Ista(n)bul, Ko(n)stanti(n)opolj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (santa justa, 23. novembar 2014 21:49)

Po pravopisu Matice Srpske iz 1994. godine, ispravno je Istambul. Radi se o jednacenju suglasnika po mestu tvorbe, pa tako n ispred usnenih glasova (najcesce b) postaje m. Naravno, ima izuzetaka, najcesce u slozenicama kao npr. jedanput.

Šerif Somina

pre 9 godina

daj, smirite se malo sa provokacijama. biće vremena za zajebanciju, a sad nije to vrijeme. zvezdaš sam, ali želim partizanu što bolje igre, da uživamo u košarci, a ne u podjeb..anju.

roger and out.

Igor

pre 9 godina

Nema sta,srpski timovi dominiraju u ABA ligi. Nadam se da cemo sledece godine imati dva predstavnika u Euroligi,sto bi bilo dobro za srpsku kosarku.

Dovla

pre 9 godina

Cestitke Grobarima na pobedi. Eh kad bi mogla sva 4 srpska tima da budu medju prva 4 na kraju. Mozda nemoguce ali zasto da ne. A za ovu balavurdiju sa jedne i druge strane sta reci. Barem se nadam da ste balavci. Da li je moguce da ste toliki primitivci? Sta li vas samo uce,ne samo u Skoli,vec i roditelji,rodbina,prijatelji? U kakvom okruzenju moras biti da budes toliki primitivac i pun mrznje,na stranu nepismenost? Pozdrav za sve od jednog Delije

Veljko

pre 9 godina

Damian
Druze, postoji jedna pesma namenjena upravo toj cifri koju ti pominjes. I gle cuda, mi bas vama pevamo tu pesmu. Secas se verovatno onoga "Oni sutnu na kos vi skidate gace, jel vidite da hoce stoka da nas nabije 30 razlike" ili pak pratis kosarku od ove ili eventualno prosle godine, da ne kazem sezone jer znam da vas to mnogo vredja.
Pozdrav uz poruku "Koga opiju male pobede, nije spreman za konacan obracun", do tad uzivaj i ne brini za nas, Partizan je kao opruga, sto ga vise pritisnes on vise odskoci.

aca Umc

pre 9 godina

mozda se varam ali mislim da je Milutinov pre neke 3 god bio bolestan, mononukleoza je cini mi se bila u pitanju? To moze poprilicno stete da nanese sportisti, i neki nakon toga prestanu da se bave sportom. Sve je bolji i ako ovako nastavi bice vrhunski centar. Nabacio je malo misica, to mu je nedostajalo. Kapiten, Pavlovic, iskusan Amer na pleju, i bice to ekipa za EL sledece sezone. Svi u Pionir kad igramo!