Petak, 31.10.2014.

18:45

Pariz: Raonić izbacio Federera!

Kanadski teniser Miloš Raonić napravio je iznenađenje na ATP Mastersu u Parizu, pošto je eliminisao Švajcarca Rodžera Federera.

Izvor: ÐN

Pariz: Raoniæ izbacio Federera! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

coa

pre 9 godina

Dok je Raonic gubio i imao samo servis, u bukvalnom smislu, tada ste se podsmejavali i potencirali da je balvan iz Crne Gore!!! Cak nije bio ni Kanadjanin!!!
A evo, napokon, je zasluzio da bude Srbin, jel tako?
Kakvo ste vi dno!!!

BratBugarin

pre 9 godina

"Jel Raonic poreklom Crnogorac ili Srbin iz CG.
(Milosh, 31. oktobar 2014 22:04)"

Miloš za sebe govori da je Srbin, to je potpuno dovoljno.

IvanSAD

pre 9 godina

Najzad su cak i sva moguca namestanja lakih protivnika od Pekinga,Sangaja i nadalje prestala da pomazu. Nazalost nisu jos mogli da uvedu pravilo da Rodzer igra ponovo sa igracem kojeg je vec pobedio u prethodnom kolu a da se prestali iole jaki igrace prebace kod Noleta,kad su ispali Vavrinka, i ostali.

thrillseeker

pre 9 godina

@(elvir, 31. oktobar 2014 20:33)

A cime je zasluzio? Da mozda nije osvojio najvise Grend Slemova ili Mastersa? Cak nema ni najvise osvojenih titula ukupno. Prozivao je JJ i WTA kako to da ona moze da bude prva a nema nijedan GS u rukama! Pa posle toga i Voznjacki. I sad odjednom zasluzio!?

elvir

pre 9 godina

mislim da ce biti prvi ove godine zasluzio je...kad si najbolji treba da za to budes i nagradjen...bravo FedExpress uz tebe sam i u pobedama i u porazima

sasa jokic

pre 9 godina

Kao sto rekoh, sacekajmo da dodje do prvog ozbiljnijeg protivnika, pa cemo da vidimo kako igra.
Rodzer je isplivao zahvaljujuci Rafinom neigranju i Noletovom kiksu u Sangaju. Naravno i ultra lakom zrebu u Sangaju i Bazelu.

Max Payne

pre 9 godina

Liči na Federerovu kalkulaciju. Rekao bih da je procenio da mu nije ostalo dovoljno goriva za sva tri maksimalna nastupa do kraja godine, a ipak su London i Finale DC-a bitniji od Pariza. Sem toga, nije lako juriti razliku od 2000+ bodova u dva turnira pa sve i da ih Đoković samo brani. Uostalom, Federer i više nego dobro zna kako je biti broj 1 pa ima druge prirotete...da bude dobar tata svojoj deci npr. A verovatno je svestan da je ipak u 34-toj i da je dobro da s vremena na vreme skine nogu sa gasa...dosta toga dobro je već uradio u ovoj godini.

Sumnja=NIKE

pre 9 godina

Lepo sam juce rekao:
Pera-Mika-Laza=cetvrtfinale,a onda Milos!
Expresno ce udaljiti Milosa iz Federerovog dela zreba u narednim turnirima!
PS.Zahvaljujem se svima,koji su mi juce kacili minuscice!

Zuja

pre 9 godina

Roger najveci srecnik u istoriji tenisa. Daleko je on od najboljeg ikad. To su ga samo u Srbiji i Hrvatskoj proglasili najboljim. Kako najbolji a Nadal ga cepa sa 10+ pobeda u medjusobnim duelima, na bilo kojoj podlozi u bilo koje vreme. Ne postoji najbolji ikada, postoji jedan od najboljih svih vremena. Raonic ga ponizio njegovim oruzijem sa jakom servom i izlaskom na mrezu. Sve su mu ukomponovali i nastelovali da se vrati na prvo mesto ali ne vredi godine ga izdaju. Mislim da nece Novaka neko skoro da sidje odatle, bar jos 2-3 godine budite uvereni.

MirsadK

pre 9 godina

Nije mi toliko žao što je Federer izgubio, koliko mi je žao što je razočaran iz kabine izašao onaj sp. komentator koji ne ume sa pričom da stane..
Bravo Miloše na pobedi!

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog

RFan

pre 9 godina

(Ratko, 31. oktobar 2014 19:09)
Ako ste se pitali kolike je komplekse Roger nabio srbima,procitajte komentar ovog stvorenja i sve ce vam biti jasno :)

danix

pre 9 godina

Kao sto sam nedavno ovdje pisao da je za "dedu" Fedexa previse naporno igrati 3 turnira uzastopno i rekao sam da u ovogodisnjoj zavrsnici nece igrati znacajniju ulogu.Propustio je Peking da bi odlicno odigrao u Sangaju,u Bazelu je igrao dobro,ali se pri kraju vec osjetio mali umor,da bi danas u Parizu pokazao da je umoran i dekocentrisan sto se najbolje vidjelo kad bekende salje u publiku.U Sangaju je odigrao jedan od najboljih meceva ove godine.Za London ce se malo odmoriti,ali poslije 2 meca ponovo ce pasti."Starim kostima" treba sve vise odmora.
Dakle,posto je prosle godine ispao u polufinalu (360 poena) od Novaka,a sada kolo ranije (180 poena),znaci,izgubio je 180 poena i Nole je sve blizi prvom mjestu za 2014 god.Samo da se Nole ne opusti poslije ispadanja Fedexa.

alejandro

pre 9 godina

Ho, ho! Bravo si ga bravo kanadski junače! Vala i ti jednom da središ Rođa Federera bilo je vreme da ga neko udesi posle polufinala US opena! Federeroljupci žao mi je ali neće ljubljeni Rodžer biti prvi na kraju 2014. čak i da uzme London! Toliko, a sad moram da gledam majstore teniske današnjice N.Đ vs A.M.!

a za druge je to samo jak servis

pre 9 godina

Ne bi se baš moglo reći da je odigrao savršen meč ,jer je 95% njegove igre zasnovan na jakom servisu.
(ana, 31. oktobar 2014 18:58)

A kad Federer 95% zavrsava servisom,kad odigra gem ispod minuta, onda je to vau...savrsenstvo, poezija, lakoca igranja

basketaš

pre 9 godina

sad ce Novak da odigra ispod svojih mogućnosti,vodeći se time da Federer ne može više da ga stigne...garant gubi večeras od britanca.
trči kući,sin te čeka.

Ћезо рца

pre 9 godina

Зашто је ово изненађење? Зар Федерер није рекао пре пар дана да пуца од самопоуздања? Ето, коначно је пукао, скроз...

pariz-london

pre 9 godina

Namirisao sam Rogerov kiks ovde. Videlo se protiv Šardija koji nije iskoristio šanse. U pitanju je igranje dan za danom zadnje tri nedelje.. Doduše, ovo i nije kiks (Roger cele godine pa i sada igra sjajno) nego je Raonić zaista briljirao od početka do kraja. Uspeo je da sastavi dva seta u istom ritmu što mu dosada nije išlo protiv najboljih. Ključni gem, na 5:5, Rođa servira. Jeste da ga je Rođa sa dve jeftine greške na mreži doveo do 30:30, ali posle toga, perfektan forhend ritern za brejk loptu i perfektan bekhend pasing šot za brejk! Kao da su zamenili uloge- očekivalo se da Fed podigne nivo kad bude stani-pani, al bilo je obratno.. Milošu je trebalo nešto više od topovske serve u ključnim trenucima i uspeo je da isporuči taj višak. Ko bi reko..

ray

pre 9 godina

Raonic rutinski u dva seta.

Ovim navijaci Federera mogu da se bave i drugim aktivnostima posto Nole zavrsava kao 1.

Ipak, ne treba otpisivati Rodzera u 2015. godini jer bice favorit u Bazelu, kao i na egzibiciji u Guadalajari protiv Arance Sancez Vicario.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Ne volim tenisere poput Raonica,Isnera,Karlovica i ostalih koji imaju samo servis.Ali sam navijao za Raonica da utisa onu publiku koja skace od srece na svaki dobijeni poen Federera i koja se raduje svakom Raonicevom promasaju. kakva pozorisna atmosfera posle poraza matorog jodlera. Ajde Novace i ti ih ucutkaj

BEKER

pre 9 godina

Kako su igrali Djokovic i Federer prije dvije sedmice u Sangaju? Navijacima Djokovica je draze kad Roger izgubi nego kad Novak dobije a jest Roger nabacio fine komplekse po Srbji cc nemojte da vas Marej ohladi veceras.

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog drvosjecu jer zelim gledat tenis na WTF,a ne ovoga...Roger ocajno kretanje,vidi se da je umoran od svih turnira ...nek se sad spremi za s

dragan

pre 9 godina

Ovo nije iznenadjenje, vise puta sam za polufinala ili cetvrtfinala govorio da bi daleko interesantnije bilo da je par Federer Raonic, a ne Djokovic Raonic, jer u dosadnom mecu na kraju uvek pobedi Djkovic.

Rade

pre 9 godina

Roger izgleda hoce da ponovi ono sto je uradila Jelena Jankovic, da bude prvi bez osvojenog Grand Slam-a. Dragi Roger to moze samo Jecka, a ti treniraj i nemoj ka je kopiras. Budi originalan.

RFan

pre 9 godina

(Ratko, 31. oktobar 2014 19:09)
Ako ste se pitali kolike je komplekse Roger nabio srbima,procitajte komentar ovog stvorenja i sve ce vam biti jasno :)

brankoCG

pre 9 godina

Posto uz ime Milosa Raonica, koji je i sam rodjen u Podgorici, i cija porodica i danas zivu u Podgorici, uvijek pisete KANADJANIN Milos Raonic, molim vas da budete doledni i pored imena Nikole Tesle, koji je samo jedanput u zivotu posjetio Srbiju, pisete uvijek i samo AMERIKANAC Nikola Tesla.

Ratko

pre 9 godina

To Milose Srbine! Kako je rasturio matorog Federera i pokazao mu da je vreme za penziju. Mnogo sam srecan i nadam se da Federer nece u penziju jos dok ga Novak jos par puta ne ponizi i napravi pozitivan H2H. Ovaj puz se izvukao ali u Londonu ne moze da pobegne. I ovo drugo mesto je puka sreca sticajem okolnosti odsustva Rafe Nadala. Jos ovde ima navijace pazi molim te, navijaci Svajcarca Federera! Nista ne brinite bice on prvi ponovo ali u takmicenju veterana! Napred Novak najaci igracu svih vremena! Mogu da ti namestaju zreb i satnicu da steluju ali dzabe ima Boga! Koliko sam srecan sad moze i Nole da izgubi samo kad je ovaj mason ispao!

Nije iznenađenje

pre 9 godina

Raonić je svakome opasan protivnik. S ovakvim servisom je u stanju da ponekad pobedi i najbolje. Nekad će pobediti i Novaka, Rafu, Endija... A ima i mesta i vremena za napredak u igri.

nemanja

pre 9 godina

Mogao bi Ratko da krene da prati bejzbol,jer se u tenis razume kao Toma Nikolic u strane jezike..Federer je ove godine zabelezio najvise pobeda na turu..Uzeo je pet trofeja i igrao pet finala..sa 33 godina..Samo treba da se zapitas sta si nalisao..Idemo Rogere! KRALJU!!

rh

pre 9 godina

Konacno se posrecilo Milosu. Svaka cast, pametno odigrano i sa dobrim zivcima. I u uslovima gde cela dvorana navija za Federera uz skandiranje njegovog imena. A Milos ladan k´o spricer:-) Svaka cast!

Las Vegas

pre 9 godina

Posto uz ime Milosa Raonica, koji je i sam rodjen u Podgorici, i cija porodica i danas zivu u Podgorici, uvijek pisete KANADJANIN Milos Raonic, molim vas da budete doledni i pored imena Nikole Tesle, koji je samo jedanput u zivotu posjetio Srbiju, pisete uvijek i samo AMERIKANAC Nikola Tesla.
(brankoCG,

Milos Raonic nije drzavljanin CG vec Kanade pa je prema tome i kanadjanin. Igra sa Kanadu a ne za CG Razlikuj nacionalnost od drzavljanstva

zoran

pre 9 godina

Sad Čilić ima šansu da završi godinu na 15. poziciji hehehe

Ovo malo da džarnem susjede. Tak onako. I oni ovde ponekad ne pitaju tastataturu šte će da otkuca, pa eto tek da se našalim...

Inače, uvek navijam za "naše" osim kada igraju protiv naših.... I susjedi, manite Čilića! Borna vam je nova nada i ako ne bude povreda eto potencijalnog među deset a to je već šansa za proboj u sam samcijati vrh. Ko god nasledi Novaka bolje neka je naš ili "naš". Opet dobro...

Aca Znalac

pre 9 godina

Čovek je danas servirao u proseku 218km/h, pa ni Nole ga ne bi pobedio danas. Feda u publiku i zaboravi na ATP ranking, mada si se napalio, ali samo onako.

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog drvosjecu jer zelim gledat tenis na WTF,a ne ovoga...Roger ocajno kretanje,vidi se da je umoran od svih turnira ...nek se sad spremi za WTF i DC koji su ipak mnogo bitniji...cestitke Novaku na gotovo osiguranom prvom mjestu!

tragedija

pre 9 godina

zalosno je kad novak djokovic (27god) moze dobiti priliku da osvoji turnir jedino kad neko drugi pobjedi rogera federera (33god) taj ''talentirani'' mladi raonic (24god) koji protiv dede ima skor 6:1 al znate onu i corava kokos ... au kad se sjetim kako se nekad mladi federer igro sa tada starim agasijem, samprasom itd i jedva ceko meceve sa istima da se dokaze ... a danas neki drugi mladi ''lavovi'' mole da deda federer ispaden kolo prije da ne bude ponavljanja gradiva a znate onu ponavljanje je majka mudrosti, sve ce deda njih otjerati u prijevremenu mirovinu haha

Mihajlo Vulin

pre 9 godina

Hvala Miloše!Djole i ako izgubi večeras, opet će biti u situaciji da eventualnim trijumfom u Londonu sigurno završava godinu na broju 1 :D

dglock

pre 9 godina

Izgleda da su se tvorci zreba malo preracunali i pomislili da ce sve biti glatko za rodžera na mastersu u parizu. Pitao se nesto i Raonić. Da su mogli,ugurali bi i Nadala u Đokovicevu stranu žreba. Jedan turnir igraju prvi i četvrti,drugi i treći,a a uglavnom nameste da bude 1 vs 3, 2 vs 4, u zavisnosti da li nadal igra.

goat

pre 9 godina

Nemoguce. Najboljeg na svetu niko ne izbacuje. Molim da proverite ovu vest, jerbo mi je malo neverovatna.
Jel to iz pouzdanih izvora?
Udri Nolence sad ovog Shkota, pa opusteno i bez pritiska prvo mesto do kraja godine.... A i duze...mnogo duze.

Fedeks

pre 9 godina

Gledao sam meč i laž je da ga je Miloš izbacio. Pa ljudi moji,pozdravili su se na mreži i Rodžer je sam izašao. Miloš ga je eliminisao,ako ste na to mislili.

sinke

pre 9 godina

Raonic je vrhunski servirao,ali ovaj put je dobro igrao i sa osnovne linije.Drago mi je sto Raonic prolazi dalje,ali mi je zao sto je Federer ispao.

thrillseeker

pre 9 godina

Dobar Raonic. Federer najblaze receno mlak. Ne bas najbolji mec za gledanje ali je danas bolji igrac pobedio.

Zanimljivost, u dosadasnjih 6 meceva Raonic je samo jednom brejknuo Federera i to jos 2012. u prvom ili drugom mecu, danas je jubilarni drugi put.

Ana K.

pre 9 godina

Nisam mogla da gledam mec, ali sam pratila rezultat. Steta zbog Rogera, ali Raonic je opasan kad ga krene. Srecno Federeru do kraja godine! :-)

Jota

pre 9 godina

Cestitke Milose od srca.

Ostao je u trci za London.
Zapravo, ako Ferer veceras izgubi, overena je Raoniceva viza zavrsnog turnira u Londonu.

Novace nemoj sada da razocaras, Milos je napravio veliki korak ka tvom prvom mestu na listi ATP-ja za kraj godine.

Idemo sada Novace.........

ray

pre 9 godina

Raonic rutinski u dva seta.

Ovim navijaci Federera mogu da se bave i drugim aktivnostima posto Nole zavrsava kao 1.

Ipak, ne treba otpisivati Rodzera u 2015. godini jer bice favorit u Bazelu, kao i na egzibiciji u Guadalajari protiv Arance Sancez Vicario.

Fedeks

pre 9 godina

Gledao sam meč i laž je da ga je Miloš izbacio. Pa ljudi moji,pozdravili su se na mreži i Rodžer je sam izašao. Miloš ga je eliminisao,ako ste na to mislili.

Jota

pre 9 godina

Cestitke Milose od srca.

Ostao je u trci za London.
Zapravo, ako Ferer veceras izgubi, overena je Raoniceva viza zavrsnog turnira u Londonu.

Novace nemoj sada da razocaras, Milos je napravio veliki korak ka tvom prvom mestu na listi ATP-ja za kraj godine.

Idemo sada Novace.........

rh

pre 9 godina

Konacno se posrecilo Milosu. Svaka cast, pametno odigrano i sa dobrim zivcima. I u uslovima gde cela dvorana navija za Federera uz skandiranje njegovog imena. A Milos ladan k´o spricer:-) Svaka cast!

Aca Znalac

pre 9 godina

Čovek je danas servirao u proseku 218km/h, pa ni Nole ga ne bi pobedio danas. Feda u publiku i zaboravi na ATP ranking, mada si se napalio, ali samo onako.

Ћезо рца

pre 9 godina

Зашто је ово изненађење? Зар Федерер није рекао пре пар дана да пуца од самопоуздања? Ето, коначно је пукао, скроз...

goat

pre 9 godina

Nemoguce. Najboljeg na svetu niko ne izbacuje. Molim da proverite ovu vest, jerbo mi je malo neverovatna.
Jel to iz pouzdanih izvora?
Udri Nolence sad ovog Shkota, pa opusteno i bez pritiska prvo mesto do kraja godine.... A i duze...mnogo duze.

Mihajlo Vulin

pre 9 godina

Hvala Miloše!Djole i ako izgubi večeras, opet će biti u situaciji da eventualnim trijumfom u Londonu sigurno završava godinu na broju 1 :D

a za druge je to samo jak servis

pre 9 godina

Ne bi se baš moglo reći da je odigrao savršen meč ,jer je 95% njegove igre zasnovan na jakom servisu.
(ana, 31. oktobar 2014 18:58)

A kad Federer 95% zavrsava servisom,kad odigra gem ispod minuta, onda je to vau...savrsenstvo, poezija, lakoca igranja

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Ne volim tenisere poput Raonica,Isnera,Karlovica i ostalih koji imaju samo servis.Ali sam navijao za Raonica da utisa onu publiku koja skace od srece na svaki dobijeni poen Federera i koja se raduje svakom Raonicevom promasaju. kakva pozorisna atmosfera posle poraza matorog jodlera. Ajde Novace i ti ih ucutkaj

Las Vegas

pre 9 godina

Posto uz ime Milosa Raonica, koji je i sam rodjen u Podgorici, i cija porodica i danas zivu u Podgorici, uvijek pisete KANADJANIN Milos Raonic, molim vas da budete doledni i pored imena Nikole Tesle, koji je samo jedanput u zivotu posjetio Srbiju, pisete uvijek i samo AMERIKANAC Nikola Tesla.
(brankoCG,

Milos Raonic nije drzavljanin CG vec Kanade pa je prema tome i kanadjanin. Igra sa Kanadu a ne za CG Razlikuj nacionalnost od drzavljanstva

Sumnja=NIKE

pre 9 godina

Lepo sam juce rekao:
Pera-Mika-Laza=cetvrtfinale,a onda Milos!
Expresno ce udaljiti Milosa iz Federerovog dela zreba u narednim turnirima!
PS.Zahvaljujem se svima,koji su mi juce kacili minuscice!

thrillseeker

pre 9 godina

Dobar Raonic. Federer najblaze receno mlak. Ne bas najbolji mec za gledanje ali je danas bolji igrac pobedio.

Zanimljivost, u dosadasnjih 6 meceva Raonic je samo jednom brejknuo Federera i to jos 2012. u prvom ili drugom mecu, danas je jubilarni drugi put.

Ratko

pre 9 godina

To Milose Srbine! Kako je rasturio matorog Federera i pokazao mu da je vreme za penziju. Mnogo sam srecan i nadam se da Federer nece u penziju jos dok ga Novak jos par puta ne ponizi i napravi pozitivan H2H. Ovaj puz se izvukao ali u Londonu ne moze da pobegne. I ovo drugo mesto je puka sreca sticajem okolnosti odsustva Rafe Nadala. Jos ovde ima navijace pazi molim te, navijaci Svajcarca Federera! Nista ne brinite bice on prvi ponovo ali u takmicenju veterana! Napred Novak najaci igracu svih vremena! Mogu da ti namestaju zreb i satnicu da steluju ali dzabe ima Boga! Koliko sam srecan sad moze i Nole da izgubi samo kad je ovaj mason ispao!

Zuja

pre 9 godina

Roger najveci srecnik u istoriji tenisa. Daleko je on od najboljeg ikad. To su ga samo u Srbiji i Hrvatskoj proglasili najboljim. Kako najbolji a Nadal ga cepa sa 10+ pobeda u medjusobnim duelima, na bilo kojoj podlozi u bilo koje vreme. Ne postoji najbolji ikada, postoji jedan od najboljih svih vremena. Raonic ga ponizio njegovim oruzijem sa jakom servom i izlaskom na mrezu. Sve su mu ukomponovali i nastelovali da se vrati na prvo mesto ali ne vredi godine ga izdaju. Mislim da nece Novaka neko skoro da sidje odatle, bar jos 2-3 godine budite uvereni.

pariz-london

pre 9 godina

Namirisao sam Rogerov kiks ovde. Videlo se protiv Šardija koji nije iskoristio šanse. U pitanju je igranje dan za danom zadnje tri nedelje.. Doduše, ovo i nije kiks (Roger cele godine pa i sada igra sjajno) nego je Raonić zaista briljirao od početka do kraja. Uspeo je da sastavi dva seta u istom ritmu što mu dosada nije išlo protiv najboljih. Ključni gem, na 5:5, Rođa servira. Jeste da ga je Rođa sa dve jeftine greške na mreži doveo do 30:30, ali posle toga, perfektan forhend ritern za brejk loptu i perfektan bekhend pasing šot za brejk! Kao da su zamenili uloge- očekivalo se da Fed podigne nivo kad bude stani-pani, al bilo je obratno.. Milošu je trebalo nešto više od topovske serve u ključnim trenucima i uspeo je da isporuči taj višak. Ko bi reko..

alejandro

pre 9 godina

Ho, ho! Bravo si ga bravo kanadski junače! Vala i ti jednom da središ Rođa Federera bilo je vreme da ga neko udesi posle polufinala US opena! Federeroljupci žao mi je ali neće ljubljeni Rodžer biti prvi na kraju 2014. čak i da uzme London! Toliko, a sad moram da gledam majstore teniske današnjice N.Đ vs A.M.!

Rade

pre 9 godina

Roger izgleda hoce da ponovi ono sto je uradila Jelena Jankovic, da bude prvi bez osvojenog Grand Slam-a. Dragi Roger to moze samo Jecka, a ti treniraj i nemoj ka je kopiras. Budi originalan.

zoran

pre 9 godina

Sad Čilić ima šansu da završi godinu na 15. poziciji hehehe

Ovo malo da džarnem susjede. Tak onako. I oni ovde ponekad ne pitaju tastataturu šte će da otkuca, pa eto tek da se našalim...

Inače, uvek navijam za "naše" osim kada igraju protiv naših.... I susjedi, manite Čilića! Borna vam je nova nada i ako ne bude povreda eto potencijalnog među deset a to je već šansa za proboj u sam samcijati vrh. Ko god nasledi Novaka bolje neka je naš ili "naš". Opet dobro...

MirsadK

pre 9 godina

Nije mi toliko žao što je Federer izgubio, koliko mi je žao što je razočaran iz kabine izašao onaj sp. komentator koji ne ume sa pričom da stane..
Bravo Miloše na pobedi!

sasa jokic

pre 9 godina

Kao sto rekoh, sacekajmo da dodje do prvog ozbiljnijeg protivnika, pa cemo da vidimo kako igra.
Rodzer je isplivao zahvaljujuci Rafinom neigranju i Noletovom kiksu u Sangaju. Naravno i ultra lakom zrebu u Sangaju i Bazelu.

Nije iznenađenje

pre 9 godina

Raonić je svakome opasan protivnik. S ovakvim servisom je u stanju da ponekad pobedi i najbolje. Nekad će pobediti i Novaka, Rafu, Endija... A ima i mesta i vremena za napredak u igri.

dglock

pre 9 godina

Izgleda da su se tvorci zreba malo preracunali i pomislili da ce sve biti glatko za rodžera na mastersu u parizu. Pitao se nesto i Raonić. Da su mogli,ugurali bi i Nadala u Đokovicevu stranu žreba. Jedan turnir igraju prvi i četvrti,drugi i treći,a a uglavnom nameste da bude 1 vs 3, 2 vs 4, u zavisnosti da li nadal igra.

thrillseeker

pre 9 godina

@(elvir, 31. oktobar 2014 20:33)

A cime je zasluzio? Da mozda nije osvojio najvise Grend Slemova ili Mastersa? Cak nema ni najvise osvojenih titula ukupno. Prozivao je JJ i WTA kako to da ona moze da bude prva a nema nijedan GS u rukama! Pa posle toga i Voznjacki. I sad odjednom zasluzio!?

danix

pre 9 godina

Kao sto sam nedavno ovdje pisao da je za "dedu" Fedexa previse naporno igrati 3 turnira uzastopno i rekao sam da u ovogodisnjoj zavrsnici nece igrati znacajniju ulogu.Propustio je Peking da bi odlicno odigrao u Sangaju,u Bazelu je igrao dobro,ali se pri kraju vec osjetio mali umor,da bi danas u Parizu pokazao da je umoran i dekocentrisan sto se najbolje vidjelo kad bekende salje u publiku.U Sangaju je odigrao jedan od najboljih meceva ove godine.Za London ce se malo odmoriti,ali poslije 2 meca ponovo ce pasti."Starim kostima" treba sve vise odmora.
Dakle,posto je prosle godine ispao u polufinalu (360 poena) od Novaka,a sada kolo ranije (180 poena),znaci,izgubio je 180 poena i Nole je sve blizi prvom mjestu za 2014 god.Samo da se Nole ne opusti poslije ispadanja Fedexa.

sinke

pre 9 godina

Raonic je vrhunski servirao,ali ovaj put je dobro igrao i sa osnovne linije.Drago mi je sto Raonic prolazi dalje,ali mi je zao sto je Federer ispao.

Ana K.

pre 9 godina

Nisam mogla da gledam mec, ali sam pratila rezultat. Steta zbog Rogera, ali Raonic je opasan kad ga krene. Srecno Federeru do kraja godine! :-)

BEKER

pre 9 godina

Kako su igrali Djokovic i Federer prije dvije sedmice u Sangaju? Navijacima Djokovica je draze kad Roger izgubi nego kad Novak dobije a jest Roger nabacio fine komplekse po Srbji cc nemojte da vas Marej ohladi veceras.

RFan

pre 9 godina

(Ratko, 31. oktobar 2014 19:09)
Ako ste se pitali kolike je komplekse Roger nabio srbima,procitajte komentar ovog stvorenja i sve ce vam biti jasno :)

brankoCG

pre 9 godina

Posto uz ime Milosa Raonica, koji je i sam rodjen u Podgorici, i cija porodica i danas zivu u Podgorici, uvijek pisete KANADJANIN Milos Raonic, molim vas da budete doledni i pored imena Nikole Tesle, koji je samo jedanput u zivotu posjetio Srbiju, pisete uvijek i samo AMERIKANAC Nikola Tesla.

elvir

pre 9 godina

mislim da ce biti prvi ove godine zasluzio je...kad si najbolji treba da za to budes i nagradjen...bravo FedExpress uz tebe sam i u pobedama i u porazima

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog drvosjecu jer zelim gledat tenis na WTF,a ne ovoga...Roger ocajno kretanje,vidi se da je umoran od svih turnira ...nek se sad spremi za WTF i DC koji su ipak mnogo bitniji...cestitke Novaku na gotovo osiguranom prvom mjestu!

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog

Max Payne

pre 9 godina

Liči na Federerovu kalkulaciju. Rekao bih da je procenio da mu nije ostalo dovoljno goriva za sva tri maksimalna nastupa do kraja godine, a ipak su London i Finale DC-a bitniji od Pariza. Sem toga, nije lako juriti razliku od 2000+ bodova u dva turnira pa sve i da ih Đoković samo brani. Uostalom, Federer i više nego dobro zna kako je biti broj 1 pa ima druge prirotete...da bude dobar tata svojoj deci npr. A verovatno je svestan da je ipak u 34-toj i da je dobro da s vremena na vreme skine nogu sa gasa...dosta toga dobro je već uradio u ovoj godini.

dragan

pre 9 godina

Ovo nije iznenadjenje, vise puta sam za polufinala ili cetvrtfinala govorio da bi daleko interesantnije bilo da je par Federer Raonic, a ne Djokovic Raonic, jer u dosadnom mecu na kraju uvek pobedi Djkovic.

RFan

pre 9 godina

(Ratko, 31. oktobar 2014 19:09)
Ako ste se pitali kolike je komplekse Roger nabio srbima,procitajte komentar ovog stvorenja i sve ce vam biti jasno :)

IvanSAD

pre 9 godina

Najzad su cak i sva moguca namestanja lakih protivnika od Pekinga,Sangaja i nadalje prestala da pomazu. Nazalost nisu jos mogli da uvedu pravilo da Rodzer igra ponovo sa igracem kojeg je vec pobedio u prethodnom kolu a da se prestali iole jaki igrace prebace kod Noleta,kad su ispali Vavrinka, i ostali.

BratBugarin

pre 9 godina

"Jel Raonic poreklom Crnogorac ili Srbin iz CG.
(Milosh, 31. oktobar 2014 22:04)"

Miloš za sebe govori da je Srbin, to je potpuno dovoljno.

tragedija

pre 9 godina

zalosno je kad novak djokovic (27god) moze dobiti priliku da osvoji turnir jedino kad neko drugi pobjedi rogera federera (33god) taj ''talentirani'' mladi raonic (24god) koji protiv dede ima skor 6:1 al znate onu i corava kokos ... au kad se sjetim kako se nekad mladi federer igro sa tada starim agasijem, samprasom itd i jedva ceko meceve sa istima da se dokaze ... a danas neki drugi mladi ''lavovi'' mole da deda federer ispaden kolo prije da ne bude ponavljanja gradiva a znate onu ponavljanje je majka mudrosti, sve ce deda njih otjerati u prijevremenu mirovinu haha

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog drvosjecu jer zelim gledat tenis na WTF,a ne ovoga...Roger ocajno kretanje,vidi se da je umoran od svih turnira ...nek se sad spremi za s

basketaš

pre 9 godina

sad ce Novak da odigra ispod svojih mogućnosti,vodeći se time da Federer ne može više da ga stigne...garant gubi večeras od britanca.
trči kući,sin te čeka.

coa

pre 9 godina

Dok je Raonic gubio i imao samo servis, u bukvalnom smislu, tada ste se podsmejavali i potencirali da je balvan iz Crne Gore!!! Cak nije bio ni Kanadjanin!!!
A evo, napokon, je zasluzio da bude Srbin, jel tako?
Kakvo ste vi dno!!!

nemanja

pre 9 godina

Mogao bi Ratko da krene da prati bejzbol,jer se u tenis razume kao Toma Nikolic u strane jezike..Federer je ove godine zabelezio najvise pobeda na turu..Uzeo je pet trofeja i igrao pet finala..sa 33 godina..Samo treba da se zapitas sta si nalisao..Idemo Rogere! KRALJU!!

BEKER

pre 9 godina

Kako su igrali Djokovic i Federer prije dvije sedmice u Sangaju? Navijacima Djokovica je draze kad Roger izgubi nego kad Novak dobije a jest Roger nabacio fine komplekse po Srbji cc nemojte da vas Marej ohladi veceras.

elvir

pre 9 godina

mislim da ce biti prvi ove godine zasluzio je...kad si najbolji treba da za to budes i nagradjen...bravo FedExpress uz tebe sam i u pobedama i u porazima

Ana K.

pre 9 godina

Nisam mogla da gledam mec, ali sam pratila rezultat. Steta zbog Rogera, ali Raonic je opasan kad ga krene. Srecno Federeru do kraja godine! :-)

tragedija

pre 9 godina

zalosno je kad novak djokovic (27god) moze dobiti priliku da osvoji turnir jedino kad neko drugi pobjedi rogera federera (33god) taj ''talentirani'' mladi raonic (24god) koji protiv dede ima skor 6:1 al znate onu i corava kokos ... au kad se sjetim kako se nekad mladi federer igro sa tada starim agasijem, samprasom itd i jedva ceko meceve sa istima da se dokaze ... a danas neki drugi mladi ''lavovi'' mole da deda federer ispaden kolo prije da ne bude ponavljanja gradiva a znate onu ponavljanje je majka mudrosti, sve ce deda njih otjerati u prijevremenu mirovinu haha

ray

pre 9 godina

Raonic rutinski u dva seta.

Ovim navijaci Federera mogu da se bave i drugim aktivnostima posto Nole zavrsava kao 1.

Ipak, ne treba otpisivati Rodzera u 2015. godini jer bice favorit u Bazelu, kao i na egzibiciji u Guadalajari protiv Arance Sancez Vicario.

brankoCG

pre 9 godina

Posto uz ime Milosa Raonica, koji je i sam rodjen u Podgorici, i cija porodica i danas zivu u Podgorici, uvijek pisete KANADJANIN Milos Raonic, molim vas da budete doledni i pored imena Nikole Tesle, koji je samo jedanput u zivotu posjetio Srbiju, pisete uvijek i samo AMERIKANAC Nikola Tesla.

basketaš

pre 9 godina

sad ce Novak da odigra ispod svojih mogućnosti,vodeći se time da Federer ne može više da ga stigne...garant gubi večeras od britanca.
trči kući,sin te čeka.

sinke

pre 9 godina

Raonic je vrhunski servirao,ali ovaj put je dobro igrao i sa osnovne linije.Drago mi je sto Raonic prolazi dalje,ali mi je zao sto je Federer ispao.

RFan

pre 9 godina

(Ratko, 31. oktobar 2014 19:09)
Ako ste se pitali kolike je komplekse Roger nabio srbima,procitajte komentar ovog stvorenja i sve ce vam biti jasno :)

Max Payne

pre 9 godina

Liči na Federerovu kalkulaciju. Rekao bih da je procenio da mu nije ostalo dovoljno goriva za sva tri maksimalna nastupa do kraja godine, a ipak su London i Finale DC-a bitniji od Pariza. Sem toga, nije lako juriti razliku od 2000+ bodova u dva turnira pa sve i da ih Đoković samo brani. Uostalom, Federer i više nego dobro zna kako je biti broj 1 pa ima druge prirotete...da bude dobar tata svojoj deci npr. A verovatno je svestan da je ipak u 34-toj i da je dobro da s vremena na vreme skine nogu sa gasa...dosta toga dobro je već uradio u ovoj godini.

Ratko

pre 9 godina

To Milose Srbine! Kako je rasturio matorog Federera i pokazao mu da je vreme za penziju. Mnogo sam srecan i nadam se da Federer nece u penziju jos dok ga Novak jos par puta ne ponizi i napravi pozitivan H2H. Ovaj puz se izvukao ali u Londonu ne moze da pobegne. I ovo drugo mesto je puka sreca sticajem okolnosti odsustva Rafe Nadala. Jos ovde ima navijace pazi molim te, navijaci Svajcarca Federera! Nista ne brinite bice on prvi ponovo ali u takmicenju veterana! Napred Novak najaci igracu svih vremena! Mogu da ti namestaju zreb i satnicu da steluju ali dzabe ima Boga! Koliko sam srecan sad moze i Nole da izgubi samo kad je ovaj mason ispao!

RFan

pre 9 godina

(Ratko, 31. oktobar 2014 19:09)
Ako ste se pitali kolike je komplekse Roger nabio srbima,procitajte komentar ovog stvorenja i sve ce vam biti jasno :)

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog drvosjecu jer zelim gledat tenis na WTF,a ne ovoga...Roger ocajno kretanje,vidi se da je umoran od svih turnira ...nek se sad spremi za s

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog

Aca Znalac

pre 9 godina

Čovek je danas servirao u proseku 218km/h, pa ni Nole ga ne bi pobedio danas. Feda u publiku i zaboravi na ATP ranking, mada si se napalio, ali samo onako.

Fedeks

pre 9 godina

Gledao sam meč i laž je da ga je Miloš izbacio. Pa ljudi moji,pozdravili su se na mreži i Rodžer je sam izašao. Miloš ga je eliminisao,ako ste na to mislili.

RFan

pre 9 godina

Kad ovakav "tenisac" poput Raonica pobjedi neku tenisku velicinu poput Federera,Nadala,Novaka ili Murraya to je dan zalosti za tenis...pa lik nema nista osim servisa od 225 svaki,jedan cak i 240 mu je isao...Nadam se da ce Ferru da pobjedi Nishikorija nekako i da Birdman izbaci ovog drvosjecu jer zelim gledat tenis na WTF,a ne ovoga...Roger ocajno kretanje,vidi se da je umoran od svih turnira ...nek se sad spremi za WTF i DC koji su ipak mnogo bitniji...cestitke Novaku na gotovo osiguranom prvom mjestu!

goat

pre 9 godina

Nemoguce. Najboljeg na svetu niko ne izbacuje. Molim da proverite ovu vest, jerbo mi je malo neverovatna.
Jel to iz pouzdanih izvora?
Udri Nolence sad ovog Shkota, pa opusteno i bez pritiska prvo mesto do kraja godine.... A i duze...mnogo duze.

Zuja

pre 9 godina

Roger najveci srecnik u istoriji tenisa. Daleko je on od najboljeg ikad. To su ga samo u Srbiji i Hrvatskoj proglasili najboljim. Kako najbolji a Nadal ga cepa sa 10+ pobeda u medjusobnim duelima, na bilo kojoj podlozi u bilo koje vreme. Ne postoji najbolji ikada, postoji jedan od najboljih svih vremena. Raonic ga ponizio njegovim oruzijem sa jakom servom i izlaskom na mrezu. Sve su mu ukomponovali i nastelovali da se vrati na prvo mesto ali ne vredi godine ga izdaju. Mislim da nece Novaka neko skoro da sidje odatle, bar jos 2-3 godine budite uvereni.

Sumnja=NIKE

pre 9 godina

Lepo sam juce rekao:
Pera-Mika-Laza=cetvrtfinale,a onda Milos!
Expresno ce udaljiti Milosa iz Federerovog dela zreba u narednim turnirima!
PS.Zahvaljujem se svima,koji su mi juce kacili minuscice!

Ћезо рца

pre 9 godina

Зашто је ово изненађење? Зар Федерер није рекао пре пар дана да пуца од самопоуздања? Ето, коначно је пукао, скроз...

dragan

pre 9 godina

Ovo nije iznenadjenje, vise puta sam za polufinala ili cetvrtfinala govorio da bi daleko interesantnije bilo da je par Federer Raonic, a ne Djokovic Raonic, jer u dosadnom mecu na kraju uvek pobedi Djkovic.

Mihajlo Vulin

pre 9 godina

Hvala Miloše!Djole i ako izgubi večeras, opet će biti u situaciji da eventualnim trijumfom u Londonu sigurno završava godinu na broju 1 :D

Rade

pre 9 godina

Roger izgleda hoce da ponovi ono sto je uradila Jelena Jankovic, da bude prvi bez osvojenog Grand Slam-a. Dragi Roger to moze samo Jecka, a ti treniraj i nemoj ka je kopiras. Budi originalan.

dglock

pre 9 godina

Izgleda da su se tvorci zreba malo preracunali i pomislili da ce sve biti glatko za rodžera na mastersu u parizu. Pitao se nesto i Raonić. Da su mogli,ugurali bi i Nadala u Đokovicevu stranu žreba. Jedan turnir igraju prvi i četvrti,drugi i treći,a a uglavnom nameste da bude 1 vs 3, 2 vs 4, u zavisnosti da li nadal igra.

alejandro

pre 9 godina

Ho, ho! Bravo si ga bravo kanadski junače! Vala i ti jednom da središ Rođa Federera bilo je vreme da ga neko udesi posle polufinala US opena! Federeroljupci žao mi je ali neće ljubljeni Rodžer biti prvi na kraju 2014. čak i da uzme London! Toliko, a sad moram da gledam majstore teniske današnjice N.Đ vs A.M.!

Jota

pre 9 godina

Cestitke Milose od srca.

Ostao je u trci za London.
Zapravo, ako Ferer veceras izgubi, overena je Raoniceva viza zavrsnog turnira u Londonu.

Novace nemoj sada da razocaras, Milos je napravio veliki korak ka tvom prvom mestu na listi ATP-ja za kraj godine.

Idemo sada Novace.........

a za druge je to samo jak servis

pre 9 godina

Ne bi se baš moglo reći da je odigrao savršen meč ,jer je 95% njegove igre zasnovan na jakom servisu.
(ana, 31. oktobar 2014 18:58)

A kad Federer 95% zavrsava servisom,kad odigra gem ispod minuta, onda je to vau...savrsenstvo, poezija, lakoca igranja

sasa jokic

pre 9 godina

Kao sto rekoh, sacekajmo da dodje do prvog ozbiljnijeg protivnika, pa cemo da vidimo kako igra.
Rodzer je isplivao zahvaljujuci Rafinom neigranju i Noletovom kiksu u Sangaju. Naravno i ultra lakom zrebu u Sangaju i Bazelu.

Las Vegas

pre 9 godina

Posto uz ime Milosa Raonica, koji je i sam rodjen u Podgorici, i cija porodica i danas zivu u Podgorici, uvijek pisete KANADJANIN Milos Raonic, molim vas da budete doledni i pored imena Nikole Tesle, koji je samo jedanput u zivotu posjetio Srbiju, pisete uvijek i samo AMERIKANAC Nikola Tesla.
(brankoCG,

Milos Raonic nije drzavljanin CG vec Kanade pa je prema tome i kanadjanin. Igra sa Kanadu a ne za CG Razlikuj nacionalnost od drzavljanstva

thrillseeker

pre 9 godina

@(elvir, 31. oktobar 2014 20:33)

A cime je zasluzio? Da mozda nije osvojio najvise Grend Slemova ili Mastersa? Cak nema ni najvise osvojenih titula ukupno. Prozivao je JJ i WTA kako to da ona moze da bude prva a nema nijedan GS u rukama! Pa posle toga i Voznjacki. I sad odjednom zasluzio!?

MirsadK

pre 9 godina

Nije mi toliko žao što je Federer izgubio, koliko mi je žao što je razočaran iz kabine izašao onaj sp. komentator koji ne ume sa pričom da stane..
Bravo Miloše na pobedi!

danix

pre 9 godina

Kao sto sam nedavno ovdje pisao da je za "dedu" Fedexa previse naporno igrati 3 turnira uzastopno i rekao sam da u ovogodisnjoj zavrsnici nece igrati znacajniju ulogu.Propustio je Peking da bi odlicno odigrao u Sangaju,u Bazelu je igrao dobro,ali se pri kraju vec osjetio mali umor,da bi danas u Parizu pokazao da je umoran i dekocentrisan sto se najbolje vidjelo kad bekende salje u publiku.U Sangaju je odigrao jedan od najboljih meceva ove godine.Za London ce se malo odmoriti,ali poslije 2 meca ponovo ce pasti."Starim kostima" treba sve vise odmora.
Dakle,posto je prosle godine ispao u polufinalu (360 poena) od Novaka,a sada kolo ranije (180 poena),znaci,izgubio je 180 poena i Nole je sve blizi prvom mjestu za 2014 god.Samo da se Nole ne opusti poslije ispadanja Fedexa.

rh

pre 9 godina

Konacno se posrecilo Milosu. Svaka cast, pametno odigrano i sa dobrim zivcima. I u uslovima gde cela dvorana navija za Federera uz skandiranje njegovog imena. A Milos ladan k´o spricer:-) Svaka cast!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Ne volim tenisere poput Raonica,Isnera,Karlovica i ostalih koji imaju samo servis.Ali sam navijao za Raonica da utisa onu publiku koja skace od srece na svaki dobijeni poen Federera i koja se raduje svakom Raonicevom promasaju. kakva pozorisna atmosfera posle poraza matorog jodlera. Ajde Novace i ti ih ucutkaj

thrillseeker

pre 9 godina

Dobar Raonic. Federer najblaze receno mlak. Ne bas najbolji mec za gledanje ali je danas bolji igrac pobedio.

Zanimljivost, u dosadasnjih 6 meceva Raonic je samo jednom brejknuo Federera i to jos 2012. u prvom ili drugom mecu, danas je jubilarni drugi put.

IvanSAD

pre 9 godina

Najzad su cak i sva moguca namestanja lakih protivnika od Pekinga,Sangaja i nadalje prestala da pomazu. Nazalost nisu jos mogli da uvedu pravilo da Rodzer igra ponovo sa igracem kojeg je vec pobedio u prethodnom kolu a da se prestali iole jaki igrace prebace kod Noleta,kad su ispali Vavrinka, i ostali.

zoran

pre 9 godina

Sad Čilić ima šansu da završi godinu na 15. poziciji hehehe

Ovo malo da džarnem susjede. Tak onako. I oni ovde ponekad ne pitaju tastataturu šte će da otkuca, pa eto tek da se našalim...

Inače, uvek navijam za "naše" osim kada igraju protiv naših.... I susjedi, manite Čilića! Borna vam je nova nada i ako ne bude povreda eto potencijalnog među deset a to je već šansa za proboj u sam samcijati vrh. Ko god nasledi Novaka bolje neka je naš ili "naš". Opet dobro...

BratBugarin

pre 9 godina

"Jel Raonic poreklom Crnogorac ili Srbin iz CG.
(Milosh, 31. oktobar 2014 22:04)"

Miloš za sebe govori da je Srbin, to je potpuno dovoljno.

coa

pre 9 godina

Dok je Raonic gubio i imao samo servis, u bukvalnom smislu, tada ste se podsmejavali i potencirali da je balvan iz Crne Gore!!! Cak nije bio ni Kanadjanin!!!
A evo, napokon, je zasluzio da bude Srbin, jel tako?
Kakvo ste vi dno!!!

pariz-london

pre 9 godina

Namirisao sam Rogerov kiks ovde. Videlo se protiv Šardija koji nije iskoristio šanse. U pitanju je igranje dan za danom zadnje tri nedelje.. Doduše, ovo i nije kiks (Roger cele godine pa i sada igra sjajno) nego je Raonić zaista briljirao od početka do kraja. Uspeo je da sastavi dva seta u istom ritmu što mu dosada nije išlo protiv najboljih. Ključni gem, na 5:5, Rođa servira. Jeste da ga je Rođa sa dve jeftine greške na mreži doveo do 30:30, ali posle toga, perfektan forhend ritern za brejk loptu i perfektan bekhend pasing šot za brejk! Kao da su zamenili uloge- očekivalo se da Fed podigne nivo kad bude stani-pani, al bilo je obratno.. Milošu je trebalo nešto više od topovske serve u ključnim trenucima i uspeo je da isporuči taj višak. Ko bi reko..

Nije iznenađenje

pre 9 godina

Raonić je svakome opasan protivnik. S ovakvim servisom je u stanju da ponekad pobedi i najbolje. Nekad će pobediti i Novaka, Rafu, Endija... A ima i mesta i vremena za napredak u igri.

nemanja

pre 9 godina

Mogao bi Ratko da krene da prati bejzbol,jer se u tenis razume kao Toma Nikolic u strane jezike..Federer je ove godine zabelezio najvise pobeda na turu..Uzeo je pet trofeja i igrao pet finala..sa 33 godina..Samo treba da se zapitas sta si nalisao..Idemo Rogere! KRALJU!!