Ponedeljak, 20.10.2014.

21:50

"Nismo pričali sa Mekejlebom"

Poslednjih dana se spekuliše da bi u Partizan mogao da se vrati Bo Mekejleb, ali sportski direktor kluba Dragan Todorić ističe da nije bilo kontakta.

Izvor: B92

"Nismo prièali sa Mekejlebom" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

goga

pre 9 godina

za ovog sto trazi "bar jednog politicara u upravi KKP"....kako te bre nije sramota da napises takav komentar zivota ti
Ivica Dačić | Istinomer

www.istinomer.rs/akter/ivica-dacic/

Ivica Dačić. Ivica Dačić ... U januaru 2003. godine izabran je za predsednika Glavnog odbora SPS-a.... Bio je predsednik Košarkaškog kluba “Partizan” i predsednik Rukometnog kluba “Partizan”,  ...

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Kako ne shvatate da je navijacima Zvezde stalo da Partizan ne dovede nijedno ozbiljno pojacanje kako bi "musavci"ima li sansu da budu bolji od nas posle 16godina. Otud jasna panika kod njih iako su daleko jaci ove godine.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

E ovako ... Ajzea Moris,Norman Ricardson,Andre Smit,Leri O Benon,Dzerod Henderson,Redzi Frimen,Antonio Burks,Skuni Pen,Obina Ekezije,Endrju Viznevski,Rikardo Mars,Dzamar Jang,Kibu Sjuart,Tajron Vasington,Tudnzi Avodzobi,Omar Kuk,Andre Ovens,Lorens Roberts,Majk Tejlor,.Dzamar Jang...(necu da pisem o strancima sadasnje CZFMP,ima ih oko 20 i to veoma skupih) ...pa onda treneri, Zmago Sagadin,Dragan Sakota,Svetislav Pesic,Aleksandar Trifunovic,Aco Petrovic,Stevan Karazdic,Muta Nikolic,Momir Milatovic,Zoran Kreckovic...neki od njih po vise puta!!! Jel to Zvezda koja nije imala para a dovodila strance na kilo i promenila 15 trenera??? Uprava kluba...od 2000 do 2006 Goran VesiC (DS),Zika Andjelkovic (DS, Igor Zezelj (DS)...na vlasti tada DS!!! Od 2006 do 2010...Braca Mirko i Drasko Petrovic,predsednici kluba,(DSS) direktori Telekoma i Dunav osiguranja...Zoran Drakulic biznismen (DSS),Slobodan Vucicevic (Grand kafa) biznismem...na vlasti u tom periodu DSS!!! Jel to Zvezda koja nije imala podrsku drzave gospodo??? A vi mi navedite jednog politicara koji je bio na celu Partizana??? Predsednik kluba Danilovic,direktor Todoric,treneri Dule i Vlada Jovanovic 2 godine!!! I jel primecujete razliku,ovamo kosarkaske legende,a tamo legedne stranaka na vlasti,operativci,biznismeni,krimosi...I najglavnije pitanje,cime je tj. kojim rezultatima je Zvezda opravdala silne strance i trenere,i silne milione ulozene od strane drzave,i evropski projekat CZ??? Cime ste opravdali silne milione gospod0?
(Sirotinja,nema sta!, 21. oktobar 2014 08:19)

Tako je majstore.U centar.Znaju oni to sve ali ne mogu da prebole ono što su doživeli i prošle godine,razbijanje u finalu.Dodao bih još i Gurovića i Rakočevića

prepotentni pogled sa visine

pre 9 godina

http://www.youtube.com/watch?v=jvIZ9Bc1rtU
http://www.youtube.com/watch?v=YbXr9NJDjwg
http://www.youtube.com/watch?v=yjkwmRPewKg
http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4

dragan

pre 9 godina

Sta je limenke cim se pomene neko malo zvucnije pojacanje vama se tresu gace,samo vi svoj posao a doci ce maj pa cemo kao i 13 godina unazad svesti racune,pa ce vam opet biti kriv trener,sudije i ostalo sto pakujete svake godine!

Kome je preči klub od reprezentacije

pre 9 godina

Dulova koncepcija: Kupuješ šta poželiš na recku i ne pitaš za cenu. Onda sa jakim igračima pobeđuješ. A plate ne daješ... Zatim nova zaduženja i novi igrači na dođem ti. I dalje praviš neke rezultate sa sve većim dugovima, kao Dafina i Jezda. Ali piramidalna ulaganja imaju svoj limit. Onda katanac.
PTZ je sve svoje dosadašnje uspehe bazirao na kupovini i dovođenju ekstra igrača, a svoju omladinsku školu potpuno zanemarili. Drugi su stvarali igrače i reprezentativne potencijale (Hemofarm, FMP, Mega) a oni su ih kupovali, dovodili ili otimali. Gde su im ti vrhunski igrači koje od sopstvenih ekstra talenata proizvodi čarobnjak Dulo? Ovo stanje je realni pokazatelj stvarne stručnosti, želje i sposobnosti Dula da od makar malo iznadprosečnog talenta stvori vrhunskog igrača. Takvom strategijom PTZ je srpsku reprezentaciju potpuno marginalizovao. Zato što to nije Dulova zemlja?

U PTZ je lani bilo 6 stranaca, a u CZT 5, (ukupno 11!) + treneri, i šta su osvojili? Domaću ligu i kup. Pa to su mogli i sa domaćim igračima. CED sa 3 i CIB sa 2 stranca su im uzeli ABU i ušli u EL.

Sale je svima dokazao da ABAligaši mogu biti prvaci ostatka sveta van USA, i da za uspeh nisu presudne igračke zvezde, već homogenost tima i jedinstvena škola košarke.

CZT ove godine sprovodi Čovićevu strategiju postepenog oslanjanja na domaće igrače i svoj omladinski pogon, sa ciljem da u klubu bude najviše 2 stranca. Kad bi i PTZ tako radio ne bismo morali da brinemo za buduće rezultate reprezentacije.

slobodan

pre 9 godina

Nema korektnih plejmejkera u Srbiji??????? Pa kad ste jednog Miljenovica oterali naravno da nema. Dokle vise nipodastavanje nasih kosarkasa????

Djorica

pre 9 godina

Ko se ozbiljno bavi košarkom zna zbog čega bi Bo došao ili će doći u Partizan. Iz istog razloga iz koga je Begić u Olimpiji (došao iz Reala gde je bio jedan od najplaćenijih) ili Pavlović posle 10 sezona u NBA ili Markota u Cibonu. Verujem da će Bo da dođe a očekujem i ozbiljnog centra i to vrlo uskoro. Partizan pravi uvek tim na početku sezone iz razloga što tada preostali igrači koji nisu pronašli tim ne mogu da ga ucenjuju astronomskim i vrlo često neopravdanim ugovorima. Iz tog razloga i Bo nema klub jer su se drugi klubovi popunili solidnim igračima na mestu pleja za mnogo manji novac nego što je Bo tražio. Sada ima mogućnost da igra za manje novca ili da ne igra uopšte pa sami zaključite šta će da izabere. Rizik je uvek čekati početak sezone ali kada nemate novca to je neminovnost.

Iskreno

pre 9 godina

Mekejleb nije u formi druze a ni takav nece on da prica sa vama. Macvan dolazi ali je totalno van forme. Pocepace nas Banvit kao svinja mastan dzak jedina nam je sansa Metalac ali sta ako nam protiv Metalca ne daju Srpske sudije. Onda cemo i to da izgubimo majko moja.

Bane

pre 9 godina

Ne kapiram, prvo Igokejci pricaju kako su zaradili milione prodajom igraca, a rukovodstvo kluba kuka kako nemaju prebijene pare. Igraci ih tuze sudu, treniraju u mraku. Neko ipak debelo laze. A mozda bi pomogao finansijski izvestaj o poslovanju kluba?

Kum

pre 9 godina

Partizan je prodao Bogdana za milion evra,koga je Zvezda prodala da bi imala para da dovodi igrace?
(Kosovski ciklus, 20. oktobar 2014 22:59)

Zvezda ima budzet, sponzore, EL utakmice, marketing, a sve je to priliv novca. Uz to je oslobodila budzet za nekoliko igraca sa velikim platama.
Vi ste prodali, ali dugovi su vam veci od primanja. Plate, BAT, procenti maticnim klubovima prodatih igraca, ... A sponzore osim drzavnih nemate (niste imali ni dok ste igrali EL, kamoli sad), od ulaznica nista ne zaradjujete, marketing ne postoji, a i pare nestaju bez da se iko zapita. Vi nemate pojma sta se u vasem klubu desava, niko ne sme da pita, i tako...

Thilmo

pre 9 godina

Ok Dule, nemate para, stalno kukaš, takvo je stanje u zemlji i u sportu, razumem te.
Ali ako dovedeš posle Mačvana, i Mekejleba i Vujačića i vratiš Pavlovića, onda si obična narikača i manipulator. U tom slučaju te uopšte ne razumem.

Kum

pre 9 godina

Pa da se kladimo da će Partizan kroz Eurocup da proda više igrača nego zvezda Železnik kroz Euroleague.Ove godine smo zaradili milion ipo,pokrili dugove,crveni nisu prodali nikog a para kao blata.Odakle vam crveni pare?
(Luke Babbitt gravedigger, 21. oktobar 2014 03:14)

Ekonomija i matematika ti nisu jace strane. Postoje prihodi (sponzori, ulaznice, tv prava, marketing), a na drugoj strani imas dugove, plate, troskove (organizacije, kluba, utakmica), porez itd. Ajde sad pogledaj svoj klub, i uporedi sa Zvezdom.

Milos

pre 9 godina

Vi prodate Bogdana i Lovernja, i kad isplatite sve ucesnike (menadzere, procente klubova), ostane vam manje od onoga sto Zvezda zaradi kroz ulaznice.

danilo

pre 9 godina

Samo ga vi podržavajte(Duleta), meni kao Zvezdašu odgovara.
(priznajte da ste se ponadali, 21. oktobar 2014 00:46)
Kao prvo, kada bi Dule otišao iz Partizana, taj dan bi postao gradska slava u predgradju, stoga ne budite licemerni!
Kao drugo, zvezdaši se piše malim početnim slovom, isto kao i partizanovci.
Naučite, tužna braćo, da je poštovanje pravopisa našeg jezika prvi znak patriotizma jer "jezik je naša domovina" kako je napisao veliki pisac, inače partizanovac.

cukce

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?
(Shone, 20. oktobar 2014 23:34)

U FMP-u su sve mladi igraci, stipendisti koji malo kostaju, ti igraci ce prve ozbilnije ugovore sklopiti kad predju u neki drugi tim, ja se nadam da ce bar nekoliko od tih mladih igraca i velikih potencijala preci u Crvenu Zvezdu. Za sad Gurovic dobro vodi poso (FMP je dobio i Partizan u cetvrtfinalu Kupa Radivoja Koraca prosle sezone) i ne znam zbog cega prozivas FMP, vec bolje pogledaj u svoje dvoriste i vidi gde su pare od pradatih igraca zadnjih 5-6 godina, gde su pare od evrolige, gde su pare od jakih sponzora (drzavnih preduzeca)!

Toliko

pre 9 godina

ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! (džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:26)

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!
(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)
# Link komentara
Ovako Igokejčiću:
1.Mačvan nije stranac ali Pavlović jeste(Crnogorac)
2.Izborili smo EL tako što smo vas i sve ostale demolirali u regularnom delu Aba lige i bili ubedljivo prvi a to jeste najpoštenije.Plej of i F4 su najveće gluposti koje su izmislili Ameri a mi prepisujemo.

oO

pre 9 godina

Nama su Bo i Sasa neophodni za F4 aba. To je realnost. A ove sa najskupljim timom u zadnjoj deceniji samo pitam odakle njima pare. Koga Bogdana su oni napravili i prodali??

miljan

pre 9 godina

pa oni nemaju para za internet i telefone da bi stupili u kontakt s nekim, a dule je slucajno naleteo na macvana dok su trckarali livadama za vreme rucka

Sirotinja,nema sta!

pre 9 godina

E ovako ... Ajzea Moris,Norman Ricardson,Andre Smit,Leri O Benon,Dzerod Henderson,Redzi Frimen,Antonio Burks,Skuni Pen,Obina Ekezije,Endrju Viznevski,Rikardo Mars,Dzamar Jang,Kibu Sjuart,Tajron Vasington,Tudnzi Avodzobi,Omar Kuk,Andre Ovens,Lorens Roberts,Majk Tejlor,.Dzamar Jang...(necu da pisem o strancima sadasnje CZFMP,ima ih oko 20 i to veoma skupih) ...pa onda treneri, Zmago Sagadin,Dragan Sakota,Svetislav Pesic,Aleksandar Trifunovic,Aco Petrovic,Stevan Karazdic,Muta Nikolic,Momir Milatovic,Zoran Kreckovic...neki od njih po vise puta!!! Jel to Zvezda koja nije imala para a dovodila strance na kilo i promenila 15 trenera??? Uprava kluba...od 2000 do 2006 Goran VesiC (DS),Zika Andjelkovic (DS, Igor Zezelj (DS)...na vlasti tada DS!!! Od 2006 do 2010...Braca Mirko i Drasko Petrovic,predsednici kluba,(DSS) direktori Telekoma i Dunav osiguranja...Zoran Drakulic biznismen (DSS),Slobodan Vucicevic (Grand kafa) biznismem...na vlasti u tom periodu DSS!!! Jel to Zvezda koja nije imala podrsku drzave gospodo??? A vi mi navedite jednog politicara koji je bio na celu Partizana??? Predsednik kluba Danilovic,direktor Todoric,treneri Dule i Vlada Jovanovic 2 godine!!! I jel primecujete razliku,ovamo kosarkaske legende,a tamo legedne stranaka na vlasti,operativci,biznismeni,krimosi...I najglavnije pitanje,cime je tj. kojim rezultatima je Zvezda opravdala silne strance i trenere,i silne milione ulozene od strane drzave,i evropski projekat CZ??? Cime ste opravdali silne milione gospod0?

pixi10

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je? (Shone, 20. oktobar 2014 23:34) Ako hoces da se bavis ozbiljnim pitanjima onda ne smes da budes ostrascen! Da bi jedan klub normalno (da li je moguce to u Srbiji) funkcionisao ne mora samo da prodaje igrace, postoje i druge stvari... Sezonske ulaznice,karte, suveniri, sponzori...

krajisnik

pre 9 godina

za pocetak partizan mora da bude u 4 najbolja tima aba,za sad to bas ne ide.Ako su zvezdi "dzaba novci ...sinovci...",zasto partizanu trebaju novi igraci tipa Macvan,strani plej itd ,kad Dule od Bezbradice i ekipe moze napraviti vrhunske igrace ili ne?Naravno,svi koji dodju ne vole pare,sta ce im?

Figo

pre 9 godina

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...
(ja, 20. oktobar 2014 23:38)

Pa Vujosevic je nekoliko puta do sada rekao da je Partizanu od Bogdanovog transfera pripalo samo 100 000 e od 1 300 000 e. Znaci od njega 100 i od Lovernja 500. Pa to je vec otislo na dugovanja prethodnim igracima i za obaveze kluba. Sta cemo sad?? Odakle pare za tolika pojacanja? Ili Vujosevic laze ili drzava opet daje pare. Pa ti sad sam iznesi zakljucak...

III hr klub

pre 9 godina

Boba
I na izvlacenju za cipiripi kup su pred vama stajali mirno ispred cetvrtog sesira, cak su vam dali omaz pozivajuci Levski u kvalifikacije EL pre vas. Toliko ste cuveni da se NBA igrac pita "ste je to Partizan"

petarczv

pre 9 godina

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...
(ja, 20. oktobar 2014 23:38)

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa partizan ce zaraditi 2miliona evra xaxaxaxaxaxaxa pa ni ti prijatelju neverujes u to! Tih para nema to je sve fiktivno. Za bogdana se uzelo nesto a za lovrenja nista. A te cifre koje vama servira dule su smesne! Pa da ste zaradili tolike pare barem bi struju platili a ne trenirali u mraku...xaxaxaaxa

Kum

pre 9 godina

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!
(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)

2. Nije tacno. Budzet je bio manji od 4,5 miliona ukupno, od toga 2 za igrace (plate). Imas i listu EL od prosle godine, sa svim budzetima, pogledaj. Videces i da KKP nije imao nista manji budzet.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Pa da se kladimo da će Partizan kroz Eurocup da proda više igrača nego zvezda Železnik kroz Euroleague.Ove godine smo zaradili milion ipo,pokrili dugove,crveni nisu prodali nikog a para kao blata.Odakle vam crveni pare?

Kum

pre 9 godina

zanimljivo da se limenkice pitaju odakle nam pare a zabpravljaju da smo samo od transfera dobili cistih 1.5 miliona evra i da tek treba da stignu te pare...
(negoslav, 20. oktobar 2014 22:29)

A porez? A BAT? A plate igracima?... Nisu to tih 1,5.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Mačvan će igrati za 70 000 eura godišnje,a Bo dolazi za 20 000 mesečno što mu za 8 meseci izadje oko 160 000 eura.Pavlović će doći verovatno oko decembra i ne verujem da će primati više od 17 000 dolara mesečno što je inače cifra od prošlog puta tako da će Partizan za ova tri igrača platiti oko 300 000 što su smešne pare za taj kvalitet.Crveni su te pare dali Jenkinsu za godinu dana

Tito i Franjo osnivači

pre 9 godina

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,

zar ne shvatas da sa tim potpisom samo ispadas smesan u glup u drustvu
(krcun osnivac, 20. oktobar 2014 23:23)

Krcune, šta fali potpisu?

mare

pre 9 godina

ljudi o cemu vi pricate? Partizan ce ove godine, bez obzira na tim, da puca gde god stigne. Ranije su se igraci kalili u euroligi, celicili mogli da tuku u u domacem prvrvenstvu zvezdu i ostale(ne racunajuci sudije i ostala otimanja).Uvek su imali 6,7 vrhunskih igraca i plus 2, 3 mlada i dva pacera da greju klupu. Ti klinci su skupljali iskustvo u jakom takmicenju i sebi sami pravili cenu, nikakav vujosevic i ostala ekipa. Samo jako takmicenje je dovelo do toga da partizan zadnjih 12 godina figurira kao neko savrsenstvo i nebeski sjaj u ocima svih koji navijaju za njih, u stvari sve je to produkt marketinga i velikog poglavara trenera njihove ekipe. Tako da dolazi sve polako na svoje mesto. Zivela Zvezda i majka Srbija

absolutezero

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je? (Shone, 20. oktobar 2014 23:34)

Kako je moguce da kod vas nema novca? Da li je to cisto i ciji je i gde je novac od transfera? Neverovatno je kako vecina ne razmislja svojom glavom.

Marko

pre 9 godina

@ Iskreno,bas ali bas bih volio da se Partizan pojaca sa ovom zvjerkom i time napravi opet jaku ekipu.Sto jaci Partizan,jaca je liga,jace su utakmic


Zvezda ugasena odavno momak

Realan

pre 9 godina

Ako se vec nema para, neka dovedu Novaka, decko je bez kluba iz svima poznatih razloga, a jedan je od najvecih talenata srpske kosarke, znam sta pricam. Ukoliko bi Mekejleb dosao, mislim da cemo drasticno poboljsati nivo igre, realno fali nam plej, Tepic nije neko ko moze ubaciti 20+ poena, ali je vrlo koristan igrac i bio bi dobra podrska, dok se za Daloa to ne moze reci...

Bley

pre 9 godina

Nolan Smith otpusten u Galatasaray-u. Svi koji su mislili da Bo ceka situaciju tamo da eventualno uskoci umesto Smitha, nema od toga nista.

Jamont Gordon se vratio u Galatu.

pera:pP

pre 9 godina

(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)
a najjaci mi je ovaj likcic, covek pise pod 1 i 2, a nije tacno niti jedno niti drugo. Ozbiljno drzava treba da se pozabavi Partizanom ukoliko dovedu Boa, najmanje ce dva puta skuplje biti placen od Vilijamsa. Covek je na kraju sezone izjavio da nece pristati na ugao manji od milion eura?!

PetarPan

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?
(Shone, 20. oktobar 2014 23:34)
...
Mi navijamo za srpski klub i ne smeta nam to što neki Srbi navijaju za hrvatski klub.

DedaMiloje

pre 9 godina

Vi ste proneverili (utajili, zamrznuli) više od 40 MILIONA EVRA, alo, jeste li vi svesni o čemu pričate, to šta je Čović uradio sa FMP-om - zvezdom je najveća svetska prevara!!!!!
(igor, 20. oktobar 2014 23:26)

Cekaj, prvo 10, pa onda 16, pa 20, sad 40 miliona, daj bre dogovorite se vise. Jel ti znas sta je 40 miliona u kosarci??? Decko ti nisi normalan, ajd kod Duleta.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ajd vise dovedite i Lebrona ako hocete, samo prestanite da nas davite vise. Kukate nemate pare, a pregovarate sa najskupljim igracima Evrope, pa mi nismo mogli ni da sanjamo u prelaznom roku o takvom igracu. Kako vad vise nije sramota, sastavite jednom tim na pocetku sezone, a ne ovako igrac po igrac do kraja sezone da biste prikrili pare koje ulaze u klub, uz to po ceo dan kukate po svim zivim novinama za pare. Nemate obraza ni malo, smucili ste mi se vise, posebno posle onog nesretnog Milije Vojinovica sinoc, kako bedno i nisko od jednog kluba i to traje godinama. Ajde bre vise, apelujem na upravu CZ da na bilo koji nacin stane na put ovakvim svinjarijama. Pa dokle to ide da nas u jednoj nebitnoj utakmici sudija vec obavestava sta ce nam se desiti. Velika sramota za Zvezdu ako i ove godine dozvoli ovako nesto. Vi ste bruka sporta, zato vas i bojkotuju igraci ove sezone.

priznajte da ste se ponadali

pre 9 godina

Upravo je zvanično potvrđeno da Mekejleb NE DOLAZI u partizan i da će ovih dana potpisati ugovor sa evropskim klubom. Zanimljivo da je agent posebno naglasio da nema nikakve šanse da dođe u partizan. Hahaha pa kako li vam bride obrazi posle toliko šamara ove godine od Evrolige koja nije htela ni u kvalifikacije da vas pozove, Evrokupa koji vas stavio u četvrti šešir i raznih igrača koji nisu hteli ni da čuju da dođu u partizan. Primera radi Dangubić je odbio veću ponudu partizana i došao u Zvezdu. Čak je i Ražnatović priznao da je Dangubić rekao da ne može sebe da liši igranja Evrolige u Areni i da ga ne zanimaju pare. Džaba vam novci moji NISovci! Nije vam dovoljno ni što dobijate 3 puta više para od Zvezde da joj budete bar do ramena. A vi se pitajte kako Zvezda sa tim parama sklopila ekipu za Evroligu i prvo mesto u ABA, a vi ne možete ni za sredinu tabele i Evročelendž. Mora da Dulovi džepovi imaju veće rupe nego obično. Samo ga vi podržavajte, meni kao Zvezdašu odgovara.

žali bože državne milione bačene u partizan

pre 9 godina

Jedan grobar kaže da Mačvan igra za 50.000, a drugi da će Mekejleb za manje od 160.000 godišnje! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! A jel verujete i u Deda Mraza? Pa Vujoševića da postave za šefa svih sekti sveta jer niko nikad nikome nije isprao toliko mozak kao on grobarima. Donese ladno isečak iz Kurira i grobari veruju u to kao dokaz hahaha! Pa da vam kaže da nije držao vrata od svlačionice gde Danilović bije sudiju dok SNIMA KAMERA vi bi i u to poverovali. Ups čekaj... Čovek vas godinu dana lagao da je Zvezda dobila više od države i na kraju čak i PRIZNAO "da je pogrešio" i vi opet ne možete oči da otvorite. Pa vama više nema spasa. Kad možete mrtvi ladni da kažete da Mačvan prima platu kao junior, a Mekejleb kao Gagić nema dalje diskusije.

nemoj da bude 30

pre 9 godina

Od jedne utakmice u areni je ostajalo zvezdi cisto 100 hiljada evra, partizan godinama punio hale i debeo minus, al snace se vec Dule za jos tri NBA pojacanja. Nek mag pravi rezultate sa klincima nego mu trebaju svi vrhunski talenti i dva amera minimum. A zvezda konacno posluje dobro Vilijams 250k za sezonu sto je pola Silba a vredi mnogo vise, pravo je cudo da je u zvezdi. Al eto tri utakmice u areni otplatice ga a danguba i kalinic zajedno 220k, vrh igraci za male pare. Radnicki se raspao sad a nudili su Rakocevicu 600k kada je dosao u zvezdu za 300k. A eto tri vrhunska igraca i zvezdi su sada po ceni ispod te, i pritom mladja od njega.

grobar

pre 9 godina

miljenovic je izmislio kosarku za borisa daloa..koja je svrha dovoditi stranca a imas naseg igraca 3 puta boljeg u svim aspektima igre

veliki strumf

pre 9 godina

Kako volim kad se grobari napale, a onda usledi vest da dolazi neki Kuzeloglu ili tako neki, pa se onda klinci jos vise prime i ubacuju ga odmah u petorku i pripisuju mu 20 poena, a nikad culi za njega. Posle mesec dana - neverica, gde je taj lik, nema ga ni na klupi. A vala i Mekejleb ako dodje - daleko je to od onog starog Boa, a posteno nema ni sa kim da igra.

Глобтротер

pre 9 godina

Нађимо девојку шамрок сили. Постаје озбиљно.

Колико само ботова из Железника. Катастрофа. Чак се јавио и неки лик који је инвалид, мама му прима пензију 29000, забринут што се његове паре дају Партизану. Занимљиво да није оставио коментар на вест о довођењу Вилијамса. Тренутно овај тим не прелази ни пола милиона по сезони за плате играча, али важно је да Пантери остављају 90% коментара. Најбоље ми је што пишу како смо довели појачања:

-Кузелоглу - ко је уопште тај клинац
-Милутиновић, Богдановић, Тепић и Мачван - момци које нико не жели.

Тим нам је катастрофалан. Али то је Партизан. Наш Партизан. И не морамо ништа да урадимо наредних 5 сезона, јер имају кредита код нас.

А ботови нека схвате да је свима јасно ко има највише пара и ко потписује уговоре са озбиљним играчима на више сезона, а тим формира у августу.

pan

pre 9 godina

Bo ili neko drugi,
neko će svakako doći.
Time će tim biti relativno kompletiran uz povratak Gagija.
Problem će ostati drugi centar uz Milutinova, koji je sam po sebi nedovoljan.
Tu ćemo se verovatno krpiti sa Gagićem koji će dolaskom Mačvana više pomagati na petici.
Plej je ključan i Dule ne sme da omaši.
Čudno je da Bo nema klub, verovatno postoji razlog što ga se Željko odrekao, nije isključeno da bi neki Amerikanac koji je otpao u NBA donao klubu više od njega,
to je teško izvagati i na Duletu je da ga uklopi, ko god da dođe.
Takođe, ne bi trebalo da začudi ako bi klub sa nekim od postojećih igrača okončao saradnju dolaskom Mačvana i pleja, jer je igrača previše i lako je moguće da je Dule do sad za neke procenio da nisu za crno-beli dres.
Dakle, za jedno mesec dana, kad se vrati Gagi,
znaćemo sastav Partizana za ovu sezonu, a za oko dva meseca, dok se sve uigra bićemo na našem nivou, a onda se nadoknađuje do sad izgubljeno, ima vremena.

KKP

pre 9 godina

Pa smirite se, kaze Tosa da nece doci - znaci nece doci a mozda i dodje. Kolika je panika vidi se po reakcijama rezimskih medija, ovo je postalo pitanje broj jedan u drzavi.

.

pre 9 godina

Siguran sam da ce pre ili kasnije Partizan da izvrsi fuziju sa Mega Vizurom.Grobari bi to progutali s obzirom da se nisu bunili kada su postali "jedan klub" sa Igokeom i kada je OK Partizan izvrsio pripajanje OK Vizura.

Time bi klub dobio odlican broj mladih i kvalitetnih igraca(Miljenovic,Jokic,Keselj) a resio bi i nagomilane finansijske probleme.

Naravno takva solucija odgovara i ljudima iz Nemanjine koji vise ne bi morali da cupaju kasu poreskih obveznika a primirili bi i 30% nacije koja vise ne bi skandirala protiv premijera.

Jedino je pitanje da li bi i u kojoj meri gospodin Raznatovic pristao na tako nesto i kolika bi ovlascenja trazio.U Zvezdi gospodin Covic se postavio kao alfa i omega kluba sto je prihvaceno dok bi u Partizanu Vujosevic,Danilovic i ostali trazili svoje parce kolaca.

Ukoliko ne izvrse tako nesto Partizanu se smesi ispadanje iz lige(ne bi mu bilo prvi put) i totalan krah kluba dok bi sa Raznatovicem imali realan napad na titulu i otvorenu borbu za plasman u Evroligu.

Uzmite samo primer OK Partizan kome je svanulo kad je izvrsio fuziju sa OK Vizura i bice vam sve jasno.Grobari moraju jednu stvar da shvate.Nema vise blanko cekova za njihov KK iz Nemanjine 1,nema vise dovodjenja vrhunskih igraca,uskoro ce i sudijske kumovske veze pasti a onda ni titulu nece uzeti.Bolje spasavajte klub dok mozete inace vam sledi...pa uostalom vidite sta vam se desava.A to je tek pocetak.

Pozdrav

Blagoje

pre 9 godina

Ma nema para Partizan, ali svi znaju da posle sezone u Partizanu pod Duletovom komandom sledi dobar ugovor. Mačvan će posle Partizana da zabode neki Uniks ili Lokomotivu na dve godine i Bog da ga vidi. Što se Bogdanovića tiče, mislim da je izgubljen za ozbiljnu košarku tako da će se veoma teško podići čak i uz rad sa Duletom. Bo takodje zna da bi mu sezona sa Duletom ponovo donela unosan ugovor kao što je to bio slučaj sa Sijenom. Partizan je kao sanatorijum u kome se igrači oporavljaju i kreću u nove pobede.

misel platini

pre 9 godina

ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! (džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:26)

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!

ja

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 20. oktobar 2014 22:29)

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Puni para a otisli nam Vesterman,Bogdan,Pavlovic,Bertans,Lovernj,Kinzi...A,igraju nam jako skupi igraci kao sto su Dalo,Marinkovic,Milutinovic,Andric,Bezbradica,Salic,Bogdanovic,Milutinov...Nijedne godine nismo mogli da zadrzimo tim,cak i kad smo igrali top 8 i final-four Evrolige,prodavali igrace...A,vi lepo zadrzite Nelsona,Dzenkinsa,Blazica,Bobija vise sezona,skartirate one igrace koji nisu zadovoljili i dovedete zvucna pojacanja,formirate tim vec u Avgustu.Kakvi ste vi licemeri.Igraci koji se dovode u sred sezone su daleko jeftiniji nego na pocetku,ali sta vi znate.

Boba

pre 9 godina

Ljudi pa jel stevi svesni da je Partizan institucija u kosarci?! Pred imenom Partizana se u Evropi stoji mirno..Jel vi znate da se jedan Pekovic vratio iz NBA da igra u Partizanu?!Pavlovic!Zante li koliko je NBA igraca dao Partizan?Vise od bilo kog kluba u Evropi!Vraca se Bo 100%. Sledece godine dolazi opet neki odlican igrac u Partizan...I svake godine tako...Hteli vi to da priznate ili ne Partizan je bar u kosarci kilometrima daleko od Zvezde...Zvezda ima odlican tim, ali nikada nece imati to sto ima Partizan.Tradicija rada u Partizanu traje vec desetinama godina i uvek je ista.To je ono sto nas klub drzi uvek ispred ostalih u regionu.Moze neko da uzme titulu jednom,ali samo jednom...Ostalo je Partizanovo!

igor

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 20. oktobar 2014 22:29)

Vi ste proneverili (utajili, zamrznuli) više od 40 MILIONA EVRA, alo, jeste li vi svesni o čemu pričate, to šta je Čović uradio sa FMP-om - zvezdom je najveća svetska prevara!!!!!

Roki

pre 9 godina

Vidi ovoga sto napisa da Macvan igra za 8.000 evra mesecno!?
I Wiliams u Zvezdi igra za 5000 evra mesecno.
Covek koji je prosle sezone imao 10 poena i 6 skokova u proseku i primao oko 400.000 po sezoni dosao da igra Eurokrem kup za 60.000 godisnje. Verujem da ce i Bo da igra za 8.000 evra plus abonentska za studenjak.

Sinisa92

pre 9 godina

Moja majka penzioner prima 29 000 dinara penzije,dok otac moga druga je invalid i prima invalidsku penziju koja je blago recena za ono sto je on doziveo u svom zivotu smesna!
Ratovao je 90-tih na svim poljima i sta je docekao kao i moja majka i ostali penzioneri u Srbiji da im se skida penzija da bi se ugurale pare u ovaj Bosansko-Hrvatski Aleksandrovacko-Zagrebacki mutant klub!
Mene je sramota svega sto se desava u Srbiji ali ovo prevazilazi granice zdravog razuma da se za jednog od najplacenijih igraca u Evropi nude tolike pare a najsiromasnija smo drzava stvarno nije normalno nek se privatizuju pa nek sa svojim parama rade sta hoce a ovaj napaceni narod nek ne diraju!
Briga me za sve hocu da se mojoj majci i svim postenim i casnim gradjanima Srbije ne skidaju primanja zarad ovakvih projekata i bahanalija!
Pozdrav od mene i mog druga za sve postene ljude sirom Srbije u nadi da ce konacno neko stati na put ovome

Shone

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?

krcun osnivac

pre 9 godina

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,

zar ne shvatas da sa tim potpisom samo ispadas smesan u glup u drustvu

Schh..

pre 9 godina

Doveli mi sada i Lebrona nama je sezona u jeku i vec je ostavila gorak ukus u ustima . Jednostavno Todoricu lose se radi u Partizanu ne znam razlog zasto i predhodnih 2~3 sezone kasnite sa pojacanjima . Zar sad da ocekujem da ce Macvan , Bogdanovic i Bo da nam rese sezonu pa jel vi vidite kako nam igraju komsije SHVATITE NI MALO SE NE SALE a mi dok uigramo tim procice sezona !

Gile

pre 9 godina

Evo ovako - od pobede mnogo bolji lek je NOVAC. Njega izgleda nema, tako da poneka pobeda neće bitnije poboljšati raspoloženje.

Dalje, Duleta uvek podržavam i uvek ću ga podržavati. Prosto, on se čovek dokazao kao stručnjak nebrojeno puta. Ipak, jedna stvar mi nije jasna - po čijem nalogu su dovođena "pojačanja" pred ovu sezonu?

Sad čujemo da nam play treba "kao vazduh"... a zar se to nije znalo još letos? Zašto nije doveden play kakav nam treba? Možda još bolje pitanje - zašto su dovedeni igrači koji su dovedeni? Da li su dovedeni na pozicije na kojima nam NIJE NI TREBALO POJAČANJE, ili su jednostavno toliko loši da su samo popunili roster i to je to?

Kao velikom Grobaru koji UVEK PODRŽAVA PARTIZAN nije mi lako da postavim ovakva pitanja, ali me stvarno interesuju odgovori.

Nema vađenja na uigravanje, evo prođe i oktobar. Iako neki nisu ni igrali takmičarske utakmice, pa valjda NEŠTO može da se uigra i na treninzima?!

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!

Jovica

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!
(džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:21)

Alo kompleks javna je tajna da Macvan igra za 8000 dolara mesecno, sto mu dodje 8 mesecnih plata koje iznose ukupno manje od 70 hiljada dolara, tacnije oko 50 soma evra. Odakle ti obraza da tako lazes!?

raskorak

pre 9 godina

pantelije, je l' vam dobro? šamroče, imaš svoj rezervni klub (za razliku od nas!), pa prati njega i uživaj dok još uvek pobeđujete.

ne frljajte se milionima, koje KK Partizan NIKAD nije imao, čak ni nakon F4. milioni se slivaju u privatan klub iz železnika, dovode se provereni i skupi igrači, a NIKO nije prodat!? "marketing" i "brend" su priče za decu, ko je lud da ulaže u neprofitabilan sport kao što je košarka? sponzorstva se dobijaju na mig države, a kako su na vlasti oni sa šipke, jasno je o čemu se radi. 13 godina je teška bukagija oko vrata i mnogo boli. očajnički se godinama ulaže u "evropsku zvezdu" (onu pod ledom) i sada u czt, a rezultata nigde. samo nemojte o evroligi, svi znamo kako ste u nju ušli.

ukoliko Bo bude došao, njegova plata neće preći 160k za celu sezonu. onaj spin u maniru gorana vesića u vezi plate Eda Murića je nebuloza u koju ni sami panteri ne veruju..

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Što se mene tiče, da ništa ne osvojite ove godine, sve vam je oprošteno.

U mojim očima Ti si šampion!

Mrmot

pre 9 godina

@samrok sila SLUsamrok

on je sa partizanom igrao na F4, a ovaj vas williams bice dobro ako vas i u top 16 uvede, a ako ne prodjete dalje, sledi mu klupa, pa radonjina saopstenja da se ne zalaze u odbrani i na kraju sporazumni raskid ugovora, vec vidjena prica

Dugousko

pre 9 godina

Ne znam kako neko,bez obzira za koga navijao,moze da prizeljkuje i pise stvari tipa da se ugasi Zvezda ili Partizan.Mnogo volim Zvezdu ali bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.Pozdrav za sve navijace!
(veliki navijac Zvezde, 20. oktobar 2014 22:20)

Ti ocigledno nisi upucen da je Zvezda upokojena, pre par godina. WELCOME BACK LESTER!

negoslav

pre 9 godina

zanimljivo da se limenkice pitaju odakle nam pare a zabpravljaju da smo samo od transfera dobili cistih 1.5 miliona evra i da tek treba da stignu te pare...

Sasa

pre 9 godina

Ja imam samo jedno pitanje, kako je moguće da ove niko ne smeni 20 godina, namastili su se opasno od para, pa nije to bre njihov klub, Miloja za trenera i nova uprava makar 10 godina ništa ne osvojili, ovi opasno, ali opasno muljaju, kad sam video skoro šta voze sledio sam se...

veliki navijac Zvezde

pre 9 godina

Iskreno,bas ali bas bih volio da se Partizan pojaca sa ovom zvjerkom i time napravi opet jaku ekipu.Sto jaci Partizan,jaca je liga,jace su utakmice a samim tim i derbi.A jaci derbi opet moze da izbaci nekog kvalitetnog igraca za reprezentaciju(Bogdan).Ne znam kako neko,bez obzira za koga navijao,moze da prizeljkuje i pise stvari tipa da se ugasi Zvezda ili Partizan.Mnogo volim Zvezdu ali bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.Pozdrav za sve navijace!

džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!

danilo

pre 9 godina

..po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!

(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)
Ako imaš 20 godina, ne sećaš se ni jednog jedinog košarkaškog trofeja, a svega 2-3 oteta u fudbalu...
Ako imaš 30 godina, sećaš se 1 titule i 2 EL, a u fudbalu 4-5.
Ako imaš 40 godina, ti si promašio planetu...

Ivan Priboj

pre 9 godina

Ajmo realno da sagledamo stvari.
Ovako: Milutinovic realno decko ne zna de se nalazi pravi licne ko niko ne zna kos da ubode uostalo igrao zadnjih par godina po grckoj i to u 4-5 ligama

Bogdanovic:Nema potreba bilo sta pricati sve se videlo kroz njegovu karijeru pa i sad kad nema gde pa ajde kod nas

Kuzegoglu ili kako vec stvarno ne znam:O njemu sta reci kad ga ni na klupi nema nzm sta je doveden

Muric:Tu i tamo dobar ali jako tanko za vrh ABA lige mozda za sredinu da se ne lazemo

Macvan:Ima sigurno kvalitet ali ni prosli put nije mnogo uradio u Partizanu a i tesko ce nesto mnogo da nam pomogne\

Shvatam da je kriza i da se nema kesa ali brate ovo je toliko ocajno da nek nam je Bog u pomoci i nadam se odlasku Vujosevica!

*

pre 9 godina

Tako ste pricali i za Macvana, pa ste ga potpisali i to ne na otvoren ugovor, nego ste ga platili i to verovatno kao Murica par plata unapred. Nevesto skrivate kes koji je stigao u klub.

STARA SKOLA

pre 9 godina

E steta. Ovi tastatura grobari ce sad verovatno dovoditi i Rej Alena, cini mi se da se i on jos nije odlucio za klub, a ko bi odoleo da mu Dule ne pominje mamicu na -30?

Bez zezanja , grobari, malo realnosti kad su Ameri u pitanju, oni nece kod Bogdanove mame na sarmice sa vinovim listom i domacim kiselim mlekom.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Mekejleb nije vise ono sto je bio i to je cinjenica jer bi onda odavno nasao makar najslabiji klub koji igra Evroligu ali njega nece izgleda niko sem vas ali ipak on nece vas ahahahhahaahahahahahahahahahahahahah

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAB&url=http%3A%2F%2Fmondo.rs%2Fa737924%2FSport%2FKosarka%2FMONDO-Mekejleb-ne-dolazi-u-Partizan.html&ei=3WpFVIiAEYO7PeHEgbAO&usg=AFQjCNEzuv8y9cmvUcSnqrt32s-HM1uuhQ&sig2=kPtnBKLeKy8YXI6MAVqHWA

orden bre

pre 9 godina

Todoricu treba dati dupli orden zasluga za narod.Prvi zato sto je legenda od kosarkasa, a drugi za obavljanje veoma teskog i zahtevnog posla prilikom smirivanja trenera Partizana.
Na svakoj utakmici ga obuzdavati,vuci za rukav,objasnjavati i poducavati diplomatiji,pedagogiji.Zaista to treba izdrzati.Svaka mu cast.

džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!

sovuljaga

pre 9 godina

samrok sila SlUsamrok...ako ti decko imas vise od 8 godina odmah se ispisi iz skole,pomoci ti ne moze.odmah kreni sa izucavanjem baratanja lopate i krampa,trebace ti

Ben Hur

pre 9 godina

@Samrok: decko, prebivaliste se odnosi na fizicka lica, a ne na klubove. Sigurno si mislio na sediste kluba, a to mozes proveriti na zvanicnom drzavnom sajtu www.apr.rs
Na istom sajtu mozes naci i adrese CZ I CZ Telekom, kao i ostale zvanicne podatke (MB, Pib i ostalo). Da naucis nesto posto si redovan na komentarima o Partizanu...
I da Te pohvalim, bas si originalan I duhovit;-)

Blej

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!
(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)

Hahahaha Pantelija jel ti to pijes kaficu sa nasim Boom pa znas sta je on rekao i sta on trazi? Macvan igra za 8 hiljada evra mesecno, ili i sa njim pijes kafu pa imas da nam ponudis sta? Krcka se krcka sa Boom, ovo da se ne pregovara sa njim su klasicne Tosine igre, epilog u naredna 2-3 dana ocekujte.

Dule the Mag

pre 9 godina

Ne zeli igrati za osrednji klub, ne zeli da igra za opstanak, nece u boraniju od ekipe, NECE doci.
Sta vam nije jasno?
A i odakle pare, opet mora nase plate da se krate da bi Partizan dobio pojacanje, za Murica ste dali 400000 evra.
Nece Bo u BOraniju, pomorite se s tim.
EL ostaje san, ti si mali Partizan.

mrsimud

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!
(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)

Pozdravlja te Bo, trenutno je u bg-u.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!

Radojica

pre 9 godina

Samroce i da damo milionce to ne moze da bude nista u poredjenju sa zamrznutim klubom koji duguje 16 a kupuje i sastavlja roster kao da ima bilo kakvog uspeha,a ne da nema nego nema li nema.
Partizan su Lejkersi za sve iz bivse ex Yu voleo to neko ili ne.
Sta vas briga vi ste Klipersi.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Što se mene tiče, da ništa ne osvojite ove godine, sve vam je oprošteno.

U mojim očima Ti si šampion!

mrsimud

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!
(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)

Pozdravlja te Bo, trenutno je u bg-u.

veliki navijac Zvezde

pre 9 godina

Iskreno,bas ali bas bih volio da se Partizan pojaca sa ovom zvjerkom i time napravi opet jaku ekipu.Sto jaci Partizan,jaca je liga,jace su utakmice a samim tim i derbi.A jaci derbi opet moze da izbaci nekog kvalitetnog igraca za reprezentaciju(Bogdan).Ne znam kako neko,bez obzira za koga navijao,moze da prizeljkuje i pise stvari tipa da se ugasi Zvezda ili Partizan.Mnogo volim Zvezdu ali bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.Pozdrav za sve navijace!

džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!

orden bre

pre 9 godina

Todoricu treba dati dupli orden zasluga za narod.Prvi zato sto je legenda od kosarkasa, a drugi za obavljanje veoma teskog i zahtevnog posla prilikom smirivanja trenera Partizana.
Na svakoj utakmici ga obuzdavati,vuci za rukav,objasnjavati i poducavati diplomatiji,pedagogiji.Zaista to treba izdrzati.Svaka mu cast.

igor

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 20. oktobar 2014 22:29)

Vi ste proneverili (utajili, zamrznuli) više od 40 MILIONA EVRA, alo, jeste li vi svesni o čemu pričate, to šta je Čović uradio sa FMP-om - zvezdom je najveća svetska prevara!!!!!

*

pre 9 godina

Tako ste pricali i za Macvana, pa ste ga potpisali i to ne na otvoren ugovor, nego ste ga platili i to verovatno kao Murica par plata unapred. Nevesto skrivate kes koji je stigao u klub.

ja

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 20. oktobar 2014 22:29)

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!

krcun osnivac

pre 9 godina

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,

zar ne shvatas da sa tim potpisom samo ispadas smesan u glup u drustvu

Sirotinja,nema sta!

pre 9 godina

E ovako ... Ajzea Moris,Norman Ricardson,Andre Smit,Leri O Benon,Dzerod Henderson,Redzi Frimen,Antonio Burks,Skuni Pen,Obina Ekezije,Endrju Viznevski,Rikardo Mars,Dzamar Jang,Kibu Sjuart,Tajron Vasington,Tudnzi Avodzobi,Omar Kuk,Andre Ovens,Lorens Roberts,Majk Tejlor,.Dzamar Jang...(necu da pisem o strancima sadasnje CZFMP,ima ih oko 20 i to veoma skupih) ...pa onda treneri, Zmago Sagadin,Dragan Sakota,Svetislav Pesic,Aleksandar Trifunovic,Aco Petrovic,Stevan Karazdic,Muta Nikolic,Momir Milatovic,Zoran Kreckovic...neki od njih po vise puta!!! Jel to Zvezda koja nije imala para a dovodila strance na kilo i promenila 15 trenera??? Uprava kluba...od 2000 do 2006 Goran VesiC (DS),Zika Andjelkovic (DS, Igor Zezelj (DS)...na vlasti tada DS!!! Od 2006 do 2010...Braca Mirko i Drasko Petrovic,predsednici kluba,(DSS) direktori Telekoma i Dunav osiguranja...Zoran Drakulic biznismen (DSS),Slobodan Vucicevic (Grand kafa) biznismem...na vlasti u tom periodu DSS!!! Jel to Zvezda koja nije imala podrsku drzave gospodo??? A vi mi navedite jednog politicara koji je bio na celu Partizana??? Predsednik kluba Danilovic,direktor Todoric,treneri Dule i Vlada Jovanovic 2 godine!!! I jel primecujete razliku,ovamo kosarkaske legende,a tamo legedne stranaka na vlasti,operativci,biznismeni,krimosi...I najglavnije pitanje,cime je tj. kojim rezultatima je Zvezda opravdala silne strance i trenere,i silne milione ulozene od strane drzave,i evropski projekat CZ??? Cime ste opravdali silne milione gospod0?

Shone

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Puni para a otisli nam Vesterman,Bogdan,Pavlovic,Bertans,Lovernj,Kinzi...A,igraju nam jako skupi igraci kao sto su Dalo,Marinkovic,Milutinovic,Andric,Bezbradica,Salic,Bogdanovic,Milutinov...Nijedne godine nismo mogli da zadrzimo tim,cak i kad smo igrali top 8 i final-four Evrolige,prodavali igrace...A,vi lepo zadrzite Nelsona,Dzenkinsa,Blazica,Bobija vise sezona,skartirate one igrace koji nisu zadovoljili i dovedete zvucna pojacanja,formirate tim vec u Avgustu.Kakvi ste vi licemeri.Igraci koji se dovode u sred sezone su daleko jeftiniji nego na pocetku,ali sta vi znate.

misel platini

pre 9 godina

ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! (džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:26)

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!

Blej

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!
(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)

Hahahaha Pantelija jel ti to pijes kaficu sa nasim Boom pa znas sta je on rekao i sta on trazi? Macvan igra za 8 hiljada evra mesecno, ili i sa njim pijes kafu pa imas da nam ponudis sta? Krcka se krcka sa Boom, ovo da se ne pregovara sa njim su klasicne Tosine igre, epilog u naredna 2-3 dana ocekujte.

negoslav

pre 9 godina

zanimljivo da se limenkice pitaju odakle nam pare a zabpravljaju da smo samo od transfera dobili cistih 1.5 miliona evra i da tek treba da stignu te pare...

Boba

pre 9 godina

Ljudi pa jel stevi svesni da je Partizan institucija u kosarci?! Pred imenom Partizana se u Evropi stoji mirno..Jel vi znate da se jedan Pekovic vratio iz NBA da igra u Partizanu?!Pavlovic!Zante li koliko je NBA igraca dao Partizan?Vise od bilo kog kluba u Evropi!Vraca se Bo 100%. Sledece godine dolazi opet neki odlican igrac u Partizan...I svake godine tako...Hteli vi to da priznate ili ne Partizan je bar u kosarci kilometrima daleko od Zvezde...Zvezda ima odlican tim, ali nikada nece imati to sto ima Partizan.Tradicija rada u Partizanu traje vec desetinama godina i uvek je ista.To je ono sto nas klub drzi uvek ispred ostalih u regionu.Moze neko da uzme titulu jednom,ali samo jednom...Ostalo je Partizanovo!

Sinisa92

pre 9 godina

Moja majka penzioner prima 29 000 dinara penzije,dok otac moga druga je invalid i prima invalidsku penziju koja je blago recena za ono sto je on doziveo u svom zivotu smesna!
Ratovao je 90-tih na svim poljima i sta je docekao kao i moja majka i ostali penzioneri u Srbiji da im se skida penzija da bi se ugurale pare u ovaj Bosansko-Hrvatski Aleksandrovacko-Zagrebacki mutant klub!
Mene je sramota svega sto se desava u Srbiji ali ovo prevazilazi granice zdravog razuma da se za jednog od najplacenijih igraca u Evropi nude tolike pare a najsiromasnija smo drzava stvarno nije normalno nek se privatizuju pa nek sa svojim parama rade sta hoce a ovaj napaceni narod nek ne diraju!
Briga me za sve hocu da se mojoj majci i svim postenim i casnim gradjanima Srbije ne skidaju primanja zarad ovakvih projekata i bahanalija!
Pozdrav od mene i mog druga za sve postene ljude sirom Srbije u nadi da ce konacno neko stati na put ovome

Dule the Mag

pre 9 godina

Ne zeli igrati za osrednji klub, ne zeli da igra za opstanak, nece u boraniju od ekipe, NECE doci.
Sta vam nije jasno?
A i odakle pare, opet mora nase plate da se krate da bi Partizan dobio pojacanje, za Murica ste dali 400000 evra.
Nece Bo u BOraniju, pomorite se s tim.
EL ostaje san, ti si mali Partizan.

Blagoje

pre 9 godina

Ma nema para Partizan, ali svi znaju da posle sezone u Partizanu pod Duletovom komandom sledi dobar ugovor. Mačvan će posle Partizana da zabode neki Uniks ili Lokomotivu na dve godine i Bog da ga vidi. Što se Bogdanovića tiče, mislim da je izgubljen za ozbiljnu košarku tako da će se veoma teško podići čak i uz rad sa Duletom. Bo takodje zna da bi mu sezona sa Duletom ponovo donela unosan ugovor kao što je to bio slučaj sa Sijenom. Partizan je kao sanatorijum u kome se igrači oporavljaju i kreću u nove pobede.

KKP

pre 9 godina

Pa smirite se, kaze Tosa da nece doci - znaci nece doci a mozda i dodje. Kolika je panika vidi se po reakcijama rezimskih medija, ovo je postalo pitanje broj jedan u drzavi.

džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!

Ivan Priboj

pre 9 godina

Ajmo realno da sagledamo stvari.
Ovako: Milutinovic realno decko ne zna de se nalazi pravi licne ko niko ne zna kos da ubode uostalo igrao zadnjih par godina po grckoj i to u 4-5 ligama

Bogdanovic:Nema potreba bilo sta pricati sve se videlo kroz njegovu karijeru pa i sad kad nema gde pa ajde kod nas

Kuzegoglu ili kako vec stvarno ne znam:O njemu sta reci kad ga ni na klupi nema nzm sta je doveden

Muric:Tu i tamo dobar ali jako tanko za vrh ABA lige mozda za sredinu da se ne lazemo

Macvan:Ima sigurno kvalitet ali ni prosli put nije mnogo uradio u Partizanu a i tesko ce nesto mnogo da nam pomogne\

Shvatam da je kriza i da se nema kesa ali brate ovo je toliko ocajno da nek nam je Bog u pomoci i nadam se odlasku Vujosevica!

STARA SKOLA

pre 9 godina

E steta. Ovi tastatura grobari ce sad verovatno dovoditi i Rej Alena, cini mi se da se i on jos nije odlucio za klub, a ko bi odoleo da mu Dule ne pominje mamicu na -30?

Bez zezanja , grobari, malo realnosti kad su Ameri u pitanju, oni nece kod Bogdanove mame na sarmice sa vinovim listom i domacim kiselim mlekom.

Kum

pre 9 godina

Partizan je prodao Bogdana za milion evra,koga je Zvezda prodala da bi imala para da dovodi igrace?
(Kosovski ciklus, 20. oktobar 2014 22:59)

Zvezda ima budzet, sponzore, EL utakmice, marketing, a sve je to priliv novca. Uz to je oslobodila budzet za nekoliko igraca sa velikim platama.
Vi ste prodali, ali dugovi su vam veci od primanja. Plate, BAT, procenti maticnim klubovima prodatih igraca, ... A sponzore osim drzavnih nemate (niste imali ni dok ste igrali EL, kamoli sad), od ulaznica nista ne zaradjujete, marketing ne postoji, a i pare nestaju bez da se iko zapita. Vi nemate pojma sta se u vasem klubu desava, niko ne sme da pita, i tako...

oO

pre 9 godina

Nama su Bo i Sasa neophodni za F4 aba. To je realnost. A ove sa najskupljim timom u zadnjoj deceniji samo pitam odakle njima pare. Koga Bogdana su oni napravili i prodali??

danilo

pre 9 godina

Samo ga vi podržavajte(Duleta), meni kao Zvezdašu odgovara.
(priznajte da ste se ponadali, 21. oktobar 2014 00:46)
Kao prvo, kada bi Dule otišao iz Partizana, taj dan bi postao gradska slava u predgradju, stoga ne budite licemerni!
Kao drugo, zvezdaši se piše malim početnim slovom, isto kao i partizanovci.
Naučite, tužna braćo, da je poštovanje pravopisa našeg jezika prvi znak patriotizma jer "jezik je naša domovina" kako je napisao veliki pisac, inače partizanovac.

Roki

pre 9 godina

Vidi ovoga sto napisa da Macvan igra za 8.000 evra mesecno!?
I Wiliams u Zvezdi igra za 5000 evra mesecno.
Covek koji je prosle sezone imao 10 poena i 6 skokova u proseku i primao oko 400.000 po sezoni dosao da igra Eurokrem kup za 60.000 godisnje. Verujem da ce i Bo da igra za 8.000 evra plus abonentska za studenjak.

.

pre 9 godina

Siguran sam da ce pre ili kasnije Partizan da izvrsi fuziju sa Mega Vizurom.Grobari bi to progutali s obzirom da se nisu bunili kada su postali "jedan klub" sa Igokeom i kada je OK Partizan izvrsio pripajanje OK Vizura.

Time bi klub dobio odlican broj mladih i kvalitetnih igraca(Miljenovic,Jokic,Keselj) a resio bi i nagomilane finansijske probleme.

Naravno takva solucija odgovara i ljudima iz Nemanjine koji vise ne bi morali da cupaju kasu poreskih obveznika a primirili bi i 30% nacije koja vise ne bi skandirala protiv premijera.

Jedino je pitanje da li bi i u kojoj meri gospodin Raznatovic pristao na tako nesto i kolika bi ovlascenja trazio.U Zvezdi gospodin Covic se postavio kao alfa i omega kluba sto je prihvaceno dok bi u Partizanu Vujosevic,Danilovic i ostali trazili svoje parce kolaca.

Ukoliko ne izvrse tako nesto Partizanu se smesi ispadanje iz lige(ne bi mu bilo prvi put) i totalan krah kluba dok bi sa Raznatovicem imali realan napad na titulu i otvorenu borbu za plasman u Evroligu.

Uzmite samo primer OK Partizan kome je svanulo kad je izvrsio fuziju sa OK Vizura i bice vam sve jasno.Grobari moraju jednu stvar da shvate.Nema vise blanko cekova za njihov KK iz Nemanjine 1,nema vise dovodjenja vrhunskih igraca,uskoro ce i sudijske kumovske veze pasti a onda ni titulu nece uzeti.Bolje spasavajte klub dok mozete inace vam sledi...pa uostalom vidite sta vam se desava.A to je tek pocetak.

Pozdrav

raskorak

pre 9 godina

pantelije, je l' vam dobro? šamroče, imaš svoj rezervni klub (za razliku od nas!), pa prati njega i uživaj dok još uvek pobeđujete.

ne frljajte se milionima, koje KK Partizan NIKAD nije imao, čak ni nakon F4. milioni se slivaju u privatan klub iz železnika, dovode se provereni i skupi igrači, a NIKO nije prodat!? "marketing" i "brend" su priče za decu, ko je lud da ulaže u neprofitabilan sport kao što je košarka? sponzorstva se dobijaju na mig države, a kako su na vlasti oni sa šipke, jasno je o čemu se radi. 13 godina je teška bukagija oko vrata i mnogo boli. očajnički se godinama ulaže u "evropsku zvezdu" (onu pod ledom) i sada u czt, a rezultata nigde. samo nemojte o evroligi, svi znamo kako ste u nju ušli.

ukoliko Bo bude došao, njegova plata neće preći 160k za celu sezonu. onaj spin u maniru gorana vesića u vezi plate Eda Murića je nebuloza u koju ni sami panteri ne veruju..

Djorica

pre 9 godina

Ko se ozbiljno bavi košarkom zna zbog čega bi Bo došao ili će doći u Partizan. Iz istog razloga iz koga je Begić u Olimpiji (došao iz Reala gde je bio jedan od najplaćenijih) ili Pavlović posle 10 sezona u NBA ili Markota u Cibonu. Verujem da će Bo da dođe a očekujem i ozbiljnog centra i to vrlo uskoro. Partizan pravi uvek tim na početku sezone iz razloga što tada preostali igrači koji nisu pronašli tim ne mogu da ga ucenjuju astronomskim i vrlo često neopravdanim ugovorima. Iz tog razloga i Bo nema klub jer su se drugi klubovi popunili solidnim igračima na mestu pleja za mnogo manji novac nego što je Bo tražio. Sada ima mogućnost da igra za manje novca ili da ne igra uopšte pa sami zaključite šta će da izabere. Rizik je uvek čekati početak sezone ali kada nemate novca to je neminovnost.

Jovica

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!
(džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:21)

Alo kompleks javna je tajna da Macvan igra za 8000 dolara mesecno, sto mu dodje 8 mesecnih plata koje iznose ukupno manje od 70 hiljada dolara, tacnije oko 50 soma evra. Odakle ti obraza da tako lazes!?

Radojica

pre 9 godina

Samroce i da damo milionce to ne moze da bude nista u poredjenju sa zamrznutim klubom koji duguje 16 a kupuje i sastavlja roster kao da ima bilo kakvog uspeha,a ne da nema nego nema li nema.
Partizan su Lejkersi za sve iz bivse ex Yu voleo to neko ili ne.
Sta vas briga vi ste Klipersi.

danilo

pre 9 godina

..po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!

(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)
Ako imaš 20 godina, ne sećaš se ni jednog jedinog košarkaškog trofeja, a svega 2-3 oteta u fudbalu...
Ako imaš 30 godina, sećaš se 1 titule i 2 EL, a u fudbalu 4-5.
Ako imaš 40 godina, ti si promašio planetu...

Dugousko

pre 9 godina

Ne znam kako neko,bez obzira za koga navijao,moze da prizeljkuje i pise stvari tipa da se ugasi Zvezda ili Partizan.Mnogo volim Zvezdu ali bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.Pozdrav za sve navijace!
(veliki navijac Zvezde, 20. oktobar 2014 22:20)

Ti ocigledno nisi upucen da je Zvezda upokojena, pre par godina. WELCOME BACK LESTER!

Ben Hur

pre 9 godina

@Samrok: decko, prebivaliste se odnosi na fizicka lica, a ne na klubove. Sigurno si mislio na sediste kluba, a to mozes proveriti na zvanicnom drzavnom sajtu www.apr.rs
Na istom sajtu mozes naci i adrese CZ I CZ Telekom, kao i ostale zvanicne podatke (MB, Pib i ostalo). Da naucis nesto posto si redovan na komentarima o Partizanu...
I da Te pohvalim, bas si originalan I duhovit;-)

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Mekejleb nije vise ono sto je bio i to je cinjenica jer bi onda odavno nasao makar najslabiji klub koji igra Evroligu ali njega nece izgleda niko sem vas ali ipak on nece vas ahahahhahaahahahahahahahahahahahahah

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAB&url=http%3A%2F%2Fmondo.rs%2Fa737924%2FSport%2FKosarka%2FMONDO-Mekejleb-ne-dolazi-u-Partizan.html&ei=3WpFVIiAEYO7PeHEgbAO&usg=AFQjCNEzuv8y9cmvUcSnqrt32s-HM1uuhQ&sig2=kPtnBKLeKy8YXI6MAVqHWA

cukce

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?
(Shone, 20. oktobar 2014 23:34)

U FMP-u su sve mladi igraci, stipendisti koji malo kostaju, ti igraci ce prve ozbilnije ugovore sklopiti kad predju u neki drugi tim, ja se nadam da ce bar nekoliko od tih mladih igraca i velikih potencijala preci u Crvenu Zvezdu. Za sad Gurovic dobro vodi poso (FMP je dobio i Partizan u cetvrtfinalu Kupa Radivoja Koraca prosle sezone) i ne znam zbog cega prozivas FMP, vec bolje pogledaj u svoje dvoriste i vidi gde su pare od pradatih igraca zadnjih 5-6 godina, gde su pare od evrolige, gde su pare od jakih sponzora (drzavnih preduzeca)!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Mačvan će igrati za 70 000 eura godišnje,a Bo dolazi za 20 000 mesečno što mu za 8 meseci izadje oko 160 000 eura.Pavlović će doći verovatno oko decembra i ne verujem da će primati više od 17 000 dolara mesečno što je inače cifra od prošlog puta tako da će Partizan za ova tri igrača platiti oko 300 000 što su smešne pare za taj kvalitet.Crveni su te pare dali Jenkinsu za godinu dana

pan

pre 9 godina

Bo ili neko drugi,
neko će svakako doći.
Time će tim biti relativno kompletiran uz povratak Gagija.
Problem će ostati drugi centar uz Milutinova, koji je sam po sebi nedovoljan.
Tu ćemo se verovatno krpiti sa Gagićem koji će dolaskom Mačvana više pomagati na petici.
Plej je ključan i Dule ne sme da omaši.
Čudno je da Bo nema klub, verovatno postoji razlog što ga se Željko odrekao, nije isključeno da bi neki Amerikanac koji je otpao u NBA donao klubu više od njega,
to je teško izvagati i na Duletu je da ga uklopi, ko god da dođe.
Takođe, ne bi trebalo da začudi ako bi klub sa nekim od postojećih igrača okončao saradnju dolaskom Mačvana i pleja, jer je igrača previše i lako je moguće da je Dule do sad za neke procenio da nisu za crno-beli dres.
Dakle, za jedno mesec dana, kad se vrati Gagi,
znaćemo sastav Partizana za ovu sezonu, a za oko dva meseca, dok se sve uigra bićemo na našem nivou, a onda se nadoknađuje do sad izgubljeno, ima vremena.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

E ovako ... Ajzea Moris,Norman Ricardson,Andre Smit,Leri O Benon,Dzerod Henderson,Redzi Frimen,Antonio Burks,Skuni Pen,Obina Ekezije,Endrju Viznevski,Rikardo Mars,Dzamar Jang,Kibu Sjuart,Tajron Vasington,Tudnzi Avodzobi,Omar Kuk,Andre Ovens,Lorens Roberts,Majk Tejlor,.Dzamar Jang...(necu da pisem o strancima sadasnje CZFMP,ima ih oko 20 i to veoma skupih) ...pa onda treneri, Zmago Sagadin,Dragan Sakota,Svetislav Pesic,Aleksandar Trifunovic,Aco Petrovic,Stevan Karazdic,Muta Nikolic,Momir Milatovic,Zoran Kreckovic...neki od njih po vise puta!!! Jel to Zvezda koja nije imala para a dovodila strance na kilo i promenila 15 trenera??? Uprava kluba...od 2000 do 2006 Goran VesiC (DS),Zika Andjelkovic (DS, Igor Zezelj (DS)...na vlasti tada DS!!! Od 2006 do 2010...Braca Mirko i Drasko Petrovic,predsednici kluba,(DSS) direktori Telekoma i Dunav osiguranja...Zoran Drakulic biznismen (DSS),Slobodan Vucicevic (Grand kafa) biznismem...na vlasti u tom periodu DSS!!! Jel to Zvezda koja nije imala podrsku drzave gospodo??? A vi mi navedite jednog politicara koji je bio na celu Partizana??? Predsednik kluba Danilovic,direktor Todoric,treneri Dule i Vlada Jovanovic 2 godine!!! I jel primecujete razliku,ovamo kosarkaske legende,a tamo legedne stranaka na vlasti,operativci,biznismeni,krimosi...I najglavnije pitanje,cime je tj. kojim rezultatima je Zvezda opravdala silne strance i trenere,i silne milione ulozene od strane drzave,i evropski projekat CZ??? Cime ste opravdali silne milione gospod0?
(Sirotinja,nema sta!, 21. oktobar 2014 08:19)

Tako je majstore.U centar.Znaju oni to sve ali ne mogu da prebole ono što su doživeli i prošle godine,razbijanje u finalu.Dodao bih još i Gurovića i Rakočevića

Schh..

pre 9 godina

Doveli mi sada i Lebrona nama je sezona u jeku i vec je ostavila gorak ukus u ustima . Jednostavno Todoricu lose se radi u Partizanu ne znam razlog zasto i predhodnih 2~3 sezone kasnite sa pojacanjima . Zar sad da ocekujem da ce Macvan , Bogdanovic i Bo da nam rese sezonu pa jel vi vidite kako nam igraju komsije SHVATITE NI MALO SE NE SALE a mi dok uigramo tim procice sezona !

sovuljaga

pre 9 godina

samrok sila SlUsamrok...ako ti decko imas vise od 8 godina odmah se ispisi iz skole,pomoci ti ne moze.odmah kreni sa izucavanjem baratanja lopate i krampa,trebace ti

Глобтротер

pre 9 godina

Нађимо девојку шамрок сили. Постаје озбиљно.

Колико само ботова из Железника. Катастрофа. Чак се јавио и неки лик који је инвалид, мама му прима пензију 29000, забринут што се његове паре дају Партизану. Занимљиво да није оставио коментар на вест о довођењу Вилијамса. Тренутно овај тим не прелази ни пола милиона по сезони за плате играча, али важно је да Пантери остављају 90% коментара. Најбоље ми је што пишу како смо довели појачања:

-Кузелоглу - ко је уопште тај клинац
-Милутиновић, Богдановић, Тепић и Мачван - момци које нико не жели.

Тим нам је катастрофалан. Али то је Партизан. Наш Партизан. И не морамо ништа да урадимо наредних 5 сезона, јер имају кредита код нас.

А ботови нека схвате да је свима јасно ко има највише пара и ко потписује уговоре са озбиљним играчима на више сезона, а тим формира у августу.

krajisnik

pre 9 godina

za pocetak partizan mora da bude u 4 najbolja tima aba,za sad to bas ne ide.Ako su zvezdi "dzaba novci ...sinovci...",zasto partizanu trebaju novi igraci tipa Macvan,strani plej itd ,kad Dule od Bezbradice i ekipe moze napraviti vrhunske igrace ili ne?Naravno,svi koji dodju ne vole pare,sta ce im?

miljan

pre 9 godina

pa oni nemaju para za internet i telefone da bi stupili u kontakt s nekim, a dule je slucajno naleteo na macvana dok su trckarali livadama za vreme rucka

Thilmo

pre 9 godina

Ok Dule, nemate para, stalno kukaš, takvo je stanje u zemlji i u sportu, razumem te.
Ali ako dovedeš posle Mačvana, i Mekejleba i Vujačića i vratiš Pavlovića, onda si obična narikača i manipulator. U tom slučaju te uopšte ne razumem.

Mrmot

pre 9 godina

@samrok sila SLUsamrok

on je sa partizanom igrao na F4, a ovaj vas williams bice dobro ako vas i u top 16 uvede, a ako ne prodjete dalje, sledi mu klupa, pa radonjina saopstenja da se ne zalaze u odbrani i na kraju sporazumni raskid ugovora, vec vidjena prica

Milos

pre 9 godina

Vi prodate Bogdana i Lovernja, i kad isplatite sve ucesnike (menadzere, procente klubova), ostane vam manje od onoga sto Zvezda zaradi kroz ulaznice.

Sasa

pre 9 godina

Ja imam samo jedno pitanje, kako je moguće da ove niko ne smeni 20 godina, namastili su se opasno od para, pa nije to bre njihov klub, Miloja za trenera i nova uprava makar 10 godina ništa ne osvojili, ovi opasno, ali opasno muljaju, kad sam video skoro šta voze sledio sam se...

Gile

pre 9 godina

Evo ovako - od pobede mnogo bolji lek je NOVAC. Njega izgleda nema, tako da poneka pobeda neće bitnije poboljšati raspoloženje.

Dalje, Duleta uvek podržavam i uvek ću ga podržavati. Prosto, on se čovek dokazao kao stručnjak nebrojeno puta. Ipak, jedna stvar mi nije jasna - po čijem nalogu su dovođena "pojačanja" pred ovu sezonu?

Sad čujemo da nam play treba "kao vazduh"... a zar se to nije znalo još letos? Zašto nije doveden play kakav nam treba? Možda još bolje pitanje - zašto su dovedeni igrači koji su dovedeni? Da li su dovedeni na pozicije na kojima nam NIJE NI TREBALO POJAČANJE, ili su jednostavno toliko loši da su samo popunili roster i to je to?

Kao velikom Grobaru koji UVEK PODRŽAVA PARTIZAN nije mi lako da postavim ovakva pitanja, ali me stvarno interesuju odgovori.

Nema vađenja na uigravanje, evo prođe i oktobar. Iako neki nisu ni igrali takmičarske utakmice, pa valjda NEŠTO može da se uigra i na treninzima?!

Bane

pre 9 godina

Ne kapiram, prvo Igokejci pricaju kako su zaradili milione prodajom igraca, a rukovodstvo kluba kuka kako nemaju prebijene pare. Igraci ih tuze sudu, treniraju u mraku. Neko ipak debelo laze. A mozda bi pomogao finansijski izvestaj o poslovanju kluba?

Toliko

pre 9 godina

ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! (džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:26)

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!
(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)
# Link komentara
Ovako Igokejčiću:
1.Mačvan nije stranac ali Pavlović jeste(Crnogorac)
2.Izborili smo EL tako što smo vas i sve ostale demolirali u regularnom delu Aba lige i bili ubedljivo prvi a to jeste najpoštenije.Plej of i F4 su najveće gluposti koje su izmislili Ameri a mi prepisujemo.

Figo

pre 9 godina

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...
(ja, 20. oktobar 2014 23:38)

Pa Vujosevic je nekoliko puta do sada rekao da je Partizanu od Bogdanovog transfera pripalo samo 100 000 e od 1 300 000 e. Znaci od njega 100 i od Lovernja 500. Pa to je vec otislo na dugovanja prethodnim igracima i za obaveze kluba. Sta cemo sad?? Odakle pare za tolika pojacanja? Ili Vujosevic laze ili drzava opet daje pare. Pa ti sad sam iznesi zakljucak...

Kum

pre 9 godina

Pa da se kladimo da će Partizan kroz Eurocup da proda više igrača nego zvezda Železnik kroz Euroleague.Ove godine smo zaradili milion ipo,pokrili dugove,crveni nisu prodali nikog a para kao blata.Odakle vam crveni pare?
(Luke Babbitt gravedigger, 21. oktobar 2014 03:14)

Ekonomija i matematika ti nisu jace strane. Postoje prihodi (sponzori, ulaznice, tv prava, marketing), a na drugoj strani imas dugove, plate, troskove (organizacije, kluba, utakmica), porez itd. Ajde sad pogledaj svoj klub, i uporedi sa Zvezdom.

slobodan

pre 9 godina

Nema korektnih plejmejkera u Srbiji??????? Pa kad ste jednog Miljenovica oterali naravno da nema. Dokle vise nipodastavanje nasih kosarkasa????

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Pa da se kladimo da će Partizan kroz Eurocup da proda više igrača nego zvezda Železnik kroz Euroleague.Ove godine smo zaradili milion ipo,pokrili dugove,crveni nisu prodali nikog a para kao blata.Odakle vam crveni pare?

III hr klub

pre 9 godina

Boba
I na izvlacenju za cipiripi kup su pred vama stajali mirno ispred cetvrtog sesira, cak su vam dali omaz pozivajuci Levski u kvalifikacije EL pre vas. Toliko ste cuveni da se NBA igrac pita "ste je to Partizan"

Iskreno

pre 9 godina

Mekejleb nije u formi druze a ni takav nece on da prica sa vama. Macvan dolazi ali je totalno van forme. Pocepace nas Banvit kao svinja mastan dzak jedina nam je sansa Metalac ali sta ako nam protiv Metalca ne daju Srpske sudije. Onda cemo i to da izgubimo majko moja.

dragan

pre 9 godina

Sta je limenke cim se pomene neko malo zvucnije pojacanje vama se tresu gace,samo vi svoj posao a doci ce maj pa cemo kao i 13 godina unazad svesti racune,pa ce vam opet biti kriv trener,sudije i ostalo sto pakujete svake godine!

pixi10

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je? (Shone, 20. oktobar 2014 23:34) Ako hoces da se bavis ozbiljnim pitanjima onda ne smes da budes ostrascen! Da bi jedan klub normalno (da li je moguce to u Srbiji) funkcionisao ne mora samo da prodaje igrace, postoje i druge stvari... Sezonske ulaznice,karte, suveniri, sponzori...

Kome je preči klub od reprezentacije

pre 9 godina

Dulova koncepcija: Kupuješ šta poželiš na recku i ne pitaš za cenu. Onda sa jakim igračima pobeđuješ. A plate ne daješ... Zatim nova zaduženja i novi igrači na dođem ti. I dalje praviš neke rezultate sa sve većim dugovima, kao Dafina i Jezda. Ali piramidalna ulaganja imaju svoj limit. Onda katanac.
PTZ je sve svoje dosadašnje uspehe bazirao na kupovini i dovođenju ekstra igrača, a svoju omladinsku školu potpuno zanemarili. Drugi su stvarali igrače i reprezentativne potencijale (Hemofarm, FMP, Mega) a oni su ih kupovali, dovodili ili otimali. Gde su im ti vrhunski igrači koje od sopstvenih ekstra talenata proizvodi čarobnjak Dulo? Ovo stanje je realni pokazatelj stvarne stručnosti, želje i sposobnosti Dula da od makar malo iznadprosečnog talenta stvori vrhunskog igrača. Takvom strategijom PTZ je srpsku reprezentaciju potpuno marginalizovao. Zato što to nije Dulova zemlja?

U PTZ je lani bilo 6 stranaca, a u CZT 5, (ukupno 11!) + treneri, i šta su osvojili? Domaću ligu i kup. Pa to su mogli i sa domaćim igračima. CED sa 3 i CIB sa 2 stranca su im uzeli ABU i ušli u EL.

Sale je svima dokazao da ABAligaši mogu biti prvaci ostatka sveta van USA, i da za uspeh nisu presudne igračke zvezde, već homogenost tima i jedinstvena škola košarke.

CZT ove godine sprovodi Čovićevu strategiju postepenog oslanjanja na domaće igrače i svoj omladinski pogon, sa ciljem da u klubu bude najviše 2 stranca. Kad bi i PTZ tako radio ne bismo morali da brinemo za buduće rezultate reprezentacije.

Kum

pre 9 godina

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!
(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)

2. Nije tacno. Budzet je bio manji od 4,5 miliona ukupno, od toga 2 za igrace (plate). Imas i listu EL od prosle godine, sa svim budzetima, pogledaj. Videces i da KKP nije imao nista manji budzet.

Kum

pre 9 godina

zanimljivo da se limenkice pitaju odakle nam pare a zabpravljaju da smo samo od transfera dobili cistih 1.5 miliona evra i da tek treba da stignu te pare...
(negoslav, 20. oktobar 2014 22:29)

A porez? A BAT? A plate igracima?... Nisu to tih 1,5.

mare

pre 9 godina

ljudi o cemu vi pricate? Partizan ce ove godine, bez obzira na tim, da puca gde god stigne. Ranije su se igraci kalili u euroligi, celicili mogli da tuku u u domacem prvrvenstvu zvezdu i ostale(ne racunajuci sudije i ostala otimanja).Uvek su imali 6,7 vrhunskih igraca i plus 2, 3 mlada i dva pacera da greju klupu. Ti klinci su skupljali iskustvo u jakom takmicenju i sebi sami pravili cenu, nikakav vujosevic i ostala ekipa. Samo jako takmicenje je dovelo do toga da partizan zadnjih 12 godina figurira kao neko savrsenstvo i nebeski sjaj u ocima svih koji navijaju za njih, u stvari sve je to produkt marketinga i velikog poglavara trenera njihove ekipe. Tako da dolazi sve polako na svoje mesto. Zivela Zvezda i majka Srbija

priznajte da ste se ponadali

pre 9 godina

Upravo je zvanično potvrđeno da Mekejleb NE DOLAZI u partizan i da će ovih dana potpisati ugovor sa evropskim klubom. Zanimljivo da je agent posebno naglasio da nema nikakve šanse da dođe u partizan. Hahaha pa kako li vam bride obrazi posle toliko šamara ove godine od Evrolige koja nije htela ni u kvalifikacije da vas pozove, Evrokupa koji vas stavio u četvrti šešir i raznih igrača koji nisu hteli ni da čuju da dođu u partizan. Primera radi Dangubić je odbio veću ponudu partizana i došao u Zvezdu. Čak je i Ražnatović priznao da je Dangubić rekao da ne može sebe da liši igranja Evrolige u Areni i da ga ne zanimaju pare. Džaba vam novci moji NISovci! Nije vam dovoljno ni što dobijate 3 puta više para od Zvezde da joj budete bar do ramena. A vi se pitajte kako Zvezda sa tim parama sklopila ekipu za Evroligu i prvo mesto u ABA, a vi ne možete ni za sredinu tabele i Evročelendž. Mora da Dulovi džepovi imaju veće rupe nego obično. Samo ga vi podržavajte, meni kao Zvezdašu odgovara.

žali bože državne milione bačene u partizan

pre 9 godina

Jedan grobar kaže da Mačvan igra za 50.000, a drugi da će Mekejleb za manje od 160.000 godišnje! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! A jel verujete i u Deda Mraza? Pa Vujoševića da postave za šefa svih sekti sveta jer niko nikad nikome nije isprao toliko mozak kao on grobarima. Donese ladno isečak iz Kurira i grobari veruju u to kao dokaz hahaha! Pa da vam kaže da nije držao vrata od svlačionice gde Danilović bije sudiju dok SNIMA KAMERA vi bi i u to poverovali. Ups čekaj... Čovek vas godinu dana lagao da je Zvezda dobila više od države i na kraju čak i PRIZNAO "da je pogrešio" i vi opet ne možete oči da otvorite. Pa vama više nema spasa. Kad možete mrtvi ladni da kažete da Mačvan prima platu kao junior, a Mekejleb kao Gagić nema dalje diskusije.

Tito i Franjo osnivači

pre 9 godina

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,

zar ne shvatas da sa tim potpisom samo ispadas smesan u glup u drustvu
(krcun osnivac, 20. oktobar 2014 23:23)

Krcune, šta fali potpisu?

grobar

pre 9 godina

miljenovic je izmislio kosarku za borisa daloa..koja je svrha dovoditi stranca a imas naseg igraca 3 puta boljeg u svim aspektima igre

petarczv

pre 9 godina

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...
(ja, 20. oktobar 2014 23:38)

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa partizan ce zaraditi 2miliona evra xaxaxaxaxaxaxa pa ni ti prijatelju neverujes u to! Tih para nema to je sve fiktivno. Za bogdana se uzelo nesto a za lovrenja nista. A te cifre koje vama servira dule su smesne! Pa da ste zaradili tolike pare barem bi struju platili a ne trenirali u mraku...xaxaxaaxa

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Kako ne shvatate da je navijacima Zvezde stalo da Partizan ne dovede nijedno ozbiljno pojacanje kako bi "musavci"ima li sansu da budu bolji od nas posle 16godina. Otud jasna panika kod njih iako su daleko jaci ove godine.

Bley

pre 9 godina

Nolan Smith otpusten u Galatasaray-u. Svi koji su mislili da Bo ceka situaciju tamo da eventualno uskoci umesto Smitha, nema od toga nista.

Jamont Gordon se vratio u Galatu.

DedaMiloje

pre 9 godina

Vi ste proneverili (utajili, zamrznuli) više od 40 MILIONA EVRA, alo, jeste li vi svesni o čemu pričate, to šta je Čović uradio sa FMP-om - zvezdom je najveća svetska prevara!!!!!
(igor, 20. oktobar 2014 23:26)

Cekaj, prvo 10, pa onda 16, pa 20, sad 40 miliona, daj bre dogovorite se vise. Jel ti znas sta je 40 miliona u kosarci??? Decko ti nisi normalan, ajd kod Duleta.

Marko

pre 9 godina

@ Iskreno,bas ali bas bih volio da se Partizan pojaca sa ovom zvjerkom i time napravi opet jaku ekipu.Sto jaci Partizan,jaca je liga,jace su utakmic


Zvezda ugasena odavno momak

prepotentni pogled sa visine

pre 9 godina

http://www.youtube.com/watch?v=jvIZ9Bc1rtU
http://www.youtube.com/watch?v=YbXr9NJDjwg
http://www.youtube.com/watch?v=yjkwmRPewKg
http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4

DedaMiloje

pre 9 godina

Ajd vise dovedite i Lebrona ako hocete, samo prestanite da nas davite vise. Kukate nemate pare, a pregovarate sa najskupljim igracima Evrope, pa mi nismo mogli ni da sanjamo u prelaznom roku o takvom igracu. Kako vad vise nije sramota, sastavite jednom tim na pocetku sezone, a ne ovako igrac po igrac do kraja sezone da biste prikrili pare koje ulaze u klub, uz to po ceo dan kukate po svim zivim novinama za pare. Nemate obraza ni malo, smucili ste mi se vise, posebno posle onog nesretnog Milije Vojinovica sinoc, kako bedno i nisko od jednog kluba i to traje godinama. Ajde bre vise, apelujem na upravu CZ da na bilo koji nacin stane na put ovakvim svinjarijama. Pa dokle to ide da nas u jednoj nebitnoj utakmici sudija vec obavestava sta ce nam se desiti. Velika sramota za Zvezdu ako i ove godine dozvoli ovako nesto. Vi ste bruka sporta, zato vas i bojkotuju igraci ove sezone.

PetarPan

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?
(Shone, 20. oktobar 2014 23:34)
...
Mi navijamo za srpski klub i ne smeta nam to što neki Srbi navijaju za hrvatski klub.

Realan

pre 9 godina

Ako se vec nema para, neka dovedu Novaka, decko je bez kluba iz svima poznatih razloga, a jedan je od najvecih talenata srpske kosarke, znam sta pricam. Ukoliko bi Mekejleb dosao, mislim da cemo drasticno poboljsati nivo igre, realno fali nam plej, Tepic nije neko ko moze ubaciti 20+ poena, ali je vrlo koristan igrac i bio bi dobra podrska, dok se za Daloa to ne moze reci...

absolutezero

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je? (Shone, 20. oktobar 2014 23:34)

Kako je moguce da kod vas nema novca? Da li je to cisto i ciji je i gde je novac od transfera? Neverovatno je kako vecina ne razmislja svojom glavom.

nemoj da bude 30

pre 9 godina

Od jedne utakmice u areni je ostajalo zvezdi cisto 100 hiljada evra, partizan godinama punio hale i debeo minus, al snace se vec Dule za jos tri NBA pojacanja. Nek mag pravi rezultate sa klincima nego mu trebaju svi vrhunski talenti i dva amera minimum. A zvezda konacno posluje dobro Vilijams 250k za sezonu sto je pola Silba a vredi mnogo vise, pravo je cudo da je u zvezdi. Al eto tri utakmice u areni otplatice ga a danguba i kalinic zajedno 220k, vrh igraci za male pare. Radnicki se raspao sad a nudili su Rakocevicu 600k kada je dosao u zvezdu za 300k. A eto tri vrhunska igraca i zvezdi su sada po ceni ispod te, i pritom mladja od njega.

veliki strumf

pre 9 godina

Kako volim kad se grobari napale, a onda usledi vest da dolazi neki Kuzeloglu ili tako neki, pa se onda klinci jos vise prime i ubacuju ga odmah u petorku i pripisuju mu 20 poena, a nikad culi za njega. Posle mesec dana - neverica, gde je taj lik, nema ga ni na klupi. A vala i Mekejleb ako dodje - daleko je to od onog starog Boa, a posteno nema ni sa kim da igra.

pera:pP

pre 9 godina

(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)
a najjaci mi je ovaj likcic, covek pise pod 1 i 2, a nije tacno niti jedno niti drugo. Ozbiljno drzava treba da se pozabavi Partizanom ukoliko dovedu Boa, najmanje ce dva puta skuplje biti placen od Vilijamsa. Covek je na kraju sezone izjavio da nece pristati na ugao manji od milion eura?!

goga

pre 9 godina

za ovog sto trazi "bar jednog politicara u upravi KKP"....kako te bre nije sramota da napises takav komentar zivota ti
Ivica Dačić | Istinomer

www.istinomer.rs/akter/ivica-dacic/

Ivica Dačić. Ivica Dačić ... U januaru 2003. godine izabran je za predsednika Glavnog odbora SPS-a.... Bio je predsednik Košarkaškog kluba “Partizan” i predsednik Rukometnog kluba “Partizan”,  ...

džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!

Sinisa92

pre 9 godina

Moja majka penzioner prima 29 000 dinara penzije,dok otac moga druga je invalid i prima invalidsku penziju koja je blago recena za ono sto je on doziveo u svom zivotu smesna!
Ratovao je 90-tih na svim poljima i sta je docekao kao i moja majka i ostali penzioneri u Srbiji da im se skida penzija da bi se ugurale pare u ovaj Bosansko-Hrvatski Aleksandrovacko-Zagrebacki mutant klub!
Mene je sramota svega sto se desava u Srbiji ali ovo prevazilazi granice zdravog razuma da se za jednog od najplacenijih igraca u Evropi nude tolike pare a najsiromasnija smo drzava stvarno nije normalno nek se privatizuju pa nek sa svojim parama rade sta hoce a ovaj napaceni narod nek ne diraju!
Briga me za sve hocu da se mojoj majci i svim postenim i casnim gradjanima Srbije ne skidaju primanja zarad ovakvih projekata i bahanalija!
Pozdrav od mene i mog druga za sve postene ljude sirom Srbije u nadi da ce konacno neko stati na put ovome

Dule the Mag

pre 9 godina

Ne zeli igrati za osrednji klub, ne zeli da igra za opstanak, nece u boraniju od ekipe, NECE doci.
Sta vam nije jasno?
A i odakle pare, opet mora nase plate da se krate da bi Partizan dobio pojacanje, za Murica ste dali 400000 evra.
Nece Bo u BOraniju, pomorite se s tim.
EL ostaje san, ti si mali Partizan.

Ivan Priboj

pre 9 godina

Ajmo realno da sagledamo stvari.
Ovako: Milutinovic realno decko ne zna de se nalazi pravi licne ko niko ne zna kos da ubode uostalo igrao zadnjih par godina po grckoj i to u 4-5 ligama

Bogdanovic:Nema potreba bilo sta pricati sve se videlo kroz njegovu karijeru pa i sad kad nema gde pa ajde kod nas

Kuzegoglu ili kako vec stvarno ne znam:O njemu sta reci kad ga ni na klupi nema nzm sta je doveden

Muric:Tu i tamo dobar ali jako tanko za vrh ABA lige mozda za sredinu da se ne lazemo

Macvan:Ima sigurno kvalitet ali ni prosli put nije mnogo uradio u Partizanu a i tesko ce nesto mnogo da nam pomogne\

Shvatam da je kriza i da se nema kesa ali brate ovo je toliko ocajno da nek nam je Bog u pomoci i nadam se odlasku Vujosevica!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Što se mene tiče, da ništa ne osvojite ove godine, sve vam je oprošteno.

U mojim očima Ti si šampion!

mrsimud

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!
(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)

Pozdravlja te Bo, trenutno je u bg-u.

.

pre 9 godina

Siguran sam da ce pre ili kasnije Partizan da izvrsi fuziju sa Mega Vizurom.Grobari bi to progutali s obzirom da se nisu bunili kada su postali "jedan klub" sa Igokeom i kada je OK Partizan izvrsio pripajanje OK Vizura.

Time bi klub dobio odlican broj mladih i kvalitetnih igraca(Miljenovic,Jokic,Keselj) a resio bi i nagomilane finansijske probleme.

Naravno takva solucija odgovara i ljudima iz Nemanjine koji vise ne bi morali da cupaju kasu poreskih obveznika a primirili bi i 30% nacije koja vise ne bi skandirala protiv premijera.

Jedino je pitanje da li bi i u kojoj meri gospodin Raznatovic pristao na tako nesto i kolika bi ovlascenja trazio.U Zvezdi gospodin Covic se postavio kao alfa i omega kluba sto je prihvaceno dok bi u Partizanu Vujosevic,Danilovic i ostali trazili svoje parce kolaca.

Ukoliko ne izvrse tako nesto Partizanu se smesi ispadanje iz lige(ne bi mu bilo prvi put) i totalan krah kluba dok bi sa Raznatovicem imali realan napad na titulu i otvorenu borbu za plasman u Evroligu.

Uzmite samo primer OK Partizan kome je svanulo kad je izvrsio fuziju sa OK Vizura i bice vam sve jasno.Grobari moraju jednu stvar da shvate.Nema vise blanko cekova za njihov KK iz Nemanjine 1,nema vise dovodjenja vrhunskih igraca,uskoro ce i sudijske kumovske veze pasti a onda ni titulu nece uzeti.Bolje spasavajte klub dok mozete inace vam sledi...pa uostalom vidite sta vam se desava.A to je tek pocetak.

Pozdrav

džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Mekejleb nije vise ono sto je bio i to je cinjenica jer bi onda odavno nasao makar najslabiji klub koji igra Evroligu ali njega nece izgleda niko sem vas ali ipak on nece vas ahahahhahaahahahahahahahahahahahahah

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjAB&url=http%3A%2F%2Fmondo.rs%2Fa737924%2FSport%2FKosarka%2FMONDO-Mekejleb-ne-dolazi-u-Partizan.html&ei=3WpFVIiAEYO7PeHEgbAO&usg=AFQjCNEzuv8y9cmvUcSnqrt32s-HM1uuhQ&sig2=kPtnBKLeKy8YXI6MAVqHWA

igor

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 20. oktobar 2014 22:29)

Vi ste proneverili (utajili, zamrznuli) više od 40 MILIONA EVRA, alo, jeste li vi svesni o čemu pričate, to šta je Čović uradio sa FMP-om - zvezdom je najveća svetska prevara!!!!!

ja

pre 9 godina

znaci ovako:Milutinovic,Kuzeloglu,Muric,Bogdanovic,Macvan,plejmejker koji ce doci-to je 6 pojacanja.Crvena Zvezda je dovela 5 pojacanja.Partizan kmeci kako nema para,uprava prosi,a za to vreme se pljuje drzava,pljuje se rival,a grobaro-igokejci na sva usta vicu kako Zvezda ima para za cak 5 pojacanja!?!Licemerje,sta je to??More puni ste vi kao brod,jos vam drzava gura 5 puta vise nego svim ostalim klubovima,ali ste uvek prokleti da vam se da jos!!Nakon svih ovih dovescete i 7. i 8. pojacanje,jer ste lazovcine,koje spinuju bez srama a puni ste drzavnih para!
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 20. oktobar 2014 22:29)

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...

Kum

pre 9 godina

Partizan je prodao Bogdana za milion evra,koga je Zvezda prodala da bi imala para da dovodi igrace?
(Kosovski ciklus, 20. oktobar 2014 22:59)

Zvezda ima budzet, sponzore, EL utakmice, marketing, a sve je to priliv novca. Uz to je oslobodila budzet za nekoliko igraca sa velikim platama.
Vi ste prodali, ali dugovi su vam veci od primanja. Plate, BAT, procenti maticnim klubovima prodatih igraca, ... A sponzore osim drzavnih nemate (niste imali ni dok ste igrali EL, kamoli sad), od ulaznica nista ne zaradjujete, marketing ne postoji, a i pare nestaju bez da se iko zapita. Vi nemate pojma sta se u vasem klubu desava, niko ne sme da pita, i tako...

STARA SKOLA

pre 9 godina

E steta. Ovi tastatura grobari ce sad verovatno dovoditi i Rej Alena, cini mi se da se i on jos nije odlucio za klub, a ko bi odoleo da mu Dule ne pominje mamicu na -30?

Bez zezanja , grobari, malo realnosti kad su Ameri u pitanju, oni nece kod Bogdanove mame na sarmice sa vinovim listom i domacim kiselim mlekom.

*

pre 9 godina

Tako ste pricali i za Macvana, pa ste ga potpisali i to ne na otvoren ugovor, nego ste ga platili i to verovatno kao Murica par plata unapred. Nevesto skrivate kes koji je stigao u klub.

krcun osnivac

pre 9 godina

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,

zar ne shvatas da sa tim potpisom samo ispadas smesan u glup u drustvu

misel platini

pre 9 godina

ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! (džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:26)

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!

Blej

pre 9 godina

Mekejleb je imao zadnjih par godina oko 2 miliona evra ugovore tj primanja.
Partizan mora da ponudi makar oko milion e i to ako se prihvati s obzirom da ne igra Evroligu.
Sam Mekejleb je izjavio da hoce samo Evroligu i nista ispod milion tako da se prosto postavlja pitanje kako i malo mogu da razmisljaju pored svega na njega ipak se po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!
(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)

Hahahaha Pantelija jel ti to pijes kaficu sa nasim Boom pa znas sta je on rekao i sta on trazi? Macvan igra za 8 hiljada evra mesecno, ili i sa njim pijes kafu pa imas da nam ponudis sta? Krcka se krcka sa Boom, ovo da se ne pregovara sa njim su klasicne Tosine igre, epilog u naredna 2-3 dana ocekujte.

Shone

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?

negoslav

pre 9 godina

zanimljivo da se limenkice pitaju odakle nam pare a zabpravljaju da smo samo od transfera dobili cistih 1.5 miliona evra i da tek treba da stignu te pare...

Roki

pre 9 godina

Vidi ovoga sto napisa da Macvan igra za 8.000 evra mesecno!?
I Wiliams u Zvezdi igra za 5000 evra mesecno.
Covek koji je prosle sezone imao 10 poena i 6 skokova u proseku i primao oko 400.000 po sezoni dosao da igra Eurokrem kup za 60.000 godisnje. Verujem da ce i Bo da igra za 8.000 evra plus abonentska za studenjak.

Toliko

pre 9 godina

ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! (džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:26)

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!
(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)
# Link komentara
Ovako Igokejčiću:
1.Mačvan nije stranac ali Pavlović jeste(Crnogorac)
2.Izborili smo EL tako što smo vas i sve ostale demolirali u regularnom delu Aba lige i bili ubedljivo prvi a to jeste najpoštenije.Plej of i F4 su najveće gluposti koje su izmislili Ameri a mi prepisujemo.

Boba

pre 9 godina

Ljudi pa jel stevi svesni da je Partizan institucija u kosarci?! Pred imenom Partizana se u Evropi stoji mirno..Jel vi znate da se jedan Pekovic vratio iz NBA da igra u Partizanu?!Pavlovic!Zante li koliko je NBA igraca dao Partizan?Vise od bilo kog kluba u Evropi!Vraca se Bo 100%. Sledece godine dolazi opet neki odlican igrac u Partizan...I svake godine tako...Hteli vi to da priznate ili ne Partizan je bar u kosarci kilometrima daleko od Zvezde...Zvezda ima odlican tim, ali nikada nece imati to sto ima Partizan.Tradicija rada u Partizanu traje vec desetinama godina i uvek je ista.To je ono sto nas klub drzi uvek ispred ostalih u regionu.Moze neko da uzme titulu jednom,ali samo jednom...Ostalo je Partizanovo!

cukce

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?
(Shone, 20. oktobar 2014 23:34)

U FMP-u su sve mladi igraci, stipendisti koji malo kostaju, ti igraci ce prve ozbilnije ugovore sklopiti kad predju u neki drugi tim, ja se nadam da ce bar nekoliko od tih mladih igraca i velikih potencijala preci u Crvenu Zvezdu. Za sad Gurovic dobro vodi poso (FMP je dobio i Partizan u cetvrtfinalu Kupa Radivoja Koraca prosle sezone) i ne znam zbog cega prozivas FMP, vec bolje pogledaj u svoje dvoriste i vidi gde su pare od pradatih igraca zadnjih 5-6 godina, gde su pare od evrolige, gde su pare od jakih sponzora (drzavnih preduzeca)!

Iskreno

pre 9 godina

Mekejleb nije u formi druze a ni takav nece on da prica sa vama. Macvan dolazi ali je totalno van forme. Pocepace nas Banvit kao svinja mastan dzak jedina nam je sansa Metalac ali sta ako nam protiv Metalca ne daju Srpske sudije. Onda cemo i to da izgubimo majko moja.

veliki navijac Zvezde

pre 9 godina

Iskreno,bas ali bas bih volio da se Partizan pojaca sa ovom zvjerkom i time napravi opet jaku ekipu.Sto jaci Partizan,jaca je liga,jace su utakmice a samim tim i derbi.A jaci derbi opet moze da izbaci nekog kvalitetnog igraca za reprezentaciju(Bogdan).Ne znam kako neko,bez obzira za koga navijao,moze da prizeljkuje i pise stvari tipa da se ugasi Zvezda ili Partizan.Mnogo volim Zvezdu ali bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.Pozdrav za sve navijace!

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Puni para a otisli nam Vesterman,Bogdan,Pavlovic,Bertans,Lovernj,Kinzi...A,igraju nam jako skupi igraci kao sto su Dalo,Marinkovic,Milutinovic,Andric,Bezbradica,Salic,Bogdanovic,Milutinov...Nijedne godine nismo mogli da zadrzimo tim,cak i kad smo igrali top 8 i final-four Evrolige,prodavali igrace...A,vi lepo zadrzite Nelsona,Dzenkinsa,Blazica,Bobija vise sezona,skartirate one igrace koji nisu zadovoljili i dovedete zvucna pojacanja,formirate tim vec u Avgustu.Kakvi ste vi licemeri.Igraci koji se dovode u sred sezone su daleko jeftiniji nego na pocetku,ali sta vi znate.

Blagoje

pre 9 godina

Ma nema para Partizan, ali svi znaju da posle sezone u Partizanu pod Duletovom komandom sledi dobar ugovor. Mačvan će posle Partizana da zabode neki Uniks ili Lokomotivu na dve godine i Bog da ga vidi. Što se Bogdanovića tiče, mislim da je izgubljen za ozbiljnu košarku tako da će se veoma teško podići čak i uz rad sa Duletom. Bo takodje zna da bi mu sezona sa Duletom ponovo donela unosan ugovor kao što je to bio slučaj sa Sijenom. Partizan je kao sanatorijum u kome se igrači oporavljaju i kreću u nove pobede.

Kome je preči klub od reprezentacije

pre 9 godina

Dulova koncepcija: Kupuješ šta poželiš na recku i ne pitaš za cenu. Onda sa jakim igračima pobeđuješ. A plate ne daješ... Zatim nova zaduženja i novi igrači na dođem ti. I dalje praviš neke rezultate sa sve većim dugovima, kao Dafina i Jezda. Ali piramidalna ulaganja imaju svoj limit. Onda katanac.
PTZ je sve svoje dosadašnje uspehe bazirao na kupovini i dovođenju ekstra igrača, a svoju omladinsku školu potpuno zanemarili. Drugi su stvarali igrače i reprezentativne potencijale (Hemofarm, FMP, Mega) a oni su ih kupovali, dovodili ili otimali. Gde su im ti vrhunski igrači koje od sopstvenih ekstra talenata proizvodi čarobnjak Dulo? Ovo stanje je realni pokazatelj stvarne stručnosti, želje i sposobnosti Dula da od makar malo iznadprosečnog talenta stvori vrhunskog igrača. Takvom strategijom PTZ je srpsku reprezentaciju potpuno marginalizovao. Zato što to nije Dulova zemlja?

U PTZ je lani bilo 6 stranaca, a u CZT 5, (ukupno 11!) + treneri, i šta su osvojili? Domaću ligu i kup. Pa to su mogli i sa domaćim igračima. CED sa 3 i CIB sa 2 stranca su im uzeli ABU i ušli u EL.

Sale je svima dokazao da ABAligaši mogu biti prvaci ostatka sveta van USA, i da za uspeh nisu presudne igračke zvezde, već homogenost tima i jedinstvena škola košarke.

CZT ove godine sprovodi Čovićevu strategiju postepenog oslanjanja na domaće igrače i svoj omladinski pogon, sa ciljem da u klubu bude najviše 2 stranca. Kad bi i PTZ tako radio ne bismo morali da brinemo za buduće rezultate reprezentacije.

Kum

pre 9 godina

Pa da se kladimo da će Partizan kroz Eurocup da proda više igrača nego zvezda Železnik kroz Euroleague.Ove godine smo zaradili milion ipo,pokrili dugove,crveni nisu prodali nikog a para kao blata.Odakle vam crveni pare?
(Luke Babbitt gravedigger, 21. oktobar 2014 03:14)

Ekonomija i matematika ti nisu jace strane. Postoje prihodi (sponzori, ulaznice, tv prava, marketing), a na drugoj strani imas dugove, plate, troskove (organizacije, kluba, utakmica), porez itd. Ajde sad pogledaj svoj klub, i uporedi sa Zvezdom.

Dugousko

pre 9 godina

Ne znam kako neko,bez obzira za koga navijao,moze da prizeljkuje i pise stvari tipa da se ugasi Zvezda ili Partizan.Mnogo volim Zvezdu ali bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto.Pozdrav za sve navijace!
(veliki navijac Zvezde, 20. oktobar 2014 22:20)

Ti ocigledno nisi upucen da je Zvezda upokojena, pre par godina. WELCOME BACK LESTER!

KKP

pre 9 godina

Pa smirite se, kaze Tosa da nece doci - znaci nece doci a mozda i dodje. Kolika je panika vidi se po reakcijama rezimskih medija, ovo je postalo pitanje broj jedan u drzavi.

Schh..

pre 9 godina

Doveli mi sada i Lebrona nama je sezona u jeku i vec je ostavila gorak ukus u ustima . Jednostavno Todoricu lose se radi u Partizanu ne znam razlog zasto i predhodnih 2~3 sezone kasnite sa pojacanjima . Zar sad da ocekujem da ce Macvan , Bogdanovic i Bo da nam rese sezonu pa jel vi vidite kako nam igraju komsije SHVATITE NI MALO SE NE SALE a mi dok uigramo tim procice sezona !

Milos

pre 9 godina

Vi prodate Bogdana i Lovernja, i kad isplatite sve ucesnike (menadzere, procente klubova), ostane vam manje od onoga sto Zvezda zaradi kroz ulaznice.

Bane

pre 9 godina

Ne kapiram, prvo Igokejci pricaju kako su zaradili milione prodajom igraca, a rukovodstvo kluba kuka kako nemaju prebijene pare. Igraci ih tuze sudu, treniraju u mraku. Neko ipak debelo laze. A mozda bi pomogao finansijski izvestaj o poslovanju kluba?

raskorak

pre 9 godina

pantelije, je l' vam dobro? šamroče, imaš svoj rezervni klub (za razliku od nas!), pa prati njega i uživaj dok još uvek pobeđujete.

ne frljajte se milionima, koje KK Partizan NIKAD nije imao, čak ni nakon F4. milioni se slivaju u privatan klub iz železnika, dovode se provereni i skupi igrači, a NIKO nije prodat!? "marketing" i "brend" su priče za decu, ko je lud da ulaže u neprofitabilan sport kao što je košarka? sponzorstva se dobijaju na mig države, a kako su na vlasti oni sa šipke, jasno je o čemu se radi. 13 godina je teška bukagija oko vrata i mnogo boli. očajnički se godinama ulaže u "evropsku zvezdu" (onu pod ledom) i sada u czt, a rezultata nigde. samo nemojte o evroligi, svi znamo kako ste u nju ušli.

ukoliko Bo bude došao, njegova plata neće preći 160k za celu sezonu. onaj spin u maniru gorana vesića u vezi plate Eda Murića je nebuloza u koju ni sami panteri ne veruju..

Sasa

pre 9 godina

Ja imam samo jedno pitanje, kako je moguće da ove niko ne smeni 20 godina, namastili su se opasno od para, pa nije to bre njihov klub, Miloja za trenera i nova uprava makar 10 godina ništa ne osvojili, ovi opasno, ali opasno muljaju, kad sam video skoro šta voze sledio sam se...

oO

pre 9 godina

Nama su Bo i Sasa neophodni za F4 aba. To je realnost. A ove sa najskupljim timom u zadnjoj deceniji samo pitam odakle njima pare. Koga Bogdana su oni napravili i prodali??

Jovica

pre 9 godina

Ljudi moji koja ludnica! Vi pričate o jednom od najskupljih igrača Evrope i kukate da nemate pare?? Već ste doveli Mačvana koji će igrati za 250.000 + 50.000 i uplaćeno mu je još 100.000 za dug. Ali ima se može se kad vas gura država. Prošle godine Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bogdanović, Milosavljević, Bertans, Tepić i ukupno ŠEST stranaca nije bilo dovoljno da izborite EL pa sad dovodite najskuplje strance Evrope Mekejleba, Mačvana, Pavlovića, neki čak pominju i Vujačića??! Pa svi klubovi u ABA ne bi mogli zajedno da skupe toliko para a vi sa tim imate skor 1:4?!
(džaba vam novci moji NISovci, 20. oktobar 2014 22:21)

Alo kompleks javna je tajna da Macvan igra za 8000 dolara mesecno, sto mu dodje 8 mesecnih plata koje iznose ukupno manje od 70 hiljada dolara, tacnije oko 50 soma evra. Odakle ti obraza da tako lazes!?

Sirotinja,nema sta!

pre 9 godina

E ovako ... Ajzea Moris,Norman Ricardson,Andre Smit,Leri O Benon,Dzerod Henderson,Redzi Frimen,Antonio Burks,Skuni Pen,Obina Ekezije,Endrju Viznevski,Rikardo Mars,Dzamar Jang,Kibu Sjuart,Tajron Vasington,Tudnzi Avodzobi,Omar Kuk,Andre Ovens,Lorens Roberts,Majk Tejlor,.Dzamar Jang...(necu da pisem o strancima sadasnje CZFMP,ima ih oko 20 i to veoma skupih) ...pa onda treneri, Zmago Sagadin,Dragan Sakota,Svetislav Pesic,Aleksandar Trifunovic,Aco Petrovic,Stevan Karazdic,Muta Nikolic,Momir Milatovic,Zoran Kreckovic...neki od njih po vise puta!!! Jel to Zvezda koja nije imala para a dovodila strance na kilo i promenila 15 trenera??? Uprava kluba...od 2000 do 2006 Goran VesiC (DS),Zika Andjelkovic (DS, Igor Zezelj (DS)...na vlasti tada DS!!! Od 2006 do 2010...Braca Mirko i Drasko Petrovic,predsednici kluba,(DSS) direktori Telekoma i Dunav osiguranja...Zoran Drakulic biznismen (DSS),Slobodan Vucicevic (Grand kafa) biznismem...na vlasti u tom periodu DSS!!! Jel to Zvezda koja nije imala podrsku drzave gospodo??? A vi mi navedite jednog politicara koji je bio na celu Partizana??? Predsednik kluba Danilovic,direktor Todoric,treneri Dule i Vlada Jovanovic 2 godine!!! I jel primecujete razliku,ovamo kosarkaske legende,a tamo legedne stranaka na vlasti,operativci,biznismeni,krimosi...I najglavnije pitanje,cime je tj. kojim rezultatima je Zvezda opravdala silne strance i trenere,i silne milione ulozene od strane drzave,i evropski projekat CZ??? Cime ste opravdali silne milione gospod0?

slobodan

pre 9 godina

Nema korektnih plejmejkera u Srbiji??????? Pa kad ste jednog Miljenovica oterali naravno da nema. Dokle vise nipodastavanje nasih kosarkasa????

Thilmo

pre 9 godina

Ok Dule, nemate para, stalno kukaš, takvo je stanje u zemlji i u sportu, razumem te.
Ali ako dovedeš posle Mačvana, i Mekejleba i Vujačića i vratiš Pavlovića, onda si obična narikača i manipulator. U tom slučaju te uopšte ne razumem.

orden bre

pre 9 godina

Todoricu treba dati dupli orden zasluga za narod.Prvi zato sto je legenda od kosarkasa, a drugi za obavljanje veoma teskog i zahtevnog posla prilikom smirivanja trenera Partizana.
Na svakoj utakmici ga obuzdavati,vuci za rukav,objasnjavati i poducavati diplomatiji,pedagogiji.Zaista to treba izdrzati.Svaka mu cast.

danilo

pre 9 godina

..po ko zna koji put potvrdjuje cinjenica da Igokea Partizan sa prebivalistem u Zagrebu prima najvise novca na Balakanu!

(samrok sila SLUsamrok, 20. oktobar 2014 22:00)
Ako imaš 20 godina, ne sećaš se ni jednog jedinog košarkaškog trofeja, a svega 2-3 oteta u fudbalu...
Ako imaš 30 godina, sećaš se 1 titule i 2 EL, a u fudbalu 4-5.
Ako imaš 40 godina, ti si promašio planetu...

III hr klub

pre 9 godina

Boba
I na izvlacenju za cipiripi kup su pred vama stajali mirno ispred cetvrtog sesira, cak su vam dali omaz pozivajuci Levski u kvalifikacije EL pre vas. Toliko ste cuveni da se NBA igrac pita "ste je to Partizan"

priznajte da ste se ponadali

pre 9 godina

Upravo je zvanično potvrđeno da Mekejleb NE DOLAZI u partizan i da će ovih dana potpisati ugovor sa evropskim klubom. Zanimljivo da je agent posebno naglasio da nema nikakve šanse da dođe u partizan. Hahaha pa kako li vam bride obrazi posle toliko šamara ove godine od Evrolige koja nije htela ni u kvalifikacije da vas pozove, Evrokupa koji vas stavio u četvrti šešir i raznih igrača koji nisu hteli ni da čuju da dođu u partizan. Primera radi Dangubić je odbio veću ponudu partizana i došao u Zvezdu. Čak je i Ražnatović priznao da je Dangubić rekao da ne može sebe da liši igranja Evrolige u Areni i da ga ne zanimaju pare. Džaba vam novci moji NISovci! Nije vam dovoljno ni što dobijate 3 puta više para od Zvezde da joj budete bar do ramena. A vi se pitajte kako Zvezda sa tim parama sklopila ekipu za Evroligu i prvo mesto u ABA, a vi ne možete ni za sredinu tabele i Evročelendž. Mora da Dulovi džepovi imaju veće rupe nego obično. Samo ga vi podržavajte, meni kao Zvezdašu odgovara.

mare

pre 9 godina

ljudi o cemu vi pricate? Partizan ce ove godine, bez obzira na tim, da puca gde god stigne. Ranije su se igraci kalili u euroligi, celicili mogli da tuku u u domacem prvrvenstvu zvezdu i ostale(ne racunajuci sudije i ostala otimanja).Uvek su imali 6,7 vrhunskih igraca i plus 2, 3 mlada i dva pacera da greju klupu. Ti klinci su skupljali iskustvo u jakom takmicenju i sebi sami pravili cenu, nikakav vujosevic i ostala ekipa. Samo jako takmicenje je dovelo do toga da partizan zadnjih 12 godina figurira kao neko savrsenstvo i nebeski sjaj u ocima svih koji navijaju za njih, u stvari sve je to produkt marketinga i velikog poglavara trenera njihove ekipe. Tako da dolazi sve polako na svoje mesto. Zivela Zvezda i majka Srbija

pan

pre 9 godina

Bo ili neko drugi,
neko će svakako doći.
Time će tim biti relativno kompletiran uz povratak Gagija.
Problem će ostati drugi centar uz Milutinova, koji je sam po sebi nedovoljan.
Tu ćemo se verovatno krpiti sa Gagićem koji će dolaskom Mačvana više pomagati na petici.
Plej je ključan i Dule ne sme da omaši.
Čudno je da Bo nema klub, verovatno postoji razlog što ga se Željko odrekao, nije isključeno da bi neki Amerikanac koji je otpao u NBA donao klubu više od njega,
to je teško izvagati i na Duletu je da ga uklopi, ko god da dođe.
Takođe, ne bi trebalo da začudi ako bi klub sa nekim od postojećih igrača okončao saradnju dolaskom Mačvana i pleja, jer je igrača previše i lako je moguće da je Dule do sad za neke procenio da nisu za crno-beli dres.
Dakle, za jedno mesec dana, kad se vrati Gagi,
znaćemo sastav Partizana za ovu sezonu, a za oko dva meseca, dok se sve uigra bićemo na našem nivou, a onda se nadoknađuje do sad izgubljeno, ima vremena.

pixi10

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je? (Shone, 20. oktobar 2014 23:34) Ako hoces da se bavis ozbiljnim pitanjima onda ne smes da budes ostrascen! Da bi jedan klub normalno (da li je moguce to u Srbiji) funkcionisao ne mora samo da prodaje igrace, postoje i druge stvari... Sezonske ulaznice,karte, suveniri, sponzori...

Mrmot

pre 9 godina

@samrok sila SLUsamrok

on je sa partizanom igrao na F4, a ovaj vas williams bice dobro ako vas i u top 16 uvede, a ako ne prodjete dalje, sledi mu klupa, pa radonjina saopstenja da se ne zalaze u odbrani i na kraju sporazumni raskid ugovora, vec vidjena prica

Kum

pre 9 godina

Pantercicu, znam ja da ti pratis kosarku tek drugu sezonu, pa evo nekih osnovnih informacija:
1) Macvan i Pavlovic NISU STRANCI!
2) Pogledaj malo unazad, ili pitaj nekog ko duze prati kosarku, objasnice ti kako ste vi izborili EL za ovu godinu i to sa proslogodisnjim timom od 6 miliona evra!
(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)

2. Nije tacno. Budzet je bio manji od 4,5 miliona ukupno, od toga 2 za igrace (plate). Imas i listu EL od prosle godine, sa svim budzetima, pogledaj. Videces i da KKP nije imao nista manji budzet.

Ben Hur

pre 9 godina

@Samrok: decko, prebivaliste se odnosi na fizicka lica, a ne na klubove. Sigurno si mislio na sediste kluba, a to mozes proveriti na zvanicnom drzavnom sajtu www.apr.rs
Na istom sajtu mozes naci i adrese CZ I CZ Telekom, kao i ostale zvanicne podatke (MB, Pib i ostalo). Da naucis nesto posto si redovan na komentarima o Partizanu...
I da Te pohvalim, bas si originalan I duhovit;-)

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Pa da se kladimo da će Partizan kroz Eurocup da proda više igrača nego zvezda Železnik kroz Euroleague.Ove godine smo zaradili milion ipo,pokrili dugove,crveni nisu prodali nikog a para kao blata.Odakle vam crveni pare?

danilo

pre 9 godina

Samo ga vi podržavajte(Duleta), meni kao Zvezdašu odgovara.
(priznajte da ste se ponadali, 21. oktobar 2014 00:46)
Kao prvo, kada bi Dule otišao iz Partizana, taj dan bi postao gradska slava u predgradju, stoga ne budite licemerni!
Kao drugo, zvezdaši se piše malim početnim slovom, isto kao i partizanovci.
Naučite, tužna braćo, da je poštovanje pravopisa našeg jezika prvi znak patriotizma jer "jezik je naša domovina" kako je napisao veliki pisac, inače partizanovac.

Radojica

pre 9 godina

Samroce i da damo milionce to ne moze da bude nista u poredjenju sa zamrznutim klubom koji duguje 16 a kupuje i sastavlja roster kao da ima bilo kakvog uspeha,a ne da nema nego nema li nema.
Partizan su Lejkersi za sve iz bivse ex Yu voleo to neko ili ne.
Sta vas briga vi ste Klipersi.

Tito i Franjo osnivači

pre 9 godina

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera,

zar ne shvatas da sa tim potpisom samo ispadas smesan u glup u drustvu
(krcun osnivac, 20. oktobar 2014 23:23)

Krcune, šta fali potpisu?

sovuljaga

pre 9 godina

samrok sila SlUsamrok...ako ti decko imas vise od 8 godina odmah se ispisi iz skole,pomoci ti ne moze.odmah kreni sa izucavanjem baratanja lopate i krampa,trebace ti

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Mačvan će igrati za 70 000 eura godišnje,a Bo dolazi za 20 000 mesečno što mu za 8 meseci izadje oko 160 000 eura.Pavlović će doći verovatno oko decembra i ne verujem da će primati više od 17 000 dolara mesečno što je inače cifra od prošlog puta tako da će Partizan za ova tri igrača platiti oko 300 000 što su smešne pare za taj kvalitet.Crveni su te pare dali Jenkinsu za godinu dana

petarczv

pre 9 godina

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...
(ja, 20. oktobar 2014 23:38)

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa partizan ce zaraditi 2miliona evra xaxaxaxaxaxaxa pa ni ti prijatelju neverujes u to! Tih para nema to je sve fiktivno. Za bogdana se uzelo nesto a za lovrenja nista. A te cifre koje vama servira dule su smesne! Pa da ste zaradili tolike pare barem bi struju platili a ne trenirali u mraku...xaxaxaaxa

Kum

pre 9 godina

zanimljivo da se limenkice pitaju odakle nam pare a zabpravljaju da smo samo od transfera dobili cistih 1.5 miliona evra i da tek treba da stignu te pare...
(negoslav, 20. oktobar 2014 22:29)

A porez? A BAT? A plate igracima?... Nisu to tih 1,5.

Figo

pre 9 godina

Markus Vilijams je skuplji od svih njih zajedno. Cini mi se da je pisalo da igra za 25k mesecno, dok je sad Macvan pristao na 8k mesecno. Bogdanovic je potpisao samo na jedan mesec ugovor i vrv ga nece produziti tako da su to pet pojacanja. Pritom ne zaboravi da je/ce Partizan zaraditi skoro 2 miliona evra od prodaje Bogdana i Lovernja, dok Zvezda nije prodala nikog. Dakle cela tvoja prica pada u vodu...
(ja, 20. oktobar 2014 23:38)

Pa Vujosevic je nekoliko puta do sada rekao da je Partizanu od Bogdanovog transfera pripalo samo 100 000 e od 1 300 000 e. Znaci od njega 100 i od Lovernja 500. Pa to je vec otislo na dugovanja prethodnim igracima i za obaveze kluba. Sta cemo sad?? Odakle pare za tolika pojacanja? Ili Vujosevic laze ili drzava opet daje pare. Pa ti sad sam iznesi zakljucak...

Djorica

pre 9 godina

Ko se ozbiljno bavi košarkom zna zbog čega bi Bo došao ili će doći u Partizan. Iz istog razloga iz koga je Begić u Olimpiji (došao iz Reala gde je bio jedan od najplaćenijih) ili Pavlović posle 10 sezona u NBA ili Markota u Cibonu. Verujem da će Bo da dođe a očekujem i ozbiljnog centra i to vrlo uskoro. Partizan pravi uvek tim na početku sezone iz razloga što tada preostali igrači koji nisu pronašli tim ne mogu da ga ucenjuju astronomskim i vrlo često neopravdanim ugovorima. Iz tog razloga i Bo nema klub jer su se drugi klubovi popunili solidnim igračima na mestu pleja za mnogo manji novac nego što je Bo tražio. Sada ima mogućnost da igra za manje novca ili da ne igra uopšte pa sami zaključite šta će da izabere. Rizik je uvek čekati početak sezone ali kada nemate novca to je neminovnost.

žali bože državne milione bačene u partizan

pre 9 godina

Jedan grobar kaže da Mačvan igra za 50.000, a drugi da će Mekejleb za manje od 160.000 godišnje! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! A jel verujete i u Deda Mraza? Pa Vujoševića da postave za šefa svih sekti sveta jer niko nikad nikome nije isprao toliko mozak kao on grobarima. Donese ladno isečak iz Kurira i grobari veruju u to kao dokaz hahaha! Pa da vam kaže da nije držao vrata od svlačionice gde Danilović bije sudiju dok SNIMA KAMERA vi bi i u to poverovali. Ups čekaj... Čovek vas godinu dana lagao da je Zvezda dobila više od države i na kraju čak i PRIZNAO "da je pogrešio" i vi opet ne možete oči da otvorite. Pa vama više nema spasa. Kad možete mrtvi ladni da kažete da Mačvan prima platu kao junior, a Mekejleb kao Gagić nema dalje diskusije.

DedaMiloje

pre 9 godina

Ajd vise dovedite i Lebrona ako hocete, samo prestanite da nas davite vise. Kukate nemate pare, a pregovarate sa najskupljim igracima Evrope, pa mi nismo mogli ni da sanjamo u prelaznom roku o takvom igracu. Kako vad vise nije sramota, sastavite jednom tim na pocetku sezone, a ne ovako igrac po igrac do kraja sezone da biste prikrili pare koje ulaze u klub, uz to po ceo dan kukate po svim zivim novinama za pare. Nemate obraza ni malo, smucili ste mi se vise, posebno posle onog nesretnog Milije Vojinovica sinoc, kako bedno i nisko od jednog kluba i to traje godinama. Ajde bre vise, apelujem na upravu CZ da na bilo koji nacin stane na put ovakvim svinjarijama. Pa dokle to ide da nas u jednoj nebitnoj utakmici sudija vec obavestava sta ce nam se desiti. Velika sramota za Zvezdu ako i ove godine dozvoli ovako nesto. Vi ste bruka sporta, zato vas i bojkotuju igraci ove sezone.

nemoj da bude 30

pre 9 godina

Od jedne utakmice u areni je ostajalo zvezdi cisto 100 hiljada evra, partizan godinama punio hale i debeo minus, al snace se vec Dule za jos tri NBA pojacanja. Nek mag pravi rezultate sa klincima nego mu trebaju svi vrhunski talenti i dva amera minimum. A zvezda konacno posluje dobro Vilijams 250k za sezonu sto je pola Silba a vredi mnogo vise, pravo je cudo da je u zvezdi. Al eto tri utakmice u areni otplatice ga a danguba i kalinic zajedno 220k, vrh igraci za male pare. Radnicki se raspao sad a nudili su Rakocevicu 600k kada je dosao u zvezdu za 300k. A eto tri vrhunska igraca i zvezdi su sada po ceni ispod te, i pritom mladja od njega.

Marko

pre 9 godina

@ Iskreno,bas ali bas bih volio da se Partizan pojaca sa ovom zvjerkom i time napravi opet jaku ekipu.Sto jaci Partizan,jaca je liga,jace su utakmic


Zvezda ugasena odavno momak

dragan

pre 9 godina

Sta je limenke cim se pomene neko malo zvucnije pojacanje vama se tresu gace,samo vi svoj posao a doci ce maj pa cemo kao i 13 godina unazad svesti racune,pa ce vam opet biti kriv trener,sudije i ostalo sto pakujete svake godine!

miljan

pre 9 godina

pa oni nemaju para za internet i telefone da bi stupili u kontakt s nekim, a dule je slucajno naleteo na macvana dok su trckarali livadama za vreme rucka

PetarPan

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je?
(Shone, 20. oktobar 2014 23:34)
...
Mi navijamo za srpski klub i ne smeta nam to što neki Srbi navijaju za hrvatski klub.

krajisnik

pre 9 godina

za pocetak partizan mora da bude u 4 najbolja tima aba,za sad to bas ne ide.Ako su zvezdi "dzaba novci ...sinovci...",zasto partizanu trebaju novi igraci tipa Macvan,strani plej itd ,kad Dule od Bezbradice i ekipe moze napraviti vrhunske igrace ili ne?Naravno,svi koji dodju ne vole pare,sta ce im?

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

E ovako ... Ajzea Moris,Norman Ricardson,Andre Smit,Leri O Benon,Dzerod Henderson,Redzi Frimen,Antonio Burks,Skuni Pen,Obina Ekezije,Endrju Viznevski,Rikardo Mars,Dzamar Jang,Kibu Sjuart,Tajron Vasington,Tudnzi Avodzobi,Omar Kuk,Andre Ovens,Lorens Roberts,Majk Tejlor,.Dzamar Jang...(necu da pisem o strancima sadasnje CZFMP,ima ih oko 20 i to veoma skupih) ...pa onda treneri, Zmago Sagadin,Dragan Sakota,Svetislav Pesic,Aleksandar Trifunovic,Aco Petrovic,Stevan Karazdic,Muta Nikolic,Momir Milatovic,Zoran Kreckovic...neki od njih po vise puta!!! Jel to Zvezda koja nije imala para a dovodila strance na kilo i promenila 15 trenera??? Uprava kluba...od 2000 do 2006 Goran VesiC (DS),Zika Andjelkovic (DS, Igor Zezelj (DS)...na vlasti tada DS!!! Od 2006 do 2010...Braca Mirko i Drasko Petrovic,predsednici kluba,(DSS) direktori Telekoma i Dunav osiguranja...Zoran Drakulic biznismen (DSS),Slobodan Vucicevic (Grand kafa) biznismem...na vlasti u tom periodu DSS!!! Jel to Zvezda koja nije imala podrsku drzave gospodo??? A vi mi navedite jednog politicara koji je bio na celu Partizana??? Predsednik kluba Danilovic,direktor Todoric,treneri Dule i Vlada Jovanovic 2 godine!!! I jel primecujete razliku,ovamo kosarkaske legende,a tamo legedne stranaka na vlasti,operativci,biznismeni,krimosi...I najglavnije pitanje,cime je tj. kojim rezultatima je Zvezda opravdala silne strance i trenere,i silne milione ulozene od strane drzave,i evropski projekat CZ??? Cime ste opravdali silne milione gospod0?
(Sirotinja,nema sta!, 21. oktobar 2014 08:19)

Tako je majstore.U centar.Znaju oni to sve ali ne mogu da prebole ono što su doživeli i prošle godine,razbijanje u finalu.Dodao bih još i Gurovića i Rakočevića

DedaMiloje

pre 9 godina

Vi ste proneverili (utajili, zamrznuli) više od 40 MILIONA EVRA, alo, jeste li vi svesni o čemu pričate, to šta je Čović uradio sa FMP-om - zvezdom je najveća svetska prevara!!!!!
(igor, 20. oktobar 2014 23:26)

Cekaj, prvo 10, pa onda 16, pa 20, sad 40 miliona, daj bre dogovorite se vise. Jel ti znas sta je 40 miliona u kosarci??? Decko ti nisi normalan, ajd kod Duleta.

pera:pP

pre 9 godina

(misel platini, 20. oktobar 2014 23:22)
a najjaci mi je ovaj likcic, covek pise pod 1 i 2, a nije tacno niti jedno niti drugo. Ozbiljno drzava treba da se pozabavi Partizanom ukoliko dovedu Boa, najmanje ce dva puta skuplje biti placen od Vilijamsa. Covek je na kraju sezone izjavio da nece pristati na ugao manji od milion eura?!

Gile

pre 9 godina

Evo ovako - od pobede mnogo bolji lek je NOVAC. Njega izgleda nema, tako da poneka pobeda neće bitnije poboljšati raspoloženje.

Dalje, Duleta uvek podržavam i uvek ću ga podržavati. Prosto, on se čovek dokazao kao stručnjak nebrojeno puta. Ipak, jedna stvar mi nije jasna - po čijem nalogu su dovođena "pojačanja" pred ovu sezonu?

Sad čujemo da nam play treba "kao vazduh"... a zar se to nije znalo još letos? Zašto nije doveden play kakav nam treba? Možda još bolje pitanje - zašto su dovedeni igrači koji su dovedeni? Da li su dovedeni na pozicije na kojima nam NIJE NI TREBALO POJAČANJE, ili su jednostavno toliko loši da su samo popunili roster i to je to?

Kao velikom Grobaru koji UVEK PODRŽAVA PARTIZAN nije mi lako da postavim ovakva pitanja, ali me stvarno interesuju odgovori.

Nema vađenja na uigravanje, evo prođe i oktobar. Iako neki nisu ni igrali takmičarske utakmice, pa valjda NEŠTO može da se uigra i na treninzima?!

veliki strumf

pre 9 godina

Kako volim kad se grobari napale, a onda usledi vest da dolazi neki Kuzeloglu ili tako neki, pa se onda klinci jos vise prime i ubacuju ga odmah u petorku i pripisuju mu 20 poena, a nikad culi za njega. Posle mesec dana - neverica, gde je taj lik, nema ga ni na klupi. A vala i Mekejleb ako dodje - daleko je to od onog starog Boa, a posteno nema ni sa kim da igra.

Глобтротер

pre 9 godina

Нађимо девојку шамрок сили. Постаје озбиљно.

Колико само ботова из Железника. Катастрофа. Чак се јавио и неки лик који је инвалид, мама му прима пензију 29000, забринут што се његове паре дају Партизану. Занимљиво да није оставио коментар на вест о довођењу Вилијамса. Тренутно овај тим не прелази ни пола милиона по сезони за плате играча, али важно је да Пантери остављају 90% коментара. Најбоље ми је што пишу како смо довели појачања:

-Кузелоглу - ко је уопште тај клинац
-Милутиновић, Богдановић, Тепић и Мачван - момци које нико не жели.

Тим нам је катастрофалан. Али то је Партизан. Наш Партизан. И не морамо ништа да урадимо наредних 5 сезона, јер имају кредита код нас.

А ботови нека схвате да је свима јасно ко има највише пара и ко потписује уговоре са озбиљним играчима на више сезона, а тим формира у августу.

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Kako ne shvatate da je navijacima Zvezde stalo da Partizan ne dovede nijedno ozbiljno pojacanje kako bi "musavci"ima li sansu da budu bolji od nas posle 16godina. Otud jasna panika kod njih iako su daleko jaci ove godine.

absolutezero

pre 9 godina

Neverovatno je kako vecina ne razmislja glavom, pa nije ni cudno kako ne znaju ni za koga navijaju! Ceo tim je Partizan prodao. Iz novina bliskih FMP-u, se moglo procitati da je samo od transfera Bogdanovica Partizan dobio 1,3 miliona evra! Lovernj? Vesterman? I pored svega toga je u krizi. U FMP-u blagostanje! Koga je FMP prodao? Kako je moguce da tamo ima novca i da li je cist i ciji je? (Shone, 20. oktobar 2014 23:34)

Kako je moguce da kod vas nema novca? Da li je to cisto i ciji je i gde je novac od transfera? Neverovatno je kako vecina ne razmislja svojom glavom.

goga

pre 9 godina

za ovog sto trazi "bar jednog politicara u upravi KKP"....kako te bre nije sramota da napises takav komentar zivota ti
Ivica Dačić | Istinomer

www.istinomer.rs/akter/ivica-dacic/

Ivica Dačić. Ivica Dačić ... U januaru 2003. godine izabran je za predsednika Glavnog odbora SPS-a.... Bio je predsednik Košarkaškog kluba “Partizan” i predsednik Rukometnog kluba “Partizan”,  ...

prepotentni pogled sa visine

pre 9 godina

http://www.youtube.com/watch?v=jvIZ9Bc1rtU
http://www.youtube.com/watch?v=YbXr9NJDjwg
http://www.youtube.com/watch?v=yjkwmRPewKg
http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4

grobar

pre 9 godina

miljenovic je izmislio kosarku za borisa daloa..koja je svrha dovoditi stranca a imas naseg igraca 3 puta boljeg u svim aspektima igre

Realan

pre 9 godina

Ako se vec nema para, neka dovedu Novaka, decko je bez kluba iz svima poznatih razloga, a jedan je od najvecih talenata srpske kosarke, znam sta pricam. Ukoliko bi Mekejleb dosao, mislim da cemo drasticno poboljsati nivo igre, realno fali nam plej, Tepic nije neko ko moze ubaciti 20+ poena, ali je vrlo koristan igrac i bio bi dobra podrska, dok se za Daloa to ne moze reci...

Bley

pre 9 godina

Nolan Smith otpusten u Galatasaray-u. Svi koji su mislili da Bo ceka situaciju tamo da eventualno uskoci umesto Smitha, nema od toga nista.

Jamont Gordon se vratio u Galatu.