Nedelja, 12.10.2014.

18:00

Albanija – tvrdo, grubo, ali moglo i gore

Izvor: Nemanja Ðorðeviæ

Albanija – tvrdo, grubo, ali moglo i gore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

kar madhi

pre 9 godina

Bolju analizu uopste za neki tim nisam citao. Svaka vam cast komsije Nemanja ĐORĐEVIĆ, Nikola ĐUKIĆ, Nikola LALOVIĆ.
Zao mi je da se mec prekinuo danas. Kad nismo mogli da prisustvujemo i bodrimo nase momke onda smo odlucili da im bar nekako dokazemo da smo sa njima i nisu usamljeni u Beogradu.

Ja se stvarno nadam da cemo biti bolji ugostitelji u Elbasanu.

Sve najlepse, i dajte da upotrebimo futbal da nas priblizi a ne da nas razdvaja.

gat

pre 9 godina

Nije mi jasan ceo ovaj vas hype oko ove utakmice!! Tekma kao i svaka druga,pobedice bolji i nakon dva dana kao da se nije ni igrala.. Vraticete se svojim mizernim zivotima i to je to!!
(Shkavell Muti, 12. oktobar 2014 19:11)
da brate, ali zasluzujemo i mi jedan lep momenat :)

komshija

pre 9 godina

srbija je bolji tim,ali sa dolaskom holandzanina advokata (koj srbija ima advokate da ih puni lopatama),usrali ste srbiju i reprezentaciju, mi cemo vas dobit u vashu glupost, sa ovim trenerom koj imate tesko cete u euro2016, debiazi nash trener iskusni koj poznaje albansku reprezentaciju i sastavio tim vec vise od 2 godine,ima da vas nadigra, dajem prednost albaniju i sigurno garantujemo albanija izacice ne porazena iz beograda,ako pricamo danas za tim koj danas imate sa dodadkom lajica,subotica i sulejmanija, trener antic ili mihajlovic, vi bi rastruili portugal,dansku a da ne pricamo za albaniju i ermence.
vi bez lajica,subotica,sulejmanija,antic ili mihajlovic,sigurno i garantirano izgubicete i od luksenburga. docicete pameti posle albanije, ko sto su dosli portugalci,treba vam trener vodza, vi igrace imate svjetske klase. uzmite primer bosnu,koj ima samo jednog dzeko, ali imaju safeta, to im daje prednost. ili pored takvih klasa igraca sto ima hrvatska,sta im treba advokat? advokat nije mu ni do dzepa anticu nit mihajlovica.sta ima antic u petama advokat nema u glavu,antic je anstanj za advokata i debiazi

Buki

pre 9 godina

Mislim da morate da budete oprezni, ako u drugom poluvremenu udje ALBAN MEHA, on je majstor za slobodne udarce, a evo ovaku u bundesligi to radi. On je inace bio povredjen, pa zato je i na stolu, ali ako bude da albanija ima zaostatak od jednog gola u drugom poluvremenu, mislim da ce on uci da pokusa sa faula.
Evo kako daje golove
https://www.youtube.com/watch?v=LvbBInsguhY

Berat

pre 9 godina

Pozdrav navijacima Srbije.........
lepi komentari i realni, cestitam
to je sport, nije politika. komsije smo necemo nacionalnog naboja. dosta je toga bilo. doci cu u bgd i navijati sportski za AL.ocekujem dobar fudbal i dosta golova.
pozdrav

ali kad bi se gadjali nosačima aviona

pre 9 godina

srbi da izgube od albanije opet ce da kazu da su bili bolji tim od albanije, takvi su srbi poraz nikad ne priznaju!
(brax, 13. oktobar 2014 00:49)

Za razliku od tradicionalno objektivnih albanaca koji jedva čekaju da priznaju poraz i čestitaju boljem od sebe...

milan010

pre 9 godina

Navijam za Lazio i pratim sve utakmice tog kluba i kad god je igrao Cana u odbrani - mnogo je gresio, protivnici su imali mnogo prilika i davali golove. Na golu je Berisa (isto Lazio) koji je solidan golman ali ume da primi "gol kroz usi". Treba vrsiti veliki pritisak na odbranu Albanije sve vreme i cesto sutirati, sigurno cemo dati bar 2 gola. Ali, sa nasom reprezentacijom se nikad ne zna...

Vokrri, zove policiju da prijavi kradju identiteta

pre 9 godina

dlicna reportaza! Pozdrav iz Pristine.
(Vokrri, 12. oktobar 2014 18:13)

Nisi bre ti Vokrri, ja sam Vokrri!
Inace, odlicna reportaza. Pozdrav iz Pristine.

alban

pre 9 godina

Ja sam albanac, i utakmica protiv Danske pokazala je da reprezentacija Albanije je veoma slaba. Danci bili mnogo bolji i igrali su mnogo kvalitetniji fudbal, dok nasa reprezentacia je bila slaba, nemaju kondicije igraju fudbal sa velikim stresom bez ikakve strategije, jedva predju polovinu terena. kATASTROFA.

maki

pre 9 godina

gledao sam utakmicu protiv danske, tesko za gledanje, naizgled kao da nemaju pojma, prepustaju inicijativu, a itekako znaju da odigraju kontru, sa druge strane, danska iako je imala loptu, nije imala nekih vecih sansi, i gol su dali posle nespretne intervencije golmana i odbrane, a mogli su popiti jos koji posto je albanija propustila par zicera, slicni su jermenima, ali cvrsci i zatvoreniji, jedino ne znam kako bi igrali kad bi prvi primili gol, nimalo laka ekipa

joe

pre 9 godina

Tvrde ekipe bez puno zvucnih imena koje igraju jednostavne takticke varijante mogu da budu ubice. Tu nema mesta prepotentnosti i foliranju. Zao mi je sto neki komentatori pocenjuju Albaniju. Mogu da nas razvale ko dete zevecku, samo ako se 5 minuta foliramo. Inace, svim srcem za Srbiju - ali mora ozbiljno od prvog do poslednjeg zvizduka!

Milos

pre 9 godina

Glavna zvezda nije Cana, on je samo rezervista kod Lacija. Po meni golman Berisa je prva i jedina zvezda ove reprezentacije. On je ostavio na klupi jednog Marketija, koji je drugi golman italijanske reprezentacije. Mislim da je nas Djordjevic rekao isto.

Bojan

pre 9 godina

Kakvo rasipanje po belom svetu. Kada vidiš koliko kvalitetnih ljudi u raznim
oblastima, ovde je reč o sportu, je sa ovih prostora otislo u beli svet shvatis
koliko nam je sudbina svima sa ovih prostora tužna.

gavrilo

pre 9 godina

ne zezaju se ko nasi igraci. samo uz borbu i trcanje mozemo nesto da uradim!!! ako gledaju kako albanci igraju ima da nam daju neki komad

danix

pre 9 godina

Autor ovog clanka nam prikaza ekipu Albanije kao neku fudbalsku velesilu,a ustvari je to jedna prosjecna ekipa iz cetvrtog evropskog sesira.Protiv Portugala su imali vise srece nego znanja i pameti,Nani 3 puta u 100% sansi,pa ostali isto tako,trebali su ih dobiti sa 4-5 razlike,ali kad nece,nece.
Protiv Danske su trebali izgubiti,iako Danska nije neka ekipa.Gledao sam utakmicu i vidio da ni Albanija,ni Danska nisu ni blizu nase ekipe,samo da se nasi uozbilje i zaigraju kako znaju.Nasi ce Albaniju spustiti na zemlju i pokazati im gdje im je mjesto sa 4-5 razlike.Jedino,ako nasi budu promasivali kao Nani,onda moze biti iznenadjenja,u sta,ipak,ne vjerujem.Albanija sada lici na ekipu koja tek udje u Prvu ligu,pa na pocetku zareda sa dobrim rezultatima,cak dodje na prvo mjesto na tabeli,a na kraju sezone se bori za opstanak u ligi.
Evo danas je Rusija,u Moskvi,igrala sa Moldavijom 1:1 i hoce li nam autor opisati i Moldaviju kao velesilu?Rusima,kao i Portugalcima,jednostavno,nije islo taj dan i gotovo,a ovi autsajderi pali u euforiju.
Ne kazem da nemaju 2-3 dobra igraca,ali to nije dovoljno za neki ozbiljniji rezultat.
Odbrana im je slaba,a i kondiciono lose stoje,Danci su ih pritisli zadnjih 10 minuta da su se ovi jedva odbranili.
Cuda se desavaju,ali ne tako cesto.

U.S.A-lbania

pre 9 godina

Stose tice Lorik Cane uvek je bio lider evo gledajte kako motivise Frank Riberia i Samir Nasria i druge saigrace http://www.youtube.com/watch?v=AB6Ya1Bz8jk

Zlatna sredina

pre 9 godina

Srpski igraci su siti u svakom pogledu i para i fudbala , a Albanci su gladni i pokusavaju da se dokazu , i tu treba traziti neku sredinu. Motivacija je u ovom mecu najvaznija.

giga

pre 9 godina

Pa da budem opet realan kao pred utakmicu sa Jermenijom, opet mislim isto da mi jednostavno nemamo tim, nema trcanja, nema ideje, to je nevideno kako mozemo tako lose igrati. Jednostavno ovo je nasa realnost i fudbal, takvi su tipovi igraca i nemoze tu sta da se menja. Oni pojedinacno imaju kvalitet, ali jednostavno to za reprezentaciju je nedovoljno. Mi ne igramo ni na kontru, ni na krila, znaci ja neznam kako...uvek isto slab tempo, neka polu sansa, korner, slobodan udarac, tempo nikakav. Neznam zaista, ali je tuzno, valjda ce se sto pre ovo popraviti i da gledamo fudbal, jel ovo juce sto je bilo je tuzno.

Nanu vam naninu

pre 9 godina

Gledao sam ih posle nase utakmice sa Jermencima. Albanija - Danska mi je delovao kao ubrzani snimak u odnosu na nas mec. Obe ekipe su imali plan i zelju i jurili su to svoje zacrtano. Nije bilo konfuzije i gnjavljenja kao kod nas. Mozda nisu brazilski elegantni ali drze tempo i borbeni su. I velika je razlika u nacinu ophodjenja jednostavno govorom tela. Ne vuku se po terenu, trce da prime loptu a necekaju da im lopta padne na nogu...Jednostavno pokazuju da oni zele da budu tamo. Mi smo podcenjivacki vec osvojili sest bodova protiv "slabih" protivnika. Samo na kojoj osnovi? Dobri pojedinci nemoraju nuzno biti i jaka ekipa...sinoc nam se dokazalo vrlo dobro. A sa onakvim ophodjenjem kao sinoc moze biti i da imamo samo jedan bod iz prve dve tekme. Mi nemamo pravo nikog da podcenjujemo.

Majstor

pre 9 godina

Hitne promene u nasoj startnoj postavi
Stojovic-Ivanovic,
S.Mitrovic, Maksimovic, Kolarov- Matic, Jojic, Tadic, Z.Tosic- Djordjevic,Mitrovic

Shkavell Muti

pre 9 godina

Nije mi jasan ceo ovaj vas hype oko ove utakmice!! Tekma kao i svaka druga,pobedice bolji i nakon dva dana kao da se nije ni igrala.. Vraticete se svojim mizernim zivotima i to je to!!

fifi

pre 9 godina

Domaćim ljubiteljima fudbala za oko će zapasti nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije Ivan Gvozdenović, koji je u Albaniji od 2010. godine. Gvozdenović je prvo igrao za Tiranu, zatim je za tri godine u Skenderbegu iz Korče uspeo da osvoji dve titule, a ove sezone potpisao je za Kukeši.

Ovo je cisto zbog onih koji malo malo, pa pomenu Vokrija koji je nekada igrao u Partizanu. Sto se mene tice neka je igrac kvalitetan pa neka je i iz Albanije ili Albanac, , sve jedno ko ih kako zove. Inace, sinoc sam gledao utakmicu i posle 1-0 u drugom poluvremenu u poslednjih 15tak min. Danci su bili bolji i trebali su da dobiju meč. Ako njih koji igraju samo kontru ne možemo da dobijemo, neka se svi igraci pokupe i vrate po Evropi u svoje klubove da pune dzepove milionima zajedno sa ovim Dikom. Nama nije mesto medju najboljim timovima Evrope nego u rupu na dno.

Komshija Hashim

pre 9 godina

Srbija na papiru ima bolje fudbalere koji su clanovi kvalitetnijih klubova al Albanski fudbaleri su svi odreda standardni i vazni igraci svojih klubova, za razliku od srpskih reprezentativaca, koji vecina greje klupu. Plus, sto nije nebitno, Albanska ekipa je borbenija, motiviranija i deluje uigranije od Srbije. Moja prognoza NERESENO

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Lošija igra, tri prilike i jedan gol, ili 'odlična' igra sa 38 šuteva u okvir gola i nula pogodaka. Šta vi više da vidite i čima ste zadovoljni?

super secko

pre 9 godina

Ovako bih ja voleo:
7 minut 1-0 Ivanovic sjajnim udarcem glavom nakon kornera
22 minut 2-0 Kolarov iz slobodnog udarca sa 24 metra
44 minut 3-0 Djordjevic prosledjuje loptu u gol nakon centarsuta Kolarova
65 minut 4-0 Tadic preciznim udarcem sa sa 16 metara salje loptu u gornji desni
izmena Djordjevic-Mitrovic
izmena Djuricic-Tadic
79 minut 5-0 Mitrovic glavom nakon centarsuta Ivanovica
izmena Jojic-Matic
86 minut 6-0 Mitrovic jedan na jedan sa golmanom i rutinski salje loptu u gol

Ovako ce da bude:

88 minut 1-0 nakon slabo izvedenog kornera lopta pogadja u glavu golmana albanije odbija se u precku vraca na peterac nas igrac sutira sa pet metara lopta pogadja stativu vraca do golmana pogadja ga opet u glavu i ulazi u gol.Reprezentativci Srbije save kao da su poveli 1-0 protiv Brazia u finalu svetskog prvenstva u Brazilu 2014.

baki

pre 9 godina

I da dobijemo bice to neko mucenje 1-0 a vrlo je moguć neresen ishod ili cak pobeda albanije. U svakom slucaju Karadzic i Advokat da podnesu ostavke sve i da pobedimo.

Dr. Svetislav

pre 9 godina

Do pre neku godinu sam svaki zreb za kvalifikacije cekao nadajuci se da ce da nam padne gore pomenuta reprezentacija pa da ima damo 13 kao domacini,a 7 kao gosti.Sada bih da mi neko ponudi 1-0 za nas prihvatio oberucke,verujem i velika vecina gradjana koja prati i razume se u fudbal.Eto na sta smo spali.Nadam se samo da su igraci svesni znacaja ove utakmice i da ce izginuti na terenu.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Ja bi ovako najavio ovu utakmicu da sam komentator na RTS-u: dobrodosli na stadion Partizana pred nama je jedna od zanimljivijih meceva grupe I, na jednoj strani totalni autsajder a na drugoj strani Albanija! Salu na stranu samo da nedodje onaj baksuz sve ostalo ce biti lakse!

Serbinho

pre 9 godina

Problem nasih nije selektor, nego sto potcenjuju sve redom.
Potcenili tako i Jermeniju, pa zamalo nisu izgubili.
Potcenice tako i Albaniju, pa ako izgube, opet ce doci u sukob sa navijacima.

super secko

pre 9 godina

Ovako bih ja voleo:
7 minut 1-0 Ivanovic sjajnim udarcem glavom nakon kornera
22 minut 2-0 Kolarov iz slobodnog udarca sa 24 metra
44 minut 3-0 Djordjevic prosledjuje loptu u gol nakon centarsuta Kolarova
65 minut 4-0 Tadic preciznim udarcem sa sa 16 metara salje loptu u gornji desni
izmena Djordjevic-Mitrovic
izmena Djuricic-Tadic
79 minut 5-0 Mitrovic glavom nakon centarsuta Ivanovica
izmena Jojic-Matic
86 minut 6-0 Mitrovic jedan na jedan sa golmanom i rutinski salje loptu u gol

Ovako ce da bude:

88 minut 1-0 nakon slabo izvedenog kornera lopta pogadja u glavu golmana albanije odbija se u precku vraca na peterac nas igrac sutira sa pet metara lopta pogadja stativu vraca do golmana pogadja ga opet u glavu i ulazi u gol.Reprezentativci Srbije save kao da su poveli 1-0 protiv Brazia u finalu svetskog prvenstva u Brazilu 2014.

Dr. Svetislav

pre 9 godina

Do pre neku godinu sam svaki zreb za kvalifikacije cekao nadajuci se da ce da nam padne gore pomenuta reprezentacija pa da ima damo 13 kao domacini,a 7 kao gosti.Sada bih da mi neko ponudi 1-0 za nas prihvatio oberucke,verujem i velika vecina gradjana koja prati i razume se u fudbal.Eto na sta smo spali.Nadam se samo da su igraci svesni znacaja ove utakmice i da ce izginuti na terenu.

Shkavell Muti

pre 9 godina

Nije mi jasan ceo ovaj vas hype oko ove utakmice!! Tekma kao i svaka druga,pobedice bolji i nakon dva dana kao da se nije ni igrala.. Vraticete se svojim mizernim zivotima i to je to!!

Komshija Hashim

pre 9 godina

Srbija na papiru ima bolje fudbalere koji su clanovi kvalitetnijih klubova al Albanski fudbaleri su svi odreda standardni i vazni igraci svojih klubova, za razliku od srpskih reprezentativaca, koji vecina greje klupu. Plus, sto nije nebitno, Albanska ekipa je borbenija, motiviranija i deluje uigranije od Srbije. Moja prognoza NERESENO

Serbinho

pre 9 godina

Problem nasih nije selektor, nego sto potcenjuju sve redom.
Potcenili tako i Jermeniju, pa zamalo nisu izgubili.
Potcenice tako i Albaniju, pa ako izgube, opet ce doci u sukob sa navijacima.

joe

pre 9 godina

Tvrde ekipe bez puno zvucnih imena koje igraju jednostavne takticke varijante mogu da budu ubice. Tu nema mesta prepotentnosti i foliranju. Zao mi je sto neki komentatori pocenjuju Albaniju. Mogu da nas razvale ko dete zevecku, samo ako se 5 minuta foliramo. Inace, svim srcem za Srbiju - ali mora ozbiljno od prvog do poslednjeg zvizduka!

Nanu vam naninu

pre 9 godina

Gledao sam ih posle nase utakmice sa Jermencima. Albanija - Danska mi je delovao kao ubrzani snimak u odnosu na nas mec. Obe ekipe su imali plan i zelju i jurili su to svoje zacrtano. Nije bilo konfuzije i gnjavljenja kao kod nas. Mozda nisu brazilski elegantni ali drze tempo i borbeni su. I velika je razlika u nacinu ophodjenja jednostavno govorom tela. Ne vuku se po terenu, trce da prime loptu a necekaju da im lopta padne na nogu...Jednostavno pokazuju da oni zele da budu tamo. Mi smo podcenjivacki vec osvojili sest bodova protiv "slabih" protivnika. Samo na kojoj osnovi? Dobri pojedinci nemoraju nuzno biti i jaka ekipa...sinoc nam se dokazalo vrlo dobro. A sa onakvim ophodjenjem kao sinoc moze biti i da imamo samo jedan bod iz prve dve tekme. Mi nemamo pravo nikog da podcenjujemo.

Vokrri, zove policiju da prijavi kradju identiteta

pre 9 godina

dlicna reportaza! Pozdrav iz Pristine.
(Vokrri, 12. oktobar 2014 18:13)

Nisi bre ti Vokrri, ja sam Vokrri!
Inace, odlicna reportaza. Pozdrav iz Pristine.

fifi

pre 9 godina

Domaćim ljubiteljima fudbala za oko će zapasti nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije Ivan Gvozdenović, koji je u Albaniji od 2010. godine. Gvozdenović je prvo igrao za Tiranu, zatim je za tri godine u Skenderbegu iz Korče uspeo da osvoji dve titule, a ove sezone potpisao je za Kukeši.

Ovo je cisto zbog onih koji malo malo, pa pomenu Vokrija koji je nekada igrao u Partizanu. Sto se mene tice neka je igrac kvalitetan pa neka je i iz Albanije ili Albanac, , sve jedno ko ih kako zove. Inace, sinoc sam gledao utakmicu i posle 1-0 u drugom poluvremenu u poslednjih 15tak min. Danci su bili bolji i trebali su da dobiju meč. Ako njih koji igraju samo kontru ne možemo da dobijemo, neka se svi igraci pokupe i vrate po Evropi u svoje klubove da pune dzepove milionima zajedno sa ovim Dikom. Nama nije mesto medju najboljim timovima Evrope nego u rupu na dno.

Bojan

pre 9 godina

Kakvo rasipanje po belom svetu. Kada vidiš koliko kvalitetnih ljudi u raznim
oblastima, ovde je reč o sportu, je sa ovih prostora otislo u beli svet shvatis
koliko nam je sudbina svima sa ovih prostora tužna.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Ja bi ovako najavio ovu utakmicu da sam komentator na RTS-u: dobrodosli na stadion Partizana pred nama je jedna od zanimljivijih meceva grupe I, na jednoj strani totalni autsajder a na drugoj strani Albanija! Salu na stranu samo da nedodje onaj baksuz sve ostalo ce biti lakse!

baki

pre 9 godina

I da dobijemo bice to neko mucenje 1-0 a vrlo je moguć neresen ishod ili cak pobeda albanije. U svakom slucaju Karadzic i Advokat da podnesu ostavke sve i da pobedimo.

milan010

pre 9 godina

Navijam za Lazio i pratim sve utakmice tog kluba i kad god je igrao Cana u odbrani - mnogo je gresio, protivnici su imali mnogo prilika i davali golove. Na golu je Berisa (isto Lazio) koji je solidan golman ali ume da primi "gol kroz usi". Treba vrsiti veliki pritisak na odbranu Albanije sve vreme i cesto sutirati, sigurno cemo dati bar 2 gola. Ali, sa nasom reprezentacijom se nikad ne zna...

Zlatna sredina

pre 9 godina

Srpski igraci su siti u svakom pogledu i para i fudbala , a Albanci su gladni i pokusavaju da se dokazu , i tu treba traziti neku sredinu. Motivacija je u ovom mecu najvaznija.

gavrilo

pre 9 godina

ne zezaju se ko nasi igraci. samo uz borbu i trcanje mozemo nesto da uradim!!! ako gledaju kako albanci igraju ima da nam daju neki komad

Berat

pre 9 godina

Pozdrav navijacima Srbije.........
lepi komentari i realni, cestitam
to je sport, nije politika. komsije smo necemo nacionalnog naboja. dosta je toga bilo. doci cu u bgd i navijati sportski za AL.ocekujem dobar fudbal i dosta golova.
pozdrav

maki

pre 9 godina

gledao sam utakmicu protiv danske, tesko za gledanje, naizgled kao da nemaju pojma, prepustaju inicijativu, a itekako znaju da odigraju kontru, sa druge strane, danska iako je imala loptu, nije imala nekih vecih sansi, i gol su dali posle nespretne intervencije golmana i odbrane, a mogli su popiti jos koji posto je albanija propustila par zicera, slicni su jermenima, ali cvrsci i zatvoreniji, jedino ne znam kako bi igrali kad bi prvi primili gol, nimalo laka ekipa

Milos

pre 9 godina

Glavna zvezda nije Cana, on je samo rezervista kod Lacija. Po meni golman Berisa je prva i jedina zvezda ove reprezentacije. On je ostavio na klupi jednog Marketija, koji je drugi golman italijanske reprezentacije. Mislim da je nas Djordjevic rekao isto.

U.S.A-lbania

pre 9 godina

Stose tice Lorik Cane uvek je bio lider evo gledajte kako motivise Frank Riberia i Samir Nasria i druge saigrace http://www.youtube.com/watch?v=AB6Ya1Bz8jk

kar madhi

pre 9 godina

Bolju analizu uopste za neki tim nisam citao. Svaka vam cast komsije Nemanja ĐORĐEVIĆ, Nikola ĐUKIĆ, Nikola LALOVIĆ.
Zao mi je da se mec prekinuo danas. Kad nismo mogli da prisustvujemo i bodrimo nase momke onda smo odlucili da im bar nekako dokazemo da smo sa njima i nisu usamljeni u Beogradu.

Ja se stvarno nadam da cemo biti bolji ugostitelji u Elbasanu.

Sve najlepse, i dajte da upotrebimo futbal da nas priblizi a ne da nas razdvaja.

danix

pre 9 godina

Autor ovog clanka nam prikaza ekipu Albanije kao neku fudbalsku velesilu,a ustvari je to jedna prosjecna ekipa iz cetvrtog evropskog sesira.Protiv Portugala su imali vise srece nego znanja i pameti,Nani 3 puta u 100% sansi,pa ostali isto tako,trebali su ih dobiti sa 4-5 razlike,ali kad nece,nece.
Protiv Danske su trebali izgubiti,iako Danska nije neka ekipa.Gledao sam utakmicu i vidio da ni Albanija,ni Danska nisu ni blizu nase ekipe,samo da se nasi uozbilje i zaigraju kako znaju.Nasi ce Albaniju spustiti na zemlju i pokazati im gdje im je mjesto sa 4-5 razlike.Jedino,ako nasi budu promasivali kao Nani,onda moze biti iznenadjenja,u sta,ipak,ne vjerujem.Albanija sada lici na ekipu koja tek udje u Prvu ligu,pa na pocetku zareda sa dobrim rezultatima,cak dodje na prvo mjesto na tabeli,a na kraju sezone se bori za opstanak u ligi.
Evo danas je Rusija,u Moskvi,igrala sa Moldavijom 1:1 i hoce li nam autor opisati i Moldaviju kao velesilu?Rusima,kao i Portugalcima,jednostavno,nije islo taj dan i gotovo,a ovi autsajderi pali u euforiju.
Ne kazem da nemaju 2-3 dobra igraca,ali to nije dovoljno za neki ozbiljniji rezultat.
Odbrana im je slaba,a i kondiciono lose stoje,Danci su ih pritisli zadnjih 10 minuta da su se ovi jedva odbranili.
Cuda se desavaju,ali ne tako cesto.

giga

pre 9 godina

Pa da budem opet realan kao pred utakmicu sa Jermenijom, opet mislim isto da mi jednostavno nemamo tim, nema trcanja, nema ideje, to je nevideno kako mozemo tako lose igrati. Jednostavno ovo je nasa realnost i fudbal, takvi su tipovi igraca i nemoze tu sta da se menja. Oni pojedinacno imaju kvalitet, ali jednostavno to za reprezentaciju je nedovoljno. Mi ne igramo ni na kontru, ni na krila, znaci ja neznam kako...uvek isto slab tempo, neka polu sansa, korner, slobodan udarac, tempo nikakav. Neznam zaista, ali je tuzno, valjda ce se sto pre ovo popraviti i da gledamo fudbal, jel ovo juce sto je bilo je tuzno.

alban

pre 9 godina

Ja sam albanac, i utakmica protiv Danske pokazala je da reprezentacija Albanije je veoma slaba. Danci bili mnogo bolji i igrali su mnogo kvalitetniji fudbal, dok nasa reprezentacia je bila slaba, nemaju kondicije igraju fudbal sa velikim stresom bez ikakve strategije, jedva predju polovinu terena. kATASTROFA.

ali kad bi se gadjali nosačima aviona

pre 9 godina

srbi da izgube od albanije opet ce da kazu da su bili bolji tim od albanije, takvi su srbi poraz nikad ne priznaju!
(brax, 13. oktobar 2014 00:49)

Za razliku od tradicionalno objektivnih albanaca koji jedva čekaju da priznaju poraz i čestitaju boljem od sebe...

Buki

pre 9 godina

Mislim da morate da budete oprezni, ako u drugom poluvremenu udje ALBAN MEHA, on je majstor za slobodne udarce, a evo ovaku u bundesligi to radi. On je inace bio povredjen, pa zato je i na stolu, ali ako bude da albanija ima zaostatak od jednog gola u drugom poluvremenu, mislim da ce on uci da pokusa sa faula.
Evo kako daje golove
https://www.youtube.com/watch?v=LvbBInsguhY

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Lošija igra, tri prilike i jedan gol, ili 'odlična' igra sa 38 šuteva u okvir gola i nula pogodaka. Šta vi više da vidite i čima ste zadovoljni?

Majstor

pre 9 godina

Hitne promene u nasoj startnoj postavi
Stojovic-Ivanovic,
S.Mitrovic, Maksimovic, Kolarov- Matic, Jojic, Tadic, Z.Tosic- Djordjevic,Mitrovic

gat

pre 9 godina

Nije mi jasan ceo ovaj vas hype oko ove utakmice!! Tekma kao i svaka druga,pobedice bolji i nakon dva dana kao da se nije ni igrala.. Vraticete se svojim mizernim zivotima i to je to!!
(Shkavell Muti, 12. oktobar 2014 19:11)
da brate, ali zasluzujemo i mi jedan lep momenat :)

komshija

pre 9 godina

srbija je bolji tim,ali sa dolaskom holandzanina advokata (koj srbija ima advokate da ih puni lopatama),usrali ste srbiju i reprezentaciju, mi cemo vas dobit u vashu glupost, sa ovim trenerom koj imate tesko cete u euro2016, debiazi nash trener iskusni koj poznaje albansku reprezentaciju i sastavio tim vec vise od 2 godine,ima da vas nadigra, dajem prednost albaniju i sigurno garantujemo albanija izacice ne porazena iz beograda,ako pricamo danas za tim koj danas imate sa dodadkom lajica,subotica i sulejmanija, trener antic ili mihajlovic, vi bi rastruili portugal,dansku a da ne pricamo za albaniju i ermence.
vi bez lajica,subotica,sulejmanija,antic ili mihajlovic,sigurno i garantirano izgubicete i od luksenburga. docicete pameti posle albanije, ko sto su dosli portugalci,treba vam trener vodza, vi igrace imate svjetske klase. uzmite primer bosnu,koj ima samo jednog dzeko, ali imaju safeta, to im daje prednost. ili pored takvih klasa igraca sto ima hrvatska,sta im treba advokat? advokat nije mu ni do dzepa anticu nit mihajlovica.sta ima antic u petama advokat nema u glavu,antic je anstanj za advokata i debiazi

alban

pre 9 godina

Ja sam albanac, i utakmica protiv Danske pokazala je da reprezentacija Albanije je veoma slaba. Danci bili mnogo bolji i igrali su mnogo kvalitetniji fudbal, dok nasa reprezentacia je bila slaba, nemaju kondicije igraju fudbal sa velikim stresom bez ikakve strategije, jedva predju polovinu terena. kATASTROFA.

danix

pre 9 godina

Autor ovog clanka nam prikaza ekipu Albanije kao neku fudbalsku velesilu,a ustvari je to jedna prosjecna ekipa iz cetvrtog evropskog sesira.Protiv Portugala su imali vise srece nego znanja i pameti,Nani 3 puta u 100% sansi,pa ostali isto tako,trebali su ih dobiti sa 4-5 razlike,ali kad nece,nece.
Protiv Danske su trebali izgubiti,iako Danska nije neka ekipa.Gledao sam utakmicu i vidio da ni Albanija,ni Danska nisu ni blizu nase ekipe,samo da se nasi uozbilje i zaigraju kako znaju.Nasi ce Albaniju spustiti na zemlju i pokazati im gdje im je mjesto sa 4-5 razlike.Jedino,ako nasi budu promasivali kao Nani,onda moze biti iznenadjenja,u sta,ipak,ne vjerujem.Albanija sada lici na ekipu koja tek udje u Prvu ligu,pa na pocetku zareda sa dobrim rezultatima,cak dodje na prvo mjesto na tabeli,a na kraju sezone se bori za opstanak u ligi.
Evo danas je Rusija,u Moskvi,igrala sa Moldavijom 1:1 i hoce li nam autor opisati i Moldaviju kao velesilu?Rusima,kao i Portugalcima,jednostavno,nije islo taj dan i gotovo,a ovi autsajderi pali u euforiju.
Ne kazem da nemaju 2-3 dobra igraca,ali to nije dovoljno za neki ozbiljniji rezultat.
Odbrana im je slaba,a i kondiciono lose stoje,Danci su ih pritisli zadnjih 10 minuta da su se ovi jedva odbranili.
Cuda se desavaju,ali ne tako cesto.

super secko

pre 9 godina

Ovako bih ja voleo:
7 minut 1-0 Ivanovic sjajnim udarcem glavom nakon kornera
22 minut 2-0 Kolarov iz slobodnog udarca sa 24 metra
44 minut 3-0 Djordjevic prosledjuje loptu u gol nakon centarsuta Kolarova
65 minut 4-0 Tadic preciznim udarcem sa sa 16 metara salje loptu u gornji desni
izmena Djordjevic-Mitrovic
izmena Djuricic-Tadic
79 minut 5-0 Mitrovic glavom nakon centarsuta Ivanovica
izmena Jojic-Matic
86 minut 6-0 Mitrovic jedan na jedan sa golmanom i rutinski salje loptu u gol

Ovako ce da bude:

88 minut 1-0 nakon slabo izvedenog kornera lopta pogadja u glavu golmana albanije odbija se u precku vraca na peterac nas igrac sutira sa pet metara lopta pogadja stativu vraca do golmana pogadja ga opet u glavu i ulazi u gol.Reprezentativci Srbije save kao da su poveli 1-0 protiv Brazia u finalu svetskog prvenstva u Brazilu 2014.

Shkavell Muti

pre 9 godina

Nije mi jasan ceo ovaj vas hype oko ove utakmice!! Tekma kao i svaka druga,pobedice bolji i nakon dva dana kao da se nije ni igrala.. Vraticete se svojim mizernim zivotima i to je to!!

Majstor

pre 9 godina

Hitne promene u nasoj startnoj postavi
Stojovic-Ivanovic,
S.Mitrovic, Maksimovic, Kolarov- Matic, Jojic, Tadic, Z.Tosic- Djordjevic,Mitrovic

Komshija Hashim

pre 9 godina

Srbija na papiru ima bolje fudbalere koji su clanovi kvalitetnijih klubova al Albanski fudbaleri su svi odreda standardni i vazni igraci svojih klubova, za razliku od srpskih reprezentativaca, koji vecina greje klupu. Plus, sto nije nebitno, Albanska ekipa je borbenija, motiviranija i deluje uigranije od Srbije. Moja prognoza NERESENO

milan010

pre 9 godina

Navijam za Lazio i pratim sve utakmice tog kluba i kad god je igrao Cana u odbrani - mnogo je gresio, protivnici su imali mnogo prilika i davali golove. Na golu je Berisa (isto Lazio) koji je solidan golman ali ume da primi "gol kroz usi". Treba vrsiti veliki pritisak na odbranu Albanije sve vreme i cesto sutirati, sigurno cemo dati bar 2 gola. Ali, sa nasom reprezentacijom se nikad ne zna...

U.S.A-lbania

pre 9 godina

Stose tice Lorik Cane uvek je bio lider evo gledajte kako motivise Frank Riberia i Samir Nasria i druge saigrace http://www.youtube.com/watch?v=AB6Ya1Bz8jk

ali kad bi se gadjali nosačima aviona

pre 9 godina

srbi da izgube od albanije opet ce da kazu da su bili bolji tim od albanije, takvi su srbi poraz nikad ne priznaju!
(brax, 13. oktobar 2014 00:49)

Za razliku od tradicionalno objektivnih albanaca koji jedva čekaju da priznaju poraz i čestitaju boljem od sebe...

baki

pre 9 godina

I da dobijemo bice to neko mucenje 1-0 a vrlo je moguć neresen ishod ili cak pobeda albanije. U svakom slucaju Karadzic i Advokat da podnesu ostavke sve i da pobedimo.

Milos

pre 9 godina

Glavna zvezda nije Cana, on je samo rezervista kod Lacija. Po meni golman Berisa je prva i jedina zvezda ove reprezentacije. On je ostavio na klupi jednog Marketija, koji je drugi golman italijanske reprezentacije. Mislim da je nas Djordjevic rekao isto.

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

Ja bi ovako najavio ovu utakmicu da sam komentator na RTS-u: dobrodosli na stadion Partizana pred nama je jedna od zanimljivijih meceva grupe I, na jednoj strani totalni autsajder a na drugoj strani Albanija! Salu na stranu samo da nedodje onaj baksuz sve ostalo ce biti lakse!

Vokrri, zove policiju da prijavi kradju identiteta

pre 9 godina

dlicna reportaza! Pozdrav iz Pristine.
(Vokrri, 12. oktobar 2014 18:13)

Nisi bre ti Vokrri, ja sam Vokrri!
Inace, odlicna reportaza. Pozdrav iz Pristine.

fifi

pre 9 godina

Domaćim ljubiteljima fudbala za oko će zapasti nekadašnji kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije Ivan Gvozdenović, koji je u Albaniji od 2010. godine. Gvozdenović je prvo igrao za Tiranu, zatim je za tri godine u Skenderbegu iz Korče uspeo da osvoji dve titule, a ove sezone potpisao je za Kukeši.

Ovo je cisto zbog onih koji malo malo, pa pomenu Vokrija koji je nekada igrao u Partizanu. Sto se mene tice neka je igrac kvalitetan pa neka je i iz Albanije ili Albanac, , sve jedno ko ih kako zove. Inace, sinoc sam gledao utakmicu i posle 1-0 u drugom poluvremenu u poslednjih 15tak min. Danci su bili bolji i trebali su da dobiju meč. Ako njih koji igraju samo kontru ne možemo da dobijemo, neka se svi igraci pokupe i vrate po Evropi u svoje klubove da pune dzepove milionima zajedno sa ovim Dikom. Nama nije mesto medju najboljim timovima Evrope nego u rupu na dno.

Zlatna sredina

pre 9 godina

Srpski igraci su siti u svakom pogledu i para i fudbala , a Albanci su gladni i pokusavaju da se dokazu , i tu treba traziti neku sredinu. Motivacija je u ovom mecu najvaznija.

kar madhi

pre 9 godina

Bolju analizu uopste za neki tim nisam citao. Svaka vam cast komsije Nemanja ĐORĐEVIĆ, Nikola ĐUKIĆ, Nikola LALOVIĆ.
Zao mi je da se mec prekinuo danas. Kad nismo mogli da prisustvujemo i bodrimo nase momke onda smo odlucili da im bar nekako dokazemo da smo sa njima i nisu usamljeni u Beogradu.

Ja se stvarno nadam da cemo biti bolji ugostitelji u Elbasanu.

Sve najlepse, i dajte da upotrebimo futbal da nas priblizi a ne da nas razdvaja.

joe

pre 9 godina

Tvrde ekipe bez puno zvucnih imena koje igraju jednostavne takticke varijante mogu da budu ubice. Tu nema mesta prepotentnosti i foliranju. Zao mi je sto neki komentatori pocenjuju Albaniju. Mogu da nas razvale ko dete zevecku, samo ako se 5 minuta foliramo. Inace, svim srcem za Srbiju - ali mora ozbiljno od prvog do poslednjeg zvizduka!

Nanu vam naninu

pre 9 godina

Gledao sam ih posle nase utakmice sa Jermencima. Albanija - Danska mi je delovao kao ubrzani snimak u odnosu na nas mec. Obe ekipe su imali plan i zelju i jurili su to svoje zacrtano. Nije bilo konfuzije i gnjavljenja kao kod nas. Mozda nisu brazilski elegantni ali drze tempo i borbeni su. I velika je razlika u nacinu ophodjenja jednostavno govorom tela. Ne vuku se po terenu, trce da prime loptu a necekaju da im lopta padne na nogu...Jednostavno pokazuju da oni zele da budu tamo. Mi smo podcenjivacki vec osvojili sest bodova protiv "slabih" protivnika. Samo na kojoj osnovi? Dobri pojedinci nemoraju nuzno biti i jaka ekipa...sinoc nam se dokazalo vrlo dobro. A sa onakvim ophodjenjem kao sinoc moze biti i da imamo samo jedan bod iz prve dve tekme. Mi nemamo pravo nikog da podcenjujemo.

maki

pre 9 godina

gledao sam utakmicu protiv danske, tesko za gledanje, naizgled kao da nemaju pojma, prepustaju inicijativu, a itekako znaju da odigraju kontru, sa druge strane, danska iako je imala loptu, nije imala nekih vecih sansi, i gol su dali posle nespretne intervencije golmana i odbrane, a mogli su popiti jos koji posto je albanija propustila par zicera, slicni su jermenima, ali cvrsci i zatvoreniji, jedino ne znam kako bi igrali kad bi prvi primili gol, nimalo laka ekipa

Serbinho

pre 9 godina

Problem nasih nije selektor, nego sto potcenjuju sve redom.
Potcenili tako i Jermeniju, pa zamalo nisu izgubili.
Potcenice tako i Albaniju, pa ako izgube, opet ce doci u sukob sa navijacima.

komshija

pre 9 godina

srbija je bolji tim,ali sa dolaskom holandzanina advokata (koj srbija ima advokate da ih puni lopatama),usrali ste srbiju i reprezentaciju, mi cemo vas dobit u vashu glupost, sa ovim trenerom koj imate tesko cete u euro2016, debiazi nash trener iskusni koj poznaje albansku reprezentaciju i sastavio tim vec vise od 2 godine,ima da vas nadigra, dajem prednost albaniju i sigurno garantujemo albanija izacice ne porazena iz beograda,ako pricamo danas za tim koj danas imate sa dodadkom lajica,subotica i sulejmanija, trener antic ili mihajlovic, vi bi rastruili portugal,dansku a da ne pricamo za albaniju i ermence.
vi bez lajica,subotica,sulejmanija,antic ili mihajlovic,sigurno i garantirano izgubicete i od luksenburga. docicete pameti posle albanije, ko sto su dosli portugalci,treba vam trener vodza, vi igrace imate svjetske klase. uzmite primer bosnu,koj ima samo jednog dzeko, ali imaju safeta, to im daje prednost. ili pored takvih klasa igraca sto ima hrvatska,sta im treba advokat? advokat nije mu ni do dzepa anticu nit mihajlovica.sta ima antic u petama advokat nema u glavu,antic je anstanj za advokata i debiazi

Dr. Svetislav

pre 9 godina

Do pre neku godinu sam svaki zreb za kvalifikacije cekao nadajuci se da ce da nam padne gore pomenuta reprezentacija pa da ima damo 13 kao domacini,a 7 kao gosti.Sada bih da mi neko ponudi 1-0 za nas prihvatio oberucke,verujem i velika vecina gradjana koja prati i razume se u fudbal.Eto na sta smo spali.Nadam se samo da su igraci svesni znacaja ove utakmice i da ce izginuti na terenu.

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Lošija igra, tri prilike i jedan gol, ili 'odlična' igra sa 38 šuteva u okvir gola i nula pogodaka. Šta vi više da vidite i čima ste zadovoljni?

gat

pre 9 godina

Nije mi jasan ceo ovaj vas hype oko ove utakmice!! Tekma kao i svaka druga,pobedice bolji i nakon dva dana kao da se nije ni igrala.. Vraticete se svojim mizernim zivotima i to je to!!
(Shkavell Muti, 12. oktobar 2014 19:11)
da brate, ali zasluzujemo i mi jedan lep momenat :)

Berat

pre 9 godina

Pozdrav navijacima Srbije.........
lepi komentari i realni, cestitam
to je sport, nije politika. komsije smo necemo nacionalnog naboja. dosta je toga bilo. doci cu u bgd i navijati sportski za AL.ocekujem dobar fudbal i dosta golova.
pozdrav

giga

pre 9 godina

Pa da budem opet realan kao pred utakmicu sa Jermenijom, opet mislim isto da mi jednostavno nemamo tim, nema trcanja, nema ideje, to je nevideno kako mozemo tako lose igrati. Jednostavno ovo je nasa realnost i fudbal, takvi su tipovi igraca i nemoze tu sta da se menja. Oni pojedinacno imaju kvalitet, ali jednostavno to za reprezentaciju je nedovoljno. Mi ne igramo ni na kontru, ni na krila, znaci ja neznam kako...uvek isto slab tempo, neka polu sansa, korner, slobodan udarac, tempo nikakav. Neznam zaista, ali je tuzno, valjda ce se sto pre ovo popraviti i da gledamo fudbal, jel ovo juce sto je bilo je tuzno.

Buki

pre 9 godina

Mislim da morate da budete oprezni, ako u drugom poluvremenu udje ALBAN MEHA, on je majstor za slobodne udarce, a evo ovaku u bundesligi to radi. On je inace bio povredjen, pa zato je i na stolu, ali ako bude da albanija ima zaostatak od jednog gola u drugom poluvremenu, mislim da ce on uci da pokusa sa faula.
Evo kako daje golove
https://www.youtube.com/watch?v=LvbBInsguhY

Bojan

pre 9 godina

Kakvo rasipanje po belom svetu. Kada vidiš koliko kvalitetnih ljudi u raznim
oblastima, ovde je reč o sportu, je sa ovih prostora otislo u beli svet shvatis
koliko nam je sudbina svima sa ovih prostora tužna.

gavrilo

pre 9 godina

ne zezaju se ko nasi igraci. samo uz borbu i trcanje mozemo nesto da uradim!!! ako gledaju kako albanci igraju ima da nam daju neki komad