Petak, 31.10.2014.

15:47

Postoje šanse da se vrati Pavlović

Trener Partizana Duško Vujošević je otkrio da postoje šanse da se u ekipu vrati Aleksandar Pavlović.

Izvor: B92

Postoje šanse da se vrati Pavloviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 9 godina

Navijam svim srcem za Crvenu Zvezdu, ne pratim fudbal samo kosarku redovno vec godinama, sto znaci da sam gledao i Partizanove utakmice u Evroligi svih ovih godina. Ukoliko se vrati Pavlovic i ako bi doveli dobrog pleja i povratkom povredjenih igraca imali bi ozbiljan tim, sto mislim da je veoma dobro za nasu kosarku. Sjajno bi bilo da imamo dva predstavnika sledece sezone u Evroligi. Na krilima uspeha reprezentacije i stabilizacije Partizana, uz Zvezdu koja je nikada jaca i sjajnu Megavizuru nadam se lepim danima mog omiljenog sporta. Jedino sto mi smeta u celoj toj prici je ponasanje Duska Vujosevica koje postaje sve gore. Takvo ponasanje ne prilici nikome a kamoli sportskom radniku koji bi trebao da predstavlja nekome uzor. Sam svoje trenersko znanje stavlja u drugi plan jer je potpuno nebitno kada se ponasa na ovaj nacin. Da ove sezone Partizan osvoji Eurokup a Zvezda Aba ligu i domace prvenstvo i da sto dalje dogura u Evroligi. Da Megavizura odigra playoff Aba lige i da igra Evokup sledece sezone. I onda Sale da okupi najbolje i da gazimo redom po Evropi!

nikola

pre 9 godina

nikola, 01. novembar 2014 02:35)
pa ako vam svi igraju iz ljubavi sto onda toliko kukate za pare sta ce vam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beli, 1. novembar 2014 09:51)

Igraju iz ljubavi-to ne znaci da igraju za dz,nego za visestruko manje nego sto stvarno vrede.

Batko

pre 9 godina

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 31. oktobar 2014 21:36)

javila se zlatna tastatura iz 2014. u lupetanju gluposti
(lupetanju nikad kraja, 01. novembar 2014 12:23)

voleo bi da si manje glup komentar poslao ?!

lupetanju nikad kraja

pre 9 godina

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 31. oktobar 2014 21:36)

javila se zlatna tastatura iz 2014. u lupetanju gluposti

:P

pre 9 godina

Na vestima o PARTIZANU, ima više komentara navijača propalog kluba nego naših.No, ništa čudno, a to sve govori o njima. Vašarski klub, vašarski navijači.
(Crnobelac, 01. novembar 2014 00:09)

Bolje vašarski nego grobarski, zar ne?

Nolan

pre 9 godina

Saleta sam slucajno sreo u TC Usce, prisao I pitao... Covek je rekao videcemo a limenke ne veruju. Slusajte klinci sta Alexa kaze.
(Alex, 31. oktobar 2014 21:37)

Da te nije i provozao u svom Poršeu? Šteta, ja sreo Boa pre neki dan u 22. bloku na basketu, čovek dominirao medju '98 godištem...

Gavgalj

pre 9 godina

Kakav bre Pavlovic grobar?! Trazite bre igrace, ispascete iz ABA. Decko ne moze da se sastavi s kosarkom. Da je dobar, klub bi imao

Kiza

pre 9 godina

Lukavi Vujosevic zna sta radi. Ako dodje Pavlovic,ostaje jos plej (Bo Mekeleb),i to ce biti sasvim dovoljno da se uzme jeda trofej,mozda cak i dva. Ne zaboravite da Partizan uvek tempira formu za zavrsnicu Aba lige i nase lige. 2005. Partizan je negde u ovo vrema bio poslednji na tabeli,i svi znamo sta je onda bilo...lagana setnja do titule.

Deja vu

pre 9 godina

(afrogipsy, 31. oktobar 2014 21:43)
Tvoj komentar je kao film Dan mrmota.
Ceo oktobar, možda do polovine novembra, takvi kao ti, batko, samrok, onda pokbojni roki balboa, zvezdašica i ostali heroji specijalnog rata nas uveravaju da gubimo sa 40. U maju, pošto je prolece bude +20.
Ako je tako, javi se u maju ili junu. Da vidimo.
Prošle godine ni batko, ni samrok se nisu javili da brane ono što su pisali. Verujem da ti nisi takav.
Očekujem da budete časni i prozborite kad treba, a da se ne hvalite bez podloge.
Jun je blizu.
Kao svih ovih godina.

A?

pre 9 godina

@Musavci se raspisali...
U jednoj recenici imas TRI pravopisne greske, a ucis drugog pravopisu!? Veliko slovo na pocetku replike, jedna zapeta, i jedan razmak... Drugi put se ustini, pre nego nesto napises!

.

pre 9 godina

Da li ste se vi koji pisete komentare ikada bavili sportom,pa pisete kako jedva cekate da se Milosavljevic vrati!?? Znate li vi da posle povrede ACL koju je on imao njemu treba cela ova sezona da se tek vrati u normalnu formu!?? Daleko je on od one forme koju je imao pre povrede,tako da kuknjava za njim i fantomskim amerom koji dolazi vec 2 meseca ne plasi nikoga!
(Milos, 31. oktobar 2014 16:44)

To ste isto pisali i za Bertansa,pa je poceo da sipa vec posle par utakmica posle povratka iz iste ovrede.

pera

pre 9 godina

I opet ce partizan da ima najskuplju ekipu i opet nista od Evrolige.
(Dzaba vam novci moji NISovci, 31. oktobar 2014 17:55)

Ako aludiras na proslu godinu,imali ste bar duplo skuplji tim.Ne mogu iskusni evropski igraci koji su igrali po najboljim evropskim ligama da kostaju isto kao klinci sa prosekom godina 21,22 ,koji su igraci postali u Partizanu.Silb je imsao platu kao pola Partizana zajedno.

nikola

pre 9 godina

Amer,Pavlovic,Dragan,Macvan,uz Murica,L.Bogdanovica,Tepica,Gagica,Milutinovica,Milutinova,Andrica...,ovo je ozbiljan tim,a svi su izgledi da ce tako izgledati,jer se amer vec odavno trazi,a za Pavlovica se pise da je vec Partizanov.Steta samo sto je za Evrokup verovatno kasno,ne zbog 3 poraza,nego sto ce proci jos bar 2 kola dok svi oni dodju,priviknu se,oporave...
Ovaj sto prica o skupom timu: Macvana ne bi cekali do kraja oktobra da je trazio velike novce,nego bi jos ranije doveli nekog drugog.Decko i sam izjavio "mogu sebi da priustim da igram iz ljubavi".Pavlovic je prosle sezone igrao za 10 000$ mesecno (bio 3 meseca).Milutinovic na pr. igra za 30 000e za celu sezonu,a Luka je na otvorenom ugovoru i takodje prima neku sicu na koju je pristao jer je hteo po svaku cenu da ostane u bg iz privatnih razloga.

Obruc

pre 9 godina

Najveci sam Cigan na svetu ali apsoluptni posovalac Sase P njegovog lika i dela a narocito back crossovera i odbrane koju radi. Lepo bi bilo da igra sto duze da deca nauce sto vise iz prve ruke. Pas stav i tajming kao i ulaz ko ima gradju. To nema nikakve veze sa mojom Zvezdom koja sada dominira kvalitetom u svim linijama i. svim srcem sam uz nju.

Milos1976

pre 9 godina

@petarczv,
Sine,idi na you tube i vidi ko je koga posterizovao pre neki mesec.Samo kucaj Pavlović i Kalinić...Ima Sale da mu ispravi facu kada ga ponovo bude uneo u koš i zajahao...

Billy Piton - Antitopalović

pre 9 godina

Čekamo da Todorić demantuje ovu vest ! Tek onda ovo postaje istina ! Ove Duletove izjave ( kao i svaka ) su uvek " diskutabilne " ... verovatno je pitanje novinara bilo nešto vezano za Olju Bećković !

dejan

pre 9 godina

Ljudi, nemojte se radovati, Andric nece igrati u Laktasima jer je danas posle konferncije podneo zahtev za raskid ugovora. Bice objavljeno sutra u toku dana.

petarczv

pre 9 godina

Petarczv,a da savladas malo pravopis i gramatiku pa onda nesto napises,a?
(Musavci se raspisali, 31. oktobar 2014 23:40

A da ti nadjes neki bolji argument od gramatike a? Ovo su sportske vesti i komentari a na skola gramatike i pravopisa bas cu da se trudim da stavljam velika slova i zareze... e grobari grobari stara duletova taktika kad nema argumenata vucic,olja beckovic,gramatika...

Labud

pre 9 godina

Dovoljno je samo reći "grobar". Pridev se podrazumeva.
(By default, 31. oktobar 2014 23:14)

"By default"??? Pa od tebe i Dule zna bolje engleski.

Najvise volim kada se neko pravi smartarse a onda upravo sebi upise ono sto je komentarisao vezano za druge. Blago nama s vasom pameti.

Crnobelac

pre 9 godina

Na vestima o PARTIZANU, ima više komentara navijača propalog kluba nego naših.No, ništa čudno, a to sve govori o njima. Vašarski klub, vašarski navijači.

By default

pre 9 godina

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...(Batko, 31. oktobar 2014 21:32)

Dovoljno je samo reći "grobar". Pridev se podrazumeva.

Ilija

pre 9 godina

Da je hteo igrao bi od starta sezone... Realno Partizanu fali cela petorka i normalan trener, jedan Pavlovic ne menja stvari.... Iskreno voleo bih da se vrati, bar ce derbiji biti iole zanimljiviji, a bice ih dosta....

Grobar

pre 9 godina

Neverovatan igrac, pravi Grobar. Lose je krenuo kad je stigao u Partizan ali je kasnije usao u formu i stvarno dokazao da je kalibar. Hvala mu za sve, puno radosti nam je doneo.

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

A kad ce doci plej,msm jedno vreme sigurno dolazi,a sad se sve stisalo...ubija me ta nedoumica oko pleja,a a nema ko da vodi igru

Beli

pre 9 godina

Crvene zvezda u glavi kada igraju protiv Partizana,svako ima u podsvesti da je Partizan uvek Partizan i da niko sa njima,a pogotovo Zvezda nece lako izaci na kraj ! Bilo,jeste,bice !
(J.D.Aleksandar, 31. oktobar 2014 17:05)
pogotovo nam nije lako protiv belosevica,vojnovica,neskovica...sa njima ste mnogo jaki

Batko

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.
(sledeci put probajte 5 na 2, 31. oktobar 2014 20:50)

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...

ПУТИН

pre 9 godina

Ја још увек не могу да прежалим Богданов одлазак, зашто је морао да оде?Надам се повратку Саше људине и брзом повратку капитена па да мељемо.

Batko

pre 9 godina

samo smo tebe cekali i tvoj izvestaj da nam otvoris oci,radis li ti jos nesto osim sto lupetas po netu?
(krcun osnivac, 31. oktobar 2014 20:32)

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!

delija iz pg

pre 9 godina

FMP ovci frka?
(Partizan zauvek, 31. oktobar 2014 17:

Kakva frka... Opušteni ljudi. Cekaju vas u kupu da vas oderu ko prosle sezone:)

Batko

pre 9 godina

Ја још увек не могу да прежалим Богданов одлазак, зашто је морао да оде?Надам се повратку Саше људине и брзом повратку капитена па да мељемо.
(ПУТИН, 31. oktobar 2014 21:08)

Šta da meljete ?! Orahe ?

Alex

pre 9 godina

I ja sam pricao da dolaze Bo I Ssle u paketu a Saleta sam slucajno sreo u TC Usce, prisao I pitao... Covek je rekao videcemo a limenke ne veruju. Slusajte klinci sta Alexa kaze.

afrogipsy

pre 9 godina

IZ evrokupa ste ispali. IZ aba lige ne mozete, ne razumem zasto biste dovodili ovog odlicnog, ali ne tako jeftinog igraca . Da biste od Zvezde gubili sa manje od 40 razlike ? Onda ok...

muke Panterove

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.(sledeci put probajte 5 na 2, 31. oktobar 2014 20:50)

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...(Batko, 31. oktobar 2014 21:32)

Ahahahahahahha, pracnuo se sarancic. Sta je pogresno napisao? "Ono". Koje? Jesi obrisao sline od prosle sezone, gluperdo tupava?

sledeci put probajte 5 na 2

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.

krcun osnivac

pre 9 godina

Pavlovic je igrao za 20 000e mesecno,sada trazi oko 35-40 000e!
(samrok sila SLUsamrok, 31. oktobar 2014 19:04)

samo smo tebe cekali i tvoj izvestaj da nam otvoris oci,radis li ti jos nesto osim sto lupetas po netu?

Soko

pre 9 godina

Mislim da Partizan vodi vrlo odgovornu finansisku politiku nece da angazuje igrace prvih pet meseci jer mu nisu neophodni i tako ustedi 2oo do 300 hiljada eura Svaka cast.

DedaMiloje

pre 9 godina

Bio covek na malo duzem odmoru, moze mu se. Nece da igra ove nebitne utakmice. Zna se kad igraju sampioni. A zna se i kako.
Ovi sto igraju za gazdu mora da se dokazuju cele sezone jer ionako nece nista da osvoje, po obicaju.
(Zuki, 31. oktobar 2014 19:27)

Bravo, pravi timski duh. Znaci Brarselona, Rral, Pao, Oly, Makabi to je sve neka boranija koja igra za gazdu???

stf

pre 9 godina

Kao veliki delija iskreno prizeljkujem povratak Pavlovica u Partizan, to je dobro za nasu kosarku i Partizan koji zasluzuje da igra Evroligu kao prethodnih 10 godina! Nadam se da cemo sledece godine opet imati 2 tima u EL. Pozdrav

Zuki

pre 9 godina

Bio covek na malo duzem odmoru, moze mu se. Nece da igra ove nebitne utakmice. Zna se kad igraju sampioni. A zna se i kako.
Ovi sto igraju za gazdu mora da se dokazuju cele sezone jer ionako nece nista da osvoje, po obicaju.

dejavu

pre 9 godina

Ala se uskoprcala komsinica odmah ...
Uostalom,vidimo se kad dodje vreme,u finisu drugog dela sezone ;)
A inace,da DV ima Zvezdin tim na raspolaganju,koji nije bio jaci u zadnjih 25 godina,ni sa F4 ne bi bio zadovoljan,a videcemo dokle cete sa velikim trenerom Radonjicem da dogurate :)

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

A kad se vraca Kinsey?!?
(Marko Jan Pantelar, 31. oktobar 2014 16:42)

Budi srećan što je Kinsey otišao pre finala plej ofa prošle sezone inače bi ste gubili tada sa 40 razlike,ovako smo vas gazili sa 20.

Mikeli

pre 9 godina

Da se razumemo,ne trebaju njima ni Pavlović, ni Lebron, ni Harden. Njima treba Milija Vojnovic i bekap kum Neskovic. Sa njima će se pobediti neki meč u ana ligi i titula u ksl.

petarczv

pre 9 godina

Nba pavlovic xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa prosek od 11p i 1,3 asistencije bas smo se uplasili... Kad ga kalina posterizuje nece mu biti dobro...A sta ce dr. wiliams da vam uradi to nesmem ni da pomislim bude mi malo zao...

neptunas sila slusam moravac

pre 9 godina

cekamo da se samroku zavrsi kontrolni iz prirode i drustva pa da izadje sa konkretnim podacima o plati, dugu, lokalima i sl...

mare

pre 9 godina

Vama je džabe i Pavlović. Vama treba još 5 igrača i to dobrih. Ako mislite da su Bogdanović, Mačvan, Milosavljević koji izlazi iz povrede dovoljni? Haha

PONOSNI GROBAR

pre 9 godina

A kad se vraca Kinsey?!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Jan Pantelar, 31. oktobar 2014 16:42)

Vraća se kada se vi setite kada ste uzeli poslednju titulu.

aca

pre 9 godina

Sto su se navijaci Zvezde sjatili sa prozivkama? Vidite koliko smo slabi ,a vi jaci nego ikad. Evo ja ne bih imao nista protiv kad bi se neki od vasih bivsih vrhunskih igraca ponovo vrato u Zvezdu. Bio bih prvi koji bi to pozdravio, a ne kao vi prozivka za prozivkom.

....

pre 9 godina

kako su panteri kontradiktorni....u prvom delu komentara govore kako Pavlović pojma nema a onda nastavljaju sa odakle vam pare za Nba pojačanje :)) Dogovorite se dal valja pa je skup ili nema pojma :)

dv

pre 9 godina

Da, dolaze i Harden i James :)
(Ja sam, 31. oktobar 2014 15:45)

nema potrebe,videli smo sinoć da je Dzejms u kanalu a Harden nam nije potreban,za vas će Pavlović biti sasvim dovoljan...

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Zar postoji neko u Srbiji ko misli da ce Partizan do kraja sezone odigrati u ovom sastavu ? Partizan ce sigurno dovesti bar jos dva igraca koji ce uz oporavak Milosavljevica,dolazak Macvana biti dosta bolji nego sada ! Ja kazem,moze Zvezda da dobije i Barselonu,ali sa Partizanom ne zna pa ne zna ! Nije lako ni strucnom stabu,ni treneru,ni igracima starim/novim Crvene zvezda u glavi kada igraju protiv Partizana,svako ima u podsvesti da je Partizan uvek Partizan i da niko sa njima,a pogotovo Zvezda nece lako izaci na kraj ! Bilo,jeste,bice !

Bagg

pre 9 godina

Gle Panteri što su se uznemirili.
U čemu je problem, pa vi ste prvaci svemira, šetate kroz ABA ligu, gazite buraniju tipa Galata, Valensija i Neptu... ups, ovaj poslednji zaboravite.
Uz Arenu i 68935 vatrenih Pantera, gazite San Antonio, Majami i Lejkerse zajedno.
Partizan nema nikakve šanse protiv vas, gazićete ga kako poželite... do plejofa, a onda ćete da kradete pehar, kao i prošle sezone... to je jedini način da ga dodirnete.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dakle Milosavljević,Mačvan,Pavlović i Amer na pleju plus sve ovo što je već u timu koji se fino uigrava,dakle Murić,Tepić,Gagić i Bogdanović.Biće Partizan opet jak

James Woods

pre 9 godina

Zasto takav igrac nema klub? Ne kapiram! U cemu je fora? Ne igra mu se verovatno, jer da mu se igra, mogao je da nadje vise nego solidan klub tipa Berlin, Bajern, Valencia ili neki ruski.

Milos

pre 9 godina

Da li ste se vi koji pisete komentare ikada bavili sportom,pa pisete kako jedva cekate da se Milosavljevic vrati!?? Znate li vi da posle povrede ACL koju je on imao njemu treba cela ova sezona da se tek vrati u normalnu formu!?? Daleko je on od one forme koju je imao pre povrede,tako da kuknjava za njim i fantomskim amerom koji dolazi vec 2 meseca ne plasi nikoga!

Delija

pre 9 godina

Moguce je da Pavlovic ima visoke prohteve,ali da jedan od najboljih bekova ABA lige prosle sezone,a svakako najbolji igrac Partizana uz Bogdanovica,jos nema klub je skoro neverovatno.Oberucke ga prihvatiti nazad,sa njim Macvanom i Milosavljevicem,uz razvoj novih klinaca,sazrevanje Milutinova na primer,klub ce u drugom delu sezone sigurno biti u najuzoj konkurenciji za trofeje.
(dejavu, 31. oktobar 2014 15:55)
A za koj to trofej da se borite molim te pojasni, jedino da vama daju neki trofej ako ostanete u ligi

DedaMiloje

pre 9 godina

Molim te vrati se, podavise Grobari. Da ne bude posle da nisi bio tu kad vas pregazimo, a i da gledas uzivo na terenu kako igra General Markus. Obavezno povedi Boa...

Dule Pančevo

pre 9 godina

Daj Bože da se vrati, sad nam je najpotrebniji! Da se vrati Pavlović, da Milosavljević konačno opet zaigra, i da Partizan dovede dobrog pleja - biće to i više nego solidna ekipa. Najviše bih voleo da finale aba lige igra Partizan - Zvezda, pa nek osvoji bolji, bitno je da oba srpska kluba obezbede Evroligu, jer ne bih voleo u Evroligi da gledam Kockaste i Milogorce. Ako dodju Pavlović i dobar plej, Partizan sa njima i Mačvanom, Milosavljevićem, Murićem, Andrićem sigurno dolazi do finala ABA lige i obezbedjuje Evroligu za sledeću sezonu.

dejavu

pre 9 godina

Moguce je da Pavlovic ima visoke prohteve,ali da jedan od najboljih bekova ABA lige prosle sezone,a svakako najbolji igrac Partizana uz Bogdanovica,jos nema klub je skoro neverovatno.
Oberucke ga prihvatiti nazad,sa njim Macvanom i Milosavljevicem,uz razvoj novih klinaca,sazrevanje Milutinova na primer,klub ce u drugom delu sezone sigurno biti u najuzoj konkurenciji za trofeje.

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Šta sam ja pričao na svim Partizanovim vestima, a vi mi lupate minuse. Dolazi Pavlović i Mekejleb. Isto sam pisao i za Mačvana. Imam proverene informacije ljudi!!!

Grebic

pre 9 godina

Gledao ga u Čačku, pravi Spiderman.... igrao sa Lebronom i vozio njegov BMW . Takvog igrača FMP nikad nije imao !!! Zbog njega ću i Tepica gledati...

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Šta sam ja pričao na svim Partizanovim vestima, a vi mi lupate minuse. Dolazi Pavlović i Mekejleb. Isto sam pisao i za Mačvana. Imam proverene informacije ljudi!!!

Grebic

pre 9 godina

Gledao ga u Čačku, pravi Spiderman.... igrao sa Lebronom i vozio njegov BMW . Takvog igrača FMP nikad nije imao !!! Zbog njega ću i Tepica gledati...

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Zar postoji neko u Srbiji ko misli da ce Partizan do kraja sezone odigrati u ovom sastavu ? Partizan ce sigurno dovesti bar jos dva igraca koji ce uz oporavak Milosavljevica,dolazak Macvana biti dosta bolji nego sada ! Ja kazem,moze Zvezda da dobije i Barselonu,ali sa Partizanom ne zna pa ne zna ! Nije lako ni strucnom stabu,ni treneru,ni igracima starim/novim Crvene zvezda u glavi kada igraju protiv Partizana,svako ima u podsvesti da je Partizan uvek Partizan i da niko sa njima,a pogotovo Zvezda nece lako izaci na kraj ! Bilo,jeste,bice !

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

A kad se vraca Kinsey?!?
(Marko Jan Pantelar, 31. oktobar 2014 16:42)

Budi srećan što je Kinsey otišao pre finala plej ofa prošle sezone inače bi ste gubili tada sa 40 razlike,ovako smo vas gazili sa 20.

muke Panterove

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.(sledeci put probajte 5 na 2, 31. oktobar 2014 20:50)

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...(Batko, 31. oktobar 2014 21:32)

Ahahahahahahha, pracnuo se sarancic. Sta je pogresno napisao? "Ono". Koje? Jesi obrisao sline od prosle sezone, gluperdo tupava?

Bagg

pre 9 godina

Gle Panteri što su se uznemirili.
U čemu je problem, pa vi ste prvaci svemira, šetate kroz ABA ligu, gazite buraniju tipa Galata, Valensija i Neptu... ups, ovaj poslednji zaboravite.
Uz Arenu i 68935 vatrenih Pantera, gazite San Antonio, Majami i Lejkerse zajedno.
Partizan nema nikakve šanse protiv vas, gazićete ga kako poželite... do plejofa, a onda ćete da kradete pehar, kao i prošle sezone... to je jedini način da ga dodirnete.

krcun osnivac

pre 9 godina

Pavlovic je igrao za 20 000e mesecno,sada trazi oko 35-40 000e!
(samrok sila SLUsamrok, 31. oktobar 2014 19:04)

samo smo tebe cekali i tvoj izvestaj da nam otvoris oci,radis li ti jos nesto osim sto lupetas po netu?

PONOSNI GROBAR

pre 9 godina

A kad se vraca Kinsey?!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Jan Pantelar, 31. oktobar 2014 16:42)

Vraća se kada se vi setite kada ste uzeli poslednju titulu.

dejavu

pre 9 godina

Moguce je da Pavlovic ima visoke prohteve,ali da jedan od najboljih bekova ABA lige prosle sezone,a svakako najbolji igrac Partizana uz Bogdanovica,jos nema klub je skoro neverovatno.
Oberucke ga prihvatiti nazad,sa njim Macvanom i Milosavljevicem,uz razvoj novih klinaca,sazrevanje Milutinova na primer,klub ce u drugom delu sezone sigurno biti u najuzoj konkurenciji za trofeje.

stf

pre 9 godina

Kao veliki delija iskreno prizeljkujem povratak Pavlovica u Partizan, to je dobro za nasu kosarku i Partizan koji zasluzuje da igra Evroligu kao prethodnih 10 godina! Nadam se da cemo sledece godine opet imati 2 tima u EL. Pozdrav

sledeci put probajte 5 na 2

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dakle Milosavljević,Mačvan,Pavlović i Amer na pleju plus sve ovo što je već u timu koji se fino uigrava,dakle Murić,Tepić,Gagić i Bogdanović.Biće Partizan opet jak

James Woods

pre 9 godina

Zasto takav igrac nema klub? Ne kapiram! U cemu je fora? Ne igra mu se verovatno, jer da mu se igra, mogao je da nadje vise nego solidan klub tipa Berlin, Bajern, Valencia ili neki ruski.

neptunas sila slusam moravac

pre 9 godina

cekamo da se samroku zavrsi kontrolni iz prirode i drustva pa da izadje sa konkretnim podacima o plati, dugu, lokalima i sl...

Grobar

pre 9 godina

Neverovatan igrac, pravi Grobar. Lose je krenuo kad je stigao u Partizan ali je kasnije usao u formu i stvarno dokazao da je kalibar. Hvala mu za sve, puno radosti nam je doneo.

Alex

pre 9 godina

I ja sam pricao da dolaze Bo I Ssle u paketu a Saleta sam slucajno sreo u TC Usce, prisao I pitao... Covek je rekao videcemo a limenke ne veruju. Slusajte klinci sta Alexa kaze.

Dule Pančevo

pre 9 godina

Daj Bože da se vrati, sad nam je najpotrebniji! Da se vrati Pavlović, da Milosavljević konačno opet zaigra, i da Partizan dovede dobrog pleja - biće to i više nego solidna ekipa. Najviše bih voleo da finale aba lige igra Partizan - Zvezda, pa nek osvoji bolji, bitno je da oba srpska kluba obezbede Evroligu, jer ne bih voleo u Evroligi da gledam Kockaste i Milogorce. Ako dodju Pavlović i dobar plej, Partizan sa njima i Mačvanom, Milosavljevićem, Murićem, Andrićem sigurno dolazi do finala ABA lige i obezbedjuje Evroligu za sledeću sezonu.

Soko

pre 9 godina

Mislim da Partizan vodi vrlo odgovornu finansisku politiku nece da angazuje igrace prvih pet meseci jer mu nisu neophodni i tako ustedi 2oo do 300 hiljada eura Svaka cast.

dv

pre 9 godina

Da, dolaze i Harden i James :)
(Ja sam, 31. oktobar 2014 15:45)

nema potrebe,videli smo sinoć da je Dzejms u kanalu a Harden nam nije potreban,za vas će Pavlović biti sasvim dovoljan...

Zuki

pre 9 godina

Bio covek na malo duzem odmoru, moze mu se. Nece da igra ove nebitne utakmice. Zna se kad igraju sampioni. A zna se i kako.
Ovi sto igraju za gazdu mora da se dokazuju cele sezone jer ionako nece nista da osvoje, po obicaju.

dejavu

pre 9 godina

Ala se uskoprcala komsinica odmah ...
Uostalom,vidimo se kad dodje vreme,u finisu drugog dela sezone ;)
A inace,da DV ima Zvezdin tim na raspolaganju,koji nije bio jaci u zadnjih 25 godina,ni sa F4 ne bi bio zadovoljan,a videcemo dokle cete sa velikim trenerom Radonjicem da dogurate :)

afrogipsy

pre 9 godina

IZ evrokupa ste ispali. IZ aba lige ne mozete, ne razumem zasto biste dovodili ovog odlicnog, ali ne tako jeftinog igraca . Da biste od Zvezde gubili sa manje od 40 razlike ? Onda ok...

DedaMiloje

pre 9 godina

Molim te vrati se, podavise Grobari. Da ne bude posle da nisi bio tu kad vas pregazimo, a i da gledas uzivo na terenu kako igra General Markus. Obavezno povedi Boa...

Mikeli

pre 9 godina

Da se razumemo,ne trebaju njima ni Pavlović, ni Lebron, ni Harden. Njima treba Milija Vojnovic i bekap kum Neskovic. Sa njima će se pobediti neki meč u ana ligi i titula u ksl.

Batko

pre 9 godina

Ја још увек не могу да прежалим Богданов одлазак, зашто је морао да оде?Надам се повратку Саше људине и брзом повратку капитена па да мељемо.
(ПУТИН, 31. oktobar 2014 21:08)

Šta da meljete ?! Orahe ?

....

pre 9 godina

kako su panteri kontradiktorni....u prvom delu komentara govore kako Pavlović pojma nema a onda nastavljaju sa odakle vam pare za Nba pojačanje :)) Dogovorite se dal valja pa je skup ili nema pojma :)

Beli

pre 9 godina

Crvene zvezda u glavi kada igraju protiv Partizana,svako ima u podsvesti da je Partizan uvek Partizan i da niko sa njima,a pogotovo Zvezda nece lako izaci na kraj ! Bilo,jeste,bice !
(J.D.Aleksandar, 31. oktobar 2014 17:05)
pogotovo nam nije lako protiv belosevica,vojnovica,neskovica...sa njima ste mnogo jaki

Batko

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.
(sledeci put probajte 5 na 2, 31. oktobar 2014 20:50)

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...

delija iz pg

pre 9 godina

FMP ovci frka?
(Partizan zauvek, 31. oktobar 2014 17:

Kakva frka... Opušteni ljudi. Cekaju vas u kupu da vas oderu ko prosle sezone:)

Milos

pre 9 godina

Da li ste se vi koji pisete komentare ikada bavili sportom,pa pisete kako jedva cekate da se Milosavljevic vrati!?? Znate li vi da posle povrede ACL koju je on imao njemu treba cela ova sezona da se tek vrati u normalnu formu!?? Daleko je on od one forme koju je imao pre povrede,tako da kuknjava za njim i fantomskim amerom koji dolazi vec 2 meseca ne plasi nikoga!

aca

pre 9 godina

Sto su se navijaci Zvezde sjatili sa prozivkama? Vidite koliko smo slabi ,a vi jaci nego ikad. Evo ja ne bih imao nista protiv kad bi se neki od vasih bivsih vrhunskih igraca ponovo vrato u Zvezdu. Bio bih prvi koji bi to pozdravio, a ne kao vi prozivka za prozivkom.

By default

pre 9 godina

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...(Batko, 31. oktobar 2014 21:32)

Dovoljno je samo reći "grobar". Pridev se podrazumeva.

petarczv

pre 9 godina

Nba pavlovic xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa prosek od 11p i 1,3 asistencije bas smo se uplasili... Kad ga kalina posterizuje nece mu biti dobro...A sta ce dr. wiliams da vam uradi to nesmem ni da pomislim bude mi malo zao...

Delija

pre 9 godina

Moguce je da Pavlovic ima visoke prohteve,ali da jedan od najboljih bekova ABA lige prosle sezone,a svakako najbolji igrac Partizana uz Bogdanovica,jos nema klub je skoro neverovatno.Oberucke ga prihvatiti nazad,sa njim Macvanom i Milosavljevicem,uz razvoj novih klinaca,sazrevanje Milutinova na primer,klub ce u drugom delu sezone sigurno biti u najuzoj konkurenciji za trofeje.
(dejavu, 31. oktobar 2014 15:55)
A za koj to trofej da se borite molim te pojasni, jedino da vama daju neki trofej ako ostanete u ligi

mare

pre 9 godina

Vama je džabe i Pavlović. Vama treba još 5 igrača i to dobrih. Ako mislite da su Bogdanović, Mačvan, Milosavljević koji izlazi iz povrede dovoljni? Haha

ПУТИН

pre 9 godina

Ја још увек не могу да прежалим Богданов одлазак, зашто је морао да оде?Надам се повратку Саше људине и брзом повратку капитена па да мељемо.

DedaMiloje

pre 9 godina

Bio covek na malo duzem odmoru, moze mu se. Nece da igra ove nebitne utakmice. Zna se kad igraju sampioni. A zna se i kako.
Ovi sto igraju za gazdu mora da se dokazuju cele sezone jer ionako nece nista da osvoje, po obicaju.
(Zuki, 31. oktobar 2014 19:27)

Bravo, pravi timski duh. Znaci Brarselona, Rral, Pao, Oly, Makabi to je sve neka boranija koja igra za gazdu???

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

A kad ce doci plej,msm jedno vreme sigurno dolazi,a sad se sve stisalo...ubija me ta nedoumica oko pleja,a a nema ko da vodi igru

Ilija

pre 9 godina

Da je hteo igrao bi od starta sezone... Realno Partizanu fali cela petorka i normalan trener, jedan Pavlovic ne menja stvari.... Iskreno voleo bih da se vrati, bar ce derbiji biti iole zanimljiviji, a bice ih dosta....

Batko

pre 9 godina

samo smo tebe cekali i tvoj izvestaj da nam otvoris oci,radis li ti jos nesto osim sto lupetas po netu?
(krcun osnivac, 31. oktobar 2014 20:32)

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!

Milos1976

pre 9 godina

@petarczv,
Sine,idi na you tube i vidi ko je koga posterizovao pre neki mesec.Samo kucaj Pavlović i Kalinić...Ima Sale da mu ispravi facu kada ga ponovo bude uneo u koš i zajahao...

pera

pre 9 godina

I opet ce partizan da ima najskuplju ekipu i opet nista od Evrolige.
(Dzaba vam novci moji NISovci, 31. oktobar 2014 17:55)

Ako aludiras na proslu godinu,imali ste bar duplo skuplji tim.Ne mogu iskusni evropski igraci koji su igrali po najboljim evropskim ligama da kostaju isto kao klinci sa prosekom godina 21,22 ,koji su igraci postali u Partizanu.Silb je imsao platu kao pola Partizana zajedno.

.

pre 9 godina

Da li ste se vi koji pisete komentare ikada bavili sportom,pa pisete kako jedva cekate da se Milosavljevic vrati!?? Znate li vi da posle povrede ACL koju je on imao njemu treba cela ova sezona da se tek vrati u normalnu formu!?? Daleko je on od one forme koju je imao pre povrede,tako da kuknjava za njim i fantomskim amerom koji dolazi vec 2 meseca ne plasi nikoga!
(Milos, 31. oktobar 2014 16:44)

To ste isto pisali i za Bertansa,pa je poceo da sipa vec posle par utakmica posle povratka iz iste ovrede.

Kiza

pre 9 godina

Lukavi Vujosevic zna sta radi. Ako dodje Pavlovic,ostaje jos plej (Bo Mekeleb),i to ce biti sasvim dovoljno da se uzme jeda trofej,mozda cak i dva. Ne zaboravite da Partizan uvek tempira formu za zavrsnicu Aba lige i nase lige. 2005. Partizan je negde u ovo vrema bio poslednji na tabeli,i svi znamo sta je onda bilo...lagana setnja do titule.

Deja vu

pre 9 godina

(afrogipsy, 31. oktobar 2014 21:43)
Tvoj komentar je kao film Dan mrmota.
Ceo oktobar, možda do polovine novembra, takvi kao ti, batko, samrok, onda pokbojni roki balboa, zvezdašica i ostali heroji specijalnog rata nas uveravaju da gubimo sa 40. U maju, pošto je prolece bude +20.
Ako je tako, javi se u maju ili junu. Da vidimo.
Prošle godine ni batko, ni samrok se nisu javili da brane ono što su pisali. Verujem da ti nisi takav.
Očekujem da budete časni i prozborite kad treba, a da se ne hvalite bez podloge.
Jun je blizu.
Kao svih ovih godina.

Obruc

pre 9 godina

Najveci sam Cigan na svetu ali apsoluptni posovalac Sase P njegovog lika i dela a narocito back crossovera i odbrane koju radi. Lepo bi bilo da igra sto duze da deca nauce sto vise iz prve ruke. Pas stav i tajming kao i ulaz ko ima gradju. To nema nikakve veze sa mojom Zvezdom koja sada dominira kvalitetom u svim linijama i. svim srcem sam uz nju.

nikola

pre 9 godina

Amer,Pavlovic,Dragan,Macvan,uz Murica,L.Bogdanovica,Tepica,Gagica,Milutinovica,Milutinova,Andrica...,ovo je ozbiljan tim,a svi su izgledi da ce tako izgledati,jer se amer vec odavno trazi,a za Pavlovica se pise da je vec Partizanov.Steta samo sto je za Evrokup verovatno kasno,ne zbog 3 poraza,nego sto ce proci jos bar 2 kola dok svi oni dodju,priviknu se,oporave...
Ovaj sto prica o skupom timu: Macvana ne bi cekali do kraja oktobra da je trazio velike novce,nego bi jos ranije doveli nekog drugog.Decko i sam izjavio "mogu sebi da priustim da igram iz ljubavi".Pavlovic je prosle sezone igrao za 10 000$ mesecno (bio 3 meseca).Milutinovic na pr. igra za 30 000e za celu sezonu,a Luka je na otvorenom ugovoru i takodje prima neku sicu na koju je pristao jer je hteo po svaku cenu da ostane u bg iz privatnih razloga.

nikola

pre 9 godina

nikola, 01. novembar 2014 02:35)
pa ako vam svi igraju iz ljubavi sto onda toliko kukate za pare sta ce vam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beli, 1. novembar 2014 09:51)

Igraju iz ljubavi-to ne znaci da igraju za dz,nego za visestruko manje nego sto stvarno vrede.

Nikola

pre 9 godina

Navijam svim srcem za Crvenu Zvezdu, ne pratim fudbal samo kosarku redovno vec godinama, sto znaci da sam gledao i Partizanove utakmice u Evroligi svih ovih godina. Ukoliko se vrati Pavlovic i ako bi doveli dobrog pleja i povratkom povredjenih igraca imali bi ozbiljan tim, sto mislim da je veoma dobro za nasu kosarku. Sjajno bi bilo da imamo dva predstavnika sledece sezone u Evroligi. Na krilima uspeha reprezentacije i stabilizacije Partizana, uz Zvezdu koja je nikada jaca i sjajnu Megavizuru nadam se lepim danima mog omiljenog sporta. Jedino sto mi smeta u celoj toj prici je ponasanje Duska Vujosevica koje postaje sve gore. Takvo ponasanje ne prilici nikome a kamoli sportskom radniku koji bi trebao da predstavlja nekome uzor. Sam svoje trenersko znanje stavlja u drugi plan jer je potpuno nebitno kada se ponasa na ovaj nacin. Da ove sezone Partizan osvoji Eurokup a Zvezda Aba ligu i domace prvenstvo i da sto dalje dogura u Evroligi. Da Megavizura odigra playoff Aba lige i da igra Evokup sledece sezone. I onda Sale da okupi najbolje i da gazimo redom po Evropi!

Crnobelac

pre 9 godina

Na vestima o PARTIZANU, ima više komentara navijača propalog kluba nego naših.No, ništa čudno, a to sve govori o njima. Vašarski klub, vašarski navijači.

Nolan

pre 9 godina

Saleta sam slucajno sreo u TC Usce, prisao I pitao... Covek je rekao videcemo a limenke ne veruju. Slusajte klinci sta Alexa kaze.
(Alex, 31. oktobar 2014 21:37)

Da te nije i provozao u svom Poršeu? Šteta, ja sreo Boa pre neki dan u 22. bloku na basketu, čovek dominirao medju '98 godištem...

lupetanju nikad kraja

pre 9 godina

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 31. oktobar 2014 21:36)

javila se zlatna tastatura iz 2014. u lupetanju gluposti

Billy Piton - Antitopalović

pre 9 godina

Čekamo da Todorić demantuje ovu vest ! Tek onda ovo postaje istina ! Ove Duletove izjave ( kao i svaka ) su uvek " diskutabilne " ... verovatno je pitanje novinara bilo nešto vezano za Olju Bećković !

Gavgalj

pre 9 godina

Kakav bre Pavlovic grobar?! Trazite bre igrace, ispascete iz ABA. Decko ne moze da se sastavi s kosarkom. Da je dobar, klub bi imao

Labud

pre 9 godina

Dovoljno je samo reći "grobar". Pridev se podrazumeva.
(By default, 31. oktobar 2014 23:14)

"By default"??? Pa od tebe i Dule zna bolje engleski.

Najvise volim kada se neko pravi smartarse a onda upravo sebi upise ono sto je komentarisao vezano za druge. Blago nama s vasom pameti.

A?

pre 9 godina

@Musavci se raspisali...
U jednoj recenici imas TRI pravopisne greske, a ucis drugog pravopisu!? Veliko slovo na pocetku replike, jedna zapeta, i jedan razmak... Drugi put se ustini, pre nego nesto napises!

dejan

pre 9 godina

Ljudi, nemojte se radovati, Andric nece igrati u Laktasima jer je danas posle konferncije podneo zahtev za raskid ugovora. Bice objavljeno sutra u toku dana.

petarczv

pre 9 godina

Petarczv,a da savladas malo pravopis i gramatiku pa onda nesto napises,a?
(Musavci se raspisali, 31. oktobar 2014 23:40

A da ti nadjes neki bolji argument od gramatike a? Ovo su sportske vesti i komentari a na skola gramatike i pravopisa bas cu da se trudim da stavljam velika slova i zareze... e grobari grobari stara duletova taktika kad nema argumenata vucic,olja beckovic,gramatika...

:P

pre 9 godina

Na vestima o PARTIZANU, ima više komentara navijača propalog kluba nego naših.No, ništa čudno, a to sve govori o njima. Vašarski klub, vašarski navijači.
(Crnobelac, 01. novembar 2014 00:09)

Bolje vašarski nego grobarski, zar ne?

Batko

pre 9 godina

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 31. oktobar 2014 21:36)

javila se zlatna tastatura iz 2014. u lupetanju gluposti
(lupetanju nikad kraja, 01. novembar 2014 12:23)

voleo bi da si manje glup komentar poslao ?!

Strucnjak iz geta

pre 9 godina

Šta sam ja pričao na svim Partizanovim vestima, a vi mi lupate minuse. Dolazi Pavlović i Mekejleb. Isto sam pisao i za Mačvana. Imam proverene informacije ljudi!!!

petarczv

pre 9 godina

Nba pavlovic xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa prosek od 11p i 1,3 asistencije bas smo se uplasili... Kad ga kalina posterizuje nece mu biti dobro...A sta ce dr. wiliams da vam uradi to nesmem ni da pomislim bude mi malo zao...

afrogipsy

pre 9 godina

IZ evrokupa ste ispali. IZ aba lige ne mozete, ne razumem zasto biste dovodili ovog odlicnog, ali ne tako jeftinog igraca . Da biste od Zvezde gubili sa manje od 40 razlike ? Onda ok...

Grebic

pre 9 godina

Gledao ga u Čačku, pravi Spiderman.... igrao sa Lebronom i vozio njegov BMW . Takvog igrača FMP nikad nije imao !!! Zbog njega ću i Tepica gledati...

Mikeli

pre 9 godina

Da se razumemo,ne trebaju njima ni Pavlović, ni Lebron, ni Harden. Njima treba Milija Vojnovic i bekap kum Neskovic. Sa njima će se pobediti neki meč u ana ligi i titula u ksl.

Batko

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.
(sledeci put probajte 5 na 2, 31. oktobar 2014 20:50)

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...

mare

pre 9 godina

Vama je džabe i Pavlović. Vama treba još 5 igrača i to dobrih. Ako mislite da su Bogdanović, Mačvan, Milosavljević koji izlazi iz povrede dovoljni? Haha

delija iz pg

pre 9 godina

FMP ovci frka?
(Partizan zauvek, 31. oktobar 2014 17:

Kakva frka... Opušteni ljudi. Cekaju vas u kupu da vas oderu ko prosle sezone:)

By default

pre 9 godina

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...(Batko, 31. oktobar 2014 21:32)

Dovoljno je samo reći "grobar". Pridev se podrazumeva.

Batko

pre 9 godina

Ја још увек не могу да прежалим Богданов одлазак, зашто је морао да оде?Надам се повратку Саше људине и брзом повратку капитена па да мељемо.
(ПУТИН, 31. oktobar 2014 21:08)

Šta da meljete ?! Orahe ?

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Zar postoji neko u Srbiji ko misli da ce Partizan do kraja sezone odigrati u ovom sastavu ? Partizan ce sigurno dovesti bar jos dva igraca koji ce uz oporavak Milosavljevica,dolazak Macvana biti dosta bolji nego sada ! Ja kazem,moze Zvezda da dobije i Barselonu,ali sa Partizanom ne zna pa ne zna ! Nije lako ni strucnom stabu,ni treneru,ni igracima starim/novim Crvene zvezda u glavi kada igraju protiv Partizana,svako ima u podsvesti da je Partizan uvek Partizan i da niko sa njima,a pogotovo Zvezda nece lako izaci na kraj ! Bilo,jeste,bice !

muke Panterove

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.(sledeci put probajte 5 na 2, 31. oktobar 2014 20:50)

Ono , kada glupi grobar poželi da bude duhovit...(Batko, 31. oktobar 2014 21:32)

Ahahahahahahha, pracnuo se sarancic. Sta je pogresno napisao? "Ono". Koje? Jesi obrisao sline od prosle sezone, gluperdo tupava?

Delija

pre 9 godina

Moguce je da Pavlovic ima visoke prohteve,ali da jedan od najboljih bekova ABA lige prosle sezone,a svakako najbolji igrac Partizana uz Bogdanovica,jos nema klub je skoro neverovatno.Oberucke ga prihvatiti nazad,sa njim Macvanom i Milosavljevicem,uz razvoj novih klinaca,sazrevanje Milutinova na primer,klub ce u drugom delu sezone sigurno biti u najuzoj konkurenciji za trofeje.
(dejavu, 31. oktobar 2014 15:55)
A za koj to trofej da se borite molim te pojasni, jedino da vama daju neki trofej ako ostanete u ligi

Beli

pre 9 godina

Crvene zvezda u glavi kada igraju protiv Partizana,svako ima u podsvesti da je Partizan uvek Partizan i da niko sa njima,a pogotovo Zvezda nece lako izaci na kraj ! Bilo,jeste,bice !
(J.D.Aleksandar, 31. oktobar 2014 17:05)
pogotovo nam nije lako protiv belosevica,vojnovica,neskovica...sa njima ste mnogo jaki

Ilija

pre 9 godina

Da je hteo igrao bi od starta sezone... Realno Partizanu fali cela petorka i normalan trener, jedan Pavlovic ne menja stvari.... Iskreno voleo bih da se vrati, bar ce derbiji biti iole zanimljiviji, a bice ih dosta....

DedaMiloje

pre 9 godina

Molim te vrati se, podavise Grobari. Da ne bude posle da nisi bio tu kad vas pregazimo, a i da gledas uzivo na terenu kako igra General Markus. Obavezno povedi Boa...

Milos

pre 9 godina

Da li ste se vi koji pisete komentare ikada bavili sportom,pa pisete kako jedva cekate da se Milosavljevic vrati!?? Znate li vi da posle povrede ACL koju je on imao njemu treba cela ova sezona da se tek vrati u normalnu formu!?? Daleko je on od one forme koju je imao pre povrede,tako da kuknjava za njim i fantomskim amerom koji dolazi vec 2 meseca ne plasi nikoga!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

A kad se vraca Kinsey?!?
(Marko Jan Pantelar, 31. oktobar 2014 16:42)

Budi srećan što je Kinsey otišao pre finala plej ofa prošle sezone inače bi ste gubili tada sa 40 razlike,ovako smo vas gazili sa 20.

dejavu

pre 9 godina

Ala se uskoprcala komsinica odmah ...
Uostalom,vidimo se kad dodje vreme,u finisu drugog dela sezone ;)
A inace,da DV ima Zvezdin tim na raspolaganju,koji nije bio jaci u zadnjih 25 godina,ni sa F4 ne bi bio zadovoljan,a videcemo dokle cete sa velikim trenerom Radonjicem da dogurate :)

sledeci put probajte 5 na 2

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, ali ja se ziv smrznem kada se spomenu velicine poput Kaline, Jove, Laze, Bobinatora, onog Slovenca stuba srbstva sto bi svi panteri da ga na guz istetoviraju, Djenke od koga su samo dugmici ostali... Ma ne mogu ni da nabrajam vise tolike asove. Partizan nikad nije igrao protiv takve sile, kao da su sa Neptunasa.

Batko

pre 9 godina

samo smo tebe cekali i tvoj izvestaj da nam otvoris oci,radis li ti jos nesto osim sto lupetas po netu?
(krcun osnivac, 31. oktobar 2014 20:32)

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!

Bagg

pre 9 godina

Gle Panteri što su se uznemirili.
U čemu je problem, pa vi ste prvaci svemira, šetate kroz ABA ligu, gazite buraniju tipa Galata, Valensija i Neptu... ups, ovaj poslednji zaboravite.
Uz Arenu i 68935 vatrenih Pantera, gazite San Antonio, Majami i Lejkerse zajedno.
Partizan nema nikakve šanse protiv vas, gazićete ga kako poželite... do plejofa, a onda ćete da kradete pehar, kao i prošle sezone... to je jedini način da ga dodirnete.

DedaMiloje

pre 9 godina

Bio covek na malo duzem odmoru, moze mu se. Nece da igra ove nebitne utakmice. Zna se kad igraju sampioni. A zna se i kako.
Ovi sto igraju za gazdu mora da se dokazuju cele sezone jer ionako nece nista da osvoje, po obicaju.
(Zuki, 31. oktobar 2014 19:27)

Bravo, pravi timski duh. Znaci Brarselona, Rral, Pao, Oly, Makabi to je sve neka boranija koja igra za gazdu???

Alex

pre 9 godina

I ja sam pricao da dolaze Bo I Ssle u paketu a Saleta sam slucajno sreo u TC Usce, prisao I pitao... Covek je rekao videcemo a limenke ne veruju. Slusajte klinci sta Alexa kaze.

krcun osnivac

pre 9 godina

Pavlovic je igrao za 20 000e mesecno,sada trazi oko 35-40 000e!
(samrok sila SLUsamrok, 31. oktobar 2014 19:04)

samo smo tebe cekali i tvoj izvestaj da nam otvoris oci,radis li ti jos nesto osim sto lupetas po netu?

PONOSNI GROBAR

pre 9 godina

A kad se vraca Kinsey?!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko Jan Pantelar, 31. oktobar 2014 16:42)

Vraća se kada se vi setite kada ste uzeli poslednju titulu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dakle Milosavljević,Mačvan,Pavlović i Amer na pleju plus sve ovo što je već u timu koji se fino uigrava,dakle Murić,Tepić,Gagić i Bogdanović.Biće Partizan opet jak

dejavu

pre 9 godina

Moguce je da Pavlovic ima visoke prohteve,ali da jedan od najboljih bekova ABA lige prosle sezone,a svakako najbolji igrac Partizana uz Bogdanovica,jos nema klub je skoro neverovatno.
Oberucke ga prihvatiti nazad,sa njim Macvanom i Milosavljevicem,uz razvoj novih klinaca,sazrevanje Milutinova na primer,klub ce u drugom delu sezone sigurno biti u najuzoj konkurenciji za trofeje.

neptunas sila slusam moravac

pre 9 godina

cekamo da se samroku zavrsi kontrolni iz prirode i drustva pa da izadje sa konkretnim podacima o plati, dugu, lokalima i sl...

Zuki

pre 9 godina

Bio covek na malo duzem odmoru, moze mu se. Nece da igra ove nebitne utakmice. Zna se kad igraju sampioni. A zna se i kako.
Ovi sto igraju za gazdu mora da se dokazuju cele sezone jer ionako nece nista da osvoje, po obicaju.

Gavgalj

pre 9 godina

Kakav bre Pavlovic grobar?! Trazite bre igrace, ispascete iz ABA. Decko ne moze da se sastavi s kosarkom. Da je dobar, klub bi imao

stf

pre 9 godina

Kao veliki delija iskreno prizeljkujem povratak Pavlovica u Partizan, to je dobro za nasu kosarku i Partizan koji zasluzuje da igra Evroligu kao prethodnih 10 godina! Nadam se da cemo sledece godine opet imati 2 tima u EL. Pozdrav

Dule Pančevo

pre 9 godina

Daj Bože da se vrati, sad nam je najpotrebniji! Da se vrati Pavlović, da Milosavljević konačno opet zaigra, i da Partizan dovede dobrog pleja - biće to i više nego solidna ekipa. Najviše bih voleo da finale aba lige igra Partizan - Zvezda, pa nek osvoji bolji, bitno je da oba srpska kluba obezbede Evroligu, jer ne bih voleo u Evroligi da gledam Kockaste i Milogorce. Ako dodju Pavlović i dobar plej, Partizan sa njima i Mačvanom, Milosavljevićem, Murićem, Andrićem sigurno dolazi do finala ABA lige i obezbedjuje Evroligu za sledeću sezonu.

ПУТИН

pre 9 godina

Ја још увек не могу да прежалим Богданов одлазак, зашто је морао да оде?Надам се повратку Саше људине и брзом повратку капитена па да мељемо.

:P

pre 9 godina

Na vestima o PARTIZANU, ima više komentara navijača propalog kluba nego naših.No, ništa čudno, a to sve govori o njima. Vašarski klub, vašarski navijači.
(Crnobelac, 01. novembar 2014 00:09)

Bolje vašarski nego grobarski, zar ne?

Grobar

pre 9 godina

Neverovatan igrac, pravi Grobar. Lose je krenuo kad je stigao u Partizan ali je kasnije usao u formu i stvarno dokazao da je kalibar. Hvala mu za sve, puno radosti nam je doneo.

dv

pre 9 godina

Da, dolaze i Harden i James :)
(Ja sam, 31. oktobar 2014 15:45)

nema potrebe,videli smo sinoć da je Dzejms u kanalu a Harden nam nije potreban,za vas će Pavlović biti sasvim dovoljan...

Soko

pre 9 godina

Mislim da Partizan vodi vrlo odgovornu finansisku politiku nece da angazuje igrace prvih pet meseci jer mu nisu neophodni i tako ustedi 2oo do 300 hiljada eura Svaka cast.

Nolan

pre 9 godina

Saleta sam slucajno sreo u TC Usce, prisao I pitao... Covek je rekao videcemo a limenke ne veruju. Slusajte klinci sta Alexa kaze.
(Alex, 31. oktobar 2014 21:37)

Da te nije i provozao u svom Poršeu? Šteta, ja sreo Boa pre neki dan u 22. bloku na basketu, čovek dominirao medju '98 godištem...

....

pre 9 godina

kako su panteri kontradiktorni....u prvom delu komentara govore kako Pavlović pojma nema a onda nastavljaju sa odakle vam pare za Nba pojačanje :)) Dogovorite se dal valja pa je skup ili nema pojma :)

dejan

pre 9 godina

Ljudi, nemojte se radovati, Andric nece igrati u Laktasima jer je danas posle konferncije podneo zahtev za raskid ugovora. Bice objavljeno sutra u toku dana.

aca

pre 9 godina

Sto su se navijaci Zvezde sjatili sa prozivkama? Vidite koliko smo slabi ,a vi jaci nego ikad. Evo ja ne bih imao nista protiv kad bi se neki od vasih bivsih vrhunskih igraca ponovo vrato u Zvezdu. Bio bih prvi koji bi to pozdravio, a ne kao vi prozivka za prozivkom.

James Woods

pre 9 godina

Zasto takav igrac nema klub? Ne kapiram! U cemu je fora? Ne igra mu se verovatno, jer da mu se igra, mogao je da nadje vise nego solidan klub tipa Berlin, Bajern, Valencia ili neki ruski.

petarczv

pre 9 godina

Petarczv,a da savladas malo pravopis i gramatiku pa onda nesto napises,a?
(Musavci se raspisali, 31. oktobar 2014 23:40

A da ti nadjes neki bolji argument od gramatike a? Ovo su sportske vesti i komentari a na skola gramatike i pravopisa bas cu da se trudim da stavljam velika slova i zareze... e grobari grobari stara duletova taktika kad nema argumenata vucic,olja beckovic,gramatika...

Nenad Pirocanac

pre 9 godina

A kad ce doci plej,msm jedno vreme sigurno dolazi,a sad se sve stisalo...ubija me ta nedoumica oko pleja,a a nema ko da vodi igru

Labud

pre 9 godina

Dovoljno je samo reći "grobar". Pridev se podrazumeva.
(By default, 31. oktobar 2014 23:14)

"By default"??? Pa od tebe i Dule zna bolje engleski.

Najvise volim kada se neko pravi smartarse a onda upravo sebi upise ono sto je komentarisao vezano za druge. Blago nama s vasom pameti.

A?

pre 9 godina

@Musavci se raspisali...
U jednoj recenici imas TRI pravopisne greske, a ucis drugog pravopisu!? Veliko slovo na pocetku replike, jedna zapeta, i jedan razmak... Drugi put se ustini, pre nego nesto napises!

Kiza

pre 9 godina

Lukavi Vujosevic zna sta radi. Ako dodje Pavlovic,ostaje jos plej (Bo Mekeleb),i to ce biti sasvim dovoljno da se uzme jeda trofej,mozda cak i dva. Ne zaboravite da Partizan uvek tempira formu za zavrsnicu Aba lige i nase lige. 2005. Partizan je negde u ovo vrema bio poslednji na tabeli,i svi znamo sta je onda bilo...lagana setnja do titule.

Batko

pre 9 godina

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 31. oktobar 2014 21:36)

javila se zlatna tastatura iz 2014. u lupetanju gluposti
(lupetanju nikad kraja, 01. novembar 2014 12:23)

voleo bi da si manje glup komentar poslao ?!

pera

pre 9 godina

I opet ce partizan da ima najskuplju ekipu i opet nista od Evrolige.
(Dzaba vam novci moji NISovci, 31. oktobar 2014 17:55)

Ako aludiras na proslu godinu,imali ste bar duplo skuplji tim.Ne mogu iskusni evropski igraci koji su igrali po najboljim evropskim ligama da kostaju isto kao klinci sa prosekom godina 21,22 ,koji su igraci postali u Partizanu.Silb je imsao platu kao pola Partizana zajedno.

.

pre 9 godina

Da li ste se vi koji pisete komentare ikada bavili sportom,pa pisete kako jedva cekate da se Milosavljevic vrati!?? Znate li vi da posle povrede ACL koju je on imao njemu treba cela ova sezona da se tek vrati u normalnu formu!?? Daleko je on od one forme koju je imao pre povrede,tako da kuknjava za njim i fantomskim amerom koji dolazi vec 2 meseca ne plasi nikoga!
(Milos, 31. oktobar 2014 16:44)

To ste isto pisali i za Bertansa,pa je poceo da sipa vec posle par utakmica posle povratka iz iste ovrede.

Crnobelac

pre 9 godina

Na vestima o PARTIZANU, ima više komentara navijača propalog kluba nego naših.No, ništa čudno, a to sve govori o njima. Vašarski klub, vašarski navijači.

Billy Piton - Antitopalović

pre 9 godina

Čekamo da Todorić demantuje ovu vest ! Tek onda ovo postaje istina ! Ove Duletove izjave ( kao i svaka ) su uvek " diskutabilne " ... verovatno je pitanje novinara bilo nešto vezano za Olju Bećković !

Milos1976

pre 9 godina

@petarczv,
Sine,idi na you tube i vidi ko je koga posterizovao pre neki mesec.Samo kucaj Pavlović i Kalinić...Ima Sale da mu ispravi facu kada ga ponovo bude uneo u koš i zajahao...

nikola

pre 9 godina

Amer,Pavlovic,Dragan,Macvan,uz Murica,L.Bogdanovica,Tepica,Gagica,Milutinovica,Milutinova,Andrica...,ovo je ozbiljan tim,a svi su izgledi da ce tako izgledati,jer se amer vec odavno trazi,a za Pavlovica se pise da je vec Partizanov.Steta samo sto je za Evrokup verovatno kasno,ne zbog 3 poraza,nego sto ce proci jos bar 2 kola dok svi oni dodju,priviknu se,oporave...
Ovaj sto prica o skupom timu: Macvana ne bi cekali do kraja oktobra da je trazio velike novce,nego bi jos ranije doveli nekog drugog.Decko i sam izjavio "mogu sebi da priustim da igram iz ljubavi".Pavlovic je prosle sezone igrao za 10 000$ mesecno (bio 3 meseca).Milutinovic na pr. igra za 30 000e za celu sezonu,a Luka je na otvorenom ugovoru i takodje prima neku sicu na koju je pristao jer je hteo po svaku cenu da ostane u bg iz privatnih razloga.

Deja vu

pre 9 godina

(afrogipsy, 31. oktobar 2014 21:43)
Tvoj komentar je kao film Dan mrmota.
Ceo oktobar, možda do polovine novembra, takvi kao ti, batko, samrok, onda pokbojni roki balboa, zvezdašica i ostali heroji specijalnog rata nas uveravaju da gubimo sa 40. U maju, pošto je prolece bude +20.
Ako je tako, javi se u maju ili junu. Da vidimo.
Prošle godine ni batko, ni samrok se nisu javili da brane ono što su pisali. Verujem da ti nisi takav.
Očekujem da budete časni i prozborite kad treba, a da se ne hvalite bez podloge.
Jun je blizu.
Kao svih ovih godina.

Obruc

pre 9 godina

Najveci sam Cigan na svetu ali apsoluptni posovalac Sase P njegovog lika i dela a narocito back crossovera i odbrane koju radi. Lepo bi bilo da igra sto duze da deca nauce sto vise iz prve ruke. Pas stav i tajming kao i ulaz ko ima gradju. To nema nikakve veze sa mojom Zvezdom koja sada dominira kvalitetom u svim linijama i. svim srcem sam uz nju.

nikola

pre 9 godina

nikola, 01. novembar 2014 02:35)
pa ako vam svi igraju iz ljubavi sto onda toliko kukate za pare sta ce vam
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Beli, 1. novembar 2014 09:51)

Igraju iz ljubavi-to ne znaci da igraju za dz,nego za visestruko manje nego sto stvarno vrede.

Nikola

pre 9 godina

Navijam svim srcem za Crvenu Zvezdu, ne pratim fudbal samo kosarku redovno vec godinama, sto znaci da sam gledao i Partizanove utakmice u Evroligi svih ovih godina. Ukoliko se vrati Pavlovic i ako bi doveli dobrog pleja i povratkom povredjenih igraca imali bi ozbiljan tim, sto mislim da je veoma dobro za nasu kosarku. Sjajno bi bilo da imamo dva predstavnika sledece sezone u Evroligi. Na krilima uspeha reprezentacije i stabilizacije Partizana, uz Zvezdu koja je nikada jaca i sjajnu Megavizuru nadam se lepim danima mog omiljenog sporta. Jedino sto mi smeta u celoj toj prici je ponasanje Duska Vujosevica koje postaje sve gore. Takvo ponasanje ne prilici nikome a kamoli sportskom radniku koji bi trebao da predstavlja nekome uzor. Sam svoje trenersko znanje stavlja u drugi plan jer je potpuno nebitno kada se ponasa na ovaj nacin. Da ove sezone Partizan osvoji Eurokup a Zvezda Aba ligu i domace prvenstvo i da sto dalje dogura u Evroligi. Da Megavizura odigra playoff Aba lige i da igra Evokup sledece sezone. I onda Sale da okupi najbolje i da gazimo redom po Evropi!

lupetanju nikad kraja

pre 9 godina

Ti nekome da kažeš da lupeta ?! Pa ti si bre etalon za lupetanje ovde !!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 31. oktobar 2014 21:36)

javila se zlatna tastatura iz 2014. u lupetanju gluposti