Sreda, 22.10.2014.

20:58

DV: Teže nego što sam očekivao

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza od turskog Banvita u Evrokupu da je znao da će sezona biti teška, ali "ne ovoliko".

Izvor: B92

DV: Teže nego što sam oèekivao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Barut

pre 9 godina

Ovo je fenomen. Ovoliki broj komentara navijača kluba iz predgrađa na svaku vest o Partizanu govori o strašnim traumama iz djetinjstva. Mora da ih je neko užasno zlostavljao.
(čiča, 22. oktobar 2014 23:19)

Vise ni ime ne smeju da mu izgovore kako treba, nego ga prekrstavaju u Dulo. Panterska je tuga pregolema, para ko pleve, al trofeja nema :(

vidim

pre 9 godina

Vujoševiču i Daniloviću,
6 minuta pre kraja gledaoci su počeli da napuštaju halu. To se
Partizanu nikada nije dešavalo. Ako imate morala odlazite. Vi ste
najveći krivci, a ne Bezbradaica pa da se Vujošević iživljava nad njim kao i
nad Šalićem . Nema više alibija. Miloje, Pera ili neko treći. Mi nemamo vremena kao "zamrznuti" da narednih 15 godina čekamo Euroligu.
(grobar, 22. oktobar 2014 21:27)

Zbog ovakvig kompleksasa mi je drago da partizan gubi sa 30 razlike.
Radujem se porazima samo da ovakvi i njemu slicni propate jos vise!

Orangutan drmac koseva

pre 9 godina

Što ne napustite teren,ili izazovete tuču,možda vas sudije poguraju.(nini, 22. oktobar 2014 21:15)

Mi sinko osvajamo trofeje decenijama, zasto bi? Zna se ko je frustriran, ko drma koseve, gadja kesama sa urinom i krade pehar :D.

John Terry

pre 9 godina

(Kaiim, 22. oktobar 2014 22:24)
Nije vama problem odbrana, koliko je problem napad. Nemate organizatora. Nemate plejmejkera, to vam je najveca muka.

DUHOVITI DUH

pre 9 godina

Crno-belima je poraz od Banvita peti vezani u svim takmičenjima, a novinare je zanimalo da li postoji opasnost da se "uvuče strah", na šta je Vujošević naveo da "čovek može na svašta da se navuče".
(nasmeja me slatko :), 22. oktobar 2014 23:29)
Novinarka lista SPORT je upotrebila izraz NAVUČE, pa je dobila dvosmislen odgovor. Nije Dule bez duha i u teškim trenucima.

vekic

pre 9 godina

u godini kada je partizan igrao final four u parizu smo isto imali negativan skor i poraz kod kuce secam se da je mekejleb promasio za pobedu

Milan

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joj, 22. oktobar 2014 22:57)

Tandrljate jednu istu glupu pricu deceniju i kusur, nabiste 16 miliona evra minusa svojim promasajima. Sebe valjda tesite. Tako ces opet u maju da pises "lako je biti trener kad imas Salica, Bezbradicu i Milutinova".

Nicky boy

pre 9 godina

Sada treba podržati ove momke svom snagom, lako je navijati kada se pobeđuje. Neko pokušava Partizan da sruši, zna se i ko. Ali polako ... ničija nije gorela do zore !

daca

pre 9 godina

Dosta bre o igracima.
Na pocetku priprema se znalo sa kime se raspolaže i na koga može eventualno da se računa. Zadatak trenera je, izmedju ostalog, da uoči na kojim pozicijama škripi te da sa upravom proba da te pozicije adekvatno popuni, a ne samo da vodi utakmice ili da planira treninge (što je kod nas dobro).
Danas je kraj oktobra. Ne treba sada pljuvati po igračima zbog toga što neko od avgusta nije primetio da fali plej (i to ne jedan) - ili jednostavno nije ništa uradio po tom pitanju.
I dosta o parama. Postoje i drugi načini da se dodje do igrača - u NBA je ko dobar dan menjanje igrača izmedju dva ili više timova - nekome treba centar, a nekome bek.
Nadam se da nikoga nisam uvredio.

neky92

pre 9 godina

Kada krene lose odma Dule ne valja? ajde bezite bre jel ste vi zlatne ribice sa pamcenjem od 25 minuta? Setite se samo sta je sve taj Dule uradio za partizan sve ove godine.

ognjen

pre 9 godina

zvezdas sam, ali jedini razlog zbog kog volim kad partizan izgubi je DV. kad je fudbal u pitanju kad god igra protiv nekog stranog tima navijam za partiza..

Citalac

pre 9 godina

Meni, kao objektivnom coveku i navijacu Crvene zvezde, zaista zao sto je Partizan u ovako lošoj formi, a i što realno nema dobru ekipu. Nadam se skorom opravku Partizana!

Bivsi,sadasnji i buduci Srbin...

pre 9 godina

@Bivsi Srbin...Mozda je bilo davno kada smo prvi bili,ali dok smo mi bili prvi vi niste ni postojali.Dok god je drzava slaba bice jak Partizan.Ti pratis kosarku zadnjih 15 godina(mozda vise i nemas),pa ti se moze pisati svasta.Dok Danilovic prebija sudije,Dule cuva strazu,pa malo zamene mesta.O publici nemoj molim te,ima vas 200-300 na jugu u rupi svaku utakmicu.Ako ne budete igrali Euroligu par godina ni na kosarku vam niko dolaziti nece.Dosla maca na vratanca,a ja vam samo zelim ono sto je vas "otac" Dule nama.Poz

montenegro

pre 9 godina

Duško Vujosevicu,Predragu Danilovicu i svima vama u KK PARTIZAN koliko vas god ima,samo napred,pa niko,nikad nije vječno bio prvi i najbolji tako da nećete ni vi!!!!!!!!Sto se mene kao velikog GROBARA tiče ove godine nista ne morate osvojiti,toliko toga ste mi lijepog priredili od 1988 do 2014 od fajnal-fora u Genku da to nikad neću moći zaboraviti te divne,prelijepe trenutke titulu prvaka Evrope,evropski kup Koraća,titula,kupova,ABA liga ...pa ove godine i zadnji da budete,da nikog ne pobjedite od mene imate pravo i narednih 5 godina ako treba,jer vi ste legende mog kluba!!!!!!NAPRED PARTIZAN!!!!I pustite ove nek pišu nek se raduju kao i svakog oktobra,novembra,decembra,januara,februara...e onda polako dolazi mart i april dje im pada forma i na kraju maj i jun dje su im svi krivi sto nista ne znaju!!!!

nasasnjicav

pre 9 godina

Ma nema frke....Sad se upalila lampica i Danilović prelazi na plan br2-SLAMARICA!!! Do sad kuknjava kako se nema a već koliko sutra stižu još 2-3 vrh pojačanja što će sa ovima koji su već došli za dž biti cifra od 7-8 pojačanja....Sitnica u poređenju sa Zvezdom zar ne?I ko je ovde lud Dule?Jedino moram da odam priznanje čelnim ljudima Partizana na veštom vučenju za nos ove jadne i bezglave države i mazanju očiju svojim navijačima već skoro 2 decenije.Ajmo Predraže zavuči tu ruku u slamaricu ovog jadnog naroda jer nas ljubav polako napušta.... Mislim da je zvonilo za prvi čas....

Figo

pre 9 godina

A slika vrh. Kao da krenuo da davi Murica. Hahahaa... I da li ce bar jednom da kaze nesto o utakmici? Tipa nismo branili reket ili los procenat za 3 ili izgubljene lopte...? Ma nikad nista vezano za kosarku!

Veći je Mirko

pre 9 godina

(bulat, 22. oktobar 2014 23:01)

Nije istina da je Dulo najviše uradio za Partizan u istoriji.

Mirku Marjanoviću (poznatom kao jedini navijač Partizana iz Knina) treba da podignete spomenik veliki kao svi osvojeni trofeji FK i KK Partizan zajedno od raspada SFRJ do danas.

MAt

pre 9 godina

Svi koji su danas bili u hali videli su kolika je nasa ljubav prema Ovom coveku i nasem timu ! Internet navijaci nas nikad nisu i nikad nece doticati !

pivijmi cipiripijski

pre 9 godina

Tij Cipiripi, Tij Cipiripi, kii tibli, kii krim, id sidi - ki bimbini ji vilim di jidim!
Dij Cipiripi,dij Cipiripi, id cikilidi i lisniki - jir nima niceg lipseg id Cipiripiji!

čiča

pre 9 godina

Ovo je fenomen. Ovoliki broj komentara navijača kluba iz predgrađa na svaku vest o Partizanu govori o strašnim traumama iz djetinjstva. Mora da ih je neko užasno zlostavljao.

pan

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...
Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joj, 22. oktobar 2014 22:57)


Dva pitanja:
1. Na koliko su utakmica zajedno igrali Kinzi i Bertans?
2. Na koliko su utakmica zajedno igrali Kinzi i Pavlović?

bivsi srbin

pre 9 godina

- o finansijama nam pricaju oni koji podrzavaju klub tajkuna koji je zvezda insajdera
- o navijacima pricaju oni koji drze negativni rekord arene od 7000 ljudi, a kad se ne igra EL i kad nema videa o mobilizaciji dodje ih 250 u pionir
- o kosarci pricaju oni koji su osvojili titulu dok su vazile dojce marke, napad trajao pola minuta i trojka bila na 6.25
- o psovanju igraca pricaju oni ciji je gazda prebio sudiju i poslao ga u bolnicu a u slobodno vreme nocu ide bije novinare
- o navijanju pricaju oni koji pljuju protivnicke trenere, svom razbijaju glavu flasom vode, drmaju koseve i bacaju kese sa mokracom na teren
eto sta sve trpi internet.

nasmeja me slatko :)

pre 9 godina

Crno-belima je poraz od Banvita peti vezani u svim takmičenjima, a novinare je zanimalo da li postoji opasnost da se "uvuče strah", na šta je Vujošević naveo da "čovek može na svašta da se navuče".

bulat

pre 9 godina

kako vas nije sramota! Ti ljudi koji vode nas Partizan su jedino sto valja u upravama svih sportskih drustava! Zaboravljate sve sta su uradili za Partizan! Shvatite da smo u ovom trenutku jedina opozicija aktuelnoj vlasti i da smo izmrcvareni od borbe za prezivljavanje! Vi ce te da terate Duleta koji je u istoriji najvise uradio za Partizan? Sa stilom ili bez ,nije tiliko ni bitno! sustina je da je on jedini covek u sd Partizan koji se za isti iskreno bori! da se razumemo obracam se iskljucivo navijacima Partizana! Isto je bilo i prosle i predprosle godine u ovo doba.

Sergio

pre 9 godina

Možda da probaš sa Šalićem na pleju...Dalo,totalni antitalenat, košta ekipu 15 poena minusa na svakoj utakmici, a resto Tepić.Dokle možemo da padnemo?

Kaiim

pre 9 godina

Gledao sam sve utakmice Partizana ove, a i prethodnih 20+ sezona. Realno govoreci, nikad nismo imali slabiji tim. Krpimo se tu i tamo Muricem i veceras Macvanom, a ako Bog da i da se Milosavljevic oporavi i stigne jos neko pojacanje tipa Pavlovica ili "makedonskog" pleja. Ostalo je rasulo... nemamo vise onu prepoznatljivu igru, odbrana je suplja kao svajcarski sir, Tepic je izuzetno vispren (ne znam sta trazi u Partizanu), nema ideje, Dalo jos uvijek zelen i sve se svodi na: Stuni, pa ako udje - udje. Nisam zadovoljan.... medjutim, ni Duletu nije lako. Nije on madjionicar da od nicega napravi nesto sto ce dobiti vrhunsku ekipu poput ovih Turaka. Kod mene Partizan i Srbija imaju dozivotni kredit (ne znam za ostale) i prema tome nemam sta da im prigovorim... ovo je samo moje misljenje, a vjerujem i misljenje mnogih pravih/iskrenih navijaca Partizana. Svim srcem sam uz Partizan, a volio bih i da Zvezda ostvari sto bolji plaslam u EL. Srecno!

joj

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...
Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

A Kant, a tempore o mores, a Njegoš, a časovi ljubavi?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Sasa, 22. oktobar 2014 21:34)
Ne budi nestrpljiv, proleće nije daleko.

bobanmkd

pre 9 godina

Ja ne znam dali Dule cita komentare ali...
Totalno je nekorektno kakvo je on breme stavio relativno limitiranim igracima...koji bi bili sto puta bolji kada bi imali realno bolje igrace od njih pored.
Recimo petorka:Mekaleb,Pavlovic,Muric,Macvan i Gagic...
Garantujem da bi pored njih...bez velikog tereta odglvornoti:Tepic,Milutinov,Andric,Salic,Dalo...igrali sto puta bolje.
Ovako...Dule pusta ove igrace niz vodu...davajuci im odgovornost koju oni ne mogu da nose.
Kristalno jasno.

sajber_kurajber

pre 9 godina

Samo -17??? Pa Vama je misija uspela veliki Magu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule d Mag, 22. oktobar 2014 21:39)
Za pocetak, nauci da racunas !!!

rax gravedigger

pre 9 godina

Jos jedan interesantan podatak je da Dule Vujosevic ima duplo vise osvojenih trofeja nego Panteri utakmica u Evroligi! Kralj kosarke!

srbEUin

pre 9 godina

Gospodin Vujošević počeo da se bavi i ginekologijom. (raketa, 22. oktobar 2014 21:15)

Rekao je igračima da neće sve dok ne bude -30.

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

Razumem da se navijači CZFMPDIVABGDTELEKOM raduju našim porazima. Nije im bilo lako da pate 13 puta u nizu.Samo mi nije jasno zašto se lažno predstavljaju kao navijači Partizana, ja bih (čini mi se) umro da kažem da navijam za crveno-bele(kako god da se zovu).

ssdjan

pre 9 godina

pogledaj se u oci sa danilovicem pa uhvatite za ruke todorica i silobada i svi zajedno napolje iz naseg partizana kog ste unstili svi zajedno,odlazite svi dok ne odete niko nece dati nijedan dinar.

SS

pre 9 godina

Samo se daj Aranotovicu sanse da igra i pokaze sta zna
Dalo je ocajan igrac i ne znam cemu zasluzuje takvu minutazu na terenu?
Mi nemamo domaceg prvo pleja jos od Avdalovica a mislim da Petar zasluzuje mnogo vise pazne i vremena od Dalo!

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

Samo napred Dule, nema odustajanja, nema predaje, na kraju ce sve biti kako treba! Samo da podsetim zaboravne: 13 godina radosti!

istina

pre 9 godina

Eeeeeeeeej, pusti vise prodavanje magle, demagogiju i mazanje ociju!!!

Covece, 13 godina smo igrali Evroligu, imali uvek rasprodat Pionir, jake sponzore, stotine prodatih igraca i prvi put kada ne igramo tu istu Evroligu nema para za 2 cestita igraca, nego igraju ovi polutani koji nisu ni za Zanzibar, a minus toliki da niko ne sme ni da kaze koliki je!

Gde su pareeeeeeeeee, ostavi se vise praznih prica i sakrivanja jedine bitne stvari koja nas je dovela tu gde jesmo, a to je DNO DNA!

raskorak

pre 9 godina

sve u svemu, sezona je počela ogavno, ne postoji nijedan argument za, ali imam neki dobar osećaj... videćemo na kraju sezone da li je opsena, ali trenutno nisam ni ljut ni razočaran, jednostavno je prerano da se pravi presek... kao što je došao Mačvan, doći će i Pavlović ukoliko se bez njega ne bude moglo...

naš klub nosi veliku težinu, ne može da nestane tokom noći kao neki...

mora da se padne da bi bili svesni koliko smo visoko bili, a i da bi opet uzleteli...

kasnije ćemo krenuti ove sezone, ali biće Partizan opet opasan kada olista i zamiriše.

Moltisanti

pre 9 godina

Koliko vec sutra ce izjaviti: "radimo naporno i ocekujem da napredak vidimo protiv metalca, onda cemo malo oboriti formu protiv hapoela jer igraci ne primaju redovno stipendije"

neki tamo

pre 9 godina

tesko da ces ti da se porodis ali ako uspes bice to fenomen.
i daj jednom obrazlozi jednom utakmicu u kosarkaskom segmentu a ne samo kuknjava na sve i svasta

crni_redstar

pre 9 godina

a milosavljevic nije dzordan...kad se vrati bice los,tek moze biti pravi sl sezone...i on vise nije klinac,gde je bio ,sta je radio,igrao za kikiriki,vreme mu je da zabode neku kintu u inostranstvu. macvan ce se utopiti u sivilo partizana,nece ni novi plej nesto znacajno pomoci...ali bice paetizan dostojniji protivnik kod kuce.na strani igraju uvek bedno.

corto

pre 9 godina

Anketa samo za GROBARE.
Zanima me koga bi želeli da vidite na klupi Partizana kada Dule ode. Ja ne mislim da će se Dule brzo povući nego me samo zanima vaše mišljenje.
Dakle da vidimo:
1. Džikić +
2. Milojević -
Ko je po vama bolji izbor.

Podrska

pre 9 godina

Postoji jedna cinjenica a to je da sve u zivotu ide u krug. Ne mozes vecno da budes najbolji, ali mozes da podrzis svoj klub i kad je najteze. Licno, ja ovu sezonu gledam zbog Vanje Marinkovica i Nikole Milutinova. Ne ocekujem da prorade, ali ocekujem da im se ukaze sansa da prorade, ne ocekujem da budemo prvi, ali ocekujem da se naredne sezone borimo da budemo prvi. Polako i glavu gore, trening je kljuc svega. Mogli bi da pricamo sta fali, sta nemamo i zasto Dusko psuje, ali ja verujem da je u zivotu previse demagogije i da onaj ko zeli to i moze. Svakom od nas je roditelj odvalio cusku, pa ga nismo prijavili za zlostavljanje dece, a narocito ne za psovanje prilikom vaspitavanja. Uostalom, od kad su u Srbiji svi postali tako fini, da se psovati ne moze, a cutati pred silom mora?! A da, postali smo...

grobar

pre 9 godina

Vujoševiču i Daniloviću,
6 minuta pre kraja gledaoci su počeli da napuštaju halu. To se
Partizanu nikada nije dešavalo. Ako imate morala odlazite. Vi ste
najveći krivci, a ne Bezbradaica pa da se Vujošević iživljava nad njim kao i
nad Šalićem . Nema više alibija. Miloje, Pera ili neko treći. Mi nemamo vremena kao "zamrznuti" da narednih 15 godina čekamo Euroligu.

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Dule ja te kao navijac Partizana molim samo da prestanes da psujes,jako mi smeta...A sto se tice igraca nisam nesto ljut na njih,al treba smanjiti izgubljene lopte,neka cudna dodavanja i SKOK POD KOSEM! i samo trenirajteee momciii :))

istina

pre 9 godina

Eeeeeeeeej, pusti vise prodavanje magle, demagogiju i mazanje ociju!!!

Covece, 13 godina smo igrali Evroligu, imali uvek rasprodat Pionir, jake sponzore, stotine prodatih igraca i prvi put kada ne igramo tu istu Evroligu nema para za 2 cestita igraca, nego igraju ovi polutani koji nisu ni za Zanzibar, a minus toliki da niko ne sme ni da kaze koliki je!

Gde su pareeeeeeeeee, ostavi se vise praznih prica i sakrivanja jedine bitne stvari koja nas je dovela tu gde jesmo, a to je DNO DNA!

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Dule ja te kao navijac Partizana molim samo da prestanes da psujes,jako mi smeta...A sto se tice igraca nisam nesto ljut na njih,al treba smanjiti izgubljene lopte,neka cudna dodavanja i SKOK POD KOSEM! i samo trenirajteee momciii :))

Moltisanti

pre 9 godina

Koliko vec sutra ce izjaviti: "radimo naporno i ocekujem da napredak vidimo protiv metalca, onda cemo malo oboriti formu protiv hapoela jer igraci ne primaju redovno stipendije"

joj

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...
Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.

Kaiim

pre 9 godina

Gledao sam sve utakmice Partizana ove, a i prethodnih 20+ sezona. Realno govoreci, nikad nismo imali slabiji tim. Krpimo se tu i tamo Muricem i veceras Macvanom, a ako Bog da i da se Milosavljevic oporavi i stigne jos neko pojacanje tipa Pavlovica ili "makedonskog" pleja. Ostalo je rasulo... nemamo vise onu prepoznatljivu igru, odbrana je suplja kao svajcarski sir, Tepic je izuzetno vispren (ne znam sta trazi u Partizanu), nema ideje, Dalo jos uvijek zelen i sve se svodi na: Stuni, pa ako udje - udje. Nisam zadovoljan.... medjutim, ni Duletu nije lako. Nije on madjionicar da od nicega napravi nesto sto ce dobiti vrhunsku ekipu poput ovih Turaka. Kod mene Partizan i Srbija imaju dozivotni kredit (ne znam za ostale) i prema tome nemam sta da im prigovorim... ovo je samo moje misljenje, a vjerujem i misljenje mnogih pravih/iskrenih navijaca Partizana. Svim srcem sam uz Partizan, a volio bih i da Zvezda ostvari sto bolji plaslam u EL. Srecno!

bivsi srbin

pre 9 godina

- o finansijama nam pricaju oni koji podrzavaju klub tajkuna koji je zvezda insajdera
- o navijacima pricaju oni koji drze negativni rekord arene od 7000 ljudi, a kad se ne igra EL i kad nema videa o mobilizaciji dodje ih 250 u pionir
- o kosarci pricaju oni koji su osvojili titulu dok su vazile dojce marke, napad trajao pola minuta i trojka bila na 6.25
- o psovanju igraca pricaju oni ciji je gazda prebio sudiju i poslao ga u bolnicu a u slobodno vreme nocu ide bije novinare
- o navijanju pricaju oni koji pljuju protivnicke trenere, svom razbijaju glavu flasom vode, drmaju koseve i bacaju kese sa mokracom na teren
eto sta sve trpi internet.

nasmeja me slatko :)

pre 9 godina

Crno-belima je poraz od Banvita peti vezani u svim takmičenjima, a novinare je zanimalo da li postoji opasnost da se "uvuče strah", na šta je Vujošević naveo da "čovek može na svašta da se navuče".

crni_redstar

pre 9 godina

a milosavljevic nije dzordan...kad se vrati bice los,tek moze biti pravi sl sezone...i on vise nije klinac,gde je bio ,sta je radio,igrao za kikiriki,vreme mu je da zabode neku kintu u inostranstvu. macvan ce se utopiti u sivilo partizana,nece ni novi plej nesto znacajno pomoci...ali bice paetizan dostojniji protivnik kod kuce.na strani igraju uvek bedno.

neki tamo

pre 9 godina

tesko da ces ti da se porodis ali ako uspes bice to fenomen.
i daj jednom obrazlozi jednom utakmicu u kosarkaskom segmentu a ne samo kuknjava na sve i svasta

čiča

pre 9 godina

Ovo je fenomen. Ovoliki broj komentara navijača kluba iz predgrađa na svaku vest o Partizanu govori o strašnim traumama iz djetinjstva. Mora da ih je neko užasno zlostavljao.

Sergio

pre 9 godina

Možda da probaš sa Šalićem na pleju...Dalo,totalni antitalenat, košta ekipu 15 poena minusa na svakoj utakmici, a resto Tepić.Dokle možemo da padnemo?

srbEUin

pre 9 godina

Gospodin Vujošević počeo da se bavi i ginekologijom. (raketa, 22. oktobar 2014 21:15)

Rekao je igračima da neće sve dok ne bude -30.

ssdjan

pre 9 godina

pogledaj se u oci sa danilovicem pa uhvatite za ruke todorica i silobada i svi zajedno napolje iz naseg partizana kog ste unstili svi zajedno,odlazite svi dok ne odete niko nece dati nijedan dinar.

pan

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...
Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joj, 22. oktobar 2014 22:57)


Dva pitanja:
1. Na koliko su utakmica zajedno igrali Kinzi i Bertans?
2. Na koliko su utakmica zajedno igrali Kinzi i Pavlović?

SS

pre 9 godina

Samo se daj Aranotovicu sanse da igra i pokaze sta zna
Dalo je ocajan igrac i ne znam cemu zasluzuje takvu minutazu na terenu?
Mi nemamo domaceg prvo pleja jos od Avdalovica a mislim da Petar zasluzuje mnogo vise pazne i vremena od Dalo!

bulat

pre 9 godina

kako vas nije sramota! Ti ljudi koji vode nas Partizan su jedino sto valja u upravama svih sportskih drustava! Zaboravljate sve sta su uradili za Partizan! Shvatite da smo u ovom trenutku jedina opozicija aktuelnoj vlasti i da smo izmrcvareni od borbe za prezivljavanje! Vi ce te da terate Duleta koji je u istoriji najvise uradio za Partizan? Sa stilom ili bez ,nije tiliko ni bitno! sustina je da je on jedini covek u sd Partizan koji se za isti iskreno bori! da se razumemo obracam se iskljucivo navijacima Partizana! Isto je bilo i prosle i predprosle godine u ovo doba.

grobar

pre 9 godina

Vujoševiču i Daniloviću,
6 minuta pre kraja gledaoci su počeli da napuštaju halu. To se
Partizanu nikada nije dešavalo. Ako imate morala odlazite. Vi ste
najveći krivci, a ne Bezbradaica pa da se Vujošević iživljava nad njim kao i
nad Šalićem . Nema više alibija. Miloje, Pera ili neko treći. Mi nemamo vremena kao "zamrznuti" da narednih 15 godina čekamo Euroligu.

rax gravedigger

pre 9 godina

Jos jedan interesantan podatak je da Dule Vujosevic ima duplo vise osvojenih trofeja nego Panteri utakmica u Evroligi! Kralj kosarke!

bobanmkd

pre 9 godina

Ja ne znam dali Dule cita komentare ali...
Totalno je nekorektno kakvo je on breme stavio relativno limitiranim igracima...koji bi bili sto puta bolji kada bi imali realno bolje igrace od njih pored.
Recimo petorka:Mekaleb,Pavlovic,Muric,Macvan i Gagic...
Garantujem da bi pored njih...bez velikog tereta odglvornoti:Tepic,Milutinov,Andric,Salic,Dalo...igrali sto puta bolje.
Ovako...Dule pusta ove igrace niz vodu...davajuci im odgovornost koju oni ne mogu da nose.
Kristalno jasno.

Podrska

pre 9 godina

Postoji jedna cinjenica a to je da sve u zivotu ide u krug. Ne mozes vecno da budes najbolji, ali mozes da podrzis svoj klub i kad je najteze. Licno, ja ovu sezonu gledam zbog Vanje Marinkovica i Nikole Milutinova. Ne ocekujem da prorade, ali ocekujem da im se ukaze sansa da prorade, ne ocekujem da budemo prvi, ali ocekujem da se naredne sezone borimo da budemo prvi. Polako i glavu gore, trening je kljuc svega. Mogli bi da pricamo sta fali, sta nemamo i zasto Dusko psuje, ali ja verujem da je u zivotu previse demagogije i da onaj ko zeli to i moze. Svakom od nas je roditelj odvalio cusku, pa ga nismo prijavili za zlostavljanje dece, a narocito ne za psovanje prilikom vaspitavanja. Uostalom, od kad su u Srbiji svi postali tako fini, da se psovati ne moze, a cutati pred silom mora?! A da, postali smo...

corto

pre 9 godina

Anketa samo za GROBARE.
Zanima me koga bi želeli da vidite na klupi Partizana kada Dule ode. Ja ne mislim da će se Dule brzo povući nego me samo zanima vaše mišljenje.
Dakle da vidimo:
1. Džikić +
2. Milojević -
Ko je po vama bolji izbor.

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

A Kant, a tempore o mores, a Njegoš, a časovi ljubavi?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Sasa, 22. oktobar 2014 21:34)
Ne budi nestrpljiv, proleće nije daleko.

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

Razumem da se navijači CZFMPDIVABGDTELEKOM raduju našim porazima. Nije im bilo lako da pate 13 puta u nizu.Samo mi nije jasno zašto se lažno predstavljaju kao navijači Partizana, ja bih (čini mi se) umro da kažem da navijam za crveno-bele(kako god da se zovu).

Veći je Mirko

pre 9 godina

(bulat, 22. oktobar 2014 23:01)

Nije istina da je Dulo najviše uradio za Partizan u istoriji.

Mirku Marjanoviću (poznatom kao jedini navijač Partizana iz Knina) treba da podignete spomenik veliki kao svi osvojeni trofeji FK i KK Partizan zajedno od raspada SFRJ do danas.

Barut

pre 9 godina

Ovo je fenomen. Ovoliki broj komentara navijača kluba iz predgrađa na svaku vest o Partizanu govori o strašnim traumama iz djetinjstva. Mora da ih je neko užasno zlostavljao.
(čiča, 22. oktobar 2014 23:19)

Vise ni ime ne smeju da mu izgovore kako treba, nego ga prekrstavaju u Dulo. Panterska je tuga pregolema, para ko pleve, al trofeja nema :(

vidim

pre 9 godina

Vujoševiču i Daniloviću,
6 minuta pre kraja gledaoci su počeli da napuštaju halu. To se
Partizanu nikada nije dešavalo. Ako imate morala odlazite. Vi ste
najveći krivci, a ne Bezbradaica pa da se Vujošević iživljava nad njim kao i
nad Šalićem . Nema više alibija. Miloje, Pera ili neko treći. Mi nemamo vremena kao "zamrznuti" da narednih 15 godina čekamo Euroligu.
(grobar, 22. oktobar 2014 21:27)

Zbog ovakvig kompleksasa mi je drago da partizan gubi sa 30 razlike.
Radujem se porazima samo da ovakvi i njemu slicni propate jos vise!

Orangutan drmac koseva

pre 9 godina

Što ne napustite teren,ili izazovete tuču,možda vas sudije poguraju.(nini, 22. oktobar 2014 21:15)

Mi sinko osvajamo trofeje decenijama, zasto bi? Zna se ko je frustriran, ko drma koseve, gadja kesama sa urinom i krade pehar :D.

sajber_kurajber

pre 9 godina

Samo -17??? Pa Vama je misija uspela veliki Magu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule d Mag, 22. oktobar 2014 21:39)
Za pocetak, nauci da racunas !!!

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

Samo napred Dule, nema odustajanja, nema predaje, na kraju ce sve biti kako treba! Samo da podsetim zaboravne: 13 godina radosti!

Bivsi,sadasnji i buduci Srbin...

pre 9 godina

@Bivsi Srbin...Mozda je bilo davno kada smo prvi bili,ali dok smo mi bili prvi vi niste ni postojali.Dok god je drzava slaba bice jak Partizan.Ti pratis kosarku zadnjih 15 godina(mozda vise i nemas),pa ti se moze pisati svasta.Dok Danilovic prebija sudije,Dule cuva strazu,pa malo zamene mesta.O publici nemoj molim te,ima vas 200-300 na jugu u rupi svaku utakmicu.Ako ne budete igrali Euroligu par godina ni na kosarku vam niko dolaziti nece.Dosla maca na vratanca,a ja vam samo zelim ono sto je vas "otac" Dule nama.Poz

DUHOVITI DUH

pre 9 godina

Crno-belima je poraz od Banvita peti vezani u svim takmičenjima, a novinare je zanimalo da li postoji opasnost da se "uvuče strah", na šta je Vujošević naveo da "čovek može na svašta da se navuče".
(nasmeja me slatko :), 22. oktobar 2014 23:29)
Novinarka lista SPORT je upotrebila izraz NAVUČE, pa je dobila dvosmislen odgovor. Nije Dule bez duha i u teškim trenucima.

pivijmi cipiripijski

pre 9 godina

Tij Cipiripi, Tij Cipiripi, kii tibli, kii krim, id sidi - ki bimbini ji vilim di jidim!
Dij Cipiripi,dij Cipiripi, id cikilidi i lisniki - jir nima niceg lipseg id Cipiripiji!

John Terry

pre 9 godina

(Kaiim, 22. oktobar 2014 22:24)
Nije vama problem odbrana, koliko je problem napad. Nemate organizatora. Nemate plejmejkera, to vam je najveca muka.

ognjen

pre 9 godina

zvezdas sam, ali jedini razlog zbog kog volim kad partizan izgubi je DV. kad je fudbal u pitanju kad god igra protiv nekog stranog tima navijam za partiza..

Milan

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joj, 22. oktobar 2014 22:57)

Tandrljate jednu istu glupu pricu deceniju i kusur, nabiste 16 miliona evra minusa svojim promasajima. Sebe valjda tesite. Tako ces opet u maju da pises "lako je biti trener kad imas Salica, Bezbradicu i Milutinova".

Citalac

pre 9 godina

Meni, kao objektivnom coveku i navijacu Crvene zvezde, zaista zao sto je Partizan u ovako lošoj formi, a i što realno nema dobru ekipu. Nadam se skorom opravku Partizana!

montenegro

pre 9 godina

Duško Vujosevicu,Predragu Danilovicu i svima vama u KK PARTIZAN koliko vas god ima,samo napred,pa niko,nikad nije vječno bio prvi i najbolji tako da nećete ni vi!!!!!!!!Sto se mene kao velikog GROBARA tiče ove godine nista ne morate osvojiti,toliko toga ste mi lijepog priredili od 1988 do 2014 od fajnal-fora u Genku da to nikad neću moći zaboraviti te divne,prelijepe trenutke titulu prvaka Evrope,evropski kup Koraća,titula,kupova,ABA liga ...pa ove godine i zadnji da budete,da nikog ne pobjedite od mene imate pravo i narednih 5 godina ako treba,jer vi ste legende mog kluba!!!!!!NAPRED PARTIZAN!!!!I pustite ove nek pišu nek se raduju kao i svakog oktobra,novembra,decembra,januara,februara...e onda polako dolazi mart i april dje im pada forma i na kraju maj i jun dje su im svi krivi sto nista ne znaju!!!!

raskorak

pre 9 godina

sve u svemu, sezona je počela ogavno, ne postoji nijedan argument za, ali imam neki dobar osećaj... videćemo na kraju sezone da li je opsena, ali trenutno nisam ni ljut ni razočaran, jednostavno je prerano da se pravi presek... kao što je došao Mačvan, doći će i Pavlović ukoliko se bez njega ne bude moglo...

naš klub nosi veliku težinu, ne može da nestane tokom noći kao neki...

mora da se padne da bi bili svesni koliko smo visoko bili, a i da bi opet uzleteli...

kasnije ćemo krenuti ove sezone, ali biće Partizan opet opasan kada olista i zamiriše.

Figo

pre 9 godina

A slika vrh. Kao da krenuo da davi Murica. Hahahaa... I da li ce bar jednom da kaze nesto o utakmici? Tipa nismo branili reket ili los procenat za 3 ili izgubljene lopte...? Ma nikad nista vezano za kosarku!

nasasnjicav

pre 9 godina

Ma nema frke....Sad se upalila lampica i Danilović prelazi na plan br2-SLAMARICA!!! Do sad kuknjava kako se nema a već koliko sutra stižu još 2-3 vrh pojačanja što će sa ovima koji su već došli za dž biti cifra od 7-8 pojačanja....Sitnica u poređenju sa Zvezdom zar ne?I ko je ovde lud Dule?Jedino moram da odam priznanje čelnim ljudima Partizana na veštom vučenju za nos ove jadne i bezglave države i mazanju očiju svojim navijačima već skoro 2 decenije.Ajmo Predraže zavuči tu ruku u slamaricu ovog jadnog naroda jer nas ljubav polako napušta.... Mislim da je zvonilo za prvi čas....

neky92

pre 9 godina

Kada krene lose odma Dule ne valja? ajde bezite bre jel ste vi zlatne ribice sa pamcenjem od 25 minuta? Setite se samo sta je sve taj Dule uradio za partizan sve ove godine.

daca

pre 9 godina

Dosta bre o igracima.
Na pocetku priprema se znalo sa kime se raspolaže i na koga može eventualno da se računa. Zadatak trenera je, izmedju ostalog, da uoči na kojim pozicijama škripi te da sa upravom proba da te pozicije adekvatno popuni, a ne samo da vodi utakmice ili da planira treninge (što je kod nas dobro).
Danas je kraj oktobra. Ne treba sada pljuvati po igračima zbog toga što neko od avgusta nije primetio da fali plej (i to ne jedan) - ili jednostavno nije ništa uradio po tom pitanju.
I dosta o parama. Postoje i drugi načini da se dodje do igrača - u NBA je ko dobar dan menjanje igrača izmedju dva ili više timova - nekome treba centar, a nekome bek.
Nadam se da nikoga nisam uvredio.

Nicky boy

pre 9 godina

Sada treba podržati ove momke svom snagom, lako je navijati kada se pobeđuje. Neko pokušava Partizan da sruši, zna se i ko. Ali polako ... ničija nije gorela do zore !

MAt

pre 9 godina

Svi koji su danas bili u hali videli su kolika je nasa ljubav prema Ovom coveku i nasem timu ! Internet navijaci nas nikad nisu i nikad nece doticati !

vekic

pre 9 godina

u godini kada je partizan igrao final four u parizu smo isto imali negativan skor i poraz kod kuce secam se da je mekejleb promasio za pobedu

bivsi srbin

pre 9 godina

- o finansijama nam pricaju oni koji podrzavaju klub tajkuna koji je zvezda insajdera
- o navijacima pricaju oni koji drze negativni rekord arene od 7000 ljudi, a kad se ne igra EL i kad nema videa o mobilizaciji dodje ih 250 u pionir
- o kosarci pricaju oni koji su osvojili titulu dok su vazile dojce marke, napad trajao pola minuta i trojka bila na 6.25
- o psovanju igraca pricaju oni ciji je gazda prebio sudiju i poslao ga u bolnicu a u slobodno vreme nocu ide bije novinare
- o navijanju pricaju oni koji pljuju protivnicke trenere, svom razbijaju glavu flasom vode, drmaju koseve i bacaju kese sa mokracom na teren
eto sta sve trpi internet.

bulat

pre 9 godina

kako vas nije sramota! Ti ljudi koji vode nas Partizan su jedino sto valja u upravama svih sportskih drustava! Zaboravljate sve sta su uradili za Partizan! Shvatite da smo u ovom trenutku jedina opozicija aktuelnoj vlasti i da smo izmrcvareni od borbe za prezivljavanje! Vi ce te da terate Duleta koji je u istoriji najvise uradio za Partizan? Sa stilom ili bez ,nije tiliko ni bitno! sustina je da je on jedini covek u sd Partizan koji se za isti iskreno bori! da se razumemo obracam se iskljucivo navijacima Partizana! Isto je bilo i prosle i predprosle godine u ovo doba.

pan

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...
Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joj, 22. oktobar 2014 22:57)


Dva pitanja:
1. Na koliko su utakmica zajedno igrali Kinzi i Bertans?
2. Na koliko su utakmica zajedno igrali Kinzi i Pavlović?

čiča

pre 9 godina

Ovo je fenomen. Ovoliki broj komentara navijača kluba iz predgrađa na svaku vest o Partizanu govori o strašnim traumama iz djetinjstva. Mora da ih je neko užasno zlostavljao.

rax gravedigger

pre 9 godina

Jos jedan interesantan podatak je da Dule Vujosevic ima duplo vise osvojenih trofeja nego Panteri utakmica u Evroligi! Kralj kosarke!

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

Razumem da se navijači CZFMPDIVABGDTELEKOM raduju našim porazima. Nije im bilo lako da pate 13 puta u nizu.Samo mi nije jasno zašto se lažno predstavljaju kao navijači Partizana, ja bih (čini mi se) umro da kažem da navijam za crveno-bele(kako god da se zovu).

VRATITE PEHAR

pre 9 godina

A Kant, a tempore o mores, a Njegoš, a časovi ljubavi?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Sasa, 22. oktobar 2014 21:34)
Ne budi nestrpljiv, proleće nije daleko.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

Samo napred Dule, nema odustajanja, nema predaje, na kraju ce sve biti kako treba! Samo da podsetim zaboravne: 13 godina radosti!

grobar

pre 9 godina

Vujoševiču i Daniloviću,
6 minuta pre kraja gledaoci su počeli da napuštaju halu. To se
Partizanu nikada nije dešavalo. Ako imate morala odlazite. Vi ste
najveći krivci, a ne Bezbradaica pa da se Vujošević iživljava nad njim kao i
nad Šalićem . Nema više alibija. Miloje, Pera ili neko treći. Mi nemamo vremena kao "zamrznuti" da narednih 15 godina čekamo Euroligu.

joj

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...
Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.

corto

pre 9 godina

Anketa samo za GROBARE.
Zanima me koga bi želeli da vidite na klupi Partizana kada Dule ode. Ja ne mislim da će se Dule brzo povući nego me samo zanima vaše mišljenje.
Dakle da vidimo:
1. Džikić +
2. Milojević -
Ko je po vama bolji izbor.

Podrska

pre 9 godina

Postoji jedna cinjenica a to je da sve u zivotu ide u krug. Ne mozes vecno da budes najbolji, ali mozes da podrzis svoj klub i kad je najteze. Licno, ja ovu sezonu gledam zbog Vanje Marinkovica i Nikole Milutinova. Ne ocekujem da prorade, ali ocekujem da im se ukaze sansa da prorade, ne ocekujem da budemo prvi, ali ocekujem da se naredne sezone borimo da budemo prvi. Polako i glavu gore, trening je kljuc svega. Mogli bi da pricamo sta fali, sta nemamo i zasto Dusko psuje, ali ja verujem da je u zivotu previse demagogije i da onaj ko zeli to i moze. Svakom od nas je roditelj odvalio cusku, pa ga nismo prijavili za zlostavljanje dece, a narocito ne za psovanje prilikom vaspitavanja. Uostalom, od kad su u Srbiji svi postali tako fini, da se psovati ne moze, a cutati pred silom mora?! A da, postali smo...

raskorak

pre 9 godina

sve u svemu, sezona je počela ogavno, ne postoji nijedan argument za, ali imam neki dobar osećaj... videćemo na kraju sezone da li je opsena, ali trenutno nisam ni ljut ni razočaran, jednostavno je prerano da se pravi presek... kao što je došao Mačvan, doći će i Pavlović ukoliko se bez njega ne bude moglo...

naš klub nosi veliku težinu, ne može da nestane tokom noći kao neki...

mora da se padne da bi bili svesni koliko smo visoko bili, a i da bi opet uzleteli...

kasnije ćemo krenuti ove sezone, ali biće Partizan opet opasan kada olista i zamiriše.

sajber_kurajber

pre 9 godina

Samo -17??? Pa Vama je misija uspela veliki Magu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule d Mag, 22. oktobar 2014 21:39)
Za pocetak, nauci da racunas !!!

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Dule ja te kao navijac Partizana molim samo da prestanes da psujes,jako mi smeta...A sto se tice igraca nisam nesto ljut na njih,al treba smanjiti izgubljene lopte,neka cudna dodavanja i SKOK POD KOSEM! i samo trenirajteee momciii :))

Barut

pre 9 godina

Ovo je fenomen. Ovoliki broj komentara navijača kluba iz predgrađa na svaku vest o Partizanu govori o strašnim traumama iz djetinjstva. Mora da ih je neko užasno zlostavljao.
(čiča, 22. oktobar 2014 23:19)

Vise ni ime ne smeju da mu izgovore kako treba, nego ga prekrstavaju u Dulo. Panterska je tuga pregolema, para ko pleve, al trofeja nema :(

Orangutan drmac koseva

pre 9 godina

Što ne napustite teren,ili izazovete tuču,možda vas sudije poguraju.(nini, 22. oktobar 2014 21:15)

Mi sinko osvajamo trofeje decenijama, zasto bi? Zna se ko je frustriran, ko drma koseve, gadja kesama sa urinom i krade pehar :D.

istina

pre 9 godina

Eeeeeeeeej, pusti vise prodavanje magle, demagogiju i mazanje ociju!!!

Covece, 13 godina smo igrali Evroligu, imali uvek rasprodat Pionir, jake sponzore, stotine prodatih igraca i prvi put kada ne igramo tu istu Evroligu nema para za 2 cestita igraca, nego igraju ovi polutani koji nisu ni za Zanzibar, a minus toliki da niko ne sme ni da kaze koliki je!

Gde su pareeeeeeeeee, ostavi se vise praznih prica i sakrivanja jedine bitne stvari koja nas je dovela tu gde jesmo, a to je DNO DNA!

Milan

pre 9 godina

Lako je biti trener kad imaš : Kinzija, Bogdana, Lovrenja, Bertransa, Pavlovića...Čim izostanu vrhunski igrači, Dule ne može da pobedi nikog.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joj, 22. oktobar 2014 22:57)

Tandrljate jednu istu glupu pricu deceniju i kusur, nabiste 16 miliona evra minusa svojim promasajima. Sebe valjda tesite. Tako ces opet u maju da pises "lako je biti trener kad imas Salica, Bezbradicu i Milutinova".

Kaiim

pre 9 godina

Gledao sam sve utakmice Partizana ove, a i prethodnih 20+ sezona. Realno govoreci, nikad nismo imali slabiji tim. Krpimo se tu i tamo Muricem i veceras Macvanom, a ako Bog da i da se Milosavljevic oporavi i stigne jos neko pojacanje tipa Pavlovica ili "makedonskog" pleja. Ostalo je rasulo... nemamo vise onu prepoznatljivu igru, odbrana je suplja kao svajcarski sir, Tepic je izuzetno vispren (ne znam sta trazi u Partizanu), nema ideje, Dalo jos uvijek zelen i sve se svodi na: Stuni, pa ako udje - udje. Nisam zadovoljan.... medjutim, ni Duletu nije lako. Nije on madjionicar da od nicega napravi nesto sto ce dobiti vrhunsku ekipu poput ovih Turaka. Kod mene Partizan i Srbija imaju dozivotni kredit (ne znam za ostale) i prema tome nemam sta da im prigovorim... ovo je samo moje misljenje, a vjerujem i misljenje mnogih pravih/iskrenih navijaca Partizana. Svim srcem sam uz Partizan, a volio bih i da Zvezda ostvari sto bolji plaslam u EL. Srecno!

ssdjan

pre 9 godina

pogledaj se u oci sa danilovicem pa uhvatite za ruke todorica i silobada i svi zajedno napolje iz naseg partizana kog ste unstili svi zajedno,odlazite svi dok ne odete niko nece dati nijedan dinar.

Nicky boy

pre 9 godina

Sada treba podržati ove momke svom snagom, lako je navijati kada se pobeđuje. Neko pokušava Partizan da sruši, zna se i ko. Ali polako ... ničija nije gorela do zore !

montenegro

pre 9 godina

Duško Vujosevicu,Predragu Danilovicu i svima vama u KK PARTIZAN koliko vas god ima,samo napred,pa niko,nikad nije vječno bio prvi i najbolji tako da nećete ni vi!!!!!!!!Sto se mene kao velikog GROBARA tiče ove godine nista ne morate osvojiti,toliko toga ste mi lijepog priredili od 1988 do 2014 od fajnal-fora u Genku da to nikad neću moći zaboraviti te divne,prelijepe trenutke titulu prvaka Evrope,evropski kup Koraća,titula,kupova,ABA liga ...pa ove godine i zadnji da budete,da nikog ne pobjedite od mene imate pravo i narednih 5 godina ako treba,jer vi ste legende mog kluba!!!!!!NAPRED PARTIZAN!!!!I pustite ove nek pišu nek se raduju kao i svakog oktobra,novembra,decembra,januara,februara...e onda polako dolazi mart i april dje im pada forma i na kraju maj i jun dje su im svi krivi sto nista ne znaju!!!!

MAt

pre 9 godina

Svi koji su danas bili u hali videli su kolika je nasa ljubav prema Ovom coveku i nasem timu ! Internet navijaci nas nikad nisu i nikad nece doticati !

Bivsi,sadasnji i buduci Srbin...

pre 9 godina

@Bivsi Srbin...Mozda je bilo davno kada smo prvi bili,ali dok smo mi bili prvi vi niste ni postojali.Dok god je drzava slaba bice jak Partizan.Ti pratis kosarku zadnjih 15 godina(mozda vise i nemas),pa ti se moze pisati svasta.Dok Danilovic prebija sudije,Dule cuva strazu,pa malo zamene mesta.O publici nemoj molim te,ima vas 200-300 na jugu u rupi svaku utakmicu.Ako ne budete igrali Euroligu par godina ni na kosarku vam niko dolaziti nece.Dosla maca na vratanca,a ja vam samo zelim ono sto je vas "otac" Dule nama.Poz

neky92

pre 9 godina

Kada krene lose odma Dule ne valja? ajde bezite bre jel ste vi zlatne ribice sa pamcenjem od 25 minuta? Setite se samo sta je sve taj Dule uradio za partizan sve ove godine.

Moltisanti

pre 9 godina

Koliko vec sutra ce izjaviti: "radimo naporno i ocekujem da napredak vidimo protiv metalca, onda cemo malo oboriti formu protiv hapoela jer igraci ne primaju redovno stipendije"

Veći je Mirko

pre 9 godina

(bulat, 22. oktobar 2014 23:01)

Nije istina da je Dulo najviše uradio za Partizan u istoriji.

Mirku Marjanoviću (poznatom kao jedini navijač Partizana iz Knina) treba da podignete spomenik veliki kao svi osvojeni trofeji FK i KK Partizan zajedno od raspada SFRJ do danas.

vidim

pre 9 godina

Vujoševiču i Daniloviću,
6 minuta pre kraja gledaoci su počeli da napuštaju halu. To se
Partizanu nikada nije dešavalo. Ako imate morala odlazite. Vi ste
najveći krivci, a ne Bezbradaica pa da se Vujošević iživljava nad njim kao i
nad Šalićem . Nema više alibija. Miloje, Pera ili neko treći. Mi nemamo vremena kao "zamrznuti" da narednih 15 godina čekamo Euroligu.
(grobar, 22. oktobar 2014 21:27)

Zbog ovakvig kompleksasa mi je drago da partizan gubi sa 30 razlike.
Radujem se porazima samo da ovakvi i njemu slicni propate jos vise!

vekic

pre 9 godina

u godini kada je partizan igrao final four u parizu smo isto imali negativan skor i poraz kod kuce secam se da je mekejleb promasio za pobedu

DUHOVITI DUH

pre 9 godina

Crno-belima je poraz od Banvita peti vezani u svim takmičenjima, a novinare je zanimalo da li postoji opasnost da se "uvuče strah", na šta je Vujošević naveo da "čovek može na svašta da se navuče".
(nasmeja me slatko :), 22. oktobar 2014 23:29)
Novinarka lista SPORT je upotrebila izraz NAVUČE, pa je dobila dvosmislen odgovor. Nije Dule bez duha i u teškim trenucima.

crni_redstar

pre 9 godina

a milosavljevic nije dzordan...kad se vrati bice los,tek moze biti pravi sl sezone...i on vise nije klinac,gde je bio ,sta je radio,igrao za kikiriki,vreme mu je da zabode neku kintu u inostranstvu. macvan ce se utopiti u sivilo partizana,nece ni novi plej nesto znacajno pomoci...ali bice paetizan dostojniji protivnik kod kuce.na strani igraju uvek bedno.

bobanmkd

pre 9 godina

Ja ne znam dali Dule cita komentare ali...
Totalno je nekorektno kakvo je on breme stavio relativno limitiranim igracima...koji bi bili sto puta bolji kada bi imali realno bolje igrace od njih pored.
Recimo petorka:Mekaleb,Pavlovic,Muric,Macvan i Gagic...
Garantujem da bi pored njih...bez velikog tereta odglvornoti:Tepic,Milutinov,Andric,Salic,Dalo...igrali sto puta bolje.
Ovako...Dule pusta ove igrace niz vodu...davajuci im odgovornost koju oni ne mogu da nose.
Kristalno jasno.

Sergio

pre 9 godina

Možda da probaš sa Šalićem na pleju...Dalo,totalni antitalenat, košta ekipu 15 poena minusa na svakoj utakmici, a resto Tepić.Dokle možemo da padnemo?

neki tamo

pre 9 godina

tesko da ces ti da se porodis ali ako uspes bice to fenomen.
i daj jednom obrazlozi jednom utakmicu u kosarkaskom segmentu a ne samo kuknjava na sve i svasta

nasmeja me slatko :)

pre 9 godina

Crno-belima je poraz od Banvita peti vezani u svim takmičenjima, a novinare je zanimalo da li postoji opasnost da se "uvuče strah", na šta je Vujošević naveo da "čovek može na svašta da se navuče".

Citalac

pre 9 godina

Meni, kao objektivnom coveku i navijacu Crvene zvezde, zaista zao sto je Partizan u ovako lošoj formi, a i što realno nema dobru ekipu. Nadam se skorom opravku Partizana!

ognjen

pre 9 godina

zvezdas sam, ali jedini razlog zbog kog volim kad partizan izgubi je DV. kad je fudbal u pitanju kad god igra protiv nekog stranog tima navijam za partiza..

Figo

pre 9 godina

A slika vrh. Kao da krenuo da davi Murica. Hahahaa... I da li ce bar jednom da kaze nesto o utakmici? Tipa nismo branili reket ili los procenat za 3 ili izgubljene lopte...? Ma nikad nista vezano za kosarku!

nasasnjicav

pre 9 godina

Ma nema frke....Sad se upalila lampica i Danilović prelazi na plan br2-SLAMARICA!!! Do sad kuknjava kako se nema a već koliko sutra stižu još 2-3 vrh pojačanja što će sa ovima koji su već došli za dž biti cifra od 7-8 pojačanja....Sitnica u poređenju sa Zvezdom zar ne?I ko je ovde lud Dule?Jedino moram da odam priznanje čelnim ljudima Partizana na veštom vučenju za nos ove jadne i bezglave države i mazanju očiju svojim navijačima već skoro 2 decenije.Ajmo Predraže zavuči tu ruku u slamaricu ovog jadnog naroda jer nas ljubav polako napušta.... Mislim da je zvonilo za prvi čas....

pivijmi cipiripijski

pre 9 godina

Tij Cipiripi, Tij Cipiripi, kii tibli, kii krim, id sidi - ki bimbini ji vilim di jidim!
Dij Cipiripi,dij Cipiripi, id cikilidi i lisniki - jir nima niceg lipseg id Cipiripiji!

srbEUin

pre 9 godina

Gospodin Vujošević počeo da se bavi i ginekologijom. (raketa, 22. oktobar 2014 21:15)

Rekao je igračima da neće sve dok ne bude -30.

daca

pre 9 godina

Dosta bre o igracima.
Na pocetku priprema se znalo sa kime se raspolaže i na koga može eventualno da se računa. Zadatak trenera je, izmedju ostalog, da uoči na kojim pozicijama škripi te da sa upravom proba da te pozicije adekvatno popuni, a ne samo da vodi utakmice ili da planira treninge (što je kod nas dobro).
Danas je kraj oktobra. Ne treba sada pljuvati po igračima zbog toga što neko od avgusta nije primetio da fali plej (i to ne jedan) - ili jednostavno nije ništa uradio po tom pitanju.
I dosta o parama. Postoje i drugi načini da se dodje do igrača - u NBA je ko dobar dan menjanje igrača izmedju dva ili više timova - nekome treba centar, a nekome bek.
Nadam se da nikoga nisam uvredio.

SS

pre 9 godina

Samo se daj Aranotovicu sanse da igra i pokaze sta zna
Dalo je ocajan igrac i ne znam cemu zasluzuje takvu minutazu na terenu?
Mi nemamo domaceg prvo pleja jos od Avdalovica a mislim da Petar zasluzuje mnogo vise pazne i vremena od Dalo!

John Terry

pre 9 godina

(Kaiim, 22. oktobar 2014 22:24)
Nije vama problem odbrana, koliko je problem napad. Nemate organizatora. Nemate plejmejkera, to vam je najveca muka.