Ponedeljak, 20.10.2014.

22:56

Blind spasao Junajted u Bromiču

Fudbaleri Vest Bromič Albiona i Mančester Junajteda remizirali su 2:2 (1:0) u poslednjem meču osmog kola Premijer lige.

Izvor:

Blind spasao Junajted u Bromièu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

pepel

pre 9 godina

najjaci likovi su mi oni sto udaraju komentare tipa "prevara od trenera", a vi ste prevare od komentatora, lezite kuci i udarate komentare, svaka čijast

Werewolf

pre 9 godina

@werewolf Ako dublje analiziras pogledaj onda igru Mancestera. Njima nije bitno ko je protivnik vec svaka utakmica se ide na pobedu. Sta sad odigrali nereseno protiv WBA pa moraju da izgube od svih koji su WBA pobedili? Jedino je odbrana malo neuigrana sto zbog povreda sto zbog odlaska nosioca odbrane zadnjih 6,7 godina i to se i ocekivalo ali popravlja se iz utakmice u utakmicu.
(joker, 21. oktobar 2014 09:48)

Pa ko to od vrhunskih timova ne ide uvek na pobedu,osim Murinja koji povremeno kalkulise? Sve i da vise ne gube od ekipa iz donjeg doma, oni ce tesko i do remija protiv ekipa iz vrha. Mozda gresim, ali vise od jednog remija iz naredna dva kola(mozda uzmu bod Sitiju) je za mene nerealno. Celzi je ogroman favorit. Problema sa povredama ima i Arsenal pa nakon paklenog rasporeda u prvih 8.kola zaostaje samo bod za MU. Za ocekivati je da Arsenal na neko vreme preskoci Junajted u narednom periodu.Nakon prvog dela sezone ce Arsenal, a mozda i Liverpul biti ispred Junajteda. Kako stvari sada stoje, Celzi je vidjen kao sampion, Siti 90% drugi.
A ako mislis da igraci Junajteda nece postajati nervozni kako sezona bude odmicala, gresis. Na stranu lova i ime kluba u kojem igraju, niko nece da gubi prilike da osvoji najvredniji klupski trofej.
Jeste da ga hvale igraci, ali Van Galova taktika je apsolutno neprimenjiva u Premijersipu.
Plasman je bitan i zbog zimskog prelaznog roka-ako budu 6-7 tesko da ce neki bas jak odbrambeni hteti da ih pojaca.

Werewolf

pre 9 godina

A nedosudjeni cist penal za Junajted niko ne spominje? Hejteri opet imaju priliku da lece komplekse, no razumem ih, nek se izive dok mogu...:)
(Đura, 21. oktobar 2014 00:09)

Kakvi kompleksi, kakvo spominjanje? Pa ti si ocigledno lecio komplekse navijajuci za FAncester sve ove godine. Ja taj penal nisam video, a ako ga je bilo, i ako ga nisu sudili. Nakon 20 godina sudjenja za svaki kontakt i produzavanja utakmica dok FAncester ne da gol(Fergie time) neka sada sve dodje na naplatu. Ili mislis da ostatak lige treba da FAncesteru ostane duzan?

laRS0n

pre 9 godina

Meni je Blind spasao tiket. Mata i Özil dve najveće prevare, ostajem pri tome. To tvrdim već 3,4 godine ko god ih ima u ekipi neće ništa osvojiti. Oni su ok igrači ali nikada ne mogu biti jedni od lidera svog tima. Arsenal godinama čuva pare i onda sve što je skupio baci na Özila, stvarno mi ih je žao, kao krava koja prospe mleko. Pa za pare koje su dali za Özila mogli su da kupe 3,4 igrača koja su tu negde njegovog kvaliteta. Real je imao million promašaja što se tiče transfera ali njegova prodaja je nešto najbolje što su uradili u poslednje vreme

bane

pre 9 godina

Ovi sto pisu da je Falcao trebao igrati od pocetka, nisu izgleda culi da kolumbijac jednostavno nije bio fizicki spreman i da moraju da cuvaju tako skupog igraca.

Werewolf

pre 9 godina

Na stranu sprdnja o Junajtedovoj borbi za opstanak, ali kada se malo dublje izanalizira, oni ce stvarno tesko i do Lige Sampiona. Imali su najlaksi raspored, od timova koji su prethodnih sezona bili u vrhu jedino su igrali sa Evertonom. Sigurno ce zavrsiti sezonu iza Celzija i Sitija, a mislim i iza Arsenala. Trenutno imaju bod vise od Tobdzija, ali Arsenal je od timova iz vrha imao ubedljivo najtezi raspored. U prvih 8 kola su igrali protiv Celzija, Sitija, Totehnema i Evertona u gostima, a na Gudisonu se uvek tesko osvajaju bodovi. Mislim da su jedina dva Arsenalova prava kiksa bili Hal i Lester i mislim da ce da odmaknu Junajtedu u narednih mesec dana. Na kraju, vise nego bilo sta ce Junajted da zakopa Van Galova taktika. Mislim da ce se boriti sa Liverpulom za to 4. mesto a tu prednost dajem Liverpulu, kakav god da je, mislim da je bolji od Junajteda.

joker

pre 9 godina

@werewolf Ako dublje analiziras pogledaj onda igru Mancestera. Njima nije bitno ko je protivnik vec svaka utakmica se ide na pobedu. Sta sad odigrali nereseno protiv WBA pa moraju da izgube od svih koji su WBA pobedili? Jedino je odbrana malo neuigrana sto zbog povreda sto zbog odlaska nosioca odbrane zadnjih 6,7 godina i to se i ocekivalo ali popravlja se iz utakmice u utakmicu.

Joxa

pre 9 godina

Oni u ovih prvih 6-7 kola nisu imali ozbiljnog protivnika,sve timovi koji su u drugom delu tabele ili ce se boriti za opstanak...Sta li ce tek biti kad krenu da igraju sa najboljima?Mislim da im se ne pise dobro

Rumsterdam

pre 9 godina

Doveli tri leva beka,Blind koji je za Holandiju igrao beka ovde igra zadnjeg veznog,Roho za Argentinu beka a ovde stopera i Shaw jedini koji igra svoju poziciju,Van gal mi lici na Gvardiolu poceo je da izmislja pozicije igracima kao sto je Lam ceo zivot igrao beka sad igra veznog tako i Alaba.

Svi u napad, jedan je Hase!

pre 9 godina

Nije problem Mančestera u nedovoljno kvalitetnim bekovima, već u očajnoj taktici. Bočni bekovi se zaleću na gol, k’o muve na g...o, pa protivniku ostavljaju dovoljno mesta da iz dva kontranapada postigne isto toliko golova. Pri tome, Blind nije dovoljno brz da pokrije kikseve Šoa i Rafaela. Nije mi jasno zašto, pored toliko kvalitetnih ofanzivnih igrača, trener insistira na „ura-ura“ zaletanju spoljnih bekova?

mick

pre 9 godina

@j1ggy sve si lepo napisao i igrali bi runi i valensija unesto januzaja i mate ali runi pauzira zbog crvenog a valensija se povredio... inace primljena su 2 jeftina gola i sve zbog toga jer roho i dzons prvi put igraju zajedno zbog sijaset povreda zadnje linije ove sezone. svaka cast wba iz 2 sanse 2 gola i bice i ostalim ekipama tesko na gostovanju ovde ako budu ovako igrali.

e

pre 9 godina

Znas da imas losu odbranu u sredinu dobri ali jos fizicki slabi za englesku ligu Blind, Erera i onda igras s jednim napadacem koji je blokiran i odsecen morao je igrati Falako odmah pa se igra na gol vise ovako stvarno ne znam sta si hteo ovim sastavom se jednim napadacem, inace Januzaj bezobrazan i ne zaninteresovan, glumi Ronalda a nije mu do kolena

Sankara

pre 9 godina

Neko reče kako je ove sezone liga lošija zbog loših igara Arsenala, ManU i Liverpula, a meni je baš zanimljivija - ponedeljak, gledaš Wba i Junajted i nemaš pojma kako će se sve završiti.
Najjača liga na svetu.

Sima

pre 9 godina

Sramota. Januzaj u 11, Falkao na klupi, a inicijative nema. Čovek dovodi koga hoće, pošto im je Adidas kao sponzor dao 941 milion evra može da baca pare i da se rasipa, a izgubiše toliko bodova i pored tako lakog rasporeda. (Vlada, 20. oktobar 2014 23:05) tebra gde si ti video da je njima adidas sponzor, pogledaj koliko im je znak najka na dresu?

buda majstor

pre 9 godina

Van Gal drzi lencugu svog Holandjanina u igri, Falkao na klupi... onda izvede smorenog Di Mariju, pa uvede Falkaa. Mata i Di Marija ne mogu zajedno, Spancu treba dva minuta da doda loptu... Dzaba sto odlicnih centarsuteva kad niko ne utrcava... strasno! Jbt. trenera koji nista ne vidi! Opsta nedisciplina. Pa Fergi bi skalpirao Rafaela zbog onog gola... Uopste gledano, šta Junajted igra? To verovatno ni Van Gal ne zna...

Lucidni decko

pre 9 godina

Da li je ivaj golman veceras iz wba onaj gosa sto brani za wels sto je primio 6 komada ?? Ranije mislim branio u Redingu ?? Pustio kosicu pa jos neka zurkica a poluamater.
Doduse veceras skroz korektan.

Đura

pre 9 godina

A nedosudjeni cist penal za Junajted niko ne spominje? Hejteri opet imaju priliku da lece komplekse, no razumem ih, nek se izive dok mogu...:)

Rade

pre 9 godina

Do sada su Inter i MU (top klubovi u ligama 5) pokazali da na njih SVAKO kolo treba igrati 3+ kao najvecu siguricu, a moze i GG3+ ili 4+ LAGANO!

el mejor

pre 9 godina

najveca zabluda je kvalitet PREMIJER LIGE,ako je tako dobra,zasto Celsi ima jedan jedini kiks i to na gostovanju Sitiju?? Zasto je ta ekipa zgazila Everton u gostima itd,a to je jedini top tim u ligi,za razliku od PRIMERE koja ima 3 top tima.Viljareal i Sevilja su mnogo bolji od Totenhema i Evertona itd,a inace,u PL se igra najvise za publiku,u PRIMERI se igra vise takticki,sa manje tempa,zadrzava se vreme itd.Sto se kvaliteta tice-PRIMERA je mnogo kvalitetnija,fudbal se igra sa mnogo vise brige za rezultat,a manje se misli o zabavi za publiku

Vlada

pre 9 godina

Sramota. Januzaj u 11, Falkao na klupi, a inicijative nema. Čovek dovodi koga hoće, pošto im je Adidas kao sponzor dao 941 milion evra može da baca pare i da se rasipa, a izgubiše toliko bodova i pored tako lakog rasporeda.

sa

pre 9 godina

Losa postavka igre van Gala Falcao trebao od pocetka da igra Mata sta je sa tim covekom Persi bez pravi lopti a sta reci za Dzonsa u svakom slucaju dobro smo prosli GGMU

1357

pre 9 godina

Kakve golove prima ova odbrana ovo nije normalno. Napad oslabljen nedostatkom Runija, i dalje koliko toliko je mogao da se sakupi kad je trebalo. Par dobrih akcija je bilo. Ali odbrana ocaj. Pa WBA je jedva napadao a dao 2 gola. Ne moze ovaj napad dati golova koliko ovi iz odbrane mogu da prime...

roger.ch

pre 9 godina

Sjetim ti se familije Van Gal mrtvi
najmanji koeficijent malo manje od 1500fr padam, pa sve vam....
Onaj Rafael I ne zna da je veceras imao utakmicu
Ne volim Chelseea ali da vam hoce u nedjelju 6 utrpat volio bih nego hljeba jesti
Puuuuu kreteni ne dosli kuci

Kol

pre 9 godina

Dakle najsigurniji tip na kladionici ove sezone, do sad, kada Junajted igra je GG kakva im je odbrana i zvezda bi im sa sve srpskim Falkaom jovicem dala gol!

Igor

pre 9 godina

Po kojim li arsinima ovaj......belgijanac....igra u prvom timu, da mi je znati?! Toliko je egoistican, pravi se lud u nekim ociglednim situacijama, a beskoristan do zla boga. Pravi belgijanac.

veliki strumf

pre 9 godina

Neverovatno je kakvu tragikomicnu, vise tragicnu no komicnu odbraju igra Junajted. Pa to je zaista sramota. Danas levog stopera igra Roho! Svasta. I odmah njegovo lose postavljanje kod prvog gola, uz promaju koja je duvala po levoj strani (gde li je bio Shaw, to ni on ne zna). Drugi gol jos kardinalnija greska. Rafael, koji na sve lici samo ne na ozbiljnog fudbalera, daleko od linije sa stoperom, Dzons izgubljen u vremenu i prostoru, ogroman razmak medju odbrambenim igracima, Berahino sam kao duh. Ovako ocajnu odbranu kao Junajted nema ni poslednjeplasirani tim 2. divizije Engleske, potpisujem. A Van Gal ladno kaze da mu stoperi ne trebaju. Trebaju mu oba stopera, i obe zamene za njih, jer Dzons, Evans, Smoling i onaj cetvrti nisu ni za rezervni tim. Neverovatan disbalans u timu u odnosu odbrana-napad. Osim toga, forsiranje ovog jadnog Januzaja mi uopste nije jasno, decko se skroz pogubio.

Drakenzen

pre 9 godina

Neverovatno je koliko je Premier liga bolja od ostalih. Svaka utakmica je zanimljiva i neizvesna do samog kraja, dok na primer u Primeri jedina zanimljivija utakmica je El Clasico....

mambo

pre 9 godina

dobar ovaj junajted...bice 9. na kraju.....za vikend igraju sa celsijem,tu ce biti ponizeni na svom terenu...posle 9.kola ce biti na 12 bodova

Doktor

pre 9 godina

Kad je Murinjo oterao Matu ja sam mislio da on nije normalan, ali ovo je katastrofa sta on igra...Van Persi?! Sem one stative svaku loptu je upropastio, sebican, nije u formi, sve lose...Falkao za deset min pokazao da je doktor..Rafael, Jang, Januzaj...pa oni nisu ni za Lejton Orijent...Skidam kapu Di Mariji, Blindu i Rohu-prava pojacanja!

loko

pre 9 godina

ne zna se ko je veci panj trenutno....mata ili januzaj...januzaj ima 3 dobra poteza u zadnjih godinu dana a mata pati od torres sindroma......odbrana,pa dobro,to je vec standardno ocajno, ocekivano izdanje zadnje linije

j1ggy

pre 9 godina

Naslov i text ne oslikavaju pravo stanje stvari.
Junajted je imao 22 suta na gol, od toga 8 u okvir, a VBA 2 u okvir i oba su dali. De Hea nije imao ni jednu intervenciju danas, dok je VBA morao da brani 11 kornera, stativu van Persia, i jos gomilu akcija i napada.
Sada, kada je sve o receno, Junajted je tek od drugog poluvremena zaigrao angazovanije i licio na pravu ekipu. Gol koji su tada primili je individualna greska i mozda i posledica neuigranosti.
Fali im desno krilo. Januzaj to jos uvek nije na potrebnom nivou. Falcao je trebao da igra od pocetka, jer povuce po dva igraca, kao i van Persi, sto ostavlja dosta prostora. Felaini odigrao sasvim solidno. U svakom slucaju, Runi pre Mate i mozda Valensija umesto Januzaja. Jeste da ga (Valensiju) je lako procitati, ali covek ne sili i ne forsira, ako Januzaj.
U svakom slucaju, solidan mec, iako je VBA igrao bunker svih 90 minuta. Cekamo derbi za vikend...

srbijasine

pre 9 godina

Posle Luzerpula dobiloi smo i Mancestresh. Nazalost PL je slabija nego prosle godine, a neverovatno je koliko odlazak Suareza doprinosi tome. Takodje i Venger njegovom glupavom politikom dovodjenja igraca kao sto su Camak Ziru i ostalih propaliteta.

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Nema veze,ja sam ponosan. Veliki trud su pokazali,zaista. Di Maria odlican.Nismo ni imali srece. Jones i Rafael jednostavno nisu dovoljno kvalitetni.. idemo dalje. GGMU volim vas!

Marko Ristic

pre 9 godina

Da je ušla ona lopta Van Persija koja je završila na stativi, sad bismo se mi radovali. Januzaja treba vratiti u rezerve. Ponovo gubimo bodove protiv besmislenih rivala koje Čelsi i Siti melju. U mečevima sa malim ekipama se osvaja titula, a sa ovakvom igrom smo daleko od nje. Nemamo kontinuitet, odigramo meč sjajno, pa traljavo, pa nešto izmedju i stalno se kobeljamo izmedju davljenika i pobednika. Može i mora mnogo bolje.

Vlada

pre 9 godina

Sramota. Januzaj u 11, Falkao na klupi, a inicijative nema. Čovek dovodi koga hoće, pošto im je Adidas kao sponzor dao 941 milion evra može da baca pare i da se rasipa, a izgubiše toliko bodova i pored tako lakog rasporeda.

Drakenzen

pre 9 godina

Neverovatno je koliko je Premier liga bolja od ostalih. Svaka utakmica je zanimljiva i neizvesna do samog kraja, dok na primer u Primeri jedina zanimljivija utakmica je El Clasico....

Kol

pre 9 godina

Dakle najsigurniji tip na kladionici ove sezone, do sad, kada Junajted igra je GG kakva im je odbrana i zvezda bi im sa sve srpskim Falkaom jovicem dala gol!

Doktor

pre 9 godina

Kad je Murinjo oterao Matu ja sam mislio da on nije normalan, ali ovo je katastrofa sta on igra...Van Persi?! Sem one stative svaku loptu je upropastio, sebican, nije u formi, sve lose...Falkao za deset min pokazao da je doktor..Rafael, Jang, Januzaj...pa oni nisu ni za Lejton Orijent...Skidam kapu Di Mariji, Blindu i Rohu-prava pojacanja!

loko

pre 9 godina

ne zna se ko je veci panj trenutno....mata ili januzaj...januzaj ima 3 dobra poteza u zadnjih godinu dana a mata pati od torres sindroma......odbrana,pa dobro,to je vec standardno ocajno, ocekivano izdanje zadnje linije

veliki strumf

pre 9 godina

Neverovatno je kakvu tragikomicnu, vise tragicnu no komicnu odbraju igra Junajted. Pa to je zaista sramota. Danas levog stopera igra Roho! Svasta. I odmah njegovo lose postavljanje kod prvog gola, uz promaju koja je duvala po levoj strani (gde li je bio Shaw, to ni on ne zna). Drugi gol jos kardinalnija greska. Rafael, koji na sve lici samo ne na ozbiljnog fudbalera, daleko od linije sa stoperom, Dzons izgubljen u vremenu i prostoru, ogroman razmak medju odbrambenim igracima, Berahino sam kao duh. Ovako ocajnu odbranu kao Junajted nema ni poslednjeplasirani tim 2. divizije Engleske, potpisujem. A Van Gal ladno kaze da mu stoperi ne trebaju. Trebaju mu oba stopera, i obe zamene za njih, jer Dzons, Evans, Smoling i onaj cetvrti nisu ni za rezervni tim. Neverovatan disbalans u timu u odnosu odbrana-napad. Osim toga, forsiranje ovog jadnog Januzaja mi uopste nije jasno, decko se skroz pogubio.

Igor

pre 9 godina

Po kojim li arsinima ovaj......belgijanac....igra u prvom timu, da mi je znati?! Toliko je egoistican, pravi se lud u nekim ociglednim situacijama, a beskoristan do zla boga. Pravi belgijanac.

1357

pre 9 godina

Kakve golove prima ova odbrana ovo nije normalno. Napad oslabljen nedostatkom Runija, i dalje koliko toliko je mogao da se sakupi kad je trebalo. Par dobrih akcija je bilo. Ali odbrana ocaj. Pa WBA je jedva napadao a dao 2 gola. Ne moze ovaj napad dati golova koliko ovi iz odbrane mogu da prime...

Marko Ristic

pre 9 godina

Da je ušla ona lopta Van Persija koja je završila na stativi, sad bismo se mi radovali. Januzaja treba vratiti u rezerve. Ponovo gubimo bodove protiv besmislenih rivala koje Čelsi i Siti melju. U mečevima sa malim ekipama se osvaja titula, a sa ovakvom igrom smo daleko od nje. Nemamo kontinuitet, odigramo meč sjajno, pa traljavo, pa nešto izmedju i stalno se kobeljamo izmedju davljenika i pobednika. Može i mora mnogo bolje.

srbijasine

pre 9 godina

Posle Luzerpula dobiloi smo i Mancestresh. Nazalost PL je slabija nego prosle godine, a neverovatno je koliko odlazak Suareza doprinosi tome. Takodje i Venger njegovom glupavom politikom dovodjenja igraca kao sto su Camak Ziru i ostalih propaliteta.

roger.ch

pre 9 godina

Sjetim ti se familije Van Gal mrtvi
najmanji koeficijent malo manje od 1500fr padam, pa sve vam....
Onaj Rafael I ne zna da je veceras imao utakmicu
Ne volim Chelseea ali da vam hoce u nedjelju 6 utrpat volio bih nego hljeba jesti
Puuuuu kreteni ne dosli kuci

j1ggy

pre 9 godina

Naslov i text ne oslikavaju pravo stanje stvari.
Junajted je imao 22 suta na gol, od toga 8 u okvir, a VBA 2 u okvir i oba su dali. De Hea nije imao ni jednu intervenciju danas, dok je VBA morao da brani 11 kornera, stativu van Persia, i jos gomilu akcija i napada.
Sada, kada je sve o receno, Junajted je tek od drugog poluvremena zaigrao angazovanije i licio na pravu ekipu. Gol koji su tada primili je individualna greska i mozda i posledica neuigranosti.
Fali im desno krilo. Januzaj to jos uvek nije na potrebnom nivou. Falcao je trebao da igra od pocetka, jer povuce po dva igraca, kao i van Persi, sto ostavlja dosta prostora. Felaini odigrao sasvim solidno. U svakom slucaju, Runi pre Mate i mozda Valensija umesto Januzaja. Jeste da ga (Valensiju) je lako procitati, ali covek ne sili i ne forsira, ako Januzaj.
U svakom slucaju, solidan mec, iako je VBA igrao bunker svih 90 minuta. Cekamo derbi za vikend...

mambo

pre 9 godina

dobar ovaj junajted...bice 9. na kraju.....za vikend igraju sa celsijem,tu ce biti ponizeni na svom terenu...posle 9.kola ce biti na 12 bodova

sa

pre 9 godina

Losa postavka igre van Gala Falcao trebao od pocetka da igra Mata sta je sa tim covekom Persi bez pravi lopti a sta reci za Dzonsa u svakom slucaju dobro smo prosli GGMU

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Nema veze,ja sam ponosan. Veliki trud su pokazali,zaista. Di Maria odlican.Nismo ni imali srece. Jones i Rafael jednostavno nisu dovoljno kvalitetni.. idemo dalje. GGMU volim vas!

bane

pre 9 godina

Ovi sto pisu da je Falcao trebao igrati od pocetka, nisu izgleda culi da kolumbijac jednostavno nije bio fizicki spreman i da moraju da cuvaju tako skupog igraca.

Sankara

pre 9 godina

Neko reče kako je ove sezone liga lošija zbog loših igara Arsenala, ManU i Liverpula, a meni je baš zanimljivija - ponedeljak, gledaš Wba i Junajted i nemaš pojma kako će se sve završiti.
Najjača liga na svetu.

e

pre 9 godina

Znas da imas losu odbranu u sredinu dobri ali jos fizicki slabi za englesku ligu Blind, Erera i onda igras s jednim napadacem koji je blokiran i odsecen morao je igrati Falako odmah pa se igra na gol vise ovako stvarno ne znam sta si hteo ovim sastavom se jednim napadacem, inace Januzaj bezobrazan i ne zaninteresovan, glumi Ronalda a nije mu do kolena

Joxa

pre 9 godina

Oni u ovih prvih 6-7 kola nisu imali ozbiljnog protivnika,sve timovi koji su u drugom delu tabele ili ce se boriti za opstanak...Sta li ce tek biti kad krenu da igraju sa najboljima?Mislim da im se ne pise dobro

Rade

pre 9 godina

Do sada su Inter i MU (top klubovi u ligama 5) pokazali da na njih SVAKO kolo treba igrati 3+ kao najvecu siguricu, a moze i GG3+ ili 4+ LAGANO!

Sima

pre 9 godina

Sramota. Januzaj u 11, Falkao na klupi, a inicijative nema. Čovek dovodi koga hoće, pošto im je Adidas kao sponzor dao 941 milion evra može da baca pare i da se rasipa, a izgubiše toliko bodova i pored tako lakog rasporeda. (Vlada, 20. oktobar 2014 23:05) tebra gde si ti video da je njima adidas sponzor, pogledaj koliko im je znak najka na dresu?

Werewolf

pre 9 godina

A nedosudjeni cist penal za Junajted niko ne spominje? Hejteri opet imaju priliku da lece komplekse, no razumem ih, nek se izive dok mogu...:)
(Đura, 21. oktobar 2014 00:09)

Kakvi kompleksi, kakvo spominjanje? Pa ti si ocigledno lecio komplekse navijajuci za FAncester sve ove godine. Ja taj penal nisam video, a ako ga je bilo, i ako ga nisu sudili. Nakon 20 godina sudjenja za svaki kontakt i produzavanja utakmica dok FAncester ne da gol(Fergie time) neka sada sve dodje na naplatu. Ili mislis da ostatak lige treba da FAncesteru ostane duzan?

buda majstor

pre 9 godina

Van Gal drzi lencugu svog Holandjanina u igri, Falkao na klupi... onda izvede smorenog Di Mariju, pa uvede Falkaa. Mata i Di Marija ne mogu zajedno, Spancu treba dva minuta da doda loptu... Dzaba sto odlicnih centarsuteva kad niko ne utrcava... strasno! Jbt. trenera koji nista ne vidi! Opsta nedisciplina. Pa Fergi bi skalpirao Rafaela zbog onog gola... Uopste gledano, šta Junajted igra? To verovatno ni Van Gal ne zna...

Werewolf

pre 9 godina

Na stranu sprdnja o Junajtedovoj borbi za opstanak, ali kada se malo dublje izanalizira, oni ce stvarno tesko i do Lige Sampiona. Imali su najlaksi raspored, od timova koji su prethodnih sezona bili u vrhu jedino su igrali sa Evertonom. Sigurno ce zavrsiti sezonu iza Celzija i Sitija, a mislim i iza Arsenala. Trenutno imaju bod vise od Tobdzija, ali Arsenal je od timova iz vrha imao ubedljivo najtezi raspored. U prvih 8 kola su igrali protiv Celzija, Sitija, Totehnema i Evertona u gostima, a na Gudisonu se uvek tesko osvajaju bodovi. Mislim da su jedina dva Arsenalova prava kiksa bili Hal i Lester i mislim da ce da odmaknu Junajtedu u narednih mesec dana. Na kraju, vise nego bilo sta ce Junajted da zakopa Van Galova taktika. Mislim da ce se boriti sa Liverpulom za to 4. mesto a tu prednost dajem Liverpulu, kakav god da je, mislim da je bolji od Junajteda.

Đura

pre 9 godina

A nedosudjeni cist penal za Junajted niko ne spominje? Hejteri opet imaju priliku da lece komplekse, no razumem ih, nek se izive dok mogu...:)

mick

pre 9 godina

@j1ggy sve si lepo napisao i igrali bi runi i valensija unesto januzaja i mate ali runi pauzira zbog crvenog a valensija se povredio... inace primljena su 2 jeftina gola i sve zbog toga jer roho i dzons prvi put igraju zajedno zbog sijaset povreda zadnje linije ove sezone. svaka cast wba iz 2 sanse 2 gola i bice i ostalim ekipama tesko na gostovanju ovde ako budu ovako igrali.

laRS0n

pre 9 godina

Meni je Blind spasao tiket. Mata i Özil dve najveće prevare, ostajem pri tome. To tvrdim već 3,4 godine ko god ih ima u ekipi neće ništa osvojiti. Oni su ok igrači ali nikada ne mogu biti jedni od lidera svog tima. Arsenal godinama čuva pare i onda sve što je skupio baci na Özila, stvarno mi ih je žao, kao krava koja prospe mleko. Pa za pare koje su dali za Özila mogli su da kupe 3,4 igrača koja su tu negde njegovog kvaliteta. Real je imao million promašaja što se tiče transfera ali njegova prodaja je nešto najbolje što su uradili u poslednje vreme

joker

pre 9 godina

@werewolf Ako dublje analiziras pogledaj onda igru Mancestera. Njima nije bitno ko je protivnik vec svaka utakmica se ide na pobedu. Sta sad odigrali nereseno protiv WBA pa moraju da izgube od svih koji su WBA pobedili? Jedino je odbrana malo neuigrana sto zbog povreda sto zbog odlaska nosioca odbrane zadnjih 6,7 godina i to se i ocekivalo ali popravlja se iz utakmice u utakmicu.

Rumsterdam

pre 9 godina

Doveli tri leva beka,Blind koji je za Holandiju igrao beka ovde igra zadnjeg veznog,Roho za Argentinu beka a ovde stopera i Shaw jedini koji igra svoju poziciju,Van gal mi lici na Gvardiolu poceo je da izmislja pozicije igracima kao sto je Lam ceo zivot igrao beka sad igra veznog tako i Alaba.

Werewolf

pre 9 godina

@werewolf Ako dublje analiziras pogledaj onda igru Mancestera. Njima nije bitno ko je protivnik vec svaka utakmica se ide na pobedu. Sta sad odigrali nereseno protiv WBA pa moraju da izgube od svih koji su WBA pobedili? Jedino je odbrana malo neuigrana sto zbog povreda sto zbog odlaska nosioca odbrane zadnjih 6,7 godina i to se i ocekivalo ali popravlja se iz utakmice u utakmicu.
(joker, 21. oktobar 2014 09:48)

Pa ko to od vrhunskih timova ne ide uvek na pobedu,osim Murinja koji povremeno kalkulise? Sve i da vise ne gube od ekipa iz donjeg doma, oni ce tesko i do remija protiv ekipa iz vrha. Mozda gresim, ali vise od jednog remija iz naredna dva kola(mozda uzmu bod Sitiju) je za mene nerealno. Celzi je ogroman favorit. Problema sa povredama ima i Arsenal pa nakon paklenog rasporeda u prvih 8.kola zaostaje samo bod za MU. Za ocekivati je da Arsenal na neko vreme preskoci Junajted u narednom periodu.Nakon prvog dela sezone ce Arsenal, a mozda i Liverpul biti ispred Junajteda. Kako stvari sada stoje, Celzi je vidjen kao sampion, Siti 90% drugi.
A ako mislis da igraci Junajteda nece postajati nervozni kako sezona bude odmicala, gresis. Na stranu lova i ime kluba u kojem igraju, niko nece da gubi prilike da osvoji najvredniji klupski trofej.
Jeste da ga hvale igraci, ali Van Galova taktika je apsolutno neprimenjiva u Premijersipu.
Plasman je bitan i zbog zimskog prelaznog roka-ako budu 6-7 tesko da ce neki bas jak odbrambeni hteti da ih pojaca.

Svi u napad, jedan je Hase!

pre 9 godina

Nije problem Mančestera u nedovoljno kvalitetnim bekovima, već u očajnoj taktici. Bočni bekovi se zaleću na gol, k’o muve na g...o, pa protivniku ostavljaju dovoljno mesta da iz dva kontranapada postigne isto toliko golova. Pri tome, Blind nije dovoljno brz da pokrije kikseve Šoa i Rafaela. Nije mi jasno zašto, pored toliko kvalitetnih ofanzivnih igrača, trener insistira na „ura-ura“ zaletanju spoljnih bekova?

pepel

pre 9 godina

najjaci likovi su mi oni sto udaraju komentare tipa "prevara od trenera", a vi ste prevare od komentatora, lezite kuci i udarate komentare, svaka čijast

Lucidni decko

pre 9 godina

Da li je ivaj golman veceras iz wba onaj gosa sto brani za wels sto je primio 6 komada ?? Ranije mislim branio u Redingu ?? Pustio kosicu pa jos neka zurkica a poluamater.
Doduse veceras skroz korektan.

el mejor

pre 9 godina

najveca zabluda je kvalitet PREMIJER LIGE,ako je tako dobra,zasto Celsi ima jedan jedini kiks i to na gostovanju Sitiju?? Zasto je ta ekipa zgazila Everton u gostima itd,a to je jedini top tim u ligi,za razliku od PRIMERE koja ima 3 top tima.Viljareal i Sevilja su mnogo bolji od Totenhema i Evertona itd,a inace,u PL se igra najvise za publiku,u PRIMERI se igra vise takticki,sa manje tempa,zadrzava se vreme itd.Sto se kvaliteta tice-PRIMERA je mnogo kvalitetnija,fudbal se igra sa mnogo vise brige za rezultat,a manje se misli o zabavi za publiku

Nikola-Bgd

pre 9 godina

Nema veze,ja sam ponosan. Veliki trud su pokazali,zaista. Di Maria odlican.Nismo ni imali srece. Jones i Rafael jednostavno nisu dovoljno kvalitetni.. idemo dalje. GGMU volim vas!

Drakenzen

pre 9 godina

Neverovatno je koliko je Premier liga bolja od ostalih. Svaka utakmica je zanimljiva i neizvesna do samog kraja, dok na primer u Primeri jedina zanimljivija utakmica je El Clasico....

srbijasine

pre 9 godina

Posle Luzerpula dobiloi smo i Mancestresh. Nazalost PL je slabija nego prosle godine, a neverovatno je koliko odlazak Suareza doprinosi tome. Takodje i Venger njegovom glupavom politikom dovodjenja igraca kao sto su Camak Ziru i ostalih propaliteta.

el mejor

pre 9 godina

najveca zabluda je kvalitet PREMIJER LIGE,ako je tako dobra,zasto Celsi ima jedan jedini kiks i to na gostovanju Sitiju?? Zasto je ta ekipa zgazila Everton u gostima itd,a to je jedini top tim u ligi,za razliku od PRIMERE koja ima 3 top tima.Viljareal i Sevilja su mnogo bolji od Totenhema i Evertona itd,a inace,u PL se igra najvise za publiku,u PRIMERI se igra vise takticki,sa manje tempa,zadrzava se vreme itd.Sto se kvaliteta tice-PRIMERA je mnogo kvalitetnija,fudbal se igra sa mnogo vise brige za rezultat,a manje se misli o zabavi za publiku

roger.ch

pre 9 godina

Sjetim ti se familije Van Gal mrtvi
najmanji koeficijent malo manje od 1500fr padam, pa sve vam....
Onaj Rafael I ne zna da je veceras imao utakmicu
Ne volim Chelseea ali da vam hoce u nedjelju 6 utrpat volio bih nego hljeba jesti
Puuuuu kreteni ne dosli kuci

j1ggy

pre 9 godina

Naslov i text ne oslikavaju pravo stanje stvari.
Junajted je imao 22 suta na gol, od toga 8 u okvir, a VBA 2 u okvir i oba su dali. De Hea nije imao ni jednu intervenciju danas, dok je VBA morao da brani 11 kornera, stativu van Persia, i jos gomilu akcija i napada.
Sada, kada je sve o receno, Junajted je tek od drugog poluvremena zaigrao angazovanije i licio na pravu ekipu. Gol koji su tada primili je individualna greska i mozda i posledica neuigranosti.
Fali im desno krilo. Januzaj to jos uvek nije na potrebnom nivou. Falcao je trebao da igra od pocetka, jer povuce po dva igraca, kao i van Persi, sto ostavlja dosta prostora. Felaini odigrao sasvim solidno. U svakom slucaju, Runi pre Mate i mozda Valensija umesto Januzaja. Jeste da ga (Valensiju) je lako procitati, ali covek ne sili i ne forsira, ako Januzaj.
U svakom slucaju, solidan mec, iako je VBA igrao bunker svih 90 minuta. Cekamo derbi za vikend...

Marko Ristic

pre 9 godina

Da je ušla ona lopta Van Persija koja je završila na stativi, sad bismo se mi radovali. Januzaja treba vratiti u rezerve. Ponovo gubimo bodove protiv besmislenih rivala koje Čelsi i Siti melju. U mečevima sa malim ekipama se osvaja titula, a sa ovakvom igrom smo daleko od nje. Nemamo kontinuitet, odigramo meč sjajno, pa traljavo, pa nešto izmedju i stalno se kobeljamo izmedju davljenika i pobednika. Može i mora mnogo bolje.

mambo

pre 9 godina

dobar ovaj junajted...bice 9. na kraju.....za vikend igraju sa celsijem,tu ce biti ponizeni na svom terenu...posle 9.kola ce biti na 12 bodova

Vlada

pre 9 godina

Sramota. Januzaj u 11, Falkao na klupi, a inicijative nema. Čovek dovodi koga hoće, pošto im je Adidas kao sponzor dao 941 milion evra može da baca pare i da se rasipa, a izgubiše toliko bodova i pored tako lakog rasporeda.

Đura

pre 9 godina

A nedosudjeni cist penal za Junajted niko ne spominje? Hejteri opet imaju priliku da lece komplekse, no razumem ih, nek se izive dok mogu...:)

Werewolf

pre 9 godina

A nedosudjeni cist penal za Junajted niko ne spominje? Hejteri opet imaju priliku da lece komplekse, no razumem ih, nek se izive dok mogu...:)
(Đura, 21. oktobar 2014 00:09)

Kakvi kompleksi, kakvo spominjanje? Pa ti si ocigledno lecio komplekse navijajuci za FAncester sve ove godine. Ja taj penal nisam video, a ako ga je bilo, i ako ga nisu sudili. Nakon 20 godina sudjenja za svaki kontakt i produzavanja utakmica dok FAncester ne da gol(Fergie time) neka sada sve dodje na naplatu. Ili mislis da ostatak lige treba da FAncesteru ostane duzan?

Kol

pre 9 godina

Dakle najsigurniji tip na kladionici ove sezone, do sad, kada Junajted igra je GG kakva im je odbrana i zvezda bi im sa sve srpskim Falkaom jovicem dala gol!

Doktor

pre 9 godina

Kad je Murinjo oterao Matu ja sam mislio da on nije normalan, ali ovo je katastrofa sta on igra...Van Persi?! Sem one stative svaku loptu je upropastio, sebican, nije u formi, sve lose...Falkao za deset min pokazao da je doktor..Rafael, Jang, Januzaj...pa oni nisu ni za Lejton Orijent...Skidam kapu Di Mariji, Blindu i Rohu-prava pojacanja!

Igor

pre 9 godina

Po kojim li arsinima ovaj......belgijanac....igra u prvom timu, da mi je znati?! Toliko je egoistican, pravi se lud u nekim ociglednim situacijama, a beskoristan do zla boga. Pravi belgijanac.

Rumsterdam

pre 9 godina

Doveli tri leva beka,Blind koji je za Holandiju igrao beka ovde igra zadnjeg veznog,Roho za Argentinu beka a ovde stopera i Shaw jedini koji igra svoju poziciju,Van gal mi lici na Gvardiolu poceo je da izmislja pozicije igracima kao sto je Lam ceo zivot igrao beka sad igra veznog tako i Alaba.

veliki strumf

pre 9 godina

Neverovatno je kakvu tragikomicnu, vise tragicnu no komicnu odbraju igra Junajted. Pa to je zaista sramota. Danas levog stopera igra Roho! Svasta. I odmah njegovo lose postavljanje kod prvog gola, uz promaju koja je duvala po levoj strani (gde li je bio Shaw, to ni on ne zna). Drugi gol jos kardinalnija greska. Rafael, koji na sve lici samo ne na ozbiljnog fudbalera, daleko od linije sa stoperom, Dzons izgubljen u vremenu i prostoru, ogroman razmak medju odbrambenim igracima, Berahino sam kao duh. Ovako ocajnu odbranu kao Junajted nema ni poslednjeplasirani tim 2. divizije Engleske, potpisujem. A Van Gal ladno kaze da mu stoperi ne trebaju. Trebaju mu oba stopera, i obe zamene za njih, jer Dzons, Evans, Smoling i onaj cetvrti nisu ni za rezervni tim. Neverovatan disbalans u timu u odnosu odbrana-napad. Osim toga, forsiranje ovog jadnog Januzaja mi uopste nije jasno, decko se skroz pogubio.

Werewolf

pre 9 godina

Na stranu sprdnja o Junajtedovoj borbi za opstanak, ali kada se malo dublje izanalizira, oni ce stvarno tesko i do Lige Sampiona. Imali su najlaksi raspored, od timova koji su prethodnih sezona bili u vrhu jedino su igrali sa Evertonom. Sigurno ce zavrsiti sezonu iza Celzija i Sitija, a mislim i iza Arsenala. Trenutno imaju bod vise od Tobdzija, ali Arsenal je od timova iz vrha imao ubedljivo najtezi raspored. U prvih 8 kola su igrali protiv Celzija, Sitija, Totehnema i Evertona u gostima, a na Gudisonu se uvek tesko osvajaju bodovi. Mislim da su jedina dva Arsenalova prava kiksa bili Hal i Lester i mislim da ce da odmaknu Junajtedu u narednih mesec dana. Na kraju, vise nego bilo sta ce Junajted da zakopa Van Galova taktika. Mislim da ce se boriti sa Liverpulom za to 4. mesto a tu prednost dajem Liverpulu, kakav god da je, mislim da je bolji od Junajteda.

loko

pre 9 godina

ne zna se ko je veci panj trenutno....mata ili januzaj...januzaj ima 3 dobra poteza u zadnjih godinu dana a mata pati od torres sindroma......odbrana,pa dobro,to je vec standardno ocajno, ocekivano izdanje zadnje linije

Svi u napad, jedan je Hase!

pre 9 godina

Nije problem Mančestera u nedovoljno kvalitetnim bekovima, već u očajnoj taktici. Bočni bekovi se zaleću na gol, k’o muve na g...o, pa protivniku ostavljaju dovoljno mesta da iz dva kontranapada postigne isto toliko golova. Pri tome, Blind nije dovoljno brz da pokrije kikseve Šoa i Rafaela. Nije mi jasno zašto, pored toliko kvalitetnih ofanzivnih igrača, trener insistira na „ura-ura“ zaletanju spoljnih bekova?

sa

pre 9 godina

Losa postavka igre van Gala Falcao trebao od pocetka da igra Mata sta je sa tim covekom Persi bez pravi lopti a sta reci za Dzonsa u svakom slucaju dobro smo prosli GGMU

laRS0n

pre 9 godina

Meni je Blind spasao tiket. Mata i Özil dve najveće prevare, ostajem pri tome. To tvrdim već 3,4 godine ko god ih ima u ekipi neće ništa osvojiti. Oni su ok igrači ali nikada ne mogu biti jedni od lidera svog tima. Arsenal godinama čuva pare i onda sve što je skupio baci na Özila, stvarno mi ih je žao, kao krava koja prospe mleko. Pa za pare koje su dali za Özila mogli su da kupe 3,4 igrača koja su tu negde njegovog kvaliteta. Real je imao million promašaja što se tiče transfera ali njegova prodaja je nešto najbolje što su uradili u poslednje vreme

1357

pre 9 godina

Kakve golove prima ova odbrana ovo nije normalno. Napad oslabljen nedostatkom Runija, i dalje koliko toliko je mogao da se sakupi kad je trebalo. Par dobrih akcija je bilo. Ali odbrana ocaj. Pa WBA je jedva napadao a dao 2 gola. Ne moze ovaj napad dati golova koliko ovi iz odbrane mogu da prime...

Werewolf

pre 9 godina

@werewolf Ako dublje analiziras pogledaj onda igru Mancestera. Njima nije bitno ko je protivnik vec svaka utakmica se ide na pobedu. Sta sad odigrali nereseno protiv WBA pa moraju da izgube od svih koji su WBA pobedili? Jedino je odbrana malo neuigrana sto zbog povreda sto zbog odlaska nosioca odbrane zadnjih 6,7 godina i to se i ocekivalo ali popravlja se iz utakmice u utakmicu.
(joker, 21. oktobar 2014 09:48)

Pa ko to od vrhunskih timova ne ide uvek na pobedu,osim Murinja koji povremeno kalkulise? Sve i da vise ne gube od ekipa iz donjeg doma, oni ce tesko i do remija protiv ekipa iz vrha. Mozda gresim, ali vise od jednog remija iz naredna dva kola(mozda uzmu bod Sitiju) je za mene nerealno. Celzi je ogroman favorit. Problema sa povredama ima i Arsenal pa nakon paklenog rasporeda u prvih 8.kola zaostaje samo bod za MU. Za ocekivati je da Arsenal na neko vreme preskoci Junajted u narednom periodu.Nakon prvog dela sezone ce Arsenal, a mozda i Liverpul biti ispred Junajteda. Kako stvari sada stoje, Celzi je vidjen kao sampion, Siti 90% drugi.
A ako mislis da igraci Junajteda nece postajati nervozni kako sezona bude odmicala, gresis. Na stranu lova i ime kluba u kojem igraju, niko nece da gubi prilike da osvoji najvredniji klupski trofej.
Jeste da ga hvale igraci, ali Van Galova taktika je apsolutno neprimenjiva u Premijersipu.
Plasman je bitan i zbog zimskog prelaznog roka-ako budu 6-7 tesko da ce neki bas jak odbrambeni hteti da ih pojaca.

Lucidni decko

pre 9 godina

Da li je ivaj golman veceras iz wba onaj gosa sto brani za wels sto je primio 6 komada ?? Ranije mislim branio u Redingu ?? Pustio kosicu pa jos neka zurkica a poluamater.
Doduse veceras skroz korektan.

Sima

pre 9 godina

Sramota. Januzaj u 11, Falkao na klupi, a inicijative nema. Čovek dovodi koga hoće, pošto im je Adidas kao sponzor dao 941 milion evra može da baca pare i da se rasipa, a izgubiše toliko bodova i pored tako lakog rasporeda. (Vlada, 20. oktobar 2014 23:05) tebra gde si ti video da je njima adidas sponzor, pogledaj koliko im je znak najka na dresu?

buda majstor

pre 9 godina

Van Gal drzi lencugu svog Holandjanina u igri, Falkao na klupi... onda izvede smorenog Di Mariju, pa uvede Falkaa. Mata i Di Marija ne mogu zajedno, Spancu treba dva minuta da doda loptu... Dzaba sto odlicnih centarsuteva kad niko ne utrcava... strasno! Jbt. trenera koji nista ne vidi! Opsta nedisciplina. Pa Fergi bi skalpirao Rafaela zbog onog gola... Uopste gledano, šta Junajted igra? To verovatno ni Van Gal ne zna...

e

pre 9 godina

Znas da imas losu odbranu u sredinu dobri ali jos fizicki slabi za englesku ligu Blind, Erera i onda igras s jednim napadacem koji je blokiran i odsecen morao je igrati Falako odmah pa se igra na gol vise ovako stvarno ne znam sta si hteo ovim sastavom se jednim napadacem, inace Januzaj bezobrazan i ne zaninteresovan, glumi Ronalda a nije mu do kolena

joker

pre 9 godina

@werewolf Ako dublje analiziras pogledaj onda igru Mancestera. Njima nije bitno ko je protivnik vec svaka utakmica se ide na pobedu. Sta sad odigrali nereseno protiv WBA pa moraju da izgube od svih koji su WBA pobedili? Jedino je odbrana malo neuigrana sto zbog povreda sto zbog odlaska nosioca odbrane zadnjih 6,7 godina i to se i ocekivalo ali popravlja se iz utakmice u utakmicu.

pepel

pre 9 godina

najjaci likovi su mi oni sto udaraju komentare tipa "prevara od trenera", a vi ste prevare od komentatora, lezite kuci i udarate komentare, svaka čijast

mick

pre 9 godina

@j1ggy sve si lepo napisao i igrali bi runi i valensija unesto januzaja i mate ali runi pauzira zbog crvenog a valensija se povredio... inace primljena su 2 jeftina gola i sve zbog toga jer roho i dzons prvi put igraju zajedno zbog sijaset povreda zadnje linije ove sezone. svaka cast wba iz 2 sanse 2 gola i bice i ostalim ekipama tesko na gostovanju ovde ako budu ovako igrali.

Joxa

pre 9 godina

Oni u ovih prvih 6-7 kola nisu imali ozbiljnog protivnika,sve timovi koji su u drugom delu tabele ili ce se boriti za opstanak...Sta li ce tek biti kad krenu da igraju sa najboljima?Mislim da im se ne pise dobro

Rade

pre 9 godina

Do sada su Inter i MU (top klubovi u ligama 5) pokazali da na njih SVAKO kolo treba igrati 3+ kao najvecu siguricu, a moze i GG3+ ili 4+ LAGANO!

Sankara

pre 9 godina

Neko reče kako je ove sezone liga lošija zbog loših igara Arsenala, ManU i Liverpula, a meni je baš zanimljivija - ponedeljak, gledaš Wba i Junajted i nemaš pojma kako će se sve završiti.
Najjača liga na svetu.

bane

pre 9 godina

Ovi sto pisu da je Falcao trebao igrati od pocetka, nisu izgleda culi da kolumbijac jednostavno nije bio fizicki spreman i da moraju da cuvaju tako skupog igraca.