Ponedeljak, 20.10.2014.

00:25

ABA: CZ ne staje, Partizan pri dnu

Nakon četvrtog kola ABA lige Crvena zvezda i Budućnost su i dalje bez poraza, dok su regionalni giganti Partizan i Cibona pri dnu tabele.

Izvor: AK

ABA: CZ ne staje, Partizan pri dnu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Joe Caroll

pre 9 godina

Zvezda je najkvalitetniji tim ABA lige,u to nema sumnje.Ocekujem da se ove godine proseta kroz ovo takmicenje.S druge strane mislim da partizan vec sad gubi ritam i bice vraski tesko da obezbedi mesto na F4.Smatram da Radonja u sledecem kolu u Zadru treba da odmori bitne igrace,sto automatski znaci prilika za Tejica i Rebica da uz pristojnu minutazu pokazu koliko mozemo da racunamo na njih ove sezone.BTW iz pouzdanih izvora sam cuo da pregovaramo sa Lamar Odomom.To znaci da vec sad mozemo da razmislamo o TOP 8 fazi Evrolige

xxx

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.
(Dzoni, 20. oktobar 2014 11:30)

Srce moje, pa ti si baš isfrustriran ...auuuuu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 20. oktobar 2014 12:41) Lepo od tebe što si se otkrio tj.autovao... P .S. Plakaćeš na kraju...

goga

pre 9 godina

Vujosevicu podnesi ostavku,unistili ste Partizan,pao je na najnize grane u svojoj istoriji!Ako niste sposobni da obezbedite sredstva da klub normalno funkcionise lepo se pokupite i idite iz kluba a nek dodje neko sposoban.Vi znate samo da kukate i cekate da vam pare padnu sa neba!Hocemo ostavke!!
(nikola86, 20. oktobar 2014 11:26)
nisu najnize grane, ispadali ste vi i u drugu ligu, polako....

Her Zivota

pre 9 godina

sve je to sjajno, start 4-0, ali ako ne obezbedimo jos par pojacanja na poziciji sudija i komesara takmicenja uzecemo i ove godine samo kup.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibolid, 20. oktobar 2014 19:15)

O bonzitabonde tu si. Pa da ona dvojica, bese Jovicic i i i ne mogu da se setim, nisu bili dovoljno spretni da obave posao do kraja, mora to ove godine mnogo spretnije da se uradi, da ponovo ne bi propao projetak Evropska Zvezda, dobro ovaj put je FMP ali ko te pita, sve je to isto !!

Bodibolid

pre 9 godina

sve je to sjajno, start 4-0, ali ako ne obezbedimo jos par pojacanja na poziciji sudija i komesara takmicenja uzecemo i ove godine samo kup.

crnobele babe sa zadusnicu

pre 9 godina

Mi crnobele čildersice tražimo da i nama država kypi lepe kostime,kao što kupuje i Zvezdinim čildersicama...

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Nolan sa pola@,,,ti nisi svestan sta si sve izlupetao uz to pokazao si svoju mrznju koja izbija iz tebe i tvog komentara. "Idi leci se dok nije kasno sinko. "

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Nolan sa pola@,,,ti nisi svestan sta si sve izlupetao uz to pokazao si svoju mrznju koja izbija iz tebe i tvog komentara. "Idi leci se dok nije kasno sinko. "

nik sloter

pre 9 godina

Nolan@ klinac internet sluzi da nesto naucis,ako nista bar sportski da se edukujes.Mi smo medju pet najvecih SD u Evropi,a vi gdje ste.Razumem tvoje frustracije,zato knjigu u ruke.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Ovakav bi bio naslov i u fudbalu da se igra pošteno. Neverovatno kako se već zaboravilo kako je partizan dobio bodove protiv Voždovca, Rada, Radničkog i kako je Zvezdi uzeto dva boda protiv Napretka.

grobarizacija

pre 9 godina

@nolan sa pola

leci se, ali najiskrenije ti ovo kazem... jer iz tvog posta se vidi toliki bes i frustracija da si u stanju da sutra ubijes nekog... skolski primer psihopatoloskog komentara... i posle se cudimo musicima, djuricima i kosticima.

petarczv

pre 9 godina

Pantelijeeeeeeeeeee,trofeji se dele u aprilu,junu i igra se play off,ko istoriju ne uci taj je obavezno ponavlja
(Drobnjak iz auta, 20. oktobar 2014 12:03)

Hahaha jedan od najglupljih komentara ikad

Nolan sa pola

pre 9 godina

Realno partizan ume da igra samo ako ima deset puta veći budžet, 3 NBA igrača i 5 reprezentativca uz trojicu domaćih sudija. Sad kad primaju 3 puta više i imaju samo 4 reprezentativca i možda jednog NBA igrača onda su zadnji na tabeli a Zvezda prva. Da se jednom zauvek vidi ko kako ostvaruje rezultate! Eto kakav je vujošević trener, u Evropi je iz 13 sezona 7 puta bio zadnji, upisao najveći broj poraza u istoriji i sa najvećom razlikom, a i ćorava koka ubode jedno zrno iz 13 puta. U Srbiji je osvojio legalno samo titule gde nije ni bilo konkurencije, u svim ostalim sezonama su sudije grebale i nogama i rukama da poguraju partizan. Shvatate li vi da partizan prima 3 puta više od prve sledeće ekipe u ovoj ligi a da gubi sa po 30 razlike? I opet je država ugurala dodatnih 750.000 prošle nedelje da bi doveli velika pojačanja kao i svake sezone. Pa tako i dete sa ulice može da osvaja titule! A grobari da imaju obraza ne bi više u životu ostavili nijedan komentar. Pored tolike državne pomoći i para vi ste predzadnji na tabeli??

krcun osnivac

pre 9 godina

Klinac, da ti razjasnim nešto.
Fudbal ne pratim, reprezentativni još od Djenove, klubski još od pojavljivanja Toleta na vašoj tribini i u svlačionici.
'91 nikad nećete dostići, dominaciju Zvezde, onda kada vas je gazila 3:0 na pašnjaku pre Tole Super Lige nećete ponoviti.
A sad na košarku, gde najavljujete proleće. Vi izgleda ne kapirate da u ABA ligi nemate Toleta i Željka, doduše sude Vojinović i Pukl, nego imate već 3 poraza sredinom oktobra.
Da ne pričam o koš razlici protiv direktnih konkurenata Olimpije (-29) i Cedevite (-20). Nećete ni imati proleće a to znači još godinu dana bez Evrolige...
(Nolan, 20. oktobar 2014 09:01)

hvala ti za to "klinac"....elem bas te je pogodio poraz u sportu "koji ne pratis"...pises o sportu gde je tvoj zamrznuti klub osvajao titule na sljaci a ovaj novi mutirani ima 2 kupa (i to jedan uz pomoc pp aparata),da rezimiramo,sacekaj jedno 10-15 godina pa mozemo da pricamo,pusti nas da se patimo sa nasim kk-om clanom sd Partizan a ti nastavi da pratis mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

limeni

pre 9 godina

problem je cim nema najbolju ekipu gde je Partizan? cak i u ovako nezgodnom trenutku za njih to je ekipa koja vredi i dobija mnogo vise para od ostatka lige!! ali kad krene kuknjava 'velikog maga' i besomucno ponavljanje sledbenika grobari na kraju veruju u svaku njegovu rec a ne vide da su i prosle sezone imali mnogo jaci tim od Zvezde, pametnom dosta!! Ali se od svega pravi teatar pa i od toga da je ta ekipa bila buducnost srpske kosarke a osim Bogdanovica sve ostalo su 'pravi' Srbi-Lovernj, Vesterman, Bertrans, Kinzi, Pavlovic, Dalo... kako rece mag 'suvo zlato'!! setite se toga grobari i prestanite smarati sa vasim opservacijama- vase prolece u kosarci nosi sa sobom Belosevica, Miliju Vojinovica Sramnog i Agroziv ligu koju ste potpuno obesmislili pa sad nista i ne vredi, sve se unapred zna!! slobodno nastavite to isto jadno takmicenje osvajati ali realnost je surova, vasi omiljeni likovi vam gase omiljeni klub, pustite Zvezdu i mislite o tome!

Sasa

pre 9 godina

Jedina institucija koja je i donela košarku u Beogradu kad ostali nisu znali šta je to je Crvena Zvezda, kad je usledio raspad SFRJ politički faktori uz srpsko-crnogorski lobi su promenili smer i ostavili devastiranu, zgaženu, ponižavanu Zvezdu koja je igrala i sa 4 igrača po poluvreme, nemajući ni za jednu stipendiju dok su se ogromne državne pare slivale u mali partizan, sad smo se vratili jači nego ikada, i jedina institucija uzvraća udarac i ne pita za posledice. Za istinu, pravdu, za Crvenu Zvezdu...

Wllaxy

pre 9 godina

Sinoć smo takođe mogli da vidimo čemu možemo da se nadamo kad nam sudi Milija Vojinović, a igrali smo samo protiv Mege! Čovek samo nastavlja tamo gde je stao i nema nameru da uspori...

Hell

pre 9 godina

@ vidi se koliko evroliga ceni "instituciju" da je pozivnicu za kvalifikacije dala cak I levskom a ne njima..cak je Ih u evrokupu(lilijana ronketi) stavila u cetvrti sesir :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (makarije cudotvorac, 20. oktobar 2014 15:41)

Levski je dobio pozivnicu jer je na vreme podneo molbu kao i svi ostali klubovi koji su igrali kvalifikacioni turnir! Partizan nije pozvan jer je nasa genijalna uprava propustila rok za taj podnesak,tj. uopste nista nije ni podnela jer zaboga nisu znali da treba! A sto se tice toga ko koga ceni najbolji su pokazatelj klubovi i igraci iz Evrolige koji svi imaju samo reci hvale i divljenja prema Partizanu,a ne uprava Evrolige na celu sa halapljivim Bartomeuom koga samo pare zanimaju! A sto se tice cetvrtog sesira to je posledica toga sto se ekipama racunaju sve pobede i porazi iz oba takmicenja pa je tako bizarnost da pobeda u Evroligi i Evrokupu donosi isti broj bodova sto je suludo.
Eto nije na odmet biti informisan pre nego sto nesto napises i nije fer pisati neistine i nesto u sta se ne razumes.

Student

pre 9 godina

Dalo, Tepic, Muric, Marinkovic, Andric, Aranitovic, Milutinovic, Bogdanovic, Gagic, Milutinov, Salic, Kazeloglu. Ova ekipa po mom misljenju nije za 30 poena razlike losija od Olimpije, Ritasa, Cedevite. Tepic, Bogdanovic, Gagic i Muric- bivsi i sadasnji reprezentativci. Aranitovic je u kupu dao 25 poena i nije mi jasno kako nije zasluzio ni minut na terenu u Aba ligi, uz to ni on, ni Dalo, Andric, Milutinovic, Milutinov nisu klinci, oni su godina kao Zvezdin kapiten ili Miljenovic, Vasa Micic, stariji su od Jokica i s obzirom na njihov talenat moraju bolje partije da pruzaju. Dovodjenje stranca Kazeloglua, koji je jedan od najvecih talenata Grcke i ne davanje ni minuta na utakmicma ni uz ovako losu igru ostalih igraca mi isto nije jasno, jer ni on nije dete vec Jokicevo i Tejicevo godiste. U svakom slucaju igra i rezultati Partizana na pocetku sezone su ispod renomea Partizana i ispod svakog nivoa, pa cak i ispod kvaliteta koji poseduju igraci koje Partizan trenutno ima. Uz dolazak Macvana, povratak Gagija, eventualni dolazak Pavlovica i pleja (Mekejleb se pominje), Partizan bi imao najkvalitetniju petorku u ligi. Cak i bez Pavlovica i pleja, realna je, po kvalitetu tima, borba za plej of.

Tex Wiler

pre 9 godina

Naslov za nekog lep,za nekog tužan.Realnost je sledeća :što se Zvezde tiče trenutno je sve jasno.Partizanova situacija je mnogo komplikovanija ali nije beznadežna.Ukoliko ne dovede ta 2 pojačanja o kojima se spekuliše Boa i Pavlovića od borbe za Euro-ligu nema ništa.Ukoliko se značajno pojačaju ništa još uvek nije izgubljeno.Partizan čak ne treba ni preterano da žuri sa pojačanjima sve do derbija sa C.Z. oko Dana bivše nam Republike.Kandidati za 4 mesta su CZ i BUD- nesporni + OLI,CD i PAR (3 ekipe za 2 mesta).Trenutno Partizan zaostaje za 1(CD) ili 2 (OLI) pobede.Raspored je takav da sve do derbija 28.11.i ovakav Partizan može da održi taj minimalni minus ako čak i ne pristigne neku od te dve ekipe.Ali već od duela sa Zvezdom ,ukoliko ne budu imali pojačanja, su ugasili što se Euro-lige tiče.Veliki problem i pojačanom Partizanu može praviti koš-razlika sa kojom je izgubio od direktnih protivnika u borbi za plej of.

makarije cudotvorac

pre 9 godina

vidi se koliko evroliga ceni "instituciju" da je pozivnicu za kvalifikacije dala cak I levskom a ne njima..cak je Ih u evrokupu(lilijana ronketi) stavila u cetvrti sesir :D

alex

pre 9 godina

Ajmo,pljujte po ZVEZDI,vi samo to i znate!!! Kako god, PARTIZANIGOKEA tone polako,boricete se za opstanak! nemate ni tim ni pare,iako ste prodali bar 10 igraca,10 god unazad igrali ste euroligu i opet ste u gugovima do guse, pa bolje sb zapitajte gde su vam te pare?!? Ko vas je pokrao!

Batko

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.
(Dzoni, 20. oktobar 2014 11:30)

Srce moje, pa ti si baš isfrustriran ...auuuuu

Drobnjak iz auta

pre 9 godina

grobariiiii..... jel nas cujeteeee? na tabeli zadnji steeeee.... jel nas cujeteeeeee? odozgo zvezda gledaa sveeee!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baki, 20. oktobar 2014 04:45)
Pantelijeeeeeeeeeee,trofeji se dele u aprilu,junu i igra se play off,ko istoriju ne uci taj je obavezno ponavlja

Mikeli

pre 9 godina

(mrsimud, 20. oktobar 2014 02:11)

Kod vas su igraci dakle dolazili iz ljubavi, zbog evrolige i Duleta, a u zvezdi dolaze zbog para?Pa vi ste prvih 5 sezona bili u EL kanta za napucavanje, tada ste terali tog Duleta, a on vama pokazivao medjunozje na utakmicama. Je l se secate vi toga? A svi ti igraci koje si naveo da ce doci, nece dakle doci jer vole pare, nego ce doci iz ljubavi da bi partizan uz pomoc trojki iz auta i 40 bacanja po mecu opet uzeo titulu i dao vama priliku da na ovim portalima samo o tome i pricate. Eto nadate se tom maju vec dve godine i onda uz prekide, ucene, pretnje i cirkus uzimate titulu?
I za kraj kada ste toliko mocni , institucija i slicno, a mi predgradje, 17 godina cekamo titulu, zasto nas stalno komentarise,zasto vas ima vise nego na stadionu kada zvezda izgubi? Eto mi dodjemo jer smo isfrustrirani, a zasto vi sampioni i institucija pricate o nama koji od 98 nismo uzeli titulu? Ja cu ti reci, jer 13 titula za redom ne moze da suzbije visedecenijski kompleks manjeg kluba koji vi znate da jeste, 13 titula ne moze kupiti ono sto se 60 godina gradilo. 13 titula ne moze kupiti velicinu koje nase sportsko drustvo ima. Zna se ko je jedina prava sportska institucija ove zemlje, a kada vas ne budu gurali Marjanovici, Dacici, Tadici, Dodici , kada vas ne budu gurali kumovi Neskovici, Milije Vojnovici i slicni, tada cemo i uzeti tu nebitnu titulu koja vama znaci kao nekima hleb a onda cemo videti kakve lazi i neistine cete onda pricati.

aca_bg

pre 9 godina

Vreme je da neko iz uprave kluba(ne DV,nego oni kojima je to posao) kaze sta je cilj ove sezone. Podmladjivanje tima? Otkuda Luka Bogdanovic u toj prici? Finansijska stabilizacija?Gde je konstrukcija ?Izgubiti tri utakmice protiv ne previse jakih protivnika sa 80 poena razlike ne moze da bude deo 'sazrevanja' ekipe. Car je go, i vreme je da to neko kaze.U suprotnom, postacemo KK Partizan Telekom Diva.

Historicar

pre 9 godina

I posle ce da pricaju kako smo nezasluzeno u Euro ligi, a vec sada je skoro izvesno da nemaju sanse biti prvi u ligaskom delu.Misle da ce im za Euro ligu uvek biti dovoljno da cele sezone nemaju pojma i da onda na kraju odigraju dve, tri dobre partije.

Dzoni

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.

nikola86

pre 9 godina

Vujosevicu podnesi ostavku,unistili ste Partizan,pao je na najnize grane u svojoj istoriji!Ako niste sposobni da obezbedite sredstva da klub normalno funkcionise lepo se pokupite i idite iz kluba a nek dodje neko sposoban.Vi znate samo da kukate i cekate da vam pare padnu sa neba!Hocemo ostavke!!

Neko Ko Zna

pre 9 godina

Na stranu manje kvalitetan tim koji je počeo sezonu, ali Partizan je i u godinama kada je bio mnogo jači gubio utakmice u Zagrebu i Ljubljani, pa do ove godine i u Mađarskoj. Ovakav omjer pobjeda i poraza od 1:3 mogao je da se desi i u nekim mnogo boljim okolnostima. Ovo je definitvno najlošiji ulaz u ABA sezonu od kada Partizan igra ovu ligu ali uz činjenicu da je liga slabija nego prethodnih godina i da Zvezda i Budućnost za sada odskaču kvalitetom lako je moguće da će na kraju pozivcija 4 biti moguća i sa 9-10 poraza. Na sve to naravno treba sačekati a uskoro će ekipa izgledati malo drugačije i očekivati je da krenemo prema gornjem dijelu tabele.

Aleksej

pre 9 godina

Finale lige ove sezone bez dileme Zvezda-Buducnost. Samo je pitanje ko ce osvojiti titulu, oba tima su prejaka za Aba ligu. Milo mi je sto je Buducnost opet institucija, nisu igrali 10 godina Evroligu i ove sezone je pravo vrijeme da se vrate.

YoxBg

pre 9 godina

Ma da igramo i opštinsku ligu, meni to ne menja ništa.
Ja ću biti na tribini, bodriti Duleta i ekipu.

Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!

delija

pre 9 godina

zvezda je institucija i uvek ce da se podigne partizan ne za 2-3 godine nece ga ni biti sto bi rekao jedan veliki delija nije vazno koliko mozes jako da udaris nego koliko mozes jako da primis udarac i da nastavis tako je uvek bilo tako ce i biti ziveo roki

Srbin

pre 9 godina

Cestitke za crveno-bele i fantastican pocetak sezone kako u ABA liga tako i u Evroligi. Ekipa bolja nego prosle godine, izgleda da je Radonjic naucio neke stvari i bice interesantno videti koliko daleko Zvezda moze da prodje na svim frontovima. Crno-beli nisu poceli dobro ovu sezonu, i ocigledno je da finansijski problemi ostavljaju dubok trag. Videcemo koliko ce Macvan da pomogne ili su problemi druge prirode.

SrbEUin

pre 9 godina

Tek je početak lige. PTZ će kao i prethodnih godina štelovati formu za proleće, zanemariće EK i Kup Koraća, samo da se domogne četvrtog mesta ABE. Ako uspeju, za play off kupiće na mesec-dva, dobre i skupe igrače na kredit, (iz timova koji otpadnu od top 16, ili od onih što se vraćaju iz Kine) pa onda sa njima na mišiće do finala i EL.

Pošto su BUD i CZT sigurni 1 i 2, glavni konkurenti za br 4 biće im CED i OLI, koji takođe imaju EL ambicije. Otežavajuća okolnost su im ovi porazi od po 20+ jer na kraju može odlučiti međusobni skor. Dulo glumi finansijski raspad i vrši pritisak na Vladu, nebi li iskukao još para, ali ovaj put su veliki izgledi da izvisi, iako je prešao na uvlakačku retoriku. Dok se uklope i uigraju Mačvan i ekspresna nova još dva pojačanja, ode pola sezone, što se teško može nadoknaditi, jer su pomenute ekipe sasvim solidne, i dobro motivisane.

Za ovakvu katastrofalnu igru su sami krivi, jer su sve svoje dosadašnje uspehe bazirali na kupovini i dovođenju ekstra igrača, a svoju omladinsku školu potpuno zanemarili. Drugi su stvarali igrače i reprezentativne potencijale (Hemofarm, FMP, Mega) a oni su ih kupovali, dovodili ili otimali. Gde su im ti vrhunski igrači koje od sopstvenih ekstra talenata proizvodi čarobnjak Dulo? Ovo stanje je realni pokazatelj stvarne stručnosti i sposobnosti Dula da od makar malo iznadprosečnog talenta stvori vrhunskog igrača. Sada uživaju u plodovima svoga (ne)rada.

Vasa Ludački

pre 9 godina

Partizan plaća cehove iz perioda kada je trener bio Vlada Jovanović. Dule je odlaskom na F4 osigurao odlične evroligaške temelje Partizana i kada se očekivalo da njegov dugogodišnji učenik nastavi i unapredi sistem koji je Dule postavio, došlo je do sloma. Dovođena je masa igrača, prvi put nakon niza godina se desilo da Partizan menja Amerikanca posle nekoliko utakmica (Džerels umesto Lafajeta), a naredne sezone epizoda sa Ejsi Lo-om je pokazala da nešto u Partizanu ne štima. Partizan nije marketinški iskoristio plasman na F4 niti uredio klub po ugledu na evroligaške standarde. Ova sezona će verovatno biti za zaborav, tačnije sezona koja će biti puštena niz vodu u cilju finansijske i organizacione konsolidacije kluba. Što se Zvezde tiče, tim je moćan i sve ispod Top 16 bi bio neuspeh. Međutim, ono što me čudi je veličanje Dženkinsa i njegove igre. Mislim da je poprilično van sistema Zvezde, prosto divlja na svakoj utakmici koju sam gledao, uzima nerezonske šuteve odnosno igra sam za sebe. Ne verujem da mu je Radonjić dao takvu slobodu. Protiv jačih ekipa od Galatasaraja to će biti kažnjeno.

mirko

pre 9 godina

Posle toliko truda spolja i iznutra izgleda da su konacno uspeli da nas skinu sa vrha, mada ima jos da se igra poprilicno i nadam se da ce Dusko i Todor uspeti da popune tim na svim pozicijama na kojima smo ultra tanki.

Vazno je da se novci poreskih obveznika guraju u jedan drugi Beogradki klub koji to nicim nije zasluzio i koji nema nikakve rezultate i koji postoji nesto manje od dve godine ali takva je trenutno situacija u drzavi.

Nadam se da ce se brzo promeniti ova bezizlazna situacija i da ce svako po zasluzi dobiti sredstva.

na severu je huk,a na jugu muk e to je razlika...

pre 9 godina

Auuuuu kakav naslov hahaha.Bravo Zvezdo najlepšu,najbolju košarku igramo,za klasu smo bolji od svih.One narikace na jugu pogresne oplakale.Gazi bre!

Grobar ali realan

pre 9 godina

Dobra Zvezda naopako samo! Ali ako dodje Macvan,Bo i Pavlovic svanuce i nama,mada 13 godina vladavine,ja ne znam ova deca,klinci,kako mogu da navijaju za Zvezdu kada oni ne znaju sta je titula,vecito ste drugi,ipak njihov izbor! :-)

Bodibond

pre 9 godina

Tabela: 1. Crvena zvezda Telekom 4-0 2. Budućnost VOLI 4-0 3. Union Olimpija 3-1 4. Krka 3-1 5. Cedevita 2-2 6. Solnok Olaj 2-2 7. MZT Skoplje 2-2 8. Mega Vizura 2-2 9. Zadar 1-4 10. Igokea 1-3 11. Levski Sofija 1-3 12. Partizan NIS 1-3 13. Metalac Farmakom 0-4 14. Cibona 0-3

Hahahahaha

makarije

pre 9 godina

Odlicna Zvezda,ima oscilacija al tek je pocetak pa ima vremena za napredak. Za aba i evroligu tj 2 utakmice sedmicno malo visokih igraca imamo jer Tejic je mlad i nema minutazu,zato na vreme dovesti Jelovca,Radenovica,Jokica ili Keselja. Keselj kao visoka trojka bi nam bio pun pogodak. Zvezdo zgazi ih sve :-)

danilo

pre 9 godina

Radujte se, tužna braćo iz pregradja, ne porazima Partizana, već pobedama vašeg tima.
Ovo je vaš najjači tim od raspada stare zemlje, sve za sada ide na vašu vodenicu.
Ako Partizan ostane u ovom sastavu + Gagi i Mačvan, vaša radost će verovatno potrajati i do proleća jer ovo je naslabiji Partizan u poslednjih 25 godina.
Mi imamo dva jaka aduta u rukavu:
Pravosudje i Maga, možda naš osmeh ipak bude poslednji u sezoni 2o14/15?

Dubinsky

pre 9 godina

Pa dobro, raspadamo se, borimo se za opstanak trenutno, mozda necemo...verovatno necemo ni plej of ABA izboriti, ako ostane ovakav roster...ali barem necemo ime i grb prodati. Sve ste rekli lepo u tekstu, GIGANTI, nadam se da ce doci bolja vremena.

mrsimud

pre 9 godina

Kakvi se sve naslovi mogu procitati u vecerasnjim vestima - "Bruka Partizana", "Partizan ponizen", "Partizan deklasiran, Vujosevic psovao svoje igrace", "Pogledajte kako Vujosevic vredja Milutinova (VIDEO)" itd itd. Spin masinerija radi punom parom. Ne secam se ovakvih naslova u ne tako dalekom periodu kada je pokojna Zvezda bila poslednja u Jadranskoj ligi cele sezone. Naravno, kada se Duda ili Zeljko (Partizanova skola da se razumemo) unesu u facu svom igracu, sudiji, kada pokusaju da sapletu svog igraca itd to je "cool", jer eto, oni nisu u Partizanu. A kada Vujosevic (poznat po istom stilu vodjenja utakmica) uradi slicno, mediji uz podrsku isfrustriranih navijaca preimenovanog FMP-a pljuju po njemu kao da je osudjeni serijski ubica licno. Daleko od toga da je Vujosevic bezgresan, ali ovde se ocigledno radi o dobro organizovanim atacima. Neki od vas ocigledno zaboravljaju ko dominira u Srbiji i regionu bezbroj godina, ko je i vise nego casno predstavljao ovu drzavu u Evroligi vise od deceniju. Ocigledno se i zaboravlja 18 miliona duga pokojne Zvezde, ko rukom odnesenih jednostavnim preimenovanjem, jer kako rece legenda kluba - niko ne moze da zabrani FMP-u... Zaboravljate ko je stvorio desetine vrhunskih evropskih igraca svih ovih godina, zaboravljate da je Partizan evropski klub sa NAJVISE lansiranih igraca u NBA, zaboravljate da je Partizan igrao Evroligu 15 godina bez licence(jedini takav primer u Evropi), mnogo toga zaboravljate... samo nemojte zaboraviti, 3 poraza u ABA ligi nece obrisati 13 godina dominacije. Partizan ce uz kapitena, Macvana i pleja (da jeste, Mekejleb je u igri izmedju ostalog) polako stati na noge, upalice se masina, a onda nikakve drzavne niti "sponzorske" pare nece pomoci. Dace bog i da se rese neke unutarklupske razmirice, a ja ocekujem ishod kao i svakog leta. U sredu docekujemo Banvit, u nedelju Metalac, Partizanovci znate sta vam je ciniti. Uz instituciju i u beton ligi, casno do kraja! VOLIM GA K'O OKA DVA...!!!

torlak

pre 9 godina

Govori jedan strastveni zvezdas.
U teskim trenucima za svoj kk, kada mi je muka bilo od lopova na celu, i raznoraznih losih stvari, priznajem da sam uzivao dok sam gledao Partizan i navijao uvek kada je igrao protiv zvezde. Sada to isto mogu da rade navijaci partizana... Pogledajte kako igra zvezda, prelepo. Dok je kod vas lopova na vrhu, nece vam biti bolje... Nisu ni nasi sjajni, ali rade sjajan posao, vasi hoce sve u dzep i svima da duguju. Drzava pomaze ravnopravno, jurite sponzore, ako sebe vec nazovate institucijom.
Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ko svesno u timu drzi Daloa ? Ko svesno u timu drzi Salica ? Ajde nemoj da se lazemo neke stvari,pa Marinovic i Jorovic bi oberucke prihvatili poziv Partizana ! Ljudi igraju za neku sicu u Ljubljani i Aleksandrovcu ! Jos koliko cemo da trpimo te mlade igrace koje cekamo da se uigraju ! Ja nemam nista protiv toga da Dalo stasava,ali recimo uz jednog Marinovica ili da Glisic stasava uz jednog Jorovica ! Moramo dovoditi iskusne igrace ! Cinjenica da ce u petorci sa Milosavljevicem,Muricem,Macvanom i Gagicem,biti bolje,ali zasto mora uvek u 5 do 12 ili u 12 i 5 da pravimo tim ?

Ogysa

pre 9 godina

Finale se zna unapred,koplja ce uktstiti Zvezda i Buducnost,drago mi je za Buducnost posle toliko vremena,dok ce Partizan da se bori sa Mzt da upadne u Kup Darinke Simeunovic,hehe.

Milan_Cakovic

pre 9 godina

Zvezdas sam. Zelim poruciti svim navijacima Partizana: pre nekih 6-7 godina gledao sam Zvezdu moju koja deli poslednje mesto u Aba ligi, gubi sve zive tekme, kako igraju igraci koji su mi kidali zivce. Patio sam kao i svi moji Zvezdasi ali ponos i veru u bolje sutra nisam gubio. Zelim vam da ostajete pozitivni i verujete u vas klub u teskim trenucima. Svako dobro svim dobrim ljudima, pozdrav Grobarima, srce mojoj braci DELIJAMA.

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

pre 9 godina

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

homer

pre 9 godina

Dicicemo se iz pepela i pokazati da smo kosarkaska institucija!
Nedostatak para i pobeda nam nece smanjiti ljubav prema nasim kosrkasima i duletu cak i ako ne osvojimo titulu!

Mi cemo uvek biti uz tebe i ako ne budes opet prvak ti...

Thilmo

pre 9 godina

A šta je tu čudno? Gurala ih država 15 god, demagog ih ubedio da su institucija.
Sad su karte drugačije podeljene, klub za koji navijam je institucija trenutno, ali neću leteti u oblake kao komšije nego ću shvatiti da je to deo sportskog uspeha a deo...

Zemunac

pre 9 godina

Dule hvala do neba za sve, ali vreme je za nekog novog. Upravu ne bih komentarisao. Ako si bio dobar kosarkas ne znaci da ces biti i dobar menadzer. Korak nize je gasenje kluba.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Nije Partizan u tolikom raspadu kao što neki misle. Liga je nikad slabija, uz Mačvana i Milosavljevića i još jednog stranca, ili Pavlovića pozicija broj 4 se napada bez problema. A posle se ne zna šta može biti, nije ni Zvezda San Antonio :) Samo je CZ jača nego prošle godine. Ovi porazi su realnost, ali svako ko misli da će KKP ovako nastaviti da igra i u nastavku sezone o košarci nema pojma.

Milan_Cakovic

pre 9 godina

Zvezdas sam. Zelim poruciti svim navijacima Partizana: pre nekih 6-7 godina gledao sam Zvezdu moju koja deli poslednje mesto u Aba ligi, gubi sve zive tekme, kako igraju igraci koji su mi kidali zivce. Patio sam kao i svi moji Zvezdasi ali ponos i veru u bolje sutra nisam gubio. Zelim vam da ostajete pozitivni i verujete u vas klub u teskim trenucima. Svako dobro svim dobrim ljudima, pozdrav Grobarima, srce mojoj braci DELIJAMA.

Thilmo

pre 9 godina

A šta je tu čudno? Gurala ih država 15 god, demagog ih ubedio da su institucija.
Sad su karte drugačije podeljene, klub za koji navijam je institucija trenutno, ali neću leteti u oblake kao komšije nego ću shvatiti da je to deo sportskog uspeha a deo...

na severu je huk,a na jugu muk e to je razlika...

pre 9 godina

Auuuuu kakav naslov hahaha.Bravo Zvezdo najlepšu,najbolju košarku igramo,za klasu smo bolji od svih.One narikace na jugu pogresne oplakale.Gazi bre!

Batko

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.
(Dzoni, 20. oktobar 2014 11:30)

Srce moje, pa ti si baš isfrustriran ...auuuuu

Mikeli

pre 9 godina

(mrsimud, 20. oktobar 2014 02:11)

Kod vas su igraci dakle dolazili iz ljubavi, zbog evrolige i Duleta, a u zvezdi dolaze zbog para?Pa vi ste prvih 5 sezona bili u EL kanta za napucavanje, tada ste terali tog Duleta, a on vama pokazivao medjunozje na utakmicama. Je l se secate vi toga? A svi ti igraci koje si naveo da ce doci, nece dakle doci jer vole pare, nego ce doci iz ljubavi da bi partizan uz pomoc trojki iz auta i 40 bacanja po mecu opet uzeo titulu i dao vama priliku da na ovim portalima samo o tome i pricate. Eto nadate se tom maju vec dve godine i onda uz prekide, ucene, pretnje i cirkus uzimate titulu?
I za kraj kada ste toliko mocni , institucija i slicno, a mi predgradje, 17 godina cekamo titulu, zasto nas stalno komentarise,zasto vas ima vise nego na stadionu kada zvezda izgubi? Eto mi dodjemo jer smo isfrustrirani, a zasto vi sampioni i institucija pricate o nama koji od 98 nismo uzeli titulu? Ja cu ti reci, jer 13 titula za redom ne moze da suzbije visedecenijski kompleks manjeg kluba koji vi znate da jeste, 13 titula ne moze kupiti ono sto se 60 godina gradilo. 13 titula ne moze kupiti velicinu koje nase sportsko drustvo ima. Zna se ko je jedina prava sportska institucija ove zemlje, a kada vas ne budu gurali Marjanovici, Dacici, Tadici, Dodici , kada vas ne budu gurali kumovi Neskovici, Milije Vojnovici i slicni, tada cemo i uzeti tu nebitnu titulu koja vama znaci kao nekima hleb a onda cemo videti kakve lazi i neistine cete onda pricati.

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

pre 9 godina

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

Ogysa

pre 9 godina

Finale se zna unapred,koplja ce uktstiti Zvezda i Buducnost,drago mi je za Buducnost posle toliko vremena,dok ce Partizan da se bori sa Mzt da upadne u Kup Darinke Simeunovic,hehe.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Nije Partizan u tolikom raspadu kao što neki misle. Liga je nikad slabija, uz Mačvana i Milosavljevića i još jednog stranca, ili Pavlovića pozicija broj 4 se napada bez problema. A posle se ne zna šta može biti, nije ni Zvezda San Antonio :) Samo je CZ jača nego prošle godine. Ovi porazi su realnost, ali svako ko misli da će KKP ovako nastaviti da igra i u nastavku sezone o košarci nema pojma.

SrbEUin

pre 9 godina

Tek je početak lige. PTZ će kao i prethodnih godina štelovati formu za proleće, zanemariće EK i Kup Koraća, samo da se domogne četvrtog mesta ABE. Ako uspeju, za play off kupiće na mesec-dva, dobre i skupe igrače na kredit, (iz timova koji otpadnu od top 16, ili od onih što se vraćaju iz Kine) pa onda sa njima na mišiće do finala i EL.

Pošto su BUD i CZT sigurni 1 i 2, glavni konkurenti za br 4 biće im CED i OLI, koji takođe imaju EL ambicije. Otežavajuća okolnost su im ovi porazi od po 20+ jer na kraju može odlučiti međusobni skor. Dulo glumi finansijski raspad i vrši pritisak na Vladu, nebi li iskukao još para, ali ovaj put su veliki izgledi da izvisi, iako je prešao na uvlakačku retoriku. Dok se uklope i uigraju Mačvan i ekspresna nova još dva pojačanja, ode pola sezone, što se teško može nadoknaditi, jer su pomenute ekipe sasvim solidne, i dobro motivisane.

Za ovakvu katastrofalnu igru su sami krivi, jer su sve svoje dosadašnje uspehe bazirali na kupovini i dovođenju ekstra igrača, a svoju omladinsku školu potpuno zanemarili. Drugi su stvarali igrače i reprezentativne potencijale (Hemofarm, FMP, Mega) a oni su ih kupovali, dovodili ili otimali. Gde su im ti vrhunski igrači koje od sopstvenih ekstra talenata proizvodi čarobnjak Dulo? Ovo stanje je realni pokazatelj stvarne stručnosti i sposobnosti Dula da od makar malo iznadprosečnog talenta stvori vrhunskog igrača. Sada uživaju u plodovima svoga (ne)rada.

torlak

pre 9 godina

Govori jedan strastveni zvezdas.
U teskim trenucima za svoj kk, kada mi je muka bilo od lopova na celu, i raznoraznih losih stvari, priznajem da sam uzivao dok sam gledao Partizan i navijao uvek kada je igrao protiv zvezde. Sada to isto mogu da rade navijaci partizana... Pogledajte kako igra zvezda, prelepo. Dok je kod vas lopova na vrhu, nece vam biti bolje... Nisu ni nasi sjajni, ali rade sjajan posao, vasi hoce sve u dzep i svima da duguju. Drzava pomaze ravnopravno, jurite sponzore, ako sebe vec nazovate institucijom.
Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke.

Nolan sa pola

pre 9 godina

Realno partizan ume da igra samo ako ima deset puta veći budžet, 3 NBA igrača i 5 reprezentativca uz trojicu domaćih sudija. Sad kad primaju 3 puta više i imaju samo 4 reprezentativca i možda jednog NBA igrača onda su zadnji na tabeli a Zvezda prva. Da se jednom zauvek vidi ko kako ostvaruje rezultate! Eto kakav je vujošević trener, u Evropi je iz 13 sezona 7 puta bio zadnji, upisao najveći broj poraza u istoriji i sa najvećom razlikom, a i ćorava koka ubode jedno zrno iz 13 puta. U Srbiji je osvojio legalno samo titule gde nije ni bilo konkurencije, u svim ostalim sezonama su sudije grebale i nogama i rukama da poguraju partizan. Shvatate li vi da partizan prima 3 puta više od prve sledeće ekipe u ovoj ligi a da gubi sa po 30 razlike? I opet je država ugurala dodatnih 750.000 prošle nedelje da bi doveli velika pojačanja kao i svake sezone. Pa tako i dete sa ulice može da osvaja titule! A grobari da imaju obraza ne bi više u životu ostavili nijedan komentar. Pored tolike državne pomoći i para vi ste predzadnji na tabeli??

Bodibond

pre 9 godina

Tabela: 1. Crvena zvezda Telekom 4-0 2. Budućnost VOLI 4-0 3. Union Olimpija 3-1 4. Krka 3-1 5. Cedevita 2-2 6. Solnok Olaj 2-2 7. MZT Skoplje 2-2 8. Mega Vizura 2-2 9. Zadar 1-4 10. Igokea 1-3 11. Levski Sofija 1-3 12. Partizan NIS 1-3 13. Metalac Farmakom 0-4 14. Cibona 0-3

Hahahahaha

Aleksej

pre 9 godina

Finale lige ove sezone bez dileme Zvezda-Buducnost. Samo je pitanje ko ce osvojiti titulu, oba tima su prejaka za Aba ligu. Milo mi je sto je Buducnost opet institucija, nisu igrali 10 godina Evroligu i ove sezone je pravo vrijeme da se vrate.

mrsimud

pre 9 godina

Kakvi se sve naslovi mogu procitati u vecerasnjim vestima - "Bruka Partizana", "Partizan ponizen", "Partizan deklasiran, Vujosevic psovao svoje igrace", "Pogledajte kako Vujosevic vredja Milutinova (VIDEO)" itd itd. Spin masinerija radi punom parom. Ne secam se ovakvih naslova u ne tako dalekom periodu kada je pokojna Zvezda bila poslednja u Jadranskoj ligi cele sezone. Naravno, kada se Duda ili Zeljko (Partizanova skola da se razumemo) unesu u facu svom igracu, sudiji, kada pokusaju da sapletu svog igraca itd to je "cool", jer eto, oni nisu u Partizanu. A kada Vujosevic (poznat po istom stilu vodjenja utakmica) uradi slicno, mediji uz podrsku isfrustriranih navijaca preimenovanog FMP-a pljuju po njemu kao da je osudjeni serijski ubica licno. Daleko od toga da je Vujosevic bezgresan, ali ovde se ocigledno radi o dobro organizovanim atacima. Neki od vas ocigledno zaboravljaju ko dominira u Srbiji i regionu bezbroj godina, ko je i vise nego casno predstavljao ovu drzavu u Evroligi vise od deceniju. Ocigledno se i zaboravlja 18 miliona duga pokojne Zvezde, ko rukom odnesenih jednostavnim preimenovanjem, jer kako rece legenda kluba - niko ne moze da zabrani FMP-u... Zaboravljate ko je stvorio desetine vrhunskih evropskih igraca svih ovih godina, zaboravljate da je Partizan evropski klub sa NAJVISE lansiranih igraca u NBA, zaboravljate da je Partizan igrao Evroligu 15 godina bez licence(jedini takav primer u Evropi), mnogo toga zaboravljate... samo nemojte zaboraviti, 3 poraza u ABA ligi nece obrisati 13 godina dominacije. Partizan ce uz kapitena, Macvana i pleja (da jeste, Mekejleb je u igri izmedju ostalog) polako stati na noge, upalice se masina, a onda nikakve drzavne niti "sponzorske" pare nece pomoci. Dace bog i da se rese neke unutarklupske razmirice, a ja ocekujem ishod kao i svakog leta. U sredu docekujemo Banvit, u nedelju Metalac, Partizanovci znate sta vam je ciniti. Uz instituciju i u beton ligi, casno do kraja! VOLIM GA K'O OKA DVA...!!!

nikola86

pre 9 godina

Vujosevicu podnesi ostavku,unistili ste Partizan,pao je na najnize grane u svojoj istoriji!Ako niste sposobni da obezbedite sredstva da klub normalno funkcionise lepo se pokupite i idite iz kluba a nek dodje neko sposoban.Vi znate samo da kukate i cekate da vam pare padnu sa neba!Hocemo ostavke!!

delija

pre 9 godina

zvezda je institucija i uvek ce da se podigne partizan ne za 2-3 godine nece ga ni biti sto bi rekao jedan veliki delija nije vazno koliko mozes jako da udaris nego koliko mozes jako da primis udarac i da nastavis tako je uvek bilo tako ce i biti ziveo roki

aca_bg

pre 9 godina

Vreme je da neko iz uprave kluba(ne DV,nego oni kojima je to posao) kaze sta je cilj ove sezone. Podmladjivanje tima? Otkuda Luka Bogdanovic u toj prici? Finansijska stabilizacija?Gde je konstrukcija ?Izgubiti tri utakmice protiv ne previse jakih protivnika sa 80 poena razlike ne moze da bude deo 'sazrevanja' ekipe. Car je go, i vreme je da to neko kaze.U suprotnom, postacemo KK Partizan Telekom Diva.

alex

pre 9 godina

Ajmo,pljujte po ZVEZDI,vi samo to i znate!!! Kako god, PARTIZANIGOKEA tone polako,boricete se za opstanak! nemate ni tim ni pare,iako ste prodali bar 10 igraca,10 god unazad igrali ste euroligu i opet ste u gugovima do guse, pa bolje sb zapitajte gde su vam te pare?!? Ko vas je pokrao!

Srbin

pre 9 godina

Cestitke za crveno-bele i fantastican pocetak sezone kako u ABA liga tako i u Evroligi. Ekipa bolja nego prosle godine, izgleda da je Radonjic naucio neke stvari i bice interesantno videti koliko daleko Zvezda moze da prodje na svim frontovima. Crno-beli nisu poceli dobro ovu sezonu, i ocigledno je da finansijski problemi ostavljaju dubok trag. Videcemo koliko ce Macvan da pomogne ili su problemi druge prirode.

Zemunac

pre 9 godina

Dule hvala do neba za sve, ali vreme je za nekog novog. Upravu ne bih komentarisao. Ako si bio dobar kosarkas ne znaci da ces biti i dobar menadzer. Korak nize je gasenje kluba.

Wllaxy

pre 9 godina

Sinoć smo takođe mogli da vidimo čemu možemo da se nadamo kad nam sudi Milija Vojinović, a igrali smo samo protiv Mege! Čovek samo nastavlja tamo gde je stao i nema nameru da uspori...

Historicar

pre 9 godina

I posle ce da pricaju kako smo nezasluzeno u Euro ligi, a vec sada je skoro izvesno da nemaju sanse biti prvi u ligaskom delu.Misle da ce im za Euro ligu uvek biti dovoljno da cele sezone nemaju pojma i da onda na kraju odigraju dve, tri dobre partije.

makarije

pre 9 godina

Odlicna Zvezda,ima oscilacija al tek je pocetak pa ima vremena za napredak. Za aba i evroligu tj 2 utakmice sedmicno malo visokih igraca imamo jer Tejic je mlad i nema minutazu,zato na vreme dovesti Jelovca,Radenovica,Jokica ili Keselja. Keselj kao visoka trojka bi nam bio pun pogodak. Zvezdo zgazi ih sve :-)

makarije cudotvorac

pre 9 godina

vidi se koliko evroliga ceni "instituciju" da je pozivnicu za kvalifikacije dala cak I levskom a ne njima..cak je Ih u evrokupu(lilijana ronketi) stavila u cetvrti sesir :D

Sasa

pre 9 godina

Jedina institucija koja je i donela košarku u Beogradu kad ostali nisu znali šta je to je Crvena Zvezda, kad je usledio raspad SFRJ politički faktori uz srpsko-crnogorski lobi su promenili smer i ostavili devastiranu, zgaženu, ponižavanu Zvezdu koja je igrala i sa 4 igrača po poluvreme, nemajući ni za jednu stipendiju dok su se ogromne državne pare slivale u mali partizan, sad smo se vratili jači nego ikada, i jedina institucija uzvraća udarac i ne pita za posledice. Za istinu, pravdu, za Crvenu Zvezdu...

danilo

pre 9 godina

Radujte se, tužna braćo iz pregradja, ne porazima Partizana, već pobedama vašeg tima.
Ovo je vaš najjači tim od raspada stare zemlje, sve za sada ide na vašu vodenicu.
Ako Partizan ostane u ovom sastavu + Gagi i Mačvan, vaša radost će verovatno potrajati i do proleća jer ovo je naslabiji Partizan u poslednjih 25 godina.
Mi imamo dva jaka aduta u rukavu:
Pravosudje i Maga, možda naš osmeh ipak bude poslednji u sezoni 2o14/15?

mirko

pre 9 godina

Posle toliko truda spolja i iznutra izgleda da su konacno uspeli da nas skinu sa vrha, mada ima jos da se igra poprilicno i nadam se da ce Dusko i Todor uspeti da popune tim na svim pozicijama na kojima smo ultra tanki.

Vazno je da se novci poreskih obveznika guraju u jedan drugi Beogradki klub koji to nicim nije zasluzio i koji nema nikakve rezultate i koji postoji nesto manje od dve godine ali takva je trenutno situacija u drzavi.

Nadam se da ce se brzo promeniti ova bezizlazna situacija i da ce svako po zasluzi dobiti sredstva.

Grobar ali realan

pre 9 godina

Dobra Zvezda naopako samo! Ali ako dodje Macvan,Bo i Pavlovic svanuce i nama,mada 13 godina vladavine,ja ne znam ova deca,klinci,kako mogu da navijaju za Zvezdu kada oni ne znaju sta je titula,vecito ste drugi,ipak njihov izbor! :-)

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Ovakav bi bio naslov i u fudbalu da se igra pošteno. Neverovatno kako se već zaboravilo kako je partizan dobio bodove protiv Voždovca, Rada, Radničkog i kako je Zvezdi uzeto dva boda protiv Napretka.

Dubinsky

pre 9 godina

Pa dobro, raspadamo se, borimo se za opstanak trenutno, mozda necemo...verovatno necemo ni plej of ABA izboriti, ako ostane ovakav roster...ali barem necemo ime i grb prodati. Sve ste rekli lepo u tekstu, GIGANTI, nadam se da ce doci bolja vremena.

Vasa Ludački

pre 9 godina

Partizan plaća cehove iz perioda kada je trener bio Vlada Jovanović. Dule je odlaskom na F4 osigurao odlične evroligaške temelje Partizana i kada se očekivalo da njegov dugogodišnji učenik nastavi i unapredi sistem koji je Dule postavio, došlo je do sloma. Dovođena je masa igrača, prvi put nakon niza godina se desilo da Partizan menja Amerikanca posle nekoliko utakmica (Džerels umesto Lafajeta), a naredne sezone epizoda sa Ejsi Lo-om je pokazala da nešto u Partizanu ne štima. Partizan nije marketinški iskoristio plasman na F4 niti uredio klub po ugledu na evroligaške standarde. Ova sezona će verovatno biti za zaborav, tačnije sezona koja će biti puštena niz vodu u cilju finansijske i organizacione konsolidacije kluba. Što se Zvezde tiče, tim je moćan i sve ispod Top 16 bi bio neuspeh. Međutim, ono što me čudi je veličanje Dženkinsa i njegove igre. Mislim da je poprilično van sistema Zvezde, prosto divlja na svakoj utakmici koju sam gledao, uzima nerezonske šuteve odnosno igra sam za sebe. Ne verujem da mu je Radonjić dao takvu slobodu. Protiv jačih ekipa od Galatasaraja to će biti kažnjeno.

Dzoni

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.

Bodibolid

pre 9 godina

sve je to sjajno, start 4-0, ali ako ne obezbedimo jos par pojacanja na poziciji sudija i komesara takmicenja uzecemo i ove godine samo kup.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ko svesno u timu drzi Daloa ? Ko svesno u timu drzi Salica ? Ajde nemoj da se lazemo neke stvari,pa Marinovic i Jorovic bi oberucke prihvatili poziv Partizana ! Ljudi igraju za neku sicu u Ljubljani i Aleksandrovcu ! Jos koliko cemo da trpimo te mlade igrace koje cekamo da se uigraju ! Ja nemam nista protiv toga da Dalo stasava,ali recimo uz jednog Marinovica ili da Glisic stasava uz jednog Jorovica ! Moramo dovoditi iskusne igrace ! Cinjenica da ce u petorci sa Milosavljevicem,Muricem,Macvanom i Gagicem,biti bolje,ali zasto mora uvek u 5 do 12 ili u 12 i 5 da pravimo tim ?

limeni

pre 9 godina

problem je cim nema najbolju ekipu gde je Partizan? cak i u ovako nezgodnom trenutku za njih to je ekipa koja vredi i dobija mnogo vise para od ostatka lige!! ali kad krene kuknjava 'velikog maga' i besomucno ponavljanje sledbenika grobari na kraju veruju u svaku njegovu rec a ne vide da su i prosle sezone imali mnogo jaci tim od Zvezde, pametnom dosta!! Ali se od svega pravi teatar pa i od toga da je ta ekipa bila buducnost srpske kosarke a osim Bogdanovica sve ostalo su 'pravi' Srbi-Lovernj, Vesterman, Bertrans, Kinzi, Pavlovic, Dalo... kako rece mag 'suvo zlato'!! setite se toga grobari i prestanite smarati sa vasim opservacijama- vase prolece u kosarci nosi sa sobom Belosevica, Miliju Vojinovica Sramnog i Agroziv ligu koju ste potpuno obesmislili pa sad nista i ne vredi, sve se unapred zna!! slobodno nastavite to isto jadno takmicenje osvajati ali realnost je surova, vasi omiljeni likovi vam gase omiljeni klub, pustite Zvezdu i mislite o tome!

homer

pre 9 godina

Dicicemo se iz pepela i pokazati da smo kosarkaska institucija!
Nedostatak para i pobeda nam nece smanjiti ljubav prema nasim kosrkasima i duletu cak i ako ne osvojimo titulu!

Mi cemo uvek biti uz tebe i ako ne budes opet prvak ti...

YoxBg

pre 9 godina

Ma da igramo i opštinsku ligu, meni to ne menja ništa.
Ja ću biti na tribini, bodriti Duleta i ekipu.

Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!

petarczv

pre 9 godina

Pantelijeeeeeeeeeee,trofeji se dele u aprilu,junu i igra se play off,ko istoriju ne uci taj je obavezno ponavlja
(Drobnjak iz auta, 20. oktobar 2014 12:03)

Hahaha jedan od najglupljih komentara ikad

Drobnjak iz auta

pre 9 godina

grobariiiii..... jel nas cujeteeee? na tabeli zadnji steeeee.... jel nas cujeteeeeee? odozgo zvezda gledaa sveeee!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baki, 20. oktobar 2014 04:45)
Pantelijeeeeeeeeeee,trofeji se dele u aprilu,junu i igra se play off,ko istoriju ne uci taj je obavezno ponavlja

Tex Wiler

pre 9 godina

Naslov za nekog lep,za nekog tužan.Realnost je sledeća :što se Zvezde tiče trenutno je sve jasno.Partizanova situacija je mnogo komplikovanija ali nije beznadežna.Ukoliko ne dovede ta 2 pojačanja o kojima se spekuliše Boa i Pavlovića od borbe za Euro-ligu nema ništa.Ukoliko se značajno pojačaju ništa još uvek nije izgubljeno.Partizan čak ne treba ni preterano da žuri sa pojačanjima sve do derbija sa C.Z. oko Dana bivše nam Republike.Kandidati za 4 mesta su CZ i BUD- nesporni + OLI,CD i PAR (3 ekipe za 2 mesta).Trenutno Partizan zaostaje za 1(CD) ili 2 (OLI) pobede.Raspored je takav da sve do derbija 28.11.i ovakav Partizan može da održi taj minimalni minus ako čak i ne pristigne neku od te dve ekipe.Ali već od duela sa Zvezdom ,ukoliko ne budu imali pojačanja, su ugasili što se Euro-lige tiče.Veliki problem i pojačanom Partizanu može praviti koš-razlika sa kojom je izgubio od direktnih protivnika u borbi za plej of.

krcun osnivac

pre 9 godina

Klinac, da ti razjasnim nešto.
Fudbal ne pratim, reprezentativni još od Djenove, klubski još od pojavljivanja Toleta na vašoj tribini i u svlačionici.
'91 nikad nećete dostići, dominaciju Zvezde, onda kada vas je gazila 3:0 na pašnjaku pre Tole Super Lige nećete ponoviti.
A sad na košarku, gde najavljujete proleće. Vi izgleda ne kapirate da u ABA ligi nemate Toleta i Željka, doduše sude Vojinović i Pukl, nego imate već 3 poraza sredinom oktobra.
Da ne pričam o koš razlici protiv direktnih konkurenata Olimpije (-29) i Cedevite (-20). Nećete ni imati proleće a to znači još godinu dana bez Evrolige...
(Nolan, 20. oktobar 2014 09:01)

hvala ti za to "klinac"....elem bas te je pogodio poraz u sportu "koji ne pratis"...pises o sportu gde je tvoj zamrznuti klub osvajao titule na sljaci a ovaj novi mutirani ima 2 kupa (i to jedan uz pomoc pp aparata),da rezimiramo,sacekaj jedno 10-15 godina pa mozemo da pricamo,pusti nas da se patimo sa nasim kk-om clanom sd Partizan a ti nastavi da pratis mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

Neko Ko Zna

pre 9 godina

Na stranu manje kvalitetan tim koji je počeo sezonu, ali Partizan je i u godinama kada je bio mnogo jači gubio utakmice u Zagrebu i Ljubljani, pa do ove godine i u Mađarskoj. Ovakav omjer pobjeda i poraza od 1:3 mogao je da se desi i u nekim mnogo boljim okolnostima. Ovo je definitvno najlošiji ulaz u ABA sezonu od kada Partizan igra ovu ligu ali uz činjenicu da je liga slabija nego prethodnih godina i da Zvezda i Budućnost za sada odskaču kvalitetom lako je moguće da će na kraju pozivcija 4 biti moguća i sa 9-10 poraza. Na sve to naravno treba sačekati a uskoro će ekipa izgledati malo drugačije i očekivati je da krenemo prema gornjem dijelu tabele.

crnobele babe sa zadusnicu

pre 9 godina

Mi crnobele čildersice tražimo da i nama država kypi lepe kostime,kao što kupuje i Zvezdinim čildersicama...

grobarizacija

pre 9 godina

@nolan sa pola

leci se, ali najiskrenije ti ovo kazem... jer iz tvog posta se vidi toliki bes i frustracija da si u stanju da sutra ubijes nekog... skolski primer psihopatoloskog komentara... i posle se cudimo musicima, djuricima i kosticima.

goga

pre 9 godina

Vujosevicu podnesi ostavku,unistili ste Partizan,pao je na najnize grane u svojoj istoriji!Ako niste sposobni da obezbedite sredstva da klub normalno funkcionise lepo se pokupite i idite iz kluba a nek dodje neko sposoban.Vi znate samo da kukate i cekate da vam pare padnu sa neba!Hocemo ostavke!!
(nikola86, 20. oktobar 2014 11:26)
nisu najnize grane, ispadali ste vi i u drugu ligu, polako....

Hell

pre 9 godina

@ vidi se koliko evroliga ceni "instituciju" da je pozivnicu za kvalifikacije dala cak I levskom a ne njima..cak je Ih u evrokupu(lilijana ronketi) stavila u cetvrti sesir :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (makarije cudotvorac, 20. oktobar 2014 15:41)

Levski je dobio pozivnicu jer je na vreme podneo molbu kao i svi ostali klubovi koji su igrali kvalifikacioni turnir! Partizan nije pozvan jer je nasa genijalna uprava propustila rok za taj podnesak,tj. uopste nista nije ni podnela jer zaboga nisu znali da treba! A sto se tice toga ko koga ceni najbolji su pokazatelj klubovi i igraci iz Evrolige koji svi imaju samo reci hvale i divljenja prema Partizanu,a ne uprava Evrolige na celu sa halapljivim Bartomeuom koga samo pare zanimaju! A sto se tice cetvrtog sesira to je posledica toga sto se ekipama racunaju sve pobede i porazi iz oba takmicenja pa je tako bizarnost da pobeda u Evroligi i Evrokupu donosi isti broj bodova sto je suludo.
Eto nije na odmet biti informisan pre nego sto nesto napises i nije fer pisati neistine i nesto u sta se ne razumes.

Student

pre 9 godina

Dalo, Tepic, Muric, Marinkovic, Andric, Aranitovic, Milutinovic, Bogdanovic, Gagic, Milutinov, Salic, Kazeloglu. Ova ekipa po mom misljenju nije za 30 poena razlike losija od Olimpije, Ritasa, Cedevite. Tepic, Bogdanovic, Gagic i Muric- bivsi i sadasnji reprezentativci. Aranitovic je u kupu dao 25 poena i nije mi jasno kako nije zasluzio ni minut na terenu u Aba ligi, uz to ni on, ni Dalo, Andric, Milutinovic, Milutinov nisu klinci, oni su godina kao Zvezdin kapiten ili Miljenovic, Vasa Micic, stariji su od Jokica i s obzirom na njihov talenat moraju bolje partije da pruzaju. Dovodjenje stranca Kazeloglua, koji je jedan od najvecih talenata Grcke i ne davanje ni minuta na utakmicma ni uz ovako losu igru ostalih igraca mi isto nije jasno, jer ni on nije dete vec Jokicevo i Tejicevo godiste. U svakom slucaju igra i rezultati Partizana na pocetku sezone su ispod renomea Partizana i ispod svakog nivoa, pa cak i ispod kvaliteta koji poseduju igraci koje Partizan trenutno ima. Uz dolazak Macvana, povratak Gagija, eventualni dolazak Pavlovica i pleja (Mekejleb se pominje), Partizan bi imao najkvalitetniju petorku u ligi. Cak i bez Pavlovica i pleja, realna je, po kvalitetu tima, borba za plej of.

nik sloter

pre 9 godina

Nolan@ klinac internet sluzi da nesto naucis,ako nista bar sportski da se edukujes.Mi smo medju pet najvecih SD u Evropi,a vi gdje ste.Razumem tvoje frustracije,zato knjigu u ruke.

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Nolan sa pola@,,,ti nisi svestan sta si sve izlupetao uz to pokazao si svoju mrznju koja izbija iz tebe i tvog komentara. "Idi leci se dok nije kasno sinko. "

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Nolan sa pola@,,,ti nisi svestan sta si sve izlupetao uz to pokazao si svoju mrznju koja izbija iz tebe i tvog komentara. "Idi leci se dok nije kasno sinko. "

Her Zivota

pre 9 godina

sve je to sjajno, start 4-0, ali ako ne obezbedimo jos par pojacanja na poziciji sudija i komesara takmicenja uzecemo i ove godine samo kup.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibolid, 20. oktobar 2014 19:15)

O bonzitabonde tu si. Pa da ona dvojica, bese Jovicic i i i ne mogu da se setim, nisu bili dovoljno spretni da obave posao do kraja, mora to ove godine mnogo spretnije da se uradi, da ponovo ne bi propao projetak Evropska Zvezda, dobro ovaj put je FMP ali ko te pita, sve je to isto !!

xxx

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.
(Dzoni, 20. oktobar 2014 11:30)

Srce moje, pa ti si baš isfrustriran ...auuuuu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 20. oktobar 2014 12:41) Lepo od tebe što si se otkrio tj.autovao... P .S. Plakaćeš na kraju...

Joe Caroll

pre 9 godina

Zvezda je najkvalitetniji tim ABA lige,u to nema sumnje.Ocekujem da se ove godine proseta kroz ovo takmicenje.S druge strane mislim da partizan vec sad gubi ritam i bice vraski tesko da obezbedi mesto na F4.Smatram da Radonja u sledecem kolu u Zadru treba da odmori bitne igrace,sto automatski znaci prilika za Tejica i Rebica da uz pristojnu minutazu pokazu koliko mozemo da racunamo na njih ove sezone.BTW iz pouzdanih izvora sam cuo da pregovaramo sa Lamar Odomom.To znaci da vec sad mozemo da razmislamo o TOP 8 fazi Evrolige

mrsimud

pre 9 godina

Kakvi se sve naslovi mogu procitati u vecerasnjim vestima - "Bruka Partizana", "Partizan ponizen", "Partizan deklasiran, Vujosevic psovao svoje igrace", "Pogledajte kako Vujosevic vredja Milutinova (VIDEO)" itd itd. Spin masinerija radi punom parom. Ne secam se ovakvih naslova u ne tako dalekom periodu kada je pokojna Zvezda bila poslednja u Jadranskoj ligi cele sezone. Naravno, kada se Duda ili Zeljko (Partizanova skola da se razumemo) unesu u facu svom igracu, sudiji, kada pokusaju da sapletu svog igraca itd to je "cool", jer eto, oni nisu u Partizanu. A kada Vujosevic (poznat po istom stilu vodjenja utakmica) uradi slicno, mediji uz podrsku isfrustriranih navijaca preimenovanog FMP-a pljuju po njemu kao da je osudjeni serijski ubica licno. Daleko od toga da je Vujosevic bezgresan, ali ovde se ocigledno radi o dobro organizovanim atacima. Neki od vas ocigledno zaboravljaju ko dominira u Srbiji i regionu bezbroj godina, ko je i vise nego casno predstavljao ovu drzavu u Evroligi vise od deceniju. Ocigledno se i zaboravlja 18 miliona duga pokojne Zvezde, ko rukom odnesenih jednostavnim preimenovanjem, jer kako rece legenda kluba - niko ne moze da zabrani FMP-u... Zaboravljate ko je stvorio desetine vrhunskih evropskih igraca svih ovih godina, zaboravljate da je Partizan evropski klub sa NAJVISE lansiranih igraca u NBA, zaboravljate da je Partizan igrao Evroligu 15 godina bez licence(jedini takav primer u Evropi), mnogo toga zaboravljate... samo nemojte zaboraviti, 3 poraza u ABA ligi nece obrisati 13 godina dominacije. Partizan ce uz kapitena, Macvana i pleja (da jeste, Mekejleb je u igri izmedju ostalog) polako stati na noge, upalice se masina, a onda nikakve drzavne niti "sponzorske" pare nece pomoci. Dace bog i da se rese neke unutarklupske razmirice, a ja ocekujem ishod kao i svakog leta. U sredu docekujemo Banvit, u nedelju Metalac, Partizanovci znate sta vam je ciniti. Uz instituciju i u beton ligi, casno do kraja! VOLIM GA K'O OKA DVA...!!!

Grobar ali realan

pre 9 godina

Dobra Zvezda naopako samo! Ali ako dodje Macvan,Bo i Pavlovic svanuce i nama,mada 13 godina vladavine,ja ne znam ova deca,klinci,kako mogu da navijaju za Zvezdu kada oni ne znaju sta je titula,vecito ste drugi,ipak njihov izbor! :-)

mirko

pre 9 godina

Posle toliko truda spolja i iznutra izgleda da su konacno uspeli da nas skinu sa vrha, mada ima jos da se igra poprilicno i nadam se da ce Dusko i Todor uspeti da popune tim na svim pozicijama na kojima smo ultra tanki.

Vazno je da se novci poreskih obveznika guraju u jedan drugi Beogradki klub koji to nicim nije zasluzio i koji nema nikakve rezultate i koji postoji nesto manje od dve godine ali takva je trenutno situacija u drzavi.

Nadam se da ce se brzo promeniti ova bezizlazna situacija i da ce svako po zasluzi dobiti sredstva.

Thilmo

pre 9 godina

A šta je tu čudno? Gurala ih država 15 god, demagog ih ubedio da su institucija.
Sad su karte drugačije podeljene, klub za koji navijam je institucija trenutno, ali neću leteti u oblake kao komšije nego ću shvatiti da je to deo sportskog uspeha a deo...

Dzoni

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.

danilo

pre 9 godina

Radujte se, tužna braćo iz pregradja, ne porazima Partizana, već pobedama vašeg tima.
Ovo je vaš najjači tim od raspada stare zemlje, sve za sada ide na vašu vodenicu.
Ako Partizan ostane u ovom sastavu + Gagi i Mačvan, vaša radost će verovatno potrajati i do proleća jer ovo je naslabiji Partizan u poslednjih 25 godina.
Mi imamo dva jaka aduta u rukavu:
Pravosudje i Maga, možda naš osmeh ipak bude poslednji u sezoni 2o14/15?

Dubinsky

pre 9 godina

Pa dobro, raspadamo se, borimo se za opstanak trenutno, mozda necemo...verovatno necemo ni plej of ABA izboriti, ako ostane ovakav roster...ali barem necemo ime i grb prodati. Sve ste rekli lepo u tekstu, GIGANTI, nadam se da ce doci bolja vremena.

Drobnjak iz auta

pre 9 godina

grobariiiii..... jel nas cujeteeee? na tabeli zadnji steeeee.... jel nas cujeteeeeee? odozgo zvezda gledaa sveeee!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (baki, 20. oktobar 2014 04:45)
Pantelijeeeeeeeeeee,trofeji se dele u aprilu,junu i igra se play off,ko istoriju ne uci taj je obavezno ponavlja

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Nije Partizan u tolikom raspadu kao što neki misle. Liga je nikad slabija, uz Mačvana i Milosavljevića i još jednog stranca, ili Pavlovića pozicija broj 4 se napada bez problema. A posle se ne zna šta može biti, nije ni Zvezda San Antonio :) Samo je CZ jača nego prošle godine. Ovi porazi su realnost, ali svako ko misli da će KKP ovako nastaviti da igra i u nastavku sezone o košarci nema pojma.

Vasa Ludački

pre 9 godina

Partizan plaća cehove iz perioda kada je trener bio Vlada Jovanović. Dule je odlaskom na F4 osigurao odlične evroligaške temelje Partizana i kada se očekivalo da njegov dugogodišnji učenik nastavi i unapredi sistem koji je Dule postavio, došlo je do sloma. Dovođena je masa igrača, prvi put nakon niza godina se desilo da Partizan menja Amerikanca posle nekoliko utakmica (Džerels umesto Lafajeta), a naredne sezone epizoda sa Ejsi Lo-om je pokazala da nešto u Partizanu ne štima. Partizan nije marketinški iskoristio plasman na F4 niti uredio klub po ugledu na evroligaške standarde. Ova sezona će verovatno biti za zaborav, tačnije sezona koja će biti puštena niz vodu u cilju finansijske i organizacione konsolidacije kluba. Što se Zvezde tiče, tim je moćan i sve ispod Top 16 bi bio neuspeh. Međutim, ono što me čudi je veličanje Dženkinsa i njegove igre. Mislim da je poprilično van sistema Zvezde, prosto divlja na svakoj utakmici koju sam gledao, uzima nerezonske šuteve odnosno igra sam za sebe. Ne verujem da mu je Radonjić dao takvu slobodu. Protiv jačih ekipa od Galatasaraja to će biti kažnjeno.

homer

pre 9 godina

Dicicemo se iz pepela i pokazati da smo kosarkaska institucija!
Nedostatak para i pobeda nam nece smanjiti ljubav prema nasim kosrkasima i duletu cak i ako ne osvojimo titulu!

Mi cemo uvek biti uz tebe i ako ne budes opet prvak ti...

YoxBg

pre 9 godina

Ma da igramo i opštinsku ligu, meni to ne menja ništa.
Ja ću biti na tribini, bodriti Duleta i ekipu.

Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!

krcun osnivac

pre 9 godina

Klinac, da ti razjasnim nešto.
Fudbal ne pratim, reprezentativni još od Djenove, klubski još od pojavljivanja Toleta na vašoj tribini i u svlačionici.
'91 nikad nećete dostići, dominaciju Zvezde, onda kada vas je gazila 3:0 na pašnjaku pre Tole Super Lige nećete ponoviti.
A sad na košarku, gde najavljujete proleće. Vi izgleda ne kapirate da u ABA ligi nemate Toleta i Željka, doduše sude Vojinović i Pukl, nego imate već 3 poraza sredinom oktobra.
Da ne pričam o koš razlici protiv direktnih konkurenata Olimpije (-29) i Cedevite (-20). Nećete ni imati proleće a to znači još godinu dana bez Evrolige...
(Nolan, 20. oktobar 2014 09:01)

hvala ti za to "klinac"....elem bas te je pogodio poraz u sportu "koji ne pratis"...pises o sportu gde je tvoj zamrznuti klub osvajao titule na sljaci a ovaj novi mutirani ima 2 kupa (i to jedan uz pomoc pp aparata),da rezimiramo,sacekaj jedno 10-15 godina pa mozemo da pricamo,pusti nas da se patimo sa nasim kk-om clanom sd Partizan a ti nastavi da pratis mali klub bez tradicije iz stjepana supanca 15a

na severu je huk,a na jugu muk e to je razlika...

pre 9 godina

Auuuuu kakav naslov hahaha.Bravo Zvezdo najlepšu,najbolju košarku igramo,za klasu smo bolji od svih.One narikace na jugu pogresne oplakale.Gazi bre!

Batko

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.
(Dzoni, 20. oktobar 2014 11:30)

Srce moje, pa ti si baš isfrustriran ...auuuuu

Neko Ko Zna

pre 9 godina

Na stranu manje kvalitetan tim koji je počeo sezonu, ali Partizan je i u godinama kada je bio mnogo jači gubio utakmice u Zagrebu i Ljubljani, pa do ove godine i u Mađarskoj. Ovakav omjer pobjeda i poraza od 1:3 mogao je da se desi i u nekim mnogo boljim okolnostima. Ovo je definitvno najlošiji ulaz u ABA sezonu od kada Partizan igra ovu ligu ali uz činjenicu da je liga slabija nego prethodnih godina i da Zvezda i Budućnost za sada odskaču kvalitetom lako je moguće da će na kraju pozivcija 4 biti moguća i sa 9-10 poraza. Na sve to naravno treba sačekati a uskoro će ekipa izgledati malo drugačije i očekivati je da krenemo prema gornjem dijelu tabele.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Ko svesno u timu drzi Daloa ? Ko svesno u timu drzi Salica ? Ajde nemoj da se lazemo neke stvari,pa Marinovic i Jorovic bi oberucke prihvatili poziv Partizana ! Ljudi igraju za neku sicu u Ljubljani i Aleksandrovcu ! Jos koliko cemo da trpimo te mlade igrace koje cekamo da se uigraju ! Ja nemam nista protiv toga da Dalo stasava,ali recimo uz jednog Marinovica ili da Glisic stasava uz jednog Jorovica ! Moramo dovoditi iskusne igrace ! Cinjenica da ce u petorci sa Milosavljevicem,Muricem,Macvanom i Gagicem,biti bolje,ali zasto mora uvek u 5 do 12 ili u 12 i 5 da pravimo tim ?

Milan_Cakovic

pre 9 godina

Zvezdas sam. Zelim poruciti svim navijacima Partizana: pre nekih 6-7 godina gledao sam Zvezdu moju koja deli poslednje mesto u Aba ligi, gubi sve zive tekme, kako igraju igraci koji su mi kidali zivce. Patio sam kao i svi moji Zvezdasi ali ponos i veru u bolje sutra nisam gubio. Zelim vam da ostajete pozitivni i verujete u vas klub u teskim trenucima. Svako dobro svim dobrim ljudima, pozdrav Grobarima, srce mojoj braci DELIJAMA.

Ogysa

pre 9 godina

Finale se zna unapred,koplja ce uktstiti Zvezda i Buducnost,drago mi je za Buducnost posle toliko vremena,dok ce Partizan da se bori sa Mzt da upadne u Kup Darinke Simeunovic,hehe.

Bodibond

pre 9 godina

Tabela: 1. Crvena zvezda Telekom 4-0 2. Budućnost VOLI 4-0 3. Union Olimpija 3-1 4. Krka 3-1 5. Cedevita 2-2 6. Solnok Olaj 2-2 7. MZT Skoplje 2-2 8. Mega Vizura 2-2 9. Zadar 1-4 10. Igokea 1-3 11. Levski Sofija 1-3 12. Partizan NIS 1-3 13. Metalac Farmakom 0-4 14. Cibona 0-3

Hahahahaha

Mikeli

pre 9 godina

(mrsimud, 20. oktobar 2014 02:11)

Kod vas su igraci dakle dolazili iz ljubavi, zbog evrolige i Duleta, a u zvezdi dolaze zbog para?Pa vi ste prvih 5 sezona bili u EL kanta za napucavanje, tada ste terali tog Duleta, a on vama pokazivao medjunozje na utakmicama. Je l se secate vi toga? A svi ti igraci koje si naveo da ce doci, nece dakle doci jer vole pare, nego ce doci iz ljubavi da bi partizan uz pomoc trojki iz auta i 40 bacanja po mecu opet uzeo titulu i dao vama priliku da na ovim portalima samo o tome i pricate. Eto nadate se tom maju vec dve godine i onda uz prekide, ucene, pretnje i cirkus uzimate titulu?
I za kraj kada ste toliko mocni , institucija i slicno, a mi predgradje, 17 godina cekamo titulu, zasto nas stalno komentarise,zasto vas ima vise nego na stadionu kada zvezda izgubi? Eto mi dodjemo jer smo isfrustrirani, a zasto vi sampioni i institucija pricate o nama koji od 98 nismo uzeli titulu? Ja cu ti reci, jer 13 titula za redom ne moze da suzbije visedecenijski kompleks manjeg kluba koji vi znate da jeste, 13 titula ne moze kupiti ono sto se 60 godina gradilo. 13 titula ne moze kupiti velicinu koje nase sportsko drustvo ima. Zna se ko je jedina prava sportska institucija ove zemlje, a kada vas ne budu gurali Marjanovici, Dacici, Tadici, Dodici , kada vas ne budu gurali kumovi Neskovici, Milije Vojnovici i slicni, tada cemo i uzeti tu nebitnu titulu koja vama znaci kao nekima hleb a onda cemo videti kakve lazi i neistine cete onda pricati.

SrbEUin

pre 9 godina

Tek je početak lige. PTZ će kao i prethodnih godina štelovati formu za proleće, zanemariće EK i Kup Koraća, samo da se domogne četvrtog mesta ABE. Ako uspeju, za play off kupiće na mesec-dva, dobre i skupe igrače na kredit, (iz timova koji otpadnu od top 16, ili od onih što se vraćaju iz Kine) pa onda sa njima na mišiće do finala i EL.

Pošto su BUD i CZT sigurni 1 i 2, glavni konkurenti za br 4 biće im CED i OLI, koji takođe imaju EL ambicije. Otežavajuća okolnost su im ovi porazi od po 20+ jer na kraju može odlučiti međusobni skor. Dulo glumi finansijski raspad i vrši pritisak na Vladu, nebi li iskukao još para, ali ovaj put su veliki izgledi da izvisi, iako je prešao na uvlakačku retoriku. Dok se uklope i uigraju Mačvan i ekspresna nova još dva pojačanja, ode pola sezone, što se teško može nadoknaditi, jer su pomenute ekipe sasvim solidne, i dobro motivisane.

Za ovakvu katastrofalnu igru su sami krivi, jer su sve svoje dosadašnje uspehe bazirali na kupovini i dovođenju ekstra igrača, a svoju omladinsku školu potpuno zanemarili. Drugi su stvarali igrače i reprezentativne potencijale (Hemofarm, FMP, Mega) a oni su ih kupovali, dovodili ili otimali. Gde su im ti vrhunski igrači koje od sopstvenih ekstra talenata proizvodi čarobnjak Dulo? Ovo stanje je realni pokazatelj stvarne stručnosti i sposobnosti Dula da od makar malo iznadprosečnog talenta stvori vrhunskog igrača. Sada uživaju u plodovima svoga (ne)rada.

Zemunac

pre 9 godina

Dule hvala do neba za sve, ali vreme je za nekog novog. Upravu ne bih komentarisao. Ako si bio dobar kosarkas ne znaci da ces biti i dobar menadzer. Korak nize je gasenje kluba.

delija

pre 9 godina

zvezda je institucija i uvek ce da se podigne partizan ne za 2-3 godine nece ga ni biti sto bi rekao jedan veliki delija nije vazno koliko mozes jako da udaris nego koliko mozes jako da primis udarac i da nastavis tako je uvek bilo tako ce i biti ziveo roki

torlak

pre 9 godina

Govori jedan strastveni zvezdas.
U teskim trenucima za svoj kk, kada mi je muka bilo od lopova na celu, i raznoraznih losih stvari, priznajem da sam uzivao dok sam gledao Partizan i navijao uvek kada je igrao protiv zvezde. Sada to isto mogu da rade navijaci partizana... Pogledajte kako igra zvezda, prelepo. Dok je kod vas lopova na vrhu, nece vam biti bolje... Nisu ni nasi sjajni, ali rade sjajan posao, vasi hoce sve u dzep i svima da duguju. Drzava pomaze ravnopravno, jurite sponzore, ako sebe vec nazovate institucijom.
Pozdrav svim ljubiteljima dobre kosarke.

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

pre 9 godina

Carobnjastvo je tezak zanat kada nema Lovernja, Pavlovica, Bogdanovica, Bertransa,Kinsija....

Hell

pre 9 godina

@ vidi se koliko evroliga ceni "instituciju" da je pozivnicu za kvalifikacije dala cak I levskom a ne njima..cak je Ih u evrokupu(lilijana ronketi) stavila u cetvrti sesir :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (makarije cudotvorac, 20. oktobar 2014 15:41)

Levski je dobio pozivnicu jer je na vreme podneo molbu kao i svi ostali klubovi koji su igrali kvalifikacioni turnir! Partizan nije pozvan jer je nasa genijalna uprava propustila rok za taj podnesak,tj. uopste nista nije ni podnela jer zaboga nisu znali da treba! A sto se tice toga ko koga ceni najbolji su pokazatelj klubovi i igraci iz Evrolige koji svi imaju samo reci hvale i divljenja prema Partizanu,a ne uprava Evrolige na celu sa halapljivim Bartomeuom koga samo pare zanimaju! A sto se tice cetvrtog sesira to je posledica toga sto se ekipama racunaju sve pobede i porazi iz oba takmicenja pa je tako bizarnost da pobeda u Evroligi i Evrokupu donosi isti broj bodova sto je suludo.
Eto nije na odmet biti informisan pre nego sto nesto napises i nije fer pisati neistine i nesto u sta se ne razumes.

makarije

pre 9 godina

Odlicna Zvezda,ima oscilacija al tek je pocetak pa ima vremena za napredak. Za aba i evroligu tj 2 utakmice sedmicno malo visokih igraca imamo jer Tejic je mlad i nema minutazu,zato na vreme dovesti Jelovca,Radenovica,Jokica ili Keselja. Keselj kao visoka trojka bi nam bio pun pogodak. Zvezdo zgazi ih sve :-)

Nolan sa pola

pre 9 godina

Realno partizan ume da igra samo ako ima deset puta veći budžet, 3 NBA igrača i 5 reprezentativca uz trojicu domaćih sudija. Sad kad primaju 3 puta više i imaju samo 4 reprezentativca i možda jednog NBA igrača onda su zadnji na tabeli a Zvezda prva. Da se jednom zauvek vidi ko kako ostvaruje rezultate! Eto kakav je vujošević trener, u Evropi je iz 13 sezona 7 puta bio zadnji, upisao najveći broj poraza u istoriji i sa najvećom razlikom, a i ćorava koka ubode jedno zrno iz 13 puta. U Srbiji je osvojio legalno samo titule gde nije ni bilo konkurencije, u svim ostalim sezonama su sudije grebale i nogama i rukama da poguraju partizan. Shvatate li vi da partizan prima 3 puta više od prve sledeće ekipe u ovoj ligi a da gubi sa po 30 razlike? I opet je država ugurala dodatnih 750.000 prošle nedelje da bi doveli velika pojačanja kao i svake sezone. Pa tako i dete sa ulice može da osvaja titule! A grobari da imaju obraza ne bi više u životu ostavili nijedan komentar. Pored tolike državne pomoći i para vi ste predzadnji na tabeli??

Aleksej

pre 9 godina

Finale lige ove sezone bez dileme Zvezda-Buducnost. Samo je pitanje ko ce osvojiti titulu, oba tima su prejaka za Aba ligu. Milo mi je sto je Buducnost opet institucija, nisu igrali 10 godina Evroligu i ove sezone je pravo vrijeme da se vrate.

nik sloter

pre 9 godina

Nolan@ klinac internet sluzi da nesto naucis,ako nista bar sportski da se edukujes.Mi smo medju pet najvecih SD u Evropi,a vi gdje ste.Razumem tvoje frustracije,zato knjigu u ruke.

nikola86

pre 9 godina

Vujosevicu podnesi ostavku,unistili ste Partizan,pao je na najnize grane u svojoj istoriji!Ako niste sposobni da obezbedite sredstva da klub normalno funkcionise lepo se pokupite i idite iz kluba a nek dodje neko sposoban.Vi znate samo da kukate i cekate da vam pare padnu sa neba!Hocemo ostavke!!

aca_bg

pre 9 godina

Vreme je da neko iz uprave kluba(ne DV,nego oni kojima je to posao) kaze sta je cilj ove sezone. Podmladjivanje tima? Otkuda Luka Bogdanovic u toj prici? Finansijska stabilizacija?Gde je konstrukcija ?Izgubiti tri utakmice protiv ne previse jakih protivnika sa 80 poena razlike ne moze da bude deo 'sazrevanja' ekipe. Car je go, i vreme je da to neko kaze.U suprotnom, postacemo KK Partizan Telekom Diva.

alex

pre 9 godina

Ajmo,pljujte po ZVEZDI,vi samo to i znate!!! Kako god, PARTIZANIGOKEA tone polako,boricete se za opstanak! nemate ni tim ni pare,iako ste prodali bar 10 igraca,10 god unazad igrali ste euroligu i opet ste u gugovima do guse, pa bolje sb zapitajte gde su vam te pare?!? Ko vas je pokrao!

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Nolan sa pola@,,,ti nisi svestan sta si sve izlupetao uz to pokazao si svoju mrznju koja izbija iz tebe i tvog komentara. "Idi leci se dok nije kasno sinko. "

Student

pre 9 godina

Dalo, Tepic, Muric, Marinkovic, Andric, Aranitovic, Milutinovic, Bogdanovic, Gagic, Milutinov, Salic, Kazeloglu. Ova ekipa po mom misljenju nije za 30 poena razlike losija od Olimpije, Ritasa, Cedevite. Tepic, Bogdanovic, Gagic i Muric- bivsi i sadasnji reprezentativci. Aranitovic je u kupu dao 25 poena i nije mi jasno kako nije zasluzio ni minut na terenu u Aba ligi, uz to ni on, ni Dalo, Andric, Milutinovic, Milutinov nisu klinci, oni su godina kao Zvezdin kapiten ili Miljenovic, Vasa Micic, stariji su od Jokica i s obzirom na njihov talenat moraju bolje partije da pruzaju. Dovodjenje stranca Kazeloglua, koji je jedan od najvecih talenata Grcke i ne davanje ni minuta na utakmicma ni uz ovako losu igru ostalih igraca mi isto nije jasno, jer ni on nije dete vec Jokicevo i Tejicevo godiste. U svakom slucaju igra i rezultati Partizana na pocetku sezone su ispod renomea Partizana i ispod svakog nivoa, pa cak i ispod kvaliteta koji poseduju igraci koje Partizan trenutno ima. Uz dolazak Macvana, povratak Gagija, eventualni dolazak Pavlovica i pleja (Mekejleb se pominje), Partizan bi imao najkvalitetniju petorku u ligi. Cak i bez Pavlovica i pleja, realna je, po kvalitetu tima, borba za plej of.

grobarizacija

pre 9 godina

@nolan sa pola

leci se, ali najiskrenije ti ovo kazem... jer iz tvog posta se vidi toliki bes i frustracija da si u stanju da sutra ubijes nekog... skolski primer psihopatoloskog komentara... i posle se cudimo musicima, djuricima i kosticima.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Ovakav bi bio naslov i u fudbalu da se igra pošteno. Neverovatno kako se već zaboravilo kako je partizan dobio bodove protiv Voždovca, Rada, Radničkog i kako je Zvezdi uzeto dva boda protiv Napretka.

Normalan Partizanovac

pre 9 godina

Nolan sa pola@,,,ti nisi svestan sta si sve izlupetao uz to pokazao si svoju mrznju koja izbija iz tebe i tvog komentara. "Idi leci se dok nije kasno sinko. "

Sasa

pre 9 godina

Jedina institucija koja je i donela košarku u Beogradu kad ostali nisu znali šta je to je Crvena Zvezda, kad je usledio raspad SFRJ politički faktori uz srpsko-crnogorski lobi su promenili smer i ostavili devastiranu, zgaženu, ponižavanu Zvezdu koja je igrala i sa 4 igrača po poluvreme, nemajući ni za jednu stipendiju dok su se ogromne državne pare slivale u mali partizan, sad smo se vratili jači nego ikada, i jedina institucija uzvraća udarac i ne pita za posledice. Za istinu, pravdu, za Crvenu Zvezdu...

Her Zivota

pre 9 godina

sve je to sjajno, start 4-0, ali ako ne obezbedimo jos par pojacanja na poziciji sudija i komesara takmicenja uzecemo i ove godine samo kup.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibolid, 20. oktobar 2014 19:15)

O bonzitabonde tu si. Pa da ona dvojica, bese Jovicic i i i ne mogu da se setim, nisu bili dovoljno spretni da obave posao do kraja, mora to ove godine mnogo spretnije da se uradi, da ponovo ne bi propao projetak Evropska Zvezda, dobro ovaj put je FMP ali ko te pita, sve je to isto !!

Historicar

pre 9 godina

I posle ce da pricaju kako smo nezasluzeno u Euro ligi, a vec sada je skoro izvesno da nemaju sanse biti prvi u ligaskom delu.Misle da ce im za Euro ligu uvek biti dovoljno da cele sezone nemaju pojma i da onda na kraju odigraju dve, tri dobre partije.

Srbin

pre 9 godina

Cestitke za crveno-bele i fantastican pocetak sezone kako u ABA liga tako i u Evroligi. Ekipa bolja nego prosle godine, izgleda da je Radonjic naucio neke stvari i bice interesantno videti koliko daleko Zvezda moze da prodje na svim frontovima. Crno-beli nisu poceli dobro ovu sezonu, i ocigledno je da finansijski problemi ostavljaju dubok trag. Videcemo koliko ce Macvan da pomogne ili su problemi druge prirode.

Tex Wiler

pre 9 godina

Naslov za nekog lep,za nekog tužan.Realnost je sledeća :što se Zvezde tiče trenutno je sve jasno.Partizanova situacija je mnogo komplikovanija ali nije beznadežna.Ukoliko ne dovede ta 2 pojačanja o kojima se spekuliše Boa i Pavlovića od borbe za Euro-ligu nema ništa.Ukoliko se značajno pojačaju ništa još uvek nije izgubljeno.Partizan čak ne treba ni preterano da žuri sa pojačanjima sve do derbija sa C.Z. oko Dana bivše nam Republike.Kandidati za 4 mesta su CZ i BUD- nesporni + OLI,CD i PAR (3 ekipe za 2 mesta).Trenutno Partizan zaostaje za 1(CD) ili 2 (OLI) pobede.Raspored je takav da sve do derbija 28.11.i ovakav Partizan može da održi taj minimalni minus ako čak i ne pristigne neku od te dve ekipe.Ali već od duela sa Zvezdom ,ukoliko ne budu imali pojačanja, su ugasili što se Euro-lige tiče.Veliki problem i pojačanom Partizanu može praviti koš-razlika sa kojom je izgubio od direktnih protivnika u borbi za plej of.

Wllaxy

pre 9 godina

Sinoć smo takođe mogli da vidimo čemu možemo da se nadamo kad nam sudi Milija Vojinović, a igrali smo samo protiv Mege! Čovek samo nastavlja tamo gde je stao i nema nameru da uspori...

crnobele babe sa zadusnicu

pre 9 godina

Mi crnobele čildersice tražimo da i nama država kypi lepe kostime,kao što kupuje i Zvezdinim čildersicama...

xxx

pre 9 godina

Napravljena je ogromna greska u naslovu.Ne staje Crvena Zvezda Telekom.Ona prava Zvezda,za koju svi navijate je davno stala,ugasila se i vise ne postoji.Kao ni Hemofarm,Radnicki KG,Lajonsi...tako da je ogroman uspeh sto uopste ezgistiramo kao pravi Partizan.Mogli smo i mi da promenimo ime kluba.ne isplatimo nikom dugovanja,napravimo tim sa ogromnim budzetom,a navijace stare zadrzimo.Ali,necemo,jer smo mi jedno brdo,a dva univerzuma.P.S.Ovo omalovazavanje na pocetku sezone mi deluje neobicno poznato.
(Dzoni, 20. oktobar 2014 11:30)

Srce moje, pa ti si baš isfrustriran ...auuuuu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 20. oktobar 2014 12:41) Lepo od tebe što si se otkrio tj.autovao... P .S. Plakaćeš na kraju...

limeni

pre 9 godina

problem je cim nema najbolju ekipu gde je Partizan? cak i u ovako nezgodnom trenutku za njih to je ekipa koja vredi i dobija mnogo vise para od ostatka lige!! ali kad krene kuknjava 'velikog maga' i besomucno ponavljanje sledbenika grobari na kraju veruju u svaku njegovu rec a ne vide da su i prosle sezone imali mnogo jaci tim od Zvezde, pametnom dosta!! Ali se od svega pravi teatar pa i od toga da je ta ekipa bila buducnost srpske kosarke a osim Bogdanovica sve ostalo su 'pravi' Srbi-Lovernj, Vesterman, Bertrans, Kinzi, Pavlovic, Dalo... kako rece mag 'suvo zlato'!! setite se toga grobari i prestanite smarati sa vasim opservacijama- vase prolece u kosarci nosi sa sobom Belosevica, Miliju Vojinovica Sramnog i Agroziv ligu koju ste potpuno obesmislili pa sad nista i ne vredi, sve se unapred zna!! slobodno nastavite to isto jadno takmicenje osvajati ali realnost je surova, vasi omiljeni likovi vam gase omiljeni klub, pustite Zvezdu i mislite o tome!

petarczv

pre 9 godina

Pantelijeeeeeeeeeee,trofeji se dele u aprilu,junu i igra se play off,ko istoriju ne uci taj je obavezno ponavlja
(Drobnjak iz auta, 20. oktobar 2014 12:03)

Hahaha jedan od najglupljih komentara ikad

Bodibolid

pre 9 godina

sve je to sjajno, start 4-0, ali ako ne obezbedimo jos par pojacanja na poziciji sudija i komesara takmicenja uzecemo i ove godine samo kup.

makarije cudotvorac

pre 9 godina

vidi se koliko evroliga ceni "instituciju" da je pozivnicu za kvalifikacije dala cak I levskom a ne njima..cak je Ih u evrokupu(lilijana ronketi) stavila u cetvrti sesir :D

goga

pre 9 godina

Vujosevicu podnesi ostavku,unistili ste Partizan,pao je na najnize grane u svojoj istoriji!Ako niste sposobni da obezbedite sredstva da klub normalno funkcionise lepo se pokupite i idite iz kluba a nek dodje neko sposoban.Vi znate samo da kukate i cekate da vam pare padnu sa neba!Hocemo ostavke!!
(nikola86, 20. oktobar 2014 11:26)
nisu najnize grane, ispadali ste vi i u drugu ligu, polako....

Joe Caroll

pre 9 godina

Zvezda je najkvalitetniji tim ABA lige,u to nema sumnje.Ocekujem da se ove godine proseta kroz ovo takmicenje.S druge strane mislim da partizan vec sad gubi ritam i bice vraski tesko da obezbedi mesto na F4.Smatram da Radonja u sledecem kolu u Zadru treba da odmori bitne igrace,sto automatski znaci prilika za Tejica i Rebica da uz pristojnu minutazu pokazu koliko mozemo da racunamo na njih ove sezone.BTW iz pouzdanih izvora sam cuo da pregovaramo sa Lamar Odomom.To znaci da vec sad mozemo da razmislamo o TOP 8 fazi Evrolige