Utorak, 21.10.2014.

20:54

Bajern razbio Romu, Adrijanovo veče

U utorak su odigrani mečevi trećeg kola Lige šampiona u grupama E, F, G i H, a ono što je trebalo da bude derbi, pretvorilo se u ponižavanje jedne ekipe.

Izvor: ÐN

Bajern razbio Romu, Adrijanovo veèe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

Treća smena dobro pijana

pre 9 godina

Luiz adriano je dao 5 golova (slovima: petardu), a ne 4
(дурантула окц, 21. oktobar 2014 23:40)
A u onom dole izveštaju sa utakmica mu pripisali i šesti !

kobot

pre 9 godina

ovakvi rezultati dolaze jednom u godinu dana,svaki drugi put bi ove utakmice bile 0-2.sad svi kao ocekivano,ovaj ili onaj tim je dosta slabiji....kakve to veze ima da bolji tim pobedjuje sa 5-6golova kladionice bi u minusu bile...a nisu.

edukacija

pre 9 godina

(motkom protiv lopova, 21. oktobar 2014 21:24)
Nemas ti veze s fudbalom odmah da ti kazem. Zvezda ili Partizan bi igrali bunker na kontru, nebi vise od 2-3 gola primili. Znamo kako nasi igraju protiv jacih, Zvezda Bordo, Ren, Milan, Roma, Genk... Partizan Totenhem, Real... Unistavali su nas manji klubovi jer se opuste protiv njih.

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)
S ko ste to vi??? Duso prodana
(Delija, 21. oktobar 2014 22:48)
A koliko si ti zaostao ako ti je Srbija ceo svet! Izadji malo iz Srbije, progledaj! Normalno da cu pratiti neku lepu i jaku fudbalsku ligu, zavolecu neki tim zbog njihovog lepog fudbala umesto da izigravam patriJotu i gledam nase pasnjake sa najdosadnijim fudbalom na svetu.
Da ti objasnim jednostavno:
Na kanalu 1 prelepe Nemacke manekenke u bikiniju, a
na kanalu 2 Srpske debele, procelave zene sa brkovima.
Sta ti biras da gledas patriJoto?

zoran pavlović

pre 9 godina

Ponižavanje u sportu ne postoji, dragi novinari, postoji ubedljiva pobeda,efikasna igra i slično. Bajern nije razbio Romu već je nadigrao. Dajte malo više sportske kulture, odustanite od ulične terminologije. Pozdrav.

Mislim, dakle postojim

pre 9 godina

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/E619FC274C1136434287848329216_26449fdebd1.5.1.3455967456646454462.mp4?versionId=GBnxUeos.g5y60D4e50zW3P2IqBZuQh8 Reci suvisne.

neutralni felsh

pre 9 godina

MORACE DA BUDE ISTRAGE U VEZI SA VECERASNJIM REZULTATIMA..FUDBALSKA MAFIJA NE MIRUJE I TO JE SVIMA JASNO KAO DAN..NECE SE ZAVRSITI NA OVOME U STILU VEROVALI ILI NE ..
(Vlada, 21. oktobar 2014 23:41)

oladi malo, niko ne namesta, ovde se igra. koji ce klub da "namesti" da izgubi pred svojim kopom sa perardom ili slicno (roma, borisov), da bas pukne bruka? ono sto se namesta ima malo golova, ili bude poluvreme o:o, prvo cemo da se merkamo, a posle ko pobedi.
a sto da se ne raspucaju? sahtjor uvek igra opasno, plus sad bi da posebno grizu u evropi. o bajernu da ne pricamo, kad se zalete ne znaju da stanu, barselonjane jos boli kad se sete. i sto da negde ne sevne petarda i gore? kad se otvori dizna, to je cudo. to jest: pusti kvote, digni glavu i pogledaj fudbal ;)

neki lik

pre 9 godina

Evo Mesi danas izasao iz igre iako mu samo 3 gola trebaju da postane najbolji strelac u LŠ kao i Ronaldu. I ovo mu je bila bitnija utakmica od one protiv Eibara jer ce najbolji strelac Primere i postati, a i ostati dok ce se u LŠ trkati sa Ronaldom. Sta ce sada Madridska "Marca" izmisliti i kakav ce video montirati kako bi ga ocrnili? Da je seo na pogresnu klupu i da se nije hteo pomaknuti? hmmm bit ce interesantno za gledati sutra ako Real povede 2 ili 3-0 da li ce Anceloti konacno skupiti hrabrosti da izvede Ronalda iz igre :)

Vlada

pre 9 godina

MORACE DA BUDE ISTRAGE U VEZI SA VECERASNJIM REZULTATIMA..FUDBALSKA MAFIJA NE MIRUJE I TO JE SVIMA JASNO KAO DAN..NECE SE ZAVRSITI NA OVOME U STILU VEROVALI ILI NE ..

Ivan

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve su ovo silne utakmice i goleade u LŠ!! Na jednoj strani SILA i MOĆ, a na drugoj OČAJ i apsolutna NEMOĆ da se parira rivalu!! Prosto deluje fascinirajuće da jedna Roma, koja u italijanskom fudbalu gotovo da ne zna za poraz, na svakih 30-tak utakmica u Kalču izgubi tek po jednu, i ozbiljan je konkurent Juventusu za osvajanje italijanskog prvenstva, da ta Roma toliko bude inferiorna u duelu sa Bajernom!!! Poigravali su se Bavarci sa Vučicom ko reprezentacija Nemačke ovog leta sa Brazilom u polufinalu SP!!! Bukvalno repriza te utakmice!! A što se tiče Šahtjora, takođe pomalo neočekivano previsok rezultat ali nije iznenađenje, jer Šahtjor je za par klasa bolji od Batea! A o Čelsiju ne treba trošiti reči, očekivala se ovakva goleada Murinjovog tima, koji sa Mariborom može raditi šta hoće, šta je maleni Maribor naspram giganta kakav je Čelsi! Sve u svemu ODLIČNO fudbalsko veče u Ligi Šampiona!! Goleade za pamćenje!!!!

topkek

pre 9 godina

Navijači na stadionu sigurno ne žale što su došli, jer gledaju odličnu utkamicu. Gostujuća momčad je kontrolirala većinu današnje utakmice. Domaća momčad se strpljivo branila i čekala da oduzme loptu kako bi odigrala brzi kontranapad. S druge strane, gosti su se dodavali od noge do noge i čekali da se otvori rupa u protivničkoj obrani.

#Messi10

pre 9 godina

Danas jos 1 gol i jos 1 asistencija za (samo) 24 minuta, sto znaci da ima 9 golova i 9 asistencija na 11 utakmica ove sezone, ne racunajuci reprezentaciju!
Racunajuci i reprezentaciju ostvario je ucinak od 11 golova i 11 asistencija!

Ultras Inter

pre 9 godina

(Milan, 21. oktobar 2014 21:45)

Iskuliraj malo, popij pivo i nastavi da pratis svoj DOMACI klub u Jako Smesnoj Ligi, u kojoj se igra neka deseta podvrsta sporta zvanog fudbal...

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Bravo za Bayern ! Od obaveza oko faksa nisam ni stigla da gledam..

Inace nas NOLE JE POSTAO TATA ! Znam da nije vezano za ovu temu ali jako sam srecna sto je nas junak dobio sina ! :D

milan

pre 9 godina

Davno su prosla zlatna vremena Serie A, ne treba bolji pokazatelj od rezultata italijanskih klubova u Evropi. Da se razumemo, ionako mocni Bayern je pojacan fantasticnim Alonsom i zaista melju ali ovo je ponizavajuce, na sbom terenu gube 1-7, evo 82. min je. Sahtjoru svaka cast ali glupo je porediti Bate i Romu, ili Maribor. Ova utakmica ide u anale, prisustvovali smo pisanju istorije.

anonymous

pre 9 godina

Neverovatno vece za ljubitelje fudbala. Verovatno najefikasnije vece ikada u Ligi sampiona, Bajern i Sahtjor postigli po 7 golova, Salke-Sporting 7 golova, Celzi postigao 6, Luiz Adriano postao drugi igrac u istoriji, uz Mesija, koji je postigao 5 golova na jednom mecu. Mislim da je ovo najtezi poraz Rome na domacem terenu u novijoj istoriji, a lako su mogli da prime i 10 golova. Fantasticno.

Mika

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)

Koji vi ? Internet navijaci...

Neki lik

pre 9 godina

Evo Mesi danas izasao iako mu samo 3 gola trebaju da postane najbolji strelac u LŠ kao i Ronaldu. I ovo mu je bila bitnija utakmica od one protiv Eibara jer ce najbolji strelac Primere i postati, a i ostati dok ce se u LŠ trkati sa Ronaldom. Sta ce sada Madridska "Marca" izmisliti i kakav ce video montirati kako bi ga ocrnili? Da je seo na pogresnu klupu i da se nije hteo pomaknuti? hmmm bit ce interesantno za gledati sutra ako Real povede 2 ili 3-0 da li ce Anceloti konacno skupiti hrabrosti da izvede Ronalda iz igre :)

Delija

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)
S ko ste to vi??? Duso prodana

BAYERN recordmeister

pre 9 godina

Desu veceras navijaci Serijeeee imali vas ??? Alo prijem...aloo ?? Bundes najaca na svetu Bundes Bundes Bundes i samo Bundes !!!!!!!

Ultras Inter

pre 9 godina

Heheheh, mala Roma samo bruka nasu Seriju A, pa mi smo se sa tim Bajernom igrali kao macka sa misem, kad god i gde god smo hteli...

Ethernal Juventino

pre 9 godina

To je ta čuvena Roma koja oduševljava ljude... Juventus je za njih institucija. Gasim TV ovo je bruka i sramota, Bavarci ponižavaju. ovo pisem na 0:4. Juve se moj bgm nikad ovako nije obruko

wow

pre 9 godina

Kakav igrac je ovaj Mesi. U svakoj utakmici ima barem 1 gol i barem 1 asistenciju. Neverovatno! Dok onaj Ronaldo osim gola nista drugo ne vidi, samo on, on i samo on...

Tugo nesreco

pre 9 godina

Koja goleada! :D Ali Roma! Ne znam sta da kazem za tu utkmicu. Mogu samo da kazem da se i po toj utakmici vidi koliko je Italijanska liga propala... Svi ovi rezultati su ocekivani (osim mozda Sitija, mada sam znao da ce oni opet zeznuti), samo ne sa ovoliko golova, medjutim za Romu sam stvarno mislio da moze da pobedi veceras, veoma lepo su igrali, ovo veceras je izivljavanje Bajerna.

aleksandar

pre 9 godina

Zao mi sto nisam nista odigra cuvo sam se za vikenda.Pazi sahtjor 0-6 protiv batea ako ovako nastave doce do 10 ali mislim da ce stati nece da ih ponize na njihovom terenu mozda jos 1 zabiju.

Oki

pre 9 godina

Navijam za i volim Romu vec jedno 20 godina, ali ne pamptim da su ovako lose igrali, cak sta vise protiv Mancestera kad su izgubili 7:1 igrali su bolje. Sve u svemu kapu dole za Bajern, a moja ekipa mora da pazi da ne primi jos 5 komada. Pozdrav

nema diskusije, bate

pre 9 godina

" Ovaj Maribor igra vrlo lepo, tečno, precizno. Voleo bih da i Sloga iz Kraljeva igra tako. (nema diskusije, bate, 21. oktobar 2014"
Ipak nisam zadovoljan. Voleo bih da Sloga igra kao Čelzi.

nema diskusije, bate

pre 9 godina

pa ako bajern romi da 5 komada za pola sata koliko bi onda dao partizanu i zvezdi? (motkom protiv lopova, 21. oktobar 2014

ne bi nijedan zvezdi jer zvezda igra tvrdo i pametno, a Partizanu bi dao dva. Možda tri. Eventualno četiri. Pet, šest maksimalno. Mada...

FCB Vizemeister dahoam

pre 9 godina

Rekordmeister poceo da daje dvocifren broj golova i u LS-u! Kupili od Rome letos najboljeg igraca i bas njh dobili u grupi! Uli sve objasnio iz zatvora!

Tugo nesreco

pre 9 godina

Koja goleada! :D Ali Roma! Ne znam sta da kazem za tu utkmicu. Mogu samo da kazem da se i po toj utakmici vidi koliko je Italijanska liga propala... Svi ovi rezultati su ocekivani (osim mozda Sitija, mada sam znao da ce oni opet zeznuti), samo ne sa ovoliko golova, medjutim za Romu sam stvarno mislio da moze da pobedi veceras, veoma lepo su igrali, ovo veceras je izivljavanje Bajerna.

nema diskusije, bate

pre 9 godina

" Ovaj Maribor igra vrlo lepo, tečno, precizno. Voleo bih da i Sloga iz Kraljeva igra tako. (nema diskusije, bate, 21. oktobar 2014"
Ipak nisam zadovoljan. Voleo bih da Sloga igra kao Čelzi.

Mika

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)

Koji vi ? Internet navijaci...

Ivan

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve su ovo silne utakmice i goleade u LŠ!! Na jednoj strani SILA i MOĆ, a na drugoj OČAJ i apsolutna NEMOĆ da se parira rivalu!! Prosto deluje fascinirajuće da jedna Roma, koja u italijanskom fudbalu gotovo da ne zna za poraz, na svakih 30-tak utakmica u Kalču izgubi tek po jednu, i ozbiljan je konkurent Juventusu za osvajanje italijanskog prvenstva, da ta Roma toliko bude inferiorna u duelu sa Bajernom!!! Poigravali su se Bavarci sa Vučicom ko reprezentacija Nemačke ovog leta sa Brazilom u polufinalu SP!!! Bukvalno repriza te utakmice!! A što se tiče Šahtjora, takođe pomalo neočekivano previsok rezultat ali nije iznenađenje, jer Šahtjor je za par klasa bolji od Batea! A o Čelsiju ne treba trošiti reči, očekivala se ovakva goleada Murinjovog tima, koji sa Mariborom može raditi šta hoće, šta je maleni Maribor naspram giganta kakav je Čelsi! Sve u svemu ODLIČNO fudbalsko veče u Ligi Šampiona!! Goleade za pamćenje!!!!

wow

pre 9 godina

Kakav igrac je ovaj Mesi. U svakoj utakmici ima barem 1 gol i barem 1 asistenciju. Neverovatno! Dok onaj Ronaldo osim gola nista drugo ne vidi, samo on, on i samo on...

Oki

pre 9 godina

Navijam za i volim Romu vec jedno 20 godina, ali ne pamptim da su ovako lose igrali, cak sta vise protiv Mancestera kad su izgubili 7:1 igrali su bolje. Sve u svemu kapu dole za Bajern, a moja ekipa mora da pazi da ne primi jos 5 komada. Pozdrav

nema diskusije, bate

pre 9 godina

pa ako bajern romi da 5 komada za pola sata koliko bi onda dao partizanu i zvezdi? (motkom protiv lopova, 21. oktobar 2014

ne bi nijedan zvezdi jer zvezda igra tvrdo i pametno, a Partizanu bi dao dva. Možda tri. Eventualno četiri. Pet, šest maksimalno. Mada...

aleksandar

pre 9 godina

Zao mi sto nisam nista odigra cuvo sam se za vikenda.Pazi sahtjor 0-6 protiv batea ako ovako nastave doce do 10 ali mislim da ce stati nece da ih ponize na njihovom terenu mozda jos 1 zabiju.

BAYERN recordmeister

pre 9 godina

Desu veceras navijaci Serijeeee imali vas ??? Alo prijem...aloo ?? Bundes najaca na svetu Bundes Bundes Bundes i samo Bundes !!!!!!!

anonymous

pre 9 godina

Neverovatno vece za ljubitelje fudbala. Verovatno najefikasnije vece ikada u Ligi sampiona, Bajern i Sahtjor postigli po 7 golova, Salke-Sporting 7 golova, Celzi postigao 6, Luiz Adriano postao drugi igrac u istoriji, uz Mesija, koji je postigao 5 golova na jednom mecu. Mislim da je ovo najtezi poraz Rome na domacem terenu u novijoj istoriji, a lako su mogli da prime i 10 golova. Fantasticno.

neki lik

pre 9 godina

Evo Mesi danas izasao iz igre iako mu samo 3 gola trebaju da postane najbolji strelac u LŠ kao i Ronaldu. I ovo mu je bila bitnija utakmica od one protiv Eibara jer ce najbolji strelac Primere i postati, a i ostati dok ce se u LŠ trkati sa Ronaldom. Sta ce sada Madridska "Marca" izmisliti i kakav ce video montirati kako bi ga ocrnili? Da je seo na pogresnu klupu i da se nije hteo pomaknuti? hmmm bit ce interesantno za gledati sutra ako Real povede 2 ili 3-0 da li ce Anceloti konacno skupiti hrabrosti da izvede Ronalda iz igre :)

Ethernal Juventino

pre 9 godina

To je ta čuvena Roma koja oduševljava ljude... Juventus je za njih institucija. Gasim TV ovo je bruka i sramota, Bavarci ponižavaju. ovo pisem na 0:4. Juve se moj bgm nikad ovako nije obruko

Delija

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)
S ko ste to vi??? Duso prodana

milan

pre 9 godina

Davno su prosla zlatna vremena Serie A, ne treba bolji pokazatelj od rezultata italijanskih klubova u Evropi. Da se razumemo, ionako mocni Bayern je pojacan fantasticnim Alonsom i zaista melju ali ovo je ponizavajuce, na sbom terenu gube 1-7, evo 82. min je. Sahtjoru svaka cast ali glupo je porediti Bate i Romu, ili Maribor. Ova utakmica ide u anale, prisustvovali smo pisanju istorije.

Ultras Inter

pre 9 godina

Heheheh, mala Roma samo bruka nasu Seriju A, pa mi smo se sa tim Bajernom igrali kao macka sa misem, kad god i gde god smo hteli...

#Messi10

pre 9 godina

Danas jos 1 gol i jos 1 asistencija za (samo) 24 minuta, sto znaci da ima 9 golova i 9 asistencija na 11 utakmica ove sezone, ne racunajuci reprezentaciju!
Racunajuci i reprezentaciju ostvario je ucinak od 11 golova i 11 asistencija!

Vlada

pre 9 godina

MORACE DA BUDE ISTRAGE U VEZI SA VECERASNJIM REZULTATIMA..FUDBALSKA MAFIJA NE MIRUJE I TO JE SVIMA JASNO KAO DAN..NECE SE ZAVRSITI NA OVOME U STILU VEROVALI ILI NE ..

Ultras Inter

pre 9 godina

(Milan, 21. oktobar 2014 21:45)

Iskuliraj malo, popij pivo i nastavi da pratis svoj DOMACI klub u Jako Smesnoj Ligi, u kojoj se igra neka deseta podvrsta sporta zvanog fudbal...

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Bravo za Bayern ! Od obaveza oko faksa nisam ni stigla da gledam..

Inace nas NOLE JE POSTAO TATA ! Znam da nije vezano za ovu temu ali jako sam srecna sto je nas junak dobio sina ! :D

Neki lik

pre 9 godina

Evo Mesi danas izasao iako mu samo 3 gola trebaju da postane najbolji strelac u LŠ kao i Ronaldu. I ovo mu je bila bitnija utakmica od one protiv Eibara jer ce najbolji strelac Primere i postati, a i ostati dok ce se u LŠ trkati sa Ronaldom. Sta ce sada Madridska "Marca" izmisliti i kakav ce video montirati kako bi ga ocrnili? Da je seo na pogresnu klupu i da se nije hteo pomaknuti? hmmm bit ce interesantno za gledati sutra ako Real povede 2 ili 3-0 da li ce Anceloti konacno skupiti hrabrosti da izvede Ronalda iz igre :)

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)
S ko ste to vi??? Duso prodana
(Delija, 21. oktobar 2014 22:48)
A koliko si ti zaostao ako ti je Srbija ceo svet! Izadji malo iz Srbije, progledaj! Normalno da cu pratiti neku lepu i jaku fudbalsku ligu, zavolecu neki tim zbog njihovog lepog fudbala umesto da izigravam patriJotu i gledam nase pasnjake sa najdosadnijim fudbalom na svetu.
Da ti objasnim jednostavno:
Na kanalu 1 prelepe Nemacke manekenke u bikiniju, a
na kanalu 2 Srpske debele, procelave zene sa brkovima.
Sta ti biras da gledas patriJoto?

edukacija

pre 9 godina

(motkom protiv lopova, 21. oktobar 2014 21:24)
Nemas ti veze s fudbalom odmah da ti kazem. Zvezda ili Partizan bi igrali bunker na kontru, nebi vise od 2-3 gola primili. Znamo kako nasi igraju protiv jacih, Zvezda Bordo, Ren, Milan, Roma, Genk... Partizan Totenhem, Real... Unistavali su nas manji klubovi jer se opuste protiv njih.

topkek

pre 9 godina

Navijači na stadionu sigurno ne žale što su došli, jer gledaju odličnu utkamicu. Gostujuća momčad je kontrolirala većinu današnje utakmice. Domaća momčad se strpljivo branila i čekala da oduzme loptu kako bi odigrala brzi kontranapad. S druge strane, gosti su se dodavali od noge do noge i čekali da se otvori rupa u protivničkoj obrani.

zoran pavlović

pre 9 godina

Ponižavanje u sportu ne postoji, dragi novinari, postoji ubedljiva pobeda,efikasna igra i slično. Bajern nije razbio Romu već je nadigrao. Dajte malo više sportske kulture, odustanite od ulične terminologije. Pozdrav.

FCB Vizemeister dahoam

pre 9 godina

Rekordmeister poceo da daje dvocifren broj golova i u LS-u! Kupili od Rome letos najboljeg igraca i bas njh dobili u grupi! Uli sve objasnio iz zatvora!

neutralni felsh

pre 9 godina

MORACE DA BUDE ISTRAGE U VEZI SA VECERASNJIM REZULTATIMA..FUDBALSKA MAFIJA NE MIRUJE I TO JE SVIMA JASNO KAO DAN..NECE SE ZAVRSITI NA OVOME U STILU VEROVALI ILI NE ..
(Vlada, 21. oktobar 2014 23:41)

oladi malo, niko ne namesta, ovde se igra. koji ce klub da "namesti" da izgubi pred svojim kopom sa perardom ili slicno (roma, borisov), da bas pukne bruka? ono sto se namesta ima malo golova, ili bude poluvreme o:o, prvo cemo da se merkamo, a posle ko pobedi.
a sto da se ne raspucaju? sahtjor uvek igra opasno, plus sad bi da posebno grizu u evropi. o bajernu da ne pricamo, kad se zalete ne znaju da stanu, barselonjane jos boli kad se sete. i sto da negde ne sevne petarda i gore? kad se otvori dizna, to je cudo. to jest: pusti kvote, digni glavu i pogledaj fudbal ;)

Treća smena dobro pijana

pre 9 godina

Luiz adriano je dao 5 golova (slovima: petardu), a ne 4
(дурантула окц, 21. oktobar 2014 23:40)
A u onom dole izveštaju sa utakmica mu pripisali i šesti !

kobot

pre 9 godina

ovakvi rezultati dolaze jednom u godinu dana,svaki drugi put bi ove utakmice bile 0-2.sad svi kao ocekivano,ovaj ili onaj tim je dosta slabiji....kakve to veze ima da bolji tim pobedjuje sa 5-6golova kladionice bi u minusu bile...a nisu.

Mislim, dakle postojim

pre 9 godina

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/E619FC274C1136434287848329216_26449fdebd1.5.1.3455967456646454462.mp4?versionId=GBnxUeos.g5y60D4e50zW3P2IqBZuQh8 Reci suvisne.

BAYERN recordmeister

pre 9 godina

Desu veceras navijaci Serijeeee imali vas ??? Alo prijem...aloo ?? Bundes najaca na svetu Bundes Bundes Bundes i samo Bundes !!!!!!!

nema diskusije, bate

pre 9 godina

pa ako bajern romi da 5 komada za pola sata koliko bi onda dao partizanu i zvezdi? (motkom protiv lopova, 21. oktobar 2014

ne bi nijedan zvezdi jer zvezda igra tvrdo i pametno, a Partizanu bi dao dva. Možda tri. Eventualno četiri. Pet, šest maksimalno. Mada...

wow

pre 9 godina

Kakav igrac je ovaj Mesi. U svakoj utakmici ima barem 1 gol i barem 1 asistenciju. Neverovatno! Dok onaj Ronaldo osim gola nista drugo ne vidi, samo on, on i samo on...

Vlada

pre 9 godina

MORACE DA BUDE ISTRAGE U VEZI SA VECERASNJIM REZULTATIMA..FUDBALSKA MAFIJA NE MIRUJE I TO JE SVIMA JASNO KAO DAN..NECE SE ZAVRSITI NA OVOME U STILU VEROVALI ILI NE ..

Bavarska Princeza

pre 9 godina

Bravo za Bayern ! Od obaveza oko faksa nisam ni stigla da gledam..

Inace nas NOLE JE POSTAO TATA ! Znam da nije vezano za ovu temu ali jako sam srecna sto je nas junak dobio sina ! :D

Ultras Inter

pre 9 godina

Heheheh, mala Roma samo bruka nasu Seriju A, pa mi smo se sa tim Bajernom igrali kao macka sa misem, kad god i gde god smo hteli...

Ethernal Juventino

pre 9 godina

To je ta čuvena Roma koja oduševljava ljude... Juventus je za njih institucija. Gasim TV ovo je bruka i sramota, Bavarci ponižavaju. ovo pisem na 0:4. Juve se moj bgm nikad ovako nije obruko

neki lik

pre 9 godina

Evo Mesi danas izasao iz igre iako mu samo 3 gola trebaju da postane najbolji strelac u LŠ kao i Ronaldu. I ovo mu je bila bitnija utakmica od one protiv Eibara jer ce najbolji strelac Primere i postati, a i ostati dok ce se u LŠ trkati sa Ronaldom. Sta ce sada Madridska "Marca" izmisliti i kakav ce video montirati kako bi ga ocrnili? Da je seo na pogresnu klupu i da se nije hteo pomaknuti? hmmm bit ce interesantno za gledati sutra ako Real povede 2 ili 3-0 da li ce Anceloti konacno skupiti hrabrosti da izvede Ronalda iz igre :)

topkek

pre 9 godina

Navijači na stadionu sigurno ne žale što su došli, jer gledaju odličnu utkamicu. Gostujuća momčad je kontrolirala većinu današnje utakmice. Domaća momčad se strpljivo branila i čekala da oduzme loptu kako bi odigrala brzi kontranapad. S druge strane, gosti su se dodavali od noge do noge i čekali da se otvori rupa u protivničkoj obrani.

Delija

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)
S ko ste to vi??? Duso prodana

#Messi10

pre 9 godina

Danas jos 1 gol i jos 1 asistencija za (samo) 24 minuta, sto znaci da ima 9 golova i 9 asistencija na 11 utakmica ove sezone, ne racunajuci reprezentaciju!
Racunajuci i reprezentaciju ostvario je ucinak od 11 golova i 11 asistencija!

Mika

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)

Koji vi ? Internet navijaci...

Neki lik

pre 9 godina

Evo Mesi danas izasao iako mu samo 3 gola trebaju da postane najbolji strelac u LŠ kao i Ronaldu. I ovo mu je bila bitnija utakmica od one protiv Eibara jer ce najbolji strelac Primere i postati, a i ostati dok ce se u LŠ trkati sa Ronaldom. Sta ce sada Madridska "Marca" izmisliti i kakav ce video montirati kako bi ga ocrnili? Da je seo na pogresnu klupu i da se nije hteo pomaknuti? hmmm bit ce interesantno za gledati sutra ako Real povede 2 ili 3-0 da li ce Anceloti konacno skupiti hrabrosti da izvede Ronalda iz igre :)

FCB Vizemeister dahoam

pre 9 godina

Rekordmeister poceo da daje dvocifren broj golova i u LS-u! Kupili od Rome letos najboljeg igraca i bas njh dobili u grupi! Uli sve objasnio iz zatvora!

Ivan

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve su ovo silne utakmice i goleade u LŠ!! Na jednoj strani SILA i MOĆ, a na drugoj OČAJ i apsolutna NEMOĆ da se parira rivalu!! Prosto deluje fascinirajuće da jedna Roma, koja u italijanskom fudbalu gotovo da ne zna za poraz, na svakih 30-tak utakmica u Kalču izgubi tek po jednu, i ozbiljan je konkurent Juventusu za osvajanje italijanskog prvenstva, da ta Roma toliko bude inferiorna u duelu sa Bajernom!!! Poigravali su se Bavarci sa Vučicom ko reprezentacija Nemačke ovog leta sa Brazilom u polufinalu SP!!! Bukvalno repriza te utakmice!! A što se tiče Šahtjora, takođe pomalo neočekivano previsok rezultat ali nije iznenađenje, jer Šahtjor je za par klasa bolji od Batea! A o Čelsiju ne treba trošiti reči, očekivala se ovakva goleada Murinjovog tima, koji sa Mariborom može raditi šta hoće, šta je maleni Maribor naspram giganta kakav je Čelsi! Sve u svemu ODLIČNO fudbalsko veče u Ligi Šampiona!! Goleade za pamćenje!!!!

nema diskusije, bate

pre 9 godina

" Ovaj Maribor igra vrlo lepo, tečno, precizno. Voleo bih da i Sloga iz Kraljeva igra tako. (nema diskusije, bate, 21. oktobar 2014"
Ipak nisam zadovoljan. Voleo bih da Sloga igra kao Čelzi.

Ultras Inter

pre 9 godina

(Milan, 21. oktobar 2014 21:45)

Iskuliraj malo, popij pivo i nastavi da pratis svoj DOMACI klub u Jako Smesnoj Ligi, u kojoj se igra neka deseta podvrsta sporta zvanog fudbal...

pobesneli Milutin

pre 9 godina

Obaramo sve moguce rekorde,nemoze nam niko nista,rusimo sve pred sobom,,,brukamo klubove po Evropi hehehhhhh deco deco
(BAYERN recordmeister, 21. oktobar 2014 21:26)
S ko ste to vi??? Duso prodana
(Delija, 21. oktobar 2014 22:48)
A koliko si ti zaostao ako ti je Srbija ceo svet! Izadji malo iz Srbije, progledaj! Normalno da cu pratiti neku lepu i jaku fudbalsku ligu, zavolecu neki tim zbog njihovog lepog fudbala umesto da izigravam patriJotu i gledam nase pasnjake sa najdosadnijim fudbalom na svetu.
Da ti objasnim jednostavno:
Na kanalu 1 prelepe Nemacke manekenke u bikiniju, a
na kanalu 2 Srpske debele, procelave zene sa brkovima.
Sta ti biras da gledas patriJoto?

Tugo nesreco

pre 9 godina

Koja goleada! :D Ali Roma! Ne znam sta da kazem za tu utkmicu. Mogu samo da kazem da se i po toj utakmici vidi koliko je Italijanska liga propala... Svi ovi rezultati su ocekivani (osim mozda Sitija, mada sam znao da ce oni opet zeznuti), samo ne sa ovoliko golova, medjutim za Romu sam stvarno mislio da moze da pobedi veceras, veoma lepo su igrali, ovo veceras je izivljavanje Bajerna.

zoran pavlović

pre 9 godina

Ponižavanje u sportu ne postoji, dragi novinari, postoji ubedljiva pobeda,efikasna igra i slično. Bajern nije razbio Romu već je nadigrao. Dajte malo više sportske kulture, odustanite od ulične terminologije. Pozdrav.

Oki

pre 9 godina

Navijam za i volim Romu vec jedno 20 godina, ali ne pamptim da su ovako lose igrali, cak sta vise protiv Mancestera kad su izgubili 7:1 igrali su bolje. Sve u svemu kapu dole za Bajern, a moja ekipa mora da pazi da ne primi jos 5 komada. Pozdrav

edukacija

pre 9 godina

(motkom protiv lopova, 21. oktobar 2014 21:24)
Nemas ti veze s fudbalom odmah da ti kazem. Zvezda ili Partizan bi igrali bunker na kontru, nebi vise od 2-3 gola primili. Znamo kako nasi igraju protiv jacih, Zvezda Bordo, Ren, Milan, Roma, Genk... Partizan Totenhem, Real... Unistavali su nas manji klubovi jer se opuste protiv njih.

aleksandar

pre 9 godina

Zao mi sto nisam nista odigra cuvo sam se za vikenda.Pazi sahtjor 0-6 protiv batea ako ovako nastave doce do 10 ali mislim da ce stati nece da ih ponize na njihovom terenu mozda jos 1 zabiju.

milan

pre 9 godina

Davno su prosla zlatna vremena Serie A, ne treba bolji pokazatelj od rezultata italijanskih klubova u Evropi. Da se razumemo, ionako mocni Bayern je pojacan fantasticnim Alonsom i zaista melju ali ovo je ponizavajuce, na sbom terenu gube 1-7, evo 82. min je. Sahtjoru svaka cast ali glupo je porediti Bate i Romu, ili Maribor. Ova utakmica ide u anale, prisustvovali smo pisanju istorije.

Mislim, dakle postojim

pre 9 godina

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/E619FC274C1136434287848329216_26449fdebd1.5.1.3455967456646454462.mp4?versionId=GBnxUeos.g5y60D4e50zW3P2IqBZuQh8 Reci suvisne.

neutralni felsh

pre 9 godina

MORACE DA BUDE ISTRAGE U VEZI SA VECERASNJIM REZULTATIMA..FUDBALSKA MAFIJA NE MIRUJE I TO JE SVIMA JASNO KAO DAN..NECE SE ZAVRSITI NA OVOME U STILU VEROVALI ILI NE ..
(Vlada, 21. oktobar 2014 23:41)

oladi malo, niko ne namesta, ovde se igra. koji ce klub da "namesti" da izgubi pred svojim kopom sa perardom ili slicno (roma, borisov), da bas pukne bruka? ono sto se namesta ima malo golova, ili bude poluvreme o:o, prvo cemo da se merkamo, a posle ko pobedi.
a sto da se ne raspucaju? sahtjor uvek igra opasno, plus sad bi da posebno grizu u evropi. o bajernu da ne pricamo, kad se zalete ne znaju da stanu, barselonjane jos boli kad se sete. i sto da negde ne sevne petarda i gore? kad se otvori dizna, to je cudo. to jest: pusti kvote, digni glavu i pogledaj fudbal ;)

kobot

pre 9 godina

ovakvi rezultati dolaze jednom u godinu dana,svaki drugi put bi ove utakmice bile 0-2.sad svi kao ocekivano,ovaj ili onaj tim je dosta slabiji....kakve to veze ima da bolji tim pobedjuje sa 5-6golova kladionice bi u minusu bile...a nisu.

anonymous

pre 9 godina

Neverovatno vece za ljubitelje fudbala. Verovatno najefikasnije vece ikada u Ligi sampiona, Bajern i Sahtjor postigli po 7 golova, Salke-Sporting 7 golova, Celzi postigao 6, Luiz Adriano postao drugi igrac u istoriji, uz Mesija, koji je postigao 5 golova na jednom mecu. Mislim da je ovo najtezi poraz Rome na domacem terenu u novijoj istoriji, a lako su mogli da prime i 10 golova. Fantasticno.

Treća smena dobro pijana

pre 9 godina

Luiz adriano je dao 5 golova (slovima: petardu), a ne 4
(дурантула окц, 21. oktobar 2014 23:40)
A u onom dole izveštaju sa utakmica mu pripisali i šesti !