Četvrtak, 23.10.2014.

08:55

EL: Zvezda od 18.00 za drugu pobedu

Košarkaši Crvene zvezde od 18 sati gostuju Neptunasu u Klaipedi u drugom kolu D grupe Evrolige.

Izvor: SO

EL: Zvezda od 18.00 za drugu pobedu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 9 godina

Jel zna neko hoce doci jos jedna cetvorka?Lorbek ili...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (asdfghjkl, 23. oktobar 2014 13:20)

Tesko da ce iko doci, para za pojacanja nema. Budzet je manji neg prosle sezone a ovaj tim je dovoljno dobar da dominira u ABA ligi. Pre Januara sigurno niko nece dolaziti a i tada zavisi od rezultata hoce li se jos neko dovoditi ili ne. Ako prodjemo u TOP 16, hoce sigurno, u suprotnom tesko. Znaci, ne nasedajte na grobarsku propagandu kako smo puni para i da mozemo da dovedemo koga hocemo. Lorbek je potpuno nerealna opcija, covek ima 30 godina, igrao je za CSKA i Barsu, imao izuzetno jake ugovore i mi nikako ne mozemo finansijski da ispratimo njegove zahteve tako da ne znam odakle uopste ta prica. Pa mi Vladimira Dragicevica nismo mogli da dovedemo a ne Lorbeka. NBA ekipe su zatvorile svoje rostere, a ima mnogo Amerikanaca koji po svaku cenu zele da igraju tamo i cekaju do poslednjeg trenutka pa makar i da potpisu ugovore na par meseci iako su mogli da imaju jake ugovore potpisane u Evropi vec u Septembru. Oni koji ne dobiju ugovore su kasnije spremni da igraju za mnogo manje para da im sezona ne bi propala jer su najvece evropske ekipe vec formirale timove a igranje u razvojnoj ligi se jako slabo placa.

Žoržo

pre 9 godina

(Žoržo, 23. oktobar 2014 15:40) ajde procitajte statut kluba pa onda lupajte minuse,sta je problem,ne znate da citate ili vas istina boli???

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

kad moja igokea igra veceras u najelitnijem takmicenje??da spremim,da kupim kokice,cedevitu i cipiripi...javite mi ko znas,da li je termin isto u 18 casova ili u 20:45.Pozdrav

Ilija

pre 9 godina

Zorzo dobro si nam rekao, sad ti je lakse sigurno. Da nam ti nisi rekao ne bi znali. Princip uvek isti 1000 puta ispricana laz postaje istina.. Ne trpaj nos tamo gde se ne trpa, bolje gledaj belog maga kako srlja iz poraza u poraz....

mdj

pre 9 godina

Mnogo smo nesto svi poleteli, da Jovic i Kalinic nisu bili sa repkom i osvojili srebro niko ih ne bi cenio toliko, pa samim tim ni ovu zvezdinu ekipu. Shvatite da je sezona tek pocela i da mi realno imamo klince bez skoro ikakvog iskustva, da je Jovic odigrao jedva 2 meseca dobre kosarke i to backup, da Mitrovic koji je prvi izbor na 4 i kapiten nema skoro nikakvog iskustva i jedva 20god, a pricamo ovde o nekoj nepobedivosti na domacem terenu posle samo jedne utakmice u evroligi. Volimo, postujmo i navijajamo za nas tim ali potceniti ekipe kakve su Olimpijakos i Valensija je pogubno. Sto kaze Radonja nemojmo od euforije do depresije i obrnuto. Podrska pa sta bude, a svi se nadamo TOP16 i pobedi veceras! Napred Zvezda!

bivsi srbin

pre 9 godina

ajmo neptunas, deri srpski kosarkaski mancester siti... pokupovali gotove kosarkase i najskuplje amerikance za silne milione, a niko ne zna odakle im pare jer nisu prodali igraca 2 decenije... usao im sns u klub pa se na silu pokusava sve, ali bitno je da su penzije manje, da se gasi socijalna pomoc, uzima od trudnica...

mat

pre 9 godina

Zvezda ce izgubiti 100% jer je Neptunas za razliku od Galate u formi. Ta pobeda protiv Galate ce im biti jedina pobeda u Evroligi, zivi bili pa videli.

Žoržo

pre 9 godina

APR sajt-opcija-statut kluba-pdf format na 26 strana-clan 3-KKCZ Telekom nije clan sportskog drustva CZ! clan 64-u slucaju prestanka rada kluba sva imovina ostaje KK FMP Zeleznik! Predsednik skupstine kluba,Andjelko Brzulja (direktor u fabrici FMP) Molim novinare da stvari nazivaju pravim imenom,hvala.

Thilmo

pre 9 godina

Svi se nadaju Bobijevoj dominaciji zbog razlike u visini. Ali to može da nam se u obije o glavu, ako ti niski centri dobro šutiraju trojke, lagano će izvlačiti Bobija iz reketa a van njega nijd mnogo upotrebljiv.

Tron

pre 9 godina

APR sajt-opcija-statut kluba-pdf format na 26 strana-clan 3-KKCZ Telekom nije clan sportskog drustva CZ! clan 64-u slucaju prestanka rada kluba sva imovina ostaje KK FMP Zeleznik! Predsednik skupstine kluba,Andjelko Brzulja (direktor u fabrici FMP) Molim novinare da stvari nazivaju pravim imenom,hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Žoržo, 23. oktobar 2014 15:40)

Kako ste vi pakosni i licemerni a znate da navijate za Vizuru kada dobija Zvezdu o odbojci? Tada vas adrese ne zanimaju?

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Pribojavam se ove utakmice jer je poznato da se najteze cuva sut za 3poena,litvanska ekipa je slicna Niznjem sa kojim nismo imali lepo iskustvo prosle sezone,maksimalno ce nam siriti odbranu i pokusace centre da nam neutralisu udvajanjem.Najveci teret ce svakako pasti na nase krilne igrace i veliku zrelost ocekujem od kapitena,Kalinica i Dangubica,imamo dosta izrazitih defanzivaca i ubedjen sam da ako odigraju najbolje sto mogu,dobijaju na ovom za nas neugodnom gostovanju.
Nasi mladi momci nemaju jos uvek rutinu da na evropskoj sceni dobijaju utakmice u gostima sa ekipama rotiv kojih smo objektivno favoriti.
Inace porazeni iz utakmice Galatasaraj-Valensija ce nam biti najveci konkurent za prolaz u top16,nadam se pobedi Turaka jer bi onda u slucaju trijumfa protiv valensije u 4. kolu napravili ogroman iskorak,sve pod uslovom da veceras preveslamo Baltik.
NEK GRMI JAKO,ZVEZDA SAMPION.

Rex

pre 9 godina

Ljudi nisu svesni koliko ce ovo biti teska utakmica, oni su prvi u Litvaniji, a svi znamo kako je partizan prosao u Litvaniji... Ako polude sa trojkama nemamo sanse.

Dule

pre 9 godina

Neće biti lako.ipak igraju na domaćem terenu,a uopšte nisu najvna ekipa ... čak šta više,mi idemo na pobedu oa šta bude,ako se 'probude' Dženkins i Dangubić ja pobedu ne bi doveo i pitanje u suprotnom biće frke,Wilijams,Marijanović.Blažič ... očekujem da povuku ekipu i u njih ne sumnjam.

scout

pre 9 godina

Ovo je velika sansa za pobedu u gostima ako hocemo da ostanemo u ravnopravnoj trci sa najacim ekipama iz grupe, posle toga igramo bez opterecenja u gostima a kod nas ce svima biti jako tesko!

woona

pre 9 godina

Molim navijace Partizan Igokee i Partizan Vizure da se ne sekiraju previse i da uzivaju u lepoj kosarci. Da li smo Zvezda ili FMP je nasa briga.

Kum

pre 9 godina

Zna li neko koja Zvezda je u pitnaju:
a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic, li

b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.
(nije sve jedno, 23. oktobar 2014 11:23)

Jedna jedina, crveno-bela.

Cisto da te ispostujem, jer ce te svi drugi slatko ismejati.

igor ns

pre 9 godina

danilo, 23. oktobar 2014 09:23)

što vi u naše ime pričate što se mora? Kod vas se ništa nije moralo pa je sve bilo rezultat nadljuskog rada i časova ljubavi?!
Treba da dobijemo i sve ćemo učiniti da uđemo u top 16, jel tu pripadamo.
Oduševljavam se utakmicama sa N. novgorodom, galatom, valensijom, sasarijem - nema cirkusa, pritisaka, samo sport. Ubaci više kroz obruč i raduj se! Potpisujem vam i sledećih 13 titula, samo nas ostavite da igramo s ostalima onako kako se sport igra - pošteno.

Delije Kolasin

pre 9 godina

Bilo bi fenomenalno ako bi pobijedili, sto za nastavak sezone, a mnogo bi nam znacila pobjeda u gostima na samopouzdanju. Citao sam da nemaju klasicnu "peticu", pa se nadam da cemo moci u odbrani da pokrijemo suteve sa distance, a bekovi da pritisnu njihove, pa da im ne krene sut za tri poena. Ako gdje treba da trazimo pobjedu u gostima, onda je to ova utakmica, ali uticace dosta faktora. Bojim se da ce se igraci dosta istrositi u putu, valjda se 13 sati do tamo putuje, pa to može uticati, ali vidjecemo. Nije smak svijeta i da se izgubi, opet smo na domacem terenu , meni se cini, nepobjedivi ove sezone, a desice se valjda i neki brejk u gostima, veceras je prva sansa.

nije sve jedno

pre 9 godina

Zna li neko koja Zvezda je u pitnaju:
a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic, li

b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.

danilo

pre 9 godina

Poželim vam pobedu, tužna braćo...
Stanem iz svojih reči pa na kladži stavim 50 evra na 1,45, na predgradje znači...
Kažem da imate najbolji tim u poslednjih 20 godina i da igrate sjajnu odbranu. Sada dodajem: I samo mnogo kontakta...
I dobijem za 1 sat skoro 150 minusa?!
Kako da prodjem kroz dan sa tim teretom na ledjima, o tužna braćo koja za reči hvale više ne znate...

Firer

pre 9 godina

Jako bitna utakmica,nadam se pobedi do 8-9 razlike...Bice mrtva trka između nas i Galate za prolaz,jer sam siguran da će dva Spanca muljati kao i prošle godine kada je Laboral tukao Makabi sa 8 igrača u postavi u sred Izraela...Ta nameštaljka nas je i izbacila.... HRABRO ZAIGRAJ,REDOM GAZI SVE....

KK C.Zvezda Velikan

pre 9 godina

Idemo crveno-beli, iako ste daleko od nas sve Delije su uz vas svim svojim srcem i svim svojim bićem. Očekujem da pružite kvalitetnu partiju i da nam se vratite sa bodovima. Neptunas i pored velike želje za pobedom neće uspeti, oni nemaju iskustva igranja ne samo EL nego ni EK, to treba maxi iskoristiti. To ne znači da će nam lako biti, naprotiv moramo biti vrlo ozbiljni, imamo ekipu koja je popunjena na svim pozicijama sa 2 kvalitetna igrača...
Ubeđen sam u veliki marš velikana sa Balkana, a to je zasigurno Crvena Zvezda sa svojom crveno-belom armijom Delija! SREĆNO!

otkacheni

pre 9 godina

Jedna od ključnih utakmica za Top 16 što je imperativ tima iz predgradja. Sa sjajnom odbranom, sa najboljim timom u poslednjih 20 godina, ovo se MORA dobiti. Jesen prolazi polako, sećanje na nju mora biti bogato jer proleće NIKADA ne miriše dobro u predgradju. Zato tužna braćo samo hrabro. P.S.Nisam smeo da igram pobedu sa hendikepom ali i 1,45 na pobedu predgradja nije uopšte loša kvota. (danilo, 23. oktobar 2014 09:23) Zato sam ja udario dvojku sa hendikepom sinoc bez problema.

danilo

pre 9 godina

Jedna od ključnih utakmica za Top 16 što je imperativ tima iz predgradja.
Sa sjajnom odbranom, sa najboljim timom u poslednjih 20 godina, ovo se MORA dobiti.
Jesen prolazi polako, sećanje na nju mora biti bogato jer proleće NIKADA ne miriše dobro u predgradju.
Zato tužna braćo samo hrabro.
P.S.Nisam smeo da igram pobedu sa hendikepom ali i 1,45 na pobedu predgradja nije uopšte loša kvota.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Jeste da je tek druga tekma ali mi se čini kao jedna od najvažnijih ako želimo last 16.Kao prvo Neptunas je u ovakvoj konkurenciji daleko najslabija i najneiskusnija ekipa,i protiv koga tražiti brejk ako ne protiv njih.Kao drugo sa ovom pobjedom bi maksimalno skočilo samopouzdanje pa bi samim tim i slijedeća tekma protiv Valensije u grotlu arene mogla biti lako dobijena a to bi značilo 3-0 pred dolazak Olija.Kao treće sigurno smo kvalitetnija ekipa i zaista bi smo to morali dokazati večeras.

otkacheni

pre 9 godina

Jedna od ključnih utakmica za Top 16 što je imperativ tima iz predgradja. Sa sjajnom odbranom, sa najboljim timom u poslednjih 20 godina, ovo se MORA dobiti. Jesen prolazi polako, sećanje na nju mora biti bogato jer proleće NIKADA ne miriše dobro u predgradju. Zato tužna braćo samo hrabro. P.S.Nisam smeo da igram pobedu sa hendikepom ali i 1,45 na pobedu predgradja nije uopšte loša kvota. (danilo, 23. oktobar 2014 09:23) Zato sam ja udario dvojku sa hendikepom sinoc bez problema.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Jeste da je tek druga tekma ali mi se čini kao jedna od najvažnijih ako želimo last 16.Kao prvo Neptunas je u ovakvoj konkurenciji daleko najslabija i najneiskusnija ekipa,i protiv koga tražiti brejk ako ne protiv njih.Kao drugo sa ovom pobjedom bi maksimalno skočilo samopouzdanje pa bi samim tim i slijedeća tekma protiv Valensije u grotlu arene mogla biti lako dobijena a to bi značilo 3-0 pred dolazak Olija.Kao treće sigurno smo kvalitetnija ekipa i zaista bi smo to morali dokazati večeras.

KK C.Zvezda Velikan

pre 9 godina

Idemo crveno-beli, iako ste daleko od nas sve Delije su uz vas svim svojim srcem i svim svojim bićem. Očekujem da pružite kvalitetnu partiju i da nam se vratite sa bodovima. Neptunas i pored velike želje za pobedom neće uspeti, oni nemaju iskustva igranja ne samo EL nego ni EK, to treba maxi iskoristiti. To ne znači da će nam lako biti, naprotiv moramo biti vrlo ozbiljni, imamo ekipu koja je popunjena na svim pozicijama sa 2 kvalitetna igrača...
Ubeđen sam u veliki marš velikana sa Balkana, a to je zasigurno Crvena Zvezda sa svojom crveno-belom armijom Delija! SREĆNO!

Firer

pre 9 godina

Jako bitna utakmica,nadam se pobedi do 8-9 razlike...Bice mrtva trka između nas i Galate za prolaz,jer sam siguran da će dva Spanca muljati kao i prošle godine kada je Laboral tukao Makabi sa 8 igrača u postavi u sred Izraela...Ta nameštaljka nas je i izbacila.... HRABRO ZAIGRAJ,REDOM GAZI SVE....

woona

pre 9 godina

Molim navijace Partizan Igokee i Partizan Vizure da se ne sekiraju previse i da uzivaju u lepoj kosarci. Da li smo Zvezda ili FMP je nasa briga.

Kum

pre 9 godina

Zna li neko koja Zvezda je u pitnaju:
a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic, li

b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.
(nije sve jedno, 23. oktobar 2014 11:23)

Jedna jedina, crveno-bela.

Cisto da te ispostujem, jer ce te svi drugi slatko ismejati.

igor ns

pre 9 godina

danilo, 23. oktobar 2014 09:23)

što vi u naše ime pričate što se mora? Kod vas se ništa nije moralo pa je sve bilo rezultat nadljuskog rada i časova ljubavi?!
Treba da dobijemo i sve ćemo učiniti da uđemo u top 16, jel tu pripadamo.
Oduševljavam se utakmicama sa N. novgorodom, galatom, valensijom, sasarijem - nema cirkusa, pritisaka, samo sport. Ubaci više kroz obruč i raduj se! Potpisujem vam i sledećih 13 titula, samo nas ostavite da igramo s ostalima onako kako se sport igra - pošteno.

Dule

pre 9 godina

Neće biti lako.ipak igraju na domaćem terenu,a uopšte nisu najvna ekipa ... čak šta više,mi idemo na pobedu oa šta bude,ako se 'probude' Dženkins i Dangubić ja pobedu ne bi doveo i pitanje u suprotnom biće frke,Wilijams,Marijanović.Blažič ... očekujem da povuku ekipu i u njih ne sumnjam.

scout

pre 9 godina

Ovo je velika sansa za pobedu u gostima ako hocemo da ostanemo u ravnopravnoj trci sa najacim ekipama iz grupe, posle toga igramo bez opterecenja u gostima a kod nas ce svima biti jako tesko!

Delije Kolasin

pre 9 godina

Bilo bi fenomenalno ako bi pobijedili, sto za nastavak sezone, a mnogo bi nam znacila pobjeda u gostima na samopouzdanju. Citao sam da nemaju klasicnu "peticu", pa se nadam da cemo moci u odbrani da pokrijemo suteve sa distance, a bekovi da pritisnu njihove, pa da im ne krene sut za tri poena. Ako gdje treba da trazimo pobjedu u gostima, onda je to ova utakmica, ali uticace dosta faktora. Bojim se da ce se igraci dosta istrositi u putu, valjda se 13 sati do tamo putuje, pa to može uticati, ali vidjecemo. Nije smak svijeta i da se izgubi, opet smo na domacem terenu , meni se cini, nepobjedivi ove sezone, a desice se valjda i neki brejk u gostima, veceras je prva sansa.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Pribojavam se ove utakmice jer je poznato da se najteze cuva sut za 3poena,litvanska ekipa je slicna Niznjem sa kojim nismo imali lepo iskustvo prosle sezone,maksimalno ce nam siriti odbranu i pokusace centre da nam neutralisu udvajanjem.Najveci teret ce svakako pasti na nase krilne igrace i veliku zrelost ocekujem od kapitena,Kalinica i Dangubica,imamo dosta izrazitih defanzivaca i ubedjen sam da ako odigraju najbolje sto mogu,dobijaju na ovom za nas neugodnom gostovanju.
Nasi mladi momci nemaju jos uvek rutinu da na evropskoj sceni dobijaju utakmice u gostima sa ekipama rotiv kojih smo objektivno favoriti.
Inace porazeni iz utakmice Galatasaraj-Valensija ce nam biti najveci konkurent za prolaz u top16,nadam se pobedi Turaka jer bi onda u slucaju trijumfa protiv valensije u 4. kolu napravili ogroman iskorak,sve pod uslovom da veceras preveslamo Baltik.
NEK GRMI JAKO,ZVEZDA SAMPION.

Rex

pre 9 godina

Ljudi nisu svesni koliko ce ovo biti teska utakmica, oni su prvi u Litvaniji, a svi znamo kako je partizan prosao u Litvaniji... Ako polude sa trojkama nemamo sanse.

Thilmo

pre 9 godina

Svi se nadaju Bobijevoj dominaciji zbog razlike u visini. Ali to može da nam se u obije o glavu, ako ti niski centri dobro šutiraju trojke, lagano će izvlačiti Bobija iz reketa a van njega nijd mnogo upotrebljiv.

Žoržo

pre 9 godina

APR sajt-opcija-statut kluba-pdf format na 26 strana-clan 3-KKCZ Telekom nije clan sportskog drustva CZ! clan 64-u slucaju prestanka rada kluba sva imovina ostaje KK FMP Zeleznik! Predsednik skupstine kluba,Andjelko Brzulja (direktor u fabrici FMP) Molim novinare da stvari nazivaju pravim imenom,hvala.

nije sve jedno

pre 9 godina

Zna li neko koja Zvezda je u pitnaju:
a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic, li

b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.

danilo

pre 9 godina

Poželim vam pobedu, tužna braćo...
Stanem iz svojih reči pa na kladži stavim 50 evra na 1,45, na predgradje znači...
Kažem da imate najbolji tim u poslednjih 20 godina i da igrate sjajnu odbranu. Sada dodajem: I samo mnogo kontakta...
I dobijem za 1 sat skoro 150 minusa?!
Kako da prodjem kroz dan sa tim teretom na ledjima, o tužna braćo koja za reči hvale više ne znate...

danilo

pre 9 godina

Jedna od ključnih utakmica za Top 16 što je imperativ tima iz predgradja.
Sa sjajnom odbranom, sa najboljim timom u poslednjih 20 godina, ovo se MORA dobiti.
Jesen prolazi polako, sećanje na nju mora biti bogato jer proleće NIKADA ne miriše dobro u predgradju.
Zato tužna braćo samo hrabro.
P.S.Nisam smeo da igram pobedu sa hendikepom ali i 1,45 na pobedu predgradja nije uopšte loša kvota.

mat

pre 9 godina

Zvezda ce izgubiti 100% jer je Neptunas za razliku od Galate u formi. Ta pobeda protiv Galate ce im biti jedina pobeda u Evroligi, zivi bili pa videli.

Tron

pre 9 godina

APR sajt-opcija-statut kluba-pdf format na 26 strana-clan 3-KKCZ Telekom nije clan sportskog drustva CZ! clan 64-u slucaju prestanka rada kluba sva imovina ostaje KK FMP Zeleznik! Predsednik skupstine kluba,Andjelko Brzulja (direktor u fabrici FMP) Molim novinare da stvari nazivaju pravim imenom,hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Žoržo, 23. oktobar 2014 15:40)

Kako ste vi pakosni i licemerni a znate da navijate za Vizuru kada dobija Zvezdu o odbojci? Tada vas adrese ne zanimaju?

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

kad moja igokea igra veceras u najelitnijem takmicenje??da spremim,da kupim kokice,cedevitu i cipiripi...javite mi ko znas,da li je termin isto u 18 casova ili u 20:45.Pozdrav

Nikola

pre 9 godina

Jel zna neko hoce doci jos jedna cetvorka?Lorbek ili...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (asdfghjkl, 23. oktobar 2014 13:20)

Tesko da ce iko doci, para za pojacanja nema. Budzet je manji neg prosle sezone a ovaj tim je dovoljno dobar da dominira u ABA ligi. Pre Januara sigurno niko nece dolaziti a i tada zavisi od rezultata hoce li se jos neko dovoditi ili ne. Ako prodjemo u TOP 16, hoce sigurno, u suprotnom tesko. Znaci, ne nasedajte na grobarsku propagandu kako smo puni para i da mozemo da dovedemo koga hocemo. Lorbek je potpuno nerealna opcija, covek ima 30 godina, igrao je za CSKA i Barsu, imao izuzetno jake ugovore i mi nikako ne mozemo finansijski da ispratimo njegove zahteve tako da ne znam odakle uopste ta prica. Pa mi Vladimira Dragicevica nismo mogli da dovedemo a ne Lorbeka. NBA ekipe su zatvorile svoje rostere, a ima mnogo Amerikanaca koji po svaku cenu zele da igraju tamo i cekaju do poslednjeg trenutka pa makar i da potpisu ugovore na par meseci iako su mogli da imaju jake ugovore potpisane u Evropi vec u Septembru. Oni koji ne dobiju ugovore su kasnije spremni da igraju za mnogo manje para da im sezona ne bi propala jer su najvece evropske ekipe vec formirale timove a igranje u razvojnoj ligi se jako slabo placa.

Žoržo

pre 9 godina

(Žoržo, 23. oktobar 2014 15:40) ajde procitajte statut kluba pa onda lupajte minuse,sta je problem,ne znate da citate ili vas istina boli???

bivsi srbin

pre 9 godina

ajmo neptunas, deri srpski kosarkaski mancester siti... pokupovali gotove kosarkase i najskuplje amerikance za silne milione, a niko ne zna odakle im pare jer nisu prodali igraca 2 decenije... usao im sns u klub pa se na silu pokusava sve, ali bitno je da su penzije manje, da se gasi socijalna pomoc, uzima od trudnica...

mdj

pre 9 godina

Mnogo smo nesto svi poleteli, da Jovic i Kalinic nisu bili sa repkom i osvojili srebro niko ih ne bi cenio toliko, pa samim tim ni ovu zvezdinu ekipu. Shvatite da je sezona tek pocela i da mi realno imamo klince bez skoro ikakvog iskustva, da je Jovic odigrao jedva 2 meseca dobre kosarke i to backup, da Mitrovic koji je prvi izbor na 4 i kapiten nema skoro nikakvog iskustva i jedva 20god, a pricamo ovde o nekoj nepobedivosti na domacem terenu posle samo jedne utakmice u evroligi. Volimo, postujmo i navijajamo za nas tim ali potceniti ekipe kakve su Olimpijakos i Valensija je pogubno. Sto kaze Radonja nemojmo od euforije do depresije i obrnuto. Podrska pa sta bude, a svi se nadamo TOP16 i pobedi veceras! Napred Zvezda!

Ilija

pre 9 godina

Zorzo dobro si nam rekao, sad ti je lakse sigurno. Da nam ti nisi rekao ne bi znali. Princip uvek isti 1000 puta ispricana laz postaje istina.. Ne trpaj nos tamo gde se ne trpa, bolje gledaj belog maga kako srlja iz poraza u poraz....

danilo

pre 9 godina

Jedna od ključnih utakmica za Top 16 što je imperativ tima iz predgradja.
Sa sjajnom odbranom, sa najboljim timom u poslednjih 20 godina, ovo se MORA dobiti.
Jesen prolazi polako, sećanje na nju mora biti bogato jer proleće NIKADA ne miriše dobro u predgradju.
Zato tužna braćo samo hrabro.
P.S.Nisam smeo da igram pobedu sa hendikepom ali i 1,45 na pobedu predgradja nije uopšte loša kvota.

nije sve jedno

pre 9 godina

Zna li neko koja Zvezda je u pitnaju:
a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic, li

b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.

mat

pre 9 godina

Zvezda ce izgubiti 100% jer je Neptunas za razliku od Galate u formi. Ta pobeda protiv Galate ce im biti jedina pobeda u Evroligi, zivi bili pa videli.

Žoržo

pre 9 godina

APR sajt-opcija-statut kluba-pdf format na 26 strana-clan 3-KKCZ Telekom nije clan sportskog drustva CZ! clan 64-u slucaju prestanka rada kluba sva imovina ostaje KK FMP Zeleznik! Predsednik skupstine kluba,Andjelko Brzulja (direktor u fabrici FMP) Molim novinare da stvari nazivaju pravim imenom,hvala.

danilo

pre 9 godina

Poželim vam pobedu, tužna braćo...
Stanem iz svojih reči pa na kladži stavim 50 evra na 1,45, na predgradje znači...
Kažem da imate najbolji tim u poslednjih 20 godina i da igrate sjajnu odbranu. Sada dodajem: I samo mnogo kontakta...
I dobijem za 1 sat skoro 150 minusa?!
Kako da prodjem kroz dan sa tim teretom na ledjima, o tužna braćo koja za reči hvale više ne znate...

otkacheni

pre 9 godina

Jedna od ključnih utakmica za Top 16 što je imperativ tima iz predgradja. Sa sjajnom odbranom, sa najboljim timom u poslednjih 20 godina, ovo se MORA dobiti. Jesen prolazi polako, sećanje na nju mora biti bogato jer proleće NIKADA ne miriše dobro u predgradju. Zato tužna braćo samo hrabro. P.S.Nisam smeo da igram pobedu sa hendikepom ali i 1,45 na pobedu predgradja nije uopšte loša kvota. (danilo, 23. oktobar 2014 09:23) Zato sam ja udario dvojku sa hendikepom sinoc bez problema.

Kum

pre 9 godina

Zna li neko koja Zvezda je u pitnaju:
a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic, li

b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.
(nije sve jedno, 23. oktobar 2014 11:23)

Jedna jedina, crveno-bela.

Cisto da te ispostujem, jer ce te svi drugi slatko ismejati.

KK C.Zvezda Velikan

pre 9 godina

Idemo crveno-beli, iako ste daleko od nas sve Delije su uz vas svim svojim srcem i svim svojim bićem. Očekujem da pružite kvalitetnu partiju i da nam se vratite sa bodovima. Neptunas i pored velike želje za pobedom neće uspeti, oni nemaju iskustva igranja ne samo EL nego ni EK, to treba maxi iskoristiti. To ne znači da će nam lako biti, naprotiv moramo biti vrlo ozbiljni, imamo ekipu koja je popunjena na svim pozicijama sa 2 kvalitetna igrača...
Ubeđen sam u veliki marš velikana sa Balkana, a to je zasigurno Crvena Zvezda sa svojom crveno-belom armijom Delija! SREĆNO!

woona

pre 9 godina

Molim navijace Partizan Igokee i Partizan Vizure da se ne sekiraju previse i da uzivaju u lepoj kosarci. Da li smo Zvezda ili FMP je nasa briga.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Jeste da je tek druga tekma ali mi se čini kao jedna od najvažnijih ako želimo last 16.Kao prvo Neptunas je u ovakvoj konkurenciji daleko najslabija i najneiskusnija ekipa,i protiv koga tražiti brejk ako ne protiv njih.Kao drugo sa ovom pobjedom bi maksimalno skočilo samopouzdanje pa bi samim tim i slijedeća tekma protiv Valensije u grotlu arene mogla biti lako dobijena a to bi značilo 3-0 pred dolazak Olija.Kao treće sigurno smo kvalitetnija ekipa i zaista bi smo to morali dokazati večeras.

bivsi srbin

pre 9 godina

ajmo neptunas, deri srpski kosarkaski mancester siti... pokupovali gotove kosarkase i najskuplje amerikance za silne milione, a niko ne zna odakle im pare jer nisu prodali igraca 2 decenije... usao im sns u klub pa se na silu pokusava sve, ali bitno je da su penzije manje, da se gasi socijalna pomoc, uzima od trudnica...

Rex

pre 9 godina

Ljudi nisu svesni koliko ce ovo biti teska utakmica, oni su prvi u Litvaniji, a svi znamo kako je partizan prosao u Litvaniji... Ako polude sa trojkama nemamo sanse.

igor ns

pre 9 godina

danilo, 23. oktobar 2014 09:23)

što vi u naše ime pričate što se mora? Kod vas se ništa nije moralo pa je sve bilo rezultat nadljuskog rada i časova ljubavi?!
Treba da dobijemo i sve ćemo učiniti da uđemo u top 16, jel tu pripadamo.
Oduševljavam se utakmicama sa N. novgorodom, galatom, valensijom, sasarijem - nema cirkusa, pritisaka, samo sport. Ubaci više kroz obruč i raduj se! Potpisujem vam i sledećih 13 titula, samo nas ostavite da igramo s ostalima onako kako se sport igra - pošteno.

Tron

pre 9 godina

APR sajt-opcija-statut kluba-pdf format na 26 strana-clan 3-KKCZ Telekom nije clan sportskog drustva CZ! clan 64-u slucaju prestanka rada kluba sva imovina ostaje KK FMP Zeleznik! Predsednik skupstine kluba,Andjelko Brzulja (direktor u fabrici FMP) Molim novinare da stvari nazivaju pravim imenom,hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Žoržo, 23. oktobar 2014 15:40)

Kako ste vi pakosni i licemerni a znate da navijate za Vizuru kada dobija Zvezdu o odbojci? Tada vas adrese ne zanimaju?

Nikola

pre 9 godina

Jel zna neko hoce doci jos jedna cetvorka?Lorbek ili...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (asdfghjkl, 23. oktobar 2014 13:20)

Tesko da ce iko doci, para za pojacanja nema. Budzet je manji neg prosle sezone a ovaj tim je dovoljno dobar da dominira u ABA ligi. Pre Januara sigurno niko nece dolaziti a i tada zavisi od rezultata hoce li se jos neko dovoditi ili ne. Ako prodjemo u TOP 16, hoce sigurno, u suprotnom tesko. Znaci, ne nasedajte na grobarsku propagandu kako smo puni para i da mozemo da dovedemo koga hocemo. Lorbek je potpuno nerealna opcija, covek ima 30 godina, igrao je za CSKA i Barsu, imao izuzetno jake ugovore i mi nikako ne mozemo finansijski da ispratimo njegove zahteve tako da ne znam odakle uopste ta prica. Pa mi Vladimira Dragicevica nismo mogli da dovedemo a ne Lorbeka. NBA ekipe su zatvorile svoje rostere, a ima mnogo Amerikanaca koji po svaku cenu zele da igraju tamo i cekaju do poslednjeg trenutka pa makar i da potpisu ugovore na par meseci iako su mogli da imaju jake ugovore potpisane u Evropi vec u Septembru. Oni koji ne dobiju ugovore su kasnije spremni da igraju za mnogo manje para da im sezona ne bi propala jer su najvece evropske ekipe vec formirale timove a igranje u razvojnoj ligi se jako slabo placa.

Firer

pre 9 godina

Jako bitna utakmica,nadam se pobedi do 8-9 razlike...Bice mrtva trka između nas i Galate za prolaz,jer sam siguran da će dva Spanca muljati kao i prošle godine kada je Laboral tukao Makabi sa 8 igrača u postavi u sred Izraela...Ta nameštaljka nas je i izbacila.... HRABRO ZAIGRAJ,REDOM GAZI SVE....

Delije Kolasin

pre 9 godina

Bilo bi fenomenalno ako bi pobijedili, sto za nastavak sezone, a mnogo bi nam znacila pobjeda u gostima na samopouzdanju. Citao sam da nemaju klasicnu "peticu", pa se nadam da cemo moci u odbrani da pokrijemo suteve sa distance, a bekovi da pritisnu njihove, pa da im ne krene sut za tri poena. Ako gdje treba da trazimo pobjedu u gostima, onda je to ova utakmica, ali uticace dosta faktora. Bojim se da ce se igraci dosta istrositi u putu, valjda se 13 sati do tamo putuje, pa to može uticati, ali vidjecemo. Nije smak svijeta i da se izgubi, opet smo na domacem terenu , meni se cini, nepobjedivi ove sezone, a desice se valjda i neki brejk u gostima, veceras je prva sansa.

scout

pre 9 godina

Ovo je velika sansa za pobedu u gostima ako hocemo da ostanemo u ravnopravnoj trci sa najacim ekipama iz grupe, posle toga igramo bez opterecenja u gostima a kod nas ce svima biti jako tesko!

Dule

pre 9 godina

Neće biti lako.ipak igraju na domaćem terenu,a uopšte nisu najvna ekipa ... čak šta više,mi idemo na pobedu oa šta bude,ako se 'probude' Dženkins i Dangubić ja pobedu ne bi doveo i pitanje u suprotnom biće frke,Wilijams,Marijanović.Blažič ... očekujem da povuku ekipu i u njih ne sumnjam.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Pribojavam se ove utakmice jer je poznato da se najteze cuva sut za 3poena,litvanska ekipa je slicna Niznjem sa kojim nismo imali lepo iskustvo prosle sezone,maksimalno ce nam siriti odbranu i pokusace centre da nam neutralisu udvajanjem.Najveci teret ce svakako pasti na nase krilne igrace i veliku zrelost ocekujem od kapitena,Kalinica i Dangubica,imamo dosta izrazitih defanzivaca i ubedjen sam da ako odigraju najbolje sto mogu,dobijaju na ovom za nas neugodnom gostovanju.
Nasi mladi momci nemaju jos uvek rutinu da na evropskoj sceni dobijaju utakmice u gostima sa ekipama rotiv kojih smo objektivno favoriti.
Inace porazeni iz utakmice Galatasaraj-Valensija ce nam biti najveci konkurent za prolaz u top16,nadam se pobedi Turaka jer bi onda u slucaju trijumfa protiv valensije u 4. kolu napravili ogroman iskorak,sve pod uslovom da veceras preveslamo Baltik.
NEK GRMI JAKO,ZVEZDA SAMPION.

Thilmo

pre 9 godina

Svi se nadaju Bobijevoj dominaciji zbog razlike u visini. Ali to može da nam se u obije o glavu, ako ti niski centri dobro šutiraju trojke, lagano će izvlačiti Bobija iz reketa a van njega nijd mnogo upotrebljiv.

Ilija

pre 9 godina

Zorzo dobro si nam rekao, sad ti je lakse sigurno. Da nam ti nisi rekao ne bi znali. Princip uvek isti 1000 puta ispricana laz postaje istina.. Ne trpaj nos tamo gde se ne trpa, bolje gledaj belog maga kako srlja iz poraza u poraz....

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

kad moja igokea igra veceras u najelitnijem takmicenje??da spremim,da kupim kokice,cedevitu i cipiripi...javite mi ko znas,da li je termin isto u 18 casova ili u 20:45.Pozdrav

Žoržo

pre 9 godina

(Žoržo, 23. oktobar 2014 15:40) ajde procitajte statut kluba pa onda lupajte minuse,sta je problem,ne znate da citate ili vas istina boli???

mdj

pre 9 godina

Mnogo smo nesto svi poleteli, da Jovic i Kalinic nisu bili sa repkom i osvojili srebro niko ih ne bi cenio toliko, pa samim tim ni ovu zvezdinu ekipu. Shvatite da je sezona tek pocela i da mi realno imamo klince bez skoro ikakvog iskustva, da je Jovic odigrao jedva 2 meseca dobre kosarke i to backup, da Mitrovic koji je prvi izbor na 4 i kapiten nema skoro nikakvog iskustva i jedva 20god, a pricamo ovde o nekoj nepobedivosti na domacem terenu posle samo jedne utakmice u evroligi. Volimo, postujmo i navijajamo za nas tim ali potceniti ekipe kakve su Olimpijakos i Valensija je pogubno. Sto kaze Radonja nemojmo od euforije do depresije i obrnuto. Podrska pa sta bude, a svi se nadamo TOP16 i pobedi veceras! Napred Zvezda!