Četvrtak, 30.10.2014.

22:04

Đoković u dva seta do četvrtfinala

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pobedom nad domaćim igračem Gaelom Monfisom u dva seta.

Izvor: ÐN

Ðokoviæ u dva seta do èetvrtfinala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

moli

pre 9 godina

Da li se neko seća kad je Federer pobedio nekoga bez servisa? E to pravi razliku između pravih znalaca ove igre. Federer bez servisa je prosečan teniser, i može svako da ga dobije. Dokaz tome su takvi mečevi u prošlosti.

Paja

pre 9 godina

Dobar mec.Noleta nije sluzio servis ali je dobio poene kada je to bilo neophodno.Monfils,po pravilu od odlicne igre pa do ocajne.Ali mi je simpatican ovaj soumen.Zaista zna da se zabavlja.
Nole mora popraviti servis protiv Endija i tu su u pravu oni koji su ostavili komentare.

Inace duze vreme se ovde u clancima pominje 11-0 u medjusobnom skoru protiv francuza.

Francuz je ipak dobio Novaka jednom: 2004-te na fjucersu u Italiji,igrali su u cetvrt-finalu.Rezultat je bio 6-4 6-7(5) 6-2 za Monfilsa.Trenutni skor je znaci 11-1 a ne 11-0.

Sve ovo mozete proveriti na adresi :

https://matchstat.com/tennis/h2h-odds-bets/Gael%20Monfils/Novak%20Djokovic

Vlajko

pre 9 godina

To je daleko od onoga našta nas je Novak navikao pre par godina kada je došao do vrha. Kao da više taktizira a manje trenira, fali mu prvi servis i vidim da nema one lucidnosti i našeg duha koji je uneo u svetski tensis. Znam da se materijal godinama troši i da treba biti racionalan, ja mu želim sve NAJ.

drago

pre 9 godina

Nego sta je ova Cilicwva lagana konkurencija sa US Opena ovakva? Svaki turnir nakon Amerike najbolji. Prvo Nishikori osvoji 2 turnira, pa Berdych igra finale, pa Federer osvoji 2, pa Simon igra finale, pa Berdych osvoji (osvojio i Cilic taj tjedan, pa sad 4 Ciliceva protivnika u 4-finalu i svi su i dalje u turniru (a vjerovatno ce 3 u polufinale, 4-ti ne mize ni da hoce).
A Cilic ih je tamo sve nabio. Slucajno laganu konkurenciju, zar ne? Haha.

Mile

pre 9 godina

Zapravo je Federer najbolji igrac kola. Razbio 1756 na ATP listi tako da decko nije mogao da digne glavu (za razliku od Ferererka).
Za to vreme Novak se u svojoj netipičnoj situaciji muči protiv malkice boljih protivnika, mirne publike i atmosfere, kao i pritisaka koji se zapravo prelivaju na njegove protivnike. I u svemu tome još moraju se uzeti u obzir komentari sa ovoga sajta da mu servis nikako nije isao, tako da ce njegov stručni tim sada sigurno imati kompletniju situaciju ;)

S moje strane mogu samo da kažem: Svaka čast Novače!!!

Gastarbajter

pre 9 godina

@bojaaan

Pojasni mi oko poreza, kolika je to njegova zarada u Srbiji da na osnovu nje treba da plati porez? Da li to znaci da milioni onih sa srpskim drzavljanstvom sto su zaposleni sirom sveta treba da placaju porez na prihode u Sbiji a ne gde je ostvaren prihod?
Prosvetli me, koju zakonska odredba je ovde prekrsena? Koliki si ti licno porez uplatio ove godine?

Propali Bankar

pre 9 godina

Dobro si počeo i igrao si relativno dobro. Ne znam šta se dešava sa tobom ali moraš čoveče da izdržiš da odigraš ceo meč a da ne doživiš brejk, to je ključ. Ti sa tvojim reternom ćeš se nekako izboriti za brejk ali moraš svoj servis da čuvaš ceo meč a ne da na bukvalno svakom meču neko ti oduzme servis gem. Mislim da nećeš imati problema sa Endijem ali od starta moraš da kreneš agresivno.

Ista priča iz turnira u turnir

pre 9 godina

Trebalo bi da se bodovi na turnirima dodeljuju na osnovu rangiranja protivnika na ATP listi. Novak bi bio prvi narednih 100 godina a Federer bi odmah pao za jedno 50 mesta.

Sakupljac minusa

pre 9 godina

Al' ste bre dosadni sa porezom!! Porez se plati u zemlji gde si zaradio (dobio) lovu na na turniru. Sta je sa ljudima i političarima koji u Srbiji zarađuju a ne plaćaju porez??

@

pre 9 godina

U taj brejku kod rezultata 1-1, Novak na svoj servis izbacio loptu u aut, sudije nista. To je prelomilo mec.
Sramota je sto je Novak imao dan vise za odmor od Monfisa.

Pravo slobode govora

pre 9 godina

Ево једне јереси:
Да ли је Новак био бољи или је Гаел био лошији?
(Поцерац, 30. oktobar 2014 23:55)
Volim Djovaka,ne treba kritikovati takvog asa,ali tvoj kom...svaka cast na usudu...

Mandjelos

pre 9 godina

Eto, do sada su Monfis i Čilić ravnopravno delili 1. mesto po skoru 0:10 od Novaka..Sad je Monfis preuzeo primat sa 0:11, a muzikalni Marin mada i dalje čvrsto drži učinak od 0% pao je na poz. #2..

danix

pre 9 godina

Moj Nole,eno Jelena prica da se Stefan iznervirao i ljutito rekao da bi bolje on servirao od oca.Salim se,ne bi to Stefan svome tati nikada rekao,iako ne bi nista slagao ,ha,ha,ha.
Kako se ono kaze,majstor svira i na jednu zicu,tako i Nole pobjedjuje i bez prvog servisa.Ovaj Monfis ne bi dobio Novaka da Nole igra sjedeci,toliki mu je strah zadao.
Sve cestitke,care,idemo do pehara.

sasa jokic

pre 9 godina

Mora to agresivnije na brejk lopte, mora viner a ne da cekas neiznudjenu. Dobro je da je proslo u dva, mada opet idiotski raspored. Prvi igrao za trece kolo a zadnji za cetvrt finale? Mogao bi Pezo da se potrudi malo?

Sale

pre 9 godina

Bravo, kralju! Sve cestitke za rutinsku pobedu protiv Gaela! Sutra protiv Endija servis mora biti mnogo bolji, dok bi ovakva igra trebalo da bude dovoljna. Ovaj tezak zreb se polako "ujednacava" sa Federerovim tek ako se sutra pobedi Marej, da bi se konacno pretvorio i u laksu polovinu za Noleta u eventualnom finalu protiv RF. Ako ga servis bude sluzio, mislim da ni Raonic sutra nije bez sansi protiv Rogera, mada ovaj "spori" beton ne govori tome u prilog. Tim pre, jer su sva trojica preostalih u RF delu zreba oni koji se upravo na servis i oslanjaju (Raonic, Berdich i Anderson), dok je kod Novaka sasvim drugacija prica protiv Mareja, Nishikorija i Ferera. Nekako mislim da je do eventualnog osvajanja turnira Novaku sutra i najtezi mec protiv Endija. Uz veru u Boga, idemo do finala sa Rogerom, gde ovog puta nece biti milosti. Srecno, junace!

Matija

pre 9 godina

Ocekujemo @Bojan-a da malo dodje i pametuje kako je Monfils laksi protivnik od Puj-a koji j eimace igrao na servis ako udje a prebaciti loptu dva puta preko mreze za to vec treba umece.
Bravo Novace, nego treba biti malo okrutniji, sta ce na onoj strani mreze, da li bi iko sem njega tako postupio? Neka porazmisli Novak!

City Girl

pre 9 godina

Bravo Nole! I kada servis ne ide, i kada se Monfils razigrao i publika zivnula, umeo je da ostane pribran, da ne panici i zavrsi mec u dva seta. Zanimljivo je da engleski komentatori na Sky Sport daju prednost Noletu u sutrasnjem mecu, posebno ako se ode u treci set. Andy je igrao dosta u poslednjih sest nedelja, imao je nekoliko teskih meceva, bio je veliki pritisak na njemu da se plasira za London i licno me ne bi iznenadilo da sutra ne odigra na najvisem nivou i sacuva snagu za London.

Jova

pre 9 godina

Danas su se potvrdile dvije nepobitne činjenice. Da Momfis ne može igrati bez akrobatskih uložaka koje prati bacanje i valjanje po podlozi, uvjek na granici samopovređivanja ( mislim da tu nije bilo foliranja, on naprosto funkcioniše na taj način - krenuo je on bez osmjeha, robotski koncentrisano ali se nije dobro proveo u prvom setu ). I da Novak nema ničeg psihopatskog u sebi ( prešao je mrežu da vidi da li je Momfis u redu – nije valjda trebao da se naslađuje dok rival trpi bolove ). Jeste ga to donekle dekoncentrisalo i meč malčice produžilo ali Novak je bio rješen da ovo dobije, te ni ev.odlazak u treći set ne bi promjenio apsolutno ništa. Ali pošto su kasni sati, dobro je da je završen u koliko-toliko pristojno vrjeme.

U glavnom, gledali smo dobar meč, vidjeli pravu borbu, mnoštvo preljepih poena i konačno malo drame na kraju. Tenis je lijepa igra a meni niti nije baš najzanimljnivije gledati jednosmjernu cestu. Možda zato što mi je Momfis simpatičan, pravi ludak – u pozitivnom smislu, naravno.

Nadam se da će protiv Marija Novaka malo bolje služiti servis.

Pozdrav svima

Goran

pre 9 godina

Zar mora Novak uvek sa Marejem u cetvrtfinalu. Ovo je trece cetvrtfinale gde mu nailazi Marej dok Federer uvek ima otvoren put. Pitanje je koliko je Novak psihicki spreman jer od Vimbldona nije imao ni jedno cak ni finale, ako se izuzme Peking. Marej je favorit, voleo bih da nije tako. Mislim da je Marej sada pun samopouzdanja i da ce ne samo da pobedi Novaka nego je po meni glavni kandidat za pobedu i u Parizu i u Londonu. Novak igra kao Nadal prosle godine, kao po kazni.

Melenci

pre 9 godina

stvarno Nole ima tezak raspored.Ali korak po korak do finala.Sutra ce biti gusto,ali ako Nole popravi prvi servis nece biti problema.Srecno Nole!

alejandro

pre 9 godina

Prvi set procenat ubačenog prvog servisa 47%, drugi set 56%! Zabrinjavajuće do nedopustivo za meč sa Marijem! A sve se izgleda čini da Rođa bude prvi posle Londona za tu priliku i žreb mu se šteluje u Parizu! Strašno da strašnije ne može biti!!!

Pariski kejovi

pre 9 godina

Veliki šampion, Nole, pobedio je jednog od najboljih francuskih igrača pred njegovom publikom, na njegovom terenu, u trenutku kada se atmosfera podigla do usijanja u medijima i u samoj hali, uoči predstojećeg finala Devis kupa na fudbalskom stadionu u Lilu, od koga domaćini imaju velika očekivanja protiv svog ljubimca Federera i Vavrinke. Još jednom je bio najbolji, kad je bilo najvažnije. Karakter, hrabrost, samopouzdanje i veština koja je nesporna očigledno se podižu pred završetak sezone. Dobro je što ima teže protivnike u svom delu žreba, tako će biti spremniji i još sigurniji u sebe. Ovde ga svi novinari zovu "Msje numero 1". Svaka čast!

Jota

pre 9 godina

Bravo Novace, ali sta je sa servisom.

U nadi da ce prvi servis da ulazi cesce, te sa manje duplih gresaka, mnogo srece sutra protiv Endija.

Nadam se da Endi nece imati motiva, posle toliko odigranih meceva u poslednje vreme, da zapinje pogotovo sto je overio vizu za London.

Mnogo srece sutra i Raonicu.

Nole - produkt TK Partizan

pre 9 godina

Nole znam da kada svaki poen dobijas pomoslis na Stefana,na istoj su strani jos mnogo decjih pesnica koje stezu za tvoje pobede. (Teo janevski, 30. oktobar 2014 22:31)

Povratiču.

Nebojsa

pre 9 godina

Odlican Novak osim servisa odlicno je igrao i zasluzeno pobedio odlicnog Monfisa koji je dao sve od sebe ali nije bilo dovoljno za vise pohvalio bih i Parisku pupliku koja je bila korektna i pozdravljala je dobre poene oba tenisera za razliku od na primer Americke.

Nole - produkt TK Partizan

pre 9 godina

Nole znam da kada svaki poen dobijas pomoslis na Stefana,na istoj su strani jos mnogo decjih pesnica koje stezu za tvoje pobede. (Teo janevski, 30. oktobar 2014 22:31)

Povratiču.

Pariski kejovi

pre 9 godina

Veliki šampion, Nole, pobedio je jednog od najboljih francuskih igrača pred njegovom publikom, na njegovom terenu, u trenutku kada se atmosfera podigla do usijanja u medijima i u samoj hali, uoči predstojećeg finala Devis kupa na fudbalskom stadionu u Lilu, od koga domaćini imaju velika očekivanja protiv svog ljubimca Federera i Vavrinke. Još jednom je bio najbolji, kad je bilo najvažnije. Karakter, hrabrost, samopouzdanje i veština koja je nesporna očigledno se podižu pred završetak sezone. Dobro je što ima teže protivnike u svom delu žreba, tako će biti spremniji i još sigurniji u sebe. Ovde ga svi novinari zovu "Msje numero 1". Svaka čast!

Nebojsa

pre 9 godina

Odlican Novak osim servisa odlicno je igrao i zasluzeno pobedio odlicnog Monfisa koji je dao sve od sebe ali nije bilo dovoljno za vise pohvalio bih i Parisku pupliku koja je bila korektna i pozdravljala je dobre poene oba tenisera za razliku od na primer Americke.

Jota

pre 9 godina

Bravo Novace, ali sta je sa servisom.

U nadi da ce prvi servis da ulazi cesce, te sa manje duplih gresaka, mnogo srece sutra protiv Endija.

Nadam se da Endi nece imati motiva, posle toliko odigranih meceva u poslednje vreme, da zapinje pogotovo sto je overio vizu za London.

Mnogo srece sutra i Raonicu.

sasa jokic

pre 9 godina

Mora to agresivnije na brejk lopte, mora viner a ne da cekas neiznudjenu. Dobro je da je proslo u dva, mada opet idiotski raspored. Prvi igrao za trece kolo a zadnji za cetvrt finale? Mogao bi Pezo da se potrudi malo?

alejandro

pre 9 godina

Prvi set procenat ubačenog prvog servisa 47%, drugi set 56%! Zabrinjavajuće do nedopustivo za meč sa Marijem! A sve se izgleda čini da Rođa bude prvi posle Londona za tu priliku i žreb mu se šteluje u Parizu! Strašno da strašnije ne može biti!!!

Mile

pre 9 godina

Zapravo je Federer najbolji igrac kola. Razbio 1756 na ATP listi tako da decko nije mogao da digne glavu (za razliku od Ferererka).
Za to vreme Novak se u svojoj netipičnoj situaciji muči protiv malkice boljih protivnika, mirne publike i atmosfere, kao i pritisaka koji se zapravo prelivaju na njegove protivnike. I u svemu tome još moraju se uzeti u obzir komentari sa ovoga sajta da mu servis nikako nije isao, tako da ce njegov stručni tim sada sigurno imati kompletniju situaciju ;)

S moje strane mogu samo da kažem: Svaka čast Novače!!!

Gastarbajter

pre 9 godina

@bojaaan

Pojasni mi oko poreza, kolika je to njegova zarada u Srbiji da na osnovu nje treba da plati porez? Da li to znaci da milioni onih sa srpskim drzavljanstvom sto su zaposleni sirom sveta treba da placaju porez na prihode u Sbiji a ne gde je ostvaren prihod?
Prosvetli me, koju zakonska odredba je ovde prekrsena? Koliki si ti licno porez uplatio ove godine?

Jova

pre 9 godina

Danas su se potvrdile dvije nepobitne činjenice. Da Momfis ne može igrati bez akrobatskih uložaka koje prati bacanje i valjanje po podlozi, uvjek na granici samopovređivanja ( mislim da tu nije bilo foliranja, on naprosto funkcioniše na taj način - krenuo je on bez osmjeha, robotski koncentrisano ali se nije dobro proveo u prvom setu ). I da Novak nema ničeg psihopatskog u sebi ( prešao je mrežu da vidi da li je Momfis u redu – nije valjda trebao da se naslađuje dok rival trpi bolove ). Jeste ga to donekle dekoncentrisalo i meč malčice produžilo ali Novak je bio rješen da ovo dobije, te ni ev.odlazak u treći set ne bi promjenio apsolutno ništa. Ali pošto su kasni sati, dobro je da je završen u koliko-toliko pristojno vrjeme.

U glavnom, gledali smo dobar meč, vidjeli pravu borbu, mnoštvo preljepih poena i konačno malo drame na kraju. Tenis je lijepa igra a meni niti nije baš najzanimljnivije gledati jednosmjernu cestu. Možda zato što mi je Momfis simpatičan, pravi ludak – u pozitivnom smislu, naravno.

Nadam se da će protiv Marija Novaka malo bolje služiti servis.

Pozdrav svima

Sakupljac minusa

pre 9 godina

Al' ste bre dosadni sa porezom!! Porez se plati u zemlji gde si zaradio (dobio) lovu na na turniru. Sta je sa ljudima i političarima koji u Srbiji zarađuju a ne plaćaju porez??

Ista priča iz turnira u turnir

pre 9 godina

Trebalo bi da se bodovi na turnirima dodeljuju na osnovu rangiranja protivnika na ATP listi. Novak bi bio prvi narednih 100 godina a Federer bi odmah pao za jedno 50 mesta.

Mandjelos

pre 9 godina

Eto, do sada su Monfis i Čilić ravnopravno delili 1. mesto po skoru 0:10 od Novaka..Sad je Monfis preuzeo primat sa 0:11, a muzikalni Marin mada i dalje čvrsto drži učinak od 0% pao je na poz. #2..

Melenci

pre 9 godina

stvarno Nole ima tezak raspored.Ali korak po korak do finala.Sutra ce biti gusto,ali ako Nole popravi prvi servis nece biti problema.Srecno Nole!

Sale

pre 9 godina

Bravo, kralju! Sve cestitke za rutinsku pobedu protiv Gaela! Sutra protiv Endija servis mora biti mnogo bolji, dok bi ovakva igra trebalo da bude dovoljna. Ovaj tezak zreb se polako "ujednacava" sa Federerovim tek ako se sutra pobedi Marej, da bi se konacno pretvorio i u laksu polovinu za Noleta u eventualnom finalu protiv RF. Ako ga servis bude sluzio, mislim da ni Raonic sutra nije bez sansi protiv Rogera, mada ovaj "spori" beton ne govori tome u prilog. Tim pre, jer su sva trojica preostalih u RF delu zreba oni koji se upravo na servis i oslanjaju (Raonic, Berdich i Anderson), dok je kod Novaka sasvim drugacija prica protiv Mareja, Nishikorija i Ferera. Nekako mislim da je do eventualnog osvajanja turnira Novaku sutra i najtezi mec protiv Endija. Uz veru u Boga, idemo do finala sa Rogerom, gde ovog puta nece biti milosti. Srecno, junace!

danix

pre 9 godina

Moj Nole,eno Jelena prica da se Stefan iznervirao i ljutito rekao da bi bolje on servirao od oca.Salim se,ne bi to Stefan svome tati nikada rekao,iako ne bi nista slagao ,ha,ha,ha.
Kako se ono kaze,majstor svira i na jednu zicu,tako i Nole pobjedjuje i bez prvog servisa.Ovaj Monfis ne bi dobio Novaka da Nole igra sjedeci,toliki mu je strah zadao.
Sve cestitke,care,idemo do pehara.

Matija

pre 9 godina

Ocekujemo @Bojan-a da malo dodje i pametuje kako je Monfils laksi protivnik od Puj-a koji j eimace igrao na servis ako udje a prebaciti loptu dva puta preko mreze za to vec treba umece.
Bravo Novace, nego treba biti malo okrutniji, sta ce na onoj strani mreze, da li bi iko sem njega tako postupio? Neka porazmisli Novak!

City Girl

pre 9 godina

Bravo Nole! I kada servis ne ide, i kada se Monfils razigrao i publika zivnula, umeo je da ostane pribran, da ne panici i zavrsi mec u dva seta. Zanimljivo je da engleski komentatori na Sky Sport daju prednost Noletu u sutrasnjem mecu, posebno ako se ode u treci set. Andy je igrao dosta u poslednjih sest nedelja, imao je nekoliko teskih meceva, bio je veliki pritisak na njemu da se plasira za London i licno me ne bi iznenadilo da sutra ne odigra na najvisem nivou i sacuva snagu za London.

Propali Bankar

pre 9 godina

Dobro si počeo i igrao si relativno dobro. Ne znam šta se dešava sa tobom ali moraš čoveče da izdržiš da odigraš ceo meč a da ne doživiš brejk, to je ključ. Ti sa tvojim reternom ćeš se nekako izboriti za brejk ali moraš svoj servis da čuvaš ceo meč a ne da na bukvalno svakom meču neko ti oduzme servis gem. Mislim da nećeš imati problema sa Endijem ali od starta moraš da kreneš agresivno.

moli

pre 9 godina

Da li se neko seća kad je Federer pobedio nekoga bez servisa? E to pravi razliku između pravih znalaca ove igre. Federer bez servisa je prosečan teniser, i može svako da ga dobije. Dokaz tome su takvi mečevi u prošlosti.

Goran

pre 9 godina

Zar mora Novak uvek sa Marejem u cetvrtfinalu. Ovo je trece cetvrtfinale gde mu nailazi Marej dok Federer uvek ima otvoren put. Pitanje je koliko je Novak psihicki spreman jer od Vimbldona nije imao ni jedno cak ni finale, ako se izuzme Peking. Marej je favorit, voleo bih da nije tako. Mislim da je Marej sada pun samopouzdanja i da ce ne samo da pobedi Novaka nego je po meni glavni kandidat za pobedu i u Parizu i u Londonu. Novak igra kao Nadal prosle godine, kao po kazni.

Vlajko

pre 9 godina

To je daleko od onoga našta nas je Novak navikao pre par godina kada je došao do vrha. Kao da više taktizira a manje trenira, fali mu prvi servis i vidim da nema one lucidnosti i našeg duha koji je uneo u svetski tensis. Znam da se materijal godinama troši i da treba biti racionalan, ja mu želim sve NAJ.

Pravo slobode govora

pre 9 godina

Ево једне јереси:
Да ли је Новак био бољи или је Гаел био лошији?
(Поцерац, 30. oktobar 2014 23:55)
Volim Djovaka,ne treba kritikovati takvog asa,ali tvoj kom...svaka cast na usudu...

Paja

pre 9 godina

Dobar mec.Noleta nije sluzio servis ali je dobio poene kada je to bilo neophodno.Monfils,po pravilu od odlicne igre pa do ocajne.Ali mi je simpatican ovaj soumen.Zaista zna da se zabavlja.
Nole mora popraviti servis protiv Endija i tu su u pravu oni koji su ostavili komentare.

Inace duze vreme se ovde u clancima pominje 11-0 u medjusobnom skoru protiv francuza.

Francuz je ipak dobio Novaka jednom: 2004-te na fjucersu u Italiji,igrali su u cetvrt-finalu.Rezultat je bio 6-4 6-7(5) 6-2 za Monfilsa.Trenutni skor je znaci 11-1 a ne 11-0.

Sve ovo mozete proveriti na adresi :

https://matchstat.com/tennis/h2h-odds-bets/Gael%20Monfils/Novak%20Djokovic

@

pre 9 godina

U taj brejku kod rezultata 1-1, Novak na svoj servis izbacio loptu u aut, sudije nista. To je prelomilo mec.
Sramota je sto je Novak imao dan vise za odmor od Monfisa.

drago

pre 9 godina

Nego sta je ova Cilicwva lagana konkurencija sa US Opena ovakva? Svaki turnir nakon Amerike najbolji. Prvo Nishikori osvoji 2 turnira, pa Berdych igra finale, pa Federer osvoji 2, pa Simon igra finale, pa Berdych osvoji (osvojio i Cilic taj tjedan, pa sad 4 Ciliceva protivnika u 4-finalu i svi su i dalje u turniru (a vjerovatno ce 3 u polufinale, 4-ti ne mize ni da hoce).
A Cilic ih je tamo sve nabio. Slucajno laganu konkurenciju, zar ne? Haha.

Nole - produkt TK Partizan

pre 9 godina

Nole znam da kada svaki poen dobijas pomoslis na Stefana,na istoj su strani jos mnogo decjih pesnica koje stezu za tvoje pobede. (Teo janevski, 30. oktobar 2014 22:31)

Povratiču.

alejandro

pre 9 godina

Prvi set procenat ubačenog prvog servisa 47%, drugi set 56%! Zabrinjavajuće do nedopustivo za meč sa Marijem! A sve se izgleda čini da Rođa bude prvi posle Londona za tu priliku i žreb mu se šteluje u Parizu! Strašno da strašnije ne može biti!!!

Nebojsa

pre 9 godina

Odlican Novak osim servisa odlicno je igrao i zasluzeno pobedio odlicnog Monfisa koji je dao sve od sebe ali nije bilo dovoljno za vise pohvalio bih i Parisku pupliku koja je bila korektna i pozdravljala je dobre poene oba tenisera za razliku od na primer Americke.

sasa jokic

pre 9 godina

Mora to agresivnije na brejk lopte, mora viner a ne da cekas neiznudjenu. Dobro je da je proslo u dva, mada opet idiotski raspored. Prvi igrao za trece kolo a zadnji za cetvrt finale? Mogao bi Pezo da se potrudi malo?

@

pre 9 godina

U taj brejku kod rezultata 1-1, Novak na svoj servis izbacio loptu u aut, sudije nista. To je prelomilo mec.
Sramota je sto je Novak imao dan vise za odmor od Monfisa.

Pariski kejovi

pre 9 godina

Veliki šampion, Nole, pobedio je jednog od najboljih francuskih igrača pred njegovom publikom, na njegovom terenu, u trenutku kada se atmosfera podigla do usijanja u medijima i u samoj hali, uoči predstojećeg finala Devis kupa na fudbalskom stadionu u Lilu, od koga domaćini imaju velika očekivanja protiv svog ljubimca Federera i Vavrinke. Još jednom je bio najbolji, kad je bilo najvažnije. Karakter, hrabrost, samopouzdanje i veština koja je nesporna očigledno se podižu pred završetak sezone. Dobro je što ima teže protivnike u svom delu žreba, tako će biti spremniji i još sigurniji u sebe. Ovde ga svi novinari zovu "Msje numero 1". Svaka čast!

Jota

pre 9 godina

Bravo Novace, ali sta je sa servisom.

U nadi da ce prvi servis da ulazi cesce, te sa manje duplih gresaka, mnogo srece sutra protiv Endija.

Nadam se da Endi nece imati motiva, posle toliko odigranih meceva u poslednje vreme, da zapinje pogotovo sto je overio vizu za London.

Mnogo srece sutra i Raonicu.

drago

pre 9 godina

Nego sta je ova Cilicwva lagana konkurencija sa US Opena ovakva? Svaki turnir nakon Amerike najbolji. Prvo Nishikori osvoji 2 turnira, pa Berdych igra finale, pa Federer osvoji 2, pa Simon igra finale, pa Berdych osvoji (osvojio i Cilic taj tjedan, pa sad 4 Ciliceva protivnika u 4-finalu i svi su i dalje u turniru (a vjerovatno ce 3 u polufinale, 4-ti ne mize ni da hoce).
A Cilic ih je tamo sve nabio. Slucajno laganu konkurenciju, zar ne? Haha.

Goran

pre 9 godina

Zar mora Novak uvek sa Marejem u cetvrtfinalu. Ovo je trece cetvrtfinale gde mu nailazi Marej dok Federer uvek ima otvoren put. Pitanje je koliko je Novak psihicki spreman jer od Vimbldona nije imao ni jedno cak ni finale, ako se izuzme Peking. Marej je favorit, voleo bih da nije tako. Mislim da je Marej sada pun samopouzdanja i da ce ne samo da pobedi Novaka nego je po meni glavni kandidat za pobedu i u Parizu i u Londonu. Novak igra kao Nadal prosle godine, kao po kazni.

Paja

pre 9 godina

Dobar mec.Noleta nije sluzio servis ali je dobio poene kada je to bilo neophodno.Monfils,po pravilu od odlicne igre pa do ocajne.Ali mi je simpatican ovaj soumen.Zaista zna da se zabavlja.
Nole mora popraviti servis protiv Endija i tu su u pravu oni koji su ostavili komentare.

Inace duze vreme se ovde u clancima pominje 11-0 u medjusobnom skoru protiv francuza.

Francuz je ipak dobio Novaka jednom: 2004-te na fjucersu u Italiji,igrali su u cetvrt-finalu.Rezultat je bio 6-4 6-7(5) 6-2 za Monfilsa.Trenutni skor je znaci 11-1 a ne 11-0.

Sve ovo mozete proveriti na adresi :

https://matchstat.com/tennis/h2h-odds-bets/Gael%20Monfils/Novak%20Djokovic

Pravo slobode govora

pre 9 godina

Ево једне јереси:
Да ли је Новак био бољи или је Гаел био лошији?
(Поцерац, 30. oktobar 2014 23:55)
Volim Djovaka,ne treba kritikovati takvog asa,ali tvoj kom...svaka cast na usudu...

Vlajko

pre 9 godina

To je daleko od onoga našta nas je Novak navikao pre par godina kada je došao do vrha. Kao da više taktizira a manje trenira, fali mu prvi servis i vidim da nema one lucidnosti i našeg duha koji je uneo u svetski tensis. Znam da se materijal godinama troši i da treba biti racionalan, ja mu želim sve NAJ.

Ista priča iz turnira u turnir

pre 9 godina

Trebalo bi da se bodovi na turnirima dodeljuju na osnovu rangiranja protivnika na ATP listi. Novak bi bio prvi narednih 100 godina a Federer bi odmah pao za jedno 50 mesta.

Mandjelos

pre 9 godina

Eto, do sada su Monfis i Čilić ravnopravno delili 1. mesto po skoru 0:10 od Novaka..Sad je Monfis preuzeo primat sa 0:11, a muzikalni Marin mada i dalje čvrsto drži učinak od 0% pao je na poz. #2..

danix

pre 9 godina

Moj Nole,eno Jelena prica da se Stefan iznervirao i ljutito rekao da bi bolje on servirao od oca.Salim se,ne bi to Stefan svome tati nikada rekao,iako ne bi nista slagao ,ha,ha,ha.
Kako se ono kaze,majstor svira i na jednu zicu,tako i Nole pobjedjuje i bez prvog servisa.Ovaj Monfis ne bi dobio Novaka da Nole igra sjedeci,toliki mu je strah zadao.
Sve cestitke,care,idemo do pehara.

Jova

pre 9 godina

Danas su se potvrdile dvije nepobitne činjenice. Da Momfis ne može igrati bez akrobatskih uložaka koje prati bacanje i valjanje po podlozi, uvjek na granici samopovređivanja ( mislim da tu nije bilo foliranja, on naprosto funkcioniše na taj način - krenuo je on bez osmjeha, robotski koncentrisano ali se nije dobro proveo u prvom setu ). I da Novak nema ničeg psihopatskog u sebi ( prešao je mrežu da vidi da li je Momfis u redu – nije valjda trebao da se naslađuje dok rival trpi bolove ). Jeste ga to donekle dekoncentrisalo i meč malčice produžilo ali Novak je bio rješen da ovo dobije, te ni ev.odlazak u treći set ne bi promjenio apsolutno ništa. Ali pošto su kasni sati, dobro je da je završen u koliko-toliko pristojno vrjeme.

U glavnom, gledali smo dobar meč, vidjeli pravu borbu, mnoštvo preljepih poena i konačno malo drame na kraju. Tenis je lijepa igra a meni niti nije baš najzanimljnivije gledati jednosmjernu cestu. Možda zato što mi je Momfis simpatičan, pravi ludak – u pozitivnom smislu, naravno.

Nadam se da će protiv Marija Novaka malo bolje služiti servis.

Pozdrav svima

Matija

pre 9 godina

Ocekujemo @Bojan-a da malo dodje i pametuje kako je Monfils laksi protivnik od Puj-a koji j eimace igrao na servis ako udje a prebaciti loptu dva puta preko mreze za to vec treba umece.
Bravo Novace, nego treba biti malo okrutniji, sta ce na onoj strani mreze, da li bi iko sem njega tako postupio? Neka porazmisli Novak!

Mile

pre 9 godina

Zapravo je Federer najbolji igrac kola. Razbio 1756 na ATP listi tako da decko nije mogao da digne glavu (za razliku od Ferererka).
Za to vreme Novak se u svojoj netipičnoj situaciji muči protiv malkice boljih protivnika, mirne publike i atmosfere, kao i pritisaka koji se zapravo prelivaju na njegove protivnike. I u svemu tome još moraju se uzeti u obzir komentari sa ovoga sajta da mu servis nikako nije isao, tako da ce njegov stručni tim sada sigurno imati kompletniju situaciju ;)

S moje strane mogu samo da kažem: Svaka čast Novače!!!

moli

pre 9 godina

Da li se neko seća kad je Federer pobedio nekoga bez servisa? E to pravi razliku između pravih znalaca ove igre. Federer bez servisa je prosečan teniser, i može svako da ga dobije. Dokaz tome su takvi mečevi u prošlosti.

Melenci

pre 9 godina

stvarno Nole ima tezak raspored.Ali korak po korak do finala.Sutra ce biti gusto,ali ako Nole popravi prvi servis nece biti problema.Srecno Nole!

Sale

pre 9 godina

Bravo, kralju! Sve cestitke za rutinsku pobedu protiv Gaela! Sutra protiv Endija servis mora biti mnogo bolji, dok bi ovakva igra trebalo da bude dovoljna. Ovaj tezak zreb se polako "ujednacava" sa Federerovim tek ako se sutra pobedi Marej, da bi se konacno pretvorio i u laksu polovinu za Noleta u eventualnom finalu protiv RF. Ako ga servis bude sluzio, mislim da ni Raonic sutra nije bez sansi protiv Rogera, mada ovaj "spori" beton ne govori tome u prilog. Tim pre, jer su sva trojica preostalih u RF delu zreba oni koji se upravo na servis i oslanjaju (Raonic, Berdich i Anderson), dok je kod Novaka sasvim drugacija prica protiv Mareja, Nishikorija i Ferera. Nekako mislim da je do eventualnog osvajanja turnira Novaku sutra i najtezi mec protiv Endija. Uz veru u Boga, idemo do finala sa Rogerom, gde ovog puta nece biti milosti. Srecno, junace!

City Girl

pre 9 godina

Bravo Nole! I kada servis ne ide, i kada se Monfils razigrao i publika zivnula, umeo je da ostane pribran, da ne panici i zavrsi mec u dva seta. Zanimljivo je da engleski komentatori na Sky Sport daju prednost Noletu u sutrasnjem mecu, posebno ako se ode u treci set. Andy je igrao dosta u poslednjih sest nedelja, imao je nekoliko teskih meceva, bio je veliki pritisak na njemu da se plasira za London i licno me ne bi iznenadilo da sutra ne odigra na najvisem nivou i sacuva snagu za London.

Sakupljac minusa

pre 9 godina

Al' ste bre dosadni sa porezom!! Porez se plati u zemlji gde si zaradio (dobio) lovu na na turniru. Sta je sa ljudima i političarima koji u Srbiji zarađuju a ne plaćaju porez??

Propali Bankar

pre 9 godina

Dobro si počeo i igrao si relativno dobro. Ne znam šta se dešava sa tobom ali moraš čoveče da izdržiš da odigraš ceo meč a da ne doživiš brejk, to je ključ. Ti sa tvojim reternom ćeš se nekako izboriti za brejk ali moraš svoj servis da čuvaš ceo meč a ne da na bukvalno svakom meču neko ti oduzme servis gem. Mislim da nećeš imati problema sa Endijem ali od starta moraš da kreneš agresivno.

Gastarbajter

pre 9 godina

@bojaaan

Pojasni mi oko poreza, kolika je to njegova zarada u Srbiji da na osnovu nje treba da plati porez? Da li to znaci da milioni onih sa srpskim drzavljanstvom sto su zaposleni sirom sveta treba da placaju porez na prihode u Sbiji a ne gde je ostvaren prihod?
Prosvetli me, koju zakonska odredba je ovde prekrsena? Koliki si ti licno porez uplatio ove godine?